توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [+][-] حواشی برنامه ی 90 [-][+]
يكي از دزدان خانه فردوسي پور دستگير شد
خبرگزاري فارس: يكي از 3 سارق خانه عادل فردوسي پور پس از گذشت 45 روز دستگير شد.
[Only registered and activated users can see links]
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، يكي از 3 متهم پرونده دزدي از خانه عادل فردوسيپور، مجري برنامه 90 شبكه سوم سيما پس از گذشت بيش از 45 روز دستگير شد.
جعفرزاده، سرپرست دادسراي امور جنايي تهران درباره اين پرونده گفت: اواسط دي امسال 3 نفر سارق به خانه عادل فردوسي پور دستبرد زدند و در اين سرقت مبلغ يك هزار دلار و يك هزار يورو به همراه مقدار طلا و جواهر به همراه لپتاپ وي را به سرقت برده بودند.
وي ادامه داد: اين متهم دستگير شد و تاكنون به 10فقره سرقت به شيوه شكستن قفل اعتراف كرده است اما تحقيقات براي دستگيري 2 همدست فراري وي همچنان ادامه دارد.
سه سارق منزل فردوسى پور اعتراف كردند
حين دزدى متوجه شديم خانه اوست
فارس- دى ماه گذشته مأموران مركز فوريت هاى پليسى ۱۱۰ تهران از خبر دزدى از خانه عادل فردوسى پور مجرى برنامه ۹۰ شبكه سوم سيما با خبر شدند.
مأموران با بررسى از صحنه ارتكاب سرقت دريافتند يك تيم از دزدان حرفه اى با روش توپى زنى اقدام به سرقت از خانه اين مجرى تلويزيونى كرده اند.
با توجه به زمان پخش قسمت هاى جنجالى برنامه ۹۰ اين احتمال مطرح شد كه برخى از افراد خاص با هدف خرابكارى دست به اين اقدام زده اند و از خانه وى سرقت كرده اند.
تحقيقات ادامه يافت تا اينكه چندى بعد مشخص شد سارقان افراد خرابكار نبوده و بلكه يك تيم از دزدان كاملاً حرفه اى هستند كه به احتمال زياد بدون اطلاع از اينكه منزل متعلق به فردوسى پور است، اقدام به سرقت كرده اند.
تحقيقات بر روى اموال سرقتى شامل مبلغ يك هزار دلار و يك هزار يورو به همراه مقدارى طلا و جواهر به همراه لپ تاپ فردوسى پور كه توسط سارقان دزديده شده بود انجام شد تا اينكه چند متهم در يكى از شهرهاى غربى كشور شناسايى شدند.
با ادامه تحقيقات يكى از متهمان دستگير شد و با شروع تحقيقات به ۱۰فقره سرقت به شيوه شكستن قفل اعتراف كرد اما تحقيقات براى دستگيرى ۲ همدست فرارى وى همچنان ادامه يافت. سرانجام ۲ متهم ديگر نيز دستگير شدند و به اين ترتيب هر ۳ متهم در بازجويى به ارتكاب سرقت اعتراف كردند اما مدعى شدند پيش از سرقت از هويت صاحبخانه اطلاعى نداشته اند و صرفاً در حين سرقت با ديدن يكى از عكس هاى موجود در منزل متوجه شده اند خانه متعلق به عادل فردوسى پور است. تحقيقات از اين افراد همچنان ادامه دارد.
Aghil_Acm_22
26-02-2009, 16:02
بعد از آنکه در چند روز گذشته یکی از سارقین منزل عادل فردوسی پور دستگیر شد , با تلاش ماموران نیروی انتظامی تمامی سارقان (سه سارق ) كه منزل عادل فردوسي پور، همکارمان در خبرگزاری پارس فوتبال و سازمان صدا و سیما را سرقت كرده بودند، دستگير شدند.
سرهنگ محمديان رئيس آگاهي تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت:اين سه سارق منازل غرب تهران را سرقت مي كردند. ماموران آگاهي بعد از شناسايي و جمع آوري اطلاعات از همسايگان يك نفر از سارقان را دستگير و مقاديري از اجناس سرقت شده منزل فردوسي پور در منزلش كشف شد.
رئيس آگاهي تهران بزرگ خاطرنشان كرد:بدنبال دستگیری این سارق تحقيقات گسترده در خصوص اين پرونده در جريان بود كه دو سارق ديگر نيز دستگير شدند.
لازم به ذکر است چندی پیش بود که پس از نزدیک به دو ماه تلاش ماموران دایره مبارزه با سرقت آگاهی تهران یکی از سارقان منزل عادل فردوسی پور مجری برنامه نود که در یک عصر دوشنبه منزلش را تنها ساعتی قبل از آغاز برنامه اش خالی کرده بودند را دستگیر کردند.
این سارقین که از خالی بودن منزل فردوسی پور در آن ساعات آگاهی داشتند با ورود به منزل او و سرقت لوازم منزل و همچنین لپ تاپ شخصی این مجری برجسته سیما ضرری نزدیک به 100 میلیون تومان به او زده بودند 3 نفر هستند . با بازداشت یکی از این سه سارق تحقیقات برای بازداشت دو همدست متواری او ادامه داشت که نهایتا هر سه نفر دستگیر شدند.
فردوسی پور در دو ماه گذشته با مشکلات بسیاری چون سرقت لوازم منزل ، تهدید به تعطیلی برنامه و درگیری لفظی با مدیران سازمان ورزش و فدراسیون فوتبال روبرو شده بود . اتفاقاتی که او را باری دیگر به محبوب ترین چهره ورزشی سیما بدل کرد.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
اونایی که صدای گیرنده خود را می بندند فشار خون دارند
سعی خواهیم کرد برنامه ای متفاوت بسازیم که از 90 هم بهتر باشه ما حتی در برنامه لیگ یک هم نخواستیم دنباله رو 90 باشیم و خیلی سعی کردیم که متفاوت باشیم
ساعت یک روز جمعه با آقای یوسفی قرار ملاقات داشتیم که یک ساعت و نیمی مصاحبه ما طول کشید و کبابی که پیمان یوسفی گرفته بود که بعد از مصاحبه با خانواده میل کنند دیگه سرد شده بود به هر حال از او تشکر کردیم و قول گرفتیم پیمان یوسفی در سال جدید موجی را ایجاد کنه که خودش گفت بنویسید موج مثبت
1-آقای پیمان یوسفی فوتبال را تعریف کنید؟
فوتبال یک هنر ورزش و صنعت کاملا محبوب و فراگیر و مشهور در دنیا است
2-اولین گزارشی که انجام دادید بین کدام تیمها بود؟
فینال جوانان کوپا آمریکا بین کلمبیا و آرژانتین بود که قبلا ظبط شده بود
3-آیا هنگامی که برای اولین بار گزارش می کردید استرس خاصی داشتید؟
نه چون مراحل ابتدایی را گذرانده بودم تا به مرحله ضط رسیده بودم و طبیعتا فضا برایم دیگر سنگین نبود
یادم می یاد 70 نفر برای گزارشگری ثبت نام کرده بودند و نهایتا 2 نفر انتخاب شدیم که ما دو نفر با آقای سروش خدمت مدیر شبکه رفتیم که اون یک نفر روبروی مدیر شبکه اصلا نتونست صحبت کنه و وقتی اومدیم بیرون آقای سروش به اون آقا گفت :پسر خوب چرا نتونستی صحبت کنی چرا مثل آقای یوسفی نرفتی تو دل کار و گویا مدیر شبکه به آقای سروش گفته بود که این آقا وقتی نتونست جلوی من صحبت کنه هنگام ضبط می خواد چکار کنه که دیگه اون آقا انتخاب نشد
یادمه اوایل وقتی می خواستم برم تست قرص پراپانولل می خوردم آخه یکی از دوستام که پزشک بود می گفت که برای جلوگیری از استرس خوبه
البته شاید خاصیتی هم نداشته باشه ولی یک تلقین بود که در آرامش من تاثیر داشت
4-آقای یوسفی در منزل هم برای خودتون گزارش می کردید؟
بله به علت اینکه عزم خودمو جزم کرده بودم که گزارشگر بشم برای خودم گزارش می کردم یادم می یاد فینال جام حذفی باشگاههای ایتالیا را ر ای خود ضبط کردم و بار ها اون گزارش رو گوش می دادم تا ببینم اصلا تو این کار موفق میشم
5- امکان داشت گزارشگر والیبال بشید؟
خیر از همون اول دوست داشتم گزارشگر فوتبال بشم و از رویاهای کودکی من بود یادمه بچه که بودم ژستهای آقایان وارث و شفیع در کنار زمین را تمرین می کردم و حالا برام جالبه که به رویاهای کودکیم رسیدم و تونستم که گزارشگر فوتبال بشم
6-آقای یوسفی بدون تعارف علاقه به فوتبال بدون دلبستگی به تیم خاصی امکان نداره. ما هم انتظار نداریم به ما بگویید که طرفدار کدام تیم هستید ؟ این مساله را چگونه با خود تمرین کردید که در گزارشهاتون تاثیر نداشته باشه
یک نکته افتخار آمیز من همین مساله است تمرین نکردم و فقط به خاطر اون تریبون که متعلق به همه است طوری رفتار کردم که بدون طرفداری گزارش کنم
البته براتون یه خاطره تعریف کنم که برای اولین بار که بازی پرسپولیس –استقلال رو گزارش می کردم همه می خواستند بدونند من که اولین گزارش و می کنم آبی هستم یا قرمز ؟ وقتی بازی تموم شد یکی از همکاران که پرسپولیس دو آتیشه بود به من گفت :ای آقا این چه گزارشی بود و من ترسیدم و گفتم مگه چی شده که دوستمون گفت چرا گفتی نیمی از ورزشگاه خوشحال شد و دفعه بعد گفتی نیم دیگری از ورزشگاه خوشحال شد مگه نمی دونی پرسپولیسها از استقلالیها بیشترند باید میگفتی پرسپولیسیها بیشترند که من گفتم بابا لفظی بوده و هیچ عمدی در کار نبوده یا یکی دیگه از دوستان که بر عکس نظر دوست قبلی بود می گفت چرا هنگام تعویض بازیکنان استقلال نگفتی خسته نباشی ولی هنگام تعویض بازیکن پرسپولیس گفتی خسته نباشی
به هر حال گله ها در نزد دو آتیشه ها وجود داره
7-به نظر شما اینکه شما در برنامه های مختلف مجری هستید و دوستانتون گزارشگر و در بازیهای بعدی جایتان را عوض می کنید در نظر بیننده اثر نامطلوب نداره ؟ به نظر ما این رویه که شما در پیش گرفتید مناسب نیست .یعنی گزارشگر فقط باید گزارش کنه ....
اعتقاد ندارم چون موضوع فوتباله فرقی نمی کنه حالا یه روز شما تو ورزشگاه باشی یه روز هم تو استودیو باشی یادمه وقتی می خواستیم استخدام بشیم به ما می گفتند شما باید در همه زمینه ها مانند والیبال هم بتونید گزارش کنید و این یک مورد کارشناسی اون موقع صدا و سیما بود
البته اگه شما در زمینه های دیگه بخواهید فعالیت کنید قبول دارم مانند برنامه رخصت که فکر کنم اثر خوبی نداشت ولی من به این جمعبندی نرسیدم که گزارشگر با مجری جدا باشه
به نظر من قبول دارم که اگه بیام در مورد ژیمناستیک صحبت کنم قبول دارم که اثر خوبی نداره قبول دارم که اگه فوتبالی هستی باید فوتبالی بمونی
8-میگن هر کی در رادیو باشه نباید چهره اش برای مردم شناخته بشه به نظر شما اگه چهره شما برای مردم شناخته شده نبود بهتر بود یا فرقی نداشت؟
حالا که شناختند باید چکار کنیم به نظر شما الان که همه ما رو میشناسند باید ما رو بندازید دور(با خنده) البته تو دنیا رسمه که وقتی گزارشگر داره گزارش می کنه تصویرش هم در گوشه تصویر قرار داره البته این هم دو تا ایده است که بعضی ها مپل شما میگن بیننده باید همیشه در انتظار دیدن تصویر گزارشگر باشه و برای بعضیها هم این موضوع اهمیت چندانی نداره
9-چرا از جایگاهی که شبکه zdf در ورزشگاه آزادی ایجاد کرد برای برنامه فوتبال برتر استفاده نمی کنید؟
والله ما هم موافقیم که از این جایگاه استفاده کنیم و نزدیک زمین و در هیجان بازی باشیم ولی گویا دوستان میگن مشکلات فنی وجود داره البته اگه از اون فضا استفاده بشه خیلی خوبه و بطور مثال اگه بشه فوتبال برتر را در اونجا اجرا کنیم خیلی خوب میشه که البته باید حرفهای دوستان را هم شنید ولی تو این قضیه با شما موافقم
10-اگه بشنوید بعضیها هنگام گزارش پیمان یوسفی صدای گیرنده خود را می بنندد اولین جمله ای که پیش خود بیان می کنید چیست؟
البته این حدس رو میتونم بزنم که بعضیها از گزارش من خوششون نیاد
از پیمان یوسفی پرسیدیم که مثلا اگه کسی بگه آخ بازم پیمان یوسفی می خواد این بازی رو گزارش کنه خدا به دادمون برسه جه احساسی داری؟
والله ناراحت میشم که
اینو بشنوم ولی نهایت سعی خودمو دارم که مخاطب را راضی کنم ولی میدونم اگه بهترین گزارش را هم بکنم میدونم بعضیها ناراضی هستند ولی باز هم تلاش خودمو می کنم که اکثرا راضی باشم
11-آقای یوسفی فوتبال بدون گزارش مثل .......
والله مثل غذای بی نمک
پس آقای یوسفی اونایی که صدای گیرنده خود رو می بندند از غذای بی نمک خوششون می یاد ؟
فکر کنم اونا فشار خون دارند (با خنده) و نمی تونند نمک بخورند
12-آقای یوسفی یکی از ایرادهای گزارشگرهای ما اینه که می خوان همه چیزی رو که میبینند بیان کنند در حالی که بیننده داره میبینه نظرتون چیه؟
قبول دارم منم اوایل کار یکی از ایرادهایی که از گزارشگران می گرفتم همین مورد بود و خودم سعی می کنم که در بعضی از زمانهای بازی سکوت کنم که بیننده راحت بتونه بازی رو ببینه به طور مثال حرکت تورس در بازی لیورپول ورئال مادرید اصلا نیاز به حرفی نداشت و حرکت به قدری زیبا بود که خودش با بیننده حرف می زد خیلی سعی می کنم که این سکوت را معنی دار کنم که اگر امکانات صدابرداری ما هم بهتر بشه گزارشهای ما جذابتر خواهد شد
13-حتما می دونید اولین فیلمها به صورت صامت بود آیا فوتبالی که اولین بار در تلوزیون نمایش داده شد هم صامت بود یا با گزارش همراه بود؟
پیمان یوسفی یک کم فکر می کنه و میگه آره اولین فوتبالهایی که از تلوزیون پخش میشده صامت بوده
14- اولین گزارشگر فوتبال در دنیا را می شناسید؟ می دونید در چند سالگی اولین گزارش خود را انجام داد و در چند سالگی گزارشگری را کنار گذاشت؟
پیمان یوسفی گفت که سوالات سخت می پرسید و گفت واقعا نمی دونم
15-چرا پیمان یوسفی جاه طلب نیست ؟ چرا پیمان یوسفی در این مدت موجی را براه ننداخته ؟ واسه خودش مخالف نداره؟ هیچکس هم تا کنون در رسانه ای از او انتقاد نکرده ؟
البته به علت روحیات درونی منه من دوست دارم همه را داشته باشم دوست ندارم کسی از دست من ناراحت باشه
اینو قبول دارم که جاه طلب نیستم و شاید این خوب نباشه من اگه کسی از من جلوتر باشه ناراحت نمی شم ولی سعی می کنم پیشرفت کنم
16- آقای یوسفی عزیز شما با آقایان عادل و مزدک و البته آقای خیابانی دوستید ولی این انتقاد بر شما وارده همیشه در بین خودتون هم این نکته را پذیرفتید که عادل اوله چرا واسه عادل فردوسی پور خطری ندارید؟ او هیچگاه از طرف شما احساس خطر نمی کنه واین نه برای شما خوبه و نه برای خود عادل فردوسی پور ..
بدون تعارف اگه در سال جدید به شما بگن برنامه ای می خواهیم با ماهیت برنامه 90 بسازیم و شما باید تهیه کنندگی آن را به عهده بگیرید آیا با این تفکر که بهتر از 90 باشین قبول می کنید یا از همون اول برنامه ای میسازید که پشت سر 90 حرکت کنه؟
والله شاید نظر سازمان این باشه در حال حاضر که بطور مثال برنامه ای به نام 90 ایجاد شده و عادل فردوسی پور هم بر اساس لیاقتها یش به جایگاهی دست پیدا کرده و ما میتونیم پیامها را در همین برنامه به بیننده ها منتقل کنیم دیگه نیاز به برنامه دیگه ای نیست و لزومی نبینند که برنامه ای رقیب برای 90 درست بشه به طور مثال ما برنامه لیگ یک را در شبکه 3 نتونستیم اجرا کنیم و این برنامه در شبکه جام جم نمایش داده میشه که البته فکر کنم که در داخل هم بیننده فراوانی داشته باشیم و اینو بگم که درسته بازیکنان و مربیان برتر در لیگ برتر هستند ولی لیگ یک هم جذابیتهایی داره که لیگ برتر فاقد اون می باشد
سعی خواهیم کرد برنامه ای متفاوت بسازیم که از 90 هم بهتر باشه ما حتی در برنامه لیگ یک هم نخواستیم دنباله رو 90 باشیم و خیلی سعی کردیم که متفاوت باشیم ولی در شبکه جام جم ما نمی تونیم به راحتی مشکلات بهداشتی ورزشگاه یا چمن نامناسب را نمایش دهیم چون این برنامه در خارج از کشور پخش میشه و نمی تونیم مثل برنامه 90 به راحتی همه مسائل را نمایش دهیم و...
"به هر حال عادل یکی یکدونه صدا وسیما ست"
ما اینجا ایده ای به آقای یوسفی پیشنهاد دادیم که از ورزشی نویسها به خصوص سردبیر ها در برنامه لیگ یک استفاده کنید که آقای یوسفی بسیار استقبال کردند و گفتند در برنامه های بعدی اینکار راخواهیم کرد
17-فرق بین گزارشگر فوتبال با داور فوتبال چیه؟
فرقش اینه که ما از داوران یاد می گیریم و آفساید خوب یاد گرفتیم البه در گزارشهایم به طور کامل اظهار نظر نمی کنم تا کارشناسهای داوری
18-اگه بازیکن بودید و توی بازی مهم مثل دربی یه گل می زدید پیرهن خود را در می آوردید؟
فکر می کنم آره منم اینکارو انجام می دادم تو اون شرایط که یه پاس سالم به اندازه دو گل می ارزه خالا اگه گل بزنم که دیگه خیلی کار بزرگی کردم و حتما پیرهنمو در می آوردم
19-اگه تو این مصاحبه کاریکاتور شما هم کار بشه ناراحت میشید؟و دیگه جواب تلفن ما رو نمی دید؟
نه اصلا چون دوست ندارم کسی از من ناراحت باشه در ضمن کاریکاتور ارزشمنده و برای بیننده جالب الان که کاریکاتورهای آدمهای معروف دنیا داره کار میشه و در رسانه ها هم جایگاه خودشو داره نه به هیچ وجه از کاریکاتور ناراحت نمی شم
20-همیشه تو بازیهای محلی البته تو بعضی جاها یکی از بچه ها می رفت بالای درخت و گزارش می کرد آیا شما تجربه گزارش کردن از بالای درختو دارید؟
نه واقعا نه خاطره گزارش بالای درختو ندارم
ولی براتون یک خاطره تعریف کنم
یه نفر از اقوام یه بار با دید از بالا به پایین از من پرسید آقا برای گزارشهایی که میکنی چند می گیری ؟ که به ایشون گفتم فلان قدر که گفت : ای بابا بیا پیش خودم بشین اختصاصی گزارش کن من صدای تلوزیونو میبندم و به تو گوش میدم بیشتر بهت می دم...
21-آقای یوسفی این تکیه کلام "گو اینکه " چگونه تو گزارشتون بوجود اومد؟
والله زیاد دقت نکردم ولی "نشون به اون نشون " تکیه کلام من هست که یک بار هم عادل در گزارشش گفته بود به قول آقای یوسفی "نشون به اون نشون" ولی تا حالا به "گو اینکه " توجه نکرده بودم حالا که شما گفتید حتما دقت می کنم ولی اگه زیاد تکرار بشه برای بیننده آزار دهنده میشه ولی معتقدم که باید ما گزارشگر ها باید هر کدام یک سبک خاص داشته باشیم
22-آقای یوسفی با گزارشگر های خارجی ارتباط دارید؟
والله نه فقط با چند تا از گزارشگرهای شبکه الجزیره را از نزدیک برخورد داشتم ولی نه با هم ارتباط نداریم و اینو یک ضعف می دانم
23-آقای یوسفی برای گزارش یک بازی چند ساعت به مطالعه قبل از بازی می پردازید ؟
بله حتما قبل از بازی برای گزارشهای خاص حداقل 7و 8 ساعت تو اینترنت به دنبال اطلاعات می گردیم تا از همه جوانب با اطلاع باشیم
به طور مثال برای بازی های قدیمی که در نوروز پخش میشه به دنبال اطلاعات آنها هم می گردیم به طور مثال به دنبال اطلاعاتی برای گزارش بازی برزیل و فرانسه میگشتم که مثلا الان سوکراتس چکار میکنه یا زیکو در کجا مربیگزی میکنه به هر خال باید از نظر اطلاعات قبل از بازی کامل باشیم البته بعضی از بازیها هم اجازه به بیان اطلاعات جانبی را به گزارشگر نمی ده انقدر بازی حساسه که فقط به گزارش می پردازیم
Ronaldinho80
02-04-2009, 18:25
دیشب هم نود یکی از شبهای پر حاشیه ی خودشو سپری کرد .
خداییش حاج رضایی بدجوری آقایون فدراسیون رو برد زیر سوال .:41:
حاج رضايى از خط قرمز رد شد
بر طبق آموزه هاى مدرن شفافيت راه رستگارى است، اگر غير از اين گفته يا عمل شود به دورويى تعبير مى شود.اميرحاج رضايى در برنامه اخير نود قاطعانه و شفاف به تحليل وضعيت فوتبال كشور پرداخت و ملاحظات راكنار گذاشت.او در پاسخ به سؤالات فردوسى پور اذعان داشت كه پاسخ سؤالات شما را دارم اما اجازه بدهيد پايم را روى خط قرمزها نگذارم! هرچند او با اشارات شفاف و آشكارش همگان را كاملاً متوجه موضوع كرد. آنجا كه صحبت از عكس گرفتن مسئولينى مى كرد كه براى عكس گرفتن با كلمنته روى پلكان هواپيما از هم سبقت مى گرفتند و امروز و در روز باخت خبرى از آنان نيست... اگر اين شفافيت نهادينه شود بسيارى از مشكلات خود به خود حل مى شود.
صراحت؛ حلقه گمشده جلسات نقد و بررسي
آخرين جلسه بررسي دلايل ناكامي فوتبال ايران، همان برنامه نودي بود كه چهارشنبه شب به شكل خارج از نوبت روي آنتن رفت و اتفاقا با استقبال سه ميليوني مردم مواجه شد. حقيقتا در اين مجموعه چه ديديم و چقدر ميتوانيم نسبت به نتايج چنين برنامهاي در آتيه فوتبال ايران اميدوار باشيم؟ نوشته حاضر به نقد نظريات ارائه شده در برنامه فوق پرداخته است.
1-تكرار، تكرار، تكرار. آنچه در حوزه «بررسي علل شكستهاي فوتبال ايران» ميگذرد، چيزي بيشتر از چرخيدن جماعت منتقد در پيله بيهوده خودشان نيست. اصلا به خاطر همين ناكارآمدي و بيفايدگي جلسات نقد و بررسي است كه اينگونه نشستها مدام تكرار ميشوند؛ حال آنكه اگر قرار بود اين قسم همايشها نتيجه داشته باشند، اصولا در هر يكي، دو دهه نبايد بيشتر از يكبار شاهد وقوع چنين اتفاقي ميبوديم. وقتي در شرايط كنوني هر سال شاهد به راه افتادن مكرر جلسات يافتن علل شكستها هستيم، يعني داريم بيراهه ميرويم و اين كنفرانسها، يكسره بيحاصل است.
2 - آخرين جلسه بررسي دلايل ناكامي فوتبال ايران، همان برنامه نودي بود كه چهارشنبه شب به شكل خارج از نوبت روي آنتن رفت و اتفاقا با استقبال سه ميليوني مردم مواجه شد. حقيقتا در اين مجموعه چه ديديم و چقدر ميتوانيم نسبت به نتايج چنين برنامهاي در آتيه فوتبال ايران اميدوار باشيم؟ امير حاج رضايي را ميبينيم كه در ناآمادگي كامل به دعوت مجري نود لبيك گفته و اصولا هيچ حرفي براي گفتن ندارد. جلال چراغپور را رويت ميكنيم كه نوع چيدمان علي دايي و بازي تيمملي با يك مهاجم را «مشكل ساختاري» فوتبال ايران قلمداد ميكند(!) و به همين دليل، آينده روشني را هم براي مربيان بعدي در ذهنش ندارد و البته توجهمان به استاد علي كفاشيان جلب ميشود كه ملتمسانه از عادل فردوسيپور تمنا ميكند كه «افتضاح» تيمملي را با توجيه كودكانه «فوتبال برد و باخت دارد»، توجيه كند! اين چه محفلي است و از دل آن چه بيرون خواهد آمد؟!
3 - اصولا مشكل از نود و امثال آن نيست. به نظر ميرسد «صراحت»؛ حلقه مفقوده چنين جلساتي است. عمده منتقدان درگير در اين قبيل برنامهها، صرفا در سطح غوطه ميخورند و كاري به عمق و ريشهها ندارند. عذابآور است كه در هيچيك از نشستهاي نقد و بررسي، شاهد پرداختن به مسايل بنيادين نيستيم. اينكه «دايي چه كرده است» اهميت بيشتري دارد يا اينكه «چه كسي و چرا دايي را آورده است»؟ اين همان نكته هميشه ناديده گرفته شده است. در سالهاي پس از دادكان و برانكو، به عينه شاهد سير افولي فوتبال ملي كشور بودهايم و البته در چنين شرايطي لازم است كه تصميمسازان كلان ورزش ايران راجعبه اين شيب تند نزولي به مردم توضيح بدهند. اينكه چرا دادكان رفت تا يك فدراسيون ثروتمند موفق تبديل به يك فدراسيون شكست خورده فقير شود - مجموعهاي كه براي امرار معاش محتاج تبليغ ماكاروني است! - از همان دست ريشههايي است كه مغفول ميمانند و به واسطه ناديده گرفته شدنشان، شكستها دوباره و دوباره تكرار ميشوند.
4 - نميتوان مربي را ديد، اما مدير را نديد. مادام كه نقدها در حيطه شاخ و برگ منحصر بماند و با صراحت و شجاعت به اصل موضوعات رسيدگي نشود، آش همين آش و كاسه همين كاسه خواهد بود. بنابراين، دو راه بيشتر پيش پاي فوتبال ما نيست؛ يا واكاوي دقيق و جسورانه علل ناكاميها و يا لاپوشاني و تكرار مكرر اشتباهات پيشين. انتخاب شما چيست؟!
برنامهي«نود» در وقت اضافه
تلويزيون "90"هاي فرهنگي و سياسي را راهاندازي ميكند؟
برنامهي «نود» درحالي شب گذشته تا حدود ساعت 2و 30 دقيقهي بامداد ادامه يافت كه پخش شبكهي سه، يك ساعت به اين برنامه وقت اضافي داد تا بينندگان شاهد نخستين اظهارنظر محمد مايليكهن پس از انتصاب به سمت سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران باشند.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) برنامهي «نود» شب گذشته علاوه بر پرداخت به مسابقات ليگ برتر فوتبال ايران ، آخرين اتفاقات مربوط به تيم ملي فوتبال ايران را بررسي كرد. در حالي كه قرار بود مايلي كهن مهمان برنامه باشد ولي تا پايان وقت در نظرگرفته شده براي پخش برنامه(1و 30دقيقه بامداد) او به برنامه نيامد و فردوسيپوراعلام كرد كه با گرفتن وقت اضافه از پخش شبكهي سه،«نود» ادامه مييابد. او در طول برنامه مدام اعلام ميكرد كه با وجود خاموش بودن تلفن همراه مايليكهن، با توجه به توافقات انجام شده او در برنامه حضور مييابد. در نهايت مايليكهن در 40 دقيقهي پاياني برنامه حضور يافت.
گفتني است به طول انجاميدن برنامه «نود»تا پاسي از شب همچنين اختصاص وقت اضافه به اين برنامه اتفاق جديدي نيست، ولي اين اقدام درشب گذشته پس از اتفاقاتي كه چند ماه گذشته براي اين برنامه رخ داد نشاندهندهي حمايت مديران شبكهي سه از «نود» است.
از سوي ديگر تعداد پيامكهاي ارسالي براي اين برنامه( حدود 2 ميليون و 400پيام كوتاه در شب گذشته) نشاندهندهي آن است كه اگر به قالبهاي غيرنمايشي توجه كافي شود و برنامههاي در خور توجهي ارايه شود، ميتوان مخاطب را حتي تا ديروقت به رسانهي ملي جذب كرد.
اميد است وعدهي 90 هاي فرهنگي و سياسي تلويزيون نيز كه سال گذشته از سوي رييس صداوسيما مطرح شده بود در سال 88 محقق شود.
منبع ([Only registered and activated users can see links] QLwRXJi9iXwEVG21DCgg6C0JUej4SQ3sGUQgTGypSdS1tFA==&news_id=3204122)
من موندم چرا دیشب عادل خیلی مسلط نبود؟ چند بار از مايلي رو دست خورد, در حالي كه اصلا كارنامه قابل دفاعي نداشت! ديشب عادل خيلي گیج ميزد....
همين سايبا هم مگه نتايجش خيلي درخشانه؟ بعد از اون گریه معروفش بشت سر هم باخت آورده.......................! خدا خودش عاقبتمونو بخير كنه!
Hassan_Bar3lona
07-04-2009, 20:59
منصور ابراهیمزاده از مجری برنامه نود شدیدا دلخور است. دلیل این ناراحتی نیز واضح به نظر میرسد چون فردوسیپور در برنامه دوشنبه شب ابراهیمزاده را مربی خواند که حاضر است با هرکسی کار کند.
سرمربی ذوبآهن تصریح کرد: «واقعا دلخورم. از آقای فردوسیپور که داعیه اخلاق و انتقادپذیری دارد تعجب میکنم و ابراز تاسف میکنم که اینگونه درباره من صحبت کرد. ادبیات او اصلا درست نبود. حرفهایش درباره من واقعا زننده بود. واقعا متاسفم.»
وی ادامه داد: «چرا فردوسیپور طور دیگری حرف نزد؟ طوری که با آبروی من بازی نشود. فردوسیپور باید از خودش بپرسد که چرا همه مربیان دوست دارند با من کار کننداما او به صورت زنندهای درباره من حرف زد. او هر مربی را که خودش دوست داشته باشد مطرح میکند و هر مربی را که مورد علاقهاش نباشد اینگونه دست به تخریبش میزند.»
ابراهیمزاده تاکید کرد: «آقای فردوسیپور! شما که با کربکندی رابطه دوستانهای دارید بروید از او بپرسید چرا در برخی موارد تمرینات را به من میسپرد. آنقدر ناراحتم که دوست ندارم فعلا به هیچ چیز جز ذوبآهن فکر کنم. وقتی در برنامهای مثل نود در موردم اینطور قضاوت شد واقعا برای شرایط فرهنگی این فوتبال تاسف خوردم.»
سرمربی ذوبآهن در واکنش به پیشنهاد مایلیکهن مبنی بر دستیاری تیم ملی تصریح کرد: «مایلیکهن مربی باشخصیت و دوستداشتنی است اما رسما از من دعوت نکرده است. من هم فعلا به تیم ملی فکر نمیکنم و نمیخواهم تمرکزم را از دست بدهم. ذوبآهن را قهرمان لیگ برتر میکنم و بعد درباره تیم ملی در فضایی دوستانه و آرام با مایلیکهن حرف میزنم.»
پشت پرده حضور مربي تيم ملي در برنامه تلويزيوني
مايلي نمي خواست نودبرود
اگرچه محمد مایلی کهن بعد از انتصاب به عنوان سرمربی تیم ملی ایران طی صحبتی با عادل فردوسی پور به او قول مساعد داد تا در برنامه نود شرکت کند اما دقایقی بعد از قول خود پشیمان شد تا در تماس های بعدی دست اندر کاران نود تلفن همراه مایلی کهن خاموش باشد. این مسئله سبب شد تا عادل فردوسی پور که ابتدا روی حضور مایلی کهن در برنامه اش حساب کرده بود از مهدی تاج بخواهد در تماسی با مایلی کهن او را راضی کند در برنامه نود شرکت کند. تاج با منزل مایلی کهن تماس گرفت اما ابتدا خانواده وی پاسخ دادند که مایلی کهن خواب است اما بالاخره تاج موفق شد با وئ صحبت کند و در نهایت محمد مایلی کهن را به برنامه نود بکشاند. از قرار سرمربی تازه وارد تیم ملی مایل نبود در مواجهه با عادل فردوسی پور از فیلتر مجری زیرک برنامه نود عبور کند اما در نهایت مجبور شد به این اتفاق تن دهد
وقتي كه عادل در اجراي ماموريت كم ميآورد!
نود اقدام به پخش مصاحبه مونتاژ شده جهت عصبي نمودن مايليكهن كرد، اما او با خونسردي سيما را در ناكامي تيم ملي يكي از مقصرين اصلي خواندكه با سانسور انتقادات كارشناسي، راه را براي اصلاح اشكالات تيم ملي سد كرد سپس از فردوسيپور خواست تحت تأثير دستوراتي كه از خارج از استوديو به وي داده ميشود، قرار نگيرد با وجود آن كه محبوبيت عادل فردوسيپور، تهيهكننده و مجري برنامه نود به دليل حملات شديد و ناجوانمردانه مديران سازمان تربيت بدني به وي در دو ماه قبل، تقويت شده بود، عملكرد غيرحرفهاي و غيراخلاقي وي در برنامه دو شب گذشته عليه محمد مايليكهن، سرمربي جديد تيم ملي فوتبال موجب كاهش اعتبار وي شد. ، فردوسيپور كه از ابتداي برنامه اش مرتب ابراز اميدواري ميكرد مايليكهن كه ساعت 10:15 دقيقه به سمت سرمربيگري تيم ملي منصوب شده بود در اين برنامه شركت كند، ابتدا تاج نائب رئيس فدراسيون فوتبال را به عنوان مهمان برنامه دعوت كرد و توانست با نمايش مستند تناقضهاي مصاحبههاي مقامهاي فدراسيون، ثابت كند فدراسيون در بركناري دايي و انتخاب سرمربي جديد توسط كميته نمايشي تيمهاي ملي، استقلال نداشته است. قبل از پخش بخش دوم برنامه نود راجع به تيم ملي كه به مصاحبه زنده با محمد مايليكهن اختصاص داشت، فردوسيپور اقدام به پخش مصاحبه مونتاژ شده اظهارات عصبي شفيعزاده، مديرعامل باشگاه استقلال اهواز و پيوند آن با اظهارات مايليكهن كه هيچ ارتباطي با تيم ملي نداشت، در جهت عصبي نمودن مايليكهن اقدام كرد، اما مايليكهن با خونسردي در ابتداي برنامه، صداوسيما را در ناكامي تيم ملي يكي از مقصرين اصلي قلمداد كرد كه با سانسور كليه انتقادات كارشناسي، راه را براي اصلاح اشكالات تيم ملي سد كرد. مايليكهن سپس با استناد به سابقه برخورد برنامه نود با وي، از اين كه پس از 7 پيروزي پياپي به اين برنامه دعوت نشده و اكنون مصاحبهاش پس از باخت به استقلال اهواز پخش ميشود، آمادگي خود را براي پذيرش انتقادها اعلام كرد و از فردوسيپور خواست تحت تأثير اتفاقات و دستوراتي كه از خارج از استوديو به وي داده ميشود، قرار نگيرد. سپس فردوسيپور با اظهار اين كه مايليكهن پيكان را به دسته دوم برد، با تيم ملي در مقدماتي جام جهاني 98 به قطر باخت و در فولاد و تيم ملي اميد هم ناموفق بود، از وي پرسيد كه آيا از نظر مردم در شرايط فعلي محبوب است؟ مايليكهن با اشاره به اين كه رسانهها ميتوانند فرد را ترور شخصيت كرده و در افكار عمومي نامحبوب، كنند گفت: زماني كه تنها دو ماه مربي تيم پيكان بوده و قبل و بعد از او در آن فصل مربيان ديگري بودهاند و او بهتر از آنها نتيجه گرفته است، چگونه عامل سقوط تيم به دسته دوم معرفي ميشود؟ سپس مايليكهن با اشاره به نتايج تيم ملي اميد اظهار كرد، نسبت به دو مربي خارجي قبلي تيم ملي اميد، عملكرد بهتري داشته و بازيكناني چون آرش برهاني را كشف كرده و به دليل عدم همكاري باشگاهها و مرگ ناگهاني برادر ستاره تيم ملي، نتوانست در حد انتظار ظاهر شود. مايليكهن همچنين با اشاره به اعلام تيم وي در دوره 98-96 به عنوان بهترين تيم ملي فوتبال ايران در تاريخ فوتبال، از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا از فردوسيپور درخواست كرد انتخاب بهترين تيم ملي را به نظرسنجي مردم بگذارد كه در اين بخش فردوسيپور كه مكرراً صحبتهاي مايليكهن را قطع ميكرد و بارها به شكستهاي او در گذشته استناد كرده بود گفت: گذشته چه ربطي به الان دارد؟ در يك بخش ديگر برنامه، فردوسيپور با اشاره به مصاحبه مايليكهن با خبرگزاري مهر، به تناقض آن با اظهارات تاج اشاره كرد كه مايليكهن بارها به تحريف اين مصاحبه از سوي فردوسيپور در برنامه گذشته اشاره كرد و خواستار نمايش متن مصاحبه براي مردم شد كه مجري برنامه اظهار كرد، عوامل برنامه مشغول جستجوي آن مصاحبه در اينترنت هستند! در بخشهاي پاياني برنامه، مايليكهن با اشاره به حملات مكرر فردوسيپور اين را ناشي از برنامههاي ديگران دانست و گفت: با شما اختلاف نظر زيادي ندارم اما فردوسيپور كه ظاهراً كنترل خود را از دست داده بود، صراحتاً اظهار كرد كه من با شما اختلاف زيادي دارم. در اين حال يك كارشناس ارتباطات اظهار كرد: برخلاف انتظارات قبلي از مايليكهن كه وي در برابر انتقادات زود عصبي شده و كنترل خود را از دست ميدهد، او در برنامه ديشب با كمال خونسردي در برابر شگردهاي فردوسيپور ظاهر شد و وي را وادار كرد بياساس بودن اظهاراتش را بپذيرد و در مقابل توانست با استفاده از شيوههاي فردوسيپور در به هم زدن تمركز فرد مصاحبهشونده، با استفاده از نقاط ضعف برنامه، تمركز وي را به هم بزند و در مجموع اعتبار و محبوبيت فردوسيپور كه پس از حملات ناشينانه فدراسيون فوتبال و سازمان تربيتبدني در سال گذشته به وي افزايش چشمگيري يافته بود در برنامه ديشب آسيب جدي ديد.
منبع ([Only registered and activated users can see links] YR0cYeCBrNiMU&news_id=3208104)
کارت زرد مجلس به عادل فردوسی پور
هورا اسپرت : کمیته تربیت بدنی مجلس شورای اسلامی به رفتار عادل فردوسی پور در برنامه تلویزیونی نود که با حضور سرمربی جدید تیم ملی روی آنتن رفت به شدت اعتراض کرد.
اعضای کمیته تربیت بدنی مجلس ضمن حمایت از مایلی کهن به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشورمان، به مصاحبه انتقادآمیز مجری برنامه تلویزیونی 90 با وی اعتراض کردند.
این کمیته اعلام کرده است : " عادل فردوسی پور حق نقد این مربی ارزشی نظام جمهوری اسلامی را نداشته است و در صورت ادامه این روند بایستی پاسخگوی نوع رفتار خود باشد. در صورت نیاز نیز مسئولان صدا وسیما باید در مقابل نمایندگان توضیحاتی درباره عملکرد برنامه 90 ارائه دهند ."
این برای اولین بار نیست که مسوولان اجرایی کشور به نحوه اجرایی برنامه 90 اعتراض دارند، باید دید با توجه به اولتیماتوم نمایندگان مجلس شورای اسلامی مدیران شبکه سوم سیما در اجرای این برنامه تغییرات لازم را به جا می آورند یا همچنان عادل فردوسی پور به یکه تازی در این عرصه ادامه می دهد ؟
عادل دل مایلیکهن را شکست. نامردی کرد
نتیجه اش این که کلی سوتی داد. اسپانیا و آلمان را با هم قاطی کرد. مایلیکهن مربی محبوب ما هم نیست. ولی زمان، زمان تبریک گفتن به او بود. باید در خوشحالیاش شریک میشدیم.
شادی روی صورت مایلیکهن ماسید
بزرگترین اشتباه عادل
([Only registered and activated users can see links])
1- این اولین اشتباه بزرگ عادل فردوسی پور بود در همه آن سالهایی که برنامهاش را با علاقه تماشا میکردیم.
وقتی محمد مایلیکهن, خوشحال و خرم و خندان, مست از نشستن شاهین اقبال بر شانههایش، بلند شد و آمد استودیوی برنامه نود و فردوسیپور انگار که بخواهد به خاطر این شادی مجازاتش کند؛ تصمیم گرفت حالش را بگیرد.
2- تا پیش از این برنامه 90 این هفته, همانی بود که انتظارش را داشتیم. با صحنههایی که نشانه و شاهدی بر دنیای امروز ما بود. با مدیر آمبولانسی که وقتی ابومسلم زنگ زد، آژیر آمبولانساش را در ورزشگاه روشن کرد، و یکی از مسئولان تیم که پرید تیمش را تشویق کند و در چمن زمین خورد, و حرفهای از کنترل خارج شده فیروز کریمی که گفت اگر بازیکنش کسی را کتک زده و طرف خبرنگار نبوده، حق داشته و تازه تشویقش هم میکند. بعد هم که سخنگوی فدراسیون در برنامه حاضر شد و فردوسیپور مثل همیشه کوشید تا تناقضهای حرفها و پیچیدگیهای حرفهای و رفتاری طرف را رو کند. تا این جا برنامه همانی بود که انتظارش را داشتیم. که در تمام این سالها به آن دل سپرده بودیم. آینهای برای جامعهمان و مثل همیشه یک ترازوی دقیق و حساس برای نقد.
3- مشکل اما همان طور که گفتم، وقتی بود که محمد مایلیکهن, سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران جلوی دوربین فردوسیپور نشست. فردوسیپور البته اشتباه نکرده بود. انتخاب مایلیکهن به عنوان سرمربی تیم، برای بسیاری از هواداران تیم ملی ایران ناامیدکننده بود. انتظارش را نداشتند و یک بازگشت به عقب به حساب میآمد. و از این به بعد بود که فردوسیپور با تکیه بر پشتوانه مردمیاش کوشید تا مایلیکهن را تحقیرش کند. شادیش را ندید، یا کوشید در میانه این شادی کودکانه از او حرف بکشد. که به گوشش برساند که ملت از انتخابش خشنود نیستند. که لایق این مقام نیست. و خوشحالی، عین برف دم عید از صورت مایلیکهن شسته و روبیده شد. غبار غم بر صورتش نشست و تلاش کرد از خودش دفاع کند. پس گفتگویی آغاز شد که هیچ کدام از دو طرف بحث، حالت متعادلی نداشتند. حال شان خوب نبود. پرت و پلا زیاد گفتند. فردوسیپور سؤالی را که باید از رؤسای فدراسیون میپرسید، با مایلیکهن بیچاره مطرح کرد. گفت میداند چرا انتخاب شده، و این که مردم این را نمیخواهند.
4- عادل فردوسیپور و برنامهاش این روزها برای ما خیلی مهم اند. پنجرهای باز و بی تعارف با جهان ما و جامعه ما. صادق و صمیمی و البته دراماتیک. پس حق چنین اشتباههای فاحشی را ندارد. نباید با تکیه بر این اقبال عمومی و توجه نخبگان, از تریبونش برای آزار دادن یک نفر استفاده کند. به این سادگی نباید حرام شود.
5- من به این چیزها اعتقاد دارم. عادل دل مایلیکهن را شکست. نامردی کرد. نتیجه اش این که کلی سوتی داد. اسپانیا و آلمان را با هم قاطی کرد. مایلیکهن مربی محبوب ما هم نیست. ولی زمان، زمان تبریک گفتن به او بود. باید در خوشحالیاش شریک میشدیم. این سؤالها باید از مسئولان فدراسیونی میشد که هر دقیقه حرفی میزنند و دلیل وجودیشان معلوم نیست. برای عادل همان یک سؤال از سرمربی جدید تیم ملی بس بود: آیا انتخاب شما به عنوان سرمربی تیم، تنها توسط فدراسیون بوده؟ تا مایلیکهن پاسخ بدهد که نه فقط او، هیچ کدام از مربیهای قبلی تیم ملی هم این چنین انتخاب نشدهاند.
در پى انتقاد فردوسى پور از مايلى كهن
اعتراض مجلس به برنامه ۹۰
ايپنا - كميته تربيت بدنى مجلس شوراى اسلامى به گفت وگوى نقادانه عادل فردوسى پور در برنامه تلويزيونى ۹۰ اعتراض كرد. اعضاى كميته تربيت بدنى مجلس ضمن حمايت از مايلى كهن به عنوان سرمربى جديد تيم ملى فوتبال كشورمان، به مصاحبه انتقادآميز مجرى برنامه تلويزيونى ۹۰ با وى اعتراض كردند.
اين كميته اعلام كرده كه عادل فردوسى پور حق نقد اين مربى ارزشى نظام جمهورى اسلامى را نداشته و در صورت ادامه اين روند بايستى پاسخگوى نوع رفتار خود باشد. در صورت نياز نيز مسؤولان صدا و سيما بايد در مقابل نمايندگان توضيحاتى درباره عملكرد برنامه ۹۰ ارائه دهند.
رییس انحمن نویسندگان، خبرنگاران و عکاسان ورزشی ایران:
برنامه 90 باید بی طرف باشد
رییس انجمن ورزشی نویسان و عکاسان ورزشی گفت: "برنامه نود بی طرفی را در برخی موارد رعایت نمی کند و نسبت به برخی از تصمیمات در خصوص فوتبال فضاسازی می کند. این یک نگاه بی طرفانه نیست."
دکتر احمدی در گفتگو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهار داشت: "برخی اوقات برنامه نود نگاه منفی را به بینندگان القا می کند، در حالی که در برخی از موضوعات می شود مسایل را با دید منفی نشان نداد. وقتی علی دایی سرمربی تیم ملی شد در همان اولین جلسه ای که در برنامه نود حضور پیدا کرد مجری برنامه با طرح سوالاتی نگاه منفی خود را نسبت به این انتخاب به بیننده ها منتقل کرد. ما به گونه ای شاهد بودیم در برنامه اخیر هم چنین اتفاقی افتاد. به نظر می رسد برنامه نود از این انتخاب راضی نیست و سعی می کند این عدم رضایت را با طرح سوالاتی به بیننده تحمیل می کند."
وی با تاکید بر اینکه نگاه رسانه باید یک نگاه کارشناسی و بی طرفانه باشد عنوان کرد: "من ضعف کارشناسی را در برنامه نود می بینم و معتقدم برنامه ای مثل نود که به دلیل صحبت کردن راجع به فوتبال مخاطبان فراوانی دارد؛ باید وجه کارشناسی و تحلیلی خود را قوی کند و از طرح برخی از موضوعات که جنبه ژورنالیستی دارد و خیلی به عمق و محتوای مسایل توجه نمی کند پرهیز کند."
رییس انجمن ورزشی نویسان درخصوص تعداد بالای بینندگان این برنامه گفت: "برخی از افراد تعداد فراوان مخاطبان این برنامه را برمی گردانند به نوع برنامه ای که ارائه می کنند. در حالی که چون برنامه نود تنها برنامه خاص فوتبال است که در ساعت مناسبی از تلویزیون پخش می شود؛ می تواند مخاطبان انبوهی داشته باشد و در این بین سازندگان این برنامه نباید به خود اجازه بدهند هرگونه که فکر می کنند و تشخیص می دهند برنامه خود را پیش ببرند."
دکتر احمدی افزود: "وجه کارشناسی و تحلیلی این برنامه، برای خط دهی صحیح به افکار عمومی درباره مسایل فوتبال باید تقویت شود. ما باید از این برنامه برای حاکم کردن جریان صحیح فوتبال استفاده کنیم. در غیر این صورت برنامه نود نه تنها به حل مسایل فوتبال کمک نمی کند بلکه در برخی از موارد باعث می شود فوتبال ما دچار تلاطم های ناخواسته ای شود که به صلاحش نیست."
وی تاکید کرد: "البته به این معنی نیست که مدیران فوتبال اشتباه نمی کنند. بلکه در صورتی که مدیران اشتباهی انجام بدهند رسانه ها وظیفه دارند در جهت رفع آن اشکال اقدام کنند و نه اینکه مچ گیری کند. وقتی نود وارد عرصه ای می شود که می خواهد افراد را در برابر بینندگان خود دچار شرمندگی کند؛ نمی تواند به توفیق خاصی دست پیدا کند."
دکتر احمدی در پایان تشریح کرد: "این عملکرد برنامه نود به حاکمیت صحیح فوتبال کمکی نمی کند و تاکید می کنم به طور قطع در تصمیمات مدیریتی اشتباهاتی وجود دارد که تصحیح آن با روندی که برنامه نود در پیش گرفته است اتفاق نمی افتد."
منبع ([Only registered and activated users can see links] QBywtM3lNYEp5QnRXagtOR0oUIxQ=&news_id=3218239)
ITALIANO
10-04-2009, 19:17
بزرگترین اشتباه عادل فردوسی پور
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۷ ۱۳۸۸/۱/۱۹
منبع: خبرآنلاین
1- این اولین اشتباه بزرگ عادل فردوسی پور بود در همه آن سالهایی که برنامهاش را با علاقه تماشا میکردیم. وقتی محمد مایلیکهن, خوشحال و خرم و خندان, مست از نشستن شاهین اقبال بر شانههایش، بلند شد و آمد استودیوی برنامه نود و فردوسیپور انگار که بخواهد به خاطر این شادی مجازاتش کند؛ تصمیم گرفت حالش را بگیرد.
2- تا پیش از این برنامه 90 این هفته, همانی بود که انتظارش را داشتیم. با صحنههایی که نشانه و شاهدی بر دنیای امروز ما بود. با مدیر آمبولانسی که وقتی ابومسلم زنگ زد، آژیر آمبولانساش را در ورزشگاه روشن کرد، و یکی از مسئولان تیم که پرید تیمش را تشویق کند و در چمن زمین خورد, و حرفهای از کنترل خارج شده فیروز کریمی که گفت اگر بازیکنش کسی را کتک زده و طرف خبرنگار نبوده، حق داشته و تازه تشویقش هم میکند. بعد هم که سخنگوی فدراسیون در برنامه حاضر شد و فردوسیپور مثل همیشه کوشید تا تناقضهای حرفها و پیچیدگیهای حرفهای و رفتاری طرف را رو کند. تا این جا برنامه همانی بود که انتظارش را داشتیم. که در تمام این سالها به آن دل سپرده بودیم. آینهای برای جامعهمان و مثل همیشه یک ترازوی دقیق و حساس برای نقد.
3- مشکل اما همان طور که گفتم، وقتی بود که محمد مایلیکهن, سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران جلوی دوربین فردوسیپور نشست. فردوسیپور البته اشتباه نکرده بود. انتخاب مایلیکهن به عنوان سرمربی تیم، برای بسیاری از هواداران تیم ملی ایران ناامیدکننده بود. انتظارش را نداشتند و یک بازگشت به عقب به حساب میآمد. و از این به بعد بود که فردوسیپور با تکیه بر پشتوانه مردمیاش کوشید تا مایلیکهن را تحقیرش کند. شادیش را ندید، یا کوشید در میانه این شادی کودکانه از او حرف بکشد. که به گوشش برساند که ملت از انتخابش خشنود نیستند. که لایق این مقام نیست. و خوشحالی، عین برف دم عید از صورت مایلیکهن شسته و روبیده شد. غبار غم بر صورتش نشست و تلاش کرد از خودش دفاع کند. پس گفتگویی آغاز شد که هیچ کدام از دو طرف بحث، حالت متعادلی نداشتند. حال شان خوب نبود. پرت و پلا زیاد گفتند. فردوسیپور سؤالی را که باید از رؤسای فدراسیون میپرسید، با مایلیکهن بیچاره مطرح کرد. گفت میداند چرا انتخاب شده، و این که مردم این را نمیخواهند.
4- عادل فردوسیپور و برنامهاش این روزها برای ما خیلی مهم اند. پنجرهای باز و بی تعارف با جهان ما و جامعه ما. صادق و صمیمی و البته دراماتیک. پس حق چنین اشتباههای فاحشی را ندارد. نباید با تکیه بر این اقبال عمومی و توجه نخبگان, از تریبونش برای آزار دادن یک نفر استفاده کند. به این سادگی نباید حرام شود.
5- من به این چیزها اعتقاد دارم. عادل دل مایلیکهن را شکست. نامردی کرد. نتیجه اش این که کلی سوتی داد. اسپانیا و آلمان را با هم قاطی کرد. مایلیکهن مربی محبوب ما هم نیست. ولی زمان، زمان تبریک گفتن به او بود. باید در خوشحالیاش شریک میشدیم. این سؤالها باید از مسئولان فدراسیونی میشد که هر دقیقه حرفی میزنند و دلیل وجودیشان معلوم نیست. برای عادل همان یک سؤال از سرمربی جدید تیم ملی بس بود: آیا انتخاب شما به عنوان سرمربی تیم، تنها توسط فدراسیون بوده؟ تا مایلیکهن پاسخ بدهد که نه فقط او، هیچ کدام از مربیهای قبلی تیم ملی هم این چنین انتخاب نشدهاند.
Liverpudlian
10-04-2009, 22:28
90 اشتباه زياد داره آينم يکيش
فردوسى پور بازداشت نشده است
ايران ورزشى - بعد از اينكه بحث عادل فردوسى پور و محمد مايلى كهن در برنامه ۹۰ بالا گرفت و به جنجال كشيده شد، نمايندگان مجلس به اين برنامه اعتراضات زيادى داشتند و از فردوسى پور گلايه مى كردند. به اين ترتيب بار ديگر شايعات زيادى درباره اين برنامه و حتى عادل فردوسى پور به گوش مى رسيد كه طرفداران اين برنامه را نگران كرد. در ميان اين شايعات بازداشت عادل فردوسى پور خيلى عجيب تر بود كه معاون دادستان تهران آن را تكذيب كرد. محمد سالاركيا در مورد اين شايعه مى گويد: «بازداشت عادل فردوسى پور مجرى برنامه ۹۰ و گزارشگر تلويزيون صحت ندارد و آن را تكذيب مى كنم.»
پاسخ رييس كميته بانوان فدراسيون فوتبال به "فردوسيپور"
رييس كميتهي بانوان فدراسيون فوتبال در پاسخ به ايراد گرفته شده در برنامه تلويزيوني 90 مبني بر علت حضور بخش بانوان در نشست انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال بيانيهاي را صادر كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) فريده شجاعي نايب رييس فدراسيون فوتبال در خصوص ايراد عادل فردوسيپور به راي نماينده فوتبال بانوان در انتخاب سرمربي تيم ملي اظهار كرد: از فردوسيپور واقعا بعيد است، با توجه به هوش، ذكاوت، تخصص و از همه مهمتر علاقه وافر وي به سرگذشت و شجرهنامه فوتباليستهاي جهان، چطور ممكن است از سابقه يك خانواده فوتبالي و ايراني غافل مانده باشد؟ بايد بگويم با توجه به سابقه اينجانب، فريده شجاعي، دكتراي فيزيولوژي ورزش، استاديار دانشگاه و 33 سال زندگي مشترك در كنار منصور پورحيدري (يكي از برترين مربيان ايران) نيازي به طرح موضوعيت ندارم؛ چرا كه با 40 سال سابقه و فعاليت ورزشي در رشتههاي فوتبال، بسكتبال، گلف و بدمينتون به عنوان بازيكن، مربي، مدير، مدرس و كارشناس شناخته شدهام و به حد كافي با چالشها، نيازها و نقاط ضعف و قوت و حواشي فوتبال آشنا هستم.
وي در ادامه اين بيانيه آورده است: كسي كه فرد منتخب مجمع است ( از 66 راي با 51 راي) به عنوان نايب رييس سوم فدراسيون فوتبال، عضو هيات رييسه و رييس كميته فوتبال بانوان، عضو كميته تيمهاي ملي و شوراي آكادمي فوتبال انتخاب ميشود، با سابقه تدريس و مربيگري فوتبال در دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي به مدت 25 سال و رييس كميته فوتبال بانوان وزارت بهداشت به مدت 10 سال و محقق و تحليلگر فوتبال در زمينه تكنيك، تاكتيك، تغذيه، روانشناسي، فيزيولوژي، بدنسازي، بيومكانيك، حركت شناسي و با توجه به بند شماره 1 ـ 2 ماده 35 و مادههاي 37 و 55 كميته تيمهاي ملي مندرج شده در اساسنامه فيفا باز هم ميپرسيد حق راي و نظر دارم؟!
بله من حق نظر و راي دارم. بر اساس سوابق، تجربه و قانونا حق راي اينجانب محفوظ است و گلهمندم از صاحبنظران كه بهتر است قدري انصاف داشته باشند و واقعبينانه اظهار نظر كنند.
رييس كميته بانوان فدراسيون در ادامهي اين بيانيه آورده است: هدف از برنامه 90 برطرف كردن چالشهاي فوتبال و سازندگي آن است، نه منحصرا تخريب فوتبال. ضمن اين كه در تاييد انتخاب محمد مايلي كهن و با توجه به بررسي عميق نسبت به سوابق مربيان اعلام ميدارم، وي در دوره مربيگري خود در تيم ملي تحول ايجاد كرده و بهترينهاي تاريخ فوتبال ايران را شناسايي و مطرح كرد. وي مرز مبارزه با بحران بوده كه در اين برهه از زمان فوتبال ما به چنين شخصيتي نياز دارد؛ ضمن اين كه از نظر سجاياي اخلاقي و پايبندي به اصول و حفظ ارزشهاي ديني نيز از بهترينها هستند.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Ronaldinho80
16-04-2009, 10:36
رامین رضی / خبرگزاری پارس فوتبال
باید اعتراف کنیم که نود بر جذابیت های زندگی ما افزوده است.برای ما که عاشق فوتبالیم دوشنبه ها معنای دیگری دارد. وقتی عادل خان حرف دلمان را می زند و حقایق را می گوید در پوست خود نمی گنجیم و می خواهیم از خوشحالی فریاد بزنیم. نمی دانم،شاید هم از این همه بی نظمی و بی برنامگی به ستوه آمده ایم و فریادمان از سر درد است . اما داستان فریادهای ما به اینجا ختم نمی شود.
حضورمایلی کهن در برنامه ی نود پس از انتخاب به عنوان سرمربی تیم ملی،یکی از شب های زیبای نود را رقم زد. شبی که نظرمان را نسبت به مایلی کهن عوض کرد.شبی که او غیر ورزشی بودن انتخابش را نیز منکر نشد و شبی که ما به صداقتش ایمان آوردیم. آن شب مایلی کهن در باره ی نود هم حرف های زیبایی زد، حرف هایی که بر حق بود. او گفت که شما انتقاد می کنید اما خودتان جنبه ی انتقاد ندارید. او گفت که شبکه ی 3 باید کارشناسان فو تبالی داشته باشد که ندارد. او گفت که شما هم در شکست تیم ملی مقصرید. او گفت که شما فرق بین انتقاد و تخریب را نمی دانید. چه خوب حرف زد آن شب مایلی کهن و باعث شد تا اولین بار در جنگ فردوسی پور با حریف،طرفدار حریف او باشیم.
عادل فردوسی پور را به رک و بی پروا بودن می شناسیم. شخصی که از انتقاد کردن واهمه ای ندارد، حرف دل مردم را می زند و تا به جواب نرسد عرصه را خالی نمی کند. اما اگر از بعدی دیگر به اوبنگریم او را شخصیتی محافظه کار می یابیم.
جریان حق پخش تلویزیونی را بیاد می آورید؟جریانی که تا مدتها تمام فوتبال ایران را تحت تاثیر قرار داده بود. فدراسیون فوتبال این را حق خود می دانست که از سیما پولی بابت پخش کردن بازی ها دریافت کند. براستی حق با کدامیک از طرفین بود؟ حتی کسی که فوتبال را دنبال نمی کند هم می داند که هنگامی که با پخش مسابقات فوتبال، میلیونها بیننده پای گیرنده ی خود میخکوب می شوند، این وظیفه ی صدا و سیماست که پولی را به فوتبال اختصاص دهد. مگر بابت پخش سریال مرد هزار چهره به عوامل تولید آن پول پرداخت نمی شود؟ بازی استقلال و پیروزی چند برابر تمام 13 قسمت این سریال بیننده دارد؟ موضع گیری فردوسی پور را در قبال حق پخش بیاد دارید؟ سیاست او سکوت بود چون همانطور که مایلی کهن گفته بود اگر هم فردوسی پور انتقاد پذیر باشد،مدیرانش نیستند. او سکوت کرد چون می دانست این بار حق با فدراسیون است. او سکوت کرد تا ثابت کند فقط مقابل فدراسیون رک و بی پرواست.
استقلال پس از سالها به جام باشگاههای آسیا رفته است. نیمه ی اول مسابقه ی استقلال و الاتحاد تمام شده است و همه منتظر شروع نیمه ی دوم آن هستند. ساعت 10 شده و ناگهان شبکه ی 3 در اقدامی عجیب اخبار شبانگاهی را پخش می کند! همه شوکه شده ایم. زبانمان بند آمده.اشک در چشممان حلقه زده ولی دستمان به جایی نمی رسد! به انتظار نود می نشینیم تا شاید از این حرکت شبکه 3 انتقاد کند.اما نه! مایلی کهن راست می گوید. اگر در شبکه ی 3 کسی بود که هماهنگی ها را انجام می داد و از قبل دوستان را متوجه اهمیت این بازی می کرد هیچوقت این اتفاق نمی افتاد. (یک بار هم 2 سال پیش یک نیمه از بازی سپاهان در جام باشگاههای آسیا پخش نشد.)
ساعت 11:15 دقیقه ی شب است و همه به انتظار پخش بازی منچستر یونایتد و پورتو هستیم. شبکه ی 3 در حال پخش مجموعه ی افسانه ی جومونگ است! ساعت 11:25 دقیقه که می شود، صدای جواد خیابانی را می شنویم که می گوید بازی تا دقیقه ی 10 صفر_صقر است.پس از چند دقیقه به او اطلاع می دهند که بازی صفر_یک است .در همین حین جواد خیابانی می گوید:"من مشغول تماشای افسانه ی جومونگ بودم و از فوتبال غافل شدم!" .آری! مایلی کهن راست می گوید،کسانی که پرچمدار فوتبال در شبکه ی 3 هستند افسانه ی جومونگ را به جام باشگاههای اروپا ترجیح می دهند.
مایلی کهن راست می گوید، در شبکه ی 3 کسی به فوتبال عشق نمی ورزد . در تمام طول عید،جز پخش مسابقه ی ایران_عربستان و اسپانیا_ترکیه هیچ فوتبال زنده ی دیگری پخش نشد تا مردان آهنین و مرد هزار چهره روی آنتن برود.
آری!در شبکه ی 3 کارشناس فوتبالی وجود ندارد تا به فوتبال عشق بورزد. در دهه ی مبارک فجر که صدا و سیما تمام تلاش خود را می کرد تا شادی را به خانه ها آورد کسی نبود تا از حق ما طرفداران فوتبال دفاع کند. شب ها برنامه ی 30 سال 30 مجموعه پخش می شد و فوتبال ها پخش نمی شد.
مایلی کهن راست می گوید،شبکه ی 3 هم در شکست ما مقصر است.در برنامه ی 90 به محمد مایلی کهن اجازه ی نقد داده نمی شود چون به عادل خان دستور داده شده که کسی حق نقد ندارد. در شبکه ی 3 کسی نیست که نقد و تخریب را از هم جدا کند.
ما طرفداران فوتبال بطور پیوسته در حال فریاد زدن هستیم. آن شب به مایلی کهن علاقه مند شدیم.حرف ها ی او به دلمان نشست و این بار به افتخار او(و نه به افتخار فردوسی پور) فریاد کشیدیم.اما عادل خان را هم دوست داریم. اطمینان داریم که او بین افسانه ی جومونگ و بازی های جام باشگاههای اروپا،دومی را انتخاب می کند و اطمینان داریم که در حال حاضر یکی از بهترین کارشناسان فوتبالی کشور است.
یادمان نرفته که چندی پیش اعلام شد سیاست صدا و سیما ایجاد برنامه های دیگری همچون نود است که در بخش های مختلف به نقد بپردازند اما چه خوب است که آنها این سیاست را از خود شروع کنند.
ببخشيد اينجوري صحبت ميكنم
ولي اين يارو(مدير عامل ذوب آهن) خيلي بي ادب تشريف دارن
انگار برنامه 90 داره واسش نامه فدايت شوم ميفرسته كه ميگه من اگه ال و بل ميشد بازم نميومدم
صد سال سياه ميخوام نياي
هم امشب و هم برنامه اي كه مصطفوي حضور داشت خودشو نشون داد
مدير ورزشي:-&
خيلي فاز داد ذوب قهرمان نشد امروز هم كه بسكتبالشون قهرمان نشد:D (شكلك خنده)
مثل قلعه نويى و مايلى كهن
آقاى فردوسى پور! با قطبى هم صريح و شفاف صبحت كن
آقاى فردوسى پور خسته نباشى! اين هفته سرت حسابى شلوغ بود و علاوه بر برنامه هميشگى دوشنبه شب، قرار است امشب نيز برنامه ديگرى داشته باشى تا هم به بررسى بازى هاى جام حذفى بپردازى و هم از افشين قطبى مربى محبوب خود پذيرايى كنى. نقاط قوت بسيار برنامه ۹۰ و برخى ضعف هاى آن از جمله دعوت هميشگى از ۲ ، ۳ مربى قديمى به عنوان كارشناس فوتبال و چشم پوشيدن از ده ها مربى، مدرس، مفسر و كارشناس تحصيلكرده و موفق در عرصه عمل را به زمان ديگرى موكول مى كنيم و فقط چند سؤال از آقا افشين داريم كه اميدواريم به طور صريح و بدون رودربايستى با او مطرح كنى. آقاى فردوسى پور! در آغاز مطلب خود از افشين قطبى به عنوان مربى محبوبت و مورد علاقه ات نام برديم. حتما دلخور نخواهى شد. چون كنش ها و واكنش هايت در زمان مربيگرى على دايى و «دولت مستعجل» محمد مايلى كهن اين واقعيت را نشان مى داد. حتى در شبى كه مايلى كهن به جاى دايى معرفى شد و تاج به برنامه ۹۰ آمد، ناراحتى در چهره ات آشكار بود. به خاطر آن كه انسان برونگرايى هستى، آن شب نتوانستى اين ناراحتى را پنهان كنى و قبل از حضور مايلى كهن در برنامه، پشت سر هم از دلايل عدم انتصاب افشين قطبى پرسيدى و آن قدر ادامه دادى كه خود او (تاج) نيز اعتراف كرد كه علاقه بيشترى به قطبى داشت اما شرايط و نظر ديگران به وى فرصت نداد. بعد هم مايلى كهن را زير تازيانه سؤالات پياپى گرفتى و اگرچه او به خاطر صراحت لهجه كم نياورد و حتى مجرى برنامه ۹۰ و مسئولان ورزش تلويزيون را از عوامل شكست فوتبال ايران مقابل عربستان ناميد اما تا حد امكان گذشته مربيگرى اش در فولاد، پيكان و تيم اميد ايران را به يادآوردى و حتى دانش آموزان دبستانى نيز مى دانستند كه در آرزوى بازگشت افشين قطبى هستى. آرزويى كه بالاخره تحقق پيدا كرد و امشب روبه روى مربى مورد علاقه ات مى توانى ساعت ها حرف بزنى. ايرادى هم ندارد. چه بسا من وديگران نيز مى توانيم و حق داريم از كاراكتر، ادبيات و نحوه مربيگرى مجيد جلالى يا امير قلعه نويى يا لوكابوناچيچ يا نلو وينگادا يا منصور ابراهيم زاده و... خوشمان بيايد. حتى شايد هنوز عده اى با وجود اين كه محمد مايلى كهن در هفته هاى اخير با خيلى ها دعوا كرده(از برادران شفيعى زاده و امير قلعه نويى گرفته تا فيروز كريمى و افشين قطبى و مهدى تاج) باز هم او را بر مربيان ديگر ترجيح بدهند. عشق و علاقه و دوست داشتن خصيصه اى است كه در ذات ما انسان ها قرار دارد. به شرط اين كه در زمان انجام كار عقل و منطق و وظيفه حرفه اى خود را فداى عشق و علاقه مان نكنيم. به همين دليل اين انتظار به حق وجود دارد كه امشب مصاحبه ات با افشين قطبى نيز مثل گفت وگوهاى قبلى با امير قلعه نويى و محمد مايلى كهن «چالشى» باشد و تحت تاثير علايق خود قرار نگيريد. نظرسنجى امشب با سؤال «آيا تيم ملى ايران با مربيگرى افشين قطبى مى تواند به جام جهانى ۲۰۱۰ صعود كند؟» و افزايش قابل پيش بينى تعداد موافقان نسبت به مخالفان كه عمدتا از «احساس» دوستداران فوتبال و دلبستگى بيشتر آنان به نوع ادبيات متواضعانه افشين قطبى در مقايسه با ادبيات تهاجمى مايلى كهن و دايى ناشى مى شود (و نه منطق و استدلالى كه در پس شانس افزون تر تيم ملى نسبت به چند هفته قبل وجود دارد) نيز نبايد بهانه اى باشد كه سؤالات بى شمار آگاهان فوتبال را روياروى افشين قطبى مطرح نكنى. به خصوص كه خودت قبل از اين كه مجرى ورزشى تلويزيون شوى، خبرنگار و مترجم مطبوعات بوده اى و از قضا كارت را در ابرار ورزشى آغاز كرده اى و طبعا نبايد از اين كه «آقا افشين» در يكى از مصاحبه هاى قبلى خود خبرنگاران را حيوان ناميده بود (البته بلا نسبت همه خبرنگاران خوب و پركار و كم توقع كشور ما) خوشحال باشى و حتما بايد در اين باره او را مورد سؤال قرار دهى تا به صراحت حرف خود را پس بگيرد و از خبرنگاران ايرانى عذرخواهى كند. به جز اين «افشين خان» بايد پاسخگوى چند پرسش ديگر هم باشد:
۱- او در فصل اول حضور خود در ايران بسيار با ادب و جنتلمن نشان مى داد و پيش از اين كه به دليل نتايج پرسپوليس مورد احترام افكار عمومى قرار بگيرد (كه نوسان هاى زيادى داشت و در وقت اضافه بازى با سپاهان به لطف حمايت ۸۰ هزار تماشاگر به پيروزى رسيد و قهرمان شد) ادبيات متفاوت قطبى مورد توجه قرار گرفت. چرا در فصل دوم اين «ادبيات زيبا» به كلى تغيير كرد؟ آيا او در فصل اول متظاهرانه سخن مى گفت و چهره واقعى اش را نشان نمى داد و يا در فصل دوم تحت فشار بازى ها و برخى اشتباهات داوران و كمبود امكانات به شكل كاملا متفاوت حرف زد؟
۲- «آقا افشين» در سال گذشته كه با كلى خواهش و تمناى مسئولان وقت پرسپوليس و سفر يكى از آنان به امارات و چك كشيدن بلافاصله و بى درنگ به تهران برگشت، آمدن دوباره خود را به دليل علاقه به طرفداران پرسپوليس و قول على آبادى درباره فراهم آوردن امكانات براى اين تيم اعلام كرد اما پس از نتايج ضعيف اوايل فصل بدون هيچ توضيح قابل قبول رفت. اين بار هم او از علاقه اش به ۷۰ ميليون ايرانى و تشكر از على آبادى و كفاشيان و تاج سخن گفته است. چه تضمينى وجود دارد كه در صورت شكست مقابل كره شمالى (البته اميدواريم در آن بازى تيم ملى كشورمان به پيروزى برسد، اما تمام گزينه ها را بايد در نظر گرفت) باز هم قطبى قهر نكند و از پيونگ يانگ يكسره به دوبى نرود و براى ۲ ديدار بعدى با امارات و كره جنوبى بازنگردد؟ ما مثل مار گزيده هايى هستيم كه از ريسمان سياه و سفيد «افشين خان» هم مى ترسيم!
۳- قطبى در فصل گذشته پس از پايان هر مسابقه تمرينات پرسپوليس را به مدت ۲ روز تعطيل مى كرد و خودش هم به دوبى مى رفت و بهانه مى آورد كه بازيكنان نياز به استراحت دارند. خيلى ها چندين شكست و يا تساوى پرسپوليس در زمان حضور قطبى و تداوم ناكامى ها پس از رفتن او را به همين تمرينات اندك و عدم فشار لازم به بازيكنان و همچنين عدم انجام تمرينات بدنسازى در حد لازم و كافى در آغاز فصل قبلى مربوط مى دانند. مدير وقت باشگاه پرسپوليس آن زمان در توجيه سفرهاى پياپى «آقا افشين» به دوبى مى گفت كه اين از جمله توافق هايى است كه در متن قرارداد وى نيز به ثبت رسيده و بايد انجام شود. آيا حالا هم در قرارداد جديد قطبى چنين بندى وجود دارد و او يكى، دو روز در هر هفته به امارات خواهد رفت؟
۴- «افشين خان» گفته است كه مصاحبه كذايى او با BBC را فراموش كنيم. ما هم در صورت آشكار شدن واقعيت ها اين كار را انجام مى دهيم تا وى با تمركز كافى تيم ملى ايران را براى بازى با كره شمالى آماده كند اما آيا واقعا قطبى و «يوروم خانم» او پس از مسابقه با صبا باترى مورد حمله قرار گرفته بودند؟ كجا و چه وقت كه هيچ كس آن حادثه را نديد و ضمنا چرا تا زمانى كه در ايران بود، حرفى از حمله به اتومبيل خود نزد؟ آيا كشورى كه امنيت نداشت، حالا با امنيت ترين كشور منطقه ناميده مى شود؟ آيا دوباره ممكن است مدت كوتاهى ديگر فيل «آقا افشين» ياد هندوستان (يعنى امارات) كند و به دوبى برود و بگويد كه در ايران امنيت نبوده و عده اى از طرفداران فوتبال به اتومبيل او حمله كرده اند؟ آيا صحيح است كه وى صدها ميليون تومان پول مردم ايران را فقط براى چند بازى بگيرد و بعد به بهانه هاى واهى برود و تازه شكايت اين مردم را كه ولى نعمت او و عامل رساندن درآمد كلان به وى هستند، به اغيار ببرد.
۵- قطبى در فصل دوم حضور خود در پرسپوليس گفته بود كه پول براى او مهم نيست و مبلغ زيادى براى بازگشت به ايران نگرفته و علاقه اش به پرسپوليس و طرفداران اين تيم بر هر چيز ديگر ارجحيت دارد اما او پس از هفت- هشت بازى، پرسپوليس را با ميليون ها هوادار رها كرد و رفت و بعد هم مستقيم و غيرمستقيم بر سر دريافت پول خود بسيار چانه زد و آن گونه كه مدير قبلى پرسپوليس گفت، حدود ۸۰۰ ميليون تومان گرفت (يعنى براى هر بازى صد ميليون تومان!) (اين پول هم از جيب شخصى مدير يك باشگاه خصوصى پرداخت نشد و متعلق به بيت المال بود. «آقا افشين» در قبال دريافت نزديك به يك ميليارد تومان آن هم با كسب نتايج ضعيف، آن هم براى ۷ يا ۸ بازى، آن هم با چنان ادعاهايى درباره عشق و علاقه به طرفداران پرسپوليس چه توضيحى دارد؟ آيا او خود را بدهكار ۷۰ ميليون ايرانى كه حالا با تغيير ادبيات از علاقه اش به آنها سخن مى گويد و بسيارى از اين مردم تا در روز كار نكنند، شب نمى توانند نان براى زن و بچه خود ببرند، نمى داند؟ اگر مى داند، چگونه مى خواهد بدهكارى اش را جبران كند؟ آيا قطبى اكنون نيز مى گويد كه براى پول به ايران نيامده اما مدتى بعد كه به دوبى برگشت، مسئولان فدراسيون فوتبال اعلام خواهند كرد كه او قراردادى با فلان مبلغ داشته است كه بايد ۸۰ درصدش را به وى پرداخت كنيم؟
۶- در اين هفته كه قطبى چند روز در ايران بود و بعد به امارات رفت تا وسايل زندگى اش را بياورد، در رسانه ها اعلام شد كه اسامى ۳۰ نفر يا ۴۰ نفر از بازيكنانى كه قرار است به تيم ملى دعوت شوند، در فدراسيون فوتبال دست به دست مى چرخد. اين بازيكنان را خود فدراسيون مى خواهد به تمرينات دعوت كند و يا آقا افشين؟ در حالت اول، پس قطبى در اين ميان چه كاره است؟ در حالت دوم، او با ديدن ۲ ، ۳ مسابقه از هفته آخر ليگ چگونه برترين بازيكنان فوتبال ايران را شناخته است؟ آيا او آن گونه كه در فرودگاه قول داد با مربيان تيم هاى ليگ به خصوص مربيان استقلال، ذوب آهن، مس كرمان، پرسپوليس و... مذاكره كرده و از اينها خواهد پرسيد كه بهترين بازيكنان تيم هايشان در طول فصل (نه فقط يك مسابقه) چه كسانى هستند؟ البته سؤالات ديگرى هم از «آقا افشين» وجود دارد اما اميدواريم كه عادل فردوسى پور بدون رودربايستى و با صراحت پرسش ها را مطرح كند و جناب قطبى نيز به طور شفاف و نه با تعارف پاسخگو باشد.
هشدار برای برنامه نود
رئيس سازمان صدا و سيما چند روز پیش در گفتگو با خبرگزاریها گفت:« براي ماندن يا رفتنم از سمت رياست اين سازمان، خودم تصميم نميگيرم و تا زماني که لازم باشد خدمت ميکنم. سيد عزت الله ضرغامي درباره شايعاتي مبني بر رفتنش از رياست اين سازمان در ماههاي اخير،گفت:«البته من از طرح چنين شايعاتي بيخبر بودم. کساني که اين حرفها را ميزنند، احتمالا علم غيب دارند.»
چند وقتی است از جامجم خبرهای ضد و نقیضی درباره تغییرات در سطوح بالای مدیریتی به گوش میرسد. خبرهایی که صفحات سیاسی روزنامه ها را پر می کند اما از تایید آنها خبری نیست خرداد امسال ، دوران مدیریت پنج ساله عزتالله ضرغامی بر سازمان صدا و سیما به سر میآید تا دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، مقارن شود با تمدید ریاست او یا انتصاب رئیس جدید برای این سازمان؛ آن هم بر اساس حکمی از سوی مقام معظم رهبری و بر مبنای اصل 175 قانون اساسی. درحالی که شایعه تمایل ضرغامی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری هم به رغم تکذیبهای مکرر وی، همچنان مطرح است، غلامعلی حداد عادل نامی است که برای ریاست سازمان صداوسیما بیشتر از بقیه بر سر زبانهاست. واکنش رئیس مجلس هفتم و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به این شایعه بسیار جالب است. چندی پیش رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در پاسخ به پرسش خبرنگاری گفت: « نام من 30 سال است که به عنوان گزینه ریاست صداوسیما مطرح است! »به هر حال نام حداد عادل برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری نیز از دو سال قبل شنیده میشود، اما اینکه چه اتفاقاتی بیفتد هنوز مشخص نیست.نامهای محمد باقر قالیباف شهردار تهران که خود را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری آماده می کند و همچنین علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور خارجی هم از جمله نامهايي است كه مطرح است.
انتقادهای ورزشی از ضرغامی
در یکی دوسال گذشته حجم انتقاداتی که از جانب مخالفان سیاستهای ضرغامی در خصوص عملکرد صدا وسیما ارائه شده است، احتمال تغییر ضرغامی را افزایش داده است. انتقادهای ورزشی هم در این خصوص کم نبودهاند. ماجراهای برنامه نود و تقابلش با سازمان تربیت بدنی در زمستان سال گذشته را همه به خوبی به یاد داریم.البته عدم توجه به سایر ورزشها به اندازه فوتبال هم یکی از انتقادهای اصلی بوده است.گرچه رسما هیچ چیز در خصوص احتمال تمدید مدیریت ضرغامی یا انتصاب فردی دیگر اعلام نشده، اما از چند ماه قبل، گمانه زنیها در این خصوص شدت گرفته است.حتی نام علی اصغر پورمحمدی رییس شبکه سوم هم مطرح شده است.
نود متوقف می شود؟
خبرنگاران ورزشی به یاد دارند که پس از ماجرای تقابل برنامه نود با سازمان تربیت بدنی شایعه ای در میان محافل فوتبالی و غیر فوتبالی پخش شد آن هم بر اساس انتسار نامهای بود که پس از اتفاقات برنامه نود از سوی محمود احمدینژاد به علیآبادی نوشته شده بود در اين نامه آمده بود که عليآبادي تا پس از انتخابات ریاست جمهوری صبر کند و پس از آن مطمئن باشد از پخش برنامه نود جلوگیری خواهد شد. البته انتشار این نامه در وبلاگ ها و وب سایتهای غیر رسمی نشان داد که این نامه منتسب به ریاست جمهوری، کاملا جعلی و بیپایه و اساس است که با توجه به ارادت رییس جمهور به جوانان و ورزش به خصوص فوتبال یک درصد هم احتمال واقعی بودن ندارد.به نظر می رسد تلاش برای مخدوش نشان دادن سیمای احمدی نژاد از کانال تقابل با برنامه پرطرفدار نود صورت گرفته است.کلیت نامه و حتی نحوه نگارش آن از جعلی بودنش خبر میدهد چه برسد به آنکه گمانهزنی در این باره انجام شود یا نشود!البته در صورت آمدن قالیباف به جام جم امکان توقف برنامه نود بعید به نظر میرسد. اما اگر...
پيشبيني اتفاقات اخير را نميكرديم
فردوسيپور:90 پنجشنبهشب پخش ميشود
خبرگزاري فوتبال ايران- تعطيلي چند هفتهاي برنامه 90 براي فوتباليها چندان خوشايند نبود، اين در حالي است كه فوتبال ايران روزهاي پرحاشيهاي را پشتسر گذاشت و عدم پخش برنامه پرطرفدار 90 كاملا به چشم آمد.
عادل فردوسيپور تهيهكننده و مجري برنامه 90 در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران در پاسخ به اين سئوال كه چرا اين برنامه در هفتههاي اخير پخش نشد ميگويد: «پيشبيني نميكرديم در روزهاي گذشته شاهد روزهاي پرحاشيه و پرخبر فوتبال باشيم در ضمن ميخواستيم بعد از مرحله نيمهنهايي جام حذفي و مشخص شدن فيناليستها برنامه را پخش كنيم. برنامه 90 پنجشنبهشب (فردا) پخش خواهد شد و سعي خواهيم كرد اكثر اتفاقات چند روز اخير را بررسي كنيم.»
تفاوت برخورد عادل با واعظى در مقايسه با آذرى
فردوسى پور انصارى فرد را برد اما به واعظى آشتيانى باخت
عادل فردوسى پور در برنامه ۹۰ پنجشنبه شب عملكرد متفاوتى در مواجهه با مديران استقلال و پرسپوليس داشت. فردوسى پور آنجايى كه مسائل مربوط به حسين هدايتى و عباس انصارى فرد و آشتى كنان تصنعى آنها را گفت و اعلام كرد كه اعضاى هيأت مديره و مديرعامل پرسپوليس حاضر نشده اند تلفنى هم مصاحبه كنند، برنده بود اما مجرى برنامه ۹۰ مقابل مديرعامل استقلال بازنده بود. واعظى آشتيانى جزو چند نفرى است كه براى ظاهر شدن در برنامه ۹۰ و يا برقرارى ارتباط تلفنى با اين برنامه تحت تأثير قرار نمى گيرد. مديرعامل استقلال از روز اول هم چنين مسأله اى را ثابت كرد و نشان داد كه مثل على دايى و محمد مايلى كهن است و تحت تأثير قرار نمى گيرد مثل على كفاشيان نيست كه عادل فردوسى پور بتواند نظرش را به او تحميل كند. فردوسى پور در اين برنامه قصد داشت از يك بحث تكرارى استفاده كند. آنجايى كه گفت هيچ جاى دنيا مديرعامل منچستر يونايتد را نمى شناسند. عادل درست مى گفت اما واعظى آشتيانى بدرستى بحث اصلى را مطرح كرد كه اعلام كرد در همه جاى دنيا مديرعامل اثرگذار است. مثلاً در چلسى اين مورينيو نبود كه تصميم مى گرفت شوچنكو بماند يا نه و اين آبراموويچ بود كه اعمال نظر مى كرد يا در منچستر يونايتد الكس فرگوسن با ۲۱ سال حضور نمى تواند در مورد ماندن يا رفتن كريستيانو رونالدو نظر بدهد.اتفاقاً سعيد آذرى مديرعامل باشگاه ذوب آهن هم مثل واعظى آشتيانى در گفتار باج نمى دهد اما فردوسى پور مقابل مديرعامل استقلال واكنشى كه به آذرى نشان داده بود را نشان نداد. وقتى آذرى در ارتباط با فردوسى پور صراحت لهجه نشان داد، مجرى برنامه ۹۰ به راحتى به او گفت كه به برنامه او نيايد و حتى تلفن او را هم جواب ندهد اما وقتى واعظى آشتيانى گفت: ببخشيد، در هيچ جاى دنيا هم اينقدر مزاحم مديرعامل نمى شوند، عادل فردوسى پور برخلاف واكنشى كه به آذرى نشان داد، به مديرعامل آبى پوشان تهرانى نگفت حالا كه مزاحم هستيم اصلاً به تلفن ما جواب نده و به برنامه ما نيا، چرا؟ چون عادل شخصى مثل واعظى آشتيانى را لازم دارد تا در جريان آخرين اخبار باشگاه استقلال قرار بگيرد.به هر حال سعيد آذرى به لحاظ آمارى بهترين مديرعامل اين فصل فوتبال ايران بوده است. تيم او در ليگ برتر نايب قهرمان شد و در جام حذفى هم نايب قهرمانى ذوب آهن مسجل شده و حتى ممكن است قهرمان هم بشوند. پس انصاف نيست كه عادل فردوسى پور با او اينگونه رفتار كند چون مديرعامل يك تيم شهرستانى است اما در تقابل با واعظى آشتيانى كه مديرعامل باشگاه استقلال است رويه ديگرى داشته باشد. گر چه در ابتداى مطلب ثابت كرديم واعظى آشتيانى برترى كلامى خود را بر فردوسى پور ديكته كرد .
saeed_cris
29-05-2009, 00:21
تغيير زمان پخش برنامه نود به خاطر مصاحبه انتخاباتي مهدي كروبي
امشب یعنی پنج شنبه شب قرار بود که برنامه 90 در ساعت 22:30 برگزار گردد، اما این ساعت پخش مورد اعتراض ستاد مهدی كروبي قرار گرفت. روزنامه اعتماد ملي (روز چهارشنبه) نوشت: فردا (5شنبه) در شبكه دوم سيما ساعت 22:45 تا 23:30 گفتوگوي ويژه خبري به صورت شگفتانگيزي همزمان با برنامه نود پخش ميشود. صدا و سيما نيز به خاطر جلوگيري از شائبه طرفداري از يك كانديداي خاص، زمان پخش برنامه نود كه داراي طرفداران بسياري است را تغيير داد تا طرفداران اين برنامه نيز بتوانند گفتگوي ويژه خبري را ببينند.
این روزها به شکل مفرطی شاهد هستیم که فوتبال ایران تحت تاثیر انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفته است و این تغییر ساعت پخش برنامه 90 تنها بخش کوچکی از آن است.
برنامه 90 سانسور شد
«90 كه خوب است، حتي 900 نفر هم نميتوانند جلوي ما را بگيرند» محمد عليآبادي چند ماه قبل اينگونه، مستقيما نوك پيكان انتقاداتش را متوجه برنامه 90 و عادل فردوسيپور ميكند كه در برنامهاش بارها و بارها بحث ساختوسازها را به چالش كشيد و از نارساييهاي ورزشگاهها و امكانات كم آن تصاويري را پخش كرد. سازمان تربيتبدني و برنامه 90 هيچگاه رابطه خوبي با هم نداشتند تا جاييكه اين جنگ پنهان، علني شد و محمد آخوندي در برنامهاي، برنامه 90 را به چالش كشيد و در هفته بعد، مسابقه پيامك اين برنامه دچار اختلالي شگفتانگيز شد تا بحراني عجيب در فوتبال ايران بهوجود بيايد و روزها درباره آن صحبت شود
"علی عالی"
انتقاد ممنوع صداوسيما در ايام انتخاب بايد تغيير جهت دهد، اين «تغيير» هميشه بوده است و بايد نوعي «استقلال» در رفتار آنها ديده شود. هر چند بسياري از كارشناسان به رفتار صداوسيما در انتخابات دهمين دوره رياستجمهوري انتقاد دارند و معتقدند كه آنها بهصورت جانبدارانهاي از احمدينژاد حمايت ميكنند و كوچكترين جلسات داخلي را هم بازتاب ميدهند. بههرحال در بيست روز پاياني منتهي به انتخابات، صداوسيما حواسش به همه برنامهها جمع است تا گزك دست كانديداها ندهد و متهم به جانبداري نشود.
دوربين نود حاشيهساز
دوربين 90 اين امكان را به همه فوتبالدوستان ايراني ميدهد كه حاشيههاي غيررسمي فوتبال را عكس يا فيلمبرداري كنند و از طريق سايت به برنامه 90 بفرستند تا در برنامه به نمايش در آيد. حاشيههايي كه نميتوانند بهصورت رسمي از طريق دوربينهاي صداوسيما ضبط شوند و به نمايش عمومي درآيند. دوربين 90 در حقيقت منعكسكننده حقايق فوتبال ايران است كه خيليها مايل نيستند به نمايش درآيد. اما عادل فردوسيپور استاد گذشتن از خط قرمز با كمترين هزينه است تا از اين راه بتواند خطوط پررنگ قرمز را كمي كمرنگتر كنند. عادل با اين بخش از برنامه در حقيقت خون عليآبادي را به جوش آورد و حتي رئيس سازمان تربيتبدني را مجاب كرد تا علنا عليه اين بخش از برنامه موضع بگيرد اما بههرحال فعاليتهاي ژورناليستي هميشه چنين حواشياي را در پي دارد.
شوراي بازبيني نبودند
معمولا شوراي بازبيني در صداوسيما وظيفه نظارت و كنترل بر آيتمهاي برنامههاي مختلف را دارد، آنها آنجا مينشينند و ثانيه به ثانيه برنامه را بهدقت ميبينند تا مشكلي براي پخش نباشد و برخي از مسائل كه نبايد مطرح شود، بهروي آنتن نرود. بههرحال بهدليل اطمينان و اعتمادي كه مسئولان صداوسيما به عادل دارند، برنامه هفته گذشته او بهدليل مشغله كاري شوراي بازبيني، مورد بررسي قرار نگرفت چراكه هميشه اين مجري تواناي صداوسيما با دقت، همه مسائل را در نظر گرفته است اما هرچه باشد ايام انتخابات هميشه مسائلي را در پي دارد كه وقتي در بطن كار هستيد، متوجه آن ميشويد.
جلوي پخش را گرفتند
«دينگ دينگ» ... پيامهاي بازرگاني در ميان پخش برنامه دوربين 90 عجيبترين اتفاقي بود كه ميشد بر آن نظر داشت اما هيچكس به آن نپرداخت. يكي از منابع آگاه درباره اين ماجرا ميگويد:«برنامه در حال پخش بود كه تماس گرفتند و به عادل گفتند بايد برنامه قطع شود. دوست نداشتند برخي نارساييهاي ورزشگاهها در ايام انتخابات پخش شود چون بهضرر دولت تمام ميشد» او اينگونه اعلام ميكند:«فقط توانستند اسامي برندهها را اعلام كنند، آنهم نه همه برندگان را، چون بايد تصاويرشان را هم پخش ميكردند كه مطمئنا عواقب بدي براي دولت داشت» بههرحال چند تصوير همانند رد شدن اشجاري از زير فنسها پخش شد و ناگهان خبر آمد كه بايد اين بخش از برنامه قطع شود. عادل هم مانده بود چه كند و براي همين سرخ و سفيد شد و بهنحوي موضوع را جمع كرده بود. انتخابات است ديگر، هيچكس نبايد انتقاد كند، مخصوصا دولت نهم كه اصلا رابطه خوبي با انتقاد ندارد، مخصوصا اين برنامه 90 كه شايد 900نفر هم شود.»
عادل در دسترس نیست
برنامه 90 براي بسياري از مديران صداوسيمايي تبديل به «برند» شده است و حتي در انتخابات پيشرو هم قرار است كانديداها در زماني «90دقيقهاي» در مقابل هم بنشينند و از مواضع خود دفاع كردند. بههرحال براي اطلاع از وضعيت برنامه هفته گذشته 90 هر چه تلاش كرديم، نتوانستيم با عادل فردوسيپور كه هميشه پاسخ تلفنها را ميدهد، ارتباط برقرار كنيم. عادل البته مطئنا خودش آنقدر زيرك هست كه بداند علت تماسها چيست اما اين مجري توانا فعلا دوست ندارد حرفي بزند.
saeed_cris
21-06-2009, 16:29
اظهارات مدیر شبکه 3 درباره برنامه 90
مدیر شبکه سه سیما با تاکید بر اینکه برنامه 90 تعطیل نمی شود، بودجه راهاندازی شبکه ورزش را 100 میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: از روزی که این بودجه در اختیار تلویزیون قرار بگیرد مسلماً کار راه اندازی شبکه با جدیت پیگیری میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، با گسترده شدن فعالیت های ورزشی و راه اندازی لیگ در اکثر رشته ها، نیاز به تعامل فدراسیون ها با صدا و سیما برای پوشش خبری وتصویری رویدادهای ورزشی بیش از پیش احساس می شود. در این راستا شبکه سوم سیما که با عنوان شبکه ورزش و جوانان راه اندازی شد، پس از 16 سال فعالیت پرمخاطب ترین شبکه ورزشی سازمان صدا و سیما است.
با این حال طی روزهای اخیر صحبت هایی در مورد ایجاد تغییرات در برخی برنامه های ورزشی از جمله برنامه پرمخاطب 90 مطرح شده است. به همین خاطر خبرنگار مهر با علی اصغرپورمحمدی مدیر این شبکه گفتگویی انجام داده است که می خوانید:
خبرگزاری مهر ـ گروه ورزش ـ شما پارسال وعده راه اندازی شبکه سه را دادید و اعلام شد به زودی این کار انجام میشود، تاکنون چه اقداماتی در این باره انجام شده است؟
ـ علیاصغر پورمحمدی، مدیر شبکه سه: وعده راهاندازی شبکه ورزش را ندادم. من درخواست ایجاد شبکه ورزش را به رئیس سازمان صدا و سیما دادم. ما برای تقویت ورزش ایران نیازمند یک شبکه ورزش هستیم. روزی نیاز به شبکه ورزش احساس نمی شد، ولی الان این طور نیست. برای افزایش اعتبار بینالمللی در سطح جهان و منطقه هم نیاز به شبکه مستقل ورزشی لازم است.
اما بودجه راهاندازی شبکه ورزش 100 میلیادرد تومان است که تقریباً بیش از 70 میلیارد تومان آن به تجهیزات فنی باید اختصاص پیدا کند. باید روزی این بودجه فراهم شود تا شبکه ورزش راه اندازی شود و هر چه زودتر این اقدام عملی شود به نفع کشور است، خصوصاً به نفع ورزش.
* فکر میکنید امسال اعتبار شبکه ورزش تامین میشود؟
ـ از روزی که بودجه در اختیار تلویزیون قرار بگیرد، مسلماً کار راه اندازی شبکه با جدیت پیگیری می شود. البته نصب تجهیزات و پیش تولید زمان میبرد. این اعتبار را مجلس شورای اسلامی یا ریاست جمهوری میتوانند بدهند.
* گفته میشود شما حامی اصلی برنامه 90 و عادل فردوسی پور هستید و در صورت رفتن شما این برنامه تضعیف یا تعطیل میشود؟
ـ نه، معتقد نیستم بعد از رفتن من این اتفاق میافتد. اصولاً کشور ما و سازمان ما وابسته به شخص نیست. من از همه برنامهسازانم تا جایی که کارشان قابل حمایت باشد، پشتیبانی میکنم. اگر انتقادات درست و بجا شود، قبول میکنیم. بهتر است تفاوت میان یک برنامه نقد و بررسی آن را با یک برنامه توصیفی را بیابیم.
* تا چه اندازه در مقابل فشارهایی که چند ماه گذشته به برنامه 90 آمد، کوتاه آمدید؟ و چه قدر مستقل عمل کردید؟
ـ تلویزیون عملکرد خوبی در مقابل انتقادات دارد و علاقمند است دوستانه مسائل را حل کند. هدف ما اعتلا و پیشرفت کشور و ورزش کشور است.
*آیا برای فصل آینده رقابتهای لیگ تغییراتی در پخش برنامههایی نظیر فوتبال برتر و برنامه 90 ایجاد میشود؟
ـ پخش این برنامه ادامه دارد. البته در کنار این برنامهها روی چند طرح دیگر در حال مطالعه هستیم. پارسال قصد تهیه یک برنامه خاص را داشتیم، اما به دلیل مشکلات فنی نتوانستیم آن را انجام دهیم. شاید امسال این امر محقق شود. این طرح پوشش همه مسابقهها در هنگام پخش است.
* پس در کلیت برنامههای ورزشی شبکه سه شاهد تغییراتی خواهیم بود؟
ـ ما به دنبال تغییرات هستیم. امیدوارم در این زمینه موفق شویم. قصد داریم برنامهای درباره همه ورزشها تهیه کنیم. متاسفانه یکی از مشکلات ما نبود جای خالی برای پخش چنین برنامههایی است که امیدوارم با راهاندازی شبکه ورزش این مشکلات برطرف شود.
* وضعیت تعامل شبکه سه با فدراسیونهای ورزشی برای پخش مسابقات ورزشی چگونه است؟
ـ با همه فدراسیونها تعامل داریم و سعی میکنیم به اندازه توان و اختیارات به خواستههای آنها پاسخ مثبت دهیم و به آنها کمک کنیم.
* حق پخش تلویزیونی فوتبال به کجا کشید، چرا که اعلام شده هنوز بخشی از قراردادها را دریافت نکردهاند؟
ـ حق پخش به معاونت اداری ومالی سازمان و آقای تقدس نژاد معاون این بخش برمیگردد و به ما ارتباط ندارد، اما خبر دارم بخشی از قراردادهای حق پخش داده شده است.
Ronaldinho80
21-06-2009, 19:17
نگاه گذرا به بازیهای چندشب اخیر نشان میدهد که خبری از گزارشگرهای محبوب فوتبال نیست و گمانهزنیهای متعددی در این میان شکل گرفته است.
به گزارش تابناک گزارش بازی ایران و کرهجنوبی که به صورت زنده و از ساعت 15:30 از شبکه سوم سیما، بعدازظهر چهارشنبه شروع شد، برعهده مزدک میرزایی بود. این در حالی بود که بازی بعدی یعنی بازی عربستان و کرهشمالی که به فاصله کمتر از 5 ساعت روی آنتن رفت، باز با گزارشگری میرزایی همراه شد تا خیلیها باورشان شود که عادل فردوسیپور و جواد خیابانی، فعلا اجازه گزارش فوتبال و پخش صدا و تصویر ندارند.
جالب اینجاست که بازی برزیل- آمریکا هم که پنجشنبه عصر برگزار شد، باز هم مزدک میرزایی را به عنوان گزارشکر به خود دید تا صداوسیما در اقدامی بیسابقه، در دو روز متوالی و برای سه بازی بسیار مهم از یک گزارشگر استفاده کند.
این در حالی است که طبق روال همیشگی انتظار داشتیم سیما مسابقات را به صورت گردشی بین گزارشگران شناخته شدهاش تقسیم کند. اما بازی دیگر گروه B جام کنفدراسیونها هم که ساعت 11 شب پنجشنبه به صورت زنده روی آنتن رفت، توسط سیانکی گزارش شد تا همه چیز برای مسجل شدن شایعات پیرامون عادل فردوسیپور و جواد خیابانی آماده شود.
عادل فردوسیپور که به دلیل چالش با سازمان تربیتبدنی ماههای پرتلاطمی را پشت سرگذاشته و با پایان یافتن لیگ فصل قبل، برنامه حرفهایاش، 90 را موقتا روی آنتن نمیفرستد، چند وقتی است که در سیما در قالب گزارشگر هم دیده نمیشود.
پیش از این بازیهای چهارشنبه و پنجشنبه شب، شایعاتی مبنی بر سفر بودن او وجود داشت اما مثل اینکه علت این غیبت را باید در جای دیگر جستوجو کرد. روزنامه ورزشی دنیای فوتبال روز گذشته نوشت فردوسیپور که در دانشگاه صنعتی شریف و دانشکده صنایع زبان تخصصی تدریس میکند یکی از کسانی است که لیست 130 نفر استادان مستعفی را امضا کرده و همین موضوع باعث شده تا به تصمیم مدیران ارشد سیمای جمهوری اسلامی ایران، ممنوعالتصویر باشد، هرچند مدیران سیما علاقهای ندارند به این ابهام پاسخی بدهند. ولی با توجه به اتفاق مهمی که در دنیای فوتبال ایران افتاد و تیم ملی با رویای جامجهانی 2010 خداحافظی کرد، طبیعی به نظر میرسید که یکی دیگر از ویژهبرنامههای انتقادی و تحلیلی 90 روی آنتن برود که این اتفاق نیفتاد.
از طرف دیگر جواد خیابانی هم در بازیهای مستقیم اخیر- که اصولا به صورت مساوی میان گزارشگران تقسیم میشوند- جایی نداشت خیلیها دلیل این موضوع را انتشار عکس از او در راهپیماییهای هفته گذشته میدانند به نوشته روزنامه دنیای فوتبال این تصویر که از طریق یکی از سایتهای اینترنتی مخابره شده، به نظر مسوولان سیما رسیده و او را هم به سرنوشت مشابه عادل فردوسیپور دچار کرده است.
بهرغم همه این شنیدهها یکی از نزدیکان عادل فردوسیپور به اعتمادملی گفت که غیبت او در تلویزیون نه فقط به دلیل تصمیم مدیران که خود خواسته نیز هست. همانطور که بسیاری از پروژههای سینمایی فعلا متوقف شده و بسیاری با توجه به شرایط موجود از کار دست کشیدهاند، ظاهرا عادل فردوسیپور هم ترجیح میدهد تا کنار بماند و تا اطلاع ثانوی در برنامههای تلویزیونی حاضر نشود.
پیش از انتخابات شایعاتی مبنیبر پایان برنامه 90 به دلیل سیاستهای مستقل این برنامه شنیده میشد. اختلافات عمیق و این نکته که فردوسیپور حاضر نبود از شیوه انتقادی خود دست بردارد و واقعیتها را نادیده بگیرد، خشم مدیران ورزش را در پی داشت و گفته میشد در صورت ادامه کار دولت نهم تدابیری اندیشیده شده تا پرونده برنامه 90 برای همیشه بایگانی شود.
در این میان گفته میشود عادل فردوسیپور هم حاضر به ادامه فعالیت در این شرایط و تندادن به خواسته مدیران نیست و در حالیکه او برنامهریزی برای دور جدید برنامهاش را به حالت تعلیق درآورده است، گفته با ادامه وضع موجود از همکاری با صداوسیما و اجرای برنامه 90 خودداری خواهد کرد.
کنار گذاشتن دو گزارشگر باسابقه تلویزیون که بیشک جزو بهترینها هستند و تعطیلی پربینندهترین برنامه تمام دورانهای تلویزیون میتواند از اولین تبعات شرایط تازه حوزه ورزشی باشد.
Ehsan_CR9
21-06-2009, 22:33
اصلا
نباید توقیف بشه این اتفاق فقط یک معنی داره،اونم اینه که آقایان میخواهند روی ضعف هایشان سرپوش بگذارند
saeed_cris
22-06-2009, 10:42
فردوسيپور:
نود ، تعطيل نميشود
اينكه طي چند هفته اخير ، هيچ يك از مسابقات مهم پخش شده از سيما را عادل فردوسيپور گزارش نكرده است، به خودي خود براي ترويج شايعه تعطيل شدن برنامه نود، كافي به نظر ميرسد.
ديروز به محض شنيدن اين شايعه، با عادل فردوسيپور تماس گرفتيم كه او تمامي موارد مطرح شده را تكذيب و عنوان كرد، با توجه به سنگين بودن فصل فوتبالي اخير و درگير بودن با مسائل حاشيهاي بسيار، نياز به كمي استراحت دارد و اين تصميم خودش بوده كه كمي از فوتبال فاصله بگيرد و استراحت كند.
در عين حال روز گذشته مدير شبكه 3 سيما هم خبر تعطيلي برنامه نود را تكذيب كرد. علي اصغرپورمحمدي كه از حاميان اصلي اين برنامه و عادل فردوسيپور به شمار ميرود، در گفتگو با مهر عنوان كرد: حتي در صورت رفتن من از شبكه 3 هم اين اتفاق نخواهد افتاد. من از همه برنامهسازانم تا جايي كه كارشان قابلحمايت باشد، پشتيباني ميكنم.
پورمحمدي امكان تغيير در برنامههايي نظير فوتبال برتر و برنامهنود را هم رد كرد و دراين باره گفت: پخش اين برنامه ادامه دارد البته در كنار اين برنامهها چند طرح ديگر را در دست مطالعه داريم. پارسال قصد تهيه يك برنامه خاص را داشتيم، اما به دليل مشكلات فني نتوانستيم آن را انجام دهيم. شايد امسال اين امر محقق شود. اين طرح پوشش همه مسابقهها هنگام پخش است.
مدير شبكه 3 در ادامه با اشاره به تلاش سيما براي راهاندازي شبكه ورزش، خاطرنشان كرد: «ما براي تقويت ورزش ايران نيازمند يك شبكه ورزش هستيم. بودجه راهاندازي اين شبكه 100 ميليارد تومان است كه تقريباً بيش از 70 ميليارد تومان آن به تجهيزات فني بايد اختصاص پيدا كند. مطمئنا از روزي كه بودجه در اختيار تلويزيون قرار بگيرد، كار راه اندازي شبكه با جديت پيگيري ميشود.»
([Only registered and activated users can see links])
saeed_cris
22-06-2009, 21:47
فردوسي پور ، قهر و استراحت
ظاهرا عادل بابت آنچه كه در آخرين برنامه 90 سال پيش اتفاق افتاد و تماسهايي كه منجر به اين شد تا او نتواند دوربين 90 را پخش كند به شدت ناراحت است و درواقع با مسئولان ارشد خود قهر كرده است
2009/6/22 17:03:40
[Only registered and activated users can see links] Photo Gallery ([Only registered and activated users can see links])
Zoom ([Only registered and activated users can see links])
Football in Iran - Goal.com Persia (Goal.com)
سايت گل – خبر تعطيلي برنامه 90 و خودداري عادل فروسي پور از ادامه اجراي اين برنامه يا تصميم صداوسيما مبني بر پايان همكاري با اين گزارشگر برجسته ، خبر مهم حوزه فوتبال در ايران است . گفته میشود عادل فردوسیپور حاضر به ادامه فعالیت در این شرایط و تندادن به خواسته مدیران نیست و برنامهریزی برای دور جدید برنامهاش را به حالت تعلیق درآورده است. او كه شخصا به هيچ سئوالي در اين زمينه پاسخ نمي دهد ديروز باخبرنگار روزنامه جام جم ارگان صداوسيما گفت و گو كرده .
در اين گزارش چنين مي خوانيم :" ديروز به محض شنيدن اين شايعه، با عادل فردوسيپور تماس گرفتيم كه او تمامي موارد مطرح شده را تكذيب و عنوان كرد، با توجه به سنگين بودن فصل فوتبالي اخير و درگير بودن با مسائل حاشيهاي بسيار، نياز به كمي استراحت دارد و اين تصميم خودش بوده كه كمي از فوتبال فاصله بگيرد و استراحت كند.در عين حال روز گذشته مدير شبكه 3 سيما هم خبر تعطيلي برنامه نود را تكذيب كرد. علي اصغرپورمحمدي كه از حاميان اصلي اين برنامه و عادل فردوسيپور به شمار ميرود، در گفتگو با مهر عنوان كرد: حتي در صورت رفتن من از شبكه 3 هم اين اتفاق نخواهد افتاد. من از همه برنامهسازانم تا جايي كه كارشان قابلحمايت باشد، پشتيباني ميكنم."اما تصميم استراحت عادل فردوسي پور كاملا عجيب و مشكوك است چراكه او 11 سال 90 را روي آنتن برده و يك تنه آن را به پربيننده ترين برنامه شبكه 3 مبدل كرده است.
عادل قهركرده
خبرنگار سايت گل در اين باره با تني چند از مسئولان گروه ورزش شبكه سوم گفت و گو كرده كه آنها جملگي دخالت مسائل سياسي اخير را در اين موضوع رد مي كنند اما ظاهرا عادل بابت آنچه كه در آخرين برنامه 90 سال پيش اتفاق افتاد و تماسهايي كه منجر به اين شد تا او نتواند دوربين 90 را پخش كند به شدت ناراحت است و درواقع با مسئولان ارشد خود قهر كرده است.گفته مي شود اگر قرار بر ادامه فشار سال گذشته و دخالت در محتواي برنامه باشد ، فردوسي پور 90 را اجرا نخواهد كرد.
عادل خیال کرده اینجا اروپا هست که هر برای هر انتقادی دستت باز باشه.به قول علی دایی اینجا ایرانه
عادل در محاق/ فردوسي پور قهر و استراحت
[Only registered and activated users can see links]عادل%20فردوسی%20پور(5)_w180m.jpg
سرخ آبی نیوز: ([Only registered and activated users can see links])
خبر تعطيلي برنامه 90 و خودداري عادل فروسي پور از ادامه اجراي اين برنامه يا تصميم صداوسيما مبني بر پايان همكاري با اين گزارشگر برجسته، خبر مهم حوزه فوتبال در ايران است. گفته میشود عادل فردوسیپور حاضر به ادامه فعالیت در این شرایط و تندادن به خواسته مدیران نیست و برنامهریزی برای دور جدید برنامهاش را به حالت تعلیق درآورده است. او كه شخصا به هيچ سئوالي در اين زمينه پاسخ نمي دهد ديروز باخبرنگار روزنامه جام جم ارگان صداوسيما گفت و گو كرده.
در اين گزارش چنين مي خوانيم :"
ديروز به محض شنيدن اين شايعه، با عادل فردوسيپور تماس گرفتيم كه او تمامي موارد مطرح شده را تكذيب و عنوان كرد، با توجه به سنگين بودن فصل فوتبالي اخير و درگير بودن با مسائل حاشيهاي بسيار، نياز به كمي استراحت دارد و اين تصميم خودش بوده كه كمي از فوتبال فاصله بگيرد و استراحت كند.
در عين حال روز گذشته مدير شبكه 3 سيما هم خبر تعطيلي برنامه نود را تكذيب كرد. علي اصغرپورمحمدي كه از حاميان اصلي اين برنامه و عادل فردوسيپور به شمار ميرود، عنوان كرد: حتي در صورت رفتن من از شبكه 3 هم اين اتفاق نخواهد افتاد. من از همه برنامهسازانم تا جايي كه كارشان قابلحمايت باشد، پشتيباني ميكنم."
اما تصميم استراحت عادل فردوسي پور كاملا عجيب و مشكوك است چراكه او 11 سال 90 را روي آنتن برده و يك تنه آن را به پربيننده ترين برنامه شبكه 3 مبدل كرده است.
سكوت معنادار عادل
شايعات در مورد تعطيلي برنامه پرطرفدار نود همچنان پابر جا است و حرف و حديث ها حتي بعد از حرف هاي مسئولان شبكه سوم سيما كه اين موضوع را تكذيب كردند ادامه دارد. نكته قابل توجه اما سكوت عادل فردوسي پور است كه همچنان ادامه دارد. مجری توانای سیما به رغم نقل قول روزنامه ارگان صداوسیما فعلا سکوت اختیار کرده و قصد ندارد در این رابطه حرفی بزند.
عادل قهركرده
خبرنگار ما در اين باره با تني چند از مسئولان گروه ورزش شبكه سوم گفت و گو كرده كه آنها جملگي دخالت مسائل سياسي اخير را در اين موضوع رد مي كنند اما ظاهرا عادل بابت آنچه كه در آخرين برنامه 90 سال پيش اتفاق افتاد و تماسهايي كه منجر به اين شد تا او نتواند دوربين 90 را پخش كند به شدت ناراحت است و درواقع با مسئولان ارشد خود قهر كرده است. گفته مي شود اگر قرار بر ادامه فشار سال گذشته و دخالت در محتواي برنامه باشد، فردوسي پور 90 را اجرا نخواهد كرد.
ss_ss gahreman
24-06-2009, 18:17
در پاسخ به فارس عنوان شد:
فردوسيپور و خياباني ممنوعالتصوير نيستند
خبرگزاري فارس: مدير پخش شبكه سه سيما گفت: شايعاتي كه درباره ممنوعالتصوير شدن عادل فردوسي پور و جواد خياباني مطرح شده بياساس است و اين دو به فعاليت خود ادامه مي دهند.
هاشم رضايت در پاسخ به خبرنگار فارس مبني بر شايعاتي پيرامون ممنوعالتصوير شدن عادل فردوسيپور و جواد خياباني در تلويزيون در پاسخ به خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: چنين چيزي وجود ندارد و آنها ممنوعالتصوير نخواهند بود. ما هر سال بازيهاي ليگ را داريم كه معمولا پوشش بيشتر آنها با اين دو نفر است.
وي افزود: تنها فرصتي كه عادل فردوسيپور دارد، تعطيلي ليگ است. او نيز مانند بقيه به استراحت احتياج دارد و اين كه قصد داشت با خانوادهاش به مسافرت برود. كارهاي باقيماندهاي نيز در دانشگاه داشت. به همين دليل تصميم گرفت تا از موقعيت پيش آمده استفاده كند و به همين دليل در برنامه 90 حاضر نشد.
رضايت تصريح كرد: «جواد خياباني» نيز تعهدي براي يك برنامه ضبطي داده بود و به همين دليل نتوانست در گزارشهاي تلويزيوني حضور بيابد كه او هم پس از پايان تعهدش دوباره به تلويزيون بر ميگردد.
همچنان مرخصيه؟
در شرايطي كه به نظر ميرسيد برنامه چالشي تلويزيون درباره ناكامي تيمملي با اجراي عادل فردوسي پور روي آنتن برود ، پيمان يوسفي مجري آن بود تا شايعات درباره عادل دوباره قوت بگيرد.
ديروز شنيديم كه انتخاب يوسفي در راستاي سياست هاي جديد تلويزيون در قبال ورزش است كه سعي در كمرنگ جلوه دادن ناكامي تيمملي دارد.
برنامه اي كه مدتها پس از حذف تيمملي از جامجهاني پخش شد و البته به خنثي ترين شكل ممكن روي آنتن رفت.ديروز دو ماجراي متفاوت درباره عادل به گوش رسيد. اول اينكه عادل همچنان در مسافرت به سر ميبرد و گزارش بازي ردهبندي جام كنفدراسيونها توسط او با احضار اضطراري مديران صداوسيما جهت تكذيب شايعات پيرامون ممنوعالتصوير بودن وي صورت گرفته است. مورد دوم اما اين بود كه در پي بروز اختلاف ميان او و سيما بر سر سياستهاي جديد برنامه 90 ديگر قرار نيست برنامه تحليلي به او واگذار شود و همكاري في مابين در گزارش بازيها خلاصه خواهد شد. قضيه هر چه باشد اكثر قريب به اتفاق مجريان ورزشي تلويزيون توانايي اجراي برنامه چالشي را ندارند كه نمونه اش را همين سه شنبه شب گذشته و نيز در روزهايي كه اجراي 90 به شخص ديگري سپرده شده بود ديديم.به هر حال غيبت عادل بيشتر به ضرر تلويزيون تمام ميشود تا عادل
البته از حق نگذریم پیمان یوسفی در برنامه چهارشنبه شب رخصت با حضور کفاشیان و آجرلو نشان از مجری داد که اگر برنامه های چالشی را به ائ بسپارند می تواند از عهده آن به خوبی برآید. منبع ([Only registered and activated users can see links])
saeed_cris
04-07-2009, 01:37
برنامه نود بدون سانسور از 7 مرداد روي آنتن
[Only registered and activated users can see links] هرچند بعد از مدتها غيبت، عادل فردوسيپور با گزارش بازي اسپانيا- آفريقاي جنوبي درجام كنفدراسيونها به استوديوي جامجم برگشت، اما شايعات در مورد گزارشگر محبوب- و البته جنجالي شبكه سه- كماكان به قوت خود باقي است. گفته ميشود فردوسيپور قرار بوده در ابتدا فينال جام كنفدراسيونها را گزارش كند، اما بعد از آنكه مديران شبكه سه خبرهايي در مورد دلخوري عادل از دست مقامات ارشد سيما را ميشنوند تصميم ميگيرند كه به جاي بازي فينال، گزارش بازي ردهبندي را به عادل بدهند و اينگونه از او انتقامگيري كنند البته اين شايعه توسط هيچ مقام رسمي تاييد نشد، اما موضوع چندان كوچكي هم نبود كه بتوان از كنار آن به سادگي گذشت. پورمحمدي،مدير شبكه سه با گفتن اين جمله كه مسايل ريز را پيگيري نميكند، توصيه ميكند كه با حسين ذكايي تهيهكننده برنامه گزارش ورزش تماس بگيريم. ذكايي هم به خوبي اصل ماجرا را توضيح ميدهد:«شبكه سه هشت گزارشگر دارد كه بنده از ابتداي فصل از طريق مشورت و همچنان ارزيابي عملكرد گزارشگران، گزارشگر هر فوتبال خارجي را انتخاب ميكنم. اگر خاطرتان باشد فينال ليگ قهرمانان را هم پيمان يوسفي گزارش كرد. آن موقع كه ديگر صحبتي از اين شايعات نبود. طبق چينش ما، فينال جام كنفدراسيونها را مزدك ميرزايي بايد گزارش ميكرد. ضمن آنكه به گواه بسياري از كارشناسان، ديدار ردهبندي زيباتر از مسابقه فينال بود.» ذكايي ضمن تكذيب ناراحتي عادل در جريان گزارش اين بازي به نكته بسيار مهمي اشاره ميكند: «مطمئن باشيد تا زماني كه من تهيه كننده گزارش ورزشي هستم شايعات و مسايل غيرورزشي تاثيري در چينش گزارشگران نخواهد داشت.»
هم خياباني هست هم عادل
شايد اگر عادل فردوسيپور ميدانست كه در طول مرخصي 15 روزه او اين همه حرف و حديث به وجود ميآيد، به هيچ عنوان از ساختمان جامجم خارج نميشد. در زماني كه او در سفر بود، جواد خياباني هم به طرز عجيبي گزارش هيچ كدام از بازيهاي فوتبال را به عهده نگرفت تا مزدك ميرزايي در يك روز دو بازي را گزارش كند. ذكايي در مورد اين قضيه ميگويد: «تهيه كننده فوتبال برتر شخص ديگري است احتمالا در آن روز به خصوص آقاي خياباني هم مثل آقاي فردوسيپور در مرخصي بودهاند با اين همه شما مطمئن باشيد كه هم آقاي خياباني هم عادل فردوسيپور با قدرت بيشتري مسابقات فوتبال را گزارش خواهند كرد.»
دوربين نود حذف نميشود
اما در حاليكه گفته ميشود عادل فردوسيپور به دليل دستور از بالا براي حذف آيتم دوربين نود از برنامه نود، ديگر اين برنامه را روي آنتن نخواهد برد، مدير شبكه سه از پخش دوباره نود از يك هفته مانده به شروع ليگ برتر خبر ميدهد: «نود از هفت مرداد و يك هفته مانده به شروع ليگ روي آنتن خواهد رفت ضمن آنكه برخلاف شايعات آيتم دوربين نود حذف نشده و شبكه سه از اين برنامه و مجرياش حمايت خواهد كرد. مطمئن باشيد نود بدون هيچ حذفياتي دوباره پخش خواهد شد.»
منبع:روزنامه گل ([Only registered and activated users can see links])
saeed_cris
04-07-2009, 01:56
هياهوي پرسپوليس و آرامش استقلال
(javascript:tsz('article_body','12px'))[/URL]
[Only registered and activated users can see links] هنوز ليگ برتر تمام نشده بود كه شلوغكاريهاي پرسپوليس در پس پرده آغاز شد. آنها چنان به ستارههاي تيمهاي ديگر چنگ ميانداختند كه باور كردني نبود. انگار، ستارهها، در كهكشان فوتبال قرار بود جز در خانه و منظومه پرسپوليس خاموش شوند كه مديران پرسپوليس اينگونه بيتابي و بيقراري ميكردند. آرفي، صادقي، آشوبي، رحمتي، جلال اكبري و... بعد از آن همه بگير و ببند، از جمع ياران تازه تنها شيث و مهديشيري را ثبت كردند. مساله آنها تنها جذب بازيكن نبود، آنها در زمينه جذب مربي هم مشكل داشته و هنوز دارند، سر جذب مربي هم چهها كه نكردند. وقتي قرار شد تاپمولر بيايد، چنان از خود بيخود شدند و مقابل رسانهها پزدادند كه انگار قهرمان جهان را به تهران ميآورند، اما آن هم نشد. اصولا فرياد كشيدن، شرط بودن نيست. آن سوي كار، مديري به اسم واعظ وجود داشت كه حتي اگر از فوتبال هم چيزي نميدانست با مديريتش آشنا بود. او تكليف سرمربي استقلال را خيلي زود روشن كرد. دو، سه بازيكن خوب تيمش را از دست دادند اما در عوض اين تغييرات، مهرههاي خوبي را هم به جمع خود اضافه كرد.
در اين عرصه، اصول كاري او، به شكل ترميمي خودش را نشان داد. رفع اشكالات فني تيم، زير سايه، بدون سر و صدا، واعظ حساب كار خودش را از پرسپوليس جدا كرد و با اعتقاد به سيستم مديريتي زير سايه، تا امروز با استقلال كاري كرده كه هيچ تيمي نتوانسته اين كار را انجام دهد. حركت در يك حاشيه امن از آرامش، بدون دغدغههايي كه بسياري از تيمها مثل همين پرسپوليس امروز درگير آن هستند. واعظ آشتياني با چنين استراتژي خوب و شاخصي با استقلال، فعلا به اهدافش رسيده تا مصداق بارز اين شعر باشد كه «رهرو آن است كه آهسته و پيوسته رود»! او خودش بر تمام اصول و مسايل مربوط به نقل و انتقالات تيمش اشراف كامل دارد. در سيستم مديريتي او، بازيكنها در توليدي پوشاك قرارداد نميبندند. در اين سيستم مديريتي، فوق ستارهاي پيدا نميشود كه از بيتوجهي و بيمحبتي مسوولان تيم، به تيم ديگر برود، در سيستم مديريتي او كه البته آن هم هزار بار محل تامل و اشكال است، حداقل در اين موارد نواقص سيستماتيك خاصي مشهود نيست تا به واسطه آن منتقدش بود، هر چند در اين سيستم هم درباره جذب نامعقول رينالدو بارها انتقاد كرديم و جوابي نگرفتيم اما آنچه مهم است اينكه امروز اين سيستم مديريتي كم نقص عمل ميكند!
[URL="[Only registered and activated users can see links]"]منبع (javascript:tsz('article_body','16px'))
تهيهكننده گزارش ورزشي: هم عادل هست، هم خياباني
نود بدون سانسوراز 7 مرداد روي آنتن
هرچند بعد از مدتها غيبت، عادل فردوسيپور با گزارش بازي اسپانيا- آفريقاي جنوبي درجام كنفدراسيونها به استوديوي جامجم برگشت، اما شايعات در مورد گزارشگر محبوب- و البته جنجالي شبكه سه- كماكان به قوت خود باقي است. گفته ميشود فردوسيپور قرار بوده در ابتدا فينال جام كنفدراسيونها را گزارش كند، اما بعد از آنكه مديران شبكه سه خبرهايي در مورد دلخوري عادل از دست مقامات ارشد سيما را ميشنوند تصميم ميگيرند كه به جاي بازي فينال، گزارش بازي ردهبندي را به عادل بدهند و اينگونه از او انتقامگيري كنند البته اين شايعه توسط هيچ مقام رسمي تاييد نشد، اما موضوع چندان كوچكي هم نبود كه بتوان از كنار آن به سادگي گذشت. پورمحمدي،مدير شبكه سه با گفتن اين جمله كه مسايل ريز را پيگيري نميكند، توصيه ميكند كه با حسين ذكايي تهيهكننده برنامه گزارش ورزش تماس بگيريم. ذكايي هم به خوبي اصل ماجرا را توضيح ميدهد:«شبكه سه هشت گزارشگر دارد كه بنده از ابتداي فصل از طريق مشورت و همچنان ارزيابي عملكرد گزارشگران، گزارشگر هر فوتبال خارجي را انتخاب ميكنم. اگر خاطرتان باشد فينال ليگ قهرمانان را هم پيمان يوسفي گزارش كرد. آن موقع كه ديگر صحبتي از اين شايعات نبود. طبق چينش ما، فينال جام كنفدراسيونها را مزدك ميرزايي بايد گزارش ميكرد. ضمن آنكه به گواه بسياري از كارشناسان، ديدار ردهبندي زيباتر از مسابقه فينال بود.» ذكايي ضمن تكذيب ناراحتي عادل در جريان گزارش اين بازي به نكته بسيار مهمي اشاره ميكند: «مطمئن باشيد تا زماني كه من تهيه كننده گزارش ورزشي هستم شايعات و مسايل غيرورزشي تاثيري در چينش گزارشگران نخواهد داشت.»
هم خياباني هست هم عادل
شايد اگر عادل فردوسيپور ميدانست كه در طول مرخصي 15 روزه او اين همه حرف و حديث به وجود ميآيد، به هيچ عنوان از ساختمان جامجم خارج نميشد. در زماني كه او در سفر بود، جواد خياباني هم به طرز عجيبي گزارش هيچ كدام از بازيهاي فوتبال را به عهده نگرفت تا مزدك ميرزايي در يك روز دو بازي را گزارش كند. ذكايي در مورد اين قضيه ميگويد: «تهيه كننده فوتبال برتر شخص ديگري است احتمالا در آن روز به خصوص آقاي خياباني هم مثل آقاي فردوسيپور در مرخصي بودهاند با اين همه شما مطمئن باشيد كه هم آقاي خياباني هم عادل فردوسيپور با قدرت بيشتري مسابقات فوتبال را گزارش خواهند كرد.»
دوربين نود حذف نميشود
اما در حاليكه گفته ميشود عادل فردوسيپور به دليل دستور از بالا براي حذف آيتم دوربين نود از برنامه نود، ديگر اين برنامه را روي آنتن نخواهد برد، مدير شبكه سه از پخش دوباره نود از يك هفته مانده به شروع ليگ برتر خبر ميدهد: «نود از هفت مرداد و يك هفته مانده به شروع ليگ روي آنتن خواهد رفت ضمن آنكه برخلاف شايعات آيتم دوربين نود حذف نشده و شبكه سه از اين برنامه و مجرياش حمايت خواهد كرد. مطمئن باشيد نود بدون هيچ حذفياتي دوباره پخش خواهد شد.»
saeed_cris
06-07-2009, 02:59
تعریف سازمان ورزش از نود و فردوسي پور!
آقاي عادل فردوسيپور قطعا از بهترين مجريان صداوسيماست و حضور وي در برنامه 90 موجب توجه بيشتر بينندگان تلويزيون به اين برنامه شده است و قطعا عدم حضور وي ضربه بزرگي به برنامه 90 خواهد بود.
روابط عمومي سازمان تربيت بدني در جوابيه اي به روزنامه اعتماد ملي درباره برنامه 90 چنين علام موضع كرده است :"اعلام ميكنيم كه به نظر ما برنامه 90 از بهترين برنامههاي ورزشي صداوسيماست و وجود آن براي فوتبال كشور ضروري است. ضمن اينكه آقاي عادل فردوسيپور قطعا از بهترين مجريان صداوسيماست و حضور وي در برنامه 90 موجب توجه بيشتر بينندگان تلويزيون به اين برنامه شده است و قطعا عدم حضور وي ضربه بزرگي به برنامه 90 خواهد بود. ما هم از مسوولان صداوسيما ميخواهيم اين برنامه را با حضور عادل فردوسيپور ادامه دهند و هرگز در هيچ مقطعي، هيچ مسوولي در ورزش درباره تعطيلي برنامه 90 صحبت نكرده است.
اما نكتهاي كه همواره بر آن تاكيد شده اين است كه 90 در عين نكات مثبت فراوان، برخي نكات منفي براي فوتبال به همراه دارد كه همواره به صورت پيشنهاد از مسوولان صداوسيما خواسته شده است در اينباره بررسي كنند و در صورت نياز با تقويت نكات مثبت و اصلاح برخي ايرادات، بهگونهاي عمل نمايند كه نقش برنامه 90 در توسعه فوتبال كشور بيشتر از گذشته باشد."
[Only registered and activated users can see links] 8%D8%B3%DB%8C%20%D9%BE%D9%88%D8%B1%286%29_w180m.jp g
گمانهزنیها برای حذف فردوسیپور
نود، سیاسی میشود؟
عادل فردوسیپور با رد پیشنهاد ساخت ویژه برنامه بررسی علل ناکامی تیم ملی فوتبال، یک گام به تعطیلی برنامه پربیننده «90» نزدیکتر شد. درحالی که مدیران گروه ورزش سیما در هفته منتهی به سهشنبه شب گذشته رایزنی زیادی را با مجری محبوب پربینندهترین برنامه 10 سال گذشته سیما انجام دادند، اما عادل فردوسیپور نپذیرفت برنامه را با هنجارهای مورد نظر مدیران گروه ورزش و آنچه تحت عنوان برنامه «رخصت» و با اجرای پیمان یوسفی، دو شب قبل و در بهترین زمان ممکن روی آنتن شبکه سوم سیما رفت اجرا کند.
برنامهای که به رغم زیرنویسهای مداوم سیما و اهمیت بحث ناکامی تیم ملی نتوانست مخاطبین زیادی را جذب کند یا حتی پاسخگوی بینندگانی باشد که به تماشای گفتههای نایب رئیس فدراسیون فوتبال نشسته بودند تا شاید او اعتراف به ناکامی فوتبال ملی در دوره مدیریت خود و همکارانش کند اما تنها در جواب میشنیدند، فوتبال ایران سیر تحول خود را آغاز کرده است.
فردوسیپور و مدیران ورزش سیما که ماههاست بر سر نحوه ادامه پخش برنامه نود با هم اختلاف دارند، با این اتفاق گامی دیگر را در مسیر مخالف یکدیگر برداشتند تا امید به تداوم این برنامه پربیننده با اجرای عادل فردوسیپور کمرنگتر از قبل شود.
«شما حق ندارید درباره مسائل مدیریتی ورزش، مسابقه پیامکی بگذارید.» یکی از مدیران جوان سازمان ورزش که هیچ منطقی در توجیه ناکامیهای مدیریت تحت نظر و هیأت مدیرهای که بیکمترین تجربه مدیریت ورزشی به عضویتش درآمده بود، داشته باشد در یکی از شبهای زمستان سال 1387 با لحنی تعجبآمیز این جمله را خطاب به عادل فردوسیپور گفت. این آغازی بود برای یک جنگ تمامعیار. سازمان ورزش و فدراسیون فوتبال رودرروی عادل فردوسیپور قرار گرفتند که حتی مدیران سازمان صدا و سیما هم انگار قصدی برای حمایت از او نداشتند و سکوت اختیار کرده بودند.
مردم اما با حضور میلیونیشان حمایتی بیدریغ داشتند از این مجری و تهیهکننده ورزشی. دوربین «90» آیتمی بود که روزگار را بر سازمان ورزش سیاه کرد. این آیتم و مشی انتقادی برنامه از عملکرد پرانتقاد سازمان ورزش و فدراسیون فوتبال در برخورد با مسائلی چون برگزاری مسابقات لیگ برتر، شیوههای مدیریتی تیمهای استقلال و پرسپولیس، انتخاب مربیان ملی و. . . همه و همه باعث میشد تا هر روز شکاف میان برنامه نود و مدیران ورزش کشور بیشتر شود.
آن شب زمستانی اما آغاز جنگ بود. دستورالعمل صادره از سوی سازمان ورزش به مربیان و بازیکنان دو تیم استقلال و پرسپولیس برای تحریم برنامه نود از یکسو و همچنین تحریم نود و فعالیت دوربینهای این برنامه در مسابقات لیگ که از سوی فدراسیون فوتبال در نظر گرفته شده بود، سعی داشت تا عادل فردوسیپور را بایکوت کند و این تلاش که مدتها از سوی نهادهای متولی ورزش کشور انجام میگرفت که بتواند مدیران سیما را مجبور به پایان فعالیت عادل فردوسیپور در برنامه نود کند سرانجامی داشته باشد اما رکوردهای پیامکهای ارسالی به برنامه نود که در 3 برنامه متوالی شکسته شدند و موجی که در افکار عمومی به راه افتاد همه نقشهها علیه این برنامه و مجریاش را ناکام گذاشت.
«برنامه 90 تعطیل میشود». سکوت سازمان صدا و سیما هر لحظه به این شایعه بیش از قبل دامن میزد اما به رغم همه محدودیتهایی که از سوی سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال برای برنامه نود اعمال میشد، اتفاقی باعث شد تا همه چیز به شکلی دیگر رخ دهد. عادل فردوسیپور درحالی به اجرای 90 رفت که برنامهاش هیچ شباهتی به برنامههای قبلی نداشت.
جمله «اگر عمری بود و قسمت شد، هفته بعد در خدمتتان خواهیم بود» او که هوادارانش در کمپینی خودجوش از طریق پیامک و ایمیل تصمیم داشتند با ارسال 5 میلیون پیامک به برنامه نود حمایت خود را از فردوسیپور به رخ بکشند ناگهان با اتفاقی نادر روبهرو شدند.
مخابرات درست در ساعاتی که نود باید روی آنتن میرفت دچار اختلال شد و پیامکها قطع شدند. این اتفاق بیش از قبل موج انتقاد از سازمان ورزش را افزایش داد به شکلی که مدیران سیما هم مجبور شدند به خواست مردم از مجریشان حمایت کنند. اینگونه بود که بیش از 5/3 میلیون پیامک فریاد عدالتخواهی شد علیه جریانی تحدیدگر که فکر میکردند آنچه میکنند بهترین است و فقط «90» منتقدشان با دوربین سعی میکند شیری شکسته را پیراهن عثمان کند.
روزها گذشتند و لیگ تمام شد. لیگ که تمام شد، 90 هم مثل هرسال به تعطیلات تابستانی رفت. حالا دیگر آن موج هیجانی مردم فروکش کرده بود و موج همه اتفاقاتی که از پی هم گذشتند میل به ورزش را در مردم فرونشاند. انگیزهای که با حذف تیم ملی از جام جهانی جایش را به تنفر داد.
این تعطیلی اجباری اما بهترین فرصت بود برای سازمان صدا و سیما تا بتواند موضعی جدید را برابر برنامهای بگیرد که مشی انتقادیاش باعث میشود حتی بیش از برنامههای سیاسی و اجتماعی، سیما مجبور به ادای توضیحات به دولت شود. اینگونه بود که به عکس همیشه تا به امروز هیچ مذاکره رسمی میان مدیران گروه ورزش و فردوسیپور انجام نشود.
در مذاکرات غیررسمی تنها این پیغام به فردوسیپور رسیده است که فقط این بار باید مجری برنامه باشد و گروه ورزش تهیهکنندهای را برای سری جدید برنامه تعیین میکند. یکسری از آیتمها از برنامه حذف میشوند و تغییراتی کلی در برنامه ایجاد خواهد شد. پیشنهادی که فردوسیپور حاضر به قبول آن نشد.
تعطیلی برنامه ورزش از نگاه دو که بینندگانش روز به روز کاهش پیدا میکردند و حذف مجدد جهانگیر کوثری از سیما، نشان از تغییر در نگرش مدیران گروه ورزش سیما بود. اما این برنامه هیچ گاه شباهتی به برنامه محبوب «90» نداشت. درست در روزهایی که شایعه تغییرات در این برنامه قوت میگرفت، ناگهان این شایعه پیچید که نام فردوسیپور هم در میان لیست استادان مستعفی دانشگاه شریف قرار دارد.
این شایعه و دوری این گزارشگر از پخش سیما، باعث شد تا تعطیلی 90 را بسیاری باور کنند که گروه ورزش سیما اعلام کرد عادل در مسافرت خارج از کشور بوده و حتی یکی از بازیهای جام کنفدراسیونها هم برای گزارش، به این مجری واگذار شد.
فردوسیپور البته خارج از کشور نبود اما استعفا هم نداده بود چون او استادیار درس زبان عمومی در شریف بود و دوستان این گزارشگر میدانند که عادل این قدر محافظهکار هست که هیچ گاه اینگونه وارد بازیهای سیاسی نشود. او اما به سیما نمیرفت چون نمیخواست زیر بار شرایط تحمیلی برای سری جدید نود برود. یکی از دوستان فردوسیپور در این باره میگوید: «عادل ترجیح میدهد برنامهاش در اوج تعطیل شود و اسطورهای شود.»
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1