PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خوشحالي عجيب یک بازيكن ايراني

Xerxez
07-04-2008, 12:15
اين كليپ كه من قبلنم گذاشته ولي بودم ولي ارزشدوباره نگاه كردن داره و كاربراي جديد ميتونن دانلود كنن و بخندن.

فك ميكنم بازي پاس-سايپاست.
[Only registered and activated users can see links]

Mehdi.A
07-04-2008, 14:38
اين كليپ كه من قبلنم گذاشته ولي بودم ولي ارزشدوباره نگاه كردن داره و كاربراي جديد ميتونن دانلود كنن و بخندن.

اسم گلزن را اگر كسي بلد است لطفآ به ما هم بگويد.(فكر كنم يا محسن رسولي است يا مهدي هاشمي نسب)

r-sociedad
07-04-2008, 16:05
اسم گلزن را اگر كسي بلد است لطفآ به ما هم بگويد.(فكر كنم يا محسن رسولي است يا مهدي هاشمي نسب)

اسمش محسن رسولی بود. مربیه سایپا هم مایلی کهن بود که بعد از این بازی این بازیکن رو اخراج کرد

Elbimbo deoro
07-04-2008, 16:07
بابا اين مال سالهاي دور باشه ولش كنين اين بيچاره رو هنوزم كليپ اينو همه جا ميزارن

LINKIN_PARK LOVE
07-04-2008, 17:07
بنده خدا گل زده خوشحالی کرده ایرادی که نداره:people_blagube:

Mehdi.A
07-04-2008, 17:29
اسمش محسن رسولی بود. مربیه سایپا هم مایلی کهن بود که بعد از این بازی این بازیکن رو اخراج کرد

كسي محسن رسولي را اين چند وقت نديده؟نه؟ولي من ديدمش.ديروز كه به آرشيوم سر زدم ديدم كه يك گل ديگر ازش دارم.مربوط به بازي برق شيراز و مس در نيم فصل اول امسال مي شود.اگر كسي خواست بگويد بگذارم.

ITALIANO
07-04-2008, 17:34
كسي محسن رسولي را اين چند وقت نديده؟نه؟ولي من ديدمش.ديروز كه به آرشيوم سر زدم ديدم كه يك گل ديگر ازش دارم.مربوط به بازي برق شيراز و مس در نيم فصل اول امسال مي شود.اگر كسي خواست بگويد بگذارم.

مهدی جان اگر گلشو بزاری ممنون میشیم.
فکر کنم تو همین تاپیک بزاری بهتر باشه چون تاپیک در مورد محسن رسولیه.
ممنون

Steven Gerrard
07-04-2008, 21:02
میگم خب بهتره اسم تاپیک رو به آرشیو محسن رسولی تغییر بدیم

بهتر نیست؟

Mehdi.A
07-04-2008, 21:25
مهدی جان اگر گلشو بزاری ممنون میشیم.
فکر کنم تو همین تاپیک بزاری بهتر باشه چون تاپیک در مورد محسن رسولیه.
ممنون

بفرماييد.

Steven Gerrard
07-04-2008, 21:28
خب اگر ناراحتي مي تواني بعد از گل زدن شورت ورزشي و غير ورزشي ات را با هم در بياري تا اسم تاپيك رو به Steven Gerrard تغيير بدهيم.:2:

الان منظورت از این حرفت چی بود؟:1:

من دیدم مهدی میگه این تاپیک مخصوص محسن رسولیه منم گفتم خب اسم تاپیک رو به آرشیو محسن رسولی تغییر بدیم

ول کن بابا:D

حالا مثلا محسن رسولی مگه توتیه که انقدر راجبش بحث میکنیم؟

mahrad
08-04-2008, 13:16
سلام به همه
این محسن رسولیه
بازی سایپا بود با پاس من تو استادیوم بودم آخه بعدش استقلال:d0s69thbefhifftitrz با کشاورز بازی داشت
در ضمن بازی دقیقه 118 بود حدودا
پاسی ها تازه نکیسا رو آورده بودن تو که مثلا پنالتی بگیره ، تا اومد تو گل خورد:loudlaff:

RVN10
09-12-2008, 20:49

خیلی‌ قشنگ بود مرسی‌:6qwup3::6qwup3::6qwup3:

ssr_70
09-12-2008, 21:30

خدایی این کارش دست خودش نبود بازی رو تو لحظات آخر به نفع سایپا کرد بعدشم این مایلی کودن از این کارا زیاد کرده خیلی آدم عقب مونده ای هست اصلا ازش خوشم نمیاد
این گل هم حدودا 6 7 سال پیش فیلمش در اومد که اون موقع مثل الان گوشی و اینترنت رایج نبود ولی من یادمه وقتی فیلمش در اومد با اینکه جابه جایی اطلاعات کم سرعت بود ولی اکثر مردم ازش خبر داشتن

ss_ss gahreman
09-12-2008, 22:51
بابا این که تا 99%بیشتر پر نمیشه

Gezal
10-12-2008, 14:39
بنده خدا گل زده خوشحالی کرده ایرادی که نداره:people_blagube:
از نظر شما واقعا عيبي نداره؟؟؟؟؟؟؟

Masih
10-12-2008, 19:26
خدایی این کارش دست خودش نبود بازی رو تو لحظات آخر به نفع سایپا کرد بعدشم این مایلی کودن از این کارا زیاد کرده خیلی آدم عقب مونده ای هست اصلا ازش خوشم نمیاد
این گل هم حدودا 6 7 سال پیش فیلمش در اومد که اون موقع مثل الان گوشی و اینترنت رایج نبود ولی من یادمه وقتی فیلمش در اومد با اینکه جابه جایی اطلاعات کم سرعت بود ولی اکثر مردم ازش خبر داشتن

بعد از این حرکت محسن رسولی قضیه حتی تا مجلس هم رفت و یه جورایی بحث ملی شد. اون زمان همه یه جورایی دنبال این بودن که چوب تو آستین این بازیکن بکنن ولی همین مایلی کهن که شما بهش میگی کودن تنها آدمی بود که از محسن رسولی دفاع کرد. حتی یادمه تو برنامه های تلویزیونی (اگر اشتباه نکنم 90 بود) اومد و ازش دفاع کرد و گفت حالا وقتی یه جوونی یه کاری کنه اگر باهاش قهرآمیز برخورد بشه اثرش بدتره.
من خودم اعتقادم اینه که یه مقدار اخلاقهای مایلی کهن تندروی توش هست ولی خداییش تو این مورد انسانی ترین برخورد ممکن رو انجام داد و اگر پشت این بازیکن نبود پدرش رو درآورده بودن!

piremoghan
10-12-2008, 20:26
الآن فک کنم تو استقلال اهواز بازی میکنه. حداقل مطمئنم که تو لیگ برتر هست. منم اون بازی رو کلا یادمه. مخصوصا اینکه نکیسا رو آخر بازی آورده بودنو ضایع شدن!

Real4Ever
10-12-2008, 20:45
خيلي جالب بود،
كسي از برنامه نود كه اون زمان در باره اين صحنه حرف زده چيزي نداره؟

lovab
26-04-2010, 12:45

سلام،

لینک مورد نظر پاک شده.

اگه کسی داره لطف کنه بذاره. ممنون.

SpEeD
26-04-2010, 13:52
اینو من قبلا دیدم ، کدوم بازیکن هست ؟؟

canon
26-04-2010, 14:09
اینو من قبلا دیدم ، کدوم بازیکن هست ؟؟

محسن رسولي