PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::.:: گلهای رفت و برگشت بارسلونا و شالکه ::.::

Joga Bonito
10-04-2008, 01:18
بسم الله الرحمن الرحیم

لیگ قهرمانان اروپا Champions League

مرحله یک چهارم نهایی - دور برگشت

[Only registered and activated users can see links] VS [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] دیدار رفت [Only registered and activated users can see links]

شالكه 0 -بارسلونا 1

[Only registered and activated users can see links] تک گل بازی | کیفیت 700 کیلوبایت [Only registered and activated users can see links]

بويان ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] دیدار برگشت [Only registered and activated users can see links]

بارسلونا 1-0 شالكه

[Only registered and activated users can see links] گل بازی [Only registered and activated users can see links]

يحيي توره ([Only registered and activated users can see links])( گزارش عربي،كيفيت بالا )

لينك دو ([Only registered and activated users can see links])( گزارش عربي، كيفيت متوسط )

لينك سه ([Only registered and activated users can see links]) ( فرمت xvid و كيفيت 1000 اما گزارشگر كروات :D )

لينك چهار ([Only registered and activated users can see links])( فرمت x264، كيفيت بسيار عالي، گزارشگر انگليسي شبكه Sky Sports )

پ.ن: لينك دانلود كل بازي با گزارش انگليسي هم هست، كسي خواست بگه

ITALIANO
10-04-2008, 11:28
[/URL][URL="[Only registered and activated users can see links]"]يحيي توره ([Only registered and activated users can see links])( گزارش عربي،كيفيت بالا ) ([Only registered and activated users can see links])

پیشنهاد می کنم هرکس که گل این بازی رو میخواد دانلود کنه این لینکی که تو نقل قول انداختم رو دانلود کنه به سه دلیل:
1-لینک مستقیمه و قابلیت ریزوم داره.
2-آرم هیچ سایتی بالاش نیست که شاید اینم یکی از مزایاش باشه.
3-کیفیتش هم خیلی عالی بود.

ITALIANO
10-04-2008, 11:35
دو تا کلیپ از جریان همین بازی:

کارت زرد پویول در دقیقه 63 ([Only registered and activated users can see links])

این هم صحنه های آخر بازی ([Only registered and activated users can see links])

Joga Bonito
10-04-2008, 11:37
لينك چهار ([Only registered and activated users can see links])( فرمت x264، كيفيت بسيار عالي، گزارشگر انگليسي شبكه Sky Sports )

اين يكي اما بهتره به نظر خودم، هم كيفيت بسيار خوبي داره، هم اينكه اين گزارشگرهاي اعصاب خرد كن عرب گزارش نمي كنند:22:

SKY SPORTS بهترين شبكه پخش بازيهاي فوتبال هست:d0s69thbefhifftitrz

ITALIANO
10-04-2008, 11:48
اين يكي اما بهتره به نظر خودم، هم كيفيت بسيار خوبي داره، هم اينكه اين گزارشگرهاي اعصاب خرد كن عرب گزارش نمي كنند:22:
لينك چهار ([Only registered and activated users can see links])( فرمت x264، كيفيت بسيار عالي،
گزارشگر انگليسي شبكه Sky Sports )

SKY SPORTS بهترين شبكه پخش بازيهاي فوتبال هست:d0s69thbefhifftitrz

آخ آخ Sky Sports :d0s69thbefhifftitrz
Sky Sports فکر می کنم 11 12 تا کانال داشته باشه که هر کدوم یک بازی رو نشان می دهند...متاسفانه این کانال ها کارت میخواد و من خیلی وقته دیگه این کانال ها رو نمی تونم ببینم:29::29:...الان این کلیپ رو دانلود می کنم ببینم کیفیتش تو چه مایه هایی هست:دی
آخه اولش دیدم اون کلیپ اولیه لینک مستقیمه و بعد دیدم 9مگ گفتم احتمالا با کیفیت و خوبه.
البته اون کلیپ آرم سایت نداره که میتونه به درد بخور باشه:D