PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} تحلیل و تبادل نظر بازيهاي پرسپوليس در نيم فصل اول 87-88 {::}

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

MamadMunchen
04-08-2008, 14:57
دوستان پرسپوليسي عزيز شما ميتونيد در اين تاپيك به تحليل و بحث درباره بازيهاي پرسپوليس در ليگ برتر بپردازيد .

خواهشا از مطرح كردن بحث هاي حاشيه اي هم پرهيز كنيد و فقط در مورد بازي بحث كنيد نه چيز ديگه اي .

اسم تاپيك هر هفته با توجه به بازي پرسپوليس با تيم مقابل عوض خواهد شد .

از توجه و همكاري شما سپاسگزاريم .

[Only registered and activated users can see links]

L . F . C
04-08-2008, 15:25
انشاءالله با یک بازی منطقی سایپا رو میبریم .

به نظر من مهم نیست چند چند میبریم فقط مهم اینه که این بازیو ببریم به امید پیروزی بر سایپا:heartsmile:

Ferguson
04-08-2008, 16:08
به نظر من نقطه قوت ما در خط میانی تیممون هست .اگر هافبک هامون بتونن بازی رو از هافبک های تیم حریف بگیرن ( که مسلما هم می تونن ) دیگه کار تمومه . نوک حمله هم که ابی :d رو داریم :2:

پ.ن : به امید پیروزی پر طرفدارترین تیم ایران و اسیا :2:

Seyed
04-08-2008, 17:05
الان گه بازی 15 دقیقه می گزره یه بازی نسبتا خسته کننده ولی متعادل رو دارن بازی می کنند این بازی قطعا یه بازی خیلی سخت واسه ما هست و اگر بتونیم ببریم که انشا الله می بریم قدم خودمونو محکم بر می داریم و می تونیم واسه قهرمانی خیالمونو راحت کنیم ولی بازی نسبتا خسته کننده است اعصابم خورد شد :29:

Spyro
04-08-2008, 17:09
با این که چیزی زیادی از بازی نگذشته ولی خیلی راحت خلا خلیلی رو میتونید ببینید موقعیت هایی که نیکبخت خراب میکنه ...

Seyed
04-08-2008, 17:33
آقا با این که مهاجم درست در مونی نداشتیم ولی تونستیم نیمه اول بازیو خیلی راحت ببریم با این تیم و با وجود شخصی به نام قطبی قطعا و بلا شک میتونیم قهرمانی این جامو بدست بیاریم اول گل لیگ برتر هم توسط ما به ثمر رسید دوستان مبارکه امید وارم تا آخر بازی این پیروزی حفظ بشه

Ferguson
04-08-2008, 19:01
سلام

خوب دوستان بازی هم تموم شد و با اقتدار پیروز این دیدار شدیم :2: اول از همه به تمام دوستان تبریک می گم این برد و همچنین پیشاپیش جامی که توی این فصل کسب می کنیم رو :5: در مورد بازی هم که اکثر بازیکن ها خوب بودن . فقط من خیلی از بازی مازیار خوشم اومد و عالی بود . در ضمن همونطور که پیش بینی کرده بودم خط میانی توانمندمون بازی رو کاملا از حریف گرفت . راستی اقایون دقت کردیدی بدون توره هم تونستیم ببریم راحت . حالا از بازی های بعد توره هم هست تا دیگه خیال هممون راحت بشه ...... :2:

ایول پرسپولیس :perspolis:

Seyed
04-08-2008, 19:02
این کریم باقری با اینکه بد بازی نکرد ولی بد موقعیت از دست داد ما میتونستیم خیلی راحت با 3 - 4 گل سایپا رو شکست بدیم و از پیش رو برداریم ولی متاسفانه خیلی ضعیف عمل کردیم و سایپا هم با این همه خرجی که کرده بود نشون داد که حتی شیرین فراز هم می تونه این تیمو در هم بکوبه

خدا خواست و یک نتیجه یک بر صفر دیگه رو بچه ها رقم بزنند خیلی جالبه سه بازی پشت سر هم یک بر صفر خیلی جالبه

نکته دیگه این بازی این آقایی ... هم نتونست برای سایپا کاری بکنه و این نشون دهنده اینکه معلوم نیست بازیکنی در تیمی قوی باشه توی تیم دیگه هم قوی باشه

بچه پیروزی اول فصل رو به همتون تبریک می گم ایشا الله قهرمانی آسیا

Seyed
04-08-2008, 19:20
بازی اول رو نمیشه هیچ وقت غیر کسل کننده برگزار کرد جون تیم ها هیچ شناختی از هم ندارن و ممکنه گرون براشون تموم بشه ولی همین بازی هم جای بسی امید واری بود چون نسبت به بازی اول بد نبود خدا کنه که فصل خیلی خوب و زیبایی داشته باشیم

King_Of_BOYS
04-08-2008, 20:16
ولی میتونستیم 6 بر0 ببریم. نیکبخت از جلوی دروازه توپ رو به اسمون زد. نوری توپ به اون خوبی رو خراب کرد. باقری هدیه میرزاپور رو رد کرد. دو تا توپ رو از روی خط دروازه بیرون زدند. و اخر هم باقری دروازه خالی رو به اسمون کویبد. اگر یک مهاجم به جای اینها بود مطمئنا الان بازی نتیجه ای مثل بازی اول چند فصل پیش پرسپولیس و پگاه میشد که 8 بر2 بردیم. موقعیت گل هم 9 تا برای پرسپولیس و 3 تا برای سایپا بود مثل دربی 62 .

Orange
04-08-2008, 22:32
ما بردیم خدایییش خیلی دمشون گرم چند نکته از بازی :
میرزاپور :D خداییش با این وضعیتش اگر دروازه بانه تیم ملی بشه :7:
مازیار زارع خیلی عالی بود دمش گرم هافبکهای شمالی تیم نشون دادن تا آخر فصل هیچ تیمی نمی تونه برای پرسپولیس شاخ بشه!
میثاق معمارزاده : منو یاده عابدزاده می ندازه خداییش استیلش خیلی خوبه از همه دروازه بانهای الان ایران خیلی سر حالتره!
کریم باقری دمش گرم هنوز هم تو اوجه:13:
نیکبخت نا امید کننده بود به امید خدا بهتر میشه:smil4337dd8b9eb25:
قطبی دمش گرم حال میکنم باهاش خدایی خیلی دمش گرم افشینه امپراتور:d0s69thbefhifftitrz
نوری :flowerysmile:

Seyed
04-08-2008, 22:52
من متوجه یه موضوعی شدم نمی دونم درست فهمیدم یا نه ولی قطبی مثل همیشه سر حال نبود هر وقت چهره قطبیو می دیدید خندان بود ولی امرو همش اخم کرد تازه قطبی 2 - 3 جا به داروری هم یه ذره اعتراض کرد که این از اخلاق قطبی خیلی بعیده این اولین بارش بود مثله اینکه هر کی میاد تو ایران اصلا اعصابش خراب میشه خدا کنه که اشتباه متوجه شده باشم یا مال استرس و خستگی باشه و قطبی رو همون اخلاق خیلی خوب باقی بمونه

Orange
04-08-2008, 23:28
من متوجه یه موضوعی شدم نمی دونم درست فهمیدم یا نه ولی قطبی مثل همیشه سر حال نبود هر وقت چهره قطبیو می دیدید خندان بود ولی امرو همش اخم کرد تازه قطبی 2 - 3 جا به داروری هم یه ذره اعتراض کرد که این از اخلاق قطبی خیلی بعیده این اولین بارش بود مثله اینکه هر کی میاد تو ایران اصلا اعصابش خراب میشه خدا کنه که اشتباه متوجه شده باشم یا مال استرس و خستگی باشه و قطبی رو همون اخلاق خیلی خوب باقی بمونه
کاملا موافقم امروز یه چیزیش میشد ولی معلوم نیست برای چی فکر کنم به این نتیجه رسیده که از خوش اخلاقیش سو ء استفاده میشه
اعتراضم به داوری کاملا طبیعیه چون قطبی هم حتما میدونه اگر ساکت باشه سره تیمش رو راحت میبرند!:-t

Seyed
05-08-2008, 00:05
آره فک می کنم به این نتیجه رسید که اخلاق خوش داشتن باعث سوء استفاده میشه ندیدی واسه بر گردوندنش از خارج مصطفوی چطور برخورد کرد البته قطبیم خوب جواب داد و اینو هم فک می کنم فهمیده که اخلاق خوش همیشه درست نیست ولی خداکنه اخلاقش خیلی هم عوض نشه چون 98 درصد محبوبیتش واسه همین شخصیت و اخلاقشه پس خوب اگر همزمان با این تعغیر شخصیتش رو حفظ کنه که احتما زیاد این کارو خواهد کرد و همیشه برای ما امپراطور خواهد بود

Arastoo 10
05-08-2008, 00:35
سلام به همه دوستان پرسپوليسي
برد پرسپوليس رو تبريك ميگم:flowerysmile:
بيشتر از اينا مي تونستيم گل بزنيم و بهتر بازي كنيم!
در ضمن جاي خليلي هم خيلي خالي بود...!

Juventus FC
05-08-2008, 08:33
پرسپولیس در بازی با سایپا اون پرسپولیس فصل قبل نمود خیلی دست و پا بسته بازی میکرد اگه زارعی بود بازم خوب بود به نظر من الاآن خلع عباس آقایی و کعبی حس میشود

Ferguson
05-08-2008, 12:35
پرسپولیس در بازی با سایپا اون پرسپولیس فصل قبل نمود خیلی دست و پا بسته بازی میکرد اگه زارعی بود بازم خوب بود به نظر من الاآن خلع عباس آقایی و کعبی حس میشود
اتفاقا اصلا خلا کعبی و اقایی حس نشد . اونا توی تیم سایپا چیکار کردن ؟ که بخوان برای ما کار کنن ؟ :5: در ضمن اقایون اینقدر این اسم کعبی رو نیارید . این اقا فصل پیش هیچ کاری برای ما نکرد خدایی . 7 تا بازی اخر به تیم اضافه شد که توی 2 تاش اخراج شد و 2 تا بازی دیگه هم از دست داد یعنی 4 بازی . فقط 3 بازی واسه ما کرد که اونم هیچ کار خاصی نکرد . اقایی هم نیم فصل اول عالی بود ولی از نیم فصل دوم مفت گرون بود :5: همشم تعویض می شد .

پ.ن : کلا همون بهتر که این 2 تا رفتند . هیچ احتیاجی به این ها مسلما نخواهیم داشت .

Seyed
05-08-2008, 13:01
منم با فرگوسن موافقم بازیکنی که نخواد تو یه تیم بازی کنه و بخواد مشکل دذست کنه عطاشو به لقاش بخشیدن بهتره و دیروز هم با این که یه خلا هایی حس می شد ولی بهتر که اینا رفتند چون جاشون رو حداقل خالی کردن واسه خیلی ها که این خودش مزیت بزرگیه

perspolisboy
05-08-2008, 13:07
دست بچه ها درد نکنه سایپا رو له کردن خداییش حس غرور میکنم که پرسپولیسیم

Juventus FC
05-08-2008, 13:09
باشه ولی عباس آقایی در پرسپولیس خوش درخشید 4 و 5 بازی آخر فصل پیش یک پرسپولیس دیگه ای بود و واقعا از فوتبالش لذت میبردیم ولی من دیروز آنچنان لذت نبردم فکر کنم بازی بعد که مسعود زارعی هم باشه بهتر از این بازی بازی کنیم.

Seyed
05-08-2008, 13:37
خوب هر بازیکنی ممکنه تا حدی واسه یه تیم مفید باشه ولی کسی که بخواد واسه تیم حاشیه درست کنه همون بهتر که نباشه

L . F . C
05-08-2008, 14:22
وای خدا کنه هر چه زود تر توره بیاد چون موقعیت هایی که نیکبخت و باقری گیرشون اومد گیر توره اومده بود الان با اختلاف 3-4 گل میبردیم.

pers20
05-08-2008, 16:16

به نظر من که خیلی سرحال و عین سابقش بود اونم که میدیدی اخم کرده بود سیاستش بود جلوی بازیکنا نمیتونه که همش بخنده در مورد اعتراض به داورم به نظر من چیز طبیعی بود پارسالم خیلی به داور اعتراض کرد اعتراضاشم به همین شدت بود که دیدی خیلی ملایم و کم به نظر من قطبی تفاوت چندانی با پارسال نداشته!!!

pers20
05-08-2008, 16:19
یک جمله هم به قلعه نوعی بگم که خیلی جدیدا رو دار شده همش میگه پرسپولیس رو با بزرگتر از قطبی بردم اونم اینه که امسال اگر با کمتر از 3گل از قطبی نباختی باید کلاتو بندازی بالا !!!

Esien
05-08-2008, 17:51
از همه چی بیشتر از این کعبی خوشحال شدم که توسایپا بود.
وقتی باهاش مصاحبه کردن برگشت گفت خوب باختیم ولی از قیافش معلوم بود که تا 3 ساعت یه ضرب گریه نمیکرد آروم نمیشد.
عجب گلی زد نوری بابا دمش گرم یه کم شبیه گل جرارد به چلسی بود که یه کمم ناراحتم شدم.

MamadMunchen
07-08-2008, 19:23
عنوان تاپيك براي بازي پرسپوليس مقابل پاس تغيير كرد !

ميتونيد بحث هاي خودتون رو در مورد بازي مطرح كنيد .

موفق باشيد ...

L . F . C
08-08-2008, 12:39
هنوز حضور توره تو بازی با پاس مشخص نیست و احتمالش 50_50 هست. هم چنین شاید اگه به بازی برسه ازش 90 دقیقه استفاده نکنند و به عنوان نیمکت نشین به بازی بیاد.

ولی من فکر نکنم پژمان روقطبی دوباره به دفاع چپ منتقل کنه چون تو بازی با سایپا بهترین بازیکن تیم بود.

از طرفی خدا کنه این بازی رو ببریم :fkr::2:

Elbimbo deoro
08-08-2008, 12:50
وقتی که کسی نیست چاره ای جز رفتن پژمان به چپ نیست مگر اینکه تو تمرینات کس دیگه ای امتحان شده باشه
محمد نصرتی به درد همچین وقتی می خورد
توره هم که فقط امروز تمرین می کنه و تمرینات روز قبل از بازی فقط مرور تاکتیک هاست .
هرچه بشه تنها یه هدف وجود داره و اونم کسب سه امتیاز در کنار بازی راضی کننده باشه .

L . F . C
08-08-2008, 13:02
به نظر من اگه قطبی از توره در ترکیب اصلی بازی کنه پس مجتبی شیری هم از ابتدا بازی میکنه چون شرایطشون مثل همه . یعنی هر دو تا شون از روز قبل از بازی تمرین میکنن .

البته یک چیزی هست که میگه به تیم برنده نباید دست زد :d

ACMilan
08-08-2008, 19:08
بازی بدون تماشاگر زیاد حال نمیده

Elbimbo deoro
08-08-2008, 22:16
من یه پست در مورد بازی پاس گذاشته بودم چرا پس منهدم شد ؟ [Only registered and activated users can see links]

Amir Argentina
08-08-2008, 22:39
فردا میبریم مثل همیشه اونم با قدربت با اینکه تماشاگر نداریم ولی میبریم
تا با قدرت بریم صدر جدول دم همه پرسپولیسیها گرم

Arastoo 10
08-08-2008, 22:40
اميدوارم پرسپوليس ببره
جاي خليلي خيلي خاليه...!!!:29:
كريم باقري هم بهتره عقب تر بازي كنه چون واقعا جاش اونجا نيست!

Seyed
09-08-2008, 00:19
کریم باقری هرجا بازی کنه خوبه درسته موقعیت خیلی خراب می کنه ولی یادتون نره قهرمانی ما خیلی درصدش اون بوده داشتم گل بازی فینال رو می کردم هر دو پاس گل رو باقری داد خوب با 35 سال سن همینم قنیمته

امیدوارم بتونیم تو بازی فینال این پاس رو ببریم خیلی این فصل اذیت کرد پرسپولیسو باید انتقامشو بگیریم

Mostafa_61
09-08-2008, 07:18
پاس 4 تا از بهترين مهره هاش رو از دست داده ضمن اينكه چترابگون و ماماني هم مصدومن به همين دليل نمي تونه خطر جدي براي پرسپوليس اونم تو آزادي باشه

تركيب احتمالي پرسپوليسهم اينه :

معمارزاده ( گلر )
باقري ها ، حيدري ( دفاع وسط )
محمد ، نوري ( دفاع كنار )
زارع ، باقري ( هافبك دفاعي )
نيكبخت ، پترويچ ، بادامكي ( سه نفر جلو )
توره ( مهاجم )

Ferguson
09-08-2008, 13:17
این بهترین ترکیب ممکن هست . منتهی مثل اینکه افشین می خواد بهادر عبدی رو بذاره راست و محمد رو سمت چپ و بقیه هم همون ترکیب گذشته . یعنی توره بازم رو نیمکت :53: البته امیدوارم این اتفاق نیفته و همون ترکیبی که شما گفتی چیده بشه . چون واقعا بهترین ترکیب ممکنه هست :2:

پ.ن : Pes بود خودم همون ترکیبو می چیدم :d

hamed6429
09-08-2008, 13:25
به نظر من اگه قطبی از توره در ترکیب اصلی بازی کنه پس مجتبی شیری هم از ابتدا بازی میکنه چون شرایطشون مثل همه . یعنی هر دو تا شون از روز قبل از بازی تمرین میکنن .

البته یک چیزی هست که میگه به تیم برنده نباید دست زد :d
مجتبي شيري امروز اصلا بازي نميكنه چون در اختيار تيم مليه. تا يك روز قبل از بازي هفنه سوم نيست.
بازي امروز رو پرسپوليس ميبره:13: حيف كه تماشاگر نداره/:). اگه سپاهان بود تا حا لا 10 دفعه بخشيده بودنش.~x(

Elbimbo deoro
09-08-2008, 13:29
من یه پست در مورد بازی پاس گذاشته بودم چرا پس منهدم شد ؟ [Only registered and activated users can see links]

نشستم با فکر معیوبم بیشتر از 10 خط نوشتم واسه چی هوتوتوش کردی ؟
خب مگه چی نوشته بودم تیریپ کارشناسی اومدم مطلب گذاشتم فرتی زدی تو ذوقمون [Only registered and activated users can see links]

kaka_totti
09-08-2008, 13:49
نمیدونم چرا همه با پرسپولیس مشکل دارن تازه کمک ها ی مالیم بیشتر به استقلال میکنن

Seyed
09-08-2008, 13:50
اما این ترکیب اگر امروز گذاشته بشه ترکیب خیلی خوب و عالی از آب در میاد و میتونیم خیلی راحت پاس رو در هم بکوبیم البته اگر اون همه موقعیت از دستمون نره

OmiD22
09-08-2008, 14:08
ادم باید واقع بین باشه. پرسپولیس سایپا رو برد اما فوق العاده نبود البته اول فصله و امیدوارم که تیم مثل پارسال ردیف شه ولی خدا کنه تحقیر نشیم مثه پارسال جام حذفی و امیدوارم که ببریم خوشگل و 3 امتیازها رو از دست ندیم که فردا خدا خدا کنیم برای این که سپاهان نتیجه نگیزه و یهو 6 امتاز از تیم کم کنن و قاطی کنیم

Seyed
09-08-2008, 14:18
اون موقع که ما جام حذفی به اون باخت رسیدیم به خاطر مشکلاتی بود که نیم فصل برای ما پیش اومده بود و اختلافاتی که مرزبان و استیلی برای ما درست کرده بودن الان شرایط با اون موقع کاملا فرق می کنه و قطعا ما اگر احتمالا بازیکنانمان با هم جور شوند که انشاااله می شوند می تونیم تیمو ببریم و انتقامو ازش بگیریم

L . F . C
09-08-2008, 14:33
من فکر کنم ترکیب این باشه:

البته این ترکیب رو با توجه به روز نامه ها و سایت ها گذاشتم:

دروازه بان: معمارزاده

دفاع: باقریها - حیدری

دفاع راست : زارعی

دفاع چپ: علوی یا محمد

هافبک دفاعی: نوری- زارع

3 هافبک پشت مهاجم: منصوری- باقری- پترویچ

مهاجم: نیکبخت

Seyed
09-08-2008, 15:04
اگر قرار باشه مهاجم نیکبخت باشه که من که اصلا هیچ امیدی به برد پرسپولیس ندارم اون با هیچ کس هماهنگ نیست و فقط موقعیت خراب می کنه

*c*f*c*
09-08-2008, 19:06
پرسپولیس الان دقیقه 31 یه گل از پاس خورده خدا کنم نباخه حالا که استقلال باخت

Orange
09-08-2008, 19:19
اگر قرار باشه مهاجم نیکبخت باشه که من که اصلا هیچ امیدی به برد پرسپولیس ندارم اون با هیچ کس هماهنگ نیست و فقط موقعیت خراب می کنه
فکر کنم اشتب کردی اینم از گله نیکبخت عجب گلی هم بود:2:

Seyed
09-08-2008, 19:20
الان یه گل زدند اما خیلی دارن بد بازی می کنند اگر بخواد اینطوری پیش بره با مصدومیت معمار زاده ممکنه که ببازیم باید بهتر بازی کنند تا مثل استقلال نبازیم :29:

sambik
09-08-2008, 20:52
تبریک میگم برد شیاطین رو ایول کریم واقعا خستگی ناپذیری :flowerysmile::wavesmile::2::34::13::قلیون::5 :

Seyed
09-08-2008, 21:01
برد خیلی خوبی بود و نیاز داشتیم ما باید از همین اول قدمامونو سفت برداریم راستی این برق چرا اینقدر داره کولاک می کنه چه خبره این همه

*c*f*c*
09-08-2008, 21:02
دم تمام بازیکنا گرم مخصوصا دویی کریم

SIR
09-08-2008, 21:05
تبریک به همه پرسپولیسیهای عزیز :21:
امیرحسین جان شما چرا اینقدر ناامیدی؟:-?

Seyed
09-08-2008, 21:52
تبریک به همه پرسپولیسیهای عزیز :21:
امیرحسین جان شما چرا اینقدر ناامیدی؟:-?

میشه دو نمونه از نا امیدی های منو بیان کنی من که الان تو این دو پست قبلیم همش با امیدواری تمام گفتم که:21:

kaka_totti
09-08-2008, 22:12
منم نصفه شب تبریک میگم خوب ذیگه قسمت ماس

L . F . C
09-08-2008, 22:52
آ قا واقعا کریم گل کاشت!

با اومدن توره هم دیدیم که چه بازیکن خوبیه حتی تو لحظات آخر بازی حقش بود که گل بزنه.

محمد هم خوب کار کرد.

خلاصه تبریک و خدا رو شکر که تونستیم این 3 امتیاز هم بگیریم.

Seyed
09-08-2008, 22:56
اول بازی هیچ کس خوب کار نکرد اما نیمه دوم واقعا تیم پرسپولیس گل کاشت کریم باقری هم جواب همه گل نزدنشو تو این بازی و بازی قبل با این دو گلی که زد داد واقعا اگر کریم باقری نباشه تیم ما خلا خیلی بزرگی داره حتی از خلا خلیلی هم بیشتر خواهد بود

Loverboy
09-08-2008, 22:56
ولي بازيهاي پرسپوليس به دل من نميچسبه . تو اين دوتا بازي بازيكنا خيلي سنگين به نظر ميرسن . من نيمه ي اول رو راديويي گوش دادم ولي نيمه ي دوم يه جوري بود بازي . ايشالله روز به روز بهتر بشه .

Scouser
09-08-2008, 22:58
ولی هرطور حساب کنی بی تماشاگر خیلی سخته!
مثه نمکه غذا میمونه تماشاگر واسه فوتبال
ولی ایول کریم:heartsmile:

Seyed
09-08-2008, 23:02
این مال اینکه هفته دومه و بازیکنا هنوز همدیگه رو نشناختن و هماهنگ نشدن این یه هفت هفته ای طول می کشه تا اینا بیان رو فورم اگر همه بازیها رو نیگاه کنی هیچ کدوم بازی قشنگی نیست و همه یه حالتی داره الان ما فقط به برد راضی هستیم حالا یه مقدار هم اگر بازی خوب و دلچسب نباشه فعلا مهم نیست

SIR
09-08-2008, 23:03
میشه دو نمونه از نا امیدی های منو بیان کنی من که الان تو این دو پست قبلیم همش با امیدواری تمام گفتم که:21:
اول که گیر داده بودی مهاجم نداریم و امسال هیچی نمیشیم حالا هم که میگی به نیکبخت امیدی نیست :-?
انشااله با اومدن مهاجم برزیلی مشکل مهاجم هم حل میشه :smil4337dd8b9eb25:

OmiD22
09-08-2008, 23:09
خدا رو شکر که پرسپولیس برد و ایول کریم و هم بچه ها

ACMilan
10-08-2008, 00:06
من هم به نوبه ی خودم این پیروزی رو به همه ی هواداران تبریک میگم
کریم باقری یعنی : :d0s69thbefhifftitrz

perspolisboy
10-08-2008, 00:25
آقا حال کردم خیلی عالی بود دم هر چی پرسپولیسیه گرم پاسو له کردیم حقمون گلای بیشتری بود بنازم شصت کریم فدای خودشو اون شوتاش بشم خیلی فاز داد در کل فدای هر چی پرسپولیسیه :flowerysmile::labkhand::d0s69thbefhifftitrz:13::2 :

MamadMunchen
10-08-2008, 02:31

نشستم با فکر معیوبم بیشتر از 10 خط نوشتم واسه چی هوتوتوش کردی ؟
خب مگه چی نوشته بودم تیریپ کارشناسی اومدم مطلب گذاشتم فرتی زدی تو ذوقمون [Only registered and activated users can see links]

اين يه اشتباه بود كه از طرف من رخ داد ! داشتم پست هاي يكي از كاربران كه بخش رو بهم ريخته بود پاك ميكردم كه يكي از پست هاي تو اشتباهاي تيك خورد و با توجه به امكاني كه در پاك كردن پست ها وجود داره ...

اون پستت رو از تو History فاير فاكسم پيدا كردم دقيقا 2 ساعت و 20 دقيقه طول كشيد تا پيداش كنم :117:
متنش رو پ.خ ميكنم اون پست رو دوباره بفرست من ميذارمش سرجاش اون پستت رو .

ITALIANO
10-08-2008, 02:40
در ابتدا به عنوان یه استقلالی به همه پرس پلیسی ها تبریک و تهنیت عرض می کنم.
انصافا امروز خوب بازی کردین و مزدش رو هم گرفتید...:1:
گل دوم باقری هم خیلی قشنگ بود:^o

Mostafa_61
10-08-2008, 07:06
اين قطبي هم يه چيزيش ميشه خدايي !!!!!!!!!!!
با اين همه بازيكن بزرگ و خوب ورداشته بهادر عبدي رو گذاشته تو زمين بعد ابراهيم توره و بادامكي و علوي روي نيمكت نشستن
مصطفوي ، هدايتي رو كچل كرد كه پول بده توره رو بخريم بد قطبي ازش استفاده نميكنه و نيكبخت رو ميزاره نوك كه پست اصليش هم اونجا نيست .
عجيباّ غريبا !!!!!!!
توره نيومده تو زمين يه هد خطرناك زد و يه تك به تك كه با سماجت خودش ايجاد كرده بود رو خراب كرد و نشون داد كه خيلي پر مايست اما قطبي معلوم نيست چه فكري تو سرشه .

hamed6429
10-08-2008, 08:59
بازي رو خوب برديم ولي كريم تازه تو 35 سالگي داره به روزهاي اوجش ميرسه انگاره كيلمترش رو صفر كرده فقط بايد گفت:
كريم چاكريم

Pou Manchester
10-08-2008, 09:05
دم همه ی بازیکنای با غیرت پرسپولیس گرم که تونستن بازی 1 هیچ باخته رو با 3 بر یک برده عوض کنند . در ضمن دیدید وقتی توره اومد اصلا جریان بازی عوض شد . فک کنم افشین خان به خاطر مصدومیت نیمه ی اول نزاشتش . گلی که خوردیم هم تقصیر معمار زاده بود از وقتیم حقیقی اومد خیلی خوب کار کرد . به نظر من همون حقیقی بهتره .خلاصه دم کریم داغ !:d

TheSpecialOne
10-08-2008, 09:15
برد پرسپولیس رو تبریک میگم. دم کریم گرم!!!!
قطبی مهره چینی خوب بلد نیست!!!!. از وقتی توره اومد تو بازی پرسپولیس جون گرفت. نیکبخت هم که اومد سمت چپ پاس گل داد. با دارایی هایی که داریم میتونیم 4-3-3 رو خیلی خوب بازی کنیم. ولی نمیدونم افشین چه اصراری به 4-2-3-1 داره. حتی وقتی که تمش عقبه هم حاضر به عوض کردن سیستم بازیش نیست.

pers20
10-08-2008, 10:14
با اين همه بازيكن بزرگ و خوب ورداشته بهادر عبدي رو گذاشته تو زمين بعد ابراهيم توره و بادامكي و علوي روي نيمكت نشستن
مصطفوي ، هدايتي رو كچل كرد كه پول بده توره رو بخريم بد قطبي ازش استفاده نميكنه و نيكبخت رو ميزاره نوك كه پست اصليش هم اونجا نيست .
عجيباّ غريبا !!!!!!!

اولا این بادامکی اصلا الان روی فرم خوبی نیست بازی با سایپا و بازی با پاسم اومد کاره خاصی نکرد در مورده علوی هم اگر قرار بود بیاد باید جای زارع میومد که علوی قابل مقایسه با زارع نیست بعدش این ابراهیم توره مصدم بود مگه مصاحبه قطبی تو ایسنا رو نخوندی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

@li_K@K@
10-08-2008, 10:25
همین که بدون تماشاگر پرسپولیس 3 تا گل زد دمش گرم , بابا دمش گرم :d

البته شاید نبود تماشاگر استرس بازیکن ها رو کم کرد , خیلی موقع ها این جوریه . ولی اگه هم تاثیر گذار بود استرس پاسی ها خیلی کمتر شد لابد :d

Elbimbo deoro
10-08-2008, 10:57
والیبالیست فداکار

پرسپولیس در روزی که به نسبت بازی اول ناهماهنگ تر بنظر رسید با نتیجه قاطع 3-1 تیم جوان و خوب پاس را برد تا مثل فصل قبل شروعی خوب داشته باشه . اگرچه در این بازی انسجام دفاعی تیم بخوبی بازی قبل رعایت نشد و بارها بخصوص در نیمه اول روی ضدحملات هوشیارانه پاس تیم دچار مشکل شد و چه بسا اگر بازی بی نظیر مازیار نبود نتیجه ای دیگه رقم می خورد .

نیمه اول :
سکوت دل خراش آزادی هرچه هیجان بود از پرسپولیس گرفته بود ولی پرسپولیس می خواست که بازی را هجومی شروع کنه و اتفاقا همین خواست باعث شد تا روی ضدحمله و کار فوق العاده جوانی بنام ابوالحسنی دروازه معمارزاده باز بشه ، شاگردان قطبی در دقایق ابتدایی غافلگیر شدند و نتونستند زود و سریع به بازی برگردند شاید هم نبود تماشاگر به این کمک کرد .
نبی باقری ها که انگار باید دو نیمه متفاوت داشته باشه بازم سوتی وحشتناکی داد که فقط دلاوری مازیار زارع تونست این حرکت عجیب باقری ها رو جبران کنه وگرنه قطعا پاس صاحب دومین گل می شد ، در ادامه معمارزاده مصدوم شد تا سرخپوشان ناچار به تعویض اجباری بشن تعویضی که ضرری برای پرسپولیس نداشت .
اما نفوذهای محمد بالاخره جواب داد تا نیکی گلی استادانه بزنه و آرامش را میهمان دل پرسپولیسی ها کنه ، علیرضا محمد که در چپ بازی می کرد پاسی دقیق و بی نقص داد و علیرضای دیگر قدر این موقعیت را بخوبی دونست .

نیمه دوم :
بواقع تا پرسپولیس بتونه حملات موثری روی دروازه پاس تدارک ببینه 20 دقیقه ای از نیمه دوم گذشته بود ولی حنیف عمران زاده با اسپکی زیبا مراتب اخراج خودش را فراهم کرد تا افشین و مردانش نهایت استفاده را ببرند و از این به بعد بود که اهنگ بازی پرسپولیس زیباتر شد و اومدن توره تاثیر خودشو نشون داد تا کریم این بار با ضربه ای زیبا گلی زیباتر بزنه و حالا بازی 1-0 باخته را 2-1 برده باشیم .
پرسپولیس که کار سختی در ادامه نمی دید بیشتر روی به پاسکاری آورد ولی اشتباهات متوالی در پاس هاس کوتاه و بلند فرصت را به پاسی ها داد تا کمی فشار بیارند اگرچه در وقت های اضافه چوب همین جلو کشیدن را خوردنو و بازی را 3-1 باختند ؛ نیکی اینبار پاس گل داد تا کریم مرد دوگله پرسپولیس بشه .
پرسپولیس در نیمه دوم بازی بهتری به نمایش گذاشت اما این تیم هنوز نسبت به فصل قبل شرایط بهتری نداره ، دیروز میشد که نتیجه پرگل تری را ببینیم .

Seyed
10-08-2008, 11:01
اول که گیر داده بودی مهاجم نداریم و امسال هیچی نمیشیم حالا هم که میگی به نیکبخت امیدی نیست :-?
انشااله با اومدن مهاجم برزیلی مشکل مهاجم هم حل میشه :smil4337dd8b9eb25:

خوب آره اون موقع یه ذره نگران بودم که الان هم هستم ولی در کل اونقدم نا امید نیستم

عجيباّ غريبا !!!!!!!
توره نيومده تو زمين يه هد خطرناك زد و يه تك به تك كه با سماجت خودش ايجاد كرده بود رو خراب كرد و نشون داد كه خيلي پر مايست اما قطبي معلوم نيست چه فكري تو سرشه .

بازیکن خوب فقط به اسم نیست بازیکن خوب بازیکنیه که آماده باشه اون بازیکنایی که شما گفتی هنوز اونقدر آماده نشدند که در ترکیب تیم ما بازی کنند پس بزار مربی به کارش برسه

آره والا من نميدونم توره500000 دلاري از كجا اومد پترويچ و زارع و آتسو رو كي آورد سازمان اين فصل اصلا كمك نكرده:21: اگه سازمان به استقلال كمك ميكرد كه بازيكنا قبل بازي با پگاه نمي خواستن اعتصاب كنن

اصلا کمک نشدن به شما که شهره خاص و عامه همه میدونند که سازمان به شما هم یک ریال کمک نکرده اتفاقا یه سایت پرسپولیسی ها هم برعکس همینو می گفتند این حرفا چیه میزنی شما رفتید بهترین بازیکن ها ایرانو خریدید تازه بهانه هم میارید

برد پرسپولیس رو تبریک میگم. دم کریم گرم!!!!
قطبی مهره چینی خوب بلد نیست!!!!. از وقتی توره اومد تو بازی پرسپولیس جون گرفت. نیکبخت هم که اومد سمت چپ پاس گل داد. با دارایی هایی که داریم میتونیم 4-3-3 رو خیلی خوب بازی کنیم. ولی نمیدونم افشین چه اصراری به 4-2-3-1 داره. حتی وقتی که تمش عقبه هم حاضر به عوض کردن سیستم بازیش نیست.

یه ضرب المثل میگه سیستمی که برد میاره اگر هم منسوخ هست باید ازش استفاده کرد خوب وقتی که تونستی با همین سیستم که شما عالم گرامی قبول نداری پرسپولیسو قهرمان فصل پیش کنه و از طرفی این فصل جز سه تیمی باشه که تو این دو هفته دو بازیو برده چرا باید سیستمو عوض کنه در ضمن سابقه قطبی رو اگر نگاه کنی همه دوره هایی که گذرونده و جاهایی که بوده درجه 1 بوده پس لطفا کسی رو حرف علم روز دنیا حرف نزنه

پ.ن : بقول یکی از دوستان این آخرین باری باشه که به مقدسات توهین می کنید الان قطبی برای ما به صورت یک مقدس هست و نباید در موردش بد صحبت کنید .

Capitan KARIM
10-08-2008, 12:13
خوب آره اون موقع یه ذره نگران بودم که الان هم هستم ولی در کل اونقدم نا امید نیستم

بازیکن خوب فقط به اسم نیست بازیکن خوب بازیکنیه که آماده باشه اون بازیکنایی که شما گفتی هنوز اونقدر آماده نشدند که در ترکیب تیم ما بازی کنند پس بزار مربی به کارش برسه

اصلا کمک نشدن به شما که شهره خاص و عامه همه میدونند که سازمان به شما هم یک ریال کمک نکرده اتفاقا یه سایت پرسپولیسی ها هم برعکس همینو می گفتند این حرفا چیه میزنی شما رفتید بهترین بازیکن ها ایرانو خریدید تازه بهانه هم میارید

یه ضرب المثل میگه سیستمی که برد میاره اگر هم منسوخ هست باید ازش استفاده کرد خوب وقتی که تونستی با همین سیستم که شما عالم گرامی قبول نداری پرسپولیسو قهرمان فصل پیش کنه و از طرفی این فصل جز سه تیمی باشه که تو این دو هفته دو بازیو برده چرا باید سیستمو عوض کنه در ضمن سابقه قطبی رو اگر نگاه کنی همه دوره هایی که گذرونده و جاهایی که بوده درجه 1 بوده پس لطفا کسی رو حرف علم روز دنیا حرف نزنه

پ.ن : بقول یکی از دوستان این آخرین باری باشه که به مقدسات توهین می کنید الان قطبی برای ما به صورت یک مقدس هست و نباید در موردش بد صحبت کنید .

ببینید دوستان هیچی از افشین جون بعید نسیت چون همه کاراش با برنامه پیش می ره حتما یه فکر با حالی داره که بیرو می ذارتش :winksmiley02:

Mostafa_61
10-08-2008, 13:12
اولا این بادامکی اصلا الان روی فرم خوبی نیست بازی با سایپا و بازی با پاسم اومد کاره خاصی نکرد در مورده علوی هم اگر قرار بود بیاد باید جای زارع میومد که علوی قابل مقایسه با زارع نیست بعدش این ابراهیم توره مصدم بود مگه مصاحبه قطبی تو ایسنا رو نخوندی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز نكته رو نگرفتي
اينكه توره بازي نكرد دليل بر مصدوميتش نبود كه اگه مصدوم بود اصلا توي ليست 18 نفره ( هم تو بازي اول و هم تو بازي دوم ) هم قرارش نميداد
اگه قطبي ميگه دليل بيرون موندن توره مصدوميتشه به اين خاطره كه مربي حاشيه ساز و جنجال درست كني نيست

من چيكار به اسمش دارم . مگه زارعي اسم بزرگي داره ؟
ولي بايد قبول كرد يكي از دلايل موفقيت پرسپوليس تو فصل قبل همين زارعي بود

بهترين تركيب پرسپوليس تو بازي ديروز اين بود
------------------------معمارزاده-------------------------
نوري--------باقري ها-----------حيدري------------محمد
------------------باقري----------زارع---------------------
نيكبخت-----------------پترويچ-------------------بادامكي
--------------------------توره-----------------------------

پرسپوليس ديروز زماني پرسپولس شد كه پاس 10 نفره شد و منصوري بي اثر رو كه نه تو دفاع كمك بود و نه تو حمله تعويض كرد و بعد بجاي عبدي ، توره رو آورد كه اتفاقا بعد از اينكه توره اومد پرسپوليس گل دوم و سومش رو زد
دليلي وجود نداره كه چون پرسپوليس پارسال با قطبي قهرمان شده هر كاري كنه درسته
بابا تو اسپانيا مربي تيم ملي قهرمان اروپا رو عوض كردن حالا شما ميگيد چرا به قطبي گير ميدين !!!!!!
علي پروين يه موقع پرسپوليس رو قهرمان ميكرد تازه نه يه فصل . تويه 5 سال پرسپوليس با پروين 3 بار قهرمان ليگ شد ولي الان ديگه بدرد پرسپوليس نميخوره

Ferguson
10-08-2008, 13:14
من توی اون یکی تاپیک تبریکم رو که گفتم . اینجا هم یه بار دیگه تبریک می گم به دوستان . فقط اومدم بگم اون اقایونی که موقع خرید منصوری میمودن اینجا و می گفتن منصوری جزو ستاره های لیگ هست و نمی دونم چیه و چیه . حالا بیان اینجا جواب پس بدن . من خیلی برام عجیب بود چه جوری بعضی ها اینقدر از یک بازیکنی دارن تعریف می کنن که من اصلا بازیش به چشمم نیومده بود تو ابومسلم . و دیشب هم این اقا نشون داد که کلا مفت گرونه :53: و همونطور که پیش بینی کرده بودم یک سهمیه ما بیخودی پرید . :53: یک مسئله دیگه هم که وجود داره اینه که نمی دونم چرا امپراطور از پتروویچ در کنار ها بازی می گیره ؟ در صورتی که اصلا پترویچ بازیکن کنار نیست و باید در مرکز بازی کنه . و دیدیم که دقایق اخر که اومد توی مرکز چقدر عالی بود و یه پاس گل عالی هم به کریم داد . امیدوارم افشین یه خورده بیشتر دقت کنه در چیدمان تیم . اخه عبدی چیه اونجا ؟ :53:

پ.ن : در کل بازم امسال جام مال ما خواهد بود . شک نکنید :5:

محمد
10-08-2008, 13:14
من فكر ميكنم پرسپوليسي ها از نظر بدن توي اين بازي كم اورده بودن،بازم خدا رو شكر پاس يه اخراجي داد وگرنه معلوم نبود ما برنده ي اين بازي ميشديم...خداييش قبل از 10 نفره شدن پاس پرسپوليس بازي رو از دست داده بود...واسه بازي هاي بعدي بايد بدن بازيكنا اماده بشه...البته شايد اين نا امادگي واسه دوران بدن سازي باشه ،تا زماني كه بدن هاي بازيكنا به حالت طبيعي در بياد يه كم زمان ميبره،كه اميد وارم تا اون موقع بتونيم نتيجه بگيريم...

عشق است پرسپوليس...

pers20
10-08-2008, 13:43
به نظر من پرسپولیس امسال قدرتش از سال قبل بیشتره اصلا شما برین گل اول پرسپولیس رو از اول شروعش ببینید این علیرضا محمد تنهایی 60 70 متر با توپ اومد جلوی با پای چپ سانتر کرد نیکبخت زد تو گل خدایی دیدن بازیه محمد خیلی لذت بخشه !!!!

Elbimbo deoro
10-08-2008, 14:00
فقط اومدم بگم اون اقایونی که موقع خرید منصوری میمودن اینجا و می گفتن منصوری جزو ستاره های لیگ هست و نمی دونم چیه و چیه . حالا بیان اینجا جواب پس بدن . من خیلی برام عجیب بود چه جوری بعضی ها اینقدر از یک بازیکنی دارن تعریف می کنن که من اصلا بازیش به چشمم نیومده بود تو ابومسلم . و دیشب هم این اقا نشون داد که کلا مفت گرونه :53: و همونطور که پیش بینی کرده بودم یک سهمیه ما بیخودی پرید .

منصوری هنوز با تیم هماهنگ نیست
منصوری همون جنازش به بادامکی میرزید به حسین بادامکی باید لقب بازیکن بی مغز بدن حتی نمی تونه یه استپ بکنه
وقتی منصوری بدرخشه البته اگه قطبی بلد باشه ازش استفاده کنه ، اووخ معلوم میشه

perspolisboy
10-08-2008, 14:23
در ابتدا به عنوان یه استقلالی به همه پرس پلیسی ها تبریک و تهنیت عرض می کنم.
انصافا امروز خوب بازی کردین و مزدش رو هم گرفتید...:1:
گل دوم باقری هم خیلی قشنگ بود:^o
آقا قربونت بابا استقلالی ها هم قبول دارن که ما قشنگ بازی میکنیم همگی دست به دست هم به امید قهرمانی پرسپولیس:2:

Scouser
10-08-2008, 15:27
دیر به این نتیجه رسیدی اما این مهمه که هر وقت ماهیو از آب بگیری تازست!
دوست عزيز نكته رو نگرفتي
اينكه توره بازي نكرد دليل بر مصدوميتش نبود كه اگه مصدوم بود اصلا توي ليست 18 نفره ( هم تو بازي اول و هم تو بازي دوم ) هم قرارش نميداد
اگه قطبي ميگه دليل بيرون موندن توره مصدوميتشه به اين خاطره كه مربي حاشيه ساز و جنجال درست كني نيست

واقعا دلیلتون خیلی مزحک بود.آخه چه ربطی داره.یه وقتی یه بازیکن اونقد سرحال نیست که 90 دقیقه بازی کنه یا شاید یه مصدومیته جزئی داشته باشه که اگه 90 دقیقه بازی کنه تشدید شه.همون طوری هم که تو اخبار داشتیم توره به شدت طب داشت

------------------------معمارزاده-------------------------
نوري--------باقري ها-----------حيدري------------محمد
------------------باقري----------زارع---------------------
نيكبخت-----------------پترويچ-------------------بادامكي
--------------------------توره-----------------------------

در مورده ترکیبتون هم جواب نمیده.یکسال پژمان اون طرف حروم شد.دیگه بسشه.الان کنار کریم از آماده ترینهاست و حیفه که اونجل حبس شه چون اگه دفاع چپ بازی کنه همش میاد تو حمله و اونوقت دفاع خالی میشه.اون عقبم که خیلی به نبی اعتماد نیست پس این سیستم زیاد جواب نمیده.تو فاز هجومی خوبه اما تو دفاع نوچ.در ضمن کریم که 100% آماده ترین بازیکنمونه و داره عالی بازی میکنه پشت مهاجم پس چرا باید جاشو تغیر بدیم.پترویچ باید خودشو با شرایط وفق بده.بادامکی هم که واقعا عنصره نامطلوبه.
دليلي وجود نداره كه چون پرسپوليس پارسال با قطبي قهرمان شده هر كاري كنه درسته
هیشکی نمیگه هر کاری میکنه درسته که.میگن اینطور که سواده فوتبالیه ما قد میده و به نظر میاد و با توجه به سیستم های روز دنیا کارش درسته.جات خالی یکی از شبکه های ایتالیایی یه بحثی را انداخته بودن در مورد فوتبال ایران و کارشناسشون قطبی رو با اسپالتی مقایسه کرده بود و گفته بود واقعا مربیه بزرگیه.
بابا تو اسپانيا مربي تيم ملي قهرمان اروپا رو عوض كردن حالا شما ميگيد چرا به قطبي گير ميدين !!!!!!
خودتو زیر سوال نبر.آراگونس خودش 1 سال قبل از یورو گفته بود که حتی اگه قهرمان شن استعفا میده
علي پروين يه موقع پرسپوليس رو قهرمان ميكرد تازه نه يه فصل . تويه 5 سال پرسپوليس با پروين 3 بار قهرمان ليگ شد ولي الان ديگه بدرد پرسپوليس نميخوره
یعنی میگی افشین قطبی مثله علی پروینه!!!!!
پروین یه عمری با فحش .... بازیکنا رو را مینداخت و بدنسازیش تپه های داوودیه بودن!
اون اقایونی که موقع خرید منصوری میمودن اینجا و می گفتن منصوری جزو ستاره های لیگ هست و نمی دونم چیه و چیه . حالا بیان اینجا جواب پس بدن
یعنی فقط با توجه به یه بازی درمورد یه بازیکن اینطوری نظر میدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بشین و چنتا دیگه ازش بازی که دیدی بعد بیا به چهار میخ بکشش
اخه عبدی چیه اونجا ؟
وقتی زارعی محرومه و شیری تو تیم ملی و دفاع سه نفره هم منسوخ پس کیو باید میزاشتن اونجا؟
من فكر ميكنم پرسپوليسي ها از نظر بدن توي اين بازي كم اورده بودن،بازم خدا رو شكر پاس يه اخراجي داد وگرنه معلوم نبود ما برنده ي اين بازي ميشديم
یه کم دلیلش این بود که اونا خیلی تو کارایه فیزیکی قوی بودن و یکی هم اینکه پرسپولیس دیر تمریناتشو شروع کرده بود!!

Ferguson
10-08-2008, 15:39
منصوری هنوز با تیم هماهنگ نیست
منصوری همون جنازش به بادامکی میرزید به حسین بادامکی باید لقب بازیکن بی مغز بدن حتی نمی تونه یه استپ بکنه
وقتی منصوری بدرخشه البته اگه قطبی بلد باشه ازش استفاده کنه ، اووخ معلوم میشه
اینکه منصوری بهترین بازیکن تیم ابومسلم بوده نه ربطی به این داره که این بازیکن تو پرسپولیس هم خوب هست و نه ربطی به این داره که من گفته باشم از مظلومی بیشتر حالیمه . خود ابومسلم کی هست که بهترینشون کی باشه ؟ هر چند با حضور اتسو و پتروویچ موندم چه طوری همچین حرفی زده اون بابا ولی به هر حال کلا ضعیف بودن منصوری ربطی به هماهنگیش با تیم نداره . بقیه هم مثل این هنوز هماهنگ نیستن ولی حد اقل 2 تا حرکت درست حسابی انجام می دن . ولی دیروز منصوری کلا یه توپ جلو نبرد . یه پاس نداد . یه فرار نکرد و ... یعنی هیچی نشون نداد اونوقت اومدی می گی جنازش به بادامکی می ارزه ؟ عجب . بادامکی بازیکن بی مغز ؟ بازم عجب . قضاوت با بقیه فوتبال شناسان:1:

یعنی فقط با توجه به یه بازی درمورد یه بازیکن اینطوری نظر میدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بشین و چنتا دیگه ازش بازی که دیدی بعد بیا به چهار میخ بکشش
چرا که نه ؟ توی همین یک بازی یک پاس سالم 2 سانتی متری نداد . چندتا بازی دیگه نمی خواد.
وقتی زارعی محرومه و شیری تو تیم ملی و دفاع سه نفره هم منسوخ پس کیو باید میزاشتن اونجا؟
محمد راست می موند . پژمان می رفت چپ ( نترس تو یک بازی حروم نمی شه اونجا ! ) . پتروویچ در مرکز بازی می کرد . نیکبخت سمت چپ و ابراهیم توره نوک حمله . دقیقا بهترین سیستم ممکنه که تا پرسپولیسی ها اینطوری چیده شدن بازی 1-1 رو کردن 3-1 ! و فشار حملات اینقدر قوی بود که می تونستیم بیشترم بزنیم و .....

موفق باشید

Elbimbo deoro
10-08-2008, 16:49
1 - اگه ندیدین منصوری بترکونه من خیلی خرم
2 - ناچاریم بیخی شیم چون تو این تاپیک نباس در مورد بازیکن خاصی کل کرد .

Elbimbo deoro
10-08-2008, 17:25
بروبکس من یه مطالبی می نویسم که ممکنه چرت باشه یا اشتباه باشه ولی از بقیه می خوام این کارو بکنین نه اینکه تبریک و تهنیت بگین یا برای باخت اظهار تاسف کنید .

1 - من میام نظر کلی خودمو در مورد بازی و ایرادات و نقاط قوت تیم می نویسم
2 - در مورد یکایک بازیکنا و بازیشون نظرمو می نویسم و بهشون از 10 نمره میدم و در نهایت بهترین و ضعیف ترین بازیکن رو اتخاب می کنم .
3 - با توجه به نتیجه گیری بازی قبل ، در مورد بازی بعدی مطلبی می نویسم .

خب چرا بقیه اینکارو نمی کنن ؟ اینطوری ما می تونیم هر هفته بهرتین های تیمو بشناسیم ؛ به نظرم اینطوری تاپیک پربار میشه .

برای اظهار تبریک و تاسف و این طور چیزا تاپیک ارتش سرخ هست .

__________________________________________________ ______________________________

میثاق معمارزاده :
دروازه بان اول روزهای نخستین فصل اولین گل را در دومین بازی خودش پذیرفت ؛اما بی شک معمارزاده مقصر اصلی این گل نبود گرچه می تونست جایگیری بهتری داشته باشه . مهمترین نکته در موردش مصدومیتش بود که امیدواریم جدی نباشه .
به میثاق نمیشه نمره داد .

بهادر عبدی : (6/5)
بازیکن مورد علاقه قطبی بد کار نکرد البته مبنای حملات پاس جناح چپ پرسپولیس بود و درکل بهادر روز سختی نداشت اما به هیچ وجه نمی شه روش بعنوان یه دفاع راست برای بازی های مهم حساب کرد .

نبی باقری ها: (7)
یک وجه مشترک توی هردوبازی باقری ها وجود داشت و اونم سوتی دادن در نیمه اول و جبران در نیمه دوم بود . نبی مثل بازی سایپا در نیمه اول اشتباه بدی داشت که ممکن بود منجر به گل دوم پاس بشه اما در نیمه دوم واقعا بی نقص کار کرد .

سپهر حیدری : (7/5)
دفاع پرسپولیس نسبت به بازی قبل متزلزل بود و دلیلشم شاید جلو کشیدن تیم و ضدحملات سریع پاس باشه ولی سپهر در جایی که باید وظیفشو بخوبی انجام داد . سپهر کلا بازی یکنواختی و در سطحی یکسان ارائه میده .

علیرضا محمد : (8)
یکی از خوب های تیم ، کسی که با نفوذهاش پایه گذار گل تساوی بود و در ادامه وظایف دفاعیشو هم خوب انجام داد ، البته گل پاس از ناحیه اون به ثمر رسید و این یه نمره منفی براش به حساب میاد اما برد پرسپولیس و نقش محمد در این نتیجه باعث میشه اون گل را فراموش کنیم .

پژمان نوری : (8)
به خوبی روز اول نبود اما بازهم تاثیرگذار بود ، تفاوت نوری نسبت به مازیار اینه که مدام به حمله اضافه میشه و وظیفه پوشش کریم را هم برعهده داره که این کار رو درست انجام داد ، پژمان در لحظاتی از نیمه دوم مدافع چپ شد و اتفاقا اونجا هم خوب بازی کرد .

مازیار زارع : (9/5)
بی شک در دفاع آشفته دیروز پرسپولیس نقش مازیار در بیشتر گل نخوردن تیم فوق العاده بود
زارع در توپ گیری بی نقص بود اگرچه هنوز ناهماهنگی اون با بقیه به چشم میاد ، سبک بازی مازیار در تیم قطبی به شکلیه که کمتر به چشم میاد اما دیروز اون پشت محوطه خودی رو بخوبی جمع کرد ضمن اینکه یک گل 100% را خرید .

کریم باقری : (10)
کاپیتان پرسپولیس کاری کرد کارستان ، دوگل برای گرفتن 3 امتیاز و هجوم بی امان به سمت دروازه حریف و ضربه های خوب و یکی دو حرکت نمایشی زیبا کارهایی که بود که یه بازیکن 35 ساله اونارو به بهترین شکل ممکن انجام داد ، طوریکه قطبی اظهار کرد باید باقری به تیم ملی دعوت بشه . کریم و سایر هافبک های دیروز پرسپولیس واقعا خوب بودند .

منصوری : (6)
وقتی در بازی سایپا وارد زمین شد در جناح چپ خیلی خوب کار کرد شاید دلیلش این بود که فضای مناسبی در اختیار داشت که در بازی دیروز این فضا نصیبش نشد ، دیروز از منصوری چیزی ندیدیم و شاید نمره 6 هم براش زیاد باشه اما منصوری در آینده بهتر خواهد شد .

پتروویچ : (8)
بازیکنی که در هرجای زمین خوب کار می کنه دیروز هم خوب بود و پایه گذار گل دوم پرسپولیس شد ، ایوان بعد از رفتن به کنار مازیار هم خوب کار کرد و در چند صحنه به خوبی وظیفه بازی سازی رو انجام داد ، ایوان دیروز هم بازیکن کاملی بود که به شکل طبیعی کمی ناهماهنگی بین او و دیگران وجود داشت .

نیکبخت : (8/5)
یک گل زیبا و یک پاس گل بی نقص یعنی اینکه نیکی بخوبی به وظیفش عمل کرده و در تاثیرگزاری اون هیچ بحثی نیست اما نیکبخت هنوز آماده نشده و پاس های اشتباه نه چندان کمی دیروز ازش دیدیم . اما وقتی بازیکنی آماده نباشه و یه گل و یه پاس گل ازش ببینیم باید به روزهای بعدش امیدوارتر باشیم .

ذخیره ها :
حقیقی: (6)
کار سختی نداشت و به زحمت نیفتاد ، اما قابل اعتماد نشون داد حداقل اینکه روی خروج هاش خوب بود ؛ دروازه بانی که زیر دست عابدزاده کار کنه قطعا دروازه بان خوبی خواهد شد .
بادامکی : در موردش حرفی ندارم چون تفاوتی با منصوری نداشت .
توره : نمره بهش نمی دم اما با اومدنش به بازی به هجومی تر شدن تیم کمک زیادی کرد ولی تک موقعیتی که اتفاقا خودش برای خودش فراهم کرد را از دست داد .

Mostafa_61
11-08-2008, 07:20
واقعا دلیلتون خیلی مزحک بود.آخه چه ربطی داره.یه وقتی یه بازیکن اونقد سرحال نیست که 90 دقیقه بازی کنه یا شاید یه مصدومیته جزئی داشته باشه که اگه 90 دقیقه بازی کنه تشدید شه.همون طوری هم که تو اخبار داشتیم توره به شدت طب داشت

عزيزم خود خبرگزاري پرسپوليس نوشته بخاطر اينكه پولش رو ندادن بازي اول رو بازي نكرده پس مشخصه كه تو بازي دوم قطبي به اين دليل ازش استفاده نكرده كه مي خواسته تنبيه بشه كه اين تنبيه داشت به ضرر پرسپوليس تموم ميشد .

در مورده ترکیبتون هم جواب نمیده.یکسال پژمان اون طرف حروم شد.دیگه بسشه.الان کنار کریم از آماده ترینهاست و حیفه که اونجل حبس شه چون اگه دفاع چپ بازی کنه همش میاد تو حمله و اونوقت دفاع خالی میشه.اون عقبم که خیلی به نبی اعتماد نیست پس این سیستم زیاد جواب نمیده.تو فاز هجومی خوبه اما تو دفاع نوچ.در ضمن کریم که 100% آماده ترین بازیکنمونه و داره عالی بازی میکنه پشت مهاجم پس چرا باید جاشو تغیر بدیم.پترویچ باید خودشو با شرایط وفق بده.بادامکی هم که واقعا عنصره نامطلوبه.

اين بخش از صحبت هاي شما رو Ferguson عزيز هم جواب داده

عزيزم پستم رو با دقت بخون ، من نوشتم توي اين بازي نه توي يه فصل كامل .
نوري يه فصل كامل براي پرسپوليس تو دفاع چپ بازي كرده اونوقت نميتونه يه بازي جاي خالي شيري رو پر كنه ؟
پترويچ بايد خودش رو با شرايط وفق بده يعني چي ؟
تو خودت ميگي نوري پارسال جايي بازي كرد كه نبايد بازي ميكرد بد ميگي بهترين پاسور دو بازي اول ليگ بايد خودش رو با شرايط وفق بده !!!!!!!!!!

یعنی میگی افشین قطبی مثله علی پروینه!!!!!
پروین یه عمری با فحش .... بازیکنا رو را مینداخت و بدنسازیش تپه های داوودیه بودن!

نه . نميگم قطبي مثل پروينه ولي ميگم فقط به اين دليل كه پرسپوليس تو فصل قبل با قطبي قهرمان شده نميشه بر درستي تمام كارهاش صحه گذاشت .

Scouser
11-08-2008, 12:46
نه . نميگم قطبي مثل پروينه ولي ميگم فقط به اين دليل كه پرسپوليس تو فصل قبل با قطبي قهرمان شده نميشه بر درستي تمام كارهاش صحه گذاشت .
ما بر درستیه این کارش صحه گزاشتیم.چون جواب داد

عزيزم پستم رو با دقت بخون ، من نوشتم توي اين بازي نه توي يه فصل كامل .
نوري يه فصل كامل براي پرسپوليس تو دفاع چپ بازي كرده اونوقت نميتونه يه بازي جاي خالي شيري رو پر كنه ؟
پترويچ بايد خودش رو با شرايط وفق بده يعني چي ؟
تو خودت ميگي نوري پارسال جايي بازي كرد كه نبايد بازي ميكرد بد ميگي بهترين پاسور دو بازي اول ليگ بايد خودش رو با شرايط وفق بده !!!!!!!!!!

با اون ضد حمله هایی که پاس میزد مطمئن باش اگه پژمان اونور بود بازیو میباختیم.منم همین بازیو میگم خوب!
عزيزم خود خبرگزاري پرسپوليس نوشته بخاطر اينكه پولش رو ندادن بازي اول رو بازي نكرده پس مشخصه كه تو بازي دوم قطبي به اين دليل ازش استفاده نكرده كه مي خواسته تنبيه بشه كه اين تنبيه داشت به ضرر پرسپوليس تموم ميشد .
اینو نشنیده بودم.شاید حق با تو باشه

Seyed
11-08-2008, 13:02
من خودم زاد وارد بحث های فنی نمیشم ولی نمی دونم چرا ما پرسپولیسی ها خودمون دوست داریم که واسمون شایعه درست کنند و یا شایعه درست می کنیم این حاشیه ها و شایعه جز اینکه بر ضرر تیمباشه کمک چندانی به ما نخواهد

در مورد کارهای قطبی که خیلی از دوستان پرسپولیسی و غیر از همین الان که سال دوم کار قطبی در باشگاهه شروع کردن به مخالفت بی اساس و آزار دهنده بگم که نمیشه گفت حرف های قطبی کاملا درست است و نباید بر اون نقدی کرد چون وحی خدا نیست که نشه درباره اش چیزی گفت اون هم انسان و دارای اشتباه ولی کن این روشی که در پیش گرفته شده چز صرر و زیان هیچ نتیجه ای نخواهد داشت وقتی تیمی با یک سیاست فنی می تواند برنده بازی باشد چه دلیلی وجود دارد برای عوض کردن اون سیاست اصلا مثال همون ابراهیم توره بر فرض محال هم که قطبی بخاطر تنبیه او را کنار گذاشته خب او مربیه و اختیار تیمشو داره و کسی هم نمی تونه بگه از فلانی استفاده کن از فلانی نکن ما از مربی درخواست برد و یه بازی زیبا رو داریم که تا همین جای فصل بجز زیبایی که اون هم بخاطر جو اول لیگ بودنه ولی نتیجه اش رو گرفتیم پس بهتره در مورد ترکیب ود قطبی تصمیم بگیره

در ضمن قطبی با پروین قابل مقایسه نیست چون پروین دارای ادبیات ورزشی متفاوت و علم تجربی فوتبال هست اما قطبی فردی تحصیل کرده و با تجربه مربی گری های بزرگ هست و به هیچ وجه با هم قابل مقایسه نیستند

just juve
11-08-2008, 13:56
به نظر من پرسپولیس بازی قابل قبول که چه عرض کنم فوقالعاده ای رو به نمایش گذاشت البته یادمون باشه که با اخراج بازیکن پاس وده نفره شدن این تیم پرسپولیس تونست اینجوری بازی کنه ولی این به نبودن تماشاگر در.
به امید قهرمانی پرسپولیس در جام باشگاهی اسیا.

Scouser
14-08-2008, 09:58
قرار نبود بعد از هر بازی اسم تاپیک عوض شه؟!

MamadMunchen
14-08-2008, 10:45
قرار نبود بعد از هر بازی اسم تاپیک عوض شه؟!

بعضي از كاربرا هنوز داشتن درباره بازي پاس بحث ميكردن به خاطر همين عنوان تاپيك عوض نشد !

kaka_totti
14-08-2008, 13:00
غایبین پرسپولیس مقابل ملوان کیا هستن؟

Seyed
14-08-2008, 13:06
قایبا زیادن پتروویچ - بادامکی - عبدی - معمار - واعضی - شیری و ... اما ملواتن نشون داده حریفیه که ما اگر با تیم زیر 15 سالمون هم بریم تو زمین به راحتی با تفاضل می زنیمشون من به این بازی خیلی خوش بینم اگر اینا بازیو نبندن ما با تفاضل اینا رو در هم می کوبیم

L . F . C
14-08-2008, 18:29
اتفاقا من میگم ملوانی ها تو این بازی با تمام وجودشون بازی خواهند کرد از طرفی به خاطر هواداراشون که میخوان جلوی اونا خوب بازی کنن و از طرفی گویا این آخرین فرصت برای مسئولان ملوان به خصوص کادر فنی اونا هستش و اگر ببازند شاید برکنار یا استعفا بدهند .

به هر صورت امیدواریم که سومین برد پیاپی این فصل رو کسب کنیم.
به امید برد پرسپولیس با گلزنی مازیار زارع:wavesmile:

Seyed
14-08-2008, 23:16
اونا جلوی تیم های بسیار ضعیف تر از ما باختن و خیلی مشکل دارن حتی اگر بخوان بیشترین تلاششونم بزارن امکان نداره که جلوی تیم پرسپولیس حرفی واسه گفتن داشته باشن

ACMilan
15-08-2008, 07:13
بازی توی شالیزار انزلی اصلا حال نمیده پس بهتره نگاه نکنیم چون به غیر از اعصاب خردی کار دیگه ای نمیکنه

No.10
15-08-2008, 07:23
پرسپوليس ملوان رو به راحتي مي بره و ميره صدر جدول اخر فصل هم قهرمان ميشه البته اگه كسي رباتش پاره نشه!!!:-?

ACMilan
15-08-2008, 08:03
پرسپوليس ملوان رو به راحتي مي بره و ميره صدر جدول اخر فصل هم قهرمان ميشه البته اگه كسي رباتش پاره نشه!!!:-?
این روزا رباط پاره کردن مده تا آخر فصل تمام بازیکنای لیگ رباطشون پاره میشه :d

No.10
15-08-2008, 08:06
این روزا رباط پاره کردن مده تا آخر فصل تمام بازیکنای لیگ رباطشون پاره میشه :d
فعلا بلاييه كه داره سر پرسپوليسي ها مياد!!!:29:

Scouser
15-08-2008, 09:24
این رباط پاره کردنا خیلی بوداره
حدوده یک ماهه پیش گل یه مقاله زده بود که ما خبر داریم یه سری از بازیکنا رباطشون نزدیک پاره شدنه اما یه جورایی تمرینو میپیچونن تا تابلو نشه.که بعد از بستن قرارداد یهو خودشونو بزن زمین و آخ ...که رباطم ترکید!

ballackgermany
15-08-2008, 09:52
ببینید بازی با ملوان بازیه سختیه / چون هر تیمی میاد جلو پرسپولیس شاخ میشه و با تمتم وجودش بازی میکنه / چون همه از پرسپولیس میترسن / تعریف از تیمم نیستا اما همه از مردان پرسپولیس میترسن /
به نظر من پرسپولیس این بازیو 2/1 یا 3/2 میبره ///

just juve
15-08-2008, 10:03
به نظر من جدال مازیار زارع و هم تیمی های قدیمیش خیلی میتونه جالب باشه.

[Only registered and activated users can see links] vs. [Only registered and activated users can see links]

Seyed
15-08-2008, 12:28
این وضعیت رباط خیلی خطرناک شده ولی حداقل من از این بازی با ملوان خیلی مطمئنم چون هرچقدر هم ملوان بخواد جلو ما شاخ بشه به هیچ وجه زورش به ما نخواهد چربید

abadan110
15-08-2008, 14:42
دوستان عزیز بازی با ملوان به نظرم یک بازی حساس خواهد بود. چون تیم ملوان از 2 بازی گذشته هیچ اندوخته ای نداره و با توجه به اینکه امسال از لیگ 4 تیم سقوط میکنن و ملوان هم توی 2 سال گذشته از اخر سوم بوده و خطر سقوط رو حس میکرده مطمئنا واسه این بازی نقشه و طرح های خاصی داره. یک دلیل دیگه که انگیزه ملوان رو بالا میبره، نام پرسپولیس هست. با توجه به جوانگرایی که توی تیم ملوان شده مطمئنا اونها هم انگیزه 2 چندانی برای بازی در برابر ما خواهند داشت.
در مورد منصوری هم من به منصوری خوشبین هستم و میتونه جای بادامکی رو پر کنه. فقط توی دروازه رو نمیدونم حقیقی رو داریم یا واعظی؟ اخه میگفتن واعظی به این بازی احتمال داره که برسه

sepahan_zard
15-08-2008, 14:59
بازی توی شالیزار انزلی اصلا حال نمیده پس بهتره نگاه نکنیم چون به غیر از اعصاب خردی کار دیگه ای نمیکنه
منم با نظر شما موافقم:wagfinger1:

Seyed
15-08-2008, 15:03
دوستان یه خبر جدید: مسئولان اعلام کردن به خاطر مشکل شدید قیمت برنج در زمین های شمال کشور کاشت برنج صورت گرفته لذا بازی قطعا در شالیزار ها صوریت خواهد گرفت

در ضمن درسته انگیزی ملوان زیلاده اما نمی تونه جلوی تیم ما کاری انجام بده

L . F . C
15-08-2008, 15:23
خدا کنه بازیکنا تو زمین فوق العاده ی ملوان :-& بتونن یه کاری کنن. ولی در درجه ی اول آرزوی من این هست که بازیکنا اول مصدوم نشن:smil4337dd8b9eb25: بعد ببرن چون یک دفعه دیدید که یه بازیکن دیگه به دلیل وضعیت بد چمن رباط پاره کنه:6:

Seyed
15-08-2008, 15:30
ولی از شوخی گذشته با این رباط ها در و داغونی که بازیکنای ما دارن و با این زمین بعید نیست تا آخر فصل همه یه دور رباط پاره کنند در ضمن یه سوال دارم این یارو رباط اصلا چی هست و چطوری پاره میشه مگه کیسه نایلونه

Ferguson
15-08-2008, 15:47
ولی از شوخی گذشته با این رباط ها در و داغونی که بازیکنای ما دارن و با این زمین بعید نیست تا آخر فصل همه یه دور رباط پاره کنند در ضمن یه سوال دارم این یارو رباط اصلا چی هست و چطوری پاره میشه مگه کیسه نایلونه
همین الان که داری این پست رو می خونی . به پشت زانوت دقت کن :d 2 سمت چپ و راست 2 تا رباط می بینی . اوکی ؟ اونا پاره می شه . می گن یارو رباط پاره کرده :d چند وقت پیشا یه عکس از رباط قبل از پارگی و بعد از پارگی تو روزنامه خبر ورزشی دیدم . از اینکه فوتبالیست نشدم خوشحال شدم :d خیلی چیز بدیه و دردناک :-? واقعا حیف پای طلایی محسن اقای گل که این بلا سرش اومد :53:

Seyed
15-08-2008, 15:51
همین الان که داری این پست رو می خونی . به پشت زانوت دقت کن :d 2 سمت چپ و راست 2 تا رباط می بینی . اوکی ؟ اونا پاره می شه . می گن یارو رباط پاره کرده :d چند وقت پیشا یه عکس از رباط قبل از پارگی و بعد از پارگی تو روزنامه خبر ورزشی دیدم . از اینکه فوتبالیست نشدم خوشحال شدم :d خیلی چیز بدیه و دردناک :-? واقعا حیف پای طلایی محسن اقای گل که این بلا سرش اومد :53:

او راست میگی خیلی حس بدیه که آدم رباط پاره کنه بیچاره اونایی که پاره کردن:27: حالا مسن ایشاالله خوب میشه میاد میترکونه تو آسیا

L . F . C
15-08-2008, 17:04
حرف شما دوستان قبول ولی با این حال و با توجه به زجری که میکشند چند برابرشو پول میگیرند الان در این زمونه بازیکنی پیدا نمیشه به خاطر پول بیشتر به جایی نره:-??

AmiR Ho3iN
15-08-2008, 17:44
خدا کنه بازیکنا تو زمین فوق العاده ی ملوان :-& بتونن یه کاری کنن. ولی در درجه ی اول آرزوی من این هست که بازیکنا اول مصدوم نشن:smil4337dd8b9eb25: بعد ببرن چون یک دفعه دیدید که یه بازیکن دیگه به دلیل وضعیت بد چمن رباط پاره کنه:6:
این طورام دیگه نیست تو این چند هفته تو انزلی بارونی نیومده هوام که گرم و تابستونیه ولی انصافا" زمین انزلی از زمینه خیلی از تیمایه دیگه بهتره

kaka_totti
15-08-2008, 21:56
با این وضعیت چه طوری میخوایم ببریم؟

vahid1364
15-08-2008, 23:27
پرسپولیس حتی با زخیره شم هر تیمی بیاد جلوش میبره امیدوار بشین

Orange
16-08-2008, 00:10
اصلا نگران نباشید ما میبریم رباط مباط هم نمی تونه جلوی قهرمانی پرسپولیس و بگیره
ملوان همیشه یک تیم چغر بوده ولی به هر حال پرسپولیسم تیمی نیست که به راحتی امتیاز از دست بده :evilgrin:
دروازه بانم حقیقی باشه بازم اصلا جای نگرانی نیست چون من به این بازیکن خیلی خوش بینم استیلش عالیه هنوز اون پنالتی که از علی دایی گرفت یادم نرفته :5: بدنش هم که آمادست پس مشکلی نداره برای ایتادن تو دروازه!
اگر هم همه مصدوم شن یک حقیقی و یک کریم باقری هم که دو نفری برن تو زمین بازم میبریم!:13:
کریم خودش یک تیمه:5:

Seyed
16-08-2008, 00:17
اینو خوب اومدی واقعا اگر کسی هم نباشه حداقل این ملوانو که می بریم که کریم خودش یه تنه پدر ملوانو در میاره

farshid.j
16-08-2008, 00:19
اصلا" نگران نباشید
من مطمئنم که بازی رو می بریم

N-sync
16-08-2008, 00:27
فکر کنم همون جادوگری که سایپا رو قهرمان کرد و تیم ملی رو طلسم کرد! اینبار زوم کرده رو تیم ما و تا همه بازیکنامونو ناکار نکنه ول نمیکنه ولی فکر کنم مصطفوی هم یه بوهایی برده بوده که انقدر بازیکن خرید!
نباید از همین اول فصل امتیازا رو مفت از دست بدیم الان ملوان شرایطش بده و ما باید حتما استفاده کنیم چون برد تو انزلی واقعا لذتبخشه چون میتونست بازیه سخت تری باشه
الان ملوان واسه ما همون شرایط ابومسلمو داره واسه استقلال باید ببریم تا روحیه تیمم بره بالا به هر حال این مصدومیتا یجورایی تو روحیه تیم خیلی تاثیر منفی داشته

Orange
16-08-2008, 00:42
فکر کنم همون جادوگری که سایپا رو قهرمان کرد و تیم ملی رو طلسم کرد! اینبار زوم کرده رو تیم ما و تا همه بازیکنامونو ناکار نکنه ول نمیکنه ولی فکر کنم مصطفوی هم یه بوهایی برده بوده که انقدر بازیکن خرید!
نباید از همین اول فصل امتیازا رو مفت از دست بدیم الان ملوان شرایطش بده و ما باید حتما استفاده کنیم چون برد تو انزلی واقعا لذتبخشه چون میتونست بازیه سخت تری باشه
الان ملوان واسه ما همون شرایط ابومسلمو داره واسه استق لال باید ببریم تا روحیه تیمم بره بالا به هر حال این مصدومیتا یجورایی تو روحیه تیم خیلی تاثیر منفی داشته
نه نه ابومسلم رو وارده معرکه نکن استقلالم که دیدی از ابومسلم برد شانس آورد که ابومسلم مربیش جا نیفتاده بود!
ملوان اصلا مثل ابومسلم نیست ابومسلم خیلی بهتره :7:

N-sync
16-08-2008, 00:53
همه میدونن که بازی ابومسلم واسه استقلالیا بازیه زیاد سختی نبود یعنی هر تیمه دیگم تو اون شرایط جلویه ابومسلم قرار میگرفت کارش زیاد سخت نبود
الان ملوانم همونجوره هر تیمی جلوش قرار بگیره زیاد بازیش سخت نیست بازی با برق که اصلا تیم نبودن شاید واسه خستگیشون بوده بازیه اولم که تو انزلی بود و باید با انگیزه بازی میکردن اصلا اینطور نبود

Arastoo 10
16-08-2008, 01:05
انشا ا... كه ميبريم
اما نبايد هيچ وقت هيچ تيمي رو دست كم گرفت
در ضمن پرسپوليس اگه ميخواد تو آسيا قهرمان بشه با اين وضعيت نميتونه!!!
بايد خيلي بهتر از اينا بشه

Seyed
16-08-2008, 01:31
این رباط های پاره پوره شده تا آسیا درست خواهد شد و تیم میشه تیم اژدها الان هم امید به خدا با همین مهره هایی که مونده "" مصطفوی و خردبین و قطبی و عابد زاده "" این بازی ها رو می بریم

Arastoo 10
16-08-2008, 01:46
این رباط های پاره پوره شده تا آسیا درست خواهد شد و تیم میشه تیم اژدها الان هم امید به خدا با همین مهره هایی که مونده "" مصطفوی و خردبین و قطبی و عابد زاده "" این بازی ها رو می بریم
انشا ا...
البته بايد دعا كنيم كه بيشتر از اين رباط پاره نديم :smil4337dd8b9eb25:
و گر نه...:53:

kaka_totti
16-08-2008, 13:05
دیگه رباط پاره نمیکنیم از این حرفا نزنید که اشکم در اومد:29:

manchester7
16-08-2008, 14:02
چی چی تا اسیا درست میشه خلیلی نهایتا بتونه فصل بعد رو خوب بازی کنه شما توقع ندارین که تا خوب شد بیاد آقای گل شه ؟
بازیکنا نمیتونن رباط صلیبی رو در بیارن من شنیدم میشه

Seyed
16-08-2008, 20:00
والا ما رو حرف خود خلیلی حساب کردیم که می گفت تا بیام آقای گل لیگ میشم ولی فکر می کنم واسه آسیا میتونند ایتا کمک ما بکنند

enrique_1975_21
16-08-2008, 22:03
معمارزاده که از هفته 4 نیمکت نشین واعظی میشد پس مصدومیتش اصلا مهم نیست در مورد بادامکی هم بگم بد ونبودش هیچ تاثیری نداره فقط خلیلی تاثیر گذار بود اما استقلال بهترین مهرشو از دست داد رانخواه 1 تیم بود

Seyed
17-08-2008, 00:13
الته اینو بگنم که نوری یادت رفت اونم کم تاثیر گذار نبود برامون

راستی شما چرا اینقدر بزرگ می نویسی چشممنون درد گرفت :d

Arastoo 10
17-08-2008, 03:58
اميدوارم ديگه رباط پاره نديم و مصدوم هامونم زود خوب بشن!:smil4337dd8b9eb25:
به اميد قهرماني پرسپوليس در هر سه جام:13:

sasuke89
17-08-2008, 07:39
این مسئله رباط هم تو فوتبال ما مسئله ای شده ها......بس که بدنهای بازیکنا ضعیف هست زرتی رباط پاره میکنن!!!

sepahan_zard
17-08-2008, 09:37
اصلا" نگران نباشید
من مطمئنم که بازی رو می بریم
ملوان تيم آخر با تيم اول جدول بازي داره ! نگران ؟
بازي ها رو حساس نكن بعد از پيروز شدن زيادي خوشحال باش .. ملوان حرفي برا گفتن نبايد داشته باشه .. با اين وضعيت خرابش انتظاري ازش نيست

just juve
17-08-2008, 09:48
وقتی ریکاوری و تمرینات بدن سازی رو اصول پیش نره فرتو فرت رباط پاره میشه .

pers20
17-08-2008, 10:49
وقتی ریکاوری و تمرینات بدن سازی رو اصول پیش نره فرتو فرت رباط پاره میشه .

باهات موافقم تمرینات و بدنسازی تیم خیلی بد برگزار شد و دلیل اصلیه پاره کردن رباط صلیبی بازیکنان همین مسلئه هستش!!!

Fenrir Greyback
17-08-2008, 16:01
مشکل اقتصادی باشگاه ملوان باعث ضعف این تیم شده و نا هماهنگی هیئت فوتبال با کادر فنی ملوان مزید بر علت شده
به امید ادامه ی ناکامی ملوان در این بازی!

Seyed
17-08-2008, 16:39
والا با این ملوانی که من دارم می بینم واقعا تیم داره خیلی ضعیف کار می کنه که الان 5 تا گل نزدیم خیلی تیم ملوان داغونه واقعا حیف لیگ برتر

Alireza59sg
17-08-2008, 16:50
بد بخت ها برای بی پولی مجبورند ستارهاشون رو بفروشند

Seyed
17-08-2008, 16:53
آره واقعا حیفه که این تیم ها رو اینطوری نابود می کنند نباید اینطوری باشه اما فوتبال ایرانه دیگه...

اما خودمونیم واسه پرسپولیس بد هم نیستا :d

Seyed
17-08-2008, 17:13
واقعا برای پرسپولیس متاسفم ولی آمار میگه هر وقت پرسپولیس عقب بیوفته میره خدا کنه که الان هم همین باشه

و همین الانم گل مساویو زد و قطعا خواهد برد

sambik
17-08-2008, 17:59
بخدا دارم گریه میکنم تا ته جون داد زدم بخدا
ای ریدن به این شانس ما - ای ریدن به این شانس ما

چی میشه به این نتیجه گفت
آقای قطبی شما برای چی عبدی رو فرستادی تو زمین آخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا؟
آقای قطبی کریم داشت تو پارک قدم می زد چرا دقیقه 90 تعویضش کردیییییییییییییییی؟
آقای توره تو چی رو میخوای گل بزنیییییییییییییییییییییی یی؟
می خوام بدونم کدوم آدم بی وجدان سوت داده دست این آدم عوضی عقده ای (قهرمانی)که حتی اندازه یک بچه هم فوتبالو نمیدونه آخه این چه پنالتی بود این گرفت خدااااااااااااااااااااااا ااااا
اون حتی آوانتاژ رو نمیدونه چیه آخه برای چی میاد میرینه به یک بازی فوتبال زیبا :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::2 9::29::29::29::29::29:

pers20
17-08-2008, 18:01
من نمیدونم این قطبی به این عبدی چه علاقه ای داره همش میزارتش تو بازی آقا دروازه خالی رو زده تو دست دروازبان !!!

kaka_totti
17-08-2008, 18:11
اقا اعصاب نموند واسه من با دروازه بان مزخرف و دفاع مزخرف از این بیشتر نمیشه انتظار داشت تقصیره قهرمانیم بود که یه پنالتی به سود ملوان گرفت اخه یکی نیست بگه کجای این پنالتی بود

pers20
17-08-2008, 18:16
2تا مسئله باعث مساوی پرسپولیس شد 1-داور اغده ای بازی 2- غرور بازیکنان مثل کریم باقری که الکی موقعیتها رو خراب میکردن

kaka_totti
17-08-2008, 18:21
مصدوما چی؟ولی به نظر من مهم ترین عامل همون داور عقده ای هست که گفتی

ACMilan
17-08-2008, 18:24
من که نیمه اولو نگاه کردم و بقیشو حسش نبود نگاه کنم . وقتی چشمم به اون چمن ( چراگاه گوسفندان ) میفتاد حالم به هم میخورد
واقعا که نصف تیمای لیگ برتری به خاطر انواع مشکلات در طبقه ی داغونی به سر میبرن

kaka_totti
17-08-2008, 18:28
راستی این عاملم یادم رفت بگم زمینش خیلی مزخرف بود

ACMilan
17-08-2008, 18:35
راستی این عاملم یادم رفت بگم زمینش خیلی مزخرف بود
تو تا حالا جز آزادی ورزشگاهی دیدی که مزخرف نباشه ؟

just juve
17-08-2008, 18:55
باختمون رو گردن داور نندازیم بالاخره کمیته داوران هم هست دیگه عامل باخت ما چیزی جز بی دقتی بازی کنان تیم نبود
اگه کریم وقتی تو اون دو به تک یه کم سرعت به کارش میداد 100% بازی رو میبردیم

sambik
17-08-2008, 19:07
باختمون رو گردن داور نندازیم بالاخره کمیته داوران هم هست دیگه عامل باخت ما چیزی جز بی دقتی بازی کنان تیم نبود
اگه کریم وقتی تو اون دو به تک یه کم سرعت به کارش میداد 100% بازی رو میبردیم

ببینم وقتی داور یک پنالتی 100% الکی رو میگیره ، خطاهای فاحش رو سوت نمیزنه ، اصلا آوانتاژ تو ذاتش نیست بگیم دفاع خراب کرده ؟ بابا بیحخیال شو شعار نده کدوم کمیته داوران کدوم کشک :-?

اگه پاس میداد توره 50% گلش میکرد :d

Seyed
17-08-2008, 19:09
تیم که در حد فوتبال سر کوچه بازی کرد یه عامله اینم که داورای ایران در حد ... داوری می کنند یه بحثه با این که بد بازی کردیم اما باز مستحق برد بودیم که این داور ... اومد حالمونو خراب کرد خدا اونایی که از روی عمد حق ما رو می خرند نگذره

kaka_totti
17-08-2008, 19:37
اقای just juveشما چه انتظاری از باقری34 ساله دارید چه طوری میخواد سرعتی هم عمل کنه با اون سنه بالاش به نظر من باقری وظیفشو خوب انجام داد

Seyed
17-08-2008, 19:41
باقریو قطبی تعویض نمی کنه چون بقول خود قطبی اگر باقری تو زمین بشینه وزنه روحی هست بعدم باقری اصلا مشخص نمی کنه توئ بازی پاس نیمه اول اون نقش پدر بزرگ داشت ولی نیمه دوم دوتا گل زد پس اگر از هر کی ایراد می گیرید از باقری نگیرید اون وزنه تیم ماست

TheSpecialOne
17-08-2008, 19:51
تا وقتی که به داورا واسه اشتباهاشون جایزه بدن همین آشه و همین کاسه.
لعنت به هر چی داور بی غیرته.

Seyed
17-08-2008, 19:57
بابا مرتیکه ها معلوم نیست چیکار می کنند با همین اشتباهاشون یه تیمو به باد می دن حالا ما پرسپولیسیم می تونیم با این اشتباها خودمونو قهرمان کنیم ولی بقیه چی مردک وسط بازی باید به اکبر پور کارت بده به حج صفی میده پنالتی علکی می گیره آفساید های کشکی میده در حد روستا قضاوت می کنند داورا

ACMilan
17-08-2008, 20:03
داورا که همیشه کارشون اشتباهه ولی عادت تیمای ایرانی اینه که در هر صورتی اگه نتیجه نگرفتن یقه داورو میگیرن مثلا شما تو برنامه 90 ببینید هر تیمی که باخته مربیاشون باختو گردن داور میندازن ولی اگه برده باشن میگن ما از روی تمرین خوب و بازی حجومی و ... بازی رو بردیم
ولی باز هم میگم اگه اشتباه داور نبود الان برده بودیم

TheSpecialOne
17-08-2008, 20:08
مرتیکه اون بازی پرسپولیس-سپاهان که 4-1 شد یه پنالتی الکی الکی رو پاپی گرفت!!! بهش مدال افتخار دادن.
داوریتو بزار در کوزه آبشو بخور.
آخه تو داوری؟؟؟ تو یه آدم عوضی بیشتر نیستی!!! که داره واسه اشتباهاش و خراب کردن زحمات یه تیم پول میگیره.
2 امتیاز رو الکی الکی از دست دادیم. کی پاسخگو هستش؟؟؟

ACMilan
17-08-2008, 20:17
مرتیکه اون بازی پرسپولیس-سپاهان که 4-1 شد یه پنالتی الکی الکی رو پاپی گرفت!!! بهش مدال افتخار دادن.
داوریتو بزار در کوزه آبشو بخور.
آخه تو داوری؟؟؟ تو یه آدم عوضی بیشتر نیستی!!! که داره واسه اشتباهاش و خراب کردن زحمات یه تیم پول میگیره.
2 امتیاز رو الکی الکی از دست دادیم. کی پاسخگو هستش؟؟؟
دوست من یکم آرومتر :flowerysmile: درسته که داوری در اکثر بازی های پرسپولیس افتضاحه ولی خب بازم جواب اونا رو با قهرمانی در آسیا میدیم
:perspolis:

sambik
17-08-2008, 20:44
باقریو قطبی تعویض نمی کنه چون بقول خود قطبی اگر باقری تو زمین بشینه وزنه روحی هست بعدم باقری اصلا مشخص نمی کنه توئ بازی پاس نیمه اول اون نقش پدر بزرگ داشت ولی نیمه دوم دوتا گل زد پس اگر از هر کی ایراد می گیرید از باقری نگیرید اون وزنه تیم ماست
این درسته که کریم تو دوبازی قبلی خیلی خوب بود ولی این دلیل نمیشه که تو یک بازی که خیلی بد بازی میکنه تعویضش نکنه آخه این همون اشتباهیه که در مورد دایی هم تکرار میشد انصافا امروز کریم خیلی اوت بود :29:

Seyed
17-08-2008, 20:54
ببین دوست عزیز تو منظور منو درست نفهمیدی کریم باقری فقط به خاطر بازیش تو زمین نیست شاید اصلا از اون بهتر تو نیمکت باشه ولی کریم باقری برای ما نقش روحیه دهنده رو بازی می کنه و کاپتانی اون تیمو رهبری می کنه اگر اون نباشه نصفه کارای قطبی تو زمین انجام نمیشه

sambik
17-08-2008, 21:28
ببین دوست عزیز تو منظور منو درست نفهمیدی کریم باقری فقط به خاطر بازیش تو زمین نیست شاید اصلا از اون بهتر تو نیمکت باشه ولی کریم باقری برای ما نقش روحیه دهنده رو بازی می کنه و کاپتانی اون تیمو رهبری می کنه اگر اون نباشه نصفه کارای قطبی تو زمین انجام نمیشه

ببین یک چیزی میگم ناراحت نشیا

این طرز فکرا مال زمان دایی و پروین و . .. خلاصه قدیما بودش الان دیگه وضع فرق میکنه اگه اینجوری بود پس چرا زمان بازی تیم ملی 60 میلیون نفر داد میزدن دایی رو ببرین بیرون
البته من کریم رو با دایی مقایسه نمی کنم چون اشتباهه
ولی به اعتقاد من هر بازیکنی که بد بازی کنه باید تعویض بشه و یک بازیکن مثمر ثمر بیاد تو
وجدانا کریم تو بازی امروز 20% مثبت نبودش

بازم معذرت میخوام

Seyed
17-08-2008, 21:49
تو اگر قطبیو به عنوان یه مربی با اطلاعات بالا و بین المللی قبول داشته باشی که اگر نداشته باشی پس در اشتباهی این جمله رو خود قطبی با آگاهی های روز دنیا گفت که اگر باقری تو زمین فقط قدم بزنه باعث ایجاد روحیه میشه

در ضمن تو نمی تونی دایی رو با باقری مقایسه کنی همه با دایی مشکل داشتن حتی بازیکنا ولی همه عاشق کریم باقری هستند

Elbimbo deoro
17-08-2008, 21:54
در مورد صحنه پنالتی نمی دونم بود یا نه ولی قهرمانی خیلی از صحنه دور بود و فقط غریزی سوت زد شایدم اگه مثلا بازی توی تهران بود پنالتی نمی گرفت
آقای قهرمانی عادت دارند به جای چشم از گوش هاشون استفاده کنند لابد الآنم از صدای فریاد بازیکن ملوان پی برده که پژمان خطا کرده

به هرروی پرسپولیس بازی قابل قبولی ارائه داد و موقعیت های خوبی داشت که استفاده نبرد ، از توره انتظارات بیشتری می رفت که خیلی ضعیف بازی کرد
امیدوارم نیکی دیگه رباط پاره نکرده باشه همش تقصیر تمرینات دمده اون کماسیه که واقعا در حد بدنسازی فوتبال نیست

TheSpecialOne
17-08-2008, 22:11
این آقای قهرمانی ظاهراً هنوز اضافه وزن دارن

ballackgermany
17-08-2008, 22:33
بازیه بدی بریم استادیو یا محرومیم !؟؟!؟!!؟؟؟!؟؟ :wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::w agfinger1:

Ferguson
17-08-2008, 22:34
سلام .

خوب بازی مساوی شد . اول بریم سراغ علت های این تساوی که به نظرم 3 تا بود .

1. اشتباه فاحش داوری . واقعا پنالتی مسخره ای گرفت .

2. وارد شدن عبدی به زمین . در حالی که می تونست دروازه خالی رو بزنه تو گل و بازی بشه 3_1 توپ رو قل داد تو دست دروازه بان .

3. بازی ضعیف توره . خیلی بد بود . چند تا موقیعت عالی داشت نزد . واقعا جای خالی محسن رو حس کردم . توره امروز واقعا نشون داد هیچکی محسن نمی شه .

بهترین بازی کن ها از نظر من : علی نیکی و پتروویچ

بدترین : توره . زارع ( اصلا دوست نداشت پاس رو به جلو بده یا یک شوت بزنه و ... ) . کریم . هر چند کریم وزنه هست ولی کلا تو این بازی خیلی ضعیف بود . دقیقا همون صحنه ای هم که به توره نداد که تک به تک بشه برگشتش رو پنالتی گرفت داور .

پ.ن : در کل 2 امتیاز مفت از دست دادیم . ولی بازم 3 بازی و 7 امتیاز قابل قبول و خوب هست . تیم کم کم هماهنگ تر می شه و ایشالا بهتر نتیجه می گیره .

پ.ن 2 : امیدوارم علی نیکی مصدوم نشه حالا :53:

Deldar
17-08-2008, 22:36
بازیه بدی بریم استادیو یا محرومیم !؟؟!؟!!؟؟؟!؟؟ :wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::w agfinger1:
با خيال راحت به استاديوم بريد و تيم محبوب و قهرمان پرسپوليس رو تشويق كنيد .

sambik
17-08-2008, 22:50
تو اگر قطبیو به عنوان یه مربی با اطلاعات بالا و بین المللی قبول داشته باشی که اگر نداشته باشی پس در اشتباهی این جمله رو خود قطبی با آگاهی های روز دنیا گفت که اگر باقری تو زمین فقط قدم بزنه باعث ایجاد روحیه میشه

در ضمن تو نمی تونی دایی رو با باقری مقایسه کنی همه با دایی مشکل داشتن حتی بازیکنا ولی همه عاشق کریم باقری هستند

منم گفتم مقایسشون اشتباهه

قبولش دارم ولی این دلیل نمیشه که همه کاراش درست باشه هر مربی اشتباه میکنه حتی سرالکس ولی مربی حرفه ای و خوب کسیه که اون اشتباه رو خیلی زود اصلاح کنه
و فرق سر الکس با بقیه اینجا معلوم میشه اون حتی به بهتریناش هم رحم نمیکنه حتی رونالدو - اسکولز - رونی و بقیه حتی رونالدینیو هم تو بازیای ضعیف 2 ،3 فصل قبلش که تو اوجش بود تعویض می شد حالا شما هی بگو اظهار نظر قطبی رو حالا اون یک چیزی گفته تا درجه کاپیتانشو بالا برده باشه نه اینکه اونو در هر شرایطی تو زمین نگه داره وقتی که بیرون رفتن بهترین بازیکن تیم میتونه به کمک تیم بیاد باید اینکار انجام بشه و این یکی از بنیادی ترین اصول حرفه ای گری تو فوتباله
امیدوارم این بحثو همینجا تمومش کنیم وبنظرم ادامش به صلاح نیست
درضمن نظر هر کسی با ارزش و قابل احترامه و نظر شما هم از این قاعده مستثنی نیست و برای من کاملا قابل احترام هست و من فقط نظر شخصی خودم رو گفتم

با تشکر

Seyed
17-08-2008, 23:06
منم گفتم مقایسشون اشتباهه

قبولش دارم ولی این دلیل نمیشه که همه کاراش درست باشه هر مربی اشتباه میکنه حتی سرالکس ولی مربی حرفه ای و خوب کسیه که اون اشتباه رو خیلی زود اصلاح کنه
و فرق سر الکس با بقیه اینجا معلوم میشه اون حتی به بهتریناش هم رحم نمیکنه حتی رونالدو - اسکولز - رونی و بقیه حتی رونالدینیو هم تو بازیای ضعیف 2 ،3 فصل قبلش که تو اوجش بود تعویض می شد حالا شما هی بگو اظهار نظر قطبی رو حالا اون یک چیزی گفته تا درجه کاپیتانشو بالا برده باشه نه اینکه اونو در هر شرایطی تو زمین نگه داره وقتی که بیرون رفتن بهترین بازیکن تیم میتونه به کمک تیم بیاد باید اینکار انجام بشه و این یکی از بنیادی ترین اصول حرفه ای گری تو فوتباله
امیدوارم این بحثو همینجا تمومش کنیم وبنظرم ادامش به صلاح نیست
درضمن نظر هر کسی با ارزش و قابل احترامه و نظر شما هم از این قاعده مستثنی نیست و برای من کاملا قابل احترام هست و من فقط نظر شخصی خودم رو گفتم

با تشکر

من نمی گم قطبی اشتباه نمی کنه ولی یه سوال اصلا باقریو می کشیید بیرون کی رو نیمکت نشسته بود که بهتر از اون یاشه شما از بیرون نشستید می گید لنگش کن ولی نمی دونید چه خبره که منم نمی دونم وگرنه اگر به انتقاد باشه بزرگترین انتقاد اینکه واعضی بیرون نشسته حقیقی تو بازیه ولی خوب شاید شرایطی باشه که مربی صلاح بدونه حتی این یارو عبدیو بیاره در ضمن اینو حتما بگید که کی رو نیمکت بود که می تونست از باقری بهتر بازی کنه من که کسی نمی بینم

SIR
17-08-2008, 23:26
انصافا خیلی بد شانس بودیم :53:
من نمیدونم چرا قهرمانی واسه پرسپولیس اینطوری سوت میزنه :7:اون از بازی با سپاهان 2 فصل پیش اینم از بازی با ملوان :-??
کریم حتی 10% خودشم نبود :27:توره هم که اصلا خوب نبود :wagfinger1:عبدی هم که کلا تعطیل بود :6:ولی پتروویچ بازم عالی بود :-? نیکبختم که خیلی خوب بود فقط امیدوارم مصدوم نشده باشه :smil4337dd8b9eb25:

Arastoo 10
18-08-2008, 00:00
واقعا حقمون اين نبود
بايد ميبرديم
يه پنالتي اشتباه نتيجه رو عوض كرد الان پرسپوليس بايد صدر جدول ميشد
اين قهرماني خير نبينه كه روز عيدي اعصاب واسمون نذاشت
من كه خيلي ناراحت شدم
اگه پنالتي اشتباه نبود و حق پرسپوليس برد نبود اينقدر ناراحت نميشدم!!!!!!!!!!!!

red girl
18-08-2008, 00:08
واقعا همیشه جلوی پیشرفت پرسپولیس میگیرن من نمی فهمم این داور که دفعه های قبلم اشتباهای فاحشی رو انجام داد چطور میذارن دوباره داوری کنه :fkr:
خدا وکیلی اگه خودم میرفتم داوری بهتر میشد این اقای داور قصه ی ما 1 اوانتازم بلد نبود:-??

Arastoo 10
18-08-2008, 00:13
در مورد صحنه پنالتی نمی دونم بود یا نه ولی قهرمانی خیلی از صحنه دور بود و فقط غریزی سوت زد شایدم اگه مثلا بازی توی تهران بود پنالتی نمی گرفت
آقای قهرمانی عادت دارند به جای چشم از گوش هاشون استفاده کنند لابد الآنم از صدای فریاد بازیکن ملوان پی برده که پژمان خطا کرده

به هرروی پرسپولیس بازی قابل قبولی ارائه داد و موقعیت های خوبی داشت که استفاده نبرد ، از توره انتظارات بیشتری می رفت که خیلی ضعیف بازی کرد
امیدوارم نیکی دیگه رباط پاره نکرده باشه همش تقصیر تمرینات دمده اون کماسیه که واقعا در حد بدنسازی فوتبال نیست
يعني چي كه در مورد صحنه پنالتي نميدوني؟
يارو دراز ميكشه رو زمين داور خطا ميگيره
اين چه داوري ايه؟

Arastoo 10
18-08-2008, 00:21
به خدا خسته شدم
دلم خيلي پره
اين همه مصدوم يه طرف...
اشتباهاي داوري هم كه هميشه بر عليه پرسپوليسه...!!!!!
نيكبخت هم كه مصدوم شد
ااااااااااااااااااااااااا اي خدددددددددددددددددددداااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا

Arastoo 10
18-08-2008, 00:27
دوست من یکم آرومتر :flowerysmile: درسته که داوری در اکثر بازی های پرسپولیس افتضاحه ولی خب بازم جواب اونا رو با قهرمانی در آسیا میدیم
:perspolis:
چي ميگي...؟؟؟؟!!!
قهرماني تو آسيا مگه كشكيه؟
پرسپوليس اصلا قشنگ بازي نميكنه
تازه من ميترسم بره آسيا ضايع بازي در بياره

only perspolis
18-08-2008, 03:20
سلام ودرود بر همه شما پرسپولیسی های عزیز.:heartsmile::flowerysmile:من تازه عضو شدم ویه پرسپولیسی تیر تیرم. ای کاش امروز رو بابرد تموم میکردیم ولی من موندم :-??این چه جور پنالتی مسخره ای یود که داور گرفت؟البته نگذریم که تو این بازی زارع فقط پیراهن ملوان نداشت و یه:قلیون: ..کریم باقری هم موقعیت 100درصدگل رو پاس نداد وهمون توپ برگشت و...توره هم که:53:...محسن کجایی که.....به نظر منم ورود عبدی اشتباه بود.البته شانسم که نزد 6تایی هاست وبس...تیر دروازه ملوان ستاره ملوان بود...

Mostafa_61
18-08-2008, 07:07
ورود عبدي اشتباه بود و كريم بايد زود ميومد بيرون و توره خراب كرد و داور اشتباه سوت زد و ....
اين باخت فقط و فقط بر ميگرد به قطبي .
خدا بگم اين استيلي رو چيكار نكنه كه اين مردك (بهادر عبدي) رو آورد پرسپوليس ، قطبي هم بهش نميومد اين كاره باشه ولي ظاهرا چشش گرفته:2:
اينم عكسشونه موقع ارتكاب جرم گرفته شده :121fs725372:

قطبي بايد نيمه دوم كريم باقري رو تعويض ميكرد، نيمه دوم اصلا ديگه سمت توپ هم حركت نميكرد، فقط مي ايستاد تا توپ بهش برسه .
تعويض محمد هم اشتباه بود، بايد كريم رو با شيري تعويض ميكرد، شيري ميرفت چپ، محمد ميرفت راست، زارعي هافبك راست، پترويچ وسط و نيكبخت هم هافبك چپ .
اگه نيكبخت هم به خاطر مصدوميت بايد تعويض ميشد درست اين يود كه نوري بره جاي نيكبخت و علوي كه بازيكن باتجربه اي هم هست بياد تو زمين تا هم دفاع محكم بشه و هم نوري كه عشق نفوذه اون جلو حال كنه .
در كل هدف از اين همه حرف اين بود كه مقصر باخت فقط و فقط قطبي بود .

hamed6429
18-08-2008, 08:03
اين بهادر عبدي پدر صاحب بچه پرسپوليس رو دراورده. يكي بايد پيدا بشه اينو يارگيري كنه. قطبي با اين يارو خودشه خراب ميكنه. من شنيدم اين پسر پول داده اومده پرسپوليس شماهم شنيديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Seyed
18-08-2008, 13:12
آقا یه مسئله ای رو بیان کنید من درست و حسابی بفهمم اونایی که می گن فلانی باید بیاد بیرون می شه بگند که کی به جای کی بیاد تو اگر اینو بگید قابل هضم تره با این همه مصدومی که دادیم نیم کت ما از نیمکت بچه های روستا هم ضعیف تره اونقت اینا رو که مثلا بهترین های تیم هستند بکشه بیرون اونا رو بیاره

sambik
18-08-2008, 14:38
قطبي بايد نيمه دوم كريم باقري رو تعويض ميكرد، نيمه دوم اصلا ديگه سمت توپ هم حركت نميكرد، فقط مي ايستاد تا توپ بهش برسه .
تعويض محمد هم اشتباه بود، بايد كريم رو با شيري تعويض ميكرد، شيري ميرفت چپ، محمد ميرفت راست، زارعي هافبك راست، پترويچ وسط و نيكبخت هم هافبك چپ .
اگه نيكبخت هم به خاطر مصدوميت بايد تعويض ميشد درست اين يود كه نوري بره جاي نيكبخت و علوي كه بازيكن باتجربه اي هم هست بياد تو زمين تا هم دفاع محكم بشه و هم نوري كه عشق نفوذه اون جلو حال كنه .
در كل هدف از اين همه حرف اين بود كه مقصر باخت فقط و فقط قطبي بود .

منم کاملا باهات موافقم واینو جواب دوستمون a-persepolis می دونم

شاید میتونست جای نیکبخت منصوری رو ببره چپ اینجوری هم دفاعمون شاخ بود هم خط حمله
واقعا حیف پتروویچ که اونجا داره هدر میره بخدا این قطبی با همه حرفه ای بودنش یک کارایی می کنه که اصلا .....

Seyed
18-08-2008, 14:53
من هنوز جوابمو نگرفتم که اگر کریم باقری بیرون میومد از اون بهتر کی نشسته بود رو نیمکت؟

pers20
18-08-2008, 16:22
در یک جمله قطبی با گزاشتن بهادر عبدی فقط داره خودشو خراب میکنه!!

sambik
18-08-2008, 18:20
من هنوز جوابمو نگرفتم که اگر کریم باقری بیرون میومد از اون بهتر کی نشسته بود رو نیمکت؟

بايد كريم رو با شيري تعويض ميكرد، شيري ميرفت چپ، محمد ميرفت راست، زارعي هافبك راست، پترويچ وسط و نيكبخت هم هافبك چپ .

Seyed
18-08-2008, 18:25
اینم حرفیست ... لابد شما از شرایط نیمکت خبر دارید دیگه خوب شما سابقتون از قطبی بیشتره حق دارید :d میگم یه پیشنهاد قطبیو بندازیم بیرون شما ها برید مربی بشید دیگه

*c*f*c*
18-08-2008, 18:29
اقا پرسپولیس خوب بود داور سرمون رو برید همین

Seyed
18-08-2008, 18:38
دیگه این یه مقدار زیاده رویه وگرنه این ملوانو راحت باید سه چهارتا گل بهش می زدیم حالا یه پنالتیو داور گرفت بقیه بازیو چی؟

only perspolis
18-08-2008, 19:29
منم باsam bikموافقم ...دراین که کریم باقری ژنرال خوبی واسه تیمه شکی نیست:301:..ولی اینو قبول ندارم که چون وزنه روحی تو تیم به حساب میاد هر چقدرم بد بازی کنه توترکیب بمونه وتعویض نشه:53:..شما فکر کن اگه موقعیت تک به تک رو پاس میداد 90 درصد توپ گل میشد.
اون ده درصد رو به این خاطر نگفتم که توره موقعیت تک به گل نیمه اول رو خراب کرد :29::53: خیلی حیف شد غیر از داوری گند:-&:-&محسن قهرمانی که همون مسعود مرادیه با ورژن جدید . 7تا موقعیت گل بدست آوردیم که اگه یه مهاجم تراز اول مثل محسن آقای گل داشتیم ازاین همه موقعیت 2.3تاش توگل بودودیگه حرصمون :53:~x(با نوازش خواب آور :6:عبدی به توپ در نمی اومد..

pers20
18-08-2008, 20:02
ولی درسته که ملوان ضعیف بود و ما باید 3امتیاز بازی رو میگرفتیم همه ما هم از این ناراحتیم ولی یه چیزی رو باید به یاد داشته باشیم ما موقع خوبی با ملوان بازی کردیم وقتی باهاش بازی کردیم که چمن صاف و خوب بود شما حساب کنید وسط زمستون بهش میخوردیم مگه میشد تو باتلاق از ملوان نتیجه گرفت پس زیاد هم حرس نخورید ؟؟

Seyed
18-08-2008, 20:05
راست میگه به جای اینکه اینقدر بعد بازی تیمو به چالش بکشید برید فکر بازی بعد باشیم که باید 110 هزار نفریم بریم آزادی رو بترکونیم این ذوب آهن خیلی شاخ شده با یه برد مقابلش همه چی درست میشه به فکر بازی بعد باشین اینقدم گیر به این عبدی ندید

only perspolis
18-08-2008, 21:05
ضمن احترام به :flowerysmile:a-perspolis عرض کنم اگر ایرادی به نحوه بازی بازیکنان تیم همیشه محبوبمون میگیریم اینو نباید به حساب به چالش کشیدن تیم بگذارید..این کار فقط یه نقد سادست..همه جای دنیا دوستداران تیم محبوبشون بعداز برد یا باخت تیمشون درباره نحوه بازی تیم نظرشون رو میدن..همونطور که بعد از برد شیرین تیم همیشه محبوبمون از همه تعریف وتشکر میکنیم...البته موافق اپیزود دوم نظرت هستم..دیگه اون بازی تموم شدوباید ورزشگاه آزادی رو رو سر ذوب آهن خراب کنیم وکاری کنیم که صدر جدول رو که گرفتیم ..این تیم وبقیه تیمها رو به غلط کردن بندازیم :7:که به صدر جدول نظر نداشته باشن:7: که صدر جدول تاابد نزد:perspolis: پرسپولیس< است وبس..درود بر همه بازیکنان تیم...درود بر همه هواداران سرخ:perspolis:

sambik
18-08-2008, 21:14
اینم حرفیست ... لابد شما از شرایط نیمکت خبر دارید دیگه خوب شما سابقتون از قطبی بیشتره حق دارید :d میگم یه پیشنهاد قطبیو بندازیم بیرون شما ها برید مربی بشید دیگه

ببین تو ازم نظر خواستی منم دادم دیگه قرار نشد تیکه بندازی :-o
قطبی که نعوذبالله خدا نیستش تو مثل اینکه فکر می کنی اون از مریخ اومده ببینم تو چرا همچین طرزفکری داری تومثل اینکه فقط میخوای چیزی رو که دوست داری بشنوی و اگه غیر این باشه اونو پاس میدی به قطبی آخه یعنی چی این حرف :-?

بحث کردن با شما فایده ای نداره :-?

زت زیاد

Seyed
18-08-2008, 21:30
ببین تو ازم نظر خواستی منم دادم دیگه قرار نشد تیکه بندازی :-o
قطبی که نعوذبالله خدا نیستش تو مثل اینکه فکر می کنی اون از مریخ اومده ببینم تو چرا همچین طرزفکری داری تومثل اینکه فقط میخوای چیزی رو که دوست داری بشنوی و اگه غیر این باشه اونو پاس میدی به قطبی آخه یعنی چی این حرف :-?

بحث کردن با شما فایده ای نداره :-?

زت زیاد

اولا من نه می گم قطبی خداست نه از مریخ اومده نه اشتباه نداره اتفاقا من خودم چندتا نقدی بهش دارم ولی می گم خوب اون بیشتر از ما به شرایط نیمکتش آشناست درسته نقدر د ر همه جای دنیا لازمه ولی نقد زیادی باعث تخریب می شه نه ترغیب اگر که حرفی می زنیم باید از شرایط آگاهی داشته باشیم بازم می گم من نمی گم قطبی اشتباه نداره ولی نشون داده اشتباش از همه مربیا تو ایران کمتره

sambik
18-08-2008, 21:40
ولی درسته که ملوان ضعیف بود و ما باید 3امتیاز بازی رو میگرفتیم همه ما هم از این ناراحتیم ولی یه چیزی رو باید به یاد داشته باشیم ما موقع خوبی با ملوان بازی کردیم وقتی باهاش بازی کردیم که چمن صاف و خوب بود شما حساب کنید وسط زمستون بهش میخوردیم مگه میشد تو باتلاق از ملوان نتیجه گرفت پس زیاد هم حرس نخورید ؟؟

خوب به همین دلیل هم باید می بردیم دیگه درسته؟
:-?

Amir Argentina
18-08-2008, 23:17
بابا خیلی فرصت از دست دادیم راحت میتونستیم چهار بر یک بازی رو تموم کنیم
ولی داور هم خوب بازی رو مساوی کرد
ملوان هم تیم مالی نبود که با ما مساوی کنه
ولی اشکال نداره به امید خدا تو بازی های حساس آینده جبران میکنیم

Alireza59sg
18-08-2008, 23:25
منم باsam bikموافقم ...دراین که کریم باقری ژنرال خوبی واسه تیمه شکی نیست:301:..ولی اینو قبول ندارم که چون وزنه روحی تو تیم به حساب میاد هر چقدرم بد بازی کنه توترکیب بمونه وتعویض نشه:53:..شما فکر کن اگه موقعیت تک به تک رو پاس میداد 90 درصد توپ گل میشد.
[/size]

من هم با این موافقم ولی بازیکنانی مثل کریم که ستاره تیم هستند تو یک دقیقه میتونند نتیجه بازی رو عوض کنند کریم تو این بازی سرما خورده بود نتونست خوب بازی کنه ولی پرسپولیس رو نیمکت هم کسی رو نداشت بیاره اگه قراره عبدی بیاد تو همون بهتره که کریم بمونه

Arastoo 10
19-08-2008, 00:16
نودو ديدين؟
آخه شما بگين من چه جوري حرص نخورم؟؟؟؟؟؟؟
2 امتياز بيخود ازمون گرفتن...

MBeckham
19-08-2008, 00:22
نودو ديدين؟
آخه شما بگين من چه جوري حرص نخورم؟؟؟؟؟؟؟
2 امتياز بيخود ازمون گرفتن...
اره همین چند دقیقه پیش کارشناس نود گفت که هیچ خطایی صورت نگرفته 2امتیاز بیخود:27:

Alireza59sg
19-08-2008, 00:32
این قهرمانی تنبل ترین داور ایرانه خیلی چاقه
کلا داوری خیلی افتضاحه ولی بازم امپراطور که اعتراض نمیکنه

mahtab
19-08-2008, 00:32
به راحتی سر تیمه ما رو بریدن اون هم با چی؟ با پنبه. چه جوری قهرمانی اون صحنه را پنالتی گرفت نمیدونم.

Arastoo 10
19-08-2008, 00:46
اره همین چند دقیقه پیش کارشناس نود گفت که هیچ خطایی صورت نگرفته 2امتیاز بیخود:27:
جون داداش خيلي بد جور اعصاب خورد ميكنن
اون لحظه كه گفت من اول يه مشت به زمين كوبيدم:-?? بعد تلويزيون رو خاموش كردم بعدشم :1:اومدم اينترنت:d

only perspolis
19-08-2008, 00:48
اول ازهمه ازدوستان نازنین:heartsmile::flowerysmile: که نسبت به من لطف داشتند تشکروسپاسگزاری ویژه داشته باشم.وبعدش اینکه واقعا از تبادل نظرات پرسپولیسی های عزیز بهره لازم روبردم.خب ..دوستان بازی تیم محبوبمون گرچه بامساوی وکمی بازی ضعیف یکی دو بازیکن باتوجه به شرایط تیم و داوریه:7: چی بگم مغرضانه:evilgrin: و تصمیم مضحکانه وبیشرفانه :-&محسن قهرمانی تموم شد..ولی انصافا باهمه این چیزا بنظرم فوتبال کلاسیکی رو باهمه کاستی ها{کمبود بازیکن جایگزینی درحد بازیکنان ستاره تیم } از پرسپولیس شاهد بودیم..بطوریکه در زمین حریفی مثل ملوان که هرچقدرم که ضعیف باشه توزمین خودش به همین راحتی هاامتیاز نمی ده>طبق آمار لیگ 7موقعیت خطرناک داشتیم که میشد باکمی دقت ویه کوچولو شانس با4گل3امتیاز رومال خودمون کنیم.ولی باید بپذیریم که بعضی بازیکنا روز بدم دارنووشاییه موقعیتی مثل نیمه اول برای نوره پیش بیاد به زیبایی هرتمامتر اونو گل کنه یامثلا موقعیت عبدی یا ژنرال باقری که مطمئنا 100بار باخودش گفته کاش پاس میدادم..که امیدوارم بازیکنان بیشترازای روی تمرکزشون کارکننن.حالا دیگه وقتشه به ذوب آهن فکرکنیم که از بحث روی ملوان هم خیلی واجبتره.. بیایم توجایگاه هواداریمون نظرمون رو درباره چیدمان بازیکنا توترکیب بازی با ذوب آهن بدیم..اگه موافقید بعدهربازی به بازیکنای تیم نمره بدیم وهرکس علتش روبابت نمره داده شده بگه :-??ویه راهکارم براش پیدا کنه :-?..اینطوری هم میشه هم نقد کرد هم اینکه در آخربه سودتیممون تموم شه:5::13:.oK?

Arastoo 10
19-08-2008, 01:02
اول ازهمه ازدوستان نازنین:heartsmile::flowerysmile: که نسبت به من لطف داشتند تشکروسپاسگزاری ویژه داشته باشم.وبعدش اینکه واقعا از تبادل نظرات پرسپولیسی های عزیز بهره لازم روبردم.خب ..دوستان بازی تیم محبوبمون گرچه بامساوی وکمی بازی ضعیف یکی دو بازیکن باتوجه به شرایط تیم و داوریه:7: چی بگم مغرضانه:evilgrin: و تصمیم مضحکانه وبیشرفانه :-&محسن قهرمانی :-&تموم شد..ولی انصافا باهمه این چیزا بنظرم فوتبال کلاسیکی رو باهمه کاستی ها{کمبود بازیکن جایگزینی درحد بازیکنان ستاره تیم } از پرسپولیس شاهد بودیم..بطوریکه در زمین حریفی مثل ملوان که هرچقدرم که ضعیف باشه توزمین خودش به همین راحتی هاامتیاز نمی ده>طبق آمار لیگ 7موقعیت خطرناک داشتیم که میشد باکمی دقت ویه کوچولو شانس با4گل3امتیاز رومال خودمون کنیم.ولی باید بپذیریم که بعضی بازیکنا روز بدم دارنووشاییه موقعیتی مثل نیمه اول برای نوره پیش بیاد به زیبایی هرتمامتر اونو گل کنه یامثلا موقعیت عبدی یا ژنرال باقری که مطمئنا 100بار باخودش گفته کاش پاس میدادم..که امیدوارم بازیکنان بیشترازای روی تمرکزشون کارکننن.حالا دیگه وقتشه به ذوب آهن فکرکنیم که از بحث روی ملوان هم خیلی واجبتره.. بیایم توجایگاه هواداریمون نظرمون رو درباره چیدمان بازیکنا توترکیب بازی با ذوب آهن بدیم..اگه موافقید بعدهربازی به بازیکنای تیم نمره بدیم وهرکس علتش روبابت نمره داده شده بگه :-??ویه راهکارم براش پیدا کنه :-?..اینطوری هم میشه هم نقد کرد هم اینکه در آخربه سودتیممون تموم شه:5::13:.ok?
من نميدونم كجاي اين فوتبال كلاسيك بود؟
اصلا خوب بازي نكردن!
بدون هيچ برنامه ريزي خاصي توپ رو ميزدن هوا...!!!
بازي همش رو هوا بود تاكتيك خاصي نداشت
كجاي اين كلاسيكه؟

only perspolis
19-08-2008, 01:42
من نميدونم كجاي اين فوتبال كلاسيك بود؟
اصلا خوب بازي نكردن!
بدون هيچ برنامه ريزي خاصي توپ رو ميزدن هوا...!!!
بازي همش رو هوا بود تاكتيك خاصي نداشت
كجاي اين كلاسيكه؟
شمایکبار فیلم بازی را خوب تماشاکنید به خوبی متوجه گردش توپ در بین بازیکنان تیم میشید.شما یه زمین میبینید که فقط سبزه .اما خوبه کیفیته زمین هم توجه داشته باشیم..به نظرشما چرا پرسپولیس توآزادی کمتر به بازی هوایی وبیشتر رویزمین بازی رو میآره وتو همچین زمینی گاه رو به بازی مستقیم؟بازی پارسال پرسپولیس -پگاه تو باتلاق رشت رو یادتون هست؟من اون بازی از نزدیک تماشا میکردم ..تو اون بازی پرسپولیس خیلی کم به بازی مستقیم رو آوردبازیکنا بیشتر تو اون زمبن باتلاق روی زمین پاسهای تکضرب میدادن.شما اگه خوب توجه کنید توبازی باملوان حتی موقعی که رو به بازی مستقیم آوردیم تعداد پاسهای ارسالی صحیح کم نبود ..واین هم خودش یه حسنه..دلیل نمیشه که تا تو یه همچین زمینی گاه به بازی مستقیم رو بیاریم بگیم آماتوربودیم..ما طبق آما 7موقعیت گل بسیار خوب داشتیم..شما بفرمایید جز یک موقعیت وضربه سری که توره در دقایق آخر روی تیر دروازه فرود آورد کدام یک ازموقعیتهای صد دز صدی از طریق بازی مستقیم بود؟

Arastoo 10
19-08-2008, 01:53
شمایکبار فیلم بازی را خوب تماشاکنید به خوبی متوجه گردش توپ در بین بازیکنان تیم میشید.شما یه زمین میبینید که فقط سبزه .اما خوبه کیفیته زمین هم توجه داشته باشیم..به نظرشما چرا پرسپولیس توآزادی کمتر به بازی هوایی وبیشتر رویزمین بازی رو میآره وتو همچین زمینی گاه رو به بازی مستقیم؟بازی پارسال پرسپولیس -پگاه تو باتلاق رشت رو یادتون هست؟من اون بازی از نزدیک تماشا میکردم ..تو اون بازی پرسپولیس خیلی کم به بازی مستقیم رو آوردبازیکنا بیشتر تو اون زمبن باتلاق روی زمین پاسهای تکضرب میدادن.شما اگه خوب توجه کنید توبازی باملوان حتی موقعی که رو به بازی مستقیم آوردیم تعداد پاسهای ارسالی صحیح کم نبود ..واین هم خودش یه حسنه..دلیل نمیشه که تا تو یه همچین زمینی گاه به بازی مستقیم رو بیاریم بگیم آماتوربودیم..ما طبق آما 7موقعیت گل بسیار خوب داشتیم..شما بفرمایید جز یک موقعیت وضربه سری که توره در دقایق آخر روی تیر دروازه فرود آورد کدام یک ازموقعیتهای صد دز صدی از طریق بازی مستقیم بود؟
حرف شما درست
ولي قبول كن كه به يه همچين فوتبالي مدرن و كلاسيك نميگن!

ACMilan
19-08-2008, 02:07
داور میخواست ما رو ببازونه ولی زورش نرسید
آخه ملوان به اون داغونی هر چقدر هم خوب بازی کنه و ما بد بازیکنیم ازمون میبازه ( البته با داوری درست ) تا وقتی این جریان داورا توی فوتبال ما است همینطور بازی ها به ضررمون تموم میشه

Seyed
19-08-2008, 02:07
اصلا بخوای حساب کنی به همچین فوتبالی فوتبال نمی گن تو شالیزار انزلی با اون شاریط که نمیشه گفت فوتبال

Scouser
19-08-2008, 02:16
ای بابا!
وقتی نتیجه نمیگیریم نباید بندازیم گردن داور و زمین و ...
خودتون طرفداره قطبی این دیگه مثلا!
قبول کینین تو اون بازی پرسپولیس افتضاح بود
فقط نیکبخت داشت خوب بازی میکرد که اونم مصدوم شد!!!
زمینم همچین بد نبود که شما میگین.یادتون رفیته سالایه قبلو

Orange
19-08-2008, 02:20
خداییش از بازی ملوان به بعد اعصابم بهم ریخته بود تا امشب که یخورده آروم شدم حیف که ارزش نداره آدم بخاطر یه پنالتی اینهمه حرص بخوره ولی فکر این که هر بازی که این مرتیکه ........ بازی مارو قضاوت کرد مارو سوزوند بدجور بهمم میریزه دارن با اعصابه ما بازی میکنن عین خیالشون هم نیست پنالتی فینال جام حذفی دو سال پیشم که همین جوری گرفت از پژمان این (داور) بیچاره پژمان مونده بود چیکار کنه بعده بازی ! خیلی ناراحت شدم دلم به حالش سوخت.اینو مطمئن باشید که اگر این جوری پیش بره داربی پایتختم میدن به این مرتیکه اونم گند میزنه به همه چی بعد بازی سپاهان تو فینال جامه حذفی دو ساله پیش یادم میاد هی میسوزم با عین پورویی اومد گفت کارم درست بوده حالا هم با عین پورویی داره میگه درست سوت زدم با دست چپ پژمان بازیکن شارژ شده!:29:
یه 10 باری این پستم رو نگاه کردم تا چیزه بدی نگفته باشم آخه اول که نوشتم خیلی بد آموزی داشت!

Arastoo 10
19-08-2008, 02:23
ای بابا!
من قبول دارم كه پرسپوليس خوب بازي نكرد
اما قبول ندارم كه حقش برد نبوده
ملوانم بد بازي كرد و پرسپو ليس يه كم بهتر بود
به هر حال نتيجه بازي به حق نگاه كنيم اين نيست
بازي پرسپوليس بهتر از ملوان بود اما مزد بازي خوبش با يه تصميم اشتباه دود شد رفت...:53:

Arastoo 10
19-08-2008, 02:26
خداییش از بازی ملوان به بعد اعصابم بهم ریخته بود تا امشب که یخورده آروم شدم حیف که ارزش نداره آدم بخاطر یه پنالتی اینهمه حرص بخوره ولی فکر این که هر بازی که این مرتیکه ........ بازی مارو قضاوت کرد مارو سوزوند بدجور بهمم میریزه دارن با اعصابه ما بازی میکنن عین خیالشون هم نیست پنالتی فینال جام حذفی دو سال پیشم که همین جوری گرفت از پژمان این (داور) بیچاره پژمان مونده بود چیکار کنه بعده بازی ! خیلی ناراحت شدم دلم به حالش سوخت.اینو مطمئن باشید که اگر این جوری پیش بره داربی پایتختم میدن به این مرتیکه اونم گند میزنه به همه چی بعد بازی سپاهان تو فینال جامه حذفی دو ساله پیش یادم میاد هی میسوزم با عین پورویی اومد گفت کارم درست بوده حالا هم با عین پورویی داره میگه درست سوت زدم با دست چپ پژمان بازیکن شارژ شده!:29:
یه 10 باری این پستم رو نگاه کردم تا چیزه بدی نگفته باشم آخه اول که نوشتم خیلی بد آموزی داشت!
آره
واقعا عدالت رعايت نميشه
حالا كي جوابگو هستش؟
آيا با محروم كردن داور امتياز ما پس داده ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟

mahtab
19-08-2008, 02:32
ای بابا!
نمیگم توی این بازی عالی بودیم ولی افتضاح هم نبودیم. به نسبت اینکه تو زمین حریف بازی میکردیم بد هم نبودیم. بازی 1 هیچ باخته را توی زمین حریف دو یک کردیم. ولی با اشتباه داوری 2 امتیاز از دست دادیم.

Orange
19-08-2008, 02:37
برو بچز میبینم که همه بیدارین من خوابم نمیبره از دسته این داوره............... چون همش فکرش رو میکنم ولش کنین مهم بازی های بعدی تیمه بیاین دیگه این بازی رو با تمام نا حقی هایی که در حقمون کردن ولش کنیم بریم سراغ بازی بعدی با ذوب آهن که بد جوری داره شاخ میشه باید شاخشو تو آزادی بشکنیم!:2::evilgrin:

only perspolis
19-08-2008, 02:44
حرف شما درست
ولي قبول كن كه به يه همچين فوتبالي مدرن و كلاسيك نميگن!
عزیزم من قبول دارم که فوتبال کلاسیک در حد کیفیت قابل قبول نبود اصلا با هیچ عقل سلیمی جور درنمیاد در همچین زمینی تیمی هرچند پرسپولیس فوتبالی باکیفیت فوتبال کلاسیک اروپا به نمایش بزاره..این تا صد صال دیگه هم با همچین امکاناتی غیرممکنه...اما باتوجه به شرایط فعلی لیگ غیر حرفه ای ایران ..پرسپولیس امیدوارکننده تر فوتبال رو به نمایش میزاره..من کمتر دیدم تیمی در همچین زمینی حتی تعدادپاسهای مستقیم وصحیحش بالای 10 تا باشه ..یادقایقی از بازی توپ رو در زمین با پاس های کوتاه وصحیح به گردش دربیاره..یااینکه موقعیتهای گل بالایی رو به غیر از یک موردی که اشاره کردم غیر ازبازی مستقیم داشته باشه..یااینکه بازیکنانی که عمدتا سرزن هستند رو به بازی نگیره ..حتی آقای قطبی هم ازاین نوع بازی رضایت ندارن و خودشون بارها اعلام کردند..تا همیجاش هم جای تحسین داره که کمتر به بازی مستقیم رو میاریم..آقای قطبی از فصل قبل میخواسته و این را میخواد ثابت کنه که حتی روی همچین زمینی هم میشه پاسهای کوتاه صحیح داد یاپاسهای ارسالی درست ردوبدل کرد..حتی این نوع بازی در همچین زمینی حتی باعث راندمان بالا وکیفیت بازی روی زمینهای باکیفت تر میشه..توجه داشته باشیم که ذهن بازیکنان ایرانی در این گونه زمینها تنبله وبه این سبک بازی درزمین عادت کردند..اما پرسپولیس بنظرم خیلی با کیفیت ترومدرن تر از دیگر تیمهای لیگی بازی رو در این زمین به نمایش در آورد ..

Arastoo 10
19-08-2008, 02:46
برو بچز میبینم که همه بیدارین من خوابم نمیبره از دسته این داوره............... چون همش فکرش رو میکنم ولش کنین مهم بازی های بعدی تیمه بیاین دیگه این بازی رو با تمام نا حقی هایی که در حقمون کردن ولش کنیم بریم سراغ بازی بعدی با ذوب آهن که بد جوری داره شاخ میشه باید شاخشو تو آزادی بشکنیم!:2::evilgrin:
ok
به اميد پيروزي پرسپوليس تو اين بازي
و همچنين اشتباه نكردن داورها...!!!!

ACMilan
19-08-2008, 02:59
پرسپولیس تو آزادی حریف نداره ، شاخ ذوب آهن رو از ریشه میکنیم که دفعه دیگه شاخ نشه بعدشم ذوبش میکنیم میزاریم کف دستش :evilgrin:

Arastoo 10
19-08-2008, 03:00
عزیزم من قبول دارم که فوتبال کلاسیک در حد کیفیت قابل قبول نبود اصلا با هیچ عقل سلیمی جور درنمیاد در همچین زمینی تیمی هرچند پرسپولیس فوتبالی باکیفیت فوتبال کلاسیک اروپا به نمایش بزاره..این تا صد صال دیگه هم با همچین امکاناتی غیرممکنه...اما باتوجه به شرایط فعلی لیگ غیر حرفه ای ایران ..پرسپولیس امیدوارکننده تر فوتبال رو به نمایش میزاره..من کمتر دیدم تیمی در همچین زمینی حتی تعدادپاسهای مستقیم وصحیحش بالای 10 تا باشه ..یادقایقی از بازی توپ رو در زمین با پاس های کوتاه وصحیح به گردش دربیاره..یااینکه موقعیتهای گل بالایی رو به غیر از یک موردی که اشاره کردم غیر ازبازی مستقیم داشته باشه..یااینکه بازیکنانی که عمدتا سرزن هستند رو به بازی نگیره ..حتی آقای قطبی هم ازاین نوع بازی رضایت ندارن و خودشون بارها اعلام کردند..تا همیجاش هم جای تحسین داره که کمتر به بازی مستقیم رو میاریم..آقای قطبی از فصل قبل میخواسته و این را میخواد ثابت کنه که حتی روی همچین زمینی هم میشه پاسهای کوتاه صحیح داد یاپاسهای ارسالی درست ردوبدل کرد..حتی این نوع بازی در همچین زمینی حتی باعث راندمان بالا وکیفیت بازی روی زمینهای باکیفت تر میشه..توجه داشته باشیم که ذهن بازیکنان ایرانی در این گونه زمینها تنبله وبه این سبک بازی درزمین عادت کردند..اما پرسپولیس بنظرم خیلی با کیفیت ترومدرن تر از دیگر تیمهای لیگی بازی رو در این زمین به نمایش در آورد ..
اين حرفتو خيلي قبول دارم (كلا پرسپوليس از همه بهتره)
"اما پرسپولیس بنظرم خیلی با کیفیت ترومدرن تر از دیگر تیمهای لیگی بازی رو در این زمین به نمایش در آورد .."
پس از اولم بهتر بود همينو ميگفتي نه حرف قبليتو عزيزم
به اميد قهرماني پرسپوليس در هر 3 جام

only perspolis
19-08-2008, 03:10
اين حرفتو خيلي قبول دارم (كلا پرسپوليس از همه بهتره)
"اما پرسپولیس بنظرم خیلی با کیفیت ترومدرن تر از دیگر تیمهای لیگی بازی رو در این زمین به نمایش در آورد .."
پس از اولم بهتر بود همينو ميگفتي نه حرف قبليتو عزيزم
به اميد قهرماني پرسپوليس در هر 3 جام

قربونت برم ..ممنونم ازابراز لطفت واینکه به نظراتم اهمیت میدی..پس برو بریم به عشق قهرمانی :perspolis:پرسپولیس تو هر 3تا جام:perspolis:

MamadMunchen
19-08-2008, 03:17
با فونت بزرگ و رنگ قرمز مطالب خودتون رو ننويسيد كه باعث اذيت شدن چشم خوانندگان نشه :winksmiley02:

Alireza59sg
19-08-2008, 11:22
بچه ها کسی استادیوم میاد ؟
پیشنهاد میکنم یک قسمت بزاریم هرکی میخواد بره استادیوم ثبت نام کنه همه با هم بریم

sambik
19-08-2008, 15:06
بچه ها کسی استادیوم میاد ؟
پیشنهاد میکنم یک قسمت بزاریم هرکی میخواد بره استادیوم ثبت نام کنه همه با هم بریم

خیلی دوست داشتم بیام ولی حیف که نمیتونم چون شهرستان زندگی می کنم و بازی هم وسط هفتس دیگه بدتر وگر نه از خدام بود بیام استادیوم

بچه ها دیگه یواش یواش باید بریم به سمت بازی ذوب آهن از جو بازی ملوان خارج بشیم (هرچند میدونم سخته ) سعی کنین ازین به بعد پستاتون راجع به بازی ذوب آهن باشه

Deldar
19-08-2008, 15:24
با فونت بزرگ و رنگ قرمز مطالب خودتون رو ننويسيد كه باعث اذيت شدن چشم خوانندگان نشه :winksmiley02:
سلام :
سرپرست گل و خوب و نازنين باشگاه پرسپوليس ، واقعا حيفت نمياد كه ميگي از رنگ قرمز استفاده نكنيد !!؟
باور كنيد رنگ قرمز نور چشمهاي منه پيرمرد رو بيشتر ميكنه و شما ميفرماييد كه اذيت ميكنه !!؟
همه دنياي من رنگ قرمزه ، من عاشق اين رنگم و اگه توي پست هام از رنگ قرمز استفاده نكنم با اكراه اونو ارسال ميكنم و ... اونوقت شما امر بر عدم استفاده از اين رنگ زيبا و دلنشين ميدهيد .
من كه به شخصه نميتونم اينكار رو بكنم . اميدوارم منو ببخشيد .
با تشكر

MamadMunchen
19-08-2008, 17:40
سلام :
سرپرست گل و خوب و نازنين باشگاه پرسپوليس ، واقعا حيفت نمياد كه ميگي از رنگ قرمز استفاده نكنيد !!؟
باور كنيد رنگ قرمز نور چشمهاي منه پيرمرد رو بيشتر ميكنه و شما ميفرماييد كه اذيت ميكنه !!؟
همه دنياي من رنگ قرمزه ، من عاشق اين رنگم و اگه توي پست هام از رنگ قرمز استفاده نكنم با اكراه اونو ارسال ميكنم و ... اونوقت شما امر بر عدم استفاده از اين رنگ زيبا و دلنشين ميدهيد .
من كه به شخصه نميتونم اينكار رو بكنم . اميدوارم منو ببخشيد .
با تشكر

منظور من اين بود كه كل متن رو با رنگ قرمز ننويسيد , وگرنه قرمز كردن چند تا كلمه مشكلي نداره .

تو تاپيك قوانين هم خودم چند تا از كلمه اي كليدي رو با رنگ قرمز مشخص كردم .

2afm
19-08-2008, 20:18
پرسپولیس قشنگ بازی کرد جلوی ملوان ولی تعویضای قطبی مفت نمیارزید ممد منصوری خیلی بهتر از عبدیه ما امسال یه تموم کننده خوب نداریم واقعن جایه محسنه اقایه گل خالیه انقد میگفتن مهاجمه برزیلی پس کو قرار بود یکشنبه ثبت کنه پس چی شد

only perspolis
19-08-2008, 22:22
:-?نقطه ضعفی که تو بازی پرسپولیس مقابل ملوان به چشم می خورد نبود یک مدافع چپ مطمئن و جایگزین به جای مجتبی شیریه..نقطه ضعفی که با توجه به در پیش بودن بازیها واردوهای ملی و باالطبع دعوت شیری به ترکیب تیم ملی تبدیل به دایره مشکل برای تیم پرسپولیس میشه.دقیقا گل اولی که پرسپولیس دریافت کرد از همین جناح بودو امیدوارم آقای قطبی تدبیری برای این مشکل بزرگ بیندیشه ..مطمئنا دیگر تیمها از این غفلت > نهایت استفاده را خواهند برد..هنوز تکلیف فرانک آتسوی که قراره مدافع جایگزین شیری باشه معلوم نیست:-??..آقایان فکری به حال این مشکل کنید..اسیا در پیش داریم ..مطمئا این مشکل {نداشتن یک مهاجم تراز اول ومطمئن مثل محسن خلیلی ویکمدافع چپ جایگزین و مطمئن برای شیری تبدیل به یک مسئله نگران کننده و پاشنه آشیل برای پرسپولیس در لیگ و آسیا مقابل حریفان قدر ومتمول عربی وتیمهای قدر آسیای شرقی خواهد شد..}چشم انداز ما هواداران فتح جام باشگاههای آسیا ودفاع از عنوان قهرمانیه لیگه..که با کمی تامل و رسیدگی به این مشکلات دور از دسترس نیست ونخواهدبود:perspolis:

Seyed
19-08-2008, 23:46
یکی از دوستان گفت که تعویض های قطبی مفت نمی ارزه نمی دونم ولی فکر می کنم آگاهیشون از فوتبال خیلی کمه چون تعویض های قطبی تو ایران به تعویض ها طلایی معروفه این تعویضا پرپولیسیو که 3 گل از ابومسلم او زمان عقب افتاده بوده 3-3 کرد حالا ممکنه یه موقع جواب نده ولیکن تعویضا قطبی تا الان که طلایی بوده به هر حال مردم همه چیز میگن ولی بدونید که داور بود بازیو از دست ما در آورد نه قطبیو باقری و عبدی کوفت و زهرمار

پ.ن : از سرپرست محترم بخش هم خواهش می کنم عنوان رو عوض کنند فکر می کنم ابراز علاقه دوستان در مورد این بازی کافی باشه تا بین خودمون دعوا ایجاد نکرده :d

only perspolis
20-08-2008, 01:40
من باa-perspolis.موافقم ..بازی با ابومسلم یا همین بازی با پاس همدان با آوردن توره به بازی و عوض کردن سیستم بازی >نتیجه دلخواهمون بدست اومد..البته بازی های بیشتری هم بوده که اگه بیشتر تامل کنم یادم میاد..:-?البته تاقبل از این نظرم خودم هم باتعویض آقای قطبی مشکل داشتم ..اما ما این ورگودیم و بازیکنانی که بیشتر بازی هارو فیکسن رو عملکردشون رو میبینیم..باید قبول کنیم که جایگزین مناسبی برای بازیکنان تاپ وموثر رو به بالا روی نیمکت نداریم...دست آقای قطبی خالیه..اگه نیکبخت مصدوم نمیشد:29: شاید حتی هتریک هم میکرد :13:وتعویض اجباری صورت نمیگرفت ..:301:مثلا یکی از ایرادهایی که خدم میگیرم این بود که چرا مازیار زارع که تو این بازی جوگیر بود و طبق مصاحبه خودش{دقایقی از بازی فکر میکردم برای ملوان بازی میکنم}:53:با بازیکنی مثل علوی تعویض نشد تا هم تازه نفس باشه هم اینکه برای فیکس شدن انگیزه ای که از خودش نشون میده به سود پرسپولیس تموم شه..اما شاید آماده نبوده یا اینکه ابتدای فصل چرا بازیکنان موثرتری جایگزین مناسبی برای تعویض با بازیکنا ن تاپ تیم جذب نشد؟ مثلا جذب یه مدافع چپ مناسب وجایگزین برای مواقعی ک مجتبی شیری به تیملی دعوت میشه یا خستست یا پیشامدی مثل مصدومیت..گل اول ملوان از همین جناح ونقطه ضعف چند ساله پرسپولیس بدست اومد.:29:

Seyed
20-08-2008, 02:11
حالا بحث اون بازی که تموم شد که البته بگم سه بازی هفت امتیاز آمار بدی نیست و قابل تحمله حالا بریم فکر کنیم با این ذوب آهن که اینقدر شاخ شده امسال چکار کنیم که دیگه جرات نکنه ببره :d یادتون نره استادیوم رو بترکونیدا :d

only perspolis
20-08-2008, 03:00
کاملا موافقم..البته که هفت امتیاز خیلی هم خوبه اما بیشتر از کسب 7امتیاز خوشحال باشم از اینکه پرسپولیس این فصل ازهمین ابتدای فصل بازی به بازی روانتر و زیباتر بازی میکنه و دستکم نگیریم درهربازی بالای 6یا7موقعیت خطرناک داریم که اگه تمرکز ودقت بازیکنان بالاتر باشه همین ذوب آهن صدرجدولی رو همراه با بالای هفتاد هزار تماشاگر چه بسا 3تاییش کنیم تا به همه ثابت کنیم ما پرسپولیسیم وزلزله .وبایه پس لرزه صدرجدول رو مال خودمون میکنیم :2:..ذوب آهن کیلویی چنده ..گنده تر از اینا بیان جلو..:7::7::7:

Mostafa_61
20-08-2008, 07:20
بازي با ذوب آهن احتمال جايگزيني واعظي با حقيقي خيلي زياده (خارج از موضوع _ نميدونم توجه كردين يا نه يه نكته جالب در مورد حقيقي اينه كه استيلش و شيرجه هاش خيلي شبيه به عابدزاده هستش ) تركيب خط دفاعش مثل بازي با سايپا خواهد بود و حصور زارع و نوري توي هافبك دفاعي قطعيه ، سه نفر جلو احتمالا زارعي ، باقري و پترويچ هستن و نيكبخت هم نوك بازي ميكنه .

منبع : خودم /:)

hkarimi
20-08-2008, 10:31
ذوب آهن در این فصل خیلی خوب کار کرد امیدوارم که مهاجم خوب کار کنه و موقعیت خراب نکنه وگرنه هافبک ها خوب کار می کنند هم چنین مدافع ها ما از اول هم تو مهاجم شانس نداشتیم.:29::34:

*c*f*c*
20-08-2008, 10:39
ذوب اهن این فصل 2 تا از بازیهاش رو در دقایق اخر برده پرسپولیس باید خیلی مراقب باشه ولی با این حال شرط میبندم میبره

Seyed
20-08-2008, 13:53
آره پرسپولیس این توانایی رو داره که بتونه ذوب آهن خوب ببره البته به نظر من برای حقیقی زوده که بیاد تو دروازه پرپولیس وایسه الان اگر واعضی آماده باشه دیگه از لحاظ گل خوردن مشکلی نداریم فقط باید گل بزنیم :2:

kaka_totti
20-08-2008, 15:14
زیادم ذوب اهن رو گنده نکنین زیادم تیم بزرگی نیست مطمئن باشید پرسپولیس این بازیو میبره بی واعظی یا با واعظی ولی بازم اگه واعظی باشه مطمئن تره

Seyed
20-08-2008, 15:25
امسال خیلی خودشو خوب نشون داده ذوب آهن نمی دونم این ابراهیم زاده چی کار کرده ولی خطری عمل کرده و الان تنها تیم فول امتیازه نباید هیچ تیمیو دست کم گرفت حتی اون ملوان ته جدولیو خدا کنه که هم واعظی باشه هم بچه ها مثل خودشون بازی کنند

kaka_totti
20-08-2008, 15:34
نباید دست کم گرفت و ذوب اهن هم تیمی نیست که بشه دست کمش گرفت و مطمئنم باشید که ذوب اهن میاد پایین برداش مقطئی هست برای همیشه بالا نمیمونه

Seyed
20-08-2008, 15:38
آخه با این قاطعیت هم نمیشه گفت ما هنوز بازی های این تیمو ندیدیم ولی میگن امسال حریف خیلی شاخی هست

kaka_totti
20-08-2008, 15:41
هر چه قدر هم قدر باشه نمیتونه پرسپولیس رو ببره

Seyed
20-08-2008, 15:43
این که مشخصه و شکی نیست که سربازان ارتش سرخ داغونشون می کنند ولی منظورم تو جدول بود که فکر می کنم تا هفته آخر موی دماغمون بشه

kaka_totti
20-08-2008, 15:48
تا پرسپولیس هست ذوب اهن جایی تو صدر نداره

hamed6429
20-08-2008, 16:00
پرسپولیسیهای عزیز واقع بین باشید تیمی که میخاد قهرمان بشه لازم نیست همه بازی ها رو ببره توقعات خیلی بالا ممکن باعث بشه تو ذوقتون بخوره ولی امید وارم ذوب آهن داغون بشه.:34:

Clemenza
20-08-2008, 17:46
صدر ؟ صدر كجا ؟ اگه منظورت جدوله يه نگاه بنداز . پرسپوليس امسال اصلا رنگ صدر جدولو نديده .... به نظر من با اينكه لطف بزرگي در حق پرسپوليس كردن و محروميت معلوم نشد چطور شد ولي با اين وجود بردن ميون تماشاچياي حريف حالش بيشتره تيمي كه با تيم آخر جدول مساوي ميكنه نميتونه از تيم صدر جدول ببره
آقاي محترم شما اولين بار نيست كه ايجاد كل كل و دعوا مي كني. مي توني به تاپيك تيم هاي مقابل نري و دعوا راه نندازي؟ بعدش هم مدام بگيد شما باسپاهان لج هستيد و به ما ظلم شده؟؟؟ ديگه بسه ديگه. به كار كسي كار نداشته باشيد تا بقيه هم به كارتون كار نداشته باشند.

Loverboy
20-08-2008, 17:47
جوابشونو ندین اخطار بهشون داده شد

به دلیل پستهای توهین آمیز و توهین کردن به تیم مقابل ( با توجه به تذکرهای داده شده ) اگر باز به توهین ادامه بدن محروم خواهند شد .

MBeckham
20-08-2008, 18:39
انشالله میبریم:13:

ACMilan
20-08-2008, 18:47
بازی بدون تماشاگر سخته ولی در هر صورت باید ببریم و این کارو میکنیم چون این ذوب آهن زیادی شاخ شده

only perspolis
20-08-2008, 19:37
مگه محرومیت به حالت تعلیق در نیومد؟:-?راستی چراهمه میخوان مهدی واعظی واسته دروازه؟من خودم عاشق دروازبانی واعظی ام ولی مگه تابه حال حقیقی چه اشتباه بدی داشته که میخوایم واعظی دروازه باشه..باید بیشتر به حقیقی فرصت بدیم تاتجربش بالاتر بره ..ما آسیا رو تو راه داریم..بخدا میتونه مثل عابدزاده بشه ومارو چندسال ازبابت دروازه بیمه کنه..واعظی با توجه به سنش فوق فوقش دوسال دیگه بتونه واس پرسپولیس دروازه بانی کنه ..حقیقی محصول باشگاست..وسالهاست تو پرسپولیسهو میتونه چندین سال خیال ماروبابت حضورش تو دروازه پرسپولیس مطمئن وراحت کنه:5::5:

Seyed
20-08-2008, 20:05
آخه هنوز حقیقی به جایی نرسیده که بتونه خیلی خوب از دروازه حراست کنه شاید اشتباه نکرده باشه اما دوتا گل خورده یکم زیاده واسه یه بازی البته بد نیستس اما ثابت بودنش فعلا خطری هست

only perspolis
20-08-2008, 21:00
درسته ...ریسکش بالاست/ اما درطولانی مدت جواب میده..مگه طالب لو بهترازحقیقی بود؟ولی جواب داد..دوتا دروازه بان بیشتر نداریم..بایدبیشتر میدون ببینه تا باالخره فوتباله ومصدومیت..اگه خدای نکرده دباره واعظی مصدوم شد یه دروازه بان مطمئن تو دروازه باشه..نمیدونم مسئولان پرسپولیس چیکار دارن میکنن..میثاق مصدوم شده وچندماه محرومه از دروازه بان..دوتا دروازه بان داریم که هرلحظه امکان داره یکیشون بدلیل پست حساسی که دارن مصدوم بشن..اونوقت میمونه یکی که....آقای مصطفئوی خواهشا به فکر جذب یه دروازه بان مطمئن دیگه هم باشید.بازی های سختتر تولیگ و آسیاتوراه داریم

kaka_totti
20-08-2008, 21:36
دروازه بان های پرسپولیس خوبن تو دروازه مشکلی نیست

Pou Manchester
20-08-2008, 21:43
بله منم معتقدم ما تو دروازه مشکل نداریم . منم با حضور حقیقی تو دروازه موافقم . ما فقط یه ذره تو گلزنی مشکل داریم . تو بازی با ملوان هم میتونستیم 5 و 6 تا بزنیم ولی بی دقتی کردیم . ایشالاه ذوب رو هم بزنیم و صدر نشین شیم .:13:

only perspolis
20-08-2008, 21:51
[quote=kaka_totti;70572]دروازه بان های پرسپولیس خوبن تو دروازه مشکلی نیست...........شما میفرمائید خوبن من میگم عالین :13:اما حق بدید که با وجود این مصدومهایی که رو دستمون مونده کمی نگران باشم..وگرنه من یکی باهمین واعظی وحقیقی خیالم جمه..تاآسیاهم انشاالله:smil4337dd8b9eb25: میثاق هم میرسه..:5::5:.

farshid.j
20-08-2008, 22:19
دروازه بان های پرسپولیس خوبن تو دروازه مشکلی نیست
آره منم با تو موافقم
امیدوارم توخط حمله بازیکنا بتونن از فرصتها استفاده کنند

only perspolis
20-08-2008, 23:12
:-?راستی کسی اطلاعی از انتقال مهاجم برزیلی {مارکو}وفرانک آتسوی به پرسپولیس خبری نداره که چی شد؟ :-??

Orange
20-08-2008, 23:30
:-?راستی کسی اطلاعی از انتقال مهاجم برزیلی {مارکو}وفرانک آتسوی به پرسپولیس خبری نداره که چی شد؟ :-??
مهاجم برزیلیه گفته اول پول بعد میام :-o !
آخه باید از باشگاه قبلیش تسویه حساب بگیره و مقداری پول بده!
آتسوی مگه مشکلی داره؟:117:

only perspolis
21-08-2008, 01:02
مهاجم برزیلیه گفته اول پول بعد میام :-o !
آخه باید از باشگاه قبلیش تسویه حساب بگیره و مقداری پول بده!
آتسوی مگه مشکلی داره؟:117:
والا نمیدونم..اکه مشکلی نداره پس واسه چی توترکیب قرارنمیگیره؟ :-??