PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زيباترين واكنشهاي دروازه بانهاي ليگ برتر ايران

Mehdi.A
10-04-2008, 13:35
اين فيلم را خودم ساختم.آقا در يك كلام بگويم كه دانلود كردنش را حتي به دايال آپي ها پيشنهاد مي كنم.حالا اگر تبليغات را كنار بگذاريم اين ويدئو از دروازه بانهاي ليگ است كه فقط محدود به آبي و قرمز نمي شود.فقط يك توضيح كوچك بدهم كه داستان از چه قرار است.اول فيلم(حدود 40 ثانيه اول) مصاحبه از رحمتي و طالبلو در باره وضع دو پادشاه در يك اقليمشان در استقلال مي شود.(20 ثانيه)بعد از حقيقي درباره مهار پنالتي دايي سوال مي شود.سپس يك فيلم نشان داده مي شود از كري دادكان ، نكونام و مهدوي كيا با سيد مهدي رحمتي در كره شمالي كه ديدن آن خودش كلي جالب است.بعد از آن اصل فيلم شروع ميشود .آهنگ فيلم در ابتدا يك رپ از 50 سنت و پس از آن يكي از كارهاي امينم بود اما به دليل شمار بالاي فحش در آن آهنگش را عوض كردم .نظر يادتان نرود.

[Only registered and activated users can see links]

Mehdi.A
11-04-2008, 10:07
نظر يادتان نرود.

[Only registered and activated users can see links]

شما سواد نداريد عزيزان .دستتان درد نكند كه از من تشكر كرديد ولي باور بفرماييد بين نظر و تشكر تفاوتهايي بس اندك وجود دارد. بگيد خوب بود بد بود چه *** بود.راستي اگر كسي واكنشي را به صورت تك خواست بگويد كه بگذارم.

hami_sami
11-04-2008, 11:21
آقا دمت گرم..فقط حجمش رو هم بنويس..من نميدونم چقدره حجمش؟

در ضمن..گل دروازه بان هاي اين فصل ليگ رو هم داشتي بذار.

بازم تشكر به خاطر زحمتت.

يا علي:13:

Retex
11-04-2008, 19:15
آقا دمت گرم. هرچی کلیپ دروازه بانی بذاری خودم اولین مشتریشم. رو هوا دانلود می کنم. بابت ساختن این تاپیک هم ممنون.

ITALIANO
12-04-2008, 08:52
وایییییییییییییییییییی مهدی نمیدونم چی بهت بگم...:29::29::29::29::d
این کلیپ رو داشتم دانلود می کردمکه تا به 96 درصد رسید لینک خراب شد.
نمیتونی تو مدیافایر یا یک جا که لینک مستقیم باشه آپلود کنی؟؟؟
خیلی بد شد الان فقط دارم می سوزم:6::29:

ambordastghofli
14-04-2008, 05:00
آقا دمت گرم..فقط حجمش رو هم بنويس..من نميدونم چقدره حجمش؟

در ضمن..گل دروازه بان هاي اين فصل ليگ رو هم داشتي بذار.

بازم تشكر به خاطر زحمتت.

يا علي:13:
حجم اين فايل 54 MB هست.

آقا مهدی کارت حرف نداشت، خيلی ويدو جالبی بود.:14: