PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست گلهاي قديمي؛ خيلي قديمي

vecchiasignora
25-07-2008, 13:19
من چند وقته بدجوري رفتم تو كف بازيهاي قديمي واسه همين خواستم ببينم اگه كسي اينجا گلهاي بازيهاي قديمي رو داره لطفا بزاره تا ما هم حالشو ببريم.
اولين درخواستم خلاصه فينال سال 93/1992 ليگ قهرمانان اروپا بين تيمهاي مارسي و ميلان هست اگه كسي داره لطف كنه بزاره يه جوري از خجالتش در ميام.:d

در ضمن اگه كسي از جامهاي جهاني (از 1930 تا الان) هم صحنه اي يا چيزي بخواد شايد بتونم كمكش كنم.

Joga Bonito
27-07-2008, 01:04
من خلاصش رو پیدا کردم ولی....

[Only registered and activated users can see links] 799a21a8

مدتش 50 دقیقست! دانلودش کار هرکسی نیست:دی

Seyed
27-07-2008, 02:50
من خودم چون خيلي تعريف گلهاي بازي ياران استراليا رو تو مقدماتي جام جهاني 98 شنيدم ولي سنم درست حسابي به ديدنش قد نمي داده خيلي دوست دارم اون گلا رو دانلود كنم اگر كسي اينجا داره لطفا بزاره "در ضمن كوچولو هم خودتونيد""از الان گفتم همه حساب كار دستشون بياد"

acmilan22
30-07-2008, 15:21
گل فان باستن به رئال رو می خواستم؟

Ramtin7
30-07-2008, 15:49
سلام
من یه کم زیادی میرم قدیم:D
کسی گل پنجم برزیل به سوئد در فینال جام جهانی 1958:2:رو داره؟:d0s69thbefhifftitrz

vecchiasignora
08-08-2008, 00:28
گل فان باستن به رئال رو می خواستم؟

آقا اگه منظورت اون بازي 5-4 به نفع ميلان باشه بايد بگم دنبالش هستم، ايشاا... تا آخر اين هفته كه مياد واسط گير ميارم.

سلام
ن یه کم زیادی میرم قدیم:D
کسی گل پنجم برزیل به سوئد در فینال جام جهانی 1958:2:رو داره؟:d0s69thbefhifftitrz
[Only registered and activated users can see links]
حاجي فكر نكنم منظورت گل پنجم بوده باشه ولي بفرمائيد. حجمش 2.5 مگابايته:

اون گل قشنگي كه پله تو اين بازي زد گل سوم بود كه از لينك زير مي توني دانلودش كني. حجمش 1.5 مگا بايته:

اينم خلاصه همين بازي با توضيحات جواد خياباني كه از شبكه سه ضبط كردم. اگه مي خواي بدوني كيفيتش چطوره اون گل پنجم كه گذاشتم رو دانلود كن تا بفهمي كيفيتش خوبه يا بد. به هر حال حجمش 24 مگابايت هستش كه اميدوارم خوشت بياد:

*c*f*c*
08-08-2008, 00:36
بابا بی خیال گلهای روز رو برو ببین گل قدیمی چه فایده هیچی توش نیست من همه رو دیدم

vecchiasignora
10-08-2008, 01:36
بابا بی خیال گلهای روز رو برو ببین گل قدیمی چه فایده هیچی توش نیست من همه رو دیدم

دوست عزيز شايد براي شما هيچي توش نباشه ولي ممكنه براي بعضي ها يه دنيا خاطره باشه.

Joga Bonito
16-08-2008, 11:03
در ضمن اگه كسي از جامهاي جهاني (از 1930 تا الان) هم صحنه اي يا چيزي بخواد شايد بتونم كمكش كنم.
سلام
اگر امکانش هست این چند تا گل رو که تو لیست 10 گل برتر جامهای جهانی هم هست خواستارم!

Manuel Negrete Mexico vs. Bulgaria - 1986
Lothar Mattheus Germany vs. Yugoslavia - 1990
Arie Haan Holland vs. West Germany - 1978
Carlos Albertos. Brazil Vs Italy - 1970
Al Owairan. Saudi Arabia vs. Belgium - 1994

اگر از گلهای کرویف هم چیزی دم دست بود حتما میخوام

Arsenal-4ever
16-08-2008, 12:33

این برای آقا مهدی
2 گل کرایف در فینال جام باشگاههای اروپا در سال 1972 در مقابل اینتر میلان که با همین 2 گل آژاکس قهرمان اروپا شد :1:
اختصاصی خودم هستن گلها و برات AVI زدم که حالشو ببری :5:
هر دو گل رو هم در یه فایل رار گذاشتم

لینک دانلود : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

موفق باشی ./ :31:

Rossonery
16-08-2008, 14:06
لینک asapload ترکیده!:دی
کسی لینک هاش رو نداره؟
هرکسی دانلود کرده یه نگاهی به هیستروریش بندازه آدرسش رو برامون پیدا بکنه.:d0s69thbefhifftitrz
ممنون:72:

Arsenal-4ever
16-08-2008, 22:53
آره درسته !
وقتی آپ کردم مشکلی نداشت ! :D

فعلا که فقط رپید شر و زدشر در شبکه موجود میباشد !

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links])

Mehdi.A
17-08-2008, 00:12
اين 7 تا گل از جامهاي جهاني رو هر كي داشت رو نمايد (لطفآ):
1-گل يوهان نيسكنز به آلمان در فينال جام جهاني 74
2-گل اسكيافينو به چك در فينال جام جهاني 34
3-گلهاي فينال جام جهاني 54 سوئيس
4-گل واوا به فرانسه در نيمه نهايي جام جهاني 58
5-اين يكي خيلي مهم و حياتيه.گل جف هورست به آلمان كه خيلي خفن مشكوك بوده.
6-گل كره شمالي به ايتاليا در همون جام 66 كه دنيا رو تكون داد
7-گلهاي بازي ايتاليا - آلمان در جام جهاني 70 و اگر تونستيد خلاصه بازي كه خداييش اولآ خيلي عقده اش رو دارم و دومآ شنيدم سومين بازي برتر قرن بيستم بوده

Jigsaw
17-08-2008, 00:23
7-گلهاي بازي ايتاليا - آلمان در جام جهاني 70 و اگر تونستيد خلاصه بازي كه خداييش اولآ خيلي عقده اش رو دارم و دومآ شنيدم سومين بازي برتر قرن بيستم بوده

اتفاقا منهم دنبال این بازی بودم اگه خلاصشو بزارید ممنون میشم
5 تا گل تو وقت هایه اضافه بین دو تیم ردوبدل میشه:-o

راستی همون سال فینال بازی ایتالیا و برزیل فکر کنم کارلوس البرتو بود که یه شوت زیبا و سنگین میزنه که گل میشه اونم لطفا بزارید

Mehdi.A
17-08-2008, 00:32
اتفاقا منهم دنبال این بازی بودم اگه خلاصشو بزارید ممنون میشم
5 تا گل تو وقت هایه اضافه بین دو تیم ردوبدل میشه:-o

راستی همون سال فینال بازی ایتالیا و برزیل فکر کنم کارلوس البرتو بود که یه شوت زیبا و سنگین میزنه که گل میشه اونم لطفا بزارید
مطمئن نيستم ولي اين مشخصاتي كه دادي بيشتر به گل جرزينيو در اون فينال شبيهه

Jigsaw
17-08-2008, 00:45
مطمئن نيستم ولي اين مشخصاتي كه دادي بيشتر به گل جرزينيو در اون فينال شبيهه

نه جرزینیو گلی که زد فک کنم پله بود که با سر بهش پاس میده اونم تو شیش قدم گل میزنه
کارلوس البرتو از راست میاد تو محوطه 18 و یه شوت محکم و تک ضرب میزنه :-?
گل دومشونم قشنگ بود ولی یادم نیست کی زد

vecchiasignora
18-08-2008, 04:55
سلام
اگر امکانش هست این چند تا گل رو که تو لیست 10 گل برتر جامهای جهانی هم هست خواستارم!

Manuel Negrete Mexico vs. Bulgaria - 1986
Lothar Mattheus Germany vs. Yugoslavia - 1990
Arie Haan Holland vs. West Germany - 1978
Carlos Albertos. Brazil Vs Italy - 1970
Al Owairan. Saudi Arabia vs. Belgium - 1994

دوستان سلام، ببخشيد يه كم دير شد.

مانوئل نگرته ( مكزيك - بلغارستان ) 1986

آري هان ( هلند - آلمان غربي ) 1978

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

كارلوس آلبرتو ( برزيل - ايتاليا ) 1970

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
از اين گل دو تا لينك براتون ميزارم. اولي صحنه گل از اول حركت هستش كه از زمين برزيل شروع مي شه و چندتا دريبل ريز خوشگل داره به اضافه يه سري توضيحات با شداي جواد خياباني كه كلا از شبكه سه ضبط كردم.
دومي كوتاه تر از اولي هستش و اون چندتا دريبل اولي رو نداره به جاش با گزارش اصليش هست و از زاويه مقابل فيلمبرداري شده. توصيه مي كنم هر دو تا شون رو دانلود كنيد.

ال اويران ( عربستان صعودي - بلژيك ) 1994

يوهان كرايف

اين فايل تمام صحنه هايي كه كرايف تو جام جهاني 1974 پا به توپ شده رو داره و تمام گلها و پاس گلهاش تو اين جام رو نشون داده. نسبت به كيفيتش و زمانش هم حجم قابل قبولي داره.

فقط شرمنده اون گل لوتار ماتئوس رو پيدا نكردم. هروقت پيدا كردم براتون ميزارم.

اين 7 تا گل از جامهاي جهاني رو هر كي داشت رو نمايد (لطفآ):

1-گل يوهان نيسكنز به آلمان در فينال جام جهاني 74
2-گل اسكيافينو به چك در فينال جام جهاني 34
3-گلهاي فينال جام جهاني 54 سوئيس
4-گل واوا به فرانسه در نيمه نهايي جام جهاني 58
5-اين يكي خيلي مهم و حياتيه.گل جف هورست به آلمان كه خيلي خفن مشكوك بوده.
6-گل كره شمالي به ايتاليا در همون جام 66 كه دنيا رو تكون داد

يوهان نيسكنز ( هلند - آلمان غربي ) 1974

اين فايل فقط گل هلند رو نشون نمي ده بلكه تمام مسير هلند از اولين بازي تا بازي فينال رو نشون مي ده كه به جز گلها شون تصاويري از رختكنشون و تمريناتشون رو هم نشون ميده. يه نكته هم راجع به گل نيسكنز بگم كه توجه كنيد از وقتي كه بازي شروع مي شه تا وقتي توپ ميره تو دروازه آلمان توپ اصلا به پاي آلماني ها نمي خوره و همنشه كه اين گل رو از گلهاي ديگه جدا مي كنه.

فينال 1954 ( آلمان غربي - مجارستان )

خلاصه فينال برن سوئيس رو براتون گذاشتم كه جواد خياباني روش حرف مي زنه و از شبكه 3 ضبطش كردم اميدوارم خوشتون بياد.

واوا ( برزيل - فرانسه ) 1958

خواستم گل واوا رو جدا كنم دلم نيومد. خلاصه بازي رو براتون گذاشتم.

جف هورست ( انگلستان - آلمان غربي ) 1966

بازم شرمنده، خلاصه بازي رو براتون گذاشتم.

------ ( كره شمالي - ايتاليا ) 1966

نيمه نهايي 1970 ( ايتاليا - آلمان غربي )

شرمنده گل اسكيافينو رو ديگه نتونستم گير بيارم.

Joga Bonito
18-08-2008, 08:55
بی نظیر!

کارت استثنایی بود حسین آقا، مطمئنم واسه این پست بالای یک ساعت وقت گذاشتی.

کیفیت متوسط و یکم پایین بعضی ویدئوهات هم اصلا از ارزشهاش کم نمی کنه.

از فضل الله عزیز هم به خاطر اون دو گل کرویف تشکر ویژه می کنم، عالی بود اگه بتونی بازم بازیهای قدیمی رو از شبکه espn (که گویا بازی های قدیمی رو همیشه نشون میده،) ضبط کنی کارت متعالی میشه:دی

Arsenal-4ever
18-08-2008, 10:03
از فضل الله عزیز هم به خاطر اون دو گل کرویف تشکر ویژه می کنم، عالی بود اگه بتونی بازم بازیهای قدیمی رو از شبکه espn (که گویا بازی های قدیمی رو همیشه نشون میده،) ضبط کنی کارت متعالی میشه:دی

ممنون مهدی جان
راستش espn بیشتر بازیهای تیمهای انگلیسی رو پخش میکنه !!! :5: ( خوش به حالمون :d )
از اون طرف نمیدونم چه جوریاست که بازم بیشتر بازیهای آرسنال رو پخش میکنه :d ( اینم خوش به حالمون )
به زودی یه تاپیک برای بازیهای قدیمی آرسنال راه میندازم :13:

ايمان زيدان
19-08-2008, 11:17
اگر كسي خلاصه بازي برزيل و فرانسه رو در سال 2006 داره بذاره . ممنون

Joga Bonito
19-08-2008, 11:25
ایمان زیدان گرامی 2006 قدیمی حساب نمیشه باید این تاپیک زیر بری...

ویدئوهای درخواستی از بازیهای ملی:

Jigsaw
21-08-2008, 08:49
دوستان گل کارلوس البرتو به ایتالیا تو فینال رو داشتید لطف کنید :wagfinger1:
1. گئورگه حاجی به کلمبیا جام جهانی 94
2.باجیو به چکسلواکی 90 همون که همرو جا میزاره
3.ماتئوس به یوگوسلاوی سال 90
4.دوباره سال 90 گل وینچنزو شیفو بلژیکی به اروگویه
5. 98 گل اوون به ارژنتین

Rossonery
21-08-2008, 09:00
5. 98 گل اوون به ارژنتین

اینجا جوگا (مَهدی:دی) گذاشته:

Joga Bonito
21-08-2008, 09:37
دوستان گل کارلوس البرتو به ایتالیا تو فینال رو داشتید لطف کنی
داداش اینو هم که صفحه قبل vecchiasignora گذاشت پست شماره 17

Jigsaw
21-08-2008, 14:40
داداش اینو هم که صفحه قبل vecchiasignora گذاشت پست شماره 17

من ندیدم
خوب شد گفتی ما که کورم داریم می شیم
:d

vecchiasignora
23-08-2008, 16:11
دوستان گل کارلوس البرتو به ایتالیا تو فینال رو داشتید لطف کنید :wagfinger1:
1. گئورگه حاجی به کلمبیا جام جهانی 94
2.باجیو به چکسلواکی 90 همون که همرو جا میزاره
3.ماتئوس به یوگوسلاوی سال 90
4.دوباره سال 90 گل وینچنزو شیفو بلژیکی به اروگویه
5. 98 گل اوون به ارژنتین

گئورگ هاجي ( روماني - كلمبيا ) 1994

تو اين فايل هر سه تا گل روماني به علاوه چندتا موقعيت خطرناك اين تيم تو اون بازي نمايش داده شده.

روبرتو باجو ( ايتاليا - چك اسلواكي ) 1990

ايمان زيدان
23-08-2008, 16:32
اگه كسي خلاصه بازي برزيل و فرانسه رو در جام جهاني 2006 داره بذاره

Joga Bonito
23-08-2008, 18:11
خوب باشه ، اگه كسي خلاصه بازي برزيل و فرانسه رو در جام جهاني 1998 داره بذاره
خب چرا دوبار میگی؟
این یه خلاصه کوتاه از فینال 98 هست:

Sr.OmiD
25-08-2008, 21:43
دوستان اگه کسی میتونه چند تا از شوتهای سیروس قایقران که گل شده رو بزاره ممنون میشم

vecchiasignora
07-09-2008, 10:26
آقايون كسي از بازيهاي ليگ قهرمانان سال 96/1995 كه يوونتوس قهرمان شد فيلمي، كليپي، چيزي نداره ؟ تو اون فينال يووه با آژاكس يك، يك مساوي كرد و بعد تو پنالتي 4-2 برد.

Joga Bonito
07-09-2008, 11:15
كسي از بازيهاي ليگ قهرمانان سال 96/1995 كه يوونتوس قهرمان شد فيلمي، كليپي، چيزي نداره ؟

پنالتی های همون بازی فینال:

پسورد:Arda Turan

vecchiasignora
07-09-2008, 23:13
آقا دستت درد نكنه ولي مطمئني كه پسوردش درسته؟ :-?

Joga Bonito
07-09-2008, 23:20
مطمئني كه پسوردش درسته؟ آره باید خودش باشه دقیقا باید همینو کپی کنی: Arda Turan حرفای اولش بزرگه فاصله هم هست بینش.

Sr.OmiD
17-09-2008, 14:55
سلام
دوستان من دنبال یه گل هستم که فکر کنم مال یه بازی بین منتخب اروپا و تیم ملی گرجستان بود
که مال 5 یا 6 سال پیش است
تو این بازی یه ضربه آزاد کمی جلوتر از وسط زمین تیم گرجستان گرفت
که هریستوف استوویچکوف پشت توپ وایستاد و یه شوت زد که دیوید سیمن گل خورد(من شنیدم توپ رو گرفت ولی با توپ رفت تو گل)
اگه کسی این صحنه رو داره حتما بزاره آخه خیلی وقته دنبالشم

vecchiasignora
19-09-2008, 01:28
آقا من خيلي دنبال اون گل استويچكف گشتم ولي چيزي گير نياوردم. اگه پيداش كردي حتما يه خبري هم به ما بده.
حالا يه درخواست جديد. اگه كسي ويدئو هاي با كيفيت از جامهاي جهاني 90، 94، 98 و 2002 داره بزاره. حجمشون اصلا مهم نيست فقط كيفيتشون عالي باشه.
ممنون.

Joga Bonito
19-09-2008, 11:48
ويدئو هاي با كيفيت از جامهاي جهاني 90، 94، 98 و 2002

فعلا از دو جام جهانی 98 و 02 پیدا کردم، officiall review یا همون مروری بر کل گلها به دردت می خوره؟

The Official Review of the 2002 FIFA World Cup:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 01.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 02.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 03.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 04.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 05.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 06.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 07.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 08.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 09.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 10.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 11.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 12.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 13.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 14.html)

یا اگر دعوتنامه سایت دمونید رو داری می تونی یه جا بگیری:

All Goals World Cup 98 In One File

اینایی که گذاشتم کیفیتش تقریبا در حد دی وی دی هست، منتها در مورد گلهای 98 هر کدومش فقط یک بار تکرار داره مال 2002 رو هم نمی دونم.

Joga Bonito
19-09-2008, 12:27
راستی آقا حسین، فینال جام باشگاههای اروپا سال 93 رو هم پیدا کردم[Only registered and activated users can see links]

Final, Olympiastadion, München, 26 May 1993 (20:15), att 64400

Olympique Marseille - A.C. Milan

Olympique: Barthéz - Angloma (61 Durand), Desailly, Boli, Di Meco - Eydelie,
Sauzée, Deschamps ©, Abedi Pelé - Bokąić, Völler (78 Thomas)

Coach: Raymond Goethals BEL

Milan: Rossi - Tassotti, Costacurta, Baresi ©, Maldini - Donadoni (54
Papin), Rijkaard, Albertini, Lentini - Massaro, van Basten (85 Eranio)

Coach: Fabio Capello

Referee: Kurt Röthlisberger SUI

Download Part 1
([Only registered and activated users can see links])
Download Part 2 ([Only registered and activated users can see links])

(از تو یه فروم فرانسوی پیدا کردم اگر اشتباه نکنم گزارش فرانسوی هست در مورد کیفیتش ولی چیزی ننوشته بود)

SASAN
19-09-2008, 12:36
میگم چرا خودتون رو اذیت میکنید من تمام گلهای فینال های جام جهانی رو از ابتدا تا سال 98 روی یک سی دی با کیفیت واقعی و عالی دارم :D اما توانایی آپلودش رو ندارم :D پول هم نمیخوام بابتش :6: ( فردین ) . و توانایی ارسالش به چند نفر رو هم ندارم :-?? . اگه خواستید برای یک نفر میفرستم ، بعد اون یه نفر برای بقیه بفرسته ! برای ارتباط با من به آی دی من پی ام بدید !
Bye

ITALIANO
19-09-2008, 12:42
فعلا از دو جام جهانی 98 و 02 پیدا کردم، officiall review یا همون مروری بر کل گلها به دردت می خوره؟

The Official Review of the 2002 FIFA World Cup:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 01.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 02.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 03.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 04.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 05.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 06.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 07.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 08.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 09.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 10.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 11.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 12.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 13.html)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 14.html)

یا اگر دعوتنامه سایت دمونید رو داری می تونی یه جا بگیری:

اینایی که گذاشتم کیفیتش تقریبا در حد دی وی دی هست، منتها در مورد گلهای 98 هر کدومش فقط یک بار تکرار داره مال 2002 رو هم نمی دونم.

دستت درد نکنه :2:
ببین مهدی مطمئنی اینا کیفیتشون دی وی دی هست؟اگر هست بگو براش وقت بزارم بگیرمشون.

پ ن : اینم 100 گل هریستو استویچکف برای بارسلونا :

Mehdi.A
19-09-2008, 20:11
Download Part 1 ([Only registered and activated users can see links])
([Only registered and activated users can see links])
Download Part 2 ([Only registered and activated users can see links])

يه سوال:اينها تو يه فايله يا دو فايل؟
دستت درد نکنه :2:
ببین مهدی مطمئنی اینا کیفیتشون دی وی دی هست؟اگر هست بگو براش وقت بزارم بگیرمشون.

پ ن : اینم 100 گل هریستو استویچکف برای بارسلونا :

يه سوال ديگه:مدتش حدود 6 دقيقس؟

Joga Bonito
19-09-2008, 20:29
اينها تو يه فايله يا دو فايل؟تو یه فایل.
جامهاي جهاني 90، 94
از جامهای جهانی 94 و 90 من فقط بعضی از بازیهای کاملش رو پیدا کردم بذارم؟

Terry
23-09-2008, 13:40
بازی کامل آلمان ارژانتین سال 1990 میخواستم اکه کسی داره با کیفیت بالا بزاره

just juve
23-09-2008, 13:50
گل الساندرو دل پیرو در تاریخ 4 دسامبر سال 1994 برابر فیورنتینا که با برتری 3 بر 2 یووه همراه بود
این گل به عنوان بهترین گل یوونتوس در تاریخ کل حیات یوونتوس هستش و من خیلی دوست دارم ببینم چه جوری بوده اگه کسی داره حتما بذاره

Delpiero_alex
24-09-2008, 18:12
گل الساندرو دل پیرو در تاریخ 4 دسامبر سال 1994 برابر فیورنتینا که با برتری 3 بر 2 یووه همراه بود
این گل به عنوان بهترین گل یوونتوس در تاریخ کل حیات یوونتوس هستش و من خیلی دوست دارم ببینم چه جوری بوده اگه کسی داره حتما بذاره

همون که رو آسمون میزنه؟!!!دارمش برات میذارم

Delpiero_alex
24-09-2008, 18:25
عزیز جان تو تاپیک گل ها و صحنه های الکس گذاشتم کلیپ پنج گل برترش اگه خواستی جدا هم میزارم[Only registered and activated users can see links]

seedorf10
28-09-2008, 02:43
از فان باستن اگه کسی داره لطفا بزاره.

vecchiasignora
01-10-2008, 01:17
آقا مهدي شرمنده كه انقدر دير شد، اينترنت نداشتم وگرنه زودتر از اينها واسه دست بوسي خدمت مي رسيدم. با تك تك فايلهايي كه گذاشتي دارم حال مي كنم مخصوصا فينال جام باشگاهها. :2: بازم از اين كارا بكن.
راستي اگه زحمتي نيست بازيهاي 90 و 94 كه گفتي بزار. جام جهاني 90 يكي از روييايي ترين جامها بود. من يكي كه ديوونشم.
بازم تشكر مي كنم.

popcorn
08-10-2008, 11:49
گل های پله.داشتم از دست رفت.اگه کسی داره اپ کنه :evilgrin:

Joga Bonito
09-10-2008, 12:03
از فان باستن اگه کسی داره لطفا بزاره.

گل های پله.
این گلهای فن باستن:

اینم پله:

فقط دو تا مسئله هست اولا که کیفیتش عالی نیست مثلا تو مایه های 700 یا 800 هست دوما اینکه باید حتما با برنامه Real Player اینا رو باز کرد.

اگه زحمتي نيست بازيهاي 90 و 94 كه گفتي بزار.
همونطور که گفتم فقط Full Mach هاش رو پیدا کردم. لینکهای بازی هایی که پیدا کردم رو تو این فایل نوت پد گذاشتم

Joga Bonito
22-10-2008, 20:13
اینم کل گلهای جام جهانی 90 در زمانی حدود 80 دقیقه که الان به چشمم خورد گفتم بذارم تکمیل بشه درخواستهایvecchiasignora

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Part 1 ([Only registered and activated users can see links])| Part 2 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 3 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 4 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 5 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 6 ([Only registered and activated users can see links])

FERGIE KABIR
22-10-2008, 20:56
من گل خیلی قدیمی نمی خوام . من دنبال گلای بازی منچستر - رم ؛ چند فصل پیش که 7-1
شد ، هستم . خواهشا هر کی داره بذاره!!!!:smil4337dd8b9eb25:

OLD TRAFFORD IS A HELL FOR ALL

piroozi_manutd
28-10-2008, 15:44
گل معدنچی به ابومسلم رو می خواستم در جام حذفی که از وسط زمین زد

marsian
28-10-2008, 15:55
اولین گل علی دایی رو میخوام

marjanahadi
24-11-2008, 20:36
با سلام.
من عاجزانه گل پرسپوليس به پلي اكريل اصفهان در ليگ 75 رو مي خوام كه كريم باقري از 40 متري زد. لازم به ياداوري كه اون بازي دور رفت بودو در اصفهان انجام شد و 2-1 به نفع پرسپوليس تموم شد. اون بازي يك هفته بعد از برد پرسپوليس مقابل استقلال بود كه 1-0 با گل دقيقه 90 بزيك بدست اومد.

با تشكر

Rabin
09-12-2008, 11:29
سلام
آقا کسی خلاصه بازی یا حد اقل پنالتی های فینال لیگ قهرمانا اروپا بین بایرن و والنسیا رو داره؟

Clemenza
18-03-2009, 20:02
سلام
آقا کسی خلاصه بازی یا حد اقل پنالتی های فینال لیگ قهرمانا اروپا بین بایرن و والنسیا رو داره؟
با تشکر از دوست خوبم Joga Bonito ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 1.rar
[Only registered and activated users can see links] alties.part2.rar

Terry
20-03-2009, 19:54
اگه کسی بازی یا خلاصه ی بازی فینال جام جهانی 1990 ایتالیا رو که بین تیم های آلمان و آرژانتین بود با جشن قهرمانیش بزاره ممنون میشم

Mehdi.A
21-03-2009, 10:53
اگه کسی بازی یا خلاصه ی بازی فینال جام جهانی 1990 ایتالیا رو که بین تیم های آلمان و آرژانتین بود با جشن قهرمانیش بزاره ممنون میشم
گل برمه:heartsmile: ([Only registered and activated users can see links])
جشن قهرماني آلمانها:-?? ([Only registered and activated users can see links])

پ.ن:دم آلمان گرم كه نذاشت اين آرژانتيني ها قهرمان بشن.

Aghil_Acm_22
21-03-2009, 11:53
سلام من گلهای بازی میلان و بارسا رو میخوام در لیگ قهرمانان سال 1994 میلان 4-0 بازی رو میبره اگه بزارید واقعا ممنون میشم

Terry
22-03-2009, 21:24
اگه کسی تمام گلهایی که آلمان در سال 1990 ایتالیا رو به ثمر رسانده رو بزاره ممنون میشم

Mehdi.A
23-03-2009, 16:55
اگه کسی تمام گلهایی که آلمان در سال 1990 ایتالیا رو به ثمر رسانده رو بزاره ممنون میشم
آلمان 12 (مطمئن نيستم) گل در اون جام زد.خداييش اگه بخوام همش رو بذارم پوستم غلفطي:D كنده مي شه:6qwup3:.اگه بگي كدوم گل يا گلهاي كدوم بازيكن بيشتر به توافق مي رسيم:32:

Terry
24-03-2009, 21:18
آلمان 12 (مطمئن نيستم) گل در اون جام زد.خداييش اگه بخوام همش رو بذارم پوستم غلفطي:D كنده مي شه:6qwup3:.اگه بگي كدوم گل يا گلهاي كدوم بازيكن بيشتر به توافق مي رسيم:32:

گل های آلمان در بازی های گروهی درمقابل یگسلاوی.
این بازی 4بر1 به سود آلمانها خاتمه یافت.:آلمان:

Orange
24-03-2009, 22:39
سلام خسته نباشید میشه گلهای بازی فینال لیگ قهرمانان رو بزارید که آژاکس با میلان بازی داشت و آژاکس برد نمیدونم سال چند بود 1995 فکر کنم :-??.
تو اون بازی هم فکر کنم کلایورت گل زد.:6qwup3:

Mehdi.A
24-03-2009, 23:29
سلام خسته نباشید میشه گلهای بازی فینال لیگ قهرمانان رو بزارید که آژاکس با میلان بازی داشت و آژاکس برد نمیدونم سال چند بود 1995 فکر کنم :-??.

1995 Ajax vs AC Milan
[512x384 | German commentary]
1-0 Kluivert
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

بي زحمت قبل از اينكه درخواست بديد يه نگاه كوچولو[Only registered and activated users can see links] به تاپيكهاي قبلي بندازيد.خدا شاهده سواب داره:labkhand:
پ.ن:الان هاردم در دسترس نيست.فردا گلاي آلمان - يوگوسلاوي رو مي ذارم (nشا الله)[Only registered and activated users can see links]

Orange
24-03-2009, 23:44
password اش چیه؟
آقا مهدی؟:146fs495919:

Mr.IWES
25-03-2009, 12:37
سلام
اگه میشه گل باتیستوتا که به فیورینتینا زد و بعدش گریه کرد رو برام بذارید.
خیلی احتیاج دارم!
با تشکر

AmiR Tifo36
25-03-2009, 13:43
آقا یکی نیست گلها و خلاصه و کیلیپ قهرمانیه آرژانتین :d0s69thbefhifftitrzرو با هنر نماییه سلطان فوتبال دیگو کبیر:d0s69thbefhifftitrz بذاره...؟!

گل برمه:heartsmile: ([Only registered and activated users can see links])

جشن قهرماني آلمانها:-?? ([Only registered and activated users can see links])

پ.ن:دم آلمان گرم كه نذاشت اين آرژانتيني ها قهرمان بشن.

مهدی جون میدونم حذف شدن تو خونه با پنالتی توسط آرژانتین :d0s69thbefhifftitrzواستون دردناک بود...ولی یادت باشه اون سال هیچ تیمی غیر از آلبیسلسته:d0s69thbefhifftitrz لایق قهرمانی نبود چون مارادونا:d0s69thbefhifftitrzرو داشت...و تو اون فینال هم همه دیدن که ژرمن ها با پنالتی اشتباه قهرمانی رو دقایق آخر به نا حق واسه خودشون کردن...:27::7::fkr:

siya_paul
25-03-2009, 14:07
دروود دوستان

اگه کسی گل باتیستوتا به بارسا رو داره لطفا" بذاره همون گلی که نیوکمپ رو به سکوت وادار کرد

با تشکر

Mehdi.A
25-03-2009, 23:09
پ.ن:الان هاردم در دسترس نيست.فردا گلاي آلمان - يوگوسلاوي رو مي ذارم (nشا الله)[Only registered and activated users can see links]

سلام

اگه میشه گل باتیستوتا که به فیورینتینا زد و بعدش گریه کرد رو برام بذارید.
خیلی احتیاج دارم!
با تشکر

سوپر گل باتي گل:heartsmile: به فيو با گذارش زامپا گذارشگر وحشي رم (با عرض پوزش:labkhand:) با كيفيت خوب متمايل به عالي ([Only registered and activated users can see links])
صحنه آهسته گلش بدون صدا با كيفيت متوسط ([Only registered and activated users can see links])
آقا یکی نیست گلها و خلاصه و کیلیپ قهرمانیه آرژانتین :d0s69thbefhifftitrzرو با هنر نماییه سلطان فوتبال دیگو کبیر:d0s69thbefhifftitrz بذاره...؟!

مهدی جون میدونم حذف شدن تو خونه با پنالتی توسط آرژانتین :d0s69thbefhifftitrzواستون دردناک بود...ولی یادت باشه اون سال هیچ تیمی غیر از آلبیسلسته:d0s69thbefhifftitrz لایق قهرمانی نبود چون مارادونا:d0s69thbefhifftitrzرو داشت...و تو اون فینال هم همه دیدن که ژرمن ها با پنالتی اشتباه قهرمانی رو دقایق آخر به نا حق واسه خودشون کردن...:27::7::fkr:

درخواستت رو دارم ولي باشه تو تابستون مي ذارم.حجمش فوق العاده بالائه و الان وقت آپش رو ندارم

راجع به اون حرفهاي ناجوانمردانت[Only registered and activated users can see links]

اولآ كدوم خونه؟تمام ناپولي هوادار آرژانتين بود و ايتاليا اونجا علنآ قريبه بود.خودت اون شرايط رو با شرايط ميزباني آرژانتين در جام 78 و پشت پرده هاي قشنگتون و ... مقايسه كن.قبول كن اگه بازي مثلآ توي رم يا ميلان برگذار مي شد شانس شما تا 80 در صد كمتر مي شد.مارادوناي اون سال هم خيلي با مارادوناي 86 فرق داشت.فكر كنم خودت هم قبول داري.
پنالتي آلمانها اصلآ پنالتي نبود ولي هرچي بود از شما شايسته تر بودند براي قهرماني.اگه آرژانتين فقط مارادونا و كاني گيا و اون دروازه بانه (گويچه گوآ؟) رو داشت ، آلمان ايلگنر،كوپكه ، اوگن تالر ، بوخالد:heartsmile: ،كولر ،هسلر ، مولر ، ليتبارسكي:-&، تون ،ريدله، برمه:heartsmile: ، كلينزمن:-w ، فولر ، ماتئوس و .... (باز هم بگم؟) و يه مربي كاربلد مثل قيصر:heartsmile: رو داشت.

راجع به ايتالياي اون سال هم چيزي نگم بهتره.يكي از معدود ايتاليا هايي بود كه قدرت تهاجميش به كارهاي دفاعيش يه جورايي مي چربيد.هر چند در دفاع هم خوب بودند و به بركت وجود زنگا بيشترين clean sheet رو در تاريخ جامهاي جهاني داشتند.

دروود دوستان

اگه کسی گل باتیستوتا به بارسا رو داره لطفا" بذاره همون گلی که نیوکمپ رو به سکوت وادار کرد

با تشکر

مي ذارم.اون روز يادم رفت

Madridista
25-03-2009, 23:32
password اش چیه؟
آقا مهدی؟:146fs495919:
سلام
منم مهدی ام:D
یادم نیست دقیقا و حسو حال گشتنو هم ندارم . از اینا یکیو امتحان کن

Arda Turan
Arda Toran

موفق باشی:72:

Mohammad_AcMilan
26-03-2009, 03:13
دقیقا همین سال بود نامردا قهرمانی رو زامون گرفتن:29:

POORIA BAYERNI
26-03-2009, 05:45
سلام...ميگم سال2005بازي بايرن با آژاكس تو المپيك مونيخ 1گلي ماكاي رو پاس هارگريوز تك به تك از فاصله40متري تو بازي كه بايرن4به0آژاكس رو برد زدا...اونو برام بذاريد ممنون ميشم(اگه توضيحات زياد بوده چون تو اون بازي ماكاي هتريك كرد)...هرچه زودتر بهتر:d...

Terry
27-03-2009, 01:17
با تشکر از دوست خوبم Joga Bonito ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 1.rar
[Only registered and activated users can see links] alties.part2.rar
رمزش چیه:-??

Mehdi.A
27-03-2009, 11:43
دروود دوستان

با تشکر
يادش به خير.مثلث كيزا - باتي گل - روي كاستا ويران كننده بودند.
اين هم گلش به بارسا.
پ.ن:شرمنده دفعه قبلي نقل قول كرده بودم ولي نذاشته بودمش.
سلام...ميگم سال2005بازي بايرن با آژاكس تو المپيك مونيخ 1گلي ماكاي رو پاس هارگريوز تك به تك از فاصله40متري تو بازي كه بايرن4به0آژاكس رو برد زدا...اونو برام بذاريد ممنون ميشم(اگه توضيحات زياد بوده چون تو اون بازي ماكاي هتريك كرد)...هرچه زودتر بهتر:d...
البته خيلي قديمي نيست كه اينجا در خواست دادي ولي بي خيال.
پ.ن:مرتيكه اين كجاش 40 متر بود[Only registered and activated users can see links]؟

اين عبارت زير رو عينآ كپي كن:
Arda Turan

POORIA BAYERNI
27-03-2009, 13:21
ما 1رگ آباداني داريم ديگه:D...ولي دستت مرسي...

Unrepeatable Seven
27-03-2009, 13:38
سلام ، كسي ميتونه ده گل برتر بكام در رئال رو با كيفيت نسبتا بالا براي بنده قرار بده ؟:wagfinger1:
همچنين 2گلي كه با لباس منچستر به رئال زد رو هم ميخواستم !:7:
كيفيت حداقل نسبتا خوب باشه.
دست دوستان درد نكنه !:72:

Mehdi.A
27-03-2009, 14:05
سلام ، كسي ميتونه ده گل برتر بكام در رئال رو با كيفيت نسبتا بالا براي بنده قرار بده ؟:wagfinger1:
همچنين 2گلي كه با لباس منچستر به رئال زد رو هم ميخواستم !:7:
كيفيت حداقل نسبتا خوب باشه.
دست دوستان درد نكنه !:72:
بكام كل يوم [Only registered and activated users can see links] 3 گل به رئال زده.يكي اوني كه از اواسط زمين همه رو دريبل كرد،يكي اون ضربه كاشته ه و يكي هم اون گل مرده خوريش روي سوپر پاس[Only registered and activated users can see links] هيرو.هر سه هم موجوده.حالا دقيقآ بگو كدوم دو تا رو مي خواي

Unrepeatable Seven
27-03-2009, 14:27
بكام كل يوم [Only registered and activated users can see links] 3 گل به رئال زده.يكي اوني كه از اواسط زمين همه رو دريبل كرد،يكي اون ضربه كاشته ه و يكي هم اون گل مرده خوريش روي سوپر پاس[Only registered and activated users can see links] هيرو.هر سه هم موجوده.حالا دقيقآ بگو كدوم دو تا رو مي خواي

امكانش هست هر 3 رو بذاري ؟:smil4337dd8b9eb25: (رپيد باشه بهتره:72:)
-------
در مورد top 10 چطور ؟ :wavesmile:

e11
27-03-2009, 15:00
يادش به خير.مثلث كيزا - باتي گل - روي كاستا ويران كننده بودند.
اين هم گلش به بارسا.
پ.ن:شرمنده دفعه قبلي نقل قول كرده بودم ولي نذاشته بودمش.

البته خيلي قديمي نيست كه اينجا در خواست دادي ولي بي خيال.
پ.ن:مرتيكه اين كجاش 40 متر بود[Only registered and activated users can see links]؟

اين عبارت زير رو عينآ كپي كن:
Arda Turan
اگر ميشه كل گلهاي بايرن توي اون بازي با آژاكس رو بذاريد

Mehdi.A
27-03-2009, 17:38
اگر ميشه كل گلهاي بايرن توي اون بازي با آژاكس رو بذاريد
اگه منظورت منم موجود نيست.يادمه هاشميان هم اون شب يه فهت هشت دقيقه بازي كرد.
امكانش هست هر 3 رو بذاري ؟:smil4337dd8b9eb25: (رپيد باشه بهتره:72:)
-------
در مورد top 10 چطور ؟ :wavesmile:
تاپ 10 رو دارم ولي از از تيم ملي انگليس + من يونايتد + رئال مادريد هستش.اگر خواستيش جاي ديگه درخواست بده.اينجا جاش نيست.
بگذريم.

سوپر گل بكام به رئال در سال 2000 ([Only registered and activated users can see links])
كاشته خفن بكام به رئال ([Only registered and activated users can see links])
گل مرده خوري بكام روي پاس تماشايي هيرو[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Clemenza
27-03-2009, 18:24
شرمنده یادم نبود

PASSWORD FOR ALL FILES: Arda Turan

Unrepeatable Seven
27-03-2009, 19:22
اگه منظورت منم موجود نيست.يادمه هاشميان هم اون شب يه فهت هشت دقيقه بازي كرد.

تاپ 10 رو دارم ولي از از تيم ملي انگليس + من يونايتد + رئال مادريد هستش.اگر خواستيش جاي ديگه درخواست بده.اينجا جاش نيست.
بگذريم.

سوپر گل بكام به رئال در سال 2000 ([Only registered and activated users can see links])
كاشته خفن بكام به رئال ([Only registered and activated users can see links])
گل مرده خوري بكام روي پاس تماشايي هيرو[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

اون سوپر گل 2000 ، طولاني تر يا كامل تر نداره ؟ :2:
دفعه اولمه دارم ميبينمش !!!‌:33:

Mehdi.A
27-03-2009, 19:25
اون سوپر گل 2000 ، طولاني تر يا كامل تر نداره ؟ :2:
دفعه اولمه دارم ميبينمش !!!‌:33:
فيلم بازيش رو دارم.فردا يا پس فردا برات جداش مي كنم

Unrepeatable Seven
02-04-2009, 01:12
فيلم بازيش رو دارم.فردا يا پس فردا برات جداش مي كنم
سلام
مهدي جان لطفا اين گل رو براي من آماده كن
تشكر:72:

Mehdi.A
03-04-2009, 14:55
سلام
مهدي جان لطفا اين گل رو براي من آماده كن
تشكر:72:

گذارشش به يه زبون لاتيني مثل اسپانيايي يا پرتغاليه

Mohammad_AcMilan
03-04-2009, 15:17
داش مهدی قدیمی ترین کاشته ای که از پیرلو دیدی رو می شه بذاری برامون؟

Mehdi.A
03-04-2009, 16:34
داش مهدی قدیمی ترین کاشته ای که از پیرلو دیدی رو می شه بذاری برامون؟
اگه فقط كاشته مد نظرته اين اولين گل پيرلو تو ميلانه كه كاشته هم هستش:

اما اگه كلاً گل منظورته اين هم اولين گل مليش در سال 99 براي تيم زير 21 ايتاليا (اون موقع مهاجم بود و ... و كلآ تيم توپي بود.آبياتي و گتوسو و ...).

Terry
07-04-2009, 17:40
اگه میشه گلهای بازی آلمان 2-1 هلند در سال 1990 ایتالیا در یک هشتم نهایی:free_ger21:
و گل های بازی آلمان 1-0 چک رو در همون سال ولی در دور بعدی اگه کسی بزاره ممنون میشم

Terry
08-04-2009, 17:40
چرا کسی نمیاد جواب مارو بده :53:

بازی هایی که تو قسمت بالایی نوشتم رو اگه میشه بزارید خیلی لازم دارم:146fs495919:

Clemenza
08-04-2009, 17:54
چرا کسی نمیاد جواب مارو بده :53:

بازی هایی که تو قسمت بالایی نوشتم رو اگه میشه بزارید خیلی لازم دارم:146fs495919:

جوابش سادست. خوب حتماً کسی نداره و یا پیدا نکرده.

Jigsaw
14-04-2009, 23:18
داش مهدی پس اگه میشه اون بازی فینال کوپا ایتالیا که میلان رم رو تو المپیکو ۴ تایی‌ میکنه و برگشت هم ۲ ۲ میشه رو هر چی‌ ازش داری لطف کنی‌ بذاری ما برو بچ میلانی فیض ببریم.
قربونت

Mehdi.A
15-04-2009, 08:33
داش مهدی پس اگه میشه اون بازی فینال کوپا ایتالیا که میلان رم رو تو المپیکو ۴ تایی‌ میکنه و برگشت هم ۲ ۲ میشه رو هر چی‌ ازش داری لطف کنی‌ بذاری ما برو بچ میلانی فیض ببریم.
قربونت

از اون بازي هاي تاريخي سال 2002 فقط گل توتي تو بازي برگشت موجوده كه خيلي مالي نيست:^o.فقط همونطور كه بهت گفته بودم خلاصه يه 4-1 براي سال حدود 88-89 موجوده كه اريكسون سرمربي رم بود و ..... .

سوپر گل توتي ([Only registered and activated users can see links])
خلاصه 4-1 قديمي ([Only registered and activated users can see links])

پ.ن:كسي چيزي از بازي سال 2003 داشت خساست نتكنه ها:D

Jigsaw
15-04-2009, 18:02
میگم این اریکسون تغییری زیاد نکرده
دستت درد نکنه
حیف فقط اون بازی لیدز و والنسیا چیزی نداشتی خفن دنبالشون بودم:27:
راستی‌ یه بازی دیگه هست نمی‌دونم اینجا درخواست کنم یا تاپیک گل‌های جام باشگاه ها
بازی دپرتیوو و میلان سال ۲۰۰۲ مرحله گروهی که میلان با یه نمایش فوقالعاده ۴ ۰ تیم لاکرونیا که تیم خیلی‌ چقری بود رو تو ریازور شکست میده
اگه چیزی گلی‌ خلاصه ای از اون بازی هم داشتی یا کسی‌ داشت ممنون میشیم

pedramwow
11-05-2009, 16:40
سلام دوستان، اگه زحمتي نيست من گل استاد اسدي رو مي خوام. تا حالا نديدمش

ITALIANO
12-06-2009, 11:34
دوستان آرچیور اگر گذرتون اینجا افتاد !
از جام جهانی 1950 هرچی ویدئو داشتید میخوام ! تو این سال اروگوئه قهرمان شد ، چهارمین دوره جام جهانی بود ، خیلی دوست دارم ببینم جام جهانی تو این سال به چه شکل برگزار شده ، چون بعد از 8 سال جام جهانی برگزار شده !! یعنی بعد سال 1938 به دلیل جنگ جهانی دوم دو دوره برگزار نشد و فوتبال خیلی از طرفداران خودشو از دست داد ولی بیشتر ملل به دنبال بازسازی کشورهایشان بودند !! اگر ویدئویی از این جام داشتین دریغ نکنید !

aliren
30-06-2009, 12:24
سلام دوستان، اگه زحمتي نيست من گل استاد اسدي رو مي خوام. تا حالا نديدمش

بفرمایید این هم گل استاد اسدی که پذیرفته نشد و من نمی دونم دلیلش چیست!کیفیتش هم به دلیل قدیمی بودن فیلم یک مقداری افتضاح است!شرمنده
دانلود از سرور پرشین گیگ با کیفیت MP4 با حجم 1.9 ([Only registered and activated users can see links])

از جام جهانی 1950 هرچی ویدئو داشتید میخوام ! تو این سال اروگوئه قهرمان شد ، چهارمین دوره جام جهانی بود ، خیلی دوست دارم ببینم جام جهانی تو این سال به چه شکل برگزار شده ، چون بعد از 8 سال جام جهانی برگزار شده !! یعنی بعد سال 1938 به دلیل جنگ جهانی دوم دو دوره برگزار نشد و فوتبال خیلی از طرفداران خودشو از دست داد ولی بیشتر ملل به دنبال بازسازی کشورهایشان بودند !! اگر ویدئویی از این جام داشتین دریغ نکنید !

من ویدئوی گل ها به همراه یک کمی خوشحالی بعد از قهرمانی رو برات پیدا کردم امیدوارم به دردت بخوره.به دلیل اینکه فیلمش خیلی قدیمی هست کیفیت مطلوبی نداره.ببخشید.
دانلود از سرور پرشین گیگ با کیفیت FLV با حجم 5.4 مگابایت ([Only registered and activated users can see links])
دانلود از سرور پرشین گیگ با کیفیت MP4 با حجم 6 مگابایت ([Only registered and activated users can see links])

Javad_M
03-07-2009, 19:58

World Cup Classics - 1950 Uruguay - Brazil 4 Min. Highlights
these 4 minutes is the only footage that exists of this decisive game.
German commentary. Resolution 720x544.
Download ([Only registered and activated users can see links])

HAMID BARCA
28-07-2010, 17:29
گل خداداد عزیزی به استرالیا رو میخواستم که تو سال1998 زد و باعث سعود ایران به جام جهانی شد اون بازی 2-2 مساوی شد:41:

kurosh-z
28-07-2010, 19:52
آقا لطفا گل مهدوي كيا به چين..
گل نادر محمد خاني به خودمون زد( به نكيسا زد)
گل پنالتي احمدي ن‍ژاد تو تمرين تيم ملي به ميرزاپور :D

kurosh-z
02-08-2010, 19:51
گل خداداد عزیزی به استرالیا رو میخواستم که تو سال1998 زد و باعث سعود ایران به جام جهانی شد اون بازی 2-2 مساوی شد:41:

باعث صعود شد نه سعود مجيد دلبندم :34:

persia_id
05-10-2010, 14:13
این لینک گل هایی که هیچ کس تا الان در خواست نکرده بود!!!

گل غفور جهانی به تیم ملی استرالیا و صعود ایران به جام جهانی 1978 آرژانتین:
.
خلاصه مسابقه ایران و کره جنوبی به همراه گل زنده یاد سیروس قایقران - نیمه نهایی بازی های آسیایی پکن 1990:
.
لطفا هر کسی هر کلیپ قدیمی مربوط به ملوان داره بذاره

manchester18
10-10-2010, 12:23
salam khaheshan kasi golhaye manchester va time melie jahano dare

:wavesmile:

manesht
10-10-2010, 21:07
سلام,
کسی میتونه گل کلودیو کانیگیا به تیم برزیل رو تو جام نود بزاره؟

فاطیما تورس
10-10-2010, 21:30
کسی میتونه گل های تورس تو جام جهانی 2006 رو با لینک مدیافایر یا 4شارد بذاره؟؟:6qwup3:
هرجا گشتم پیدا نکردم....:gaah: