توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نگاه عجیب ابرهیمویچ به رونالدو!
سلام
کلیپ جالبی براتون آماده کردم. مربوط میشه به دربی دو سال پیش دور برگشت. که اینتر موفق شد دو بر یک میلان رو شکست بده! کلیپ مربوط به قبل از بازی هست که ابرهیمویچ به طرز عجیبی به رونالدو نگاه می کنه طوری که انگار می خواد باهاش دوئل کنه!
در نهایت رونالدو و ابرهیمویچ هر دو موفق به گلزنی در اون بازی میشن اما گل ایبرا گل پیروزی بود!
[Only registered and activated users can see links]
لینک های جدید و فعال برای ویدئو
Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Badongo ([Only registered and activated users can see links])
:2:
esteghlal-ahwaz
04-08-2008, 00:50
مرسی عالی بود
siya_paul
04-08-2008, 09:33
دنیایی زلاتان :fkr:
Multi User
15-08-2008, 01:01
یکمی ترسناک بود.
رونالدو از زلاتان خيلي بهتره
General Xavi
15-08-2008, 07:46
رونالدو از زلاتان خيلي بهتره
رونالدو يه زماني اعجوبه اي واسه خودش بود ولي انقد مصدوم شد و چاق شد و 4 تا زن گرفت طلاق داد شد يه بازيكن معمولي حالام كه مصدومه شايدم بره برزيل تو فلامينگو بازي كنه
الان دور دور ابراست
رونالدو يه زماني اعجوبه اي واسه خودش بود ولي انقد مصدوم شد و چاق شد و 4 تا زن گرفت طلاق داد شد يه بازيكن معمولي حالام كه مصدومه شايدم بره برزيل تو فلامينگو بازي كنه
الان دور دور ابراست
من منظورم رونالدو تو دوران اوجش بود
Arsenal-4ever
15-08-2008, 09:02
نگاهش طعنه آمیز بود
زلاتان اصلا بازیکن نیست.
امثال رونالدو یکمی تو فرم باشن به راحتی زلاتان رو میخورن.
مرتیکه ی خائن:53:
MamadMunchen
15-08-2008, 14:23
زلاتان اصلا بازیکن نیست.
بازيكن به اين گلي كجاش خائنه آخه ؟ :D
اين همه بازيكن اون سال از يووه رفتن فقط زلاتان خائنه ؟
كاناوارو كه خودش ايتاليايي بود از تيم رفت .
همين زلاتاني كه ميگي بازيكن نيست جز 5 تا مهاجم برتر دنياست :fkr:
Divar-Ricord
26-08-2008, 17:16
زالاتان بازیش صدتای این رونالدو
ویرایش شد به بازیکنان دیگه توهین نکنید
siya_paul
26-08-2008, 18:00
زلاتان اصلا بازیکن نیست.
رفته که رفته چرا توهین میکنی:3ztzsjm: به نظر من زلادیاتور جزء 3 مهاجم برتر جهان
هستش همه هم اینو میدونن یه تنه فصل قبل اینتر رو قهرمان کرد:fkr:
:163:قابل توجه دوستان عزيز
الگوي فني ابراهيموويچ رونالدوي برزيلي بوده است
:قلیون:
1 عكس هم از اون دارم كه ابراهيموويچ توي اتاق در حالي كه داره كتاب زندگي رونالدو رو
مي خونه و روي صفحه دسكتاپ كامپيوترش عكس رونالدو رو گذاشته و روي ديوار اتاقش هم
پوستر رونالدو چسبيده:wavesmile:
اينم عكس زلاتان .... در آرزوي رونالدو :32::5:
زلاتان يادت باشه ............ رونالدو سرورته ((;
ديگه فكر نمي كنم جاي بحثي مونده باشه؟:34:
زالاتان بازیش صدتای این رونالدو
ویرایش شد به بازیکنان دیگه توهین نکنید
حق نداری توهین کنی !!!!!!!!
رونالدو بزرگترین مهاجم دنیا از ابتدا تا کنونه ! برات متاسفم !
HaMeD BaXfOOt
25-10-2008, 22:43
بابا طرز بازیه این دو مثل همه. کند و تکنیکی و گلزن. رونالدو از دوران اوجش فاصلا گرفته که هیچ فکر کنم تو فلامینگو هم راش ندن . در حال حاضر زلاتان عالیه :heartsmile:
MAHDI_ITALIA
25-10-2008, 22:49
ایبرا هر کاری کنه به گرده پای رونالدو هم نمیرسه
بابا طرز بازیه این دو مثل همه. کند و تکنیکی و گلزن. رونالدو از دوران اوجش فاصلا گرفته که هیچ فکر کنم تو فلامینگو هم راش ندن . در حال حاضر زلاتان عالیه :heartsmile:
کجا رونالدو کند بوده ؟!!!! :117:
بازیکن کند اما مفید جهان: ریکلمه :2:
تازه گلزنی ابرا هیچ موقع به رونالدو نمیرسه !!!
MAHDI_ITALIA
25-10-2008, 22:57
کسایی که بر ضد رونالدو حرف می زنند. معلومه که یکی دو ساله که فوتبال نگاه می کنند و روزهای اوج رونالدو رو ندیدند . رونالدو 3 بار توپ طلا گرفته
HaMeD BaXfOOt
25-10-2008, 23:06
انسان باید با واقعیت کنار بیاد. رونالدو درسته یکی از بهترین فوتبالیستها بود ولی ما در مورد امروز و همین حالا حرف میزنیم نه 3 سال پیش دوستان.
Mohammad_Chelsea
26-10-2008, 15:52
نگاه تمسخرآمیزی کرده
پ.ن:لینک دانلود خرابه
MILOS KRASIC
26-10-2008, 16:09
زلاتان داشته به اون روزهايي فكر ميكرده كه همه رونالدو رو ميشناختن ولي خودشو كسي نميشناخته و گفته ولي حالا من كجا اين رونالدو ویرایش شد كجا.
به بازیکنان دیگه توهین نکنید
Death Angel
26-10-2008, 18:59
اون گلایی رو که زلاتان زده رونالدو تو خوابش هم نمیتونه بزنه.کجا رونالدو تکنیک زلاتان رو داره؟رونالدو تو زمان اوجش یه بازیکن شش دانگ و عالی بود ولی اگر دقت کرده باشید همه ی گلاش معمولی معمولی بود عین الان نیستلروی.
ایبرا عاشق رونالدو بوده دقیقا مثل 8سال پیش من که عاشق رونالدو بودم.
ولی رونالدو خیلی افت فجیعی کرد و بعد از اون مصدومیتش دیگه هیچوقت بازیکن نشد.
ولی چیزی که الان لازمه گوش زد کنم اینه که الان زلاتان و دروگبا بهترین مهاجمان جهان اند.
رونالدو مهاجمیه که دیگه تو تاریخ تکرار نمیشه.زلاتان مهاجم خوبیه.....ولی تو خواب بتونه به افتخارات رونی برسه.رونالدو تو اوج که بود فوتبال بازی نمیکرد...پرواز میکرد.
r10ronaldinho
31-10-2008, 10:16
اون گلایی رو که زلاتان زده رونالدو تو خوابش هم نمیتونه بزنه.کجا رونالدو تکنیک زلاتان رو داره؟رونالدو تو زمان اوجش یه بازیکن شش دانگ و عالی بود ولی اگر دقت کرده باشید همه ی گلاش معمولی معمولی بود عین الان نیستلروی.
بسی از صحبتهای کارشناسانه ی شما لذت بردیم
رونالدو تکنیک زلاتان رو نداره ؟ :-w
MAHDI_ITALIA
31-10-2008, 10:44
angel of death ([Only registered and activated users can see links]) واقعا نشان دادی که اطلاعات فوتبالی عالی داره . رونالدو 3 بار توپ طلا گرفته ولی من یادم نمیاد که زلاتان توپ طلا گرفته باشه فکر کنم بزرگترین افتخار زلاتان قهرمانی سری آ باشه ولی رونالدو..... در ضمن رونالدو اون موقه که تو اوج بود یکی از سریعترین بازیکنان دنیا بود. دوران اوج رونالدو خیلی هم طولانی بود چون من یادمه که در سن 17 سالگی تو جام جهانی برای برزیل بازی کرد و من مطمئنم که اگر زلاتان 10 ساله دیگم تو اوج باشه حتی نیمی از افتخارات رونالدو رو نمیتونه بدست بیاره
Death Angel
31-10-2008, 11:22
رونالدو بهترین بازیهاشو واسه اینتر انجام داد رئال خرابش کرد چه دورانی بود زانتی بوبو رونی زامورانو یه تیم عالی درست کرده بودن ولی انصافا زلاتان یه چیز دیگست خدایی اون گلی رو که به بولونیا زد کی میتونه بزنه؟یا اون شوتی رو که سال پیش تو مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان زد.زلاتان استپ سینه هاش عالی هست با پا هم خیلی خوب استپ میکنه قابلیت بازیسازی خیلی خوب هم داره بعدش هم معمولا بازیکنای قدبلند تکنیک ضعیفی دارن مثل یان کلر ولی زلاتان واقعا استسناست بعدش هم از کجا معلوم زلاتان تو سال های اتی توپ طلا نگیره؟درضمن رقیبای اون سال رونالدو رو تو گرفتن توپ طلا با الان مقایسه کنید انصافا الان سخت تر نشده؟
رونالدو بهترین بازیهاشو واسه اینتر انجام داد رئال خرابش کرد چه دورانی بود زانتی بوبو رونی زامورانو یه تیم عالی درست کرده بودن ولی انصافا زلاتان یه چیز دیگست خدایی اون گلی رو که به بولونیا زد کی میتونه بزنه؟یا اون شوتی رو که سال پیش تو مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان زد.زلاتان استپ سینه هاش عالی هست با پا هم خیلی خوب استپ میکنه قابلیت بازیسازی خیلی خوب هم داره بعدش هم معمولا بازیکنای قدبلند تکنیک ضعیفی دارن مثل یان کلر ولی زلاتان واقعا استسناست بعدش هم از کجا معلوم زلاتان تو سال های اتی توپ طلا نگیره؟درضمن رقیبای اون سال رونالدو رو تو گرفتن توپ طلا با الان مقایسه کنید انصافا الان سخت تر نشده؟
انصافا توضیحات خوب و کامل و عالی ای داد :d0s69thbefhifftitrz :d0s69thbefhifftitrz :d0s69thbefhifftitrz
من که بسی فیض بردم:d0s69thbefhifftitrz
Madridista
31-10-2008, 14:14
تمام پستهاي اين تاپيك رو خوندم
بعضي حرفا خنده دار بود . اگه قراره كه وضعيت كنوني اين دو بازيكن رو باهم مقايسه كنيد بايد بگم كه اصلا درست نيست يه بازيكن بالاي 30 سال رو با يه بازيكن زير 30 سال مقايسه كنيد
اگر هم قراره دوران اوج اين دو رو باهم مقايسه كنيد بايد بگم كه ايبرا گرد پاي رونالدو رو تو افتخار كسب كردن هم جمع نخواهد كرد
كي گفته رونالدو كند بود. رونالدو در زمان اوجش يكي از سريعترين مهاجمان جهان بود
يكي از بهترين تك به تك زنهاي دنيا بود و هست من كه ياد ندارم رونالدو تك به تك خراب كرده باشه
رونالدو تو اينتر خوب بود اما بيشتر مردم با شنيدن اسم رونالدو به ياد افتخارات اون در رئال ميفتند
رونالدو تو اينتر چه افتخاري كسب كرد . اگه ملاك شما از بهتر بودن رونالدو در اينتر اينه كه گل قشنگي زده بايد بگم كه در اشتباه هستد. رونالدو تو رئال قهرمان اروپا و لاليگا شد اما در اينتر...
يه چيز ديگه : تو ليستي كه پارسال فيفا اعلام كرد رونالدوي برزيلي رو دومين فوتباليست برتر تاريخ جهان فوتبال اعلام كرد بالاتر از مارادونا و ...
در كل مقايسه اين دو كاملا اشتباه هست مثل مقايسه رونالدينهو ميمونه با هاشم بيك زاده
منم با این نظر موافق نیستم و باید حداقل 5 سال دیگه صبر کرد تا زلاتان هم توی لیگ قهرمانان مقام بگیره و هم بهترین بازیکن جهان بشه اونوقت این دو تا رو با هم مقایسه کرد.
ولی به نظ منم هیچ مهاجمی دیگه مثل رونالدو نخواهد اومد...
Ali Chelsea
31-10-2008, 18:18
بعضي حرفا خنده دار بود . اگه قراره كه وضعيت كنوني اين دو بازيكن رو باهم مقايسه كنيد بايد بگم كه اصلا درست نيست يه بازيكن بالاي 30 سال رو با يه بازيكن زير 30 سال مقايسه كنيد
اگر هم قراره دوران اوج اين دو رو باهم مقايسه كنيد بايد بگم كه ايبرا گرد پاي رونالدو رو تو افتخار كسب كردن هم جمع نخواهد كرد
يكي از بهترين تك به تك زنهاي دنيا بود و هست من كه ياد ندارم رونالدو تك به تك خراب كرده باشه
رونالدو تو اينتر خوب بود اما بيشتر مردم با شنيدن اسم رونالدو به ياد افتخارات اون در رئال ميفتند
رونالدو تو اينتر چه افتخاري كسب كرد . اگه ملاك شما از بهتر بودن رونالدو در اينتر اينه كه گل قشنگي زده بايد بگم كه در اشتباه هستد. رونالدو تو رئال قهرمان اروپا و لاليگا شد اما در اينتر...
يه چيز ديگه : تو ليستي كه پارسال فيفا اعلام كرد رونالدوي برزيلي رو دومين فوتباليست برتر تاريخ جهان فوتبال اعلام كرد بالاتر از مارادونا و ...
در كل مقايسه اين دو كاملا اشتباه هست مثل مقايسه رونالدينهو ميمونه با هاشم بيك زاده
باهات موافقم
r10ronaldinho
05-11-2008, 12:25
بابا این مثالا چیه میزنید برای رونی
تنها افتخار رونالدو تو رئال قهرمانی سال 2003 لالیگا بود(آخرین قهرمانی رئال تو چمپیونز لیگ سال 2002 بود و رونالدو بعد از جام جهانی 2002 به رئال اومد).
اما توی اینتر علاوه بر کسب توپ طلا، جام یوفا رو هم کسب کرد ضمنا فراموش نکنید که قهرمانی سال 98 سری ایتالیا صد در صد حق اینتر بود(برای دوستان با اطلاعات بیشتر)
در ضمن درخشش رونالدو بیشتر در تیم ملی برزیل بوده و مردم بیشتر یاد برزیل می افتند و البته در دو جام 98 و 02 رونالدو عضو تیم اینتر بود!:D
بعضی از دوستان اظهار نظراتی کردند که آدم به این فکر می افته دیگه توی این فروم نیاد..... چرا که ظاهرا نه اطلاعاتی از فوتبال دارند و ظاهرا سن آنها اینقدر کم باشه که فوتبال 2 سال پیش هم به زور یادشون بیاد.......
چند تا اظهار نظر از ستارگان دنیای فوتبال رو درباره رونالدو می نویسم
بخونید بد نیست
فرانس بکن باور: اگر مغز انسان در زمان بازی فوتبال مانند بقیه اعضا عرق می کرد بی شک مغز رونالدو از عرق خیس می شد ( اشاره به بازی با فکر )
نیکلاس آنلکا : هیچ وقت جرات نکردم که بگم رونالدو الگوی فنی من بوده ...... نه به این علت که تفاوت سنی کمی داریم بلکه به این خاطر که حتی توی خیال هم مثل اون نمیشه اینقدر راحت گلزنی کرد
پائولو مالدینی : خیلی خوشحال شدم که رونالدو به لیگ اسپانیا رفت چرا که هر سال مجبور می شدم 2 بار با او روبرو شوم و این کار بسیار سختی است....
فرناندو کوتو: تلخ ترین خطایی که کردم ضربه ای بود که به رونالدو زدم و باعث مصدومیت او شدم .....
رونالدینهو : خوشحالم که مرا رونالدوی کوچک صدا می کنند.... و برای همیشه این نام را در پشت پیراهنم خواهید دید ( تا کنون هم در پشت لباس او نام(( رونالدینهو )) که به معنی رونالدوی کوچک است دیده می شود( خواهشا جواب ننویسید که این حرف را رونالدینهو زمانی زده است که در اوج نبوده ..... رونالدینهو در دوران طلایی اش در بارسلونا این سخنان را گفته است)
او پر افتخارترین فوتبالیست تاریخ جهان است و خواهد بود
بهترین گلزن تاریخ جام جهانی
رکورددار تعداد گل زده در یک فصل در لیگ های اسپانیا و هلند
و افتخاراتی که به ما اجازه نمی دهد که بیش از این او را با کسی مقایسه کنیم
زلاتان یک بازیکن خوب است .... اما نه فوق العاده است و نه مثل رونالدو پرافتخار
مطمئن هم باشید 50 سال هم فوتبال بازی کنه به افتخارات جوان مریخی نخواهد رسید:34:
درسته
حرفات تا یه جاهایی قبول اما قبول کن که اینقد از رونالدو بازی بد و .... دیدیم که اون ذهنیت از بین رفته
رونادویی رو که تو اینتر بود یا قبلترش تو بارسا و آیندهون :1: بود رو تجسم کن...
بعد دقت کن بعد از 2006 چه شکلی شده !
هیچی سنخیتی با هم ندارن
مطمئن هم باشید 50 سال هم فوتبال بازی کنه به افتخارات جوان مریخی نخواهد رسید:34:مطمئن باش در این مورد اشتباه میکنی :دی
چه ربطي داره؟
مگه قراره يك بازيكن 70 سال توي اوج باشه
از لحاظ دوام هم بايد بگم كه رونالدو 5 سال توي اوج بود
كدوم بازيكن 5 سال توي اوج بوده؟
اين كه ميگم اوج ... يعني قهرمان جهان.... قهرمان اسپانيا... يوفا .... بهترين بازيكن سال جهان و اروپا .... آقاي گلي و ..... نه در يك سال بلكه در 5 سال .... اين سخته
چه ربطي داره؟
مگه قراره يك بازيكن 70 سال توي اوج باشه
از لحاظ دوام هم بايد بگم كه رونالدو 5 سال توي اوج بود
كدوم بازيكن 5 سال توي اوج بوده؟
اين كه ميگم اوج ... يعني قهرمان جهان.... قهرمان اسپانيا... يوفا .... بهترين بازيكن سال جهان و اروپا .... آقاي گلي و ..... نه در يك سال بلكه در 5 سال .... اين سخته
این بحث دقیقا رفت تا همون جایی که من دلم میخواست
بهت پیشنهاد میکنم این لینکایه زیر رو یه نگاهی بهشون بندازی...
یعنی واقعا هیچ بازیکنی 5 سال دوره ی اوج نداشته؟:117::117:
زیدان رو که میشناسی؟
حداقل میشه گفت 10 سال همیشه آماده بوده
بهترین بازیکنه اروپا و جهان بوده و میشه گفت یکی از بهترین های تاریخ
تا روز آخر هم فوق العاده بود
این بحث دقیقا رفت تا همون جایی که من دلم میخواست
بهت پیشنهاد میکنم این لینکایه زیر رو یه نگاهی بهشون بندازی...
یعنی واقعا هیچ بازیکنی 5 سال دوره ی اوج نداشته؟:117::117:
زیدان رو که میشناسی؟
حداقل میشه گفت 10 سال همیشه آماده بوده
بهترین بازیکنه اروپا و جهان بوده و میشه گفت یکی از بهترین های تاریخ
تا روز آخر هم فوق العاده بود
واقعا زیدان 10 سال رو اوج بود...
خود جرارد هم من همیشه رو اوج میبینمش... بازی با تاتنهام فقط نبود چه بلایی سر لیورپول اومد.
واقعا زیدان 10 سال رو اوج بود...
خود جرارد هم من همیشه رو اوج میبینمش... بازی با تاتنهام فقط نبود چه بلایی سر لیورپول اومد.
تا حالا كه از زلاتان مي گفتي؟! حالا چي شد از جرارد و زيدان ميگي؟
كلا شما اشكالت اينجاست كه نمي دوني اوج يعني چي
اين كه بازيكن هميشه توي يك سطح باشه كه نميشه اوج؟
اون بالا هم نوشتم كه اوج رونالدو يعني آقاي گلي در جام جهاني
يعني حضور در 3 فينال پياپي جهان
يعني اينكه وقتي از اينتر مي ري ديگه اون تيم رنگ فينال يوفا هم نديده
مشكل بعضي از هواداران فوتبال ما متاسفانه اينه كه حزب باد هستند
1 روز شعار مي دن كه رونالدو تكرار نشدني و توي سال 2000 ( كه بعيد مي دونم
سابقه فوتبالي شما اونقدر باشه كه يادت بياد ) ميشه محبوب ترين چهره فوتبال تاريخ
الان ميشه دوپينگي؟!
مطمئن هستم آدم هايي كه اينجور فكر مي كنند زياد هستن
همين 2 سال پيش از هر كس مي پرسيدي جوري از علاقه به بارسلونا حرف مي زد انگار از
بدو تولد هوادار اين تيم بوده اما حالا ... همون آدما قلبشون واسه يه تيم ديگه مي تپه
يوونتوس رفت سري ب هيچ كس يادش نمي اومد همچين تيمي هست . الان خون بعضي ها
به عشق يوونتوس سياه سفيد شده؟!
توي آزادي افشين قطبي رو امپراطور صدا مي كردند و الان شعار افشين حيا كن ......
دوستان .... اين درست نيست
اينقدر حزب باد نباشيد
من به علاقه هيچ كس توهين نمي كنم
و احترام قائلم واسه همه نظرات .... اما به شرطي كه كسي كه از يك بازيكن حرف مي زنه
وسط راه زير آبي نره حرفش رو عوض نكنه... پاي يكي ديگه رو بكشه وسط؟!
در مورد زيدان هم بايد بگم بعد از رونالدو بازيكن مورد علاقه من بوده و هست اما اون هم 10
سال توي اوج نبود 2 سال قبل از جام جهاني افت شديد كرد اما چون اون توي فينال 2006
خداحافظي كرد شما الان توي ذهنت اون لحظات حك شده ......
يكي از دوستان هم صحبت از دوپينگ كرده
در جواب بگم رونالدو از ماده تستروژن براي رشد عضلاني استفاده كرده كه قدرت تنفسي رو
نه تنها افزايش نمي ده بلكه كاهش هم ميده .... اين دوپينگ نيست
دقيقا" همين موادي است كه مسي 4 سال پيش مصرف كرده تا قدش بلند شه
شك ندارم مسي هم چند سال ديگه كه فوتبال رو كنار گذاشت هواداران فوتبال از نوع حزب باد
اون هم متهم به دوپينگ مي كنند.؟!!
ما حتي به اسطوره هاي خودمان رحم نمي كنيم
علي دايي را ديدم كه چه جوري حقش رو مردم مي دن
هر كس ازش بد ميگه
در حالي كه مطمئنم هيچ كدوم از اين افراد نديدن كه دايي با طحال پاره شده براي تيم ملي
بازي كرد و 8 ساعت به اتاق عمل رفت........ براي تيم ملي
يك كم فكر كنيم ..... بعد قضاوت كنيم.... فوروارد هم با هافبك مقايسه نكنيم
حزب باد نباشيم..... 1 جا يادداشت كن كه همين هواداران حزب باد فوتبال 8 - 7 سال ديگه
ميگن كريس رونالدو افت كرده چون دوست دختر زياد داشته..... ببينيد كي گفتم :34:
اون موقع يكي در ميون صحبت از رونالدو و باتيستوتا بود ... اواخر گفتن باتيستوتا فلان مشكل رو
داشت ( براي احترام به دوستان مخصوصا" آقاي مبرهن دليل مسخره اي كه بيان مي كردند رو اينجا ننوشتم
چون قابل نوشتن در اينجا نيست )
كلا شما اشكالت اينجاست كه نمي دوني اوج يعني چي
اين كه بازيكن هميشه توي يك سطح باشه كه نميشه اوج؟
اون بالا هم نوشتم كه اوج رونالدو يعني آقاي گلي در جام جهاني
يعني حضور در 3 فينال پياپي جهان
يعني اينكه وقتي از اينتر مي ري ديگه اون تيم رنگ فينال يوفا هم نديده
مشكل بعضي از هواداران فوتبال ما متاسفانه اينه كه حزب باد هستند
الان ميشه دوپينگي؟!
مطمئن هستم آدم هايي كه اينجور فكر مي كنند زياد هستن
همين 2 سال پيش از هر كس مي پرسيدي جوري از علاقه به بارسلونا حرف مي زد انگار از
بدو تولد هوادار اين تيم بوده اما حالا ... همون آدما قلبشون واسه يه تيم ديگه مي تپه
يوونتوس رفت سري ب هيچ كس يادش نمي اومد همچين تيمي هست . الان خون بعضي ها
به عشق يوونتوس سياه سفيد شده؟!
توي آزادي افشين قطبي رو امپراطور صدا مي كردند و الان شعار افشين حيا كن ......
دوستان .... اين درست نيست
اينقدر حزب باد نباشيد
من به علاقه هيچ كس توهين نمي كنم
و احترام قائلم واسه همه نظرات .... اما به شرطي كه كسي كه از يك بازيكن حرف مي زنه
وسط راه زير آبي نره حرفش رو عوض نكنه... پاي يكي ديگه رو بكشه وسط؟!
در مورد زيدان هم بايد بگم بعد از رونالدو بازيكن مورد علاقه من بوده و هست اما اون هم 10
خداحافظي كرد شما الان توي ذهنت اون لحظات حك شده ......
يكي از دوستان هم صحبت از دوپينگ كرده
در جواب بگم رونالدو از ماده تستروژن براي رشد عضلاني استفاده كرده كه قدرت تنفسي رو
شك ندارم مسي هم چند سال ديگه كه فوتبال رو كنار گذاشت هواداران فوتبال از نوع حزب باد
اون هم متهم به دوپينگ مي كنند.؟!!
ما حتي به اسطوره هاي خودمان رحم نمي كنيم
هر كس ازش بد ميگه
در حالي كه مطمئنم هيچ كدوم از اين افراد نديدن كه دايي با طحال پاره شده براي تيم ملي
بازي كرد و 8 ساعت به اتاق عمل رفت........ براي تيم ملي
يك كم فكر كنيم ..... بعد قضاوت كنيم.... فوروارد هم با هافبك مقايسه نكنيم
حزب باد نباشيم..... 1 جا يادداشت كن كه همين هواداران حزب باد فوتبال 8 - 7 سال ديگه
ميگن كريس رونالدو افت كرده چون دوست دختر زياد داشته..... ببينيد كي گفتم :34:
اون موقع يكي در ميون صحبت از رونالدو و باتيستوتا بود ... اواخر گفتن باتيستوتا فلان مشكل رو
داشت ( براي احترام به دوستان مخصوصا" آقاي مبرهن دليل مسخره اي كه بيان مي كردند رو اينجا ننوشتم
چون قابل نوشتن در اينجا نيست )
بهتر بود که به جای مغلطه کردن و اظهار نظرهای بیش از حد تعصبی یه کم منطقی بحث میکردی !
اما جوابتون :
يعني حضور در 3 فينال پياپي جهانباید بگم که درسته که رونالدو در سال 2002 و 98 تو فینال بازی کرد اما 94 یه بازیکنه کاملا نیمکت نشین برای تیم ملی برزیل بود که حتی 1 ثانیه هم بازی نکرد !
حضور یعنی رو نیمکت نشستن؟:117:
يعني اينكه وقتي از اينتر مي ري ديگه اون تيم رنگ فينال يوفا هم نديدهچه ربطی داره ! اینتر 3-4 ساله داره قهرمان سری آ میشه ! اگه یوفا جام بزرگی بود که ....
الان ميشه دوپينگي؟![/quote]اگه منظورتون منم از همون روزی که اونطوری بارسا رو ترک کرد اصلا ازش خوشم نمیومد و این حرفام هیچ ربطی به این حزب بادی که شما میگی نداره !
وسط راه زير آبي نره حرفش رو عوض نكنه... پاي يكي ديگه رو بكشه وسط؟!چه ربطی داره !
شما میگی رونالد بهترین بازیکنه تاریخ و اینا و هیشکی به اندازی همیشه تو اوج نبوده....ما میگیم بوده . نمونه ی دمه دستش هم همین زیزو
خداحافظي كرد شما الان توي ذهنت اون لحظات حك شده ......جالبترش همین جاست ! اولا اینو فقط تو سال 2006 قبول دارم که قبل از جام جهانی اصلا آماده نبود .... هرچند تو جام جهاینی از بازی با برزیل تا فینال عالی بود (تو سن 35 سالگی ) اما به خاطر همین حرفت باید بگم که رونالدو بعد از 2004هیچ وقت تو اوج نبود !
اون هم متهم به دوپينگ مي كنند.؟!!چون یه سری حرفها رو از پزشک تیم ملی برزیل نقل قول کردم حزب بادم ؟!!!!!!
این یکیو مطمئن باش نیستم . نمونشم همین که تقریبا 9 ساله طرفداره تیمم هستم و هیچ وقت حتی فکر اینکه ازش دست بردارم نبودم . منطقی باش لطفا
هر كس ازش بد ميگه
بازي كرد و 8 ساعت به اتاق عمل رفت........ براي تيم مليمام از پشته کوه نیومدیم ! یادمونه . ولی علی داییم یکی بدتر از رونالدو
دوستان ترکوندینا :3ztzsjm:
اولا به عرضتون برسونم که این نگاه های زلاتان از روی تجمید و خوشحالی به دلیل بازی کردن با زلاتانه نه اون چیزی که شما فکر می کنید.
من 13 ساله طرفدار اینتر هستم. اون دوستایی که شدیدا طرف زلاتان رو گرفتن و می گن که به پای رونالدو نمی رسه طبیعتا 4 5 ساله که دارن فوتبال رو دنبال می کنن
رونالدو بدون شک بهترین بازیکن جهان بود ، هست و خواهد بود
دوما ، لینک دانلود رو تا یک ساعت دیگه عوض می کنم ، ببخشید به هر حال :wavesmile:
HaMeD BaXfOOt
20-11-2008, 23:24
دوستان ترکوندینا :3ztzsjm:
اولا به عرضتون برسونم که این نگاه های زلاتان از روی تجمید و خوشحالی به دلیل بازی کردن با زلاتانه نه اون چیزی که شما فکر می کنید.
من 13 ساله طرفدار اینتر هستم. اون دوستایی که شدیدا طرف زلاتان رو گرفتن و می گن که به پای رونالدو نمی رسه طبیعتا 4 5 ساله که دارن فوتبال رو دنبال می کنن
رونالدو بدون شک بهترین بازیکن جهان بود ، هست و خواهد بود
دوما ، لینک دانلود رو تا یک ساعت دیگه عوض می کنم ، ببخشید به هر حال :wavesmile:
لطفا هست و خواهد بود رو ویرایش کن. چون همه میدونن که رونالدو الان در حاله حاضر کجاست.
لطفا هست و خواهد بود رو ویرایش کن. چون همه میدونن که رونالدو الان در حاله حاضر کجاست.
هر کجا می خواد باشه
اولا اینکه مهاجمی مثل رونالدو به وجود نخواهد آمد مطمئنا حقیقت داره
و دوما من مطمئنم رونالدو اگر از مصدوم نشه تو جام جهانی 2010 هم گلزن میشه :fkr:
HaMeD BaXfOOt
20-11-2008, 23:50
من مطمئنم رونالدو اگر از مصدوم نشه تو جام جهانی 2010 هم گلزن میشه :fkr:
:34: جوک جالبی بود
لینک های جدید و فعال برای ویدئو
Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Badongo ([Only registered and activated users can see links])
:5::5::5::5::5:
بعضي اوقات آدمو مجبور مي كنن ........
اين اطلاعات به مناسبت پايان حضور رونالدو در فوتبال هم گذاشتم
چند دقيقه مطالعه كنيد :34:
به خطوطي كه قرمز كردم نگاه كنيد
آمار مربوط به رونالدو
آمار مربوط به زلاتان
اگه قراره مقايسه بشه بايد كلي بشه ديگه؟
خوب لپ كلام
.................................................. .................................................. .....................
451 بازي براي رونالدو و 319 گل زده === ميانگين 70/0 گل در هر بازي
329 بازي براي زلاتان و 128 گل زده === ميانگين 41/0 گل در هر بازي
.................................................. .................................................. .........................
بهترين فصل رونالدو = 49 بازي و 47 گل = ميانگين 95/0 گل در هر بازي
بهترين فصل زلاتان= 33 بازي 22 گل زده = ميانگين 66/0 گل در هر بازي
.................................................. .................................................. .....................
ضعيف ترين فصل رونالدو =13 بازي و 4 گل زده= ميانگين 30/0 گل در هر بازي
ضعيف ترين فصل زلاتان = 46 بازي و 10 گل زده=ميانگين 21/0 گل در هر بازي
افتخارات زلاتان:
[Ajax
Eredivisie ([Only registered and activated users can see links]): 2001-02, 2003-04
KNVB Cup ([Only registered and activated users can see links]): 2001-02
[ Internazionale
Italian Serie A ([Only registered and activated users can see links]): 2006-07, 2007-08
Italian Super Cup ([Only registered and activated users can see links]) : 2006, 2008
[ Individual
Serie A Foreign Footballer of the Year ([Only registered and activated users can see links]): 2005
Guldbollen ([Only registered and activated users can see links]): 2005, 2007, 2008
Jerringpriset (Sweden's Sports Personality of the Year): 2007
Swedish Male Athlete of the Year: 2007
UEFA Team of the Year ([Only registered and activated users can see links]): 2007
و حالا افتخارات رونالدو
Cruzeiro
Brazilian Cup ([Only registered and activated users can see links]): 1993
Campeonato Mineiro ([Only registered and activated users can see links]): 1994
PSV Eindhoven
Dutch Cup ([Only registered and activated users can see links]): 1996
Barcelona
Spanish Super Cup ([Only registered and activated users can see links]): 1996
Cup Winners' Cup ([Only registered and activated users can see links]): 1997
Spanish Cup ([Only registered and activated users can see links]): 1997
Internazionale
UEFA Cup ([Only registered and activated users can see links]): 1998
Real Madrid
La Liga ([Only registered and activated users can see links]): 2003, 2007
Intercontinental Cup ([Only registered and activated users can see links](football)): 2002
Spanish Super Cup ([Only registered and activated users can see links]): 2003
Milan
FIFA Club World Cup ([Only registered and activated users can see links]): 2007
UEFA Super Cup ([Only registered and activated users can see links]): 2007
International
FIFA World Cup ([Only registered and activated users can see links]): 1994, 2002
Copa America ([Only registered and activated users can see links]): 1997, 1999
FIFA Confederations Cup ([Only registered and activated users can see links]): 1997
1996 Summer Olympics ([Only registered and activated users can see links]): Bronze medal
Individual
Supercopa Libertadores Top Scorer: 1993-94
Campeonato Mineiro ([Only registered and activated users can see links]) Top Scorer: 1993-94
Campeonato Mineiro Team of The Year: 1994
Eredivisie ([Only registered and activated users can see links]) Top Scorer: 1994-95
La Liga ([Only registered and activated users can see links]) Top Scorer: 1996-97
European Golden Boot ([Only registered and activated users can see links]): 1996-97
La Liga Foreign Player of the Year: 1996-97
Copa América ([Only registered and activated users can see links]) Final Most Valuable Player: 1997
Copa América Most Valuable Player: 1997
Confederations Cup ([Only registered and activated users can see links]) All-Star Team: 1997
Cup Winners Cup ([Only registered and activated users can see links]) Final Most Valuable Player: 1997
IFFHS World's Top Goal Scorer of the Year ([Only registered and activated users can see links]): 1997
UEFA Most Valuable Player ([Only registered and activated users can see links]): 1997-98
Serie A Player of the Year ([Only registered and activated users can see links]): 1997-98
Serie A Foreign Player of the Year: 1997-98
UEFA Best Forward: 1997-98
Bravo Award ([Only registered and activated users can see links]) : 1997, 1998
FIFA World Cup ([Only registered and activated users can see links]) Golden Ball: 1998
UEFA Cup ([Only registered and activated users can see links]) Final Most Valuable Player: 1998
Copa América Top Scorer: 1999
Copa América All-Star Team: 1997, 1999
FIFA World Player of the Year ([Only registered and activated users can see links]): 1996, 1997, 2002
Ballon D'or ([Only registered and activated users can see links]): 1997, 2002
Onze d'Or ([Only registered and activated users can see links]): 1997, 2002
FIFA World Cup ([Only registered and activated users can see links]) Silver Ball: 2002
FIFA World Cup All-Star Team: 1998, 2002
FIFA World Cup Final Most Valuable Player: 2002
FIFA World Cup ([Only registered and activated users can see links]) Top Scorer: 2002
Intercontinental Cup Most Valuable Player: 2002
UEFA Team of The Year: 2002
BBC Sports Personality of the Year Overseas Personality ([Only registered and activated users can see links] ality): 2002
La Liga South American Player of the Year: 1996-97, 2002-03
La Liga Top Scorer: 2003-04
Golden Foot: 2006
FIFA World Cup ([Only registered and activated users can see links]) all-time scoring leader
سالهاي بين بهترين فصل و ضعيف ترين فصل رونالدو 10 سال بوده كه در اين بين همواره بيش
از 20 گل در هر فصل زده ( بجز 3 فصل كه مصدوم بود كه شامل 2 سال در اينتر و 1سال در رئال
بود ) منظور من از اوج اينه
نكته مهم ::-t
زلاتان متولد سال 1981 است و رونالدو متولد سال 1976 يعني تفاوت سني 5 سال بين اين دو بازيكن وجود دارد.
95% افتخاراتي كه از رونالدو نام برده شده است تا سال 2002يعني تا سن الان زلاتان كسب شده است
حال مقايسه كنيد ........:1::301::53:
رونالدو ديگه بازي نمي كنه ...... :27:
آمار مربوط به رونالدو
.
.
.
.
آمار مربوط به زلاتان
.
.
.
.
ب
شما میگی رونالد بهترین بازیکنه تاریخ و اینا و هیشکی به اندازی همیشه تو اوج نبوده....ما میگیم بوده . نمونه ی دمه دستش هم همین زیزو
عزیزم زیزو یعنی زیدان
نه زلاتان !
اصلا کی حرف زلاتان رو زد:-??
اولایه تاپیک یه چن نفری بودن اما ...
عزیزم زیزو یعنی زیدان
نه زلاتان !
اصلا کی حرف زلاتان رو زد:-??
اولایه تاپیک یه چن نفری بودن اما ...
اي بابا
مقايسه زيدان با رونالدو اصلا درست نيست
اون هافبك و اون فوروارد
نميشه مقايسه كرد........ اصلا"
يك فوروارد اگه 4 تا بازي گل نزنه زير فشاره اما هافبك كمتر به چشم مي آد
اون آمار هم واسه كساني بود كه زلاتان رو با رونالدو قياس كرده بودند
در ضمن رونالدو اونقدر توي دوران اوجش فوق العاده بود كه وقتي در سال 2006 - 2005 توي 27 بازي كه
اغلب يك نيمه هم بازي نمي كرد تونست 15 گل بزنه ..... همه گفتن اون افت كرده
در حالي كه 15 گل در 27 بازي نصفه كاره شايد آرزوي خيلي از فوروارد ها باشه
درخشش رونالدو در سالهاي اوليه انتظارها رو از اون بالا برد
اون آمار رو كه گذاشتم مي تونين ببينيد... كدوم فصل رونالو اونقدر بد كار كرده كه ميگن؟
مشكل رئالي ها بازي نكردن رائول بود ..... چون لوكزامبورگو بيشتر از رونالدو استفاده مي كرد.....
اونها حتي از روبينهو هم انتقاد مي كردند
تازه بازم با اينكه ارادت خاصي به زيزو دارم
اما بازم افتخارات زيزو هم مثل رونالدو نيست
(البته زيدان و رونالدو تنها بازيكناني هستند كه 3 بار به عنوان بازيكن برتر سال جهان انتخاب شدند)
كلا
بحث جالبي بود
اگه به كسي برخورد معذرت مي خوام:d0s69thbefhifftitrz
inter_is_mylife
22-11-2008, 06:03
16سال هوادار اينترهستم..هيچ بازيكني رو درحد رونالدو نديدم!!اعجوبه اي بود..همين الانم اگه مداوا بشه چيزي كم نداره و ميتونه بازي كنه!!هيچ بازيكني درحدش نيست..زيزو كيه بابا...؟؟؟
خيلي دوسش داشتم فقط حيف خيانت كرد اونم ناجوانمردانه!!
حيف كه حمايتهاي ميليونها اينتري رو كه سالها منتظر بازگشتش از تخت بييمارستان بودن نديد..چقدر دلخوش بوديم به روزي كه روني برگرده..چقدر نبودش رو برخ ديگران كشيديم وگفتيم اگه روني بود انكارو ميكرد اونكارو ميكرد
يادش بخير وقتي بعد از مدتها تونست يه بازي بكنه واتفاقا همون بازي دوباره مصدوم شد. درحالي كه رو برانكارد ميبردنش .تماشاگرا تو استاديوم جوزپه مئاتزا اينقدر تشويقش كردن كه ازخجالت دستاشو گذاشت رو صورتش..ولي چي شد..همه اين حمايتها يادش رفت ورئالي شد..بعدشم با كمال بي غيرتي ميلاني!!
حييف كه پول رو ترجيح به اينتر بودن داد..حيف........
حيف كه .....بيخيال
واقعا خيلي بدون تعصب نظر ميدي:^o
از بچه دوساله سئوال كني وبگي رونالدو ياد اينتر ميوفته!!موقعي رفت رئال كه يك سوم رونالدوي اينتر هم نبود..آخرشم بافضاحت انداختنش به ميلان!!
دوبار توپ طلا رو بااينتر برد!!رونالدو رو بخاطر كارهاي خارق العاده اي كه با توپ ميكرد مشنسن نه فقط بخاطر قهرمان شدن در ليگي!!
درسته
حرفات تا یه جاهایی قبول اما قبول کن که اینقد از رونالدو بازی بد و .... دیدیم که اون ذهنیت از بین رفته
رونادویی رو که تو اینتر بود یا قبلترش تو بارسا و آیندهون :1: بود رو تجسم کن...
بعد دقت کن بعد از 2006 چه شکلی شده !
هیچی سنخیتی با هم ندارن
انشالا تعالي كه منظورتون اين نيست رونالدو در اينتر بد بود؟؟رونالدو اگه سه سال دراينتر مصدوم نبود(از پنجسال عضويتش در اينتر)مطمئن باشيد..اون سه سال روهم توپ طلا رو برنده بود وركوردي ميزد جاودانه!!
لعنت به كوتو كه باعث مصدوميتش شد........
کسایی که بر ضد رونالدو حرف می زنند. معلومه که یکی دو ساله که فوتبال نگاه می کنند و روزهای اوج رونالدو رو ندیدند . رونالدو 3 بار توپ طلا گرفته
اولا سه بار نه ودوبار!!دوبار روهم با اينتر توپ رو گرفت
سه بار بهترين بازيكن جهان شده!!
با شناختي كه از ادمهائي مثه شما دارم اگه اون نيم سالم عضو ميلان نبود عمرا نميگفتي رونالدو بهترينه..مطمئن باش هيچكي با شنيدن اسم روني ياد ميلان نميوفته..چه گلائي ميزد بهتون..يه تنه تيمتون رو بهم ميريخت يادش بخير!!!
اون زمان روني بود نه وقتي به ميلان اومد ويه نصف سال تو سه چهارتا بازي براتون بازي كرد
خيلي دوسش داشتم فقط حيف خيانت كرد اونم ناجوانمردانه!!
حيف كه حمايتهاي ميليونها اينتري رو كه سالها منتظر بازگشتش از تخت بييمارستان بودن نديد..چقدر دلخوش بوديم به روزي كه روني برگرده..چقدر نبودش رو برخ ديگران كشيديم وگفتيم اگه روني بود انكارو ميكرد اونكارو ميكرد
يادش بخير وقتي بعد از مدتها تونست يه بازي بكنه واتفاقا همون بازي دوباره مصدوم شد. درحالي كه رو برانكارد ميبردنش .تماشاگرا تو استاديوم جوزپه مئاتزا اينقدر تشويقش كردن كه ازخجالت دستاشو گذاشت رو صورتش..ولي چي شد..همه اين حمايتها يادش رفت ورئالي شد..بعدشم با كمال بي غيرتي ميلاني!!
حييف كه پول رو ترجيح به اينتر بودن داد..حيف........
حيف كه .....بيخيال
سلا م مجدد ظاهرا" قرار نيست دست از سر اين رفيق ما بردارين
كلمه خيانت رو معني كنين لطفا"
1 فلش بك مي زنم
روز آخر حضور رونالدو در اينتر
دقيقه 70 در حالي كه اينتر با يك مساوي خانگي قهرمان مي شد آقاي هكتور كوپر كه فوق
تخصص كسب عنوان نايب قهرماني در ليگ هاست رونالدو رو مي كشه بيرون:29:
وقتي روني مياد روي نيمكت ميشينه از همون موقع توي چهره اش معلوم بود كه اميدي ديگه
به قهرماني تيمش نداره
اينتر به لاتزيو باخت :-??
تا يوونتوس قهرمان بشه بعد از بازي هم همه تقصير ها به گردن روني انداخته شد
بعدش هم هكتور كوپر گفت به فكر 1 جانشين براي روني هستم:-o
با اين حال خود شما اگه بودي مي موندي؟
اون اگه مي خواست نمونه .... توي همون مصدوميتش مي رفت منچستر ( اون زمان منچستر
1رقم نجومي بهش پيشنهاد كرده بود ) اما نرفت
جريان اومدنش به ميلان هم ديگه همه مي دونند
كاپلو از روني استفاده نمي كرد
جالب اينجاست وقتي توي آخرين بازي رونالدو .... اون رو دقيقه 80 به بازي فرستاد و در حاليكه
رئال عقب بود رونالدو 2 گل زد تا تيمش نبازه ..... اما كاپلو گفت : كاش مي شد اون به تيم
دوم رئال مي رفت~x(
بعد از اون هم رفت
به همين سادگي...................:-??
توي خاطراتش هم به همه فوتباليستها 1 توصيه كرده
اگر لژيونر هستيد ..... توي هيچ تيمي بيشتر از 2 سال نمونيد
چون براي تماشاچيان خسته كننده مي شويد..... حتي اگر مثل من توي هر تيم كه بازي
كردم آقاي گل هم بشيد.... :27:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1