توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ده گل برتر ريكاردو كوارسما
اين روزها همه جا خبر از انتقال كوارسما به اينتره.من هم گفتم فيلم 10 گل برترش رو بذارم تا حالشو ببريد.راستي كوارسما پاي چپ هم داره؟
[Only registered and activated users can see links]
Ricardo Quaresma Top 10 Goals ([Only registered and activated users can see links])
Death Angel
01-09-2008, 09:34
اقا مهدي دست شما درد نكنه عالي بود.ولي ميگم ميشه يه بار هم با كيفيت بهتر از اين بزاريد؟
اقا مهدي دست شما درد نكنه عالي بود.ولي ميگم ميشه يه بار هم با كيفيت بهتر از اين بزاريد؟
شدنش كه ميشه.ولي بايد هواي دايال آپي ها رو هم داشت.اگه كس ديگري هم با كيفيت تر خواست بگه تا يه كاريش بكنم.
Death Angel
02-09-2008, 23:59
مرسي اخه واسه من خيلي مهمه.بالاي 100 مگ هم باشه دانلود ميكنم.تو اون قبليه خيلي واضح نبود.علاوه بر اون من فكر كنم دانلود كردن 20 مگ و 100 مگ واسه ديال اپي ها هيچ فرقي نداشته باشه و هيچ كدوم رو دانلود نكنن من يه اهنگ 5 مگي با ديال اپ گرفتم نيم ساعت طول كشيد
مرسي اخه واسه من خيلي مهمه.بالاي 100 مگ هم باشه دانلود ميكنم.تو اون قبليه خيلي واضح نبود.علاوه بر اون من فكر كنم دانلود كردن 20 مگ و 100 مگ واسه ديال اپي ها هيچ فرقي نداشته باشه و هيچ كدوم رو دانلود نكنن من يه اهنگ 5 مگي با ديال اپ گرفتم نيم ساعت طول كشيد
من خودم به شخصه با دايال آپ تا سقف 48 مگابايت رو دانلود كردم.روايت از اخويم هم هستش كه 60 مگ رو دانلود كرده باهاش (كه به احتمال 99 در صد خالي بسته).باشه.فردا برات با حجم بالا و كيفيت بالا مي گذارم.فقط دعا كن بالاي 100 مگ نشه كه اونوقت جايي واسه آپيدنش نيست.
Death Angel
03-09-2008, 12:05
اقا مرسي من منتظرم
شرمنده تمامي دوستاني كه با كيفيت بالا مي خواستند.كيفيت بالاش 135 مگ شد (فرمت mpeg) و جايي براي آپيدنش نيست.
Death Angel
03-09-2008, 20:48
اي بابا خدايي؟
اي بابا خدايي؟
خدايي نه و پيغمبري.در ضمن من اون مَهدي رو هم خواهم كشت.4 ساعت رو آپلود در سايت مگا آپلود گذاشتم و آخرش فيلد شد.مگه دستم بهش نرسه.
mordiyylo
08-11-2008, 09:11
شدنش كه ميشه.ولي بايد هواي دايال آپي ها رو هم داشت.اگه كس ديگري هم با كيفيت تر خواست بگه تا يه كاريش بكنم.
دستت درد نكنه با كيفيت بزاري توپ توپ مي شه
اگه اونم داري بزاري ممنونت مي شم :d0s69thbefhifftitrz
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1