توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |><|بحث و تبادل نظر در مورد بازی های استقلال در فصل 88-87|><|
alireza77777m
01-03-2009, 20:15
به نظر من داوري اين بازي در حد صفر بود.جهانبازي داوري بدش رو در چند بازي ديگه از جمله مس نشان داده بود.بچه ها خيلي بد شانس بودند.و يه دونه توپ اومد كه اونم رفت تو گلمون.:13::53:
قلعه نویی تو مصاحبه بعد از بازی گفت جانواریو میتونست بیست دقیقه بازی کنه ولی گذاشتیم برای بازی ذوب آهن
خدا اجرت بده زودتر می گفتی تیم انصافا یه جان واریو کم داره به خدا اگه بود پیکانم از پیش رو برمی داشتیم البته پیکانم تیم قابل احترامی هست ولی برد توی این بازی دور از دسترس نبود
یه نکته هم درباره این جانب داور اینه که دو تا بازی رو برای استقلال سنگ تموم گذاشته یکی فولاد یکی هم همین بازی
اشتباهات داوري داره تيم رو به بحران ميبره
اشتباهات داوري داره تيم رو به بحران ميبره
داوری واقعا افتضاح بود. بابا تا کی میخوان اینطوری ادامه بدن.
هفته قبل هم یه دردسر برا صبا درست کردن این هم از این هفتشون.
به نظر من اگه یکی دوتاشونوبا محرومیتهای سنگین جریمه نکنن اینا درست بشو نیستن.
و چون تا حدی هم فدراسیون اهمیتی نمیده به این داوریا مشکوک میشیم که نکنه یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست.
به هر حال امیدوارم که این اشتباهات عمدی نباشه.
امیدوارم بازی با ذوب یا مساوی بشه یا ببریم.راستی کسی به بازی رینالدو دقت کرد؟چیز خاصی نشون داد؟
علاوه بر نبودن جان واریو توی چند بازی اخیر، چیزی که به شدت آزار دهنده اس عدم تعادل تیم در کناره های زمینه. هر چقدر سمت راست زمین با بودن خسرو حیدری عالیه، سمت چپ فاجعه محسوب میشه. چیزی که جلوی پیکان کاملاً مشهود بود. خسرو سمت راست زمین هر وقت اراده کرد پا به توپ شد، خطا گرفت، سانتر کرد. ولی سمت چپ زمین انگار نه انگار. مطمئناً کادر فنی ذوب آهن با دیدن بازی های اخیر استقلال ( مخصوصاً این بازی آخر ) برنامه ویژه ای برای خسرو در نظر خواهند گرفت و با توجه به اینکه تقریباً اکثر حملات استقلال محدود به سانترهای حیدری میشه، اگر موفق به مهار خسرو بشن کار برامون سخت میشه.
امیدوارم جلوی ذوب آهن، تیم از این حالت تک بعدی خارج بشه و با بازگشت جان واریو و تدابیر امیر کمی هم به عمق و سمت چپ توجه نشون داده بشه.
alireza77777m
05-03-2009, 00:33
بازي قشنگي ميشه و فكر ميكنم با اين روحيه ي بالاي بچه ها بتونيم 2 هيچ بازي رو ببريم.
اميدوارم مصدوميت طالب لو جدي نباشه و بتونه در تركيب اصلي قرار بگيره.:41::13:
علاوه بر نبودن جان واریو توی چند بازی اخیر، چیزی که به شدت آزار دهنده اس عدم تعادل تیم در کناره های زمینه. هر چقدر سمت راست زمین با بودن خسرو حیدری عالیه، سمت چپ فاجعه محسوب میشه. چیزی که جلوی پیکان کاملاً مشهود بود. خسرو سمت راست زمین هر وقت اراده کرد پا به توپ شد، خطا گرفت، سانتر کرد. ولی سمت چپ زمین انگار نه انگار. مطمئناً کادر فنی ذوب آهن با دیدن بازی های اخیر استقلال ( مخصوصاً این بازی آخر ) برنامه ویژه ای برای خسرو در نظر خواهند گرفت و با توجه به اینکه تقریباً اکثر حملات استقلال محدود به سانترهای حیدری میشه، اگر موفق به مهار خسرو بشن کار برامون سخت میشه.
امیدوارم جلوی ذوب آهن، تیم از این حالت تک بعدی خارج بشه و با بازگشت جان واریو و تدابیر امیر کمی هم به عمق و سمت چپ توجه نشون داده بشه.
100% با شما موافقم آقا مهدي, فكر كنم اگه محسن يوسفي رو داشتيم واسه سمت چپ خيلي خوب ميشد. البته محسن يوسفي آماده و سرحال..................تقريبا بالانس ميشديم!
MasihArsenaL
05-03-2009, 16:25
"وقتي رحمان رضايي نود دقيقه بازي مي كند"
محصول سال2008
كارگردان:برانكو ايوانكوويچ
"وقتي رسول خطيبي 120دقيقه بازي مي كند"
محصول سال2007
كارگردان:امير قلعه نوعي
"وقتي سياوش اكبرپور به تيم ملي دعوت مي شود"
محصول سال2008
كارگردان:علي دايي
"وقتي علي عسگر نود دقيقه بازي مي كند"
محصول سال2009
كارگردان:نلو وينگادا
اگه استرس حاشیه های این چند بازی روی بچه ها نبود فکرشون تو این بازی یک مقدار راحت تر بود میتونستیم ببریم ترس از دست دادن صدر باعث شد یک ربع اول رو فقط دفاع کنند اشتباه دفاع هم که 4 نفر با دروازه بان اسکورت کردند کاسترو گل بزنه ولی روی هم رفته با اینکه اس اس ده نفره شد یک امتیاز هم تو اصفهان تو این شرایط کار رو راه میندازه به امید قهرمانی
جشن قهرمانی رو به تاخیر انداختیم ... مطمئنان ذوب آهن تو این 4تا بازی باقی مونده بیشتر از ما امتیاز از دست میده ..:flowerysmile:
Hadi2345
05-03-2009, 18:05
2 موقعیت گل ذوب آهن نشون میده که هیچ حرفی برای گفتن نداشتن !! 127fs3556139
حتی بعد از اخراج پیروز هم این استقلال بود که سوار بازی بود .
من کل بازی رو ضبط کردم . هند پیروز کارت نداشت ، چون اصلا حواسش نبود و توپ به دستش خورد . بازیکن خاطی ذوب آهن هم باید اخراج میشد چون آرش تک به تک میشد .
به هر حال من خیلی خوشحالم که بازیکنهای استقلال غیرتی بازی کردن . به امید خدا قهرمانی مال ماست ...
.::BIANCONERI::.
05-03-2009, 19:05
اصلا بازي خوب و قشنگي نبود
ذوب آهن بعد گلي كه خورد بر خلاف نيمه اول كه خيلي قشنگ پاس كاري ميكردند خيلي تو پاس كاري اشتباه كرد
وبازهم اشتباهات داوري
اگه اخراج مفت قرباني نبود و داور هم تو صحنه اي كه رو برهاني خطا شد قرمز ميداد 100 در صد برده بوديم چون بعد اخراج تيم كاملا دفاعي شد
نشد ذوب اهن روببریم ولی اگر معقول باشیم 10 نفره تو اصفهان مساوی هم برد بود فکر میکنم ذوب آهنیها از رقابت دیگه مایوس بشن اگر چه در ظاهر اعتراف نکنند چون امیدشون به بازی رودر رو بود
مثل اینکه اشنباهات داوری به ضرر استقلال تمومی نداره:53:
نصیرزاده تو اخبار ورزشی گفت اخراج پیروز اشتباه بود وصلصالی هم باید اخراج میشد(پنالتی هم درست بود)
ولی در کل یک امتیازم بد نیست خوبیش اینه که از 4 تا بازیه بعد 3 تاش مشترکه وبازی اخر ما با پیامه که تا اون موقع سقوطش مشخص شده:30upn9j:
روی گل اولم طالبلو مقصر بود وتو خروجش اشتباه کرد و بیک زاذه هم معلوم نبود با کی یارگیری کرده بود.حسن کاظمی هم خیلی بد بازی کرد(اصلا معلوم نیست چه بلایی سرش اومده بعد بازی با کره:-?) خوبهای امروزم جباری و جانواریو بودن
ولی با این وضع دفاع کار خیلی سختی تو اسیا داریم:6:
به نظر منم طالب لو اصلا در حد و اندازه های خودش روی صحنه گل نبود...
اومد نه توپ رو گرفت نه دروازه رو...
بیگ زاده احمق ترین بازیکن استقلال حتی از امیر آبادی هم بدتره...
کسی تو بازی دید یه دونه پاس سالم بده؟ یا یه بار توپ میاد دستش اونو به یار حریف پاس نده؟ یاه یه دونه استارت خوب یا هر کاز مثبتی بکنه؟
جباری خیلی خیلی افت کرده.
جانواریو عالی بود نسبت به بقیه.
اشتباهات داوری هم واضح بود. (زد آرش رو کشت فقط یه زرد داد - اونوقت از فاصله 1متری توپ به دست قربانی خورد اخراج کرد)
سیاوش هم دونده بود مخصوصا اونجایی که قربانی اخراج شد و مجیدی هم رفته بود بیرون.
ولی مساوی خوب بود ایشالا قهرمان میشیم :d0s69thbefhifftitrz
hamed s.s topiran
05-03-2009, 20:27
سه چهار تا بازیه پانزده دقیقه اول تیم بازی رو وا داده تو آسیا جبران کردن گل خورده خیلی سختتره قهرمانی دسته استقلاله به امید قهرمانی تو سه جام
بیگ زاده احمق ترین بازیکن استقلال حتی از امیر آبادی هم بدتره...
کسی تو بازی دید یه دونه پاس سالم بده؟ یا یه بار توپ میاد دستش اونو به یار حریف پاس نده؟ یاه یه دونه استارت خوب یا هر کاز مثبتی بکنه؟
جباری خیلی خیلی افت کرده.
جانواریو عالی بود نسبت به بقیه.
اشتباهات داوری هم واضح بود. (زد آرش رو کشت فقط یه زرد داد - اونوقت از فاصله 1متری توپ به دست قربانی خورد اخراج کرد)
سیاوش هم دونده بود مخصوصا اونجایی که قربانی اخراج شد و مجیدی هم رفته بود بیرون.
ولی مساوی خوب بود ایشالا قهرمان میشیم :d0s69thbefhifftitrz
دنی جون قلعه نویی ام تقصیری نداره چپ استقلال تعطیله یکی از یکی ........(تو جا خالی هرچی دوست داری بزار:34:)چی میشد یکی مثل سانتون اونجا داشتیم:D
ولی تو این موندم این رینالدو رو برا چی خریده امروز تو 18 هم نبود مثل اینکه اینم جنس بنجله127fs3556139
alireza77777m
05-03-2009, 21:07
تو رو خدا بي انصافي نكنيد،طالب لو اين فصل براي ما اين همه خوب بود،بعد هم پارك جي سونگ هم ديدين به دروازبان اول تيم ملي(رحمتي:-&)چه گلي زد،پس توقع نداشته باشين كه طالب لو اون ضربه رو مي گرفت.اميدوارم قدر اسطوره هاي استقلال
از جمله:طالبلو،جانواريو،قربا ي،جباري،مجيدي و... رو بدونيم و پيشاپيش هم قهرماني تيممون رو(استقلال:heartsmile::41:)در فصل 88-87 رو به شما هواداران عزيز
تبريك ميگم.:13::*:84:*:
بازی نفس گیری بود به خصوص که کاپیتان پیروز هم اخراج شد ولی جان واریو و جباری نوید روزهای اوجشون رو می دادن آرش آقای گل هم باید یکم زودتر میومد ولی به هر حال خواست امیرخان هست و تصمیم گیری هم تو اون لحظه دست ایشونه
با این روند که ذوب باید توی روز مرگ و زندگی پیام و برق باهاشون بازی کنه امید اول قهرمانی همچنان استقلال هست البته حساس ترین بازی فصل رو با فولاد داریم با سایپا که تو خونه هست و 100 هزار نفر هم رو شاخشه ولی باید منتظر موند تا یک ماه دیگه فعلا آسیا مهمتره
Mahdi_Hn
05-03-2009, 21:58
فکر نمیکنم اون صحنه پنالتی بود چون اول مجیدی ضربه سر رو زد که رسید به یار ذوب آهن بعد هم دست اندوی یه تماس کوچیک(!) با مجیدی داشت
به نظر من اصلاً پنالتی نبود .اندوی اول توپو زد و دور کرد مجیدی هم با اون سنش خجالت نکشید اینطور خودشو زد زمین ترسید که پنالتی براشون گرفته نشه و بازی رو مساوی نکنند .
به نظر من اصلاً پنالتی نبود .اندوی اول توپو زد و دور کرد مجیدی هم با اون سنش خجالت نکشید اینطور خودشو زد زمین ترسید که پنالتی براشون گرفته نشه و بازی رو مساوی نکنند .
دوست عزیز دوربین کنار نشون داد اول اندوی با زانوی راست گذاشت تو کمر مجیدی بعد توپو زد نصیرزاده که گفت پنالتی بود
.::BIANCONERI::.
06-03-2009, 00:39
كجاش پناتي بود من تو ورزشگاه بودم
شايد آفسايد هم بود البته از پشت دروازه ديدم اين يكي را شك دارم ولي پناتي نبود
LOTAR MATEUS
06-03-2009, 01:01
كجاش پناتي بود من تو ورزشگاه بودم
شايد آفسايد هم بود البته از پشت دروازه ديدم اين يكي را شك دارم ولي پناتي نبود
پنالتی 100% بود..در ضمن صلصالی باید اخراج میشد وپیروز نباید اخراج میشد....شما بهتره در مورد تیم خودت صحبت کنی...
ss_ss gahreman
06-03-2009, 01:26
نمیدونم اینا کین میان واسه ما نظر میدن اخه کی گفته شما ها بیاید تو تایپیک استقلال نظر بدید
اولا پتالتی10000%بود
دوماداوری افتض بود
سوما صلصالی باید اخراج نشد
چهارما پیروز خیلی معصوم اخراج شد
بازی خیلی حساسی بود واقعا نیمه اول خوب بازی نکردیم ولی بجاش نیمه دوم عالی بودیم
ذوب باید خداشو شکر کنه پیروز اخراج شد وکرنه 100%میبردیم
بابااااااااااااا این بیک زاده کفر منو دراورده اه ه ه ه ه ه ه
عجب بدبختی گیر کردیما
Rahavard
07-03-2009, 11:28
در کل با این مساوی کار به بازیهای اخر لیگ کشیده میشه تا قهرمان معلوم بشه
HaMeD BaXfOOt
07-03-2009, 11:31
این مساوی بیشتر به نفع ما شد
Mahdi_Hn
07-03-2009, 11:54
دوست عزیز دوربین کنار نشون داد اول اندوی با زانوی راست گذاشت تو کمر مجیدی بعد توپو زد نصیرزاده که گفت پنالتی بود
البته اگه از حق نگذریم مجیدی کاملا تو آفساید بود
danger barca
07-03-2009, 15:53
بازیه سختی بود ولی اگه 10 نفره نمیشدیم بازیو میبردیم ......اشتباهات داوری که داره حال بهم زن میشه من موندم چرا اون بازیکن که رو آرش خطا کرد اخراج نشد.....جانواریو خوب بود بعد از مصدومیتش .......متاسفانه سمت چپ تیم می لنگه باید یه فکری کرد ......ایشالا بازیای بعدیو میبریم و قهرمانی ......
این صحنه پنالتی را هیچکس ندید ( استقلال - ذوب آهن ) Video
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
شما می توانید در همین لحظه از لینک زیر فیلم صحنه مشکوک به پنالتی روی فرهاد مجیدی در دقیقه 43 مسابقه با ذوب آهن را که به دلیل جا ماندن دوربین شبکه سوم پخش نشد را مشاهده نمایید.
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])
zshare ([Only registered and activated users can see links])
کسی در رابطه با اختلافات اخیر جباری و قاعه نوعی و مصاحبه جباری خبری داره اگه دارین بذارین ببینیم قضیه چیه.
البته اگه از حق نگذریم مجیدی کاملا تو آفساید بود
دیشب برای بار چندم صحنه رو دیدم قشنگ روی یه خط بودن:winksmiley02:
هوشنگ نصيرزاده، كارشناس داورى كشورمان پس از پايان ديدار حساس ذوب و استقلال در مورد تصميمات تيم داورى گفت: «كار خوب داور بازى روى گل به ثمر رسيده ذوب بسيار موثر بود چرا كه اين گل به هيچ عنوان آفسايد نبود، در ادامه فرار مجيدى از پشت مدافعان با تصميم صحيح كمك داور آفسايد اعلام نشد و خطاى عيسى اندوى روى مهاجم استقلال هم به طور حتم پنالتى بود همچنين در دقيقه ۷۳ به دليل خطاى هند يك كارت زرد به قربانى نشان داده شد كه به هيچ عنوان تصميم داور در اين صحنه صحيح نبود، همچنين ديگر تصميم اشتباه تركى در دقيقه ۸۲ و صحنه اى كه صلصالى روى برهانى خطا انجام داد صورت گرفت، در اين صحنه تركى به جاى كارت زرد بايد صلصالى را با كارت قرمز جريمه مى كرد.»
.................................................. ....
درباره جباری و قلعه نویی مصاحبه رو ندارم ولی جباری گفته بود که قلعه نویی نباید بعد از دربی اون حرف ها رو میزد ونباید تو رختکن اون کا رو میکرد
من الان حدودا 3 ساله تو ایران طرفدار تیمی نیستم البته قبل از اون طرفدار دواتیشه استقلال بودم ولی الان واقعا استقلال تنها تیمیه که شایسته قهرمانی در لیگ ایران هست و مطمئنا قهرمان میشه در جام باشگاههای اسیا هم که استقلال شانسش بیشتر تیمای دیگه ایران هست در مورد بازی با ذوب اهن بهترین نتیجه همین تساوی بود
من الان حدودا 3 ساله تو ایران طرفدار تیمی نیستم البته قبل از اون طرفدار دواتیشه استقلال بودم ولی الان واقعا استقلال تنها تیمیه که شایسته قهرمانی در لیگ ایران هست و مطمئنا قهرمان میشه در جام باشگاههای اسیا هم که استقلال شانسش بیشتر تیمای دیگه ایران هست در مورد بازی با ذوب اهن بهترین نتیجه همین تساوی بود
دوست عزیز شما هنوز هم طرفدار دو آتیشه استقلال هستی عشق به اس اسه که باعث شده بیای اینجا پست بزنی اونهم با رنگ آبی یک مقداری کمرنگ شدی:D ولی هنوز آبی هستی پس باخودت نجنگ اینجا هم بیشتر سر بزن خوشحال میشیم:wavesmile:
دوست عزیز شما هنوز هم طرفدار دو آتیشه استقلال هستی عشق به اس اسه که باعث شده بیای اینجا پست بزنی اونهم با رنگ آبی یک مقداری کمرنگ شدی:D ولی هنوز آبی هستی پس باخودت نجنگ اینجا هم بیشتر سر بزن خوشحال میشیم:wavesmile:
لطف داری درسته گفتم دیگه لیگ ایران نگاه نمیکنم ولی تو ایران فقط طرفدار استقلال هستم و انشاالله بیشتر سر میزنم(اینم پررنگش:D)
danger barca
09-03-2009, 19:45
سلام دوستان.....ایشالا تو عربستان حداقل امتیازو بگیریم .....بازی فوق العاده سختیه ولی تیم عالی داریم......خیلی به تیم اطمینان دارم یه سرمربی که تجربه مربی گری آسیایی رو داره البته تو سطح ملی و یه تیم که هر نقطش نقطه قوت تیمه ....ولی اوناهم خیلی خوبن...ولی ما قهرمانیم...WE ARE THE CHAMPIONS:13::*:84:*:
دوستان استقلالی
برای قرار دادن اخبار تیم در لیگ قهرمانان آسیا و همین طور بحث در مورد دیدارهای استقلال در تورنمنت فوق، به بخش لیگ قهرمانان آسیا و این تاپیک ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه کنید.
ممنون.
SSMAJIDI
31-03-2009, 12:03
ترکیب به نظر من اینه:
وحید طالب لو+پژمان منتظری+بیژن کوشکی+هادی شکوری+حسین کاظمی+امید روانخواه(رینالنو)+فابیو جانواریو+مهدی امیر آبادی+آرش برهانی+فرهاد مجیدی(علیرضا عباسفرد)
ما 4 تا بازی دیگه داریم که همش حکم فینال رو داره و با توجه به اینکه هنوز 1 امتیاز بیشتر از ذوب آهن داریم سرنوشت قهرمانی دست خودمونه...یه تحلیل از 4 تا بازی دارم:
1.باز با ملوان
استادیوم آزادی و کلی تماشاگر..مطمئننا باید اس اس یه بازی خوب انجام بده و روی کاغذ 3 امتیاز این بازی مال ماست...نمیدونم چرا ناخودآگاه یاد اون فصلی که با امیر خان قهرمان لیگ شدیم میفتم و تقریبا در همچین شرایطی در ازادی باید با شموشک بازی میکردیم که اول بازی 1 گل خوردیم و خیلی حمله کردیم و در نهایت 1-1 شد و نزدیک بود قهرمانی بپره که خدا رو شکر ذوب آهن پاس رو 3-0 برد و اتفاقی نیافتاد...منظورم از ذکر این بازی اینه که امیدوارم با نبود پیروز خط دفاعی کمی هوشیار تر باشه چون به طور یقین ملوان توی این بازی میاد برای ضد حمله و میدونه اس اس از دقیقه 1 میخواد حمله کنه....این بازی خیلی حساسه و امیدوارم 3 امتیازش بره به حسابمون.
2.بازی با فولاد
تیم مجید جلالی تو اهواز به زیر 3 امتیاز راضی نیست به نظرم این بازی میتونه خیلی تعیین کننده باشه...تاکتیک مورد نظر هم باید مثل بازی برگشت با ابومسلم و برق باشه یعنی نیمه اول مدارا و سپس تو نیمه دوم زهر مون رو بریزیم...باز هم باید حواسمون جمع باشه گل اول رو نخوریم....چون این فصل هر وقت تو شهرستان گل اول رو خوردیم دیگه جمع کردن تیم خیلی سخت بوده و بهترین حالتش مساوی بوده
3.بازی با سایپا
این بازی به طور قطع با 100000 تماشاگر دیدن داره...خدا رو شکر سایپا اون تیم خطرناکی که اوایل مایلی کهن ساخته بود نیست و میشه این بازی رو برد....
4.بازی با پیام
برای این بازی 2 تا آرزو دارم:
1.قهرمانی مسجل شده باشه
2.اگه کار به هفته آخر رسید تکلیف پیام برای سقوط یا موندن مشخص شده باشه.
در غیر این صورت پیام فقط برای برد میاد و این بازی میتونه خیلی سخت باشه.
یادمون نره ذوب آهن هم 3 تا از بازیهاش با ما مشترکه...بازی با فولاد که خیلی سخته و البته 2 تا بازی سخت با برق و پیام دارن.
به امید قهرمانی استقلال
danger barca
03-04-2009, 18:50
تبریک تبریک.....یه بازی زیبا با سه گل دیدنی و قشنگ......همه به جز بیگ زاده خوب بودن......استقلال نشون داد که میتونه از بحران جلوگیری کنه و با این بازی یه قدم به جام نزدیکتر شدیم.....ایشالا تو لیگ قهرمانان هم با پیروزی مقابل ام صلال راهشو برای صعود هموار کنه.....آرش اقای گل.......گل اول واقعا هوش بالای آرشو نشون داد ....2تا گل تا رکورد.......ما قهرمانیم:13:
InTeR mIrIfIcA
03-04-2009, 19:08
واقعا بازي عالي بود و استقلال دوباره داره اوج ميگيره. اگه به چند بازي قبلي استقلال توجه كرده بودين داشت افت ميكرد كه قلعه نويي تيم رو از نظر روحي و رواني آماده كرد و الان دوباره شاهد استقلال سراسر هجومي هستيم و گلهاي با برنامه تيم واقعا تحسين برانگيز بود و روي هر گل واقعا كار شده بود و اميدوارم ادامه پيدا كنه اين روند خوب و شاهد قهرماني استقلال در ليگ و روحيه مضاعف براي ليگ قهرمانان آسيا.
Rahavard
03-04-2009, 19:12
البته جباري بازيكن خوبيه و بايد مسائل رو بين خودشون حل كنند--------------------------
30na_me30
03-04-2009, 19:15
با کنار گذاشتن جباری قاطعانه تیم رو جمع وجور کرد
بله . ولي با ايشون تيم يه چيز ديگس . كاش هر چه زودتر برگرده و دوباره بشن همون استقلال هميشگي . با اين برد ديگه عزمشون واسه ليگ اسيا هم جزم ميشه :32:
بهتر از کریمی که نیست از مونیخ برگشت پیش عربها اونها هم فرستادنش جای اولش تو پرسپولیس فقط چون جنبه نداشت تو تیم ملی لگد زد.... کلا ایرانیها جنبه بزرگی ندارند وگر نه الان به نظر متو دنیا میتونست آقایی کنه
MoHaMad.Divar
03-04-2009, 19:17
خدا میدونه حق و به کی بده.....
تبریک میگم...:13:
بخداااا من دارم دیوونه میشم منتظر بازی استقلال و ام صلال هستم که برم
تو اخبار دیدم فردا استقلال با 18 بازیکن به قطر میاد
خدا کنه پوووز عربهارو بزنیم. . .
ام صلال قوی هست یعنی تازگی بخاطر بازی لیگ باشگاه آسیا
چندتا بازیکن خریده خیلی تعریفشون هست
خدا کنه ببریم :smil4337dd8b9eb25:
فقط استقلال . . .
بله . ولي با ايشون تيم يه چيز ديگس . كاش هر چه زودتر برگرده و دوباره بشن همون استقلال هميشگي . با اين برد ديگه عزمشون واسه ليگ اسيا هم جزم ميشه :32:
به موقع سر تمرین نیومدن (فرق بین بازیکنها)این کار آخرش برای تعویض یعنی دستور به سر مربی(تعیین تکلیف) الن که میبینید اگه امیر بهش بازی نده ترانسفرش امسال کلا کنسل (به تیم خوب نمیتونه بره) باید تو ایران باشه حال استقلال پرسپولیسش فرق نداره یکسال از برنامه فوتبالیش عقب میفته این نظر منه
Rahavard
03-04-2009, 19:21
خوب جباري هم بازيكن خوبيه و نميشه ازش به راحتي گذشت حالا يه اشتباهي كرده نبايد بيشترش كرد --خيلي ميتونه به تيم كمك كنه-------------------------
خوب جباري هم بازيكن خوبيه و نميشه ازش به راحتي گذشت حالا يه اشتباهي كرده نبايد بيشترش كرد --خيلي ميتونه به تيم كمك كنه-------------------------
بهترین کمکش همین بود بیرون بشینه غیرت بقیه رو ببینه یاد بگیره
جای حرف زدن بازیکنه نه تا گل استقلال رو به پرسپولیس زد خودش رو تافته جدا بافته بدونه فکر کنه کارش رو کرده به امیر بگه تعویضم کن(حال ندارم)
بازی خیلی خوبی بود مخصوصا که گل های خیلی قشنگی داشت .گل اول رو آرش خیلی خوب زد اولش فکر کردم گل نمیشه .گل دوم و سوم هم که دو تا گل اروپایی بود .
تبریک به همه استقلالی ها
Rahavard
03-04-2009, 20:09
الان بازي بعدي استقلال كي هست بازي با فولاد رو ميگم اخه يه جا خوندم ليگ تا 6 ارديبهشت تمام ميشه--
واعظ آشتیانی :
مسائل ملی ربطی به باشگاه ندارد / استقلال کوچکترین لغزشی نخواهد داشت
مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان اینکه فدراسیون فوتبال نباید مسائل ملی را به باشگاه ها ربط دهد گفت: اگر اکبرپور در تیم ملی مرتکب اشتباهی شده است فدراسیون فوتبال نباید این مسئله را به باشگاه ربط دهد.
نیکبخت تخلف کرد 130 امتیاز منفی گرفت مگه از بازیهای پرسپولیس محروم شد که سیاوش رو از بازی تو استقلال محروم کنند
این تبعیض قائل شدن بین تیمهاست تو این فوتبال بی در و پیکر و بی صاحب ایران
سلام منم این برد شیرینو تبریک میگم بردی که اگه داور اجازه میداد میتونست پرگل تر بشه(پنالتی روی روانخواه و گل سالم فرهاد)
راستی به یه چیز دقت کردید حسین کاظمی و سیاوش اکثر کاشته های استقلال رو زدن فقط یکیش گل شده ولی جانواریو دو تا زده و جفتش گل شده
روانخواه و مجیدی و ارش هم امروز خوب کار کردن ولی این بیک زاده:-&
خدا کنه این اوج گیری استقلال با برد ام صلال کامل بشه:smil4337dd8b9eb25:
راستی خیابانی رو دیدید عزا گرفته بود رو گل سوم چند ثانیه طول کشید تا بگه توپ گل شد
سلام منم این برد شیرینو تبریک میگم بردی که اگه داور اجازه میداد میتونست پرگل تر بشه(پنالتی روی روانخواه و گل سالم فرهاد)
راستی به یه چیز دقت کردید حسین کاظمی و سیاوش اکثر کاشته های استقلال رو زدن فقط یکیش گل شده ولی جانواریو دو تا زده و جفتش گل شده
روانخواه و مجیدی و ارش هم امروز خوب کار کردن ولی این بیک زاده:-&
خدا کنه این اوج گیری استقلال با برد ام صلال کامل بشه:smil4337dd8b9eb25:
راستی خیابانی رو دیدید عزا گرفته بود رو گل سوم چند ثانیه طول کشید تا بگه توپ گل شد
رفیق خودش رو ضایع میکنه البته اون بیشتر از باخت پرسپولیس تحت تاثیر قرار گرفته بود:D
danger barca
04-04-2009, 14:08
من یه سوالی دارم ....ما گزارشگر استقلالی داریم؟؟؟؟؟این مرتیکه دیروز رو اعصاب من بود......تیم بی آزاره انزلی....تیمی که نتیجه براش اهمیتی نداره.....یه بازی آسون و سه امتیازه راحت برای استقلال ..........یادش رفته همین تیم پیروزیو 2-0 برد .......
یه چیزه دیگه چرا استقلالیا اینقدر کم میرن استادیوم.....:34:
من یه سوالی دارم ....ما گزارشگر استقلالی داریم؟؟؟؟؟این مرتیکه دیروز رو اعصاب من بود......تیم بی آزاره انزلی....تیمی که نتیجه براش اهمیتی نداره.....یه بازی آسون و سه امتیازه راحت برای استقلال ..........یادش رفته همین تیم پیروزیو 2-0 برد .......
گزارشگر استقلالی فکر نکنم داشته باشیم ولی فکر کنم یوسفی استقلالی باشه:33:
اره منم موندم چرا انقدر کم میان ولی فکر کنم حداقل تو بازی با سایپا استادیوم پر بشه(البته بعد از شاهکار تیم ملی یه ذره سخته استادیوم ها دوباره پر بشه)
در کل این فصل از نظر استقبال تماشگرا اصلا جالب نبود
درست میگی آقایون وقتی پرسپولیس میبازه میخوان برد استقلال رو کمرنگ جلوه بدن یه برد ساده پرسپولیس رو خیلی حماسی گزارش میکنند اما استقلال 3 تا زد انگار نه انگار
استقلال قهرمان میشه
خدا میدونه که حقشه
بازی خوبی بود و از همه مهمتر اینکه تیم با 2 تا تاکتیک مشخص بازی میکرد و دیمی بازی نمیکرد و نکته بسیار مهم اینکه بازیکنا استرس نداشتن و با دستورات تاکتیکی تو زمین حرکت میکردن و بازی میکردن..روحیه تیم با این 3 گل خیلی میره بالا و فقط کافیه ام الصلال رو هم بزنیم اون موقع دیگه میشه حتی فولاد رو هم تو اهواز برد.فرهاد بدون شک یکی از بهترین بازیهای خودشو انجام داد و خسرو هم مثل همیشه عالی بود از بازی روانخواه هم نباید گذشت و فقط میمونه بیک زاده که افتضاح بود..نمیدونم چقدر زمان میبره تا بشه همون بازیکنی که به تیم ملی رسید.
خط حمله خیلی هماهنگ بود و پاسکاریهای خوبی با خط هافبک داشت و واقعا هم برهانی و هم مجیدی خوب بودن از طرفی دعا میکنم اکبرپور محروم بشه چون خیلی وقتها بازیش رو اعصابه مخصوصا با کاشته هایی که میزنه و مرتب هم ول میشه رو زمین.دم فرهاد گرم.
دیروز جانواریو باری بار دوم کاشته زد که گل شد و امیدوارم کاظمی و اکبرپور اجازه بدن باز هم جانواریو کاشته بزنه.
استقلال قهرمان میشه
استقلال قهرمان میشه
saeed_cris
05-04-2009, 04:19
ايول به استقلاليها
اگه استقلال 3 بازي باقي موندشو مثل بازي با ملوان بازي كنه قهرماني ازانشه
استقلال قهرمان میشه، خدا میدونه که حقشه، به لطف یزدان و بچه ها
استقلال قهرمان میشه هااااای
استقلال قهرمان میشه...
[Only registered and activated users can see links]
به اميد بازگشت زيدان اسيا به تركيب استقلال
:heartsmile:رو قلب من نوشته امير سلطان عشقه:heartsmile:
:flowerysmile:چه ميكنه آرش آقاي گل:flowerysmile:
هميشه آخرين ستاره باش صبح پاشو خورشيد رو ببين.
saeed_cris
05-04-2009, 15:30
تیم ام صلال که از نمایندگان فوتبال قطر در لیگ قهرمانان آسیاست، این فصل برای سومین بار است که حضور در مسابقات لیگ ستارگان قطر را تجربه می کند و از قدرتهای نوپای فوتبال این کشور به شمار می آید.به گزارش خبرنگار مهر، ام صلال یکی از تیمهایی است که به تازگی در فوتبال قطر چهره شده است. این تیم که از شهری به نام "ام صلال" در مسابقات لیگ قطر شرکت می کند در سال 1979 تاسیس شد و در فصل 07 - 2006 توانست به لیگ برتر فوتبال این کشور صعود کند.
ام صلال در دومین فصل حضور خود در جمع بزرگان فوتبال قطر توانست عنوان قهرمانی جام حذفی باشگاههای این کشور موسوم به جام پادشاهی را بدست آورد. ام صلال در دیدار فینال مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاههای قطر در فصل 08 - 2007 با غلبه بر الغرافه در ضربات پنالتی عنوان قهرمانی را بدست آورد.
نارنجی پوشان الغرافه با قهرمانی در این رقابتها برای نخستین بار جواز حضور در مسابقات لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا را بدست آوردند.
هدایت تیم فوتبال الغرافه بر عهده "ژرار ژیلی" است که در کارنامه مربیگریش حضور در تیمهای مارسی، بوردو و مون پولیه فرانسه و تیمهای ملی مصر و ساحل عاج دیده می شود.
تیم فوتبال ام صلال در ترکیب خود از وجود شش بازیکن خارجی از کشورهای مراکش، بحرین و برزیل سود می برد. عزیز بن عسکر (مراکش)، محمد حسین و علاء هبیل (بحرین) و فابریسیو سوزا، ماگنو آلوز و نیوالدو (برزیل) بازیکنان خارجی تیم ام صلال هستند. ماگنو آلوز در حال حاضر با 20 گل زده در جدول گلزنان مسابقات فوتبال لیگ ستارگان قطر عنوان دوم را در اختیار دارد.
در پایان هفته بیست و پنجم مسابقات فوتبال لیگ ستارگان قطر تیم فوتبال ام صلال با 32 امتیاز رتبه ششم جدول را در اختیار دارد و از شانس اندکی برای راهیابی به مسابقات جام اتحادیه باشگاههای این کشور برخوردار است.
رسیدیم به حساسترین بازیه اس اس...در حالیکه خودیها و اس اسیهای قدیمی دارن واسه تیم حاشیه درست میکنن و واقعا از جواد زرینچه که نمونه تعصب بود انتظار نداشتم تو این شرایط همچین بحثهایی رو وسط بکشه...ولی بازی با فولاد خیلی سخت و حساسه و واقعا نمیشه هیچ پیش بینی از این بازی کرد مخصوصا تو این شرایط بحرانی بعد از باخت به ام صلال..به هر حال امیدوارم ذوب آهن فردا امتیاز از دست بده و برق با تمام توان بیاد برای بردن و استقلال هم بتونه با دست پر اهواز رو ترک کنه....البته بازگشت جباری میتونه یه شوک باشه ولی درگیری قلعه نوعی با فرهاد و منیعی و این همه حاشیه میتونه فردا برای تیم مشکل ساز باشه
حالا دیگه باید منتظر بشیم تا ذوب آهن تو 2 تا بازی آینده امتیاز از دست بده....همه چیز دست خودمون بود که باز هم خراب شد..نیمه اول باید محتاط بازی میکردیم ولی بازی دفاعی از دقیقه 75 به بعد واقعا قابل توجیه نبود و باز هم فلج شدن تیم با تعویض سنتی علیزاده که تیم رو عملا 10 نفره کرد...فقط امیدوارم همین بازی که امروز فولاد جلوی اس اس انجام داد رو جلوی ذوب آهن در هفته آخر هم انجام بده.
به نظرم امسال استقلال خوب بود اما فقط در 2 ماه حساس خراب شد شاید هنوز تحت تاثیر اون شکست مقابل الاتحاد باشند اونجا استارت ضعف ما بود
saeed_cris
12-04-2009, 19:00
خداييش من ديگه نميدونم چي بگم.از عصبانيت دارم منفجر ميشم فولاد خوزستان هم تيم بود به خدا
بهترين خط حمله تاريخ ليگ برتر كجا بود .
از دقيقه 1 فقط بازي دفاعي و زير توپ زدن.چند موقعيت داشتيم كه به راحتي از دست داديم مخصوصا موقعيت سياوش .حتي ميتونس به ارش هم پاس بده.
ازون طرف هم تيم برق نتونست ذوب اهن رو كه يه نيمه 10 نفره داشت بازي ميكرد رو متوقف كنه.همه چيز دست به دست هم ميده كه نزارن اس اس قهرمان شه .
ازون حاشيه سازي هاشون گرفته.كه مدام اس اس و امير خان رو زير سوال ميبرن
خلاصه يه چي ميخوام بگم.اگه قهرماني حق اس اس باشه من ايمان دارم كه قهرمان ميشه وهيچ كس نميتونه جلودار بشه
با اينكه تكليف قهرماني حالا ديگه دست خودمان نيست ولي من هنوز به قهرماني اس اس اميدوارم
به نظرم امسال استقلال خوب بود اما فقط در 2 ماه حساس خراب شد شاید هنوز تحت تاثیر اون شکست مقابل الاتحاد باشند اونجا استارت ضعف ما بود
تمام مشکلات بعد از بازی با پرسپولیس و پنالتی دقیقه 95 علیزاده بی همه چیز شروع شد...یعد از اون باخت بود که دیگه تیم تیم نشد
alireza77777m
12-04-2009, 22:08
با اينكه بازي رو نديدم ولي ميدونم كه خيلي بد بازي كردند.مخصوصاً سياوش و اون بيك زاده كه از فوتبال بويي نبرده.اميدوارم ذوب آهن در بازي هاي بعد نتيجه نگيره.
فرض کنید بچه ها من فقط توی کلاس استقلالی باشم واقعا از این نتایج خوب دارم از غصه میترکم:29::29:
SSMAJIDI
12-04-2009, 22:49
بابا پرسپولیسم پارسال از استقلال اهواز درست 3بازی مونده بود به قهرمانی 4-1 باخت
hamed s.s topiran
12-04-2009, 23:35
سه بازی بیشتر .پارسال سه بازی اخر پیروزی تو آزادی بود (صبا برق سپاهان). بدترین موقع به فولاد خوردیم خستگی بازی ها با این حاشیه ها با این انگیزه ای که فولادی ها داشتن (خدا کنه بازم داشته باشن) شانس اوردیم نباختیم.ذوب اهن فولاد ببر نیست هنوز هم امید داریم.
امیدوارم مجید جلالی و فولاد بازی اخر را هم مثل تمام بازیهاشون انجام بدن و......
آقایان شک به دلتان راه ندهی:301:د کار حتی به بازی فولاد و ذوب نمیرسه و ملوان همونجور که تو لیگ یک ما را از جام انداخت اینبار ذوب را میندازه این هفته ملوان فجر که هم ما را هم لنگی:5: ها را برد را 1-0 زده:301:
بعضی از افراد از جنس خود استقلال به هر دلیلی چشم دیدن موفقیتهای آبی پوشان را ندارن وبه هر ترتیبی که شده خواهان به زمین خوردن استقلال هستند که امیدوارم با قهرمانی در لیگ و صعود از گروه جواب محکمی به این افراد بدهیم.
danger barca
13-04-2009, 13:59
من بوی تبانی تو بازی دیروزه برق با ذوب میشنوم...ایشالا که درست نباشه...
در مورده بازی اس اس نتیجه بدی نبود اونم تو زمینه فولاد...البته که باید میبردیم ولی این تعویض امیر دیگه داره حال بهم زن میشه...من موندم چی تو این علیزاده دیده که ما ندیدیم.....
سرنوشت قهرمانی افتاد دسته ذوب :53:.........فقط امیدوارم فولاد همینجوری مقابل ذوب بازی کنه..........
ما قهرمانیم.......
خیلی راحت سرنوشت قهرمانیمون رو سپردیم به قضا و قدر:53:
حالا باید بشینیم ببینیم که ذوب امتیاز از دست میده یا نه؟
به فولاد که اصلا امیدی نیست هرچی باشه این تیم به لطف اصفهانی ها الان تو لیگ برتره و یه جوری باید این لطفشون رو جبران کنن و هر دو تا تیم هم زیر مجموعه یه وزارتخونه هستن ویه نکته فوق العاده جالب تر اینه که یه هفته بعد از بازیشون تو لیگ این دو تا تیم تو جام حذفی با هم بازی دارن واین دفعه میتونه نوبت ذوب باشه تا ارادتشو به فولاد نشون بده(خیلی دوست دارم همه این حرفا فقط بدبینی باشه اما هرچی فکر میکنم میبینم نه نمیشه)نمیونم چرا فولاد منو یاد بحرینی میاندازه که نذاشت ایران به جام جهانی بره وبا پرچم عربستان دور افتخار زد
میمونه فقط ملوان که خدا کنه اون فصل که قهرمانی رو ازمون گرفت بتونه این دفعه بهمون برگردونه:smil4337dd8b9eb25:
ولی از همه ی این حرفا گذشته استقلال فقط از خودیا داره ضربه میخوره از قلعه نویی گرفته تا افراد به اصطلاح پیشکسوت:-&
شک نکنید قهرمانیم...
10800 ثانیه فرصت داریم!
پارسال قهرمانی تو ثانیه آخر رقم خورد:flowerysmile:
1..متاسفانه سیاوش اکبرپور در هر صورت باید بازی کنه در حالی که از بازی پاس همدان به اینور که یه گل زده واقعا کاری جز توپ لو دادن و تو عرض حرکت کردن بیخود و خراب کردن ضربات آزاد پشت 18 نکرده و حیف از عباسفرد و فرهاد مجیدی که باید ذخیره سیاوش باشن...حالم دیگه از این اکبرپور به هم میخوره...
2.الان توی فوتبال ضربات آزاد و کرنرها نقش حیاتی توی پیروزی هر تیمی ایفا میکنه ولی متاسفانه استقلال اصلا از این ضربات استفاده درستی نمیکنه..کرنرها و ضربات آزاد دورتر که باید سانتر بشه برای سرزنهای تیم همگی روی تیر یک فرود میاد و توسط دفاع حریف برمیگرده...تا کی باید این ضربات حروم بشه؟ و ضربات نزدیک به 18 رو هم که آقایان کاظمی و اکبرپور همیشه میکوبن توی دیوار دفاعی حریف و یکبار نشد توپ حداقل از دیوار دفاعی رد بشه تا دلمون رو به ضربه بعدی خوش کنیم.
3.حسین کاظمی 4 فصله توی اس اس داره بازی میکنه و هر فصل 4 یا 5 بازی آخر شدیدا کم میاره و نمیتونه وسط رو جمع کنه 3 فصل اول قلعه نوعی وقتی میدید کاظمی مثل همیشه بازی نمیکنه میذاشتش بیرون و از شاهین خیری یا دیگران استفاده میکرد ولی الان در حالیکه یدی اکبری رو داریم باز هم حسین کاظمی باید فیکس باشه و اون وسط رو بکنه اتوبان
4.در مورد تعویض علیزاده هم هیچی نمیگم.....متاسفم واقعا
5.و در حالیکه 6 امتیاز با تیم دوم فاصله داشتیم الان 1 امتیاز عقبیم و نتونستیم اتحاد و یکپارچگی تیم رو حفظ کنیم و جام باشگاههای آُسیا بیشترین ضربه رو به تیم زد....البته میشه گفت عدم آمادگی جانواریو و تعویض های اشتباه قلعه نوعی و این همه حاشیه در بدترین موقع ممکنه اومد سراغمون.
دوستان دقت داشته باشند این تاپیک برای اظهار نظر و بحث و گفتگو هست خواهشاً تاپیک رو با پست هایی مثل شعارهای پی در پی و امید به برد و باخت شلوغ نکنید و فقط اگه درباره بازی استقلال نظری دارید مطرح کنید البته گاهی ابراز احساسات کردن هم مشکلی نداره ولی مثل الان نشه که دو نفر بیان یکی در میون پست بدن که ایشالا ببریم و ایول که بردیم و اینجور چیزا و من من مجبور بشم 30 تا پست رو یک جا پاک کنم.
مرسی
saeed_cris
16-04-2009, 15:53
استقلال هنوز شانس داره براي قهرماني.هرچند كه ذوب اهن 1 امتياز از اس اس جلوتره ولي من مطمئن هستم كه در بازي مقابل فولاد به مشكل بر مي خورند
و اینم از تیر خلاصی برای یک فصل حرص خوردن...دقیقه 93 گل خوردیم و شانس قهرمانی رو برای 90% دادیم به ذوب آهن....نمیدونم چرا همیشه اس اس هفته های آخر باید کم بیاره و در حالیکه قهرمانی حقشه از قهرمانی دور بشه.....اون از سال 81 که هفته آخر به ملوان باختیم و قهرمانی رو دادیم به پرسپولیس که اصلا حقش نبود...اون از سال 83 که بازی با استقلال اهواز باختیم و پاس قهرمان شد اون از سالی که صمد سرمربی بود و از 4 بازی آخر فقط 1 امتیاز گرفتیم و اینم از امسال که 6 هفته پیش 6 امتیاز از ذوب آهن بیشتر داشتیم و الان 3 امتیاز کمتر....آیا یه معجزه برای استقلال بدشانس رخ میده؟
استقلال به راحتی سایپا رو شکست میداد اگر قلعه نوعی اینقدر استرس و فشر عصبی از کنار زمین به تیم تزریق نمی کرد و اگر بازیکن ها به جای ایراد گرفتن از داور کار خودشون رو میکردند..
hamed s.s topiran
16-04-2009, 19:56
سایپا ده نفره جلوی استقلال دفاع کرد ملوان نه حمله میکرد نه دفاع نمی خام بگم تبانی کردن ولی کاش به جای داماش ملوان میرفت دسته یک.چهار سال در لیگ برتر داریم تو سه بازی آخر جام رو از دست میدیم(به پیروزی به پاس به سایپا به ذوب) همه چی دست به دست هم میده تا استقلال قهرمان نشه چی بگه آدم
InTeR mIrIfIcA
16-04-2009, 19:57
تيم شديدا مشكل روحي و رواني داشت. اينو از رفتارشون تو بازي ميشد فهميد. با اين كه خيلي سرتر از سايپا بوديم ولي به راحتي برد رو با باخت(مساوي) عوض كرديم تا منتظره باخت ذوب آهن و پيروزي خودمون در روزه آخر باشيم ...
* تیمی که پیشکسوتان دلسوزی مثل آقا جواد! و ممد نوازی داره که درست تو کوران جنگ قهرمانی فیلشون یاد هندستون می کنه و ناگهان یاد شش سال پیش می افتند و با مصاحبه های رنگارنگشون وضع روحی تیم رو داغون تر از قبل می کنند؛ اگه قهرمان نشه اصلاً عجیب نیست.
* تیمی که هر چقدر به آخر فصل نزدیکتر میشیم حاشیه هاش بیشتر میشه و هر روز خبر درگیری ازش به گوش می رسه (تعویض جباری و ماجراهای بعدش، منیعی و قلعه نوعی، کاظمی و طالب لو، مصاحبه های رجبی در مورد فابیو بالا و دلالی مسئول روابط عمومی و و و...)؛ اگه قهرمان نشه اصلاً عجیب نیست.
* تیمی که پدیده ای به نام علی علیزاده داره که دقیقه 92 دربی هوس می کنه توی هیجده اسپک بزنه و استادیوم رو با سر کوچه شون اشتباه می گیره؛ اگه قهرمان نشه اصلاً عجیب نیست.
* تیمی که سیاوش اکبرپوری داره که توی واپسین دقیقه بازی به این حساسی رگ غیرتش ورم می کنه و سید جلالی که پشت به دروازه و کنج زمین هیچ حرکتی با اون توپ نمی تونست بکنه رو با چمن یکی می کنه؛ اگه قهرمان نشه اصلاً عجیب نیست.
ما رو باش که از چند روز قبل تصمیم داشتیم کلاس یکشنبه رو بپیچونیم و هفته آخر لیگ رو به امید قهرمانی تیممون بشینیم و حرص بخوریم! زهی خیال باطل...
saeed_cris
16-04-2009, 21:09
من كه بعد از بازي داشتم منفجر ميشدم.خداييش اون گل بود كه خورديم بين 6 تا استقلالي بلند شد سر زد.
خدا لعنت كنه اونايي كه نميخوان قلعه نوعي با استقلال موفق بشه
البته عواملی که مهدی گفت رو من قبول می کنم، اما نمیشه اشتباه عجیب خط دفاعی استقلال در یارگیری موقع ارسال توپ رو با این دلایل پوشوند! حق استقلال تو این بازی بدون هیچ تردیدی پیروزی بود، اما روی غفلت لحظه ای به حقش نرسید. :girl_sigh:
InTeR mIrIfIcA
16-04-2009, 21:20
البته عواملی که مهدی گفت رو من قبول می کنم، اما نمیشه اشتباه عجیب خط دفاعی استقلال در یارگیری موقع ارسال توپ رو با این دلایل پوشوند! حق استقلال تو این بازی بدون هیچ تردیدی پیروزی بود، اما روی غفلت لحظه ای به حقش نرسید. :girl_sigh:
به نظر شما چه عواملي باعث شده بود كه دفاع تيم اينقدر گيجو منگ بازي كنه؟ مهدي به همين عوامل اشاره كرد كه باعث اين شد كه تيم از نظر روحي و رواني بهم بريزه و استقلال هميشگي نباشه
alireza77777m
16-04-2009, 21:34
بچه ها اينم از امسال كه با اين وضعيت تموم شد.تباني ، تنبلي ، نامردي(زرينچه و نوازي) و بي عرضگي يه سري مثل عليزاده و اكبري باعث شد كه امسال رنگ قهرماني رو نبينيم.بچه ها براي من كه ديگه استقلال مهم نيست چون كه مي دونم هر چقدر هم خوب بازي كنه تو هر فصل بازم با تباني و بي عرضگي يه سري خراب ميشه.:53::53::53:
گزارش بازي:
1-چند بازيكن استقلال قبل از بازي وضو گرفته و شروع به نماز خواندن كردند.از جمله عليزاده و ...:d0s69thbefhifftitrz
2-انداختن يك توپ هفت سنگ در زمين و برداشتن آن توسط من !!!!:13:
3-يه توپ جمع كنه نحس هست هر بازي كه مياد تيم من ميبازه.بازي ايران-عربستان توپ كرنري رو كه تيم ملي گل خورد اون كاشت.اونم از خطاي امروز !!!!:-&:-&:-&:-&:-&
4-بازيكنان پس از بازي لباس هاي خود را با هم عوض كردند...
5-تماشاگران به سايپايي ها مي گفتند سوپور شهرداري !!!!!!:33:
6-بازيكنان سايپا واقعاً فكر كردند جام جهانيه و خيلي قوي بازي كردند.مخصوصاً برجلو و صادقي و شريفي نسب .
پايان
من.فقط.یه.سوالی.از.شماها.داش تم.
.به.من.بکید.امسال.حق.استقلال .قهرمانی.بود؟؟؟؟؟؟؟؟
من.خودم.یه.طرفدار.استقلال.ب دمه.و.دیکه.به.خاطر.بازیکنان .و.مربی.از.این.تیم.متنفرم...
Ronaldinho80
16-04-2009, 22:37
واقعا نمی دونم چی بگم . امروز از تمام حهات بدشانس بودیم چه از نظر داوری چه از نظر بازیکن و چه از سایر نظرات .
وای به این فدراسیون فوتبال که برای بازیه به این مهمی داوری مثل قهرمانی رو میزاره که نه از نظر بدنی و نه از نظر روانی شرایط قصاوت این چنین دیداری رو نداره .
اگه همون پنالتی دقیقه ی 60 روی امید رو می گرفت استقلال می تونست خیلی راحت بازی رو حفظ کنه .
از بازیکنا هم که سیاوش خیلی خیلی افتضاح بود اون از گلنزنیش در نیمه ی اول اون از از خطای بی موردش رو حسینی در دقیقه 92 و اون هم از یارگیریش که منجر به گل خوردنمون شد.
در جواب اون دوستمون هم که پرسیدن که آیا حق استقلال بوده که قهرمان بشه یا نه باید عرض کنم که حدود 20 هنفه صدرنشینی و نتایج مقتدرانه دلیل خوبی برای قهرمانی میتونه باشه ولی اگه بعضی ها بذازن ؟!!!:53:
از بازیکنا هم که سیاوش خیلی خیلی افتضاح بود اون از گلنزنیش در نیمه ی اول اون از از خطای بی موردش رو حسینی در دقیقه 92 و اون هم از یارگیریش که منجر به گل خوردنمون شد.
در جواب اون دوستمون هم که پرسیدن که آیا حق استقلال بوده که قهرمان بشه یا نه باید عرض کنم که حدود 20 هنفه صدرنشینی و نتایج مقتدرانه دلیل خوبی برای قهرمانی میتونه باشه ولی اگه بعضی ها بذازن ؟!!!:53:
عزیز.داوری.به.نفع.تیمتون.بو .
من.خودم.یه.استقلای.بودم.به.خ اطر.بعضی.از.طرفداراش.ولش.کر م
حالا.هم.میکم.حق.استقلال.نیس .قهرمان.بشه.ولی.حقشه.دوم.با ه.ذوب.بهتر.از.شما.
بازی.میکنه
Only Gerrard 8
16-04-2009, 23:21
مشکل استقلال اعتماد به نفس هست که نداره هول کرده بودن تو بازی ديدين قعله نوعی چه استرسی داشت
امروز قلعه نویی خیلی حرص میخورد .. من فکر میکردم میاد مصاحبه میکنه واز داور بد میگه
اما خودش هم میدونست مشکل از داور نیست بلکه مشکل از فشار روانی رو تیم هست
خیلی راحت قهرمانی رو از دست دادیم خیلی راحت:53:
مثل اینکه خدا هم با ما لج کرده این چهارمین باره که قهرمانی رو تو هفته های اخر از دست میدیم:53: نمیدونم چی بگم اعصابم بهم ریخته ولی اینو میدونم که استقلال با واژه شانس کاملا بیگانه است
خیلی راحت قهرمانی رو از دست دادیم خیلی راحت:53:
مثل اینکه خدا هم با ما لج کرده این چهارمین باره که قهرمانی رو تو هفته های اخر از دست میدیم:53: نمیدونم چی بگم اعصابم بهم ریخته ولی اینو میدونم که استقلال با واژه شانس کاملا بیگانه است
قهرمانی حق ذوب آهن است
ببخشید.که.میکم
از بخت بد استقلال بازی آخرش با پیامی هست که برای بقا میجنگه یعنی با دوبرابر توان میاد بازی به حر حال به قول قلعه نویی شانس استقلال 30% هست وبقیه سهم ذوب آهن
shayan1989
17-04-2009, 01:15
من به تمام استقلالی ها میگم نا امید نباشن فوتبال یعنی امید! من خودم طرفدار پرسپولیسم راجب استقلال این فصل شاید لایق نظر دادن نباشم اما نظرم میگم خواهشن به کسی بر نخوره من قصد توهین به استقلال ندارم فقط نظر شخصیم هست:
استقلال بازی های زیادی تو لیگ با گلای زیاد برد و واقا خط حمله خوبی داره اما بیشتر گل هاش با سانتر بود یعنی خسرو حیدری اگه نبود استقلال الان دوم جدول نبود انصافا شما که الان از بد شانسی دم میزنید چرا خوش شانسی هاتونو نمیبینید؟ همین پنالتی این بازی پنالتی بازی ذوب اهن یا بازی رفت با ملوان که تا دقیقه 42 عقب بودید؟ استقلال این فصل تیم خیلی خوبی داشت اما چیزی که این تیم زیاد داشت نوسان اول فصل تا انتهای جدول پایین رفتید بد اومدید بالا بعد دربی بد جوری افت کردید و حواشی که تو تیمتون بود باعث این نوسان ها شد اما رقیبتون یعنی ذوب اهن تیمی بود که اروم و پیوسته اومد و الان فقط یک امتیاز می خواد. این فصل به من یاد داد گل زیاد زدن دلیل بر قهرمانی نیست.
بازم ببخشید از حرفهام
به نظر من تنها مشکلی که استقلال تو این فصل باهاش روبرو شد
فقط حاشیه هایی بود که سر راهش قرار گرفت
به نظر من اگه این حاشیه ها پیدا نمیشد استقلال خیلی زودتر از این که بخواد منتظر نتایج تیم دیگه بشه قهرمان میشد...
تیمی که بره تو حاشیه واقعا جمع و جور کردنش دردسره
استقلال دیروز تمرکز نداشت و به خاطر حساسیت بازی بازیکناش خوب نبودن و بی برنامه و احساسی بازی میکردن
سایپا واقعا با تفکر کار کرد و همشون از جون و دل بازی میکردن
Majid_4553
17-04-2009, 02:31
ججازی.باید.میومد :50::50::50:
استقلال دوم که هیچ اگه رفت دسته دو هم اینشالله سایه حجازی اینورا پیدا نشه
همین زرینچه - نوازی نوچه های اینن که تیم رو توی فشار گذاشتن :3ztzsjm:
30na_me30
17-04-2009, 06:56
تيمي كه نتونه 5 دقيقه از گلش مراقبت كنه همون بهتر كه قهرمان نشه . ديروز استقلال كاملا بي برنامه بود و به هيچ وجه شايسته برد نبود .
و دوست ندارم جلوی اصفهاني ها تحقير بشيم
ما كه اصفهوني نيستيم ولي مگه چه عيبي داره شهرستونيا قهرمان بشن . ذوب آهن لياقت اينو داره كه قهرمان اين فصل بشه
danger barca
17-04-2009, 08:53
واقعا نمی دونم چی بگم......این از گند قهرمانی:-&که خودش به تنهایی یه کاری کرد تو زمین....تو بازی دیروز درسته تیم تو حاشیه بود درسته مجتبی نبود درسته تیم استرس داشت ولی خدایی شانس یه خورده که فک کنم خیلی بیشتر از این حرفا باشه با تیم ما غریبس......
حرفای اقا مهدی کاملا تایید میشه ما فقط از خودمون و داوری ضربه خوردیم .....
لیگ تموم شد برا اس اس ولی این اشتباهات داوری همچنان به ضرر تیم ما هست نمیدونم چه مادر کشتگی دارن با اس اس......
دیروز یه شعار تو استادیوم میدادن که نمیتونم نگم....فدراسیون اصفهان پیوندتان مبارک....
اون از لیگ قهرمانان اینم از لیگ ...................
دوست داریم استقلال دوست داریم استقلال .........:27::27::27:
اس اس اول بشی اول نشی بازم دوست داریم................
به امید فاش شدن خیلی مسائل در مورده این لیگ که واقعا همه چی دست به دست هم داد که اس اس به جام نرسه............
ما استقلال ایرانیم و بهش افتخار میکنیم.............
دوستان پرسپولیسی اره شما راست میگید قهرمانی حق ما نیست فقط تو رو خدا تو این روزا که هیچ استقلالی حال و روز خوشی نداره رو اعصاب ما رژه نرید
* تیمی که پیشکسوتان دلسوزی مثل آقا جواد! و ممد نوازی داره که درست تو کوران جنگ قهرمانی فیلشون یاد هندستون می کنه و ناگهان یاد شش سال پیش می افتند و با مصاحبه های رنگارنگشون وضع روحی تیم رو داغون تر از قبل می کنند؛ اگه قهرمان نشه اصلاً عجیب نیست.
* تیمی که هر چقدر به آخر فصل نزدیکتر میشیم حاشیه هاش بیشتر میشه و هر روز خبر درگیری ازش به گوش می رسه (تعویض جباری و ماجراهای بعدش، منیعی و قلعه نوعی، کاظمی و طالب لو، مصاحبه های رجبی در مورد فابیو بالا و دلالی مسئول روابط عمومی و و و...)؛ اگه قهرمان نشه اصلاً عجیب نیست.
* تیمی که پدیده ای به نام علی علیزاده داره که دقیقه 92 دربی هوس می کنه توی هیجده اسپک بزنه و استادیوم رو با سر کوچه شون اشتباه می گیره؛ اگه قهرمان نشه اصلاً عجیب نیست.
* تیمی که سیاوش اکبرپوری داره که توی واپسین دقیقه بازی به این حساسی رگ غیرتش ورم می کنه و سید جلالی که پشت به دروازه و کنج زمین هیچ حرکتی با اون توپ نمی تونست بکنه رو با چمن یکی می کنه؛ اگه قهرمان نشه اصلاً عجیب نیست.
ما رو باش که از چند روز قبل تصمیم داشتیم کلاس یکشنبه رو بپیچونیم و هفته آخر لیگ رو به امید قهرمانی تیممون بشینیم و حرص بخوریم! زهی خیال باطل...
قبل از بازي با صباي قم با يه بزرگواري پيش امير قلعه نوعي بوديم ، بهش گفت امير از اين به بعد بيشتر مواظب باش، تيمتو نبرن تو حاشيه ، آدمش زياده كه منتظر خراب كردن تيمتن...امير خنديد گفت من خودم استاد حاشيه ام كي ميخواد تيم منو ببره تو حاشيه....
رضا رجبي پول دلالي خيلي راحت از گلوش پائين ميره ، توي روزايي كه فوتبال برزيل در تعطيلات پايان فصل بسر ميبرد بلند شد رفت برزيل بعد از كلي عشق و حال ، هِي گفت فردا ميام ، پس فردا ميام ، به بهونه اينكه توي برزيل بازي ها تموم بشه بعد برگرده بياد (در صورتي كه اصلاً فصل سري C در برزيل بپايان رسيده بود بعدشم دست يه بازيكني رو گرفت آورد ايران كه 2 سال بود لگد به الاغ نزده بود چه برسه به توپ...! فابيو بالا در سال 2008 فقط 75 دقيقه بازي كرده بود...! حالا اينكه هر دو پاي اين بازيكن عمل شده و 2 بار رباط صليبي پاره كرده بماند...
جواد زرينچه هم كه استاد حاشيست ! يه زماني ميگفتن جواد با اخلاق ترين بازيكن ايرانه ، همين آقا يروزي سر از نيمكت استقلال در مياره به عنوان سرمربي ! 100 هزار نفر هم داد ميزنن زرينچه ي با غيرت !
بنظر من روز آخر و بازي آخر شاهد قهرماني استقلال خواهيم بود...
شايد اگه كسي غير از مجيد جلالي روي نيمكت فولاد بود هيچوقت اين حرف رو نميزدم اما با توجه به خصوصيات اخلاقي آقا مجيد هنوز هم ميشه به قهرماني استقلال اميدوار بود.
ITALIANO
17-04-2009, 14:30
نمیدونم به کی گیر بدم ! به استقلال ؟ به امیر خان ؟ به بازیکنا ؟ به کادر فنی ؟ به تماشاگرا ؟ به علیزاده ؟!! واقعا نمیدونم .
دیروز اصلا حس و حال نداشتم ؛ دمشون گرم بروبچه های استقلال ، از اول فصل تا این اواخرشو خوب میان بالا ولی مثل سابق سر 4 تا بازی آخر یه پای تیم می لنگه ! در اینکه استقلال وضعیتش به اینجا کشیده شده مسلما دست های پشت پرده ای تو کار بوده ، کار نافرجام جواد خان زرینچه که جا داره یه تقدیر ویژه ازش بشه !!! ممدنوازی هم بد موقعی شروع به زیر آب زدن امیرخان کرد !
چی شد که اسقلال از فرش به عرش رسید !! مگه این تیم همونی نبود که به استقلال اهواز 6 تا زد ؟ مگه همونی نبود که به پیام 5 تا زد ؟ مگه همونی نبود که به راه آهن 5 تا زد ؟ همونی نبود که به برق شیراز 4 تا زد ؟ همونی نبود که به استقلال اهواز تو اهواز 3 تا زد ؟ چی شد که یهو ...!!
اشکهای ما هواداران تا کی باید از چشم هامون سرازیر بشه ؟ برای ماهایی که زندگیمون فوتبال و عشقمون رنگ آبیه ، کی میخواد جوابگو باشه ؟ نهایتش اینه که سال بعد قلعه نوعی رو عوض می کنن و زرینچه رو میارن و دوباره امسال رو هم ماسمالی می کنن میره !! چرا کسی نمیاد این مسائل پنهانی رو بشکافه ...! مگه مردم ما وقتشونو از جوب آب پیدا کردن که این همه 2 ساعت تمام وقت میذارن ، آخرش هم شوکه میشن میره !!
هفته پیش یکشنبه سر یکی از درس های تخصصیم "ساخت و ارائه 2" نرفتم تا بیام زودتر بازی استقلال-فولاد رو ببینم ، کلاسمون از ساعت 11 صبح برگزار می شد تا 7 شب که من زودتر اومدم ، در حالی که تو اون روز صدرنشینی رو از دست دادیم ، این هفته هم اومدیم بازی با سایپا رو ببریم تا حداقل تو بازی آخر کار راحتی داشته باشیم ولی بازی با سایپا اوج تراژدی بود ، حتی خود عادل هم شوکه شده بود...!! من که به هر حال همیشه امیدوارم .
تو شبکه جام جم سر بازی استقلال-سایپا که علیرضا منصوریان رو دعوت کرده بودن ، منصوریان خودش می گفت خودش تو اون بازی تو اهواز حضور داشته و می گفت : وقتی که رفتم با امیر خان رو بوسی کنم آروم در گوشش گفتم که ما مردونه بازیمونو می کنیم ، اگه میتونین ببرید ! به نظرم مشکل امیرخان نیست ، دیروز خیلی کنار زمین حرص و جوش خورد ، بعد گل سایپا که تصویر اونو نشون میداد واقعا ناراحت کننده بود...!
1- قبل از بازي با صباي قم با يه بزرگواري پيش امير قلعه نوعي بوديم ، بهش گفت امير از اين به بعد بيشتر مواظب باش، تيمتو نبرن تو حاشيه ، آدمش زياده كه منتظر خراب كردن تيمتن...امير خنديد گفت من خودم استاد حاشيه ام كي ميخواد تيم منو ببره تو حاشيه....
رضا رجبي پول دلالي خيلي راحت از گلوش پائين ميره ، توي روزايي كه فوتبال برزيل در تعطيلات پايان فصل بسر ميبرد بلند شد رفت برزيل بعد از كلي عشق و حال ، هِي گفت فردا ميام ، پس فردا ميام ، به بهونه اينكه توي برزيل بازي ها تموم بشه بعد برگرده بياد (در صورتي كه اصلاً فصل سري C در برزيل بپايان رسيده بود بعدشم دست يه بازيكني رو گرفت آورد ايران كه 2 سال بود لگد به الاغ نزده بود چه برسه به توپ...! فابيو بالا در سال 2008 فقط 75 دقيقه بازي كرده بود...! حالا اينكه هر دو پاي اين بازيكن عمل شده و 2 بار رباط صليبي پاره كرده بماند...
جواد زرينچه هم كه استاد حاشيست ! يه زماني ميگفتن جواد با اخلاق ترين بازيكن ايرانه ، همين آقا يروزي سر از نيمكت استقلال در مياره به عنوان سرمربي ! 100 هزار نفر هم داد ميزنن زرينچه ي با غيرت !
2- بنظر من روز آخر و بازي آخر شاهد قهرماني استقلال خواهيم بود...
شايد اگه كسي غير از مجيد جلالي روي نيمكت فولاد بود هيچوقت اين حرف رو نميزدم اما با توجه به خصوصيات اخلاقي آقا مجيد هنوز هم ميشه به قهرماني استقلال اميدوار بود.
1- امیر استاد حاشیه است، استاد زیر آب زنی هم هست. کافیه دو روز سایه اش بالا سر تیم نباشه تا آقا دلش برای خدمت به تیم و هوادارا تنگ بشه و فعالیت زیر زمینیش آغاز. روزی که با مس استقلال رو برد و بلافاصله بعد از سوت پایان بازی مشت های گره کرده اش رو به علامت پیروزی توی هوا تکون میداد، هنوز صحنه اش داره جلوی چشمام رژه میره... چیزی که عوض داره، گله نداره. کسی که با کثافت کاری و زیر آب زنی رشد می کنه و بزرگ میشه، نباید از دست به دست هم دادن کائنات برای کله پا کردنش شگفت زده شد! از این نوع آدمها انقدر تو فوتبالمون (و استقلال) هست که دو حالت به وجود میاد: یا باید از اکثریت قریب به اتفاق اسطوره های نون به نرخ روز خور تیمت حالت به هم بخوره، یا باید بشی عضو حزب باد و با نتیجه گرفتن همین آدمها با تیم محبوبت، گلوی خودت رو برای تشویقشون پاره کنی! یعنی همین امیری که تا پارسال مشت هاشو بعد از زمین خوردن (زمین زدن عبارت قشنگتریه) استقلال گره می کرد، الان میشه سلطان امیر فوتبال. پس فردا زرینچه هم دیگه کسی یادش نمی مونه که چند سال قبل چطور زهرشو ریخت و یه لقب تو مایه های ژنرال و سرتیپ و سرهنگ میگیره!
حالت سومی رو هم میشه متصور بود و اون هم اینکه کلاً دور فوتبال داخلی تهوع آور رو یه خط کلفت بکشی و خلاص.
2- همون طوری که در سلامت اخلاقی و توانایی فنی مجید جلالی شکی نیست، در شانس داشتن استقلال برای قهرمانی هم شکی نیست. منتهای مراتب من یکی به شخصه ترجیح میدم از همه چیز تا دقیقه نود بیخبر باشم و سر کلاس و توی خیابون باشم. چون از اینهمه امیدوار بودن به ستوه اومدم و حالم به هم میخوره. چون اگه اینبار تا دقیقه نود بازی تیمم قهرمان باشه و سیاوش ها و علیزاده های تیم هوس هنرنمایی به سرشون بزنه، من یکی دیگه نمی دونم چه بلایی سر خودم میارم...
دوستان پرسپولیسی اره شما راست میگید قهرمانی حق ما نیست فقط تو رو خدا تو این روزا که هیچ استقلالی حال و روز خوشی نداره رو اعصاب ما رژه نرید
ما پرسپولیسیها نمیخوایم رو اعصابتون راه بریم چون درک میکنیم واقعا سخته ولی اس اس به غرور قلعه نوعی و جباری قافیه رو باخت
ITALIANO
17-04-2009, 15:12
فقط متاسفم واسه خودم که وقت میذارم بازیهای تیمم رو نگاه کنم..!
مسائل پشت پرده تو فوتبال کشورمون بیداد می کنه ، سال 2007 بود که در شرایطی که خط حمله استقلال یادمه تو جام حذفی 8 گل به داماش زد ، آیا در چنین شرایطی آوردن فابیو بالا ضروری است ؟ مسئولین که لیگ قهرمانان آسیا رو بهونه کردن ! اما این سوال به وجود میآید كه آیا تیمهای دیگر باشگاهی در دنیا، با داشتن شش مهاجم و در صورت توفیق خط حملهشان برای تورنمنتی مثل لیگ قهرمانان اروپا، باز هم مهاجم میگیرند؟ متهم ردیف اول برای حضور فابیو بالا ، مسلما رضا رجبی است اما همه میدونن که تو کادر فنی استقلال کسی بدون اجازه قلعه نوعی آب نمی خورد...!! بالا هر دو پایش آسیب دیده بود ، آیا رجبی هم از این موضوع اطلاع نداشته یا میدانسته و از همان برزیل ماجرا را به قلعهنویی گزارش داده است؟
رجبی بعد از اینکه خبر لو زفتن مصدومیت بالا از دو ناحیه پایش رو تو رسانه ها خوند ، خودش گفت : که وقتی بالا رو به ایران آوردم به مسئولین در مورد آسیب دیدن هر دو پایش خبر دادم .
تو این میان دکتر نوروزی که از سال 1375 به کادر استقلال پیوسته و همیشه بدون حاشیه به کار خودش می پردازد ، یک هفته ناگهانی غیب می شود ! دقیقا مصادف با مصدومیت جباری از ناحیه پای چپش بود که به مدت یک هفته دکتر نوروزی غایب بود و روزنامه ها که دنبال کوچک ترین حاشیه بودند ، از تنش های بین او و قلعه نوعی می گفتن .
واقعا متاسفم که به این راحتی دکتر نوروزی کنار میره ، کسی که سالها با کسانی مثل : ناصر حجازی ، منصور پور حیدری ، سوکوموروخوف ، رولند کخ و قلعه نوعی بی سر و صدا به فعالیتش ادامه میداد !!
ببینید کار دکتر به کجا کشیده بود که دلیل غیبتش به رسانه ها رو اینگونه بیان کرد : مشغول خواندن برای مدرک PHD هستم و به همین دلیل کمتر در تمرینات استقلال شرکت می کنم .
با تمام حرفهای بچه ها موافقم...متاسفم که به همیشه به حرف مادرم میرسم که میگه پولشو امثال سیاوش و علیزاده و منیعی میگیرن و باهاش ویلا میخرن و ماشین های آخرین مدل سوار میشن و هزار تا کثافت کاری میکنن و حرصش رو ما میخوریم که عاشقیم...ما عاشق استقلال و رنگ آبی هستیم هزار نفر مثل قلعه نوعی و حجازی و پورحیدری و زرینچه و نوازی و علیزاده اومدن و پیراهن آبی رو پوشیدن و رفتن و باز هم ما عاشق موندیم...ولی واقعا دیشب بعد از اون گل دقیقه 93 خیلی اتفاقات این فصل تو ذهنم مرور شد و باز هم حرف مادرم تو ذهنم رژه میرفت که چه قهرمان بشیم و چه نشیم ستاره های کاغذی بی تعصب تیممون پولهای میلیونی میگیرن و هر موقع قراردادشون تموم بشه به بهترین پیشنهاد فکر میکنن..حیف از این همه عاشق که توی استادیوم گلوشونو پاره میکنن و حیف از این همه عاشق که با هر گلی که استقلال میخوره اعصابشون داغون میشه...دیروز بعد از بازی تا 1 ساعت تو حال خودم نبودم و فقط فکر میکردم که اگه 5 نفر از این بازیکنا مثل ما عاشقا و تماشاگرا روی تیم تعصب داشتن هیچوقت اینطوری نمیشد ...به مصاحبه بعد از بازی بازیکنا نگاه کردین؟انگار نه انگار...حالت اونا رو بعد از این تراژدی با حالت خودمون مقایسه کنین....واقعا برای این فوتبال و آدمهای توی این فوتبال باید تاسف خورد...بخدا اگه بازیکنا تعصب داشتن و به اندازه ما تیم براشون مهم بود ما هم آروم تر بودیم همونطور که تیمای خارجی حتی اگه تیمشون 4 تا تو خونه بخوره باز هم تشویق میشن چون با عشق بازی میکنن نه فقط به خاطر پول و معروف شدن.....
حرصش رو ما میخوریم و اعصابمون داغون میشه ولی پولشو و عشق و حالشو اونا میکنن
بحث تبانی
بعد از بازی استقلال مقابل فولاد فاش شد که زرینچه و نوازی این کار رو به خاطر ذوب آهن انجام دادند
این طور که به نظر می رسه ذوب آهنی ها با این کار موفق شدند از استقلال جلو بزنند
1- امیر استاد حاشیه است، استاد زیر آب زنی هم هست. کافیه دو روز سایه اش بالا سر تیم نباشه تا آقا دلش برای خدمت به تیم و هوادارا تنگ بشه و فعالیت زیر زمینیش آغاز. روزی که با مس استقلال رو برد و بلافاصله بعد از سوت پایان بازی مشت های گره کرده اش رو به علامت پیروزی توی هوا تکون میداد، هنوز صحنه اش داره جلوی چشمام رژه میره... چیزی که عوض داره، گله نداره. کسی که با کثافت کاری و زیر آب زنی رشد می کنه و بزرگ میشه، نباید از دست به دست هم دادن کائنات برای کله پا کردنش شگفت زده شد! از این نوع آدمها انقدر تو فوتبالمون (و استقلال) هست که دو حالت به وجود میاد: یا باید از اکثریت قریب به اتفاق اسطوره های نون به نرخ روز خور تیمت حالت به هم بخوره، یا باید بشی عضو حزب باد و با نتیجه گرفتن همین آدمها با تیم محبوبت، گلوی خودت رو برای تشویقشون پاره کنی! یعنی همین امیری که تا پارسال مشت هاشو بعد از زمین خوردن (زمین زدن عبارت قشنگتریه) استقلال گره می کرد، الان میشه سلطان امیر فوتبال. پس فردا زرینچه هم دیگه کسی یادش نمی مونه که چند سال قبل چطور زهرشو ریخت و یه لقب تو مایه های ژنرال و سرتیپ و سرهنگ میگیره!
حالت سومی رو هم میشه متصور بود و اون هم اینکه کلاً دور فوتبال داخلی تهوع آور رو یه خط کلفت بکشی و خلاص.
2- همون طوری که در سلامت اخلاقی و توانایی فنی مجید جلالی شکی نیست، در شانس داشتن استقلال برای قهرمانی هم شکی نیست. منتهای مراتب من یکی به شخصه ترجیح میدم از همه چیز تا دقیقه نود بیخبر باشم و سر کلاس و توی خیابون باشم. چون از اینهمه امیدوار بودن به ستوه اومدم و حالم به هم میخوره. چون اگه اینبار تا دقیقه نود بازی تیمم قهرمان باشه و سیاوش ها و علیزاده های تیم هوس هنرنمایی به سرشون بزنه، من یکی دیگه نمی دونم چه بلایی سر خودم میارم...
فوتبال ما اونقدر كثيف هست كه اگه يكم با خودمون رو راست باشيم فقط حالت سوم رو بايد انتخاب كنيم ، اما با تمام ملال آور بودنش و حاشيه هاي اطرافش بازم مارو مجبور به دنبال كردنش ميكنه ، امير قلعه نوعي اونقدر ارتباطات قوي داره كه بتونه با اون كار معروف ترش (نرفتن مدارك استقلال به آسيا) بازم استاديوم رو پر از هواداراي آبي كنه و با كمك ليدرها باز هم بشه ژنرال ! هرچي ارتباطات قوي تري داشته باشيد در جدول رده بندي ليگ برتر تيمتون بالاتر قرار ميگيره ! به بالاي جدول دقت كن ، امروز منصور ابراهيم زاده (ذوب آهن) ، امير قلعه نوعي (استقلال) ، پرويز مظلومي مس كرمان (به احتمال زياد مربي فصل آينده استقلال ) تيم هاي اول تا سوم هستن ! اين سه نفر يه روزي همگي جز كادر تيم ملي فوتبال كشورمون بودن و البته افشين پيرواني هم فراموش نكنيد...!!
اما امروز قوي ترين فرد بين اين آقايون كسي نيست جز منصور ابراهيم زاده كه يكي از بند هاي قرار داد فدراسيون فوتبال با كانديدهاي مربيگري تيم ملي هستش !! يعني فردي كه ميخواد سرمربي تيم ملي بشه بايد ايشونم در كنارش باشه و بايد با اين بند قرارداد موافقت كنه ، اما چرا بايد قبول كنه بماند...! البته در شايستگي هاي اين عزيز شكي نيست و بازي تيمش و نتايج ارزشمندشون قابل ستايشند...
ذوب آهن ، تاج ، مديريت سابق باشگاه ذوب آهن ، نائب رئيس فدراسيون فوتبال ، اصفهـــان ، سايپا ، اسپانسر ، 4 ميليارد ، مهـــرداد بذرپاش ، مدير عامل سايپا ، رياست سازمان تربيت بدني ، محسن علي آبادي فرزند مهندس علي آبادي ، علي دائي ، محمد مايلي كهن و ....فوتبال دست اين آقايونه...! اما كدوم يكي زورش بيشتره ؟
من پرسپوليسي هستم اما دوست دارم استقلال قهرمان بشه فقط بخاطر شادي دل چند ميليون هواداري كه داره ! چون اعتقادم بر اينه تنها دل خوشي اون هواداري كه تو سرما و گرما براي تماشاي بازي اين دو تيم مياد قهرماني تيمشه ! من هيچ وقت روزبه بهرامي جوان 28 ساله هوادار استقلال كه بخاطر باخت اين تيم به الاتحاد از شدت ناراحتي فوت كرد رو فراموش نمي كنم و اسمش هميشه مثل همه ي اون هواداري عاشق فوتبال كه جونشونو بخاطر اين دو تا تيم از دست دادن در ذهنم باقي ميمونه ، چون جرم اين عزيزان فقط هوادار بودن فوتباله....! اما جرم اين آقايون مسئولين فوتبال چيه...؟
کاش.استقلال قهرمان.بشه.
با.اینکه.حق.ذوب.
هیچ.تیمی.تیمتر.از.ذوب.نیستم
حالا هی بیا بگو حق ذوب آهنه...یه بار گفتی دیگه..انقدر اعصاب بچه ها خرابه کسی حوصله نداره جوابتو بده...باشه فهمیدیم 10 بار که تکرار نمیکنن...اگه طرفدار ذوب آهنی برو به بخش کلوپ هوادارانه ذوب آهن از صبح بشین پست بده حقه ذوب آهنه...انقدر با اعصاب ملت بازی نکن..اگه قدرشناسی فدراسیون نسبت به تیمای اصفهانی و کمیته داوران عزیز که فقط با اصفهانی ها مهربون هستن نبود الان این حرفها رو نمیزدی
حالا هی بیا بگو حق ذوب آهنه...یه بار گفتی دیگه..انقدر اعصاب بچه ها خرابه کسی حوصله نداره جوابتو بده...باشه فهمیدیم 10 بار که تکرار نمیکنن...اگه طرفدار ذوب آهنی برو به بخش کلوپ هوادارانه ذوب آهن از صبح بشین پست بده حقه ذوب آهنه...انقدر با اعصاب ملت بازی نکن..اگه قدرشناسی فدراسیون نسبت به تیمای اصفهانی و کمیته داوران عزیز که فقط با اصفهانی ها مهربون هستن نبود الان این حرفها رو نمیزدی
ببخشید.من.از.همه.استقایی.مع رت...میخوام
بازم.میکم.من.رو.ببخشید.اکه.ا عصابتون.رو.خورد.کردم.من.قضی .فدراسیون نسبت به تیمای اصفهانی رو.نفهمیده.بودم
.دیکه.اینجا..و... کلوپ هوادارانه ذوب آهن ..نمیام.معذرت.میخوام
saeed_cris
17-04-2009, 22:58
کاش.استقلال قهرمان.بشه.
با.اینکه.حق.ذوب.
هیچ.تیمی.تیمتر.از.ذوب.نیستم
اين فصل كه حق قهرماني با اس اسه:flowerysmile:
اينو همه ميدونن.با بازيهاي كه اس اس امسال انجام داد اس اس بايد قهرمان بشه
بحران اس اس بعد از بازي با لنگي ها آغاز شد كه عليزاده عوضي اون پنالت رو داد و از اون بازي به بعد اس اس رفت تو حاشيه و اين چيزي بود كه مخالفان اس اس و امير خان ميخواستن
خدا لعنتشون كنه اونايي كه چشم ديدن موفقيت اميرخان رو ندارن:29:
خدا كنه قهرمان بشيم تا دهن اينا بسته بشه:smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25::smil4 337dd8b9eb25:
وای خدا ذارم از استقلالی بودن خودم حالم به هم میخورد
چقدر گریه کردم چهبازیها که6 صبح تو استادیوم نبودم
این دستمزدم............
مساوی با سایپا که بشیم مصخره ی.........
عشق من مجتبی >لمپارد استقلال
ویرایش
توهین نکنید
قهرمانی فقط حق ذوب آهن هست
شما ها خودتون مقصر هستید و گرنه فدراسیون واصفهان پیوندی با هم ندارن
وقتی استقلال با فولا مساوی میکنه وازاون ور ذوب آهن ملوانو میکوبه وشما بازم با سایپا مساوی میکنید پس ایراد از جای دیگس
ذوب آهن قهرمان میشه
Majid_4553
17-04-2009, 23:50
بچهها یادتونه ....
سال اول لیگ حرفهای رو ؟
ملوان - استقلال :
استقلال فقط با یک مساوی قهرمان اولین دوره لیگ برتر میشد اما اون بازی رو باخت تا پرسپولیس اول بشه!
یادتونه پارسال رو ؟
پرسپولیس - سپاهان :
سپاهان فقط یک مساوی میخواست تا قهرمان بشه اما باخت تا باز دوباره پرسپولیس قهرمان بشه!
خلاصه منظورم اینه که ، تیمهایی که برای قهرمانی مساوی میخواستند باختند تا تیم دیگهای قهرمان بشه...
پس امیدوار باشید به هفته آخر به امید دخالت نکردن خیلیها از جمله وزارت صنایع !!
از اینکه از 8 دوره لیگ برتر 6 دوره را در کورس قهرمانی بودیم به این تیم میبالیم.
به امید قهرمانی هر چند شانسمون کمه ولی غیر ممکن نیست و تا ثانیه آخر امید به قهرمانی خواهیم داشت.
به امید روزهای خوب و سربلندی تیممون
دوستان گل استقلالی
از اینکه در فصل آینده چه کسی سرمربیه کسی خبر نداره؟
در مورد خریدای فصل بعد هم اگه کسی خبری داره بگه.
کل کل ممنوع! تکرار بشه به جای پاک کردن پست ها طور دیگر برخورد خواهد شد..
alirooney
19-04-2009, 14:43
صددرصد قهرمانیم.
به برد فولاد امیدوارم.
اگر جلالی مثل بقیه تسلیم نشه
saeed_cris
19-04-2009, 23:42
استقلال اول بايد به فكر شكست پيام باشه نه كه از دقيقه 1 حواسش به بازي در اهواز باشه:301:
پيام هم نمياد كه ببازه اونا هم واسه بقا امتياز ميخوان و اس اس بايد مواظب باشه
من كه هنوز به قهرماني اميدوارم
فقط خدا کنه مدیریت فولاد خوزستان تصمیم نگیره لطفی که اول فصل استان اصفهان در حق این تیم کرد رو جبران کنه (دادن سهمیه سپاهان نوین به فولاد) اگه اینطور نباشه میشه به برد فولاد امیدوار بود....اگه ذوب آهن بیاد برای مساوی مطمئنم که میبازه...میگم فقط خدا کنه نتیجه قرار باشه تو همون میدون مسابقه تعیین بشه نه جای دیگه....
danger barca
20-04-2009, 10:11
این فکر که ذوب برای مساوی بره اهواز محاله ....اونا برای برد میرن ......فقط از خدا میخوام که مجید و تیمش همون بازیی که مقابل ما کردن و انجام بدن ....
ما هنوز امیدواریم ....این اتفاق دوبار برای قرمزا افتاد که تیم صدرنشین یه مساوی میخواست ولی باخت و قرمزا قهرمان شدن .....
نمیدونم این اتفاق برای ما هم میافته/:)
-----------------------------------------------------------------
بچه ها من حرفاشو (مایلی)تو برنامه شبکه دو میخوام جمعه همین هفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوا هشا:girl_sigh:
SSMAJIDI
20-04-2009, 16:41
استقلال پیام و میبره قهرمان نمیشه
Majid_4553
20-04-2009, 17:01
حتی اگه به برد فولاد هم مطمئن باشیم با این حاشیه هایی که دور تیم هست به برد اس اس باید شک کرد. این بازی با امصلال خیلی مهمه. اگه ببره باز اون روحیه برمیگردهع به تیم.
King_Of_BOYS
20-04-2009, 17:22
استقلال پیام و میبره قهرمان نمیشه
ببخشید من اصلا نمیخوام کل کل کنم. اینجا بحث و تبادل نظر راجب بازی استقلال و پیامه و هواداران پیام هم حق اظهار نظر دارن. ببینید. قید قهرمانی رو بزنید. به چند دلیل:
1- ذوب اهن تیم خیلی قویی هستش و امکان نداره به فولادی که هفته پیش به راه اهن باخته ببازه. مطمئنا مساوی یا برد ذوب اهن نتیجه اون بازی میشه.
2- فکرمیکنید بتونید پیام رو ببرید؟ پیام برای موندن باید استقلال رو بزنه چون استقلال اهواز با برق بازی داره و ممکنه با تفاضل گل خوب هم ( احتمالا با 3 یا 4 ) تا گل ببره. پس پیام برای بقا راهی جز بردن استقلال نداره. یادتونه همون بازی که پیام از استقلال 5 تا خورد. باید 4 تا هم میزد. اگر مهاجماش دقت میکردن شاید نتیجه اون بازی 5-4 یا 5-3 میشد.
3- خیلی دلم میخواست استقلال قهرمان بشه . با اینکه پرسپولیسیم . ولی چون با تیم اولم بازی داره و پیام برای بقا باید ببره از ته دل امیدوارم استقلال قهرمان نشه.
در یه صورت امکانش هست که هم استقلال قهرمان بشه و هم پیام بمونه. اون هم این که هم ذوب اهن و هم استقلال اهواز ببازن که کمی دور از دسترسه. حد اقل دومیش صد در صد دور از دسترسه.
ما از خدامونه که استقلال قهرمان بشه. چون با این جنبه ای که از اصفهانی ها و سپاهانیها سراغ داریم . ( که الان خودشون رو قطب سوم میدونن و همش تیکه میندازن که شما جام باشگاههای جهان رو ندیدید و... ) اصلا لمون نمیخواد که ذوب اهن هم به سپاهان اضافه بشه. مطمئنا با قهرمانی ذوب اهن بد جوری برای سرخابی شاخ میشن. من امیدوارم که هم پیام بمونه و هم اس اس قهرمان یشه ولی در صورتی که قرار باشه یکیش بشه . امیدوارم پیام بمونه...
AMIR-ITALIA
20-04-2009, 17:55
با توجه به روحيه اي كه استقلال واسه اين بازي داره و پيام هم واسه موندن تو ليگ تلاش ميكنه احتمال تساوي زياده تو اين بازي
البته با توجه به وضعيت دو تيم بازي به احتمال زياد پر گله
امیدوارم استقلال ببره و البته متاسفانه به جای اینکه باشگاه استقلال حواسش به بازی با ام صلال و پیام باشه راه به راه دارن بیانیه صادر میکنن و جواب اهالی فوتبال رو میدن...ولی در کل امیدوارم اس اس پیام رو بزنه و به امید خدا فولاد هم ذوب آهن رو بزنه در مجموع ما باید پیام رو ببریم تا هم قهرمان بشیم و هم استقلال اهواز تو لیگ بمونه....بالاخره از خانواده استقلال باید 2 تا تیم تو لیگ باشن
ITALIANO
20-04-2009, 20:03
امیدوارم در وحله اول استقلال از سد پیام بگذره و بعد منتظر نتیجه ذوب آهن باشیم ، چون به قول یه بنده خدایی ، ممکنه فولاد ، ذوب رو بزنه ولی اینور استقلال به پیام امتیاز بده !!
ایشالا که قهرمان بشیم ولی من دیگه چشمم آب نمیخوره..!
alirooney
20-04-2009, 20:10
همه چیز بستگی به بازی فولاد داره.
استقلال اگر بخواد میتونه پیام رو ببره
danger barca
21-04-2009, 11:30
نمیدونم یعنی چیزی که تقریبا 20 میلیون نفر میخواد میشه......چشمم اب نمیخوره که ما بازیمونو ببریم و فولاد هم ببره:27:.......یعنی شانس در خونه اس اسو میزنه ........
بازیه خیلی سختی داریم یکی برای قهرمانی و دیگری برای بقا.......
مجتبی هم که مصدوم شده و 3 هفته خونه نشین....................
ما هنوز امید داریم چون با امید زنده ایم ..................................................
وقتي سرنوشت ادم به دست كسي ديكه هست نبايد الكي دل خوش كرد
ولي اميدوارم كه قهرمان بشيم
khaf Esteghlali
23-04-2009, 17:46
وقتی سرنوشت دست خودمون بو بد بازی کردیم چه برسه به حالا که سرنوشت دست تیم رقیبه.
استقلال اول: بد
استقلال میانه کار:بی نظیر
استقلال آخر :افتضاح
ITALIANO
23-04-2009, 17:53
تحلیل دوستان جالب بود .
ولی از قضیه تبانی نمیشه گذشت ، ذوب آهن و فولاد ، هر جفتشون کارخونه فولاد سازی و آهن دارند ، احتمال تبانی کم نیست !
من که از الان تیم رو دوم حساب می کنم که اگر یوقت اتفاقاتی افتاد و استقلال اول شد از خودم بی خود شوم ! دلمو الکی به قهرمانی خوش نمی کنم !
saeed_cris
23-04-2009, 21:05
به اين تيما اصلا نميشه اعتبار كرد
اگه يادتون باشه اون سالي كه پاس بايد ميباخت تا اس اس قهرمان بشه چي شد
استقلال اهوازي كه اس اس تهران رو شكست داده بود با يه شكست سنگين كه نتيجش يادم نيست از پاس باخت وپاس قهرمان شد
حالا هم بعيد ميدونم كه فولاد ذوب اهن رو شكست بده:-??
javadjtv
24-04-2009, 00:51
پیام رو که می بریم
ولی همه چیز تو بازی فولاد و ذوب روشن میشه
شاید چون زیادی تابلو نشه بازی این دو تیم صنعتی مساوی بشه
امیدوارم بازی پاکی بین این دو تیم صنعتی باشه
یا امام رضا ادرکنی
Majid_4553
24-04-2009, 01:34
ولی از قضیه تبانی نمیشه گذشت ، ذوب آهن و فولاد ، هر جفتشون کارخونه فولاد سازی و آهن دارند ، احتمال تبانی کم نیست !!
و یه نکته دیگه هم اینکه این تیم فولاد از یه تیم اصفهانی ریشه گرفته. پس بعید نیست در پی جبران بر بیاد و یه تساوی مصلحتی :D
پیام رو که می بریم
ایول اعتماد به نفس. بعد از این تساوی بعید میدونم توی مشهد بتونه پیام رو ببره. خیلی وضع تیم خرابه. احتمالا یا مساوی میشه یا پیام میزنه و کار به بازی ذوب هم نمیکشه. هر چند خیلی بیشتر حال میکردم بازی قبل رو از سایپا میخورد تا راحت میشد نه اینکه اینجا ببره و ذوب با یه تساوی با 1 امتیاز اختلاف دل همه رو اب کنه. اونطوری حرص کمتری میخوردیم :34:
danger barca
24-04-2009, 11:11
و در تکمیل صحبتای دوستان این دو تیم تو جام حذفی هم با هم بازی دارن.............
منم چشمم اب نمیخوره ولی اگه بشه چی میشه....
ایشالا حق واقعی هر کسی هست بهش برسه .................
Ronaldinho80
24-04-2009, 11:23
فکر کنم اگه استقلال خبر بازی ذوباهن رو تا پایان بازی نشنوه بهتر و با تمرکز بالاتری میتونه بازی کنه
بچه ها بزگترین بدبختی اینه که ذوب آهن و فولاد تو جام حذفی با هم بازی دارن احتمال داره با توجه با اخبار تمرین تیم فولاد که این هفته کلا استراحت کردن و مجید جلالی گفته تو این بازی نمیذاریم دستمون برای ذوب آهن رو بشه چون جام حذفی مهمتره ، فکر کنم این بازی فولاد به ذوب راه بده و جام حذفی هم ذوب به فولاد راه بده.......
عیب نداره اگه امسال هم قهرمان نشیم مطمئن باشید سال دیگه قهرمان لیگ خواهیم شد........
Majid_4553
24-04-2009, 19:23
بچه ها بزگترین بدبختی اینه که ذوب آهن و فولاد تو جام حذفی با هم بازی دارن احتمال داره با توجه با اخبار تمرین تیم فولاد که این هفته کلا استراحت کردن و مجید جلالی گفته تو این بازی نمیذاریم دستمون برای ذوب آهن رو بشه چون جام حذفی مهمتره ، فکر کنم این بازی فولاد به ذوب راه بده و جام حذفی هم ذوب به فولاد راه بده.......
فولاد مگه تا کجا میتونه از ذوب مدد بگیره. یه مرحله هم بیاد بالا. در کل کادرفنی اگه بتونن این حاشیه ها رو جمع کنن از دور تیم و با همون قدرت همیشگی ادامه بدن جام حذفی رو میشه گرفت. دیگه فکر کنم اسیا رو باید بیخیال بشه و بیشتر تمرکزش رو بزاره روی حذفی تا این از دست نره :72:
saeed_cris
24-04-2009, 20:21
فکر کنم اگه استقلال خبر بازی ذوباهن رو تا پایان بازی نشنوه بهتر و با تمرکز بالاتری میتونه بازی کنه
اره منم موافقم
:13:
بازيكنا فقط بايد به فكر برد در اين بازي باشن و اصلا به نتيجه بازي ذوب آهن توجه نكنن
به اميد خدا قهرمان ميشيم:*:84:*:
غياثيان: به احتمال 110 درصد استقلال را شكست ميدهيم
ان شاالله فردا واسه رو كم كني اينا هم كه شده مي بريم
خب خدا رو شکر سیاوش هم مصدوم شده و به این بازی نمیرسه...امیدوارم خط حمله فردا یه جون اساسی بگیره و پیام رو ببریم..به دلم افتاده قهرمانیم
alireza77777m
25-04-2009, 20:24
به نظر من اين بازي خيلي حساسه.اميدوارم با اين همه مصدومي كه داريم اين بازي رو ببريم.و اونور هم دو تا تيم فلزي با هم تباني نكنند.اميدوارم.تا فردا
فعلاً ...
m_acmilan
25-04-2009, 23:32
امیدوارم استقلال قهرمان بشه و به حقش برسه.
همه با هم دعا میکنیم که استقلال قهرمان بشه.
m_acmilan
25-04-2009, 23:51
این یارو 2 تا بازیو برده جو گرفته.
ایشالا قهرمانیم.
Majid_4553
26-04-2009, 11:17
برره ای حساب کرده :2:
اميدوارم استقلال ببره ولي از اون طرف يك شوك اساسي به برق وارد شود و تيم خداداد رو ببره همش تقصير اين پرسپوليس ....... خدا بگم چيكارش نكنه اگر بازي قبلش رو ميبرد الان هيچ مشكلي براي پيام و ابومسلم نبود
آخرین خبر این بوده که بازیکنای پیام واسه پول نگرفتن اردو رو ترک کردن و گفتن جلوی اس اس بازی نمیکنن..و با قول های مدیر عامل برگشتن به اردو به نظر میاد اگه این اخبار درست باشه روحیه خوبی ندارن...البته میشه از اون بعد هم این قضیه رو دید و اینکه این اخبار رو به دروغ منتشر کردن تا استقلالیا حریف رو دست کم بگیرن
آخرین خبر این بوده که بازیکنای پیام واسه پول نگرفتن اردو رو ترک کردن و گفتن جلوی اس اس بازی نمیکنن..و با قول های مدیر عامل برگشتن به اردو به نظر میاد اگه این اخبار درست باشه روحیه خوبی ندارن...البته میشه از اون بعد هم این قضیه رو دید و اینکه این اخبار رو به دروغ منتشر کردن تا استقلالیا حریف رو دست کم بگیرن
با نظر دومت موافقم خبر دروغه همن طور که گفتن داماش جلوی استقلال بازی نمیکنه ولی بازی کرد فقط میخوان استقلال رو ببرن به حاشیه حاالا حاشیه دور تیم استقلال نتونستن ایجاد کنن اومدن از بازیکنهای خودشون مایه رفتن
استقلال امروز یه لشگر مصدوم داره با این حال امیدوارم قهرمانی امروز به صاحب اصلی جام استقلال قهرمان محبوب قلب هواداران ابی برسه
این هم خوشبینانه ترین ارزو :
به امید بالا بردن جام تا چند ساعت دیگه روی دستهای کاپیتان محبوبمون فرهاد مجیدی
danger barca
26-04-2009, 13:45
این هم خوشبینانه ترین ارزو :
به امید بالا بردن جام تا چند ساعت دیگه روی دستهای کاپیتان محبوبمون فرهاد مجیدی
این تیکش خیلی مارو تحت تاثیر قرار داد:d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz:d0s 69thbefhifftitrz:13::13::smil4337dd8b9eb25::smil43 37dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25:
امروز ازون روزای استرس اوره ...ایشالا حق (قهرمانی)به حق دار(که واقعا حق اس اسه با این همه بازیه زیبا و جذاب)برسه
:smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8 b9eb25::smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25::smil 4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25:
saeed_cris
26-04-2009, 16:04
چقدر دلش خوشه
بنده خدا احتمالا تو خواب داشته حرف ميزده
به اميد قهرماني
همه با هم دعا ميكنيم.........:smil4337dd8b9eb25:
خدایا بازی داره شروع میشه صدر جدول رو به استقلال برگردون و استقلال قهرمان بشه
Majid_4553
26-04-2009, 16:24
شروع شد علیزاده هم فیکسه خدا رحم کنه.
SSMAJIDI
26-04-2009, 17:06
استقلال قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه به لطف یزدانو بچها استقلال قهرمان میشه
خدا جام رو به صدر نشین واقعی لیگ برگردوند امیدوارم دوباره پس نگیره قهرمانی تو مشهد خیلی شیرینه
SSMAJIDI
26-04-2009, 17:15
استقلال قهرمان میشه منم به همه ی پرسپولیسیا قول میدم
خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
ذوب 1 فولاد 3
alirooney
26-04-2009, 17:56
فولاد 3
واي...................
قهرمان شديم...............
كور شه چشم.........
Amin-TopGoal
26-04-2009, 18:24
دوستان تبریک های قهرمانی رو در تاپیک زیر بگید
~¤§استقلال، قهرمان لیگ هشتم§¤~ ([Only registered and activated users can see links])
مس تیم بسیار با انگیزه ای هست و اگه استقلال بخواد شل بگیره و ذخیره هاش رو بفرسته به مشکل بر خواهد خورد.
البته باید دید کلاً سیاست باشگاه در رابطه با جام حذفی چیه.
m_acmilan
29-04-2009, 21:47
آشنایی با روستای محل بازی استقلال - مس
دیداری بزرگ در روستایی کوچک
زمین چمن روستای کوچک نوش آباد با 250 خانوار در انتظار استقلال تهران با میلیونها هوادار برای خلق شگفتی در جام حذفی است.
به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، روستای نوش آباد در منتهی الیه غرب شهر رفسنجان قرار گرفته است و طبق آخرین آمار جمعیتی معادل هزار و 550 نفر را در خود جای داده است. زمین چمن روستای نوش آباد با ظرفیت 2 هزار نفر در سالهای اخیر به دلیل نبود ورزشگاه مناسب در شهر رفسنجان به محل برگزاری دیدارهای تیم فوتبال صنعت مس رفسنجان در لیگ آزادگان همچنین جام حذفی تبدیل شده است.
در حال حاضر با توجه به اینکه صنعت مس رفسنجان میزبان دیدار مرحله بعد جام حذفی در مقابل استقلال تهران است، زمین چمن نوش آباد به عنوان محل برگزاری این دیدار مشخص شده است.
مسابقه دو تیم مس رفسنجان و استقلال تهران از مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی در ورزشگاه شهدای نوش آباد برای بسیاری از شهروندان رفسنجانی و مردم این روستا حائز اهمیت است اما این مسابقه برای 250 خانوار ساکن روستای نوش آباد حکم دیگری دارد زیرا که آنها در خاطر ندارند که تیمی پر طرفدار و مطرح در سطح آسیا و ایران در یک مسابقه رسمی در این روستا حضور یابد.
به همین دلیل بسیاری از اهالی نوش آباد برای گذشت زمان و ورق خوردن تقویم 88 تا طلوع روز دهم اردیبهشت ماه لحظه شماری می کنند.
این دیدار با سایر مسابقاتی که تاکنون در این ورزشگاه برگزار شده است، تفاوت دارد و این مسئله موجب ایجاد هیجان و شوق در مردم این روستا شده است.
حریفی مانند استقلال و بازیکنان این تیم یکسو و از سوی دیگر پخش مستقیم تلویزیونی از روستای 250 خانواری نوش آباد موجب احساس غرور در نوش آبادی ها شده است.
یکی از اهالی روستای نوش آباد در رابطه با برگزاری مسابقه استقلال و مس رفسنجان به خبرنگار مهر گفت: نه تنها من و نه تنها اهالی نوش آباد بلکه اهالی حومه غربی رفسنجان از این موضوع بسیار خوشحال هستند و احساس غرور می کنند که در روستای محل زندگی ما این دیدار برگزار می شود.
علی باخور با اشاره به برگزاری دیدارهای مس رفسنجان در این منطقه گفت: برگزاری دیدارهای فوتبال در این روستا باعث رونق و آبادانی روستای نوش آباد شده است و جوانان روستا نیز با شور و شوق به ورزش رو آورده اند.
وی افزود: در روزهای ابتدای برگزاری دیدارهای مس در این ورزشگاه کمتر کسی برای تماشای مسابقات فوتبال می رفت اما با مرور زمان امروز اکثر اهالی روستا در هر سنی برای تماشای مسابقات صنعت مس رفسنجان در زمین حضور می یابند.
سرپرست زمین چمن نوش آباد نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در زمینه وضعیت زمین چمن این ورزشگاه اظهار داشت: چمن ورزشگاه نوش آباد در سطح استان کرمان تائید شده است و یکی از بهترین زمینهای چمن منطقه است.
محمد هرندی افزود: پس از آنکه استادیوم تختی رفسنجان برای ترمیم تعطیل شد بازی های دسته اول، دسته دوم و دستجات آزاد به مدت 3 سال در این زمین برگزار شد.
وی افزود: وجود محوطه باز اطراف ورزشگاه امتیازی دیگر برای این ورزشگاه است زیرا هیچگونه ترافیکی برای برگزاری مسابقه ایجاد نمی شود و مردم به راحتی می توانند برای حضور در ورزشگاه اقدام کنند.
سرپرست زمین چمن نوش آباد خاطرنشان کرد: برای همه مردم نوش آباد باعث غرور است که در این روستای کوچک یکی از پرطرفدارترین تیمهای ایران حضور خواهد یافت.
وی ادامه داد: منطقه حومه غربی رفسنجان از مناطق فوتبال خیز استان کرمان است و تیمهای فوتبال مختلفی در مسابقات شرکت می کنند.
وی از مسئولان تربیت بدنی استان کرمان خواست با توجه به استعدادهای موجود در منطقه، مجموعه ورزشی مناسبی را در این روستا احداث کنند.
دهیار روستای نوش آباد نیز با اشاره به اینکه برگزاری این دیدار موجب سرافرازی این منطقه خواهد شد، گفت: اگر بودجه سالن سرپوشیده که زمین آن نیز آماده است اختصاص یابد موجب افزایش امکانات زیربنای منطقه و رشد استعدادهای ورزشی خواهد شد.
رضا هرندی گفت: امیدوارم قبل از برگزاری این دیدار میدان ورودی روستا از طرف امامزاده به اتمام برسد.
مدیر باشگاه صنعت مس رفسنجان نیز در زمینه این دیدار می گوید: در دیدار با استقلال تهران به دنبال شگفتی و حذف استقلال از جام حذفی هستیم و به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد.
علی زینلی افزود: استقلال در دوره های قبل نیز به وسیله تیمهای گمنام حذف شده است و در این مرحله نیز ما به عنوان یکی از تیمهای همیشه مطرح لیگ آزادگان این هدف را دنبال می کنیم.
وی افزود: در راستای بهسازی ورزشگاه نوش آباد با همکاری دستگاههای مختلف ظرفیت این ورزشگاه 2 هزار نفری را به 5 هزار نفر خواهیم رساند و جایگاه ویژه مسئولان و خبرنگاران را نیز ایجاد خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: استقلال در مقابل تماشاگران متعصب رفسنجانی و انگیزه بالای بازیکنان مس روز بسیار مشکلی را پشت سر خواهد گذاشت.
منبع: خبرگزاری مهر
متاسفانه مثل اینکه سیاست باشگاه اینه که تو جام حذفی با ذخیره ها بریم..نباید مس رو دست کم گرفت چون مسلما الان انگیزشون 10 برابره ..هم به خاطر پخش مستقیم ، هم به خاطر مطرح شدن و هم به خاطر اینکه دارن جلوی قهرمانی لیگ و جام حذفی بازی میکنن...
من تو سایت اس اس خوندم برهانی ، اکبرپور ،کوشکی ،جانواریو ،روانخواه و خسرو حیدری نرفتن واسه این بازی ایشالا که فرهاد و عباسفرد تو خط حمله بترکونن
Hamed.Hamishe Abi
29-04-2009, 23:31
نبايد جام حذفي را ناديده گرفت !
استقلال پرافتخارترين تيم جام حذفي است ، نبايد بزاره اين ركورد شكسته شه !
نبايد قهرمان ايران شل بگيره تا به اين تيم هاي درجه 3 ببازه و آبروش بره
خدا كنه شكستش بده (انشاله)
saeed.ss
30-04-2009, 16:56
خب باختیم مهم نیست ولی این به ما نشون داد تا یک نیمکت قوی تر باید داشته باشیم و هم اینکه ما اصلا یه پنالتی زن خوب نداریم.این یدال... اکبری هم خوب تو پنالتی ها خراب میکنه.
به امید موفقیت اس اس
ای بابا پنالتی زن نداریم......حیف چه پنالتی کاظمی خراب کرد...خداییش من که نمیدونم چی بگم با این پنالتی زنها...یکی از بزرگترین مشکلات اس اس ضربات آزاد و همین پنالتی که متاسفانه متخصص نداریم.....
SSMAJIDI
30-04-2009, 17:11
بی خیال جام حذفی برای پرسپولیسیهاست اگر میومدیم بالا بخاطره پرسپولیس باید حذف می شدیم.هدای سرمون.حذفی اصلا برامون مهم نیست.همین که لیگ و گرفتیم کافی بود
Only Gerrard 8
30-04-2009, 17:26
استقلال مشلکش اينه که يه پنالتی زن 6 دانگ نداره عين مازيار زارع
hamed s.s topiran
30-04-2009, 17:38
خدایا اون روزی که فکر نمیکردیم قهرمان بشیم شدیم گفتیم خدایا شکرت امروز هم که حذف شدیم بازم میگیم خدایا شکرت.هر کس حقشه قهرمان بشه.
Ronaldinho80
30-04-2009, 17:45
1000 رحمت به وحید بابا این اشکان یدونه پنالتی رو هم درست نرفت .
باید تو جریان بازی می بردیمشون ولی بازم خدا رو شکر .
ولی اگه بالا می رفتیم حال میداد عوضش بازیکنامون بیشتر از بقیه ی تیم ها استرحت می کنند .
30-04-2009, 18:04
خوب البته 2تا از دانگاش الان پريد زارع با اين پنالتي كه زد هوا!
ولی واقعا باید به حال این فدراسیون فوتبال و این برنامه ریزیها تاسف خورد..آخه کجای دنیا جام حذفی بعد از پایان لیگ انجام میشه؟خب معلومه وقتی لیگ تموم شد استقلال انگیزه ای برای ادامه جام حذفی نداره اگه فدراسیون مثل همه دنیا جام حذفی رو در خلال فصل برگزار میکرد الان اینطوری نمیشد...البته جام حذفی برای اس اس مهم نیست همین که قهرمان لیگ شدیم کافیه البته با بازی که نامداری کرد مسلما باید یه دروازه بان ذخیره خوب بخریم..
InTeR mIrIfIcA
30-04-2009, 18:16
اين نامداري هم شاهكار حجازي بود زماني كه سرمربي استقلال بود.افتظاح بود اين دروازبان.دروازبان دوم استقلال بايد يكي مثل مارتين رائول باشه نه اين كه يه دروازباني به اسم نامداري كه فقط سطحش براي ليگ 2 هست
خب متاسفانه شکوری هم که مصدوم شد و واسه بازی با الاتحاد 3 تا از مدافعان مصدومن و تقی پور هم تا میتونه سوتی میده امیدوارم کوشکی برسه به بازی با الاتحاد
Esteghlal
30-04-2009, 18:27
عجب پنالتی زن 6 دانگی، جلو سپاهان دیدیم....:6qwup3:
در حقیقت ما که رفتیم آسیا!!!!!!!!!!!
...............................................ی !!!!!!!!!!
جای خالی رو با عبارت مناسب پر کنید:32:
saeed.ss
30-04-2009, 19:02
اقایون کل کل نکنید.
اونا جز کل کل چیزی دیگه نمیخوان و البته بلد هم نیستن.
پس لطفا استقلالی های گل محلشون نذارید
اين نامداري هم شاهكار حجازي بود زماني كه سرمربي استقلال بود.افتظاح بود اين دروازبان.دروازبان دوم استقلال بايد يكي مثل مارتين رائول باشه نه اين كه يه دروازباني به اسم نامداري كه فقط سطحش براي ليگ 2 هست
این طوری نگو ناصرخانم از جمله افتخارات باشگاه هست که حداقل با استقلال یه فینال آسیایی رو تجربه کرده و عدم آمادگی اشکان چیز دیگری هست
وقتی دقت می کنی می بینی که او 9 ماهی میشه بازی نکرده یعنی از بازی با پگاه تو رشت خب نباید انتظار داشتی باشیم که شاهکار بزنه ولی در مجموع کلا استقلال نیازی به جام حذفی نداشت اگه می برد واسه خودش دردسر اضافی درست می کرد این جام هم موقعی به درد می خوره که تو لیگ نتونی مقامی واسه آسیا بیاری
در ضمن از همه اینا مهمتر موندن امیر خان هست که باید همه جوره ازش حمایت کنیم و موضوع دیگه بازی با الاتحاد هست که باید صدهزارنفری بریزیم ورزشگاه و تلافی از عربا در بیاریم هم جشن قهرمانیمونو بگیریم
بزرگترین مشکل استقلال بازیکنهای پر مدعا مثل اکبریه که تاو قتی بازینمیکنه زبونش درازه که من تو هر بازی بودم استقلال نباخته و .... ولی عرضه زدن یه پنالتی به تیم دسته یکی رو نداره به جای عمل فقط حرف میزنه
ILARY BLASI
30-04-2009, 19:58
8 بازیکن رو نداشتیم ...ارش خسرو پژمان بیژن سیاوش وحید مجتبی فابیو ....ما هیچ احتیاجی به این جام نداشتیم....ما ماراتن لیگ رو فتح کردی...درود بر ژنرال بزرگ
تیمی که پنالتی زنش علیزاده باشه دیگه معلومه.
این تیم سوم استقلال بود.
یدی دوباره پنالتی از دست داد ولی مهم نیست چون این جام ارزشی نداره و ما به هدفمون رسیدیم
درود آمون بر ژنرال
با این باخت هیچی از ارزشهای استقلال کم نشد.
Death Angel
30-04-2009, 20:52
خداییش معلوم بود بازی اندازه ی .... هم ارزش نداره
وقتی پنالتی زن علیزاده باشه و اون ور هم نوری گل بزنه میشه ترکیب تیم رو حدس زد
جالبه با گل زدن یا گل خوردن هیچ تغییری تو چهره ی بازیکنای استقلال بوحود نمی اومد
ssghahreman
30-04-2009, 21:08
اقا جام حذفی اصلا برا استقلال ارزشی نداشت که
استقلال تیم بیسار قدریه که به چیزای کوچیک دل نمیبنده امروز اگر دقت کرده باشید امیرخان تو بازی داشت به یه چیزایی فکر میکرد که من فکرش را خوندم
داشت فکر میکرد تیم را تو بازی جام باشگاههای جهان چطوری بفرسته تو زمین یعنی جام باشگاهام براش کوچیک بود
استقلال که این جاما براش ارزشی ندار این جاما برای تیم پنجم به پایین جدوله
alireza77777m
30-04-2009, 21:21
بازي خيلي مزخرفي بود.به نظر من اميرخان اشتباه كرد كه بازيكنان خوب رو نذاشت چون از فردا بايد جلوي پرسپوليسي ها سركوفت بخوريم.!!!!!
راستي يه چيز جالب كه تا حالا بهتون نگفته بودم اينكه تورج حق وردي معلم ورزشه يكي از مدارس نزديك ماست !!!!!>:D<:6qwup3:
m_acmilan
30-04-2009, 22:38
چند ساله یه سوال برام پیش اومده و جوابشم تا حالا پیدا نکردم اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم.
اینکه چرا تو ایران یه تیم با گرفتن یه جام اشباع میشه در حالی که پتانسیل گرفتن جامای دیگه را هم داره؟
این استقلال به راحتی میتونست جام حذفی را هم بالای سر ببره اینکه چرا بازیو شل گرفته بود دلیلش چیه را خدا میدونه.
Death Angel
01-05-2009, 10:07
بابا بیخیال این جام این هم باشه واسه پرسپولیسی ها حال کنن
ss_ss gahreman
01-05-2009, 14:23
من میدونستم که استقلال واسه برد نیومده اگه برد میخواست و میرفت بازیکنا اصلی میورد حتی اگه خسته باشن به ذور میوردنشون
ما جام حذفی ر و میخوایم چیکار الان ما فقط به فکر اسیایم
خود این یارو ها میخوان پرسپولیسو قهرمان کنن تا نه به اتوبوس خیابونا اسیب برسه
و لا اقل پرسپولیسو بفرستن اسیا واسه سال بعد که کسی شورش نکنه
ssghahreman
01-05-2009, 19:10
اقا انشاالله از این پس استقلال-الاتحاد را میبره و الجزیره هم ام صلال و بعد استقلال الجزیره را میبره و الاتحاد هم ام صلال خلاصه همه تیمها باید کمک کنند تا بریم بالا
02-05-2009, 13:54
این فصل تیم عالی کار کرد و به غیر از 3 4 بازیه آخر که افت کرده بود خوب کار میکرد و به بردهای پرگل هم میرسید.
امیدوارم سال دیگه هم یه تیم خوب ببندیم و مهمتر از همه امیرخان هم باشه.
بازیهامون از اواسط نیم فصل اول تا سر بازی برگشت با پرسپولیس فوق العاده بود و واقعا یادم نمیاد اس اس انقدر مقتدارنه بازی کرده باشه ولی متاسفانه پیامدهای دربی و تعویض های اشتباه امیرخان و ضربه ای که بازی با الاتحاد به تیم زد تیم رو برد توی بحران و خدا رو شکر که قهرمان شدیم ولی امیرخان باید یه تجدید نظر توی تاکتیکش و همچنین تعویض هاش انجام بده یه مدافع شش دنگ به همراه یه دروازه بان دوم مطمئن و 2 تا هافبک مثل مبعلی و یه مهاجم برای تیم بسه و بیش از اندازه نباید تیم رو شلوغ کرد
ssghahreman
03-05-2009, 22:24
خودمونیم خیلی حیف بود این تیم این فصل قهرمان نشود
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1