PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ==| به نظر شما امسال استقلال بهتر یار گیری کرد یا پرسپولیس؟ |==

ss_ss gahreman
21-07-2008, 23:01
به نظر شما امسال استقلال بهتر یار گیری کرد یا پرسپولیس؟؟؟:-?

L . F . C
21-07-2008, 23:14
خوب معلومه: پرسپولیس

چون هم بازیکنای درشت تری گرفته هم بازیکنایی رو گرفته که تو تیمشون بهترین بودن
فقط اگه یه دفاع چپ دیگه بگیریم:2:

Valencia
21-07-2008, 23:22
سخت گفت کدوم چون هردوشون انصافا خوب کار کردن

Seyed
21-07-2008, 23:29
من خبري از يارگيري هاي استقلال ندارم ولي فك مي كنم كه پرسپوليس امسال انفجاري يارگيري كرد و يارگيريش خيلي قوي بود بعد سال ها فك مي كنم كه پرسپوليس داره به روزهاي خوبش نزديك ميشه

ss_ss gahreman
21-07-2008, 23:51
من خبري از يارگيري هاي استقلال ندارم ولي فك مي كنم كه پرسپوليس امسال انفجاري يارگيري كرد و يارگيريش خيلي قوي بود بعد سال ها فك مي كنم كه پرسپوليس داره به روزهاي خوبش نزديك ميشه

اتفاقا بر عکس میگی شرط می بندم امسال پرسپولیس زیر 3 میره:d:2:

*c*f*c*
22-07-2008, 00:12
معلومه که پرسپولیس ولس استقلال هم بد کار نکرده

Mamad_Peach
22-07-2008, 08:38
:14:پرسپولیس بهتر بوده

khaf Esteghlali
22-07-2008, 09:22
استقلال بهتر بود چون درسته پرسپولیس کلی ستاره خریده اما استقلال با فکر بسته به پول و نیازش خرید کرده اما پرسپولیس هر چی دستش رسیده خریده مثلا این تیم 3 تا مهاجم برای 3 جام بعد 6 تا هافبک دفاعی هم داره.

ss_ss gahreman
22-07-2008, 09:31
استقلال بهتر بود چون درسته پرسپولیس کلی ستاره خریده اما استقلال با فکر بسته به پول و نیازش خرید کرده اما پرسپولیس هر چی دستش رسیده خریده مثلا این تیم 3 تا مهاجم برای 3 جام بعد 6 تا هافبک دفاعی هم داره.

خوشم اومد ایول گل گفتی
:flowerysmile:

Ferguson
22-07-2008, 12:07
6 تا هافبک دفاعی ؟ :117: می تونی اسم ببری 6 تا هافبک دفاعی رو ؟

هر 2 تا تیم خوب عمل کردن تقریبا . حالا کمی پرسپولیس بهتر . استقلال به نظر من توی خط حمله بازم امسال مشکل داره . چون هنوزم یک مهاجم 6 دنگ گلزن نداره . 5 تا مهاجم داره ولی هیچکدوم 6 دنگ و گلزن نیستند . اما خوب پرسپولیس توره رو داره که واقعا فوق العاده اسست به همراه علی نیکی و احتمالا یک مهاج دیگر :-? ولی در کل به نظر من مهم تر از یارگیری تیم بودن یک تیم مهم هست . باید ببینی کدوم تیم اماده تر هست و خلاصه team work بهتری داره . در هر صورت فکر می کنم 2 هفته دیگه معلوم می شه کدوم تیم بهتر یارگیری کرده :5:

omidliverpool
22-07-2008, 12:25
به جای کل کل الکی،اگه به آمار و سابقه ی بازیکنای جذب شده نگاه کنیم متوجه میشیم که پرسپولیس بدون اغراق بازیکنای بهتری رو جذب کرده.

Mehdi
22-07-2008, 12:29
نشد یه تاپیک زده بشه و توش چهار تا بحث درست و حسابی انجام بشه و کار به اخطار و بستن تاپیک و ... نکشه.
هر کسی که نمی تونه پست عاری از احساسات و کل کل و... بده، خوشحال میشیم جلوی خودشو بگیره و اصلاً پست نده. در غیر این صورت مسئولیت عواقبش با خودشه.
جناب ss_ss gahreman ([Only registered and activated users can see links]) که تاپیک رو باز کردید، روی صحبتم بیشتر با شماست.
دوباره نیام ببینم افتادین تو جون هم...

KAKA
22-07-2008, 13:01
استقلال هر بازيکني رو که خريده به اندازه ي کل پرسپوليس مي ارزه.مثلا همين هاشم بيگ زاده که پرسپوليس هنوز تو کف از دست دادنش مونده.بنابر اين استقلال خيلي بهتر يارگيري کرده

Clemenza
22-07-2008, 13:04
به نظر من دو تیم خوب خوب یار گرفتن. اما نمیشه گفت از الان. چون سابقه فقط مطرح نیست. باید دید با اون تیم بازیکن خودشو می تونه وفق بده یا نه. و کلاً یه جا دیگه هم گفتم. مشکل این دو تیم اینه که زیاد بازیکن می گیرنو زیاد استخون بندیشون عوض میشه.

Elbimbo deoro
22-07-2008, 13:07
پرسپولیس بازیکنای اسمی تری گرفته ولی اگه استقلال نتونست جباری رو نگه داره من میگم پرسپولیس نقل و انتقالات رو برده
پارسال استقلال بهتر یار گرفت ولی پرسپولیس موفق شد می ترسم امسال این بلا سر ما بیاد

Seyed
22-07-2008, 13:10
استقلال هر بازيکني رو که خريده به اندازه ي کل پرسپوليس مي ارزه.مثلا همين هاشم بيگ زاده که پرسپوليس هنوز تو کف از دست دادنش مونده.بنابر اين استقلال خيلي بهتر يارگيري کرده

چون الان مدير محترمه سايتم گفت من نمي خوام كلكل راه بيلاندازم ولي مطمئن باش كه بازيكني كه يكبار به هر دليلي به يك تيم خيانت مي كنه به تيم ديگه هم خيانت خواهد كرد و اين گريز ناپذير نيست و از هر كي نام ميبري از خائن ها نام نبر كه اگر يه تيم هزار تومان بهش بيشتر بده استقلالو ول ميكنه ميره تو اون تيم بعدشم يكبار شد يكي از شما استقلالي هاي عزيز منطقي دليل خودتونو بيان كنيد و شعاري حرف نزنيد

به نظر من دو تیم خوب خوب یار گرفتن. اما نمیشه گفت از الان. چون سابقه فقط مطرح نیست. باید دید با اون تیم بازیکن خودشو می تونه وفق بده یا نه. و کلاً یه جا دیگه هم گفتم. مشکل این دو تیم اینه که زیاد بازیکن می گیرنو زیاد استخون بندیشون عوض میشه.

من كاملا موافقم چون علاوه بر يار خوب هماهنگ بودن اين يار هاي خوب هم مهمه و فقط نميشه به اسم بازيكنا اتكا كرد

Sr.OmiD
22-07-2008, 14:23
تجربه ثابت کرده که هر تیمی تو ایران قهرمان شده فصل بعد رو خراب کرده
تو این تیمها فقط استقلال بود که رده خوبی رو بعد از قهرمانی کسب کرد
که رده 4 لیگ برتر رو به دست آورد

پرسپولیس بعد از قهرمانی نهم شد
فولاد خوزستان رفت دسته پایین تر
سپاهان پنجم شد
سایپا فکر کنم یازدهم شد

استقلال از نظر یار گیری بهترین تیم بود
چون در جاهایی که ضعیف بود یار گیری کرد
البته بهترین بازیکن تیمهای مورد نظر رو گرفت

سه پست با یکدیگر ترکیب شدند. به جای ارسالهای پیاپی، از یک ارسال استفاده کنید.

khaf Esteghlali
22-07-2008, 15:42
6 تا هافبک دفاعی ؟ :117: می تونی اسم ببری 6 تا هافبک دفاعی رو ؟

هر 2 تا تیم خوب عمل کردن تقریبا . حالا کمی پرسپولیس بهتر . استقلال به نظر من توی خط حمله بازم امسال مشکل داره . چون هنوزم یک مهاجم 6 دنگ گلزن نداره . 5 تا مهاجم داره ولی هیچکدوم 6 دنگ و گلزن نیستند . اما خوب پرسپولیس توره رو داره که واقعا فوق العاده اسست به همراه علی نیکی و احتمالا یک مهاج دیگر :-? ولی در کل به نظر من مهم تر از یارگیری تیم بودن یک تیم مهم هست . باید ببینی کدوم تیم اماده تر هست و خلاصه team work بهتری داره . در هر صورت فکر می کنم 2 هفته دیگه معلوم می شه کدوم تیم بهتر یارگیری کرده :5:
1-زارع2-باقری 3-آشوبی (می گن با حظور قطبی برمی گرده) 4-محمد منصوری(در پست دیگه هم بازی می کنه) 5-محمد(دفاع هم است) 6- آتسو 7- الونگ الونگ ( قطبی علاقه ی خاصی به این بازیکن داره و گفته که به هیچ وجه نباید الونگ از دست بدن)

ss_ss gahreman
22-07-2008, 16:18
راستی بچه ها خیلی ببخشید اینو یادم رفت بگم اگه ورزش از نگاه دو را دیده باشید روز جمه مسابقهی نظر سنجی این بود که اس اس بهتر یار گیری کرد یا پیروزی؟ حرف حق در اومد اس اس 68% پرسپولیس32%

Ferguson
22-07-2008, 16:56
1-زارع2-باقری 3-آشوبی (می گن با حظور قطبی برمی گرده) 4-محمد منصوری(در پست دیگه هم بازی می کنه) 5-محمد(دفاع هم است) 6- آتسو 7- الونگ الونگ ( قطبی علاقه ی خاصی به این بازیکن داره و گفته که به هیچ وجه نباید الونگ از دست بدن)
اهان :d خوشم میاد با پرانتز هایی که جلوی اسم هر کسی باز کردی با زبون بی زبونی گفتی اشتباه کردم :5:
1. اشوبی توی مس می مونه 2. منصوری هافبک هجومی 3. محمد دفاع راسته 4.اتسو با پرسپولیس نبسته هنوزه . اگرم ببنده فقط به شرط بازی در پست دفاع چپ 5. الونگ هم به احتمال زیاد نمی مونه .

کلا هافبک دفاعی ما اینا هستند : کریم باقری . زارع . علوی . بقیه از جمله منصوری و پتروویچ و ....... تهاجمی هستند . کلا خط میانی ما هیچ مشکلی نداره و مستحکم هست . در خط حمله هم که توره و نیکی رو داریم و البته یه مهاجم دیگه هم قرار اضافه بشه . در خط دفاع هم سپهر حیدری . زارعی . باقری ها . مدافع برزیلی که قطبی میاره . نصرتی . شیری . محمد و .......... کلا تیم ما از هر نظر کامل هست . استقلال هم از هر نظر به غیر از کمبود یک مهاجم 6 دنگ کامل هست .

پ.ن : کسی که بگه استقلال از پرسپولیس بهتر یارگیری کرده . یا داره از اقتضای سنی پایینش ضربه می خوره یا بی منطقیش . هر 2 خوب بودن ولی پرسپولیس برتر بوده . در این شکی نیست . البته این اختلاف برتری خیلی هم زیاد نیست .

موفق باشید .

Loverboy
22-07-2008, 17:03
دوستاني كه تاپيك رو به بيراهه بكشونن پستشون بلا استثناء پاك ميشه . توهين و كل كل ممنوعه . هر كسي نميتونه خودشو كنترل كنه بهتره اصلا پست نده .

ssr_70
22-07-2008, 17:20
به نظر من استقلال از نظر کارایی یارها و اقتصادی خیلی از پرسپولیس بهتر یارگیری کرده ولی خب یک دلیلشم میشه این باشه که حاجی کهنه کاره و بعدشم زودتر استارت تمرینات و شروع کار تو استقلال زده شده

Seyed
22-07-2008, 17:41
تجربه ثابت کرده که هر تیمی تو ایران قهرمان شده فصل بعد رو خراب کرده
تو این تیمها فقط استقلال بود که رده خوبی رو بعد از قهرمانی کسب کرد
که رده 4 لیگ برتر رو به دست آورد

پرسپولیس بعد از قهرمانی نهم شد
فولاد خوزستان رفت دسته پایین تر
سپاهان پنجم شد
سایپا فکر کنم یازدهم شد

استقلال از نظر یار گیری بهترین تیم بود
چون در جاهایی که ضعیف بود یار گیری کرد
البته بهترین بازیکن تیمهای مورد نظر رو گرفت

سه پست با یکدیگر ترکیب شدند. به جای ارسالهای پیاپی، از یک ارسال استفاده کنید.

1- پست به بيراهه نكشيد بحث ما مقام در سال بعد نبود يارگيري بود
2- من فكر مي كنم كه پرسپوليس در جاهايي يار گرفت كه مشكل داشت
3- در ضمن پرسپوليس تقريبا همه يار هايي كه داره يار اصلي محسوب ميشن و با توجه به اين كه استقلال پرسپوليس تو ليگ ديگه اي هم بازي مي كنند داشتن دو تيم تمام عيار لازمه كه استقلال از اين جهت ضعف داره و شايد 13-15 بازيكن تاپ داشته باشه كه اين واسه تيمي كه 50 بازي بايد انجام بده ضعفه پس فك مي كنم حداقل از اين لحاظ برتري در جذب بازيكن با پرسپوليس است

در ضمن يكي از دوستان گفتند كه ورزش از نگاه دو آمار داده با همه احترامي كه براي اين راي ها و نظر سنجي ها قائلم يكي از همين نظر سنجي ها بود كه محبوبيت اين دو تيمو مي سنجيد و پرسپوليس اختلاف فاحشي داشت ولي اين نظر سنجي ها ملاك نيست چون مطمئنم حداقل 80 در صد اون شركت كنندگان اصلا هنوز نمي دونند كي تو اين دو تيم رفت و آمد داشته و فقط از ارق تيمي راي دادند

TheSpecialOne
24-07-2008, 16:25
پرسپولیس بهتر یارگیری کرده. ولی این افشین قطبی خیلی دیر اومد سر تمرینات. میترسم ضربه بخوریم.

Aliano
24-07-2008, 16:42
مهم اینه که استقلال تونست خلاء هایی که تو ترکیبش داشت پرکنه ولی پرسپولیس نه! چون هنوز تو یه پست لنگ می زنه.ولی اگه به ترکیب استقلال نگاه کنید تو هر یازده پست زمین دو بازیکن آماده داره.

Ferguson
24-07-2008, 22:28
مهم اینه که استقلال تونست خلاء هایی که تو ترکیبش داشت پرکنه ولی پرسپولیس نه! چون هنوز تو یه پست لنگ می زنه.ولی اگه به ترکیب استقلال نگاه کنید تو هر یازده پست زمین دو بازیکن آماده داره.
البته به نظر من یکی از مشکلات استقلال در فصل پیش که خیلی هم ازش ضربه خورد عدم وجود یک مهاجم گلزن 6 دنگ در این تیم بود . که امسال هم این مشکل بر طرف نشده . حتی اکبرپور هم اصلا مهاجم 6 دنگی نیست و اگر بود از امارات دیپورت نمی شد :117:

Seyed
24-07-2008, 22:38

تا اونجايي كه ما مي دونيم اون پرسپوليس بود كه ميشه گفت دو تا تيم كامل داره و استقلال به اين كاملي كه شما مي فرماييد نيست

Mohsen_Bar3lona
24-07-2008, 22:45
دوستاني كه تاپيك رو به بيراهه بكشونن پستشون بلا استثناء پاك ميشه . توهين و كل كل ممنوعه . هر كسي نميتونه خودشو كنترل كنه بهتره اصلا پست نده .

این دیگه چه طرز برخورده؟ /:)/:)/:)

عجیبه والا...:-??

شما که سرپرست هستی مثلا دیگه چرا؟ :-t

ssr_70
24-07-2008, 22:49
تا اونجايي كه ما مي دونيم اون پرسپوليس بود كه ميشه گفت دو تا تيم كامل داره و استقلال به اين كاملي كه شما مي فرماييد نيست

اتفاقا همینطور هم هست فوق کامل با این اردوی ترکیه تکمیل شد

Kaiser
24-07-2008, 22:56
پرسپولیس بهتر یارگیری کرده. ولی این افشین قطبی خیلی دیر اومد سر تمرینات. میترسم ضربه بخوریم.
عزیزم شما تعصبی حرف میزنی.تمام منتقدین میگن استقلال خیلی عالی یار گیری کرده.پیروزی 2 3 بازیکن خوب گرفته ولی استقلال 7 8 بازیکن عالی گرفته.بهتره منطقی باشین

Ardalan Club
24-07-2008, 23:18
بحث بی فایده ایه

نظرات (به غیره چند نفر) روی تعصبه

ss_ss gahreman
24-07-2008, 23:20

شدیدا با نظرت موافقم دو نفر از این مدیرا خیلی زود تند میرن!!!:53:

Mohsen_Bar3lona
24-07-2008, 23:22
عزیزم شما تعصبی حرف میزنی.تمام منتقدین میگن استقلال خیلی عالی یار گیری کرده.پیروزی 2 3 بازیکن خوب گرفته ولی استقلال 7 8 بازیکن عالی گرفته.بهتره منطقی باشین

منطق؟ من دوست نداشتم پست بزنم ولی حرف از منطق شد :-? خیلی جالب شد...

من عادت ندارم تعصبی نظر بدم ولی به نظر نمیرسه شما از منطق در پستت استفاده کرده باشی...

میشه 7-8 بازکنی که استقلال گرفته و دست بر قضا خوب از از آب در اومده(البته از نظر شما ) کدوم بازیکنان هستن؟ خواهشا عین 8 بازیکن رو نام ببرید...موضوع خیلی جالب شد برام...

من بغیر از جانواریو و حسین کاظمی چیزی ندیدم توی خرید های استقلال که بدردش بخوره...

من منتظرم جناب Kaiser :1:

Ardalan Club
24-07-2008, 23:31
بحث بی فایده ایه

نظرات (به غیره چند نفر) روی تعصبه

مرسی محسن نمونه بارزشو گفتی

raul 7
24-07-2008, 23:34
اگه میشه این 7 8 تارو نام ببری خیلی خوبه:wagfinger1::D

Orange
25-07-2008, 00:21
من نام میبرم : جان واریو ، حسین کاظمی ،واریو جان ، کاظم حسینی ،جان کاظمی ، حسین واریو ، واریو کاظمی ، جان حسین.
خوب بسه دیگه اینم منطق!!!!!!!!!:17:
تازه یه چند تا بازیکن کلیدی دیگه هم هست که تو لیست خریده!!!!!!
میخواین بگم؟

Seyed
25-07-2008, 00:27
نه نمي خواين بگي

ببخشيد ميشه لطف كني علاوه بر بازيكناي درجه 1 كه گرفتين اون منتقد ها رو هم نام ببريد

در ضمن حالا مي فهمم چرا كلكل تعطيل شد حق داشتند الان هي يدونه استقلالي ها ميگن يه دونه ما هيچ كدوم هم هيچ كدومو نمي تونيم قانع كنيم مديرا حق داشتن من فك كنم بحث ديگه بي فايده است

Mehdi
25-07-2008, 00:48

چه طرز برخورده؟
مگه حرف بدی زده؟ یا به کسی توهین کرده؟ شما پست هایی که توش فقط کل کل و بحث بچه گانه اس رو می پسندی؟ پست هایی که تو این تاپیک و تاپیک سوپر جام زده شده بود و حذف شده رو دیدی؟ تعداد تاپیک هایی که فقط به دلیل مسخره بازی چند نفر ( که نمی تونن خودشون رو کنترل کنند) بسته شده رو چی؟ تا کی باید این وضعیت ادامه داشته باشه؟ که به کسی برنخوره...؟ تمام تاپیک ها باید قربانی بشن که خدای نکرده چند نفر بند دلشون پاره نشه؟

Loverboy کارش رو خوب بلده، تو کارش دخالت نکنید.

ss_ss gahreman
25-07-2008, 01:58
اصلا فقط شما بلدید بحث کنید بابا 15 مرداد یعنی چند روز دیگه لیگ شروع میشه از اولین بازی هر تیمی معلوم میشه که کی بهتره کی بدتره:17:

AliReza
25-07-2008, 02:20
به نظر من پرسپوليس بازيكنان بهتري رو جذب كرده و تقريبا يك تيم مناسب رو براي سه جام پيشرو جمع كرده ولي استقلال با اينكه بهتر ازفصل قبل يار گيري كرده ولي بازهم در بعضي نقاط ضعف داره مثل خط حمله .

Loverboy
25-07-2008, 13:30

از قديم گفتن جنگ اول به از صلح آخره . خودت برو نگاه كم با اين همه تذكر چقدر به همديگه بي احترامي ميكنن . واي به اون روزي كه تذكر نديم . در ضمن من كه به كسي توهيني نكردم كه شما ناراحت شدي

Pou Manchester
25-07-2008, 17:10
مسلما پرسپولیس بهتر یارگیری کرده . در واقع پرسپولیس به اندازه ی نیازش و در پستهایی که نیاز به بازیکن داشت یارگیری کرد . اما استقلال در چند پست چند بازیکن خوب داره ولی در یک پست دیگه یک بازیکن درست و حسابی هم نداره !
مثلا پرسپولیس با توجه به مصدومیت خلیلی به یک مهاجم طراز اول نیاز داشت که ابراهیم توره گزینه ی خوبیه .
این فرق بین مدیران عامل رو نشون میده که یک مدیر چقدر فکورانه یارگیری میکنه اما یه مدیر دیگه خیلی احساسی عمل میکنه .
به امید قهرمانی پرسپولیس در هر سه جام

khaf Esteghlali
25-07-2008, 17:18
مسلما پرسپولیس بهتر یارگیری کرده . در واقع پرسپولیس به اندازه ی نیازش و در پستهایی که نیاز به بازیکن داشت یارگیری کرد . اما استقلال در چند پست چند بازیکن خوب داره ولی در یک پست دیگه یک بازیکن درست و حسابی هم نداره !
مثلا پرسپولیس با توجه به مصدومیت خلیلی به یک مهاجم طراز اول نیاز داشت که ابراهیم توره گزینه ی خوبیه .
این فرق بین مدیران عامل رو نشون میده که یک مدیر چقدر فکورانه یارگیری میکنه اما یه مدیر دیگه خیلی احساسی عمل میکنه .
ببخشیدا یک ابراهیم توره اصلا قبل از مصدومیت خلیلی جذب شد والان هم به یک مهاجم نیاز مبرم دارد در ضمن پرسپولیس در فصل پیش نیاز مبرم به یک دفاع چپ داشت که باز هم حداقل تا الان هنوز کسی را جذب نکرده اند.

hanieh_t2001
25-07-2008, 17:21
در مورد فصل نقل و انتقالات باید بگم پرسپولیس بازیکن های بزرگ تر و به قولی درشت تر رو جذب کرده . البته تو چند تا پست فعلا کمبود بازیکن دارن مثلا تو دفاع چپ کمبود داریم و در ضمن با یک مهاجم نمیشه تو سه جام شرکت کرد باید ببینیم بازیکن مورد نظر افشین قطبی در خط حمله چه کسیت . در مورد استقلال هم اگر چه شاید نفرات اسم و رسم داری جذب نکرده ولی در کل نفرات خیلی خوبی به تیمشون اضافه کردن ولی تو چند تا پست بازیکن اضافی دارن مثلا تو خط حمله و خود آقای قلعه نویی هم به این موضوع واقف هست. در ضمن اگه نتونن جباری رو حفظ بکنن نمی تونیم نمره قبولی رو بهشون بدیم

ss_ss gahreman
25-07-2008, 21:22

پرسپولیس که امسال فقط هافبک وسط خرید!!!! تازه هنوز اینگار نفهمیدیت بابا مدیر عاملتون دو سال تو استقلال بازی کرده:31::34:

Ferguson
26-07-2008, 13:23
پرسپولیس که امسال فقط هافبک وسط خرید!!!! تازه هنوز اینگار نفهمیدیت بابا مدیر عاملتون دو سال تو استقلال بازی کرده:31::34:
ابراهیم توره و مجتبی شیری و علیرضا محمد و اتسو و .... هافبک وسط هستند ؟ عجب !

پ.ن : شما مثل اینکه هنوز نفهمیدی مدیر عامل شما کلا تا حالا فوتبال بازی نکرده ! یعنی به قول مصطفوی اصلا چهره ورزشی نیست این بابا . این موضوع خیلی مهمتر از اون قضیه ای هست که گفتی .

پ.ن 2 : تیم ما مشکل دفاع چپ خودش رو کاملا حل کرد . با اومدن کاپیتان 21 ساله تیم جوانان برزیل .

پ.ن 3 : فقط به یک مهاجم دیگه نیاز داریم تا بهترین تیم تاریخ پرسپولیس رو جمع کنیم :2:

Mohsen_Bar3lona
26-07-2008, 13:53
از قديم گفتن جنگ اول به از صلح آخره . خودت برو نگاه كم با اين همه تذكر چقدر به همديگه بي احترامي ميكنن . واي به اون روزي كه تذكر نديم . در ضمن من كه به كسي توهيني نكردم كه شما ناراحت شدي

جناب پسر عاشق ما ناراحت نشدیم.قصد تعریف ندارم خدا وکیلی...ولی من سال هاست توی انجمن های مختلف شرکت میکنم و وقتی پست شما رو دیدم که قرار هست مدیر بشید ، کمی متعجب شدم چون مدیر باید مودب و در عین حال قاطع باشه...ولی حق می دم به شما.انجمن فوتبالی انجمن غیر قابل کنترلی هست.ولی خب یکم بیشتر مراعات بشه بد نیست.در کل پست های قبلی رو خوندم دیدم تا حدودی حق با شماست ولی یکمی تندی کردید :labkhand: ...من در حدی نیستم اینجا که بخوام به یه مدیر تذکر بدم چون فقط یه کاربر فعالم.حر جور خودت صلاح میدونی.توی این جور انجمن ها سر پرست ها سعی می کنن حین ایجاد نظم محبوب هم باشند.موفق باشید دوست عزیز...

Mohsen_Bar3lona
26-07-2008, 14:01
ببخشیدا یک ابراهیم توره اصلا قبل از مصدومیت خلیلی جذب شد والان هم به یک مهاجم نیاز مبرم دارد در ضمن پرسپولیس در فصل پیش نیاز مبرم به یک دفاع چپ داشت که باز هم حداقل تا الان هنوز کسی را جذب نکرده اند.

ببین دوست عزیز.خیلی بحث داره بی راهه میره.اگه دوستان لطف کنن یکمی انصاف داشته باشن بد نیست.پرسپولیس خوب یارگیری کرد.در صورت عدم مصدومیت خلیلی پرسپولیس بهترین خرید ها رو داشت.حالا با مصدومیتش دارن دنبال مهاجم می گردن...

ولی شمایی که دارید به کمی و کاستی تیم پرسپولیس ایراد میگیرید میشه بپرسم الآن استقلال نقطه قوتش کجاست؟یه چیزی توی استقلال امسال خیلی نظرم رو به خودش جلب کرد که احتمالا همتون ازش با خبرید.تا بحال به مهره های خط حمله ی استقلال دقت کردید؟

من این تومار رو نام می برم [Only registered and activated users can see links] :

مجیدی ، برهانی ، علیزاده ، عباسفرد ، سیاوش اکبرپور و... تازه اگه کسیو جا ننداخته باشم :-t

خیلی جالبه نه؟ کجای دنیا واسه پستی که همزمان یک یا نهایتا 2 مهره بیشتر توش قرار نمیگیره(جا نمیشه آخه بیشتر) این همه بازیکن جذب می کنن؟ خیلی جالبه نه؟ [Only registered and activated users can see links]
حالا یکی یکی به تحلیل یه خطی این بازیکنان می پردازیم:

مجیدی: مهاجم نوک 31 ساله [Only registered and activated users can see links] تعصبی نمخوام نظر بدم ولی تجربه اش فقط شاید به درد تیم بخوره...

علیزاده: به نظرتون میشه اسم این بازیکن رو مهاجم گذاشت؟بازیکنی که 3ساله فقط داره توی 2 تیم پایتخت پول جارو میکنه.اینقدر ازش بدم میاد که اصلا دوست دارم توی زمین فوتبال ببینمش.این نفرت از روی استقلالی بودنش نیست باور کنید.مهاجمی که اینقدر بازی با پاش ضعیف باشه [Only registered and activated users can see links] باید افسوس خورد به این فوتبال...

برهانی: [Only registered and activated users can see links] به نظرتون نیازی به توضیح داره؟ یه گلنزن واقعی(البته من اعتقاد دارم میتونه به روز های اوجش برگرده)

عبارسفرد: بهترین مثال براش همون پیتر کروچ هست که هیچ وقت نمیتونه مهاجم بزرگی باشه.مهاجمی که توی صبا باتری نیمکت نشین بود.دلیل خرید این بازیکن؟؟؟!!! [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

اکبر پور: دلیل خرید این یکی چی بوده؟ من وقتی شنیدم مصطفوی در حال مذاکره با سیاوش هست داشتم سکته می کردم.بازیکنی که بعد از گل زدن بر گرده به هوادارای تیمش ..اله بده واقعا جاش توی همچین تیمیه؟ به نظرتون سیاوش ارزش بازی در استقلال رو داره؟ قضاوت با خوده بچه های استقلالی...[Only registered and activated users can see links]

خرید های اشتباه یکی پس از دیگری از سوی حاجی بمبی [Only registered and activated users can see links] ...درسته این نظر یه پرسپولیسی هست ولی توی لیگ بهتون ثابت خواهد شد...

ولی پرسپولیس به نظرم با همین توره هم میتونه ادامه بده و هیچ احتیاجی نیست که مهاجم جدید بگیره.مدافع چپ هم که به تیم اضافه شد.

هرچند پرسپولیس اگه رونالدینیو رو هم بخره مطمئنم که بازم دوستان استقلالیه ما با منطق مثال زدنیشون میان و خرید های پرسپولیس رو می برن زیر سوال [Only registered and activated users can see links]

شاد باشید

Ferguson
26-07-2008, 14:16
ببین دوست عزیز.خیلی بحث داره بی راهه میره.اگه دوستان لطف کنن یکمی انصاف داشته باشن بد نیست.پرسپولیس خوب یارگیری کرد.در صورت عدم مصدومیت خلیلی پرسپولیس بهترین خرید ها رو داشت.حالا با مصدومیتش دارن دنبال مهاجم می گردن...

ولی شمایی که دارید به کمی و کاستی تیم پرسپولیس ایراد میگیرید میشه بپرسم الآن استقلال نقطه قوتش کجاست؟یه چیزی توی استقلال امسال خیلی نظرم رو به خودش جلب کرد که احتمالا همتون ازش با خبرید.تا بحال به مهره های خط حمله ی استقلال دقت کردید؟

من این تومار رو نام می برم [Only registered and activated users can see links] :

مجیدی ، برهانی ، علیزاده ، عباسفرد ، سیاوش اکبرپور و... تازه اگه کسیو جا ننداخته باشم :-t

خیلی جالبه نه؟ کجای دنیا واسه پستی که همزمان یک یا نهایتا 2 مهره بیشتر توش قرار نمیگیره(جا نمیشه آخه بیشتر) این همه بازیکن جذب می کنن؟ خیلی جالبه نه؟ [Only registered and activated users can see links]
حالا یکی یکی به تحلیل یه خطی این بازیکنان می پردازیم:

مجیدی: مهاجم نوک 31 ساله [Only registered and activated users can see links] تعصبی نمخوام نظر بدم ولی تجربه اش فقط شاید به درد تیم بخوره...

علیزاده: به نظرتون میشه اسم این بازیکن رو مهاجم گذاشت؟بازیکنی که 3ساله فقط داره توی 2 تیم پایتخت پول جارو میکنه.اینقدر ازش بدم میاد که اصلا دوست دارم توی زمین فوتبال ببینمش.این نفرت از روی استقلالی بودنش نیست باور کنید.مهاجمی که اینقدر بازی با پاش ضعیف باشه [Only registered and activated users can see links] باید افسوس خورد به این فوتبال...

برهانی: [Only registered and activated users can see links] به نظرتون نیازی به توضیح داره؟ یه گلنزن واقعی(البته من اعتقاد دارم میتونه به روز های اوجش برگرده)

عبارسفرد: بهترین مثال براش همون پیتر کروچ هست که هیچ وقت نمیتونه مهاجم بزرگی باشه.مهاجمی که توی صبا باتری نیمکت نشین بود.دلیل خرید این بازیکن؟؟؟!!! [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

اکبر پور: دلیل خرید این یکی چی بوده؟ من وقتی شنیدم مصطفوی در حال مذاکره با سیاوش هست داشتم سکته می کردم.بازیکنی که بعد از گل زدن بر گرده به هوادارای تیمش ..اله بده واقعا جاش توی همچین تیمیه؟ به نظرتون سیاوش ارزش بازی در استقلال رو داره؟ قضاوت با خوده بچه های استقلالی...[Only registered and activated users can see links]

خرید های اشتباه یکی پس از دیگری از سوی حاجی بمبی [Only registered and activated users can see links] ...درسته این نظر یه پرسپولیسی هست ولی توی لیگ بهتون ثابت خواهد شد...

ولی پرسپولیس به نظرم با همین توره هم میتونه ادامه بده و هیچ احتیاجی نیست که مهاجم جدید بگیره.مدافع چپ هم که به تیم اضافه شد.

هرچند پرسپولیس اگه رونالدینیو رو هم بخره مطمئنم که بازم دوستان استقلالیه ما با منطق مثال زدنیشون میان و خرید های پرسپولیس رو می برن زیر سوال [Only registered and activated users can see links]

شاد باشید
البته یک نکته هم اینجا لازم به ذکر هست . اونم این که : استقلال کلا 2 تا مهاجم هدف یا همون سنتر فوروارد داره . علیزاده ( o ) و عباسفرد ( o ) دو تا مهاجمی که توی گلزنی اصلا خوب عمل نمی کنند و همه هم اینو می دونند ( یکی اگه می تونه امار بهترین تاریخ گلزنی این هارو بگه لطفا ) . اما سنتر فوروارد های پرسپولیس توره و نیکی هستند . که همون توره 2 برابر اون 2 تا می ارزه و نیکی هم که خودش فوق ستاره هست . ( البته یک مهاجم هم قرار اضافه کنیم ) پس ما توی خط حمله هم موفق تر می تونیم عمل کنیم و توی خط هافبک که اصلا بحثی در کار نیست و در خط دفاعی هم که کاملا مشخص هست .

پ.ن : در نهایت اینو می خوام بگم : اینجا هر کی هر چی بگه اصلا مهم نیست . فقط صبر کنید . لیگ تا چند روز دیگه شروع می شه . به زودی مشخص می شه کی فوتبال شناس هست و کی نیست ؟ کی منطقی هست و کی غیر منطقی و ..........

موفق باشید .

Loverboy
26-07-2008, 15:50
وقتی پست شما رو دیدم که قرار هست مدیر بشید ، کمی متعجب شدم چون مدیر باید مودب و در عین حال قاطع باشه...

بي تعارف اينو ميگم . اگه ناراحت هستيد ميخواي به مهدي و محمد بگم كه منو به همون حالت كاربر اونم از نوع جديدش در بيارن ؟ براي من فرقي نداره كه كاربر باشم يا سرپرست فقط از اين خوشحالم كه تو اين سايت دوستهاي خوبي پيدا كردم . از مهدي و محمد بگير تا برسه به كاربراي تازه عضو شده . مطمئنم كه اگه اينهمه پ.خ كه آدم رو مورد لطف خودشون قرار ميدن و هر چي از دهنشون در مياد پ.خ ميكنن , به شما ميدادن بد تر از من ميشين .
در ضمن بازم ميگم من بي احترامي به كسي نكردم فقط عيبم اينه كه هميشه رك حرفم رو ميزنم .
در مورد محبوبيت بايد بگم كه تو سايت ما خيلي ها هستند كه وقتي بي احترامي ميكنن و پستشون پاك يا ويرايش ميشه يه چيزي هم طلبكار ميشن و اينجوريه كه ما مجبوريم خيلي جدي برخورد كنيم و به قول شما اين كار از محبوبيت ما كم ميكنه . تو اين انجمن ديگه فكر كنم همه منو بشناسن و خصوصياتم رو بدونن چون من خيلي رك و بي تعارف حرفم رو ميزنم .

Seyed
26-07-2008, 16:38
بي تعارف اينو ميگم . اگه ناراحت هستيد ميخواي به مهدي و محمد بگم كه منو به همون حالت كاربر اونم از نوع جديدش در بيارن ؟ براي من فرقي نداره كه كاربر باشم يا سرپرست فقط از اين خوشحالم كه تو اين سايت دوستهاي خوبي پيدا كردم . از مهدي و محمد بگير تا برسه به كاربراي تازه عضو شده . مطمئنم كه اگه اينهمه پ.خ كه آدم رو مورد لطف خودشون قرار ميدن و هر چي از دهنشون در مياد پ.خ ميكنن , به شما ميدادن بد تر از من ميشين .
در ضمن بازم ميگم من بي احترامي به كسي نكردم فقط عيبم اينه كه هميشه رك حرفم رو ميزنم .
در مورد محبوبيت بايد بگم كه تو سايت ما خيلي ها هستند كه وقتي بي احترامي ميكنن و پستشون پاك يا ويرايش ميشه يه چيزي هم طلبكار ميشن و اينجوريه كه ما مجبوريم خيلي جدي برخورد كنيم و به قول شما اين كار از محبوبيت ما كم ميكنه . تو اين انجمن ديگه فكر كنم همه منو بشناسن و خصوصياتم رو بدونن چون من خيلي رك و بي تعارف حرفم رو ميزنم .

محمد جان شما كاملا حق داري و مسئوليست سخته و و به نظر من كه شايسته سرپرستي هم بودي و بي دليل سرپرست ندشدي اصلا ناراحت نباش اين دوستمونم خيلي تند رفتند بله يه ذره ملايمت بيشتر لازمه "البته تا حدي كه كاربرا حد خودشونو بدونند" ولي بعضي از حرفا هست كه تو عصبانيت زده مي شه و بعدش هم معني نداره شما هم ناراحت نباش و در پستي كه بهت داده شده كارتو انجام بده "البته با ملايمت بيشتر":21:

البته به محسن خان هم كه لطف كردن و گاز دادن و رفتند هم بگم كه محمد و يا بقيه دوستان مدير و سرپرست كه يه اخطاري ميدن اون بخاطر ايجاد نظم در بين انجمن و خداشكرم كه تا الان خوب تونستند از پسش بر بيان بعضي از رفتار ها در برخي مواقع لازمه "البته در حد اعتدال" شما برو به انجمن هاي معروف و بزرگ سر بزن ببين كه چقدر پست هاي بي دليل توهين آميز يا بقول خودمون اسپم كه جز بهم زدن نظم كار ديگه اي نمي كنه توش فراوونه و اونم علتش فقط اينكه مديراش براي بقول شما كسب محبوبيت هيچ كاري بر عليه اين كارا نمي كنند پس يه مقدار سعي كنيم كه خودمونو جاي ديگران بزاريم بعد بهشون اعتراض كنيم

به هر حال هر دوتون موفق باشيد ببخشيد كه پست بي ارتباط دادم ولي فكر مي كنم خيلي لازم بود

ss_ss gahreman
27-07-2008, 23:08
ابراهیم توره و مجتبی شیری و علیرضا محمد و اتسو و .... هافبک وسط هستند ؟ عجب !

پ.ن : شما مثل اینکه هنوز نفهمیدی مدیر عامل شما کلا تا حالا فوتبال بازی نکرده ! یعنی به قول مصطفوی اصلا چهره ورزشی نیست این بابا . این موضوع خیلی مهمتر از اون قضیه ای هست که گفتی .

پ.ن 2 : تیم ما مشکل دفاع چپ خودش رو کاملا حل کرد . با اومدن کاپیتان 21 ساله تیم جوانان برزیل .

پ.ن 3 : فقط به یک مهاجم دیگه نیاز داریم تا بهترین تیم تاریخ پرسپولیس رو جمع کنیم :2:

ویرایش شد. اولین باری که دهنت باز بشه، مطمئناً آخرین بارش خواهد بود...

m_s_d
28-07-2008, 00:11
من فکر میکنم برق شیراز یهتر یارگیری کرد:d
شوخی کردم
به نظر من هم پرسپولی خوب یار گرفت و هم استقلال
ولی همونطور که همه ی دوستان گفتند استقلال مهاجم خوب نداره
مجیدی و برهانی و عباسفرد و اکبرپور و علیزاده و عباسفرد خوب هستن ولی عالی نیستن
اگه جباری هم از استقلال بره که دیگه هیچ
کلآ به نظر من پرسپولیس یه کم بهتر از استقلال یارگیری کرد

ss_ss gahreman
28-07-2008, 14:08
من فکر میکنم برق شیراز یهتر یارگیری کرد:d
شوخی کردم
به نظر من هم پرسپولی خوب یار گرفت و هم استقلال
ولی همونطور که همه ی دوستان گفتند استقلال مهاجم خوب نداره
مجیدی و برهانی و عباسفرد و اکبرپور و علیزاده و عباسفرد خوب هستن ولی عالی نیستن
اگه جباری هم از استقلال بره که دیگه هیچ
کلآ به نظر من پرسپولیس یه کم بهتر از استقلال یارگیری کرد

چه عجب یکی پیدا شد بحث نکنه دمت گرم که بحث نکردی!!!!!!!!!:flowerysmile::flowerysmile::fl owerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmi le:

Sr.OmiD
28-07-2008, 14:32
امسال استقلال قهرمانه

SIR
28-07-2008, 15:12
به نظر من هر دو تیم خیلی خوب یارگیری کردن :-?? ولی موضوع مهمتر اینه که بتونن از بازیکنهایی که گرفتن به خوبی بازی بگیرن :301:
به نظر من پرسپولیس 99% تیمش کامله :13: اون 1% هم واسه اینه که خدایی نکرده ابراهیم توره مصدوم بشه یا اینکه آماده نباشه :1: کادر فنی هم که فوق العادست وبدون شک با این بازیکن ها توهر 3 جام مدعی هستیم :13:
استقلالم خوب یار گرفته :-? به نظر من کاظمی بهترین خریدشون بوده چون فصل قبل اون وسط مشکل داشتن :1:
خوب با اومدن عباسفردم سیستم اوتیشون کامل میشه :d علیزاده میندازه و عباسفرد میزنه :d

ssr_70
29-07-2008, 14:30
خوب با اومدن عباسفردم سیستم اوتیشون کامل میشه :d علیزاده میندازه و عباسفرد میزنه :d

الان منظورت از این حرف چیه با اوت دستی گل می زنه که می زنه انگار

بعدشم با این آخرین ضربه که مجتبی تو استقلال موند دیگه شکی تو عملکرد عالی یارگیری برای این فصل باقی نموند امیدوارم آقایونی که نمی دونن بدون که این تیم خیلی هماهنگتر نسبت به پرسپولیس هست البته از نظر من چون از سال پیش تنها مهره شاخصی که جدا شد امیر حسین صادقی بود شما هم دلتونو به عیسی توره (منظورم ابراهیم هست ) خوش کنید
با آرزوی موفقیت برای همه ایرانیان در لیگ قهرمانان آسیا

Ashkan Gunner
29-07-2008, 15:13
چرا الکی وقت تلف میکنید
خود آقایون پرسپولیسی هم قبول دارن که استقلال امسال خیلی شاخه ولی به خاطر تعصبات کورکورانه دوست ندارن اینو به زبون بیارن:قلیون:

Ferguson
29-07-2008, 15:34
چرا الکی وقت تلف میکنید
خود آقایون پرسپولیسی هم قبول دارن که استقلال امسال خیلی شاخه ولی به خاطر تعصبات کورکورانه دوست ندارن اینو به زبون بیارن:قلیون:
عجب ! دیگه ما پرسپولیسی ها چیا قبول داریم ؟ >:)
تیم ما اگر یک مهاجم دیگر می خرید که دیگه 100 درصد از استقلال خیلی جلوتر بود ولی حیف که نشد و الان کمی جلوتریم . ولی در کل ما جلوتریم . استقلال پارسال در خط حمله ضعف داشت . هنوز این ضعف بر طرف نشده . تا جائی که با اینهمه مهاجم هنوزم دنبال عنایتی هست و این موضوع رو قلعه نویی خیلی خوب می دونه و منتهی روش نمی شه بگه . در خط دفاعی هم که یکی از با تجربه ترین و بهترین مدافعانش یعنی صادقی رو از دست داد . همچنین محسن یوسفی و منصوریان از خط میانی این تیم کنار رفتند . به جاش 2 تا دیگه اومدن . در خط حمله هم بیاتی نیا و شفیعی رفتند . در واقع من تفاوت عمده ای با تیم پارسال از نظر کیفی در استقلال نمی بینم ( از نظر اسمی چرا ) در هر صورت کمتر از یک هفته دیگه همه چیز مشخص می شه :wagfinger1:

موفق باشید

sepahan_zard
30-07-2008, 10:43
لبته پرسپوليس بهتر يارگيري كرد چون تيمهاي ضعيف هميشه نياز به تقويت دارند ولي تيمهايي كه داراي بنيه عالي ( سپاهان) هستند نياز به خريدهاي باري به هر جهت ندارند ...

farshid.j
30-07-2008, 10:50
پرسپولیسبهتر یارگیری کرده چون استقلال بیشتر بازیکنای سابشو به تیم برگردوندن

c.ronaldo7
30-07-2008, 11:15
پرسپولیس بهتر بود چون استقلال با خرید افرادی مثل اکبری عباسفرد اشتباه کرد بهترین کار استقلال حفظ جباری و اوردن اکبرپور بود
اما پرسپولیس با خرید توره پتروویچ زارع واقعا ترکوند فقط حیف که خلیلی داغون شد

Loverboy
30-07-2008, 11:42
لبته پرسپوليس بهتر يارگيري كرد چون تيمهاي ضعيف هميشه نياز به تقويت دارند ولي تيمهايي كه داراي بنيه عالي ( سپاهان) هستند نياز به خريدهاي باري به هر جهت ندارند ...

مراقب پست دادنتون باشيد . شما بهتره كه در مورد تيم قدرتمندتون :-? نظر بديد ( خداوند به هر كي هر چي ميخواد بده اول جنبه اش رو بده بعد خودشو )

sepahan_zard
07-08-2008, 07:36
مراقب پست دادنتون باشيد . شما بهتره كه در مورد تيم قدرتمندتون :-? نظر بديد ( خداوند به هر كي هر چي ميخواد بده اول جنبه اش رو بده بعد خودشو )

خب بهتره يكبار ديگه تاپيكتون رو مطالعه كنين ... بعد به من گوشزد كنين ..

General Xavi
07-08-2008, 08:45
هردو تيم خوب يارگيري كردن چون مي خوان از آبرو و حيثيت ايران عزيز تو آسيا دفاع كنند امكيدوارم هردو موفق باشن و البته اون تيمي كه شايستگي بيشتري داره قهرمان بشه به اميد اون روزي كه فينال جام باشگه هاي آسيا بين استقلال-پرسپوليس تو آزادي باشه

Loverboy
07-08-2008, 15:48
خب بهتره يكبار ديگه تاپيكتون رو مطالعه كنين ... بعد به من گوشزد كنين ..

لازم نيست جنابعالي به من بگي چه كار كنم . شما كه خودتونو نميتونيد كنترل كنيد بهتره تو اين تاپيكها كه مربوط به پرسپوليس و استقلال ميشه نظرتو نگي كه اينجا دعوا بين كاربرا راه بندازي .

من خودم به شخصه 4-5 تا پست شما رو كه همش توهين آميز بوده هم تو اين تاپيك و هم تو تاپيكهاي ديگه پاك كردم . تذكر آخر خودمم دادم پس مراقب رفتارتون باشيد

پرسپوليسي ها و استقلاليها با هم هيچ مشكلي نداشتن ولي هر موقع شما يا امثال شما يه پست دادن همه ي بچه ها رو انداختن به جون هم .

ايمان زيدان
19-08-2008, 09:51
معلومه كه استقلال بهتر يار گرفته:1:

just juve
19-08-2008, 10:41
مطمئنا پرسپولیس بهترین یارگیری رو در لیگ ودر بین همه ی تیم ها انجام داده
شک نکنید

Amir Argentina
19-08-2008, 11:51
معلومه پرسپولیس

Hassan_Bar3lona
19-08-2008, 13:03
من خودم استقلالیم ولی پرسپولیس موفق تر بوده:1:

ACATE
20-08-2008, 16:38
بنظر من هر دو خوب یارگیری کردند و نسبت به سالهای گذشته خیلی بهتر بودند.
ولی پرسپولیس یه مقدار بهتر کار کرد.

enrique_1975_21
20-08-2008, 17:53
ویرایش : به بازیکنان تیم حریف توهین نکنید

enrique_1975_21
20-08-2008, 18:01
تاکتیک خرس قطبی فقط اوت دستی های حیدریه ....جالبه از استقلال ایراد می گیرند

دوست عزیز ظاهراً شما اصلاً توجهی به تذکرات ندارید . اخطار دریافت کردید و در صورت تکرار محروم خواهید شد .

AmiR Ho3iN
20-08-2008, 18:31
به نظره منم پرسپولیس بهتر یارگیری کرد پرسپولیس بهترین بازیکنهای لیگ و گرفت

only perspolis
20-08-2008, 20:39
مطمئناپرسپولیس..امسال خریدهای پرسپولیس بابرنامه بود..نگاهی به خریدهای پرسپولیس بندازیم میبینیم که براساس نیازهاوکمبودی که داشت بازیکن جذب کرد..دوسال پژمان نوری درپست غیر تخصصی {دفاع چپ}توپ زد..اما امسال باجذب مجتبی شیری ااین نیاز روبرطرف کرد..مازیار زارع {بازیکنی که میتونه علاوه برحضور در پست هافبک دفاعی ..پشت مهاجم میتونه یه جواد نکونام دیگه یاخییلی بهتر ازاون..ایوان پتروویچ دوسال جزوبهترین پاسورهای لیگ و امسال عنوان بهترین پاسورلیگ وتابه الان هم بعداز نیکبخت موثرترین بازیکن پرسپولیس/میثاق معمار زاده که همگان بادیدن دروازه بانی بسیار درخشانش دردرون دروازه پرسپولیس یاد عقاب پرسپولیس {عابدزاه افتادن}اما حیف که....علیرضا محمد که دراین چندبازی پرسپولیس خوب کار کرده بخصوص پاس دیدنیش برای نیکخت که اونو به زیبایی وارد دروازه پاس کرد..هرچندکه بازی به بازی بهتر ازاینها خواهدشد.محمد منصوری که پارسال آچارفرانسه ابومسلم بود وامسال اگه آماده تربشه وتوترکیب فیکیس بشه درسمت چپ پاس گلهای زیبایی خواهیم دید.وتوره که همگان ازبازیهای درخشان وموثرش در تیم پیکان به خصوص بازی با استقلال خبردارند که چه بلایی سر مدافعین استقلال آورد وسرآخر مدافع این تیم رامجاب به خطاوگرفتن کارت قرمز کرد..ودریبل زیباش که بسیار زیبا بود..درسته که تا به الان نتونسته جایگزین مناسبی برای خلیلی مصدوم باشه اما باآماده شدنش همچون حضورش در تیم پیکان خواهد درخشید. بازیکنان موثری که پرسپولیس جذب کرد از ابتدای لیگ روند روبه بالایی داشتندوبسیار موثرکه مطمئنا باجا افتادن درترکیب تیم شاهد بازی های زیباتر وفنی تر از جانب تیم همیشه محبوب پرسپولیس خواهیم بود:13::5::13:

sepahan_zard
12-09-2008, 08:00
به نظره منم پرسپولیس بهتر یارگیری کرد پرسپولیس بهترین بازیکنهای لیگ و گرفت
به نظر منم پرسپوليس بازيكن خيلي خوب خريد ولي در انتخاب سرمربي اشتباه كرد و الانم داره چوبشو ميخوره .. 1 ميلياردي كه باهاش چند بازيكن خوب و ميشد خريد به مربي كه قدرت جمع كردن حواشي رو نداره دادن .. اين مشكلات رو هم داره