توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : | ویــدئــو | چه گل نزنیه این بازیکن! | ویــدئــو |
Amin-TopGoal
09-04-2008, 20:49
سلام به تاپ گلی ها و فوت ایرانی های عزیز
حالا که بازار صحنه های و ویدئوهای عجیب و غریب فوتبال داغه :D، این تاپیک رو ایجاد کردم تا هر کی ویدئویی از خراب کردن موقعیت های صد در صد گل که با بی دقتی مهاجمان تبدیل به گل نشده :117: رو داره بزاره، تا همه استفاده کنند و یه چند دقیقه ای شاد بشن :loudlaff:
برای شروع یه ویدئوی کم حجم براتون میذارم.
توضیح ویدئو: این یارو در حالی که کسی دور و برش نیست با خیال راحت به سمت گل میره اما تا یکی بهش نزدیک میشه هول میکنه و توپ رو میزنه به تیر :10::10:
Loverboy
09-04-2008, 23:14
کل کلیپهای آرش برهانی و مهرزاد معدنچی پارسال رو بذارید کل ملت شاد میشن .
Amin-TopGoal
10-04-2008, 10:25
خب دومین کلیپ رو هم خودم میذارم. این یکی خیلی جالب تر از اولیه
توضیح:مهاجم در این ویدئو بعد از دریبل دروازبان و درحالی که نسبت به دروازه هیچ زاویه ای نداره و خودش هست و دروازه به اون بزرگی توپ رو از چند سانتی متری می کوبه به تیر افقی :10::10:
ميشه بپرسم اين كليپارو از كجا مياري؟ابته هدف تبليغاتي ندارما چون خيلي باحالن پرسيدم
Amin-TopGoal
10-04-2008, 10:44
ميشه بپرسم اين كليپارو از كجا مياري؟ابته هدف تبليغاتي ندارما چون خيلي باحالن پرسيدم
اینا تو یه سی دی که از پسرخاله م گرفته بودم، بود
ITALIANO
10-04-2008, 11:09
خب دومین کلیپ رو هم خودم میذارم. این یکی خیلی جالب تر از اولیه
توضیح:مهاجم در این ویدئو بعد از دریبل دروازبان و درحالی که نسبت به دروازه هیچ زاویه ای نداره و خودش هست و دروازه به اون بزرگی توپ رو از چند سانتی متری می کوبه به تیر افقی :10::10:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) (706.5 کیلو بایت, 1 نمایش)
:2::2::2::2::2::2:
:10::10::10::10::10::10::10:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
چیز خاصی نمیتونم بگم فقط توصیه می کنم اینو از دست ندین.
شیطونه میگه یک کلیپ خنده دار همین جا بزارم کل همتونو بخوابونم:D
:2::2::2::2::2::2:
:10::10::10::10::10::10::10:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
چیز خاصی نمیتونم بگم فقط توصیه می کنم اینو از دست ندین.
شیطونه میگه یک کلیپ خنده دار همین جا بزارم کل همتونو بخوابونم:D
خوب بذار ماهم استفاده كنيم برادر مهدي:wagfinger1::d:23:
Loverboy
10-04-2008, 12:03
سلام . دیدم بحث گل نزنی داغ منم گفتم دست به کار شم .
برای دیدن این ویدئو باید از برنامه FLV Player استفاره کنید که براتون آپلود کردم و میتونید از لینک زیر دانلود کنید
[Only registered and activated users can see links]
البته فکر کنم دیده باشید . کلیپی هست از بهترین موقعیت های از دست رفته که خفن ترینش رو فورلان مهاجم سابق منچستر هدر میده ( صد رحمت به برهانی ) :loudlaff:
اینم لینک دانلود
دانلود کنید ضرر نمی کنید
ITALIANO
10-04-2008, 12:03
خوب بذار ماهم استفاده كنيم برادر مهدي:wagfinger1::d:23:
رو چشمم:D
یک کلیپ از ماکای میزارم کرکره خندس.
به زودی آپلود می کنم و تو همین تاپیک میزارم:D
ITALIANO
10-04-2008, 12:20
دوستان همانطور که وعده داده بودم براتون یک کلیپ آپلود کردم که خیلی قدیمیه.
قبلا از یک سایت دیگر دانلود کرده بودم که براتون میزارم امیدوارم خوشتون بیاد.
ماکای هم مثل دو نفری که امین گذاشت دروازبان رو دریبل میکنه و دروازه خالی رو که حتی روی توپ هم تمرکز داره میزنه تو اوت!!!دیدنش خالی از لطف نیست.
كل همه شما را خواباندم.بيرون زدن گل خالي در بازي هاي ليگ دسته 3 با خراب كردن گل خالي در مقابل آرسنال در اولدترافورد فرق دارد.گيگز 9/99 در صد مقصر است .اون يك دهم درصد را به بد شانسي نسبت مي دهم كه توپ روي پاي راستش بود.:2:
فكر كنم بعد اين بازي بود كه فرگوسن ابروي بكام را مورد لطف و عنايت خودش قرار داد.
Loverboy
10-04-2008, 16:09
Italiano عزیز من تو پستم این گل رو گذاشته بودم جیگر . :6: ولی در کل دستت درد نکنه
دوستان همانطور که وعده داده بودم براتون یک کلیپ آپلود کردم که خیلی قدیمیه.
قبلا از یک سایت دیگر دانلود کرده بودم که براتون میزارم امیدوارم خوشتون بیاد.
ماکای هم مثل دو نفری که امین گذاشت دروازبان رو دریبل میکنه و دروازه خالی رو که حتی روی توپ هم تمرکز داره میزنه تو اوت!!!دیدنش خالی از لطف نیست.
یادش بخیر بعد این صحنه چقدر اعصابم از دست ماکای خورد شد:Dخیلی قدیمیم نیست فکر کنم واسه همین پارساله
دمتون گرم.خيلي باحال بودن.
گل نزدن هاي آرش برهاني رو ديديم و كلي خنديديم.ايول دارين!!!!!!:d0s69thbefhifftitrz
football
10-04-2008, 23:20
فکر کنم این فرستها گل نکردنش از گل کردنش سختر باشد
اما mahdi a برات دارم گل گیگز را می گذاری :7:
hamed6429
20-05-2008, 08:33
این از اون توپاس که نمی خواد گل بشه. به دیدنش می ارزه.:-t
جالب بود . آخر بد شانسی یا خوش شانسی حریف البته :winksmiley02:
اینم کلیپی از گل نزنها دنیا
حجمش:7,006 KB
اینم کلیپی دیگه
Clemenza
21-05-2008, 13:55
كل همه شما را خواباندم.بيرون زدن گل خالي در بازي هاي ليگ دسته 3 با خراب كردن گل خالي در مقابل آرسنال در اولدترافورد فرق دارد.گيگز 9/99 در صد مقصر است .اون يك دهم درصد را به بد شانسي نسبت مي دهم كه توپ روي پاي راستش بود.:2:
فكر كنم بعد اين بازي بود كه فرگوسن ابروي بكام را مورد لطف و عنايت خودش قرار داد.
خاطرات دوباره برام زنده شد. نه فکر نکنم بعد این بازی بود. شایدم اشتباه کنم. این بازی تو جام حذفی بود سال 2003 که آرسنال فکر کنم 2-0 برد. یک گلش رو هم ادو زد که سال بعد رفت والنسیا. واقعاً هر کی از آرسنال رفت ضرر کرد. نمونه هاش رو ببینین: هانری، اورمارس، پتي، ويرا، ادو. من یادم نمی یاد کسی از آرسنال رفته باشه و تازه مطرح شده باشه. شاید تنها مثالش پنانت یا آلیادیره باشند. اون ها رو ونگر تربیت کرد ولی خودشون زود رفتند. شایدم حق داشتند. اما معلوم نیست که اگر می موندند شرایط بهتری می داشتند یا نه. مثلاً فرانسیس جفرز هم همینطور بود اگر می موند تو آرسنال شاید الان خیلی مطرح بود. حرف به درازا کشید. شرمنده .اگه کسی گل های این بازی رو داره لطف کنه
HaMi.News
21-05-2008, 14:18
:))) این دیگه چقدر تابلو توپو خراب کرد :دی
R9TheBest
23-06-2008, 17:48
به نام خدا
یه ویدیو بسیار جالب از 10 مهاجم دنیا که ....
حجم : 8 مگابایت
زمان : 4.03 دقیقه
دانلود ([Only registered and activated users can see links])
کیا هستن؟
یه کم تعریف میکنی
R9TheBest
23-06-2008, 18:18
بازیکنای زیاد معروفی نیستن اگه اسم بیارم نمیشناسی ولی خیلی باحال هستن
من نمي دونم كيا هستند.ولي اگه توماسون و ابراهيموويچ جزوشان نباشند دانلودش نمي كنم.
بازیکنای زیاد معروفی نیستن اگه اسم بیارم نمیشناسی ولی خیلی باحال هستن
حالا بگو كياند
R9TheBest
23-06-2008, 18:23
نه بابا اصلا بازیکن معروف توش نیست ... اخه اگ بگم نمشناسین ... منم خودم نشناختم و اسماشون رو زیرش نوشته ..
نه بابا اصلا بازیکن معروف توش نیست ... اخه اگ بگم نمشناسین ... منم خودم نشناختم و اسماشون رو زیرش نوشته ..
دوميش يان دال توماسون محبوب من بود.فان در كركوف ، كلايورت و بست هم توش بودند.مورد چهارش را هم داشتم.
R9TheBest
24-06-2008, 00:09
کلایورت یه زمانی معروف بود .. الان هم تو لیل فرانسه به زور بازیش میدن ..خیلی افت کرد :27:
Mohammad_Chelsea
08-03-2009, 19:57
کلیپ های تو فایل پیوست رو چه طوری می شه دانلود کرد؟؟؟
می زنم روش یه صفحه ی سفید می یاد هیچی نمی شه!!!!!!!!!!
Real4Ever
08-03-2009, 20:22
اگر اینترنت اکسپرولر داری(امید وارم درست نوشته باشم) روی لینک کلیک راست کن و گزینه save target as را بزن و مکان سیو شدن فایل را انتخاب کن.
اگر با فایرفاکس کار می کنی روی لینک کلیک راست را بزن، بعد گزینه save link as را بزن.
امید وارم مفهوم بوده باشد:wavesmile:
پیوست های این تاپیک قدیمی هستند و مربوط به زمانی میشن که روی سرور قدیمی بودیم و متاسفانه پاک شدند.
Mohammad_Chelsea
08-03-2009, 21:26
حیف شد به نظرم قشنگ بودن ولی واقعا ممنونم به خاطر جواب دادنتون چون فک می کردم مشکل از اینترنتمه!!
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1