PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [+][-] كدام يك بهترين گزارشگر فوتبال ايران هست؟؟ [-][+]

lordcrazy
15-08-2008, 03:23
از نظر من عادل بهترين هست!!!!!:قلیون:

mmn
15-08-2008, 04:35
شکی نیست که عادل فردوسی پور از دیگران خیلی بهتر است.

No.10
15-08-2008, 06:31
فقط عادل سيريش. گفتم سيريش چون از پيگيري و گير دادنش خوشم مياد.

ACMilan
15-08-2008, 07:06
بهتر از همه عادله :d0s69thbefhifftitrz و بد تر از همه جواد خیابانی :-&

No.10
15-08-2008, 07:12
خياباني رو خوب اومدي خيلي بد اربده و داد ميكشه حرف همه رو هم قطع ميكنه.

General Xavi
15-08-2008, 07:50
1-عادل فردوسي پور
2-عادل فردوسي پور
3-عادل فردوسي پور

4-مزدك ميرزايي

best
15-08-2008, 08:31
در اینکه عادل گزارشگر تواناییه شکی نیست اما فراموش نکنیم که مزدک هم گزارشگر خوبیه و خدا وکیلی که از پس بازی ها خوب بر میاد

ضمنا خیابانی هم اگه وسط گزارش از تیمی طرفداری نکنه و شروع به تعریف و تمجید نکنه همچنین از میزان گاف ها(!!)یی که میده کم کنه گزارشگر خوبی میشه

در مورد بقیه هم هر کدومشون یه سری اشکالات دارن که باید رفع کنن

ضمنا گزارش یه بازی فوتبال کار سختی و هر کسی که این کار رو میکنه باید ازش تقدیر کرد ...گزارشگری آسون نیست

just juve
15-08-2008, 09:17
بهترین گزارشگر مزدک میرزایی چون یوونتوسی هستش.

farshid.j
15-08-2008, 10:03
عادل فردوسی پور

United_7
15-08-2008, 11:08
عادل فردوسي پور

ssr_70
15-08-2008, 14:52
فقط مزدک چون خیلی ساده تر به نظر می یا د نسبت به عادل و بسیار با ادب تر و با احتیاط تر

Mostafa United
15-08-2008, 15:01
فقط عادل !

Mohsen_Bar3lona
15-08-2008, 15:09
بچه ها کاش عادل فردوسی پور رو از توی نظر سنجی میذاشتید کنار...آخه عادل معلومه که بهترینه...خیلی جالب میشد اگه این نظر سنجی بدون عادل برگزار میشد...فکر میکنم رقابت قشنگی از آب در میومد...

zamiad
15-08-2008, 15:25
حالا عادل و مزدك به كنار چون جفتشون خوبن من موندم كي به علي فر راي داده حتي اگه واسه مسخره بازي هم بهش راي داده باشه بازم زياديه
محسن بارسلونا هم راست ميگه معلومه عادل بهترين گزارشگر ايرانيه بايد از بين اونا انتخاب ميشد

L . F . C
15-08-2008, 16:18
فقط عادل فردوسی پور
تازه جالب اینکه بدونید به گفته ی خودش و هم چنین اون چیزی که توی بیو گرافیش نوشته شده او یک پرسپولیسی هستش. :-o بعد از عادل مزدک و دیگر هیچ:wavesmile:

amin 20
15-08-2008, 20:44
عادل با بقیه قابل مقایسه نیست

Mohsen_Bar3lona
15-08-2008, 21:11
حالا عادل و مزدك به كنار چون جفتشون خوبن من موندم كي به علي فر راي داده حتي اگه واسه مسخره بازي هم بهش راي داده باشه بازم زياديه
محسن بارسلونا هم راست ميگه معلومه عادل بهترين گزارشگر ايرانيه بايد از بين اونا انتخاب ميشد

باز من فکر میکنم سرهنگ علیفر با اون داغونیش از اون خیابانی بهتره که معلوم نیست داره زار بقا گزارش میکنه یا فوتبال...خاک بر سر دم به دقیقه هم در حال فعل سوتی اینگ (sootiing) هست...

ACMilan
16-08-2008, 01:54
باز من فکر میکنم سرهنگ علیفر با اون داغونیش از اون خیابانی بهتره که معلوم نیست داره زار بقا گزارش میکنه یا فوتبال...خاک بر سر دم به دقیقه هم در حال فعل سوتی اینگ (sootiing) هست...
اینو خوب اومدی اگه فوتبال 90 دقیقه بیشتر بود این خیابانی بحثو سیاسی و اجتماعی و اقتصادی میکرد ولی در کل هر بحثی میکنه به جز بحث ورزشی

lordcrazy
16-08-2008, 14:25
بچه ها کاش عادل فردوسی پور رو از توی نظر سنجی میذاشتید کنار...آخه عادل معلومه که بهترینه...خیلی جالب میشد اگه این نظر سنجی بدون عادل برگزار میشد...فکر میکنم رقابت قشنگی از آب در میومد...
راست گفتین من اگه عادل رو نمی گذاشتم رقابت نزدیک تر بود.
اصلا سطح گزارشگری اون با همه فرق می کنه
و خاصیت خوبی هم داره اینکه رک هست!!!!!

MBeckham
17-08-2008, 14:08
عادل از همه بهتره ولی خداوکیلی پیمان یوسفی هم خوب گزارش میکنه این وسط مظلوم واقع شده:29:

AriA
17-08-2008, 14:20
آخه کی به علی فر رای داده؟؟؟:-o

اینقدر کسل کننده گزارش میکنه تازه 50% گزارشش هم از فاصله ی خطوط 3گانه سحبت میکنه :53:

FC.MADRID
17-08-2008, 14:29
عادل بهترین و بدترین هم خیابانی ضد رئال

MBeckham
17-08-2008, 14:50
آخه کی به علی فر رای داده؟؟؟:-o

اینقدر کسل کننده گزارش میکنه تازه 50% گزارشش هم از فاصله ی خطوط 3گانه سحبت میکنه :53:
این دوستمون راست میگه اخه کی به علی فر رای داده؟:7:

Seyed
17-08-2008, 19:55
خدا وکیلی کی یگه که بدترین گزارشگر خیابانیه این یارو مرتیکه علیفر که از همه گزارشگرا مزخرف تره اینقدر بد گزارش می کنه که بازی ای به مهمیاستقلال سپاهانو من ول کردم تلویزیونو خاموش کردم حالم داشت به هم می خورد

Mohsen_Bar3lona
18-08-2008, 00:42
عادل از همه بهتره ولی خداوکیلی پیمان یوسفی هم خوب گزارش میکنه این وسط مظلوم واقع شده:29:
آره اگه عادل نبود من به پیمان جون رای می دادم...

بچه ها هنوزم دیر نشده...یکی برداره یه نظر سنجی بدون عادل بزنه...توی نام تاپیک هم بنویسید نظر سنجیه بدونه عادل گزارشگران فوتبال... :34:

Loverboy
20-08-2008, 10:41
دوستان عزیز خواهشاً به کسی توهین نکنین . با تشکر

viva.chelsea
20-08-2008, 10:44
فردوسی پور که بهترینه
ولی کی به اون خیابانی رای داده!

hasan-arsenal
20-08-2008, 12:03
به نظر من عادل از همه نظر سر تره . بقيه هم يه جورايي ازش تقليد ميکنن

*c*f*c*
20-08-2008, 12:47
بهترین گزارشگر عادل بدترین این مردکه مزدکه تو بازیهایی که گزارش میکنه یه جوری گزارش میکنه که قشنگ میشه بفهمی طرفدار چه تیمی هست جدا اگه در دسترسم بود خونشو میریختم

deadman
20-08-2008, 13:12
چندتا عکس ازعشق من یوگی لو بزار لطفا

Shanix
24-08-2008, 23:21
عادل كه جيگره ! چرا اين خياباني رو اول گذاشتي ! اصلا چرا گذاشتي ! ضد رئاله ! بيحاله ! حواب آلوده توگزارش ! ازش متنفرم !!!!!!!!!!!!

OM_ID
24-08-2008, 23:27
به نظر من اگه فوتبال ایران پیشرفتی داشته نصفش به خاطر عادل فردوسی پور است

Sepahan 4 Ever
24-08-2008, 23:32
:-oاز همشون بدم میاد مخصوصا از علی فر:7:
در درجه دوم هم از این عادل و خیابانی:-? لجم میاد:27:
مزدک بد نیست حداقل مثل اونا یه طرفه وبه نفعه سرخابی گزارش نمی کنه
بهترین گزارشگر اقای جماعتی در شبکه اصفهانه:2:

Loverboy
24-08-2008, 23:39

البته اينو بايد عرض كنم كه بايد هم بدتون بياد . همون طور كه ما از جماعتي و امثالش بدمون مياد چون واقعاً فقط از تيم شهرشون دفاع ميكنن و نميتونن جانب داريشون رو پنهان كنن .

Seyed
24-08-2008, 23:54
یه نکته ای رو من دربافتم اکثر کسایی که از خیابانی خوششون نمیاد رئالی هستند چون خیابانی با رئال مشکل داره اونام با اون مشکل دارن جالبه ها

در ضمن این عیب نیست که کسی که تو تهران داره گزارش می کنه کمی طرفداری تیمشو بکنه همون طور که قطعا این گزارشگری که این دوست سپاهانی معرفی کرد تو گذارشاش از تیم های اصفهانی حمایت بکنه پس فکر نمی کنم کسی حق داشته باشه به این علت از گزارشگری بیاد اینجا بگه که اینا گزارشگر بدی هستند

Special Two
25-08-2008, 00:29
همه اينها به سوي پاچه خواري داره پيشرفت ميكنند.به نوعي از همشون بدم ميياد .بازم فردوسي پور بد نيست.
خياياباني هم مگه گزارش گره كه تو ليست گذاشتيند؟:d

only perspolis
25-08-2008, 01:01
بهترین گزارشگر:-&:-&:-&:-&:-& اقای جماعتی درشبکه اصفهانه:^o:^o:D:50::50:مخصوصا وقتی سپاهان گل میخوره:D

miladperspolis
25-08-2008, 01:27
فقط عادل فردوسی پور از اسمش معلومه عادل هست طرفدار هیچ تیمی نیست وخوب وعالی گزارش می کنه ((بدترین گزارش گر هم علی فر است:-&:-& ))

Scouser
25-08-2008, 02:39
به نظر من اگه فوتبال ایران پیشرفتی داشته نصفش به خاطر عادل فردوسی پور است
یکی از عجیب ترین حرفایه عمرمو شنیدم
:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

Saeed
25-08-2008, 03:36
عادل از همه بهتره و همیشه بی طرف گذارش میکنه.

جواد خیابانی طرفدار بارسلونا و لیورپول و هلنده و فقط از اینا دفاع میکنه و حریفا رو میکوبه و کاملا یه طرفه گذارش میکنه. مثلا داره بازی رئال - سانتاندر گذارش میکنه یه دفعه میگه این بازیکنای رئال چقدر مذخرفن. فقط لیو مسی رو عشقه :-o (با اغراق)
فکر نکنین چون رئالی هستم اینو میگم. به خدا من طرفدار لیورپول هم هستم ولی وقتی مثلا جواد می خواد بازیه لیورپول-چلسی رو گذارش کنه واقعا دلم برای هوادارای چلسی میسوزه.
وقتی بازی رئال گذارش میکنه صدای تلویزیون رو تا ته میبندم.

مزدک هم عشق ایتالیاس و وسط بازی رئال-ولنسیا هی بازی لیگ ایتالیا رو گذارش میکنه و میگه چه بازیکنیه این توتی! :-?? (با اغراق)

milan_1899
25-08-2008, 06:57
من که از مزدک خوشم می اد فردوسی پور یه ادمی که به خودش اجازه می ده در مورد هر تیمی و هر بازیکنی بد و بیاره بگه و از این رفتارش خوشم نمی اد ولی اینکه گزارشگری خوبی بعد مزدک هست شکی درش نیست .
خیابانی هم که از اولش گزارشگر شطرنج بود و اشتباهی به فوتبال منتقل شد :d

Loverboy
25-08-2008, 14:28
البته از حق نگذريم . درسته خياباني الان زياد طرفدار نداره و افراد زيادي هستن كه منتقدش هستن ولي يكي از بهترين گزارشگرهاي تاريخ ايران بوده . گزارشهاي به ياد ماندنيش تو ملبورن و جام جهانيه 98 و بازيهاي تيم ملي با عربستان و كشورهاي عربي تو تهران هيچوقت از ياد من نميره . آدم رو هيجاني ميكرد . تا 5 سال پيش و قبل از به اوج رسيدن عادل يكي از بهترين ها بود ولي متاسفانه بعد از اون بيماريهاي بدي كه براش اومد اين روند نزول بسيار چشم گيري داشته .

به شخصه خيلي دوستش دارم هر چند از گزارشهاي جديدش اصلاً خوشم نمياد .

Terry
25-08-2008, 14:56
به نظر من آقای علی فر چون اصلا فضولی نمی کنه وکاری به کسی نداره

hkarimi
25-08-2008, 16:14
من توجه همه را به علی فر جلب می کنم که واقعا در گزارش speed عجیبی داره !
need for ali far

Pou Manchester
25-08-2008, 16:25
آقا این دو هفته که فردوسی پور نبود و مزدک 90 رو اجرا میکرد وقتی نود میدیدم یه همچین حالی بهم دست میداد :-& واقعا که عادل یه چیز دیگست !

Seyed
25-08-2008, 16:47
آقا یه مسئله ای می گم شما عادل فکر می کنم به خاطر برنامه نودش می گید که اونو من باهاتون کاملا موافقم چون نود بدون عادل = مزخرف ولی ما داریم در مورد گزارشکر حرف می زنیم نه مجری که اون فکر می کنم در حال حاظر مزدک باشه البته کسی قدیمو قبل بیماری خیابانیو به یاد نمیاره که گزارشای خیابانی اصلا فوتبال بین شیرین فراز پیامو اینقدر هیجان می داد که آدم فکر می کرد دربیه پایتخته :117:

*only_Esteghlal*
25-08-2008, 17:59
فقط عادل-به همه چي تسلط داره.يك كلام تو اين كار يكه تازه.:3ztzsjm:

N-sync
25-08-2008, 18:21
یادمه چند وقت پیش خبر ورزشی همین نظر سنجی رو کرده بود عادل اول بود بعد خیابانی با یک فاصله کم دوم و شفیعی بعدم کوثری بود و خبری از بقیه نبود
عادل گزارشاش مثله قبل نیست الان فقط انتقاد میکنه ولی هنوزم بازی های اروپاییو فوق العاده گزارش میکنه تو سری قبل فوتیران یه تایپک داشتیم سوتی گزارشگرا بیشتره همه خیابانی سوتی میداد بعد پیمان و علیفر

Valencia
25-08-2008, 18:48
عادل فردوسی پور
adel fer230 poor

Special Two
25-08-2008, 19:19
شوخي ميكني يا جدي ميگي؟!!!!البته فكر ميكنم داره مسخره ميكني.چون علي فرو ازهر كس بپرسي به دخالت كردن تو كار مربي و داور مشهوره.
يادمه پارسال بازي چلسي آرسنال گيرداده بود ول نميكرد گرانتو ..هي نميدونم چرا بلتي رو بازه نميدند چرا اوبي ميكلو كه جوونه با استعداده رو چرا بازي نميدند.....چرا بازي نميدند......چرا بازي نميدند....يا حتي تو بازي با فنر باغچه. يا يه بازي بودد نميدونم كدوم بازي؟!! از دقيقه اول گير داده بود سالمون كالو كه چرا تك وتنها تو محوطه جريمه هيچ كاري نميتونه بكنه.اين جمله رو باور كنيد بيست بار گفت.آخرشم چلسي با ضربه سر كالو يك هيچ اون بازي رو برد.يه ضد حال اساسي بهش خورد.....خيلي خنديدم....گفتم تو باشي ديگه تو كار مربي دخالت نكني....هر چند چلسي پارسال زير فشار سياسي صدا و سيما قرارداشت...ولي انصافآ اين علي فر خيلي دخالت ميكنه!

Gomo
25-08-2008, 19:21
دوستان خواهشاً یک لحظه فکر کنید ببینید این موجودات عجیب الخلقه اصلاً ارزش دارن بشینیم نقدشون کنیم؟

zamiad
25-08-2008, 20:39
خدايي بين غلي فر و يوسفي علي فر بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يوسفي از خودش متشخص تر خودشه من اول تو ليست نديدمش وگرنه به اون راي ميدادم 100%

Scouser
26-08-2008, 00:15
بابا علی فر که پیر مرده باید بره نوه هاشو بزرگ کنه
حتما خبر دارین این جناب از طرفداران سرسخت دفاع سه نفرست....یورو بازیه یونان بود و با 5 تا دفاع بازی میکردن که 3 تا مرکزی بود
این جناب 90 دقیقه تعریف کرد که به به و چه چه که این دفاع سه نفره حمایت توش وجود داره و ....
بنده خدا آلزایمر و فشار خون و .... :d

Mostafa United
07-09-2008, 15:32
جواد خياباني را اين روزها به واسطه المپيك و نقد و بررسي شكست كاروان ايران در المپيك بيست و نهم بيشتر از گذشته در تلویزیون مي‌بينيم در گفتگویی با نشریه چلچراغ به انتقاد از برخی روزنامه نگاران پرداخت.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

به گزارش «فردا»، وی در این گفتگو با بیان اینکه از برخی روزنامه نگاران گلایه مند است گفت: من هيچ‌وقت براي روزنامه‌نگارها محبوب نبوده‌ام. حتي بعد از بازي ايران – استراليا. از همان ابتداي كار گزارش من فضا همين بود. حتي بعد از آن بازي هم همه‌تان از من انتقاد مي‌كرديد.

وی در خصوص گزارش بازی ایران و استرالیا که به تساوی و نهایتا صعود ایران به جام جهانی انجامید گفت: من خودم گزارش بازي ايران – استراليا را دوست ندارم. اصلاً دوست ندارم. آن گزارش فقط احساس بود.

خیابانی در ادامه افزود: من گزارش ايران – استراليا را دوست ندارم، اما عاشق گزارش ايران – عربستان هستم. روزنامه‌نگار نبايد عام فكر كند. من اين گزارش را 100 بار ديده‌ام. بازي ايران- استراليا را 200 بار ديده‌ام. من مي‌گويم اين ابراهيم ميرزاپور است مرد دلاور لرستاني ما. فردا يك روزنامه‌نگار مي‌نويسد جواد خياباني آن‌قدر بي‌سواد است كه به ميرزاپور خرمشهري مي‌گويد خرم‌آبادي. اين روزنامه‌نگار بي‌سواد است اما به من مي‌گويد بي‌سواد و به مردم هم القا مي‌كند كه من اطلاعاتم غلط است.

این گزارشگر بازی های فوتبال ادامه می دهد: تا حالا حتي به يك روزنامه‌نگار زنگ نزده‌ام گلايه كنم. اما آنها دل پرخون دارند كه مي‌گويند ما بنويسيم جواد نباشد. من مي‌گويم به كوري چشم شما، شما بنويسيد من هم هستم.

خیابانی در ادامه با ذکر خاطره ای می گوید: بازي عربستان من در زير راهرو داشتم با دو سه تا عكاس، عكس مي‌گرفتم. يك خبرنگار آمد گفت من فلاني‌ام. گفتم خوشبختم. گفت از تو هميشه بد نوشته‌ام. گفتم بدبختم. گفت يعني برات مهم نيست؟ از جيبم 50 هزار تومان درآوردم دادم گفتم ديگر ننويس. گفت نه. به او ناسزايي گفتم و گفتم برو باز هم بنويس. خب يا اين شخص اين حرف را مي‌زند كه از من پول بگيرد يا عناد دارد. بعد از اين حرف زنگ زدم به دوستم گفتم فردا روزنامه‌ها عليه من خواهند نوشت. من هر چه كه در آن گزارش پيش آمد را از قبل طي كرده بودم كه چطور گزارش خواهم كرد. گفتم گل را مي‌كشم. گفتم مي‌خواهم پرشور گزارش كنم.

وی در ادامه به برخی انتقادات از نوع گزارشگری اش اشاره می کند و می گوید: هوشنگ گلمكاني چند سال پيش گفته بود خياباني چون چاق است نبايد فوتبال گزارش كند. تلفن كردم بهش و گفتم شما نبايد فيلم نقد كني چون عينكي هستي و شايد جنيفر لوپز را دمي مور ببيني. به من گفت خيلي پررويي و شروع كرد به من بد و بيراه گفتن. الان مي‌گويد نه اين حرف‌ها نبوده. خب چرا.

خیابانی در ادامه با پوچ خواندن برخی انتقادات گفت: من 29 و 30 مرداد امتحان ترم تابستاني داشتم. به دانشجويانم هم گفتم چون بايد براي پارالمپيك بروم پكن زودتر از شما امتحان مي‌گيرم. خب اين دو روز را نرفتم تلويزيون. روزنامه‌ها نوشتند جواد خياباني ممنوع‌التصوير شد. خب اين ديد احمقانه‌اي است.

وی در این مصاحبه با ادامه انتقاد از برخی روزنامه نگاران می گوید: من، جواد خياباني، پرچم‌فروش بودم. تخمه‌فروش بودم. توي همين استاديوم بيسكوئيت مي‌فروختم سال 58، 59، 60، 63... تخمه، ساندويچ، آفتابگير مي‌‌فروختم. نمي‌گويم چون بارفروش بودي حالا كار بدي كرده‌اي كه روزنامه‌نگار شده‌اي، اما مي‌گويم تو كه بارفروش بوده‌اي آيا سواد روزنامه‌نگار شدن را پيدا كرده‌اي؟ من تخمه مي‌فروختم اما با پولش اولين چيزي كه مي‌خريدم مجله‌ها بود. من باربري مي‌كردم، حمالي مي‌كردم، اما اولين چيزي كه مي‌خريدم مجله‌ها بود.

hamid.united
07-09-2008, 16:48
اولا از مصطفي جان تشكر ميكنم. به نظر من در اين مصاحبش با چلچراغ مي خواسته خودشو مظلوم نشون بده. من منكر اين نيستم كه در ساليان پيش اين گزارشگر مشهور و دوست داشتني نبوده ولي بعضي از اخلاقش واقعا آدمو ديوونه ميكنه. من يه مثال ميزنم بازي منچستر-بارسلونا كه توي اولد ترافورد بود رو به ياد بياريد. تا توپ دسته مسي ميرسيد ميگفت:"حالا شروع شد حركات اين ستاره .يه نفر دو نفر سه نفر چهار نفر.... اين بازيكن فوق العاده ست" در صورتي كه توپ مسي رو همون بازيكن دوم گرفته بود!!!!

يا مثلا وقتي بازي پرسپوليس رو گزارش ميكنه يه جوري ميخواد استقلالي ها رو بسوزونه. مثلا صحبت در مورد تماشاچي هاي پرسپوليس كه برخلاف تيمهاي ديگه(استقلال) خيلي پرشورند!(البته من طرفدار هيچكدوم نيستما !چون به نظر من تماشاي فوتبال ايران وقت تلف كردنه)

MBeckham
07-09-2008, 17:30
بابا خوب راست میگه بیچاره رو خیلی اذیت میکنن:29:درسته زیاد خوب گزارش نمیکنه وحاشیه میره ولی نباید اینطوری زیر سوال بره

Mostafa United
08-09-2008, 01:12
اولا از مصطفي جان تشكر ميكنم. به نظر من در اين مصاحبش با چلچراغ مي خواسته خودشو مظلوم نشون بده. من منكر اين نيستم كه در ساليان پيش اين گزارشگر مشهور و دوست داشتني نبوده ولي بعضي از اخلاقش واقعا آدمو ديوونه ميكنه. من يه مثال ميزنم بازي منچستر-بارسلونا كه توي اولد ترافورد بود رو به ياد بياريد. تا توپ دسته مسي ميرسيد ميگفت:"حالا شروع شد حركات اين ستاره .يه نفر دو نفر سه نفر چهار نفر.... اين بازيكن فوق العاده ست" در صورتي كه توپ مسي رو همون بازيكن دوم گرفته بود!!!!

يا مثلا وقتي بازي پرسپوليس رو گزارش ميكنه يه جوري ميخواد استقلالي ها رو بسوزونه. مثلا صحبت در مورد تماشاچي هاي پرسپوليس كه برخلاف تيمهاي ديگه(استقلال) خيلي پرشورند!(البته من طرفدار هيچكدوم نيستما !چون به نظر من تماشاي فوتبال ايران وقت تلف كردنه)

خواهش ميكنم ... :72:

بابا خوب راست میگه بیچاره رو خیلی اذیت میکنن:29:درسته زیاد خوب گزارش نمیکنه وحاشیه میره ولی نباید اینطوری زیر سوال بره

منم با چيزايي كه گفتي 100 درصد موافقم ! :13:

Masouda
08-09-2008, 05:20
به نظر من آقای دکتر علیفر بهترین گزارشگر هستند. البته اگه خودشو بسازه بعد بیاد گزارش کنه.
به شخصه شاد میشم گزارش های ایشون رو تحت تاثیر مواد چت کننده میشنوم.

Milad Hasani
08-09-2008, 09:30
هیچ کدومشون کامل نیستن...
میرزایی و فردوسی پور خیلی تابلو از یه تیم حمایت می کنن. یعنی فقط دارن نظر شخصی خودشون رو تو بازی ابراز می کنن...
جواد خیابانی هم جدیدا خیلی سوتی می ده...
تو این ها پیمان یوسفی بهتر از بقیست.
علی فر رو که هیچی! فقط کافیه فینال لیگ قهرمانان رو بهش بدن تا آدم پای تلویزیون خوابش ببره!
من که به کسی رای نمی دم...

crouch_2008
08-09-2008, 10:27
:301:اینکه شکی داخلش نیست که عادل هست:301:

Mostafa United
08-09-2008, 16:25
به نظر من آقای دکتر علیفر بهترین گزارشگر هستند. البته اگه خودشو بسازه بعد بیاد گزارش کنه.
به شخصه شاد میشم گزارش های ایشون رو تحت تاثیر مواد چت کننده میشنوم.

بابا بدبخت كجاش معتاده ! :D

من شنيدم ميگن سرهنگه !

Masouda
08-09-2008, 19:09

من شنيدم ميگن سرهنگه !
بنده به هیچ عنوان همچین جسارتی به دکتر نکردم. ولی خوب دکتر به صورت تفریحی و برای اینکه موجب تفریح دیگران هم بشوند مصرف میکنند.

ACMilan
09-09-2008, 02:15
آقایون غیبت نکنین میفهمید اگه آقا دکتر اینو یشنوه چی میشه ؟ به روحیش بر میخوره و دیگه گزارش گری نمیکنه :29:

Mostafa United
09-09-2008, 02:17
آقایون غیبت نکنین میفهمید اگه آقا دکتر اینو یشنوه چی میشه ؟ به روحیش بر میخوره و دیگه گزارش گری نمیکنه :29:

چه بهتر !

دقت كرديد آخر همه گزارش هاش ميگه : نيكبخت باشيد ... :-&

سيبيل هاش رو هم كه زده مثل كله پاچه شده ! :34:

dwxx
27-09-2008, 15:38

من شنيدم ميگن سرهنگه !

من كاري ندارم كه اين آقا معتاده يا نه و اينكه گزارشگر خوبي هست يا نه ولي شما از يك روش غلت در استلال تون استفاده كرديد كه ممكن است باعث اشتباه بشود.

معتاد بودن و يا نبودن يك فرد هيچ ربطي به سرهنگ بودن ندارد.
يك سرهنگ هم ممكن است معتاد باشد پس اينكه يك شخصي سرهنگ است نه دليل بر معتاد بودن است و نه دليل بر عدم اعتياد.

ممكن است اين نكته خيلي عادي به نظر برسد ولي واقعا خيلي مهم است كه ما در صحبت ها و نگارشهايمان از زبان و استدلال صحيح استفاده كنيم.:heartsmile:

hamed6429
27-09-2008, 16:12
این اسامی که بالا نوشتی میتونه تیتراژ اسامی بازیگران یه سریال کاملا کمیک باشه. اگه همشون با هم بیان چی میشه.:34:

RealMadrid7
27-09-2008, 16:22
انصافا عادل فردوسی پور هم اطلاعاتش از همه بالاتره هم تکنیک گزارشگریش بسیار عالیه هم جنبش بالاس در کل بگم اگه بازیه لوانته و خیخون رو هم گزارش کنه من یکی به خاطر گزارش فردوسی پور میشینم بازی رو میبینم:D

فقط تنها مشکلش بارسایی بودنشه/:):D

Mostafa United
27-09-2008, 16:31
من كاري ندارم كه اين آقا معتاده يا نه و اينكه گزارشگر خوبي هست يا نه ولي شما از يك روش غلت در استلال تون استفاده كرديد كه ممكن است باعث اشتباه بشود.

معتاد بودن و يا نبودن يك فرد هيچ ربطي به سرهنگ بودن ندارد.
يك سرهنگ هم ممكن است معتاد باشد پس اينكه يك شخصي سرهنگ است نه دليل بر معتاد بودن است و نه دليل بر عدم اعتياد.

ممكن است اين نكته خيلي عادي به نظر برسد ولي واقعا خيلي مهم است كه ما در صحبت ها و نگارشهايمان از زبان و استدلال صحيح استفاده كنيم.:heartsmile:

خوب اين رو منم قبول دارم ! :D

MAHDI_ITALIA
27-09-2008, 16:43
عادل و مزدک خوبند
خیابانی افتضاحه

c*f*c
27-09-2008, 17:02
عادل از همه بهتره از همه هم پر تره

@li_K@K@
27-09-2008, 17:30
فردوسی پور با بقیه خیلی فرق داره و خیلی عالیه , فقط گاهی اوقات یه کم زیادی اظهار نظر می کنه

از همه بدتر هم علیفر و خیابانی هستن

Cesc 4 Arsenal
27-09-2008, 17:37
فردوسی پور آنچه که می گه از خودشه و نه قصد تقلید داره نه کلفت کردن صدا( مثل خیابانی )
البته مزدک هم خوبه ولی گزارشش یه جورایی برای من حالت تکراری داره ، همیشه یه جور گزارش می کنه ، در هنگام موقعیت های خطرناک بازی به این مسئله توجه کنید .
مثل علیفر و یوسفی هم چرت و پرت نمی گن.

iran_pg
27-09-2008, 17:59
خبرگزاری پارس فوتبال:

[Only registered and activated users can see links] 785555681.jpg&size=article_medium

عادل فردوسی پور:بعضی اوقات بال بال می زنم!

1-فوتبال بود و جواد خیابانی.حالا فوتبال فوتبال هم كه نه,همه هفته چشم انتظار می ماندیم تا جمعه شب بیاید و یك برنامه ((حهان فوتبال)) پخش شود.ان وقت مثلا اگر انگلیس با ایتالیا شنبه شب بازی كرده بودند و ایتالیا با گل فرانكو زولا برده بود,ما یك هفته بعد می دیدیم كه چطور برده بود.بگذریم.نقل صدا و گزارش بود.جوا دخیابانی 90 دقیقه حرف می زد و ان وسط مگر می خواست گلویی تازه كند كه صدایی دیگر به گوش برسد؟ هر وقت كه قرار بود باشگاه سابق,وضعیت خانوادگی,زندگی نامه,مصیبت ها و خوشی های كسی را بدانیم,این صدای تازه به گوش می رسید.عادل فردوسی پور بود كه می گفت,... و چقدر طول كشید تا ببینیم چه قیافه ای دارد.
2-حالا سال ها بعد است.چه كسی عادل فردوسی پور را نمی شناسد؟چند دقیقه خودنمایی میان ان نود دقیقه ها كافی بود كه خودش حالا یك ((نود)) داشته باشد.یك ((حالا)) می گوییم و یك ((حالا)) می شنوید.همین هم به سال ها پیش بر می گرددكه انگار فوتبال ایران چیزی كم داشت و نمی دانستیم.برنامه های تحلیلی و تخصصی فوتبال,چند دهه است كه از شبكه های مختلف تلویزیونی پخش می شوند.لیگ های ایتالیا,اسپانیا,آلمان و...خیلی وقت است كه پس از پایان رقابت های هر هفته,جماعت را پای گیرنده ها می نشانند.عادل فردوسی پور اما اولین كسی بود كه هم زمان با اغاز لیگ برتر ایران,به فكر رفع این كمبود تلویزیونی افتاد.((نود)) فرصتی بود برای رهایی از شر شایعات مكتوب و دیدن هر چه از فوتبال ندیده بودیم.بپرسید((یعنی كسی قبل از عادل به فكر این كار نیافتاده بود؟)) پاسخ بماند,اما شاید به اندازه او عاشق فوتبال نبود!
3-((برنامه ((نود)) كه پخش شود,همه چیز مشخص می شود))...این جمله یا چیزی كم و بیش شبیه به آن را بارها از زبان اهالی فوتبال شنیده ایم.برای نشان دادن میزان تاثیر گزاری و مرجع بودن برنامه ((نود)) بر فوتبال ایران همین بس.گرچه میزان تماس های متن و حاشیه با تلفن همراه عادل فردوسی پور را باید از خود او سراغ گرفت تا به عمق ماجرا رسید!
4-فرصتی برای تكذیب نیست و این مهم ترین ویژگی برنامه ((نود)) است.در واقع عادل فردوسی پور به خوبی از تفاوت رسانه شفاهی و مكتوب استفاده كرد.هر هفته چهره های خبرساز فوتبال مقابل سوال هایی قرار می گیرند كه گریزی از پاسخ دادن به آن ها نیست.این جا دیگر بحث برداشت اشتباه نویسنده, نقل قول متفاوت و غیره در بین نیست.ادم ها مسئول حرف های خودشان هستند و مخاطب بی واسطه در جریان اتفاق قرار می گیرد.در این مسیر برنامه ((نود)) خیلی زود تبدیل به یكی از موفق ترین برنامه های تلویزیونی شد.حالا برنامه ((نود)) یكی از مهم ترین اتفاقات هفته برای اهالی فوتبال است.درست مثل مسابقه هایی حاضر نیستند به هیچ قیمت تماشایشان را از دست بدهند.
5-همه چیز خوب است و همین نگرانمان می كند.عادل فردوسی پور را خوب می شناسیم.او از كلیشه شدن برنامه اش كلافه می شود و به فكر تغییر می افتد.با این همه نگرانی ما تمام نمی شود.حكایت,حكایت عشقی است به مرور زمان تبدیل به عادت می شود.رقبا از راه رسیده اند.ایده اولیه عادل فردوسی پور در ساخت برنامه ای با موضوع فوتبال, حالا تبدیل به یك الگو برای دیگران شده است.((نود)) دیگر تنها برنامه ای نیست كه هواداران فوتبال را پای گیرنده ها می نشاند.ان ها ((نود)) را با سایر برنامه ها مقایسه می كنند.معیار مقایسه را اگر بر مبنای میهمانان برنامه, تماس های تلفنی و پخش تصاویر قرار دهیم,عادل فردوسی پور باید حق بدهد كه نگرانش باشیم.((نود)) برای بهترین ماندن میان برنامه های موازی نیاز به اتفاقی تازه دارد و كاش عادل مانند مطلبی که با عنوان (( راه اندازی 90 و مقایسه آن با نمونه های مشابه خارجی(به قلم عادل فردوسی پور):غبطه می خورم )) در پارس فوتبال نوشته و در ان از چگونگی تولد ۹۰ گفته مثل همیشه كلافه باشد.

برای خیلی ها جالب است بدانند این اسم ((عادل)) از كجا امد.می گویند در این رابطه بین روانشناسی اسم ها و شخصیت های صاحبانشان یك حكمتی هست لابد!

-راستش نمی دانم.این را باید از پدر و مادرم بپرسید كه چنین اسمی را برایم انتخاب كردند!راجع به ارتباط این اسم با روان شناسی اسم ها و شخصیت ها هم تا به حال به طور جدی فكر نكرده بودم.امیدوارم در كارم بتوانم ((عادل)) باشم.مطمئن باشید تمام تلاشم را در این راستا به كار خواهم بست.

--- تو را خدا از این جمله های كلیشه ای به كار نبر!

- به خدا غیر از این بلد نیستم!حتما سوال های دیگر را غیر كلیشه ای جواب خواهم داد!

--- بیا یك گریزی به كودكی بزنیم..نوستالژی عادل چیست؟هیچ وقت مثلا مثانه یك گاو را پر از پارچه های كهنه كرده ای كه باهاش بازی كنی؟كوچه های كودكی را می گویم.

-كارهای عجیب و غریب زیاد می كردم.با خودكارهایم یك دروازه درست می كردم و با یك تیله لیگ منظمی برگزار می كردم.تمام تیمهای بزرگ در ان لیگ حضور داشتند و بازیكنان خودكارها بودند و توپ هم تیله بود.از همان موقع ده,یازده سالگی كاری می كردم لیورپول همیشه قهرمان شود...و اینجوری بود كه طرفدار لیورپول شدم.كلا بچه ارامی بودم و ان طور كه می گویند خیلی ازارم به كسی نمی رسید.

--- چقدر سینمایی!خیلی از ما هم عاشق تیله بودیم.خب, داشتی می گفتی...نوجوانی و جوانی را به یاد اور.

- در دوران نوجوانی در عین این كه بچه درسخوانی بودم,عشق و علاقه ام به فوتبال بیش تر و بیشتر شد.تمام امید و ارزویم مجله ((دنیای ورزش)) یا ((كیهان ورزشی)) بود كه هر هفته برای بدست اوردنش كلی تلاش می كردم.با توجه به این كه در خانواده ای كاملا غیر فوتبالی بزرگ شدم,هضم این قضایا برای والدینم كمی دشوار بود.چندین بار با التماس های زیاد,استادیوم رفتن با پدرم را تجربه كردم ولی به هر حال نكته عجیب علاقه بی حد و حصر من به فوتبال بود در خانواده ای كه اصلا فوتبالی به نظر نمی رسید
در دبیرستان با بالاتر رفتن سنم اوضاع كمی بهتر شد و با ورود به دانشگاه راه و مسیری كاملا متفاوت را انتخاب كردم.
---چرا از زادگاه و ((محله)) تولدت هیچ چیز نمی گویی؟به این چیز ها تعصب نداری؟نكند توی بندر لیورپول به دنیا آمده ای!

-جالب این كه چنین شایعه ای را دست كرده اند,ان هم در حالی كه من تا كنون انگلستان نرفته ام.پدر و مادرم رفسنجانی هستند و متولد و بزرگ شده تهران.هنوز هم اكثر اقوام من ساكن كرمان و رفسنجان هستند.

---چرا كتت را در می اوری؟دعوا داری؟

-نه بابا,اصلا اهل دعوا نیستم.گرم بود,گفتم اینجوری راحت تر است.

---راستی در دوران نوجوانی و جوانی,اهل رادیو و تلویزیون هم بودی؟

-شدیدا.به هر حال در ان دوران كه همسایه ها ماهواره نداشتند و خبری از اینترنت و... نبود تنها دلخوشی نسل جوان تلویزیون دیدن بود و برای ما فوتبالی ها ((ورزش و مردم)) و همان چند دقیقه فوتبالی كه نشان می داد كاملا خاطره انگیز بود.همین زیاد فوتبال تماشا كردن انگیزه زیادی برای حضور تلویزیون و فعالیت در این عرصه برایم ایجاد كرد.

---برای دل خودت هم ((گزارش خصوصی)) داشتی؟مثلا ادای بهمنش را در بیاوری یا...

- راستش سن من بیشتر به سن اقایان وارث,كوثری,شفیع و صالح نیا می خورد.در خلوت خودم بارها فوتبال گزارش می كردم.روی نوار ضبط صوت بازی را گزارش می كردم و بعد به ان گوش می دادم.وقتی در اولین روزها برای تست به تلویزیون مراجعه كردم,تعداد این ضبط كردن و گوش دادن ها به اوج رسید.چون خیلی به این كار علاقه داشتم,تلاش فوق العاده ای در این راستا انجام دادم.بعد ها كه گزارش های اقای بهمنش را شنیدم و افتخار ملاقات ایشان را پیدا كردم,سعی كردم از این بزرگوار هم چیزهای زیادی یاد بگیرم.همان طور كه بقیه دوستان همیشه در این ارتباط به من و همكاران جوان و تازه كار لطف داشته اند.
--- باز این جا هم شد كلیشه!مطمئنیم كه نسبت به ان ها و كاركردهای رسانه ای شان نقد داری,ولی رویت نمی شود این جابگویی.

- همان طور كه مربیان می گویند كه نباید كار همكارشان را نقد كنند,من هم معتقدم در صنف خودمان باید حامی یكدیگر باشیم.همه ما ایرادهایی داریم,در این قضیه تردیدی وجود ندارد.ولی مطرح كردن ایرادهای یكدیگر به زعم من كار درستی نیست.جدا سعی كرده ام از همه ان ها چیز یاد بگیرم,از وارث,شفیع,كوتی و بهروان گرفته تا جواد خیابانی كه خیلی به من كمك كرد, و حتی همكاران نسل جدید مثل اقای علیفر,مزدك,پیمان و بقیه.

--- همیشه از خدا می خواهیم به ما ((ظرفیت شهرت)) بدهد.عادل فردوسی پور وقتی از رفسنجان بیرون امد و یكدفعه به یك چهره معروف تبدیل شد كه همه با انگشت نشانش می دادند یعنی در عرض یكی,دو سال از دكتر حسابی و اخوان ثالث و دانشمندان بزرگ معروف تر شد-این ظرفیت را چگونه برای خودش ساخت تا از تلفات شهرت در امان بماند؟

- امیدوارم چنین باشد.شهرت می تواند كاملا آسیب رسان هم باشد.همان طور كه خیلی ها در اوج شهرت به حضیض رفتند.همیشه از خدا خواسته ام كه ظرفیت شهرت را به من بدهد. به هر حال یك ادم مشهور باید در بین مردم همیشه خوش برخورد باشد,حتی در بدترین شرایط روحی.این كار سختی است كه باید از عهده ان بر اییم,چون مخاطبی كه در یك ان یك آدم مشهور را می بیند,كار به اتفاقات زندگی شخصی ان فرد ندارد,چون هر هفته او را می بیند احساس قرابت خاصی با ان شخص دارد و دوست دارد این صمیمیت دو طرفه باشد.
اگر كسی بخواهد از شهرتش سو استفاده كند یا جنبه و ظرفیت شهرت را نداشته باشد,شك ندارم كه در سراشیبی سقوط قرار می گیرد.تجربه,این فرضیه را برایم به اثبات رسانده و نمونه های این چنینی در جامعه ما كم نیستند.
--- بیا برای گریز از گنده گویی(!)یك وله پخش كنیم!فرق بین رخت اویز و علی دایی, آویشن و قلعه نویی و قزل آلا و حاج رضایی چیست؟!

- علی دایی را واقعا قبول دارم.خیلی ها اینجوری تصور می كنند كه من و دایی دشمن خونی هم هستیم,اما لااقل من چنین احساسی ندارم.به عنوان یك هم داشنگاهی احترام فوق العاده ای برایش قایل هستم.بدون تردید او را در تمام كشورها به عنوان مظهر و سمبل فوتبال ایران می شناسند.درست است كه به نظر من این توهم را دارد كه همه دشمنش هستند مگر ان كه خلافش ثابت شود(!) اما شخصیتی قوی و محكم دارد و با اراده و انگیزه و خواست بالایش توانست به این مدارج برسد.بازیكنانی به مراتب با استعداد تر از او به گر پای موفقیت هایش نرسیدند.
امیر قلعه نویی را به لحاظ فنی یكی از بهترین مربیان ایرانی می دانم.همین اظهار نظر من كافی است!
امیر حاج رضایی را همچون پدرم دوست دارم.واژه های شخصیت,متانت,پاكی و بزرگ منشی را می توان با این شخص معنا كرد.این قدر دوست داشتنی است كه واقعا نمی توان او را با كسی مقایسه كرد.راستش نمی دانم اویشن چیست(!)

--- خب,برای این كه در این هوای دلگیر بارانی و این مصاحبه فلسفی مكتوب دچار شیزوفرنی نشویم,بیا لطفا دو تا خاطره شیرین برای ما بگو.یکی حس و حال اولین گزارش تلویزیونی ات و دیگری اولین شب اجرای برنامه((نود)).از دلواپسی ها و گاف ها و چه می دانم قره قروت بگو!

- اولین بار كه صدایم از تلویزیون پخش شد,بازی فوتسال جام رمضان بود,سال 1374.این قدر هول شده بودم كه سرژیك عیوضی دروازه بان آرارات را عیوضی(Ayuzi) تلفظ كردم.به هر حال حس و حال عجیبی بود,به خصوص برای یك جوان حدودا ۲۰ ساله.اولین اجراهای برنامه ((نود)) هم هنوز در ذهنم وجود دارد.خامی,بی تجربگی,عشق,علاقه,تلاش,انگیر ه,رویاپردازی,جاه طلبی,كمال خواهی,همه این ها در وجودم متبلور شده بود.

--- یكی از خروجی های جالب ((نود)) این است كه باعث آشتی روشنفكران با فوتبال شد.من روشنفكران بسیاری را می شناسم كه همیشه می گفتند((فوتبال افیون جامعه است)) اما در خلوت خود,بدون پلك زدن دوشنبه های خود را با ((90)) كشتند!خب,چه چیزی ان ها را میخكوب می كند؟:1-چكش؟ 2-دایره واژگانی ((90))؟ 3- عشق جنجال پروری كه عشق ویژه هزاره سوم است؟یا چه؟

- فكر كنم صداقت این برنامه باشد.در فوتبال ما تابوهایی وجود داشت كه با این برنامه شكسته شد.یك دهه قبل انتقاد از پروین و حجازی جرم محسوب می شد,ان ها خود را قدیس می پنداشتند.اما در این برنامه در كنار حفظ حرمت ها,هركس,هر مسئول و هر مقامی مورد نقد قرار گرفت,نقدی كه سعی شد عادلانه باشد و عدالت محور.در این برنامه همه اهالی فوتبال متوجه شدند یك جایی هست كه تمام اعمال و رفتار ان ها را زیر ذره بین قرار می دهد و بدون كوچكترین واهمه ای ان ها را به نقد می كشد.و چون برنامه سالم بوده است,هیچ انگی نتوانسته اند به ان بزنند راز ماندگاری برنامه ((90)) به نظر من در همین سلامت و البته صداقت ان است.

--- برگردیم سر ((90)) برنامه شما وقتی گل كرد كه هیچ رقیب درست و حسابی نداشت اما توی این چند ماه اخیر با اوج گیری برنامه كوثری در شبكه دو و این خانه تكانی های موجود در برنامه شفیع (شبكه یك),به نظر می رسد مخاطبان ((90)) كمی ریزش كرده اند.خب,حالا وقت زایش و نو اوری است.چرا آیتم های جدیدی به ((90)) اضافه نمی كنی؟چه فكر های جدیدی در سر داری؟گاهی فكر می كردم در حاشیه بعضی جنجال ها می توان از روان شناس ها جامعه شناس های بزرگ مملكت هم تظر خواهی كرد تا پای نخبگان هم به ((90)) باز شود...گاهی خیلی فكر می كردم,خودت همفكر می كنی گاهی؟

- صد در صد.اتفاقا حضور رقبا,انگیزه ما را بیشتر كرده است.ماهیت برنامه((90))نقد و بررسی بازی های لیگ و اتفاقات پیرامون فوتبال است.نمی توان اصل ان را تغییر داد.اما این كه شكل و وسایل و ظاهر برنامه را تغییر بدهیم مدام راجع به ان فكر می كنیم.حذف بخش كارشناسی و تند كردن ریتم برنامه با توجه به این كه با حضور میهمانان در برنامه های شبكه های دیگر حضور ان ها دیگر جذابیت سابق را ندارد,در همین راستا انجام شده است.دوستان و مشاوران بسیار خوب و صادقی دارم كه همیشه از نظراتشان برای بهبود برنامه استفاده می كنم و حتما به همین روند ادامه خواهم داد.

--- هیچوقت دوست نداشتیم این سوال را از كسی بپرسیم,اما ظاهرا چاره ای نداریم.توی این چند هفته اخیر كه صفحه ای برای sms خوانندگان باز شده,خیلی ها در مورد تعلقات رنگی شما پیام فرستاده اند,یكی می گوید استقلالی هستی,یكی دیگر می گوید پرسپولیسی.اساسا می دانمی كه این سوال هیج دردی را دوا نمی كند,اما به خاطر دل ان خواننده ها بگو اهل كجا(كدام تیم)هستی!

- جوابش معلوم است دیگر.هیچ فرقی نمی كند.یعنی نباید هم فرقی بكند.اگر تعصبی به تیمی وجود داشته باشد در برنامه ها و گزارش ها كاملا خودش را نشان می دهد و من خوشحالم كه به شكل پریودیك به استقلالی یا پرسپولیسی بودن متهم می شوم.اما انصافا هیچ كدام برایم فرق نمی كند و به طور مساوی ضد هر دو هستم!!

--- وقتی تو برنامه ((90)), صحبت های برخی از حاضران به حوالی خط قرمز ها می رسد,چگونه به ان ها اشاره می كنی كه مواظب باشند؟1-چشمك می زنی؟2-كاغذ روی میز را نشان می دهی.3-سرفه یا عطسه می كنی؟4-می خوابانی توی گوششان؟5-((من بمیرم تو بمیری)) می زنی؟

- یك چیزی بین همه این ها!وسط حرفشان می پرم,چشمك می زنم,بال بال می زنم,و خلاصه به یك نحوی به ان ها می فهمانم كه از خط قرمز ها دارند رد می شوند, اما بعضی مواقع كاری نمی شود كرد.به هر حال ماهیت برنامه زنده است دیگر.
--- بال بال,چجوری می زنی؟

- رنگم می پرد,این ور و ان ور را نگاه می كنم,پرچم سفید تكان می دهم و...
--- بعضی از منتقدان ((90)) می گویند لیست شركت كنندگان برنامه شما خیلی محدود است.مگر اسامی دعوت شده ها را با جایی ((چك)) می كنی؟ایرانی ها معمولا از چهره های تكراری خوششان نمی اید.جامعه اماری شركت كنندگان بر برنامه ((90)) واقعا كم تعداد است؟

- قبلا كه كارشناس می اوردیم به شیوه سعی و خطا,از چهره های جوان هم استفاده می كردیم,اما واقعا جواب نداد.ما واقعا فقر كارشناس فوتبال داریم.در این قضیه شك نكنید.قبول دارم كه مردم تنوع طلب هستند,اما برنامه های مشابه اروپایی فقط و تنها فقط از دو كارشناس ثابت بهره می برند,نه به ان شوری شور نه به این بی نمكی.
اگر كارشناس خوب چه داوری و چه فنی داشته باشیم,من از استفاده چرخشی از ان ها استقبال می كنم,اما واقعا نداریم.
--- دوست داشتی با كدام چهره ایرانی یا جهانی در ((90)) مصاحبه كنی؟

- كاریزمای علی پروین را دوست دارم.فكر كنم مصاحبه ام با او چیز جالبی از اب در بیاید!در بین خارجی ها گزینه خاصی مدنظرم نیست,اما مارادونا اگر بیاید چه شود!

--- ((عباس سیاه)) چه؟!

-نمی شناسم!

--- خب,این یك گاف است برادر!شما مگر درباره نسل اول فوتبال ایران تحقیق نداری؟عباس سیاه همان عباس تنیده گرد,اسطوره و اعجوبه دوران پیدایش فوتبال ایران است.تا همین ده سال پیش هم زنده بود.هیچ كس یادی ازش نكرد.طفلكی.شوت می زد توپ می تركید اقا!قرار می گذاشت از ان ور زمین به این ور زمین,مثلا توپ را شوت كند به فلان نقطه از دیرك دروازه.خب هم نسل حسین صدقیانی بود.مرد,توی گمنامی هم مرد.

- بله,این نقطه ضعف من است كه درباره نسل اول حتی نسل دوم اطلاعات كافی ندارم.سعی می كنم این نقیصه را به مرور برطرف كنم.قبول دارم ان ها نسل سوخته بودند.به لحاظ مالی و موقعیت اجتماعی در حق ان ها اجحاف شد.

--- به اصول زبان فارسی پایبند هستی؟مثلا وسواس داری كه واژگان لاتین و عربی كم تری قاطی دایره لغات برنامه((90)) كنی؟یانه,مثل نسل امروز این چیزها برایت مهم نیست؟اصلا كاركرد ((90)) را در حوزه ((زبان شناسی)) ارزیابی كرده ای؟

- زبان برایم مهم است اما شاید نه به طور كامل و ان طور كه شایسته است.هر از چند كاهی از واژه های بیگانه استفاده می كنم كه غیر ارادی است,مثل پارادوكس كه می توانستم از تناقض استفاده كنم.سعی میكنم تواتر استفاده از لغات غیر فارسی را كمتر كنم.
--- مثلا نوشته های سهراب سپهری را درباره واژگان فوتبالی خوانده ای؟ان جا كه به استفاده از گلر و كرنر اعتراض دارد و می گوید ما هم بهتر است مثل عرب ها و تركیه ای ها,جای گزین های مناسبی برای واژه های فوتبالی مان داشته باشیم.

- مطلب سهراب سپهری را در ((كیهان ورزشی)) خوانده ام.راستی اگر سهراب سپهری زنده بود,می توانست در برنامه ((90)) به عنوان یك كارشناس حاضر باشد.حیف شد!زبان فارسی مثل زبان عربی از هجوم لغات بیگانه در امان نمانده است.فكر می كنم ما هم نباید مثل عرب ها اصرار داشته باشیم تا برای هر لغتی معادل پیدا كنیم.كرنر را هر كاری كنیم كرنر است,همان طور كه هلی كوپتر,هلی كوپتر است و نه چرخبال و بالگرد و كامپیوتر هم كامپیوتر است نه رایانه.لغتی كه جا افتاده راه به زعم من نمی توان معادل سازی كرد.

--- راستی خانمنت هم ((90)) را نقد می كند؟

- بالطبع از نظرهای او هم استفاده می كنم.

--- تصور كن عادل فردوسی پور را در 60 سالگی.

- امیدوارم اگر خداوند این همه به من عمر داد,عشق و علاقه ام به فوتبال را از من نگیرد.فوتبال دیدن بهترین تفریح من است و از كارم واقعا لذت می برم.امیدوام در ان سن بتوانم همین قدر از زندگی كاری ام لذت ببرم.

--- یازده عضو تیم ملی رویای تاریخ فوتبال ایران از نگاه عادل:
- دروازه بان:احمدرضا عابدزاده.
دفاع:اندرانیك اسكندریان,محمد پنجعلی,جواد زرینچه,مجتبی محرمی.
هافبك:علی پروین,پرویز قلیچ خانی,كریم باقری.
مهاجم:علی دایی,فرشاد پیوس,ناصر محمدخانی.
مربی:مرحوم دهداری.

--- باز هم كه نسل اولی ها و نسل دومی ها فراموش شد!

- گفتم كه این نقطه ضعف من است!

همیشه از ان ها می خواستیم محتوای جیب ها و كیفشان را بریزند روی میز.برای مردم جالب است بدانند توی جیب شخصیت ها چه چیزهایی هست.البته ان ها انتظار ندارند یك سوسك از جیب مصاحبه شونده ها بیرون بیاید.مثلا اگر فیش حقوقی یا دارایی حساب بانكی عادل این جا باشد شاید برای تیفوسی هایی كه شعار ((فردوسی پور پولكی)) می دهند جالب باشد!موافقی بریزیم روی میز؟

- اره.اصلا موردی ندارد.این شعاری كه اخیرا در تمرین استقلال علیه من داده اند را یكی از لیدرهای شناخته شده در حضور خبرنگاران سامان دهی كرده است!ان هم بعد از اتفاقات اخیر باشگاه استقلال!
اهالی تلویزیون می دانند كه براورد برنامه های ورزشی در چه حد است.خدارا شكر اصلا ادم پولكی نبوده ام و عشق و انگیزه ای كه به كار دارم مرا فارغ از مسائل مادی به سمت جلو هل می دهد.

--- محتوای جیب ها و كیف عادل :

- حدود 800 هزار تومان تنخواد برنامه ((90))(برای تهیه بلیط هواپیمای گروه ارسالی ۹۰ به خارج از تهران و ... )
50 هزار تومان بن شهروند كه همسرم را خیلی خوشحال می كند!
189۰0 تومان پول نقد.
كارت ماشین زانتیا نوك مدادی
عابر بانك
كارت بنزین
گواهینامه
كارت ورود به تلویزیون
كارت ورود و خروج داشنگاه صنعتی شریف
مجله ورلدساكر
تقویم
دفتر تلفن
دفتر یادداشت
مدارك مربوط به برنامه

siya_paul
27-09-2008, 19:42
عادل فردوسي پور

seedorf10
29-09-2008, 21:30
یه زمانی خیابانی.ولی حالا فردوسی پور البته یکی از ایراد هاش اینه:
حالا شفچنکو توپ رو در اختیار میگیره .شاید اومدنش به چلسی به دلیل دوستی زنش با زن آبراموویچه شایدم مربوط به ازدواج دختر پسر عمه ی خاله ی پسر همسایه شوهر عمه ی ..... با دختر پسر خاله ی عموی همسایه......................باشه بهرحال کار رو ادامه میدیم اگه در ادامه کار اطلاعات خانوادگی از بازیکنان حاضر در زمین برام گیر اومد برای شما بینندگان عزیز خواهم گفت.:-o

SiAVASH1
06-10-2008, 22:28
همشون یه جورایی جالبن من که به شخصه برام مهم نیست کی گزارشگر باشه اما واسه تیم ملی بهتره علی فر و شفیعی و سیانکی نباشه:fkr:

popcorn
09-10-2008, 12:25
عادل بهتر از همه هستش.درک فوتبالش بالاست:evilgrin:.خیابانی فقط به درد لیگ ایتالیا میخوره.
علیفر هم خیلی کارشناسی میکنه و حرفه زیادی میزنه.اگه علیفر گزارشگر باشه فینال لیگ قهرمانان باشه نگاه نمیکنم.حال ادمو بد میکنه:-&

DaNiOK
09-10-2008, 12:59
من اصلا از عادل خوشم نمیاد...

اول مزدک بعد هم جواد:1:

Alessandro Nesta
09-10-2008, 13:09
گزارشگر فقط عادل چون گاهی وقتها تیکه هم میندازه:D

SiAVASH1
13-10-2008, 00:19
ولی پیمان یوسفی هم خوب گزارش میکنه ها:34:

inter_is_mylife
13-10-2008, 01:00
هيچكدام
گزارشگر بايد بي طرف بازي رو گزارش كنه
ان گزارشگرائي كه نام برديد همشون به تيمهاي مخصوصي تمايل دارند ونميتونن خوب گزارشگري كنن
براي مثال باز اينتر_يووه عليفر فقط اينتر رو ميكوبونه و يووه رو مبره به عرش
اين كه نشد گزارشگري..همشون از هم عقده اي ترن

30na_me30
13-10-2008, 08:49
براي مثال باز اينتر_يووه عليفر فقط اينتر رو ميكوبونه و يووه رو مبره به عرش
اين كه نشد گزارشگري..همشون از هم عقده اي ترن

والا این علیفر که ما دیدیم همیشه از اینتر تعریف میکرده
حتی یادمه یکی دو فصل پیش به عینه اقرار کرد که طرفدار اینتر(یه بازی با تاخیر بود که ساعت یک شب پخش شد )

zafar
20-10-2008, 12:44
کار گزارش فوتبال یعنی بالا بردن هیجان و این کاریه که فقط یه نفر تو ایران می تونه خوب از پسش بر بیاد و اونم جواد خیابانیه

MAHDI_ITALIA
20-10-2008, 13:30
خیابانی و علیفر واقعا بدترین گزارشگران ایران اند
مزدک و عادل خوبند

SASAN
20-10-2008, 13:41
فقط عادل فردوسی پور

Liverpudlian
20-10-2008, 15:31
فقط عادل جون

2+2
20-10-2008, 15:44
غير از عادل كس ديگري باشه صداي تلويزيون را قطع ميكنم
راستي كسي گزارشگرهاي الجزيره و........ را ميشناسه اسماشو بگه

seedorf10
20-10-2008, 16:06
فقط میدونم اول اسمش ال هست.127fs3556139

Mahmata
06-11-2008, 23:13
لیست نظرسنجی کامل نیست.
بهروان کو؟:117:
ولی خداییش خیابانی برای تست اعصاب عالیه.:53::54::-L:220::mad::52:

sepahan_zard
07-11-2008, 08:26
کار گزارش فوتبال یعنی بالا بردن هیجان و این کاریه که فقط یه نفر تو ایران می تونه خوب از پسش بر بیاد و اونم جواد خیابانیه
من كاملا مخالفم . خياباني بدترين گزارشگر ورزشيه
احساسي و در خيلي از موارد بي منطق
فقط عادل و بعدش مزدك

6-0
13-11-2008, 12:16
عادل فردوسی پور

Moein-Chelsea
13-11-2008, 13:25
عادل که رو دست نداره "چه میکنننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننه"

pers20
13-11-2008, 13:40
ولی علی فر هم خوب گزارش میکنه ها من که خیلی خوشم میاد از گزارشش از خنده میمیرم تصویر آهسته رو میگه تصویر فیریز شده !!!

depor
13-11-2008, 14:23
فقط اقای عادل
فردوسی پور راستی اس اسی یا پرسپولیسی

RED DEVILS
13-11-2008, 14:24
عادل فردوسی پور . بعدشم مزدک میرزایی

sepahan_zard
14-11-2008, 09:32
فقط اقای عادل
انقدر حرفه اي هست كه هميشه متعادل رفتار ميكنه .. يعني به همه گير ميده پارسال به سپاهان . امسالم اولاش به استقلال حالا به پرسپوليس و....

ALi ReZa
14-11-2008, 11:42
اول از همه عادل خان فردوسی پور بعدش هم مزدک میرزایی
بدترین هم مسلما جواد خیابانیه که همش تو حاشیه گزارش میکنه
راستش من وقتی عدل گزارش میکنه صدای تلویزیون رو میبرم تا آخرین حد ولی وقتی خیابانی میاد صداش رو میبندم خودم گزارش میکنم:34:

ALi ReZa
14-11-2008, 11:44
1-عادل فردوسي پور
2-عادل فردوسي پور
3-عادل فردوسي پور

4-مزدك ميرزايي

از این امضا حرفه ایت خوشم اومد دنیا محسن چاوشی:d0s69thbefhifftitrz

Fenrir Greyback
18-11-2008, 03:10
قدر مسلم بدونین فردوسی پور هم به خاطر صداش و هم به خاطر سوادش تو کارش استاده
برنامه ی نودم که خدایی ترکونده
علاوه بر گزارش گری ، تهیه کننده ی خوبی هم هست!!

Fenrir Greyback
18-11-2008, 03:13
فقط اقای عادل

من از یکی از دوستان که فردوسی پور معلمش بوده پرسیدم میگه قدیما طرفدار پرسپولیس بوده ولی الان خودشو به شدت به بی طرفی میزنه!!!
حتی میگن سر کلاس بعضی موقع ها به استقلالیا تیکه مینداخته البته برای مزاح!!

MAHDI_ITALIA
18-11-2008, 09:01
من از یکی از دوستان که فردوسی پور معلمش بوده پرسیدم میگه قدیما طرفدار پرسپولیس بوده ولی الان خودشو به شدت به بی طرفی میزنه!!!
حتی میگن سر کلاس بعضی موقع ها به استقلالیا تیکه مینداخته البته برای مزاح!!
عادل که معلم نبوده . استاد زبان انگلیسی دانشگاه صنعتی شریف . مدرکشم مهندسی صنایع

Fenrir Greyback
18-11-2008, 10:45
عادل که معلم نبوده . استاد زبان انگلیسی دانشگاه صنعتی شریف . مدرکشم مهندسی صنایع

مذرت منظورم از معلم، استاد دانشگاش بود!!!

Godfather
18-11-2008, 10:57
عادلی جون
حالم از خیابانی هم بهم میخوره ؛ یا همش سوتی میده، یا همش دم از اطلاعات میزه
" حتما دهه 40 رو یادتون میاد که پدر بزرگ کلینزمن چه گل زیبایی به انگلیسی ها زد!!!!!:-o"
یا دم از اخلاق و تمدن می زنه!!
مرتیکه ****
البته همشون یه بدی ای که دارند و مشترکه اینه که علایق خودشون رو تو گزارش هم تداخل می دند. که اعصاب ادمو خورد می کنند با این زراشون.

esfboy
18-11-2008, 22:58
ولی علی فر هم خوب گزارش میکنه ها من که خیلی خوشم میاد از گزارشش از خنده میمیرم تصویر آهسته رو میگه تصویر فیریز شده !!!

چی خوب گزارش می کنه اصلا بات موافق نیست نظر منم معلومه دیگه امار را نگاه کنی حله عادل هرچی هم بد گزارش کنه که نمی کنه لااقل احساساتش را رو نمیکنه اما..........................

mojtaba1370
18-11-2008, 23:30
به نظر شخصی من همهشون یکی فرق زیادی با هم ندارند ئر کل همشون میخان بگن که من بهترینم ..
ولی من از یوسفی خوشم میاد با حال گزارشگری میکنه

reza ghermez
19-11-2008, 12:12
آقا سرپرست این قسمت باید این تاپیک را به علت ایجاد تاپیک های بیهوده ببندد آخه معلومه دیگه عادل فردوسی پور میگی نه یه نگاهی به اون بالا بیاندازید :wagfinger1::wagfinger1:

Gezal
24-11-2008, 14:25
در این زمینه باهات موافقم خفن :flowerysmile:

Gezal
24-11-2008, 14:34
من از چند جا که معتبر هم هست شنیدم فردوسی پور استقلالیه.
اگه کسی درستترشو میدونه به ما هم اطلاع بده.

alirooney
27-11-2008, 18:58
1- سلطان عادل (پسر خالمه)
2-علی فر
n- مزدک و ......

Delpiero_alex
27-11-2008, 19:46
عادل بعد خیابانی فقط چون از الکس خوشش میاد

Amir Argentina
27-11-2008, 20:46
اول عادل بعد هم مزدک بقیه دیگه هیچ

juve
27-11-2008, 21:14
من از مزدک خوشم میاد

Mohammad_AcMilan
28-11-2008, 14:15
عادل بعدشم مزدک خیابانی هم ته خندست

Special Two
29-11-2008, 00:37
مصاحبه با جواد خیابانی:من چوب بازی ایران - استرالیا را می خورم!استرالیایی ها هم چوب خباثتشان را خوردند!

[Only registered and activated users can see links]
زنده کردن خاطرات صعود به جام جهانی 98 در سالروز هشتم آذر ماه 76 رویایی در مصاحبه با جواد خیابانی

فرهاد عشوندی
تقریبا 10 سال و سه ماه از عصر رويايي 8 آذر 76 كه ايران با گذشتن از سد استراليا به جام جهاني 98 فرانسه رسيدمی گذرد. همان عصري كه مردم را تا پاسي از شب براي پايكوبي در خيابان‌هاي شهر، بيدار نگه داشت. آن روز حالا بخشي شيرين از
خاطرات همه مردم ايران است. خاطره شيرين خداداد و احمدرضا عابدزاده. ياد آن جشن باشكوه. مسابقه اي كه هنوز همه از تماشاي 10 باره‌اش هم لذت مي‌برند. حالا در ویژه نامه نوروزی پارس فوتبال می خواهیم پس از 10 سال و سه ماه، اين شب رويايي را بازخواني كنیم. جواد خياباني، گزارشگر آن بازي حماسي، خاطرات شنيدني‌اش را از تيم محمد مايلي‌كهن تا لحظه صعود بازگو كرده است. حرفهايي كه شايد خيلي از آنها را تا به حال نشنيده باشيد. اين گفت‌و‌گو را از دست ندهيد!

وقتي بازي با قطر را باختيم، شبكه سه چه سياستي را در پيش گرفت؟ آن موقع دستور خاصي براي ادامه بازي‌ها داشتيد؟
اتفاق خاصي در شبكه 3 نيفتاد. ما آن موقع يك برنامه‌اي داشتيم مثل برنامه 90 كه پس از بازي‌ها با دعوت از كارشناسان سعي مي‌كرديم بازي‌هاي تيم ملي را نقد فني و داوري كنيم. كارشناساني مثل رحيم ميرآخوري، حاجيلو و دادكان را مي‌آورديم تا درباره تيم ملي حرف بزنند. برنامه‌هاي ما هر شب پخش مي‌شد و شب‌هايي كه من نبودم، به جايم بهروان برنامه را اجرا مي‌كرد.
موضعي كه قرار نشد نسبت به مايلي‌كهن داشته باشيد؟
نه. ما در تلويزيون از او حمايت مي‌كرديم و اتفاقا مشكلي هم با او نداشتيم، ولي فكر مي‌كنم مشكلات مايلي‌كهن، بعد از بازي با عربستان در رياض شروع شد. البته بگذار خيلي راحت بگويم. مشكلات مايلي‌كهن را در تيم ملي، روزنامه‌ها ايجاد كردند. آن موقع چند تا روزنامه بيشتر نداشتيم. يكي از اين روزنامه‌ها، عامل اصلي اختلاف‌ها بود. پس از باخت يك بر صفر تيم ملي در رياض، آن هم در شرايطي كه ايران داشت 10 نفره بازي مي‌كرد تيتر زد« افتضاح در رياض». درحالي كه آن موقع اصلا تيم ملي مشكلي نداشت.
البته تيم در آن بازي‌ها نتايج خوبي هم نگرفته بود
در دور رفت، تيم ملي هم چين را برده بود وهم قطر را و فقط با عربستان در تهران مساوي كرده بود و شرايط خوبي داشت. ولي يك دفعه روزنامه‌ها جو را عوض كردند. اين ايده و نظر شخصي من است. اصلا هم نمي‌گويم صد در صد درست است، ولي فكر مي‌كنم خيلي‌ها دوست نداشتند ايران با محمد مايلي كهن به جام جهاني برود.
يعني واقعا فكر مي‌كني محمد مايلي‌كهن مي‌توانست آن تيم را به جام جهاني ببرد؟
مايلي‌كهن آن تيم را به جام جهاني برد. اگر تا همان جا هم با او نتايج خوبي نمي‌رسيديم كه شانس صعود را از دست مي‌داديم. مثلا فكر كردي كه اگر در گروه مان سوم مي‌شديم چه اتفاقي مي‌افتاد؟ در آن شرايط كه اصلا به جام جهاني نمي‌رسيديم.
يعني قرار بود بين 5 تيم در گروه مان سوم بشويم؟ اين ديگر خنده دار است!
مگر قبلا نشديم؟ مگر بازي ايران و بحرين خيلي بهتر از بازي ايران با قطر در زمان مربيگري بلاژ بود و همه ستاره‌ها را هم داشتيم؟ فرق مايلي با بلاژ چي بود؟ اين را شما جواب بدهيد؟
بلاژ هم وقتي باخت همان بلا را به سرش آوردند؟
نه، همه تا روز آخر هم از بلاژ حمايت مي‌كردند. در آزادي در روز بازي ايران و ايرلند كسي به بلاژ فحش نمي‌داد؛ اما روز بازي ايران و كويت در آزادي، من، كنار محمد دادكان نشسته بودم. محمد دادكان اشك مي‌ريخت به‌خاطر فحش‌هايي كه به خانواده مايلي مي‌دادند. مگر او چه گناهي كرده بود؟ تيم هم كه هنوز حذف نشده بود.
دادكان هم كه خودش معامله بدي با مايلي كهن كرد!
اين دعواها براي بعد بود، ولي آن روز كه با هم مشكلي نداشتند. اشك دادكان براي مايلي نبود، براي تيم ملي بود كه فنا شد.
فحش‌ها در بازي با كويت از دقيقه 70 به بعد شروع شد. وقتي تيم نمي‌توانست جلوي 100 هزار نفر بازي قابل قبولي را انجام دهد.
نه، مثلا همين استقلال این قصل خصوصا در نیم فصل اول را ببین را ببين. اصلا همين جا اگر سردبيرت بگويد اگر يك غلط داشته باشي اخراجت مي‌كنم سري بعد تو دو غلط مي‌نويسي. باخت تيم ملي با عربستان آن هم در آن شرايط واقعا فاجعه بود كه فونت شاه رفت برايش تيتر زده بودند «افتضاح در رياض»؟ اين برخورد مطبوعات بود كه نظم تيم ملي را به هم ريخت.
شايد توجيه برخي از آنها اين بود كه مايلي كهن تيم ملي تشكيل نداده بود؛ تيمش تيم منتخب پرسپوليس بود
اين افراد از او بدشان مي‌آمد چون زرينچه را در تركيب نمي‌گذاشت. چون منصوريان را تعويض مي‌كرد اين دليل نمي‌شود كه مربي تيم ملي بخواهد آن طوري فكر كند كه ما دوست داريم. اين دليل نمي‌شود كه ما به‌خاطر اين ماجرا تيم ملي را دوست نداشته باشيم.
اين هم دليل نمي‌شد كه او 7 پرسپوليسي را كه شايد چندتايي از آنها در حد تيم اصلي نبودند در تركيب بگذارد و 3 يار خوب استقلال را به دليل استقلالي بودن‌شان دعوت نكند.
الان رائول كه محبوب ترين بازيكن اسپانياست را به تيم ملي دعوت نمي‌كنند. ولي مطبوعات مادريدي تو كار سرمربي تيم ملي آنها نمي‌گذارند.
به وقتش اگر تيم ملي آنها هم نتيجه نگيرد از همان مربي انتقاد مي‌كنند
ولي تيم مايلي كه داشت نتيجه مي‌گرفت.
همان طوري هم كه خودتان گفتيد تا وقتي تيم مي‌برد يا مساوي مي‌كرد، كسي از مايلي انتقاد نمي‌كرد...
ولي بعد از آن باخت هم اگر ما كويت را در تهران مي‌برديم به جام جهاني مي‌رفتيم. قبل از آن هم كه اين همه برد خوب به‌دست آورده بوديم.
باز هم مي‌گويیم فحش‌ها در دقايق آخر بازي با كويت شروع شد. يعني زماني كه تيم مايلي نشان داد توان بردن را ندارد و مردم احساس كرده بودند مايلي‌كهن روياي جام جهاني‌شان را به باد مي‌دهد. شما مسائل را با هم قاطي مي‌كنيد. اينكه مطبوعات از مايلي انتقاد مي‌كردند دليل ناسزاهاي مردم نبود. يا اينكه استقلالي‌ها از او شاكي بودند
شما از مايلي بدتان مي‌آمد چون پاشازاده را بازي نمي‌داد.
اين در تمام دنيا يك عرف است كه مردم از مربي تيم ملي‌شان ناراضي باشند يا حتي او را هو كنند؛ اما اين معنايش دوست نداشتن تيم ملي كشورشان نيست. در فرانسه يا اسپانيا و يا هلند هم اين اتفاق مي‌افتد، ولي مردم عاشق تيم ملي كشورشان هستند!
ولي آن جو به تيم ملي ضربه زد. فضاي كار را براي مايلي‌كهن سخت كرد و قدرت تصميم گيري را از او گرفت.
اين ديگر دليلش ناتواني مربي تيم ملي است. اصلا حالا كه اين قدر دو آتشه از مايلي‌كهن دفاع مي‌كنيد مي‌خواهم بپرسم واقعا مايلي شايستگي سرمربيگري در تيم ملي را داشت؟
فكر مي‌كنم آن زمان ما هيچ گزينه ديگري را نداشتيم كه بخواهيم هدايت تيم ملي را به او بسپاريم. مايلي‌كهن تنها گزينه ما بود.
همان زمان روزهاي اوج كار حجازي بود. همه مي‌گفتند بعد از پروين نوبت اوست كه به تيم ملي بيايد ولي مايلي چون روابط بهتري را مسئولان وقت ورزش داشت مربي تيم شد.
به حجازي بر نخورد؛ ولي اوج مربيگري او در بنگلادش بوده. چه نتيجه درخشاني او در كارنامه مربيگري‌اش دارد. يكبار هم كه قهرمان ليگ شد به لطف انصراف پرسپوليس از ليگ بود.
اما باز هم سابقه مربيگري‌اش بيشتر از مايلي‌كهن بود كه تمام سابقه كاري‌اش در تيم، دستياري پروين بود
نمي‌دانم. هنوز هم جاي آن خط روي صورت شما هست. از او بيزاري چون به پاشازاده بازي نداده است. تو طرفدار تيم ملي فوتبالي يا يكي دو بازيكن؟
يكبار ديگر هم گفتم. اين كه مردم موافق مربي تيم ملي نباشند در همه جا عرف است. مردم تيم ملي را دوست داشتند ولي از برانكو بيزار بودند. اين را كه ديگر قبول داريد؟
ببين هنوز هم بعد از اين همه سال محمد مايلي‌كهن مي‌گويد اگر من دايي را از تيمم كنار مي‌گذاشتم به جام جهاني صعود مي‌كرديم. مي‌داني او چرا دايي را به تيم برگرداند؟ چون نتوانست فشار رسانه‌ها را تحمل كند.
ولي وقتي آراگونس وقتي مي‌خواست رائول را كنار بگذارد اصلا به حرف‌هاي هيچ رسانه‌اي توجه نكرد. اين از ناتواني مايلي بوده كه تسليم شده.
فشار رسانه‌ها باعث فشار مديرانش به او شد. قرار بود دايي از مايلي عذرخواهي كند؛ اما او اين كار را نكرد و به تيم برگشت.اين معنايش ناتواني مربي است؟ مصطفوي باعث شد دايي برگردد. او گفت دايي عذرخواهي كرده. اين‌ها را البته من شنيدم و نمي‌دانم كه سنديت داشته باشد؛ ولي مطمئنم كه بازيكن سالاري نگذاشت تيم ما با مايلي به جام جهاني برود. من در رختكن يكي از بازي‌هاي آن تيم بودم كه......اين واكمن را خاموش كن!......( جواد در اين دقايق خاطره اي را از قهر 5 يار سرشناس تيم پيش از شروع بازي با عربستان مي‌گويد كه باعث شد مايلي ارنج تيم را عوض كند!)
اينها همه‌اش اثبات مي‌كند كه مايلي‌كهن توان اداره تيم ملي را نداشته است!
اما اين بازيكن سالاري را همين الان در پرسپوليس افشين قطبي هم مي‌بينيم. ولي بايد حرمت مربي حفظ بشود. همه اينجا هوادار بازيكن هستند. وقتي 6 گل به كره زديم همه گفتند عجب بازيكن بزرگي است خداداد. دايي چقدر خوب گل مي‌زند ولي وقتي به عربستان باختيم همه فرياد زدند خاك بر سر مايلي كهن!
بگذاريد خيلي رك صحبت كنيم. بسياري از مشكلات مايلي از اين بود كه مردم او را در قواره مربيگري تيم ملي نمي‌دانستند... او محبوب نبود...
شايد در ابتدا اين طور بود ولي وقتي تيم در جام ملتهاي امارات نتايج خوبي گرفت شرايط عوض شده بود و مردم دوستش داشتند. او هم به اندازه خداداد و دايي محبوب بود؛ اما وقتي قبل مقدماتي جام جهاني، دايي را كنار گذاشت، مشكلات شروع شد. ماجراي دايي مثل ماجراي ژاكه با ژينولا و كانتونا بود. وقتي او پيش از جام جهاني اين دو را كنار گذاشت، همه روزنامه‌ها عليه اش موضع گرفتند. ولي او ثابت كرد كه تيمش نيازي به اين دو يار نداشت. دشام گفته بود كه وقتي كانتونا بود بايد فقط به او پاس مي‌داديم واين تاكتيك تيم را خراب مي‌كرد؛ ولي وقتي بدون او به زمين رفت، تيم خلاق شد. تيم ايران با دايي چه رونق تاكتيكي داشت؟ هيچي. فقط ناخواسته توپ‌ها براي دايي سانتر مي‌شد.
آن روزها(راه صعود به جام جهانی ۹۸) شما نزديك ترين خبرنگار به تيم ملي بوديد...
آره من تقريبا تو بيشتر سفرها همراه تيم ملي بودم.
به بازي رفت ايران با استراليا برسيم. چقدر در تيم حاشيه داشتيم؟
من خيلي نزديك نبودم به تيم. ما همه جا همراه بچه‌ها بوديم؛ اما خيلي به اردو نزديك نمي‌شديم. اطلاعات‌مان از گپ‌هايي بود كه گاهی با بچه‌ها مي‌زديم. من حتي در استراليا هم با تيم نبودم. اصلا من جدا از اردو بودم. من بازي رفت را داشتم گزارش مي‌كردم كه بين دو نيمه از سازمان(صدا و سیما) با من تماس گرفتند و گفتند پاسپورتت را صبح روز بعدش تحويل بده تا بروي استراليا. ما همه كارمان جدا از تيم بود. من حتي 3 روز هم ديرتر از آنها برگشتيم تهران.
يعني سر تمرين تيم هم نمي‌رفتيد؟
چرا مي‌رفتم و به بچه‌ها هم سر مي‌زدم. كلي هم با آنها حرف مي‌زديم؛ ولي فقط در همين حد بود!
پس يعني خبري از باندبازي در تيم نبود؟
نه، تقريبا براي آن بازي بچه‌ها ديگر همدل بودند. آنها مربي قبلي (كه دوستش نداشتند) را بركنار كرده بودند و ديگر مشكلي نبود.
ويرا چه نقشي در تيم داشت؟
مي‌شود گفت اصلا هيچ! او هيچ كاري نكرد. فقط قبل از بازي برگشت با استراليا براي بچه‌ها آش پخت كه احمد كاري با آش كرد كه هيچكس نتواند يك قاشق هم از آن بخورد! او هيچ‌كاره بود و تيم ما با خلاقيت فردي بچه‌ها صعود كرد.
حالا ديگر نوبت بازي برگشت است. مسابقه‌اي كه 20 دقيقه اولش روي دور تند بود!
آن كه به دليل يك مشكل فني بود. بازي پخش شده در ايران به دلايل فني و به جاي استاندارد 24 فريم در ثانيه، با 23 فريم پخش ‌شد كمي‌سريعتر شده بود؛ وگرنه من نوار اصلي آن بازي را دارم و بارها هم ديدم. آن بازي، مسابقه‌اي است مثل همه بازي‌هاي ديگر.
ولي واقعا دقايق سختي بود!
آره، اين مشكل باعث جذابتر شدن بازي براي بيننده‌هاي ايراني شد؛ چون بازي را سريعتر از جريان مسابقه مي‌ديدند.
البته آن دقايق خيلي هم فشار تحمل مي‌كرديم
آره، آن روز هر كس ديگري حتي كان هم جاي احمدرضا بود 4 گل مي‌خورد.
قبل از بازي با احمد حرف زده بوديد؟
نه ولي بعد از بازي حرف زديم. خوشحال بوديم و همديگر را ماچ مي‌كرديم. مدام به من مي‌گفت: «تپل جان! ديدي رفتيم جام جهاني!
شب قبل از بازي، فضاي اردو چطور بود؟ فكر مي‌كرديد كه تيم صعود كند؟
شب قبل از بازي رفتيم در يك جلسه كوتاه مدت با مسوول رسانه‌اي فدراسيون فوتبال استراليا، 16 هزار دلار پول داديم كه حق پخش گزارش بازي را بگيريم. در ورزشگاه يك جايي براي ما تو جايگاه انتخاب كردند. جايي كه به ما دادند خيلي جاي خوبي بود. من پرچم ايران را هم گذاشتم رو ميز و رفتم؛ ولي فردايش كه رفتيم، ما را فرستادند جايي وسط تماشگرهاي بالاي ورزشگاه كه خيلي وحشتناك بود. من خودم بايد صدابرداري هم مي‌كردم و صداي ورزشگاه را زير صداي گزارش مي‌دادم. جو اين قدر وحشتناك بود كه باورمان نمي‌شد زنده بيرون برويم؛ چه رسد به اينكه صعود كنيم. بچه‌ها هم همه فكر مي‌كردند كه آخر بازي 5 يا 6 تا مي‌خوريم و بر مي‌گرديم.
گزارش اين بازي براي همه متفاوت بود. يك بازي و گزارش حماسي با هيجان
من از نيمه دوم كه آن استراليايي تور دروازه‌مان را پاره كرد، به آنها توهين كردم.
منظورم توهين نبود، هيجانت را در زمان گزارش مي‌گويم!
به نظرم آن گزارشم خيلي معمولي بود؛ ولي استرس بازي بود كه مردم را هيجان‌زده كرده بود. فكر مي‌كنم چون آخر بازي حماسي شد، گزارش من در يادها ماند. تازه بعد از همان بازي هم كلي در روزنامه‌ها عليه من نوشتند؛ اما بعدها اين گزارش را حماسي كردند. همين چند روز قبل يكي نوشته بود «كاش جواد بعد از ايران و استراليا از گزارشگري خداحافظي مي‌كرد.» من خودم هم نمي‌دانم چرا عليه من مي‌نوشتند. من هيچ وقت چهره‌اي روزنامه‌اي نبودم! حتي يك نفر هم آن روز از من دفاع نكرد. مثلا همين چند هفته قبل در بازي پرسپوليس با مس گفتم «توپ زير پاي آشوبي كه تازه ازدواج كرده».... بعضي از همين دوستان ‌گفتند چرا بازي را گزارش نمي‌كني؟ در صورتي كه اگر كسي ديگر اين را مي‌گفت، مي‌گفتند چه اطلاعات حاشيه‌اي دارد. يا مثلا وقتي گفتم «علي مولايي فوق ديپلم دارد و تحصيلكرده است».... دستم ‌انداختند. آنها نمي‌دانند مولايي كجا بزرگ شده كه اگر مي‌دانستند حق مي‌دادند كه فوق ديپلم را تحصيلكرده بدانم.
هيچ دقت كردي هيچ حرفي از 8 آذر نمي‌زني؟
خب شما اصلا سئوالي نمي‌پرسيد كه من جواب بدهم!
مثلا بعد از صعود چه اتفاق‌هايي افتاد؟
هيچ چيز! فقط شادي و داد و فرياد. فقط همين. فائقي خيلي بامزه حرف مي‌زد. عابدزاده هم مدام مي‌‌گفت: خيكي رفتيم جام جهاني!
دايي و احمد آن موقع‌ها با هم دوست بودند؟
آنها بازيكن تيم ملي بودند.
فقط؟
ببين چوب گرفتي دستت، تو خاكستر دنبال چي مي‌گردي؟ من همه دعواها را در كتابم نوشتم!
از تيم كه حرفي نمي‌زنيد. حداقل از جو بازي بگوييد!
قبل از بازي، ميناوند و سعداوي مي‌گفتند 6 گل كمتر نمي‌خوريم. جو ورزشگاه وحشتناك بود. آنها همه كار كرده بودند كه براي ما جهنم بسازند. بدي استراليايي‌ها به همه سرايت كرد. آنها تماشاگران ما را پخش كرده بودند. در آن بازي ما 20 هزار طرفدار داشتيم كه در تمام ورزشگاه پخش بودند و صدايشان يكدست نبود. قبل از بازي هم يك كليپ از اسكوربورد پخش كردند كه يك دختر استراليايي، مسابقه را از يك مرد ايراني كه شمايلش را شبيه به شخصيت‌هاي فيلم 300 ساخته بودند، مي‌برد. يا قبل بازي، 31 پرچم تيم‌هاي صعودكننده را آوردند و بعد هم پرچم استراليا را به عنوان تيم سي و دوم آوردند. آنها قبل بازي، جشن صعود را شروع كردند. اين كارهاي آنها همه ايراني‌ها را عصباني كرده بود. همه به فكر انتقام بودند.
بين دو نيمه بازي، اوضاع چطور بود؟
جاي ما اين قدر بد بود كه جرات نكرديم از جايمان تكان بخوريم و نمي‌دانم چه اتفاقي در رختكن ما افتاد! همان جا نشستم. بعد از بازي هم كلي دردسر كشيدم كه از پله‌هاي استاديوم بيايم پايين. تازه وقتي پايين آمدم يادم افتاد دوربينم را نياورده‌ام و دوباره رفتم آن بالا. اصلا كمر درد من از همان جا شروع شد. همين الان هم هرچي فكر مي‌كنم هيچ چيز يادم نمي‌آيد. همه جزييات بازي ايران و آمريكا را يادم مي‌آيد؛ ولي بازي ايران و استراليا را اصلا يادم نيست. فقط از برخوردهاي بد آنها خاطره دارم. آنها بدترين آدم‌هاي دنيا هستند. چند ماه بعد از بازي، از تلويزيون استراليا نماينده فرستادند تا با من مصاحبه كند. گزارشگرشان از من ‌پرسيد كه چرا عليه ما حرف زدي؟ من هم مداركم را به آنها نشان دادم.
يعني اين قدر بد گفته بودي كه آنها تا اينجا بيايند؟
آره، مي‌گفتند حرفهاي من در مطبوعات آنها بازتاب زيادي داشته. آنها پرسيدند چرا به فرهنگ آنها توهين كردم. من هم در جواب گفتم شما وقتي آمديد ايران انگار به يك كشور قحطي‌زده آمده بوديد. حتي آب هم به همراه داشتيد؛ ولي ما مي‌گوييم يك بي‌فرهنگ تور ما را پاره كرده، توهين است. او يك وحشي بود كه اين كار را كرد. اوضاع آنقدر بد بود كه بعد از اتفاق پاره شدن تور، نماينده سازمان صداوسيما به من گفت هرچيز كه دوست داري عليه اينها بگو. آنها خيلي نامرد بودند؛ بخصوص اين مارك ويدوكا كه هنوز هم از او بدم مي‌آيد. رئيس فدراسيون آنها وقتي 2 گل از ما جلو افتادند، با حركات دست به من توهين كرد.البته من بعد از بازي جوابش را دادم!( خنده) اين اتفاقات باعث شد كه يك دفعه همه‌چيز عوض شود. داشت به ما ظلم مي‌شد و خدا به كمك ما رسيد. اصلا هيچ كس فكر نمي‌كرد اين اتفاق بيفتد؛ اما افتاد.
اصلا همه چيز عوض شد. حتي انگار داوري هم به نفع ما شد
آره، گل اول ما آفسايد بود. استراليايي‌ها چوب خباثت‌شان را خوردند. خدا كمك كرد و داور بازي روي آفسايد اشتباه كرد. گل اول كه ديديد خداداد تو آفسايد است. بعد از بازي يك استراليايي مي‌گفت اين كار خدا بود كه ما باختيم. اين همان مثلي است كه مي‌گويند چوب خدا صدا ندارد.
قبول داري جواد خياباني هنوز هم در فضاي بازي ايران و استراليا مانده؟
نه، اين حرف را قبول ندارم؛ چون اين بازي باعث شده كه همه از من توقع گزارش حماسي داشته باشند.
ولي جواد از حركت بازمانده و اطلاعاتش به روز نيست؟
برايم مثال بزن. در كدام بازي اين اتفاق افتاده؟ من قبل از هر بازي كلي اطلاعات راجع به آن بازي مي‌گيرم و در گزارش استفاده مي‌كنم. يك روز يكي برايم نوشته بود گزارشگري كه نان بازي ايران و استراليا را مي‌خورد؛ اما من فقط چوب اين بازي را مي‌خورم.
خيلي‌ها مي‌گويند خياباني در جريان بازي خوابش مي‌برد!
(خنده) ديگر حرف الکی نزن! بابا من هنوز هم خيلي به روز هستم، ولي شما روزنامه‌نگارها از من بدتان مي‌آيد!
اين ايراد را كه مي‌گويند در اجراهايت خيلي تملق مي‌كني قبول داري؟
چرا؟ چون گفتم «علي آبادي پدر ورزش ايران است»؟ مسوول ورزش ايران مگر كسي غيراز علي‌آبادي است؟ من مراسمي‌را گزارش مي‌كردم كه كارفرمايم آنها بودند.

تولد: 27 آبان 1345 – كرج
تحصيلات: كارشناسي ارشد مهندسي مواد
آغاز كار در سازمان صدا و سيما: 1373
اولين گزارش: 1375- بازي پرسپوليس و كشاورز (اين مدت در حال تمرين بودم)
بهترين گزارش: بازي ايران و يوگسلاوي در جام جهاني 1998 (از نظر فني گزارش من خوب بود)
تلخ‌ترين گزارش: همان بازي (خوب بازي كرديم و باختيم)
ازدواج: 1374 – حاصل اين ازدواج دخترم نگار بود كه الان 12 ساله است و قهرمان شناي تهران
شغل فعلي: گزارشگر و مدرس دانشگاه – در دانشگاه علمي‌كاربردي هم، نقشه‌كشي صنعتي، كاربرد مواد در صنعت و اصول ريخته‌گري را تدريس مي‌كنم.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

reza ghermez
29-11-2008, 10:31
خیابانی فقط برای بازیهای ملی خوبه و همیشه هم سوتی میده

arash_2000
29-11-2008, 13:00
این مصاحبه که ماله خیلی وقت پیشه.

viva barca
29-11-2008, 13:28
4 تا سوال اخر رو بخونید.می بینید که هیچی رو نمی خواد گردن بگیره.:-w

King_Of_BOYS
29-11-2008, 14:06
اره باهات موافقم. این مصاحبه رو اگه اشتباه نکنم من 5 ماه پیش تو سایت پارس فوتبال خوندم.

Special Two
29-11-2008, 14:09
يعني پارس فوتبال يه بار ديگه گذاشته اينو:-o

به هر حال نميدونم تاريخشو اين زده 9:45:00 pm - 1387/ 9/ 8 : در تاريخ
الانم رو صفحه اصليه پارس فوتباله !ميتونيد بريد ببينيد!:72:

ALi ReZa
29-11-2008, 14:20
يعني پارس فوتبال يه بار ديگه گذاشته اينو:-o

به هر حال نميدونم تاريخشو اين زده 9:45:00 pm - 1387/ 9/ 8 : در تاريخ
الانم رو صفحه اصليه پارس فوتباله !ميتونيد بريد ببينيد!:72:

به هر حال تلاشت قابل تقدیره

Sepahan 4 Ever
01-12-2008, 00:01
البته اينو بايد عرض كنم كه بايد هم بدتون بياد . همون طور كه ما از جماعتي و امثالش بدمون مياد چون واقعاً فقط از تيم شهرشون دفاع ميكنن و نميتونن جانب داريشون رو پنهان كنن .

گزارشگرای شبکه سراسری نباید به نفع تیمی گزارش کنن
پرسپولیس تو سال 20 بازی بهنفعش گزارش میشه اونهم در شبکه سراسری حالا اگه شبکه تهران بود یه چیزی:-??
کلا گزارشگر اگه طرفدار تیمی هم باشه نباید تو گزارشش نمود پیدا کنه
مثلا عادل پرسپولیسی و منچستریه ولی قشنگ موقع گل زدن این تیما اونقدر ذوق می کنه که هنگام گل خوردنشون عذا میگیره

خیابانی،علی فر و... هم همینطورند

فقط مزدک میرزایی بی طرفه:13:

ss_ss gahreman
06-12-2008, 15:04
عشق است عادل
یکم مزدک

ss_ss gahreman
06-12-2008, 15:05
متنفرم از خیابانی شفیعی فر

kave666
04-03-2009, 15:51
فردوسي پور حرف نداره ولي انصافا بهرام شفيع هرچي حرف نزنه بهتره

Mirch
04-03-2009, 16:53
عادل واقعا بهترینه:13:

خداییش چرا خیابانی رو گذاشتی:53:
گزارشهاش پایه خندس:D

کاشکی بازی های بارسا را گذارش نمی کرد:29: چون آدم نمی فهمه که چندتا بازیکن هویت مسی را دارن
هر کسی رو که نشناسه میگه مـــــــــــســـــــــی
داش یادم میرفت بگم
اگه وقتی گزارش میکنه به یه چیز گیرداد تا آخر ول نمیکنه

mamad-sansiro
05-03-2009, 16:30
هیچ کس از خیابانی گزارشش بدتر نمی تونه باشه . عادل و علیفر هم بهترینند.
جدیدا هم مزدک خیلی اس می زنه!!!:33::6qwup3:

Mohammad-Ghotbi
05-03-2009, 17:17
فردوسی پور بهترینه، بعد از اون میرزایی خوبه.
شفیع هم که گزارش نمی‌کنه فقط سوتی میده!
اون علی‌فر هم که فقط از مربی‌ها ایراد می‌گیره!

2+2
05-03-2009, 17:31
بهترين فقط عادل بقيه 0
من هميشه اگه گزارشگر غير عادل باشه mute ميكنم

Hessam
05-03-2009, 17:40
این گزارشگر بازی پرسپولیس-مقاومت کی بود ..خیلی داغون بود .....
----
طبیعتا بهترین فردوسی پور... بعد هم مزدک ... پیمان یوسفی هم ای .... -----بقیه اصلا قابل تحمل نیستن...
در حد صفر

Hessam
05-03-2009, 18:08
علیفر فقط به درد گزارش بازیهای تکراری میخوره :2:

Arian kaka
05-03-2009, 18:08
آخه مگه بازی سوئد با یونان رو تو مرحله گروهی جام اروپا یادت رفته ~x(از بس از مسائل فنی بازی حرف میزد که یادش میرفت بازی باید گزارش کنه

Hessam
05-03-2009, 18:13
علیفر اصلا احساس نداره ... اصلا فرقی نداره گل برگردون سامره باشه یا یه گل خیلی ساده ..

.::BIANCONERI::.
05-03-2009, 18:42
فردوسي پور اطلاعاتش از بقيه بهتره و كمتر سوتي ميده ولي يكم جانب داري ميكنه
علي فر هم خوبه و عادلانه گزارش ميكنه

lordcrazy
19-03-2009, 04:06
سلام
تا الان نتایج نشان داده که عادل تو ایران نظیر نداره.

siabiaroma
19-03-2009, 08:38
خدايش رو دست عادل كسي نيست

بازي رم اينترو يادتونه3-3

كوردوبا نابود ميشه تو اين صحنه ببينيد چه غلطي ميزنه اين كوردوبا:6qwup3:

عليفر و مخصوصا شفيع كه كركر خندن(حالا اين بازيكن چارچنگولي ميفته رو توپ)

adel_pes
19-03-2009, 09:58
فقط فردوسی پور.خیابانی هم که داغون ترین گزارشگر ایرانه.یادمه یه بار گیر داده بود به اتوو که با اینکه قد خیلی بلندی داره ولی رو زمین هم خوبه:117:یکی نمیدونست فکر میکرد طرف پیتر کراچه127fs3556139

Death Angel
19-03-2009, 10:14
بهرتين گزارشگر عادل هست انصافا در طول بازي از دعواي بازيكن با مادرزنش هم ميگه كه باعث ميشه اطلاعات ملت بره بالا+:42:+
اين كارو اول از همه عادل باب كرد
ولي اصلا از ميرزائي خوشم نمياد از يه تيم بدش بياد 5 تا گل هم بزنه بازم جانب تيم حريف رو ميگيره

zamiad
19-03-2009, 14:36
خیابانی که الان تا فینال جام جهانی رو هم میخواد پیش بینی کنه نمیدونم اگه این و اون برن بالا و از فلان جا فلانی بره و تو گروه بندی فلان شه وووووووووووووووووووو.......... ............ .
علیفر که چون سرهنگ بوده با هرگونه ابراز احساسات مخالفه و با همه چیز مثل پادگان نظامی برخورد میکنه کارشناسی هاش هم منو کشته
بهرام شفیع هم که خدا بیامرزدش ولی مثل خیابانی الان بود
مزدک خوب گزارش میکنه ولی زاغارته که استقلالیه اگه گل از رو پنالتی باشه یا دروازه خالی یا از وسط زمین اگه استقلال باشه سوپر گل بوده اگه پرسپولیس باشه شانسی و بی تاکتیک بوده
پیمان وظیفه اشو خیلی خوب میدونه و فقط گزارش میکنه و کاملا بی طرف خوشم میاد ازش فقط یکم بی حال واحواله
این همه حرف زدم که فقط بگم عادل بهترینه و این شرهایی که راه میندازه وسط بازی خیلی باحاله

Mohammad_AcMilan
19-03-2009, 16:23
این که نظرسنجی نداره معلومه عادل فردوسی پور!!!

Amir Argentina
19-03-2009, 19:04
به قول دوستمون این دیگه لازم نبود بپرسی
فردوسی پور

saeed_cris
25-04-2009, 20:08
خوب ديگه اين معلومه
كسي جز عادل نيست
اگه منفورترين رو هم ميذاشتبن عالي بود
كه اونم معلومه حاج جواد خياباني:6:

aliahmadi
25-04-2009, 20:25
فقط و فقط عادل فردوسی پور:2:

Sir.Armando
27-04-2009, 11:05
به نظر من هیچ کدومشون قابل نیستند ... شاید عادل یکم از بقیشون بهتر باشه اما همشون سر و ته یه کرباسن 127fs3556139 همشون تو گزارشاتشون فرق بازیکنای خارجی رو با هم نمی فهمند و نمی تونند درک کنند که باید طرفداری تیم مورد علاقشونو توی گزارش ها انجام نداد . :1:
كه اونم معلومه حاج جواد خياباني:6:

منم از خیابانی بدم میاد ... فقط مونده تو گزارشش بگه من عاشق لیورپولم :6qwup3:
حالم ازش بهم می خوره ... ( خدا کنه یه روزی این جمله ی منو بخونه . )

RVN10
08-05-2009, 22:31
فقط عادل فردوسی پور
بعدشم مزدک بد نیست

Only Gerrard 8
08-05-2009, 22:50
خب معلومه فردوس

ILARY BLASI
08-05-2009, 22:54
من بهترین گزارشگرم...تا 2 سال دیگر وارد بخش ورزشی شبکه 3 میشم...

Sir_MKH
09-05-2009, 00:24

حالا برید هر وقت وارد شدید و اولین گزارشتونو کردید بعد بیاید اینطور نظر بدید.:34:

ALi ReZa
09-05-2009, 07:36
فقط فردوسی پور :flowerysmile:

:6qwup3:

TheSpecialOne
09-05-2009, 08:20
تو هموني نيستي كه ادعا كردي بازي استقلال-سايپا فحش دادن به مايلي كهن رو شروع كردي ؟؟؟ ميخواي اونجا هم از همون فحش هايي كه تو استاديوم ميدي بدي ؟؟؟
آدم چه چيزا كه نميشنوه !!! بعضيا ماشالا چقدر اعتماد به نفس دارن ... كاش يه ذره از اين اعتماد به نفس كاذب رو منم داشتم ... !!!

m_acmilan
13-05-2009, 23:05
این که معلومه عادل از همه بهتره
افتضاح ترینشم خیابانیه.

حالا اسم شما چی هست دوست عزیز گزارشگر:6qwup3:

Nastooh
13-05-2009, 23:09
یکی از یکی افتضاح تر هستند. مخصوصا مزدک میرزایی.
البته گزارش جواد خیابانی رو دوست دارم، وقتی بازی رو گزارش میکنه دور هم حسابی میخندیم. :6qwup3:

ViVa LiverP♥♥L
14-05-2009, 00:04
هرچند هیچ کدومشون تعریف ندارنو همشون یه مشکلی دارن ولی عادل

Gezal
15-05-2009, 21:35
به نظرم این سوال یه سوال بیهوده است آخه این که عادل بهتره یه چیز بدیهیه و نیاز به پرسیدن نداره.
بقیه که اصلا گزارشگر نیستن همشون رو مخن.

mahbodm
15-05-2009, 22:26
كي به عليفر رآي داده؟؟؟:34:
اين بشر آخر سوتيه

saeed_cris
20-05-2009, 21:23
من قبلنا میگفتم عادل خان
ولی حالا میدونم که اشتباه کردم
خیابانی بهترینه...................:32:
با اینکه همیشه خوابه ولی بازی رو الکی جذاب میکنه..........:117:
به نظر من باید بره تو خط گزارش شنا یا اسب دوانی یا هر چیز دیگه جز فوتبال..........:flowerysmile:

Deutschℓand
20-05-2009, 21:40
به نظر من صادقیان بهترین گزارشگر حال حاضر سیماست ...

SiLeNt.DeAtH
20-05-2009, 22:22
عادل بهتره.جواد صداش تپله:Dمزدک و پیمان بی حال.اون 2 تا هم از رده خارجن:5:همون عادل(البته چرت و پرت هم میگه بعضی وقتا)

Amir Ziaee
20-05-2009, 23:17
من اعتراض دارم: چرا گزارشگر محبوب قلبها, مستر سیانکی تو گزینه ها نیس؟ آخه اگه سیانکی نباشه کی بازیای 2 بامداد به بعد رو گزارش کنه؟:6qwup3:

من اصلا" این انتصابات(!!!!!) رو تحریم می کنم و به هیچ کس رای نمی دم:30upn9j:

میر حسین موسوی فقط سیانکی!!!:33:

milad.ns
21-05-2009, 03:32
فاز مخالف : جواد خیابانی

hitman47
21-05-2009, 05:27
بابا همشون طوری گزارش میکنند انگار منٌت سرمون میزارن
بهترین گزارشگر خودتی اگه به ورزشگاه بری

M.R.H
24-06-2009, 00:32
عادل.
وقتی یوسفی گزارش میکنه خوابت میبره:6qwup3:
خیابانی هم که خدای سوتیه:6qwup3:
علیفر هم که تابلو فقط بلده 4 تا جمله بگه که یکیش : و بقیه ماجراست.:6qwup3:
بهرام شفیعی هم خوبه ولی دیگه کمکم بلید تو فکر کفن باشه:6qwup3:
فقط میمونن مزدک و عادل که نتیجه نظر سنجی بهتر تحلیلش میکنه.

Atomic Ant
24-06-2009, 00:44
مزدک و عادل :d0s69thbefhifftitrz

من مزدک رو ترجیح میدم چون هیچوقت تو گزارشش از تیمی طرفداری نکرده ولی عادل تا حالا این گافو داده :72:

ss_ss gahreman
24-06-2009, 01:46
100% فردوسی پور

چونکه نکات پشت پرده فوتبال ایرانو فاش میکنه دمش گرم واقعا بهترین

خیابانی که دیگه شوته بابا!!

Barcelonistas
24-06-2009, 02:28
خوب معلومه دیگه.اسماعیلی:-o

نه بابا شوخی کردم.عادل.واقعا یکی از بهترین گزارشگرای آسیاست.اون جوی که به گزارش میده،به هیچی نمیده.آدم دوست داره بپره بغلش بوسش کنه.((مخصوصا که بارسلونایی تیره:heartsmile:))

Cactus
24-06-2009, 08:32
خب معلومه دیگه
فقط عادل خان فردوسی پور:heartsmile:
البته مزدک هم خوبه . یوسفی هم که خوراکش بازی های پر گل وقشنگه دقت کردین نا به حال
خیابانی هم که سوتی من گزارشگرها است البته بعضی موقع ها هم خوب گزارش می کند
علیفر هم که هرچی بازی در پیت و تو نصف شبه به این میندازن:6qwup3:

Ricardo Kaká 10
24-06-2009, 09:28
بدون شک عادل
خیلی به بازی هیجان میده

Дlfred
24-06-2009, 09:43
فقط فردوسی پور ، شک نکنید :2:

nesta
24-06-2009, 09:51
بدون شک مزدک میرزائی و عادل فردوسی پور از سایرین خیلی بهترن ولی صدای مزدک میزرائی دلچسب تره و بهتر به دل میشینه:heartsmile:

Devils Master
28-06-2009, 12:38
:46:سلام به نظر من جواد خیابانی بهترین گزارشگر ایرانی هست:46:

messi barcellona
30-06-2009, 11:00
عادل فردوسی پور بهترین هستش و مزدک میرزایی خیلی این تازگی ها بد گزارش می کنه فکر کنم به دلیل برخی مسائل دیگر هستش که اینجا نمیشه گفت. درضمن جواد خیابانی تازگی ها از قبل خیلی بهتر شده و گزارش هاش می چسبه ولی عادل بهترینه و همیشه هم بهترین خواهد موند البته درسطح ایران.

FC BARCELONA STADIUM : CAMP NOU

Proud To Be Blugrana .:. Vida Con Campeon Asulgrana
آبی و اناری بودن هست افتخاری .:. زندگی با قهرمان آبی و اناری

HoseinBallack13
30-06-2009, 11:19
عادل خوبه مخصوصا وقتی همه رو به چالش می کشونه تازه عادل شناسنامه همه بازیکن هارو می دونه
در مورد مزدک من زیاد فبولش ندارم گزارشگری هاش خوب نیست
خیابانی خیلی قبول دارم با احساس و با شوق خاصی بازی گزارش گری می کنه یادم یه بازی بود ساعت 2 نصف شب که برگشت گفت طرفداراهای واقی این های هستن که الان بیدار باشن و این بازی دارن تماشا می کنند
پیمان هم همشهری خودمون هستش و تو بعضی از مجالس می بینمش اون هم گزارش گریش قبول دارم
علی فر هم که مظلوم واقع شده و تمام بازی های تکرار گزارش گری می کنه البته طرفدرا بالاک هم هست چون طرفدار بالاک علی فرهم خیلی قبول دارم

حالا تیکه های گزارش گر ها که از این کلمات زیاد استفاده می کنند

فردوسی پور : چه گل نزنی این .......
پیمان یوسفی : نشون به این نشون
مال بقیه رو نمی دونم کسی می دونه بگه

Nastaran
30-06-2009, 19:55
مزدک خیلی بهتره
حداقل توی گزارش هایی که میکنه طرفداری تیمی رو نمیکنه

khaf Esteghlali
30-06-2009, 20:41
مزدک خیلی بهتره
حداقل توی گزارش هایی که میکنه طرفداری تیمی رو نمیکنه
تورو خدا عادل و حتی خیابانی رو با این یارو مزدک قیاس نکن از مزدک بپرسی اسم 10تا بازیکن که تو اروپا بازی می کنند بگو نمی دونه کافیه یک روز برگش گم شه بعد برنامه تعطیل میشه:34:

Unrepeatable Seven
30-06-2009, 21:08
من هم از مزدك بيشتر از خياباني خوشم مياد.
خياباني 3تا مشكل عمده داره،اوليش سوتي هاي بزرگي هست كه ميده،واقعا نميشه راحت از كنارشون گذشت،:117:دوميش طرفداري بيش از حد از يه تيمه.واي از اون روزي كه تيمش عقب بيفته يا تيمي كه علاقه نداره گل بزنه و ببره.اعصاب همه رو ميخواد خرد كنه.:3ztzsjm:
سوميش هم اينه كه اولاي گزارشش خوابه ، يعني تا بياد انرژي بگيره يه يه ربعي حداقل بايد بگذره.:163:
ولي فقط عادل :34:

zunked
30-06-2009, 21:22
خوب معلومه كه عادل از همه بهتره !!! مزدك و جواد كه هميشه طرفدار يكي از تيمهاي بازي ميشن و به نفع اون تيم گزارش و داد و بيداد ميكنن....علي فر و پيمان يوسفي هم كه با اون اصطلاحات چرتشون حال آدمو به هم ميزنن....شفيعي هخم نظري راجع بهش ندارم....خوب اين وسط بازم عادل اگه نقصي داشته باشه كمتر از بقيه هستش !!!:fkr::13: