PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [S] طوفان زرد آسیا [S]

صفحه ها : 1 2 3 [4]

xcx
26-02-2009, 11:55
بچه ها من یه پیشنهاد دارم هرکس جمعه اومد ورزشگاه یه دونه بادکنک زرد با خودش بیاره

ambordastghofli
26-02-2009, 16:05
فکر خوبيه...مثل هوادار های اوراوا ردز خيلی باحال و باکلاس ميشه:2:

Sepahan 4 Ever
26-02-2009, 17:00
خواب مدیر عامل پرسپولیس ) ::اصفهانیا دسته دسته از درون دروازه رد میشن و دروازه تور نداره!
تعبیر یوزارسیف : انقدر از سپاهان گل بخوری که تور دروازه ات پاره شه

Divar-Ricord
26-02-2009, 17:21
باید سه تا رو بزنیم > ولی باید حواسمون باشه که اشتباه داوری جزیی از قانون داوریه.
از هر کی مست ترم بذار همه بدونن
--------------------------------------
+:42:+ :fkr::34::girl_sigh:127fs3556139:*:84:*::32:
پست کل کل نیستا --- همین جوریه عشقیه !!!

delete
27-02-2009, 13:59
باید سه تا رو بزنیم > ولی باید حواسمون باشه که اشتباه داوری جزیی از قانون داوریه.
از هر کی مست ترم بذار همه بدونن
+:42:+ :fkr::34::girl_sigh:127fs3556139:*:84:*::32:
پست کل کل نیستا --- همین جوریه عشقیه !!!

سه تا دیگه یعنی چی ما یه برد پر گل می خواهیم سه تا که مال بازی معمولییه

Mahmata
28-02-2009, 04:09
وقتی پیکان رو در قزوین شکست میدیم معنیش اینه که ما الان خیلی خوبیم. اما اینطور که معلومه حاج فرهاد انتظارات بیشتری از تیم داره.و همش حرف از یک سوم آمادگی و یک چهارم و ایناست:دی
به هر حال اون یه گل احسان حداقل فایده اش این بود که انتقام بازی رفت رو گرفتیم.

RealMadrid7
28-02-2009, 11:31
سلام به دوستان گل سپاهانی
ساعاتی تا شروع بازی حساس سپاهان در مقابل پرسپولیس بیشتر باقی نمونده.یه خواهش اساسی دارم که در صورت رخ دادن هر نتیجه ای احترام هوادارای رقیب رو حفظ کنید تا اونا هم احترام شما رو حفظ کنن.از به کار بردن هرگونه لفظ یا عبارت تحریک آمیز هم خودداری کنید.در صورت بروز جنجال با عوامل اون به شدت برخورد میشه:301:

به امید دیدن یه بازی جوانمردانه از سوی هر دو تیم

با تشکر:72:

M E H R D A D
28-02-2009, 12:51
اونها که این کار را نمی کنند ولی به خاطر تو باشه

xcx
01-03-2009, 11:07
زیاد ناراحت نباشید ما فقط یک امتیاز با ویرایش شدی ها فاصله داریم و مطمئن باشد جبران میکنیم تیم ما الان چند هفته است که داره خوب بازی میکنه والبته 4هفته هم هست که گل نخورده پس اگه همینطور پیش بره حتما آسیایی هستیم

delete
01-03-2009, 12:41
fبچه ها اگه کسی عکس یا کلیپ از بازی پرسپولیس سپاهان داره حتما بزاره چون من به یکی قول داه بودم اما گوشی ام شارز تمام کرده بودبخصوص اجرای زنده احسان خدادی من در خطر ضایع شدن هستم اساسی سپاهانی عزیز کمک!!!

Maxi
02-03-2009, 08:49
سلام
آقا شما که میگی خوب بازی میکنه که خوب بازی نکردیم. این بکش بکشا چی بود راه انداخته بودن این ویرایش شدها. عماد و رسول هم که هیچ کار نکردن. با این اوضاع خدا به دادمون برسه توی آسیا.

ویرایش: به بازیکنای تیم خودمون توهین نکن.

Mahmata
03-03-2009, 20:58
خدا وکیلی این چه وضعشه؟
بازی سپاهان پرسپولیس عرصه بروز انواع و اقسام غیر حرفه ای گری ها و بی فرهنگی ها و ... بود.
اون از وضعیت تعداد تماشاچی های مهمان که به جای 1 به 10 فکر میکنم یه چیزی در حدود 1 به 4 یا 1 به 5 بود.
اون از رفتار آقای خردبین که به اظهارنظر های فنی سرمربی ما اعتراض میکنه و ... این آقا هنوز نمیدونه که سرمربی یک تیم میتونه هر جور که دوست داشته باشه درباره موارد فنی بازی اظهار نظر کنه.
اونم از رفتار غیر حرفه ای سر مربی قرمز ها که میخواد با بازیکن ما در رختکن ملاقات کنه!

Maxi
04-03-2009, 08:58
خدا وکیلی این چه وضعشه؟
بازی سپاهان پرسپولیس عرصه بروز انواع و اقسام غیر حرفه ای گری ها و بی فرهنگی ها و ... بود.
اون از وضعیت تعداد تماشاچی های مهمان که به جای 1 به 10 فکر میکنم یه چیزی در حدود 1 به 4 یا 1 به 5 بود.
اون از رفتار آقای خردبین که به اظهارنظر های فنی سرمربی ما اعتراض میکنه و ... این آقا هنوز نمیدونه که سرمربی یک تیم میتونه هر جور که دوست داشته باشه درباره موارد فنی بازی اظهار نظر کنه.
اونم از رفتار غیر حرفه ای سر مربی قرمز ها که میخواد با بازیکن ما در رختکن ملاقات کنه!

آقا اون پیچوندن مراسم قبل از بازی رو یادت رفت بگی.
بعدش هم اون وضع بلیط فروشی که رسما کلاه برداری بود.

Moein-Chelsea
04-03-2009, 10:40
خدا وکیلی این چه وضعشه؟
محمد جون حق واقعا با شماست توی شهر ما هم وضع از این هم بدتره و تماشاگران قرمز و آبی زورشون میچربه درسته که من طرفدار پرسپولیس هستم اما وقتی برق یا فجر با این تیمها بازی دارن من طرفدار تیم شهر خودم هستم در ضمن برای سپاهان ایران هم در جام قهرمانان آرزوی موفقیت دارم:wavesmile:

.::BIANCONERI::.
05-03-2009, 10:56
كلي درد سر ماشين جور كن كلاس نرو و..
آخرش بري پشت در ورزشگاه بموني بازي از تلوزيون هم نتوني ببيني
بعد بفهمي يك سوم اونايي كه رفتن تو ورزشگاه پرسپوليسي بودن

labkhande_ejbari20
05-03-2009, 20:08
اشکالی نداره دوست عزیز باید مثل من ساعت 10 میومد تو ورزشگاه تا پشت در نمونی

05-03-2009, 21:06
عجب باخت بد موقعي شانسمون براي سوم شدن خيلي كم شد ما كه يه گل جلو بوديم
فكر كنم تمام تمركز تيم روي آسيا است

Mahmata
05-03-2009, 23:18
شایدم به قول شما تمرکز تیم روی آسیا باشه.
فارغ از اینکه توی آسیا چه نتیجه ای رو بدست میاریم به نظر من اگه نتونیم توی لیگ سوم بشیم خیلی زشته.
خیلی زشته به خدا با این همه مهره. نمی تونیم خودمونو گول بزنیم. الان پرمهره ترین تیم ایران سپاهانه ولی واقعیت اینه که ما تیم خوبی نداریم و خوب فوتبال بازی نمی کنیم.
ببینید که وضعیت مهره ها توی سپاهان چه جوریه که هادی اصغری آقای گل فصل قبل رو از ترکیب بالا گذاشته.
این که بگیم ما تمرکزمون رو روی آسیا گذاشتیم اصلا دلیلی بر این نیست که امسال نتونیم سهمیه لیگ قهرمانان سال بعد رو بگیریم.
ما باید سوم بشیم.

ambordastghofli
06-03-2009, 07:02
بهترين موقعيت رو از دست داديم!!!
مثل اينکه اين تيم دوست نداره بره آسيا!

xcx
06-03-2009, 12:30
بچه ها به نظر من ما حالا هم خیلی امید داریم تا آسیایی بشیم 4هفته و12 امتیاز

ambordastghofli
06-03-2009, 14:04
فرض کنيد مس بياد و سوم بشه....اونوقت بازی حذفی بين پرسپليس_سپاهان دوباره فوق جذاب ميشه:2:!!

Mahmata
07-03-2009, 10:17
فرض کنيد مس بياد و سوم بشه....اونوقت بازی حذفی بين پرسپليس_سپاهان دوباره فوق جذاب ميشه:2:!!

و اونوقت چه تضمینی وجود داره که ما حذف نشیم؟
همین بازی قبلی توی فولاد شهر رو کی فکر میکرد ما نتونیم پرسپولیس رو بزنیم؟ حالا چند درصد شما فکر میکنید که ما پرسپولیس رو توی آزادی میزنیم؟
من که فکر میکنم اگه نتونیم سوم بشیم کارمون خیلی سخت میشه. به قول دوستمون 4 بازی هست و 12 امتیاز! فرهاد کاظمی باید به قولش عمل کنه. خودش قول داده که سپاهان در جمع سه تیم برتر خواهد بود.

labkhande_ejbari20
07-03-2009, 12:09
100% میزنیم
البته دوباره داستان 7 دقیقه شاه حسینی و مظفری زاده میشه

delete
07-03-2009, 14:22
ویرایش شد.
حرمت تیم های رقیب رو نگه دارید.
از این به بعد همه این جور پست ها حذف میشن.

07-03-2009, 23:20
هنوز فرصت است با شناختي كه از كاظمي دارم حتمي به قولش عمل ميكنه

ambordastghofli
08-03-2009, 05:50
آخه مضلومی هم قول داده مس بين 3 تا تيم اول باشه!
به نظر من سپاهان مشکل اصلی که امسال داشته بازيکنی مثل نويدکيا بوده، ديديد تو بازی هايی که نويدکيا بوده سپاهان خيلی خوب نتيجه گرفته، نويدکيا هی مصدوم ميشه ، بايد دونبال کس ديگری باشيم که کار نويدکيا رو برامون انجام بده.
يک هافبک بازی ساز

Mahmata
08-03-2009, 09:27
من هم تا حدودی با شایان موافقم. ما در میانه زمین خیلی آشفته بازی میکنیم. حمله هامون نامنظم و گاها عجولانه به نظر میرسه.
البته اگه مثل بازی با پرسپولیس بخوایم توپ های بلند رو از دفاع برای مهاجما بفرستیم دیگه مهم نیست چه کسی اون وسط بازی کنه! ما توی اون بازی فاجعه بودیم و مطمئنم اگه محرم هم بود نمی تونستیم نتیجه بهتری بگیریم.
من از احمد جمشیدیان انتظار بیشتری داشتم.در غیاب محرم امید ما اون وسطا به جمشیدیان هست.

ambordastghofli
08-03-2009, 16:40
جمشيديان هيچ وقت نميتونه مثل نويدکيا برای ما باشه. خصوصياتی که نويدکيا داره جمشيديان خوابش رو هم نميبينه!
به نظر من يک بازيکنی مثل نويدکيا ميخوايم، مثل محمد نوری خودمون يا حقی از راه آهن، چون نويدکيا در کل فصل فقط چند بازی ميتونه تو تيم باشه، بقيه همش مصدوم هست:33:!!

Mirch
08-03-2009, 18:06
آخه مضلومی هم قول داده مس بين 3 تا تيم اول باشه!
به نظر من سپاهان مشکل اصلی که امسال داشته بازيکنی مثل نويدکيا بوده، ديديد تو بازی هايی که نويدکيا بوده سپاهان خيلی خوب نتيجه گرفته، نويدکيا هی مصدوم ميشه ، بايد دونبال کس ديگری باشيم که کار نويدکيا رو برامون انجام بده.
يک هافبک بازی ساز

آره درسته ولی آخه کی میتونه جای نویدکیا را پر کنه
درسته که بازی کنایی هم که بازی ساز خوب باشن وجود داره ولی اینکه بتونن جایگاهی مثل نویدکیا رو پر کنن شک دارم بتونن:-?

08-03-2009, 18:22
اين جمشيديان نيم فصل اول خيلي خوب بازي ميكرد اما حالا چرا اينقدر افت كرده

labkhande_ejbari20
08-03-2009, 19:58
به خاطر مصدومیت

delete
08-03-2009, 21:18
به خاطر مصدومیت
نه برای اینکه کارهایی که فرهاد کاظمی ازش می خواهد فرق می کنه اوی فصل بازیکن آزاد بود اما خالا باید بازی هافبک ها را خراب کنه که این کار تخصص نداره ما باید یا ممد نوری را برگردونیم یا وقتی که محرم را نداریم بازی مون را عوض کنیم

ambordastghofli
09-03-2009, 03:15
آره درسته ولی آخهی میتونه جای نویدکیا را پر کنه
درسته که بازی کنایی هم که بازی ساز خوب باشن وجود داره ولی اینکه بتونن جایگاهی مثل نویدکیا رو پر کنن شک دارم بتونن:-?
کمتر کسی تو ليگ ما الان پيدا ميشه که کار نويدکيا رو برای ما انجام بده.:1:

تنها بازيکنانی که شايد به اندازه نويدکيا کارساز باشه مجتبی جباری، جانواريو و داوود حقی هست:-?

منظورم اينه که سپاهان ديگه نبايد روی نويدکيا حساب کنه!
خيلی زود مصدوم ميشه!

بايد به فکر کس ديگری باشيم که اين کار مهم رو برای تيم انجام بده.
نويدکيا بهش خيلی فشار مياد و برای همين زود مصدوم ميشه.:3ztzsjm:

Mahmata
09-03-2009, 08:47
اما به نظر من جمشیدیان هنوز میتونه یه جانشین خوب برای محرم باشه.قبل از مصدومیتش هم این رو ثابت کرده.حتی به تیم ملی هم دعوت شد.
به هر حال در فشردگی های بازی های لیگ و لیگ قهرمانان آسیا و در صورتی که هیچکدوم از این دو بازیکن آماده نباشند من فکر میکنم میتونیم حاجی صفی رو بیاریم اون وسط! با توجه به خصوصیاتِ احسان، باید جواب بده.

labkhande_ejbari20
10-03-2009, 13:22
احمد جمشیدیان خیلی بازیکن خوبیه و بهترین خرید فصل سپاهان بوده البته به همراه علی مولایی جمشیدیان اصلا جای بحث نداره وبا محرم خکه تو بازی هستند خیلی زیبا بازی میکنند والان هم به فقط به خاطر مصدومیت یکمی افت کرده فقط همین

10-03-2009, 16:05
حالا كه نويدكيا مصدومه كيا تو خط مياني بازي ميكنن؟

Mirch
10-03-2009, 16:40
احمد جمشیدیان خیلی بازیکن خوبیه و بهترین خرید فصل سپاهان بوده البته به همراه علی مولایی جمشیدیان اصلا جای بحث نداره وبا محرم که تو بازی هستند خیلی زیبا بازی میکنند والان هم به فقط به خاطر مصدومیت یکمی افت کرده فقط همین

آره جمشیدیان گزینه خوبیه و کسیه کی میشه در نبود نویدکیا اون وسط رو نگه داره/:)
(ولی خداییش هیشکی محرم نمیشه):301:

Mahmata
10-03-2009, 19:03
خب ظاهرا نویدکیا برای بازی مقابل الشباب مشکلی نداره.گرچه جمشیدیان هم آماده ست. ای کاش ما توی این پست یکی دوتا مهره دیگه هم داشتیم.
فراموش نکنید که ما ابوالهیل رو هم داریم که میتونه توی اون پست بازی کنه و با در نظر گرفتن تراکم بازیکنا در پست هافبک دفاعی ، در صورت لزوم ابوالهیل میتونه بیاد و جلوتر بازی کنه.
البته به اعتقاد من تیم سپاهان با حداقل ها هم از پس الشباب بر میاد.:13:که اگه غیر از این باشه اعتبار ما زیر سوال میره.

10-03-2009, 20:16
خب ظاهرا نویدکیا برای بازی مقابل الشباب مشکلی نداره.گرچه جمشیدیان هم آماده ست. ای کاش ما توی این پست یکی دوتا مهره دیگه هم داشتیم.
فراموش نکنید که ما ابوالهیل رو هم داریم که میتونه توی اون پست بازی کنه و با در نظر گرفتن تراکم بازیکنا در پست هافبک دفاعی ، در صورت لزوم ابوالهیل میتونه بیاد و جلوتر بازی کنه.
البته به اعتقاد من تیم سپاهان با حداقل ها هم از پس الشباب بر میاد.:13:که اگه غیر از این باشه اعتبار ما زیر سوال میره.
حالا كه محرم هست اگه آماده باشه مشكل حله و سپاهان ميتونه يه شروع خيلي خوب داشته باشه

ambordastghofli
11-03-2009, 14:47
محرم فقط ميخواست جلو پرسپليس بازی نکنه بخاطر بازی پارسال:^o!

Mirch
11-03-2009, 17:57
حالا كه محرم هست اگه آماده باشه مشكل حله و سپاهان ميتونه يه شروع خيلي خوب داشته باشه

البته باید به این موضوع توجه کرد که شیوه بازی محرم احتمال مصدومیتش رو بالا میبره و وجود بازیکنان دیگر برای این پست الزامی است. :301:
اگرچه امیدوارم که دیگه محرم مثل امسال به این مدت طولانی سپاهان رو تنها نذاره :d0s69thbefhifftitrz

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال سپاهان گفت: با آناليز فيلم بازي هاي الشباب متوجه شديم اين تيم اماراتي با سرعت پايين فوتبال بازي مي كند.

ممکنه که اماراتی ها سرعت پایینی داشته باشند ولی این دلیل بر کم توجه سپاهان به اون نباید بشه
با در نظر گرفتن این موضوع که کلیه تیمهای عربی از یک حالت بشته و غیر قابل نفوذ بر خوردارند

labkhande_ejbari20
11-03-2009, 23:58
من هیچ نظری در مورد بازی فردا ندارم چون سپاهان برندس
من میگم سپاهان همیشه برندس شما چی فکر میکنید.

ویرایش ماهماتا: بچه ها توجه کنید که جای این جور صحبت ها توی کلوب اختصاصی مونه که داره خاک میخوره.
این تاپیک برای بحث و تبادل نظر هستش.

ambordastghofli
12-03-2009, 02:06
ايشالا هر 4 تيم ايرانی گام اول رو بلند بردارند.:flowerysmile:
سپاهان هم ايشالا الشباب رو سوراخ ميکنه:*:84:*:.

labkhande_ejbari20
12-03-2009, 14:16
بچه ها بريد تو سايت فيفا به سپاهان رأی بديد.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

ميپرسه قهرمان آسيا کی ميشه، خوب معلومه سپاهان ديگه
استقلال پرسپليس اصلاً تو اين نظر سنجی نيستند!!!

Liverpudlian
12-03-2009, 18:47
همتا شدن سپا ها ن در جدو ل رو تبريک ميگم به اميد برد های ديگر

Hanrish
12-03-2009, 19:08
جای شکر داره که طرفداران بقیه تیمها آرزوی موفقیت برای بقیه تیمها دارند.چون معمولاً طرفداران پرسپولیس و استقلال از خداشونه که بقیه تیمها مخصوصاً سپاهان توی آسیا نتیجه نگیره تا اون قهرمانیهای خودشون به خطر نیوفته . بازی سایپا با بنیاد کار رو به یادتون هست که تماشاگرهای استقلال و پرسپولیس اومدن آزادی که پراید و ریو رو بگیرند و ریوالدو و بنیاد کار رو تشویق میکردن
به امید قهرمانی سپاهان توی لیک حرفه ای تر شده آسیا

12-03-2009, 19:13
خيلي خوب دفاع كرديم يا درواقع اصلا تيم حريف توانايي حمله نداشت ميشد بيشتر گل بزنيم و اندوخته بهتري را كسب كنيم تو ضربات كمي عجله ميكرديم

Mahmata
12-03-2009, 22:59
بازی با الشباب رو 2-0 بردیم. ولی خدایشش خوب بازی نکردیم.من انتظار خیلی خیلی بیشتری از سپاهان داشتم.
نمی خوام تیم خودمونو مسخره کنم ولی به نظر میرسه که کلیدی ترین مهره تاکتیکی ما عقیلی باشه. من که نمی فهمم این بکِش بکِش ها (اونم از دقیقه اول بازی) چه معنی میده؟
یه چیز دیگه.چرا بازوبند کاپیتانی روی دست عقیلی بود؟

Liverpudlian
13-03-2009, 00:41

چون خلا ف است تو اسيا بزو بند تو بازی avaz بشه :evilgrin:

Divar-Ricord
13-03-2009, 11:17
بازی بد نبود ولی خداییش خیلی موقعیت خراب میکنیم ؛ میتونستیم بیشتر بزنیم.

ambordastghofli
13-03-2009, 11:37
بازی با الشباب رو 2-0 بردیم. ولی خدایشش خوب بازی نکردیم.من انتظار خیلی خیلی بیشتری از سپاهان داشتم.
نمی خوام تیم خودمونو مسخره کنم ولی به نظر میرسه که کلیدی ترین مهره تاکتیکی ما عقیلی باشه. من که نمی فهمم این بکِش بکِش ها (اونم از دقیقه اول بازی) چه معنی میده؟
منم از بکش زيرش های عقيلی اصلاً خوشم نمياد:53::53::53:

labkhande_ejbari20
14-03-2009, 22:55
اونقدرا که شما میگید بد بازی نکردیم یکمی بی انگیزه شده بودند اصلا این تیم را حریف حساب نکردند مثل یک بازی تدارکاتی بود

14-03-2009, 23:15
اونقدرا که شما میگید بد بازی نکردیم یکمی بی انگیزه شده بودند اصلا این تیم را حریف حساب نکردند مثل یک بازی تدارکاتی بود
كاملا واضح بود كه دست كم گرفتن
هر بازيكني واسه خودش بازي ميكرد با اين دفاع تيم حريف ميتونستيم خيلي بيشتر از اينها گل بزنيم
البته واسه بازيهاي بعدي حتما اينجوري نخواهد بود

Mahmata
19-03-2009, 12:46
خب با شاهکار محسن بنگر بازی رو به الاتفاق باختیم ولی خوشبختانه هنوز صدرنشین گروهمون هستیم.
من از دقیقه 22 رسیدم که تا فهمیدم 10 نفره شدیم یه هو فکر پنالتی و اینا اومد توی ذهنم و گفتم ای کاش گل نخورده باشیم حالا. عرب ها رو که میشناسین؟
یه چیز آزار دهنده ای که توی بازی با الاتفاق وجود داشت عقب بازی کردن حاجی صفی بود. که فکر کنم به خاطر کمک به اکبری بودش. به هر حال حرکت احسان و دریبلش و توپی که برای خطیبی فرستاد اروپاییِ اروپایی بود. واقعا باعث افتخاره.

delete
19-03-2009, 13:34
عیدی ما ماند برای 18 فروردین بازی با بنیاد کار

vahid_b
19-03-2009, 16:04
واقعا حيف شد~x(اگه 10 نفره نميشديم...

Divar-Ricord
19-03-2009, 17:23
دوستان نظرتون راجع به بازی های بعدی تو لیگ قهرمانان چیه؟؟ کدومشون میشه راحت تر امتیاز گرفت؟؟و کدوم سخت تر؟؟؟

sajad_shahin999
19-03-2009, 19:56
دوستان با این بازیهایی که تیمهای ایرانی مقابل حریفا نشون دادن به جرات میتونم بگم که پرسپولیس کم کمش چهارم میشه تو آسیا سپاهان هم بد بازی نکرد چون ده نفره بود باخت ولی این تیم الاتفاق هم خیلی قوی نبود که از سپاهان ده نفره گل خورد من فقط پرسپولیس رو تو غرب آسیا با الاتحاد قوی میبینم بقیه ول معطلن باید برن غاز بچرونن .

delete
20-03-2009, 11:02
دوستان با این بازیهایی که تیمهای ایرانی مقابل حریفا نشون دادن به جرات میتونم بگم که پرسپولیس کم کمش چهارم میشه تو آسیا سپاهان هم بد بازی نکرد چون ده نفره بود باخت ولی این تیم الاتفاق هم خیلی قوی نبود که از سپاهان ده نفره گل خورد من فقط پرسپولیس رو تو غرب آسیا با الاتحاد قوی میبینم بقیه ول معطلن باید برن غاز بچرونن .
حرفهای شما به خاطر اینکه علاقه مند به پرسپولیس هستید طبیعی است اما خداییش استقلال و سپاهان بهتر بازی کرده اند شما با مربی جدیدتون اینقدر دفاعی بازی می کنید که تو اکثر بازی ها توانایی گل زدن ندارید اگر یه دروازهبان پنالتی گیر داشته باشید شاید تو آسیا موفق بشیدو گرنه فکر نمی کنم با این حال ما باید باری همه تیمهای ایرانی دعا کنیم چون 4 سهمیه ای که دادند بشرط نتایج ؟آبرومندانه است و گرنه سهمیه را از ما می گیرند

20-03-2009, 13:16
سپاهان بد كار نكرد و وضعش نسبت به استقلال و صبا بد نيست و الان صدر جدوله

Mirch
21-03-2009, 12:05
با سلام و عرض تبریک به مناسبت سال نو
باید بگم مغرور شدن به بازی های قبلی عمده ترین مشکل سپاهان در بازی اخیر بود و همچنین شاهکار بنگر (تا حالا همچین چیزی ازش ندیده بودیم) باعث بر باخت در این بازی شد
امیدوارم در سال جدید دیگه همچین باختهایی رو از سپاهان نبینیم.

ambordastghofli
21-03-2009, 15:41
با سلام و عرض تبریک به مناسبت سال نو
باید بگم مغرور شدن به بازی های قبلی عمده ترین مشکل سپاهان در بازی اخیر بود و همچنین شاهکار بنگر (تا حالا همچین چیزی ازش ندیده بودیم) باعث بر باخت در این بازی شد
امیدوارم در سال جدید دیگه همچین باختهایی رو از سپاهان نبینیم.
دادا مگه يادت رفته پارسال تو آسيا جلوی التهاد سوريه دقيقه 10 بازی بد جايی خطا کرد و کارت قرمز گرفت و همون ضربه کاشته گل شد و سپاهان 2-0 بازی رو واگزار کرد!
کلاً اين اولين بارش نيست کمر تيم رو ميشکونه:7:

vahid_b
21-03-2009, 15:44
به نظر من مهمترين بازي ما بازيه بعدي با بنيادكار تو ازبكستانه كه اگه ببريم حتما به عنوان تيم اول ميتونيم صعود كنيم.

Mirch
21-03-2009, 15:53
دادا مگه يادت رفته پارسال تو آسيا جلوی التهاد سوريه دقيقه 10 بازی بد جايی خطا کرد و کارت قرمز گرفت و همون ضربه کاشته گل شد و سپاهان 2-0 بازی رو واگزار کرد!
کلاً اين اولين بارش نيست کمر تيم رو ميشکونه:7:

این اشتباه و حتی وجود اشتباهی دیگر دال بر این موضوع نیست که وجود بنگر مایه ناکامی های اخیر سپاهان است
همچنین نگاه به نیمه پر لیوان گویای این مسئله است

Sepahan&Sepahan
22-03-2009, 14:14
دوست دارم حالت مسابقه پیدا کنه پس تا یک هفته وقت دارین جواب بدین بعدش خودم درستشو میگم
:301:

Mehdi
22-03-2009, 14:25
برای موضوعات پیش پا افتاده تاپیک باز نکنید.

ادغام شد.

ضمناً فامیلیش قبل تعویض شناسنامه "کوزلی" بوده.

Amin-TopGoal
22-03-2009, 14:25
دوست دارم حالت مسابقه پیدا کنه پس تا یک هفته وقت دارین جواب بدین بعدش خودم درستشو میگم
این چندمین تاپیکی بود که بی مورد ایجاد کردی. بابت این اخطار ارسالهای بی ارزش رو گرفتی

پ.ن: محرم کوزلی بود اگه اشتباه نکنم :دی

Mahmata
22-03-2009, 19:15
خدا به خیر کنه. مثل اینکه این حاج فرهاد تمام نقایص فنی سپاهان رو به خاطر عدم تعادل نفرات تیم در پست های مختلف میدونه و گیر داده به پست هافبک دفاعی و میگه که یه تعدادی از اینا باید برن.
اما خدایی من هر جور حساب میکنم میبینم که این زیاد مسئله حادی هم نیست. قبول دارم که ما مثلا در پست مهاجم و هافبک دفاعی زیادی بازیکن داریم و مثلا هافبک تهاجمی و بک کناری کم داریم ولی این اصلا دلیل نمیشه که ما نتونیم در بازی های آینده نمایش خوبی داشته باشیم.
ضمنا من امیدوارم که حاج فرهاد تصمیم نگیره (مثل چند فصل قبل) که همه ستاره های تیم رو بفرسته بیرون. حالا هادی اصغری و مولایی رو که همین حالا هم بالا گذاشته.:53:

محرم کوزلی بود اگه اشتباه نکنم :دی
"نوید کیا" بهتر میتونه ابهت محرم رو نشون بده. گرچه کوزلی هم در جای خودش :دی بد نیست.

labkhande_ejbari20
23-03-2009, 10:13
آخه این چه سوالیه میپرسی کدوم سپاهانیه که ندونه فامیل قبلی محرم چی بوده.

delete
23-03-2009, 11:49
با سلام و تبریک سال نو بچه ها الان یه جریانی را افتاده که نویسندهای تازه بدوران رسیده سعی میکنند با توهین به سپاهان خودشون معروف کننند به نظر شما بهترین راه برخورد با این مطلب چیه اگه اعتراض نکنی میگن دیدی سپاهان طرفدار نداره اگه تو سایتشون اعتراض کنی با کمال پررویی سانسور می کنن

Mahmata
23-03-2009, 18:08
...نویسنده های تازه بدوران رسیده سعی میکنند با توهین به سپاهان خودشون معروف کننند به نظر شما بهترین راه برخورد با این مطلب چیه؟...
راستش IQ من کمی تا قسمتی کجه و درست نفهمیدم که منظور شما چیه؟
کدوم نویسنده و کدوم سایت؟

delete
24-03-2009, 17:17
راستش IQ من کمی تا قسمتی کجه و درست نفهمیدم که منظور شما چیه؟
کدوم نویسنده و کدوم سایت؟l
منظورم پارس فوتبال است فبلا که علی باستانی چرت می گفت حالا هم یه بابایی به اسم رامین رضی یه نامقاله نوشته گفته سپاهان و ذوب بی ریشه و بی تماشاگر هستند و مشکل فوتبال ایران هستند

Mahmata
24-03-2009, 19:15
من کلاً از این پارس فوتبال خوشم نمیاد. زیاد هم با اینایی که گفتی آشنایی ندارم.
میشه یه لینکی چیزی بزاری تا ما هم ببینیم اینا چی گفتن؟
فعلا که اون چیزی که ما بازی میکنیم بیشتر به فوتبال شبیهه و مدیریت ما بیشتر به باشگاه داری شبیهه.

delete
25-03-2009, 09:05
من کلاً از این پارس فوتبال خوشم نمیاد. زیاد هم با اینایی که گفتی آشنایی ندارم.
میشه یه لینکی چیزی بزاری تا ما هم ببینیم اینا چی گفتن؟
فعلا که اون چیزی که ما بازی میکنیم بیشتر به فوتبال شبیهه و مدیریت ما بیشتر به باشگاه داری شبیهه.
این آدرس مقاله مورد نظرم است
[Only registered and activated users can see links]

حرفت را قبول دارم من شاید آن روز زیادی ناراحت شده بودم اما آخر چند هفته قبل هم در آدرس زیر از این مقالات توهین آمیزنوشته بودند

labkhande_ejbari20
25-03-2009, 11:37
بابا این مقاله ها همش چرت و پرت.
مخصوصا اگر کار پارس فوتبال باشه که دیگه هیچی 100% ضد سپاهانی اسم خودشون گذاشتن سایت تخصصی من نمیدونم تخصص اینا تو چیه

Mahmata
25-03-2009, 12:55
خوندم اون به اصطلاح مقاله رو.
به نظر من نمیخواد اونجا کامنت بذارید. جواب اون حیوون رو با موفقیت هایی که بدست میاریم میدیم.
من از این جور عاشقان قرمز و آبی زیاد میشناسم. به ظاهر میخوان یه نقدی به فوتبال این مملکت بنویسن ولی وقتی متنشونو میخونی می بینی که با یه بغض خاصی پرداختن به این مسئله که فلان تیم صنعتی (با تعداد محدودی هوادار!) غده سرطانی فوتبال ماست.
آخه آقایون شما با اون ریشه های ژرفتون ! چیکار کردید؟ مگه نمیگید اصل فوتبال این مملکت یعنی ما؟ خب این فوتبال که داره کله پا میشه!

NazI_SepahanI
26-03-2009, 14:50
سلام.من چند وقتی بود میمدم اینجا رو میخوندم تا اینکه بالاخره تصمیم گرفتم عضو بشم.من هم مثل همتون عاشق سپاهانم.در انجمن آبیدلان هم فعالیت میکنم و مدیر هستم ولی اونجا مال استقلالیاست.امیدوارم اینجا با هم قهرمانیه سپاهان تو آسیا رو جشن بگیریم.

labkhande_ejbari20
26-03-2009, 15:03
سلام نازی خوش امدی
امیدوارم قهرمانی تو جام اسیا و حذفی و صعودمون برای دومین بار به جام باشگاه های جهان را جشن بگیریم

Mahmata
26-03-2009, 15:12
خیلی خوش اومدی هم شهری.>:D<

امیدوارم اینجا با هم قهرمانیه سپاهان تو آسیا رو جشن بگیریم.
و همچنین توی جام حذفی !

ambordastghofli
26-03-2009, 15:22
سلام.من چند وقتی بود میمدم اینجا رو میخوندم تا اینکه بالاخره تصمیم گرفتم عضو بشم.من هم مثل همتون عاشق سپاهانم.در انجمن آبیدلان هم فعالیت میکنم و مدیر هستم ولی اونجا مال استقلالیاست.امیدوارم اینجا با هم قهرمانیه سپاهان تو آسیا رو جشن بگیریم.
خوش امدی نازی خانم.:13:

delete
26-03-2009, 16:41
منم ورود شما را خوشامد می گویم انشاله قدم شما خیر است و هیجده فروردین بنیاد کار را می بریم

Mahmata
27-03-2009, 19:57
... هیجده فروردین بنیاد کار را می بریم
هیجده فروردین؟
مگه بازی ما نوزدهم نیست؟
من هم امیدوارم حتماً سه امتیاز بگیریم. من زیاد طرفدار انتقام و اینا نیستم ولی این دیگه حیثیتیه. ما باید قدرتمون رو اثبات کنیم.

labkhande_ejbari20
27-03-2009, 20:41
نه بازی 18 فروردین هستش.خدا بدادمون برسه دایی گفته تا 12 فروردین بازیکنها را به تیمهاشون نمیدم ما هم 14 یک بازی با دماش داریم 18 هم یک بازی با بنیادکار و 4 بازیکن ملی پوش

Mahmata
27-03-2009, 20:50
نه بازی 18 فروردین هستش....
ای بابا
تو که توی همین خبر آخری که گذاشتی، گفتی بازی نوزدهم هستش.
داوران اين ديدار كه روز چهارشنبه 19 فروردين ماه در تاشکند برگزار مي‌شود به شرح ذيل هستند:

:7:
...خدا بدادمون برسه دایی گفته تا 12 فروردین بازیکنها را به تیمهاشون نمیدم ما هم 14 یک بازی با دماش داریم 18 هم یک بازی با بنیادکار و 4 بازیکن ملی پوش
دیگه این جور برنامه ریزی های ت*** داره منو دیوونه میکنه.
البته تقصیر دایی هم نیست.:^o
آخه چجوری میشه با این برنامه ریزی، نتیجه مطلوب گرفت؟

Mahmata
05-04-2009, 07:53
چرا اینقدر خلوته اینجا؟
بازی با داماش رو هم که مساوی کردیم.
حاج فرهاد مشابه بازی با انزلی گفتش که مشکل از زمین بوده و ما مجبور بودیم که به بازی مستقیم رو بیاریم. دِ آخه قربون اون شکل ماهت توی زمین خودمون هم که مستقیم بازی میکنی!
به جان خودم ما با این تاکتیک فعلی به هیچ جا نمیرسیم. بابا ما این همه هافبک درجه یک داریم، اونوقت توپ رو بدیم به عقیلی تا یه راست بکشه اون جلو برای مهاجما؟

labkhande_ejbari20
05-04-2009, 12:07
وای محمود کریمی هم میخواد خداحافظی بکنه

Mahmata
06-04-2009, 18:34
فکر نکنم موضوع اینقدر جدی باشه.
قرار بود براش عینک جور کنن. چی شد؟
جلوی بنیود کار هم احتمالاً با عماد و خطیبی شروع میکنیم.

08-04-2009, 10:21
چرا
يعني اينقدر مشكلش جدي هست اينجوري كه خيلي بد ميشه
فرهاد خان هم هنوز يكم فرصت ميخواد بابا يكم حوصله كنيد

labkhande_ejbari20
08-04-2009, 12:10
ما همه به دایی فرهاد اعتقاد داریم .
محمود کریمی هم عینکش را قرار بود حلال احمر درست بکنه ولی درست نکرده گفته اخر فصل خداحافظی میکنم

labkhande_ejbari20
08-04-2009, 19:02
خوب 1 امتیاز خوب گرفتیم و بازی خوبی را از بچها دیدیم و دایی فرهاد دیگه اون بی تجربی بازی قبل را نکرد و 3 تعویض خوب و به مقع انجام داد در کل بازی خوبی را در مقابل تبم سخت کوش بنیادکار کردیم

حاشيه ديدار سپاهان و بنيادكار/
دختر رئيس جمهوري ازبكستان در ورزشگاه
خبرگزاري فارس: دختر رئيس جمهور ازبكستان كه مالك باشگاه بنياد كار است، ديدار اين تيم با سپاهان ايران را از نزديك نظاره كرد

به گزارش خبرگزاري فارس، دختر رئيس جمهوري ازبكستان مالكيت باشگاه بنياد كار است و امروز يكي از تماشاگران ويژه اين ديدار بود.
* شماري از ايرانيان مقيم ازبكستان به همراه خانواده هايشان در ورزشگاه حاضر شدند، البته به دليل پر شدن ورزشگاه برخي از آنها از بيرون ورزشگاه و پشت ميله ها بازي را تماشا كردند.
* اين ديدار در ورزشگاه جر(JAR) برگزار شد. ورزشگاه اصلي بنياد كار در حال تعمير است.
بازي با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد.
خبرگزاري فارس

Atomic Ant
08-04-2009, 19:09
سلام دوستان.
امتیاز خوبی گرفتیم.فقط دلم میسوزه چون میتونستیم ببریم این ازبک هارو.

08-04-2009, 19:36
سلام دوستان.
امتیاز خوبی گرفتیم.فقط دلم میسوزه چون میتونستیم ببریم این ازبک هارو.
نتيجه خيلي خوبي بود بنياد كار تيم بزرگي بود
از نويد كيا چه خبر نزديك بود شديدا مصدوم بشه
نميدونم چرا نميتونيم از گل هامون دفاع كنيم

labkhande_ejbari20
08-04-2009, 19:44
سپاهان2-2 بنیادکار
گل اول(عقیلی)
ویرایش ماهماتا

گل دوم(عمادرضا)
ویرایش ماهماتا

بچه ها لطفاً اینجا لینکی برای گل ها نذارید. برای گلها تاپیک جداگونه زدند.

alirooney
08-04-2009, 21:25
بهتون تبریک میگم. نتیجه عالی کسب کردید.
من که از دیدن بازی تیمتون لذت بردم.
پاس های عالی و بدون اشتباه،هجوم از جناهین و .... به نظر من عالی بود

ss_ss gahreman
08-04-2009, 21:32
من که بتون تبریک بزرگی میگم

دمتون گرم بابا تو این چند روز آّبرو فوتبال ایرانو خریدیت بازی خیلی سختی مقابل اون همه بازیکن قوی انجام دادیت ایول نتیجه برد رو هم میتونستید بگیرید

Mirch
09-04-2009, 16:17
:72:با تبریک به همه سپاهانی های گل :72:

نتیجه خوبی گرفتیم و از نتیجه بهتر بازی عالی بود که بروبچه های سپاهان به نمایش گذاشتند
واقعا بازی خوبی بود :d0s69thbefhifftitrz
امیدوارم نتایج بعدی هم با گل های بیشتر وهم بازی بهتر از جانب بازیکنا همراه باشه :13:

Mahmata
09-04-2009, 20:09
من هم تبریک میگم.:72:
این یه امتیاز خیلی ارزشمند بود.به نظر من از لحاظ روحی هم خیلی تأثیر خوبی خواهد داشت.
من یه کم نگران وضعیت محرم هستم. یعنی چی میشه؟:27:
ما خوب بازی کردیم. کلاً ما جلوی تیمهایی که خوب بازی میکنن، بهتر هستیم.(بازی با استقلال رو که یادتونه)

labkhande_ejbari20
10-04-2009, 21:46
وای عجب شانسی داریم تازه تیم داشت خوب میشد که نویدکیا اینطوری شد خداکنه زود خوب بشه

Mahmata
11-04-2009, 08:40
اونطور که من در خبرها خوندم محرم چیزیش نیست و مصدومیتش مال دستش بوده و به بازی برگشت با بنیادکار میرسه.

11-04-2009, 09:08
اونطور که من در خبرها خوندم محرم چیزیش نیست و مصدومیتش مال دستش بوده و به بازی برگشت با بنیادکار میرسه.

خب خدا را شكر پس بازي برگشت را با وجود نويد كيا حتما تو فولاد شهر بهتر بازي ميكنيم و سه امتياز را ميگيريم

Mirch
11-04-2009, 19:52

ممنون این بهترین خبری بود که میتونستی بدی :d0s69thbefhifftitrz
واقعا گذشته از تکنیک خوب نویدکیا و فوتبال زیباش
تنها حضورش مایه دل گرمیه
هم برای خود تیم هم برای تماشا چیها :*:84:*:
انشا الله بازی برگشت رو هرچه بهتر از بازی رفت انجام بدیم :13:

Mahmata
12-04-2009, 09:08
آقا این AFC داره راه به راه بهمون اخطار میده.[Only registered and activated users can see links] من میترسم این آماده نبودن ورزشگاه کار دستمون بده. حیفه حالا که اوضاع تیم رو به راه شده یه وقت از این طرف ضرر کنیم.
خب خدا را شكر پس بازي برگشت را با وجود نويد كيا حتما تو فولاد شهر بهتر بازي ميكنيم و سه امتياز را ميگيريم
طبق آخرین خبرا مثه اینکه دست محرم رو گچ گرفتن! خدا به خیر کنه.:smil4337dd8b9eb25:

labkhande_ejbari20
12-04-2009, 12:07
نه دیروز یکی از دوستان سر تمرین بوده ظاهرا به بازی بنیادکا میرسه

Mirch
12-04-2009, 18:03
نه دیروز یکی از دوستان سر تمرین بوده ظاهرا به بازی بنیادکا میرسه

خدا از دهنت بشنوه:smil4337dd8b9eb25:
حضور نویدکیا حیاتیه
نبودش به تیم ضربه بدی میزنه :27:

labkhande_ejbari20
12-04-2009, 21:49
برد سپاهان و صدر نشینی ذوب را تبریک میگم
بالاخره بعد از مدتها ظاهرا تیم داره ثبات پیدا میکنه امیدوارم این روند ادامه پیدا بکنه

گلزنان تیم تا پایان هفته 32

عماد رضا 13 گل
حاج صفی 6 گل
جعفر پور. اصغری . جمشیدیان و نویدکیا 4گل
طهماسبی 3گل
ارماندو . اکبری . کیانی و بهادرانی 1 گل

Mahmata
13-04-2009, 09:41
خب من هم اول تبریک میگم.
بعد هم این بچه بازیا چی بود خطیبی راه انداخت؟ بابا ناسلامتی عماد گل زن اول تیمه ها! خلاصه اینکه رسول با این کارش فقط باعث ضرر تیم و خستگی هم تیمی هاش شد.
به هر حال خدا رو شکر که بازی رو بردیم.

Mirch
14-04-2009, 17:13
خب من هم اول تبریک میگم.
بعد هم این بچه بازیا چی بود خطیبی راه انداخت؟ بابا ناسلامتی عماد گل زن اول تیمه ها! خلاصه اینکه رسول با این کارش فقط باعث ضرر تیم و خستگی هم تیمی هاش شد.
به هر حال خدا رو شکر که بازی رو بردیم.

برد رو بچسب این بحث ها رو وللش.:girl_sigh:

خیلی خوب بود امیدوارم بازهم ادامه داشته باشه

به امیدقهرمانی:13:

labkhande_ejbari20
16-04-2009, 12:14
من دارم میرم ورزشگاه ذوب را تشویق بکنم امسال جام تو اصفهان موندنی شد

negin00000
16-04-2009, 13:12
سلام. میگم قبول دارین این خطیبی از وقتی رفته امارات یه جورایی غیر قابل تحمل شده؟:-?? با این برخورداش بیشتر از خودش آبروی ما سپاهانیا رو می بره.بازیشم که زیاد تعریفی نداره:29: حالا بی خیال اینهارو.من از فکر اینکه سپاهان سال دیگه تو باشگاههای آسیا نباشه داغون میشم.چقدر جاش خالی میشه.البته ایشالا که اینجوری نمیشه:d0s69thbefhifftitrz:13:البته دم ذوب آهنم گرم.به امید پیروزی...:1:

labkhande_ejbari20
16-04-2009, 21:51
تبریک میگم برد شیرین را این هفته همه چیز به نفع اصفهان بود امیدوارم هفته بعد مس ببازه و سپاهان ببره که دیگه خیلی خوب میشه

Mahmata
19-04-2009, 14:31
میگم قبول دارین این خطیبی از وقتی رفته امارات یه جورایی غیر قابل تحمل شده؟...
آی گفتی. آره همینجوره. دیگه مثل گذشته مؤثر بازی نمیکنه. حالا اون به کنار ، به قول تو گفتنی این جور حرکتاش واقعاً مایه آبرو ریزیه.

تبریک میگم برد شیرین را این هفته همه چیز به نفع اصفهان بود امیدوارم هفته بعد مس ببازه و سپاهان ببره که دیگه خیلی خوب میشه
آره واقعاً دلچسب بود. البته ظاهراً اون پنالتی که عماد گل کرد مشکل داشته و یه جورایی خطا بوده و اینا.
مس این روزا سخت میبازه و من میترسم که هفته آخر هم امتیاز نده.
پرسپولیس هم که از دور کنار رفت. :دی ما موندیم و مس.

labkhande_ejbari20
22-04-2009, 12:38
دیزوز خیلی بازی بدی انجام دادیم فقط همینا میتونم بگم
این های که دیروز ضد کاظمی و خطیبی دادند از فوتبال هبچی حالیشون نیست
چرا یادشون نمیاد که همین رسول و کاظمی سپاهان را قهرمان لیگ برتر و حذفی کردند چرا ما ایرانیها اینقدر قدر نشناسیم لوکا اگر مربی خوب و با کلاسی بود فصل پیش تو اون شرایط حساس تیم را به خاطر پول ول نمیکردو بره

Sepahan 4 Ever
22-04-2009, 13:24
اولین اشتباه بزرگترین اشتباه بود
فیرات فیرات فیرات!!!!!

esfboy
24-04-2009, 00:13
ای بابا این تیم چه مرگشه یه روز مثه منچستر بازی میکنه میگیم هر تیمی بیاد جلو لوله میشه فرداش جلو ازبک پکیده کم میاره راستی ...
ویرایش شد

Sepahan 4 Ever
24-04-2009, 00:24
ای بابا این تیم چه مرگشه یه روز مثه منچستر بازی میکنه میگیم هر تیمی بیاد جلو لوله میشه فرداش جلو ازبک پکیده کم میاره ر

ویرایش ماهماتا: آقا من توی همین فروم سپاهان یه تاپیک ایجاد کردم (راهنمای ارسال در فروم سپاهان) و اونجا خیلی چیزا رو توضیح دادم. از جمله اینکه:
لطفاً به تیم های رقیب توهین نکنید.

خواهشاً مراعات کنید.
این یه تذکر جدی بود!

labkhande_ejbari20
24-04-2009, 15:52
این شاالله با برد فجر تیم از بحران خارج میشه

Atomic Ant
24-04-2009, 23:34
سلام به همه.
این هفته قهرمانی ذوب رو پیشاپیش تبریک میگم.
پایتخت داره تقاص نا داوری پارسال رو پس میده!بیخود که پرسپولیس 5 تا از قطریها نمیخوره که.خدا جای حق نشسته.

esfboy
24-04-2009, 23:49
ای بابا این تیم چه مرگشه یه روز مثه منچستر بازی میکنه میگیم هر تیمی بیاد جلو لوله میشه فرداش جلو ازبک پکیده کم میاره راستی ...
ویرایش شد

ویرایش ماهماتا: آقا من توی همین فروم سپاهان یه تاپیک ایجاد کردم (راهنمای ارسال در فروم سپاهان) و اونجا خیلی چیزا رو توضیح دادم. از جمله اینکه:
لطفاً به تیم های رقیب توهین نکنید.

خواهشاً مراعات کنید.
این یه تذکر جدی بود!

ما از دست اینا حرص میخوریم باید از دست تو هم حرص بخوریم یعنی چی توهین به تیم حریف ممنوع اونا تو فرومشون هر کاری میخوان میکنند و هر فحشی میخوان به ما میدن حالا اینجا هم مییام چهارتا بحث کنیم و یه چیزی هم بارشون کنیم ممنوع چه جوری اونا تا دلشون میخواد تو فرومشون به ما فحش میدن و دلشون خنک میشه ما حتی تو فروم خدمون هم نمیتونیم حرف بزنیم و تحقیرشون کنیم ( فحش پیشکش ) بزنیم بعد من که تو خیلی از سایت ها فعالم میگم این فوتیرانی ها یه چیزیشون میشه میگید نه ~x(~x(~x( بابا تو یکی نوبرشو داری میاری ها دارم شک میکنم نکنه تو هو پرسپولیسی درجلد سپاهانی باشی نه ؟؟؟؟/:-:7::7::7:

:-w:-w:-w:-w:146fs495919::146fs495919::146fs495919::146fs4959 19::53::53:o:-o:-o:- جالب تو فروم خدمون درباره تیم حریف صحبت ( نه فحش ) میکنیم بعد تذکر جدی؟؟؟؟o:-o

Mahmata
25-04-2009, 00:18
ما از دست اینا حرص میخوریم باید از دست تو هم حرص بخوریم یعنی چی توهین به تیم حریف ممنوع اونا تو فرومشون هر کاری میخوان میکنند و هر فحشی میخوان به ما میدن حالا اینجا هم مییام چهارتا بحث کنیم و یه چیزی هم بارشون کنیم ممنوع چه جوری اونا تا دلشون میخواد تو فرومشون به ما فحش میدن و دلشون خنک میشه ما حتی تو فروم خدمون هم نمیتونیم حرف بزنیم و تحقیرشون کنیم ( فحش پیشکش ) بزنیم بعد من که تو خیلی از سایت ها فعالم میگم این فوتیرانی ها یه چیزیشون میشه میگید نه ~x(~x(~x( بابا تو یکی نوبرشو داری میاری ها دارم شک میکنم نکنه تو هو پرسپولیسی درجلد سپاهانی باشی نه ؟؟؟؟/:-:7::7::7:

:-w:-w:-w:-w:146fs495919::146fs495919::146fs495919::146fs4959 19::53:o:-o:-o:- جالب تو فروم خدمون درباره تیم حریف صحبت ( نه فحش ) میکنیم بعد تذکر جدی؟؟؟؟o:-o
اول اینکه سلامت باشی رفیق. عصبانی نشو.
اینکه شما میگی توی فرومشون به ما توهین میکنن، فکر نکنم اینجوری باشه. راستش من یکی دو بار بیشتر به فروم سرخابیا سر نزدم! و باور کنید از این خبرا نیست. حداقل نه با این شدتی که شما میگی.
بعدشم من به شخصه به عنوان یه هوادار سپاهان جهانی برای خودم کسر شان میدونم که درباره بعضی تیما ، بازیکناشون و یا بازی هاشون حرف بزنم. من انتظار ندارم که شمام مثل من رفتار کنی ولی خودت فکر کن ببین یه هوادار سپاهان هستی و توی بیشتر پستات درباره سرخابیها حرف زدی!:-t
بعدشم فوتیران قانون داره. من که نمیتونم اینجا رو منطقه آزاد اعلام کنم. همونطور که سرپرست پرسپولیس یا استقلال این حق رو در مورد فرومشون ندارن.

mahsa_saina
25-04-2009, 10:31
:5:اي ول به اين باشگاه ان شاالله پرسپوليس كه سهله الاتفاق عربستان هم
به ياري خداوبچه ها شكست ميديم:5:

labkhande_ejbari20
25-04-2009, 12:51
]
مهاجم تيم فوتبال سپاهان از خداحافظي پيش از موعدش از فوتبال خبر داد و گفت: به احتمال فراوان در پايان فصل فوتبال را براي هميشه کنار خواهم گذاشت.

محمود کريمي افزود: مصدوميت چشمم باعث شده تا نتوانم آنگونه که مي خواهم به فوتبال ادامه دهم و به همين دليل در حال بررسي اين موضوع هستم که در پايان فصل از فوتبال خداحافظي کنم.

کريمي ادامه داد: هلال احمر قول داده بود عينک محافظ من را در کشور توليد کند ولي گويا آنها هنوز موفق به انجام اين کار نشده اند، حتي اگر عينک من آماده شود بازگشت من به ميادين آن هم با ترس و دلهره، دوباره احتمال مصدوم شدنم از ناحيه چشم وجود خواهد داشت، به همين دليل از چند روز پيش خيلي جدي به فکر خداحافظي از فوتبال افتاده ام.

وي در رابطه با وضعيت تيمش در رقابتهاي ليگ برتر و نتيجه ضعيف سپاهان مقابل داماش هم گفت: تمام تلاشمان را مي کنيم که بتوانيم در پايان فصل در مکان سوم قرار بگيريم و فکر نمي کنم تساوي در زمين رشت هم نتيجه بدي بوده باشد. ما با استقلال اهواز و مقاومت در اصفهان و با ابومسلم در مشهد بازي داريم و اگر ۹ امتياز کسب کنيم سومي ما اصلاً بعيد نيست، چرا که معتقدم ديدارهاي رقباي ما سخت‌تر است.

وي اظهار داشت: به نظر من صبا جدي ترين رقيب ما براي سومي است و مس نمي تواند در پايان فصل در رتبه سوم باقي بماند، از طرفي معتقدم اين پرسپوليس پنجم هم نمي شود چه برسد به سوم.
سلام دوسا عزیز خوش اومدی
لطفا در قسمت پایین خبر منیع خبر را ذکر کن

Masoud Golden
25-04-2009, 14:38
کسانی که از کاظمی و خطیبی حمایت میکنند فوتبال نمیفهمند

کاظمی ویرایش شد ترین مربی تو کل دنیاست

ویرایش ماهماتا: با فونت بزرگ ننویسید لطفاً.

labkhande_ejbari20
25-04-2009, 15:31
دیشب تو ورزش از نگاه 2 خیلی دلم به حال رسول و فرهاد سوخت
هرچی از دهنم در اومد به اونایی که بهش ناسزا گفتند نسارشون کردم
این هفته باید حسابی تشویق بشند(بازی با فجر) تا با روحیه لازم به سراغ پنجتایابردند و دوباره چهارتاییشون کنند

ambordastghofli
25-04-2009, 16:30
خطيبی رو نبايد ميگرفتيم.
کاظمی مربی خوبيه فقط بازيکنی مثل نويدکيا آماده ميخواد.

mahsa_saina
25-04-2009, 17:03
منم تبريك مي گم البته پيشاپيش:flowerysmile:
اميدوارم كه سپاهان هم باتماشاگراي خون گرم خودش بتونه
توي اصفهان مقاومت وشكست بده واون طف هم مس به بازه:146fs495919::smil4337dd8b9eb25:

Mahmata
25-04-2009, 17:04
خطیبی اون جریان 53 تا گل برای سپاهان رو راست میگه یا خالی بندیه؟:دی
حالا جالب اینه که توی این بازی زیاد هم بد بازی نکرد و اینجوری بد و بیراه بهش گفتن.

mahsa_saina
25-04-2009, 17:12
واي بچه ها اگه سپاهان ليگ اسيارا براي سال ديگه ازدست بده چيميشه
خيلي بد ميشه خيلي
:29::41:

Mirch
25-04-2009, 17:18
خدا ازشون نگذره :27:
آخه این بدبخت که تا میتونه تلاشش رو می کنه که البت همه سعی دارند تا بتونن کارشون رو درست انجام بدند
حالا اگه بعضی وقتها از دقیقه 46 شروع می کنن به توهین به بازیکنان گمون کنم یکم از کم لطفیشونه ... :winksmiley02:

labkhande_ejbari20
25-04-2009, 21:53

حالا جالب اینه که توی این بازی زیاد هم بد بازی نکرد و اینجوری بد و بیراه بهش گفتن.

نه درسته من تو کتاب فوتبال ایران دیدم 53 تا گل زده
جز بهترین گل زنان سپاهانه

Masoud Golden
25-04-2009, 22:24
منم فردا هر چی از دهنم در اومد نثار کسانی میکنم که از کاظمی و خطیبی حمایت کنند

کاظمی از پرسپولیس 4تا میخوره

Sepahan 4 Ever
25-04-2009, 22:53
واي بچه ها اگه سپاهان ليگ اسيارا براي سال ديگه ازدست بده چيميشه
خيلي بد ميشه خيلي
:29::41:
هیچی نمیشه
من دوست دارم پرسپولیسو ببریم بعد از عمد حذف بشیم
یک سال استراحت کنیم
و لیگ برتر و 2 -3 هفته زودتر بگیریم

برو پرسپولیسی

سرپرست ن.ل.گ.ی.گ.ی نمی خوایم نمیخوایم:6qwup3:

ماهمتا حیا کن کلوب ما رو رها کن .............:D

هوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووو

برو ببین اون لاور بوی !!! چه حرفایی که به سپاهانی ها تو پیغام های خصوصی نمیزنه
تو کلوب پرسپولیسیها هم که خیلی سبک با ما حرف میزنه

اونوقت تو....

سپاهان در ضعیف ترین روزاشم پرسپولیسو میبره:smoke:
الغرافه 5-1 پرسپولیس
آبروی ایران رفت
معروف به 5 تایی ها در آسیا:*:84:*:

Only Gerrard 8
25-04-2009, 22:55

منم باهات موافقم سپاهان با لوکا عالی بود حالا چون نآيب قهرمان اسيا شد بايد اخراج ميشد فرهاد فکر کنم تاريخش به پايان رسيده آينجوری از ما ميبازيد بهتون قول ميدم اونم جلوی 10000 هوادار

سپاهان در ضعیف ترین روزاشم پرسپولیسو :-&میبره:smoke:
الغرافه 5-1 پرسپولیس
آبروی ایران رفت
معروف به 5 تایی ها در آسیا:*:84:*:

فکر کنم امسال از ما تو ازادی باختيد کل کل نميکنم ها واقعيت رو گفتم

labkhande_ejbari20
25-04-2009, 23:04
فرهاد خان حالا حالاها تاریخ داره
فرهاد عسق همه سپاهانیهاس

Sepahan 4 Ever
25-04-2009, 23:37
حرف دل:
سرخابی هایی که می گفتند اگر ما به آسیا برویم اله و بله میکنیم حالا که رفته اند آسیا نه تنها هیچ گلی به جمال فوتبال ایران نزدند بلکه بدتر استقلال و پرسپولیس به ترتیب با نتایج ضعیف و آبکش شدن آبرویی برای فوتبال ایران نگذاشتند
از این تیم ها که هرکدام 10 میلیون هوادار دارند ورسانه ها که شبانه روز ازشون حمایت میکنند انتظار بیشتری میره
حق رو محسن بنگر گفت:
الشارجه در حد تیم محلات ایران بود.....
بله تیمی که هنوز امتیاز به دست نیاورده و از الشباب 5-0 و 3-1 میبازه و جلوی الغرافه هم نتیجه بهتر از باخت نمیاره حتی کمتر از محلات ایران هم هست
حقو محرم نوید کیا گفت بعد از فینال آسیا:
تا 10 سال دیگه هیچ تیمی نمیتونه به اینجا که سپاهان رسیده برسه
به راستی که سپاهان 86 عجب تیمی بود (و حتی بهترین تیم تاریخ فوتبال ایران که تحسین سرخابی های پایتخت رو برانگیخت)

حقو سیدصالحی گفت :
پرسپولیس تا ده سال دیگه هم نمیتونه این فوتبالیرو که سپاهان بازی میکنه بازی کنه
سپاهان رفت نایب قهرمان آسیا شد و سفیر ایران در جام باشگاه های جهان
بعد که برگشت چطوری ازش استقبال شد
1-بگذارید از فرودگاه امام خمینی تهران شروع کنیم::::
هیچ کدام از مسئولان فوتبال به استقبال سپاهان نیامده بودند
گویا از این افتخارات ناراحت بودند
2-بازی سپاهان - پرسپولیس در اصفهان:
سپاهان در اوج اختلافات محرم و لوکا پرسپولیسو برد
شکستی که برای پرسپولیس حکم شکسته شدن رکورد بدون باختی را داشت.
از همینجا داستان حسین فوتبال ایران شروع میشود:
پرسپولیسیها که نمیتوانستند ببینند سدی به نام سپاهان جلویشان درآمده آنها که در آخرین بازی که با سپاهان داشتند 4-1 باخته بودند( شکستی معروف در تاریخ رقابت اصفهان - تهران ) جو سنگین بر علیه سپاهان و اصفهان برپا کردند جریان سرباز احمدی را بزرگ کردند انگار سپاهان اسرائیل است.....
همه ی ما جو سنگین مطبوعات رو بخاطر میاریم که برعلیه سپاهان برپا کرده بودند(آنها میدانستد سپاهان را در مستطیل سبز نمی توان شکست داد)
جوی درست کردند که روحیه ی تماشاگران و بازیکنان تحلیل رفت و با آن حکم معروف شاه حسینی سپاهان در شوک فرو رفت کسر 5 امتیاز در فوتبال ایران بی سابقه بود
این حکم حتی برای مرگ هم صادر نشده بود هرچند خدا جواب این حکم را با کسر 6 امتیاز از پرسپولیسها گرفت
گویا شاه حسینی پرسپولیسی بود .....
3-تمام اتفاقات بهمن 86 تا فروردین 87 را فاکتور میگیریم میرسیم به جایی که پرسپولیس به آبی های اهواز 4-1 باخت
از آنجا بود که تهرانی ها نسبت به فتح جام ناامید شده بودند
صبر کنید آنها ذره ای امید داشتند ولی نه در مستطیل سبز
هرچه باشد آنها پایتخت نشین هستند و علی آبادی دارند و سعید لویی(معاون رئیس جمهور و همچنین عضو هیئت مدیره پرسپولیسیها)
از آنجا بود که به تکاپو افتادند برای دزدیدن جام
4-سایپا وصبا دو تیم تهرانی در اصفهان مقابل سپاهان بهتر از همیشه بازی میکنند آیا انگیزه ای خارجی آنهارا تشویق میکند؟
سایپا با میثاق معمار زاده سپاهان را در اصفهان میبرند
اما هفته ی بعد پرسپولیس با گل به خودی خنده دار معمارزاده برنده ی دیدار می شود
5-صبا با گل محمدی(کاپیتان سابق پرسپولیس) از سپاهان در 2 امتیاز ارزشمند را در اصفهان میگیرند و در هفته ی یکی به آخر 4-1 میبازند تا 3 امتیاز از تهران خارج نشود و بردی روحیه بخش برای پرسپولیس باشد
6-داستان فینال لیگ برتر راهم که همه میدانیم

بله تیمی که اینطوری قهرمان لیگ برتر شد در آسیا 5 گل میخورد تا همه به قهرمانی این تیم شک کنیم...

این دوستمون حتما بازی های پرسپولیسو ندیده مگر نه حتما در ادمه حرفاش میگفت:و5 تا هم به پرسپولیس میزنه

Mahmata
26-04-2009, 08:18
برو .......
:-&
چه حرفایی که به سپاهانی ها تو پیغام های خصوصی نمیزنه
اولاً تو چطوری تونستی پیغام خصوصی هاشو ببینی؟:دی
ثانیاً شما از طرف من :دی اجازه دارید که توی پیغام خصوصی هاتون هر چی که خواستید، به سرخآبیها بگین.:دی
(منظورم پیغام های بین خود هوادارای سپاهان بودا)

فرهاد خان حالا حالاها تاریخ داره
من هم با امیر موافقم.
خیلی زشته که با یه خرده لغزش تیم به سرمربی ناسزا بگیم.

از ما ميبازيد بهتون قول ميدم اونم جلوی 10000 هوادار

چرا ده هزار تا؟
با یه باخت سنگین که نباید اینجوری ورزشگاه رو خالی کنید!
هر صد هزار نفرتون بیاین.:دی

Moein-Chelsea
26-04-2009, 10:07
والا به خدا زشته که بخواهید رو در روی هم بایستید و به هم بد و بیراه بگید این باخته ها (سپاهان-پرسپولیس-صبا و استقلال)آبروی ایران بود که رفت و حالا به جای این حرفها بیایم بنشینیم ریشه هاشو پیدا کنیم در ارتباط با بازی دو تیم سپاهان و پرسپولیس هم باید گفت ایشالا که هر که بهتر بازی کرد اون برنده بشه. به امید بهتر شدن نماینده های ایران در جام باشگاههای آسیا

Masoud Golden
26-04-2009, 10:49
کاظمی اگه مربی بود تو اصفهان پرسپولیسو میبرد

کاظمی در حدی نیست که بخواد با سپاهان موفق بشه چون فوتبال نمیفمه

پرسپولیس از الغرافه 5تا خورد اما لاقل فوتبال

خوبی بازی کرد اما سپاهان کاظمی اصلا تاکتیک

نداشت جلوی بنیادکار

این پرسپولیس به سپاهان کاظمی 5تا میزنه با این

مهاجم گلزنش خطیبی

Loverboy
26-04-2009, 11:04

هر چي جلوي خودمو گرفتم كه چيزي نگم ولي ديدم خيلي ديگه داري تهمت ميزني . من به كدومتون پيغام خصوصي زدم كه بخوام توش توهين هم بكنم ؟‌بايد ثابت كني . اين يه موضوع رو هيچ رقمه من يكي كوتاه نميام .

Clemenza
26-04-2009, 11:45
آبروی ایران رفتتو همه چی گندشو باید در بیاریم. نه؟ حالا بر فرض هم که آبروی ایران رفت تو چرا نیشت بازه؟ حالا خوبه همین پرسپولیس بهتر از بقیه نماینده ها کار کرده و هنوزم تو گروهش دومه.

تو کلوب پرسپولیسیها هم که خیلی سبک با ما حرف میزنهبهت یاد ندادن از چیزی که اطلاع نداری حرف نزنی؟ اگر تونستی ثابت کنی که هیچ وگرنه مرد باش و دیگه اینجا پیدات نشه

Amin-TopGoal
26-04-2009, 11:46

1. شما از کجا میگی این حرفو؟ یا اینکه چند تا یوزر سپاهانی داشتی که هر بار احتمالا محروم شدن. یا اینکه واست می گفتن. اما بد نیست می پرسیدی خودشون به سرپرست پرسپولیس چیا گفتن.

2. سبک و سنگینشم با توجه به پستهای شماست. با هر کس مثل خودش باید صحبت کرد. شما میای تاپیک " اتحاد سرخابی " میزنی و بعد اینجا هر چی دلت خواست به سرخابی ها توهین می کنی که آبروی فوتبال ایران رو بردن ( نیست که خودتون تو صدر جدولید )، این دو رفتار چه شباهتی با هم دارند؟ به نظر میرسه هنوز از باخت در بازی فینال گونه پارسال ناراحتید، اما این دلیل نمیشه هر حرفی رو به سرپرست پرسپولیس بزنید. منتظر اثبات حرف هستیم و گرنه برخورد جدی تری صورت میگیره.

mahsa_saina
26-04-2009, 12:21
عکس روز ورزشي بازيکنان تيم فوتبال سپاهان پس از قهرماني سابق خود در فوتبال ايران اين گونه به نماز شکر ايستادند. آن روز منصور ابراهيم زاده در کادر فني سپاهان بود و امروز مي خواهد با بازيکنان ذوب آهن به اين مهم برسد. شايد نماز شکري هم در کار باشد.
:163::-o

Sepahan 4 Ever
26-04-2009, 15:26
1. شما از کجا میگی این حرفو؟ یا اینکه چند تا یوزر سپاهانی داشتی که هر بار احتمالا محروم شدن. یا اینکه واست می گفتن. اما بد نیست می پرسیدی خودشون به سرپرست پرسپولیس چیا گفتن.

2. سبک و سنگینشم با توجه به پستهای شماست. با هر کس مثل خودش باید صحبت کرد. شما میای تاپیک " اتحاد سرخابی " میزنی و بعد اینجا هر چی دلت خواست به سرخابی ها توهین می کنی که آبروی فوتبال ایران رو بردن ( نیست که خودتون تو صدر جدولید )، این دو رفتار چه شباهتی با هم دارند؟ به نظر میرسه هنوز از باخت در بازی فینال گونه پارسال ناراحتید، اما این دلیل نمیشه هر حرفی رو به سرپرست پرسپولیس بزنید. منتظر اثبات حرف هستیم و گرنه برخورد جدی تری صورت میگیره.

اولا من بگم که اصلا اون فحش نداده و من هم اصلا از این کلمه استفاده نکردم

ثانیا من و سایر سپاهانی ها در کلوب سپاهانی ها(یه سایت دیگه) با هم آشنا هستیم و این مسائل رو فقط میشه اونجا گفت .....کاربر سپاهان زرد هم اونجاس(اگه خواستی آدرسشو تو پیغام خصوصی بهت میدم)

ثالثا بالاخره به من پیغام خصوصی زده میشه(بادلیل)و میبینم که چقدر سبک و با لحن بسیار زشت با من حرف زده میشه
من کاربر خوبه بودم حالا ببین با کاربر esf-boy va sepahan zard چطوری برخورد کرده

رابعا من اینو قبل از این که اینجا بگم فکر کنم پارسال بود که به شما یا آقا مهدی گفتم و به جای اینکه بگید برخورد میشه یا بهتر میشه جلوی من در اومدید و اصلا قبول نکردید
------
اما موضوع تاپیک اتحاد
خیلی دوست داشتم بدونم که چرا اون تاپیک قفل شد؟
وجود اون تاپیک باعث میشد یه عامل جلو گیرنده برای کاربرا به وجود بیاد که حداقل تو آسیا حرمت تیماشونو نگه دارن دیدیم که بعد از اون جو کلوب بدتر شد وقتی میان تاپیکو میبندن علنا اعلام میکنن هرچی از دهنتون در میاد بهم بگید
حالا اگه عنوانش ربطی به حرفای توش نداره جریمه میکنن نه این که تاپیکو ببندن
من که خیلی از بسته شدن اون تاپیک ناراحت شدم

من نمیگم سپاهان آبروریزی نکرد بله اونها هم تو خونه به ازبکها باختن اونها هم آبروریزی کردن ولی دیگه خسته شدم میبینم بعد از 5 بازی متوالی که سپاهان نماینده های قدرتمند عربستان رو تو خاک خودشون میبرد امسا ل هیچ کدوم از نماینده های ما نتونستن ببرندشون و بعد پرسپولیس میاد از قطریا 5 تا میخوره سپاهانم که تخریب شد و .....

بازم میگم من هیچکس رو متهم به فحش دادن نکردم~x(
اما اون لحن از سرپرست بعیده

labkhande_ejbari20
26-04-2009, 16:03
به کوری چشم دشمنان سپاهان با فرهاد کاظمی قهرمان جام جذفی میشه
لیدر بی غیرت نمیخایم نمیخایم

Loverboy
26-04-2009, 16:08
اما اون لحن از سرپرست بعیده

ببين من كارمو خوب بلدم با اون دوستانتون هم تا اونجايي كه بشه مراعات كردم وگرنه زودتر از اينا بايد از اينجا كوچ ميكردند . هر كسي به اندازه ي لياقتش باهاش بايد برخورد كرد . من تو سپاهاني ها واقعاً كسايي رو ميبينم كه واقعاً هيچ مشكلي باهاشون ندارم و خيلي خوشحالم كه اينگونه اشخاص دارن تو اين فروم فعاليت ميكنند . نمونه بارز labkhande_ejbari20 ([Only registered and activated users can see links]) عزيز . شما اومدي ميگي من بي حرمتي كردم . همون جناب sepahan_zard انواع فحشهاي كش دار نثار بنده كردند ولي من عكس العملي نداشتم چون شخصيتش در حدي نبود كه بخوام باهاش دهن به دهن بذارم . پ.خ ايشون موجوده و قبلاً هم به مديران عزيز هم نشونش دادم . پس سنگ ايشونو به سينه نزن . اون كسايي كه تا الان بدترين توهينها و تهمت ها رو بهم زدند به خدا واگذار ميكنم . من كه نميبخشمشون .

Sepahan 4 Ever
26-04-2009, 21:59
من تقصیر کارم
محرومم کنید تا دلتون خنک شه
ولی من روی حرفم هستم
ایشون لحن بد دارن و زبون تیز

niloofar_yellow girl
27-04-2009, 10:39
bebinam aghaye saket saresh be sang mikhore luka ro bargardune:7:

ویرایش ماهماتا: لطفاً فارسی تایپ کنید.

Mahmata
27-04-2009, 11:06
bebinam aghaye saket saresh be sang mikhore luka ro bargardune:7:

متاسفانه هوش و حواس آقای ساکت در شروع فصل سر جاش نبود.
آوردن فیرات یه اشتباه مرگبار بود. البته در ادامه بد شانسی هم باعث ناکامی بیشتر ما شد.
یه حسی به من میگه ما با کاظمی هم به جایی نمی رسیم. یه حس مشابهی هم به من میگه با لوکا هم نتیجه نخواهیم گرفت.
به نظر من بهتره که ابراهیم زاده برگرده.

Masoud Golden
27-04-2009, 11:33
اره با همین بازی واین مربی قهرمان جام حذفی میشید

:6qwup3:فرهاد تیر دروازه:32:

ذوب شخصیت قهرمانی نداشت و نخواهد داشت
:13::13::13::13::13::13::13:
:5::5::5::5::5::5::5::5:

negin00000
27-04-2009, 11:49
:flowerysmile::Dبچه ها چقدر خوبه جنبه ی این چیزا رو داشته باشیم و به سلیقه ی هم احترام بگذاریم. پرسپولیسی جان سلیقه و نظر شما حتما برای ما محترمه و مطمعن باش اگه کسی از تاپیک سپاهانیا باهات بد حرف زده سپاهانی واقعی نبوده. ما جنبه ی بحث و تبادل نظر محترمانه رو داریم و هرکسیم از تیمهای دیگه به تاپیکمون بیاد دوسش داریم و بهش احترام میزاریم. اگه بی احترامی شده که نباید میشده متاسفیم. موفق باشی

negin00000
27-04-2009, 12:25
متاسفم که این تیم از این هوادارام داره که از دشمن بدترن. اگه تو به نایب قهرمانی ذوب آهن میگی پکیدن باید بگم ذوب آهن همچنان یکی از بهترینای ایرانه حتی اگه شانس با استقلال باشه. بله البته تا وقتی تیمامون از این هوادارا دارن معلومه که قهرمانی برامون سخته. من نمیدونم اگه ذوب شخصیت قهرمانی نداشت پس صدر جدول چیکار میکرد؟؟؟؟؟؟ این فقط یه اتفاق یا شایدم یه معجزه واسه استقلالیا بود که از دست ذوب آهن جون سالم به در ببرن واگرنه ذوب آهن همیشه قهرمانه:labkhand::32::13:

labkhande_ejbari20
27-04-2009, 13:17
بابا چرا چسبیدید به لوکا چشماتون به جز لوکا هیچکسی را نمیبینه
اینقدر نگید لوکا ما را نایب قهرمان اسیا کرد.چرا نمیگید لوکا نتونست ما را قهرمان بکنه.
لوکا اگر مربی بود پارسال به خاطر$ سپاهان را تو اون شرایط حساس ول نمیکرد

Masoud Golden
27-04-2009, 13:41
شما چرا چسبیدید به کاظمی و با این

بازی افتضاح بازم میگید با کاظمی

قهرمان جام خذفی میشیدم
متاسفم که این تیم از این هوادارام داره که از دشمن بدترن. اگه تو به نایب قهرمانی ذوب آهن میگی پکیدن باید بگم ذوب آهن همچنان یکی از بهترینای ایرانه حتی اگه شانس با استقلال باشه. بله البته تا وقتی تیمامون از این هوادارا دارن معلومه که قهرمانی برامون سخته. من نمیدونم اگه ذوب شخصیت قهرمانی نداشت پس صدر جدول چیکار میکرد؟؟؟؟؟؟ این فقط یه اتفاق یا شایدم یه معجزه واسه استقلالیا بود که از دست ذوب آهن جون سالم به در ببرن واگرنه ذوب آهن همیشه قهرمانه:labkhand::32::13:

وقتی نتونه قهرمان بشه صدر جدول به چه درد میخوره با صدر جدول خوش باشید
:5::5::5::5::5::5::5::5::5:
ذوب نتونست قهرمان بشه همین بسه

Aℓi_Quƒ
27-04-2009, 16:39
امسال که گذشت { فصل }

امیدوارم آقای ساکت به فکر فصل جدید باشه .... :wagfinger1:

esfboy
28-04-2009, 01:42
شما چرا چسبیدید به کاظمی و با این

بازی افتضاح بازم میگید با کاظمی

قهرمان جام خذفی میشیدم

وقتی نتونه قهرمان بشه صدر جدول به چه درد میخوره با صدر جدول خوش باشید
:5::5::5::5::5::5::5::5::5:
ذوب نتونست قهرمان بشه همین بسه

انگار تو باغ نیستی خوبه همین چند سال پیش بود با همین کاظمی با 12 امتیاز با اقتدار قهمران شدیم انگار تو باغ نیستی با کدوم پول که نیست اگه هم باشه بالای 50 تومن نیست میخواین مربی خوب بیارین تا مربی هم میاد با تیم اخت بشه جام حذفی هم از دست رفته باید لااقل تا اخر جم حذفی نگهش داریم افتاد البته میدونم که بزرگان میخوان جام برسه به پرس پولیس و اونم میرسه حالا با هرکی باشیم پس بی خیال پول حروم کردن راستی سرپرست حالا اجازه حرف درباره پرسپولیس هست البته من که همیشه اونجا سر میزنم خواستم به اطلاعت برسونم اونا از 4 الی 5 روز پیش دارن درباره این بازی میترکونن و هر چی میخوان بار ما میکنن حالا هی بگو نه اونجا اصلا این خبرا نیست هی بگو سرپرستشون کار درسته :34:هی بگو فوتیران قانون داره اونا هم رعایت میکنن

esfboy
28-04-2009, 02:02
اگه دست های پشت پرده فوتبال ایران بزارن ما به راحتی پرسپولیس را میبریم اگه نخوان برا این تیم دل بسوزونن که امسال اخرین بازی را هم 5 تا خورده و دل هوادا رهاش شکسته وگرنه این تیمی که من دیدم وقتی به این راحتی از ملوان و از استقلال اهواز اخر جدولی میبازه و اخر تیم وسط قطر 5 تا میخوره خوب معلومه چه میکنه چون برد های اونا را جلوی تیم های اسیایی که در حد داماش هم نبودن هنری نمیدونم وقتی اومدن رسیدن به ازبک ها یا ژاپنی ها این حرف من اثبات میشه :smoke::smoke::smoke::smoke::7::7::7::7::7::7::7:: 7::7::7::*:84:*::*:84:*::*:84:*::*:84:*::*:84:*::* :84:*::*:84:*::*:84:*::*:84:*::*:84:*::*:84:*::*:8 4:*::6::6::1::1::1::1::1::1::1:

بازي با سپاهان از لحاظ حساسيت تو اين چند ساله كمتر از دربي نبوده :6qwup3:به خصوص امسال كه هر دو از ليگ به جايي نرسيدند اگه ببريم خوب حال سپاهان را گرفتيم+:42:+ هيچ وقت اون وحشي بازياشون را تو فولادشهر از ياد نمي برم نزديك بود ما را به كشتند بدند:3ztzsjm:

Mahmata
28-04-2009, 09:13
میخوان بار ما میکنن حالا هی بگو نه اونجا اصلا این خبرا نیست هی بگو سرپرستشون کار درسته :34:هی بگو فوتیران قانون داره اونا هم رعایت میکنن

آقا تو رو خدا کشش ندید دیگه اینقدر.
درباره خود سپاهان و بازیکنا و بازی ها و ... حرف بزنید. چیکار به سرپرست داری و ... شما؟
اگه چیز خلاف قوانین سایت دیدید روی [Only registered and activated users can see links] زیر اون پست کلیک کنیدو گزارش کنید تا بهش رسیدگی بشه.
به جون خودم یه بار دیگه این جور پستهای حاشیه ای اینجا ببینم به شدت هر چه تمامتر برخورد میکنم.

پ.ن: مواظب باشید چیزی از این پست نقل قول نکنید که رفتید.:دی

labkhande_ejbari20
28-04-2009, 12:59
مربي تيم فوتبال سپاهان گفت: در حال حاضر وضعيت پرسپوليس از سپاهان هم بدتر است.

بيژن طاهري اظهار داشت: اگر چه سپاهان در بازي‌هاي اخير نتايج خوبي كسب نكرده، اما شرايط پرسپوليس از سپاهان بدتر است. با اين حال پرسپوليس هميشه پرسپوليس است و حتي در بدترين شرايط هم مي‌تواند خطرناك باشد.

مربي سپاهان تاكيد كرد: براي اينكه بازيكنان از حاشيه دور شوند و به طور كامل در اختيار تيم باشند، از امروز به تهران مي‌آييم و تمرينات خود را در كمپ تيم‌هاي ملي دنبال مي‌كنيم.

طاهري درباره شعار تماشاگران عليه فرهاد كاظمي گفت: از دقيقه ۲۰ عده‌اي هستند كه با شعار عليه مربي تمركز بازيكنان را بر هم مي‌زنند. اين افراد در زمان مربيان قبلي هم اين كار را انجام مي‌دادند. در زمان مربيگري ويرا و فيرات هم اين موضوع وجود داشت كه باعث بر هم خوردن تمركز بازيكنان و كادر فني تيم مي‌شد.

وي افزود: مشكل سپاهان فني نيست، بلكه مسائل حاشيه‌اي بازيكنان را تحت تاثير قرار مي‌دهد. ما به خواست تماشاگران به سپاهان نيامده‌ايم كه با شعارهاي آنها برويم. مسئولان باشگاه و مديرعامل مسائل را به دقت زير نظر دارند و هر زمان‌ كه احساس كنند وارد عمل مي‌شوند.

مسابقه تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان در چارچوب رقابت‌هاي جام حذفي، پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ماه در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

اسامي تیم داوری دیدار تیم های فولاد مبارکه سپاهان و پرسپولیس در جام حذفي از سوي كميته داوران اعلام شد.
به گزارش واحد خبر باشگاه تیم داوری این دیدار به این شرح است:
محسن تركي-حسن كامراني فر-رضا سخندان-سعيد فتاناظر:حميد خوشخوان
تیم های پرسپوليس تهران و فولاد مبارکه سپاهان-ساعت 16حي-:30 دهم اردیبهشت ماه در مرحله يك هشتم نهايی رقابت های جام حذفی در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر می روند.

:3ztzsjm:
مهسا خانوم هر چیزی سر جای خود

Mahmata
29-04-2009, 18:30
عماد به بازی فردا میرسه. ابوالهیل نه.
تماشاچی هم از اصفهان نمی برن. آخه با این وضعیت معلوم نیست که اینا کدوم طرفی هستن. ممکنه از اونایی باشن که توی ورزشگاه به کاظمی بد و بیراه می گفتن. من که خودم میرم.

پ.ن: عنوان تاپیک رو هم عوض کردم. برید حالشو ببرید.:دی

Atomic Ant
29-04-2009, 18:48
امیدوارم این جلالی طبق گفته ی خودش در پایان جام حذفی از فولاد بره و بیاد سپاهان.
درسته ما دل و دماغه حسابی ازش نداریم ولی مغزش واقعا پره.اصلا یکی مثل این رو با امثال میثاقیان و حنطه و ... نمیشه مقایسه کرد.معلوم نیست اینا لات سر کوچه ان یا مربی!

.:AoShiMa SaN:.
29-04-2009, 21:45
می بینم که بدجوری رقیب زردمون درگیر حاشیس ، اومدم اتمام حجت کنم بگم فرا که باختید نیاید روم ما چیزی بگید ، خصوصا اون آقای هیچکس که زیاد تو روم ما رفت و آمد دارن:7:

پ.ن: عنوان تاپیک رو هم عوض کردم. برید حالشو ببرید.:دی

راستی شماها چه قد به خودتون حال میدیدا :6qwup3:

labkhande_ejbari20
29-04-2009, 22:04
خاطره خوش سپاهان در جام حذفی:32:

29-04-2009, 23:05
راستی یه چیزی ، این مدیرعاملتون که گفته آزادی برا ما بهشته ، منظور خاصی داشته؟؟؟ نکنه دوباره با داور بستن که ایندفه هم خیالش راحته؟؟ عین دو دفه قبلی نکرده باشه باز؟؟

Only Gerrard 8
29-04-2009, 23:59
منم از سپاهانیهای عزيز ميخوام که هر نتيجه ی آمروز به دست اومد نيان تو تاپيک ما و به هم بريزين اونجا رو :30upn9j:

Loverboy
30-04-2009, 00:05
وقتی میاید اینجا رو میریزید به هم توقع نداشته باشید که اینها بشینن احسنت بگن و تشکر کنن ازتون . جناب issatice ([Only registered and activated users can see links]) من ازتون خواهش کردم که نیاید اینجا . پس اگه محروم شدید نیاید دلخور بشیدا چون بهتون هشدار داده بودم . با سرپرست عزیز بخش سپاهان هماهنگ هستیم و روندی که من تو بخش پرسپولیس دارم ایشون هم دارند .

فقط میشه به حال خودمون تاسف خورد که به جز تخریب همدیگه و کل کل هیچی دیگه حالیمون نیست . به همه ی اون کسایی که فقط از فوتبال کل کل بیهوده و مسخره بلدن میگم اینو پرسپولیسی یا سپاهانیش فرقی نداره .

30-04-2009, 00:10
وقتی میاید اینجا رو میریزید به هم توقع نداشته باشید که اینها بشینن احسنت بگن و تشکر کنن ازتون . جناب issatice ([Only registered and activated users can see links]) من ازتون خواهش کردم که نیاید اینجا . پس اگه محروم شدید نیاید دلخور بشیدا چون بهتون هشدار داده بودم . با سرپرست عزیز بخش سپاهان هماهنگ هستیم و روندی که من تو بخش پرسپولیس دارم ایشون هم دارند .

فقط میشه به حال خودمون تاسف خورد که به جز تخریب همدیگه و کل کل هیچی دیگه حالیمون نیست . به همه ی اون کسایی که فقط از فوتبال کل کل بیهوده و مسخره بلدن میگم اینو پرسپولیسی یا سپاهانیش فرقی نداره .

از خود اینا بپرسی بهت میگن دفعه اول بود اومدم اینجا کل کل ، بازم ببخشید اتفاقا اخطارم گرفتم ، ولی فقط به تلافی اون دو صفحه ای بود که اون آقا تو روم ما سیاه کرد ، بازم ببخشید سرپرست ما و سپاهان :6qwup3::flowerysmile:

labkhande_ejbari20
30-04-2009, 13:30
دوستان عزیز خواهش میکنم بعد از بازی هیچ حاشیه ای ایجاد نکنید تو تو تاپیک پیروزی نرید و کری نخونید

SpEeD
30-04-2009, 18:34
پرسپولیس از سد سپاهان گذشت و حتما قهرمان میشه

در هر صورت سپاهان هم جنگید اما پرسپولیس خیلی بزرگ هست

Only Gerrard 8
30-04-2009, 18:59
آقا بيخيال شين الان تخلف دريافت ميکنين ها بيخيال شين :soccersmile:

esfboy
30-04-2009, 19:58
می بینم که اینجا سوت و کوره.... ، برا کل کل نیومدم فقط اومدم بگم چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ، چرا اینقد کری الکی خوندید که الان چیزی برا گفتن نداشته باشید؟؟؟:301::46::soccersmile::49: :interview:

ما دادیشبم با حرف زدیم اصلا کری ندیم شما فکر کنم خوابیدی ...... درضمن یه چیزایی بود که شما تو بازی امروز دلت نمیخواست ببینی اگه میدی میفهمیدی خداییش الان من نمیگم ناراحت نیستم اما از حد معمول خیلی کمتر ناراحتم برو دلیلشو بجور خیلی هم معلوم بود برا کل کل نیومدیذ

30-04-2009, 20:10
ما دادیشبم با حرف زدیم اصلا کری ندیم شما فکر کنم خوابیدی ...... درضمن یه چیزایی بود که شما تو بازی امروز دلت نمیخواست ببینی اگه میدی میفهمیدی خداییش الان من نمیگم ناراحت نیستم اما از حد معمول خیلی کمتر ناراحتم برو دلیلشو بجور خیلی هم معلوم بود برا کل کل نیومدیذ

باشه کل کل تعطیل ، ولی منظورتو اصلا نفهمیدم ، چیو باید می دیدم؟؟؟ 127fs3556139

Mahmata
30-04-2009, 20:46
من از اینکه کاظمی مجبور شد محرم رو به زمین بفرسته خیلی ناراحت شدم. کاملاً مشخص بود که محرم آماده نیست ولی فرستادنش توی زمین.
خودش هم خیلی ناراحت بود.
صد تا باخت بدتر از این فدای یه تار موی محرم.
ایشالا سال دیگه.

Masoud Golden
30-04-2009, 23:16
با این مربی باخت سپاهان از قبل معلوم بود

قهرمانی جام حذفی رو با کاظمی به بعضی از هوادارهای سپاهان تبریک میگم:6qwup3:

vahid_b
01-05-2009, 13:31
عجب بازيه بدي بود.بنگر بايد اون اخر بازي يه گل ميزد...

labkhande_ejbari20
01-05-2009, 15:32
اینشاالله بازی سه شنبه را میبریم ار بحران خارج میشیم

rozhina
01-05-2009, 22:16
با این مربی باخت سپاهان از قبل معلوم بود

قهرمانی جام حذفی رو با کاظمی به بعضی از هوادارهای سپاهان تبریک میگم:6qwup3:
همه ما از این شکست دردناک ناراحتیم ولی بی انصافی کردن در حق مربی که وسط فصل امده (و هیچ دخالتی در مسائلی مانند بدنسازی و تمرینات قبل از شروع فصل و همچنین یارگیری و نقل وانتقالات تیم نداشته) درست نیست. من باز هم تکرار میکنم که باید بخاطر اوریم جشن قهرمانی لیگ برتر را با آقافرهاد برگزار کردیم و انشاالله فصل آینده نیز دوباره همین جشن قهرمانی را با او مجددا برگزار خواهیم کرد. کسانیکه ناآگاهانه بدنبال تغییرات پی در پی مربی هستند در حقیقت نه تنها سرمایه های باشگاه را به هدر میدهند؛ کمکی هم به تیم نمیکنند و تنها سبب بروز هرج و مرج و بی انضباطی در تیم میگردند.
راستی یادم رفت که این راهم بگم که معدود تماشاگرنماهایی که با بی احترامی به کاظمی و خطیبی قصد ایجاد حاشیه در تیم را دارند تاکنون باعث کسر امتیازات زیادی از تیم شده اند. من یادم میاید که در بازی با پیروزی هم اینقدر کریمی, کریمی, کردند که کاظمی او را که کاملا ناآماده بود به میدان فرستاد. کاری که بدتر اخراج یکی از بازیکنان نوک حمله تیم بود! (یعنی اگر داور بازیکن حمله ما را اخراج میکرد , برایمان بهتر بود. ) و نتیجه همان شد که دیدیم.

saeed.ss
01-05-2009, 22:48
چرا بازیکنای بازیساز مثل محرم که شخصا ازش خیلی خوشم میاد و جباری اینقدر تو طول فصل مصدوم میشن.؟
من به عنوان یه هوادار فوتبال و استقلال باید بگم بهترین مربی واسه سپاهان همین کاظمی و بوناچیچ هست که امسال میخوان کاظمی رو خراب کنن عده ای از تماشاگر نما!!
ولی من میگم سال دیگه سپاهان موفق تر میشه.تو اسیا به دلیل تجربه چندین ساله باید بهتر از این عمل میکردن ولی شانس با استقلال و سپاهان نیست این دور.ایشال... سال دیگه هر 2تیم تو اسیا موفق باشن.چون قهرمانی ذوب اهن تو جام حذفی باعث میشه شما برین اسیا

Mahmata
02-05-2009, 13:48
چرا بازیکنای بازیساز مثل محرم که شخصا ازش خیلی خوشم میاد و جباری اینقدر تو طول فصل مصدوم میشن.؟
این مصدومیت کاری به بازیساز بودن و اینا نداره. محرم یه مصدومیت قدیمی داره که هر از گاهی براش مشکل ساز میشه. امسال هم قراردادش به این شرط بود که اگه دوباره از اون ناحیه مصدوم شد، قرارداد از طرف محرم فسخ شده است!
این مصدومیت آخرش هم از ناحیه دست بودش.

labkhande_ejbari20
04-05-2009, 18:50
به نظر شما این خبرها صحت داره؟

Mahmata
04-05-2009, 19:37
به نظر شما این خبرها صحت داره؟
کدوم خبرا؟:-??

labkhande_ejbari20
04-05-2009, 21:57
اومدن قلعه نوعی به سپاهان دیگه

Mahmata
05-05-2009, 16:57
اومدن قلعه نوعی به سپاهان دیگه
نه تو رو خدا
من که اصلاً دوست ندارم مربی سرخآبی داشته باشیم. همونطور که دوست ندارم بازیکن سرخآبی تو تیممون باشه.
به نظر من اگه قراره با کاظمی ادامه ندیم، بهتره علی دایی رو به اصفهان بیاریم.

labkhande_ejbari20
05-05-2009, 19:27
قلعه نوعی استعفا داد
اومدن به سپاهان داره بیشتر قوت میگیره

Mahmata
06-05-2009, 10:00
خب بازی لیگ قهرمانان رو هم که به الشباب باختیم.
بعد اون نایب قهرمانی، این دومین سال پیاپی هست که در مرحله گروهی حذف میشیم. واقعاً تاسف باره.
لوینیان بعد این همه مدت که ندیده بودیمش، اومد و اخراج شد.
عزیز زاده...
تعویض حاج صفی ...
من که دیگه دارم دیوونه میشم!

داش حمید
06-05-2009, 12:35
نه دایی نه قلعه نوعی ونه هیچ مربی ایرانی دیگه فقط مربی بزرگ و با دانش در حد سپامان . اقای ساکت به داد سپاهان برسید خواهش می کنم .مربی تیم العین امارات اون فرانسویه بهترین گزینه است چون شناخت کامل از تیمهای اسیای داره و مربی خیلی خیلی بزرگ است

vahid_b
06-05-2009, 19:33
مربي بزرگ خارجي ايران نمياد.
اگه كاظمي از سپاهان بره قلعه نوعي ميتونه گزينه ي مناسبي باشه...
هر چند موندن كاظمي تو تيم ميتونه به صلاح تيم باشه.

داش حمید
06-05-2009, 21:06
نمي ياد يا نمي يارنش

فكر كنم برانكو بهتر قلعه نوعي باشه يا مربي تيم العين امارات (فرانسويه )

labkhande_ejbari20
07-05-2009, 13:36
خوب این دوره لیگ هم تمام شد
ما از همه جا نا امید شدیم
تنها امیدمون به ذوب هست بازیکنهای سپاهان احتیاج به یک استراحت درست و حسابی دارند
ب

saeed.ss
09-05-2009, 13:36
خب بهتون بگم که قلعه نوعی سپاهان هم نمیاد چون گفته میخوام یکسال کامل استراحت کنم و در کنار خانواده باشم.
استقلال و سپاهان باید برن دنبال 2تا مربی بزرگ ددر حد و اندازه این 2 تیم.

Mahmata
09-05-2009, 17:55
اقای ساکت به داد سپاهان برسید خواهش می کنم .
الان خود آقای ساکت یه نفر رو میخواد که به دادش برسه. چون اینطور که من شنیدم قراره یه سری تحولات عمده ای در مدریت باشگاه انجام بشه و ظاهراً ساکت هم رفتنیه.

خب بهتون بگم که قلعه نوعی سپاهان هم نمیاد چون گفته میخوام یکسال کامل استراحت کنم و در کنار خانواده باشم.

خدا رو شکر:smil4337dd8b9eb25::D

Atomic Ant
09-05-2009, 18:35
اولویت های من>:D<

1.برونو متسو
2.جلالی
3.رایکارد:D

saeed.ss
09-05-2009, 18:47
به خدا کاربرای سپاهانی خیلی منطقی هستند.
تو تالار هوادارای پرسپولیس ادم یه چیزی میگه میریزن سرت بکشنت.
تو تالار استقلال تا تیکه نندازی کاریت ندارن.
ولی اینجا خیلی باحالین

labkhande_ejbari20
09-05-2009, 19:15
خوب اینجا هم تا کسی تیکه نندازه کسی بهش کاری نداره
یعنی میان تیکه میندازنا ام سرپرستمون سریع رسیدگی میکنه البته خودمون هم رعایت میکنیم

niloofar_yellow girl
09-05-2009, 19:31
aghaye saeed
har ki manteghi harf bezane dorost javab mishnave
unaii ke alaki be ham miparan 100% sadism daran
:30upn9j::30upn9j::30upn9j:
sarparast darim baghlava:flowerysmile:

ویرایش ماهماتا: لطف دارید شما. ممنون میشم اگه فارسی بنویسید.

Masoud Golden
09-05-2009, 22:09
ساکت امروز و فردا رفتنی مطمئن باشید

قلعه نوعی دو روزه تو اصفهانه بازی با الاتفاق رو نیمکت میشینه شک نکنید

labkhande_ejbari20
10-05-2009, 22:26
خوب تقریبا مربی تیم هم مشخص شد
فقط مونده خونه تکونی اقای ساکت گفته میخواهم یک خونه تکونی حسابی بکنم

Mahmata
11-05-2009, 18:17
خوب تقریبا مربی تیم هم مشخص شد

اگه میدونی به ما هم بگو.:41:
اونطور که از خبرها پیداست 8 تا گزینه هست که شانس قلعه نوعی، دایی و جلالی از همه بیشتره.
مربی خارجی هم خیلی بعیده که بیارن:1:

اقای ساکت گفته میخواهم یک خونه تکونی حسابی بکنم
خونه تکونی چرا؟
ما فقط یه سری بازیکن توی بعضی پستها زیاد داریم که باید یه تعدادی رو بفرستیم برن.

Sepahan 4 Ever
11-05-2009, 23:05
خوب ما هم از تبعید اجباری برگشتیم

ولی هنوز روی حرفام هستم....

negin00000
12-05-2009, 08:52
مجید جلالی بهترین گزینه اس. هم با شخصیت و هم کار بلد. و قلعه نوعی بدترین گزینه چون ما مربی آبی و قرمز دوست نداریم

Atomic Ant
12-05-2009, 20:36
به نظر من تنها مربی که تو فوتبال ایران واقعا فوتبال رو میفهمه جلالیه:smoke:
شخصیت یه انسان واقعی رو هم داره.:girl_sigh:
برای تضاد در فوتبال ایران شما جلالی رو با یکی مثل میثاقیان مقایسه کنید خودتون تا ته خط میرید.:-??
امیدوارم بعد از چندین انتخاب نادرست جلالی بیاد سپاهان:13:

delete
13-05-2009, 18:51
خوب ما هم از تبعید اجباری برگشتیم

ولی هنوز روی حرفام هستم....
تو این مدتی که شما نبودید من به این سایت اضافه شدم چون تو پارس فوتبال تبعید شده بودم بهمین خاطر هم درکت می کنم اما اگه ما را بکشند ما اجازه نمی دیدیم قرمز و آبی به تیم محبوب ما توهین کنند حتی اگه صدتا باشند با سر میریم تو شکمشون

labkhande_ejbari20
14-05-2009, 12:05
خدا را شکر که این دایی از لیست مربی گری سپاهان خارج شد

Hanrish
14-05-2009, 12:31
خدا کنه قلعه نوعی هم از لیست خارج شه چون قلعه نوعی و برنامه کل یوم چی؟ بدرد سپاهان نمیخوره .این اقا فقط به فکر مطرح کردن خودشه همین تیم به جایی نرسوند با سر میدوه سمت استقلال127fs3556139

xcx
14-05-2009, 13:45
سلام بچه ها
خبرهایی تازه پخش شده رو شنیدید همه جا میگن شانس گونش خیلی بیشتر بقیه شده حتی قلعه نویی
خدا کنه خودش بشه سرمربی و از دست این ارازل نجات پیدا کنیم

Sepahan 4 Ever
14-05-2009, 14:57
هادي عقيلي غايب جديد تيم ملي
او بايد با شيريني‌ برگردد!
ايران ورزشي- هادي عقيلي ديروز صبح در تمرين تيم ملي حضور نداشت. آنهايي كه در تمرين عصر روز دوشنبه حضور داشتند مي‌گفتند بعد از جلسه تمريني مدافع ملي‌پوش سپاهاني ها اردو را با ناراحتي ترك كرده است. در حالي كه در خصوص اين موضوع شايعاتي به گوش مي‌رسيد منصور پورحيدري اعلام كرد: «عقيلي عصر روز دوشنبه اردو را ترك كرد تا به خانواده‌اش برسد چرا كه او مي خواهد پدر شود.»
عقيلي به زودي براي دومين بار پدر خواهد شد و احتمالا با جعبه شيريني بايد به اردو برگردد. به غير از عقيلي، محمد صلصالي، فرشيد طالبي و پيروز قرباني ديگر غايبان ديروز صبح تيم ملي بودند تا افشين قطبي از حيث در اختيار داشتن مدافع مياني كاملا در مضيقه باشد.
[Only registered and activated users can see links] قدم نو رسیده مبارک [Only registered and activated users can see links]

داش حمید
14-05-2009, 16:52
هادي عقيلي غايب جديد تيم ملي
او بايد با شيريني‌ برگردد!
ايران ورزشي- هادي عقيلي ديروز صبح در تمرين تيم ملي حضور نداشت. آنهايي كه در تمرين عصر روز دوشنبه حضور داشتند مي‌گفتند بعد از جلسه تمريني مدافع ملي‌پوش سپاهاني ها اردو را با ناراحتي ترك كرده است. در حالي كه در خصوص اين موضوع شايعاتي به گوش مي‌رسيد منصور پورحيدري اعلام كرد: «عقيلي عصر روز دوشنبه اردو را ترك كرد تا به خانواده‌اش برسد چرا كه او مي خواهد پدر شود.»
عقيلي به زودي براي دومين بار پدر خواهد شد و احتمالا با جعبه شيريني بايد به اردو برگردد. به غير از عقيلي، محمد صلصالي، فرشيد طالبي و پيروز قرباني ديگر غايبان ديروز صبح تيم ملي بودند تا افشين قطبي از حيث در اختيار داشتن مدافع مياني كاملا در مضيقه باشد.
[Only registered and activated users can see links] قدم نو رسیده مبارک [Only registered and activated users can see links]
خدا کنه پا قدمیش مبارک باشه :32::flowerysmile:

Hanrish
14-05-2009, 19:20
خدا رو شکر که ذوب آهن رفت فینال و خدا رو شکرتر اگه قهرمان شه سپاهان بره جام باشگاهها تا روی این مسی ها کم شه .اگه خوش شانشیهای راه آهن بزاره+:42:+

labkhande_ejbari20
14-05-2009, 20:53
180 دقیقه دیگه تا اسیا شدن سپاهان

Sepahan 4 Ever
14-05-2009, 21:04
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
180 دقیقه تا آسیای 2010
خدارو شکر
کی فکرشو میکرد اینطوری بریم آُسیا

آسیا آماده باش اصفهان داره میاد
امشب 90 دیدنیه دیدن پوز کش اومده ی عادل دیدنیه [Only registered and activated users can see links]

مظلومی با مس نبست باید سپاهان بگیرتش

Hanrish
15-05-2009, 00:20
مظلومی با مس نبست باید سپاهان بگیرتش

نه بابا مظلومی رویاش مربیگری توی استقلال نمیاید اونجا

labkhande_ejbari20
16-05-2009, 14:43
خبرگزاري فوتبال ايران - امير قلعه‌نويي سرمربي سابق استقلال در شرايطي با سپاهان به توافق رسيده كه از مديرعامل باشگاه خواسته تا قرارداد پنج بازيكن اين تيم به طور حتم تمديد شود.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، قلعه‌نويي در جلسه‌اي كه با محمدرضا ساكت داشت، از او خواست كه قرارداد عماد رضا، ابوالهيل، هادي عقيلي، محسن بنگر و جلال اكبري تمديد شود و مديرعامل سپاهان هم قول داد كه شرايط لازم را براي حفظ اين نفرات فراهم كند.

نكته قابل توجه در جلسه قلعه‌نويي و ساكت اين بود كه سرمربي جديد سپاهان اسمي از محرم نويدكيان نياورد. البته نمي‌توان با قاطعيت گفت كه قلعه‌نويي تمايلي براي استفاده از نويدكيا ندارد ولي آخرين اخبار حاكي از آن است كه سرمربي سپاهان نمي‌خواهد به عنوان هافبك بازيساز روي نويدكيا حساب كند و اين به مصدوميت‌هاي متعدد كاپيتان سپاهان در سال هاي اخير

خبرگزاري فوتبال ايران
خوب پس نویدکیا چی؟
اگر محرم نباشه میخوام امیر نباشه

Sepahan 4 Ever
16-05-2009, 19:23
قابل توجه در راستای قهرمانی پارسال و امسال بخشی از نامه رییس جمهور(اگر چه دولت در سال‌های گذشته همواره با حمایت از این دو باشگاه در راستای شادی مردم و هواداران آنها از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نکرده)دیگه دولت رسما اعتراف کرده که قهرمانی تو لیگ چطوریه

ssr_70
16-05-2009, 20:15
خدا کنه قلعه نوعی هم از لیست خارج شه چون قلعه نوعی و برنامه کل یوم چی؟ بدرد سپاهان نمیخوره .این اقا فقط به فکر مطرح کردن خودشه همین تیم به جایی نرسوند با سر میدوه سمت استقلال127fs3556139

نمی دونم کل ایران دنبال قلعه نوعی هست بعد میگی ارازل !
واقعا جای تامل داره نمی فهمم واقعا این کارنامه توی ایرانو امثال مایلی کودن و فرهاد کاظمی و دایی داشتن چیکار می کردن
با این حال اگه امیرخان مربی سپاهان بشه قول میدم مدعی اول قهرمانی سپاهانه

Sepahan 4 Ever
17-05-2009, 12:48
مگه سپاهان هم طرفدار داره ؟؟؟؟؟ :*:84:*:
چشمای بابا قوریتو باز کنی می بینی:163:
انصاري فرد در ارتباط با اينكه گفته مي شود ذوب آهن براي رسيدن به قهرماني؛ هدف آسيايي شدن تيم سپاهان را نيز دنبال مي كند گفت: به هر حال تيم هاي اصفهاني در حالي كه با هم رقابت دارند به هنگام منافع؛ هواي هم را دارند. اميدوارم مسئولان ورزشي تهران و مردم شهر ري هم از ما همين حمايت ها را به عمل آورند و كنار ما قرار گيرند.
وي يادآور شد: اميدوارم اكنون كه همه اين روزها از فوتبال پاك مي گويند مسئولان هم براي بازي فينال به برگزاري فوتبال پاك نظر ويژه اي داشته باشند و خداي نكرده طوري نشود كه فردي يا مسئولي دنبال اين باشد كه سپاهان به ليگ قهرمانان آسيا برود. بازيكنان راه آهن براي رسيدن به فينال زحمت كشيده اند و نبايد حقي در اين دو بازي تضييع شود.

================================================== =======

باز هم این ابله حرف زد

نکنه دلت هوای 4-1 کرده
یادت میاد 11 خرداد 86 رو یا 31 شهریور 85 رو اون وقت هم از این حرف های بیخودی میزدی
و بعد خیت می شدی:163:
بازم هوس فحش خوردن از طرفدارای خودی داری
بازم حسرت یه جام حذف دیگه رو بکش
برو برو بذار اصفهانیا باهات هتریک کنن:13:

Hanrish
17-05-2009, 13:54
نمی دونم کل ایران دنبال قلعه نوعی هست بعد میگی ارازل !
واقعا جای تامل داره نمی فهمم واقعا این کارنامه توی ایرانو امثال مایلی کودن و فرهاد کاظمی و دایی داشتن چیکار می کردن
با این حال اگه امیرخان مربی سپاهان بشه قول میدم مدعی اول قهرمانی سپاهانه

من کی لفظ ارازل رو به کار بردم:117: ؟
خوبه قلعه نویی توی بدست اوردن قهرمانی دیر هنگام بعد از پیروزی نفر دومه
سال اولی که استقلالو رو قهرمان کرد مثل امسال منتظر نتیجه تیمها دیگه و کمک امام زمان بود که پاس بازی رو مساوی کرد و استقلال قهرمان شد .امسال هم به همون روال ولی معجزه تر قهرمانی رو بدست اورد.قلعه نویی توی کدوم تیم بی ستاره نتیجه گرفته؟ همیشه توی تیمهایی که ستاره دارن کار میکنه تا اعتبارش خراب نشه.مس کرمان مثال خوبیه .استقلال اهواز رو نباید فراموش کرد

Sepahan 4 Ever
17-05-2009, 21:23
پرسپولیس از سد سپاهان گذشت و حتما قهرمان میشه

در هر صورت سپاهان هم جنگید اما پرسپولیس خیلی بزرگ هست

این پست مال بعد بازی سپاهان-پرسپولیس درجام حذفیه

:*:84:*::*:84:*::*:84:*:
حتما قهرمان میشه:6qwup3:
بشین تا قهرمان بشه:34:

17-05-2009, 21:34

تازه محرومیتم تموم شده ، قصد کل کل ندارم ، خود تو هم از دوستای خوبم هستی ولی یه نکته کوچولو هست اونم اینکه ما الان سهمیه داشتنمون دست خودمونه یعنی اگه تو آسیا قهرمان شیم سهمیه رو داریم ، ولی شما قهرمانیتون دست یه تیم دیگس یعنی باید بشینید به ساق پای بازیکنای اونا نیگا کنین ، ولی یه خبر خوب ، عقیلی داره میاد پرسپولیس ، امیدوارم وقتی اومد شما هم تو انتخاب تیم محبوبت تجدید نظر کنی و بیای زیر پرچم ارتش سرخ کنار ما :d0s69thbefhifftitrz:6qwup3:

RVN10
17-05-2009, 22:06
من کی لفظ ارازل رو به کار بردم:117: ؟
خوبه قلعه نویی توی بدست اوردن قهرمانی دیر هنگام بعد از پیروزی نفر دومه
سال اولی که استقلالو رو قهرمان کرد مثل امسال منتظر نتیجه تیمها دیگه و کمک امام زمان بود که پاس بازی رو مساوی کرد و استقلال قهرمان شد .امسال هم به همون روال ولی معجزه تر قهرمانی رو بدست اورد.قلعه نویی توی کدوم تیم بی ستاره نتیجه گرفته؟ همیشه توی تیمهایی که ستاره دارن کار میکنه تا اعتبارش خراب نشه.مس کرمان مثال خوبیه .استقلال اهواز رو نباید فراموش کرد
من خودم از قلعه نوعی بدم میاد ولی انقدرم که شما میگی بدنیست مربی خوبیه مگه ما چند تا مربی درست حسابی تو لیگ داریم؟؟!!
قلعه نوعی مربیه خوبیه ولی نه اونقدری که خودش فکر میکنه وسیستمه مسخرشم هم فقط به درد لیگ ضعیفه خودمون میخوره
نتایج امسالش تو اسیا و اون سال که تو تیم ملی بود گواهه ادعایه منه

Sepahan 4 Ever
17-05-2009, 22:56
تازه محرومیتم تموم شده ، قصد کل کل ندارم ، خود تو هم از دوستای خوبم هستی ولی یه نکته کوچولو هست اونم اینکه ما الان سهمیه داشتنمون دست خودمونه یعنی اگه تو آسیا قهرمان شیم سهمیه رو داریم ، ولی شما قهرمانیتون دست یه تیم دیگس یعنی باید بشینید به ساق پای بازیکنای اونا نیگا کنین ، ولی یه خبر خوب ، عقیلی داره میاد پرسپولیس ، امیدوارم وقتی اومد شما هم تو انتخاب تیم محبوبت تجدید نظر کنی و بیای زیر پرچم ارتش سرخ کنار ما :d0s69thbefhifftitrz:6qwup3:
منم امیدوارم پرسپولیس بتونه مثل سپاهان به فینال برسه
فکر کنم عدم حضور پیاپی در لیگ قهرمانان باعث شده به قوانین شناخت نداشته باشید:6qwup3:
تیم قهرمان آسیا سهمیه لیگ آسیای سال بعد رو نداره:34:
تو اصفهان تازگیا زیاد فرقی بین سپاهان و ذوب نمیذارن
امروز هم که آذری با اون زبون تیزش گفت افتخار می کنیم که سپاهان را آسیایی میکنیم
یه خوبی دیگه هم داره که انصاری فر مدیر پرسپولیسی راه اهن توسط اصفهانیا هت ریک میشه:117:
جریان این که ما به ساق پای ذوب آهنیا چشم دوختیم هم خیلی به این جریان عقیلی شباهت داره به نوعی تو ذهن سپاهانیا اینطوری تداعی میشه که....

پرسپولیس {ویرایش شد} میگه بیا تیم ما آبراموویچ پرسپولیس هم هر کاری میتونه رو میکنه ولی در آخر مثل سالهای پیش موفق نمیشه:D

اخه عقیلی سپاهان بین المللی رو ول کنه پرسپولیس
البته پرسپولیس هم تیم بزرگیه ولی...

همه اینا کل کل بود و من و این دوستمون با هم از این کریا میخونیم به کسی بر نخوره:flowerysmile:

labkhande_ejbari20
17-05-2009, 23:01
ما عمرا بیایم زیر پرچم شما فعلا که شما دراید میایید زیر پرچم سپاهان(با خرید بازیکن)
در ضمن ما عاشق اسم سپاهان هستم نه اسم بازیکن
بازیکن مثل اب میاد و میره ولی اسم تیم همیشه میمونه

RVN10
17-05-2009, 23:05
ما عمرا بیایم زیر پرچم شما فعلا که شما دراید میایید زیر پرچم سپاهان(با خرید بازیکن)
حرفت قشنگه البته اگه شعار نباشه

labkhande_ejbari20
17-05-2009, 23:11
نه دوست عزیز شعار نیست بلکه واقعیت
چون تو فوتبال الان حرف اول را پول میزنه

ViVa LiverP♥♥L
17-05-2009, 23:36

ما باز تلاشمونو کردیم اما شما چی؟
نشستید دعا می کنید یه تیمه دیگه قهرمان شه که سهمیه بگیرید.

Hanrish
17-05-2009, 23:41

اینو خوب اومدی هر چند فوتبال حرفه ایه ولی خوب ممکن با رفتن از سپاهان مثل عقیلی قبل نشه سید صالحی رو یادتون .با سپاهان به کجا رسید آقای گل آسیا شد توی آسیا تازه جزء آدمها حسابش کردن ولی برای کاپیتانی و منم منم کردن رفت پیکان تازه ارث باباشو هم میخواست:292: درسته که گل میزنه ولی مثل اون موقع سپاهان نمیشه
اتفاقاٌ این نوع سهمیه گرفتن خیلی حالش بیشتره با زحمت کمتر سهمیه رو بدست میاریم و میریم آسیا :6:
اما شماها اینهمه مانور دادین و جون کندین اخر این شدین که باید میشدین[Only registered and activated users can see links]

17-05-2009, 23:54
منم امیدوارم پرسپولیس بتونه مثل سپاهان به فینال برسه
فکر کنم عدم حضور پیاپی در لیگ قهرمانان باعث شده به قوانین شناخت نداشته باشید:6qwup3:
تیم قهرمان آسیا سهمیه لیگ آسیای سال بعد رو نداره:34:
تو اصفهان تازگیا زیاد فرقی بین سپاهان و ذوب نمیذارن
امروز هم که آذری با اون زبون تیزش گفت افتخار می کنیم که سپاهان را آسیایی میکنیم
یه خوبی دیگه هم داره که انصاری فر مدیر پرسپولیسی راه اهن توسط اصفهانیا هت ریک میشه:117:
جریان این که ما به ساق پای ذوب آهنیا چشم دوختیم هم خیلی به این جریان عقیلی شباهت داره به نوعی تو ذهن سپاهانیا اینطوری تداعی میشه که....

پرسپولیس {ویرایش شد} میگه بیا تیم ما آبراموویچ پرسپولیس هم هر کاری میتونه رو میکنه ولی در آخر مثل سالهای پیش موفق نمیشه:D

اخه عقیلی سپاهان بین المللی رو ول کنه پرسپولیس
البته پرسپولیس هم تیم بزرگیه ولی...

همه اینا کل کل بود و من و این دوستمون با هم از این کریا میخونیم به کسی بر نخوره:flowerysmile:

خوشم میاد تو هم عین من چپ و راست محروم میشی ، آقا ما دو تا دوستانه کل کل می کنیم ، زیاد جدی نگیرید :D
این تیم بین المللی تون الان یه صدرتبه از ما پایینتره که ، خداییش غیر از عقیلی و محرم و عمادرضا و پاپی ، بازیکن باهال دیگه ای داره این تیم؟ گول حرفای این مدیرعاملو نخور ، این شعارارو میده فرافکنی کنه ، حالا امیدوارم که ما قهرمان شیم ، می دونم که شما هم امیدوارید ، از حذف سپاهانم خداییش ناراحت شدم مثل صبا و استقلال ، ولی شماها که بعد از باخت به ما گفتید از بالا دستور رسیده بوده که پرسپولیس قهرمان شه ، حالا که خلغتبری رو بخشیدن و بازی اصفهانو انداختن روز تعطیل که فهرمان ذوب بشه و شما برین آسیا ، به قول جلالی:
حالا شماها چی دارین که بگین؟؟؟ :30upn9j::d0s69thbefhifftitrz
اینو خوب اومدی هر چند فوتبال حرفه ایه ولی خوب ممکن با رفتن از سپاهان مثل عقیلی قبل نشه سید صالحی رو یادتون .با سپاهان به کجا رسید آقای گل آسیا شد توی آسیا تازه جزء آدمها حسابش کردن ولی برای کاپیتانی و منم منم کردن رفت پیکان تازه ارث باباشو هم میخواست:292: درسته که گل میزنه ولی مثل اون موقع سپاهان نمیشه

این نوع سهمیه گرفتن روی بعضیها رو کم کردنه :1:
اتفاقاٌ این نوع سهمیه گرفتن خیلی حالش بیشتره با زحمت کمتر سهمیه رو بدست میاریم و میریم آسیا :6:
اما شماها اینهمه مانور دادین و جون کندین اخر این شدین که باید میشدین[Only registered and activated users can see links]

میگن قماربازه اگه نگه ....... از غصه دق می کنه ،:6qwup3:
اینجور سهمیه گرفتن شاید حالش بیشتر باشه ولی خیلی خفت باره ، مثل این میمونه که استقلالل زبونم لال خدا اونروز نیاره واسه ما سهمیه بگیره :-&

Mahmata
18-05-2009, 08:16
همه اینا کل کل بود و من و این دوستمون با هم از این کریا میخونیم به کسی بر نخوره
آقا ما دو تا دوستانه کل کل می کنیم ، زیاد جدی نگیرید
جان؟ :دی
کل کل کنید. اشکال نداره. اما کل کل نرم و بدون توهین و دوستانه و اینا. به جون ماهماتا اگه ببینم از حد و حدود اونورتر رفتید، هر چی امتحانات سرم آورده رو سر شما میارم.:دی
اگه هم بحثاتون دو نفره هست میتونید به صورت توافقی توی پروفایلتون ادامه بدین.

ViVa LiverP♥♥L
18-05-2009, 10:19
این نوع سهمیه گرفتن روی بعضیها رو کم کردنه :1:

واقعا متاسفم اگه این جوری سهمیه گرفتنو قبول دارید.:smoke:
آخرش چی ؟؟؟
مثل امسال میرید آبروی ایرانو می برید.

18-05-2009, 11:41
آخرش چی ؟؟؟

صد در صد تایید میشه ، بذارین اینبار اگه راه آهن حقشه بره ، شاید اونا با مدیریت محمد حسن:d0s69thbefhifftitrz ما به یه جایی رسیدن

باشه ، راستی موفق هم باشی منم امتحانام شروع شده یه کم دعام کنید :6qwup3:

Sepahan 4 Ever
18-05-2009, 13:45
میبینم که چهارمی تو لیگ به خیلی ها داره فشار میاره
ما هم تلاشمونو کردیم و چهارم شدیم تا یه امیدی داشته باشیم:wagfinger1:
اقا اگه وینگادا هنر داشت حداقل چهارم میشد که یه امیدی داشته باشه
به ما چه که به اس اس اهواز میبازید:-??تا چهارم نشید و اس اس اهواز تو لیگ بمونه
ما داریم مزد چهارمی و سرور بودن بر پرسپولیسو میخوریم:6qwup3:
ببین تیم مورد علاقه من بعد از سپاهان ذوب آهنه
اگه قهرمان بشه خوشحالی ما دو برابره
اگه استقلالیا برا لیگ یک اندازه خوشحال شدن ما دو برابر خوشحال میشیم چون با یه تیر دو نشون میزنیم
ضمنا روابط سرخابیرو با زرد و سبز مقایسه نکن
سپاهان و ذوب آهن بت شکن های فوتبال ایرانند و همشهری وبا هم متحدند:117:

Hanrish
18-05-2009, 13:51
آخرش چی ؟؟؟

سپاهان امسال امید به صعودش نبود و از شانس بد هم زود گل میزد و میرفت توی دفاع توی همه بازیها اول میزدن و بعد می باختن:6:
شما سعی کن برای اولین بار برین فینال و قهرمان بشین که سال دیگه پنج تا سهمیه برای ایران بگیرین و با این جایگاه تو جدول مشکلی برای اسیایی شدن نداشته باشین مثل امسال ما امید داشته باشین مطمئن باشین که اگه پیروزی میومد تو فینال و می باخت به جای سپاهان شما رو میفرستادن آسیا .:-w
البته راهی حل منطقی برای این مشکل شما تماشاگرهای استقلال و پرسپولیس هم هست اونهم اینه که مثل سابق قهرمانی جام حذفی و لیک برن آسیا و دو تا سهمیه بقیه مال استقلال و پرسپولیس باشه و اگه قهرمان هم شدن جای دو تا تیم برن آسیا تا زیاد تماشاگرهاشون ناراحت نباشن:fkr:

Sepahan 4 Ever
18-05-2009, 13:55
خوشم میاد تو هم عین من چپ و راست محروم میشی ، آقا ما دو تا دوستانه کل کل می کنیم ، زیاد جدی نگیرید :D
این تیم بین المللی تون الان یه صدرتبه از ما پایینتره که ، خداییش غیر از عقیلی و محرم و عمادرضا و پاپی ، بازیکن باهال دیگه ای داره این تیم؟ گول حرفای این مدیرعاملو نخور ، این شعارارو میده فرافکنی کنه ، حالا امیدوارم که ما قهرمان شیم ، می دونم که شما هم امیدوارید ، از حذف سپاهانم خداییش ناراحت شدم مثل صبا و استقلال ، ولی شماها که بعد از باخت به ما گفتید از بالا دستور رسیده بوده که پرسپولیس قهرمان شه ، حالا که خلغتبری رو بخشیدن و بازی اصفهانو انداختن روز تعطیل که فهرمان ذوب بشه و شما برین آسیا ، به قول جلالی:
حالا شماها چی دارین که بگین؟؟؟ :30upn9j::d0s69thbefhifftitrz

ببین استقلال و پرسپولیس پارتیشون کلفته
ذوب آهن اگه میخواست اینطوری قهرمان بشه تو لیگ خیلی راحت قهرمان میشد
ضمنا خلعتبری بازی قبلو محروم بود اگه میخواستند پارتی بازی کنند تو اون بازی بخشیده میشد چون صبا در قم خیلی سخت تر از راه اهن تو تهرانه:1:

حالا بگیریم بازی رو روز تعطیل بندازن تهران هواداران میلیونی راه آهن :33: میرن ورزشگاه؟؟؟

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-
خوب ما هم حدود یک ماه دیگه باید کنکور بدیم
از الان دیگه فعالیتمو خیلی خیلی کم میکنم تا ان شا الله نیمه های تیر دوباره برگردم

خداحافظ:flowerysmile:

ViVa LiverP♥♥L
18-05-2009, 14:06
میبینم که چهارمی تو لیگ به خیلی ها داره فشار میاره
ما هم تلاشمونو کردیم و چهارم شدیم تا یه امیدی داشته باشیم:wagfinger1:
اقا اگه وینگادا هنر داشت حداقل چهارم میشد که یه امیدی داشته باشه
به ما چه که به اس اس اهواز میبازید:-??تا چهارم نشید و اس اس اهواز تو لیگ بمونه
ما داریم مزد چهارمی و سرور بودن بر پرسپولیسو میخوریم:6qwup3:
ببین تیم مورد علاقه من بعد از سپاهان ذوب آهنه
اگه قهرمان بشه خوشحالی ما دو برابره
اگه استقلالیا برا لیگ یک اندازه خوشحال شدن ما دو برابر خوشحال میشیم چون با یه تیر دو نشون میزنیم
ضمنا روابط سرخابیرو با زرد و سبز مقایسه نکن
سپاهان و ذوب آهن بت شکن های فوتبال ایرانند و همشهری وبا هم متحدند:117:

اشتباه نکن عزیزم چهارمی یا پنجمی هیچ فرقی با هم نداره اگه شما دوست دارید با این ترفند سهمیه بگیرید هیچ اشکالی نداره بگیرید ولی امیدوارم حق به حقدار برسه.
اگه شما هم مشکلاته ما رو داشتید سال بعد دسته 1 بازی می کردین.

niloofar_yellow girl
18-05-2009, 15:03
حق دارین!
داشتن یه هدایتی ابرامویچ واقعا کمرشکنه:D
خدا برسونه از این مشکلا:6qwup3::2:

ViVa LiverP♥♥L
18-05-2009, 15:40
حق دارین!

شما چرا فقط قسمت خوبشو می بینین!:girl_sigh:
یه تیمی که تو یه سال با سه تا سر مربی متفاوت در مقاطع مختلف کارکنه و دو بار تو یه سال مدیر عاملش عوض شه و آقای گلمون مصدوم شه وینگادا اوسگلو بیارن باقریو بازی نده با ستارهاش بازی کنه (نوروزی عبدی و علی عسگر) و کادر فنی که تونسته بود تیمو قهرمان کنه رو از دست بده انتظار بیشتر از این نباید داشته باشیم.>:D<
اول سال حاج حبیبو برکنار کردن کیو آوردن مصطفوی:-& خودش حاشیس.:34:
با این مشکلات ده تا ابرامویچ هم باشه کم میاره:33:

18-05-2009, 17:01
حق دارین!

نه که شما آه ندارید با ناله سودا کنید ، عمادرضا و عقیلی و ابولهیلو جمشیدیان و الونگو پس چه جوری از چنگ ما دراوردین؟؟؟ به عشق پیراهن زرد حتما شمارو به ما ترجیح دادن نه؟؟ تازه پول مربیای در پیتی مثل ویرا و فیرات و اون چرخابی و کاظمی که همشون اخراج شدن رو حساب کن ببین از پولی که ما بابت سرمربیا خرج کردیم بیشتر نمیشه؟؟:6qwup3:

حالا بگیریم بازی رو روز تعطیل بندازن تهران هواداران میلیونی راه آهن :33: میرن ورزشگاه؟؟؟

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-
خوب ما هم حدود یک ماه دیگه باید کنکور بدیم
از الان دیگه فعالیتمو خیلی خیلی کم میکنم تا ان شا الله نیمه های تیر دوباره برگردم

خداحافظ:flowerysmile:

من که میرفتم ورزشگاه همه پرسپولیسیا یعنی می رفتن ، خداییش اگه طرفدار هیچ تیمی نبودی به نظرت امسال پرسپولیس با پارتی و تبانی نتیجه گرفت یا ذوب آهن؟ پرونده وحید امرایی چه جور ماست مالی شد؟؟
حالا شماها که به اندازه کافی بین الملل هستین بذارین راه آهنم بره یه کم بین المللی بشه :6qwup3::30upn9j:

delete
18-05-2009, 20:50
نمی خواید بحث کنیم مشکلی نداره ما دیدیم کلا دو سه نفری بحث می کنید اومدیم اینجارو گرم کنیم .
حالا نمی خواید ما میریم.

بدرود

دوستان عزیز شما به روابط خوب سپاهان . ذوب حسادت نکنید بلکه از ما یاد بگیرید آسیا رفتن یا نرفتن خیلی مهم نیست البته هر قدر که نتایج ما بدتر باشدسهمیه ما کمتر میشود مهم اینه که شما ناراحت میشید میبینید سپاهان و ذوب باهم خوبندو مثل شما دائمباهم دعوا نمی کند

saeed.ss
18-05-2009, 21:21
مشکل سپاهان هم شده مثل استقلال.یکی دو فصل نتایج عالی گرفتن توقع هواداراش بالا رفت و وقتی امسال خوب نتیجه نگرفت مجبور شدن مربی تند تند عوض کنن و شرایط رو بدتر کرد.
این نظر من بود.
دلم میخواد نظر شما رو بدونن.فققط حرف سیاست رو نزنید چون تکراری شده.

ViVa LiverP♥♥L
18-05-2009, 22:08
دوستان عزیز شما به روابط خوب سپاهان . ذوب حسادت نکنید بلکه از ما یاد بگیرید آسیا رفتن یا نرفتن خیلی مهم نیست البته هر قدر که نتایج ما بدتر باشدسهمیه ما کمتر میشود مهم اینه که شما ناراحت میشید میبینید سپاهان و ذوب باهم خوبندو مثل شما دائمباهم دعوا نمی کند

دوباره سلام:wavesmile:
چندتا از دوستان احتراز کردن به بحث منم دیگه پست ندادم.:fkr:
اما حالا که می خواید بحثو ادامه بدیم مشکلی نیست.:163:
روابط سپاهان با ذوب یا با هر تیمه دیگه ای هیچ ربطی به ما نداره و ما از رابطه ی خوبه سپاهان با ذوب ناراحت یا خوشحال نمیشیم.+:42:+
بحثه ما این بود که ما خودمون سپاهانو حذف کردیم بعد داره سهمیه نصیبتون میشه و این سهمیه رو ذوب براتون می گیره با قهرمانیش تو جام حذفی.
ما گفتیم که اینجور سهمیه گرفتن اصلا به درد نمی خوره که آدم بشینه دعا کنه که یه تیمه دیگه ببره تا تیمشون سهمیه بگیره.:1:
دوستان سپاهانی گفتن که فقط گرفتن سهمیه مهمه ولی شما می گید مهم نیست!:117:
حالا که بازیه رفتو راه آهن برد و خوشبختانه یا متاسفانه سهمیه گیره شما نمیفته.:34:
البته گر قانونه مسخرمون که بر عکسه همه جای دنیا فینال رفتو برگشته کار دسته راه آهن نده!>:D<

mahtab
18-05-2009, 22:22
ما اصلا کاری به روابط شما و ذوب اهن نداریم چون اصلا در سطحی نیستید که بخواهید خودتون رو با استقلال و پرسپولیس مقایسه کنید استقلال و پرسپولیس کجا سپاهان و ذوب اهن کجا؟ انشاالله راه اهن قهرمان میشه و حق به حق دار میرسه.

18-05-2009, 22:31

قدیما می گفتن تا پول داری رفیقتم قربون بند کیفتم
این روزا باید بگن تا سهمیه داری رفیقتم قربون بند کیفتم127fs3556139:6qwup3:

خیلی این روابط دو تیم اصفهانی با نمکه ، به هر حال ما ترجیح می دیم سالها تو کف سهمیه و آسیا بمونیم ولی روابطمون با استقلالو اینجور خفت بار ترمیم نکنیم :smoke:

Mahmata
18-05-2009, 22:34
بحثه ما این بود که ما خودمون سپاهانو حذف کردیم بعد داره سهمیه نصیبتون میشه و این سهمیه رو ذوب براتون می گیره با قهرمانیش تو جام حذفی.

یعنی میخوای بگی در حق شما ظلم شده؟
رتبه ما توی لیگ بهتر از شما شده و حالا قانونی که قبل از همه این جریانات نوشته شده داره پاداش ما رو میده.:smoke:

ما گفتیم که اینجور سهمیه گرفتن اصلا به درد نمی خوره که آدم بشینه دعا کنه که یه تیمه دیگه ببره تا تیمشون سهمیه بگیره.:1:

جریان همونی شده که دستش نمیرسید میگفت بو میده؟
ما چهارم لیگ شدیم، حالا بهمون میگن بفرما برو آسیا. اگه شما چهارم شده بودید به شما تعارف میزدن!:evilgrin:
ما اصلا کاری به روابط شما و ذوب اهن نداریم چون اصلا در سطحی نیستید که بخواهید خودتون رو با استقلال و پرسپولیس مقایسه کنید استقلال و پرسپولیس کجا سپاهان و ذوب اهن کجا؟ انشاالله راه اهن قهرمان میشه و حق به حق دار میرسه.
بالاخره یه چیزی شما رو کشونده اینجا. یه چیزی باعث شروع این بحثها شده.
شماها از چی میترسید؟ فوتبالتون رو بازی کنید! :دی

18-05-2009, 22:35
مشکل سپاهان هم شده مثل استقلال.یکی دو فصل نتایج عالی گرفتن توقع هواداراش بالا رفت و وقتی امسال خوب نتیجه نگرفت مجبور شدن مربی تند تند عوض کنن و شرایط رو بدتر کرد.
این نظر من بود.
دلم میخواد نظر شما رو بدونن.فققط حرف سیاست رو نزنید چون تکراری شده.

مشکل اساسا اینه که فوتبال ما کدخدایی و مصلحتی اداره میشه ، یه ذره شایسته سالاری نداریم ، اصلا مهم نیست که چه قد راه آهن زحمت می کشه تا به قهرمانی حذفی و سهمیه برسه ، مهم اینه که هوادارای سپاهان راضی بمونن ، نصف نتایج لیگ مصلحتی تعیین میشه ، ضمن اینکه مربی خارجی که میاریم کرم خوردشو میاریم ، از ویرا و فیرات تا همین وینگادا ، این همه مربی خوب ترک و کروات در دسترس هستن ، اونوقت می ریم سراغ دسته پنجمای پرتغال و آلمان و فرانسه

جریان همونی شده که دستش نمیرسید میگفت بو میده؟
ما چهارم لیگ شدیم، حالا بهمون میگن بفرما برو آسیا. اگه شما چهارم شده بودید به شما تعارف میزدن!:evilgrin:

عجبا ، ما اگه اون امتیازای اول فصلمونو بمون بدن که مستقیم می ریم آسیا ، اصلا قهرمان میشیم ، تازه ملاک بهتر بودن یه تیم بازی رو در رو و رنکینگ فیفاس که هر دوش حکایت از برتری ما داره :6qwup3:

ViVa LiverP♥♥L
18-05-2009, 22:50
یعنی میخوای بگی در حق شما ظلم شده؟
رتبه ما توی لیگ بهتر از شما شده و حالا قانونی که قبل از همه این جریانات نوشته شده داره پاداش ما رو میده.:smoke:

فعلا که از سهمیه خبری نیست!+:42:+

saeed.ss
18-05-2009, 22:53
من بعید میدونم قلعه نوعی بیاد سپاهان یا اگه بیاد اون 3بازیکن رو نمیتونه بیاره.
ولی امیدوارم هرجا میره موفق باشه.به هر حال سپاهان هم یه قطب فوتبال ایران هست.
میگم نویدکیا چرا بازی نمیکنه؟
ابولهیل چی شد؟

mahtab
18-05-2009, 22:59
مطمئن باش از هیچی نمیترسیم و فوتبالمون رو باری میکنیم. بدون اینکه چشممون دنبال این باشه که تیم همشهری چه میکنه تا ما یه جوری بریم اسیا ما نون بازوی خودمون رو میخوریم.

18-05-2009, 22:59
من بعید میدونم قلعه نوعی بیاد سپاهان یا اگه بیاد اون 3بازیکن رو نمیتونه بیاره.
ولی امیدوارم هرجا میره موفق باشه.به هر حال سپاهان هم یه قطب فوتبال ایران هست.
میگم نویدکیا چرا بازی نمیکنه؟
ابولهیل چی شد؟

ابولهیل که شبه اخراجیه ، محرمم فک کنم هنوز مصدومه ، تو سپاهان من سه تا بازیکنو دوس دارم ، عقیلی و محرم و عمادرضا

ViVa LiverP♥♥L
18-05-2009, 23:14
من یه درخواست دارم از سپاهانیا اگه با حضور ما در این تاپیک مشکل دارن به خودمون بگن تا اینجارو ترک کنیم اگر نه بحثو ادامه بدیم؟

Hanrish
18-05-2009, 23:52
وای وای وای حالا ما یه بار خودمون نتونستیم یه سهمیه رو بگیرم خدا میخواد قسمتون کنه همه طرفدار ها شمشیرو از رو بستن و رضایت نمیدن اخه اگه قرار بود بازی رفت و برگشت باشه باید توی زمین بی طرف باشه نه توی اکباتان شما یادتون رفته انصار فرد مدیر عامل پرسپولیس بود از حول فینال میگفت چون ما تیم پر طرفدار هستیم و قراره یه بازی انجام بشه چرا باید به غیر از آزادی بازی کنیم باید فقط توی آزادی بازی کنیم که ساکت گفت ما حاضریم تو آزادی که هیچی تو میدون ونک هم بازی کنیم تا شما راضی شین و بدجور انصاری فرد رو شست که اون گفت منظورم گذاشتن بازی رفت و برگشته که حقی از کسی ضایع نشه مخصوصاً سپاهان
دوستان پرسپولیسی اینقدر به ما گیر ندن شما دعا کنید تیمتون قهرمان شه تا به مناسب این اتفاق حماسی سهمیه پنجم بدن به ایران و شما هم بیاین بالا+:42:+

mahtab
19-05-2009, 00:02
ما عقده اسیا رفتن نداریم اینقدر برین اسیا تا خسته شین دلتون به این خوش باشه که ساکت انصاری فرد رو شست توی زمین که نمیتونین ما رو بشورین به همین دل خوش کنید...

19-05-2009, 00:42
وای وای وای حالا ما یه بار خودمون نتونستیم یه سهمیه رو بگیرم خدا میخواد قسمتون کنه همه طرفدار ها شمشیرو از رو بستن و رضایت نمیدن اخه اگه قرار بود بازی رفت و برگشت باشه باید توی زمین بی طرف باشه نه توی اکباتان شما یادتون رفته انصار فرد مدیر عامل پرسپولیس بود از حول فینال میگفت چون ما تیم پر طرفدار هستیم و قراره یه بازی انجام بشه چرا باید به غیر از آزادی بازی کنیم باید فقط توی آزادی بازی کنیم که ساکت گفت ما حاضریم تو آزادی که هیچی تو میدون ونک هم بازی کنیم تا شما راضی شین و بدجور انصاری فرد رو شست که اون گفت منظورم گذاشتن بازی رفت و برگشته که حقی از کسی ضایع نشه مخصوصاً سپاهان
دوستان پرسپولیسی اینقدر به ما گیر ندن شما دعا کنید تیمتون قهرمان شه تا به مناسب این اتفاق حماسی سهمیه پنجم بدن به ایران و شما هم بیاین بالا+:42:+

امیدوارم شما هم دعا کنی که تنها نماینده ی باقی مانده قهرمان شه ، اون دو دفعه هم که رفتید آسیا حق مارو با ناداوری خوردید ، وگرنه تو وقت قانونی خورده بودید از ما ، ما هم برا کلکل اینجا نمیایم واقعا قصدمون بحثه اگه مشکلی هست بگین دیگه نمیایم

mohamad
19-05-2009, 00:54
الان نمیفهمم پرسپولیسی ها چیکار توی تاپیک سپاهان دارند؟!
یک بار دیگه پست بیهوده و بیجا اینجا بدین باهاتون برخورد میکنم