توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ويدئوهاي منتخب از جام جهاني 2006
به درخواست يكي از دوستان اين تاپيك را باز كردم.اولين كليپ گل زيدان به پرتغال
[Only registered and activated users can see links]
r-sociedad
08-04-2008, 22:19
به درخواست يكي از دوستان اين تاپيك را باز كردم.اولين كليپ گل زيدان به پرتغال
خیلی خیلی ممنون ولی یکم کیفیتش پایینه، با کیفیت بالاتر نداری؟
kouroosh_maldini
09-04-2008, 00:41
گله روي كاستا به انگلستانو ميزارين
MamadMunchen
09-04-2008, 19:00
به درخواست خودم يه چند ويديو از جام جهاني ميذارم :D
گريه بكهام در بازي انگليس و پرتغال ([Only registered and activated users can see links])
گريه بالاك بعد از حذف آلمان توسط پرتغال ([Only registered and activated users can see links])
عكس گرفتان هواداران فرانسه با بارتز ([Only registered and activated users can see links])
عصبانيت روني بعد از تعويض در بازي با سوئد ([Only registered and activated users can see links])
اينم از اون خوشحالي هاي عجيب گتوسو تو بازي با چك ([Only registered and activated users can see links])
Steven Gerrard
09-04-2008, 21:14
گله روي كاستا به انگلستانو ميزارين
?
اینجا برای جام جهانی نه یورو 2004
اين فيلم را خودم ساختم.اگر گلهاي رده بندي را كسي گذاشت آن وقت من يك فايلي را قرار مي دهم كه كفتان ببرد. (فايل سورپريز كننده مربوط به بازي ايتاليا و آلمان است)
اين هم فايل سورپرايز كننده اي كه قولش را داده بودم .اين فيلم را شايد بتوان خلاصه بازي ايتاليا و آلمان در نيمه نهايي جام جهاني 2006 ناميد. شروع فيلم از لحظه اي است كه دل پيرو كرنر منجر به گل گروسو را مي زند.مدت فيلم 5 دقيقه است(حواشي پايان بازي و گريه بالاك هم در آن است) و حجم آن 13 مگابايت .كيفيت آن هم بسيار قابل قبول است.اگر كسي گلهاي رده بندي را دارد لطفآ بگذارد.نظر يادتان نره.:2:
كسي گل ذيويد رو به اكوادور نداره؟:d0s69thbefhifftitrz
r-sociedad
11-04-2008, 18:23
كسي گل ذيويد رو به اكوادور نداره؟:d0s69thbefhifftitrz
گل بکهام به اکوادور
only Delpiero
28-06-2008, 13:31
دمت گرم. 2دقیقه آخر بازی ایتالیا- آلمان خیلی باحال بود
اخراج زيدان تو فينال خواهشآ اگر دارين بزارين
اين فيلم را خودم ساختم.اگر گلهاي رده بندي را كسي گذاشت آن وقت من يك فايلي را قرار مي دهم كه كفتان ببرد. (فايل سورپريز كننده مربوط به بازي ايتاليا و آلمان است)
اقا خرابه فايلت خواهشآ درستش کن
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1