توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |=| گلهای هفته اول سری آ _ 09/2008 |=|
به نام خدا
گلهای هفته اول سری آ باشگاه های ایتالیا | 2009/2008
Lega Calcio - Italian Serie A | 2008/2009
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] اینتر 1-1 سمپدوریا[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] گزارش ایتالیائی | کیفیت 1000 | فرمت Wmv [Only registered and activated users can see links]
زلاتان ابراهیمویچ _ دقیقه 33 [Only registered and activated users can see links]
Easy share ([Only registered and activated users can see links])| File Factory ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Zshare ([Only registered and activated users can see links])
جنارو دلوکیو _ دقیقه 68 [Only registered and activated users can see links]
Easy share ([Only registered and activated users can see links])| File Factory ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Zshare ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links]میلان 1-2 بولونیا[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] گزارش ایتالیائی | کیفیت 1000 | فرمت Wmv [Only registered and activated users can see links]
دی وایو _ دقیقه 18 _[Only registered and activated users can see links]
Easy share ([Only registered and activated users can see links])| MegaShares ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Zshare ([Only registered and activated users can see links])
آمبروسینی _ دقیقه 41_[Only registered and activated users can see links]
Easy share ([Only registered and activated users can see links])| MegaShares ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Zshare ([Only registered and activated users can see links])
والیانی _ دقیقه 78 _ [Only registered and activated users can see links]
Easy share ([Only registered and activated users can see links])| MegaShares ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Zshare ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] یوونتوس 1-1 فیورنتینا[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] گزارش انگلیسی | کیفیت 1000 | فرمت Wmv [Only registered and activated users can see links]
پاول ندود _ دقیقه 39 _ [Only registered and activated users can see links]
Easy share ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Zshare ([Only registered and activated users can see links])
آلبرتو جیلاردینو _ دقیقه 89 _ [Only registered and activated users can see links]
Easy share ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Zshare ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] آ.اس.رم 1-1 ناپولی[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] لینک از Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه Al Jazeera Sport +2 | گزارش عربی[Only registered and activated users can see links]
آکوئیلانی
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])
هامسیک
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])
Amin-TopGoal
30-08-2008, 17:50
[Only registered and activated users can see links] آ.اس.رم 1-1 ناپولـی[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه Al Jazeera Sport +2 | گزارش عربی[Only registered and activated users can see links]
آکوئیلانی
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])
هامسیک
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])
بابا بذارين بازى ها برگزار شه بعد تاپيك بزنيم سر كار ميزارين؟
ITALIANO
30-08-2008, 23:23
بابا بذارين بازى ها برگزار شه بعد تاپيك بزنيم سر كار ميزارين؟
وقتی دیر تاپیک زده میشه ، همش گر میدین که چرا دیر تاپیک زدین ، کلی ما منتظر بودیم و فلان و بیسار و از اینطور حرف ها !!
وقتی تاپیک زود زده میشه میگین چرا تاپیک رو زود میزنین !!
اینطوری که نمیشه ، اتفاقا اگر تاپیک زودتر از مسابقات زده بشه بهتره ، چون ممکنه اگر فابیو صبر کنه و بعد از بازیها بخواد تاپیک بزنه ممکنه یه مشکلی براش پیش بیاد یا در حال زدن تاپیک برق بره و دیر بشه !!
اینطوری بهتره دیگه ، تازه سرکار گذاشتن هم نداره ، هنوز بازی برگزار نشده که میگی سرکار میزارید !!
ITALIANO
30-08-2008, 23:58
اَی بابا !! :53:
این اینتر هم با مساوی شروع کرد ، البته پارسال هم با مساوی 1-1 شروع کردیم و در پایان قهرمان شدیم ولی امروز حقمون باخت نبود.
گل زلاتان خیلی قشنگ بود ، ولی خیلی گل بدی خوردیم.
اودینزه هم 3-1 پالرمو رو برد.
MamadMunchen
31-08-2008, 00:03
اِ ! گلو زلاتان زده ؟ ببينم احيانا اين همون بازيكني نيست كه حاج مورينهو ميگفت نميخوامش ؟
Totti_M72
31-08-2008, 00:05
این اینتر هم با مساوی شروع کرد ، البته پارسال هم با مساوی 1-1 شروع کردیم و در پایان قهرمان شدیم ولی امروز حقمون باخت نبود.
خدا رو شکر ایشالله امسال از دست اینتر راحت میشیم:34::5:(همه ی پیشبینی هام خراب شد:1:)
ITALIANO
31-08-2008, 00:08
خدا رو شکر ایشالله امسال از دست اینتر راحت میشیم:34::5:(همه ی پیشبینی هام خراب شد:1:)
مطمئن باش از دستش خلاص نمیشی :D حالا حالا ها کار داریم با کالچو !!
چهارمین اسکودتو رو هم امسال فتح می کنیم ، فقط یکم باید به مورینیو فرصت داد.
اِ ! گلو زلاتان زده ؟ ببينم احيانا اين همون بازيكني نيست كه حاج مورينهو ميگفت نميخوامش ؟
چرا ، خودِ خودشه :d بهش هم نیازی نداریم :^o ، با اینکه دوستش دارم ولی بازیکنای بزرگتر دیگه ای هم داریم. همش که زلاتان نمیشه !!
Totti_M72
31-08-2008, 00:15
یعنی عمرا اگه بتونین اسکودتو رو ببرین:wagfinger1:
من قول میدم اگه اینتر تونست با میلان و یووه و رم و فیو و سمپدوریا:D رقابت کنه و قهرمان شه
دیگه فوتیران نیام:117::1:
حالا اگه اینتر قهرمان نشد تو چیکار میکنی؟:117:می خوای تو هم دیگه نیا فوتیران همه راحت شیم:21:(به دل نگیری ها):D
ITALIANO
31-08-2008, 00:22
یعنی عمرا اگه بتونین اسکودتو رو ببرین:wagfinger1:
من قول میدم اگه اینتر تونست با میلان و یووه و رم و فیو و سمپدوریا:D رقابت کنه و قهرمان شه
دیگه فوتیران نیام:117::1:
حالا اگه اینتر قهرمان نشد تو چیکار میکنی؟:117:می خوای تو هم دیگه نیا فوتیران همه راحت شیم:21::D
ببین معین جون داری میری رو اعصابم :D:D تو هم از اون رمی هایی هستی که باید با یه باند بازی کوچیک بندازیمت بری تو خونه ظرفارو بشوری هاااا :D >:)
این خط این نشون ، تو همین اولین هفته رقابت ها دارم میگم که امسال 100 % قهرمان هستیم و اگر نشدیم بازم میام سایت ، مشکلی داری؟ :D ولی اگر رم قهرمان نشد کچلت می کنم :D 3 سال قهرمان شدیم همش گفتین با شانس و شعبده بازی و فلان و بیسار ، ولی امسال اگر قهرمان شدیم ، دهنتو نبندی من میدونم و تو :D :7:
Amin-TopGoal
31-08-2008, 00:25
آقا سری آ شروع شد و نوبت گرفتن اشتباهات داوری رسید. اولین اشتباهم رو گل اینتر. کاملا زلاتان با دست توپ رو استپ کرد و بعد گلش کرد. اما خب خدا رو شکر بازی مساوی شد :wavesmile:
ببینیم تا اخر فصل چند تا اشتباه میشه!
Totti_M72
31-08-2008, 00:30
ببین معین جون داری میری رو اعصابم :D:D تو هم از اون رمی هایی هستی که باید با یه باند بازی کوچیک بندازیمت بری تو خونه ظرفارو بشوری هاااا :D >:)
این خط این نشون ، تو همین اولین هفته رقابت ها دارم میگم که امسال 100 % قهرمان هستیم و اگر نشدیم بازم میام سایت ، مشکلی داری؟ :D ولی اگر رم قهرمان نشد کچلت می کنم :D 3 سال قهرمان شدیم همش گفتین با شانس و شعبده بازی و فلان و بیسار ، ولی امسال اگر قهرمان شدیم ، دهنتو نبندی من میدونم و تو :D :7:
حالا رم اگه نشد میلان که میشه(در هر صورت شما نمیشین)این خط اینم نشون:D\/\/\/\/:D کوهای دماوند شد:21:
Rossonery
31-08-2008, 00:30
فلان و بیسار
تو امشب چقدر اینو بکار میبری؟!:-&
با یه باند بازی کوچیک بندازیمت بری تو خونه ظرفارو بشوری هاااا :D >:)
یادمه خودت میگفتی که خونمونو جارو میکنم و کارای خونه میکنم.
پس خودت اول برو ظرفاتو بشور:5:
کاملا زلاتان با دست توپ رو استپ کرد و بعد گلش کرد. اما خب خدا رو شکر بازی مساوی شد :wavesmile:
آره دیگه :29:
اگه کاسانو تو اون صحنه ی بعد از گل مساوی سریعتر کار میکرد اینتر کارش تموم بود.
پ.ن: چرا تاپیک این شلکی شد؟!:دی
ITALIANO
31-08-2008, 00:32
آقا سری آ شروع شد و نوبت گرفتن اشتباهات داوری رسید. اولین اشتباهم رو گل اینتر. کاملا زلاتان با دست توپ رو استپ کرد و بعد گلش کرد. اما خب خدا رو شکر بازی مساوی شد :wavesmile:
تو هم از الان بشین اشتباهات داوری اینتر رو حساب کن :D باشه ؟ :1:
شروع شد بازم این حرفای بی سند و مدرکِ رمی های "نسبتا محترم:^o" :D
Totti_M72
31-08-2008, 00:35
ایول امین جون اخر فصل اینتر با n اشتباه اول میشه >:)
» این گزارشگره هم خودشو کشت تا اخر بازی برای این مساله هر بار صحنه اهسته نشون میداد
میگفت اها الان دیگه کاملا مشخصه که زلات:117: توپو با دست استپ کرده(زلات دیگه کی بود نمیدونم:21:)
ITALIANO
31-08-2008, 00:37
تو امشب چقدر اینو بکار میبری؟!:-&
یکی از تیکه کلام های من همینه ، البته فقط یکیش :D
یادمه خودت میگفتی که خونمونو جارو میکنم و کارای خونه میکنم.
پس خودت اول برو ظرفاتو بشور رو بشور:5:
بهتره تا اینکه مثل تو از صبح تا شب چشمامو یه بند بزارم جلو کامیون تر ! :D
کاری نکن با همون جارو بدوم دمبالت همچین بکوبم تو سرت که بری تو زمین هااا :D:D
Totti_M72
31-08-2008, 00:42
یکی از تیکه کلام های من همینه ، البته فقط یکیش :D
بهتره تا اینکه مثل تو از صبح تا شب چشمامو یه بند بزارم جلو کامیون تر ! :D
کاری نکن با همون جارو بدوم دمبالت همچین بکوبم تو سرت که بری تو زمین هااا :D:D
جناب خونه دار کاری نکن بن شی ها[Only registered and activated users can see links] بعد خودت به این صورت بری دنباله جارو زدنت[Only registered and activated users can see links] افرین پسر خوب[Only registered and activated users can see links]
گلهای بازی سمپدوریا - اینتر به پست اول اضافه شد
لطفا در این تاپیک فقط در مورد گلها بحث شود !!!
MamadMunchen
31-08-2008, 01:36
يه چيزي اين بالا نوشته بودم كه به دليل اين چيزي كه اين پايينه مجبور شدم پاكش كنم :D
لطفا در این تاپیک فقط در مورد گلها بحث شود !!!
اگه توپ رو دو دستي هم بر ميداشت ميذاشت تو دروازه هيچ مشكلي نبود :D اتفاقا مزش بيشتره اينطوري :D
inter_is_mylife
31-08-2008, 03:15
مهم نيست زلاتي گل بادست بزنه يا باپا
مهم اينه كه اخرفصل بازم اينتر قهرمان ميشه:2:
درضمن گل زلاتان كاملا صحيح بود واز اين بهانه ها هميشه هست..لوزرا از اين بهانه ها زياد دارن ..ولي چه فايده:قلیون:
بيخيال بابا فداي سره هرچي اينتريه گل!!!:D
فصل قبل هم اوائل بد بوديم وهمش مساوي كرديم حتي با ليورنو هم بازيمون مساوي شد ولي بعدش همه رو با اختلاف زياد پشت سر گذاشتيم..بايد به خوزه زمان داد يكمي طول ميكشه تا با اين سيستم بازيكنا عادت كنن..تيماي ديگه يكمي فرصت دارن تا استفاده كنن برا دومي وسومي :D
داداش... کمی دقت کنی فرق شایعه و خبر رو از هم می فهمی. :wagfinger1:
گل قشنگی بود و دقیقه 93 هم داور یه موقعیت 100% رو رو توی محوطه حریف از زلاتان خطا گرفت!!!
که خود تماشاگرای سمپدوریا هم کپ کردن...
حالا ببینیم تیم های دیگه چیکار میکنن؟!؟!؟!
inter_is_mylife
31-08-2008, 06:57
واقعا اون خطائي كه داور گرفت شاهكار بود!!بازيكناي سمپدوريا هم خندشون گرفته بود
من اول فكر كردم افسايد گرفته .......
مهم نيست زلاتي گل بادست بزنه يا باپا
مهم اينه كه اخرفصل بازم اينتر قهرمان ميشه:2:
درضمن گل زلاتان كاملا صحيح بود واز اين بهانه ها هميشه هست..لوزرا از اين بهانه ها زياد دارن ..ولي چه فايده:قلیون:
آره اصلا اشکالی نداره آخر فصل هم اینتر اگه 3% شانس قهرمانی داشته باشه با همین ناداوری ها مثل سال قبل میاد و اول میشه ولی لیگ قهرمانان دیگه مثل سری آ نیست اونجا باند بازی معنایی نداره ولی قول می دم تا 4 سال دیگه عمرا رنگ اسکودتو رو ببینید
Juventus FC
31-08-2008, 08:48
به به به هواداران اینتر تبریک میگویم که هفته ی اول را با سمپدوریا چه کردند.میدونی چون داور روزتی بود و یک داور بین المللی است نمیاد گول موراتی رو بخوره و مثل بعضی از داورها پول بگیره و به نفع اینتر سوت بزنه...امسال دیگه اینتر نه در ایتالیا و نه در اروپا چیزی خواهد شد البته در اروپا که من یادم نمیاد اینتری چیزی بوده باشه ولی حالا دیگه امسال نوبت یووه است.
Elbimbo deoro
31-08-2008, 09:14
خوبه تازه هفته اوله ولی مافیای فوتبال ایتالیا از همین اول کارشو خوب شروع کرد
به به به هواداران اینتر تبریک میگویم که هفته ی اول را با سمپدوریا چه کردند.میدونی چون داور روزتی بود و یک داور بین المللی است نمیاد گول موراتی رو بخوره و مثل بعضی از داورها پول بگیره و به نفع اینتر سوت بزنه...امسال دیگه اینتر نه در ایتالیا و نه در اروپا چیزی خواهد شد البته در اروپا که من یادم نمیاد اینتری چیزی بوده باشه ولی حالا دیگه امسال نوبت یووه است.
:117: :117: :117: :117: :117: :117: :117: :117: :117: :117: :117: :117:
احیانا چه تیمی بود به سری B سقوط کرد؟!؟!؟!؟
و همه داوران سری A رو خرید؟!؟!؟!؟/:)
فکر کنم اسم های تیم ها رو اشتباه گرفتی اون تیمی که معرفی کردی یووه است:13:
Juventus FC
31-08-2008, 11:24
ما خوب تبانی کردیم جرشم کشیدیم رفتیم یک دسته پایین تر ولی اینتر داره 2 ساله تبانی میکنه ولی....... خوب امسال یا سال دیگه که گندش در بیاد که اینتر با تبانی 2 ساکودتو را گرفته میفرستنش Serie C/2
ما خوب تبانی کردیم جرشم کشیدیم رفتیم یک دسته پایین تر ولی اینتر داره 2 ساله تبانی میکنه ولی....... خوب امسال یا سال دیگه که گندش در بیاد که اینتر با تبانی 2 ساکودتو را گرفته میفرستنش Serie C/2
ایول خیلی باحال گفتی ایشالله سال دیگه بازی های اینتر به صورت کاملا آزاد از طریق شبکه
Rai Sport Piv بر روی ماهواره هاتبرد بروی ایر خواهد رفت
دقیقا همون سالی که یووه به دسته بی رفت از بیشتر تیمهای بالای جدول امتیاز کم شد به جز اینتر اون سال آس رم هم 4 یا 5 شده بود که با حذف اینتر به لیگ قهرمانان رفت
ایول خیلی باحال گفتی ایشالله سال دیگه بازی های اینتر به صورت کاملا آزاد از طریق شبکه
Rai Sport Piv بر روی ماهواره هاتبرد بروی ایر خواهد رفت
دقیقا همون سالی که یووه به دسته بی رفت از بیشتر تیمهای بالای جدول امتیاز کم شد به جز اینتر اون سال آس رم هم 4 یا 5 شده بود که با حذف اینتر به لیگ قهرمانان رفت
عیب نداره شما هر چی میخواید بگید ولی با حرف گربه سیاه که بارون نمیاد:13::13::13:
اینتر تیم قدرتمندیه.
الان دیگه بعد سه سال باید اینو قبول داشته باشید...
اگه تبانی و رفتن به سری B برای شما افتخاره عیب نداره اگه میخواید یه بار دیگه هم برید و همه جام های سری B رو مال خودتون کنید:34:
ولی اینتر همین جا میمونه و هر سال یه اسکودتو به کلکسیونش اضافه میکنه:13::13::13:
ITALIANO
31-08-2008, 12:52
فابیو جون
یه خلاصه کوتاه میتونی از بازی بزاری؟
ممنون
فابیو جون
ممنون
حتما، ایشالا امروز میزارم.
دقیقا میخواستم همینو بگم اگه میهشیه خلاصه از بازی بزارید... :wavesmile:
و اگه میشه حرکت های ایبرا هم توش باشه:girl_sigh:
دقیقا میخواستم همینو بگم اگه میهشیه خلاصه از بازی بزارید... :wavesmile:
و اگه میشه حرکت های ایبرا هم توش باشه:girl_sigh:
فابیو جون
ممنون
متاسفانه نوا خلاصه بازیهای سری آ پخش نکرد. سعی میکنم، خلاصه بازی اینتر رو براتون پیدا و رکورد کنم. چون فایلهای خودم رو هم پاک کردم.
delpiero7
31-08-2008, 15:04
یووه قهرمان...
تمام
هیچ بحثی هم نیست.
hamed6429
31-08-2008, 15:10
ایول به داور بازی اینتر از همین اول بازی ها برای همه تیم های مدعی خط ونشون کشید:-o چهار تا بازی این جوری قضاوت کنند دیگه لازم نیست لیگ برگزار بشه. اینتر به راحتی قهرمان میشه~x(. خطای هند از این تابلو تر اگه کسی داره بذاره ماهم ببینیم:-?
Amir Argentina
31-08-2008, 16:46
هنوز شروع نشده داورا به کمک اینتر اومدن
امسال دیگه معلوم نیست داورا چه کار می خوان بکنند
به امید خدا امشب اولین برد رم هست
گلهای میلان و بولونیا قرار گرفت. به علت مشکل در فایل ضبط شده، گل اول صدا ندارد.
در صورت امکان گلها فردا دوباره ضبط و اصلاح میشود.
ميلان باخت ....:-o من الآن تازه از فوتبال برگشتم و اين ضايعه رو فهميدم....خاك بر سرمون شد...ميلان در بدترين روزش با تركيب ذخيره بولونيا رو تو خونه حريف مي برد....خدا بهمون تو اين فصل رحم كنه....
پ.ن:آفرين به آنجلوتي:1:....با وجود شوا و پاتو ، اينزاگي رو گذاشته بود مهاجم.اين امرسون هنوز تو ميلانه....اي خاك ... اي كلوخ ..... اي .....
ميلان باخت ....:-o من الآن تازه از فوتبال برگشتم و اين ضايعه رو فهميدم....خاك بر سرمون شد...ميلان در بدترين روزش با تركيب ذخيره بولونيا رو تو خونه حريف مي برد....
پ.ن:آفرين به آنجلوتي....با وجود شوا و پاتو ، اينزاگي رو گذاشته بود مهاجم.اين امرسون هنوز تو ميلانه....اي خاك ... اي كلوخ ..... اي .....
فاجعه شوا بود که رو فرم نیست اصلا
اینو اینزاگی مسابقه گزاشته بودن کی موقعیت بهتری رو تو 6 قدم نزنه
کالادزه هم که یه فاجعه ی دیگس باسه خودش
Amin-TopGoal
31-08-2008, 19:59
هفته اول هر چی تیم بزرگ بود یا باخت یا مساوی کرد ( البته بازی آخر شب هنوز مونده ) اما هم میلان و هم رم باید بازیشونو می بردن چون بهتر از حریف بازی کردن. میلان که فقط موقعیت خراب کرد. رمم که با نبود توتی و پروتا و اضافه شدن بازیکنای جدید هنوز هماهنگ نشون نمی داد.
ولی جرمی منــز تو این 25 دقیقه ای که بازی کرد امیدوار کننده نشون داد :wavesmile:
با این حال بهترین بازیکن میدان اکوئیلانی بود که خیلی خوب بازی کرد. د.روسی هم یکی از خوبها بود.
راستی، گل دوم بولونیا به میلان هم بد نبود
ببخشید fabio جان شما sky رو باز میکنی؟ چجوری؟
.
ببخشید fabio جان شما sky رو باز میکنی؟ چجوری؟
.
با کارت دی وی بی و سیستم اشتراک گذاری(sharing) اینترنتی به اسم Gbox .
میتونی تو گوگل سرچ کنی و اطلاعاتی در این زمینه به دست بیاری.
موفق باشی
میدونم جی باکس چیه. ولی نمیدونستم میشه باهاش sky :2: رو هم باز کرد/.
میدونم جی باکس چیه. ولی نمیدونستم میشه باهاش sky :2: رو هم باز کرد/.
ولی خوب کیفیتش همیشه خیلی خوب نیست، گاهی پرش و فریز و ...
گاهی هم مثل این بازیها خوب در میاد.
Amin-TopGoal
31-08-2008, 23:58
اینم یوونتوس و فیو که یک - یک شدن. هفته اول به کام بزرگان زهر مار شد :1:
گلهای بازی یوونتوس - فیورنتینا هم به پست اول تاپیک اضافه شد.
این فیورنتینا هر سال داره با گل دقیقه نود از دست یووه در میره. پارسالم دقیقه 90 1-1 کردن.
Er Pupone
01-09-2008, 00:33
دوستان اینتری برخلاف پارسال از همین الان کمکهای داور رو به یاد داشته باشن تا مثه پارسال دچار فراموشی نشن :117: اخه پارسال همه لیست کمکهای داور به اینتر و حداقل 13 امتیازی که با کمک داور جمع کردند رو جلوی چشمشون میذاشتن اما اونا خواسته یا ناخواسته دچار فراموشی شده بودن ! لطف کنن از همین الان حواسشون رو جمع کنن
inter_is_mylife
01-09-2008, 01:13
آره خيلي حال ميده داور خيلي كمكمون كرد:wavesmile:
تيماي ديگه عمري با كمك داور قهرمان شدن حالام ما ميخوايم اينكارو بكنيم:wavesmile:
ديشبم زلاتي با كمك داور گل زد ايول بهش:wavesmile:ايولا به داور:-??
Er Pupone
01-09-2008, 01:19
تيماي ديگه عمري با كمك داور قهرمان شدن حالام ما ميخوايم اينكارو بكنيم:wavesmile:
بازهم به تو :D اولین اینتری هستی که اعتراف کردی
دوستان من نمیدونم شما چرا فکر میکنید داورا یه زمانی به یووه کمک میکردن؟؟؟؟:-?
یووه یه زمانی داورارو میچید فقط همین.
مثلاً وقتی با نوع قضاوت یه داور حال نمی کرد اونو عوض میکرد. اگه قرار بود کل داورا به نفع یووه بگیرن که باید کل جامعه داوری ایتالیا رو محروم میکردن. از جمله همین کولینا که الان رئیس کمیته داورانه.:1:
Amin-TopGoal
01-09-2008, 01:43
دوستان من نمیدونم شما چرا فکر میکنید داورا یه زمانی به یووه کمک میکردن؟؟؟؟:-?
یووه یه زمانی داورارو میچید فقط همین.
مثلاً وقتی با نوع قضاوت یه داور حال نمی کرد اونو عوض میکرد. اگه قرار بود کل داورا به نفع یووه بگیرن که باید کل جامعه داوری ایتالیا رو محروم میکردن. از جمله همین کولینا که الان رئیس کمیته داورانه.:1:
الا این بحث چه ربطی داشت به یووه که دوباره بحث قدیمی رو پیش کشیدی؟؟
اون بحث تموم شده و همه چیشم مشخصه. به نظرت یوونتوس داورا رو به قول خودت میچید که بر ضدش سوت بزنن؟؟ خب معلومه که هر کی بخواد بچینه کسایی رو میذاره که به میلش سوت بزنن!
خوب این دوستمون بحث رو برد طرف یووه. به من چه.
منظورش با یووه بود.
inter_is_mylife
01-09-2008, 02:00
دوست عزيز من منظورم شوخي بود با اون دوست رمي!!
البته بحث كالچوپولي فقط داور وكمك داور نبود..خيلي مسائل ديگه هم درش بود از جمله بنگاه هاي شرط بندي و نقل وانتقالات غير قانوني بازيكنا و مسائل ديگه كه از حوصله بحث خارجه..كلا بحث پيچيده وخطرناكي بود!!بيخود پسوتو رو از طبقه پنجم پائين ننداختن بنده خدا
بگذريم..موفق باشيد
ولی جرمی منــز تو این 25 دقیقه ای که بازی کرد امیدوار کننده نشون داد :wavesmile:
با این حال بهترین بازیکن میدان اکوئیلانی بود که خیلی خوب بازی کرد. د.روسی هم یکی از خوبها بود.
امین تو به این بازیکن فرانسوی می گی امیدوار کننده بود ابله دقیقه 90+ یه تک به تک صددرصد گل رو به راحتی از دست داد از مانسینی هم ناراحت شدیم که اون تک به تکی که بابتیستا بهش پاس داد رو تو گل نکرد
تف تو بازی یووه-فیو برده بودیما اما این جیلا عقده ای از اول بازی میخواست گل بزنه اخرشم زد . ملبرگ بدترین دفاعه کیلینی کجایی که یادت بخیر.
یه سوال تو گل جیلا صحنه ویالون زدنشم بعد از گلش ظبط شده؟؟؟؟
تف تو بازی یووه-فیو برده بودیما اما این جیلا عقده ای از اول بازی میخواست گل بزنه اخرشم زد . ملبرگ بدترین دفاعه کیلینی کجایی که یادت بخیر.
یه سوال تو گل جیلا صحنه ویالون زدنشم بعد از گلش ظبط شده؟؟؟؟
آره کامل هست. 1 دقیقه و 17 ثانیه.
واقعا داور های خوبی تو ایتالی داریم خوده ایبرا هم به این اعتراف کرد که من و همه تماشاگران دیدیم که من توپ رو با دست استپ کردم ولی داور ندید...
متاسفانه نوا خلاصه بازیهای سری آ پخش نکرد. سعی میکنم، خلاصه بازی اینتر رو براتون پیدا و رکورد کنم. چون فایلهای خودم رو هم پاک کردم.
خیلی حیف شد.
من یادم توی خود تاپ گل امین همیشه خلاصه بازیها رو میزاشت...
ولی دیگه توی فوتیران نمیزاره!!!:wagfinger1: چرا؟!؟!؟!؟
Amir Argentina
01-09-2008, 09:48
به امید خدا رم از امسال با تیمی بهتر میاد
و لیگ ماله خودشه
پارسال هم اگه یه خورده شانس داشت جام ماله خودش بود
Sepehr.Totti10
01-09-2008, 11:01
تو به این بازیکن فرانسوی می گی امیدوار کننده بود ابله دقیقه 90+ یه تک به تک صددرصد گل رو به راحتی از دست داد از مانسینی هم ناراحت شدیم که اون تک به تکی که بابتیستا بهش پاس داد رو تو گل نکرد
تو کله بازیشو ول کردی چسبیدی به اون یک صحنه.فقط چند روزه به رم اومده و اولین بازیش بود.مسلما امسال یکی از بهترین های رم خواهد بود.
مانسینی کجا بود:Dرفته اینتر حواست کجاست:D
Amin-TopGoal
01-09-2008, 11:43
امین تو به این بازیکن فرانسوی می گی امیدوار کننده بود ابله دقیقه 90+ یه تک به تک صددرصد گل رو به راحتی از دست داد از مانسینی هم ناراحت شدیم که اون تک به تکی که بابتیستا بهش پاس داد رو تو گل نکرد
اتفاقا به نظر من همین 25 دقیقه ای که بازی کرد خیلی بهتر از ووچینیچ و باپتیستا بازی کرد. ضمنا ووچینیچ هم یه تک به تک نزد اما اینا دلیل نمیشه بگیم بازیکن خوبی نیستن. منز با بازیش نشون داد آینده خوبی داره
اتفاقا به نظر من همین 25 دقیقه ای که بازی کرد خیلی بهتر از ووچینیچ و باپتیستا بازی کرد. ضمنا ووچینیچ هم یه تک به تک نزد اما اینا دلیل نمیشه بگیم بازیکن خوبی نیستن. منز با بازیش نشون داد آینده خوبی داره
من که امیدوار نیستم ولی با این وضعیت اگه تو این بازی اون صحنه که خطا شد و ووچینیچ زودشروع کرد یکم رم شانس داشت و توپ گل می شد خیلی خوب بود
تو کله بازیشو ول کردی چسبیدی به اون یک صحنه.فقط چند روزه به رم اومده و اولین بازیش بود.مسلما امسال یکی از بهترین های رم خواهد بود.
مانسینی کجا بود:Dرفته اینتر حواست کجاست:D
منظورم سیسینیو بود اشتباهی نوشتم بعدشم اون تک به تکی که گل نکرد خیلی تابلو بود و اصلا توپ جلوپاش بود واون طور کار سختی نبود ولی خب دو امتیاز از دست رفت اشکال نداره ایشاالله تو بازیهای بعد جبران می شه
Amin-TopGoal
01-09-2008, 13:21
من که امیدوار نیستم ولی با این وضعیت اگه تو این بازی اون صحنه که خطا شد و ووچینیچ زودشروع کرد یکم رم شانس داشت و توپ گل می شد خیلی خوب بود
اون صحنه که کلا آفساید بود. زمانیه د.روسی واسه آکوئیلانی انداخت، آلبرتو تو آفساید بود
Juventus FC
01-09-2008, 13:48
خوب هفته ی اول هم با ناکامی بزرگان ایتالیا پیگیری شد.خوب یوونتوس که خوب بازی کرد با فیورنتینا.فیورنتینا یکی از چهار نماینده ایتالیا در لیگ قهرمانان است و اونم تو زمین حریف با 5 مصدوم خیلی عالی بود ولی میلان چرا که با فوق ستاره هاش نتونست بولونیا که تازه از سری بی اومده را شکست بده.
گلهای تیم بولونیا در بازی با میلان اصلاح شد.
3 سال قهرمان شدیم همش گفتین با شانس و شعبده بازی و فلان و بیسار ، ولی امسال اگر قهرمان شدیم ، دهنتو نبندی من میدونم و تو :D :7:
دوست من چرا میگی 3 سال؟:7:
نکنه اون اسکودتویی که از یووه دزدیدید رو هم حساب کردی؟:53:
بهر حال یووه امسال با اقتدار قهرمانه. فیورنتینا رو تو زمین خودش سوسک کرده بودیم.
Er Pupone
01-09-2008, 16:28
بهر حال یووه امسال با اقتدار قهرمانه. فیورنتینا رو تو زمین خودش سوسک کرده بودیم.
همون طور که امین گفت بحث کردن درمورد کالچوپولی دیگه تکراریه . برای همه مشخص شد که یووه:1: ... فعلا که اینتر جا پای یووه گذاشته :D
اما در مورد بازی دیشب . یوونتوس نیمه ی اول خوب بازی کرد اما نیمه ی دوم فیو کاملا برتر بود . در ضمن فیورنتینا اصلا هماهنگ نبود و خیلی بد پاسکاری میکرد . بنظر من یووه شانس اورد که هفته ی اول توی فلورانس با فیو بازی داشت چون مطمئنا این بدترین بازی ویولا توی خانه خواهد بود
Rahavard
01-09-2008, 17:47
کالچوپولی سیاه بازی بود-می خواستند پر افتخارترین تیم ایتالیا رو زمین بزنند که زدند و گرنه یووه کجا این تیما کجا-هنوز هم سالهای سال میکشه که به قهرمانیهای یووه تو ایتالیا برسند
خلاصه ی نیمه اول و دوم میلان و بولونیا رو ندارین؟؟؟؟
خلاصه ی نیمه اول و دوم میلان و بولونیا رو ندارین؟؟؟؟
|::| خلاصه بازیهای سری آ _ فصل 09/2008 _ هفته اول |::| ([Only registered and activated users can see links])
ITALIANO
02-09-2008, 21:30
داش فابیو یه خسته نباشید از ته دل بهت میگم که این هفته رو فوق العاده پوشش دادی.
یه درخواست داشتم.
گل زاراته تو بازی لاتزیو و کالیاری رو میتونی برام بزاری؟(گل دوم لاتزیو به کالیاری)
ممنون
داش فابیو یه خسته نباشید از ته دل بهت میگم که این هفته رو فوق العاده پوشش دادی.
یه درخواست داشتم.
گل زاراته تو بازی لاتزیو و کالیاری رو میتونی برام بزاری؟(گل دوم لاتزیو به کالیاری)
ممنون
مرسی ایتالیانو عزیز.
خدمت شما. صحنه اصلی + یک صحنه آهسته.چون از هایلایت بازی جدا کردم فقط یک صحنه آهسته داره.
[Only registered and activated users can see links] گزارش ایتالیائی | کیفیت 1000 | فرمت Avi [Only registered and activated users can see links]
File Factory ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Zshare ([Only registered and activated users can see links])
inter_is_mylife
03-09-2008, 01:34
دوست عزيز لطفا مراعات كنيد چه دزدي اي؟؟يووه اينهمه سال با داور جامها رو دزديد يه اينتري چنين تهمتي به يونتوسي نزده!!
اون جام اهدا شد وحق مسلم اينتر بود..بگذريم از اسكودتوي 98و2002كه يووه با داوري دزديد وهيچوقت به اينتر برگردونده نشد
.............................
کالچوپولی سیاه بازی بود-می خواستند پر افتخارترین تیم ایتالیا رو زمین بزنند که زدند و گرنه یووه کجا این تیما کجا-هنوز هم سالهای سال میکشه که به قهرمانیهای یووه تو ایتالیا برسند
كالچو پولي يه حقيقت تلخ وشرم آور بود!!مطمئننا مسئولين فوتبال ايتاليا خيلي بيشتر از من وشما بفكر افتخار وبزرگي ايتاليا بوده وهستن وقصد نابودي يووه رو نداشتن اگه راهي بود بازهم سرپوش ميگذاشتن ولي يووه تموم پلها رو پشت سر خراب كرده بود
از دوستان اگه کسی گل دو اودینزه رو داره بزاره
از دوستان اگه کسی گل دو اودینزه رو داره بزاره
خدمت شما. صحنه اصلی + یک صحنه آهسته.
[Only registered and activated users can see links] گزارش ایتالیائی | کیفیت 1000 | فرمت Avi [Only registered and activated users can see links]
File Factory ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Zshare ([Only registered and activated users can see links])
hamed6429
03-09-2008, 13:28
بچه ها امسال لیگ ایتالیا سرشار از هیجانه ! البته در صورتی که ما هم یه ماهواره بخریم ! :-??خوب میگید تقصیر منه که ماهواره نمیخریم ؟ :D حالا که من دانشگاه قبول شدم یه شهر دیگه میخواند ماهواره بخرند ! :53:میگم من توی شهر غریب ، بدون اینترنت پرسرعت چطوری سایت خودم را اپدیت کنم و به این سایت ها هم سر بزنم ! :29: از همین الان دارم داریوش گوش میدم :6:( ترانه چشم من )
بعضی دانشگاههااینترنتشون هم بد نیست.در ضمن مبارکه:winksmiley02:
بعضی دانشگاههااینترنتشون هم بد نیست.در ضمن مبارکه:winksmiley02:
ممنون
هیچ جا خونه آدم نمیشه ، من اینترنتم وابسته به هارد کامپیوترمه
نرم افزار مترجم ، فرانت پیج ، یاهو ، اینترنت اکسپلورر جدید ، آنتی ویروس ، برنامه های جانی دیگر
بیشتر هم شب ها آنلاین میشم !
ولی خوب خدا رو شکر میکنم :72:
گل آکوئیلانی با گزارش Carlo Zampa
Download ([Only registered and activated users can see links])
Rahavard
03-09-2008, 18:00
دوست عزيز لطفا مراعات كنيد چه دزدي اي؟؟يووه اينهمه سال با داور جامها رو دزديد يه اينتري چنين تهمتي به يونتوسي نزده!!
اون جام اهدا شد وحق مسلم اينتر بود..بگذريم از اسكودتوي 98و2002كه يووه با داوري دزديد وهيچوقت به اينتر برگردونده نشد
.............................
كالچو پولي يه حقيقت تلخ وشرم آور بود!!مطمئننا مسئولين فوتبال ايتاليا خيلي بيشتر از من وشما بفكر افتخار وبزرگي ايتاليا بوده وهستن وقصد نابودي يووه رو نداشتن اگه راهي بود بازهم سرپوش ميگذاشتن ولي يووه تموم پلها رو پشت سر خراب كرده بود
زهی خیال باطل
inter_is_mylife
04-09-2008, 03:34
زهي خيال باطل چي؟؟چه ربطي داشت؟؟:wavesmile:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1