PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توهين علي دايي به مردم تبريز

Xerxez
06-08-2008, 17:58
تو اين كليپ علي دايي به مردم تبريز توهين ميكنه البته با زبان تركي اگه خواستيد تا ترجمشو براتون بذارم
[Only registered and activated users can see links] 2acd95c8

Ali Chelsea
06-08-2008, 19:09
تو اين كليپ علي دايي به مردم تبريز توهين ميكنه البته با زبان تركي اگه خواستيد تا ترجمشو براتون بذارم
[Only registered and activated users can see links] 2acd95c8

ترجمشو بذار لطفا!

farshid.j
06-08-2008, 19:40
واقعا" واسه مرد تحصیل کرده ای مثل دایی زشته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

MBeckham
06-08-2008, 20:07
من ترجمشو میکنم چون خودم اهل تبریز هستم میگه بین تبریزی ها از 100 درصد 2 درصدشون ادم هستن ولی98درصد بقیشون... (نمیتونم بگم ) اون 2درصد ها هم خیلی با مرام هستن و اقا
من خودم تبریزی هستم این حرف بهم برخورد از دایی خیلی خوشم میومد ولی..
خود اردبیلی ها خیلی خیلی بد تر از تبریزی ها هستن گذرتون افتاد ببینید

AmiR Tifo36
06-08-2008, 21:33
عزیز من اگه علی دایی به تبریزیها توهین کرده بی شخصیتیه خودشو نشون داده تو چرا یه اردبیلیها توهین میکنی؟

Rossonery
06-08-2008, 22:31
اینو اونجا دیدم.بخونید:
اصل موضوع اين بود كه علي دايي داشت با يكي كه بابا خطابش ميكرد تلفني در مورد يك معامله صحبت ميكرد وبه طرف ميگفت من الان يك ميلياردو هشتصد ميليون تومان ندارم شما برو ببين اگه خواستي با هات شريك ميشم.تماسش كه تموم شد دوستش گفت:{ چرا نميري تو محل ما شهرك راه اهن سرمايه گذاري كني چون تبريزيها با اردبيليها بدن }علي دايي گفت:{ نه تبريزيها 2٪خوبن 98٪----} هستن ولي اون يارو رو جزو بزرگترين صادركننده فرش تبريز وادم خوبي معرفي كرد.
با عرض معذرت از اذري زبانهاي عزيز من ترك نيستم ولي تركي رو بسته به شرايط زندگي ياد گرفتم و اميدوارم دوستاني كه درجريان مكالمه نبودن اصل مطلب رو متوجه شده باشن دوستان اذري كم لطفي كردن به جاي ترجمه به گله و شكايت پرداختن براي رفع سو تفاهم هم لطفا شعر زير رو براي ايراني بودنمون مد نظر داشته باشيم باسپاس
وطن یعنی وطن استان به استان
خراسان، سیستان، سمنان، لرستان
کویر لوت، کرمان، یزد، ساری
سپاهان، هگمتانه، بختیاری
طبس، بوشهر، کردستان، مریوان
دو آذربایجان، ایلام، گیلان
سنندج، فارس، خوزستان، تهران
بلوچستان و هرمزگان و زنجان
وطن یعنی دلی از عشق لبریز
گره باف ظریف فرش تبریز
وطن یعنی هنر یعنی سپاهان
حریر دستباف فرش کاشان
وطن یعنی ز هر ایل و تباری
وطن را پاسبانی، پاسداری
وطن یعنی دلیر و گرد با هم
وطن یعنی بلوچ و کرد با هم
وطن یعنی سواران و سواری
لر و کرد و یموت و بختیاری
وطن یعنی سرای ترک با پارس

وطن یعنی خلیج تا ابد فارس

ssr_70
06-08-2008, 22:50
از دایی چیزی بیش از این هم توقع نداریم یک آدم مزدور و خود فروخته

ITALIANO
06-08-2008, 23:07
اینم ویدئوی صحبت دایی ([Only registered and activated users can see links])

برای دانلود این لینک به سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) برید و لینک رو بندازید اونجا و صبر کنید تا دانلود بشه.
این ویدئو با زبان اصلی(ترکی:D) هست که دوستان ترجمشو گذاشتن.
حالا چرا علی دایی داره حین رانندگی با موبایل حرف میزنه مگه نمیدونه جریمه داره!!!!:D

Xerxez
08-08-2008, 15:07
تازه اين يكيشو اگه ميخواين بازم بذارم
البته از ادم بي شخصيت چي انتظاري ميشه داشت

manchester7
12-08-2008, 15:24
واقعا علی دایی خیلی بی.... است بعد از قضیه بردن میرزاپور به ساپا ودروازه بان تیم ملی کردن او واقعا ازش متنفر شدم مرتیکه خجالت نمیکشه باور کنید همین الان نیما نکیسا از میرزاپور بهتره

aj_nima
09-11-2008, 01:33
فارسی تایپ کنید

Gezal
29-11-2008, 12:36
[quote=ssr_70;61833]از دایی چیزی بیش از این هم توقع نداریم یک آدم مزدور و خود فروخته
quote]
از اقاي دايي كسي بيشتر از اين انتظار نداره چون يه شخصيت شناخته شده اييه.
اينايي كه گفتي را صد در صد قبول دارم چون بارها اهانت دايي به ديگران را از طريق رسانه هاي عمومي ديده ام.
اين اقا به اصطلاح سرمربيه تيم مليمونه و تحصيل كرده هم هست ولي چه فايده كه........

Moein-Chelsea
29-11-2008, 13:31
[quote=ssr_70;61833]از دایی چیزی بیش از این هم توقع نداریم یک آدم مزدور و خود فروخته
quote]
از اقاي دايي كسي بيشتر از اين انتظار نداره چون يه شخصيت شناخته شده اييه.
اينايي كه گفتي را صد در صد قبول دارم چون بارها اهانت دايي به ديگران را از طريق رسانه هاي عمومي ديده ام.
اين اقا به اصطلاح سرمربيه تيم مليمونه و تحصيل كرده هم هست ولي چه فايده كه........
معرفت سخن گفتن به تحصیلات نیست به فهم و شعوره:301: