PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ||+|| دیدار رفت سوپر کاپ اسپانیا × والنسیا - رئال مادرید ||+||

Amin-TopGoal
18-08-2008, 11:20
بسم الله الرحمن الرحیم

Super Cup Spain 2008

دیدار رفت سوپر کاپ اسپانیا 2008 | ورزشگاه مستـایـا

[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]والنسیا 3-2 رئال مادرید[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه Abu Dhabi Sport | گزارش عربی [Only registered and activated users can see links]

نیستلروی [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | UPLOADED ([Only registered and activated users can see links])

مــاتــا ( صحنه آهسته )

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | UPLOADED ([Only registered and activated users can see links])

ویـــا

نیستلروی

رودریگوئز

[Only registered and activated users can see links]والنسیا 3-2 رئال مادرید[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه NTV Spor | گزارش ترکی[Only registered and activated users can see links]

نیستلروی [Only registered and activated users can see links]

مــاتــا

ویـــا

نیستلروی

رودریگوئز

همه گلها در یک فایل رار

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | UPLOADED ([Only registered and activated users can see links])

همه گلها برای موبایل در یک فایل رار

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | UPLOADED ([Only registered and activated users can see links])

Iker Casillas
18-08-2008, 11:43
با سلام
حاج امین نمیتونی واسه موبایل بذاری
اخه من دایل اپی هستم
با تشکر:d0s69thbefhifftitrz

Mehdi.A
18-08-2008, 12:13
حاج آقا اگه ممكنه همه گلها با گذارش تركي رو در يك فايل رار يا زيپ براي دانلود قرار بده.راستي كدوم گلها قشنگ بودند؟اگه خدا بخواد بازي برگشت هم والنسيا مي بره و دل ما شاد مي شه.

Rossonery
18-08-2008, 12:46
برای بازی برگشت کیفیت 1000 (یا یه خورده بالاتر!:32:)هم بزارید:d0s69thbefhifftitrz
این کیفیت 700 با این که در حد هزاره ولی کیف نمیده!:دی زیاد معلوم نی چی به چیه!:دی
بازم ممنون:72:

Amin-TopGoal
18-08-2008, 14:31
با سلام
حاج امین نمیتونی واسه موبایل بذاری
اخه من دایل اپی هستم

حاج آقا اگه ممكنه همه گلها با گذارش تركي رو در يك فايل رار يا زيپ براي دانلود قرار بده.راستي كدوم گلها قشنگ بودند؟اگه خدا بخواد بازي برگشت هم والنسيا مي بره و دل ما شاد مي شه

هر دو درخواست انجام شد.

Iker Casillas
18-08-2008, 14:44
با سلام
1.حاج امین اگه تونستی عکس العمل کاسیاس در مقابل ضربه ویا هم بذار برای موبایل
2.اگه تونستی دو گل نیستلروی رو جداگانه برای موبایل بذاری
اخه همه گلها که میشه 6 مگ
واسه من زیاده
با تشکر و قدر دانی
خسته نباشید:d0s69thbefhifftitrz

AriA
18-08-2008, 15:27
برد والنسیا رو به همه بروبکس والنسیایی و ضد رئالی تبریک میگم امیدوارم بازی برگشت هم بترکونیم:d

AriA
18-08-2008, 15:47
مطمئن باش که رئال تو بازی برگشت می ترکونه
دیشب رئال با تیم دوم بازی کرده

از اون حرفا بوداااا:-?

Mohsen_Bar3lona
18-08-2008, 15:50
مطمئن باش که رئال تو بازی برگشت می ترکونه
دیشب رئال با تیم دوم بازی کرده

رئال دیشب با 85% از نفراتش حاضر بود...نه تیم دومش...

زنده باد والنسیا :31:

AriA
18-08-2008, 16:03
بارسلونا و والنسیا در حدی نیستند که من بخوام با هاشون کل بندازم
یعنی هیچ تیمی به پای رئال نمی رسه که بخواد ادعا کنه

رفیق این تاپیک جای این جور پست ها نیست پس لطفا اینجا ادامه نده :3ztzsjm:

Mohsen_Bar3lona
18-08-2008, 16:13

دوست عزیز...اگه میدونستم همچین آدمی هستی مطمئن باش همون یه پستی رو هم که زدم، نمیزدم...بعضی وقت ها آدم باید ببینه طرف مقابلش ارزش بحث داره یا نه...ضمنا پست قبلیه من کل کل نبود...یه بنده خدایی گفت تیمه دوم رئال بوده...منم گفتم تیمه دوم نبوده...

اینجوری که به نظر میرسه امسال رئال باید بجنگه برای موندن بین 4 تا تیم اول(نه قهرمانی) و سهمیه ی جام قهرمانان فصل بعد . . .این چیزی بود که توی 3 بازیه اخیر دوستانه ی رئال به وضوح دیدم.تعصبی هم در کار نیست که بخواید فکر کنید چون بارسایی هستم اینو میگم...رئال تا اینجا در بازی ای پیش فصل بسیار ضعیف عمل کرده...یک برد، یک تساوی و 2 باخت...

ضمنا به بحث ادامه ندید...

Iker Casillas
18-08-2008, 16:26
من یک رئال دو اتیشه هستم
ولی باید بگم علت باخت ما چیز دیگه بود و اصلا ربطی به تیم اول و دوم نداره
1.گوتی از دیقیه 73 اومد داخل
2.روبن از دقیقه 63
3.په په هم نبود
4.علت دیگه هم مصدومیت اسنایدر
اصلا جای کل کل هم نداره

AriA
18-08-2008, 16:26
بابا یکی بیاد به اینجا رسیدگی کنه :53:تا این کاربر تازه وارد اینجا رو نترکونده

Iker Casillas
18-08-2008, 16:30
من به عنوان یک رئالی عذر خواهی میکنم:d0s69thbefhifftitrz

Valencia
18-08-2008, 22:15
اصلا بارسلونا و والنسیا در حدی نیستند که بخوام باهاشون کل بندازم
هیچ تیمی تو دنیا رئال نمیشه
hala madrid

چرا بیخودی تیمای دیگرو زیر سوال می بری؟
درسته طرفدار متعصب رئالی اما باید به بقیه تیما احترام بذاری

valen
18-08-2008, 22:50
طرفدار یه تیم خاص بودن یه چیز سلیقه ایه و اصلا بحث حق و باطل نیست :D
هر کسی که چند سالی فوتبالی باشه بالا پایین همه تیما رو میبینه
برای همین مسخره ترین حرف اینه که به بقیه بگی "تیم ما از بقیه بهتره" :قلیون:

بنده به شخصه دلایل دیگه ای غیر از فقط جام بردن داشتم واسه طرفداری والنسیا :flowerysmile:
این دوستمونم تازه کاره.حالا یاد میگیره که به بقیه هم احترام بذاره :wavesmile:

Sr.OmiD
19-08-2008, 00:19
دوستان رئالی چرا راه دور بریم
همین بازی سوپر کاپ پارسال
رئال 2 بازی رو به سویا باخت
ولی آخر فصل با تیم دوم 10 امتیاز فاصله داشت و با بارسا 17 امتیاز
و اینو بگم که رئال امسال 2 جام میگیره
لیگ قهرمانان اروپا ([Only registered and activated users can see links]) - لالیگا - و اگه بیکار باشه جام حذفی رو هم با تیم دومش میگیره
دوستان رئالی منتظر یک فصل خوب از رئال باشند
:13::13::13:

S K i L L E T
24-08-2008, 08:58
خب دیگه تمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــومش کن
باشــــــــــــــــــــه

S K i L L E T
24-08-2008, 09:00
بازی برگشت کی شروع میشه

Ashkan Gunner
25-08-2008, 09:06
رئال مادرید قهرمان سوپرکاپ شد:2:

torres9l.f.c
25-08-2008, 10:02
زنده باد والنسیا

torres9l.f.c
25-08-2008, 10:15
زنده باد مورینتس همیشه گل زن:2:

Mohsen_Bar3lona
25-08-2008, 14:00
دوستان رئالی چرا راه دور بریم
همین بازی سوپر کاپ پارسال
رئال 2 بازی رو به سویا باخت
ولی آخر فصل با تیم دوم 10 امتیاز فاصله داشت و با بارسا 17 امتیاز
و اینو بگم که رئال امسال 2 جام میگیره
لیگ قهرمانان اروپا ([Only registered and activated users can see links]) - لالیگا - و اگه بیکار باشه جام حذفی رو هم با تیم دومش میگیره
دوستان رئالی منتظر یک فصل خوب از رئال باشند
:13::13::13:

رئال هنوز به پتانسیل کسب جام قهرمانان اروپا نرسیده...من تعصبی نظر نمیدم...ولی بازیه دیشب رئال و والنسیا اینو نشون داد.هرچند اگه بخوایم به نتیجه نگاه کنیم قضیه فرق میکنه.ولی از دیدگاه فنی رئال هنوز مشکلات زیادی داره.شوستر هم در مصاحبه ی بعد از بازیش یه چیزه جالبی گفت که صحه میذاره به حرفای من.گفت : به بازیکنانم افتخار میکنم.من نفهمیدم چجوری تونستیم والنسیا رو شکست بدیم...شما به گلهای رئال توجه کردید؟هیچ کدوم از گلها باره فنی نداشت.دوستان رئالی من اصلا نمیخوام این قهرمانی رو زیر سوال ببرم چرا که والنسیا با این بازی ای که کرد استحقاقش رو نداشت.قهرمانی هم مبارک همتون باشه.ولی اگه والنسیا همون بازیه نیمه ی اولش رو اجرا میکرد شاید الآن رئال قهرمان نبود...

بچه ها بزودی گلهای بازی رو از شبکه 3 براتون میذارم...شبکه 3 دیشب بازی رو خریده بود و هیچ آرم و ....اضافی در تصویر نبود...

Amin-TopGoal
25-08-2008, 14:18
پس چرا گلهای بازی دیشب سوپر کاپ اسپانیا رو نمی ذارین
گلها تا فردا گذاشته میشه. شرمنده بابت تاخیر

Xerxez
25-08-2008, 14:20
ببين بچه پرو طرفدار هر خراب شده اي كه ميخواي باش ولي بدون همون طور كه تو انتظار احترام داري بقيم دارن البته شما تازه واردي و خبر نداري اين فوروم خيلي دوستانست و رئاليو بارساييو والنسيايي نداريم.اين فوروم مثه بقيه نيست كه به هم تيكه بندازيم

ssr_70
25-08-2008, 14:22
بچه ها بزودی گلهای بازی رو از شبکه 3 براتون میذارم...شبکه 3 دیشب بازی رو خریده بود و هیچ آرم و ....اضافی در تصویر نبود...

نه عزیز من بازی رو نخریده بود روی ماهواره eutelseat w3 یه سری کانالهای feed هستند که به نظر میاد شبکه سه می خواد مثل 2 سال پیش بازم از اونا استفاده کنه یادتون نیست تا چند سال پیش لالیگا و سری آ رو از روی اونا بدون آرم نشون می داد الانم همون طوره این کانالها 1 ساعت قبل بازی فرکانسشون میاد برای پخش که یه سری سایتا اونارو به وسیله هکرها پیدا می کنن و روی سایت می زارن مگه نمی بینید مثلا فصل قبل لالیگا رو با کپی نشون می دن ولی تو اخبار یکشنبه 13.15 شبکه سه اونا بدون آرم و اختصاصی بودند
ولی اینو بهتون بگم این دزدها اگه قرار بود اختصاصی نشون بدن از چند روز قبل هی آگهی می دادن مثل کوپا آمریکا که خریده بودند و هی آگهی می دادند

Farhad
25-08-2008, 14:34
ببين بچه پرو طرفدار هر خراب شده اي كه ميخواي باش ولي بدون همون طور كه تو انتظار احترام داري بقيم دارن البته شما تازه واردي و خبر نداري اين فوروم خيلي دوستانست و رئاليو بارساييو والنسيايي نداريم.اين فوروم مثه بقيه نيست كه به هم تيكه بندازيم
بابا بیخیال شید
این که خیلی وقت پیش معذرت خواهی کرد
فربد جان من :d

Xerxez
25-08-2008, 15:00
:dبابا بیخیال شید
این که خیلی وقت پیش معذرت خواهی کرد
فربد جان من :d

راستش من وقتي اون پستشو ديدم بقيه پستاشو نخوندم و همينجوري يه چيزي گفتم حالام از حمتون عذر ميخوام

Iker Casillas
25-08-2008, 16:06
با سلام
اگه کسی تونست خلاصه بازی یا جام گذاری این بازی رو بذاره لطفا:d0s69thbefhifftitrz

Mohsen_Bar3lona
25-08-2008, 16:12
با سلام
اگه کسی تونست خلاصه بازی یا جام گذاری این بازی رو بذاره لطفا:d0s69thbefhifftitrz

اهدای جام رو که بچه ها بزودی خواهند گذاشت...ولی خلاصه رو نمیدونم...آخه تهیه ی خلاصه بسیار وقت گیر و طاقت فرساست...

Valencia
25-08-2008, 16:15
دیدی چجوری جامو دادیم رفت:29::29::29:

ای هرچی به این الکسیز و آلبلدا بگم کم گفتم:53::29:

Ali Chelsea
25-08-2008, 16:40
واقعا برای والنسیا متاسفم!
چه طوری از تیم 9 نفره 3 تا گل خوردن!
به همه رئالی ها تبریک می گم چون کار بزرگی کردن

Valencia
25-08-2008, 16:42
واقعا برای والنسیا متاسفم!
چه طوری از تیم 9 نفره 3 تا گل خوردن!
به همه رئالی ها تبریک می گم چون کار بزرگی کردن

آقا دیگه نمک رو زخممون نپاش که داریم می سوزیم
الکسیز خدا نگم چیکارت کنه!!!!!

Fabio13
25-08-2008, 16:46
با سلام
امبن ایشالا بزودی گلارو میزاره، هایلایتش رو هم من میزارم.

Sr.OmiD
25-08-2008, 21:50
دوستان اگه کسی میتونه حرکات روبن رو بزاره
اصلا نمیتونستن توپ رو ازش بگیرن
روبن دیشب خیلی قشنگ بازی کرد
اگه مصدوم نشه بدون شک بهترین بازیکن سال میشه

FC.MADRID
26-08-2008, 00:05
دیشب رئال نشون داد بهترین تیم فوتبال دنیاست {فدای همهء رئالیها}

farshid.j
26-08-2008, 05:55
گلهای بازی برگشت به همراه جشن قهرمانی رو حتما" بذارید