PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گلچين صحنه ها و حركات كريستين ويري :D

Mehdi.A
27-07-2008, 21:49
خيلي وقت بود كه مي خواستم يه تاپيك براي ويري بزنم ولي هي نمي شد.امشب بالآخره شد.اين هم چند تا گل و فيلم باحال.گلها رو كه توضيحش رو نوشتم ولي فيلمي كه گذاشتم منتخب گلهاي ويري هست كه با توجه به حجم كمش توصيه مي كنم حتمآ دانلودش كنيد.

ويري به پواك: ([Only registered and activated users can see links])بيست و هفتمين گل برتر تاريخ فوتبال جهان.توپ لب خط عرضي بود و ويري با يك ضربه كات دار توپ رو گل كرد!
ويري به الفسبورگ: ([Only registered and activated users can see links])يكي از اون گلهاي ويريانه ويري!
ويري به امپولي: ([Only registered and activated users can see links])يكي از دو گلي كه ويري لطف كرد با پيراهن ميلان به ثمر رسوند!
ويري به سيه نا: ([Only registered and activated users can see links])همون گل معروف ويري.پله كردن توپ و شوت از 45 متري در حالي كه پشت به گل بود!
ويري به شيلي: ([Only registered and activated users can see links])پاس زيباي باجو و تك ضربه زيباي ويري در يك ضد حمله سريع!
ويري به كامرون 1: ([Only registered and activated users can see links])چيپ بسيار عالي با پاي مخالف!
ويري به كامرون 2: ([Only registered and activated users can see links])ماهي گرفتن از آب گل آلود!
ويري به كيوو: ([Only registered and activated users can see links])يك دوي زيبا با ركوبا و اگه اشتباه نكنم هشتاد و هشتمين گل برتر تاريخ اينتر!
ويري به نروژ 1: ([Only registered and activated users can see links])سانتر باجو و ضربه سر بين 40 مدافع!!
ويري به نروژ 2: ([Only registered and activated users can see links])استارت عالي كه مدافع نروژ جا موند و ضربه با پاي مخالف!
ويري به رجينا: ([Only registered and activated users can see links])سانتر كوكو از زمين خودي و ويري هم حال استوپ كردن نداشت و يه ضرب گل زد.اين هم يكي ديگر از صد گل برتر تاريخ اينتره!
ويري به رم: ([Only registered and activated users can see links])پاس زيباي سيدورف به ركوبا،سانتر ركوبا و ضربه سر خنده دار ويري!
ويري به اكوادور: ([Only registered and activated users can see links])جا گذاشتن مدافع تنومند اكوادور در كورس و گل كردن ريباند توپ از دروازه بان!
ويري به مايوركا: ([Only registered and activated users can see links])صد و سي و ششمين گل برتر تاريخ فوتبال جهان.سانتر نستا از زمين خودي و ضربه چيپ با سر از بيرون 18 قدم!
.
.
.
.
Vieri best Goals ([Only registered and activated users can see links])

Fabio13
27-07-2008, 22:30
مهدی جان، کلیپ اسکای که مجموع گلهای ویری رو جمع کرده شما داری ؟
کلیپ دلپیرو رو که 182 گلش رو گذاشته بودند، دانلود کردم. مال برنامه Sky numeri هستش. اگر مال ویری رو داشتی بزار لطفا.
از بابت این گلها هم مرسی، خیلی عالی بود. به خصوص اون کلیپ 25 مگی آخر.
مرسی

Mehdi.A
27-07-2008, 22:32
مهدی جان، کلیپ اسکای که مجموع گلهای ویری رو جمع کرده شما داری ؟
کلیپ دلپیرو رو که 182 گلش رو گذاشته بودند، دانلود کردم. مال برنامه sky numeri هستش. اگر مال ویری رو داشتی بزار لطفا.
از بابت این گلها هم مرسی، خیلی عالی بود. به خصوص اون کلیپ 25 مگی آخر.
مرسی
اون اولي اسمش چيه.شايد رفيقم داشته باشه.در ضمن خداييش ناقابل بود.

Mehdi.A
27-07-2008, 22:44
همه لينكها اضافه شدند.
يك گل جا افتاد:
ويري به پارما: ([Only registered and activated users can see links])شروع سريع بازي توسط كوكو و ... .يه چيزي قشنگ تر از گل دروگبا به بارسلونا!

Fabio13
27-07-2008, 22:54
اون اولي اسمش چيه.شايد رفيقم داشته باشه.در ضمن خداييش ناقابل بود.

182 گل دلپیرو

اسم فایل : Numeri.-.Speciale.182.Del.Piero.(MaZzA)

اسم برنامه : Numeri

سازنده : Sport time

شبکه Sky

توی اون کلیپ 25 مگی ویری، یه سری از گلها بغلش شماره داشت. اون تو همون سبک کار همین Numeri هستش. فکر میکنم برای ویری هم ساخته باشند.

مرسی:72:

Mehdi.A
27-07-2008, 23:03
اخه ویری هم دیگه گلچین میخواد
آره مي خواد.
اسم فایل : Numeri.-.speciale.182.del.piero.(mazza)

اسم برنامه : Numeri

سازنده : Sport time

شبکه sky

توی اون کلیپ 25 مگی ویری، یه سری از گلها بغلش شماره داشت. اون تو همون سبک کار همین numeri هستش. فکر میکنم برای ویری هم ساخته باشند.

مرسی:72:
پروفسور.مخ.اسم برنامه ي ويري رو گفتم.
پ.ن:البته ويري شش ماه در ميلان هم بازي كرده...

Fabio13
27-07-2008, 23:08
آره مي خواد.

پروفسور.مخ.اسم برنامه ي ويري رو گفتم.
پ.ن:البته ويري شش ماه در ميلان هم بازي كرده...

خوب رفیق اگر اسم برنامه ویری رو میدونستم که پیداش میکردم. :d

Mehdi.A
28-07-2008, 20:53
خوب رفیق اگر اسم برنامه ویری رو میدونستم که پیداش میکردم. :d
امروز رفتم پيش رفيقم گفت نداره

ITALIANO
05-08-2008, 10:19
آقا اون ویدئوی 100 گل ویری در سری آ رو از لینک های زیر می تونید دانلود کنید.

لینک 1 ([Only registered and activated users can see links]'s-100-goals-Inter.avi)
لینک 2 ([Only registered and activated users can see links]'s-100-goals-Inter.mp4)
عشق است بوبو ویری

siya_paul
05-08-2008, 10:31
یادش بخیر Bobo Goal دمتون گرم خیلی حال دادین:flowerysmile:

Baggio-Inter
27-11-2008, 10:21
یادش بخیر Bobo Goal دمتون گرم خیلی حال دادین:flowerysmile:

يادش بخير چه گلزني بود

هميشه اگه گل هم نمي زد 2 يا 3 مدافع و به خودش مشغول مي كرد :13:

واقعا bobo Goal بود:*:84:*:

feri71
24-12-2011, 20:39
10 گل برتر کریستین ویری در اینتر

در این کلیپ می تونید 10 سوپر گل منتخب کریستین ویری در زمان حضورش در اینتر رو مشاهده کنید. گلها به ترتیب قشنگ تر بودن شماره گذاری شدن ، کیفیتش هم مطلوبه و توصیه میکنم از دستش ندین.

[Only registered and activated users can see links]

::دانلود از طریق لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])::

حجم : 41 مگابایت

ALi ReZa
24-12-2011, 20:56
آقا دمتون گرم. چقدر خاطره زنده شد... :( گلش به پارما، ضربه سرش به رم رو سانتر ال چینو... :(( مرسی، آفرین، واقعآ گل کاشتید...