PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپيك اخبار راجع به داوران ایرانی ( سال 86-87 )

Alessandro
08-04-2008, 01:39
مرادی دیدار پاختاکور ازبکستان و اربیل عراق را قضاوت می کند
دیدار پاختاکور ازبکستان و اربیل عراق در چارچوب مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را مسعود مرادی قضاوت خواهد کرد.

به گزارش خبرنگارمهر، ازسوی کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا مسعود مرادی داوربین المللی فوتبال کشورمان به عنوان داور دیدار پاختاکور ازبکستان و اربیل عراق انتخاب شد.

این دیدار از دورسوم گروه d رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا روزچهارشنبه هفته جاری در شهر تاشکند ازبکستان برگزارخواهد شد. مسعود مرادی را درقضاوت این دیدار، دو کمک داور استرالیایی همراهی خواهند کرد.

در گروه d رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا تیم القادسیه کویت با 4 امتیاز صدرنشین است و دو تیم الغرافه قطر و اربیل عراق با 2 امتیاز و با تفاضل گل بهتر در رده های دوم و سوم قرار دارند. تیم پاختاکور ازبکستان نیز با 1 امتیاز در قعر جدول این گروه قرار دارد.

Alessandro
15-04-2008, 16:47
" افشاريان ": استفاده از داوران خارجي مشكل ساز است

داور بين‌المللي فوتبال ايران گفت: استفاده از داوران خارجي در ديدارهاي تيم‌هاي استقلال و پيروزي تهران عواقب نامطلوبي براي داوري كشورمان در پي دارد.

خداداد افشاريان سه‌شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين امر موجب بي‌انگيزگي و بي‌اعتمادي داوران داخلي مي‌شود و هزينه‌هاي هنگفتي نيز براي فدراسيون فوتبال به دنبال دارد.

افشاريان اظهار داشت: هر يك از داوران فوتبال ايران در طول برگزاري ليگ برتر حدود ‪ ۲۰‬تا ‪ ۳۰‬مسابقه را قضاوت مي‌كنند و اين در حالي است كه حساسيت برخي از اين مسابقات از ديدار استقلال و پيروزي كمتر نيست.

وي دليل واگذاري قضاوت ديدارمهم فوتبال ايران به داور خارجي را به دليل حساسيت فراوان آن در بين مردم و دوستداران فوتبال اعلام كرد.

افشاريان عنوان كرد: ديدارهاي حساس فوتبال در هيچ يك از كشورهاي دنيا توسط داوران خارجي قضاوت نمي‌شود وانتظار مي‌رود كه مسوولان فدراسيون فوتبال و كميته داوران كشور در اين زمينه چاره‌اي اساسي بينديشند.

وي ابراز داشت: اشتباه در امر داوري يك امر طبيعي محسوب مي‌شود و داوران خارجي نيز اشتباه مي‌كنند.

افشاريان افزود: فرهنگ‌سازي در بين مردم و مطبوعات از جمله راهكارهاي مهم و موثر براي رفع اين معضل مهم ورزش ايران به شمار مي‌رود.

وي گفت: لازم است كه مسوولان ورزش كشور به اصل مهم خواستن، توانستن است، توجه كنند و بدانند كه قضاوت داوران داخلي از بسياري از داوران خارجي بهتر است.

Alessandro
16-05-2008, 02:56
افشاريان : داوران فوتبال بيمه نيستند
داور بين‌المللي فوتبال گفت: بيمه نبودن داوران فوتبال نوعي كم توجهي و ناديده گرفتن زحمات و تلاش‌هاي ارزنده آنان است.

خداداد افشاريان، پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: داوراني كه تحت پوشش خدمات بيمه‌اي نيستند، در صورت صدمه ديدن و يا فوت هيچ‌گونه كمك هزينه‌اي از سوي فدراسيون فوتبال و كميته داوران به آنان و يا اعضاي خانواده‌هايشان پرداخت نمي‌شود.

وي بيان كرد: در ساير كشورهاي صاحب فوتبال جهان به‌ويژه‌كشورهاي اروپايي وضعيت اينگونه نيست و داوران اين كشورها از همان روزهاي آغازين فعاليت ورزشي خود، تحت حمايت نهادهاي بيمه‌گر قرار مي‌گيرند.

افشاريان اظهار داشت:بيمه نبودن داوران كشور يكي از مسايل و مشكلات اصلي اين قشر زحمتكش و پرتلاش است وانتظار مي‌رود كه هرچه سريعتر از سوي متوليان مربوط چاره‌اي اساسي براي رفع آن انديشيده شود.

وي عنوان كرد: مدتي است كه مسوولان فدراسيون فوتبال و كميته داوران در حال پيگيري جدي موضوع هستند و پيش بيني مي‌شود كه اين معضل مهم جامعه داوري كشور به زودي برطرف شود.

افشاريان، با اشاره به اينكه مقوله‌هاي داوري و فوتبال مكمل يكديگرند و از هم جدا نمي‌شوند،ابراز داشت: بيمه كردن داوران كشور بدون شك موجب برطرف شدن مشكلات متعدد فوتبال كشور و در نتيجه رونق بيش از پيش اين رشته ورزشي پرطرفدار خواهد شد.

Alessandro
19-05-2008, 13:11
شيشه خودروى «مظفرى زاده» شكسته شد

تهران IranSport.Net - در پايان مسابقه تيم هاى پرسپوليس و سپاهان، به دليل حمله هواداران، شيشه خودروى شخصى داور شكسته شد. سعيد مظفرى زاده، اين مسابقه حساس را قضاوت كرد كه در پايان، شمارى از تماشاگران خشمگين با حمله به خودروى شخصى وى شيشه آن را شكستند.

Seyed
21-06-2008, 22:56

تهران Iransport.net - در پايان مسابقه تيم هاى پرسپوليس و سپاهان، به دليل حمله هواداران، شيشه خودروى شخصى داور شكسته شد. سعيد مظفرى زاده، اين مسابقه حساس را قضاوت كرد كه در پايان، شمارى از تماشاگران خشمگين با حمله به خودروى شخصى وى شيشه آن را شكستند.

اين نشان بي فرهنگي طرفدار نما هاي فوتبال مخصوصا سپاهاني هاست

Mohamad021
22-06-2008, 01:12

تهران IranSport.Net - در پايان مسابقه تيم هاى پرسپوليس و سپاهان، به دليل حمله هواداران، شيشه خودروى شخصى داور شكسته شد. سعيد مظفرى زاده، اين مسابقه حساس را قضاوت كرد كه در پايان، شمارى از تماشاگران خشمگين با حمله به خودروى شخصى وى شيشه آن را شكستند.

واقعا متاسف شدم

Seyed
22-06-2008, 03:25
آخه تاسف ما چه فايده اي داره بايد به فكر اين باشيم كه چطوري اين فرهنگو بين مردم عوض كنيم تا ديگه شاهد اين قضيه يا كور شدن يه باباي ديگه يا هزاران مشكل نباشيم

arash_2000
21-07-2008, 14:27
بعد از اينكه مسعود مرادي براي قضاوت در جام‌جهاني 2006 آلمان انتخاب نشد، عوامل داخلي و هجمه انتقادها را دليل عدم‌انتخابش عنوان كرد ، اما حالا او به‌عنوان يكي از داوران حاضر در المپيك پكن انتخاب شده و قرار است همراه دو كمك خود، كامراني‌فر و صبحي‌اديب از عراق روز نهم مرداد عازم كشور چين شوند تا در سمينار داوران حاضر در المپيك شركت كنند.
قضاوت‌هاي مسعود مرادي در المپيك پكن از هجدهم مرداد آغاز خواهد شد و اين در حالي است كه هشتمين دوره ليگ‌برتر از پانزدهم مرداد كليد خواهد خورد. مرادي پس از بازگشت از چين بايد روز بيست‌وهفتم شهريور ديدار دو تيم القادسيه كويت و اوراواردز ژاپن از مرحله حذفي ليگ‌قهرمانان آسيا را قضاوت كند و به فاصله 48 ساعت پس از اين ديدار مرادي يكم مهرماه و به‌مدت يك هفته عازم شهر زوريخ خواهد شد تا در دومين دوره كلاس توجيهي داوران منتخب جام‌جهاني 2010 شركت كند. او پس از گذراندن اين دوره، اواسط مهرماه و براي قضاوت ديدار نمايندگان سنگاپور و عمان در مرحله يك‌چهارم نهايي مسابقات afc كاپ، عازم سنگاپور خواهد شد. مرادي كه گفته مي‌شود از بخت بالايي براي قضاوت در جام‌جهاني برخوردار است، از پانزدهم شهريور خود را براي قضاوت گروه اول مسابقات مقدماتي جام‌جهاني در آسيا آماده مي‌كند.به اين ترتيب مسعود مرادي به‌دليل قضاوت در مسابقات بين‌المللي به‌احتمال فراوان يك نيم فصل كامل هيچ مسابقه داخلي را سوت نخواهد زد و اين فرصت مناسبي است تا او با تمركز كامل و كسب نمرات بالا، شانس خود را براي حضور در جام‌جهاني افزايش دهد.

Allianz
22-07-2008, 11:17
اولين داور وسط المپيكى ايران

مسعود مرادى: خم شدم اما نشكستم!

[Only registered and activated users can see links]

ايران ورزشى- براى اولين بار است كه داورى از جامعه فوتبال ايران در بازيهاى المپيك حاضر مى شود... اين اتفاق در تاريخ فوتبال كشور بى سابقه است. هرچند افرادى به عنوان كمك داور در اين رقابت ها حضور داشته اند اما تا به حال يك ايرانى به عنوان داور وسط براى قضاوت در بازيهاى المپيك انتخاب نشده و به همين دليل مى توان مسعود مرادى را اولين داور ايرانى حاضر در المپيك دانست... مرادى براى انتخاب شدن و رسيدن به اين افتخار راه آسانى را طى نكرده است. او با تحمل تمام سختى ها به گفته خودش خم شده اما نشكسته تا بتواند به همه افرادى كه حضور او را در المپيك و جام جهانى دور از دسترس مى دانستند ثابت كند كه براى افتخار آفرينى هيچ چيزى كم ندارد.

براى اينكه به عنوان اولين داور ايرانى در بازيهاى المپيك حاضر مى شويد تبريك مى گوييم...
ممنونم. البته پيش از اين افرادى به نمايندگى از ايران به عنوان كمك داور حاضر شده بودند اما تاكنون داورى از كشور براى اين رقابت ها انتخاب نشده بود و از ۳ سهميه قاره آسيا يك سهميه به عمان، سهميه ديگر به عربستان و يك سهميه هم به ايرن و من تعلق گرفته است.
روند انتخاب به چه صورت بود
من در همه كلاس هايى كه در اين خصوص برگزار مى شود شركت كردم و پس از برگزارى آزمون هاى مختلف، آخرين آزمون هفته گذشته در تهران برگزار شد كه تست آمادگى جسمانى بود و پس از اين آزمون براى حضور در المپيك انتخاب شدم.
معيار فيفا براى انتخاب داوران چه بود
داورانى كه براى المپيك انتخاب شدند بايد از بين ۵۴ داورى باشند كه از سوى فيفا در كل دنيا كانديداى داورى در رقابت هاى جام جهانى ۲۰۱۰ شدند.
از كل دنيا چند داور براى المپيك انتخاب شدند
حدوداً ۲۰ داور.
ديگر كم كم براى حضور در پكن آماده مى شويد...
بله. چون ۳ داور آسيايى بايد ۱۰ مرداد يعنى يك هفته پيش از شروع بازيهاى المپيك در پكن باشند.
بعد از المپيك چه برنامه اى داريد
بعد از بازيهاى المپيك براى حضور در دومين كلاس داورى جام جهانى كه در شهريورماه برگزار مى شود بايد به سوييس بروم.
بعد از سوييس هم براى قضاوت در بازيهاى جام باشگاه هاى آسيا به كويت مى روم. بلافاصله بعد از اين رقابت ها قضاوت مسابقه نيمه نهايى جام اتحاديه باشگاه هاى آسيا را پيش رو دارم كه براى حضور در اين مسابقه راهى مالزى يا بحرين مى شوم.
مسابقات مقدماتيجام جهانى را هم در برنامه هايتان داريد
بله، دركنار اين مسابقات بايد در مرحله دوم مقدماتى جام جهانى هم قضاوت كنم.
با اين حساب ديگر فرصتى براى قضاوت در ليگ نمى ماند.
البته در رسانه ها هم اخبارى در اين خصوص منتشر شده بود.
نظر خودتان چيست
تعداد برنامه ها باعث مى شود در بازيهاى نخستين ليگ كشور حضور كمرنگ ترى داشته باشم اما اين به معنى عدم حضورم نيست چرا كه در فواصل مسابقات در ايران بوده و مى توانم بازيهاى ليگ را قضاوت كنم.
براى رسيدن به اين جا راه سختى را پشت سر گذاشتيد...
من در يك سال گذشته فشارهاى زيادى تحمل كردم. در مقاطعى همه اطرافيان همه چيز را تمام شده مى دانستند اما من شايد خم شدم اما نشكستم و با اميد كار كردم.
الان وضعيت چطور است
شرايط خيلى خوبى دارم و براى حضور در جام جهانى تلاش مى كنم مطبوعات هم در موفقيت من نقش تعيين كننده اى دارد.

farah
22-07-2008, 11:47
واقعا كه داور خوبيه اميدوارم هميشه موفق باشه به عنوان يه ايراني بهش افتخار ميكنم

Seyed
22-07-2008, 12:11
واعا كار بزرگي كرده و واسه جامعه داوري ما واسه اولين بار كه نه ولي فك مي كنم به عنوان دومين نفر افتخار آفريني كرده واسه اين گفتم دومين نفر چون ما داور در فينال جام جهاني هم داشتيم ولي اون قبل انقلاب بوده و مسائل سياسي هم قاطيش بوده ولي كار بزركي كرده دستش درد نكنه

Clemenza
22-07-2008, 13:16
کمک هاشم ایرانین؟ امیدوارم هماهنگ باشه با کمک هاش و کاری نکنه مثا جام ملت ها که باعث شه حذف شه از صحنه رقابت های بین المللی