توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::: تقدیر از TopGoal در جشنواره سایتهای ورزشی :::
Amin-TopGoal
29-08-2008, 11:15
به نام خدا
به مناسبت یک ساله شدن ورزش بلاگ، جشنی از طرف مدیران این سایت در سالن اجتماعات شهرداری تهران با حضور جمعی از خبرنگاران، ورزشکاران و وبلاگ نویسان برگزار شد. در این مراسم آقای جواد خیابانی اجرای برنامه را بر عهده داشت. میثم منیعی، بازیکن تیم استقلال تهران به عنوان نماینده ورزشکاران و امیر نوری به عنوان نماینده تیم هنرمندان در این مراسم شرکت داشتند و از اونها تقدیر شد.
[Only registered and activated users can see links]
مسئولین برگزاری مراسم، از سایت TopGoal هم برای شرکت در این مراسم دعوت به عمل اومد که از طرف سایت Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) و Clemenza ([Only registered and activated users can see links]) برای شرکت در مراسم به سالن محل برگزاری رفتند.
در این مراسم و در بخش های مختلف جایزه هایی به سایتهای برتر داده شد که سایت TopGoal به عنوان برترین سایت در بین تالارهای گفتگو انتخاب شد و تقدیر نامه ای به عنوان یادبود دریافت کرد.
سایت TopGaol در حال حاضر از بیش از 40 کشور جهان بازدید کننده دارد. از قسمت پیوست می تونید ویدئویی از حضور Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) بر روی سن و صحبت جواد خیابانی با او رو مشاهده کنید.
تبريک تبريک تبريک
و اين افتخار و نقطه عطفيست در کارنامه هميشه درخشان سايت تاپ گل
اين افتخار رو به همه کاربران سايت به خصوص مديران کل محترم سايت تاپ گل و فوتيران تبريک عرض می کنم و از خداوند منان پيشرفت و افتخار بيش از پيش را برای سايت بزرگ تاپ گل | فوتيران و مديران محترم آن خواستارم و اميدوارم اين تبريک رو از من بپذيريد
از طرف A-Perspolis
تبريـــــــــــــــــــــ ـــــــك.ولي خيلي هم عجيب نبودش.چون من به عمرم همچين سايتي نديدم.
AmiR Ho3iN
29-08-2008, 11:22
منم به همه ی بچه های گل تاپ گل تبریک مگم
این محسن ثمودی مدیر عامل چیه؟
Arastoo 10
29-08-2008, 11:26
منم تبريك ميگم حاجي
به اميد موفقيت هاي ديگه تاپ گل و فوتيران
تبریک
تبریک
تبریک
تبریک
تبریک
تبریک
تبریک
تبریک
تبریک
تبریک
واقعا خسته نباشید :flowerysmile::72:
ITALIANO
29-08-2008, 11:27
تبریک میگم.
افتخاری دیگر برای سایت !
امیدوارم باز هم شاهد موفقیت فوتیران باشیم و کم کم باید برای جهانی شدنش تلاش کنیم.
امین اگر کلیپی چیزی ازش داری حتما بزار.
Arastoo 10
29-08-2008, 11:30
شيريني...شيريني...شيريني
ميخوام يا ا...
شيريني...شيريني...شيريني...شي يني
Amin-TopGoal
29-08-2008, 11:32
منم به همه ی بچه های گل تاپ گل تبریک مگم
این محسن ثمودی مدیر عامل چیه؟
مدیر عامل مجموعه ورزش بلاگ و البته خواهر زاده جواد خیابانی
امین اگر کلیپی چیزی ازش داری حتما بزار.
یه کلیپ بود که اونم گذاشتم
منم به عنوان عضو کوچکی از سایت تاپ گل این افتخار رو به مدیران و همه کاربرای سایت تبریک میگم:flowerysmile:
به امید موفقیت های بیشتر...
Loverboy
29-08-2008, 11:35
وااااااااااااي امين اون ويدئو رو گذاشتي ؟ آبرو حيثيتمو بردي كه بابا :d
Amin-TopGoal
29-08-2008, 11:37
البته تقدیر نامه شون یه غلط املایی هم داره. " سالروز آغاز فعالیت ورزش بلاگ " درستشه که تو تقدیر نامه جای آغاز و فعالیت جابجا شده!!
ITALIANO
29-08-2008, 11:38
می گفتی منم می رفتم :d حداقلش اینه که دو تا کیک و شیرینی میخوردم :d
Valencia
29-08-2008, 11:38
منم به تمامی افرادسایت این موفقیت رو تبریک می گم
و امیدوارم با همکاری بچه های خوب تاپ گل (فوتیران) سال بعدی بعنوان بهترین در ایران شناخنه بشه
Loverboy
29-08-2008, 11:45
آقا من همينجا اعلام ميكنم كه اصلاً انتظار چنين چيزي رو نداشتم . خوشبختانه يا متاسفانه اولين سايتي كه به عنوان بهترين اعلام شد سايت ما بود كه من به قدري هول شده بودم كه زبونم بند اومده بود :-&
اين خياباني هم كه كيليد كرده بود به من و ...
از لحن حرف زدنم كاملاً مشخصه كه هول شدم . به هر حال اصلاً انتظارشو نداشتم كه اولين سايت بشيم كه منم اين موفقيت رو تبريك ميگم به همه ي دوستان و مخصوصاً مديران سايت
Valencia
29-08-2008, 11:49
آقا من همينجا اعلام ميكنم كه اصلاً انتظار چنين چيزي رو نداشتم . خوشبختانه يا متاسفانه اولين سايتي كه به عنوان بهترين اعلام شد سايت ما بود كه من به قدري هول شده بودم كه زبونم بند اومده بود :-&
از لحن حرف زدنم كاملاً مشخصه كه هول شدم . به هر حال اصلاً انتظارشو نداشتم كه اولين سايت بشيم كه منم اين موفقيت رو تبريك ميگم به همه ي دوستان و مخصوصاً مديران سايت
آقا معروف شدی
ما رو تو خیابون ببینی بهمون امضا میدی؟:d
Totti_M72
تبریک میگم:flowerysmile:
ایشالله سال بعد موفقیت های بیشتری نسیب این سایت میشه:13:
ایشالله این تقدیر جواب کوچکی از زحمات مدیران این سایت هست:wavesmile:
ITALIANO
چقدر عجیب هول کردی :21::d
هه هه هه ... رو آب بخنده اين خياباني.اگه مي دونست تو سايت چي بهش مي گيم ديگه اينقدر با نمك بازي در نمي آورد.در ضمن دم امين گرم كه ممد (Loverboy) رو فرستاد.خداييش خوش تيپ ترين بچه سايته.
Loverboy
29-08-2008, 11:53
آقا معروف شدی
ما رو تو خیابون ببینی بهمون امضا میدی؟:d
ميخواي تو امضام خياباني رو بهت بدم :D
چقدر عجیب هول کردی :21::d
چقدر عجيبش واسه 1 ثانيش بود . اگه سايت ما رو دوم سوم معرفي ميكرد خوب بود اما تا دهن اين خياباني باز شد گفت كه TopGoal كه منم مثل بز سرمو انداختم پايين و رفتم عين درخت وايسادم اونجا :-&
ممد (Loverboy) رو فرستاد.خداييش خوش تيپ ترين بچه سايته.
:^o+:D
alireza77777m
29-08-2008, 11:53
ممد عزيز مي رفتي خصوصي با خياباني يه مسابقه ي گزارشگري همون جا مي ذاشتي روشو كم مي كردي .!!! راست ميگم به خدا صداي تو خيلي از اون بهتره.:d
می گفتی منم می رفتم :d حداقلش اینه که دو تا کیک و شیرینی میخوردم :d
کجا کیک و شیرنی میدن منم میام :1::d:2: البته بگم پول آزانسو فاکتور می کنم می فرستم پولو می گیرم :d ولی محمد اون کیکایی که بدون من خوردی و واسه من نیوردی کوفتت بشه "شکلک نفرین نداریم" :d
Clemenza
29-08-2008, 11:57
بابا Loverboy رو به خاطر همین خوش تیپیش فرستادم رو سن. فیلم رو هم من گرفتم که از کیفیت نازلش عذر می خوام. امکانات نداشتیم. ITALIANO بابا کیکی در کار نبود من و محمد هم کلی سرکار بودیم. :D جا داره منم به مدیریت تبریک بگم.
Loverboy
29-08-2008, 12:01
ممد عزيز مي رفتي خصوصي با خياباني يه مسابقه ي گزارشگري همون جا مي ذاشتي روشو كم مي كردي .!!! راست ميگم به خدا صداي تو خيلي از اون بهتره.:d
جاش نبود وگرنه ميگفتم كه چقدر تو سايت ما محبوبيت داره :7::d
ولي از حق نگذريم خيلي مراسم خوبي بود و جا داره يه تشكر ويژه ي ديگه از مديران عزيز سايت داشته باشم كه واقعاً زحمت كشيدن . محسن ثمودي و آرمان كه تهيه كنندگان اين مراسم بودن هم يه تشكر ويژه از مديران سايت كردن .
کجا کیک و شیرنی میدن منم میام :1::d:2: البته بگم پول آزانسو فاکتور می کنم می فرستم پولو می گیرم :d ولی محمد اون کیکایی که بدون من خوردی و واسه من نیوردی کوفتت بشه "شکلک نفرین نداریم" :d
البته بايد براي تو يه شيريني پزي ميزدن چون ساپورتت نميكرد :D
miladperspolis
29-08-2008, 12:02
تبریک تبریک تبریک 100000000000000 تبریک به شما زحمت کشان سایت واقعا گل کاشتید بازهم تبریک به همه ی کارکنان :13:
تبریک میگم به همه بروبکس تاپگل مخصوصا مدیران که انقدر زحمت کشیدند و مزد دستشون هم گرفتن
alireza77777m
29-08-2008, 12:06
راستي رتبه هاي بعدي چه سايتهايي شدند !؟؟ :-??
راستي امين جان در كدوم منطقه ي شهرداري بود ؟
Loverboy
29-08-2008, 12:08
راستي رتبه هاي بعدي چه سايتهايي شدند !؟؟ :-??
راستي امين جان در كدوم منطقه ي شهرداري بود ؟
خيابان استاد معين برگزار شد . رتبه هاي ديگه كه بودن سايت پارس فوتبال بود . البته فقط بهترينها رو انتخاب كردن .
ITALIANO
29-08-2008, 12:11
اگر باز هم از این خبر ها رسید بزارید خوشحال میشیم ، اگر تونستم میام :d
پ ن : تنها ایرادش اینه که فوتیران یک سایت کامل و حرفه ای است نه یه وبلاگ !!
1-جاش نبود وگرنه ميگفتم كه چقدر تو سايت ما محبوبيت داره :7::d
2- ولي از حق نگذريم خيلي مراسم خوبي بود و جا داره يه تشكر ويژه ي ديگه از مديران عزيز سايت داشته باشم كه واقعاً زحمت كشيدن . محسن ثمودي و آرمان كه تهيه كنندگان اين مراسم بودن هم يه تشكر ويژه از مديران سايت كردن .
3- البته بايد براي تو يه شيريني پزي ميزدن چون ساپورتت نميكرد :d
1- همون بهتر که نگفتی چون فردا بلاخره قراره تو سازمان با هم همکار شید خوب نیست که دوتا همکار تو روی هم درآیند
2- مدیرای ما تبدیل به مدیران 100 درصد بین المملی شدند و ما از این حیث نه تنها به خودکفایی مدیر غنی شده رسیدیم :117: بلکه به سایت ها و کشور های دیگه هم مدیر غنی شده صادر می کنیم و این افتخار بزرگیه :d
3- در ضمن من شیرنی پزی نمی خوام یه جعبه دو سه کیلویی شیرنی تازه با یه گالن سنیچ کافی بود :117::d
Clemenza
29-08-2008, 12:11
چند رتبه اعلام نمی کردند. همون طور که امین گفت ما در بخش تالار گفتگو جایزه گرفتیم و در هر بخش یک سایت رو اعلام می کردند. البته دو قسمت بود. یکی وبلاگ ها یکی هم سایت ها
alireza77777m
29-08-2008, 12:12
خيابان استاد معين برگزار شد . رتبه هاي ديگه كه بودن سايت پارس فوتبال بود . البته فقط بهترينها رو انتخاب كردن .
اي بابا يه ندا مي دادين من هم مي يومدم آخه از خونم تا اونجا 5 دقيقه پياده راه است!!!!!!:wavesmile: حيف شد!
S K i L L E T
29-08-2008, 12:41
تبریک میگم
آقا حالا به این مناسبت 30 % از تخلفات ما رو بر میداری:34:
آقا میشه ویدئوی کاملش رو برای فروش بذارید
alireza77777m
29-08-2008, 12:52
تبریک میگم
آقا حالا به این مناسبت 30 % از تخلفات ما رو بر میداری:34:
آقا میشه ویدئوی کاملش رو برای فروش بذارید
كامل چي ؟ پس اين ناقصه ؟
United_7
29-08-2008, 12:55
من هم اين موفقيت را به همه مسئولان سايت بخصوص مديران سايت تبريك ميگم:labkhand:
تاپ گل واقعا ارزشش رو داشت ... و اگه از اینجا تقدیر نمیکردن میخواستن از کجا قدر دانی کنن؟:-??
:heartsmile:این موفقیت رو به همه تبریک میگم:heartsmile:
به نام خدا
به مناسبت یک ساله شدن ورزش بلاگ، جشنی از طرف مدیران این سایت در سالن اجتماعات شهرداری تهران با حضور جمعی از خبرنگاران، ورزشکاران و وبلاگ نویسان برگزار شد. در این مراسم آقای جواد خیابانی اجرای برنامه را بر عهده داشت. میثم منیعی، بازیکن تیم استقلال تهران به عنوان نماینده ورزشکاران و امیر نوری به عنوان نماینده تیم هنرمندان در این مراسم شرکت داشتند و از اونها تقدیر شد.
بابا امین یه اطلاع رسانی می کردی ما هم می رفتیم یه تشویق اساسی برای سایت می کردیم با این حال تو کل سایتا از لحاظ همه چیز یکه یکه
Loverboy
29-08-2008, 13:43
در ضمن اين همون چيزي بود كه تو تاپيك تبريكات دقتونو آورديمو بهتون نگفتيم [Only registered and activated users can see links]
آقا دقت کردین چقدر تو این تالارها از خیابانی بد گفتیم حالا بیاد تو سایت نگاه کنه چی همونجا می پره سایتو فیلتر می کنه
Iker Casillas
29-08-2008, 13:53
در ضمن اين همون چيزي بود كه تو تاپيك تبريكات دقتونو آورديمو بهتون نگفتيم [Only registered and activated users can see links]
خیلی نامردی:^o:D
خوشتیپ یه دستی هم به سر و روی ما بکش:5:
شنیدم کیک خوردی:-?منم میخوام:53:همشو خوردی:29:
دور از شوخی
واقعا به تمام کسایی که به سایت کمک کردن تا به اینجا رسیده خسته نباشید و تبریک میگم:labkhand::d0s69thbefhifftitrz
به امید بهتر شدن:72:
Blaugrana
29-08-2008, 13:55
منم این موفقیت بزرگ رو تبریک میگم
alireza77777m
29-08-2008, 13:58
اي نامرد ولي از اين به بعد يادت نره اگه تو شهرداري خيابان استاد معين خبري بود حتماً بطور خصوصي بهم بگو ممنون ميشم .:wavesmile:
اي نامرد ولي از اين به بعد يادت نره اگه تو شهرداري خيابان استاد معين خبري بود حتماً بطور خصوصي بهم بگو ممنون ميشم .:wavesmile:
بی مرما ما تا 2 روز پیش تو شهرداری منتقه 9 آویزون بودیم واسه این تیمهای شهرداری
اگه یه نفر یه ندا می داد با بچه ها لشکری می ریختیم تو تالار خونمون همونجاهاست رو به روش یه خیابون هست حبیب اللهی اونو یه 200 متر بیای بالا خونه ماست
ARG MUTD
29-08-2008, 14:53
سلام به همه
من هم اين موفقيت بزرگ رو به همه ي تاپگوليهاي عزيز مخصوصآ مديران و سرپرستان زحمتكش , تبريك ميگم :heartsmile:انشالله به موفقيتهاي بيشتري برسيد.
پ.ن: آقاي Loverboyچرا اين همه هول شده بودي ؟:117:
لااقل يه بنام خدايي يه سلامي يه عليكي ميكردي .
بعدشم خودتو مدير سايت معرفي ميكردي . مگه چي ميشد ؟:d0s69thbefhifftitrz
ديگه بهتر از اين بود كه بگي مدير سايتمون آقاي مهدي سيكرت هستن :D
Rossonery
29-08-2008, 15:01
فکر کنم یه مدتی هست که اینرنگی شده!:دی
هول شده بود دیگه. اول مراسم که برق رفته بود. بعد فکرش رو بکن یهو برق بیاد و اسم تاپگل رو بخونن!:دی
اگه خودش رو مدیر معرفی میکرد میبایست یه سخرانی طویل بکنه و اینجوری لوث(!) میشد. همون بهتر که چیزی نگفت.به قول یه بابایی:دی خوب ها حرفی برای گفتن ندارن.
آره.اسمش هنوز سکرته!:1:
-------------
وای! سر این ماجرا چه حرصی خورد A-Perspolis! توی تاپیک تبریکات یه چشمه از این ماجرا لو داده شد. اینم خودش رو به در و دیفال زد تا بفهمه چیه!:دی
Loverboy
29-08-2008, 15:02
سلام به همه
من هم اين موفقيت بزرگ رو به همه ي تاپگوليهاي عزيز مخصوصآ مديران و سرپرستان زحمتكش , تبريك ميگم :heartsmile:انشالله به موفقيتهاي بيشتري برسيد.
هول شدنم داشت خدايي
همين الانش كه سرپرستم اين همه تيكه ميندازن كه با چاپلوسي و ... سرپرست شدم ، حالا بيام بگم مدير سايتم ؟
اون لحظه دقيقاً دست چپ و راستمو گم كرده بودم و فقط و فقط داشتم زير لب مهدي رو نفرين ميكردم :D .
اتفاقاً خوب شد كه گفتم مهدي سكرت . تواضع :-&+:^o مهدي رو نشون ميده كه دوست نداشت اسمش فاش بشه
هول شدنم داشت خدايي
همين الانش كه سرپرستم اين همه تيكه ميندازن كه با چاپلوسي و ... سرپرست شدم ، حالا بيام بگم مدير سايتم ؟
آقا اگه منظورت با منه باید بگم منظوری نداشتم بابا ناراحت نشو.:13:
کلاً به در گفتم تا دیوار بشنوه.
اگه ناراحت شدی معذرت.
ممدم بدجوري سوتي داد ابرومونو برد:d كاشكي كلمنزا ميرفت فك كنم اسم ايشون عليه نه؟ به هر حال تبريك ميگم مخصوصا به امينو محمدو مهدي كه ايمقد سايتو پربار درس كردن تو فوتيران قبلي تعداد اعضا خيلي كمتر بود
Loverboy
29-08-2008, 15:20
آقا اگه منظورت با منه باید بگم منظوری نداشتم بابا ناراحت نشو.:13:
کلاً به در گفتم تا دیوار بشنوه.
اگه ناراحت شدی معذرت.
قربون تو . مهم نيست .
ممدم بدجوري سوتي داد ابرومونو برد:d كاشكي كلمنزا ميرفت فك كنم اسم ايشون عليه نه؟ به هر حال تبريك ميگم مخصوصا به امينو محمدو مهدي كه ايمقد سايتو پربار درس كردن تو فوتيران قبلي تعداد اعضا خيلي كمتر بود
برو بابا :d . اين علي همچين چسبيده بود به صندليش كه با كاردك بايد جداش ميكرديم :d
lordcrazy
29-08-2008, 15:34
منم به نوبه ى خودم به همه بچه هاى topgoal تبريك ميگم!!!!
دیروز رامتین فیلمشو بهم داد خیلی باحال بود مخصوصا هول شدن محمد :دی
منم تبریک میگم
Loverboy
29-08-2008, 15:38
كم تيكه بندازين بهم حالتونو اساسي ميگيرما :7::d
alireza77777m
29-08-2008, 15:43
دیروز رامتین فیلمشو بهم داد خیلی باحال بود مخصوصا هول شدن محمد :دی
منم تبریک میگم
مي خوام ببينم اگه خودتون بوديد چي كار ميكرديد مثلاً؟ همون clemenza كه اونجا بود به قول ممد عين نون چسبيده بود به تنور بايد با كاردك جمعش مي كردي !! چرا اصلاً خودتون نرفتين ؟ واقعاً اگه بهتون مي گفتن مي رفتيد رو سن ؟
(البته تمام اينهارو در خصوص ناراحت شدن ممد گفتم)
Steven Gerrard
29-08-2008, 15:50
واقعا تبریک میگم
خداییش نمیدونید چقدر خوشحال شدم
البته این شخصی کعه گفتین سمت رئیس کانون هواداران چلسی در ایران رو هم دارن
در هر حال خیلی خیلی خوشحال شدم
واقعا جای ایول داره...:13:
یعنی شما از پارس فوتبال هم بهتر شدین؟!؟!؟!؟:-o
به همتون تبریک میارزم:wavesmile:
Amin-TopGoal
29-08-2008, 16:07
واقعا جای ایول داره...:13:
یعنی شما از پارس فوتبال هم بهتر شدین؟!؟!؟!؟:-o
به همتون تبریک میارزم:wavesmile:
پارس فوتبال در زمینه خبری - تحلیلی منتخب شد. اونم سایتش نه تالار گفتگوش!
به تمام مدیران سرپرستان و اعضای سایت تبریک میگم:flowerysmile:
اینشاالاه دفعه بعد تو فیفا از سایت تقدیر بعمل بیاد:D
ولی انقدر سایت تکمیل و خوبیه که حقش بود
Steven Gerrard
29-08-2008, 16:51
بابا چرا انقدر هول شده بودی؟:-o
لاقال میگفتی بحث های فوتبالی ولی بازم دستت درد نکنه هر کی اونجا اب میشد
ایشالاه ساله بعدی هم اونجا ببینیمت
Clemenza
29-08-2008, 16:54
مي خوام ببينم اگه خودتون بوديد چي كار ميكرديد مثلاً؟ همون كلنزما كه اونجا بود به قول ممد عين نون چسبيده بود به تنور بايد با كاردك جمعش مي كردي !! چرا اصلاً خودتون نرفتين ؟ واقعاً اگه بهتون مي گفتن مي رفتيد رو سن ؟
(البته تمام اينهارو در خصوص ناراحت شدن ممد گفتم)
دوست عزیز یه نگاه مینداختی حداقل اسم منو درست می گفتی. ضمناً من و محمد با هم مذاکرات کردیم که محمد بره. منم بهش حق میدم هول شه. شما تازه بقیه مراسم رو ندیدین واقعاً هول شدن داشت. خدا حفظش کنه این خوش تیپ رو
ضمناً ممد یه شوخی با من کرد شما دیگه آره. بی خیال شو
ballackgermany
29-08-2008, 17:09
سلامممممممممممممممممممممم ممممممم تبریکککککککککککککککککک:2:
S K i L L E T
29-08-2008, 17:43
تبریک به تاپ گل
تقدیم به همه تاپ گلی ها
Congregation To TopGoal
Congregation TopGoal ,
Mohsen_Bar3lona
29-08-2008, 17:49
خب قابل پیش بینی بود...
واقعا جای تقدیر داره از 3 مدیر محترم و زحمت کش سایت و خصوصا امین که ماهیت تاپ گل رو تشکیل داده و کلیه بچه هایی که به هر نحوی اینجا زحمت میکشن...احسنت...دست مریضاد...
امیدوارم در ادامه شاهد پیشرفت روز افزون سایت باشیم.زنده باشید همگی...
S K i L L E T
29-08-2008, 20:18
همینطوری(هویژوری) یه چیزی گذاشتم.
با کیفیت avi داشتم ولی با دیال آپ فایل 17 مگایی را که نمی شه آپ کرد.
با کیفیت 3gp (موبایل) گذاشتم.
موفق باشید.
Loverboy
29-08-2008, 20:45
موفق باشید.
اين چي بود ؟ من كه چيزي نفهميدم :117:
منم به مدیران و همه اعصای تاپ گل تبریک می گویم.:flowerysmile:
c.ronaldo7
29-08-2008, 21:38
منم به همه این موفقیتو تبریک میگم وبیشتر واسه خودم خوشحالم که عضو کوچکی از مجموعه فوتیران هستم
MR.EDIPO
29-08-2008, 21:47
من هم به تمامی مدیران این سایت تبریک می گویم و واقعا این سایت لایق دریافت این جایزه بود و امیدوارم این سایت همچنین ترقی کند و به عنوان یک عضو کوچک از این مجموعه ی بزرگ به همه تبریک می گویم.
منم به همه فوتیرانیهای عزیز این موفقیت رو تبریک میگم :flowerysmile:
به امید موفقیتهای بعدی :13:
Alireza59sg
29-08-2008, 23:33
منم به مدیران سایت خسته نباشید میگم
esi-cola
30-08-2008, 00:01
منم به عنوان عضو کوچکی از سایت تاپ گل این افتخار رو به مدیران و همه کاربرای سایت تبریک میگم:flowerysmile:
به امید موفقیت های بیشتر...
MBeckham
30-08-2008, 00:10
واقعا تبریک کار بزرگی انجام دادید :d0s69thbefhifftitrz
ایول بابا...
یه روز ما نبودیما چه اتفاقایی که نیفتاد...
هم تبریک میگم و هم افتخار به فوتیران[Only registered and activated users can see links]
بابا ایولا .گل کاشتید. ایشالله در تمامی مراحل زندگی و امور سایت موفق و موید باشید
انشالله باز هم از این خبرها بشنویم و در سایه حق تعالی پیشرفت روز افزون شما را ببینیم
دست علی یارتان:72::72::72:
این هم گزارش ایسنا و لیست سایتهای منتخب:
نخستين جشن ورزش و اينترنت با ميزباني ورزش بلاگ در ساختمان آموزشهاي اجتماعي شهرداري منطقه 9 برگزار شد.
به گزارش ايسنا، جشن ورزش و اينترنت مصادف با سالروز تولد بزرگترين جامعه مجازي ورزشي نويس فارسي با حضور صاحبان وبلاگ ها و وب سايتهاي برتر برگزار شد.
در اين جشن نمايندههاي بهترين وبلاگها و وب سايتهاي برتر جامعه مجازي ورزش کشورمان حضور داشتند كه از برترينهاي هر بخش تقدير به عمل آمد.
برترين وبلاگ هاي ورزشي سال :
آموزشي: skate.persianblog.ir
خاطرات : anapourna.varzeshblog.com و kiankooh.persianblog.ir
هواداري : petroshimimahshar.blogfa.com
خبري تحليلي : muay-thailand.blogfa.com
خبري: teak.mihanblog.com
بهترين وب سايت هاي ورزشي:
خبري: isna.ir
بازيکنان: hashmian.net
تالار گفتوگو: topgoal.ir
آموزشي: majidjalali.com
هواداري: abieteh.com و juventus.ir
خبري تحليلي: parsfootball.com
پزشکي ورزشي: sportmed.com
ARG_MANUTD 4 EVER
30-08-2008, 02:58
من هم به نوبه خودم این افتخار را به تمامی مدیران,سرپرستان و کاربران که باعث کسب این مقام شدن تبریک می گویم.
///////////////////////////////////////////
اما یه سوال دارم ما که برند جایزه تالار گفتگو شدیم چرا این جایزه به اسم تاب گله که بیشتر معروف به ویدیوهای فوتباله نه به فوت ایران که تالار گفتگوی اصلی این سایت هست.
به به تبریک میگم هر چند دیر شده
حالا شیرینی چی میدین ؟؟ :D
من میگم شیرینی یه فروند نام کاربردی هدیه به هر کدوم از اعضای سایت بدید تا از خودشون تشکر کنند.:D:5:
من هم به نوبه خودم این افتخار را به تمامی مدیران,سرپرستان و کاربران که باعث کسب این مقام شدن تبریک می گویم.
///////////////////////////////////////////
اما یه سوال دارم ما که برند جایزه تالار گفتگو شدیم چرا این جایزه به اسم تاب گله که بیشتر معروف به ویدیوهای فوتباله نه به فوت ایران که تالار گفتگوی اصلی این سایت هست.
سوال خوبی بود
الان اگر دقت کنین ما فوتیران و تاپ گل جدا نداریم و جفتشون یک سایت هستند.
یک زمانی تاپ گل سایت گل و کلیپ بود و فوتیران هم انجمن گفتگو اما الان جفتشون انجمن گفتگو هستند.
اگر هم نوشتند تاپ گل برای این بود که یک دومین رو مینویسند.
حالا اگر مینوشتند فوتیران عده ای میگفتند چرا تاپ گل رو ننوشتند؟
حقیقتش اینه این دو سایت یکی هستند.
Rossonery
30-08-2008, 03:49
من میگم شیرینی یه فروند نام کاربردی هدیه به هر کدوم از اعضای سایت بدید تا از خودشون تشکر کنند.:D:5:
امر دیگه ای نیس؟!:دی
موفق باشید.
الان این چی بود ؟؟:-o
خو این چه ربطی داشت به مراسم ؟؟؟:117:
داره واسه خودش تایپ میکنه فیلم گرفته گذاشته تو سایت :D
کلا سر کارمون گذاشتی:wavesmile:
امر دیگه ای نیس؟!:دی
نه دیگه امری نیست:D
ولی عجب پیشنهادی دادما:D
Iker Casillas
30-08-2008, 04:39
به نظر من اگه وجه نقدی بود خیلی بهتر بود:53:
انوقت من میرفتم سوار اتوبوس دربستی میشدم و خونه های (امین،مهدی،محمد)رو مورد عنایت(دستبرد)خودم قرار میدادم:5:
Mamad_Peach
30-08-2008, 09:08
تبریک و تبریک.افرین به همه ی تاپگلی ها:13:
S K i L L E T
30-08-2008, 11:25
اين چي بود ؟ من كه چيزي نفهميدم :117:
گفتم که همینطوری با برنامه Snagit 8 گرفتم
قربون تو . مهم نيست .
برو بابا :d . اين علي همچين چسبيده بود به صندليش كه با كاردك بايد جداش ميكرديم :d
خودت برو بابا :Dخياباني ميگه اين سايتتون درباره چيه اونوقت تو ميگي خب ما گلا بازياي كه درشون گل زده شده رو ميزاريم تو سايت البته دقيقا نميدونم اينو گفتي يا نه:D
Mostafa United
30-08-2008, 16:46
هه هه هه ... رو آب بخنده اين خياباني.اگه مي دونست تو سايت چي بهش مي گيم ديگه اينقدر با نمك بازي در نمي آورد.در ضمن دم امين گرم كه ممد (Loverboy) رو فرستاد.خداييش خوش تيپ ترين بچه سايته.
این هم گزارش ایسنا و لیست سایتهای منتخب:
نخستين جشن ورزش و اينترنت با ميزباني ورزش بلاگ در ساختمان آموزشهاي اجتماعي شهرداري منطقه 9 برگزار شد.
به گزارش ايسنا، جشن ورزش و اينترنت مصادف با سالروز تولد بزرگترين جامعه مجازي ورزشي نويس فارسي با حضور صاحبان وبلاگ ها و وب سايتهاي برتر برگزار شد.
در اين جشن نمايندههاي بهترين وبلاگها و وب سايتهاي برتر جامعه مجازي ورزش کشورمان حضور داشتند كه از برترينهاي هر بخش تقدير به عمل آمد.
برترين وبلاگ هاي ورزشي سال :
آموزشي: skate.persianblog.ir
خاطرات : anapourna.varzeshblog.com و kiankooh.persianblog.ir
هواداري : petroshimimahshar.blogfa.com
خبري تحليلي : muay-thailand.blogfa.com
خبري: teak.mihanblog.com
بهترين وب سايت هاي ورزشي:
خبري: isna.ir
بازيکنان: hashmian.net
تالار گفتوگو: topgoal.ir
آموزشي: majidjalali.com
هواداري: abieteh.com و juventus.ir
خبري تحليلي: parsfootball.com
پزشکي ورزشي: sportmed.com
سوال خوبی بود
الان اگر دقت کنین ما فوتیران و تاپ گل جدا نداریم و جفتشون یک سایت هستند.
یک زمانی تاپ گل سایت گل و کلیپ بود و فوتیران هم انجمن گفتگو اما الان جفتشون انجمن گفتگو هستند.
اگر هم نوشتند تاپ گل برای این بود که یک دومین رو مینویسند.
حالا اگر مینوشتند فوتیران عده ای میگفتند چرا تاپ گل رو ننوشتند؟
حقیقتش اینه این دو سایت یکی هستند.
اولا اينكه مدير فوتبال انگليس ميره اونجا افتخاريه براي بچه هاي اون بخش ! :flowerysmile:
دوما اينكه اگه به قول مهدي جوات ميدونست اينجا يه تاپيك اختصاصي سوتي براش زديم همون تقديرنامه رو ...
Omid Ballack
30-08-2008, 19:47
به همه ی مدیران و کسانی که برای بهتر شدن این وب سایت تلاش می کنن تبریک می گم ، واقعا لیاقتش رو داشتین :2:
منم به نوبه خودم اين موفقيت رو به همه دوستان تبريك ميگم واقعا كه لياقت بهتر از اينارو داريد درسته كنار اسمم زده عضو معمولي ولي خيلي وقته كه باهاتونم پس به جرات ميگم كه شما بهترينيد
Ghermezeteh
31-08-2008, 14:54
من به نوبه خودم این موفقیت رو تبریک میگم و این افتخار رو حاصل زحمتهای مدیران سایت و سرپرستان میدونم که با همکاری کاربران خوبی که این سایت داره تونستن این افتخار بزرگ رو برای فوت ایران یا تاپ گل کسب کنن
به امید موفقیت تو عرصه های بزرگتر
hamed6429
31-08-2008, 14:59
بابا معروفا، این کاره ها تبریییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییک:d0s69thbefhifftitrz:heartsmil e:
General Xavi
31-08-2008, 15:09
يه دونه اين توپخونه اين گل اين گلخونه اين حرف ندارين (ن بده:D)
اين خياباني من نميدونم چرا تو هر مراسمي بايد مجري باشه :53: مجري بهتر نبود
RealMadrid7
31-08-2008, 15:11
منم با تاخیر زیاد این موفقیت رو به مدیرای عزیز و زحمت کش سایت امین-مهدی و محمد عزیز و همه ی کسایی که در فعال بودن سایت نقش دارن تبریک میگم به امید ادامه داشتن این موفقیتها:flowerysmile:
آقا چند روزی نبودم، هر چند قبلاً توی تاپیک مدیران به بروبچه های مدیر و سرپرست تبریک گفته بودم یک بار هم اینجا به همه فوتیرانی ها و تاپگلی ها ی گل تبریک میگم :flowerysmile:
من چقدر دیر فهمیدم !!!!:-o
ولی در هر حال تبریک میگم با آرزوی موفقیتهایی دیگر برای این سایت عالی:flowerysmile:
Micha_w_Ballack
02-09-2008, 10:11
من هم تبریک میگم به همهی تاپ گلی های عزیز
Milad Hasani
15-09-2008, 20:52
می گم امین جان تو بخش معرفی بهترین وبلاگ های ورزشی، بعد از مقام اول که TopGoal که اول شد، مقام های بعدی رو معرفی نکردن؟ اگه اعلام کردن و البته اگه داری لیستشون رو می تونی برامون بزاریش؟
only perspolis
15-09-2008, 21:31
منم این افتخار وسر بلندی رو به مدیران[Only registered and activated users can see links] وکاربران سایت[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] تبریک میگم..به امید مقامهای و موفقیتهای درخور بالاتربرای تاپ گل[Only registered and activated users can see links]
که دور از انتظار نیست..[Only registered and activated users can see links]
HaMeD BaXfOOt
15-09-2008, 21:42
تبریک به همه مخصوصا مدیر سایت
Madridista
16-09-2008, 01:04
من از همه ديرتر متوجه شدم . ماشالا به داش امين و بقيه برو بچ
بهتون تبريك ميگم
:30:
Liverpudlian
16-09-2008, 02:20
منم مثل همه دیر متوجه شدم بازم به همه تبریک میگم مخصوصا به امین و ممد:قلیون::قلیون::قلیون::قلی ن::قلیون::قلیون::قلیون::قلیو ::قلیون:
only perspolis
16-09-2008, 03:22
منم این افتخار وسر بلندی رو به مدیران[Only registered and activated users can see links] وکاربران سایت[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] تبریک میگم..به امید مقامهای و موفقیتهای درخور بالاتربرای تاپ گل[Only registered and activated users can see links]
که دور از انتظار نیست..[Only registered and activated users can see links]
راستی با وجود این موفقیت چرا اسپانسری بزرگ جذب سایت نمیکنیدتا بشه با یه سرمایه >این سایت خبرنگار استخدام کنه تا خبرهای دریافتی وارسالی از جانب همین سایت باشه...مثلا خبرنگاری از طرف تاپ گل برای گرفتن گزارش از مسابقات لیگ برتر با میکروفونی که لوگوی تاپ گل روش حک شده باشه..مثل دیگر رسانه ها.....ایطوری نحوه خبر رسانی بهتر و سریع وصریحتر میشه و تبلیغ سایت وسیعتر انجام میگیره
Amir Argentina
16-09-2008, 10:25
تبریک میگم امیدوارم تا سالهای سال با قدرت این سایت با قدرت کار شو ادامه بده
و این شکی نیست که بهترین سایت در نوع خودش هاست
امین جان و تمامی زحمتکشان بهتون تبریک میگم
BATI GOAL
16-09-2008, 11:32
در روز ميلاد سراسر نور كريم اهل بيت بهترين خبر براي بنده و ديگر اعضا كسب
مقام اول در بين وبلاگهاي ورزشي توسط تاپ گل است آقا تبريك ميگم سربلند و
سرافراز باشيد
manchester7
16-09-2008, 22:46
واقعا این عنوان برازنده این سایت و مدیراشه من هم از این که یکی از کاربرای این سایت هستم خوشحالم
ARTESHE SORKH
16-09-2008, 23:18
منم تبریک میگم،برازندتونه واقعا"...
lordcrazy
17-09-2008, 01:43
سلام من هم به نوبه خودم به تمام بچه های تاپ گل و سه تا مدیر عزیز تبریک میگم. موفق باشید
Meysam Fulham
17-09-2008, 01:59
منم اين موفقيت رو به مديران فوت ايران تبريك ميگم. واقعا استحقاق و لياقت عنوان بهترين انجمن رو داشتند. وبسايت ما هم به عنوان بهترين وبسايت خبري- تحليلي انتخاب شد.
براي تمامي دستندركاران انجمن فوت ايران آرزوي موفقيت ميكنم.
من هم به نوبه خودم این موفقیت رو تبریک میگم
من احساس غرور میکنم که تو این سایت رفت و آمد میکنم
به قول بچه ها شیرینی یادتون نره
moghaddasipouya
25-09-2008, 12:14
تبريك اي يك افتخاري براي سايت است
MAHDI_ITALIA
25-09-2008, 12:47
منم تبریک میگم اینشاالله یه روز بزرگترین سایت دنیا بشه
دست امین اقا درد نکنه که با کلی زحمت به این جا رسونده سایتشو.بسیار عالی و به روز کار میکنه و خیلی از فایلاش مجانیه و این خیلی خوبه . اینشالاه با همین سایت بار زندگیتو ببندی
Fenrir Greyback
16-11-2008, 03:15
آقا واقعا تبریک
sadegh.saberi
16-11-2008, 09:07
امین مبارک باشه
اما این لوحشون خیلی ساده بود
اصلا چرا اینقدر ساده بود !!!؟:-??
تبریک تبریک تبریک تبریک
تبریک
Mohammad_AcMilan
16-11-2008, 21:05
ایول داره ولی انصافا حقتونه تا حالا هیج سایتی رو ندیدم این قدر زحمت بکشه حتی اگه گلا رو هم فقط می ذاشتید عالی بود ولی از گفتگو در مورد تیم هاش گرفته تا فوتبال فانتزیش همه چیش عالیه واقعا ازتون ممنونم
alireza77777m
16-11-2008, 21:49
فكر نمي كنيد براي تبريك گفتن يكم ديره.!!
اشكال نداره ولي همين تقدير و تشكر چيز ارزشمنديه !!!:D
Mostafa United
28-11-2008, 00:28
يك نكته جالب !
شايد باورتون نشه ولي من همين الان دانلود كردم اين كليپشو ...[Only registered and activated users can see links]
ولي يه نكته خيلي جالب داشت !
اون لحظه اي كه خياباني پرسيد شما تو سايتتون چي كار ميكنيد
Loverboy يه لحظه خواست بگه ...
DVB
GBOX
ShowSport
Art
ديش [Only registered and activated users can see links]
...
كه بعدش به طرز ماهرانه اي جواتي رو پيچ داد [Only registered and activated users can see links] كه اين خودش جاي تقدير داره ! [Only registered and activated users can see links]
Loverboy
28-11-2008, 01:00
يك نكته جالب !
شايد باورتون نشه ولي من همين الان دانلود كردم اين كليپشو ...[Only registered and activated users can see links]
ولي يه نكته خيلي جالب داشت !
اون لحظه اي كه خياباني پرسيد شما تو سايتتون چي كار ميكنيد
Loverboy يه لحظه خواست بگه ...
DVB
GBOX
ShowSport
Art
ديش [Only registered and activated users can see links]
...
كه بعدش به طرز ماهرانه اي جواتي رو پيچ داد [Only registered and activated users can see links] كه اين خودش جاي تقدير داره ! [Only registered and activated users can see links]
دانلود آفلاينو يادت رفت :دي
King_Of_BOYS
05-12-2008, 10:59
دانلود آفلاينو يادت رفت :دي
بابا چرا من و من میکردی؟ دستپاچه شده بودی؟
Clemenza
10-02-2010, 11:09
ویدئوی پست اول این تاپیک که در جریان تغییر سرور پاک شده بود به دلیل درخواست کاربران مجدداً آپلود شد.
Download ([Only registered and activated users can see links])
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1