PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |:|:| گلهاي هفته چهارم ليگ برتر ايران |:|:|

MamadMunchen
24-08-2008, 18:09
به نام خدا

IRAN PREMIER LEAGUE 1387 - 88

گلهای هفته چهارم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] پرسپوليس 2-2 ذوب آهن [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

محمد رضا خلعتبري ([Only registered and activated users can see links])

ابراهيم توره ([Only registered and activated users can see links])

كريم باقري ([Only registered and activated users can see links])

محمد رضا خلعتبري ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

ضربه كاشته مازيار زارع ([Only registered and activated users can see links])

حركت نمايشي عيسي اندوي ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

خلاصه بازي ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] صنعت مس 1-0 استقلال [Only registered and activated users can see links]

فرزاد حسين خاني ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] برق شيراز 2-0 پاس همدان [Only registered and activated users can see links]

فريد عابدي ([Only registered and activated users can see links])

حميد جعفري ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] سپاهان 2-0 صبا باتري [Only registered and activated users can see links]

عماد محمد رضا ([Only registered and activated users can see links])

عماد محمد رضا ([Only registered and activated users can see links])

alireza77777m
24-08-2008, 19:05
اصلاً مجيدي روش خطا نكرد. ممبيني هميشه به ضرره استقلال مي گيره.

Mamad_Peach
24-08-2008, 19:48
اه.بازی مساوی شد.خدا کنه پرسپولیس گل بزنه:smil4337dd8b9eb25:

Loverboy
24-08-2008, 20:02
متاسفانه بازي مساوي شد . پرسپوليس اصلاً خوب بازي نكرد . اين تيم آسيا نيست . تيمي كه خلعتبري با اون قد كوتاهش وسط اون همه مدافع هد ميزنه مشكل داره . ولي از بازي خوب ذوب آهن و داوري فوق العاده بد داور نبايد گذشت . متاسفم براي اين داوري كه اين همه سوت الكي زد .

Joga Bonito
24-08-2008, 20:04
خلاصه بازی رو هم بذار [Only registered and activated users can see links]

ITALIANO
24-08-2008, 20:06
ممد خلاصه هر دو تا بازی رو بزار.
بازی استقلال-مس خدایی خیلی قشنگ بود ، مس کرمان 2 تا هم به دیرک زد،چرا خلاصه هارو نمیزاری هیچوقت؟
خلاصه بازی پرسپولیس رو هم بزار (البته بازی رو کامل ندیدم فقط آخراشو رسیدم خونه)
مرسی

MamadMunchen
24-08-2008, 20:21

من تو رو به موقش درست ميكنم :d

بازی استقلال-مس خدایی خیلی قشنگ بود ، مس کرمان 2 تا هم به دیرک زد،چرا خلاصه هارو نمیزاری هیچوقت؟
مرسی

خلاصه بازي رو ميخواي چيكار كني ؟ بابا 1 ساعت و خورده اي طول ميكشه تا كانورت بشه :29: بعدشم دو ساعت طول ميكشه تا آپلود بشه :29:

Mohsen_Bar3lona
24-08-2008, 20:24
به نام خدا

IRAN PREMIER LEAGUE 1387 - 88

گلهای هفته چهارم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] پرسپوليس2 - 2 ذوب آهن [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت| شبکه سه سیما | فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

خلعتبری [Only registered and activated users can see links]
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links] 103eb06f7979ff8ca7516f89691b64b156c50e97422699fa3f 39898b41fe8e8c53face73dfd8936e039fdc335d56e10b6572 44347806e44d93d2b735bd2eb41767b8a2b4ad9723d00bc85d ff6d46568faef0ff6662e12430b358ddbfa93b2b544f6a8e4d 434b7ba12dedb1a7d9e771a9a5a5a754d533e56cd1d3d26314 4e79fefae5441aca096fabb0d914dd490ef49174149e630) | Sharedzilla

توره [Only registered and activated users can see links]
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Sharedzilla

کریم [Only registered and activated users can see links]
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Sharedzilla

خلعتبری [Only registered and activated users can see links]
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Easy-Share ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] صنعت مس 1-0 استقلال [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1400 کیلوبایت| شبکه سه سیما | فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

فرزاد حسین خانی [Only registered and activated users can see links]

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Sharedzilla ([Only registered and activated users can see links])

اینم تیکه ی جالب و سرهنگ معابانه ی جناب سرهنگ علیفر [Only registered and activated users can see links] به عیسی اندوی: "خب هر کاری دلت
میخواد آقای اندوی انجام بده از فصل آینده... " [Only registered and activated users can see links] جناب سرهنگ بیخیال بابا [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت| شبکه سه سیما | فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Easy-share ([Only registered and activated users can see links])

مصاحبه ی جنجالی و انتقادانه ی قطبی بعد از بازی پرسپولیس-ذوب آهن

[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت| شبکه سه سیما | فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links] 56d)

[Only registered and activated users can see links] سپاهان 2-0 صبا باتري [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1400 کیلوبایت| شبکه سه سیما | فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]

دانلود هر دو گل در یک فایل :

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

شرمنده که دیر شد...اینترنتم قطع بود...

خلاصه ی بازی پرسپولیس رو هم محمد گذاشته پس من دیگه نمی ذارم

([Only registered and activated users can see links])

ITALIANO
24-08-2008, 20:26
جون ممد خلاصه ها رو بزار :d
باور کن قصدم مردم آزاری نیست واقعا لازم دارم.
یه دونه ای

Loverboy
24-08-2008, 20:29
ممدجون دستت طلا . حالا كه خلاصه نميذاري حداقل اون سوپر شوت ( از خودم واژه درآوردم :d ) مازيار زارع رو بذار .

MamadMunchen
24-08-2008, 20:31
یه دونه ای

آخه بازي استقلال موقعيت جالبي هم نداشت كه حالا بخوايم خلاصه هم بذاريم ، باز بازي پرسپوليس رو بگي يه چيز .

ببين همكار افتخاري ما افتخار ميده خلاصه بازي رو بذاره ؟ :d

ممدجون دستت طلا . حالا كه خلاصه نميذاري حداقل اون سوپر شوت ( از خودم واژه درآوردم :d ) مازيار زارع رو بذار .

دقيقه چنده بازي بود ؟

Loverboy
24-08-2008, 20:40
دقيقه چنده بازي بود ؟

فحش نديا ولي نميدونم :d . بعد از گل پرسپوليس تو نيمه اول يه موشك فرستاد زير تاق دروازه ي ذوب آهن :21:

Joga Bonito
24-08-2008, 20:52
یعنی چی نمیذاری؟ اگه امین بود سه سوته ردیفش میکرد، داداش من خلاصه بازی رو می خوام چرا اینو نمی فهمی:دی[Only registered and activated users can see links]

Retex
24-08-2008, 20:54
داش ممد اون حرکت عیسی اندوی که وقتی توپ رو با دست پرت کرد یه دور کامل رو هوا زد رو بذار. دقیقه 89 صحنه آهستش رو نشون داد. دمت گرم.

Arsenal-4ever
24-08-2008, 21:00
شوت مازیار دقیقه 33:33 بود !!! :d

MamadMunchen
24-08-2008, 21:02
فحش نديا ولي نميدونم :d . بعد از گل پرسپوليس تو نيمه اول يه موشك فرستاد زير تاق دروازه ي ذوب آهن :21:

گيرش آوردم دارم كانورتش ميكنم :winksmiley02:

یعنی چی نمیذاری؟ اگه امین بود سه سوته ردیفش میکرد، داداش من خلاصه بازی رو می خوام چرا اینو نمی فهمی:دی[Only registered and activated users can see links]

اصن نميخوام خلاصه بازي رو بذارم ، چي ميگي ؟ :D:قلیون:

داش ممد اون حرکت عیسی اندوی که وقتی توپ رو با دست پرت کرد یه دور کامل رو هوا زد رو بذار. دقیقه 89 صحنه آهستش رو نشون داد. دمت گرم.

يعني فقط همون 2 ثانيه صحنه آهسته رو ميخواي ؟ :117: از يه استقلالي بعيد بود واسه بازي پرسپوليس درخواستي داشته باشه :D

Mohsen_Bar3lona
24-08-2008, 21:02

مرسی

اگه صبر کنید من از 90 خلاصه رو میذارم...

OmiD22
24-08-2008, 21:10
دوستان گزارشگر پرسپولیس کی بود.ما که خونه نبودیم؟؟؟/

MamadMunchen
24-08-2008, 21:18
فايلهاي درخواستي هم گذاشته شد .

اگه كسي درخواستي داره حداكثر تا 1 ساعت ديگه بگه چون ميخوام ويديو بازي ها رو پاك كنم .

alireza77777m
24-08-2008, 21:21

بابا شايد كامپيوترش با گازوئيل كار مي كنه . اونم كه سهميه بندي شده !!!!:D
يا شايدم همين قضيه ي گازوئيل با اينترنتشه !!!

البته ممد جان از دستم ناراحت نشي ها !! ولي امين انرژي هسته اي داره!!!!!:2::D:winksmiley02:

alireza77777m
24-08-2008, 21:30
دوستان گزارشگر پرسپولیس کی بود.ما که خونه نبودیم؟؟؟/

اين عليفر تابلو تر از خياباني بود با اين صداش. نمي دونم كي به اين ها مجوز گزارشگري ميده.!؟ پس ما هم بريم گزارشگر بشيم ديگه !!!!!:d

MamadMunchen
24-08-2008, 21:34
بابا شليد كامپيوترش با گازوئيل كار مي كنه . اونم كه سهميه بندي شده !!!!:d

البته ممد جان از دستم ناراحت نشي ها !! ولي امين انرژي هسته اي داره!!!!!:2::d:winksmiley02:

مسله اصن به خاطر سيستم و اينترنت نيست ، از اون لحاظ مشكلي نيست .

اما مشكل اينجاست كه فقط واسه اذيت كردن ميگه خلاصه بازي رو بذار :-w اصن ليگ ايران رو پيگيري نميكنه اين بابا .
دليل اين كرم ريختنش رو هم اينجا ([Only registered and activated users can see links]) ميتوني ببيني !

Rossonery
24-08-2008, 22:49
مسله اصن به خاطر سيستم و اينترنت نيست ، از اون لحاظ مشكلي نيست .

اما مشكل اينجاست كه فقط واسه اذيت كردن ميگه خلاصه بازي رو بذار :-w اصن ليگ ايران رو پيگيري نميكنه اين بابا .
دليل اين كرم ريختنش رو هم اينجا ([Only registered and activated users can see links]) ميتوني ببيني !
چی چی بابا! زود باش خلاصه ها رو بذار:5:
اگه به درخواستم جواب ندی ازت شکایت میکنم!:^o +:evilgrin:(:5:)
پ.ن: چقدر گیر دادن به این حال میده!:evilgrin:

Mohsen_Bar3lona
24-08-2008, 23:30
بچه ها تیکه باحال سرهنگ علیفر رو به پستم توی صفحه ی اول اضافه کردم...حجمش پایینه بگیرید بخندید [Only registered and activated users can see links]

Loverboy
24-08-2008, 23:36
محسن جون از زحمات تو هم ممنونم . خيلي زحمت ميكشي ادعايي هم نداري .

ايشالله خلاصه ي بازي پرسپوليس هم بعداً بذاريد كه برو بچ حالشو ببرن . ممنون از همگيتون .
از ممدي هم ممنون كه خيلي عالي كارشو انجام ميده

Mohsen_Bar3lona
25-08-2008, 00:19
محسن جون از زحمات تو هم ممنونم . خيلي زحمت ميكشي ادعايي هم نداري .

ايشالله خلاصه ي بازي پرسپوليس هم بعداً بذاريد كه برو بچ حالشو ببرن . ممنون از همگيتون .
از ممدي هم ممنون كه خيلي عالي كارشو انجام ميده

ممنونم محمد جان(امیدوارم اسمت رو اشتباه نگفته باشم).این پستت دلگرمیه واسه ما...

ممنونم که کلیپ های نه چندان کیفیت داره منو تحمل میکنید...دیگه از یه کارت tv معمولی(اخیرا عوضش کردم یکمی کارام داره بهتر میشه) بیشتر ازین نمیشه انتظار داشت.ولی دیگه قول میدم ازون کلیپ های بی کیفیته داغون(که با کارت تی وی قبلیم ریکورد میکردم) نذارم.من سعی میکنم بچه ها رو راضی کنم...همین...

شاد و سر بلند باشید...

miladperspolis
25-08-2008, 01:05
سلام خیلی ناراحتم از مساوی تیم محبوبمان آقای عنایت عوض تعریف از داوراش بهتر است به فکر تنبیهشان باشد:7::7: داور بی نام نشان و گمنام از کدوم گوری اومده بود راستی یه خبر بد برای ((پرسپولیس ها)) افشین قطبی در آستانه استعفا از پرسپولیس افشین چرا با ما این جوری می کنی! اون از رفتنت از پرسپولیس!! اون از برگشتنت!! اونم از سفر هات!! می خوای بری برو :3ztzsjm:اگه تو با 2 مساوی می خوای استعفا بدی قلعه نوعی که باید فوتبال رو ترک کنه فقط می گم برای کمیته داوران مخصوصا ((آقای عنایت)) متاسفم

Seyed
25-08-2008, 01:29
خداییش این علیفر ته خندس مردم این گذارشو شنیدم

محسن جون دستت طلا
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

راستی می خواستم بگم مگا آپلود اون تیکه سرهنگ علیفر خرابه یه وقت نرید آپلود کنید ضایع شید

پ.ن : چطوری شما این حجم ها رو تو چهارتا سرور آپلود می کنید ما یه عکسو با adsl فول می خواییم آپلود کنیم پیرمون در میاد واقعا دستتون طلا :D

محسن جان دستت درد نکنه

[Only registered and activated users can see links][object Object]&pp=ZRman000 ([Only registered and activated users can see links])

only perspolis
25-08-2008, 01:50
سلام خیلی ناراحتم از مساوی تیم محبوبمان آقای عنایت عوض تعریف از داوراش بهتر است به فکر تنبیهشان باشد:7::7: داور بی نام نشان و گمنام از کدوم گوری اومده بود راستی یه خبر بد برای ((پرسپولیس ها)) افشین قطبی در آستانه استعفا از پرسپولیس افشین چرا با ما این جوری می کنی! اون از رفتنت از پرسپولیس!! اون از برگشتنت!! اونم از سفر هات!! می خوای بری برو :3ztzsjm:اگه تو با 2 مساوی می خوای استعفا بدی قلعه نوعی که باید فوتبال رو ترک کنه فقط می گم برای کمیته داوران مخصوصا ((آقای عنایت)) متاسفم
دوستان متاسفانه این خبر بیشتر از اون چیزی که فکرش روکنید حقیقت داره ..به بخش بحث وتبادل نظر درباره بازی با ذوب آهن بیاید..اونجا متن مصاحبش رو کامل گذاشتم:29:

pooyanunited
25-08-2008, 08:44
کسی مصاحبه افشین قطبی بعد از بازی رو نداره؟!

Liverpudlian
25-08-2008, 10:04
فارسی تایپ کنید

Loverboy
25-08-2008, 10:18
ممنونم محمد جان(امیدوارم اسمت رو اشتباه نگفته باشم).این پستت دلگرمیه واسه ما...

ممنونم که کلیپ های نه چندان کیفیت داره منو تحمل میکنید...دیگه از یه کارت tv معمولی(اخیرا عوضش کردم یکمی کارام داره بهتر میشه) بیشتر ازین نمیشه انتظار داشت.ولی دیگه قول میدم ازون کلیپ های بی کیفیته داغون(که با کارت تی وی قبلیم ریکورد میکردم) نذارم.من سعی میکنم بچه ها رو راضی کنم...همین...

شاد و سر بلند باشید...

آره اسمم رو درست گفتي

كيفيتش هر چي كه باشه ارزش دانلود رو داره چون پاش زحمت كشيده شده . مهم اينه كه زحمتت رو با همه ي مشكلات احتمالي كه تو ضبط كردن و آپلود كردن و ... ميكشي كه اون ارزشمنده .

موفق باشي :72::72:

hkarimi
25-08-2008, 10:25
آقا داور خیلی اذیت کرد . انگار کلا به داور ها پول دادن یه کرمی رو بازی بریزن:-o:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::29:: 29::29::29::29::29::29:

hkarimi
25-08-2008, 10:56
محسن این pass علیفر مثل اینکه اشتباه شده است

Inter_Materazzi
25-08-2008, 13:08
انقدر مسخره بازی در اوردن انقدر به وعدهاشون عمل نکردنو دروغ گفتن مدیران پرسپولیس که قطبی دیگه واقعا شاکی شد و گف استعفا میدم. تا وقتی اون علیعابادی رو کار باشه ورزش به هیچ جا نمیرسه!!!!!!!!!!! :53: :53: :29: :29: :smil4337dd8b9eb25:

enrique_1975_21
25-08-2008, 13:21
داور عالی سوت زد

قطبی کم اورده

Mohsen_Bar3lona
25-08-2008, 14:25
محسن این pass علیفر مثل اینکه اشتباه شده است

کامبیز جان...داری پسورد رو اشتباه میزنی...چون قبلا بچه ها دانلود کردن...دوباره امتحان کن...

کسی مصاحبه افشین قطبی بعد از بازی رو نداره؟!

دوست عزیز مصاحبه ی قطبی به پست اول من در همین تاپیک در صفحه ی یک اضافه شد.

MetaLRasaM
25-08-2008, 17:13
زکی،
این همه پارسال حق استقلال رو همین داورا خوردن، جیکمون در نیومد. قطبی دوتا مساوی می‌کنه، اقای شخسیتیان می‌زنه به سیم آخر. یکی‌ نیست بهش بگه هر کجای دنیا شما به یکی‌ بگی‌ دیوونه یک توهین حساب می‌شه. پارسال پرسپولیس الکی‌ الکی‌ قهرمان شد، آقا خیال کرده اومده پیکنیک

zaq
25-08-2008, 17:22
ببخشید میشه لطفا گل دوم برق رو بزارین برای دانلود؟

Hojat--Perspolisi
25-08-2008, 18:41
قطبی کم اورده

تا اینجا معلومه کی با 2 تا باخت کم اورده:d:2:

MetaLRasaM
25-08-2008, 19:01
تا اینجا معلومه کی با 2 تا باخت کم اورده:d:2:
رفیق حداقل مربی ما فلانو به شقیقه ربط نمیده. همسره پترویچ چه ربطی‌ به مساوی لنگیا داره؟
خوشم میاد تا همین پریروز همه میگفتن آقای قطبی آخر شخصیت، دیدی یه فصل ۴ تا بازی دووم اورد.

یه نیمه دفاتون فقط سوتی میده، آقا یه کلمه میگه تقصیر من بود، بجاش ۳ ساعت میگه داورو پول بشگاه، همسر پترویچ و پول افشین پول احمدرضا

حتا من به عنوان یه طرفدار میدونم که پول و حقوق تو ایران هیچوقت سر وقت نبود، و نیست. آقا فاصله قبل خیلی‌ بهشون خوش گذشته بوده، طفلی کاشانی بخدا

miladperspolis
25-08-2008, 21:21
آقایان پرسپولیسی چرا مربی با کلاس خودتون را با بچه های لات وبی کلاس پایین شهری که فقط ادعا است مقایسه می کنید آقایی که دوازدهم میشه قول قهرمانی میده خودتون حسابش رو بکنید

enrique_1975_21
25-08-2008, 21:42
قطبی در حد زیر گروه هم نیست..پرسپلیسیها 4ساله در حسرت برد مقابل امیرند..امیر در 3سال 2نایب قهرمانی داره و 1 قهرمانی...مس رو متحول کرد 18 بازی با تیم ملی نباخت//فقط 1بازی اونم تو پنالتی باخت..از پاختاکور پیشنهاد داشت قبول نکرد..پرسپلیسیها خجالت بکشند

enrique_1975_21
25-08-2008, 21:46
یادم رفت 1قهرمانی در جام حذفی و 1نایب قهرمانی هم با امیر کسب کردیم

Loverboy
25-08-2008, 21:47
در صورت ادامه ي كل كل و بحثهاي الكي اخطار دريافت ميكنيد .
جايي نشد اسم اين تيما باشه و اينا به هم نپرن

Mohsen_Bar3lona
25-08-2008, 21:55
آقا من پستم رو پاک کردم...محمد جان من عذر میخوام...

Loverboy
26-08-2008, 00:07
آقا من پستم رو پاک کردم...محمد جان من عذر میخوام...

محسن جان شرمنده نكن . هدف فقط حفظ نظم تاپيك بود .

آقاي enrique_1975_21 ([Only registered and activated users can see links]) براي چندمين بار خواهشاً پستهاتون رو در يك ارسال بفرستيد و به تيم مقابل توهين نكنيد . ارسالهايي كه داريد به جز توهين چيز ديگه اي نداره . در ضمن اندازه ي فونتتون رو هم كوچيكتر كنيد .

ممنون و موفق باشيد .

MetaLRasaM
26-08-2008, 07:47
آقا چشم، من‌ام دیگه کل کل نمیکنم، ولی‌ جوجرو آخر پأیز میشمرند همین.

آقا لطفا خلاصهٔ بازی و مصاحبه اگر داری لطفا بذار، خیلی‌ ممنون

Amir Argentina
26-08-2008, 12:11
فقط پرسپولیس خدا بخواد تمام مشکلات حل میشه
بعد هم صدر جدول میشه ماله ما

miladperspolis
26-08-2008, 12:26
آقایان استقلالی من اهل کل کل نیستم زحمت کشید مربی تون بعد از 3 سال قهرمان کرد تیمتون را وزحمت دیگر اون برای ما ایرانی های بدبخت بود که تو آسیا هیچ مقامی کسب نکردیم

miladperspolis
26-08-2008, 13:09
سلام به همگی به خصوص مدیر عزیز سایت amin-topgoal من با چند تا شکلک قصد توحین به کسی را نداشتم

ssr_70
26-08-2008, 18:55
آقا چشم، من‌ام دیگه کل کل نمیکنم، ولی‌ جوجرو آخر پأیز میشمرند همین.

آقا لطفا خلاصهٔ بازی و مصاحبه اگر داری لطفا بذار، خیلی‌ ممنون

خدا رفتگانتو بیامرزه بابا استقلالی ها با پرسپولیسی ها درسته که لج دارن ولی نباید از حق گذشت که قلعه نوعی 3 سال تو لیگ ایران با اس اس آقایی کرد حالا هم یکم طول می کشه به اوجش برگرده پارسال هم افشین آقا پرپولیس رو متحول کرد و یه روح تازه تو پرسپولیس دمید حالا هم از این شرایط باند بازی و مافیای کثیف ایرانیا دلش به رنج اومده و داره گله می کنه که نسبتا به جاس ولی نباید با توهین به هم جو رو مشنج کنیم

Sepahan 4 Ever
27-08-2008, 00:21
طبق معمول گلهای سپاهان رو نذارید.:-&
باشه باشه...:D
این هم سایت بی طرف:D
حالا که بر سپاهان کلوپ اختصاصی گذاشتید
خوب گلاشم بذارید دیگه:smil4337dd8b9eb25:

MamadMunchen
27-08-2008, 06:49
مرسی

یه دونه ای

ببخشید میشه لطفا گل دوم برق رو بزارین برای دانلود؟

باشه باشه...:d
این هم سایت بی طرف:d

خلاصه بازي پرسپوليس و ذوب آهن ، مس و استقلال و گلهاي بازي برق شيراز و پاس ، سپاهان و صبا باتري به پست اول اضافه شد .

تمامي ويديو ها از برنامه 90 و شبكه جام جم 1 هستند .

در ضمن اين پست باعث پر رو شدن بعضي از دوستان نشه لطفا :d

ViVa LiverP♥♥L
27-08-2008, 10:41
از loverboy می خوام اگه می تونه عکس محسن خلیلی رو برام ایمیل کنه مرسی:2:

alireza77777m
27-08-2008, 12:01
دوستاني كه دوست دارند ضربه آزاد مازيار زارع را دانلود كنند اينجا ([Only registered and activated users can see links]) را كليك كنند.

Sepahan 4 Ever
27-08-2008, 22:24
خلاصه بازي پرسپوليس و ذوب آهن ، مس و استقلال و گلهاي بازي برق شيراز و پاس ، سپاهان و صبا باتري به پست اول اضافه شد .

دمت گرم:34::21::5::5::5:
همیشه بذار...

Mohsen_Bar3lona
28-08-2008, 21:26
باشه باشه...:d
این هم سایت بی طرف:d

آقا من شرمندم...قرار بود من بذارم که اینترنتم قطع بود نتونستم...هر چند الآن گذاشتم ولی خب محمد جان زحمتش رو کشیده دیگه...ولی از دفعه ی بعد حتما میذارم...بازم شرمندم...

MamadMunchen
28-08-2008, 22:54
دمت گرم:34::21::5::5::5:
همیشه بذار...

اين چيزي كه اين پايين نوشتم دقيقا براي شماها بود :32:

ITALIANO
28-08-2008, 23:57

به به به به:d
میبینم که ... !!!
از هفته بعد پر رو می شویم...:1:

Mohsen_Bar3lona
29-08-2008, 00:19
محمد یعنی خلاصه رو هم بلا فاصله بعد از بازی میذاری؟ [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

آفرین واقعا...[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

خدا هر چی میخوای بهت بده...[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

بچه ها!!! محمد ازین به بعد خلاصه های بازی ها رو هم میذاره...تازه قراره از شبکه های استانی بقیه ی بازی ها رو هم بذاره...عجب پسر گلیه...آفرین [Only registered and activated users can see links]

MamadMunchen
29-08-2008, 05:45
به به به به:d
میبینم که ... !!!
از هفته بعد پر رو می شویم...:1:

محمد یعنی خلاصه رو هم بلا فاصله بعد از بازی میذاری؟ [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

آفرین واقعا...[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

خدا هر چی میخوای بهت بده...[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

بچه ها!!! محمد ازین به بعد خلاصه های بازی ها رو هم میذاره...تازه قراره از شبکه های استانی بقیه ی بازی ها رو هم بذاره...عجب پسر گلیه...آفرین [Only registered and activated users can see links]

زنگ آخر وايسين جفتتون رو كار دارم :دي

Liverpudlian
29-08-2008, 10:44
ایوال مهدی جون حل شد از این به بعد فارسی تایب میشه:13::5::5::d:d

Sepahan 4 Ever
04-09-2008, 16:01
اين چيزي كه اين پايين نوشتم دقيقا براي شماها بود :32:

دستت درد نکنه

یعنی دیگه گلهای سپاهانو نمیذاری:29:
بابا گلا سپاهانم (قطب جدید فوتبال ایران) همیشه بذار
مثله سرخابی

ssr_70
04-09-2008, 20:03
دستت درد نکنه

یعنی دیگه گلهای سپاهانو نمیذاری:29:
بابا گلا سپاهانم (قطب جدید فوتبال ایران) همیشه بذار
مثله سرخابی

آقایون قطب جدید مگه نمی گین ما اهل اصفهانیم و سپاهان طرفدار زیاد داره زحمت بکشین یکی از این همه طرفدار یه کارت کپچر بخره بازی هاتون رو از شبکه استانی اصفهان ضبط کنه و آپلود کنه تا اینقدر شماها ناراحت نشین درضمن بازیهایی هم که از تو اصفهان نیست پ کلا پخش نمیشه از 90 ضبط کنید و بزارید فکر کنم راه حل خوبی است

Sepahan 4 Ever
04-09-2008, 23:43
بابا 2-3 تاگل که چیزی نیست
به طور دائم بذار ید دیگه

Majid_4553
10-10-2008, 00:48

فرزاد حسين خاني ([Only registered and activated users can see links])

سلام
ميدونم يه مقدار ديره اما اين لينكها براي من باز نميشه ممنون ميشم يكي لينكهاي رپيد و مگا آپلود و ... رو برزاره.