PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::><:: ویدئوی منتخب نود | چهارم شهریور 1387::><::

Mohsen_Bar3lona
26-08-2008, 02:15
بسم الله الرحمن الرحیم

منتخب برنامه نود - چهارم شهریور 1387

[Only registered and activated users can see links]

در خواست هاتون رو بگید تا براتون بذارم

ضمنا کیفیت کلیپ ها تضمین شده است...

**برای تمامی کلیپ ها کیفیت 250
برای دایال آپ ها هم اضافه شد**

معرفی برنامه 90

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت| 2:14 دقیقه | 11.5 مگا بایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] r.html)| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 250 کیلوبایت (دایال آپ)| 2:14 دقیقه | 3.7 مگا بایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] na.rar.html)| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

مصاحبه ی کامل تلفنی دایی و عادل

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت| 28:42 دقیقه | 93.4 مگا بایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 32 کیلوبایت (دایال آپ)| 28:42 دقیقه | 6.41 مگا بایت| فرمت MP3 [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

مصاحبه ی کامل و جنجالیه قطبی
(بهمراه فلاش بک از مصاحبه های سال قبله قطبی بعد از باخت...تفاوت در عکس العمل بعد از باخت)

[Only registered and activated users can see links] 1400 کیلوبایت| 5:16 دقیقه | 53.4 مگا بایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] l)| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 250 کیلوبایت (دایال آپ)| 5:16 دقیقه | 8.6 مگا بایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] l)| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

مصاحبات تلفنی جالب و جذاب دایی و قلعه نویی در مورد هم
(دایی:ایشون نمیدونن فیفا دی کی هست...قلعه نویی: اگه ایشون میدونن بازی با آذربایجان رو نمیداختن 4شنبه که فیفا دی نیست...) که خودم رو در رو کنار هم گذاشتم مصاحبه ی این 2 تا رو.
و چکیده ای جالب و دیدنی از صحبت های دایی و عادل

[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت| 5:39 دقیقه | 28.7 مگا بایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] l)| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links] ed0bde80bd2274d3c5115c9357d2fd4d3f6659074581bc911b 39cd58e40b03e35769029c168c3f4b14b5a399c958996bb280 4e8a457f6864e65d7e4816611e9cd09f21252cb161b43abea2 4aad61540a98875bc423ff10921855493ed9353544a7f07097 52b6483987ff7c6390231adc4e5192d0dfdeb7611642eeee36 91c6bde8e916a445d78114f05a7415a)| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 250 کیلوبایت (دایال آپ)| 5:39 دقیقه | 9.3 مگا بایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

حواشیه دیدنیه بازی استقلال اهواز و ابومسلم

[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت| 1:24 دقیقه | 7.39 مگا بایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] .html)| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 250 کیلوبایت (دایال آپ)| 1:24 دقیقه | 2.3 مگا بایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] a.rar.html)| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

حواشی بسیار جالب بازی پیام و فجر و حرکات منحصر به فرد خداداد عزیزی
پیشنهاد میکنم این یکیو از دست ندید به هیچ وجه [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت| 2:16 دقیقه | 11.7 مگا بایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] _Bar3lona.rar.html)| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 250 کیلوبایت (دایال آپ)| 2:16 دقیقه | 3.7 مگا بایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] hsen_Bar3lona.rar.html)| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

مصاحبه ی مسئولین پرسپولیس و مصاحبه ی 180 درجه متفاوت قطبی ، روز بعد از بازی پرسپولیس-ذوب آهن
(اینم برای تسکین خاطر هواداران پرسپولیس)

[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت| 2:16 دقیقه | 11.7 مگا بایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 250 کیلوبایت (دایال آپ)| 2:16 دقیقه | 3.1 مگا بایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

گفتگوی عادل و بهلولی

[Only registered and activated users can see links] 500 کیلوبایت| 5:31 دقیقه | 18.1 مگا بایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] By_Mohsen_Bar3lona.rar.html)| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 250 کیلوبایت (دایال آپ)| 5:31 دقیقه | 8.9 مگا بایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] r87__By_Mohsen_Bar3lona.rar.html)| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

... و بالاخره مصاحبه محسن خلیلی

[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت| 22 ثانیه | 2.2 مگا بایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 250 کیلوبایت (دایال آپ)| 22 ثانیه | 692 کیلوبایت| فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

ITALIANO
26-08-2008, 02:25
داش محسن بی زحمت اگر تونستی مصاحبه کامل عادل با دایی رو بزار.
اون مصاحبه ای که گذاشتی نه ، قبل از بازی پرسپولیس-ذوب آهن این دو تا حدودا 15 20 دقیقه ای کل کل می کردن که اگر بتونی کامل تصویری بزاری فوق العادس.
خیلی کارت درسته

salar.lone
26-08-2008, 02:46
اون مصاحبه ای که گذاشتی نه ، قبل از بازی پرسپولیس-ذوب آهن این دو تا حدودا 15 20 دقیقه ای کل کل می کردن که اگر بتونی کامل تصویری بزاری فوق العادس.
خیلی کارت درسته
من هم همین قسمت را می خوام
اگه لطف کنید ممنون میشم

farshid.j
26-08-2008, 05:47
سلام داش محسن دمت گرم
من حرکات خداداد رو میخوام اونجایی که انگار تو زندون بود
واقعا" حرکاتش منحصر بفرد

rafael376
26-08-2008, 08:56
سلام حاشيه بازي پيام

rafael376
26-08-2008, 08:58
:2::2::2:مصاحبه قطبي ومصاحبه روز بعدش كه كلاً با هم متفاوت بودند:21::21:

aminss
26-08-2008, 09:54
این برنامه جذاب ترین برنامه 90 بوده لطفاً خلاصه های ازاین برنامه بزارید

hkarimi
26-08-2008, 10:28
سلام مصاحبه دایی و فردوسی پور
و مصاحبه قطبی و فردوسی پور لینک نداره . اگه ممکنه فقط صوتی هم بذارید که خیلی کامل باشد

Mohsen_Bar3lona
26-08-2008, 10:30
تمام دراخواست ها محقق خواهد شد...فقط صبر کنید تا یکی یکی جدا کنم آپ کنم...

مهدی خدا بگم چیکارت نکنه...اینم درخواست بود تو کردی؟ [Only registered and activated users can see links] نیم ساعته مصاحبه ی کامل دایی...[Only registered and activated users can see links]

اشکال نداره دارم آپ میکنم...[Only registered and activated users can see links]

Mohsen_Bar3lona
26-08-2008, 13:01
خیلی کارت درسته

من هم همین قسمت را می خوام
اگه لطف کنید ممنون میشم

کلیپ درخواستی شما به پست اول اضافه شد...

mohamad_67_b
26-08-2008, 13:52
داداش محسن گل هاي بازي سپاهان رو يادت نره

enrique_1975_21
26-08-2008, 14:04
صحبتهای بهلولی و فردوسی پور رو میذاری؟

Mohsen_Bar3lona
26-08-2008, 14:30
داداش محسن گل هاي بازي سپاهان رو يادت نره

چشم محمد جان...تا امشب سعی می کنم بذارم...البته گلهای سپاهان رو میذارم توی تاپیک گلهای هفته ی چهارم...
صحبتهای بهلولی و فردوسی پور رو میذاری؟

بله...اگه شما میخواید میذارم...

ضمنا دوستان
مصاحبه ی کامل و جنجالیه قطبی
هم در پست اول قرار گرفت!

ITALIANO
26-08-2008, 14:41
محسن با وجود تو این بخش 90 فوق العاده جذاب شده،واقعا یه خسته نباشید از ته دل بهت میگم که کلیپ های توپ و با کیفیت آپ می کنی.
وقتی دیدم مصاحبه دایی و فردوسی پور رو کامل گذاشتی و شده 95 مگابایت واقعا داشتم شاخ در می آوردم .
خسته نباشی

Mohsen_Bar3lona
26-08-2008, 14:54
محسن با وجود تو این بخش 90 فوق العاده جذاب شده،واقعا یه خسته نباشید از ته دل بهت میگم که کلیپ های توپ و با کیفیت آپ می کنی.
وقتی دیدم مصاحبه دایی و فردوسی پور رو کامل گذاشتی و شده 95 مگابایت واقعا داشتم شاخ در می آوردم .
خسته نباشی

خواهش میکنم مهدی جان خجالت نده مارو...
اگه تو میگی کیفیت داشته پس حتما یه چیزی شده کارام :13: مرسی که انرژی مثبت میدی به ما...

از چه جهت شاخ در آوردی؟ یعنی نباید اینقدر میشد؟ باید چیزیشو حذف میکردم؟ :-??

ضمنا دوستان...کلیپ های زیر :

مصاحبات تلفنی جالب و جذاب دایی و قلعه نویی در مورد هم

و

حواشیه دیدنیه بازی استقلال اهواز و ابومسلم

و

حواشی بسیار جالب بازی پیام و فجر و حرکات منحصر به فرد خداداد عزیزی

هم در پست اول قرار گرفتند...

ITALIANO
26-08-2008, 15:02
از چه جهت شاخ در آوردی؟ یعنی نباید اینقدر میشد؟ باید چیزیشو حذف میکردم؟ :-??

نه داش محسن،منظورم اینه که با اینکه محدودیت داری ولی 95 مگ رو آپ کردی که خیلی عجیب حال کردم.
حجمش هرچی باشه ما دانلود می کنیم ولی اینکار برای آپلود کننده خیلی سخته که از پس اینکار خیلی خوب بر اومدی :d0s69thbefhifftitrz

Cactus
26-08-2008, 16:52
با سلام مصاحبه 90 را با مهمانه برنامه بگذار

Cactus
26-08-2008, 16:56
ویرایش شد :34::29::-&

Mohsen_Bar3lona
26-08-2008, 17:05
دوستان خوشبختانه کلیه ی کلیپ ها اضافه شد و می تونید دانلود کنید ضمنا دیگه میتونیم پرونده ی این هفته ی 90 رو هم ببندیم...

بچه ها اگه درخواستی چیزی داشتید بگید براتون میذارم...من فایل های این هفته ی 90 رو تا فردا آخر شب(4شنبه شب) نگه میدارم...

Mehrnaz
26-08-2008, 17:27
می شه مصاحبه ی محسن خلیلی رو بذارید:heartsmile:

Mohsen_Bar3lona
26-08-2008, 17:36
بله تمام درخواست ها رو تا فردا میذارم...

hkarimi
26-08-2008, 20:42
محسن جان ما رو فراموش نکن . فقط صدا می خوام.:29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:: 29::29::29:

Mehdi Bayern
26-08-2008, 23:25
آقا به فکر دایل آپیام باش
اگه بتونی صحبت فردوسی پو و دایی رو صوتی بزاری کامل خیلی خوب میشه

Seyed
27-08-2008, 00:11
محسن جان دستت درد نکنه کیفیت عالی بود البته یه مشکل کوچیک ما هم با اینکه adsl داریم اما اگر کیفیت مصاحبات رو یه یذره کمتر بذاری مثلا 800 یا 1000 بهتره 50 مگابایت یه مقدار زیاد بود اما واقعا ممنون

Shahin king
27-08-2008, 01:01
آقا شما که اینقدر زحمت میشکید میدونید اکثریت دیال آپ دارن؟
دلم خیلی سوخت نتونستم دانلود کنم چون خیلی دنبالش بودم
اگه میشه فایل ویدئویی رو م حجم کنید یه چیزی که کیفیتش یکم از 3gp بهتر باشه
منظورم قسمت عادل با دایی و دایی با قلعه نویی هست.
ممنون

MR_MOBILE
27-08-2008, 12:18
با فرمت 3gp این فایل هارو بزارید ممنون

khaled4u
27-08-2008, 22:28
اكه ميشه صحبت كامل قلعه نويي بزارين

Mehrnaz
28-08-2008, 09:27
محسن جان پس چی شد؟
مصاحبه ی محسن خلیلی...قربون دستت:wavesmile:

Arsenal-4ever
28-08-2008, 12:25
محسن جان پس چی شد؟
مصاحبه ی محسن خلیلی...قربون دستت:wavesmile:

متاسفانه چند روزی هست که اینترنت در شهری که محسن زندگی میکنه قطع شده !
ایشالله تا چند روز آینده مشکل حل خواهد شد.

MetaLRasaM
28-08-2008, 18:52
محسن جان اگه وقت کردی هرچی‌ دیگه راجب استقلال بود رو لطفا بذار، دمت گرم عزیز.

Mohsen_Bar3lona
28-08-2008, 20:48
بچه ها من برگشتم...شرمنده...همونطور که دوست عزیزم Arsenal-4ever ([Only registered and activated users can see links]) گفتن اینترنتم قطع بود...شرمنده ی همه تون شدم...چشم...بزودی درخواست هایی که در توانم باشه رو میذارم حتما...

واسه دایال آپی ها هم چشم...باید یه فکری کنم براشون...فایل صوتی هم میذارم...فقط تورو خدا فرصت بدید بهم...

Mehdi.A
28-08-2008, 21:23
واسه دایال آپی ها هم چشم...باید یه فکری کنم براشون...فایل صوتی هم میذارم...فقط تورو خدا فرصت بدید بهم...

نه فايل صوتي به درد نمي خوره.تازه روي فايل صوتي هم نمي شه از مزه پروني هاي باحال شما لذت ببريم:d (مثل اون جايي كه وسط فيلم شاه حسيني نوشتي "منظورت علي دايي نيست كه؟") .همون مثل قبل با كيفيت پايين بذاريد بهتره.آخه آدم مصاحبه با كيفيت بالا مي خواد چه كار؟
پ.ن:موقعي كه فوتيران قبلي در كار بود من دايال آپي بودم و مشكلي با دانلود اون ويدئوها نداشتم.

Mohsen_Bar3lona
28-08-2008, 21:30
نه فايل صوتي به درد نمي خوره.تازه روي فايل صوتي هم نمي شه از مزه پروني هاي باحال شما لذت ببريم:d (مثل اون جايي كه وسط فيلم شاه حسيني نوشتي "منظورت علي دايي نيست كه؟") .همون مثل قبل با كيفيت پايين بذاريد بهتره.آخه آدم مصاحبه با كيفيت بالا مي خواد چه كار؟
پ.ن:موقعي كه فوتيران قبلي در كار بود من دايال آپي بودم و مشكلي با دانلود اون ويدئوها نداشتم.

:girl_sigh::girl_sigh::girl_sigh:

چشم...اطاعت میشه... کیفیت پایین تر میذارم مخصوص دیالی ها...آقا 300 بذارم خوبه؟هرچند مصاحبه ها رو 200 هم میشه گذاشت :-??

آخه مصاحبه ی کامل دایی و عادل با اون حجم کشهکشانی به چه درده دیالی ها میخوره؟!!! حتی کیفیتش رو 200 هم بذارم حدودا حجمش 30 مگی میشه... اون کلیپ رو صوتی میذارم...

Mohsen_Bar3lona
29-08-2008, 03:01
خب دوستان...

*ویدئو های کم حجم با کیفیت 250 مخصوص عزیزان دایال آپی به پست اول این تاپیک اضافه شد...

**کلیپ صوتی کل مصاحبه و کل کل عادل و دایی هم برای سهولت کار دایال آپی های عزیز به پست اول این تاپیک اضافه شد...

***و نهایتا مصاحبه ی محسن خلیلی که بارها درخواست شده بود هم با 2 کیفیت مذکور ، به پست اول این تاپیک اضافه شد...

مایلید پرونده ی 90 این هفته رو ببندیم؟
شاد باشید

Hojat--Perspolisi
29-08-2008, 11:32
محسن جان دستت درد نکنه ممنون...خسته نباشی...

Mohsen_Bar3lona
29-08-2008, 17:53
خب...پس با این حساب...پرونده ی این هفته ی 90 رو میبندیم...

صمیمانه از همه ی بچه هایی که اینجا مارو تشویق و پشتیبانی کردند ، تشکر ویژه می کنم...

تا برنامه ای دیگه... و تاپیکی دیگه...فعلا

Shahin king
30-08-2008, 22:52
ممنون ازتون که بفکر ما هم هستید.
لطفآ کلیپ های طولانی مثل کلیپ اول رو به 3gp تبدیل کنید صوتی فاز نمیده!!!!!
اگر خواستید لطف کنید از سری بعد این سری رو دیگه خیلی زحمت دادیم.

Mohsen_Bar3lona
30-08-2008, 23:06
ممنون ازتون که بفکر ما هم هستید.
لطفآ کلیپ های طولانی مثل کلیپ اول رو به 3gp تبدیل کنید صوتی فاز نمیده!!!!!
اگر خواستید لطف کنید از سری بعد این سری رو دیگه خیلی زحمت دادیم.

چشم...ازین به بعد همین کار رو برای دایال آپی های عزیز انجام میدم...البته کلیپ مصاحبه ی کامل دایی و عادل با فرمت 3gp حدوده 30 mb میشد ها...ولی باشه من میذارم...

Mehrnaz
03-09-2008, 21:13
نود 11 شهریور رو ندارید؟

Amin-TopGoal
03-09-2008, 21:26
نود 11 شهریور رو ندارید؟
از نود 11 شهریور فقط بازیهای ایران و عربستانش بدرد میخورد که اونم در بخش تیم ملی گذاشتم

m_s_d
03-09-2008, 23:26
اگه میشه از نود 11 شهریور اون قسمت که عادل فردوسی پور می خواست با یکی تلفنی حرف بزنه بد تا قبل از اینکه طرف صحبت کنه قطع شد و عادل گفت احتمالآ این صدای " ا ای او " یعنی اینکه ارتباطمون قطع شد.البته به این واضحی نگفت.قبلش هم فکر کنم داشت باشاه حسینی حرف میزد
اگه میشه این تیکه رو بزارید

Amin-TopGoal
04-09-2008, 00:27
اگه میشه از نود 11 شهریور اون قسمت که عادل فردوسی پور می خواست با یکی تلفنی حرف بزنه بد تا قبل از اینکه طرف صحبت کنه قطع شد و عادل گفت احتمالآ این صدای " ا ای او " یعنی اینکه ارتباطمون قطع شد.البته به این واضحی نگفت.قبلش هم فکر کنم داشت باشاه حسینی حرف میزد
اگه میشه این تیکه رو بزارید
میدونم کدوم قسمت رو میگی اما اون قسمت رو ضبط نکردم

m_s_d
04-09-2008, 00:36
میدونم کدوم قسمت رو میگی اما اون قسمت رو ضبط نکردم
ممنون
از بچه ها کسی این قسمت رو نداره؟
آقای محسن بارسلونا شما هم ندارین؟

Mohsen_Bar3lona
04-09-2008, 00:59
بچه ها این هفته شرمنده ی همتون شدم...ببخشید.این هفته تصویرم نویز داشت اصلا به دردی نبود واسه همین پاکشون کردم...عذر میخوام...از هفته ی بعد در بست در خدمت همتونم... :winksmiley02: