PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بدون شرح از سیاوش اکبرپور

Arsenal-4ever
11-08-2008, 11:39
این فایل مربوط به بازی استقلال - ابومسلم در هفته اول لیگ هشتم هست
هیچ توضیحی نمیدم
خودتون ببینید و قضاوت کنید
همینجا هم اعلام میکنم هیچ قصدی از قرار دادن این فایل ندارم

حجم فایل : 913 کیلو بایت

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | 4shared ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Sharedzilla ([Only registered and activated users can see links])
Easy-share ([Only registered and activated users can see links]) | Badongo ([Only registered and activated users can see links]) | FileFactory ([Only registered and activated users can see links]) | Uploaded ([Only registered and activated users can see links]) | 2shared ([Only registered and activated users can see links])

Joga Bonito
11-08-2008, 12:36
اعلام میکنم هیچ قصدی از قرار دادن این فایل ندارم
کاملا هم مشخصه/:)

یه بار هم پیارسال 90 یه کلیپ ساخته بود با همین مضمون در مورد نیکبخت که همش نگاهش به تماشاگرا و اینا بود داری بذار نداری برم بگردم بینم دارم یا نه:دی

@li_K@K@
11-08-2008, 12:47
ولی فکر کنم هدف از قراردادن این فایل یه چیز دیگست :1:

دست اکبرپور رو نگاه کنید کجا می ره [Only registered and activated users can see links]

Retex
11-08-2008, 12:56
خوب دماغه دیگه! میخاره، چیکار کنه نخارونه :دی

Valencia
11-08-2008, 12:59
بهتره به بازیکنای تیمای دیگه مستقیما توهین نکنیم
چه داخلی چه خارجی

Arsenal-4ever
11-08-2008, 13:14
کاملا هم مشخصه/:)

:d

یه بار هم پیارسال 90 یه کلیپ ساخته بود با همین مضمون در مورد نیکبخت که همش نگاهش به تماشاگرا و اینا بود داری بذار نداری برم بگردم بینم دارم یا نه:دی

این کلیپ رو ندارم
اگه پیداش کردی حتما بزارش که منم دانلود کنم ! :d

Meysam
11-08-2008, 14:20
فکر کنم مالید به داور :دي:دي:دي

Gomo
11-08-2008, 15:26
واقعاً متاسفم که اینقد بیکارید که به این چیزا هم گیر میدید...

farshid.j
11-08-2008, 22:40
واقعا" که جالب بود من حال کردم

mehdi_p
11-08-2008, 23:16
خیلی زیبا بود.:d

gazali16
25-05-2009, 03:42
بهتره به بازیکنای تیمای دیگه مستقیما توهین نکنیم
چه داخلی چه خارجی
منم با نظر شما موافقم

Cactus
25-05-2009, 08:13
خیلی باحال بود دمت گرم
حواسش به اسکوربرد ورزشگاس!

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]