توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ..::برگشت گل فقط در 30 ثانیه !!! ::..
ITALIANO
29-08-2008, 00:52
با سلام
امروز یه کلیپ خفن پیدا کردم که تاپیکی رو پیدا نکردم که بزارم اونجا ، برای اطلاع رسانی بهتر یه تاپیک در موردش زدم که با هم بحث هم بکنیم.
کیفیت چندانی نداره ، بیشتر زیبایی هاش به محتوای کلیپ هست که از کسی که با کیفیتش رو داره تقاضا می کنم حتما بزار اینجا تا همه ازش استفاده کنیم.
در این کلیپ ، فکر کنم بات(دروازبان لورکوزن) هست که یه پنالتی گل میکنه و انقدر بعد از این گل دیر به داخل دروازه میره که بازیکنان تیم حریف توپ رو از وسط زمین میزنن تو گل :2:
کلیپ خیلی عجیبه ، فکر کنم کسی نتونه با کیفیتشو گیر بیاره
به قول عربا :D
لتحميل اضغط هنا ([Only registered and activated users can see links])
خیلی جالب بود اما این یارو مرتیکه از این ور زمین تو اون ور زمین چی کار می کنه اصلا چرا یه دروازه بان باید پنالتی وسط بازیو بزنه؟ :117: جالبش اینه با همه هم میره دست می ده یکی نیست بگه مگه بیکاری مرتیکه
اين رو يه بار يه نفر تواون تاپيك كه مربوط به سوتي ها بود و يه بار هم من تو سوپر گلها گذاشته بودمش.يه دونه مشابه اين رو هم من از چيلاورت دارم و يه دونه بد تر از اين رو هم از روجريو سني ديدم ولي ندارم.اگه كسي مال چيلاورت رو خواست يه ندا بده.
Rossonery
29-08-2008, 01:00
خیلی جالب بود اما این یارو مرتیکه از این ور زمین تو اون ور زمین چی کار می کنه اصلا چرا یه دروازه بان باید پنالتی وسط بازیو بزنه؟ :117: جالبش اینه با همه هم میره دست می ده یکی نیست بگه مگه بیکاری مرتیکه
کلید تشکرت قفل کرده امیر؟:1:
ITALIANO
29-08-2008, 01:08
اين رو يه بار يه نفر تواون تاپيك كه مربوط به سوتي ها بود و يه بار هم من تو سوپر گلها گذاشته بودمش.يه دونه مشابه اين رو هم من از چيلاورت دارم و يه دونه بد تر از اين رو هم از روجريو سني ديدم ولي ندارم.اگه كسي مال چيلاورت رو خواست يه ندا بده.
اگر اینجا بزاری ممنون میشم.
اگر این ویدئو رو با کیفیت بهتری نسبت به این داری برام بزار یا حداقل پستش رو اینجا بزار :D
Thx
اگر اینجا بزاری ممنون میشم.
اگر این ویدئو رو با کیفیت بهتری نسبت به این داری برام بزار یا حداقل پستش رو اینجا بزار :D
Thx
بيا.در بازي زاراگوزا با اگه درست گفته باشم سوسيداد.
[Only registered and activated users can see links]
کلید تشکرت قفل کرده امیر؟:1:
1- مرتضی جان تیکه ممنوع :d
2- مرتضی جان اگر منظورت پسم اسپم باشه من که تو پستم تشکر نکردم که اسپم باشه :d
3- مرتضی جان اگر منظورت اینه چرا تشکر نمی کنی چرا خودت تشکر نکردی :d
4- مرتضی جان راستی چرا نظرتو نگفتی :d
5- مرتضی جان **** ** ** ** ؟ البته شأن رئیس و مرئوس رو حفظ کردم :d
ت.ب.الف.ب : تعداد ستاره ها با کارکتر های حذف شده متابقت داره حتی فاصله ها هم رعایت شده :d
پ.الف.ب. الف .ب . ن . و .ه ی : اگر اسم منو ناقص می گید حتما یه سید اون اولش اضافه کنید یا بگید سید خالی اینطوری با کلاس تره :D
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1