توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ***| اخبار مربوط به لژيونرهاي ايراني |***
Liverpudlian
04-05-2009, 16:18
/لژيونرهاي ايراني بوندس ليگا/
هاشميان 3,5 گرفت
خبرگزاري فارس: مهاجم ايراني تيم فوتبال بوخوم در هفته سي ام بوندس ليگا نمره 3,5 گرفت.
[Only registered and activated users can see links]
به گزارش خبرگزاري فارس، نشريه كيكر به وحيد هاشميان در تازهترين شماره خود كه امروز (دوشنبه) منتشر شد، نمره 3.5 داد.
در بازي بوخوم و هانوفر وحيد هاشميان در دقيقه 42 به جاي فراير به بازي آمد و در خط حمله بوخوم به بازي گرفته شد. او به رغم تلاشي كه كرد، همانند گذشته در گلزني ناموفق نشان داد.
در اين ديدارخانگي بوخوم با دو گل مغلوب هانوفر شد.
در نظام نمره دهي نشريه كيكر؛ يك بهترين، 3 نمره متوسط و 6 ضعيف ترين نمره محسوب مي شود.
خبرگزاري فارس
ياران تيموريان در ليگ دسته اول ماندنى شدند
تيم فوتبال بارنزلى در هفته پايانى ليگ دسته اول انگلستان به پيروزى رسيد تا از خطر سقوط فرار كند. بارنزلى كه در فصل جارى آندو تيموريان، هافبك ايرانى را به عنوان يار قرضى در اختيار گرفته، يكشنبه شب در زمين پلى موث موفق به كسب برد ۲ بر يك شد. در اين ديدار كه تيموريان از روى نيمكت ذخيره شاهد پيروزى تيمش بود، بارنزلى با گل هاى هاميل دقيقه ۳۴ و كمپل رايس دقيقه ۴۷ مقابل تك گل ساوير دقيقه ۱۲ به برترى رسيد. با اين پيروزى بارنزلى ۴۹ امتيازى شد و در رده بيست و يكم ليگ ۲۴ تيمى دسته اول انگلستان جاى گرفت و از خطر سقوط رهايى يافت. با انجام اين مسابقات تيم هاى ولورهمپتون و بيرمنگام به ليگ برتر صعود كردند و نورويچ سيتى، ساوتهمپتون و چارلتون به دسته دوم سقوط كردند.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
Liverpudlian
05-05-2009, 10:36
با مصدوميت شديد دل پورته
كار نكونام و شجاعي سخت شد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال اوساسونا به خاطر شكستگي استخوان ساق و درد شديد در مفصل زانو تا پايان فصل جاري خانه نشين شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي اوساسونا، با آسيب ديدگي لودوويك دل پورته اكنون وظيفه مسعود شجاعي در خط حمله اوساسونا بيشتر از قبل احساس مي شود.
اوساسونا در رتبه شانزدهم جدول لاليگا ايستاده و با توجه به نزديكي امتيازات و براي فرار از سقوط نياز جدي به پيروزي در 4 بازي باقيمانده دارد.
بي ترديد خوسه آنتونيو كاماچو سرمربي اين تيم از دو ايراني نماينده پامپلونا انتظار دارد بيش از حد توان در خدمت اوساسونا باشند.
به نظر مي رسد جواد نكونام در 4 بازي بزرگ باقي مانده براي تيمش جلوتر از پست هميشگي و به عنوان يك طراح حمله مورد استفاده قرار گيرد.
اوساسونا به ترتيب برابر تيم هاي ختافه، سويا، بارسلونا و رئال مادريد بازي خواهد كرد.
خبرگزاري فارس
saeed_cris
05-05-2009, 15:11
براي حضور در اردوي تيم ملي / تيموريان پنجشنبه به ايران ميآيد
3:33:00 pm - 1388/ 2/ 15 : در تاريخ خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام ([Only registered and activated users can see links])
اندازه فونت : [Only registered and activated users can see links] (javascript:tsz('article_body','12px')) [Only registered and activated users can see links] (javascript:tsz('article_body','16px'))
هافبك ايراني تيم فوتبال بارنزلي انگليس روز پنجشنبه هفته جاري به تهران ميآيد.
آندرانيك تيموريان كه در آخرين بازي تيم دسته اولي بارنزلي در رقابت هاي ليگ دسته اول انگليس از روي نيمكت شاهد پيروزي تيم خود بود تا آخر هفته جاري به تهران بازمي گردد.
تيموريان كه به عنوان بازيكن قرضي از تيم فولام ليگ برتري به تيم بارنزلي رفته بود براي مشخص شدن وضعيتش براي فصل آينده هنور با مسئولان فولام جلسه اي برگزار نكرده است.
آندو كه تمايل دارد ادامه فوتبال باشگاهي خود را در جزيره بگذراند در صورتي در فولام به فوتبال خود ادامه مي دهد كه بتواند به ميدان برود.
وي پنجشنبه به تهران خواهد آمد تا در اردوي تيم ملي شركت كند. تيموريان براي حضور در اردوي تيم ملي با افشين قطبي به صورت تلفني صحبت كرده است.
Yasin Gunner
05-05-2009, 22:11
اولادى: وقتى گل مى زنم، پاس گل مى دهم بايد دعوت شوم
مهرداد اولادى معتقد است انگار قسمت نمى شود به تيم ملى ايران خدمت كند چرا كه در طول ۵ سال گذشته هر كسى به تيم ملى آمده او را به اردوى تيم ملى دعوت نكرده است تا همچنان پشت خط بماند.گفت و گو با وى را بخوانيد:
• براى بازى با سپاهان آماده ايد؟
- بله. خدا را شكر خودمان را آماده بازى كرده ايم. بازى سختى در پيش داريم و اميدواريم نتيجه لازم را بگيريم و خواسته مربيان را برآورده كنيم.
• سپاهان را چطور تيمى مى بينى؟
- سپاهان براى همه شناخته شده است. آنها در اين چند ساله نشان داد ه اند تيم بزرگى هستند. ما به زمين مى رويم تا با توجه به امتياز ميزبانى حريف را شكست دهيم. ما تمرينات خوبى داشته ايم و براى اين بازى آماده ايم و با تمام انرژى به ديدار سپاهان مى رويم.
• شرايط الشباب در ليگ امارات راضى كننده است؟
- فعلاً تيم پنجم جدول هستيم و وضعيت خوب است. ما ۳ بازى ديگر داريم و در نهايت چهارم يا پنجم مى شويم.
• قطبى ليست تيم ملى را اعلام كرد اما بازهم دعوت نشدى. چرا؟
- نمى دانم. از دوستان خبرنگار شنيدم آقاى قطبى سر تمرين و بازى هاى تيم هاى اماراتى كه بازيكن ايرانى دارند آمده اما من كه ايشان را نديدم. از مسئولان باشگاه هم پرسيدم گفتند ايشان نيامده است. من به عنوان بازيكن كارم را مى كنم. در همه بازى هاى الشباب بازى كرده ام و كاملاً هم آماده و سرحال هستم. تقريباً تمام لژيونرهاى اماراتى دعوت شده اند جز من، البته مشكلى نيست، من عضو كوچكى از جامعه فوتبال هستم. در حال حاضر تيم ملى مربى و بازيكنان خوبى دارد و با حمايت مردم خوبمان كه هميشه از تيم ملى حمايت كرده اند، انشاءالله تيم ملى به جام جهانى مى رود تا مردم ايران خوشحال شوند.
• انتظار داشتى به تيم ملى دعوت شوى؟
- چرا انتظار نداشته باشم؟ وقتى زحمت مى كشم، گل مى زنم و پاس گل مى دهم و آمار خوبى در ليگ دارم نبايد دعوت شوم؟ من فوتبال حرفه اى را دنبال مى كنم و زندگى حرفه اى دارم تا خوب كار كنم و به تيم ملى دعوت شوم اما انگار قسمت نمى شود به تيم ملى مملكتم خدمت كنم. الان ۵ سال است هر كسى سرمربى تيم ملى مى شود دعوت نمى شوم. پس قسمت نيست به تيم ملى خدمت كنم. در حال حاضر مهم موفقيت تيم ملى است. الان ۳ بازى مهم داريم كه بايد نتيجه بگيريم و تيم به جام جهانى برود.
Yasin Gunner
05-05-2009, 23:15
۲ تيم الوصل و النصر در پايان رقابت هاى هفته نوزدهم ليگ امارات با بازيكنان ايرانى مقابل حريفان خود مغلوب شدند. عجمان با گل كاظميان مقابل النصر به برترى رسيد.در پايان بازى هاى اين هفته الوصل در ورزشگاه خانگى ميزبان الظفره بود و با حضور ايمان مبعلى مقابل اين تيم با نتيجه ۲ بر يك شكست خورد. النصر تيم آبى پوش شهر دوبى هم كه معدنچى و نصرتى را در اختيار دارد با همين نتيجه مقابل عجمان مغلوب شد. جواد كاظميان در دقيقه ۷۴ روى حركت على سامره صاحب موقعيت شد و دروازه النصر را فرو ريخت. عجمان با اين گل سرنوشت ساز به ۳ امتياز حساس بازى با النصر دست يافت و با ۲۱ امتياز به مكان هشتم جدول صعود كرد.
RED DEVILS
06-05-2009, 15:23
آندرانيک تيموريان به فولهام بازگشت
"آندرانيک تيموريان" هافبک ايراني تيم فوتبال فولهام انگليس بعد از سه ماه حضور قرضي در تيم بارنزلي، به اين باشگاه بازگشت.
به گزارش یوفا: اين بازيکن 26 ساله در اين مدت براي بارنزلي 11 بار به ميدان رفت و نقش به سزايي در جلوگيري از سقوط اين تيم از ليگ دسته يک انگليس داشت.
اکنون انتظار ميرود وي در سه مسابقه آخر فولهام در جريان رقابتهاي فصل جاري ليگ برتر انگليس بازي کند.
Yasin Gunner
08-05-2009, 14:29
مهرداد اولادى مهاجم ايرانى تيم فوتبال الشباب امارات با ابراز رضايت از عملكرد خود در ديدار مقابل سپاهان اصفهان ياد كرد و گفت: با اين بازى خوب نشان دادم هنوز همان بازيكن سابق هستم. وى ضمن بيان اين مطلب افزود: ما نشان داديم انگيزه زيادى براى ماندن در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا داريم. ما براى غلبه بر سپاهان و ادامه رقابت در ليگ قهرمانان نهايت توان خود را به كار گرفتيم تا با پيروزى از زمين مسابقه خارج شويم.مهاجم ايرانى تيم فوتبال الشباب در ادامه عنوان كرد تيمش با غلبه بر سپاهان تيمى قدرتمند را از دور مسابقات ليگ قهرمانان آسيا حذف كرده است. وى با اشاره به اين موضوع در خصوص عملكرد خود در مصاف با زردپوشان اصفهانى گفت: پس از مدت ها مى توانستم در يك مسابقه كه از شبكه تلويزيونى ايران به صورت زنده پخش مى شد، توانايى هاى خود را نشان دهم. به همين خاطر انگيزه زيادى داشتم تا ثابت كنم هنوز همان بازيكن سابق هستم.وى با ابراز رضايت از اينكه علاقمندان به فوتبال توانستند بازى او را در مصاف با سپاهان اصفهان تماشا كنند، در خصوص دعوت نشدن به اردوى تيم ملى گفت: به قطبى حق مى دهم كه بازيكنان را با نظر و خواست خود انتخاب كند. او سرمربى تيم ملى است و اين حق را دارد كه بهترين ها را در فهرست خود قرار دهد. من بى توجه به حواشى سعى مى كنم در ديدارهاى آتى تلاش خود را بيشتر كنم تا بتوانم بالاخره نظر قطبى را به دست آورم. اولادى نيز همچون ديگر بازيكنان ايرانى حاضر در مسابقات ليگ برتر امارات، سطح اين رقابتها را بالا ارزيابى كرد و گفت: شما ديديد كه تمام تيم هاى اماراتى در مقابل تيم هاى ايرانى حاضر در ليگ قهرمانان آسيا چطور بازى كردند. اين نشان مى دهد كه ليگ هاى ايران و امارات تفاوت زيادى باهم ندارند. مهاجم ايرانى تيم الشباب در خاتمه تصريح كرد: از اينكه يك نماينده ايران از ليگ قهرمانان آسيا حذف شد، ناراحتم. من به عنوان بازيكن الشباب چاره اى نداشتم كه ۹۰ دقيقه با تمام توان براى تيمم بجنگم. اين از قوانين حرفه اى فوتبال است و يك بازيكن بايد گاهى اوقات به خاطر تعهدات خود روى احساساتش پاى بگذارد.
در گفت و گو با فارس
تيموريان: با تمام توان در خدمت تيم ملي هستم
خبرگزاري فارس: هافبك ايراني تيم فوتبال فولام انگليس گفت: براي حضور پر قدرت در تيم ملي آمادهام.
آندو تيموريان در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: امروز به تهران بازگشتم. مدت ها بود بازنگشته بودم و اكنون، از اينكه دوباره خانواده ام را ديدم، خوشحالم.
وي در مورد شرايط تيم بارنزلي دسته اولي، عنوان كرد: با بردي كه در بازي آخر به دست آورديم، تيم در ليگ يك ماندني شد. به دليل سرماخوردگي نتوانستم به ميدان بروم.
آندو درباره اينكه مسئولان بارنزلي از عملكرد او راضي هستند، عنوان كرد: از 15 ديدار، براي اين تيم 11 بازي انجام دادم و يك پاس گل و يك پنالتي براي آنها گرفتم.
تيموريان درباره بازگشت به فولام، تصريح كرد: با اين تيم يك سال ديگر قرارداد دارم. قبل از بازگشت به ايران با مسئولان باشگاه صحبت نكردم. در صورتي در فولام مي مانم كه بازي كنم؛ نه اينكه روي نيمكت بنشينم. برايم مهم بازي كردن است. مي خواهم در فوتبال اروپا به داشته هايم اضافه شود. اميدوارم در اين تيم بمانم.
وي با بيان اينكه همه بازيكنان دوست دارند در تيم هاي بزرگتري بازي كنند، خاطر نشان ساخت: اول بايد در تيمي مثل فولام بازي كنم، بعد به فكر بازي در تيم هاي بزرگ باشم. از چند تيم پيشنهاد دارم كه مدير برنامه هايم در حال بررسي اين پيشنهادهاست. انتخاب اولم بازي در ليگ برتر است.
وي در مورد حضور در اردوي تيم ملي و صحبت با قطبي، گفت: با او در مورد شرايط روحي و جسماني خود حرف زدم. به ايران بازگشته ام تا با قدرت در خدمت تيم ملي باشم.
احتمال غيبت زندي در اردوي تيم ملي
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ايران صبح امروز با فريدون زندي گفتوگو كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي صبح امروز با فريدون زندي در خصوص حضورش در تيم ملي گفتوگو كرد.
زندي اعلام كرد كه به دليل خستگي احتمالا در دو اردوي اول تيم ملي حضور پيدا نخواهد كرد و از اردوي سوم همراه با ساير ملي پوشان به تمرين خواهد پرداخت.
همچنين زندي با سه تيم براي فصل جديد وارد مذاكره شده كه يك تيم از قبرس و ساير تيمها از بقيه كشورهاي اروپايي است و قرار است پس از به توافق رسيدنها با اين تيمها به تهران بازگردد.
* منصور پورحيدري، سرپرست تيم ملي روز گذشته همراه با افشين قطبي از كمپ تيمهاي ملي ديدن و درخواستهاي تيم ملي را براي شروع تا تمرينات فردا به تاج ارائه كرد.
تمرينات تيم ملي از فردا آغاز مي شود.
شير نفت اعراب براي ايرانيها بسته شد
فصل آينده ليگ دسته اول امارات به لحاظ برخورداري از بازيكنان خارجي دچار تغييراتي خواهد شد چرا كه روز چهارشنبه گذشته قانون ويژهاي در فدراسيون فوتبال امارات تصويب شد. بر اساس قانون جديد در فصل آينده ليگ دسته اول اين كشور، هر باشگاه ميتواند از چهار بازيكن خارجي استفاده كندكه از اين جمع فقط يك نفر بايد آسيايي باشد.
از چند ماه پيش اين بحث در مجامع فوتبال امارات باز شده بود و حتي صحبت از حضور پنج بازيكن خارجي در هر تيمي به ميان آمد اما درست يك ماه قبل قانون 3 به علاوه يك بهصورت جدي مورد مطالعه قرار گرفت و حالا تصويب شده است.
اين قانوني است كه AFC در فصل جاري ليگ قهرمانان آسيا نيز از آن استفاده كرد تا دست تيمها براي به كار بردن بازيكنان خارجي بازتر باشد. باشگاههايي مثل الهلال نيز از اين قانون نهايت بهره را بردند تا در مسابقات سطح اول قاره حرفهايي براي گفتن داشته باشند. جذب ميرلرادوي رومانيايي، كريستين ويلهلمسون سوئدي و سئول كيهيون كرهاي در راستاي همين قانون صورت گرفت. تيمهاي چيني ليگ قهرمانان سراغ ستارههاي استراليايي رفتند و استرالياييها درصدد صيد تك ستارههاي كرهاي و چيني برآمدند و اتفاقا اين سياست AFC به كارشان آمد.
حالا در امارات هم اين قانون جاري خواهد شد و هر تيم اماراتي فقط از يك بازيكن آسيايي استفاده ميكند. با اين حال ديگر به هيچ وجه يك مثلث كاملا ايراني را در يكي از تيمهاي دوريالامارات نخواهيم ديد و مثلثهاي هيجانانگيز اولادي- كاظميان مبعلي در الشباب يا بائو- معدنچي- سامره در الشعب تكرار نخواهد شد. حتي با زوجهاي ايراني امسال نيز بايد خداحافظي كنيم. از بين نصرتي و معدنچي كه در النصر خوب كار كردند يكي بايد از اين تيم برود و عجمان بايد بين سامره و كاظميان يكي را انتخاب كند.
در حال حاضر هشت بازيكن ايراني در ليگ امارات حضور دارند كه تعدادشان در مقايسه با دو سال پيش كه 12 تا بود و در ابتداي فصل جاري به 10 رسيد، در حال نزول بوده است. با تصويب قانون فوق و چشمپوشي از جذب مثلثهاي ايراني يا زوجهاي خطرناك پارسي، احتمال كاهش اين تعداد نيز وجود دارد.
شوراي عالي ورزش دوبي تامينكننده بخشي از بودجه تيمهاي اماراتي است اما اين بودجه در فصل آتي كاهش خواهد يافت. به لحاظ اقتصادي نيز دوبي و امارات در ركودي عجيب بهسر ميبرند. اما علياصغر مانوسيفر ايجنت رسمي فيفا كه با باشگاههاي اماراتي رابطه وسيعي دارد معتقد است اين ركود اقتصادي تاثيري در اين تصميم اماراتيها ندارد: «الان زود است كه پيشبيني كنيم بازتاب تصويب اين قانون در كاهش تعداد ايرانيهاي امارات تاثير دارد يا نه. با اين حال چيزي كه واضح است اينكه تيمهاي ما در ليگ قهرمانان خوب نبودهاند و با توجه به اينكه قيمت بازيكنان ايراني نسبت به عراقيها و ازبكها بالاست شايد از اين حيث بشود پيشبيني كرد كه از تعداد ايرانيهاي امارات كم ميشود.»
اين كارگزار رسمي فيفا ادامه ميدهد: «اين را هم بايد در نظر گرفت كه تيمهاي اماراتي هميشه به بازيكنان ايراني پول خوبي دادهاند. مثلا نگاه كنيد به تيم عجمان، با اينكه تيم تازه واردي است اما هزينه هنگفتي براي بهخدمت درآوردن دو ستاره ايرانياش ميگذارد. بههمين خاطر فكر ميكنم باز هم ميتوان شاهد انتقال فوتباليستهاي ايراني به امارات بود چرا كه اماراتيها به كيفيت بازيكنان توجه ميكنند و اگر بازيكن با كيفيتي وجود داشته باشد بدون شك مد نظرشان قرار خواهد گرفت.»
امسال به غير از مهرزاد معدنچي كه به لحاظ آمار گلزني مورد توجه اماراتيها قرار گرفته و مهرداد اولادي كه هنوز در الشباب مورد توجه است شش نفر ديگر توفيقي در تيمهاي خود و نماي كلي ليگ امارات بهدست نياوردهاند. در حالي كه عراقيها و ازبكهاي ارزان قيمت كارايي ويژهاي از خود نشان ميدهند و حتي ميشود روي پر كردن تك سهميه آسيايي با جذب يك ستاره استراليايي، ژاپني و كرهاي حساب كرد، چه كسي ميتواند روي كاهش تعداد سهميه هشتتايي فوتبال ايران در امارات شرط نبندد؟ راستي فوتبال ايران بايد از اين اتفاق خوشحال باشد يا ناراحت؟
زندی دو گل زد٬ آلکی پیروز شد
([Only registered and activated users can see links])
([Only registered and activated users can see links] HA%2Fb3B0aW9uPWNvbV9jb250ZW50JnZpZXc9YXJ0aWNsZSZpZ D0xMjElM0EyMDA5LTA1LTAyLTE2LTQ0LTA0JmNhdGlkPTElM0F uZXdzJkl0ZW1pZD01MCZsYW5nPWZh&lang=fa)
- فریدون زندی هافبک ملی پوش ایرانی آلکی لارناکا٬ موفق شد تا در ادامه ی درخشش خود در لیگ قبرس دو گل دیگر به ثمر برساند و بار دیگر ثابت کند که در آمادگی کامل به سر می برد [...]
در این دیدار که عصر امروز در «پافوس» برگزار شد؛ آلکی در حالی در مقابل میزبان خود٬ «A.E.Paphos» به میدان رفت که برای بقا درلیگ یک قبرس به پیروزی نیاز داشت.
فریدون زندی هافبک چپ پای آلکی که به تازگی توسط افشین قطبی٬ سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان به اردو فراخوانده شده است؛ در این دیدار نیز در ترکیب اصلی آلکی حضور داشت و موفق شد با درخشش خود و به ثمر رساندن دو گل در دقایق ۸۳ و ۸۵ این دیدار٬ نقش موثری در پیروزی ۴ بر ۳ تیمش ایفا کند. زندی علاوه بر این دو گل چندین موقعیت زیبا و فرصت ایجاد گل بر روی دروازه ی حریف خلق کرد.
گل اول زندی روی یک ضربه ی ایستگاهی و گل دوم زندی با یک ضربه ی سر به ثمر رسید.
آلکی علی رغم این پیروزی به دلیل برد APEP٬ دیگر تیم این گروه در دیدار همزمان٬ به دسته ی پایین تر سقوط کرد.
گفتنی است زندی با احتساب این دو گل شمار گل های به ثمر رسانده در این فصل را به عدد ۱۳ رساند.
Yasin Gunner
11-05-2009, 10:07
عنايتى: دوست دارم قلعه نويى به سپاهان برود و مرا هم ببرد
غلامرضا عنايتى، اين روزها در غربت تنها تمرين مى كند تا آمادگى بدنى خود را از دست ندهد. او كه هنوز مشكلش با باشگاه النصر امارات به طور كامل حل نشده است دوست دارد امير قلعه نويى پس از جدايى از استقلال به سپاهان برود و او نيز به عنوان بازيكن در كنار قلعه نويى كار كند. گفت وگوى ما با عنايتى را در ادامه مى خوانيد:
• گويا هنوز مشكلت با باشگاه النصر حل نشده است؟
- خير. منتظر هستم تا اين ۲۲ روز هم تمام گردد و بازيكن آزاد محسوب شوم.
• آمارت دقيق است؟ يعنى اينقدر به تو سخت گذشته؟
- واقعاً همين طور است. در اين ۲ ماه آخر كه در النصر بازى كردم، به قدرى سختى كشيدم كه در طول تمام دوران بازيگرى ام اينقدر سختى نكشيدم.
• دوباره بحث بازگشتت به استقلال بر سر زبان ها افتاده است. در اين مورد صحبت كن.
- تا اين لحظه كه با شما صحبت مى كنم با هيچ تيم ايرانى صحبت نكردم. وقتى قراردادم با النصر به اتمام رسيد و از دست النصرى ها خلاص شدم ، مذاكره با تيم هاى ديگر را آغاز مى كنم.
• شخصاً دوست دارى به ايران برگردى؟
- دوست دارم برگردم و در ايران هم اولويت اولم استقلال است. اگر آنها مرا نخواستند با تيم هاى ديگر وارد مذاكره مى شوم.
• امير قلعه نويى از استقلال جدا شد. با توجه به دوستى تو و قلعه نويى، چطور مى گويى دوست دارى به استقلال برگردى؟
- دوستى من و اميرخان فراتر از وضعيت مربى و بازيكن است. اگر قلعه نويى در استقلال مى ماند، شرايط بهتر بود و نمى شود از اين اتفاق به سادگى گذشت. با اين حال فوتبال حرفه اى اين مسائل سرش نمى شود.
• گفته مى شود قلعه نويى با سپاهان براى فصل بعد به توافق رسيده است!
- شخصاً دوست دارم اميرخان به سپاهان برود و مرا هم به اين تيم ببرد.
• از ميان تمام لژيونرهاى اماراتى تنها نام رضا عنايتى در ليست تيم ملى وجود نداشت. از اين موضوع ناراحت نيستى؟
- ناراحت نيستم. شايد تنها زمانى است كه از دعوت نشدنم ناراحت نيستم. حدود ۲ ماه است كه با النصر تمرين نكرده ام و به قطبى حق مى دهم مرا دعوت نكند. با اين شرايط توقع نداشتم قطبى دعوتم كند. قطبى شناخت زيادى روى من ندارد و شايد اگر سوابق من را در ليگ برتر بررسى مى كرد دعوتم مى كرد به هر حال الان بحث بودن يا نبودن مطرح نيست و همه ما بايد كمك كنيم تا ايران به جام جهانى برود. اگر ايران جهانى شود تلاش مى كنم در جام جهانى براى كشورم بازى كنم. در جام جهانى قبل كه برانكو، نقطه تاريكى را در فوتبال من بر جاى گذاشت.
Yasin Gunner
11-05-2009, 10:27
معدنچى : اولويت اولم ماندن در امارات است
مهرزاد معدنچى كه فصل قبل با الشعب بازى هاى بسيار خوبى را از خود به نمايش گذاشت و عنوان بهترين بازيكن خارجى ليگ امارات را به دست آورد، در فصل جارى با پيراهن النصر فروغ گذشته را نداشته است و نتوانسته مثل فصل قبل بازيكن تأثيرگذارى باشد.در روزهاى گذشته شايعاتى مبنى بر حضور معدنچى در پرسپوليس براى فصل آينده به گوش رسيد اما خودش در اين رابطه حرف هاى جالبى مى زند. معدنچى در رابطه با شايعه انتقالش به پرسپوليس مى گويد: اين موضوع فعلاً در حد حرف است و هنوز مذاكره اى انجام نشده است مدتى پيش يكى از مسئولان باشگاه پرسپوليس با من تماس گرفت اما هيچ مذاكره اى صورت نگرفت. ليگ امارات ۳ هفته ديگر به پايان مى رسد و اگر پرسپوليسى ها خواهان مذاكره باشند با آنها صحبت خواهم كرد اما در حال حاضر هيچ صحبتى انجام نشده است. او در پاسخ به اين سؤال كه آيا احتمال دارد فصل آينده در ايران بازى كند، گفت: فعلاً هيچ چيز مشخص نيست و فكر كنم تا يك هفته ديگر در اين مورد تصميم قطعى را خواهم گرفت. البته پيشنهادهاى مالى اماراتى ها با تيم هاى ايرانى قابل مقايسه نيست و من حق دارم به فكر خانواده ام باشم. به همين دليل ماندن در امارات اولويت اولم است.وى در مورد حضورش در اردوى تيم ملى گفت: پس از اتمام ليگ امارات به ايران برمى گردم و در اردوى تيم ملى شركت مى كنم. با تمام توانم در تمرينات شركت مى كنم تا در تاكتيك هاى سرمربى تيم ملى جاى ثابتى داشته باشم. انگيزه خيلى زيادى براى حضور در اردوى تيم ملى دارم و مى خواهم مهره موثرى براى تيم ملى باشم.وى افزود: تيم ملى شرايط حساسى دارد و همه بايد كمك كنند و از تيم ملى حمايت كنند تا تيم ملى به جام جهانى صعود كند. در حال حاضر تيم ملى نياز به حمايت و آرامش دارد و مطمئن هستم كه مردم دوباره در كنار تيم ملى خواهند بود تا به جام جهانى برويم. معدنچى در مورد بازى با كره شمالى هم گفت: بازى خيلى سختى است. ما در گذشته هم كره شمالى را در خانه اش برده ايم و الان هم توان اين كار را داريم. اگر خودمان باشيم و بخواهيم، مى توانيم اين تيم را در خانه اش شكست دهيم.
گلزني مبعلي و اولادي در دربي ايراني ها
خبرگزاري فارس: هفته بيستم مسابقات ليگ برتر باشگاههاي امارات شب گذشته با برگزاري 6 ديدار همزمان به پايان رسيد.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، در مسابقات شب گذشته الجزيره به برتري رسيد تا با توجه به تساوي الاهلي به يك امتيازي اين تيم در صدر جدول ردهبندي ليگ برتر امارات برسد.
الجزيره حريف استقلال در گروه سوم ليگ قهرمانان آسيا و در آستانه ديدار با اين تيم در هفته آخر ليگ قهرمانان با 2 گل زود هنگام توني در دقيقه 5 و جمعه در دقيقه 12 مسابقه در خانه ابي پوشان النصر پيروز شد تا با 48 امتياز همچنان در رده دوم جدول قرار داشته باشد؛ اما با توجه به تساوي نزديكترين رقيبش در صدر جدول، به يك قدمي اين تيم برسد.
الجزيره چهارمين پيروزي متوالي خود را كسب كرد و النصر با 24 امتياز در مكان ششم باقي ماند.
در ديگر ديدار ديشب، شارجه حريف كنار كشيده پرسپوليس در ليگ قهرمانان در خانه خود پس از 4 شكست متوالي، الخليج قعرنشين را 3 بر يك شكست داد تا با 21 امتياز در رده نهم قرار گرفته و كمي از بحران فاصله بگيرد.
اما در دربي ايرانيها و ديداري حساس ياران مبعلي و اولادي رودرروي يكديگر قرار گرفتند كه اين مسابقه را الشباب 3 بر 2 به سود خود پايان برد.
در اين مسابقه پر گل و ديدني و در حالي كه هر 2 تيم از بازيكنان ايراني خود در تركيب استفاده ميكردند ابتدا مبعلي در دقيقه 13 و از روي نقطه پنالتي الوصل را پيش انداخت؛ اما گل هاي ماركوس دوس سانتوس در دقيقه 19 و عيسي محمد در دقيقه 28 باعث شد تا الشباب از حريف خود پيش بيفتد، هر چند در نيمه اول اين پايان كار نبود و اوليويرا گل تساوي النصر را وارد دروازه الشباب كرد تا 2 تيم با تساوي به رختكن بروند.
در آغاز نيمه دوم الشباب كه ميزبان اين ديدار بود و به 3 امتياز اين ديدار نياز مبرمي داشت دست به حملات گسترده زد و مهرداد اولادي در دقيقه 80 گل برتري اين تيم را به ثمر رساند تا علاوه بر پيروزي الشباب، اين تيم در 6 مسابقه اخير خود 5 مسابقه را با برتري پشت سر گذاشته باشد و با 28 امتياز در رده پنجم جدول قرار بگيرد.
النصر هم با اين شكست و با 24 امتياز در رده هفتم قرار گرفت.
در حساسترين ديدار شب گذشته تيمهاي اول و سوم جدول به مصاف هم رفتند تا با تقسيم كردن امتيازات به كار خود پايان دهند. الاهلي كه در صدر جدول قرار داشت و الجزيره را در يك قدمي خود ميديد در خانه العيني به ميدان رفت كه در رده سوم جاي داشت.
در اين ديدار كه با نتيجه 2 بر 2 مساوي به پايان رسيد، بارو در دقايق 27 و 81 براي الاهلي گلزني كرد و والديويا در دقيقه 57 از روي نقطه پنالتي و عبدالرحمن در دقيقه 79 گلهاي تيم العين ميزبان را به ثمر رساندند.
با اين نتيجه الاهلي پس از 7 پيروزي متوالي متوقف شد؛ اما با 49 امتياز به صدرنشيني ادامه داد و العين هم با 39 امتياز در رده سوم باقي ماند.
در ديگر ديدارهاي شب گذشته الظفره 4 بر 2 الشعب را شكست داد و عجمان در خانه خود با نتيجه 3 بر 2 از الوحده شكست خورد.
Yasin Gunner
12-05-2009, 21:57
نصرتى : فوتبال ما فقط در حرف حرفه اى شده است
محمد نصرتى در دور جديد حضورش در جمع ملى پوشان تصميم دارد به بازيكن ثابتى در تركيب تيم ملى تبديل شود. او شرايط تيم ملى را خيلى حساس مى داند اما اميدوار است مقابل كره شمالى پيروز شويم تا به صعود به جام جهانى اميدوار شويم.
•بازى با الجزيره را چطور پيش بينى مى كنى؟
- الجزيره تيم خوبى است و در كورس قهرمانى هستند. در حال حاضر ۳ بازى به پايان فصل مانده و آنها با تمام انگيزه خودشان به مصاف ما خواهند آمد. العين هم با الاهلى بازى دارد كه اگر العين پيروز شود و در ا ين بازى هم ما شكست بخوريم، الجزيره صدرنشين خواهد شد.
•در زمين خودتان اجازه پيروزى به الجزيره مى دهيد؟
- نه، چنين اجازه اى نمى دهيم چون شرايط خوبى داريم و تلاش مى كنيم كه انشاءالله ببريم. فاصله ما تا ۳ تيم اول جدول زياد شده و اگر چهارم بشويم عالى است به همين دليل بايد اين بازى را ببريم.
• چرا تيم هاى ايرانى در ليگ قهرمانان آسيا نتايج خوبى نگرفتند؟
- نمى دانم، امسال فوتبال ما در كل خوب نتيجه نگرفته است چون باشگاه هاى ما در آسيا نتايج خوبى نگرفته اند و تيم ملى هم تا الان نتيجه نگرفته است. فكر مى كنم تيم هاى ايرانى درگير حاشيه شده اند و به جاى اينكه دنبال اصل فوتبال باشند به حاشيه ها مى پردازند. متأسفانه امكانات ما هم خيلى كم است و زمين هاى نامساعدى هم داريم. اصول حرفه اى در فوتبال ما جا نيفتاده و فقط درحد حرف است و اسم حرفه اى داريم.
•قانون جديد فدراسيون فوتبال امارات براى جذب بازيكنان خارجى را چطور ارزيابى مى كنى؟
- فكر كنم در اين قانون تيم هاى اماراتى يا بايد ۴ بازيكن آسيايى بگيرند يا اينكه يك بازيكن آسيايى و ۳ بازيكن از قاره هاى ديگر بگيرند. اين قانون به نفع فوتباليست هاى آسيايى است چون اگر تيم هاى آسيايى نتوانند بازيكنان قاره هاى ديگر را جذب كنند هر ۴ بازيكن را از آسيا مى گيرند كه اتفاقاً به نفع فوتبال ما هم هست چون اولويت تيم هاى اماراتى در آسيا فوتباليست هاى ايرانى هستند. با اين قانون فكر نمى كنم كه بازيكنان ايرانى ضرر كنند يا احساس خطر كنند.
•تمرينات تيم ملى شروع شده است دوست نداشتى در اين اردو شركت مى كردى؟
- خيلى دوست داشتم الان در اردوى تيم ملى بودم چون خيلى وقت است كه به ايران نيامده ام. دوست داشتم بيايم و نشان دهم كه چه شرايط خوبى دارم اما چون آخرين بازى ما سوم خرداد ماه است نمى توانم به ايران بيايم و طبق هماهنگى هايى كه شده از همين جا به چين مى روم تا در اردوى تيم ملى شركت كنم.
•فكر مى كنى دوباره به تركيب اصلى تيم ملى مى رسى؟
- تمام تلاشم را مى كنم اما اين مسأله به مربيان تيم ملى برمى گردد. شرايط خيلى خوبى دارم و تلاش مى كنم به تركيب اصلى تيم ملى برسم.
•بازى با كره شمالى را چطور مى بينى؟
- بازى سختى داريم. من ۲ بار مقابل اين تيم در خانه خودش بازى كرده ام و هر ۲ بار هم برنده شده ايم. انشاءالله اين بار هم برنده شويم چون بازى خيلى حساسى است.
• براى فصل بعد تصميمى گرفته اى؟
- هنوز نه، آخر فصل تمام شرايط را مى سنجم و هر چه به نفع و صلاحم باشد همان كار را مى كنم.
saeed_cris
12-05-2009, 22:49
مهدوي كيا در گفت و گو با سايت گل:
همه بايد به فكر صعود تيم ملي باشند
2009/5/12 21:36:08
اینتراخت فرانکفورت ([Only registered and activated users can see links] 8%AA)
مهدي مهدوي كيا كاپيتان تيم ملي ايران بعد از مدت ها نيمكت نشيني به تركيب اصلي اينتراخت فرانكفورت بازگشته و توانسته فريد هلم فونكل سرمربي تيم را با عملكرد نسبتا خوبش مقابل بورسيا دورتموند و هانوفر راضي كند•
مهدوي كيا كه روزهاي بحراني را با صبوري و تلاش بيشتر رو در اوج غافلگيري همگان با موفقيت سپري مي كند، در حالي به تركيب اصلي اينتراخت فرانكفورت بازگشته كه ادامه اين روند در سه بازي باقيمانده تا پايان فصل مي تواند زمينه ساز بقاي او در اين تيم باشد• مهدوي كيا درباره وضعيتش در اينتراخت و البته افشين قطبي و تيم ملي ايران به سوالات خبرنگار سايت گل پاسخ داده است• حرف هاي او را بي كم و كاست بخوانيد•
- مثل اينكه بعد از مدتي اوضاع براي مهدي مهدوي كيا بر وفق مراد است؟
بد نيست• فعلا منتظرم تا در سه بازي پاياني اينتراخت فرانكفورت بتوانم عملكرد خوبي داشته باشم و اين فصل پر فراز و نشيب را با خاطره اي خوش به پايان برسانم• بعد از آن هم در خدمت تيم ملي خواهم بود•
- چه اتفاقاتي افتاد كه بعد از مدت ها به تركيب اصلي تيم راه يافتيد؟
مربي تيم معتقد بود كه در تمرينات خيلي خوب ظاهر شده ام و مي توانم در هافبك راست كمك حال تيم باشم• عملكرد بازيكني كه در اين پست به جاي من بازي مي كرد نيز عاملي شد تا آقاي فونكل تصميم به استفاده از من بگيرد• من هم سعي كردم در بازي مقابل بورسيا دورتموند و هانوفر عملكرد خوبي داشته باشم تا به اعتماد مجدد او پاسخ مثبت داده باشم• البته مقابل دورتموند هافبك راست بودم اما در بازي اين هفته مقابل هانوفر و در سيستم 3-3-4 به عنوان مهاجم سمت راست بازي كردم•
- مثل اينكه دو موقعيت گلزني خوب هم داشتي؟
بله، متاسفانه اين موقعيت ها را با بدشانسي از دست دادم• يكبار در ضد حمله فرصت گلزني داشتم و يكبار هم در محوطه جريمه صاحب موقعيت شدم كه متاسفانه به هنگام زدن ضربه آخر تعادل خودم را از دست دادم و به نوعي ليز خوردم تا از گلزني محروم شوم• البته تيم ما در اين بازي پنج، شش موقعيت گلزني را از دست داد• مربي تيم هم از اين بابت ناراحت بود اما از اينكه بازي خوبي انجام داديم، ابراز رضايت مي كرد• در مجموع ما مقابل هانوفر مستحق برد بوديم نه مساوي!
- فكر مي كني در سه بازي پاياني هم بازيكن فيكس اينتراخت باشي؟
فعلا كه مربي تصميمي به ايجاد تغيير نداشته است• بنابراين احتمال اينكه روز چهارشنبه و در بازي با برمن در تركيب اصلي باشم زياد است• ما در دو هفته پاياني هم مقابل بوخوم و هامبورگ به ميدان مي رويم و من پس از ان براي حضور در اردوهاي تيم ملي به ايران مي آيم•
- پس بايد منتظر رويارويي مهدوي كيا با دو تيم سابقش در هفته هاي پاياني باشيم؟ براي خود من هم جالب است كه در دو هفته آخر بايد مقابل تيم هايي بازي كنم كه آنها را قلبا دوست دارم• ما شنبه با بوخوم بازي داريم و در هفته پاياني ميزبان هامبورگ هستيم• آن هم در شرايطي كه اين بازي براي هامبورگ بسيار مهم خواهد بود، چراكه آنها اين روزها در كورس قهرماني هستند• با اين وجود من سعي مي كنم در اين بازي بهترين عملكرد را داشته باشم•
- براي فصل بعد چه تصميمي گرفته اي؟
تاكيد مي كنم كه من فعلا به سه بازي پاياني اينتراخت و بعد هم حضور در اردوي تيم ملي و ان شاا••• صعود به جام جهاني فكر مي كنم• علاوه بر آن يكسال ديگر با اينتراخت قرارداد دارم و بعد از پايان فصل و مذاكره با مسوولان باشگاه و سرمربي تيم در اين باره تصميم خواهم گرفت•
- ولي فونكل هم يكسال ديگر با اينتراخت قرارداد دارد و در فصل جاري كمتر از مهدوي كيا استفاده كرده است؟
فعلا كه دو بازي است فونكل از من در تركيب اصلي استفاده مي كند• در سه بازي آخر هم احتمال اينكه فيكس باشم، زياد است• در مجموع من هيچ مشكلي با سرمربي تيم ندارم و درباره فصل بعد هم چند هفته ديگر همه چيز مشخص شود•
- چه موقع به تيم ملي ملحق مي شوي؟
سعي مي كنم بلافاصله بعد از بازي آخر اينتراخت به جمع ملي پوشان ملحق شوم• من علاوه بر اينكه دو هفته پيش ملاقاتي با آقاي قطبي داشتم يكي، دوبار هم تلفني وضعيتم را به ايشان گفته ام• حالا هم منتظرم ببينم برنامه هاي تيم ملي و اينتراخت چگونه پيش مي رود• شايد مستقيما از آلمان به اردوي تيم ملي در چين بروم و شايد هم در تهران به ملي پوشان ملحق شوم•
- در مجموع چه نظري درباره افشين قطبي داري• آيا او مي تواند تيم ملي را به جام جهاني ببرد؟
براي صعود به جام جهاني همه بايد يكدل و همدل باشيم• از مربي و بازيكن گرفته تا فدراسيون، رسانه ها و مردم بايد دست به دست هم دهيم و كمك حال افشين قطبي باشيم نه اينكه انتظار داشته باشيم او در ميان تمامي مشكلات و ميزان شانسي كه فعلا داريم يك تنه، تيم را به جام جهاني ببرد•
خوشبختانه آقاي قطبي سابقه فعاليت در تيم ملي را داشته و با نوع كار كردن در تيم ملي آشناست• شناخت خوبي كه ايشان از كره شمالي و كره جنوبي دارند نيز به تيم ملي كمك خواهد كرد• من اميدوارم كه قطبي موفق باشد و تيم ملي به جام جهاني برود• انتظار ي هم كه به عنوان يك ملي پوش از همه دارم اين است كه اين شرايط حساس را درك كنند و در فاصله باقيمانده تا سه بازي حساس و حياتي تيم ملي هرگونه از حاشيه پردازي براي اين و آن دست بردارند• همه وظيفه دارند به فكر تيم ملي و صعود به جام جهاني باشند و در اين راستا حركت كنند•
من هم دو هفته پيش با آقاي قطبي در فرانكفورت ديدار داشتم• خوشبختانه آن روز مقابل بورسيا دورتموند فيكس بودم و قطبي بازي من را از نزديك ديد• در جلسه آي هم كه با هم داشتيم درباره همه چيز با ايشان صحبت كردم و احساس كردم كه او نسبت به صعود تيم ملي انگيزه واميد زيادي دارد كه همين مساله مي تواند عامل بسيار مهمي باشد•
Yasin Gunner
13-05-2009, 09:59
مهدوى كيا نمره ۴ گرفت
بازيكن ايرانى تيم اينتراخت فرانكفورت در هفته سى و يكم بوندس ليگا بهترين نمره را بين لژيونرهاى ايرانى گرفت. نشريه كيكر در تازه ترين شماره خود كه ديروز منتشر شد، به بازيكنانى كه در هفته سى ويكم بوندس ليگا به ميدان رفتند، نمره داد كه در اين ميان ، از جمع لژيونرهاى ايرانى شاغل در بوندس ليگا ، مهدى مهدوى كيا نمره بهترى دريافت كرد. اين بازيكن كه دربازى با هانوفر به ميدان رفت و تا دقيقه ۶۸ در ميدان حضور داشت و سپس جاى خود را به اشتاين هوفر سپرد، نمره ۴ گرفت. اشكان دژاگه ديگر بازيكن ايرانى تيم ولفسبورگ با نمره ضعيف ۵ مواجه شد. وى در بازى هفته سى ويكم بوندس ليگا مقابل اشتوتگارت از دقيقه ۳۷ به جاى ميسموويچ به ميدان آمد و قادر به انجام كار موثرى براى سفيد و سبزپوشان نشد. وحيد هاشميان نيز نمره اى ضعيف تر دريافت كرد. مهاجم بوخوم كه اين هفته به طور كامل مقابل هرتابرلين بازى كرد، از اين نشريه نمره ۵.۵ گرفت. در اين بازى بوخوم ۲ بر صفر بازنده شد. در نظام نمره دهى نشريه كيكر يك بهترين، ۳نمره متوسط و ۶ ضعيف ترين نمره محسوب مى شود.
Yasin Gunner
14-05-2009, 09:43
از توقف الاهلى در ديدار مقابل العين، الجزيره نهايت بهره را برد و با غلبه بر النصر به يك قدمى صدر جدول رده بندى ليگ برتر باشگاههاى امارات رسيد. هفته بيستم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه هاى امارات در حالى دوشنبه شب پيگيرى شد كه تيم صدرنشين الاهلى درخانه العين تن به نتيجه تساوى ۲ بر۲ داد تا الجزيره با غلبه بر النصر به يكقدمى صدر جدول برسد. همچنين در ديدارى جذاب و تماشايى تيم الشباب در خانه با نتيجه ۴ بر۲ از سد الوصل گذشت. بازيكنان ايرانى ۲ تيم، مهرداد اولادى و ايمان مبعلى چهره هاى برتر اين مسابقه بودند كه در پايان از سوى مسئولان برگزارى به عنوان بهترين هاى ميدان انتخاب شدند. مهرداد اولادى در اين بازى گل سوم الشباب را در دقيقه ۸۰ وارد دروازه الوصل كرد و در دقيقه ۹۳ هم گل چهارم تيمش را به ثمر رساند، ايمان مبعلى نيز گل اول زردپوشان دوبى را در دقيقه ۱۳ از روى نقطه پنالتى به ثمر رساند. مبعلى و اولادى با گلى كه در اين ديدار به ثمر رساندند براى ششمين بار در فصل جارى ليگ امارات موفق به گلزنى شدند. الشارجه كه خطر سقوط به ليگ دسته اول باشگاه هاى امارات را احساس مى كرد و براى ماندن در ليگ برتر باشگاه هاى اين كشور حتى از ادامه حضور در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا انصراف داده بود، دوشنبه شب موفق به كسب برترى ۳ بريك در ديدار مقابل الخليج شد تا ضمن قطعى كردن، سقوط اين تيم خود از منطقه خطر فاصله گيرد. در حال حاضر تيم الشعب به شدت خطر سقوط به ليگ دسته اول باشگاههاى امارات را احساس مى كند. اين تيم كه در هفته بيستم با نتيجه ۴ بر۲ مقابل الظفره تن به شكست داد بايد در ۲ ديدار آينده به پيروزى دست يابد و اميدوار باشد كه تيمهاى عجمان و الشارجه هيچ امتيازى كسب نكنند. با اين شرايط مى توان الشعب را دومين تيم سقوط كننده به ليگ دسته اول امارات دانست. نتايج ديدارهاى هفته بيستم ليگ برتر امارات به شرح ذيل است:
النصر صفر - الجزيره ۲
الشارجه ۳ - الخليج يك
الشباب۴ - الوصل ۲
العين ۲ - الاهلى ۲
الظفره ۴ - الشعب ۲
عجمان ۲ - الوحده ۳
جدول رده بندى
۱- الاهلى ۴۹ امتياز
۲- الجزيره ۴۸ امتياز
۳- العين ۳۹ امتياز
۴- الوحده ۳۰ امتياز
۵- الشباب ۲۸ امتياز
۹- الشارجه ۲۱ امتياز - تفاضل گل ۱۳-
۱۰- عجمان ۲۱ امتياز - تفاضل گل ۱۶-
۱۱- الشعب ۱۵ امتياز
۱۲- الخليج ۱۴ امتياز
Yasin Gunner
14-05-2009, 11:34
مهدوى كيا: هنوز هيچ تصميمى در مورد اينتراخت نگرفتم
مهدى مهدوى كيا در بازى با هانوفر فرصت خوبى براى حضور در تركيب تيمش پيدا كرد اما موفق به استفاده از موقعيت هايش نشد.بازيكن ايرانى تيم اينتراخت پس از تساوى تيمش مقابل هانوفر در خصوص اين ديدار اظهار داشت: تيم هانوفر بعد از آنكه در ديدار با ما پيش از دقيقه ۱۰ به گل رسيد در ساير دقايق بازى در اختيار ما بود. حدود ۵ شانس مسلم گلزنى داشتيم كه تنها يكى از آنها تبديل به گل شد. وى در ادامه تصريح كرد: در ديدار با هانوفر ۲ شانس گل نصيبم شد كه آن را در كمال بدشانسى از دست دادم. مهدوى كيا در رابطه با ديدار سخت پيش رو اينتراخت مقابل وردربرمن اظهار داشت: واقعاً بازى سختى را مقابل تيم وردربرمن كه فيناليست جام حذفى و جام يوفا محسوب مى شود در پيش رو داريم اما بايد در اين ديدار خانگى نتيجه بگيريم. بازيكن ايرانى اينتراخت در پايان در رابطه با احتمال جدايى اش از اينتراخت خاطرنشان ساخت: هنوز يك فصل ديگر از قراردادم با اينتراخت باقى مانده است. هنوز من و ساير مسئولان تيم هيچ صحبتى در رابطه با ادامه حضور يا جدايى از اينتراخت نگرفتيم فعلاً تمركز به ۳ ديدار پايانى معطوف است تا پس از آن از اوائل خرداد با تمام وجود در خدمت تيم ملى براى ۳ بازى باقيمانده باشم.
saeed_cris
14-05-2009, 21:48
احتمال پايان يافتن همكاري نصرتي و معدنچي در النصر امارات
مسولان باشگاه النصر دبي در صدد جذب بازيکنان خارجي براي فصل آتي ليگ امارات هستند.
به گزارش ايسنا و به نقل از روزنامه البيان، در جلسه مسولان باشگاه النصر با حضور شيخ مکتوم بن حشر آل مکتوم، رييس هيات مدير اين باشگاه درباره حضور مقتدرانه تيم در فصل آتي ليگ برتر امارات تصميماتي اتخاذ شد.
بنا بر اين گزارش بر اساس اکثريت آراء اکثر حاضرين بر پايان همکاري با بازيکنان خارجي اين فصل تيم هم راي بودند و مقرر شده است که براي فصل آتي بازيکنان خارجي ديگري را جذب کنند.
تيم النصر درحال حاضر با سرمربيگري فرانک پاگلزدورف آلماني و سه بازيکن خارجي محمد نصرتي - مهرزاد معدنچي و کلاديو برزيلي شرايط خوبي را در جدول رده بندي ندارد و در دو هفته مانده به پايان رقابتها با 24 امتياز در رده ششم جدول رده بندي قراردارد.
اين در حالي است که محمد نصرتي در خط دفاع و مهرزاد معدنچي در خط هافبک همواره از بهترينهاي تيمشان در فصل جاري بودهاند.
كريمي و نكونام در تيم فوتبال منتخب جهان
علي كريمي و جواد نكونام دو بازيكن ملي پوش فوتبال ايران براي انجام يك مسابقه دوستانه برابر تيم منتخب آمريكاي جنوبي به تيم فوتبال منتخب جهان دعوت شدند.
به گزارش روز جمعه سايت گل، نخستين بازي سالانه ستارگان جهان ميان منتخب ستارههاي آمريكاي جنوبي چهاردهم تير ماه امسال ( ۵جولاي) در لوس آنجلس برگزار خواهد شد.
اين بازي اولين مسابقه از ۹ديدار سالانهاي است كه در آن تيم منتخب ستاره هاي آمريكاي جنوبي برابر تيم منتخب ديگر قارهها انجام خواهد داد.
بر اساس اين گزارش، از قاره آسيا تنها اين دو بازيكن به تيم منتخب جهان دعوت شدهاند كه هر دو بازيكن از ايران است.
نام بازيكنان صاحب نامي كه به اين بازي دوستانه دعوت شدهاند به شرح زير است :
* تيم منتخب آمريكاي جنوبي:
ليونل مسي، مارتين پالرمو، روبرتو آيالا ( آرژانتين)
روبرتو كارلوس، لوئيس فابيانو، ژوليو باپتيستا ( برزيل)
آلكسيس سانچس ( شيلي)
زيكو برزيلي هدايت اين تيم را برعهده خواهد داشت.
* تيم منتخب جهان
اسكار پرس، بلانكو، بورگتي( مكزيك)
ماتراتزي، پالومبو، زامبروتا، فيوره ( ايتاليا)
فيگو، سيمائو ( پرتغال)
ابراهيموويچ ( سوئد)
ريسه، لاپنيا، پرنيا (اسپانيا)
نكونام، كريمي ( ايران)
به گزارش سايت گل، هنوز اين دو بازيكن ايراني پاسخ اين دعوت را نداده اند
منبع ([Only registered and activated users can see links] WQwB3JjBvbHZ0YR5wQkVTVEYQRkoWQG9xRh0gUAB8d245XhQ=&news_id=3402567)
Yasin Gunner
15-05-2009, 19:39
رجب زاده: قطبى حتى اسم بعضى از بازيكنان حاضر در اردو را هم نمى داند
مهدى رجب زاده از امارات به ايران برگشت تا جلوى چشم كادر فنى تيم ملى باشد و به اردوى تيم ملى دعوت شود اما باز هم اسم او در ليست تيم ملى قرار نگرفت. او معتقد است قطبى شناخت كافى از بازيكنان ايرانى ندارد و حتى اسم بعضى از حاضران در اردوى تيم ملى را هم نمى داند. گفت و گو با وى را بخوانيد:
•به اردوى تيم ملى دعوت نشدى؟
- نمى دانم چه بگويم. حتماً مربى تيم ملى به من اعتقاد نداشته كه مرا دعوت نكرده است. من ۴ بازى براى مس كرمان انجام دادم و عملكرد خوبى هم داشتم اما نظر مربى تيم ملى مهم است.
•يعنى انتظار داشتى به اردو دعوت شوى؟
- انتظار داشتم اما نمى دانم چطورى بازيكن دعوت كرده اند. قطبى خيلى از بازيكنان ايرانى را نمى شناسد و شناخت كافى روى بازيكنان ليگ ندارد. او حتى اسم بعضى از بازيكنان در اردو را هم نمى داند، البته من اين مسأله را شنيده ام و از خودم نمى گويم. در كل هميشه در حق من اجحاف مى شود اما خدا بزرگ است. به خدا پناه مى برم.
•از امارات به ايران آمدى تا جلوى چشم مربيان تيم ملى باشى اما باز هم دعوت نشدى. چرا؟
- من بايد زودتر مى آمدم و در جريان ليگ قرار مى گرفتم. مسائلى كه با پرسپوليس به وجود آمد باعث شد نتوانم براى آنها بازى كنم و در نهايت به مس كرمان رفتم كه سوم ليگ شديم و به ليگ قهرمانان آسيا رفتيم. من در مس كرمان تأثيرگذار بودم اما نظر قطبى محترم است و انشاءالله دوره بعدى دعوت مى شوم. هر كس سرمربى تيم ملى باشد نمى توان ايراد گرفت چون نظر شخصى و سليقه سرمربى مهم است.
•فكر مى كنى تيم ملى با قطبى نتيجه بگيرد ؟
- ما دعا مى كنيم كه نتيجه بگيرد. خيلى سخت است اما غيرممكن نيست. انشاءالله تيم ملى به جام جهانى برود چون منفعت آن به همه قشر فوتبال مى رسد.
•براى فصل چه تصميمى گرفته اى؟
- فعلاً تصميم خاصى نگرفته ام و در حال مذاكره هستم. هر چند زود است اما هنوز هيچ چيز قطعى نشده است. جام حذفى تمام شود سعى مى كنم در بازار نقل و انتقالات تصميم درستى بگيرم. بايد جايى بروم كه براى خودم و خانواده ام خوب باشد.
Yasin Gunner
17-05-2009, 17:52
مهدى مهدوى كيا بازيكن ايرانى تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت گفت: در حال حاضر شرايط سختى دارم اما هيچوقت اعتراض نمى كنم و به جاى آن سعى و تلاش مى كنم.وى در گفت و گويى با روزنامه فرانكفورتر روندشاو اظهار داشت: من يك ماشين نيستم، بلكه الان ۳۱سال سن دارم و از شرايط طبيعى چنين سنى برخوردار هستم تا به طراوات يك بازيكن جوان ۲۳ ساله به نظر نيايم. وجود اين حالت، غيرعادى نيست. او افزود: با اين حال وقتى خودم را با بازيكنان جوان مقايسه مى كنم، به اين نتيجه مى رسم كه هنوز هم تند و سريع عمل مى كنم. مهدوى كيا عنوان كرد: در دوران نوجوانى ورزشكار خوبى بودم. ۴ سال تمام هندبال بازى كردم، عملكرد خيلى خوبى هم در اين رشته داشتم. در عين حال من دونده بودم و كاپيتان تيم زير ۱۴ ساله هاى كشورم شدم. در جوانى هم دووميدانى كار كردم. در ماده ۱۰۰ متر هيچكس به گرد من نمى رسيد. تحت هر شرايطى من سريع ترين نفر بودم و تازه در سن ۱۴ ، ۱۵ سالگى تصميم به فوتبال بازى كردن گرفتم. تصميمى كه فكر مى كنم درست بود. وى در پاسخ به اين سئوال كه دچار حس بى انگيزگى و رضايت شده ، اظهار داشت: نه، چنين حرفى صحيح نيست. راحت بگويم راضى و خوشبخت هستم و خوشحالم كه مى توانم نقشى در حفظ تيم در دسته اول ايفا كنم. در اين گفت و گو كه قبل از انجام آخرين بازى اينتراخت در بوندس ليگا، يعنى ديدار مقابل وردربرمن انجام شده، بازيكن ايرانى در اين باره كه خودش را بازيكنى نامؤثر مى داند، تاكيد كرد: نه، من بازيكنى حرفه اى هستم، مدت هاى مديدى است كه دراين وادى كار مى كنم. در هامبورگ هم كه بودم ۲ ، ۳ مرتبه چنين وضعيتى را تجربه كرده ام اما بعد از آن سخت جنگيدم و تلاش كردم. مطمئن بودم و هستم كه به هدفى كه دارم مى رسم. مهدوى كيا در مورد اين نكته كه در دور برگشت بوندس ليگا كمتر به بازى در تركيب اينتراخت فرانكفورت گرفته شده، تصريح كرد: صادقانه بگويم واقعا دردناك است وقتى شما هر هفته درتمرينات، با تمام توان مى آييد و كار مى كنيد اما در پايان هفته و موقع بازى، ۴۵ دقيقه روى نيمكت مى نشينيد و ۴۵ دقيقه نيز خود را كنار زمين گرم مى كنيد. تحمل اين رفتار براى بازيكنى باتجربه ساده و راحت نيست. وى ادامه داد: فكر مى كنم الان شرايط سختى وجود دارد اما نبايد از كوره در رفت. بايد باز هم به اوضاع با ديده مثبت نگريست؛ حتى اگر شرايط ساده و راحت نباشد. اين بازيكن در پاسخ به اين سؤال كه چرا تاكنون در مقابل ناملايمتى ها گلايه و شكايت نكرده، اظهار داشت: من چنين آدمى نيستم. اين جور كارها با شخصيت من جور نيست. آدمى نيستم كه در داخل تيم بخواهد دست به حرافى بزند. در ضمن كسى هم نيستم كه بخواهد آرامش تيم را بگيرد. مهدوى كيا اضافه كرد: من خواهان كار هستم. مى خواهم هر روز در تمرينات آنقدر كار و تلاش كنم تا مربى بالاخره مجبور شود مرا در تركيب تيم قرار دهد.
Yasin Gunner
18-05-2009, 10:06
الاهلى صدرنشين ليگ امارات در هفته بيست و يكم مسابقات اين كشور الظفره را با نتيجه ۳ بر يك شكست داد تا با ۵۲ امتياز همچنان يكه تاز ليگ امارات باشد.الجزيره كه روز سه شنبه بايد با استقلال در ليگ قهرمانان آسيا بازى كند، با نتيجه ۴ بر يك موفق شد الشباب مدافع عنوان قهرمانى را شكست دهد تا با يك امتياز اختلاف نسبت به الاهلى، در مكان دوم جدول ليگ امارات قرار بگيرد.عجمان هم با درخشش و گلزنى جواد كاظميان موفق شد الخليج قعرنشين را يك بر صفر شكست دهد تا با ۲۴ امتياز در مكان هشتم جدول ليگ امارات قرار بگيرد.الشعب هم با تك گل عبدالله عيسى دربى شهر شارجه را از الشارجه برد.الوصل هم در دربى با گلزنى ايمان مبعلى از روى نقطه پنالتى مقابل العين به تساوى يك بر يك دست يافت. در اين مسابقه عبدالرحمن در دقيقه ۵۴ العين را پيش انداخت اما مبعلى در دقيقه ۸۵ بازى را به تساوى كشاند.در بازى آخر اين هفته هم النصر در شهر ابوظبى با الوحده به تساوى يك بر يك رسيد. در اين بازى بنگا در دقيقه ۲۳ الوحده را پيش انداخت اما در نيمه دوم حمدان الكمالى گل به خودى زد تا بازى مساوى تمام شود.
فریدون زندی٬ هافبک ملی پوش کشورمان مذاکرات خود را برای انتخاب تیم آینده ی خود آغاز کرده است. این در حالی است که با توجه به عملکرد درخشان زندی در فصل گذشته چندین تیم قبرسی و اروپایی خواهان وی هستند [...]
رقابت های لیگ قبرس شنبه شب با تساوی یک بر یک آلکی برابر APEP در حالی به پایان رسید که آلکی علی رغم کسب یک امتیاز نتوانست بقای خود را در لیگ دسته اول این کشور تضمین کند و به دسته ی پایین تر سقوط کرد.
آلکی که در نخستین دقیقه از این دیدار روی ارسال زیبای زندی به گل دست یافته بود٬ در نیمه ی دوم گل تساوی را دریافت کرد. این در حالی است که با توجه به اختلاف چهار امتیازی این تیم با APEP سقوط به دسته ی پایین تر حتمی بود و نتیجه ی این دیدار تاثیری در بقای آلکی نداشت.
علی رغم سقوط آلکی به دسته ی پایین تر٬ فریدون زندی با به ثمر رساندن سیزده گل در ۲۱ دیدار و قرار گرفتن در جایگاه سوم در جدول بهترین گلزنان لیگ قبرس٬ فصل خوبی را پشت سر گذاشت. زندی که بیش از ده بازی این فصل را به علت مصدومیت و محرومیت از دست داده بود٬ با بر جای گذاشتن عملکرد بسیار خوب در فصل گذشته٬ توجه سایر باشگاه های لیگ این کشور را جلب کرده است.
زندی و بازگشت به آپولون
با وجود آن که تنها دو روز از پایان رقابت های لیگ قبرس می گذرد؛ اما برخی تیم های حاضر در لیگ این کشور از هم اکنون اقدام به مذاکرات با بازیکنان مورد نظر خود کرده اند.
فریدون زندی نیز پس از درخشش های متوالی خود٬ توجه تیم های مطرح قبرسی را به خود جلب کرده است٬ اما یکی از جالب ترین پیشنهادات به باشگاه «آپولون لیماسول» که در فصل ۰۷-۲۰۰۶ زندی را در اختیار داشت؛ مربوط است. بنا بر اطلاعات رسیده از این باشگاه٬ « توماس فون هیزن» مربی آلمانی نام آشنای این تیم٬ که از زمان حضور زندی در بوندس لیگا با بازی وی آشنایی دارد؛ تمایل زیادی به جذب این بازیکن از خود نشان داده است. اما در مورد مذاکرات دقیق طرفین اطلاعی در دسترس نیست.
A.E.Paphos ٬ دیگر خواهان زندی
دیگر تیمی که حتی پیش از اتمام رقابت های لیگ قبرس به طور رسمی در صدد انجام مذاکرات با زندی بود؛ تیم «A.E.Paphos » است. به گزارش سایت های قبرسی٬ سران این تیم که تا به حال موفق به امضای قرارداد داخلی با دو بازیکن سرشناس قبرسی شده اند٬ از طریق چندین واسطه مذاکرات خود را با زندی آغاز کرده اند٬ اما گفته می شود که به علت عدم حصول توافق بر سر مسائل مالی و نیز وضعیت نه چندان مطلوب این تیم در جدول رده بندی لیگ قبرس٬ هنوز راه درازی تا امضای قرارداد باقی مانده است.
قدردانی باشگاه آلکی و طرفداران این تیم از فریدون زندی
علی رغم این که فصل ۰۹-۲۰۰۸ فصل چندان جالبی برای باشگاه آلکی نبود و با سقوط این تیم به دسته ی پایین تر همراه شد؛ اما نمایش بسیار خوب فریدون زندی در ترکیب این تیم محبوبیت بسیاری را برای وی به دنبال داشت. زندی پس از تساوی یک بر یک آلکی از سوی اندک هواداران حاضر در ورزشگاه٬ به شدت مورد تشویق قرار گرفت. این در حالی است که باشگاه آلکی نیز طی بیانه ای رسمی که در سایت این باشگاه نیز منتشر شده است٬ ضمن خداحافظی از زندی از زحمات این مهره ی با ارزش نیز تشکر کرده است :
«دیدار برابر آپپ آخرین بازی یک بازیکن ارزنده با پیراهن تیم ما بود. بازیکنی که در فصل گذشته افتخار این را داشتیم که برای آلکی به میدان برود. ما از تمامی خاطرات به یاد ماندنی این بازیکن سخت کوش و بزرگ تشکر می کنیم و بهترین ها را برایش آرزومندیم. فریدون زندی از شما متشکریم.»
لازم به ذکر است که مدت قرارداد زندی با این تیم قبرسی به پایان رسیده است.
Ronaldinho80
19-05-2009, 17:09
هافبک ایرانی تیم فوتبال الوصل امارات از احتمال انجام آخرین بازی خود در لیگ این کشور خبر داد و گفت: با توجه به حضورم در تیم ملی این امکان وجود دارد که به یکی از تیم های اروپایی بپیوندم و پس از چهار سال از فوتبال امارات جدا شوم.
ایمان مبعلی در گفتگو با خبرنگاران در مورد دیدار تیمش برابر النصر امارات که یکشنبه هفته آینده برگزار می شود، گفت: این مسابقه یک دربی بسیار مهم است و پیروزی در آن برای ما ارزش زیادی دارد، ضمن اینکه به ما کمک می کند که شاید در جمع 5-6 تیم بالای جدول قرار بگیریم.
شاید آخرین بازی ام در لیگ امارات باشد
وی افزود: به احتمال بسیار زیاد این آخرین بازی من در لیگ امارات خواهد بود. در این چندسال به دلایل مختلف، خصوصا مسائل مالی، نداشتن پیشنهاد از تیمهای خوب اروپایی و دور بودن از تیم ملی در فوتبال امارات ماندم، اما اگر بتوانم با جلب نظر افشین قطبی جایگاه مناسبی را در تیم ملی برای خود کسب کنم، می توانم فرصت حضور در لیگ های معتبر اروپایی را بدست آورم و در نهایت پس از 4 سال با لیگ امارات خداحافظی کنم.
هافبک ایرانی تیم فوتبال الوصل امارات با بیان اینکه در این مدت به خاطر دعوت شدن به تیم ملی با انگیزه بسیار بالاتری در بازی های تیمش به میدان می رود، اظهار داشت: من حدود یکسال از تیم ملی دور بودم ولی امروز این شانس را بدست آوردم که بار دیگر پیراهن مقدس تیم ملی را برتن کنم، به همین دلیل با روحیه و انگیزه بالاتری در 2 مسابقه اخیر تیم به میدان رفتم و توانستم 2 گل به ثمر برسانم.
اگر بد بودیم، اخراج می شدیم
وی با اشاره به عملکرد بسیار خوب اولادی در هفته های اخیر که آنهم به خاطر دعوت شدنش به تیم ملی است، در مورد عملکرد بازیکنان ایرانی در فصل جاری لیگ امارات تاکید کرد: شاید امسال هیچکدام از بازیکنان ایرانی ستاره نبودند یا بازیهای فوق العاده ای را از خود به نمایش نگذاشتند اما در مجموع عملکرشان خوب بود، زیرا اگر نمی توانستند بازی های خوبی را از خود ارائه دهند، قطعا اخراج می شدند.
هافبک ملی پوش کشورمان در این مورد اضافه کرد: مصدومیت، بدشانسی یا ضعیف بودن تیمهایی که بازیکنان ایرانی در آن حضور داشتند، از دلایلی بود که آنها نتوانند عملکرد واقعی خود را به نمایش بگذارند. خصوصا من در این فصل مدتها مصدوم بودم و بسیاری از بازیهای تیم خود را از دست دادم. ضمن اینکه تیم ما ضعیف ترین خط دفاعی لیگ امارات را در اختیار داشت اما من با این شرایط هم 7 گل زدم و 10 پاس گل دادم که آمار خوبی است.
می خواهم برای تیم ملی بازی کنم، چه ثابت چه ذخیره
وی در پاسخ به این سوال که با وجود بازیکنان بسیار مطرحی که در خط میانی تیم ملی حضور دارند، می تواند جایگاه خوبی را در تیم ملی برای خود کسب کند؟ اظهار داشت: حضور در ترکیب اصلی تیم ملی همیشه سخت بوده زیرا فوتبال ایران همیشه هافبکهای بسیار خوبی داشته است اما برای من این موضوع اهمیت دارد که در بازی های تیم ملی چه بصورت بازیکن ثابت یا بازیکن جانشین به میدان بروم و قطعا از این فرصت بهترین استفاده را خواهم کرد.
مبعلی با بیان اینکه در همه تیمهای دنیا بهترین بازیکنان آن، هافبک ها هستند، تصریح کرد: در حال حاضر هم در تیم ملی ایران در حدود 10 هافبک بسیار خوب حضور دارند که نیمکت نشینی آنها دلیلی بر بد بودنشان نیست و قطعا بازی نکردن آنها به سیستم بازی و نوع نگرش سرمربی باز می گردد.
حق گرفتنی است
وی با بیان اینکه حق گرفتنی است، افزود: اگر بتوانم در تمرینات تیم ملی خوب باشم، قطعا می توانم نظر افشین قطبی را جلب کرده و فرصت بازی در تیم ملی را بدست آورم.
هافبک ایرانی تیم فوتبال الوصل امارات در ادامه در مورد دیدار با کره شمالی خاطر نشان کرد: تجربه دوبار حضور در ورزشگاه پیونگ یانگ را دارم که در یک بازی فیکس بودم و در دیگر مسابقه نیمکت نشین اما این تجربیات به من کمک می کند اگر در صورت صلاحدید افشین قطبی در آن دیدار به میدان رفتم، بتوانم بهترین عمکلردم را برای تیم ملی کشورم ارائه کنم.
می توانیم کره شمالی را شکست دهیم
وی با بیان اینکه صبح روزدوشنبه و برای حضور در اردوی تیم ملی به ایران می آید، اضافه کرد: به نظر می رسد تیم ملی در دیدار با کره شمالی با چهره بسیار جدیدی به میدان می رود و من بسیار امیدوارم با این شرایط بتوانیم کره شمالی را شکست داده و شانس صعودمان به جام جهانی را افزایش دهیم.
مبعلی در پایان در مورد افشین قطبی گفت: وی مربی باتجربه و باهوشی است و به وی اعتقاد کاملی دارم. فکر می کنم حقش بود که هدایت تیم ملی را برعهده بگیرد و امروز مطمئنم تیم ملی می تواند با هدایت این مربی به جام جهانی صعود کند.
منبع:مهر
Yasin Gunner
19-05-2009, 21:27
مهدوى كيا:از گلزنى هاشميان هم خوشحال شدم هم ناراحت
در ديدارى كه مهدى مهدوى كيا ۹۰ دقيقه در تركيب تيمش حضور داشت و براى شاگردان فونكل جنگيد، فرانكفورتى ها شب تلخى را پشت سر گذاشتند و يكى از سنگين ترين شكست هاى خود را تجربه كردند تا پانزدهمين شكست اين فصل اينتراخت در يك ديدار خانگى رقم بخورد. البته با نگاهى گذرا به جدول رده بندى متوجه مى شويم با توجه به تيم هاى رده پايين تر از اينتراخت، اين تيم در ۲ هفته پايانى بوندس ليگا خطر چندانى براى سقوط احساس نمى كند اما فرانكفورتى ها مى خواهند با حداكثر امتياز اين فصل را به پايان برسانند تا جايگاه خود را در جدول رده بندى به گونه اى رقم بزنند كه اين تيم در جمع تيم هاى ضعيف اين فصل قرار نگيرد. پس از باختى كه فرانكفورتى ها در اين هفته تجربه كردند بازى با بوخوم فرصتى براى جبران مافات است تا ياران كيا بتوانند خاطره اين شكست تلخ را از ذهن خود خارج كنند. پس از اين باخت كه با ۵ گل در كارنامه تيم مهدوى كيا رقم خورد به سراغ يكى از كاپيتان هاى باتجربه تيم ملى رفتيم تا از هر درى با اين بازيكن صحبت كنيم. ماحصل اين گفت وگو در ذيل آمده است كه خواندن آن خالى از لطف نيست.
• شايد بدبين ترين هوادار اينتراخت فكرش را هم نمى كرد كه شكست ۵ بر صفر در كارنامه تان ثبت شود. در اين مورد كمى توضيح مى دهى؟
- متأسفانه نتيجه خيلى بدى رقم خورد تا بدين ترتيب يكى از سنگين ترين شكست هايمان را تجربه كنيم. البته اخراج يار تيم ما باعث شد مجبور شويم چيزى در حدود ۴۰ الى ۴۵ دقيقه ۱۰ نفره بازى كنيم. مسأله اى كه به مرور زمان بر عملكرد تيم تأثير منفى گذاشت.
• يعنى واقعاً مستحق باخت با ۵ گل نبوديد؟
- درست زمانى كه يار ما اخراج شد داور پنالتى به نفع حريف گرفت پس از اين صحنه در عرض كمتر از ۱۰ الى۱۵ دقيقه ۴ بار دروازه مان باز شد وگرنه از نظر فنى آنقدر ضعيف نبوديم كه بخواهيم اين شكست تلخ را تجربه كنيم.
• با اين نتيجه وضعيتتان در جدول رده بندى بوندس ليگا چطور است؟
- تا پايان هفته سى ودوم، ۳۳ امتيازى هستيم، البته اگر مى توانستيم در اين هفته تيم پيروز ميدان لقب بگيريم شرايطمان در جدول بهتر مى شد و حداقل يك پله صعود داشتيم اما با وجود اين باخت الان در جدول ۱۸ تيمى سيزدهم هستيم.
•بازى با بوخوم و گلزنى هاشميان را چطور ديدى؟
- از گلزنى هاشميان هم خوشحال شدم هم ناراحت. او پس از مدت ها موفق به گلزنى شد كه من به عنوان يك دوست از اين بابت خوشحال شدم اما از اينك تيممان گل خورده بود ناراحت بودم .
• پس از جدال مقابل بوخوم، رويارويى مهدى مهدوى كيا با تيم سابق خود يعنى هامبورگ مى تواند جالب توجه باشد. ديدارى كه حسن ختامى است بر بازى هاى امسال بوندس ليگا.
- همين طور است كه مى گوييد. هواداران هامبورگ هنوز مرا دوست دارند و نسبت به من اظهار محبت دارند. براى همين رويارويى من با تيم سابقم يعنى هامبورگ جالب توجه است. من روزهايى را كه در هامبورگ گذراندم را هيچ وقت فراموش نمى كنم.
• اگر بخواهيد ارزيابى از عملكردت در اين فصل داشته باشى شرايط را چطور توضيح مى دهى؟
- من به دليل مصدوميتى كه پشت سر گذاشتم روزهاى زيادى را با بدشانسى گذراندم اما اين مسأله مقطعى بود و آن روزها طى شده است. البته توقع خودم از آنچه طى اين فصل بودم خيلى بيشتر است. مسأله اى كه اميدوارم ديگر برايم تكرار نشود.
• حرف و حديث در مورد آينده ات و تيمى كه قرار است فصل بعد را در آن توپ بزنى زياد است. دوست داريم در مورد اين مسأله بيشتر برايمان توضيح بدهى؟
- به هر حال با نزديك شدن به موعد پايان بوندس ليگا طبيعى است كه به صورت جدى به اين موضوع فكر كنم. البته تا ۲ هفته بازى آتى مان قصد دارم تمام تمركزم را روى اين ديدارها معطوف كنم تا با بررسى جوانب و پيشنهاداتم بهترين تصميم را بگيرم. در اين شرايط حرفه اى نيست كه بخواهم از تيم آينده ام صحبت كنم. همه حرف ها و صحبت هايم در اين مورد باشد براى پايان بازى هاى اين فصل بوندس ليگا. آن زمان بهترين تصميم را براى آينده ام خواهم گرفت. ضمن اينكه هنوز تا سال ۲۰۱۰ با اينتراخت قرارداد اما هنوز هيچ چيز در مورد آينده ام مشخص نيست.
• تيم ملى چه زمانى از حضور مهدى مهدوى كيا بهره مند خواهد بود و قرار است از چه زمانى اردوى تيم ملى را همراهى كنى؟
- به جز بازى با بوخوم هفته آينده با هامبورگ بازى داريم كه آخرين بازى ما در بوندس ليگاست. البته در مورد اين مسأله هنوز برنامه اى دريافت نكرده ام اما به احتمال فراوان زمانى كه تيم ملى براى برپايى اردوى ۹ روزه به چين برود من و وحيد هاشميان با هم از آلمان به چين خواهيم رفت.
• صحبت از اردوى تيم ملى شد. در آستانه رويارويى با ۲ حريف از شرق آسيا اين اردو را چطور ارزيابى مى كنى؟
- به هر حال تمام هم و غم ما صعود به جام جهانى است و بايد به مقابل ۳ حريف آينده خود پيروز شويم تا به اين مهم دست پيدا كنيم. با توجه به اينكه ۲ حريف ما يعنى ۲ كره از كشورهاى شرق آسيا هستند و شرايط آب وهوايى، اختلاف ساعتى و زمين چمن مصنوعى كه قرار است در آن بازى كنيم به شرايط چين نزديك است اين مسأله مى تواند در بازى هاى مهم و حساسى كه در پيش داريم به ما كمك زيادى كند. مردم از ما صعود به جام جهانى را مى خواهند، خواسته اى كه به حق است و بايد كارى كنيم به اين هدف مهم و سرنوشت ساز براى فوتبال ايران دست پيدا كنيم.
[/URL]
------------------------------------------------------------------------------------------
مهدوى كيا آزمايش دوپينگ داد
مهدى مهدوى كيا بعد از بازى شنبه شب تيم هاى بوخوم و اينتراخت فرانكفورت يكى از ۴ بازيكن ۲ تيم بود كه از سوى مسئولان برگزارى رقابت هاى بوندس ليگا براى آزمايش دوپينگ بلافاصله بعد از بازى به اتاق مخصوص دوپينگ رفت. مهدوى كيا نتوانست بعد از بازى با وحيد هاشميان ديدارى داشته باشد. او قصد داشت گلزنى وحيد هاشميان را به او تبريك گفته و دقايقى با او ديدار داشته باشد اما مسئولان برگزارى رقابت هاى بوندس ليگا بلافاصله بعد از بازى او را با اتاق آزمايش دوپينگ بردند. مهدوى كيا در اين بازى از ناحيه كتف آسيب ديد اما ظاهرا آسيب ديدگى او چندان جدى نيست.
[U]منبع ([Only registered and activated users can see links])
Yasin Gunner
19-05-2009, 21:55
هاشميان : هنوز يك سال ديگر قرارداد دارم
وحيد هاشميان مهاجم ايرانى بوخوم پس از پايان بازى شنبه شب بوخوم - اينتراخت فرانكفورت كه با برترى ۲ بر صفر تيمش پايان يافت، از نتيجه به دست آمده ابراز خوشحالى كرد.وى پس از پايان بازى شنبه كه با برترى ۲ بر صفر تيمش مقابل اينتراخت فرانكفورت همراه بود، از نتيجه بازى ابراز خوشحالى كرد. وحيد كه در اين بازى گل نخست تيمش را به ثمر رسانده بود، پس از پايان بازى در گفت و گو با سايت شخصى اش اظهار داشت: حالا همه چيز خوب است! شخصاً احساس خوبى دارم اما بايد بگويم فشار زيادى پيش از بازى روى ما بود، چراكه اين مسابقه بسيار مهم بود. تيم شخصيت خود را ثابت كرد و بازيكنان با تمركز خوبى كار كردند. مهاجم تيم ملى ايران درباره فصل آينده اش هم گفت: هنوز يك سال از قردادم باقى است و مى خواهم از همتيمى هايم كه به من كمك كردند و به كارم اعتقاد داشتند تشكر كنم. همچنين مى خواهم يك تشكر مخصوص از توماس گرا، فيزيوتراپيست تيم داشته باشم كه زحمت بسيار زيادى كشيد. حالا ما يك بازى ديگر در كلن پيش رو داريم تا فصل را به پايان ببريم.
---------------------------------------------------------------------------------------
نقش تعيين كننده ايرانى ها در بازى بوخوم- فرانكفورت
كيكر: هاشميان هوشيارتر ازمهدوى كيا بود
روزنامه كيكر در گزارشى در خصوص عملكرد ۲ بازيكن ايرانى شاغل در رقابت هاى بوندس ليگا نوشت: تقابل ۲ ايرانى در ديدار بوخوم و اينتراخت يكى از نكات قابل توجه اين هفته رقابت هاى بوندس ليگا بود. با توجه به عملكرد نه چندان خوب اين ۲ ملى پوش در رقابت هاى اين فصل، كمتر كسى فكر مى كرد ايرانى هاى بازى بوخوم- اينتراخت جزو مردان تأثيرگذار و تعيين كننده بازى باشند اما برخلاف انتظارات مهدوى كيا و هاشميان نقش بسزايى در نتيجه بازى داشتند. ابتدا در دقيقه ۱۹ بازى، مهدى مهدوى كيا مى توانست تيم خود را جلو بيندازد. اين بازيكن در دقيقه ۱۹ در محوطه جريمه با دروازه بان حريف تك به تك شد اما نتوانست از اين موقعيت طلايى استفاده كند. درست ۸ دقيقه بعد، هموطن مهدوى كيا صاحب موقعيت گلزنى شد. در دقيقه ۲۷ بازى، هاشميان توانست از ارسال دقيق همتيمى خود به خوبى استفاده كند وبا يك ضربه سر حساب شده اولين گل بازى را به ثمر برساند. شايد اگر مهدوى كيا از هموطن خود هوشيارتر بود، در پايان نتيجه ديگرى رقم مى خورد اما هاشميان هوشيارتر از مهدوى كيا بود و توانست با گل به موقع خود مقدمات پيروزى تيمش را فراهم كند. در پايان گفتنى است مهدوى كيا، لژيونر خوب و با اخلاق كشورمان در ۲ هفته اخير موقعيت هاى خوبى را در محوطه جريمه از دست داده است. هفته گذشته نيز مهدوى كيا موقعيت بسيار خوبى را مقابل وردربرمن از دست داد. وى مقابل سبزپوشان شهر برمن در موقعيت تك به تك با «تيم ويزه» قرار گرفت و پس از جا گذاشتن سنگربان سرشناس برمنى ها توپ را به اوت زد!
Yasin Gunner
19-05-2009, 22:33
پس از پيروزى مقابل النصر كه با گل پيروزى بخش مرد ايرانى عجمان رقم خورد، باخت نه چندان عادلانه الوحده باعث شد عزم ياران جواد كاظميان جزم شود تا در ۲ بازى باقى مانده از ليگ امارات كه با وقفه ها و تعطيلى هاى خسته كننده و فرسايشى حالا در فاصله ۳ تا ۴ روز يك بازى پيگيرى مى شود، حداكثر امتيازات ممكن را از آن خود نمايند و با خاطره نسبتاً خوبى فصل را به پايان برسانند.مسأله اى كه با پيروزى خارج از خانه عجمان در مقابل الخليج رقم خورد تا بدين ترتيب اين هفته از ليگ امارات هم با اتفاقات زيادى براى لژيونرهاى ايرانى همراه باشد. هر چند تيم الخليج قبل از رويارويى با عجمان سقوطش به دسته پايين تر محرز شده بود اما آنها از سوى ديگر كانديداهاى سقوط به نوعى شارژ شده بودند تا بدين ترتيب با روحيه و بدون استرس مقابل عجمان قرار بگيرند و در شبى كه الخليج ميزبان خوش شانسى بود با تك گل ستاره ۲۳ ساله ايرانى عجمان بازى را به حريف واگذار كند تا با اين گل ۳ امتيازى ياران كاظميان و سامره يك پله در جدول رده بندى صعود داشته باشند. گلزنى و بازى درخشان جواد كاظميان براى عجمان و حضور دوباره اين لژيونر ايرانى در جمع ملى پوشان بهانه خوبى بود تا به سراغ كاظميان برويم. با ما همراه باشيد:
• گل ۳ امتيازى كه براى عجمان به ثمر رساندى باعث شد خاطره تلخ شكست مقابل الوحده كمرنگ شود. در اين مورد صحبت مى كنى؟
- خدا را شكر كه توانستيم نتيجه تلاش خودم و بقيه همتيمى هايم را با
۳ امتياز بگيريم. در مجموع بازى بدى نبود. ما بايد اين ديدار را با پيروزى پشت سر مى گذاشتيم. براى همين تمام تلاشمان را كرديم و خوشبختانه مزد اين تلاش ها را هم گرفتيم. البته اگر شانس بيشتر با ما يار بود حداقل ۳ ۲، گل ديگر را نيز به ثمر مى رسانديم. چون ۳ ۲، فرصت ايده آل گلزنى را داشتيم كه با بدشانسى به هدر رفت اما خدا را شكر مى كنم با همان تك گل نيز ۳ امتياز را به دست آورديم. با توجه به اينكه حريفتان الخليج، در اين هفته سقوطش حتمى شده بود به نظر مى رسد انگيزه چندانى براى بازى نداشته باشد اما در عمل و در جريان بازى خلاف اين مسأله را به نمايش گذاشتند؟
- درست است. سقوط الخليج قطعى شده بود و حتى كسب پيروزى مقابل ما، مانع از سقوط آنها نمى شد اما گفته مى شود قبل از بازى با ما، مسئولان الشارجه كه تيمشان در خطر سقوط است، با شارژ مالى آنها، انگيزه الخليجى ها را بالا برده بودند تا با پايين كشيدن تيم ما در جدول از خطر سقوط مصون بمانند كه اين مسأله باعث شده بود حريف ما بدون استرس و با انگيزه ويژه اى به مصاف ما بيايد اما نه تنها اين اتفاق رخ نداد بلكه انگيزه روحى ما بالاتر از حريف بود تا در نهايت بتوانيم با ۳ امتياز حساسى كه گرفتيم، وضعيتمان را در جدول رده بندى سروسامان دهيم.
• خيلى جالب است كه در اين۳،۴ هفته اخير نوسان و فراز و نشيب هاى زيادى داشته ايد. مسأله اى كه باعث شده يك هفته در ميان پيروز زمين شويد؟
- شايد اين مسأله طبيعى باشد. به هرحال اين اتفاقات و بالا و پايين ها در فوتبال كاملاً طبيعى است. البته اگر به شرايط بازى هفته گذشته ما مقابل الوحده توجه كنيد متوجه مى شويد خيلى بدشانس بوديم. در آن بازى ما با نتيجه ۲ بر يك از حريف قدرتمندمان پيش بوديم اما غافلگيرى در ۱۵ ۱۰،دقيقه باعث شد بازى برده را با باخت عوض كنيم. در بازى با الخليج هم درست است كه پيروز ميدان بوديم اما باز هم بدشانسى دست از سرمان برنداشت، همان طور كه لابه لاى حرف هايم گفتم اگر در طول بازى فقط كمى خوش شانس بوديم بايد با حداقل ۵،۴ گل تفاضل بازى را به نفع خودمان به پايان مى رسانديم.
• به نظر مى رسد مسئولان عجمان بايد نسبت به خريد جواد كاظميان كه در طول فصل ۹ گل به ثمر رساند و حدود ۷،۸ پاس گل به همبازيانش داد راضى و خوشحال باشند.
- اين نظر لطف شماست. به هرحال خواست خدا و تلاش خودم نتيجه داد تا فصل نسبتاً ً موفقى را در عجمان پشت سر بگذارم. من در مصاحبه هاى قبلى ام هم بارها به اين مسأله تأكيد كرده ام كه شايد خوشبين ترين طرفداران ما و حتى مسئولان باشگاه در ابتداى فصل اين شرايط را براى تيم ما پيش بينى نمى كردند و تمام هم و غم مسئولان و مديران عجمان اين بود كه به عنوان تيمى كه امسال براى اولين بار به ليگ دسته اول صعود كرده ، فقط بتوانند سهميه اين تيم را در اين رقابت ها حفظ كنند. هرچند اگر كمى خوش شانس بوديم و به عنوان مثال در بازى با الوحده پيروزى را با شكست عوض نمى كرديم، الان اين شانس را داشتيم كه تا رده پنجم جدول هم صعود كنيم.
• اين هفته بازى مهم و تعيين كننده اى در پيش داريد. بازى كه به نوعى به معرفى سرنوشت تيم قهرمان امسال ليگ امارات بستگى دارد. پيروزى شما در اين ديدار بيش از همه ياران الاهلى را خوشحال مى كند كه رقيبشان براى كسب عنوان قهرمانى از ميدان به در رفته است؟
- حق با شماست. اين هفته بازى مهمى مقابل الجزيره داريم. اين تيم با توجه به فاصله يك امتيازى اش با الاهلى فقط به فكر پيروزى است و اين مسأله كار را براى ما سخت تر از قبل مى كند تا به نوعى سرنوشت قهرمانى در دست ما و بازى ما مقابل تيم دوم جدول رده بندى امارات باشد ما در اين ديدار مى خواهيم طى يك بازى جوانمردانه طورى كار كنيم كه بعدها هيچ حرف و حديثى باقى نماند، ضمن اينكه درست است كه ما شانسى براى حضور در جمع تيم هاى اول تا چهارم نداريم اما كسب اين ۳ امتياز حداقل يكى، دو پله مى تواند در جايگاهمان مؤثر باشد تا با خاطره اى خوش و نتيجه اى قابل قبول فصل را به پايان برسانيم.
• و پايان فصل يعنى پايان قرارداد جواد كاظميان با عجمان. چه برنامه اى براى آينده ات و تيم باشگاهى ات دارى؟
- چند پيشنهاد دارم كه مشغول بررسى و سبك و سنگين كردن آن هستم اما هنوز به جمع بندى خاصى نرسيده ام و همه چيز را به بعد از بازى هاى تيم ملى موكول كرده ام. انشاءالله با فكر كردن و انتخاب بهترين گزينه بتوانم براى فصل بعد نيز در شرايط خوبى به لحاظ فوتبالى قرار بگيرم.
• مى گويند يكى، دو پيشنهاد از اروپا هم رسيده تا بالاخره جواد كاظميان هم به عنوان لژيونر اروپايى ايران و پرسپوليس معرفى شود؟
- بهتر است در مورد اين مسأله به موقع خودش صحبت كنم. فعلاً كه يك هفته از ليگ امارات باقى مانده و بعد از آن هم فكر و ذهنم به تيم ملى معطوف است. هيچ كس از آينده اش خبر ندارد. من هم فعلاً بهتر است از مقصد بعدى ام صحبت نكنم.
• صحبت از تيم ملى شد. بالاخره پس از يك سال و اندى پشت خط ماندن به تيم ملى دعوت شدى تا نشان دهى دورى ات از تيم ملى چندان با مسائل فنى ارتباطى نداشته است؟
- گذشته ها گذشته و بهتر است از آن حرفى نزنم. خدا را شكر الان از نظر بدنى و روحى در شرايط ايده آلى بسر مى برم و از نظر فنى هم توانايى هايم را ثابت كرده ام. از هر حيث آماده ام تا با پوشيدن لباس مقدس تيم ملى، دينم را نسبت به فوتبال ايران و مردم ادا كنم و بتوانم اين شانس و اين افتخار را به دست آورم تا با تيم ملى براى دومين بار حضورم را در جام جهانى تجربه كنم.
• با توجه به شرايط حاكم بر تيم ملى و تغيير و تحولاتى كه طى ماه هاى اخير صورت گرفته پيش بينى ات از آينده تيم ملى، به خصوص براى صعود به جام جهانى چيست؟
- ما شرايط و توانايى مقابله با ۳ حريفمان را داريم و اميدوارم اين اتفاق بدون دردسر و مشكل رخ دهد. به هر حال با توجه به شرايط و وضعيتى كه بر تيم ملى حاكم است مسأله اى كه به ويژه از نظر روحى و روانى در تيم ديده مى شود، صعود به جام جهانى است كه آرزوى محالى نيست. خوشبختانه اكثر قريب به اتفاق مردم ايران احساس خوبى نسبت به حضور افشين قطبى در تيم ملى دارند و همه چيز خوب پيش مى رود و رسانه ها هم حامى تيم ملى هستند. در مجموع همه چيز و همه شرايط نشان از اين مسأله دارد كه مى توانيم خود را براى برپايى جشن صعود به جام جهانى آفريقاى جنوبى آماده كنيم.
من یه تبریک به آقا وحید بدهکارم که بعد از 63 هفته گل زدن:32:.
واقعا خسته نباشن:smoke:
ببین کیا مهاجم اول تیم ملین:-&.
Yasin Gunner
21-05-2009, 09:36
محمد نصرتى: تساوى مقابل الوحده برايمان مثل پيروزى بود
آبى پوشان شهر امارات كه اين فصل با ۲ سرمربى مختلف ليگ امارات را برگزار كردند پس از جدايى لوكا بوناچيچ مرد كروات اين تيم و حضور پاگلزدورف آلمانى اميدوار بودند امتيازات زيادى را كه در زمان سرمربيگرى لوكا از دست داده بودند را جبران نمايند. هرچند آنها تا حدودى در اجراى اين مسأله موفق بودند اما حداكثر شانسى كه پس از پايان هفته پايانى مى توان براى ياران محمد نصرتى و مهرزاد معدنچى متصور شد كسب عنوان پنجمى است. موضوعى كه حتى در صورت تحقق آن النصرى ها شانسى براى كسب سهميه آسيايى را به دست نخواهند آورد. البته با وجود اين مسأله كسب حداكثر امتياز در بازى آخر براى النصر مهم است و براى همين ياران نصرتى و معدنچى پس از يك روز استراحت بعد از رويارويى با الوحده، خود را براى ديدار با الوصل آماده مى كنند. ديدارى كه تقابل جالبى بين ايمان مبعلى ديگر بازيكن شاغل ايرانى در ليگ امارات با محمد نصرتى و مهرزاد معدنچى است . النصرها هرچند در ديدار مقابل الوحده به تساوى يك بر يك رضايت دادند اما به نظر مى رسد با توجه به بضاعت فعلى شاگردان پاگلزدورف كه هفته هاست به خاطر كمبود بازيكن و پايين بودن ميانگين سنى شان در مضيقه هستند، اين نتيجه، تساوى ارزشمندى براى لاجوردى پوشان اماراتى باشد . پس از اين ديدار و يك هفته مانده به پايان رقابت هاى ليگ امارات، با محمد نصرتى مدافع با تجربه اى كه پس از وقفه اى چند ماهه بار ديگر به تيم ملى دعوت شده تماس گرفتيم تا در خصوص آخرين وضعيتش با او همكلام شويم . ما حصل اين گفت وگو را مى توانيد در ذيل بخوانيد :
• ۲ ۳، هفته اى است طلسم شده ايد و چه در خانه و چه در خارج از خانه نتايج خوبى كسب نمى كنيد ؟
- به هر حال هفته هاى پايانى ليگ است و تيمها معمولاً در هفته هاى آخر خيلى سخت به حريفان امتياز مى دهند . البته بايد توجه داشت مشكلات تيم ما يكى دو تا نيست . بزرگ ترين معضل اين اواخر كه دست كادر فنى ما را بدجورى در حنا گذاشته، محروميت و مصدوميت هايى است كه بازيكنان شاخص ما با آن دست به گريبان مى شوند. شرايطى كه باعث شده در اين چند بازى اخير ميانگين سنى بازيكنان ما بشدت كاهش يابد. در چنين وضعيتى شرايط خيلى سخت مى شود. باور كنيد اين اواخر كادر فنى ما در تركيب تيم مجبور بود ۵ ۶، بازيكن ۱۷ ۱۸، ساله داشته باشد. آن وقت خودتان حدس بزنيد و تجسم كنيد وضعيت چطور مى شود.
• پس با اين حساب در بازى با الوحده و تساوى كه در آن رقم خورد نتيجه چندان بدى برايتان نبود ؟
- دقيقاً درست مى گوييد. اكثر نفرات الوحده ملى پوش هستند در مقابل ما چند بازيكن اصلى مان مثل محمد عمر، مهاجم برزيلى مان مسلم و محمد ابراهيم را به دليل مصدوميت نداشتيم. ۲ بازيكنمان هم كه محروم انضباطى هستند. شما خودتان تصور كنيد كه چه اوضاع و شرايطى بر تيم ما حاكم بود اما با اين وجود با دوندگى بالا، راههاى نفوذ حريف را بستيم. شايد اول بازى در ذهن ما اين مسأله خطور كرده بود كه با گل خورده كمترى بازى را واگذار كنيم اما باز هم جنگندگى بچه ها باعث شد با تساوى ارزشمند و يك امتياز زمين را ترك كنيم.
• يك انتقادى كه بر تيم شما وارد است اين است كه خيلى راحت و معمولاً در دقايق ابتدايى بازى دروازه تان باز مى شود. مثل همين بازى با الوحده يا بازى هفته قبل از آن الجزيره و ... اين مسأله را تا چه حد قبول دارى ؟
- متأسفانه حق با شماست. البته اين مسأله هم مى تواند به نوعى به خاطر تجربه كم درصد بالايى از بازيكنان ما و سن و سال پايين آنها باشد. ضمن اينكه ما در اين اواخر با ۲ ۳، بازى متوالى با تيمهايى بازى داشتيم كه يا براى فرار از سقوط مى جنگيدند يا اينكه در كورس قهرمانى بودند. اين موضوع نيز مزيد بر علت شده بود تا با فشار زيادى كه در دقايق ابتدايى به تيم ما وارد مى شود، با گل هاى زود هنگام مواجه شويم.
• با توجه به امتيازاتى كه از دست داده ايد تقريباً كسب سهميه آسيايى برايتان منتفى شد ؟
- البته اگر در ليگ چهارم هم مى شديم سودى عايدمان نمى شد. چون گويا به خاطر تخلفى كه امسال از سوى الشارجه صورت گرفت و اين تيم در ميانه هاى ليگ قهرمانان آسيا از ادامه حضور در اين بازى ها انصراف داد، قرار شده سهميه امارات از ۴ تيم به ۳ تيم كاهش پيدا كند. اگر اين مسأله قطعى باشد حتى اگر چهارم هم مى شديم عملاً شانسى نداشتيم به آسيا برويم . به هر حال اگر اين فرصت نصيبمان مى شد كه شانس حضور در ليگ قهرمانان آسيا را به دست مى آورديم، خيلى خوب بود اما اين مسأله حداقل براى اين فصل شامل حالمان نشد.
• هفته آينده در آخرين هفته از ليگ امارات بايد به ديدار الوصل برويد. در مورد آن ديدار توضيح مى دهى ؟
- ما در جدول رده بندى با الوصل هم امتياز هستيم و تيم ما به خاطر تفاضل گل بهتر نسبت به حريف ششم است. هر چند اين بازى و نتيجه اش به لحاظ امتيازى و جايگاهمان در جدول نه براى ما آنچنان مهم است نه الوصل اما مى خواهيم در آخرين بازى مان در ليگ امسال كه در خانه نيز برگزار مى شود، بهترين نتيجه ممكن را كسب كنيم.
• با پايان ليگ امارات و اتمام قراردادت با النصرى ها سؤال در مورد تصميمى كه براى فصل آينده گرفته اى چندان تعجب آور نيست. هنوز اين مسأله روشن نشده ؟
- فعلاً نه. البته از خود امارات پيشنهاداتى رسيده و از ايران هم يكى دو تيم پيغام و پسغام هايى فرستاده اند اما هنوز تصميم جدى نگرفته ام. نمى خواهم عجله كنم و قصد دارم با بررسى همه جانبه وضعيتم در امارات، بالاخره نظر قطعى ام را اعلام كنم. مسأله اى كه فكر مى كنم بعد از بازى هاى تيم ملى قطعاً روشن مى شود.
Yasin Gunner
21-05-2009, 10:05
بازيكن ايرانى تيم بوخوم آلمان پس از گلزنى به اينتراخت فرانكفورت نمره بازى قابل قبولى گرفت. وحيد هاشميان پس از يك فصل انتظار براى گلزنى روز شنبه موفق شد در ديدار هفته سى و سوم بوندس ليگا گل اول تيمش را به ثمر رساند. لژيونر ايرانى كه تا دقيقه ۸۱ در تركيب بوخوم حضور داشت و سپس جاى خود را به دابروسكى سپرد، در تازه ترين شماره نشريه كيكر آلمان نمره ۲/۵ گرفت. مهدى مهدوى كيا، بازيكن ايرانى اينتراخت فرانكفورت نيز در تركيب ثابت تيمش حضور داشت. وى از نشريه آلمانى نمره ۵ گرفت. اشكان دژاگه، بازيكن ايرانى تيم ولفسبورگ در ديدار منجر به برد ۵ بر صفر مقابل هانوفر از دقيقه ۶۵ به ميدان آمد و جانشين گنتر شد. او به علت اينكه مدت زمان حضورش در ميدان كمتر از ۳۰ دقيقه بود، از سوى كيكر نمره اى دريافت نكرد. در نظام نمره دهى كيكر، يك بهترين نمره، ۳ نمره متوسط و ۶ كاملاً ضعيف محسوب مى شود.
Yasin Gunner
22-05-2009, 15:36
جواد نكونام هفته ها قبل با صراحت از سقوط نكردن اوساسونا حرف مى زد اماهافبك ايرانى قرمزپوشان پامپلونا حالا با نگرانى خاصى در موردوضعيت تيمش حرف مى زند.وى ابتدا در مورد بازى قبلى تيمش مقابل سويا گفت: اين بهترين شانس بود كه با شكست دادن سويا وضعيت مان را در جدول بهتر كنيم اما بدشانسى آورديم و موقعيت هاى خوبى را به هدر داديم. در خيلى از دقايق بازى تيم سوم جدول را به شدت تحت فشار قرار داديم و خيلى ناراحت كننده بود كه در نهايت فقط يك امتياز گرفتيم. وى در ادامه حرف هايش تاكيد كرد: دربازى هاى اخير بارها ۱۰ نفره شديم و بدشانسى هاى زيادى آورديم، باور كنيد حق ما اين بود كه بيشتر امتياز بگيريم اما حالا خطر سقوط را احساس مى كنيم. نكونام در پاسخ به اين سؤل كه فكر مى كنى اوساسونا در نهايت در ليگ دسته اول ماندگار شود، گفت: با اين شرايط نمى توانم با قاطعيت بگويم سقوط نمى كنيم. فقط مى توانيم اميدوار باشيم تا بازى با بارسلونا رئال هم تمام شود. نكونام در مورد ۲ بازى پايانى اوساسونا در لاليگا تصريح كرد: اين هم از بدشانسى ما است كه با بارسلونا در رئال مادريد بازى داريم. الان كه تكليف قهرمان لاليگا مشخص شده فقط اميدوارم كه بارسا و رئال انگيزه لازم را نداشته باشند تا بتوانيم از آنها امتياز بگيريم در ضمن معتقدم شكست دادن بارسلونا از رئال مادريد سخت تر است.
Yasin Gunner
22-05-2009, 16:03
چند تيم اماراتى خواهان جذب بازيكن ايرانى تيم الشباب اين كشور هستند. مهرداد اولادى مهاجم تيم الشباب با تاييد اين موضوع گفت: بعد از نزديك به ۳ سال حضور در تيم الشباب احساس مى كنم براى پيشرفت بيشتر بايد يك تيم جديد را انتخاب كنم به همين دليل به طور قطع از الشباب جدا خواهم شد. مهاجم ايرانى الشباب كه بازگشتى موفق پس از آسيب ديدگى به تيم الشباب داشت در رابطه با پيشنهادهاى جديدش تصريح كرد: يك پيشنهاد جديد از يك تيم اروپايى دارم و چنانچه حضورم در اين تيم قطعى شود قطعا قيد بازى در امارات را خواهم زد. اما جدا از اين موضوع، ۳ تيم الجزيره، النصر و الوصل نيز خواهان حضورم هستند كه البته هنوز هيچ پاسخى به آنها نداده ام.
نخستين قهرماني "دژآگه" با ولفسبورگ رقم خورد
"هاشميان" از ابتدا در تركيب بوخوم
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گرگهاي فوتبال آلمان عصر شنبه در هفتهي 34 و پاياني بوندسليگا با شكست 5 بر يك وردربرمن براي نخستين بار قهرماني در اين رقابتها را از آن خود كردند. فليكس ماگات، سرمربي ولفسبورگ با قهرماني تيمش راهي شالكه شد. اشكان دژآگه در اين بازي نيمكت نشين بود.
پيروزي 2 بر يك بايرن مونيخ برابر اشتوتگارت تنها باعث شد تا قهرمان فصل پيش رقابت ها با قرار گرفتن در مكان دوم جدول، فصل آينده به صورت مستقيم راهي ليگ قهرمانان اروپا شود. اشتوتگارت هم با اين شكست سومين نماينده بوندسليگا در ليگ قهرمانان اروپا خواهد بود كه البته بايد در بازي انتخابي شركت كند.
بوخوم هم در حالي كه وحيد هاشميان را از ابتدا در تركيب خود داشت، در خانه ي كلن با تساوي يك بر يك متوقف شد. هاشميان تا پايان براي بوخوم در ميدان حاضر بود.
اينتراخت فرانكفورت هم در روزي كه مهدي مهدوي كيا را نيمكت نشين مي ديد، برابر مهمانش هامبورگ 3 بر 2 تن به شكست داد. مهدوي كيا برابر تيم سابقش فرصت بازي پيدا نكرد.
هرتا برلين اگر چه برابر كارلسروهه قعرنشين و سقوط كرده به دسته دوم 4 بر صفر تن به شكست داد، اما در نهايت با قرار گرفتن در مكان چهارم جدول راهي ليگ اروپا (جام يوفا) در فصل آينده شد. هامبورگ ديگر نماينده آلمان در اين رقابت ها براي فصل آينده است.
تساوي 2 بر 2 آرمينيا بيله فلد هم اين تيم را همراه با كارلسروهه راهي بوندسليگاي دو كرد.
در ديگر ديدارها هوفنهايم، قهرمان نيم فصل نخست رقابت ها در خانه ي شالكه 3 بر 2 به پيروزي رسيد. بوروسيا دورتموند و بوروسيا مونشن گلادباخ هم به تساوي يك بر يك بسنده كردند تا دورتموند راهي رقابت هاي اروپايي نشود. انرگي كوتبوس هم 3 بر صفر باير لوركوزن را شكست داد.
بازگشت هاشمیان به لیگ ایران؟
جهان ورزش- بازیکنان ایرانی شاغل در آلمان فصل چندان خوبی را پشت سر نگذاشتند تا مسئله بازگشت آنها به ایران به گوش برسد. مهدوی کیا که در اینتراخت نیمکت نشین بود و کمتر به میدان می رفت و از سویی دیگر وحید هاشمیان هم در بوخوم گلزن چندان موفقی نبود تا سال های پایانی این بازیکنان در بوندس لیگا سپری شود. هاشمیان که بعد از فوت مادرش به گفته خودش انگیزه چندانی برای بازگشت به ایران ندارد بعید نیست با عدم تمایل آلمانی ها به لیگ ایران برگردد و به پیشنهاد تیم هایی مثل سایپا پاسخ دهد البته هاشمیان در مورد بازی در ایران نظر چندان مساعدی ندارد و در این باره می گوید:من سال هاست از فوتبال ایران دور بودم و با حاشیه هایی که به وجود آمده اصلا دوست ندارم به لیگ ایران برگردم. البته اگر ژرمن ها وحید را نخواهند او چاره ای جز بازگشت به ایران ندارد و به گفته نزدیکانش باید منتظر بازگشت هاشمیان باشیم تا در لیگ ایران به میدان برود.
saeed_cris
25-05-2009, 00:13
زندي: نگفتم در تيم ملي بازي نميكنم
بازيكن تيم ملي فوتبال ايران گفت: مهم پيروزي تيم ملي در سه ديدار حساس بازيهاي باقي مانده تيم ملي براي صعود به جام جهاني است.
فريدون زندي در گفتگو با خبرنگار واحد مركزي خبر افزود: من نگفته بودم كه اگر به تيم ملي دعوت شوم در اين تيم بازي نمي كنم و هم اكنون از اينكه بعد از 8 ماه در خدمت تيم ملي هستم بسيار خوشحالم.
وي با بيان اينكه سه ديدار بسيار حساس برابر كره شمالي، امارات و كره جنوبي پيش رو داريم كه هر كدام از آنان يك فينال است افزود: قول مي دهم اگر در اين ديدارها به ميدان بروم همه تلاشم را به كار ميگيرم تا تيم نتيجه مطلوب بگيرد.
زندي گفت: قطبي فوتبال را مي فهمد و شرايط بسيار خوبي در اردو براي بازيكنان فراهم كرده است.
ملي پوش فوتبال کشورمان در پايان خاطرنشان كرد: بازيكنان با تمريناتي كه پشت سر گذاشته اند از لحاظ تاكتيكي و بازي روان پيشرفت خوبي داشته اند.
saeed_cris
25-05-2009, 14:21
لژيونرهاي اماراتي امروز در كمپ تيمهاي ملي
خبرگزاري فوتبال ايران- لژيونرهاي شاغل در ليگ امارات امروز به اردوي تيم ملي در كمپ ملحق ميشوند.
پس از اينكه حضور فريدون زندي، لژيونر حاضر در ليگ فوتبال قبرس حال و هواي تازهاي به تمرينات تيم ملي بخشيد حالا نوبت به بازيكنان شاغل در ليگ امارات است كه خود را به اردوي تيم ملي برسانند.
لژيونرهاي اماراتي از جمله ايمان مبعلي، جواد كاظميان، علي سامره و مهرزاد معدنچي امروز خود را به سرمربي تيم ملي معرفي ميكنند.
تيم ملي فوتبال كشورمان فردا در ديداري دوستانه به مصاف اندونزي خواهد رفت و سرمربي امروز بعدازظهر تمرينات را تعطيل كرده است.
مليپوشان امروز صبح در كمپ تيمهاي ملي تمرين سبكي را پشتسر گذاشتند.
ss_ss gahreman
25-05-2009, 16:47
الاهلي قهرمان ليگ امارات شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال الاهلي به عنوان قهرماني ليگ امارات دست يافت.
به گزارش خبرگزاري فارس، هفته بيست و دوم ليگ باشگاهي فوتبال امارات شب گذشته با انجام 6 مسابقه پيگيري شد.
الاهلي در خانه الشباب به پيروزي 3 بر يك رسيد در رقابت نزديك خود با تيم الجزيره موفق تر عمل كرده و جام قهرماني را فتح كند. حسني عبدالرئو، والني اسپيندري و علي عباس براي الاهلي گلزني كردند و تك گل الشباب به وسيله فيصل خليل به ثمر رسيد.
الجزيره در خانه عجمان به پيروزي پر گل 4 بر صفر رسيد، اما در پايان الاهلي با 55 و الجزيره با 54 امتياز رتبه هاي اول و دوم را به خود اختصاص داده و تيم العين با 43 امتياز سوم شد.
در شب قهرماني الاهلي مهرزاد معدنچي موفق شد در ديداري كه بين تيم هاي النصر و الوصل برگزار شد و با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد يكي از گل هاي النصر را به ثمر برساند و در جمع ايراني هاي حاضر در ليگ امارات با 9 گل زده به عنوان بهترين گلزن ايراني در امارات معرفي شود.
بايانو از تيم الجزيره در پايان مسابقات باشگاهي امارات با 23 گل زده آقاي گل مسابقات شد.
تيم هاي الشعب و الخليج با 18 و 14 امتياز به دسته اول سقوط كردند.
نتايج ساير ديدارهاي هفته پاياني مسابقات باشگاهي امارات:
العين 2- الشعب صفر
الظفره يك - الشارجه يك
الخليج يك - الوحده 2
ss_ss gahreman
25-05-2009, 17:12
هاشميان نمره 5 گرفت
خبرگزاري فارس: مهاجم ايراني تيم فوتبال بوخوم آلمان در آخرين هفته فصل 2009- 2008 نمره اي ضعيف گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، در تازه ترين شماره نشريه تخصصي فوتبال آلمان (كيكر) كه روز دوشنبه (امروز) منتشر شد، به بازي وحيد هاشميان در ديدار روز شنبه در خانه كلن نمره ضعيف 5 داد.
در اين ديدار كه با تساوي يك بر يك خاتمه يافت، مهاجم ايراني از ابتدا در تركيب تيمش جاي گرفت و تا پايان به بازي پرداخت.
در اين ديدار هروگن، دروازه بان بوخوم با دريافت نمره يك و نيم، بهترين بازيكن اعلام شد.
مهدي مهدوي كيا بازيكن ايراني تيم اينتراخت فرانكفورت در ديدار اين هفته با هامبورگ به علت نيمكت نشيني و عدم حضور در ميدان نمره اي دريافت نكرد.
دراين جدال اينتراخت فرانكفورت 3 بر 2 شكست خورد.
اشكان دژاگه ديگر بازيكن ايراني شاغل در بوندس ليگا نيز در ديدار منجر به قهرماني اين تيم برابر وردربرمن نيمكت نشين بود و نمره اي دريافت نكرد.
در اين ديدار ولفسبورگ 5 بر يك پيروز شد و جام قهرماني را از آن خود كرد.
saeed_cris
28-05-2009, 00:54
ميلاد ميداودى مهاجم ايرانى تيم الاهلى از اين تيم جدا خواهد شد.
در حالى كه تيم الاهلى روز يكشنبه به مقام قهرمانى دست يافت و بار ديگر سهميه ليگ قهرمانان آسيا را كسب كرد، مسئولان اين تيم از پايان همكارى با سزار برزيلى و ميلاد ميداودى مهاجم ايرانى خود خبر دادند. ميلاد ميداودى كه فصل قبل يكى از اركان اصلى قهرمانى الاهلى در جام حذفى بود در اين فصل و با حضور سرمربى اهل چك اين تيم ايوان هاشيك در بيشتر ديدارهاى ليگ امارات نيمكت نشين بود و خود وى نيز به احتمال زياد تمايلى به ادامه حضور در اين تيم نخواهد داشت
saeed_cris
29-05-2009, 15:48
(javascript:tsz('article_body','12px'))
مهدویکیا: میخواهم فوتبالم را در آلمان ادامه دهم
کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران از انتخاب تیم آیندهاش پس از انتخاب سرمربی جدید تیم اینتراخت فرانکفورت و پایان مسابقات حساس تیم ملی در مرحله مقدماتی جام جهانی خبر داد. مهدی مهدوی کیا در گفتگو با خبرنگاران در مورد آخرین وضعیت همکاری اش با تیم فوتبال اینتراخت فرانکفورت گفت: منتظرم ببینم چه اتفاقی در تیم می افتد و چه کسی سرمربی جدید تیم می شود و همچنین بازی های حساس تیم ملی در مرحله مقدماتی جام جهانی به پایان برسد، پس از آن در مورد تیم آینده ام تصمیم گیری خواهم کرد. سرمربی اینتراخت تا دو هفته دیگر مشخص میشود وی در مورد اینکه چه زمانی سرمربی تیم اینتراخت مشخص می شود، ادامه داد: باشگاه اعلام کرده است، 2 هفته دیگر مربی مشخص می شود. البته یکی دو گزینه را مدنظر دارند اما هنوز هیچ چیز قطعی به نظر نمی رسد. هافبک ایرانی تیم فوتبال اینتراخت فرانکفورت در مورد دلایل جدایی فردهلم فونکل از این تیم اظهار داشت: با توجه به نتایج نامطلوب تیم در فصل جاری و فشار زیاد هواداران به باشگاه، این مربی بصورت توافقی از تیم جدا شد. روزهای خوب و بد بسیاری داشتیم وی در ادامه در مورد ارزیابی اش از فصل جاری رقابتهای بوندسلیگا تاکید کرد: برای تیم ما اصلا فصل جالبی نبود زیرا فراز و نشیبهای بسیاری داشتیم. در نیم فصل اول هم به دلیل مصدومیت بازیکنان نتایج خوبی کسب نکردیم و در نیم فصل دوم روزهای خوب و بد بسیاری داشتیم اما خوشبختانه سه هفته پیش از پایان مسابقات بوندسلیگا موفق به حفظ سهمیه تیم در این رقابتها شدیم. کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان با بیان اینکه به دلیل در خطر بودن تیم تا هفتههای پایانی حتی احتمال سقوط اینتراخت به دسته پائین وجود داشت، تصریح کرد: فاصله امتیازات تیمهای پائین جدول بسیار اندک بود و به همین دلیل روزهای سختی را سپری کردیم تا در نهایت توانستیم تیم را حفظ کنیم. تجربیات تلخ گذشته تکرار شد وی خاطرنشان کرد: در بوخوم تجربه تلخ سقوط به دسته پائینتر را داشتم. در هامبورگ هم دو بار تا مرز سقوط به دسته پائینتر قرار گرفتیم اما با تغییراتی که در تیم ایجاد شد، توانستیم سهمیه آن تیم را در بوندسلیگا حفظ کنیم. در این فصل هم آن تجربهها زنده شد ولی درنهایت تلخیهای این نتایج با شیرینی حفظ تیم در بوندسلیگا به پایان رسید. هافبک ایرانی تیم فوتبال اینتراخت فرانکفورت با بیان اینکه مصدومیتش کاملا برطرف شده است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حال حاضر هیچ مشکلی ندارم و کاملا آماده ام تا در خدمت تیم ملی باشم. با تمام توان برابر کره شمالی به میدان می رویم وی در مورد پیروزی تیم فوتبال کشورمان در بازی تدارکاتی برابر اندونزی اظهار داشت: این بازی را ندیدم اما گلهای آن را تماشا کردم. قطعا برگزاری بازیهای تدارکاتی برای ایجاد هماهنگی بیشتر بین بازیکنان و محک تعدادی از نفرات است، گرچه نتیجه آن می تواند در افزایش روحیه بازیکنان تاثیر مثبتی بگذارد. مهدوی کیا اردوی چین را برای آماده سازی تیم ملی پیش از دیدار با کره شمالی مثبت ارزیابی و تاکید کرد: امیدوارم بتوانیم در این اردو به آمادگی کامل دست یابیم تا با تمام توان برابر کره شمالی به میدان رفته و با شکست این تیم در آن دیدار حساس، شانس صعودمان به جام جهانی را افزایش دهیم. رسیدن به این موفقیت دور از دسترس نیست وی دیدار با کره شمالی را مسابقهای مهم ارزیابی و اضافه کرد: البته ما برای صعود قطعی به جام جهانی باید در 3 بازی بعدی به پیروزی دست یابیم که با توجه به شرایطی که بازیکنان ملی پوش دارند، رسیدن به این موفقیت دور از دسترس نیست. هافبک ایرانی پیشین تیمهای فوتبال هامبورگ و بوخوم در مورد اینکه احتمال دارد در دیدار با کره شمالی به عنوان یکی از مدافعان کناری به میدان برود، افزود: سرمربی تیم ملی در این مورد تصمیم نهایی را اتخاذ خواهد کرد. من هم به عنوان یک بازیکن تمام تلاشم را برای موفقیت تیم ملی به کار می بندم. می خواهم فوتبالم را در آلمان ادامه دهم وی در پاسخ به این سوال که قصد ندارد همانند هاشمیان در کلاس مربیگری شرکت کند، ادامه داد: متاسفانه زمان مناسب برای شرکت در این کلاسها را ندارم زیرا کلاس مربیگری 2 هفته طول می کشد و ما در این شرایط درگیر مسابقات تیم ملی هستیم و بعد از آن هم اردوهای آماده سازی تیم باشگاهی ام برای حضور در بوندسلیگا آغاز می شود. کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان در پایان در مورد احتمال بازگشتش به ایران و ادامه دوران بازیگری اش در تیم های ایرانی گفت: فعلا در این مورد فکر نمی کنم زیرا می خواهم فوتبالم را در آلمان ادامه دهم.
بقاي اوساسونا در شب سقوط بتيس
خبرگزاري فارس: با پيروزي اوساسونا و خيخون برابر حريفان، تيم بتيس به دسته دوم سقوط كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اگر رئال بتيس برابر رئال وايادوليد تن به تساوي نمي داد و تيمي مثل ختافه به نتيجه مطلوب نميرسيد، پيروزي اوساسونا برابر رئال مادريد به فرياد اين تيم نمي رسيد و مردان كاماچو به خاطر قانون بازي رو در رو و با توجه به پيروزي همزمان خيخون برابر ركرتيوو سقوط مي كردند اما رئال بتيس نماينده دوم ايالت آندولوس قرباني دو پيروزي ارزشمند اوساسونا و خيخون شد. هواداران خشمگين اين تيم كه ناداوري در بازي تيمشان برابر وايادوليد را بهانه كرده بودند تا ساعت ها بعد از اتمام بازي در خيابان هاي بتيس دست به شورش محلي زده و خسارت هاي زيادي را به اماكن عمومي وارد ساختند.
در نقطه مقابل اشك مردم بتيس مي شد به شادي مردم پامپلونا اشاره كرد كه تيمشان را در لاليگا مي ديدند و براي سال آينده اميدوار بودند.
ديشب اوساسونا در حالي كه نكونام را 90 و شجاعي را 79 دقيقه در تركيب خود مي ديد با نتيجه 2 بر يك از سد رئال مادريد گذشت تا در لاليگا ماندني شود.
به اين ترتيب تيم هاي بارسلونا، رئال مادريد، سويا و اتلتيكو مادريد از لاليگا راهي ليگ قهرمانان اروپا شدند و دو تيم ويارئال و والنسيا راهي جام يوفا شدند كه البته از سال آينده تحت نام "ليگ اروپا " برگزار مي شود.
سه تيم رئال بتيس، نومانسيا و ركرتيوو اوئلوا نيز از لاليگا سقوط كرده و جاي خود را به سه تيم صعود كرده خهرس، تنهريف و رئال ساراگوسا دادند.
نتايج بازي هاي شب گذشته:
اسپانيول 3 - مالاگا صفر
گل ها: تامودو (7) و (45) و (پنالتي 57)
نومانسيا صفر - سويا 2
گل ها: آرمنتروس (88) و مورنو (گل به خودي 90)
اوساسونا 2 - رئال مادريد يك
گل ها: پلاسيل (15) و خوانفران (60) براي اوساسونا و هيگواين (11) براي رئال مادريد
راسينگ سانتاندر يك - ختافه يك
گل ها: مورال (33) براي راسينگ سانتاندر و خرانهرو (38) براي ختافه
رئال بتيس يك - رئال وايادوليد يك
گل ها: اوليويه را (49) براي بتيس و آخيره (44) براي وايادوليد
اسپورتينگ خيخون 2 - ركرتيوو اوئلوا يك
گل ها: بارال (58) و موران (67) براي خيخون و مارتين (23) براي ركرتيوو اوئلوا
جدول بازي ها:
1- بارسلونا 87 امتياز
2- رئال مادريد 78 امتياز
3- سويا 67 امتياز
4- اتلتيكو مادريد 67 امتياز
5- ويارئال 65 امتياز
6- والنسيا 62 امتياز
7- دپورتيوو لاكرونيا 58 امتياز
8- مالاگا 55 امتياز
9- رئال مايوركا 51 امتياز
10- اسپانيول 47 امتياز
11- آلمريا 46 امتياز
12- راسينگ سانتاندر 46 امتياز
13- اتلتيك بيلبائو 44 امتياز
14- اسپورتينگ خيخون 43 امتياز
15- اوساسونا 43 امتياز
16- رئال وايادوليد 43 امتياز
17- ختافه 42 امتياز
18- رئال بتيس 42 امتياز
19- نومانسيا 35 امتياز
20- ركرتيوو اوئلوا 33 امتياز
saeed_cris
01-06-2009, 19:00
بررسی عملکرد لژیونرها در فصل 09-2008 (3)
2009/6/1 17:24:16
جواد نکونام
سایت گل -هافبک شماره 6 تیم ملی فصل بسیار موفقی را با تیم اوساسونا پشت سر گذاشت. نکونام که سومین فصل حضورش را در اوساسونا سپری می کرد، پس از یک فصل دوری از میادین به دلیل مصدومیت ، فصل 09-2008 لالیگا را با گلزنی مقابل ویارئال آغاز کرد. نکونام در 35 بازی این فصل اوساسونا در لالیگا بطور ثابت به میدان رفت و در مجموع 3107 دقیقه برای تیمش بازی کرد. او در بازی هفته 21 مقابل مایورکا از زمین اخراج شد و 8 بار نیز کارت زرد دریافت کرد . نکونام از نظر دقایاق بازی پس از سزار ، مدافع اسپانیایی تیمش در رتبه دوم قرار دارد.
جواد نکونام در این فصل لالیگا 8 گل به ثمر رساند و پس از والتر پاندیانی دومین گلزن برتر تیم اوساسونا در این فصل بود. او دو گلش را از نقطه پنالتی وارد دروازه تیمهای ویارئال و گیخون کرد و 6 گل دیگر خود را مقابل مالاگا (2گل)، والادولید، ختافه، اسپانیول و رئال مادرید به ثمر رساند. بدین ترتیب او اولین بازیکن ایرانی بود که موفق به گلزنی مقابل تیم رئال مادرید شد.
در جام حذفی نیز نکونام 4 بار برای اوساسونا به میدان رفت و طی 323 دقیقه بازی یک کارت زرد دریافت کرد. در مجموع طی 3 فصل حضور در اوساسونا، نکونام تاکنون 78 بار در لالیگا، جام حذفی و جام یوفا برای این تیم به میدان رفته و 11 گل به ثمر رسانده است.
saeed_cris
04-06-2009, 00:47
النصر به پرداخت 820 هزار دلار به فرهاد مجيدي محكوم شد
فرهاد مجيدي بازيكن استقلال فاتح جنگ حقوقي 2 ساله خود با باشگاه النصر امارات شد.
به گزارش گل؛ اين بازيكن ايراني كه به دليل فسق يك طرفه قرارداد، از باشگاه النصر شكايت كرده بود، با حكم كميته انضباطي فيفا بايد 820 هزار دلار از مديران اين تيم دريافت كند.
اولين واكنش مسولان النصر به اين حكم اين بوده كه آنها مجدداً فرجام خواهي ميكنند اما به نظر راهي جز پرداخت مطالبات فرهاد نيست.
saeed_cris
08-06-2009, 00:30
مبعلی گرانترین لژیونر ایرانی امارات
مراسم معارفه بازیکن جدید تیم فوتبال النصر درحالی برگزار شد که بر اساس اخبار منتشر شده وی گرانترین بازیکن ایرانی شاغل در لیگ امارات است.
به گزارش مهر، ایمان مبعلی بازیکن ایرانی فصل گذشته تیم فوتبال الوصل امارات جمعه شب با قراردادی یکساله به تیم فوتبال النصر امارات پیوست و شنبه شب در مراسم معارفه این باشگاه شرکت کرد.
طبق اخبار واصله مبلغ قرارداد این بازیکن اماراتی برای یک فصل حضور در تیم النصر حدود یک میلیون و پانصد هزار دلار است تا این بازیکن گرانقیمت ترین بازیکن ایرانی لیگ امارات لقب بگیرد.
همچنین شب گذشته (شنبه شب) مراسم معارفه ایمان مبعلی در محل باشگاه النصر امارات برگزار شد و پیراهن شماره 23 به این بازیکن ایرانی اهدا شد.
وی که به همراه کاید عبدالله بازیکن جدید النصر در این نشست حضور یافته بود، حضور در این باشگاه اماراتی را گام مثبتی در مسیر ورزشی خود دانست و تاکید کرد از اینکه پیراهن یکی از قدیمی ترین تیم های اماراتی را برتن کرده، خوشحال است.
هافبک پیشین تیم فوتبال الشباب که در قهرمانی آن تیم در لیگ امارات نقش مهمی را ایفا کرد، ادامه داد: تمام تلاشم را به کار می بندم تا بتوانم در تیم النصر به یکی از مهره های کلیدی و مثمر ثمر تبدیل شود.
مبعلی خاطرنشان کرد: النصر از امکانات کافی برای قهرمانی در لیگ امارات برخوردار است و می تواند با تیم های مطرح لیگ این کشور برای رسیدن به این عنوان رقابت کند.
هافبک جدید تیم فوتبال النصرهمچنین از سطح لیگ امارات تمجید کرد و گفت: اجرای سیستم حرفه ای در فوتبال امارات باعث شده است، سطح این مسابقات افزایش یافته و همه تیم ها برای کسب رتبه های بالای جدول در مسابقات شرکت کنند.
saeed_cris
08-06-2009, 14:19
عملکرد لژیونرها در فصل 09-2008 (10)مهرزاد معدنچی
2009/6/8 14:22:27
سایت گل- مهرزاد معدنچی چپ پای ملی پوش تیم النصر امارات در این فصل بهترین گلزن ایرانی لیگ امارات بود. معدنچی پس از دو فصل حضور در الشعب، فصل گذشته را در تیم بحران زده النصر سپری کرد و در 20 بازی لیگ 9 گل برای این تیم به ثمر رساند که بهترین آمار گلزنی در بین بازیکنان ایرانی حاضر در لیگ امارات بود. وی در 6 بازی جام اتصالات نیز یک بار گلزنی کرد و یک بار نیز در جام حذفی برای این تیم به میدان رفت. معدنچی در مجموع 27 بازی این فصل برای النصر 10 گل به ثمر رساند که آمار بدی برای این ملی پوش نبود.
قرارداد معدنچی با النصر به پایان رسیده است و این بازیکن با پیشنهاداتی از تیمهای لیگ برتر از جمله پرسپولیس روبرو شده است.
saeed_cris
08-06-2009, 21:46
عملکرد لژیونرها در فصل 09-2008 (11) محمد نصرتی
2009/6/8 14:28:20
سایت گل- محمد نصرتی اولین مدافعی بود که در سه دهه گذشته راهی فوتبال امارات شد. حضور این مدافع در جمع بازیکنان خارجی لیگ امارات که اکثرا هافبک یا فوروارد هستند، برای بسیاری از فوتبال دوستان عجیب بود. نصرتی در تیم النصر جایگاه ثابتی داشت و در تمام 22 بازی لیگ برای النصر به میدان رفت. البته انتقادات بسیار زیادی نیز از عملکرد وی در این تیم شد، اما نصرتی ضعف دفاعی النصر را به بازیکنان ضعیف کناری خودش ارتباط داد. نصرتی در 6 بازی جام اتصالات و یک بازی جام حذفی نیز النصر را همراهی کرد و در مجموع 28 بازی یک گل نیز به ثمر رساند.
محمد نصرتی که با حضور افشین قطبی در راس تیم ملی بار دیگر به ترکیب ثابت تیم ملی راه یافته است، فصل آینده را در لیگ برتر یران توپ خواهد زد.
saeed_cris
08-06-2009, 22:28
عملکرد لژیونرها در فصل 09-2008 (12) رضا عنایتی
2009/6/8 14:48:24
سایت گل- رضا عنایتی پس از سقوط الامارت به دسته دوم راهی النصر شد، اما بدترین روزهای فوتبالی خود را در این تیم سپری کرد. عنایتی که دو فصل نسبتا موفق را در الامارات سپری کرده بود، در النصر با مشکلات حاشیه ای زیادی روبرو شد و در نهایت بطور کامل این فصل را از دست داد. عنایتی پس از 4 بازی در لیگ امارات با مصدومیت روبرو شد و در همین دوران بود که لوکا بوناچیچ برکنار شد و پاگلزدروف جای او را گرفت. عنایتی پس از بارگشت مجدد به تیم با این مربی دچار مشکل شد و در نهایت تا پایان فصل بازیهای این تیم را از روی سکوها دنبال کرد.
این بازیکن که مجددا به استقلال بازگشته است، طی 4 بازی در لیگ و 2 بازی در جام اتصالات یک گل به ثمر رساند تا بدترین آمار گلزنی را از خود طی 8 فصل اخیر بر جای بگذارد.
رئيس بخش ورزشي باشگاه اعلام كرد:
تاكيد باشگاه اوساسونا بر حفظ شجاعي و نكونام
خبرگزاري فارس: دو بازيكن ايراني تيم فوتبال اوساسونا جزو بازيكنان فصل آينده اين تيم معرفي شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه اوساسونا، خوآنيو لورنسو رئيس بخش ورزشي باشگاه اسپانيايي گفت: براي فصل آينده بودجه مناسبي جهت ترميم تاكتيكي تيم در نظر گرفتهايم و با توجه به تمديد قرارداد كاماچو دليلي نميبينم به آرايش تيم و مهرههاي كليدي تغييري وارد كنيم.
وي افزود: به خاطر مصدوميتهاي طولاني در مورد فلانيو، هكتور فونت و هيدالگو مجبور به تجديدنظر خواهيم شد اما 24 بازيكن موجود در فهرست به هيچ وجه فروشي نيستند و سياست باشگاه حكم ميكند تحت هيچ شرايطي آنها را از دست ندهيم.
در فهرست رئيس بخش ورزشي نام جواد نكونام و مسعود شجاعي به چشم ميخورد و بازيكنان كليدي ديگري از جمله پاندياني، پلاسيل، خوانفران و دلپورته ديده ميشود.
Devils Master
09-06-2009, 21:43
بهترین بازیکن جواد نکونام
Ronaldinho80
11-06-2009, 10:09
بهترین های لیگ امارات در حالی انتخاب شدند که در این بین نامی از بازیکنان لژیونر ایرانی به چشم نمی خورد و این امر نشان دهنده ی افت فاحش بازیکنان ایرانی در این لیگ می باشد .
این امر زمانی مهم تر جلوه می دهد که زمانی بازیکنان ایرانی بیشترین سهم را در میان بهترین های لیگ امارات داشتند ولی اینک بازیکنانی مانند سامره،کاظمیان،معدنچی و ... که ادعای پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارند در این انتخاب جایی ندارند .
maxpower00062
13-06-2009, 18:16
دژاگاه می تواند در تیم ملی ایران بازی کند
با صلاح ماده 18 فیفا شرط سنی برای بازیکنان دو ملیتی که می خواهند یک تیم ملی را انتخاب کنند ، حذف شد
سایت گل ([Only registered and activated users can see links])- ماده 18 فيفا، در سالهای گذشته بسیار بحث انگیز بود و حتی در ایران بارها در این باره صحبت شده بود.این قانون درباره بازيکناني است که بيش از يک مليت دارند و قصد دارند تیم ملی یکی از این دو ملیت را برای بازی انتخاب کنند. پیش از کنگره فیفا این بازیکنان تا قبل از سن 21 سالگي باید تصمیم خود را می گرفتند و با تغيير عضويت خود از تيم ملي يک کشور به تيم ملي کشور ديگر هجرت می کردند. اما حالا با پيشنهاد فدراسيون فوتبال الجزاير و تاييد کليه اعضاي کنگره اين شرط سني ملغي شد ه و کلیه بازيکنانی که داراي بيش از يک مليت هستند در هر سني که باشند به عضويت تيم ملي در کشور مورد نظر خود پذيرفته خواهند شد.
در ایران پیش از این درباره اشکان دژاگاه که عضو تیم وولفسبورگ آلمان است ، بحث های زیادی مطرح بود که با افزایش سن این بازیکن ایرانی تبار که عضو تیم ملی جوانان آلمان بود،موضوع به فراموشی سپرده شد. با این حال حالا اشکان یکبار دیگر می تواند به بازی در تیم ایران فکر کند. گرچه تجربه فریدون زندی در این زمینه وجود دارد که اصلا تجربه خوبی نیست.
مسوولان باشگاه عجمان امارات مهاجم ايراني خود را براي فصل آتي حفظ خواهند كرد.
با توجه به قانون 3+1 بازيكنان خارجي در فصل آتي ليگ برتر امارات، مسوولان باشگاه عجمان تنها بازيكن آسيايي خود را جواد كاظميان انتخاب كرده اند.
مسوولان باشگاه عجمان كه در حال حاضر در حال انتخاب سرمربي جديد براي فصل آتي هستند پس از جذب "محمد عمر" مهاجم ملي پوش النصر در صدد جذب چند مهره كليدي ديگر براي فصل آتي ليگ برتر امارات هستند.
اين تيم در فصل جاري با حضور علي سامره و جواد كاظميان با كسب 24 امتياز دررده نهم جدول رده بندي قرار گرفت
maxpower00062
15-06-2009, 21:32
كاظميان امشب تمديد ميكند
جواد كاظميان با تمديد قرارداد با عجمان يك سال ديگر در امارات ماندني ميشود
سايت گل ([Only registered and activated users can see links])ـ جلسه امشب مديران عجمان امارات و مدير برنامههاي جواد كاظميان وضعيت اين بازيكن براي ادامه حضور در اين باشگاه را روشن خواهد كرد. البته طبق اخبار رسيده مشكلي بر سر راه تمديد قرارداد گوش راست مليپوش عجمان وجود نداشته و طرفين از هر نظر با يكديگر به توافق رسيدهاند.
براساس اعلام اين بازيكن امشب قرارداد يكساله ديگري ميان كاظميان و اين تيم اميرنشين عجمان به امضاء خواهد رسيد. هنوز در ارتباط با مبلغ قرارداد جديد كاظميان اطلاع دقيقي در دست نيست. لازم به ذكر است كه عجمان فصل سختي را سپري كرده و برخي كارشناسان حضور مجدد كاظميان در اين تيم را به معناي دور بودنش از سطح اول فوتبال و باالطبع تيم ملي ميدانند. در اين رابطه حتي گفته ميشود كه يك تيم ايراني به مراتب انتخاب بهتري ميتوانست براي اين بازيكن سرعتي باشد.
بازیکنان ایرانی شاغل در آلمان فصل چندان خوبی را پشت سر نگذاشتند تا مسئله بازگشت آنها به ایران به گوش برسد.
مهدوی کیا که در اینتراخت نیمکت نشین بود و کمتر به میدان می رفت و از سویی دیگر وحید هاشمیان هم در بوخوم گلزن چندان موفقی نبود تا سال های پایانی این بازیکنان در بوندس لیگا سپری شود.
هاشمیان که بعد از فوت مادرش به گفته خودش انگیزه چندانی برای بازگشت به ایران ندارد بعید نیست با عدم تمایل آلمانی ها به لیگ ایران برگردد و به پیشنهاد تیم هایی مثل سایپا پاسخ دهد البته هاشمیان در مورد بازی در ایران نظر چندان مساعدی ندارد و در این باره می گوید:من سال هاست از فوتبال ایران دور بودم و با حاشیه هایی که به وجود آمده اصلا دوست ندارم به لیگ ایران برگردم.
اما اگر ژرمن ها وحید را نخواهند او چاره ای جز بازگشت به ایران ندارد و به گفته نزدیکانش باید منتظر بازگشت هاشمیان باشیم تا در لیگ ایران به میدان برود.
خبرگزاري فوتبال ايران - روزنامه معتبر مارکا چاپ اسپانيا از تمايل باشگاه ويارئال براي جذب جواد نكونام هافبک ايراني اوساسونا خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران ، روزنامه ماركا خبر داده که خريد نکونام در برنامه هاي مسئولان ويارئال قرار دارد و اين در حالي است که نکونام از چند تيم ديگر هم پيشنهاد دارد.ويارئال ام که فصل گذسته پنجم شد مهمترين مشتري اين هافبك دفاعي است كه هم اكنون در اوساسونا توپ ميزند.مارکا خبر داده که باشگاه اوساسونا در ازاي دريافت پنج ميليون يورو حاضر است بازيكن خود را واگذار كند و بعضي از روزنامه ها هم خبر داده اند که اين انتقال با هفت ميلين يورو رقم خواهد خور د.
saeed_cris
18-06-2009, 10:53
«مهدوي کيا» در فهرست فروش احتمالي اينتراخت
مهدي مهدوي کيا روزهاي پاياني حضورش در اينتراخت فرانکفورت را سپري مي کند. کاپيتان تيم ملي ايران در دو فصل حضورش در فرانکفورت نتوانست انتظارها را برآورده کند. به نوشته پايگاه اينترنتي Fronline مهدي مهدوي کيا يکي از بازيکناني است که در فهرست فروش ميشائيل اسکيبه سرمربي جديد اينتراخت قرار دارد. اين پايگاه اينترنتي درباره بازيکناني که فصل آينده بايد اينتراخت را ترک کنند، نوشت؛ در صدر بازيکنان رفتني اينتراخت نام مهدي مهدوي کيا و آلکساندر کروک ديده مي شود. مهدي مهدوي کيا در دو سال حضورش در فرانکفورت هيچ گاه نتوانست انتظارها را از خود برآورده کند. او از روزهاي اوجش فاصله زيادي دارد، بر همين اساس تغيير باشگاه او به خوبي قابل تصور است. مهدوي کيا اگرچه يک سال ديگر با اينتراخت قرارداد دارد، اما به خوبي مي توان انتظار داشت فصل آينده در تيم ديگري باشد. دستمزد سالانه او ¶/± ميليون يورو است.
saeed_cris
22-06-2009, 11:20
دوست ندارم در الشباب بمانم، مى خواهم فوتبالم پيشرفت كند
مهرداد اولادى:ديگر نمى توانيم سرمان را بالا نگه داريم
در روزهايى كه حذف تيم ملى از گردونه رقابت هاى مقدماتى جام جهانى و ناكامى بزرگ فوتبال كشورمان سوژه و بحث اصلى محافل ورزشى و اكثر مردم ايران است، اين مسأله براى ايرانيان ساكن خارج از مرزهاى كشورمان هم ناراحت كننده و هم باعث تأسف است. تمام اميد ايرانيان دنيا به اين موضوع معطوف شده بود كه با حضور فوتبال ايران در جام جهانى برگ زرين ديگرى در كارنامه همه ما ثبت شود اما اين مسأله تبديل به رؤيايى براى همه شد تا در يك قدمى سفر به آفريقا بليت ما به نام رقبا اسم بخورد. يكى از نفراتى كه در اردوى اخير تيم ملى توسط افشين قطبى به تيم ملى فراخوانده شده بود مهرداد اولادى بود. مهاجمى كه نهايتاً اين اجازه و شانس را پيدا نكرد تا در ۳ بازى اخير كه مى توانست تيم ملى را همراهى كند با پيراهن تيم ايران به ميدان برود. مسأله حذف ايران از يك سو و اطلاع از آخرين وضعيت و آينده اولادى كه امسال نيز با پيراهن الشباب به عنوان يكى از لژيونرهاى ايران فعاليت داشت از سوى ديگر باعث شد با اولادى تماس بگيريم تا از هر درى با مهاجم سابق پرسپوليس كه از زمان جدايى از جمع سرخ ها تا به امروز ۴ فصل
پرفراز و نشيب را در جمع سبزپوشان اماراتى طى كرد صحبت كنيم. خواندن اين مصاحبه خالى از لطف نيست:
• اوضاع و احوال چطور است؟ هنوز براى آينده ات تصميم نهايى نگرفته اى ؟
- فعلاً منتظر هستم ببينم در آينده چه پيش مى آيد. در حال حاضر بررسى دقيق و همه جانبه اى از پيشنهاداتم انجام مى دهم تا با سبك و سنگين كردن شرايط بهترين انتخاب ممكن را داشته باشم. طى اين هفته نيز قرار است جلسات زيادى با مسئولان تيم هايى كه از آن پيشنهاد دارم برگزار كنم. فكر مى كنم اگر اتفاق خاصى رخ ندهد و موضوعى پيش نيايد حداكثر تا پايان هفته جارى تيم بعدى ام را رسماً معرفى خواهم كرد.
• شنيده ايم الشبابى ها همچنان خواهان حضورت در اين تيم هستند و پيشنهاداتى در اين زمينه با تو داشته اند؟
- همين طور است كه مى گوييد اما احتمال ادامه حضورم در الشباب خيلى ضعيف است. من حدود ۴ ۵، سال در الشباب بوده ام و دلم مى خواهد امسال شرايط جديد و تازه اى را تجربه كنم. چند روز پيش حتى بحث مالى را هم مطرح كردند اما غيرمستقيم به آنها فهماندم مشكل من پول نيست.
• اگر پول در درجه بعدى اهميت قرار دارد علت جواب ردى كه به الشبابى ها دادى چيست؟
- من ۴ سال در اين تيم بودم و حالا دوست دارم تجربه جديدى به دست بياورم. مى خواهم به تيمى بروم كه انگيزه جديدى براى ادامه كار داشته باشم و از نظر فوتبالى پيشرفت كنم. فكر مى كنم ماندنم در الشباب جلوى اين پيشرفت را از من مى گيرد. به همين خاطر مى خواهم يك تغيير و تحول مثبت در فوتبالم ايجاد كنم.
• مشكلاتى كه با سرزو سرمربى برزيلى الشباب داشتى چقدر در اين تصميمى كه گرفته اى مؤثر است؟
- خودتان در جريان هستيد كه من با اين مربى چه مشكلاتى داشتم. او ۳ بازيكن برزيلى به تيم ما آورده بود و براى ميدان دادن به آنها مرا نيمكت نشين كرد اما با وجود اين مسأله جنگيدم و با چنين شرايطى بود كه توانستم در نيم فصل دوم در تركيب باشم. من دعوا كردم تا فرصت بازى به دست آوردم. با وجودى كه در نيم فصل دوم اين فرصت نصيب من شد اين مدت در ليگ ۹ گل زدم و در جام حذفى و جام اتصالات ۴ گل و فكر مى كنم از اين نظر ركورددار باشم و در حالى كه مربى مرا قبول نداشت بيشتر از بازيكنان مورد علاقه سرمربى مان گلزنى كردم.
• با اين تفاسير از بين تيم هايى كه پيشنهاد دارى فكر مى كنى شانس كدام تيم ها بيشتر باشد؟
- احتمالاً تا آخر هفته تصميم آخرم را مى گيرم. با توجه به اينكه تيم هاى شهر ابوظبى از نظر ساختار تيمى بهتر از تيم هاى دوبى هستند، احتمالاً به يكى از تيم هاى ابوظبى پاسخ مثبت خواهم داد.
• سوژه اصلى اين روزهاى فوتبال ايران نرفتن تيم ملى به جام جهانى است. در اين مورد صحبت مى كنى؟
- واقعاً نمى دانم چه بايد بگويم! خيلى متأسفم كه اين طورى شد. حضور در جام جهانى براى همه ما يك افتخار بود كه در حسرت آن مانديم! براى ما كه در امارات هستيم واقعاً يك اتفاق بد بود. ديگر سرمان را نمى توانيم بالا نگه داريم. باور اين نتيجه خيلى سخت است. ما همه جوره آماده بوديم. از نظر پتانسيل و حمايت مردم و رسانه ها خيلى تأمين بوديم و همه چيز مهيا بود كه با حضور در جام جهانى به يك افتخار بزرگ برسيم. باور كنيد هر چقدر فكر مى كنم جوابى براى علت نرفتنمان به جام جهانى پيدا نمى كنم.
• وقتى با اولادى صحبت مى كنيم نمى شود بحث پرسپوليس را مطرح نكنيم. از اوضاع پرسپوليس با خبر هستى؟
- دورادور اخبار را پيگيرى مى كنم. به هر حال در اين مدت شرايط خوبى بر پرسپوليس حاكم نبوده اما اميدوارم اين بلاتكليفى هرچه زودتر برطرف شود. به اعتقاد من اگر پرسپوليس بخواهد آينده اش را تضمين كند و ناكامى هاى فصل گذشته اش را جبران كند بايد سرمربى و كادر فنى اين تيم كسانى باشند از جنس پرسپوليس و آشنا به شرايط و وضعيت پرسپوليس. اينكه شرايط قديم و فعلى پرسپوليس را بشناسد. به نظر من وينگادا كه در چند هفته پايانى ليگ در پرسپوليس فعاليت مى كرد مربى بدى نبود اما چون شناخت كافى و زمان لازم را نداشت نتوانست كارنامه خوبى داشته باشد. با توجه به اين مسأله پرسپوليس ضربات جبران ناپذيرى خورد و بزرگترين لطمه به اين تيم و هوادارانش وارد شد. به هر حال اميدوارم مسئولان باشگاه بهترين تصميم را براى آينده پرسپوليس اتخاذ نمايند.
General Xavi
22-06-2009, 17:28
اندو با فولام به استرالیا می رود
تیموریان پس از یک فصل پر فراز و نشیب در این فصل به همراه فولام در رقابتهای جام یوفا شرکت خواهد کرد
سایت گل: اندو تیموریان هافبک ملی پوش ایرانی تیم فولام انگلیس همراه با این تیم برای برگزاری یک اردوی تدارکاتی به استرالیا سفر خواهد کرد. تیموریان که نیم فصل گذشته بطور قرضی در بارنزلی بازی کرد، با پایان فصل مجددا به فولام بازگشته است و این تیم را در اردوی پیش فصل همراهی خواهد کرد.
تیم فولام روز 8 جولای مقابل گلدکوئست یونایتد قرار می گیرد و سپس در روزهای 11 و 15 جولای به ترتیب مقابل ملبورن ویکتوری و پرت گلوری دو بازی دوستانه دیگر انجام خواهد داد.تیموریان پس از یک فصل پر فراز و نشیب در این فصل به همراه فولام در رقابتهای جام یوفا شرکت خواهد کرد. فولام از دور سوم وارد این رقابتها خواهد شد و اولین حریف این تیم هنوز مشخص نشده است.
بازار داغ لژيونرهاي ايراني در فصل تابستان
جواد نكونام و مسعود شجاعي دو ستاره ايراني باشگاه اوساسوناي اسپانيا، اين تيم را در ديدارهاي تداركاتي پيش از فصل برابر لاتزيو و پارما همراهي مي كند علاوه بر اينكه آندرانيك تيموريان نيز همراه با فولام عازم استرالياست.
به گزارش سايت فوتبال گل، تمرينات تيم اوساسونا اسپانيا براي فصل جديد لاليگا از روز ۱۶جولاي ( ۲۵تير) آغاز خواهد شد. اين تيم پس از يك هفته تمرين در پامپلونا راهي شهر ساحلي فرونترا در جنوب اسپانيا ميشود و يك هفته اردوي تداركاتي خود را در اين منطقه برپا خواهد كرد.
اوساسونا سپس براي يك اردوي تداركاتي ديگر راهي ايتاليا ميشود و روزهاي ۸و ۱۳اوت ( ۱۷و ۲۲مرداد) به ترتيب مقابل پارما و لاتزيو دو بازي دوستانه برگزار ميكند.
جواد نكونام و مسعود شجاعي دو ملي پوش ايراني اوساسونا در فصل گذشته بسيار درخشان ظاهر شدند و اوساسونا در هفته پاياني با شكست بارسلونا و رئال مادريد بقاي خود را در لاليگا قطعي كرد.
همچنين اندو تيموريان هافبك ملي پوش ايراني تيم فولام انگليس همراه با اين تيم براي برگزاري يك اردوي تداركاتي به استراليا سفر خواهد كرد.
تيموريان كه نيم فصل گذشته بطور قرضي در بارنزلي بازي كرد، با پايان فصل مجددا به فولام بازگشته است و اين تيم را در اردوي پيش فصل همراهي خواهد كرد.
تيم فولام روز ۸جولاي ( ۱۷تير) مقابل گلدكوئست يونايتد قرار ميگيرد و سپس در روزهاي ۱۱و ۱۵جولاي ( ۲۰و ۲۴تيرماه) به ترتيب مقابل ملبورن ويكتوريا و پرت گلوري دو بازي دوستانه ديگر انجام خواهد داد.
تيموريان پس از يك فصل پر فراز و نشيب در اين فصل به همراه فولام در رقابتهاي جام يوفا شركت خواهد كرد. فولام از دور سوم وارد اين رقابتها خواهد شد و اولين حريف اين تيم هنوز مشخص نشده است.
منبع ([Only registered and activated users can see links] WQwB3JjBvbHZ0YR5wQkVTVEcTRkMUTQMATB0bSHRucW45XhQ=&news_id=3568937)
احتمال حضور هافبك ايراني اوساسونا در ال مادریگال/ نكونام:
[Only registered and activated users can see links](1)_w180m.jpg
سرخ آبی نیوز: ([Only registered and activated users can see links])
جواد نكونام هفته گذشته اعلام كرد كه دوست دارد فصل آينده هم در اوساسونا بماند ولي اصرار باشگاه ويارئال براي جذب اين بازيكن همچنان ادامه دارد.
مسئولان باشگاه ويارئال از مدتها قبل به دنبال جذب هافبك ايراني اوساسونا هستند و گفته ميشود كه با مبلغ نسبتا زيادي قرار است نكونام را به تيم خود بياورند. آخرين اخبار هم حاكي از آن است كه مدير برنامههاي نكونام با مسئولان باشگاه اوساسونا در حال مذاكره است تا وضعيت اين بازيكن به طور كامل مشخص شود.
نكونام با اشاره به احتمال پيوستنش به ويارئال ميگويد: «مدير برنامههايم در حال پيگيري اين موضوع است و اينكه ويارئال خواهان جذب من است را تاييد ميكنم. من علاقه زيادي به اوساسونا و بازي كردن در اين تيم دارم اما از قرار گرفتن در يك شرايط جديد هم استقبال ميكنم، بنابراين احتمال حضورم در ويارئال بسيار زياد است هرچند كه بايد تمامي شرايط براي اين انتقال مهيا باشد.»
اينتراخت فرانكفورت رسما به مهدوى كيا اعلام كرد؛ تو را نمى خواهيم
IranSport.Net ([Only registered and activated users can see links]) - سرمربى تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت در گفت و گو با مدير اين باشگاه اعلام كرد كه ديگر به هافبك ايرانى خود براى فصل آينده احتياجى ندارد. «ميشائيل اسكيبه» سرمربى اينتراخت فرانكفورت در جلسه اى با مدير تيم اعلام كرده كه براى فصل آينده نيازى به مهدى مهدوى كيا ندارد و اين خبر در حالى كه كاپيتان تيم ملى كشورمان تنها ۵ روز از حضورش در شهر فرانكفورت مى گذشت،به وى گفته شد.مهدوى كيا با سابقه ۱۰ سال بازى در بوندسليگا و تجربه حضور در تيمهايى مثل بوخوم و هامبورگ، يكسال ديگر با اينتراخت قرارداد دارد و اگر مسئولان اين تيم آلمانى او را حفظ نكنند،بايد غرامت سنگينى به وى پرداخت كنند. به هر حال كاپيتان تيم ملى ايران علاقه دارد براى ادامه فعاليت حرفه اى در اروپا يك تيم تازه پيدا كند و سپس براى هميشه فوتبال را كنار بگذارد. مهدوى كيا به عنوان آقاى پاس بوندس ليگا در سال ۲۰۰۳ و فوتباليستى سريع و خوش اخلاق است كه امروز مثل همه بزرگان فوتبال جهان به واپسين روزهاى حضور در مستطيل سبز نزديك شده است.
نكونام: احتمال حضورم در ويارئال بسيار زياد است
IranSport.Net ([Only registered and activated users can see links])- جواد نكونام هفته گذشته اعلام كرد كه دوست دارد فصل آينده هم در اوساسونا بماند اما اصرار باشگاه ويارئال براى جذب اين بازيكن همچنان ادامه دارد.نكونام درباره احتمال پيوستنش به ويارئال گفت: مدير برنامه هايم در حال پيگيرى اين موضوع است و اينكه ويارئال خواهان جذب من است را تاييد مى كنم. من علاقه زيادى به اوساسونا و بازى كردن در اين تيم دارم اما از قرار گرفتن در يك شرايط جديد هم استقبال مى كنم، بنابراين احتمال حضورم در ويارئال بسيار زياد است هرچند كه بايد تمامى شرايط براى اين انتقال مهيا باشد.
يك روزنامه آلماني خبر داد
كيا در ليست فروش اينتراخت
روزنامه فرانكفورتر روندشاو در گزارشي كه روز چهارشنبه منتشر كرد، به اين نكته پرداخت كه ميشائيل اسكيبه سرمربي جديد تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت قصد دارد كادر بازيكنان تيمش را كاهش دهد.
اين روزنامه از قول اسكيبه نوشت: «ما بازيكناني را براي محدود كردن كادر از دست خواهيم داد.»
به نوشته اين روزنامه سه بازيكن از جمع 27 بازيكن فعلي اين تيم جدا خواهند شد كه مهدي مهدوي كيا و آلكساندر كروك، دو بازيكن احتمالي در ليست فروش اينتراخت هستند.
روزنامه پرتيراژ شهر فرانكفورت درباره دلايل فروش مهدي مهدوي كيا نوشت: «در مدت دو سالي كه مهدوي كيا بازيكن اينتراخت است، هيچگاه نتوانسته انتظارات را برآورده سازد. او از حد آرماني خود فاصله گرفته است. پس بحث انتقال وي به تيمي ديگر قابل تامل است. اين در حالي است كه هنوز يك سال ديگر از مدت قرارداد اين بازيكن با اينتراخت باقي است.»
اردوی تدارکاتی بوخوم در سوئیس
یاران هاشمیان سپس به مدت یک هفته در سوئیس اردو خواهند داشت و دوباره برای ادامه تمرینات به آلمان باز خواهند گشت
سایت گل ([Only registered and activated users can see links]): تیم بوخوم المان که وحید هاشمیان ملی پوش ایرانی را در اختیار دارد، از روز شنبه هفته آینده تمرینات خود را اغاز می کند. این تیم پس از یک هفته تمرین در آلمان، راهی سوئیس می شود و روز 5 جولای در زوریخ یک بازی دوستانه مقابل FC زوریخ برگزار می کند که اولین بازی تدارکاتی بوخوم در این فصل محسوب می شود.
یاران هاشمیان سپس به مدت یک هفته در سوئیس اردو خواهند داشت و دوباره برای ادامه تمرینات به آلمان باز خواهند گشت.وحید هاشمیان ملی پوش ایرانی بوخوم که در فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در این تیم نداشت، همچنان با این تیم قرارداد دارد و در بوخوم باقی خواهد ماند.
saeed_cris
27-06-2009, 02:28
نام تيم بعدى ام را فاش نمى كنم
اولادى: عدم صعود به جام جهانى به اعتبار بين المللى فوتبال ما ضربه زد
مهرداد اولادى معتقد است كه عدم صعود به جام جهانى به اعتبار بين المللى فوتبال ما ضربه زده است اما بايد تلاش كنيم تا جايگاه واقعى مان را در فوتبال آسيا دوباره به دست بياوريم و در هر دوره بتوانيم در جام جهانى حضور داشته باشيم.
• تيم فصل بعدت مشخص شد؟
- تيم فصل بعد من در پرده اى از ابهام است و فاش نمى كنم كه در چه تيمى بازى خواهم كرد.
• چرا فاش نمى كنى؟
- اول بگذاريد تيم فصل بعد من معلوم شود، بعد فاش مى كنم.
• با چه تيم هايى صحبت كرده اى؟
- با الشباب كه به توافق نرسيدم و علنى اعلام كردم كه ديگر در اين تيم نمى مانم. النصر به من پيشنهاد داده بود كه ايمان مبعلى به آنجا رفت. الوصل، بن ياس و الامارات هم پيشنهاد داده اند. در حال حاضر مديران باشگاه به مسافرت رفته اند. فعلاً منتظريم كه آنها از مسافرت برگردند و با مديرعامل باشگاه مستقيم مذاكره كنيم.
• بحث بازگشت تو به فوتبال ايران منتفى است؟
- خيلى دوست دارم كه برگردم و در ايران بازى كنم اما فعلاً شرايط مهيا نيست. قسمت اين است كه فعلاً اينجا باشيم تا ببينيم در آينده خدا چه مى خواهد.
• پس رفتن تو به اروپا هم كه مطرح شده بود، منتفى است.
- نمى دانم، هيچ چيزى در حال حاضر معلوم نيست، پيشنهاد خاصى از اروپا نبوده است اما شايد شرايط طورى مهيا شود كه به اروپا بروم. فعلاً از كشورهاى حاشيه خليج فارس پيشنهاد دارم.
• فكر مى كنى چرا نتوانستيم به جام جهانى صعود كنيم؟
- اين سؤال را بهتر است از كارشناسان بپرسيد، رفتن به جام جهانى براى همه خوب بود. خودم خيلى دوست داشتم صعود كنيم چون اول از همه براى من كه فوتباليست هستم خوب بود و انگيزه اى مى شد تا بهتر كار كنم. دلايل عدم صعود را از سرمربى تيم ملى و كارشناسان بپرسيد اما بايد با يك برنامه ريزى بهتر در سال هاى آينده بدون دغدغه به جام جهانى صعود كنيم. آدم تأسف مى خورد كه اين اتفاقات مى افتد اما بايد برنامه ريزى خوبى داشته باشيم تا موفق تر از گذشته باشيم و در هر دوره جام جهانى شركت كنيم.
• نرفتن به جام جهانى چه تأثيرى در اعتبار بين المللى فوتبال ما داشت؟
- جام كنفدراسيون ها را كه ديديد، عراق در اين تورنمنت حاضر بود و چقدر برايشان خوب بود. حالا جام جهانى كه فرق مى كند اگر صعود مى كرديم براى همه خوب بود و از نظر نگاه بين المللى هم خيلى مهم بود. بايد برنامه ريزى خوبى داشته باشيم تا در جام ملت ها و جام جهانى موفق باشيم.
• مى گويند ما آقاى فوتبال آسيا هستيم. اين حرف را قبول دارى؟
- ما بايد در زمين نشان دهيم كه آقاى فوتبال آسيا هستيم. بايد كارنامه مان را نگاه كنيم و نتايج چند وقت اخيرمان را بررسى كنيم اما ما فوتبال خوبى داريم كه پتانسيل بالايى دارد و مى توانيم بهتر از اينها باشيم.
• پس آقاى فوتبال آسيا نيستيم؟
- چرا، هستيم. هر چند نتايج اخير فوتبال ما خوب نبوده. فوتبال ما هميشه در آسيا خوب بوده است.
• اگر منطقى نگاه كنيم، تيم چندم آسيا هستيم؟
- الان در رده بندى فيفا تيم چهارم آسيا هستيم اما بايد برنامه ريزى و تلاش كنيم تا تيم اول بشويم.
• فدراسيون فوتبال قصد دارد افشين قطبى را در تيم ملى حفظ كند. در اين رابطه چه نظرى دارى؟
- قطبى مربى خوبى است و در اين مدت هم زحمت زيادى كشيد و در اين چند بازى هم بد كار نكرده است. با اين پتانسيل مى توانيم بهتر كار كنيم. موافق يا مخالف بودن من تأثيرى در اين زمينه ندارد. اميدوارم اگر قطبى ماندنى شد، در ادامه كارش موفق باشد.
تيم اوساسونا اسپانيا كه جواد نكونام و مسعود شجاعي ملي پوشان ايراني را در اختيار دارد، اواسط مردادماه امسال برابر تيمهاي پارما و لاتزيو ايتاليا قرار ميگيرد.
به گزارش سايت گل، تمرينات آمادهسازي تيم اوساسونا براي حضور در فصل آينده رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي اسپانيا از روز ۲۵تيرماه امسال آغاز ميشود.
بازيكنان اين تيم پس از يك هفته تمرين در پامپلونا، راهي شهر ساحلي فرونترا در جنوب اسپانيا ميشود تا يك هفته اردوي آمادگي خود را در اين منطقه برپا خواهد كرد.
سپس بازيكنان تيم اوساسونا براي برپايي يك اردوي آمادگي عازم ايتاليا مي شوند تا در روزهاي ۱۷و ۲۲مردادماه امسال در دو ديدار دوستانه به مصاف تيمهاي پارما و لاتزيو بروند.
با یک و نیم میلیون دلار ؛
جواد کاظمیان قراردادش را با تیم فوتبال عجمان تمدید کرد
هافبک ایرانی تیم فوتبال عجمان امارات قراردادش را به مدت یک فصل دیگر با این تیم تمدید کرد.به گزارش خبرنگار مهر، جواد کاظمیان هافبک ایرانی تیم فوتبال عجمان امارات پس از نشستی که ظهر امروز با مسئولان این باشگاه اماراتی داشت، قراردادش را به مدت یک فصل دیگر با این تیم تمدید کرد.
محمد زمانی مدیر برنامه کاظمیان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تائید این خبر گفت: در نشستی که ظهر امروز با حضور خلیفه جراح رئیس باشگاه مدیران باشگاه و کاظمیان برگزار شد، این بازیکن ایرانی قراردادش را با عجمان تمدید کرد که مبلغ این قرارداد یک و نیم میلیون دلار است.
کاظمیان تنها بازیکن آسیایی تیم عجمان محسوب می شود. این باشگاه والدنیرو برزیلی و دو بازیکن از ساحل عاج و مراکش را پیش از این به خدمت گرفته بود.
منبع ([Only registered and activated users can see links] XLAsQHQ4wKmlpa1cRM0cbQDxZQiITCiUNSBkfTGAU&news_id=3586532)
Nastaran
29-06-2009, 01:13
«جواد نكونام» در يك قدمي ويارئال
او گرانترين بازيكن تاريخ فوتبال ايران خواهد شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
جواد نكونام بازيكن ايراني اوساسونا به احتمال فراوان هفتهي آينده با تيم ويارئال قرارداد امضا ميكند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جواد نكونام هافبك تواناي تيم اوساسونا كه در مدت زمان حضورش در اين تيم به يكي از محبوبترين بازيكن ايالت پمپلونا تبديل شده بود و با گلهاي به يادماندنياش نقش موثري در نتايج دو فصل پيش اوساسونا در جام يوفا و لاليگا ايفا كرده بود، پس از دريافت پيشنهادهاي متعدد از سوي باشگاههاي اسپانيايي به احتمال فراوان هفتهي آينده با امضاي قراردادي به تيم ويارئال خواهد پيوست.
ويارئال در قبال جذب نكونام پنج ميليون يورو به باشگاه اوساسونا خواهد پرداخت و همچنين بابت اين انتقال حدود سه ميليون يورو به نكونام خواهد رسيد. با اين مبلغ، جواد نكونام گرانترين بازيكن تاريخ فوتبال ايران خواهد شد كه با هشت ميليون يورو از تيمي به تيم ديگر پيوسته است.
مدير برنامههاي نكونام در حال انجام آخرين مذاكرات با باشگاه ويارئال است و در صورتي كه توافق نهايي حاصل شود، نكونام براي انعقاد قرارداد هفتهي آينده به اسپانيا سفر خواهد كرد.
ويارئال يكي از تيم هاي ريشهدار و قديمي اسپانياست كه سال آينده در رقابتهاي ليگ اروپا (جام يوفا) حضور خواهد داشت.
اين تيم فصل گذشته پس از تيمهاي بارسلونا، رئال مادريد، سويا و اتلتيكو مادريد در رده پنجم جدول ردهبندي رقابتهاي لاليگا قرار گرفت و توانست مجوز حضور در ليگ اروپا را كسب كند.
در تيم ويارئال بازيكنان نامداري همچون روبرت پيرس، كيكو، كاپدويا، پاسكال سيگان و ماركوس سهنا حضور دارند.
Nastaran
29-06-2009, 01:40
[Only registered and activated users can see links] نكونام در ویارئال
8 میلیون یورو برای ستاره تیم ملی ([Only registered and activated users can see links])
فوتبال داخلی - محمودرضا فاضلی مدیر برنامههای جواد نکونام، ستاره ایرانی اوساسونا برای مذاکرات نهایی با باشگاه ویارئال راهی اسپانیا شد.
نکونام که هنوز یکسال دیگر از قرارداد سه سالهاش با اوساسونا باقی مانده است پس از بازیهای درخشان فصل گذشته لالیگا به تیمی میرود که سرمربی موفقش به رئالمادرید پیوسته و قصد دارد سرشناسترین هافبک دفاعی حال حاضر اسپانیا را هم با خود به تیم کهکشانیها ببرد.
پلگرینی که ویارئال را به جام یوفا رسانده با حضور در رأس کادرفنی رئال تصمیم دارد مارکوس سنا را هم از ویا با خود به تیم جدید ببرد. با این اتفاق ویا هم که ستاره سرشناس تیمش را از دست میدهد برای جایگزینی این هافبک دفاعی گزینهای را شاخصتر از جواد نکونام، ستاره 28 ساله تیم ملی ایران نیافته است. پیشنهاد 8 میلیون یورویی ویا که در ازای قراردادی سه ساله به جواد پیشنهاد شده است، او را بدل به گرانقیمتترین لژیونر تاریخ ایران میکند. نکونام سه سال قبل و در پایان جامجهانی آلمان درحالی که فصلی ناکام را در تیم اماراتی الشارجه سپری کرده بود با قراردادی مشروط سر از تیم اسپانیایی درآورد. اما فقط همان سال اول کافی بود تا قرارداد یار ایرانی برای سه سال تمدید شود.
او خیلی زود با بازیهای درخشانش به ستاره تیم اسپانیایی بدل شد. درخششی که این اعتماد را به باشگاه اسپانیایی داد تا مسعود شجاعی را هم به توصیه یار محبوب ایرانیشان جذب کنند. نکونام که سال قبل درخششی خیرهکننده در لالیگا داشت و همراه با هم تیمی هایش توانست تیم بحرانزده اوساسونا را درست در هفته پایانی لالیگا و پس از شکست دادن بارسا و رئال از سقوط نجات دهد با دو پیشنهاد مناسب از اسپانیول و ویارئال روبهرو شد. با این وجود نکونام ترجیح میداد در اوساسونا بماند تا شاید در پایان سال سوم قراردادش به عنوان بازیکن آزاد به هر تیمی که خودش خواست بپیوندد. ولی وقتی ویارئال به این هافبک ایرانی تضمین داد با جدایی مارکوس سنا، جواد میتواند مرد همه کاره اوساسونا باشد، او حاضر شد به تیمی برود که قراردادی رؤیایی را به این بازیکن ایرانی پیشنهاد داده است. ا
لبته یکی از نزدیکان نکونام میگوید: «توصیههای سیگاندا، مربی سابق جواد در اوساسونا در این تصمیم نقش داشته است همچنین «ارنستو وال ورده»، سرمربی جدید تیم اسپانیایی هم که شناخت ویژهای از جواد نکونام دارد، بر جذب این بازیکن تأکید دارد. ویارئال در قبال جذب نکونام پنج میلیون یورو به باشگاه اوساسونا خواهد پرداخت و همچنین بابت این انتقال حدود سه میلیون یورو به نکونام خواهد رسید. با این مبلغ، جواد نکونام گرانترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران خواهد شد که با هشت میلیون یورو از تیمی به تیم دیگر پیوسته است. مدیر برنامههای نکونام در حال انجام آخرین مذاکرات با باشگاه ویارئال است و در صورتی که توافق نهایی حاصل شود، نکونام برای انعقاد قرارداد هفته آینده به اسپانیا سفر خواهد کرد.
خبرگزاري فوتبال ايران- جواد كاظميان در پايان هر فصل تيم خود را تغيير ميداد اما او اين بار سنتشكني كرد تا قراردادش با باشگاه عجمان امارات براي يك فصل ديگر تمديد شود.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، كاظميان از چند تيم اماراتي و اروپايي پيشنهاد داشت ولي در نهايت قراردادش را با عجمان تمديد كرد. او در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران ميگويد: «براي يك فصل 5/1 ميليون دلار از باشگاه عجمان ميگيرم و خوشحالم كه در اين تيم ماندهام.»
چه دلايلي باعث شد تا در عجمان بماني؟
پس از بازگشت به امارات چند بار با مسئولان باشگاه عجمان مذاكره كردم و اختلافاتي در خصوص مسائل مالي وجود داشت ولي در نهايت همه چيز به خوبي به پايان رسيد. من در الاهلي، الشعب و الشباب فقط يك سال ماندم ولي چون در عجمان آرامش داشتم و مسئولان و تماشاگران اين تيم احترام خاصي برايم قائل بودند، در نهايت قراردادم را تمديد كردم. در ضمن بايد بگويم كه ميتوانستم به اروپا هم بروم و از آلمان و اسپانيا پيشنهاد داشتم ولي در اروپا فقط يك چهارم پولي كه از عجمان گرفتهام را به من ميدادند.
يعني پول را در اولويت قرار دادي؟
من 28 سال سن دارم و بايد منطقي فكر كنم. زماني كه 22 سال سن داشتم ميتوانستم به بوخوم يا كايزرسلاترن بروم و حالا بايد بگويم كه پول و آرامش را به اروپا رفتن ترجيح دادم چون در امارات راحت هستم و حاشيهاي هم در كنارم نيست. من اين آرامش را با هيچ چيز عوض نميكنم.
از كدام تيمهاي اروپايي پيشنهاد داشتي؟
بهتر است در اين مورد صحبت نكنيم چون همه چيز منتفي شده است.
مثل اينكه براي يك فصل مبلغ 5/1 ميليون دلار قرار است از عجمان بگيري. اينطور نيست؟
بله من براي يك سال 5/1 ميليون دلار خواهم گرفت.
در مورد تيم ملي چه صحبتي داري؟
من صحبت خاصي ندارم. همه ميدانند كه بدون مشكل خاصي تيم ملي را ترك كردم و اين موضوع پس از صحبتهايي كه با افشين قطبي داشتم صورت گرفت.
برخي ميگويند چون شانس زيادي براي قرار گرفتن در تركيب ثابت نداشتي از تيم ملي خداحافظي كردي اين موضوع صحت دارد؟
خير من نزديك 8 سال است كه فرصت بازي پيدا نميكنم و اگر قرار بود قهر كنم چند سال پيش اين كار را انجام ميدادم.
پس به چه دليلي تيم ملي را ترك كردي؟
من ديگر دوست ندارم در مورد گذشته حرف بزنم.
تا زماني كه قطبي سرمربي تيم ملي باشد به تيم ملي برنميگردي؟
اگر قطبي دعوتم كند به تيم ملي ميآيم.
منبع ([Only registered and activated users can see links]كاظميان:%20پول%20و%20آرامش%2 0را%20به%20بازي%20كردن%20در%20ارو پا%20ترجيح%20دادم)
ss_ss gahreman
29-06-2009, 14:00
پس از اعلام عدم نياز اينتراخت به بازيكن ايراني
اسكيبه: مهدويكيا از امروز بايد سر تمرينات حاضر شود
خبرگزاري فارس: تمرينات آمادهسازي تيم اينتراخت فرانكفورت امروز( دوشنبه) با حضور لژيونر ايراني اين تيم آغاز ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي مهدوي كيا كه بخاطر همراهي تيم ملي ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 قرار بود بيشتر از ساير بازيكنان اينتراخت استراحت كند طبق گزارش كيكر آلمان، از سوي سرمربي جديد تيمش به تمرينات فراخوانده شده است.
اين نشريه در تازه ترين شماره خود كه روز دوشنبه (امروز) منتشر شد، از زبان ميشائيل اسكيبه اين موضوع را عنوان كرد. اين مربي كه قرار است ساعت 17 به وقت تهران در اولين جلسه تمرين اينتراخت فرانكفورت به بازيكنان معرفي شود، اظهار داشت: مهدوي كيا از زمان آخرين بازي تيم كشورش تا الان دو هفته و نيم استراحت كرده است. فكر مي كنم اين مدت براي او كافي باشد.
اسكيبه علاوه بر مهدوي كيا از نيكولاپتكويچ كه در تيم ملي جوانان صربستان بازي مي كند و همراه اين تيم در رقابت هاي قهرماني اروپا حضور داشته خواسته به دوره استراحت خاتمه داده و در اولين جلسه تمريني حضور يابد.
با توجه به اين گزارش و اظهارات اسكيبه، به نظر مي رسد برخلاف اخبار انتشاريافته اخير مبني بر عدم تمايل اين مربي به ادامه حضور مهدوي كيا در اينتراخت،سرمربي تازه وارد اينتراخت به همكاري با كاپيتان سابق تيم ايران علاقمنداست.
مهدوي كيا كه از دو سال قبل در خدمت تيم آلماني است با اينتراخت تا تابستان سال آينده قرارداد همكاري دارد.
saeed_cris
29-06-2009, 21:58
نرفتن به جام جهانى برايمان گران تمام مى شود
مهرزاد معدنچى: به پيشنهاد پرسپوليس فكر مى كنم و تا آخر هفته جواب مى دهم
فوتبال ما پس از جا ماندن از جام جهانى دوران جديدى را طى مى كند. دورانى كه فعلاً به خاطر حضور در فصل نقل و انتقالات چندان آرام دنبال نمى شود. فعلاً فوتبال ملى تعطيل شده و همه نگاه ها معطوف به ليگ است. ليگى كه اكثر تيم هاى حاضر در آن امسال با شكل و شمايل جديدى در آن حاضر خواهند شد. يكى از اين تيم ها قطع به يقين پرسپوليس است. پرسپوليسى كه سال قبل حال و روز خوشى نداشت و با دگرديسى فعلى اش مى خواهد گذشته را جبران كند. در اين شرايط نام بازيكنان زيادى براى حضور در پرسپوليس كانديد مى شود. يكى از اين نفرات كه يكى، دو روز است بر سر زبان ها افتاده مهرزاد معدنچى است؛ مهاجمى كه فصل قبل در جمع النصرى هاى امارات توپ زد و تلاش جدى و خوبى براى آبى هاى اماراتى داشت. براى اطلاع از صحت و سقم اين مسأله و شنيدن آخرين صحبت هاى معدنچى كه در حال حاضر در شيراز بسر مى برد با او تماس گرفتيم. وى طى صحبت هايش در اين رابطه روشن شدن نهايى اين قضيه را به پايان هفته جارى موكول كرد. مابقى صحبت هاى مهرزاد در ذيل آمده است.با ما همراه باشيد:
• از مهرزاد معدنچى خبرى نيست؟
- فعلاً شيراز هستم و مشغول استراحتم. بعد از يك دوره پرفشار بازى در ليگ امارات و بعد از آن هم حضور در اردوى تيم ملى فرصت خوبى نصيبم شده كه استراحت كنم و شرايط جسمى و روحى ام را براى شروع يك فصل ديگر مهيا نماييم.
• پس با اين حساب هنوز تصميم قطعى براى آينده ات نگرفته اى؟
- نه، بعد از بازى با كره جنوبى آمده ام شيراز. فعلاً هم پيشنهاد جدى اى مطرح نبوده. البته در امارات يكى، دو تيم پيغام فرستاده اند كه هنوز پاسخ روشنى به آنها نداده ام.
• شنيده ايم النصرى ها همچنان خواهان همكارى با تو هستند؟
- بله. بعد از پايان بازى هاى ليگ امارات مسئولان النصر پيشنهاد دادند قراردادم، را تمديد كنم و شرايطشان را هم اعلام كرده اند اما در مورد بعضى از مفاد آن به توافق نرسيده ايم.
• در مورد پيشنهاد پرسپوليس جدى فكر نمى كنى؟
- در اين مورد بايد بگويم صحبت هايى با مديربرنامه هايم شده و شرايط و جزئيات آن به مديربرنامه هايم اعلام شده. قبل از آن خودم از اين مسأله اطلاع نداشتم و تازه متوجه اين موضوع شده ام. به هر حال اينكه پرسپوليس را دوست دارم و از بازگشت به آن استقبال مى كنم بر همه اثبات شده است. اگر قرار باشد به ايران برگردم آن وقت اولويتم با پرسپوليس است.
• چقدر اين مسأله مى تواند قطعى شود؟
- شايد حضورم در امارات يا بازگشت به پرسپوليس ۵۰ - ۵۰ باشد. فعلاً فرصت دارم تا با در نظر گرفتن جوانب امر بهترين گزينه را انتخاب كنم. اگر اتفاق خاصى رخ ندهد احتمالاً تا پايان هفته جارى پاسخ پرسپوليس را مى دهم.
• مى دانيم كه طى اين سال ها كه از پرسپوليس دور بودى شرايط و وضعيت پرسپوليس را دنبال مى كردى. با توجه به اين مسأله چقدر اميدوارى اين تيم دوباره با مشكلات چند سال اخير و ناكامى هاى آن دست به گريبان نشود؟
- مهمترين مسأله در پرسپوليس و تيم هايى كه مثل پرسپوليس پرطرفدار هستند اين است كه تيم انسجام و اتحاد خود را در طول فصل حفظ كند. يكى از ملاك هاى اين مسأله آمادگى جسمى و بدنى تيم است كه با مديريت خوب و كادرفنى با دانش به وجود خواهد آمد، ضمن اينكه سهم مسائل روحى و روانى نيز غير قابل انكار است. شايد يكى از دلايل ناكامى هاى اخير پرسپوليس بى توجهى به اين مسأله بود. به هر صورت چه قرار باشد به پرسپوليس برگردم چه برنگردم آرزو مى كنم روزهاى تلخ اخير ديگر براى پرسپوليس و هوادارانش تكرار نشود.
• در مورد ناكامى اخير تيم ملى صحبت هاى زيادى شده دوست داريم بدانيم نظرت در اين مورد چيست؟
- متأسفانه خيلى راحت از رسيدن به جام جهانى محروم شديم و راحت تر از آن اينكه مسأله به دست فراموشى سپرده شد. مثل اينكه هنوز متوجه نشده ايم با از دست دادن شانس حضور در جام جهانى چه ركودى گريبان فوتبال ملى ما را خواهد گرفت.به هر حال شايد خيلى ها عوامل مختلفى را در اين امر دخيل بدانند اما به اعتقاد من خودمان شرايط را براى خودمان سخت كرديم. در طول اين بازى ها فرصت زيادى براى كسب امتيازات لازم داشتيم اما اين فرصت ها را يكى پس از ديگرى از دست داديم تا كار به اينجا كشيده شود. بزرگترين بدشانسى فوتبال ما شكست مقابل عربستان و تساوى مقابل ۲ كره بود كه كار را براى ما غيرقابل جبران كرد.
• خيلى ها از مشكلات مى گويند اما تا امروز كسى از راه حل اين مشكلات كه باعث شود ديگر آن را تجربه نكنيم نمى گويد؟
- شايد به خاطر اين است كه كسى جرأت بازگو كردن راه حل ها را ندارد و به زعم يك عده اين مسأله دخالت در كار اين و آن تلقى شود. نمى دانم چرا در حال حاضر همه فقط انتقاد مى كنند اما كسى نيست كه راه حل بگويد؟! به هر حال فقط با انتقاد نمى شود كارى از پيش برد. فوتبال ما به خاطر نرفتن به جام جهانى خيلى متضرر شد و نبايد با دست روى دست گذاشتن آينده فوتبال ما به فنا برود.
خبرگزاري فوتبال ايران- پس از آنکه جوادنکونام درگفت و گويي با روزنامه مارکا اعلام کرده که به رغم پيشنهادات باشگاه هايي مثل اسپانيول و ويارئال، تصميم دارد تا در اوساسونا باقي بماند، خوانندگان مارکا واکشنهاي متعددي به تصميم او نشان داده اند.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران و به نقل از سايت گل، پس از آنکه روزنامه مارکاي اسپانيا خبري را در مورد آينده جوادنکونام به انتشار رساند و از ادامه حضور او در اوساسونا خبر داد، هواداران اين سايت، واکنشهاي متعددي نسبت به تصميم ستاره ايراني تيم منطقه پامپلونا نشان دادند. نکونام در صحبتهايي در پاسخ به پيشنهاد تيمهاي متعدد اسپانيايي از جمله ويارئال و اسپانيول گفته بود:« صادقانه مي گويم که تمايلي به ترک اوساسونا ندارم.» ا
اگر به بخش نظرات اين خبر مراجعه کنيد، با واکنشهاي متفاوتي از سوي کاربران سايت مارکا مواجه مي شويد. کوريکا، از هواداران منطقه پامپلونا در اين رابطه نوشته:« مدتي است که دريافتم که تو بازيکن و انسان بسيار خاصي هستي. سال گذشته سال بسيار سختي بود و براي تو هم بدين ترتيب بود ولي هيچ کس شکي ندارد که تو بازيکن فوق العاده اي و انسان باشخصيت و در عين حال ليدر بزرگي هستي. اميدوارم که در اوساسونا با فوتبال خداحافظي کني و بايد از تو تشکر کرد.زنده باد اوساسونا.»
کاربر ديگري معتقد است که بايد دستمزد نکونام را افزايش داد و در اين رابطه گفته:« زنده باد نکونام. ايسکو بايد دستمزد تو را افزايش دهد. » نکته جالب توجه اينجاست که در ميان اين نظرات، به سان گذشته، تعدادي از خوانندگان منطقه بيلبائو نيز نظراتشان را نوشته اند و با مقايسه تيم اوساسونا و اتلتيک بيلبائو اعلام کرده اند که اوساسونا مي بايست به دسته دوم سقوط مي کرده و بحث و گفتگوهاي منطقه اي ميان آنها صورت گرفته است.
در اين ميان، يک خواننده با تحقير تيم اوساسونا نوشته که من فکر مي کردم که اوساسونا براي خريد ريبري، رونالدو يا کاکا وارد عمل خواهد شد ولي حتي مورينتس نيز به پيشنهاد آنها پاسخ منفي داده و معلوم نيست که کاماچو با تيمي که هيچ بازيکن جديدي نخريده، چطور مي خواهد رقابتهاي فصل بعد را آغاز کند.
يکي ديگر از هواداران با نام کاربري موزکور نوشته:« نکونام زماني که مصدوم بود از تمام حمايتها تشکر مي کرد. تصميم کنوني او نيز بسيار انساني است. بازيکني که از قاره ديگري در گوشه ديگري از دنيا به اوساسونا آمده، به ارزشهاي اين باشگاه پايبند است و بايد از او تشکر کرد.شک ندارم که حرفي که نکونام مي زند، همان چيزي است که در دلش احساس مي کند.»
پرس ، يکي از هواداران سرسخت باشگاه اوساسونا نيز با تشکر از نکونام گفته:« نکونام، تو يک مرد بزرگي . چه بماني و چه بروي از تو متشکريم.»
يکي ديگري از خوانندگان اين خبر نيز با تائيد صحبتهاي موزکور نوشته:« من هم مثل موزکور فکر مي کنم.بايد برخي از بازيکنان بومي تيم از جمله اسکرو از نکونام بياموزند. هر جايي که هستي بايد از تو تشکر کنيم نکونام.(آنها نکونام را انکو ENEKO مي نامند.)»
آنتونيوس نيز نوشته:« اگر يک هوادار اوساسونا نباشي، هرگز نمي تواني احساس قرمزپوشان را درک کني. متشکرم نکو....تو براي ما قرمز پوشان، مثل يک پامپلونايي ديگر هستي. يکي ديگر از کاربران با نام کاربري کيکئابنيس نوشته:« يک دنيا تشکر جواد. اگر پيشنهادي به مراتب بالاتر از آنچه در اوساسونا دريافت مي کني، همه ما تو را درک خواهيم کرد. اميدوارم تا بتوانم دست کم براي يک فصل ديگر تورا در پيراهن اوساسونا ببينم.مرسي نکو، تو يک نمونه استثنايي در فوتبال دنيا هستي.»
يونوباخو نيز در اين رابطه نوشته:« زنده باد نکو. نمي دانم فصل بعد در اوساسونا خواهي بود يا نه ولي صحبتهاي تو شايسته يک دنيا تشکر است. آقاي ايسکو، اين يک کاپيتان واقعي است. مبلغ قرارداد نکو را افزايش دهيد. زنده باد اوساسونا. کاربر ديگري با نام خرمن يورنس نوشته:« واقعا فکر مي کنيد که اگر يک ايراني که دراوساسونا بازي مي کند( باتمام احترام که براي تمام ملل قائلم و بدون قصد توهين به بقيه) اگر پيشنهادي از اسپانيول يا ويارئال داشته باشد، به خاطر عشق به پيراهن اوساسونا در اين تيم باقي خواهد ماند؟ لطفا تفکرات مربوط به دوران رمانتيسيسم را کنار بگذاريد. من فکر مي کنم که اصلا چنين پيشنهاداتي وجود نداشته .» گوريابتي در پاسخ به کاربر قبلي گفته:«شايد حق با تو باشد، اکنون عصر رمانتيسيم نيست ولي ذهنيت ديگري ، کاملا متفاوت با ذهنيت ما وجود دارد. نکو حس مي کند که در جمع خانواده ماست و از نظر احساسي، نياز او دراينجا برطرف مي شود و چيز بيشتري نمي خواهد . اين بسيار اشتباه است که صحبتهاي او را اين گونه تعبير کنيم که منتظر پيشنهاد مالي بزرگتري است. زماني که نکونام از پيشنهاد بزرگ صحبت مي کند، منظورش از بزرگ، تيم ورزشي بزرگ و صاحب نام است و نه قرارداد مالي بزرگ. شايد روزي به رئال يا بايرن برود.زنده باد نکو.»
گورااوساسونا براي هميشه نيز معتقد است که صحبتهاي نکونام صحبتهاي بزرگ و ارزشمندي بوده و او را نمونه يک اوساسونايي واقعي مي داند. او نوشته:« تو يک الگوي بزرگ براي اوساسونا هستي و اينجا هميشه محبوب خواهي بود. بازيکنان کمي هستند که به خاطر پول تيم را ترک نمي کنند و از خوش شانسي ما، تو يکي از اين بازيکنان هستي. زنده باد نکو،زنده باد اوساسونا.»
ss_ss gahreman
30-06-2009, 14:20
در گفتوگو با فارس
نصرتي: از يك تيم ارويايي پيشنهاد دارم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم ملي گفت: در حال بررسي پيشنهاد اروپاييام هست
محمد نصرتي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد اينكه گفته ميشود با تيم تراكتورسازي به توافق رسيده است، اظهار داشت: از تيم هاي مختلف ايراني پيشنهاد دارم و هنوز تصميم خود را نگرفته ام. فعلا در حال بررسي يك پيشنهاد اروپايي هستم.
وي افزود: اگر اين پيشنهاد اروپايي نتيجهاي برايم نداشته باشد از بين تيم هاي ايراني بهترين را انتخاب مي كنم.
نصرتي در مورد پيشنهاد استقلال گفت: به هر حال تا زماني كه همه جوانب را بررسي نكنم نمي توانم تصميم گيري كنم. در پرسپوليس بازي كرده ام و براي انتخاب تيم آينده ام بايد بعضي موارد را در نظر بگيرم.
ss_ss gahreman
30-06-2009, 14:39
پس از 18 روز استراحت
مهدويكيا در تمرينات اينتراخت حضور يافت
خبرگزاري فارس: بازيكن ايراني تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت در اولين تمرين فصل جديد اين تيم شركت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي مهدوي كيا پس از 18 روز استراحت در جلسه تمريني عصر روز دوشنبه اينتراخت حضور يافت. وي كه قرار بود به سبب حضور در رقابت هاي مقدماتي جام جهاني 2010 به همراه ايران، بيشتر از اين به استراحت بپردازد، از سوي ميشائيل اسكيبه به تمرينات ابتداي فصل فراخوانده شد.
در مقابل نيكولاپتكويچ، بازيكن صربستاني اينتراخت كه در رقابت هاي جوانان اروپا حضور داشت، برخلاف بازيكن ايراني به درخواست سرمربي جديد اينتراخت توجه نكرد و غايب اين جلسه تمريني بود.
از اولين جلسه تمريني تيم حدود هزار نفر از هواداران تيم ديدن كردند.
Nastaran
30-06-2009, 19:51
رحمان رضايي: از دو تيم ايتاليايي پيشنهاد دارم
رضايي درباره دريافت پيشنهادات از تيم هاي ايراني گفت: تا به امروز مسوولان باشگاه پرسپوليس هيچ تماسي با من نداشته اند اما من از يكي، دو تيم ايراني پيشنهاداتي دريافت كرده ام·
سایت گل-رحمان رضايي از مذاكره با دو تيم ايتاليايي خبر داد· مدافع فصل گذشته پرسپوليس در گفت وگو با خبرنگار سايت گل گفت: طي روزهاي گذشته پيشنهاداتي از يك تيم سري A و يك تيم سري B ايتاليا داشته ام و مذاكرات اوليه در اين باره آغاز شده است· رحمان رضايي كه در ايتاليا بسر مي برد افزود: هنوز با دو تيم ايتاليايي كه پيشنهاداتي داده اند در حال مذاكره هستيم و فعلا توافقي حاصل نشده است· رحمان رضايي در ادامه گفت: تا ده روز ديگر مشخص مي شود كه فصل بعد در سري A يا سري B ايتاليا بازي مي كنم يا خير· رضايي درباره دريافت پيشنهادات از تيم هاي ايراني گفت: تا به امروز مسوولان باشگاه پرسپوليس هيچ تماسي با من نداشته اند اما من از يكي، دو تيم ايراني پيشنهاداتي دريافت كرده ام·
saeed_cris
30-06-2009, 20:58
معدنچی: اماراتيها 4 برابر پرسپوليس پول ميدهند
عباس انصاريفرد در تلاش است تا مهرزاد معدنچي را به پرسپوليس بازگرداند ولي اين بازيكن فصل آينده هم در امارات بازي خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، مديرعامل پرسپوليس چند روز پيش در مذاكرهاش با معدنچي خواستار بازگشت او به اين تيم نشد ولي شرايط مالي پرسپوليس مانع از حضور معدنچي در اين تيم خواهد شد. اين بازيكن كه در حال حاضر با چند پيشنهاد جالب توجه از تيمهاي اماراتي روبهرو شده است، در يك محفل خصوصي در مورد بازگشت به پرسپوليس گفته است: «من نميتوانم به ايران برگردم و ديوانه نيستم كه پيشنهاد اماراتيها را ناديده بگيرم. امسال در امارات چهار برابر مبلغ پيشنهادي پرسپوليس پول ميگيرم و حق دارم به آيندهام فكر كنم و مسائل مالي برايم اهميت داشته باشد.»
منبع:فوتبال ایران ([Only registered and activated users can see links])
واكنش هواداران اوساسونا به تصميم نكونام
زنده باد نكو ...
سايت گل- پس از آنكه روزنامه ماركاي اسپانيا خبري را در مورد آينده جواد نكونام منتشر كرد و از ادامه حضور او در اوساسونا خبر داد، هواداران اين باشگاه، واكنشهاي متعددي نسبت به تصميم ستاره ايراني تيم منطقه پامپلونا نشان دادند. هرچند نكونام در صحبتهايي در پاسخ به پيشنهاد تيمهاي متعدد اسپانيايي از جمله ويارئال و اسپانيول گفته بود: «صادقانه ميگويم كه تمايلي به ترك اوساسونا ندارم.»
اگر به بخش نظرات اين خبر روي سايت ماركا مراجعه كنيد، با واكنشهاي متفاوتي از سوي كاربران مواجه ميشويد.
كوريكا، از هواداران منطقه پامپلونا در اين رابطه نوشته: «مدتي است كه دريافتم تو بازيكن و انسان بسيار خاصي هستي. سال گذشته سال بسيار سختي بود و براي تو هم بدين ترتيب بود ولي هيچ كس شكي ندارد كه تو بازيكن فوقالعاده و انسان باشخصيت و در عين حال ليدر بزرگي هستي. اميدوارم كه در اوساسونا با فوتبال خداحافظي كني و بايد از تو تشكر كرد. زنده باد اوساسونا.»
كاربر ديگري معتقد است كه بايد دستمزد نكونام را افزايش داد و در اين رابطه گفته: «زنده باد نكونام. ايسكو بايد دستمزد تو را افزايش دهد.»
يكي ديگر از هواداران با نام كاربري موزكور نوشته: «نكونام زماني كه مصدوم بود از تمام حمايتها تشكر ميكرد. تصميم كنوني او هم بسيار انساني است. بازيكني كه از قاره ديگري در گوشه ديگري از دنيا به اوساسونا آمده، به ارزشهاي اين باشگاه پايبند است و بايد از او تشكر كرد.شك ندارم كه حرفي كه نكونام ميزند، همان چيزي است كه در دلش احساس ميكند.»
آنتونيوس هم نوشته: «اگر يك هوادار اوساسونا نباشي، هرگز نميتواني احساس قرمزپوشان را درك كني. متشكرم نكو....تو براي ما قرمز پوشان، مثل يك پامپلونايي ديگر و يك نمونه استثنايي در فوتبال دنيا هستي.»
يونوباخو نيز در اين رابطه نوشته: «زنده باد نكو. نميدانم فصل بعد در اوساسونا خواهي بود يا نه ولي صحبتهاي تو شايسته يك دنيا تشكر است. آقاي ايسكو، اين يك كاپيتان واقعي است. مبلغ قرارداد نكو را افزايش دهيد.
گوريابتي گفته: «نكو حس ميكند كه در جمع خانواده ماست و از نظر احساسي، نياز او دراينجا برطرف ميشود و چيز بيشتري نميخواهد. اين بسيار اشتباه است كه صحبتهاي او را اين گونه تعبير كنيم كه منتظر پيشنهاد مالي بزرگتري است. شايد روزي به رئال يا بايرن برود.زنده باد نكو.»
نايب رييس فرانكفورت روي نام "كيا" خط كشيد
مهدويكيا و اينتراخت به آخر خط ميرسند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
نايب رييس باشگاه اينتراخت فرانكفورت از جدايي مهدي مهدويكيا از اين باشگاه آلماني خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هريبرت بروخهاگن، مرد شماره دو باشگاه اينتراخت فرانكفورت در گفتوگويي پيرامون آينده اين باشگاه آلماني عنوان كرد، مهدويكيا يكي از رفتنيهاي اينتراخت خواهد بود.
به نوشتهي پايگاههاي اينترنتي فرانكفورت آلگمانيه سايتونگ و ويسبادنر كورير مهدويكيا همراه با چند بازيكن ديگر جايي در برنامههاي ميشائيل اسكيبه سرمربي جديد اينتراخت و جانشين فريد هلم فونكل ندارند.
FAZ.net نوشت: «بروخهاگن از مهدي مهدويكيا به عنوان يكي از كانديداهاي خط خوردن از فهرست باشگاه نام برد.»
saeed_cris
01-07-2009, 17:47
پس از پيوستن به الاهلي
معدنچي: ميخواهم در جام باشگاههاي جهان از اعتبار فوتبال ايران دفاع كنم
خبرگزاري فارس: مهاجم جديد تيم فوتبال الاهلي امارات گفت: با بازي مقابل بارسلونا و تيمهاي بزرگ جهان ميخواهم از اعتبار فوتبال ايران دفاع كنم.
مهرزاد معدنچي پس از عقد قرارداد با باشگاه الاهلي امارات در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس عنوان كرد: الاهلي در ماه آبان امارات ميزبان مسابقات باشگاههاي جهان است و من هم اين تيم را انتخاب كردم تا با بازي مقابل بارسلونا وتيمهاي بزرگ جهان نامي از فوتبال ايران در اين مسابقات باشد و از اعتبار فوتبال كشورمان هم دفاع كنم.
وي افزود: كار سختي پيش رو دارم و ميخواهم در الاهلي امارات بهتر از النصر باشم تا بار ديگر لقب بهترين فوتباليست ليگ امارات را به دست بياورم.
معدنچي در خصوص مذاكره با پرسپوليس گفت: اگر در امارات با تيمي به توافق نميرسيدم به ايران ميآمدم و به خانه خودم يعني پرسپوليس برميگشتم. جا دارد از هواداران پرسپوليس عذرخواهي و براي اين تيم در فصل آينده آرروز موفقيت كنم.
ss_ss gahreman
01-07-2009, 17:51
معدنچي به الاهلي امارات پيوست
خبرگزاري فارس: بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال النصر امارات با عقد قراردادي يك ساله به الاهلي پيوست.
به گزارش خبرگزاري فارس، مهرزاد معدنچي امروز با الاهلي امارات قرارداد بست. معدنچي صبح امروز در تست پزشكي الاهلي شركت كرد و نمره قبولي گرفت.
منتفي شدن حضور كريمي در الاهلي و از دست دادن يك هافبك چپ پاي برزيلي، الاهلي مهرزاد معدنچي را جذب كرد.
saeed_cris
02-07-2009, 04:53
كاظميان و عجمان در راه اتريش
جواد كاظميان ستاره ايرانى عجمان كه قراردادش را براى يك فصل ديگر با اين تيم اماراتى تمديد كرده و بار ديگر قرار است با شماره ۲۳ اين تيم اماراتى در ميادين حاضر شود، قرار است اواخر تيرماه جارى براى انجام اردوى تداركاتى عجمانى ها با ساير نفرات اين تيم راهى اردوى اروپايى شود. عجمان فصل قبل نيز در اردوى اروپايى حضور يافته بود و امكانات خوبى كه فصل قبل در اردوى اتريش براى اين تيم مهيا شده بود باعث شد مسئولان اين تيم بار ديگر اتريش را به عنوان كشورى كه قرار است در آن اردوى تداركاتى برپا كنند انتخاب نمايند. اردوى عجمانى ها حدوداً ۳ هفته ديگر در اتريش استارت مى خورد.
saeed_cris
02-07-2009, 15:38
اتلتیکوبیلبائو مشتری جدید هافبک ملی پوش ایرانی
پیشنهاد 8 میلیونی اتلتیکوبیلبائو به جواد نکونام
باشگاه اتلتیکوبیلبائو اسپانیا برای استخدام هافبک ایرانی تیم اساسونا حاضر به پرداخت 8 میلیون دلار شد.
[Only registered and activated users can see links] باشگاه اتلتیکوبیلبائو اسپانیا برای استخدام هافبک ایرانی تیم اساسونا حاضر به پرداخت 8 میلیون دلار شد.
به گزارش ایلنا،جواد نکونام هافبک ملی پوش کشورمان که پیش از این از تیم ویارئال نیز پیشنهاد داشت به تازگی از باشگاه اتلتیکوبیلبائو اسپانیا دعوتنامه ای برای حضور در این تیم دریافت کرده است.
جواد نکونام در گفت و گو با ایلنا ضمن تایید مطلب فوق افزود:در کشور اسپانیا این باشگاهها هستند که در خصوص انتقال بازیکنانشان تصمیم گیری می کنند به همین دلیل من منتظر نظر نهایی مسئولان باشگاه اساسونا هستم.
saeed_cris
03-07-2009, 19:49
معدنچي با يك ميليون يورو در الاهلي امارات
زماني حضور تيم الاهلي امارات در جام باشگاه هاي جهان را يكي از دلايل انتخاب اين تيم از سوي مهرزاد معدنچي دانست
2009/7/3 18:55:17
[Only registered and activated users can see links] Photo Gallery ([Only registered and activated users can see links])
Zoom ([Only registered and activated users can see links])
UAE Federation Logo
سایت گل: مديربرنامه هاي مهرزاد معدنچي مدعي شد اين بازيكن با تيم الاهلي امارات قراردادي به ارزش يك ميليون يورو امضا كرده است· محمد زماني با اعلام اين خبر به خبرنگار سايت گل گفت: معدنچي به واسطه عملكرد خوبي كه در تيم النصر داشت از چند باشگاه اماراتي پيشنهادات خوبي داشت و در نهايت با توجه به اينكه تيم الاهلي امارات شرايط مالي بهتري را در نظر گرفت صلاح را در آن ديديم كه او فصل بعد در تيم الاهلي دبي بازي كند·
زماني حضور تيم الاهلي امارات در جام باشگاه هاي جهان را يكي از دلايل انتخاب اين تيم از سوي مهرزاد معدنچي دانست· پيش از اين عنوان شده بود جواد كاظميان و ايمان مبعلي با قراردادي به ارزش يك ميليون و پانصدهزار دلار به تيم هاي عجمان و النصر امارات قرارداد بسته اند·
maxpower00062
03-07-2009, 20:22
دو بازيكن جديد ايراني در آستانه پيوستن به تيم هاي اماراتي
سایت گل- ([Only registered and activated users can see links]) دو بازيكن ليگ برتر باشگاه هاي كشور در آستانه پيوستن به تيم هاي اماراتي قرار گرفته اند· يكي از فعالان نقل و انتقالات درامارات كه نمي خواست نامش فاش شود در گفت وگو با خبرنگار سايت گل گفت: مذاكرات بسيار خوبي با دو باشگاه اماراتي انجام شده و به احتمال بيش از 90 درصد يكي از بازيكنان ايراني شاغل در ليگ برتر طي يكي، دو روز آينده با يك تيم اماراتي قرارداد خواهد بست·
وي افزود: درباره يك بازيكن ايراني ديگر هم مذاكرات بسيار خوبي انجام شده و به احتمال فراوان قرارداد اين بازيكن هم تا آخر هفته با يك تيم اماراتي امضاء خواهد شد·
جواد نكونام پس از مذاكره با باشگاه ويارئال: تا ۲ هفته آينده وضعيتم مشخص مى شود
جواد نكونام هافبك ملى پوش كشورمان گفت: اگر تا ۲ هفته آينده با باشگاه ويارئال به توافق برسم به اين تيم مى پيوندم. وى همچنين اظهار كرد: صحبتهاى زيادى بر سر رفتن يا ماندنم در اوساسونا وجود دارد كه فعلا در حد حرف است. با ويارئال مذاكراتى داشتم كه اگر تا ۲ هفته آينده به توافق برسيم قراردادم را با اين باشگاه امضا مى كنم. او در پاسخ به شايعاتى كه در خصوص مبلغ قراردادش در برخى روزنامه ها منتشر شده است تصريح كرد: قيمت قراردادم فعلا مشخص نيست اما قطعا رقم آن با ارقامى كه اعلام مى شود مطابقت ندارد. يك قرارداد با باشگاهى بسته مى شود كه بازيكن را از آن مى خرند و قراردادى ديگر هم با خود بازيكن امضا مى كنند.
تیموریان تیم فولهام را در تور استرالیا همراهی می کند
نام آندرانیک تیموریان در میان 22 بازیکنی دیده می شود که تیم فولهام را در تور استرالیا همراهی خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، روی هاجسون سرمربی تیم فولهام به منظور آماده سازی در رقابت های پیش فصل، این تیم را به تور استرالیا می برد. نام آندرانیک تیموریان، ملی پوش ایرانی تیم فوتبال فولهام هم در میان نفرات به چشم می خورد.
برپایه گزارش گل، فولهام در تاریخ هشتم ژوییه (17 تیر) با "گلد کوست" در "اسکیلد پارک" دیدار خواهد کرد. این تیم سه روز بعد با "ملبورن ویکتوری" که قهرمان رقابت های لیگ استرالیا است بازی می کند.
فولهام، تور خود را با بازی مقابل "پرث گلوری" در ورزشگاه "ممبرز اکویتی" در تاریخ 15 ژوییه (24 تیرماه) به پایان می رساند.
saeed_cris
04-07-2009, 13:19
هاشمیان با بوخوم در سوئیس
بوخوم در روزهای 14 تیر با زوریخ، 17 تیر با سنت گالن، و 22 تیر با ویل بازی خواهد کرد
2009/7/4 11:02:01
سایت گل: تیم بوخوم المان که فصل پیش در آخرین روزها خود را از سقوط به دسته پایین تر نجات داد، این روزها در حال اماده شدن برای فصل جدید رقابتهای بوندس لیگا می باشد. تمرینات این تیم برای فصل جدید از روز شنبه 6 تیر اغاز شده و روز یکشنبه نیز اردوی 10 روزه خود را در سوئیس برپا خواهد کرد.
بر اساس برنامه باشگاه این تیم تا قبل از شروع فصل جدید 6 بازی دوستانه برگزار می کند. بوخوم در روزهای 14 تیر با زوریخ، 17 تیر با سنت گالن، و 22 تیر با ویل بازی خواهد کرد. پس از بازگشت از اردوی سوئیس ، بوخوم تا قبل از شروع فصل جدید 3 بازی دوستانه دیگر در آلمان برگزار خواهد کرد که به ترتیب در روزهای 27 تیر با المپیاکوس یونان، 31 تیر با روت وایس آلن و 3 مرداد مقابل ترابوزن اسپور ترکیه خواهد بود.
بوخوم قبل از شروع فصل جدید بوندس لیگا، در دور اول جام حذفی به مصاف تیم لوته می رود که این بازی در یکی از روزهای 9 یا 10 مرداد انجام می شود. اولین بازی بوخوم در بوندس لیگا نیز شنبه 17 مرداد مقابل مونشن گلادباخ خواهد بود.
ss_ss gahreman
04-07-2009, 16:04
ولفسبورگ در غياب دژاگه برنده شد
خبرگزاري فارس: قهرمان فصل رقابت هاي بوندس ليگا آلمان در ديداري دوستانه مقابل تيمي آماتوري به زحمت پيروز شد.
به گزارش خبرگزاري فارس ولفسبورگ كه در پايان فصل گذشته بوندس ليگا توانست مقام نخست را از آن خود كند،در اولين روزهاي فصل آماده سازي پيش از شروع فصل با نتيجه 2 بر يك، تيم هولشتاين كيل آلمان را شكست داد.
دراين بازي سبزپوشان ولفسبورگي ابتدا توسط سيمونيك 48 و ساگليك 85 به گل رسيدند اما كيل به وسيله هاسه 78 تك گل خود را به ثمر رساند.
در اين بازي ولفسبورگ از وجود اشكان دژاگه، بازيكن ايراني اش به علت حضور در تعطيلات تابستاني محروم بود.
اين ديدار عصر روز جمعه برگزار شد.
ساير نتايج اين تاريخ به شرح زير است:
ماترزبورگ اتريش 3 - اوژپشت مجارستان صفر
وينترتور سوئيس 2 - لوستانو اتريش 2
گراتكورن اتريش صفر - امكار روسيه 2
گراس هاپرز سوئيس 3 - سوشو فرانسه يك
راسينگ وارگم بلژيك صفر - سركل بروژ بلژيك 5
اگر تا 2 هفته آينده به توافق برسم
نكونام: قراردادم را با ويارئال امضا ميكنم
ايران ورزشي- بالاخره بحث جواد نكونام و ويارئال وارد مرحله جديدي شد و ظاهرا هافبك ايراني اوساسونا قصد دارد مذاكراتش را با اين تيم اسم و رسمدار اسپانيايي به صورت جديتر دنبال كند. نكونام كه از ويارئال و اسپانيول پيشنهادهاي خوبي داشت به دليل اينكه يك فصل ديگر با اوساسونا قرارداد دارد نميتوانست در مورد پيشنهادهايش آنطور كه بايد تصميم بگيرد. به همين دليل منتظر واكنش باشگاه بود كه مسوولان اوساسونا هم شرط سنگيني براي صدور رضايتنامهاش در نظر گرفتند و اعلام كردند كه هر تيمي كه نكونام را ميخواهد بايد 5 ميليون يورو براي رضايتنامهاش پرداخت كند. با اين مبلغ جواد نكونام فكر نميكرد باشگاههايي كه خواهانش بودند باز هم براي جذبش اقدام كنند، به اين ترتيب در مصاحبههاي مختلف از ماندن در اوساسونا و رابطه خوب با هواداران صحبت كرد اما ويارئال دستبردار نبود و اعلام كرد شرط اوساسونا را قبول ميكند تا جواد نكونام را به خدمت بگيرد. سپس مذاكرات وارد مرحله جديدي شد و اين بار نكونام از ويارئال و احتمال پيوستن به اين تيم هم صحبت كرد: «صحبتهاي زيادي بر سر رفتن يا ماندنم در اوساسونا وجود دارد كه فعلا در حد حرف است. با ويارئال مذاكراتي داشتم. اگر تا 2 هفته آينده به توافق برسيم قراردادم را با اين باشگاه امضا ميكنم.»
در مورد حضور نكونام در ويارئال بحث ديگري هم وجود داشت كه آن هم مبلغ قرارداد بود. عدهاي از مبلغي بالا و بيسابقه خبر ميدادند اما بعضي هم تصورشان بر اين بود كه ويارئال به خاطر پول زيادي كه براي رضايتنامه نكونام ميدهد، ممكن است مبلغ نه چندان بالايي را به هافبك ايراني اوساسونا براي ثبت قرارداد بدهد.
به هرحال اينها مسائلي بود كه هر روز به شكل جديدي ذهنها را به سمت خود ميكشيد اما جواد نكونام هافبك تيم ملي كشورمان همه اين مبالغ را تكذيب ميكند: «قيمت قراردادم فعلا مشخص نيست ولي قطعا رقم آن با ارقامي كه اعلام ميشود مطابقت ندارد. يك قرارداد با باشگاهي بسته ميشود كه بازيكن را از آن ميخرند و قراردادي ديگر هم با خود بازيكن امضا ميكنند.»
saeed_cris
05-07-2009, 02:42
امسال كارمان در امارات سخت تر از قبل شده اما
جواد كاظميان: مى خواهيم جزو ۵ تيم اول ليگ شويم
در حالى كه در پايان اين فصل از رقابت هاى ليگ امارات شاهد بازگشت اكثر لژيونرهاى ايرانى شاغل در اين كشور به ايران و فوتبال داخلى مان بوديم، مسئولان عجمان كه سرسختانه خواهان ادامه همكارى با جواد كاظميان بودند توانستند رضايت اين بازيكن اثرگذار را براى تمديد قرارداد به دست آورده و كماكان مرد شماره ۲۳ خود را در جمع ياران امسال خود حفظ كنند. مسأله اى كه در شرايطى رخ داد كه جواد با چند پيشنهاد ديگر اعم از اماراتى و حتى اروپايى مواجه بود اما ترجيح داد در اين تيم ماندگار شود و فصل آتى ليگ امارات را نيز در جمع ياران عجمان پشت سر بگذارد. با توجه به اينكه عجمان امسال، دومين سال حضور خود در ليگ دسته اول امارات را طى مى كند و از فصل قبل تجربه خوبى براى حضور در اين رقابت هاى سنگين را به دست آورد و توجه به اين مسأله كه عجمانى ها در فصل نقل و انتقالات قصد دارند تيم خوبى را جمع و جور كنند، كاظميان اميدوار است تيمش در پايان فصل آينده حداقل در جمع ۵ تيم اول ليگ امارات باشد و نسبت به فصل گذشته نتايج و شرايط بهترى را در جمع اماراتى ها به دست آورد. با كاظميان كه در حال حاضر در امارات به سر مى برد تماس گرفتيم تا از هر درى با او صحبت كنيم. او مثل هميشه پاسخ هاى جالبى براى سؤالات ما داشت.
•••
• همه انتظار داشتند براى فصل آينده تيم جديدى را براى ادامه فوتبالت معرفى كنى؟
- شايد اين طور باشد اما بالاخره حدود يك هفته پيش تصميم نهايى ام را گرفتم و پس از بررسى اوضاع به اين جمع بندى رسيدم كه در عجمان شرايطم خوب است و احساس راحتى مى كنم و بهتر است با توجه به پيشنهاد خوب و قابل قبولى كه از سوى مسئولان اين تيم داشتم به پيشنهاد آنها پاسخ مثبت بدهم و با عقد قراردادى جديد يك سال ديگر هم در اين تيم بمانم. به هر حال اين تصميمى بود كه با سبك و سنگين كردن شرايط گرفتم و فكر مى كنم در مجموع تصميم خوب و هوشمندانه اى براى آينده ام گرفته ام.
•شرايط فعلى عجمان چطور است؟
- فكر مى كنم امسال وضعيت مان بهتر باشد. ما سال قبل اولين تجربه حضورمان در ليگ دسته اول بود و در بدو ورود سياست و هدف اصلى مسئولان باشگاه حفظ تيم در ليگ بود. مسأله اى كه با ارائه بازى ها و نتايج قابل قبول به آن رسيديم حتى عملكرد ما به گونه اى بود كه انتظارات كمى از ما زياد شد اما در نهايت فصل پرفراز و نشيبى را پشت سر گذاشتيم و در مجموع تجربه خوبى به دست آورديم. الان هم تيم كم كم در حال بسته شدن است و جذب چند بازيكن جديد با كارنامه و عملكرد قابل قبول شرايط را به نفع ما پيش برده است. با توجه به جذب نفراتى كه گفتم فكر مى كنم در مجموع بتوانيم فصل موفقى را پشت سر بگذاريم.
• پيش بينى ات از آينده تيم چيست؟
- شايد براى جواب دادن به اين سؤال، الان فرصت و زمان مناسبى نباشد چون هنوز نه تمرينات ما شروع شده و نه بازى هايمان. پس نمى شود با قاطعيت از آينده سخن گفت اما فكر مى كنم تيم ما امسال اين پتانسيل را دارد كه حداقل جزو ۵ تيم اول ليگ امارات باشد و بتوانيم نسبت به فصل گذشته عملكرد بهترى از خود به نمايش بگذاريم.
• براى شروع فصل برنامه اى در دستور كار تيم قرار نگرفته است؟
- چرا ، اتفاقاً قصد داريم برنامه اردويى خارج از امارات و در اروپا برگزار كنيم. حدود ۲ هفته ديگر تمرينات گروهى مان شروع مى شود و قرار شده بعد از يك هفته تمرين در امارات راهى اردوى اتريش شويم.
• در اتريش چطور؟ آنجا چه برنامه اى داريد؟
- هنوز به صورت رسمى چيزى اعلام نشده اما احتمالاً ضمن اردوى بدنسازى مان، شايد بازى دوستانه هم داشته باشيم اما هنوز هيچ چيز مشخص نيست.
• در شرايطى كه سال هاى قبل شاهد حضور تعداد زيادى از ايرانى ها در ليگ امارات بوديم اما امسال وضعيت فرق كرده و تعداد ايرانى هاى شاغل در امارات به كمتر از انگشتان يكدست مى رسد؟ اين موضوع كار را براى تو و بقيه ايرانى ها سخت نمى كند؟
- كسانى كه اينجا بوده اند و شرايط را از نزديك ديده اند، متوجه شده اند وضعيت چطور است. برخلاف اينكه خيلى ها سطح ليگ امارات را پايين مى دانند و مى گويند شرايط در اين كشور براى بازيكنان راحت است، بايد بگويم اين طور نيست. به هر حال بازى در ليگ امارات و فوتبال اين كشور دشوارى هاى خاص خود را دارد و اميدواريم پس از اينكه امسال تعداد ايرانى ها در امارات كم شده و نماينده هاى ما كه هنوز در ليگ امارات ماندگار هستيم به گونه اى عمل كنيم كه بتوانيم باز هم نماينده هاى شايسته اى براى ايران باشيم و سال بعد هم تعداد ايرانى ها در امارات بيشتر شود.
• شايد دليل اصلى و مهم اين مسأله افت ناگهانى فوتبال ماست كه يكى از پيامدهاى عدم صعود تيم ملى به جام جهانى باشد؟
- شكى نيست كه عدم صعودمان به جام جهانى باعث عقب افتادن فوتبال ما شد و در آينده بيشتر نمود پيدا خواهد كرد. دوست ندارم بيشتر از اين وارد بحث تيم ملى و اتفاقات آن شوم فقط از اين موضوع كه نتوانستيم در جام جهانى حضور داشته باشيم، احساس تأسف و ناراحتى دارم!
• جواد كاظميان فصل قبل با به ثمر رساندن ۹ گل و تقريباً همين تعداد پاس گل، يكى از مردان مؤثر عجمان بود. براى فصل جارى قطعاً اهداف جديد و بهترى را در سر مى پرورانى؟
- اميدوارم چه از نظر آمار و چه از حيث كيفيت و تأثيرگذارى در نتيجه گيرى بتوانم جزو بهترين هاى تيم عجمان و ليگ امارات باشم و روندى را كه سال هاى قبل داشتم ادامه بدهم و بتوانم نماينده خوبى براى ايرانى ها باشم.
• نمى شود با كاظميان همكلام شد اما از او در مورد پرسپوليس و اتفاقات نپرسيد. پرسپوليس كه اين روزها حال و روز چندان خوشى ندارد؟
- واقعاً برايم جاى تأسف و تعجب است كه هر سال وضعيت پرسپوليس نسبت به سال قبلش بحرانى تر مى شود. ليگ ايران حدود يك ماه ديگر آغاز مى شود اما پرسپوليس نه در نقل و انتقالات جديدش و نه حفظ ياران و مهره هاى بزرگ فصل قبل خود چندان جدى عمل نمى كند. پرسپوليس بهترين و بزرگترين و صد البته پرطرفدارترين تيم ايران است اما نمى دانم چرا به اين حال و روز افتاده است. جز افسوس و اينكه اميدوار باشيم متوليان تيم و مسئولان ورزش ايران اين معضلات را حل و فصل كنند، چيزى نمى توانم بگويم. مثلاً يكى از اين مشكلات، مسأله زمين تمرين است. اينكه تيمى مثل پرسپوليس حتى از داشتن يك زمين تمرين استاندارد و با امكانات محروم است، واقعاً جاى تأسف دارد!
• نظرت در مورد انتخاب سرمربى خارجى براى پرسپوليس چيست؟
- اين نظر شخصى من است. به اعتقاد من هستند مربيان داخلى كه بتوانند از عهده هدايت پرسپوليس برآيند. نمى خواهم از كسى اسمى ببرم اما به نظر من حداقل ۶ ۷، مربى كه خودشان در پرسپوليس بوده اند و به تيم و مشكلات آن و بازيكنان آن شناخت كامل دارند در فوتبال ايران حضور دارند و با وجود اين نفرات كه مى توانند از عهده اين مسئوليت برآيند، حضور و استخدام سرمربى خارجى آن هم در شرايطى كه يك ماه به شروع بازى ها مانده، كمى سؤال برانگيز است. نمى دانم چه بگويم. فقط مى دانم حيف است پرسپوليس با اين همه هوادار و اين همه حمايت با اين همه مشكل و معضل دست و پنجه نرم كند. واقعاً جز تأسف از اين همه مشكل براى پرسپوليس نمى توانم چيزى بگويم!
saeed_cris
05-07-2009, 03:01
معدنچى: هر كس ديگرى هم جاى من بود الاهلى را به پرسپوليس ترجيح مى داد
مهرزاد معدنچى پس از پشت سرگذاشتن يك فصل موفقيت آميز در امارات با چند پيشنهاد جالب توجه مواجه شد اما سرانجام به الاهلى پيوست. چند تيم مطرح امارات به دنبال جذب معدنچى بودند از طرفى پرسپوليس هم با اين بازيكن مذاكره كرده بود مهرزاد در نهايت به پيشنهاد تيم سرخپوش دوبى پاسخ مثبت داد. وى گفت: دوست داشتم براى پرسپوليس بازى كنم اما شرايط الاهلى خيلى خوب بود.
•چرا الاهلى را انتخاب كردى؟
-من از ۲ تيم ديگر هم پيشنهاد داشتم اما نمى خواستم وقت حضور در ليگ قهرمانان آسيا و جام باشگاه هاى جهان را از دست بدهم. وقتى اين پيشنهاد به من داده شد خيلى از آن استقبال كردم و حتى الشباب و يك تيم ديگر پول بيشترى به من مى دادند اما تصميم گرفتم به الاهلى بروم. اين تيم قهرمان امارات است و مثل پرسپوليس قرمزپوش است و طرفداران زيادى دارد.كمتر فوتباليستى پيدا مى كنيد كه از پيشنهاد الاهلى به سادگى عبور كند.
•مسئولان الاهلى به غير از تو به دنبال بازيكنى ايرانى ديگر هستند؟
- خير. آنها پس از جدايى سزار هافبك برزيلى، من را جذب كردند و ۲ بازيكن خارجى ديگرى دارند كه مصرى و برزيلى هستند.
•چند روز پيش با انصارى فرد مذاكره كردى، چرا به پرسپوليس نيامدى؟
-من با انصارى فرد حرف نزدم و مديربرنامه هايم با او مذاكره داشت اما قبلا گفته بودم كه در ايران فقط براى پرسپوليس بازى خواهم كرد. دوست داشتم به اين تيم برگردم اما فوتبال حرفه اى شده و من بايد بهترين تصميم را مى گرفتم.پرسپوليس را خيلى دوست دارم اما شرايط الاهلى از همه لحاظ بهتر بود و هر كس با پيشنهاد اين باشگاه مواجه شود شايد چشم بسته قرارداد امضا كند. هر فوتباليستى جاى من بود الاهلى را به پرسپوليس ترجيح مى داد.
•قرار است در الاهلى به عنوان مهاجم بازى كنى؟
-خير، من در اين مورد با سرمربى و مسئولان باشگاه حرف زدم و به عنوان هافبك چپ بازى خواهم كرد.
•از اروپا پيشنهادى نداشتى؟
-براى بازى كردن در اروپا بايد در تيم ملى موقعيت خوبى داشته باشم. من از اروپا هيچ پيشنهادى نداشتم.
maxpower00062
05-07-2009, 13:06
مازيار زارع: فوتبالم را در امارات ادامه مى دهم
- هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مجبورم از اين تيم خداحافظى كنم.وى اظهار داشت: شايد قسمت نيست در پرسپوليس بمانم به همين دليل مجبورم از اين تيم خداحافظى كنم. او افزود: پيشنهاد بسيار خوبى از امارات و همچنين ۲ تيم ليگ برتر ايران دارم. حضورم در امارات تقريبا قطعى است و من تصميم به رفتن گرفته ام. با اين حال تا ۲ روز ديگر همه چيز مشخص مى شود. زارع خاطرنشان كرد: از هواداران پرسپوليس مى خواهم حلالم كنند. من با هيچكس مشكل ندارم اما بهتر است كه در پرسپوليس نمانم. من قلبا پرسپوليس را دوست دارم و براى اين تيم از صميم قلب آرزوى موفقيت مى كنم.
تهران IranSport.Net
متن تصویر:
اگر تا 2 هفته آينده به توافق برسم
نكونام: قراردادم را با ويارئال امضا ميكنم
ايران ورزشي- بالاخره بحث جواد نكونام و ويارئال وارد مرحله جديدي شد و ظاهرا هافبك ايراني اوساسونا قصد دارد مذاكراتش را با اين تيم اسم و رسمدار اسپانيايي به صورت جديتر دنبال كند. نكونام كه از ويارئال و اسپانيول پيشنهادهاي خوبي داشت به دليل اينكه يك فصل ديگر با اوساسونا قرارداد دارد نميتوانست در مورد پيشنهادهايش آنطور كه بايد تصميم بگيرد. به همين دليل منتظر واكنش باشگاه بود كه مسوولان اوساسونا هم شرط سنگيني براي صدور رضايتنامهاش در نظر گرفتند و اعلام كردند كه هر تيمي كه نكونام را ميخواهد بايد 5 ميليون يورو براي رضايتنامهاش پرداخت كند. با اين مبلغ جواد نكونام فكر نميكرد باشگاههايي كه خواهانش بودند باز هم براي جذبش اقدام كنند، به اين ترتيب در مصاحبههاي مختلف از ماندن در اوساسونا و رابطه خوب با هواداران صحبت كرد اما ويارئال دستبردار نبود و اعلام كرد شرط اوساسونا را قبول ميكند تا جواد نكونام را به خدمت بگيرد. سپس مذاكرات وارد مرحله جديدي شد و اين بار نكونام از ويارئال و احتمال پيوستن به اين تيم هم صحبت كرد: «صحبتهاي زيادي بر سر رفتن يا ماندنم در اوساسونا وجود دارد كه فعلا در حد حرف است. با ويارئال مذاكراتي داشتم. اگر تا 2 هفته آينده به توافق برسيم قراردادم را با اين باشگاه امضا ميكنم.»
در مورد حضور نكونام در ويارئال بحث ديگري هم وجود داشت كه آن هم مبلغ قرارداد بود. عدهاي از مبلغي بالا و بيسابقه خبر ميدادند اما بعضي هم تصورشان بر اين بود كه ويارئال به خاطر پول زيادي كه براي رضايتنامه نكونام ميدهد، ممكن است مبلغ نه چندان بالايي را به هافبك ايراني اوساسونا براي ثبت قرارداد بدهد.
به هرحال اينها مسائلي بود كه هر روز به شكل جديدي ذهنها را به سمت خود ميكشيد اما جواد نكونام هافبك تيم ملي كشورمان همه اين مبالغ را تكذيب ميكند: «قيمت قراردادم فعلا مشخص نيست ولي قطعا رقم آن با ارقامي كه اعلام ميشود مطابقت ندارد. يك قرارداد با باشگاهي بسته ميشود كه بازيكن را از آن ميخرند و قراردادي ديگر هم با خود بازيكن امضا ميكنند.»
saeed_cris
05-07-2009, 14:50
هاشميان با بوخوم در سوئيس
تيم فوتبال بوخوم آلمان در روزهاى ۱۴ تير با زوريخ، ۱۷ تير با سنت گالن و ۲۲ تير با ويل سوئيس ديدار خواهد كرد. بوخوم كه در آخرين روزهاى فصل پيش خود را از سقوط به دسته پايين تر نجات داد، اين روزها در حال آماده شدن براى فصل جديد رقابت هاى بوندس ليگا است. تمرينات اين تيم براى فصل جديد از هفته گذشته آغاز شده و روز يكشنبه نيز اردوى ۱۰ روزه خود را در سوئيس برپا خواهد كرد. بر اساس برنامه باشگاه، اين تيم تا قبل از شروع فصل جديد ۶ بازى دوستانه برگزار مى كند. بوخوم در روزهاى ۱۴ تير با زوريخ، ۱۷ تير با سنت گالن و ۲۲ تير با ويل ديدار خواهد كرد و پس از بازگشت از اردوى سوئيس، تا قبل از شروع فصل جديد ۳ بازى دوستانه ديگر در آلمان برگزار مى كند. ديدارهاى تيم فوتبال بوخوم به ترتيب در روزهاى ۲۷ تير با المپياكو يونان، ۳۱ تير با روت وايس آلن و ۳ مرداد مقابل ترابوزان اسپور تركيه خواهد بود. اين تيم قبل از شروع فصل جديد بوندس ليگا، در دور اول جام حذفى به مصاف تيم لوته مى رود كه اين بازى در يكى از روزهاى ۹ يا ۱۰ مرداد انجام مى شود. اولين بازى بوخوم در بوندس ليگا هم شنبه ۱۷ مرداد مقابل مونشن گلادباخ است.
تيموريان، فولهام را در تور استراليا همراهى مى كند
نام آندرانيك تيموريان در ميان ۲۲ بازيكنى ديده مى شود كه تيم فولهام را در تور استراليا همراهى خواهد كرد. روى هاجسون سرمربى تيم فولهام به منظور آماده سازى در رقابت هاى پيش فصل، اين تيم را به تور استراليا مى برد. نام آندرانيك تيموريان، ملى پوش ايرانى تيم فوتبال فولهام هم در ميان نفرات به چشم مى خورد. برپايه گزارش گل، فولهام در تاريخ هشتم ژوئيه (۱۷ تير) با گلد كوست در اسكيلد پارك ديدار خواهد كرد. اين تيم ۳ روز بعد با ملبورن ويكتورى كه قهرمان رقابت هاى ليگ استراليا است بازى مى كند. فولهام، تور خود را با بازى مقابل پرث گلورى در ورزشگاه ممبرز اكويتى در تاريخ ۱۵ ژوئيه (۲۴ تيرماه) به پايان مى رساند.
دربي كانتي تيموريان را مي خواهد
آندرانيك تيموريان در انگليس به سر مى برد و مذاكرات خود را براى ماندن در فولام آغاز كرده است.آندو ديروز جلسه اى را با مديران فولام انجام داد كه گويا توافقاتى نيز براى ماندن وى صورت گرفته است. البته در حالى آندرانيك با فولام به توافق رسيده كه باشگاه دربى كانتى نيز براى جذب هافبك ايرانى فولام ابراز تمايل كرده و اين باشگاه به شدت به دنبال جذب آندو است.
دربى كانتى در ليگ يك انگليس حضور دارد و از تيمهاى سرشناس انگليس به حساب مى آيد. آندرانيك تأكيد دارد در ليگ برتر انگليس بازى خواهد كرد و تمايلى به حضور دوباره در ليگ يك انگليس ندارد. آندو فصل گذشته مدتى در تيم بارنزلى حضور داشت.
منبع:روزنامه خبر ورزشي
maxpower00062
06-07-2009, 14:43
مروري بر زندگي ورزشي هاشميان؛قهرمان 2006
تيم ملي در دوسال گذشته با مربيگري افرادي مثل قلعه نويي،ابراهيمزاده، دايي و قطبي توفيق خاصي بدست نياورد تا هاشميان به تلخي از تيم ملي وداع كند. چيزي كه شايستهاش نبود
- وحید هاشميان بچه محله امامزاده حسن ، دوراهي قپان است، پسر مودبي كه با دلبستگي به مادر و درفراق پدر بزرگ شد. او به فوتبال علاقه بسياري داشت و بعد از بازي در زمينهاي خاكي، جذب مسابقان رده پايه تهران شد در سال 1373 او به همراه تیم جوانان فتح تهران از دسته دوم به دسته اول صعود کرد و یک سال بعد به همراه این تیم عنوان سوم جوانان باشگاه های تهران را به دست آورد.در سال 1375، هاشمیان به همراه تیم بزرگسالان فتح نایب قهرمان باشگاه های تهران شد و پس از آن به تیم فوتبال پاس بامربيگري ابراهيم قاسمپور، پیوست.وی در سال 1377 با سبزپوشان پاس به عنوان نایب قهرمانی لیگ کشور دست یافت و بعد از گلزني در بازي مقابل استقلال مورد توجه منصور پورحيدري قرار گرفت و به تيم ملي دعوت شد. او مهاجمي قدرتمند و سرزن بود كه در اولين بازي ملي مقابل قزاقستان موفق به گلزني شد و در نهايت از توانست مدال طلای بازی های آسیایی بانکوک را برگردن بیاویزد.
سفر به هامبورگ
درحالي كه گفته مي شد هاشميان به پرسپوليس مي رود ،بازی های خوب وحید باعث شد که مدیران استعداد یابی هامبورگ با مسوولان وقت پاس تماس حاصل کنند. گفت و گوها بین مقامات هامبورگ و پاس نتیجه مثبت داد و هاشمیان به عنوان پنجمین بازیکن ایرانی به بوندس لیگا راه یافت.هاشمیان در فصل نخست حضورش در هامبورگ فرصت چندانی برای عرضه اندام نیافت، اما در همان دقایقی که به میدان رفت موفق شد یک گل برابر ترابوزان اسپور ترکیه در رقابت های مقدماتی جام باشگاه های اروپا به ثمر برساند.وحید در فصل 2000-1999 به همراه هامبورگ عنوان سوم بوندس لیگا را به دست آورد. اما او براي پيشرفت بايد به تيم كوچكتري ميرفت...
جدايي از تيم ملي
اولين دلخوري هاشميان از شرايط تيم ملي به زماني برميگشت كه او در سفر طولاني به ژاپن بازيكنان را همراهي كرد اما با وجود آنكه عضو يك باشگاه خارجي بود، در اين بازي به ميدان نرفت. با اين وجود هاشميان به همكاري با تيم ملي ادامه داد و در سال 2000 نیز موفق شد قهرمانی مسابقات غرب آسیا را در اردن به چنگ آورد.اما، بعد از ناكامي در جام ملتهاي آسيا 2000، زماني كه ميروسلاو بلاژويچ او را به تيم ملي دعوت كرد، جو حاکم بر اردوی تیم ملی و همچنین اختلاف با فدراسیون فوتبال وقت باعث شد وحید به مدت 5/3 سال از تیم ملی فاصله بگیرد.در ادامه یک مصدومیت اجازه هنرنمایی را از وحید گرفت و پس از یک دوره بسیار سخت، ستاره فوتبال ایران سر از تیم فوتبال بوخوم در دسته دوم بوندس لیگا درآورد.هاشمیان در دسته دوم بوندس لیگا نیز بسیار خوش درخشید و توانست با مربیگری پیتر نویرورر در فصل 2003-2002 به دسته اول بوندس لیگا بازگردد.در این فصل هاشمیان بیشتر به عنوان یار جانشین به میدان می آمد و موفق شد 10 گل حساس نیز برای بوخوم به ثمر برساند.اما اوج هنرنمایی هلی کوپتر به فصل 2004-2003 بازمی گردد که توانست با زدن 16 گل رکورد خوبی را از خود برجای بگذارد. بوخوم به لطف گل های او توانست به رقابت های جام یوفا راه یابد.
بازگشت به تيم ملي
در اين دوران بود كه مسئولان فوتبال ايران، پاشنه در منزل هاشميان را براي متقاعد كردن او به بازگشت از جا در آورده بودند. برانكو سرمربي تيم ملي عقيده داشت تيم ملي با هاشميان كلاس جهاني پيدا ميكند و بنابراين او با تلاشهاي محمددادكان و محسن مهرعليزاده به تيم ملي بازگشت. بعد از اين درخشش هاشمیان فصل 2005-2004 را در بایرن مونیخ سپری کرد، اما او كمتر فرصت بازي يافت و گرچه در نهایت او به همراه سرخ پوشان باواریایی به مقام قهرمانی بوندس لیگا و لیگاپوکال رسید، اما از بايرن جدا شد و به هانوفر پيوست. او به دنبال يك هواي تازه بود و باشگاهي كه بتواند در آن بازي كند. اما نكته مهم در اين باره، قرارداد سنگين او بود كه هميشه وحيد را زير فشار قرارميداد. بنابراين دوران حضور هاشميان در هانوفر نيز چندان دستاوردي براي او به همراه نداشت .
خاطرات تلخ و خداحافظي
در اين اثناهاشمیان در بازگشت مجدد به تیم ملی نیز بسیار درخشید و با گل های حساسش مقابل قطر و ژاپن راه صعود ایران به رقابت های جام جهانی 2006 را هموار کرد. اما هاشميان در فاصله دو ماه مانده به جام جهاني مثل 6 ستاره ديگر فوتبال ايران مصدوم شد تا در نهايت، نمايش تيم ملي در جام جهاني چندان مناسب نباشد گرچه هاشميان كه در بازي آخر مصدوم شد يكي از شريفترين و زحمتكشترينها بود. يكي از معدود بازيكناني كه بعد از شكست مقابل مكزيك از ناراحتي تا صبح چشم روي هم نگذاشت.با اين حال هاشميان پس از جام جهاني 2006 دوران خوبي را پشت سر نگذاشت و با جدايي از هانوفر به بوخوم برگشت و تنها در بازيهاي حساس آخر درخشيد. چيزي كه باعث شد يك فصل ديگر در بوخوم بماند. او در اين مدت در تيم ملي هم چندان موفق نبود. تيم ملي با مربيگري افرادي مثل قلعه نويي،ابراهيمزاده، دايي و قطبي توفيق خاصي بدست نياورد تا هاشميان به تلخي از تيم ملي وداع كند. چيزي كه شايستهاش نبود... درست مثل مهدويكيا و علي كريمي. بدرود.
سايت گل ([Only registered and activated users can see links] 9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-2006)
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1