PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلوپ هواداران تیم های خوزستانی

Loverboy
25-07-2008, 09:12
به نام خدا

کلوپ هواداران تیم های خوزستانی: استقلال اهواز - فولاد خوزستان و نفت آبادان

[Only registered and activated users can see links]

هرگونه بحث و تبادل نظر و اخبار مربوط به این سه تیم را در این تاپیک دنبال کنید

esteghlal-ahwaz
30-07-2008, 11:12

منبع: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

esteghlal-ahwaz
09-08-2008, 11:57
اكبر ميثاقيان سرمربى استقلال اهواز شد
خوب همانطور که پیش بینی می شد اکبر میثاقیان امروز شنبه پس از مذاکرات با
شفیع زاده سرمربی گری تیم محبوب استقلال اهواز رو قبول کرد و امروز هم قراره
که تو کرمان روی نیمکت تیم بشینه هر چند که هنوز تیم رو تمرین نداده. امیدوارم که
میثاقیان دیگه مثل کریمی و یاوری تیم رو نذاره بره البته میثاقیان مربی سرسختیه
و اگه بخواد موفق بشه واقعا موفق می شه.
تو برنامه نود فردوسی پور به شفیع زاده گفت که شما دارید رکورد شیرین فراز رو توی
عوض کردن مربی می شکنید!حالا نمیگه که مربی ها همشون خودشون رفتن نه
اینکه تیم اونا رو اخراج کرده.
امسال تیم با میثاقیان موفق میشه هرچی باشه بهتر از محمود یاوریه .تا بعد بای

منبع:[Only registered and activated users can see links]

ACATE
20-08-2008, 16:42
فولاد خوزستان بهترین تیم ایران در لیگ جاری خواهد بود.
بنظر من شانس قهرمانیش از همه بالاتره.

اینجا فقط برای فولاده نه هیچ تیم دیگه.
فولاد قهرمان سه دوره پیش لیگ برتره .
اینقدر بزرگ هست که یه تایپیک مستقل داشته باشه.
از این به بعد هر چی درباره هست اینجا هست:wagfinger1:

Loverboy
20-08-2008, 17:24
صنعت نفت هم به این تاپیک اضافه شد . اخبارتون درباره ی تیمهای خوزستانی رو در این تاپیک قرار بدید

با تشکر

ACATE
21-08-2008, 07:03

نميدونم تو اين فروم فولاد چقدر طرفدار داره ولي من به اندازه تمام هوادارن سرخ ابي به فولاد علاقه دارم.

alireza77777m
30-08-2008, 20:53
[Only registered and activated users can see links] 28667569.jpg&X=200&Y=331 ([Only registered and activated users can see links])

مجيد جلالي، سرمربي فولاد در همان شروع فصل اعلام كرد كه نيازي به احمد مومن‌زاده، مهاجم اين تيم ندارد و در اين سه بازي هم اصلا او را در ليست 18 نفره قرار نداد. با اين حال مومن‌زاده در تمرينات تيمي شركت مي‌كند و كاري به بازي كردن يا نكردن ندارد. مومن‌زاده در اين باره مي‌گويد:‌«اين همه بازي كردم كجا را گرفتم حالا يك فصل هم بازي نكنم. نظر جلالي اين است كه به من نيازي ندارد و من نمي‌توانم خودم را به او تحميل كنم. باشگاه با من صحبت كرده و گفته كه كاري با تيم نداشته باش و در تمرينات شركت كن. من كه بازيكن 26 ساله نيستم تا حرص بازي كردن بخورم.»
او با انتقاد از يكسري خبرنگار‌هاي محلي مي‌گويد:«من براي فوتبال خوزستان چيزي كم نگذاشتم ولي متاسفانه آنها با من رفتار درستي ندارند. دليلش را هم نمي‌دانم شايد از صورت من خوششان نمي‌آيد. من به اندازه كافي اسم در كرده‌ام و در سن 33 سالگي هم پتانسيل فني مرا خيلي‌ها مي‌دانند.» مومن‌زاده در خصوص اينكه فولاد را ترك نخواهد كرد، مي‌گويد: «رقم قرارداد من در فولاد از همه بازيكنان حال‌حاضر ليگ بيشتر است. با اين وضعيت حتما در فولاد مي‌مانم مگر اينكه پيشنهاد خيلي بهتري كه بعيد مي‌دانم از باشگاهي داشته باشم.» مهاجم فولاد درباره شكست تيمش در هفته سوم و پس از دو پيروزي مي‌گويد‌: «سالي كه فولاد قهرمان شد هم دقيقا دو بازي اول را برديم و هفته سوم باختيم. اين نقطه قوتي بود تا پس از آن بازي‌ها را با اقتدار ببريم و در نهايت هم كه قهرمان شديم امسال هم معتقدم قهرماني براي فولاد دور از دسترس نيست.در ضمن فرازونشيب هميشه در فوتبال است.»

منبع:روزنامه گل

Loverboy
30-08-2008, 21:45
اینجا فقط برای فولاده نه هیچ تیم دیگه.
فولاد قهرمان سه دوره پیش لیگ برتره .
اینقدر بزرگ هست که یه تایپیک مستقل داشته باشه.
از این به بعد هر چی درباره هست اینجا هست:wagfinger1:

دوست عزيز اگه بخوايم براي همه ي تيمهاي ليگ تاپيك بزنيم كه ديگه نميشه جمعش كرد

اين تاپيك متعلق به سه تيم خوزستانيه فولاد و استقلال و صنعت نفت ميباشد .

Allianz
08-09-2008, 13:34
از جيب پول خرج مي‌كنيم و حرص مي‌خوريم، فحش هم مي‌شنويم [/URL] [URL="javascript:;"][Only registered and activated users can see links] 61.jpg&X=200&Y=226 ([Only registered and activated users can see links])جدايي مالكان هفت ساله استقلال اهواز ديگر از يك تهديد به يك فرصت براي شفيعي‌زاده‌ها تبديل شده است. آنها فراري هستند و نمي‌خواهند بيشتر از اين بابت هزينه كردن از جيب حرص بخورند. شهرام شفيعي زاده، مديرعامل كنوني استقلال اهواز تصميم جديدي را از ادامه كار با استقلال اهواز عنوان مي‌كند. او كه خسته به نظر مي‌رسد به طور رسمي اعلام مي‌كند فصل آينده استقلال اهواز را به تربيت بدني واگذار مي‌كند و سرمايه اش را به تهران مي‌آورد. آنها مي‌خواهند پولشان را در جايي هزينه كنند كه قدرشناس شان باشند.
از جذب اكبر ميثاقيان راضي هستيد؟
با ميثاقيان درست مثل فيروز كريمي راحت هستيم. او حال و هواي فيروز را براي ما دارد. بازيكنان هم از او راضي هستند و تمريناتش حرفه‌اي است. ميثاقيان دل بازيكنان و هواداران را به دست آورده است.
فكر مي‌كنيد با ميثاقيان موفق شويد؟
اكبر كه از اردوي تهران راضي بود.ياوري در مدت حضورش فقط تست مي‌گرفت و بدنسازي نداشتيم و با توجه به شرايط كنوني فكر مي‌كنم روز به روز بهتر شويم. به اعتقادم در دو بازي نخست حق مان برد بود اما در ديدار برابر ابومسلم فكر مي‌كنم مساوي نتيجه خوبي بود اما فوتبال اين اتفاقات شيرين را هم دارد. اين تعطيلات به نفع ما شد.
اما شما اولين كسي بوديد كه در برنامه 90 به تعطيلي ليگ توسط دايي اعتراض كرديد.
نه اينگونه نبود، من خودم هم تعجب كردم عادل چنين حرفي زد، گوشي من خاموش بود و برنامه را از طريق تلويزيون ديدم. تا حالا نشده بگويم به تيم ملي بازيكن نمي‌دهيم، ميرزاپور را به تيم ملي داديم و مصدوم شد اما يك ريال غرامت هم ندادند. تازه اگر ما بازيكن ندهيم حق داريم چون از جيب هزينه مي‌كنيم اما تيم‌هاي دولتي كه از بودجه دولت ارتزاق مي‌كنند ديگر حق اعتراض ندارند. در مجموع اين تعطيلي به نفع ما شد.
مثل اينكه قرار است در استقلال تهران سرمايه‌گذاري كنيد؟
بحث امروز يا ديروز نيست، نزديك به دو سال است كه به علي مي‌گويم چنين كاري كنيم. در استان خوزستان كمك نمي‌كنند به غير از تربيت بدني استان. سالي دو ميليارد تومان به استقلال تهران كمك مي‌كنيم، هم محبوب هم در كنارشان هميشه مطرح هستيم.
يعني ديگر در خوزستان تيمداري نمي‌كنيد؟
اگر بخواهند در حد معمول براي جوانان و اميد حاضر هستيم هزينه كنيم و اگر نه در پايان فصل هم باشگاه استقلال اهواز را تحويل تربيت بدني مي‌دهيم. اگر اين رفتار مسوولان استان ادامه پيدا كند، شك نكنيد صددر صد امتياز استقلال اهواز را واگذار مي‌كنيم.
مثل اينكه مسوولان استان پس از هفت سال شما را خسته كرده اند؟
باورتان نمي‌شود، يك ماه است در اهواز هستم و زن و بچه‌ام را نديده ام. متاسفانه ميلياردها تومان سال‌هاست در باشگاهي هزينه كرده‌ايم كه اصلا برايشان مهم نيست. پول مي‌دهيم كه اعصابمان خراب باشد و توهين كنند. آقايان در خوزستان برايشان مهم نيست كه ما سال‌هاست از جيب براي شاد كردن مردم و جذب جوانان به ورزش هزينه مي‌كنيم. باور كنيد در هراستان ديگري چنين هزينه‌اي كرده بوديم، دستمان را هم مي‌بوسيدند.
شايد چون الان عصباني هستيد اين حرف‌ها را مي‌زنيد و بعد از اين از تصميم تان پشيمان شويد؟
اين تصميم قطعي است صبر كنيد و در پايان فصل ببينيد. شش مرتبه با استاندار جلسه گذاشته‌ايم اما همگي سركاري بوده است. مردم خوزستان هم 10 سال ديگر قضاوت كنند كه ما قصد خدمت داشته‌ايم يا خير. مي‌خواهم ببينيم بعد از رفتن ما از خوزستان جز بخش‌هاي دولتي كدام بخش خصوصي حاضر است اينگونه از جيب هزينه كند.
اما پس از هفت سال كار كردن اين جدايي...
كار حرفه‌اي مي‌كنيم، با اينكه استقلال اهواز را دوست دارم اما شخصيت و وجودمان را بيشتر از همه چيز دوست داريم. نمي‌خواهيم نابود شويم و از زندگي كردن و سرمايه گذاري در خوزستان عذاب بكشيم. باز هم مي‌گويم اين سال آخري است كه در استقلال اهواز كار مي‌كنيم و مسوولان از الان مي‌توانند به دنبال ارگان دولتي يا بخش خصوصي باشند.
براي استقلال تهران چه برنامه‌اي داريد؟ فقط مي‌خواهيد پول بدهيد؟
حضورمان در استقلال تهران با برنامه است و جلساتي را هم در اين باره با فتح‌ا...زاده گذاشته‌ايم. در تهران شخصيت يك تيم ليگ آزادگاني از تيم‌هاي ليگ برتري در شهرستان بيشتر است. براي استقلال تهران دو برنامه داريم؛ جدا از شركت خودمان چند شركت ديگر هم كه از دوستان هستند را به عنوان اسپانسر استقلال تهران مي‌آوريم اما مهمترين كارمان در استقلال تهران كار‌ها و طرح‌هاي اقتصادي است كه به در‌آمد‌زايي منجرمي‌شود.
حضور هدايتي در پرسپوليس باعث شد تا شما هم انگيزه پيدا كنيد؟
ما مثل او دنبال سهام يا مسايل ديگر نيستيم چرا كه هواداران استقلال ما را به خوبي مي‌شناسند. هنوز نامه‌هايي كه دو فصل پيش به اميدوار رضايي عضو هيات مديره استقلال و علي آبادي رييس‌سازمان تربيت بدني زده‌ايم موجود است اما حالا ديگر به دنبال سهام و اين مسايل نيستيم و فقط قصد كمك داريم.

Allianz
09-09-2008, 14:26
پارسال هشدار داده بودم به اين تيم كمك كنيد[/URL] سعيد رمضاني: پيش‌بيني اين شرايط را مي‌كردم [URL="javascript:;"][Only registered and activated users can see links] 50.jpg&X=200&Y=274 ([Only registered and activated users can see links])سعيد رمضاني كه فصل پيش با دلخوري از استقلال‌اهواز جدا شد و به ديگر تيم خوزستاني آمد، از شرايط فعلي‌اش در فولاد كاملا راضي است. او اعتقاد دارد فولاد در تعطيلات ليگ به مرز آمادگي رسيده و كاملا آماده ادامه ليگ برتر است.
اوضاع فولاد چطور است؟
همه چيز سر جاي خودش است.
از اين تعطيلات بگو. در اين مدت برنامه فولاد چه بود؟
با توجه به اينكه ما كار را خيلي دير شروع كرده بوديم و آقامجيد خيلي دير به ما اضافه شده بود، ما در اين مدت روي كارهاي بدني كار كرديم و خودمان را به تيم‌هاي ديگر رسانديم. البته به تمرينات تاكتيكي هم پرداختيم و در حال حاضر آماده‌ايم تا به مسابقات برگرديم.
با توجه به شرايطي كه داشتيد، ليگ را بد هم شروع نكرديد...
بله. ما در اين فصل تيم خيلي خوبي داريم.
تغيير مديريت چقدر در فولاد تاثير داشته است؟
اينجوري كه من در اين مدت اطلاع پيدا كرده‌ام، رضاييان در زمان مديريتش خيلي زحمت براي فولاد كشيده و اين بحث كنار رفتنش تصميمي بوده كه پيش از فصل و قبل از اينها گرفته شده و ربطي به باخت فولاد ندارد. دهكردي هم كه با فوتبال استان آشناست و تجربه لازم را دارد و فكر نمي‌كنم اين تغيير ضرري به فولاد وارد كند. مسوولان رده بالا حتما شرايط را بررسي كرده‌اند و بعدا اين تصميم را گرفته‌اند. مطمئنم مديران فولاد هيچ وقت تصميم اشتباه نمي‌گيرند.
يعني اتفاق دو سال پيش تكرار نمي‌شود؟
بازيكنان و كادرفني در حال حاضر تمام تلاش خود را انجام مي‌دهند تا فولاد در اين فصل موفق باشد و آن اتفاق رخ ندهد ولي با اين وجود فوتبال غير قابل پيش‌بيني است.
از شرايط فعلي‌ات در فولاد راضي هستي؟
بله. همه چيز خوب است. شرايط در فولاد از زمين تا آسمان با استقلال فرق دارد و اميدوارم در ادامه هم مشكلي به وجود نيايد.
با جلالي هم كه مشكلي نداري؟
نه. من با آقامجيد در استقلال اهواز هم كار كرده بودم و فقط به دليل مشكل با باشگاه با او همكاري نكردم.
در باشگاه استقلال‌اهواز هم كه اتفاقات جديدي در حال رخ دادن است...
من پارسال اين هشدار را دادم و گفتم اگر اين شرايط ادامه پيدا كند و كسي به كمك استقلال‌اهواز نيايد اين تيم نمي‌تواند در ليگ برتر به تيمداري ادامه دهد.
چطور شد كار استقلال‌اهواز به اينجا رسيد؟
وقتي شرايط به اين شكل است و هيچ كس به اين تيم كمك نمي‌كند همين مي‌شود و يكي از تيم‌هاي پرطرفدار جنوب از بين مي‌رود. در حال حاضر فوتبال استقلال‌اهواز رو به نابود شدن است. استقلال‌اهواز مشكلات مالي زيادي دارد به شكلي كه فصل پيش ديديد بيشتر بازيكنان با ناراحتي از اين تيم جدا شدند. به هر حال برادران شفيعي‌زاده تفكرات خاص خودشان را دارند اما مسوولان استان بايد به فكر باشند و اجازه ندهند تيم مردمي مثل استقلال‌اهواز نابود شود.
مشكل خودت با استقلال‌اهواز حل شد؟
هنوز كه حل نشده. من پارسال خيلي ضربه خوردم البته فقط من نبودم، خيلي‌ها اين اتفاق برايشان رخ داد، الان هم دستمان به جايي بند نيست. هر چقدر هم تماس مي‌گيرم جواب من را نمي‌دهند و مرا مجبور مي‌كنند كه شكايت كنم. دوست ندارم شكايت كنم چون براي شخصيت خودم هم بد است.

alireza77777m
10-09-2008, 14:45
[Only registered and activated users can see links] 51.jpg&X=200&Y=282 (javascript:;)

سرمربي استقلال اهواز که اخرا موفق شده دل شفع‌زاده‌ها را به دست آورد و آنها را مجبور کرده که او را با فروز کرم مقاسه کنند، از تمش به عنوان تم اد م کند که پش از ورود او به ان تم هچ نداشت: به تيمي آمدم كه هيچي نداشت و بازسازي‌اش مستلزم گذشت زمان است. اكبر ميثاقيان به ايسنا پيرامون ديدار تيمش در هفته ششم رقابت‌هاي فوتبال ليگ برتر مقابل تيم مقاومت سپاسي شيراز م گود: از وقتي به استقلال اهواز آمدم، اين تيم روز به روز بهتر مي‌شود اما هنوز با فرم ايده‌آلي كه مدنظر دارم فاصله دارد و تنها بايد با تلاش دوچندان بازيكنان، پيروز ميادين باشد. مقاومت از جمله تيم‌هايي است كه علاوه بر صادرات بازيكنان در انتهاي هر فصل، نفرات خوبي را براي فصل آتي در اختيار داشته است. بدون شك در ديدار اين هفته مقابل آنها كار بسيار سختي پيش‌رو داريم چرا كه غلامحسين پيرواني تيمي به مراتب بهتر از سال‌هاي گذشته را روانه بازي‌ها كرده است. آنها بازيكنان جوان و دونده بسياري دارند كه براي هر تيمي خطرناك است. ميثاقيان سخنانش را انگونه ادامه م دهد: من امسال به تيمي آمدم كه 17 تن از بازيكنانش را از دست داده بود و هيچي نداشت و تصمم گرفتم كه اين تيم را بسازم و اكنون هم با برطرف شدن مشكلات مختلف توسط مديران باشگاه و همچنين اضافه شدن بازيكنان بيشتري به جمع تيم، روند آماده‌سازي سرعت بيشتري پيدا كرده است. چندي پيش سه بازيكن ديگر را به خدمت گرفتيم و به دنبال جذب يك‌هافبك جديد هستيم كه طبق مقررات فدراسيون فوتبال تا دو ماه ديگر براي اين كار زمان داريم. من آمده‌ام و همه كار براي پيروزي استقلال اهواز انجام مي‌دهم. مثاقان از زمان که هدات ان تم را در دست گرفته است به ک پروز و ک تساو مقابل تم‌ها سابق خود دست افت.

alireza77777m
21-09-2008, 20:42
با قرادادي يك ساله
انصاريان به استقلال اهواز پيوست
خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته تيم فوتبال استيل آذين تهران با تيم استقلال اهواز قراداد رسمي يك ساله امضا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، سرانجام پس از حرف و حديث هاي مختلف در مورد علي انصاريان اين بازيكن با باشگاه استقلال اهواز به توافق رسيد.
اين مدافع روز گذشته براي اولين بار در تمرينات تيم خوزستاني شركت كرد.
وي قرارداد خود را با اين تيم 25 شهريور به ثبت رساند، با اين حال تا 2 هفته آينده نمي تواند در ليگ برتر به ميدان برود.
گفته مي شد انصاريان كه سابقه بازي در تيم هاي پرسپوليس و استقلال تهران را دارد، قصد دارد در تهراتن به فوتبال خود ادامه دهد؛ اما در نهايت به اهواز رفت.

alireza77777m
21-09-2008, 20:43
پس از جدل با ميثاقيان
شكرون به تمرينات استقلال اهواز بازگشت
خبرگزاري فارس: مهاجم عراقي تيم فوتبال استقلال اهواز روز گذشته به تمرينات اين تيم بازگشت .

به گزارش خبرگزاري فارس، ناصر شكرون كه قبل از بازي اين تيم مقابل استقلال تهران در تمرين با اكبر ميثاقيان به بحث پرداخته و به دليل رفتار سرمربي تيم تمرينات را ترك كرده بود، روز گذشته با رفع مشكل به تمرينات اين تيم بازگشت.
بازيكنان استقلال اهواز پس از باخت سنگين شش بر صفر مقابل استقلال تهران از سوي ميثاقيان به تمرين در 2 نوبت صبح و عصر وادار شده اند.
اين تيم فردا به دليل سوگواري حضرت علي (ع) تمرين نخواهد داشت.
استقلال اهواز روز پنج شنبه از هفته هشتم در ورزشگاه تختي ميزبان تيم پيكان است.

sepahan_zard
22-09-2008, 09:00
فولادي كه به زور پول اومد ليگ برتر رو يتونن نگر دارن كافيه ولي به نظر من يكي از اين تيمها بايد بره ليگ 1

alireza77777m
22-09-2008, 15:36
به دنبال حمايت تحريك آميز هواداران
جلالي خواستار مشخص شدن وضعيت مومن‌زاده شد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان از مسئولان اين باشگاه خواست تا هر چه زودتر تكليف مومن زاده را مشخص كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در جريان بازي تيم فولاد مقابل ابومسلم، هواداران سرخپوشان اهوازي كه از عدم نتيجه گيري تيم خود در خانه ناراحت بودند، بارها عليه اين تيم شعار داده و در اين شعارها نام احمد مومن زاده را كه از سوي جلالي براي اين فصل خط خورد به زبان آوردند.
همين مسئله باعث شد تا پس از پايان اين بازي مجيد جلالي از مسئولان اين تيم بخواهد هر چه زودتر تكليف اين بازيكن را مشخص كنند تا هواداران تحريك نشوند.
مومن زاده كه هنوز يك سال ديگر از قراردادش با اين تيم باقي مانده است، با نظر جلالي از فهرست فولاد براي فصل جديد خط خورد و در حال حاضر با تيم پيشكسوتان فولاد تمرين مي كند.

A T I L A
26-10-2008, 13:08
[quote=allianz;84057]از جيب پول خرج مي‌كنيم و حرص مي‌خوريم، فحش هم مي‌شنويم [Only registered and activated users can see links] 61.jpg&X=200&Y=226 ([Only registered and activated users can see links]></b>:;)جدايي مالكان هفت ساله استقلال اهواز ديگر از يك تهديد به يك فرصت براي شفيعي‌زاده‌ها تبديل شده است. باور كنيد در هراستان ديگري چنين هزينه‌اي كرده بوديم، دستمان را هم مي‌بوسيدند.

برو در هر تیمی که میخوای پولهات رو خرج کن ما نیازی به پول تو نداریم ای کسی که دنبال شهرت هستی برو . شما اگه به فکر مردم خوزستان بودید خیلی بهتر از این ها میتونستید کاری انجام بدهید و من خیلی از افتضاحاتی رو که به بار اوردین رو نمی خوام بگم در آبادان در لوله سازی و ... که بهتره باز نشن برو در تهران سرمایه گذاری کن و به شهرت خودت برس بعدش هم هتمن میری در انگلیس و منچستر سرمایه گذاری میکنی تا به شهرت جهانی برسی

A T I L A
26-10-2008, 13:12
فولادي كه به زور پول اومد ليگ برتر رو يتونن نگر دارن كافيه ولي به نظر من يكي از اين تيمها بايد بره ليگ 1
خوزستان نصف جهانه اصفهان ویرایش شد...

A T I L A
27-10-2008, 22:34
دوستان عزيز از اين به بعد تمامی اخبار و بحث های مربوط به باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد خوزستان را در اين تاپيک پیگیری کنید.

A T I L A
27-10-2008, 22:38
ورزشگاه: تختى اهواز 5/8/1387
فولاد خوزستان ۵
گلها:گلها: سجاد فيض الهى (دقايق ۴ و ۲۵)،
حجت زاد محمود (دقايق ۱۲ و ۵۴) و سعيد رمضانى(دقيقه ۴۵)
پاس همدان ۱
گلها : مهرداد كريميان(دقيقه ۳۶)
داور: غلامرضا جبارى ، كمك ها: مجيد ويشگاهى و بابك داورى
خطار: على بداوى و كارلوس آلبرتو (فولاد) و جوزف اديشون (پاس همدان)
تماشاگر: حدود ۴۰۰۰ نفر ، ورزشگاه: تختى اهواز
فولاد خوزستان
كارلوس آلبرتو(۱۴)، سهراب بختيارى زاده(۱۶)، جلال كاملى مفرد(۱۴)، پژمان جمشيدى(۱۳)، على بداوى(۱۵)از دقيقه ۸۴ غلامرضا عيدى زاده، احمد آل نعمه(۱۴)، ساندرو داسيلو(۱۲) از دقيقه ۶۵ محمدرضا ذوالفنون، سعيد رمضانى(۱۶)، سيامك سرلك(۱۶)، حجت زاد محمود(۱۸) و سجاد فيض الهى (۱۸) از دقيقه ۶۳ رضا طاهرى
سرمربى: مجيد جلالى(۱۹)
پاس همدان
سامان صفا(۸)،جوزف اديشون(۱۰)، حنيف عمران زاده(۱۰)، وريا غفورى(۱۰)، جواد شيرزاد(۱۳)، مهرداد كريميان(۱۵)، اميد خورج(۱۰) از دقيقه ۴۶ محسن حميدى(۱۲)، محمداسماعيل نظرى(۸) از دقيقه ۲۶ اويس كردجهان، محمد غلامى(۱۰)، محمدرضا مامانى(۹) از دقيقه ۸۰ اميد ابوالحسنى ومجيد غلام نژاد(۷)
سرمربى: وينكو بگوويچ(۷)
شرح گلها
دقيقه :۴ پاس پژمان جمشيدى و تعلل دفاع ميانى پاس عمران زاده، با ضربه سجاد فيض الهى تبديل به گل اول فولاد شد.
دقيقه :۱۲ حجت زاد محمود از روى پاس سجاد فيض الهى و با استفاده از تعلل محمد اسماعيل نظرى زننده گل دوم فولاد شد.
دقيقه :۲۵ سجاد فيض الهى با فرار پا به توپ و عبور از مدافع پاس توپى را كه از زادمحمود گرفته بود را تبديل به گل سوم كرد.
دقيقه :۳۶ پاس رو به عقب غلامى در محوطه جريمه فولاد نصيب مهرداد كريميان شد و شوت سركش او پس از برخورد به ديرك عمودى تبديل به تنها گل پاس همدان شد.
دقيقه :۴۵ سانتر على بداوى از سمت چپ را سعيد رمضانى با ضربه سر تبديل به گل چهارم فولاد كرد.
ضربه كرنر را پژمان جمشيدى به روى دروازه پاس فرستاد و حجت زاد محمود با ضربه سر گل پنجم فولاد را رقم زد.
لحظات حساس
دقيقه :۹ شليك سنگين سياوش سرلك را سامان صفا به سختى مهار كرد.
دقيقه :۶۹ جواد شيرزاد توپ را از كريميان دريافت كرد و پس از عبور از چند بازيكن فولاد، در حالت تك به تك توپ را به سينه كارلوس كوبيد.
دقيقه :۷۶ با خطاى آلبرتو روى غلامى، داور در سوت خود به نشانه پنالتى دميد اما ضربه مهرداد كريميان را كارلوس دفع كرد.
دقيقه :۸۱ توپ در يك رفت و برگشت جلوى پاى غلام نژاد افتاد او در حالى كه فقط كارلوس دروازه بان فولاد را پيش روى خود مى ديد نتوانست توپ را وارد دروازه كند.
دقيقه :۸۵ ضربه ايستگاهى سهراب بختيارى زاده كه مى رفت گل ششم فولاد را رقم بزند كه با واكنش سامان صفا مواجه شد و راهى به دروازه نيافت.

A T I L A
27-10-2008, 22:39
مجيد جلالى: بردهاى فولاد اتفاقى نيست

مجيد جلالى سرمربى فولاد پس از ديدار تيمش مقابل داماش گفت: بازيكنان فولاد با ارائه يك ديدار زيبا و هدفمند توانستند به هر ۳ امتياز ديدار خارج از خانه مقابل داماش دست يابند و تاكنون ثابت كرده ايم كه پيروزى مقابل حريفان را اتفاقى به دست نياورده ايم. وى همچنين اظهار كرد: اين ديدار در شرايط بسيار سختى برگزار شد، هر ۲ تيم به لحاظ وضعيت نامطلوب زمين نتوانستند ارائه گر بازى قابل قبولى باشند و هر تيمى كه در اين زمين نامساعد و بارانى به گل مى رسيد از روى حادثه بود و حفظ آن نيز راحت تر اتفاق مى افتاد. جلالى افزود: به كارى كه در فولاد انجام مى دهم اطمينان دارم چون يك كار اصولى و مرحله بندى شده را ترتيب داده ايم كه مى توانيم در آينده بهتر از اين هم ظاهر شويم. سرمربى فولاد تصريح كرد: تقريبا اغلب بازيكنانى را كه در اين فصل به خدمت گرفته ايم تاكنون در ليگ برتر به ميدان فرستاديم و آن هايى كه توانستند خود را با شرايط تيم فولاد وفق بدهند پيدا كرده ايم. اميدوارم با همين تركيب روند بردهاى اخير خود را تداوم بخشيم. سرمربى فولاد در پايان درخصوص جايگاه اين تيم در جدول متذكر شد: در حال حاضر صحبت كردن در اين خصوص خيلى زود است اما اميدوارم تا پايان نيم فصل اول بتوانيم در جمع تيم هاى نيمه اول ليگ برتر قرار گيريم و با برنامه ريزى و كار بهتر در نيم فصل دوم در پايان فصل فولاد خوزستان در رديف ۶ تيم برتر رقابت ها جاى گيرد.

alireza77777m
29-10-2008, 20:55
استقلال اهواز به حكم كميته انضباطي به‌دليل مشكلات مالي در آستانه تعليق قرار گرفته است. داوود حقي، حميد سرآباداني، مصطفي اكرامي و مجتبي ترشيز بازيكنان فصل گذشته استقلال اهواز كه مبلغي از قراردادشان باقيمانده و بارها به باشگاه مراجعه كرده‌اند اما نتيجه‌اي نگرفته‌اند به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال شكايت كرده‌اند و مجتبي شريفي، رييس كميته انضباطي آخرين مهلت را به اين باشگاه براي پرداخت طلب بازيكنان فصل گذشته خود داده است.
حقي 20 ميليون، سرآباداني 23 ميليون، اكرامي و ترشيز هم هركدام 32 ميليون تومان از استقلال اهواز طلبكار هستند. به حكم كميته انضباطي باشگاه استقلال اهواز به پرداخت اين مبالغ محكوم شد اما مديران اين باشگاه با حضور در كميته انضباطي فرصت خواستند تا اين مبالغ را به بازيكنان نامبرده پرداخت كنند. شريفي طي حكمي تا 9 آبان ماه (فردا) به استقلال اهواز فرصت داده تا طلب اين بازيكنان را پرداخت كند و در غير اين صورت فعاليت‌هاي اين باشگاه به حالت تعليق درخواهد آمد.
حميد سرآباداني در اين رابطه مي‌گويد: «مدت‌هاست كه براي دريافت طلب‌مان صبر كرده‌ايم اما به نتيجه‌اي نرسيديم. الان هم تنها اميد ما به آقاي شريفي است تا پولمان زنده شود و به حق و حقوق‌مان برسيم.» داوود حقي هم در اين رابطه مي‌گويد: «بارها و بارها براي دريافت طلبمان به باشگاه مراجعه كرده‌ايم اما هيچ نتيجه‌اي نگرفتيم و پولي دريافت نكرديم. الان هم اميدمان به آقاي شريفي است تا بتوانيم حق‌مان را بگيريم. من فصل گذشته براي اين تيم خيلي زحمت كشيدم و موثرترين بازيكن ليگ شدم ولي نمي‌دانم چرا باشگاه استقلال اهواز حق و حقوق مرا پرداخت نكرد به همين دليل مجبور شدم به كميته انضباطي شكايت كنم تا حقم را بگيرم.»

alireza77777m
29-10-2008, 21:04
/2 خبر از نماينده خوزستان/
بازيكنان محروم استقلال اهواز بخشيده شدند

خبرگزاري فارس: دو بازيكن تيم فوتبال استقلال اهواز كه به دليل مسائل انضباطي حق شركت در تمرين را نداشتند، بخشيده شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه استقلال اهواز به مهرزاد رضايي و محمد آقا محمدي كه در مورد يكي از بازيكنان تيم صحبت ناروايي انجام داده بودند، اجازه شركت در تمرين را نداده بودند.
با بررسي اين موضوع توسط مديران، اين دو بازيكن بخشيده شدند و امروز در تمرين شركت كردند.

* چهار بازيكن فصل گذشته استقلال اهواز (حقي،ترشيز،سرآباداني و اكرامي) از اين باشگاه به فدراسيون فوتبال شكايت كرده بودند و اين باشگاه براي پرداخت پول اين بازيكنان تا فردا فرصت دارد.
مسئولان اين تيم مدعي هستند كه نماينده خود را به همراه مدارك به فدراسيون فرستاده اند و فقط پنج درصد از پول اين بازيكنان پرداخت نشده است.

esteghlal-ahwaz
11-11-2008, 22:55
امیدوارم بمونه تیم داره خوب میشه با سایپا خوب بازی کرد

بین همه تیم ها عشق است استقلال
:رم: آس رم هم عشق است.

A T I L A
14-11-2008, 19:29
[quote=esteghlal-ahwaz;127927]امیدوارم بمونه تیم داره خوب میشه با سایپا خوب بازی کرد
میگم شما ننمیتونید یه تاپیک مجزا برای استقلال بزنید یعنی در حد سپاهان هم نیستی که یه تالار داره ؟

alireza77777m
21-11-2008, 19:08
پس از باخت مقابل سپاهان اصفهان
شفيع‌زاده: شكست استقلال اهواز در تهران برنامه‌ريزي شده بود

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال اهواز گفت: امروز تيم ما مظلوم بود و بايد مي‌باختيم، چرا كه اين شكست در تهران برنامه ريزي شده بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از پايان بازي تيم‌هاي استقلال اهواز و سپاهان كه منجر به شكست سه بر يك تيم اهوازي شد، شهرام شفيع زاده مديرعامل باشگاه استقلال اهواز در حالي كه به شدت ناراحت و عصباني بود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز استقلال مظلوم بود و يك نفر از مسئولان استاني در ورزشگاه حاضر نشد تا از تيم ما حمايت كند؛ اما براي تيم ديگر حاضرند خيلي كارها انجام دهند.
وي افزود: اگر امروز 3گل هم مي‌زديم 4گل مي‌خورديم چون در تهران برنامه ريزي شده بود كه ببازيم.
بعد از اينكه داور خطاي پنالتي روي ناصر شكرون را نگرفت، بازيكنان ما روحيه خود را از دست دادند و بازي را وادادند.
مديرعامل استقلال اهواز ادامه داد: از كفاشيان تقاضا مي‌كنم هرچه زودتر تكليف عنايت را روشن كند چون اين داوري ها فاجعه است. رئيس كميته داوران به حرف هيچكس گوش نمي دهد. در هر بازي با مشكلات فراوان هفت ميليون هزينه مي‌كنيم؛ اما متأسفانه انصاف رعايت نمي شود.
شفيع زاده با انتقاد شديد از مطبوعات تصريح كرد: من از مطبوعات تهراني مي خواهم كه ديگر اخبار ما را پوشش ندهند و ما را راحت بگذارند. جاي تأسف است كه شب قبل از مسابقه يك خبرنگار به بازيكن ما زنگ مي‌زند و براي ما حاشيه درست مي‌كند.
شفيع زاده با لحني ناراحت ادامه داد: اوايل فصل جاري يكي از خبرنگاران با من تماس گرفت و گفت بايد ده ميليون تومان به او بدهم تا ازتيم ما حمايت كند و وقتي جواب منفي از سوي من شنيد به من گفت از حالا به بعد تيم من روزگار خوش را نخواهد ديد. اين مسائل جاي تاسف دارد.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

alireza77777m
21-11-2008, 19:11
پس از باخت مقابل سپاهان
ميثاقيان: فغاني 3 امتياز را از ما گرفت

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: داور اين مسابقه همانطور كه قبلا سه امتياز در مشهد به ما داده بود، امروز سه امتياز از ما گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، اكبر ميثاقيان پس از باخت مقابل سپاهان اظهار داشت: عليرضا فغاني جوان است و به نظرم تجربه قضاوت در ليگ برتر را ندارد. او در اوايل فصل هم در مشهد در مقابل ابومسلم سه امتياز به ما داد و امروز سه امتياز از ما گرفت.
وي افزود: امروز همه دست به هم داده بودند تا تيم ما را شكست دهند. داور با نگرفتن پنالتي در دقيقه 75 به دليل خطاي دروازه بان سپاهان به روي شكرون باعث شد تا گل سوم را دريافت كنيم و روحيه تيم از دست برود.
ميثاقيان با بيان اينكه تيمش مردانه جنگيد، ادامه داد: اگرچه ما بازي را باختيم؛ اما خوب بوديم. امروز به پنج بازيكن جوان بازي دادم و مطمئن هستم اين جوانان در آ‌ينده بهتر جواب خواهند داد. از بازي هاي آينده يك دروازه بان جوان نيز جايگزين بابايي مي‌كنم چرا كه او در اين مسابقه گل‌هاي بدي دريافت كرد.
سرمربي استقلال اهواز با بيان اينكه هفته آينده مقابل پرسپوليس تيم بهتري را روانه ميدان مي‌كند، اضافه كرد: من با كمك مديريت تيم و همكارانم تيم را به شرايط بهتر و رده‌هاي بالاتر مي رسانم. در جلسه اي هم كه با مديران داشتم رضا جلالي ثابت را بخشيده ام و از فردا در تمرينات شركت مي‌كند. امروز به سپاهان نباختيم و اگر باتجربه تر بوديم، مي‌توانستيم امتياز كسب كنيم.

alireza77777m
22-11-2008, 17:17
به دليل ناهماهنگي و نبود اتوبوس
تيم فولاد با 15 دستگاه تاكسي به ورزشگاه رفت

خبرگزاري فارس: اعضاي تيم فوتبال فولاد خوزستان به دليل ناهماهنگي و نزسيدن به موقع اتوبوس، ديروز با تاكسي خود را به ورزشگاه آزادي رساندند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه مسئولان باشگاه فولاد طبق نامه سازمان ليگ به هيئت فوتبال تهران، به باشگاه استقلال نامه زده بود كه زمان ورود و اسكانشان كجا است. با اين حال، در روز مسابقه با نرسيدن به موقع اتوبوس براي حمل بازيكنان به سمت ورزشگاه، آنها با كرايه كردن تاكسي به آزادي رسيدند.
سرپرست فولاد كه تا ساعت 13 منتظر اتوبوس بود، با نگراني اعضا و استرس بين بازيكنان، با كرايه كردن 15 دستگاه تاكسي، بازيكنان و سايرين را راهي ورزشگاه آزادي كرد.

alireza77777m
23-11-2008, 17:11
براي بازي مقابل پرسپوليس
استقلال اهواز سه شنبه در غياب شكرون به تهران سفر مي‌كند

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال اهواز براي برگزاري بازي هفته شانزدهم خود سه شنبه به تهران سفر مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي تيم استقلال اهواز سه شنبه هفته جاري براي برگزاري بازي مقابل پرسپوليس به تهران آمده و در هتل المپيك مستقر مي شود.
اين تيم كه هفته گذشته در اهواز بازي را سه بر يك به تيم سپاهان واگذار كرد براي رويارويي با پرسپوليس فقط ناصر شكرون را به دليل اخراج در بازي گذشته در اختيار ندارد.
رضا جلالي ثابت نيز كه از سوي ميثاقيان از حضور در تمرينات منع شده بود، از شنبه در تمرينات شركت كرده است.

esfboy
23-11-2008, 23:43
مسئولان تیم فوتبال فولاد خوزستان به دلیل کسب پیروزی ارزشمند این تیم برابر استقلال تهران به هر یک از نفرات تیم مبلغ 20 میلیون ریال پاداش پرداخت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از پیروزی تیم فوتبال فولاد خوزستان برابر استقلال تهران در ورزشگاه آزادی، مسئولان این باشگاه پاداش دو میلیون ریالی را برای بازیکنان تیم خود در نظر گرفته اند.

تیم فوتبال فولادخوزستان برای دیدار با راه آهن شهرری از هفته شانزدهم رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور که روز سه شنبه هفته جاری برگزار می شود، سجاد فیض الهی بهترین بازیکن خود را به علت سه اخطاره بودن در اختیار ندارد.

ss_ss gahreman
24-11-2008, 14:11
مظفري زاده ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال اهواز را قضاوت مي كند
خبرگزاري فارس: اسامي داروان ديدارهاي هفته شانزدهم ليگ برتر از سوي كميته داوران اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، برنامه و اسامي داوران هفته شانزدهم به ترتيب زير اعلام شد:

*سه شنبه:5/9/87
فولاد خوزستان-راه آهن-ساعت 14:15-تختي-اهواز
قاسم واحدي-حسين خانبان-حميد نظري-مهرداد ذهبي

*چهارشنبه-6/9/87
پاس-پيكان قزوين-ساعت 14:00-قدس-همدان
البرز حاجي پور-صادق نوري-بهرام نقوي-جمشيد دانشمهر

پرسپوليس - استقلال اهواز-ساعت 15:00-آزادي-تهران
سعيد مظفري زاده-رضا سخندان-محمد رضا ابوالفضلي-امير حسين فتاحي

*شنبه-9/9/87
پيام-مقاومت سپاسي-ساعت 14:00-ثامن الائمه-مشهد
سعادت باغبان-رامين عرفانيان-مهدي عاليقدر-سيد حسين زرگر

برق شيراز-داماش گيلان-ساعت 14:00-حافظيه-شيراز
نويد مظفري-حسين معتمدي-حجت رضايي تبار-عبدالحسين ايازي

ملوان انزلي- ذوب آهن-ساعت 14:15-تختي-انزلي
رحيم رحيمي مقدم-نيكفر نيك نهاد-محمد رضا منصوري-رسول رهبرفام

فولاد مباركه سپاهان-ابومسلم-ساعت 14:15-ذوب آهن-فولاد شهر
تورج حق وردي-مجيد ويشگاهي-بابك داوري-محمدكماني

سايپا-استقلال تهران-ساعت 15:00-آزادي-تهران
هدايت ممبيني-اسماعيل صفيري-داوود رفعتي-محمد ملكي

*يكشنبه-10/9/87
مس كرمان-صباي قم-ساعت 14:00-باهنر-كرمان
رحيم مهر پيشه-صفدر احمدي-غلام آموزگار-عباس نام بخش

esfboy
24-11-2008, 16:40
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: ورزشي - فوتبال

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان كه تيم‌اش بايد در هفته‌ي شانزدهم ليگ برتر مقابل راه‌آهن بازي كند، گفت: اين تيم در طول مسابقات نشان داده براي دست‌يابي به نتيجه دلخواه مقابل تيم‌هاي بزرگ سخت مي‌كوشد.

مجيد جلالي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خوزستان - گفت: پس از بازي با استقلال تهران و كسب سه امتياز ديدار، سعي كرديم تيم را به موقع بازسازي كنيم، براي اين منظور تمرينات را از روز شنبه آغاز كرديم.

وي ادامه داد: بازيكنان تيم فولاد خوزستان با توجه به پيروزي ارزشمندشان در هفته پانزدهم روحيه بسيار خوبي دارند و از انگيزه بالايي براي رويارويي با تيم راه آهن و كسب پيروزي برخوردار هستند.

سرمربي تيم فولاد خوزستان عنوان كرد: يكي از شاخصه‌هاي تيم‌هاي سخت‌كوش اين است كه مقابل تيم‌هاي بزرگ تلاش مي‌كنند و قوي ظاهر مي‌شوند. تيم راه آ‌هن نيز در طول مسابقات نشان داده كه تيم سخت كوشي است، بنابراين ما روز سختي مقابل اين تيم داريم ولي براي تكرار پيروزي‌هاي خود تمام تلاش‌مان را به‌كار مي‌بنديم و سعي مي‌كنيم در جمع مدعيان قهرماني ليگ هشتم قرار بگيريم.

ديدار دو تيم فولاد خوزستان و راه آهن شهرري ساعت 14:15 سه‌شنبه در مجموعه ورزشي تختي اهواز انجام مي‌شود.

ss_ss gahreman
25-11-2008, 21:16
تركيب احتمالي پرسپوليس براي ديدار مقابل استقلال اهواز
خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار فردا مقابل استقلال اهواز مشخص شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني قصد دارد با توجه به رضايت كامل در بازي مقابل پيكان،‌قصد دارد برابر استقلال اهواز تيمش را با يك تغيير(پتروويچ به جاي نوري) به ميدان بفرستد.
تركيب احتمالي پرسپوليس به شرح ذيل است:
عليرضا حقيقي، مجتبي شيري، سپهر حيدري، نبي‌ا... باقري‌ها، عليرضا محمد، ايوان پتروويچ، كريم باقري، علي كريمي، مازيار زارع، ابراهيم توره و عليرضا نيكبخت واحدي
مربيان پرسپوليس فيلم بازي تيم فوتبال استقلال اهواز مقابل پاس همدان را نيز روز گذشته آناليز كردند و قرار است نكات لازم در خصوص نقاط ضعف و وقت حريف اهوازي امشب براي بازيكنان تشريح شود.
انتهاي پيام/

ميثاقيان: با هيچ تيمي به پرسپوليس نباخته‌ام
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: در هر تيمي بوده ام به پرسپوليس نباخته ام و فردا هم براي پيروزي به ميدان مي رويم.
اكبر ميثاقيان در گفت و گو با خبرنگار فارس، در ارتباط با بازي فردا مقابل پرسپوليس اظهار داشت: براي انجام بازي مردانه به مصاف پرسپوليس مي رويم و كاري به شرايط تيم حريف نداريم. به اين تيم و هوادارانش احترام مي گذاريم.
وي در ارتباط با اين كه شرايط فعلي پرسپوليس مي تواند بهترين موقعيت براي آنها باشد تا به پيروزي برسند، عنوان كرد: فوتبال ربطي به اين مسائل ندارد. اول بايد شرايط تيم خود را بهبود بخشيم. پرسپوليس هميشه پرسپوليس بوده است و هر تيم شرايط خاص خود را دارد.
سرمربي آبي پوشان اهوازي ادامه داد: آنها پر مهره ترين تيم ليگ هستند و به قول پيرواني در شرايط مالي خوبي قرار دارند و فقط بدشانس هستند. من هم هميشه در هر تيمي بوده ام تا آخرين نفس جنگيده ام.
وي در مورد بازي جنجالي هفته گذشته اين تيم مقابل سپاهان تصريح كرد: از لفظ جنجالي نبايد استفاده كرد. كارشناسان هم گفتند داور 2 پنالتي ما را در اين بازي نگرفت. مگر تيم ما در يك بازي چند موقعيت دارد كه داوران چنين فرصت هايي را از ما مي گيرند. ما بايد صادقانه بگوييم و نبايد همه چيز را به شوخي بگيريم.
ميثاقيان تاكيد كرد: اين تيم شخصي است. قبول دارم كه اشتباهات داوري مثل مربيگري است اما نبايد فاحش باشد. استقلال اهواز به لحاظ فوتبالي مشكلي ندارد. به چند جوان ميدان داده ايم و هر هفته هم هماهنگتر مي شويم. ما بايد با هم همدل تر شويم. تيم ما در حال حاضر تيم جنگجويي شده است و مشكل خاصي نداريم.
ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال اهواز فردا در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
تيم استقلال اهواز براي اين بازي علاوه بر اين كه ناصر شكرون را به دليل مصدوميت در اختيار ندارد، رضا جلالي ثابت را نيز به دليل مصدوميت به ميدان نمي فرستد.

ss_ss gahreman
25-11-2008, 21:20
ميداودي: مصدوميتم جدي نيست
خبرگزاري فارس: مهاجم ايراني تيم فوتبال الاهلي گفت: با وجود تعويض در بازي مقابل الشعب مصدوميتم جدي نيست.
ميلاد ميداودي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره مصدوميت خود در بازي روز گذشته مقابل الشعب اظهار داشت: قصد داشتم به سمت دروازه شوت بزنم كه از ناحيه زانو دچار درد شدم؛ اما مسئله خاصي نيست. امروز صبح هم فيزيوتراپي انجام دادم و براي اطمينان خاطر از پايم عكس گرفتم.
وي درباره بازي و صدر نشيني در ليگ امارات عنوان كرد: تيم ما بازي خوبي را مقابل الشعب انجام داد و خوشبختانه در صدر جدول باقي مانديم. شرايط من هم در اين تيم خوب است و مشكلي ندارم.
تيم الاهلي روز گذشته با نتيجه دو بر صفر تيم الشعب را شكست داد.
الاهلي در حال حاضر با 18 امتياز در صدر جدول ليگ امارات قرار دارد.

انصاريان: هنوز هم با پرسپوليس زندگي مي‌كنم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: هنوز با پرسپوليس زندگي مي‌كنم و بازي كردن مقابل اين تيم برايم بسيار سخت است.
علي انصاريان در گفت و گو با خبرنگار فارس ،درباره شرايط تيم استقلال اهواز قبل از رويارويي با پرسپوليس اظهار داشت: چيزي براي از دست دادن نداريم. فشار روحي روي تيم ما نيست و ما هم مثل همه تيم‌هاي ديگر دوست داريم مقابل پرسپوليس بازي خوبي انجام دهيم.
وي كه قرار است دوباره مقابل تيم سابق خود به ميدان برود، عنوان كرد:‌ از بازي كردن دوباره در ورزشگاه آزادي خوشحالم، البته قرار گرفتن مقابل تيمي كه همه زندگي‌ام را مديون آن هستم سخت است. دلم براي هواداران پرسپوليس بسيار تنگ شده است.
انصاريان با بيان اينكه نمي‌تواند هرگز روزهاي خوبي كه با پيرواني، عابدزاده، كريمي و باقري داشت را فراموش كند، ادامه داد: يك بار با پيراهن سايپا و 2 بار با پيراهن استقلال مقابل پرسپوليس بازي كردم؛ ولي هنوز بازي كردن مقابل اين تيم برايم سخت است. نمي‌توانم 9 سال زحمتي كه براي اين تيم كشيده‌ام را فراموش كنم.
اين بازيكن تصريح كرد:‌ من فردا تلاش مي‌كنم بهترين بازي را براي تيم خودم انجام دهم؛ اما به هر حال ما ايراني‌ها عاطفي هستيم و نمي‌توانم پرسپوليسي‌ها را فراموش كنم. حتي بعد از جدايي از اين تيم هرگز عليه آنها صحبت نكردم چرا كه جدايي ام از اين تيم تقصير من نبود.
مدافع تيم استقلال اهواز در باره شرايط اين تيم و مشكلات داوري كه برا‌ي آنها به وجود آمده است گفت: نمي‌خواهم بگويم مشكلات داوري بي‌تاثير نبوده است، به هر حال آنها هم جزو فوتبال هستند؛ اما در برخي از بازي‌ها مي‌توانستيم بازنده نباشيم.
انصاريان تاكيد كرد: بازي در ورزشگاه آزادي شرايط خاص خود را دارد. ما با پرسپوليسيي بازي داريم كه با توجه به تماشاگرانش و با اين فشارهاي چندين روزه روبرو بوده است.
وي در باره جدايي قطبي از پرسپوليس افزود: مشكلاتي وجود داشت كه او از اين تيم جدا شده است؛ اما كساني كه اين تيم را دوست دارند روزي متوجه همه چيز مي‌شوند و مي‌فهمند آنهايي كه اداي آدم‌هاي خوب را در مي‌آورند، چه شخصيتي دارند.
انصاريان با اشاره به مربيگيري پيرواني در اين تيم و حمايت از او ادامه داد: پيرواني بازيكن بزرگي بوده است و بايد به او وقت داد، امثال او عابدزاده، استيلي، اسطوره‌هاي اين تيم هستند. وقتي پشت سر آنها وارد ميدان مي شدم افتخار مي‌كردم. پيرواني بايد تلاش كند از اين مسئوليتي كه دارد به خوبي برآيد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا براي نيمكت نشينان پرسپوليس دسته گل مي‌برد، گفت: حتما اين كار را انجام مي‌دهم و براي هواداران اين تيم نيز دسته گل خواهم برد. من هر چه دارم مديون آنها هستم. روزهايي كه در بيمارستان بودم و آنها به عيادتم مي آمدند را فراموش نمي كنم.
انصاريان در ادامه صحبت‌هاي خود با اشاره به وضعيت عليرضا نيكبخت واحدي و مشكلاتي كه براي اين بازيكن پيش آمد، اظهار داشت: اينكه كميته انضباطي بازيكني را تنبيه مي‌كند خوب است؛ اما نبايد يك بازيكن را از بين برد. نبايد روزهاي خوبي كه او در تيم ملي داشت و گلزني مي كرد را فراموش كنيم. نمي‌خواهم از رفتار او حمايت كنم؛ اما بايد شرايط او را هم درك كرد.

پيروزي راه آهن مقابل فولاد در اهواز
خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي راه آهن و فولاد خوزستان با نتيجه سه بر دو به سود نماينده شهر ري به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي فولاد خوزستان و راه آهن شهر ري از ساعت 14:15 در وزشگاه تختي اهواز آغاز شد.
در اين مسابقه ابتدا در دقيقه 32 سجاد فيض الهي براي فولاد گلزني كرد و سپس در دقيقه 49 اسماعيل شريفات براي بار دوم دروازه اين تيم را باز كرد.
در ادامه مسابقه تيم راه آهن توانست در دقايق 57 توسط علي محمد دهقان و 65 و 79 داود حقي به گل و در نهايت برتري برسد. گل آخر راه آهن از روي نقطه پنالتي به ثمر رسيد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده قاسم واحدي بود. وي از تيم فولاد به سرلك و از راه آهن به حقي كارت زرد نشان داد.
از اين بازي كمتر از سه هزار نفر ديدن كردند.

ياوري: در يك بازي تاكتيكي فولاد را شكست داديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راه آهن گفت: امروز توانستيم يك ديدار كاملا تاكتيكي را از فولاد خوزستان ببريم.
محمود ياوري در گفت و گو با خبرنگار فارس درباره پيروزي مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: قبل از اين بازي هم گفته بودم كه با يك بازي تاكتيكي روبرو هستيم و اين مسابقه مبتني بر تفكرات كادر فني و تكنيك بازيكنان است. دقيقا فولاد را مي شناختيم.
وي افزود: فيلم بازي فولاد را به بازيكنان نشان داده بوديم و با توجه به نكاتي كه به آنها گفته بوديم توانستند تاكتيك هاي موردنظر را انجام دهند.
ياوري ادامه داد: با توجه به شناختي كه از حريف داشتيم با وجود باخت در نيمه اول نگراني نداشتيم و در نيمه دوم با كمي تامل تاكتيك خود را تغيير داده و آهنگ هجومي تري به بازي خود داديم.
وي در پاسخ به اين سئوال كه بازي مشكل داوري داشت يا خير گفت: مشكلي وجود نداشت و داور با وجودي كه بازي سختي را پيش رو داشت؛ اما به خوبي از پس قضاوت آن بر آمد.

ss_ss gahreman
05-12-2008, 17:35
ميثاقيان: جايگاه تيم ما در پايان فصل هفتم است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: براي تيم خود در پايان فصل، جايگاه هفتم يا هشتم را پيش بيني كرده‌ايم.
به گزارش خبرگزاري فارس، اكبر ميثاقيان بعد از پيروزي مقابل برق شيراز اظهار داشت: صادقانه بگويم كه تيم ما در اين بازي جنگيد. همانطور كه قول داده بودم، از جوانان استفاده كردم و بزرگ‌ترهاي تيم هم به اين جوانان كمك كردند.
وي افزود: تيم ما توانست دست و پاي حريف را ببندد. به خوبي توانستيم توپ را حفظ كنيم.مهاجمان تيم ما سرعت خوبي به بازي داده بودند و به خوبي در عمق دفاع حريف حركت مي كردند.
ميثاقيان خاطر نشان ساخت: داور قضاوت خوبي انجام داد؛ اما در دقيقه هفت مي‌توانست يك پنالتي براي ما بگيرد. از آنجايي كه به كميته انضباطي قول داده ام اعتراض نكنم، حرفي نزدم.
وي تاكيد كرد: بازيكنان ما با اين برد انگيزه بالايي كسب كرده اند. همين جا اعلام مي كنم كه تيم ما در پايان ليگ مي تواند مقام هفتم يا هشتم را داشته باشد. مديريت هم به ما فرصت داد تا از جوانان استفاده كنيم.

ss_ss gahreman
05-12-2008, 17:37
عباسي: بازي ضعيفي مقابل استقلال انجام داديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: مقابل استقلال اهواز عملكرد بدي داشتيم و بازي را واگذار كرديم.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد عباسي در جمع خبرنگاران درباره باخت مقابل استقلال اهواز اظهار داشت: بد بازي كرده و فكر نمي كرديم تيم در اهواز اين قدر ضعيف بازي كند، البته چند مصدوم داريم و اگر آنها بهبود پيدا كنند تيم ما روند بهتري خواهد داشت.
وي افزود: از هفته هاي آينده نمي گذاريم تيم ما بيش از اين روند نزولي را طي كند. مستحق برد نبوديم؛ ولي داور يك پنالتي ما را نگرفت. البته خوشحالم كه استقلال با اين برد از بحران خارج شد.
سرمربي برق با انتقاد از بازيكنان با تجربه خود ادامه داد: بازي ضعيفي انجام دادند و از فوتبال آنها راضي نيستم.
عباسي خاطر نشان ساخت: برنامه ريزي سازمان ليگ در اين مورد خوب نيست و بازي ها بايد هفته به هفته برگزار شود. اين شرايط براي ما مشكل ساز شده است.

alireza77777m
13-12-2008, 20:24
پس از شكست مقابل سايپا
جلالي: از نظر بدني كم آورديم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت:مقابل سايپا پر انرژي بوديم اما در جريان بازي به لحاظ بدني كم آورديم.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجيد جلالي پس از شكست 3 بر 2 مقابل سايپا اظهار داشت: با هزينه كم پر انرژي نشان داديم و با ساده ترين حملات گل ها را دريافت كرديم. اما در ادامه به لحاظ بدني كم آورديم كه اين ضعف را در تعطيلات بايد بر طرف كنيم.
وي افزود: به لحاظ فوتبالي ما امروز ميدان دار بوديم .حريف 3 سانتر انجام داد و 3 گل زد. اين موضوع را به بازيكنان گوشزد كرده بودم اما متاسفانه از همان ناحيه گل خورديم.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا از سعيد رمضاني در اين بازي استفاده نكرد گفت: اين بازيكن در مسابقه گذشته عملكرد خوبي نداشت و در اين بازي از او استفاده نكرديم.

alireza77777m
14-12-2008, 19:52
پس از استقلال
فولاد هم خواهان آرفي اشپيتي شد

خبرگزاري فارس: كادر فني تيم فوتبال فولاد خوزستان براي تقويت خط حمله خود خواستار جذب مهاجم پيام مشهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجيد جلالي براي حل مشكل گلزني تيم خود از باشگاه درخواست جذب آرفي اشپيتي مهاجم تيم پيام را كرده است.
اين بازيكن مورد توجه استقلال تهران بود اما مسئولان پيام براي در اختيار گذاشتن اين بازيكن به استقلال مبلغي حدود 300 ميليون تومان خواسته بود.
* تمرينات فولاد تا چهارشنبه هفته جاري تعطيل اعلام شد. جلالي هنوز برنامه تعطيلات را به باشگاه اعلام نكرده است. سرمربي فولاد اعتقادي به برپايي اردو ندارد و به همين دليل تمرينات اين تيم در اهواز پيگيري خواهد شد.

ss_ss gahreman
14-12-2008, 21:11
خداحافظي معنادار ميثاقيان از بازيكنان استقلال اهواز
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز پس از پايان بازي اين تيم مقابل مس كرمان از بازيكنان اين تيم خداحافظي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، درپايان مسابقه تيم استقلال اهواز مقابل مس كرمان كه منجر به پيروزي يك بر صفر تيم اهوازي شد، اكبر ميثاقيان در رختكن به شكل معناداري از بازيكنان تيم خود خداحافظي كرد.
او خطاب به بازيكنان خود گفت؛ قصد دارد به مشهد بازگردد و احتمالا در همان جا ماندگار مي شود .
حتي وي با مزاح و به صورت تلويحي كناره گيري خود از ادامه همكاري با اين تيم را به بازيكنان اعلام كرد.
عدم تمايل همكاري احتمالي ميثاقيان با استقلال اهواز شايد بي ربط با پيشنهاد باشگاه ابومسلم به وي نباشد.
در شرايطي كه اين تيم مشهدي اوضاع خوبي ندارد ، مسئولان ابومسلم حضور اكبر ميثاقيان را براي بهبود اوضاع مناسب مي دانند. اين در حالي است كه ميثاقيان با وجود علاقه زياد به ابومسلم به دليل رفتار ابتداي فصل اين باشگاه ناراحت است و به سادگي نمي خواهد به اين پيشنهاد پاسخ مثبت دهد.
تمرينات تيم استقلال اهواز نيز تا روز پنج شنبه تعطيل است و تا شروع دوباره اين تمرينات اين گمانه زني ها ادامه دارد.

alireza77777m
15-12-2008, 20:02
باورصاد در گفت و گو با فارس:
مشهدي ها بعد از دور زدن همه مربيان سراغ ميثاقيان آمده اند

خبرگزاري فارس: مدير اجرايي باشگاه استقلال اهواز گفت: باشگاه ابومسلم بعد از اينكه همه مربيان را دور زده اند؛ ياد اكبر ميثاقيان افتاده اند.

امين باورصاد در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در ارتباط با اينكه مسئولان باشگاه ابومسلم قصد بازگرداندن اكبر ميثاقيان به اين تيم را دارند اظهار داشت: ابومسلمي ها اگر ميثاقيان را مي خواستند او را ابتداي فصل اخراج نمي كردند. حالا كه سراغ همه مربيان رفته اند ياد ميثاقيان افتاده اند.
وي افزود: ميثاقيان به استقلال اهواز علاقه دارد و تا پايان فصل هم با اين تيم خواهد بود. ما حتي از اكنون براي فصل بعد با او در حال مذاكره هستيم.
مدير اجرايي باشگاه استقلال اهواز ادامه داد: ميثاقيان تيم را تنها نمي گذارد. خود او با ما تماس گرفت و گفت نمي خواهد به ابومسلم برود. اين حرف ها بازي تبليغاتي است.
وي در پاسخ به اين سئوال كه به نظر مي رسيد مسئولان اين باشگاه تصميم گرفته اند فقط تا پايان امسال به تيمداري بپردازند گفت: درست است كه با اين شرايط كار سختي داريم، اما برنامه هاي خود را براي ادامه كار تا سه سال ديگر نوشته ايم.
باورصاد در مورد مشكلات مالي بازيكنان اين تيم عنوان كرد: 30 درصد پول بازيكنان را پرداخت كرده ايم و حتي شماري از آنها 60 درصد از پول خود را دريافت كرده اند.

alireza77777m
16-01-2009, 23:27
پس از پيروزي مقابل پيام
ميثاقيان: ليگ تعطيل نمي شد، وضعيت بهتري پيدا مي كرديم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: اگر بازي هاي ليگ تعطيل نمي شد اكنون شرايط بهتري داشتيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، اكبر ميثاقيان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي حساسي بود. به اين دليل كه تيم ما و پيام در پايين جدول قرار داشتيم. تيم ما در نيمه اول هماهنگ نبود اما نيمه دوم بهتر ظاهر شديم.
وي افزود: بايد گل هاي بيشتري را مي زديم و گلي هم كه به ثمر رسانديم به موقع بود.
سرمربي استقلال اهواز درباره مشكلات مالي اين تيم عنوان كرد: مشكلات ما در حال حل شدن است. تيم به لحاظ هماهنگي بهتر شده است. شفيع زاده هم تلاش مي كند مشكلات را حل كند.
ميثاقيان با بيان اينكه داوري به ضرر آنها بوده است ادامه داد: داور بايد دروازه بان تيم پيام را اخراج مي كرد. آينده تيم ما سخت است. هر مسابقه حكم فينال را دارد.

alireza77777m
18-01-2009, 15:51
در جلسه كميته انضباطي استقلال اهواز
مشكل ناصر شكرون با باشگاه حل شد

خبرگزاري فارس: مشكل مهاجم عراقي تيم فوتبال استقلال اهواز با مسئولان اين تيم به شكل مسالمت آميز حل شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد ناصر شكرون كه به دليل عدم تعهد باشگاه نسبت به مسائل مالي با اين باشگاه دچار مشكل شده و روحيه خود را از دست داده بود، ديروز در جلسه كميته انضباطي باشگاه با مديربرنامه هاي خود حاضر شد.
پس از در ميان گذاشتن مشكلات ناصر شكرون مسئولان اين باشگاه متعهد شدند كه تا پايان هفته بخشي از مطالبات او را پرداخت كنند.
اين مهاجم تيم ملي عراق با اين قول در تمرينات اين تيم شركت خواهد كرد.

Mahmata
20-01-2009, 17:55
ديروز به حساب بازيکنان پول ريختم
سرپرست استقلال اهواز: در تيم ما هيچ کس ناراضي نيست!
در روزهايي که خبرهاي بسياري در خصوص مشکلات مالي استقلال اهواز مخابره مي شود، سرپرست اين تيم معتقد است که در استقلال اهواز هيچ کس از وضعيت فعلي ناراضي نيست!

"بهمن روشنايي" در گفت و گو با خبرنگار ورزشي برنا اظهار داشت: بر خلاف خبرهايي که در خصوص مشکلات مالي استقلال اهواز منتشر شد، ما ديروز بخشي از قرارداد بازيکنان را به حسابشان واريز کرديم. همچنين قرار است در آينده اي نزديک باز هم قسمتي از پيش قراردادشان را پرداخت کنيم.
روشنايي با تکذيب خبراحتمال اعتصاب تعدادي از بازيکنان استقلال اهواز و شرکت نکردنشان در تمرينات خاطر نشان کرد: اين موضوع صحت ندارد. درتيم ما بازيکن ناراضي وجود ندارد و همه تلاش مي کنند که مقابل مقاومت سه امتياز را بدست آوريم.

منبع: برنا نیوز

Mahmata
23-01-2009, 17:22
/هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال/
فولاد مقابل برق شيراز به برتري رسيد
خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي فولاد خوستان و برق شيراز با نتيجه 3بر يك به سود تيم اهوازي به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي فولاد و برق شيراز از ساعت 14:30 در ورزشگاه تختي اهواز آغاز شد.
در اين بازي در دقيقه 16 علي بداوي تيم فولاد را پيش انداخت. در ادامه بازي تيم برق شيراز توانست در دقيقه 52 توسط آلن آوديچ به گل برتري برسد.
بازي بعد از اين گل به نفع تيم فولاد پيش رفت. تيم فولاد موفق شد در دقايق 69 و 86 توسط احمد آل نعمه و كريستيانو والنته به گل برسد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده تورج حق وردي بود. وي در اين بازي به نادر احمدي از فولاد و سعيد جعفري و سعيد غلام زاده و ستار زارع از برق كارت زرد نشان داد.

منبع: فارس نیوز

Mahmata
23-01-2009, 17:26
/هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال/
پيروزي مقاومت مقابل استقلال اهواز
خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي مقاومت سپاسي و استقلال اهواز با نتيجه يك بر صفر به سود تيم شيرازي به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي مقاومت سپاسي شيراز و استقلال اهواز از ساعت 14:30 در ورزشگاه حافظيه آغاز شد.
در نيمه اول تيم مقاومت در دقيقه 38 توسط امين متوسل زاده به گل رسيد.
در دقيقه 19 اين بازي رضا جلالي بازيكن استقلال اهواز به دليل تكل روي شهرام گودرزي اخراج شد و استقلال اهواز 10 نفره به بازي ادامه داد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده امير حسين اسدي بود. علي ممبيني و مير هاني هاشمي از مقاومت كارت زرد دريافت كردند.

منبع: فارس نیوز

alireza77777m
23-01-2009, 19:43
پس از پيروزي مقابل برق شيراز
جلالي: با استرس بازي كرديم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فولاد خوزستان گفت: مقابل برق با استرس بازي كرديم.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجيد جلالي اظهار داشت: بازي را با استرس و دلهره آغاز كرديم چون تيم در وضعيت خوبي در جدول قرار ندارد و برق هم فوتبال خوبي انجام مي‌دهد.
وي افزود: امروز تيم ما در ضربات ايستگاهي خوب كار كرد. بازيكنان فولاد بايد اين رويه را ادامه دهند.تيم ما مشكلاتي دارد كه بايد آن را ريشه‌يابي كرد.
سرمربي فولاد ادامه داد: مقابل پرسپوليس هم نبايد بازنده مي‌شديم. براي رفع اشكالات به زمان نياز داريم. همين مشكلات به تيم ضربه مي‌زند.
جلالي تصريح كرد: ما به گونه‌اي تمرين مي‌كنيم تا به هدفمان برسيم. مي‌خواهيم فوتبال ناب خوزستان را اجرا كنيم. اميدوارم ورزشگاه اختصاصي فولاد هم آماده شود تا در ورزشگاه خودي به نتايج بهتري برسيم.

ss_ss gahreman
24-01-2009, 00:30
پس از باخت به مقاومت،
ميثاقيان:
هنوز هم مي گويم كه سوم يا چهارم مي‌شويم!
"رونالدو" هم در استقلال باشد،‌ نمي‌ترسيم

سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز پس از شكست تيمش گفت: اگرچه اخراج بازيكن ما درست بود اما تيم حريف هر خطاي فني مي‌كرد داور نمي گرفت.

به گزارش ايسنا، اكبر ميثاقيان ادامه داد: با وجود ده نفره شدن بايد بازي را مي برديم و حداقل اين كه بازي مساوي مي‌شد.

وي گفت: به تيم پيرواني تبريك مي گويم، آنها از خطر جستند ولي ما هنوز از خطر نجستيم.

ميثاقيان معتقد است تيمش به مراتب از مقاومت سپاسي جوانتر بود و جوان‌هاي او نيز خوب بازي كردند. اما اخراج زودهنگام بازيكن استقلال اهواز تمركز تيمي آنها را برهم زد.

خبرنگاري از ميثاقيان پرسيد: بازي بعدي شما با استقلال تهران است و خبر خوبي براي شما دارم كه جانواريو سه اخطاره شد و مقابل شما نمي تواند بازي كند كه ميثاقيان گفت: براي ما فرقي ندارد، "رونالدو" هم در استقلال باشد تيم ما از هيچ كس نمي ترسد.

خبرنگار ديگري به ميثاقيان گفت: به شما تبريك مي گويم ابومسلم تيم شهر شما در اصفهان سه گل به ذوب آهن زده است، كه ميثاقيان پاسخ داد: تيم شهر من در حال حاضر استقلال اهواز است و بازي را امروز باختيم.

وي در پايان و در پاسخ به خبرنگاري كه از او پرسيد آيا هنوز هم معتقديد تيم شما در دور برگشت تيم سوم جدول است، گفت: هنوز هم مي گويم سوم يا چهارم مي‌شويم!

مجيد جلالي:
فولاد از نظر رواني كاملا آماده است
سعي مي‌كنيم مشكلات‌مان را ريشه‌يابي كنيم

مجيد جلالي گفت: فكر مي‌كنم تيم من از نظر رواني كاملا آماده است.

به گزارش ايسنا - نمايندگي خوزستان، سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان در پايان ديدار تيمش برابر برق شيراز گفت: فكر مي‌كنم در زمان‌هايي از بازي مي‌توانيم فوتبالي عالي را از خود نشان دهيم اين لحظات پرشمار نبودند. به لحظاتي كه در نظرمان است نزديك مي‌شويم تيمي كه در نيمه نخست مي‌تواند با يك گل به رختكن برود و در نيمه دوم گل مساوي را دريافت مي‌كند ولي دوباره به بازي برمي‌گردد و گل برتري را مي‌زند نشان مي‌دهد كه از نظر رواني كاملا آماده است تا بازي را ببرد.

وي افزود: شاگردان من تا اندازه‌اي مضطرب بازي كردند به دو دليل يكي وضعيت تيم در جدول و دلخواه ما نيست و بازيكنان همين را مي‌دانند و ديگر آنكه با تيمي خوب همچون برق شيراز بازي داشتيم.

جلالي ادامه داد: برق شيراز يكي از تيم‌هاي خوب ليگ برتر است كه جايگاه واقعي‌اش در انتهاي جدول نيست. شايد اگر آن‌ها مشكلات‌شان را در ضربه‌هاي ايستگاهي حل كنند بتوانند تيم بهتري داشته باشند.

سرمربي فولاد خوزستان در بخش ديگري از سخنان خود در نشست خبري پس از بازي مقابل برق شيراز گفت: سعي مي‌كنيم مشكلات‌مان را ريشه‌يابي كنيم اگرچه بازي قبل برابر پرسپوليس را باختيم ولي شيوه بازي ما به گونه‌اي بود كه مي‌توانستيم نتيجه بگيريم. فرصت‌هاي زيادي را از دست داديم اما، تيم بازنده نبوديم. وقتي نتيجه به دست نمي‌آيد مي‌توانيم بگوييم كه تيم نواسان دارد اما در شيوه بازي ما نواسان كمتر از نتايج است. بايد به جايي برسيم كه بازيكنان اشتباه نكنند. متاسفانه اشتباه بازيكنان در لحظه‌ها باعث لطمه به تيم ما مي‌شود.

جلالي درباره ورزشگاه تختي اهواز هم گفت: اگر سير تمرين‌هاي ما را از نزديك تماشا كنيد خواهيد ديد كه به شكلي تمرين مي‌كنيم ارائه‌گر فوتبالي سريع و بدون اشتباه باشيم و در اصل يك بازي خوزستاني را ارائه كنيم. براي ارائه فوتبالي خوب به زمين خوب نياز داريم اميدواريم ورزشگاه اختصاصي ما زودتر آماده شود و بتوانيم از آن استفاده كنيم.

جلالي در پايان گفت: ضعف امروز ما اضطرابي بود كه داشتيم پس از گل اول بسيار مضطرب بازي كرديم. نقطه قوت ما هم قدرت رواني بازيكنان تيم بود نشان آن هم آن بود كه پس از دريافت گل مساوي توانستيم روند بازي را تغيير دهيم در بازي با پرسپوليس هم تاكتيك‌هاي امروز را به كار گرفتيم، ولي از آن بازي نتيجه نگرفتيم. در اين بازي بازيكنان بهتر تاكتيك‌هاي خود را ارائه كردند و موقعيت‌هايي كه در بازي قبل از دست داده بودند در اين مسابقه جبران كردند و بيشتر فرصت‌ها را به گل تبديل كردند. سعي كرديم بازي را باز كنيم و از اين تاكتيك راه خود را به دروازه حريف باز كرديم و به نتيجه‌ي مطلوب رسيديم.

Azzurri
25-02-2009, 17:07
ما هم اومديم ... فقط خوزستان

Rahavard
28-02-2009, 21:30
پس از باخت مقابل ذوب آهن / ميثاقيان قبل از شنیدن خبر اخراجش از استقلال اهواز: هيچگاه تسليم مديريت و هواداران نشدم

سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: در طول اين مدت هيچگاه مقابل مديريت و شعار هواداران تسليم نشدم.
اكبر ميثاقيان پس از باخت 2 بر صفر مقابل ذوب آهن اظهار داشت: ما در هر بازي تلاش خود را براي بدست آوردن نتيجه خوب انجام مي‌دهيم. بازي‌ها شرايط سختي پيدا كرده و ما هم بايد در همين شرايط به كار خود ادامه دهيم.
وي افزود: مي‌خواستم از استقلال اهواز بروم اما به عشق مردم اهواز ماندم، ما براي اين بازي تمرينات خوبي انجام داديم و مطمئن هستم تيم در ليگ مي‌ماند.
ميثاقيان درباره شعارهاي هواداران استقلال عليه او عنوان كرد: اعتراض حق آنهاست، تمام توان خود را به كار گرفتم تا اين تيم موفق شود. اگر مي‌خواستم تيم را ترك كنم در نيم‌فصل اول مي‌رفتم. ما در جناح چپ بازيكن نداريم. تمام بضاعت تيم همين است.
اين مربي اضافه كرد: هيچگاه مقابل اين اعتراض‌ها تسليم نشدم و تا آخرين لحظه مي‌مانم و كار خود را انجام مي‌دهم حتي با وجود اين شعارها مي‌خواهم كارم را ادامه دهم.
ميثاقيان اين صحبت ها را پيش از اعلام خبر اخراجش انجام داده بود. منبع ([Only registered and activated users can see links])

Rahavard
28-02-2009, 21:53
مجيد جلالي:بازيكن تمام‌كننده نداشتيم

همدان- سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان، گفت: به دليل نداشتن بازيكن تمام كننده نتوانستيم موقعيت هايمان را به گل تبديل كنيم.

مجيد جلالي بعد از كسب تساوي بدون گل برابر پاس همدان، افزود: هر چند كه به دنبال تثبيت جايگاهمان در ليگ برتر هستيم و به قهرماني يا كسب سهميه آسيايي فكر نمي‌كنيم، اما امروز تنها براي كسب سه امتياز به ميدان آمده بوديم كه متاسفانه به دليل نبود بازيكن تمام‌كننده ، موقعيت هايمان به هدر رفت.

وي تاكيد كرد: بعد از ده نفره شدن تيم پاس، اين امكان براي ما بوجود آمد كه فشار بيشتري بر روي دروازه حريف بياوريم و كنترل بازي را در دست بگيريم.

جلالي درخصوص تيم پاس، تصريح كرد: پاس تيم بزرگ و قلدري است و بازيكنان اين تيم به لحاظ بدني در وضعيت خوبي قرار دارند.پاس از جمله معدود تيم هاي خوب ليگ برتر است.

سرمربي فولاد در پاسخ به سئوالي مبني بر استفاده نكردن از دروازه بان خارجي يادآور شد: با توجه به اين قانون كه از فصل آينده نمي‌توان از دروازه بان خارجي استفاده كرد، اين فرصت را در اختيار شحيطاوي قرار داديم تا وي ضمن كسب تجربه، براي فصل آينده نيز آماده شود.

جلالي در پايان گفت: تيم فولاد از امروز وارد مرحله جديدي شده است و ما در ديدارهاي آينده ضمن ارائه يك بازي هدفمند، به دنبال كسب سه امتياز هستيم منبع ([Only registered and activated users can see links])

Mohammad-Ghotbi
02-03-2009, 23:35
سلام

الآن شفیع زاده با برنامه 4-4-2 (رادیو) تماس گرفته بود، مثل اینکه گفت: خداداد عزیزی سرمربی استقلال شد.
مگه محـروم نیست؟

kave666
04-03-2009, 15:24
در گفت و گو با فارس
عزيزي: در فوتبال ايران هر چه بي تفاوت‌تر باشي، موفق‌تري
خبرگزاري فارس: نماينده تام الاختيار باشگاه استقلال اهواز در امور فني گفت: در فوتبال ايران شرايط اين گونه است كه هر چه بي تفاوت‌تر باشي، موفق‌تر خواهي بود.

خداداد عزيزي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره حضور در كميته انضباطي و بحث در مورد عفو اظهار داشت: آقاي شريفي گفت علي دايي و كريم باقري در نامه اي خواستار عفو من شده اند. آقاي آرين منش نماينده مشهد هم اين نامه را نوشته است. دست همه اينها درد نكند اما توكلم به خداست و هر چه او بخواهد همان مي شود.
وي افزود: نمي خواهم در اين باره حرفي بزنم. از روي سكو تيم را هدايت مي كنم. جو فوتبال ما طوري شده كه هر چه نسبت به اين موارد بي اهميت تر باشي راحت تر مي تواني كارت را انجام دهي. برايم مهم نيست كه آنها گذشته من را براي بخشش در نظر مي گيرند يا نه چون من با گذشته ام زندگي نمي كنم.
عزيزي ادامه داد: وقتي در راي من نيامده كه در درگيري مشاركت داشته ام چطور مي توانم براي عفو محروميتم خواهشي داشته باشم.
وي درباره شرايط استقلال اهواز عنوان كرد: قرعه به نام من افتاده تا به اين تيم كمك كنم. ما هم تمام تلاش خود را مي كنيم تا اين تيم در جايگاه خوبي قرار گيرد.
عزيزي در پاسخ به اين سئوال كه چرا مهدي هاشمي نسب را به عنوان مربي براي حضور در استقلال اهواز پيشنهاد داده در حالي كه در اين تيم كريم بوستاني حضور دارد؛ تاكيد كرد: مي دانم كه بوستاني سابقه فراواني در اين تيم دارد. ار حضور او در اين تيم خوشحالم اما اين رسم در همه جاي دنيا هست كه يك مربي هميشه با نفراتي كه راحت است كار مي كند.
وي تصريح كرد: من با مهدي هاشمي نسب راحتم و بالاخره وقتي خودم نمي توانم روي نيمكت بنشينم بايد يكي باشد كه خواسته هاي من را به بازيكنان انتقال دهد.
اين مربي در مورد اينكه اين بازيكن هنوز مشكلش با تيم پيام حل شده يا نه گفت: در حال صحبت هستيم تا رضايتنامه او را از پيام بگيريم و او را به اهواز بياوريم. مهدي با افكار من آشنا است و با او راحت هستم.
عزيزي در مورد محكوم شدن باشگاه پيام يادآور شد: آقاي شريفي گفت با توجه به شرايط ليگ نمي توانند آنها را تعليق كنند. من به كميته انضباطي پيشنهاد دادم تيم هايي كه با بي پولي با مربيان و بازيكنان قرارداد مي بندند در نيم فصل آنها را تعليق كنند و يا به يك رده پايين تر سقوط دهند.
عزيزي تاكيد كرد: اين نمي شود كه باشگاهي بدون در نظر گرفتن شرايط مالي خود با بازيكنان قرارداد مي بندند و نسبت به پرداخت آن بي توجه مي شوند.

kave666
04-03-2009, 18:17
/هفته سي ام ليگ برتر فوتبال/
فولاد در دقايق پاياني از شكست خانگي گريخت
خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي فولاد خوزستان و صباي قم با نتيجه 2 بر 2 به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي فولاد و صبا از ساعت 15:15 در ورزشگاه تختي اهواز آغاز شد.
صبا در دقيقه 48 توانست با شوت 30 متري محسن يوسفي به گل برسد. در دقيقه 72 بختيار رحماني گل تساوي را براي فولاد به ثمر رساند.
خطا روي محسن يوسفي صبا را صاحب پنالتي كرد تا اين تيم در دقيقه 82 توسط اين بازيكن به گل دوم برسد، اما
در دقيقه 94 شوت 40 متري نادر احمدي پس از برخورد به تير وارد دروازه صبا شد تا بازي به تساوي كشيده شود و فولاد از شكست خانگي نجات پيدا كند.
قضاوت اين مسابقه بر عهده عليرضا فغاني بود. وي در اين ديدار به نادر احمدي و ايوب والي از فولاد كارت زرد نشان داد.

kave666
09-03-2009, 19:21
/مرحله يك هشتم جام حذفي/
پيروزي فولاد در دربي اهواز
خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي فولاد خوزستان و استقلال اهواز با نتيجه يك بر صفر به سود تيم فولاد به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي فولاد و استقلال اهواز از ساعت 14:30 در چارچوب مرحله يك هشتم جام حذفي و در ورزشگاه تختي اهواز آغاز شد.
در دقيقه 51 اسماعيل شريفات براي فولاد خوزستان موفق به گلزني شد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده محسن قهرماني بود. وي از فولاد به آل نعمه و شريفات و از استقلال اهواز به هيثم كاظم كارت زرد نشان داد.
تيم فولاد با اين برد در مرحله بعدي بايد با تيم ذوب آهن ديدار كند.
خداداد عزيزي به همراه مهدي هاشمي نسب در جايگاه ويژه اين بازي را نظاره گر بودند. در جريان بازي شماري از هواداران فولاد به ياد سالي كه با تيم پيام در پلي آف بازي داشتند و تيم پيام باعث سقوط اين تيم به ليگ دسته اول شد، عليه عزيزي شعار سر دادند و همين باعث شد تا بعضي از مسئولان استقلال اهواز در اعتراض به اين شعار ها با بعضي از مسئولان فولاد درگيري لفظي پيدا كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجيد جلالي پس از پيروزي مقابل استقلال اهواز و صعود به مرحله بعد اظهار داشت: قبل از اينكه از تيم خود صحبت كنم بايد بگويم استقلال اهواز بازي خوبي ارائه كرد و با اين بازي به ماندگاري در ليگ برتر اميدوار شد.
وي افزود: وضعيت تيم ما به لحاظ فني خوب است فقط با وجودي كه فرصت‌هاي زيادي را بدست مي‌آوريم نمي‌توانيم موقعيت‌ها را به گل تبديل كنيم.
جلالي ادامه داد:‌ در جام حذفي همه بازي‌ها حساس است و ما به هدف قهرماني در اين مسابقات حضور داريم.

پس از باخت مقابل فولاد
بوستاني: به ماندن در ليگ برتر اميدوار شديم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: با فوتبال خوبي كه امروز ارائه كرديم به ماندن در ليگ برتر اميدوار شديم.

به گزارش خبرگزاري فارس، كريم بوستاني اظهار داشت: در اين بازي از همان ابتدا به حريف فشار آورديم اما از فرصت‌هاي خود استفاده نكرديم. ما بايد سعي كنيم در 4 بازي آينده با كسب نتايج خوب به ماندن در ليگ برتر اميدوار شويم.
وي افزود: گل فولاد روي اشتباه فردي ما رقم خورد. فولاد تيم خوبي است و با توجه به جايگاهش در ليگ اعتماد به نفس خوبي دارند. آنها حتي مي‌توانند سهميه ليگ قهرمانان آسيا را بدست آورند.
بوستاني ادامه داد:‌تيم استقلال اهواز 90 دقيقه نمي‌تواند بدود و ما قصد داريم در اردوي تهران اين مشكل را حل كنيم.

kave666
11-03-2009, 14:45
ميثاقيان در گفت و گو با فارس:
30 هفته استقلال اهواز را از منطقه خطر دور نگه داشتم
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق استقلال اهواز گفت:30 هفته اين تيم را از سقوط به دسته اول دور نگه داشتم.

اكبر ميثاقيان در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد شكست هاي اخير استقلال اهواز اظهار داشت: نظر خاصي در اين مورد ندارم. فوتبال برد و باخت دارد. من از هر تيمي كه مي روم ديگر مسايل آن را تعقيب نمي كنم اما استقلال اهواز را 30 هفته از منطقه خطر دور نگه داشتم. اميدوارم كادر فني جديد بتواند اين تيم را در ليگ برتر حفظ كند.
ميثاقيان در مورد اينكه چگونه است كه در استقلال اهواز نيز مانند ابومسلم خداداد عزيزي جانشين او شد گفت: اين مسايل در مربيگري طبيعي است. اين رخداد اتفاقي بوده و از پيش تعيين نشده است.
سرمربي اسبق ابومسلم در مورد تشويق شدن از سوي هواداران اين تيم در ديدار با ذوب آهن عنوان كرد:ابومسلم را مثل فرزندم دوست دارم و خودم را عضوي از خانواده اين تيم مي دانم. همواره براي هواداران پر شور و مدير عامل باشگاه؛ هر شخصي كه بوده احترام، قائل هستم.
وي در مورد قرارداد حنطه با ابومسلم تا سال 1390 گفت: حنطه در اين تيم خوب كار كرده است. من هم هر كاري از دستم بربيايد براي ابومسلم انجام مي دهم اما تا پايان ليگ برتر هشتم كه فقط 4 هفته از آن باقي است در خانه مي نشينم و بيرون نخواهم آمد.

Rahavard
18-03-2009, 23:15
تمرینات فولاد از چهارم فروردین از سر گرفته می شود

تمرینات تیم فولاد خوزستان تا روز سه شنبه بیست و هفتم اسفند ماه سال جاری در اهواز ادامه خواهد یافت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه فولاد خوزستان ، تمرینات فولاد تا روز سه شنبه هفته جاری در دو نوبت صبح و عصر ادامه خواهد داشت و پس از آن به مدت شش روز تعطیل خواهد شد.

بر اساس برنامه تنظیم شده از سوی کادر فنی تیم فولاد خوزستان ، تمرینات فولاد در سال آینده از روز چهارم فروردین ماه مجددا" از سر گرفته می شود تا این تیم برای دیدار در برابر تیم پیکان قزوین آماده شود.

این دیدار در حالی عصر جمعه چهاردهم فروردین ماه در ورزشگاه شهید رجایی قزوین برگزار می شود که در دیدار رفت ، دو تیم به تساوی 2-2 دست یافتند. منبع ([Only registered and activated users can see links])

Azzurri
19-03-2009, 16:24
فولاد نوین خوزستان تمام عناوین گروه چهارم را درو کرد ! ([Only registered and activated users can see links])

تیم فولاد نوین خوزستان بیشتر عناوین برتر گروه چهارم مسابقات فوتبال لیگ دسته دوم کشور را از آن خود کرد!

به گزارش سایت رسمی باشگاه فولاد نوین خوزستان ، در پایان مرحله اول مسابقات فوتبال لیگ دسته دوم کشور در گروه چهارم ، این تیم عناوین زیر را با شایستگی از آن خود کرد:

* بهترین خط حمله با 28 گل زده

* بهترین خط دفاعی با 10 گل خورده

* بیشترین امتیاز با 31 امتیاز

* بهترین گلزن گروه با هشت گل زده (نسیم زارعی)

* کمترین باخت با تنها یک باخت

* بهترین تفاضل گل با تفاضل 18

* بیشترین برد با 8 برد

گفتنی است تیم فولاد نوین خوزستان با قاطعیت به عنوان تیم نخست گروه چهارم راهی دور دوم رقابت های فوتبال لیگ دسته دوم کشور شد.

دور دوم این پیکارها اوایل سال آینده در دو گروه چهار تیمی به صورت دوره ای و رفت و برگشت برگزار خواهد شد تا در نهایت ، دو تیم برتر هر گروه و در مجموع ، چهار تیم به لیگ دسته اول فوتبال کشور راه یابند.

Liverpudlian
08-04-2009, 14:39
/ 2 خبر از استقلال اهواز/
غيبت 40 جلسه اي ناصر شكرون در تمرينات
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه استقلال اهواز مدعي هستند كه مهاجم عراقي تيمشان 40 جلسه در تمرينات اين تيم غيبت داشته است.

به گزارش خبرگزاري فارس، ناصر شكرون از مدت ها قبل با مسئولان استقلال اهواز به دليل مسائل مالي به مشكل خورد.
اين مشكلات با شكايت اين بازيكن عراقي از مسئولان اين باشگاه به اوج رسيد.
شكايت شكرون در حالي صورت گرفت كه شهرام شفيع زاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس اعلام كرد هرگاه از كميته انضباطي خواسته اند تا به شكايت آنها از اين بازيكن رسيدگي كنند، توجهي به اين خواسته نشده؛ اما به محض اينكه اين بازيكن به كميته انضباطي مراجعه كرد، مجتبي شريفي از برگزاري جلسه در آينده اي نزديك خبر داد.
وي تاكيد كرد: ناصر شكرون نزديك به 40 جلسه در تمرينات شركت نكرده و چند روزي است كه از او خبري نداريم و نمي دانيم كجا است. 120 هزار دلار به او داده ايم؛ اما هيچ كاري براي تيم انجام نداده است.

* جاسم صادقي كه به دليل ارسال پيامكي تحريك آميز عليه تيم و باشگاه از سوي مسئولان اين تيم اخراج شده است، بعد از مسابقات اين فصل تكليفش با اين تيم روشن مي شود.

Liverpudlian
10-04-2009, 17:09
بازيكنان استقلال پاداش 700 هزار توماني دريافت كردند
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال استقلال اهواز به دليل پيروزي مقابل سايپا، پاداش 700 هزار توماني دريافت كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تيم استقلال اهواز بابت پيروزي مقابل سايپا در هفته گذشته مبلغ 700 هزار تومان پاداش دريافت كردند .
آنها از اينكه باشگاه به اين سرعت به قول خود مبني بر پرداخت پاداش عمل كرد، متعجب شده بودند.
اين تيم امشب ساعت 20 راهي اصفهان خواهد شد.
استقلال براي بازي مقابل سپاهان فقط هادي خنيفر را به دليل مصدوميت در اختيار ندارد

ss_ss gahreman
11-04-2009, 13:53
بگوويچ: ديدار استقلال و فولاد قهرمان ليگ را تعيين مي‌كند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: استقلال با پيروزي برابر فولاد خوزستان 90 در صد راه قهرماني را طي خواهد كرد.

وينگو بگوويچ در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در خصوص بازي فرداي پاس مقابل صبا اظهار داشت: مقابل صبا حنيف عمران‌زاده و وريا غفوري را در اختيار نداريم. صبا تيم قدرتمند و خوبي است و 16بازيكن اين تيم از بهترين‌هاي فوتبال ايران هستند. 3 بازي اخير تيم صبا را آناليز كرديم و به خوبي اين تيم را شناخته‌ايم. اين بازي براي ما نيز مهم است و مي‌خواهيم از رتبه پايين جدول جدا شويم و رده بهتري كسب كنيم.
وي ادامه داد: صبا مقابل پرسپوليس بازي خوبي انجام داد و توانست اين تيم را شكست دهد و اگر چه مقابل پاختاكور شكست خورد، اما اخراج زود هنگام محسن يوسفي تيم را با مشكل مواجه كرد. قبل از اين اخراج صبا تيم برتر ميدان بود.
سرمربي تيم پاس تاكيد كرد: فكر نمي‌كنم ناكامي صبا در اين رقابت‌ها تأثيري روي بازيكنان و كادر فني در رقابت‌هاي ليگ برتر بگذارد چون آنها براي مقام سومي و كسب سهميه در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا تلاش مي‌كنند.
بگوويچ در مورد شرايط تيم پاس همدان تصريح كرد:‌ نكته‌اي كه تا 2 سال پيش نگفته‌ام را مي‌خواهم بيان كنم. نتيجه‌گيري مطلوب در پاس يك نوع معجزه بوده است. اگر پاس را در 2 سال اخير مورد تجزيه و تحليل قرار دهيد متوجه مي‌شويد كه در طول اين سال‌ها بازيكنان مطرحي را از دست داده است. 2 سال پيش 20 بازيكن مطرح در تيم پاس بازي مي‌كردند حال آنكه هم اكنون بازيكنان زيادي را از دست داده‌ايم. ستاره‌هايي چون رودباريان، برهاني، آقايي، پاشايي، رحمتي، ترائوره، اختيارويچ، حيدري، اكبري، علوي، توميچ، ابوچا، جعفرپور و چندين بازيكن خوب ديگر را از دست داده و در اختيار نداريم. به طور كلي تركيب تيم دچار تغيير و تحول شده است. در حالي كه تيم‌هاي بزرگ ايران در ليگ مانند استقلال، پرسپوليس و سپاهان شش يا هفت مهره خود را تغيير داده‌اند.
وي يادآور شد: شاهد هستيم كه بازيكنان بزرگ چه تأثيري روي تيم دارند. به طور مثال تأثير حضور علي كريمي در تيم پرسپوليس در بازي‌هاي اخير انكار ناپذير است. به نظر من هيچ تيمي مانند ما دچار تغيير و تحول نشده است، اما توانستيم با بازيكنان جوان نيز نتايج قابل قبولي كسب كنيم.
سرمربي تيم پاس در مورد تيم قهرمان هشتمين دوره مسابقات ليگ برتر عنوان كرد: شانس قهرماني 2 تيم ذوب‌آهن و استقلال برابر است و به نظر من بازي فولاد و استقلال تعيين كننده قهرمان خواهد بود. اگر استقلال بتواند از سد فولاد عبور كند 90 درصد راه را طي كرده و قدم بزرگي در كسب عنوان قهرماني ليگ هشتم خواهد برداشت.
تيم پاس همدان در هفته سي و دوم ليگ برتر روز يكشنبه 23 فروردين ميزبان تيم صباي قم است.
هم اكنون پاس همدان با 38 امتياز در رده دوازدهم و صبا با 49 امتياز در رده چهارم جدول قرار دارند.

Liverpudlian
11-04-2009, 13:57
در گفت و گو با فارس
جلالي: استقلال با بهترين شرايط به اهواز مي‌آيد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: به اين فكر مي‌كنم كه استقلال با بهترين شرايط به اهواز خواهد آمد.

مجيد جلالي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازي فردا مقابل استقلال تهران اظهار داشت: ما خودمان از اين بازي خيلي انتظار داريم چون نتيجه آن در موقعيت ما در جدول تاثير دارد.
وي در مورد حاشيه هاي اخير استقلال عنوان كرد: نه از اين حاشيه ها خبر دارم و نه مي خواهم كه بدانم در اين تيم چه مي گذرد. فقط مي دانم كه اين تيم با بهترين شرايط مقابل ما قرار مي گيرد. آنها در حال حاضر در بهترين سطح خود قرار دارند.
جلالي ادامه داد: تيم ما در جدول 46 امتياز دارد و با تيمي كه چهارم است سه امتياز فاصله داريم. كسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا دور از دسترس نيست. ما ابتداي فصل را خوب شروع نكرديم اما مي خواهيم ليگ را با بهترين شرايط به پايان ببريم.
سرمربي فولاد كه تيمش توانسته بود در ديدار رفت با يك گل استقلال را شكست دهد؛ تصريح كرد: هر بازي شرايط خود را دارد. اكنون تيم ما خيلي خوب است و به موفقيت مقابل استقلال اميدوار هستيم.
جلالي درباره اينكه فولاد اين هفته با استقلال بازي دارد و در هفته پاياني با ذوب آهن مسابقه مي دهد و به نوعي در قهرماني تاثيرگذار است، گفت: به اين چيزها فكر نمي كنم. به تنها چيزي كه مي انديشم موفقيت فولاد و نتيجه گرفتن تيم خودم است.
خبرگزاري فارس

Liverpudlian
11-04-2009, 15:14
عابديني در گفت و گو با فارس عنوان كرد:
شكست دستوري سايپا مقابل استقلال اهواز و پيام
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: باخت سايپا برابر استقلال اهواز و پيام مشهد مي‌تواند يك شكست دستوري و رفاقتي باشد.

امير عابديني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد ديدار فردا با مس كرمان اظهار داشت: بازي بسيار سختي را پيش رو داريم. اين تيم مربي بسيار خوبي دارد و در رده سوم جدول است و مي‌خواهد اين مكان را حفظ كند اما از آن سو رقباي ما با تيم‌هاي ميانه جدول بازي دارند كه جايگاهشان برايشان چندان تفاوتي نمي‌كند و اين مسئله كار ما را سخت مي‌كند.
وي ادامه داد: مايلي كهن دو بازي را به تيم‌هاي ته جدولي مي‌بازد و مي‌گويد مي‌خواهد تيمش را براي سال آينده آزمايش كند. اين مسئله دور از فرهنگ حرفه‌اي ورزش است و مي‌تواند معناي ديگري هم پيدا كند.
تيم‌ها بايد به تعهدات حرفه‌اي خود عمل كنند. البته منكر اين نمي‌شوم كه تيم ما هم بد عمل كرده است.
مديرعامل داماش در مورد اينكه اتهام تباني به تيم سايپا و محمد مايلي كهن مي‌زند، گفت: اين تيم در دو ديدار آخر برابر استقلال اهواز و پيام مشهد 6 امتياز از دست داد آنهم در شرايطي كه با تركيبي به ميدان رفته كه نه براي برد بود و نه براي مساوي؛ بلكه براي باخت بوده است.
عابديني يادآور شد: در ديدار با استقلال اهواز، سايپا گلر چهارم خود را به ميدان مي‌فرستد. يعني آنكه دروازه‌بان‌هاي اول و دوم و سوم اين تيم تائيد شدند و حالا مي‌خواهند گلر چهارم را آزمايش كنند.
مي‌دانم مايلي‌كهن اهل داد و ستد مالي نيست اما معنوي و رفاقتي چرا؛ يا حتي ممكن است از طريق سيستم دستوري به او رسيده باشد. سايپا برابر ما بسيار خوب بازي كرد، و استقلال اهواز پس از چندين هفته اين برد را به دست آورد.
عابديني در مورد اينكه مگر مي‌توان مايلي كهن را به چنين مسائلي متهم كرد؛ گفت: نه. من اگر مايلي كهن را نمي‌شناختم شايد چنين حرف هايي مي‌زدم اما مي‌گويم كار او غيرحرفه‌اي است. اينكه تيم چهارمم را به مصاف حريف بفرستم و بهانه‌ام اين باشد كه مي‌خواهم تست بگيرم؛ حرفه اي نيست. الان فصل تست گرفتن از بازيكن نيست. تيم‌ها بايد هويت خود را داشته باشند. به هر حال اين شكست در كارنامه مايلي كهن ثبت مي شود و نمي‌گويند چه بازيكناني براي سايپا بازي كرد‌ه‌اند. هيچ منطقي پشت اين كار نيست.
وي در مورد صحبت‌هاي پرويز مظلومي مبني بر تماس با بازيكنان مس براي تباني عنوان كرد، بر عكس اين قضيه ممكن است صادق باشد. يعني اينكه با بازيكنان ما تماس گرفته شود كه تيم ما را حتما ببرند اما امكان ندارد از طرف ما تماسي گرفته شده باشد. اگر يك مدير يا مربي يا بازيكن بگويد از طرف باشگاه داماش با ما تماس گرفته شده، حاضرم 60 بار محاكمه شوم. چنين فرهنگي در من وجود ندارد. اين مسائل فوتبال نيست بلكه افكار خبيثانه است.
عابديني تاكيد كرد: با من در مورد بسياري از مسائل از جمله داوري صحبت شده اما زير بار نرفته‌ام. راجع به چيزهاي ديگري هم با من صحبت كرده‌اند اما باز هم زير بار نرفته‌ام. يك روز اين حرف‌ها را خواهم گفت.
ما اگر مي‌خواستيم تباني كنيم با بازيكن خود تباني مي‌كرديم؛ يعني پول به باشگاه تزريق مي‌كرديم تا بازيكنان با روحيه‌تر به مصاف حريفان برود. هر مربي يا بازيكني خودش را بفروشد؛ معنايش اين است كه در اوج فضاحت است. امتيازهاي فراواني از تيم ما به دليل اشتباهات داوري كسر شده است.
عابديني در مورد احتمال ابقاء داماش در ليگ برتر گفت: شانس بسيار كمي داريم كه در ليگ برتر باقي بمانيم. خبرگزاري فارس

در گفت و گو با فارس
فيض الهي: استقلال از نظر روحي مشكل دارد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: تيم استقلال به لحاظ روحي مشكل دارد و ما بايد از اين فرصت استفاده كنيم.

سجاد فيض الهي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازي فردا مقابل استقلال اظهار داشت: براي پيروزي مقابل استقلال به ميدان مي‌رويم و از هيچ كوششي هم دريغ نمي كنيم. البته بازي سختي خواهيم داشت.
وي افزود: آنها دنبال قهرماني هستند و بايد سه امتياز بازي فردا را بگيرند اما از اخباري كه شنيديم به لحاظ روحي در شرايط خوبي نيستند.
اين بازيكن كه در دور رفت موفق شد دروازه استقلال را باز كند ادامه داد: استقلالي ها قطعا اين استرس را دارند كه گل نخورند و يا توپ هايشان گل شود. ما هم براي اينكه ثابت كنيم برد دور رفت اتفاقي نبوده مي خواهيم برنده اين بازي باشيم.
فيض الهي خاطرنشان كرد: اگر از ابتدا در تركيب باشم سعي مي كنم دوباره گل بزنم.خبرگزاري فارس

/حاشيه ديدار سپاهان و استقلال اهواز/
توصيه‌هاي فني خداداد عزيزي با تلفن همراه
خبرگزاري فارس: خداداد عزيزي با حضور در جايگاه ويژه ورزشگاه فولادشهر توصيه‌هاي لازم را به كادر فني تيم استقلال اهواز ارائه مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، خداداد عزيزي و مهدي هاشمي‌نسب در جايگاه ويژه ورزشگاه فولادشهر حضور دارند.
عزيزي هر چند دقيقه يك بار با تلفن همراه خود توصيه‌هايي به بهمن روشنايي سرپرست تيم استقلال اهواز و كادر فني اين تيم مي‌كند.
وي در دقيقه 38 بازي با تماسي تلفني از كادر فني خواست كه يك تعويض انجام شود و سرپرست تيم به دستور وي پاسخ مثبت داد.

* عباس محمدي با پاي شكسته در جايگاه ويژه حضور دارد و بازي هم تيمي‌هايش را از نزديك تماشا مي‌كند.

* محرم نويدكيا، كاپيتان تيم سپاهان به ديدار مصدوميت از ناحيه دست روي سكوها نشسته و مسابقه زردپوشان را برابر نماينده اهواز تماشا مي كند.

* استقبال خوبي از اين ديدار نشده و تنها 3 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند. بيش از50 هوادار اهوازي هم در ورزشگاه فولاد شهر حضور دارند و تيم استقلال اهواز را حمايت مي‌كنند.
خبرگزاري فارس

پس از تساوي مقابل استقلال
جلالي: به كسب سهميه آسيا اميدواريم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: اميدواري هاي زيادي براي كسب سهميه در ليگ قهرمانان آسيا داريم.

به گزارش خبرگزاري فارس مجيد جلالي پس از تساوي مقابل استقلال اظهار داشت: ما سهم زيادي در ارائه فوتبال خوب داشتيم. در مورد نوع بازي بازيكنان فولاد به خصوص در نيمه دوم همه چيز به كارشناسان واگذار مي كنم.
وي افزود: امروز يك فوتبال شايسته و قابل قبول را ارائه داديم. از اينكه در ضربات آخر موفق نبوديم ناراحت هستم. در نيمه دوم با تعويض هايي كه انجام داديم بازي را بيشتر به به قسمت مهاجمان كشيديم و با سه مهاجم روي دروازه استقلال متمركز شديم.
سرمربي فولاد ادامه داد: براي برد به زمين آمديم. بازيكنان هاي ما در انجام بازي تيمي موفق بودند. مطمئن باشيد در بازي هاي آخر با تمام وجودمان به خاطر خودمان بازي مي كنيم.
جلالي تاكيد كرد: به خاطر كسي يا تيمي بازي نخواهيم كرد و به دنبال كسب سهميه آسيا هستيم.
جلالي درباره انتخاب محمد مايلي كهن به عنوان سرمربي تيم ملي عنوان كرد: بسيار خوشحالم افرادي مانند مايلي كهن، پيرواني و علي دوستي كه آدم هاي سالم و خاك خورده اي هستند در راس تيم هاي ملي مان قرار گرفته اند. من با آرامش كامل فوتبال ملي را دنبال مي كنم. در تماسي كه مايلي كهن با من داشت صادقانه گفتم هر نيازي كه داشته باشد در خدمتش هستم خبرگزاري فارس

پس از شكست برابر سپاهان
بوستاني: با غلبه بر پرسپوليس و برق در ليگ برتر مي‌مانيم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: در بازي‌هاي آينده بايد سعي كنيم براي بقا در ليگ برتر پرسپوليس و برق شيراز را شكست دهيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، كريم بوستاني پس از شكست 2 بر يك استقلال اهواز برابر سپاهان اظهار داشت: دو نيمه متفاوت را پشت سر گذاشتيم. در نيمه اول بد بازي كرديم و 2 گل دريافت كرديم. در ادامه و با صحبت‌هاي عزيزي در بين 2 نيمه و با تعويض‌هايي كه انجام داديم شرايط بهتر شد و اگر در نيمه دوم بيشتر دقت مي‌كرديم مي‌توانستيم گل دوم را هم به ثمر برسانيم.
وي ادامه داد: در بازي‌هاي آينده بايد سعي كنيم براي بقا در ليگ برتر پرسپوليس و برق شيراز را شكست دهيم.
بوستاني در مورد سمت خود در باشگاه استقلال اهواز گفت: ما يك كادر فني 4 نفره هستيم اما حرف اول و آخر را خداداد عزيزي مي‌زند.
ديدار تيم هاي سپاهان و استقلال اهواز از هفته سي و دوم مسابقات ليگ برتر ايران در ورزشگاه فولاد شهر با نتيجه 2 بر يك به سود نماينده اصفهان به پايان رسيد. خبرگزاري فارس

Mahmata
24-04-2009, 23:59
فولاد خوزستان تیم خوبیه و مجید جلالی هم آدم با وجدانیه.
جلالی میخواست تا همه مردم ایران ثمره یک فصل تلاش خودش و بازیکناش رو ببینن. برای همین جلوی استقلال بهترینش رو به نمایش گذاشت.
جلالی برای بازی با ذوب آهن هم به همین اندازه انگیزه خواهد داشت. اگه بتونه جلوی ذوب رو بگیره ، بدون شک چهره به یاد ماندنی این لیگ خواهد شد.

kave666
26-04-2009, 00:56
اميدوارم بازيكناي فولاد همون بازيي كه مقابل استقلال انجام دادن رو مقابل ذوب آهن هم انجام بدن

Liverpudlian
26-04-2009, 16:16
/ حاشيه ديدار فولاد و ذوب آهن/
تشويق ذوب‌آهن از سوي هواداران فولاد
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال ذوب آهن از سوي هواداران فولاد خوزستان تشويق شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، شماري از هواداران تيم فولاد براي دقايقي ذوب آهن كه با استقلال براي قهرماني رقابت دارد را تشويق كردند.

* در جايگاه ويژه سكوي قهرماني و كاپ قهرماني در نظر گرفته شده است تا در صورت قهرماني ذوب آهن امكانات لازم براي مراسم قهرماني فراهم باشد.

* 700 هوادار اصفهاني در ورزشگاه حضور دارند.

* هواي شهر اهواز ابري است و هنوز ورزشگاه كاملا پر نشده است.

* عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ در ورزشگاه تختي حضور دارد.
اين ديدار از ساعت 17:15 آغاز مي شود.
خبرگزاري فارس

kave666
26-04-2009, 19:13
اي ول به شرافت جلالي وبازيكناي تيم فولاد اهواز.
ازاين به بعد:اهواز دوست داريم:heartsmile:

amin 20
26-04-2009, 19:22
بازم شرافت خوزستانی های عزیز به همه ثابت شد خدارو شکر هم استقلال قهرمان شد هم استقلال اهواز تو لیگ موند.

Terry
26-04-2009, 19:34
واقعا دست جلالی و بازیکنان فولاد درد نکنه ما استقلالی ها باید مدیون فولاد باشیم
تیم فولاد انشا الله فصل بعد را هم با همین بازیکنان ادامه بده و تولیگ نهم مقام کسب کنه

alex 8
27-04-2009, 11:08
مجید جلالی:آنها که تهمت زدند امروز چه جوابی دارند/از خدا خواستم آبرویم را حفظ کند

سرمربی تیم فوتبال خوزستان خطاب به افرادی که این تیم را متهم به تبانی با ذوب آهن اصفهان می کردند، گفت: امروز چه جوابی برای بازی پاک فولاد دارید.
مجید جلالی که پس از پیروزی 4 بر یک تیمش مقابل ذوب آهن در جمع خبرنگاران سخن می گفت، با بیان این مطلب افزود: از این نتیجه بسیار خوشحالم. نتیجه بازی امروز برای ما تاثیری نداشت و ما در رتبه هفتم باقی ماندیم ولی خوشحالم که در زندگی به کسی تهمت نزده‌ام و امروز فوتبالی پاک و مردانه را به نمایش گذاشتیم.

وی اضافه کرد: متاسفانه در هفته های اخیر انواع و اقسام تهمت ها به تیم ما زده شد ولی من نمی دانم آن اشخاص حالا چه جوابی برای بازی پاک فولاد دارند.

جلالی ادامه داد: شما مطمئن باشید کسی می تواند ابهام آمیز صحبت کند که خودش در زندگی مرتکب اینگونه کارها شده باشد.

سرمربی فولاد در خصوص ارزیابی خود از دیدار با ذوب آهن، اظهار داشت: فولاد امروز مثل 33 بازی قبلی بازی کرد و تنها تفاوت این مسابقه با دیدارهای قبلی این بود که امروز توپ‌های ما گل شد اما توپ‌های ذوب آهن به ثمر نرسید.

وی تصریح کرد: من در این چند روز از خدا می خواستم آبرویم را حفظ کند و خوشحالم که حالا من و فولاد هر دو سربلند هستیم. من از بین مربیان به ابراهیم زاده از همه نزدیکتر هستم و به همین خاطر به او تبریک می گویم این نتیجه چیزی از ارزش‌های ذوب آهن کم نکرد و من مطمئنم که آنها در آینده موفق می شوند.

جلالی با اشاره به عملکرد خود در تیم فولاد اظهار داشت: زمانی که فولاد را تحویل گرفتم 9 روز تا بازی‌های لیگ باقی مانده بود متاسفانه در 9 بازی اول امتیازات زیادی را از دست دادیم وگرنه امروز جایگاه ما بالاتر از رده هفتم بود.

سرمربی فولاد خوزستان در خصوص ادامه همکاری با این تیم تصریح کرد: مشکلی برای ماندن ندارم ولی معاون فنی باشگاه امروز به من گفت با مربیان دیگری هم مذاکره کرده‌ایم و من به خاطر این اتفاقات هنوز در مورد آینده تصمیم نگرفته‌ام. ما باید دیدارهای جام حذفی را انجام دهیم و بعد از آن برای ماندن در اهواز تصمیم گیری خواهم کرد.

منبع : parsfootball.com

zamiad
02-05-2009, 14:14
لوكا بوناچيچ" سرمربي فولاد خوزستان شد

لوكابوناچيچ بارديگر هدايت تيم فوتبال فولاد خوزستان را بر عهده گرفت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مربي كروات سال‌هاي پيش فولاد خوزستان بارديگر در اين تيم خوزستاني مشغول به كار شده و جانشين مجيد جلالي شد.
به گفته‌ي باشگاه فولاد؛ بوناچيچ با قراردادي يك ساله به تيم فوتبال فولاد خوزستان پيوسته است.
بوناچيچ در ايران سابقه‌ي مربيگري در تيم‌هاي فولاد خوزستان، استقلال اهوازو هم‌چنين سپاهان اصفهان را در كارنامه دارد.
انتهاي پيام
كد خبر: 8802-07914

POORIA BAYERNI
05-05-2009, 15:01
مسئولان فولاد واقعآ در حق مجيد نامردي كردند...اگر مجيد فصل بعد بود مطمئنآ تيم مدعي قهرماني بود...واقعآ متسفم...

hamedss
10-05-2009, 03:06
جلالى نه مثل ايناسيو سقوط كرد، نه مثل ويچ ها اول تا سوم شد

فولاد خوزستان
فولاد خوزستان پس از چند سال تجربه كار با مربيان خارجى در ليگ هشتم طعم كار كردن با مربى داخلى را چشيد تا به حداقل ها راضى باشد.فولاد در ليگ هشتم نه يك تيم قدرتمند، بود، نه يك تيم ضعيف، بلكه تيم متوسطى بود كه فقط آمده بود در كمركش جدول قرار بگيرد به طورى كه در طول ليگ بسيار به چشم آمد كه ديگر فولادى ها از آن حساسيت هاى هميشگى براى قرار گرفتن در صف مدعيان ليگ فاصله گرفته اند. فولاد در ليگ هشتم يك تيم متفاوت با ادوار ديگر ليگ بود، يك تيم قانع كه از حاشيه ها بيزار نشان مى داد.كسب عنوان هفتمى ليگ توسط فولادى ها نه مديران اين تيم را راضى كرد و نه باعث ناراحتى آنها شد، چرا كه آنها چنين وضعيتى را در طول ليگ هشتم پيش بينى مى كردند. عنوانى كه فولادى ها براى كسب آن تلاش چندانى را از خود نشان ندادند و با داشته هايشان به راحتى به آن دست يافتند.در واقع جلالى نه مثل ايناسيو سقوط كرد، نه مثل فرانچيچ، بگوويچ، بوناچيچ يك عنوان قهرمانى و ۲ عنوان سومى به دست آورد. بدين ترتيب جلالى گرچه با خاطره خوب پيروزى بر ذوب آهن در ليگ و خاطره تلخ شكست مقابل ذوب آهن در جام حذفى از سرخپوشان اهوازى جدا شد، فولادى ها براى آنكه در فصل جديد جاه طلب باشند بار ديگر سراغ لوكا بوناچيچ رفته اند كه در ايران كارنامه اى به غير از اول تا سومى نداشته است.
بازى جوانمردانه
پيش از بازى پايانى ليگ بين ۲ تيم فولاد اهواز و ذوب آهن اصفهان خيلى ها جلالى و فولاد را متهم به تبانى كرده بودند، به طورى كه احساسات آنها جريحه دار شد و آنها براى بازى پايانى خود با ذوب آهن ارزشى معادل همه بازى هاى ليگ قائل شدند و بهترين بازى خود را در آن انجام دادند و به يك پيروزى پرگل هم دست يافتند، بردى كه باعث شد تا دست اصفهانى ها از رسيدن به جام قهرمانى كوتاه بماند. بعد از اين بازى بود كه اهوازى ها و جلالى الگوى بازى پاك لقب گرفتند.
تحقير فولاد
فولادى ها كه در بازى پايانى ليگ، ذوب آهن اصفهان را با تفاضل ۳ گل شكست داده بودند، به فاصله يك هفته در چهارچوب رقابت هاى جام حذفى بار ديگر به ديدار اين تيم رفتند و تن به شكستى تحقيرآميز دادند. فولادى ها در اصفهان و در حالى كه در دقايق پايانى بازى حريفش ۹ نفره شده بود با حساب ۳ بر صفر به ذوب آهن باخت تا اين مثل معروف در ذهن خيلى ها تداعى شود كه چيزى كه عوض دارد، گله ندارد.
غناى بازيكن
كسب عنوان هفتمى با تيمى كه به لحاظ بازيكن يكى از تيم هاى غنى ليگ به حساب مى آمد، كار چندان دشوارى نبود. در واقع مديران فولاد انتظار داشتند فولاد پر امكانات حداقل به اندازه صباى كم امكانات تر امسال و يا مس و ذوب آهن نتيجه بگيرد. فولاد در ليگ هشتم از مهره هايى استفاده مى كرد كه در روزهاى نه چندان دور فوتبال ايران پيراهن تيم ملى ايران را به تن داشتند بازيكنانى كه داشتن آنها براى هر تيمى يك نعمت به حساب مى آمد و خيلى از تيم ها آرزوى داشتن يكى از آنها را مى كردند.
دروازه بان ششدانگ
بدون شك يكى از عوامل موفقيت تيم فولاد اهواز در ليگ هشتم دروازه بان اين تيم بود. دروازه بانى كه با جسارتى مثالزدنى و رفلكس هايى تماشايى در بسيارى از بازى ها عصاى دست كادر فنى فولاد بود.كارلوس آلبرتو فرناندز در ميان دروازه بانان خارجى ليگ سرآمد همه آنها بود، دروازه بانى كه با توجه به فضاى خاص تيم فولاد كمتر به چشم آمد.
بدشانس ترين
شايد بتوان سهراب بختيارى زاده را بدشانس ترين بازيكن تيم فولاد در ليگهشتم ناميد. بازيكنى كه در نيم فصل اول، بازى هاى بسيارى را براى اهوازى ها انجام داد، اما در نيم فصل دوم با يك بدشانسى رباط صليبى اش پاره شد و پاره اى از بازى هاى ليگ را از دست داد. بختيارى زاده تا زمانى كه مصدوميت به سراغش نيامده بود يكى از بهترين هاى تيمش بود.
جدايى ناخواسته
شايد احمد مومن زاده روزى كه فولاد را براى بازى انتخاب كرد، فكرش را هم نمى كرد كه يك روز به عنوان بازيكن مازاد، روزهاى سختى را پشت سر بگذارد. مومن زاده در ليگ هشتم و در زمان حضور مجيد جلالى عملا به يك بازيكن معمولى تبديل شد كه نه بازى مى كرد و نه در تركيب ۱۸ نفره فولاد جايى را داشت. اين وضعيت تا زمانى ادامه داشت كه كاسه صبر جلالى به سر آمد و اعلام كرد كه در تيمش نيازى به بازيكنى به نام مومن زاده ندارد و اين بازيكن را در اختيار باشگاه گذاشت.
ركورددار قضاوت
رحيم مهرپيشه با ۴ بار قضاوت ديدارهاى فولاد در ليگ هشتم در بين ديگر داوران فوتبال ايران به لحاظ قضاوت بازيهاى اين تيم اهوازى صاحب يك ركورد خوب شد. فولاد در بازى هايى كه رحيم مهرپيشه قضاوت آنها را برعهده داشت صاحب ۲ شكست، يك تساوى و يك پيروزى شد.مهرپيشه در نيم فصل اول ليگ بازى فولاد مقابل تيم هاى ملوان و پيكان را قضاوت كرد و در نيم فصل دوم هم قضاوت باز ى هاى فولاد مقابل داماش و راه آهن را بر عهده داشت.
خشن ترين بازيكن
على بداوى بازيكن چپ پايى كه روزى براى خود بروبيايى داشت و به اردوهاى
تيم ملى هم دعوت مى شد،باوجود بازى هاى خوبى كه در ليگ هشتم براى فولاد انجام داد، با دريافت يك كارت قرمز و ۶ كارت زرد خشن ترين بازيكن در جمع اهوازى ها هم لقب گرفت.
اخراجى ها
ساندرو داسيلوا، محسن رحيمى، سعيد رمضانى، سجاد فيض اللهى و على بداوى بازيكنان اخراجى تيم فولاد در ليگ هشتم بودند، بازيكنانى كه با دريافت كارت قرمز فرصت يك بازى در ليگ را از خود و فولاد سلب كردند. در بين اخراجى هاى فولاد، اخراج سجاد فيض اللهى مهاجم جوان اين تيم با بقيه تاحدودى فرق مى كرد. فيض اللهى به گونه اى اخراج شد كه خيلى ها اعتقاد داشتند كه او مى توانست اخراج نشود.
رحيمى۲، بازى و ديگر هيچ
فولادى ها وقتى در بازى هاى پلى آف ۲ سال پيش با گل محسن رحيمى مهاجم سيه چرده آن روزهاى راه آهن بازى را يك بر صفر به اين تيم باخته و راهى ليگ دسته اول شدند، عوامل خود را به تهران و باشگاه راه آهن فرستادند تا به هر شكل ممكن او را به عضويت تيم خود در آورند اما حضور در فولاد براى رحيمى خوش يمن نبود. او ۲ بازى نصف و نيمه براى فولاد در همان اوايل فصل اول انجام داد كه در يكى از آنها هم توسط داور از بازى اخراج شد تا مشخص شود فولادى ها بر روى نياز سنجى نسبت به جذب او اقدام نكرده اند.
31 بازيكن براى فولاد
كارلوس آلبرتو فرناندز، احمد آل نعمه، جلال كاملى مفرد، سيامك سرلك، سعيد رمضانى، حجت زاد محمود، على بداوى، نادر احمدى، ساندرو داسيلوا، محمد قاضى، لوسيو والنته، پژمان جمشيدى، سهراب بختيارى زاده، محمدرضا ذوالفنون، سجاد فيض اللهى، محمدرضا جلالى، اسماعيل شريفات، بختيار رحمانى، رضاطاهرى، خالد شيخطاوى، ايوب والى، امين جهان مهر احمد آسمانى، مجاهد خذيراوى، حجت چهارمحالى، غلامرضا عيدى زاده، امير جلالى، كريم شاهوردى، عليرضا استوارى، محسن رحيمى و رضا مرداسى، (۳۱ بازيكنى بودند كه براى فولاد در ليگ هشتم به ميدان رفتند.)
خارجى هاى فولاد
كارلوس آلبرتو فرناندز، ساندرو داسيلوا، لوسيو والنته۳ بازيكن خارجى تيم فولاد در جريان رقابت هاى ليگ هشتم بودند كه در بين آنها وضعيت كارلوس آلبرتو فرناندز دروازه بان اين تيم چيز ديگرى بود، هر چند كه والنته و داسيلوا هم توانستند بازى هاى خوبى را براى تيم انجام دهند و در زمره بازيكنان موفق ليگ قرار گيرند.
ركورد دار بازى
كارلوس آلبرتو فرناندز دروازه بان خارجى تيم فولاد اهواز علاوه بر نقش بسزايى كه در موفقيت هاى فولاد داشت، ركورد بيشترين زمان بازى را در اين تيم اهوازى نيز به نام خود به ثبت رساند. فرناندز از مجموع ۳۰۶۰ دقيقه بازى ۲۶۱۰ دقيقه براى فولاد در ليگ هشتم بازى كرد. او در دور رفت در بازى با صباى قم حضور نداشت و در دور برگشت نيز در بازى با تيم هاى برق، داماش، پاس، و صباى قم نتوانست از دروازه تيمش محافظت كند.
274 هزار تماشاگر
در طول بازى هاى ليگ هشتم چيزى نزديك به ۲۷۴ هزار تماشاگر از بازى هاى فولاد در ورزشگاه تختى اهواز و ورزشگاه هاى ديگر كشور ديدن كردند، كه با توجه به وضعيت فولاد در جدول چنين بنظر مى آيد كه استقبال اهوازى ها از تماشاى بازى هاى تيم فولاد خوب بوده است اما نكته جالب توجه در تعداد تماشاگران اين تيم در دور رفت و برگشت رقابت هاى ليگ است كه در خصوص هيچ تيمى صورت نگرفته است. به اين معنى كه هم در دور رفت و هم در دور برگشت تعداد ۱۳۷ هزار تماشاگر از بازى هاى اين تيم ديدن كرده اند.
تساوى در دربى ها
فولادى ها در نخستين دربى شهر اهواز و در دور رفت اين بازى ها كه در تاريخ يازدهم مهرماه برگزار شد با حساب ۲ بر صفر مغلوب شاگردان اكبر ميثاقيان يعنى استقلال اهواز شدند تا براى مدتها تحت تأثير اين شكست سخت قرار گيرند. فولادى ها براى گرفتن انتقام اين شكست چيزى حدود ۴ ماه انتظار كشيدند تا در تاريخ بيست و چهارم بهمن ماه توانستند حريف خود را در ورزشگاه تختى شهر اهواز با تك گل سعيد رمضانى كه در دقيقه ۳۰ به ثمر رسيد شكست دهند.
اولين و آخرين گل
زننده نخستين گل تيم فوتبال فولاد خوزستان در ليگ هشتم بازيكنى بنام رضا طاهرى بود. او در نخستين بازى تيم فولاد در ليگ هشتم و در ورزشگاه حافظيه شيراز موفق شد در دقيقه ۵۶ بازى تك گل تيمش را وارد دروازه تيم ميزبان يعنى مقاومت سپاسى كند. آخرين گل تيم فولاد نيز در ليگ هشتم توسط سجاد فيض اللهى در دقيقه ۹۰ بازى معروف با ذوب آهن در اهواز بثمر رسيد، ديدارى كه در نهايت با حساب ۴ بر يك به سود تيم ميزبان به پايان رسيد.
شروع خوب، پايان خوبتر
فولادى ها ليگ هشتم را به پيروزى يك بر صفر تيم مقاومت سپاسى در ورزشگاه حافظيه شيراز خوب شروع كردند اما كار خوبتر آنها در ديدار پايانى ليگ رقم خورد. يعنى در ديدارى كه خوشبين ترين افراد در فوتبال هم چنين نتيجه اى را براى اهوازى ها متصور نبودند، شاگردان مجيد جلالى توانستند در خانه خود در ورزشگاه تختى اهواز با حساب باور نكردنى ۴ بر يك حريف اصفهانى يعنى ذوب آهن مدعى عنوان قهرمانى را شكست دهند.
پرگل ترين بازى
پرگل ترين بازى فولادى ها در دور رفت و در بازى با پاس همدان در اهواز رقم خورد، ديدارى كه با نتيجه خيره كننده و پرگل ۵ بر يك تيم ميزبان به پايان رسيد. در آن ديدار سعيد رمضانى يك گل و بازيكنانى چون حجت زادمحمود و سجاد فيض اللهى هر كدام ۲ گل را براى تيمشان بثمر رساندند. فولادى ها در شرايطى مقابل پاس به پيروزى ۵ بر يك دست يافتند كه اگر اندكى مهاجمان اين تيم با دقت تر عمل مى كردند، مى توانستند پيروزى پرگل ترى را بدست آورند.
شكست سخت
۳ شكست آن هم با نتايج مشابه ۳ بر ۲ از جمله شكست هاى سختى بود كه فولادى ها در طول ليگ هشتم به آن تن دادند. آنها ابتدا در دور رفت و در بازى با راه آهن در بازى شانزدهم خرداد در اهواز با حساب ۳ بر ۲ مغلوب شدند، تا نخستين شكست پرگل خود را تجربه كرده باشند اما يك شكست ۳ بر ۲ ديگر آن هم در هفته دوم دور برگشت ليگ و مقابل سايپا باعث شد تا يكبار ديگر ضعف هاى فولادى ها به نوعى عيان شود اما اين پايان كار نبود و آنها در بازى با مس در دور برگشت ليگ در كرمان يكبار ديگر مقابل حريف خود تن به شكست ۳ بر ۲ دادند تا بنوعى كلكسيون شكستهاى ۳ بر ۲ آنها در مقابل حريفان تكميل شده باشد.
بهترين گلزن
سجاد فيض اللهى در ليگ هشتم يكى از ذخيره هاى طلايى تيم فولاد بود و با تلاش بسيار به عنوان بهترين گلزن اين تيم اهوازى نيز دست يافت. سجاد در مجموع ديدارهايى كه براى فولاد به ميدان رفت، ۹ گل را براى تيمش بثمر رساند، تا به عنوان مؤثرترين بازيكن فولاد در ليگ هشتم معرفى شود. فيض اللهى در نيم فصل اول ۶ گل و در نيم فصل دوم نيز ۳ گل را وارد دروازه حريفان كرد.
برنده سرخابى ها
فولاد خوزستان در دور رفت رقابت هاى ليگ هشتم و در بازى مقابل تيم هاى استقلال و پرسپوليس تهران به۲ نتيجه بسيار خوب دست يافت و توانست سرخابى ها را شكست دهد. فولادى ها ابتدا در ورزشگاه تختى اهواز موفق به شكست ۳ بر ۲ تيم پرسپوليس شدند ديدارى كه هيچ كس فكر آنرا هم نمى كرد. تيم اهوازى در دور رفت و در ديدار با استقلال نيز در ورزشگاه آزادى دست به كار بزرگى زد و آبى پوشان پايتخت را مقابل ديدگان تماشاگرانش با تك گل سجاد فيض اللهى شكست داد.
تشابه تصادفى
تعداد گلهاى زده تيم فولاد اهواز در ليگ هشتم تصادفاً به اندازه تعداد امتيازاتى بود كه آنها موفق به كسب آن شدند. فولادى ها در ليگ هشتم و در ديدار با حريفان خود ۵۰ بار موفق به گلزنى شدند و با كسب ۱۳ پيروزى، ۱۱ تساوى و ۱۰ شكست موفق به ۵۰ امتياز هم شدند تا تصادفاً تعداد گل هاى زده آنها در جدول رده بندى ليگ به اندازه امتيازات كسب شده توسط آنها باشد.
ميانگين ها
ميانگين برد: ۶ /۲
ميانگين مساوى: ۹ ۰ / ۳
ميانگين باخت: ۴ /۳
ميانگين گل زده: ۷ ۴ /۱
ميانگين گل خورده: ۲۰ /۱
ميانگين امتياز: ۷ ۴ /۱

hamedss
18-05-2009, 05:20
استقلال اهواز ، دقيقه ۹۰ در ليگ برتر ماند

استقلال اهواز
شايد مسئولان استقلال اهواز فكرش را هم نمى كردند كه چنين روزهاى سخت و دشوارى را تجربه كنند روزهايى كه باعث شد آنها از شرايط سخت تيمدارى لب به شكوه باز كنند. اهوازى ها پيش از شروع ليگ در فصل نقل و انتقالات چنان عمل كردند كه گويى مى خواهند يكى از بهترين تيم هاى ادوار مختلف خود را ببندند اما بيشتر صحبت هاى آنها با بازيكنان اسم و رسم دار تنها در حد صحبت باقى ماند و بازيكن سوپراستارى به مجموعه استقلال اهواز اضافه نشد. اهوازى ها در ليگ هشتم به گونه اى عمل كردند كه از همان آغاز راه نيز مى شد چنين روزهاى سخت و دشوارى را براى آنها پيش بينى كرد. آنها تا چند روز پيش از شروع ليگ تيم خود را با يك مربى نام آشنا بستند اما در آستانه بازى ها، با يك مربى ديگر كارشان را ادامه دادند تا مشخص شود اهوازى ها با مشكلات عديده اى در طول ليگ مواجه خواهند شد. درست همانند اتفاقاتى كه براى آنها در طول فصل افتاد و باعث ناكامى هايى براى آنها شد. اهوازى ها تا روزهاى پايانى ليگ مشخص نبود كه ماندنى هستند يا رفتنى، اما وضعيت ۳ تيم برق، داماش و پيام به گونه اى بود كه استقلال ماند تا بازيكنانش ليگ نهم را نيز به چشم ببينند.
3 مربى براى يك فصل
استقلال اهواز ليگ هشتم را پس از دوران آماده سازى با محمود ياورى، با رضا احدى آغاز كرد كه از همان ابتدا مى شد متوجه اين واقعيت گشت كه حضور احدى در تيم اهوازى يك حضور موقتى است. اهوازى ها كه با احدى به توفيقى دست نيافته بودند پس از گذشت چند هفته اكبر ميثاقيان را از مشهد به اهواز بردند تا با او به وضعيت خود سروسامان دوباره اى بدهند. اما حضور اكبر ميثاقيان هم در اين تيم اهوازى براى خود حكايات شنيدنى بسيار داشت. اهوازى ها كه هفته هاى بسيارى را با ميثاقيان سر كردند به دليل ترس احتمالى از سقوط بهتر ديدند كه با تعويض او يك شوك ديگر را نيز در تيمشان ايجاد كنند تا بلكه با اين شوك در ليگ ماندنى شوند كه شدند. اهوازى ها كه از همان ابتداى فصل به نوعى كريم بوستانى را به عنوان مربى در كنار خود داشتند در هفته هاى پايانى ريسك خطرناكى كردند و تيم را به بوستانى سپردند تا اين تيم اهوازى ليگ را با يك مربى بومى به پايان برساند. حضور بوستانى در استقلال اهواز و نتايجى كه براى تيم هاى برق، داماش و پيام مشهد در هفته هاى پايانى رقم خورد باعث شد تا اهوازى ها يكبار ديگر بازى در ليگ برتر را تجربه كنند.
همراهى بوستانى
بعد از بركنارى اكبر ميثاقيان، اهوازى ها يك مشهدى ديگر را به اهواز بردند تا به ظاهر به عنوان يك دوست بر تيم استقلال اهواز نظارت داشته باشد دوستى كه به گواه تمامى اهالى فوتبال نقشش در تيم استقلال اهواز در دوران كريم بوستانى فراتر از يك دوست بود اما هيچگاه نقش او رسمى نشد. خداداد عزيزى كه به ظاهر دوران محروميتش را پشت سر گذاشت در روزهاى سخت استقلال اهواز با همراه هميشگى اش مهدى هاشمى نسب برروى سكوهاى سيمانى ورزشگاه تختى اهواز نشستند تا با هدايت دوستانه شان مانع از سقوط تيم استقلال اهواز به دسته پايين تر شوند. خداداد با قبول اين مسئوليت ريسك بزرگى را كرد چرا كه او با پيامى كه ليگ را شروع كرده بود، وقتى به جايى نرسيد و محروميت به سراغش رفت هدايت دوستانه تيم ديگرى را پذيرفت كه در يك قدمى سقوط قرار داشت اما سقوط نكرد چنانچه در روز پايانى ليگ خوشحالى خداداد اگر بيشتر از شهرام شفيع زاده نبود كمتر از او هم نبود وهمين مساله باعث شد تا اهوازى ها و هواداران تيم استقلال براى او ارزش خاصى را قائل باشند.
مشكل مالى
يكى از مشكلاتى كه طى روزهاى ليگ هشتم اهوازى ها از آن رنج مى بردند مشكل مالى آنها بود مشكلى كه هيچگاه حل نشد و يا اينكه نخواست بشود. مشكل مالى اهوازى ها در طول ليگ هشتم به گونه اى بود كه تمامى مربيان اين تيم در ادوار مختلف لب به تاثير آن گشودند و آن را دليل اصلى بى انگيزگى بازيكنان دانستند. مشكلى كه به روايت آمار اختصاص به ليگ هشتم نداشت و سال هاست كه اهوازى ها را به عنوان يك تيم خصوصى رنج مى دهد.
يك فصل دلهره
وضعيت استقلال اهواز در ليگ هشتم به گونه اى بود كه كه يك فصل پر از اضطراب و دلهره را براى هواداران اين تيم اهوازى به ارمغان آورد. روزهايى كه قطعاً تماشاگران پرتعداد اهوازى آنرا فراموش نخواهند كرد. قرار داشتن در رده هاى نزديك به پرتگاه سقوط در طول فصل و نتايجى كه استقلال اهواز مى گرفت بارها و بارها آرامش را از اهوازى ها و طرفداران به فوتبال در اين شهر فوتبال خيز گرفت تا آنها يك فصل بد و پردلهره را پشت سر گذاشته باشند.
شكرون
محمدناصر شكرون مهاجم گلزن و عراقى تيم استقلال اهواز كه قرار بود به نوعى مشكلات گلزنى اين تيم اهوازى را حل كند بنا به دلايلى هرگز نتوانست در طول ليگ هشتم در حد و اندازه هاى خودش ظاهر شود.
خارجى هاى استقلال اهواز
ناصر شكرون، هيثم كاظم و ماريان بلوچفا خارجى هاى تيم استقلال اهواز در ليگ هشتم بودند بازيكنانى كه اكثريت آنها را بازيكنان عراقى تشكيل مى دادند. بازيكنانى كه به مراتب عملكرد موثرترى را در اين تيم اهوازى داشتند. بازيكنان عراقى تيم استقلال اهواز به دليل عدم مشكل زبان و مشكلات آب و هوايى كارى كردند كه ماريان بلوچفا و فوتبال او در اين تيم اهوازى كمتر به چشم آمد بازيكنى كه پيش از حضور در اهواز مربيان اين تيم از توانايى هاى او بسيار گفته بودند.
32 بازيكن براى استقلال
حسين ماهينى، حميدرضا بابايى، عبدالله توحيدى مهر، على يحيى نژاد، محمد آقا محمدى، حميدرضا رجبى، هيثم كاظم، مصطفى بيژنى، مهدى دغاغله، محسن رسولى، مهرزاد رضايى، ناصر شكرونى، رضا جلالى ثابت، على انصاريان، جاسم صادقى، محمد فعال، مجيد كوتى، امير وزيرى، احمد بوعذار، عبدالهادى خنيفر، ميلاد ميداودى، حسن مرادى، خيرالله ويسى، امير شرفى، احتشام ساسانى، ماريان بلوچفا، مهدى زنجانى، امير قويدل، احمد كاظم، افشين كمايى، مصطفى احمدى و حسين بغلانى ۳۲ بازيكنى بودند كه در طول يك هشتم براى استقلال اهواز به ميدان رفتند.
ركورد دار قضاوت
سعادت باغبان و احمد صالحى ۲ داورى بودند كه هر كدام با ۴ بار قضاوت ديدارهاى استقلال اهواز در ليگ هشتم در بين ديگر داوران ليگى صاحب ركورد قابل قبولى براى خود شدند.باغبانى ۴ ديدار را براى اهوازى ها قضاوت كرد كه حاصل آن يك پيروزى و ۳ تساوى براى آنها بود ضمن اينكه در ۴ قضاوتى كه احمد صالحى براى اهوازى ها انجام داد آنها به ۲ شكست و ۲ پيروزى رسيدند نكته جالب توجه در مورد قضاوت هاى احمد صالحى اين بود كه اين داور ۴ قضاوت خود را در نيم فصل دوم ليگ براى آنها انجام داده بود.
اخراجى ها
ناصر شكرون و رضا جلالى ثابت ۲تن از بازيكنان اخراجى تيم استقلال اهواز در جريان رقابت هاى ليگ هشتم فوتبال ايران بودند.ناصر شكرون مهاجم عراقى تيم استقلال اهواز در نيم فصل اول ليگ و در بازى پانزدهم اين تيم مقابل سپاهان و در ديدارى كه او در دقيقه ۸ آن يكى از ۳ گل تيمش را به ثمر رساند در دقيقه ۷۵ توسط عليرضا فغانى از بازى اخراج شد تا اهوازى ها از آن پس ۱۵ دقيقه را ۱۰ نفره سپرى كرده باشند. رضا جلالى ثابت هم در دقيقه ۱۸ بازى با مقاومت سپاسى در دور برگشت ليگ از محمدحسين افشارى كارت قرمز گرفت و تيمش را ۱۰ نفره كرد.
خشن ترين بازيكن
محمد آقا محمدى با دريافت ۱۰ كارت زرد در طول ليگ لقب خشن ترين بازيكن تيم استقلال اهواز را به خود اختصاص داد. آقا محمدى در دور رفت ۶ كارت زرد در بازى با تيم هاى داماش، راه آهن، ابومسلم، پيكان، صباى قم و پرسپوليس از داوران دريافت كرد و در دور برگشت هم در ۴ بازى استقلال اهواز مقابل تيم هاى استقلال تهران، صباى قم، ذوب آ هن اصفهان و سايپا كارت زرد گرفت تا از مجموع ۲۶ ديدارى كه براى تيمش انجام داده در ۱۰ بازى آن اخطار دريافت كرده باشد.
185 هزار تماشاگر
۱۸۵ هزار تماشاگر از بازى هاى تيم استقلال اهواز در طول ليگ هشتم در ورزشگاه تختى اهواز و ورزشگاه هاى ديگر كشور ديدن كردند. ۹۴ هزار تماشاگر استقلال اهواز در نيم فصل اول به تماشاى بازى هاى اين تيم نشستند و در نيم فصل دوم كه اهوازى ها تحليل رفته و به سقوط نزديك شدند تماشاگران اين تيم نيز به نسبت تحليل رفته و تعداد آنها به ۹۱ هزار تماشاگر تقليل يافت.
ركورددار بازى
حسين ماهينى در تيم استقلال اهواز صاحب ركورد بيشترين بازى در بين ديگر بازيكنان اين تيم شد.ماهينى با برجاى گذاردن ركورد ۲۶۱۰ دقيقه بازى عملاً برترى خود را نسبت به بقيه بازيكنان نشان داد و ثابت كرد كه مهره قابلى براى اهوازى ها در طول ليگ هشتم بوده است.ماهينى تنها در بازى برگشت با تيم هاى داماش، مس و پاس به ميدان نرفت، ضمن اينكه او در بازى رفت و برگشت با برق شيراز نيز تنها بازيكن غايب تيمش بود.
اولين و آخرين
احتشام ساسانى هافبك تيم فوتبال استقلال اهواز زننده نخستين گل اهوازى در ليگ هشتم بود.ساسانى در ديدار ۲ تيم استقلال اهواز و داماش كه قضاوت آن را تورج حق وردى برعهده داشت در دقيقه ۳۶ براى تيمش گلزنى كرد تا در نهايت آن ديدار با حساب يك بر يك مساوى به پايان برسد. آخرين گل اهوازى ها را نيز مهدى دغاغله در دقيقه ۸۶ بازى با برق به ثمر رساند، ديدارى كه در نهايت با پيروزى ۳ بر صفر تيم اهوازى يعنى استقلال به پايان رسيد.
شروع متوسط، پايان خوب
اهوازى ها كه ليگ را با تساوى يك بر يك مقابل داماش آن هم درخانه و در ورزشگاه تختى اهواز آغاز كرده بودند، با وجود نتايج نه چندان خوبى كه در طول ليگ به آن دست يافتند، موفق شدند آن را خوب به پايان برسانند. پيروزى ۳ بر صفر استقلال اهواز در آخرين بازى و در ورزشگاه حافظيه شيراز و مقابل برق باعث شد تا اهوازى ها با وجود آنكه ليگ هشتم را خوب شروع نكرده بودند، با خوبى به پايان برسانند.
شكست كمرشكن
شكست ۶ بر صفر استقلال اهواز در تهران و مقابل تيم استقلال به نوعى كمر استقلال اهواز واكبر ميثاقيان را براى ادامه بازى هاى ليگ شكست در آن ديدار كه در تاريخ بيست و هشتم شهريور ماه در تهران و در ورزشگاه آزادى برگزار شد، اهوازى ها تن به يكى از سخت ترين شكست هاى خود در طول برگزارى رقابت ها ليگ دادند. شكستى كه باعث تحقير استقلالى هاى اهواز شد و نا اميدى را براى اين تيم به ارمغان آورد. شكستى كه تا هفته هاى متمادى ياد و خاطره اش با اهوازى ها همراه بود.
بهترين گلزن
حميدرضا رجبى، ناصر شكرون و مهدى دغاغله هر كدام با زدن ۵ گل در زمره بهترين گلزنان تيم استقلال اهواز در ليگ هشتم بودند. رحيمى، شكرون و دغاغله در واقع از مجموع ۳۷ گل زده تيمشان بيشترين سهم گلزنى را داشتند و ۱۵ گل آنرا به ثمر رساندند، تا در كوير گلزن وگلزنى استقلالى هاى اهواز خودشان را به عنوان بازيكنان گلزن معرفى كرده باشند.
ميانگين ها
ميانگين برد: ۴۰/۳
ميانگين مساوى: ۸۶/۴
ميانگين باخت: ۰۰/۲
ميانگين گل زده: ۰۹/۱
ميانگين گل خورده: ۴۶/۱
ميانگين امتياز: ۰۹/۱

hamedss
25-05-2009, 12:44

عروسك! هنوز خوابي تو؟

... و احمد ملي‌پوش شد، براي هميشه، بي‌سر، بي‌دست، بي‌پا، بي‌صورت و تو آنجا بودي عروسك. چند خانه آن طرف‌تر. هنوز مانده بود تا تانكي بيايد و پاهايت را قطع كند. آخ عروسك. چه كشيدي تو لامصب؟ چه كشيدي

آغاز: خواب بودي عروسك، خواب خواب، تانك‌ها آمدند و زنجير‌هايشان پاهايت را براي هميشه با خود بردند. اما تو خواب بودي عروسك. صداي دامن كودكي‌هاي سارا مي‌آمد كه تو را بغل مي‌كرد و برايت لالايي مي‌خواند؛ «لالالالا، گل فندوق، ماماش رفته سر صندوق... لالالالا، گل لاله، پلنگ در كوه چه مي‌ناله»
سارا همين‌ها را بلد بود برايت بخواند. تو سرشار ايدئولوژي خوابيدن معصومانه بودي. يكجور تلاش مدام كه سارا را تشويق مي‌كرد تا تو را به خواب ببرد. به آرامش، خواب تو يك علامت بود. علامتي براي زندگي آرام تو! تو عروسك. تو! خودتو. وقتي توپ پلاستيكي احمد افتاد توي حياط خانه‌تان، دامن كودكي‌ها را مرتب كردي، لب پنجره آمدي و گفتي: «هيس احمد، مگه نمي‌بيني عروسك خوابه؟»
احمد حق داشت. نمي‌ديد. ديوارها هنوز شأن خمپاره را نشكسته بودند! آخر خمپاره‌ها حيا سرشان مي‌شد. اما تو ديدي تو ديدي احمد چطور توپ را جلوي پايش مي‌اندازد، دريبل مي‌زند. كشويي مي‌كشد و بچه‌هاي كوچه آرش چطور نگاهش مي‌كنند و مي‌گويند؛ «اين پسره، يه روز مي‌ره تيم ملي!»
آرزو مي‌كردي احمد هم يك عروسك داشت تا بعدا كه بزرگ شديد با هم به يك جاي دور مي‌رفتيد. اما عروسك، آخ عروسك. واي عروسك.
چهارم آبان 59 بود كه عروسك تنها شد. سارا رفت شهرستان. دامن كودكي‌اش را كنار بوته گل كاغذي جا گذاشت. عروسك، تو هم آنجا ماندي. احمد هم رفت. يعني بردنش. قرار بود ملي‌پوش شود. ملي‌پوش هم شد. همان زمان كه عراقي‌ها آخرين خانه‌هاي خرمشهر را بعد از 35 روز مقاومت جست‌وجو مي‌كردند توپ پلاستيكي كودكي‌اش را توي انباري ديد. آن را بغل كرد و بوئيد. چقدر بوي هياهوي كوچه قديم را مي‌داد. اسلحه را كنار دستش خواباند. توپ را برداشت و آرام شروع به روپايي زدن كرد بچه‌ها اصرار مي‌كردند؛ «بيا احمد. بيا برويم. عراقي‌ها رسيدند.»
اما او انگار چيزي را از گذشته‌اش يافته بود. آنقدر روپايي زد تا توپ هم خسته شد. عكاسي نبود كه كليك كند. خبرنگاري چيزي برايش ننوشت. صداي توپ آمد. نه از اين توپ‌ها، از آن توپ‌ها. توپ از آسمان آمد و افتاد روي توپي كه احمد داشت برايش آخرين لالايي را مي‌خواند. بعد همه جا پر از خاك شد. آهن و گل و آدم از كنار هم به سرعت رد شدند؛ «ويژژژژ...»
... و احمد ملي‌پوش شد، براي هميشه، بي‌سر، بي‌دست، بي‌پا، بي‌صورت و تو آنجا بودي عروسك. چند خانه آن طرف‌تر. هنوز مانده بود تا تانكي بيايد و پاهايت را قطع كند. آخ عروسك. چه كشيدي تو لامصب؟ چه كشيدي.
خرمشهر اشغال بود. صداي سم مي‌آمد از آن سوي اروند. بچه‌ها اين طرف لحظه‌ها را مي‌شمردند و پرت مي‌كردند توي شط؛ «بالاخره چند ماه ديگر اجازه حمله مي‌دن؟ هان؟»
توي گراند شاپوري آبادان جمع مي‌شدند. همان ورزشگاهي كه حالا اسمش تختي است. يك توپ بود و بچه‌هاي ارتش و بسيج و سپاه. آنقدر فوتبال بازي مي‌كردند كه نفس كم مي‌آمد. صبح‌ها مي‌جنگيدند و عصر‌ها به بهانه فوتبال دور هم جمع مي‌شدند. خرمشهر هنوز اشغال بود. سال 1360 عراقي‌ها دور آبادان نيز حصاري از تجهيزات ساخته بودند. عروسك تو يادت نمي‌آيد. خواب بودي و خواب سارا را مي‌ديدي كه برگشته و پاهايت را با نخ و سوزن مي‌دوزد. تكه‌اي از توپ تكه‌تكه شده احمد روي پيشاني‌‌ات چسبيده بود. دوستان احمد توي گراند شاپوري دنبال توپ مي‌دويدند. علي نكويي تا همين چند سال پيش كه ديگر خس‌خس سينه امانش نداد و تصميم گرفت براي هميشه زندگي را ببوسد و برود زير خاك بخوابد در همان سال‌ها وسط زمين يك نفر را دريبل زد. صداي سوت خمپاره آمد. همه روي زمين خوابيدند.
نكويي شوت كرد، دروازه‌بان هم درازكش بود، توپ رفت توي گل. بقيه اعتراض كردند، داور گفت: «در هيچ كجاي قوانين فوتبال نيامده كه اگر زمان شوت زدن صداي خمپاره آمد، گل به‌ثمر رسيده قبول نيست.»
همه خنديدند. آن زمان در گراندشا پوري، فوتباليست‌ها ربطي به دماغ فيل نداشتند. آن زمان كميته انضباطي اختراع نشده بود و ستاره‌ها در واژه‌هايي چون تباني، دلالي، دوپينگ و بي‌اخلاقي غوطه نمي‌خوردند. آن زمان را يادت مي‌آيد عروسك؟ خمپاره و آتش مي‌آمد و بازيكنان روي زمين بازي كشته مي‌شدند اما كسي نمي‌گفت: «نفرين به اين فوتبال كثيف.» مي‌داني عروسك. آن زمان بساط حمام خون به راه بود.
ناصر توي عمليات بيت‌المقدس تا فشنگ آخر جنگيد. آزادي خرمشهر را به‌چشم خودش هم ديد. يك روز دور هم داشتند فوتبال بازي مي‌كردند. در منطقه عملياتي جنوب، تيمشان باخت. ناصر روبه‌روي بازيكنان (رزمنده) ايستاد؛ «صد دفعه گفتم فوتبال مثل جنگه. اين چه طرز بازي كردنه. با تمام وجود بايد بازي كنيد بچه‌ها.»
مي‌داني عروسك. بچه‌ها رمق نداشتند. جنگيده بودند. هوا گرم بود.
صداي جنگنده‌هاي دشمن از آسمان مي‌آمد. خيلي از رفقايشان يا شهيد شده بودند يا اسير يا مجروح؛ بهانه براي خستگي زياد بود عروسك. اما دوباره توي ساق‌هايشان جان دادند. آنقدر دويدند و عرق ريختند تا تيم پيروز شد. و بعد بنز و BMW كروكي نبود كه بخواهد ببردشان سونا. توي تانك نشستند عروسك. توي نفربر توي جيب و رفتند گشت شبانه. شرف غوغا مي‌كرد عروسك! دوست داشتند تو زودتر از اسارت آزاد شوي. خرمشهر نزديك بود.
و حالا هنوز هستي. بي‌پا با، سر و با همان خاطرات دامن تركش خورده سارا كه توي قاب تاريخ،‌شعر توپ تكه‌تكه شده كودكي احمد را مي‌خواند. راستي عروسك. به آنها بگو اينجا بچه‌ها هنوز پا به توپ به دنيا مي‌آيند. هنوز براي فوتبال له‌له مي‌زنند و هنوز، واي هنوز، آب شيرين توي لوله‌ها شور است عروسك. به خدا شور است.
578 روز اشغال خرمشهر تمام شده بود. عروسك، آنجا، بي‌پا توي جيب بچه‌ها، براي سارا هديه برده مي‌شد. احمد از آن بالا براي عروسك دست تكان مي‌داد. خبر آمد كه قرار شده به بهانه فوتبال دور هم جمع شوند. از خرمشهر راه افتادند. در آبادان منتظرشان بودند، دير كردند. دنبال قضيه را كه گرفتند فهميدند ميني‌بوس حامل بچه‌ها خمپاره خورده، چند نفر شهيد شده‌اند. بچه‌ها براي آنكه رفقايشان از لذت فوتبال محروم نشوند، برگشته‌اند خرمشهر تا يار جمع كنند. عروسك، خون روي صورتت چه جشني گرفته است. آخ عروسك. پاهايت زير زنجير كدام تانك 72 Tله شد و به روح توپ پلاستيكي احمد پيوست. هان عروسك؟

ss_ss gahreman
25-05-2009, 16:58
شفيع زاده: تهمت خنده‌داري است
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال اهواز گفت: چطور مي توانم پول هاي رسيده از تربيت بدني و استانداري را صرف امور اقتصادي كنم؟

شهرام شفيع زاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اينكه گفته مي شود كمك هاي مالي صورت گرفته توسط تربيت بدني و استانداري خوزستان به جاي اينكه صرف حل مشكلات اين باشگاه شود صرف امور اقتصادي برادران شفيع زاده مي شود، اظهار داشت: در سه سال گذشته كل كمك هاي صورت گرفته 500 ميليون تومان بوده است. اين درحالي است كه ما سالانه نزديك به سه ميليارد و نيم هزينه مي كنيم. در اين شرايط من چطور مي توانم اين كمك ها را صرف امروز اقتصادي كرده باشم؟
وي افزود: اين حرف خنده دار است. اين هزينه هايي كه در طول سال انجام مي دهيم از كجا تامين مي شود؟ وقتي قرا است پولي از سوي استانداري و يا تربيت بدني به باشگاه تزريق شود مراحل مختلفي را طي مي كند و فاكتورهاي آن موجود است. براي ما اين حرف ها اهميتي ندارد و چون فصل نقل و انتقالات رسيده مي خواهند براي ما حاشيه سازي كنند در حالي كه نمي توانند. اگر قرار باشد پولي خورده شود در تيم هاي خصوصي اين پول خورده نمي شود.
مديرعامل باشگاه استقلال اهواز درباره اينكه بازيكنان اين تيم به دليل عدم محقق شدن وعده هاي اين باشگاه مبني بر پرداخت مابقي مطالباتشان گلايه مند هستند، عنوان كرد: آنها درست مي گويند. ما قرار بود بعد از بازي با تيم برق شيراز اين بازيكنان را در گروه هاي چهار نفره به باشگاه فرا بخوانيم تا با آنها تسويه كنيم. قرار بود پولي از استانداري به حساب باشگاه ريخته شود كه اين اتفاق رخ نداد و ما مجبور شديم كه از خودمان اين پول را تامين كنيم. كار حسابرسي ما براي تسويه حساب طول كشيد اما به زودي با آنها تسويه مي كنيم.
شفيع زاده تصريح كرد: به هر حال ما تيم خصوصي هستيم. هنوز اكثر تيم ها با بازيكنان خود تسويه نكرده اند و اين مشكل فقط مخصوص باشگاه ما نيست. ما قصد خوردن پول بازيكنان را نداريم. در فصل هاي گذشته هم با بازيكنان خود تسويه كرديم.
مديرعامل باشگاه استقلال اهواز در مورد همكاري با خداداد عزيزي تاكيد كرد: در جلسه اي كه با عزيزي داشتيم براي فصل جديد روي جذب 6 بازيكن ليگ برتري و 7 بازيكن دسته اولي به جمع بندي رسيديم. با جذب اين بازيكنان از 10 يا 15 خرداد تمرينات را آغاز مي كنيم.
شفيع زاده در پاسخ به اين سئوال كه چه موقع براي عقد قرارداد با عزيزي اقدام مي كند گفت: با او قرارداد داخلي بسته ايم اما براي ثبت قرارداد بايد بخشيده شود. درخواست بخشش را به كميته انضباطي داده ايم و آقاي شريفي هم نظر مثبتي به اين موضوع دارد.

esteghlal-ahwaz
26-05-2009, 15:13
سه سال پیش در روز آزاد سازی خرمشهر در بازی با مس کرمان سر مردم خوزستان رو بریدند و قهرمانی مسلم رو از آبی پوشان دیار کارون ربودند .

ss_ss gahreman
30-05-2009, 16:04
چرا علي آبادي و كفاشيان به بحث دلالي رسيدگي نمي‌كنند؟
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال اهواز گفت: چرا نبايد علي آبادي و كفاشيان در فصل نقل و انتقالات به وضعيت دلالي رسيدگي كنند؟

شهرام شفيع زاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره فصل نقل و انتقالات اظهار داشت: مقام معظم رهبري به دو مورد مهم در فرمايشات خود اشاره كردند. يكي بحث خصوصي سازي و يكي هم بحث اصلاح الگوي مصرف است.
وي افزود: متاسفانه در فصل نقل و انتقالات فوتبال تنها چيزي كه رعايت نمي شود همين موارد است. قراردادهاي بازيكناني كه تا فصل پيش 60 الي 70 ميليون تومان مي گرفتند به ناگاه به 200 الي 300 ميليون تومان رسيده است.
شفيع زاده ادامه داد: همه باشگاه هاي دولتي مي گويند با قيمت هاي بالا وارد فصل نقل و انتقالات نمي شوند اما قراردادهاي داخلي كه امضا مي كنند نشان مي دهد كه بر خلاف ادعاي خود عمل مي كنند.
مديرعامل باشگاه استقلال اهواز تاكيد كرد: اين چطور اصلاح الگوي مصرفي است؟ از وقتي پاي دلال ها به فوتبال باز شده باشگاه ها براي جذب بازيكن بيچاره شده اند. تيم هاي خصوصي مثل ما بايد يك طرفه هزينه كند و تيم هاي صنعتي و دولتي به راحتي خرج مي كنند. نمي دانم چرا رئيس سازمان تربيت بدني و كفاشيان جلوي اين مسائل را نمي گيرند. آنها فقط شعار مي دهند. وقتي فصل نقل و انتقالات تمام شود اين رسيدگي ها به چه درد مي خورد؟
شفيع زاده تصريح كرد: چرا نبايد جلوي اين واسطه ها محكم ايستاد؟ بروند جستجو كنند كه پول 350 ميليون توماني يك بازيكن به چه كساني مي رسد. من بايد تا كي بازيكن بسازم و بعد دو دستي اين بازيكنان با قيمت هاي فضايي به تيم هاي ديگر بروند.
مديرعامل باشگاه استقلال اهواز در ادامه درباره احضار به كميته انضباطي به دليل اظهار نظر در مورد راي ميثاقيان عنوان كرد: با تاج در اين باره حرف زدم و امروز كه بايد به كميته انضباطي مي رفتم؛ نخواهم رفت. نمي خواهم جواب آنها را بدهم. تا از اين كميته انضباطي انتقاد مي كنيم بما را با ماده هاي قانوني تهديد مي كنند.
شفيع زاده متذكر شد: وقتي اكبر ميثاقيان را اخراج نكرديم و تمام مدارك را هم به كميته انضباطي داده ايم بر چه اساسي راي به نفع ميثاقيان داده شده است؟ ضمن اينكه چرا نبايد اين راي به جاي اينكه اول به باشگاه استقلال اهواز برسد اول به دست مطبوعات برسد. هنوز اين نامه به دستم نرسيده تا بر اساس شماره نامه آن به كميته استيناف آن را لايحه كنم.
مديرعامل باشگاه استقلال اهواز تصريح كرد: كميته انضباطي كارهايي مي كند كه همه بگويند خدا كند زودتر بروند. ما تنها تيم خصوصي ليگ هستيم و دارند با ما رفتاري مي كنند تا از اين فوتبال برويم. اما آقايان بايد بدانند كه اگر شفيع زاده از اين فوتبال برود؛ اين من نيستم كه ضرر مي كنم بلكه فوتبال ضرر مي كند.
شفيع زاده در مورد اينكه قرار بوده مسئولان ورزشي و استاني خوزستان براي فصل آينده كمك كنند گفت: قبل از بازي ما با برق شيراز با استانداري و مدير كل تربيت بدني استان جلسه داشتيم و قرار شد به ما كمك كنند اما آنها در حال حاضر جواب تماس هاي ما را نمي دهند. اين برخوردها كه با مي شود در نوع خود جالب است.

ss_ss gahreman
03-06-2009, 15:41
خداداد: 18 خرداد محروميتم تمام مي‌شود و روي نيمكت استقلال اهواز مي نشينم
خداداد عزيزي اگرچه همچنان دوران محروميتش را سپري مي‌كند اما به عنوان سرمربي كار خود را در استقلال اهواز شروع كرده و نقل و انتقالات تيمش را انجام مي‌دهد.
عزيزي معتقد است براي سرمربيگري در استقلال اهواز مشكلي ندارد و با شروع فصل جديد روي نيمكت مي‌نشيند: 18 خرداد 6 ماه از محروميت من مي‌گذرد. پس با توجه به اين كه فدراسيون فوتبال اعلام كرده بعد از پايان اين 6 ماه، مابقي مدت محروميت را مي‌بخشد، من مي‌توانم با شروع فصل روي نيمكت بنشينم.
سرمربي استقلال اهواز با بيان اينكه جايگاه فرهنگ در فوتبال ايران تنها در شعار و تبليغات است در مورد تفاوت فوتبال خوزستان و خراسان مي‌گويد: تفاوت فوتبال خوزستان در اين است كه خوزستان خطه فوتبال خيز كشور است و مثل گرماي استان، حرارت فوتبال بالاست.

ss_ss gahreman
03-06-2009, 16:23
عزیزی: چرا باید از کفاشیان درخواست بخشش کنم؟

[Only registered and activated users can see links] g

سرمربی استقلال اهواز گفت: چرا باید برای بخشش خودم به کفاشیان نامه بدهم؟
خداداد عزیزی در پاسخ به اینکه نامه رسمی برای بخشش به فدراسیون داده است یا خیر اظهار داشت: هیچگاه چنین درخواستی نمی کنم. دوست ندارم به هر قیمتی بخشیده شوم. دوست دارم بخشیده شوم اما دلم نمی خواهد به هر راهی متوسل شوم.
وی افزود: مشکل عمده فوتبال ما این است اکثر آنهایی که در فوتبال هستند برای اینکه کاری را انجام دهند حاضرند هر کاری کنند. زیر آب بزنند و پشت سر هم حرف بزنند اما من نمی توانم از این خصوصیات داشته باشم.
عزیزی ادامه داد: وقتی در رای کمیته انضباطی آمده من در درگیری شرکت نداشتم چرا باید درخواست بخشش بدهم؟ بگویم چون در رایی که ثابت شده در درگیری نبودم من را ببخشید؟ در خیابان دو نفر با هم دعوا می کنند و باقی مردم این دعوا را تماشا می کنند آیا همه این آدم ها مقصر هستند؟
سرمربی استقلال اهواز تاکید کرد: می دانم مربیگری روی نیمکت بهتر از سکونشینی است اما من برای چه باید به کفاشیان نامه بدهم. مگر حکم خودم را از کفاشیان گرفته ام که برای بخشش باید به او نامه بدهم. من با شریفی صحبت هایم را انجام داده ام. یعنی در این فدراسیون همه مشکلات حل شده و فقط رای محرومیت من مانده است؟
وی در پاسخ به این سئوال که چه بازیکنانی را برای فصل آینده به خدمت گرفته اند گفت: با شماری از بازیکنان مورد نظر خود صحبت کرده ایم. البته قیمت ها در بازار نقل و انتقالات سرسام آور است و به همین دلیل فعلا منتظر هستیم بعد از سپری شدن چند روز دیگر مذاکرات خود را جدی کنیم چون هر چه به پایان نقل و انتقالات نزدیک شویم قیمت ها شکسته می شود.
عزیزی ادامه داد: از بین بازیکنان استقلال اهواز حدود ۱۰ الی ۱۱ بازیکن را حفظ می کنیم. با توجه به اینکه می خواهیم برای فصل آینده نتایج خوبی کسب کنیم دنبال جذب بازیکنان بزرگ هستیم و من خودم با آنها صحبت کرده ام.

ss_ss gahreman
05-06-2009, 18:04
آشنا با فولاد خوزستان به توافق رسيد
خبرگزاري فارس: دروازه‌بان فصل گذشته تيم فوتبال راه‌آهن با باشگاه فولاد به توافق رسيد

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از اينكه عباس محمدي به مسئولان باشگاه فولاد اعلام كرد كه اولويت اول او براي فصل آينده سپاهان است، مسئولان تيم اهوازي با ديگر گزينه هاي خود وارد مذاكره شدند كه در اين بين با حسين آشنا به توافق رسيده اند و اين دروازه‌بان به زودي قرارداد خود را با اين تيم ثبت خواهد كرد.
همچنين باشگاه فولاد در بين بازيكنان فصل گذشته خود با علي بداوي به توافق نرسيده و خواهان ادامه همكاري با اين بازيكن نيست.

ss_ss gahreman
06-06-2009, 18:07
خداداد عزيزي در گفتگو با آريا:محروميت من تمام شده است

خبرگزاري آريا- تيم استقلال اهواز از پتانسيل و توانايي بالايي برخوردار است و اگر شرايط مهيا و مناسب باشد حتماً به نتايج دلخواه دست پيدا مي کنيم ، البته نيازمند حمايت هواداران نيز هستيم.
خداداد عزيزي، سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز، ضمن بيان مطلب فوق تأکيد کرد: با انجام تمرينات مناسب و برگزاري چندين اردوي تدارکاتي مي خواهيم با قدرت ليگ برتر را شروع کنيم و با اين نفرات با انگيزه رسيدن به جايگاه مناسب براي ما دور از دسترس نيست.
عزيزي ادامه داد: طبق اعلام فدراسيون فوتبال 18 خرداد ما محروميت من تمام مي شود و مي توانم رسماً هدايت استقلال اهواز را آغاز کنم که با اين همه استعداد و انرژي بايد امسال به نتايج مطلوب دست پيدا کنيم.