PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : -=- گلچین دیدار فینال بسکتبال المپیک -=-

Amin-TopGoal
24-08-2008, 13:52
بسم الله الرحمن الرحیم

Olympic Basketball Finals 2008

دیدار فینال بسکتبال المپیک 2008 پکــن

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]گلچین مسابقه فینال | کیفیت 700 کیلوبایت | 01:17 دقیقه[Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]کلیپ مسابقه فینال | 700 کیلوبایت | 01:11 دقیقه[Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

Clemenza
24-08-2008, 13:56
عجب بازی ای بود. فوق العاده بود. همین طور فینال والیبال. خیلی زیبا بود. اگر تعداد فایل بیشتری از این دو بازی بذراید ممنون میشم.

ITALIANO
24-08-2008, 14:01
هر جفتشونو دانلود کردم و دیدم.
اگر صحنه های قشنگ این بازی همین ها بودن که وای به حال بسکتبال !!
داش امین ای کاش صحنه های زیبایی از حرکات بازیکنان خودمون هم میذاشتی.
اوشین ساواکیان و حامد حدادی تو بازی با استرالیا انقدر حرکت توپ نمایش دادن که اینا جلوی اونا پشم گوسفند هم نیست:34:

Clemenza
24-08-2008, 14:05
من هنوز دانلود نکردم. اما اگر خود بازی رو دیده باشی می فهمی چی میگم. خیلی قشنگ بود به نظر من

Mohsen_Bar3lona
24-08-2008, 14:08
...
اوشین ساواکیان و حامد حدادی تو بازی با استرالیا انقدر حرکت توپ نمایش دادن که اینا جلوی اونا پشم گوسفند هم نیست:34:
:wagfinger1: مهدی؟؟؟

ساهاکیان یا ساواکیان؟؟؟:1::D:21:

بچه ها من یه خلاصه ی تمیز از کواتر پایانی بازی براتون آماده کردم از شبکه 3 که صحنه ی چگونگی بدست آمدن امتیازات 2 تیم رو در پر هیجان ترین کواتر بازی رو به نمایش می ذاره...بزودی براتون میذارم...

ITALIANO
24-08-2008, 14:15
من هنوز دانلود نکردم. اما اگر خود بازی رو دیده باشی می فهمی چی میگم. خیلی قشنگ بود به نظر من

داش کله راستش من بازی رو کامل ندیدم،اتفاقا شنیدم که بازیشون قشنگ بوده ولی صحنه های قشنگ تر از این هم زیاده ، تو بازی ایران-استرالیا یادمه چند تا سه گام فوق العاده از صمد و اوشین و چند تا پرتاب های 2 امتیازی از حامد دیدم که واقعا بی نظیر بودن،اصلا شاید به خاطر همین بازیهای خوبی که حامد و صمد انجام دادن باشگاههای NBA برای اینها سر و دست می شکونن :2:

:wagfinger1: مهدی؟؟؟

ساهاکیان یا ساواکیان؟؟؟:1::D:21:

بچه ها من یه خلاصه ی تمیز از کواتر پایانی بازی براتون آماده کردم از شبکه 3 که صحنه ی چگونگی بدست آمدن امتیازات 2 تیم رو در پر هیجان ترین کواتر بازی رو به نمایش می ذاره...بزودی براتون میذارم...

محسن جون کدوم بازی ؟ :labkhand:
ایران - استرالیا یا فینال ؟

Mohsen_Bar3lona
24-08-2008, 14:40
محسن جون کدوم بازی ؟ :labkhand:
ایران - استرالیا یا فینال ؟

فینال دیگه...فینال رو میخوام بذارم...دارم آپ میکنم...

RealMadrid7
24-08-2008, 14:52
قشنگ ترین بسکتی که دیدم همین بازی بود.اسپانیا فوق العاده بازی کرد و واسه هواداراش قهرمان به حساب میاد:d0s69thbefhifftitrzولی آمریکا نونه بازیکنای فوق العاده قدرتمندش رو خورد که بهترینای ان بی ای بودن.

امین جون اگه میتونی صحنه هایی رو از هنرنماییهای :d0s69thbefhifftitrzریکی روبیو:d0s69thbefhifftitrz ستاره ی 17 ساله ی اسپانیا رو که تو فینال المپیک به عنوان گارد راس جلوی آمریکاییای غول هنرنمایی میکرد رو بذار:13:ریکی در آینده میشه سلطان بسکت اروپا و حتی دنیا:d0s69thbefhifftitrz

ARG MUTD
24-08-2008, 15:03
قشنگ ترین بسکتی که دیدم همین بازی بود.اسپانیا فوق العاده بازی کرد و واسه هواداراش قهرمان به حساب میاد:d0s69thbefhifftitrzولی آمریکا نونه بازیکنای فوق العاده قدرتمندش رو خورد که بهترینای ان بی ای بودن.

امین جون اگه میتونی صحنه هایی رو از هنرنماییهای :d0s69thbefhifftitrzریکی روبیو:d0s69thbefhifftitrz ستاره ی 17 ساله ی اسپانیا رو که تو فینال المپیک به عنوان گارد راس جلوی آمریکاییای غول هنرنمایی میکرد رو بذار:13:ریکی در آینده میشه سلطان بسکت اروپا و حتی دنیا:d0s69thbefhifftitrz

پسر اون فوق العادست :2:
عجب بازيكنيه اين كوچولو :72: اي كاش فوتبال بازي ميكرد:D
ولي مردونه من يكي كه از بازيش خوشم اومد :flowerysmile:

mohsen121
24-08-2008, 15:11
سلام آقا امين واقعا دستت درد نكنه حال كردم .2 تا خواهش هم دارم . اگه تونستي اين كليپ ها رو بي زحمت بزار
1. آخر بازي واليبال برزيل - آمريكا تو ست چهارم يه رالي حدود يك دقيقه طول كشيد اگه پيدا كردي بي زحمت بزار
2. لحظه شكستن دست وزنه بردار ليتواني رو هم اگه داشتي بزار
خيلي ممنون.

Scouser
24-08-2008, 15:12
خداییش قشنگ ترین بازیه کل مسابقات بود از بین تمومه رشته ها:2: من کف کردم

Clemenza
24-08-2008, 15:15
صحنه ای که کوبی برایانت سه زد و دستشو به علامت سکوت رو بینیش گذاشت هم فوق العاده بود

hamed6429
24-08-2008, 15:40
مثل همه کارهات حرف نداشت اگه بازم از این بازی دارید بذارید:2:

Mohsen_Bar3lona
24-08-2008, 16:27
بسم الله الرحمن الرحیم

Olympic Basketball Finals 2008

دیدار فینال بسکتبال المپیک 2008 پکــن

[Only registered and activated users can see links]خلاصه کوارتر چهارم دیدار فینال | کیفیت 700 کیلوبایت | 7:37 دقیقه[Only registered and activated users can see links]

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Sharedzilla ([Only registered and activated users can see links])

پیشنهاد میکنم این کلیپ رو از دست ندید...

crouch_2008
07-09-2008, 09:53
:13:ایول گل کاشتی :13: