توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ||::|| گلهای هفته اول لیگ برتر ایران - فصل 87-88 ||::||
Arsenal-4ever
04-08-2008, 19:57
به نام خدا
IRAN PREMIER LEAGUE 1387 - 88
گلهای هفته اول لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] سایپـا 0-1 پرسپولیس [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]
پژمان نوری 1-0 :2:
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Easy-Share ([Only registered and activated users can see links]) | Filefactory ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] کیفیت اصلی | شبکه جام جم | فرمت MPG [Only registered and activated users can see links]
قيچي كريم باقري ([Only registered and activated users can see links]) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links]))
كاشته كريم باقري ([Only registered and activated users can see links]) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links]))
موقعيت گل كريم باقري ([Only registered and activated users can see links]) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links]))
[Only registered and activated users can see links] استقلال 2-0 ابومسلم [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]
مجتبی جباری 1-0 :2:
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Easy-Share ([Only registered and activated users can see links])| Filefactory ([Only registered and activated users can see links])
مهدی امیرآبادی 2-0 ( فقط صحنه آهسته )
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Easy-Share ([Only registered and activated users can see links])| Filefactory ([Only registered and activated users can see links])
پسورد ویدئوها : [Only registered and activated users can see links]
King_Of_BOYS
04-08-2008, 20:09
پس کو گلها؟ امین بعد از بازی سریع گلها رو میذاشت . حتی بعضی وقتها بازی شروع نشده گلها رو میذاشت ...!!!!!!!!!!!
Amin-TopGoal
04-08-2008, 20:17
پس کو گلها؟ امین بعد از بازی سریع گلها رو میذاشت . حتی بعضی وقتها بازی شروع نشده گلها رو میذاشت ...!!!!!!!!!!!
فضل الله زحمت کشید گلارو گذاشت دیگه. پنج تا لینک هم داره، از هر کدوم خواستی می تونی دانلود کنی.
Old Trafford
04-08-2008, 20:18
سلام
سه درخواست:
1-قیچی کریم باقری در دقیقه 30
2-کاشته کریم باقری در دقیقه 82
3-موقعیت کریم باقری.دقیقه +90
فعلا :44:
farshid.j
04-08-2008, 20:21
سلام
سه درخواست:
منم اینا رو میخوام
Mamad_Peach
04-08-2008, 20:25
منم اینهایی که olf trafford میخواد رو میخوام
Hojat--Perspolisi
04-08-2008, 20:43
به نام خدا
[Only registered and activated users can see links] سایپا 0 - 1 پرسپولیس [Only registered and activated users can see links]
پژمان نوری 1-0 :2:
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Easy-Share ([Only registered and activated users can see links]) | Filefactory ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] استقلال -ابومسلم [Only registered and activated users can see links]
پسورد : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
ایول...دستت درد نکنه ولی اگر با فرمت avi میذاشتی بهتر بود...
سلام امین جون بابت گلها تشکر همین که با فرمت wmv گزاشتی عالیه دمت گرم:2:
Amin-TopGoal
04-08-2008, 21:24
سلام امین جون بابت گلها تشکر همین که با فرمت wmv گزاشتی عالیه دمت گرم:2:
گلارو من نذاشتم. فضل الله گذاشته.
اقا هرکی گذاشته دمش گرم حال دادی ایول
Old Trafford
04-08-2008, 22:01
علیک :d
میگم فضل ا... این درخواستایی که دادم رو اگه بشه زودتر بزاری خیلی خوبه
فعلا
با توجه به بازی افتتاحیه بازی خوبی بود آقا اگه تونستی اون صحنه پریدن قطبی تو بغل عابدزاده رو بزار
گل نوری با فرمت 3gp برای موبایل------- دانلود ([Only registered and activated users can see links])
Amin-TopGoal
05-08-2008, 09:02
فضل الله گفت خلاصه بازی رو از برنامه نود ضبط می کنه و میذاره
h_starboy
05-08-2008, 09:26
از بابت گل ممنون. فقط یه مشکلی داره اونم صداشه که کیفیتش خوب نیست و قطع و وصل میشه.
rafael376
05-08-2008, 12:44
سلام من هم تمام موقعيت هاي خطرناك بازي رو براي دانلود مي خواهم
من خلاصه بازي يا هاي لايت بازي رو مي خواهم
Amin-TopGoal
05-08-2008, 12:52
از بابت گل ممنون. فقط یه مشکلی داره اونم صداشه که کیفیتش خوب نیست و قطع و وصل میشه.
منم گل رو دانلود کردم. اما صداش اصلا قطع و وصل نداشت!!
Don Corleone
05-08-2008, 14:21
سلام دانلود نمیشه
Amin-TopGoal
05-08-2008, 14:35
سلام دانلود نمیشه
شوخی می کنی؟
پنج تا لینک داره. از همه شون میشهدانلود کرد. البته همه غیرمستقیمن.
پژمان واقعا شماره ی 8 بهت میاد
ولی شماره ی 7 پرسپولیس برا بادامکی خوب نیست
آقا ضمن تبریک به مناسبت برد 2 هیچ و صدر نشینی می خوام بگم استقلال داره به روزهای اوجش باز می گرده اگه عنایتی هم بیاد فوقالعاده می شه
alireza77777m
05-08-2008, 20:37
گلارو من نذاشتم. فضل الله گذاشته.
خب آقا امين شما ويرايشش كردي پس ،كارو كي كرد آنكه تمام كرد!:d
گل های بازی رو لطف کنید بزارید
ehsan-aria
05-08-2008, 21:16
گل های بازی استقلال لینکش غیرفعاله؟!!!:53:
آقا دستتون درد نکنه . ولی اگه آقا امیر یا آقا فضل الله لطف کنن با فرمت 3gp هم گل ها رو بذارن خیلی خوب میشه .
Amin-TopGoal
05-08-2008, 21:23
گل های بازی استقلال لینکش غیرفعاله؟!!!:53:
خب هنوز لینکها گذاشته نشدن. هر وقت گلا آماده شد لینکها رو میذاریم
khaled4u
05-08-2008, 23:02
به نام خدا
iran premier league 1387 - 88
[Only registered and activated users can see links] استقلال 2-0 ابومسلم [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت wmv [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] لینک گلها از mamadmunchen ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
مجتبی جباری 1-0
rapidshare | zshare | megaupload | easy-share | filefactory
مهدی امیرآبادی 2-0
rapidshare | zshare | megaupload | easy-share | filefactory
به سلامتي كي اين ابديت ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2::-??:-??
Loverboy
05-08-2008, 23:05
دوستان عزيز خواهشاً يه كم صبر داشته باشيد . بزودي لينكها اضافه ميشه
khaled4u
05-08-2008, 23:10
ابديت شد كل استقلال
مهدی امیرآبادی 2-0 ( فقط صحنه آهسته )
از اول گير نمياد ؟؟؟
Amin-TopGoal
05-08-2008, 23:23
لینک گلای استقلال اضافه شد. اما کیفیت ضبطش خوب نیست. رو گل اول تصویر پرش داره و گل دوم هم فقط صحنه آرومه. اگه کسی نپسندید صبر کنه از برنامه نود هم لینک گلها رو میذاریم.
miladsssoltani
05-08-2008, 23:26
فقط اس اس ایران
تبریک به همه اس اسی ها
مرسی از گلها
ITALIANO
05-08-2008, 23:30
داش امین ممنون بابت لینک گلها.
چرا زده بودی لینک از ممدمونشن؟!!!:wagfinger1:
MamadMunchen
06-08-2008, 00:24
داش امین ممنون بابت لینک گلها.
چرا زده بودی لینک از ممدمونشن؟!!!:wagfinger1:
به خاطره اينكه قرار بود اون گلارو من بذارم اما نشد :d
Amin-TopGoal
06-08-2008, 08:30
به خاطره اينكه قرار بود اون گلارو من بذارم اما نشد :d
ای بر دروغگو لعنت :7: :d
h_starboy
06-08-2008, 10:23
منم گل رو دانلود کردم. اما صداش اصلا قطع و وصل نداشت!!
قطع و وصل نه ولی یه جوریه. اعصاب خورد کنه صداش.
گل استقلال (جباری) هم همینطوریه.
به هر حال بابت گلها ممنون.
9midstuta
06-08-2008, 11:13
لینک گلای استقلال اضافه شد. اما کیفیت ضبطش خوب نیست. رو گل اول تصویر پرش داره و گل دوم هم فقط صحنه آرومه. اگه کسی نپسندید صبر کنه از برنامه نود هم لینک گلها رو میذاریم.
زحمتشو تو همین تاپیک بکش:flowerysmile:
©ßlÜË-ßÖÿ©
06-08-2008, 13:18
~x(~x(~x(:-??:-??گلاي اس اس چي شد
THIERRY_HENRY
06-08-2008, 13:54
ویرایش شد
فارسی تایپ کنید. تبلیغات ممنوع
Amin-TopGoal
06-08-2008, 13:56
~x(~x(~x(:-??:-??گلاي اس اس چي شد
گلای استقلال رو که گذاشتیم!
MamadMunchen
06-08-2008, 14:39
سلام
سه درخواست:
منم اینا رو میخوام
منم اینهایی که olf trafford میخواد رو میخوام
ويديو ها با همون كيفيت ضبط شده هستن , حوصله كانورت كردن نداشتم :D
قيچي كريم باقري ([Only registered and activated users can see links]) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links]))
كاشته كريم باقري ([Only registered and activated users can see links]) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links]))
موقعيت گل كريم باقري ([Only registered and activated users can see links]) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links]))
ای بر دروغگو لعنت :7: :d
اِ ! امين جون منو تو يه قراري با هم داشتيما :d
chel30davood
06-08-2008, 16:45
سلام
مرسی
اگه می تونی خلاصه بازی استقلال و ابومسلم رو هم بزار
ممنون
بای
موفق باشی
Old Trafford
06-08-2008, 16:58
سلام
مرسی
اگه می تونی خلاصه بازی استقلال و ابومسلم رو هم بزار
ممنون
بای
موفق باشی
خلاصه ها رو ( پرسپولیس,استقلال و سپاهان ) از برنامه نود که پنجشنبه پخش میشه میزارن !
ehsan-aria
06-08-2008, 17:24
سلام
مرسی ولی چرا گل امیرآبادی فقط صحنه ی آهستش هست؟
کیفیت گل جباری هم خیلی پایینه~x(
King_Of_BOYS
06-08-2008, 20:12
لینک گل پرسپولیس غیر فعاله. اگه کسی غیر از امین گلها رو بزاره من دیگه حتی زحمت دانلود رو به خودم نمیدم. فقط باید امین بزاره . الان نیم فصل دوم شروع میشه ولی هنوز گلها اضافه نشدن.
Amin-TopGoal
06-08-2008, 20:17
سلام
مرسی ولی چرا گل امیرآبادی فقط صحنه ی آهستش هست؟
کیفیت گل جباری هم خیلی پایینه~x(
توضیحشو دادم. از برنامه نود اضافه میشه. اینبارم بدشانسی آوردیم که اینجور شد. برق یکی از بچه ها رفت تا نتونه بازی رو ضبط کنه. واسه اون یکی هم تصویر پرش پیدا کرد. و الا گلای بازی پرسپولیس خیلی خوب گذاشته شده و مشکلی نداره.
دم و دسگام قراره امشب وصل شه تا از فردا بتونم با ضبط بازیها در خدمتتون باشم.
لینک گل پرسپولیس غیر فعاله
هر پنج تا لینک؟ من امتحان کردم سالم بود
Mohsen_Bar3lona
06-08-2008, 20:45
من هم برنامه ی 90 رو ضبط می کنم.اگه خواستید میذارم [Only registered and activated users can see links]
Old Trafford
06-08-2008, 21:11
سلام آق ممد :d . گل پرسپولیس رو با همون کیفیتی که درخواست ها رو گذاشتی رو داری !؟ اگه کیفیتش بهتر هم بود که چه بهتر. اگه بزاری ممنون میشیم.
MamadMunchen
06-08-2008, 21:23
سلام آق ممد :d . من گل پرسپولیس رو با همون کیفیتی که درخواست ها رو گذاشتی می خوام. اگه کیفیتش بهتر هم بود که چه بهتر. ممنون
گل پرسپوليس با همون كيفت درخواستهاته !
پژمان نوري ([Only registered and activated users can see links]) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links])) (لينك كمكي ([Only registered and activated users can see links]))
khaled4u
06-08-2008, 21:41
به نام خدا
2 گل بازي رو بشت سر هم به صورت 3GP اينجا به صورت لينك مستقيم ميزارم
حجم : 1.76 MB
لينك دانلود ([Only registered and activated users can see links])
amir_fati
07-08-2008, 09:10
سلام اگه ميشه مصاحبه اخر بازي قطبي رو هم بزارين
مرسي
ViVa LiverP♥♥L
07-08-2008, 11:34
سلام ضمن تشکر و خسته نباشید به بروبچه های تاپ گل اگه مصاحبه امپراتورو بعد بازی بذارین ممنون میشم:13:
alireza77777m
07-08-2008, 12:44
آقا ضمن تبریک به مناستبت برد 2 هیچ و صدر نشینی می خوام بگم استقلال داره به روزهای اوجش باز می گرده اگه عنایتی هم بیاد فوقالعاده می شه
حالا فهميدي كدومو مي گم آقاي شهريار خان .
amirhoss
07-08-2008, 16:44
لطفا مصاحبه قلعه نویی بعد از بازی رو بذارید
mahdiafifi
08-08-2008, 19:23
امین جان قرار بود نود پخش بشه گلای استقلال رو دوباره بزارین ممنون میشم
samififa2014
08-08-2008, 21:50
لينك گل اميرابادي كار نميكنه...error ميده همش...
اگر ممكنه يك بار تست كنيد...مشكل رو برطرف كنيد...مرسي
ViVa LiverP♥♥L
08-08-2008, 22:42
گل های استقلال رو هر دو تا شو با موفقیت دانلود کردم دو باره امتحان کن.
samififa2014
09-08-2008, 13:09
عزيز من گل جباري رو به راحتي دانلود كردم ولي گل اميرابادي مشكل داره...هر كاري ميكنم دانلود نميشه...اگر ميشه يه بار امتحان كنيد, لينك رو اصلاح كنيد...با تشكر
alireza77777m
09-08-2008, 15:03
عزيز من گل جباري رو به راحتي دانلود كردم ولي گل اميرابادي مشكل داره...هر كاري ميكنم دانلود نميشه...اگر ميشه يه بار امتحان كنيد, لينك رو اصلاح كنيد...با تشكر
من امتحان كردم درست بود بار ديگر امتحان كن.:winksmiley02:
Loverboy
10-08-2008, 12:10
آقا اين گلهاي بازي استقلال - ابو مسلمو يه آدم خَيري با كيفيت خوب اگه داره بذاره .
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1