PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مورد حضور علی کریمی!!!!؟؟؟؟؟؟؟

DaviD Cesc
03-09-2008, 12:01
نظرتون را در این باره بگین که آیا خرید خوبی می تونه باشه واگه اومد بازیکن مفیدی برای تیم هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

DaviD Cesc
03-09-2008, 12:11
به نظر خودم اگه محرم آماده با شه دیگه چه نیازی به علی کریمی و امثال اون داریم.
البته اشتباه نشه اون یه بازیکن بزگ و تکنیکیه.

alireza77777m
03-09-2008, 12:33
اصلاً علي كريمي گفته من اومدم به تهران به خاطر درس بچه هام بعد بياد اصفهان چي كار اونم سپاهان كه معلوم نيست امسال تو آسيا كدوم ورزشگاه بازي مي كنه !!!؟:3ztzsjm:

Pou Manchester
03-09-2008, 12:37
مطمئن باشید علی کریمی در ایران در تیمی جز پرسپولیس بازی نخواهد کرد.

labkhande_ejbari20
03-09-2008, 12:38
نظرتون را در این باره بگین که آیا خرید خوبی می تونه باشه واگه اومد بازیکن مفیدی برای تیم هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم یکی از بهترین خریدهای فصل سپاهان بشه البته اگه تهرانیا بذارند بیاد

محمد
03-09-2008, 12:49
به نظر خودم اگه محرم آماده با شه دیگه چه نیازی به علی کریمی و امثال اون داریم.
البته اشتباه نشه اون یه بازیکن بزگ و تکنیکیه.

با عرض پوزش از همه ي سپاهاني ها...

در جواب اين دوستمون :از قديم گفتن گربه دستش به گوشت نميرسه ميگه گوشتش بو ميده!!!

اخه عزيز برادر داري نويد كيا رو با كريمي مقايسه ميكني؟!!نويد كيا بازيكنه خوبي بود!محرم نويد كيا بزرگترين تيمي كه توش بازي كرده سپاهان بوده!!!كريمي توي بايرن بازيكن فيكس هم ميشد.:301:

Ferguson
03-09-2008, 12:54

در جواب اين دوستمون :از قديم گفتن گربه دستش به گوشت نميرسه ميگه گوشتش بو ميده!!!

اخه عزيز برادر داري نويد كيا رو با كريمي مقايسه ميكني؟!!نويد كيا بازيكنه خوبي بود!محرم نويد كيا بزرگترين تيمي كه توش بازي كرده سپاهان بوده!!!كريمي توي بايرن بازيكن فيكس هم ميشد.:301:

عشق است پرسپوليس...
دقیقا . واقعا جالب کسیه بهترین بازیکن سال اسیا رو در کارنامش داره و کسی که در بایرن مونیخ بازی می کرده رو با نویدکیا مقایسه می کنن

labkhande_ejbari20
03-09-2008, 12:54

عشق است پرسپوليس...
البت بچه ها فیکس نیمکت بوده ها

labkhande_ejbari20
03-09-2008, 12:56
پیشنهاد 500 میلیون تومانی فتح اله زاده به کریمی

محمد
03-09-2008, 13:01
البت بچه ها فیکس نیمکت بوده ها

اگه يه كم به حافظه ي مبارك فشار بياري ميفهمي كه فيكس نيمكت بوده يا بازيكن اصلي ها!!!فصل اول حضورش توي بايرن اگه يادت باشه ميبيني كه فيكس هم بوده...

mdpisfir
03-09-2008, 13:06
بايرن مونيخ آلمان با السيليه قطر(اگه اشتباه نگفته باشم.آخه اسمشم تو دهن آدم نمي چرخه چه برسه به بازيكناش)؟به نظر شما چه ارتباطي بين اين دو تا تينم هست؟علي كريمي لياقت خودش را تو قطر به نمايش گذاشته.نيازي به نظر سنجي نيست.سپاهان اونقدر شان و منزلتش بالا هست كه نيازي به بازيكناي ليگ قطر نداشته باشه.علي كريمي ارزوني قرمزا.خيرش را ببنن.
لطفاً نويدكيا را با كريمي مقايسه نكنيد.مرامي كه محرم داره هيچ بازيكني تو ايران نداره.برا پول اينور و اونور نمي ره.تو سپاهان رشد كرده و تو سپاهان از فوتبال خداحافظي مي كنه.
خدا محرم را برا خونواده اش و اصفهان و هوادارهاش حفظ كنه.

mdpisfir
03-09-2008, 13:09
اگه يه كم به حافظه ي مبارك فشار بياري ميفهمي كه فيكس نيمكت بوده يا بازيكن اصلي ها!!!فصل اول حضورش توي بايرن اگه يادت باشه ميبيني كه فيكس هم بوده...

من عادت ندارم به اين جور حرف ها جواب بدم ولي شما ها نميذارين...اگه يه اس اسي اينو ميگفت جوابشو نمي دادم ولي چون سپاهاني هستي جواب دادم...:evilgrin:

عشق است پرسپوليس...

شما بازم با تاريخ عشق كن.علي كريمي حالا كجاست؟علي كريمي با بازي تو قطر به فوتبال ايران توهين كرده!

hamed6429
03-09-2008, 13:40
میگن طرف رو (سپاهان) تو ده راه نمی دادند سراغ خونه کدخدا(کریمی) رو می گرفت
یا باز میگن گربه دستش به گوش نمی رسه میگه بو میده
بازم گفتن شهر که شلوغ میشه غورباقه هفت تیر کش میشه
همینا رو گفتن

SASAN
03-09-2008, 13:41
بچه ها به نظر من هم اصلا درست نیست نویدکیا رو با کریمی مقایسه کنیم ! میدونید چرا ؟
کریمی : جو میگرتش نویدکیا : نمی گیرتش
کریمی : کل یه تیم رو با حاشیه و دعوا بی خودی ( جام جهانی 2006 ) بهم میریزه و آرزوی 40 میلیون ایرانی فوتبال دوست رو تباه میکنه !
نویدکیا : اینقدر خوش قلبه ، که به برنامه 90 میگه به جای حاشیه های بی خود به چیزهای مهمتری برسید ! ( فردوسی پور نمیدونه چی جوابش رو بده ) ( بنده شخصا با صحبت های محرم اشک توی چشمام جمع شد )
کریمی : بی جنبه ! محرم : سالار
در آخر صحبت هام هم بگم من اصلا طرفدار سپاهان نیستم ! و قبلا هم با همین هواداراش هم مشکل داشتم ! اما محرم ....

SASAN
03-09-2008, 13:46
ارزش یک بازیکن ، فقط به توانایی فنی او نیست ! اول اخلاق ، شعور و معرفت او بعد توانایی فنی ، به همین خاطره که تیمی که بازیکنانش از نظر اخلاق و شعور و معرفت سر باشند ، بدون اینکه توانایی فنی داشته باشند معمولا جز تیم های خوب هستند !
نمونه : استقلال اهواز سال گذشته !
و معمولا بازیکنانی که اخلاق ، شعور و معرفت ندارند ، فوق العاده بی جنبه و جو گیر هستند و معمولا توی اروپا پیشرفت نمیکنند : نمونه : کریمی ، تیموریان ( سرشار از غرور )
و اگه اخلاق داشته باشند پیشرفت که هیچ محبوبترین بازیکن تیمشون میشن
نمونه : کیا در هامبورگ ، نکونام در اوساسونا ( تمام ورزشگاه فریاد نکو نکو میزدند ، بازیکنان پیراهنی پوشیدند که عکس جواد روی اون بود ، اسکوربورد ورزشگاه گل او رو نشون میداد ، اشک در چشمان جواد جمع شده بود .... میدونید چرا ؟ چون جواد اخلاق داره ! )

hamed6429
03-09-2008, 13:47
بچه ها به نظر من هم اصلا درست نیست نویدکیا رو با کریمی مقایسه کنیم ! میدونید چرا ؟
کریمی : جو میگرتش نویدکیا : نمی گیرتش
کریمی : کل یه تیم رو با حاشیه و دعوا بی خودی ( جام جهانی 2006 ) بهم میریزه و آرزوی 40 میلیون ایرانی فوتبال دوست رو تباه میکنه !
نویدکیا : اینقدر خوش قلبه ، که به برنامه 90 میگه به جای حاشیه های بی خود به چیزهای مهمتری برسید ! ( فردوسی پور نمیدونه چی جوابش رو بده ) ( بنده شخصا با صحبت های محرم اشک توی چشمام جمع شد )
کریمی : بی جنبه ! محرم : سالار
در آخر صحبت هام هم بگم من اصلا طرفدار سپاهان نیستم ! و قبلا هم با همین هواداراش هم مشکل داشتم ! اما محرم ....
بهتره یه سری به آرشیو و بازی های علی کریمی مقابل کره جنوبی، ژاپن، عربستان، آلمان، رم و.... بندازی تا بدونی علی کریمی باعث آبروریزی نیست.:7: من محرم رو قبول دارم ولی متاسفانه اکثرا مصدومه. ولی در مورد کریمی بی انصافی نکنین.:53:

SASAN
03-09-2008, 14:03
بهتره یه سری به آرشیو و بازی های علی کریمی مقابل کره جنوبی، ژاپن، عربستان، آلمان، رم و.... بندازی تا بدونی علی کریمی باعث آبروریزی نیست.:7: من محرم رو قبول دارم ولی متاسفانه اکثرا مصدومه. ولی در مورد کریمی بی انصافی نکنین.:53:
باید خدمتتون عرض کنم که علی کریمی خیلی به فوتبال ایران کمک کرده ، بعضی اوقات به تنهایی تیم ملی رو از بحران نجات میداد ! موضوع توانایی فنی نیست ! من میگم وقتی میخواین دو بازیکن رو با هم مقایسه کنید ، فقط از نظر فنی مقایسه نکنید !
شما قبول دارید که اخلاق یک بازیکن مهمتر از توانایی فنی اون بازیکنه ؟ اگه اینو قبول ندارید که من دیگه حرفی ندارم !
اگه یک بازیکن اخلاق نداشته باشه ، میشه مثله گاوی که روزی 9 من شیر میده ، ام وقتی سطل پر شد با لگد میزنه و شیر رو میریزه !
کریمی هم 4 سال تمام برای تیم ملی زحمت کشید و شاید عامل اصلی صعود تیم ملی به جام جهانی 2006 بود ولی زد و تمام شیر خودش و بقیه رو ریخت روی زمین ! واقعا براش متاسفم ! اگه از جریان تیم ملی توی جام جهانی خبر نداری برات توضیح بدم ؟
باند کریمی ، علیه برانکو و دایی
و مردانگی برانکو که به خاطر ایجاد نشدن حاشیه اسم کریمی رو از توی لیست تیم ملی خط نزد !

amin_eshghesepahan
03-09-2008, 18:23
هنوز یادمان هست کعبی با هزار سر و صدا از باشگاه لستر سیتی به ایران امد
ولی بعد گذشت چند هفته همگان فهمیدند کعبی کمتر از یک بازیکن عادیست
و جالب اینکه قراردادی کوتاه مدت دست کعبی را برای گرفتن پولهای کلان و جدیدا شکایت
از تیم محبوب باز گذارد تا به سایپا برود و...........

حالا نوبت کریمی است که تاریخ را برای پرسپولیس و هوادارانش تکرار کند.

ولی سپاهان نیازی به کریمی ندارد

Mohsen_Torabi
03-09-2008, 20:43
اصلاً علي كريمي گفته من اومدم به تهران به خاطر درس بچه هام بعد بياد اصفهان چي كار اونم سپاهان كه معلوم نيست امسال تو آسيا كدوم ورزشگاه بازي مي كنه !!!؟:3ztzsjm:
احتمالا زمان فعلی مثل زمان امیرکبیره که مدرسه دارالفنون تازه تاسیس شده بود.
واقعا با این حرف چه میشه کرد.
احتمالا اصفهان دهاته و توش مدرسه نیست و مدارس تهران مثل اکادمی کمبریج میمونه.
عجببببببببببب.

Loverboy
03-09-2008, 20:47
خواهشاً بحث رو جوري ادامه نديد كه بازم به جنگ و دعوا ختم بشه . توهين نكنيد .

موفق باشيد

Orange
03-09-2008, 20:50
خرید خوبی برای سپاهانه ولی کلا برای علی کریمی خیلی بده

manchester7
03-09-2008, 21:00
من خودم عاشق محرم هستم نه به خاطر بازیش فقط به خاطر ادبش مقایسه کریمی و محرم هم ربطی به موضوع نداره
اما سپاهانیها خودشون هم میدونن بازیکنی مثل کریمی به درد اونا نمیخوره و یه جورایی لقمه بزرگتر از دهنشونه

Loverboy
03-09-2008, 21:12
دوستان خواهش كردم كه توهين نكنيد . الان اونا هم ميان از تيمشون حمايت كنن و بعد بيا و درستش كن .

Mohsen_Torabi
03-09-2008, 21:21

عشق است پرسپوليس...
ببینید اصلا این قیاس از ریشه غلطه.دوست سپاهانیه ما نیومد نویدکیا و کریمی رو مقایسه بکنه.
گفت اگر نویدکیا برسه سپاهان احتیاجی به کریمی نداره.
شما پرسپولیسی ها چرا دوست داریند اینجا هی دعوا راه بندازیند.
این چند وقت که من اومدم اینجا چنیدن بار دیدم این جریان رو.
کاملا حرف رفیق ما درست بود.سپاهان اگر نویدکیای اماده رو داشته باشه اصلا احتیاجی به کریمی نداره.
این دلیل بر خوب و بد بودن نویدکیا و کریمی و برتری یکی بر دیگری نیست.این یک حرف منطقی بود و اصلا هم جار و جنجال نداشت.
اما در باب قیاس این دو:

اگر دیدیند کریمی بهترین شد و رفت بایرن بخاطر این بود که مصدوم نبود.کریمی اینقدر بود و بود و حتی خوشبختانه در بایرن تیم محبوب بنده فیکس هم شد و ما بسیار خوشحال بودیم که یک ایرانی داره برامون افتخار افرینی میکنه.
اگر دقت کرده باشیند در ورزشگاه بایرن کسی که گل میزنه اسمش توسط بلندگو گفته میشه و تماشاگران بلند فامیل بازیکن رو صدا میزنند.روزی که کریمی گل میزد و اسم و فامیلش الیانز اره نا رو پر میکرد تو پوست خودم نمیگنجیدم.اما امان از مصدومیت که مرگ یک ورزشکار و مخصوصا ورزشکاران رشته های سنگین مثل فوتباله.روزی که مصدوم شد کاملا فوتبال بین المللیش تمام شد.در بایرن سکو نشین شد تا برگشت قطر.حتی در قطر هم نتوست مسئولان اون فوتبال ضعیف رو راضی کنه تا اونجایی که الان هیچ باشگاه قطری نمیخوادش.والا کریمی ایران بیا نبود.
محرم خوب نبود.بلکه عالی بود.اگر کریمی خدمات ملی کرده محرم همش خدمات ملی کرد.
در 5 جبهه بازی میکرد.3تا خود سپاهان و تیم ملی بزرگسالان و المپیک.
اون زمان فردوسی پور میگفت اینقدر از این محرم بازی کشیدیم و کشیدیم تا اخرش مصدومش کردیم.
برای یک بازی که تیم المپیک حذف شده بود اقایان فرکی و مسئولان احمق فدراسیون اون زمان یک سرمایه ملی رو از بین بردند و محرم در بازی کره مصدوم شد.مصدومیتی که سال ها دستش رو بند کرد.
اما محرم اینقدر بزرگ و عالی بود از لحاظ فنی که باشگاه بوخوم در المان دقیقا زمانی که محرم مصدوم شده بود اومد خریدش و حتی خرج معالجاتش رو هم متقبل شد.
این کار در اروپا و در فوتبال المان ها اتفاق افتاد که همه چیزشون بر اساس برنامه و حساب کتابه.این مورد واقعا نادره و هیچ بازیکن اسیایی نمیتونه و نتونسته این چنین و با این شرایط به اروپا راه پیدا بکنه.
این ثابت میکنه تمامیه ارزش های فنی و بالای محرم رو.بی انصافیه اگر بخوایم شرایطی که برای اون پیش اومد رو با شرایط کریمی مقایسه کنیم.همینطور که گفتم یک مصدویت بسیار ساده تر کریمی رو از فوتبال روز دور کرد.در حالیکه محرم با یک مصدومیت بسیار سخت به اروپا راه پیدا کرد.
محرم بعد از این که برگشت هر زمان برای سپاهان بازی کرد ارزش خودش رو نشون داد.
بازی نیمه نهایی جام حذفی مقابل پرسپولیس رو بیاد بیارید که بعد از اومدنش چه کرد.چجوری پژمان نوری رو محو میکرد و با توپ میدوید و نوری بهش نمیرسید.اون بازی مثال دیگری داشت.
فینال باشگاه های اسیا و همینطور مراحل قبلش.
در مقابل اوراوا در ژاپن محرم بینظیر بازی کرد.هرچند سپاهان نتیجه نگرفت.اما اون عالی بود.اگر کمی سپاهان شانس داشت محرم و سپاهان با بازی خوب اون جام رو برده بودند.

Orange
03-09-2008, 21:22
دوستان خواهش كردم كه توهين نكنيد . الان اونا هم ميان از تيمشون حمايت كنن و بعد بيا و درستش كن .

این تایپیک هم مثل تایپیک فرق سپاهان با قرمزو آبی پایتخت میشه که همش میان میگن تیمشون فلان و بعمدانه!!!!!!!!!:1:

آقا علی کریمی ماله شما خیالتون رو راحت کنم که نیاین قشقرق بپا کنین !:301:

Mohsen_Torabi
03-09-2008, 21:23
دقیقا . واقعا جالب کسیه بهترین بازیکن سال اسیا رو در کارنامش داره و کسی که در بایرن مونیخ بازی می کرده رو با نویدکیا مقایسه می کنن .اینم از همون خصوصیات اقای ساکت هست دیگه . طرفداراشونم شبیه به اون اقا صحبت می کنن :winksmiley02:
شما سعی کن توهین نکنی.والا گزارش داده میشه.ما اینجا دوست داریم با همه دوستانه و صمیمی صحبت کنیم.لطفا به ساکت و طرفداران سپاهان وتوهین نکنید.توهین به ساکت توهین به همه طرفدارانش از جمله شخص خود منه.
لطفا احترام بگذارید تا احترام متقابل دریافت کنید.ما با شما هیچ مشکلی نداریم .
اما با بی احترامی مشکل داریم.مطمئنا شما هم اگر شخص یا چیزی رو دوست داشته باشیند بی احترامی به اون براتون قابل تحمل نیست.

Elbimbo deoro
03-09-2008, 21:24
آقا مگه اصلا پست و وظایف و نحوه بازی کریمی و نویدکیا مثل همه ؟؟؟ ممکنه دوتا بازیکن هم پست باشند ولی کارایی متفاوتی داشته باشند

Mohsen_Torabi
03-09-2008, 21:24
همینا رو گفتن
دوست عزیز شما با این اطلاعات خیلی خوبی که در ضمینه ادبیات و ضرب المثل های شیرین ایرانی داری ادبیات چند درصد در کنکور زدی؟:kap::21:

Mohsen_Torabi
03-09-2008, 21:29
آقا مگه اصلا پست و وظایف و نحوه بازی کریمی و نویدکیا مثل همه ؟؟؟ ممکنه دوتا بازیکن هم پست باشند ولی کارایی متفاوتی داشته باشند
باریکلا.این هم نکته خیلی مهمیه.
مثل اینکه بگی عابدزاده بهتر بوده یا علی دایی.
محرم و کریمی هم هر کدوم محاسنی نسبت به یکدیگر دارند.فکر کنم اصلا سبک بازیشون هم با هم متفاوت باشه.

manchester7
03-09-2008, 21:36
من نمیفهمم کی گفته کریمی رو با محرم مقایسه کنید؟میخواین یه تاپیک بزنین واونجا مقایسه کنید هرچند کار مسخره ایه اینجا باید بگیم کریمی به درد سپاهان میخوره یا نه منم نظرمو میگم اصلا به درد سپاهان نمیخوره چون کریمی اگه بیاد ایران پر حاشیه ترین بازیکن لیگ میشه و سپاهان به مشکل میخوره ولی تیمایی مثل پرسپولیس کلا با حاشیه حال میکنن و اینجور بازیکنا به درد ما میخوره

Mohsen_Torabi
03-09-2008, 21:46
من نمیفهمم کی گفته کریمی رو با محرم مقایسه کنید؟میخواین یه تاپیک بزنین واونجا مقایسه کنید هرچند کار مسخره ایه اینجا باید بگیم کریمی به درد سپاهان میخوره یا نه منم نظرمو میگم اصلا به درد سپاهان نمیخوره چون کریمی اگه بیاد ایران پر حاشیه ترین بازیکن لیگ میشه و سپاهان به مشکل میخوره ولی تیمایی مثل پرسپولیس کلا با حاشیه حال میکنن و اینجور بازیکنا به درد ما میخوره

قربون ادم چیز فهم.اینجا باید گفت کریمی بدرد سپاهان میخوره یا نه.
من تو نظر سنجی زدم نه چون یکی از دلایلش همین بود.کریمی بازیکن پر حاشیه ایه.
البته یک زمانی حسین کاظمی رو هم میگفتند پر حاشیست و بیاد سپاهان فلان میکنه و بهمان.
اما تو سپاهان عملا حاشیه ای از این بازیکن ندیدیم و فکر کنم الان تبدیل به کی از بی حاشیه ترین بازیکنهای لیگ شده.
بعضی ها میگند سپاهان کوچیکه.
فعلا که سپاهان ماه هاست در رنکینگ فیفا بهترین بازیکن اسیاست.
برای کریمیه خیلیم افتخاره که در تیمی بازی کنه که نایب قهرمان اسیاست و ماه هاست بهترین تیم اسیاست.
دیگه هر چی باشه از باشگاه های قطری بدتر نیست.

goal66
03-09-2008, 21:51
باریکلا.این هم نکته خیلی مهمیه.
مثل اینکه بگی عابدزاده بهتر بوده یا علی دایی.
محرم و کریمی هم هر کدوم محاسنی نسبت به یکدیگر دارند.فکر کنم اصلا سبک بازیشون هم با هم متفاوت باشه.

خوشم میاد میخواهید مثال اسطوره ای بزنید از perspolis ها می زنید
بابا خیلی مونده به ما برسید:2:

manchester7
03-09-2008, 22:04
قربون ادم چیز فهم.اینجا باید گفت کریمی بدرد سپاهان میخوره یا نه.
من تو نظر سنجی زدم نه چون یکی از دلایلش همین بود.کریمی بازیکن پر حاشیه ایه.
البته یک زمانی حسین کاظمی رو هم میگفتند پر حاشیست و بیاد سپاهان فلان میکنه و بهمان.
اما تو سپاهان عملا حاشیه ای از این بازیکن ندیدیم و فکر کنم الان تبدیل به کی از بی حاشیه ترین بازیکنهای لیگ شده.
بعضی ها میگند سپاهان کوچیکه.
فعلا که سپاهان ماه هاست در رنکینگ فیفا بهترین بازیکن اسیاست.
برای کریمیه خیلیم افتخاره که در تیمی بازی کنه که نایب قهرمان اسیاست و ماه هاست بهترین تیم اسیاست.
دیگه هر چی باشه از باشگاه های قطری بدتر نیست.
سپاهان تیم کوچکی نیست ولی کریمی خیلی بزرگه نه خودش بلکه اسمش و میبینی به خاطرش علی دایی رو دارن له میکنن و این کریمی با اسم بزرگ نیاز به یک تیم با اسم بزرگ داره درسته شما تو اسیا اولین اما تو ایران حتی 10 در صد محبوبیت پرسپولیس رو هم ندارین

labkhande_ejbari20
03-09-2008, 22:11
فلا استقلال و پیروزی سر علی کریمی دارن جنگ میکنند

Mehdi
03-09-2008, 22:57
تاپیک تا حدودی پاکسازی شد.

بدون تحقیر کردن تیم و بازیکن خاص، تیکه انداختن و ... بحث کنید.

خودتون رعایت کنید و گرنه دفعه بعدی طور دیگه ای برخورد میشه.

amin_eshghesepahan
03-09-2008, 23:06
این تایپیک هم مثل تایپیک فرق سپاهان با قرمزو آبی پایتخت میشه که همش میان میگن تیمشون فلان و بعمدانه!!!!!!!!!:1:

آقا علی کریمی ماله شما خیالتون رو راحت کنم که نیاین قشقرق بپا کنین !:301:

افرین خوب گفتی همیشه باید به اندازه دهن نگاه کرد

اگه ما تیممونو مقایسه می کنیم به خاطر اینه که تو دوران حرفه ای (نه بکش زیرش)
رفتیم فینال اسیا
به خاطر اینه که 4 دوره رفتیم اسیا
به خاطر اینه که تنها تیم بین المللی ایرانیم
به خاطر اینه که برترین تیم اسیائیم
به خاطر اینه که تا چند ماه پیش رتبه 55 جهان رو داشتیم
و خیلی چیزای دیگه

amin_eshghesepahan
03-09-2008, 23:10

خیلی اهل مرور کردن تاریخ نیستم
ولی بهتره بدونین عابدزاده بازیکن ذوب اهن بوده نه پرسپولیس

alireza77777m
03-09-2008, 23:19
شما كه ميگه بازيكن ذوب آهن بوده مهم اينكه در چه تيمي رو اوج بوده كه اول پرسپوليس ور بعد در استقلال رو اوج بوده.پس ذوب آهن هيچ كارست.

Ferguson
03-09-2008, 23:20
ویرایش شد، در کار مدیران دخالت نکنید. علی کریمی در ایران فقط برای پرسپولیس بازی می کنه و بس . روی لینک کلیک کنید : [Only registered and activated users can see links] . مرسی . موفق باشید .

amin_eshghesepahan
03-09-2008, 23:24
تاپیک تا حدودی پاکسازی شد.

بدون تحقیر کردن تیم و بازیکن خاص، تیکه انداختن و ... بحث کنید.

خودتون رعایت کنید و گرنه دفعه بعدی طور دیگه ای برخورد میشه.

ببخشید پشت هم پست می ذارم ولی اینو جدا ارسال میکنم که اگه خواستین پاکش کنین

من یه پیشنهاد دارم اونم اینه که برای هر باشگاهی یه تاپیک به اسم مثلا

حرفهای خصوصی بچه های سپاهان

زده بشه که هر کس در دلش بگه طرفدارای تیمهای دیگم اونجا سر نزنن اگر میرن
باید جنبش داشته باشن وارسال جنجالی و دعوای نکن
ممنون

Mohsen_Torabi
03-09-2008, 23:29
اگر منظورتون از اسطوره پرسپولیس عابدزادست که خوب عابدزاده بچه اصفهانه-اینجا گنده شده-تو تیم تام اصفهان دروازبان شده-چند سالی هم در سپاهان بازی کرده.قبل از اینکه بیاد پرسپولیس تو سپاهان بازی کرده.
شما اسطوره هاتون همشون اینطرف اونطرف بازیکن شدند؟
اگر ما محرم اسطورمون باشه خوب از اول بازیش تا الان اینجا بوده.یا محمود کریمی.
تو پرسپولیس هم البته امثال عبدی بودند.
همین علی پروین و فرشاد پیوس هم جاهای دیگه بودند.اما اینها واقعا اسطوره های پرسپولیسند.
اما علی دایی که هر زمان با پرسپولیس و تماشاگراش یا برخی اسطوره هاش مثل پروین مشکل پیدا میکنه خیلی نمیتونه اسطوره این باشگاه باشه.
عابدزاده هم خیلی تیم قبل از پرسپولیس داشته.استقلالی ها میتونند این ادعا رو بکنند.سپاهانی ها هم میتونند.
بعد هم اینقدر خودتون رو تافته جدابافته ندونید.پرسپولیس باشگاه بزرگیه.اما سپاهان هم به اندازه خودش بزرگ هست.
همین چند ساله در جام حذفی که به پرسپولیس رسیده.
در اسیا از پرسپولیس جلو زده.
باشگاه های جهان رو که پرسپولیس کلا در رویا میبینه.
در لیگ پرسپولیس جلو تره.
حالا همچین شما میگی خیلی مونده انگار میخواد دیگه چه اتفاقی بیفته.

Mohsen_Torabi
03-09-2008, 23:31
سپاهان تیم کوچکی نیست ولی کریمی خیلی بزرگه نه خودش بلکه اسمش و میبینی به خاطرش علی دایی رو دارن له میکنن و این کریمی با اسم بزرگ نیاز به یک تیم با اسم بزرگ داره درسته شما تو اسیا اولین اما تو ایران حتی 10 در صد محبوبیت پرسپولیس رو هم ندارین
دوست عزیز بزرگی خیلی هم به محبوبیت نیست.همینطور سابقه قهرمانی.
اگر اینگونه باشه باشگاه چلسی هم در مقایسه با لیورپول و منچستر و ارسنال اصلا بزرگ نیست.
اما فعلا یک قول اروپایی محسوب میشه و بازی کردن در این تیم برای هر بازیکنی در اروپا افتخار شده.

alireza77777m
03-09-2008, 23:39
اگر منظورتون از اسطوره پرسپولیس عابدزادست که خوب عابدزاده بچه اصفهانه-اینجا گنده شده-تو تیم تام اصفهان دروازبان شده-چند سالی هم در سپاهان بازی کرده.قبل از اینکه بیاد پرسپولیس تو سپاهان بازی کرده.
همین علی پروین و فرشاد پیوس هم جاهای دیگه بودند.اما اینها واقعا اسطوره های پرسپولیسند.
اما علی دایی که هر زمان با پرسپولیس و تماشاگراش یا برخی اسطوره هاش مثل پروین مشکل پیدا میکنه خیلی نمیتونه اسطوره این باشگاه باشه.
عابدزاده هم خیلی تیم قبل از پرسپولیس داشته.استقلالی ها میتونند این ادعا رو بکنند.سپاهانی ها هم میتونند.
بعد هم اینقدر خودتون رو تافته جدابافته ندونید.پرسپولیس باشگاه بزرگیه.اما سپاهان هم به اندازه خودش بزرگ هست.
در لیگ پرسپولیس جلو تره.

حالا صحبت از اسطوره شد بايد بگم طالب لو از جوانان در استقلاله و يكي از اسطوره ها ي اين تيم است.

Beche Esfaan
03-09-2008, 23:40
ما بازیکن تنبل نمیخاهیم. بازیکنی که حاضر نبود آلمانی یاد بگیر به درد همون پرسپولیس میخرد

amin_eshghesepahan
03-09-2008, 23:45
حالا صحبت از اسطوره شد بايد بگم طالب لو از جوانان در استقلاله و يكي از اسطوره ها ي اين تيم است.

من خودم طالب لو رو خیلی دوست دارم

به نظر من تیم ملی حق طالب لو و عباس محمدی نه رحمتی که یه فصل به
تنهایی سپاهان رو نابود کرد

Loverboy
03-09-2008, 23:58
من خودم طالب لو رو خیلی دوست دارم

به نظر من تیم ملی حق طالب لو و عباس محمدی نه رحمتی که یه فصل به
تنهایی سپاهان رو نابود کرد

اين نظر شماست . رحمتي بي شك در حال حاضر بهترين دروازه بان ايرانه . خدا رو شكر كه الان دروازه بان اول تيم ملي شده . البته اينم اضافه كنم كه طالبلو هم يكي از بهترينهاست و ميتونه جانشين خوبي براي رحمتي باشه

mahtab
04-09-2008, 00:32
در لیگ پرسپولیس جلو تره.
اگه اینطوره که شما میگید اره پس هیج بازیکنی اسطوره هیچ باشگاهی نیست چون توی اون باشگاه که به دنیا نیومده اون جا بزرگ نشده میشه بفرمایید چه ربطی داره که میگید توی اصفهان گنده شده توی هر جا که چهره شده و خوب بازی کرده و محبوبه و به اون جا عشق می ورزه اسطوره اونجاست میشه بفرمایی برای سپاهان چه کرده؟ معلومه خیلی مونده هر موقع تونستید سابقه پرسپولیس رو داشته باشید محبوبیت پرسپولیس رو داشته باشید اون وقت تازه میشید یک هزارم پرسپولیس
اگر اینگونه باشه باشگاه چلسی هم در مقایسه با لیورپول و منچستر و ارسنال اصلا بزرگ نیست.
اما فعلا یک قول اروپایی محسوب میشه و بازی کردن در این تیم برای هر بازیکنی در اروپا افتخار شده.
پس به چیه؟ به سابقه نیست؟ به هواداران نیست؟ به محبوبیت نیست؟ معلومه چلسی در در مقایسه با لیورپول و منچستر و ارسنال اصلا بزرگ نیست.

fadaye sepahan
04-09-2008, 05:29
علی کریمی اصلا به درد سپاهان نمیخوره البته نه بخاطر اینکه برای سپاهان بزرگ یا کوچیک باشه !!!! به خاطر سبک بازیش و حاشیه هایی که داره
سپاهان هیچ وقت به اسم بازیکنا توجه نکرده
منم تو نظر سنجی زدم خیر

No.10
04-09-2008, 05:49
كريمي به درد سپاهان نميخوره و بايد برگرده پرسپوليس.
شما ميخوايد نفرين چند ميليون ايراني پشت سرتان باشه؟
همينجوريش روي هوادارا بهتون باز شده.

Mohsen_Torabi
04-09-2008, 06:06
اگه اینطوره که شما میگید اره پس هیج بازیکنی اسطوره هیچ باشگاهی نیست چون توی اون باشگاه که به دنیا نیومده اون جا بزرگ نشده میشه بفرمایید چه ربطی داره که میگید توی اصفهان گنده شده توی هر جا که چهره شده و خوب بازی کرده و محبوبه و به اون جا عشق می ورزه اسطوره اونجاست میشه بفرمایی برای سپاهان چه کرده؟ معلومه خیلی مونده هر موقع تونستید سابقه پرسپولیس رو داشته باشید محبوبیت پرسپولیس رو داشته باشید اون وقت تازه میشید یک هزارم پرسپولیس

پس به چیه؟ به سابقه نیست؟ به هواداران نیست؟ به محبوبیت نیست؟ معلومه چلسی در در مقایسه با لیورپول و منچستر و ارسنال اصلا بزرگ نیست.

نه من مثالش رو زدم.مثلا نویدکیا برای سپاهانی ها اسطورست چون از اول فوتبالش تو این باشگاه بوده.حتی المان که بوده دلش با این تیم بوده.
بعد از برگشتنش به ایران فقط به یک باشگاه فکر کرده.همیشه پیشنهاد های دیگر رو اصلا نگاه نکرده.
افتخارات زیادی با سپاهان بدست اورده.سپاهانی ها عاشقشند و اون هم همیشه گفته عاشق سپاهان و سپاهانیه.
همینقدر مطمئنم که عابدزاده به هیچ عنوان اسطوره پرسپولیس نیست.
بازیکنی که چند سال در استقلال بوده.چند سال در سپاهان بوده و چند سال هم در پرسپولیس شاید بین پرسپولیسی ها خیلی محبوب باشه.اما اصلا نمیتونه اسطوره باشه.
مهتاب خانم اصلا هر کسی نمیتونه اسطوره یک باشگاه باشه.
علی پروین دقیقا اسطوره پرسپولیسه.اینقدری که طرفدارای پرسپولیس تیم پروین میگفتند.
اما من همچین چیزها و شعارهایی در مورد عابدزاده نشنیدم.
مثل اینه که بگی نیکبختم اسطوره پرسپولیسه.
خیلی ببخشیدا.اما من میبینم که طرفدارای پرسپولیس خیلی سریع از یک نفر بت میسازند.
بابا اگر باشگاهتون بزرگه.اگر افتخارات زیاد داریند که دیگه نباید با یک قهرمانی افشین قطبی رو امپراتور بکنید و رسما ازش یک بت بسازیند.
فکر کنم این باشگاه با 40 سال سابقه 200 تا اسطوره داشته باشه.
بعد رئال هم با بیش از 100 سال سابقه رائول و دی استفانو و نهایتا پوشکاش رو اسطوره داره.

در مورد سابقه من قبلا به یکی از دوستای عزیز پرسپولیسی گفته بودم که سپاهان از لحاظ سابقه با استقلال برابره و قدیمی ترین تیم های ایران هستند.دقیقا 24 سال سابقش بیشتر از پرسپولیسه.
محبوبیت پرسپولیس رو هم نمیخوایم.همین که یک اصفهان هوادار سپاهان باشند برای ما بس است.
فعلا که خدا رو شکر در کل ایران جو طوری شده که پرسپولیس هم در خارج از تهران عملا میهمانه.همونطوری که سپاهان خارج از اصفهان میهمانه.
شمایی که اینقدر محبوبیند چرا تو همدان و مشهد و اصفهان و ابادان و انزلی و رشت و کرمانشاه و یزد و کرمان و ....کاملا میهمانید و اکثریت ورزشگاه رو طرفداران تیم میزبان در اختیار دارند؟لطفا جواب قانع کننده بدید.
اخه شاید قیاس چلسی با اون 3 تیم خیلی شبیه به قیاس سپاهان و پرسپولیس نباشه.
لیورپول 18 بار قهرمان انگلیس شده و 5 بار قهرمان اروپا.اصلا با چلسی قابل قیاس نیست.
اما مقام هام سپاهان و پرسپولیس رو خیلی خیلی بهتر میشه قیاس کرد.
فقط در لیگ پرسپولیس پر افتخارتره.
اما در باشگاه های اسیا مخصوصا لیگ قهرمانان اسیا اصلا قابل مقایسه نیستند.
پرسپولیس فقط 1 بار حضور داشته.همینننننن.
باشگاه های جهان رو هم میشه به این موضوع اضافه کرد.
همچنین درست در زمانی که پرسپولیس جزو 350 تیم جهان هم نیست سپاهان 55 دنیاست و بالاتر از شالکه و خیلی تیم های مطرح اروپاست.اینها البته افتخارش برای همه فوتبال ایرانه.بهترین رنکینگ تاریخ در بین باشگاه های اسیایی.اینها رو فکر نمیکنم دیگه لازم باشه مدام تکرار کنم.

ambordastghofli
04-09-2008, 07:44
ما بازیکن تنبل نمیخاهیم. بازیکنی که حاضر نبود آلمانی یاد بگیر به درد همون پرسپولیس میخرد
با این موافقم.

من اشتباهی زدم بله.:3ztzsjm:
کریمی‌ اصلا به درده سپاهان نمیخوره.کریمی‌ لیاقت خودش رو نشون داد با رفتن به لیگ قطر.:1::1:
تازه، سپاهان همیشه یک تیمی بوده که مثل تیم بازی میکنه و هیچ وقت "اسم" مطرح نیست.
علی‌ کریمی‌ می‌خواد بیاد سپاهان تک روی کنه، یه روزه از سپاهان میندازنش بیرون.:D
درست علی‌ کریمی‌ یه روزی بهترین بازیکن ایران بود. محبوب هر دلی‌ بود.
اما با اخلاق گندی که داره نشون داد که هیچ وقت در اروپا موفق نمیشه.

من کلا با آمدن علی‌ کریمی‌ به سپاهان موافق نیستم. سپاهان بدون هم چین بازیکنی می‌تونه بهتر بازی کنه و از حاشیه دور باشه.:قلیون:

Loverboy
04-09-2008, 08:25
با این موافقم.

من اشتباهی زدم بله.:3ztzsjm:
کریمی‌ اصلا به درده سپاهان نمیخوره.کریمی‌ لیاقت خودش رو نشون داد با رفتن به لیگ قطر.:1::1:
تازه، سپاهان همیشه یک تیمی بوده که مثل تیم بازی میکنه و هیچ وقت "اسم" مطرح نیست.
علی‌ کریمی‌ می‌خواد بیاد سپاهان تک روی کنه، یه روزه از سپاهان میندازنش بیرون.:D
درست علی‌ کریمی‌ یه روزی بهترین بازیکن ایران بود. محبوب هر دلی‌ بود.
اما با اخلاق گندی که داره نشون داد که هیچ وقت در اروپا موفق نمیشه.

من کلا با آمدن علی‌ کریمی‌ به سپاهان موافق نیستم. سپاهان بدون هم چین بازیکنی می‌تونه بهتر بازی کنه و از حاشیه دور باشه.:قلیون:

دوست عزيز اگه بدت مياد از علي كريمي دليل نميشه كه هر چي دوست داري بگي . علي كريمي بازيكن محبوب منه . حواستون رو جمع كنيد كه اگه بي احترامي كنيد مجبور ميشم جوابتون رو بدم .

خدا وكيلي من ديگه موندم با چه زبوني بگم كه بي احترامي نكنيد .
ليگ قطري كه شما داري مثال ميزني از ليگ ايران رتبه اش خيلي بالاتره . ليگ ايران متاسفانه با ليگ مالزي داره مقايسه ميشه .

هر چي هيچي نميگم متاسفانه اين دوستان هر چي دلشون ميخواد به علي كريمي ميگن .

ديگه تكرار نشه

goal66
04-09-2008, 08:53
نه من مثالش رو زدم.مثلا نویدکیا برای سپاهانی ها اسطورست چون از اول فوتبالش تو این باشگاه بوده.حتی المان که بوده دلش با این تیم بوده.
بعد از برگشتنش به ایران فقط به یک باشگاه فکر کرده.همیشه پیشنهاد های دیگر رو اصلا نگاه نکرده.
افتخارات زیادی با سپاهان بدست اورده.سپاهانی ها عاشقشند و اون هم همیشه گفته عاشق سپاهان و سپاهانیه.
همینقدر مطمئنم که عابدزاده به هیچ عنوان اسطوره پرسپولیس نیست.
بازیکنی که چند سال در استقلال بوده.چند سال در سپاهان بوده و چند سال هم در پرسپولیس شاید بین پرسپولیسی ها خیلی محبوب باشه.اما اصلا نمیتونه اسطوره باشه.
مهتاب خانم اصلا هر کسی نمیتونه اسطوره یک باشگاه باشه.
علی پروین دقیقا اسطوره پرسپولیسه.اینقدری که طرفدارای پرسپولیس تیم پروین میگفتند.
اما من همچین چیزها و شعارهایی در مورد عابدزاده نشنیدم.
مثل اینه که بگی نیکبختم اسطوره پرسپولیسه.
خیلی ببخشیدا.اما من میبینم که طرفدارای پرسپولیس خیلی سریع از یک نفر بت میسازند.
بابا اگر باشگاهتون بزرگه.اگر افتخارات زیاد داریند که دیگه نباید با یک قهرمانی افشین قطبی رو امپراتور بکنید و رسما ازش یک بت بسازیند.
فکر کنم این باشگاه با 40 سال سابقه 200 تا اسطوره داشته باشه.
بعد رئال هم با بیش از 100 سال سابقه رائول و دی استفانو و نهایتا پوشکاش رو اسطوره داره.

در مورد سابقه من قبلا به یکی از دوستای عزیز پرسپولیسی گفته بودم که سپاهان از لحاظ سابقه با استقلال برابره و قدیمی ترین تیم های ایران هستند.دقیقا 24 سال سابقش بیشتر از پرسپولیسه.
محبوبیت پرسپولیس رو هم نمیخوایم.همین که یک اصفهان هوادار سپاهان باشند برای ما بس است.
فعلا که خدا رو شکر در کل ایران جو طوری شده که پرسپولیس هم در خارج از تهران عملا میهمانه.همونطوری که سپاهان خارج از اصفهان میهمانه.
شمایی که اینقدر محبوبیند چرا تو همدان و مشهد و اصفهان و ابادان و انزلی و رشت و کرمانشاه و یزد و کرمان و ....کاملا میهمانید و اکثریت ورزشگاه رو طرفداران تیم میزبان در اختیار دارند؟لطفا جواب قانع کننده بدید.
اخه شاید قیاس چلسی با اون 3 تیم خیلی شبیه به قیاس سپاهان و پرسپولیس نباشه.
لیورپول 18 بار قهرمان انگلیس شده و 5 بار قهرمان اروپا.اصلا با چلسی قابل قیاس نیست.
اما مقام هام سپاهان و پرسپولیس رو خیلی خیلی بهتر میشه قیاس کرد.
فقط در لیگ پرسپولیس پر افتخارتره.
اما در باشگاه های اسیا مخصوصا لیگ قهرمانان اسیا اصلا قابل مقایسه نیستند.
پرسپولیس فقط 1 بار حضور داشته.همینننننن.
باشگاه های جهان رو هم میشه به این موضوع اضافه کرد.
همچنین درست در زمانی که پرسپولیس جزو 350 تیم جهان هم نیست سپاهان 55 دنیاست و بالاتر از شالکه و خیلی تیم های مطرح اروپاست.اینها البته افتخارش برای همه فوتبال ایرانه.بهترین رنکینگ تاریخ در بین باشگاه های اسیایی.اینها رو فکر نمیکنم دیگه لازم باشه مدام تکرار کنم.

1.خود سلطان توی یه مصاحبه اش گفته بود عابدزاده محبوب تر از منه
2.در مورد سابقه همونطور که ساکت گفت شما همزمان یا شاید بعد ما از شاهین جدا شدید دیگه در اون حد نبوده که قبل از اینکه شاهین بیاد شما بودید
3.شما که میگید تو کل ایران میهمانید تو همون اصفهان تماشاگر ها 60 به 40 اند
4.تو همون اصفهان(همونطور که خودت میدونی)همتون قبلا قرمز بودید(بازیهای 7.8 سال قبل را به یاد بیار)
5.لیگ آسیا 40 سال سابقه داره اولین تیمی که از ایران رفته ما بودیم .3 بار سوم شدیم .تازه تو جام در جام آسیا که تقریبا هم سطح لیگ آسیا بود ما 1 قهرمانی دومی داریم
6.رنکینگ هم کشکه چون هر تیم تو جام باشگاهها باشه اسمش اونجاست.
آخه تیمی که از رشت 4 تا بخوره 55 جهانه؟

mdpisfir
04-09-2008, 09:00
همینا رو گفتن

شما با همين افكارتون مشغول باشيد.خدا حفظ تون كنه.:labkhand:

mdpisfir
04-09-2008, 09:17

همين اسماي بزرگن كه دارن تيشه به ريشه اين فوتبال مي زنن.
در ضمن سرخابي ها از روز اول اين همه حامي داشتن؟ يا دستاي قدرتمندي اونا را حمايت كردند و بزرگ كردن.كيا مي خواين گول بزنيد؟درسته تو تاريخ فوتبال ايران سرخابي ها معروف ترين تيم هستن ولي چرا معروف شدن؟همينطوري ش روز به روز داره از تعداد هوادارهاي اين دو تا تيم كم مي شه چه برسه كه صدا و سيما و رسانه ها فقط به همون اندازه كه به اين دو تيم مي پردازن به بقيه هم بپردازن!همين رسانه هايي كه سرتاسر سال مشغول فوتبال و سرخابي ها هستن ولي تا تو المپيك نتيجه نمي گيريم كاسه داغتر از آش مي شن.يكي نيست بهشون بگه شما چي كرديد برا ورزش ايران.ورزش ايران كه براي شما فقط سرخابي هان!ديگه نمي خواد منتقد ناكامي ها المپيك بشيد!
سپاهان رفت فينال آسيا بدون كوچكترين حمايت رسانه اي.اين افتخار ماست.

mdpisfir
04-09-2008, 09:28

شما از چي احساس خطر مي كنيد كه تا بحثي پيش مي ياد مي خواد ثابت كنيد كه سابقه پرسپوليس بيشتره؟از نظر قدمت كه همونطور كه آقا محسن گفتن ما شايد از شما سرهم باشيم.در مورد تعداد زياد هوادارهاتون هم به دو نكته توجه كنيد:
1-سرخابي ها دولتي ترين تيم تاريخ فوتبال ايرانند
2-رسانه هاي مختلف ما دولتي ترين رسانه هاي جهانند.
ديگه سرنخ را دادم دستتون حالا بقيه اش با خودتونه كه بازم بخوايد توجيه كنيد يا ...!

ssr_70
04-09-2008, 09:39
عزیز من کریمی تو ایران کلی طرفدار قرمز داره که هر روز به خاطر افتش داره کمتر هم میشه مطمئن باشید که اگه به تیمی جز پرپولیس بره میشه گفت تقریبا به عاقبت نیکبخت مبتلا میشه

mdpisfir
04-09-2008, 09:39
دوست عزيز اگه بدت مياد از علي كريمي دليل نميشه كه هر چي دوست داري بگي . علي كريمي بازيكن محبوب منه . حواستون رو جمع كنيد كه اگه بي احترامي كنيد مجبور ميشم جوابتون رو بدم .

خدا وكيلي من ديگه موندم با چه زبوني بگم كه بي احترامي نكنيد .
ليگ قطري كه شما داري مثال ميزني از ليگ ايران رتبه اش خيلي بالاتره . ليگ ايران متاسفانه با ليگ مالزي داره مقايسه ميشه .

هر چي هيچي نميگم متاسفانه اين دوستان هر چي دلشون ميخواد به علي كريمي ميگن .

ديگه تكرار نشه

آهان پس برا همين كه هر سال يه تيم از ايران مي ره مرحله بعد ولي از قطر نه!خيلي ممنون كه تفاوت ليگ ما را با قطر تشريح كرديد.از طرف ديگه ليگ ايران رده 5 آسيا و بالاتر از قطر قرار داره و تو سهميه بندي جديد هم 4 سهميه دادن!حالا درسته تلوزيون داره سعي مي كنه به خاطر سرخابي ها اين 4 تا سهميه را از ايران بگيره ولي به هر حال ليگ ما البته با يه سري اغماض ها خيلي سرتر از ليگ هاي عربيه؟

راستي شنيدم امسال اماراتي ها ليگ را تعطيل كردند تا تيم ملي شون كاملاً تو اردو باشه.درسته؟

بعدشم كجاي صحبت دوستمون توهين بود؟علي كريمي كه تو جام جهاني جلوي چشم ميليون ها نفر لگد مي زنه به بطري آب ديگه جايي بر حرف نمي مونه!شما بهتره دست از تعصب هاي بيجا برداريد آدم ها را با مقياس اخلاق بسنجيد نه با مقياس اسم و افتخاراتشون

ssr_70
04-09-2008, 09:43
شما از چي احساس خطر مي كنيد كه تا بحثي پيش مي ياد مي خواد ثابت كنيد كه سابقه پرسپوليس بيشتره؟از نظر قدمت كه همونطور كه آقا محسن گفتن ما شايد از شما سرهم باشيم.

عزیز من بر اساس چی این حرفای خنده دار رو می زنی اگه منظورت تو صنعت و ساخت وساز هست یه مسئله دیگری است ولی مهم تیم فوتبال هست که اولیش استقلال ما بوده و اینو مطمئنم از لحاظ قدمت به پرسپولیس و استقلال نخواهید رسید

just juve
04-09-2008, 10:30
دوستان عزیز و خوب و طرفداران سپاهان سلام
طبق اخرین اخباری که روی سایتها اومده بود علی کریمی با پرسپولیس وارد مذاکره شده حالا معلوم نیست کجا میخواد بره یکی میگه مس یکی میگه سپاهان یکی میگه پرسپولیس ما گه اخر نفهمیدیم میره کجا :-?

Ferguson
04-09-2008, 12:22
عزیز من کریمی تو ایران کلی طرفدار قرمز داره که هر روز به خاطر افتش داره کمتر هم میشه مطمئن باشید که اگه به تیمی جز پرپولیس بره میشه گفت تقریبا به عاقبت نیکبخت مبتلا میشه
استاد . عیلی نیکی که تو مدت 3 سالی که تو پرسپولیس بازی کرده هم بیشتر از اون مدت 9 سالی که تو استقلال بوده گل زده و هم محبوب تر هم شده . شما چه جوری تشخیص دادی سرنوشت نیکبخت رو و بعد هم سوقش دادی به سمت علی کریمی ؟ عجب واقعا .

پ.ن : کلا اگه نظرتون اینه که علی کریمی به درد تیمتون نمی خوره که هیچ . ولی خواهشا از این اظهار نظر های مسخره که نمی دونم این بازیکن نیست و ... نکنید . دیگه کسی که بهترین بازیکن اسیا شده و در تیم بزرگی مثل بایرن مونیخ بازی کرده مسلما اونقدر بزرگ هست که نخواین اینطوری راجع بهش حرف بزنید . مطمئن باشید ماگات و مسئولان بایرن مونیخ و همچنین مسئولان انتخاب بهترین بازیکن اسیا و ... از من و شما خیلی بیشتر می فهمن . پس دیگه اظهار نظر های عجیب و غریب نکنید خواهشا و به کار خودتون برسید .

موفق باشید

*c*f*c*
04-09-2008, 12:37
به نظر من علی کریمی بازیکن خوبی تجربهی بین المللی هم داره تو جام باشگاه های اسیا به درد پرسپولیس خیلی میخوره

manchester7
04-09-2008, 12:55
چه ربطی داره زیدان برای رئال یه اسطوره است هانری برای ارسنال کانتونا برای منچستر و خیلیای دیگه اسطوره باشگاههای خود هستند از همه تابلو تر مارادونا برای ناپل یک اسطوره است ولی ایا از اول اول واسه این تیما بازی میکردن
تو پرسپولیس هم البته امثال عبدی بودند.[/quote]
عبدی کیه:1: بهادر عبدی رو میگی:Dدرسته عبد یاز اول تو پرسپولیس بوده اما مسلما اسطوره نیست
همین علی پروین و فرشاد پیوس هم جاهای دیگه بودند.اما اینها واقعا اسطوره های پرسپولیسند.[/quote]
با این حرف خودت کل مطلبتو نغض کردی:-??
حالا کی گفته دایی اسطورست:117:
اصلا اشتباه نکن عمرا نمیتونین روی عابدزاده ادعا داشته باشین مهم نیست که قبلا کجا بوده مهم اینه که خودش خودشو متعلق به کجا میدونه عابدزاده بارها با اومدن به ورزشگاه سر بازیهای پرسپولیس(نه سپاهان یا استقلال)ثابت کرده پرسپولیسیه الانم مربی ما هست
بعد هم اینقدر خودتون رو تافته جدابافته ندونید.پرسپولیس باشگاه بزرگیه.اما سپاهان هم به اندازه خودش بزرگ هست.[/quote]
درسته به اندازه خودش همه هم میدونن اندازه اش چقدره و نیاز به گفتن نیست
در لیگ پرسپولیس جلو تره.
حالا همچین شما میگی خیلی مونده انگار میخواد دیگه چه اتفاقی بیفته.[/quote]

هیچی یه کوچولو مونده شما 5-6 تا قهرمانی همش کم دارین :5:خدا را شکر که کمکمون کرد پارسال تو اخرین لحظه حقمونو از شما گرفتیم

manchester7
04-09-2008, 13:00
هیچ بازیکنی ارزوی بازی تو چلسی رو نداره فقط پول میخوان این غولاروپایی هم یک هزارم بزرگی منچستر و ارسنال و لیورپول رو نداره
اگه به سابقه نیست به چیه؟ چرا حرف غیر عقلانی میزنی

manchester7
04-09-2008, 13:14
همين اسماي بزرگن كه دارن تيشه به ريشه اين فوتبال مي زنن.
در ضمن سرخابي ها از روز اول اين همه حامي داشتن؟ يا دستاي قدرتمندي اونا را حمايت كردند و بزرگ كردن.كيا مي خواين گول بزنيد؟درسته تو تاريخ فوتبال ايران سرخابي ها معروف ترين تيم هستن ولي چرا معروف شدن؟همينطوري ش روز به روز داره از تعداد هوادارهاي اين دو تا تيم كم مي شه چه برسه كه صدا و سيما و رسانه ها فقط به همون اندازه كه به اين دو تيم مي پردازن به بقيه هم بپردازن!همين رسانه هايي كه سرتاسر سال مشغول فوتبال و سرخابي ها هستن ولي تا تو المپيك نتيجه نمي گيريم كاسه داغتر از آش مي شن.يكي نيست بهشون بگه شما چي كرديد برا ورزش ايران.ورزش ايران كه براي شما فقط سرخابي هان!ديگه نمي خواد منتقد ناكامي ها المپيك بشيد!
سپاهان رفت فينال آسيا بدون كوچكترين حمايت رسانه اي.اين افتخار ماست.
ما از روز اول این همه حامی نداشتیم از روز دوم سوم حامی پیدا کردیم:Dخوب شد
اونایی هم که دست از هواداری استقلال و پرسپولیس برمیدارن افرادی مثل شما هستن و میان میگن ما از قبل تولد سپاهانی بودیم نگران نباش دو رو دیگه همونا میرن میشن طرفدار مس بعد میگن ما از بچگی طرفدار مس بودیم حالا مگه سپاهان خصوصیه؟ فولاد مبارکه مال کیه؟همه تیمها دولتین جز دو سه تا اگرم دولت از سرخابی حمایت میکنه به خاطر کثرت هواداراشه شما هر وقت واسه یه بازی نه چندان مهم لیگ اونم تو وسط هفته 40 -50 هزار تماشاگر داشتید بیاین صحبت کنین

M-reza
04-09-2008, 13:23
کریمی دیگه تموم شدست
اون هیچ وقت نمی تونه مث سابق بشه و اصلا به درد سپاهان نمی خوره چون محرم رو داره علی مولایی رو داره و . ..

M-reza
04-09-2008, 13:33
هیچ بازیکنی ارزوی بازی تو چلسی رو نداره فقط پول میخوان این غولاروپایی هم یک هزارم بزرگی منچستر و ارسنال و لیورپول رو نداره

عزیزم این دوستمون فعلا توی مالزی به سر می برن و یه فارسی نویس درست درمون نداره به خاطر همین مجبوره به جای (غ) از حرف (ق) استفاده کنه.
یه مورد دیگه رو هم می خواستم بگم که این تایپیک مربوط به حضور کریمیه توی سپاهان اصلا ربطب به تماشاگر نداره امیدوارم روزی ورزشگاه نقش جهان تکمیل بشه و ببینیم سپاهان چقدر طرفدار داره:flowerysmile:

sepahan_zard
04-09-2008, 13:37
پ.ن : کلا اگه نظرتون اینه که علی کریمی به درد تیمتون نمی خوره که هیچ . ولی خواهشا از این اظهار نظر های مسخره که نمی دونم این بازیکن نیست و ... نکنید . دیگه کسی که بهترین بازیکن اسیا شده و در تیم بزرگی مثل بایرن مونیخ بازی کرده مسلما اونقدر بزرگ هست که نخواین اینطوری راجع بهش حرف بزنید . مطمئن باشید ماگات و مسئولان بایرن مونیخ و همچنین مسئولان انتخاب بهترین بازیکن اسیا و ... از من و شما خیلی بیشتر می فهمن . پس دیگه اظهار نظر های عجیب و غریب نکنید خواهشا و به کار خودتون برسید .

موفق باشید

يه زماني بوده ! نه الان ... به نظر من پولهايي رو كه ميشه باهاش چند تا بازيكن جوون ساخت رو نبايد به پاي كسي بريزن كه عمر فوتبالش رو به اتمامه طوري كه تيمهاي اماراتي هم اونو كنار گذاشتن

manchester7
04-09-2008, 13:43
عزیزم این دوستمون فعلا توی مالزی به سر می برن و یه فارسی نویس درست درمون نداره به خاطر همین مجبوره به جای (غ) از حرف (ق) استفاده کنه.
یه مورد دیگه رو هم می خواستم بگم که این تایپیک مربوط به حضور کریمیه توی سپاهان اصلا ربطب به تماشاگر نداره امیدوارم روزی ورزشگاه نقش جهان تکمیل بشه و ببینیم سپاهان چقدر طرفدار داره:flowerysmile:

اولیش قبول کردم دومیش منم میدونم ربطی نداره ولی خود سپاهانیها بحثو راه انداختن سومیش همینجوری امیدوار باش

sepahan_zard
04-09-2008, 13:53
اونایی هم که دست از هواداری استقلال و پرسپولیس برمیدارن افرادی مثل شما هستن و میان میگن ما از قبل تولد سپاهانی بودیم نگران نباش دو رو دیگه همونا میرن میشن طرفدار مس بعد میگن ما از بچگی طرفدار مس بودیم حالا مگه سپاهان خصوصیه؟ فولاد مبارکه مال کیه؟همه تیمها دولتین جز دو سه تا اگرم دولت از سرخابی حمایت میکنه به خاطر کثرت هواداراشه شما هر وقت واسه یه بازی نه چندان مهم لیگ اونم تو وسط هفته 40 -50 هزار تماشاگر داشتید بیاین صحبت کنین(حالا سپاهان کلا 50 هزار هوادار داره:21:)
برو تو قسمت خودت صحبت كن اينجا مال هواداراي سپاهانه ... ما 15 تا هوادار بيشتر نداريم ولي رفتيم فينال آسيا ! داداش

manchester7
04-09-2008, 14:02
برو تو قسمت خودت صحبت كن اينجا مال هواداراي سپاهانه ... ما 15 تا هوادار بيشتر نداريم ولي رفتيم فينال آسيا ! داداش
من میرم تو قسمت خودمون ولی شما خودت تو بخش پرسپولیس نمیای همه دعواهایی که به راه انداختی رو یادشونه:wavesmile:

babak-sepahani
04-09-2008, 14:58
خوشبختانه آقای علی کریمی(بازیکن سال آسیا در گذشته، بازیکن بایرن در گذشته و ... در گذشته:1: و بازیکنی که از لیگ قطر هم بیرونش کردند:-&) به تیم فوتبال پیروزی تهران پیوست. حالا ما منتظریم ببینیم این اسطوره :girl_sigh: که این همه سرخابی ها سرش دعوا کردند چه کار می کنه!!! :wagfinger1:

Loverboy
04-09-2008, 16:00
آهان پس برا همين كه هر سال يه تيم از ايران مي ره مرحله بعد ولي از قطر نه!خيلي ممنون كه تفاوت ليگ ما را با قطر تشريح كرديد.از طرف ديگه ليگ ايران رده 5 آسيا و بالاتر از قطر قرار داره و تو سهميه بندي جديد هم 4 سهميه دادن!حالا درسته تلوزيون داره سعي مي كنه به خاطر سرخابي ها اين 4 تا سهميه را از ايران بگيره ولي به هر حال ليگ ما البته با يه سري اغماض ها خيلي سرتر از ليگ هاي عربيه؟

راستي شنيدم امسال اماراتي ها ليگ را تعطيل كردند تا تيم ملي شون كاملاً تو اردو باشه.درسته؟

بعدشم كجاي صحبت دوستمون توهين بود؟علي كريمي كه تو جام جهاني جلوي چشم ميليون ها نفر لگد مي زنه به بطري آب ديگه جايي بر حرف نمي مونه!شما بهتره دست از تعصب هاي بيجا برداريد آدم ها را با مقياس اخلاق بسنجيد نه با مقياس اسم و افتخاراتشون

من از لحاظ امكانات گفتم نه از لحاظ فني !!!
تازه بايد بگم كه ايران به زور تونست 3 سهميه كسب كنه . اونم به خاطر قرار داد با صدا و سيما بود وگرنه سپاهان هم نميتونست آسيايي بشه . اينو بن همام هم تاييد كرد

احتمال اينكه ليگ امارات رو تعطيل كنن 0 . به دليل عقل هم جور در نمياد . اگه تعطيل كنن كدوم تيم رو ميخوان بفرستن آسيا

در ضمن طبق قوانين فيفا اگه ليگي نتونه اسامي تيمهاي قهرمان رو به موقع نفرسته سال بعد هم از حضور در مسابقات محرومه

علي كريمي هر چي كه باشه محبوب دل منه . به خاطر حضور مبارك علي دايي و دخالتهاش تو تعويضها بود كه مجبور شد اين كارو كنه . در ضمن صفحات قبل رو بخوني بد نيست . بازيكن بي لياقت و تنبل و گ ش ا د و ... ( كه ويرايش مديريت شد ) . اينا توهين نيست ؟

mdpisfir
04-09-2008, 16:07
عزیز من بر اساس چی این حرفای خنده دار رو می زنی اگه منظورت تو صنعت و ساخت وساز هست یه مسئله دیگری است ولی مهم تیم فوتبال هست که اولیش استقلال ما بوده و اینو مطمئنم از لحاظ قدمت به پرسپولیس و استقلال نخواهید رسید

شما چرا هي مي خوايد ثابت كنيد از ما سابقه دار تريد؟چرا اينقدر زود كم مي ياريد؟چرا اينقدر از خود متشكر هستيد؟شما بزرگ شده رسانه ها و دولت هاي ايران هستيد نه خودتون.هر وقت تونستيد يه هفته بدون رسانه ها تحمل كنيد اونوقت ادعاي سابقه و بهترين و ... بكنيد.رسانه ها برا شما از اكسيژن هم مهمترن.

M-reza
04-09-2008, 16:07
شما که انقدر می گین در گذشته اگه کریمی سپاهانی شده بود بازم این حرفو میزدی ؟ نخیر نمیزدی لازم هم نیست دروغ بگی
درضمن اون تو گذشته این افتخار رو بدست آورد درحال حاظر کدوم بازیکن تیم شما میتونه این مقام رو کسب کنه ؟؟ اگه الان کسی از سپاهان میتونه بهترین بازیکن آسیا بشه حرف بزنید وگرنه بهتره در مورد کریمی صحبت نکنید
در مورد هوادار که میگید نقش جهان آماده بشه شما هروقت فولادشهر 20هزار نفری رو پر کردید برید ورزشگاه بزرگ تر بسازید

من می دونم که نویدکیا وقتی برگرده اگر تو شرایط بازیش باشه تو آسیا هم اول میشه
کریمی هم یه موقع توی آسیا یک بود ولی تموم شد مث شمعی می مونه که کار آییش رو بهت بده و بعد دیگه خاموش بشه. . .
در مورد نقش جهان هم ببخشید ولی شما که چیزی نمی دونید بهتر هست که اطلاع داشته باشید و چیزی رو بگید.
فولادشهر هم 30 کیلمومتر بااصفهان فاصله داره تما شاگر ها با هزار بدبختی باید بیان ورزشگاه اتوبوس نیست . . . دستشویی 1 دانه هم نیست - اطاف ورزشگاه فقط چیزی که میشه دی خاکه و چیزی که تو می خوری هم خاکه - اونجا آب هم نیست - آب هم نمیشه توی ورزشگاه برد در واقع بهتره بگیم اونجا مریخه !!!
اما با این همه این ورزشگلاه روزهایی رو به خودش دیده که بیش از 25 هزار نفر بیان با اون همه مشکلات توش بشینن و حتی باز هم تماشاگر ها وارد می شدند ولی پلیس اجازه ی ورود نمیداد و تماشاگرها به پشت میله ها می رفتن.
بله بهتره وقتی اطلاع ندارید حرف نزنید .
ما بهتر از کریمی رو داریم بازیکن ستاره نداریم ولی همین جوون ها یه روزی ستاره میشن . سپاهان تیم می سازه تیم نمی خره از دسته 2 اومدیم بالا تیم های پایه تشکیل دادیم استعداد ها رو آووردیم و به تیم اصلیمون کمک کردیم تا بزرگ بشه و بشه تیم اول آسیا - نایب قهرمان آسیا بشه - بره جام باشگاه جهان - بین 100 تیم برتر جهان باشه و . . .
در کل ما بازیکن می خواییم نه ستاره ی سوخته

M-reza
04-09-2008, 16:09
اصلا سپاهان در حدی نیست که دنبال کریمی باشد.بهترین بازیکن آسیا باید در بهترین ومحبوبترین تیم آسیا بازی کند.از همین اعلان دارم صدای گریه آبی ها و زرد ها را حس می کنم:1: با جادوگر به هیچ تیمی رحم نمی کنیم:13:
تا اونجایی که من می دونم تیم اول آسیا در رتبه بندی فیفا سپاهان هست

mdpisfir
04-09-2008, 16:10
استاد . عیلی نیکی که تو مدت 3 سالی که تو پرسپولیس بازی کرده هم بیشتر از اون مدت 9 سالی که تو استقلال بوده گل زده و هم محبوب تر هم شده . شما چه جوری تشخیص دادی سرنوشت نیکبخت رو و بعد هم سوقش دادی به سمت علی کریمی ؟ عجب واقعا .

موفق باشید

شما نگفتيد علي كريمي تو قطر چي كار مي كنه با اون همه دبدبه و كبكبه؟

mdpisfir
04-09-2008, 16:12
اونایی هم که دست از هواداری استقلال و پرسپولیس برمیدارن افرادی مثل شما هستن و میان میگن ما از قبل تولد سپاهانی بودیم نگران نباش دو رو دیگه همونا میرن میشن طرفدار مس بعد میگن ما از بچگی طرفدار مس بودیم حالا مگه سپاهان خصوصیه؟ فولاد مبارکه مال کیه؟همه تیمها دولتین جز دو سه تا اگرم دولت از سرخابی حمایت میکنه به خاطر کثرت هواداراشه شما هر وقت واسه یه بازی نه چندان مهم لیگ اونم تو وسط هفته 40 -50 هزار تماشاگر داشتید بیاین صحبت کنین(حالا سپاهان کلا 50 هزار هوادار داره:21:)

شما كه بجاي ديگران فكر مي كنيد و اظهار نظر مي كنيد كه ديگه جاي بحث باهاتون نمي مونه

mdpisfir
04-09-2008, 16:14
شما که انقدر می گین در گذشته اگه کریمی سپاهانی شده بود بازم این حرفو میزدی ؟ نخیر نمیزدی لازم هم نیست دروغ بگی
درضمن اون تو گذشته این افتخار رو بدست آورد درحال حاظر کدوم بازیکن تیم شما میتونه این مقام رو کسب کنه ؟؟ اگه الان کسی از سپاهان میتونه بهترین بازیکن آسیا بشه حرف بزنید وگرنه بهتره در مورد کریمی صحبت نکنید
در مورد هوادار که میگید نقش جهان آماده بشه شما هروقت فولادشهر 20هزار نفری رو پر کردید برید ورزشگاه بزرگ تر بسازید

مطمئن باشيد اگه علي كريمي تو مكتب فوتبال علمي و اصولي و نه احساسي سپاهان رشد كرده بود و صد البته توسط رسانه ها پر و بال بهش داده بودن الان تو بهترين تيم هاي اروپا فيكس بود نه اينكه با با عشق دريبل زني فوتبال خودش را نابود كنه.

mdpisfir
04-09-2008, 16:15

شما چرا هي مي خوايد ثابت كنيد از ما سابقه دار تريد؟چرا اينقدر زود كم مي ياريد؟چرا اينقدر از خود متشكر هستيد؟شما بزرگ شده رسانه ها و دولت هاي ايران هستيد نه خودتون.هر وقت تونستيد يه هفته بدون رسانه ها تحمل كنيد اونوقت ادعاي سابقه و بهترين و ... بكنيد.رسانه ها برا شما از اكسيژن هم مهمترن.

mdpisfir
04-09-2008, 16:20
من از لحاظ امكانات گفتم نه از لحاظ فني !!!
تازه بايد بگم كه ايران به زور تونست 3 سهميه كسب كنه . اونم به خاطر قرار داد با صدا و سيما بود وگرنه سپاهان هم نميتونست آسيايي بشه . اينو بن همام هم تاييد كرد

احتمال اينكه ليگ امارات رو تعطيل كنن 0 . به دليل عقل هم جور در نمياد . اگه تعطيل كنن كدوم تيم رو ميخوان بفرستن آسيا

در ضمن طبق قوانين فيفا اگه ليگي نتونه اسامي تيمهاي قهرمان رو به موقع نفرسته سال بعد هم از حضور در مسابقات محرومه

علي كريمي هر چي كه باشه محبوب دل منه . به خاطر حضور مبارك علي دايي و دخالتهاش تو تعويضها بود كه مجبور شد اين كارو كنه . در ضمن صفحات قبل رو بخوني بد نيست . بازيكن بي لياقت و تنبل و گ ش ا د و ... ( كه ويرايش مديريت شد ) . اينا توهين نيست ؟

كدوم قرارداد؟اين خبرا را از كجا در مي ياريد مي گيد؟خوبه تو مصاحبه اخير بن همام هنوز به مسئله پخش تلوزيوني اشاره شد.
در ضمن صبا سهميه 4 بوده نه سپاهان.
با اطلاعات بيشتري صحبت كنيد.زود از كوره در نريد كه اون وقت جواب هاي احساسي بديد.ناسلامتي شما مديريد.بايد ما از شما نحوه ارسال هاي مبتني بر اطلاعات صحيح را ياد بگيريم.

mdpisfir
04-09-2008, 16:26
چه ربطی داره زیدان برای رئال یه اسطوره است هانری برای ارسنال کانتونا برای منچستر و خیلیای دیگه اسطوره باشگاههای خود هستند از همه تابلو تر مارادونا برای ناپل یک اسطوره است ولی ایا از اول اول واسه این تیما بازی میکردن
عبدی کیه:1: بهادر عبدی رو میگی:Dدرسته عبد یاز اول تو پرسپولیس بوده اما مسلما اسطوره نیست
همین علی پروین و فرشاد پیوس هم جاهای دیگه بودند.اما اینها واقعا اسطوره های پرسپولیسند.[/quote]
با این حرف خودت کل مطلبتو نغض کردی:-??
حالا کی گفته دایی اسطورست:117:
اصلا اشتباه نکن عمرا نمیتونین روی عابدزاده ادعا داشته باشین مهم نیست که قبلا کجا بوده مهم اینه که خودش خودشو متعلق به کجا میدونه عابدزاده بارها با اومدن به ورزشگاه سر بازیهای پرسپولیس(نه سپاهان یا استقلال)ثابت کرده پرسپولیسیه الانم مربی ما هست
بعد هم اینقدر خودتون رو تافته جدابافته ندونید.پرسپولیس باشگاه بزرگیه.اما سپاهان هم به اندازه خودش بزرگ هست.[/quote]
درسته به اندازه خودش همه هم میدونن اندازه اش چقدره و نیاز به گفتن نیست
در لیگ پرسپولیس جلو تره.
حالا همچین شما میگی خیلی مونده انگار میخواد دیگه چه اتفاقی بیفته.[/quote]

هیچی یه کوچولو مونده شما 5-6 تا قهرمانی همش کم دارین :5:خدا را شکر که کمکمون کرد پارسال تو اخرین لحظه حقمونو از شما گرفتیم[/QUOTE]

اميدوارم كه حق را به جا آورده باشيد و براي دست بوس خدمت جنابان:
علي آبادي-شاهحسيني-عنايت-مظفري زاده-يحيي گل محمدي-ميثاق معمارزاده و بازيكن اخراجي شيرين فراز رسيده باشيد.

Loverboy
04-09-2008, 16:28
كدوم قرارداد؟اين خبرا را از كجا در مي ياريد مي گيد؟خوبه تو مصاحبه اخير بن همام هنوز به مسئله پخش تلوزيوني اشاره شد.
در ضمن صبا سهميه 4 بوده نه سپاهان.
يه سري به خودتون بزنيد.با اطلاعات بيشتري صحبت كنيد.زود از كوره در نريد كه اون وقت جواب هاي احساسي بديد.ناسلامتي شما مديريد.بايد ما از شما نحوه ارسال هاي مبتني بر اطلاعات صحيح را ياد بگيريم.

پس بهتره خودت بري اطلاعاتت رو زياد كني

ايران تو فصل بعد 3 سهميه داره و سهميه ي سوم رو هم منوط به قرارداد صدا و سيما گذاشتن . بهتره اخبار رو پيگيري كني . الان ايران سهميه ي سوم رو به زور كسب كرده . من نگفتم كه سپاهان سهميهخ ي چهارمه . شما هم مثل sepahan_zard ([Only registered and activated users can see links]) از خودت يه چيز ميگي بعد ميگي تو گفتي بعدش هم مياي ميگي برو اطلاعاتت رو زياد كن ؟ حالا شما ميگي صبا باتري سهميه چهارمه ؟ سهميه چهارم كجا بود ؟ در ضمن من از كوره در نرفتم .

در ضمن من تا از چيزي مطمئن نباشم در موردش هيچ حرفي نميزنم

mdpisfir
04-09-2008, 16:34
پس بهتره خودت بري اطلاعاتت رو زياد كني

ايران تو فصل بعد 3 سهميه داره و سهميه ي سوم رو هم منوط به قرارداد صدا و سيما گذاشتن . بهتره اخبار رو پيگيري كني . الان ايران سهميه ي سوم رو به زور كسب كرده . من نگفتم كه سپاهان سهميهخ ي چهارمه . شما هم مثل sepahan_zard ([Only registered and activated users can see links]) از خودت يه چيز ميگي بعد ميگي تو گفتي بعدش هم مياي ميگي برو اطلاعاتت رو زياد كن ؟ حالا شما ميگي صبا باتري سهميه چهارمه ؟ سهميه چهارم كجا بود ؟ در ضمن من از كوره در نرفتم .

در ضمن من تا از چيزي مطمئن نباشم در موردش هيچ حرفي نميزنم

منبع خبريت براي 3 سهميه بودن ايران چيه؟لطفاً لينكش را بذاريد.
مثل اينكه شما برنامه و گروه بندي مسابقات را نديديد.تو غرب آسيا فقط ايران و عربستان 4 سهميه دارن كه تو چهار تا گروه تقسيم شدن.

amin_eshghesepahan
04-09-2008, 16:40
دوستان سپاهانی این بحث رو تموم کنید چون بی فایدست
سپاهان در شرایطی جام رو از دست داد که تا اخرین روز مدعی بود

سپاهان چیزی حدود 52 بازی کرد که حدود 34 تاش خارج از خونه بود
ولی پرسپولیس از 34 تا بازیش حداقل 22 تاش تهران بوده

امیدواریم شایستگی این دو تا تیم امسال در جام باشگاههای اسیا سنجیده بشه

در ضمن در مورد تاریخچه دو باشگاه اگه سرچ کنین زده
سپاهان 1332
پرسپولیس 1342

Loverboy
04-09-2008, 16:42
برنامه نودي كه بعد از قهرمانيه ايران تو غرب آسيا بود . همچين بن همام با قاطعيت گفت كه 3 سهميه داره ايران كه هر چي تو دهنم بود نثارش كردم :D

چند روزي نبودم و اگه احياناً اتفاقاتي جديداً افتاده خبري ندارم . ميشه صفحه اي كه ميگي رو برام بذاري ؟

اگه 4 سهميه شده باشه كه خيلي عالي ميشه

amin_eshghesepahan
04-09-2008, 16:54
1.خود سلطان توی یه مصاحبه اش گفته بود عابدزاده محبوب تر از منه

شما درست میگید مثلا ارمناک برای ما اسطورست ولی عمرا با محرم قابل مقایسه
نیست زمان لوکا وقتی تیم عقب بود به محرم می گفت گرم کنه تیم روحیه میگرفت
بازیو می برد کجای دنیا بازیکن سراق دارین که با گرم کردن نتیجه رو عوض کنه

mdpisfir
04-09-2008, 16:57
اين يكي از سايت هايي كه برنامه را منتشر كرده:
گروه بندي ليگ قهرمانان آسيا 2009 ([Only registered and activated users can see links])

در ضمن يه نسخه از برنامه هم تو همين سايت مثل اينكه منتشر شده بوده.
اينم نسخه اي اف سي ([Only registered and activated users can see links])

شما فكر مي كنيد اين آسيا بي در و پيكر حاضر مي شه سهميه كامل به ايران نده.

Loverboy
04-09-2008, 16:59
بابا بيخيال اين بحثها بشيد . چه حوصله اي داريدا :D

هر تيمي براي خودش شخصيت داره . اين كه سپاهان يكي از حرفه اي ترين تيمهاي آسياس شكي توش نيست همون طور كه پرسپوليس هم كه يكي از پر طرفدارترين تيمهاي آسياست .

هر تيمي براي خودش بازيكن محبوب داره . نبايد بازيكنان محبوب هر تيمو با هم مقايسه كنيم چون ارزش هر بازيكني با بازيكن ديگه فرق داره .

در صورت صلاحديد سرپرست ( محسن عزيز ) و يه جورايي منتفي شدن رفتن كريمي به سپاهان تاپيك بهتره كه قفل بشه .

اين يكي از سايت هايي كه برنامه را منتشر كرده:
گروه بندي ليگ قهرمانان آسيا 2009 ([Only registered and activated users can see links])

در ضمن يه نسخه از برنامه هم تو همين سايت مثل اينكه منتشر شده بوده.
اينم نسخه اي اف سي ([Only registered and activated users can see links])

شما فكر مي كنيد اين آسيا بي در و پيكر حاضر مي شه سهميه كامل به ايران نده.

دستت درد نكنه

خب خدارو شكر كه 4 تايي شديم . يه توهم فانتزي ( ايشالله 4 تا تيممون برن نيمه نهايي :-o:D)
خيلي خوشحال شدم . ولي اين بي درو پيكرو خوب اومدي :D

mdpisfir
04-09-2008, 17:05
اينم يكي ديگه از اي اف سي ([Only registered and activated users can see links])

Seyed
04-09-2008, 17:06
:-o:-o:-o یه سوال اینجا بحث در مورد حضور علی کریمیه یا تاریخچه و سهمیه ایران و لیگ آسیا ... میگم بهتره اسم تایپیکو محسن خان عوض کنه :-o:-o:-o

راستی می گم کریمی هم که بلاخره به پرسپولیس پیوست و تمام حرف و حدیث ها تموم شد

Loverboy
04-09-2008, 17:09
:-o:-o:-o یه سوال اینجا بحث در مورد حضور علی کریمیه یا تاریخچه و سهمیه ایران و لیگ آسیا ... میگم بهتره اسم تایپیکو محسن خان عوض کنه :-o:-o:-o

راستی می گم کریمی هم که بلاخره به پرسپولیس پیوست و تمام حرف و حدیث ها تموم شد

آخه احتمالاً تاپيك به زودي ميره قاتي باقاليا . ما هم از فرصت استفاده كرديم .

Ferguson
04-09-2008, 18:39
تا اونجایی که من می دونم تیم اول آسیا در رتبه بندی فیفا سپاهان هست
بله . و البته هممون هم می دونیم که ارزش این رده بندی ها در چه سطحی قرار داره واقعا ! به طوری که یک سال ایران بالاتر از المان و در رده 15 قرار گرفت ! به این چیزا زیاد توجه نکنید . این رنکینگ ها در دنیا ارزشی ندارن .

کریمی بزرگ اومد پرسپولیس بزرگ . بهتره تاپیک قفل بشه دیگه...

mahtab
04-09-2008, 19:59
شما از چي احساس خطر مي كنيد كه تا بحثي پيش مي ياد مي خواد ثابت كنيد كه سابقه پرسپوليس بيشتره؟از نظر قدمت كه همونطور كه آقا محسن گفتن ما شايد از شما سرهم باشيم.در مورد تعداد زياد هوادارهاتون هم به دو نكته توجه كنيد:
1-سرخابي ها دولتي ترين تيم تاريخ فوتبال ايرانند
2-رسانه هاي مختلف ما دولتي ترين رسانه هاي جهانند.
ديگه سرنخ را دادم دستتون حالا بقيه اش با خودتونه كه بازم بخوايد توجيه كنيد يا ...!
من از هیچی نمی ترسم خدا رو شکر اونقدر تیمم بزرگ هست و اونقدر قهرمانی و افتخارات و قدمت داره که من از هیچی نمیترسم. درسته تیم سپاهان تیم خوبیه قویه برای ایران در چند سال اخیر افتخار اورده اما پرسپولیس پر طرفدارترین تیم ایران پر افتخار ترین و تیمی نیست که در همین چند سال به جایی رسیده باشه. ضمنا محبوبیت پرسپولیس مال حالا نیست که بخواهیم به دولتی بودن ربطش بدیم. سال هاست که محبوبه.

Loverboy
04-09-2008, 20:03
دوستان خواهشاً بحث رو تموم كنيد . محسن جان تاپيك رو قفل كني بهتره .

Mohsen_Torabi
04-09-2008, 20:29
شما همونی نیستی که ادبیاتت خیلی خوب بود و ضرب المثل زیاد میزدی؟:34:
نگفتی چند درصد زدی تو کنکور؟
دوست عزیز بنده اتفاقا فارسی نویس هم دارم.اما من اینقدر سریع تایپ میکنم و اینقدر مطالبم طولانیه که این غلط ها هم ممکنه پیش بیاد.
منم اگر ارسال هام یک خطی و در حد اسپم باشه غلط نخواهم داشت.
در این زمینه یکی از دوستان یک موردی گفت و من دقیقا جوابش رو دادم.
صحبتش عین حرف شما بود.لطفا اول همه ارسال ها رو بخونید و بعد جواب بدید.اظهارات تکراری نفرمایید چون از حوصله بنده خارجه که جواب های تکراری به سوال های تکراری بگم.
ممنون از شما.
یک صحبت هم با شما داشتم.ما خیلی خوشحال میشیم از صحبت ها و اطلاعات شما و دیگران دوستان قرمز استفاده کنیم و با هم بحث و تبادل نظر داشته باشیم.
اما به شرطی که زیاد با اعصاب خورد با هم صحبت نکنیم.
لطفا به دوست ما سپاهان زرد هم دیگر توهین نکنید.
من کاری ندارم قبلا اینجا چه مسائلی پیش اومده.اما از روزی که اومدم چیزی از ایشون ندیدم اما انواع بی احترامی رو به ایشون دیدم.
خواهشا به همدیگر احترام بگذارید و رفاقت هاتون رو با فوتبال و سرگرمی هایی مثل اون از بین نبرید.اصلا ارزشش رو نداره.
با تشکر از شما.خیلی لطف میکنید اگر از همدیگر جلوی همدیگه عذرخواهی کنید.این شعور بالای شما رو میرسونه.
من این تاپیک رو قفل میکنم و شما برای اینکار اگر مایل بودید در تاپیک کلوپ هواداران سپاهان این کار رو بکنید.

Mohsen_Torabi
04-09-2008, 20:36
اولیش قبول کردم دومیش منم میدونم ربطی نداره ولی خود سپاهانیها بحثو راه انداختن سومیش همینجوری امیدوار باش
در اینکه این بحث توسط پرسپولیسی ها اغاز شد هیچ کس شکی نداره.
متاسفانه من نمیدونم چرا اینقدر بحث میکنید.چرا سعی نمیکنید دوستانه با هم بحث کنید.
همش کری.همش شاخ و شونه کشیدن.
دوستان پرسپولیسی.من اصلا دوست ندارم که این صحبت رو بکنم که اینجا نیایند و صحبتی نکنید.
محافل عمومی باید همه با هم تبادل نظر بکنند و اتفاقا اگر ارا مخالف نباشه اصلا صحبت جالبی شکل نمیگیره.
من از امروز از همتون میخوام دیگه بحث های اینچنینی راه نندازیند.
اگر راه میندازیند دوستانه باشه.
من در یک تاپیک فرق سپاهان با قرمز و ابی پایتخت با دوست گلم a-perspolis صحبت مفصلی در مورد هر دو تیم داشتیم.
خداییش هر کس این مدل بحث و این نوشته ها رو میخوند لذت میبرد و امیدوارم اطلاعات مناسبی رو به خیلی ها داده باشیم.
اون ها رو بخونید و سعی کنید الگویی باشه برای بحث هاتون.
من خیلی از همه دوستان ممنون میشم که رفاقت هاتون رو بخاطر فوتبال از بین نبرید.
دم همتون گرم.