توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [+][-] تاپیک سوتی گیری از گزارشگران داخلی [-][+]
Rossonery
05-08-2008, 19:40
به نام خدا
در این تاپیک,میتونید سوتی هایی که گزارشگران داخلی در بازی های پخش سیما میدن رو بذارید.:72:
چنین تاپیکی برای یورو 2008 بود که استقبال بالایی هم داشت.:d0s69thbefhifftitrz
این تاپیک بعنوان سرگرمی است برای دوستان.پس لطفاً رعایت ادب هم بکنید.:72::72::72:
تیتر برای بازی:
برای حفظ نظم,حتماً اسم بازی که از اون صحبت میکنید؛ذکر کنید.بطور تیتر این کار رو انجام بدید.:72:(بطور توپر و رنگی)
رنگ مطلب:
سعی کنید رنگی ننویسید.متناسب ترین رنگ برای نوشتن(رنگی که با قالب های سایت تناسب داره) رنگ مشکی - آبی - سبز - نارنجی - قهوه ای1 - قهوه ای 2 است.البته رنگ های دیگری هم هست که البته باعث اذیت هایی میشن.پس بغییر از از این سه رنگ؛مطلبی با رنگ های غیر ننویسید.:72:
فونت و اندازه ی فونت:
در ابتدا در نظر داشته باشید که اندازه ی فونت نباید بزرگ باشه.معمولی و بدون توپر کردن مطلب,بنویسید.مناسب ترین فونت هم Tahoma است.چیزی که ما پیشنهاد میدیم:
فونت Tahoma - اندازه 2 - بدون بولد کردن(توپر) - بدون خوابیده کردن مطلب (ایتالیک)
بازم تاکید میشه که ادب رو فراموش نکنید:72:
در آخر هم به بزرگترین سوتی گیر؛یک عدد خروس قندی جایزه داده میشه![Only registered and activated users can see links]
پ.ن:چه مطلبی شد!:5:اگه لوس بود ازتون عذرخواهی میشه.[Only registered and activated users can see links]
ITALIANO
05-08-2008, 20:12
حالا مرتضی جان چرا گزارشگران لیگ برتر؟
آخه بیشتر گزارشگران ایرانی سر گزارش بازیهای خارجی و مهم اروپایی بیشتر سوتی میدن:34:
Rossonery
05-08-2008, 20:16
حالا مرتضی جان چرا گزارشگران لیگ برتر؟
آخه بیشتر گزارشگران ایرانی سر گزارش بازیهای خارجی و مهم اروپایی بیشتر سوتی میدن:34:
آخه یه جای درست حسابی تو پیشنهاد بده تا تاپیک رو بفرستیم اونور؛بعد در مورد سوتی های بازی های خارجی هم بحث بشه:32:
همین خوبه بی خیال
آقا خیابانی تو بازی استقلال و ابومسلم الان وقتی که بائو رو داشت ابومسلم با خرسندی تعویض می کرد گفت که بائو مال تیم پیروزی بوده و خرسندی مال استقلال این دیگه ته سوتی بود
ITALIANO
05-08-2008, 20:21
حالا تو هم سریع الکی سوتی نگیر !!!
خیابانی گفت : تیم سابق خرسندی پرسپولیس و تیم سابق بائو هم استقلال بوده.
لطف کن از الکی دیگه سوتی نگیر !!!!
پ ن:مرتضی جون شوخی کردم همین جا جاش خوبه.
Rossonery
05-08-2008, 20:28
مرض داری شوخی میکنی؟:دی
آخه من اسم تاپیکو تغییر دادم.میخوام بفرستمش تو مباحث داخلی.خوبه؟
بابا این خیابانی تو کل بازی امروز استقلال ابومسلم داشت سوتی می داد دیگه اینم از ویژگی هاش هست ولی هرچفدر هم تلاش کنه به سوتی های علیفر نمی رسه
بابا این خیابانی که گزارشگر نیست مردک ناموس سوتی
من همه رو ضایع می کنم شما منو مثل اینکه مامورت کردن الکی منو ضایع کنی ها بابا دقت نکردی حواست به برد تیمت بود نفهمیدی چی گفت بی خودی به من که خودم استاد گیر دادنم گیر نده که نابودت می کنما~x(
Loverboy
05-08-2008, 21:59
هر چند كه از چنين تاپيكهايي اصلا خوشم نمياد ولي به بخش مباحث عمومي انتقال داده شد .
Mostafa United
09-08-2008, 10:53
شبکه 3 دیروز گل کاشت با نشون دادن مراسم المپیک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مخصوصا با نشون دادن اون خانومه !
farshid.j
09-08-2008, 11:45
به نظر من بیشترین گزارشگری که سوتی میده خیابانی
hamed6429
10-08-2008, 08:35
شايد يك كم بيات شده باشه اما به خاطر اهميت موضوع بايد به سوتي هاي عاليجناب خياباني حين برگزاري مراسم افتتاحيه المپيك اشاره كرد
خياباني اطلاعاتي گستردهاي در زمينه اطلاعرساني به بينندگان داشت تا جايي كه حلقههاي المپيك را نماد پرچم كشورهاي گوناگون عنوان كرد.:-t هرچند بعدا، گويا با تذكري، آن را اصلاح كرده و رنگهاي حلقههاي المپيك را نماد رنگهاي قارههاي جهان اعلام كرد و نيز بيشتر به جاي توضيح نمادهايي كه طراحان افتتاحيه مدنظر داشتند، به سخنان حاشيهاي مي پرداخت.:34:
استاد همه فن حريف محل روشن شدن مشعل المپيك را كوه المپياد در اطراف شهر آتن ناميد در صورتيكه المپياد محلي است كه صدها كيلومتر با آتن فاصله دارد و بازيهاي باستاني در آنجا برگزار ميشده !!!:5::5:
درضمن اين برنامه كلاس زبان انگليسي زبانان هم بود چون زين پس واژه dream معني آرزو ميده نه رويا(dream در انگلیسی به معنی رویاست نه آرزو. آرزو احتمالا از واژه desire
در ست میشه. ) همچنين نماد بازيها پكن رقصان Dancing Beijing است كه ايشون پكن شاد تفسير كردند!! شايد اينهم خواست رسانهي مليست كه همه بايد خودشون رو با واژههاي رسانهي ملي تطبيق دهند.:-&
آقای خیابانی تا آخر برنامه نام رئیس جمهور چین رو هوجیناتو !!!! خطاب می کرد. البته از آقای خیابانی خیلی بعید نبود اما مثل اینکه بقیه همکاران هم اسم صحیح رو بلد نبودند. خود هوجين تائو هم تا حالا اسمش رو اين شكلي نشنيده بود :50:
Pou Manchester
10-08-2008, 08:46
این مزدکم انگار تنش به تن خیابانی خورده . :d دیروز تو بازی پاس همدان و پرسپولیس به یه بازیکن پاس که اسمش پوریا غفوری بود میگفت : وریا غفوری جالب اینه که تا آخر بازی هم هیچکی بهش تذکر نداد . آخه یکی نیست بهش بگه ما اصلا اسم وریا داریم.
خداییش اون قسمتی که تو افتتاحیه یه خانومی داشت یه آهنگی رو میخوند رو داشتین!!!!!!!
به وضوح از بی سیم صدا اومد اونم نه یه بار بلکه دوبار که حرف بزن! همون وقت صدای ورزشگاه رو کم کردن و جنابه آقا جوات شروع کرد به حرف زدن!!
اونجایی رو هم که هما حسینی با پرچم داشت میومدم که کشت خودشو بس که تعریف کرد و ...
شما كه اين قدر آقا جواد خياباني رو دوس دارين:-& ببينيد اين اعجوبه:-? چطوري گزارشگري رو شروع كرده
[Only registered and activated users can see links]
خداییش اون قسمتی که تو افتتاحیه یه خانومی داشت یه آهنگی رو میخوند رو داشتین!!!!!!!
به وضوح از بی سیم صدا اومد اونم نه یه بار بلکه دوبار که حرف بزن! همون وقت صدای ورزشگاه رو کم کردن و جنابه آقا جوات شروع کرد به حرف زدن!!
اونجایی رو هم که هما حسینی با پرچم داشت میومدم که کشت خودشو بس که تعریف کرد و ...
اينم هموني كه علي داره ميگه
ديگه فك نكنم كسي بتونه تو سوتي دادن رو دس اين بلند شه
ايراني ها كه ديگه خفن سوتي ميدن كاوياني ديروز گفت ما از ايران توقع مدال نداريم
آقا دیدید این علیفر حدودای دقیقه 27 بازی استقلال سپاهان چی گفت :
«استقلال به جز روان پور که 6 7 ماهی از میادین دور خواهد بود با تمام سرمایه هایش شرکت کرده »
آقا به روان خواه میگه روان پور دیگه من نمی دونم آدم از این ... تر هم هست یا نه
Mostafa United
21-08-2008, 15:20
شمارش معکوس برای مجریان پوست شکلاتی تلویزیون
شمارش معکوس برای مجریان پوست شکلاتی تلویزیون
تلویزیون برخلاف ادعائی که می کند رفتار می کند.آن ها مدعی اند که آنچه می کنند تابعی از خواست مردم است.حتی مرکزی دارند که نقطه نظرات مردم را جمع آوری و تحلیل می کند وتهیه کنندگان بر اساس آن رفتار می کنند
اما واقعیت با آنچه که ادعا می شود فاصله دارد.اگر غیر از این است پس مجریانی چون جواد آقای خیابانی این وسط چه می کنند.تلویزیونی ها هنوز تکلیف خود ومخاطبانشان را در مورد این حضرات معلوم نکرند.هنوز برای هیچ کدامشان معلوم نیست که آن ها مجری هستند یا گزارشگر.راستی آن ها چکاره هستند؟
پست تخصصی آن ها چیست؟ اگرگزارشگرهستند پس آن همه جملات معترضه ،اضافه ،خارج از موضوع وکسالت آور چیست؟ اگر مجری هستند پس نبودن نقاط هدف در اجرای ایشان چه تعبیری دارد؟ نقش تعیین کننده ایشان کجاست؟ آیا رفتارشان با رفتار مخاطبان تفاوتی هم دارد؟
جواد آقا ودوستانشان باید تکلیف خود را با تلویزیون وتماشاگرانشان معلوم کنند که می خواهند مجری باشند یا گزارشگر ویا هر دو؟
او وهمکارانشان که امروز نقش مجریان پوست شکلاتی را در تلوزیون بازی می کنند باید بدانند که هر یک از این دو کار کاری است مجزا وتخصصی که نیاز به توانائی ومطالعه زیاد دارد .آن ها باید مطالعه کنند ومهارتشان را افزایش دهند وگرنه ممکن است دست اندرکاران به خواست مخاطبانشان تن دهند واز آخر بشمارند
Mostafa United
05-09-2008, 13:27
آخرين باري که نوانکو کانو پيراهن ارسنال را پوشيد کي بود؟! آنچه مسلم است اينکه هواداران توپچي های آرسنال خاطره حضور مهاجم نيجريه اي در لندن را از ياد برده اند ...
پيمان يوسفي در بازي ارسنال و واتفورد 40 دقيقه آدبايور را کانو خطاب کرد و وقتي او را در جريان تماس هاي تلفني مردم قرار دادند گفت : واقعا عذر ميخوام اسم اين اقا ادبايور است کانو ديگر در ارسنال بازي نميکند !!!
در جريان بازي سپاهان و ذوب اهن در جام حذفي از يکي از داوران قديمي کشور به نام عرب براقي تقدير شد . پس از سوت پايان بازي عباس بهروان دوان دوان خودش را به او رساند و گفت : بينندگان عزيز در خدمت زنده ياد عرب براقي هستيم !!!
دقايق پاياني بازي برزيل و هلند در مرحله نهايي جام جهاني 98 بود، داور
به نشانه خطا سوت زد و بهرام شفيع گفت اين هم سوت پايان بازي))
برزيلي ها ضربه خطا را زدند و گزارشگر به اميد اينکه داور خيلي زود
خاتمه بازي را اعلام کند سکوت کرد يک دقيقه هم گذشت اما داور سوت نزد
شفيع هم بدون انکه خم به ابرو بياورد سکوت را شکست و گفت ((حالا
رونالدو صاحب توپ ميشه ))
در يکي از بازيهاي تيم مراکش در جام جهاني 98 نام بازيکن اين تيم به همراه پرچم قرمز رنگ مراکش روي صفحه تلويزيون درج شد. بهرام شفيع با هيجان فرياد زد : بله،نفهميديم چي شد اما در هر صورت داور بازيکن مراکش را اخراج کرد و حالا اين تيم بايد ده نفره به بازي ادامه بده!!!
در روزهايي که دانمارک تا مراحل پاياني جام ملت هاي 1992 پيش رفته بود و علاقمندان فوتبال نام بازيکنان نه چندان مطرح اين تيم را از هم ميپرسيدند ، بهرام شفيع يکي ديگر از شاهکارهايش را رو کرد :
مربي دانمارک دست به تعويض زد و کارگردان تلويزيوني نام بازيکن تازه وارد و بازيکن تعويضي را به همراه عبارت denmark روي انتن فرستاد ...
شفيع اسم بازيکني که به سمت نيمکت ذخيره ها حرکت ميکرد را درست تلفظ کرد اما: و به جاي او دن مارک وارد زمين ميشه!!!
در جريان يکي از بازيهاي پرسپوليس در فصول گذشته که پس از افطار برگزار ميشد مجيد خدايي کشتي گير ملي پوش ايراني در ميان تماشاگران حاضر شده بود وقتي تلويزيون چهره او را به تصوير کشيد عادل فردوسي پور گفت : اين هم مجيد خدايي کشتي گير تيم ملي فوتبال ايران !!!
عباس بهروان در حين گزارش استقلال و سپاهان در تورنمنت نقش جهان اصفهان : همان طوري که مشاهده ميکنيد شرايط جوي اصلا مناسب نيست. وزش باران و بارش باد امکان برگزاري يک بازي زيبا را از بين برده!!!
Clemenza
05-09-2008, 13:32
خبر تکراریه
Mostafa United
05-09-2008, 13:36
خبر تکراریه
اينجا كه نبود ؟! :117:
Loverboy
05-09-2008, 13:38
این مزدکم انگار تنش به تن خیابانی خورده . :d دیروز تو بازی پاس همدان و پرسپولیس به یه بازیکن پاس که اسمش پوریا غفوری بود میگفت : وریا غفوری جالب اینه که تا آخر بازی هم هیچکی بهش تذکر نداد . آخه یکی نیست بهش بگه ما اصلا اسم وریا داریم.
عزيزم اسمش وريا غفوريه . پوريا نيست :D . چند وقتي همبازي بوديم :27:
S K i L L E T
05-09-2008, 13:52
آقا این فردوسی پور و مزدک:D که از همه بدترند
بد بخت خیابانی
Mohsen_Bar3lona
05-09-2008, 13:59
سلام به همگی...
من یه چند تا سوتی از گزارش گران ایرانی در بازی های مختلف خارجی و داخلی دارم براتون.میذارم برای دانلود...حتما ببینید واقعا جالبن همشون...
سوتی فردوسی پور توی برنامه 90 که اسم نکونام و عقیلی رو اشتباه میگه که نمیدونم این 2 تا چه ربطی به هم دارن:
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
سوتی معروف عادل توی 90 که بر میگرده به حرکات جالبش:
و حالا سوتی وحشتناک عادل سر بازی بارسلونا (پاس زیبای زامبروتا برای زامبروتا)
و شمارش جالب آقای خیابانی که میتونه یه نوع سوتی باشه که پایان بازی پرسپولیس و راه آهن پارسال بود که برای تست خیابانی داشت شمارش انجام میداد که...
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links] dVerified=70b7b407)
و نهایتا سوتیه دیگه ای توی برنامه ی 90 که یکی میاد از جلو دوربین رد میشه وادل میگه:...
بچه ها شرمنده که بیشتر سوتی ها در مورد عادل بود.ولی خب دیگه چیزی بود که داشتم همینا بود...ضمنا اون سوتی وحشتناک پیمان یوسفی در مورد کانو رو هم تصویریش رو دارم که در اسرع وقت جدا میکنم براتون میذارم...ماشالا این خیابانی هم اونقدر توی گزارشش سوتی میده که دیگه طبیعی شده.توی همین بازی های یورو بالغ بر 15-20 تا سوتی از کمپانی خودشون دادن بیرون که اگه حوصله کنم اونا رو هم در میارم...
سلام به همگی...
من یه چند تا سوتی از گزارش گران ایرانی در بازی های مختلف خارجی و داخلی دارم براتون.میذارم برای دانلود...حتما ببینید واقعا جالبن همشون...
سوتی فردوسی پور توی برنامه 90 که اسم نکونام و عقیلی رو اشتباه میگه که نمیدونم این 2 تا چه ربطی به هم دارن:
سوتی معروف عادل توی 90 که بر میگرده به حرکات جالبش:
و حالا سوتی وحشتناک عادل سر بازی بارسلونا (پاس زیبای زامبروتا برای زامبروتا)
و شمارش جالب آقای خیابانی که میتونه یه نوع سوتی باشه که پایان بازی پرسپولیس و راه آهن پارسال بود که برای تست خیابانی داشت شمارش انجام میداد که...
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links] dVerified=70b7b407)
و نهایتا سوتیه دیگه ای توی برنامه ی 90 که یکی میاد از جلو دوربین رد میشه وادل میگه:...
بچه ها شرمنده که بیشتر سوتی ها در مورد عادل بود.ولی خب دیگه چیزی بود که داشتم همینا بود...ضمنا اون سوتی وحشتناک پیمان یوسفی در مورد کانو رو هم تصویریش رو دارم که در اسرع وقت جدا میکنم براتون میذارم...ماشالا این خیابانی هم اونقدر توی گزارشش سوتی میده که دیگه طبیعی شده.توی همین بازی های یورو بالغ بر 15-20 تا سوتی از کمپانی خودشون دادن بیرون که اگه حوصله کنم اونا رو هم در میارم...
داش محسن با عرض معذرت به جز يكي بقيش رو گذاشته بودي.(البته يادم نيست كه تو اين فوتيران بود يا قبليه؟)
Mohsen_Bar3lona
05-09-2008, 14:32
داش محسن با عرض معذرت به جز يكي بقيش رو گذاشته بودي.(البته يادم نيست كه تو اين فوتيران بود يا قبليه؟)
درسته...همه اش رو قبلا تو فوتیران قبلی گذاشته بودم...خواستم یه جا جمعشن کنم فقط... :31:
Mostafa United
07-09-2008, 02:04
بازي نيمه نهايي جام جهاني 94بين برزيل و سوئد برگزار ميشد و باز هم عباس بهروان پشت ميز گزارش نشسته بود.
دقيقه 9 ضربه مازينهو به تور کناري دروازه اصابت کرد و به اوت رفت : توي دروازه ...توي دروازه..اين گل ميتونه نويد يک بازي پر گل و زيبا رو باشه برزيل 1 سوئد 0 !!!
البته پانزده دقيقه بعد جهانگير کوثري که به عنوان کارشناس در استوديو حضور داشت گفت: البته مثل اينکه ان توپ گل نشده بود .ضمن عذر خواهي از بينندگان عزيز بازي کماکان 0_0 دنبال ميشه!
اسکندر کوتي در حال گزارش بازي غير زنده تيم ملي اتريش و يک تيم ديگر بود. بالاي صفحه تلويزيون در محل مربوط به درج نام تيم ها و نتيجه بازي نام لاتين اتريش Austria درج شده بود و جناب گزارشگر اين تيم را استراليا خطاب ميکرد!!!
کار به جايي رسيد که پس از پايان پخش اين بازي ضبط شده مجري شبکه سه با اشاره به تماس هاي پر تعداد مردمي ضمن عذر خواهي ،اشتباه گزارشگر را تصحيح کرد
چلسي گل زد و جواد خياباني در لا به لاي فريادهايش گفت : بدون شک الان مردم شهر چلسي خيلي خوشحال هستند!!!
او بعدها اين واقعيت را که در کل بريتانيا شهري تحت عنوان چلسي وجود ندارد پذيرفت. اما به عنوان اخرين دفاعيه اش مدعي شد : چلسي نام محله اي در لندن و منظور گزارشگر هم اشاره به ان محله بوده است!!!
مثل اين مي ماند که گزارشگر بعد از گل استقلال بگويد : الان اهالي ميدان استقلال سر از پا نمي شناسند!!!
اين يکي فوتبالي نيست اما خيلي قشنگه :
يدالله اعتصامي در جريان گزارش مستقيم يکي ازجدال هاي داخلي در حالي که از نمايش پسر يکي از کشتي گيران قديمي به وجد امده بود تصميم گرفت احساسش را در قالب يک بيت شعر بيان کند :
پسر کو ندارد نشان از پدر ...نشايد که نامش نهند آدمي!!!
البته بسياري از کارشناسان ادبيات معتقدند قديم ها مصراع دوم اين بيت :
"تو بيگانه خوانش نخوانش پسر " بوده !!!
بازي پرسپوليس و تراکتور سازي بود.تابلوي تعويض بالا رفت و غلام حسين دين محمدي قصد داشت براي تراکتور وارد زمين شود ...
اما ناگهان جواد خياباني تمام تماشاگران تلويزيوني را در جاي خود ميخکوب کرد : حالا غلامحسين دين محمدي برادر بزرگتر رسول خطيبي وارد زمين ميشه !!!
او بعد ها مدعي شد نسبت خانوادگي حسين و رسول خطيبي و سيروس و غلامحسين دين محمدي را قاطي کرده!
تمام دنيا مهاجم يوگسلاو تيم ايندهوون را ماتيو کژمان صدا ميزنند اما از انجايي که جنگ فوتبال اروپا قوانين خاص خودش را دارد و املاي لاتين او Kazmen بود اسکندر کوتي در عرض يک دقيقه هشت بار گفت : ماتيو کازمن!
آن روزها جواد کاظميان بازیکن پرسپولیس هنوز معروف نشده بود وگرنه لابد بعدا آقای اسکندر کوتي به سبک ماست مالی های جواد خیابانی مدعی میشد که اين دو بازيکن را با هم اشتباه گرفته!!!
این مزدکم انگار تنش به تن خیابانی خورده . دیروز تو بازی پاس همدان و پرسپولیس به یه بازیکن پاس که اسمش پوریا غفوری بود میگفت : وریا غفوری جالب اینه که تا آخر بازی هم هیچکی بهش تذکر نداد . آخه یکی نیست بهش بگه ما اصلا اسم وریا داریم.
خیلی بده ها آدم تو سوتی گیری سوتی بده[Only registered and activated users can see links]
تو بازی دیشب ایران-عربستان بازیکن عربستان کارت زرد گرفت و پیمان یوسفی گفت
گویا مارک شیلد(یعنی داور مسابقه) از دستش استفاده کرد
تو بازی من سیتی با چلسی مزدک گیر داده بود که آرسنال با 5 بازی(1 بازی بیشتر از 19 تیم دیگه) و 4 برد و یک باخت با 12 امتیاز صدر نشین جدوله!!!!!
تا آخر بازی هم نظرش عوض نشد :117:
تست کنکور:
راستی چه جوری میشه یه تیم تنهایی تو جدول 1 بازی بیشتر کرده باشه؟:-?
1)با خودش بازی کرده:1:
2)با 1 تیم از یه لیگ دیگه بازی کرده اما امتیازشو تو لیگ برتر حساب کردن>:D<
3)خونشون:-??
4)اتاق تمساح ها:evilgrin:
4.5)IQی مزدک بالاتر از درک بشره:40:
Ashkan Gunner
20-09-2008, 06:09
تو بازیه هفته دوم لالیگا , بازیه رئال و نومانسیا رو یوسفی داشت گزارش میکرد
از اول تا آخر بازی به کریستف متذلدر میگفت : مرته ساکِر
حتی یه صحنه کلّه ی متذلدر خونریزی پیدا کرد و تصور رفت پشت پیراهنش رو گرفت
همونجا یوسفی گفت : خوب مثل اینکه مشکل مرته ساکِر خیلی حاد نیست و میتونه به بازی ادمه بده
تو بازیه هفته دوم لالیگا , بازیه رئال و نومانسیا رو یوسفی داشت گزارش میکرد
از اول تا آخر بازی به کریستف متذلدر میگفت : مرته ساکِر
حتی یه صحنه کلّه ی متذلدر خونریزی پیدا کرد و تصور رفت پشت پیراهنش رو گرفت
همونجا یوسفی گفت : خوب مثل اینکه مشکل مرته ساکِر خیلی حاد نیست و میتونه به بازی ادمه بده
آره کل بازی اشتباه میگفت :1: تازه چند بار هم به نیستلروی گفت وندرسار :-o
تو بازی منچستر و ویارئال هم گفت که نیستلروی رو نیمکت منچستر نشسته :117:
AmiR Tifo36
20-09-2008, 14:19
امروز ظهر داشتم اخبار شبکه 3 رو میدیدم مجریش که فکر کنم اسمش حمید محمدی بود گفت: هانوفر در غیاب وحید هاشمیان باخت :-o
Mostafa United
26-09-2008, 02:47
بازی میلان و رجینا
میلان گل زد
خیابانی با هیجان میگه گل رو شفچنکو میزنه
بعد صحنه آهسته رو نشون داد خیابانی میگه
او نه
گل رو پاتو زد و شفچنکو دنبالش میدوید
امروز بازی پرسپولیس با پگاه فک کنم دقیقهٔ ۷۰ بود البته فک کنم
که خیابانی گفت یه ربع دیگه به پایان بازی بیشتر نموند
Er Pupone
26-09-2008, 02:58
امروز بازی پرسپولیس با پگاه فک کنم دقیقهٔ ۷۰ بود البته فک کنم
که خیابانی گفت یه ربع دیگه به پایان بازی بیشتر نموند
نیمه ی اول هم گفت ابومسلم 1-1 از فجر جلو افتاده :34:
L . F . C
26-09-2008, 11:04
نمیدونم شما توجه کردین یا نه !
تو بازی پرسپولیس_پگاه خیابانی دو بار یه بار نیمه اول یه بار هم نیمه دوم گفت آتسو این کرنر رو بلند میفرسته !:-?? در حالی که این پترویچ بود کرنر رو زد بعدش فهمیدو گقت نه! پترویچ کرنرو زد :wavesmile:
MAHDI_ITALIA
26-09-2008, 11:49
تو بازی میلان و رجینا هم یک نیمه فاوالی رو یانکولووسکی صدا زد
MAHDI_ITALIA
26-09-2008, 12:24
پارسال تو بازی میلان و یووه : کاکا فرار کرد تو عمق و مالدینی بهش پاس داد و کاکا یه پاس عرضی به اینزاگی داد و اینزاگی گلش کرد
ولی خیابانی می گفت : مالدینی پاس می ده به اینزاگی حالا فرار اینزاگی و اینزاگی پاس میده و حالا خود اینزاگی و گل برای میلان
ما نفهمیدیم چند تا اینزاگی تو زمینه!!!!!!!!!!!!!
Mostafa United
27-09-2008, 16:33
ميگم ديشب جهانگير كوثري سبيل هاشو زده بود يا من توهم زدم ؟
قبلا سيبيل داشت يا نه ؟
آخه قيافش خيلي عوض شده يود يسرع هم دستش رو بالاي لبش بود ...
hamid.united
27-09-2008, 17:22
قبلا سيبيل داشت يا نه ؟
جهانگير كوثري كه از اول سيبيل نداشت!!!:-??
hamed6429
27-09-2008, 19:51
قبلا سيبيل داشت يا نه ؟
مردونه چه طوری این جور توهم میزنی به ما هم بگو جای دوری نمیره:D
Mostafa United
27-09-2008, 20:00
مردونه چه طوری این جور توهم میزنی به ما هم بگو جای دوری نمیره:D
قيافش خيلي فرق كرده بود اصلا يه جور ديگه شده بود انگار اگه كسي ميتونه يه Snapshot از ديشبش و همچنين يكي هم از هفته پيشش بزاره تا متوجه بشيد چي ميگم . :D
CAPTAN_RAUL
27-09-2008, 20:08
قبلا سيبيل داشت يا نه ؟
جهانگير كوثري = سیبیل [Only registered and activated users can see links]
این از اون حرف ها بودا [Only registered and activated users can see links]
اگه هم چهرش تغییر کرده به قول خودش مثبت [Only registered and activated users can see links]
Amin-TopGoal
02-10-2008, 21:44
اخبار ورزشی امروز، گلزن بوردو به رم رو به جای یوهان گورکوف، " یوهان ژورکائف " خوند :34:
Arsenal-FC
02-10-2008, 22:00
اخبار ورزشی امروز، گلزن بوردو به رم رو به جای یوهان گورکوف، " یوهان ژورکائف " خوند :34:
به به این اخبار ورزشی که در سوتی دادن سابقه طولانی داره یکی دو سال پیش یادمه به جای رابین فن پرسی گفت روبن. یه لحظه من شک کردم روبن از چلسی اومده آرسنال:117:
L . F . C
03-10-2008, 11:59
آقا امروز خیابانی گزارش میکنه دربیو !:-t یه چند تا سوتی حتما میده :2:
General Xavi
03-10-2008, 12:50
آقا امروز خیابانی گزارش میکنه دربیو !:-t یه چند تا سوتی حتما میده :2:
پس حتما يادمون باشه همون اول كه فوتبال برتر شروع شد صداي تلويزيون رو قطع كنيم با راديو بشنويم:29: هر وقت خياباني گزارش ميكنه من به طور عجيبي كهير ميزنم:D
Mohammad_AcMilan
03-10-2008, 13:54
سر بازی میلان اینتر مزدک چند بار به رونالدینهو گفت مورینیو:wavesmile:
SiAVASH1
06-10-2008, 22:46
بازی اینتر بولونیا آخرای بازی پیمان یوسفی هر سیاه پوستی که پا به توپ میشد رو میگفت پاتریک ویرا:34:
اون سري نميدونم پيمان يوسفي بود كه كل بازي بجاي متزلدر ميگفت مرتساكر
اگه تكراري بود ببخشيد صفحه هاي قبلي را هنوز نخوندم
بازی منسیتی با لیورپول خیابانی:
1.riera یا reyra ، اسکرتل یا اشکرتل ماکه نفهمیدیم خیابانی به چند لهجه اصیل اروپایی مسلطه اسم یه بازیکن رو سی جور تلفظ میکنه.
2.هر توپی رو نیمه اول رو دروازه من سیتی فرستاده می شد:موقعیت برای تورس.که هر دفعه مشخص بود دیرک کاوت بوده و:البته کویت هم اونجا حضور داشت.
3.شونصد بارم به رایت فیلیپس گفت روبینیو تا اینکه دوربین 1 نمای شات از رایت فیلیپس نشون داد:همونطور که میدونید پسر یان رایت بزرگه(منظورش پسر خوانده بوده حتماً)
4.خیلی بود،ببخشید بقیش یادم نمیاد،اگه یادم اومد مینویسم.
خدا رحم کرد بازی رو نصفه کاره گزارش کرد
Death Angel
07-10-2008, 17:05
اقا یه چیز جالب بگم بازی اینتر بولونیا بود ویرا یه شوت زد تو نیمه اول یوسفی گفت چه شوتی زد این کلایورت
omidliverpool
07-10-2008, 17:31
اقا یه چیز جالب بگم بازی اینتر بولونیا بود ویرا یه شوت زد تو نیمه اول یوسفی گفت چه شوتی زد این کلایورت
آره خدایی من داشتم یه یه ربع فکر میکردم کلایورت اینجا کجا بود؟؟؟ نکنه اومده من خبر ندارم!!!!!:117:
SiAVASH1
07-10-2008, 23:09
آره راست میگی من اینو شنیدم ولی بعدش فکر کردم اشتباه شنیدم :34: ولی عجب سوتییی بودا
MAHDI_ITALIA
07-10-2008, 23:17
خیابانی که خدای سوتی دادنه
بازی ایران و اروگوئه حداقل 20 تا سوتی داد
mojtaba1370
16-10-2008, 23:25
تیکه هایی از سوتی خیابانی تو دربی
عابدزاده و بابایی دروازه بان های تیم های خودشون بودن و حالا هم مربی دروازه بان های تیم های خودشون ان! - فوتبال حرفه ای، تماشاگر حرفه ای هم می خواد! - با شوت با شوت جواب داده می شه! - من خودم دیدم که این بازیکن (استقلال) قبل از ورود به زمین چند دقیقه ای دعا کرد و بعد وارد شد. خودم دیدم! [Only registered and activated users can see links] - یک کبوتر که تمامن آبی شده تو محوطه ی جریمه ی تیم پیروزی نشسته. (بعد از یک ربع تصویر رفت روی کبوتر) اینم همون کبوتری که قبلن راجع بهش صحبت کردم! [Only registered and activated users can see links] - حملات دو تیم، حملاتی است که دروازه ها رو بدجور تهدید می کنه و هر دو تیم از گل زدن به مشکل برخوردند! - کریمی موقعیتی که خودش برای خودش با پای باقری ساخت، خودش هم خراب کرد خودش...! - طالب لو مثل یه دروازه بان با تجربه توپ رو گرفت. معلومه که با تجربه هم هست. شاید سنش کم باشه ولی با تجربه است! [Only registered and activated users can see links] - باقری اِستُپ سینه رو اومد، ولی نتونست ادامه بده! [Only registered and activated users can see links] - حسین کاظمی از پشت پا غافل نشد و پژمان نوری رو به زمین انداخت! - آتسو با کریمی صحبت می کنه. چیکار می خوان بکنن اونجا؟ دارن نقشه اش رو می ریزن اونجا! [Only registered and activated users can see links] - باز شاهدیم صندلی های بیگناه ورزشگاه به زمین پرت می شه. صحنه های زشتی که در چنین صحنه هایی اونها رو می بینیم در این صحنه ها! - (یک نیمه مانده به پایان بازی. بعد از گل استقلال) امیر قلعه نوعی تونست با این گل پیروزی رو پشت سر بذاره! - ( ۱۰ دقیقه مانده به پایان بازی) چه ۱۰ دقیقه ای می شه این ۱۰ دقیقه و امیر قلعه نوعی پیروز می شه! - (علیرضا محمد بازی جوانمردانه می کند) آفرین علیرضا محمد. آفرین. واقعن یکبار دیگه با صراحت می گم. آفرین علیرضا محمد! [Only registered and activated users can see links] از ۴ دقیقه وقت تلف شده، ۱ دقیقه تلف شد! - [Only registered and activated users can see links] هنوز سوت به دهان نگذاشته داور کویتی. این هم پایان بازی با نتیجه ی ۱-۱. به هر دو تیم آفرین می گم. [Only registered and activated users can see links] این هم آمار بازی و سایر آماری که انجام شد!
اينم از سوتي هاي آقاي خياباني
من نميدونم به چه اميدي هنوز گزارشگر مونده [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
mojtaba1370
16-10-2008, 23:28
معروفترین سوتی خیابانی که من دیدم پارسال بازی استقلال و پیکان بود
نیمه اول که تموم شد یدفه نمیدونم به کی گفت من اعلام برائت کردم مگه استقلالی؟ [Only registered and activated users can see links]
بعد جالب اینه همون بازی بود نیمه دوم یدفه وسط بازی گفت یا ابوالفضل [Only registered and activated users can see links]
فقط به درد اجراي مراسم و جشنها ميخوره نه گزارشگري.
به هافبك اسپانيا دني گويدزا ميگفت كه فردوسي پور اونو تصحيح كرد و گقت دني گيسه
Clemenza
18-10-2008, 19:37
امروز داشتم می اومدم خونه آخر بازی نوجوانان ایران با کره رو از رادیو گوش کردم گزارشگر رادیو ورزش گزارشش پر از سوتی بود. یه نمونه از سوتی هاش وقتی بود که کره گل زد:
در آخرین دقایق پایانی بچه ها نباید به کره موقعیت بدند
بازی پرسپولیس و فولاد هم آخرای نیمه اول یه نفر به وضوح به گزارشگر بازی گفت: بگو دی کارمو
آخه همش نریموسی (گزارشگر بازی) می گفت پائولو روبرتو
Mostafa United
18-10-2008, 19:49
گزارشگر بازي پرسپوليس يه سوتي خفن ديگه هم داد ....
بعد از نيم ساعت تازه فهميد اوني كه از سمت راست پرسپوليس نفوذ ميكنه زارعيه نه محمد !
بعد گفت :
پوزش ميطلبم من زارعي رو به اشتباه محمد ميخوندم براتون .... بازيكني كه در سمت راست با شماره 2 بازي ميكنه محمد هستش :*:84:*: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Mohammad_AcMilan
18-10-2008, 19:55
هیچکی جز خیابانی سوتی خفن نمی ده.یه چیزیه ها
piroozi_manutd
18-10-2008, 20:26
یکی به من بگه که تو بازی هایی که مثلا لیگ قهرمانان که در شب 2 بازی پخش می کنند
وقتی علی فر گزارش بازی دوم رو انجام می ده راست می گه که از نتیجه بازی خبری ندارم یا نه؟ آخه همش هم این رو می گه
Clemenza
18-10-2008, 20:38
نه بابا الکی میگه. نمونه اش دو سال پیش بازی من یو و رم در المپیک رم بود که 2-1 رم برد. اون بازی رو دیر پخش کردند (دلیلش یادم نیست) نتیجه بازی رو من می دونستم. تابلو به اون لحظات که نزدیک می شد می گفت احتمال گل زدن این تیم زیاده
پارسال بازی چلسی و المپیاکوس که بازی دوم پخش شد. چلسی 3-0 برده بود. یهو چلسی گل چهارم رو زد. (آفساید بود) علیفر سه مین داشت دنلاب این می گشت نکنه نتیجه بازیرو اشتباه زدن چون هیچی نمی گفت
MAHDI_ITALIA
18-10-2008, 20:54
گزارشگرهای شهرستان ها واقعا یکطرفه قضاوت می کنند. امروز گزارشگر بازی فولاد و پرسپولیس خیلی بد گزارش کرد
shamim ballack
18-10-2008, 20:57
معروفترین سوتی خیابانی که من دیدم پارسال بازی استقلال و پیکان بود
نیمه اول که تموم شد یدفه نمیدونم به کی گفت من اعلام برائت کردم مگه استقلالی؟ [Only registered and activated users can see links]
بعد جالب اینه همون بازی بود نیمه دوم یدفه وسط بازی گفت یا ابوالفضل [Only registered and activated users can see links]
فقط به درد اجراي مراسم و جشنها ميخوره نه گزارشگري.
به هافبك اسپانيا دني گويدزا ميگفت كه فردوسي پور اونو تصحيح كرد و گقت دني گيسه
آره
منم ديدم
قبل از اخبار ورزشي بود
بعد هم دهقان تا دو دقيقه لبخند از لبش محو نميشد:34:
manchester7
19-10-2008, 22:01
هیچی سوتی دیشب مزدک نمیشه بازی رئال- اتلتیکو 3 دقیقه به پایان تصویر قطع شد ولی صبر نکرد تصویر برگرده و گفت بازی با نتیجه 1-1 تموم شده اما بعدش مشخص شد بازی 2-1 شده
MAHDI_ITALIA
26-10-2008, 00:20
گزارشگر بازی بارسلونا و المریا ژاوی رو شاوی صدا میکرد
forza_juve
26-10-2008, 11:52
بازی یوونتوس - رئال رو از رادیو گوش می دادم گزارشگر مارکیونی رو ((مارکو چیانی)) تلفظ می کرد !!؟؟!؟:34::-o
ولی از حق نگذریم گزارشگر مشهد همونی که بازی پرسپولیس و ابومسلم رو گزارش کرد خیلی باحال گزارش میکنه و حداقل از امثال خیابانی بهتره گرچه جدیدا عادل هم داره بدفرم سوتی میده نمونش بازی پرسپولیس برق گل علی کریمی
AmiR Tifo36
27-10-2008, 14:01
تو بازیه بین اتلتیکو مادرید:heartsmile: و لیورپول این یارو سیانکی انقدر سوتی داد که اعصابم خورد شده
آقای گزارشگر هنوز فرق آگرو با آگیره رو نمیدونه و به خاویر آگیره میگفت آگرو...:53:
اما بزرگترین سوتیش این بود که در تو صیف مانیش گفت این بازیکن در جام جهانی با 1 شوت زیبا دروازه ایران رو فرو ریخت...:-o
نمیدونستیم مانیش و دکو شبیه همن:33::6qwup3:
AmiR Ho3iN
27-10-2008, 14:19
تو بازیه دیشب رئال و بیلبائو که گزارشگرش علیفر بود در دقیقه ی 78 بازیکن بیلبائو از بازی اخراج شد وعلیفر به طوری که انگار تصویر بازی رو نمیبنه گفت:خوب بازیکن بیلبائو اخطار میگیره تو همین لحظه دیارا بجای اشنایدر به زمین میاد و دوربین بازیکن تیم بیلبائو رو نشون میده که داره میره تو رختکن شبکه nova sport در کنار اسم بازیکنی که از بازی بیرون میره یه فلش قرمز میزنه و سرهنگ علیفر با دیدن اون فلش قرمز با گفتن این جمله که خوب مثل این که بازیکن بیلبائو از بازی اخراج شده با کمال خونسردی به سوتیه خودش خاتمه میده
danger barca
27-10-2008, 14:43
مراسم برترینهای ورزش ایران بود ...خیابانی مجری بود...داشت اسما رو میخوند...که رسید به یه خانوم فوتبالیست...بعد نمیدونم چی شد یهو گفت (و اینم خانوم گل فوتبال)........خانومه که اومد بالا بهش گفت که دروازبانه:-??.........خیابانی اومد جمش کنه گفت :خوب ایشون خانوم ضده گل فوتبالن.............:34:
reza ghermez
27-10-2008, 17:21
تو بازیه بین اتلتیکو مادرید:heartsmile: و لیورپول این یارو سیانکی انقدر سوتی داد که اعصابم خورد شده
آقای گزارشگر هنوز فرق آگرو با آگیره رو نمیدونه و به خاویر آگیره میگفت آگرو...:53:
اما بزرگترین سوتیش این بود که در تو صیف مانیش گفت این بازیکن در جام جهانی با 1 شوت زیبا دروازه ایران رو فرو ریخت...:-o
نمیدونستیم مانیش و دکو شبیه همن:33::6qwup3:
سیانکی سر تا پا سوتیه بابا:3ztzsjm:
MAHDI_ITALIA
28-10-2008, 00:16
امشب تو برنامه 90 گل های بازی پاس و فولاد رو نشون داد که گزارشگر بازی بعد از گل های فولاد داد میزد گل گل گل گل گل که خیلی خنده دار بود
یه بار هم برنامه نود اقای حاج رضایی رو دعوت کرده بود برای مسائل کارشناسی بازیها یک مهمون تلفنی هم داشتن که اومد سلام علیک کنه گفت با عرض سلام خدمت اقای فردوسی پور و حاج اقا رضایی:6qwup3:
just # 7
29-10-2008, 17:01
از همه ضایه تر گل گفتنای گزارشگر خوزستانیه است. بازی ای که فولاد 5تا زد داشت خودشو میکشت دیگه!
اولا این کلیپ قدیمیه و تکراری که قبلا براش تاپیک زده شده بود
دوما اینکه نمیگه کثافت...میگه که انصافا:winksmiley02:
sasuke89
07-11-2008, 21:53
پریشب تو بازی رئال و یووه ، عادل 7 بار سیسوکو رو دیارا خطاب کرد!!!!!!!!!!!!!!
توووو همون بازی هم همش به راموووس میگفت گوووتی
مگه هر مووو قشنگی گوتییه؟؟؟؟
ابراهیم-totti
07-11-2008, 23:57
انصافا پیمان یوسفی خدای سوتیه.
سیانکی سر تا پا سوتیه بابا:3ztzsjm:
.
نگو تورو خدا
اتفاقا من گزارشهای سیانکی رو خیلی دوست دارم. علی الخصوص اگه بازی از لیگ فرانسه باشه.
Mostafa United
08-11-2008, 18:21
امروز هم مزدك سوتي داد گفت رافائل اولين بازيش رو براي منچستر انجام ميده در صورتي كه رافائل تا حالا چند تا بازي قبل از اين انجام داده بود ...
Clemenza
08-11-2008, 19:04
گفت اولین بازی مهمش رو به نظرم
آره مزدک گفت اولین بازیشو انجام میده.
نشون به اون نشون که من کفم برید.:32:
جاووودانی هم یک سوووتی داد
گفت خب مثل اینکهه امروووز گالاس بازززی نمیکنه و کولوتوره جاش بااازی میکنه
بعددد دوربین چند دقیقه توووو تونل رختکن روی گالااس زومم کرده بوددد
آخر سر دید خراااب کرده گفتت خب من توووی هرچی ساییت دیدم گفته بوددد گالاس نیسسست
یکی نیسسست بگه یک نگگاه به مونیتور بندازی گالاس رو با اون هیکلل گندش و بخصوص بازوبندش میبینی
این یارو خیابانی تا ما رو دیوونه نکنه وبندازی گوشه تیمارستان دست بردار نیست.:53:
دیشب تمام ملت دنیا فهمیدن گل اول بارسا به دلیل آفساید پذیرفته نشده آقا میگه یک بر صفر به نفع بارسا.
این عبارت "چهار شگفت انگیز"ش هم ما رو ...
جالب تر از همه اینا اون یارو مثلا کارشناسه بود...:34:
بین دو نیمه ازش پرسید کی بهترین بازیکنه منچستر بوده تا حالا
در کمال شگفتی مرده گفت منچستریا همه خوب بازی کردن:117:
اگه خوب بازی کردن چرا عقبن؟!/:)
Mohammad_AcMilan
09-11-2008, 20:10
سر بازی دیشب رئال گزارشگره گیر داده بود به چپ پاهای رئال ول نمی کرد!!!
اول گفت رئال 4 تا چپ پا داره بعد گفت اگه کاسیاس رو هم حساب کنیم می شه 5 تا بعد گفت هاینزه رو هم باید اضافه کنیم می شن 6 تا من 10، 20 دقیقه ی بازی رو دیدم این جوری بود می خواستم خفش کنم!!!
این رئالم که دوباره برد ااااه
reza ghermez
16-11-2008, 20:26
**آخرین باری که نوانکو کانو پیراهن ارسنال را پوشید کی بود؟آنچه مسلم است اینکه هواداران توپچی ها خاطره حضور مهاجم نیجریه ای در لندن را از یاد برده اند پیمان یوسفی در بازی ارسنال و واتفورد 40 دقیقه ادبایور را کانو خطاب کرد و وقتی او را در جریان تماس های تلفنی مردم قرار دادند گفت(واقعا عذر میخوام اسم این اقا ادبایور است کانو دیگر در ارسنال بازی نمیکند)
**در جریان بازی سپاهان و ذوب اهن در جام حذفی از یکی از داوران قدیمی کشور به نام عرب براقی تقدیر شد . پس از سوت پایان بازی عباس بهروان دوان دوان خودش را به او رساند و گفت :*بینندگان عزیز در خدمت زنده یاد (!) عرب براقی هستیم*
**دقایق پایانی بازی برزیل و هلند در مرحله نهایی جام جهانی 98بود داور به نشانه خطا سوت زد و بهرام شفیع گفت:((و این هم سوت پایان بازی)) برزیلی ها ضربه خطا را زدند و گزارشگر به امید اینکه داور خیلی زود خاتمه بازی را اعلام کند سکوت کرد یک دقیقه هم گذشت اما داور سوت نزد شفیع هم بدون انکه خم به ابرو بیاورد سکوت را شکست و گفت ((حالا رونالدو صاحب توپ میشه ))
**اسکندر کوتی تهیه کننده برنامه ای بود به نام [جنگ فوتبال اروپا] اینکه او در این برنامه به جای پیر و جوان و پیرزن و کودک بحث میکرد به جای خود اما حکایت بررسی بازیهای لیگ هلند توسط کوتی را هرگز فراموش نمیکنیم . در جدول رده بندی اکثر تیم ها به صورت مخفف و با سه حرف اختصاری مشخص میشدند اما کوتی
(ایند هوون)را تیم پی اس وی psv
را ای جی ایکس معرفی میکرد Ajx (اژاکس)
**در جام جهانی 1990تیم ملی ایتالیا گلزنی به نام سالواتوره اسکیلاچی رو کرد . در جریان برگزاری مسابقات هرکدام از گزارشگران به شیوه متفاوتی نام او را تلفظ میکردند. در یکی از بازیهای وقتی او دروازه حریف را باز کرد بهرام شفیع گفت((حالا اسکیلاچی ،اسکلاچی ،اشیلاچی،شیلاچی یا هر اسم دیگه ای داره من نمیدونم! به هر حال گل خودش را زد))
**در یکی از بازیهای تیم مراکش در جام جهانی 98 نام بازیکن این تیم به همراه پرچم قرمز رنگ مراکش روی صفحه تلویزیون حک شد. بهرام شفیع با هیجان فریاد زد ((بله،نفهمیدیم چی شد اما در هر صورت داور بازیکن مراکش را اخراج کرد و حالا این تیم باید ده نفره به بازی ادامه بده))
**در روزهایی که دانمارک تا مراحل پایانی جام ملت های 1992 پیش رفته بود و علاقمندان فوتبال نام بازیکنان نه چندان مطرح این تیم را از هم میپرسیدند ، بهرام شفیع یکی دیگر از شاهکارهایش را رو کرد . مربی دانمارک دست به تعویض زد و کارگردان تلویزیونی نام بازیکن تازه وارد و بازیکن تعویضی را به همراه عبارت DENMARK روی انتن فرستاد شفیع اسم بازیکنی که به سمت نیمکت ذخیره ها حرکت میکرد را درست تلفظ کرد اما...(( و به جای او دن مارک وارد زمین میشه!))
**در جریان یکی از بازیهای پرسپولیس در فصل گذشته که پس از افطار برگزار میشد مجید خدایی کشتی گیر ملی پوش ایرانی در میان تماشاگران حاضر شده بود وقتی تلویزیون چهره او را به تصویر کشید عادل فردوسی پور گفت((این هم مجید خدایی کشتی گیر تیم ملی فوتبال ایران))
**عباس بهروان در حین گزارش استقلال و سپاهان در تورنمنت نقش جهان اصفهان ((همان طوری که مشاهده میکنید شرایط جوی اصلا مناسب نیست. وزش باران و بارش باد امکان برگزاری یک بازی زیبا را از بین برده))
**بازی نیمه نهایی جام جهانی 94بین برزیل و سوئد برگزار میشد و باز هم عباس بهروانپشت میز گزارش نشسته بود.در دقیقه 9 ضربه مازینهو به تور کناری دروازه اصابت کرد و به اوت رفت ((توی دروازه ...توی دروازه..این گل میتونه نوید یک بازی پر گل و زیبا رو باشه برزیل 1 سوئد 0))البته پانزده دقیقه بعد جهانگیر کوثری که به عنوان کارشناس در استودیو حضور داشت گفت:((البته مثل اینکه ان توپ گل نشده بود .ضمن عذر خواهی از بینندگان عزیز بازی کماکان 0_0 دنبال میشه))
**اسکندر کوتی در حال گزارش بازی غیر زنده تیم ملی اتریش و یک تیم دیگر بود. بالای صفحه تلویزیون در محل مربوط به درج نام تیم ها و نتیجه بازی نام لاتین اتریش (Austria)درج شده بود و جناب گزارشگر این تیم را استرالیا خطاب میکرد.کار به جایی رسید که پس از پایان پخش این بازی ضبط شده مجری شبکه سه با اشاره به تماس های پر تعداد مردمی ضمن عذر خواهی ،اشتباه گزارشگر را تصحیح کرد.
**چلسی گل زد و جواد خیابانی در لا به لای فریادهایش گفت((بدون شک الان مردم شهر چلسی خیلی خوشحال هستند)) او بعدها این واقعیت را که در کل بریتانیا شهری تحت عنوان چلسی وجود ندارد پذیرفت. اما به عنوان اخرین دفاعیه اش مدعی شد چلسی نام محله ای در لندن و منظور گزارشگر هم اشاره به ان محله بوده است.مثل این می ماند که گزارشگر بعد از گل استقلال بگوید((الان اهالی میدان استقلال سر از پا نمی شناسند))
**کریم باقری بازیکن ارمینا بیله فلد پشت یک ضربه ایستگاهی از فاصله 30-40 متری ایستاد و مزدک میرزایی که دو مانیتور را پیش روی خود داشت برای نواخته شدن ضربه لحظه شماری میکرد . یکی از مانیتور ها مربوط به پخش مستقیم و بدون تاخیر بود و دیگری با حدود 15-10 ثانیه تاخیر تصاویر مربوط به شبکه سه را روی انتن می فرستاد.کریم در مانیتور شماره یک ضربه را زد و گزارشگر با هیجان بسیار زیاد شوت او را استثنایی لقب داد .تماشاگر تلویزیونی اما هنوز باقری را در حالی که دست به کمر زده بود و دیوار دفاعی حریف را بر انداز میکرد میدید.عکس العمل مزدک خیلی جالب بود((البته این ضربه لحظاتی بعد زده شد))
**این یکی را محمد دادکان به خاطر می اورد . قبل از اینکه رییس فدراسین فوتبال شود در یکی از برنامه های کارشناسی سیما با اجرای عباس بهروان شرکت کرد .مجری گفت((شما خیلی ساکت نشستین اقای کانداد ... ببخشید اقای دادکان))
**دوستان نزدیک هنوز اورا پولی اوف صدا میزنند داستان از این قرار است که ایشان پیش از انکه این واژه Play off سر زبان ها بیفتد لغت فارسی ان را در جایی خوانده بود و در جریان یکی از گزارش هایش گفت((اگر همین نتیجه حفظ شود سرنوشت در بازی پولی اوف مشخص خواهد شد.
**این یکی فوتبالی نیست اما خیلی قشنگه . یدالله اعتصامی در جریان گزارش مستقیم یکی از جدال های داخلی در حالی که از نمایش پسر یکی از کشتی گیران قدیمی به وجد امده بود تصمیم گرفت احساسش را در قالب یک بیت شعر بیان کند
((پسر کو ندارد نشان از پدر ...نشاید که نامش نهند آدمی!!!))
البته بسیاری از کارشناسان ادبیات معتقدند قدیم ها مصراع دوم این بیت ((تو بیگانه خوانش نخوانش پسر))بوده
**بازی پرسپولیس و تراکتور سازی بود.تابلوی تعویض بالا رفت و غلام حسین دین محمدی قصد داشت برای تراکتور وارد زمین شود .جواد خیابانی اما ناگهان تمام تماشاگران تلویزیونی را در جای خود میخکوب کرد ((حالا غلام حسین دین محمدی برادر بزرگتر رسول خطیبی وارد زمین میشه )) او بعد ها مدعی شد نسبت خانوادگی حسین و رسول خطیبی و سیروس و غلامحسین دین محمدی را قاطی کرده.
**تمام دنیا مهاجم یوگسلاو تیم ایندهوون را ماتیو کژمان صدا میزنند اما از انجایی که جنگ فوتبال اروپا قوانین خاص خودش را دارد و املای لاتین او Kazmen بود اسکندر کوتی در عرض یک دقیقه هشت بار گفت ((ماتیو کازمن))ان روزها کاظمیان هنوز معروف نشده بود وگرنه میشد احتمال داد که این دو بازیکن را با هم اشتباه گرفته.
**و دفتر داستان های شیرین سوتی های گزارشگران را با خاطره ای ازگزارش غلامعلی پیر ایرانیدر زمان برگزاری مسابقات دسته فوق سنگین وزنه برداری بازی های اسیایی دوحه می بندیم((حالا،حسین رضا زاده وزنه 205 کیلو متری را بالای سر می برد ))این مورد البته از رادیو انتخاب شده بود
به نظر شما بهترین سوتی کدام یک است؟
منبع:[Only registered and activated users can see links]
سر بازی دیشب رئال گزارشگره گیر داده بود به چپ پاهای رئال ول نمی کرد!!!
اول گفت رئال 4 تا چپ پا داره بعد گفت اگه کاسیاس رو هم حساب کنیم می شه 5 تا بعد گفت هاینزه رو هم باید اضافه کنیم می شن 6 تا من 10، 20 دقیقه ی بازی رو دیدم این جوری بود می خواستم خفش کنم!!!
این رئالم که دوباره برد ااااه
اره ديشب هم گير داده بود به اين گوتي بدبخت :evilgrin: ميگفت اين بازيكن ديگه تموم شده است:30upn9j:
اره اگه فكر كنم جناب سرهنگ عليفر بود:6qwup3:
AmiR Tifo36
16-11-2008, 23:22
**آخرین باری که نوانکو کانو پیراهن ارسنال را پوشید کی بود؟آنچه مسلم است اینکه هواداران توپچی ها خاطره حضور مهاجم نیجریه ای در لندن را از یاد برده اند پیمان یوسفی در بازی ارسنال و واتفورد 40 دقیقه ادبایور را کانو خطاب کرد و وقتی او را در جریان تماس های تلفنی مردم قرار دادند گفت(واقعا عذر میخوام اسم این اقا ادبایور است کانو دیگر در ارسنال بازی نمیکند)
**در جریان بازی سپاهان و ذوب اهن در جام حذفی از یکی از داوران قدیمی کشور به نام عرب براقی تقدیر شد . پس از سوت پایان بازی عباس بهروان دوان دوان خودش را به او رساند و گفت :*بینندگان عزیز در خدمت زنده یاد (!) عرب براقی هستیم*
**دقایق پایانی بازی برزیل و هلند در مرحله نهایی جام جهانی 98بود داور به نشانه خطا سوت زد و بهرام شفیع گفت:((و این هم سوت پایان بازی)) برزیلی ها ضربه خطا را زدند و گزارشگر به امید اینکه داور خیلی زود خاتمه بازی را اعلام کند سکوت کرد یک دقیقه هم گذشت اما داور سوت نزد شفیع هم بدون انکه خم به ابرو بیاورد سکوت را شکست و گفت ((حالا رونالدو صاحب توپ میشه ))
**اسکندر کوتی تهیه کننده برنامه ای بود به نام [جنگ فوتبال اروپا] اینکه او در این برنامه به جای پیر و جوان و پیرزن و کودک بحث میکرد به جای خود اما حکایت بررسی بازیهای لیگ هلند توسط کوتی را هرگز فراموش نمیکنیم . در جدول رده بندی اکثر تیم ها به صورت مخفف و با سه حرف اختصاری مشخص میشدند اما کوتی
(ایند هوون)را تیم پی اس وی psv
را ای جی ایکس معرفی میکرد Ajx (اژاکس)
**در جام جهانی 1990تیم ملی ایتالیا گلزنی به نام سالواتوره اسکیلاچی رو کرد . در جریان برگزاری مسابقات هرکدام از گزارشگران به شیوه متفاوتی نام او را تلفظ میکردند. در یکی از بازیهای وقتی او دروازه حریف را باز کرد بهرام شفیع گفت((حالا اسکیلاچی ،اسکلاچی ،اشیلاچی،شیلاچی یا هر اسم دیگه ای داره من نمیدونم! به هر حال گل خودش را زد))
**در یکی از بازیهای تیم مراکش در جام جهانی 98 نام بازیکن این تیم به همراه پرچم قرمز رنگ مراکش روی صفحه تلویزیون حک شد. بهرام شفیع با هیجان فریاد زد ((بله،نفهمیدیم چی شد اما در هر صورت داور بازیکن مراکش را اخراج کرد و حالا این تیم باید ده نفره به بازی ادامه بده))
**در روزهایی که دانمارک تا مراحل پایانی جام ملت های 1992 پیش رفته بود و علاقمندان فوتبال نام بازیکنان نه چندان مطرح این تیم را از هم میپرسیدند ، بهرام شفیع یکی دیگر از شاهکارهایش را رو کرد . مربی دانمارک دست به تعویض زد و کارگردان تلویزیونی نام بازیکن تازه وارد و بازیکن تعویضی را به همراه عبارت DENMARK روی انتن فرستاد شفیع اسم بازیکنی که به سمت نیمکت ذخیره ها حرکت میکرد را درست تلفظ کرد اما...(( و به جای او دن مارک وارد زمین میشه!))
**در جریان یکی از بازیهای پرسپولیس در فصل گذشته که پس از افطار برگزار میشد مجید خدایی کشتی گیر ملی پوش ایرانی در میان تماشاگران حاضر شده بود وقتی تلویزیون چهره او را به تصویر کشید عادل فردوسی پور گفت((این هم مجید خدایی کشتی گیر تیم ملی فوتبال ایران))
**عباس بهروان در حین گزارش استقلال و سپاهان در تورنمنت نقش جهان اصفهان ((همان طوری که مشاهده میکنید شرایط جوی اصلا مناسب نیست. وزش باران و بارش باد امکان برگزاری یک بازی زیبا را از بین برده))
**بازی نیمه نهایی جام جهانی 94بین برزیل و سوئد برگزار میشد و باز هم عباس بهروانپشت میز گزارش نشسته بود.در دقیقه 9 ضربه مازینهو به تور کناری دروازه اصابت کرد و به اوت رفت ((توی دروازه ...توی دروازه..این گل میتونه نوید یک بازی پر گل و زیبا رو باشه برزیل 1 سوئد 0))البته پانزده دقیقه بعد جهانگیر کوثری که به عنوان کارشناس در استودیو حضور داشت گفت:((البته مثل اینکه ان توپ گل نشده بود .ضمن عذر خواهی از بینندگان عزیز بازی کماکان 0_0 دنبال میشه))
**اسکندر کوتی در حال گزارش بازی غیر زنده تیم ملی اتریش و یک تیم دیگر بود. بالای صفحه تلویزیون در محل مربوط به درج نام تیم ها و نتیجه بازی نام لاتین اتریش (Austria)درج شده بود و جناب گزارشگر این تیم را استرالیا خطاب میکرد.کار به جایی رسید که پس از پایان پخش این بازی ضبط شده مجری شبکه سه با اشاره به تماس های پر تعداد مردمی ضمن عذر خواهی ،اشتباه گزارشگر را تصحیح کرد.
**چلسی گل زد و جواد خیابانی در لا به لای فریادهایش گفت((بدون شک الان مردم شهر چلسی خیلی خوشحال هستند)) او بعدها این واقعیت را که در کل بریتانیا شهری تحت عنوان چلسی وجود ندارد پذیرفت. اما به عنوان اخرین دفاعیه اش مدعی شد چلسی نام محله ای در لندن و منظور گزارشگر هم اشاره به ان محله بوده است.مثل این می ماند که گزارشگر بعد از گل استقلال بگوید((الان اهالی میدان استقلال سر از پا نمی شناسند))
**کریم باقری بازیکن ارمینا بیله فلد پشت یک ضربه ایستگاهی از فاصله 30-40 متری ایستاد و مزدک میرزایی که دو مانیتور را پیش روی خود داشت برای نواخته شدن ضربه لحظه شماری میکرد . یکی از مانیتور ها مربوط به پخش مستقیم و بدون تاخیر بود و دیگری با حدود 15-10 ثانیه تاخیر تصاویر مربوط به شبکه سه را روی انتن می فرستاد.کریم در مانیتور شماره یک ضربه را زد و گزارشگر با هیجان بسیار زیاد شوت او را استثنایی لقب داد .تماشاگر تلویزیونی اما هنوز باقری را در حالی که دست به کمر زده بود و دیوار دفاعی حریف را بر انداز میکرد میدید.عکس العمل مزدک خیلی جالب بود((البته این ضربه لحظاتی بعد زده شد))
**این یکی را محمد دادکان به خاطر می اورد . قبل از اینکه رییس فدراسین فوتبال شود در یکی از برنامه های کارشناسی سیما با اجرای عباس بهروان شرکت کرد .مجری گفت((شما خیلی ساکت نشستین اقای کانداد ... ببخشید اقای دادکان))
**دوستان نزدیک هنوز اورا پولی اوف صدا میزنند داستان از این قرار است که ایشان پیش از انکه این واژه Play off سر زبان ها بیفتد لغت فارسی ان را در جایی خوانده بود و در جریان یکی از گزارش هایش گفت((اگر همین نتیجه حفظ شود سرنوشت در بازی پولی اوف مشخص خواهد شد.
**این یکی فوتبالی نیست اما خیلی قشنگه . یدالله اعتصامی در جریان گزارش مستقیم یکی از جدال های داخلی در حالی که از نمایش پسر یکی از کشتی گیران قدیمی به وجد امده بود تصمیم گرفت احساسش را در قالب یک بیت شعر بیان کند
((پسر کو ندارد نشان از پدر ...نشاید که نامش نهند آدمی!!!))
البته بسیاری از کارشناسان ادبیات معتقدند قدیم ها مصراع دوم این بیت ((تو بیگانه خوانش نخوانش پسر))بوده
**بازی پرسپولیس و تراکتور سازی بود.تابلوی تعویض بالا رفت و غلام حسین دین محمدی قصد داشت برای تراکتور وارد زمین شود .جواد خیابانی اما ناگهان تمام تماشاگران تلویزیونی را در جای خود میخکوب کرد ((حالا غلام حسین دین محمدی برادر بزرگتر رسول خطیبی وارد زمین میشه )) او بعد ها مدعی شد نسبت خانوادگی حسین و رسول خطیبی و سیروس و غلامحسین دین محمدی را قاطی کرده.
**تمام دنیا مهاجم یوگسلاو تیم ایندهوون را ماتیو کژمان صدا میزنند اما از انجایی که جنگ فوتبال اروپا قوانین خاص خودش را دارد و املای لاتین او Kazmen بود اسکندر کوتی در عرض یک دقیقه هشت بار گفت ((ماتیو کازمن))ان روزها کاظمیان هنوز معروف نشده بود وگرنه میشد احتمال داد که این دو بازیکن را با هم اشتباه گرفته.
**و دفتر داستان های شیرین سوتی های گزارشگران را با خاطره ای ازگزارش غلامعلی پیر ایرانیدر زمان برگزاری مسابقات دسته فوق سنگین وزنه برداری بازی های اسیایی دوحه می بندیم((حالا،حسین رضا زاده وزنه 205 کیلو متری را بالای سر می برد ))این مورد البته از رادیو انتخاب شده بود
به نظر شما بهترین سوتی کدام یک است؟
منبع:[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
بابا اینا که ماله 2سال پیشه:34:
AmiR Tifo36
16-11-2008, 23:59
حالا دیشب جناب سرهنگ علیفرو جو گرفته بود
به پدراک میاتوویچ مدیر فنی رئال گفت: میهایلوویچ (بازیکن و کمک مربی سابق اینتر)
تو 1 صحنه ام ابر سوتیه عالمو داد.وقتی بازیکن وایادولید تعویض شد با دیدن فلش قرمز رنگ خروج گفت بله او اخراج شده...
viva barca
17-11-2008, 15:09
یک جمله تاریخی از استاد خیابانی:-w که البته سوتی نیست:حالا با این باخت شوستر رو باید از صفحه مربیان رئال شست.:-&
Mohammad_AcMilan
17-11-2008, 19:08
آقا بحث در مورد خیابانی رو بذارید کنار این بشر اعجوبه است!!!!!!!!!!
کی خداحافظی می کنه خدا می دونه!!!!!
viva barca
17-11-2008, 20:16
ای گفتی:53: کی می ذارنش کنار معلوم نیست:29:.حداقل فقط برای اجرا انتخابش کنن.
Fenrir Greyback
18-11-2008, 03:07
خدایی خیابانی هر چی سوتی باشه انگشت کوچیکه ی شفیع نیست
بازی پرسپولیس استقلال بود پرسپولیس گل زد بلند شد هورا کشیدن!!! از اون موقع بازی های استقلال پرسپولیسو ندادن بهش!!!
حالا دیشب جناب سرهنگ علیفرو جو گرفته بود
به پدراک میاتوویچ مدیر فنی رئال گفت: میهایلوویچ (بازیکن و کمک مربی سابق اینتر)
تو 1 صحنه ام ابر سوتیه عالمو داد.وقتی بازیکن وایادولید تعویض شد با دیدن فلش قرمز رنگ خروج گفت بله او اخراج شده...
اقای عزیز نمیخوای به روز شی من اینا را خوندم میدونم همش ماله یه سایته ما خودمون فعال اینترنتیما
Special Two
23-11-2008, 16:18
سوتي از پادشاه سوتي در ايران(عابديان) از دريچه تصوير!
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
یکی از باحال ترین سوتی ها رو خیابانی بازیِ استقلال داد :دی
دروازبانه فولاد توپو زد تو کرنر
خیابانی اومد میگه یه کرنره باد آورده . البته بهتره بگیم پا آورده:117:
amir milan
23-11-2008, 17:25
سوتي هاي خياباني هميشه از همه باحالتره
وقتي كه داره بازي رو گزارش ميكنه باحاله قبل از اينكه بازيكن كارشو بكنه اين ميگه ميخواد چكار كنه
ادم وقتي اين داره گزارش ميكنه خود بازي يادش ميره . من كه خودم اكثرا وقتي اين گزارش ميكنه صدا رو قطع ميكنم
بابا اين خياباني همش تو فكر اينه كه تلفظش با بقيه فرق داشته باشه مثلا تو بازي با فولاد به جانواريو ميگفت واريو واقعا خنده داره نه؟:girl_sigh:
به قول یکی از دوستام : برای اینکه زیباترین مسابقه فوتبال رو به یک مسابقه کسل کننده و اعصاب خورد کن تبدیل کنی کافیه گزارشش رو بسپاری به سلاطین سوتی : شفیع، بهروان یا خیابانی !!! [Only registered and activated users can see links]
دیشب خیابانی داشت تارهای عصبی مغز منو یکی یکی پاره میکرد.:53:
این یارو شماره 14 مارسی یه غلطی کرده بود و یه تیکه کهنه ، باندی چیزی به پاش بسته بود. و آقای خیابانی هم همین یه تیکه بانداژ رو سوژه خوبی میدید برای نابود کردن اعصاب ما.:54:
بازم توپ رو پاس میدن به بازیکن مصدومشون...!
با این مصدومیتش خوب میدوه...!
عجب شوتی زد.شوتش رو هم با همون پای مصدومش زد...!
هر کس تصویر رو نداشت و صدای این خیابانی رو میشنید فکر میکرد این بازیکنه یه زخمی داره که خون نصف زمینو گرفته!
reza ghermez
27-11-2008, 13:14
به قول یکی از دوستام : برای اینکه زیباترین مسابقه فوتبال رو به یک مسابقه کسل کننده و اعصاب خورد کن تبدیل کنی کافیه گزارشش رو بسپاری به سلاطین سوتی : شفیع، بهروان یا خیابانی !!! [Only registered and activated users can see links]
پس علیفر را یادت رفت اون که دیگه ....... اصلا ولش کن نگم بهتره!!!:53:
دیشب خیابانی به مفهوم کلمه رو اعصاب بود
اینقد این بابا مشکل داره که نمیفهمه که j , g تلفظشون با هم فرق میکنه !
یعنی حالیش نیست که SteveG رو استیو جی میخونن نه استیو جـــِی
یا مثلا نمیفهمه که تو اسپانیایی که El Niño نوشته میشه ñ رو "نی" خونده میشه
یعنی "ال نینیو" و نه "ال نینو"
هرچند احتمالا خبر نداره که بعد از یورو دیگه ال نینیو بهش نمیگن و دون فرناندو بهش میگن
یا جالبتر از اینا نیانگ بود !
نیانگ مهاجمه مارسیه . اما 3-4 تا بازیکن بودن که به نظر آقا جوات نیانگ بودن :دی
دفاع چپ و دفاع وسطشون رو معمولا میگفت نیانگ !
آخه مهاجمه نوک تو دفاع چپ داره چی کار میکنه ؟!!!
اما قشنگ ترین قسمته داستان این بود که به نظرش آربلوآ بهترین بازیکن زمین بود :-o:117:
صدر هم که :-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&
viva barca
27-11-2008, 15:34
سوتی جدید و وحشتناک استاد خیابانی:-&:شب که قرار بود چلسی-بوردو بازی دوم پخش بشه این اقا در حین گزارش بازی لیور گفت:بازی چلسی-بوردو هم که تا دقیقه 14 صفرصفر مساویه:2:. جالب اینجا بود که به روی خودشم نیاورد و سریع حرفو عوض کرد.:*:84:*:
ALi ReZa
27-11-2008, 18:20
من به یه نکته جالب پی بردم : علیرضا علیفر تو 99 درصد بازیهای اروپایی که گزارش میکنه به این نکته اشاره میکنه که جام در جام اروپا اکنون وجود خارجی ندارد.:6qwup3:
صدر هم که :-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&
دلت میاد؟ آدم به این نازی...
حالا که اینطوره :
دکتر حمیدرضا صدر : :d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbe fhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz :d0s69thbefhifftitrz
دلت میاد؟ آدم به این نازی...
حالا که اینطوره :
دکتر حمیدرضا صدر : :d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbe fhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz :d0s69thbefhifftitrz
آره به نظر من هم صدر آدم باحالیه.خیلی با صداقت و صمیمیت و... ولی یه جوریه.همچین با ادا و ناز و کرشمه حرف میزنه.
من گاهی وقتا همینجور که دارم گوش میدم میگم:" اِ وا خدا مرگم بده نگو تو رو خداااااا":girl_sigh:
اما من در حکمت کارشناس شدن انصاریفر موندم.:-w هر کدوم از همین بر و بچ فوتیران خودمون بهتر از این یارو تجزیه و تحلیل میکنه.
حاج رضایی هم که فقط بلده بازی رو به دو نیمه تقسیم کنه: "نیمه اول و نیمه دوم":-&
Fenrir Greyback
29-11-2008, 20:24
علی رغم اینکه با همه ی حرفات موافقم ولی من حاج رضایی رو به عنوان یک کارشناس قبول دارم!
برای این فوتبال رو به دو قسمت تقسیم میکنه چون واقعا فوتبال 2 قسمته!!!!
من فکر نکنم تو هیچ بازی حرفه ای دو نیمه مثل هم باشه!!
بازی با اس اس این علیفر تا حالا ندیده بود طالب لو توپ رو از پشت سر دور کنه...
بنده خدا فکر کرد توپ خورده به تیر و تا آخر بازی هی میگفت عجب تیرکی زدن این سایپایی ها در حالی که طالب لو با یه حرکت نمایش توپ رو با یه دست از دروازهآورده بود بیرون!!! :قلیون:
آره به نظر من هم صدر آدم باحالیه.خیلی با صداقت و صمیمیت و... ولی یه جوریه.همچین با ادا و ناز و کرشمه حرف میزنه.
من گاهی وقتا همینجور که دارم گوش میدم میگم:" اِ وا خدا مرگم بده نگو تو رو خداااااا":girl_sigh:
اما من در حکمت کارشناس شدن انصاریفر موندم.:-w هر کدوم از همین بر و بچ فوتیران خودمون بهتر از این یارو تجزیه و تحلیل میکنه.
آره بابا آدم باحال و با احساسیه من خیلی خوشم میاد ازش
Arsenal-4ever
29-11-2008, 23:42
شما خیلی خودتو تحویل میگیری برادر !
این صحبت شما راجب محمد حسن انصاری فرد هم 2تا دلیل میتونه داشته باشه :
1- فکر میکنی خیلی میدونی
2- هیچی نمیدونی
زمانی که جناب انصاری فرد بزرگ مسائل فوتبال رو کارشناسی میکردن خیلی از بر و بچ فوتیران هنوز دنیا نیومده بودن ! (البته من قصد بی احترامی به هیچ کدوم از دوستان رو ندارم )
مثالها هم برای درستی بحث های ایشون خیلی زیاده ولی من پیشنهاد میکنم که یکی از برنامه هاشو ببین !
چندیدن بار پیش بینی هایی که از روند بازی بعد از نیمه و نوع تعویض هایی که خواهد شد کرده، درست از آب در اومده !
نمونه دم دست بازیهای فصل قبل آرسنال 1-1 لیورپول و یا من.سیتی 1-3 آرسنال
و اینکه هم فوتبالیست بوده و هم تئوری خونده و از هر لحاظ صاحبنظره
و چندیدن سال سرمربی تیم ملی فوتسال بوده و به همین خاطر بسیاری از اصول و پایه های تاکتیک در فوتبال رو به خوبی میشناسه
تو کلاسهای مربی گری ای شرکت کرده که فکر میکنم جز خودش 1 یا 2 نفر دیگه تو ایران چنین مدارجی رو طی کردن
در کل به عقیده من بهترین کارشناس فوتبال حال حاضر ایران جناب آقای انصاری فرد هستن
انصاريفر را باهات موافقم ولي تا اين حد هم ضعيف نيست كه يكي از سر كوچه برداري ببري بزاري كارشناس.:fkr:
ولي در مورد حاج رضايي اصلا باهات موافق نيستم.+:42:+
Special Two
01-12-2008, 02:15
امروز تو بازيه چلسي آرسنال مزدك يك سوتي وحشتناك داد كه آدمو به فكر ميبرد كه اين مزدك واقعآ مزدكه!!:117:
وقتي بازيكن چلسي (استاچ)كنار زمين بود تا وارد زمين بشه!در يه لحظه مزدك همه رو ميخكوب كرد گفت به نظر ميرسه مينيرو ميخواد وارد زمين بشه!
درحاليكه مينيرو سياهپوست و مسن بود ولي يه بازيكن سفيد پوست و جوان قرار بود وارد زمين بشه!
وقتي كه تابلوي تعويض بالا رفت اونوقت فهميد كه چه سوتيه بزرگي داده!
این صحبت شما راجب محمد حسن انصاری فرد هم 2تا دلیل میتونه داشته باشه :
1- فکر میکنی خیلی میدونی
2- هیچی نمیدونی
.
.
چندیدن بار پیش بینی هایی که از روند بازی بعد از نیمه و نوع تعویض هایی که خواهد شد کرده، درست از آب در اومده !
نمونه دم دست بازیهای فصل قبل آرسنال 1-1 لیورپول و یا من.سیتی 1-3 آرسنال
گزینه 2 صحیح میباشد.:34:
کوتا بیا شیخ! :D پیش بینی چه ربطی داره به کارشناسی؟ :3ztzsjm:
عموی من هم از فینال لیگ قهرمانان تا مسابقات خروس جنگی محله مون رو پیش بینی میکنه و 90 درصد پیش بینی هاش هم درست از آب در میاد.
بیا تا دستتو بگیرم ببرم تو بعضی از سایتهای این اجنبی ها تا از دیدن یه کارشناسی prematch و postmatch لذت ببری.
.
یادم میاد تو یکی از بازی های فصل قبل چلسی به علت کمبود مدافع از مایکل اسین به عنوان مدافع استفاده کرده بود.
قبل از شروع بازی همین آقای انصاریفرد با دیدن لیست بازیکنا گفتش که ظاهرا چلسی میخواد با سه مدافع بازی کنه تا گلهای بیشتری بزنه!!!!!!:117:
من هم به توانایی های محمد حسن انصاریفرد در زمینه مربی گری و مدیریت ورزشی ایمان دارم. ولی بحث کارشناسی های بازی های خارجی یه چیز جداست.
Loverboy
03-12-2008, 20:38
يا علي . بريد تو كف سوتي . قديميه و شايدم قبلاً گذاشته شده تو سايت . بينيد حالا :دي
ما رو باش رفته بوديم از كي لوح تقدير گرفتيم 127fs3556139
Clemenza
03-12-2008, 20:49
ولی خداییش خیلی باهات حال کرد. از تو چشاش معلوم بود:1:127fs3556139
Loverboy
03-12-2008, 20:59
ولی خداییش خیلی باهات حال کرد. از تو چشاش معلوم بود:1:127fs3556139
منم همينطور (:^o) :دي
از تو چشاي كي چي معلوم بود ؟ :-w
پ.ن : :دي
Arsenal-4ever
03-12-2008, 21:14
تو بازی استقلال 0-1 فولاد هم خیابانی دو تا عبارت جالب به کار برد :
1- کرنر پا آورده
2- بازیکن جلو تاخته
Loverboy
03-12-2008, 21:16
تو بازی استقلال 0-1 فولاد هم خیابانی دو تا عبارت جالب به کار برد :
1- کرنر پا آورده
2- بازیکن جلو تاخته
بخواي سوتي هاشو جمع كني براحتي ميشه يه شاهنامه ديگه بسُراييم [Only registered and activated users can see links]
با اين سوتي هاي جديدش رسماً انقلاب جديدي تو زبان فارسي بوجود آورده :دي
hamid.united
06-12-2008, 20:40
خداييش اين گزارشگر بازي چلسي - بولتون كي بود؟!!!!!!
آخره سوتي بود . از گري كَهيل گرفته تا 50 باري كه به جاي بوسينگوا گفت اشلي كول. :117:
امروز دوتا سور به خياباني :-& زد!!!!
SiAVASH1
06-12-2008, 20:43
خیابانی کم بود اینم از طاق افتاد:-&
Clemenza
06-12-2008, 20:51
اسماعیلی بود دیگه. کلی هم کارشناسی می کنه وسط گزارش
بابا این خیابانی:-w دیگه کیه میذارن برا گزارشگری اگه تو یه بازی به یه چیز گیر داد دیگه دهن آدمو سرویس میکنه.
دیشب تو بازی رئال گیر داده بود به ستاره های خاموش رئال.
به نظر شما هدف از گذاشتن خیابانی برای گزارش بازیا چیه؟
بازی میلانو هم که یارو گزارش میکرد یه سوتی اساسی داد :-o
زنگا رو که میشناسین؟ همه هم میدونیم الانه کچله و امروزم میدونستین که محروم بود
بازی میلان کاتانیا گزارشکر بازی یک نیمه میگفت که زنگا بخشیده شده و روی نیمکته :-??
کجای این دو نفر شبیه همه من موندم:*:84:*:
مربی کاتانیا مو داشت و زنگا هم کچله و این اقا 45 دقیقه با دیدن دستیار زنگا که واسه خودش مو قشنگی بود :6qwup3: میگفت که حالا زنگا رو میبینید :6qwup3::117:
فکر کنم بین دو نیمه توجیهش کردند که یهو با شروع نیمه دوم گفتش طرف دستیاره زنگاست
بعدشم دید خراب کرده گفت اما خیلی شبیه جوووونیای زنگاست ! :33:
بعدشم دوربین کله کچله زنگا رو تو جایگاه تماشاچیا نشون داد :41:
به نظر شما(البته هر كي بازي رم-بردو را ديده)پيمان يوسفي يه چيزيش نبود چون در طول نود دقيقه سه چار باري از حرفايي كه ميزد خودش خندش ميگرفت و ميخنديد.
Roma_Gladiator
10-12-2008, 12:35
در بازی رم سه چهار اتفاق افتاد توتی به دوتی تبدیل شد حالا اینو میگیم زبونش گیر کرد دیگه ژرمی مندز چی بود.جریان مکسه:-??(به قول پیمان) هم به سال 2002 برمیگرده اون موقع جام کنفدراسیون ها که بود مکسس اولین بار بود که داشت بازی میکرد پیمان یوسفی گیر داده بود که این S اخر اسمش تلفظ نمیشه حالا بعد از 2 سال دوباره به همبن موضع برگشته:163:
به نظر شما تيمي ميتونه تو ليگ برتر دو روز پشت سر هم بازي داشته باشه:-? يا اينكه علاوه بر اينكه صدر نشينه سوم هم باشه:-?!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
البته شايد در ايران بشه!
چون ديروز آقاي يوسفي داشت جايگاه تيمارو تو جدول ميگفت:
گفت استقلال صدر نشينه و ذوب دومه واستقلالم فردا بازي داره و اگه يك امتياز هم بگيره سوم ميشه!!!
Clemenza
13-12-2008, 18:38
یکی به این سرهنگ لیست مصدومین آرسنال رو بده و یه توضیحی هم راجع به مسابقات این فصل لیگ برتر بهش بده
ایشون معتقدند که ونگر روسیچکی رو نابود کرده. چرا به روسیچکی بازی نمیده؟ مگه روسیچکی از سانگ یا دنیلسون بدتره؟
درادمه ایشون می فرمایند: حتی والکات هم در این بازی نیست و نصری تو لیست 18 نفره هم نیست.
چرا بندتنر که گل های حساسی برای آرسنال زده در این بازی نیست.
سپس ایشون با حرارت میدلزبرو رو به دفاع تشویق کرده و معتقد بودند در صورت تساوی آرسنال و برد استون ویلا، این تیم برای اولین بار می تونه بیاد جایگاه چهارم
در آخر بازی دقیقه 90 هم گفتند البته آرسنال فقط همین چند دقیقه حمله کرده بقیه بازی متعادل بود. حالا یا ما داشتیم یه وفتبال دیگه می دیدیم یا ایشون
Mohammad_AcMilan
13-12-2008, 19:19
ببخشید اگه یه کم قدیمیه:
سر بازی میلان-کاتانیا(همین 1شنبه ی قبلی) این یارو گزارشگره 60 70 بار به پاتو گفت کاکا به کاکا گفت پاتو!!!!!!!!!!!!!
به فلامینی هم چندین و چند بار گفت شوچنکو و بالعکس!!!
یه جا داشت شماره 7 پاتو تو چشم می زد گفت حالا کاکا 2 نفرو دریبل می کنه نفر سوم توپ رو می گیره!!!!!!!!!!
یکی به این سرهنگ لیست مصدومین آرسنال رو بده و یه توضیحی هم راجع به مسابقات این فصل لیگ برتر بهش بده
ایشون معتقدند که ونگر روسیچکی رو نابود کرده. چرا به روسیچکی بازی نمیده؟ مگه روسیچکی از سانگ یا دنیلسون بدتره؟
درادمه ایشون می فرمایند: حتی والکات هم در این بازی نیست و نصری تو لیست 18 نفره هم نیست.
سپس ایشون با حرارت میدلزبرو رو به دفاع تشویق کرده و معتقد بودند در صورت تساوی آرسنال و برد استون ویلا، این تیم برای اولین بار می تونه بیاد جایگاه چهارم
در آخر بازی دقیقه 90 هم گفتند البته آرسنال فقط همین چند دقیقه حمله کرده بقیه بازی متعادل بود. حالا یا ما داشتیم یه وفتبال دیگه می دیدیم یا ایشون
راست ميگه من در خلال حضور در فوتيران شنيدم مي گفت :6qwup3::
اخه اين اقاي ونگر چرا ستاره تيم ملي جمهوري چك رو اينجوري كرده و همش به دنيلسون كه يه بازيكن معموليه بازي ميده !!!
الان هر ....... ميدونه كه روسيچكي از پارسال مصدومه :D.
بعد در اغاز نيمه دوم ارسنال ميدلزبرو گفت :6::
خب من يك بار ديگر تركيب دو تيم رو براي عزيزاني كه از ابتدا با ما همراه نبودند مي گويم :30upn9j:چون روز وسط هفته است!!!
و مردان خانه از سركار مي ايند (:labkhand::D:30upn9j::6qwup3::32::evilgrin:)
Sepahan 4 Ever
14-12-2008, 15:38
این علی فر از گاگول هم گاگولتره
پیره مرد موفنگی! هیچی بارش نیست
آخه تو که همه زندگیت منچستره چرا در مورد آرسنال اظهار ... میکنی
جالب اینجاست یه مجری منچستری گذاشتن برای بازی آرسنال
و یه مجری آرسنالی گذاشتن برا بازی منچستر:117:
باز خیابانی عادلانه تر گزارش میکرد
این سرهنگ علیفرد خیلی باحالهههههههههههههههههه :33: جدی جدی این سرهنگه؟؟ هر وقت بازی یک تیم رو گزارش میکنه 90 دقیقه میخندم. البته اگه بازی اینتر نباشه :6qwup3:
Special Two
15-02-2009, 01:59
بازيه استقلال پرسپوليس:
يوسفي:آقاي بهروان نظرشما از نقطه نظر بحث فني بازي بگيد!
بهروان:....هميشه در دربي بازيهايي به ياد ميمانــــــــد كه زيبنده به مسائل اخلاقي وارزشهاي اسلامي باشد...!:-&~x(
Sepahan 4 Ever
15-02-2009, 08:18
بازی ایران کره
خیابانی اسامی 11 نفر را قبل از مسابقه میخواند
...... جلال حسینی ... هادی بنگر:117:
بعد از گل ایران در لحظه ی جوگیری
باران هم شروع به وزیدن میکنه:-?
گفتگوی شبکه خبر با ابراهیمی سرپرست تیم ملی
ما بازیهای قبل و بعد کره را آنالیز کردیم:117:
SiAVASH1
20-02-2009, 17:23
دیشب این مرتیکه سرهنگ علفی فر سر بازی فولام-منچستر میگفت تیموریان تا آخر ماه اکتبر نمیتونه واسه فولام بازی کنه
مگه تیموریان نرفته بارنزلی؟؟
piroozi_manutd
20-02-2009, 22:26
خیابانی سر بازی ایران کره گفت بازی صفر صفر به نفع 2تیم
بابا این سرهنگ علیفر دیگه آخرشه هر موقع گزارشگر هر بازی باشه فکر میکنه مربیه و میگه من اگه جای این مربی میبودم فلان بازیکن رو عوض میکردم نمونش بازی منچستر فولام که هی میگفت من اگه جای مربی فولام باشم این دروازبانو عوض میکنم:33: فکر کنم تو حین بازی بیشتر از 10 بار گفت این تیم فولام دو دروازبان خوب هم داره
King_Of_BOYS
21-02-2009, 11:44
این بازیکن حتی در حد و اندازه های فکر کردن به تیم ملی هم نیست چه برسه که بخواد پیراهن تیم ملی رو بپوشه.
اخه یکی نیست بگه مرتیکه ..... حالا اون یه کاری کرده چه ربطی به تیم ملی داره اخه. مطمئنا مشهدیها رو به تیم ملی دعوت نمیکنن و اگر هم دعوت کنن بعدا با کله میندازنش بیرون. نمونه بارزش خداداد و نیکبخت هستند که هر دو تا بعث صعود ایران به جام جهانی 98 و 2006 شدن.
خداداد با گلزنی به استرالیا و نیکبخت هم با گلزنی به اردن در حالی که بازی رفت رو تو تهران 1 بر 0 باخته بودیم تیم رو به جام جهانی برد.
Amir Argentina
21-02-2009, 11:52
به نظر من نباید از این خیابانی ایراد گرفت
کلا همینطوریه بازی وقتها یه چیزایی میگه که خودشم نمیدونه چی گفته
ولش کنید بزارید کار خودشو کنه وگرنه بیشتر قاطی میکنه
just # 7
27-02-2009, 16:16
تو بازی میلان و اینتر یوسفی ته سوتی رو داد
گفت کاکا به بازی بعدی با منچستر نمی رسه!!!!!!!!!!!!!!!!
ITALIANO
27-02-2009, 16:21
اصلا اوج سوتی هارو همین چند شب پیش سر بازی بلکبرن و منچستر ، مزدک داد :D
دروازبان منچستر کوژاک بود که این مزدک حدودا یک ربع فقط بهش می گفت فن در سار :2: ، تازه دقیقه 15 فهمید که دروازبان کوژاک هست که با خونسردی خاصی سوتی خودشو ماست مالی کرد :6qwup3:
سوتی همین مزدک سر بازی پرسپولیس و ابومسلم که بهنامینیو براش یه تاپیک هم زد جالب بود ، شعور مردم رو صفر در نظر گرفته و سیستم بازی پرسپولیس رو کاملا اشتباه گفت !! :wagfinger1:
Fenrir Greyback
27-02-2009, 17:02
خوب درست گفته دیگه!!! این مساوی باعث شد امتیاز ها به طور مساوی بین دو تیم تقسیم بسه پس : صفر صفر به نفع هر دو تیم بوده!!
Amir_Barca
27-02-2009, 17:07
بازی منچستر اینتر رو هم مزدک گزارش میکرد به یک هشتم میگفت یک چهارم.من اولین بار که شنیدم شاخ در اوردم بع زدم زیر خنده.خیلی سوتی باحالی بود
seedorf10
28-02-2009, 11:45
اصلا اوج سوتی هارو همین چند شب پیش سر بازی بلکبرن و منچستر ، مزدک داد :D
دروازبان منچستر کوژاک بود که این مزدک حدودا یک ربع فقط بهش می گفت فن در سار :2: ، تازه دقیقه 15 فهمید که دروازبان کوژاک هست که با خونسردی خاصی سوتی خودشو ماست مالی کرد :6qwup3:
سوتی همین مزدک سر بازی پرسپولیس و ابومسلم که بهنامینیو براش یه تاپیک هم زد جالب بود ، شعور مردم رو صفر در نظر گرفته و سیستم بازی پرسپولیس رو کاملا اشتباه گفت !! :wagfinger1:
خوب همشون سیستم رو اشتباه میگن مگه کدومشون سیستم رو درست میگن؟اصلا مگه اینا جز اسم بازیکنا چیز دیگه ای هم بلدن؟
RealMadrid7
28-02-2009, 12:04
من که هزارن سوتی گرفتم ازین موجودات اگه زودتر این تایپیک رو میدیدم همشو ثبت میکردم!
تو همین بازی رئال-لیور خیابانی~x(گفت تورس تا حالا هیچگاه به رئال گل نزده!!در حالی که تو اتلتیکو که بود تو ویسنته کالدرون به رئال گل زده بود.آدرسشم فصل 2006-2007 بازی برگشت تو ویسنته کالدرون دقیقه ی 12 نیمه ی اول با پای راست زد سمت راست دروازه ی کاسیاس بعدشم پیرهنشو درآورد و نیمه ی دوم هم هیگوئن گل تساوی رو زد و بازی 1-1 شد!
یه بار دیگه خیابانی تو بازی با اوساسونا گفت هیگوئن بعد از مدتهاااااااااا برای رئال گلزنی میکنه در صورتی که دوبازی قبلش به والنسیا یه گل زده بود!
و هزاران سوتی دیگه که نوشتنشون از حوصله خارجه:D
Special Two
28-02-2009, 14:12
و هزاران سوتی دیگه که نوشتنشون از حوصله خارجه:D
من چند تاشو ميگم!:D
بازيه بارسلونا والنسيا(عليفر):
يه بار صحنه آهسته شوت والنسيا(صحنه سانسور البته!:D) رو با هيجان گزارش كرد خيلي باحال بود!( آخر خنده بود:2:)
بارسلونا در زمين داراي چهار بازيكن اسپانيايي است والدز پويول ژاوي(يا اينيستا) و مسي!:2:
بازيه برزيل ايتاليا(مزدك):
مثل عليفر صحنه آهسته رو گزارش كرد ولي به قشنگي عليفر نبود بعدش عذر خواهي كرد!:D
90 دقيقه به هاوارد وب داور مسابقه گقت مايك رايلي!:-oجالب تر از اون گفت در بازيه قبل چلسي ليورپول هم اشتباه داشت(يعني سوتيش گفتاري نبود بلكه فني بود:D)(هر دو كچلند ولي رايلي مگسه اون يكي آرنولده:D)
:32:
بازيه چلسي يونتوس(سيانكي:292:):
اين كه كلهم سوتي بود ولي من از حيث قانون عادت دوتاشو بيشتر نميگم! اولي كه شوت دلپيرو بود گفت ضربه عالي دلپيرو و ضربه عاليتر از چك!:33:
در حاليكه در تصوير تماشاگران يونتوس ناراحت بودند گفت تماشاگران چلسي از اين برد خفيف راضي نيستند(صحنهش خيلي باحال بود دوربين اول روي يه طرفدار يونتوس كه شال آبي وسفيد داشت بعد دوربين عقب رفت وتماشاگران يونتوسي كلهم مشاهده شدند از نظر سينمايي صحنه باحالي بود!:34:)
ديگه حس ندارم بقيشو ياد بيارم!:D
من کلا یه بار تو ایران بازی اینتر رو نگاه کردم اون یه بار هم یه گزارشگری بود که متاسفانه نمی شناسمش کیه ولی صداش خیلی ستمه :دی انگار تازه از خواب پا شده
والا بازی اینترمیلان و ویارئال بود! آقا این از دقیقه 1 تا دقیقه 94 به آدریانو بد می گفت.. بازیکن بدیه.. هیچی حالیش نیست... سطحش به اینتر نمی خوره...
آدریانو می خواست خطا بزنه بعد از پشت نشون می داد.. یارو گفت از پس کلش معلومه ادریانوه و می خواد مثل همیشه توپ بزنه بیرون
منم عصبانی شدم کلا صداش رو قطع کردم
خدایا توبه :33:
SiAVASH1
01-03-2009, 02:49
من کلا یه بار تو ایران بازی اینتر رو نگاه کردم اون یه بار هم یه گزارشگری بود که متاسفانه نمی شناسمش کیه ولی صداش خیلی ستمه :دی انگار تازه از خواب پا شده
والا بازی اینترمیلان و ویارئال بود! آقا این از دقیقه 1 تا دقیقه 94 به آدریانو بد می گفت.. بازیکن بدیه.. هیچی حالیش نیست... سطحش به اینتر نمی خوره...
آدریانو می خواست خطا بزنه بعد از پشت نشون می داد.. یارو گفت از پس کلش معلومه ادریانوه و می خواد مثل همیشه توپ بزنه بیرون
منم عصبانی شدم کلا صداش رو قطع کردم
خدایا توبه :33:
فکر کنم اون علفی فر بوده:smoke:کلا با اینتر مشکل داره از مانجینی هم خوشش نمیاد
میگه اینتر فقط 1 ایتالیایی داره که اونم ماتراتزیه؟؟!!!:117: نمیدونست بالو ایتالیاییه:wagfinger1:
سر یه بازی کوارسما از اون بیرون پاهای معروفش زد غلی فر میگفت شانسی زده:53:
نمی دونم والا ولی هر چی بود وحشتناک بود :-t
آخه گزارشگر باید بازی رو گزارش کنه... این فقط کم مونده بود به آدریانو فحش بده!!!
گزارشگر های عربی هم دست کمی ندارن... (به جز علی سعید کعبی ، عصام شوالی و محمد برکات) که دوتاشون مال الجزیره و یکیشون مال ا آر تی هست بقیه کلا مشکل دارن :دی سر همین بازی آرسنال و رم گزارشگر موقع پنالتی وان پرسی داشت در مورد طریقه آشنایی وان پرسی با همسرش که مغربی و مسلمون هست رو توضیح می داد :-t
یه گزارشگر دیگه هم وسط بازی وقتی دید خط نگهدار زنه ، یه ده دقیقه در مورد فرق جامعه زنان تو خاورمیانه و اروپا سخنرانی کرد :292:
یا یه گزارشگری الجزیره داره به آ.ث میلان میگه میلان آ.ث :دی
اونم کلا طرفدار میلانه! به خدا اگر بازی اینتر را گزارش کنه شما گزارشش رو گوش کنی و تصویر نداشته باشی فکر می کنی داری بازی میلان رو نگاه می کنی!!
علیفر نمی دونم کیه ولی با این حرف هایی که ازش می زنید معلومه اوضاعش :دی
والا من فقط فردوسی پور رو قبول دارم که خیلی خوبه
جواد خیابانی هم بعضی وقتا بازیارو گزارش می کنه مال لیگ باحاله... ولی نمی دونم چرا اینقدر سپهر حیدری رو دوست داره :دی
Keyvan360
01-03-2009, 04:18
من چون عربی متوجه نمیشم , نمیدونم که این گزارشگر های عربی چی میگن ولی واقعا فوق العاده با هیجان گزارش میکنن!
اون روز بازی اینترمیلان -- لچه رو از الجزیره 1 نگاه میکردم طرف همچین گزارش میکرد آدم فکر میکرد فینال جام جهانیه!! :6qwup3:
واقعا هرچی بازی ماست هم باشه با این گزارشگر های عربی تبدیل به یک بازی پر هیجان میشه.
گزارشگر های ایتالیایی هم خوبن ولی به این عرب ها نمیرسن.
من چون عربی متوجه نمیشم , نمیدونم که این گزارشگر های عربی چی میگن ولی واقعا فوق العاده با هیجان گزارش میکنن!
اون روز بازی اینترمیلان -- لچه رو از الجزیره 1 نگاه میکردم طرف همچین گزارش میکرد آدم فکر میکرد فینال جام جهانیه!! :6qwup3:
واقعا هرچی بازی ماست هم باشه با این گزارشگر های عربی تبدیل به یک بازی پر هیجان میشه.
آره جدا عربا هیجان می دن به بازی ولی مشکلی که دارن وسط بازی بحث رو عوض می کنن یهو بازی یادشون میره کلا :D
piroozi_manutd
19-03-2009, 10:53
گزارشگر بازی صبا _ الاهلی با حال بود
گفت امشب پیروزی با الشباب امارات در عربستان بازی دارد:*:84:*:
Pou Manchester
19-03-2009, 12:04
دیشب گزارشگر بازی سپاهان - الاتفاق ( نمیدونم اسمشو ) میخواست بگه ابولهیل گفت : حالا ابدولوهاب ابولول !!!!
راستی تو برنامه ی نود مصاحبه ی بعد از بازی پرویز مظلومی رو که داشت پخش میکرد ، مظلومی گفت : ما تونستیم تیم حریفو تو 3/3 ( سه سوم ) دفاعیشون نگه داریم !!!!( بجای 1/3 دفاعی ) !!! 127fs3556139
چه باحاله اين مزدك
هر چي اين يارو گزارشگر انگليسيه ميگه ترجمه ميكنه به خورد مردم ميده
بازی دیشب بارسا-چلسی توسط یکی از بهترین گزارشگرهای صدا و سیمای ایران گزارش شد.
فقط بیچاره خونواده مزدک!
فقط بیچاره خونواده مزدک!
چرا؟
POORIA BAYERNI
01-05-2009, 17:50
چه باحاله اين مزدك
هر چي اين يارو گزارشگر انگليسيه ميگه ترجمه ميكنه به خورد مردم ميده
اينو باهات هستم خفن...ولي اين گزارشگره مخصوصآ بازي هاي انگلند عجب صدايي داره دمش گرم...
alirooney
01-05-2009, 20:16
اصلا مزدک به درد نمیخوره.
فقط عادل،فقط.....
خیابانی که استاد سوتی دادن. بازیکن روی نیمکت، ولی اسمش رو توی بازی میاره....
همیشه هم به جای اینکه بگه بربا یا بگه مکیدا میگه رونالدو...
چرا؟
آخه شعور و اعصاب همه که مثل برو بچ فوتیران نیست!:دی
ملت عصبی میشن، یه چیزی میگن دیگه.
آخه شعور و اعصاب همه که مثل برو بچ فوتیران نیست!:دی
ملت عصبی میشن، یه چیزی میگن دیگه.
آی گل گفتی واقعا بعضی موقع ها گزارشش از علیفرم اعصاب خورد کن تر شده به جان خودم من خیابانی رو دیگه به این ترجیه میدم تازگی خیلی خیلی سر گزارش می کنه :-&127fs3556139
ALi ReZa
01-05-2009, 22:43
فقط روبرتو اسکارپینی ...:*:84:*::13::d0s69thbefhifftitrz
این دوتا عجوبه ی جدید صدا و سیما رو دارین ؟ سیانکی و اسماعیلی :-&
من جای اینا بودم همه بازیها رو میدادم عادل:d0s69thbefhifftitrz
تمام تحلیل ها رو هم میدام صدر:d0s69thbefhifftitrz
Parnaz-German girl
01-05-2009, 23:46
تو گزارشگراى ايرانى فقط عادل فردوسى پور خوبه و با هيجان گزارش مى كنه ...:13:
خيابانى كه فقط بايد پاى گزارش هاش بشينى و با اين سوتى هاش بخندى ! :*:84:*: تو گزارش هاش همه چى ميگه به غير از اين كه خود بازى رو گزارش كنه ! :D
براى تحليل بازى ها هم صدر اصلا خوب نيست ! يه حرف رو صد بار به گونه هاى مختلف تكرار مى كنه ، اگه دقت كرده باشين تكه كلام صحبت هاش هم اينه كه : وقتى به تاريخ نگاه ميندازيم مى بينيم كه اون تيم ....:D
POORIA BAYERNI
02-05-2009, 00:37
مزدك هم خوبه...يوسفي هم بعضي وقتا تيكه هاي خوبي ميندازه...
ALi ReZa
02-05-2009, 00:40
براى تحليل بازى ها هم صدر اصلا خوب نيست ! يه حرف رو صد بار به گونه هاى مختلف تكرار مى كنه ، اگه دقت كرده باشين تكه كلام صحبت هاش هم اينه كه : وقتى به تاريخ نگاه ميندازيم مى بينيم كه اون تيم ....:D
حالا یه نفر پیدا شده تاریخ رو به بهترین نحو توصیف میکنه بده ؟؟؟
در ضمن صدر در مورد بازی هم تحلیل های جالبی داره:2:
تو بازی برگشت یونایتد - پورتو اشاره ی جالبی به سبک بازی آندرسون و ترفندهای فرگی واسه مهار هالک و لیزاندرو داشت:wagfinger1:
لابد امثال تقوی و ممدحسن انصاری فر و پناهگر خوبن ؟؟؟:-&
اون یارو رجبی احمق رو بگو :-&
این جملش هرگز از خاطرم پاک نمیشه :
یووه - میلان دور رفت همین سری آ این فصل که 4-2 شد هوا بارونی بود و زمین لغزنده ...
این احمق دراومد گفت :
:-&لغزنده بودن زمین به نفع بازیکنان تکنیکی مثل امرسونه:-&
به عمق فاجعه دقت کنین ...
تازه به بازی میلان - یووه هم میگفت دربی ایتالیا:53:
(دربی ایتالیا بازی اینتر - یووه است )
لحن حرف زدنشون هم که حال آدم رو به هم میزنه:-&
وقتی قدر صدر و امثال اونو ندونیم (که البته تو ایران نمونه نداره:72:) وضعمون همینه دیگه ...
Parnaz-German girl
02-05-2009, 07:03
من كه نگفتم بقيه خوبن !!! :fkr:
صدر هم تحليل بازى هاش خوبه فقط اين كه صد دفعه يه حرف رو به شكل هاى مختلف بيان مى كنه اعصاب آدم به هم ميريزه ! :32:
TheSpecialOne
02-05-2009, 07:22
تو بازي 3 شنبه شب بارسا-چلسي مجري برنامه بارها اعلام كرد ممكنه فينال 2 سال پيش اتفاق بيفته !! در حالي كه فينال 2 سال پيش رو تيمهاي ميلان و ليورپولي انجام دادن كه الآن هيچكدومشون جزء 4 تا تيم نيستن !!
جالبترش اينه كه تحليل بازي رو هم همين آقايي كه اون نامه ي فدايت شوم رو درباره ي مورينيو نوشته بود انجام ميداد !!! همون كسي كه داشت تركيب 30 سال پيش چلسي رو ميگفت ولي از 2 سال پيش خبر نداشت !!!
البته اين سوتي رو جناب گزارشگر بازي نداد و محصول مشترك آقايان صدر و جاوانيه :fkr:
siabiaroma
02-05-2009, 08:24
پيمان آخره گزارشگره
يه نيمه به آدبايور ميگفت نوانكو كانو:146fs495919:
saeed_cris
02-05-2009, 16:32
اما بزرگترین سوتی مال خیابانی هست :33:
فکر کنم بازی سپاهان تو جام ملتهای آسیا بود وقتی بازی خواست شروع بشه خیابانی گفت حالا گوش میدیم به سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران...:-&
بعدش فهمید که نه تو بازیهای باشگاهی سرود نمیزارن ،بعدشم خواست بازی رو شروع کنه گفت خوب صفر صفر شروع میکنیم.........:*:84:*:
(نمیدونم بازیها از نظر ایشون باید چند چند شروع بشه)....:-o
تا وقتی یه نفر خودش تو زمین بازی نکنه نمیتونه درک درستی از بازی داشته باشه،
در مورد خیابانی که حرفی نمیشه زد، مثلا مزدک بارها به یه ضربه مزخرف یا یه سانتر خیلی بد ، بهترین تعارف رو می ده،
این موضوع بخصوص در مورد پرچم های کمک ها و یا حتی حرکات دست داور بخوبی مشخصه
تو اروپا معمولا بهترین گزارشگرا قبلا یا فوتبالیست بودن یا حداقل فوتبال بازی کردن
فردوسی پور هم نمونه داخلی خوبیه
کسایی که فوتبال بازی کردنشو دیدن حرف منو تایید می کنن، از خیلی از بازیکنای لیگ برتر بهتر بازی می کنه
البته این موضوع فقط به فهم فوتبال کمک می کنه، دانش، فن بیان و خیلی چیزای دیگه هم مهمن
saeed_cris
02-05-2009, 20:59
اگه بازي امروز منچستر رو ديديد متوجه سوتي عليفر ميشديد
عليفر گفت توپ زير پاي جان اشي مهاجم ايرلندي منيونايتده:2:
فرگوسن اشي رو همه جا بازي داده به جز فروارد.........127fs3556139
فرگي اگه بدونه عليفر اين حرف رو زده حتما تو تو بازيهاي بعدي اشي رو ميبره نوك حمله............:*:84:*:
Clemenza
02-05-2009, 21:04
ُرهنگ سوتی دادنش عادیه مثلاً گفت فردا هفته ی 35 تموم میشه در حالی که دوشنبه تموم میشه.
saeed_cris
03-05-2009, 15:13
در جام جهانی 1990تیم ملی ایتالیا گلزنی به نام سالواتوره اسکیلاچی رو کرد .
در جریان برگزاری مسابقات هرکدام از گزارشگران به شیوه متفاوتی نام او را تلفظ میکردند.
در یکی از بازیهای وقتی او دروازه حریف را باز کرد بهرام شفیع گفت
((حالا اسکیلاچی ،اسکلاچی ،اشیلاچی،شیلاچی یا هر اسم دیگه ای داره من نمیدونم! به هر حال گل خودش را زد)):13:
Clemenza
24-05-2009, 21:02
خوب یه نکته جالب در بازی امروز لیورپول - تاتنهام این بود که گزارشگر محترم بازی (فکر کنم سیانکی بود) اصرار داشت که چرا هری ردنپ، آرشاوین رو جای رابی کین نمی یاره تو بازی. البته فکر می کنم بنده خدا منظورش پاولیوچنکو بود. تنها وجه تشابه این قضیه هم این بود که آرشاوین و پاولیوچنکو هر دو روسی هستند و آرسنال و تاتنهام هم در دو تیم های شمال لندن هستند.
POORIA BAYERNI
24-05-2009, 22:54
خوب یه نکته جالب در بازی امروز لیورپول - تاتنهام این بود که گزارشگر محترم بازی (فکر کنم سیانکی بود) اصرار داشت که چرا هری ردنپ، آرشاوین رو جای رابی کین نمی یاره تو بازی. البته فکر می کنم بنده خدا منظورش پاولیوچنکو بود. تنها وجه تشابه این قضیه هم این بود که آرشاوین و پاولیوچنکو هر دو روسی هستند و آرسنال و تاتنهام هم در دو تیم های شمال لندن هستند.
اينو باهات هستم اين مردك 10بار اسم آرشاوينو اوورد..كم كم داشتم به مغزم شك ميكردم /گفتم شايد 2تا آرشاوين هس ولي ديدم اسمشم ميگه آندري ديگه فهميدم تا اينقدر تشابه اسمي ني:دي...تازه 1جا بود گفتش تاتنهام اول فصل بهترين بازي هاي چند سال اخيرو انجام داد و تماشاگراي زيادي جذبش شدند وهري رد نب چون اين تيم نتايج ضعيف گرفت شد سر مربي و هواداران با اين تيم آشتي كردند...اصلآ حالش خوش نبود...
بازی پارسال استقلال و پیروزی خیابانی گفت که:
(نصرتی میزنه، کثافت خوب این توپ ها رو بر میگردونه)
کلیپش هم تو موبایل ها پر شده بود.:163::163:
saeed.ss
26-05-2009, 02:17
نگفت کثافت گفت انصافا دقیق گوش کنی میفهمی.
کثافت نگفت گفت:که انصافا
باحال ترین سوتی خیابانی برای بازی هلند و روسیه بود که 16 تا هلند شوت زده بودت و روسیه 14 شوت زده بود که گفت 40 شوت رو داشتیم. ماشاالله ایشان شاگرد اول ریاضی بودند:*:84:*::32::6qwup3::33::30upn9j:
HD_Rmadrid^Kaka
30-05-2009, 22:11
ویرایش شد ... خواهشاً مراعات کنید
hitman47
30-05-2009, 22:25
من که یادمه یه بازی رئال بود با کدوم تیم هم یادم نیست (همین امسال)
یه موقعیت گل پیش اومد ولی آفساید اعلام کردن وخیابانی هنگام شروع تصویر آهسته گفت: اصلاً به نظر آف...(در این هنگام تصویر آهسته به صحنه رسید ودیدیم که سه بازیکن تو آفساید بودن بعدش گفت)....بله آفساید واضحی بود:*:84:*::*:84:*::*:84:*::*:84:*::*:84:*:
یه بازی استقلال هم یادمه بود که استقلال یه گل زد (تو جام باشگاههای آسیا بود) اونوقت گفت: حد اقل دیگه از اون وقت کشی های اعصاب خورد کنشونو نمیبینیم :6qwup3::6qwup3:
این دوتا رو قشنگ یادمه حالا بقیه رو هر وقت یادم اومد میگم
شما هم خاطرات خوشتونو بزارید
FrankinG
30-05-2009, 22:32
امروز كه خياباني از حد گذرونده بود سوتي رو :دي
حداقل 20 بار اورتون رو گفت چلسي .
شخصاً دروگبا رو به بارسا ترانسفر كرد ! :دي
بله ... حالا بالاكِ تكنيكي به بازي مياد ! ( بالاك از كي تاحالا تكنيكي شده ؟ :33: )
داور پنالتي رو براي چلسي نگرفت ، و اين با اون گلي كه براشون نگرفت دَر شد ! :دي
MILOS KRASIC
30-05-2009, 22:35
امروز خيابوني يه سوتي باحال داد .
چلسي يه گل زد كه كمك داور اشباه كرد و فكر كرد توپ رد نشده بعد يه پنالتي هم روي لمپارد شد كه داور نگرفت .
خيابوني گفت اين پنالتي به اون گل در :6qwup3:
hitman47
31-05-2009, 13:27
حد اقل مثل این ماستهای ایرانی نیستند که یک بازی فوتبال (اونم فینال لیگ قهرمانان) رو مثل شمارش گوسفند گزارش میکنند وبه یک لالایی خواب آور تبدیل میکنن
همچین گزارش میکنند انگار دارن سرمون منٌت میزارن
حالا حد اقل خیابانی با اون کلکسیون سوتی هاش یخورده (البته فقط یخورده) با هیجانتر گزارش میکنه
SiLeNt.DeAtH
31-05-2009, 13:54
بازی بارسا دپور بود.اون علیفر داشت گزارش میکرد.سمی یه گل زد و 30 گله شد.بعد طرف میگه بله ساموئل اتوئو آقای گل این فصل لالیگا میشه:Dپشت سرش هم داوید ویا.انگار فورلان رو ندیده طرف:41:
این جواد خیابانی هم هنوز معنی این به اون در رو نمیفهمه:5:و هزاران سوتی دیگر...............
hitman47
01-06-2009, 15:31
من يادمه از رادیو بازی منچستر آرسنال امسال (دور رفت) رو میشنیدم گزارشگر بازی همش سانیا رو ساگنا صدا میکرد (یکی باید یه دوره اصطلاحات زبانهای مختلف رو به این گزارشگرها آموزش بده تا دیگه بویان کرکیچ رو بوخان وبوژان وبوهان صدا نکنن -کار خیابانی بود- یا سانیا رو ساگنا نخونن)
کلاً تنها گزارشگری که اسمها رو درست تلفظ میکنه فردوسی پوره بقیه همه مشکل دارن
یه سوتی دیگه تو بازی آرسنال با میدلزبورو شنیدم (فکر کنم یوسفی بود البته صداش یخورده به مزدک هم میخورد) همش میگفت روسیچکی نیمکت نشینه. روسیچکی رو ونگر نابود کرده. روسیچکی یکی از قربانیان آرسناله (کلاً انگار یه دشمنی خاصی با این باشگاه داره این گزارشگر چون همه بازیهای آرسنال رو علیه آرسنال گزارش میکنه)
من نمیدونم یکی تو صدا وسیما نبود به این مردک بگه که روسیچکی الآن یک ساله که از ناحیه زرد پی مصدومه وفصل رو کاملاً از دست داده بود.:53::53:
این سوتی رو تو یه یک بازی دیگه مال آرسنال تکرار کرد(فکر کنم بازی آرسنال ویارئال بود)
واقعاً بعضی گزارشگرها رو باید..........:7::7::7:
حالا نمیدونم بالاخره یا غرض داشته یا مرض داشته...:^o:^o
saeed_cris
01-06-2009, 18:48
ای وای کسی نیست به این خیابانی بگه که خیلی شوتی.............
تو بازی امروز ایران و چین داور تازه سوت شروع بازی رو زده و خیابانی میگه
بله ایران.چین 0-0 بازی شروع میشه......:33:
این واسه چندمین باره این سوتی رو داده
من نمیدونم مگه بازی ها چند چند شروع میشه.....:D
hitman47
01-06-2009, 19:26
ای وای کسی نیست به این خیابانی بگه که خیلی شوتی.............
تو بازی امروز ایران و چین داور تازه سوت شروع بازی رو زده و خیابانی میگه
بله ایران.چین 0-0 بازی شروع میشه......:33:
این واسه چندمین باره این سوتی رو داده
من نمیدونم مگه بازی ها چند چند شروع میشه.....:D
شاید تو دهاتش بازیها 7-0 به نفع حریف شروع میشه:*:84:*::*:84:*::*:84:*::*:84:*::D:D:D:6qw up3:
بابا خیابانی بازی نیست که سوتی نده
SiLeNt.DeAtH
03-06-2009, 18:47
بازی بارسا دپور اون علیفر 1000 بار آمار آفاید ها رو به اشتباه میگفت آمار شوت به دروازه!!!!میگفت زشته برا قهرمان اروپا که فقط 2 شوت به دروازه داشته باشه و....:53:تقریبا 3 بار همین اشتباه رو کرد.طرف iq داره قد هویج:292:
Ronaldinho80
03-06-2009, 19:05
فینال لیگ قهرمانان اروپای امسال هم یوسفی به جای اینکه بگه سیلوینیو گفت : سیلوستره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o
MeHDi ArSeNaL
03-06-2009, 19:29
پارسال بازی آرسنال یادم نمی یاد با کجا بود علیفر حدود30دقیقه به آدهبایور میگفت کانو بعدش فهمید عذر خواهی کرد
یه بارهم مزدک تو یه گزارش داخلی به فرصت شوت زنی گفت شرصت فوت زنی
adel_pes
03-06-2009, 21:00
پارسال بازی آرسنال یادم نمی یاد با کجا بود علیفر حدود30دقیقه به آدهبایور میگفت کانو بعدش فهمید عذر خواهی کرد
یه بارهم مزدک تو یه گزارش داخلی به فرصت شوت زنی گفت شرصت فوت زنی
سوتی کانو شاهکار یوسفی:30upn9j: بود.آی کیوی این بشر در حد نون بربرییه:33:
سوتی میخواید فقط زوم کنید رو گزارشهای خیابانی ، آخره سوتیه از بس زیاده نمی تونم بگم :6qwup3:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1