توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ^^ مصاحبه های پسران آبی در فصل 87-86 ^^
با سلام
تمامی مصاحبه های بازیکنان، مربیان و دست اندر کاران باشگاه استقلال را در این تاپیک قرار دهید.
طالب لو:اگر پس از گل كمي با تجربهتر عمل ميكرديم پيروز ميشديم
دروازهبان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازي خوبي را از هر دو تيم شاهد بوديم كه فكر مي كنم نتيجهي عادلانهاي در پايان آن رقم خورد.
وحيد طالبلو پس از تساوي ديدار امروز تيمهاي استقلال و پرسپوليس اظهار كرد: بازي بسيار خوبي بود و هر دو تيم موقعيتهاي زيادي داشتند. اما فكر مي كنم اگر ما بعد از به ثمر رساندن گل اول كمي با تجربهتر عمل ميكرديم ميتوانستيم پيروزي را از آن خود كنيم.
وي افزود: هيجاني كه روي اين بازي حاكم بود و همچنين حساسيتي كه وجود داشت، باعث شد كه دقت بازيكنان كمي پايين بيايد و درمورد اين مساله هيچ وقت هيچ كاري نميتوان كرد.
طالب لو درخصوص مصدوميتي كه پس از برخوردش با حسين كعبي اتفاق افتاد، گفت: حسين كعبي ضربهاي را به صورت من وارد كرد كه البته عمدي نبود اما، باعث شد كه من از ناحيهي صورت مصدوم شوم. اما، مصدوميت آن قدر جدي نبود كه بخواهم با دروازهبان دوم تيم تعويض شوم، شايد اگر بازي برابر پرسپوليس نبود اين تعويض براي احتياط بيشتر صورت ميگرفت اما، در بازي امروز شرايط فرق مي كرد و من سعي كردم بهبودي خود را در كوتاهترين زمان بدست آورم.
فیروز كریمی: تساوي كاملا عادلانه بود
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هر دو تيم فوتبال قابل قبولي را ارايه دادند و نتيجهي تساوي كاملا عادلانه بود.
فيروز كريمي پس از تساوي تيم فوتبال استقلال برابر پرسپوليس در داربي شصت و چهارم در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: امروز شاهد فوتبال قابل قبولي از هر دو تيم بوديم و دو تيم بدون ترس از باخت فوتبال زيبايي را به نمايش گذاشتند و مربيان به خوبي تغييرات تاكتيكي حريفشان را متوجه شدند و در برابر آن برنامه ريزي كردند.
وي افزود: گرچه تساوي براي هيچ يك از دو تيم پرسپوليس و استقلال كه مدعي قهرماني در ليگ امسال هستند، نميتواند نتيجهي قابل قبولي باشد ولي براي اين بازي نتيجهاي مناسب بود، ما هنوز به ليگ اميدواريم و سعي ميكنيم در بازيهاي آتي خود بهتر از اين كار كنيم.
كريمي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه استقلال پس از خوردن گل اول دچار افت شد، پاسخ داد: طبيعي بود كه پس از گلي كه ما به ثمر رسانديم پرسپوليسيها روحيه بگيرند و ميل به جبران داشته باشند، ضمن اين كه جريان باد هم به ضرر ما بود و همچنين بعضي از بازيكنان ما در بعضي از صحنهها خيلي خوب كار نكردند و همهي اينها دست به دست هم داد تا كار به تساوي كشيده شود.
وي همچنين درخصوص حضور ناصرحجازي روي نيمكت تيم فوتبال استقلال در بازي امروز گفت: من خودم از ناصر حجازي خواستم كه به جهت بالا بردن روحيهي بازيكنان روي نيمكت بنشيند. من و ناصر حجازي كار مربيگري را با هم شروع كرديم و هر دو عناوين مختلفي را كسب كرديم. ولي اين را بگويم كه وي به هيچ وجه در امور فني تيم دخالتي نميكند.
وي افزود: در تيم ما من، ساكت الهامي، صادق ورمزيار، آتيلا حجازي و حسين ترابپور هر كدام يك راي داريم و به كرات پيش آمده كه نظر من و يكي از آنها با نظر سه نفر ديگر فرق داشته و در نهايت تصميم را بر مبناي آن سه نفر گرفتهايم و اين رويه هميشه در استقلال حاكم است.
كريمي خاطرنشان كرد: پيروز واقعي ديدار امروز تماشاگران بودند و فكر ميكنم از بازي امروز لذت كافي را برده باشند چرا كه هم استقلال و هم پرسپوليس موقعيتهاي زيبايي را روي دروازهي يكديگر خلق كردند كه بسيار ديدني بود.
كريمي درمورد داوري اين ديدار خاطرنشان كرد: به عقيدهي من داوري در مجموع خوب بود. داور اسپانيايي مشكلي نداشت اما، واقعا جاي داوران ايراني در داربي خالي است. ما داوراني را داشتيم كه بتوانند بهتر از اين داور اسپانيايي اين ديدار را قضاوت كنند. ما بايد به آنها اطمينان كنيم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال درمورد ادامهي راه اين تيم و شانس آن براي كسب عنوان قهرماني گفت: هنوز امتيازهاي زيادي است كه ما بتوانيم كسب كنيم تا به صدر جدول برسيم. اما، شانس ما پس از بازي با سپاهان كمتر شد. ما بيشانس هم نيستيم ولي در ادامه ما در دو جبهه، جام حذفي و ليگ برتر، براي كسب عنوان قهرماني تلاش مي كنيم.
ITALIANO
04-04-2008, 13:36
بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت تساوي بهترين نتيجه ديدار تيمهاي استقلال و پرسپوليس تهران بود.
ديدار تيمهاي استقلال و پرسپوليس تهران در چارچوب مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران روز پنجشنبه به تساوي يك بر يك رسيد.
" فرهاد مجيدي " روز جمعه با بيان اين مطلب گفت با آنكه در اين ديدار تيم استقلال فرصت گلزني بيشتري نسبت به حريف خود داشت ولي به نظر من تساوي بهترين نتيجه بازي بود.
مجيدي افزود پرسپوليسيها نيز در اين ديدار شانس گلزني داشتند.
وي از بازي دو تيم ، به عنوان يك بازي جوانمردانه ياد كرد و گفت هر دو تيم بازي جوانمردانه و فني به نمايش گذاشتند و از اينكه هواداران با خرسندي به منازلشان بازگشتند خوشحالم .
ITALIANO
04-04-2008, 13:39
هافبك تيم استقلال تهران گفت : اين تيم با تساوي مقابل پرسپوليس تهران؟ اميدهاي خود را براي نزديك شدن به صدر جدول رده بندي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران از دست داد.
ديدار تيمهاي پرسپوليس و استقلال تهران در هفته بيست و ششم رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران عصر پنجشنبه با نتيجه تساوي يك بر يك خاتمه يافت.
اميد روانخواه در پايان اين ديدار در گفت وگو با خبرنگاران افزود : شكست برابرسپاهان و تساوي مقابل تيم پرسپوليس؟ شرايط تيم استقلال تهران را براي قرار گرفتن در كورس قهرماني ليگ برتر سخت تر كرد به طوريكه اين تيم راه دشواري را براي صعود به صدر جدول دارد.
وي اظهار داشت : خوشبختانه تيم استقلال تهران؟ هنوز شانس قهرماني در جام حذفي باشگاههاي ايران و راهيابي به ليگ قهرمانان آسيا را دارد كه اميدواريم اين تيم بتواند در اين رقابتها موفق عمل كند.
روانخواه با بيان اينكه ديدار برگشت تيمهاي استقلال و پرسپوليس تهران هيجان انگيزتر از دور رفت برگزار شد؟ گفت : تيم استقلال تهران باز هم نتوانست از گل زده خود به خوبي دفاع كند تا بار ديگر اين بازي با نتيجه تساوي يك بر يك خاتمه يابد.
هافبك جوان تيم استقلال تهران خاطر نشان كرد : اين تيم شروع خوبي در ديدار مقابل تيم پرسپوليس تهران داشت اما نتوانست پس از گل زودهنگام خود؟ بازي را اداره كند.
وي ضد حمله را حربه تيم استقلال تهران در نيمه دوم اعلام كرد و گفت : اين تيم با اين تاكتيك توانست دو موقعيت ايده آل را در اين نيمه بدست آورد اما محسن يوسفي و آرش برهاني نتوانستند از اين فرصتها استفاده كنند.
روانخواه با تاكيد بر اين نكته كه هنوز شش تيم بالاي جدول رده بندي شانس قهرماني در ليگ برتر را دارند؟ افزود : واقعيت اين است كه در هفتههاي اخير تمامي نتايج به سود سپاهان اصفهان رقم خورد اما بدون شك در هفتههاي اخير تغييراتي در صدر جدول ايجاد خواهد شد.
Steven Gerrard
04-04-2008, 17:56
جباري: پرسپوليس وسط زمين را شلوغ كرد
خبرگزاري فارس: هافبك مليپوش استقلال تهران گفت: پرسپوليس با هافيك هاي زيادي كار ميكرد و بازي بستهاي را ارائه كرد.
مجتبي جباري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: براي پيروزي به ميدان آمده بوديم و موقعيت هاي بيشتر داشتيم؛ اما پرسپوليس وسط زمين را شلوغ كرده و بسته بازي مي كرد. در بهترين موقعيت گل زديم و مي توانستيم تعداد گل هايمان را نيز افزايش دهيم.
وي ادامه داد: از موقعيت هايمان استفاده نكرديم. تساوي براي ما رضايتبخش نيست. داور با سوت هاي زيادش بازي را مدام متوقف ميكرد. گويا با او صحبت كرده بودند و كاملاً توجيه شده بود تا تعادل را رعايت كند.
جباري در مورد عملكردش خاطر نشان ساخت: خيلي راضي نيستم. ميتوانستم بهتر بازي كنم.
ديدار دو تيم پرسپوليس و استقلال با تساوي يك بر يك به پايان رسيد.
Steven Gerrard
04-04-2008, 17:57
كريمي: فرستادههاي افشين قطبي من را چشم زدند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تصور ميكنم دو فرستاده سرمربي پرسپوليس من را در تمرين چشم زدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، فيروز كريمي پس از تساوي يك بر يك برابر پرسپوليس اظهار داشت: هر دو تيم بازي روان و تاكتيكي را به نمايش گذاشتند؛ اما وزش شديد باد از كيفيت بازي تا حدي كم كرد. هر دو بدون ترس از شكست بازي كردند زيرا به سه امتياز نياز داشتند.
وي افزود: بر حسب قولي كه مبني بر پيروزي در اين ديدار داده بودم، فرهاد مجيدي را از دقيقه 65 به ميدان فرستادم؛ اما اخراج دو بازيكن از دو تيم روي روند مسابقه تاثير منفي گذاشت. هر دو تيم خالق صحنه هاي خوبي بودند و نتيجه برايند عملكرد نبود. انتظار داشتم با پيروزي، وضعيت خود را در جدول سامان دهيم.
فيروز كريمي با اشاره به مصدوميت خود در تمرينف عنوان كرد: در آخرين تمرين تيم به هيچ شخصي اجازه حضور را نداديم؛ اما دو غريبه كه تصور ميكنم فرستاده افشين قطبي بودند، حاضر شدند و من را چشم زدند.
وي در مورد عملكرد داور اسپانيايي دربي شصت و چهارم گفت: داوري خوب بود و مشكلي نداشت؛ اما جاي ايرانيها خالي بود.
سرمربي استقلال تهران در خصوص بخت قهرماني در ليگ برتر اظهار داشت: چهار پنجم تيم روي كاغذ اين بخت را دارند. ما هم اگرچه بعد از شكست برابر سپاهان بختمان كم شد؛ اما هنوز فرصت داريم. اميدوارم تا پايان فصل جز مدعيان بمانيم.
Steven Gerrard
04-04-2008, 17:59
حجازي: براي تقويت روحيه روي نيمكت نشستم
خبرگزاري فارس: مدير فني تيم فوتبال استقلال تهران گفت: براي تقويت روحيه تيم روي نيمكت نشستم.
به گزارش خبرگزاري فارس، ناصر حجازي پس از تساوي يك بر يك برابر پرسپوليس اظهار داشت: هر دو تيم خوب بازي كردند و از نظر تاكتيكي، مسابقه در سطح بالايي بود. هر دو تيم به پيروزي نياز داشتند. ما هم براي كسب سه امتياز به ميدان آمده بوديم.
وي با انتقاد از داور اسپانيايي دربي، عنوان كرد: داور با سوتهاي مكرر خود مدام بازي را از جريان ميانداخت و سرعت را گرفت.
مدير فني استقلال در خصوص دليل حضورش روي نيمكت تيم در دربي، گفت: بيشتر از آنكه بخاطر بعد فني روي نيمكت نشينم، به جهت تقويت روحيه تيم اين كار را انجام دادم.
Steven Gerrard
04-04-2008, 18:00
علي فتحالله زاده : از بازي بازيكنانم رضايت دارم
تهران IranSport.Net - مديرعامل باشگاه فرهنگي ، ورزشي استقلال تهران گفت از نتيجه ديدار تيم استقلال مقابل پرسپوليس راضي نيستم.
ديدار تيمهاي استقلال و پرسپوليس تهران در چارچوب مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران روز گذشته به تساوي يك بر يك رسيد.
" علي فتحالله زاده " روز جمعه در گفت وگو با سايت باشگاه استقلال گفت با آنكه از نتيجه راضي نيستم ولي از بازي بازيكنان رضايت دارم .
وي افزود ما ميتوانستيم در اين ديدار با گلهاي بيشتري پيروز از زمين خارج شويم ولي متاسفانه بيدقتي بازيكنان مانع از تحقق اين مهم شد.
فتحاللهزاده اظهارداشت بازيكنان تيم استقلال از فرصتهاي به دست آمده استفاده نكردند در حالي كه فوتبال ، ورزش لحظههاست.
مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران با اشاره به ديدارهاي باقي مانده ليگ برتر فوتبال باشگاههاي برتر ايران گفت براي اينكه بتوانيم عنوان قهرماني را كسب كنيم نبايد در ديدارهاي باقي مانده امتيازاتي را از دست بدهيم .
Steven Gerrard
04-04-2008, 20:58
ساكت الهامي: پرسپوليس شانس آورد كه اين ديدار با تساوي به پايان رسيد
تهران IranSport.Net - مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت تيم پرسپوليس توان پيروزي بر تيم استقلال را نداشت.
ديدار تيمهاي استقلال و پرسپوليس تهران در چارچوب مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران روز پنجشنبه به تساوي يك بر يك رسيد.
" ساكت الهامي " در گفت و گو با سايت باشگاه استقلال با بيان اين مطلب گفت تيم پرسپوليس شانس آورد كه اين ديدار با تساوي به پايان رسيد.
وي افزود تيم استقلال در اين ديدار برتر از حريف خود بود و در صورتي كه برهاني موقعيت تك به تك خود را گل ميكرد و يا اگر كوشكي از زمين اخراج نميشد بدون ترديد تيم استقلال برنده زمين را ترك ميكرد.
الهامي در پايان گفت در صورتي كه بازيكنان تيم استقلال اشتباه نميكردند بدون ترديد پيروز اين ديدار مهم بودند.
پس از تساوي دربي شصت و چهارم :طالب لو: داور مسابقه توجيه شده بود
دروازهبان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: داور كاملا توجيه شده بود و زياد سوت ميزد.
وحيد طالب لو پس از تساوي يك بر يك مقابل پرسپوليس اظهار داشت: حساسيت مسابقه روي كيفيت بازي تاثير منفي گذاشته بود. اين دربي برندهاي نداشت و بازي در نيمه دوم افت كرد.
وي افزود: با كسب اين تساوي، شرايط براي قهرماني استقلال در ليگ دشوارتر شد.
طالبلو با اشاره به قضاوت داور اسپانيايي دربي، گفت: گونسالس كاملا توجيه شده بود. او در اين ديدار با سوتهاي زياد، بازي را از جريان ميانداخت.
پس از تساوي برابر پرسپوليس :منصوريان: زشتترين دربي چند سال اخير بود
كاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: دربي 64 زشتترين دربي چند سال اخير عمر بازيگري من بود.
عليرضا منصوريان پس از تساوي يك بر يك برابر پرسپوليس اظهار داشت: زشتترين دربي چند سال اخير بازيگريام را شاهد بود. اين مسابقه در شرايط بدي برگزار نشد. داور با سوتهاي زياد مسابقه را از سرعت انداخت.
وي افزود: هر دو تيم رو به بازي هوايي آورده بودند. مسابقه از نظر فني، كيفيت لازم را نداشت.
منصوريان در مورد عملكرد داور اسپانيايي دربي عنوان كرد: چون داور خارجي است، بايد بگوئيم خوب بود و حرف ديگري نزنيم.
ITALIANO
05-04-2008, 06:57
آبی پوشان از بازی دربی می گویند
علیزاده :اگر دربی برنده داشته باشد آن برنده استقلال است.علی علیزاده مهاجم استقلال در خصوص بازی سنتی دربی به خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت : با توجه به اینکه هر دو تیم بازی قبلی خود را واگذار کرده اند ،انگیزه های زیادی برای بازی فردا دارند بنابراین بازی بسیار سختی را پیش رو خواهیم داشت.
امیر آبادی : این بازی برای ما خیلی مهم است وارزش آن آنقدر زیاد است که اگر این بازی را ببریم وبقیه بازی ها را ببازیم باز هم ارزش دارد.بازیکنان بازی مقابل سپاهان را فراموش کرده اند وروحیه خود را برای بازی سرنوشت ساز فردا به دست آورده اند.
یوسفی : دربی مثل همیشه حساسیت خاص خود را دارد ، هم برای بازیکنان ، هم برای هواداران استقلال .می خواهیم با یک بازی هجومی وزیبا نشان دهیم باخت در مقابل سپاهان اتفاقی بوده است.امیدوارم هواداران بیایند ومثل همیشه از تیم خود حمایت کنند.
پولادی :نتیجه این بازی برای استقلال مهم تر است تا برای پرسپولیس.زیرا ما اگر بازی را ببریم در کورس قهرمانی قرار می گیریم ودر غیر اینصورت رسیدن به قهرمانی برای ما دشوار می شود.پولادی تاکید کرد :با تمرینات منظم وخوبی که پشت سر گذاشته ایم وشناختی که از پرسپولیس پیدا کرده ایم ،پیروزی در این دیدار دور از دسترس نخواهد بود.
روانخواه : اگر پرسپولیس را ببریم قهرمان لیگ می شویم .امیدرضا روانخواه با بیان این جمله ادامه داد :پرسپولیس حریف مستقیم واصلی ما در راه رسیدن به قهرمانی لیگ است واگر در بازی فردا که بازیکنان ما برای آن انگیزه های فراوانی دارند موفق به بردن پرسپولیس شویم می توانیم قهرمان لیگ برتر شویم.روانخواه افزود :حضور در دربی آرزوی هر بازیکن ایرانی می باشد وشاید یکی از دلایل شل شدن بازیکنان در نیمه دوم بازی با سپاهان نیز همین بود که 3 اخطاره نشوند وبازی دربی را از دست ندهند.
Steven Gerrard
05-04-2008, 21:25
روانخواه : خوشحالم كه مثل بازى رفت به پرسپوليس گل زدم
«اميدرضا روانخواه» هافبك ريز نقش استقلال در دربى ۶۴ نيز مثل دربى ۶۳ موفق به گلزنى شد و تنها گل تيمش را به ثمر رساند. البته هم در بازى رفت و هم در ديدار برگشت، گل روانخواه نتوانست باعث پيروزى آبى پوشان شود و توسط پرسپوليسى ها جبران شد. روانخواه پس از پايان مسابقه با پرسپوليس به خبرنگار ابرار ورزشى گفت: به نظر من بهتر از حريف كار كرديم و اگر بازيكنانمان كمى بيشتر دقت مى كردند، مى توانستيم برنده دربى باشيم. وى افزود: حساسيت زياد دربى، باعث شد ۲ تيم نتوانند همه برنامه هايشان را در زمين پياده كنند. البته نسبت به حساسيتى كه بازى داشت، ما خوب كار كرديم و از بازى كه ارائه داديم راضى بوديم. خوشحالم كه هوادارانمان راضى ورزشگاه را ترك كردند و شاهد يك مسابقه زيبا، پربرخورد و داراى صحنه هاى جذاب بودند. هافبك استقلال در خصوص گلى كه به ثمر رساند، اظهار داشت: لطف خدا بود كه توانستم مثل بازى رفت به پرسپوليس گل بزنم و از اين بابت خيلى خوشحالم. تمام بازيكنان زحمت كشيدند و تلاش آنها بود كه منجر به گل شد و من فقط ضربه آخر را زدم. البته خيلى خوب مى شد اگر مى توانستيم بازى را ببريم تا مثل بازى رفت، گل من خنثى نشود. روانخواه گفت: پرسپوليس تيم بزرگ و پرمهره اى است كه خيلى خوب از بازيكنانش بهره مى برد. عقب نشينى ما پس از گل نيز بى دليل نبود زيرا سرخپوشان فشار بيشترى روى دروازه مان آوردند و مى خواستند هر طور شده گل خورده را جبران كنند. بعد از آن كه بازى هم مساوى شد، هيچ كدام از تيم ها ريسك نكرده و رو به حملات احساسى نياوردند زيرا ممكن بود روى ضد حمله گل بخورند. هم ما و هم پرسپوليسى ها به دليل ترس از باخت سعى كرديم يك امتياز را حفظ كنيم كه فكر مى كنم نتيجه بدى نبود.
Steven Gerrard
05-04-2008, 21:25
مجيدى: موقعيت هاى استقلال بيشتر از پرسپوليس بود
موقعيت هاى گلزنى استقلال بيش از موقعيت هاى پرسپوليس بود با اين حال تساوى را مى توان نتيجه عادلانه اى براى دربى ۶۴ قلمداد كرد.فرهاد مجيدى، كاپيتان سوم استقلال در جريان بازى پنجشنبه با بيان اين مطلب، گفت: دور از انصاف است اگر پرسپوليسى ها را در اين مسابقه فاقد شانس گلزنى بدانيم. آنان هم چند فرصت خوب داشتند.وى افزود: از اينكه هواداران استقلال بازى خوبى را از تيم خود ديدند و راضى به خانه هايشان بازگشتند خوشحالم. ديگر اينكه ارائه بازى جوانمردانه از جانب هر ۲ تيم واقعاً قابل ستايش است.
Steven Gerrard
05-04-2008, 21:27
قرباني: از استقلال قهر نكرده ام
مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: خبر قهر من از تيم به خاطر نيمكت نشيني در دربي شايعه است.
پيروز قرباني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص اينكه گفته ميشود به دليل ناراحتي از نيمكتنشيني در دربي، قهر كرده است، اظهار داشت: مدت هاست كه نيمكتنشين هستم و اگر قرار بود دنبال قهر باشم از خيلي وقت پيش اين كار را ميكردم.
وي كه ديروز بدون اطلاع قبلي در تمرين استقلال شركت نكرد، در اين باره اذعان داشت: به دليل مشكل شخصي كه به طور ناگهاني برايم پيش آمد، نتوانستم در تمرين شركت كنم و موفق هم نشدم كسي را در جريان قرار دهم. فردا در تمرين شركت ميكنم تا اين شايعه هم تمام شود.
مدافع نيمكتنشين استقلال تاكيد كرد: مشكلي با فيروز كريمي نداشته و با ساير بازيكنان هم رابطه بسيار خوبي دارم.
Steven Gerrard
05-04-2008, 21:34
علی علیزاده گفت
امیدوار بودم در دربی بازی کنم// دوست دارم در استقلال بمانم//از قهرمانی در لیگ ناامید شده ایم
مهاجم تیم استقلال تهران با اشاره به عدم حضورش در دربی گفت: با توجه به اینکه من انگیزه بالایی برای حضور در این بازی داشتم، امیدوار بودم در این دیدار به میدان بروم ولی با تشخیص کادر فنی در این بازی به میدان نرفتم.
علی علیزاده افزود: بازی بسیار خوبی بود و دو تیم موقعیت های خوبی را خلق کردند و فکر می کنم نتیجه مساوی در این دیدار برای هر دو تیم عادلانه بود.
وی با اشاره به آینده استقلال گفت: مطمئنم که آینده از آن استقلال است و فکر می کنم با ادامه این روند رو به رشد، در آینده نزدیک به حقمان خواهیم رسید.
علیزاده در خصوص احتمال ماندنش در استقلال برای فصل بعد به ایسکانیوز گفت: علیرغم اینکه در پایان فصل قراردادم با استقلال تمام می شود اما دوست دارم قراردادم را با این تیم تمدید کنم و در این تیم بمانم ولی این منوط به رضایت باشگاه استقلال برای تمدید قرارداد با من است.
وی ادامه داد: البته در صورت عدم نیاز استقلال به من، چند تیم هستند که خواهان به خدمت گرفتن من هستند و در این راه کارهایی را انجام داده ام.
علیزاده در رابطه با شانس قهرمانی استقلال در لیگ به ایسکانیوز گفت: فکر می کنم از کسب عنوان قهرمانی در لیگ ناامید شده ایم ولی تمام هدفمان را روی رسیدن به جام حذفی گذاشته ایم و محکوم به کسب این جام هستیم.
مهاجم تیم استقلال با اشاره به وضعیت شکایتش از باشگاه پرسپولیس گفت: در حالی که کمیته انضباطی و شورای استیناف رای به نفع من داده است اما پیگیری آن به بعد از تعطیلات نوروز موکول شد و طی یکی دو روز آینده پیگیر آن خواهم شد.
عليزاده جون هر كي كه دوستش داري به موندنت تو استقلال فكر نكن تو را خدا هر تيمي كه خواسته باشدت فقط به اون فكر كن براي ما خيلي زحمت كشيدي انشاالله كه تيم بعدي ات هم از او نا مستفيض شه
Steven Gerrard
06-04-2008, 12:35
منتظري: از تساوي در دربي خسته شدهام
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: از تساوي دربيها خسته شدهام و دوست دارم اين ديدار برنده داشته باشد.
پژمان منتظري در گفت و گو با فارس، درباره عدم جذابيت ديدار پرسپوليس و استقلال اظهار داشت: اين ديدار از نظر كارشناس دوست داشتن و جذاب نبود. وزش شديد باد در عدم بازي خوب از سوي دو تيم بي تاثير نبود؛ اما در مجموع، دو تيم محتاط بودند.
وي ادامه داد: حساسيت بالا باعث شد تا دربي فاقد جذابيت هاي لازم شود؛ اما در همان شرايط هم روي دو دروازه صحنههاي خوبي خلق شد. اين واقعيت را بايد پذيرفت كه مسابقه اين دو تيم هميشه همينطور است.
منتظري اظهار داشت: من كه فقط در دو دربي بودم، از تساوي چنين بازي خسته شدم و دوست دارم اين ديدار برنده داشته باشد.
اين مدافع در خصوص عملكرد خود عنوان كرد: ميتوانستم بهتر هم باشم. وقتي گل دريافت ميكنيم، يعني نقص داشتهايم.
اين بازيكن كه در صحنه گل پرسپوليس جا مانده بود، گفت: در مورد گل دريافتي نبايد منصوريان را مقصر دانست. اين بي انصافي است كه از او انتقاد شود. در آن لحظه فقط جاي مرا كه جلو رفته بودم، پر كرده بود.
وي افزود: براي گرفتن توپ از شيث رضايي جايگاهم را ترك كرده بودم كه توپ هم در رفت و جا ماندم. اگر در آن لحظه در ساختار دفاعي بودم، آن گل به ثمر نميرسيد.
منتظري در خصوص رودررويي با مهاجمان پرسپوليس عنوان كرد: بارها مقابل بازيكناني مثل خليلي و نيكبخت بازي كردهام. با توجه به تجربه بازي قبلي، استرسي نداشتم. مهاجمان پرسپوليس چندان زهردار نبودند و گل روي غافلگيري دريافت شد.
Steven Gerrard
06-04-2008, 12:36
طالبلو برابر پگاه به ميدان ميرود
خبرگزاري فارس: دروازهبان مصدوم تيم فوتبال استقلال تهران در هفته بيستوهفتم ليگ برتر به ميدان ميرود.
به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد طالبلو به بازي برابر پگاه گيلان ميرسد و هيچ مشكلي نخواهد داشت.
اين دروازهبان در ديدار با پرسپوليس به شدت از ناحيه صورت مصدوم شد و فك او چهار بخيه خورد.
با اين حال امين نوروزي پزشك تيم استقلال تهران در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: طالبلو قطعاً در هفته بيستوهفتم مشكلي براي حضور در ميدان ندارد و استقلال برابر پگاه بازيكن مصدومي نخواهد داشت.
تيم استقلال هماكنون با 38 امتياز در مكان چهارم جدول است.
پژمان منتظري و بيژن كوشكي دو بازيكن محروم استقلال در هفته بيستوهفتم ليگ برتر هستند
Steven Gerrard
06-04-2008, 12:36
غلامپور: روحيه طالب لو قابل تحسين است
عملكرد قابل قبول وحيد طالب لو مقابل پرسپوليس باعث ابراز رضايت بهزاد غلامپور از وى شده است. مربى دروازه بان هاى تيم ملى خوشحالى خود را از اين بابت پنهان نكرده و حتى روحيه وحيد را قابل تحسين دانسته است. وى معتقد است طالب لو هرچند نام خود را در ليست تيم ملى نمى بيند اما يكى از با روحيه ترين و آماده ترين دروازه بانان فعلى ايران است، همين كه در تيم بزرگى مثل استقلال توپ مى زند بيانگر توانمندى هاى بالاى طالب لوست. او هم مثل ديگر بازيكنان نبايد از حضور در تيم ملى نااميد باشد و بايد بداند على دايى به عنوان سرمربى تيم ملى دنبال آماده ترين هاست.
Steven Gerrard
06-04-2008, 12:37
بياتى نيا: برهانى روحيه ندارد كه موقعيت ها را خراب مى كند
گفته مى شد «محسن بياتى نيا» مهاجم استقلال مى تواند در دربى حضور داشته باشد اما ظاهراً اين مهاجم كه سخت در حال تمرين است براى اين بازى نيز آماده نشد تا همچنان هواداران استقلال انتظار بازى بياتى نيا را بكشند. هوادارانى كه ديگر از دست مهاجمان گل نزن اين تيم خسته شده اند و شايد چشم انتظار گل هاى محسن هستند. مهاجم آبى پوشان تهرانى در گفت وگويى از آخرين وضعيت آمادگى اش گفت. با ما همراه باشيد:
•هواداران استقلال بالاخره چه زمانى تو را در زمين مى بينند؟
- خوشبختانه بعداز سپرى شدن مصدوميتم، در حال حاضر در شرايط خوبى به سر مى برم و فكر مى كنم از بازى مقابل پگاه با آمادگى كامل باز مى گردم.
•در بازگشت ،هواداران مى توانند به گلزنى مهاجمان استقلال اميدوار باشند؟
- از امروز تمرينات تيمى ام را با استقلال شروع مى كنم و فكر مى كنم تا بازى با پگاه به شرايط ايده آل برسم اما مهمترن مسأله براى من حضور موفق با استقلال و گلزنى در اين تيم است.
•از بازى دربى صحبت مى كنى؟
- فكر مى كنم تمام بازى به صورت كاملاً پاياپاى دنبال شد و هر ۲ تيم بازى مناسب و تماشاگرپسندى از خود به نمايش گذاشتند كه نتيجه تساوى كاملاً عادلانه بود.
•اما به اعتقاد خيلى ها استقلالى ها به خصوص مهاجمان اين تيم عملكرد خيلى خوبى نداشتند!؟
- من عقيده دارم مهاجمان تيم ما در اين ديدار خوب كار كردند و با خلاقيت فنى خود موقعيت هايى روى دروازه پرسپوليس ايجاد كردند كه متأسفانه گل نشد. ضمن اينكه شرايط بد روحى مهاجمان ما به خصوص برهانى عامل خراب كردن اين موقعيت ها بود.
Alessandro
08-04-2008, 11:23
نوازى: حق من نيمكت نشينى نيست
تهران IranSport.Net - محمد نوازى گفت: نمى دانم چرا بايد نيمكت نشين باشم. حق من اين نيست و اميدوارم تصميماتى كه گرفته مى شود به نفع استقلال باشد. با كسى هم در اين خصوص صحبت نكرده ام زيرا احتياجى به اين كار نيست. هروقت سرمربى استقلال بخواهد، از من استفاده مى كند و تا زمانى هم كه نخواهد، نيمكت نشين هستم. حرف ديگرى هم ندارم و ترجيح مى دهم تمركزم را به تمرين معطوف كنم.
سلام دوستان فقط می خواستم بگم هنوزم هیچ کی تو ایران مثه ممد دیوید بکام سانتر نمیکنه ، ممد نوازی به نظر من چوب قد بازیشو می خوره[/i]
Steven Gerrard
08-04-2008, 18:28
نيمكت نشينان نگران نباشند
ورمزيار: در استقلال به همه بازى مى رسد
صادق ورمزيار مربى استقلال كه دومين دربى را در لباس مربيگرى استقلال پشت سر گذاشته است عقيده دارد بى تجربگى و جوانى بازيكنان استقلال باعث شد اين تيم برترى مقابل پرسپوليس را با تساوى عوض كند. دربى يك بازى جاندار و فيزيكى بود كه طى آن صحنه هاى زيبا از سوى بازيكنان ۲ تيم خلق شد. با توجه به اختلاف اندك امتيازات تيم هاى صدرنشين هم استقلال و هم پرسپوليس به ۳ امتياز اين بازى نياز داشتند كه به همين خاطر از ابتداى مسابقه به بازى تهاجمى روى آوردند.وى با اشاره به گل زودهنگام استقلال افزود: پس از به ثمر رسيدن اين گل تيم ما ناخواسته به دفاع پرداخت. استقلال تيم جوانى است كه به صورت ناخواسته پس از گل حالت دفاعى به خود گرفت. شايد اگر در اين بين بازيكنان ما تا اندازه اى دقت عمل به خرج مى دانند نه تنها گلى دريافت نمى كرديم بلكه با اختلاف موفق به شكست پرسپوليس مى شديم. مربى استقلال با تأكيد بر اينكه كادر فنى اين تيم از عملكرد بازيكنان در بازى مقابل پرسپوليس رضايت خاطر دارد، افزود: تيم استقلال در بازى مقابل پرسپوليس عملكردى قابل قبول داشت كه در صورت تداوم آن در بازى هاى آينده مى توانيم به خواسته هاى خود در ليگ برتر و جام حذفى دست يابيم.ورمزيار افت بدنى را مهمترين مشكل پرسپوليس در ديدار مقابل استقلال دانست و افزود: پرسپوليس تيم آماده اى نشان داد. اين تيم در نيمه دوم از نظر بدنى افت كرد و ميدان را به استقلال سپرد. اخراج بازيكن اين تيم در دقيقه ۸۱ و موقعيت مناسبى كه براى استقلال به وجود آمد نشان دهنده تفاوت شرايط بدنى ۲ تيم بود. وى درخاتمه پيرامون اعتراض برخى از بازيكنان نيمكت نشين استقلال گفت: كريمى در ابتداى حضور خود در استقلال تأكيد كرد كه به تمامى بازيكنان فرصت بازى خواهد رسيد. اين بسته به تلاش آنهاست كه بتوانند خود را به تركيب اصلى نزديك كنند و بتوانند استمرار و تداوم داشته باشند.
مدیرعامل باشگاه استقلال با اعلام حمایت کامل از فیروز کریمی تا پایان فصل از احتمال تمدید قرارداد او برای فصل آینده خبر داد و پیرامون حضور امیر قلعه نویی در این تیم گفت: حضور قلعه نویی برای فصل آینده داستان جدید حاشیه سازان برای استقلال است.
به گزارش خبرنگار مهر، اوضاع این روزهای استقلال درست مثل رقیب دیرینه از شرایط مطلوب فاصله گرفته است و هر روز شاهد مطرح شدن حاشیه هایی از این تیم هستیم. در این بین علی فتح الله زاده به عنوان مدیری که سالها در استقلال حضور داشته است ، تلاش می کند این حاشیه ها را تبدیل به آرامش آبی پوشان کند. گفتگوی گروه ورزشی خبرگزاری مهر با مدیرعامل باشگاه استقلال را در زیر می خوانید:
* خبرگزاری مهر: آقای فتح الله زاده! فیروز کریمی از سمت خود استعفا داده است؟
- فتح الله زاده : به هیچ عنوان. چه کسی استفعا داده است؟ آقای کریمی سرمربی استقلال است و پس از دیدار مقابل پگاه به هیچ عنوان تصمیم به جدایی نگرفته و استعفایی به من که مدیرعامل باشگاه هستم نداده است.
* اما آقای منزوی مدعی شده اند که با مخالفت ایشان فیروز کریمی از استعفا منصرف شده است.
- فیروز کریمی سرمربی استقلال است و تا پایان مسابقات لیگ برتر و جام حذفی با قدرت به کار خود ادامه خواهد داد. ما محکم پشت کریمی ایستاده ایم و او را کمک می کنیم تا تیم را سر و سامان دهد.
* حتما کسر 20 درصد از قرارداد بازیکنان را هم قبول ندارید؟
- به هیچ وجه این خبر صحت ندارد و چنین مسئله ای در مدیریت باشگاه استقلال و سایر مسئولان عنوان نشده است. ما تصمیم گرفتیم تنها هر بازیکنی را 5 میلیون تومان جریمه کنیم و با بررسی کارشناسی بازی استقلال وپگاه اگر کم کاری از سوی بازیکنی سرزده باشد به این مبلغ اضافه خواهیم کرد.
* فکر می کنید فیروز کریمی توانسته وضعیت استقلال را سروسامان دهد؟
- ما از کریمی انتظار داریم. او می تواند استقلال را به شرایط مطلوب برساند. به همین خاطر بود او را به تیم مان آوردیم. از نظر من بازی با پگاه یک اتفاق بود. شک ندارم اگر استقلال و پگاه 10 بار دیگر مقابل هم قرار گیرند، تیم ما با این نتیجه بازی را واگذار نمی کند. ما نباید همه چیز از بالا نگاه کنیم و با یک باخت همه چیز را به هم بریزیم. پرسپولیس هم مانند ما با 4 گل باخت آیا مدیریت این باشگاه همه چیز را به هم ریخت؟ به نظر ما در شرایط فعلی باید از کادر فنی حمایت کنیم. ما شاید در لیگ شانس نداشته باشیم اما در جام حذفی مدعی هستیم و تا آخرین توان خود برای استفاده از این موقعیت تلاش خواهیم کرد.
* پس با این شرایط حضور کریمی را در استقلال مثبت ارزیابی می کنید؟
- با توجه به نتایج تیم در دیدارهای گذشته ارزیابی من از نتایج و عملکرد تیم مثبت است. شاید رشد تیم نسبت به گذشته ملموس نباشد اما حضور کریمی را در تیم مثبت ارزیابی می کنیم. کریمی در استقلال خوب کار کرده است. باید توجه داشت او تیمی را تحویل گرفته که خودش نبسته است اما هیچ گاه این مورد را به زبان نیاورده است. شاید اگر مربی دیگری جای کریمی بود بارها این موضوع را مطرح می کرد. این یک پوئن مثبت در کار کریمی است که نباید از کنار آن به سادگی گذشت.
* تمام این موارد نشان می دهد که از کار کریمی راضی هستید.
- فیروز یکی از بهترین مربیان فوتبال ایران است. این را ما نمی گوییم اعتقاد جامعه فوتبال به این است. من شک ندارم که اگر به کریمی فرصت دهیم او می تواند استقلال را به موفقیت برساند، البته به شرطی که او را کمک کنیم، نه من بلکه همه استقلالی ها.
* با این شرایط تصمیمی برای تمدید قرارداد با کریمی ندارید؟
- هم فیروز کریمی و هم باشگاه استقلال باید برای تمدید قرارداد تامل کنند تا فصل به اتمام برسد و ببینیم که کارهای تیم به کجا می کشد. برای تمدید قرارداد البته باید کریمی هم برای ماندن در استقلال تمایل داشته باشد. من به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال شخصا اعلام می کنم اگر کریمی بخواهد قراردادش را تمدید می کنم.
* برای این کار از آقای حجازی هم کمک فکر می گیرید؟
- ایشان مدیرفنی تیم هستند. حتما از کمک ناصرخان هم استفاده می کنیم.
* شما فکر می کنید حضور توامان حجازی و کریمی در استقلال به سود تیم بوده یا به ضرر آن؟
- این دو تا جایی که می توانستند به استقلال کمک کردند. در این بین برخی حاشیه سازی کردند تا به نوعی القا کنند که بین آنها اختلاف نظر وجود دارد اما این دو بزرگوار به خاطر باشگاه به این مسائل بی توجه بوده و فقط در جهت کمک به تیم گام برداشتند. ارزیابی من از همکاری آنها در استقلال نیز مثبت بوده است. فصل که تمام شد می گویم که چرا چنین ادعایی دارم.
* اما آقای فتح الله زاده! شایعاتی به گوش می رسد مبنی بر حضور مجدد امیر قلعه نویی در استقلال، شما مذاکره ای با وی داشته اید؟ آیا او سرمربی فصل آینده استقلال خواهد بود؟
- آقای قلعه نویی در حال حاضر سرمربی تیم فوتبال مس کرمان هستند. آنطور که من شنیدم مسئولان این باشگاه تمایل به تمدید قرارداد با وی دارند. در شرایطی که هنوز فصل به اتمام رسیده و از سوی دیگر ما تمایل به تمدید قرارداد کریمی داریم چرا باید با قلعه نویی وارد مذاکره شویم؟! این هم تراوش افکار کسانی است که هر روز برای استقلال یک داستان جدید درست می کند ما هم خسته شدیم از بس این مسائل را تکذیب کردیم.
* فصل رو به اتمام است و قرارداد برخی از بازیکنان تیم استقلال نیز در پایان این فصل خاتمه می یابد. چه برنامه ای برای تمدید قراردادها دارید؟ آیا تلاشی هم در این زمینه صورت پذیرفته است.
- یکی از گلایه های ما از مدیران پیشین باشگاه استقلال این است که چرا قرارداد بازیکنان را به موقع تمدید نکردند و ما در آغاز کار خود در این باشگاه با تیمی مواجه شدیم که 15 بازیکن اش جدا شده بودند. در آن حال ما ناچار بودیم این کاستی را با جذب تنها 5 بازیکن لیگ برتری جبران کنیم که مشکلاتی را برای تیم به دنبال داشت. من از این اتفاق درس گرفتم و در آغاز فصل جدید قرارداد بازیکنان را به گونه ای تنظیم کردم که حداقل برای فصل آینده و دو فصل بعد در کنار استقلال باشند، البته در تیم استقلال هستند بازیکنانی که قراردادشان در پایان فصل به اتمام می رسد که برای تمدید قرارداد آنها برنامه ویژه ای داریم.
* برای تقویت تیم در فصل آینده برنامه خاصی ندارید؟
- من این فصل دیر به استقلال آمدم و نتوانستم آنطور که دلم می خواست تیم را ببندم اما شک نکنید برای سال آینده تیمی قدرتمند را تدارک خواهم دید. اسکلت بندی تیم فعلی را حفظ می کنیم و فقط چهار بازیکن درجه یک و ممتاز را به استقلال خواهم آورد، البته مذاکراتی هم برای جذب بازیکن خارجی داشته ام که دو بازیکن شایسته در حدو اندازه های استقلال را به جمع خود وارد کنیم.
* از پرسپولیس هم بازیکن می گیرید؟
- اصلا بازیکنان پرسپولیس در برنامه های ما نیستند. از زمانی که به استقلال بازگشتم، تاکید کردم از پرسپولیس بازیکن نمی گیریم و تا روزی که در این هستم به این قول پایبند خواهم بود.
* حتی اگر نیکبخت باشد؟
- بله! ما نیکبخت را هم برای سال آینده نمی خواهیم.
* خیلی امیدوارانه از ماندن در استقلال حرف می زنید. چقدر امیدوارید که کماکان مدیرعامل باشگاه استقلال بمانید؟ همانطور که می دانید مدیریت در باشگاه استقلال و پرسپولیس چندان باثبات نیست.
- من آدمی هستم که چسبیده به ورزش نیست و تا زمانی که مرا بخواهند کار می کنم، بیش از توانم نیز نیرو صرف می کنم. هیچ گاه نگران ماندن یا رفتن از استقلال نیستم، چون تا وقتی هستم تا اندازه توانم خدمت می کنم. روزی هم که بگویند:" تو را نمی خواهیم"، می روم. من برای اداره استقلال در دوره فعلی برنامه سه و پنج ساله تدوین کرده ام تا مدتی که هستم روی برنامه کار می کنم و زمانی که موعد رفتنم فرا رسید این برنامه را به مدیر بعدی می دهم تا در صورت تمایل آن را ادامه دهد. فکر می کنم این برنامه خوبی است که در نهایت استقلال را فینالیست آسیا خواهد کرد.
* همان برنامه سه ساله که امسال سال اول آن را پشت سرمی گذارید؟
- زمانی که به استقلال آمدم، تاکید کردم که امسال سال سختی برای استقلال خواهد بود اما در نهایت منجر به موفقیت تیم بعد از سه سال خواهد شد. در اروپا یک مدیر اگر بخواهد علمی کار کند برای خود برنامه ای سه تا پنج ساله تدوین می کند زیرا در یک سال نمی شود کار خاصی انجام داد. من هم اگر عمری باقی باشد استقلال را پس از 3 سال فینالیست آسیا می کنم.
* شما وعده داده بودید اگر استقلال پس از سه سال فینالیست آسیا نشد از سمت خود کناره گیری می کنید هنوز هم پای این حرف هستید؟
- صد درصد اگر نتوانم استقلال را فینالیست آسیا کنم از این تیم می روم. من فردی نیستم که مشکلات خود را گردن دیگران بیاندازم اگر نتوانستیم بعد از سه سال موفق شویم ضعف از مدیریت باشگاه است و باید در این خصوص تجدید نظر شود. به همین خاطر خودم استعفا می دهم و می روم تا فردی دیگر استقلال را به موفقیت برساند.
* صحبت خاصی مانده ؟
- تشکر از هواداران که همیشه همراه استقلال بوده اند. آنها مطمئن باشند که نهایت تلاش خود را برای موفقیت استقلال در جام حذفی و کسب رتبه ای مناسب در مسابقات لیگ برتر به کار می بندیم.
آتيلا حجازى:
توهين تماشاگران بودار است
ايران ورزشى- در جلسه كادر فنى استقلال با مسؤولان اين باشگاه، ناصر حجازى و آتيلا حجازى حضور نداشتند كه اين موضوع حرف و حديث هاى زيادى را به وجود آورد.
آتيلا حجازى با اشاره به اين موضوع مى گويد: در جريان برگزارى اين جلسه بودم ولى نبود من دليل خاصى نداشت. آن روز گرفتارى شخصى داشتم و حتى از اينكه نتوانستم در اين جلسه حاضر باشم عذرخواهى كردم البته دليل غيبت پدرم را نمى دانم.
آناليزور استقلال در ادامه با اشاره به توهين تماشاگران استقلال عليه ناصر حجازى توضيح مى دهد: هواداران تيم به چند شاخه تقسيم شده اند و ديگر يك نفر را تشويق نمى كنند. از ابتداى فصل عده خاصى كه تعداد آنها به ۳۰۰ نفر هم نمى رسد در كنار جايگاه ويژه استاديوم مشكلاتى را به وجود آوردند كه البته مى دانم از طرف چه كسانى خط مى گيرند. مثلا در ورزشگاه آزادى مقابل پيكان شكست خورديم كه آن زمان پدرم سرمربى بود ولى همه تماشاگران او را تشويق كردند. در بازى با پگاه در حالى كه پدرم نقشى در مسائل فنى نداشت توسط عده اى مورد توهين قرار گرفت و اين نشان مى دهد كه حركات تماشاگران از پيش تعيين شده و بودار بود.
آتيلا حجازى ادامه مى دهد: اعتقاد من اين است كه آمدن پدرم به استقلال اشتباه بود. بارها به او گفتيم كه مى تواند در تيم ديگرى بدون حاشيه و با آرامش كار كند چون به فكر سلامتى اش بوديم ولى او گفت كه استقلال را دوست دارد و مى خواهد به اين تيم كمك كند.
پدر من پس از سال ها حضور در فوتبال ايران به دنبال شهرت، محبوبيت و پول نبود، او مى توانست در تيم هاى ديگرى با آرامش كار كند ولى حضور در استقلال باعث شد تا او خيلى چيزها را تحمل كند. او نبايد به اين تيم مى آمد.
حجازى با اشاره به وضعيت فعلى استقلال مى گويد: هر چند روى كاغذ هنوز شانس قهرمانى در ليگ را داريم ولى بايد به اين موضوع منطقى نگاه كنيم كه قهرمان نمى شويم. با اين شرايط قهرمانى در جام حذفى مهم است و اميدواريم با رسيدن به اين عنوان خاطرات تلخ گذشته را پاك كنيم.
Alessandro
15-04-2008, 17:10
آتيلا حجازى: بازگشت پدرم به استقلال اشتباه بود
تهران IranSport.Net - در جلسه كادر فنى استقلال با مسئولان اين باشگاه، ناصر و آتيلا حجازى حضور نداشتند كه اين موضوع حرف و حديث هاى زيادى را به وجود آورد. «آتيلا حجازى» با اشاره به اين موضوع اظهار داشت: در جريان برگزارى اين جلسه قرار داشتيم اما عدم حضور من دليل خاصى نداشت. آن روز گرفتارى شخصى داشتم و حتى از اينكه نتوانستم در اين جلسه حاضر باشم عذرخواهى كردم، البته دليل غيبت پدرم را نمى دانم. وى در ادامه با اشاره به توهين تماشاگران استقلال به ناصر حجازى گفت: هواداران تيم به چند شاخه تقسيم شده اند و ديگر يك نفر را تشويق نمى كنند. از ابتداى فصل عده خاصى كه تعداد آنها به ۳۰۰ نفر هم نمى رسد در كنار جايگاه ويژه ورزشگاه آزادى مشكلاتى را به وجود آوردند كه البته مى دانم از چه كسانى خط مى گيرند.حجازى تأكيد كرد: در ورزشگاه آزادى مقابل پيكان شكست خورديم كه آن زمان پدرم سرمربى بود اما همه تماشاگران او را تشويق كردند اما در بازى با پگاه در حالى كه پدرم نقشى در مسائل فنى نداشت توسط عده اى مورد توهين قرار گرفت و اين نشان مى دهد كه حركات تماشاگران از پيش تعيين شده و بودار بود.وى در ادامه صحبت هاى خود گفت: اعتقاد من اين است كه آمدن پدرم به استقلال اشتباه بود. بارها به او گفتيم كه مى تواند در تيم ديگرى بدون حاشيه و با آرامش كار كند چون به فكر سلامتى اش بوديم اما او گفت كه استقلال را دوست دارد و مى خواهد به اين تيم كمك كند. پدر من پس از سال ها حضور در فوتبال ايران به دنبال شهرت، محبوبيت و پول نبود، او مى توانست در تيم هاى ديگرى با آرامش كار كند اما حضور در استقلال باعث شد تا او خيلى چيزها را تحمل كند.
Alessandro
16-04-2008, 13:35
پولادى: به بازى با ابومسلم مى رسم
تهران IranSport.Net - با اين كه روزها از آن شكست تلخ مى گذرد هافبك استقلال باخت به پگاه را عجيب دانست و گفت: واقعا فكر نمى كرديم پگاه بتواند با ۴ گل ما را شكست دهد و بايد بگويم اين باخت براى ما وحشتناك بود. «مهرداد پولادى» همچنين افزود: اين باخت يك اتفاق نادر بود كه خيلى كم در فوتبال رخ مى دهد پگاه در اين بازى ۴ موقعيت داشت كه از شانس بد ما هر ۴ تاى آنها به گل تبديل شد. وى درخصوص آخرين وضعيت خودش گفت: در بازى با پگاه يك مصدوميت جزيى داشتم كه خوشبختانه با كمك پزشك تيم بهبود يافتم و به بازى با ابومسلم خواهم رسيد. پولادى بازى مقابل ابومسلم را براى تيمش بسيار سخت دانست و گفت: با توجه به اينكه بعد از بازى با ابومسلم ما بايد با راه آهن در جام حذفى بازى كنيم پس چاره اى جز برد نداريم تا با روحيه خوب به مصاف راه آهن برويم. وى با تأكيد به كسب جام حذفى خاطرنشان كرد: من معتقدم كه بازى در جام حذفى بسيار متفاوت از بازى در ليگ است چرا كه ما با برد در ۳ بازى مى توانيم قهرمان شده و به جام باشگاه هاى آسيا برسيم اما در ليگ چنين نيست و مطمئن باشيد جام حذفى را كسب خواهيم كرد. پولادى اعتصاب بازيكنان استقلال را به خاطر پول بى اساس خواند و گفت: اصلا چنين حرفى را قبول ندارم چراكه معتقدم بازيكنان باشگاه بزرگى همچون استقلال به خاطر پول حيثيت باشگاه شان را زير سؤال نمى برند.
Esteghlal
16-04-2008, 20:49
ميثم بائو، بازيكن سابق راه آهن كه اين فصل پس از بازگشت به امارات پيراهن راه آهن را پوشيد اميدوار است روزي دوباره به استقلال بازگردد. ديروز با او مصاحبه اي ترتيب داديم كه در زير مي خوانيد.
در مصاحبه اي گفتي دوست داري دوباره به استقلال بازگردي.
بله، من استقلال را دوست دارم آن هم خيلي زياد. استقلال براي من كلبه عشق است، اين تيم باعث شد ميثم بائو در اين فوتبال مطرح شود.
اين اتفاق چه زماني خواهد افتاد؟
آن روز زياد دور نيست. من الان بازيكن راه آهن هستم اما اين را مطمئن باشيد روزي دوباره پيراهن استقلال را بر تن مي كنم.
در جام حذفي بايد جلوي استقلال صف آرايي كني.
اصلا دوست ندارم اين كار را بكنم و جلوي تيمي بازي كنم كه عاشق آن هستم.
اما بايد اين كار را انجام دهي.
بله، بازيكن راه آهن هستم و بايد اين كار را انجام دهم اما به طور حتم قبل و بعد از بازي استقلالي ام
فكر مي كني چه نتيجه اي در اين مسابقه رقم بخورد؟
نمي دانم اما هر تيمي كه بهتر بازي كند پيروزي را به دست خواهد آورد
نظرت درباره باخت استقلال برابر پگاه چيست؟
از اين بابت خيلي متاسف شدم. اصلا نمي توانم باور كنم استقلال چنين شكستي را برابر يك تيم شهرستاني متحمل شد.
آنها مي توانند جبران نمايند؟
بايد اين كار را بكنند. استقلال مرد روزهاي سخت است و حتم دارم در آينده اي نزديك جبران مي كنيم.
پيغام تو براي استقلالي ها چيست؟
آنها توان جبران كردن را دارند ولي بايد از لحاظ روحي آماده شوند
Alessandro
17-04-2008, 12:14
عليرضا منصوريان:
هنوز زود است مربي استقلال شوم
يا رضا(ع) ميگوييم و به مصاف ابومسلم ميرويم
روانخواه، شفيعي، برهاني و ... در بازي پگاه پايشان ميلرزيد!
سال 74 يك فوق ستاره در تركيب استقلال متولد شد، بازيكني كه هيچ نقصي نداشت، خوب شوت مي زد، خوب دريبل مي زد، خوب پاس مي داد و... عليرضا منصوريان حالا پس از سپري شدن سال ها هنوز محبوب ترين و دوست داشتني ترين بازيكن استقلال است.
به گزارش ايسنا و به نقل از سايت باشگاه استقلال؛ از عليرضا منصوريان دربارهي شكست سنگين استقلال برابر پگاه گيلان پرسيديم. او در اين باره ميگويد:بدشانسي، عملكرد بد بازيكنان و اينكه حريف را قبل از مسابقه دست كم گرفتيم. اينها دلايلي بود كه باعث شد به پگاه گيلان ببازيم و عجيب ترين شكست در كارنامه استقلال ثبت شود.
* بعد از اين باخت شايعات زيادي بر سر زبان ها افتاد، شايعاتي كه برخي از حاشيه سازان راه انداختند و گفتند تباني كرده بودند؟
- براي چي بايد اين كار را انجام دهيم، من اصلا دوست ندارم درباره اين موضوع حرف بزنم چون از اين واژه متنفر هستم اما، با جرات و اطمينان خاصي مي گويم بازيكنان استقلال انسانهاي بسيار شريف و خوبي هستند كه فقط و فقط به فكر موفقيت و سربلندي تيمشان هستند و اين مسائل در قاموس آنها جايي ندارد. ضمن اينكه...
* ضمن اينكه چي؟
- خداي نكرده، خداي نكرده اگر روزي يكي هم فكر اين كار را داشته باشد حتي اگر مارادونا هم باشد، اجازه نخواهيم داد يك ثانيه هم در استقلال بماند.
* چرا برخي از بازيكنان استقلال در حد و اندازه هايشان ظاهر نشدند؟
- براي يك فوتباليست هم روز خوب وجود دارد و هم روز بد. عصر آدينه روز بدمان را پشت سر گذاشتيم و در اين ميان همه مقصر هستند و نبايد فقط بگوييم بد بودند و باختيم، اين حرف ها را بايد كنار بگذاريم و به جاي آن دست به دست هم دهيم تا استقلال را به سمت موفقيت هاي بزرگ برسانيم.
* صداي اعتراض هواداران استقلال روي سكوها را مي شنيدي؟
- اول از همه اجازه بده درباره طرفداران استقلال يك چيزي بگويم.
* بگو.
- هوادار همه چيز استقلال است، به عبارت سادهتر مي توانم بگويم استقلال به اين عزيزان نياز دارد و آنها قلب تيممان حساب مي شوند. من براي اين هواداران ارزش و احترام زيادي قائلم و هميشه گفتهام كه خاك پايشان هستم. استقلال اگر در گذشته به موفقيت هايي رسيده درصد زيادش را مديون اينها بوده است. خود من وقتي در محل تمرين و يا استاديوم آنها را در كنارمان مي بينم، انگيزه ام مضاعف مي شود و حالا درباره اين هواداران بايد يك مساله ديگري را هم بگويم.
* بگو؟
- عصبانيت هوادار استقلال كاملا طبيعي است، انتظار آنها از تيم محبوب و مورد علاقه شان به جاست، اينها هميشه و تحت هر شرايطي بدون هيچ چشمداشتي به تشويق استقلال پرداختهاند. خب دوست ندارند اين را ببينند كه تيمشان مقابل ديدگانشان از يك تيم شهرستاني چهار گل دريافت مي كند، ما شرمندهشان هستيم و بابت اين باخت معذرت خواهي مي كنيم، ولي هوادارانمان بايد هوشيار باشند، عدهاي هستند كه چشم موفقيت استقلال را ندارند، مي خواهند در ميانشان نفوذ كرده و به اهداف پليدشان برسند، اين را ميدانم عده اي از آنها خط داده بودند تا شعار عليه مربيان و بازيكنان بدهند. به عنوان عضو كوچكي از باشگاه استقلال از هواداران تيمم درخواست ميكنم دچار تفرقه نشوند و در اين شرايط حساسي كه داريم مدد حالمان باشند و كمك كنند تا بتوانيم دوباره به روزهاي اوج خودمان بازگرديم و دوباره پيام آور شادي براي كساني باشيم كه تمام آرزوهايشان را در يك توپ گرد و مستطيل سبز جستجو مي كنند.
* شنيديم برخي از بازيكنان استقلال تمركز خود را از دست داده بودند؟
- بله، محسن يوسفي، اميد روانخواه، مهرداد پولادي، ميثم منيعي، حميد شفيعي، آرش برهاني و برخي نفرات ديگر كه جوان هستند، دست و پايشان لرزيده بود و اصلا نميتوانستند تمام توانايي هايشان را به اجرا بگذارند. فشاري كه آنها حس ميكردند، زياد بود و همين يكي از دلايلي بود كه باعث گشت تا بازيكنانمان با روزهاي اوجشان فاصله داشته باشند. عدهاي هستند كه دوست ندارند استقلال به موفقيت برسد.
* تو با آنها برخورد نمي كني، البته اگر مي تواني...!
- حتما اين كار را خواهم كرد. من بعد از خدا و خانواده ام عاشق استقلال هستم و اين تيم را بيشتر از هر چيز ديگري دوست دارم.
* به عنوان يك بازيكن با تجربه پس از بازي مقابل پگاه گيلان چه كارهايي انجام دادي تا بازيكنان از نظر روحي تقويت شوند؟
- خب، مربيان در اين مدت زياد از نظر روحي با بازيكنان صحبت كرده اند، مديران نيز از نظر روحي- رواني خيلي به ما كمك كرده اند. من هم به عنوان بزرگتر و كاپيتان استقلال با تك تك اعضاي تيم حرف مي زنم و به آنها مي گويم در اين فوتبال پستي و بلندي هاي زيادي وجود دارد، نااميد نشويد، به خدا توكل داشته باشيد و اين را بدانيد روزهاي خوشي در انتظار استقلال است و مي توانيم در شان و نام استقلال نتايج ايده آلي را كسب كنيم.
* اين هفته به مصاف ابومسلم خراسان خواهيد رفت. شناخت شما از ابومسلم چقدر است؟
- از اين تيم تا حدود زيادي شناخت داريم و در تمرينات اخير روي نقاط ضعف و قدرت ابومسلم كار كرده ايم ضمن اينكه قرار است به تماشاي فيلم بازي هاي اين تيم در ليگ برتر بنشينيم تا اطلاعاتمان كامل تر از قبل شود. ابومسلم يكي از بهترين تيم هاي ايران است و پس از آمدن پرويز مظلومي نيز نسبت به گذشته بهتر شده است. ابومسلم چندي پيش در تهران در يك نيمه سه گل به پرسپوليس زد و البته بدشانس هم بودند كه در پايان به تساوي سه بر سه دست يافتند. ما روز جمعه يا امام رضا(ع) مي گوييم و به زمين مي رويم تا برنده باشيم.
* فكر مي كني پيروزي را در مشهد به دست آوريد؟
- اين موضوع دور از دسترس نيست اگر بدشانسي نياوريم و بتوانيم از موقعيت هاي خود نهايت استفاده را ببريم با دست پر راهي تهران خواهيم شد.
* در تركيب ثابت استقلال قرار خواهي گرفت؟
- شايد، اين چيزي است كه نيم ساعت قبل از مسابقه و در رختكن مشخص خواهد شد. اگر بازي كنم براي موفقيت تيمم تلاش خواهم كرد تا به برتري دست يابيم.
* نظرت درباره مسابقات جام حذفي چيست؟
- در اين جام مدعي اول قهرماني هستيم، يك ديدار بسيار حساس را برابر راه آهن پيشرو داريم كه در صورت برتري راهي مرحله نيمه نهايي مي شويم، ما بايد با تمام قدرت در جام حذفي شركت نماييم و بتوانيم با غلبه بر حريفاني كه پيش رويمان هستند جواز حضور در ليگ قهرمانان آسيا را به دست آوريم و بتوانيم رضايت خاطر همه را جلب نماييم.جام حذفي مال استقلال است.
* شايعه شده، منصوريان مربي استقلال مي شود!
- اين موضوع صحت ندارد، من فعلا تمام فكر و ذهنم معطوف به بازي كردن در استقلال است و از اين چيزهاخبر ندارم كه درست مي كنند. شايد در سال هاي آينده اين اتفاق بيفتد و من مربي استقلال شوم اما الان زود است و قبل از مربيگري بايد در كلاس هاي پيشرفته شركت كنم و از تجربيات بزرگترها استفاده كنم.
* فتح الهزاده گفته است بازيكنان من شكست پگاه را جبران ميكنند؟
- او يك مدير كاربلد و با تدبير است، مديري كه يك استقلالي واقعي است و اين راحتم داشته باشيد كه با حضور او هيچ غمي نخواهيم داشت.
Alessandro
18-04-2008, 23:07
فیروز کریمی :
زمان به عقب برگرددهرگز به استقلال نمی آیم/ جنس استقلال جور نیست
سرمربی تیم فوتبال استقلال با ابراز نارضایتی از شکست دو برصفر تیمش برابر ابومسلم گفت: اگر زمان به عقب برگردد، هرگز مسئولیت فنی استقلال را برعهده نمی گیرم.
به گزارش خبرنگار مهر، فیروز کریمی که پس از شکست تیمش برابر ابومسلم با خبرنگاران گفتگو می کرد، ضمن بیان این مطلب افزود: دیدار استقلال و ابومسلم از نظر فنی در شرایط مطلوبی قرار داشت. ما بازی را خوب شروع کردیم و تا قبل از گل برتر از حریف عمل کردیم اما یک اشتباه بچگانه و بی تجربگی باعث شد نیمه اول را با شکست پشت سربگذاریم.
کریمی ادامه داد: در نیم دوم تلاش زیادی کردیم تا نتیجه را تغییر دهیم. حتی چند تغییر هم در ترکیب تیم انجام دادیم اما بدشانسی و ضعف در گلزنی باعث شد نتوانیم به خواسته مان برسیم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او پرسید" اگر زمان به عقب برگردد حاضر به قبول مسئولیت استقلال هستید؟" گفت: اگر اینطور بود هرگز به استقلال نمی آمدم. من تجربه حضور در این تیم را نداشتم چرا که استقلال شرایط خاص خودش را دارد. من ابومسلم را در نیم فصل دوم سالهای قبل در شرایطی تحویل گرفتم که رو به سقوط بود اما این تیم را در لیگ نگه داشتم. با این حال شرایط استقلال فرق می کند.
کریمی افزود: در این مدت با تمام وجود در خدمت استقلال بودم و در تمام تمرینات شرکت کردم اما نتوانستیم به موفقیت دست پیدا کنیم. استقلال بازیکنان خوبی دارد اما جنس این تیم جور نیست.
وی در پایان گفت: بازیکنان ما هنوزدر شوک شکست برابر پگاه قرار داشتند و با استرس به مصاف ابومسلم رفتند و نتوانستند در کار گروهی موفق باشند.
Steven Gerrard
19-04-2008, 15:02
كريمي: هرگز مقابل استقلال روي نيمكت نمينشينم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اگر فصل آينده به تيم ديگري بروم، مقابل استقلال روي نيمكت نمينشينم.
به گزارش خبرگزاري فارس، فيروز كريمي در نشست خبري صبح امروز در جمع خبرنگاران حاضر در هتل پارس مشهد در خصوص وضعيت استقلال در جام حذفي اظهار داشت: در صورتي كه بتوانيم راه آهن را شكست دهيم، بسياري از مشكلات حل ميشود. در مرحله بعد كار آسان تري در پيش داريم و با وجودي كه فولاد تيم بسيار خوبي است، ميتوانيم به راحتي قهرمان جام حذفي شويم.
وي در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران مبني بر تصميم او براي خريد يك تيم تصريح كرد:من اين موضوع را از زبان شما ميشنوم و آن را تكذيب ميكنم.
كريمي در خصوص اين نكته كه نتوانسته است حاشيههاي استقلال را جمع كند، عنوان داشت: با حاشيه ها كاري ندارم و هدف من مستطيل سبز است و فقط نبايد بگذارم حاشيهها به داخل زمين كشيده شود.
سرمربي استقلال در مورد احتمال جدايي در فصل آينده تصريح كرد: در صورتي كه چنين اتفاقي رخ دهد، به احترام هواداران استقلال روي نيمكت مقابل اين تيم نمينشينم.
وي در ارتباط با اضافه شدن مربي به كار فني اظهار داشت: كسي به كار فني تيم اضافه نميشود. حجازي همچنان مدير فني تيم است و هنوز از مشورت او استفاده ميكنم.
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت:
خبرنگار، وجدان بيدار انسان هاست و قلم وى متعلق به ملت است.
اصغر حاجيلو در نشست خبرى باشگاه استقلال تهران در مشهد در جمع خبرنگاران افزود: اين قلم خبرنگاران توسط عده اى مورد سوء استفاده قرار مى گيرد، به نحوى كه در ورزش باعث ايجاد مسائل و حاشيه ها مى شود و به شايعه ها دامن مى زند.
حتى در بعضى مواقع تغيير و تحول هايى كه نه مديرعامل يك باشگاه و نه سرمربى آن در جريان آن است توسط آنها به ناگاه شايعه مى شود. وى افزود: خيلى مواقع ما مورد عنايت بعضى آقايان قرار مى گيريم! به نحوى كه يك زمانى خبر مرگ خود را روى يكى از سايت ها ديده ام و براى خود طلب مغفرت كرده ام.
حاجيلو ادامه داد: بعضى ها به دنبال ايجاد حاشيه و مشكلات فراوان براى تيم هستند كه اين مسائل باعث مى شود وقت زيادى از كار كادرفنى و مديريت باشگاه گرفته شود.
در حالى كه رسانه ها و مطبوعات وجدان بيدار ورزش هستند و بايد به مسائل اخلاقى بپردازند تا ما بتوانيم در ورزش به آن هدف عالى كه داريم، دست يابيم.
Alessandro
20-04-2008, 14:01
برهانى: خودم خواستم شماره پيراهنم را عوض كنم
تهران IranSport.Net - آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران پس از گذشت ۲۷ هفته از شروع ليگ برتر شماره پيراهن خود را تعويض و به جاى شماره ،۱۷ شماره ۶ را بر تن كرد.وى در توجيه اين تصميم عجيب خود گفت: «اين درخواست خودم بود كه شماره پيراهنم را عوض كنم. به مسئولان باشگاه گفتم و آنها نيز موافقت كردند تا از اين بازى شماره ۶ را بپوشم.» برهانى دلايل اين تصميم عجيب خود را تشريح نمى كند اما از حرف هايش مشخص است كه اعتقاد دارد پيراهن شماره ۱۷ برايش نحس است و ديگر نمى خواهد با اين پيراهن بازى كند.
Alessandro
20-04-2008, 14:02
ورمزيار: بازى با ابومسلم بهترين بازى استقلال در ليگ هفتم بود
تهران IranSport.Net - به اعتقاد كادر فنى، بازى با ابومسلم بهترين بازى استقلال در طول ۲۷ هفته اخير ليگ بود.صادق ورمزيار مربى تيم فوتبال استقلال علاوه بر مطلب بالا گفت: متأسفانه مثل همه بازى هاى ليگ بدشانسى آورديم و به ابومسلم باختيم.ورمزيار گفت: آمار و ارقام مى گويد تا به امروز استقلال بيشترين توپ ها را به تير دروازه حريفان زده است و بيشترين موقعيت ها را از دست داده است. ضمن اينكه داوران نيز بيشترين ضربات پنالتى را براى ما نگرفته اند. ورمزيار گفت: از سد راه آهن كه بگذريم ديگر قهرمانى ما در جام حذفى قطعى خواهد شد.
Alessandro
20-04-2008, 14:03
منصوريان: واقعاً بدشانس بوديم
تهران IranSport.Net - عليرضا منصوريان كاپيتان تيم فوتبال استقلال درباره آنچه در مشهد و در جريان بازى اين تيم در مقابل ابومسلم اتفاق افتاد گفت: در بازى با ابومسلم واقعاً بدشانس بوديم، چرا كه توپ هاى ما به جاى گل شدن به تير دروازه حريف اصابت كرد. منصوريان گفت: شايد اگر توپ هاى ما درون دروازه ابومسلم مى رفت، حالا نتيجه غير از آن چيزى بود كه اتفاق افتاد.
Alessandro
20-04-2008, 14:05
در گفت و گو با فارس
[Only registered and activated users can see links]
روانخواه: به خاطر پنالتي از هواداران عذرخواهي ميكنم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال استقلال گفت: براي خطاي پنالتي كه در ديدار با ابومسلم مرتكب شدم، از هواداران عذرخواهي ميكنم.
اميدرضا روانخواه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي سختي برابر ابومسلم داشتيم. فشار رواني روي بازيكنان ما زياد است. در اين مسابقه در نتيجهگيري بدشانس هم بوديم و توپهاي ما فقط به تير دروازه اصابت كرد.
وي با اشاره به پنالتي كه در ثانيههاي آخر نيمه اول مرتكب شد، عنوان كرد: واقعا از اين اتفاق ناراحتم. از هواداران به اين خاطر، عذرخواهي ميكنم.
استقلال با نتيجه دو بر صفر برابر ابومسلم شكست خورد. دو گل اول اين ديدار در ثانيههاي آخر و از روي نقطه پنالتي به ثمر رسيد كه روانخواه اين خطا را مرتكب شد.
Alessandro
20-04-2008, 14:33
سرپرست تيم فوتبال استقلال : به هواداران بدهكار هستيم
سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت : ما به هواداران بدهكاريم و آنان حق دارند كه شاهد پيروزي تيم مورد علاقه شان باشند.
اصغر حاجيلو روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: بازيكنان تيم استقلال در طول بازيهاي گذشته سعي داشته اندضمن انجام يك بازي زيبا خواست هواداران اين تيم را نيز برآورده كنند كه همين امر موجب حساسيت بيش از اندازه و استرس آنان شده است. .
وي در ادامه به بازي اين تيم مقابل تيم ابومسلم خراسان اشاره كرد و گفت : در مشهد حق بازيكنان ما باخت نبود و به اذعان بسياري از كارشناسان و مفسران ورزشي ۷۰درصد بازي در اختيار تيم استقلال بود ، اما متاسفانه با توجه به استرس بازيكنان بار ديگر بازي را واگذار كرديم .
حاجيلو گفت : ما طي هفتههاي اخير با بدشانسي مواجه شدهايم وگرنه چرا بايد با اين همه ارسال توپ نتوانيم دروازه حريف را باز كنيم .
وي در مورد بازي روز سه شنبه اين تيم مقابل راه آهن گفت : همه عوامل تيم تلاش خواهند كرد تا نتيجه خوبي در مقابل راه آهن بدست آورديم .
وي ادامه دا د: براي بازي با راه آهن هيچ كس غايب نيست و تنها مصدوم اين تيم سعيد لطفي است كه آسيب ديدگي مج وي نيز بسيار ناچيز است .
Alessandro
21-04-2008, 14:20
كريمى: راه آهن خوب حمله مى كند و اين به نفع ماست
تهران IranSport.Net - صبح ديروز جلسه تئورى بازيكنان استقلال تهران در محل اردوى اين تيم و با حضور تمام عوامل برگزار شد. در ابتداى اين جلسه فيروز كريمى خطاب به بازيكنان حرف هاى جالبى زد. سرمربى استقلال گفت: ما براى فرار از بحران، تنها يك راه داريم آن هم قهرمانى در جام حذفى است. بايد سعى كنيم قهرمان شويم چرا كه چاره ديگرى نداريم. براى قهرمانى هم بايد از سد تيم راه آهن بگذريم. راه آهن تيم خوبى است كه من به دليل مربيگرى در اين تيم، راه آهنى ها را خوب مى شناسم؛ آنها خوب حمله مى كنند و اين قضيه به نفع ماست زيرا تيم هايى كه حمله مى كنند دفاعشان باز مى شود و فضا براى تيم حريف پيش مى آيد تا گلزنى كند.
Alessandro
21-04-2008, 14:21
فتح الله زاده: نمى شود استقلال را اين طورى اداره كرد
تهران IranSport.Net - پس از كسب نتايج ضعيف استقلال در ليگ برتر و ثبت ۲ شكست متوالى آن هم با ۶ گل خورده،سرمربى اين تيم در مشهد اعلام كرد اگر مى دانست استقلال چنين شرايطى دارد، قطعا به اين تيم نمى آمد. كريمى اين جمله را در ميان خبرنگاران گفت و راهى رختكن شد تا اينكه شنبه شب على فتح الله زاده خويى مدير عامل استقلال تهران در مقام پاسخگويى به سرمربى اين تيم بر آمد و به راديو ورزش گفت:كريمى نبايد جا بزند! برنامه شنبه شب راديو ورزش از آن دسته برنامه هاى مهيج اين شبكه بود.صحبت با سرمربيان تيم هاى ليگ برتر و دست آخر بحث و گفت وگو با مدير عامل استقلال توجه بسيارى از اهالى ورزش را به اين برنامه جلب كرد. فتح الله زاده خويى در گفت وگوى خود ابتدا از هواداران استقلال تشكر كرد و گفت: «انصافاً هواداران ما در اين فصل سنگ تمام گذاشته اند. امسال اصلاً خوب كار نكرديم، اما آنها پشتيبان استقلال بوده اند.از من مدير عامل گرفته تا آبدارچى باشگاه همه شرمنده اين هواداران هستيم.»بخش بعدى صحبت هاى مديرعامل درباره رسانه ها بود:«درست كه بعضى از دوستان به ما كم لطفى كردند،اما انصافا رسانه ها نيز خوب بوده اند.وقتى تيم نتيجه نمى گيرد آنها هم بايد بنويسند.تنها كسانى كه خوب نبوده اند من و بازيكنان هستيم. البته يك مقدار بدشانسى نيز داشتيم.» فتح الله زاده در ادامه به مشكلات پيش روى استقلال از ابتداى فصل اشاره كرد: «امسال مشكلات زيادى داشتيم.در ابتدا ۱۵ بازيكن از استقلال جدا شدند و بضاعت ما جذب همين نفرات بود.با توجه به بضاعتمان بهترين نفرات را جذب كرديم اما شرايط حالا به اين شكل درآمده است. ما تحت فشار هستيم، هواداران و رسانه ها بايد نگاهشان را بلندتر كنند و بدانند كه ما به زمان نياز داريم.خودم در ابتداى فصل گفتم كه به من ۳ سال فرصت بدهند و اگر استقلال را قهرمان آسيا نكردم،مى روم.» مدير عامل استقلال در خصوص تيمى كه بسته شده به يك نكته جالب نيز اشاره و خاطرنشان كرد: «تيم ما جوان است،به طورى كه در بازى با پرسپوليس ميانگين سنى استقلال ۲۲ سال بود!» اما بخش پايانى و مهمترين صحبت هاى فتح الله زاده در خصوص صحبت هاى فيروز كريمى بود كه گفته «اگر مى دانستم استقلال چنين شرايطى دارد به اين تيم نمى آمدم»: «آقاى كريمى شكسته نفسى مى كنند، به نظرم آدم نبايد جا بزند.درست كه استقلال مشكل دارد اما بايد بايستيم و حل كنيم، نه اينكه فرارى شويم.ما هنوز جام حذفى را پيش رو داريم و بايد تلاش كنيم تا موفق شويم.كسى كه نمرده و هنوز نفس مى كشد، نبايد سرمش را قطع كنيم تا بميرد. البته اگر در جام حذفى نتيجه نگرفتيم بايد نقاط ضعف را برطرف كنيم،زيرا ديگر نمى شود استقلال را اينطورى اداره كرد.قبول دارم ما هم اشتباهاتى داشتيم، اما هواداران نيز بايد كمك كنند تا شرايط استقلال بهتر شود.»
Alessandro
21-04-2008, 16:47
گفت وگوي تفصيلي ايسنا با فيروز كريمي:
بعضيها براي حضور در استقلال لابي ميكنند
"حجازي" سرسوزني در ناكاميها نقش ندارد
80 درصد تيم در فصل بعد تغيير نميكند
وقتي خبرنگار باهوش مشهدي پس از بازي استقلال مقابل ابومسلم از كريمي پرسيد آيا اگر زمان به عقب برگردد به استقلال خواهي آمد يا خير؟ انتظار نداشت كه با پاسخ منفي فيروز كريمي روبرو شود. اما، براي كريمي كه در 21 سال 25 جام را برده زندگي كردن دراستقلال چندان دشوار نيست، هر چند كه خيليها معتقدند كريمي راه غلبه بر حاشيهها در تيمهاي بزرگ را به خوبي نميداند.
جام حذفي براي او و استقلاليها اهميت فراواني دارد. با اين حال اگر اين جام هم از دست برود نه استقلال از بين ميرود و نه فيروز كريمي. باز هم زندگي براي كريمي و استقلال ادامه خواهد داشت.
فيروز كريمي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به پرسشهايي دربارهي وضعيت استقلال، شايعههايي كه دربارهي جدايياش از اين تيم شنيده ميشود و اتفاقات حاشيهاي اين تيم پاسخ گفت.
* پس از بازي با ابومسلم هيچ كس انتظار نداشت كه شما بگوييد "اگر زمان به عقب برميگشت به استقلال نميآمدم" چه شد كه چنين چيزي را بعد از آن باخت گفتيد؟
- سوال اين بود كه آيا زمان به عقب برگردد به استقلال ميآمديد كه من گفتم خير نميآمدم. منظورم اين بود كه اگر قرار بود به استقلال ميآمدم بايد يك سري ويژگيهاي خاص به وجود ميآمد و آن ويژگيها شرايطي را به وجود ميآورد كه من دربارهي آمدنم به استقلال تصميمگيري ميكردم.
* اين ويژگيهاي خاص از نظر فيروز كريمي چيست؟
- اگر قرار بود به استقلال بيايم بايد اين اتفاق در شروع فصل ميافتاد. گرچه حضور در استقلال را به خاطر خود استقلال، شرايط موجود و دعوت ناصر حجازي قبول كردم نه به دليل ملاحظه كاري و منافع شخصيام. تصورم اين بود كه ميتوانم به استقلال خدمت كنم و اين چنين صادقانه پيشنهاد دعوت استقلال را پذيرفتم و در اين مدت حتي يك ثانيه هم تيم را رها نكردم.
* مثلا اين كه شما در روز تشييع جنازه مادرتان در تمرين استقلال شركت كرديد شايد يكي از مواردي بود كه نشان داد شما براي خدمت به استقلال آمديد.
- اين يك مورد است. وقتي حنجرهام را عمل كردم دكتر به من گفت كه يك هفته بايد استراحت كنم اما، من در تمرينات حاضر شدم يا زماني كه عضلات پايم شديدا آسيب ديد و دكتر نوروزي پس ازگرفتن عكس Mri من را از حضور سه هفتهاي در تمرينات منع كرد به تمرينات آمدم. من در آن روز دو و نيم ساعت زير دستگاه Mri بودم. با اين اوصاف يك دقيقه هم تمرين را قطع نكردم، به لحاظ مالي هم از حضور در استقلال متضرر شدم ولي خوشحالم كه در اين مدت صادقانه كار كردم. تصورم از ابتدا اين بود كه بتوانم دل هواداران را شاد كنم.
* خيليها معتقدند كه فيروز كريمي بلد نيست حاشيههاي تيمهاي بزرگ را از بين ببرد.
- به جرات ميتوانم بگويم كه تيم من در داخل زمين هيچ حاشيهاي ندارد. حالا اينكه پشت قضيه چه چيزي است و چه حرف و حديثهايي وجود دارد من از آنها بيخبرم. اينكه چه كساني پشت پرده كار ميكنند و لابي ميكنند و تصورشان اين است كه هم اكنون وقت مصاحبه است به من ارتباطي ندارد. من صادقانه به استقلال آمدم و مانند 21 سال گذشته كار كردم. به هر حال آنهايي كه حرف و حديثي دارند و به زعم خودشان موقعيت مناسبي را براي مصاحبهها پيدا كردهاند شايد نظرشان اين باشد كه تيم خوب است يا بد. ما هنوز در جام حذفي مدعي شمارهي يك هستيم. من اميدوارم كه با همدلي و حمايت همهجانبه و پتانسيلي كه در تيم وجود دارد بتوانيم قهرماني را براي استقلال به ارمغان بياوريم و در كمتر از چهار ماه يك جام به افتخارات استقلال اضافه شود.
* شايعه شده كه شما در پايان فصل از استقلال جدا خواهيد شد؟
- اگر در استقلال بمانم به همه ياد ميدهم كه استقلال بايد چه جور تيمي باشد، به همه نشان ميدهم كه استقلال به لحاظ مهره و نيرو بايد چگونه تيمي باشد. استقلالي خواهم ساخت كه مردم توقع دارند. من همچنان در اين مملكت فيروز كريميام و اگر دراين تيم بمانم شرايط نو، تيم نو، امكانات نو، تمرينات منظم و با پيش فصلي خوب آماده خواهيم شد. تا اينجا هم هيچ كس از كمك به استقلال دريغ نكرده و من از تك تك اعضاي هيات مديره تشكر ميكنم. بايد از دكتر فتحالله زاده نيز تشكر كنم كه در اين مدت همه نوع همكاري را با ما داشته است.
* مسايلي دربارهي كم كاري بعضي از بازيكنان استقلال شنيده ميشود. نظر شما چيست؟
- بازيكنان در اين مدت براي استقلال سنگ تمام گذاشتند و تمام تلاششان را كردند. اينكه كسي بخواهد آنها را متهم به كم كاري كند نهايت كم لطفي و عدم شناختش نسبت به مجموعه است. ما در اين فصل دچار بدشانسي شديم. بايد از حجازي نيز تشكر كنم كه به هر نحوي به ما كمك كرد و يك يار و ياور كامل براي ما بود. در اين مدت ما دچار بدشانسي شديم و عدم شناختم از شرايط و پشت پردهي استقلال نيز مزيد بر علت شد. بعضيها هم هستند كه براي حضور در استقلال لابي ميكنند و دلشان نميخواهد كه با بيلان كاريشان وارد استقلال شوند و تلاش ميكنند با لابي و بزرگ نمايي براي استقلال مشكل ايجاد كنند. بعضيها با حضور در پارتيهاي شبانه، مهمانيهاي روزانه، ايجاد مزاحمت براي مسوولان و رفتن دم در خانهي اين و آن و آويزان شدن تلاش ميكنند كه به استقلال وارد شوند. من اگر در استقلال نباشم براي اين تيم مربيان زيادي وجود دارد و خيليها حاضر هستند كه براي استقلال سينه بزنند. براي من هم تيم زياد است. از ابتدا براي خدمت به استقلال آمدم. اگر شرايط دو طرف مهيا بود در استقلال ميمانم اگر هم شرايط فراهم نباشد به اين افراد ياد خواهم داد كه چگونه بايد از استقلال حمايت كرد. من استقلال را ذاتا دوست دارم و استقلال را به خاطر خودش دوست دارم. به اين افراد ياد خواهم داد كه چگونه با مصاحبه كردن استقلال را حمايت كنند. آنها بايد بدانند كه با چاپلوسي و تملق دردي از دردهاي استقلال دوا نميشود. نبايد هر كس به خودش اجازهي اظهارنظر درباره استقلال را بدهد.
* ظاهرا شما از انتقادهايي كه مطرح ميشود ناراحت هستيد.
- وقتي استخوان خردكردههايي مانند ناصر حجازي، علي پروين، بيژن ذوالفقارنسب و امير قلعهنويي دربارهي فوتبال صحبت ميكنند و انتقاداتي را مطرح ميكنند اين انتقادها قابل پذيرش است ولي كساني كه در شان من نيستند نبايد به خود اجازهي حرف زدن بدهند.
* معتقديد كه هر مربي براي رسيدن به نتيجه به زمان زيادي نياز دارد؟
- جملهاي كه پس از جام ملتها دربارهي امير قلعهنويي گفتم هم اكنون دربارهي خودم صدق ميكند. قلعهنويي را نبايد پس از اين كه با تواناييهايش به تيم ملي رفت و تجربهي لازم را كسب كرد و راه و چاه را ياد گرفت از تيم ملي برميداشتيم. به عنوان يك مربي كارآمد تيم ملي را به قلعهنويي سپرديم و زماني كه تيم را از آب و گل بيرون آورد و با وجود مشكلات خاص فوتبال ايران، بيلان خوبي را هم ارايه داد، بركنار كرديم. اين جفايي بود به قلعهنويي. در تيم ملي كنوني نيز نيايد كاري كه با قلعهنويي كرديم با دايي انجام دهيم. او با حمايت ميتواند موفق شود. علي دايي بسيار عزيز است، ما نبايد مهرههايمان را بسوزانيم، او در اين شرايط مجاهدت كرد و صادقانه آبرويش را براي تيم ملي گذاشت و بايد تا پايان راه از او حمايت كنيم و راهكارهايي كه به نظرمان ميآيد نيز بايد در قالب مشورت دوستانه به او ارايه دهيم.
* شايعهي بركناري فتحالله زاده از مديريت استقلال شنيده ميشود. نظر شما چيست؟
- هيچ مديري براي طرح و برنامهي يك ساله نميآيد. او برنامهي سه سالهاي را به باشگاه داده كه در آن قهرماني در آسيا نيز ديده شده است. اين امكان به صورت صد درصد وجود دارد كه تيم چه با من و چه بدون من در سال بعد هم قهرمان شود و اميدوارم با فرصتي كه به مديران ميدهيم به دنبال موفقيت باشيم.
* آيا در استقلال ميمانيد؟
- اگر شرايط خدمت مهيا نباشد نميمانم. اگر اينجا هم نباشم استقلال را دوست دارم. پيش از اينكه به استقلال هم بيايم ذاتا به اين تيم علاقه داشتم. مطمئن باشيد به جز يك مورد، به احترام استقلال هر جا كه باشم روبروي استقلال بر روي نيمكت نمينشينم. اين مصاحبه را تمام مديران عامل باشگاهها مدنظر داشته باشند كه من اگر در تيم آنها بودم انتظار نداشته باشند كه من در ديدار برابر استقلال بر روي نيمكت بنشينم.
* شايعهي اختلافتان با ناصر حجازي چقدر صحت دارد؟
- خداي ناصر خان شاهد است كه او يك بار برخلاف نظر ما رفتار نكرده است و با وجود اينكه او مدير فني تيم بود هيچ وقت نخواست كه نظرش را تحميل كند و هميشه به عنوان يار و ياور استخوان خرد كرده به ما مشورت ميداد. در ايران من چه كسي را بهتر از او ميتوانم پيدا كنم. اگر كسي هست اعلام كند كه از حجازي بهتر است. ممكن است او در توفيقات شريك بوده باشد اما در عدم توفيقات يك سر سوزن هم دخيل نبوده است. او صادقانه وصالحانه خدمت كرده و در طول اين مدت يار و ياور ما بوده است. هم اكنون نيز به عنوان يك مشاور صديق در كنار ماست.
* آيا شايعهي مشكلتان با آرش برهاني درست است؟ آيا او ديگر بيش از حد حوصلهبر نشده است؟
- آرش هميشه تلاشش را ميكند، او هم براي ديگران موقعيت ميسازد و هم تيم مقابل را تحت فشار قرار ميدهد. در اين فصل هم براي ما خوب گل زده است. ميخواستيم با او تمرينات اختصاصي انجام دهيم كه زمان اين فرصت را به ما نداد اما پس از اينكه حسن روشن اعلام كرد كه ميتواند مشكل برهاني را حل كند ما هم از اين قضيه استقبال كرديم و اگر به مراحل بالاي جام حذفي برسيم او را به پيش روشن خواهيم فرستاد تا او مشكل برهاني را حل كند.
* شنيده ميشود كه شما قصد داريد در فصل بعد تعداد زيادي از بازيكنان استقلال را از ليست خارج كنيد.
- ما نميتوانيم بيشتر از پنج بازيكن را از ليگ برتر بگيريم و مطمئن باشيد كه تيم ما با تمرينات پيش از فصل و بدون استرس ميتواند حرف اول را در فوتبال ايران بزند. اطمينان داشته باشيد كه 80 درصد تيم در فصل بعد بدون تغيير خواهد ماند.
* فردا استقلال با راه آهن بازي دارد، آيا راه آهن ميتواند سد بزرگي براي استقلال براي رسيدن به نيمه نهايي جام حذفي به حساب آيد؟
- مطمئن باشيد كه استقلال هيچ مشكلي با راهآهن نخواهد داشت. اين تيم را به خوبي ميشناسم و نسبت به تفكرات حاكم بر اين تيم آگاه هستم. در حال حاضر همان تفكرات خود من و ميثاقيان بر تيم حاكم است. از تفكرات ميثاقيان نيز به خوبي شناخت دارم اينكه يك مربي برود و يك مربي ديگر در 48 ساعت بتواند نتيجه بگيرد، چيز محالي است و همان تفكرات قبلي است كه باعث نتيجه گرفتن تيم ميشود. با شناختي كه از اين تيم دارم هيچ مشكلي براي گذر از راهآهن نداريم، با اين حال راهآهن از بازيكنان خوبي تشكيل شده است. ولي اين ما هستيم كه تعيين ميكنيم شرايط چگونه رقم بخورد، هر چند كه براي راه آهن به عنوان يك حريف خوب احترام ويژهاي قايل هستم، با اين حال تقابل با راهآهن عيار واقعي تيم ما را مشخص ميكند.
* غيبت جباري ميتواند در تيم شما تاثيرگذار باشد؟
- مسلم است كه نبود او ميتواند تاثيرگذار باشد. جباري به عنوان يك بازيكن بااخلاق، مومن و مليپوش سابقه نداشته كه به كميتهي انضباطي برود و بايد به گونهاي با او برخورد ميشد كه حقش بود. او حتي سابقهي سه اخطاره بودن را نيز در مسابقات امسال نداشته است. با اين حال من گزارش مفصلي را براي فتحالله زاده دربارهي جباري نوشتهام و ديگر اين در حيطهي اختيارات مديريت باشگاه است كه پيگير مشكل جباري باشد.
* با وجود نتايجي كه در اين هفتههاي اخير كسب شده هواداران استقلال تيم را تنها نگذاشتند. چه انتظاري از آنها داريد؟
- به حق كه آنها سنگ تمام گذاشتند و ما نتوانستهايم كه جواب آنها را به خوبي بدهيم. تفاوت استقلال و پرسپوليس با ديگر تيمها در همين طرفداران است. آنهايي كه در روزهاي حساس ياور ما و پرسپوليس هستند. ما حساب طرفداران را از تماشاگران جدا ميكنيم و اميدواريم كه بتوانيم در بازي فردا از خجالت آنها دربياييم. بازيكنان نيز براي رسيدن به موفقيت تيم در ديدار برابر راه آهن هم قسم شدهاند و اميدوارم كه هواداران همان طور كه در بازيهاي قبل ما را تنها نگذاشتهاند اين بار هم ما را تنها نگذارند.
انتهاي پيام
Alessandro
21-04-2008, 16:48
در گفتوگو با فارس
ورمرزيار: شكست دادن راهآهن كار سختي نيست
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: شكست دادن راهآهن كار سختي نيست، هرچند اين تيم نتايج خوبي گرفته است.
صادق ورمرزيار در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: شرايط تيم استقلال خوب است. همين كه مديريت باشگاه پس از ديدار با ابومسلم بازيكنان را تشويق ميكند و بازيكنان نيز دستورات كادر فني را در زمين اجرا ميكنند، نشان ميدهد كه عملكرد تيم ما خوب است.
مربي استقلال درخصوص ديدار با راهآهن گفت: فكر نميكنم شكست دادن راهآهن كار سختي باشد، اگرچه حريف نتايج خوبي در هفتههاي گذشته گرفته است؛ اما اين دليل محكمي براي برتري راهآهن نسبت به استقلال نيست. تيم والنسيا در جام حذفي اسپانيا قهرمان شد؛ اما يكشنبهشب پنج گل از حريف خود دريافت كرد.
ورمرزيار در خصوص رابطه خويشاوندي فيروز كريمي سرمربي استقلال با مهدي تارتار بازيكن تيم راهآهن عنوان كرد: اين روابط فاميلي تا آخر عمر ادامه دارد؛ اما بحث ورزش با اين روابط متفاوت است.
ورمرزيار درخصوص مشكلي كه با پيروز قرباني داشت، گفت: پيروز از بازيكنان خوب و شاگرد من است. اگر قرار باشد شاگرد اشتباه نكند، وجود معلم معنايي ندارد. با قرباني صحبت كردهام و بازهم صحبت خواهم كرد. بايد بداند اگر بحثي هم مطرح شده فقط براي پيشرفت خودش بوده است.
Alessandro
26-04-2008, 00:46
در گفتوگو با فارس
برهاني: بازيكنان استقلال از زير فشار رواني خارج شدند
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بعد از شكست راهآهن از زير فشار رواني خارج شديم و برابر پيكان هم به دنبال پيروزي هستيم.
آرش برهاني در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بازي مشكلي برابر پيكان داريم. حريف تيم خوب و هماهنگي است؛ اما مقتدرانه در ميدان حاضر خواهيم شد تا سه امتياز مسابقه را كسب كنيم.
وي افزود: بايد از جايگاه استقلال در ليگ برتر دفاع كنيم. بعد از پيروزي مقابل راهآهن بازيكنان از زير فشار رواني خارج شدند و تمرينات خوبي انجام دادند. روز يكشنبه نيز مثل هميشه محتاج حمايت هواداران هستيم.
برهاني درخصوص عملكرد خود نيز گفت: تمام تلاشم را ميكنم تا تيم به موفقيت برسد.
Alessandro
27-04-2008, 14:12
بياتى نيا: مشكل گلزنى استقلال را حل مى كنم
تهران IranSport.Net - محسن بياتى نيا به احتمال فراوان بعد از مدت ها مصدوميت در تركيب استقلال قرار مى گيرد ومقابل پيكان به ميدان خواهد رفت. بياتى نيا درباره آخرين وضعيت خود گفت: استقلال در وضعيت روحى مناسبى قرار دارد و برد مقابل راه آهن، تيم را براى فتح جام حذفى مصمم كرده است. خود من هم سه بازى است كه از سوى مربيان در ليست ۱۸ نفره قرار گرفته و شرايط بازى را به دست آورده ام.بياتى نيا در ادامه گفت: تيم پيكان را خوب مى شناسم و خاطرات خوبى از اين تيم دارم آنها تيم بسيار قدرتمندى هستند و مطمئن باشيد ما به راحتى از آنها ۳ امتياز نمى گيريم.شرايط من در اين بازى كاملاً مناسب است و اطمينان دارم اگر در بازى حضور داشته باشم به دليل وضعيت روحى مناسبى كه پيدا كرده ام همان مهاجمى خواهم شد كه هواداران استقلال انتظار دارند: من مشكل گلزنى استقلال را حل مى كنم.
Alessandro
27-04-2008, 14:24
منيعى: چون در تركيب قرار نمى گيرم پيشنهاد خارجى ندارم
تهران IranSport.Net - از نظر فنى مشكلى ندارم و مى دانم كه توانايى فنى بالايى دارم اما نمى دانم از نظر كادر فنى دليل اصلى بازى نكردن من چيست. ميثم منيعى، هافبك استقلال كه از نيمكت نشينى هاى مداومش ناراضى به نظر مى رسد طى اظهارنظرى گفت: در تمام دوران فوتبالم با كسى مشكلى نداشتم مگر اينكه خود فرد با من مشكل داشته باشد با اين حال بعيد مى دانم كه دليل بازى نكردنم در استقلال فنى باشد؛ چون از نظر توانايى هاى فنى توانايى زيادى دارم. هميشه در تمرينات سعى كردم بهترين باشم و اين توانايى را دارم كه به صورت ثابت در تركيب استقلال قرار بگيرم،حال چرا از من بازى نمى گيرند دليلش را نمى دانم. در هر صورت تصميم گيرنده نهايى فيروز كريمى است و وى تشخيص مى دهد كه كدام بازيكن در تركيب قراربگيرد. وى افزود: اگر قرار باشد در استقلال بازى نكنم با اينكه اين تيم را با تمام وجودم دوست دارم نمى مانم و از اين تيم جدا مى شوم. مدتى پيش صحبت از رفتن به امارات و پيشنهادهايى از اين كشور داشتم اما تازگى ها پيشنهاد خاصى ندارم و اين به خاطر بازى نكردنم در تركيب اصلى استقلال است.
Alessandro
27-04-2008, 14:25
منصوريان: اعاده حيثيت مى كنيم
تهران IranSport.Net - كاپيتان استقلال طى اظهار نظرى گفت: قصد داريم براى اعاده حيثيت در هر ۵ مسابقه باقى مانده در ليگ برتر پيروز شويم. «عليرضا منصوريان» همچنين اظهار داشت: ديدار مقابل پيكان بسيار سخت است. حريف ما تيم قدرتمندى است اما براى اعاده حيثيت در ليگ برتر به ميدان خواهيم رفت و به دنبال كسب هر ۳ امتياز هستيم.
Alessandro
28-04-2008, 12:15
طالب لو:
خستگي بازي برابر راه آهن اثر منفي روي باريكنان داشت
وحيد طالب لو پس از شكست دو بر يك استقلال برابر پيكان گفت: بازي خوبي انجام داديم؛ اما به دليل ده نفره شدن فشار زيادي را تحمل كرديم، ضمن اين كه خستگي 120 دقيقه بازي برابر راه آهن هنوز وجود داشت.
به گزارش ايسنا، دروازهبان استقلال تهران ادامه داد: متاسفانه اخراج بيژن كوشكي باعث شد تغييراتي اجباري در تيم داشته باشيم؛ اما در مجموع، تيم استقلال خوب بازي كرد و تماشاگران از اين مسابقه راضي بودند.
وي تاكيد كرد: در نيمه نخست موقعيت هاي گلزني زيادي در اختيار داشتيم كه نتوانستيم از آنها به خوبي استفاده كنيم. در نيمه دوم هم به دليل تحليل قواي جسماني بازيكنان بيشتر دست به دفاع زديم.
طالب لو در خصوص گل دوم پيكان گفت: توپي كه به سمت دروازه آمد را دفع كردم؛ اما از بدشانسي به صادقي برخورد كرد و به گل دوم پيكان تبديل شد.
Alessandro
28-04-2008, 12:16
پس از باخت برابر پيكان
كريمي: در دنيا هيچ بازيكني را در دقيقه چهار اخراج نميكنند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در هيچ كجاي دنيا بازيكن را در دقيقه چهارم مسابقه اخراج نميكنند و اين مسئله دليل اصلي باخت ما بود.
به گزاش خبرگزاري فارس، فيروز كريمي پس از شكست دو بر يك برابر پيكان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز علاوه بر بدشانسي، بازيكنان ما تفكري صحيح نداشتند، البته در هيچ كجاي دنيا بازيكن يك تيم را دقيقه چهار مسابقه اخراج نميكنند. اگر كسي در سوالاتش به ده نفره شدن ما اشاره نكند اطلاعي از فوتبال ندارد.
وي افزود: متاسفانه بازيكنان استقلال دچار استرس شدهاند، التبه بازي سنگين و 120 دقيقهاي برابر راهآهن نيز فشار زيادي به نفرات ما وارد كرد و زمان استراحت كافي هم در اختيار نداشتيم. به دليل آنكه فاقد پتانسيل عالي هستيم مجبور شدم به چند بازيكن استراحت بدهم و چند بازيكن جديد را به ميدان بفرستم.
سرمربي استقلال تاكيد كرد: اگر دقايق مسابقه را حساب كنيد، در مجموع 90 دقيقه ده نفره بازي كرديم و در دقايق پاياني قواي جسماني بازيكنان ما تحليل رفت. اخراج كوشكي باعث شد تمام مسايل تاكتيكي تيم ما بهم بخورد.
وي افزود: روي گل اول پيكان هيچ بحثي ندارم؛ اما گل دوم حريف روي يك اشتباه كاملا فردي بود. روز گذشته 40 دقيقه در تمرين با بازيكنان در همين مورد صحبت كرده بوديم.
كريمي با اشاره به ناكامي استقلال در ليگ برتر عنوان كرد: متاسفانه به دليل استرس و بدشانسي، چند بازي اخير ليگ را از دست داديم و تنها اميدمان به جام حذفي است. عملا هيچ شانسي براي قهرماني در ليگ نداريم و از روز آينده تمام توان خود را براي موفقيت در جام حذفي به كار ميگيريم.
استقلال امروز در هفته بيست و نهم ليگ برتر با نتيجه دو بر يك مغلوب پيكان شد و يازدهمين شكست فصل خود را تجربه كرد.
Alessandro
28-04-2008, 22:34
در گفت و گو با فارس
منتظري: وضعيت براي استقلال از اين بدتر نميشود
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اوضاع تيم از اين بدتر نميشود و نميدانيم چه بگوييم.
پژمان منتظري در گفت و گو با فارس، در خصوص بازي روز گذشته استقلال مقابل پيكان اظهار داشت: بازي بدي انجام نداديم و روي اتفاق دو گل دريافت كرديم. 80 دقيقه 10 نفره نگذاشتيم پيكان به گل هدفش برسد و تا قبل از دريافت گل اول هم خوب دفاع ميكرديم.
وي ادامه داد: از اين كه بعد از هر بازي ميگوييم اتفاقي گل ميخوريم، خسته شديم؛ اما حرف ديگري نداريم. بعد از انجام دو بازي خسته كننده، مقابل پيكان به ميدان رفتيم و طبيعي بود كه سرحال نباشيم.
اين بازيكن افزود: هنوز باورم نميشود كه دو گل از پيكان دريافت كرده ايم. آنها موقعيت زيادي نداشتند و در نيمه دوم كه طالب لو بيكار بود، در عرض 10 دقيقه همه چيز عوض شد.
منتظري در ارتباط با اخراج بيژن كوشكي عنوان كرد: اين اتفاق براي هر بازيكن پيش ميآيد. تقصير او هم نبود، پاسي كه به او رسيد نامناسب بود و مهاجم پيكان هم از اين فرصت نهايت استفاده را برد.
منتظري در پاسخ به اين سوال كه چرا بازيهاي ليگ براي آبي پوشان بي اهميت شده است، اذعان داشت: بر خلاف تصور همه، ليگ براي ما بي اهميت نيست و ميخواهيم برنده باشيم تا استقلال در جايگاه شايستهاي قرار گيرد. اين هفته دوباره بايد با راه آهن روبرو شويم و شكست روز گذشته را جبران كنيم.
Esteghlal
29-04-2008, 19:43
حضور پرشور تماشاگران در بازي مقابل راه آهن را سبب ساز پيروزي استقلال مقابل اين تيم مي داند. به گزارش سایت رسمی باشگاه ، سعيد بيات، هافبك تكنيكي استقلال معتقد است در تيمش هميشه همبستگي و اتحاد وجود دارد و وي دستيابي به عنواني شايسته براي استقلال در ليگ را لازم مي شمارد و قهرماني در جام حذفي را هدف دست يافتني آبي پوشان قلمداد مي كند. گفتگوي ما با وي را مي خوانيد:
وضعيت تيم چطور است؟
خيلي خوب. با بردي كه مقابل راه آهن كسب كرديم از لحاظ روحي، رواني در بهترين شرايط به سر مي بريم
از پيروزي شيرين استقلال مقابل راه آهن بگو.
راه آهن تيم خيلي خوبي بود. مي توانستيم در همان جريان بازي اين تيم را شكست دهيم زيرا موقعيت هاي گلزني ما دو برابر حريفمان بود ولي بالاخره كار به ضربات پنالتي كشيد تا با درخشش خيره كننده طالب لو بتوانيم پيروز ميدان باشيم
فكر مي كرديد بتوانيد راه آهن را شكست دهيد؟
راه آهن چند برد متوالي را كسب كرده بود اما استقلال براي اينكه بتواند به شرايط مطلوب دست پيدا كند نياز مبرمي به اين پيروزي داشت كه خوشبختانه با تلاش مجموعه تيمي به آن دست پيدا كرد.
در آن بازي جاي خودت را به عليزاده داده بودي
نظر مربيان بود كه تعويض شوم. من هم به عنوان يك بازيكن تابع تصميم آنها بودم.
فكر نمي كني بيات با آن بيات هفته هاي اول استقلال فاصله گرفته باشد؟
نه، من همان بازيكن هميشه آماده خدمت به استقلال هستم. در چند بازي اخير كمي رو به عقب بازي مي كنم و شايد همين امر سبب شده تا بازي ام مثل قبل به چشم نيايد
نظرت در خصوص تغيير پستت چيست؟
من هميشه به دنبال اين هستم كه در تيمم با تمام دل و جان بازي كنم، حال فرق نمي کند در كدام پست براي استقلال به ميدان بروم.
در كل از عملكردت راضي هستي؟
در اين خصوص كادر فني بايد نظر بدهند
اما نظر خودت هم مهم است.
من فكر مي كنم تا به امروز عملكردم بد نبوده ولي آن طور كه بايد و شايد نتوانسته ام انتظارات خودم را برآورده كنم.
فكر ميكني چرا نتوانستي انتظاراتت را برآورده كني؟
هنوز آن بازي هايي را كه دلم مي خواهد، نتوانسته ام در تيم به نمايش بگذارم اما مطمئنم خيلي زود مي توانم عملكرد مطلوبتري در تيم داشته باشم.
سقف آرزوهايت در استقلال تا كجاست؟
هر بازيكني دوست دارد در تيم باشگاهي اش عملكرد قابل قبولي داشته باشد. من دوست دارم براي استقلال مفيد باشم تا پس از آن هم به تيم ملي دعوت شوم و هم تجربه بازي در ليگ اروپا را پيدا كنم
مي تواني به هدفت دست پيدا كني؟
صد در صد. اگر تلاشم را بيشتر كنم، ميتوانم به اهدافم در تيم دست يابم.
پس از شكست دادن راه آهن، اتحاد و همبستگي تيمي بيشتر شده است؟
بچه هاي ما از قبل هم متحد بودند اما بدشانسي هاي پي در پي سبب شده بود تا اين خيال به وجود بيايد كه تيم دچار مشكل است. بدشانسي هاي ما از بازي با پگاه شروع شد. در دو، سه بازي اخير هم كه نتيجه نگرفتيم متاسفانه با بدشانسي تمام توپ هايمان به تيرك دروازه حريف مي خورد.
به نظرت از اين پس شانس در خانه استقلال را مي زند؟
ما ديگر كاري با شانس نداريم و به دنبال اهدافمان هستيم تا از حيثيت استقلال دفاع كنيم.
فكر مي كني حاشيه بالاخره دست از سر استقلال برداشته باشد؟
هميشه تيمي كه پيروز باشد حاشيه اطرافش از بين مي رود اما تيمي كه يك شكست را تجربه كند اختلافات در آن افزايش پيدا مي كند. هميشه با كسب پيروزي ضعف هاي يك تيم كمتر مي شود. تيم ما هيچ وقت دچار حاشيه نبوده و نخواهد بود. انشاءا... با قهرماني در جام حذفي ثابت مي كنيم كه هميشه براي افتخارآفريني آماده هستيم.
بازي استقلال- پيكان را چطور پيش بيني مي كني؟
صد در صد بايد پيروز اين ميدان باشيم. استقلال بايد به جايگاه خوب و شايسته اي در ليگ دست پيدا كند. ما تنها به دنبال اين هستيم مقامي درخور و شايسته نام استقلال كسب كنيم بنابراين حتي به تساوي مقابل پيكان هم فكر نمي كنيم.استقلال مي تواند فولاد را در جام حذفي شكست دهد؟تمام فكر و ذكرمان اين شده كه قهرماني در جام حذفي را از آن خود كنيم و با شكست دادن فولاد بيش از پيش به هدفمان نزديك مي شويم.
قهرماني در جام حذفي به نام استقلال ثبت ميشود؟
استقلال بايد امسال آسيايي شود بنابراين ما تمام سعي مان را ميكنيم تا به اين عنوان برسيم.
چه حرفي با هواداران استقلال داري؟
از تمام هواداران آبي دوست كه با حمايت هاي بي دريغ خود تيم را تشويق مي كنند، تشكر مي كنم. تشويق هاي بي امان آنها در بازي روز سه شنبه بود كه سبب شد بچه هاي ما با تعصب و اراده بيشتري راه آهن را شكست دهند. تماشاگران ما از دقيقه يك فقط به تشويق تيم پرداختند و همين امر كمك بزرگي به تيم كرد. من دست تك تك تماشاگران استقلال را مي
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت : یكی از مدافعان استقلال 5 بار در این فصل به خودمان گل زده است ، ولی مهاجمان ما موفق به 5 بار گلزنی نشده اند.
علی فتح الله زاده:
همین امروز با برهانی تمدید می کنم ؛ 20 پنالتی ما را نگرفته اند
مدیرعامل باشگاه استقلال تهران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر با اشاره به اینكه این باشگاه جنبه ملی دارد گفت : كسی حق ندارد این تیم را به چالش بكشاند.
علی فتح الله زاده افزود :كسی حق ندارد از باشگاه استقلال انتقاد مغرضانه كند و یا به نفع باشگاه دیگری به استقلال تهران ضربه بزند.
وی درباره برنامه های باشگاه برای فصل آینده هم اعلام كرد : برای خرید بازیكنان فصل آینده یك سری از فاكتورها در باشگاه وجود دارد كه مشغول استاندارد سازی آنها هستیم.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران ادامه داد : هر كسی كه سرمربی استقلال باشد برای خرید بازیكنان باید با این كمیته و ملاك های استقلال تهران هماهنگ باشد.
مدیرعامل باشگاه استقلال تهران با اشاره به نحوه خرید بازیكنان در لیگ باشگاه های اروپایی خاطر نشان كرد : هیچ مربی نمی تواند در یك باشگاه اروپایی ، 21 بازیكن تیم را عوض كند.
فتح الله زاده درباره نتایج این فصل لیگ برتر تصریح كرد : استقلال تهران در این فصل بدشانس به تمام معنی بود.
وی افزود : اگر كارشناسان فوتبال بازی های استقلال بررسی كنند متوجه می شوند استقلال بد بازی نمی كند ولی بد می بازد.
عضو هیئت رئیس فدراسیون فوتبال گفت : یكی از مدافعان استقلال 5 بار به خودمان گل زده است ؛ولی مهاجمان ما موفق به 5 بار گلزنی نشده اند .
فتح الله زاده ادامه داد : در این فصل ، بیست پنالتی استقلال را نگرفته اند تازه این پنالتی هایی است كه به تایید كارشناسان داوری رسیده است.
مدیر عامل باشگاه استقلال تهران اعلام كرد : برهانی با استقلال تهران قرارداد یكساله دارد اما اگر بخواهد همین امروز قراردادمان را با وی تمدید می كنیم.
فتح اله زاده تاكید كرد : فقط نباید در تیم برهانی گل بزند پس بقیه چكاره هستند ؟ برهانی بازیكن بزرگی است و اگر بخواهد همین امروز با وی تمدید می كنم.
وی درباره وضع سرمربی استقلال تهران تصریح كرد : اگر آقای فیروز كریمی نتایج مطلوبی را در این فصل كسب كند برای فصل بعد در استقلال خواهد ماند.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران خاطر نشان كرد : اگر موفق به كسب نتایجی خوب شود وضعیت تمدید قرارداد آن بسته به نظر هیئت مدیره دارد .
فتح الله زاده ادامه داد : شخصاً معتقدم باید به فیروز كریمی زمان بدهیم كه بتواند با فراغ بال بیشتری كار خود را انجام بدهند.
وی درباره دیدار امروز خود با كریمی اعلام كرد : نمی دانم چرا فیروز كریمی اینقدر ناامید است در حالی كه ایشان مربی بزرگی است و باید به خودش اعتماد داشته باشند.
مدیر عامل باشگاه استقلال تهران تاكید كرد : فیروز كریمی از نظر فنی چیزی را از دست نداده است و فقط بدشانس بوده است.
وی در پایان گفت : اگر تیم بدشانس بوده و نتیجه نگرفته است مقصر همه هستند نه فقط یك نفر.
Esteghlal
02-05-2008, 18:40
اكبرپور:
اگر بخواهند به استقلال برمى گردم
حضور سياوش اكبرپور در تمرينات استقلال و رفتنش به باشگاه باعث شد شايعه هاى زيادى درباره بازگشتش به تيم آبى پايتخت به دنبال داشته باشد. البته اكبرپور كه مذاكره با استقلالى ها را تكذيب مى كند براى برگشتش به اين تيم بى ميل هم نيست.
ظاهرا قصد دارى به استقلال برگردى
* اگر استقلالى ها واقعا من را بخواهند، چرا نيايم من از بچگى عاشق استقلال بودم و حالا هم بخواهند، حاضرم برگردم و براى استقلال بازى كنم.
وقتى ايران بودى، با استقلال مذاكره اى نداشتى
* نه، هيچ صحبتى از بازگشتم نشد. فقط يك روز به خاطر اينكه دلم براى استقلال و البته دوستانم تنگ شده بود رفتم سر تمرين كه آقا فيروز گفت فردايش بروم با تيم تمرين كنم اما مشكلى پيش آمد و نشد بروم.
مذاكره غير مستقيمى هم با استقلالى ها نداشتيد
* (مى خندد) چند وقت پيش يك آقاى واسطه به من زنگ زد و گفت مى خواهى كارى كنم و برگردى استقلال ... باور كنيد از اين حرفش خيلى خنده ا م گرفت چون اصلا لزومى ندارد يك دلال راه بازگشت من را باز كند. استقلال خانه من است و هر وقت بخواهم مى توانم به اين تيم برگردم.
Esteghlal
02-05-2008, 18:54
فاصله بهترين و بدترين دروازه بان ليگ ۱۰ درصد است
نامدارى: مى خواهند رابطه من و وحيد را خراب كنند
مصدوميت وحيد طالب لو و غيبتش در بازى با راه آهن كادر فنى استقلال را بيش از پيش نگران كرده بود اما ظاهرا آمادگى و البته انگيزه بالاى اشكان نامدارى تا حدودى نگرانى آبى پوشان را كم و آنها را اميدوار به كسب يك نتيجه خوب كرده.
ظاهرا قرار است در غياب وحيد طالب لو، تو دروازه بان استقلال مقابل راه آهن باشى…
* ممكن است. هنوز هيچ چيز مشخص نشده. اميدوارم اگر من انتخاب شدم جانشين خوبى براى وحيد باشم. ضمن اينكه بايد بگويم خيلى متاسفم كه طالب لو نمى تواند بازى كند.
خودت هم مطمئن هستى كه گلر استقلال برابر راه آهن خواهى بود
* به هر حال ظواهر امر، اين را نشان مى دهد. قبلا هم ۲ بازى در غياب وحيد، من بازى كردم.
فكر مى كنى بتوانى جاى طالب لو را به خوبى پر كنى
* وحيد در حد ملى است. البته كلا در ايران فاصله بهترين و بدترين دروازه بان ليگ برتر بيشتر از ۱۵-۱۰ درصد نيست. پس هر دروازه بانى بهتر تمرين كند عملكردش هم بهتر خواهد بود.
پس الان كه تو و طالب لو در يك تيم هستيد و تمريناتتان به يك صورت است فاصله چندانى با هم نداريد
* فاصله هر۲ نفر ما خيلى زياد نيست.
زياد نيست … يعنى چقدر است
* اينجا اندازه گيرى ندارد. اما اين جور نيست كه وقتى وحيد نباشد برويم و ۱۰ گل بخوريم.
به نظرت اگر مقابل پگاه تو گلر استقلال بودى چند گل مى خوردى
* شايد ۳ گل ، شايد هم ۵ گل .
چرا نگفتى همان ۴ گل.
* خب شايد يكى اش را مى گرفتم.
پس مصاحبه اى كه به نقل نوشته شد كه «شايد اگر مقابل پگاه من گلر بودم، ۴ گل نمى خورديم» درست است
* نه، من اصلا چنين حرفى نزدم و تكذيب مى كنم.
اينكه گفتى «طالب لو نسبت به ما برترى ندارد» چى
* من فكر مى كنم اين يك شيطنت است كه بخواهند ارتباط ما را با هم خراب كنند. چون تا جايى كه يادم است هيچ سالى دروازه بان هاى استقلال اين قدر با هم خوب نبودند. يك زمانى برومند و طباطبايى بودند، بعد از آن هم … بهتر است نگويم. فقط اگر اشتباه نكنم يك زمانى ترابپور و غلامپور بودند يا ترابپور با بابازاده كه ارتباطشان با هم خوب بود بعد از آن هيچ وقت دروازه بان هاى استقلال ارتباطشان به اين خوبى نبود.
پس قبول داريد طالب لو نسبت به دروازه بان هاى استقلال برتر است
* ببينيد، هيچ وقت از من نشنيده و نخواهيد شنيد كه از رقبايم انتقاد كنم. طالب لو اگر نسبت به ما برترى نداشت كه بازى نمى كرد. اين يك واقعيت است. پس اگر بخواهم خلاف اين را بگويم عقل خودم را زير سؤال مى برم. چون وحيد يكى از بهترين گلرهاى ايران است و همه مى دانند اگر بهتر از ما نبود هيچ وقت اين قدر بازى ملى و ۲۸ بازى در اين فصل استقلال را نداشت. حتى اگر ۱۰ گل از پگاه هم مى خورديم نمى گفتم كه اگر من بودم ۱۰ تا گل نمى خوردم. پس اين مطلب چيزى جز شيطنت ندارد.
Esteghlal
02-05-2008, 18:55
ما هنوز نفس مى كشيم!
نوازى: در مورد استقلال برويد از خودشان بپرسيد
ايران ورزشى - ليگ هفتم هم مثل دو دوره گذشته به كام نوازى نبود. او سه سال پرحاشيه و پرتنش را پشت سر مى گذارد. بازيكنى كه به زعم خيلى از كارشناسان اگر در نوع بازى دفاعى خود تجديدنظر مى كرد مى توانست در سطحى به مراتب از اين بالاتر ظاهر شود، ارسال هاى مورب او گرچه تا حدى ضعف هاى او را مى پوشاند اما به نظر مى رسد ترك عادت از سوى نوازى سخت باشد، قلعه نويى، مرفاوى و حالا فيروز كريمى هم به نوعى نوازى را كمتر به كار مى گيرند. آيا او به آخر خطر رسيده است
آقاى نوازى اوضاع چطور است
* اوضاع كى
خودتان.
* بد نيستيم، تمرين مى كنم.
از استقلال چه خبر
* من خبرى ندارم، مشغول كار هستيم.
بد بازى مى كنيد و باخت هاى متوالى، نظر شما چيست
* من نظرى ندارم برويد از خودشان بپرسيد.
تا كى با استقلال قرارداد داريد
* تا آخر امسال.
فكر مى كنيد با استقلال فيروز كريمى، ناصرخان يا قلعه نويى به توافق برسيد
* نمى دانم از حالا زود است كه به فكر فصل بعد باشيم.
درست است كه در بازى با پيكان به شما گفته اند گرم كن و شما سرپيچى كرده اى
* نه، آقاى الهامى به من گفت گرم كن و من تا دقيقه ۷۰ مشغول آماده سازى خود بودم.
بعداز باخت به پيكان شما منصوريان و چند نفر از بازيكنان به دفتر مديرعامل رفتيد
* بله
منظور از اين ملاقات چه بود
* بررسى مشكلات تيم و يك ملاقات عادى.
برخى اين ملاقات را به مربيگرى موقت منصوريان نسبت داده اند و اينكه اگر تيم در مقابل راه آهن و فجر سپاسى نتيجه نگيرد يك شوك وارد شود
* اصلا در اين باره صحبتى نشد، بعيد مى دانم تا پايان فصل تغيير و تحولى داشته باشيم. ما در ليگ براى آبرو و اعتبار خود مى جنگيم و در جام حذفى هم دنبال قهرمانى هستيم.
عبور از فولاد به احتمال زياد يعنى رسيدن به سپاهان آيا راه دشوارى نيست
* بخواهيم مى توانيم. ما چاره اى جز قهرمانى در جام حذفى نداريم اگر استقلال قهرمان شود براى همه ما خوب است؛ مدير عامل، سرمربى و من بازيكن.
Esteghlal
03-05-2008, 20:38
عليرضا منصوريان پس از پيروزي سه بر صفر برابر راهآهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي فوقالعاده زيبايي انجام داديم. تيم استقلال امروز در كارهاي تركيبي موفق بود، بخصوص روي گل سوم كه بسيار تاكتيكي به ثمر رسيد. به گزارش سايت رسمي باشگاه وي افزود: دست هواداران را ميبوسيم، حتي اگر ده نفر هم به ورزشگاه آزادي بيايند، با دل و جان تيم را تشويق ميكنند. اميدوارم با اين پيروزي هواداران را شاد كرده باشيم.
منصوريان با اشاره به ديدار استقلال در جام حذفي برابر فولاد خوزستان عنوان كرد: روند رو به رشدي را آغاز كرديم و ميخواهيم از صخره فولاد به سلامت عبور كنيم و به قهرماني در جام حذفي برسيم.
منصوريان در مورد عملكرد سعيد بخشي زاده را در مسابقه گفت: در دو مورد به عملكرد او اعتراض داشتيم؛ اما وقتي شنيدم براي نخستين مرتبه است كه در ليگ برتر قضاوت ميكند خوشحال شدم كه قضاوت قابل قبولي داشت. به او تبريك ميگويم.
Esteghlal
03-05-2008, 20:41
مجتبي جباري پس از پيروزي سه بر صفر برابر راهآهن در جمع خبرنگاران گفت: بازي خوبي انجام داديم. هيچكس فكر نميكرد در اين مسابقه سه بر صفر پيروز شويم. امروز بدون استرس بازي كرديم و در اكثر اوقات صاحب توپ و ميدان بوديم.
وي افزود: اگر بتوانيم اين روند رو به رشد را ادامه بدهيم ميتوانيم در جام حذفي هم موفق شويم.
جباري در خصوص شايعه پيوستنش به تيم منچستر سيتي انگليس عنوان كرد: هيچ خبري در اين زمينه ندارم.
Esteghlal
03-05-2008, 20:41
ميثم منيعي پس از پيروزي 3 بر صفر برابر راه آهن در جمع خبرنگاران گفت: در طول هفته بارهابر روي تاكتيك هايي كه امروز در ميدان اجرا كرده بوديم، كار كرديم و زحمات تيمي ما به بار نشست و يك پيروزي پرگل به دست آورديم.
وي افزود:فيروز كريمي دو سال سرمربي تيم راه آهن بود و به خوبي به نقاط ضعف و قوت تيم اگاهي داشت، به همين دليل از ابتداي مسابقه به عمق دفاع حريف حمله مي كرديم.
زننده گل سوم استقلال در اين ديدار عنوان كرد: اين گل را به پدر و مادرم تقديم ميكنم.
Esteghlal
03-05-2008, 20:46
صادق ورمرزیار پس از برتری 3 بر صفر مقابل راه آهن در جمع خبرنگاران افزود : تیم ما در طول هفته گذشته روی نقاط ضعف راهآهن کارکرده بود و کاملا می دانستیم از چه راه هایی به دروازه راه آهن دست یابیم که خوشبختانه بازیکنان نیز در این دیدار بازی منطقی و هوشمندانه ای را ارائه کردند.
ورمرزیار با بیان اینکه راه آهن یکی ازتیم های سختکوش و هماهنگ حاضر در مسابقات لیگ برتراست ، اظهار داشت : این پیروزی بیش از هر چیز حاصل شناخت تیم ما از حریف بود و در این دیدار بازیکنان ما به خوبی از روزنه های دفاعی راه آهن استفاده کردند. وی تصریح کرد : با وجود اینکه برابر راه آهن تعدادی از بازیکنان اصلی خود را به دلیل مصدومیت و بیژن کوشکی را بدلیل محرومیت در اختیار نداشتیم اما بازیکنان جایگزین به خوبی جای بازیکنان غایب را پر کردند، به طوری که هرگز جای خالی نفرات اصلی احساس نشد و در مقابل توانستیم با کار تیمی هماهنگ به یک پیروزی دلچسب دست یابیم .
مربی استقلال در خصوص دیدار هفته آینده این تیم مقابل مقاومت سپاسی گفت : هر بازی شرایط خاص خودش را دارد و شکست 4 بر یک مقاومت مقابل ذوب آهن دلیلی برای پیروزی مقابل این تیم نیست. مقاومت تیم جوان و با انگیزه ای است که همواره در تهران بازی های خوبی را به نمایش گذاشته و تلاش می کنیم با به کار بستن تدابیر لازم، این دیدار را نیز با پیروزی پشت سربگذاریم تا موقعیت مان را در جدول ارتقا دهیم.
Esteghlal
03-05-2008, 20:47
فيروز كريمي پس از برد سه بر صفر برابر راهآهن اظهار داشت: روي تمام گلهايي كه زديم، در هفته كار كرده بوديم و به جرات ميگويم؛ حتي گل عليزاده نيز تاكتيك از پيش تعيين شده بود. به گزارش سايت رسمي باشگاه كريمي افزود : بازي خوبي بود؛ اما اميدواريم بازيكنانم را بعد از اين پيروزي غرور كاذب فرا نگيرد. ديدار گذشته براي راهآهن بسيار بهتر از مسابقه امروز بود. در اين بازي اگرچه سه گل زديم؛ اما ميتوانستيم 2 گل ديگر هم به راهآهن بزنيم.
وي افزود: هر دو تيم ارايهگر يك بازي زيبا بودند. حسن راهآهن اين است كه ضد فوتبال بازي نميكند. فيروز كريمي با اشاره به هواداران خونگرم استقلال، عنوان كرد: در شهرها و تيمهاي زيادي مربيگري كردهام و تماشاگران زيادي ديدهام؛ اما هيچ كدام به پاي تماشاگران ما نميرسند.
Alessandro
04-05-2008, 23:08
در گفت و گو با فارس
برهاني: مقابل راه آهن در خط مياني بازي كردم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در بازي مقابل راه آهن پس از مدت ها در خط مياني بازي كردم.
آرش برهاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: ديدار سختي برابر مقاومت در پيش داريم، چراكه حريف تيم جوان و دوندهاي است، بااين حال براي كسب سه امتياز به ميدان مي رويم تا در جدول ليگ برتر رده خوبي كسب كنيم.
برهاني در مورد عملكرد خود گفت: فشردگي مسابقات روي عملكرد تيمها تاثير گذار است و من هم تا حدودي خسته شدهام؛ اما با تمرينات ريكاوري كه انجام داديم،براي ديدار فردا به اوج آمادگي ميرسيم.
مهاجم استقلال در خصوص گلنزدن خودش در ديدار با راهآهن گفت: دوست دارم در حملات تيم شركت كنم، البته در آن مسابقه پس از مدتها به عنوان هافبك به ميدان رفتم و تلاش كردم خواستههاي سرمربي را در زمين اجرا كنم.
برهاني در مورد فرصتي كه در داخل محوطه شش قدم راهآهن از دست داد، گفت: در آن صحنه توپ به دروازه بان نزديك بود و تحت هر شرايطي ضربه من به بدن وي اصابت مي كرد.
Alessandro
05-05-2008, 14:21
" فتحاللهزاده " : چند بازيكن اروپايي به خدمت ميگيريم
مديرعامل باشگاه فرهنگي ، ورزشي استقلال تهران گفت براي حضوري قدرتمند در فصل آينده مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران چند بازيكن اروپايي جذب خواهند شد كه در صورت قهرماني در جام حذفي و صعود به جام باشگاههاي آسيا اين اقدام سريعتر صورت خواهد گرفت.
دكتر " علي فتحاللهزاده " روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود مهمترين برنامه تيم فوتبال باشگاه استقلال ، تقويت بيش از پيش يكايك نفرات است تا شرايط قهرماني در جام حذفي فراهم شود .
وي در پاسخ به اين سووال كه در صورت عدم توفيق در جام حذفي آسيا فيروز كريمي به عنوان سرمربي در تيم باقي خواهد ماند ، گفت طبعا هيچ باشگاهي نميتواند در مدت يك سال به همه خواستههاي خود برسد در فوتبال هر اتفاقي ممكن است رخ بدهد اما هدف كنوني ما قهرماني در اين مسابقات است.
من و اعضاي هيات مديره باشگاه از كريمي حمايت ميكنيم و اگر هم قهرمان جام حذفي نشويم براي فصل آينده برنامه ريزي خواهيم كرد تا يك تيم قدرتمند روانه مسابقات كنيم .
وي در ادامه گفت ما يك برنامه سه ساله داريم و هدفمان اين است كه بتوانيم انتظارات ميليونها هوادار پرشور استقلال را فراهم كنيم و برخلاف فصل جاري ، قدرتمندانه تر در ميادين آتي ظاهر شويم .
مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص وضع ناصر حجازي مدير فني تيم استقلال و علل غيبت وي در روزهاي اخير در تمرينات اين تيم گفت متاسفانه در فوتبال ما يكم عادت بد رواج پيدا كرده و تصور ميشود كه پست مدير فني ، تشريفاتي است در صورتي كه در تمامي دنيا مدير فني نقشي كليدي دارد.
وي در ادامه اضافه كرد كماكان راغب هستيم كه حجازي به عنوان مدير فني گزارش كاري بدهد . وي يكي از اسطورههاي فوتبال و از افتخارات باشگاه استقلال است و دوست نداريم كه او از ما فاصله بگيرد.
فتحالله زاده در خصوص اعتراض برخي از پيشكسوتان استقلال مبني بر اينكه چرا يك استقلالي به عنوان سرمربي در تيم فوتبال اين باشگاه فعاليت نميكند ، گفت نوع تعامل من با مو سپيدان و پيشكسوتان استقلال از سالهاي اخير تاكنون كاملا مشخص است من احترام خاصي به افتخار آفرينان اين باشگاه دارم و در اين راستا در ابتداي كار حجازي را به عنوان سرمربي تعيين كردم .
حسن روشن مدير آكادمي استقلال است و موسپيداني چون مهدي حاج محمد ، عباس مژدهي و اكبر افتخاري به عنوان مشاوران عالي در تيمهاي پايه ، روشن را ياري ميدهند .
اصغر حاجيلو و صادق ورمزيار از قديميهاي استقلال هستند كه از ابتداي ليگ برتر در كنار حجازي بودند و اكنون نيز با كريمي همكاري ميكنند ضمن اينكه در برخي از موارد ايجاب ميكند كه تيم دچار شوك شود كه تغييرات در كادر فني به همين علت بود.
وي افزود مگر در گذشته كه رايكوف و جگيچ سرمربي استقلال بودند پيش از ان بازيكنان استقلال بودند در انگليس كه مهد فوتبال در دنياست يك سوئدي به نام سون گوران اريكسون سكان هدايت تيم ملي اين كشور را برعهده داشت.
فتح الله زاده ضمن قدرداني از فعاليت آكادمي استقلال گفت سازندگي يكي از برنامههاي جدي ماست تا استقلال بتواند به عنوان كارخانه بازيكن سازي در ايران به عنوان يك الگو مطرح شود .
قرار است امسال آكادمي استقلال را در استانهايي چون اصفهان ، خوزستان ، اذربايجان غربي ، خراسان رضوي و فارس راه اندازي كنيم و در شهرستانهاي فوتبال خيز تيمهاي نوجوانان و جوانان استقلال با جديت در رقابتهاي مهم حضور داشته باشند.
مديرعامل باشگاه استقلال درباره برپايي اردوي اروپايي گفت قطعا پس از جام حذفي تيم استقلال در يكي از دو كشور اتريش و يا آلمان اردو خواهد داشت ضمن ايكنه تركيه نيز مد نظر است و احتمالات در اين كشور نيز اردوي تداركاتي خواهيم داشت و قصد داريم يك يا دو ديدار تداركاتي با تيمهاي مطرح و نام اشناي اروپايي نيز در جريان اين اردوها داشته باشيم .
وي در پايان در خصوص راه اندازي كمپ استقلال گفت خوشبختانه رييس سازمان تربيت بدني در اين زمينه پيگير هستند و نفريه يكي از اعضاي هيات مديره نيز بطور جدي در حال رتق و فتق امور هستند تا كارها اغاز شود و اين حركت بطور جدي آغاز شود.
البته در اين خصوص با تني چند از مهندسان مجرب الماني مذاكراتي داشته ام و قصد بر اين است كه يك كمپ با الگويي حرفهاي با مساعدت سازمان ترتبيت بدني احداث كنيم كه محل ان در اطراف پارك ارم است .
Alessandro
05-05-2008, 14:24
يروز كريمى: بايد مراقب ضدحملات باشيم
تهران IranSport.Net - سرمربى تيم استقلال گفت: در ديدار مقابل مقاومت سپاسى بايد باهوش بازى كنيم تا اسير ضدحملات نشويم. «فيروز كريمى» در خصوص بازى مقابل مقاومت سپاسى همچنين اظهار داشت: پس از گذشت ۳۰ هفته از ليگ برتر نيازى به پرسيدن اين سؤال نيست كه آيا از مقاومت سپاسى شناخت داريم يا نه. حريف تيمى خوب و قدرتمندى است كه بازيكنان جوان و سرعتى و همچنين مدافعين بلندقامتى دارد. وى ادامه داد: مدافعان مقاومت ضربات اول را به خوبى مى زنند و بايد مراقب باشيم كه اسير ضدحمله نشويم و باهوش عمل كنيم.
Alessandro
05-05-2008, 21:38
پس از تساوي برابر مقاومت سپاسي
كريمي: داور تنها آرزوي زندگيم را برآورده كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تنها آرزويم قضاوت خوب مظفري بود كه اين آرزويم را برآورده كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، فيروز كريمي پس از تساوي يك بر يك برابر مقاومت سپاسي اظهار داشت: بازي خوبي بود. هر دو تيم نمايش خوبي ارائه كردند؛ اما امروز مدافعان و دروازهبان حريف روز خوبي را پشت سر گذاشتند.
وي افزود: تمركز دفاعي ما خيلي خوب بود؛ اما متاسفانه يك گل كاملا بچهگانه خورديم. در مجموع، تيم برتر ميدان بوديم و خالق صحنههاي زيادي روي دروازه حريف بوديم.
سرمربي تيم استقلال تهران در خصوص عملكرد نويد مظفري داور مسابقه، گفت: صحنه پنالتي را نديدم زيرا پشتم به توپ و زمين بود. نميتوانم در مورد آن نظر بدهم؛ اما داور قضاوت خوبي را انجام داد. اين اولين روزي بود كه آقاي مظفري خوب داوري كرد. تنها آرزوي من در زندگي، قضاوت خوب ايشان بود كه آن را برآورده كرد.
كريمي در خصوص قهر فرهاد مجيدي گفت: اين بازيكن قهر نكرد. از من اجازه گرفت و به رختكن رفت.
سرمربي استقلال در خصوص گلنزني آرش برهاني، اظهار داشت: او امروز خيلي آرام و بي خيال بازي كرد و بيش از حد راحت بود. او بايد به گونهاي باشد كه نه زيادي استرس داشته باشد و نه بيش از حد آرام باشد.
وي ادامه داد: تمرينات گلزني زيادي با او انجام داديم. يكي از بازيكناني است كه در سطح فوتبال ايران ميتواند به راحتي از حريف مستقيم خود عبور كند. برهاني بازيكني است كه در خدمت تيم است.
سرمربي استقلال در مورد اخراج نوازي و قرباني، عنوان كرد: هر دو به كميته انضباطي باشگاه ارجاع شدهاند.
سرمربي استقلال در مورد درگيري بيژن كوشكي با يكي از خبرنگاران صدا و سيما، گفت: مطمئن باشيد در اين خصوص بازيكن خود را بازخواست خواهيم كرد و او را به كميته انضباطي معرفي ميكنيم تا ديگر از اين مسائل پيش نيايد.
وي ادامه داد: از مسئولان سازمان ليگ ميخواهم پس از اتمام مسابقه با بازيكنان ما مصاحبه انجام نشود چرا كه بازيكن در آن لحظه استرس زيادي دارد و امكان بروز تنش وجود دارد.
Alessandro
05-05-2008, 21:38
اصغر حاجیلو :
داور مقصر تساوی استقلال نبود / قلعه نویی را استقلالی نمی دانم
سرپرست تیم فوتبال استقلال تاکید کرد: داور عامل تساوی این تیم مقابل مقاومت سپاسی نبوده است.
به گزارش خبرنگار مهر، اصغرحاجیلو پس از تساوی یک بر یک تیم فوتبال استقلال برابر مقاومت شهید سپاسی شیراز با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: متاسفانه لحظه ای گل تساوی را دریافت کردیم که هیچ فرصتی برای جبران نداشتیم. به واقع شوکه شده بودیم و نتوانستیم به جریان بازی برگردیم زیرا فرصت کافی برای این کار در اختیارمان نبود.
سرپرست تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: روی یک اشتباه بچه گانه به حریف فرصت این را دادیم که با ضربه پنالتی دروازه ما را باز کند . فکر می کنم داور در این صحنه اشتباه کرد. شما اگر به قد و قامت امیرآبادی و مهاجم مقاومت نگاه کنید به خوبی مشخص است که مدافع استقلال با قامتی کوتاه تر از مهاجم فجر نمی توانست چنین خطایی را مرتکب شود.
وی افزود: امیرآبادی شاید یک شارژ کوچک روی مهاجم مقاومت انجام داد اما داور منتظر بود تا اعلام پنالتی کند. وی با اذعان به اینکه تساوی استقلال مقابل مقاومت سپاسی ارتباطی به اشتباه داور ندارد افزود: ما می توانستیم و باید بیش از یک گل به تیم مقاومت بزنیم. اگر اختلافمان بیش از دو گل بود قطعا نتیجه مساوی تمام نمی شد.
حاجیلو در خصوص اعتراض فرهاد مجیدی به تعویض اش در دقایق میانی نیمه دوم گفت: مجیدی یک بازیکن است و باید به تشخیص مربی احترام بگذارد.
سرپرست تیم فوتبال استقلال که بدنبال شکایت امیرقلعه نویی به دادگاه احضار شده است در این باره گفت: چندی پیش مصاحبه ای علیه قلعه نویی انجام داده بودم که ظاهرا همین گفتگو باعث رنجیده خاطرشدن او و شکایتش به دادگاه نسبت به من شده است. با این حال در دادگاه حاضر می شوم و از حقانیت خود دفاع می کنم.
وی افزود: دو هفته پیش زمانی که دایی از مایلی کهن شکایت کرده بود گفتگویی از قلعه نویی در رسانه ها خواندم که گفته بود در شأن فوتبال ما نیست که دو پیشکسوت اینگونه نسبت به هم به دادگاه شکایت کنند با اینکه می دانم قلعه نویی توانایی ذهنی بیان چنین مسائلی را ندارد اما از او انتظار داشتم که شکایت نسبت به من چشم پوشی کند.
وی در خاتمه تصریح کرد: من امیر قلعه نویی را استقلالی نمی دانم که بخواهم از او انتظاری داشته باشم که مرا به دادگاه نکشاند.
Esteghlal
08-05-2008, 22:11
پيروز قرباني درباره جلسه ديروز كميته انضباطي در استقلال اظهار داشت: حرفهايمان را در اين جلسه به آقاي حداد گفتم. منتظر تصميم ايشان و فتح الله زاده هستم. هر تصميمي كه آنها برايم بگيرند، تابع آن هستم و قبول ميكنم. به گزارش سایت رسمی باشگاه قربانی در پاسخ به اينكه نميخواهد اين مشكل به صورت مسالمت آميز حل شود، عنوان كرد: اصلا هرچه آقاي فتح الله زاده بگويد، قبول ميكنم.
وي افزود: براي باشگاه تعيين تكليف نميكنم؛ بلكه وضعيت خودم را روشن ميكنم. دوست دارم با توجه به پيشرفتي كه در استقلال داشتم، بمانم؛ .
Esteghlal
09-05-2008, 20:58
سانتیا فوتبال: علي جباري در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: اين تيم به قدري اشكال دارد كه شرح آن يك كتاب ميشود. با اين هفته و آن هفته گفتن، مشكلات استقلال حل نميشود. اين تيم از مديريت گرفته تا مسائل فني، ايراد دارد.
مهاجم سالهاي دور آبيپوشان با بيان اينكه مربيان در چيدمان نفرات از ابتداي فصل دچار مشكل شدند، ادامه داد: در استقلال يك اشتباه را با اشتباه ديگر جبران ميكنند. چه دليلي داشت از سرمربي كه در جاي ديگر مشغول بود، استفاده شود؟ كريمي در اهواز كار ميكرد و نيازي به او نبود.
وي عنوان كرد: آنها كه ميخواستند ناصر حجازي به كارش ادامه دهد، بايد سراغ مربي خارجي ميرفتند. فيروز كريمي در حد استقلال اهواز است. تيم ما آدمهاي بزرگ مي خواهد.
جباري كه به استفاده از مربي خارجي در استقلال اعتقاد دارد، افزود: من كه معتقدم از ابتدا بايد از سرمربي خارجي استفاده ميشد؛ اما حالا كه قرار شد از مربي ايراني استفاده كنند، بايد سراغ پيشكسوتان رفت. اگر امروز اسمي از آنها نيست، به دليل مديريتهاي غلط بوده است.
اين پيشكسوت اظهار داشت: استقلال به قدري مربي دارد كه نيازي به يك غير استقلالي نيست. از ابتدا نبايد از ناصر حجازي در راس مسائل فني استفاده ميشد.
Esteghlal
09-05-2008, 21:46
وحيد طالبلو اظهار داشت: مصدوميت من به طور كامل بهبود پيدا نكرده است. همچنان زير نظر امين نوروزي تمرين ميكنم و براي بازگشت به ميدان منتظر اجازه پزشك هستم. وحيد طالبلو دو هفته است به دليل آسيبديدگي عضله پا در تمرين شركت نميكند. اشكان نامداري پس از مصدوميت وي، در تركيب اصلي تيم فوتبال استقلال قرار گرفت.
Esteghlal
10-05-2008, 19:22
دوست دارم پرسپوليس قهرمان ليگ شود.!
مدافع جوان استقلال تهران ابراز اميدواري كرد كه پرسپوليس رقيب ديرينه آبيهاي تهران، قهرمان رقابت هاي ليگبرتر شود.اميرحسين صادقي با اشاره به اين موضوع اظهار داشت: «رقابت سختي بين سپاهان، پرسپوليس و صباباتري وجود دارد كه نميتوان با قاطعيت در مورد سرنوشت قهرماني حرف زد. هرچند پرسپوليس رقيب هميشگي ما است ولي دوست دارم اين تيم قهرمان ليگ شود چون آنها يكي از دو تيم پرطرفدار ايران هستند و ميتوانند در ليگ قهرمانان آسيا نتايج خوبي بگيرند.وي در ادامه با اشاره به فعاليت استقلال در ليگ برتر و بازي با پاس همدان گفت:
«اين جايگاه واقعي ما در ليگ برتر نيست و در دو بازي آينده تلاش خواهيم كرد تا با كسب 6 امتياز چند پله به ردههاي بالاتر صعود كنيم. برخلاف مسائلي كه عنوان ميشود، ما بيانگيزه نيستيم و دو مسابقه پاياني در ليگ برتر حكم بازيهاي تداركاتي را دارد تا با آمادگي كامل جام حذفي را ادامه دهيم.»
صادقي در پاسخ به اين سئوال كه آيا استقلال قهرمان جام حذفي ميشود گفت: «پيشبيني غيرممكن است چون تمامي تيمها به يك اندازه شانس دارند ولي ما بعد از قهرمان نشدن در ليگ تحت هر شرايطي بايد در جام حذفي قهرمان شويم. خوشبختانه بازيكنان از لحاظ روحي شرايط خوبي دارند و اين روزها هم روي تاكتيك جديدي كار ميكنيم و اميدواريم تفكرات جديد كادرفني جواب بدهد.
مدافع استقلال كه قراردادش با اين تيم رو به پايان است، در خصوص وضعيتش براي سال آينده گفت: «چند پيشنهاد دارم ولي استقلال تيم مورد علاقه من است. براي سال آينده اولويت اول، دوم و سوم من استقلال بود و اگر با اين تيم به توافق نرسم سراغ ديگر گزينهها خواهم رفت.»
Valencia
10-05-2008, 21:41
مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: "پرسپوليس اگر به اندازه بهترين پيشنهاد اروپايي هم پول بدهد، به اين تيم نميروم."
اميرحسين صادقي در گفت و گويي، اظهار داشت: "برخلاف اينكه برخي فكر ميكنند تيم ما براي ليگ بيانگيزه است، براي اينكه به مقام خوبي در ليگ برسيم، كاملا باروحيه هستيم."
وي كه معتقد است تمام فصل را با بدشانسي روبرو شدهاند، ادامه داد: "حاضر نيستيم راجع به مسائل فني بحث كنم چون در حيطه وظايف من نيست. دوست ندارم با جواب دادن به سؤالاتي كه حاشيه دارد، خودم و تيم را به دردسر بيندازم."
اين بازيكن عنوان كرد: "سه ديدار باقيمانده در ليگ را مي خواهيم بدون حاشيه دنبال كنيم. اگر اتفاق خاصي رخ ندهد و مشكل به وجود نياورند، مقابل پاس پيروز ميشويم."
صادقي با اشاره به وضعيت تيم پاس اظهار داشت: "آن ها خطرناك نيستند. در بازي رفت هم با يك كرنر موفق شدند مقابل ما به پيروزي برسند. استقلال از ساير تيمها برنامه بهتري دارد؛ اما در نتيجه گرفتن بد شانس است."
اين مدافع عنوان كرد: "با كمبود بازيكن روبرو هستيم. در خط هافبك اگر يكي از بازيكنان مصدوم يا محروم شود، جايگزيني كه در حد آن ها باشد، نداريم."
صادقي كه قرادادش در پايان فصل به پايان ميرسد، گفت: "دنبال بازارگرمي نيستم و احتياجي به اين هم ندارم. با وجودي كه به پرسپوليس و هوادارانش به عنوان تيم رقيب علاقه دارم، اما هرگز به اين تيم نميروم چون حاضر نيستم به خاطر هواداران استقلال، اين تيم را ترك كنم."
اين مدافع در پاسخ به اينكه مشكلات مالي استقلال تا جه حد در روند كاري تاثيرگذار بوده است، اظهار داشت: "بيشتر بازيكنان طبق قراردادي كه داشتهاند، مطالبات خود را دريافت كردهاند. برخي تعهدات را خود آقاي فتحا..زاده داده بود كه آن هم با توجه به نتايج خوبي كه نگرفتيم، عملي نشده است."
Alessandro
15-05-2008, 02:39
پس از باخت دو بر يك برابر ذوب آهن
برهاني: با اجازه نوازي پنالتي زدم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با اجازه محمد نوازي پشت ضربه پنالتي ايستادم و از اين حركت ناراحت نشد.
به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني پس از شكست دو بر يك برابر ذوب آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم و با حملات متعتدد، حريف را تحت فشار قرار داديم؛ اما روي ضد حمله گل خورديم.
برهاني در خصوص زدن تكرار ضربه پنالتي به جاي محمد نوازي تصريح كرد: كاپيتان تيم ناراحت نشد، زيرا با كسب اجازه از وي پشت ضربه ايستادم و چون شرايط روحي بهتري داشتم، اين توپ را گل كردم.
وي تاكيد كرد: تمام برنامه استقلال براي جام حذفي است. اميدوارم با قهرماني در اين جام ناكاميهاي ليگ را جبران كنيم.
استقلال امروز در هفته سي و سوم ليگ برتر با نتيجه 2 بر يك برابر ذوب آهن در تهران شكست خورد.
تك گل آبي پوشان را برهاني در دقيقه 90 از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند. ضربه اول را نوازي به بيرون زد كه داور دستور تكرار آن را داد
طفره كريمي از پاسخگويي به خبرنگاران
ورمزيار: به دليل اشتباهات داوري پيروز نميشويم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از كسب دوازدهمين شكست در ليگ برتر از پاسخگويي به خبرنگاران خودداري كرد و دستيار خود را به نشست خبري فرستاد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال تهران امروز با نتيجه 2 بر 1 برابر ذوب آهن در ورزشگاه تختي تهران شكست خورد و پس از اين باخت فيروز كريمي بر خلاف وعده اي كه به خبرنگاران داده بود كه همواره پاسخگوي نتايج تيم است، امروز نيز از حضور در نشست خبري خودداري كرد و از خبرنگاران خواست از صادق ورمزيار سوالات خود را بپرسند.
ورمزيار در جمع خبرنگاران گفت: تمام برنامه ما براي جام حذفي است و به تعدادي از بازيكنان تيم نظير فرهاد مجيدي براي حضور قدرتمندانه در اين مسابقات استراحت دادهايم. البته فشردگي مسابقات باعث آسيب ديدگي شماري از بازيكنان ما شده است.
مربي تيم استقلال در مورد شكست امروز گفت: تا دقيقه 70 مسابقه تيم برتر ميدان بوديم؛ اما روي دو اشتباه گل خورديم، ضمن آنكه داور به غير از پنالتي كه براي ما گرفت، ميتوانست يك پنالتي ديگر نيز به سود ما اعلام كند.
وي افزود: متاسفانه به دليل برخي اشتباهات داوري در چند مسابقه اخير نتوانستهايم به پيروزي دست پيدا كنيم؛ اما اميدوارم در جام حذفي موفق باشيم.
Alessandro
15-05-2008, 02:40
پس از شكست برابر ذوب آهن اصفهان
منصوريان: از هواداران عذرخواهي ميكنم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران پس از كسب دوازدهمين شكست اين تيم در ليگ برتر فصل جاري از هواداران عذر خواهي كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا منصوريان پس از شكست دو بر يك ذوب آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از نتيجه به هيچوجه راضي نيستيم و بازي خوبي ارائه نكرديم. گل خود را هم بسيار ديرهنگام به ثمر رسانديم.
وي ادامه داد: در ليگ برتر بسيار ضعيف عمل كرديم و شرمنده هواداران شديم. صداي اعتراض آنها را از سكوها شنيدم و از تمام آنها عذر خواهي ميكنم.
كاپيتان استقلال افزود با تاكيد بر اين نكته كه استقلال در ليگ برتر اشتباهاتي داشت، گفت: اميدوارم بتوانيم در جام حذفي با كسب عنوان قهرماني، ناكاميهاي ليگ را جبران كنيم.
وي تصريح كرد: يك سوال از برنامه ريزان و مسئولان فدراسيون فوتبال دارم. آيا آنها در ابتداي فصل نميدانستند تيم ملي در مسابقات مقدماتي جام جهاني بازي دارد كه ليگ را اينگونه فشرده برگزار كردند؟ به خاطر اين فشردگي، دو بازيكن خوب خود يعني مهرداد پولادي و اصغر نادعلي را به دليل مصدوميت از دست داديم.
منصوريان در پايان اذغان داشت: اميدوارم هواداران در جام حذفي ما را همراهي كنند و البته فصل آينده ليگ به طور منظم برگزار شود.
استقلال تهران امروز در ورزشگاه تختي تهران با نتيجه دو بر يك مغلوب ذوب آهن اصفهان شد
************************************************** *+
.
Esteghlal
18-05-2008, 10:07
استقلال با قلعه نويى موفق مى شود
كريمى: به خاطر مسائل حاشيه اى رفتم
ايران ورزشى - فيروز كريمى حالا كه از استقلال جدا شده حرف هاى تازه اى مى زند، حرف هايى كه قبلا از زبان او نشنيده بوديم. طبيعى هم است كريمى به وعده هايى كه داده عمل نكرده و با ناكامى استقلال را ترك كرده است. كريمى صحبت هايش را اينگونه آغاز مى كند: «عده اى مى خواستند استقلال را به حاشيه بكشند. هنوز هم نمى دانم اين جريان از كجا آب مى خورد،اما اين مسائل باعث شده بود روح و روان بچه ها اذيت شود.» وى البته كناره گيرى اش را هم بى ارتباط به اين مسائل نمى داند: «باور كنيد همين مسائل حاشيه اى سبب شد از استقلال بروم. من با حاشيه هاى استقلال آشنا نبودم و نمى دانستم كار كردن در اين تيم چه مشكلاتى دارد. نمى گويم اين مسائل طراحى شده بود، اما تاثير خودش را گذاشت.» كريمى ادامه مى دهد: «قبل از بازى با پيكان به مدير باشگاه و ۳-۲ بازيكن باتجربه تيم گفتم كه اگر باختيم از تيم مى روم، اما پس از بازى همان افراد پيش آمدند و مرا منصرف كردند. دليل آنها هم اين بود كه مى گفتند كوشكى در دقايق اوليه اخراج شده و آن بازى را در شرايط خاصى واگذار كرديم.
بعد از آن مسابقه تيم خوب نتيجه گرفت تا ديدار با ذوب آهن كه باختيم و من هم به وعده ام عمل كردم و استعفا دادم.» كريمى مى افزايد: «آقاى فتح الله زاده از من خواست ۲ سال ديگر قراردادم را تمديد كنم حتى قرارداد ۴ برگه اى را هم جلوى من گذاشت اما قبول نكردم و گفتم اجازه بدهيد در فرصت مناسب اين كار را انجام دهم به هرحال قسمت نبود كه با استقلال ادامه دهم.» كريمى به تعريف و تمجيد از قلعه نويى نيز مى پردازد: «من با افكار امير آشنا هستم و مى دانم كه او مى تواند در استقلال موفق شود. اميدوارم هر كسى كه مى آيد در وهله اول جام حذفى را فتح كند چرا كه من استقلال را دوست دارم و خواهان موفقيت اين تيم هستم.» و آخرين حرف كريمى باهواداران استقلال است: «از آنها تشكر مى كنم و معذرت مى خواهم كه نتوانستم خواسته هايشان را برآورده كنم. من در اين مدت شرمنده هواداران شدم و به همين دليل در هر تيمى كه مربيگرى كنم در بازى برابر استقلال روى نيمكت نخواهم نشست.»
Esteghlal
18-05-2008, 10:08
قربانى:از رفتن كريمى خوشحالم
پيروز قربانى كه سال گذشته به دليل دعوت نشدن به تيم ملى بارها عليه امير قلعه نويى مصاحبه كرد حالا مدعى است كه مشكلى با اين مربى ندارد، او حالا امير را بهترين گزينه براى استقلال مى داند.
قربانى با اشاره به اين موضوع مى گويد: «دوست ندارم به گذشته ها فكر كنم و با جرات مى گويم كه شايد رفتارهاى بچگانه اى را مرتكب شدم. الان هم خيلى راحت مى گويم كه با گذشته ام خيلى فرق كرده ام و خيلى از رفتارهايم را تغيير داده ام.»
مدافع استقلال درباره جدايى فيروز كريمى با خوشحالى توضيح مى دهد: «از رفتن او خوشحالم البته نه به خاطر خودم، فقط به اين دليل كه استقلال از اين شرايط بد خارج شد و حالا مى توانيم به قهرمانى جام حذفى بيشتر اميدوار باشيم. متأسفانه در اين چند ماه برخورد خوبى با بازيكنان صورت نمى گرفت و اميدوارم شاهد اين رفتارها نباشم.»
قربانى در مورد احتمال حضور قلعه نويى در استقلال مى گويد: «او سابقه درخشانى در اين تيم دارد و بهترين گزينه براى استقلال محسوب مى شود. من به عنوان بازيكن براى هر فردى كه سرمربى استقلال شود آرزوى موفقيت دارم.» مدافع استقلال در پاسخ به اين سؤال كه از چه روزى در تمرينات شركت مى كنى ادامه مى دهد: «با اجازه فتح الله زاده و سرمربى جديد پس از بازگشت تيم از آبادان در اولين تمرين شركت خواهم كرد.»
Esteghlal
18-05-2008, 10:48
قلعه نويى: ازبكستان نمى روم تا استقلال را براى جام حذفى آماده كنم
امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال مس كرمان كه از او به عنوان جانشين فيروز كريمى در استقلال نام برده مى شود تلويحاً ديروز اين خبر را تأييد كرد و گفت: اگر چنين اتفاقى بيفتد تنها به خاطر علاقه مندانى خواهد افتاد كه من طى ۱۶ سال با آنها بودن، خاطرات بسيار خوبى با آنها دارم.
قلعه نويى گفت: هنوز همه چيز بر سر حضور من در استقلال مشخص نيست و چنانچه آقاى پرويز مظلومى هم سكاندار هدايت آبى پوشان شوند، من هر كمكى از دستم برآيد براى ايشان انجام خواهم داد.سرمربى احتمالى تيم استقلال گفت: پيش از اين قرار بود كه من دوم خرداد ماه به ازبكستان سفر كنم اما بخاطر حضور استقلال در جام حذفى از اين سفر چشم پوشى كردم و اين مسأله را به اطلاع دوستان در ازبكستان رساندم.قلعه نويى گفت: به تركيب بازيكنان استقلال دست نخواهم زد چرا كه هدف من دفع كردن نيست. من اعتقاد دارم كه كار بايد براى خدا باشد به همين دليل من مجموعه فعلى بازيكنان استقلال را حفظ خواهم كرد اما در خصوص كادر فنى اين را بايد بگويم كه در تمام دنيا هر مربى با كادر خودش كار مى كند كه من هم از اين قاعده مستثنى نيستم.
قلعه نويى و يك شرط ديگر!
به نظر مى رسد بايد كار امير قلعه نويى با استقلال را تمام شده تلقى كنيم و اين مربى جوان را در جام حذفى بر روى نيمكت آبى پوشان ملاحظه كنيم كه براى دومين بار در دهه ،۸۰ يك مجموعه بحران زده را مهياى فتح جام حذفى مى كند. البته امير در آن سال (۱۳۸۱) تقاضاى چندانى نداشت و حضور در استقلال برايش آنقدر مهم بود كه در مورد برخى مسائل كوتاه بيايد اما حكايت امسال كاملاً متفاوت است. او ديگر آن مربى كم تجربه اوايل دهه جارى تلقى نمى شود و طبيعى است كه براى حضور دوباره در استقلال شرايط خاصى را مطرح كند. طبق شنيده هاى ما يكى از مهمترين شروط قلعه نويى براى آمدن به استقلال اين است كه تمام دستياران موردنظرش بايد از سوى مديريت باشگاه مورد تأييد قرار بگيرند و هيچ كدام نبايد از كنارش دور شوند. البته با توجه به شرايط خاص استقلال بسيار بعيد است كه با اين درخواست قلعه نويى مخالفت شود زيرا براى مديران باشگاه فتح جام حذفى آنقدر مهم است كه براى آن حاضر شوند به چنين خواسته هايى تن در داده و به آنها جامه عمل بپوشانند.
برخلاف تصور قبلى مجيدى با قلعه نويى هماهنگ است
هنگامى كه نام امير قلعه نويى به عنوان مهمترين گزينه هدايت استقلال بر سر زبان ها افتاد، برخى از هواداران اين تيم گمان مى كردند كه فرهاد مجيدى هم در زمره جداشدگان از مجموعه آبى قرار خواهد داشت زيرا رابطه خوبى با قلعه نويى ندارد اما برخلاف انتظار، فرهاد مشكل خاصى با امير نداشته و به احتمال زياد براى او بازى خواهد كرد. البته رابطه مجيدى و قلعه نويى بعد از اينكه امير بر روى نام وى براى جام ملت هاى آسيا خط قرمز كشيد تيره شد اما در زمستان سال گذشته هنگامى كه امير از فرهاد به واسطه لياقت براى پوشيدن پيراهن تيم ملى حمايت كرد دو طرف دوباره با همديگر روابط گرمى پيدا كردند و حالا هم طبيعى است كه مجيدى براى بازى در تيمى كه قلعه نويى هدايت آن را برعهده دارد، كوچكترين مشكلى نخواهند داشت. البته با تمام اين تفاسير اگر فرهاد از تيم هاى اماراتى پيشنهاد داشته باشد بى درنگ از استقلال جداشده و رهسپار دوبى خواهد شد تا فوتبالش را در آنجا ادامه دهد.
حاجيلو،همكار جديد فيروز؟
اگر اصغر حاجيلو را در آينده اى نزديك دوباره كنار فيروز كريمى ديديد تعجب نكنيد! البته با توجه به شرايط موجود، بازگشت كريمى به استقلال منتفى است و از طرف ديگر حاجيلو هم به خاطر حرفهايى كه زده عملاً جايى در جمع آبى پوشان براى فصل آينده نخواهد داشت اما ظاهراً اين ۲ نفر طى ماه هاى اخير رابطه بسيار گرمى با يكديگر پيدا كرده اند و مى خواهند همكارى با هم را تداوم ببخشند. از طرف ديگر طى روزهاى اخير تنها فردى كه صراحتاً از كريمى حمايت كرد و استقلالى ها را به واسطه رفتار خود به باد انتقاد گرفت، حاجيلو بود به همين خاطر سرمربى مستعفى استقلال قصد دارد از وجود وى به عنوان همراه جديد در كنار خود سود ببرد. شنيده هاى ما حاكيست، به احتمال زياد اصغر حاجيلو به عنوان سرپرست در تيمى كه كريمى هدايت آن را بر عهده بگيرد مشغول به كار خواهد شد. اين روزها شايعه شده كه كريمى در ليگ هفتم بر روى نيمكت صباباترى يا استقلال اهواز خواهد نشست و از فوتبال حرفه اى فاصله نخواهد گرفت.
تدارك وسيع قلعه نويى همكاران خود را ۲ ماه قبل انتخاب كرد
امير قلعه نويى در جام حذفى هدايت استقلال را برعهده خواهد داشت. اين خبر پنجشنبه شب مثل برق در سراسر تهران پيچيد و به يك sms جذاب ميان اهالى فوتبال بدل گرديد. اين مسأله از صبح جمعه هم تأييد گرديد و به مرور زمان اسامى اطرافيان و دستياران قلعه نويى تكميل شد. البته اين خبر براى خوانندگان ابرار ورزشى چندان عجيب نبود زيرا به گواه آرشيو ما در اواسط ارديبهشت با توجه به منابع موثقى كه در اختيار داشتيم اغلب اين اخبار را برايتان نوشته و حتى به نام دستياران احتمالى امير هم اشاره كرده بوديم.جالب است بدانيد قلعه نويى همكاران خود را به سرعت انتخاب نكرد بلكه تقريباً از ۲ ماه قبل بر استفاده از آنها تأكيد داشت و هماهنگى هاى لازم در اين مورد را انجام داده بود. البته امير در آن زمان احتمال نمى داد كه حتماً سرمربى استقلال شود اما با اين وجود كادر دستياران خود را گزينش كرده بود و مى خواست در ليگ هشتم آنها را در هر تيمى كه باشند، كنار خود ببيند.
دلخورى كريمى از حسن زاده؟
فيروز كريمى پس از كناره گيرى خود هرگز عليه فتح الله زاده، حجازى و اعضاى هيأت مديره استقلال موضع گيرى نكرد و حتى براى امير قلعه نويى هم آرزوى موفقيت نمود تا بعداً متهم به ضديت با وى نشود. البته كريمى از برخى مسائل دلخور است و از بيان آن هيچ واهمه اى ندارد، همان طور كه جمعه شب هم در برنامه «ورزش از نگاه ۲» مواردى را به صورت سربسته با مردم در ميان گذاشت.در همين مورد از گوشه و كنار خبر مى رسد سرمربى مستعفى استقلال از «رضا حسن زاده» ناراحت بوده و اين موضوع را به اطلاع اطرافيان خود هم رسانده است.ظاهراً كريمى از مصاحبه هايى كه حسن زاده طى ماه هاى اخير عليه وى انجام مى داده دلخور شده بود اما به خاطر شرايط حساس استقلال جواب مدافع سابق آبى پوشان را نمى داد تا تيم وارد جنجال دوباره نشود اما به محض اينكه ديد بعد از استعفاى خود نام حسن زاده به عنوان سرپرست احتمالى تيم بر سر زبان ها افتاده، ناراحت شد و...البته آقا فيروز هنوز اين موضوع را به صورت رسمى تأييد نمى كند اما ظاهراً از رفتار شاگرد سابق خود دلگير است.
قلعه نويى، سه شنبه ليست مى دهد
اگر اتفاق عجيبى طى امروز و فردا رخ ندهد امير قلعه نويى دوباره هدايت استقلال را برعهده خواهد گرفت و در اولين گام بايد اين تيم را در جام حذفى به سرمنزل مقصود برساند. البته اين تورنمنت هيچ تأثيرى در آينده كارى امير ندارد و او تحت هر شرايطى در ليگ هشتم سرمربى آبى پوشان تلقى مى شود (البته همان طور كه گفتيم به شرطى كه طى اين ۲ روز اتفاق غيرمنتظره اى رخ ندهد) روى همين اصل طبيعى است كه از همين حالا در انديشه ساختن تيمى قدرتمند براى فصل آتى باشد. در همين مورد ظهر ديروز از طريق يك مقام آگاه مطلع شديم كه امير ليست نفرات خود براى ليگ هفتم را تا حد زيادى آماده كرده است و اگر اتفاق خاصى رخ ندهد، آن را صبح سه شنبه در اختيار مديريت باشگاه مى گذارد تا زمينه براى جذب اين بازيكنان آغاز شود. طبيعى است كه با تدوين فهرست مذكور نفرات جدا شده از جمع آبى پوشان هم تا حد بسيار زيادى مشخص مى شوند. البته بازيكنان جدا شده همين حالا هم تقريباً مشخص هستند و تشخيص نام آنها براى هواداران اصلاً دشوار نيست.
Ashkan Gunner
18-05-2008, 12:32
امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال مس كرمان كه از او به عنوان جانشين فيروز كريمى در استقلال نام برده مى شود تلويحاً ديروز اين خبر را تأييد كرد و گفت: اگر چنين اتفاقى بيفتد تنها به خاطر علاقه مندانى خواهد افتاد كه من طى ۱۶ سال با آنها بودن، خاطرات بسيار خوبى با آنها دارم.
قلعه نويى گفت: هنوز همه چيز بر سر حضور من در استقلال مشخص نيست و چنانچه آقاى پرويز مظلومى هم سكاندار هدايت آبى پوشان شوند، من هر كمكى از دستم برآيد براى ايشان انجام خواهم داد.سرمربى احتمالى تيم استقلال گفت: پيش از اين قرار بود كه من دوم خرداد ماه به ازبكستان سفر كنم اما بخاطر حضور استقلال در جام حذفى از اين سفر چشم پوشى كردم و اين مسأله را به اطلاع دوستان در ازبكستان رساندم.قلعه نويى گفت: به تركيب بازيكنان استقلال دست نخواهم زد چرا كه هدف من دفع كردن نيست. من اعتقاد دارم كه كار بايد براى خدا باشد به همين دليل من مجموعه فعلى بازيكنان استقلال را حفظ خواهم كرد اما در خصوص كادر فنى اين را بايد بگويم كه در تمام دنيا هر مربى با كادر خودش كار مى كند كه من هم از اين قاعده مستثنى نيستم.
قلعه نويى و يك شرط ديگر!
به نظر مى رسد بايد كار امير قلعه نويى با استقلال را تمام شده تلقى كنيم و اين مربى جوان را در جام حذفى بر روى نيمكت آبى پوشان ملاحظه كنيم كه براى دومين بار در دهه ،۸۰ يك مجموعه بحران زده را مهياى فتح جام حذفى مى كند. البته امير در آن سال (۱۳۸۱) تقاضاى چندانى نداشت و حضور در استقلال برايش آنقدر مهم بود كه در مورد برخى مسائل كوتاه بيايد اما حكايت امسال كاملاً متفاوت است. او ديگر آن مربى كم تجربه اوايل دهه جارى تلقى نمى شود و طبيعى است كه براى حضور دوباره در استقلال شرايط خاصى را مطرح كند. طبق شنيده هاى ما يكى از مهمترين شروط قلعه نويى براى آمدن به استقلال اين است كه تمام دستياران موردنظرش بايد از سوى مديريت باشگاه مورد تأييد قرار بگيرند و هيچ كدام نبايد از كنارش دور شوند. البته با توجه به شرايط خاص استقلال بسيار بعيد است كه با اين درخواست قلعه نويى مخالفت شود زيرا براى مديران باشگاه فتح جام حذفى آنقدر مهم است كه براى آن حاضر شوند به چنين خواسته هايى تن در داده و به آنها جامه عمل بپوشانند.
برخلاف تصور قبلى مجيدى با قلعه نويى هماهنگ است
هنگامى كه نام امير قلعه نويى به عنوان مهمترين گزينه هدايت استقلال بر سر زبان ها افتاد، برخى از هواداران اين تيم گمان مى كردند كه فرهاد مجيدى هم در زمره جداشدگان از مجموعه آبى قرار خواهد داشت زيرا رابطه خوبى با قلعه نويى ندارد اما برخلاف انتظار، فرهاد مشكل خاصى با امير نداشته و به احتمال زياد براى او بازى خواهد كرد. البته رابطه مجيدى و قلعه نويى بعد از اينكه امير بر روى نام وى براى جام ملت هاى آسيا خط قرمز كشيد تيره شد اما در زمستان سال گذشته هنگامى كه امير از فرهاد به واسطه لياقت براى پوشيدن پيراهن تيم ملى حمايت كرد دو طرف دوباره با همديگر روابط گرمى پيدا كردند و حالا هم طبيعى است كه مجيدى براى بازى در تيمى كه قلعه نويى هدايت آن را برعهده دارد، كوچكترين مشكلى نخواهند داشت. البته با تمام اين تفاسير اگر فرهاد از تيم هاى اماراتى پيشنهاد داشته باشد بى درنگ از استقلال جداشده و رهسپار دوبى خواهد شد تا فوتبالش را در آنجا ادامه دهد.
حاجيلو،همكار جديد فيروز؟
اگر اصغر حاجيلو را در آينده اى نزديك دوباره كنار فيروز كريمى ديديد تعجب نكنيد! البته با توجه به شرايط موجود، بازگشت كريمى به استقلال منتفى است و از طرف ديگر حاجيلو هم به خاطر حرفهايى كه زده عملاً جايى در جمع آبى پوشان براى فصل آينده نخواهد داشت اما ظاهراً اين ۲ نفر طى ماه هاى اخير رابطه بسيار گرمى با يكديگر پيدا كرده اند و مى خواهند همكارى با هم را تداوم ببخشند. از طرف ديگر طى روزهاى اخير تنها فردى كه صراحتاً از كريمى حمايت كرد و استقلالى ها را به واسطه رفتار خود به باد انتقاد گرفت، حاجيلو بود به همين خاطر سرمربى مستعفى استقلال قصد دارد از وجود وى به عنوان همراه جديد در كنار خود سود ببرد. شنيده هاى ما حاكيست، به احتمال زياد اصغر حاجيلو به عنوان سرپرست در تيمى كه كريمى هدايت آن را بر عهده بگيرد مشغول به كار خواهد شد. اين روزها شايعه شده كه كريمى در ليگ هفتم بر روى نيمكت صباباترى يا استقلال اهواز خواهد نشست و از فوتبال حرفه اى فاصله نخواهد گرفت.
تدارك وسيع قلعه نويى همكاران خود را ۲ ماه قبل انتخاب كرد
امير قلعه نويى در جام حذفى هدايت استقلال را برعهده خواهد داشت. اين خبر پنجشنبه شب مثل برق در سراسر تهران پيچيد و به يك sms جذاب ميان اهالى فوتبال بدل گرديد. اين مسأله از صبح جمعه هم تأييد گرديد و به مرور زمان اسامى اطرافيان و دستياران قلعه نويى تكميل شد. البته اين خبر براى خوانندگان ابرار ورزشى چندان عجيب نبود زيرا به گواه آرشيو ما در اواسط ارديبهشت با توجه به منابع موثقى كه در اختيار داشتيم اغلب اين اخبار را برايتان نوشته و حتى به نام دستياران احتمالى امير هم اشاره كرده بوديم.جالب است بدانيد قلعه نويى همكاران خود را به سرعت انتخاب نكرد بلكه تقريباً از ۲ ماه قبل بر استفاده از آنها تأكيد داشت و هماهنگى هاى لازم در اين مورد را انجام داده بود. البته امير در آن زمان احتمال نمى داد كه حتماً سرمربى استقلال شود اما با اين وجود كادر دستياران خود را گزينش كرده بود و مى خواست در ليگ هشتم آنها را در هر تيمى كه باشند، كنار خود ببيند.
دلخورى كريمى از حسن زاده؟
فيروز كريمى پس از كناره گيرى خود هرگز عليه فتح الله زاده، حجازى و اعضاى هيأت مديره استقلال موضع گيرى نكرد و حتى براى امير قلعه نويى هم آرزوى موفقيت نمود تا بعداً متهم به ضديت با وى نشود. البته كريمى از برخى مسائل دلخور است و از بيان آن هيچ واهمه اى ندارد، همان طور كه جمعه شب هم در برنامه «ورزش از نگاه ۲» مواردى را به صورت سربسته با مردم در ميان گذاشت.در همين مورد از گوشه و كنار خبر مى رسد سرمربى مستعفى استقلال از «رضا حسن زاده» ناراحت بوده و اين موضوع را به اطلاع اطرافيان خود هم رسانده است.ظاهراً كريمى از مصاحبه هايى كه حسن زاده طى ماه هاى اخير عليه وى انجام مى داده دلخور شده بود اما به خاطر شرايط حساس استقلال جواب مدافع سابق آبى پوشان را نمى داد تا تيم وارد جنجال دوباره نشود اما به محض اينكه ديد بعد از استعفاى خود نام حسن زاده به عنوان سرپرست احتمالى تيم بر سر زبان ها افتاده، ناراحت شد و...البته آقا فيروز هنوز اين موضوع را به صورت رسمى تأييد نمى كند اما ظاهراً از رفتار شاگرد سابق خود دلگير است.
قلعه نويى، سه شنبه ليست مى دهد
اگر اتفاق عجيبى طى امروز و فردا رخ ندهد امير قلعه نويى دوباره هدايت استقلال را برعهده خواهد گرفت و در اولين گام بايد اين تيم را در جام حذفى به سرمنزل مقصود برساند. البته اين تورنمنت هيچ تأثيرى در آينده كارى امير ندارد و او تحت هر شرايطى در ليگ هشتم سرمربى آبى پوشان تلقى مى شود (البته همان طور كه گفتيم به شرطى كه طى اين ۲ روز اتفاق غيرمنتظره اى رخ ندهد) روى همين اصل طبيعى است كه از همين حالا در انديشه ساختن تيمى قدرتمند براى فصل آتى باشد. در همين مورد ظهر ديروز از طريق يك مقام آگاه مطلع شديم كه امير ليست نفرات خود براى ليگ هفتم را تا حد زيادى آماده كرده است و اگر اتفاق خاصى رخ ندهد، آن را صبح سه شنبه در اختيار مديريت باشگاه مى گذارد تا زمينه براى جذب اين بازيكنان آغاز شود. طبيعى است كه با تدوين فهرست مذكور نفرات جدا شده از جمع آبى پوشان هم تا حد بسيار زيادى مشخص مى شوند. البته بازيكنان جدا شده همين حالا هم تقريباً مشخص هستند و تشخيص نام آنها براى هواداران اصلاً دشوار نيست.
Ashkan Gunner
18-05-2008, 12:43
بازخواني يك نامه
اين نامه 2 سال پيش خطاب به آقاي قلعه نوعي نوشته شد و بنا به اقتضاي يكي از صحبت هايي كه در تالار هاي گفتگو انجام شده مجددا در بخش مقالات گذاشته شد تا دوستان عزيز بتوانند تيم را در آن حال و هوا و در حال و هواي امروز كه هفته هشتم ليك امسال انجام شده مقايسه اي انجام دهند و اينقدر در مورد سروران گرامي حجازي و قلعه نوعي بحث و جدل نكنند و بدانند كه مشكلات استقلال مشكلات فوتبال ماست نه اشخاص.
نامه سر گشاده به آقاي قلعه نوعي
بنام خدا من آنچه شرط بلاغ است با تو مي گويم تو خواه از سخنم پند گير و خواه ملال
چند روزي از آخرين بازي تيم محبوب ما استقلال, يعني بازي استقلال- سايپا مي گذرد و تمامي هواداران و مشتاقان استقلال ضمن اينكه از اين بازي لذت برده اند ولي هنوز در تعجب اند كه چگونه يك تيم مي تواند فرصت هاي چنين طلايي را براحتي از دست بدهد و سپس به خرافاتي چون جادوگر و دست هاي پشت پرده بعنوان مسسببان اصلي ناكامي هاي سريالي اين تيم بپردازد . مربي كاركشته اي چون امير قلعه نوعي بگويد تعجب مي كنم چگونه تيم سايپا به صدر جدول رسيده و به تحقير تيم سايپا (فراموش نكنيد تيم سايپا) بپردازد كه گناهي جز استفاده بهينه از داشته هايش ندارد. جناب اقاي قلعه نوعي وقتي بزرگان از بزرگي دست بكشند و جانب ترس و احتياط پيش گيرند و يا قدرت حريف را به هيچ بگيرند و به ابواب جمعي انتقال بدهند، بديهي است كه هركس قدري جربزه و تفكر چاشني كارش نمايد بزرگي خواهد كرد. قدري منصف باشيد كدام تيم از چنين سرمايه اي كه در دست جنابعالي و مديريت باشگاه قرار گرفته برخوردار است. فراموش نكنيم مدتها است كه ديگر سرمايه هاي مادي مبناي تعيين ثروت نيست و الي عربستان و قطر و كويت ثروتمند ترين كشورهايند. بلي نيروي انساني مهمترين سرمايه است كه بحمد ا... ذخيره هاي بيستم شما حداقل روي كاغذ از بهترين بازيكنان بعضي تيم ها بهترند. مشكل اساسي در فرافكني و واقعيت گريزي است. واقعيت اين است كه :
1- شما تيم را براي نوع بازي ارنج نمي كنيد و ارنج تيمي شما (و حتي بازيكنان جانشين و گاهي زمان جايگزيني و فرد جايگزين) ثابت است و مربي هاي با دانش و با تجربه هر تيم براحتي مي توانند با شناخت مختصر از خصوصيات بازيكنان شما با از كار انداختن بازيكنان كليدي تيم را فلج نمايند.
2- اگرچه دستياران كارشناسي مانند اقبالي و مرفاوي زحمات زيادي براي تيم شما مي كشند ولي به نظر ميرسد شيوه تمرينات شما بسيار يكنواخت و فاقد شادابي و آموزش مستمر است. دليل امر تكرار اشتباهات سيستماتيك در بازي هاي شماست. فيلم بازيهايتان را نگاه كنيد. چند بار آقاي اكبر پور موقعيت هاي 6 قدم را بصورت هاي تك به تك از دست داده اند اگرچه وي بازيكني بسيار باهوش و تكنيكي است. چند گل را آقاي عنايتي روي جايگيري صحيح و يا در ريباند ها زده است اگر چه ايشان هم يك گلزن مادرزادي است. كارنامه اش نشان ميدهد. ميدانيد اگر اين خط هافبك و دفاع در تيمي مانند ابومسلم جمع بود عنايتي تاكنون چند گل به ثمر رسانده بود؟ هافبك هاي شما چند توپ بازگشتي از پشت 18 قدم را به ثمر رسانده اند. ازاين گونه سوالات بسيارند كه بايد براي آنها جواب يافت.
3-به عقيده نگارنده براي يك بازيكن تفريحي فرحبخش تر ازفوتبال نيست. بازيكن حتي بايد ساعات فراغتش هم سرشار از تماشا و بازي فوتبال و توجه به حركات بازيكنان هم پست موفق باشد. مثلا آقاي عنايتي و اكبرپور و ساير فوروارد هاي شما در طول روزها و هفته ها با هدف آموختن به تماشاي نوابغ فوتبال مانند گردمولر و رونالدينهو و .... مي پردازند. در كلاس ها آيا شيوه هاي ضربه زدن در نقاط مختلف محوطه جريمه را نگاه كرده اند. گل رونالدو به اوليوركان را در جام جهاني گذشته و يا گل گرد مولر در جام جهاني 1974 با نوك پارا ديده اند. حتي كارهاي نمونه هاي وطني مانند فرشاد پيوس و علي دايي را مورد بررسي قرار مي دهند.
4-طبق آمار امروزه بيشتر تيم هاي دنيا به تقريب پنجاه در صد گل هاي خود را روي ضربات شروع مجدد مي زنند. ما چند گل را زده ايم. بهترين ضربه زنهاي ما آقايان جباري و فكري هستند. چند گل روي اينگونه ضربات زده اند؟ بياد دارم كه در دوران نوجوان و جواني در باشگاه عقاب يك ديوار تخته اي نصب شده بود و تصوير يك دروازه ماتريس شده (چهار خانه) روي آن و بخشي از تمرينات ما به ضربه زدن به قصد هر مربع بود. بطوريكه قادرشده بوديم از هر فاصله اي به خانه دلخواه شليك كنيم اگرچه در سطح نوجوانان امروزي استقلال هم نمي توانستيم فوتبال بازي كنيم. آيا در تمرين هاي شما چنين است و اين تابلو ها كجا نصب شده اند تا چنين عمل شود؟ مشكل اساسي فورواردههاي ما اين است كه مي خواهند گلهاي بياد ماندني بزنند و باصطلاح دروازه را بتركانند، نه باور كنيد گل زدن اگرچه اينكه استعداد مي خواهد (كه دارند) و ظاهراكار مشكلي است ولي اگر از آقاي مرفاوي بپرسيد خواهند گفت كار بسيار دشواري هم نيست. تفكرو مهارت مي طلبد. توجه مي خواهد. آموزش و تمرين مي خواهد. امتحان كنيد.
-5 تيم شما از لحاظ وضعيت دفاعي با توجه به مهره هايي كه داريد مشكلات كمتري دارد ولي بدون اشكال نيست آقاي فكري بعنوان آخرين و سازمان دهنده دفاع تيم از زيان هاي بازي مقابل ابومسلم و اشتباه فاحش آقاي مجيدي فارغ نشده است، جانب احتياط را نمي شناسد و مجددا با اعتماد به آقاي گيلائوري گلي مشابه را تقديم تيم سپاهان مي كنيد. آقاي كاظمي كه خيلي دوست دارند يك گاتوزو باشند ولي از گاتوزو فقط خشونت را ديده اند (نه خشونت روي توپ كه جانمايه اصلي بازي گاتوزو است) مهارت او درتخريب بازي تيم مقابل را نمي بينند. قطع ارتباط هاي قطري ميان زمين اين بازيكن را ملاحظه نمي كنند. اصلا متوجه خشونت ها و خطاهاي بخصوص پشت محوطه جريمه نيست. شانس آورده ايم كه تيم هاي ليگي داخلي همانند تيم هاي اروپايي و آمريكاي لاتين ضربه آزاد زن هاي حرفه اي ندارند والي معلوم نبود تا بحال چند گل روي اين ضربه ها خورده باشيم كه شيرازه تيم را از هم بپاشاند.
6- در دسته بندي مربيان الف : گروهي دانش دارند, مديريت كوچينگ ندارند. معمولا بهترين تيم ها را هم با بحران مواجه مي سازند. زير نظر كوچ هاي موفق، بسيار مفيدند ولي مستقلا ناموفق. قادرند هر تيمي را به دسته پايين تر رهنمون شوند. روي تخته سياه عالي ولي در زمين سر درگم هستند. نمونه اين مربيان را در همين ليگ خود مي توانيم بخوبي بيابيم. در برنامه هاي تلويزيوني هم مي توانيد آنان را مشاهده نماييد.
مشابه ايتاليايي آن آقاي كوزمي. ب: گروهي دانش دارند؛ مديريت كوچينگ دارند ولي متاسفانه مطالعه و باز آموزي را كسر شان خود مي دانند و در گذشته ها غرق مي شوند و هميشه داراي نام و پوسته بزرگ با محتوايي نيمه پر هستند. اينگونه مربيان در بهترين شرايط مالك مطلق العنان رتبه دوم اند. هكتور كوپر, تاپ مولروزاكروني و ... از اين گروهند. ج: گروهي دانش بسيار زياد و به روز ندارند,مديريت كوچينگ خوبي دارند با دستياراني كه انتخاب مي كنند تمامي نقاط ضعف خود را مي پوشانند. گناه را به گردن ديگران نمي اندازند و حد توانايي هاي خود را مي شناسند و ضعف را پنهان نه كه با كمك ديگران رفع مي كنند و نسبتا هم موفق بوده اند. نمونه خوب اين مربيان جناب آقاي پور حيدري است. علي پروين قبل از آن كه سلطان شود چنين بود. د: ولي يك گروه بسيار موفقند. زمانرا بسيار مقتصدانه و بجا صرف مي كنند. برنامه دارند و آموزش را ابتدا در خود نهادينه مي كنند سپس آنرا به بند بند اجزاء تيم از مدير عامل تا تداركاتيچي ها تيم تزريق مي كنند. كمتر به حاشيه ها توجه دارند و در متن زندگي مي كنند. در جنگ ها ي رواني رقبا غرق نمي شوند و فقط با لبخند اعتماد به نفس خود را نشان داده و حرف هاي خود را در زمين مسابقه مي زنند. اسير حادثه نمي شوند و به استقبال حوادث مي روند. چون از قبل فكر روز هاي مبادا را كرده اند غافلگير نمي شوند.مي دانند چه دارند و چه مي خواهند. بنابراين كمبود ها را مي شناسند. در هنگام خريد آنچه را نياز دارند مي خرند نه آنچه كه قيمتش و يا رنگ و لعاب و يا نامش مناسب است. هرگونه اضطراب و استرس را از خود و ابواب جمعي دور مي كنند. شاگردان خود را براي اخذ بالاترين نمره (ممتاز) به زمين مي فرستند، از شكست ها پل پيروزي مي سازند و هربار كه تا مرز نابودي هم بروند مجددا بر ميخيزند و با انرژي مضاعف دوباره شروع مي كنند.
(لابد انسان بدون روحيه را يك ماشين عالي, فارغ از هرگونه خلاقيت و باز سازي ميدانند و نه بيشتر) وقتي شرايط كار فراهم نيست ترجيح ميدهند كه پيشنهادات نا مناسب را رد كنند و حتي بدون تيم بمانند. اين دسته از مربيان حتي مدتها بي كار بمانند پيشنهاد هر تيمي را هم نمي پذيرند و تيم را با تمامي جزئياتش خود انتخاب مي كنند. و بسياري موارد ديگر,كه اگر نيك بنگريم بي گمان در خواهيم يافت. نمونه اين مربيان كاپلو, ليپي جسارتا اجازه مي خواهم بپرسم شما از كدام دسته هستيد؟ مطمئنا با اين روندي كه پيش مي رود بيم آن دارم كه در گروه ب قرار بگيريد. ولي ايمان دارم كه شما مي توانيد و بايد در گروه د قرار گيريد. به ياد دارم در دوران بازيگري بسيار پر حوصله و با اعتماد بنفس و تفكر فوتبال مي كرديد (چفدر شبيه مجتبي جباري) چه در شاهين و چه در استقلال و بي گمان در آينده نه چندان دور به اين مراحل نيز مي رسيد. ولي اكنون استقلال به شما و كوچينگ عالي شما نياز دارد. ابتدا حسابهاي خود را دقيقا بررسي كنيد. موجودي هايتان را بشناسيد نقاط ضعف و قدرت تيم را كلاسه كنيد. اسير دو سه جوجه مطبوعاتي رقيب و جنگ هاي رواني نشويد. از آمار خيلي كمك بگيريد تهيه آمار زياد مشكل نيست حتي هواداران با سواد بي گمان افتخار مي كنند كه كمكي كرده باشند. لب تر كنيد. براي هر بخش از تيم برنامه تهيه كنيد و براي اجرا به زير دستان بدهيد. دستهايتان را فداي انديشه هايتان كنيد. كمتر كار و فكر بيشتركنيد بي گمان پاسخ چرا هاي شما و هوادارانتان را در خواهيد يافت. با اين اميد كه روزي استقلال سرفراز و استقلاليان خرسند و سرخوش از پيروزهاي شما نه در ايران كه در آسيا و جهان باشند.
Esteghlal
22-05-2008, 20:20
امير قلعه نويي پيش از آغاز تمرين امروز تيم استقلال تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اگر به تيم استقلال بازگشتم به اين دليل است كه آن را دوست دارم. وي افزود: تماشاگراني نيز در اين چند روز اخير در تمرين تيم حاضر ميشوند به خاطر علاقه فراوان به استقلال است، نه امير قلعه نويي. من هم جزئي از اين تيم هستم و اميدوارم استقلال به شرايط آرماني برسد، هر چند با حضور اين تماشاگران پرشور و مديريت قوي و بازيكنان خوب، آينده استقلال را روشن ميبينم.
سرمربي سابق تيم مس كرمان در خصوص ليگ برتر در فصل گذشته گفت: مسابقات منظم برگزار شد، فقط در چهار هفته پاياني به خاطر تيم ملي مسابقات فشرده و هر سه روز يكبار برگزار شد كه اين مسئله روي تاكتيك تيمها و شرايط بدني بازيكنان تاثير منفي گذاشته بود. اميدوارم در فصل آينده فدراسيون برنامه مدوني براي مسابقات داشته باشد و در تاريخ اعلام شده ليگ آغاز و به اتمام برسد.
سرمربي سابق تيم فوتبال ايران در مورد افزايش سهميه تيمهاي ايران در ليگ قهرمانان آسيا عنوان كرد: اين مسئله بسيار خوب و خوشحال كننده است و انگيزه تيمها را براي تلاش بيشتر ميكند. از اين پس تيم ها براي رده دوم و سوم نيز تلاش مي كنند و اين مسئله باعث پيشرفت فوتبال ايران خواهد شد.
قلعه نويي در مورد فهرست مازاد بازيكنان تيم استقلال گفت: متاسفانه در اين چند روز اين طور عنوان شده كه من با برخي از بازيكنان خصومت شخصي دارم؛ اما اين مسئله به هيچ عنوان صحت ندارد، چراكه كينهاي از هيچ بازيكني در دل ندارم. براي موفقيت تيم به تمام بازيكنان نياز دارم؛ اما در پايان هر فصل هر تيم بازيكنان جديدي را براي تقويت خود جذب ميكند و استقلال نيز از اين قاعده مستثني نيست.
وي تاكيد كرد: با بازيكنان استقلال هم قسم شدهايم تا در جام حذفي موفق شويم كه با حمايت تماشاگران و به اميد خدا به اين مهم دست پيدا خواهيم كرد.
Esteghlal
22-05-2008, 20:21
در پی تفویض کلیه وظایف و اختیارات رئیس سازمان تربیت بدنی و رئیس مجمع باشگاه استقلال تهران به مسعود زریبافان ، عليفتحا..زاده اظهار داشت: حضور زريبافان را در باشگاه استقلال تهران به فال نيك ميگيرم. يك استقلالي خوش نام است. حضور در پست رياست مجمع را به ايشان تبريك ميگويم.
وي افزود: اميدوارم باحمايتها و كمكهاي ايشان استقلال به جايگاه اصلي خود برسد.
سخنگوی باشگاه استقلال تاکید کرد تا پایان مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور هیچ تغییراتی در رده مدیریتی این باشگاع اعمال نخواهد شد.
هاشم ساعدی با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: هفته گذشته طی حکمی از سوی آقای محمد علی آبادی کلیه اختیارات ریاست مجمع باشگاه استقلال به آقای مسعود زریبافان تفویض شد. مطابق با اساسنامه باشگاه استقلال کلیه اختیارات ریاست مجمع باشگاه از جمله ایجاد تغییر در هیئت مدیره، برگزاری مجامع و سیاست گذاری های کلان در جهت پیشبرد اهداف باشگاه و ... بر عهده آقای زریبافان خواهد بود و ایشان هستند که در مسائل کلان باشگاه با همکاری اعضا هیئت مدیره تصمیم گیری خواهند کرد.
وی با تاکید به اینکه اگر بنا به اعمال تغییرات باشد هیئت مدیره باشگاه در این خصوص تصمیم گیرنده خواهد بود، افزود: اینکه چه کسی مدیرعامل باشگاه باشد از اختیارات مجمع و هیئت مدیره است. در عین حال اگر بنا باشد تغییراتی در کادر فنی و سرپرستی باشگاه اعمال شود شخص مدیرعامل تصمیم گیرنده است که می تواند تصمیمات خود را با هماهنگی هیئت مدیره باشگاه اتخاذ و نسبت به اجرای آن اقدام کند.
سخنگوی باشگاه استقلال با تاکید بر اینکه تغییرات در این باشگاه سلسله مراتبی دارد، افزود: تا به امروز هیچ تغییراتی در رده مدیریتی باشگاه نداشته ایم و اعضا هیئت مدیره طی روزهای اخیر نشستی نداشته اند. آنچه مسلم است مدیرعامل، کادر فنی و سرپرستی و کلیه بازیکنان حداقل تا پایان مسابقات فوتبال جام حذفی باقدرت به کار خود ادامه خواهند داد.
ساعدی در ادامه اظهار داشت: تا پایان مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور شاهد تغییرات در باشگاه استقلال نخواهیم بود. پس از این رقابت ها طبیعی است که ریاست مجمع باشگاه واعضا هیئت مدیره گردهم می آیند، عملکرد یک ساله باشگاه ارزیابی کرده و بر اساس این ارزیابی برای آینده باشگاه تصمیم گیری کنند.
وی ادامه داد: متاسفانه این روزها از قول منابع آگاه که ماهیت شان مشخص نیست مسائلی عنوان می شود مبنی بر اینکه افرادی جانشین افراد دیگر در باشگاه استقلال می شوند. بیان این شایعات بدون مبنا بوده، جز ایجاد حاشیه ثمره ای دیگر ندارد و از واقعیت به دور است.
سخنگوی باشگاه استقلال وحدت و هماهنگی بین ارکان باشگاه استقلال را مهمترین عامل در توفیق آبی پوشان برشمرد و تاکید کرد: با توکل به خدا در سایه تلاش و همدلی مجموعه بازیکنان و مربیان موفقیت در جام حذفی دور ازدسترس نیست. امیدوارم در پایان فصل جاری توفیق دستیابی به افتخار دیگر برای استقلال فراهم شود تا بار دیگر شاهد حضور این باشگاه پرافتخار در مسابقات جام باشگاه های آسیا باشیم.
امیر قلعه نویی بار دیگر به استقلال بازگشت. استقلالی که اینبار درست شرایطی را دارد که چندین سال قبل داشت. در آن برهه زمانی هیئت مدیره شجاع استقلال دست به یک انتخاب اساسی زده و امیر را به عنوان سرمربی استقلال انتخاب کردند. ۳ سال از بهترین دوران فوتبال استقلال را همه به خاطر داریم. حال پس از گذشت ۲ سال از جدایی او از تیمی که آخرین بار برایش مقام قهرمانی را کسب کرد، درست در همان شرایط امیر به استقلال بازگشت تا شاید دوباره شاهد تکرار تاریخ باشیم. امیر قلعه نویی در بدو بازگشت به سایت آبیته دست یاری داد و نظراتش را در مورد بازگشتش، آینده و سایت آبیته در این مصاحبه خواهید خواهند.
* امیر قلعه نویی پس از بازگشت به استقلال چه حسی دارد؟
حس یک سرباز. آمده ام تا استقلال را برای هوادارانش به جایگاه درخور نامش برسانم. فرقی نمی کند چه کسی سرمربی تیم باشد، من، آقای حجازی، آقای کریمی، آقای ایکس یا ایگرگ! مهم موفقیت تیم استقلال است.
* دوباره همان صحبت هایی به گوش می رسد که در بدو اولین حضورتان در استقلال می شنیدیم! اینکه امیر قلعه نویی نمی تواند برای استقلال کاری بکند.
امیدوارم آنهایی که این حرفها را می زنند دنبال خواسته های شخصی خود نباشند! من آمده ام با تمام انرژی که موفق شوم. برای من حرف دیگران مهم نیست.
* وقتی از ماشین پیاده شدید و هزاران هوادار مشتاق را که برای استقبال شما آمده بودند دیدید، چه حسی داشتید؟
من هر چه دارم از این مردم خونگرم است. نه تنها من، بلکه سرمایه اصلی باشگاه استقلال همین هواداران هستند. امیدوارم بتوانم جوابگوی محبت آنها باشم.
* اما خیلی صریح می گویم که هستند هوادارانی که از شما دلخورند! می گویند جدایی شما از استقلال و رفتنتان به تیم ملی باعث شد که استقلال دیگر آن تیم ۳ ساله نباشد!
ببینید، یکی از عناصری که یک مربی باید داشته باشد انگیزه است. انگیزه ای که من در بدو ورود به استقلال داشتم رسیدن به قهرمانی بود. زمانی که این تیم به قهرمانی رسید هم خسته بودم، هم انگیزه ای نمانده بود. مطمئن باشید در آن برهه زمانی ماندن من هیچ فرقی با رفتنم نمی کرد.
* برویم سر آن لیست سیاه معروف! گرچه بارها در مصاحبه های تلویزیونی خود این قضیه را تکذیب کردید، اما بد نیست یکبار دیگر هم توضیح دهید.
من هیچ لیست سیاهی ندارم. اعتقاد دارم که استخوانبندی استقلال فعلی خوب است. نوازی اگر آماده باشد می تواند نعمتی برای من باشد. نوازی را به طور مثال می گویم. گرچه هر سرمربی حق این را دارد که از بازیکنان مورد نظر خود استفاده کند. اما من هیچ لیست سیاهی ندارم.
* کمی در مورد علیرضا منصوریان توضیح دهید! در صورتی که اعلام کرده بود از استقلال جدا شده است اما به یکباره سر تمرین حضور یافت.
علی یکی از مهم ترین مهره های استقلال است. او در بازیهای آخر استقلال بهترین عملکرد را داشت، ضمن اینکه بازیکن با تجربه ای است. ما هیچ مشکل شخصی با هم نداریم. علی سر تمرین حاضر شد، با هم صحبت کردیم. هیچ مشکلی برای ادامه همکاری نداریم.
* هواداران این روزها این سوال را می پرسند که آیا امیر قلعه نویی قصد دارد پس از جام حذفی از استقلال جدا شود یا خیر!
من با استقلال سر قراردادی ۱ ساله به توافق رسیدم. انشالله اگر عمری باقی ماند تا آخر فصل آینده در خدمت استقلال خواهم بود.
* فصل نقل و انتقالات هم نزدیک است! چه بازیکنانی مد نظر دارید؟
تقویت تیم همیشه یکی از اصل های مهم برای رسیدن به موفقیت است. ما تغییرات زیادی نخواهیم داشت. اما در یکی دو پست چند بازیکن خوب اضافه خواهیم کرد.
* صحبت از حسین کاظمی، مازیار زارع، رجب زاده، سیاوش اکبرپور، ابراهیم توره و سهراب بختیاری زده است. آیا این لیست صحیح است؟
بگذارید اسم نبرم تا با آرامش کامل بازیکنان را جذب کنیم. اما هواداران مطمئن باشند که بازیکنان خوبی در لیست هستند.
* قول قهرمانی در جام حذفی می دهید؟
با بازیکنان هم قسم شده ایم که قهرمان شویم. انشالله به لطف خدا و همت بازیکنان به این مهم خواهیم رسید.
* آبیته ۳ فاصل پیاپی حامی باشگاه استقلال بوده است. این روزها هم پر بیننده ترین سایت استقلالی در دنیای اینترنت به حساب می آید. به نظر شما نقش ما چقدر در موفقیت تیم مهم است؟
ببینید آقای شریفی، شما رسانه اصلی برای ارتباط هواداران و باشگاه هستید. مطمئناً حمایت شما باعث اتحاد بیشتر هواداران هم می شود. ما به کمک شما و امثال شما احتیاج داریم. من خودم حامی شماره یک شما هستم و انشالله هواداران خوب استقلال که تعدادشان در سایت شما بیشمار است هم حامی ما باشند.
* به تازگی بچه های سایت آبیته یک وبلاگ یا همان بهتر بگوییم سایت طراحی کرده اند که هدف اصلی آنها حمایت از شماست و در واقع سایت هواداران امیر قلعه نویی است! نظرتان چیست؟
تشکر ویژه دارم از بچه هایی که دست به این کار زده اند. امیدوارم که لایقش باشم و ضمن اینکه هدف اصلی آنها باید حمایت از استقلال باشد.
* و آن ۳ نفری که قرار است به عنوان آنالیزور در کادر فنی شروع به کار کنند؟
به زودی آنها را معرفی خواهم کرد. البته کادر فنی که معرفی شده است، اما همیشه اعتقاد دارم که جوانان با استعداد می توانند بیشترین کمک را به ما کنند. خود شما در سن ۱۸ سالگی ۸ هفته تمام کنار کادر فنی استقلال بدون هیچ چشمداشتی حضور داشتی و در تیم آنالیزوری آن زمان بودید. انشالله به زودی نام این ۳ نفر را اعلام می کنیم.
* در آخر اگر صحتبی دارید بفرمایید. ممنون از اینکه وقت خود را در اختیار ما گذاشتید.
با تشکر از شما و سایت آبیته. از هواداران استقلال هم کمال تشکر را دارم و امیدوارم مثل همیشه حامی استقلال باشند!
مصاحبه اختصاصی: نیما شریفی
منبع : سایت هواداران استقلال تهران
Esteghlal FC Fans Website | 'ABIETEH' 'ESTEGHLAL FC
Esteghlal
25-05-2008, 20:09
مطمئنم استقلال قهرمان حذفى مى شود
ايران ورزشى- مدير فنى باشگاه استقلال به حاشيه تبعيد شده، دور از هياهوى تيم آبى پوش از فوتبال فاصله گرفته و حتى حاضر نيست دست به افشاگرى بزند. حجازى به خاطر استقلال و مصالح باشگاه از گفتن بسيارى از حقايق خوددارى مى كند و حتى از فتح ا...زاده به خاطر اتفاقات چند ماه اخير تشكر مى كند.«طعنه اى در كار نيست. فتح ا...زاده بزرگوارى اش را نشان داد، از او ممنونم كه مرا تحمل كرد.»
بعد از اتفاقات مهمى كه در استقلال افتاد شما سكوت كرديد، دليل خاصى داشت
* اين براى اولين بار نبود كه سكوت مى كردم. با توجه به شرايطى كه در فوتبال ما مى گذرد، براى آخرين بار هم نيست كه سكوت مى كنم. در طول اين فصل به خاطر استقلال ترجيح دادم كه خيلى حرف ها را رسانه اى نكنم.
ولى گويا شما از شخصيتى كه در گذشته داشتيد و اعتراض خود را خيلى راحت نشان مى داديد فاصله گرفته ايد و شايد اين براى رسانه ها چندان قابل هضم نباشد.
* خير من هيچ تغييرى نكرده ام و همان شخصيت گذشته ام را دارم. درضمن فكر مى كنم به اندازه كافى از خودم دفاع كرده ام و دليلى ندارد حرفى را كه در دل دارم بيرون نريزم.
حتماً شنيده ايد كه على فتح ا... زاده مدتى پيش در يك برنامه تلويزيونى با صراحت گفت: «اشتباه كردم كه به حجازى اختيار تام دادم.»
* بله شنيدم، ايشان نسبت به من لطف دارند.
اين يك پيام دوستانه به فتح ا...زاده است يا اينكه در اوج گلايه و ناراحتى از او چنين جمله اى را به زبان آورديد
* خير من خيلى جدى حرف زدم و طعنه اى هم در كار نبوده و نيست. ايشان بزرگوارى اش را نشان داد و از فتح ا... زاده ممنونم كه مرا تحمل كرد.
اما هفته پيش در چند روزنامه از قول شما صحبت هاى عجيبى درج شد.
* من فقط با يك روزنامه حرف زدم و خيلى از اين صحبت ها كه از قول من مطرح شده به هيچ عنوان صحت ندارد.
باور اين موضوع كه شما از فتح ا... زاده ناراحت نيستيد، ممكن نيست.
* به هيچ عنوان از فتح ا... زاده ناراحت نيستم چون او به عنوان مديرعامل باشگاه خيلى تحت فشار بود. در اين چند روز هم از قول بعضى ها اظهارنظرهايى شد و همه فهميدند كه فتح ا...زاده در مورد كادرفنى تحت فشار بود. من از ايشان، هيأت مديره و بخصوص آقاى على آبادى تشكر مى كنم كه مرا تحمل كردند و بايد بگويم كه شرمنده هواداران استقلال هستم. متأسفم كه نتوانستم براى آنها كارى انجام دهم ولى مورد حمايت شان قرار گرفتم البته هواداران استقلال خيلى از واقعيت ها را مى دانند.
انتظار داشتيد كه فيروز كريمى در استقلال به بن بست برسد
* اين بى انصافى ا ست كه در مورد كريمى منفى صحبت كنيم چون او نهايت تلاش خود را براى موفقيت استقلال انجام داد و براى خودم هم تعجب آور بود كه چرا نتيجه نگرفت.
بازگشت امير قلعه نويى را چطور مى بينيد
* خيلى خوشحالم كه او هدايت استقلال را برعهده گرفت. اميدوارم امير نه تنها در فوتبال بلكه در تمامى زمينه ها موفق باشد.
اين حرف شما هم يك پيغام دوستانه است يا يك كنايه؟
* دليلى براى كنايه زدن وجود ندارد. از آمدن امير آنقدر راضى ام كه نمى دانم چطور خوشحالى كنم. اميدوارم كارى را كه ما در استقلال انجام نداديم قلعه نويى انجام بدهد.
فكر مى كنيد استقلال با اين مربى قهرمان جام حذفى مى شود
* فكر نمى كنم بلكه مطمئنم كه استقلال با اين مربى قهرمان جام حذفى مى شود.
تكليف شما در استقلال چه زمانى روشن مى شود، از اين پست هاى تشريفاتى خسته نشديد
* من مشكلى با باشگاه ندارم ولى آنها هنوز صحبتى با من نداشته اند و مشخص نيست كه در آينده چه اتفاقاتى مى افتد. بايد چند روزى صبر كنيم.
على فتح ا... زاده: منصوريان تا پايان جام حذفى با ما است
خداحافظى عليرضا منصوريان خبرى بود كه چند روز پیش روى خروجى خبرگزارى فارس آمد. همين خبر مهم باعث شد تا سراغ دكتر فتح ا... زاده برويم و درباره خداحافظى منصوريان از استقلال با ايشان گفت و گو كنيم.
آقاى فتح ا... زاده سلام! خسته نباشيد چه خبر از اوضاع و احوال تيم؟
همه چيز خوب است. داريم براى جام حذفى آماده مى شويم. از هواداران مى خواهم ما را دعا كنند.
اردوى كردان چطور بود؟
خيلى خوب بود. واقعا لازم بود يكى دو روزى از تهران دور باشيم و در آرامش تمرين كنيم.
شنيديد كه منصوريان از استقلال خداحافظى كرده؟
خداحافظى؟! كدام خداحافظى؟!
پس از جلسه اى كه با شما داشته اند، در لارستان!
باور كنيد كذب محض است. عليرضا اصلا امروز با من جلسه اى نداشته است.
حتى درباره خداحافظى اش هم حرف نزده؟
به من گفت پس از جام حذفى خداحافظى مى كنم، ما هم قبول كرديم و اميدواريم با قهرمانى استقلال عليرضا از استقلال جدا شود.
جدايى او هميشگى است؟
اصلا چنين چيزى نيست. استقلال خانه منصوريان است. ايشان كلاس مربيگرى مى روند و پس از مدتى به كادر فنى ما اضافه مى شوند.
پس اين خبر را تكذيب مى كنيد؟
نمى دانم ريشه اين خبر از كجا است. اميدوارم دوستان ما را درك كنند و برايمان حاشيه درست نكنند
منبع : سایت هواداران استقلال تهران
امير قلعه نويي در گفتگو با برنا :
با حمايت تماشاگران آسيايي مي شويم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
سرمربي تيم فوتبال استقلال که شادي پيروزي مقابل فولاد همچنان در صدايش موج مي زد، از تماشاگران اين تيم خواست تا با حضور پرشورشان در دو ديدار مرحله فينال، استقلال را به جام قهرمانان آسيا برسانند.
امير قلعه نويي در گفتگويي با خبرنگار ورزشي برنا شرکت کرده که در زير متن آن را مي خوانيد:
* قطعاً از عملکرد تيم تان در ديدار با فولاد رضايت کامل داريد!
بله، کاملاً راضي هستم. تيم ما تمام روزنه هاي نفوذي فولاد را بسته بود و گلي هم که خورديم نه روي کار تيمي فولاد، بلکه براساس قابليت فردي بازيکن آن ها به ثمر رسيد.
* پس از گل تساوي فولاد، تيم شما براي لحظاتي افت کرد. دليل آن افت چه بود؟
کاملاً طبيعي بود که پس از گل فولاد بچه هاي ما دچار افت شوند، اما با تعويض هايي که انجام داديم شرايط تيم به حالت اول برگشت.
* از سيستم جديد استقلال بگوييد.
عمده برنامه ما محکم کردن ساختار دفاعي تيم بود که خوشبختانه همانطور که ديديد يکي از بهترين روزهاي خط دفاعي استقلال رقم خورد.
* قبل از بازي صحبت از زوج برهاني – شفيعي در خط حمله بود، اما در بازي ديروز شما عليزاده و مجيدي را به بازي گرفتيد.
بله، عليزاده يکي از بهترين هاي تيم ما بود که متاسفانه مصدوم شد، و گرنه مي توانست به بازي ادامه دهد.
* با اين تفاسير از کل تيم رضايت داريد؟
بله، همه زحمت کشيدند.
* فکر مي کرديد در ضربات پنالتي به پيروزي برسيد؟
تمام تلاش ما اين بود که در وقت قانوني بازي را به نفع خودمان به پايان برسانيم، اما اين را هم مي دانستيم که در ضربات پنالتي شانس زيادي براي پيروزي داريم.
* جو ورزشگاه هم که عليه شما بود.
بله، البته جا دارد از آن تعداد تماشاگران استقلال که 120دقيقه تيم خودشان را تشويق کردند تشکر کنم؛ اما گلايه اي هم از برخي تماشاگران فولادي دارم که از دقيقه اول بازي به بازيکنان ما فحاشي مي کردند.
* طي چند روزي که هدايت استقلال را بر عهده داشتيد، روي چه نکاتي بيشتر کار کرديد؟
بيشتر از همه روي بحث روحي و رواني بچه ها کار کرديم که جا دارد از دکتر منتظري، روانشناس تيم تشکر کنم.
* براي آينده چه برنامه اي داريد؟
مطمئناً اگر من 30 هفته زمان داشتم، استقلال خيلي بهتر از اين بازي مي کرد، اما از اين به بعد برنامه مشخصي براي فينال جام حذفي خواهيم داشت.
* مشخصاً دوست داريد با کدام تيم در فينال روبرو شويد؟
فرقي نمي کند؛ فقط اميدوارم در فينال شاهد حضور پرشور تماشاگرانمان باشيم و با حضور آن ها به قهرماني رسيده و روانه آسيا شويم.
* دليل بازي نکردن عليرضا منصوريان چه بود؟
جا دارد از عليرضا تشکر کنم که طي اين چند روز کمک زيادي به من کرد. همچنين از فرهاد مجيدي، محمد نوازي و پيروز قرباني که به خوبي نقش بزرگترهاي تيم را بازي کردند. درباره منصوريان هم بايد بگويم شرايط بازي و هواي گرم اهواز موجب شد تا تعويض هايمان به شکل ديگري باشد.
* به عنوان سوال آخر، چند درصد شانس براي قهرماني تيمتان قائل هستيد؟
به اميد خدا و با حمايت تماشاگران قهرماني به تيم استقلال مي رسد
Valencia
30-05-2008, 22:22
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: "عليرضا منصوريان براي اعتلاي نام تيم بسيار زحمت كشيد و هيچكس از خداحافظي وي از فوتبال خوشحال نميشود."
مجتبي جباري در گفتوگويي، در خصوص وضعيت خود براي همراهي استقلال در بازي مقابل فولاد اظهار داشت: "بازيكنان سپاهان با اجازه دايي توانستند تيم خودشان را برابر پگاه همراهي كنند و براي حضور من مقابل فولاد نيز مانعي نيست و با انگيزهاي بالا آماده رويارويي با نماينده اهواز هستم."
وي افزود: "بازي بسيار سختي برابر فولاد در پيش داريم؛ اما تنها مسئلهاي كه ممكن است ما را متوقف كند، شرايط جوي و هواي گرم اهواز است، البته با توجه به تغييرات و ناراحتي هواداران مصمم هستيم تحت هر شرايطي جام حذفي را براي استقلال به ارمغان آوريم."
جباري با ابراز ناخشنودي از خداحافظي كاپيتان تيم بعد از جام حذفي، تاكيد كرد: "عليرضا منصوريان سال ها براي استقلال و تيم ملي از جان مايه گذاشت و با توجه به زحمات زياد، كنارهگيري او هيچكس را خوشحال نميكند. ياد او هميشه در استقلال خواهد ماند."
جباري در خصوص كنار رفتن فيروز كريمي و حضور امير قلعه نويي تصريح كرد: "درباره تغيير و تحولات نميتوانم نظر دهم. فقط مي توانم كمكي براي قلعهنويي و دستيارانش باشم تا استقلال موفق باشد."
على عليزاده پس از مدت ها براى استقلال گلزنى كرد. مهاجمى كه در دوران فيروز كريمى به يك نيمكت نشين محض بدل شده بود، حالا با حضور قلعه نويى، شرايط دگرگون شده و متحولى را پيش روى خود مى بيند.
• بازى چطور بود؟
بازى خوبى بود. هم ما موقعيت گل داشتيم، هم آنها اما ما مى توانستيم در جريان بازى كار را تمام كنيم كه اين طور نشد. خدا را شكر توانستيم برنده شويم.
• در مورد گلى كه زدى صحبت كن؟
زحمات بچه ها بود، من فقط كار آنها را كامل كردم. يك لحظه فرهاد حركت كرد، مى دانستم در عرض پاس مى دهد. گلى كه زدم خيلى به من چسبيد. اما اين گل را به نام فرهاد بنويسيد.
• شادى گلت، واكس زدن روى كفش هاى مجيدى بود؟
بله، رفتم و به سبك تيم رئال مادريد از پاس دهنده تشكر كردم.
• نظرت در مورد مربيگرى امير قلعه نويى در تيم چيست؟
شوک واقعا خوبى بود و ثمره آن در جام حذفى مشخص گرديد.
• دوست داريد در فينال با چه تيمى بازى كنيد؟
براى ما فرقى نمى كند. فقط نبايد حريف را دست كم بگيريم اما خيلى از بچه هاى تيم دوست دارند با پگاه بازى كنند تا آن شكست تلخ را جبران كنند.
• فكر مى كنيد بتوانديد قهرمان جام حذفى شويد؟
ما امسال در ليگ بد نتيجه گرفتيم و براى جبران ناكامى بايد قهرمان جام حذفى بشويم. حتما مى توانيم.
• حرف آخر؟
دوست دارم در فينال ۱۰۰ هزار تماشاچى به ورزشگاه بيايند و استقلال را حمايت كنند
منبع: وبلاگ طرفداران استقلال تهران
Esteghlal
01-06-2008, 12:17
هاشم ساعدی سخنگوی باشگاه استقلال گفت : برای صعود استقلال به دیدار نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور، تشکری ویژه از مربیان، بازیکنان و هواداران تیم دارم که در یک عصر گرم در شهر اهواز 120 سنگ تمام گذاشتند تا استقلال به آنچه استحقاق اش را داشت، دست یابد.وی برتری مقابل فولاد خوزستان را ناشی از ارتقا شرایط روحی و روانی بازیکنان عنوان کرد و گفت: تیم فولاد از جمله تیم های خوب و مدعی لیگ دسته اول است و با انگیزه بالا به دیدار تیم ما آمده بود اما از سوی مقابل انگیزه و خواست بازیکنان استقلال نتیجه ای در خور توجه را رقم زد که می تواند امیدواری به پیروزی را در تیم ما زنده نگاه دارد.
سخنگوی باشگاه استقلال نقش دیگر مربیان تیم فوتبال این باشگاه در صعود به دیدار نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور، پررنگ خواند و گفت: نمی توان از کنار تلاش مربیان پیشین استقلال و کادر همراه شان به سادگی گذشت. آقایان حجازی، کریمی و حاجیلو هم در مقاطعی از فصل به ویژه در بازی های جام حذفی کمک های شایانی به تیم کردند که نمی توان از کنار آن به سادگی گذشت.
وی تصریح کرد: تیم استقلال در جام حذفی یک مرحله را با ناصرحجازی پشت سرگذاشت، در مراحل بعد فیروز کریمی و همراهانش تیم را از سد رقبای قدرتمندی چون ذوب آهن و راه آهن گذراندند و امروز امیر قلعه نویی موفق شد استقلال را فینالیست جام حذفی کند. اینها نشان می دهد برتری و صعود تیم ما به دیدار نهایی جام حذفی ماحصل یک کار مشترک است که از ابتدای فصل صورت گرفت.
ساعدی با مثبت ارزیابی کردن حضور امیر قلعه نویی در تیم فوتبال استقلال تهران گفت: حضور قلعه نویی از نقطه نظر روحی و روانی در تیم استقلال تاثیری مثبت ایجاد کرد. امیدوارم پیروزی بر فولاد سرفصلی باشد برای موفقیت های آتی تیم. بدون شک رسیدن به این هدف در سایه وحدت و همدلی میسر خواهد شد تا استقلال دوباره به عنوان نماینده ای شایسته از ایران در رقابت های معتبر آسیایی حضور یابد.
Alessandro
02-06-2008, 02:10
پس از حضور تيم استقلال در فينال جام حذفي حجازي: در آستانه عمل كردن به وعده هايمان هستيم
مربي سابق تيم فوتبال استقلال تهران اعلام كرد: بسيار خوشحالم از اين كه در آستانه عمل كردن به وعده هايمان هستيم.
ناصر حجازي روز يكشنبه با ابراز خوشحالي از صعود استقلال به مرحله نهايي رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي كشور گفت:خيلي خوشحالم از اينكه تيم استقلال توانست با صعود به فينال اين رقابتها رنگ و بوي آسيايي به خود بگيرد و اعتقاد دارم اين تيم لياقت قهرماني در جام حذفي را دارد.
وي افزود: از همان روز اولي كه من اين تيم را بستم به هواداران قول كسب يك جام را داده بوديم و من امروز بسيار خوشحالم كه در آستانه عمل كردن به وعده خود هستيم و جا دارد در اينجا به امير قلعه نويي و بازيكان استقلال بابت صعود به ديدار پاياني تبريك بگويم.
وي با تشريح بازي استقلال در مقابل فولاد خاطرنشان ساخت:بايد اعتراف كنم كه حساسيت اين بازي به مراتب از فينال نيز بيشتر بود چرا كه استقلال در صورت شكست در اين بازي خيلي چيزها را از دست ميداد ولي فولاد چيز زيادي براي از دست دادن نداشت.
حجازي ادامه داد: در اين بازي چيزي كه بيشتر از همه به چشم آمد استرس ميان بازيكنان دو تيم بود كه اين استرس در ميان بازيكنان استقلال بيشتر بود.البته گرماي هوا نيز در بازي آبي پوشان پايتخت تاثير منفي داشت كه خوشبختانه استقلال توانست با غلبه بر اين تيم به فينال اين رقابتها صعود كند.
Alessandro
02-06-2008, 02:14
در گفت و گو با فارس
قلعهنويي: پرسپوليس با دانش قطبي قهرمان شد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پرسپوليس با دانش افشين قطبي قهرمان شد و مي توانست از مربي خود بيشتر استفاده كند.
امير قلعهنويي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از روي اولي كه همراه همكارانم به استقلال آمدم، اعلام كردم اين تيم پتانسيل بالايي براي موفقيت در جام حذفي و حتي ليگ برتر دارد و اكنون مي خواهم اين قهرماني را با نتايج خوب در ديدار فينال جام حذفي بدست آورم.
قلعه نويي ادامه داد: با برگزاري فينال به صورت رفت و برگشت مشكلي نداريم، چراكه دليلي براي اعتراض وجود ندارد. يك تيم براي پيروزي نبايد به اين مسائل كوچك دامن بزند.
سرمربي تيم استقلال درباره عملكرد نه چندان مطلوب برابر فولاد تصريح كرد: به بازيكنام اعتقاد دارم و خوشبختانه 90 درصد چيزي كه خواستم در زمين پياده كردند. ميتوانستيم فولاد را در جريان بازي شكست دهيم؛ اما بايد قبول كرد بازيكنان از نظر روحي شرايط خوبي نداشتند و بايد براي حفظ روند صعودي، شادابي را به اردو برگرداند.
قلعه نويي درباره مذاكرات انجام شده درباره بازگشت حسين كاظمي به استقلال گفت: تا امروز براي جذب بازيكن و يا كنار گذاشتن نفرات هيچ تصميمي نگرفته ام. در حال حاضر فقط به جام حذفي و قهرماني مي انديشم.
سرمربي سابق تيم ملي درباره بازي اين تيم برابر امارات گفت: مثل يك شهروند ايراني دعا ميكنم تيم ملي موفق شود و دل ايرانيها را خوشحال كند. غير از اين نظري ندارم.
قلعه نويي درباره رفتن قطبي از پرسپوليس و ايران تصريح كرد: اين مربي با دانش خود براي پرسپوليس قهرماني آورد و اين تيم ميتوانست از دانش او بيشتر استفاده كند.
Alessandro
02-06-2008, 02:16
در گفت و گو با فارس
نوازي: شرايط استقلال با حضور قلعهنويي بهتر شده است
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: روزهاي سخت استقلال به سر رسيده و شرايط با حضور قلعه نوعي بهتر شده است.
محمد نوازي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: پس از ناكامي در ليگ برتر نياز مبرمي به يك شوك داشتيم كه با تغيير در كادر فني اين امر ميسر شد و اكنون نتيجه اش را مي بينيم.
وي افزود: پيروزي مقابل فولاد بازيكنان را به شرايط بسيار مطلوبي رسانده است و هدف بزرگي مثل حضور در مراحل پاياني ليگ قهرمانان آسيا را دنبال مي كنند.
نوازي تاكيد كرد: استقلال در فصل جاري روزهاي سختي را تجربه كرد؛ اما با تمرينات و حرفهاي قلعه نويي شرايط بهتر شده است. اميدوارم قهرمان جام حذفي شويم تا ناكامي هاي را فراموش كرده و به آينده اميدوار شويم.
وي در خصوص از دست دادن ضربه پنالتي در ديدار مقابل فولاد گفت: نميدانم چرا ضربهام توسط دروازه بان فولاد مهار شد، چون به اندازه كافي دقت كرده بودم. خوشحالم كه طالب لو با درخشش خود ناجي ما شد، در غير اينصورت نمي دانستم چه جوابي براي از دست دادن پنالتي بدهم.
Alessandro
02-06-2008, 02:18
فتح الله زاده در گفتگو با مهر:
حاشیه سازان می خواهند مرا در دام بیندازند / تکذیب جدایی قلعه نویی
مدیرعامل باشگاه استقلال شایعاتی که پیرامون تغییر و تحول در راس مدیریت این باشگاه مطرح شده است را حیله حاشیه سازان خواند و تاکید کرد، به دام آنها تن نخواهد داد.
علی فتح الله زاده درگفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: آنها که اخباری کذب پیرامون احتمال تغییرات در مدیریت باشگاه استقلال مطرح می کنند، دوست دارند با انتشار شایعات جو را مسموم کنند. آنها می خواند با حیله ما را به دام حواشی وارد کنند اما باید بدانند من و دیگر مدیران استقلال به دام آنها وارد نمی شویم.
از حقانیت استقلال دفاع می کنم
وی با اشاره به مصاحبه اخیر مسعود زریبافان، نماینده تام الاختیار محمد علی آبادی در هیئت مدیره باشگاه استقلال که تمامی شایعات پیرامون عزل یا استعفا علی فتح الله زاده را رد کرده بود، گفت: من استقلالی هستم و تا روزی که در این باشگاه مسئولیتی دارم، خواه تا همین فردا باشد یا 10 سال دیگر از حقانیت استقلال دفاع می کنم.
مربی فصل آینده استقلال قلعه نویی است
مدیرعامل باشگاه استقلال با تاکید بر اینکه سرمربی تیم فوتبال استقلال در فصل آینده امیر قلعه نویی خواهد بود، افزود: اینکه عنوان می شود، امیر قلعه نویی تنها در سه بازی جام حذفی سرمربی استقلال خواهد بود، کذب محض است. قلعه نویی نه تنها در این سه بازی بلکه در فصل آینده هم سرمربی تیم ماست و با نظر او اقدام به جذب بازیکن خواهیم کرد.
اجازه بدهند فردا قرارداد نفرات جدید را ثبت می کنیم
وی در از اهتمام مسئولان باشگاه استقلال برای جذب بازیکنان مورد نظر امیر قلعه نویی در فصل آینده خبر داد و گفت: بر اساس نظر قلعه نویی اقدام به جذب بازیکن برای فصل آینده خواهیم کرد. در این ارتباط مذاکراتی با چند بازیکن داشته ایم و با چهار نفر از آنها در آستانه عقد قرارداد هستیم. اگر قوانین سازمان لیگ به ما اجازه می داد همین فردا قرارداد آنها را در هیئت فوتبال به ثبت می رساندیم.
80 تا 90 درصد تیم حفظ می شوند
فتح الله زاده در ادامه افزود: طی صحبت هایی که با امیر قلعه نویی داشته ام، وی از بازیکنان فعلی تیم راضی است و 80 تا 90 درصد نفرات فعلی را حفظ خواهیم کرد. در این بین کاستی های تیم را با جذب سه تا چهار بازیکن جدید برطرف خواهیم کرد.
کار به استخدام بازیکنان خارجی نمی رسد
وی در ادامه از مشکلاتی که سال گذشته در فصل نقل و انتقالات گریبانگیر تیم فوتبال استقلال بود، یاد کرد و گفت: پیش از آغاز فصلی که گذشت قرارداد 15 بازیکن تیم فوتبال استقلال به اتمام رسیده بود. در این بین ناچار بودیم، خلاء آنها را با جذب حداکثر پنج بازیکن لیگ برتری جبران کنیم. امسال شکر خدا این مشکل را نداریم. علاوه بر جذب بازیکنان مورد نظرمان از لیگ برتر می توانیم روی جذب بازیکنان خارجی هم حساب کنیم. البته به گمان من کار به امضا قرارداد با نفرات خارجی نمی کشد و کاستی های خود را با جذب نفرات لیگ برتری رفع نمی کنیم.
طالب لو و صادقی استقلالی می مانند
مدیرعامل باشگاه استقلال در ادامه از اولویت مسئولان این باشگاه برای تمدید قرارداد بازیکنان باسابقه استقلال یاد کرد و گفت: بازیکنان با کیفیت در تیم استقلال می مانند. در این بین بازیکنانی چون صادقی و طالب لو که از استقلال به جایگاه اول فوتبال رسیده اند را قطعا در تیم خود نگاه می داریم چرا که استقلال خانه آنهاست.
در قالب برنامه 3 ساله پیش می رویم
وی درادامه با اشاره به برنامه سه ساله اش در باشگاه استقلال گفت: هدف ما این است که پس از سه سال در دیدار نهایی لیگ قهرمانان آسیا حضور یابیم. با پیوستن قلعه نویی به استقلال در جهت اجرای همین برنامه پیش می رویم و تیم را تقویت می کنیم تا در فصل آینده علاوه بر حضوری پرقدرت درلیگ برتر، درصورت صعود به لیگ قهرمانان آسیا نماینده ای شایسته برای فوتبال ایران باشد.
قلعه نویی همدلی را در تیم زنده کرد
مدیرعامل باشگاه استقلال نقش امیر قلعه نویی در پیروزی اخیر این تیم مقابل فولاد خوزستان را پررنگ خواند و گفت: تیم ما در گرمای 45 درجه اهواز یکی از تیم های خوب لیگ دسته اول را شکست داد. این امر با تلاش، همت و خودباوری بازیکنان میسر شد. به نظر من در این پیروزی نباید از نقش امیر قلعه نویی به سادگی گذشت او روحیه بازیکنان را بازسازی کرد و حس همدلی را در آنها زنده ساخت.
نمی توان منکر توانایی های فنی قلعه نویی شد
مدیرعامل باشگاه استقلال ادامه داد: البته به لحاظ فنی هم نمی توان منکر توانایی های امیر قلعه نویی شد. زمانی که تیم گل تساوی را دریافت کرد، بازیکنان به نوعی غافلگیر شدند و شوک منفی به آنها وارد شد. در آن شرایط قلعه نویی با تعویض های به موقع خود تیم را از رکود خارج کرد و از شرایط بحرانی نجات داد.
Esteghlal
08-06-2008, 18:51
دوست داشتم از ليگ كنار مى كشيديم
ايران ورزشى- وحيد طالب لو فصل پر فراز و نشيبى را پشت سر گذاشت. در ليگ برتر آن دروازه بان هميشگى نبود ولى در جام حذفى يك تنه استقلال را به فينال رساند. شايد استقلالى ها آرزو مى كردند برنده بازى رفت فينال جام حذفى هم در ضربات پنالتى تعيين مى شد تا بار ديگر با درخشش طالب لو به برترى برسند. با اين دروازه بان هم صحبت شديم تا اصل ماجرا را از زبان خودش بشنويم.
نقش طالب لو در رسيدن استقلال به فينال جام حذفى چقدر بوده است؟
اگر استقلال به فينال جام حذفى رسيده فقط وحيد طالب لو در اين راه مؤثر نبوده و اين موفقيت حاصل يك كار گروهى بود و حتى مربيان سابق استقلال هم در آن نقش داشته اند.
ولى بايد قبول كرد كه تو برخلاف ليگ در جام حذفى خوب درخشيدى
متاسفانه دوران افت من با دوران افت استقلال توام شد اما رفته رفته، هم من شرايط بهترى را پيدا كردم و هم استقلال. تيم ما در ليگ مشكلات فراوانى داشت اما در جام حذفى با يكدلى بچه ها آن مشكلات مرتفع شد و به فينال رسيديم.
درباره خودم نيز شرايط به همين گونه بود، يعنى بار منفى ناشى از ليگ سخت آزارم مى داد كه وقتى ليگ به پايان رسيد آن فشار هم از روى دوشم برداشته شد . باور كنيد اگر قانون اجازه مى داد از ليگ كنار مى كشيديم. ليگ براى ما مثل كابوس بود
بدترين فصل فوتبالى ات را پشت سرگذاشتى، اينطور نيست؟
بله خيلى تلخ بود اما از اين جهت خوشحالم كه تجربيات فراوانى را كسب كردم.
لابد از اينكه اين روزها همه معتقدند استقلال با دستان وحيد طالب لو در يك قدمى جام حذفى قرار گرفته، احساس خوبى دارى؟
همين طور است البته دربازى با فولاد پاهايم به جاى دستانم خوب كار كردند! جدا از اين بحث من اعتقاد دارم رسيدن استقلال به فينال حاصل يك كار فردى نبود و به معناى ديگر اگر بچه هاى تيم در مقابل حريفان تلاش نمى كردند اصلاً كار به ضربات پنالتى نمى كشيد تا من پنالتى هاى حريفان را مهار كنم.
الان كه ليگ به پايان رسيده شايد راحت تر بتوانى به مقصران ناكامى استقلال درليگ هفتم اشاره كنى .
وقتى يك تيم بد نتيجه مى گيرد و به نتايج دلخواه خود نمى رسد مشكلات كوچك آن تيم بزرگ جلوه داده مى شود و بالعكس تيمى كه مى برد حاشيه هايش كم مى شود .
خيلى از مسائل دست به دست هم دادند تا ما ناكام شويم . يكى از عوامل اين بود كه ما كم حوصله شده بوديم و صبر نداشتيم، تغييرات زياد اول فصل نيز مزيد بر علت شده بود. بعد از آمدن آقا فيروز شرايط آنطور كه ايشان مى خواست پيش نرفت .
دليلش چه بود ؟
آقا فيروز به نظر من در كار سرمربيگرى «نامبروان» است و همه شاگردان ايشان همواره از نحوه كارش الگو بردارى مى كنند ولى آقاى كريمى در استقلال زمان كافى نداشت و نتوانست برنامه هايش را اجرا كند، ضمناً ما نيز دراستقلال طورى ديگر بار آمده بوديم و سيستم آقا فيروز با نگرش ما همخوانى نداشت.
تا رسيد به قلعه نويى . .
تيم ما مثل پازل به هم ريخته اى شده بود كه وقتى آقاى قلعه نويى آمد باتوجه به شناختى كه از استقلال داشت آن را منظم كرد ؛ بازيكنان فعلى استقلال در مكتبى رشد كرده بودند كه قلعه نويى از آن شناخت داشت و همانطور كه ديديد در بازى با فولاد با چند جابه جايى شرايط را متفاوت جلوه داد .
در اولين تمرينات استقلال زير نظر قلعه نويى، چندين بار با تماشاگران درگيرى پيدا كردى...
وقتى تماشاگر به حريم خانوادگى شما توهين مى كند مى توانيد آرام باشيد
... و تقابل دوباره شما با پگاه؛ قطعاً با توجه به آن شكست تاريخى مقابل اين تيم در ليگ برتر، انگيزه هاى زيادى براى مصاف با پگاه درفينال جام حذفى داريد
صد درصد، هر چند بازى سختى است اما همه بچه هاى استقلال دوست داشتند خيلى زود با پگاه روبرو شوند و چه جايى بهتر از فينال جام حذفى.
درباره قرآنى كه قبل از ضربات پنالتى در دست مى گيرى و آن را مى بوسى صحبت كن .
اين كار را به توصيه يكى ازبزرگان انجام مى دهم تا قرآن حافظم باشد البته در تمام بازيها اين كار را انجام مى دهم.
فكرمى كنى چرا على دايى تو را به تيم ملى دعوت نمى كند؟
نمى دانم، اين سؤال را بايد از خود ايشان بپرسيد.
منبع: [Only registered and activated users can see links]
Esteghlal
08-06-2008, 18:53
عليزاده:از پگاه انتقام مى گيريم
ايران ورزشى- اين روزها بازى برگشت ليگ برتر و شكست بسيار بد استقلال مقابل پگاه مدام پيش چشم بازيكنان استقلال است. على عليزاده هم مثل تمام آبى پوشان و هواداران استقلال شكست مقابل پگاه را از ياد نبرده است. براى گرفتن انتقام شكست سنگينى كه مقابل پگاه در تهران متحمل شديم فردا به مصاف اين تيم مى رويم و مى دانيم كه فقط با شكست پگاه و گرفتن جام قهرمانى مى توانيم هواداران تشنه جام را خوشحال كنيم.
عليزاده وجود مهره هاى صاحبنام و با تجربه را يك عامل بسيار موثر براى پيروزى استقلال مقابل پگاه مى داند: بازى با پگاه يك بازى حيثيتى است و استقلال با وجود مهره هاى بسيار خوبى كه دارد مى تواند به سادگى از پس پگاه برآيد. علاوه بر اين موضوع استقلال امتياز ديگرى هم نسبت به پگاه دارد و آن تجربه استقلال در پيكارهاى سخت است كه پگاه تا به حال از آن بى بهره بوده است.
على عليزاده درباره شايعات اخير مبنى بر تبانى استقلالى ها با مسؤولان مى گويد: اشتباهات داورى جزيى از فوتبال است و هيچ كدام از صحبت ها درباره تبانى مسؤولان باشگاه صحت ندارد. افرادى كه به شايعه پراكنى مى پردازند فقط و فقط قصد تضعيف استقلال را دارند و بايد بگويم داوران ايرانى پاك تر از آنند كه بخواهيم آنها را وارد حاشيه كنيم. در بازى مقابل پگاه آنقدر خوب بازى خواهيم كرد كه نتيجه در همان ۹۰ دقيقه مشخص مى شود و با شكست پگاه به تمامى اين شايعات پايان دهيم.
منبع: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Esteghlal
08-06-2008, 18:54
صادق ورمزيار:
استقلال با كريمى و حجازى هم فيناليست مى شد
صادق ورمزيار حالا بيرون گود نشسته است اما با توجه به پتانسيل اش در مربيگرى به زودى وارد عرصه كار خواهد شد: «به خاطر ارادتى كه به فيروز خان دارم حاضرم هميشه در كنار ايشان باشم و اگر او بخواهد در قله قاف هم كنارش مى مانم. در فصلى كه در استقلال بودم با دو مربى بزرگ همكارى كردم اما رابطه بسيار خوبى با كريمى داشتم و از او چيز هاى زيادى را آموختم البته شروع مربيگرى خود را مديون اسطوره باشگاه استقلال حجازى هستم.»
ورمزيار درباره قهرمانى استقلال در جام حذفى نظرى دارد: «مطمئن باشيد اگر كريمى مربى استقلال بود اين تيم در جام حذفى همين نتايج را كسب مى كرد و نتايج استقلال مربوط به بضاعت اين تيم است. حجازى اسطوره باشگاه استقلال است و عاشقانه به او علاقه دارم. علاقه من به حجازى مربوط به دوران كودكى و زمانى هست كه عكس هاى او را جمع مى كردم.»
منبع: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Esteghlal
08-06-2008, 19:07
استقلال قهرمان جام حذفى است
حجازى: اگر از جام جهانى حذف شديم
فوتبال را تعطيل كنيد
ايران ورزشى- اگر تيم ملى نتواند به مرحله دوم رقابت هاى انتخابى جام جهانى صعود كند، پيشنهاد مى كنم فوتبال را تعطيل كنيم و بى جهت هزينه و وقت براى اين ورزش نگذاريم. اين حرف هاى ناصر حجازى است كه از سر دلسوزى زده مى شود. حجازى مثل هميشه نگران تيم ملى است. مرد محبوب و صادق باشگاه استقلال از تيم ملى انتقاد مى كند: «متاسفانه تيم ملى ما در ديدار هاى اخير خود نتوانسته است نتايج مطلوبى را به دست بياورد و اگر نتوانيم از گروه صعود كنيم بهتر است فوتبال را تعطيل كنيم و هزينه هاى اين رشته را به ورزشى منتقل كنيم كه بتواند براى ايران افتخار آفرين باشد.» حجازى انتقادهاى وسيع ترى دارد: «تيم ملى ما ضعف هاى زيادى در كار هاى گروهى و به كار گيرى از بازيكنان نامناسب به خصوص در ديدار مقابل امارات ضعف هاى بسيارى داريم. جاى بازيكنانى مانند كاظميان و معدنچى در تيم ملى خالى است و در بازى گذشته با امارات جاى خالى اين بازيكنان احساس شد. در ديدار مقابل امارات از بازيكنان نظير حاج صفى استفاده شده است شخصا به بازى اين بازيكن بسيار اعتقاد دارم اما ديدار حساس امارات جاى استفاده از اين جوان نبود.
حجازى كجا خواهد رفت او پاسخ مى دهد: «دو پيشنهاد از دو تيم ليگ برترى دارم كه هر دوى اين تيم ها شهرستانى هستند. ديگر حاضر نيستم در تيم هايى كار كنم كه ضعف مالى دارند در اين گونه باشگاه ها نمى توان انتظارات را بر آورده كرد.» حجازى به قهرمانى استقلال اميدوار است: «پگاه تيم بسيار خوبى است ولى فكر مى كنم استقلال توانايى قهرمانى در جام حذفى را دارد و به اين مهم هم دست پيدا خواهد كرد.»
حجازى با استقلال تسويه حساب مى كند
حجازى پس از كنارگذاشته شدن به عنوان سرمربى استقلال و حضور در جايگاه مديريت فنى در واقع همكارى اش را با باشگاه استقلال تا پايان فصل ادامه دادتا از جنبه هاى مالى هم دچار ضرر نشود اما پس از پايان فصل حجازى به طور قطع با استقلال تسويه حساب مالى خواهد كرد وبه تيم ديگرى خواهد پيوست. حجازى بار ديگر مورد توجه نساجى مازندران قرار گرفته است و از چند تيم ليگ يكى پيشنهاد دارد. حجازى براى مذاكره با اين تيم ها تنها منتظر تسويه حساب مالى است تا پس از يك فصل نه چندان خوب از استقلال جدا شود.
Esteghlal
10-06-2008, 17:52
قرباني: رفتارم با محسن يوسفي زشت و تند بود
مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: قبول دارم نوع برخوردم با يوسفي خوب نبود و كار بدي انجام دادم.
پيروزي قرباني درباره شكست يك بر صفر مقابل پگاه گيلان اظهار داشت : ...
نتيجه به دست آمده غير عادلانه بود. توپهاي زيادي را از دست داديم؛ البته منكر بازي خوب پگاه هم نميشويم. وي افزود: فقط يك راه داريم و آن هم جبران نتيجه است. اگر نتوانستيم در ورزشگاه آزادي جبران كنيم، خيلي بد ميشود.
قرباني كه در پي اعتراض شديد وحيد طالبلو، با محسن يوسفي مجادله لفظي پيدا كرد، اظهار داشت: رفتار من به دليل كار نادرست يوسفي بود؛ البته كار ما هم درست نبود و نبايد آنطور عصباني ميشديم.
وي عنوان كرد: يك لحظه عصباني شدم. بعد از مسابقه هم آقاي قلعهنويي تذكر لازم را به ما داد و قضيه تمام شد.
اين بازيكن ادامه داد: مهم نبود چه كسي مقصر بود. نبايد يك دفعه عصباني ميشديم. اكنون با هم مشكلي نداريم. فقط ميخواستم به يوسفي بگويم كه رفتار آرامتري داشته باشد؛ اما برخورد خودم تند بود.
قرباني تصريح كرد: بابت اين رفتارم عذرخواهي ميكنم. قول ميدهم اين رفتار را تكرار نكنم.
Esteghlal
19-06-2008, 19:14
فرهاد مجيدي در باره قهرماني آبی پوشان در جام حذفي اظهار داشت: بازي حساس و جذابي برگزار شد. گفته بودم كه قطعا قهرمان ميشويم و در اين مسئله شكي نداشتم. به گزارش سایت رسمی باشگاه وي با اشاره به بازي خوب پگاه ادامه داد: حريف بازي خوبي ارائه كرد؛ اما بسيار بهتر از پگاه بازي كرديم و قهرماني حق ما بود.
مجيدي با تشكر از هواداران استقلال اضافه كرد: از همه هواداران ممنونم كه در روز آخر ما را تنها نگذاشتند و تا پايان بازي به تشويقشان ادامه دادند.
مجيدي كه دقيقه 74 بازي با آرش برهاني تعويض شد، در اين باره توضيح داد: به دليل مصدوميتي كه در اوايل بازي به سراغم آمد نتوانستم آن طور كه دوست داشتم بازي كنم و از دقيقه 10 بازي با مصدوميت به كار ادامه دادم.
منبع: ([Only registered and activated users can see links])
Esteghlal
23-06-2008, 17:36
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: نميخواهم به خاطر حضور تيم در ليگ قهرمانان آسيا از شرايط مالي ام بگذرم.
اميرحسين صادقي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره اتفاقات روي داده در فصل گذشته در استقلال صحبتهاي متفاوتي انجام داد كه در زير مي خوانيد:
فارس: با پشت سر گذاشتن يك فصل پر فراز و نشيب، در حال استفاده از تعطيلات هستي.
اينطور هم نيست. به اندازه كافي گرفتاري داريم كه به استراحت مطلق نرسيم. دغدغههاي ما كم نيست.
فارس: حتما يكي از دغدغههايت قرارداد براي فصل جديد است؟
اتفاقا دغدغهاي كه ندارم، همين است چون به انداز كافي پيشنهاد خوبي دارم.
فارس: حتما براي استقلال شروط زيادي داري؟
هنوز با آنها صحبت نكردم. قرار است سه شنبه با فتح الله زاده صحبت كنم. بايد ببينم پاداش قهرماني و آخرين پيش قرارداد را چه زماني ميدهند. در دو سال اخير كه فقط جريمه شديم.
فارس: حالا كه قهرمان جام حذفي شديد، حتما جريمهها را ميبخشند.
آقاي فتح الله زاده اين قول را در تعطيلات نيم فصل داد كه اگر قهرمان شويم، تمام جرايم را ميبخشد. سال گذشته به دليل ضعف مديريت، بارها جريمه شديم. اكنون بايد 10 ميليون تومان جريمه بپردازيم.
فارس: شنيديم از پيشنهادهاي اروپايي صحبت كردي؟
با چند پيشنهاد روبرو هستم؛ اما بايد تكليفم با استقلال روشن شود.
فارس: اما بازيكنان اگر پيشنهاد جدي از اروپا داشته باشند، به تيم داخلي فكر نميكنند.
موقعي به اروپا ميروم كه در تيم ملي بازيكن اصلي باشم.
فارس: اكنون هم كه از تيم ملي دور هستي.
دور نيستم؛ اما فعلا كنار آن نيستم.
فارس: خودت را مقصر ميداني يا شرايط استقلال را؟
امسال به تيم ملي دعوت شدم و تمرين خوبي هم انجام دادم؛ اما بازي نكردم. دوباره به تمرين استقلال بازگشتم و نيمكت نشين شدم. همين باعث شد از تيم ملي جا بمانم. حتما در مقطعي خوب نبودم كه نيمكت نشينم شدم.
فارس: حداقل درباره اين موضوع انصاف را رعايت ميكني؛ اما برخي همبازيان شما به بدترين شكل به كادر فني اعتراض كردند.
بازيكني كه در پرسپوليس و استقلال بازي ميكند، بايد ارزش اين پيراهن را بداند و بهفمد كه حضور آن همه هوادار در ورزشگاه بزرگترين ارزش است. اين پيراهن تن خيلي از بازيكنان رفته است. گاهي هم پيش ميآيد كه بازيكنان از كوره در ميروند. به هر حال، فوتبال سليقهاي است.
فارس: چه اتفاقي براي شما افتاد كه باعث نيمكن نشيني شد؟
بعد از اينكه آقاي حجازي از تيم جدا شد، آقاي كريمي آمد. سه بازي روي سكو بودم تا بازي مقابل پاس همدان كه به تركيب برگشتم. در تمرينات دبي مصدوم شدم و دوباره از تركيب دور شدم. به نظرم، در هشت 9 ديداري كه نبودم، به دليل سليقه مربي بود و خيلي راحت هم قبول كردم.
فارس: به دليل مصلحت قبول كردي يا پذيرفته بودي كه بايد روي نيمكت بنشيني؟
چه مصلحتي؟ بازيكن تازه وارد نيستم كه بخواهم با يك حرف و سه بار سكونشيني از كوره در بروم. اين عصبانيت ها براي بازيكنان مبتدي است. كم ادعا هستم و هميشه دنبال بر طرف كردن نقاط ضعفم.
فارس: استقلال چرا نتوانست با فيروز كريمي به نتيجه برسد؟
او يكي از پرافتخارترين مربيان آسيا است. تعداد شاگرداني كه تحويل اين فوتبال داده، كاملا مشخص است. اگر نتوانست در استقلال نتيجه بگيرد، به ضعف اطرافيان تيم بر ميگشت. كساني كه مشاوره ميدادند، به حاشيههاي تيمي مثل استقلال آشنا نبودند.
فارس: همان مسئلهاي كه باعث شد قلعه نويي با كمترين زمان اين تيم را به آرامش برساند.
خودش بازيكن اين تيم بود و با تمام حواشي آشنا است. كارنامه يك مربي براي تيمي مثل استقلال خيلي مهم است. قلعه نويي اگر كسي دور تيم بگردد، ميداند چه منظوري دارد.
فارس: فيروز كريمي هم به اندازه كافي با حواشي آشنا است و به لحاظ فني هم كه كارنامه مشخصي دارد. استقلال مشكل ديگري داشت كه با او به نقطه مثبتي نرسيد؟
نميخواهم بحث را باز كنم. فقط بگويم، بازيكناني كه شاگرد فيروز كريمي هستند، راه صد ساله را يك ساله طي ميكنند. او به لحاظ فني عالي است و خودم در ابعاد فني مربيگري و حتي داوري چيزهايي بسيار زيادي از او ياد گرفتم تا در آينده بكار گيرم.
فارس: از قلعه نويي چه چيزي ياد گرفتي؟
فوتبالم را مديون او هستم. با وجودي كه بيشتر بازيكنان استقلال از جدايي كريمي ناراحت شدند؛ اما از بازگشت قلعه نويي بيشتر خوشحال شدند. نميدانم چه بگويم. او مربي كمي نيست و نشان داده كه كارش را بلد است.
فارس: اگر باشگاه از شما بخواهد به خاطر استقلال و ليگ قهرمانان آسيا از توقع مالي كم كني، چنين تصميم ميگيرد؟
حاضر نيستم به خاطر ليگ قهرمانان از شرايط مالي ام كم كنم.
فارس: تا جايي كه مطلع هستم، گفته بودي در اين تيم در فصل پيش اتفاقاتي رخ داد كه باعث شد نتايج خوبي نگيرد. نميخواهي از آن اتفاقها حرف بزني؟
فايدهاي ندارد. حرمتها شكست ميشود. اميدوارم فصل بعد اين مسائل رخ ندهد. هر چه باشد، ليگ قهرمانان را پيش رو داريم. از همه چيز مهمتر اين است كه هرچه زودتر اسامي را به AFC ارسال كنند تا آن تجربه تلخ تكرار نشود.
فارس: مثل اين كه تلخي آن حذف را هنوز فراموش نكردي؟
معلوم است كه فراموش نميكنم. آن سال همه زجر كشيدند. يك شب راحت خوابيديم و صبح بلند شديم و متوجه حذفمان شديم.
منبع: [Only registered and activated users can see links]
يدا... اكبرى: به خاطر اميرخان برگشتم
لطفاً پرسپوليسى ها دور قهرمانى آسيا را خط بكشند
سعيد احمديان
يدا... اكبرى كه فصل موفقى را در پاس همدان پشت سر گذاشته بود پس از چند سال دورى از اين تيم، دوباره به استقلال بازگشت تا به گفته خودش سال هاى پايانى فوتبالش را در تيم محبوبش به پايان برساند. اكبرى كه در فوتبال باشگاهى قهرمانى ليگ برتر و جام حذفى را تجربه كرده است با اطمينان از قهرمانى استقلال در آسيا مى گويد تا كلكسيون افتخاراتش را كامل كند. وقتى به او مى گوييم قطبى هم به پرسپوليسى ها قول قهرمانى آسيا را داده است موضع مى گيرد و مى گويد: «لطفاً پرسپوليسى ها دور قهرمانى آسيا را خط بكشند!»
با گذشت چند روز از بازگشت ات به استقلال و حضور در تمرينات، وضعيت تيم را چطور مى بينى
اين روزها صبح و عصر در حال انجام تمرينات فشرده بدنسازى هستيم تا ان شاءا... پيش از شروع فصل به آمادگى كامل برسيم.
چطور شد پس از چند سال دوباره به استقلال برگشتى
خب شرايط براى بازگشتم مهيا بود و من هم خيلى دوست داشتم سال هاى پايانى فوتبالم را در استقلال سپرى كنم.
و شايد بازگشت قلعه نويى يكى از مهمترين عوامل تأثيرگذار در بازگشت دوباره ات به استقلال بود
صد در صد. با بازگشت قلعه نويى به استقلال، ترغيب شدم برگردم و اميرخان نيز مرا مى خواست.
استقلال امروز با استقلالى كه چند سال پيش در آن بازى مى كردى چه تفاوتى دارد
خب، تفاوت دارد ولى من آن تيم را بيشتر دوست داشتم چون فوتبال را با تمام توان و به معنى واقعى كلمه بازى مى كرد.
و چقدر در اين فصل اميدوار به تكرار آن فوتبال كه به قولت دوست داشتنى بود از سوى استقلال هستى
با توجه به مهره هايى كه استقلال در فصل نقل و انتقالات جذب كرد خيلى اميدوارم كه آن سال ها تكرار شود.
اما بعضى ها به يارگيرى استقلال انتقاد مى كنند.
به نظر من ما بهترين ها را جذب كرده ايم و اين مسأله در كوران بازيها مشخص خواهد شد.
پس در انتظار يك فصل رؤيايى از استقلال باشيم
بله، با شناختى كه از بازيكنان و كادر فنى دارم خيلى اميدوارم كه فصل خوبى را پشت سر بگذاريم.
استقلال امسال در جام باشگاه هاى آسيا حضور دارد و فكر مى كنم در افتخارات فوتبال باشگاهى ات قهرمانى در اين مسابقات را كم دارى.
بله، هدف اول استقلال در اين فصل كسب قهرمان جام باشگاه هاى آسيا است.
و البته كار سختى پيش رو داريد.
درست است اما خيلى اميدوارم با كسب اين جام ناكامى كه در سال ۸۱ در اين مسابقات داشتيم و سوم شديم را جبران كنيم.
قطبى هم به هواداران پرسپوليس قول قهرمانى جام باشگاه هاى آسيا را داده است.
پرسپوليس تيم خوبى است و اميدوارم موفق باشند ولى مطمئن باشيد استقلال قهرمان آسيا مى شود، نه پرسپوليس.
بگذريم، با پاس فصل خوبى داشتى، آيا هنوز هم پس از جدايى اخبار اين تيم را دنبال مى كنى
بله، پاس نسبت به سال پيش جوانتر شده و اميدوارم ليگ هشتم نيز موفق باشد و اين نكته را بگويم كه لطف مردم همدان را هيچ وقت فراموش نمى كنم.
ایران ورزشی
hamed s.s topiran
08-07-2008, 12:12
تمام استقلالي ها رفيق من هستند
تقي پور :سرم را هم براي جباري مي دهم!
ابراهيم تقي پور از آن دسته خريدهاي جالب توجه باشگاه استقلال تهران بود.تقي پور بازيکن فصل گذشته پگاه گيلان در جريان بازي تيمش مقابل استقلال به شدت با جباري درگير شد و بازيکنان استقلال نيز به حمايت از هم تيمي خود عليه تقي پور موضع گرفتند.اما همين بازيکن اين فصل به استقال آمد تا در کنار نفراتي قرار بگيرد که فصل گذشته دل خوشي از او نداشتند.
گفتگوي تقي پور را با خبرنگار ورزشي برنا بخوانيد تا از نظرات او نيز آگاه شويد.
*آقا تبريک.
- ممنونم.
*چرا استقلال را به عنوان تيم آينده ات انتخاب کردي؟!
-چه تيمي بهتر از استقلال ؟! شرايط اين تيم مناسب بود و به همين دليل هم آبي پوش شدم.
* چند روز قبل خبر آمد که با پگاه به توافق رسيدي،اما يک دفعه سر از استقلال در آوردي.
-توافق کردم،اما به دليل مشکلات خانوادگي مجبور شدم به تهران بيايم. در پگاه روزهاي خوبي داشتم،اما بايد به استقلال مي آمدم.
* قراردادت يک ساله است؟
-بله
*با رقابتي که در جمع مدافعان استقلال است،مي تواني در اين تيم فيکس شوي؟
-براي من فيکس بازي کردن مهم نيست. همه مي دانند که تقي پور خواهان موفقيت تيمش است.حالا در کنار موفقيت استقلال تلاش مي کنم فيکس اين تيم هم بشوم.
*دوشنبه هم اولين تمرينت را با استقلال برگزار کردي.جو تيم چگونه بود؟
- خوب بود اما از نظر بدني خيلي خسته بودم و نتوانستم زياد سرحال باشم.
* به نظر مي رسيد بازيکنان استقلال استقبال خوبي از تو به عمل نياوردند. خودت اين موضوع را احساس کردي؟
-بحث استقبال نبود.زماني که من به آزادي رسيدم آنها مشغول تمرين بودند.شايد به همين دليل بود که احساس شد از من استقبال نشده است.
* يعني مشکلي نبود؟
-تمام بازيکنان استقلال رفيقم هستند و مشکلي با من تدارند.اتفاقا آخر تمرين خيلي ها آمدند و به من خوشامد گفتند.
*با جباري چطور؟با او که به مشکل نمي خوري؟
-مشکل من و جباري خيلي وقت است حل شده است.همان موقع هم از او عذرخواهي کردم و قبول دارم مقصر صد در صد من بودم.الان هم افتخار مي کنم که در کنار جباري بازي مي کنم.من اگر آن موقع با جباري درگير شدم به خاطر پگاه بود،اما الان بازيکن استقلال هستم و سرم را هم براي مجتبي مي دهم.
اميرآبادى: نوازى مثل برادر بزرگ تر من بود
اجازه نفوذ بدهند باز هم گل مى زنم!
مدافع- هافبك استقلالى ها آرام آرام به سن ۰۳ سالگى نزديك مى شود و خودش اعتقاد دارد كه در اوج پختگى به سر مى برد. مهدى اميرآبادى مانند بسيارى از بازيكنان استقلال در پى آن است اشتباهاتى كه در ليگ هفتم مرتكب شد را برطرف كند و هواداران را از خود راضى نگه دارد.
استقلال با نتايجى كه در ليگ گرفت، شايسته قهرمانى در جام حذفى بود
ليگ و جام حذفى دو مقوله جدا از هم است. ما از اواسط نيم فصل دوم ليگ به دنبال قهرمانى در جام حذفى بوديم، بسيارى از تيم هايى كه در ليگ نتايج مطلوبى كسب كرده بودند در جام حذفى از ما عقب افتادند، به نظر من استقلال شايسته ترين تيم براى قهرمانى در جام حذفى بود.
در چند سال حضورت در استقلال با نوازى هم پست بودى و حال رقيب جدى ات استقلال را ترك كرده، نظرت چيست
نوازى مثل برادر بزرگ تر من بود و هيچگاه با هم مشكل نداشتيم. حضور نوازى در استقلال باعث مى شد انگيزه بيشترى در تمرينات داشته باشم و حالا هم بايد با ساير بازيكنان همين رقابت را ايجاد كنم. من از رفتن هيچ بازيكنى خوشحال نمى شوم.
رابطه ات با خسرو حيدرى چگونه است
حيدرى بازيكنى است كه در تيم پاس همدان جزو بهترين نفرات بود و سابقه حضور در تيم هاى پايه استقلال را هم دارد و به نوعى با جو تيم آشنا است و من هم به چشم يك دوست و رقيب خوب به او نگاه مى كنم نه كسى كه آمده جاى من را پر كند.
بازگشت قلعه نويى به استقلال را چطور مى بينى
قلعه نويى مرد بزرگى است و من فكر مى كنم فتح ا...زاده بهترين تصميم را گرفت كه او را بار ديگر به استقلال آورد. قلعه نويى مى تواند استقلال را به موفقيت برساند.
اما وقتى سرمربى تيم ملى بود حرف هاى زيادى پشت سر او زدى و انتظار داشتى كه تو را هم به تيم ملى دعوت كند
هيچگاه از قلعه نويى انتقاد نكردم و هميشه به تصميمات او احترام مى گذاشتم. من از او توقع آنچنانى ندارم و چون فكر مى كردم در اوج آمادگى هستم، انتظار داشتم به تيم ملى دعوت شوم.
آرام آرام به سن ۰۳ سالگى هم نزديك مى شوى
من فكر مى كنم حالا از تجربيات مناسبى برخوردار هستم كه در اين سن من را به اوج پختگى در فوتبال مى رساند. اميدوارم تمريناتم براى استقلال مثمر ثمر باشد.
فصل پيش پس از مدت ها براى استقلال گلزنى كردى، فكر مى كنى اين موضوع در فصل آينده هم تكرار شود
من هرگاه اجازه نفوذ پيدا كنم به دنبال گلزنى هستم. با توجه به پستم بيشتر بايد گل سازى كنم تا گلزنى اما اگر فصل بعد هم قلعه نويى به من اجازه نفوذ بدهد باز هم براى استقلال گل مى زنم.
موفقيت استقلال در فصل آينده تا چه حد ممكن است
جواب اين سوال را سعى و تلاش خودمان روشن مى كند، ما فصل بعد كار بسيار سختى داريم كه اميدوارم از عهده آن بربياييم. استقلال تيم بزرگى است كه در آسيا شناخته شده است، اين موضوع تا حدود بسيار زيادى راه ما را هموار مى كند.
ایران ورزشی
مربي جديد تيم استقلال تهران گفت: براي يك همكاري موثر و مفيد به استقلال آمدم.
صمد مرفاوي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بسيار خوشحالم كه بار ديگر به استقلال آمدهام و بيترديد به دنبال يك همكاري خوب همراه با ساير اعضاي كادرفني هستم.
وي درباره حضور مجددش در تيم استقلال نيز گفت: در هر صورت مذاكراتي صورت گرفت و تصميم گرفتم به اين تيم بازگردم، مدت زيادي با قلعهنويي همكار بودم و اكنون هم به تيمي بازگشتهام كه آن را خانه خود ميدانم.
مرفاوي درباره تكرار خاطره قهرمانياش همراه با قلعهنويي در ليگ برتر نيز گفت: اكنون ابتداي فصل بوده و براي پيشبيني بسيار زود است با اين حال تصور ميكنم استقلال بازيكنان خوبي در اختيار دارد و نفرات سطح بالايي را نيز در اختيار گرفته و ميتواند موفق شود
سياوش اكبرپور:
مى خواهم جلوى
چشم دايى باشم
ايران ورزشى- شايد به كار بردن مهاجم گل نزن براى سياوش اكبرپور زياد غيرمنطقى نباشد اما هيچگاه نمى توان از تلاش هاى او در راستاى موفقيت يك تيم گذشت. سياوش بار ديگر به جمع آبى پوشان بازگشته تا در خط حمله استقلال مهره اى باشد تاثيرگذار و ناكامى هاى گذشته را هم جبران كند.
تمرينات استقلال پس از يك فصل دورى از اين تيم چطور است
باور كنيد دلم براى تمرينات استقلال و آب و هواى زمين شماره ۲ آزادى تنگ شده بود. حالا هم همه چيز خوب پيش مى رود و تمرينات مناسبى را پشت سر مى گذاريم تا در ليگ، جام باشگاه ها و جام حذفى نتايج مطلوب و درخور نام استقلال را كسب كنيم.
قبل از حضور در استقلال، خبرهايى مبنى بر توافقات تو با پرسپوليس به گوش مى رسيد.
صحبت هايى انجام شد اما به مسؤولان پرسپوليس قولى نداده بودم. من پيشنهاد مالى ام را به آنها دادم و در حال بررسى بودند ولى ترجيح دادم به استقلال بازگردم.
پيشنهادهاى اروپايى ات چه شد
مدير برنامه هايم در حال مذاكره بود ولى براى رسيدن به اهداف زيادى به استقلال آمدم.
چه اهدافى
من دورانديشى كردم كه آبى پوش شدم. مى خواهم در فوتبال ايران جلوى ديد مربيان تيم ملى باشم و توانايى هايم را به آنها اثبات كنم. در اين راه مسائل مالى به هيچ عنوان برايم مهم نيست.
خودت فكر مى كنى بازيكن تاثيرگذارى براى استقلال باشى
تمام سعى خودم را مى كنم تا اين چنين شود و براى استقلال بازيكن موثرى باشم. من اين تيم را دوست دارم و با كمال ميل به استقلال پيوستم ...
گفته مى شد با قلعه نويى مشكل دارى
اين هم جزو شايعاتى است كه هيچگاه دست از سر من برنمى دارد. من با قلعه نويى هيچ مشكلى ندارم و قبل از ثبت قرارداد با او كاملا صحبت كردم. سرمربى استقلال به من اعتقاد دارد و من هم تمام تلاش خود را به كار مى گيرم تا جواب اعتماد او را بدهم.
استقلال فصل گذشته در پست خط حمله با مشكلات فراوانى روبه رو بود
مطمئن باشيد در فصل آتى با اين مشكل روبه رو نخواهيم بود. استقلال مهاجمان خوبى دارد كه هر كدام در تركيب اصلى قرار بگيرند تأثير خود را خواهند گذاشت.
هنوز هم به همان بازى خشن و درگيرانه رو مى آورى
اين شيوه بازى من است و نمى توانم آن را تغيير بدهم. من در ۹۰ دقيقه تمام انرژى ام را صرف مى كنم تا مثمر ثمر باشم.
بعضى ها مى ترسند تو دوباره كارت بگيرى
نه، مطمئن باشيد از دو فصل پيش تجربيات مناسبى به دست آورده ام كه قطعا به من كمك زيادى مى كند. من سعى مى كنم آرامش خودم را حفظ كنم و فقط به موفقيت استقلال بينديشم.
iran varzeshi
نشست هيات مديرهي باشگاه استقلال برگزار شد
نشست اعضاي هيات مديرهي باشگاه استقلال تهران با حضور تمامي اعضا برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از روابط عمومي باشگاه استقلال، نشست اعضاي هيات مديرهي اين باشگاه بعداز ظهر امروز با حضور تمامي اعضا و "علي فتحالله زاده" مديرعامل باشگاه برگزار شد كه فتحاللهزاده گزارشي پيرامون عملكرد باشگاه استقلال در فصل نقل و انتقالات ارايه داد، ضمن آنكه مباحثي نيز دربارهي نحوهي تقسيم بودجهي باشگاه استقلال در فصل آينده مطرح شد.
تصميماتي نيز پيرامون حضور قدرتمندانه تيم استقلال تهران در ليگ قهرمانان آسيا اتخاذ شد. همچنين دربارهي اجراي طرحهاي زيرساختي باشگاه نيز تصميماتي گرفته شد كه طي روزهاي آينده به صورت رسمي اعلام ميشود
hamed s.s topiran
16-07-2008, 15:23
در گفت وگو با فارس
شفيعي: در شرايط بحراني هم حاضر به تغيير مهاجم نشدند
خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال استقلال گفت: زماني كه تيم به بحران گلزني دچار شد، فيروز كريمي ترجيح داد از من استفاده نكند.
حميد شفيعي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره شرايط خود براي فصل آينده اظهار داشت: از دو سه تيم تهراني و شهرستاني پيشنهاد دارم؛ اما هنوز تصميم قطعي در اين باره نگرفتهام. فعلا وضعيتم مشخص نيست.
وي در مورد تسويه حساب با استقلال، گفت: هنوز 40 درصد از قراردادم را نگرفتهام؛ اما نگراني هم بابت آن ندارم. جدايي من از اين تيم با ناراحتي همراه نيست. اين عدم همكاري با خوشي صورت گرفت.
شفيعي كه نتوانست در فصل گذشته بازيكن موثري براي استقلال باشد، اظهار داشت: با بدشانسي زيادي مواجه شدم. در زمان حضور حجازي مصدوم شدم كه خيلي مرا اذيت كرد؛ زماني هم كه آقاي كريمي آمد، به من اعتقاد نداشت.
وي افزود: در آن شرايط آماده بودم و مشكلي نداشتم؛ اما كريمي حتي در شرايط بحراني كه در گلزني مشكل داشتيم، حاضر نشد در انتخاب مهاجمان تغييري ايجاد كند. به او حق ميدهم. هر مربي سليقهاي دارد و نميتوان به او خرده گرفت.
اين مهاجم در پاسخ به اينكه چرا در زمان حضور امير قلعهنويي از او استفاده نشد، گفت: آقاي قلعهنويي زماني تيم را تحويل گرفت كه شرايط ويژهاي داشت. كمتر مربي در اين اوضاع دست به تغيير تركيب ميزند. مهم اين بود كه برخورد او با كريمي خيلي فرق داشت و به همين دليل هم ميگويم كه جداييام با ناراحتي نيست چون برخورد خوبي با من داشت.
جباري پيشنهاد اماراتيها را نپذيرفت
مدير برنامههاي مجتبي جباري به استقلال قول داد
مجتبي جباري پس از بررسي پيشنهاد يك تيم اروپايي، به استقلال پاسخ ميدهد.
محمد نوريفر مسوول روابط عمومي باشگاه استقلال تهران در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: مدير برنامههاي مجتبي جباري با فتحاللهزاده مديرعامل باشگاه استقلال ديدار كرد و در اين مذاكرات عنوان شد كه جباري دو پيشنهاد از تيمي اماراتي و اروپايي دارد.
وي افزود: جباري تمايلي به بازي در ليگ امارات ندارد و در حال حاضر مدير برنامههاي وي در حال مذاكره با تيم اروپايي است.
نوريفر خاطرنشان كرد: مدير برنامههاي جباري اعلام كرده است اگر مذاكرات با باشگاه اروپايي بينتيجه بماند، نخستين باشگاه ايراني كه با وي وارد مذاكره ميشود، استقلال تهران است. ما نيز منتظر خواهيم ماند تا تكليف جباري با پيشنهاد خارجي خود روشن شود و در صورتي كه مجتبي در ايران ماندني شود بيترديد ابتدا با استقلال وارد مذاكره خواهد شد.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1