توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصاویر مستند ضبط شده توسط هواداران تیم ها از ورزشگاه ها
romass100
08-04-2008, 06:02
سلام.هدف من از زدن این تایپیک این بود که هر کسی هر ویدیویی از رفتن خودش به ورزشگاه های مختلف داره بزاره.البته دانلود این فیلم ها به درد کسانی می خوره که بخان بدونن بین تماشاگران چه اتفاقاتی رخ می ده یا مثلا هوادار ها چه شعار هایی می دند.وبه همین دلیل به درد کسانی که کنجکاو نیستند نمی خوره چون اولا اکثرا این فیلم ها با موبایل ضبط شده و کیفیت چندانی نداره.ثانیا فرمت این فایل ها 3جی پی هست زیاد به درد کسانی که موبایل ندارن نمی خوره. چون من خودم اهل شهر اصفهان هستم فینال لیگ قهرمانان اسیا را که بین سپاهان و اوراواردز ژاپن بود ضبط کردم به طور مستند وکامل.انشا الله ان را در چندین قسمت می گذارم.
شما نیز فیلم های خودتون را بزارید.:2:
من يك فيلم از بازي استقال با يك تيم ديگر دارم.يه بنده خدايي در فوتيران قبلي گذاشته بود .اگر مي خواهي برات بگذارمش.:d
romass100
10-04-2008, 06:28
سلام.به عنوان اولین کیلیپ یک کیلیپ مستند می زارم از ورود به ورزشگاه.در این کیلیپ می تونید فروش پرچم هارا مشاهده کنید.این کیلیپ یه ذره بی کیفیته .چون قبل از تنظیم کیفیت دوربین گوشیم هستش.انشالله کیلیپ های بعدی بسیار جذاب تر و با کیفیت تر هستش.
[Only registered and activated users can see links]
romass100
10-04-2008, 06:40
کیلیپ دوم مربوط به یکی از لیدر های 75 ساله ی سپاهان که به تماشاگران می گه کارزشتی انجام ندن.از این به بعد کیفیت کار میره بالا.همین طور که گفتم این ویدیو ها به درد همه نمی خوره وبیشتر به درد اگاهی از جو استادیوم ها وشنیدن شعارها به صورت واقعی می خوره.پس به کیفیت ایراد نگیرید.
romass100
13-04-2008, 05:51
سلام.امروز کیلیپ نمی زارم ولی یک عکس از یک هوادار سپاهانی می زارم که توی سایت تبیان بود.در ادامه ی کیلیپ های من این هوادار که نزدیک ما بود را خواهید دید چون خودش را کاملا زرد رنگ کرده بود عکاس ها تمایل زیادی از عکس گرفتن از او داشتند.
romass100
16-04-2008, 07:14
سلام.توی این کیلیپ نسبتا کمدی یک نفر با سطل رنگ و قلمو همه جای طرفداران سپاهان را رنگ می زنه.حتی بعضی از هوادار ها هم شدیدا شاکی می شند.اخه حتی توی سوراخ گوششون هم رنگ می زنه. این اقا اگه نقاش می شد چی می شد؟؟؟
romass100
22-04-2008, 22:10
سلام.شرمنده که چند روزی نبودم.این کیلیپ خیلی با حاله هوادار ها با دست زدن از اروم به زیاد صدای بارون می سازند.اگر چند وقت یک بار میام فکر نکنید کیلیپ هام تموم شده بلکه وقتم پره.هنوز 40 تا کیلیپ دیگه مونده که به مرور براتون می زارم.
man anfield raftam ye videoye kootah dar hadde 20 sanie ba chand ta axx gereftam age mikhayid inaro upload konam begid
romass100
23-04-2008, 20:45
این جا مخصوص همین کار هستش دوست عزیز تا همه از جو استادیوم ها اطلاع پیدا کنند.اگه دوست داری بزار...
man anfield raftam ye videoye kootah dar hadde 20 sanie ba chand ta axx gereftam age mikhayid inaro upload konam begid
ث
ایووووووول:13:
اگه تونستی بزار
یه سوال...
برای تارهای صوتی گوشت مشکلی پیش نیومد؟:-?
اين فيلم را يكي در فوتيران قبلي گذاشته بود.ببينيد لذت ببريد.
inam videoye anfield...faghat moteasefane kootahe va chun dorbine doostamo gharz gerefte budam va memorish tamum shod natounestam ziad film begiram taze az shanse ma batrysham tamum shud nashud az sahneyish ke hame shoare u'll never walk alone mikhunan film begiram:53::29:. doostan dige khudetoun bebakhshid. man kami say kardam ba chand ta az axxayi ke gereftam jazzab taresh konam ino edit kardam base liverpoolia. va begam kheili hal dad ba inhal faghat heyf ke nashod ziad film begiram
bazie liverpool ba anderlecht bud to jame bashgahaye oroopa marhaleye goruhi ke 3 0 liverpool bord
[anfield_0001.wmv - 8.31MB ([Only registered and activated users can see links])
romass100
24-04-2008, 21:57
به هیچ وجه.تازه گوش هم نوازش پیدا می کنه.ظاهرا بیشترین صدا به وسط زمین میره.بیچاره بازیکنا...
من گوشه ته استاديوم نشسته بودم، بلند ترين صدا وقتى بود كه همه باهم we won it five times يا ull never walk aloano مى گفتن .سر و صدا بايد بيشتر تو زمين بره.همون طور كه گفتم بدبختانه نتوانستم از اون صحنه ها فيلم بگيرم .barcelona و ميلان چى كار ميكنن مخصوصا barca كه ۹۰ هزار نفر ۹۰ دقيقه جيغ ميكشن.بيچاره بازيكن هاى تيم حريف
Joga Bonito
25-04-2008, 09:37
چه باحال ! همون بازي نيست كه لوييز گارسيا يك سوپر هد مي زنه؟ كاش از گلش فيلم گرفته بودي آخه من از دو زاويه بيشتر ندارم:دي
esteghlaltehran
25-04-2008, 12:07
دوستان برید ویدیو های من را در یو تیوب ببینید بعد بفهمید فیلم بازی گرفتن یعنی چی؟
اینم آدرس: ا[Only registered and activated users can see links]
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1