توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ***| اخبار مربوط به داوران ايراني |***
Loverboy
24-07-2008, 00:27
عزيزان تو اين تاپيك كليه ي اخبار مربوط به داوري قرار ميگيره
[Only registered and activated users can see links]
عنايت: با قهرماني در صورت تاييد اشتباه برخورد مي كنم
رئيس كميته داوران فدارسيون فوتبال گفت:
در صورتي كه اشتباه داور ديدار پرسپوليس و ملوان در گرفتن يك پنالتي به سود نماينده انزلي تاييد شود، با وي برخورد مي كنم.
مسعود عنايت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت:
داوران ديدار پرسپوليس مقابل ملوان و استقلال مقابل سپاهان عملكرد خوبي داشتند، البته يك صحنه مشكوك وجود داشت كه محسن قهرماني به نفع ملوان اعلام پنالتي كرد.
وي ادامه داد:
از طريق تلويزيون اين صحنه به نظر پنالتي نميآمد؛ ولي شايد قهرماني از زاويه ديگر اتفاقي را ديده كه ما نديدهايم. در حال حاضر نميتوانم قاطعانه بگويم اين صحنه پنالتي بوده يا خير.
رئيس كميته داوران تاكيد كرد:
هيچ گاه روي اشتباهات داوران سرپوش نگذاشتم و اگر داور در مسابقه پرسپوليس اشتباه كرده باشد مثل گذشته با او برخورد خواهم كرد. داوران را در فصلهاي گذشته دو يا سه جلسه محروم كردهام و حتي گاهي اوقات آنها را به دسته پايينتر نيز فرستادهام.
عنايت تاكيد كرد:
نبايد بگويند با پرسپوليس سر ناسازگاري داريم و مي خواهيم اين تيم به جايي نرسد. فصل گذشته نيز در ديدار پرسپوليس و سپاهان 7 دقيقه وقت اضافه گرفته شد و پرسپوليس دردقيقه 96 گل قهرماني خود را به ثمر رساند و هم اكنون ميتواند در ليگ قهرمانان آسيا شركت كند.
وي افزود:
اشتباه در داوري هميشه وجود دارد. در همان سالي كه يك مربي ميگفت ميخواهند تيم ديگري قهرمان شود، تيم خودش به مقام قهرماني رسيد. هفته گذشته نيز اميرقلعهنويي ميگفت، گل استقلال آفسايد نبود و داور اشتباه كرد؛ اما همه ديدند كه حق با داور بود.
عنايت در خصوص اشتباه محسن تركي در ديدار استقلال و سپاهان گفت:
ممكن است آن صحنه پنالتي باشد و ممكن است هم نباشد. در حال حاضر در موقعيتي نيستم كه به طور قطعي در باره اين موارد اظهار نظر كنم؛ اما سوال من اين است كه آيا در طول 90 دقيقه مسابقه داور حق اشتباه ندارد؟
وي تاكيد كرد:
نبايد براي قضاوت به تصاوير تلويزيوني اكتفا كرد زيرا پسر 15 ساله من نيز ميتواند از طريق تلويزيون و حركات آهسته خوب قضاوت كند.
«« منبع »» ([Only registered and activated users can see links])
چه ارزشی داره اصلا تا اخر عمر محرومش کنن 2 امتیاز از پرسپولیس گرفت بر نمیگرده که میگرده؟
TheSpecialOne
18-08-2008, 18:51
بابا محرومش نمیکنن!!! پولشو میگیره میگه اشتباه همه جا هست.
با این حرفای رییس داوران خر نشین!!! اینا فقط از داوراشون حمایت میکنن.
ناظر داوري ابومسلم - استقلال اهواز:
پنالتي صددرصد درست بود
داور درطول بازي اشتباهاتي داشت
در حالي كه پنالتي دقيقه 96 تيم فوتبال استقلال اهواز در بازي مقابل ابومسلم اعتراضات شديد تماشاگران و مجموعه ابومسلم را به همراه داشت، ناظر داوري اين بازي گفت: اين پنالتي صددرصد درست بود.
به گزارش ايسنا، محمدعلي فروغي در جمع خبرنگاران افزود: درست است كه داور درطول بازي اشتباهاتي داشت ولي پنالتي استقلال اهواز به طور قطع درست بود و داور كار درستي انجام داد.
وي در خصوص يك صحنه ديگر از بازي كه توپ در محوطه جريمه به دست مدافع استقلال اهواز برخورد كرد، گفت: الان نميتوانم بگويم كه آن صحنه پنالتي بود يا نه و بايد فيلم بازي را بازبيني كنم.
كارشناس داوري:
"مرادي" يك پنالتي را نگرفت
وضعيت داوري فوتبال خيلي بد است
گزينش داوران در ايــران اشكالات زيادي دارد
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
كارشناس داوري فوتبال ايران گفت: مسعود مرادي به اشتباه از اعلام يك ضربه پنالتي به سود پرسپوليس خودداري كرد.
حسين عسگري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره دو صحنه مشكوك پنالتي در بازي پرسپوليس مقابل مس كرمان گفت: در صحنه اول اعتقاد من اين است كه با توجه به فاصله نزديك مهاجم پرسپوليس با مدافع مس و شدت ضربه بازيكن قرمزپوش، توپ به دست بازيكن مس برخورد كرده و بازيكن مس در آن صحنه فرصت هند كردن نداشت. ضمن آنكه شايد خيليها تصور كنند دست بازيكن مس در آن صحنه باز بوده كه به دليل حالت چرخشي كه اين بازيكن داشت نيمه باز بودن دستان او مساله طبيعي بوده و به اعتقاد من اين صحنه را مرادي به درستي مديريت كرد.
وي افزود: اما، درمورد صحنه دوم تصورم اين است كه داور دچار اشتباه شده و در آن صحنه بايد ضربه پنالتي به سود پرسپوليس اعلام ميشد.
اين داور بازنشسته فوتبال ايران درباره اشتباهايي كه در قضاوتهاي هفتههاي اخير رخ داده، گفت: در همه جاي دنيا روال اين است كه اگر داور اشتباهي ده، پانزده درصدي در بازي داشته باشد و اين اشتباهها در نتيجه بازي تاثيرگذار نباشد، آن داور نمره قبولي ميگيرد اما، اگر اشتباهها تاثيرگذار باشد عملكرد داور ضعيف بوده است. وقتي هفته قبل از 9 بازي هفت ديدار نتيجهاش با تصميمهاي داوران تغيير كرده، اين بسيار بد است. براي اين شرايط نبايد از كلمه ضعيف استفاده كنيم بلكه بايد بگوييم اين وضعيت بسيار بدي است.
وي در پاسخ به اين سوال كه فكر ميكنيد ايراد كار از كجاست، گفت: اشكالهاي بسيار زيادي وجود دارد اما نه كسي به آنها توجه ميكند و نه كسي ميخواهد آنها را حل كند. مرادي جزو داوران مطرح آسيا است و فيفا روي او نظر مثبتي دارد اما بايد براي هر لحظه داوري كنترل وجود داشته باشد. وقتي شرايط روحي و رواني يك داور ايدهآل نيست، اگر به لحاظ اسمي هم جزو بهترينهاي ما هم باشد نبايد به او بازي بدهيم. در چنين داوريها دقت لازم انجام نميگيرد و متاسفانه گزينش داوران در فوتبال ايران اشكالات زيادي دارد. نبايد صرف اينكه آقاي X بهترين داور است چشم بسته او را انتخاب كرد.
عسگري در پاسخ به اين سوال كه آيا با چنين وضعي صلاح است كه قضاوت داربي به تيمي ايراني داده شود، گفت: فكر نميكنم با اين شرايط چنين كاري درست باشد. بايد ابتدا شرايط را براي داوران فراهم كنيم. اشتباههاي داوري در همه جاي دنيا هست اما، جوي كه در ورزشگاهها به وجود ميآيد وحشتناك است. ضمن اينكه فكر ميكنم با وضعي كه داوريهاي ما در اين شش هفته داشته خود داوران ايران هم رغبتي براي قضاوت در داربي ندارند.
Er Pupone
13-09-2008, 03:43
بنظر شما بهترین داور لیگ برتر کیه ؟؟
Mostafa United
13-09-2008, 05:18
به نظر من خسروي داور خيلي خوبي بود حيف كه ديگه قضاوت نميكنه !
Ashkan Gunner
13-09-2008, 09:12
1-محسن ترکی
2-مسعود مرادی
khaf Esteghlali
13-09-2008, 09:30
مسعود مرادی و مسعود مرادی !!!!!!!!!!
ما همین یک داور خوب را داریم محسن ترکی از بس سوت می زنه و کارت می ده اعصاب آدم را خورد می کند و نمی گذارد انسان فوتبالش را ببیند.
moghaddasipouya
13-09-2008, 10:17
داور فقط ترکی
در کل فقط ترکی یک کم خوبه مرادی هم بد نیست
General Xavi
13-09-2008, 10:40
تا همين دو سال پيش قبل جام جهاني مرادي بهترين بود
ولي الان به نظر من سعيد مظفري زاده و محسن تركي از بقيه بهترن
اشتباهاي داوري ما نميگيم از بين بره چون انسان هرچقد باهوش و بادقت باشه بالاخره اشتباه ميكنه ولي بايد كم بشه چون مثلا ادعي فوتبال حرفه اي داريم و داوران هم بايد حرفه اي باشن حرفام چ
پ.ن:حرفام چقدر :-& آور بود:D
Totti_M72
13-09-2008, 10:47
ما الان داور خوب نداریم/:)
hamed6429
13-09-2008, 12:17
ما تو ایران دو سری داور داریم: یه سری داور بی تاثیر و یه سری موثر.:-? از دسته اول میشه کلیه کمک داورها را نام برد که اصلا کلا کاری به بازی ندارند. گاهی اوقات یکی در میون صحنه هایی که به نظرشون خیلی آفساید باشه پرچم میزنن.:34: سری دوم داورهایی که پوز همه تیمها رو زدند. اگه یه تیم خودش رو جر بده اندازه بعضی از این داورها نمیتونه امتیاز بیاره. تو این دسته مسعود مرادی خیلی بارزه:D
adel_pes
13-09-2008, 12:39
با هرکسی بجز مرادی مظفری زاده ترکی قهرمانی موافقم! ممبینی بد نیست.
به نظر من فعلآ مظفري زاده...نميدونم دوستان با اين همه سوتي از مسعود مرادي چه جوري باز هم ميگن داور خوبيه؟
manchester7
13-09-2008, 12:53
داور خوب کجا بود ولی از همه بدتر این محسن ترکیه از همشون بهترم رحیم رحیمی مقدم:^oخیلی راحت مال خودش سوت میزنه اینجوری:1:
hamid love oli
13-09-2008, 12:54
مگه ايران داور خوبي هم داره؟فقط فنايي بهترين داور ايران بود كه تونست فينال جام جهاني حاضر بشه.
داور هاي الان همه احساسي سوت مي زنند
Elbimbo deoro
13-09-2008, 12:54
داور خوب تو ایران نیست یا اینکه رشوه می گیرند حرفای سیار دوسال پیش یادتون هست آخرشم بیچاره رو سرشو کردند زیرآب گفتند خفه شو
همه داورای ایرانی بدند سگ زرد برادر شغاله هیچ فرقیم باهم ندارند
lordcrazy
13-09-2008, 13:31
هیچ کدام خوب نیستن همشون اماتور هستن.
منتظر پيشنهاد فدراسيون فوتبال ايران هستم [Only registered and activated users can see links] 19.jpg&X=200&Y=309 (javascript:;)چند هفتهاي از آغاز فصل جديد بوندسليگا ميگذرد. بابک رفعتي، داور ايرانيتبار که امسال به جمع داوران بينالمللي آلمان نيز پيوسته است، در گفتوگويي با دويچه وله از بوندسليگا و بازيکنان ايراني در آلمان سخن گفت. اين داور ايراني- آلماني گفت كه به ملت ايران و داشتن بازيکناني چون هاشميان، عزيزي، علي دايي و مهدوي کيا که در طول اين سالها در خدمت باشگاههاي آلمان بودند، افتخار ميکند. او گفت دوست داشت که از ايران بازيکنان بيشتري در بوندسليگا بودند و اينکه هميشه پيش از بازي با بازيکنان ايراني سلام و عليک ميکند. از محبوبيت بازيکني چون مهدي مهدويکيا به ويژه در هامبورگ سخن گفت و اين که وقتي در ورزشگاه داوري ميکرد، ميشنيد که با فرياد مهدي... چگونه تشويقش ميکردند و مورد قبول آنها بود:
از نگاه شما فوتبال بوندسليگا با توجه به فوتبال تهاجمي که در جام ملتهاي اروپا به نمايش گذاشته شد، شاهد چه نوع تغييراتي خواهد بود؟
فکر ميکنم يا اميدوارم که رقابتهاي بوندسليگا جذابتر و زيباتر شود و بازيکنان نسبت به گذشته خشونت کمتري نشان دهند. فوتبالي که در جام ملتهاي اروپا در اتريش و سوييس ديديم، بازيهاي بسيار زيبايي بودند و بازيکنان به راستي به عنوان ورزشکار بازي کردند. هيچ صحنه خشني از بازيکنان نديديم، هيچ صحنه ضد داوري نديديم يا اينکه کسي با داوري بد باشد. به همين خاطر اميدوارم که بازيکنان تيمهاي بوندسليگايي هم تحت تأثير قرار گرفته باشند و همه حواسشان به خود فوتبال باشد. بازي زيبا باشد، سرعت داشته باشد، بدون اين که کسي در برابر حريف و داور خشونت نشان بدهد.
چه پتانسيل و پيشرفتي را در بوندسليگا ميبينيد و اگر خودتان بتوانيد چيزي را تغيير بدهيد، آن چه خواهد بود؟
به نظر من در بوندسليگا بازيکنان خيلي خودشان را مياندازند و زياد با داورها بحث ميکنند. در حالي که به عنوان نمونه در ليگ برتر انگليس وضعيت ديگري حاکم است و در بيشتر موارد، وقتي که بازيکن ميافتد، بلند ميشود... از اين نظر، خيلي خوب ميشد، اگر بازيکنان بوندسليگا همانند ليگ انگليس واقعا بازي را سريعتر دنبال ميکردند و کمتر روي زمين ميافتادند و در بازي وقفه ايجاد ميکردند. اين هم براي تماشاچيان جذاب است، هم براي داور بهتر است. براي ورزش فوتبال هم سودمند است.
شما علت تفاوت در بوندسليگا و ليگ برتر انگليس را در چه ميبينيد؟
فکر ميکنم که خود تماشاگران هم نقش دارند. براي نمونه در انگليس اگر بازيکن خودش را بيندازد، همان تماشاچيها بازيکن را هو ميکنند و براي او سوت ميزنند. يعني هرگز به بازيکن اجازه نميدهند که خودش را بيندازد يا اين که با داور بحث و جدل کند. در حالي که در آلمان کمتر چنين چيزي را ميبينيم.
آيا قضاوت بازي تهاجمي و سرعتي براي داور سختتر است تا يک بازي به نسبت معمولي و کمسرعت؟
راستش براي ما داوران هم اگر بازي تهاجمي باشد، خيلي جالب است. گذشته از اين که تماشاگران هم لذت بيشتري ميبرند، چون اتفاقهاي بيشتري ميافتد و شايد هم گلهاي بيشتري به ثمر برسد. از نظر من، بالا بودن سرعت بازي کار ما را سختتر نميکند، بلکه کارمان راحتتر هم ميشود. چون واقعا در اين گونه موارد، فوتبال بازي ميشود، ديگر اين نيست که يک تيمي عقب بکشد و دفاع کند. به همين خاطر هم، همه تماشاچيها و همه بازيکنان حواسشان به بازي خودشان است که گل بزنند، فعال باشند و با داور کاري نداشته باشند.
آقاي سپ بلاتر، رييس فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) درصدد اين است که از سال 2013 قانون 6+5 را به اجرا در بياورد. يعني اين که تنها پنج بازيکن خارجي ميتوانند در يک تيم، در ليگ حرفهاي يک کشور به طور همزمان به ميدان بيايند. شما اين محدوديت حضور بازيکنهاي خارجي را در ليگهاي معتبر جهاني چگونه ميبينيد؟
راستش نظري ندارم، چون به عنوان داور هرگز اين جور چيزها را در نظر نميگيريم. ما به ميدان ميرويم تا بازيها را داوري ميکنيم. به همين خاطر اکنون نميتوانم بگويم ازچه لحاظ خوب و از چه نظر بد است. در مجموع ميتوانم بگويم که هرچه بازيکن بيشتري از کشورهاي مختلف حاضر باشند، بازيها جالبتر است.
به فوتبال آلمان بر گرديم. از آغاز اين فصل ليگ دسته سوم سراسري حرفهاي آلمان هم به راه افتاده و خيلي هم مورد توجه قرار گرفته است. شما ليگ دسته سوم آلمان را چگونه ارزيابي ميکنيد و اين ليگ چه آيندهاي خواهد داشت؟
به نظر من اين کار بسيار خوبي بود که بوندسليگاى دسته سه را هم به راه انداختند، چون از اين راه باشگاهها حرفهايتر ميشوند و کيفيت کارشان هم بالاتر ميرود. با اين تغيير و تحولات تيمهاي دسته سه از فدارسيون فوتبال آلمان بيشتر پول ميگيرند، ميتوانند مدرسه باز کنند و بيشتر از گذشته به استعدادهاي نوجوان بپردازند. بازيهايي که من خودم در ليگ دسته سه ديدم، از کيفيت خوبي برخوردار بودند، سرعت داشتند و جذاب بودند.
اکنون 12 سال است که فوتباليستهاي ايراني در بوندسليگا حضور دارند. شما عملکرد لژيونرهاي ايراني را در طول اين مدت چطور ديدهايد؟
حضور بازيکناني از ايران در بوندسليگا باعث خوشحالي است. آدم به ملت ايران و داشتن بازيکناني چون هاشميان، عزيزي، علي دايي و مهدوي کيا که در طول اين سالها در خدمت باشگاههاي آلمان بودند، افتخار ميکند. بديهي است، دوست داشتم که از ايران بازيکنان بيشتري در بوندسليگا بودند. البته شخص بهعنوان داور هميشه بيطرف است و من هميشه پيش از بازي با بازيکنان ايراني سلام و عليک ميکنم، ولي وقتي بازي شروع ميشود، اين مسائل ديگر مطرح نيست، يعني در طول بازي براي من هيچ فرقي ندارد که مليت بازيکن چيست، آيا با او آشنايي قبلي دارم يا نه. در ضمن فراموش نکنيم که بازيکناني چون علي دايي و وحيدهاشميان، در تيمهايي مثل بايرن مونيخ بازي کردهاند که البته بسيار معروف و مطرح است و شايد بتوان آن را يکي از بهترين تيمهاي دنيا دانست. بازيکني که بتواند در چنين تيمي بازي کند، حتما بازياش بايد بسيار خوب باشد. يا بازيکني چون مهدي مهدويکيا محبوبيت بسياري، به ويژه درهامبورگ داشت. وقتي من در ورزشگاه داوري ميکردم، ميشنيدم که با فرياد مهـدي... تشويقش ميکردند و مورد قبول آنها بود.
آقاي رفعتي شما اگرچه بزرگ شده آلمان هستيد، اما خب به زبان فارسي تسلط داريد، رابطه نزديکي با ايران و فرهنگ ايراني داريد. فوتبال ايران را هم دنبال ميکنيد. فدراسيون فوتبال ايران براي داوري ديدارهاي استقلال و پرسپوليس پيش آمده که از فدارسيون فوتبال آلمان خواسته است يک داور براي قضاوت اين بازي حساس به ايران بفرستد. آيا تا بحال از شما هم در اين رابطه سوال شده؟
تا به حال کسي از من سوال نکرده که در ايران يک چنين بازي مهمي را سوت بزنم. طبيعي است که هر داوري دوست دارد که در صحنه بينالمللي قضاوت کند. اما خب اين که يکروزي من به ايران بروم و داوري کنم، فکر ميکنم براي من يکي از همان اتفاقهاي بزرگ است که براي يک داور ميتواند رخ بدهد. براي من اين يک آرزو است که روزي براي سوت زدن يک بازي به ايران بروم. به هر حال وطن آدم است، خاک آدم است. و من واقعا... يعني اصلا منتظرم يک روزي از فدراسيون ايران از من سوال کنند که بعد من به آنها پيشنهاد بدهم که اگر واقعا دوست دارند من بيايم، بايد از فدراسيون آلمان سوال کنند و من فکر ميکنم که فدراسيون آلمان هم اين کار را هماهنگ کند.
آخرين بار کي ايران بوديد؟
آخرين بار سي سال پيش ايران بودم. وقتي هشت ساله بودم آمدم آلمان، چون پدرم در آلمان زندگي ميکرد و از آن زمان فرصتي هم پيش نيامد و موقعيت سفر به ايران جور نشد. چون همين شغل داوري خيلي وقت لازم دارد و هيچگاه حتي فرصت نميکنم که دو هفته بروم مرخصي. با وجود اين دوست دارم و اميدوارم که بتوانم به زودي سفري به ايران بکنم.
fcbayern
13-09-2008, 13:46
در مورد بهترین داور به همشهری خودم سعید مظفری زاده رای میدم:13:بدترین داور ها مرادی و قهرمانی هستند هر دو از مشکل بینایی ومغزی رنج می ببرند :1: کلا داوری امسال مزخرف بوده :53: تا حالا 7 امتیاز از پرسپولیس کسر شده :29:در کل برای داوری متاسفم
روزه هواداران و هدايتي قبول باشد![/URL] [URL="javascript:;"][Only registered and activated users can see links] 09.jpg&X=250&Y=338 ([Only registered and activated users can see links])باور كنيد هيچ اتفاقي نيفتاده است. مسعود مرادي وجدانش كاملا راحت است و حتي قصد دارد فيلم بازي پرسپوليس مقابل مس كرمان و به خصوص صحنه بحث برانگيز پنالتي در سمينار فيفا كه هفته آينده در سوييس برگزار ميشود را پخش و به تصميمي كه گرفته افتخار هم كند.
داوري بازي پرسپوليس و مس از نظر خود شما چطور بود؟
من كه نميتوانم در مورد قضاوت خودم نظري بدهم. ناظر داوري عملكرد داور را زير نظر دارد.
در اين بازي خيلي نسبت به عملكرد شما در استاديوم اعتراض شد. فكر ميكرديد اين اعتراضات چقدر به عملكرد شما بستگي داشت؟
حتي يك درصد هم بستگي به عملكرد من نداشت. يك صحنه وجود داشت كه معتقد بودند پنالتي است و روي همان صحنه اعتراض كردند. در ساير موارد مشكلي وجود نداشت. آن صحنه هم به هيچ عنوان پنالتي نبود.
اما آن صحنه صد در صد پنالتي بود.
حتما شما آموزش ديدهايد.
صحنه آنقدر واضح بود كه نيازي به آموزش نداشت.
از ديد بنده با توجه به نزديكي دو بازيكن و سرعت توپ و آموزشهايي كه ديدهام نميتوانست خطاي هند باشد. بحث هند در قوانين داوري فوتبال بسيار پيچيده است. حتما شنيدهايد كه توپ به دست خورد يا دست به توپ خورد. طبق آموزشهايي كه ديدهام به من گفتهاند كه چنين صحنههايي پنالتي نيست.
و اگر ثابت شود پنالتي بوده؟
كي ميخواهد ثابت كند پنالتي بوده يا نبوده؟
به هر حال اگر چهار تا كارشناس منصف ثابت كردند پنالتي بوده، آن وقت چه ميگوييد؟
به هر حال ممكن است روي آن صحنه اظهارنظرهاي مختلفي باشد اما مطمئنا هفته آينده كه براي سمينار فيفا عازم سوييس هستم اين فيلم را ميبرم و آنجا هم ميگويم كه پنالتي نبوده است. من براي كارم در داوري اهميت قايل هستم و اگر فكر كنم كه اشتباه كردهام هم اين فيلم را در سمينار فيفا نشان ميدهم و حتي اگر زير سوال بروم با شهامت نظرات فيفا را به مردم ايران اعلام ميكنم.
بر فرض كه بگويند اشتباه كردهايد و شما هم اعلام كنيد. چه فايدهاي دارد؟
من بحث احساسي نميكنم و طبق قوانين قضاوت ميكنم.
اما همين احساسات جزيي از فوتبال است و اتفاقا در دقايق پاياني بازي كاملا خودش را نشان داد.
اما براي من احساسات جايي در كارم ندارد و قوانين را اجرا ميكنم. اگر اشتباه باشد بايد با داور طبق قوانين برخورد شود.
اين ذهنيت منفي در مورد قضاوت شما براي پرسپوليس سالهاست وجود دارد كه بازي بدون حرف و حديث نخواهد بود.
دوست ندارم براي تيمي قضاوت كنم كه ذهنيت منفي نسبت به من داشته باشد. من سال قبل در ليگ پنج قضاوت براي پرسپوليس داشتم كه سه بازي آن در همين ورزشگاه آزادي بود و مشكلي هم نبود. ان شاءا... زمان مشخص ميكند كه افراد بر اساس صداقت در اين مملكت كار ميكنند. من بعد از يك ماه آمدم و قضاوت كردم و تا يك ماه ديگر هم در ايران نيستم. متاسفانه در اين فوتبال در مورد همه چيز بحث ميشود به جز مسايل فرهنگي،اين دليل نميشود كه اينطوري برخورد و فحاشي كنند اما مطمئن باشيد باشگاه پرسپوليس و تماشاگرانش يكي از افتخارات و سرمايههاي ما در سطح قاره هستند.
در 15 دقيقه پاياني بازي فحاشي ناموسي به شما شد و در پايان بازي به طرف شما بطري پرتاب كردند. چه احساسي داشتيد؟
نكته اين بود كه در ماه رمضان هم اين اتفاق افتاد. واقعا روزه آنها قبول باشد. وقتي حسين هدايتي به من فحاشي ميكند از بقيه چه انتظاري داريد؟ در قضاوت اين مسايل هست اما كار قضاوت در ايران سختترين كار دنياست. ادامه اين روند با اين نوع برخوردها داوري ما را به نابودي ميكشاند. سال به سال دريغ از پارسال، اما من آن آرامش را دارم كه در سختترين لحظات هم آرام باشم و كارم را انجام دهم. فقط متاسفم.
الان داوران داخلي هم از شما شاكي شدهاند كه با اين قضاوت شانس قضاوت در داربي را از آنها گرفتيد.
اصلا در مورد داربي هيچ صحبتي ندارم. نه به داربي فكر ميكنم و نه صحبتي دارم. من كار ديگري در سطح بينالمللي دارم كه فراتر از ايران و بالاتر از داربي است. اصلا ذهنيت من قضاوت داربي نيست.
الان چند ساعت از بازي گذشته است. وجدانتان راحت است؟
راحت راحت است. آن صحنه را درست گرفتم و دليلي براي ناراحتي وجود ندارد. اگر در المپيك و جام جهاني هم بود آن صحنه را پنالتي نميگرفتم چون اصلا نميتوانم چنين صحنههايي را به عنوان پنالتي سوت بزنم.
samandooooon
13-09-2008, 14:29
یعنی واقعا اونی که میگه مرادی داور خوبیه باید یا چشش نبینه یا .....
همون مظفری زاده که میگین پارسال بازی با صبا نیم فصل اول یه پنالتی گرفت که خودشم نفهمید چرا! تو ایران داور خوب نداریم بی انصافی هم نیست
اصلا داورهای ایرانی داور نبستن ولی با این حال 1 2 تا شون بد نیستن مثلا قهرمانی
Er Pupone
13-09-2008, 15:23
محسن ترکی درسته کارت زیاد میده اما سوتی های تاثیرگذار نداره
ممبینی هم خیلی بی حاشیه بوده و کارش نسبت به بقیه درست تره
ARTESHE SORKH
13-09-2008, 15:29
دقیقا" هیچ کدام....
adel_pes
13-09-2008, 15:37
دوست دارم این آدما دیگه تو فوتبال نباشن چون همه ضد پرسپولیس اند:مرادی عنایت قهرمانی ترکی مظفری زاده.آقا جون در این فوتبالو تخته کنید.
بنظر شما بهترین داور لیگ برتر کیه ؟؟
:23: موندم کیرو انتخاب کنم یکیتون گفت قهرمانی :7:!
آخه وقتی سوالت هیچ جوابی نداره چی بگم !
همشون عین همن بدون هیچ تفاوتی تا اینجا که اینجوری بوده گند زدن با این داوری ~x( !
من موندم داوری که اینقدر مفتضحه ارزشش رو داره که براش تاپیک بزنید ؟ :-??
با این تاپیک فقط نمک می پاشید روی زخم تیمهای متضرر شده از داوری!:wagfinger1:
Pou Manchester
13-09-2008, 16:18
1 . مرادی
2 . مظفری زاده
3 . ترکی
4 . ممبینی
5 . فغانی
تو ایران که بهترین نداریم
ولی اگه بخوایم یه داور خوب رو انتخاب کنیم سعید مظفری زاده هست
چون او تو لیگ پارسال فقط یک اشتباه داشت و اونم همون
پنالتی بود که به ضرر پرسپولیس تو بازی صبا گرفت
به نظرم چون تازه وارد بود اون اشتباه رو مرتکب شد
اصلا میخوام یکی رو بگم که من خودم ازش خوشم میاد کاری هم ندارم که چه جوری قضاوت میکنه به نفع تیم محبوب من یا به ضررش اونم خداداد افشاریانه کلا باهاش حال میکنم
MR.EDIPO
13-09-2008, 22:23
1_مسعود مرادی
2_ترکی هم فقط بازیایه پرسپلیسو خوب قضاوت میکنه.:D
کجا مسعود مرادی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟
Mostafa United
14-09-2008, 15:45
کناره گیری مسعود مرادي از قضاوت در کشور
فارس: داور بينالمللي فوتبال ايران با حضور در فدراسيون اعلام كرد كه در انديشه كنارهگيري از قضاوت مسابقات داخلي است.
پس از قضاوت مسعود مرادي در ديدار تيم هاي پرسپوليس و مس كرمان، انتقادهاي شديدي عليه مسعود مرادي در رسانه ها و محافل عمومي به وجود آمد. به همين دليل، اين داور بين المللي روز گذشته با حضور در فدراسيون، از مسئولان خواست كه از قضاوت در مسابقات داخلي كناره گيري كند.
سعيد مظفري زاده، داور بين المللي از جمله كساني بود كه در فدراسيون فوتبال با مرادي همراه بود. وي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: مرادي با توجه به شرايط فعلي، قصد داشت تصميمي جدي تري از كنارهگيري از قضاوت در مسابقات داخلي داشته باشد؛ اما از مسئولان خواست كه در چنين ديدارهايي قضاوتي نداشته باشد.
وي ادامه داد: تمام داوران ايران از اين تصميم ناراحت هستند. بدون شك براي بازگرداندن مرادي براي قضاوت در ديدارهاي داخلي صحبت خواهيم كرد تا اين داور خوبي ايران همچنان با قدرت به كارش ادامه دهد.
مظفريزاده عنوان كرد: بحث استعفا وجود نداشته است. اگرچه نمي دانيم مرادي در آينده چه تصميمي خواهد گرفت؛ اما بنا بر اظهاراتشف با قاطعيت كناره گيري خود را از مسابقات داخاي اعلام كرده است
manchester7
14-09-2008, 15:48
کناره گیری مسعود مرادي از قضاوت در کشور
فارس: داور بينالمللي فوتبال ايران با حضور در فدراسيون اعلام كرد كه در انديشه كنارهگيري از قضاوت مسابقات داخلي است.
پس از قضاوت مسعود مرادي در ديدار تيم هاي پرسپوليس و مس كرمان، انتقادهاي شديدي عليه مسعود مرادي در رسانه ها و محافل عمومي به وجود آمد. به همين دليل، اين داور بين المللي روز گذشته با حضور در فدراسيون، از مسئولان خواست كه از قضاوت در مسابقات داخلي كناره گيري كند.
سعيد مظفري زاده، داور بين المللي از جمله كساني بود كه در فدراسيون فوتبال با مرادي همراه بود. وي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: مرادي با توجه به شرايط فعلي، قصد داشت تصميمي جدي تري از كنارهگيري از قضاوت در مسابقات داخلي داشته باشد؛ اما از مسئولان خواست كه در چنين ديدارهايي قضاوتي نداشته باشد.
وي ادامه داد: تمام داوران ايران از اين تصميم ناراحت هستند. بدون شك براي بازگرداندن مرادي براي قضاوت در ديدارهاي داخلي صحبت خواهيم كرد تا اين داور خوبي ايران همچنان با قدرت به كارش ادامه دهد.
مظفريزاده عنوان كرد: بحث استعفا وجود نداشته است. اگرچه نمي دانيم مرادي در آينده چه تصميمي خواهد گرفت؛ اما بنا بر اظهاراتشف با قاطعيت كناره گيري خود را از مسابقات داخاي اعلام كرده است
اخه ادم چه قدر مغرور؟یه ببخشید میگفت تموم میشد دیگه حالا خودشو از کار بیکار کرد
Mostafa United
15-09-2008, 16:42
هوشنگ نصیرزاده: مرادی بداند کنار برود فیفا هم کنارش می گذارد!
کارشناس داوری کشورمان در خصوص جنجال های داوری در چند وقت اخیر لیگ گفت: به اعتقاد من علت تمام این جنجال ها توجیحات بی مورد و نابجایی است که مرادی از نحوه قضاوتش می کند. هوشنگ نصیرزاده در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" خاطر نشان ساخت: پس از قضاوت نه چندان مطلوب مرادی در بازی مس و پرسپولیس وی با حضوری که در برنامه تلویزیونی داشت با اعتماد به نفس از تصمیماتی که در این بازی گرفت به طور نابجا و بی مورد دفاع کرد که این موضوع سرآغازی شد برای ایجاد جنجال های چند وقت اخیر . وی ادامه داد:حتی کسی که کمترین اطلاعات را در خصوص فوتبال دارد هند بازیکن مس را دید اما در مقابل مرادی با استفاده از یک ادبیات نه چندان مطلوب به دفاع بیجا و بی مورد از تصمیم خود مبنی بر عدم اعلام ضربه پنالتی پرداخت. نصیرزاده اظهار داشت: بکارگیری ادبیات نا مناسب از سوی مرادی باعث شد تا تمام مسئولان ،هواداران پرسپولیس و افکار عمومی بر وی انتقاد کرده و در نهایت دفاعیات وی باعث شود تا صندلی عنایت نیز در فدراسیون فوتبال به خطر بیفتد. نصیر زاده در خصوص تصمیم مرادی مبنی بر کنارگیریش از داوری در ایران به ایسکانیوز گفت: این امر غیر ممکن است چراکه هر دو این موارد به هم متصل بوده و قضاوت مرادی در بازی های خارجی به اعتبار حضور وی در بازی های داخلی و کیفیت قضاوت هایش در لیگ های داخلی است. وی افزود: در صورتی که مردای تصمیم بر کنارگیری از قضاوت در بازی های داخلی را داشته باشد شک نکنید که فیفا و afc نیز به دلیل عدم قضاوتش در ایران او را بکار نخواهند گرفت و در این صورت می بایست به کل داوری را کنار بگذارد
دزفولي: مرادي حاضر به پذيرش اشتباهش نيست تمايل مسعود مرادي به كنارهگيري از داوري در ايران [Only registered and activated users can see links] 61.jpg&X=200&Y=246 (javascript:;)مسعود مرادي در انديشه كنارهگيري از قضاوت در ديدارهاي داخلي است.
مرادي كه براي قضاوت ديدار دو تيم القادسيه كويت و اوراوارد دايموندز ژاپن در ليگ قهرمانان آسيا راهي كويت شده است پيش از اين سفر قصد داشت از داوري ديدارهاي داخلي كنارهگيري كند ولي فعلا تصميم خود را عملي نكرده است. غلامرضا سليماني، دبير كميته داوران در اين خصوص ميگويد: «مرادي بهدليل فشارهاي اين چند روزه اين حرف را زد. البته اين نظر بيشتر داوران است كه اگر قرار است براي هر قضاوتي اين همه فشار متحمل شوند بهتر است داوري را كنار بگذارند. مسعود مرادي هم ميخواست نزد كفاشيان برود و در مورد تصميم خود با او صحبت كند ولي من با او حرف زدم و آرام اش كردم. انصاف نيست براي صحنهاي كه درست قضاوت كرده اين همه فشار را تحمل كند. ملاك ما براي ارزيابي عملكرد داوران، گزارش ناظر داوري است نه نظر كارشناسان و اعضاي هيات مديره باشگاهها. ناظر داوري هم نمره خيلي خوبي به مرادي داده است. اگر قرار بود از روي فيلم بازي بر كار داوري نظارت كنيم، چه نيازي بود كه فيفا و AFC با صرف هزينههاي ميلياردي ناظرانش را به كشورهاي مختلف بفرستد.»
سليماني در مقام دفاع از مرادي ناخواسته نظر عنايت را هم زير سوال ميبرد: «هر وقت يك جراح قبل از عمل تعهد داد كه بيمارش زنده ميماند، يك داور هم ميتواند تعهد دهد كه اشتباه نميكند ولي آيا فقط مرادي است كه اشتباه ميكند و داوران كشورهاي ديگر هيچ اشتباهي ندارند؟ همين مارك شيلد اگر در بازي با ايران پنالتي ميگرفت، عربستان شش امتيازي بود.»
اما در نقطه مقابل هادي دزفولي در مقام منتقد مسعود مرادي نظرات ديگري دارد: «مرادي يكي از داوران بينالمللي ماست كه من او را به فاروق بوزو، رييس وقت كميته داوران AFC معرفي كردم ولي امروز متوجه شدم كه اشتباه كردم و نبايد اين كار را ميكردم. مرادي اين امر برايش مشتبه شده كه جزو بهترين داوران است اما اين مساله واقعيت ندارد. او به غلط حمايت ميشود و رسانههاي گروهي او را بيدليل بزرگ كردهاند. من رودررو چهار مسابقه را به مرادي يادآور شدم كه با اشتباهاتش نتيجه مسابقه را عوض كرده كه طبق قانون داوري حداقل سه امتياز از 10 امتياز داور كم ميشود. اعتراف به اشتباه باعث بزرگي آدم ميشود اما مرادي حاضر به پذيرش اشتباهش نيست.»
اگر اشتباهات مرادي عمدي باشد، برخورد ميكنيم شريفي: تماشاگران پرسپوليس به هيچ وجه محروم نميشوند
[Only registered and activated users can see links] 95557709.jpg&X=250&Y=357 ([Only registered and activated users can see links])
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، ديروز ساعات بسيار شلوغي را پشت سر گذاشت. بعد از مطرح شدن شايعات گوناگون در مورد ميزان محروميت و جرايم احتمالي پرسپوليس، مجتبي شريفي در جلسهاي با تاج و كفاشيان شركت كرد تا هر لحظه بر دامنه زمزمهها افزوده شود. تنها اتفاقي كه ميتوانست اصل ماجرا را مشخص كند، گفتگو با دكتر شريفي بود كه در پايان جلسه خسته كننده ديروز، موفق به اين كار شديم.
خسته نباشيد آقاي شريفي، احتمالا روز بسيار پركاري را پشت سرگذاشتيد. اينطور نيست؟
بله، ما از صبح تا حالا پاسخگوي شايعاتي هستيم كه در مورد جرايم باشگاه پرسپوليس در سطح جامعه منتشر شده است.
شايعات ؟! مگر حكم را شما صادر نكردهايد؟
ما هرگز هيچ حكمي در مورد اين پرونده صادر نكرديم. متاسفانه هركسي شنيدههاي خودش را منتشر كرد كه اين براي مادردسرساز شده است. با اين حال هيچ كدام از حرف و حديثهايي كه تا الان به وجود آمده بود، صحت ندارد. ما تازه همين حالا حكم را صادر كرديم.
در حكم شما، اثري از مجازات باشگاه پرسپوليس به چشم نميخورد. دليل خاصي وجود دارد؟
بله، ما تعيين جريمه باشگاه را به زمان ديگري موكول كرديم. ابتدا بايد آقاي مصطفوي بيايند توضيح بدهند. ضمن اينكه توضيحات ناظر كميته انضباطي هم در تعيين نوع جريمه دخيل است.
ناظر انضباطي در اين مسابقه چه كسي بود؟
آقاي روغني، معاون كميته انضباطي اين وظيفه را برعهده داشتند.
نظر ايشان راجع به قضاوت آقاي مرادي چه بود؟
در گزارش ايشان موارد مختلفي وجود داشت كه طي آن به ضعف داوري هم اشاره شده است.
اگر مشكلات داوري محرز شود، جرايم باشگاه تقليل پيدا ميكند؟
قطعا همين طور است. اگر داور آن اشتباهات را مرتكب نميشد، چنين فضايي هرگز به وجود نميآمد.
آيا شما براي مجازات مرادي هم برنامهاي داريد؟
ايشان را احضار كردهايم. مشكل كار اين است كه طبق آييننامه فعلي ما نميتوانيم در مورد اشتباهات سهوي تصميمي بگيريم. هماكنون هم به دنبال آن هستيم كه اگر مشكلات آقاي مرادي «عمدي» تشخيص داده شود، با ايشان برخورد كنيم.
اما چنين تشخيصي خيلي دشوار است؟
بله، با شما موافقم، اما به هرحال ما تلاشمان را ميكنيم تا حقيقت روشن شود.
فضايي كه ديروز و امروز به وجود آمد، از محروميت قريبالوقوع هواداران پرسپوليس حكايت داشت. با توجه به اينكه شما چندي پيش در گفتگوي اختصاصي با گل اعلام كرده بوديد در دوران شما چنين محروميتي اعمال نميشود، ميخواستيم نظر فعليتان را بدانيم.
موضع من از زماني كه با هم حرف زديم تا به حال هيچ تغييري نكرده است. اطمينان داشته باشيد كه پرسپوليسيها محروم نخواهند شد. جريمه فعلي اين تيم هم هرچه باشد، قطعا محروميت از تماشاگر نيست. ما در آييننامه جديد به دنبال آن هستيم كه جرايم جايگزين را براي محروميت تماشاگران در نظر بگيريم. حتي اگر مجبور شويم يك تا سه امتياز از خاطيان كم كنيم، هرگز راي به بدون تماشگر برگزار شدن بازي نخواهيم داد.
كسر امتياز كه به پرونده پرسپوليس تعلق نميگيرد؟
خير، اين مجازات هم در انتظار اين پرونده نيست.
پس ماجراي جلسه فوقالعاده شما با كفاشيان و تاج چه بود؟
جلسه فوقالعاده كجا بود؟ من خودم با نيم ساعت تاخير رفتم! ما هرچند وقت يكبار دور هم جمع ميشويم تا راجع به مسايل مختلف صحبت كنيم. امروز چند دقيقهاي هم در مورد مباحث انضباطي اخير حرف زديم.
سوال آخر اينكه تصميمتان در مورد باشگاه كي اعلام خواهد شد؟
ظرف روزهاي اخير و بعد از استماع سخنان داريوش مصطفوي و نيز بررسي گزارش كميته داوران و ناظر انضباطي، راي خود را اعلام خواهيم كرد.
Amir Argentina
16-09-2008, 10:59
بهتر بود آقای داوری مثل افشاریان خیلی محترمانه به اشتبه خودش اعتراف میکرد
نه اینکه میگفت یه داور درجه 3 این رو پنالتی نمیگرفت
این طرز صحبت کردن یه داور جام جهانی نیست
lordcrazy
17-09-2008, 02:11
درسته
مرادی هم مغروره فکر میکنه کلینا هست.
OnlyACMilan
17-09-2008, 14:28
داورای ایرانی سرشون بره عذر خواهی نمیکنند! فقط میگن اشتاباهات داوری هست و ...
به نظر من داور خوب و عالی که تو ایران نیست اما اگر بخوای یه جدول درست کنی که 3-4 تا اولش رو بنویسی اینطوری میشه
1- مظفری زادی
2- مبینی
3- افشاریان
4- ترکی
5- تا حدودی رحیمی مقدم
دیگه بقیه رو باید فاتحشونو خوند
only perspolis
17-09-2008, 15:26
وضع داوری تو لیگمون افتضاست..داوران در هرکجای دنیای فوتبال اشتباه میکنن..اما درصد اشتباهات مینی یومه وجزیی..نه اینکه تولیگ ما اگر خوب دقت کرده باشیم تو بیشتر نتایج تاثیر گزار بوده..بعد اینکه اگه داوری مثل مرادی که این همه اشتباه فاحش فقط برای پرسپولیس داشته .تو آلمان داشت حتم به یقین کنار گذاشته میشد..نه اینکه به عنوان داور بین الملل انتخاب بشه...
وضع داوری ما بیشترش نشات گرفته از عوامل بیرون فوتباله....چرا وقتی آقای سیار پرده از برخی مسائل پشت پرده برداشت ممنوع الکار وتصویر شد وشد دشمن خونی..آیا این مسائل وجود نداره؟ واگر نداره چرا این کار رو با آقای سیار کردید..اگر این رسوایی داوری در آلمان یا ایتالیا توسط آقای سیار فاش میشد ایشون رو از همه فعالیتهای کارشناسی ممنوع میکردند؟ پس پشت پرده فوتبال افرادی هستند که اجازه فعالیت منطقی به داورها داده نمیشه..
با ارسال ايميل به فيفا
مرادي از قضاوت در جام جهاني كناره گيري كرد
خبرگزاري فارس: داور بين اللملي فوتبال ايران با ارسال ايميل به فيفا به طور رسمي از قضاوت در جام جهاني كناره گيري كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسعود مرادي امروز با ارسال ايميلي به مقر فيفا در سوئيس به طور رسمي از قضاوت در جام جهاني 2010 اعلام انصراف كرد.
اين در حالي است كه نام مرادي در جمع 55 داور نامزد قضاوت در جام جهاني حضور داشت و بايد در نشستي كه به زودي در سوئيس برگزار مي شد، شركت مي كرد.
وي پس از قضاوت در ديدار پرسپوليس مقابل مس كرمان به شدت مورد انتقاد اهالي فوتبال قرار گرفت.
در گفت و گو با فارس
مرادي: شرافتم از قضاوت در جام جهاني مهمتر است
خبرگزاري فارس: داور بين المللي فوتبال گفت: از قضاوت در جام جهاني انصراف دادم، چراكه خانواده و شرافتم اهميت بيشتري دارد.
مسعود مرادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: براي كناره گيري از جام جهاني دلايلي داشتم كه مهمترين آن اتفاقاتي بود كه بعد از ديدار پرسپوليس و مس رخ داد. صحبت هايي نقل شد مبني بر اينكه بعد از قضاوت در المپيك شانس حضور در جام جهاني را ندارم و در مجموع از سوي عزيزاني كه دستي بر آتش داوري دارند جو خوبي به وجود نيامد.
وي افزود: در المپيك بسيار موفق بودم و مسابقه پرسپوليس و مس اولين ديداري بود كه در ايران بعد از المپيك سوت ميزدم. انتقاد را ميپذيرم؛ اما متاسفانه بعد از اين ديدار از نظر اعتقادي، فني و شخصيتي فشار و تخريب زيادي عليه من شد و برخوردي كه با من صورت گرفت حتي با كاروان ورزشي ايران در المپيك ايران انجام نشد.
مرادي تاكيد كرد: رفتن به جام جهاني برايم كاري سخت و پرخطر شده بود، اگر چه قضاوت در اين رقابت ها آرزوي هر داوري است؛ اما برايم مسائل اخلاقي، شخصيتي، فرهنگي و امنيت جاني بسيار مهمتر از مسائل ورزشي است.
داور بين المللي فوتبال ايران خاطر نشان كرد: يك روز قبل از قضاوت من در كويت در شهر مشهد و مسابقه پرسپوليس و پيام عليه من و رئيس كميته داوران فحاشي ميكنند آن هم در ماه مبارك رمضان و در حالي كه من در ايران حضور نداشتم.
وي ادامه داد: در ورزشگاه آزادي نيز صندلي و بطري به طرفم پرتاب كردند و مورد فحاشي قرار گرفتم. مدير عامل باشگاه پرسپوليس در يك برنامه زنده به تماشاگران خود حق ميدهد كه عليه اشتباه داوري واكنش نشان دهند و اين را حق هواداران خود ميداند. من كه معتقدم اشتباه نكردم؛ اما اگر داوري اشتباه كرد آيا بايد چنين عكس العملي نسبت به وي نشان داده شود؟ امنيت خانواده ام به خطر افتاد.
مرادي با اشاره به مديريت سازمان تربيت بدني بر دو باشگاه استقلال و پرسپوليس عنوان كرد: سازمان متولي اين دو باشگاه است و بايد بر كار مديران استقلال و پرسپولس نظارت كند. شخص علي آبادي بايد جوابگوي اين مسئله باشد كه مدير يك باشگاه چنين جوي را در جامعه به وجود ميآورد. شرافتم برايم خيلي اهميت دارد.
تنها داور ايراني حاضر در المپيك پكن ادامه داد: هادي دزفولي در برنامه زنده تلويزيوني ميگويد من ژن داوري ندارم و اين بامزه ترين لطيفه سال است كه شنيدهام. تمام اين برخوردها به اين دليل صورت ميگيرد كه من نامزد قضاوت در جام جهاني بودم. من ايشان را پيشكسوت خود نميدانم و فقط از نظر سني به او احترام گذاشتم. زيرا ايشان مرا تخريب كرد.
مرادي افزود زماني كه در كويت قضاوت ميكردم تلويزيون دبي اسپورت از قضاوت تيم داوري ايراني تمجيد كرد؛ اما در كشورم يك روز قبل عليه من ناسزا گفتند. من نميگويم مرادي را لاي پر قو بخوابانيد. حتي اگر به عقيده برخي با بخت و اقبال بلند شانس حضور در جام جهاني را پيدا كرده ام اين يك موفقيت ملي است چرا با اين تنگ نظري ها اين موفقيت ها را ناديده ميگيرند؟ من در اجلاس فيفا كه در سوئيس تشكيل ميشود شركت خواهم كرد؛ اما مدارك لازم را براي شركت در آزمون با خود نخواهم برد، زيرا ديگر نميخواهم در جام جهاني قضاوت كنم.
مرادي در خصوص اينكه چنين رفتاري باعث خواهد شد كه شايعه شود او از فهرست داوران جام جهاني كنار گذاشته شده است، گفت: در حالي انصراف ميدهم كه يكي از داوران برتر المپيك بودم. در سايت فيفا ميتوانيد اين مطلب را ببينيد. ضمن اينكه اشكالي ندارند كه برخي چه ميخواهند بگويند. زماني كه بن همام رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت هنوز داوري براي جام جهاني انتخاب نكرديم حرفش درست بود زيرا هشت داور آسيايي هنوز نيز با يكديگر رقابت دارند و نسبت به داوران ديگر در آسيا برتري دارم.
مرادي تاكيد كرد: شايد برخي تمايل داشتند تحت هر شرايطي قضاوت كنند؛ اما من شرافت و اعتبارم و آرامش خانواده ام برايم از هر چيزي مهم تر است. براي جامعه داوري ايران آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم داوري ايران هر روز پيشرفت كند.
وي ادامه داد: هيچ كمبودي احساس نميكنم و در حالي كه از قضاوت در جام جهاني انصراف دادم كه هنوز شانس قضاوت در اين رقابت ها را داشتم. پس از اين مصاحبه، هر اظهار نظري كه از سوي افراد انجام شود نظرات شخصي آنها خواهد بود.
Mostafa United
19-09-2008, 16:11
خدا رو شكر !
اين هست سزاي داوران مغرور
الان خودش و شاید خیلی ها فکر می کنند که مرادی برای اینکه مورد انتقاد نگیره استفا کرده شاید ظاهرا اینطور باشه ولی در اصل این سزای آدمیه که در حق تیمی نامردی کنه و بازم با توهین اونو فقبول نکنه هر کی ظلم کنه قطعا دیر یا زود پاشو می خوره مخصوصا اگر تو ماه رمضان این نامردی باشه
sasuke89
19-09-2008, 17:07
چه طرف خودش رو دست بالا گرفته....شرافتم مهمتر از خانوادم هست..زرشک....د اخه بعداز اون ماجرای جام ملتها که 3 ماه afc محرومش کرد 200000 سال سیاه اینو نمیفرستن جام جهانی.........طرف یادش رفته تو همین بازی هفته قبل چه گندی زد!!!!
Mostafa United
20-09-2008, 01:35
برزگترين مشكلش همين غرور بيش از حدشه كه اشتباهاتش رو نميپذيره
نصيرزاده : مرادى بهترين داور ۲۰ سال گذشته است
ايران ورزشى- هوشنگ نصيرزاده كارشناس داورى فوتبال درخصوص كناره گيرى مسعود مرادى از داورى مى گويد: «چنين رفتارى تاكنون سابقه نداشته و معمولاً در مواقع آسيب ديدگى چنين درخواست هايى اتفاق مى افتد. البته ما دقيقاً از اصل ماجرا مطلع نيستيم. آروزى هر داورى اين است كه در جام جهانى حضور داشته باشد و براى تحقق اين آرزو حاضر است تمام سختى ها را پشت سربگذارد. شنيدن ارسال نامه كناره گيرى مرادى به فيفا تا حدودى خلاف اصول و قاعده اى است كه در فيفا رعايت مى شود. زيرا داوران بايد چنين مكاتباتى را از طريق فدراسيون هاى ملى كشور خودشان انجام دهند.»نصيرزاده درخصوص اين شايعه كه مرادى شانسى براى قضاوت در جام جهانى نداشت و به همين دليل زودتر كناره گيرى اش را اعلام كرد، مى گويد: «رفتن به جام جهانى ارتباطى به قضاوت هاى داخلى، حاشيه هاى بازى پرسپوليس و مس كرمان و هند على حمودى ندارد. او براساس سوابق ۴ ساله قضاوت در سطح ايران، آسيا و جهان در بين ۵۴ نفر كانديداى قضاوت در جام جهانى قرار گرفت و آنهايى كه از قبل معتقد بودند مرادى به جام جهانى نمى رود تير خود را در تاريكى انداخته بودند.»
alireza77777m
20-09-2008, 17:11
[Only registered and activated users can see links] 94.jpg&X=211&Y=300 ([Only registered and activated users can see links]></b>:;)
مسعود مرادي، با ارسال نمابري به فيفا از كانديداتوري قضاوت در جامجهاني 2010 انصراف داد.مرادي پس از قضاوت ديدار تيمهاي القادسيه كويت و اوراواردز ژاپن در ليگ قهرمانان آسيا با ارسال نمابري انصراف خود از شركت در جامجهاني اعلام كرد. اعتراضهاي صورت گرفته پس از بازي تيمهاي پرسپوليس- مس، تهديدات صورتگرفته و انتقادهاي برخي كارشناسان داوري عامل اين تصميم اعلام شده است. اين در حالي است كه مسعود مرادي ديشب براي شركت در آخرين دوره انتخابي داوران جامجهاني 2010 از طريق تهران - وين - زوريخ عازم سوييس شد تا انصراف خود را به صورت كتبي و رسمي به فيفا اعلام كند.
اين كنارهگيري مبهم است
نصيرزاده: در 20 سال گذشته مثل مرادي نداشتيم
شنيدن ارسال نامه كنارهگيري مرادي به فيفا تا حدودي خلاف اصول و قاعدهاي است كه در فيفا مراعات ميشود. چون چنين مكاتباتي بايد از طريق فدراسيونها انجام شود.هوشنگ نصيرزاده، كارشناس داوري با اعلام اين مطلب ميگويد: «رفتن به جامجهاني ربطي به قضاوتهاي داخلي، حاشيههاي بازي پرسپوليس - مس و هند علي حمودي ندارد.او براساس سوابق چهار ساله قضاوت در بازيهاي داخلي، آسيايي و جهاني در بين 54 كانديداي قضاوت در جام جهاني قرار گرفته و با اين انصراف شانس كامرانيفر و يك داور عراقي در نقش كمك خود را هم از بين برد.» نصيرزاده درمورد مرادي ميگويد: «با رعايت انصاف در 20 سال گذشته داوري مثل مرادي نداشتيم كه از نظر حركت قطري درون زمين، استيل قضاوت، نمايش كارت و شناخت خطاها با او برابري كند. اين تصميم براي جامعه فوتبال مبهم است و در مورد آن بايد بيشتر روشنگري شود.»
منبع:روزنامه گل
alireza77777m
20-09-2008, 17:18
«از جام جهاني انصراف دادم تا نشان دهم براي حضور در اين رويداد مهم هر برخوردي را نميپذيرم.» مسعود مرادي پس از اعلام انصراف از كانديداتوري رقابتهاي جام جهاني 2010 به ايسنا ميگويد: «پيش از سفر به كويت نيز اعلام كرده بودم كه از جام جهاني انصراف خواهم داد اما شايد آن موقع عدهاي حرف من را به شوخي گرفته بودند. با آن كه حضور در اين رقابتها بزرگترين آرزوي هر فردي است اما من حاضر نشدم هر مسالهاي را براي اين كار تحمل كنم.»
مرادي در واكنش به اعتراضات انجام شده پس از بازي پرسپوليس – مس ميگويد: «داريوش مصطفوي به عنوان مديرعامل باشگاه پرسپوليس در يك رسانه عمومي من را به عنوان يك داور مستحق توهين و فحاشي دانسته است. من به كار خود اعتقاد دارم و هنوز ميگويم كه در آن بازي اشتباهي نكردهام اما حتي اگر داوري اشتباه نيز انجام دهد، بايد با سخنان نسنجيده و بازي با احساسات مردم، زندگي و وضعيت كاري او را به خطر انداخت؟ سوال من از عليآبادي به عنوان متولي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس اين است كه آيا بر صحبتهاي مديرعامل پرسپوليس نظارت كرده يا خير؟»
مرادي در مورد دليل اصلي كنارهگيري خود از جام جهاني ميگويد: «تهديدات بسياري وجود داشت اما من كار ناتمامي داشتم و آن حضور در جام جهاني بود. داور ضعيفي نيستم كه به خاطر اين تهديدات تلفني و فيزيكي كنارهگيري كنم ولي اكنون كه ميبينم عدهاي براي رسيدن به اهداف خود حاضر به دست زدن به هر كاري هستند، از حضور در جام جهاني انصراف دادم تا نشان دهم چنين شخصيتي ندارم. اي كاش براي قضاوت در جام جهاني كانديدا نميشدم چرا كه از همان زمان عدهاي انتقادات را شروع كردند و با تفسير به راي شخصيت يك داور را زير سوال بردند.
جام جهاني از ليگ برتر ايران بسيار مهمتر است و اكنون كه از جام جهاني كنارهگيري كردهام طبيعي است كه در ليگ برتر نيز قضاوت نخواهم كرد.»مسعود مرادي براي توضيح بيشتر ماجرا ميگويد: «همانند جام جهاني 2006 آلمان به محض آن كه كانديداتوري خود را اعلام كردم، انتقادات كارشناسان و پيشكسوتان اوج گرفت و در اين دوره هم شروع به تخريب من كردند البته ميتوانم هر فشاري را تحمل كنم ولي حاضر نيستم خانوادهام زير فشار روحي و رواني قرار گرفته و امنيت آنها به خطر بيفتد. حضور در جام جهاني تا اين حد ارزش ندارد. من وظيفهام در قبال نظام و ورزش را انجام دادهام اما دلم از اين همه جفاكاري و ناملايمات شكست. از هيچ كس گلهاي ندارم، همه را ميبخشم و به خدا واگذار ميكنم.»مرادي در پايان ميگويد: «من داوري هستم كه با شرافت و صداقت قضاوت ميكنم و حاضر نيستم حتي مقابل 70 هزار تماشاگر حق تيمي را ضايع كنم. در هر صورت براي داوران جوان كشورمان، نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا و همچنين تيم ملي آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم از كامرانيفر كمك داور خوب ايراني حمايت كنيم تا او به جام جهاني 2010 برود.»
خيلي ممنون آقاي مرادي لطف كرديد كه با انصراف از قضاوت در جام جهاني به احساسات هواداران پرسپوليس احترام گذاشتيد چون اگر شما در آفريقاي جنوبي سوت ميزديد احتمالا نيمي از آنها دق ميكردند و خانواده تان را هم از دم تيغ ميگذراندند! خيلي ممنون كه لطف كرديد و از جام جهاني انصراف داديد چون اگر اين كار را نميكرديد براي ايران اسلامي افتخار كسب ميكرديد و مايه سربلندي همه طرفداران فوتبال اعم از قرمز، آبي، نارنجي و... را فراهم ميكرديد! خيلي ممنون كه بزرگواري كرده و همه را بخشيده و به خدا واگذار كرديد چون اگر شما نميبخشيديد معلوم نبود سر پل صراط چه بلايي سر «همه» ميآوردند و دل شكسته شما بابت جفا كاريها را چگونه بند ميزدند! خيلي ممنون ولي آقاي مرادي به خاطر همان وظيفهاي كه در قبال نظام و ورزش ايران داريد اين قضيه تهديد را پيگيري كنيد تا يك بار براي هميشه اين باب تازه مفتوح شده مسدود شود. اگر بحث وظيفه شما در قبال نظام مطرح است بايد همانند بسيجيهاي فارغ از هرگونه تهديد تا به آخر پاي اعتقادات خود ميايستند، از تهديدات نميترسيديد ولي حالا كه از آن طرف كارتان را ناقص گذاشته ايد لااقل تهديد كنندهها را به مقامات ذي صلاح معرفي كنيد چون دوران قلدر بازي و باج گيري گذشته است و آنهايي كه هنوز به اين حربهها متوسل ميشوند بايد در پيشگاه قانون پاسخگو باشند. فقط ما متوجه نشديم كه اين تهديدها از طرف چه كسي صورت گرفته چون خودتان اذعان كرده ايد كه پيش از جام جهاني 2006 هم چنين فضايي انتقادي و منفي و تخريبي عليه شما اوج گرفته بود و تا آنجا كه ميدانيم در آن دوره پرسپوليسيها با مس بازي نكرده بودند! بالاخره تكليف ما را مشخص كنيد كه آيا طرفداران پرسپوليس شما را تهديد كردهاند يا كارشناسان داوري! جناب آقاي مرادي ميدانيم كه شما بابت انتقادها ناراحتيد چون به گفته خودتان هر سخني را نميپذيريد ولي وقتي بعد از چهار سال اعتراف ميكنيد كه در فينال جامحذفي پنالتي پرسپوليس مقابل سپاهان را نگرفته ايد معلوم نيست چهار سال ديگر بر سر اعتقاد فعلي خود مبني بر بي اشتباه بودن در بازي پرسپوليس - مس بمانيد يا خير ولي در مورد كارشناسان بايد گفت اگر چهار كارشناس از جمله دزفولي، فنايي، غياثي و سيار از شما انتقاد كردهاند در نقطه مقابل عنايت، جلال مرادي، حسين عسگري و حتي نصيرزاده به نوعي از شما حمايت كردهاند. پس چرا به احترام حمايت آنها در جام جهاني شركت نميكنيد؟
منبع: گل ([Only registered and activated users can see links])
L . F . C
21-09-2008, 12:14
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: داوربین المللی کشورمان با اشاره به علت کناره گیری اش از دنیای قضاوت در مستطیل سبز گفت: طی چند روز اخیر کسانی که به نوعی با من خصومت داشتند؛ مرا پشت تریبون های مختلف کوبیدند تا در افکار عمومی تخریب شوم.«مسعود مرادی» روزشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی ایسکانیوز افزود : شاید گناهم این بوده است که نخواستم یک داور تحمیلی و مصلحتی باشم وگرنه هیچ کدام از این اتفاقها نمی افتاد.
وی ادامه داد : بعد از بازی پرسپولیس و مس ، برخی مرا تحت فشار گذاشتند تا بگویم اشتباه کرده ام.اگر می خواستم مصلحتی به قضیه نگاه کنم این همه جار و جنجال به راه نمی انداختند اما من به دور از هر گونه نگاه سلیقه ای، باید طبق آموخته های خودم تصمیم گیری می کردم.
«مرادی» با تاکید براینکه دیگر به دنیای داوری برنمی گردد ، خاطر نشان ساخت : برای من ، خانواده ام از همه چیز و همه کس مهم تر است و دنیای وانفسا را هرگز با یک نفس آنان عوض نمی کنم.
واقعا متاسفم ! درجو مسمومی سوت زده ام که برخی تماشاگران در طرفداری از تیم هایی که نام «فرهنگی – ورزشی» را یدک می کشند بدترین اهانت ها را نثارسرمایه های ملی کشورشان می کنند.البته این همه ماجرا نیست ، در چند روز اخیر چندین بار خودم و خانواده ام را تهدید به مرگ کرده اند ، چرا ؟ چون خیال می کنند یک پنالتی را به اشتباه به نفع پرسپولیس نگرفته ام.
بی شک اشتباه هم جزیی از دنیای داوری است و انکار ناپذیر اما به فرض اشتباه در قضاوت آن صحنه جنجالی بازی پرسپولیس و مس ؛ و به ویژه در ماه مبارک رمضان باید این گونه به داور روزه دار توهین می کردند؟!
بهترین داورسال 2003 آسیا و نامزد قضاوت درجام جهانی 2010 آفریقای جنوبی اضافه کرد : روز بازی پرسپولیس و مس کرمان ، با آن همه ناسزا قلبم جریحه دار شد. از داوری که با قضاوت در المپیک برای کشورش افتخار آفریده است این گونه استقبال می کنند؟!
داورممتاز فوتبال کشورمان با انتقاد شدید از اظهارنظرعجیب مدیرعامل پرسپولیس تهران در یک برنامه زنده تلویزیونی ، اظهار داشت : نمی دانم چرا اجازه می دهند هر کس در رسانه ملی هر حرفی که می خواهد به زبان بیاورد.مصطفوی در برنامه ..... گفت طبق قانون سوم نیوتون ، هرعملی عکس العملی دارد.به نظر شما همین یک جمله مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ، مجوزی نیست تا هواداران علیه داوران فحاشی و شیشه نوشابه به طرفشان پرت کنند. این است معنای باشگاه فرهنگی – ورزشی ! برای شما و این فوتبال ، متاسفم آقای مصطفوی.
«مسعود مرادی» تاکید کرد : مدیرعامل پرسپولیس با این حرف جفای بزرگی در حق جامعه داوری کرد. مصطفوی کاری کرد که در استادیوم های ما با کوچک ترین اختلاف نظری در یک صحنه مشکوک ، طرفداران تیم مخالف ناسزا گویی کنند.
وی تصریح کرد : مسعود عنایت ، لیاقت خود را در راس کمیته داوران ثابت کرده وبا افتخار آفرینی بزرگ ، عضو کمیته داوران AFC شده است.لااقل قدر عنایت و عنایت ها را بدانند تا از این جو فاسد فرار نکنند ؛ مرادی» قول داد بعد از بازگشت از «زوریخ» سوییس ، نا گفته های دیگری از داوری فوتبال ایران را در خبرگزاری ایسکانیوز مطرح کند.
دبير كميته داوران خبر داد!
مخالفت باخداحافظى مرادى
ايران ورزشى- اگرچه كناره گيرى مسعود مرادى از داورى عجيب بود اما از همان زمانى كه مرادى برگه كناره گيرى اش را به عنايت تحويل داد مى شد حدس زد كه كميته داوران با استعفاى او موافقت نخواهد كرد. موضوعى كه دبير كميته داوران فدراسيون آن را تأييد مى كند و از تلاش اين كميته براى انصراف مسعود مرادى از تصميم خود مبنى بر كناره گيرى از قضاوت در ميادين داخلى و بين المللى خبر مى دهد: تصميم مسعود مرادى براى انصراف از قضاوت در جام جهانى و كناره گيرى از دنياى داورى فوتبال يك تصميم شخصى از سوى اين داور برجسته است كه بدون در ميان گذاشتن با ما اتخاذ شده است. در عين حال كميته داوران مترصد آن است كه هر چه زودتر مرادى را از تصميم خود منصرف كند تا كماكان از تجربيات وى در مسابقات داخلى و بين المللى بهره مند باشيم. يدا... سليمانى در ادامه ضمن تمجيد از مرادى، از او مى خواهد با حضور دوباره در دنياى قضاوت براى حضور در جام جهانى تلاش كند! مگر در جامعه داورى ايران چند مسعود مرادى داريم كه بخواهيم آن را به راحتى از دست بدهيم. او كه در آستانه حضور در مسابقات جام جهانى است براى داورى ايران يك فرصت است. در شرايط فعلى ما جايگزينى براى او نداريم و اگر بخواهيم در جامعه داورى ايران يك داور ديگر همچون مرادى داشته باشيم بايد چندين سال بگذرد و هزينه هاى فراوانى صرف شود. سليمانى كه از داوران قديمى فوتبال ايران است درباره انتقادات فراوانى كه پس از بازى پرسپوليس و مس به مرادى شد نيز صحبت مى كند: مرادى تنها به خاطر صحبت ها و اظهارنظرهايى كه پس از بازى پرسپوليس - مس كرمان مطرح شد و اتفاقاتى كه پيرامون اين مسابقه رقم خورد تحت فشار زيادى بود كه در نهايت او را ترغيب كرد تا با داورى خداحافظى كند. بدون شك كميته داوران موافق اين تصميم نيست حتى اگر افراد ديگر هم جاى ما بودند با تصميم مرادى مخالفت مى كردند. دبير كميته داوران در پايان از مسؤولان فدراسيون فوتبال مى خواهد از مرادى دلجويى كنند تا او بازگردد!
قهرمانى: كناره گيرى مرادى انعكاس منفى دارد
ايران ورزشى- تهديد مرادى به كناره گيرى از حضور در جام جهانى باعث شده تا همكارش از او دفاع كند. قهرمانى در شرايطى كه جو بدى عليه مرادى و داوران به وجود آمده عقيده دارد بايد قدر مرادى را دانست. قهرمانى مى گويد: كناره گيرى مسعود مرادى به ضرر داورى فوتبال ايران خواهد بود.
مرادى وزنه داورى ايران است و در رقابت هاى برون مرزى بهترين قضاوت ها را انجام مى دهد و ما بايد به دنبال اين مسأله بگرديم كه چرا داوران ما در داخل موفق نيستند و در رقابت هاى بين المللى موفق ترند.
قهرمانى توضيح مى دهد: مرادى حساس ترين رقابت ها را در آسيا و دنيا سوت مى زند، در المپيك پكن اگر نيجريه به فينال نمى رفت حتما قضاوت بازى فينال به مرادى و كامرانى فر مى رسيد، در خارج از مرزهاى ايران به داوران ما اعتماد دارند اما در داخل وقتى تيمى نتيجه نمى گيرد، ديوارى كوتاه تر از ديوار داور وجود ندارد، همه چشم ها را مى بندند و داور را تنها مقصر شكست خود مى دانند.
قهرمانى ادامه مى دهد: زمانى كه تيمى مى بازد اولين چيزى كه زير سؤال مى رود جامعه داورى است و داوران تحت فشار قرار مى گيرند و عرصه بر آن ها تنگ مى شود. كناره گيرى مرادى از قضاوت در جام جهانى و ليگ برتر قطعاً بازتاب منفى در آسيا و دنيا خواهد داشت و براى ديگران سؤال خواهد بود كه چه اتفاقى افتاده است كه يك داور مانند مرادى چنين تصميمى گرفته و مطمئناً اين كناره گيرى در داورى ايران تأثير منفى خواهد داشت.
سيار: عنايت داورى را نابود مى كند
ايران ورزشى- حمله به كميته داوران از سوى پيشكسوتان و كارشناسان همچنان ادامه دارد. پرويز سيار پيشكسوت داورى عقيده دارد: مسعود عنايت با رفتار مختص به خود، در حال نابود كردن داورى و ايجاد بى انگيزه گى در ميان داوران جوان و پرتلاش كشور است. سيار پس از موضع گيرى انتقادآميزى كه چندى پيش رييس كميته داوران فدراسيون فوتبال در خصوص برخى از كارشناسان داورى مبنى داشت، مى گويد: متاسفانه اين واكنش عنايت، حركتى نسنجيده و برداشتى غلط از حرف هاى كارشناسان و پيشكسوتان داورى است كه امر قضاوت در فوتبال ايران را نقد مى كنند. متاسفانه رفتار عنايت دور از شان يك انسان تحصيلكرده بوده و در اين جايگاه درست نيست، زيرا عدم توجه او به اين مسائل، آگاهانه همه را بر عليه كارشناسان برانگيخته و اوضاع را به هم مى ريزد. او ادامه مى دهد: معتقدم اكنون هيچ كس با انتقاداتش درصدد توطئه و به دست آوردن جايگاه فعلى عنايت نيست و اوست كه با لجبازى و رفتار مختص به خود، در حال نابود كردن داورى و ايجاد بى انگيزه گى در ميان داوران جوان و پرتلاش كشور است. سيار توضيح مى دهد: عنايت ادعا مى كند به روز است و مى تواند ده سؤال ساده داورى از ما بپرسد كه به يكى از آنها هم نتوانيم پاسخ درست دهيم، متاسفانه اين نهايت خودخواهى و بى معرفتى او نسبت به استادان پيشينش را نشان مى دهد؛ عنايت سال ها زير دست داورانى چون حسين عسگرى، يدا... سليمانى و حسين خوشخوان كار كرده و علم يادگرفته كه اين افراد هم زمانى دستيار من بودند، حال چطور مى شود كه او خود را اين قدر باسواد جلوه مى دهد ! او برود از پرافتخارترين كمك داور ايران بپرسد كه علم داورى اش را در كلاس كدام كارشناس كسب كرده عنايت پاسخ دهد كه مگر ارتقاى سطح دانش داورى جز با مطالعه است
only perspolis
21-09-2008, 16:06
از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال سعدکمیل برای قضاوت دربی ۶۵ انتخاب شد.
هوشنگ نصیرزاده
کارشناس مسایل داوری گفت:سعدکمیل یک بار تجربه قضاوت در دربی را دارد. او داور آرام و متینی است و کاملا ساده قضاوت می کند.
وی در ادامه گفت:قضاوت او به گونه ای است که انگار ۲۳ بازیکن داخل زمین هستند چون معمولا در مسیر توپ قرار می گیرد.سعدکمیل هر زمانیکه داور بازیهای تیم ملی ایران بوده ما برنده شدیم اما این بار مشخص نیست که کدامشان پیروز میدان خواهند بود.
نصیرزاده در پایان گفت:قضاوت سعدکمیل شبیه آدمهایی است که برای کودکشان لالایی می خوانند. البته برای بازی های پرتنش بسیار مناسب است چون تجربه بسیار بالایی دارد.
منبع> ([Only registered and activated users can see links])
Mostafa United
21-09-2008, 20:48
مسعود مرادي:::::: آقای مصطفوی ؛برای شما و این فوتبال مسموم متاسفم
داورممتاز فوتبال کشورمان با انتقاد شدید از اظهارنظرعجیب مدیرعامل پرسپولیس تهران در یک برنامه زنده تلویزیونی ، اظهار داشت : نمی دانم چرا اجازه می دهند هر کس در رسانه ملی هر حرفی که می خواهد به زبان بیاورد.مصطفوی در برنامه ..... گفت طبق قانون سوم نیوتون ، هرعملی عکس العملی دارد.به نظر شما همین یک جمله مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ، مجوزی نیست تا هواداران علیه داوران فحاشی و شیشه نوشابه به طرفشان پرت کنند. این است معنای باشگاه فرهنگی – ورزشی ! برای شما و این فوتبال ، متاسفم آقای مصطفوی.
«مسعود مرادی» تاکید کرد : مدیرعامل پرسپولیس با این حرف جفای بزرگی در حق جامعه داوری کرد. مصطفوی کاری کرد که در استادیوم های ما با کوچک ترین اختلاف نظری در یک صحنه مشکوک ، طرفداران تیم مخالف ناسزا گویی کنند.
وی تصریح کرد : مسعود عنایت ، لیاقت خود را در راس کمیته داوران ثابت کرده وبا افتخار آفرینی بزرگ ، عضو کمیته داوران afc شده است.لااقل قدر عنایت و عنایت ها را بدانند تا از این جو فاسد فرار نکنند ؛ مرادی» قول داد بعد از بازگشت از «زوریخ» سوییس ، نا گفته های دیگری از داوری فوتبال ایران را در خبرگزاری مطرح کند.
كارشناس داوري فوتبال ايران گفت: كناره گيري «مسعود مرادي» از قضاوت در بازيهاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي و ليگ برتر ايران حكايت از اتفاقات پشت پرده دارد.
رضا غياثي كارشناس داوري فوتبال ايران و رئيس سابق كميته داوران فدراسيون فوتبال توضيح داد: بهانه فحاشي به مرادي امري توجيه پذير نيست، زيرا وي فحاشيهاي بدتر از اين را در داوري ايران ديده است. بايد شفاف سازي در اين مورد براي اذهان عمومي صورت گيرد. به طور حتم همزمان با حضور وي در كويت براي قضاوت در مرحله يك چهارم نهايي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، مسائلي رخ داده تا اين كناره گيري صورت گيرد.
غياثي در ادامه مي گويد: البته نبايد از اين نكته گذر كرد كه مسعود مرادي در المپيك قضاوت كرده و ديگر نمي تواند در جام جهاني 2010 هم داوري كند، اين مسأله اي بود كه بن همام رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا در زمان حضورش در ايران آن را تأييد كرد.
اين كارشناس داوري ايران با اشاره به عملكرد مرادي در بازي اوراواردز و القاديسه كويت گفت: در اين بازي وي باز هم يك پنالتي نادرست گرفت كه به طور قطع در پرونده وي دردسرساز خواهد شد.
مرادي چوب انتخاب غلط كميته داوران را خورد، زيرا پس از چهار هفته دوري از بازيهاي ليگ برتر براي يك بازي حساس ميان پرسپوليس و مس كرمان انتخاب شد كه اين موضوع امري اشتباه بود.
غياثي حضور مسعود عنايت به عنوان رئيس كميته داوران با توجه به پروازي بودن مديريتش را اشتباه دانست و گفت: وقتي وي اصلاً در ايران حضور ندارد چه توقعي از وضعيت داوري فوتبال بايد داشته باشيم.
وي در خصوص احتمال حضور بهروان به عنوان رئيس جديد كميته داوران اظهار داشت: بهروان انتخاب شايسته و بجايي است و اگر حمايت شود، به طور قطع مديري با كفايت خواهد بود. رئيس كميته داوران نيازي به اطلاعات فني ندارد، وي بايد توانايي مديريت داوران را در سطح اول فوتبال ايران داشته باشد.
غياثي با انتقاد از فدراسيون فوتبال به دليل روشن نكردن وضعيت رئيس كميته داوران تأكيد كرد: فدراسيون اگر عنايت را نمي خواهد بايد اعلام كند اگر هم به حضورش نياز دارد، چرا به وي ابلاغ نمي كنند
seedorf10
29-09-2008, 21:33
دیروز تله تکست نوشته بود داوری بازی دربی تهران 1 میلیون و 500 هزار تومن هزینه داره.شاید هم یکی از دلایل انتخاب سعد کمیل قیمت واقعا سنگینش باشه.:D
خبرگزاري انتخاب :
محسن تركي گفت: روز شهرآورد تهران در ايران نيستم كه بتوانم داور چهارم اين بازي باشم.
وي افزود: انتخاب من به عنوان داور چهارم بازي شهرآورد اشتباهي انجام شده است، زيرا در روز بازي براي قضاوت يك ديدار در رقابتهاي جوانان آسيا بايد در كشور ازبكستان باشم و اصلاً در ايران نيستم كه بتوانم در اين بازي حضور داشته باشم. تركي با بيان اين كه خوشحالم كه سرانجام كمك داوران ايراني مي توانند در اين بازي قضاوت كنند، به ايسنا گفت: اميدوارم موقعيتي پيش بيايد كه داور وسط بازي برگشت هم يك داور ايراني باشد.
alireza77777m
01-10-2008, 23:07
جمعه از سوي كميته داوران برگزار مي شود
تقدير از اولين داور و آخرين كمك داور ايراني دربي
خبرگزاري فارس: كميته داوران فدراسيون فوتبال پيش از دربي 65 از اولين داور و آخرين كمك داور ايراني دربي تقدير مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، كميته داوران روز جمعه و پيش از مسابقه دو تيم پرسپوليس و استقلال از عبدالرضا موزون اولين داور دربي كه هم اكنون رياست كانون داوران بازنشسته ايران را بر عهده دارد تقدير خواهد شد.
علي خسروي نيز آخرين كمك داور دربي بود كه در سال 78 و در فينال جام حذفي كه بين دو تيم استقلال و پرسپوليس برگزار شد پرچم زد.محمد كوسا از سوريه آن ديدار را قضاوت كرد.
علي خسروي 47 ساله در 1100 مسابقه به عنوان داور، كمك داور و داور چهارم حضور داشته است. او از سال 62 قضاوت را به طور رسمي آغاز كرد و 27 سال در عرصه داوري فعاليت داشت. در بازي هاي مهمي چون جوانان جهان در نيجريه، فينال جام در جام آسيا در سال 2000، مرحله نهايي جام ملت هاي آسيا، باشگاهاي آسيا درجده در عربستان قضاوت كرده است.
وي در سال 2000 يكي از 25 داور اليت آُسيا است.
مسابقه دربي 65 جمعه ساعت 15 در ورزشگاه ازادي برگزار مي شود.
alireza77777m
01-10-2008, 23:09
حسين نجاتي:
شايستگي داوران ايراني همواره ثابت شده است
خبرگزاري فارس: كمك داور اول مسابقه تيمهاي پيروزي و استقلال تهران گفت: شايستگي داوران ايراني همواره ثابت شده است.
حسين نجاتي كمك اول سعد كميل در تيم داوري مسابقه حساس پيروزي و استقلال امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در قم بيان داشت: اقدام فدراسيون فوتبال در انتخاب داوران ايراني براي قضاوت اين مسابقه كاري پسنديده بود و به جامعه داوري فوتبال ايران روح تازهاي بخشيد.
وي اظهار داشت: در شرايطي كه با اتفاقات هفتههاي اخير ليگ برتر فشار زيادي روي داوران فوتبال كشورمان بود، تصميم فدراسيون فوتبال براي حضور داوران بومي در بازي حساس استقلال و پيروزي باعث انگيزه بيشتر و اعتماد به نفس و نمايش توانمندي داوران ايراني خواهد شد.
كمك داور بينالمللي فوتبال كشور با اشاره به حضور سعد كميل كويتي در تيم داوري اين مسابقه گفت: سعد كميل يكي از دوستان صميمي من است و بارها با او در ميادين مختلف همكار بودهام و مطمئنم كه در كنار وي و آقايان صفيري و تركي، داوري اين مسابقه به بهترين نحو ممكن برگزار خواهد شد.
وي خاطرنشان كرد: من تاكنون در 123 مسابقه كمك داور اول بازيهاي پيروزي و استقلال بودهام و براي قضاوت در اين بازي تجربه زيادي دارم و بازيكنان دو تيم و خصوصيات آنها را به خوبي ميشناسم.
نجاتي تاكيد كرد: با همه حساسيتهاي اين بازي، ما با آرامش خاطر به قضاوت عادلانه اين بازي فكر ميكنيم تا خيال مسئولان ورزش كشور را از بابت توانايي داوران ايراني براي قضاوت بازي استقلال و پيروزي راحت كنيم.
وي از طرفداران تيمهاي پيروزي و استقلال خواست در اين مسابقه فقط تيمهاي مورد علاقه خود را حمايت كنند و با تشويقهاي خود، تيم داوري اين ديدار را براي قضاوت آسان و عادلانه ياري كنند.
كمك داور بين المللي فوتبال كشور از بدبينيهاي اخير نسبت به قضاوت برخي داوران فوتبال كشور انتقاد كرد و گفت: مگر در كشورمان چند داور بزرگ مانند مسعود مرادي داريم كه با انتقادهاي كشنده، وي را مجبور به خداحافظي زودهنگام از دنياي داوري ميكنيم در حالي كه مرادي و بسياري از داوران و كمك داوران فوتبال كشورمان در حال حاضر از معتمدان و بهترين داوران كنفدراسيون فوتبال آسيا هستند.
نجاتي كمك داور قمي و بينالمللي فوتبال كشورمان كه در هفته ششم ليگ برتر به عنوان بهترين كمك داور انتخاب شد، به همراه سعد كميل از كشور كويت، اسماعيل صفيري و محسن تركي قضاوت بازي حساس تيمهاي استقلال و پيروزي در هفته نهم ليگ برتر فوتبال كشور را كه روز جمعه در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود، برعهده دارند.
Mohammad_AcMilan
20-10-2008, 20:35
این مرادی خودشو مسخره کرده گفته بود از جام جهانی انصراف داده ولی چند وقت پیش گفتن بین آسیایی ها بیشترین شانس رو داره!!
ARTESHE SORKH
24-10-2008, 15:46
حذف نام مسعود مرادی از فهرست داوران جام جهانی
3 آبان 1387 15:17
كمیته داوران فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) فهرست اولیه داوران مسابقات جام جهانی 2010 را اعلام كرد كه در این میان نام هیچ یك از داوران ایرانی به چشم نمی خورد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، این كمیته به ریاست آنخل ماریا ویلاس نایب رئیس فیفا ، فهرست 38 نفره ای از داوران را انتخاب كرده است كه از این میان اسامی نهایی داوران مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی انتخاب خواهند شد .
اسامی اولیه داوران اعلام شده جام جهانی 2010 به شرح زیر است :
آسیا:
خلیل ابراهیم القمدی (عربستان )
ماتیو بریز(استرالیا)
راوشان ایرماتوف (ازبكستان )
سوبخیدین موهدصالح (مالزی )
یوچی نیشیمورا (ژاپن )
آفریقا:
محمد بنوزا (الجزایر)
كوفی كوجیا (بنین )
كومن كولیبالی (مالی )
ژروم دامون (آفریقای جنوبی )
ادی آلن مایلت (جزایر سیشل )
كونكاكاف :
جوئل آنتونیوآگویلا رچیكاس (السالوادور)
بنیتو آرماندو آرچوندای تلز (مكزیك )
كارلوس آلبرتو باترس گونزالس (گوآتمالا )
جایرماروفو (آمریكا)
ماركو آنتونیو رودریگز مورنو(مكزیك )
آمریكای لا تین :
كارلوس آماریلا دماركیو(پاراگوئه )
هكتور والتر بالداسی (آرژانتین )
جرج لا ریوندا (اروگوئه )
پابلو آنتونیو پوزوكینتروس (شیلی )
اوسكارجولیان رویزآكوستا (كلمبیا)
كارلوس سیمون (برزیل )
مارتین واززبروتاس (اروگوئه )
اقیانوسیه :
میشل هستر(نیوزیلند)
پیتراولری (نیوزیلند)
اروپا :
اولگاریو مانوئل بارتولوبنرنكا (پرتغال )
ایوان ببك (كرواسی )
ماسیموبوساكا( سوئیس )
فرانك دی بلیكره (بلژیك )
توماس اینوالر (اتریش)
گرزگورز گیلوسكی (لهستان )
(مارتین هنسون (سوئد)
ویكتوركاسال (مجارستان )
استفان لا نوی (فرانسه )
تام هنینگ اوربو(نروژ)
روبرتوراسه تی (ایتالیا)
وولفگانگ استارك (آلمان )
آلبرتو آندیانو مالنكو (اسپانیا)
هاوارد ملتون وب (انگلیس ) .
خیلی حال کردم،اقای مرادی فقط بلدی ادعا کنیو حرف مفت بزنی....
Mostafa United
25-10-2008, 20:22
مسعود مرادی یکی از بهترین داوران میتوانست باشد ولی افسوس که خودش نخواست ...
او همان راهی را رفت که جلال مرادی رفت و خیلی دیگر از داوران ...
الان خیلی زود بازیکنان و داوران ما خودشون رو میگیرند و تا به یک سطح قابل قبول میرسند و اسم و رسمی برای خود جور میکنند دیگه هیچ خدایی را بنده نیستند.
بعید میدونم به این زودیها کسی بتونه راه افرادی مانند دایی، کریمی، باقری، مهدوی کیا و ... رو طی کنه. هرچند این افراد هم دچار حودبزرگ بینیهایی شدند و همین باعث میشه تا حضور اونها در سطح اول فوتبال دائمی نباشه ...
حالا هم این قضیه به داوران ما رسیده .... روزی که جلال مرادی اسمش حذف شد اومد برنامه نود و کلی مدرک و کاغذ آورد که من فلانم و بهمانم ... آخرش چی شد؟ به کجا رسید ؟
حالا هم مسعود مرادی که خودشو بالاتر از بقیه داوران میدونست و کارشناسی رو قبول نداشت داره همون راه رو میره ...
امیدوارم داوران خوبی مثل ترکی، مظفری زاده، قهرمانی و ... آگاه باشند و این راه را نروند.
alireza77777m
29-10-2008, 20:55
مسعود عنايت بار ديگر در مقام دفاع از داوران برآمد و گفت: «متاسفانه برخي كارشناسان با اظهار نظرهاي مغرضانه خود به دنبال تيشه زدن به ريشه داوري فوتبال ايران هستند. متاسفانه از نرفتن مسعود مرادي به جام جهاني 2010 عدهاي خوشحالند، كساني كه نميتوانند رشد و موفقيت يك داور ايراني را ببينند. از ديد من مسعود مرادي براي حضور در جام جهاني آفريقاي جنوبي در يك كنكور شركت كرد كه از بين داوطلبان آن، تنها عده معدودي شانس قضاوت در اين رقابتها را پيدا ميكردند.
وي در پاسخ به رييس پيشين كميته داوران كه گفته بود كميته داوران از مرادي حمايت نكرده است، گفت: «پاسخ من به ادعاي ايشان اين است كه چرا در زمان حضور شما در فدراسيون فوتبال مرادي به جام جهاني نرفت؟ ايشان حتي مدعي شدهاند كه به واسطه ارتباط با فدراسيون جهاني فوتبال و كنفدراسيون فوتبال آسيا ناكامي مرادي از حضور در جام جهاني را پيشبيني ميكرده است! نميدانم ايشان با FIFA و AFC ارتباط دارند يا من كه مدرس AFC هستم و امروز به عنوان نماينده كميته داوران كنفدراسيون فوتبال آسيا در مسابقات قهرماني جوانان آسيا حضور دارم؟ ايشان اين ارتباطي كه ادعا كردهاند را از كجا آوردهاند.» بعضيها عنوان كردهاند كه مسعود مرادي به علت انتخاب نشدن براي قضاوت در جام جهاني بايد از دنياي داوري خداحافظي كند، بايد در پاسخ به آنها بگويم به شما چه مربوط كه در مورد مرادي اظهار نظر ميكنيد؟! مرادي بايد خودش در مورد آيندهاش تصميمگيري كند.»
Fenrir Greyback
01-11-2008, 18:47
كارشناس داوري فوتبال گفت: شكست تيم ذوب آهن فقط به دليل بيدقتي و وسواس داور مسابقه رقم خورد چرا كه داور پيش از اينكه خطاي اتلاف وقت دروازهبان را اعلام كند بايد به وي تذكر ميداد.
رويز سيار افزود: محسن قهرماني در مهمترين اتفاق بازي در دقيقه 75 ناگهان بازي را متوقف كرد و خطاي اتلاف وقت دروازهبان تيم ذوب آهن را اعلام كرد تا يك ضربه در موقعيتي مناسب نصيب تيم استقلال شود.
وي در مورد اعلام خطاي 6 ثانيه عيسي اندوي گفت: قانونگذار ميگويد اگر تيمي از حريف خود پيش بود و دروازهبان حريف قصد تلف كردن وقت را داشت در آن صورت داور ميتواند پس از تذكر در مرتبه اول در صورت تكرار خطا يك جريمه تيمي براي دروازهبان خطاكار در نظر بگيرد.
وي ادامه داد: اما دروازهبان ذوب آهن در حالي كه بازي مساوي بود اين كار را انجام داد چرا كه طالبلو دروازهبان استقلال نيز در طول مسابقه چندين بار پس از تصاحب توپ در شروع مجددا مكثهايي داشت.
سيار اضافه كرد: عيسي اندوي دروازهبان تيم ذوب آهن تا قبل از دقيقه 75 نيز چند بار در شروع مسابقه لحظاتي را با مكث تلف ميكرد اما داور هيچگاه به او تذكر نداد و نميدانم چطور در دقيقه 75 به يكباره اعلام خطاي ضربه آزاد به سود تيم استقلال اعلام كرد. ضمن اينكه معتقدم دروازهبان ذوب آهن در صحنه منجر به خطا بيش از 6 ثانيه توپ را در اختيار نداشت.
كارشناس داوري كشور گفت: در دقيقه 70 مسابقه هم تكل خطرناك حسين كاظمي روي بازيكن ذوب آهن بايد با اخطار جريمه بازيكن آبي پوش همراه ميشد اما متاسفانه داور از اين كار خودداري كرد.
منبع خبر ([Only registered and activated users can see links])
alireza77777m
09-11-2008, 23:01
در گفت و گو با فارس
قهرماني: در صورت تاييد اشتباهم آن را قبول ميكنم
خبرگزاري فارس: داور ديدار مس كرمان و راهآهن گفت: اگر دوربينها تصويري مبني بر اشتباه من ضبط كرده باشند، با كمال ميل پذيراي آن هستم.
محسن قهرماني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: امروز با رئيس محترم كميته انضباطي فدراسيون تماس گرفتم و برخي مسايل را با ايشان در ميان گذاشتم. ايشان به من توصيه كردند كه خيلي از مسايل را بازگو نكنم و اين توصيه را پذيرفتم.
وي درباره شكايتش از انصاريفرد و ياوري، گفت: يكي از دلايلي كه چنين اقدامي كردم، اين بود كه اعاده حيثيت كنم و از آبرو و اعتبار حرفهاي خود دفاع كرده باشم. 8 سال است كه در ليگ برتر قضاوت ميكنم و بيش از 140 مسابقه را سوت زدهام.
وي افزود: در ديدار مس كرمان و راهآهن نيز در صورتي كه دوربينها تصويري ضبط كرده باشند كه نشان دهد اشتباه كردهام، آن را به راحتي ميپذيرم و به تبعات آن گردن مينهم. هيچگاه قصد پافشاري روي اشتباهاتم را ندارم. 24 ساعت قبل از مسابقه به من گفته شد كه داور اين مسابقه هستم و در اين شرايط امكان دارد كه تمركز لازم را براي قضاوت نداشته باشم.
alireza77777m
10-11-2008, 20:46
هفته چهاردهم مسابقات ليگ برتر آبستن حوادث زيادي بود كه مهمترين آنها تصميم محسن قهرماني در مردود اعلام كردن گل دقيقه 4+90 راهآهن به مس بود. البته اين تصميم زماني خبرساز شد كه مديرعامل و سرمربي راهآهن در مصاحبههايي عليه قهرماني، جامعه داوري را جامعهاي دانستند كه نياز به كمك مالي دارد. گرچه انصاريفرد و ياوري در راديو ورزش و برنامه ورزش از نگاه دو به شدت به محسن قهرماني تاختند اما اين داور كشورمان طي چند روز گذشته ترجيح داده سكوت كند و تا مشخص شدن اين وضعيت صحبتي نكند. ديروز خبر رسيد كه قهرماني شكوائيهاي تنظيم كرده و آن را تقديم كميته انضباطي خواهد كرد. قهرماني ديروز در حالي حاضر به مصاحبه با ما شد كه منتظر برنامه نود امشب است تا شايد دوربين اين برنامه تصويري جديدتر از صحنه گل مردود راهآهن را به تصوير بكشد.
آقاي قهرماني چرا در اين چند روز سكوت كردهايد و حتي حاضر به صحبت در برنامه جمعه شب ورزش از نگاه دو نشديد؟
در اين چند روز ترجيح دادم هيچ مصاحبهاي نكنم. البته جمعه شب موبايل من روشن بود و از سوي برنامه ورزش از نگاه دو هيچ تماسي با من گرفته نشد، نميدانم چرا مجري برنامه اعلام كرد كه موبايل من خاموش است. موبايل من 24 ساعته روشن است چون تمام برنامههاي روزانه خود از جمله برنامه تمرينيام را با زنگ آن تنظيم ميكنم.
سرمربي راهآهن به غير از آن صحنه، به پنالتي كه شما عليه اين تيم گرفتيد هم معترض بود و ميگفت كه 40 متر با صحنه فاصله داشتهايد!
اگر زمين فوتبال استاندارد باشد، طول آن 100 متر خواهد بود. در آن صحنه راهآهنيها حمله ميكردند كه روي ضد حمله مس، خطاي پنالتي اتفاق افتاد. مگر من پرنده هستم كه با سرعت توپ از حمله يك تيم به ضدحمله تيم مقابل برسم ولي فاصله من در آن صحنه با توپ و محل انجام خطا 15 يا 20 متري بود. تاكيد ميكنم هر دو پنالتي در اين بازي را درست گرفتم.
دليل مردود اعلام كردن گل دقايق پاياني راهآهن از نظر شما چه بود؟
بحث آفسايد در آن صحنه منتفي بود و من خطاي شارژ گرفتم. در آن صحنه دو بازيكن راهآهن و يك بازيكن مس حضور داشتند، من خطاي شارژ مهاجم دوم راهآهن را ديدم نه بازيكني كه گل را به ثمر رساند و به همين دليل گل را مردود اعلام كردم.
پس از آن بازيكنان راهآهن اعتراضات زيادي داشتند و ياوري هم وارد زمين شد...
به لحاظ قانوني ورود آقاي ياوري به زمين مغاير با قانون است اما به نظرم اين ضعف داور چهارم بود. فكر ميكنم در آن صحنه سرمربي راهآهن از خود بيخود شد ولي با تمام اين اوصاف من ممنون او هستم كه شاگردانش را آرام كرد و وظيفهام بود از او تشكر كنم.
مطمئنا خود شما آن صحنه را ديدهايد، نظرتان چيست؟ به نظر خودتان اشتباه نكردهايد؟
در تصاوير تلويزيوني هيچ خطايي مشهود نيست و من هم همان صحنهها را ديدهام. اگر برنامه نود هم فيلمي داشته باشد كه محرز شود من اشتباه كردهام، گردنم از مو بازيكتر است و از جامعه ورزشي عذرخواهي ميكنم.
يعني از تيم راهآهن عذرخواهي نميكنيد؟
با اين وضعيت نميشود از آنهاعذرخواهي كرد. با شرايطي كه سرمربي و مديرعامل راهآهن به وجود آوردند، در ابتدا آنها بايد عذرخواهي كنند. اگر اشتباه من مسجل شود، يك خطاي فني بوده و ميشود آن را جبران كرد. اما راهآهنيها با آبروي من و جامعه داوري بازي كردند. مگر آب ريخته شده را ميشود جمع كرد كه آبروي جمع شده من در طول اين ساليان را به همين سادگي زير سوال ميبرند؟
پس صحبتهاي انصاريفرد و ياوري در مورد خودتان را شنيدهايد؟
بله آنها در لفافه و كنايه، من و جامعه داوري را زير سوال بردند و اتهام زدند. البته اين هفته من مستمسك آنها قرار گرفتم. مگر هفتههاي گذشته اشتباهات داوري نبوده و تيمهاي ديگر متضرر نشدهاند. قهرماني اين هفته بهانه قرار گرفت تا بعضيها حرف دلشان را بزنند.
حتما شنيدهايد كه ياوري گفته صندوقي تشكيل و از آن به داوران كمك شود...
من موافق تشكيل اين صندوق هستم ولي براي تيمهاي بيبضاعت. تيمهاي متمول صندوقي تشكيل دهند و از آن به تيمهاي فقير حاضر در ليگ برتر كمك شود. نه من و نه هيچ داور ديگري به اين پولها نيازي نداريم چون هيچ داوري براي پول قضاوت نميكند.
شما به غير از داوري شغل ديگري داريد؟
داوري شغل سوم من است. من كارمند وزارت پست هستم و در بازار آزاد هم كار ميكنم. درآمد ماهيانه من پنج، شش برابر حقالزحمه فدراسيون فوتبال براي داوري است.
مثل اينكه از صحبتهاي مسوولان راهآهن خيلي ناراحتيد؟
صحبتهاي انصاريفرد و ياوري توهين به قهرماني نبوده بلكه توهين به جامعهداوري بوده است. من همه صحبتهاي آنها را مكتوب كردهام و آن را فردا (امروز) به كميته انضباطي و شخص دكتر شريفي ميفرستم.
در كل آدم انتقادپذيري هستيد؟
من تمام انتقادات سازنده را قبول ميكنم. هميشه عادت داشتهام انتقادات را تجزيه و تحليل و از آن براي پيشرفت خود استفاده كنم.
alireza77777m
10-11-2008, 20:56
در گفت و گو با فارس
نصيرزاده: قهرماني سالم ترين گل ليگ را مردود اعلام كرد
خبرگزاري فارس: يك كارشناس گفت: داور ديدار مس كرمان و راه آهن، سالم ترين گل ليگ در هفته چهاردهم را مردود اعلام كرد.
هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: محسن قهرماني در ديدار مس كرمان و راه آهن مرتكب يك اشتباه شد و فاحش بودن اين اشتباه شبهاتي را در اذهان عمومي پيش آورد. باشناختي كه از كليه داوران و قهرماني دارم، اين مسئله فقط يك اشتباه بود.
وي افزود: واقعيت اين است كه قهرماني 4 دقيقه براي اين ديدار وقت تلف شده محاسبه كرد. در لحظه اي كه براي راه آهن اعلام خطا كرد و تشريفات اخطار دادن و چيدن ديوار دفاعي حريف پيش آمد، متوجه شد كه دقايق به درازا كشيده شده و زمان را از دست داده و يك دقيقه هم از وقت محاسبه شده گذشته است.
وي عنوان كرد: قهرماني به نوعي به دنبال زدن سوت پايان مسابقه بود؛ اما همان ضربه تبديل به گل شد. اين مسئله براي قهرماني باوركردني نبود و بر اساس همين تصورات، با سوت غير منتظره، سالم ترين گل هفته چهاردهم ليگ را نپذيرفت تا مبادا متهم به محاسبه وقت زيادي شود؛ در حاليكه مي توانست گل را بپذيرد و بعد اعلام كند وقت تلف شده بيشتر از 4 دقيقه بوده است.
نصيرزاده تاكيد كرد: در اين صورت تبعات كمتري متوجه او بود و افكار عمومي او را به مردود اعلام كردن گل سالم متهم نمي كردند. سازمان ليگ بايد محمد ياوري كه با دخالت فوري از جنجال جلوگيري كرد را تشويق كند.
نصيرزاده در خصوص دليل تغيير داور اين ديدار گفت: محسن تركي به بيماري آنفولانزا مبتلا شده بود. به همين دليل قهرماني انتخاب شد.
alireza77777m
18-11-2008, 19:32
پس از جلسه كميته انضباطي
قهرماني: بابت قضاوتم در بازي مس و راهآهن عذرخواهي كردم
خبرگزاري فارس: داور ديدار دو تيم مس كرمان و راهآهن گفت: در ابتداي جلسه امروز كميته انضباطي بابت اشتباهي كه در داوريام رخ داده بود عذرخواهي كردم.
به گزارش خبرگزاري فارس، محسن قهرماني پس از جلسه امروز كميته انضباطي در جمع خبرنگاران گفت: بابت اشتباهي كه در نحوه قضاوتم در ديدار مس كرمان و راهآهن انجام دادم، عذرخواهي كردم، در هر حال در داوري اشتباه پيش ميآيد و اميدوارم روزي برسد كه داوران كمترين اشتباه را داشته باشند.
قهرماني در خصوص مصاحبههاي مسعود عنايت عليه خود در رابطه با اين ديدار گفت: من عضوي از خانواده داوري هستم و مسعود عنايت نيز مسئول اين خانواده است، بنابر اين اگر عملكردم ضعيف يا قوي است به كميته داوران مربوط ميشود.
قهرماني در مورد حذف نامش از فهرست داوران بينالمللي گفت: در 27 سالگي در فهرست داوران بينالمللي قرار داشتم و يكي از 4 داور برتر بودم، اما به دليل مصدوميت از فهرست كنار رفتم.
وي درمورد اينكه چه تدبيري بايد انديشيده شود تا ديگر شاهد شكايت داوران از اهالي فوتبال نباشيم گفت: اميدوارم چنين حوادثي ديگر رخ ندهد و اهالي فوتبال با هم تعاملي مثبت داشته باشند.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
ss_ss gahreman
24-11-2008, 14:23
بن همام: داور هم مانند هر انساني اشتباه مي كند
خبرگزاري فارس: رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا در حمايت از داوران گفت: داور هم يك انسان است و اشتباه مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، كميته داوران كنفدراسيون فوتبال آسيا با رياست داتو ووراوي ماكودي نايب رئيس كميته برگزار شد.
در اين جلسه اعضا درباره كيفيت داوري هاي انجام شده و راه هاي پيشرفت داوري گفت و گو كردند.
بن همام درباره عملكرد داوران آسيا گفت: داور يك انسان است و مرتكب اشتباه مي شود؛ اما بايد تلاش كنيم تا اين اشتباهات را تا آنجايي كه مي توانيم كمتر كنيم.
پيشنهاد هاي مهم مطرح شده در جلسه عبارت بودند:
تركيب و مقررات داوري براي داوران اليت AFC در سال 2009
تست آمادگي بدني براي مسابقات AFC در حالت هاي متمركز
مقررات جذب نيرو براي داوري سال 2009
ss_ss gahreman
25-11-2008, 01:40
فغاني داور ديدار استقلال تهران و داماش شد
خبرگزاري فارس: اسامي داوران قضاوت كننده در ديدار دو تيم استقلال تهران و داماش گيلان از سوي كميته داوران اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا فغاني،حسين نجاتي،عليرضا يزداني و عليرضا اكرمي داوراني هستند كه ديدار استقلال تهران و داماش گيلان از سري مسابقات جام حذفي را قضاوت خواهند كرد.
اين بازي فردا در ورزشگاه آزادي ساعت 14:15 برگزار مي شود.
در این بخش میشه درباره ی داورا هم نظر داد؟
ss_ss gahreman
02-12-2008, 18:02
بخشيزاده براي استقلال و افشاريان براي پرسپوليس سوت ميزند
خبرگزاري فارس: كميته داوران فدراسيون فوتبال اسامي داوران ديدارهاي هفته هفدهم ليگ برتر را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، كميته داوران اسامي داوران هفته هفدهم ليگ برتر به شرح ذيل اعلام كرد:
*چهارشنبه 13/9/87
ابومسلم-ملوان انزلي-ساعت 14:0-ثامن الائمه-مشهد-خراسان
شاهين حاج بابايي - محمد نجفي - محمدقراملكي - حسين كاظميان
استقلال تهران-پيام مشهد-ساعت 15:00-آزادي-تهران
سعيد بخشي زاده - حيدر شكور - حسين خانبان - عليرضا شيخي
*پنجشنبه-14/9/87
مقاومت سپاسي-فولاد مباركه-ساعت 14:00-حافظيه-شيراز
يدا... جهانبازي - مجيد شمس - سعيد زارع - محمدحسن شهريار پناه
داماش گيلان-پاس همدان-ساعت 14:00-عضدي-رشت
مسعود مرادي - رضا سخندان - بهرام نقوي - اسماعيل بابلي
ذوب آهن -فولاد خوزستان-ساعت 14:15-ذوب آهن-فولاد شهر
محمود رفيعي - صفدر احمدي - عليرضا صفا - محمدرضا خداپرست
پيكان-مس كرمان-ساعت 14:15-رجايي-قزوين
عليرضا فغاني - جواد تقي پور - عليرضا يزداني - محمدحسين مرادي
صباي قم-سايپا تهران-ساعت 14:15-يادگار امام- قم
محمدحسين اسدي - حسن كامراني فر - محسن فريماني - رسول احمدي
استقلال اهواز-برق شيراز-ساعت 14:15-تختي-اهواز
جمشيد دانش مهر - مصطفي فراهاني - جهانگير حيدري - علي صمديان مجرد
راه آهن-پرسپوليس - ساعت 15:00-آزادي-تهران-
خداداد افشاريان - مرتضي كريمي - مسعود فرح نيا - پيروز سيف ا... پور
ss_ss gahreman
06-12-2008, 23:16
مظفري زاده ديدار ابومسلم و استقلال را سوت مي زند
خبرگزاري فارس: رقابت هاي ليگ هفته هجدهم در حالي برگزار مي شود كه فقط داوران تيم استقلال تهران و ابومسلم از سوي كميته داوران معرفي شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار دو تيم ابومسلم و استقلال تهران در حالي فردا ساعت 14:00 برگزار مي شود كه سعيد مظفري زاده،عليرضا يزداني،سعيد علي نژاديان و حسين كاظميان به عنوان داور در اين مسابقات قضاوت مي كنند.
مسابقه فوق در ورزشگاه ثامن الائمه برگزار مي شود.
اسامي ديگر داوران فردا از سوي كميته داوران اعلام مي گردد.
alirooney
09-12-2008, 10:34
آخه واقعا شما انتظار دارید که داوران ما با 400 هزار تومان که اون هم به صورت چک های 20-30 روزه دریافت میکنند درست سوت بزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
( منظور از شما ملت بو نه تاپ گلی های عزیز)
داوري امسال ليگ برتر در حد ليگ دسته يك و دو بوده.
آخر اشتباه تا چه حد تابلو.
بازي پرسپوليس-سايپا:
گل اول بازي توره دو متر تو آفسايد بود.
بازي استقلال-پيام
يا بازي استقلال-فولاد
گلاي سالم استقلال را نميگيرن.
به نظر شما اين معنيش چي ميتونه باشه؟
از شواهد پيداست كه داوري ها بيشتر به نفع بعضي تيما داره سوت زده ميشه.
alireza77777m
13-01-2009, 09:12
خوشخوان در گفت و گو با فارس:
برخي از پيشكسوتان داوري فقط به دنبال پست و مقام هستند
خبرگزاري فارس: عضو جديد كميته داوران گفت: متاسفانه برخي از داوران قديمي و پيشكسوت فقط به دنبال پست و مقام هستند و به همين دليل از داوري انتقاد مي كنند.
حميد خوشخوان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: اينكه كميته داوران به صورت شورايي اداره شود مي تواند به نفع داوري باشد، زيرا تصميم دو نفر بهتر از يك نفر است و 4 نفر بهتر از 3 نفر مي توانند تصميم گيري كنند.
وي افزود: سرمايه داوري ما همين افرادي هستند كه هم اكنون به عنوان اعضاي كميته داوران انتخاب شده اند. حتي يك نفر هم از قلم نيفتاده است.
عضو جديد كميته داوران با اشاره به اقدامات مسعود عنايت عنوان كرد: رئيس كميته داوران آدم با شهامت و شجاعتي است. او توانسته شمار داوراني كه در ليگ برتر سوت مي زنند را به 25 نفر برساند. داوران جوان ما امروز دست كمي از پيشكسوتان خود ندارند و قضاوت هاي خوبي به نمايش مي گذارند.
خوشخوان در مورد مشكل داوري اظهار داشت: اشكال اساسي اين است كه داوري فوتبال را زير ذره بين بردهاند. هر چه ذره بين قوي تر باشد اشكالات ريزتري در آن مقوله ديده مي شود. در فوتبال همه مشكلات را فراموش كرده اند و فقط به داوري ايراد مي گيرند. داور فوتبال بايد در يك لحظه سوت بزند و تصميم بگيرد. اين گونه نيست كه فرصت داشته باشد فيلم مسابقه را ببيند و در اين مورد تصميم گيري كند.
اين داور پيشكوت ادامه داد: اميدوارم داوري در آينده بهتر شود. برخي از عنايت ايراد مي گيرند و ميگويند او كمتر در ايران حضور دارد. من سوال مي كنم مگر عنايت خودش مي تواند براي هر 9 مسابقه ليگ برتر بر كار داوران نظارت كند. ما 30 ناظر داريم كه بر كار داوران نظارت ميكنند و گزارش آنها فقط به كميته داوران ارسال ميشود. ناظران، دشمن داوري نيستند و مي خواهند داوري رشد كند.
وي افزود: خودم از خانواده داوري هستم. تمام تلاشم اين است كه داوري فوتبال ما روز به روز بهتر شود، اما متاسفانه برخي از پيشكسوتان داوري فقط به دنبال پست و مقام هستند و به همين دليل فقط انتقاد مي كنند. با حضور 4 عضو در كميته داوران قطعا تعامل بيشتري به وجود خواهد آمد و توانايي هر داور در اداره يك مسابقه به دقت بررسي خواهد شد.
alireza77777m
13-01-2009, 14:54
واكنش غياثي به انتخاب اعضاي كميته داوران:
كوه موش زاييد
خبرگزاري فارس: رئيس سابق كميته داوران از انتخاب اعضاي جديد اين كميته انتقاد كرد.
رضا غياثي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد انتخاب اعضاي جديد كميته داوران، اظهار داشت: از صميم قلب براي موفقيت اعضاي جديد كميته داوران دعا مي كنم. اميدوارم اعضاي جديد بتوانند كشتي شكسته را به سوي ساحل نجات و رستگاري هدايت كنند.
وي افزود: درباره اين انتخابات بايد از ضرب المثل كوه موش زاييد استفاده كنم. شواهد حاكي از آن است كه فدراسيون بيش از آنكه به فكر نجات داوري ايران باشد؛ به فكر جلب رضايت رئيس كميته داوران و خاطر جمع شدن از سفت بودن پايه هاي ميزش بوده است.
رئيس سابق كميته داوران با اشاره به اينكه در بين اعضاي جديد فردي مثل بهروان بوده كه مايه اميدواري است ادامه داد: او چه در دوران فدراسيون موقت و چه در زمان تصدي فدراسيون فعلي تلاش هاي زيادي رابراي اصلاح ساختار به كميته داوران و داوري فوتبال داشته است. اما به دليل شخصيت رئيس كميته داوران كه مي گويد فقط من مي دانم؛ بعيد مي دانم او به هدفش كه تشكيل كميته داوران منسجم و كارآمد است برسد.
غياثي تصريح كرد: دو نفر ديگر از اعضاي كميته داوران كه از داوران پيشكسوت هستند و حتي يكي از آنها سال ها سابقه رياست بر كميته داوران را دارد متاسفانه از جمله افرادي هستند كه در اين دو ساله مصلحت را در سكوت و همراهي با كميته داوران جستجو كرده اند.
وي عنوان كرد: آنها در اين مدت حتي كلامي عليه اشتباهات و ضعف مديريت رئيس كميته داوران به زبان نياورده اند. مايه تعجب و سئوال است كساني كه در دو سال گذشته براي اصلاح امور داوري فوتبال صفحه كاغذي را سياه نكرده اند و يا حتي يك دقيقه مصاحبه و كنفرانس در اين باره نداشته اند چگونه به عنوان يك مطلع از طرف فدراسيون به كار دعوت شده اند.
غياثي با بيان اينكه فدراسيون به جاي پرداختن به علت اصلي ناكامي ها به مسائل ديگر پرداخته؛ اظهار داشت: آنها حل مشكل داوري ها را در اجراي نيم بند اساسنامه فدراسيون كه مي گويد كميته داوران از يك رئيس و نايب رئيس و سه عضو تشكيل مي شود صرف كرده اند. افرادي را به عنوان عضو كميته داوران منصوب كرده اند كه همسو و هم نظر با عامل اصلي نابساماني هاي داوري بوده اند.
رئيس سابق كميته داوران اضافه كرد: فدراسيون غافل از اين است كه اين تعريف و تمجيدها مانع رسيدن به واقعيت داوري شده است. از اين رو در ذهن خود اثر مثبتي از اين سازماندهي جديد نمي بينم. در مجموع آروزي من اصلاح ساختار و ارتقاي داوري است.
alireza77777m
14-01-2009, 20:29
حضور در سمينار AFC براي نظارت
مرادي سال 2010 از داوري خداحافظي مي كند
خبرگزاري فارس: داور بين المللي ايران در پايان سال 2010 از امر قضاوت بازنشسته خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حال حاضر در مالزي مقر كنفدراسيون آسيا سمينار سالانه داوران و ناظران بين المللي فدراسيون هاي اسيا در حال برگزاري است.
داوران هر كشور با توجه به زمان بندي مشخص در اين دوره از كلاس هاي توجيهي حضور خواهند داشت. اما مسعود عنايت به عنوان يكي از مدرسان AFC به همراه مسعود مرادي از ابتداي اين اجلاس در مالزي حضور يافته اند.
مرادي به دليل اينكه تا يك سال آينده به دوران بازنشستگي مي رسد از اكنون بايد در اين دوره از كلاس ها حضور يابد تا تجربه لازم براي ناظر شدن در AFC را پيدا كند. از 24 الي 30 دي نيز محسن تركي و هدايت ا... ممبيني و از 30 دي الي 4بهمن سعيد مظفري زاده، عليرضا فغاني و يدا... جهانبازي در اين سمينار حضور پيدا مي كنند.
alireza77777m
17-01-2009, 20:15
در گفت و گو با فارس
مرادي: سال هاست به داوران بي حرمتي مي كنند
خبرگزاري فارس: ناظر داوري مسابقه ابومسلم مشهد و پيكان گفت: سال هاست كه به داوران ما در ورزشگاه ها بي حرمتي مي شود اما آنها واكنشي نشان نمي دهند.
جلال مرادي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد بي احترامي كمك داور مسابقه در پايان مسابقه به تماشاگران اظهارداشت: چنين صحنه اي را نديدم. چرا بايد كمك داور چنين كاري انجام دهد؟ تيم ابومسلم كه در اين مسابقه پيروز شده بود.
ناظر داوري مسابقه در مورد اعتراض تماشاگران به عملكرد داور گفت: من در جايگاه بودم و براي رسيدن به رختكن داوران حدود 80 پله را بايد طي مي كردم. با اين حال مشكل خاصي نديدم . سال هاست كه به داوران ما در ورزشگاه ها بي حرمتي مي شود اما انها در قبال اين حركت هيچگاه واكنشي از خود برابر تماشاگران انجام نداده اند.
مرادي در مورد نحوه قضاوت رحيم مهر پيشه گفت:داوري مشكلي نداشت و ايشان به خوبي در مسابقه ابومسلم و پيكان قضاوت كرد.
روز گذشته در پايان مسابقه اعلام شد تماشاگران مشهدي به نحوه قضاوت مسابقه اعتراض كردند و نيكفر نيك نهاد كمك داور مسابقه با حركتي ناشايست به تماشاگران پاسخ داد.
alireza77777m
17-01-2009, 20:18
در ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا
مسعود مرادي ديدار الشارجه و دمپو را قضاوت مي كند
خبرگزاري فارس: داوران ايراني ديدار دو تيم امارات و هند از سري مسابقات پلي آف ليگ قهرمانان آسيا را قضاوت مي كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار الشارجه امارات و دمپو هند روز چهارشنبه 7/12/87 به ميزباني الشارجه برگزار مي شود.
داوران اين ديدار به شرح زير است:
ناظر مسابقه: محندي مبارك محمد از قطر
ناظر داوري: ال دلاور ال عبداخالق عبدالرحمان از بحرين
داور وسط: مسعود مرادي
كمك داور اول: حسن كامراني فر
كمك داور دوم : لوآي عدوب صبحي از عراق
كمك داور چهارم: محسن تركي از ايران
گفتني است برنده ديدار اين دو تيم در مجموع بازي رفت و برگشت؛ همگروه پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا خواهد شد.
کمک داور فوتبال ایران درگذشت
علیرضا صادقی جو کمک داور پیشکسوت فوتبال کشورمان به علت سکته مغزی امروز دار فانی را وداع گفت.
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا صادقی جو که به علت عارضه سکته مغزی در بیمارستان چمران بستری شده بود، ظهر امروز در سن 56 سالگی درگذشت.
پیکر این کمک داور پیشکسوت کشورمان ساعت 9:30 صبح روز پنجشنبه هفته جاری از ورزشگاه شیرودی تشییع و در قطعه نام آوران به خاک سپرده خواهد شد.
صادقی جو از دو ماه پیش و پس از تغییرات جدید در هیئت فوتبال استان تهران، به عنوان رئیس کمیته نظارات این هیئت فوتبال انتخاب شده بود.
این کمک داور پیشکسوت کشورمان قضاوت خود را از سالهای نخست پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی آغاز کرد و تا سال 77 هم به فعالیت خود در این زمینه ادامه می داد. از جمله قضاوت های مشهور وی کمک داوری یکی از دیدارهای استقلال و پرسپولیس بود که قضاوت آن مسابقه برعهده ساندر پل مشهور مجارستانی بود.
منبع: خبرگزاری مهر
رئیس کمیته داوران با انتقاد از اظهار نظر برخی مدیران باشگاهها در کار قضاوت تاکید کرد: شان و جایگاه مدیران باشگاهها بالاتر از این است که در حوزههای تخصصی اظهار نظر کنند.مسعود عنایت، رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال در پاسخ به اظهارات واعظ آشتیانی مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان این مطلب به خبرنگار مهر افزود: داوری یک امر کاملا تخصصی است و از مدیران باشگاهها انتظار می رود در روزهای حساس و پرتنش لیگ با برخی اظهارنظرهای احساسی به حاشیهها دامن نزنند و اجازه بدهند مربیان تیمها در مورد مسائل داوری اظهار نظر کنند.
عنایت با بیان اینکه وظیفه مدیرعامل سیاستگذاری و هدایت یک مجموعه در جهت هدفی مشخص و متعالی است، تصریح کرد: نباید مدیران باشگاهها با اظهارنظر در اینگونه مسائل شان خود را پایین بیاورند و به مسائل حاشیهای فوتبال دامن بزنند.
رئیس کمیته داوران در مورد صحنهای در دیدار پیکان - استقلال که مسئولان و کادر فنی تیم استقلال اعتقاد به ضربه پنالتی دارند، اظهار داشت: بنده به دلیل همزمانی این مسابقه با جلسه کمیته داوران این صحنه را ندیدم اما اعتقاد دارم با اینگونه اظهارنظرها نباید جو داوری فوتبال کشور را متشنج کرد و در روزهای پایانی لیگ استرس و فشار روانی مضاعفی را به داوران وارد آورد.
وی با بیان انتقاد از عملکرد امیرعابدینی مدیرعامل باشگاه داماش در دیدار با ابومسلم اظهار داشت: ایشان که سابقه زیادی در مدیریت ورزش دارند در این بازی با رفتاری زننده وارد زمین مسابقه شده و با الفاظ نامناسب داور را خطاب قرار دادهاند که به درستی از سوی داور از زمین مسابقه اخراج شدهاند. آیا چنین حرکتی واقعا در شان مدیرعامل یک باشگاه است؟ تابحال در کدامیک از تیمهای اروپایی شاهد چنین رفتاری از سوی مدیرعامل یک باشگاه بودهاید؟
رئیس کمیته داوران اظهار داشت: متاسفانه فرهنگ تبعیت از تصمیم داور در فوتبال ما نهادینه نشده و تا زمانی که این فرهنگ در بین مجریان و اهالی فوتبال جاری و ساری نشود، نمی توانیم انتظار داشته باشیم داوران ما با امنیت خاطر و آرامش لازم در میدان مسابقه حاضر و به قضاوت بپردازند.
وی در مورد طرح برخی شایعات پیرامون اینکه فدراسیون فوتبال می خواهد تیم دیگری جز استقلال قهرمان لیگ برتر شود اظهار داشت: در دورههای گذشته لیگ نیز چنین مسائلی مطرح می شد که اساسا نمی تواند پایه و اساس درستی داشته باشد. ضمن اینکه اعتقاد دارم داوران ما پاکترین و با شرافتترین انسانها هستند که حاضر نخواهند شد به خاطر دنیا آخرتشان را فدا کنند.
خبرگزاری مهر/
خبرگزاري فارس: يك كارشناس داوري فوتبال گفت: هيج جاي دنيا با اين ادبيات تندي كه در ايران وجود دارد درباره داوران صحبت نميشود.
هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اعتراضهايي كه به داوري در ايران ميشود معمولا در نقاط ديگر جهان كمتر ديده ميشود.
وي ادامه داد: اگر دقت كنيم مربياني مانند بگوويچ و يا افشين قطبي در مصاحبههاي ابتدايي خود در فوتبال ايران ميگويند در باره داوري صحبت نميكنيم اما در زمان ترك ايران حتي لغاتي مانند ديوانه نيز براي داوران ما به كار ميبرند. اين نشان ميدهد كه هيچ مرزي براي انتقاد از داوري وجود ندارد.
نصيرزاده با اشاره به مصاحبه برخي از داوران عنوان كرد: در مقام مقايسه بايد بگويم داوران ايراني مانند داوارن خارجي مهارتي در مصاحبه كردن با رسانهها ندارند و همين مسئله سبب ميشود مشكلاتي برايشان پيش بيايد.
وي اضافه كرد: مثلا مسعود مرادي در برخي گفت وگوهايش با رسانهها لجاجت افكار عمومي را برميانگيخت. يا مصاحبه اخير يدا.. جهانبازي نشان داد او فاقد مهارت براي گفت و گو با رسانههاست. بهتر است فردي مانند بهروان در كميته داوران با رسانهها صحبت كند تا كمتر شاهد تقابل مديران باشگاهها با داوران باشيم.
خبرگزاری فارس/
ممبيني داور ديدار وحدت و كاراما شد
خبرگزاري فارس: داور ايراني در ليگ قهرمانان آسيا ديدار تيم هاي اردني و سوري را قضاوت مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، اسامي داوران ديدار تيم هاي فوتبال وحدت سوريه و كاراما اردن به شرح زير است:
ناظر بازي: حاجي قلوم تاگوي ساواسان از بحرين
داور وسط: هدايت ممبيني
كمك داور اول: مرتضي كريمي
كمك دوم: عليرضا يزداني
كمك چهارم: مختار يارمي از يمن
([Only registered and activated users can see links]) خبرگزاري فارس: رئيس كميته داوران ناظر ديدار يكي از ديدارهاي ليگ قهرمانان آسيا شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار دو تيم سنترال كوست استراليا و پوهانگ استلرس كره جنوبي در حالي برگزار مي شود كه مسعود عنايت به عنوان ناظر داوري در اين پيكار ها حضور دارد.
داوران عربستاني قضاوت ديدار فوق را بر عهده دارند.
خبرگزاری فارس/
عنايت ناظر يكي از ديدارهاي ليگ قهرمانان آسيا شد
خبرگزاري فارس: رئيس كميته داوران ناظر ديدار يكي از ديدارهاي ليگ قهرمانان آسيا شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار دو تيم سنترال كوست استراليا و پوهانگ استلرس كره جنوبي در حالي برگزار مي شود كه مسعود عنايت به عنوان ناظر داوري در اين پيكار ها حضور دارد.
داوران عربستاني قضاوت ديدار فوق را بر عهده دارند.
حضور داوران ايراني در ديدار نفتچي – التيلال
اسامي داوران و ناظر ديدار نفتچي ازبکستان و التيلال يمن از سري مسابقات جام باشگاههاي آسيا اعلام شد.
به گزارش ايسنا، عليرضا کهوري به عنوان کمک داور دوم و عليرضا فعاني به عنوان داور چهارم ديدار نفتچي و التيلال انتخاب شدند.
داور وسط: کنجي اوجيا از ژاپن
کمک داور اول: هيروشي ياماگوچي از ژاپن
کمک داور دوم: عليرضا کهوري از ايران
داور چهارم: عليرضا فعاني از ايران
ناظر بازي: الابروي مامتوليف از ترکمنستان
اين ديدار 27 اسفند در ازبکستان برگزار مي شود
منبع:خبرگزاري ايسنا
مسعود مرادی داور بین المللی کشورمان در دور دوم مسابقات لیگ حرفه ای آسیا قضاوت خواهد کرد.
به گزارش شبکه خبر ، کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا مرادی را به عنوان داور بازی تیم های نیوکاسل جتس استرالیا و اولسان هیوندای کره جنوبی انتخاب کرده است.
این بازی در دور دوم مرحله گروهی لیگ حرفه ای آسیا روز 27 اسفند برگزار خواهد شد.
شبکه خبر/
saeed_cris
16-04-2009, 20:57
[Only registered and activated users can see links]نصيرزاده:
محسن قهرماني در تمامي صحنهها درست سوت زد
خبرگزاري فارس: كارشناس داوري گفت: داور ديدار استقلال و سايپا در تمامي صحنه ها درست سوت زد؛ به غير از يك مورد كه پنالتي بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، هوشنگ نصيرزاده در گفت و گويي اظهار داشت: محسن قهرماني در تمامي صحنه ها به غير از يك مورد، قضاوت خوبي داشت. البته فشار رواني تماشاگران در ورزشگاه بسيار بود؛ اما با نظر آنها درباره عملكرد داوري موافق نيستم.
وي در مورد صحنه پنالتي در دقيقه 67 روي اميد روانخواه، عنوان كرد: اين مورد را پنالتي مي دانم. مدافع سايپا در اين صحنه، مهاجم استقلال را متوقف كرد.
نصيرزاده درباره صحنه برخورد ترائوره و برهاني، گفت: اين مورد پنالتي نبود. برهاني قبل از آن مورد و تكل مدافع عقب افتاده و روي زمين افتاده بود. البته پس از آن هم توره توپ را زد و موردي نبود.
كارشناس داوري فوتبال اظهار داشت: در يك صحنه، توپ در محوطه جريمه برخوردي با جلال حسيني داشت كه به درستي پنالتي اعلام نشد.
وي اعلام پنالتي داور روي خسرو حيدري براس استقلال را صحيح دانست.
هوشنگ نصيرزاده درباره واكنش هاي امير قلعه نويي اعلام كرد: اين اعتراض ها موضوع خاصي نيست. به نظر مي رسد صحنه خاصي نبود و واكنش هاي طبيعي كنار زمين به شمار مي رود.
وي در يك ارزيابي كلي، عملكرد محسن قهرماني در ديدار امروز استقلال تهران و سايپا را كه با تساوي يك بر يك در ورزشگاه آزادي به پايان رسيد، قابل قبول توصيف كرد.
منبع
Yasin Gunner
20-04-2009, 10:14
عنايت: چاقى قهرمانى چه ربطى به فردوسى پور داشت؟
شعارهاى هواداران استقلال در جريان بازى اين تيم مقابل سايپا سبب شد تا رئيس كميته داوران در اين ارتباط به اظهار نظر بپردازد. مسعود عنايت گفت: از هوادار نمى توان توقعى داشت. آنها غير قابل پيش بينى هستند. زمانى به تشويق و وقتى ديگر به توهين عليه يك نفر مى پردازند. همانطور كه دايى را تشويق كردند و بعد عليه او شعار دادند. آنهايى كه قلعه نويى را تشويق مى كنند، اگر استقلال قهرمانى را از دست بدهد عليه او هم شعار مى دهند. اينها همان هايى هستند كه به دليل عدم نتيجه گيرى استقلال عليه حجازى شعار دادند. وقتى مربى يك تيم در كنار زمين به طور ناخواسته حركاتى را از خود نشان مى دهد معلوم است كه هوادار حساس هم تحريك مى شود و فكر مى كند داور عليه تيم او قضاوت كرده است.رئيس كميته داوران به انتقاد از گزارش فردوسى پور هم پرداخت و گفت : از نوع گزارش فردوسى پور تعجب كردم. او كه بهترين گزارشگر است چرا اينطورى به شرح بازى پرداخت؟ او نمى دانست صحبت هايش چه تأثيرى بين بينندگان مى گذارد؟ اصلاً فردوسى پور به چه حقى به قهرمانى توهين كرد؟ نبايد با اين حرف ها فشار را براى هواداران بيشتر مى كرد. چاقى قهرمانى چه ربطى به فردوسى پور داشت؟ اصلاً آيا اين چاقى در تصميمات او مؤثر بود؟ نه، لاغرى و چاقى يك داور هيچ ربطى به تصميمات او ندارد اما متأسفانه اين موضوع بيش از حد سوژه گزارشگر بازى قرار گرفت.
Yasin Gunner
22-04-2009, 14:23
قهرمانى : به عنايت قول دادم لاغر شوم!
پس از بازى استقلال و سايپا حرف و حديث هاى زيادى در مورد قضاوت محسن قهرمانى و همچنين اضافه وزن او مطرح شد اما خودش معتقد است كه از لحاظ بدنى شرايط مناسبى دارد و البته براى رسيدن به وضعيت ايده آل مى تواند وزن خود را كم كند.با اشاره به اين موضوع گفت: ۱۹۳ سانتيمتر قد من است و در حال حاضر ۹۴ كيلو وزن دارم كه به نظر خودم اين شرايط مناسب است. البته قبول دارم كه اگر وزن من بين ۸۵ تا ۸۷ باشد خيلى بهتر خواهد شد به همين دليل به رئيس كميته داوران قول دادم كه در شروع فصل بعد به اين شرايط برسم. وى تاكيد كرد: من بيش از حد استعداد چاقى دارم و يك سال و نيم پيش هم دچار مصدوميتى جدى شدم كه وزنم به ۱۲۸ كيلو رسيد. اين را هم در نظر بگيريد كه نسبت به آن زمان نزديك به ۳۴ كيلو وزن كم كرده ام و اگر بخواهم دوباره وزنم را پايين تر بياورم بايد بيشتر كار كنم.
saeed_cris
25-04-2009, 20:01
مسعود عنایت: بهترین داور لیگ ایران معرفی خواهد شد
5 ارديبهشت 1388 19:39
رئیس كمیته داوران فدراسیون فوتبال اعلام كرد:پس از پایان رقابت های لیگ برتر نام بهترین داور فصل را اعلام خواهیم كرد.
مسعود عنایت در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت :براساس نمراتی كه در طول فصل به داوران لیگ برتر داده شده است پس از برگزاری و پایان مسابقات لیگ برتر علاوه بر اعلام نام بهترین داور فصل نام كمك داوران نمونه هم اعلام خواهد شد .
رئیس كمیته داوران فدراسیون فوتبال درباره انتخاب فغانی و افشاریان برای دو بازی حساس لیگ برتر هم گفت:این نفرات از بهترین داوران فصل لیگ برتر بوده اند نمراتی خوبی در طول فصل گرفته اند و در صورتی كه جو ورزشگاه دچار تشنج و مسائل حاشیه ای نباشد این دو داور به خوبی از پس قضاوت این بازی ها بر خواهند آمد .
مسعود عنایت گفت : به علت امكان سقوط دو تیم مشهدی به لیگ یك،برای جلوگیری از هرگونه حرف و حدیث داوران مشهدی را برای این بازی ها انتخاب نكردیم و از محسن تركی در بازی های جام حذفی استفاده خواهیم كرد.
وی تصریح كرد:داوری فوتبال ایران سطح بالاتری دارد و نشانه این موضوع نتایج ضعیف تیم های ایرانی در لیگ قهرمانان آسیاست .
Yasin Gunner
27-04-2009, 11:31
اسامى داوران قضاوت كننده در ديدار بحرين و سوريه از سوى كنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام شد.به گزارش روابط عمومى فدراسيون، سعيد مظفرى زاده داورسرشناس فوتبال ايران بازى حساس تيم هاى ملى فوتبال بحرين و سوريه را قضاوت خواهد كرد.برنامه اين مسابقه به اين شرح ذيل است؛
سه شنبه ۲۹/۲/۸۸-بحرين
ناظر مسابقه:رامادان مازن از لبنان، داور:سعيد مظفرى زاده، كمك داور اول:مرتضى كريمى، كمك داور دوم:رسول فروغى
كمك چهارم: چاريمات كوربانو از تركمنستان
Yasin Gunner
27-04-2009, 11:48
۳ داور ايرانى به كنگره انتخابات AFC دعوت شدند
۳ داور پيشكسوت و افتخار آفرين فوتبال ايران و ۲ داور با آتيه كشورمان به كنگره انتخابات كنفدراسيون فوتبال آسيا دعوت شدند. كنگره انتخابات كنفدراسيون فوتبال آسيا براى تعيين نماينده AFC در FIFA روز ۸ مه (۱۸ ارديبهشت) در كوالالامپور مالزى برگزار خواهد شد كه علاوه بر مسئولان فدراسيون فوتبال، ۳ داور افتخارآفرين كشورمان نيز به اين كنگره دعوت شده اند.جعفر نامدار كه در ۲ جام جهانى ۱۹۷۴ آلمان و ۱۹۷۸ آرژانتين به قضاوت پرداخته، منوچهر نظرى و داود نصيرى ۲ داور باسابقه و خوشنام فوتبال ايران از جمله داوران مدعو به كنگره AFC هستند. علاوه بر اين داوران پيشكسوت، سجاد لطافتى و موعود بنيادى فر از جمله داوران AFC كه در طرح داوران آينده ساز مشاركت فعال دارند به اين كنگره دعوت شده اند. مسعود عنايت رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال كشورمان نيز به اين كنگره دعوت شده است كه به دليل همزمانى اين نشست با گردهمايى مدرسان فيفا در پرتغال وى نمى تواند در اين كنگره حضور يابد.
به ميزبانى پرتغال؛
عنايت به گردهمايى مدرسان داوران بين المللى فيفا دعوت شد
از سوى فدراسيون بين المللى فوتبال مسعود عنايت رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال كشورمان به سمينار مدرسان بين المللى فيفا دعوت شد. اين سمينار ۳ روزه طى روزهاى ۵ تا ۸ مى (۱۵ تا ۱۸ ارديبهشت) در شهر آلگاوه پرتغال برگزار خواهد شد و طى آن حدود ۳۰ تن از مدرسان داورى فيفا با تازه ترين دستاوردهاى تئورى و فنى در زمينه مسائل داورى آشنا خواهند شد.اين دوره با هدف به روز شدن مدرسان داورى فيفا و هماهنگى نحوه تدريس مسائل داورى به طور ساليانه برگزار مى شود. از كشورمان مسعود عنايت رئيس كميته داوران و مدرس بين المللى AFC به اين سمينار دعوت شده است.
Yasin Gunner
29-04-2009, 14:46
هوشنگ نصيرزاده كارشناس داورى فوتبال ايران،گفت: بيشترين اشتباهات داورى در رقابت هاى ليگ هشتم عليه تيم هاى پرسپوليس و استقلال رخ داد.
وى درخصوص ارزيابى قضاوت هاى انجام شده در رقابت هاى هشتمين+ دوره ليگ برتر فوتبال، خاطرنشان كرد:داوران در فصل جارى بيشترين اشتباهات را براى پرسپوليس انجام دادند و پس از اين تيم، استقلال تهران قربانى اشتباهات داورى شد. او درخصوص عملكرد داوران در طول ليگ،افزود: امسال اشتباهات داورى بيش از سال گذشته بود و اين موضوع دلايل مختلفى دارد. كارشناس داورى فوتبال درخصوص دلايل افت داورى ها در ليگ هشتم گفت: در طول اين فصل كلاس هاى آموزش داورى منحصر به يك نفر بوده و اميدوارم سال بعد تنها مدرس كلاس هاى داورى، آقاى عنايت نباشد. نصيرزاده تصريح كرد: به طور معمول در آغاز هر ليگ داورى ها با اشتباهات بيشترى روبه رو است اما با گذشت زمان وضعيت داورى ها مانند سالهاى گذشته بهتر مى شود. وى افزود: در ليگ امسال با گذشت زمان وضعيت داورى ها بهتر نشد و تنها در چند هفته پايانى شاهد داورى هاى قابل قبولى بوديم.
Yasin Gunner
29-04-2009, 15:05
عنايت : قضاوت هاى ليگ هشتم مطلوب نبود
مسعود عنايت رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال با بيان اينكه قضاوت داوران در فصل جارى قابل بود اما مطلوب نبوده است، به كل داورانى كه در ۳۰۵ بازى ليگ هشتم قضاوت كردند، نمره خوب داد. وى ضمن بيان اين مطلب افزود: به اعتقاد من عملكرد داوران در فصل جارى قابل قبول بوده اما مطلوب نبوده است. ما در داورى يك سطح داريم كه شامل نمرات ضعيف، متوسط خوب و خيلى خوب مى شود. من اگر بخواهم به عنوان رئيس كميته داوران فدراسيون و يا حتى كارشناس داورى به عملكرد داوران نمره اى بدهم در مجموع براى آنها نمره خوب را در نظر مى گيرم. او از حضور يك تيم داورى ايرانى براى قضاوت ديدار استقلال و پرسپوليس در دربى سنتى شهر تهران به عنوان نقطه عطف داورى ليگ برتر در فصل هشتم ياد كرد و گفت: امسال در ليگ برتر ۳۰۶ بازى برگزار شد كه از اين تعداد مسابقه ۳۰۵ بازى را داوران ايرانى قضاوت كردند و تنها در ديدار رفت پرسپوليس - استقلال سعد كميل كويتى به همراه ۲ كمك داور ايرانى بازى را قضاوت كرد. رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال قضاوت داوران ايرانى در ديدارهاى سرنوشت ساز و تعيين كننده ليگ برتر را از موفقيت هاى آنها در فصل جارى ياد كرد و گفت: بازى هاى تعيين كننده اى چون ذوب آهن - استقلال يا استقلال - پيام مشهد و فولاد خوزستان - ذوب آهن اصفهان را داوران ايرانى بدون مشكل قضاوت كردند و مربيان هر ۲ تيم، حتى تيم هاى بازنده از قضاوت ها ايراد نگرفتند. در بازى عصر يكشنبه پيام - استقلال قضاوت فغانى ۳۱ ساله فوق العاده بود و او سنگين ترين ديدار ليگ را مانند يك داور باتجربه قضاوت كرد. عنايت در ادامه با اشاره به قضاوت داوران در ديدارهاى هفته سى و چهارم ليگ برتر گفت: داوران در ديدارهاى عصر يكشنبه قضاوت خوبى داشتند و به غير از ديدارملوان بندرانزلى - ابومسلم مشهد مشكلى از اين بابت به وجود نيامده است. ظاهرا در اين بازى كمك داور (داود رفعتى) در دقيقه ۸۸ پرچم مى زند و به داور مسابقه (يدالله جهانبازى) خطاى پنالتى در محوطه جريمه ابومسلم را گوشزد مى كند. پس از كش و قوس فراوان داور تصميم كمك داور را رد مى كند و به علت اشتباهى كه در به صدا درآوردن سوت داشته است با پرتاب «دراپ بال» بازى را دنبال مى كند.
Yasin Gunner
06-05-2009, 11:11
افشاريان ، جهانبازى و كريمى پركارترين داوران
كميته داوران فدراسيون فوتبال اسامى پركارترين داوران و كمك داوران هشتمين دوره مسابقات ليگ برتر را اعلام كرد. براساس اعلام كميته داوران از مجموع ۳۰۶ مسابقه برگزار شده در ليگ هشتم، خداداد افشاريان و يدالله جهانبازى با انجام ۲۰ قضاوت در مسابقات ليگ برتر، پركارترين داوران ليگ معرفى شدند. سعيد مظفرى زاده ديگر داور بين المللى فوتبال كشورمان با قضاوت ۱۹ مسابقه پس از افشاريان و جهانبازى بيشترين قضاوت را در ليگ برتر انجام داده است. درليگ هشتم تنها ديدار رفت تيم هاى استقلال و پرسپوليس توسط داورخارجى(سعد كميل كويتى) و با ۲كمك داورايرانى برگزار شد. همچنين مرتضى كريمى كمك داوربين المللى كشورمان با ۲۱ قضاوت پركارترين كمك داور ليگ محسوب مى شود. ضمن اينكه رضا سخندان، رسول فروغى، حسين خانبان و محمدرضا ابوالفضلى با انجام ۲۰ قضاوت بيشترين آمار داورى در ليگ را در اختيار دارند. بنابراعلام كميته داوران در بين داوران اين فصل رقابتهاى ليگ برتر رحيم رحيمى مقدم با ۴۴ سال سن و انجام ۱۴ قضاوت عنوان مسن ترين داور ليگ برتر را به خود اختصاص داد و عليرضا فغانى با ۳۰ سال سن و انجام ۱۷ مسابقه لقب جوانترين و يكى از پديده هاى داورى فوتبال كشور بود.
saeed_cris
20-05-2009, 21:06
مظفري زاده دیداربرگشت فينال جام حذفي را قضاوت می کند
اسامي داوران ديدار برگشت فينال جام حذفي فوتبال اعلام شد
اسامي داوران ديدار بین تیم های ذوب آهن و راه آهن ،اعلام شد
ایلنا: به گزارش ایلنا، اسامي داوران ديداربرگشت فينال جام حذفي فوتبال تیم های ذوب آهن و راه آهن كه روز جمعه اول اردیبهشت ماه برگزار مي شود، به شرح زير است:
ذوب آهن-راه آهن، ورزشگاه فولاد شهر اصفهان
داور وسط: سعيد مظفري زاده
كمك ها: عليرضا كهوري-سعيد علي نژاديان
داور چهارم: سعادت باغبان
راه آهن در بازي رفت با يك گل به برتري رسيد.
منبع
([Only registered and activated users can see links])
saeed_cris
21-05-2009, 15:27
داوران زن ايراني بازي بنفيكا و فان ليديز را سوت ميزنند
خبرگزاري فارس: دو تن از نمايندگان داور ايران براي سوت زدن در تورنمنت بينالمللي فوتسال پرتغال فردا راهي ليسبون ميشوند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، فاطمه عليپور و غزال سرشار براي اولين بار در يك تورنمنت اروپايي سوت ميزنند.
اين داوران مسابقه بين تيمهاي بنفيكاي پرتغال با فان ليدي ژاپن، توزو برزيل با انكفرا اسپانيا و فان ليدي ژاپن با پترزبورگ روسيه را قضاوت خواهند كرد.
در صورت صعود ايران به دور بعد اين داوران ميتوانند ديدارهاي ديگر را نيز سوت بزنند.
saeed_cris
22-05-2009, 21:01
كارشناس داوری: داور فینال جام حذفی دو پنالتی را نگرفت
خرداد 1388 19:47
كارشناس داوری فوتبال ایران گفت : دو پنالتی در بازی فینال جام حذفی گرفته نشد.
ایرج نظری در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت : در بازی فینال جام حذفی میان ذوب آهن و راه آهن ، داور در دقیقه 56 بازی باید یك پنالتی به نفع راه آهن و در دقیقه 62 هم باید یك پنالتی به سود ذوب آهن اعلام می كرد .
كارشناس داوری فوتبال ایران افزود:در دقیقه 88 هم یك صحنه مشكوك در محوطه جریمه ذوب آهن به وجود آمد كه به علت مشخص نبودن صحنه نمی توانم درباره آن صحبت كنم .
ایرج نظری گفت :در مجموع داوری مسابقه را خوب ارزیابی می كنم زیرا این دو اشتباه داور برای هر دو تیم مساوی بود و در نتیجه بازی تاثیر گذار نبود .
saeed_cris
25-05-2009, 18:42
عنــــايت شريك جرم است
[Only registered and activated users can see links]چندي پيش دكتر سيار در يكي از شبكههاي سيما بحثي را مطرح كرد كه بهدنبال آن مناقشات دامنهداري در فضاي حاكم بر داوري فوتبال كشور آغاز شد.
به نوشته دنیای فوتبال، در آن برنامه دكتر سيار پيش چشم ميليونها بيننده با اسم بردن از يك داور خاص صراحتا وي را به فساد متهم كرد.
گرچه دكتر سيار معتقد بود؛« تصميم نداشتم از فرد خاصي نام ببرم. آن شخص خودش در تلويزيون ظاهر شد و گفت آيا من مورد خطاب شما هستم كه بنده تاييد كردم.» آن روزها دكتر سيار جامعه داوري را به يك سبد سيب سرخ شاداب كه برهرحال دوتا سيب گنديده و فاسد هم در آن وجود دارد تشبيه كرد.
بعد از آن مناقشات پروندهاي عليه سيار به اتهام نشر اكاذيب و توهين تشكيل شد كه بعد از گذشت يكسال او از اتهامات وارده تبرئه شد.
هنوز دامنه آن مناقشات ادامه دارد. مسعود عنايت رئيس كميته انضباطي در مصاحبهاي در تاريخ 29/2/1388 در جواب اين سوال كه در دوره رياست شما تا امروز، كسي سندي از خلاف داوري در دوره شما رو نكرده و آيا تمام حرفهايي كه درمورد داوري زده شده شايعه بود گفت:«اگر رو كرده بودند و من برخورد نميكردم كه خودم هم شريك جرم بودم! پس چي؟ مگر آن كارشناس معروف قرار نبود سيبهاي گنديده داوري را معرفي كند؟ مگر قرار نبود مداركش را به دادگاه بدهد؟ پس چي شد؟ خوشبختانه الان هم فضايي بهوجود آمده كه همه مفسران لو ميروند پس دست بهكار شويد.»
در مقابل پرويز سيار دوباره به بازخواني پرونده ازنگاهي ديگر مشغول شد. او اين بازخواني را به دنياي فوتبال ارائه كرد. دست خط سيار نشان دهنده آن است كه ميخواهد بازي را تا آخر ادامه دهد. آيا ميتواند؟ متن كامل دست نوشته پرويز سيار را بخوانيد.
در پاسخ به سوال آقاي مسعود عنايت كه به طور منظم و در هر فرصتي كه بدست ميآورد موضوع سيبهاي گنديده را مطرح كرده و ميپرسد پس چي شد؟ آقاي عنايت، وقتي بر و بچههاي كميته داوران راجع به فراموشكاريهاي مزمن شما صحبت ميكردند و ميگفتند عنايت دائما فراموش ميكرد، اتومبيلش را در كدام خيابان پارك كرده و عصرها پس از ترك فدراسيون ساعتها در كوچه و خيابانهاي سئول دنبال ماشينش ميگشت و يا در زمستان شال و كلاه و عينك خود را در فدراسيون جا گذاشته و طبق گفته همين برو بچهها سه چهار موبايل خود را گم كرده است، تصور ميكردم ايشان به نبوغ و هوش و ذكاوت شما حسادت ميكنند و برايتان لطيفه و جوك درست كردهاند ولي با اين حرفهايي كه راجع به سيبهاي گنديده ميزنيد مطمئن شدهام كه شما واقعا شاهكار خلقتيد.
آقاي عنايت لطفا يا از خواب عميقي كه در آن فرو رفتهايد بيدار شويد و يا اينكه بيش از اين خود را به خواب نزنيد. كوچههاي علي چپي كه شما در آن قدم ميزنيد براي همه شناخته شده است. اين چندمين بار است كه راجع به سيبهاي گنديده حرف ميزنيد و سوال ميكنيد پس چي شد.
آقاي عنايت منهم براي چندمين بار فقط جهت آگاهي شما(نه افكار عمومي) يادآوري ميكنم شخص شما +يك داور محروم قديمي كه قويا خود را جزو يكي از سيبهاي گنديده ميدانست و با حضور شما در يك برنامه زنده تلويزيوني بدون آنكه اسمي از او برده شود تاييديه گرفت كه او يكي از سيبهاي گنديده است كه قبلا از داخل سبد به بيرون انداخته شده بود +روساي كميته داوران 19 استان كشور از اينجانب به دليل نشر اكاذيب-توهين- تهمت و افترا شكايت كردند.
سه شاهد باشرف، معتبر يعني سه انسان شريف-متدين و شجاع از مسئولان عاليرتبه ورزش كشور و مورد احترام اهالي ورزش در دادگاه حاضر شدند. با ارائه مدارك فراوان (بيش از آنچه خود در اختيار داشتم)+ گزارش دقيق صورتجلسات متعدد در فدراسيون فوتبال در مورد فساد شهادت دادند كه اينجانب تهمت نزده- توهين نكرده ونشر اكاذيب ننمودهام و آنچه گفتهام عين واقعيت است.
آقاي عنايت شما به عنوان شاكي كه جرات نكرديد حتي يكبار در دادگاه حاضر شويد وكيل محترمتان را هم هرگز در دادگاه نديدم. شما به جاي شرمندگي و پوزش و عذرخواهي از اينجانب هنوز در مطبوعات و خبرگزاريها حرفهايي ميزنيد كه براي افكار عمومي تازگي ندارد. شما متاسفانه سرخود را در برف فرو بردهايد و حرفهاي نسنجيده ميزنيد وگرنه فقط خواجهحافظ شيرازي است كه نميداند نتيجه حرفهايم چه شد؟
آقاي عنايت شما حق داريد خود را به كوچه عليچپ بزنيد چون عواقب وحشتناكي در انتظار كساني است كه آگاهانه از آدمهاي فاسد حمايت ميكنند تنها راه گريز از اين فاجعه اين است كه شما به جامعه ورزش بفهمانيد كه از نتيجه دادگاه بيخبريد. اما شما فقط خودتان را گول ميزنيد نه افكار عمومي را. آقاي عنايت حالا چند درس ضروري براي شما كه بايد به عنوان رئيس كميته داوران تا به امروز ياد ميگرفتيد كه نگرفتيد.
داوري كه به دليل اشاعه فساد محكوم شده، مدتي از داوري كنار گذاشته شده و درجه بينالمللي اوبي اعتبار و نام او از ليست داوران بينالمللي حذف شده باشد، او مادامالعمر از انجام و پذيرفتن تمام كارهاييكه با فوتبال مرتبط است محروم است. او نميتواند حتي آبدارچي فدراسيون فوتبال و يا كميته داوران شود چه برسد به نظارت- تدريس-مربيگري-سرپرستي و مديريت يك باشگاه فوتبال.
داوري كه از فساد يك داور ديگر حتي اگر پدر- برادر و دوست او باشدآگاه بوده و در مورد آن سكوت كند مثل شخص داور فاسد مجرم است. مثل آن داور برجسته بوندس ليگاي آلمان آقاي تورستن كوپ كه راجع به فساد دوست صميمياش آقاي هويزر(داور فاسد آلماني) آگاه بود و به دليل رفاقت ديرين خانوادگي سكوت كرد ولي با اينكه پيشنهادهاي وسوسهانگيز مالي از طريق شرطبندي را نپذيرفت و شرافت خود را زير پا نگذاشت براي هميشه توسط دادگاههاي ورزشي كشور آلمان محروم شد.
آقاي عنايت اگر شما اين قوانين فيفا را نميشناسيد برايتان متاسفم ولي اگر آنها را ميشناسيد و آگاهانه به آنها توجهي نداريد مطمئن باشيد شما شريك جرم محسوب ميشويد. تا اينجا صحبتهاي من تماما دوستانه و هشدار دهنده است من مثل شما نيستم و قصد تهديد كردن ندارم. آيا ميدانيد اگر محتويات پرونده و در نهايت نتيجه دادگاه و راي برائت و صدور منع تعقيب براي اينجانب را به فيفا و شخص سپبلاتر بفرستم چه اتفاقات وحشتناكي براي آقاي عنايت رئيس كميته داوران و مدرس AFC خواهد افتاد.
آقاي عنايت واقعا شما نميدانيد؟ وقتي دادگاه پس از حدود يك سال بررسي دقيق و شنيدن حرفهاي شواهد سه انسان بسيار شريف و متدين و قابل احترام و مشاهده مدارك ايشان راي برائت و منع تعقيب صادر ميكند يعني چه؟
ا سوابقي كه بر و بچههاي كميته داوران راجعبه نبوغ و هوش و ذكاوت شما ميگويند شك دارم كه بتوانيد معني آن را درك كنيد. حتما از وكيل محترمتان بپرسيد فقط يك معني دارد و بس و آن اين است كه من هر چه گفتم عين واقعيت بود و آنچه شاكيها به من نسبت دادند يك مشت اراجيف. در پايان آقاي عنايت اگر دلتان به حال داوري كشور ميسوزد و ميتپد و به ميز رياست كميته داوران نچسبيدهايد، اگر مايليد واقعيتهاي بيشتري را راجعبه زير مجموعه داوري خود اطلاع پيدا كنيد و در نهايت اگر جرات داريد، پيشنهاد ميكنم شما- آقاي غياثي- آقاي مميز، يدالله سليماني و اينجانب در دفتر يكي از روزنامههاي ورزشي كشور و يا در دفتر يكي از خبرگزاريها دور هم بنشينيم تا شما به واقعيتهاي موجود پي ببريد.
اگر حاضر نيستيد در چنين ميزگردي شركت كنيد كسي شما را مجبور نخواهد كرد ولي لطفا بعد از اين راجع به سيبهاي گنديده شعار ندهيد و كسي يا كساني را متهم به نشر اكاذيب و تهمت ننماييد. شما به جاي درخواست مدارك از آقايان مايليكهن و خداداد عزيزي بايد سپاسگزار ايشان باشيد كه با جرات و شهامت مثالزدني به ناهنجاريها و فساد در داوري و كل فوتبال اشاره ميكنند.
البته شما كه كسي نيستيد و در جايگاهي قرار نداريد كه قاطع و شجاعانه با فساد و ناهنجاريهاي فوتبال بهخصوص داوري آن برخورد كنيد. اين وظيفه فدراسيون فوتبال و كميته انضباطي است كه پا پيش گذارد و ميزگرد پيشنهادي را ترتيب دهد.
saeed_cris
30-05-2009, 16:56
اعزام داوران نخبه به مالزي
دو داور نخبه كشورمان به منظور حضور در كلاس آموزشي پيشرفته به مالزي سفر مي كنند.
به گزارش ايرنا و به نقل از روابط عمومي فدراسيون فوتبال، موعود بنيادي فر و سجاد لطافتي نفراتي هستند كه در كلاس پيشرفته داوري شركت خواهند كرد.
شايان ذكر است كه اين كلاسها از تاريخ ۸۸/۵/۳الي ۸۸/۵/۱۶دركشور مالزي برگزار خواهد شد.
saeed_cris
04-06-2009, 23:54
بهترین داور فصل لیگ برتر ایران گفت :اگر روزی متوجه شوم امكان حضورم در جام جهانی نیست حتی یك لحظه در داوری نخواهم ماند.
محسن تركی درباره انتخابش به عنوان بهترین داور فصل لیگ برتر گفت : انتخاب من به عنوان بهترین داور سال نظر لطف كمیته داوران بود و همه داوران این شایستگی را داشتند .
تركی درباره حضور خود درجام جهانی هم گفت : این نهایت آرزوی هر داوری است كه در جام جهانی حضور داشته باشد و همه توان خود را برای این مهم جمع كرده ام و اگر موفق به این كار نشوم همان روز داوری را كنار خواهم گذاشت .
این داور فوتبال ایران گفت : اگر داور در زمین بازی موفق است همه گروه داوری به خوبی وظیفه خود را انجام می دهد و از همكاران تشكر می كنم .
تركی گفت : تعداد بازی ها ملاك برای تعیین بهترین داور نیست زیرا در سال های قبل بازی های بیشتری را قضاوت كردم و باز هم موفق شدم به عنوان بهترین داور لیگ معرفی شوم .
وی افزود: امسال 17 مسابقه بین المللی را قضاوت كردم و به همین علت موفق نشدم در بازی های بیشتری در لیگ قضاوت كنم .
بهترین داور فصل لیگ برتر ایران تصریح كرد:در بازی های پرسپولیس و استقلال هم باید از داور ایرانی استفاده كنیم،زیرا داوران ایرانی به راحتی توانایی اداره و قضاوت این بازی را دارند.
saeed_cris
08-06-2009, 21:37
عنایت نباید خود را تحمیل کند
رییس سابق کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: مسعود عنایت باید بداند که حتی اگر از ریاست کمیته داوران کناره گیری کند، چیزی از ارزش های او کم نخواهد شد پس بهتر است خود را به این نهاد تحمیل نکند!
رضا غیاثی در گفت و گو با ایپنا، عنوان کرد: به جز مهندس بهروان که معاونت کمیته داوران را عهده دار است، سایر افراد حاضر در این کمیته حرف و نظر خاصی ندارند و صرفاً برای اینکه پست خاصی داشته باشند حاضرند به هر طریقی خود را به کمیته داوران تحمیل کنند. این چنین است که ما هم اکنون شاهد هستیم کمیته داوران بیشتر مواقع از راه دور و از طریق تلفن یا با حرف های دیگران اداره می شود.
رییس سابق کمیته داوران در همین رابطه گفت: مشکلات ما همه از این موضوع ناشی می شود که مسعودعنایت با توجه به اینکه با AFC همکاری می کند و از آن جا که به سفر، علاقه زیادی دارد، بیشتر وقت خود را در سفر و خارج از فدراسیون می گذراند. کمیته داوران در کشور ما مدیریت پویا و منسجم را می طلبد و وقتی چنین چیزی را نداریم و رییس کمیته در محل حضور ندارد، یک شخص دیگر به راحتی به کارمندان ایشان زور می گوید و زمینه وابستگی کمیته به این ترتیب فراهم می شود.
غیاثی توضیح داد: کمیته داوران نهادی است که باید مستقل باشد چرا که در غیر این صورت به عدالت لطمه می خورد. وقتی تیمی برای برگزاری مسابقه به داخل زمین فوتبال می آید، با امید و آرزویی در زمین حاضر می شود حال اگر عدالت بمیرد، اگر داوری دستوری و فرمایش شود دیگر بازیکنان به چه اطمینانی مسابقه بدهند؟ داوران باید حتی اگر مرتکب اشتباهی می شوند، آن اشتباه را پذیرفته و در جهت رفع آن برآیند.
کارشناس داوری کشور گفت: فدراسیون ما فدراسیون مستقلی است ودولتی ها حق دخالت در آن را ندارند. هرچند هنوز نمی توان به طور کامل دخالت دولتی ها در فدراسیون را انکار کنیم اما به هرحال این موضوع باید به عنوان یک اصل مورد توجه قرار بگیرد چرا که این دخالت ها پس از مدتی به جزیی ترین نهادهای فدراسیون نیز وارد می شود. وقتی من به عنوان رییس کمیته داوران انتخاب شدم. استقلال خود را به عنوان شرط اصلی حضورم اعلام کردم و در دوسالی که در این پست فعال بودم کمتر شاهد اشتباهات بارز داوری بودیم.
غیاثی در ادامه اظهار داشت: مشکلات داوری در فدراسیون فوتبال ما همیشه بوده و امکان مقایسه آن در یک سال با سال دیگر وجود ندارد. امسال هم علی رغم اینکه داورهای رده های بالاتر، امیدهای آینده فوتبال ما هستند، باز هم شاهد اشتباهات داوری بودیم. به هرحال معتقدم کمیته داوران مشکل مدیریتی دارد و به همین دلیل شاهد قرار گرفتن داورمناسب در هر مسابقه نیستیم.
saeed_cris
08-06-2009, 21:57
داورانی در حد یک توپ جمع کن!
امروزه داوری به عنوان یکی از مهم ترین نقش های کلیدی ورزش در جهان محسوب می شود. با وجود نقش تاثیر گذار داوری در نتایج رقابتها ، شاید بی اغراق این پست را بتوان حتی مهم تر از مدیریت یک فدراسیون ورزشی ، سرمربی یک تیم و حتی ورزشکاران حاضر در میدان رقابت هم دانست.
به گزارش ایپنا؛ به رغم اهمیت این حوزه و به تبع آن توجه جهانیان به ارتقاء علمی داوری ، داوران در کشور ما به هیچ عنوان تحت توجه ویژه مدیران ورزشی نبوده و بازدهی کار آنها با توجه به مشکات متعددی که با آن روبروه هستند ف کمتر از بسیاری از فعلان عرصه ورزش است .
نمونه های این بی توجهی در طول مسابقات لیگ برتر فوتبال یا رقابت های جام حذفی بسیار به چشم می آمدند. تا آن جا که به دفعات با اخباری طنزگونه نظیر مشکلات داوران در مسیر رسیدن به مسابقات و دردسرهای تهیه بلیت هواپیما برای آن ها مواجه بودیم.
هنوز علیرضا کهوری، کمک داور دیدار ذوب آهن - راه آهن در چارچوب رقابت های جام حذفی را از یاد نبردیم که وقتی پس از پایان مسابقه با خودروی شخصی اش قصد داشت به جیرفت بازگردد، دچار سانحه رانندگی شد. از این دست اتفاقات در لیگ هشتم کم نبود، اتفاقاتی که از عدم تهیه بلیت هواپیما برای داوران و سفر زمینی آن ها ناشی می شد، باعث آشفتگی فکری داوران شده و در نهایت بر روی قضاوت و تمرکز آن ها تأثیرگذار بود.
این در حالی است که سفر هوایی داوران برای قضاوت مسابقات در تمام دنیا امری عادی است که مطابق با قوانین، باید صورت بگیرد. در این میان وقتی از مسوولان فدراسیون دلیل این ناهماهنگی را جویا می شویم، رییس کمیته داوران، فدراسیون را برای عدم هماهنگی با شرکت های هواپیمایی متهم می کند و رییس فدراسیون فوتبال نیز عدم پیگیری رییس کمیته داوران را عامل این اتفاقات می داند.
از سوی دیگر بحث حقوق داوران است که در مقایسه با رقم های چند صد میلیونی قرارداد بازیکنان و مربیان فوتبالی، بسیار ناچیز به نظر می رسد چنانکه در طول مدت دو سال گذشته، حقوق آن ها هیچ افزایشی نداشته است. وقتی از مسوولان فدراسیون فوتبال در این رابطه می پرسیم مشکلات مالی فدراسیون را دلیل قانع کننده ای برای مبلغ ناچیز پرداختی داوران اعلام می کنند.
این اتفاق هم در حالی در كشور ما رخ مي دهد که داوران برای قضاوت در سایر لیگ های جهان در شرایطی چندین برابر این مبلغ را دریافت می کنند که فضای روانی قضاوت برای آن ها به مراتب مساعدتر از قضاوت در ایران بوده و آن ها با مشکلات داوران ایرانی هیچ گاه مواجه نیستند.
مسئله فضای ورزشگاه ها و تهمت های وارد بر داوران نیز موضوع دیگری است که در نوع خود تأثیر مستقیمی بر نوع عملكرد آن ها مي گذارد. فحاشي ها و سيل اتهاماتي كه به داوران وارد مي شود و در هيچ دادگاه منصفي مورد بررسي قرار نمي گيرد، همه و همه به تمركز و اعتماد به نفس آن ها ضربه زده و نتايج حساس مسابقات را تحت تأثير خود قرار مي دهد.
در همين دوره زماني، در ساير كشورها شاهد هستيم كه مسوولان ورزشي و فدراسيون هاي فوتبال براي فراهم شدن شرايط آرام رواني براي داوران خود از هيچ سعي و تلاشي دريغ نمي كنند و داور رابه عنوان حلقه اصلي زنجيره اي طولاني، مورد توجه قرار مي دهند.
زنجيره اي كه ساير حلقه هاي آن از رده هاي پايين ورزشي تا مديران ارشد را شامل مي شود و اين حلقه ها به طور پيوسته در ارتباط با يكديگر قرار دارند تا آن جا كه شما تأثير يك راهكار مديريتي در رده هاي بالا را مي توانيد در داوري و در نهايت نتايج تيم هاي فوتبال آن كشور مشاهده كنيد.
در حال حاضر شرايط فعلي داوري در ايران به عقيده بسياري كارشناسان ناشي از مديريت ضعيف اين كميته است. ضعف مديريتي در اين كميته شرايطي را به وجود آورده كه هم اكنون عرصه براي رشد مشكلات و ناهماهنگي ها تا اندازه قابل توجهي افزايش يافته است.
مسعود عنایت با اینکه مدرس داوری در فیفاست و همیشه از این جایگاه به عنوان یکی از افتخارات خود نام می برد اما در بحث مدیریتی نتوانسته چندان قابل قبول ظاهر شود چه اینکه سفرهای پی در پی او باعث شده کمیته داوران تا حدودی به شیوه کنترل از راه دور مدیریت شود.
عدم حضور عنایت در کمیته و عدم نظارت وی بر اتفاقات داوری کشور، بحران داوری در ایران را تا این مرحله پیش برده است. از تصاویر داوری مسابقات فوتبال و اظهارات کارشناسان داوری به راحتی می توان به این موضوع پی برد که قصوری در دانش داوران ما در امر قضاوت نیست و تنها چیزی که ضعف آنان را باعث می شود، تأثیر حواشی بر تمرکز و تصمیم گیری آنان است.
saeed_cris
13-06-2009, 15:59
مقدماتی فوتبال جام جهانی 2010
مرادی دیدار بحرین و ازبکستان را قضاوت می کند
دیدار حساس تیم های ملی فوتبال بحرین و ازبکستان در مرحله مقدماتی مسابقات جام جهانی 2010 که نخستین تیم صعود کننده به مرحله پلی آف آسیا را مشخص خواهد کرد، داور بین المللی کشورمان قضاوت می کند
ایلنا: دیدار حساس تیم های ملی فوتبال بحرین و ازبکستان در مرحله مقدماتی مسابقات جام جهانی 2010 که نخستین تیم صعود کننده به مرحله پلی آف آسیا را مشخص خواهد کرد، داور بین المللی کشورمان قضاوت می کند.
به گزارش ایلنا،آخرین مسابقه گروه اول مسابقات مقدماتی جام جهانی روز چهارشنبه 27 خردادماه بین تیم های ملی بحرین و ازبکستان در شهر منامه برگزار می شود که این دیدار را مسعود مرادی داور بین المللی فوتبال کشورمان قضاوت خواهد کرد.
مسعود مرادی را در کار قضاوت این دیدارحسن کامرانی فرد و لحی صبحی ادیب (کمک داور عراقی) همراهی خواهند کرد. ضمن اینکه محسن ترکی داور چهارم این دیدار خواهد بود.
براساس اعلام فیفا ، علی بوسیم از امارات و مازن رمضان از لبنان به ترتیب ناظر داوری و ناظر این بازی خواهند بود.
تیم داوری کشورمان برای قضاوت این مسابقه روز دوشنبه عازم بحرین خواهد شد.
دیدار تیم های فوتبال بحرین و ازبکستان ساعت 30/19 به وقت بحرین (8 شب به وقت تهران ) برگزار خواهد شد و تیم پیروز این دیدار به عنوان نخستین تیم به مرحله پلی آف آسیا صعود خواهد کرد.
تیم ملی فوتبال بحرین درحال حاضر با 7 امتیاز در رده سوم گروه اول قرار ازبکستان با 4 امتیاز قعرنشین این گروه است. بحرین با کسب یک تساوی می تواند به مرحله پلی آف صعود کند ولی تیم ازبکستان تنها در صورت کسب پیروزی مجوز صعود به پلی آف را بدست خواهد آورد.
saeed_cris
22-06-2009, 10:07
لیگ قهرمانان آسیا/ داوران برتر آسیا در کلاس توجیهی AFC / دو ایرانی در جمع داوران برتر قاره
داوران برتر آسیا به منظور آمادگی برای قضاوت در مرحله سوم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به کلاس توجیهی AFC دعوت شدند. به گزارش خبرنگارمهر، ازسوی کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا از 25 داور برگزیده برای شرکت دراین دوره توجیهی که طی روزهای 11 تا 15 مرداد در شهر کوالالامپور مالزی برگزارخواهد شد ، دعوت شده است.
از سوی AFC مسعود مرادی و محسن ترکی دو داوربین المللی فوتبال کشورمان برای شرکت در این کلاسهای توجیهی دعوت شده اند. علاوه بر این دو داورسرشناس کشورمان، ماتیو بریز و ویلیام بنجامین از استرالیا، علی حمد از امارات، میشی مورا از ژاپن، سبخدین از مالزی ، خلیل الغمدی از عربستان و ... از جمله داوران سرشناس شرکت کننده در این دوره توجیهی هستند.
دراین کلاسهای توجیهی 5 روزه مباحث تئوری و تمرینات عملی داوری مورد بازنگری قرارخواهد گرفت و داوران برگزیده این کلاسها برای قضاوت مرحله سوم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا انتخاب خواهند شد.
ss_ss gahreman
29-06-2009, 13:58
كلاس توجيهي داوران و كمك داوران ليگ برتري برگزار شد
خبرگزاري فارس: كميته داوران فدراسيون فوتبال از برگزاري كلاس توجيهي براي داوران و كمك داوران ليگ برتري خبري داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، كميته داوران فدراسيون مثل سال گذشته قبل از شروع فصل براي آماده سازي داوران اقدام به برگزاري كلاس مي كند.
دوره فوق از تاريخ 15 تا 19 تير در آكادمي فوتبال برگزار مي شود.
مراسم افتتاحيه دوشنبه 15 تير ساعت 8:30 در آمفي تئاتر هتل آكادمي برگزار مي شود.
saeed_cris
30-06-2009, 20:52
اسامي داوران محروم به عنايت اعلام شد
اسامي دو داور محروم به مسعود عنايت رئيس كميته داوران فدراسيون اعلام شد و او خود محترمانه اين دو داور را از فهرست داوران سال آينده خارج كند
2009/6/30 18:40:51
سايت گل ـ دو داوري كه گفته ميشود به دلايل كاملاً روشن شايستگي قضاوت در ليگ برتر را ندارند، در فصل جاري بايد به دنبال شغل تازهاي باشند. البته داوران فوتبال در ايران عموماً دو شغلهاند و بنابراين، امسال براي بعضيها به معناي حضور صرف در يكي از اين دو شغل است.
يك مقام آگاه در سازمان ليگ، به سايت گل گفت: اسامي دو داور محروم به مسعود عنايت رئيس كميته داوران فدراسيون اعلام شد و او خود محترمانه اين دو داور را از فهرست داوران سال آينده خارج كند. البته عنايت از اين موضوع ناراحت است و آن را تهديد حريم داوري ميداند اما هميشه يك بار اولي وجود دارد. با اين دو محروميت، ممكن است خيليها حساب كار دستشان بيايد.
([Only registered and activated users can see links])
saeed_cris
30-06-2009, 23:54
نصیرزاده در گفتگو با مهر: سازمان لیگ اختیار محرومیت ندارد/ این رویه خلاف اساسنامه فیفاست
کارشناس مسائل حقوقی فوتبال با بیان اینکه محرومیت بازیکن، مربی، سرپرست و داور در حیطه اختیارات سازمان لیگ نیست ، تاکید کرد: این رویه برخلاف اساسنامه پذیرفته شده فیفا و نوعی دخالت در کار استقلال فدراسیون فوتبال به حساب می آید. هوشنگ نصیرزاده کارشناس مسائل حقوقی فوتبال با بیان این مطلب به خبرنگارمهرافزود : این درست که سازمان لیگ تشکیلاتی کاملا مستقل از فدراسیون فوتبال است و درچارچوب لیگ از استقلال کامل برخوردار است ولی محرومیت عوامل مرتبط با فوتبال تنها درحیطه اختیارات کمیته انضباطی است و در اساسنامه فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ از چنین اختیاری ندارد.
نصیرزاده با تاکید براینکه مطابق اساسنامه فدراسیون فوتبال و فیفا، تنها مرجع صدور آرای محرومیت کمیته انضباطی است ، اظهار داشت : سازمان لیگ اختیاری در این زمینه ندارد و این رویه به نوعی دخالت در امور فدراسیون فوتبال و مغایر اساسنامه فیفاست که در صورت شکایت افرادی که برای آنها حکم محرومیت صادر شده می تواند فوتبال کشورمان را با تعلیق روبه رو کند.
کارشناس مسائل حقوقی ورزش اظهار داشت : سازمان لیگ با محرومیت اخیر بازیکنان ، مربیان و داوران فراتر از اختیارات خود عمل کرده و به نوعی در داخل فدراسیون نوعی "فدراسیون"تشکیل داده که این رویه برخلاف جریان بین المللی و قوانین جاری فیفاست.
وی یادآور شد : انجام اصلاحات در حیطه فوتبال اقدامی شایسته و پسندیده است ولی این امر باید با رعایت موازین و چارچوب های قانونی و پذیرفته شده صورت بگیرد در غیر این صورت به بدعتی تازه در فوتبال کشورتبدیل خواهد شد که می تواند عواقب بین المللی را متوجه فوتبال ایران نماید.
ss_ss gahreman
01-07-2009, 13:53
محروميت داوران بر عهده كميته داوران است
خبرگزاري فارس: رسيدگي به وضعيت داوران محروم بر اساس منشور اخلاقي بر عهده كميته داوران فدراسيون فوتبال است.
به گزارش خبرگزاري فارس، سازمان ليگ فدراسيون فوتبال چندي قبل اعلام كرد بر اساس منشور اخلاقي يك داور وسط و يك كمك داور محروم هستند اما رسيدگي به پرونده اين دو داور براي چگونگي محروميت بر عهده كميته داوران است و مسعود عنايت بايد تكليف اين دو داور را مشخص كند.
75 داور و کمک داور در کلاس توجیهی لیگ نهم/ تقدیر از 6 داور برتر
کلاس توجیهی پیش از شروع فصل داوران و کمک داوران لیگ برتر فوتبال دوشنبه 15 تیرماه جاری در آکادمی فوتبال برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، این دوره با هدف بازآموزی قوانین داوری و هماهنگی بیشتر بین داوران، یکنواختی قضاوتها و پرهیز از تکرار اشتباهات گذشته داوران به منظور افزایش سطح کیفی قضاوت داوران درلیگ نهم و همچنین انجام معاینات پزشکی و گذراندن دوره روانشاسی و مدیریت استرس به مدت 5 روز برگزارخواهد شد.
این دوره توجیهی با حضور 30 داور و 45 کمک داورمسابقات لیگ برتربرگزارخواهد شد که مسعود عنایت مدرس بین المللی داوری AFC کار تدریس مسائل داوری و تخصصی این دوره را برعهده خواهد داشت.
در پایان این دوره از داوران لیگ برتر تست های بدنی و آمادگی جسمانی بعمل خواهد آمد و داورانی که بتوانند به نمرات لازم دست یابند مجوز قضاوت درمسابقات فصل آینده لیگ برتر را بدست خواهند آورد.
همچنین در پایان این دوره از سوی کمیته پزشکی سلامت داوران ازجنبه های مختلف شامل سنجش بینایی، قلب، عروق و سیستم تنفسی و تناسب جسمانی مورد ارزیابی و معاینات لازم قرارمی گیرند و شرط حضور آنها در مسابقات لیگ برتر دریافت گواهی سلامت خواهد بود.
کلاسهای توجیهی داوران لیگ ساعت 8 صبح روز دوشنبه 15 تیرماه با حضورعلی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال افتتاح خواهد شد. قرار است در این مراسم از سه داور برترکشور شامل مسعود مرادی ، محسن ترکی و سعید مظفری زاده و سه کمک داور برتر شامل رضا سخندان ، حسن کامرانی فر و محمد رضا ابوالفضلی تقدیر از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال تقدیر شود.
همچنین در این مراسم از بهمن بهلولی پیشکسوت داوری فوتبال کشور به پاس زحمات و خدمات چندین ساله وی به جامعه داوری کشور تقدیر خواهد شد.
نهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور از 15 مرداد آغاز خواهد شد.
مناظره غياثى و عنايت
عنايت: از رياست كميته داوران استعفا نمى دهم
سيد رضا غياثى: با شرايطى كنونى داورى بايد دست «على خسروى» را بوسيد
مسعود عنايت و رضا غياثى رؤساى فعلى و پيشين كميته داوران فدراسيون فوتبال در رابطه با مسائل و مشكلات داورى به مناظره پرداختند. در بخشى از همايش رسانه و فوتبال مناظره داورى ميان مسعود عنايت و رضا غياثى برگزار شد. مسعود عنايت رييس كميته داوران فدراسيون فوتبال در ابتداى مناظره به اظهارات واعظى آشتيانى اشاره كرد و گفت: اين مشكلى نيست كه به داورى برگردد، همه مديرانى كه تازه وارد فوتبال مى شوند دلالها به سراغ آنها مى روند تا از عدم آگاهى آنها سو استفاده كنند. بايد بگويم اكثريت قريب به اتفاق داوران پاك هستند. داوران مانند يك سبد پر از سيب هستند كه ممكن است ۲ تا از آنها خراب باشند.
مسعود عنايت: من از ۷ مرداد ۸۵ با حكم كيومرث هاشمى متصدى داورى شدم، از روز اول هم گفتم كه در هر قشرى از جامعه فساد مى تواند وجود داشته باشد. داورى هم از اين امر مستثنى نيست. با هو كردن، جنجال و آبروريزى و مطرح كردن اسم ها نمى توان راه به جايى برد اگر من رييس دزدان هستم پرونده ام را به حراست بدهيد تا طبق آيين نامه كميته داوران با آن برخورد شود. تمامى مسائل و تخلفات مشخص است. اگر داورى متخلف است نام آن را بياوريد. رييس كميته انضباطى هر كسى كه باشد به اين مسائل رسيدگى مى كند. مسائل داخل زمين هم حتى به رييس فدراسيون ارتباط ندارد و به من مربوط مى شود. تمام مسائل از قبيل اينكه داور بازيكن را مى زند، فحاشى مى كند، رشوه و فساد اخلاقى بايد از طريق كميته انضباطى پيگيرى شود اما اينكه داور را هل مى دهند و او هم بازيكن را هل مى دهد به كميته داوران مربوط مى شود. ما يك داور داريم كه در خانه اش مشروبات الكلى مى خورد. اين مساله به كسى مربوط نمى شود چرا كه بحث شخصى است، اگر در منظر عمومى هر داور مرتكب خلاف عفت و اخلاق شود با آن برخورد مى شود. داور عضو سازمان ليگ نيست و منشور اخلاقى ربطى به داوران ندارد. داور ممكن است امروز در ليگ برتر سوت بزند، فردا در ليگ دسته يك و پس فردا در ليگ دسته .۲ داور عضو فدراسيون فوتبال و فدراسيون فوتبال مرجع رسيدگى به اخلاقيات كميته انضباطى است. بنابراين مساله فوق به سازمان ليگ و به فدراسيون فوتبال ربطى ندارد.
رضا غياثى: امروز كار داورى به جايى رسيده كه ديگران در آن دخالت مى كنند. »عليپور« به مطلبى اشاره كرد كه سرمن از شنيدن آن سوت كشيد. اينكه فيفا اين اختيار را به سازمان ليگ داده كه كميته انضباطى مستقل داشته باشد. اگر اينگونه باشد اشكالات زيادى وارد نيست. فرمايش آقاى عنايت كاملا درست است و ايرادى ندارد. يك روزى پرويز سيار در يك برنامه تلويزيونى گفت كه داورى مانند سبد پر از سيب و گلابى است كه ۲ تا از ميوه هاى آن گنديده است و بايد بيرون انداخته شود. على خسروى به اين مساله ايراد گرفت و روى خط آمد. خسروى با من اختلاف دارد اما من او را قبول دارم كه از حقش دفاع كرد. وقتى فدراسيون فوتبال تصميم گرفته كه او از داورى كنار باشد حداقل معرفت و مردانگى داشت كه رفت و شكايت كرد و گفت كه غياثى تشويش اذهان عمومى كرده است. ما به دادگاه رفتيم، دادگاه قرار منع تعقيب صادر كرد و اظهارات من را صحيح دانست. من و دادكان نيز شهادت داديم تا سيار هم تبرئه شود اما عنايت آمد و در يك برنامه تلويزيونى گفت كه فلان مى كنم! اگر دكتر سيار اين حرفها را زده بود ديگر سازمان ليگ و واعظى آشتيانى جرات نمى كردند دفاع كنند. آقاى عنايت! شما سركارتان نيستيد، حافظه مردم بسيار قوى است، حرف هاى زيادى پشت سر سيار زديد. با شرايطى كه اكنون در داورى هست من بايد دست على خسروى را ببوسم و بگويم كه مشكل او مشكل خاصى نيست.
عنايت: شما يك تعارض بسيار آشكار در ميان صحبتهاى غياثى ديديد. او در دفاع از داورى گفت كه داوران پاك هستند و در بخش ديگرى اظهار كرد كه وضعيت داورى به گونه اى شده كه دست خسروى را بايد بوسيد، يعنى اوضاع آنقدر وحشتناك است كه خسروى طلاى پاك است. اولا من هيچ وقت از رياست كميته داوران استعفا نمى دهم. دوم اين كه هيات رييسه فدراسيون است كه مى تواند من را بركنار كند. سوم اين كه در مورد حضور فيزيكى ام در فدراسيون بايد بگويم با وجودى كه مسئولان فدراسيون مى دانستند من ناظر و مدرس فيفا وafc هستم باز به عنوان رياست كميته داوران منصوب شدم. اين براى رييس كميته داوران يك فدراسيون افتخار است كه در طول تاريخ ۷۰ ساله داورى كشور يك مدرس فيفا داشته باشد. بر فرض مثال كه من حضور فيزيكى هم ندارم من كه كارمند فدراسيون نبوده و نخواهم بود. دبيرچى هم نيستم، من رييس هستم. مگر اكنون مدير يك سازمان بايد ۲۴ ساعته در محل كارش حضور داشته باشد؟ از طرفى داوران ما هم در كنار داورى مشاغل ديگرى دارند. فدراسيون فوتبال عضو كنفدراسيون و فيفا است. رييس كميته داوران كنفدراسيون فوتبال آسيا كيست؟ «يوسف سركال» در امارات زندگى مى كند و سالانه ۶ روز بيشتر به محل كارش نمى رود، اينجا لازم است رسانه ها مشكلات داورى را بگويند و راه بيرون رفت از آن را نيز پيشنهاد دهند.
غياثى: آقا! شما اصلا سركارت نيستى. بيش از ۵۰ سفر خارجى رفتى و براى هر كدام مبلغ ۲۰۰۰ دلار دريافت كردى كه جمعا مبلغى معادل ۱۰۰ ميليون تومان مى شود و آن وقت مصاحبه مى كنى و مى گويى با اين پولها نمى توان نان خريد. ۳سال است كه حقوق داوران بالا نرفته. در ۳ سال قبل فدراسيون فوتبال به اتفاق كميته داوران از تبليغات پيراهن داوران ۴۲۰ ميليون تومان درآمدزايى كرد. آن وقت وقتى داور ما به بخش مالى فدراسيون مراجعه مى كند به او مى گويند كه يك ميليارد و ۳۰۰ ميليون تومان براى داورى هزينه كرديم. شما اكنون ۹۲۰ ميليون ديگر هم بايد درآمدسازى كنيد. ما در دووميدانى بوديم مسابقه برگزار نمى كرديم مگر شما مجبور هستيد مسابقاتى را برگزار كنيد كه نمى توانيد از پس هزينه هاى آن برآئيد؟ عنايت: مى گويند دروغگو كم حافظه است و مى گوييد ۲۰۰۰ هزار دلار به ازاى هر سفر گرفتم. سعد كميل ۲سال پيش بازى پرسپوليس و استقلال را سوت زد و ۵۰۰ دلار گرفت. Afc به ازاى هر روز سفر داور مبلغى معادل ۱۰۰ دلار به او پرداخت مى كند كه براى ۵ روز معادل ۵۰۰ دلار مى شود.
غياثى: چطور آدم دروغگو كم حافظه است اما آدم (...) كم حافظه نيست.
اين مناظره در حالى كه نتيجه اى نداشت قطع شد و به دنبال آن هم رضا غياثى به سمت على خسروى رفت و با او روبوسى كرد. در ادامه اين همايش على خسروى پشت تريبون رفت و در پاسخ به اظهارات غياثى گفت: غياثى راست مى گويد، من به مراجع ذيصلاح مراجعه كردم اما آنها به من گفتند كه مسائل مطرح شده در تلويزيون جرم نيست و اين مسائل به صلاح فوتبال مملكت نيست. سيار در يك برنامه تلويزيونى گفت كه على خسروى و نصيرزاده ۲ سيب گنديده داورى هستند آن وقت مراجع ما مى گويند اين حرفها جرم نيست. وى ادامه داد: عنايت من را به داورى بازگرداند. رييس سازمان تربيت بدنى هم دستور داد كه به داورى برگردم. من نيازى ندارم كه آقاى غياثى صورتم را ببوسد. من آموخته ام كه انسانها در طول زندگى بايد به گونه اى رفتار كنند تا مردم بدانند در موردشان اشتباه كردند. خدا را شكر مى كنم امروز در اين همايش اتفاقى افتاد كه سالها منتظرش بودم. اينجا معلوم شد كه من مورد ظلم واقع شدم. من و عنايت، سيار، غياثى و ... با هم دوستان صميمى بوديم و برخى مسائل باعث شد اين اتفاقات ميان ما رخ دهد. اين داور فوتبال متذكر شد: برگزارى اينگونه جلسات مشكلات را حل مى كند، متاسفانه آن زمان هيچ تريبونى اجازه نداد كه خسروى از خودش دفاع كند. حتى در برنامه ۹۰ هم خط قرمز تعيين شد. از نظر من جامعه داورى پاك است و مشكلات موجود در آن به دلالها برمى گردد. امروز بسيارى از چيزها مشخص شده است.
در گفتوگو با فارس
عنايت: شاهحسيني ادعاي خود را در فيفا مطرح كند
خبرگزاري فارس: رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: شاهحسيني اگر ادعايي در مورد حكم خود دارد ميتواند آن را در فيفا پيگيري كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، عبدالرحمان شاهحسيني، رئيس سابق كميته انضباطي در زمان حضور در فدراسيون فوتبال به دليل هل دادن بازيكن توسط محسن قهرماني در بازي ملوان و پگاه گيلان در دو فصل قبل وي را محروم كرده بود و به دليل اجرا نشدن اين راي درخواست قرار تعقيب براي عنايت كرد.
مسعود عنايت در گفتوگو با خبرگزاري فارس در مورد ادعاي شاه حسيني مبني بر اينكه كميته داوران در زمان رياست او در كميته انضباطي حكمي كه عليه محسن قهرماني داده بود را اجرا نكرده، اظهار داشت: ايشان چون سمتي در فدراسيون فوتبال ندارد نميخواهم حرفهاي او را دنبال كنم. شاهحسني حكمي عليه محسن قهرماني داده بود كه من حاضر نشدم آن را اجرا كنم چون مسائل مربوط به داوري بايد در كميته داوران حل و فصل شود.
رئيس كميته داوران تصريح كرد: چون حكم را اجرا نكردم ايشان از هيات رئيسه فدراسيون درخواست مجازات من را كرده بود كه در همان جلسه آقاي كفاشيان حق را به من داد و منجر به جدايي شاهحسني از فدراسيون فوتبال شد.
وي ادامه داد: شاه حسيني در همان بازي ناظر ويژه فدراسيون بود و حتي در رختكن به داور به دليل قضاوت خوب تبريك گفت. تخلفات فني، و مديريتي در جريان بازي بر عهده كميته داوران است و ربطي به كميته انضباطي ندارد.
عنايت تاكيد كرد: گاهي پيش ميآيد كه داور به دليل دعواي دو بازيكن براي جدا كردن آنها مجبور ميشود آنها را به دو سمت مخالف هل دهد. شاهحسيني كه مدعي شده مورد هل دادن در كميته انضباطي فيفا آمده شماره ماده را اعلام كند.
رئيس كميته داوران خاطرنشان كرد: حتي راه راحتتري هم وجود دارد. او ميتواند اين صحنه كه كمتر از يك دقيقه است را از طريق ايميل براي دبير فيفا ارسال كند و از آنها بپرسد رسيدگي به اين مورد بر عهده كميته داوران است يا كميته انضباطي. اگر اعلام شد كه كميته انضباطي بايد به اين مورد رسيدگي كند من از او معذرت خواهي ميكنم.
عنايت با بيان اينكه او مانع از حضور تركي و مرادي در كميته انضباطي شد، عنوان كرد: او به مرادي گفته بود بايد به كميته انضباطي بيايي و بگويي چرا حسين كاظمي را كه به داور فحش داده بود را اخراج كردي، در كجاي دنيا وقتي داور، بازيكن را اخراج ميكند به كميته انضباطي احضار مي شوند تا دليل اخراج را توضيح دهند. من جلوي اين موارد را گرفتم و به همين دليل هم از من ناراحت است.
ss_ss gahreman
04-07-2009, 15:47
از سه داور برتر فوتبال ليگ هشتم تقدير ميشود
خبرگزاري فارس: كميته داوران فدراسيون فوتبال در كلاس توجيهي از داوران برتر ليگ هشتم تقدير ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس، كلاس توجيهي داوران از دوشنبه ساعت 8:30 در سالن آمفي تئاتر هتل آكادمي فوتبال برگزار ميشود.
اين كلاس توجيهي تا روز جمعه هفته جاري ادامه خواهد داشت.
روز اول با حضور علي كفاشيان برگزار خواهد شد و قرار است روز دوشنبه از سه دوار وسط و سه كمك داور تقدير شود.
محسن تركي، مسعود مرادي و سعيد مظفري زاده سه داور وسط و رضا سخندان، حسن كامراني فر و محمد رضا ابوالفضلي سه كمك داوري هستند كه مورد تقدير قرار خواهند گرفت.
در آستانه لیگ نهم فوتبال/
5 داور و کمک داور لیگ برتر بازنشسته می شوند/ جایگزینی داوران جوان
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال از بازنشستگی 5 داور و کمک داور لیگ برتر در آستانه فصل جدید این مسابقات خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، بنابر اعلام مسعود عنایت رئیس کمیته داوران ، رحیم رحیمی مقدم داور باسابقه تبریزی و سعادت باغبان داور اهل استان چهارمحال و بختیاری به همراه سه کمک داور به نامهای محمد جواد تقی پور از مشهد ، حسین نجاتی از قم و اسماعیل صفیری از اصفهان درخواست بازنشستگی خود را به فدراسیون فوتبال اعلام کرده اند و به احتمال فراوان تا قبل از آغاز فصل جدید مسابقات به درجه بازنشستگی از داوری فوتبال کشور نائل خواهند شد.
وی تصریح کرد: با وجود درخواست بازنشستگی داوران مذکور، این داوران درکلاس توجیهی و تست های آمادگی بدنی شرکت خواهند داشت و درصدد هستیم در حاشیه کلاسهای توجیهی پیش از شروع فصل مسابقات لیگ از این داوران تقدیر کنیم.
رئیس کمیته داوران در ادامه گفتگو با خبرنگار مهر از جایگزینی چهره های جوان داوری درلیگ نهم خبر داد و افزود : در فصل آینده لیگ برتر از 7 داورجدید به نامهای ایرج ساعدی از کردستان، محمدرضا اکبریان از کرج ، بابک وسیله بر از کرج ، جمشید محمدی از اصفهان ، فرشید افشار از تهران ، مهدی سید علی از تهران و حسین نیکوزاده از مشهد برای قضاوت این مسابقات استفاده خواهد شد.
عنایت افزود: این داوران سالهاست در لیگ دسته اول قضاوت می کنند و تعدادی از آنها نظیر ایرج ساعدی (3 دیدار) بابک وسیله بر (1 دیدار) فرشید افشار (1 دیدار) و حسین نیکوزاده (1 دیدار) را در لیگ برتر قضاوت کرده اند.
رئیس کمیته داوران همچنین از قضاوت 5 کمک داورجدید در لیگ نهم خبر داد و اضافه کرد: آرمان اسدی از کردستان ، عباس انتظاری از یزد، علیرضا کناری از بندرعباس ، سجاد طوری از خرمشهر و سعید قاسمی از اصفهان کمک داوران جدید مسابقات برتر خواهند بود .
وی تصریح کرد: نتایج دوره داوری تئوری و عملی داوران درکلاس روز 15 تیرماه نیز در انتخاب داوران برای لیگ نهم تاثیرگذار خواهد بود.
saeed_cris
05-07-2009, 16:26
برگزاری تست پزشکی برای داروان فوتبال ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] (javascript:openRequestedPopup('modules.php?op=mod load&name=News&file=viewimg&url=[Only registered and activated users can see links]'))
کمیته پزشکی فدراسیون از برگزاری تست پزشکی و کارگاه آموزشی یک روزه برای داوران لیگ فوتبال خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون، کمیته پزشکی از برگزاری برنامه معاینات پزشکی و تشکیل کارگاه آموزشی یک روزه مدیریت استرس برای داوران لیگ فوتبال خبر داد.
بر همین اساس دروه فوق در روزسه شنبه 16/5/88 (مدیریت استرس درمحل آکادمی ملی فوتبال از ساعت 8:30 صبح آغاز می شود و در روز جمعه 19/5/88 را ساعت 8:00 در محل مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1