توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ده گل برتر تاريخ جام جهاني
اين فيلم رو نمي دونم كسي تا حالا گذاشته يا نه ولي اميدوارم نذاشته باشه.10 گل برتر تاريخ جام جهاني.اگه كسي فيلم موبايل يا گلي رو به صورت تكي خواست يه ندا بده.كيفيتش خوبه با اين حال اگه كسي با كيفيت بالا تر خواست نداريم.:D
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Fifa world cup top 10 goals ([Only registered and activated users can see links])
Fifa world cup top 10 for mobile ([Only registered and activated users can see links])
Arsenal-4ever
04-09-2008, 12:00
کلیپ خوبی بود
ولی داش مهدی همیشه کلیپات این مشکل رو دارن ! :D
نمیدونم از چه کانورتری استفاده میکنی که فایلها وقتی پخش میشن بعضی جاهاشون یه چند لحظه تصویر فریز میشه !
کلیپ 10 گل روبین فن پرسی هم همینجوری بود
اگه از Movie Maker استفاده کنی حله :31:
بعد یه چیزه دیگه
آهنگش همونی نیست که تو فیفا 2005 هم هست ؟ :-?
اگه این موزیک رو داری ( البته با کیفیت بالا ) آپ کن حالشو ببریم
بابت کلیپ هم ممنون
کلیپ خوبی بود
ولی داش مهدی همیشه کلیپات این مشکل رو دارن ! :D
نمیدونم از چه کانورتری استفاده میکنی که فایلها وقتی پخش میشن بعضی جاهاشون یه چند لحظه تصویر فریز میشه !
کلیپ 10 گل روبین فن پرسی هم همینجوری بود
اگه از Movie Maker استفاده کنی حله :31:
بعد یه چیزه دیگه
آهنگش همونی نیست که تو فیفا 2005 هم هست ؟ :-?
اگه این موزیک رو داری ( البته با کیفیت بالا ) آپ کن حالشو ببریم
بابت کلیپ هم ممنون
قابلي نداشت
كدوم پرش؟كدوم فريز؟احتمالآ چشمات پرش داره:Dچون من هم اين كليپ و هم 10 گل برتر rvp رو ديدم و پرش نداشت.كانورتورم هم همونيه كه از خودت گرفتم (چاهي نكن بهر كسي/:)).در ضمن مووي ميكر كانورتور نيستش كه!
اما اون يه چيز ديگت:من خودم دنبال تك تك آهنگها فيفا 2005 و فيفا 2003 و بازي هاي پلي استيشن هستم.يكيش رو پيداكردم اما با ويرايش بسيار زياد.اگه كسي چيزي از اين آهنگها ر. داره بده كه در بست چاكرشم.
manchester7
04-09-2008, 12:37
لطفا لینک موبایل رو هم بذار دمت گرم
Death Angel
04-09-2008, 12:47
البته منم همين مشكل رو با كليپ هاي اينجا دارم مجبورم دوباره خورم كانورتش كنم هي فريز ميشه نمي دونم چرا؟ميگم اقا مهدي اين گل ها واقعآ 10 گل برتر تاريخ هستند؟بعضيهاشون كه شديدآ معمولي بودن.(مثل گل اوون)نميدونم كي اينا رو انتخاب كرده
لطفا لینک موبایل رو هم بذار دمت گرم
تا دقايق ديگر به پست اول اضافه خواهد شد
البته منم همين مشكل رو با كليپ هاي اينجا دارم مجبورم دوباره خورم كانورتش كنم هي فريز ميشه نمي دونم چرا؟ميگم اقا مهدي اين گل ها واقعآ 10 گل برتر تاريخ هستند؟بعضيهاشون كه شديدآ معمولي بودن.(مثل گل اوون)نميدونم كي اينا رو انتخاب كرده
والا به جان جدم من اين مشكل رو ندارم.در ضمن مطمئن نيستم كه واقعآ 10 گل برتر تاريخ جام جهاني باشه.چون يه فيلم 10 گل برتر تاريخ جامجهاني يكي از دوستام تو موبايلش داشت كه دهميش گل يه بازيكن مكزيكي بود.
armandavoodian
28-02-2009, 18:00
واقعا عالی بود...خیلی باحال بود
Mohammad_Chelsea
08-03-2009, 17:13
داش مهدی می شه اینو ری آپ کنی؟؟
i-love-inter
26-03-2009, 11:30
زحمت می کشی با zdshere نزار
دانلود نمی شه
مرسی:72:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1