توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تجزیه و تحلیل دیدارهای تیم سپاهان
:flowerysmile: تجزیه و تحلیل دیدارهای تیم و بیان دلایل برد یا باخت یک بازی از سوی هواداران و بینندگان میتواند راهنمای خوبی برای مسئولان باشد و سبب شود در بازیهای بعدی نتایج بهتری بدست آید.
داور: محسن قهرمانی
كمك ها: حسن نوشه ور و مسعود فرح نیا
اخطار: احسان حاج صفی (سپاهان)
اخراج: فرشاد بهادرانی دقیقه ۶۲ (سپاهان)
تماشاگر: ۴ هزار نفر
ورزشگاه: قدس همدان
● پاس همدان
سوشامكانی (۱۶)، حنیف عمران زاده (۱۸)، مجید غلام نژاد (۱۲) از دقیقه ۸۰ مقداد قباخلو، ابوالفضل حاجی زاده (۱۷)، جواد شیرزاد (۱۷)، امید خورج (۱۴) از دقیقه ۷۰ اویس كردجهان، محمداسماعیل نظری (۱۲)، محسن حمیدی (۱۰)، مهرداد كریمیان (۱۵)، منصور احمدزاده (۱۰) از دقیقه ۶۱ امید ابوالحسنی، محمد غلامی (۱۴)
سرمربی: وینكو بگوویچ (۱۴)
● سپاهان
رحمان احمدی (۱۵)، هادی عقیلی (۱۲)، محسن بنگر(۱۴)، فرشاد بهادرانی (۱۱)، جلال اكبری (۱۳)، عبدالوهاب ابوالهیل (۸) از دقیقه ۴۶ حسین پاپی (۱۰)، احسان حاج صفی (۱۱)، آرماندوسا (۱۴)، احمد جمشیدیان (۱۴) از دقیقه ۶۶ اسماعیل كریمیان، هادی اصغری (۱۵)، عمادرضا (۱۰)
سرمربی: فیرات (۱۶)
● لحظات حساس
دقیقه :۵ ضربه از راه دور جواد شیرزاد در آغوش رحمان احمدی جا گرفت .
دقیقه :۱۳ عماد رضا در حالت تك به تك با دروازه بان حریف قرار گرفت اما تعلل او باعث شد تا امید خورج از راه برسد و برای او مزاحمت ایجاد كند تا موقعیت از دست برود.
دقیقه ۳۰ :فرشاد بهادرانی با یك شوت از راه دور دروازه پاس را تهدید كرد اما سوشامكانی توپ را مهار كرد.
دقیقه :۳۱ ضربه ناگهانی محمد غلامی با فاصله كم از بالای دروازه سپاهان به اوت رفت.
دقیقه :۳۲ ضربه پای راست جواد شیرزاد را رحمان احمدی به سختی روانه كرنر كرد.
دقیقه :۴۲ شوت محكم مجید غلام نژاد را رحمان احمدی در ۲ ضرب جمع كرد.
دقیقه :۴۶ نفوذ مجید غلام نژاد و شوت سنگین او رحمان احمدی را به واكنش نشان داد.
دقیقه :۴۹ سانتر زیبای احسان حاج صفی روی دروازه پاس ارسال شد كه روی اشتباه امید خورج به عمادرضا رسید اما ضربه سرضرب او با اختلاف اندك از كنار دروازه به اوت رفت.
دقیقه :۵۷ ضربه محكم منصور احمدزاده با دفع رحمان احمدی روانه كرنر شد.
دقیقه :۹۳ سانتر زیبای مهرداد كریمیان با ضربه سر ضعیف عمران زاده همراه شد اما احمدی توپ را بیرون كشید.
● شرح بازی
باور كردنش دشوار است اما پاس همدان در حالی در خانه متوقف شد كه حریف در دقایقی با ۹ نفر بازی می كرد. اخراج فرشاد بهادرانی و مصدومیت هادی اصغری پس از انجام شدن هر ۳ تعویض سپاهان باعث شد تا این تیم از دقیقه ۶۲ با ۱۰ نفر و از دقیقه ۸۰ با ۹ نفر بازی را ادامه دهد. پاس در نیمه اول بر حریف خود برتری اندكی داشت اما در نیمه دوم این سپاهان بود كه سوار بر بازی بود و اگر بهادرانی اخراج نمی شد شاید نخستین شكست پاس رقم می خورد. به هر حال پاس در روز اول لیگ نتوانست از امتیاز میزبانی و برتری عددی نسبت به رقیب استفاده كند.
sepahan_zard
07-08-2008, 18:53
راستي دوست من شما بازي و از كجا ديدي ؟ مگه همداني
به گفته دبیر اجرای لیگ برتر بازی عقب افتاده با پیام خراسان بین هشتم تا سیزدهم شهریور برگزار خواهد شد. ( سایپا و فولاد هم بازی عقب افتاده را در همین تاریخ برگزار میکنند.)
تیم ذوب آهن دیگر نماینده اصفهان با دو گل مصطفي صالحي نژاد (15) و ايگور کاسترو (92) پیکان را شکست داد. تنها گل پیکان از روی نقطه پنالتی بدست آمد. از بازیهای امروز نتایج جالبی بدست امد از جمله پیروزی 4 بر صفر مس در مقابل استقلال اهواز و پیروزی 3 بر صفر برق شیراز مقابل ملوان و شکست 1 بر صفر استقلال تهران در مقابل پگاه گیلان. پیروزی هم تیم 10 نفره پاس را 3 بر 1 شکست داد.
ambordastghofli
14-08-2008, 15:36
فکر میکنم سایت خبر ورزشی باشه که برای هر بازی یه رپورت مینویسه.
fadaye sepahan
14-08-2008, 15:56
دیشب بازی تیم ملی بود من تو این چند تا بازی تیم ملی که دیدم واقعا بنگر و عقیلی با هم خوب و هماهنگ کار کردن که من رو خیلی خوشحال کرد
احسان هم که مخصوصا تو بازی با قطر خیلی خوب کار کرد
تو بازی با پاس هم آرماندو خیلی خوب کار کرد ... درنتیجه از دفاع خیالمون راحته
هادی اصغریم خداکنه مصدومیتش جدی نباشه
ما فقط یه هبفبک وسط خوب میخووایم
خداکنه محرم زود برگرده :d0s69thbefhifftitrz
ambordastghofli
14-08-2008, 16:10
دیشب بازی تیم ملی بود من تو این چند تا بازی تیم ملی که دیدم واقعا بنگر و عقیلی با هم خوب و هماهنگ کار کردن که من رو خیلی خوشحال کرد
احسان هم که مخصوصا تو بازی با قطر خیلی خوب کار کرد
تو بازی با پاس هم آرماندو خیلی خوب کار کرد ... درنتیجه از دفاع خیالمون راحته
هادی اصغریم خداکنه مصدومیتش جدی نباشه
ما فقط یه هبفبک وسط خوب میخووایم
خداکنه محرم زود برگرده :d0s69thbefhifftitrz
یه جا خوندم که اصغری به بازی با استقلال میرسه.:2:
باهات موافقم، امسال فکر نکنم از دفاع مشکل داشته باشیم، بلکه باید یه بازیکن جانشین مهرم نویدکیا بیاریم.
به امید اولین پیروزی در این فصل مقابل استقلال در آزادی.:wavesmile:
RealMadrid7
14-08-2008, 23:07
دوستان من آخرش نفهمدیم چه اتفاقی برای احسان عزیز:d0s69thbefhifftitrzافتاده!!
کلا اگه لیست بازیکنایی رو که حضورشون مقابل استقلال در هاله ای از ابهامه رو بذارید ممنون میشم.
[Only registered and activated users can see links]
احسان حاج صفی پس از كسب عنوان پدیده جوان سال گذشته فوتبال ایران این روزها یكی از ملی پوشان حاضر در مسابقات غرب آسیا است.
حاج صفی در رد انتقادات وارده به تیم ملی برای حضور در رقابت های غرب آسیا، این بازی ها را مقدمه مناسبی برای حضور در مقدماتی جام جهانی عنوان می كند. هافبك سپاهانی كه یكشنبه همراه این تیم در آزادی به مصاف استقلال می رود از شكست آبی پوشان می گوید:
● پس از یك هفته كه در لیگ برتر بازی نكردید، بازی با استقلال شروعی دوباره در لیگ برای سپاهان است
▪ بازی استقلال - سپاهان یكی از بازی های خوب لیگ خواهد بود و باتوجه به تمریناتی كه تیم این چند روزه انجام داده برای شكست استقلال به آزادی می رویم.
● شكست استقلال در آزادی كار آسانی به نظر نمی رسد با توجه به اینكه این تیم نسبت به فصل گذشته تغییرات زیادی داشته است
▪ آنها هم تیم خوبی هستند و شرایط استقلال با توجه به تغییر كادر فنی و بازیكنان جدیدی كه به خدمت گرفته اند خیلی فرق كرده است ولی ما هم شرایط خوبی داریم و فقط به شكست استقلال فكر می كنیم.
● با توجه به اینكه مدتی به خاطر حضور در تیم ملی از تمرینات سپاهان دور بوده ای، این برای تو مشكلی ایجاد نمی كند
▪ ممكن است مقداری خسته باشم اما یك یا دو روز تمرین با تیم و بچه ها به هماهنگی كمك می كند و در آخر نظر كادر فنی است كه در تركیب قرار بگیرم یا نه.
● سپاهان مانند لیگ های گذشته امسال نیز از مدعیان قهرمانی است اما استقلال، پرسپولیس و سایپا با یارگیری های خوبی كه انجام داده اند از همین حالا قهرمانی لیگ را می خواهند.
▪ نه فقط این تیم ها، بلكه همه تیم ها امسال مدعی هستند. برق را ببینید چقدر خوب نتیجه می گیرد. كار سختی پیش رو داریم ولی مانند سال های گذشته هدفمان قهرمانی در لیگ برتر و جام حذفی و حضور خوب در جام باشگاه های آسیا است.
● كار كردن با فیرات را چطور می بینی
▪ فیرات یكی از مربیان خیلی خوب خارجی است كه تا به امروز به ایران آمده است و من قبلا نیز در تیم ملی با ایشان كار كرده ام. او از مربیان مسلط به دانش روز فوتبال است و امیدوارم با ایشان نتایج خوبی بگیریم.
● بگذریم، این روزها همراه تیم ملی درگیر مسابقات غرب آسیا هستید. شرایط و جو تیم را چطور می بینی
بعد از بازی های خیلی خوبی كه در رقابت های غرب آسیا انجام داده ایم و كسب نتایج خوب، تیم در وضعیت خیلی خوبی قرار دارد.
اما به تیم انتقاد می شود كه با حریفان قدرتمندی باید بازی كند.
▪ درست است تیم های این رقابت ها زیاد قوی نیستند اما شركت در این رقابت ها پیش بازی برای حضور قدرتمند در مقدماتی جام جهانی است.
● دایی از شرایط تیم راضی است
▪ با توجه به تمرینات خوب و نتایجی كه گرفته ایم، آقای دایی از بچه ها راضی هستند.
sepahan_zard
15-08-2008, 11:26
اميدورام سپاهان با قدرت در مقابل استقلال بازي كنه و دل ما رو شاد كنه و..
Sepahan 4 Ever
15-08-2008, 15:14
سپاهان 2-1استقلال
گلها : حاج صفی عماد رضا-جباری
ترکیب احتمالی سپاهان
---------------------------------احمدی--------------------------------
اکبری---------------عقیلی---------------بنگر-----------------آرماندو
------------------------کریمیان----ابولهیل-----------------------------
---حاج صفی---------------جمشیدیان------------------عمادرضا-----
----------------------------اصغری(طهماسبی)------------------------
ambordastghofli
15-08-2008, 16:57
^^من فکر کنم با این همه مهاجم شیش دونگ که داریم، فیرات ۲ مهاجمه بازی کنه. اماد رضا و اصغری.
sepahan_zard
16-08-2008, 08:23
منم فكر كنم با 2 مهاجم بازي كنه .. اصغري و محمد رضا ...در كل خيلي بازي مهميه و بايد ببريم تا روحيه بالا بمونه
باتوجه به کندی مدافعان استقلال مثل کوشکی و قربانی در کار های سرعتی به نظرم حضور طهماسبی حداقل در نیمه اول نمی تونه مناسب باشه.
اگر قرار به استفاده ا دو مهاجمه به نظر من حضور اصغری عماد رضا بهتره .
اگر قرار بر استفاده از تک مهاجمه هم بهتره از عماد زضا استفاده کنیم تا هم اصغری بیشتر بهش فشار نیاد و هم بار سرعتی تیم رو بالاتر ببریم.
راجب پیستون ها هم به نظرم برا سمت چپ که مثل همیشه احسان وایسه و برای سمت راستم پاپی بازی کنه.
البته باز یه راه دیگه ام هست.عماد رضا رو با توجه به سرعت بالاش به عنوان هافبک مهاجم در سمت راست بذاریم و اصغری رو تک مهاجم.
در سایر پست ها نظرم تا حدودی نظیر بقیس.
ترکیب احتمالی سپاهان
---------------------------------احمدی--------------------------------
اکبری---------------عقیلی---------------بنگر-----------------آرماندو
------------------------کریمیان----ابولهیل-----------------------------
---حاج صفی---------------جمشیدیان------------------عمادرضا-----
----------------------------اصغری(طهماسبی)------------------------
این ترکیبو من خیلی می پسندم.بسیار با صلابت بازیکنا رو در ترکیب جا دادی.
معلومه از سپاهانیای اصیل هسی که خوب توانایی های تیمو مشناسن.
افرین.
من فکر می کنم اصغری نمیه اول بازی کنه و نیمه دوم برا اینکه بهش فشار نیاد تعویض بشه و به جاش طهماسبی بیاد.
sepahan_zard
16-08-2008, 10:17
این ترکیبو من خیلی می پسندم.بسیار با صلابت بازیکنا رو در ترکیب جا دادی.
معلومه از سپاهانیای اصیل هسی که خوب توانایی های تیمو مشناسن.
افرین.
من فکر می کنم اصغری نمیه اول بازی کنه و نیمه دوم برا اینکه بهش فشار نیاد تعویض بشه و به جاش طهماسبی بیاد.
آرماندو چه جور بازيكنيه ؟ كي بازيشو ديده ؟ چطور سريع بازيكن ثابتي شد ؟
babak-sepahani
16-08-2008, 10:25
کسی که هنوز بازیش را ندیده ولی توی تمرینات که من رفتم خیلی خوب کار می کرد البته دیگه کسی دیگه هم برای اون پست نداریم.
به نظر من جلوی استقلال با دو مهاجم نمیشه بازی کرد و بیشتر باید روی کارهای دفاعی تمرکز کنیم .
کسی که هنوز بازیش را ندیده ولی توی تمرینات که من رفتم خیلی خوب کار می کرد البته دیگه کسی دیگه هم برای اون پست نداریم.
به نظر من جلوی استقلال با دو مهاجم نمیشه بازی کرد و بیشتر باید روی کارهای دفاعی تمرکز کنیم .
من اینو نمی پذیرم.
برای ما دیگه استقلالو ملوان نباید فرق کنه.ما می خوایم قهرمان بشیم.با توجه به برد محتمل پرسپولیس مقابل ملوان اگه مساوی هم بیاریم از کورس در همین ابتدا عقب میوفتیم.میدونم که لیگ خیلی چیزاش از بعد نیم فصل معلوم می شه ولی باید از همین ابتدا کمر بندو محکم بست.البته با توجه به اینکه وضعیت مهاجمین استقلال اسفناکه زیاد نباید نگران دروازه خودی باشیم. :wagfinger1: :wagfinger1: :wagfinger1:
fadaye sepahan
16-08-2008, 14:11
ما که هنوز بازیشو ندیدیم اما یادمه اونروز که با پاس بازی داشتیم گزارشگر رادیو خیلی ازش تعریف میکرد
babak-sepahani
16-08-2008, 21:47
یعنی چی برای ما استقلال و ملوان دیگه نباید فرق کنه ؟! هر تیمی از یه پتانسیلی برخورداره و سبک بازی هر تیم با تیم دیگه فرق داره ما باید در برابر هر تیم با شیوه ی خاصی بازی کنیم و سیستم تیم را با توجه به تیم حریف بچینیم نمیشه که جلوی همه ی تیم ها یه جور بازی کرد چون ما میخوایم قهرمان بشیم !
البته شاید در مورد بازی با استقلال و استفاده از دو مهاجم حق با شما باشه چون من اصلا بازی استقلال را ندیدم و بازی سپاهان را هم !
مسئله ی نگران کننده در بازی فردا خستگی دو بازیکن دفاعی ماست که احتمالا این خستگی باعث میشه اشتباهاتشون بالا بره .
یعنی چی برای ما استقلال و ملوان دیگه نباید فرق کنه ؟! هر تیمی از یه پتانسیلی برخورداره و سبک بازی هر تیم با تیم دیگه فرق داره ما باید در برابر هر تیم با شیوه ی خاصی بازی کنیم و سیستم تیم را با توجه به تیم حریف بچینیم نمیشه که جلوی همه ی تیم ها یه جور بازی کرد چون ما میخوایم قهرمان بشیم !
البته شاید در مورد بازی با استقلال و استفاده از دو مهاجم حق با شما باشه چون من اصلا بازی استقلال را ندیدم و بازی سپاهان را هم !
مسئله ی نگران کننده در بازی فردا خستگی دو بازیکن دفاعی ماست که احتمالا این خستگی باعث میشه اشتباهاتشون بالا بره .
دوست من منظورم از اینکه برای ما ملوان و استقلال نباید فرق داشته باشه این نبد که تاکتیک مقابله با اونها باید یکی باشه.منظور بنده اینه که ما چه با ملوان یا پیام و چه به سرخابی خواه در اصفهان و خواه در زمین حریف باید به دنبال پیروزی باشیم وبس.
sepahan_zard
17-08-2008, 09:28
ما که هنوز بازیشو ندیدیم اما یادمه اونروز که با پاس بازی داشتیم گزارشگر رادیو خیلی ازش تعریف میکرد
... البته من با توجه به اعتمادي كه به مدير تواناي خودمون( ساكت) دارم .. مطمئن هستم بازيكنيه خوب .. و در حد سپاهان
... البته من با توجه به اعتمادي كه به مدير تواناي خودمون( ساكت) دارم .. مطمئن هستم بازيكنيه خوب .. و در حد سپاهان
من فیلم بازیهاشو که در اختیار آقای ساکت قرار گرفت رو به طریقی که نمی تونم بگم تونستم گیر بیارم.بازیکنی بی نهایت حرفه ای هست.واقعا کار بلده.تعجبم چنین بازیکنی چه طور رضایت داده تو این لیگ مزخرفه ما بازی کنه.اما شاید تحت تاثیر آوازه طوفان زرد قرار گرفته.امشب خواهید دید که چه طوری هافبک چپ استقلالو له می کنه.
ambordastghofli
17-08-2008, 12:46
خدا کنه همینطور که میگی باشه محمد جان. استقلال لوله لیگ لوله.:5:
خدا کنه همینطور که میگی باشه محمد جان. استقلال لوله لیگ لوله.:5:
قطعا همین طور هست.از جناحین که با حضور آرماندو و اکبری کاری نمی تونن بکنن.
در وسطمونم که عقیلیو بنگر نسخشونو می پیچن.
تو دروازمونم که رحمان نشو.ن داده عالیه کارش.
تازه از همه اینا بگذریم به این نکته توجه داشته باشید که دروازه برای آرش برهانی بیرون ورزشگاه و برای علیزاده(البته احتمالا بازی بهش نمی دن) تو آسمونه هفتمه.
ambordastghofli
17-08-2008, 14:02
قطعا همین طور هست.از جناحین که با حضور آرماندو و اکبری کاری نمی تونن بکنن.
در وسطمونم که عقیلیو بنگر نسخشونو می پیچن.
تو دروازمونم که رحمان نشو.ن داده عالیه کارش.
تازه از همه اینا بگذریم به این نکته توجه داشته باشید که دروازه برای آرش برهانی بیرون ورزشگاه و برای علیزاده(البته احتمالا بازی بهش نمی دن) تو آسمونه هفتمه.
اینا که گفتی همش درسته. فقط من از یه چیز میترسم و اونم بودن حسین کاظمی در استقلاله. آخه سپاهان کی رو داره که جلوی جباری و کاظمی رو در وسط زمین بگیره؟پارسال خودمون کاظمی رو داشتیم که همراه با عقیلی خوب جباری رو مهار کردن ولی امسال مطمئن نیستم.
RealMadrid7
17-08-2008, 14:23
اینا که گفتی همش درسته. فقط من از یه چیز میترسم و اونم بودن حسین کاظمی در استقلاله. آخه سپاهان کی رو داره که جلوی جباری و کاظمی رو در وسط زمین بگیره؟پارسال خودمون کاظمی رو داشتیم که همراه با عقیلی خوب جباری رو مهار کردن ولی امسال مطمئن نیستم.
نترس عزیزم ابوالهیل رو میندازیم به جونه خط هافبک استقلال همشونو قورت میده:قلیون::d
ambordastghofli
17-08-2008, 17:27
نترس عزیزم ابوالهیل رو میندازیم به جونه خط هافبک استقلال همشونو قورت میده:قلیون::d
دمت گرم. حالا ديگه مطمئنم ميزنيمشون.:21:
تیم استقلال در ادامه هفته سوم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور مقابل سپاهان اصفهان به نتیجه تساوی یک یک دست یافت.
در این دیدار ابتدا مهدی جعفر پور برای سپاهان در دقیقه 23 گلزنی کرد و سپس بعد از آن پیروز قربانی نیز در دقیقه 74 بازی را به تساوی کشاند. داوری بازی بوضوح یکطرفه و به نفع استقلال بود. داور چپ و راست به بازیکنان سپاهان اخطار میداد ولی از خطاهای محرز استقلالیها بوضوح میگذشت. در دقایق پایانی نیمه اول استقلالیها که بشدت عصبی بودند در گوشه زمین و دور از چشم داور ابوالهیل را به زمین پرت کردند که صدالبته باید با کارت قرمز ده نفره میشدند که هزار البته که چنین نشد! در عوض محسن بنگر، احسان حاج صفی و عماد رضا با کارت زرد داور بازی روبرو شدند. از استقلالیها تنها پولادی کارت زرد گرفت.
نفرات تیم استقلال تهران:
وحید طالب لو،هادی شکوری، پژمان منتظری،پیروز قربانی، خسرو حیدری، میثم منیعی(مهدی امیر آبادی)، مهردادپولادی(علی علیزاده) مجتبی جباری، حسین کاظمی، سیاوش اکبر پور وفرهاد مجیدی(یداله اکبری)
نفرات تیم سپاهان اصفهان:
رحمان احمدی، محسن بنگر(حمید عزیززاده)، هادی عقیلی، جلال اکبری، احمد جمشیدیان، ابوالهیل، عماد رضا، آرماندو، احسان حاج صفی ، حسین پاپی(محمد زارع) و مهدی جعفر پور
در دیگر بازی های هفته سوم تیم های ذوب آهن اصفهان با نتیجه دو بر یک از سد پگاه گیلان گذشت و با نه امتیاز در صدر جدول قرار گرفت. ذوب آهن این دیدار را در حالی به نفع خود به پایان رساند که در ابتدا یک بر صفر از پگاه عقب بود.هر دو گل تیم اصفهانی را اسماعیل فردهادی به ثمر رساند. فولاد خوزستان با نتیجه دو بر یک میزبان خود پیام مشهد را شکست داد ، پاس همدان با یک گل حریف خود ابومسلم مشهد را از پیش رو برداشت و دیدار دو تیم سایپا و پیکان با نتیجه یک بر صفر به نفع تیم میهمان یعنی پیکان به پایان رسید. راه اهن و استقلال اهواز هم یک یک مساوی کردند.مقاومت شیراز نیز موفق شد با دو گل از سد مس کرمان بگذرد. دو تیم ملوان بندر انزلی و پرسپولیس تهران به تساوی دو بر دو رضایت دادند. گلهای پرسپولیس را در این دیدار نیکبخت واحدی در دقایق (57 و64 )به ثمر رساندند و دو گل ملوان نیز توسط سید جلال رافخایی در دقایق (52 و87 )به ثمر رسید.
به گزارش خبرگزاري فارس، انگين فيرات پس از تساوي يك بر يك برابر استقلال تهران، در جمع خبرنگاران گفت: در اين مسابقه خوب بازي كرديم و سطح اين ديدار از فوتبال آسيا فراتر بود؛ اما به دليل آنكه چند بازيكن خود را در طول هفته در اختيار نداشتيم، بازيكنان با يكدگير هماهنگ نبودند.
وي افزود: محسن بنگر آسيب ديده بود و به كمك چهار آمپول در اين مسابقه به ميدان رفت كه در نيمه دوم مجبور به تعويضش شديم.
فيرات تاكيد كرد: بازيكنان ما در نيمه دوم خسته بودند. استقلال با فشار تماشاگرانش حمله كرد و توانست گل تساوي را به ثمر برساند، با اين حال از عملكرد بازيكنانم راضي هستم. آنها تمام تلاش خود را انجام دادند.
Mostafa_61
18-08-2008, 09:25
به گزارش خبرگزاري فارس، انگين فيرات پس از تساوي يك بر يك برابر استقلال تهران، در جمع خبرنگاران گفت: در اين مسابقه خوب بازي كرديم و سطح اين ديدار از فوتبال آسيا فراتر بود؛ اما به دليل آنكه چند بازيكن خود را در طول هفته در اختيار نداشتيم، بازيكنان با يكدگير هماهنگ نبودند.
وي افزود: محسن بنگر آسيب ديده بود و به كمك چهار آمپول در اين مسابقه به ميدان رفت كه در نيمه دوم مجبور به تعويضش شديم.
فيرات تاكيد كرد: بازيكنان ما در نيمه دوم خسته بودند. استقلال با فشار تماشاگرانش حمله كرد و توانست گل تساوي را به ثمر برساند، با اين حال از عملكرد بازيكنانم راضي هستم. آنها تمام تلاش خود را انجام دادند.
قسمت آمپول زدن بنگر جالب بود . با هيكلي كه براي خودش درست كرده تناسب داره
اگه كچل كنه كپ ياپ استام ميشه (اونم خيلي ترسناكه)
و اما راجب بازی...
به نظر من سپاهان در نیمه اول فوتبالی کاملا اصولی مبتنی بر سبک ایتالیا در دهه 90 رو به نمایش گذاشت.کلاس کار بازیکنانی مثل پاپی و اکبری رو اگر یک فوتبال شناس مسلط به علم روز با زمان ویرا مقایسه کند تاثیر تمرینات اروپایی فیرات مشخص خواهد شد.
در سایت ها و انجمن ها که بررسی می کردم ملاحظه کردم که برخی هواداران از این شکایت می کنند که فیرات در نیمه دوم تعویض خوبی صورت نداد و تیم بنا بر دستور او به عقب نشینی پرداخت.
بنده حقیر معتقدم که :
واقعا فیرات چه باید می کرد برای تعویض؟؟؟/ما چه کسی رو روی نیمکت داشتیم که بتواند روند بازی رو تغییر دهد؟؟ به واقع هیچ کس رو نداشتیم.
محرم و محمود که مدتهاست نیستند.
بهمن و هادی اصغری هم که نبودند.
فرشاد بهادرانی هم که مصدوم بود.
خب واقعا ما چه کسی رو داشتیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
در این مورد نمی توان فیرات را مقصر دید.
اما در مورد عقب نشینی تیم:
اگر دستور از سمت نیمکت باشد که خب مسلما باید خود فیرات جوابگو مسئله باشد.
اما شاید واقعا تاثیر حملات اسقلال بود که تیم ما رو به عقب روند.دلایل این عقب نشینی رو در پست بعدی کاملا بررسی خواهم کرد.
hamid love oli
18-08-2008, 13:56
آقا من به عنوان يه پرسپوليسي اعلام ميكنم شما استقلال رو تركونديد به خصوص نيمه اول كه استقلال تو قفس بود واقعا" استقلال قصر در رفت
اگر در نیمه دوم بازی خوب استقلال رو نادیده بگیریم مسلما غرض ورزانه به نقد بازی پرداخته ایم.استقلال هر قدر در نیمه دوم بد بود در نیمه دوم خوب بازی کرد.
اما چیزی که واقعا اعصاب هواداران واقعی سپاهان رو باید خورد کند که کرد این است که در نیمه دوم چرا تیم ما وقتی در لاک دفاعی صاحب توپ می شود باید به زیر توپ بزند؟ چرا همانند دوران لوکا نباید بازی سازی با تمانینه از دفاع شروع شود؟
اما دلایل عقب نشینی تیم:(هرکدام به میزانی می تواند دخیلی باشد)
1.نا هماهنگی بازیکنان حاضر در اردوی تیم ملی با سایر بازیکنان
2.خستگی مفرط بازیکنان حاضر در اردوی تیم ملی
3.نداشتن هافبک بازیساز خوب روی نیمکت و عدم هماهنگیه جمشیدیان با سایرین.
4.عدم تاکتیک اصولی دفاعی در دستور کار بازیکنان.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان پس از تساوی یک بریک تیمش مقابل استقلال تهران گفت: پیش از اینکه بخواهم در خصوص بازی نکاتی را بیان کنم، تمایل دارم یکسری اطلاعات از تیم سپاهان را در اختیار شما (خبرنگاران) بگذارم. در ایران چون تیم های پرسپولیس و استقلال بیشترین طرفدار را دارند، روزنامه ها توجه زیادی به آنها از خود نشان می دهند. این امر طبیعی است و در تمام دنیا به چشم می خورد. به همین خاطر برخورد لازم دانستم تا در مورد روند آماده سازی و شرایط تیم سپاهان مطالبی را بیان کنم.
وی ادامه داد: تاکنون یکی از سخت ترین دوره های کاری خود را در تیم سپاهان گذرانده ام. در وهله اول سپاهان باید در شرایطی کار خود را آغاز می کرد که پنج بازیکن در اردوی تیم ملی داشت. این بازیکنان از ابتدای دوره آماده سازی با ما نبودند و نتوانستند آنطور که باید و شاید کنار تیم تمرین کنند. علاوه بر این، پنج بازیکن هم در اردوی تیم جوانان داشتیم که به جهت تداخل در زمان اردوی آماده سازی این تیم ناچار شدیم از همراهی آنها با تیم سپاهان در اردوی همدان چشم پوشی کنیم. این بازیکنان در حال حاضر هم در اردوی تیم جوانان هستند و نمی توانستیم از وجودشان در بازی با استقلال استفاده کنیم.
انگین فیرات ادامه داد: پس از بازی با پاس همدان نیز 3 بازیکن تیم ما به اردوی تیم ملی برای بازیهای غرب آسیا دعوت شدند و تا 48 ساعت قبل از بازی آنها را به همراه نداشتیم. علاوه بر این پنج بازیکن تیم سپاهان نیز آسیب دیده بودند و کادر بازیکنان ما اتوماتیک وار برای بازی مقابل استقلال تشکیل شد. آماده شدن تیم سپاهان برای بازی مقابل استقلال برای من یک اتفاق غافلگیر کننده بود.
وی با اشاره به اینکه بازی سپاهان مقابل استقلال تهران فراتر از سطح فوتبال ایران بوده است، افزود: سطح کیفی بازی دو تیم استقلال و سپاهان بسیار بالا بود. دو تیم سرعتی و جنگنده ظاهر شدند و به خوبی جنگیدند و تماشاگران از نمایش آنها به خوبی لذت بردند.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان با اشاره به روش بازی تیم فوتبال استقلال گفت: تیم استقلال یکی از معدود تیم هایی است که با 3 دفاع بازی می کند. برای عبور از سد دفاعی این تیم باید از دو مهاجم در طرفین تک مهاجم اصلی تیم استفاده می کردیم. در نیمه اول توانستیم نمایش خوبی مقابل استقلال داشته باشیم و حتی به گل برتری دست یابیم. چند شانس مسلم گلزنی نیز به دست آوردیم که با بدشانسی از دست دادیم . شاید اگر می توانستیم گل دوم را هم وارد دروازه استقلال کنیم برتری در پایان از آن سپاهان می شد.
انگین فیرات خاطرنشان کرد: متاسفانه در نیمه دوم ورق به سود استقلال برگشت و این تیم بهتر از تیم ما بازی کرد. فکر می کنم مهمترین عامل در افت تیم سپاهان خستگی بازیکنان به ویژه بازیکنان ملی پوش ما که در هفت روز گذشته چهار بازی سنگین را پشت سرگذاشته بودند. در این بازی ما بنگر را خسته و آسیب دیده در اختیار داشتیم و با تزریق چهار آمپول او را آماده حضور در میدان کردیم. او در ادامه در فشار زیاد مسابقه نتوانست ادامه دهد و جای خود را به عزیززاده داد.
وی تشویق هواداران تیم فوتبال استقلال را در برتری نیمه دوم این تیم تاثیرگذار خواند و در خصوص عملکرد داور این بازی گفت: زیاد تمایل ندارم در مورد داوری اظهارنظر کنم. زمانی هم که بازی تمام شد، با این فکر که بازی جوانمردانه به اتمام رسیده است با داور دست دادم و به او خسته نباشید گفتم.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان که حضور بازیکنانش در اردوی تیم ملی را در ناکامی این تیم تاثیرگذار خوانده بود در پاسخ به این سئوال که "با شرایط راضی به همراهی بازیکنان خود با این تیم هستید؟"، گفت: تیم سپاهان و کادر مربیانش بسیار خوشحالند از اینکه بازیکنان شان به اردوی تیم ملی ملحق می شوند. از دید ما مهمترین تیم در ایران تیم ملی است که متشکل از همه تیم هاست. ما بدون شک حمایتی کامل از تیم ملی خواهیم داشت و هیچ ناراحتی از بابت حضور بازیکنان خود در اردوی تیم ملی نداریم.
sepahan_zard
20-08-2008, 16:08
قسمت آمپول زدن بنگر جالب بود . با هيكلي كه براي خودش درست كرده تناسب داره
اگه كچل كنه كپ ياپ استام ميشه (اونم خيلي ترسناكه)
اتفاقا من يكي از اين بازيكنا خوشم مياد .. هيكل بايد خفن باشه نه مثل بعضي از فوتباليستا آدم وقتي قيافشونو تو استاديوم ميبينه يه جوريش ! بشه
اگه بازي پارسال استيل آذين و نوين تو اصفهان و بودين شعارها رو توجه ميكردي منظورمو ميفهميدي ( محمد پروين)
sepahan_zard
20-08-2008, 16:13
من كه از بازي مقابل استقلال بسيار خوشم اومد و نشون داد تيميه كه اگه بخواد ميتونه هر كاري بكنه ... ولي استقلال و ديگه ول كنين بچسبين به ميعادگاه عاشقان يكشنبه ساعت 5 فولاد شهر .. بياين تا صبا رو له كنيم ( پارسال و بازي صبا مقابل پرسپوليس هنوز يادم نرفته )
دروازه بان تیم سپاهان با ناعادلانه خواندن تساوی این تیم در دیدار مقابل استقلال گفت:با وجودی که تساوی به هیچ وجه عادلانه نبود، استقلالی ها باید به جای کری خواندن برای فراز از شکست خدا را شکر کنند.
رحمان احمدی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز" اظهار داشت : با دستورات تاکتیکی و فنی که فیرات پس از آنالیز بازی های استقلال به بازیکنان ارائه داده بود با شناخت خوبی برای توقف این تیم مقابل هوادارانش وارد بازی شدیم و در نیمه اول با ارائه یک فوتبال سرتاسر هجومی مزد زحماتمان را گرفتیم.
وی تصریح کرد: در هاف تایم دوم با وجود مصدومیت بنگر و حمایت تماشاگران بازیکنان استقلال رو به ارسال توپ های بلند روی آوردند و در شرایطی که اصلا مستحق رسیدن به گل نبودند کار را به تساوی کشیدند.
وی اضافه کرد: البته درست است که باید دراین دیدار به هرسه امتیاز می رسیدیم اما این بازی ما نوید فصلی خوب برای فوتبال سپاهان را می دهد.
احمدی در خصوص اعتراض استقلال مبنی بر نادیده گرفتن دو پنالتی به سود سپاهان به ایسکانیوز گفت: اصلا هیچ پنالتی ای در بازی رخ نداد که داور بخواهد ازآن چشم پوشی کند و این حرف ها فقط توجیه آن ها برای عدم نتیجه گیری مطلوب است.
دروازه بان تیم سپاهان دانش فنی فیرات را از دلایل اصلی ارائه فوتبال حرفه ای این تیم تلقی کرد و گفت: فیرات از مربیان با دانش و با تجربه ای است که نوع برخورد وی در تمرینات و راس کادر فنی بیانگر این امر می باشد.
احمدی تصریح کرد : از اینکه به تیم حرفه ای و بین المللی ای مانند سپاهان آماده ام بسیار راضی هستم و مطمئنم که در این تیم به حق واقعی ام در فوتبال ایران دست خواهم یافت.
وی مدیریت ساکت در باشگاه سپاهان را فوق مدرن دانست و افزود: ساکت از مدیران کار کشته و کاربلد در امر باشگاه داری است که اجحاف خوبی به تمامی ریزه کاری های فوتبال ایران دارد و تیم ما با مدیریت حرفه ای وی مدعی اصلی قهرمانی لیگ برتراست.
احمدی در خصوص وضعیت تیم سابقش " سایپا" به ایسکانیوز گفت: با تغییر و تحولاتی که تیم سایپا در این فصل داشته باید منتظر آینده این تیم ماند ولی امیدوارم که بازیکنان این تیم بتوانند به شایستگی از نام سایپا در جام باشگاه های آسیا دفاع کنند.
Beche Esfaan
21-08-2008, 03:48
در وهلهٔ اول باید بگم که از دست دادن همامی و خرید احمدی بدترین نقل و انتقال لیگ برتر بود. احمدی به غیر از شوتهای خوب هیچ چیز دیگری نشون نداد. همامی یک سر و گردن از انن بهتره با توجه به سنش و بومی بودنش. در کجای دنیا یک گلر ۲۵ سالهٔ آماده که از ننهالان با باشگاه بوده را میدند و یک گلر ۲۹ سال معمولی میخرند با قیمت بالاتر. در نیمهٔ دوم دیدیم که سپاهان بازی پگاه پارسال و پرسپلیس پارسال را تکرار کرد و پس از نتیجه گرفتن رو آورد به زیر توپ کشیدن. در این بازی به غیر از ابلهیل و عقیلی و تا حدودی عماد رضا و آرماندو کسی در حد سپاهان ظاهر نشد. امیدوارم که این به خاطره هماهنگ نبودن و قیبت خیلی از بازیکنان باشد. پاپی و جمشیدین خیلی بد بودند و هجسفی با روزای گزشتهش خیلی فرق داشت. جفرپور هم به غیر از گلی که زد ما چیزی از او ندیدیم. راستی جفرپور از کجا به سپاهان پیوسته است؟ به امید بازیهای زیبا از سپاهان. راستی چرا اینقدر به پرسپولیس و استقلال گیر میدهید. به نظر من زیادی راجع به آنها صحبت میشود. پیروز باشید.
ambordastghofli
21-08-2008, 06:51
در وهلهٔ اول باید بگم که از دست دادن همامی و خرید احمدی بدترین نقل و انتقال لیگ برتر بود. احمدی به غیر از شوتهای خوب هیچ چیز دیگری نشون نداد. همامی یک سر و گردن از انن بهتره با توجه به سنش و بومی بودنش. در کجای دنیا یک گلر ۲۵ سالهٔ آماده که از ننهالان با باشگاه بوده را میدند و یک گلر ۲۹ سال معمولی میخرند با قیمت بالاتر. در نیمهٔ دوم دیدیم که سپاهان بازی پگاه پارسال و پرسپلیس پارسال را تکرار کرد و پس از نتیجه گرفتن رو آورد به زیر توپ کشیدن. در این بازی به غیر از ابلهیل و عقیلی و تا حدودی عماد رضا و آرماندو کسی در حد سپاهان ظاهر نشد. امیدوارم که این به خاطره هماهنگ نبودن و قیبت خیلی از بازیکنان باشد. پاپی و جمشیدین خیلی بد بودند و حاج صفی با روزای گزشتهش خیلی فرق داشت. جفرپور هم به غیر از گلی که زد ما چیزی از او ندیدیم. راستی جفرپور از کجا به سپاهان پیوسته است؟ به امید بازیهای زیبا از سپاهان. راستی چرا اینقدر به پرسپولیس و استقلال گیر میدهید. به نظر من زیادی راجع به آنها صحبت میشود. پیروز باشید.
همامی یک دروازبان خیلی خوب در ایران به حساب میاد. فقط مشکل من و خیلی دیگه سپاهانیها اینه که آن روز مهم فینال لیگ همامی جوان درون دروازه بود و با وجود نداشتن تجربه کافی در این حد، دلیلی از باخت ما شد. اگه یادتون باشه در دقایق آخر آن بازی همامی فقط میکشید زیر توپ تا دوباره بیوفته زیر دست پرسپلیسی ها. با وجود اینکه میتونست با پاس دادن به دفاع وقت را اینجوری سپر بده و باعث قهرمانی ما بشه. البته بجز این، من از همامی خیلی هم خوشم میاد، رفلکس خوبی داره، ولی یه ذره قدش برای دروازبانی کوتاه هست.
بدون شک، تیم ما، هر هرفته هماهنگ تر و نتیجههای بهتری خواهد گرفت.
جعفرپور اگه اشتباه نکنم برای سربازی درفته بود پاس.
ambordastghofli
24-08-2008, 18:16
سلام بچه ها.
مبارک باشه.
اولين 3 امتياز اين فصل رو گرفتيم.
صبا خيلی ضعيف ظاهر شد. در دفاع خيلی خوب بوديم، در حمله هنوز جا داره پيشرفت کنيم. اصقری هم که برگرده اينشالاه اين مشکل برطرف ميشه.
دمش گرم اماد رضا، عجب بازيکن فرصت شناسی. ايول.
آرماندو سا بازيکن عالی است، خيلی خوشهالم گرفتيمش.
عقيلی و بنگر هم که خيلی خوب بودن ولی زياد مهک نخوردند.
صحبتهای فیرات دقایقی پس از بازی
انگين فيرات پس از پيروزي 2 بر صفر برابر صبا باتري قم اظهار داشت: تا دقيقه 30 به دليل گرماي هوا عملكرد خوبي نداشتيم؛ اما در ادامه، شرايطمان بهتر شد و توانستيم توپ و ميدان را در اختيار بگيريم. در اين مسابقه اشتباهات كوچكي را مرتكب شديم. همين عاملي شد كه نتوانيم با گلهاي بيشتري نماينده قم را شكست دهيم زيرا معتقدم نتيجه ميتوانست بهتر از 2 بر صفر براي ما رقم بخورد.
سرمربي آلماني اضافه كرد: هفته آينده مقابل سايپا بازي سختي را پيش رو داريم؛ اما مقابل آنها به فكر پيروزي هستيم.
RealMadrid7
24-08-2008, 23:24
متاسفانه من که بازی سپاهان رو ندیدم ولی پیش بینی میکردم که بتونیم بازی رو ببریم که خداروشکر اینجور هم شد.حالا یه بازی عقب مونده هم فک کنم با پیام داریم که ایشاا.. اونم ببریم میشیم 8 امتیازی و به صدرجدول نزدیک میشیم:13:
P E D R A M
24-08-2008, 23:40
سلام به همگی
من هم اومدم اینجا.
همون پدرام325 پارسفوتبال هستم. امروز که بردیم خواستم برم توی اون سایت یه چیزی بنویسم دیدم طبق معمول کار نمیکنه.
عیب نداره اینجا که هست.
بازی خوبی بود. خوشحال کننده و امیدوار کننده بود. خدا رو شکر اولین بردمون رو کسب کردیم.
و چه خوب بازی کردیم. کار تیمی و کار همه بچه ها عالی بود. نکته مهم تر از برد در این بازی، بازی قابل قبول جمشیدیان بود. این نوید خوبی برای ماست چون میتونه نگرانیمون رو بابت مرکز زمین و یک بازیساز کاهش بده. حدا کنه همینطور روز به روز بهتر بشه. نکته مهم دیگه، بازی زیبا و متفاوت عماد رضا بود. غیر از اینکه دو گل زد بازی خیلی خوب و زیبا و غیر قابل انتظاری از خودش نشون داد. عقب میومد و توی بازیسازی و پاسکاری شرکت میکرد و به یک بازیکن 100 درصد درخدمت تیم تبدیل شده بود. خیلی نکته جالب و خوشحال کننده ایه. از این جهت خوشحال کننده که هم میبینیم عماد رضا چقدر در تیممون موثر و آمادست و از جهت دیگه که میبینیم و امیدوار میشیم که فیرات چقدر خوب تونسته روی بازی این بازیکن اینقدر تاثیر مثبت و سازنده داشته باشه و از اون یک بازیکن کاملا در خدمت تیم و البته گلزن بسازه. این میتونه حسن خیلی خوبی برای مربی ما محسوب بشه.
همه عالی بودند همه بچه ها خوب بودند .عقیلی، بنگر ،آرماندو،عماد رضا، جلال اکبری ، حاج صفی، جعفر پور. حتی بهادرانی هم امروز بازی خوبی انجام داد. پاپی هم خوب بود .
دست همشون درد نکنه.
تعویض های فیرات هم خوب بود. خلاصه تو بازی امروز نشونه های خوبی دیدیم. خدا رو شکر.
و به امید موفق های آینده.
فیرات : سپاهان قهرمان لیگ برتر خواهد بود.
فیرات پس از صحبتهای مربوط به بازی در رابطه با جایگاه کنونی سپاهان در جدول گفت:مهم نيست سپاهان اكنون در كجاي جدول قرار دارد، آنچه مهم است آن است از هماكنون ميبينم كه در هفته سي و چهارم سپاهان در صدر جدول خواهد بود.
Mohsen_Torabi
25-08-2008, 00:31
سلام علیکم.ما یک پرشی کردیم این طرف.اون طرف اومدم ارسال کنم نگند راستکی قهر کرد دیدیم انگار ما رفتیم کلا در سایت تخته شده.:قلیون::قلیون::13:
خلاصه به خودم خیر مقدم میگم.همینطور به پدرام عزیز.کلی خوش اومدیم جفتمون.
ambordastghofli
25-08-2008, 04:13
محسن و پدرام جان، خیلی خیلی خوش امدید دوستان عزیز.:d0s69thbefhifftitrz
راستش من هم وقتی رحمان احمدی رو تو سپاهان دیدم شوکه شدم. امیدوارم چیزی بالاتر از یک دروازه بان معمولی باشه.
عماد و بهادرانی هم که شماره هاشون عوض شده. فلسفه اش چیه؟
این یارو سر مربیه هم آدم چیزفهمی به نظر میاد.
اما این یارو دفاع راسته موزامبیکیه همچین چیز باحالی نشون نمیده. نمدونم والا.ببینیم چی میشه...
سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: بازيكنان ما مقابل سپاهان دور از انتظار ظاهر شدند و نداشتن انسجام تيمي در تمامي خطوط، باعث باخت صبا مقابل تيم سپاهان شد.
[Only registered and activated users can see links] فيروز كريمي در گفتگو با خبرنگاران در قم اظهار داشت: با توجه به تمرينات منظم و با برنامهاي كه تا قبل از مسابقه پشت سر گذاشته بوديم، انتظار داشتم بازيكنان صبا بهتر از ديدارهاي گذشته بازي كنند اما پيشبيني من اشتباه بود و به راحتي مقابل سپاهان تسليم شديم.
وي ادامه داد: صباي قم در اين مسابقه، تيمي دست و پا بسته نبود و بازيكنان ما در چند صحنه موقعيتهاي خوبي داشتند كه اگر قدر آنها را مي دانستند شايد نتيجه بهتري كسب ميكرديم.
سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: هنوز هم ميگويم كه ما براي بهترشدن احتياج به زمان بيشتري داريم و مهمترين چيزي كه اين روزها از آن ضربه ميخوريم، ناهماهنگي بيش از حد بازيكنان در خطوط سهگانه است.
وي بيان داشت: ميدانم كه در بازي هفته پنجم مقابل تيم ذوب آهن اصفهان نيز جدال سختي خواهيم داشت، اما شرايط ما در اين مسابقه با نمايشي كه برابر سپاهان ارائه كرديم، قطعاً تفاوت خواهد كرد.
كريمي اضافه كرد: تعطيلي دو هفتهاي بين هفته پنجم و ششم فرصت مناسبي است و سعي ميكنيم از اين زمان براي بازسازي بيشتر تيم و تقويت روحيه بازيكنان به خوبي استفاده كنيم.
وي تصريح كرد: اين را قبول دارم كه در هفتههاي اخير نتايج خوبي كسب نكردهايم اما يقين دارم كه در ادامه رقابت هاي ليگ برتر به شرايط آرماني دست مي يابيم و با ارائه بازي هاي قابل قبول، نتايج مطلوبي را به دست خواهيم آورد.
تیم پاس همدان بدلیل تاخیر در ورود به زمین در بازی با سپاهان 900 هزار تومان جریمه شد.گفتنی است،مسابقه دو تیم پاس همدان و سپاهان در تاریخ 15/5/87 در ورزشگاه قدس همدان برگزار شده بود.
هادی عقيلي، مدافع ارزشمند تیم سپاهان در خصوص لغو ديوارهاي هفتهي پنجم ليگ برتر گفت:
با لغو ديدارهاي تيم هاي حاضر در ليگ برتر سازمان ليگ كمك زيادي به تيم هاي نه چندان مطرح كرد چرا كه يك بازيكن در يك تيم مي تواند تأثير گذاري زيادي داشته باشد. وی همچنین از آكادمي بالاي بازيكنان تيم ملي خبر داد و خاطر نشان ساخت: بازيكنان تمرينات آماده سازي خوبي را در تيم ملي داشتهاند.
عماد رضا: امسال آقاي گلي را ميخواهم
سپاهان مدعي اول قهرماني است
عماد رضا در بازي با صباباتري زننده هر دو گل تيمش بود تا زردپوشان سپاهانی اولين برد را در ليگبرتر جشن بگيرند. او درخصوص اين بازي ميگويد: « ما در مجموع خيلي بهتر از صباباتري بازي كرديم و مستحق اين برد بوديم در ضمن چند فرصت خوب ديگر را هم از دست داديم كه اگر تبديل به گل ميشد شكست سنگيني در انتظار تيم حريف بود.»
عماد رضا در پاسخ به اين سئوال كه فكر ميكني سپاهان اين فصل قهرمان شود ميگويد: «تيم ما پارسال هم شايسته قهرماني بود و فقط روي يك اتفاق دوم شديم به نظر من امسال خيلي قويتر هستيم و از تمامي تيمها شانس بيشتري براي قهرماني داريم.»
مهاجم عراقي سپاهان كه در اين چند سال نتوانسته در ليگبرتر آقاي گل شود ميگويد: «خوشحالم كه در بازي با صباباتري پايم به گلزني باز شد و اين فصل هدفم اين است كه تحت هر شرايطي عنوان آقاي گلي را به دست بياورم.»
sepahan_zard
29-08-2008, 10:12
عماد رضا: امسال آقاي گلي را ميخواهم
سپاهان مدعي اول قهرماني است
عماد رضا در بازي با صباباتري زننده هر دو گل تيمش بود تا زردپوشان سپاهانی اولين برد را در ليگبرتر جشن بگيرند. او درخصوص اين بازي ميگويد: « ما در مجموع خيلي بهتر از صباباتري بازي كرديم و مستحق اين برد بوديم در ضمن چند فرصت خوب ديگر را هم از دست داديم كه اگر تبديل به گل ميشد شكست سنگيني در انتظار تيم حريف بود.»
عماد رضا در پاسخ به اين سئوال كه فكر ميكني سپاهان اين فصل قهرمان شود ميگويد: «تيم ما پارسال هم شايسته قهرماني بود و فقط روي يك اتفاق دوم شديم به نظر من امسال خيلي قويتر هستيم و از تمامي تيمها شانس بيشتري براي قهرماني داريم.»
مهاجم عراقي سپاهان كه در اين چند سال نتوانسته در ليگبرتر آقاي گل شود ميگويد: «خوشحالم كه در بازي با صباباتري پايم به گلزني باز شد و اين فصل هدفم اين است كه تحت هر شرايطي عنوان آقاي گلي را به دست بياورم.»
من خودم طرفدار مطلق عماد رضا هستم ... ولي خيلي دلم ميخواست طهماسبي گل بزنه چون خيلي ميدويد .. البته 1 توپي خراب كرد ولي بين دو نيمه با حركاتش نشون ميداد كه خيلي انگيزه داره ... در ضمن آقاي نوري ( مهاجم فعلي صبا و قبلي سپاهان) هم دمش گرم .. اميدوارم اصفهان بهش خوش گذشته باشه
ambordastghofli
29-08-2008, 10:48
... در ضمن آقاي نوري ( مهاجم فعلي صبا و قبلي سپاهان) هم دمش گرم .. اميدوارم اصفهان بهش خوش گذشته باشه
خدا کنه نوری رو بگیریم. خیلی بازیکن توپیه. اصلا از همون اول نباید میدادیمش به صبا. هم وقتی که در سپاهان بود، الان که در صبا و تیم ملی خیلی تأثیر گزاره.:2:
fadaye sepahan
29-08-2008, 12:00
خدا کنه نوری رو بگیریم. خیلی بازیکن توپیه. اصلا از همون اول نباید میدادیمش به صبا. هم وقتی که در سپاهان بود، الان که در صبا و تیم ملی خیلی تأثیر گزاره.:2:
مگه ممد نوری سرباز نیست؟
مگه به خاطر سربازیش نرفته صبا؟
fadaye sepahan
29-08-2008, 12:02
من تو بازی با صبا از بازی جعفر پور خیلی خوشم اومد
مطمئنم همینطوری پیش بره خیلی خیلی بهتر هم میشه
Loverboy
29-08-2008, 12:05
مگه ممد نوری سرباز نیست؟
مگه به خاطر سربازیش نرفته صبا؟
قرارداد محمد نوري با صبا بسته شده و ايشون بازيكن سپاهان محسوب نميشه
fadaye sepahan
29-08-2008, 18:14
من خیلی خوشحال شدم وقتی فیرات احسان جوووون و بنگر رو تعویض کرد
ای کاش به عقیلی هم یه استراحت درست حسابی بده
اما اصلا از بازی پاپی خوشم نیمد خیلی بدون اعتماد بنفس بازی میکنه
وقتی پا به توپ میشد از اون حرکت ههای سرعتیش هیچ خبری نبود
به نظر من ویرا باعث افت پاپی شد امیدوارم بازم بشه همون پاپی سرعتی خودموون
جمشیدیان: سپاهان فقط به قهرماني فكر ميكند
ما مطمئن هستيم كه قهرمان اين دوره سپاهان است.
احمد جمشيديان در گفتگو با خبرنگار فارس در اصفهان، پيرامون ديدار تيمش با تيم صبای قم افزود: بازي خيلي سختي را پشت سر گذاشتيم چرا كه گرماي هوا تقريباً نيمي از انرژي ما را گرفت و تا سازگاري بازيكنان با هواي گرم و هماهنگي كامل آنان با يكديگر در درون زمين نيم ساعت اول بازي به سود تيم صبا از بين رفت. وي ادامه داد: تيم سپاهان هنوز به آمادگي صد درصد نرسيده و تا آمادگي كامل بازيكنان دو هفته زمان لازم است. هافبك سابق تيم راهآهن با اعلام اينكه تيم سپاهان فقط به قهرماني فكر ميكند، گفت: ما مطمئن هستيم كه قهرمان اين دوره از رقابتهاي ليگ برتر سپاهان است.
وي افزود: مربيان خوبي در خدمت تيم هستند و با شناختي كه از بازيكنان پيدا كردند در تلاشند در هر بازي بهترينها را در زمين قرار دهند. البته قضاوت در مورد تيم و مربي آن زود است و بايد تا چند هفته آينده صبر كرد تا قابليتهاي اين مربي بروز و ظهور پيدا كند.
بهمن طهماسبی: مي خواهم آقاي گل ليگ شوم.
بهمن طهماسبي، مهاجم تيم فوتبال سپاهان اصفهان در گفتگو با خبرنگاران گفت: تيم ما انگيزه هاي فراواني دارد و مهمترين آن كسب عنوان قهرماني در ليگ برتر است و با تعطيلي مسابقات ليگ تيم ما نيز با سه روز تعطيلي از سه شنبه استارت تمريني خواهد زد چراكه در حال حاضر اولويت براي همه ما مهم است و اميدواريم كه بتوانيم به جام جهاني صعود كنيم.
وي افزود: سپاهان تيم بزرگي است و هدفم از حضور در اين تيم رسيدن به جايگاه ثابت در تيم ملي است و با حضور مربي خوبي چون خيرات مي توانم رشد كنم و با تجربه هايي كه در اين چند سال كسب كرده ام به هدفم برسم.
طهماسبي تصريح كرد: بدون شك مي خواهم بهترين بازي هايم را براي سپاهان انجام دهم چراكه پتانسيل موجود در اين تيم بوي قهرماني مي دهد و اگر با صلاحديد كادر فني در بازي هاي آتي بازي كنم مي خواهم آقاي گل ليگ شوم.:flowerysmile:
labkhande_ejbari20
02-09-2008, 13:01
وال بهش میاد بازیکنه خوبی باشی ولی ظاهرا یکمی تو سرعت کم میاره
fadaye sepahan
02-09-2008, 19:49
وال بهش میاد بازیکنه خوبی باشی ولی ظاهرا یکمی تو سرعت کم میاره
من که خیلی ازش خوشم اومد علاوه بر اینکه خوب دفاع میکرد تو نفوذ هاشم موفق بود
DaviD Cesc
03-09-2008, 11:24
به نظر من که کوچیکه همه شما ها هستم سپاهان خیلی با حوصله تر بازی می کنه و تو این دو تا بازیای که یکیشو از تلویزیون و یکیشو از ورزشگاه دیدمخیلی خوب توپو در سطح زمین به گردش در میارن و خوب هم ،همدیگه رو پیدا میکنند.
ولی یه عیبی که تو بازی با اس اس داشتن عقب کشیدن بی مردشون بودکه منو خیلی ناراحت کرد(اگه یادتون باشه بازیای آخره لیگو با همین عقب کشیدنای بی مورد یا مساوی کردیم یا باختیم در حالی که تا 5-10 دقیقه اخر جلو بودیم).
ambordastghofli
03-09-2008, 11:48
به نظر من که کوچیکه همه شما ها هستم سپاهان خیلی با حوصله تر بازی می کنه و تو این دو تا بازیای که یکیشو از تلویزیون و یکیشو از ورزشگاه دیدمخیلی خوب توپو در سطح زمین به گردش در میارن و خوب هم ،همدیگه رو پیدا میکنند.
ولی یه عیبی که تو بازی با اس اس داشتن عقب کشیدن بی مردشون بودکه منو خیلی ناراحت کرد(اگه یادتون باشه بازیای آخره لیگو با همین عقب کشیدنای بی مورد یا مساوی کردیم یا باختیم در حالی که تا 5-10 دقیقه اخر جلو بودیم).
در بازی با اس اس تیم هنوز هماهنگی کامل نداشت، و بازیکنان ملیمون خسته بودند. اما در بازی با صبا تیم از دقیقه ۳۰ به بعد و در نیمه دوم خیلی منطقی بازی کردن. به نظر من با گذشت زمان تیم بیشتر و بیشتر هماهنگ میشه.:2:
به امید قهرمانی...:13:
fadaye sepahan
04-09-2008, 05:49
در بازی با اس اس تیم هنوز هماهنگی کامل نداشت، و بازیکنان ملیمون خسته بودند. اما در بازی با صبا تیم از دقیقه ۳۰ به بعد و در نیمه دوم خیلی منطقی بازی کردن. به نظر من با گذشت زمان تیم بیشتر و بیشتر هماهنگ میشه.:2:
به امید قهرمانی...:13:
علاوه بر اینا سپاهان اون موقع دوتا بازی خارج از خونه سخت داشت که خیلی تو روحیه بچه ها تاثیر میذاشت
حتی یه دونه بازی تو خونه اعتماد به نفس یه تیم رو خیلی میبره بالا
دیدید که تو بازی با صبا هرچی از زمان بازی میگذشت بازی بچه ها بهتر میشد:flowerysmile:
sepahan_zard
04-09-2008, 13:30
علاوه بر اینا سپاهان اون موقع دوتا بازی خارج از خونه سخت داشت که خیلی تو روحیه بچه ها تاثیر میذاشت
حتی یه دونه بازی تو خونه اعتماد به نفس یه تیم رو خیلی میبره بالا
دیدید که تو بازی با صبا هرچی از زمان بازی میگذشت بازی بچه ها بهتر میشد:flowerysmile:
بعضي از بازيكنا چون بازي اولشون بود تو فولاد شهر اولاي كار به قول معروف هنوز جا نيفتاده بودند .. به نظر من تيم الان فقط نياز به حمايت هوادارا تو استاديوم داره
babak-sepahani
11-09-2008, 12:08
تحلیل فنی دیدار فردا: ملوان سوراخه! :31:
Sepahan 4 Ever
11-09-2008, 14:05
خوب اینم از ترکیب:
----------------------------------------عباس-----------------------------------------
جلال---------------------هادی--------------------محسن--------------------آرماندو
-------------------------عبدول وهاب------------فرشاد-------------------------------
احسان--------------------------------احمد---------------------------------حسین--
---------------------------------------عماد-------------------------------------------
sepahan_zard
11-09-2008, 14:35
به نظر من ابولهيل رو تو تركيب نميزاره ولي بقيه شو موافقم
ambordastghofli
11-09-2008, 22:54
عقیلی رو باید بذاریم رافخایی رو مارک کنه. فقط همین.:5:
sepahan_zard
12-09-2008, 07:29
خوب اینم از ترکیب:
----------------------------------------عباس-----------------------------------------
جلال---------------------هادی--------------------محسن--------------------آرماندو
-------------------------عبدول وهاب------------فرشاد-------------------------------
احسان--------------------------------احمد---------------------------------حسین--
---------------------------------------عماد-------------------------------------------
كدومتون بازي ايتاليا با عراقو ديدين ... حال كردين از بازي عماد رضا ! واقعا 500 هزار دلار ميارزيد . اي ول به آقاي ساكت:13:
Beche Esfaan
12-09-2008, 08:01
رسول نویدکیا بازیش حرف نداشت امروز. اقای ساکت چرا اونو دادی به مس کرمان. الان جای داداشش را پر میکرد
sepahan_zard
12-09-2008, 08:12
لان با توجه به نتيجه تيم رقيب .. فقط بايد رفت فولاد شهر .... همين .. فقط برد
mdpisfir
12-09-2008, 10:37
خوب اینم از ترکیب:
حسين پاپي بازيكن 90 دقيقه اي نيست بايد 20-25 دقيقه نيمه دوم بياد.
احسان--------------------------------احمد-----------------------------------جعفرپور
ambordastghofli
13-09-2008, 02:57
من متاسفانه نتونستم بازی رو ببینم.
میشه یه خلاصه بگید بازی چطور بود.
ترکیب چطور بود. کی بهتر بود کی بدتر.
خیلی ممنون.:flowerysmile:
سپاهان صفر- ملوان بندر انزلى صفر
داور: محمود رفیعى و کمک ها: رسول فروغى و محمدرضا امینى
اخطار: بابک پورغلامى و مهدى چمن آرا (ملوان)
تماشاگر: حدود ۷ هزار نفر
ورزشگاه: فولادشهر
سپاهان
عباس محمدى (۱۶)، محسن بنگر (۱۶)، هادى عقیلى (۱۶)، آرماندو دسا (۱۴)، جلال اکبرى (۱۶)، عبدالوهاب ابوالهیل (۱۳) از دقیقه ۷۷ هادى اصغرى، احسان حاج صفى (۱۳)، حسین پاپى (۱۴) از دقیقه ۷۰ محمد زارع ، مهدى جعفرپور (۱۰) از دقیقه ۴۶ بهمن طهماسبى(۱۲)، احمد جمشیدیان (۱۴) و عماد رضا (۱۳) سرمربى: اینکر فیرات (۱۴)
ملوان
مسعود غلامعلى زاد (۱۸)، هادى تأمینى (۱۸)، آلن واسیچ (۱۶)، بابک پورغلامى (۱۵)، سعید سالارزاده (۱۶)، مهدى چمن آرا (۱۴) از دقیقه ۸۲ دسوزا، محمد امیرى (۱۳) از دقیقه ۴۹ جلال رافخایى، سعید یوسف زاده (۱۶)، توماس لاواستانیچ (۱۴) از دقیقه ۵۷ محمد نزهتى، محسن گیاهى (۱۶) و امیر خدامرادى (۱۶)
سرمربى: محمد احمدزاده (۱۷)
لحظات حساس
دقیقه :۱۳ امیر خدامرادى روى پاس چمن آرا ضربه محکمى به توپ زد که توپ پس از برخورد به دست محمدى به تیر افقى دروازه برخورد کرد و برگشت. ضربه گیاهى در دهانه دروازه با تکل عقیلى به کرنر رفت.
دقیقه :۴۵ ضربه کاشته جمشیدیان از فاصله ۳۰ مترى را در حالى که مى رفت در کنج دروازه ملوان جاى بگیرد، غلامعلى زاد آن را مهار کرد.
دقیقه :۶۰ فرار حاج صفى از چپ پاس او روى نقطه پنالتى به طهماسبى رسید اما تعلل او باعث شد توپ به بالاى دروازه ملوان رود.
شرح بازى
جدال دستیاران سابق دایى در حالى آغاز شد که تعطیلى لیگ بر روى ۲ تیم تأثیر گذاشته بود. در این میان سپاهان برترى نسبى نسبت به حریف داشت که عملکرد خوب غلامعلى زاد باعث شد سپاهانى ها به گل نرسند. با شروع نیمه دوم فیرات، طهماسبى را به زمین آورد تا از قدرت سرزنى او استفاده کند اما مدافعان ملوان به همراه دروازه بان این تیم در یک شب خوب تمام حملات سپاهان را خنثى کردند.از دقیقه ۷۰ به بعد که بازیکنان ملوان خود را به زمین مى انداختند باعث اعترض شدید فیرات و تماشاگران سپاهان شدند.
ambordastghofli
13-09-2008, 07:50
ایول. مثل اینکه ملوانی هم شدن مثل عربها و وقت کشیشون.
sepahan_zard
13-09-2008, 10:25
ایول. مثل اینکه ملوانی هم شدن مثل عربها و وقت کشیشون.
اگه يكدوم از اون موقعيتها رو ميزدن تو گل اينطور نميشد .... ما تيم خودمون موقعيتها رو خراب كرد از تيمي مثل ملوان انتظاري جز اين حركات نبود
labkhande_ejbari20
13-09-2008, 15:06
به نظر من دیروز همه تیم بد بازی کرد
اصلا یکی از توپاشان تو چارچوب نبود که ما دلمون خوش باشه البته فکر کونم به خاطر تعطیلیه لیگه
mdpisfir
13-09-2008, 19:57
ديشب من دقيق نتونستم بازي را ببينم ولي متاسفانه توپ هامون تو چارچوب نبود.بازيساز درست و حسابي نداشتيم.استفاده عقيلي تو حمله و پشت حمله توسط فيرات من را ياد پروين انداخت كه انصاريان را مي ذاشت تو حمله!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در كل شايد عامل اصلي عدم نتيجه گيري تيم وقفه طولاني مدت تو مسابقات باشه.خيلي ببخشيد،خيلي ببخشيد:خاك بر سر اين مسئولاي فدراسيون فوتبال كه اين ليگ را به گند كشيدند.نمي ذارن تيم ها 4 تا بازي متوالي بكنن تا كار تيمي دستشون بياد.هفته ششمه ولي انگار تيما بازي اولشونه.اي خدا ما اين بدبختيامون را به كي بگي؟چرا؟آخه چرا؟18 روز تعطيلي به خاطر يه مساوي؟صعود به جام جهاني به چه قيمتي؟به قيمت تباه كردن 18 تيم و 18 در 30 بازيكن؟به قيمت تباه كردن پايه هاي فوتبال؟تا كي مي خوان با عوام فريبي و موفقيت هاي مقطعي سر مردم شيره بماليم؟
اصلاً ليگ امسال حال نمي ده.يخه.سرده.مرده ست.
ambordastghofli
14-09-2008, 03:18
ديشب من دقيق نتونستم بازي را ببينم ولي متاسفانه توپ هامون تو چارچوب نبود.بازيساز درست و حسابي نداشتيم.استفاده عقيلي تو حمله و پشت حمله توسط فيرات من را ياد پروين انداخت كه انصاريان را مي ذاشت تو حمله!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در كل شايد عامل اصلي عدم نتيجه گيري تيم وقفه طولاني مدت تو مسابقات باشه.خيلي ببخشيد،خيلي ببخشيد:خاك بر سر اين مسئولاي فدراسيون فوتبال كه اين ليگ را به گند كشيدند.نمي ذارن تيم ها 4 تا بازي متوالي بكنن تا كار تيمي دستشون بياد.هفته ششمه ولي انگار تيما بازي اولشونه.اي خدا ما اين بدبختيامون را به كي بگي؟چرا؟آخه چرا؟18 روز تعطيلي به خاطر يه مساوي؟صعود به جام جهاني به چه قيمتي؟به قيمت تباه كردن 18 تيم و 18 در 30 بازيكن؟به قيمت تباه كردن پايه هاي فوتبال؟تا كي مي خوان با عوام فريبي و موفقيت هاي مقطعي سر مردم شيره بماليم؟
اصلاً ليگ امسال حال نمي ده.يخه.سرده.مرده ست.
آنوقت بری و جام جهانی گند بزنی.:27:
sepahan_zard
17-09-2008, 18:33
ملوان و ولش كن ديگه ... سپاهان به نظر من اطمينان داشت ملوانو ميزنه كه شل گرفت و 20 دقيقه آخر كار فهميد نميشه كه ديگه دير شده بود .. به قول معروف دست كم گرفته بود ... حالا ديگه بايد فكر ذوب آهنو كرد ... گربه سياهمون ...
amin_eshghesepahan
18-09-2008, 21:31
اقا دیگه خسته شدم دلم داره می ترکه از این بازیا این چه بازیه اصلا در حد سپاهان نبودیم واقعا فتضاح بود حتی نتونستیم بیشتر از 5 تا پاس سالم پشت سر هم بدیم
بازی خوب سپاهان روز بد محمدی ترکیب افتضاح فیرات که وسط تیم تعطیل بود و استرس
بازیکن همه باعث شد ما مستحق باخت و ذوب مستحق برد بشه
امروز حق ما باخت بود حتی با گلای بیشتر اون گام که رو خلایت احسان زدیم و گرنه که از نظر تیمی صفر بودیم
به نظرم امروز سیستم ما این بود
-------------- هیشکی--------------------
----اکبری------عقیلی-----بنگر----ارماندو
---حاج صفی-------------------------------
-------------------------------------------
خب به سلامتي و دل خوش سپاهان باخت !!
محمدي در حد پارالمپيك دروازهباني كردو ....
اون پسرك رشتي هم كه بجاي عمادرضا اومد تر زد..
ببخشيد اينجوري حرف ميزنم .. خيلي ببخشيد ولي رو اعصاب آدم امشب پياده روي كردند
به تيم ذاغارت ذوب باختيم.....
احسان فابرگاس فقط خوب بود وسلام
همينه ديگه ... :53:
بد بازی کردیم و باختیم ~x(
به همین راحتی داریم امتیازها رو از دست می دیم
هماهنگ نبودیم...عماد رضا اصلا استپ و دریبل هنوز بلد نیست:53:
تازه از تعویض شاکی شد و یه حاشیه برا تیم درست کرد
ولی دم حاج صفی گرم
محمدی ...چه عرض کنم
سپاهان باید یه باخت میداد تا به خود بیاد
بچه ها به اینده امیدوار باشید:flowerysmile:
Mohsen_Torabi
19-09-2008, 08:23
باختیم بالاخره.باز خوبه به ذوب بود.
اما این تیم واقعا تاسف داره.
بنظر من دفاع خیلی بد نبود.بدتر از همه محمدی بود.گلهایی که خورد افتضاح بود.تمام توپ های عادی رو هم 2 ضرب میگرفت.معلوم نبود چش شده بود.فکر کنم روزه برده بودش.
برد رو ذوبی ها باید مدیون محمدی و تعویض های افتضاح فیرات باشند.
من که از بهادرانی خوشم نمیاد اما اعتقاد دارم بازیی که سپاهان واقعا سوارش بود و خیلی راحت داشت بازی میکرد رو با این تعویض از دست دادیم.
ذوب اصلا مستحق برد نبود و ما هم مستحق باخت نبودیم.
بازی کاملا یکنواخت بود و حتی برتری نسبی بخصوص در نیمه دوم با سپاهان بود.اما روی یک ضد حمله گل رو خوردیم.
با اومدن پاپی و رفتن بهادرانی وسط زمین رو از دست دادیم.
چیزی که خیلی به چشمم اومد ضعف سپاهان در تاکتیک گلزنیه.در اینکه ما حنجره خودمون رو پاره کردیم و هی گفتیم بابا تو نقل و انتقالات یک هافبک طراح بخریند شکی نیست و همچنین در اینکه این موضوع بزرگترین ضعف سپاهان شده هم شکی نیست.
اما تیم فیرات خیلی بی حوصلست.تا عقبل میوفتند یادشون میره قرار بوده چجوری گل بزنند.سریع بنگر و عقیلی میاند جلو و طهماسبی هم میاد تو زمین تا سیستم سانتر شروع بشه.
عقیلی و بنگر هر چقدر خوب باشند در گل زدن اصلا خوب نیستند.بنظر من عزیز زاده در این زمینه باز خیلی بهتر از اوناست.
خیلی گل نمیزنند.
اما این سیستم در حالتی که ما اصلا یک سانتر خوب نداریم اصلا جواب نمیده.تازه از دقیقه 60 این کار باعث میشه که نظم دفاع و هافبک تیم بریزه بهم.عقیلی و بنگر اینقدر راحت دفاع رو رها میکنند که باعث میشند ما اونطوری گل دوم رو بخوریم.
زمان لوکا و حتی ویرا ما اصلا شاهد این مشکلات نبودیم.
به هر حال باختیم و امیدوارم علاوه بر اینکه حاشیه ای برای تیم درست نمیشه تیم روند رو به جلو پیدا کنه.
ambordastghofli
19-09-2008, 10:20
نگفتم این ذوب آهن میاد برای سپاهان شاخ میشه.:3ztzsjm:
واقعا که خیلی بدم میاد از ذوب آهن.:40:
تورو خدا یکی به ساکت بگه یک هافبک خلاق بگیره، روی نویدکیا نمیشه حساب کرد، هی مصدوم میشه./:)
sepahan_zard
19-09-2008, 12:18
ياد آرمناك و سيد صالحي و محرم نويد كيا و محمود كريمي و .... واز همه مهم تر لوكا بوناچيچ بخير ... چه تيم رويايي داشتيم ..... من هميشه عقيده داشتيم بازيكنايي كه قبلا تو تيمهاي سرخابي بودند مثل بهمن طهماسبي بدرد ما نميخورند چون اگه بازيكن بودند همونجا نگرشون ميداشتن و فقط فكر رفتنند ....تعويض اشتباه عماد رضا و طهماسبي كارو به اينجا كشوند
SEP/\H/\N
19-09-2008, 15:23
من دیروز با یکی از دوستام رفتم استادیوم. وقتی ذوب گل را زد هنوز نرسیده بودیم. اما از سروصدای تماشاچیها فهمیدم سپاهان یکی خورد.
سپاهان به قول کربکندی بیمار شده.از درون مشکل داره. بازیکنان تیم آماده نیستن. انگار نه انگار که 7-8 هفته از لیگ رفته !!! تیم بازیساز نداره. بازیکنا سر پستهایی که باید قرار بگیرن به کار گرفته نمیشن. در اصل فیرات بازیکنا را نمیشناسه. در اصل یک سرمربی با مدرک معتبر باید سر یک تیم باشه، نه یک خوب تمرین دهتده :27:
امیدوارم این فیرات را بیرون بکنن. اما برای این کار تا یکی دو بازی دیگه سپاهان نبازه، بیرونش نمیکنن.
خدا به خیر کنه با این وضع روحیه تیم
Beche Esfaan
20-09-2008, 00:50
والا ما که بازی را ندیدیم چون اینجا فقط بازیهای سرخابی را نشون میدند. ولی برای دفعهٔ انم میگم که مسعود همامی را نباید میدادیم ا همچنین رسول نویدکیا را. مربی خارجی که میخواد تجربه کسب کند به قعام سگ نمیرزد. با این تفاسیر ویرا را نگاه میداشتیم بهتر بید.
labkhande_ejbari20
20-09-2008, 18:24
این تیم سپاهان فقط از خط هافبک مشکل داره وسط زمین اصلا خالی بود انگار ما 2 تا بازیکن کمتر از ذوبیا داشتیم
sepahan_zard
22-09-2008, 08:32
من نميخوام موضع گيري كنم .. ولي عماد و چند بازي گذاشتن و مخصوصا بازي ملوان هيچ كاري نتونست بكنه و حق مربي هم هست كه بخواد بازيكن رو تعويض كنه .. گر چه من خودم شديدا مخالف اون تعويض بودم ... طهماسبي در حد سپاهان نيست چون تو تيم استقلال بازي كرده اگه خوب بود اون تيما نگرش ميداشتن ...ديدين هم كه يه سر درست نتونست بزنه ولي به نظر من اوردن فيرات اشتباه بود و عوض كردنش اشتباهي بزرگتر ... به قول محرم نويد كيا : به نظر شما چقدر بايد به فيرات فرصت بدهند تا سپاهان را به جايگاه اصلى اش بازگرداند
هنوز كه ۶ هفته بيشتر از شروع مسابقات نگذشته و اينقدر زود نبايد در مورد عملكرد يك مربى اظهار نظر كرد اما فكر مى كنم ۱۰ هفته فرصت خوبى است تا او بتواند يك سپاهان قدرتمند ساخته و پرداخته كند.
labkhande_ejbari20
22-09-2008, 14:02
من نميخوام موضع گيري كنم .. ولي عماد و چند بازي گذاشتن و مخصوصا بازي ملوان هيچ كاري نتونست بكنه و حق مربي هم هست كه بخواد بازيكن رو تعويض كنه .. گر چه من خودم شديدا مخالف اون تعويض بودم ... طهماسبي در حد سپاهان نيست چون تو تيم استقلال بازي كرده اگه خوب بود اون تيما نگرش ميداشتن ...ديدين هم كه يه سر درست نتونست بزنه ولي به نظر من اوردن فيرات اشتباه بود و عوض كردنش اشتباهي بزرگتر ... به قول محرم نويد كيا : به نظر شما چقدر بايد به فيرات فرصت بدهند تا سپاهان را به جايگاه اصلى اش بازگرداند
هنوز كه ۶ هفته بيشتر از شروع مسابقات نگذشته و اينقدر زود نبايد در مورد عملكرد يك مربى اظهار نظر كرد اما فكر مى كنم ۱۰ هفته فرصت خوبى است تا او بتواند يك سپاهان قدرتمند ساخته و پرداخته كند.
من نمی خواهم از عماد حمایت بکنو با اینکه خیلی دوستش دارم ولی کارش خیلی زشت بود به نظر من عماد یک بازیکن با تعصب و این حرکتش از این بود که نتونسته بود کاری واسه تیم بکنه و شاید اگه میموند میتونست بهتر کار بکنه
انشاالله از این به بعد چنان روی نوار پیروزی میفتیم که حتی یک بازی رو هم واگذار نمیکنیم.
RozhinaSepahan
26-09-2008, 01:17
به لطف خدا و زحمات بچهها اولین پیروزی از نوار پیروزیهای سپاهان بدست آمد. احسان حاج صفي در دقيقه 9 و هادي اصغري در دقيقه 51 گلزني كردند تا این بازی را دو بر صفر ببریم. انشاءالله با تدبیر مسئولین مشکل عماد رضا هم برطرف گردد و این بازیکن ارزشمند هم دوباره به تیم برگردد. به هر حال نباید اجازه داد با یک اشتباه بچهگانه از سوی یک بازیکن تیم به حاشیه برود. نتیجه بقیه بازیها اینگونه بود:
پرسپوليس تهران ۲پگاه گيلان صفر
صبا باتري قم صفر پيام خراسان صفر
پاس همدان ۲ذوب آهن ۲
ابومسلم مشهد ۱مقاومت شيراز ۲
استقلال اهواز ۲پيكان قزوين ۳
برق شيراز هم با نتيجه ۴بر ۱تيم مس كرمان را از پيش رو برداشت و با توجه به تفاضل گل بهتر نسبت به تيمهاي پيكان قزوين ، پیروزی تهران و ذوب آهن به صدر جدول صعود كرد.
labkhande_ejbari20
26-09-2008, 10:09
سپاهان خیلی نسبت به بازیهای قبلی خوب کار کرد اصلا تیم از این رو به اون رو شده بود سپاهان به باخت بازی با ذوب نیاز داشت همه بچها خوب کار کردند دیروز بخصوص رحمان احمدی
sepahan_zard
26-09-2008, 12:57
سپاهان خیلی نسبت به بازیهای قبلی خوب کار کرد اصلا تیم از این رو به اون رو شده بود سپاهان به باخت بازی با ذوب نیاز داشت همه بچها خوب کار کردند دیروز بخصوص رحمان احمدی
من هم گفتم ذوب آهن رو نبايد با ساير تيمها مقايسه كرد .. كلا سپاهان مقابل اين تيم نقطه ضعف داشته .. ولي خدا رو شكر با بازي ديروز جواب حاشيه سازي برنامه 90 رو دادند .... من كه به شخصه خوشحال شدم جنگ رواني سرخابي ها نابود شد ....
اصغری: انگیزه کافی برای بازی مقابل تیم سابقم را دارم.
در هفته نهم لیگ برتر، تیم فوتبال سپاهان در روز جمعه 12 مهر ماه در زمین چمن اکباتان به مصاف تیم راه آهن شهرری می رود. قبل از این دیدار باشگاه خبرنگاران جوان مصاحبهای با هادی اصغری انجام داده است که خلاصه آن بشرح زیر است:
بازی مقابل تیم سابقم جذابیت های خاص خود را دارد، به خصوص می دانم تیم راه آهن از بازیکنان خوبی بهره می برد و بازی با یک تیم تاکتیکی لذت بخش است و امیدوارم که بتوانم مقابل آنان عملکرد خوبی داشته باشم. راه آهن با وجودی بازی خوب اما در چند دیدار اخیر نتایج خوبی نگرفته به همین منظور انگیزه کافی برای شکست سپاهان دارد که پیش بینی می شود رقابت سختی پیش رو داشته باشیم.
آقای گل فصل گذشته بیان کرد: از اولین دیدار فصل 87 با بدشانسی مصدوم شدم و به تازگی پس از گذشت 8 هفته به شرایط ایده آل روحی و جسمی رسیدم و با توجه به گلی که در بازی گذشته زدم، امیدوارم این گلزنی را ادامه دهم و بتوانم نتایج خوبی برای تیم سپاهان رقم بزنم.
صحبتهای احمد جمشیدیان قبل از بازی مقابل تیم سابق:
تیم های حاضر در لیگ برتر 87 همگی قدرتمند هستند و هیچ تیمی نیست که بتوان بازی مقابل آن را ساده گرفت و هر دیداری سختی خودش را دارد. با توجه به اینکه تیم راه آهن نسبت به فصل گذشته بسیار قوی تر شده و همچنین در نقطه هافبک بسیار خوب عمل می کند، بازیکنان خوبی را در این خط جمع کرده و بازی سختی را پیش رو خواهیم داشت.
بازیکن سابق تیم راه آهن همچنین گفت: بازی مقابل مهابادی و تارتار که همچون برادرانم هستند، بسیار جذاب است اما من تنها به کسب سه امتیاز برای سپاهان فکر می کنم و امیدوارم بازی به نفع سپاهان به پایان برسد.
*perspolis*
03-10-2008, 06:56
امسال سپاهان خوب بازي نميكنه و تا الان در حد يك قهرمان نيست :labkhand:
ambordastghofli
03-10-2008, 07:01
اينو ميدونيم. به اميد خدا روز به روز تيم بهتر کار ميکنه و بهتر نتيجه ميگيره تا به صدر جدول نزديک بشه.:13:
sepahan_zard
03-10-2008, 12:10
هيچ تيمي مثل قهرماني بازي نميكنه !!! پارسال يادت رفت ؟ يادت نيست تا 1 بازي قبل از نيم فصل تيم مدعي قهرماني بدون باخت بود . آيا اصلا فكرشو ميكرد با 1 باخت تو اصفهان و 4 هفته پشت سر هم هيچ بازي رو نبره ! ليگ ايران تا آخرش همينه .. اگه تيم بيفته رو برد ديگه تمومه:-?
ambordastghofli
03-10-2008, 14:14
به نظر من فعلاً برق شيراز مثل يه تيم قهرمان داره بازی ميکنه و نتيجه ميگيره.
فقط سؤال اينجاس که آيا ميتونه اينجوری پيش بره يا به بنبست ميخوره.
Sepahan 4 Ever
03-10-2008, 18:16
مبارکه
مثل پارسال 1-0 راه آهن رو تو اکباتان بردیم
اون اولین بازی ویرا با سپاهان بود
labkhande_ejbari20
04-10-2008, 13:47
سپاهان تازه راه افتاده و الان هم داره خوب نتیجه میگیره
labkhande_ejbari20
04-10-2008, 13:49
به نظر من که نمیتونه الان بازیهای سختش مونده
Mohsen_Torabi
04-10-2008, 16:31
مطمئنا نمیتونه.برق شیراز پارسال هم در مقاطعی یادتون باشه عالی کار میکرد که خدا رو شکر مقابل سپاهان بدجور باخت.4-0.و از اون بازی بود که دیگه اون روند رو تکرار نکرد.
حالا امسال هم ایشالا با باختی که هفته دیگه مقابل سپاهان میده این روندش تمام میشه.
اما یک مثال دیگر هم در این زمینه هست که ملوان پارساله.
تیمی که سوم شد در نیم فصل اول در نیم فصل دوم کارش به جایی رسید که روز اخر و با هزار زحمت در لیگ برتر باقی موند.
برق شیراز هم موقته.اما ذوب رو مطمئن باشید که موقتی نخواهد بود و این تیم از ریشه درسته.ذوبی ها امسال واقعا شرایط خوبی دارند برای قهرمانی.
چون بغیر از 3 قطب ایران که شخصیت قهرمانی دارند ذوبی ها با توجه به بازی های اسیایی ابی و قرمز و زرد میتونند قهرمان بشند.
RozhinaSepahan
04-10-2008, 18:37
خبرگزاري جمهوري اسلامي ۱۲/۰۷/۸۷ :
تيم سپاهان اصفهان عصر جمعه در پايان هفته نهم رقابتهاي فوتبال باشگاه هاي برتر ايران مقابل راه آهن شهرري به پيروزي رسيد.
در اين ديدار كه در ورزشگاه اكباتان تهران برگزار شد، تيم سپاهان با يك گل از سد ميزبان خود گذشت و به رده ششم جدول رده بندي صعود كرد.
هادي اصغري مهاجم فصل گذشته تيم راه آهن در دقيقه ۲۰تنها گل تيم سپاهان اصفهان را در اين ديدار به ثمر رساند.
باشگاه راه آهن شهرري در اين بازي از امير و پرويز ابوطالب، مرتضي يكه و مهدي ابراهيم زاده پيشكسوتان اسبق اين باشگاه تجليل كرد.
RozhinaSepahan
04-10-2008, 18:41
هادی اصغری: سپاهان با پيروزي برابر راه آهن به جمع مدعيان بازگشت.
هادي اصغري مهاجم تيم سپاهان در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، ضمن بيان مطلب فوق خاطر نشان كرد: "بازي حساس و نزديكي برابر راه آهن داشتيم كه ما از موقعيت بهتر استفاده كرده و پيروز شديم تا به جمع مدعيان بازگرديم."
وي گفت: "از گلزني به راه آهن براي پيروزي سپاهان خوشحال و براي باخت راه آهن ناراحت هستم، چرا كه هفت سال با اين تيم زندگي كردم و اميدوارم از بازي هاي بعدي با كسب نتايج خوب از اين شرايط رهايي پيدا كند."
اصغري در مورد آمادگي خود يادآور شد: "مصدوميتي كه در بازي اول نصيب من شد باعث گرديد تا سه هفته از ميادين دور بوده و از اين بابت ضرر كنم،اما مطمئن باشيد از اين پس با ارايه بازي هاي خوب و گلزني به فكر حضور در تيم ملي هستم، چرا كه بازي در تيم ملي آرزوي هر ورزشكاري است.
RozhinaSepahan
04-10-2008, 18:45
جزییات بازی با راهآهن:
گل: هادی اصغری دقیقه ۲۱
داور: محمدحسین اسدی و كمك ها: حسین خانبان و مجید ویشگاهی
اخطار: علیرضا افضلی و داود حقی (راه آهن)،
آرماندو و احمد جمشیدیان (سپاهان)
تماشاگر: حدود ۴۰۰ نفر
ورزشگاه: اكباتان
● راه آهن
حسین آشنا (۱۳)، ابراهیم كریمی (۱۳)، علیرضا افضلی (۱۳)، ابوذر رحیمی (۱۱)، مجید نورمحمدی (۱۰) از دقیقه ۶۷ كاپینتوس، هاملت میختاریان (۱۲) از دقیقه ۸۴ علیرضا جوادی، احمد تقوی (۱۲)، حسین پاشایی (۱۱)، داود حقی (۱۳)، مجتبی زارع (۱۳) از دقیقه ۷۶ امین تركاشوند و علیرضا نورمحمدی (۱۲)
سرمربی: داود مهابادی (۹)
● سپاهان
رحمان احمدی (۱۶)، هادی عقیلی (۱۵)، حمید عزیززاده (۱۶)، جلال اكبری (۱۴)، آرماندو (۱۵)، فرشاد بهادرانی (۱۵)، محمدرضا زارع (۱۳) از دقیقه ۷۶ مهدی جعفرپور، احسان حاج صفی (۱۵)، حسین پاپی (۱۵)، احمد جمشیدیان (۱۴) از دقیقه ۷۱ عماد رضا، هادی اصغری (۱۶) از دقیقه ۷۶ امیرهوشنگ سعادتی
سرمربی: فیرات (۱۸)
● شرح گلها
گل سپاهان: شوت احمد جمشیدیان از پشت محوطه جریمه را آشنا به طور ناقص دفع كرد. توپ برگشتی به اصغری رسید و او با یك بغل پا تك گل بازی را به ثمر برساند تا ۲ راه آهنی سابق به راه آهن ضربه بزنند.
● لحظات حساس
دقیقه :۶ بهادرانی از جناح چپ حدود ۳۰ متر پا به توپ پیش رفت كه ضربه خوب او را آشنا دفع كرد.
دقیقه :۴۷ زارع در یك موقعیت عالی مقابل دروازه سپاهان صاحب توپ شد. در شرایطی كه می توانست با یك بغل پا دروازه سپاهان را باز كند با بی دقتی توپ را به اوت زد.
دقیقه :۴۹ حقی توپ بلندی را برای تقوی ارسال كرد كه ضربه سنگین تقوی را احمدی به راحتی در اختیار گرفت.
دقیقه :۷۱ افضلی با یك سانتر خوب در داخل محوطه جریمه سپاهان پینتوس را صاحب موقعیت كرد كه ضربه سر او با اختلاف اندك به بیرون رفت.
● شرح بازی
در نیمه اول بازی سرد و بی روحی را ۲ تیم به نمایش گذاشتند كه نتیجه آن تك گل سپاهانی ها بود. در نیمه دوم راه آهن نبض بازی را در دست گرفته بود و توپ و میدان را در اختیار داشت. سپاهان در نیمه دوم موقعیت گلی نداشت و تنها به دنبال حفظ تك گل خود بود. در حالی كه مهاجمان راه آهن روی دروازه سپاهان بودند اما نتوانستند گلزنی كنند. باید گفت سپاهان هوشیارانه ۳ امتیاز این بازی را به خانه برد. سپاهانی ها اگر بازی عقب افتاده خود را مقابل پیام مشهد را در اصفهان ببرند با پرسپولیس هم امتیاز می شوند.
RozhinaSepahan
04-10-2008, 18:49
آفرین بر رحمان احمدی:
در این بازی رحمان فوقالعاده بود. درست مثل یک دیوار بتونی!
ambordastghofli
05-10-2008, 06:22
آفرین بر رحمان احمدی:
اين خيلی خوبه.:13:
چون الان سپاهان دو تا دروازبان خيلی خوب داره. هر کدوم برای در ترکيب بودن تلاش ميکنند و اين ميتونه به نفع تيم باشه
.
labkhande_ejbari20
05-10-2008, 13:03
آفرین بر رحمان احمدی:
رحمان دست طلائی
عجب دروازه بانیه این رحمان
ambordastghofli
05-10-2008, 13:39
رحمان دست طلائی
عجب دروازه بانیه این رحمان
اگه همين جوری پيش بره ديگه فکر نکنم محمدی بتونه بازی کنه مخصوصاً با اين فورمش.
شايد رحمان بشه شماره يک تيم ملی.
مطمئنا نمیتونه.برق شیراز پارسال هم در مقاطعی یادتون باشه عالی کار میکرد که خدا رو شکر مقابل سپاهان بدجور باخت.4-0.و از اون بازی بود که دیگه اون روند رو تکرار نکرد.
حالا امسال هم ایشالا با باختی که هفته دیگه مقابل سپاهان میده این روندش تمام میشه.
اما یک مثال دیگر هم در این زمینه هست که ملوان پارساله.
تیمی که سوم شد در نیم فصل اول در نیم فصل دوم کارش به جایی رسید که روز اخر و با هزار زحمت در لیگ برتر باقی موند.
برق شیراز هم موقته.اما ذوب رو مطمئن باشید که موقتی نخواهد بود و این تیم از ریشه درسته.ذوبی ها امسال واقعا شرایط خوبی دارند برای قهرمانی.
چون بغیر از 3 قطب ایران که شخصیت قهرمانی دارند ذوبی ها با توجه به بازی های اسیایی ابی و قرمز و زرد میتونند قهرمان بشند.
شما علم غیب داری که نمیتونه؟
مگه ما از فولاد چی کم داریم
در ضمن اون بازی که 4-0 باخت اول بازی رو یک اشتباه فردی یک گل به خودی خوردیم که شیرازه تیم به هم ریخت
ولی در عوض تو شیراز تلافی کردیم، جایی که سپاهان واسه قهرمانی امتیاز لازم داشت در حالی که 3-1 عقب بودیم بازی رو 3-3 مساوی کردیم
من نمیدونم چطور ذوب آهن میتونه قهرمان بشه ولی برق نمیتونه؟
همونطور که گفتی برق فصل گذشته مقاطعی از فصل رو عالی کار کرد این در حالی هست که ذوب آهن همون مقاطع رو هم خوب کار نکرد
من فکر میکنم شما یه کم نسبت به صدر نشینی برق حسادت میکنین
شما فکر میکنی فقط سپاهان تیمه؟
کسی که میگه "ایشالا این روندش تمام میشه" حتمآ از روی حسادت این حرف رو زده
آخه من نمیدونم این حرف یعنی چی؟
شما بدت میاد تیمای شهرستانی خوب نتیجه بگیرن؟
ambordastghofli
07-10-2008, 07:35
وقتی ميگيم ايشالا اين روندش تمام ميشه، چون معلومه ميخوايم سپاهان قهرمان ميشه.
البته چه ما بخوايم چه نخوايم برق به زودی از صدر جدول مياد پائين:5:. هنوز بازی سخت نکرديد. اوليش با خودمونه.:flowerysmile:
labkhande_ejbari20
07-10-2008, 12:04
آخه برق تا حالا روبرو تیم خوب بازی نکرده حالا امروز هم برق اولین شکست را تجربه میکنه هم سپاهان میاد جز مدعیان
sepahan_zard
07-10-2008, 18:19
بي خيال بحث ها بشين ... پنالتي دقيقه نود آقاي مظفري ( كه تو همه شعارهاي هواداران سپاهان اسمش به بدي ياد ميشه گرفت ) و برق از شكست خانگي نجات پيدا كرد ..
RozhinaSepahan
07-10-2008, 23:40
گزارش ایرنا از بازی سپاهان با برق:
تيم فوتبال برق شيراز صدرنشين مسابقات فوتبال ليگ برتر در هفته دهم اين رقابتها برابر تيم فوتبال سپاهان در دقيقه دوم وقت اضافه از شكست حتمي رهايي يافت و مقابل حريف متوقف شد.
به گزارش ايرنا،اين ديداركهعصر سهشنبه در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار شد هر دو تيم به تساوي يك بر يك دست يافتند.
ابتدا تيم سپاهان در دقيقه ۲۳برروي پاس جلال اكبري وضربهاحسان حاجي صفي دروازه تيم ميزبان را باز كرد و سپس تيم برق در دومين دقيقه وقتهاي تلف شده بازي از روي نقطه پنالتي توسط ستار زارع به گل تساوي دست يافت تا تيم برق كماكان بدون شكست در صدر جدول جاي داشته باشد.
رحماناحمدي،عبدالوهاب ابولهيل، فرشاد بهادراني و بهمن طهماسبي از سپاهان و ويليام مورينو ازبرق شيراز بازيكنان اخطاري اين ديدار بودند.
قضاوت اين بازي را سعيد مظفري، داود رفعتي و حسين عباسي بهعهده داشتند.
از اين بازي بيش از ۱۰هزار تماشاگر ديدن كردند و قرار گرفتن تيم برق شيراز در صدر جدول باعث شده تماشاگران شيرازي طي دو هفته گذشته استقبال خوبي از ديدارهاي اين تيم داشته باشند.
labkhande_ejbari20
07-10-2008, 23:48
گزارش ایرنا از بازی سپاهان با برق:
تيم فوتبال برق شيراز صدرنشين مسابقات فوتبال ليگ برتر در هفته دهم اين رقابتها برابر تيم فوتبال سپاهان در دقيقه دوم وقت اضافه از شكست حتمي رهايي يافت و مقابل حريف متوقف شد.
به گزارش ايرنا،اين ديداركهعصر سهشنبه در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار شد هر دو تيم به تساوي يك بر يك دست يافتند.
ابتدا تيم سپاهان در دقيقه ۲۳برروي پاس جلال اكبري وضربهاحسان حاجي صفي دروازه تيم ميزبان را باز كرد و سپس تيم برق در دومين دقيقه وقتهاي تلف شده بازي از روي نقطه پنالتي توسط ستار زارع به گل تساوي دست يافت تا تيم برق كماكان بدون شكست در صدر جدول جاي داشته باشد.
رحماناحمدي،عبدالوهاباب ولهيل، فرشاد بهادراني و بهمن طهماسبي از سپاهان و ويليام مورينو ازبرق شيراز بازيكنان اخطاري اين ديدار بودند.
قضاوت اين بازي را سعيد مظفري، داود رفعتي و حسين عباسي بهعهده داشتند.
از اين بازي بيش از ۱۰هزار تماشاگر ديدن كردند و قرار گرفتن تيم برق شيراز در صدر جدول باعث شده تماشاگران شيرازي طي دو هفته گذشته استقبال خوبي از ديدارهاي اين تيم داشته باشند.
باز هم به کمک مظفری ما باختیم با اون خطا های بیجا وکارتهای بی موردی که داد
ambordastghofli
08-10-2008, 06:43
داور نبود،
الکی داور رو اتهام نکنيد.
خودمون حواسمون رفت و دقيقه 90 گل خورديم. وگر نه بازی رو برده بوديم.
labkhande_ejbari20
08-10-2008, 13:36
داور نبود،
الکی داور رو اتهام نکنيد.
خودمون حواسمون رفت و دقيقه 90 گل خورديم. وگر نه بازی رو برده بوديم.
پنالتی که گرفت کاملا درست بود ولی با سوت زدن زیاد و کارتهای زیادی مه به سپاهانیها داد باعث باخت شد
labkhande_ejbari20
08-10-2008, 13:54
سه شنبه ۱۶/۷/،۸۷ هفته دهم از هشتمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه: حافظيه، ساعت: 15:45، تماشاگر: 10 هزار نفر
برق يك
گل: ستار زارع (۲+90 پنالتى)
سپاهان يك
گل: حاج صفى (۲۳)
داور: سعيد مظفرى زاده
كمك ها: داود رفعتى و حسين عباسى
اخطار: احمدى، ابوالهيل، طهماسبى و عزيززاده (سپاهان) - مورنو (برق)
اخراج: -
برق شيراز: سجاد بيرانوند (۵)، محسن نيك خواه (۵/۴)، صمد زارع (۵)، همت عابدى نژاد (۵/۳) (مورنو ۶۳)، داريوش يزدانى (۵/۵)، مهدى كريميان (۶)، مهدى شيرى (۵/۶)، ستار زارع (۶)، حميد جعفرى (۵/۴) (مسعود نظرزاده ۵۲)، فريد عابدى (۵) (رضا نظرزاده ۷۶)
سرمربى: محمد عباسى
سپاهان اصفهان: رحمان احمدى (۶)، حميد عزيززاده (۵)، احمد جمشيديان (۵) (طهماسبى ۸۵)، جلال اكبرى (۵)، هادى عقيلى (۵/۵)، فرشاد بهادرانى (۵/۵)، احسان حاج صفى (۷)، عبدالوهاب ابوالهيل (۶)، هادى اصغرى (۵) (عمادرضا ۷۲)، مهدى جعفرپور (۵/۵)، (حسين پاپى (۵/۳) 46) و هادى جعفرى (۵)
سرمربى: انگين فيرات
نگاه فنى
نيمه اول دو تيم بازى پاياپايى ارائه دادند اما برق در كل بهتر بازى كرد اما نتوانست به گل برسد. اولين موقعيت خطرناك بازى دقيقه ۲۲ روى دروازه سپاهان خلق شد به طورى كه پاس عمقى شيرى، عابدى را در موقعيت تك به تك قرار داد اما ضربه او به بدن احمدى اثابت كرد و درست يك دقيقه بعد سپاهان به گل رسيد اما موقعيت بعدى دقيقه ۲+45 بود كه ضربه سر عابدى را عزيززاده از روى خط دروازه بيرون كشيد اما نيمه دوم على رغم اينكه انتظار مى رفت صدرنشين براى جبران گل خورده سراسر هجومى بازى كند اين اتفاق نيفتاد و بازيكنان برق به بازى احساسى و مستقيم روى آوردند كه حملات آنها توسط مدافعان حريف دفع مى شد اما سرانجام يكى از اين توپ ها پنالتى شد تا برق در خانه مساوى كند.
صفر - يك
دقيقه ۲۳: پاس عمقى جلال اكبرى، احسان حاج صفى را پشت محوطه هجده قدم صاحب توپ كرد و اين بازيكن پا به توپ شده و از داخل محوطه شش قدم با ضربه اى از زاويه بسته دروازه برق را فرو ريخت.
يك - يك
دقيقه ۲+90: خطاى عزيززاده روى مورنو توسط داور پنالتى اعلام شد كه اين ضربه را ستار زارع برخلاف حركت دروازه بان سپاهان راهى دروازه اين تيم كرد تا بازى در دقايق آخر مساوى شود.
چهره ويژه
احسان حاج صفى (سپاهان)
شيرازى ها هرگز فكر نمى كردند يك بازيكن ريزنقش آنها را از يك پيروزى خانگى محروم كند. او علاوه بر اينكه با حركات تند و تيز و تكنيكى و فرارهاى خوبش خط دفاعى برق را بسيار آزار داد و روز سختى را براى آنها رقم زد، دقيقه ۲۳ نيز با يك شوت زيبا از زاويه بسته دروازه صدرنشين را گشود تا برقى ها در خانه متوقف شوند.
ايران ورزشي
sepahan_zard
09-10-2008, 08:21
پنالتی که گرفت کاملا درست بود ولی با سوت زدن زیاد و کارتهای زیادی مه به سپاهانیها داد باعث باخت شد
كدوم باخت ؟
مظفري از اول هم معلوم بود چه جور داوري و البته آقاي ساكت هم مثل هميشه اون كاري كه ازش بر مياومد رو انجام داد و مراتب اعتراض خودشرو به كميته داوران فرستاد ( كه همه ميدونيم هيچ سودي نداره ) .. اين آقا از معدود داوراني است كه قبل از شروع بازي ميشه فهميد كه اشتباه تو داوري امري عاديه ! و البته از اين اتفاقات عادي به نفع حريف ! زياد انجام ميده
Alex.Del piero
09-10-2008, 15:35
اگه داور رو متهم نكنيد كه دليل ديگه اي نداريد خودتونو گول بزنيد:D
بازي با سپاهان، سختتر از ديدار با پرسپوليس و استقلال بود.
محمدعباسي سرمربي برق شيراز در خاتمه بازی با سپاهان درخصوص رويارويي با استقلال و پرسپوليس در هفتههاي آينده گفت: «دوبازي بسيار سخت را مقابل اين دو تيم پرطرفدار در تهران پيش رو داريم. اما قطعاً سعي خواهيم كرد با ارايه يك فوتبال متفاوت، از حيثيت فوتبال شيراز دفاع كنيم و هرچند كه اعتقاد دارم بازي با سپاهان براي ما بهمراتب مشكل تر از رويارويي با استقلال و پرسپوليس بود.»
sepahan_zard
10-10-2008, 10:47
اگه داور رو متهم نكنيد كه دليل ديگه اي نداريد خودتونو گول بزنيد:D
حالا اگه يه نفر از تو ليگ ايتاليايي جايي بياد اينو بگه آدم قبول ميكنه آخه شما سرخابيا كه 2 هفته پيش كم مونده بود مرادي بدبخت و به خاطر يه اشتباه سر ببرين نميخواد به ما حرف بزني . ما تيممون همش نتيجه ميگيره حق داريم يه بازي با داور مشكل پيدا كنيم تيم مساوي بده .. ولي كسايي كه همش تو بحرانند ديگه ميخواند چي بگن ... حتما چون ابومسلم تبليغ تبرك رو داشته شما ياد حميدي ...علي ... افتادين تمركز از دست رفت .. يا شايدم به قول سرمربي بين المملي تون بازيكنتون كفشاشو دزديدن نتونست گل بزنه
labkhande_ejbari20
10-10-2008, 11:51
حالا اگه يه نفر از تو ليگ ايتاليايي جايي بياد اينو بگه آدم قبول ميكنه آخه شما سرخابيا كه 2 هفته پيش كم مونده بود مرادي بدبخت و به خاطر يه اشتباه سر ببرين نميخواد به ما حرف بزني . ما تيممون همش نتيجه ميگيره حق داريم يه بازي با داور مشكل پيدا كنيم تيم مساوي بده .. ولي كسايي كه همش تو بحرانند ديگه ميخواند چي بگن ... حتما چون ابومسلم تبليغ تبرك رو داشته شما ياد حميدي ...علي ... افتادين تمركز از دست رفت .. يا شايدم به قول سرمربي بين المملي تون بازيكنتون كفشاشو دزديدن نتونست گل بزنه
مرسی از جوابی که بهش دادی :13:
sepahan_zard
17-10-2008, 08:43
فكر كنم اين هفته سپاهان مجبور بشه ضعبف كشي بكنه و با تموم قدرت بزنه ساپياي بحران زده رو له و په كنه
labkhande_ejbari20
17-10-2008, 13:35
فكر كنم اين هفته سپاهان مجبور بشه ضعبف كشي بكنه و با تموم قدرت بزنه ساپياي بحران زده رو له و په كنه
این بازی بهترین موقعیت تا سپاهان خودش را تو جدول بیاره بالا
ambordastghofli
17-10-2008, 14:53
این بازی بهترین موقعیت تا سپاهان خودش را تو جدول بیاره بالا
خدا نکنه اين سايپا بياد جلو ما شاخ شه و از بحران در بياد./:)
بايد سايپا رو ببريم، کم کم دارن پرو ميشن چند بار ما رو بردن.
labkhande_ejbari20
17-10-2008, 18:45
خدا نکنه اين سايپا بياد جلو ما شاخ شه و از بحران در بياد./:)
بايد سايپا رو ببريم، کم کم دارن پرو ميشن چند بار ما رو بردن.
این سایپا الان هیج حرفی واسه گفتن نداره اونم روبرو سپاهان
ambordastghofli
18-10-2008, 04:09
اصغری هميشه مقابل سايپا گل ميزد وقتی تو راه آهن بود.
ايشالا چند تا گل بزنه.
sepahan_zard
18-10-2008, 10:57
فكر نكنم امروز سايپا حرفي داشته باشه ... مهم 4 شنبه است .. پيكاني كه فكر كنم سپاهان مجبوره با شكست اون تيمشو وارد بحران كنه
ambordastghofli
18-10-2008, 17:57
من که ديگه خسته شدم از اين گل هايی که دقايق آخر ميخوريم و برد رو با مساوی يا باخت عوض ميکنيم.:3ztzsjm:
چرا از بازی پارسال و پرسپليس ياد نگرفتيم؟؟؟
بچه ها مشکل تمرکز دارند.
تيم نبايد تا 1 گل ميزنه بکشه عقب، خوب معلومه گل ميخوره:-??
ambordastghofli
18-10-2008, 17:58
اصغری هميشه مقابل سايپا گل ميزد وقتی تو راه آهن بود.
ايشالا چند تا گل بزنه.
ديديد گفتم.:D
اصغری در دقيقه 40 برمون گل رو زد.
داره را مييوفته ها.:13:
labkhande_ejbari20
18-10-2008, 18:33
مربی آلمانی نمیخوایم نمیخوایم
sepahan_zard
21-10-2008, 16:38
مربی آلمانی نمیخوایم نمیخوایم
نه دوست عزيز من ... اولا هنوز ما داريم چوب رفتن ويرا رو ميخوريم ... و اصولا تعويض مربي تيم رو داغون ميكنه ... ودوما هنوز يادت نيس 10 تا هوادار بازي ذوب آهن گفتن نميخوايم .. تو برنامه 90 نشون دادند .. و بازي بعدي با فولاد همه ورزشگاه فيرات و تشويق كردند ..در جواب چي شد ؟ سكوت خبري كردند .. عزيز من منم از اون خوشم نمياد ولي به صلاح نيست ...
labkhande_ejbari20
21-10-2008, 16:43
فرمایش شما درست ولی تا کی بشینیم و ببینیم پشت سر هم مساوی میدیم
ambordastghofli
22-10-2008, 06:09
اين 2 مساوی که گرفتيم تو 2 بازی آخر همش از شانس بد ما بود.
وگر نه الان در جايگاه سووم بوديم بالاتر از سرخابی.:3ztzsjm:
sepahan_zard
22-10-2008, 11:42
فرمایش شما درست ولی تا کی بشینیم و ببینیم پشت سر هم مساوی میدیم
تا امروز بعدالظهر ! بشينيم هم نه ! وايسيم ... چون معمولا جايي كه ما تو استاديوم قرار ميگيريم .. همش واي ميسن ! اصولا علي واشر فنري ميگه نشينين !
labkhande_ejbari20
22-10-2008, 17:25
امروز بخاطر اینکه ابرام جوجه کلاغ تشویق نکرد باختیم
labkhande_ejbari20
22-10-2008, 18:29
در ادامه رقابتهاي هفته يازدهم ليگ برتر، تيم پيكان قزوين موفق شد در اصفهان تيم فولاد مباركه سپاهان را با 4 بر 2 شكست دهد و با كسب 24 امتياز و تفاضل گل بهتر نسبت به ذوبآهن بار ديگر به صدر جدول باز گردد.
در اين ديدار طهماسبي در دقيقه 29 از روي نقطه پنالتي، ايمان حيدري در دقايق 49 و 76و مهدي سيدصالحي در دقيقه 95 براي پيكان گلزني كردند و احمد جمشيديان در دقايق 23 و 67 دو گل سپاهان را به ثمر رساند. در اين بازي فرشاد بهادراني بازيكن سپاهان در دقيقه 59 از سوي داور مسابقه اخراج شد.
RozhinaSepahan
22-10-2008, 19:38
اظهارات فیرات بعد از بازی با پیکان:
به هيچ عنوان علاقهاي به صحبت درخصوص موارد فني بازي ندارم، چرا كه اين بازي را سپاهان به داور مسابقه باخت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از اصفهان، انگين فيرات در انتقاد شديد به داوري اين مسابقه گفت: در اين بازي داور اشتباهات فراواني داشت اما اين من هستم كه بايد مورد ناسزاگويي تماشاگران قرار بگيرم.
سرمربي سپاهان به بازي هفته گذشته برابر سايپا تهران اشاره كرد و افزود: در آن ديدار دو پنالتي مسلم ما گرفته نشد و تك گل آنها نيز هند بود. تا قبل از بازي با سايپا به هيچ عنوان حق اعتراض به داوري را نميديدم اما در اين دو بازي به شدت از نحوه داوري ضربه خورديم.
فيرات به اشتباههاي داوري اين بازي اشاره كرد و گفت: گل سيد صالحي آفسايد بود، در حالي كه يك گل احمد جمشيديان را داور نپذيرفت و حركت ساده بهادراني با كارت قرمز داور روبهرو شد.
وي ادامه داد: ترسم از اين است كه در بازي هفته آينده برابر پرسپوليس، خود داور براي اين تيم گل بزند!!!
انگين فيرات به انگيزه بازيكنانش اشاره كرد و گفت: اعتقاد دارم انگيزه بايد به بازيكنانم القا شود تا در مقابل پرسپوليس با روحيه بهتري ظاهر شويم.
ديدار تيمهاي سپاهان اصفهان و پيكان قزوين حواشي فراواني از جمله اعتراض هواداران سپاهان به سرمربي اين تيم را در پي داشت.
به گزارش ايسنا، پيش از آغاز بازي و حتي پس از پايان بازي سيد صالحي مهاجم اسبق سپاهان به شدت از سوي هواداران سپاهان تشويق و حتي بعد از گل چهارم پيكان توسط اين بازيكن، تماشاگران او را "سيد آقاي گل" خطاب كردند.
پس از شكست سپاهان در خانه، هواداران طلايي پوش براي دومين بار در طول اين فصل خواستار اخراج فيرات شدند و بار ديگر خواهان برگشت لوكا بوناچيچ به اصفهان شدند.
يكي از كمكداوران اين بازي به دليل به همراه نداشتن پرچم مجبور به استفاده از پرچم قديمي رنگ رفته شد كه اين امر مسوولان فوتبال اصفهان را بر آن داشت كه در اواسط نيمه اول و به طور مخفيانه پرچم جديد را به او برسانند.
sepahan_zard
23-10-2008, 13:51
امروز بخاطر اینکه ابرام جوجه کلاغ تشویق نکرد باختیم
ميگن ادزي شده !
من تحملم زياده و مثل اون ناراحت نشدم .. ولي وقتي كه ديدم هادي عقيلي از فرط ناراحتي سرشو گرفته و گريه ميكنه خيلي ناراحت شدم ... مخصوصا وقتي سيد صالحي اون حرفا رو اومد زد .. واقعا چرا كسي رو كه عاشق سپاهانه به خاطر مصاحبه ضد پرسپوليس رد كردند ... نظم هم حدي داره
labkhande_ejbari20
23-10-2008, 14:04
ميگن ادزي شده !
من تحملم زياده و مثل اون ناراحت نشدم .. ولي وقتي كه ديدم هادي عقيلي از فرط ناراحتي سرشو گرفته و گريه ميكنه خيلي ناراحت شدم ... مخصوصا وقتي سيد صالحي اون حرفا رو اومد زد .. واقعا چرا كسي رو كه عاشق سپاهانه به خاطر مصاحبه ضد پرسپوليس رد كردند ... نظم هم حدي داره
من تا آخر واینسادم تو ورزشگاه چی شد سید؟
[quote=sepahan_zard;115636]
... مخصوصا وقتي سيد صالحي اون حرفا رو اومد زد... ]
میشه متن مصاحبه ی سید صالحیو بذاری ببینیم چی گفته؟
بازي با پرسپوليس رو بچسبيد
شما كه مديرعامل موفق داريد اگه واقعا اشتباهات داوري باعث باخت اين هفته شده بايد خيلي جار و جنجال را بيندازيد وگرنه مثل برق سر سپاهان رو هم تو آزادي ميبرند.
(همانطور كه قبلا بريدند ....70 دقيقه وقت اضافه.....يكي ميگفت نيمه اول 45 دقيقه اس نيمه دوم تا وقتي كه پرسپوليس گل بزنه؟ راست ميگفت بنده خدا نه)
تازه رئيس كميته داوران (عنايت) بچه فارس هست اين حال و روز داوري براي برقه حالا ديگه سپاهان بايد حساب كار خودشو بكنه
RozhinaSepahan
24-10-2008, 01:06
بررسی داوری بازی سپاهان با پیکان در برنامه 90
چند دقیقه پیش برنامه نود با حضور فنایی داوری بازی با پیکان را بررسی کرد. با اینکه فنایی در کل خیلی میخواست هوای داوران را داشته باشه ولی آخرش هم در مورد اینکه گل مردود اعلام شده سپاهان کاملا صحیح بوده و توپ از خط گذشته بود ( که دروازهبان پیکان با پررویی اونرو از دروازه کشید بیرون و داور هم با همان پررویی صاف ایستاد زل زد تو چشم بازیکنان سپاهان و گفت: گل نشد!! کو گل؟ توپ که بیرون دروازه است؟!!!! ) و هم در مورد اینکه دوباره پنالتی مسلم سپاهان را نگرفتند حق را به تیم سپاهان داد. در مورد گل سوم هم اولش گل را صحیح دانست ولی بعد از صحبتهای ساکت و پخش مجدد کلیپ به منمن افتاد و آخرش بطور ضمنی قبول کرد که افساید مشکوک بوده و گفت ممکن است سایر کارشناسان نظر دیگری داشته باشند. البته ساکت هم خیلی خوب حرف زد و توضیح داد که گل دیگر سپاهان را هم که مردود اعلام شده بود در واقع صحیح بوده است.
RozhinaSepahan
24-10-2008, 01:45
نقل یک خبر از خبرگزاری فارس:
پورسينا: به عملكرد داوري اعتراض داريم
رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان گفت: عملكرد داوري در هفته هاي اخير عليه تيم ما بوده و به اين روند اعتراض داريم.
پورسينا در گفت و گو با خبرنگار فارس، پس از باخت سنگين مقابل پيكان اظهار داشت: به عملكرد داوري در ديدار مقابل پيكان به شدت معترض هستيم. داور يكي از گل هاي درست ما را مردود اعلام كرد.
وي افزود: بايد عملكرد داوران به خصوص در مورد قضاوت هايشان براي تيم سپاهان بيشتر مورد بررسي قرار گيرد.
پورسينا ادامه داد: داور امروز يك پنالتي براي ما نگرفت و دو گل مشكوك پيكان را قبول كرد.
رئيس هيئت مديره سپاهان با بيان اين كه اعتراض رسمي خود را به فدراسيون اعلام مي كنند، اضافه كرد: ما علاوه بر اعتراض، شكايت هم داريم و البته مي دانيم كه اين اعتراض نتيجه بازي را تغيير نمي دهد.
وي تاكيد كرد: به دليل عملكرد بد داوران تيم ما در شرايط بدي قرار گرفته است. هفته قبل هم يك پنالتي ما را نگرفتند و در اين بازي هم گل چهارم پيكان مشكوك بود.
sepahan_zard
24-10-2008, 09:36
[quote=sepahan_zard;115636]
... مخصوصا وقتي سيد صالحي اون حرفا رو اومد زد... ]
میشه متن مصاحبه ی سید صالحیو بذاری ببینیم چی گفته؟
متن نداره كه .. اومد طرف سكو ها و داد زد عشقم سپاهانه .. فقط سپاهان... 2 تا شو برا پرسپوليس گذاشتم ...همين
بعد بازي هم يه كم هوادارا لوكا رو تشويق كردند و رفتند ... در ضمن قبل از شروع بازي هم آقاي افشاري با صورتش شكلك در ميورد برامون !!!!
labkhande_ejbari20
24-10-2008, 11:24
سپاهان واقعا خوب کار کرد و اصلا جای بحث نداره باید مسائل داوری را تجزیه و تحلیل کرد
ambordastghofli
24-10-2008, 14:13
سپاهان واقعا خوب کار کرد و اصلا جای بحث نداره باید مسائل داوری را تجزیه و تحلیل کرد
البته پيکان هم حرفه اي کار کرد که رو به ضد حملات برد.:winksmiley02:
sepahan_zard
25-10-2008, 10:20
دونه دونه
از آسمون
ستاره ميباره !
پرسپوليس خودش
خوب ميدونه
سپاهان قهرمانه ...
labkhande_ejbari20
25-10-2008, 12:47
امیدوارم نتیجه 4-1 دوباره تکرار بشه
Liverpudlian
25-10-2008, 13:44
خواب دیدی خیر باشه :6qwup3:
Liverpudlian
25-10-2008, 13:47
خواب دیدی خیر باشه :flowerysmile:
labkhande_ejbari20
25-10-2008, 13:59
خواب دیدی خیر باشه :flowerysmile:
شاهنامه اخرش خوشه
ambordastghofli
25-10-2008, 15:29
تکراره 4-1 خيلی فاز ميده.
يه خورده بچه ها حواسشون جمع باشه شدنی هست.
آخه ميدونيد، دفاع پرسپليس امسال از اون سال خيلی سوراخ تر هم شده. حيف کريمی نيست اين دفعه به جای 3 تا 6 تا ميزد.
Liverpudlian
25-10-2008, 17:26
آخه ميدونيد، دفاع پرسپليس امسال از اون سال خيلی سوراخ تر هم شده. حيف کريمی نيست اين دفعه به جای 3 تا 6 تا ميزد.
فقط میخندم همین:D:30upn9j::5::6qwup3::13::wavesmile::flow erysmile:
ambordastghofli
25-10-2008, 18:08
فقط میخندم همین:D:30upn9j::5::6qwup3::13::wavesmile::flow erysmile:
منم اين شکلی شدم.:146fs495919:
Liverpudlian
25-10-2008, 22:19
منم اين شکلی شدم.:146fs495919:
من هم همینطور :146fs495919:
labkhande_ejbari20
25-10-2008, 22:42
همه چیز فردا معلوم میشه
البته اگر سرمون رانبرن
ali_sicilia
26-10-2008, 00:28
کدوم 4 تا همونی که پیکان بهتون زدو میگی:D:D:D:D:D
ali_sicilia
26-10-2008, 00:30
امیدوارم بازی خوبی بشه
من که میرم استادیوم چون میخوام یه بازی خوب ببینم فرقی نمیکنه کی ببره
ambordastghofli
26-10-2008, 09:01
اگه داوران اشتباه نکنند بازی خوبی رو شاهد خواهيم بود.
به خاطر اينکه پرسپليس بازی تو خونه هست و ميخواد حمله کنه و ببره.
سپاهان هم بخاطر باخت هفته پيش و کلاً نتيجه های بدی که فيرات گرفته ميره برای برد.
اميدوارم بازی هجومی رو از هر دو تيم شاهد باشيم.
...من که میرم استادیوم...
مگه بازی بدون تماشاچی نیست؟:117:
labkhande_ejbari20
26-10-2008, 12:36
همون 4 تای که بعضی از بازیکناتون گریه افتادن
فینال جام حذفی
البته من هم اگه بودم یادم نبود
labkhande_ejbari20
26-10-2008, 12:37
مگه بازی بدون تماشاچی نیست؟:117:
کمیته اصتیناف رای را عوض کرد
ambordastghofli
26-10-2008, 14:44
جام حذفی.
يادت رفته؟
تمشاگراتون صندلی ها رو شکستند:-t.... پشتشون رو کردن به بازيکنانتون:D:D.
labkhande_ejbari20
26-10-2008, 18:47
Masoud Golden
26-10-2008, 23:25
به نظر من تیم خیلی خوب بازی کرد اشتباه فیرات این بود که بنگر را فیکس گذاشت چون تازه از مصدومیت رها شده بود اماده نبود
گل اول اشتباه محض بنگر بود
گل دوم اشتباه هادی عقیلی
گل سوم باز هم هادی عقیلی
امروز هادی (کاناوارو) عصبی بود
صبور باشید به مربی فرصت بدهید و حمایت کنید[Only registered and activated users can see links]
به نظر من ارتباط بین خط دفاع و حمله خوب برقرار نمیشد و دو تا گل اولو به راحتی و با اشتباه محض دفاع خوردیم.
حالا واسه بازیه بعد نه عقیلی هست نه بهادرانی و شاید هم بنگر!
Leo joon
26-10-2008, 23:52
انشاالله غم آخرتون باشه:34:
انشاالله غم آخرتون باشه:34:
اگه غم اخر ما باشه,اونوقت میشه غم اول شما!:wagfinger1:
حالا نظرت چیه؟:32:
kia_lazio
27-10-2008, 01:05
به نظر من تیم خیلی خوب بازی کرد اشتباه فیرات این بود که بنگر را فیکس گذاشت چون تازه از مصدومیت رها شده بود اماده نبود
گل اول اشتباه محض بنگر بود
گل دوم اشتباه هادی عقیلی
گل سوم باز هم هادی عقیلی
امروز هادی (کاناوارو) عصبی بود
صبور باشید به مربی فرصت بدهید و حمایت کنید[Only registered and activated users can see links]
بابا شما سپاهانیا چقدر باحالید! سه تا گل خوردید و سه چهار تا دیگه نخوردید باز میاید میگید گلهایی که خوردیم اشتباه دفاعامون بوده؟ بابا دمتون گرم. باز گلهایی رو که ما خوردیم یه چیزی: از گل دومتون میگذریم که بعضیا میگن خطای عمادرضا بود. ولی بعضیها میگن نه. اما گل اولتون که تو آفساید به ثمر رسید چی؟ اینو که قبول دارید؟اون گل حاصل اشتباه داوری بود. پرسپولیسیها هم که اعتراض نکردن. حالا اگه ما اون گل آفساید رو میزدیم.......
درباره این عکست هم نه به عنوان یه پرسپولیسی بلکه به عنوان یه تماشاگر فوتبال میگم که اصلا خوب نیست. چون باعث تحریک هوادارای اون تیم میشه. در ضمن تو این بازی شما بودید که جلوی پرسپولیس سجده کردید. بلکه تازه باید جلوی اون داور هم به خاطر اون اشتباهاتش باید سجده کنید:wagfinger1:
ambordastghofli
27-10-2008, 09:37
از همون دقيقه اول حاج صفی بايد بهشون گل ميزد.:heartsmile:
عجب شروعی ميشد.:2:
نيمه اول خيلی بود بود:13:. نيمه دوم خيلی بد/:). اين يعنی فيرات بای بای.:1:
labkhande_ejbari20
27-10-2008, 11:15
دیروز خط دفاع خوب بود
فقط فشاری که از ضعف خط میانی روش بود باعث شد تا ضعیف نشون بده
ولی در کل خوب بازی کردند
ambordastghofli
27-10-2008, 11:25
اماد رضا واقعا عالی بود. خيلی موقعيت شناسه.:heartsmile:
من برای عقيلی نگرانم، به نظر مياد مشکل روحی روانی داره، آخه چرا اينقدر احمقانه کارت زرد گرفت نيمه ول که بعد مجبور بشه اخراج بشه و بعدش هم بازی با مس رو از دست بده؟!!:-??
labkhande_ejbari20
28-10-2008, 00:07
همه خوب بودن به جز دفاع
ambordastghofli
29-10-2008, 10:28
بازی با مس ملی پوش ها رو در اختيار نداريم:3ztzsjm:.
حاج صفی، بنگر و عقيلی به دلايل متفاوت غايب خواهند بود.
من که خيلی بعيد ميبينم ببريم ولی اميدوارم حد آقال يه مساوی بگيريم:-??.
labkhande_ejbari20
29-10-2008, 12:29
میبریمممممممم
ambordastghofli
30-10-2008, 09:08
ايشالا...:wagfinger1:
sepahan_zard
30-10-2008, 09:24
مروزم كه خوب بارون اومده .. ميريم فولادشهر ببينيم چي ميشه ... دفاع رو كه احتمالا عزيز زاده و آرماندو و جعفري ميچينه ... من فقط متعجبم چرا آرماندو رو بازي با پرسپوليس نيورد ؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن بنگر هم كه آماده نيست همون بهتر كه نباشه
ambordastghofli
30-10-2008, 12:50
ببينم تو اين بازی عقيلی و بنگر نيستند.
به جاشون عزيزاده هست و ديگه کی؟
کی رو داريم که ميتونه جای يکيشون رو پر کنه؟
آرماندو که دفاع راست بازی ميکنه. اکبری هم که دفاع چاپ.
labkhande_ejbari20
30-10-2008, 13:57
من که امروز نمیرم ورزشگاه بارون میاد
هادی جعفری
عزیززاده
ارماندو
labkhande_ejbari20
30-10-2008, 15:43
سپاهان با نداشتن هادی محسن و فابرگاس خیلی خوب بازی کرد
امیدوارم نیمه دوم زحمات بازیکنها به ثمر بشینه
labkhande_ejbari20
30-10-2008, 16:56
همه چیز خوب بود
بازی خوب بود
تیم خوب کار کرد
در غیاب 3 تا از بهترینهامون
ولی این تعویض آخر چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟
ambordastghofli
30-10-2008, 18:14
چرخابی فکر کنم مشکل داره با آرماندو اصلاً چرا کشيدش بيرون؟؟؟؟
در کل بازی بدی نبود. بهتر هم ميتونيم بازی کنيم. پنالتی ابلهيل گل نشد وگر نه 2-0 ميبرديم.
sepahan_zard
31-10-2008, 08:10
به نظر منم چرخابي مربي در سطح سپاهان نيست ... چرا نيمه دوم اوردش بعد كه اينهمه بازي خوب كرد كشيدش بيرون ؟؟؟؟؟؟؟
يه چيزي خوب شد .. بهمن روحيه از دست رفته خودش و بدست اورد .. از حركاتش معلومه كه ميخواد يه بازيكني بشه تو سپاهان كه مثل عقيلي محبوب ... ولي بايد گل بزنه .
بازي دوشنبه هم با پيام .. من متاسفانه نيستم ولي پيام چون اين هفته 3 بر صفر باخته من ميگم 2-0 ميبازه
بازي جمعه رو هستم و با اميد خدا و حمايت تماشاچي ها داماشم تو اصفهان مي زنيم ...
راستي دقت كردين .. عماد رضا داره كمكم مدعي آقاي گلي ميشه ... يواش يواش
ambordastghofli
31-10-2008, 10:06
موافقم با حرفت که ميگی چرخابی برای سپاهان کوچيکه. سپاهان بزرگ يه مربی بزرگ تر ميخواد.
طهماسبی خوب شد پنالتی گرفت ولی بی چره بايد گل بزنه.
اماد رضا دمش گرم، خيلی موقعيت شناسه. اگه همينطوری پيش بره آقای گل هم ميتونه بشه.
من ميخوام اصغری و طهماسبی هم گل بزنند.
labkhande_ejbari20
31-10-2008, 11:04
بابا این چرخابی جرا اینطوری کرد
ارماندو که داشت خوب بازی میکرد؟
sepahan_zard
31-10-2008, 11:23
بابا این چرخابی جرا اینطوری کرد
ارماندو که داشت خوب بازی میکرد؟
درسته كه بعد بازي تشويقش كرديم ... ولي معلوم بود خر تو خره !!!!! اميدوارم امروز بعدالظهر مربي معلوم بشه
M E H R D A D
31-10-2008, 11:45
دم عماد گرم واقعا بهترین مهاجم لیگ هست از هر موقعیتی می تونه یک گل بسازه و بزنه
آرماندو هم داره واقعا خوب کار می کنه و دیگه مشکلی در گوشه راست و چپ نداریم
چرخابی هم اصلا در حد سپاهان نیست
labkhande_ejbari20
31-10-2008, 12:43
دیروز با اینکه فابرگاس نبود ولی وسط زمین زیاد مشکلی نبود
البته نبودش احساس شد
ambordastghofli
31-10-2008, 14:09
دیروز با اینکه فابرگاس نبود ولی وسط زمین زیاد مشکلی نبود
البته نبودش احساس شد
حسين پاپی خيلی عالی بازی کرد.:2:
من سرپرايز شدم، جای خالی احسان فابرگاس رو خوب پر کرده بود:5:.
labkhande_ejbari20
01-11-2008, 12:53
بازی با پیام هادی عقیلی هستش؟
میگن مصدوم شده؟
ambordastghofli
01-11-2008, 14:48
میگن مصدوم شده؟
نه بابا. چرا شايعه درست ميکنی:32:.
فقط گفته ميشه شايد بنگر نرسه به اين بازی بخواطر همون مصدوميتش.
labkhande_ejbari20
01-11-2008, 15:10
تو یکی از سایتها دیدم زده بود عقیلی از ناحیه زانو وصدوم شده و تا بازی با پرسپولیس خودش را با دارو رسونده
حالا هم رفته تهران واسه مداوا
ambordastghofli
01-11-2008, 15:15
خدا کنه فقط شايعه باشه.
البته من از بازی عزيزاده خيلی خوشم آمد. ميتونه جای خالی عقيلی يا بنگر رو راحت پر کنه:6qwup3:.
labkhande_ejbari20
01-11-2008, 22:07
به نظر من اگه بازی با مس عقیلی بود باز هم مساوی میکردیم
چون اون موقعیتی را که عزیززاده از جلو پای محاجم مس زد اگر عقیلی بود جاش خالی بود چون میرفت جلو
labkhande_ejbari20
01-11-2008, 22:38
میگن مصدوم شده؟
دیدی گفتم
هادی عقیلی مصدوم شده
2 ماه بازی نمیکنه
ambordastghofli
02-11-2008, 06:22
آره درست گفتی.
خيلی بد شد.
اميدوارم زود برگرده.
labkhande_ejbari20
02-11-2008, 13:55
البته حمید عزیززاده هم خوب جای عقیلی را پر میکنه
ambordastghofli
02-11-2008, 15:40
فقط اگه کم سوتی ميداد خيلی خوب ميشد.:-?
labkhande_ejbari20
02-11-2008, 15:57
الان کمتر از عقیلی سوتی میده
ambordastghofli
02-11-2008, 17:48
بازی با مس خيلی خوب بود ولی در کل زياد جا ميمونه.
labkhande_ejbari20
02-11-2008, 19:01
این شاالله جا هادی را پر میکنه
Mohsen_Torabi
02-11-2008, 21:00
متاسفانه عقیلی مصدوم شد.این رو هممون پیش بینی میکردیم.اتفاقی که برای محرم افتاد باز هم برای یکی دیگه از بازیکنهای سپاهان افتاد.اگر ملی پوش نخوایم داشته باشیم باید کی رو ببینیم.از بس فشار میاد به بازیکن دیگه هیچیش نمیمونه.
عزیززاده خوبه اما هادی نمیشه.عقیلی اگر جاش خالی میشد بخاطر اشتباهات فیرات بود.
امیدوارم هادی زود برگرده.
عزیزاده و کریمیان نشون دادند میتونند کمک حال تیم باشند.
labkhande_ejbari20
02-11-2008, 22:05
حالا خدا به داد حاجی فابرگاس برسه
هم تیم ملی جوانان بازی میکنه هم تیم ملی بزرگسالان هم سپاهان:-??
ambordastghofli
03-11-2008, 03:42
حاج صفی خيلی قوی هست.
آدم آهنيه.
متاسفانه عقیلی مصدوم شد.این رو هممون پیش بینی میکردیم.اتفاقی که برای محرم افتاد باز هم برای یکی دیگه از بازیکنهای سپاهان افتاد.اگر ملی پوش نخوایم داشته باشیم باید کی رو ببینیم.از بس فشار میاد به بازیکن دیگه هیچیش نمیمونه.
...
چه ربطی داره به ملی پوش بودن آخه؟~x(
بازیکنه دیگه . مصدوم میشه. شما باید افتخار کنی که بازیکن تیم محبوبت ، مهره اصلی خط دفاعی تیم ملی کشورته.:13:
حالا خدا به داد حاجی فابرگاس برسه
هم تیم ملی جوانان بازی میکنه هم تیم ملی بزرگسالان هم سپاهان:-??
حاجی فابرگاس؟:117:
کلا لقب جالبی نبود. یه چیزی بگو که روی زبون بچرخه.
حاج صفی خيلی قوی هست.
آدم آهنيه.
بگو ماشاالله:قلیون:
labkhande_ejbari20
03-11-2008, 12:05
حاج صفی معروف به فابرگاس
اگه امدی باشی تو ورزشگاه باید دیذه باشی که بهش میگن حاج صفی فابرگاس
labkhande_ejbari20
03-11-2008, 15:26
عزیززاده امروز تا حالا خوب کار نکرد
بچها خیلی هماهنگ شدند
ambordastghofli
03-11-2008, 15:28
احسان فابرگاس نه حاجی فابرگاس:5:
Mohsen_Torabi
03-11-2008, 18:47
خوب تبریک من رو هم پذیرا باشید.
راستش نیمه اول رو درست ندیدم.اما خوب معلوم بود که بچه ها خوب بودند چون گلی رو که خوردیم روی ضد حمله بود و من اواخر بازی رو که دیدم بچه ها با توجه به برتری 2 گل باز هم در حال حمله هستند کلی حال کردم.
اما نیمه دوم بسیار بد بودیم.در واقع پیام خیلی بهتر بود.من فکر میکنم تیم ما از لحاظ بدنی مشکل داره.یعنی تا زمانی که بدنها امادست تیم خوب بازی میکنه اما نیمه دوم کم میارند.
جلال اکبری رو 2 گل مقصر بود اما به جرات میگم اولین بازی بدش در دفاع چپ بود.علی جون بازی با پرسپولیس گلی که نیکبخت زد 100% مقصرش هادی عقیلی بود.این رو دیگه به عینه دیدیم و اصلا اونجا اکبری مقصر نبود.اما امروز خوب نبود .مشکلی که پدرام میگه کاملا طبیعیه.این ترکیب دفاعی بسیار قریبه و باید زمان ببره تا جا بیفته و هماهنگ بشند برو بچ.بخصوص که کریمیان و سعادتی اولین فصله که با تیم تمرین میکنند.
در مورد هادی جعفری هم علی جون باید بگم که اگر میبینی جا نمیونده بخاطر اینه که اصلا نفوذ نمیکنه.بنظر من ارماندو خیلی خوب بازی میکنه.هم در حمله و هم در دفاع.این حسین چرخابی هم تو این وهله تنبیه کردنش گرفته.تیم کلی مشکل داره دیگه این مسخره بازی ها یعنی چی؟بنظر من کار ارماندو اصلا بد نبود بلکه کار مربی خیلی بد بود.حالا تازه طلب کار هم شده.
به هر حال این لجبازی ها اصلا به صلاح تیم نیست.
اما تقدیر ویژه از بهمن طهماسبی گل و دوست داشتنی که ای کاش بیشتر و بیشتر تشویق میشد.خیلی دوستش دارم بخصوص که گربه سیاه ابی و قرمزه.ای کاش تو ازادی هم جلوی پرسپولیس بازی کرده بود.همینطور نشون داده خیلی متعصبه و برای تیمی که بازی میکنه تا اونجایی که بتونه سعی میکنه مفید باشه.
اقا بین خودمون به کسی نگیند اما من خیلی بیشتر از سید صالحی قبولش دارم.
حالا یک نکته فنی.من نمیدونم چرا این مربی های ما اینقدر ای کیو بازی در میارند.بابا خیلی واضح و تابلو هستش که زوج طهماسبی و عماد رضا بهترین زوج خط حمله هستش.در جایی که با ارسال توپ های بلند برای طهماسبی در پشت محوطه جریمه و در اصطلاح فوتبالیا سابوندن توپ توسط اون برای عمادرضا می میتونیم بسیار خطرناک تر بشیم در حمله.گل سوم دقیقا همین چیزیه که من میگم.
این کار رو ما در زمان لوکا با سید صالحی و یا کریمی یا عمادرضا انجام میدادیم.
امیدوارم این رو چرخابی خیلی بیشتر تست بکنه.
همینطور بهمن طهماسبی یک پوئن بسیار بزرگ داره که هم میتونه با پا خوب بازی کنه هم با سر.این حسن بزرگی برای یک فوروارده.امیدوارم بازی بعدی فیکس باشه تا انگیزش 100 چندان بشه.اینکار باعث میشه تمام بازیکن ها مخصوصا ذخیره ها انگیزه زیادی پیدا بکنند و به این باور برسند که با خوب کار کردن میتونند فیکس تیم بشند.
امیدوارم به مرور تیم بهتر بشه.فقط همین.
Mohsen_Torabi
03-11-2008, 18:53
چه ربطی داره به ملی پوش بودن آخه؟~x(
بازیکنه دیگه . مصدوم میشه. شما باید افتخار کنی که بازیکن تیم محبوبت ، مهره اصلی خط دفاعی تیم ملی کشورته.:13:
حاجی فابرگاس؟:117:
کلا لقب جالبی نبود. یه چیزی بگو که روی زبون بچرخه.
بگو ماشاالله:قلیون:
عزیزم ما افتخار میکنیم.اما واقعا از بس ضربه های بزرگ از تیم ملی خوردیم دیگه دوست نداریم بازیکنمون به تیم ملی بره.دوست نداریم.اما این طبیعیه و بخاطر یک وظیفه ملی باشگاه این کار رو میکنه و ما هم در درجه اول دوست داریم تیم ملیمون نتیجه بگیره.
اما شما ببین کو اون محرم نویدکیایی که الان باید در تیم های درجه اول اروپایی بازی کنه؟
اینقدر اون فصل ازش بازی گرفتند که به این روز افتاد.
حالا هم عقیلی.کلا تیم ملی ما ظرفیت بازیکن خوب رو نداره.
خدا کنه چنین بلایی سر حاج صفی هم نیاد.
نویدکیا تو یه بازی ملی مصدوم شد.و بد هم مصدوم شد.درست.
مایکل اون هم تو بازی ملی مصدوم شد؟
رونالدو برزیلی چطور؟
ادواردو داسیلوا بازیکن آرسنال چطور؟
محسن خلیلی چه طور؟(از این مثال عذر میخوام)
و...
من وقتی حاجی صفی و عقیلی رو توی تیم ملی میبینم خیلی حال میکنم.و امیدوارم هیچ وقت مصدوم نشن.
labkhande_ejbari20
03-11-2008, 19:11
امروز بچها خیلی خوب کار کردند
هماهنگتر شده بودند فقط یکمی تو خط دفاع مشکل داشتیم که عزیززاده یکمی هن هست
که اون هم با امدن عقیلی و بنگر درست میشه
وسط هم که تا 2-3 هفته دیگه محمرم میرسه
ambordastghofli
04-11-2008, 06:19
نيمه اول خوب بود. ولی نيمه دوم از اين رو به اون رو شد.
ضعف بدنی داريم.
labkhande_ejbari20
04-11-2008, 13:48
این عزیززاده نمیتونه بدوه خیلی هن
ambordastghofli
04-11-2008, 17:08
کل نيم ضعف بدنی داره نه فقط عزيزاده.
labkhande_ejbari20
04-11-2008, 18:32
امیدوارم تو تعطیلات نیم فصل این مشکل حل بشه
ambordastghofli
05-11-2008, 04:33
نميدونم مربی بدن سازی کيه، اصلاً داريم يا نه.
مسئوليت با اونه.
بچه ها بياين اين جور بحث ها رو ببريم تو كلوب اختصاصي خودمون.
اونجا براي اينجور بحثهاي حاشيه اي بهتره.
sepahan_zard
06-11-2008, 16:24
ما كه بازي با داماش وظيفمونو به عنوان يك هوادار انجام ميديم .. ديگه بقيش با بچه ها .. ولي من شخصا به چرخابي اعتقادي ندارم .. كاشكي لوكا رو ميورد ..... شايد اين 2 بازي رو هم جلو داماش و ابومسلم ببره ولي من احساس ميكنم جلو تيمهاي قوي كم بياره
ambordastghofli
06-11-2008, 18:48
تيم فقط حمايت ما رو احتياج داره. مخصوصاً در مقابل داماش 3 امتياز رو بگيريم از سرخابی جلو مييوفتيم.
sepahan_zard
07-11-2008, 07:55
بچه ها .. ااگار داره خبرايي خوش مياد .. ميگن مدير برنامه لوكا داره با سپاهان مذاكره ميكنه ....اينجور كه بوش مياد ما كه داريم ميريم فينال آسيا
ambordastghofli
07-11-2008, 17:54
من که حرفی برای گفتن ندارم.
فقط اميدوارم عقيلی، بنگر، محرم و بقيه مصدومان و محرومان برگردن هر چه زودتر.
من که حرفی برای گفتن ندارم.
فقط اميدوارم عقيلی، بنگر، محرم و بقيه مصدومان و محرومان برگردن هر چه زودتر.
تورا به خدا اگر کسی از وضعیت مصدومین و محرومین تیم خبر موثق داره اطلاع بده. من که بخاطر این نتیجه (مساوی با ته جدولیها در زمین خودی) کلی گریه کردم.
نویدکیا تو تلویزیون گفت از 2 هفته دیگه میتونه بازی کنه(میشه بازیه بعدی)البته نیم ساعت.
در مورد کریمی هم گفت قراره یه کمیسیون پزشکی تشکیل شه تا ببینن کی میتونه بازی کنه(فکر نکنم به این زودی برگرده)
ambordastghofli
08-11-2008, 05:16
کسی ميدوبه بنگر چش شده؟ميتوبه بازی کنه با استقلال اهواز؟؟
بچه ها مساوی جلوی داماش اونم توی فولادشهر هیچ توجیهی نداره.
آقای چرخابی دو تا بازی رو برد. ولی تو این بازی عیارشو نشون داد.
نبودن دو سه تا بازیکن برای تیمی مثل سپاهان نباید بدل به چنین فاجعه ای بشه.
ambordastghofli
08-11-2008, 11:45
8 تا بازيکن رو نداشتيم.
labkhande_ejbari20
08-11-2008, 12:42
این هم باز بود کردیم
افتضاح بود
مخصوصا جعفری
داش حمید
12-11-2008, 17:25
صدای حاج صفی رو نشنیده ام باور می کنید:-o:girl_sigh::d0s69thbefhifftitrz
ambordastghofli
13-11-2008, 04:55
با برگشت حاج صفی تيم روشن ميشه.
labkhande_ejbari20
13-11-2008, 23:14
کسی ميدوبه بنگر چش شده؟ميتوبه بازی کنه با استقلال اهواز؟؟
نه نمیرسه من امروز سر تمرین بودم میگفت 2 ماه نمیتونه بازی کنه
باید به حال اونهایی تاسف خورد که تیم به این قلدری دارند وطرفدار اون دو تا تیم.........هستند
بابا شما ها کی هستید من که هر وقت می یام نیستید:wavesmile::wavesmile::wavesmile::wave smile:>:D<>:D<>:D<:قلیون::قلیون::قلیون:
در بازي با پگاه علت نيمکت نشيني ارماندو وبازي دادن جعفري چي بود همينطور روي اوردن به بازي هوايي باتوجه به داشتن بازيکناني مثل عماد رضا واصغريکه هردو بازيکناني عمقي هستندتعويض اصغري هم بجا نبودهمينطورنيمکت نشيني بهادراني اينم تو اين قحطي هافبک وسطدرکل سپاهان بازي رو به شيوه و چيدمان بازيکنان مساوي کرد نه به داماش
ambordastghofli
14-11-2008, 05:07
استقلال اهواز رو بايد ببريم.
من مطمئنم پرسپليس و استقلال امتياز از دست ميدن.
sepahan_zard
14-11-2008, 08:08
در بازي با پگاه علت نيمکت نشيني ارماندو وبازي دادن جعفري چي بود همينطور روي اوردن به بازي هوايي باتوجه به داشتن بازيکناني مثل عماد رضا واصغريکه هردو بازيکناني عمقي هستندتعويض اصغري هم بجا نبودهمينطورنيمکت نشيني بهادراني اينم تو اين قحطي هافبک وسطدرکل سپاهان بازي رو به شيوه و چيدمان بازيکنان مساوي کرد نه به داماش
مريي نداريم ... به خدا نداريم ...تا بدتر نشده بايد اين يارو رو بندازن بيرون ! اول كه هنوز نيومده با آرماندو دعواش شده و تو تيمي كه حاشيه رو قبول نداره حاشيه انداخته ! و بعدشم به زور ما مياردش و به جاي كي ؟؟؟؟؟؟ جعفري !!! اي خدا ما امسال چه گناهي مرتكب شديم بايد گير اين مربي بيفتيم هر وقت ورزشگاهمون پر ميشه تيم نتيجه نميگيره ! بازي با ملوان و ذوب هم همينطور شد
labkhande_ejbari20
14-11-2008, 09:25
مريي نداريم ... به خدا نداريم ...تا بدتر نشده بايد اين يارو رو بندازن بيرون ! اول كه هنوز نيومده با آرماندو دعواش شده و تو تيمي كه حاشيه رو قبول نداره حاشيه انداخته ! و بعدشم به زور ما مياردش و به جاي كي ؟؟؟؟؟؟ جعفري !!! اي خدا ما امسال چه گناهي مرتكب شديم بايد گير اين مربي بيفتيم هر وقت ورزشگاهمون پر ميشه تيم نتيجه نميگيره ! بازي با ملوان و ذوب هم همينطور شد
جا این بحثها اینجا نیست
ambordastghofli
15-11-2008, 05:29
واقعاً که آدم نميدونه چطور ممکنه تيمی که به فکر قهرمانی هست با اين بازيکنان سر شناس، ميره يه مربی خيلی بی تجربه ميياره و بعدش هم عوضش ميکنه با آقای چرخابی!!!
labkhande_ejbari20
15-11-2008, 15:28
آقای چرخابی خیلی مربی خوبیه
امیدوارم موفق باشه
چرخابي به درد تيم سپاهان نميخوره
فقط براي استعداد يابي خوبه
Sepahan 4 Ever
15-11-2008, 23:38
1- جلوگیری از بازیکن سالاری که تو تیم ما خیلی زیاد داشت میشد
2-بازی با 10 دفاع توسط داماش
sepahan_zard
18-11-2008, 23:36
نه ... دوست من داماش تيم آخر جدوله ...وبعدش اينكه ما هم اونقدر سر نبوديم .. به نظر من بازي با پيكان ما هجومي تر بازي كرديم ...ولي با داماش ناهماهنگ و تعويض هاي وحشتناك
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1