PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |><|بحث و تبادل نظر در مورد بازی های استقلال در فصل 88-87|><|

صفحه ها : [1] 2 3 4

Retex
04-08-2008, 23:17
دوستان می توانند هرگونه اظهار نظر ، تحلیل ، ابراز احساسات و مطالبی از این قبیل در مورد بازی های تیم استقلال تهران در فصل 88-87 را در این تاپیک مطرح کنند.

[Only registered and activated users can see links]

با تشکر . .

++++++++++++++

چند نکته:

1. عنوان تاپیک هر هفته و با توجه به نزدیکترین بازی استقلال تغییر خواهد کرد.

2. از ارسال پست های بی مورد و حاوی مطالب توهین آمیز ، تحریک کننده و کل کل جداً خودداری نمایید.
(در صورت مشاهده با شخص یا اشخاص خاطی به شدت برخورد خواهد شد)

3. به یاد داشته باشیم که نظرات تمام افراد قابل احترام هستند.

Seyed
04-08-2008, 23:58
من به عنوان یه پرسپولیسی شانس بیشتر رو برای استقلال قائل هستم چون ابومسلم امسال سال خیلی بدیو شروع کرده و خیلی مشکل داره و در ضمن تو نقل و انتقالات هرچی بازیکن خوب داشته از دست دارده و در عوض استقلال هم مهره های خوبی داره هم حواشی و مشکلاتش کمتره پس فک می کنم شانس استقلال خیلی بیشتره

Orange
05-08-2008, 00:37
ابومسلم درسته تو نقل و انتقالات خوب کار نکرده ولی همیشه جلوی پرسپولیس استقلال خوب کار کرده من میگم ابومسلم شوک هفته اول رو به استقلال وارد می کنه و 2 بر 0 میبره!

amin 20
05-08-2008, 01:06
Esteghlal baziro rahat ba ekhtelafe 2 gol mibare

Retex
05-08-2008, 17:59
Esteghlal baziro rahat ba ekhtelafe 2 gol mibare

دوست عزیز فینگلیش نوشتن خلاف قوانین سایت ([Only registered and activated users can see links]) هست. اگر فونت فارسی نداری میتونی از ابزارهای زیر کمک بگیری:

تبدیل کننده فینگلیش به فارسی:[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
فارسی ساز: [Only registered and activated users can see links]

Seyed
05-08-2008, 19:30
میشه یکی برای ما که از بازی خبر نداریم بگه نتیجه بازی چی شد؟

ITALIANO
05-08-2008, 19:31
این استقلال خیلی امیدوار کننده بود.
تو دفاع اشتباه خاصی انجام نشد.
اگر توپ جباری گل می شد شیرازه ابومسلم می پاشید به هم و دیگه 3 4 تا گل می کردیم تو پاچشون:d
حیف...
امیدوارم در ادامه تو نیمه دوم بتونیم اولین برد خودمون در این فصل رو کسب کنیم.

Seyed
05-08-2008, 19:50
خوب مجتبی جباری تونست که گل اول استقلالو به یه ابوموسلم واقعا ضعیف بزنه و احتمالا میتونه این بازیو راحت ببره ولی از حرکت جباری خیلی خوشم اومد که وقتی گل زد عکس چاپ شده پدرشو روی لباس زیر لباس فوتبالش چاپ کرده بود نشون داد واقعا که بازیکن با اخلاقیه

ITALIANO
05-08-2008, 20:08
خداروشکر 2-0 جلوئیم و این بازی رو 100% می بریم حالا یا 2-0 یا 3-0 یا n
این تیم استحقاق قهرمانی رو داره.
فعلا هم که صدرنشین شدیم رفت !! :5::5:

پ ن: ما یکی از بهترین تیم های لیگ رو بردیم و ابومسلم واقعا تیم قوی بود که بردیمش.

*c*f*c*
05-08-2008, 20:24
خو استقلال اگه نخواد اینم ببره خوب دیگه هیچی

Seyed
05-08-2008, 20:44
پ ن: ما یکی از بهترین تیم های لیگ رو بردیم و ابومسلم واقعا تیم قوی بود که بردیمش.

برد رو به همه استقلالی ها تبریک می گم

ولی دیگه خالی نبندید دیگه این ابومسلم واقعا ضعیف بود و مشکلات فراوونی هم داشت همین دو سه روزه سر مربیش انتخاب شد که اینم تازه نمیشه بهش گفت سر مربی در ضمن در نقل و انتقالات هرچی بازیکن خوب داشت داد به این و اون اونقت این تیم که از شیرین فراز هم می خوره کجاش قوی بود؟

Retex
05-08-2008, 21:00
قدم اول را محکم برداشتیم:

استقلال تهران در اولین هفته لیگ هشتم موفق شد ابومسلم خراسان را در ورزشگاه آزادی با نتیجه 2-0 شکست بدهد و موقتاً به صدر جدول لیگ برتر صعود کند.

گل ها: مجتبی جباری (دقیقه 57) و مهدی امیرآبادی (دقیقه 67)

ترکیب استقلال:
1.وحید طالبلو
3.مهدی امیرآبادی
4.حسین کاظمی
5.بیژن کوشکی
10.سیاوش اکبرپور (از دقیقه 89: 12.احمد خزیراوی)
19.علی علیزاده
20.پیروز قربانی (کاپیتان)
23.امید روانخواه (از اواسط نیمه اول به دلیل مصدومیت: 8. مجتبی جباری)
27.خسرو حیدری
29.یدالله اکبری (از دقیقه 46: 11.میثم منیعی)
33.پژمان منتظری

نحوه قرار گرفتن بازیکنان در زمین (تا اونجا که من دیدم :winksmiley02:):

------------------------------ طالبلو ------------------------------

---------- قربانی ---------- کوشکی ---------- منتظری ---------

-- امیرآبادی ---------------- کاظمی ------------------- حیدری --

---------- اکبری (منیعی) ----------- روانخواه (جباری) -----------

--------------- اکبرپور (خزیراوی) --------- علیزاده ----------------

با تشکر: Retex

ehsan-aria
05-08-2008, 21:26
only esteghlal

ehsan-aria
05-08-2008, 21:28
امسال مطمئنا قهرمانیم
شک به خودتون راه ندین:13:

Scouser
06-08-2008, 00:43
استقلال بهترین نتیجرو گرفت و بهترین بازی رو کرد اما این اصلا دلیل نمیشه که بهترین تیمه به دلایل زیر
1.استقلال یکی از اولین تیمایی بود که مربیشو شناخت و تمرینشو شروع کرد
2.ابومسلم تا همین یه هفته یه پیش معلوم نبود مربیش کیه
3.ابومسلم تقریبا تمومه ستاره هاشو از دست داد تو این فصل
و ..
تیمهای واقعی رو باید از هفته های بعد دید

KAKA
06-08-2008, 00:51
اين تازه اولشه.صبر کنيد بيگ زاده بياد ببينيد چيکار ميکنه

General Xavi
06-08-2008, 12:01
برد رو به همه استقلالی ها تبریک می گم

ولی دیگه خالی نبندید دیگه این ابومسلم واقعا ضعیف بود و مشکلات فراوونی هم داشت همین دو سه روزه سر مربیش انتخاب شد که اینم تازه نمیشه بهش گفت سر مربی در ضمن در نقل و انتقالات هرچی بازیکن خوب داشت داد به این و اون اونقت این تیم که از شیرین فراز هم می خوره کجاش قوی بود؟
درسته ابومسلم چند روزه مربيش معرفي شده ولي اين تيم چوب مديريت بي ثباتشو ميخوره ميثاقيان مربي ابومسلم بود 1 ماهم تيمو تمرين داد ولي معلوم نشد چرا كنار گذاشتنش همين تيم ابومسلم خيلي خوب بود اولروم آقاي گل دو فصل پيش بود بائو بازيكن سابق استقلال بود نبايد به خاطر اينكه برگي زر تازه مربي ابومسلم شده برد استقلال آماده رو لوث كرد تازه سايپام همين يه هفته پيش ليت بارسكي رو آورده مربي كه فوفوكا ژاپن رو تو ليگ دسته دوم ژاپن هشتم كرد و اخراج شد:dبرگي زر با پيام فولادو تو پلي آف حذف كرد مربي نيست؟

sepahan_zard
06-08-2008, 17:40
برد رو به همه هواداراي استقلال تبريك ميگم مخصوصا شوت از راه دور

ویرایش: طرفداران تیم رقیب رو تحریک نکن دوست عزیز

australiap
06-08-2008, 20:48
بين همه تيم هاى دنيا ، عشق است استقلال عشق است استقلال

sepahan_zard
07-08-2008, 07:41
عجيبه ما سپاهانيا حتي اگه از شوت بازيكن تيم استقلالم تعريف كنيم به قباي پرسپوليسيا بر ميخوره .. خب كافيه بري تو تاپيكشون تا ببيني 1 روز قبل شوت خودشون رو تو سطح كره زمين بالاتر ميدونستن .. حالا جباري همون شوتو زده بايد بگيم معموليه

hamed6429
07-08-2008, 07:56
عجيبه ما سپاهانيا حتي اگه از شوت بازيكن تيم استقلالم تعريف كنيم به قباي پرسپوليسيا بر ميخوره .. خب كافيه بري تو تاپيكشون تا ببيني 1 روز قبل شوت خودشون رو تو سطح كره زمين بالاتر ميدونستن .. حالا جباري همون شوتو زده بايد بگيم معموليه
استقلال پرسپولیس اگه گوشت هم دیگه رو بخورن استخواناش دور نمی ریزن من به عنوان یک پرسپولیسی ترجیح می دم 10 سال استقلال قهرمان بشه ولی یه بار این تیمهای تازه به دوران رسیده قهرمان نشن.:قلیون:

Retex
07-08-2008, 08:19
دوست عزیز هرچقدر میخوایی از بازیکنان هر تیمی که میخوایی توی بخش خودش تعریف کن. :labkhand: ولی با تیم های دیگه توی تاپیک های رقیب کاری نداشته باش :winksmiley02:

ببین:
جباری با شوتش همه رو انگشت به دهن گذاشت. یک شوت حساب شده با زیرکی ویژه ای که از جباری سراغ داریم با یک پیچ عالی که هرگونه عکس العمل مثبت رو از دروازبان حریف صلب کرد. امیرآبادی هم خونسردی خودش در محوطه جریمه حریف رو با یک ضربه نرم حساب شده تکمیل کرد. :labkhand:

sepahan_zard
07-08-2008, 09:03
استقلال پرسپولیس اگه گوشت هم دیگه رو بخورن استخواناش دور نمی ریزن من به عنوان یک پرسپولیسی ترجیح می دم 10 سال استقلال قهرمان بشه ولی یه بار این تیمهای تازه به دوران رسیده قهرمان نشن.:قلیون:
من هم با شما هم عقيده ام دلم ميخواد 10 بار استقلال قهرمان شه ولي 1 بار پرسپوليس نشه.. در هر صورت من كه خوشحال شدم استقلال با 2 تا گل تونست ببره .. فعلا صدر جدول به كسي رسيد كه حقش بود

Hassan_Bar3lona
07-08-2008, 16:52
من هم با شما هم عقيده ام دلم ميخواد 10 بار استقلال قهرمان شه ولي 1 بار پرسپوليس نشه.. در هر صورت من كه خوشحال شدم استقلال با 2 تا گل تونست ببره .. فعلا صدر جدول به كسي رسيد كه حقش بود
1کم منطقی باشین این استقلالی که دیدم تو خط حمله خیلی مشکلات داشت بعدشم صدر نشینی هفته اول دیگه کری نداره 1 بار تو لیگ انمگلیس میدلزبورو هفته اول 5 تا زد صدرنشین شد در نهایت 15 ام شد:wagfinger1:من خودم استقلالیم ولی این استقلال کار سختی برای اولی داره:117:

Matrix23
07-08-2008, 19:00
خب ! من استادیوم بودمو از برد تیمم لذت بردم... به چند دلیل:
1. استقلال برد و لیگ رو با برد شروع کرد

2. بر خلاف پرسپولیس که از دیقه 70،75 بدنشون کم اورده بود، استقلال نشون داد که خوب بدنسازی کرده و میتونه بیشتر از 90 دیقه هم بازی کنه... مهمترین امتیازی که مطمئنا خیلی به استقلال کمک میکنه، خیلی.

3. جباری گل زد و از اون فشار روحیش ی مقداری کم شد

4. واسه بازیه اول بازیه خوبی بود... اگه بی انصاف نباشیم در چند نوبت شاهد بازی ترکیبی و ایجاد مثلث ( به عنوان مثال خسروی، کاظمی، اکبری) بودیم

5. استرس و چندگانگی که فصل پیش گریبان تیم رو گرفته بود (بعضی بازیکنا طرفدار حجازی بودن، بعضی ها کریمی، یکی قهر میکرد، ...) کلا تیم یکدست نبود، امسال خبری نیست...

پس چرا به این تیم و ایندش امیدوار نباشم؟؟!

Retex
09-08-2008, 12:16
استقلال در دومین بازی خود در چارچوب بازی های لیگ برتر در فصل 88-87 امروز (شنبه ‪۸۷/۵/۱۹‬ ) تا ساعاتی دیگر (ساعت ۱۷/۱۵) به مصاف تیم پگاه گیلان در ورزشگاه عضدی رشت خواهد رفت.

Elbimbo deoro
09-08-2008, 12:24
البته رضا فکر می کنم تو سردار جنگل بازی کنند

نکات :
1- استقلال در برابر پگاه تنها یک مشکل داره و اونم جو ورزشگاه رشت
2- پگاه در روزهای پایانی لیگ قبل و جام حذفی در زمین خودی فوق العاده نشان داد
3- دکتر ذوالفقار نسب متخصص گرفتن مساوی است .
4- تیم ملی به استقلال ضربه زده و دوبازیکن اصلی این تیم امروز نیستند ، مشخص نیست درون دروازه استقلال مشکل داشته باشد یا نه
5- تقی پور احتمالا امروز به مصاف تیم سابقش میرود .

viva.chelsea
09-08-2008, 12:33
البته رضا فکر می کنم تو سردار جنگل بازی کنند

نکات :
1- استقلال در برابر پگاه تنها یک مشکل داره و اونم جو ورزشگاه رشت
2- پگاه در روزهای پایانی لیگ قبل و جام حذفی در زمین خودی فوق العاده نشان داد
3- دکتر ذوالفقار نسب متخصص گرفتن مساوی است .
4- تیم ملی به استقلال ضربه زده و دوبازیکن اصلی این تیم امروز نیستند ، مشخص نیست درون دروازه استقلال مشکل داشته باشد یا نه
5- تقی پور احتمالا امروز به مصاف تیم سابقش میرود .
جو ورزشگاه اینجا دیوانه کنندست عزیز
استقلالی ها آماده ی یه باخت باشین!:قلیون:
دیشب هم یه نمه بارون اومد زمین آمادست!:D:flowerysmile:

*c*f*c*
09-08-2008, 18:35
تیم فوتبال استقلال اولین باخت فصل خود را در مقابل پگاه گیلان در هفته دوم در گیلان با نتیجه 1 0 که با گلزنی الوز همراه بود در دقیقه 75 متحمل شد

@li_K@K@
09-08-2008, 18:47
دومین باختش هم در هفته ی سوم رخ می ده :d

ولی شوخی کردم , استقلال آخرا خیلی موقعیت داشت می تونست مساوی کنه , مخصوصا موقعیت علیزاده , نمی دونم با وجود این همه بازیکن چرا اینو بازی می ده ؟ :-??

Retex
09-08-2008, 19:06
روز ، روز ما نبود

استقلال تهران در دومین هفته لیگ هشتم به مصاف تیم پگاه گیلان در زمین حریف رفت و در یک دیدار نه چندان دلچسب با نتیجه 1-0 مغلوب تیم گیلانی شد. قابل توجه است که تیم استقلال در این دیدار از وجود دو بازیکن خود به نام های وحید طالبلو و حسین کاظمی به علت حضور در اردوی تیم ملی محروم بود، تیم پگاه نیز یک بازیکن در اردوی تیم ملی داشت. همچنین طرفداران استقلال تا ماه ها باید به غیبت روانخواه (به علت پارگی رباط صلیبی) عادت کنند.
همچنین پیروز قربانی در دقیقه 84 موفق به عبور توپ از خط دروازه پگاه شد، اما این گل توسط کمک داور آفساید تشخیص داده شد.

گل پگاه: آدریانو آلوز (دقیقه 75)

ترکیب استقلال:
3.مهدی امیرآبادی
5.بیژن کوشکی (از دقیقه 76: 40.علی رضا عباسفرد)
8.مجتبی جباری
9.آرش برهانی (از اوایل نیمه دوم: 11.میثم منیعی)
10.سیاوش اکبرپور
13.ابراهیم تقی پور
19.علی علیزاده
20.پیروز قربانی (کاپیتان)
22. اشکان نامداری
27.خسرو حیدری
33.پژمان منتظری

چیدمان اولیه بازیکنان استقلال داخل زمین:

------------------------------ نامداری ------------------------------

---------- قربانی ---------- کوشکی ---------- تقی پور ----------

-- امیرآبادی ---------------- منتظری ------------------- حیدری --

--------------------- اکبرپور ----------- جباری ---------------------

------------------- علی زاده --------- برهانی ---------------------

چیدمان بازکنان استقلال در 15 دقیقه آخر:

------------------------------ نامداری ------------------------------

------------------ قربانی --------------- تقی پور ------------------

-- امیرآبادی ---------------- منتظری ------------------- حیدری --

--------------------- منیعی ----------- جباری ---------------------

------------- اکبرپور ------- عباسفرد ------- علی زاده ------------

با امید روزهایی بهتر . . .

Retex
09-08-2008, 19:13
khob entezar dari chi beshe? vaghti1 mohajeme golzan nadarim , vaghti aghaye daii 2 ta az behtarinaro mbare time meli nimkat neshin mikone!!! maloome intori mishe dige.

omran age talebloo nood hamchin goli mikhord !!!:29:

دوست عزیز فینگلیش نوشتن خلاف قوانین سایت ([Only registered and activated users can see links]) هست. فارسی تایپ کن. در صورت تکرار بدون اطلاع قبلی پست ها حذف خواهند شد. :winksmiley02:
اگه فونت فاریسی نداری میتونی از لینک های زیر استفاده کنی:

تبدیل کننده فینگلیش به فارسی:[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
فارسی ساز: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Seyed
09-08-2008, 19:41
متاسفانه استقلال با این که تقریبا بهترین مهره های ایران رو در اختیار داره ولی خیلی بد عمل می کنه بردن این پگاه خیلی آسون بود ولی متاسفانه نتنستید خیلی خوب ظاهر بشید

viva.chelsea
09-08-2008, 20:15
جو ورزشگاه اینجا دیوانه کنندست عزیز
استقلالی ها آماده ی یه باخت باشین!:قلیون:
دیشب هم یه نمه بارون اومد زمین آمادست!:D:flowerysmile:
دیدین گفتم اس اس رو تو رشت می بریم:fkr::13::d0s69thbefhifftitrz

hamed s.s topiran
09-08-2008, 22:09
واقعا روز روز ما نبود توپ ما میخوره به تیرک شوت اکبرپور و ضربه سر علیزاده به طور عجیب گل نمیشه ولی تک موقعیت پگاه میاد میره تو دروازه.استقلال با این که تو زمین حریف بود نیمه اول سوار بازی بود و نیمه دوم هم کمتر از پگاه نبود حداقل یک تساوی عادلانه بود.ولی با بودن همه بازیکنان مانند کاظمی طالب لو بیک زاده وغیره در بازی های بعد موفق خواهیم بود.من که به تیم امسال امیدوارم چون امیر قلعه نویی کار خودش رو بلده.
از الان هم باید به فکر بازی با سپاهان باشیم.

amin 20
10-08-2008, 01:56
قلعه نویی فکر کرده اگه علیزاده رو بازی بده می شه نیستلروی آخه خداوکیلی علیزاده بازیکنه
تو یک تیم با این همه طرفدار و اینهمه افتخار بازی میکنه ولی هنوز بلد نیست توپو استپ کنه ولی چون قلعه نویی تاکتیکش فقط سانتر و اوت انداختن 90 دیقه بازی می کنه.

ACMilan
10-08-2008, 02:59
من هم به نوبه ی خودم این شکست رو به تمام استقلالی ها تسلیت میگم
(باخت شیرینی بود )

General Xavi
10-08-2008, 07:10
واقعا تبريك ميگم به پگاهي فقط مي خواستن يه گل بزنن و بعدش ياد و خاطره عربهاي گرامي:-& رو زنده كنن اون نظرمحمدي كه فقط بلده وقت تلف كنه البته تقصير خودمونم هست اگه اون همه موقعيت 2 تاش گل ميشد الان پگاهيا احساس قهرماني جهان نميكردن:d
علي دايي هم كه فقط گند ميزنه تو تيم ما از سايپا 5 تا دعوت ميكنه كه 2 تا بازيشون لغو بشه و ليت بارسكي بيشتر با بازيكناش آشنا بشه ولي به خاطربازي با فلسطين دو تا از بهتريناي ما رو نمي ذاره بازي كنن:53:

Mostafa_61
10-08-2008, 07:14
قلعه نویی فکر کرده اگه علیزاده رو بازی بده می شه نیستلروی آخه خداوکیلی علیزاده بازیکنه
تو یک تیم با این همه طرفدار و این همه افتخار بازی میکنه ولی هنوز بلد نیست توپو استپ کنه ولی چون قلعه نویی تاکتیکش فقط سانتر و اوت انداختن 90 دقیقه بازی می کنه.

كاملا باهات موافقم
عليزاده تو دو تا بازي استقلال 1 نفري 4 تا موقعيت خوب گلزني رو خراب كرده
اين بابا بازي با پاش بدتر از ميرزاپور نباشه بهتر نيست
مجيدي و برهاني س..شون مي ازه به اين گجت
نه هد زدن بلده نه شوت زدن بلده فقط آمار كنرهاي دستي استقلال رو ميبره بالا

mohamad_67_b
10-08-2008, 10:30
بازي رو باختيم [Only registered and activated users can see links]

نميدونم چرا بازيکني مثل عليزاده 90 دقيقه بازي مي کنه ولي فرهاد 1 دقيقه هم بازي نمي کنه!!!

عباسفرد و برهاني هم بازي کردند ولي چيزي نشون ندادند !

بازي ها داره عين فصل قبل پيش ميره ! اميدوارم تيم به خودش بياد !

تيم ديروز موقعيت زياد داشت ولي استفاده نکرد ! در ضمن تاکتيک خاصي واسه حمله نداشتيم !

Shermin
10-08-2008, 13:07
استقلال به جز مجيدي گل زن نداره كه معلوم نيست كي قراره اين فصل بازي كنه:53: . ما بايد منتظره كرنر باشيم كه دفاع هاي استقلال بيان ضربه سر بزنن تا شايد دفاع ها گل بزنن ولي اشكال نداره بازي بدي رو حتما ميبريم

Sr.OmiD
10-08-2008, 13:14
مشکل استقلال اینه که هنوز بازیکناش با هم هماهنگ نیستن
یه 2 تا بازی دیگه صبر کنید تا تیم اصلی مشخص بشه
دیگه هیچ تیمی جلو استقلال نمیتونه وایسه
منتظر روزهای خوب استقلال باشید

Mostafa_61
10-08-2008, 13:21
مشکل استقلال اینه که هنوز بازیکناش با هم هماهنگ نیستن
یه 2 تا بازی دیگه صبر کنید تا تیم اصلی مشخص بشه
دیگه هیچ تیمی جلو استقلال نمیتونه وایسه
منتظر روزهای خوب استقلال باشید
:34: چي مييگييييييييييييييي !!!!!!!!!

pers20
10-08-2008, 13:46
استقلال هفته دیگه با سپاهان بازی داره وای عجب بازیه ای میشه خداکنه بتونه حالا این سپاهان رو بگیره!!!! به نظر من با این وضعیت اگر بخواد جلوی سپاهان بازی کنه امیدی بهش نیست !!!

perspolisboy
10-08-2008, 14:47
من به عنوان یه پرسپولیسی وقتی بازی دیروزو دیدم واقعا از ته دل ناراحت شدم آخه میدونین چرا به هر حال استقلال امسال نماینده ایران تو آسیاست ولی باور کنیند اگه تیمتونو حمایت کنید درست میشه ولی من موندم چرا علیزاده باید از ابتدا بازی کنه ولی کسی مثل فرهاد مجیدی که هر وقت اومده یا گل زده یا پاس گل داده باید روی نیمکت بشینه:72:

hamed s.s topiran
10-08-2008, 22:55
شاد در گفتگو با مهر:
مستحق پیروزی با گلهای بیشتر بودیم / حریفان باید از پگاه بترسند

مدیر عامل باشگاه پگاه گیلان ضمن تمجید از عملکرد بازیکنان تیمش، این تیم را شایسته پیروزی با گلهای بیشتر مقابل استقلال دانست.اسماعیل شاد در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد پیروزی تیمش برابر استقلال تهران گفت: در نیمه نخست دو تیم بازی پایاپایی را از خود به نمایش گذاشتند اما در نیمه دوم ما بهتر بازی کردیم و مستحق پیروزی حتی با بیش از یک گل بودیم

فکر کنم آقای شاد بازی رو ندید یا موقع بازی خوابیده بودکه همچین حرفهایی زد از این حرفها مسخره تر نشنیده بودم

farah
11-08-2008, 11:09
به خودم وبه همتون باخت روتبريك ميكم ولي باخت خيلي زود اومد خدا رحم كنه
از هفته هاي اينده

amin 20
16-08-2008, 02:05
می خام درباره بازی استقلال و سپاهان بگم اگه تو این بازی ترکیب خط حمله استقلال خوب چیده بشه بخاطر اینکه عقیلی و بنگر تو بازی های تیم ملی خسته شدن روشون فشار باشه اشتباه می کنن و استقلال می تونه بازی رو ببره.

:esteghlal:

hamed6429
16-08-2008, 09:32
اين از معدود بازي هايي كه من دوست دارم استقلال با اتلاف چند گل ببره:evilgrin:>:)

ATA TOP ESTEGHLALI
16-08-2008, 22:54
بین همه ی تیم ها عشق است استقلال:13: استقلال فردا سپاهانو می ترکونه

sepahan_zard
17-08-2008, 09:40
اين از معدود بازي هايي كه من دوست دارم استقلال با اتلاف چند گل ببره:evilgrin:>:)

اتلاف !؟ حتما منظورت اختلافه كه به علت فشار قبل از بازي دچار مشكلاتي شدي ! دوست عزيز هر كي حقش باشه ميبره ولي اميدوارم با اختلاف هيچكي نبره چون باعث فاصله تيم مقابل از صدر جدول و رقابتها ميشه و خيلي روحيه اون تيم رو خراب ميكنه

General Xavi
17-08-2008, 15:18
اگه بازيكناي استقلال خودشون باشن و به حاشيه ها كاري نداشته باشن امروز حتما سپاهانياي پرمدعا رو ميبريم:13:

Deldar
17-08-2008, 20:08
شكست استقلال برابر سپاهان در نيمه نخست

تيم فوتبال استقلال تهران در نيمه نخست ديدار مقابل سپاهان اصفهان با نتيجه يك بر صفر شكست خورد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين مسابقه از ساعت 15/19 در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از چهل هزار تماشاگر آغاز شد.
مهدي جعفر پور در دقيقه 24 تك گل اين نيمه را براي سپاهان به ثمر رساند.
محسن تركي قضاوت اين ديدار را برعهده دارد و به محسن بنگر از سپاهان و مهرداد پولادي از استقلال اخطار داد.

امير قلعه نويي در دقيقه 44 علي عليزاده را به جاي مهرداد پولادي به ميدان فرستاد.
سپاهان در هفته دوم ليگ به دليل داشتن سه بازيكن در تيم ملي به ميدان نرفت و در هفته نخست نيز يك تساوي به دست آورد.
استقلال از 2 ديدار گذشته خود يك پيروزي و يك شكست كسب كرد.
----------------------------------
منبع : خبرگزاري فارس ([Only registered and activated users can see links])
تاريخ انتشار : 27/5/1387

General Xavi
17-08-2008, 20:25
بازي 1-1 شد:53: نميدونم چرا استقلال اينقد موقعيت از دست ميده~x(از سالي كه رضاي آقاي گل از تيممون رفته هميشه مشكل گل نزدن مهاجما استقلالو رنج داده اين همه تو اين دو فصل مهاجم خريديم ولي بازم هيچي هيچي

TheSpecialOne
17-08-2008, 20:34
حیف شد. سپاهان حقش برد بود. ولی به حقش نرسید.
دوران زیر توپ زدن و بازی مستقیم خیلی وقته تو فوتبال جایی نداره.

Deldar
17-08-2008, 20:42
استقلال در تهران برابر سپاهان متوقف شد

تيم فوتبال استقلال تهران در هفته سوم ليگ برتر با تساوي يك بر يك برابر سپاهان اصفهان متوقف شد.

اين ديدار از ساعت15/19 در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 35 هزار تماشاگر برگزار شد.
مهدي جعفر پور در دقيقه 24 براي سپاهان گلزني كرد و پيروز قرباني در دقيقه 73 گل تساوي را به سود استقلال به ثمر رساند.

عماد رضا مهاجم عراقي سپاهان در دومين دقيقه از وقت هاي تلف شده، يك گل براي اين تيم اصفهاني زد كه داور آن را افسايد اعلام كرد.
محسن تركي قضاوت مسابقه را برعهده داشت و به محسن بنگر، احسان حاج صفي و عمادرضا از سپاهان و مهرداد پولادي و حسين كاظمي از استقلال اخطار داد.
نماينده تهران با اين تساوي از سه ديدار، 4 امتياز كسب كرد و سپاهان نيز با انجام دومين ديدار خود به دومين امتياز رسيد.

اين تيم در هفته دوم ليگ به خاطر داشتن سه ملي پوش بازي نكرد.

تركيب استقلال تهران: وحيد طالب لو، پيروز قرباني، پژمان منتظري، هادي شكوري، خسرو حيدري، حسين كاظمي، ميثم منيعي(از دقيقه 53 مهدي امير آبادي)، فرهاد مجيدي(از دقيقه 82 يدا... اكبري)، مجتبي جباري، مهرداد پولادي(از دقيقه 44 علي عليزاده)و سياوش اكبرپور
سرمربي: امير قلعه نويي
------------------------------------
منبع : خبرگزاري فارس ([Only registered and activated users can see links])
تاريخ انتشار : 27/5/1387

General Xavi
17-08-2008, 20:48
حیف شد. سپاهان حقش برد بود. ولی به حقش نرسید.
دوران زیر توپ زدن و بازی مستقیم خیلی وقته تو فوتبال جایی نداره.
ببخشيد 7 تا موقعيت تو نيمه دوم كشكي بود:53: حالا خوب شد پرسپوليس با ملوان مساوي كرد وگنه اينجا رو روسرتون ميذاشتين

ali-gerrard
17-08-2008, 21:09
این همه میگن ترکی به ضرر سپاهان داوری میکنه .امروز مشخص بود که به نفع چه تیمی قضاوت کرد.حول دادن عقیلی پنالتی نبود؟دو سه تا از تکل های سپاهانی ها هم که کارت داشت ترکی لطف کرد و نداد! امسال به همه هوادارا قول میدم که 99% قهرمانه اون یه درصد هم مال پرسپولیس و سپاهان نیست!!!!!!!!:d:d:d:2:

Loverboy
18-08-2008, 09:51
دوستان خواهشاً کل کل نکنید .

Shermin
19-08-2008, 10:46
استقلال نيمه دوم كلي موقعيت داشت خدايي حقش بود ببره .حيف شد. اگه تا آخر فصل همين طوري بازي كنن حتما قهرمانيم:13:

sepahan_zard
20-08-2008, 16:16
سیاوش اکبرپور با اشاره به تساوی تیم استقلال مقابل طلائی پوشان گفت:اگر نیمه اول هم هجومی بازی می کردیم شاید برنده می شدیم ولی کسب تساوی در مقابل فولاد مبارکه سپاهان هم می تواند نتیجه خوبی باشد.
مهاجم آبی پوشان تهران افزود: نباید به خاطر کسب این تساوی به ما انتقاد شود، زیرا سپاهان نائب قهرمان آسیاست نه یک تیم معمولی و تساوی با این تیم هم میتواند نتیجه ایده آلی برای ما باشد.

Shermin
21-08-2008, 21:55
سیاوش اکبرپور با اشاره به تساوی تیم استقلال مقابل طلائی پوشان گفت:اگر نیمه اول هم هجومی بازی می کردیم شاید برنده می شدیم ولی کسب تساوی در مقابل فولاد مبارکه سپاهان هم می تواند نتیجه خوبی باشد.
مهاجم آبی پوشان تهران افزود: نباید به خاطر کسب این تساوی به ما انتقاد شود، زیرا سپاهان نائب قهرمان آسیاست نه یک تیم معمولی و تساوی با این تیم هم میتواند نتیجه ایده آلی برای ما باشد.

سياوش اكبر پور درست گفته سپاهان نايب قهرمان آسياست و بردنش مي تونه نتیجه ایده آلی باشه ولي نه براي استقلال كه از سپاهان سرتره و امسال قراره قهرمان بشه نه نايب قهرمان :13:

Sr.OmiD
21-08-2008, 22:18
استقلال یکی از بهترین تیمهای دنیاست
تازه تو همه سن ها طرفدار خاص خودشو داره
باور نمیکنین به عکس پایین دفت کنین

saman_bamaram
22-08-2008, 00:07
سلام در مورد بازی مس باید بگم یک بازی بسیار مهمی هست . تقابل پرویز خان مظلومی و امیر خان قلعه نوعی ( دو پیشکسوت استقلال و دو مربی کاربلد و دو رقیب برای سرمربیگری استقلال بعد از برکناری کریمی ) میتونه خیلی قشنگ باشه هر دو برای اثبات خودشون تیمشون رو به زمین میفرستن . استقلال میتونه برنده ی بازی باشه به شرطی که از زوج مجیدی یا برهانی و سیاوش اتوئو تو خط حمله استفاده کنه و به علیزاده میدون نده . با وجودی که عاشق منصور خان هستم و احترام زیادی برای شاگرد عزیزش پرویز خان قائلم مثل تمام هواداران استقلال امیدوارم ژنرال امیر قلعه نوعی از میدون سر بلند بیرون بیاد :2: :13:

Shermin
22-08-2008, 14:18
سلام در مورد بازی مس باید بگم یک بازی بسیار مهمی هست . تقابل پرویز خان مظلومی و امیر خان قلعه نوعی ( دو پیشکسوت استقلال و دو مربی کاربلد و دو رقیب برای سرمربیگری استقلال بعد از برکناری کریمی ) میتونه خیلی قشنگ باشه هر دو برای اثبات خودشون تیمشون رو به زمین میفرستن . استقلال میتونه برنده ی بازی باشه به شرطی که از زوج مجیدی یا برهانی و سیاوش اتوئو تو خط حمله استفاده کنه و به علیزاده میدون نده . با وجودی که عاشق منصور خان هستم و احترام زیادی برای شاگرد عزیزش پرویز خان قائلم مثل تمام هواداران استقلال امیدوارم ژنرال امیر قلعه نوعی از میدون سر بلند بیرون بیاد :2: :13:
آره هم تقابل قلعه نوعي و مظلوميه هم طالب لو و رحمتي هم اولين بازيه صادقي جلو استقلاله . به نظرم بازيه قشنگي شه

ATA TOP ESTEGHLALI
22-08-2008, 21:44
استقلال بازی با مس برندس حتما سیاوش&فرهاد گل می زنند عشق است (((استقلال)))

General Xavi
23-08-2008, 11:26
بازي سختيه ولي اگه بچه ها فردا خودشون باشن و قلعه نوعي فقط رو اوت دستياي عليزاده حساب باز نكنه و فرهاد مجيدي رو بازي بده ميتونيم ببريم

saman_bamaram
24-08-2008, 00:35
آره هم تقابل قلعه نوعي و مظلوميه هم طالب لو و رحمتي هم اولين بازيه صادقي جلو استقلاله . به نظرم بازيه قشنگي شه
بله دوست عزیز طالب لو و رحمتیم هستن مس خیلی استقلالی داره هم روی نیمکت و هم تو زمین تقابل استقلالیا با هم . یه امید خدا تو این بازیم پای مهاجمانمون به گل زنی باز میشه البته تو لیگ یعنی بازی رسمی منظورم هست

Sr.OmiD
24-08-2008, 01:29
سلام به تمامی بروبچ استقلالی
در این شکی نیست که استقلال فردا برنده است و امسال تو 2 جام قهرمان میشه
1- جام باشگاهای آسیا
2- لیگ برتر ایران
به دلایل زیر فردا استقلال برنده هست
1- چون همیشه باید برنده باشه
2- چون تو 3 تا بازی گذشته بازیکنهای اصلی تیم مشخص شدن و فقط کافی هست نصف اون بازی که نیمه دوم با سپاهان کردن رو بازی کنند حتما با اختلاف گل برنده خواهند شد(سپاهان هم شانس آورد مساوی کرد)
3- د این شکی نیست که استقلال همیشه سرور پرسپولیسه
آخر کسی جواب سوال منو نداد
پارسال روانخواه از چند متری به پرسپولیس گل زد؟؟؟

amin 20
24-08-2008, 01:54
آقا شک نکنید استقلال بازی رو می بره درسته مس هم مربی و هم بازیکنای خوبی داره ولی هنوز تیمشون هماهنگ نیست اگه به استقلال اهوازم 4 تا زدن واسه این بود که استقلال اهواز گلرش خیلی ضعیف بود هفته پیشم مس هم بد بازی کرد و هم باخت این هفته هم به امید خدا از استقلال می خوره به شرطی که تاکتیکمون فقط اوتای علیزاده نباشه.

esmail2002202
24-08-2008, 12:23
امروز همه چی بستگی به بازی در میانه میدان داره ، اگه استقلال در میانه پیروز باشه و هافبک ها بتونن پاس های سالمی رو برای مهاجما برسونن خوب واسه استقلال امیدوار کننده است اما اگه نتونن که هیچی
نکته دیگه اومدن جان واریوست که خیلی امیدوار کننده است و همچنین آمادگی عباس فرد و برهانی ...
با آرزوی برد استقلال

rasol
24-08-2008, 12:51
1- جام باشگاهای آسیا
2- لیگ برتر ایران
2- چون تو 3 تا بازی گذشته بازیکنهای اصلی تیم مشخص شدن و فقط کافی هست نصف اون بازی که نیمه دوم با سپاهان کردن رو بازی کنند حتما با اختلاف گل برنده خواهند شد(سپاهان هم شانس آورد مساوی کرد)

فکر کنم از حدودای عوارضی کرج بود:34:

*c*f*c*
24-08-2008, 14:00
از حدودای 30یو خورده ای متری بود خوردشو نمیدونم

alireza77777m
24-08-2008, 17:08
بابا استقلال آبرومونو برد بابا گل بزنيد ديگه . تا كي جواب پرسوپليسي ها رو بديم.بابا يكم غيرت هم خوب چيزيه.مس هم كه همش تو خر تو خري بعد ضربه آزاد گل مي زنه :-??.اشكال نداره ان شاالله تو بازي هاي بعد جبران كنن.:13:

CHAMPION
24-08-2008, 17:14
اين ديدار در پايان با نتيجه 1 بر صفر به نفع تيم مس کرمان خاتمه يافت

90_5 دقيقه وقت اضافه نيمه دوم گرفته شد..

86_رحمتي درمان شد و بازي مجددا از سر گرفته شد.

رحمتي دروازه بان مس مصدوم شده و بازي برای دقايقي است که متوقف شده

80_همچنان استقلالي ها نتوانسته دروازه مس را باز کنند. دفاع چند لايه مس کرمان اجازه نداده توپ وارد دروازه شود

75_استقلال حمله می کند. مس کرمان دفاع

70_استقلال پشت دروازه مس کرمان خيمه زده ولي رحمتي يک تنه دارد از دروازه مس دفاع می کند

حملات تيم استقلال کمتر شده. بازيکنان مس توپ و زمين را در اختيار گرفتند

دروازه مس کرمان به توپ بسته شده ولی توپ هنوز داخل دروازه مس نشده است.

بازيکنان استقلال بدون هدف فقط حمله می کنند.

استقلال نيمه دوم را تهاجمي آغاز کرده ولي هر چه حمله می کنند به در بسته می خورند.

سياوش اکبرپور با دروازه بان مس کرمان تک به تک شد ولی نتوانست دروازه را باز کند

نيمه دوم توسط تيم مس کرمان آغاز شد.

نيمه اول با نتيجه 1 بر صفر به نفع تيم مس کرمان خاتمه يافت.

2دقيقه وقت اضافه نيمه اول گرفته شده است.

حملات استقلال به روی دروازه مس کرمان نتيجه ای ندارد.

بازيکنان مس خيلي خوب دفاع می کنند.

پس از گل مس بازی از سرعت افتاده و بازی آرامی را شاهد هستيم

گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگلل ل برای تيم مس کرمان: فرزاد حسين خاني ( به روی دروازه استقلال سانتر شد. توپ از مدافعان استقلال گذشت و به حسين خانی رسيد. او با شوتي آرام دروازه استقلال را باز کرد )

مس کرمان بازی را در اختیار گرفته و در حال حمله یه سمت دروازه استقلال است.

شوت محکم بازيکن مس کرمان در آستانه ورود به دروازه استقلال توسط طالب لو دفع شد.

استقلال نزدیک بود دروازه مس را باز کند ولی رحمتی دروازه بان مس به خوبی توپ را جمع کرد و این موقعيت را هم از استقلال گرفت.

استقلال همچنان تیم برتر زمين است ولی هنوز صحنه خطرناکی به روی دروازه مس صورت نگرفته است.

استقلال دارد از چپ و راست به روی دروازه مس حمله می کند.

شوت کاشته بازيکن مس کرمان به تير دروازه استقلال برخورد کرد.

استقلال شانس آورد دروازه اش در همين دقايق آغازين باز نشد.

نيمه اول توسط تيم استقلال آغاز شد.

بازيکنان دو تيم به همراه داوران بازی وارد زمين شدند

abadan110
24-08-2008, 17:17
1- جام باشگاهای آسیا
2- لیگ برتر ایران

دقیقا نمیدونم اما از همین حدودی بود که زالترون کوبوند توی تیر دروازه

نتایج لحظه ای لیگ برتر ایران
ویرایش! تبلیغات فقط در امضا!

hamed s.s topiran
24-08-2008, 17:53
چرا علیزاده ثابت بود؟چرا مجیدی اونجا بازی کرد؟چرا استقلال اینجوری گل میخوره؟چرا همه تیمها با استقلال یک گل میزنند بعد یازده نفره دفاع میکنند؟چرا برهانی اومد و چرا تو اون منطقه بازی کرد؟چرا استقلال با فتح الله زاده تو لیگ شانس نمیاره؟چرا مهاجم ها گل نمیزنن؟چرا اسنقلال به باخت عادت کرده؟ چرا چرا؟

Loverboy
24-08-2008, 18:02
منم برام عجيبه كه عليزاده فيكس بازي ميكنه . موقعي كه تو پرسپوليس هم بود علاقه اي بهش نداشتم . البته نظر شخصيه منه . بازيه بدي نبود ولي بازيكناي استقلال سر در گم بودن و يه جوري انگار بدناشون خسته و سنگين بود . نتيجه رو هم كه واگذار كردن . استقلالي هاي عزيز بايد صبر داشته باشيد كه به خودشون بيان

Retex
24-08-2008, 18:21
این نیست استقلالی که می خواهیم!

تیم استقلال در هفته چهارم مسابقات لیگ برتر کشور به مصاف تیم مس در شهر کرمان رفت و در نهایت با نتیجه یک بر صفر با گل فرزاد حسین خانی در دقیقه 30 بازی را به حریف کرمانی خود واگذار کرد.

این استقلال، استقلالی که همگان انتظارش را دارند نیست، توقع ها از امیر قلعه نویی بیش از این هاست. امروز استقلال اصلاً انتظارها را برآورده نکرد و تنها یک بازی بی برنامه و سرشار از عجله از آبی ها شاهد بودیم.

باز هم به امیر و تیمش فرصت می دهیم و این نتیجه را به حساب عدم هماهنگی و فرصت کم امیر قلعه نویی بعد از حضور مجددش در تیم می گذاریم.

به امید آینده ای بسیار روشنتر . .

ترکیب استقلال:
1. وحید طالبلو
3.مهدی امیرآبادی (از دقیقه 67 هاشم بیگ زاده)
4.حسین کاظمی
7.فرهاد مجیدی (کاپیتان)
8.مجتبی جباری
10.سیاوش اکبرپور
13.ابراهیم تقی پور (از دقیقه 66 آرش برهانی)
19.علی علیزاده (از دقیقه 71 عليرضا عباسفرد)
20.پیروز قربانی
27.خسرو حیدری
33.پژمان منتظری

چیدمان تقریبی بازیکنان استقلال در آغاز بازی:

---------- قربانی ---------- منتظری ---------- تقی پور ---------

-- امیرآبادی ---------------- کاظمی ------------------- حیدری --

--------------------- مجیدی ----------- جباری -------------------

------------------- علی زاده --------- اکبرپور ---------------------

چیدمان تقریبی بازکنان استقلال در 15 دقیقه آخر:

------------------------------ منتظری ----------------------------

------------------------------ قربانی ------------------------------

-- بیگ زاده ----------------- کاظمی ------------------ حیدری --

--------------------- مجیدی ----------- جباری -------------------

------------- برهانی ------- عباسفرد ------- اکبرپور -------------

TheSpecialOne
24-08-2008, 18:42
این نیست استقلالی که می خواهیم!
تا وقتی که سیستم اصلی استقلال بازی مستقیم باشه!!! همین جوری نتیجه میگیرین.

General Xavi
24-08-2008, 20:48
بازم مث فصل قبل استقلال كلي پول داد اين همه مهاجم گرفت ولي بازم مشكل گلزني داره تو 4 هفته 3 گل زده كه اونم توسط هافبكا و مدافعش زده شده نه مهاجما. اگه مشكل گل زني استقلال حل نشه اين فصل هم نميتونه جزو مدعياي اصلي باشه

*c*f*c*
24-08-2008, 21:13
اخو میخوام بدونم این علیزاده بازیکن که میزارش تو خدایی باید تیپاش بزنی بندازیش از تیم بیرون

amin 20
24-08-2008, 21:31
قلعه نویی بازم باید سه سال زجرموم بده تا تو لیگ قهرمان بشیم اقدم روش زیاده که اگه همه بازیا هم ببازیم دست از سر استقلال ور نمی داره نمودنم امسال چرا نفریه خفه شده پارسال چپ وراست جلسه می زاشت و اولتیماتوم می داد و مصا حبه می کرد.

ali-gerrard
24-08-2008, 23:11
یه خورده صبور باشید! استقلال تیمش خوب میشه .من شک ندارم که قلعه نویی کارشو خوب بلده . منتظر روزهای خوبه استقلال باشید.

ambordastghofli
25-08-2008, 13:57
من بازی رو ندیدم، ولی‌ چرا استقلال هم چین شده؟
استقلال، پر افتخارترین تیم آسیا با ۲ قهرمانی و ۲ بار در فینال بودن چرا اینطور شده؟
من شدیدا امیدوارم که استقلال از این بحران در بیاد هر چه زودتر.

General Xavi
25-08-2008, 14:16
تا وقتي كه يه مهاجم واقعا گلزن مث عنايتي تو استقلال نباشه همين آش و همين كاسه ست چون سيستم قلعه نوعي بيشتر استفاده از سانترهاي بلند و از جناحينه كه الان تو استقلال مهاجم سرزن وگلزني كه بتونه استفاده كنه نيس اين عباسفرد هم اصن به درد نميخوره

1khoda_1abi
25-08-2008, 14:30
در حال حاضر بزرگترین مشکل ما نداشتن انگیزه س.

saman_bamaram
25-08-2008, 16:15
دوستان من فقط بگم قصد تحمیل نظراتم رو ندارم و شاید نظر هوادارانم باشه استقلال تیم خوبی رو داره بازیکنای خوبیم داره فقط مهاجم گلزن نداریم نمیدونم برای رفع این مشکل امیر خان و حاجی چیکار میخوان بکنن ولی میدونم در پی تقویقت تیم همونطور که خودتون میدونین هستن . بازیایی که استقلال ارائه میده امیدوار کنندست که دیدین فیرات چی گفت . حضور علیزاده هم در ترکیب اشتباه ولی من میخوام بگم اگر کمی صبر کنین این تیم درست میشه برای ما نباید فرقی بکنه کی سرمربی باشه امیر خان منصور خان و ناصر خان عمو نصی پرویز خان یا فیروز کریمی و ... غیره مهم حمایت . این تیم سال پیش 13 هم شد و بدترین نتایج تاریخش رو گرفت و شخصیت باخت رو به خودش گرفت در فوتبال روز دنیا این نیستش که 3 ماه تیم بدی دست یک نفر تیمی که شکست خورده سال قبلش و از اون تیم بعد این مدت یک تیم رویایی بسازه فرصت میخواد برای هماهنگ شدن برای شکل گرفتن یک شخصیت . این نیستش 2 هفته قلعه نوعی نتیجه نگرفت بگیم حجازی کاپلو یا 2 هفته حجازی نتیجه نگرفت بگیم ژنرال امیر قلعه نوعی باید صبور بود . یادتون میاد امیر وقتی آمده بود هفته های اول بد نتیجه میگرفت ولی کم کم رو قلتک افتاد پس به آینده ی تیم امیدوار باشیم بهتره هنوز هفته ی 4 چیزی که زیاده فرصت و تیمایی مثل برق فکر نمیکنم دائمی صدر جدول بمونن البته شایدم بمونن !!! به امید موفقیت استقلال با هر کسی که روی نیمکت این تیم پر افتخار و پر طرفدار نشسته

enrique_1975_21
25-08-2008, 16:48
مشکل استقلال فقط نبود 1 گلزن حرفه ایه... در ضمن با توجه به نداشتن 1 تمام کننده حرفه ای تحت هیچ شرایطی فرهاد نباید در خط میانی بازی کنه

deadman
25-08-2008, 16:54
متاسفانه استقلال ضعف مدیریت داره و الا استقلال توی یک فصل نباید سه تا مربی خوب عوض کنه و بازم نتیجه نگیره

General Xavi
25-08-2008, 18:24
مشکل استقلال فقط نبود 1 گلزن حرفه ایه... در ضمن با توجه به نداشتن 1 تمام کننده حرفه ای تحت هیچ شرایطی فرهاد نباید در خط میانی بازی کنه
روانخواه و منيعي مصدومن قلعه نوعي مجبور شد فرهاد رو هافبك بذاره. البته اين نكته رو نبايد فراموش كنيم كه اميرخان با مجيدي مشكل داره:1:

Kaiser
27-08-2008, 16:08
این علی زاده رو باید انداخت بیرون و تو تیم والیبال استقلال بازی کنه کوفت بارش نیست

General Xavi
27-08-2008, 16:59
عليزاده پابه توپ شدنش افتضاحه يه شوت نميتونه بزنه سانتر كه ميخواد بكنه حتما بايد با بيرون پا سانتر كنه وگرنه نميتونه كه اونجوريم سانترهاش مزخرفه من نميدونم چرا فوتبال بازي ميكنه :-?? ميتونس بره بسكتبال پرتاباي 3 امتيازي خوبي بندازه:d

alireza77777m
02-09-2008, 23:29
از قديم گفته‌اند اگر احساساتي شدي حرفي نزن يا لااقل اگر مي‌زني محكم نزن(!). پارسال عين اين جملات در مورد فيروزكريمي كه تاكنون در هيچ تيمي تا اين حد مورد لطف طرفداران آن قرار نگرفته بود صدق مي‌كرد. او تحت تاثير تشويق‌هاي مكرر طرفداران استقلال خود را يك آبي دو آتشه تصور كرد و پس از دست تكان دادن براي ده‌ها هزار طرفدار اين تيم حرف‌هايي هم زد كه همان زمان هم مي‌شد پيش‌بيني كرد چندان به آن پايبند نخواهد بود. فيروز كريمي در استقلال رسما اعلام كرد كه هواداران اين تيم اينقدر به من لطف كرده‌اند كه هرگز در تيم روبه‌روي استقلال برابر آنها روي نيمكت نمي‌نشينم. اين حرف كريمي بارها در برهه‌اي از مسابقات فصل گذشته تكرار شد و كريمي گفت پاي وعده‌اش خواهد ماند. اما روز گذشته مطلع شديم اين مربي روز بازي با استقلال روي نيمكت ورزشگاه يادگار امام قم خواهد نشست و تيمش (صباي قم) را برابر استقلال از كنار زمين هدايت خواهد كرد.اگر آن روز شاهد رخصت گرفتن و ردوبدل شدن تعارفات ايراني در كنار زمين ميان كريمي و قلعه‌نويي بوديد چندان تعجب نكنيد.

منبع:روزنامه گل

hamed s.s topiran
07-09-2008, 21:31
از قديم گفته‌اند اگر احساساتي شدي حرفي نزن يا لااقل اگر مي‌زني محكم نزن(!). پارسال عين اين جملات در مورد فيروزكريمي كه تاكنون در هيچ تيمي تا اين حد مورد لطف طرفداران آن قرار نگرفته بود صدق مي‌كرد. او تحت تاثير تشويق‌هاي مكرر طرفداران استقلال خود را يك آبي دو آتشه تصور كرد و پس از دست تكان دادن براي ده‌ها هزار طرفدار اين تيم حرف‌هايي هم زد كه همان زمان هم مي‌شد پيش‌بيني كرد چندان به آن پايبند نخواهد بود. فيروز كريمي در استقلال رسما اعلام كرد كه هواداران اين تيم اينقدر به من لطف كرده‌اند كه هرگز در تيم روبه‌روي استقلال برابر آنها روي نيمكت نمي‌نشينم. اين حرف كريمي بارها در برهه‌اي از مسابقات فصل گذشته تكرار شد و كريمي گفت پاي وعده‌اش خواهد ماند. اما روز گذشته مطلع شديم اين مربي روز بازي با استقلال روي نيمكت ورزشگاه يادگار امام قم خواهد نشست و تيمش (صباي قم) را برابر استقلال از كنار زمين هدايت خواهد كرد.اگر آن روز شاهد رخصت گرفتن و ردوبدل شدن تعارفات ايراني در كنار زمين ميان كريمي و قلعه‌نويي بوديد چندان تعجب نكنيد.

چه بشینه چه نشینه تو استقلال که گند زد این بازی هم مساوی میشه

khaf Esteghlali
08-09-2008, 08:45
به نظر من ما اصلا حمله تو زمین نداریم چون در باز یقبل سیاوش و فرهاد مجیدی که هافبک بازی می کردند تا در آخر که برهانی و علیزاده آمدند در هر صورت اگر این دو نفر به خط هافبک بروند و کنار آنها هم جباری و جانواریو بازی کنند و ما در خط حمله از برهانی و عباسفرد استفاده و در حمله سیاوش هم به این دو اضافه شود حمله ی زهر دار تری خواهیم داشت(علیزاده هم می فرستیم توپ جمع کن):1:

farhad-xx
08-09-2008, 10:52
به نظر من ما اصلا حمله تو زمین نداریم چون در باز یقبل سیاوش و فرهاد مجیدی که هافبک بازی می کردند تا در آخر که برهانی و علیزاده آمدند در هر صورت اگر این دو نفر به خط هافبک بروند و کنار آنها هم جباری و جانواریو بازی کنند و ما در خط حمله از برهانی و عباسفرد استفاده و در حمله سیاوش هم به این دو اضافه شود حمله ی زهر دار تری خواهیم داشت(علیزاده هم می فرستیم توپ جمع کن):1:

سياوش و فرهاد كه تو بازي قبل گل كاشتن هرچي موقعيت بود خراب كردن خدا به داد ما برسه تو اين بازي مثل دفعات قبل عليزاده فيكسه و دو تا مهاجمامون هم كه موقعيت خراب ميكنن..نقطه ضعف استقلال اينه كه خيلي دير تعويض ميكنيم:girl_sigh:

khaf Esteghlali
08-09-2008, 11:02
سياوش و فرهاد كه تو بازي قبل گل كاشتن هرچي موقعيت بود خراب كردن خدا به داد ما برسه تو اين بازي مثل دفعات قبل عليزاده فيكسه و دو تا مهاجمامون هم كه موقعيت خراب ميكنن..نقطه ضعف استقلال اينه كه خيلي دير تعويض ميكنيم:girl_sigh:
مگر ترکیب می دونی اگر می دونی لطفا بنویس من فقط می دونم در این بازی برهانی کوشکی و جانواریو بازی می کنند.

farhad-xx
08-09-2008, 11:16
دعا مي كنم بيگ زاده هم تو تركيب باشه استقلال خيلي به اون نياز داره بايد ازش تو تركيب ثابت استفاده كرد:fkr:

khaf Esteghlali
08-09-2008, 11:27
دعا مي كنم بيگ زاده هم تو تركيب باشه استقلال خيلي به اون نياز داره بايد ازش تو تركيب ثابت استفاده كرد:fkr:
بازی قبل که زیاد خوب نبود همه ی سانتر هاش رفت تو اوت امیر قلعه نوعی هم خیلی از دستش عصبانی بود.

farhad-xx
08-09-2008, 11:31
از اون عليزاده و اكبرپور فرهاد مجيدي بهتر بود كه يه تك به تك رو كه يه بچه هم ميبود گل ميكرد اما خودت ديدي كه چيكار كردن

alireza77777m
08-09-2008, 13:20
[Only registered and activated users can see links] 90.jpg&X=200&Y=257 ([Only registered and activated users can see links]></b>:;)

سكوت سرشار از حرف فيروز كريمي اين روز‌ها به نوعي باعث بر هم ريخته شدن تمركز استقلالي‌ها شده است آنها كه انتظار داشتند با نزديك شدن تقابل اين مربي با تيم فصل پيشش مصاحبه‌هاي رنگارنگ انجام داده و از خاطرات تلخ و شيرين آن فصل درد دل كنند اين روز‌ها در مواجهه با سكوت پر مفهوم فيروز كريمي در عجبند كه فيروز را چه شده است. او كه وعده كرده بود هرگز روي نيمكت تيمي برابر استقلال ننشيند حالا رسما اعلام كرده كه اين كار را انجام خواهد داد. از سوي ديگر او با شناختي كه به لحاظ روحي و رواني از تك تك نفرات استقلال دارد و برداشت‌هاي فني خود از فصل گذشته و تاثيراتي كه روي اين تيم داشته است قصد كرده هر طور شده به فتح‌ا...زاده ثابت كند كه فقط به يك دليل استعفا كرد و از استقلال رفت. آن هم چيزي نبود مگر هواداران استقلال كه تا آن روز او را دوست داشتند و برايش احترام قايل بودند. حال اينكه همان هواداران از نتايج فصل گذشته نگران تيمشان بودند و فيروز هم طاقت نداشت ببيند بازيكنانش در تيم كم كاري مي‌كنند و به نوعي قصد تخريب وي را دارند.

miladsssoltani
10-09-2008, 02:44
به نظر من استقلال باید در این بازی از بازیکنان سرعتی مثل یرهانی ومجیدی سیا اکبرپور استفاده کنه درسمت راست از حیدری وچپ بیک زاده(منیعی) هافک دفاعی کاظمی وسه دفاعه منتظری قربانی کوشکی و البته مجتبی جباری که در سیستم 3 -4 -3 بهترین ترکیب ممکن میشه انشا الله استقلال با اختلاف 2 گل صبا رو می بره

بین همه عشقای دنیا عشق است استقلال

alireza77777m
11-09-2008, 22:51
خدا كنه استقلال بازي رو مي بره ، چون بهش احتياج داره.

Shermin
12-09-2008, 11:48
بازی یه بازی سخت و درگیرانه است . حضور یوسفی و بیاتی نیا با انگیزه های بالای اونها خیلی میتونه خطرناک باشه . ضمن اینکه اگه استقلال این بازی رو نبره واقعا وارد بحران بدی میشه امسال سالیه که تمام تیمها خطرناک و قوی هستند اگه قرار باشه همین طور به امتیاز از دست دادن عادت بکنه سرنوشت بدی در انتظار استقلال و قلعه نوئی و البته ما که طرفدار این تیم هستیم خواهد بود امیدوارم به برکت ماه مبارک رمضان استقلال بردهای پشت سر هم خودش رو آغاز بکنه و مخصوصا در بازی مقابل پرسپولیس که حوالی عید سعید فطر است از این شرایط نا امید کننده خارج بشه انشاالله

آخه مگه یوسفی و بیاتی نیا چقدر بازیکنای خوبی هستن که بخوان برای استقلال خطر باشن استقلال اگه بخواد این جور بازیکنا براش بحران درست کنن که. از همین الان فاتحه اش خوندس .ایشالا خیلی راحت صباباطری رو کنار می زنه

Sepahan 4 Ever
12-09-2008, 14:42
جلو سپاهان که صبا باتری خیلی افتضاح بود
راحت بردیمشون
حالا شاید این تعطیلی ها کمک صبا بکنه
ولی فکر کنم بازی مساوی بشه
شایدم استقلال برد

Sr.OmiD
13-09-2008, 00:50
به نظر من تنها دلیل باختها استقلال بد شانسی هست
همین بازی امروز استقلال یه گل زد - یه تیرک
2 یا 3 تا هم بازیکنا صبا از رو خط برگردوندند
همین شیث رضایی اصلا پا راسته ولی پا چپ یه شوت زد رفت 3 کنج
به این چی میگن
خوش شانسی
شاید هم بازیکنا استقلال چهار چوب رو خوب نمیشناسند همه رو میزنن وسط گل همون جایی که گلر وایستاده
ولی بازم اشکال نداره
از بازی بد شروع میکنه به بردن
با یه برد 7 - 8 پله مییاد بالا
اختلاف با پرسپولیس هم 4 امتیازه
به امید بازگشت استقلال به روزهای اوج

enrique_1975_21
13-09-2008, 01:28
امیدوارم مشکل گلزنی استقلال با امدن توماس حل شه

amin 20
13-09-2008, 02:44
امیدوارم مشکل گلزنی استقلال با امدن توماس حل شه

اومدن توماس منتفی شد بعدش مشکل استقلال با یک مهاجم حل نمی شه مشکل استقلال نداشتن تاکتیکه

khaf Esteghlali
13-09-2008, 09:24
استقلال با هزار زور و زحمت میاد گل می زنه بعد به راحتی با یه شوت وسط زمین گل می خوره و دیگری اینکه استقلال نمی خواهد بعد از 3 یا2 باخت دست به ترکیب بزند و دفاع سه نفره را به دفاع 4 نفره تبدیل کند و برهانی را با این همه انگیزه روی نیمکت می گزارد و به جایش از علیزاده استفاده من نمیدونم این علیزاده چقدر امیر خان پول داده که همه ی بازی ها را تو باشد در هر صورت اگر این نقطه ضعف ها حل شود می توانیم از بدترین رتبه ی باشگاه یعنی یکی مانده به آخر یعنی 17 رهایی پیدا کنیم .به امید پیروزی بعدی ........

adel_pes
13-09-2008, 12:51
بزرگترین مشکل استقلال 2-5-3 بودن سیستمشه. هم سیستم داغونیه هم تو اجراش مشکل دارن.وگرنه بازیکناش خوبن

محمد
13-09-2008, 13:26
من نميدونم چرا همه گير دادن كه اس اس بد بازي كرد،چرا هيچكس نميگه كه صبا خوب بود؟
يه نگاه به بازي بندازين اونوقت متوجه زيركي فيروز كريمي ميشين!!زماني كه بازي مساوي شد يه تعويض كرد كه نتيجه بازي عوض شد...همون تعويضي كه گل محمدي رو به زمين فرستاد و اسدي كه تا اون موقع دفاع بود ازاد شد و رفت جلو و همين تعويض،هم باعث شد كه صبا راحت بازي كنه و هم ديگه اس اس هر چي سانتر ميكرد يحيي توپ رو بر ميگردوند...قبل از اومدن گل محمدي هر چي سانتر رو دروازه صبا بود رو اس اس ميزد...اشتباه بعدي رو قلعه نويي كرد كه عباسفرد رو بيرون كشيد و مجيدي رو اورد توي زمين...از زمان اومدن مجيدي چند بار پاش به توپ خورد؟!!!!!

iman kazemi
13-09-2008, 14:19
به خدا خودم رو دار میزنم اگه استقلال اینجوری بازی کنه

*c*f*c*
13-09-2008, 14:49
زیاد غصه نخورین اقای قلعه نویی قول قهرمانی داده قهرمانه استقلال

armin_sss
13-09-2008, 15:55
اگه استقلال فقط یک گلزن 6دنگ داشت این قدر مشکل نداشت:-??

alireza77777m
14-09-2008, 20:16
اتوبوس استقلال در ميان اسكورت 3 بنز الگانس نيروي انتظامي از ورزشگاه يادگار امام خارج شد. البته پشت سر اتوبوس استقلال اتومبيل شخصي مرفاوي در حركت بود و يكي، دو بنز شخصي ديگر هم در اطراف آن حركت مي‌كردند اما در كل اين نيروهاي يگان ويژه نيروي انتظامي بودند كه براي محافظت از كاروان استقلال آنها را تا هتل اكيپ قم همراهي كردند و اين جماعت بدون هيچ مشكلي به هتل رسيد. استقلالي‌ها كه هيچ كدامشان حوصله حرف زدن با هم را نداشتند شام خورده و سوار بر اتوبوس راهي تهران شدند. اما اين پايان ماجرا نبود. كاروان استقلال كه تا اين زمان توسط چند اتومبيل ديگر هم به شكل نامحسوس تعقيب مي‌شد در هنگام بازديد از گنبدي كه براي حرم مطهر امام‌حسين(ع) در حال تهيه و ساخت است با انتقادات عجيب و غريبي دست به گريبان شد.
يقه‌گيري هواداران
بلافاصله پس از توقف اتوبوس استقلال كنار گنبد مزبور و پياده شدن بازيكنان و كادر فني از اتوبوس اتومبيل‌هايي كه به شكل نامحسوسي كاروان استقلال را تعقيب مي‌كردند نيز متوقف شده و بدون توجه به حضور سه اتومبيل از اعضاي يگان ويژه نيروي انتظامي شهر قم خودشان را به بازيكنان رسانده و شروع به صحبت با آنها كردند.
دادوبيداد ليدرها بر سر استقلالي‌ها
هواداران دو آتشه استقلال كه مشخص نبود به كدام دسته و گروه وابسته بودند و بيش از هرچيز قصد آزار و اذيت بازيكنان اين تيم را داشتند به محض مشاهده ابراهيم تقي‌پور، سياوش اكبرپور، علي عليزاده و خلاصه نفرات اول پياده شده از اتوبوس به سمت آنها رفته و شروع به جروبحث كردن و گلايه از نتايج تيم كردند. تاجايي كه با صداي بلند بر سر نفرات استقلال فرياد مي‌كشيدند.
پيروز قرباني وارد مي‌شود
به محض شلوغ شدن فضاي بيرون اتوبوس پيروز قرباني از ماشين‌ پياده مي‌شود كه ليدرها خطاب به او مي‌گويند اگر مهاجمان گل زدن بلد نيستند لااقل شما گل نخوريد، قرباني هم به محض شنيدن اين حرف‌ها به مهاجمان مي‌گويد: «اين موضوع به شما هيچ ارتباطي ندارد.» همين جمله كوتاه باعث مي‌شود تا درگيري ميان قرباني و ليدرها شروع شود و امير قلعه‌نويي با فرياد بر سر بازيكنانش آنها را به داخل اتوبوس فرا مي‌خواند.
گاز اشك‌آور، اشك درآورد
هنگام سوار شدن استقلالي‌ها چند ليدر اين تيم هم لابلاي بازيكنان تيم به داخل اتوبوس رفته و زدوخورد با بازيكنان را از سرگرفتند.
آنها در اين لحظات پا را فراتر گذاشته و شروع به شكستن شيشه‌هاي اتوبوس كردند. اينجا بود كه ماموران يگان ويژه وارد اتوبوس شدند و با پرتاب گاز اشك‌آور به داخل اتوبوس همه را متفرق كردند. البته با چشم اشك‌آلود.
اتوبوس حركت كن! برو!
در اين ميان سرپرست استقلال و سرمربي تيم با مشاهده اوضاع بر هم ريخته داخل ماشين از ليدرهاي همراه تيم كه همواره كنار استقلال حضور دارند خواستند تا افراد مزاحم را از اتوبوس دور كنند و اين سرآغاز درگيري تازه‌اي ميان ليدرهاي مثبت و منفي بود تا سرانجام با دخالت شديدتر نيروي يگان ويژه دستور دادند اتوبوس حركت كرده و هرچه زودتر به تهران برگردند.
باد در اتوبوس استقلال
... و آخر اينكه استقلال با اتوبوس شيشه شكسته‌اي كه هنوز بوي گاز اشك‌آور در آن به مشام مي‌رسيد به تهران بازگشت. اوضاع و احوال استقلالي‌ها به خودي خود چندان خوش نبود كه اين اتفاقات هم شرايط را قمر در عقرب‌تر كرد و از قم تا تهران صدا از صندلي‌ها درآمد اما از استقلالي‌ها صدايي شنيده نشد.

MR.EDIPO
14-09-2008, 20:35
خوب خدایی همه عصبی میشند دیگه.تو 5 تا بازی 3 تا باخت اوردیم در کل 4 امتیاز داریم و برای اولین بار هم هفدهم شدیم.

hamed s.s topiran
15-09-2008, 16:36
بابا آث میلان هم نوزدهمه تو سری آ چقدر زود ناامید شدین

General Xavi
15-09-2008, 16:49
ولي قمي هام فرهنگ بالاشون رو نشون دادن از اول تا آخر بازي بطري آب معدني و... پرت ميكردن تو زمين:D. مثل اينكه بعضي شهرها جنبه تيم داشتن تو ليگ برتر رو ندارن:-??

MR.EDIPO
15-09-2008, 20:00
بابا آث میلان هم نوزدهمه تو سری آ چقدر زود ناامید شدین
من منظورم استقلال بود که هفدهمه نه آ.اس.رم.

hamed s.s topiran
16-09-2008, 13:55
منم منظورم این بود که هنوز برای عصبانی شدن وناامید شدن زوده و آث میلان هم اول فصل خراب کرده آث رم کی گفت

enrique_1975_21
17-09-2008, 01:32
چرا هیچ کس در مورد پنالتی سوخت شده استقلال صحبت نمیکنه؟ پرسپلیسیها به خاطر اون پنالتی سایت رو به هم ریختند

sepahan_zard
18-09-2008, 00:59
اگه ميخوايد استقلال بازم به روزاي اوجش برگرده فقط آروم باشين ... آرامش همين ... ضعيف شدن استقلال به ضرر همه است بجز ... اميدوارم زودتر بياد رو فرم

khaf Esteghlali
18-09-2008, 13:11
تترکیب احتمالی استقلال:
دروازه بان:طالب لو
مدافعین:شکوری و قربانی و کوشکی
هافبک دفاعی:اکبری
هافبک ها:امیر آبادی و حیدری و جانواریو و جباری
مهاجمین:عباسفرد و مجیدی

*c*f*c*
18-09-2008, 13:15
اگه این استقلاله باور کن امشبم نمیبره والا چی بگم

khaf Esteghlali
18-09-2008, 13:45
ترکیب احتمالی استقلال:
مدافعین:شکوری و قربانی و کوشکی
هافبک دفاعی:اکبری
هافبک ها:امیر آبادی و حیدری و جانواریو و جباری
مهاجمین:عباسفرد و مجیدی

General Xavi
18-09-2008, 21:17
مثل اينكه مشكل استقلال فقط فتح اله زاده بيچاره بود:-??
فعلا كه 2-0 از اهواز جلوئه

HaMeD BaXfOOt
18-09-2008, 21:17
نیمه اول 2 تا زدیم به امید گلهای بیشتر در نیمه دوم:2:

HaMeD BaXfOOt
18-09-2008, 21:18
مثل اينكه مشكل استقلال فقط فتح اله زاده بيچاره بود:-??
فعلا كه 2-0 از اهواز جلوئه
فکر کنم:قلیون:

HaMeD BaXfOOt
18-09-2008, 22:25
حاجی رفت 6 تا زدیم ایول :-?? به امید پیروزیهای بیشتر

Seyed
18-09-2008, 22:34
استقلال تو این دو ساله یه چیزیش میشه ها هر وقت مدیرعامل نداشته بهتر نتیجه گرفته هر وقت سرمربی نداشته بهتر بازی می کنه فکر کنم اگر خدایی نکرده قلعه نوعی بره تیمای اول جدولو یه 10 15 تا گلی بزنید :117:

Mehdi
18-09-2008, 22:35
:-o 6 تا ؟!!

ما رو باش حواسمون گرم کارای سایت بود و تا دو هیچشو خبر داشتیم، ناغافل 6 تا زدیم !

بیچاره حاجی که با قربانی شدنش به تیم شوک مثبت داد !

Shermin
18-09-2008, 22:50
به افتخار 6 تا گل:13::13::13::13::13::13:

چه کرد استقلال.:esteghlal::esteghlal::2: پله های قهرمانی رو 6تا6تا میره بالا همگی زحمت کشیدند دست همه درد نکنه خواب رو از سرمون پروندند

khaled4u
18-09-2008, 23:19
این برد شیرین را به دوستان تبریک می گویم .دریک بازی قاطعانه استقلال ای بازی را ببره .
به امید بهتر شدن این تیم
با رفتن فتح ا.. زاده طلسم گل نزدن و نبردن از تمام شد . با این برد استقلال خودش و در لیگ پیدا کرد .
ژنرال بار دیگر نشون داد که مربی قدری است .

ssr_70
18-09-2008, 23:26
خیلی حال داد تازه از ورزشگاه اومدم بعد دوسال برای اولین بار به ورزشگاه رفتم خیلی حال داد جای همه شما خالی جایگاه 19 بودیم

Sr.OmiD
18-09-2008, 23:31
این شد استقلال
این شد برد
این شد تیم
بازگشت غول آسیا
استقلال تهران
از امشب در لیگ برتر ایران
:34::34::34:

Mehdi.A
19-09-2008, 00:22
اَ..........................ه.يه امروز كه مهمون داشتيم هم استقلال برد و هم ميلان.اي تو روحتون (عمرآ صاحب اين تيكه اينجا نياد:D) لا اقل ديگه 6 تا نمي زديد.آقا يه سوال:عباسفرد هم گل زد؟
پ.ن:خوب شد زود دكشون كردم وگرنه بازي ميلان هم از كفم پريده بودش.
پ.ن:يادمه اون فصل كه پرسپوليس پنجم (يا چهارم) شد هم يه بار پگاه 6-0 برد.(گفتم دور هم باشيم:D)

amin 20
19-09-2008, 02:38
من با این نتیجه تا یه هفته شادم انگار تیم بدون مدیر عامل بهتر نتیجه میگیره خدا کنه به این زودی ها مدیر عامل انتخاب نشه تا همین جوری پر گل بازیارو ببریم اون سالم که مدیر عامل نداشتیم داشتیم قهرمان میشدیم بعد از انتخاب مدیر عامل چهارم شدیم.

اَ..........................ه.يه امروز كه مهمون داشتيم هم استقلال برد و هم ميلان.اي تو روحتون (عمرآ صاحب اين تيكه اينجا نياد:D) لا اقل ديگه 6 تا نمي زديد.آقا يه سوال:عباسفرد هم گل زد؟

پ.ن:خوب شد زود دكشون كردم وگرنه بازي ميلان هم از كفم پريده بودش.

پ.ن:يادمه اون فصل كه پرسپوليس پنجم (يا چهارم) شد هم يه بار پگاه 6-0 برد.(گفتم دور هم باشيم:D)

نه عباسفرد گل نزد
گلارو 2 تا مجیدی و 2 تا برهانی و بیگ زاده و قربانی زدن.

فقط حیف شد حاجی نیست با این برد حال کنه به خدا گناه داشت هرکاری می تونست واسه استقلال کرد ایشالا یه روز برگرده استقلا

Scouser
19-09-2008, 02:59
اول تبریک به استقلالیا
بعدشم عجب تیکه هایی مینداخت عادل
استقلال وقتی مدیر عامل و سر مربی نداره بهتره بازی میکنه...کلا مشکلش وجوده مدیر عامله:34:
ولی خداییش استقلالو یدالله اکبری تکون داد...
برهانیم که بالاخره گل زد

khaf Esteghlali
19-09-2008, 09:19
اگه یادتون باشه چند روز پیش توی همین تاپیک نوشتم آرش برهانی و انگیزه ی بالایی دارد و بهتره بازی کند چند نفر به نشانه اعتراض نقل قول هایی کردند که فکر کنم حالا پشیمانند.
باز هم برد 6 گله ی استقلال را در بازی 6 تبریک می گویم.

Kaiser
19-09-2008, 09:54
استقلال اهواز خیلی ضعیف بود ولی از حق نمیشه گذشت خیلی استقلال تهران خوب بازی میکرد خیلی فرق میکرد بازیشون با بازی های قبل تو این بازی زمینی و با هم کاری بازی میکردن ولی اکثر بازی ها استقلال هوایی بازی میکرد و اصلا پاس زمینی نمیدیدیم.قلعه نوعی منتظر بود حاجی از تیم بره تا خودشو رو کنه

6_0 :2::13::13::13::13::13::13:

Death Angel
19-09-2008, 10:48
اره بازي عالي بود تازه فرهاد مجيدي يه گل صد در صد رو اواخر نيمه دوم از دست داد(همون كه جباري براش كشيد)يه كم ديگه دقت ميكردن 8 تا ميزدن

alireza77777m
19-09-2008, 12:43
سلام اولاً برد رو تبريك مي گم و دوماً من توپ جمع كن بودم كنار نيمكت استقلال اهواز نمي تونستم خوشحالي كنم حالا اينجا به همه مي گم هورا هورا :esteghlal::esteghlal:

راستي عكس هاي بازي رو كه با گوشيم گرفتم اينجا ([Only registered and activated users can see links]) مي گذارم .

hamed s.s topiran
19-09-2008, 12:53
درسته فتح الله زاده برای استقلال خیلی زحمت کشید ولی خداییش از اون موقعه ای که اومد قدم نحسی تو لیگ داشت.با بردن راه آهن برای دربی خط و نشون میکشیم

General Xavi
19-09-2008, 12:55
منم تبريك دروكنم به استقلاليايي كه خودم يكم طرفدارشم:34:
هرچند دفاع استقلال اهواز تو نيمه دوم قابل مقايسه با پنير سوئيسي بود:D ولي استقلال هم خوب بازي كرد و ميتونست بيشتر هم بزنه

*c*f*c*
19-09-2008, 12:57
قشنگترین گل زندگیشو فرهاد مجیدی خیلی حرفه ای بود حال کردم اقا مبارکتون باشه

ssr_70
19-09-2008, 19:26
بچه ها چقدر این جان واریو توپ بازی کرد از دیدن بازیش یاد دیگو بازیکن وردربرمن افتادم راستی جانواریو پرتغالیه یا برزیلی

*c*f*c*
19-09-2008, 19:45
بچه ها چقدر این جان واریو توپ بازی کرد از دیدن بازیش یاد دیگو بازیکن وردربرمن افتادم راستی جانواریو پرتغالیه یا برزیلی

رفیق تو چه جور هواداری هستی که نمیدونی پرتغالی است

ssr_70
19-09-2008, 22:14
رفیق تو چه جور هواداری هستی که نمیدونی پرتغالی است

آخه ما نفهمیدیم میریم تو ورزشگاه بچه ها میگن شبیه دیگو پس برزیلی هست میایم توی tv می بینیم یک میگه برزیلی مثل گزارشگر صبا یکی دیگه هم میگه پرتغالی ولی خدایی قیافش به برزیلیهای بور هم می خوره

Death Angel
19-09-2008, 22:42
ميگم بچه ها جسارت نباشه ولي بازي يه جورهايي بوي تباني ميداد

moghaddasipouya
25-09-2008, 12:31
من به عنوان یه پرسپولیسی شانس بیشتر رو برای استقلال قائل هستم چون ابومسلم امسال سال خیلی بدیو شروع کرده و خیلی مشکل داره و در ضمن تو نقل و انتقالات هرچی بازیکن خوب داشته از دست دارده و در عوض استقلال هم مهره های خوبی داره هم حواشی و مشکلاتش کمتره پس فک می کنم شانس استقلال خیلی بیشتره

به نظر من ابومسلم هر دو رو ميبره

Kaiser
25-09-2008, 13:18
میگن جباری تمرین نمیکنه؟درسته؟کسی خبر نداره؟

Shermin
25-09-2008, 14:43
میگن جباری تمرین نمیکنه؟درسته؟کسی خبر نداره؟

جباری از زمان اخراج فتح اله زاده دیگه سر تمرین نرفته (به نشونه اعتراض) صحبت شده اگه تا بازی با راه اهن اومد با جریمه نقدی تنبیه بشه وگرنه برای دربی از جباری استفاده نمی شه تا تکلیفش رو مشخص کنن

AmiR Tifo36
25-09-2008, 15:04
جباری از زمان اخراج فتح اله زاده دیگه سر تمرین نرفته (به نشونه اعتراض) صحبت شده اگه تا بازی با راه اهن اومد با جریمه نقدی تنبیه بشه وگرنه برای دربی از جباری استفاده نمی شه تا تکلیفش رو مشخص کنن

نه عزیزم اشتباه نکن اون فقط به خاطره پول نمیاد سر تمرین.واسه اون تو دنیا فقط پول مهمه

*c*f*c*
25-09-2008, 15:28
بابا بیچاره حتما پول لازمه خوب یه خورده بهش حق بدین همه که مثل منصوریان و باقری نیستن که حقوق بازیکنها رو از جیب خودشون بدن یه خورده منطقی باشین

Sr.OmiD
27-09-2008, 01:44
من اصلا کاری به جباری ندارم
استقلال بدون جباری هم میتونه بازی کنه
مهمترین چیز اینه که فردا بزنیم راه آهن رو بترکونیم(کار همیشگی)
بعد از اون هم بزنیم لنگی ها رو بترکونیم(بازم کار همیشگی)
حالا من نمیدونم جباری میخواد بازی کنه میخواد بازی نکنه
استقلال که کمبود مهره نداره
تازه این جباری هم داره کم کم واسه استقلال شاخ بازی در میاره
حالا فکر کرده گرونترین بازیکن لیگ هست هر کاری میخواد میتونه بکنه

dwxx
27-09-2008, 13:34
با وساطت آشتياني بالاخره جباري به تمرين برگشت

HaMeD BaXfOOt
27-09-2008, 19:27
نیم ساعت دیگه میخوایم راه آهن رو 6 تایی کنیم . به امید پیروزی پر گل استقلال:flowerysmile:

HaMeD BaXfOOt
27-09-2008, 21:54
تبریک تبریک تبریک :flowerysmile:

Sr.OmiD
27-09-2008, 22:08
بازم استقلال کار همیشگی رو کرد(تیم مقابل رو ترکوند)
ولی چرا مجیدی ( قاتل راه آهن ) بازی نکرد
بین همه ی تیمهای دنیا عشق است استقلال عشق است استقلال
پرسپولیس رو هم میزنیم منفجر میکنیم

hamed s.s topiran
27-09-2008, 22:11
اول تبریک به همی استقلالی ها برای بردن راه آهن.

در کل بازی قشنگی نبود جون معلوم بود بازیکنان فکر دربی بودند بعد از گل راه آهن استقلال یک کم فشار آورد دو تا زداگر ادامه میداد بیشتر هم میزد در ضمن کاش مجیدی رو بازی میداد و جان واریو تو دو سه تا بازی که کرد خیلی خوب بود هم سر بلند هم از خود گذشته.

به امید پیروزی استقلال در دربی

HaMeD BaXfOOt
27-09-2008, 22:15
صد در صد استقلال تمام توان خودش رو تو این بازی نشون نداد تا وقتی با پرسپولیس بازی میکنه سر حال باشه وگرنه خودتون دیدین که تا استقلال استارت بازی رو میزد راه آهن جا میموند

*c*f*c*
27-09-2008, 22:19
برین حال کنین بازی رو بردین اصل بازی با پرسپولیسه

AmiR Tifo36
27-09-2008, 22:29
ای خدا چرا آخه انقدر به استقلال رحم میکنی...
خودشونم میدونن برد حقشون نبود
ولی اشکال نداره داربی رو که ببازن حساب کار دستشون میاد...:301:

اس اس غصه نخور فدای سرت......علی کریمی ...

HaMeD BaXfOOt
27-09-2008, 22:34

بازی معلوم میکنه عزیز دل زیادم حرص نخور :wagfinger1:

hamed s.s topiran
27-09-2008, 23:52

معلوم شماها بیشتر غصه خوردین.شما که بایدسه چهارتا میخوردین با پگاه.برای دربی هم عجله نکن با ژنرال ما تو دربی غصه نداریم چون تا حالا دربی نباخته پروینش باخته چه برسه این افشین ... قطبی

alireza77777m
27-09-2008, 23:57
منم برد رو تبريك مي گم و به اميد برد در دربي :1:

Leo joon
28-09-2008, 02:19
صد در صد استقلال تمام توان خودش رو تو این بازی نشون نداد تا وقتی با پرسپولیس بازی میکنه سر حال باشه وگرنه خودتون دیدین که تا استقلال استارت بازی رو میزد راه آهن جا میموند

ویرایش!
جمعه سختی در انتظارتونه
باید براتون دعاکنیم که نکن ای جمعه طلوع

اخطار به دلیل رعایت نکردن قانون 17 ([Only registered and activated users can see links])

Liverpudlian
28-09-2008, 02:29
شانسی برد ss غصه نخور فدای سرت .......... علی کریمی.................:5::5::5:

@li_K@K@
28-09-2008, 03:45
استقلال تو این بازی همون قدر خوش شانس بود که پرسپولیس تو بازی با پگاه شانس آورد

به هر حال نتیجه هرچی میشد به داربی ربط نداره , اون یه بازیه خیلی متفاوته

shenagaremaher
28-09-2008, 06:39
اس اس به نظر من جمعه خیلی راحت میتونه ببره البته اگر منطقی و هجومی بازی کنه چون دفاع پیروزی خیلی شوته فقط یه جباری میخواد با یه برهانی در ضمن پیروزی چیزی نداره فقط پتروویچ و باقری بقیه که شوتند به هر حال به نظر منم این تمام توانه اس اس نبود

shenagaremaher
28-09-2008, 06:42
آقا کسی نمیدونه ایا این هفته شبکه های خارجی یا همون دبی اسپورت دربی رو پخش میکنه یا نه؟خواهشا سریع جواب بدید

Abidelan
28-09-2008, 09:31
بنام پروردگار یکتا
پسران ابی تونستند با این برد مدعی قهرمانی شود و راه برای قهرمانی ابی ها هموار تر بشه . تو ای بازی بقول زنرال استقلال فقط 10 دقیقه استقلال بود . ولی بازیم یک نتیجه خوب بود از اینم بگذریم که راه اهنو واقعا مهاجمان تند و تیز و یک تیم هجومی داشت که می تونستند این بازی رو بازنده نباشند ولی بازی همینه . بازی و نتیجه فوتبال به همین چیزاست و فوتبال رو زیبا می کنه و حالا ابی ها می تونند در دربی هم پیروز باشند چون ابی ها هیچ وقت با مربی گری زنرال تا حالا به لنگی ها نباخته و فقط مساوی و برد همچنین دفاع پرسپولیس خیلی داغونه که اگر مهاجمان ابی مهاجم باشند می توانند با چند گل لنگی ها را شکست بدند که به امید خدا می برند این بازی رو . دفاع استقلال نسبتا بهتر دفاع لنگی هاست که امیدوارم بهترم بشه و هفته دیگه بتونیم تو همین سایت مطالب خوشحال کننده بنویسم با امید پروردگار یکتا
:wavesmile:

hamed6429
28-09-2008, 11:20
اس اس به نظر من جمعه خیلی راحت میتونه ببره البته اگر منطقی و هجومی بازی کنه چون دفاع پیروزی خیلی شوته فقط یه جباری میخواد با یه برهانی در ضمن پیروزی چیزی نداره فقط پتروویچ و باقری بقیه که شوتند به هر حال به نظر منم این تمام توانه اس اس نبود
این یه قسمت برهانی رو خوب گفتی. اگه برهانی یا علیزاده تو زمین باشند دفاع پرسپولیس مشکلی نخواهد داشت.:5::5:

Mostafa_61
28-09-2008, 12:08
این یه قسمت برهانی رو خوب گفتی. اگه برهانی یا علیزاده تو زمین باشند دفاع پرسپولیس مشکلی نخواهد داشت.:5::5:
در تاييد و ادامه صحبتت بگم كه نه فقط برهاني و عليزاده كه اكبر پور و مجيدي و عباسفرد هم موجبات خوشحالي دفاع پرسپوليس رو فراهم ميكنن .

Shermin
28-09-2008, 13:57
استقلال دیشب فقط 10 دقیقه آخر نیمه اول بازی خودش رو کرد بقیه مدت فقط پاس کاری می کردن بازی با راه اهن فقط یه دست گرمی بود . خدا واقعا به داد پرسپولیسی ها برسه

30na_me30
28-09-2008, 14:50
دیگه خیلیم نباید خوش بین باشیم
منم میگم اس اس اگه واقعا اس اس باشه میتونه از پس پرسپولس بربیاد
ولی نمیدونم چرا همیشه خیلی ها میخوان این بازی مساوی و بدون دغدغه خاتمه پیدا کنه

dwxx
28-09-2008, 14:56
من هم اميدوارم كه استقلال با يه مهاجم بازي كنه و اگه قراره دو مهاجمه بشه پيروز قرباني!!! از همه بهتره
مهاجم قراره گل بزنه درسته ؟ فكر كنم پيروز بلد باشه قبلا هم به پيروزي گل زده باز هم ميتونه بزنه.

fahimehabi
28-09-2008, 15:34
تجربه نشون داده نتیجه های قبلی یه تیم قبل از دربی و رتبه اش در جدول خیلی نمی تونه مشخص کننده برنده دربی باشه. پس لطفا این قدر رجز خونی نکنید پرسپولیسی های عزیز چون شما هم اول نیستید پارسال هم که اول بودین نبردین تازه مساوی هم کرده بودین خوشحال بودین.

هر کدوم از دو تیم صرفنظر از بازی های قبلی و نتیجه های بازی های گذشته شرایط مساوی برای بردن مسابقه دارند.

با امید برد استقلال

sepahan_zard
01-10-2008, 10:31
اگه استقلال اون تب و تاب اول بازي رو بتونه كنترل كنه ... با مربي گري قلعه نويي حتما سرافراز مياد بيرون ..

alirooney
01-10-2008, 11:47
شاید به احتمال قوی دبی اسپورت با تاخیر یا زنده پخش کنه

pers20
01-10-2008, 12:27
استقلال دیشب فقط 10 دقیقه آخر نیمه اول بازی خودش رو کرد بقیه مدت فقط پاس کاری می کردن بازی با راه اهن فقط یه دست گرمی بود . خدا واقعا به داد پرسپولیسی ها برسه

جمعه معلوم میشه خدا باید به داد چه تیمی برسه دوست استقلالی!!!

abbaspmz
01-10-2008, 18:03
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم فوتبال استقلال امروز بعدازظهر از ساعت 14 و 30 در ورزشگاه دستگردي برگزار شد.
در اين تمرين كه هواداران و ليدرهاي باشگاه حضور داشتند مانند روزهاي گذشته عليه آشتياني، مديرعامل باشگاه پرسپوليس شعارهايي سرداده و از حضور انصاري در هيئت مديره استقلال ابراز تاسف شد. اين درحالي بود كه هواداران، فتح‌الله زاده را شديدا مورد تشويق قرار دادند.
پس از نيم‌ساعت از گذشت تمرين ليدرهاي باشگاه استقلال با هواداران نظري جويباري، سرپرست تيم فوتبال استقلال كه در ورزشگاه حاضر بودند درگيري شديدي كه منجر به زد و خورد فيزيكي شد، پيدا كردند و پس از دقايقي با پا درمياني محمود فكري، امير قلعه نويي و پليس 110 آرامش بين هواداران برقرار شد.
اين درگيري به داخل زمين نيز كشيده شد به طوريكه عليرضا عباس فر، وحيد طالب‌لو و فرهاد مجيدي نيز درگيري فيزيكي شديدي با برخي افراد پيدا كردند تا با دستور امير قلعه‌نويي تمرينات استقلال تعطيل و بازيكنان براي آرامش به گوشه‌اي از ورزشگاه رفتند.
با دستور قلعه‌نويي و تعداد 15 پليس ويژه 110 پس از نيم ساعت درب‌هاي مجموعه ورزشگاه دستگردي بسته شد و كليه ليدرها و هواداران به بيرون از ورزشگاه راهنمايي شدند كه منجر به ناراحتي مجدد آنها شد.
در حاشيه، امير قلعه‌نويي سعي كرد ليدرها را به آرامش دعوت كند؛ ولي آنها همچنان عليه مسئولان باشگاه شعار سر دادند و اعلام كردند كه مديران دوچرخه سوار نمي‌خواهند.
پس از اتمام تمرين استقلالي‌ها كه زودتر از موعد مقرر به پايان رسيد بازيكنان با تدابير شديد از ورزشگاه خارج شدند كه باعث شد محمود فكري نيز دقايقي مورد توهين هواداران قرار گيرد.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

Ronaldinho80
01-10-2008, 18:22
داداش با این خبرا خودتون دل خوش کنید جمعه حسابتون می رسیم فعلا خوش باشید !:قلیون:

alirooney
01-10-2008, 18:23
جمعه معلوم میشه خدا باید به داد چه تیمی برسه دوست استقلالی!!!

خدایا من رو ببخش ولی:
خدا هم نمیتونه به دادتون برسه -----

Topsoccer
01-10-2008, 18:26
مطمئن باشید بازی 1-1 میشه چون تمامش تبانی

Ronaldinho80
01-10-2008, 18:29
واعظ آشتياني: مساوي در دربي هم مثل باخت است
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال گفت: كسب نتيجه مساوي در دربي براي ما باخت محسوب خواهد شد.

امير رضا واعظ آشتياني در گفت و گو با خبرنگار فارس درباره شرايط استقلال اظهار داشت: بازيكنان ما از آمادگي بالايي برخوردارند و آنها در كنار مربيان زحمات خود را كشيده اند. اگر استراتژي ما در زمين پياده شود، مي توانيم نتيجه بازي را از آن خود كنيم.
وي افزود: دربي هم مثل ساير مسابقات است. هواداران دو تيم به خاطر حساسيت اين بازي است كه لذت مي برند؛ اما در باشگاه حساسيتي وجود ندارد. در حين مسابقه هم دوست داريم آرامش بر تيم ما حاكم باشد.
مدير عامل استقلال در مورد هوادارن اين تيم عنوان كرد: طبيعي است كه طرفداران دو تيم بازيكنان مورد علاقه خود را تشويق كنند. اميدوارم طرفداران استقلال يك جو خوب و صميمي را در ورزشگاه ايجاد كنند.
واعظ آشتياني درباره اينكه براي اولين بار است به عنوان مدير عامل براي دربي در ورزشگاه حضور پيدا مي كند، اظهارداشت: وظيفه ام اين است كه زمينه را براي بازيكنان فراهم كنم موقعيت روحي و رواني آنها را در نظر بگيرم، بحث فني هم كه جداست. آنها بايد طوري بازي كنند كه براي همه تحسين برانگيز باشد.
وي ادامه داد: آنها به خوبي واقفند كه برد و باخت جزيي از فوتبال است؛ ولي در هر صورت براي پيروزي به ميدان مي رويم.
آشتياني در پاسخ به اينكه نتيجه اين ديدار را چه پيش بيني مي كند، گفت: از آنها برد خواسته ام؛ اما پيشگويي خواستي ندارم. در هر صورت براي پرسپوليس هم ارزش زيادي قائلم. آنها نيز به نيت برد به زمين مي‌آيند. اميدوارم دو تيم بازي جوانمردانه اي را به نمايش بگذارند.

Amin-TopGoal
01-10-2008, 19:20
مطمئن باشید بازی 1-1 میشه چون تمامش تبانی
فکر کنم زیادی بد بینی شما!

sepahan_zard
01-10-2008, 23:19
با اين وضعيت به وجود اومده .. كه طرفداران سرخ فكر ميكنن با تفاضل گل ميبرن و از الان دارن خوشحالي ميكنن ... اصلا وضعيتشون رو اگه ببازن نميتونم تصور كنم . اگر بازي رو با شكست تموم كنند تيم ديگه از هم ميپاشه و آقاي سرمربي هم فصل پيش نشون داد كه بعد از اولين باخت فصل ( مقابل سپاهان ) تا چند هفته نتونست تيم رو جمع كنه ...

Saeed
02-10-2008, 04:22
جمعه پرسپولیسیا سر افکنده بیست و یکمین شکستشون رو تجربه خواهند کرد.

MR.EDIPO
02-10-2008, 11:25
آقا امروز هر کی روزنامه ی استقلال جوان رو نگرفته بگیره.خیلی باحال بود و حسابی به پرسپلیسی ها توپیده بود.به امیدی پیروزی استقلال در دربی.این دفعه دیگه برنده ماییم.

ssr_70
02-10-2008, 11:40
آقا امروز هر کی روزنامه ی استقلال جوان رو نگرفته بگیره.خیلی باحال بود و حسابی به پرسپلیسی ها توپیده بود.

سایتشو اگه می دونی بگو چون الان حال بیرون رفتن نیست
این روزنامه گل پرو رو باید یه گوش مالی حسابی داد بچه پرو میگه دوتا گل راه آهن درست بود یکی نیست بگه 90 رو ندیدی واسه چی حرف بی خود میزنی این روزنامه هم موضعش رو نشون داد دیگه فقط اس اس جوان مونده

MR.EDIPO
02-10-2008, 11:57
این روزنامه گل پرو رو باید یه گوش مالی حسابی داد بچه پرو میگه دوتا گل راه آهن درست بود یکی نیست بگه 90 رو ندیدی واسه چی حرف بی خود میزنی این روزنامه هم موضعش رو نشون داد دیگه فقط اس اس جوان مونده
سایتشو توش ننوشته.امروز به جز خبر ورزشی،90،اس جوان،پیروزی،توپ ورزشی و یکی دوتا دیگه هیچ روزنامه ای نبود.برو سریع بگیر پشیمون نمی شی.منم الآن آف میشم.نگران نباش فردا ما میبریم.خداحافظ.

ویرایش شد، در مقابل نام تیم رقیب از این شکلک ( :-& ) استفاده نکنید.

khaf Esteghlali
02-10-2008, 12:21
ترکیب احتمالی استقلال:
مدافعین:قربانی و کوشکی و منتظری
هافبک های دفاعی:کاظمی و اکبری
هافبک های کناری:امیر آبادی و حیدری
هافبک های نفوذی:جانواریو و جباری
مهاجم: آرش برهانی
ترکیب احتمالی پرسپولیس:
دروازه بان:واعظی
مدافعین:محمد و زارعی و آتسو و حیدری
هافبک های دفاعی:نوری و زارع
هافبک های کناری:پتروویچ و کریمی
هافبک نفوذی:باقری
مهاجم:توره
به امید خدا بازم مثل همیشه استقلال برنده می شه.
برد استقلال:20
برد پرسپولیس:16
مساوی:24

j.klinsmann
02-10-2008, 14:09
امیر خان تو در طول این 4 سال 13 امتیاز از پرسپولیس گرفتی 6بازی تو استقلال و 1 بازی با مس کرمان...امیدوارم این بار هم سربلند شوی

Shermin
02-10-2008, 15:51
این روزنامه گل پرو رو باید یه گوش مالی حسابی داد بچه پرو میگه دوتا گل راه آهن درست بود یکی نیست بگه احمق 90 رو ندیدی واسه چی حرف بی خود میزنی این روزنامه هم موضعش رو نشون داد دیگه فقط اس اس جوان مونده

استقلال جوان که سایت نداره

khaf Esteghlali
02-10-2008, 16:36
استقلال جوان که سایت نداره
سایت داره ولی یه عکس میاد از روزنامه ده قرن پیش یعنی که ساتش به روز رسانی نمی شه تازه فقط دو سایت روزنامه وجود دارهکه به روز رسانی میشه که سایت جهان فوتبال و سایت خبیر ورزشی استو فکر کنم ایران ورزشی هم باشه.

Seyed
02-10-2008, 16:54
مساوی:24

:1::1::1: اینا که جمعش میشه 60 تا :1::1::1: مگه دربی 65 نیست پس اون چهار تا دربی چی :1::1::1:

پ.ن:خواهشا آمار می دید بی دقتی نکنید و اگر دقت می کنید امار دروغ ندید :D

khaf Esteghlali
02-10-2008, 17:49
:1::1::1: اینا که جمعش میشه 60 تا :1::1::1: مگه دربی 65 نیست پس اون چهار تا دربی چی :1::1::1:

پ.ن:خواهشا آمار می دید بی دقتی نکنید و اگر دقت می کنید امار دروغ ندید :D
4 دربی به دلیل دعوا نیمه کاره تمام شد حالا دقیق شد نه؟؟؟؟؟؟

pers20
02-10-2008, 19:11
جناب پروفسور اون 4تا بازی که نیمه تموم شد الان اون دوستت زده به حساب بردهای استقلال ولا بردها 16 -16 هستش 4تا بازیه ای که استقلال برده به لطف کمیته انضباطی بوده !!

khaled4u
02-10-2008, 20:23
ویرایش شد، از الفاظ "لنگی" و "سوراخ" در مورد تیم رقیب استفاده نکنید.

AmiR Tifo36
02-10-2008, 23:32
ویرایش شد، پست جنجال آمیز مخصوصاً در بخش رقیب ندهید.

amin 20
03-10-2008, 03:55
پرسپولیسی ها از همین حالا خودشونو واسه باخت آماده کنن که دیگه وسط بازی یه وقت سکته نکنن چون استقلال بازی رو میبره.

khaf Esteghlali
03-10-2008, 12:46
جناب پروفسور اون 4تا بازی که نیمه تموم شد الان اون دوستت زده به حساب بردهای استقلال ولا بردها 16 -16 هستش 4تا بازیه ای که استقلال برده به لطف کمیته انضباطی بوده !!
درسته آمار درست این است:
مساوی:28

sepahan_zard
03-10-2008, 12:48
يكيشو فكر كنم مصطفوي 3 - 0 به نفع استقلال زد اونو حساب ميكني يا نه ؟

Retex
03-10-2008, 17:35
باز هم مساوی با نتیجه 1-1 ! انگار این نتیجه دیگه به یک عادت برای سرخآبی های پایتخت تبدیل شده. اینبار تا دقایق پایانی استقلال با تک گل برهانی از حریف خود پیش بود اما این علی کریمی بود که روی یکی از معدود غفلت های خط دفاع استقلال گل مساوی را برای تیمش به ثمر رساند. حیف که اگه بچه ها 10 دقیقه دیگه نتیجه رو حفظ میکردند الان تیم برنده ما بودیم.

بازیکنان تیم استقلال:
1. وحید طالبلو
2. خسرو حیدری
4. حسین کاظمی
6. هادی شکوری
8. مجتبی جباری (از دقیقه 73: یدالله اکبری)
9. آرش برهانی
10. سیاوش اکبرپور (از دقیقه 65: بیژن کوشکی)
16. هاشم بیگ زاده (از دقیقه 45: مهدی امیرآبادی)
20. پیروز قربانی
33. پژمان منتظری
37. فابیو جانواریو

ذخیره ها:
3. مهدی امیرآبادی
5. بیژن کوشکی
7. فرهاد مجیدی
11. میثم منیعی
19. علی علیزاده
22. اشکان نامداری
29. یدالله اکبری

سرمربی: امیر قلعه نوعی

گل: آرش برهانی (دقیقه 46)

بازیکنان تیم پرسپولیس:
1. مهدی واعظی
3. سپهر حیدری
4. علیرضا محمد
6. کریم باقری
8. علی کریمی
10. علیرضا نیکبخت واحدی
11. مازیار زارع
14. مجتبی زارع
17. ابراهیم توره
18. پژمان نوری
22. فرانک آتسو

ذخیره ها:
2. مسعود زارعی
5. نبی اله باقریها
12. علیرضا حقیقی
15. سید محمد علوی
16. محمد منصوری
19. پائولو روبرتو دی کارمو
21. ایوان پتروویچ

سرمربی: افشین قطبی

گل: علی کریمی (دقیقه 87)

Cesc 4 Arsenal
03-10-2008, 17:48
به نظر من بر خلاف آنچه كه كارشناسان مي گن تعويضهاي هر دو مربي عالي بود .
تعويض جباري با اكبري به علت آسيب جزئي جباري قبل از تعويض بود و اگر هم اين نبود ، اكبري هم پست جباريست ، درسته كه بازيش در حد جباري نيست . تعويض اكبرپور با كوشكي ، تعويض يك هافبك مهاجم با يك هافبك دفاعي بود نه با مدافع . متاسفانه كارشناسان بنا به دانسته هاي خود در مورد پست بازيكن ، نظر مي دهند . شما بازي را دوباره ببينيد و به پست كوشكي توجه كنيد كه در كنار كاظمي نقش هافبك دفاعي را ايفا مي كرد . آوردن يك هافبك دفاعي در حالي كه تيم از حريف پيش است كاري منطقيست .تاثير تعويض ها بر سيستم استقلال :( 5-3-2 به 5-4-1 ) تعويض بيك زاده با امير آبادي هم حرف نداشت .
تعويض مدافعان پرسپوليس با هافبك ها و مهاجمان هم كاري درست بود . چون در صورت نياز پرسپوليس به دفاع ، هم نوري و هم باقري تجربه ي زيادي براي بازي در اين پست دارند . حضور پتروويچ باعث هجومي تر شدن علي كريمي شد كه به گل انجاميد و تعويض منصوري كه در پست نيكبخت جايگزين شد ثمره اش يك سانتر خوب بود كه منجر به گل شد . خروج نيكبخت هم در راستاي انجام يك بازي منسجم تيمي و جلوگيري از تك روي صورت گرفت كه بسيار عالي بود.
در كل هر دو مربي عالي كار كردند ولي كار قطبي نسبت به كار قلعه نويي اندكي برتري داشت .:72:

*perspolis*
03-10-2008, 18:04
بازي بازي خيلي قشنگي بود دو تا تيم خوب بازي كردند و لي پرسپوليس بهتر بود

Mehdi Bayern
03-10-2008, 18:05
از حق نگذریم موقعیت های استقلال همش تک به تک بود و خیلی خطرناک
شاید اگه اون توپا زیر پای برهانی نمیوفتاد الان پرسپولیس شکست سنگینی خورده بود

Pou Manchester
03-10-2008, 18:30
به نظرم بازی خوبی بود و دو تیم نسبتا خوب بازی کردن . موقعیتهای گل هم تقریبا برابر بود و مساوی میتونه عادلانه ترین نتیجه باشه . فقط من تعجب کردم که چرا قطبی پترویچ رو دیر به بازی آورد ؟
در ضمن دی کارمو هم هیچی نداشت ولی علی کریمی عالی بازی کرد.
درکل بازی بدی نبود !

Esteghlal
03-10-2008, 20:37
[Only registered and activated users can see links] می نویسد "
كارشناس داوري گفت: يك بازيكن استقلال بايد خارج مي‌شد و يك پنالتي نيز براي اين تيم گرفته مي شد.

هوشنگ نصيرزاده اظهار داشت: سعد كميل مانع الفضلي كه دو ماه ديگر از فهرست داوران بين الملل كنار مي‌رود گاهي بدون توجه به اينكه مسابقه اهميت زيادي دارد از آونتاژ استفاده مي‌كرد كه بازي را به طرف ناهنجاري مي‌‌برد.
وي افزود: بررسي بازي نشان مي‌دهد در دقيقه 11 اسماعيل سفيري كه تمام تصميماتش درست بود آفسايد عجولانه آرش برهاني را اعلام كرد كه مي‌توانست يك موقعيت عالي براي تيم استقلال باشد.
اين كارشناس داوري ادامه داد: در دقيقه 27 در حالي كه مهدي واعظي و آرش برهاني در موقعيت تك به تك قرار داشتند ضرب مشت دروازه بان پرسپوليس بر روي ران آرش برهاني آشكارا يك ضربه پنالتي بود. داور عكس اين تصميم را اتخاذ كرد و به برهاني اخطار داد، در حالي كه فقط از زاويه اي كه كميل ايستاده بود امكان ديدن اين پنالتي فراهم بود.
نصير زاده در خصوص صحنه هاي ديگر اين مسابقه در نيمه اول گفت: در دقيقه 30 برهاني مجدداً در محوطه جريمه سرنگون شد كه داور كويتي به درستي دستور به ادامه بازي داد. در دقيقه 31 كريم باقري در محوطه جريمه استقلال سرنگون شد كه ديدن مسير توپ و تصوير آهسته اش مشخص كرد خسرو حيدري موفق شده توپ را ابتدا با نوك پاي خود بزند و سپس باعث افتادن كريم باقري شود. در تعريفي كه قانونگذار از تكل دارد مي‌تواند تصميم داور درست باشد و درگيري اين دو بازيكن كاملاً سالم به نظر مي رسيد.
وي ادامه داد: در دقيقه 46 گل تيم استقلال در موقعيت كاملاً سالم به ثمر رسيد؛ اما در دقيقه 62 پيروز قرباني كه يك اخطار داشت با شيرجه زدن مقابل پاي علي كريمي توپ را با دست دفع كرد كه داور مي‌توانست به او كارت زرد دوم را بدهد. كميل ترجيح داد كه مسابقه را به 22 نفر به پايان برساند.
در دقيقه 67 سعد كميل به گونه اي بازي را رها كرد كه دو خطاي پي در پي بازيكنان عليه يكديگر مي‌توانست بازي را به جاهاي باريك بكشاند.
نصير زاده ادامه داد: در دقيقه 74 پتروويچ به صورت ناشيانه خود را در محوطه جريمه استقلال به زمين زد كه داور به درستي به او اخطار داد.
در دقيقه 76 ابراهيم توره كه با وحيد طالب لو به هوا برخواسته بود مانند واليباليست‌ها توپ را به زمين اسپك زد كه حتي اعتراض طالب لو براي توجه دادن كميل به اين موضوع هم به جايي نرسيد.
اين كارشناس داوري در مجموع در مورد تيم داوري دربي 65 اظهار داشت: حسين نجاتي كمك داور اول بدون اشتباه، اسماعيل سفيري كمك داور دوم پر كار تر و با يك اشتباه و سعد كميل داور كويتي با يك اشتباه در درون 18 قدم و چند اشتباه درون زمين بازي را به پايان بردند.
منصفانه اين بود كه پيروز قرباني از استقلال خارج شود و در دقيقه 27 يك پنالتي به سود استقلال گرفته شود.
"

aliridha
03-10-2008, 21:02
یکی باید به این نصیرزاده بگه که استقلال در طول مسابقه یک کارت زرد گرفت که اونو هم نصیب برهانی شد (میخوام بگم بر فرضی که در اون صحنه به پیروز کارت زرد میداد یک کارته میشد نه دو کارته)

Shanix
03-10-2008, 21:04
بازم مساوي شد!!!
بازي خوبي بود !
چه مي كنه اين علي كريمي . جدا از اون گله قشنگش ، مثل نقل و نبات همه رو دريبل مي زد !

AmiR Tifo36
03-10-2008, 22:17
تیریک میگم به استقلالیهای عزیز که با بازیه دفاعی و محتاطانه ی نیمه دومشون تونستن جلوی حملات سهمگین نیمه اول پرسپولیسو بگیرن.سیستم اس اس تو نیمه دوم = 1-3-6

Mehdi
03-10-2008, 22:41
استقلال بازی برده رو مساوی کرد

* چون فراموش کرد یک نیمه پا به پای پرسپولیس فوتبال بازی کرده و می تونه یک نیمه دیگه هم این کارو ادامه بده.

* چون هر چقدر قطبی از مدافعان تخصصیش کم می کرد، امیر از عناصر هجومیش می کاست.

* چون هر برخوردی اتفاق می افتاد، بازیکنی که نقش زمین شده بود و بازی به خاطرش متوقف می شد پیراهن آبی تنش بود...

* چون روح تیمی از بین رفت؛ نمونه اش یدالله و آرش که بعد از دریبل یار مستقیم به تنها چیزی که فکر می کردند زدن گل توسط خودشون بود و لاغیر.

* چون دوام آوردن در مقابل حملات تیمی با مختصات پرسپولیس به مدت یک نیمه کامل تقریباً غیر ممکن بود.

j.klinsmann
03-10-2008, 22:52
مثله این که دوست عزیزمون اقایamir tifosi یه بازی دیگه ای رو نگاه کرده... استقلال نیمه اول باید 4 تا میزد...1 پنالتی هم گرفته نشد...منطقی باش پسر

Death Angel
03-10-2008, 23:00
اره بابا استقلال باید 4 1 میبرد برهانی سه تا رو نزد.پنالتی مون رو هم که نگرفتن.تعویض های امیر چقدر بد بود

Seyed
04-10-2008, 00:23
این اصل در فوتبال ثابت شده و تمام تیمایی که جلو تیم ما بازی می کنند این اصل یادشون میره که هر کی گل نزنه و دفاع کنه گل می خوره اون از پارسال که شپاهان چون دید با 1-1 قهرمان میشه از دقیقه 60 با 10 نفر دفاع کرد و بعد 36 دقیقه گل خورد اینم از استقلال که فکر کرد میشه 45 دقیقه با دفاع جلوی پرسپولیس با اون همه مهاجم و ستاره دووم بیاره فوتبال یازی هست که تو 3 دقیقه برنده با بازنده عوض میشه اونقت چطور قلعه نوعی این تفکر دفاعی رو می خواست 45 دقیقه انجام بده و بازیو ببره ؟ :117:

در ضمن اون دوستی هم که فرمودند که بازیو ندیدید اگر نیمه اول استقلال موقعیت زیادی داشت ما هم پا به پای اون موقعیت داشتیم اگر قرار بود موقعیت ها گل بشه ما نیمه اول 4-1 نمی باختیم بلکه 5-4 می بردیم نیمه دوم هم که قربونش برم که 6-2 باید می بردیم پس انصاف رو شما باید داشته باشید نه ما

hamed s.s topiran
04-10-2008, 00:41
کلا بازی خوبی بود و هر دو تیم موقعیت صد در صد داشتندمخصوصا نیمه اول. پرسپولیسی ها باید خدا رو بخاطر وجود کریمی شکر کنند چون یک تنه تو پرسپولیس بازی کرد وگرنه پرسپولیس میباخت. اگر پرسپولیس هم از استقلال جلو می افتاد از همین تاکتیک استفاده میکرد ولی خوشحالم که بازم قلعه نویی تو دربی نباخت.امان ازاین برهانی

j.klinsmann
04-10-2008, 02:07
پرسپولیسی ها از کدام برتری سخن میگویند؟؟ استقلال 6 موقعیت 100% داشت...یه مقدار منطقی باشید تو رو خدا

Sr.OmiD
04-10-2008, 04:03
من هیچ چیزی نمیگم تا خود دوستان پرسپولیسی بفهمن دارن حرف مجانی میزنن
اگه این برهانی کمی دقت میکرد بدون شک بازی 3-1 به نفع استقلال میشد

elder
04-10-2008, 06:24
بازی به دلایلی باید با نتیجه یک بر یک تمام میشد و قلعه نویی تعویضی رو انجام داد که

خودش و طرفداران استقلال به هیچ وجه راضی نبودن تعویض سیاوش اکبرپور موجب تعجب

همگان شد حتی طرفداران پیروزی..... وا این حرکت بوی تبانی میداد..................

من به صراحت بیان میکنم که ارش برهانی و هاشم بیک زاده از عمد توپ رو به بیرون زدنند

اگر دقت میکردید میدید که هیچ افسوسی بعد از زدن ضربه های اشتباه در چهره بازیکنان

هم استقلال هم پیروزی نبود...آن افسوسی که جلوی راه آهن و پگاه از خود نشان دادند.

نگرفتن پنالتی هم از این باب بود = 1- بازی جنجال کمتری داشته باشه.

2- گل نکردن پنالتی خیلی سخته و اصلا معلوم نمیکنه که گل میشه یا نه.

.................................................. ................................................

و نکته دیگر که به نظرم رسید =

در بیشتر محافل ورزشی و در همه برنامه های ورزشی - فوتبالی ، به خصوص برنامه

بی سود و بی کیفیت نود همواره عنوان شده که سیاوش اکبرپور بازیکن بی اخلاق و

جنجالی هست ... اما بر این عراجیف در زمان آن تعویض عجیب حکم باطل خورده

شد این بازیکن هیچ حرکت ناشایستی انجام نداد و در هنگام بازی نیز جوانمردانه و بسیار

خوب بازی کرد و این در حالی است که بازیکنانی از تیم پرسپولیس چون نیکبخت در هنگام

تعویض به مربی خود پرخاش گری کردنند و در بازی پرتنش ظاهر شدند...

واعظی و نوری نیز حرکات بسیار نا پسندی از خود بروز دانند که این حرکات از فوتبالی که

افشین قطبی از آن نام می برد بسیار دور است.

popcorn
04-10-2008, 12:08
:7:
[Only registered and activated users can see links] :evilgrin:عليرضا نيكبخت هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ديگر استقلال را دوست ندارم و از پيراهن اين تيم متنفرم. وى در پاسخ به اين سوال كه دليل ناراحتى او پس از تعويض توسط افشين قطبى چه بود، اظهار داشت: من فقط از اينكه تيمم عقب بود ناراحت بودم و نمى توانستم بعد از تعويض لبخند بزنم. وى ادامه داد: به من حق بدهيد كه وقتى تيمم عقب است در هنگام بيرون آمدن از زمين بغضى كه در گلويم هست خالى كنم. نيكبخت اظهار داشت: در آن لحظه نمى توانستم سكوت هواداران را ببينم و لبخند زنان زمين را ترك كنم. فكر كردم اگر درون زمين باشم، مى توانم كمك بيشترى به تيم كنم. وى خاطرنشان كرد: نمى دانم چرا بين اين همه بازيكن آقايان روى من مانور مى كنند و حتى وقتى روى نيمكت رفتم اين مسائل را رها نكردند. اين بازيكن عنوان كرد: شرايط ما خيلى بهتر از استقلال بود، بايد با گل بيشترى آنها را مى برديم. فكر مى كنم در هر ۲ نيمه پرسپوليس تيم برتر ميدان بود. نيكبخت در واكنش به توهين هواداران استقلال به وى و خانواده اش گفت: از دقيقه يك تا ۹۰ به من و خانواده ام فحاشى كردند آنها كه دم از منشور اخلاقى مى زنند كجايند كه به داد من برسند؟ آيا هواداران پرسپوليس يكى از بازيكنان استقلال را اينگونه مورد بى احترامى قرار دادند؟ اين بازيكن در پايان خاطرنشان كرد: واقعاً شرمنده خودم هستم كه ۷ سال از عمرم را براى استقلال بازى كردم ديگر اين تيم را دوست ندارم و از پيراهن آبى متنفرم. اين را از صميم قلب مى گويم تا آنهايى كه به من بى احترامى كردند، بشنوند

Alireza59sg
04-10-2008, 12:34

هم استقلال موقعیت داشت هم پرسپولیس ولی وقتی یک تیم موقعیت هاش گل نمیشه ناشی از بی دقتی مهاجماشه یا بازیکن روبرو خیلی خوب بوده مثل یک یا دو صحنه که واعضی خوب بود ولی وقتی توپ به تیرک میخوره یعنی تیم حریف شانس آورده که توپ تو گل نرفته

Moein-Chelsea
04-10-2008, 12:53
پرسپولیس یک سرو گردن از استقلال بالاتر بود

آخر فصل معلوم میشه استقلال اول هست یا پرسپولیس

من هیچ چیزی نمیگم تا خود دوستان پرسپولیسی بفهمن دارن حرف مجانی میزنن

فکر میکنم کمی باید انصاف داشت

استقلال نیمه دوم دست به ضد فوتبال زد

popcorn
04-10-2008, 12:57
استقلال مشکل مهاجم داره.اگر این مشکلو برطرف نکنه نمیتونه موفق بشه.دفاع خوب همیشه جواب گو نیست:evilgrin:

Abidelan
04-10-2008, 13:42
برین خدا رو شکر کنین که از پسران ابی تونستید یه امتیاز بگیرید . و الا تا دقیقه 88 دستتون رو به خدا بود که بازی مساوی بشه

Kaiser
04-10-2008, 13:50
ای بابا اگه بجای کوشکی 1 بازیکن میامد که به برهانی کمک میکرد اوضاع استقلال این نبود.اخه امیرابادی میاد که چکار کنه؟باید مجیدی میامد

Ronaldinho80
04-10-2008, 14:39
مثل فصل قبل استقلال بعد از زدن گل بی جهت کشید عقب تا پیروزی بدون تاکتیک بتونه گل بزنه که قطبی هم حالا بگه ما از استقلال برتر بودیم
خودمان کردیم که لعنت بر خودمان باد !

arash p mbz bmw
04-10-2008, 16:49
مثل فصل قبل استقلال بعد از زدن گل بی جهت کشید عقب تا پیروزی بدون تاکتیک بتونه گل بزنه که قطبی هم حالا بگه ما از استقلال برتر بودیم
خودمان کردیم که لعنت بر خودمان باد !
عزيزم حق بده بازي به اون حساسي نميتونس امير خان دفاع بكشه بيرون مهاجم ببره تو كه...!!:قلیون:

pers20
04-10-2008, 17:01
موقعیت گل 7-6 به نفع پرسپولیس
درصد مالکیت توپ 61% به 39 % بازم به نفع پرسپولیس پس لطف ساکت چون همه چیز حکم از ضعیف بودن استقلال جلوی پرسپولیس میده!!!

lordcrazy
04-10-2008, 19:41
100% حق استقلال برد بود نه مساوی اون داور پنالتی 100% گل رو نگرف....
و استقلال هم اگه از موقیتاش استفاده میکرد الان این نبود...

Death Angel
04-10-2008, 20:02
موقعیت گل 7-6 به نفع پرسپولیس
درصد مالکیت توپ 61% به 39 % بازم به نفع پرسپولیس همه چیز حکم از ضعیف بودن استقلال جلوی پرسپولیس میده!!!
ببین برادر موقعیت گل داریم تا موقعیت گل یکی مثل برهانی تک به تک رو از دست میده یکی مثل کریم باقری از وسط زمین ول میده توپ میخوره به تیرک این دوتا از زمین تا زیر زمین فرقشه

pers20
04-10-2008, 21:25
ببین برادر موقعیت گل داریم تا موقعیت گل یکی مثل برهانی تک به تک رو از دست میده یکی مثل کریم باقری از وسط زمین ول میده توپ میخوره به تیرک این دوتا از زمین تا زیر زمین فرقشه

یه جوری میگی تک به تک انگار هر 6تا موقعیت استقلال تک به تک بود اون موقعیت توره نیمه اول تک به تک نبود؟ یا اونجا که کریمی همه بازیکنای اس اس رو به صورت تحقیر آمیزی دریبل زد اون تک به تک نبود 2تا توپ خورده به تیرتون

ruhi
05-10-2008, 00:31
ssسرورته

اگه امکان داره ........
برو بچ پایه کار قرمز(همه قویترا :1:)...........
یه زحمتی بکشن ...........
آمار صندلی های شکسته رو ...........
بگیرن ........
آخه قرار اونم در100 بندی بشه .............
ssسرورته

Sr.OmiD
07-10-2008, 00:57
دوستان استقلالی شما چرا با این پرسپولیسی ها کل کل میکنید
2 تک به تک ما +1 پنالتی استقلال رو خوردن نوش جونشون
تازه واعضی رو هم باید اخراج میشد
بزار این پنالتی های استقلال رو بخورن
از گلوشون نره پایین
این بازی باید 3 - 1 به نفع استقلال میشد
حالا دیگه گذشته
بازی با مقاومت رو بچسبید
میخوایم بزنیم مقاومت رو بترکونیم
عشق است استقلال تهران

من خوشحالم یه توپ بیشتر به صورت کامل از دفاع اسقلال رد نشد
ولی از دفاع پرسپولیس 6 موقیت کامل رد شد

j.klinsmann
07-10-2008, 01:17
در برنامه 90 مشخص شد 1 پنالتی استقلال گرفته نشد و 1 افساید بی مورد علیه استقلال...در ضمن خود کریم هم گفت هیچ اتفاقی نیفتاد... خوشحالم که گل ارش هم سالم بود تا بعضی اقایان تو این سایت ضایع شوند

ruhi
07-10-2008, 01:21
ssسرورته
مجری 90 (فردوسی پور): آقا کریم پنالتی بود .........
میهمان 90 (کریم باقری): نه .........
مجری 90 (فردوسی پور): هیچ کدومش .........
میهمان 90 (کریم باقری): نه ...........
داور 90 (غیاثی) : پنالتی بود چون تکل زد .............
مجری 90 (فردوسی پور): بازیکن که نمیتو نه تکل نزنه ...........
داور 90 (غیاثی) : البته از 11تیر گفتن تکل نزنید ولی متاسفانه هنوز به داورای ما ابلاغ نشده .....
ارتباط تلفنی .........
مجری 90 (فردوسی پور): آقای عنایت پنالتی بود .........
اتباط تلفنی(عنایت): نه ...........
آخه یکی نیست بگه داورای ما توجیح نبودن چه ربطی داره به داور خارجی ...........
همین کارارو میکنن که یه سری ............
به گل میگن آفساید .............
ssسرورته

ruhi
07-10-2008, 01:28
خوشحالم که گل ارش هم سالم بود تا بعضی اقایان تو این سایت ضایع شوند
ssسرورته
کجای کاری داداش ............
این قضیه رو بزرگ کردن .............
تا دست خالی نباشن ...........

ssسرورته

ruhi
07-10-2008, 01:51
ssسرورته
آقا من هر چی فکر میکنم ............
میبینم اینا(بروبچ قرمز) ...........
تقصیر خودشون نیست ............
وقتی علی نیکبخت اینقدرعقده کرده .............
که بعد تعویض ............
با چند تا فحش آبدار ............
از خجالت مربی گرفته تا ............
در می آید ...........
از دیگران توقعی نمیره ............
اینا فقط با درصداشونه %%%%%%%%
که زندن ...........
عقده کردن شاخ و دم نداره که ............
ssسرورته

ruhi
07-10-2008, 02:17
SSسرورته
به عشق استقلال اینم یه ...........
بهتر خودتون ببینید ............
توجه دارید تا حالا هیچ جا نمونشو ندید ............
SSسرورته

Sr.OmiD
07-10-2008, 02:49
حال کردم برنامه 90 هم هیچ سودی برای اون دسته پرسپولیسی هایی که خیلی حرف میزدن نداشت
تازه 1 پنالتی هم به نفع استقلال شد

amin 20
07-10-2008, 18:06
تبریک به همه استقلالی های گل تیم شا غلامم 5 تا یی کردیم (البته من غلام پیروانی رو خیلی دو ست دارم دلم واسش سوخت تیمش 5 تا گل خورد ) امروزم خیلی بهتر بودیم ولی تو دفاع یه خورده مشکل داشتیم ایشالا دفاعم کم کم درست می شه و به امید قهرمانی استقلال.

sepahan_zard
07-10-2008, 18:48
بازي خوب و جالبي بود .. به همه هواداران استقلال تبريك ميگم كه تيمشون از حاشيه در اومده و داره خوب بازي ميكنه

ss_ss gahreman
07-10-2008, 19:28
تبریییییییییییییک ایولا از الان میگم استقلال گل بزن تو قهرمانی

hamed s.s topiran
07-10-2008, 20:08
تبریک به همه ی استقلالی ها
درسته دفاع نیمه ی اول اشتباه داشت ولی برد با این نتیجه بعد از دربی عالی بود

بچه ها متشکریم

Saeed
07-10-2008, 21:05
آقا من خیلی با بازی این فابیو جانواریو دارم حال میکنم. اگه به بازی اش دقت کنید واقعا فوق العاده بازی میکنه. امروز سیاوش هم عالی بازی کرد و فکر کنم بهترین بازیکن میدان بود. جباری هم اصلا خوب بازی نکرد و نشون داد که خیلی افت کرده.

shenagaremaher
07-10-2008, 21:07
اقا منم این برد واقعا شیرین را تبریک میگم اما باید این دفاع درست بسه یعنی درستها تو بازی با پرسپولیس قشنگ دیدیم مشکلی نداره اما باید وقتی تیم تو حملست یه نفر باشه که تیمو قشنگ جمع کن و هوا کار را داشته باشه
فقط خسرو حیدری و مجتبی جباری

ruhi
08-10-2008, 00:04
ssسرورته
تبریک ........
تبریک .........
چرا 2 تا .........
یکیش به خاطربرد طوفانی ss ...........
دومیش به خاطر برد تیم ملی فوتسال ..........
ssسرورته

Sr.OmiD
08-10-2008, 00:22
من با این بازی استقلال حال میکنم
داره همین جوری تیمها رو درو میکنه
تا 2 سال پیش باید میگفتیم ...ويرايش شد.. درمورد تيمهاى ديگر درست صحبت كنيد
از امسال باید بگیم آرش ......
عشق است استقلال تهران