PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |★| اخبار باشگاه استقلال در فصل 88-87 |★|

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

hamedss
21-05-2009, 06:43
خداحافظي از نوع ژنرال با چاشني دلجويي از معترضان

قلعه‌نويي: ازكسي بغض نداشتم

آخرين حرف‌هاي قلعه‌نويي با بازيكنان استقلال بيشتر رنگ و بوي دلجويي داشت تا خداحافظي. حول و حوش ساعت 4:00 بعد‌ازظهر ديروز به وقت ابوظبي بود كه امير قلعه‌نويي جلسه فني پيش از بازي تيمش را برگزار كرد و همه بازيكنان را به اتاقش فراخواند. در اين جلسه امير بحث را با استقلال آغاز كرد و با استقلال هم به پايان برد اما چه گفت و اينكه چه منظوري از گفته‌هايش داشت را مي‌توان رفتاري سياستمدارانه از سوي او تلقي كرد. ژنرال پيش از هر چيز رك و پوست‌كنده در مورد آينده‌اش حرف زد: «اين بازي، بازي آخر من با استقلال است و پس از آن رسما از تيم جدا مي‌شوم.» اما قلعه‌نويي پس از اين جمله خبري از بازيكنانش خواست تا اين بازي آخر هم براي او و استقلال آبروداري كنند: «اين بازي (برابر الجزيره) براي ما جنبه حيثيتي دارد و الان همه خليج‌فارس به ما به چشم قهرمان ايران نگاه مي‌كنند و بايد از آبرو و شان تيم‌مان به خوبي دفاع كنيد و اين ميسر نمي‌شود مگر با كسب پيروزي در آخرين مصاف اين فصل ليگ قهرمانان.» ژنرال پيش از اينكه به سراغ مباحث فني بازي تيمش برابر الجزيره برود به سراغ حرف و حديث‌هايي رفت كه برخي بازيكنان پشت‌سر او مطرح كرده بودند. از جمله بازي ندادن به عده‌اي خاص: «اگر كسي در اين فصل كم بازي كرده يا كسي زيادتر به ميدان رفته به نظر گروه فني تيم برمي‌گردد و اين تصميم جمعي بوده كه دل و جان‌شان براي موفقيت استقلال مي‌تپيده است.» او با اين جملات شعارگونه كه قصد داشت به نوعي با آنها برخي لكه‌هاي كدر بر دل نفراتش را تطهير كند از آنها خواست كه هر طور شده بازي برابر الجزيره را با برد به پايان برسانند و (خداي نكرده) در حين بازي كم‌كاري نكنند: «باور كنيد اگر كم به ميدان رفتيد يا اصلا نرفتيد همه و همه به خاطر مصالح استقلال بوده و بس. اصلا دوست ندارم در ذهن‌تان فكر كنيد كه حب و بغضي در اين ميان وجود داشته تا اين قبيل تصميمات اتخاذ شده باشد. خير!» او پس از بيان اين جملات مهربانانه و پدرانه‌اش براي دلجويي از امثال پولادي‌ها و امثالهم به شرح وظايف نفرات حاضر در تركيب اصلي تيمش پرداخت و آنها را به لحاظ تاكتيكي مهياي مصاف با الجزيره كرد.
منبع ([Only registered and activated users can see links])

hamedss
21-05-2009, 10:33
مرفاوي و تكرار اتفاقات ليگ ششم

صمد خوشبخت مي‌شود؟!

1)شواهد و قراين نشان مي‌‌دهد كه بايد صمد مرفاوي را سرمربي فصل آتي استقلال بدانيم. «مرد سايه» در شرايطي براي دومين بار خودش را در آستانه فتح نيمكت يكي از مردمي‌ترين تيم‌هاي ايران مي‌بيند كه بسياري از هواداران استقلال، دل چندان خوشي از اين انتخاب ندارند. اصولا مي‌توان رسيدن ديگر بار صمد به پست سرمربيگري استقلال را، بازتابي از نابساماني‌هاي فوتبال ايران دانست. جايي كه بين گزينه‌هاي داخلي، مردي نظير پرويز مظلومي با كارنامه‌‌اي درخشان از قلم مي‌افتد و يا اصولا سراغ از كانديداهاي خارجي گرفته نمي‌‌شود، طبيعتا انتصاب دوباره مرفاوي اتفاق جالب و عجيبي است!
2) بايد بپرسيم معيارهاي كادر مديريتي استقلال براي گزينش مرفاوي چيست؟ صمد، يك مرتبه قبل از اين استقلال قهرمان شده در ليگ پنجم را تحويل گرفت و البته نتوانست كار چنداني از پيش ببرد. اگرچه آبي‌پوشان در ليگ ششم با رهبري مرفاوي تا هفته‌هاي واپسين نيز شانس قهرماني داشتند، اما به اذعان دوست و دشمن تيم او چنان نمايش مايوس كننده‌‌اي ارايه مي‌‌داد كه اگر اوت‌هاي بلند عليزاده نبود، شايد در انتهاي فصل استقلال جايي بسيار پايين‌تر از پله چهارم بيتوته مي‌كرد. بازي ملال‌آور استقلال مرفاوي، هيچگاه نتوانست تماشاگر زيادي را به استاديوم بكشاند. آخرين داربي برنده‌دار تهران نيز به شكست او در برابر پرسپوليس دنيزلي مربوط مي‌شود و البته كه همين شرايط باعث تغيير مديريت در آخرين هفته‌هاي ليگ ششم شد. آيا كسي در استقلال، سوداي تكرار آن روزها را درسر دارد؟!
3)‌از نقطه نظر شخصيتي نيز با صمد مرفاوي «مساله» داريم. او دقيقا نقطه مقابل امير قلعه‌نويي است. حتي اگر فرض بگيريم كه موضوع رد شدن اسم قلعه‌نويي به عنوان سرمربي استقلال در دوران مرفاوي براي بازي‌هاي آسيايي يك «شايعه بي‌اساس» بوده است، همين كه او بلافاصله بعد از پايان ليگ ششم پذيرفت كه نفر دوم شود و ابتدا زير دست حجازي و بعد به عنوان دستيار جلالي در استقلال تهران و اهواز كار كند، خودش به اندازه كافي نشان مي‌دهد كه صمد نمي‌خواهد و نمي‌تواند «نفراول» باشد. براي او كه هنوز هم از نابساماني‌هاي ستاره‌ها در تمرينات تيمي‌اش داستان‌هاي زيادي نقل مي‌شود، نمي‌توان آينده چندان جالبي در استقلال متصور بود؛ به ويژه اينكه باز هم از بخت بدش، تيم پس از قلعه‌نويي به دستش رسيده است!
4 - ... و باز هم حكايت رنج‌آور حلقه بسته آدم‌هاي اين فوتبال! اينكه صمد مي‌آيد و قلعه‌نويي مي‌رود و باز هم صمد جايش را مي‌گيرد تا روزي ديگر قلعه‌نويي بازگردد...
حكايت منحصر به فرد فوتبال ما و يكي از ريشه‌هاي ناكامي اين رشته ورزشي است. اگر آنها كه قرار است بازگردند، آدم‌هاي توانمندي بودند چرا رفتند و اگر رفتند، با چه استدلال و برهاني قرار است برگردند؟ اينكه نمي‌توانيم از همه «خوب‌ها» تا آخرين لحظه استفاده بهينه بكنيم و البته اينكه به ندرت جسارت ميدان دادن به تازه‌نفس‌ها را پيدا مي‌كنيم، درد بزرگي است كه امروز سوءتاثيرش را همه‌جا نشان مي‌دهد. امروز صمد برمي‌گردد، اما كيست كه نداند به همين زودي‌ها بايد شاهد بازگشت چندين‌باره قلعه‌نويي به اقليم آبي باشيم؟!

saeed_cris
21-05-2009, 15:03
قلعه نویی در گفتگو با مهر:
استقلال خانه من است/ اگر بخواهند باز می گردم

سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال این تیم را خانه خود خواند و تاکید کرد اگر مسئولان باشگاه استقلال برای ادامه همکاری با وی ابراز تمایل کنند حاضر است به خاطر هواداران این تیم مجددا به جمع آبی پوشان بازگردد.امیر قلعه نویی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب در خصوص اظهار نظر اخیر زریبافان که اعلام کرده است:" قلعه نویی هنوز گزینه سرمربیگری است"، گفت: من همیشه استقلال را خانه خود می دانم و به هواداران این تیم مدیونم. خیلی خوشحالم که آقای زریبافان به عنوان رئیس مجمع باشگاه استقلال این چنین به وضعیت باشگاه اشراف کامل دارد.
وی ادامه داد: من مصاحبه آقای زریبافان را خوانده‌ام و بر همین اساس و به عشق هواداران استقلال و مردمی که در طول یک سال گذشته هیچ وقت مرا تنها نگذاشته و حتی در بدترین برهه از زمان هم در کنار من بوده و باعث دلگرمی و علاقه بیشتر من به کار در استقلال بوده‌اند و به خاطر احترامی که برای شخص آقای زریبافان و اعضا هیئت مدیره باشگاه استقلال قائلم، حاضرم به خانه اصلی‌ام بازگشته و دین خود را به این تیم و هوادارانش ادا کنم.

[Only registered and activated users can see links]

سرمربی تیم فوتبال استقلال در فصل گذشته خاطر نشان کرد: من خدمت به استقلال را بر خود تکلیف دانسته و وظیفه خود می دانم تا زمانی که زنده هستم اگر برای استقلال مفید باشم با تمام وجود خود را وقف این تیم و هوادارانش کنم.
قلعه نویی در خصوص شایعه حضورش در فوتبال امارات گفت: روز چهارشنبه برای قبول سرمربیگری تیم‌های الوصل و بن یاس با مسئولان این دو باشگاه اماراتی مذاکرات طولانی داشتم اما با آنها به توافق نهایی دست پیدا نکردم. این امر مستلزم جلساتی دیگری است که بزودی با مدیران این باشگاه‌های اماراتی خواهم داشت.
وی در خصوص دیدار استقلال مقابل الجزیره امارات گفت: شرایط هر دو تیم به گونه‌ای بود که انگیزه کافی برای این دیدار نداشتند و دیدار سه شنبه شب بیشتر یک دیدار حیثیتی بود. متاسفانه ما با ترکیب ناقص به امارات رفتیم و مانند چند بازی گذشته در لیگ قهرمانان بدشانسی آورده و نتوانستیم پیروز میدان باشیم.

hamedss
21-05-2009, 15:31
نگيني به نام خسرو!

ايران ورزشي‌- از هر زاويه‌اي به بازي استقلال نگاه مي‌كني خسرو حيدري بيشتر به چشم مي‌آيد. استقلال متكي به خسرو حيدري نيست. اين را مي‌توان از نوع حركات ديگر بازيكنان آن متوجه شد. شايد به نوعي همه بازيكنان استقلال نه تنها در اين بازي پاياني با الجزيره بلكه در ديگر بازي‌هاي فصل هم سعي مي‌كردند سهمي در حملات تيم‌شان داشته باشند اما بازي حيدري چيز ديگري است.
اگر استقلال در جناح چپ، در خط مياني، در دفاع و خط حمله هم بهترين‌هاي ايران را در اختيار داشته باشد خسرو بازيكني است كه بازي‌اش به چشم مي‌آيد. خسرو همه را مجذوب خود مي‌كند حتي در بدترين نمايش‌هاي استقلال! او را بايد نگيني در استقلال دانست. كسي كه آهنگ حركتي‌اش از جناح راست چه در زمان هجوم و چه در زمان دفاع همه را مجذوب خود مي‌كند. ريتم خاص بازي خسرو حيدري چنان بود كه مي‌ديديم حتي در سخت‌ترين شرايط ممكن جايي كه 3 بازيكن رخ به رخ او قرار داشتند با طرحي ابداعي و خاص به خودش از ميان آنها مي‌گذشت تا توپ را به خط حمله انتقال دهد. آيا خسرو با اين نمايش تيم ملي را هم مجذوب خود خواهد كرد؟ بايد منتظر ماند...

برهاني مي‌تواند پاسور بهتري باشد

ايران ورزشي‌- بازي با الجزيره فرصتي بود تا بار ديگر شم گلزني برهاني را مورد ارزيابي قرار دهيم. آيا برهاني به راستي آقاي گل ليگ ما است؟ فرمول گلزني برهاني چيست؟ آيا او مختصات خاصي براي خودترسيم كرده و روي آن قدم مي‌زند؟ چرا آرش با گذشت 2 فصل از حضورش در استقلال شيوه بازي‌اش براي بينندگان نامفهوم است؟ آرش خيلي پيچيده بازي مي‌كند! او بازي ساده را بلد نيست.
در همين بازي با الجزيره آرش آنقدر پراسترس به توپ ضربه مي‌زد كه انگار استقلال براي صعود به مرحله بعد به برتري در اين بازي نياز دارد! چرا برهاني در حالي كه استقلال يك بازي تشريفاتي را پيش رو داشت از آرامش لازم به دور بود؟ خودخواهي برهاني در چند صحنه آنچنان به چشم آمد كه ديديم او ديگر بازيكنان استقلال را از گل زدن محروم نگه داشت.
آرش در حالي كه مي‌تواند يك پاسور خوب باشد اما همواره سعي مي‌كند خود را يك گلزن تمام عيار جلوه دهد. سرعت شاخصه‌اي است كه در بازي آرش يافت مي‌شود. او مي‌تواند استفاده بهينه‌اي از اين موهبت الهي ببرد.

saeed_cris
21-05-2009, 16:40
قلعه‌نويي سپاهاني‌ها را سركار گذاشت

امير قلعه نويي قبل از سفر به امارات، براي پيوستن به سپاهان مذاكراتي انجام داد.
محمد رضا ساكت، مديرعامل سپاهان هم گفت پس از بازگشت كاروان استقلال از ابوظبي مذاكرات را با اين مربي نهايي خواهند كرد اما سرمربي استقلال با مسؤولان بن ياس امارات وارد مذاكره شد تا احتمال حضورش در اصفهان كمرنگ تر از قبل شود.
مسؤولان باشگاه سپاهان در واكنش به اتفاق رخ داده اعلام كردند امير قلعه نويي قرارداد رسمي با اين باشگاه نبسته و به همين دليل آزاد است براي انتخاب تيم جديدش با گزينه‌هاي متعددي وارد مذاكره شود.
مسعود تابش، قائم مقام باشگاه سپاهان در اين‌باره گفت: «قبل از آنكه قلعه نويي با استقلال راهي امارات شود مذاكراتي با وي براي هدايت تيم سپاهان انجام داديم. با اين حال مذاكره اين مربي با مسؤولان اماراتي خلاف مقررات نيست چرا كه هيچ قرارداد نهايي با ما امضا نكرده و مي‌تواند با هر تيم ديگري وارد مذاكره شود. علاوه بر قلعه نويي چند مربي ديگر را مدنظر داريم و چنانچه با وي به توافق نهايي نرسيم با نفرات بعدي مذاكره خواهيم كرد.»
گفته مي‌شود اگر قلعه‌نويي با بن ياس به توافق نرسد يكشنبه هفته آينده به اصفهان مي‌رود و با هيات مديره سپاهان پاي ميز مذاكره مي‌نشيند

Armin
22-05-2009, 11:37
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
عجمان و الامارات به دنبال جذب امير قلعه‌نويي

باشگاه‌هاي عجمان و الامارات به دنبال جذب امير قلعه‌نويي سرمربي سابق تيم فوتبال استقلال تهران هستند.
به گزارش ايسنا از دبي، امير قلعه‌نويي با سه پيشنهاد از کشور امارات روبرو شده است. بر اساس اين گزارش در حالي که يك پيشنهاد رسمي از تيم عجمان به دست مدير برنامه‌هاي امير قلعه‌نويي رسيده اما، مبلغ پيشنهادي و شرايط مالي اين تيم و هم‌چنين موقعيت عجمان نسبت به بن‌ياس و الامارات كه تازه به ليگ برتر صعود کرده‌اند، بهتر است.
تيم عجمان در حال حاضر با حضور علي سامره و جواد کاظميان در يک هفته مانده به پايان اين فصل رقابت‌هاي ليگ برتر امارات با 24 امتياز در رده هشتم ليگ اين کشور قرار دارد.

Armin
22-05-2009, 18:02
اطلاعیه کانون هواداران باشگاه
قابل توجه هواداران و علاقه مندانی که می خواهند عضو کانون هواداران باشگاه استقلال باشند.

هرگونه عضوگیری جهت حضور در کانون هواداران باشگاه استقلال فقط از طریق سایت رسمی این باشگاه صورت خواهد گرفت و کانون هواداران باشگاه استقلال هیچ گونه مسئولیتی در قبال فعالیت گروهها و کانونهای متفرقه بر عهده نخواهد داشت.

همچنین به زودی با یک فراخوان عمومی از طریق همین سایت ( تنها رسانه رسمی باشگاه استقلال [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) ) شرایط عضوگیری از سوی کانون هواداران باشگاه استقلال اعلام خواهد شد.

hamedss
23-05-2009, 06:06
چند 10 ميليون براي نيمكت‌نشين بي‌صدا

«نامداري» كه مستحق «گمنامي» است

با تساوي دو بر دو مقابل الجزيره فصل فوتبال متفاوت استقلال همراه با امير قلعه‌نويي به پايان رسيد. فصلي كه از يك طرف با قهرماني در ليگ برتر كام آبي‌ها را شيرين كرد و از طرف ديگر ناكامي در جام حذفي و آخر شدن در گروه C ليگ قهرمانان باعث شد حواسش زيادي در شهر آبي‌ها بروز كند و در نهايت هم ژنرال آبي‌ها فعلا برود تا ببينيم چهارمين بازگشت او چه موقع و تحت چه شرايطي روي خواهد داد. بحث در مورد فراز و فرودهاي استقلال و نقاط قوت به مراتب بيشتر از نقاط ضعفش بسيار است و حتي در مورد پتانسيل انساني موجود اين تيم هم مي‌توان انگشت بر موارد متعدد و مختلفي گذاشت. اينكه نفرات اين تيم بضاعت لازم براي تغيير شيوه تيم را نداشتند يا اصولا طوري انتخاب شده بودند كه هميشه ابزار لازم براي 2-5-3 منسوخ قلعه‌نويي موجود باشد. اينكه استقلال آيا در عين در اختيار داشتن بهترين خط حمله ليگ برتر واقعا در آسيا به مهاجم جديد نياز داشت يا اينكه اين ادعاي مربيان استقلال توجيهي براي ناكامي اين تيم در رقابت‌هاي آسيايي بود؟
به هر حال هر تيمي بايد براي رسيدن به اهداف خود بضاعت انساني و فني مناسبي با دورنماي تبيين شده ابتداي فصل خود داشته باشد و ظاهرا استقلال هم اين شرايط را براي فتح‌ ليگ برتر داشت، هر چند كه به عقيده خيلي‌ها استقلال بابت رسيدن به اين مهم تا حدودي هم خوش‌اقبالي آورد. البته اشتباه نشود، چون اصلا قصد زير سوال بردن قهرماني استقلال را نداريم ولي از آنجايي مدعي خوش‌اقبالي آبي‌ها مي‌شويم كه وحيد طالب‌لو دروازه‌بان اول اين تيم در طول فصل هرگز دچار محروميت و مصدوميت نشد تا پاشنه آشيل جديدي درون دروازه براي آبي‌ها ايجاد شود، منطقه‌اي حساس و سرنوشت‌ساز كه هر اشتباهي در آن آخرين اشتباه است و تقريبا هيچ فرصتي براي جبران كم‌كاري‌ها موجود نيست. داشتن يك دروازه‌بان ذخيره مطمئن لازمه هر تيم خوب و مدعي است و استقلال به‌رغم نداشتن اين فاكتور مهم با خوش‌شانسي ناشي از حضور پرتداوم وحيد طالب‌لو موفق شد حداقل در ليگ برتر به قهرماني برسد. وحيد در اين فصل فقط سه بار در ميدان حاضر نشد. يك بار در اوايل ليگ برتر به علت حضور در اردوي تيم ملي كه استقلال يك بر صفر به پگاه باخت، يك بار هم در جام حذفي مقابل مس رفسنجان كه پس از تساوي دو بر دو، استقلال در ضربات پنالتي مغلوب شد و بار ديگر هم همين مساوي دو بر دو مقابل ذخيره‌هاي الجزيره كه باعث شد آبي‌ها در قعر جدول گروه C باقي بمانند.
در هر سه مسابقه‌اي كه طالب‌لو حضور نداشت، اشكان نامداري عهده‌دار حفاظت از دروازه استقلال بود و انصافا نتوانست در هيچ كدام از اين بازي‌ها در حد يك سنگربان معمولي ظاهر شود. خيلي از منتقدان به اين نكته اعتقاد دارند هر آدمي كه حداقل 10 بار در عمرش فوتبال نگاه كرده باشد و با قوانين آشنايي داشته باشد هم در صورت حضور در دروازه استقلال نه تنها بيشتر از نامداري گل نمي‌خورد، بلكه حتي ممكن بود گل دوم تيم الجزيره را هم دريافت نكند. پس چه لزومي دارد كه چند 10 ميليون پول بي‌زبان براي تمرين و نيمكت‌نشيني به نامداري پرداخت شود، چون يك دروازه‌بان آماتور و كم‌تجربه هم نمي‌توانست عملكرد بدتري نسبت به دروازه‌بان ذخيره و باتجربه استقلال داشته باشد؟
اما جدا از اين نگاه تلخ و گزنده كه البته تفاوت چنداني با واقعيت ندارد، سوال اينجاست كه چرا اشكان نامداري به اين حال و روز افتاده است؟ فراموش نكرده‌ايم كه اشكان قبل از مقدماتي المپيك 2000 سيدني دروازه‌بان اول همان تيم اميدي بود كه امثال كريمي، كاويانپور، نيكبخت، خطيبي، يزداني و... در آن حضور داشتند و حتي محمد محمدي ذخيره او بود ولي به نظر مي‌رسد در تمام اين سال‌ها نامداري نه تنها انتخاب‌هاي خوبي نداشته و همواره در سايه مانده بلكه هيچگاه هم در جهت رشد فني خود گام برنداشته است ولي اينكه چرا بديهي‌ترين اصول دروازه‌باني را هم فراموش كرده و يك شوت مستقيم معمولي را نمي‌تواند جمع كند سوالي است كه جواب آن را بايد در نيمكت‌نشيني‌هاي مستمر و دوري طولاني مدت از شرايط بازي جست‌وجو كرد. نامداري طي سال‌هاي گذشته همواره در تيم‌هايي چون برق شيراز، سايپا، آلومينيوم اراك و... بازي كرده بود ولي هيچگاه به اين حد ضعيف و ناكارآمد ظاهر نشده بود. اشكان در اين سن و سال و رسيدن به سراشيبي دوران بازيگري خود بايد در تيمي باشد كه بازي كند وگرنه تمام خاطرات نسبتا خوب دوران جواني خود را با دست خود خراب خواهد كرد.

hamedss
23-05-2009, 06:28
واعظی آشتیانی: اگر بازیکنی بخواهد به خاطر قلعه نویی برود خودم اخراجش می کنم

درحاليکه علاقه مندان به تيم فوتبال استقلال در انتظار معرفي سرمربي اين تيم از سوي اميررضا واعظ آشتياني هستند، اما سرمربي جديد جديد همچنان در محاق قراردارد. مديرعامل استقلال که اين روزها کمتر مصاحبه مي کند، در مصاحبه با يک روزنامه سياسي به بيان آخرين نقطه نظرات خود پرداخت.

* همانطور که مي دانيد استقلال در هفته ششم به رده هفتم جدول سقوط کرد که در تاريخ اين باشگاه بي سابقه بوده در آن شرايط استنباط بنده اين بود که تغييرات مديريتي مي تواند يک شوک روحي و رواني براي کل مجموعه باشد. زريبافان رياست مجمع باشگاه نيز همين نظر را داشت و به دنبال يک فضاي جديد و يک نگاه نو بود تا بتواند اثربخشي خود را نشان دهد.
* بر اين باورم که هرچيزي اصول خودش را دارد. در خصوص آقاي قلعه نويي هم تعجب مي کردم وقتي مي شنيدم مي گويد من براي خودم استانداردهايي دارم! مگر مي شود کسي براي خودش استاندار تعريف کند؟ به هر حال اين ها معضلاتي است که مجموعه فوتبال ما از بابت آن با يک چالش جدي روبرو است.
* وقتي يک مجموعه سيستم داشته باشد با رفتن شخص دچار تزلزل نخواهد شد. حداقل در تيمي که مديريتش به عهده من است، اين گونه نخواهد بود که يک نفر در موفقيت آن نقش اول و آخر را داشته باشد. استقلال بدون قلعه نويي هم موفق خواهد بود.
* زماني که من مديرعامل شدم از پشت در اتاقم تا طبقه پايين کسي تغيير نکرد و هيچ شخص جديدي به باشگاه اضافه نشد. من سعي کردم با همان آدم ها کار کنم و آن ها را با سيستم تعريف شده همسو کنم. حال اگر کسي نتوانسته در اين هشت ماه خودش را با اين سيستم وفق دهد طبيعي است که بايد تغيير کند.
* يک جاهايي بود که ما دندان روي جگر گذاشتيم و تحمل کرديم تا به هدفمان برسيم. هدف قهرماني بود و فکر نمي کنم کسي با قدرت بنده، مطرح مي کرد که استقلال قهرمان مي شود.
* کادر فني و بازيکنان استقلال بيش از 5 ميليارد و پانصد ميليون تومان براي فصلي که تمام شد، هزينه در برداشت .تازه اين ها اعداد ثبت شده است و اعداد و ارقام ثبت نشده اي هم وجود دارد. از اين رو ما تلاش کرديم بخشي از اين بدهي را از سازمان تربيت بدني بگيريم و بخشي ديگر را هم از بخش اسپانسرينگ تامين کنيم.
* به غير از سايپا که هنوز مبلغ 300 ميليوني اش را دريافت نکرده ايم، نزديک به دو ميليارد و دويست ميليون تومان اسپانسر جذب کرديم، آن هم در شرايطي که استقلال در هفت يا هشت هفته اولش هيچ اسپانسري نداشت.
* در راه قهرماني استقلال سختي هاي زيادي را تحمل کردم چون هم بايد روحيه خودم را بالا نگه مي داشتم و هم بايد روحيه مربيان و بازيکنان را ترميم مي کردم. اگر کسي در مجموعه باشگاه استقلال فکر مي کند که غير از بنده فردي سنگ صبور تيم بوده، حتماً عنوان کنند.
* از همان زمان که استراتژي تحمل را در بخشي از باشگاه استقلال پيش گرفتم وجود لمپن ها را حس کردم. من خيلي زود با آدم هاي مواجب بگير که اسم خود را ليدر گذاشتند مواجه شدم و نمي توانستم نسبت به آن بي تفاوت باشم. چرا بايد سکوت کنم وقتي مي شنوم پس از قهرماني تيم در مشهد، يک ليدر بي تربيت که تمام بدنش جاي چاقو دارد، مي آيد در اتوبوس تيم و به راحتي به بازيکنان بي حرمتي مي کند، بدون آنکه کسي به او تذکر بدهد يا وقتي بنده سرتمرين مي روم و مي بينم عده اي از ليدرها دور هم جمع شده اند و تمرين فحاشي مي کنند، چگونه مي توانم بي تفاوت باشم؟! جالب است بدانيد وقتي از مسئول کانون هواداران باشگاه پرسيدم چرا اين ها دارند تمرين فحاشي مي کنند، فقط خنده تحويل گرفتم تا متوجه شوم تمام اين کارها با برنامه است. من همان روز مي دانستم که همان ليدرهايي که در حال تمرين فحاشي به رقيبان استقلال هستند روزي به من و ديگر عوامل باشگاه ناسزا مي گويند که تعبير و تحليلم درست از آب درآمد. به اين دليل که آنها سازماندهي شده بودند و با پول گرفتن از برخي ها، ابزار دست آن شده بودند.
* من خودم به شخصه براي مبارزه با ليدرها تاپايان راه خواهم ايستاد و از هيچ کس و هيچ چيزهم نمي ترسم. مطمئن باشيد اگر استقلال فصل آينده قهرمان ليگ نشود، حتماً قهرمان اخلاق خواهد شد. براي رسيدن به اين هدف هم ضمن اخراج تمام بازيکنان بي اخلاق، در فصل نقل و انتقالات بازيکناني را جذب مي کنيم که در وهله اول صلاحيت اخلاقي شان تاييد شده باشد.
* درصدديم براي فصل آينده کميته فني ايجاد کنيم. من واقعا تعجب مي کنم وقتي آقايان مي گويند مديرعامل حق دخالت در کارهاي فني را ندارد معني اش اين است که ما در باشگاه دو مديرعامل داريم، يک شخص مديرعامل و ديگري سرمربي! چه کسي گفته مديرعامل حق دخالت در مسائل فني را ندارد؟! مديرعامل متولي جزء جزء مسائل باشگاه است، ولي در اين راه بايد از ابزارهاي مشاوره اي خود به خوبي استفاده کند.
* من بي دليل بازيکن جذب نمي کنم. ما مشاوران فني داريم که با آن ها همکاري مي کنيم. برنامه ريزي ما به گونه اي است که قصد داريم که اسکلت استقلال را نگه داريم و تنها پنج يا شش بازيکن جديد جذب کنيم.
* اگر به من ثابت شود که بازيکني گفته، قلعه نويي برود من هم مي روم، خودم اخراجش مي کنم. معتقدم اگر بازيکني بخواهد به خاطر بنده يا کس ديگري به استقلال بيايد بازيکن نمي شود.
* در بيست دقيقه پاياني ديدار ما با پيام خيلي خونسرد در جايگاه ويژه ورزشگاه ثامن نشسته بودم. استقلال با يک گل جلو بود و آن طرف هم ذوب آهن يک گل از فولاد خورده بود. وقتي اعلام کردند ذوب آهن گل مساوي را زده خيلي جا خوردم؛ البته اين احساس بر من غالب شده بود که اصفهاني ها بالاخره گل مساوي را خواهند زد. دستم را زير چانه زدم و ادامه بازي را تماشا مي کردم که خبررسيد فولاد گل دوم را زده است. خوشحال شدم و در همين حال و هوا بوديم که فولاد گل سوم را زد. باور کردنش کمي سخت بود صورتم را توي دستهايم گرفته و ناخودآگاه اشک از چشمانم خارج شد.
* قطعا در فصل جديد تغيير و تحولاتي در مجموعه باشگاه استقلال ايجاد خواهيم کرد که نه سليقه اي خواهد بود، نه قوميتي و نه رفاقتي. اين تغييرات براي بهبود شرايط استقلال خواهد بود.

hamedss
23-05-2009, 06:45
تفسير سياسي ژنرال از فوتبال ايران

قلعــه‌نويي:موفق نباش تا بماني

سرمربي استقلال در آخرين كنفرانس خبري پايان بازي تيمش در فصلي كه براي او و استقلال به اتمام رسيد ابتدا از حقانيت تيمش براي موفقيت در بازي گفت: «خوشحالم كه بازيكنانم شايستگي پيروزي در اين بازي را داشتند. آنها نمايش خوبي را از خود به نمايش گذاشتند.» قلعه‌نويي كه در اواخر بازي سه‌شنبه شب تيمش به دليل هدر رفتن موقعيت‌ها باز هم مانند روزهاي حساس ليگ برتر كنار خط آرام و قرار نداشت در ادامه حرف‌هايش به اين نكات نيز اشاره كرد: «دقيقا در اين بازي هم، مانند پنج بازي گذشته خود در ليگ قهرمانان كم شانس بوديم.» او البته به شكل خيلي سربسته به خراب شدن تعدادي از موقعيت‌هاي مسلم گلزني توسط برهاني و كاظمي هم اشاره مستقيم كرد: «در برخي مواقع هم كم دقتي عامل ناكامي بود.» ژنرال كه ديگر سرمربي استقلال نيست در مواجهه با اين سوال كه چرا استقلال در نيمه اول چهره هجومي 30 دقيقه پاياني را نداشت گفت: «ما تا قبل از دريافت گل هم بازي هجومي انجام داديم و سه، چهار موقعيت صددرصد را از دست داديم اما پس از دريافت گل با سيستم 3-4-3 بازي كرديم و سعي بر كشاندن بازي به جناحين داشتيم كه در اين راه موفق بوديم.»
در ادامه اين نشست كه خبرنگار ديگري به غيبت چند جلسه‌اي او در تمرينات استقلال پس از بازي اين تيم برابر الاتحاد اشاره كرد و قصد داشت بداند چه ارتباطي ميان اين نبودن‌ها و بازي سرد نيمه اول استقلال وجود داشت، او پاسخ داد: «من اعتقادي به تاثير كامل اين موضوع بر اين ديدار ندارم. چرا كه ما نزديك به 10 موقعيت گل را روي دروازه حريف خلق كرديم و از طرفي مي‌توان تاثير كمي از اين موضوع را در اين نتيجه موثر دانست، ضمن اينكه دماي بالاي هوا و همچنين بازگشت پنج بازيكن ملي‌پوش ما از اردوي تيم ملي نيز در اين بازي موثر بود.» امير قلعه‌نويي البته فراموش نكرد غيبت نفرات تاثيرگذار تيمش مانند طالب‌لو، جباري، جانواريو و قرباني را يادآور شد. اما الجزيره هم تيم نصفه و نيمه‌اي بود و با تيم دومش قدم به ميدان مسابقه گذاشته بود: «از اين نظر شايد شرايط براي هر دو تيم تقريبا يكسان بود.» قلعه‌نويي همچنين شرايط تيم جديدش را به شكل مشخصي عنوان نكرد و در شرايطي كه همه چيز براي عقد قراردادش با سپاهان اصفهان فراهم است از پيشنهادهاي ديگرش ياد كرد؛ «كار من پس از اين بازي خاتمه يافت و در حال حاضر روي سه پيشنهاد داخلي و دو پيشنهاد از تيم‌هاي اماراتي فكر خواهم كرد و در مورد تيم‌هاي اماراتي قرار است امروز با مدير برنامه‌هايم جلسه‌اي داشته باشم و در اين باره گفت‌وگو خواهيم كرد.» سرمربي پيشين استقلال همچنين احتمال هرگونه توافق با مسوولان اين باشگاه را رد كرد: «در طي هشت ماه بهترين نتايج را با استقلال كسب كردم، بهترين خط حمله جهان پس از تيم بارسلوناي اسپانيا، بهترين خط دفاعي، بيشترين گل زده در ليگ برتر، بهترين مهاجم و نتايج در خوري براي تيم كسب كردم اما متاسفانه شرايطي به وجود آمد كه خودم ترجيح دادم از استقلال جدا شوم.» او پس از ذكر اين مطالب طعنه‌اي هم به سياست‌هاي موجود در فوتبال ايران زد؛ «با اين تفاسير به اين نتيجه مي‌رسيم كه نبايد هيچ مربي در فوتبال ايران موفقيت كسب كند وگرنه بايد از تيمش برود.» او در پايان صحبت‌هايش با ورود سرمربي الجزيره براي اين تيم در ليگ برتر امارات آرزوي موفقيت كرد.

hamedss
23-05-2009, 13:01

آغاز تمرينات استقلال از يك ماه ديگر قهرمان زودتر استارت می زند

با توجه به شروع رقابت هاي ليگ برتر فصل آينده تمرينات استقلال يك ماه ديگر آغاز مي‌شود.

سازمان ليگ برتر به دليل برگزاري رقابت هاي جام جهاني در سال 2010 رقابتهاي ليگ برتر را زودتر از فصل گذشته آغاز مي‌كند. به همين خاطر مسئولان باشگاه استقلال تصميم گرفته اند از اواخر خرداد و يا اوايل تير ماه تمرينات خود را آغاز كنند تا براي اين مسابقات به آمادگي كامل دست يابند. با پايان يافتن رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا بازيكنان استقلال به استراحت رفته و يك ماه ديگر براي حضور در تمرينات دور هم جمع مي‌شوند.

kave666
23-05-2009, 13:55
اكبرپور: از تيم ملي قهر نكرده‌ام
خبرگزاري فارس: مهاجم ملي پوش تيم فوتبال استقلال گفت: خبر قهرم از اردوي تيم ملي را تكذيب مي‌كنم.

سياوش اكبرپور در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره دليل ترك اردوي تيم ملي اظهار داشت: در بازي با الجزيره و استقلال از ناحيه مينيسك داخلي دچار آسيب ديدگي شدم و پس از مشورت با دكتر تيم ملي متوجه شدم به بازي مقابل كره شمالي نمي‌رسم.
وي افزود: بايد دو هفته فيزيوتراپي كنم. با قطبي در اين باره حرف زدم و به او وضعيت پايم را توضيح دادم. او هم گفت به پايم فشار نياورم و به مداواي پايم بپردازم.
اكبرپور ادامه داد: با اجازه قطبي قرار است 10 جلسه زير نظر دكتر نوروزي تمرين كنم. بنابراين اينكه گفته شده است از اردوي تيم ملي قهر كرده‌ام را تكذيب مي‌كنم.
اين مهاجم درباره اينكه براي عقد قرارداد با باشگاه استقلال تا به حال با او تماس گرفته‌اند يا نه گفت: با استقلال قرارداد دارم و نيازي نيست كسي با من تماس بگيرد. من فصل بعد هم با استقلال هستم.

hamedss
23-05-2009, 15:54
استقلال

پيغامي از طرف دوستان قلعه‌نويي: استقلال تو را نمي‌خواهد به سپاهان بيا!
شبكه ايران- در اردوي امارات استقلال يكي از اطرافيان قلعه‌نويي كه رفاقت ديرينه‌اي با او دارد رو به بيگ‌زاده كرد و گفت: «صمد اعتقادي به تو ندارد، بيا با ما برويم سپاهان» دوست نزديك قلعه‌نويي كه خيلي علاقه دارد تا بازيكنان اصلي را كه باشگاه براي تمديد قرارداد با آنها به توافق رسيده از چنگ استقلال درآورد پيشنهاد مالي خود را هم به هافبك استقلال ارائه داده است: «300 ميليون مبلغ قراردادت است، تازه اگر پول هم احتياج داشتي ماشين خودم را مي‌فروشم تا نياز مالي‌ات را برطرف كنم.»
اين متن كامل صحبت‌هايي است كه يكي از نزديكان قلعه نويي نه فقط با بيگ‌زاده بلكه با چند بازيكن ديگر انجام داده تا آنها را براي جدايي از استقلال و حضور در سپاهان ترغيب كند. امير قلعه‌نويي از زماني كه متوجه شد ديگر شانسي براي مربيگري در استقلال ندارد به فكر خارج كردن ستاره‌هاي اين تيم افتاد تا آنها را با خود به اصفهان ببرد تا شايد استقلال از نبود او
اين‌گونه ضربه بخورد!

محمدي تنها بازيكني كه داخلي بست
ايران ورزشي- باشگاه استقلال براي فصل آينده با بازيكنان بسياري مذاكره كرده كه از اين ميان تنها محمد محمدي با اين باشگاه قرارداد داخلي امضا كرده ‌است. به رغم شايعات بازيكنان فصل گذشته استقلال كه با اين باشگاه قراردادشان به پايان رسيده هنوز مذاكره با آبي‌پوشان را آغاز نكرده‌اند.
يكي از مسؤولان باشگاه استقلال مي‌گويد: «بازيكناني همچون پيروز قرباني كه ساليان سال در اين تيم حضور داشته‌اند براي توافق با باشگاه نيازي به مذاكره ندارند.»

با وجود3 پيشنهاد از امارات :بازگشت قلعه‌نويي به تهران
ايسنا- امير قلعه‌نويي در امارات با سه پيشنهاد روبه‌رو بود. در حالي که يك پيشنهاد رسمي از تيم عجمان به دست مدير برنامه‌هاي امير قلعه‌نويي رسيد دو تيم بن‌ياس و الامارات كه تازه به ليگ برتر صعود کرده‌اند، هم خواهان جذب قلعه‌نويي بودند. البته امير قلعه‌نويي ظهر ديروز از امارات به تهران برگشت تا شايعات پيرامون حضور دوباره او در استقلال قوت بگيرد.

دوري يكماهه جانواريو
ايران ورزشي- همسر جانواريو روز سه شنبه به امارات سفر كرد تا همراه جانواريو به برزيل سفر كنند. پيش از سفر جانواريو به امارات شايعاتي از جدايي او از استقلال شنيده مي‌شد كه اين شايعات از سوي مدير برنامه‌هاي وي تكذيب شد. فابيو با آغاز تمرينات استقلال از برزيل به ايران بر مي‌گردد و استقلال را همراهي خواهد كرد. جانواريو يك ماه در كشورش اقامت خواهد داشت و پس از آن به ايران برمي‌گردد.

پنج بازيكن در دبي ماندند
ايران ورزشي- به دليل تعطيلي تمرينات استقلال پس از بازي با الجزيره امارات، 5 بازيكن اين تيم همراه با كاروان تيم به تهران نيامدند. عليرضا عباسفرد، مهدي اميرآبادي، مهرداد پولادي، فرهاد مجيدي و فابيو جانواريو بازيكناني بودند كه در دبي ماندند البته از ميان اين بازيكنان جانواريو به كشورش برزيل رفت اما ساير بازيكنان براي گذران تعطيلات در دبي ماندند تا چند روزي آب و هوا عوض كنند. نامعلوم بودن زمان شروع تمرينات استقلال سبب شده بازيكنان با فراغ بال به استراحت بپردازند.

استقلال از امروز بازيكن مي‌گيرد
ايران ورزشي – باشگاه استقلال مذاكرات خود را براي جذب بازيكنان جديد از امروز شروع مي‌كند.
باتوجه به اينكه احتمال مي‌رود امروز سرمربي جديد استقلال معرفي شود، مسوولان استقلال مذاكرات خود را با بازيكنان جديد شروع مي‌كنند تا از ديگر تيم‌هاي ليگ در اين مورد عقب نمانند.

تمديد با دستگردي
ايران ورزشي – باشگاه استقلال قصد دارد قرارداد خود را با ورزشگاه دستگردي تمديد كند.
استقلال كه فصل گذشته تمرينات خود را در دستگردي انجام مي‌داد به دليل رضايت از اين مجموعه قصد دارد قرارداد خود را با مسوولان دستگردي تمديد كند تا فصل آينده هم در آنجا تمرين كنند.

استراحت مجيدي و بابايي در امارات
ايران ورزشي‌- در حالي كه كاروان استقلال عصر چهارشنبه به تهران برگشت اما فرهاد مجيدي و محمود بابايي، رييس دفتر مديرعامل استقلال در امارات ماندند.
مجيدي كه چند سالي در امارات بازي مي‌كرد، به خاطر شناختي كه از اين كشور داشت تصميم گرفت چند روزي را در امارات استراحت كند. بابايي هم كه چنين تصميمي داشت با فرهاد مجيدي در امارات ماند تا جاهاي ديدني امارات را ببيند.

اطلاعيه كانون هواداران
سايت باشگاه استقلال در اطلاعيه‌اي به هوادارانش چنين گفته است: «هرگونه عضوگيري جهت حضور در كانون هواداران باشگاه استقلال فقط از طريق سايت رسمي اين باشگاه صورت خواهد گرفت و كانون هواداران باشگاه استقلال هيچ گونه مسؤوليتي در قبال فعاليت گروه‌ها و كانون‌هاي متفرقه بر عهده نخواهد داشت. همچنين به زودي با يك فراخوان عمومي از طريق همين سايت ( تنها رسانه رسمي باشگاه استقلال ) شرايط عضوگيري از سوي كانون هواداران باشگاه استقلال اعلام خواهد شد.

مصدومان
ايران ورزشي- مجتبي جباري از ناحيه كشاله ران دچار مصدوميتي نسبتا جدي شد و بازي‌هاي آخر فصل را از دست داد ولي اين بازيكن در حال حاضر مشكلي براي آغاز تمرينات ندارد. بيژن كوشكي ديگر بازيكن مصدوم استقلال هم دويدن را شروع كرده و تا دو هفته ديگر به شرايط ايده‌آل مي‌رسد.

تمرينات از يك ماه ديگر
ايران ورزشي- سازمان ليگ برتر به دليل برگزاري رقابت‌هاي جام جهاني در سال 2010، رقابت‌هاي ليگ برتر را زودتر از فصل گذشته آغاز مي‌كند. به همين خاطر مسؤولان باشگاه استقلال تصميم گرفته اند از اواخر خرداد يا اوايل تير ماه تمرينات خود را آغاز كنند تا براي اين مسابقات به آمادگي كامل دست يابند. با پايان يافتن رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا بازيكنان استقلال به استراحت رفته و يك ماه ديگر براي حضور در تمرينات دور هم جمع مي‌شوند.

kave666
23-05-2009, 17:03
در محل سازمان تربيت بدني
جلسه كارگروه واگذاري استقلال و پرسپوليس فردا برگزار مي‌شود
خبرگزاري فارس: اولين جلسه كارگروه واگذاري سهام دو باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال و پرسپوليس به مردم فردا در محل سازمان تربيت بدني برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت سازمان تربيت بدني، با توجه به دستور اخير محمود احمدي نژاد، رئيس جمهوري ايران مبني بر واگذاري سهام دو باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال و پرسپوليس به مردم، اولين جلسه كارگروه اين موضوع فردا با حضور نمايندگان سازمان و فدراسيون فوتبال، مسئولان دو باشگاه، سازمان خصوصي سازي و نهادهاي مرتبط در محل سازمان تربيت بدني برگزار خواهد شد تا طي آن راه‌هاي اجرايي و عملياتي پروسه واگذاري سهام دو باشگاه مورد ارزيابي و بررسي كارشناسي قرار گيرد.
از آنجا كه در 4 سال گذشته كارهاي اوليه و مقدماتي اين مسئله از سوي سازمان تربيت بدني و همينطور سازمان خصوصي سازي انجام شده، پيش بيني مي شود كه با توجه با تاكيد رئيس جمهوري، روند پيگيري و اجراي واگذاري استقلال و پرسوليس به مردم با شتاب و سرعت لازم پيش رفته و عملياتي شود.
احمدي نژاد 26 ارديبشت ماه و در نامه اي به علي آبادي تاكيد كرد: به منظور ارج نهادن به علاقه و احساسات پرشور و ارزشمند مردم و توسعه و پيشرفت هر چه بيشتر باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس لازم است طرح واگذاري اين دو مجموعه بزرگ ملي به طرفداران اين تيم ها در دستور كار قرار گيرد.
در اين نامه تاكيد شده بود: اگر چه دولت در سال هاي گذشته همواره با حمايت از اين دو باشگاه در راستاي شادي مردم و هواداران آنها از هيچ تلاش و كوششي فروگذار نكرده؛ اما به منظور ارج نهادن به علاقه و احساسات پرشور و ارزشمند مردم و توسعه و پيشرفت هر چه بيشتر اين باشگاه ها لازم است طرح واگذاري اين دو مجموعه بزرگ ملي به طرفداران اين تيم ها در دستور كار قرار گيرد.

ss_ss gahreman
23-05-2009, 17:40

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، جباري از ناحيه كشاله ران دچار مصدوميتي نسبتا جدي شد تا بازي‌هاي آخر فصل را از دست بدهد ولي اين بازيكن در حال حاضر مشكلي براي آغز تمرينات ندارد. بيژن كوشكي ديگر بازيكن مصدوم استقلال هم دويدن را شروع كرده و تا دو هفته ديگر به شرايط ايده آل مي‌رسد.

kave666
23-05-2009, 21:00
پس از انتخاب شدن به عنوان سرمربي سپاهان
قلعه‌نويي: به استقلالي‌هاي اصفهان سلام مي‌كنم
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد سپاهان گفت: احترام خاصي براي هواداران استقلال قائلم و به هواداران استقلال در اصفهان سلام ويژه‌اي دارم.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، امير قلعه‌نويي پس از انتخاب به عنوان سرمربي تيم فوتبال سپاهان اظهار داشت: سپاهان تيمي است با پتانسيل بالا كه هر سال شخصيت قهرماني خودش را حفظ كرده و اجازه نداده است مشكلات بر اين تيم غلبه كند. به هر حال همه جوانب باعث شد به پيشنهاد اين تيم جواب مثبت بدهم.
وي ادامه داد: مديريت خوب ساكت، هيأت مديره با كيفيت و هواداران پر شور و اين مورد كه سپاهان هر ساله شخصيت قهرماني خود را حفظ كرده باعت انتخاب من شد.
قلعه‌نويي افزود: از اين به بعد يك سپاهاني هستم و آمده‌ام تا با پتانسيلي كه سپاهان دارد با اين تيم به موفقيت دست پيدا كنم. ضمن اين كه احترام خاصي براي هواداران استقلال قائلم و به هواداران استقلال در اصفهان سلام ويژه‌اي دارم.
وي خاطر نشان كرد: امسال مي‌خواهيم همراه با سپاهان در آسيا و ليگ برتر و مسابقاتي كه در پيش داريم موفق عمل كرده و يك مقام درخور شخصيت اين باشگاه به دست بياوريم.
قلعه‌نويي با اشاره به اين كه در مورد دستيارانم در چند روز آينده تصميم‌گيري مي‌كنم؛ اظهار داشت: يك تركيب بومي من را در سپاهان همراهي مي‌كند.
وي افزود: بسيار خوشحالم كه امروز در جلسه‌اي كه با هيأت مديره سپاهان داشتيم به توافق رسيديم كه در نهايت منجر به عقد قرارداد با اين تيم شد.اميدوارم خدمتگزاري خوب براي مردم اصفهان باشم.

kave666
23-05-2009, 21:17
مایلی کهن با چه استنادی بازیکن استقلال را دوپینگی معرفی می کند

hurrahspor:چنين مسائلي كه الان آقاي مايلي‌كهن در خصوص دوپينگ بازيكن استقلال اعلام مي‌كند من از‌ آن بي‌اطلاع هستم و نمي‌دانم منشا خبر ايشان كجا است.
رئيس مبارزه با دوپينگ فدراسیون فوتبال در خصوص ادعاي محمد مايلي‌كهن سرمربي سايپا كه ادعا كرده ستاد مبارزه با دوپينگ نام بازيكن دوپينگي تيم فوتبال استقلال تهران را اعلام كند،گفت: منظور آقاي مايلي‌كهن از بازيكن دوپينگي استقلال چيست و کدام بازیکن است ، من نمي‌دانم منظور ايشان از بيان اين صحبت ها چيست. من قبلاَ هم گفته‌ام امثال مايلي‌كهن سرمايه‌هاي فوتبال کشور هستند و فكر مي‌كنم با مطرح كردن اين قبيل مسائل حيف است كه اين سرمايه‌ها دچار آسيب شوند.

من خدمت آقاي مايلي‌كهن اعلام مي‌كنم آماده هستم تا هر مطلبي،‌ سند و مدركي در خصوص مشاركت يا اقدام به دوپينگ از بازیکنی دارند تشريف بياورند دفتر بنده و ارائه كنند. فكر مي‌كنم به اين شكل باشد خيلي بهتر از رسانه ای كردن موضوع است. بهتر است وی در يك گفت‌وگوي رو در رو مسائل را با من مطرح كنند. من هم خيلي خوشحال مي‌شوم و اگر موضوعي بود آن را پيگيري مي‌كنم. ولي چنين مسائلي كه الان آقاي مايلي‌كهن در خصوص دوپينگ بازيكن استقلال اعلام مي‌كند من از‌ آن بي‌اطلاع هستم و نمي‌دانم منشا خبر ايشان كجا است.
دکتر احمد هاشمیان ادامه داد: اينكه آقاي مايلي‌كهن بنا بر كدام مستندات اعلام مي‌كند بازيكن استقلال دوپينگ كرده است خيلي مهم است، در مورد ادعاي قبلي آقاي مايلي كهن مبني بر اينكه فيروز كريمي شاگردانش را تشويق به دوپينگ مي‌كند مدركي را تا به امروز دريافت نكرده‌ايم. با اين حال اگر آقاي مايلي‌كهن به دفتر مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال مراجعه كنند و مدارك خود را در اختيار ما قرار بدهند ما حتماَ‌ رسيدگي خواهيم كرد.

kave666
23-05-2009, 21:33
استقلال بزرگ است و با اين اقدامات کوچک نمي شود !

[Only registered and activated users can see links] hurrahspor:چاپ دو مصاحبه از قول ناصر حجازي در دو روزنامه ورزشي دلخوري اين مربي را به همراه داشت.
،حجازي در گفتگو با با سايت رسمي هوادران خود ضمن تکذيب مصاحبه هاي چاپ شده دردو روزنامه ورزشي گفت: من هيچگاه در مورد باشگاه استقلال چنين صحبتي نکرده ام و اصلا با اين روزنامه ها مصاحبه نمي کنم. استقلال بزرگ است و با اين اقدامات کوچک نمي شود.
وي در خصوص تيتر نامناسب يکي از اين دو روزنامه که مضموني به جز آنچه مدنظر وي بوده است را مي رساند گفت: متاسفانه به نظر مي رسد انتخاب تيترنامناسب اين روزنامه با سوء نيت بوده است و من چنين صحبتي در رابطه با آقاي واعظي آشتياني نداشته ام.
حجازي گفت: همه مي دانند که من اگر حرفي را بزنم پاي آن مي ايستم و تکذيب نمي کنم ولي اين مورد را پيگيري خواهم نمود.
لازم به ذکر است که در مصاحبه هاي مذکور از قول حجازي نوشته شده بود که مدير يت استقلال درجه 3 است.

Ronaldinho80
24-05-2009, 17:12
پیوستن امیر قلعه‌نویی به سپاهان با چالش روبه‌رو شد.
همزمان با عقد قرارداد امیر قلعه نویی و سپاهان خبرهایی درباره حضور ناگهانی عامل جدایی او از استقلال در این تیم اصفهانی منتشر شد . 24 ساعت قبل از سوی نزدیکان به مشاور جوان باشگاه استقلال‌ اعلام شد مهندس‌رجایی مدیرعامل کارخانجات فولاد مبارکه، مشاوری در امور ورزش برای خود برگزیده است. منابع آگاه در باشگاه استقلال که این خبر را برای اولین بار منتشر کردند مدعی هستند مشاور ورزشی مدیر کارخانجات فولاد مبارکه ، رئیس مجمع باشگاه ورزشی فولاد سپاهان که اسپانسرینگ تیم اصفهانی را برعهده دارد، کسی نیست غیر از مشاور جوان مدیرعامل استقلال. همان کسی که امیر قلعه‌نویی او را مانع بزرگ بر سر راه موفقیتش در استقلال معرفی کرده بود.

قلعه‌نویی حتی نمی‌تواند باور کند که پیش از رسمی شدن قراردادش با تیم اصفهانی بزرگترین مانع بر سر ماندنش در استقلال به سپاهان کوچ می‌کند تا قدرتش را به رخ مردی بکشاند که ادعا دارد این مشاور جوان دخالتی در انتخابش به سمت سرمربی تیم ملی نداشته است.

این انتصاب زمانی اتفاق افتاد که قلعه نویی سعی داشت برای فراموشی اتفاقات تلخ پس از قهرمانی به اصفهان برود و کارش را با این تیم شروع کند اما انگار باز هم موجی علیه این مربی به راه افتاده است .

روز گذشته این شایعه دهان به دهان گشت که بازیکن دوپینگی لیگ از یاران استقلال بوده است و حتی نشرایات ورزشی از قول یکی از مربیان نوشتند اگر خیلی زود نام بازیکن دوپینگی استقلال معرفی نشود، این بازیکن و کسانی که او را وادار به دوپینگ کردند، رسوا می‌کند.

سرمربی سابق استقلال امیدوار بود با رفتن به سپاهان این شانس را بدست آورد که با حرکت در مسیر موفقیت جوابی دندان‌شکن به مدیر استقلال که توانسته زمینه ساز جدایی او از تیمش درست پس از قهرمانی شود بدهد. نزدیکان به قلعه‌نویی می‌گویند در روزهای گذشته تماس‌های بسیاری از سوی مدیرعامل استقلال با مدیران تیم اصفهانی گرفته شده تا مانع از پیوستن قلعه‌نویی به این تیم شوند همچنین عده‌ای مدام از احتمال مانع تراشی سازمان لیگ بر سر عقد قرارداد قلعه‌نویی سخن می‌گویند. این ادعا را اما عزیزمحمدی رئیس سازمان لیگ در گفت وگویی کوتاه با روزنامه خبر تکذیب می‌کند. او در این باره می‌گوید: «ما هیچ نامی را هنوز اعلام نکرده‌ایم و به هیچ تیمی هم درباره ممنوعیت فعالیت هیچ یک از مربیان اعلام‌نظر نکرده‌ایم اما مطمئن باشید طرح منشور اخلاقی درباره مربیان متخلف در فصل جدید اجرایی می‌شود.»

هرچند قلعه نویی قراردادش با سپاهان را امضا کرده جریانی فعالیت می کند تا مانع از ثبت این برگه در سازمان لیگ برتر کشور شود.

منبع : خبرآنلاین

kave666
24-05-2009, 21:19
تيم فوتبال جوانان استقلال به فينال رسيد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال جوانان استقلال تهران به ديدار نهايي باشگاه‌هاي تهران راه يافت.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين تيم روز گذشته در ديدار نيمه نهايي، مقابل سايپا قرار گرفت. شاگردان آرش لب جويي توانستند با يك گل تيم سايپا را شكست دهند.
جوانان استقلال به فينال مسابقات جوانان تهران رسيدند.

kave666
24-05-2009, 21:36
با تاييد داشتن پيشنهاد ازسوي 3 نامزد
حجازي پيشنهاد 400 ميليوني به ميرحسين موسوي را تكذيب كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق استقلال گفت: از سه نامزد انتخابات رياست جمهوري پيشنهاد همكاري دارم.

ناصر حجازي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: 3 نامزد از من خواسته‌اند كه از آنها در تبليغات انتخاباتي حمايت كنم. اين‌ روزها آدم‌هاي خوبي مي‌شويم. در اين زمان كه قرار نيست به ما كاري بدهند، از ما دعوت مي‌كنند؛ اما زمان ديگر مي‌گويند كه به حجازي تيم ندهيد.
وي در مورد اينكه كدام نامزدها از او دعوت به حمايت كرده‌اند، گفت: به غير از آقاي كروبي، 3 نامزد ديگر اين درخواست را مطرح كردند؛ اما گفتم فقط در نشست حضوري در مورد شرايط صحبت خواهم كرد. به دنبال پست و مقام نيستم؛ اما مي‌خواهم حضوري با اين افراد صحبت كنم.
حجازي درخواست 400 ميليوني‌اش از ميرحسين موسوي را براي حمايت از وي تكذيب كرد و گفت: هرگز چنين درخواستي نداشته‌ام؛ بلكه فقط مي‌خواهم به طور مستقيم با آنها صحبت كنم.
وي در مورد اينكه چه زماني با نامزدها ديدار خواهد كرد، گفت:‌ آنها بايد به من اطلاع بدهند. من كه به دنبال آنها نرفته‌ام.
سرمربي اسبق استقلال در مورد وضعيت كنوني اين تيم گفت: اطلاعي از شرايط استقلال ندارم. درگير كارهاي خودم هستم. فوتبال تعطيل است و بايد منتظر بود و ديد كه فصل آينده چه اتفاقي رخ مي‌دهد.

kave666
24-05-2009, 21:59
نخستين جلسه كارگروه واگذاري سهام استقلال و پرسپوليس برگزار شد
خبرگزاري فارس: نخستين نشست كارگروه واگذاري سهام استقلال و پرسپوليس تهران به رياست رئيس سازمان تربيت بدني و رئيس مجمع اين دو باشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، به دنبال دستور محمود احمدي نژاد مبني بر واگذاري اين دو باشگاه، نشست كارگروه اين واگذاري در محل دفتر رياست سازمان تربيت بدني برگزار شد.
در اين جلسه علاوه بر علي آبادي، احمد ارشدي معاون توسعه مديريت و منابع، كيومرث هاشمي معاون سازمان تربيت بدني و رئيس مركز توسعه ورزش قهرماني و حرفه اي، صديقي مديركل حقوقي سازمان تربيت بدني، محمد آخوندي مديركل امور بين الملل و روابط عمومي، عقدايي معاون واگذاري، غلامي معاون آماده سازي سازمان خصوصي سازي، انصاري فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس، آشتياني مديرعامل استقلال، كفاشيان و تاج رئيس و نايب رئيس فدراسيون حضور داشتند.
در اين جلسه كه بيش از 2 ساعت به طول انجاميد، روش‌هاي مختلف واگذاري اين دو باشگاه و راهكارهاي پيشنهادي مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
مقرر شد در نشست هاي بعدي كارگروه جزئيات موضوع و طرح هاي پيشنهادي متخصصان مورد بررسي قرار بگيرد تا در نهايت بهترين تصميم گرفته شود.

kave666
24-05-2009, 22:15
آخوندي در گفت و گو با فارس خبر داد:
كمك 8 ميلياردي سازمان ورزش به پرسپوليس و استقلال
خبرگزاري فارس: سخنگوي سازمان تربيت بدني گفت: سازمان در فصل آينده 8 ميليارد تومان به پرسپوليس و استقلال كمك خواهد كرد.

محمد آخوندي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با توجه به دستور رئيس‌جمهوري مبني بر خصوصي‌سازي اين دو باشگاه و واگذاري سهام آنها، سازمان براي آنكه در ابتداي خصوصي‌سازي دچار مشكل نشوند و هزينه‌هاي جاري خود را تامين كنند، 8 ميليارد كمك مالي خواهد كرد.
وي تاكيد كرد: در فصل آينده كه زمان نقل و انتقال آن از روز گذشته آغاز شده، 4 ميليارد تومان به پرسپوليس و 4 ميليارد تومان به استقلال اختصاص مي‌دهيم تا مشكلي در زمينه بحث‌هاي اجرايي به وجود نيايد. البته سازمان تربيت‌بدني حداقل در سه سال آينده نيز كمك‌هاي مالي خود را به اين دو باشگاه ادامه مي‌دهد تا اين دو باشگاه به طور كامل مستقل شوند.

hamedss
25-05-2009, 05:42
واعظى آشتيانى: براى فصل آينده استقلال جديدى مى سازم

اميررضا واعظى آشتيانى مديرعامل استقلال طى گفت وگويى به جمع بندى هاى لازم براى انتخاب سرمربى جديد اشاره كرد و اظهار كرد: تقريباً كارهايمان براى انتخاب سرمربى جديد استقلال به پايان رسيد و ظرف ۲ ، ۳ روز آينده نام وى را اعلام خواهيم كرد. البته اين را هم بگويم ما براى نخستين بار در تاريخ فوتبال ايران سمت سرپرست را از باشگاه حذف كرديم و براى فصل آينده كسى را با اين سمت بر روى نيمكت نخواهيم داشت. ما با انتخاب خود يك فرد را به نمايندگى از مدير عامل بر روى نيمكت مى گذاريم كه البته وى هيچ گونه دخالتى هم در كار سرمربى نخواهد داشت. تقسيم كار در اولويت برنامه هاى ما براى فصل آينده خواهد بود تا انشاء الله در فصل جديد شاهد ايجاد فضايى مطلوب در استقلال باشيم. واعظى آشتيانى همچنين درخصوص علت ناكامى استقلال در بازى هاى آسيايى گفت: بدشانسى مهم ترين دليل ضعف ما در آسيا بود. البته بى دقتى بازيكنان استقلال در زدن ضربات آخر هم در اين موضوع تأثيرگذار بود اما در عين حال نبايد فراموش كرد كه ما براى جام باشگاه هاى آسيا از لحاظ سرمايه گذارى مقابل تيم هاى خارجى حرفى براى گفتن نداشتيم. اگر استقلال هم در اين رقابت ها صعود مى كرد، حتماً در مراحل ديگر با چالش هاى بزرگتر رو به رو مى شد اما به هر حال ما براى فصل جديد نقاط ضعف خود را به قوت تبديل مى كنيم تا انشاء الله در رقابت هاى آسيايى با هدف گذارى عمل كنيم.من مطمئنم استقلال براى دوره بعد بازى هاى آسيايى حرفه اى تر از هميشه عمل خواهد كرد و ما سالى درخشان را پيش رو خواهيم داشت.واعظى همچنين درخصوص خصوصى سازى ۲ باشگاه استقلال و پرسپوليس گفت: طى جلسه اى كه با على آبادى در اين ارتباط داشتيم راه كارهاى خصوصى سازى باشگاه ها مورد بررسى قرار گرفت و من اميدوارم كه اين موضوع به واقعيت تبديل شود و بالاخره باشگاه هاى ما خصوصى شوند.

hamedss
25-05-2009, 06:03
مرفاوى: قلعه نويى خواست به اصفهان بروم اما نمى توانم

مرفاوى مربى فصل گذشته استقلال گفت: قلعه نويى پيش از رفتن به سپاهان از من خواست تا با او به اصفهان بروم اما نمى توانم اين كار را انجام بدهم. وى درباره پيوستن به كادر فنى قلعه نويى در سپاهان گفت: درباره پيشنهاد قلعه نويى فكركردم اما متاسفانه نمى توانم به اصفهان بروم چراكه از لحاظ خانوادگى دچار مشكل مى شوم. وى درباره اختلافاتى كه با قلعه نويى در روزهاى پايانى ليگ داشت گفت: ما مشكلى با هم نداشتيم و تا روز آخر با يكديگر در كمال آرامش كار كرديم. در ديدار با الجزيره هم مشاهده كرديد كه كنار يكديگر روى نيمكت بوديم و اگر مشكلى بود حتماً چنين اتفاقى رخ نمى داد. ما هميشه به يكديگر احترام گذاشته ايم و به دليل اينكه در اين مدت مصاحبه نكردم برخى شايعه كردند كه من با قلعه نويى اختلاف داشتم يا روزه سكوت گرفتم اما اين چنين نبوده و من در اين مدت در كنار خانواده ام بوده ام. وى ادامه داد: براى مربيگرى در استقلال با من صحبت شد اما پس از جدايى قلعه نويى مذاكره اى نداشته ايم. در سال گذشته با استقلال در شرايط مختلف همكارى كردم و خدا را شكر اين همكارى به قهرمانى در ليگ برتر منتهى شد كه باعث افتخار من است. خودم را يك استقلالى مى دانم و هميشه آماده كمك كردن به اين تيم هستم اما هنوز صحبتى با من درباره مربيگرى در اين تيم نشده است.

kave666
25-05-2009, 10:18
معاون سازمان خصوصي سازي در گفت و گو با فارس خبر داد:
باشگاه استقلال و پرسپوليس را تا پايان سال واگذار مي‌كنيم
خبرگزاري فارس: معاون سازمان خصوصي سازي گفت: واگذاري دو باشگاه استقلال پرسپوليس بايد تا پايان سال جاري به اتمام برسد.

اسماعيل غلامي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در رابطه با نتيجه جلسه روز گذشته تعيين تكليف واگذاري دو باشگاه استقلال و پرسپوليس اظهار داشت: در اين جلسه مسئولين عالي رتبه ورزش كشور از جمله رئيس سازمان تربيت بدني (علي آبادي) و معاونين وي ، رئيس فدراسيون فوتبال (كفاشيان) و مديران عامل باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس (واعظ آشتياني و انصاري فرد) و مسئولين سازمان خصوصي سازي حضور داشتند.
وي ادامه داد: بعد از بحث و بررسي وضعيت اين دو باشگاه مقرر شد با توجه به مشكلات اين باشگاه ها و با در نظر قرار گرفتن هواداران، در جلسه ديگري راهكار اجراي و روش هاي واگذاري بررسي و نتيجه ايي حاصل شود.
معاون سازمان خصوصي سازي زمان برگزاري جلسه بعدي را منوط به تصميم مسئولين ورزش كشور اعلام كرد و گفت: روش واگذاري باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس در چارچوب قانون خواهد بود و از يكي روش هاي مزايده، مذاكره و ي فرابورس استفاده خواهد شد.
غلامي گفت: با توجه به دستور رئيس جمهور، همه مسئولان ورزش كشور به همراه مسئولين سازمان خصوصي سازي در واگذاري اين دو باشگاه عزم جدي دارند.
به گفته وي واگذاري دو باشگاه استقلال پرسپوليس بايد تا پايان سال جاري به اتمام برسد.

hamedss
25-05-2009, 11:56
ديگر درباره استقلال حرف نمي‌زنم

خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال سپاهان اصفهان در بيانيه اي موضع خود را در قبال تيم سابقش اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي امروز بيانيه اي صادر كرد.
متن بيانيه قلعه نويي به شرح زير است:
جدايي از يكديگر رسم هميشگي فوتبال است و اهالي فوتبال را گريزي از اين حقيقت نيست. شايد براي من كه اكنون در مواجهه با اين حقيقت انكار ناپذير قرار گرفته ام، نيازي به ذكر دلايل جدايي و توضيحي اضافي نباشد.
با اين حال، من هرگز رابطه اي صرفا حرفه اي با هواداران پرشور و باشگاه استقلال نداشته ام و اين تنها دليل بيان چند جمله به عنوان خداحافظي از تيم و هواداران است كه آنها را مانند خانه و خانواده خود مي دانم.
به عنوان يك مربي فوتبال، قواعد اين ورزش را مي شناسم و آنها را پذيرفته ام. در لحظه خداحافظي ام از استقلال و هوادارانش قصد تكرار ماجرايي كه گذشت و بيان دلايل جدايي ام را ندارم چرا كه پس از تجربه قهرماني در يك سال با استقلال در دو جام حذفي و ليگ برتر، از اين تيم و هوادارانش جدا مي شوم و اين خود گوياي همه چيز است.
اكنون تنها لازم مي دانم به چند نكته اشاره كنم. اول آنكه اعتراف مي كنم هر چه در اين فوتبال هستم و بدست مي آورم را از مردم دارم. بابت كارهاي كوچكي كه در استقلال كرده ام، منتي بر سر هيچ كس نيست كه خدمت به تيم مورد علاقه و هوادارانش را يك وظيفه مي دانم.
بار ديگر به اين نكته اشاره مي كنم كه قواعد فوتبال را به خوبي مي شناسم و اكنون كه پس از دو قهرماني در يك سال از استقلال جدا مي شوم، گلايه اي از هيچ كس ندارم و نخواهم داشت و تنها به واسطه مهيا نبودن شرايط مجبور به ترك تيم محبوبم شده ام.
نكته ديگري كه لازم مي دانم به آن اشاره كنم، موضع بنده به عنوان عضوي كوچك از خانواده بزرگ استقلال در قبال هواداران و تيم است. اينجانب امير قلعه نويي رسما اعلام مي كنم از اين پس هيچ اظهار نظري درباره باشگاه استقلال - چه مثبت و چه منفي- نخواهم كرد و از اين به بعد هر گفت و گويي از من درباره استقلال چاپ شود كذب محض است.
در تمام روزهايي كه سرمربي استقلال بودم، از پيشكسوتان و اطرافيان استقلال انتظار داشتم فضايي آرام را براي موفقيت تيم فراهم كنند. طبيعي است كه خود نيز بايد به اين مسئله اعتقاد داشته و فضايي را كه ما مي پسنديدم، براي باشگاه مردمي استقلال فراهم كنم.
در پايان ضمن خداحافظي از هواداران پرشور و باشگاه استقلال كه همواره پشتيبان بنده و تيم بوده اند، بار ديگر اعلام مي كنم آرزويي جز موفقيت براي مديران و كادر فني ندارم و همواره براي سربلندي اين تيم دعا مي كنم. بنده را حلال كنيد.

hamedss
25-05-2009, 12:15
امید روانخواه در گفت و گو با پانا:
استقلال بدون قلعه نویی به مشکل نمی خورد

خبرگزاری پانا : هافبک تیم استقلال گفت: قلعه نویی برای این تیم زحمت زیادی کشید اما بدون او هیچ مشکلی برای تیم پیش نخواهد آمد.

امید روانخواه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی پانا ضمن بیان مطلب فوق گفت: قراردادم با باشگاه استقلال تمام شده اما برای تمدید آن صحبت های اولیه شده و به توافقاتی هم رسیدیم. وی که در شیراز به سر می برد، افزود: هفته آینده به تهران می آیم و صحبت های نهایی را برای تمدید انجام می دهم. به نظرم مشکل خاصی ندارم و امیدوارم بتوانم یک سال دیگر در خدمت تیم محبوبم باشم.

هافبک استقلال تصریح کرد: با وجود آشتیانی که معلوم است برای کار کردن آمده، برای تمدید 2 ساله قرارداد مشکلی ندارم و کسی این کار را بکند، ضرر نخواهد کرد.

روانخواه گفت: ما در فوتبال حرفه ای قرارداد یک ساله نداریم اما متاسفانه بی ثباتی مدیران و وضعیت نامشخص باشگاه ها باعث شده بازیکنان از قراردادهای طولانی بترسند.

وی خاطرنشان کرد: چند پیشنهاد خیلی خوب از دیگر تیم های لیگ برتر دارم. قبل از مصدومیتم از امارات پیشنهاد داشتم اما الان کمی شرایط سخت تر شده است و فعلا اولویتم استقلال است.

هافبک استقلال در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است به سپاهان برود، افزود: قلعه نویی به من خیلی لطف دارد اما فوتبال حرفه ای است. مذاکراتی را با سپاهانی ها داشته ام اما مشخص نیست که استقلال را ترک کنم یا نه.

روانخواه به جدایی قلعه نویی اشاره کرد و گفت: قلعه نویی استقلال را از آن وضعیت بحرانی خارج و تیم را قهرمان کرد. او زحمت زیادی برای باشگاه کشیده اما فکر نمی کنم باشگاه بزرگی مثل استقلال با رفتن قلعه نویی به مشکل بخورد.

منبع ([Only registered and activated users can see links] VGzVYFTwcSQoKQH0DUFVcOhQ=&news_id=3454456)

Armin
25-05-2009, 13:33
مسوول كانون هواداران باشگاه استقلال:
با نوچه پروري مخالفيم نه هواداري
برابر جوسازي‌ها موضع مي‌گيريم

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
مسوول كانون هواداران باشگاه استقلال تهران گفت: از حضور تمامي گروه‌هاي طرفدار استقلال استقبال مي‌كنيم اما، با نوچه پروري مخالفيم.
مجيد پورسيف در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون اظهارات برخي از مسوولان سابق هواداري باشگاه استقلال مبني بر تشكيل NGO اظهار كرد: ما هيچ مخالفتي با تشكيل NGO نداريم و از هر سازماني كه در حمايت از تيم فوتبال استقلال شكل بگيرد، استقبال مي‌كنيم. اما، با نوچه پروري مخالف هستيم.
وي افزود: نوچه پروري با طرفدار درست كردن تفاوت دارد و هر اقدامي در اين زمينه بايد مطابق سياست‌هاي فرهنگي باشگاه استقلال باشد.
پورسيف ادامه داد: از هر سازمان مردم نهادي كه قصد انجام فعاليت فرهنگي در حمايت از باشگاه استقلال را دارد ياري مي‌كنيم اما، اطمينان داشته باشيد برابر كساني كه بخواهند در ورزشگاه‌ها اقدامات غير فرهنگي و ناهنجار انجام دهند، موضع‌گيري خواهيم كرد.
وي افزود: مديريت باشگاه همواره بر انجام كارهاي فرهنگي تاكيد داشته است اما، ممكن است عده‌اي در قالب بحث هواداري قصد خط دادن به تماشاگران و ايجاد فضاي خارج از عرف را داشته باشند كه باشگاه استقلال هيچ ارتباطي با آنها نداشته و برابرشان موضع مي‌گيرد.

hamedss
25-05-2009, 14:52
از انتخابم راضي هستم

قلعه‌نويي : 3 هفته ديگر افشا مي كنم

امير قلعه‌نويي كه بعدازظهر شنبه با سپاهان قرارداد بست از انتخاب خود راضي است و خودش را يك سپاهاني مي‌داند: «از امروز تمام انرژي و توان و تجربه خود را براي موفقيت سپاهان در رقابت‌هاي داخلي و خارجي به كار مي‌بندم. سپاهان تيم بزرگي است كه از پتانسيل بالايي برخوردار است و هميشه شخصيت قهرماني و شايستگي كسب رتبه‌هاي بالاي جدول را داشته است من از حالا يك سپاهاني هستم و همچون گذشته ارادت خاصي به مردم خونگرم اصفهاني دارم. هر چند كه سلام و ارادت ويژه‌اي هم به استقلالي‌هاي اصفهان ابراز مي‌كنم. سپاهان يكي از تيم‌هاي حرفه‌اي است. امكاناتي كه اين باشگاه دارد مي‌توان به جرات گفت كه در حد باشگاه‌هاي درجه يك آسياست از انتخابم راضي هستم و اميدوارم شرمنده مردم اصفهان نشوم.» سرمربي جديد سپاهان در مورد اسامي بازيكنان موردنظرش و همچنين زمان شروع تمرينات سپاهان ادامه داد: «پس از بررسي نيروهاي موجود اگر به بازيكني نياز باشد، تا چند روز آينده اسامي بازيكنان موردنظر خود را به باشگاه اعلام مي‌كنم و از هفدهم خردادماه تمرينات اين تيم را شروع خواهيم كرد.» حالا استقلال بايد دنبال گزينه ديگري باشد تا سكان هدايت تيمش را به‌دست او بسپارد.
اميرقلعه‌نويي وقتي با سپاهان قرارداد بست در حالي كه چهره‌اش نشان مي‌داد هنوز هم به استقلال فكر مي‌كند گفت: «حالا كه با سپاهان قرارداد بستم خيالم از بابت خيلي چيزها راحت شد. حالا فقط به سپاهان فكر مي‌كنم اما قصد دارم 2 يا 3 هفته ديگر و زماني كه از كارهاي مربوط به باشگاه سپاهان فارغ شدم خيلي چيزها را بگويم. مي‌خواهم طي يك مصاحبه مطبوعاتي بي‌پرده و رودررو آنچه در استقلال گذشت را افشا كنم. حرف‌هايي مي‌زنم كه تا حالا نزدم. مي‌خواهم همه اتفاقاتي كه در استقلال گذشت را يكي يكي بگويم.» اينكه اميرقلعه‌نويي چه چيزهايي در دل دارد كه مي‌خواهد 2 يا 3 هفته ديگر آنها را افشا كند احتمالا به مسائلي مربوط مي‌شود كه باعث كنار رفتنش از استقلال شد.

hamedss
25-05-2009, 15:10
بازيكنان استقلال پيگير جشن قهرماني

پس ريوي ما چي شد؟

ايران ورزشي‌- حالا كه استقلال قهرمان شده كمتر خبري درباره پرداخت پاداش قهرماني به بازيكنان و اعضاي كادر فني مي‌شنويم. پيش از بازي با پيام بود كه مديران استقلال وعده دادند به هر يك از بازيكنان در صورت قهرماني يك دستگاه خودروي ريو اهدا خواهد شد. پس از قهرماني استقلال اما از طرف باشگاه استقلال اين خبر تصحيح شد و مسوولان باشگاه اعلام كردند فقط به بازيكناني ريو مي‌دهند كه در طول فصل جزو بازيكنان اصلي محسوب مي‌شدند.
اين موضوع البته ناراحتي بعضي بازيكنان را برانگيخت اما موضوع مهمتر اين است كه در روزهاي اخير هيچ خبري از پرداخت پاداش‌ها نشده وقتي از پرداخت خودروي پرايد هم خبري نيست. در همين راستا وقتي با بازيكنان استقلال حرف مي‌زنيم به وضوح ناراحتي آنها را متوجه مي‌شويم. بازيكنان استقلال متفق‌القول مي‌گويند: «شك نكنيد پاداش‌هاي ما پرداخت نمي‌شود!» البته باشگاه استقلال همچنان بر قول و قرارهايش پايبند است و در واكنش به اين حرف‌ها گفته است كه پاداش‌ها طبق قرار قبلي پرداخت خواهد شد. به هر حال بايد منتظر ماند و ديد مراسم اهداي جوايز استقلالي‌ها چه زمان انجام مي‌شود؟!

hamedss
25-05-2009, 15:46
سخنگوي سازمان تربيت بدني خبر داد:

كمك 8 ميليارد توماني رييس جمهور به استقلال و پرسپوليس

ايران ورزشي - سازمان تربيت بدني مبلغ هشت ميليارد تومان براي امورات فصل 89-88 به دو باشگاه استقلال و پرسپوليس اختصاص خواهد داد.
محمد آخوندي سخنگوي سازمان تربيت‌بدني درباره نخستين جلسه كارگروه ويژه واگذاري سهام باشگاه‌هاي پرسپوليس و استقلال به مردم كه در محل سازمان تربيت‌بدني برگزار شده بود، توضيح داد: در اين جلسه كه با حضور مسؤولان مربوطه برگزار شد، روش‌هاي مختلف واگذاري اين دو باشگاه مورد بررسي قرار گرفت و نقاط مثبت و منفي آن از زواياي مختلف تشريح شد. همچنين درباره مشكلات پيش‌رو نيز بحث‌هايي صورت گرفت و نمايندگان باشگاه‌ها نيز گزارشاتي را به محمد علي‌آبادي رييس سازمان تربيت بدني در اين زمينه ارائه كردند.
وي ادامه داد: در نهايت قرار شد كه ضمن اهتمام به اصل واگذاري اين دو باشگاه در كوتاه‌ترين زمان كه در قانون بودجه سال 88 نيز از آن ياد شده است، تمامي اقدامات كارشناسي در اين جهت در كمترين زمان انجام پذيرد. همچنين در جلسه بعدي اعضاي همين كارگروه به اضافه مسؤولان ديگري از نهادهاي مربوطه ديگر حضور خواهند داشت تا روند كار پيشرفت بيشتري داشته باشد. آخوندي همچنين از اختصاص مبلغ هشت ميليارد تومان به دو باشگاه استقلال و پرسپوليس با دستور رييس جمهور از سوي سازمان تربيت بدني براي امورات فصل پيش‌رو خبر داد و گفت: «سهم هر كدام از تيم‌ها مبلغ چهار ميليارد تومان است، ضمن اينكه اين دو باشگاه مردمي و ملي هستند و همچنين با توجه به قواعد خصوصي‌سازي و شركت‌ها در امر خصوصي‌سازي دولت پس از واگذاري اين باشگاه‌ها به مردم تا سه سال كمك‌هاي خود را به اين باشگاه‌ها قطع نخواهد كرد تا به تدريج شرايط درآمدزايي اين باشگاه‌ها به روال استاندارد برسد.»

ss_ss gahreman
25-05-2009, 17:02
ديگر درباره استقلال حرف نمي‌زن
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال سپاهان اصفهان در بيانيه اي موضع خود را در قبال تيم سابقش اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي امروز بيانيه اي صادر كرد.
متن بيانيه قلعه نويي به شرح زير است:
جدايي از يكديگر رسم هميشگي فوتبال است و اهالي فوتبال را گريزي از اين حقيقت نيست. شايد براي من كه اكنون در مواجهه با اين حقيقت انكار ناپذير قرار گرفته ام، نيازي به ذكر دلايل جدايي و توضيحي اضافي نباشد.
با اين حال، من هرگز رابطه اي صرفا حرفه اي با هواداران پرشور و باشگاه استقلال نداشته ام و اين تنها دليل بيان چند جمله به عنوان خداحافظي از تيم و هواداران است كه آنها را مانند خانه و خانواده خود مي دانم.
به عنوان يك مربي فوتبال، قواعد اين ورزش را مي شناسم و آنها را پذيرفته ام. در لحظه خداحافظي ام از استقلال و هوادارانش قصد تكرار ماجرايي كه گذشت و بيان دلايل جدايي ام را ندارم چرا كه پس از تجربه قهرماني در يك سال با استقلال در دو جام حذفي و ليگ برتر، از اين تيم و هوادارانش جدا مي شوم و اين خود گوياي همه چيز است.
اكنون تنها لازم مي دانم به چند نكته اشاره كنم. اول آنكه اعتراف مي كنم هر چه در اين فوتبال هستم و بدست مي آورم را از مردم دارم. بابت كارهاي كوچكي كه در استقلال كرده ام، منتي بر سر هيچ كس نيست كه خدمت به تيم مورد علاقه و هوادارانش را يك وظيفه مي دانم.
بار ديگر به اين نكته اشاره مي كنم كه قواعد فوتبال را به خوبي مي شناسم و اكنون كه پس از دو قهرماني در يك سال از استقلال جدا مي شوم، گلايه اي از هيچ كس ندارم و نخواهم داشت و تنها به واسطه مهيا نبودن شرايط مجبور به ترك تيم محبوبم شده ام.
نكته ديگري كه لازم مي دانم به آن اشاره كنم، موضع بنده به عنوان عضوي كوچك از خانواده بزرگ استقلال در قبال هواداران و تيم است. اينجانب امير قلعه نويي رسما اعلام مي كنم از اين پس هيچ اظهار نظري درباره باشگاه استقلال - چه مثبت و چه منفي- نخواهم كرد و از اين به بعد هر گفت و گويي از من درباره استقلال چاپ شود كذب محض است.
در تمام روزهايي كه سرمربي استقلال بودم، از پيشكسوتان و اطرافيان استقلال انتظار داشتم فضايي آرام را براي موفقيت تيم فراهم كنند. طبيعي است كه خود نيز بايد به اين مسئله اعتقاد داشته و فضايي را كه ما مي پسنديدم، براي باشگاه مردمي استقلال فراهم كنم.
در پايان ضمن خداحافظي از هواداران پرشور و باشگاه استقلال كه همواره پشتيبان بنده و تيم بوده اند، بار ديگر اعلام مي كنم آرزويي جز موفقيت براي مديران و كادر فني ندارم و همواره براي سربلندي اين تيم دعا مي كنم. بنده را حلال كنيد.

saeed_cris
25-05-2009, 18:19
برهاني: جدايي ام مشخص نيست

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هنوز مشخص نيست كه مي‌توانم از استقلال جدا شوم.

آرش برهاني در گفت و گو با فارس در خصوص شايعاتي كه اين روز‌ها مبني بر جدايي او از استقلال به گوش مي‌رسد اظهار داشت: تمام صحبت‌هايي كه طي چند روز گذشته در مطبوعات از قول من عنوان شده را تكذيب مي‌كنم. من هرگز نگفتم از استقلال جدا مي‌شوم چون وضعيت قرارداد من با باشگاه استقلال مشخص است.

وي ادامه داد: سال گذشته قرارداد 2 ساله‌اي با استقلال امضا كردم كه هنوز يك سال از آن باقي مانده است. ضمن اينكه در بخشي از قرار داد من ذكر شده در صورت پيشنهاد از تيم‌هاي خارجي اگر با مسئولان باشگاه استقلال به توافق برسم مي‌توانم از اين تيم جدا شوم.

اين مهاجم يادآور شد: هنوز با واعظ آشتياني صحبت نكرده ام و در خصوص پيشنهاداتم حرفي به ميان نيامده است. بنابراين تا آن زمان با هيچ تيمي مذاكره نخواهم كرد. دوست دارم يك سال ديگر در خدمت هواداران استقلال باشم زيرا آنها در فصل گذشته نهايت حمايت را از من انجام دادند.

برهاني در خصوص تمرينات تيم ملي عنوان كرد: شرايط بسيار خوب است و خوشبختانه بچه‌ها از آمادگي بالاي برخوردار هستند. اميدوارم با اين روند و ديدارهاي تداركاتي كه در پيش داريم بتوانيم در بازي حساس مقابل كره شمالي سربلند از زمين بيرون بياييم.

Armin
26-05-2009, 11:25
بیژن کوشکی در گفتگو با خبرگزاری مهر
اولویت اولم برای فصل بعد استقلال است.

بیژن کوشکی که قراردادش با تیم فوتبال استقلال به پایان رسیده است گفت: هر چند اولویت اولم استقلال است اما هنوز برای ماندن در این تیم مذاکره ای نکرده ام.
مدافع تیم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: در نشستی که با مدیرعامل باشگاه استقلال داشتم در مورد دریافت مطالبات فصل گذشته ام با یکدیگر گفتگو کردیم اما در مورد تمدید قرارداد حرفی نزدیم.
وی با تاکید بر اینکه اولویت اولش برای لیگ نهم حضور در استقلال است خاطرنشان کرد: مشکلی برای ماندن در استقلال ندارم و بزودی با مسئولان باشگاه برای فصل آینده مذاکره خواهم کرد.
بیژن کوشکی که دیدارهای پایانی لیگ هشتم و جام حذفی را به دلیل مصدومیت از دست داد در مورد آخرین وضعیتش گفت: زیر نظر پزشک استقلال تمرینات ویژه ای را پشت سرمی گذارم و امیدوارم هر چه سریعتر بتوانم به شرایط ایده ال برگردم.

Armin
26-05-2009, 12:59
سایت شبکه هورا اسپرت:

صمد مرفاوي مربي سابق استقلال به عنوان سرمربي فصل آينده اين تيم انتخاب شد!!!!!!!!!!!!!!!
با تصميم مديرعامل باشگاه استقلال صمد مرفاوي مربي سابق استقلال به عنوان سرمربي اين تيم برگزيده شد. از ميان گزينه‌هاي مختلفي كه باشگاه استقلال براي مربيگري داشت، صمد مرفاوي به عنوان گزينه اول انتخاب و شده و قرار است تا پايان هفته نيز به طور رسمي به رسانه ها و بازیکنان این تیم معرفي ‌شود. صمد مرفاوي سابقه سرمربيگري استقلال را در كارنامه خود دارد.

alex 8
26-05-2009, 13:22
با تائید نهایی مدیرعامل؛
مرفاوي سرمربي استقلال شد

صمد مرفاوي مربي سابق استقلال به عنوان سرمربي فصل آينده اين تيم انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، با تصميم مديرعامل باشگاه استقلال صمد مرفاوي مربي سابق استقلال به عنوان سرمربي اين تيم برگزيده شد. از ميان گزينه‌هاي مختلفي كه باشگاه استقلال براي مربيگري داشت، صمد مرفاوي به عنوان گزينه اول انتخاب و شده و قرار است تا پايان هفته نيز به طور رسمي به رسانه ها و بازیکنان این تیم معرفي ‌شود.
صمد مرفاوي سابقه سرمربيگري استقلال را در كارنامه خود دارد.

ipna.ir ([Only registered and activated users can see links])

hamed s.s topiran
26-05-2009, 14:39
عنايتي در گفت و گو با فارس:
استقلال بدون قلعه‌نويي هم براي من در اولويت است

خبرگزاري فارس: مهاجم اسبق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هميشه گفته‌ام استقلال با امير قلعه نويي و بدون آن اولويت اولم است.

رضا عنايتي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازگشت خود به ايران اظهار داشت: مسئولان باشگاه النصر لجبازي هاي خود را آنقدر ادامه دادند تا ليگ تمام شد و من چهار ماه نتوانستم بازي كنم. چند روزي است كه به ايران بازگشته ام . هفته آينده به امارات مي روم تا برگه تسويه حساب خود را بگيرم.
وي درباره اينكه قصد دارد براي فصل آينده در امارات فوتبال خود را ادامه دهد يا خير عنوان كرد: يكي دو پيشنهاد از تيم هاي اماراتي دارم. يكي از آنها الامارات است اما فعلا چيزي مشخص نيست و بايد جوانب امر را در نظر بگيرم.
مهاجم فصل گذشته تيم النصر در پاسخ به اين سئوال كه قصد بازگشت به فوتبال ايران را ندارد تصريح كرد: دوست دارم به ايران بازگردم. سال بدي را در فوتبال امارات گذراندم. اتفاقاتي رخ داد كه من تجربه رويارويي با اين مسائل را نداشتم. اميدوارم بتوانم به فوتبال ايران بازگردم. البته پيشنهادهايي هم از تيم هاي ايراني دارم.
عنايتي در اين مورد كه از استقلال پيشنهادي دريافت كرده است، گفت: من هميشه گفته ام در هر شرايطي اولويتم براي بازي در ايران استقلال است. صحبت هايي با اين تيم داشته ام اما به صورت رسمي نبوده است. من هنوز با آقاي واعظ آشتياني روبرو نشده ام.
اين مهاجم در اين باره كه گفته مي شود امير قلعه نويي هم او را براي سپاهان مي خواهد يادآور شد: واقعيت اين است تنها تيمي كه با من صحبتي نكرده سپاهان است. اين طور نيست چون امير قلعه نويي به اين تيم رفته و ما با يكديگر رابطه خوبي داريم من هم به آنجا مي روم. در عالم حرفه اي چنين مباحثي جايي ندارد.
عنايتي با اشاره به اينكه نمي خواهد در جو اين اخبار حاشيه اي باشد تاكيد كرد: كاري به مسائل رخ داده ندارم. حتي نمي دانم اينكه مي گويند واعظ براي رودررويي با امير با من صحبت كرده از كجا سرچشمه مي گيرد. از اين حرف ها سر در نمي آورم.
اين بازيكن در مورد حضور احتمالي اش در استقلال ادامه داد: 3 سال است كه از استقلال دور هستم و اكنون دوست دارم براي اين تيم بازي كنم. استقلال تيم بزرگي است و خاطرات خوبي از اين تيم دارم. هر چند كه به لحاظ مالي سودي برايم نداشته است.
وي در اين باره كه هواداران اين تيم عنايتي را در اوج دوست دارند گفت: مطمئن باشيد اگر بازگردم با همه وجودم براي اين تيم بازي خواهم كرد. امسال هم اگر چنين اتفاقاتي براي من رخ داد براي اين بود كه حاضر نبودم زير حرف زور بروم. سرپرست النصر عادت داشت به بازيكنان خارجي توهين كند و نمي توانستم اين مورد را تحمل كنم و اصلا هم از اين موضوع ناراحت نيستم.
عنايتي خاطر نشان كرد: بايد برگه تشويه حسابم را بگيرم تا بدون دغدغه فكري بهترين تصميم را بگيرم. دوست دارم اگر به استقلال بازگشتم بتوانم مثل روزهايي كه براي تيم گل مي زدم هواداران را خوشحال كنم.

hamedss
26-05-2009, 14:52
اميد روانخواه: با رفتن قلعه‌نويي ضرر نمي‌كنيم

ايران ورزشي- اميد روانخواه يكي از بازيكناني است كه سعي مي‌كند بي‌حاشيه كارش را ادامه بدهد. روانخواه كه براي فصل بعد هم مورد توجه استقلالي‌ها است تمايل بسياري دارد 2 سال ديگر در استقلال به فوتبال ادامه دهد: «قراردادم با باشگاه استقلال تمام شده اما براي تمديد آن صحبت‌هايي كرديم و به توافقاتي هم رسيديم. هفته آينده از شيراز به تهران مي‌آيم و صحبت‌هاي نهايي را براي تمديد انجام مي‌دهم. به نظرم مشكل خاصي ندارم و اميدوارم بتوانم يك سال ديگر در خدمت تيم محبوبم باشم. با وجود آقاي واعظ كه معلوم است براي خدمت كردن به استقلال آمده، براي تمديد 2 ساله قرارداد مشكلي ندارم و اگر كسي اين كار را بكند، ضرر نخواهد كرد. چند پيشنهاد خيلي خوب از ديگر تيم‌هاي ليگ برتر دارم. قبل از مصدوميتم از امارات پيشنهاد داشتم اما الان كمي شرايط سخت تر شده است و فعلاً اولويتم استقلال است. روانخواه در مورد حضورش در تيم سپاهان هم مي‌گويد: قلعه‌نويي به من خيلي لطف دارد اما فوتبال حرفه‌اي است. مذاكراتي را با سپاهاني‌ها داشته‌ام اما مشخص نيست كه استقلال را ترك كنم يا نه. هافبك شيرازي تيم استقلال در پايان به جداي قلعه‌نويي اشاره مي‌كند، او معتقد است كه با رفتن او استقلال ضربه نمي‌خورد: «قلعه‌نويي استقلال را از آن وضعيت بحراني خارج و تيم را قهرمان كرد. او زحمت زيادي براي باشگاه كشيده اما فكر نمي‌كنم باشگاه بزرگي مثل استقلال با رفتن قلعه نويي به مشكل بخورد و ضرر كند.»

hamedss
26-05-2009, 15:16
بيانيه امير قلعه‌نويي درباره افشاگري عليه استقلال

هر مصاحبه اي چاپ شود كذب محض است

امير قلعه‌نويي روز گذشته بيانيه‌اي را صادر كرد. در بيانيه‌ سرمربي اسبق استقلال آمده است: جدايي از يكديگر رسم هميشگي فوتبال است و اهالي فوتبال را گريزي از اين حقيقت نيست. شايد براي من كه اكنون در مواجهه با اين حقيقت انكارناپذير قرار گرفته‌ام، نيازي به ذكر دلايل جدايي و توضيح اضافي نباشد. با اين حال، من هرگز رابطه‌اي صرفا حرفه‌اي با هواداران پرشور و باشگاه استقلال نداشته‌ام و اين تنها، دليل بيان چند جمله به عنوان خداحافظي از تيم و هواداراني است كه آنها را مانند خانه و خانواده خود مي‌دانم. به عنوان يك مربي فوتبال، قواعد اين ورزش را مي‌شناسم و آ‌نها را پذيرفته‌ام. در لحظه خداحافظي‌ام از استقلال و هوادارانش، قصد تكرار ماجرايي كه گذشت و بيان دلايل جدايي‌ام را ندارم، چرا كه پس از تجربه قهرماني در يك سال با استقلال در دو جام حذفي و ليگ برتر، از اين تيم و هوادارانش جدا مي‌شوم و اين خود گوياي همه چيز است.
اكنون تنها لازم مي‌دانم به چند نكته اشاره كنم؛ اول آن كه اعتراف مي‌كنم هرچه در اين فوتبال هستم و به دست مي‌آورم را از مردم دارم. بابت كارهاي كوچكي كه در استقلال كرده‌ام، منتي بر سر هيچ كس نيست كه خدمت به تيم مورد علاقه و هوادارانش را يك وظيفه مي‌دانم. بار ديگر به اين نكته اشاره مي‌كنم كه قواعد فوتبال را به خوبي مي‌شناسم و اكنون كه پس از دو قهرماني در يك سال از استقلال جدا مي‌شوم، گلايه‌اي از هيچ كس ندارم و نخواهم داشت و تنها به واسطه مهيا نبودن شرايط مجبور به ترك تيم محبوبم شده‌ام.
نكته ديگري كه لازم مي‌دانم به آن اشاره كنم، موضع‌ بنده به عنوان عضوي كوچك از خانواده بزرگ استقلال در قبال هواداران و تيم است. اينجانب امير قلعه‌نويي رسما اعلام مي‌كنم از اين پس هيچ اظهارنظري درباره باشگاه استقلال - چه مثبت و چه منفي- نخواهم كرد و از اين به بعد هر گفت‌وگويي از من درباره استقلال چاپ شود، كذب محض است. در تمام روزهايي كه سرمربي استقلال بودم، از پيشكسوتان و اطرافيان استقلال انتظار داشتم فضايي آرام را براي موفقيت تيم فراهم كنند. طبيعي است كه خود نيز بايد به اين مسأله اعتقاد داشته و فضايي را كه ما مي‌پسنديم، براي باشگاه مردمي استقلال فراهم كنيم.
در پايان ضمن خداحافظي از هواداران پرشور و باشگاه استقلال كه همواره پشتيبان بنده و تيم بوده‌اند، بار ديگر اعلام مي‌كنم آرزويي جز موفقيت براي مديران و كادرفني جديد ندارم و همواره براي سربلندي اين تيم دعا مي‌كنم، بنده را حلال كنيد.

hamedss
26-05-2009, 15:38
جشن قهرماني پس از ايام فاطميه

باشگاه استقلال اعلام كرد، پس از ايام فاطميه مراسم جشن قهرماني برگزار خواهد كرد.
برگزاري مراسم جشن استقلال با توجه به پيوستن قلعه‌نويي به سپاهان احتمالاً بدون حضور سرمربي اسبق تيم برگزار خواهد شد. مسوولان باشگاه استقلال اعلام كرده‌اند براي حضور قلعه‌نويي در جشن بزرگ استقلال از وي دعوت رسمي خواهند كرد اما شايعه شده كه وي اين دعوت را نمي‌پذيرد.

اردوي 10 روزه براي آماده سازي

به محض اينكه سرمربي تيم استقلال معرفي ‌شود، كار نقل و انتقالات اين تيم به صورت جدي شروع مي‌شود. مسوولان اين تيم قصد دارند بعد از انتخاب بازيكنان مد نظر باشگاه، تيم را به اردوي 10 روزه بفرستند اما محل اردو هنوز مشخص نيست و به احتمال زياد با نظر سرمربي جديد اين محل مشخص مي‌شود.

300 ميليون از سايپا رسيد

حمايت مالي استقلالي‌ها را در جام باشگاه‌هاي آسيا، سايپا برعهده داشت كه تا ديروز اين اسپانسر پولي را به حساب استقلال واريز نكرده بود اما روز گذشته سايپا 300 ميليون به استقلالي‌ها پرداخت كرد. مسوولان باشگاه استقلال قصد دارند با اين پول بخشي از طلب بازيكنان را پرداخت كنند.

23 خرداد استارت مي‌زنند

ايران ورزشي- هنوز سرمربي جديد استقلال معرفي نشده است و هر روز نام يك مربي به عنوان گزينه استقلالي‌ها مطرح مي‌شود اما بعد از اينكه سرمربي جديد استقلال انتخاب شد و بازيكنان مورد نظر سرمربي جذب شدند، اين تيم براي حضور در ليگ نهم از 23 خرداد ماه استارت مي‌زند.

هركسي مي‌تواند از استقلال حمايت كند

ايسنا - روز گذشته خبري در اين راستا كه مسوولان قبلي كانون هواداران استقلال قصد دارند تشكيلات مستقلي را ايجاد كنند چاپ شد. پورسيف، مسوول فعلي كانون هواداران استقلال در اين باره واكنش نشان مي‌دهد: «ما هيچ مخالفتي با تشكيل NGO نداريم و از هر سازماني كه در حمايت از تيم فوتبال استقلال شكل بگيرد، استقبال مي‌كنيم اما با نوچه پروري مخالف هستيم. نوچه پروري با جذب طرفدار تفاوت دارد و هر اقدامي در اين زمينه بايد مطابق سياست‌هاي فرهنگي باشگاه استقلال باشد.
با اين هدف از هر سازمان مردمي كه قصد انجام فعاليت فرهنگي در حمايت از باشگاه استقلال را دارد حمايت مي‌كنيم اما اطمينان داشته باشيد در برابر كساني كه بخواهند در ورزشگاه‌ها اقدامات غير فرهنگي و ناهنجار انجام دهند، موضع‌گيري خواهيم كرد.
مديريت باشگاه همواره بر انجام كارهاي فرهنگي تأكيد داشته اما ممكن است عده‌اي در قالب بحث هواداري قصد خط دادن به تماشاگران و ايجاد فضايي خارج از عرف را داشته باشند كه باشگاه استقلال هيچ ارتباطي با آنها نداشته و برابرشان موضع مي‌گيرد.»

hamedss
27-05-2009, 05:24
استقلال ۲ هفته ديگر جشن قهرمانى مى گيرد

مسئولان باشگاه استقلال در تدارك برپايى جشن قهرمانى هستند. آن ها به دنبال اين هستند پس از سپرى شدن ايام فاطميه جشن باشكوهى را در ورزشگاه ۱۲ هزار نفرى آزادى برپا كنند. طبق شنيده هاى ما قرار است اين مراسم ۲ هفته ديگر برگزار شود تا به احتمال زياد پاداش قهرمانى بازيكنان آبى پوش هم در اين مراسم پرداخت شود.نكته قابل توجه در اين ميان اين است كه قلعه نويى در اين جشن حاضر نخواهد شد. سرمربى سابق استقلال به دليل حضور در سپاهان و اختلاف با واعظى آشتيانى ترجيح مى دهد در اين جشن شركت نكند.

hamedss
27-05-2009, 06:29
مرفاوى: فقط به عنوان سرمربى در استقلال كار مى كنم

صمد مرفاوى مربى تيم فوتبال استقلال، با بيان اينكه در هفته هاى اخير هيچ صحبتى با مسئولان استقلال درخصوص سرمربيگرى در اين تيم نداشته، تاكيد كرد كه فقط به عنوان سرمربى حاضر به ادامه همكارى با استقلال است. وى در خصوص سرمربيگرى استقلال تهران خاطرنشان كرد: ۳ هفته پيش با مسئولان اين تيم صحبت هايى را انجام دادم اما پس از آن ديگر صحبتى نشده است. او افزود: سرمربيگرى استقلال براى هر استقلالى افتخار است و من هم مانند ساير پيشكسوتان اين تيم دوست دارم در استقلال به عنوان سرمربى كار كنم. مرفاوى درخصوص فعاليتش به عنوان كمك مربى، گفت: من فقط به عنوان دستيار قلعه نويى در استقلال كار خواهم كرد و حاضر نيستم دستيار هيچ مربى ديگرى شوم. وى تصريح كرد: قلعه نويى براى كار در سپاهان به من پيشنهاد داده بود كه به دليل مشكلات خانوداگى نمى توانم در خارج از تهران كار كنم. مربى تيم فوتبال استقلال تهران اظهار داشت: به غير از استقلال از تيم ديگرى پيشنهاد ندارم اما اعلام مى كنم مى خواهم به عنوان سرمربى به كار خود ادامه دهم. مرفاوى در خصوص احتمال حضور سرمربى خارجى در استقلال گفت: معتقدم مربيان ايرانى در باشگاه ها موفق ترند و بايد به مربيان داخلى خود اعتماد كنيم. وى خاطرنشان ساخت: مديران باشگاه ها بايد به مربيان داخلى نيز مانند مربيان خارجى اعتماد كنند تا آنها بتوانند با آرامش در تيم هاى خود كار كنند.

kave666
27-05-2009, 09:23
منطقه اقتصادی اروند اسپانسر جدید استقلال
esteghlali.com:مهندس امیر واعظی آشتیانی صبح امروز به آبادان رفت و از منطقه آزاد اروند بازدید کرد. در جریان این سفر یک روزه، مدیرعامل استقلال پیش از ظهر امروز با مدیرعامل و معاون عمرانی این منطقه نیز نشستی صمیمانه داشت و از نزدیک با روند اجرایی و عمرانی پروژه های مختلف این منطقه آشنا شد.
مدیرعامل منطقه آزاد اروند در دیدار با مهندس واعظی آشتیانی ضمن اعلام حمایت خود از فوتبال پاک، موفقیت اخیر مجموعه استقلال را در لیگ حرفه ای ایران به کادر باشگاه و تیم فوتبال استقلال و هواداران استقلال تبریک گفت.

همچنین در این نشست توافقنامه‌ای به امضای طرفین رسید که باشگاه استقلال در زمینه توسعه و پیشرفت فوتبال این منطقه از مجموعه منطقه آزاد اروند پشتیبانی کنند و در مقابل منطقه آزاد اروند نیز حمایت مالی از تیم‌های پایه‌ای استقلال را در فصل جدید رقابت‌های فوتبال بر عهده گرفت.

مدیرعامل باشگاه استقلال شامگاه امروز از طریق آبادان به تهران بازمی‌گردد.

kave666
27-05-2009, 09:55
استقلال بدون قلعه نویی به مشکل نمی خورد
esteghlali.com:هافبک تیم استقلال گفت: قلعه نویی برای این تیم زحمت زیادی کشید اما بدون او هیچ مشکلی برای تیم پیش نخواهد آمد.
امید روانخواه گفت: قراردادم با باشگاه استقلال تمام شده اما برای تمدید آن صحبت های اولیه شده و به توافقاتی هم رسیدیم.
وی که در شیراز به سر می برد، افزود: هفته آینده به تهران می آیم و صحبت های نهایی را برای تمدید انجام می دهم. به نظرم مشکل خاصی ندارم و امیدوارم بتوانم یک سال دیگر در خدمت تیم محبوبم باشم.
هافبک استقلال تصریح کرد: با وجود آشتیانی که معلوم است برای کار کردن آمده، برای تمدید 2 ساله قرارداد مشکلی ندارم و کسی این کار را بکند، ضرر نخواهد کرد.
روانخواه گفت: ما در فوتبال حرفه ای قرارداد یک ساله نداریم اما متاسفانه بی ثباتی مدیران و وضعیت نامشخص باشگاه ها باعث شده بازیکنان از قراردادهای طولانی بترسند.
وی خاطرنشان کرد: چند پیشنهاد خیلی خوب از دیگر تیم های لیگ برتر دارم. قبل از مصدومیتم از امارات پیشنهاد داشتم اما الان کمی شرایط سخت تر شده است و فعلا اولویتم استقلال است.
هافبک استقلال در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است به سپاهان برود، افزود: قلعه نویی به من خیلی لطف دارد اما فوتبال حرفه ای است. مذاکراتی را با سپاهانی ها داشته ام اما مشخص نیست که استقلال را ترک کنم یا نه.
روانخواه به جدایی قلعه نویی اشاره کرد و گفت: قلعه نویی استقلال را از آن وضعیت بحرانی خارج و تیم را قهرمان کرد. او زحمت زیادی برای باشگاه کشیده اما فکر نمی کنم باشگاه بزرگی مثل استقلال با رفتن قلعه نویی به مشکل بخورد.

ss_ss gahreman
27-05-2009, 12:29
جدايي ستاره‌هاي صباباتري
رضايي در مس، نوري در استقلال
خبرگزاري فوتبال ايران- قرارداد چند بازيكن سرشناس و تاثيرگذار صباباتري با اين تيم به پايان رسيده و احتمال جدايي آنها بسيار زياد است.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، غلامرضا رضايي مهاجم صبا با چند پيشنهاد ليگ برتري مواجه شده كه پيشنهاد مالي مس كرمان از همه تيم‌ها بيشتر است و مذاكرات او با كرماني‌ها جدي‌تر شده است. محمد نوري هافبك ملي‌پوش صبا هم از سپاهان و استقلال پيشنهاد دارد و مي‌گويند قرار است به زدي با واعظ آشتياني مديرعامل استقلال مذاكره كند.

قرارداد چند بازيكن سرشناس صبا از جمله مرتضي كاشفي، مرتضي اسدي و عادل كلاه‌كج هم به پايان رسيده و آنها هم با چند پيشنهاد از تيم‌هاي ليگ برتري مواجه شده‌اند. گفتني است كه وضعيت صباباتري از لحاظ مديريتي و كادر فني براي فصل آينده مشخص نشده است.

ss_ss gahreman
27-05-2009, 18:18
مرفاوي سرمربي استقلال تهران شد
خبرگزاري فارس: دستيار امير قلعه نويي به عنوان جانشين وي در تيم استقلال تهران انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال تهران، بعدازظهر امروز مدير عامل باشگاه استقلال اسامي اعضاي كميته فني، كادر فني، مشاوران و مديران جديد تعدادي از كميته هاي مختلف اين باشگاه را اعلام كرد.
از دلايل مهم باشگاه استقلال درباره تاخير در اعلام اسامي كادرفني تيم استقلال ، موضوع قرارداد روته مولر با فدراسيون فوتبال بود.
از آنجايي كه تاكيد مدير عامل باشگاه استقلال همواره رعايت اصول و اخلاق حرفه اي بوده است ، بنابراين اعلام اسامي كادرفني مشروط به قطع همكاري روته مولر با فدراسيون فوتبال و انعقاد قرارداد با باشگاه استقلال بود كه اين امر ميسر شد .

اسامي كادر جديد باشگاه استقلال به اين شرح است:

اسامي كادر فني:
سرمربي: صمد مرفاوي
مربي و مشاور فني مديرعامل: اريش روته مولر
مدير تيم: غلامحسين مظلومي
انتخاب مربيان و دستياران سرمربي تيم استقلال طي روزهاي آينده توسط صمد مرفاوي صورت مي گيرد.

اعضاي كميته فني: حسن امين بخش (رئيس كميته) ، مسعود معيني، غلامحسين مظلومي، صمد مرفاوي، روته مولر
احتمال اضافه شدن يك عضو به جمع اعضاي كميته فني وجود دارد .

رئيس كميته پشتيباني : هادي مباشري
كميته پيشكسوتان : جواد قراب
رئيس آكادمي باشگاه استقلال : مسعود معيني

با توجه به استعفاي عليرضا منصوريان از سمت رئيس آكادمي استقلال ، طي نامه اي از خدمات و زحمات ايشان تقدير و تشكر به عمل آمد.

مشاوران جديد مديرعامل: عباس منتظري، علي رضا منصوريان، علي اميري

كادر پزشكي: عباس منتظري ( روانپزشك )، امير نوروزي ( فيزيوتراپ )، كاوه ستوده ( پزشك عمومي)

kave666
27-05-2009, 18:52
واعظي‌آشتياني در احكام جداگانه‌اي رسما منصوب كرد:
روساي كميته‌هاي پشتيباني، پيشكسوتان و فني باشگاه استقلال معرفي شدند
اعضاي كميته‌هاي پشتيباني، پيشكسوتان و فني باشگاه استقلال تهران منصوب شدند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، طي احكامي ‌جداگانه از سوي اميررضا واعظي آشتياني- مدير عامل باشگاه استقلال- دكتر حسن امين‌بخش به عنوان رييس كميته‌ي فني منصوب شد و دكتر مسعود معيني بازيكن اسبق تيم‌هاي ملي فوتبال و استقلال و رييس پيشين كميته آموزش فدراسيون فوتبال، غلامحسين مظلومي‌بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال و بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال،‌ به عنوان ديگر اعضاي اين كميته منصوب شدند.
هم‌چنين صمدمرفاوي و روته مولر به عنوان مربيان اين تيم جزو اعضاي كميته‌ي فني هستند.
به احتمال فراوان منصور پورحيدري سرمربي اسبق تيم فوتبال استقلال تهران نيز به عضويت اين كميته در خواهد آمد.
سوابق رييس كميته‌ي فني باشگاه استقلال:
1- دكتر حسن امين‌بخش
مدرك تحصيلي: ليسانس تربيت بدني فوق ليسانس تربيت بدني و دكتراي تربيت بدني از دانشگاه جورج واشنگتن آمريكا.
سابقه بازي: بازيكن تيم كيان، تيم ملي دانشجويان،‌ تيم ملي ارتش
خلاصه‌اي از سوابق اجرايي: رييس هيات فوتبال استان تهران،‌ رييس كميته‌ي آموزش فدراسيون فوتبال، رييس كميته‌ي فني فدراسيون فوتبال، دبير كل فدراسيون فوتبال، سرپرست تيم ملي بزرگسالان،‌ مدير تيم‌هاي ملي فوتبال، سرمربي تيم ملي دانشجويان
مدرك مربيگري: مربي فيفا، مدرك A فوتبال اروپا و هلند، مدرك A كنفدراسيون فوتبال آسيا و مدرس فوتبال
سوابق علمي‌: رييس دانشكده تربيت بدني دانشگاه تربيت معلم، معاون دانشكده‌ي تربيت بدني دانشگاه آزاد اسلامي‌، عضو هيات علمي‌و استاد دانشگاه
هم‌چنين روساي كميته‌هاي پشتيباني پيشكسوتان و فني باشگاه استقلال تهران منصوب شدند.به گزارش ايسنا، طي احكامي ‌جداگانه از سوي امير رضا واعظي‌آشتياني مدير عامل باشگاه استقلال تهران روساي كميته‌هاي فني‌ و پشتيباني ‌باشگاه استقلال منصوب شدند.
هادي مباشري به عنوان رييس كميته‌ي پشتيباني استقلال منصوب شد.
واعظي آشتياني ضمن تشكر از خدمات علي اميري رييس پيشين كميته پشتيباني استقلال،‌هادي مباشري را براي اين سمت برگزيد.
هم‌چنين دكتر حسن امين‌بخش به عنوان كميته فني باشگاه استقلال منصوب شد.
بر اساس اين گزارش،‌ جواد قراب نيز به عضويت كميته‌ي پيشكسوتان باشگاه استقلال در آمد.
واعظي ‌آشتياني، دكتر مسعود معيني را با حفظ سمت در كميته‌ي به عنوان رييس آكادمي‌فوتبال استقلال تهران منصوب كرد.
آشتياني از خدمات عليرضا منصوريان در مدت ماموريت وي به عنوان رييس آكادمي‌فوتبال استقلال تقدير و تشكر كرد.
مدير عامل باشگاه استقلال تهران،‌ همچنين عليرضا منصوريان و علي اميري را به عنوان مشاوران خود برگزيد.

kave666
28-05-2009, 00:52
اولين نشست مرفاوي و روته‌مولر برگزار شد

parsfootball.com:نخستين نشست سرمربي و مربي تيم فوتبال استقلال تهران عصر امروز برگزار شد.پس از انتخاب صمد مرفاوي به عنوان سرمربي استقلال و روته مولر به عنوان دستيار وي نخستين نشست اين دو مربي امروز در محل باشگاه استقلال تهران برگزار شد.
پس از مذاكرات اوليه با روته مولر در شب گذشته توافقات نهايي با اين مربي آلماني صورت گرفت و وي به عنوان مربي استقلال منصوب شد.
با توجه به اين كه روته مولر مربي پيشين تيم ملي فوتبال،‌ با فدراسيون فوتبال قرارداد يك ساله داشت، اميررضا واعظي آشتياني براي رعايت اخلاق حرفه‌اي و اين كه اعلام كرده بود تا روشن نشدن تكليف وي با فدراسيون فوتبال با روته مولر وارد مذاكره نخواهد شد پس از نشست مسوولان فوتبال با روته مولر قرارداد اين مربي فسخ شد و وي مذاكرات خود با استقلال انجام داد و پس از توافق نهايي به عنوان مربي اين تيم منصوب شد.
باشگاه استقلال از حدود 10 روز پيش كادر فني خود را انتخاب كرده بود و گفت و گو با بازيكنان مدنظر اين باشگاه با صلاحديد صمد مرفاوي صورت گرفته است.

Nastaran
28-05-2009, 07:36
تغییرات گسترده در باشگاه استقلال صمد مرفاوی سرمربی استقلال شد با معرفی کادر جدید فنی و مدیریتی باشگاه استقلال توسط واعظی آشتیانی تغییرات گسترده ای در این باشگاه صورت گرفت.

به گزارش کمیته روابط عمومی این باشگاه ، بعدازظهر امروز مدیر عامل باشگاه استقلال اسامی اعضای کمیته فنی ، کادر فنی ، مشاوران و مدیران جدید تعدادی از کمیته های مختلف این باشگاه را اعلام کرد.
لازم به توضیح است که از دلایل مهم باشگاه استقلال درباره تاخیر در اعلام اسامی کادرفنی تیم استقلال ، موضوع قرارداد روته مولر با فدراسیون فوتبال بود. از آنجایی که تاکید مدیر عامل باشگاه استقلال همواره رعایت اصول و اخلاق حرفه ای بوده است ، بنابراین اعلام اسامی کادرفنی مشروط به قطع همکاری روته مولر با فدراسیون فوتبال و انعقاد قرارداد با باشگاه استقلال بود که این امر میسر شد .
اسامی کادر جدید باشگاه استقلال به این شرح است :

اسامی کادر فنی :

سرمربی : صمد مرفاوی
مربی و مشاور فنی مدیرعامل : دکتر اریش روته مولر
مدیر تیم : غلامحسین مظلومی
انتخاب مربیان و دستیاران سرمربی تیم استقلال طی روزهای آینده توسط صمد مرفاوی صورت می گیرد.

اعضای کمیته فنی :

دکتر حسن امین بخش ( رئیس کمیته ) ، دکتر مسعود معینی ، غلامحسین مظلومی ، صمد مرفاوی ، دکتر روته مولر
لازم به ذکر است که احتمال اضافه شدن یک عضو به جمع اعضای کمیته فنی وجود دارد .

رئیس کمیته پشتیبانی : هادی مباشری

کمیته پیشکسوتان : جواد قراب

رئیس آکادمی باشگاه استقلال :دکتر مسعود معینی

با توجه به استعفای علیرضا منصوریان از سمت رئیس آکادمی استقلال ، طی نامه ای از خدمات و زحمات ایشان تقدیر و تشکر به عمل آمد

مشاوران جدید مدیرعامل :

دکتر عباس منتظری
علی رضا منصوریان
علی امیری

کادر پزشکی :

دکتر عباس منتظری ( روانپزشک )
امیر نوروزی ( فیزیوتراپ )
دکتر کاوه ستوده

Armin
29-05-2009, 10:59
--- خبرگزاری فارس ---
[ [Only registered and activated users can see links] ]

با كادرفني جديد تمرينات استقلال از 23 خرداد آغاز مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، با اعلام صمد مرفاوي به عنوان سرمربي جديد استقلال تمرينات اين تيم براي فصل جديد از 23 خرداد تمرينات آغاز خواهد شد. مسئولان باشگاه با مشخص كردن كادر فني مذاكره با بازيكنان جديد را نيز آغاز كرده اند. قرار است تا 15 خرداد اين باشگاه بازيكنان جديد را جذب كند و سپس مذاكره با بازيكناني كه در اين تيم قراردادشان به پايان رسيده آغاز مي شود. فردا نيز در باشگاه استقلال جلسه اي با حضور اعضاي جديد كادر فني و مديريتي برگزار مي شود تا سياست هاي جديد باشگاه و شرح وظايف مشخص شود.

SSMAJIDI
29-05-2009, 11:28
در گفت و گو با فارس
مظلومي: استقلال براي تصميمات بزرگتر آماده است
خبرگزاري فارس: مدير تيم فوتبال استقلال گفت: با ايجاد فضاي تازه در استقلال شرايط براي تصميمات بزرگتر نيز آماده شده است.

غلامحسين مظلومي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره انتخاب خود به عنوان مدير تيم استقلال اظهار داشت: براي كار در استقلال آدم غريبه اي نيستم. 6 سال قبل مدير فني تيم هاي پايه بودم و بازيكناني نظير جباري، حيدري، تيموريان، منيعي، قرباني، صادقي از همان سال ها زير نظر مرفاوي براي استقلال پرورش پيدا كردند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه فرق مدير تيم با سرپرست چيست؛ عنوان كرد: فرقي با هم ندارد. البته شرح وظايف شنبه مشخص مي شود.
مظلومي ادامه داد: نبايد جايگاهي كه در اين تيم به ما داده شده را به عنوان امتياز نگاه كنيم بلكه اين سمت ها؛ مسئوليت است و بايد فضاي باشگاه استقلال پر از اعتماد به نفس و موج به آينده باشد.
مدير تيم استقلال تصريح كرد: همه ما بايد دست به دست هم دهيم تا بتوانيم از عنوان قهرماني تيم دفاع كنيم.
وي در اين باره كه هميشه تيم هاي قهرمان در فصل بعدي با مشكلاتي روبرو هستند گفت: نبايد بگذاريم كه اين مشكلات ادامه پيدا كند. در فوتبال فصل گذشته استقلال نيز مشكلاتي را داشتيم و بايد نقاط ضعف را برطرف كنيم. در حال حاضر شرايط براي اتخاذ تصميمات بزرگتر مهيا است. مي توانيم با همفكري در اتاق فكر مسير را براي نتيجه گيري هموارتر كنيم.
مظلومي در مورد گمانه زني هايي كه مبني بر عدم نتيجه گيري استقلال با صمد مرفاوي مي شود اظهار داشت: بايد به تصميم آقاي واعظ احترام بگذاريم و قصاص قبل از جنايت نكنيم. مرفاوي در اين چند سالي كه در اين تيم بوده شناخت خوبي پيدا كرده و كلاس هاي مربيگري متعددي را پشت سر گذاشته است. همه ما وظيفه داريم فضايي را براي سرمربي ايجاد كنيم تا بتواند در كمال آرامش تيم را هدايت كند.
وي تاكيد كرد: براي هر تيمي فراز و نشيب وجود دارد. چرا نبايد بگذاريم يك جوان روي كار بيايد؟ چرا نبايد از مرفاوي حمايت شود و هووز نيامده اين تصور به وجود آيد كه نمي تواند نتيجه بگيرد؟ همه بايد به زمان پيش رويم و صبر و تحمل خود را بالا ببريم.

SSMAJIDI
29-05-2009, 11:54
ظاهرا عليرضا منصوريان از گزينه هاي باشگاه استقلال براي حضور در پست سرمربيگري بود كه با انتخاب عبدالصمد مرفاوي اين موضوع به تاريخ پيوست.
اما عليرضا منصوريان كه به دليل خصوصيتهاي خاص مديريتي چهره اي قابل اعتماد براي مربيگري به نظر مي رسد ، براي تجربه اين فعاليت جديد حرفه اي به همدان خواهد رفت تا در تيم پاس همدان با مديريت كاظم اوليايي كه از استقلاليهاي قديمي است ، خود را بيازمايد.
البته اين حضور نه براي سرمربيگري كه براي مربيگري كنار يك مربي باتجربه است كه به جاي وينكو بگوويچ به همدان خواهد آمد.

Armin
29-05-2009, 12:14
--- خبرگزاری هورا اسپورت ---

هاشم بیک زاده: به فکر تیم ملی و باشگاه خارجی هستم/ با استقلال صحبت کرده ام اما قرارداد نبستم.

هاشم بيگ زاده : مديران اين باشگاه مذاكراتي را با من انجام داده‌اند اما من هنوز تصميم قطعي در اين ارتباط نگرفته‌ام و پس از بازگشت به تهران ، پيشنهادات را بررسي خواهم كرد .
هافبك تيم استقلال تهران در خصوص وضعيت قراردادش با اين تيم گفت : ‌مذاكراتي را با واعظي آشتياني ، مديريت باشگاه انجام داده‌ام اما هنوز به صورت رسمي قراردادي بين ما امضا نشده است .
وي افزود : در حال حاضر در شمال کشور هستم تا در آرامش ، استراحت کنم و پس از بازگشت به تهران با بررسي ساير پيشنهادات تصميم قطعي خود را برای فصل بعد بگیرم .
وي ادامه داد : من در فصل گذشته با وجود اين كه در مقطعي فراز و نشيب‌هايي داشتم اما در کل ، فصل خوبي را پشت سر گذاشتم و اميدوارم در سال آينده بتوانم به اين پيشرفت فوتبالي‌ام ادامه دهم . چرا كه هدف‌هاي بزرگي را در ذهن دارم كه مي‌خواهم به آنها دست يابم که از جمله آن ها مي‌توان به حضور در تيم ملي و باشگاه‌‌هاي خارجي اشاره كرد .
وي در خصوص مذاكراتش با تيم سپاهان اصفهان گفت :‌ مديران اين باشگاه مذاكراتي را با من انجام داده‌اند اما من هنوز تصميم قطعي در اين ارتباط نگرفته‌ام و همانطور كه گفتم پس از بازگشت به تهران ، پيشنهادات را بررسي خواهم كرد.
بيگ‌زاده اضافه كرد :‌ در فصل گذشته و با تمام سختي‌هايي که متحمل شدیم ، ‌سرانجام با قهرماني در لیگ برتر فوتبال ایران به کار خود پایان دادیم که خدا را شكر می کنم که شرمنده هواداران نشديم.
وي گفت : اگر هم در ليگ قهرمانان آسيا ناكام بوديم فقط به دليل بدشانسي بود . اگر موقعيت‌هايي كه به دست می آورديم را تبديل به گل مي‌کردیم به راحتي مي‌توانستيم از گروه مان صعود كنيم.

SSMAJIDI
29-05-2009, 12:33
استقلال به دنبال جذب رضا عنايتى است. پس از جدايى اين مهاجم از النصر مسئولان باشگاه استقلال با وى وارد مذاكره شدند تا اسباب آبى پوش شدن عنايتى فراهم آيد.
واعظى آشتيانى طى تماس تلفنى با عنايتى به وى تأكيد كرد بايد فصل آينده با پيراهن آبى به ميدان برود. در اين گفت وگو مدير عامل استقلال از آقاى گل سابق فوتبال ايران خواست براى انجام مذاكرات جدى تر به باشگاه مراجعه كند تا طى يك ملاقات طرفين از شرايط خود براى ثبت قرارداد حرف بزنند.
عنايتى براى پوشيدن پيراهن استقلال تمايل نشان داده تا اسباب حضور وى در اين تيم حتى بدون حضور قلعه نويى صورت بگيرد.
نكته قابل توجه اين بود كه سر منشأ اختلافات قلعه نويى با واعظى سر جذب عنايتى بود كه در اين بحث سرمربى سابق استقلال تأكيد به جذب عنايتى داشت اما مدير عامل اين مسأله را به دليل وجود قرارداد اين بازيكن با النصر نمى پذيرفت اما حالا با جدايى قلعه نويى از استقلال عنايتى فاصله اى با اين تيم ندارد تا حتى با وجود نبود قلعه نويى بر روى نيمكت استقلال به عضويت اين تيم دربيايد.

SSMAJIDI
29-05-2009, 13:08
عبدالصمد مرفاوي : مي دانم کار دشواري پيش رويم قراردارد اما با استفاده از تجربيات گذشته کارم را آغاز خواهم کرد .
وي در ادامه گفت: از تمام پيشکسوتان باشگاه استقلال رخصت مي گيرم و اميدوارم کمک هاي آن ها شامل حالم شود.
مرفاوي افزود: از آقاي قلعه نويي که زحمات زيادي براي استقلال کشيده نيز رخصت مي گيرم.
وي درباره دستياران خود گفت: مشغول بررسي چند گزينه هستم که تعدادي از مربيان فصل قبل استقلال نيز در بين آنها حضور دارند؛ ظرف دو سه روز آينده دستيارانم را معرفي مي کنم.
مرفاوي درباره ليست بازيکنان استقلال گفت: ليست نفرات مورد نياز خود را به باشگاه ارايه داده ام تا مقدمات جذب آنها فراهم شود.
وي ادامه داد: تمرينات تيم از تاريخ 23 خرداد آغاز مي شود و بنده نيز از فردا (شنبه) در باشگاه مستقر مي شوم.

SSMAJIDI
29-05-2009, 14:05
در گفت و گو با فارس
بيك زاده: شايد به دسته دوم آلمان بروم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با يك پيشنهاد از كشور آلمان مواجه شده و در حال بررسي آن هستم.

هاشم بيك‌زاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص انتخاب صمد مرفاوي به عنوان سرمربي جديد استقلال تهران اظهار داشت: به آقاي مرفاوي تبريك مي‌گويم. او مربي بسيار خوبي است كه شخصيت ساده‌اي دارد. اميدوارم بتواند با استقلال در رقابت‌هاي آسيايي و ليگ برتر نتيجه بگيرد.
بيك‌زاده با اعلام اينكه از يك تيم آلماني پيشنهاد دارد عنوان كرد: مدير برنامه‌هايم در حال پيگيري اين پيشنهاد است. يك تيم دسته دومي آلمان خواهان به خدمت گرفتن نشده و اگر شرايط مناسب باشد، با بررسي تمامي جوانب به آلمان مي روم. البته در اين خصوص بايد با مسئولان استقلال جلسه گذاشته و تصميم نهايي را در اين خصوص اتخاذ كنيم.

مسعود معيني در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص برنامه‌هايش براي آكادمي استقلال اظهار داشت: قصد داريم به همراه واعظ آشتياني تغييرات اساسي در آكادمي استقلال ايجاد كنيم. يكي از اين اهداف سرمربيگري سالاري در فوتبال است كه آقاي آشتياني قصد دارد اين كار را در استقلال انجام دهد. در اين چند وقت جلسه‌هايي با مديرعامل استقلال داشتيم و قرار است كه به تيم‌هاي پايه سر و سامان دهيم.
وي در خصوص مشكلات آكادمي در سال گذشته عنوان كرد: با منصوريان صحبت كردم. ايشان گله داشتند كه مشكلاتي در آكادمي وجود داشت. حتي مربي تيم جوانان استقلال كه با اين تيم به فينال مسابقات راه پيدا كرده از برخي شرايط ناراضي بود اما قصد دارم طي چند روز آينده در اين خصوص با آشتياني صحبت كنم.
معيني ادامه داد: مسئله‌اي به نام آكادمي طرحي 5 ساله است كه قصد داريم به صورت كوتاه مدت،‌ ميان مدت و درازمدت آن را اجرا كنيم. قرار است در چند استان طرح‌هاي آزمايشي انجام دهيم و مدارس فوتبال استقلال زير نظر آكادمي تشكيل شود. فكر مي‌كنم تا اين آكادمي سر وشكلي مناسب به خود بيگرد،‌حداقل سه سال فرصت لازم است.
رئيس جديد آكادمي استقلال تصريح كرد: پيش از اين قرار بود كه كميته فني انتخاب شود و در اين خصوص تصميم‌گيري شود. حالا كه كميته فني انتخاب شده، فكر مي‌كنم خود آقاي آشتياني نيز حق راي دارد و مي‌تواند در مسائل فني آكادمي و تيم استقلال نظر بدهد.
معيني در خصوص امير قلعه‌نويي گفت: ‌به شخصه به وي علاقمندم اما بعضي‌ از رفتارهاي قلعه‌نويي براي پيشرفت فوتبال خوشايند نبود. نمي‌خواهم خيلي در اين باره صحبت كنم. شما ببينيد تيم پرسپوليس امسال از ضعف مديريت چه ضربه‌هايي خورد. اين در حالي است كه استقلال مديريت كاربلد دارد و به همه چيز واقف است.
رئيس جديد آكادمي استقلال در خصوص اينكه چه نفراتي از تيم‌هاي پايه فعلي در اين تيم مي‌مانند، اظهار داشت: مطمئن باشيد آنهايي كه امسال زحمت كشيده و تيم‌هايشان نتايج قابل توجهي گرفت، صد در صد در استقلال خواهند ماند.
تمرينات استقلال با کادر فنی جدید از 23 خرداد آغاز خواهد شد. در حال حاضر و 24 ساعت بعد از اعلام نام مرفاوی به عنوان سرمربی تازه آبی ها مدیران استقلال در انتظار واکنش رسانه های ورزشی در ایران هستند. قرار است تا 15 خرداد اين باشگاه بازيكنان جديد را جذب كند و سپس مذاكره با بازيكناني كه در اين تيم قراردادشان به پايان رسيده آغاز مي شود.

ظاهرا مدیران استقلال قصد دارند با استخدام یکی دو ستاره جو منفی را از اطراف تیم دور کنند . اولین بمب خبری استقلال تا روز یکشنبه منفجر می شود.این در حالی است که آنها با احمد آل نعمه قرارداد داخلی بسته بودند که او این تیم را دور زد و به سپاهان رفت . آنها با کیانوش رحمتی و رضا عنایتی به توافق رسیده اند و مهدی شیری و مهردادکریمیان دو بازیکن برق سیراز نیز در آستانه آبی پوش شدن هستند.

SSMAJIDI
29-05-2009, 15:19
در گفت و گو با فارس
رحمتي: جاي هيچ بازيكني به استقلال نيامده‌ام
خبرگزاري فارس: هافبك جديد تيم فوتبال استقلال گفت: من جاي هيچ بازيكني به اين تيم نيامده‌ام.

كيانوش رحمتي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره قرارداد خود با تيم استقلال اظهار داشت: روز چهارشنبه با حضور در باشگاه با اين تيم قرارداد داخلي يك ساله بستم و اميدوار هستم بتوانم به اين تيم كمك كنم.
وي افزود: هميشه تيم هاي قهرمان در فصل جديد روزهاي سختي دارند و من با دانستن اين موضوع و بررسي همه جوانب اين تيم را انتخاب كردم و كاري هم به مسائل حاشيه اي ندارم.
رحمتي ادامه داد: تا به حال با صمد مرفاوي كار نكرده ام اما مي دانم ايشان مربي خوب و بادانشي است و سالم مربيگري مي كند.
اين هافبك درباره اينكه گفته مي شود وي جاي بازيكني مثل حسين كاظمي به اين تيم آمده است، گفت: اين موضوع صحيح نيست. من در تيم پاس در كنار جواد نكونام بازي كردم و در سايپا نيز در كنار ابراهيم صادقي بازي كرده ام و نيازي به اين ندارم كه جاي كسي باشم.

SSMAJIDI
29-05-2009, 15:57
مرفاوي مربي زرنگي است
عنايتي: با سپاهان مذاكره نداشته‌ام
خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال النصر امارات گفت: بر خلاف شايعات مذاكره اي با سپاهان داشته ام.

رضا عنايتي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اينكه گفته مي شود ظرف يكي دو روز آينده با سپاهان قرارداد امضا مي كند تصريح كرد: اين خبر صحت ندارد. وقتي پيشنهادي از باشگاه سپاهان ندارم چطور امكان دارد با اين تيم به توافق رسيده باشم؟
وي ادامه داد: ظرف روزهاي گذشته با امير قلعه نويي صحبت كرده ام اما در مورد فوتبال حرفي نزده ام.
مهاجم اسبق تيم استقلال در مورد روند مذاكراتش با باشگاه استقلال عنوان كرد: هفته آينده نشستي با مسئولان اين باشگاه خواهم داشت تا مذاكراتي انجام دهم.
اين بازيكن در مورد انتخاب صمد مرفاوي به عنوان سرمربي در اين تيم گفت: مرفاوي مربي زرنگي است و اميدوارم بتواند استقلال را به موفقيت برساند. اكنون كه او را به عنوان سرمربي انتخاب كرده اند بايد همه دست به دست هم دهند تا استقلال به موفقيت برسد.
وي درباره مواضعي كه در قبال انتخاب مرفاوي شده است اظهار داشت: طبيعي است كه در مورد تصميمات باشگاه بزگي مثل استقلال مخالفاني هم باشند. فكر مي كنم آنهايي كه اين تيم را دوست دارند بايد كمك كنند تا تيم بزرگ بماند.

Armin
29-05-2009, 16:40
استقلال به دنبال جذب رضا عنايتي
عنايتي شنبه با "واعظي آشتياني" گفت‌وگو مي‌كند.

رضا عنايتي شنبه با مديرعامل باشگاه استقلال تهران ديدار و گفت‌وگو مي كند.
به گزارش ايسنا، امير رضا واعظي آشتياني مدير عامل باشگاه استقلال تهران شنبه در دفتر كارش با رضا عنايتي مهاجم اسبق تيم فوتبال استقلال تهران و بازيكن فصل گذشته باشگاه النصر امارات ديدار و گفت‌وگو مي كند.
رضا عنايتي به دليل بيماري پدرش در مشهد حضور دارد. وي قرار است شنبه به تهران سفر كند و درباره حضورش در تيم فوتبال استقلال تهران در رقابت هاي نهمين دوره ليگ برتر با آشتياني مذاكره كند.

--- خبرگزاری ایسنا ---

SSMAJIDI
29-05-2009, 17:36
فهرست خروجی های استقلال

استقلال برای فصل جاری دست به کار شده و کیانوش رحمتی را به عنوان دومین خرید فصل استخدام کرده است اما فرایند مهم دیگری که در فصل نقل و انتقال دنبال می شود ، سبک کردن بار تیم در بازار نقل و انتقال است .
دیروز یک مبع آگاه در باشگاه استقلال اسامی بازیکنانی که در فهرست مازاد قرار دارند را اعلام کرد . به گفته وی ابراهیم تقی پور مدافع بلند قامت مازندرانی که فصلی ناموفق را در این تیم گذراند ، میلادنوری خرید تعجب برانگیز فصل پیش امیرقلعه نویی ، اشکان نامداری گلر دوم تیم ،احمد خذیراوی مهاجم جوانی که تمام فصل روی نیمکت بود ، میثم منیعی چپ پای پردردسر این فصل ، مهدی امیرآبادی مدافع راست تیم ، علی علیزاده مهاجم مورد علاقهه قلعه نویی که یک فصل دیگر نیز با تیم قرارداد دارد و احتمالا علیرضا عباسفرد و بیژن کوشکی در این فهرست قرار دارند.
عباسفرد در صورت حضور عنایتی در استقلال این تیم را ترک می کند ولی خروج کوشکی کمی دور از ذهن است چرا که او یکی از بهترین مدافعان این فصل بود.

saeed_cris
30-05-2009, 01:31
در گفت و گو با فارس
ورمزيار: مرفاوي بايد با تدبير بيشتري سرمربي استقلال مي‌شد
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال صباي قم گفت: صمد مرفاوي بايد با تدبير بيشتري سرمربي استقلال مي‌شد و براي قبول اين مسئوليت تامل مي‌كرد.

صادق ورمزيار در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد سرمربيگري صمد مرفاوي در استقلال عنوان كرد: او بايد تامل بيشتري به خرج مي داد اما حالا كه اين سمت را پذيرفته به او تبريك مي گويم و اميدوارم در كارش موفق شود.
وي ادامه داد: مربيگري در تيمي كه فصل گذشته قهرمان شده كار بسيار سختي است و همواره تيم هاي قهرمان مشكلاتي داشته اند. او اگر تيم استقلال را در فصل آينده به مقام نايب قهرماني هم برساند عمكردش منفي است اما وقتي تيم سيزدهم جدول را به قهرماني مي رساني همه چيز خوب است.
مربي اسبق استقلال تاكيد كرد: مرفاوي در حالي به استقلال مي آيد كه به نظرم وضعيت عادي نيست و همه چيز فصل آينده از جو تماشاگران تا ساير مسايل بر عليه او است.
ورمزيار در مورد اينكه آيا او هم مانند ناصر حجازي معتقد است جانشين امير قلعه نويي در استقلال نابود خواهد شد گفت: من سربسته حرف هايم را زدم. مشكلات در تيم ها به ويژه پس از قهرماني وجود دارد.
مربي تيم صبا در مورد وضعيتش در اين تيم اظهار داشت: هيچ چيز مشخص نيست. در حال حاضر استراحت مي كنم و اگر قرار باشد اتفاقي رخ دهد هفته آينده همه چيز مشخص مي شود.
وي در مورد اينكه چند درصد از مبلغ قراردادش را از باشگاه صبا دريافت كرده گفت: مربيان حدود 30 درصد از قرارداد شان باقي مانده است البته بازيكنان بيشتر از مربيان پول گرفته اند.

hamedss
30-05-2009, 07:03
ورمزيار: مرفاوي بايد با تدبير بيشتري سرمربي استقلال مي‌شد

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال صباي قم گفت: صمد مرفاوي بايد با تدبير بيشتري سرمربي استقلال مي‌شد و براي قبول اين مسئوليت تامل مي‌كرد.

صادق ورمزيار در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد سرمربيگري صمد مرفاوي در استقلال عنوان كرد: او بايد تامل بيشتري به خرج مي داد اما حالا كه اين سمت را پذيرفته به او تبريك مي گويم و اميدوارم در كارش موفق شود.
وي ادامه داد: مربيگري در تيمي كه فصل گذشته قهرمان شده كار بسيار سختي است و همواره تيم هاي قهرمان مشكلاتي داشته اند. او اگر تيم استقلال را در فصل آينده به مقام نايب قهرماني هم برساند عمكردش منفي است اما وقتي تيم سيزدهم جدول را به قهرماني مي رساني همه چيز خوب است.
مربي اسبق استقلال تاكيد كرد: مرفاوي در حالي به استقلال مي آيد كه به نظرم وضعيت عادي نيست و همه چيز فصل آينده از جو تماشاگران تا ساير مسايل بر عليه او است.
ورمزيار در مورد اينكه آيا او هم مانند ناصر حجازي معتقد است جانشين امير قلعه نويي در استقلال نابود خواهد شد گفت: من سربسته حرف هايم را زدم. مشكلات در تيم ها به ويژه پس از قهرماني وجود دارد.
مربي تيم صبا در مورد وضعيتش در اين تيم اظهار داشت: هيچ چيز مشخص نيست. در حال حاضر استراحت مي كنم و اگر قرار باشد اتفاقي رخ دهد هفته آينده همه چيز مشخص مي شود.
وي در مورد اينكه چند درصد از مبلغ قراردادش را از باشگاه صبا دريافت كرده گفت: مربيان حدود 30 درصد از قرارداد شان باقي مانده است البته بازيكنان بيشتر از مربيان پول گرفته اند.
منبع ([Only registered and activated users can see links] QTTwARTxucnpRWDc1HGFUR0IVTEodWWsU&news_id=3474873)

Armin
30-05-2009, 13:00
محمود فکری: احتمالاً فصل آينده در استقلال حضور نخواهم داشت.

محمود فكري مربي بركنار شده استقلال اين روزها تنها به حضور در كلاسهاي مربيگري فكر مي‌كند. امير قلعه نويي سرمربي سپاهان اصفهان پيش از اين اعلام كرده بود پس از حضور در سپاهان، محمود فكري و بابازاده را با خود به اين تيم خواهد برد، هنوز مذاكره‌اي را فكري انجام نداده است. فكري در اين خصوص مي‌گويد:« اگر قرار بود به سپاهان بروم تا به امروز بايد با من صحبتي مي شد اما قلعه نويي هنوز صحبتي با من انجام نداده است.»
وي همچنين درباره حضور در استقلال نيز گفت:« با مرفاوي مشكلي ندارم اما مديريت باشگاه بايد در مورد حضور من نظر بدهد و به همين خاطر احتمالا فصل آينده نيز در اين تيم نخواهم بود.»
با اين شرايط مربي سابق استقلال تنها به كلاسهاي مربيگري A آسيا فكر مي‌كند كه در تابستان برگزار خواهد شد.

Nastaran
30-05-2009, 15:03
عنایتی در گفتگو با مهر:
فردا با باشگاه استقلال مذاکره می کنم / از چند تیم اماراتی پیشنهاد دارم.
مهاجم پیشین تیم فوتبال النصر امارات از آغاز مذاکرات خود با باشگاه استقلال تهران از روز آینده خبر داد.غلامرضا عنایتی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: از باشگاه استقلال تهران پیشنهادی دریافت کرده‌ام اما هنوز با این باشگاه بصورت رسمی مذاکره‌ای نداشته‌ام. امروز از مشهد به تهران می آیم و روز یکشنبه با مسئولان باشگاه استقلال وارد مذاکره می شوم.
وی اولویت اول خود را حضور در تیم فوتبال استقلال خواند و گفت: از آنجائیکه پیشنهاد باشگاه استقلال جدی است، در حال حاضر بصورت جدی به حضور در این تیم فکر می کنم. با این حال علاوه بر تیم استقلال از چند تیم لیگ برتری دیگر پیشنهادهایی دریافت کرده‌ام اما پاسخگوی به آنها را مشروط به مذاکراتم با باشگاه استقلال کرده‌ام.
مهاجم پیشین تیم فوتبال النصر امارات در ادامه از دریافت دو پیشنهاد از باشگاه‌های اماراتی خبر داد و گفت: یکی از این تیم‌ها الامارات، تیم سابقم است که به تازگی از لیگ دسته اول به لیگ برتر امارات صعود کرده است. پیشنهاد آنها را هنوز بررسی نکرده‌ام و در حد گفتگوهای اولیه باقی مانده است.
عنایتی که در میانه راه مسابقات لیگ برتر باشگاه امارات با مسئولان باشگاه النصر به مشکل برخورد، در خصوص دوری سه ماهه خود از فوتبال گفت: بعد از مشکلاتی که برایم در تیم النصربه وجود آمد، حدود سه ماه دور از میدان بودم. امیدوارم با انتخاب تیمی خوب این دوری از فوتبال را جبران کنم.
وی در ادامه با اشاره به این موضوع که از حضور در فوتبال امارات پشیمان نیست، در خصوص احتمال حضورش در تیم استقلال گفت: استقلال اولویت اول من است، اما برای عقد قرارداد باید خواسته‌های دوطرف در نظر گرفته شود.
مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان در خصوص شایعه حضورش در تیم سپاهان اصفهان گفت: امیر قلعه نویی یکبار برای حضور در سپاهان با من گفتگو کرد اما از سوی مسئولان این باشگاه هیچ پیشنهاد رسمی نداشته ام.

hamedss
30-05-2009, 15:38
مظلومي: جواب اعتماد واعظ را مي‌دهيم

ايران ورزشي- غلامحسين مظلومي پس از انتصاب به عنوان مدير فني باشگاه استقلال مي‌گويد: «استقلال فصل گذشته قهرمان ليگ برتر بوده و بايد اين فصل نيز همين مقام را تكرار كند. از آنجا كه هميشه حفظ قهرماني سخت‌تر از به دست آوردنش است، قطعاً امسال، سال سختي خواهد بود. اميدوارم من به همراه همكارانم بتوانيم جواب اعتماد آقاي واعظ آشتياني را بدهيم و روزهاي خوبي را رقم بزنيم.» مظلومي درباره سرمربيگري مرفاوي اعتقاد دارد: «مرفاوي به واسطه حضور چند ساله اش روي نيمكت استقلال به خوبي با مسائل فني آشناست و توانايي هدايت استقلال را به عنوان نفراول دارد.» مظلومي در پايان حرف‌هايش مي‌گويد: «از همه پيشكسوتان استقلال به خصوص سرپرستان سابق اين باشگاه آقايان عبداللهي، حاجيلو و جويباري براي نشستن روي نيمكت استقلال رخصت مي‌طلبم. اين نكته را هم يادآوري كنم كه بنده نه در مسائل فني دخالت مي‌كنم و نه در مباحث مربوط به نقل و انتقال بازيكن.»

saeed_cris
30-05-2009, 15:41
([Only registered and activated users can see links])
درگفت و گو با فارس
مظلومي: مراسم معارفه اعضاي جديد فردا برگزار مي‌شود
خبرگزاري فارس: مدير تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مراسم معارفه سرمربي جديد استقلال فردا برگزار مي‌شود.

غلامحسين مظلومي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص جلسه صبح امروز باشگاه استقلال اظهار داشت: اتفاق خاصي در اين جلسه رخ نداد. قرار بود من به اتفاق آقاي مرفاوي و آقاي آشتياني همديگر را ملاقات كنيم كه اين امر ميسر شد و قرار است فردا جلسه معارفه ساير اعضا برگزار شود.
وي در خصوص وظايفش در استقلال گفت: بنده طبق شرح وظايفي كه آقاي آشتياني در اختيارم مي‌گذارد، عمل مي‌كنم و اين شرح وظايف نيز فردا به من ابلاغ خواهد شد.

hamedss
30-05-2009, 15:45
روته‌‌مولر: 40 روز ديگر همكاري‌ام را با استقلال آغاز مي‌كنم

خبرگزاري فارس: مربي آلماني تيم فوتبال استقلال گفت: از 40 روز ديگر همكاري‌ام را با اين تيم آغاز مي‌كنم.

اريش روته مولر در گفت وگو با خبرگزاري فارس اظهار داشت:‌ هفته قبل با فوت برادرم روبرو شدم. به خاطر ناراحتي زياد و همچنين مراسم مربوط به اين موضوع در برلين هستم. فكر مي كنم اين مراسم روز سه شنبه به پايان برسد و پس از آن بتوانم به ايران سفر كنم.
وي خاطرنشان كرد: قرار است وقتي به ايران سفر مي كنم جلساتي با مسئولان استقلال و نيز سرمربي اين تيم داشته باشم.
مولر عنوان كرد: با توجه به دغدغه هاي مربوط به فوت برادرم،‌ زياد قادر به صحبت نيستم. اجازه مي خواهم هنگامي كه به ايران سفر مي كنم،‌ پس از جلسات هماهنگي،‌ به سئوالات بيشتر پاسخ دهم.
روته مولر كه هفته قبل در پي تغيير و تحولات كادر فني تيم استقلال به عنوان مربي در كنار صمد مرفاوي برگزيده شد، يادآور شد: آخر هفته به ايران مي آيم و سپس به آلمان بازمي گردم. با توجه به هماهنگي هايي كه بايد با استقلالي ها به عمل آورم،‌ فكر مي كنم شرايط شروع همكاري ام از حدود 40 روز ديگر مهيا شود.

ss_ss gahreman
30-05-2009, 16:00
قرباني: براي تمديد قرارداد دو ماه فرصت دارم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تا پايان فصل نقل و انتقالات دو ماه وقت باقي است و عجله‌اي براي تمديد قرارداد ندارم.

پيروز قرباني در گفت ‌و گو با خبرگزاري فارس، در خصوص آخرين شرايطش پس از ترك اردوي تيم ملي به دليل مصدوميت اظهار داشت: تمرينات فيزيوتراپي خوبي را زير نظر دكتر نوروزي انجام مي‌دهم و با زحماتي كه ايشان كشيد مصدوميتم در حال بهبودي است.
وي در خصوص شانس پيروزي ايران مقابل كره شمالي عنوان كرد:‌ وفاق ملي خوبي ايجاد شده كه اين مسئله مي‌تواند به ما كمك كند. تيم ما توانايي پيروزي در هر سه مسابقه آينده خود را دارد و اعتقاد دارم مي‌توانم به جام جهاني فوتبال صعود كنيم.
قرباني در خصوص اينكه آيا باشگاه براي تمديد قرارداد با وي تماس گرفته يا نه گفت: ‌هنوز تماسي برقرار نشده اما براي تمديد قرارداد حدود دو ماه فرصت باقي است و عجله‌اي براي اين كار وجود ندارد. من استقلالي هستم و سال‌ها براي اين تيم بازي كردم و مطمئنا براي تمديد قرارداد با تيم محبوبم مشكلي نخواهم داشت.
قرباني در خصوص انتخاب سمت مرفاوي به عنوان سرمربي استقلال تاكيد كرد: به مرفاوي تبريك مي‌گويم. او مربي خوبي است و شناخت كافي از تيم ما دارد.
وي در خصوص اينكه آيا مرفاوي مي‌تواند استقلال را در رقابت‌هاي آسيايي موفق كند تصريح كرد: او توانايي اين كار را دارد. ضمن اينكه مرفاوي سرمربي استقلال بوده و تجريه لازم را به دست آورده است.
كاپيتان استقلال در پاسخ به اين سئوال كه آيا پيشنهادي از تيم‌هاي ليگ برتري دريافت كرده يا خير گفت: هيچ پيشنهادي ندارم و با تيمي هم مذاكره نكردم. من فقط به پيراهن استقلال فكر مي‌كنم.

saeed_cris
31-05-2009, 00:47
در گفت و گو با فارس
عليزاده: استقلال با مرفاوي موفق مي‌شود
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: استقلال با مرفاوي در فصل آينده موفق خواهد شد.

علي عليزاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص شايعه جدايي‌ از استقلال تصريح كرد: چند روز پيش براي تهيه پول سفر به باشگاه استقلال رفتم تا با واعظ آشتياني ملاقات كنم اما متاسفانه ايشان جلسه‌اي مهمي داشتند و نتوانستم با او صحبت كنم. من اصلا براي گرفتن رضايت‌نامه به باشگاه نرفتم و اين مسئله را تكذيب مي‌كنم.
وي ادامه داد: من براي گرفتن مقداري پول نزد مديرعامل رفتم كه ايشان به دليل مشغله كاري پيغام داد يك روز بعد به باشگاه مراجعه كنم اما از آنجايي كه براي سفر بليت تهيه كرده بودم، جلسه را به بعد از بازگشتم موكول كردم.
عليزاده در خصوص انتخاب مرفاوي به عنوان سرمربي جديد استقلال عنوان كرد: به مرفاوي تبريك مي گويم. او قبلا هم مربي من بوده است و فكر مي كنم بتواند استقلال را به موفقيت برساند.
اين مهاجم در خصوص فصل سختي كه با استقلال پشت سر گذاشت، گفت: خيلي‌ها مي‌گفتند عليزاده بازيكن مورد علاقه قلعه نويي است اما به آنها مي‌گويم اگر قلعه‌نويي به من اعتقاد نداشت، به محض بازگشت مجدد به استقلال از باشگاه نمي‌خواست تا قرارداد من را تمديد كند. حتما او در بازي ام چيزي ديده بود كه به من اطمينان مي‌كرد. قلعه نويي مربي بزرگي است و در اينكه به من خيلي لطف كرد، هيچ شكي وجود ندارد.
عليزاده در خصوص اتفاقات بزرگي كه پس از دربي پايتخت افتاد،‌ اظهار داشت: آن مسائل را فراموش كردم. البته دليل اصلي اينكه اين مسئله بزرگ فراموش شد، قهرماني استقلال در ليگ بود. همه بازيكنان و مربيان من را مي‌شناسند و مي‌دانند كه در فوتبال چنين اتفاقاتي رخ مي‌دهد. خوشحالم كه همه متوجه شدند اتفاقي كه در ديدار برگشت پرسپوليس رخ داد ناخواسته بود.
وي در خصوص پيشنهادات از ساير تيم‌هاي ليگ برتري تاكيد كرد:‌ هنوز با هيچ تيمي مذاكره نكردم. همانطور كه گفتم با استقلال قرارداد دارم اما از يك تيم تهراني و دو تيم شهرستاني پيشنهاد دارم ولي با آنها به صورت مستقيم صحبت نكردم. بايد با مسئولان باشگاه صحبت كنم تا در خصوص فصل آينده‌ام تصميم بگيرم.

hamedss
31-05-2009, 06:27
قلعه نويى: ۱۰ روز قبل مى دانستم مرفاوى سرمربى مى شود

صمد مرفاوى به عنوان سرمربى جديد استقلال منصوب شد و قرار بر اين گشت تا در كنار اريش روتر مولر تحت عنوان مربى ، وظيفه آماد ه سازى استقلال در ليگ نهم را بر عهده بگيرد.اين خبرى بود كه روز پنجشنبه روى خروجى سايت باشگاه استقلال قرار گرفت و در كمتر از يك ساعت مهترين خبر سايت هاى اينترنتى بدل گرديد.ماجراى انتصاب مرفاوى و حواشى مربوط به آن ديروز هم در نشريات كشور بازتاب بسيار وسيعى پيدا كرد اما نكته مهم در اين ميان واكنش سرد امير قلعه نويى به سرمربيگرى مرفاوى بود. فردى كه سال ها از وجود صمد به عنوان دستيار اول خود استفاده مى كرد حالا جزو افرادى است كه به زعم اغلب آگاهان رابطه چندان گرمى با او ندارند. البته قلعه نويى در جلسات رسمى و مصاحبه هاى تلويزيونى به نيكى از مرفاى ياد كرد و با استفاده از كلماتى هميشگى و كليشه اى اين مربى را داراى شايستگى و توانايى بالايى براى احراز سمت فوق تلقى مى كند اما در خفا اتفاقات ديگرى هم رخ داده است.به نظر مى رسد قلعه نويى تمايل چندانى به حرف زدن پيرامون روندى كه موجب به انتخاب مرفاوى شد ندارد اما صبح روز جمعه در گفت وگويى با دوستان خود ضمن اشاره به محتمل بودن اين اتفاق گفته است: من ۲ روز قبل از اينكه به امارات پرواز كنيم مى دانستم كار تمام شده و صمد سرمربى مى شود حتى در خود ابوظبى هم به من گفتند كه مرفاوى بعد از بازگشت حكم مى گيرد البته نمى دانم چرا معرفى سرمربى جديد يك هفته به تأخير افتاد چون قرار بود صمد مرفاوى ۳۰ ارديبهشت معرفى شود.

hamedss
31-05-2009, 06:48
تكاپوي صمد براي عناوين اول تا سوم ليگ نهم

مرفاوي: هم رخصت مي‌خواهم، هم كمك

اميررضا واعظ آشتياني بار ديگر ثابت كرد در تصميماتش مصمم است و حاضر نيست روي اعتقاداتش (به خاطر برخي مخالفت‌ها) پا بگذارد. او كه پيش از پايان فصل فوتبالي (88-87) اخير، انتخابش را انجام داده بود و از مدتي قبل مي‌دانست كه سرمربي فصل آينده‌اش چه كسي است، سرانجام گزينه مورد نظرش را بر صندلي سرمربيگري نشاند. صمد مرفاوي كه در روزهاي پس از قهرماني استقلال چنين پيشنهادي را دريافت كرده بود به رسم كسوت (و قبل از هرگونه موضع‌گيري‌اي در اين ارتباط) از امير قلعه‌نويي رخصت خواست، عصر روز چهارشنبه رسما به عنوان سرمربي استقلال در فصل نهم ليگ برتر انتخاب شد: «مي‌دانم كار دشواري پيش‌رو داريم، اما با استفاده از تجربيات گذشته‌ام كارم را آغاز خواهم كرد.» او روز گذشته هم فراموش نكرده بود كه در باشگاهي با ده‌ها پيشكسوت صاحبنام سمت گرفته است: «از تمام پيشكسوتان رخصت مي‌گيرم و اميدوارم كمك‌هاي آنها شامل حالم شود، به ويژه امير قلعه‌نويي كه زحمات زيادي را براي استقلال كشيده است نيز رخصت مي‌گيرم.» بي‌شك مرفاوي با قبول اين مسووليت سنگين بار ديگر به فصل ششم ليگ برتر نقب خواهد زد. آن زمان كه استقلال قهرمان را از امير قلعه‌نويي تحويل گرفت و آن را در شرايطي كه تا هفته‌‌هاي پاياني در شرف قهرماني مجدد بود به مقام چهارم رساند. پذيرفتن مجدد مسووليت هدايت يك تيم قهرمان با اين همه طرفدار كار هر كسي نبود و به واقع مي‌توان اينگونه برداشت كرد كه شايد مرفاوي درصدد جبران مافات فصل ششم است تا اين بار تيم قهرمان را به مقامي بالاتر از چهارمي (فصل ششم) در پايان فصل نهم ليگ برتر برساند. صمد مرفاوي كه فصل پنجم ليگ برتر را با دستيار اولي رضا حسن‌زاده آغاز كرد و مسعود اقبالي (مربي)، حميد بابازاده (مربي دروازه‌بانان) و منوچهر بهمني (بدنساز) نيز در كنارش بودند به زودي دستياران جديدش را معرفي خواهد كرد: «مشغول بررسي چند گزينه هستم كه تعدادي از مربيان فصل قبل نيز در بين آنها حضور دارند. ظرف يكي، دو روز آينده دستيارانم را معرفي خواهم كرد.» او همچنين از يارگيري و خط زدن نظرات مازاد هم غافل نبوده است. «ليست نفرات مورد نياز خود را به باشگاه ارايه كرده‌ام تا مقدمات جذب آنها فراهم شود.»

Armin
31-05-2009, 09:27
عمران زاده : با استقلالي‌ ها فقط مذاكره كردم/ اولویت اول من پاس همدان است.

عمران زاده گفت: از پرسپوليس پيشنهاد ندارم اما با مديران استقلال تماس‌هايی داشته ام . همان طور كه گفتم در اولويت اول بايد تكليفم را با باشگاه پاس همدان مشخص كنم و در صورت عدم توافق با اين باشگاه پيشنهادات ديگر را بررسي خواهم كرد. حنيف عمران‌زاده افزود : من دوست دارم در تيم پاس همدان بمانم و اولويت اول من اين تيم است چرا كه فصل خوبي را با آن ها پشت سر گذاشتم . حضور در تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس به توانايي‌هاي خود بازيكن بستگي دارد كه آيا مي‌خواهد در اين دو تيم بازي كند يا اين كه برای حضور حاضر است نيمكت‌نشين شود . وي ادامه داد :‌ تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس همواره بازيكنان ، چهره ليگ را جذب مي‌كنند و اگر بازيكني مي‌خواهد در اين دو تيم موفق باشد بايد دائما" در حال جنگيدن با بازيكنان هم پستي خود باشد تا بتواند فيكس بازي كند. مدافع تيم پاس همدان اضافه كرد : من از پرسپوليس پيشنهاد ندارم اما با مديران استقلال تماس‌هايی داشته ام . همان طور كه گفتم در اولويت اول بايد تكليفم را با باشگاه پاس همدان مشخص كنم و در صورت عدم توافق با اين باشگاه پيشنهادات ديگر را بررسي خواهم كرد. عمران‌زاده گفت : ما در شروع فصل ليگ برتر ، بازي‌ها را خوب شروع نكرديم ، تيم ما نسبت به فصل قبل كاملاَ تغيير كرده بود . بسياري از نفرات تيم جدا شده بودند و به جاي آنها تعدادي جوان به تيم اضافه شده بودند که به مرور زمان به هماهنگي بيشتري رسيديم و در اواخر فصل نتايج قابل قبولي گرفتيم ، حتي در رقابت‌هاي جام حذفي تا نيمه نهايي صعود كرديم كه با شكست برابر راه آهن شهر ري حذف شديم.

[[Only registered and activated users can see links]]

hamedss
31-05-2009, 10:10

گلايه قلعه‌نويي از مرفاوي: او به راحتي پيشنهاد واعظ را پذيرفت
صمد مرفاوي به عنوان سرمربي جديد استقلال انتخاب شده در حالي كه امير قلعه‌نويي در پي تشديد اختلافات با واعظ از اين باشگاه جدا شد و انتظار نداشت مرفاوي حاضر به همكاري با مديرعامل استقلال باشد.

مرفاوي فصل گذشته يكي از دستياران قلعه‌نويي بود و پس از اتفاقاتي كه منجر به جدايي قلعه‌نويي شد، تمامي دستياران او و همچنين علي نظري جويباي از استقلال رفتند. قلعه‌نويي انتظار داشت كه مرفاوي هم از استقلال برود ولي صمد به پيشنهاد واعظ آشتياني پاسخ مثبت داد كه اين موضوع ناراحتي قلعه‌نويي را به همراه داشت.

قلعه‌نويي در يك محفل دوستانه در اين مورد گفته است: «سه سال پيش كه از استقلال رفتم به عنوان رئيس سازمان فوتبال مرفاوي را پيشنهاد دادم كه سرمربي شود ولي اين بار قضيه فرق مي‌كرد و او خيلي راحت پيشنهاد واعظ را قبول كرد.»

Armin
31-05-2009, 10:45
عليزاده: استقلال با مرفاوي موفق مي‌شود.

علي عليزاده در شايعه جدايي‌ از استقلال تصريح كرد: چند روز پيش براي تهيه پول سفر به باشگاه استقلال رفتم تا با واعظ آشتياني ملاقات كنم اما متاسفانه ايشان جلسه‌اي مهمي داشتند و نتوانستم با او صحبت كنم. من اصلا براي گرفتن رضايت‌نامه به باشگاه نرفتم و اين مسئله را تكذيب مي‌كنم. وي ادامه داد: من براي گرفتن مقداري پول نزد مديرعامل رفتم كه ايشان به دليل مشغله كاري پيغام داد يك روز بعد به باشگاه مراجعه كنم اما از آنجايي كه براي سفر بليت تهيه كرده بودم، جلسه را به بعد از بازگشتم موكول كردم. عليزاده در خصوص انتخاب مرفاوي به عنوان سرمربي جديد استقلال عنوان كرد: به مرفاوي تبريك مي گويم. او قبلا هم مربي من بوده است و فكر مي كنم بتواند استقلال را به موفقيت برساند.
اين مهاجم در خصوص فصل سختي كه با استقلال پشت سر گذاشت، گفت: خيلي‌ها مي‌گفتند عليزاده بازيكن مورد علاقه قلعه نويي است اما به آنها مي‌گويم اگر قلعه‌نويي به من اعتقاد نداشت، به محض بازگشت مجدد به استقلال از باشگاه نمي‌خواست تا قرارداد من را تمديد كند. حتما او در بازي ام چيزي ديده بود كه به من اطمينان مي‌كرد. قلعه نويي مربي بزرگي است و در اينكه به من خيلي لطف كرد، هيچ شكي وجود ندارد.
عليزاده در خصوص اتفاقات بزرگي كه پس از دربي پايتخت افتاد،‌ اظهار داشت: آن مسائل را فراموش كردم. البته دليل اصلي اينكه اين مسئله بزرگ فراموش شد، قهرماني استقلال در ليگ بود. همه بازيكنان و مربيان من را مي‌شناسند و مي‌دانند كه در فوتبال چنين اتفاقاتي رخ مي‌دهد. خوشحالم كه همه متوجه شدند اتفاقي كه در ديدار برگشت پرسپوليس رخ داد ناخواسته بود.
وي در خصوص پيشنهادات از ساير تيم‌هاي ليگ برتري تاكيد كرد:‌ هنوز با هيچ تيمي مذاكره نكردم. همانطور كه گفتم با استقلال قرارداد دارم اما از يك تيم تهراني و دو تيم شهرستاني پيشنهاد دارم ولي با آنها به صورت مستقيم صحبت نكردم. بايد با مسئولان باشگاه صحبت كنم تا در خصوص فصل آينده‌ام تصميم بگيرم.

--- سایت هواداران استقلال تهران ---

hamedss
31-05-2009, 11:45
غلامپور: باشگاه استقلال مذاكره‌اي با من نداشته است

خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم ملي فوتبال گفت: باشگاه استقلال مذاكره اي براي مربيگري با من نداشته است.

بهزاد غلامپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد شايعه مذاكره استقلال با وي عنوان كرد: استقلال هيچ مذاكره اي با من نداشته است و وقتي اتفاقي به طور رسمي رخ نداده چه چيزي بايد در مورد آن بگويم. اين حرف ها فقط شايعه است. اكنون مي گويند زيدان و پله هم به ابومسلم آمده اند آيا اين حرف درست است؟اگر درست است پس من هم ناهار را با مارادونا خورده ام.
وي در مورد كادر فني استقلال و اينكه مرفاوي مي تواند در اين تيم موفق شود اظهار داشت: بايد به استقلال كمك كرد. اين تيم هميشه در ليگ برتر و جام حذفي مي تواند موفق شود اما در رقابت هاي آسيايي به مشكل مي خورد. مطمئنم با تجربه اي كه مرفاوي از ليگ قهرمانان آسيا در فصل گذشته دارد مي تواند در اين فصل موفق شود.
مربي سابق تيم ملي در مورد اينكه استقلال با قلعه نويي در آسيا ناكام بود حالا چگونه مي توان انتظار داشت كه با مرفاوي موفق شود عنوان كرد: صمد مربي تحصيلكرده و با تجربه اي است و مي تواند موفق شود.

SSMAJIDI
31-05-2009, 13:49
هافبک تیم فوتبال استقلال فردا براي تسويه حساب با استقلال در دفتر اين باشگاه حضور مي‌يابد.
يدا... اكبري بازيكن استقلال تهران در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، با تاييد اين خبر گفت:« ابتدا طلب فصل گذشته را تسويه مي‌كنم و پس از آن درباره فصل آينده گفت و گو خواهم كرد. البته اگر قرار باشد در اين بمانم.»

وي ادامه داد:« فصل گذشته به حقم در استقلال نرسيدم و اگر امسال در اين تيم بمانم قصد دارد برخي چيزها را ثابت كنم.»

وي همچنين درباره فصل گذشته گفت:« فصل قبل استقلال دچار حواشي زيادي شد كه به اين تيم لطمه زد و به نظر من با تغيير و تحولاتي كه در تيم رخ داده امسال اين مسائل در تيم بوجود نخواهد آمد. مرفاوي شناخت خوبي از استقلال دارد و اين باشگاه نيز بزرگ است و بازيكنان بزرگي هم دارد و به عقيده من مرفاوي مي‌تواند با كمك مديريت اين باشگاه حواشي را از استقلال دور كند.»

وي در پايان نيز گفت:« از چند تيم پيشنهاد دارم اما به اين خاطر كه دوران اوج خود را در استقلال گذراندم خيلي دوست دارد در اين باشگاه از فوتبال خداحافظي كنم. انتخاب اول من استقلال است و اگر به اين تيم نروم به گزينه‌هاي ديگر خود فكر مي‌كنم

فابيو جانواريو هفته آينده براي مذاكره با مسئولان استقلال و حضور در تمرينات اين تيم به تهران باز مي‌گردد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، فابيو جانواري كه پس از ديدار استقلال تهران و الجزيره امارات براي استراحت به برزيل سفر كرد هفته آينده به تهران بازمي‌گردد تا علاوه بر گفت و گو با مربي جديد اين تيم خود را براي حضور در تمرينات استقلال آماده كند. جانواريو يك فصل ديگر با استقلال قرارداد دارد و در صورتي كه تيمي وي را بخواهد بايد با مسئولان اين باشگاه مذاكره كند

hamedss
31-05-2009, 15:20
نگاهي متفاوت به جريان فوتبال

صمد، پايان دوران تسلسل

اگرچه برخي معتقدند عزل اميرقلعه‌نويي از سرمربيگري استقلال توجيه غيرعلمي دارد و در راستاي رسيدن به اين اصل مهم كه مي‌گويد: «بايد به مربيان جوان ميدان داد.» نيست! اما مي‌توان حتي از منظر عاميانه بر افكار واعظ آشتياني مهر تاييد زد و اين تصميم را با وجود انتقادهايي كه به آن وارد است، در راستاي دگرگون كردن چهره فوتبال ارزيابي كرد. بي‌ترديد نمي‌توان غناي فني اميرقلعه‌نويي را كه بر هيچ كس پوشيده نيست، كتمان كرد. قلعه‌نويي در همه سال‌هايي كه در فوتبال ما حضوري فعالانه داشته خود را به عنوان يك مربي كاربلد و كننده معرفي كرده است؛ اما سوالي كه شايد در اولين روزهاي ورود واعظ به مجموعه استقلال ذهن او را چنگ زده است در واقع همين بوده: «چرا محدوده مربيان فوتبال ما مي‌بايست بر محوريت چند مربي خاص در حركت باشد و مردان جوان مجالي براي عرض اندام پيدا نكنند؟»
از لابه‌لاي اين كلام مي‌توان چنين برداشتي را در ذهن متصور كرد كه واعظ آشتياني چنين مي‌پندارد مرفاوي در فصل 86-85 با وجود در دست داشتن سكان هدايت استقلال هيچ‌گاه نتوانست به لحاظ ذهني بر حوزه كاري‌اش مسلط باشد. او چنين مي‌پندارد وقتي مرفاوي هدايت استقلال را عهده‌دار بود عوامل بيروني كه شايد با شكل‌گيري اين تسلسل در ارتباط مستقيم است براي حفظ بقاي خود دست به اقدام‌هايي زده‌اند تا مرفاوي در نهايت نتواند استقلال را بر سكوي نخست بنشاند! نوعي مبارزه رودررو در اتخاذ اين تصميم از افكار مديرعامل استقلال موج مي‌زند. شايد همين نظريه در واقع سناريوي كنار گذاشتن امير قلعه‌نويي از استقلال را كليد زد تا سرانجام واعظ آشتياني با وجود شايعاتي مبني بر مذاكره با مربيان خارجي حكم دوباره مرفاوي را امضا كند.

واعظ آشتياني مي‌خواهد چه پيامي را به فوتبال ما برساند؟ آيا او در پي انقلابي است كه خود را پيش روي آن مي‌داند؟ تسلسل يا همان دايره محوري فوتبال و تكيه زدن بر گروهي خاص آيا به پايان راه خود رسيده است و از اين پس مي‌توان شاهد تولدي تازه در فوتبال بود؟ باشگاه استقلال كه طي سال‌هاي اخير مربيان بسياري را به فوتبال معرفي كرده و از اين حيث صاحب رتبه اول است آيا در ادامه راه پر فراز و نشيب خود قصد دارد رويه ساختن مربيان جوان كه همين امير قلعه‌نويي يكي از آنها است، تكميل كرده و به نقطه اوج برساند؟ انتخاب مرفاوي به عنوان سرمربي استقلال در واقع به نوعي صداي اعتراض واعظ آشتياني به فوتبال تك‌صدا و خودمحور است. او تضعيف و عدم رشد ديگر مربيان جوان را حاصل امواجي مي‌داند كه از سوي همين تسلسل‌گراها صادر شده و اجازه عرض اندام را از مربيان جوان سلب كرده است.

البته بايد به اين تحول نگاهي مثبت و آينده‌نگرانه داشت. هر چه دايره مربيان جوان فوتبال گسترده‌تر شود فوتبال نيز شتاب بيشتري در جهت موفقيت خواهد داشت. شايد امروز امير قلعه‌نويي و دوستانش از اين جريان دلگير شده باشند يا خود را بازنده اين تقابل بدانند اما بايد پذيرفت كه تنگ شدن رقابت ميان همتايان قلعه‌نويي رقابت ميان مربيان فوتبال را نزديك و داغ‌تر خواهد كرد و صد البته كه فوتبال رونق تازه‌اي خواهد يافت. بسياري از سرمايه‌هاي دلاري اين مملكت طي سال‌هاي گذشته بي‌دليل زير پاي مربيان خارجي سوخت شده است درحالي كه اگر مديران فوتبال ما كه خود نيز به دليل بي‌ثباتي چنين تصميم‌هايي را اتخاذ مي‌كردند، اندكي ترس از كنار رفتن را كنار مي‌گذاشتند امروز دايره مربيان جوان و كاربلد فوتبال ما گسترده‌تر از اين مي‌شد.

sosano
31-05-2009, 16:54
وته مولر مربي بدنساز به استقلال مي‌آورد
خبرگزاري فارس: مربي آلماني استقلال يك مربي بدنساز را با خود به ايران مي آورد.

به گزراش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت استقلال، مطابق نظر مرفاوي و برابر تفاهم استقلال با اريش روته مولر قرار است وي در پايان هفته، يك مربي بدنساز آلماني را براي همكاري به باشگاه معرفي كند. روته مولر آخر اين هفته به ايران مي آيد.
در صورت توافق اين مربي و باشگاه، بدنساز فصل آينده استقلال نيز يك مربي با دانش روز از كشور آلمان خواهد بود. استقلالي ها از اين طريق قصد دارند از برخي مشكلات كه فصل گذشته به واسطه مسايل بدنسازي پيش آمد (از جمله مصدوميت رينالدو ...) پيشگيري كنند.

پس از جلسه با واعظ و مرفاوي
عنايتي: مذاكرات نهايي با استقلال فردا انجام مي‌شود
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم النصر امارات امروز با مديرعامل و سرمربي تيم استقلال ديدار كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، غلامرضا عنايتي آقاي گل ليگ برتر در فصل هاي 81-1380، 84-1383 و 85-1384 طبق وعده اي كه به واعظي آشتياني داده بود به دفتر مديرعامل استقلال آمد و نشست صميمي با وي برگزار كرد.
در اين ديدار عنايتي با تاكيد بر اينكه استقلال اولويت نخست او در ايران براي فصل جديد است گفت: اميدوارم شرايطي مهيا شود تا بار ديگر در استقلال باشم.
مديرعامل استقلال نيز با استقبال از حضور مهاجم برجسته استقلال در سال هاي اخير شرايط موجود را برشمرد.
عنايتي براي پيوستن به استقلال بايد ابتدا برگه تسويه حساب خود را از باشگاه النصر امارات دريافت كند.
وي سپس به ديدار مرفاوي سرمربي استقلال رفت و ساعتي با وي به گفت و گو نشست.
غلامرضا عنايتي دقايقي پس از ديدار با مديرعامل استقلال اين نشست را دوستانه و مثبت ارزيابي كرد.
عنايتي با اشاره به توافق هاي اوليه با مديرعامل استقلال گفت: نشست خيلي خوبي بود اما تصميم گيري را به فردا موكول كرده ايم و فردا صحبت هاي نهايي را انجام خواهيم داد.
وي تصريح كرد: همچنان كه گفته ام اولويت اول من استقلال است و امروز به همين جهت با آقاي واعظي آشتياني ديدار كردم. هواداران استقلال مطمئن باشند كه من تا زماني كه با استقلال در حال مذاكره ام با هيچ باشگاهي صحبت نخواهم كرد چرا كه استقلال را باشگاه اول خود در ايران مي دانم.

مبعلی در صورت بازی درایران فقط پیراهن استقلال را می پوشد.ایمان مبعلی به گواه کارشناسان از ستارگان فوتبال ایران است که مدتهاست در لیگ حرفه ای امارات توپ می زند. مبعلی اوخر هفته ای که گذشت طی تماسی تلفنی با واعظی آَشتیانی داشت از اشتیاقش خود برای پوشیدن پیراهن آّبی استقلال سخن گفت.

ایمان اگر چه به دلیل بازیهای خوبش همچنان مورد توجه باشگاه های اماراتی ست، اما نیم نگاهی نیز به میادین آسیایی و ملی دارد و از این رو تصمیم گرفته با وسواس و بررسی بیشتر تیم فصل آینده ی خود را انتخاب کند.

مبعلی در گفت و گو با مدیرعامل استقلال تاکید کرد که اگر قرار باشد فصل بعد به لیگ ایران باز گردد ، تنها پیراهن استقلال را به تن خواهد کرد و به باشگاه دیگری فکر نمی کند.

اردوی استقلال امسال در آلمان

مقدمات اردوی پیش فصل استقلال در آلمان فراهم می شود.

اریش روته مولر با هماهنگی سرمربی و مدیران باشگاه استقلال در تدارک اردوی پیش فصل آبی پوشان در یکی از شهرهای صاحب فوتبال آلمان است.

اردوی استقلال طبق برنامه آماده سازی تیم که توسط عبدالصمدمرفاوی فراهم شده است، یک اردوی تمام حرفه ای با امکانات کامل برای بدنسازی هوازی وغیر هوازی ، زمین تمرین و همچنین امکانات کامل چکاپ های پزشکی خواهد بود.

قرار است اردوی آماده سازی استقلال پیش از آغاز فصل 89-1388 فوتبال ایران ، اواخر تیرماه سال جاری برپا شود .

عنایتی : فعلا گزینه اصلی من استقلال است

غلامرضا عنایتی آقای گل لیگ برتر در فصل های 81-1380 ، 84-1383 و 85-1384 طبق وعده ای که به واعظی آشتیانی داشت به دفتر مدیرعامل استقلال آمد و نشستی صمیمی با وی برگزار کرد.

در این دیدار عنایتی با تاکید بر اینکه استقلال الویت نخست او در ایران برای فصل جدید است گفت : امیدوارم شرایطی مهیا شود تا بار دیگر در استقلال باشم.

مدیرعامل استقلال نیز با استقبال از حضور مهاجم برجسته استقلال در سالهای اخیر شرایط موجود را برشمرد .

عنایتی برای پیوستن به استقلال باید ابتدا برگه تسویه حساب خود را از باشگاه النصر امارات دریافت کند. وی سپس به دیدار مرفاوی سرمربی استقلال رفت و ساعتی با وی به گفت و گو نشست.

غلامرضا عنایتی دقایقی پس از دیدار با مدیرعامل استقلال این نشست را دوستانه و مثبت ارزیابی کرد.

عنایتی با اشاره به توافق های اولیه با مدیرعامل استقلال گفت :" نشست خیلی خوبی بود اما تصمیم گیری را به فردا موکول کرده ایم و فردا صحبت های نهایی را انجام خواهیم داد.

همچنان که گفته ام اولویت اول من استقلال است و امروز به همین جهت با آقای واعظی آشتیانی دیدار کردم. هواداران استقلال مطمئن باشند که من تا زمانی که با استقلال در حال مذاکره ام با هیچ باشگاهی صحبت نخواهم کرد چرا که استقلال را باشگاه اول خود در ایران می دانم."

منبع:سایت رسمی باشگاه استقلال

SSMAJIDI
31-05-2009, 18:10
دروازه بان پيشين استقلال تهران گفت: براي حضورم در استقلال صحبت هايي را با مرفاوي انجام داده ام اما تا به امروز هيچ چيز به صورت رسمي اعلام نشده است .
حميد ملک احمدي اظهارداشت: چند روز قبل با مرفاوي صحبت کردم و قرارشد ايشان شرايط را نزد مديرعامل مطرح کنند تا درصورت موافقت بنده هم به کادرفني اضافه شوم.
وي افزود: کارکردن در استقلال افتخار است و اگر بخواهند با جان و دل در خدمت تيم محبوبم هستم.
زمان مربيگري من صمد مرفاوي بازيکن استقلال بود و با هم همکاري خوبي داشتيم. صمد يکي از فني ترين و با اخلاق ترين بازيکن استقلال بود. ملک احمدي تصريح کرد: آخرين بار در زمان کم و چندماهي پس از رفتن وي در استقلال بودم و اگر افتخار بازگشت نصيبم شود بعد از 5 سال دوباره آبي پوش مي شوم.

به دنبال حضور احتمالي عليرضا منصوريان در كادر فني پاس همدان، يدا... اكبري و مهرداد پولادي هم سر از تيم همداني درخواهند آورد.

گفته مي‌شود اين دو هافبك نيمكت‌نشين استقلالي با مسوولان پاس به توافق رسيده و حتي قرارداد داخلي هم منعقد كرده‌ اند تا شايد در ليگ آينده بتوانند جاي فيكس نيمكت نشيني را با فيكس بازي كردن عوض بكنند وبتوانند خودي نشان دهند تا ناكامي هاي فصل گذشته را نيز جبران كنند.

saeed_cris
31-05-2009, 19:06
اخبار کوتاه استقلال /

قول مبعلی به استقلال و برگزاری اردو در آلمان / دیدار عنایتی با آشتیانی قول ایمان مبعلی برای حضور در استقلال ، برپایی اردو در آلمان ، حضور یک مربی بدنساز و دیدار رضا عنایتی با مدیرعامل باشگاه استقلال از مهمترین اخبار این باشگاه است. به گزارش خبرگزاری مهر، ایمان مبعلی که فصل گذشته را در تیم الوصل امارات سپری کرد قصد دارد فصل آینده را در صورت حضور در ایران، در تیم فوتبال استقلال بازی کند. باشگاه استقلال با اعلام این خبر عنوان کرد مبعلی اواخر هفته گذشته در تماسی تلفنی با واعظی آَشتیانی داشت از اشتیاقش خود برای پوشیدن پیراهن آّبی استقلال سخن گفت.
مبعلی در گفت و گو با مدیرعامل استقلال تاکید کرد که اگر قرار باشد فصل بعد به لیگ ایران باز گردد، تنها پیراهن استقلال را به تن خواهد کرد و به باشگاه دیگری فکر نمی کند.

گفتگوی مرفاوی با بازیکنان در اتاق اختصاصی

عبدالصمد مرفاوی سرمربی استقلال از روز شنبه در دفتر کار خود در باشگاه استقلال مستقر شد و گفت و گو با بازیکنان را آغاز کرد. با آغاز گفت و گوهای اختصاصی مرفاوی با تک تک بازیکنان، شائبه وجود لیست مازاد ، لیست فروش و ... فهرست هایی از این دست که این روزها در گوشه و کنار مطرح می شود، عملا از بین رفت.

بدنساز آلمانی هم می آید

مطابق نظر مرفاوی و برابر تفاهم استقلال با اریش روته مولر قرار است وی در پایان هفته که به ایران می آید ، یک مربی بدنساز آلمانی را نیز برای همکاری به باشگاه معرفی کند. در صورت توافق این مربی و باشگاه، بدنساز فصل آینده استقلال نیز یک مربی با دانش روز از کشور آلمان خواهد بود.

عنایتی : فعلا گزینه اصلی من استقلال است

غلامرضا عنایتی آقای گل لیگ برتر در فصل های 81-1380 ، 84-1383 و 85-1384 طبق وعده ای که به واعظی آشتیانی داشت به دفتر مدیرعامل استقلال آمد و نشستی با وی برگزار کرد. در این دیدار عنایتی با تاکید بر اینکه استقلال الویت نخست او در ایران برای فصل جدید است گفت : امیدوارم شرایطی مهیا شود تا بار دیگر در استقلال باشم.

رضا عنایتی ( سمت چپ )عصر یکشنبه با صمد مرفاوی دیدار کرد

مدیرعامل استقلال نیز با استقبال از حضور مهاجم برجسته استقلال در سالهای اخیر شرایط موجود را برشمرد. عنایتی برای پیوستن به استقلال باید ابتدا برگه تسویه حساب خود را از باشگاه النصر امارات دریافت کند. وی سپس به دیدار مرفاوی سرمربی استقلال رفت و ساعتی با وی به گفت و گو نشست.
عنایتی با اشاره به توافق های اولیه با مدیرعامل استقلال گفت: " نشست خیلی خوبی بود اما تصمیم گیری را به فردا موکول کرده ایم و فردا صحبت های نهایی را انجام خواهیم داد. همچنان که گفته ام اولویت اول من استقلال است و امروز به همین جهت با آقای واعظی آشتیانی دیدار کردم. هواداران استقلال مطمئن باشند که من تا زمانی که با استقلال در حال مذاکره ام با هیچ باشگاهی صحبت نخواهم کرد چرا که استقلال را باشگاه اول خود در ایران می دانم."

saeed_cris
31-05-2009, 21:39
نه رشيدي و نه غلامپور / ملک احمدي، دستيار مرفاوي

حضور اريش روته مولر در کادرفني استقلال قطعي است و در کنار او مرفاوي قصد دارد از يک مربي ديگر هم استفاده کند.
گفته مي شود محمود فکري براي ماندن در کادر فني استقلال تمايل دارد اما مرفاوي تمايل چنداني به استفاده از کاپيتان سابق آبي پوشان ندارد. درخصوص مربي دروازه بانان هم شايعه حضور غلامپور و رشيدي مطرح شده ولي با اين حال حميد ملک احمدي را بايد مربي دروازه بانان استقلال دانست. اين مربي در استقلال اهواز نيز همکار قلعه نويي و مرفاوي بود.

hamedss
01-06-2009, 05:04
استقلال تير ماه در آلمان اردو مي‌زند

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تير ماه امسال در يكي از شهرهاي آلمان اردو مي زند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، مقدمات اردوي پيش فصل استقلال در آلمان فراهم مي شود. اريش روته مولر با هماهنگي سرمربي و مديران باشگاه استقلال در تدارك اردوي پيش فصل آبي پوشان در يكي از شهرهاي صاحب فوتبال آلمان است.
اردوي استقلال طبق برنامه آماده سازي تيم كه توسط عبدالصمدمرفاوي فراهم شده است، يك اردوي تمام حرفه اي با امكانات كامل براي بدنسازي هوازي وغير هوازي، زمين تمرين و همچنين امكانات كامل چكاپ هاي پزشكي خواهد بود.
قرار است اردوي آماده سازي استقلال پيش از آغاز فصل 89-1388 فوتبال ايران ، اواخر تيرماه سال جاري برپا شود.

ss_ss gahreman
01-06-2009, 09:18
صحبت‌هاي هدايتي جنبه بازار گرمي دارد
خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال صحبت‌هاي حسين هدايتي را به دور از واقعيت و بازار گرمي خواند.

به گزارش خبرگزاري فارس، سايت باشگاه استقلال نوشت:
باشگاه استقلال با احترام به توافق مديران عامل باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس، بر عدم مذاكره و جذب بازيكنان فصل گذشته باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد.
با عنايت به مصاحبه رياست سابق هيات مديره باشگاه پرسپوليس با رسانه هاي جمعي مبني بر جذب بازيكنان مازاد پرسپوليس توسط باشگاه استقلال ايران، روابط عمومي باشگاه استقلال رسما اعلام مي دارد كه هيچ بازيكني از اين تيم جذب استقلال نخواهد شد و اين مطلب از سوي مديرعامل باشگاه استقلال، خدمت مديرعامل محترم باشگاه پرسپوليس (جناب آقاي انصاري فرد) قبلا اعلام شده است.
بنابراين مطالب مطروحه از سوي رياست هيات مديره سابق اين باشگاه به هيچ وجه صحت ندارد و بيشتر جنبه بازار گرمي براي تيم استيل آذين را در بردارد.

Raha
01-06-2009, 09:39
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])اولين نشست جلسه كميته فني و اجرايي جديد باشگاه استقلال
در فضايي صميمي برگزار شد
نخستین نشست اعضای جدید كميته فني کادر اجرايي باشگاه استقلال بدلیل فضای صمیمی آن حدود از4 ساعت به طول انجامید.
به گزارش روابط عمومی باشگاه استقلال شامگاه امروز دکتر امین بخش ، دکتر مسعود معینی و آقایان مظلومی، مباشری ، فتحی و عبدالصمد مرفاوی سرمربی استقلال در دفتر مدیرعامل باشگاه استقلال گرد هم آمدند تا استراتژی استقلال 88 را در تبیین کنند.
اولین دیدار اعضای کمیته فنی ، سرمربی و کادر اجرایی استقلال فرصتی برای تجدید رفاقت جمعی از چهره های علمی و نخبه ی فوتبال ایران بود و به واقع نقاط مشترک فکری اعضا باعث شد بر خلاف پیش بینی ها این نشست بیش از سه ساعت به طول انجامد.
در این دیدار مدیرعامل استقلال احکام صادره را به اعضای جدید تقدیم کرد و سپس بحث و گفت و گو بر سر مسایل فصل آینده آغاز شد.

ss_ss gahreman
01-06-2009, 09:45
استقلالى ها در تلاش براى حل مشكل خروجى رينالدو

ينالدو كروز و هافبك پرويى استقلال كه قصد داشت براى استراحت به كشورش سفر كند مشكل خروج از كشور را دارد و نمى تواند به پرو سفر كند.
به همين منظور مسئولين باشگاه استقلال درصدد هستند تا مشكل رينالدو را حل كنند و او هر چه زودتر به كشورش برود و تا قبل از شروع تمرينات استقلال به ايران بيايد.

Armin
01-06-2009, 12:12
افشای گذشته استقلال از زبان مديرعامل سابق اين تيم.

مقداد نجف نژاد گفت: براي اينكه بتوانيم استقلال و پرسپوليس را واگذار كنيم بايد حداقل يك ورزشگاه در اختيار اين دو تيم قرار دهيم و بعد انتظار واگذاری کامل آن را داشته باشیم.این دو تیم در حال حاضر حداقل امکانات را هم ندارند.»
نجف نژاد رئيس كميته فوتبال فراکسیون ورزش مجلس شوراي اسلامي درباره واگذاري دو تيم استقلال و پرسپوليس به بخش خصوصي ضمن بيان مطلب فوق گفت:« براي واگذاري دو تيم استقلال و پرسپوليس، جلسات مختلفي برگزار شده و در برنامه پنجم توسعه نيز بخش را به اين موضوع اختصاص داده‌ايم.»
وي ادامه داد: در حال حاضر اين دو تيم تنها برند هستند و براي اينكه بتوانيم بخش خصوصي را وارد اين موضوع كنيم بايد شرايط را فراهم كنيم. به همين خاطر حداقل بايد استقلال و پرسپوليس يك ورزشگاه داشته باشند.»نجف نژاد تصريح كرد: در حال بررسي اين مسائل هستيم و پيش از اينكه وارد بورس شويم بايد اين دو باشگاه را به سود دهي برسانيم. در ضمن شرايطي بايد براي سرمايه گذاران فراهم شود تا براي سرمايه‌گذاري مشتاق شوند. »
مديرعامل سابق استقلال تهران همچنين درباره اظهارات واعظي آشتياني در مورد سرمربيگري مرفاوي در دوران وي و حاشیه های زیاد استقلال در زمان نجف نژاد گفت:« زماني كه من مديرعامل استقلال بودم همه شرايط را براي حمايت از مرفاوي آماده كرديم و حتي در آن دوران قلعه نويي هم به مربي استقلال مشاوره مي‌داد. اين قبيل اظهارات چيزي جز حاشيه سازي براي تيم ندارد.»
وي در پايان گفت:« حاشيه معضل و آفت بزرگي است كه فوتبال ما را بلعيده و براي اينكه بتوانيم فوتبال بدون حاشيه‌اي داشته باشيم بايد از بيان برخي مسائل خود داري كنيم تا اين مسائل كوچك به حواشي بزرگي تبديل نشود.»

[[Only registered and activated users can see links] ]

hamedss
01-06-2009, 13:49
مرفاوي- مولر و 2-4-4 نوين

صمد سيستم قلعه‌نويي را مي‌شكند

«طرح جديد، باشگاه متحول شده، مربي با اخلاق، آدم‌هاي كار بلد، دكتر، مهندس، كلاس، شخصيت، غلامحسين مظلومي، دكتر مسعود معيني و ...» اينها اتفاقاتي است كه واعظ آشتياني تحت عنوان تحول و البته اهداف تعيين شده مد نظر قرار داده است. نگاه واعظ به آينده است. او مي‌خواهد باشگاه استقلال را از حالت تك‌قطبي و به قول خودش در جا زدن‌هاي بي‌رويه، جدا كند. تحول و تغييرات مد نظر استقلالي‌ها قرار گرفته است به طوري كه حتي مرفاوي هم قصد دارد سيستم استقلال را از بيخ و بن تغيير دهد! وقتي قرار است همه چيز تغيير كند پس بايد سيستم امير قلعه‌نويي و تاكتيك‌هاي سنتي او هم جايش را به تاكتيك‌هاي روز بدهد.
تركيب صمد- مولر شايد ابتدا به ساكن هواداران استقلال را از داشتن يك نيمكت مقتدر نااميد كند اما اين دو بي توجه به شرايطي كه ممكن است در جريان ليگ سال آينده رخ دهد درصدد ايجاد تحولاتي در تركيب و سيستم بازي استقلال هستند. مرفاوي در جلساتي كه با اواعظ آشتياني داشته پس از آنكه ليست خود را اعلام كرده به تغيير سيستم استقلال اشاره داشته است كه اين پيشنهاد با لبخند رضايت واعظ آشتياني همراه بوده البته اين تحول نوعي قدرت‌نمايي مقابل امير قلعه‌نويي هم محسوب مي‌شود.

نگاهي به بازيكناني كه در ليست مازاد استقلال قرار گرفته است نشان مي‌دهد اين ادعا كه سيستم 2-5-3 قلعه‌نويي فصل آينده توسط مرفاوي خواهد شكست، چندن بي‌راه نيست. كوشكي و تقي‌پور وقتي از استقلال جدا مي‌شوند و تنها يك مدافع- مي‌گويند عمران‌زاده- جاي آنها را مي‌گيرد نشان مي‌دهد بازي كردن استقلال با سيستم 3 دفاعه به پايان راه رسيده و اين تيم فصل بعد با 2 دفاع و
2 بك تخصصي وارد عرصه مسابقات خواهد شد. به هر حال اين تغييرات چيزي نبود كه غيرقابل پيش‌بيني باشد. بازي سنتي استقلال كه مورد انتقاد بسياري از كارشناسان قرار داشت! به نوعي بايد از ميان مي‌رفت كه به نظر مي‌رسد با ورود مرفاوي سيستم 2-5-3 به 2-4-4 يا 1-3-2-4 تغيير كند و استقلال با چهره‌اي متفاوت ظاهر شود.

sosano
01-06-2009, 14:24
بدنساز استقلال: من رینالدو را مصدوم نکردم!

بدنساز سابق تيم استقلال گفت: مصدوميت رينالدوي هيچ ارتباطي به کارهاي بدنسازي نداشت و نبايد در اين خصوص برخي مرا مقصر جلوه دهند.

حميد خداداد درگفت وگو با خبرنگاران اظهارداشت: بنده فقط دو جلسه با رينالدو کارکردم و دراين دو جلسه هم کارهاي هوازي و لاکتيکي انجام دادم. هيچ فشاري روي رينالدو نياوردم و مصدوميت او ارتباطي به من نداشت.
وي افزود: استقلال فصل گذشته مشکل بدنسازي نداشت چون اگر داشت چهار نفر اول تست آمادگي جسماني تيم ملي استقلالي ها نمي شدند. استانداردهاي بازيکنان استقلال بالاتر از استانداردهاي آمادگي جسماني بازيکنان اروپاست و اين براي باشگاه استقلال تهران يک افتخار است.
خداداد در خصوص حضور احتمالي اش در سپاهان اصفهان گفت: تا به امروز هيچ چيز قطعي نشده و اگر به توافق برسيم روي نيمکت سپاهان خواهم نشست.
شايان ذکر است جدايي خداداد از استقلال در شرايطي است که روز گذشته سايت باشگاه مدعي شد که يک بدنساز آلماني به کادر استقلال اضافه مي شود تا ازبرخي مشکلات که سال گذشته به واسطه ي مسائل بدنسازي پيش آمد (از جمله مصدوميت رينالدو) پيشگيري کنند.

منبع:برنا

hamedss
01-06-2009, 15:04
عنايتي: از بازگشت به استقلال خوشحالم

خبرگزاري فارس: مهاجم جديد تيم فوتبال استقلال گفت: از اينكه دوباره به تيم خودم بازگشتم خوشحالم.

رضا عنايتي در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس، درباره توافق با مسئولان باشگاه اظهار داشت: امروز با هم به توافق رسيديم و من قرارداد داخلي امضا كردم اما براي نهايي شدن اين توافق بايد دو هفته ديگر صبر كنم.
وي افزود: فردا به امارات مي‌روم و دو هفته ديگر با مي‌گردم. براي گرفتن برگه تسويه حساب بايد به باشگاه النصر بروم.
عنايتي كه قرارداد يكساله با استقلال بسته درباره بازگشت خود به اين تيم عنوان كرد:‌ هدف من اين است كه به استقلال كمك كنم. استقلال تيم بزرگي استو خوشحالم به اين تيم بازگشتم و اميدوارم بتوانم بهترين بازي‌ها را انجام دهم.
مهاجم فصل گذشته النصر امارات درمورد سرمربيگري مرفاوي گفت: مرفاوي هميشه مربي صادقي بوده و مطمئن هستم امسال هم موفق مي‌شود.
وي درباره اينكه قصد آقاي گلي را دارد تصريح كرد: من به دنبال ارائه بهترين بازي‌ها هستم. مهم اين است كه تيم اول نتيجه بگيرد و بعد گلزن خوبي باشم.
عنايتي درمورد تيم ملي خاطرنشان كرد: براي تيم ملي آرزوي موفقيت مي‌كنم و تمام تلاشم را در استقلال به كار مي‌گيرم تا بتوانم نظر مربيان تيم ملي را جلب كنم.

Esteghlal
01-06-2009, 20:03
رینالدو مرخصی گرفت و رفت

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

پائولو رینالدو کروزادو بازیکن پرویی استقلال عصر امروز در حالی که ساعتی به پروازش باقی مانده بود به دفتر مدیر عامل استقلال رفت.
به گزارش روابط عمومی باشگاه استقلال رینالدو بازیکن پرویی استقلال که امشب به همراه خانواده اش تهران را ترک خواهد کرد ، ساعتی پیش از عزیمت به فرودگاه به دیدار مدیرعامل استقلال رفت و از وی خداحافظی کرد.
رینالدو که به سبب پاره ای مشکلات اداری و نداشتن بلیت نتوانسته بود راهی کشورش شود ، از مدیرعامل استقلال درخواست کرد به او اجازه داده شود مدت بیشتری در کنار خانواده اش بماند. وی امشب همراه همسر و دو فرزندش به پرو می رود.به این ترتیب رینالدو کمی دیرتر به جمع بازیکنان استقلال ملحق خواهد شد.

hamedss
01-06-2009, 20:14
نمي‌دانم مرفاوي بر چه مبنايي سرمربي شد!

روشن: روته‌مولر مربي تحميلي است

حسن روشن در مورد انتخاب مرفاوي هم اظهار‌نظر نكرد و هم كرد: «نمي‌دانم اين انتخاب خوب بود يا بد، اما بهتر است باشگاه خود در مورد اين اقدامش به مردم توضيح و پاسخ دهد تا دست از سر ما بردارند!»
اين پاسخ بي‌حوصله روشن را خوانديد. حالا ادامه‌اش را هم بخوانيد كه: «مرفاوي براي استقلال زحمت كشيده و يك سال هم تجربه مربيگري‌اش را دارد اما بايد بگويند كه چه كسي اين انتخاب را كرده و بر چه مبنايي اين تصميم گرفته شده است!» اين پيشكسوت كه اول حرف‌هايش نمي‌خواست در مورد آن حرف بزند در كل نمي‌داند كه چرا و چطور اين انتخاب صورت گرفته است: «من به كارنامه و اين مسايل اعتقادي ندارم و در فوتبال ايران مهمترين برگ برنده تجربه است.» روشن در مورد انتخاب مرفاوي خود را با ناصر حجازي هم عقيده مي‌داند: «نبايد هيچ مربي داخلي با اوضاع فعلي باشگاه اين مسووليت را مي‌پذيرفت. مرفاوي كار سختي دارد.» اما او در مورد روته‌مولر هم حرف داشت: «مساله مهمتر اين است كه مولر با فدراسيون قرارداد داشته و فكر مي‌كنم تفكر خاصي به كار گرفته شده و اين مربي به استقلال تحميل شده است.» او كاملا با اين انتخاب مخالف است: «اصلا من اين مربي را قبول ندارم. مدرس فيفا و يك آلماني هيچ‌وقت دستيار شاگرد خود مي‌شود؟ يعني مي‌خواهد از مرفاوي چيزي ياد بگيرد يا اينكه براي گرفتن پول به استقلال آمده است؟ اگر مولر واقعا شخصيت مدرسي داشت، دستيار مرفاوي و شاگرد خود نمي‌شد!» روشن بر اين باور است كه در اين سال‌ها فقط دنيزلي مربي خوب خارجي بوده است كه به ايران آمده و ساير نفرات فقط پاسپورت خارجي داشته‌اند و به قصد تجارت وارد بازار فوتبال ايران شده‌اند.

saeed_cris
02-06-2009, 00:21
فريبا در گفت‌وگو با فارس: حضور روته مولر در استقلال تعجب‌آور است
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال گفت: حضور مدرس فيفا در كنار مرفاوي و در باشگاه استقلال تعجب‌آور است.

بهتاش فريبا در گفت‌وگو با باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص شرايط كادر فني جديد استقلال اظهار داشت: صمد مرفاوي كار دشواري پيش رو دارد چرا كه تيم قهرمان را تحويل گرفته است و توقع طرفداران بالا است. البته صمد امتحان خود را پس داده است چرا كه در 2 فصل گذشته كه به استقلال آمد نه پولي داشت و نه مديرعاملي، اما چون بازيكنان با وي بودند توانست نتيجه خوبي كسب كند و تا هفته‌هاي پاياني نيز اميد به قهرماني داشت.
وي ادامه داد: مديرعامل باشگاه گفته كه سرپرست نداريم و كميته فني متشكل از حسن امين‌بخش كه سال‌هاست دور از فوتبال است و يا جايي مشغول بوده است كه من خبر ندارم، مسعود معيني و غلامحسين مظلومي تشكيل داده است، اما دخالتي در كار سرمربي تيم ندارند. سئوال من اين است كه اگر قرار است كميته فني در كار سرمربي دخالت نكند پس چرا تشكيل شده و اگر دخالت دارند زماني كه مشكلي براي تيم به وجود آيد هيأت مديره از چه كسي جواب مي‌خواهد.
بازيكن دهه 60 استقلال تاكيد كرد: از روي نگراني اين حرف‌ها را مي‌زنم و نه مي‌خواهم جاي كسي را بگيرم و نه دوست دارم آنجا باشم، اما هميشه از دور كمك كرده‌ام. بازيكنان اين دوره به قدري زرنگ هستند كه اگر قرار باشد حرف را از مربي يا گروه فني نشنوند جايي براي فرار دارند و در وسط اين دو قرار مي‌گيرند. اين نكته را كه هنوز بازي‌ها شروع نشده است به عنوان يك درد و دل عنوان مي‌كنم تا مديرعامل اين فضا را ببندد و سرمربي را فقط جوابگوي مسائل قرار دهد.
فريبا در مورد حضور روته مولر و انتخاب اعضا كميته فني عنوان كرد: تعجب مي كنم كه شخصي كه مدرس فيفا است به عنوان مشاور به استقلال آمده و چگونه اين پست را قبول كرده است. شنيده‌ام به دليل قراردادي كه تيم ملي با روته مولر داشت، مسئولان فدراسيون با واعظ آشتياني صحبت كرده و قرار شده است كه باشگاه استقلال مبلغي از اين قرارداد را پرداخت كند. بحث قرارداد يك موضوع است و بحث شخصيتي موضوع ديگر. به جهت شخصيتي مي‌گويم مولر نمي‌تواند زير دست مرفاوي كار كند. اگر مولر را به عنوان تمرين دهنده استفاده كنند بسيار عالي است.

hamedss
02-06-2009, 04:59
كر يمان جان فداى دوست كردند…

شخصاً ناصر حجازى را درك مى كنم. «فضاى روان - رفتارى» او قابل تحليل است. دروازه بان نامدار استقلال در دهه ۵۰ و ۶۰ فردى اصولگرا از لحاظ منش فكرى (و نه گرايش سياسى) است. از ديدگاه چنين كسانى هر چيزى و هر كسى بايد در جايگاه خود قرار داشته باشد و آدم ها به اندازه توانايى هايشان صاحب موقعيت شوند. اين ديدگاه نسبت به مقوله «شايسته سالارى» در همه افراد اصولگرا ديده مى شود و تغيير آن هم معمولاً موجب بروز تعارض، ناراحتى و حتى عوارضى چون خشم و عصبانيت در آنها مى شود. حجازى پيش از اين بارها عليه قلعه نويى موضعگيرى كرده است كه البته قضاوت درست يا نادرست بودن آن با ما نيست. اين پيشكسوت استقلال حالا صمد مرفاوى را مخاطب انتقادهاى پرشور و هيجان انگيز خود قرار داده است كه باز هم درستى يا نادرستى آن مورد قضاوت ما قرار نمى گيرد اما آنچه در اين مقاله قصد پرداختن بدان را داريم بررسى تأثيرات مثبت و منفى اينگونه اظهارات و موضعگيرى هاى حجازى و توجه دادن به اين موضوع است كه آيا بهتر نيست حجازى نقش تأثيرگذار خود را (با توجه به محبوبيتش نزد هواداران) به شكل ديگرى ايفا كند و اصلاً آيا با توجه به فضاى روان - رفتارى اش، مى توان انتظار نوع ديگرى از موضعگيرى از سوى وى را داشت؟
دلسوزى اصولگرايانه
افرادى با تيپ شخصيتى اصولگرا كه منطقى هستند و در نتيجه كمتر بر اساس احساساتشان تصميم مى گيرند معمولاً كمتر به چيزى دل مى بندند و اگر هم اين اتفاق بيفتد، زمان زيادى صرف آن مى شود اما از آن طرف چنين افرادى به ندرت پيش مى آيد كه محبوب خود را فراموش كنند يا بدان بى توجه باشند. به ديگر سخن اينگونه افراد يا به چيزى دل نمى بندند يا اگر ببندند خيلى دير و سخت از آن روى برمى گردانند. رابطه حجازى با استقلال نيز دقيقاً چنين تعريفى دارد. او چه در اين تيم مسئوليت داشته باشد و چه نداشته باشد عميقاً دلسوز باشگاه متبوعش بوده و بدون شك هدفش در هر حالتى (چه انتقاد، چه حمايت) كمك به استقلال است. استقلال در حجازى درونى شده نه از اين بابت كه پيشكسوت اين باشگاه است يا اينكه چنين درونى شدنى مشابه آنچه نزد ساير پيشكسوتان استقلال نيز هست، مى باشد. نه، بايد گفت حجازى به خاطر شخصيتش با تعريفى كه پيش تر عنوان شد استقلال را نوع ديگرى مى بيند و بدان مى پردازد، يعنى خواستن چيزى براى خود آن چيز نه براى ارتباطى كه وى با آن چيز داشته يا قرار است داشته باشد. اين مقوله دقيقاً اصلى ترين علت محبوبيت او نزد هواداران اين تيم است.
روان سبز - زبان سرخ
افراد اصولگرا (از لحاظ روان - رفتارى و نه سياسى) از بهداشت روانى بالايى برخوردار هستند و به اصطلاح روان سبزى دارند كه اين در مورد حجازى هم صدق مى كند و باز داشتن زبان تند و سرخ هم از ويژگى هاى چنين شخصيت هايى است كه البته از نظر تحليلگران شخصيت، يك نقطه ضعف قابل رفع محسوب مى شود و باز حجازى صاحب چنين زبانى است. بايد خاطر نشان كرد داشتن زبان سرخ نه تنها منجر به تغييرات مدنظر صاحب آن نمى شود بلكه با ايجاد سپر دفاعى از سوى مقابل نتيجه عكس مى دهد. يعنى وقتى حجازى با چنين ادبياتى مرفاوى را مخاطب قرار مى دهد نه تنها او را اصلاح نمى كند بلكه موجب بروز رفتارهاى دفاعى در وى مى شود و مگر نه اين است كه هدف حجازى اصلاح امور در تيم محبوبش استقلال است اما آيا با اين روال او به خواسته قلبى اش مى رسد؟رابطه حجازى با قلعه نويى همچنان مسيرى را طى مى كند كه نه تنها سنگى از پيش پاى استقلال برنمى دارد بلكه مدام حاشيه درست مى كند براى اين تيم!
انگيزش هاى مثبت و منفى
در مجموع هر كسى مسئول رفتار خويش است و خود بايد تعيين كند در قبال مسائل چه شيوه اى را اتخاذ كند. تنها بايد در نظر داشت اگر كسى به دنبال ايجاد تغيير در كسى يا چيزى است بايد با آن كس يا چيز ارتباط مثبت - مثبت برقرار كند. برخلاف قواعد مغناطيس كه در آن تقابل منفى - منفى مى شود مثبت بايد گفت در مسائل رفتارى كنش هاى مثبت، واكنش هاى مثبت در پى دارد و كنش هاى منفى لاجرم واكنش هاى منفى. اين تقابل انگيزش هاست.

hamedss
02-06-2009, 05:20
با برگزارى جلسه معارفه استقلال

وظايف اعضاى جديد تشريح شد

جلسه معارفه اعضاى جديد استقلال يكشنبه ساعت ۱۷ در محل اين باشگاه برگزار شد. صمد مرفاوى، غلامحسين مظلومى، حسين امين بخش، فتحى و مباشرى با حضور در اين جلسه از سوى واعظى آشتيانى معرفى شده و با شرح وظايف خود آشنا شدند. در اين جلسه وظايف جديد استقلال به اين شكل تشريح شد.
۱- ايجاد انگيزش و تلاش براى رسيدن به اهداف از پيش تعيين شده و ارتباط تنگاتنگ با بازيكنان در اين پروسه و رساندن آنها به مرز خودباورى و يكدلى و صميميت و رفع مشكلات فنى.
۲- حل و فصل كليه اقدامات ضرورى جهت بالا رفتن سطح كيفى تيم و تبادل نظر پيران يك هدف محورى فنى.
۳- جلب رضايت و اعتماد كادر فنى تيم و باشگاه و حفظ اسرار و صداقت در كار و روحيه به همراه تعاون و همكارى شبكه اى در كميته فنى.
۴- تشكيل كميته و تبادل نظر فنى و تشكيل اتاق فكر و همكارى با كادرفنى با عزمى مشترك در چهارچوب مقررات باشگاه.
۵- كسب اطلاعات فنى تيم در تمرينات و مسابقات و گزارش كتبى آن به مديرعامل.
۶- رعايت كليه مقررات انضباطى در تمرينات و مسابقات و سعى در احياى ارزش ها و نقص ضد ارزش ها و اخلاق مدارى، تربيتى، اعتمادسازى و...
۷- ايجاد آرامش فكرى براى كادرفنى و ايجاد همگرايى و هم سويى با يك برنامه ريزى درست جهت پيشرفت و ايجاد طرح هاى جامع.
بدون صحبت بازيكن
در اين جلسه هيچ صحبتى پيرامون جذب بازيكن صورت نگرفت. در حالى كه طبق تعريف كميته فنى تمام اعضا نظرات خود را در ارتباط با جذب بازيكن بايد اعلام مى كردند، هيچ حرفى در اين مورد زده نشد تا در جلسه كميته فنى استقلال فقط تشريح وظايف صورت بگيرد.
وظايف سنگين تر براى مظلومى
در بين تشريح وظايف، برنامه هاى غلامحسين مظلومى در استقلال بيشتر از ساير نفرات بود. با توجه به اينكه مظلومى مدير استقلال و نماينده واعظى آشتيانى بر روى نيمكت است وى وظايف سنگين ترى را به نسبت ديگران بر عهده گرفت. در اين جلسه واعظى از تمام نفرات خواست تا با جديت و به دور از هر حاشيه به كار خود در باشگاه مشغول شوند.
سرمربى فصل بعد را كميته فنى انتخاب مى كند
باتوجه به اينكه اعضاى كميته فنى استقلال پس از انتخاب صمد مرفاوى معرفى شدند واعظى آشتيانى به اين نفرات اعلام كرد سرمربى فصل آينده استقلال را اعضاى كميته فنى انتخاب خواهند كرد. او تأكيد داشت براى فصل آينده كسى بر روى نيمكت استقلال مى نشيند كه با نظر و همفكرى آنها انتخاب شده باشد.
منبغ ([Only registered and activated users can see links])

hamedss
02-06-2009, 05:42

كاپيتان بر سر دوراهي سپاهان، پرسپوليس

بي‌شك پيروز قرباني يكي از بازيكنان محبوب امير قلعه‌نويي محسوب مي‌شود. موضوعي كه با توجه به اعتماد كامل قلعه‌نويي در فصل گذشته به وي، كاملا به اثبات رسيد. درحالي‌كه به نظر، موقعيت قرباني در استقلال دچار لغزش شده و احتمال خروج اين بازيكن از آبي‌پوشان وجود دارد، پيوستن احتمالي هادي عقيلي به پرسپوليس فرصت مناسبي را براي امير قلعه‌نويي به وجود مي‌آورد تا مجددا در تركيب تيم خود از وجود مدافع محبوبش استفاده كند

به‌رغم توافقنامه دوسويه استقلال و پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات مبني بر عدم جذب بازيكنان يكديگر، اما اين روزها بحث پيوستن پيروز قرباني به پرسپوليس، تبديل به يكي از سوژه‌هاي رسانه‌اي شده است. هرچند اين مذاكرات همواره از سوي طرفين تكذيب شده است، اما شواهد و قرائن از جدايي پيروز قرباني پس از 12 سال از جمع آبي‌پوشان و البته ابراز تمايل پرسپوليس براي جذب وي خبر مي‌دهد.
سه فصل قبل درست در همين مقطع، مانند الان شايعات و ضد و نقيض‌هاي زيادي در مورد تبادل بازيكن بين اين دو باشگاه وجود داشت. به طوري كه محمدحسن انصاري‌فرد و علي‌فتح‌الله‌زاده مديرعاملان دو باشگاه طي توافقنامه‌اي جذب بازيكن از دو تيم را منع كردند. اما به فاصله چند روز از عقد اين قرارداد، عليرضا نيكبخت واحدي در انتقالي جنجالي راهي پرسپوليس شد تا شوكي بزرگ در اردوگاه آبي به وجود آيد. جذب علي انصاريان و علي عليزاده، تنها تدبير و راهكار استقلالي‌ها براي كاستن شوك پرسپوليس بود. در حالي شايعه مذاكره پرسپوليسي‌ها با باقري سر زبان‌ها افتاده، كه مديران هر دو باشگاه قصد دارند تا يكبار ديگر توافقنامه خود را به ياد ديگري آورند تا شاهد تكرار تاريخ در بازار نقل و انتقالات در ليگ نهم نباشند.
مصاحبه تند ناصر حجازي عليه صمد مرفاوي و فاش كردن برخي مسائل پشت پرده نظير تصميم كنار گذاشته شدن قرباني توسط صمد مرفاوي باعث شد تا نزاع و اختلاف نظر قرباني و صمد مرفاوي فرم تازه‌اي به خود بگيرد. اين در حالي است كه پس از انتخاب صمد مرفاوي به عنوان سرمربي استقلال، پيروز قرباني بارها از اظهارنظر در مورد آينده حرفه‌اي خود در استقلال امتناع كرده است. از طرفي جذب حنيف عمران‌زاده و حضور هادي شكوري، بيژن كوشكي و منتظري باعث شده تا عملا روي كاغذ، شانس حضور مجدد قرباني در تركيب فصل آينده مبهم‌تر از قبل شود.
پس از نزديك به دو فصل تاريخ باز هم براي قرباني در حال تكرار است. پس از كنار گذاشته شدن ناصر حجازي در ليگ هفتم و روي كار آمدن فيروز كريمي، پيروز قرباني به‌واسطه عدم اعتماد كريمي، به يك نيمكت‌نشين محض در استقلال تبديل شد. به طوري كه در آن برهه نيز بارها صحبت از انتقال مدافع ناراضي استقلال به تيم رقيب يعني پرسپوليس به گوش مي‌رسيد. پيروز قرباني كه پس از سپردن استقلال به امير قلعه‌نويي، رفته رفته دوران كابوس‌وار خود را به بار فراموشي سپرده بود و حتي توانست خود را به جمع اردونشينان تيم‌ملي برساند، حالا با حضور صمد مرفاوي مجددا بحراني تازه را در صورت ماندن در استقلال پيش رو مي‌بيند. كما اينكه صمد مرفاوي عملا تا به امروز علاقه‌اي به تمديد قرارداد با كاپيتان دوم استقلال در فصل گذشته از خود نشان نداده است.

Armin
02-06-2009, 12:01
عباسفرد همچنان در بلاتكليفي به سر مي برد.

عليرضا عباسفرد روز گذشته با حضور در باشگاه استقلال به گفت وگو با صمد مرفاوى پرداخت. عباسفرد كه قراردادش با استقلال به اتمام رسيده طى جلسه اى با سرمربى جديد تيمش در خصوص ماندن و جدايى اش صحبت كرد. در اين جلسه پس از اينكه عباسفرد شرايط حال حاضر خود را توصيف كرد مرفاوى از او خواست يك هفته صبر كند تا خود نظر نهايى اش را در ارتباط با خواستن و نخواستن اين مهاجم اعلام كند. با توجه به اين مسأله تكليف نهايى عباسفرد با استقلال هفته آينده مشخص مى شود.

ss_ss gahreman
02-06-2009, 13:25
خواسته مرفاوي / كوشكي در استقلال بمان !
بيژن كوشكى فصل آينده را هم در استقلال خواهد بود. اين بازيكن پس از صحبت هايى كه با مرفاوى داشت با اين مربى به توافقات لازم رسيد تا مشكلى براى تمديد قرارداد نداشته باشد.
كوشكى براى ماندن در استقلال ابراز تمايل كرده تا سومين سال حضور خود در اين تيم را تجربه كند.
اين مدافع هفته آينده به مدت يك فصل ديگر با استقلال تمديد مى كند. مرفاوى تأكيد ويژه اى به حفظ تركيب خط دفاعى استقلال دارد تا مسئولان اين باشگاه به دنبال تمديد قرارداد با مدافعان خود باشند.

Armin
02-06-2009, 14:56
استقلال با مرفاوي قهرمان آسيا مي‌شود
صادقي: چون بازيكن كوچكي بودم به پرسپوليس آمدم
خبرگزاري فارس: مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: چون بازيكن كوچكي هستم به يك باشگاه بزرگ آمدم.

امير حسين صادقي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد علت حضورش در پرسپوليس تصريح كرد: من فقط به خاطر مسائل مالي پرسپوليسي نشدم. پس از اين اتفاق شماري از هواداران استقلال از من گلايه كردند كه چرا به استقلال نيامدم. به اين دوستان عزيز مي‌گويم تا بدانند چرا من به تيمي مثل پرسپوليس رفتم.
وي ادامه داد: من كه بازوبند استقلال را به بازو مي‌بستم فقط به خاطر هواداران اين تيم بود كه يكسال به هيچ تيم ديگري نرفتم و دوري استقلال را تحمل كردم و فقط به خاطر همين هواداران بود كه حاضر شدم در تيمي مثل مس كرمان بازي كنم. به هر حال بازي در شهرستان سختي‌هاي خاص خودش را دارد.
مدافع اسبق استقلال تاكيد كرد: آن روز كه محترمانه من را از استقلال كنار گذاشتند به غير از تعدادي هوادار كه دلشان بيشتر از مسئولان براي باشگاه استقلال مي‌سوخت كسي ديگري براي ماندم در اين تيم پا پيش نگذاشت. زماني كه قرار شد به پرسپوليس بروم برخي از مسئولان استقلال فقط به صورت شفاهي براي آمدنم به اين باشگاه صحبت كردند آن هم براي اينكه حرفي براي گفتن داشته باشند.
صادقي در مورد اينكه در روزهاي اخير استقلال پيشنهاد صوري به او داده گفت: آنها حتي پيشنهاد صوري هم به من ندادند چون برخي از پيشنهاد‌هاي صوري در روزنامه هاي منعكس مي‌شود .آنها فقط يك صحبت معمولي با من كردند. از باشگاه استقلال 14 ميليون تومان طلب دارم اما اين مبلغ را به من نمي‌دهند. طلب اصلي من 56 ميليون تومان بود كه آن را را به 14 ميليون تومان كاهش دادند.
وي تصريح كرد: مدتي پيش با واعظ آشتياني در رابطه با طلب 14 ميليوني ام تماس گرفتم و گفتم دوست ندارم تيمي را كه دوستش دارم براي مبلغ 14 ميليون تومان به كميته انضباطي بكشانم اما اگر شما آن را مي‌خواهيد به من بگوييد تا به كميته انضباطي شكايت كنم.
مدافع فصل گذشته مس يادآور شد: به من گفتند بيا قرارداد ببند؛ آن موقع طلبت را هم مي‌دهيم. در واقع مي‌خواستند گروكشي كنند. خيلي حرف‌ها دارم كه بزنم؛ اينكه مرا چگونه محترمانه از استقلال كنار گذاشتند. اگر آنها را بگويم فضا براي بسياري تنگ مي‌شود.
صادقي با اشاره به صحبت‌هاي برخي از مسئولان گذشته استقلال عنوان كرد: مصاحبه كردند و گفتند؛ او به خاطر 20 ميليون استقلال را كنار گذاشت و پيراهن استقلال را به پول فروخت. جالب است كه همين افراد بعد از آنكه صحبت از پرسپوليسي شدنم به ميان آمد با من تماس گرفتند و براي رفتن به تيمي ديگر با من مذاكره كردند.
مدافع اسبق استقلال در اين باره كه هواداران اين تيم در طول فصل به او ناسزا بگويند هراس ندارد، گفت: 7 سال براي استقلال زحمت كشيدم. قطعا آنها قدر زحمتم را مي‌دانند. به همين دليل به من ناسزا نمي‌گويند مخصوص اينكه بدانند چگونه از استقلال كنار گذاشته شدم.
صادقي در مورد اينكه منظورش چه كسي است اظهار داشت: با امير قلعه نويي هيچ مشكلي ندارم. در مورد ديگران هم نمي‌خواهم نامي ببرم تا دلخوري پيش بيايد اما اگر با هواداران استقلال درد دل كنم آنها به من حق مي دهند كه چرا به پرسپوليس رفتم. من چون بازيكن كوچكي هستم دوست دارم در يك باشگاه بزرگ كار كنم تا موفق شوم.
وي اضافه كرد: من براي رفتن به تيم ملي به پرسپوليس آمدم. در تيمي مثل مس كرمان كه سوم ليگ شد و دومين خط دفاعي ليگ را در اختيار داشت ديده نشدم و از بابت نرفتن به تيم ملي ضرر كردم بنابراين به پرسپوليس آمدم تا 30 مسابقه پخش زنده داشته باشم و ديده شوم. با 4 مسابقه پخش زنده توجهي به بازيكن نمي‌شود. نمي‌خواهم بگويم فقط به خاطر پخش زنده است بازيكني به تيم ملي دعوت مي‌شود.
مدافع جديد پرسپوليس تاكيد كرد: در فوتبال ايران فقط بايد در پرسپوليس و استقلال و يا در تيم هايي مانند سپاهان كه برش دارد حضور داشته باشي تا به تيم ملي دعوت شوي.
صادقي در مورد اينكه چگونه محترمانه از استقلال كنار گذاشته شد گفت: به من گفتند سقف قرارداد باشگاه استقلال را به تو مي‌دهيم. من هم قبول كردم كه بمانم اما بعد از مدتي ديدم بازيكنان جديد را با قيمت‌هاي بسيار بيشتر از آنچه كه به من گفتند جذب مي‌كنند. با خودم گفتم يعني من آنقدر كوچكم كه ارزش يك بازيكن جديد را ندارم؟ بايد حرمت بازيكن قديمي حفظ مي‌شد.
اين بازيكن ادامه داد: وقتي به اين آقايان گفتم؛ به من گفتند ما آقاي فلاني و فلاني را مي خواهيم بگيريم اگر مي‌خواهي با همين پول بمان. من با ابراهيم تقي پور دوست و رفيق هستم اما چرا بايد با چنين بازيكني كه تازه وارد استقلال مي‌شود مقايسه شوم. به همين دليل به كرمان رفتم. ابتدا آنها فكر كردم كه شوخي مي‌كنم. حتي حاضر شدند تخفيف بدهم اما آنها پا پيش نگذاشتند و تنها توسط دوستان مشترك پيشنهاد دادند.
صادقي تصريح كرد: باشگاه استقلال پا پيش نگذاشت و نگفت كه بيا كمتر بگير و بمان. ظاهرا دوست داشتند كه من بروم و به همين راحتي بازيكن 7 ساله خود را كنار گذاشتند. آنها به من مي‌گفتند تو فقط بازيكن استقلالي؛ اگر به تيم ديگري بروي نابود مي‌شوي. در فوتبال ما هم اين طور رايج است كه بازيكن استقلال و پرسپوليس فقط در اين دو تيم مي‌تواند بازي كند. من به مس رفتم تا خيلي چيزها را ثابت كنم و نشان دهم كه مي‌توانم بازيكن خوبي باشم.
مدافع اسبق استقلال گفت: در مس ه بي حاشيه بازي كردم و يكي از با غيرت ترين بازيكنان اين تيم بودم. اگر باشگاه انسجام بيشتري داشت مي‌توانستيم به راحتي قهرمان ليگ شويم كه اينگونه نشد.
صادقي در مورد سرمربيگري صمد مرفاوي در استقلال گفت: روزي كه ايشان سرمربي استقلال شدند به او تلفن كردم و تبريك گفتم. اگر پاي خيلي‌ها وسط كشيده نشود صمد مي‌تواند استقلال را حتي در آسيا قهرمان كند. اگر مسئولان باشگاه حمايتش كنند و هواداران چند دسته نشوند استقلال مي‌تواند با مرفاوي موفق شود.
وي عنوان كرد: در زمان مربيگري ناصر حجازي در استقلال بدترين سال فوتبالي ام را گذراندم. هواداران 3 دسته بودند و فقط يك دسته آنها طرفدار استقلال بودند. در چنين شرايطي كار كردن خيلي سخت است. اگر در اين فصل هواداران طرفدار استقلال باشند نه شخص خاصي اين تيم مي‌تواند موفق شود.
صادقي در مورد اينكه استقلال فصل آينده قهرمان خواهد شد يا پرسپوليس؛ گفت: اميدوارم فقط همين دو تيم در كورس قهرماني باشند.

--- خبرگزاری فارس ---

hamedss
02-06-2009, 18:50
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

پورحیدری : مرفاوی نیاز به آرامش دارد

منصور پورحیدری که سالها مربی مرفاوی بوده و نقش ویژه ای در مطرح شدن او در دوران بازیگری اش داشت.
منصور پورحیدری هم اکنون سرپرست تیم ملی است و همراه ملی پوشان در چین بسر می برد.
با پورحیدری در محل اردوی تیم ملی صحبت کردیم ، نگاهش به سرمربیگری دوباره عبدالصمد مثبت بود و چنین گفت : « صمد از قدیمی های استقلال است که هم به عنوان بازیکن در سطح بالا بازی کرده و هم سالهاست مربی ست و حتی یک سال سرمربیگری استقلال را تجربه کرده است.او این توانایی را دارد که به راحتی بتواند نتیجه لازم را با استقلال بگیرد و موفق شود به شرط آن که فضای آرامی به وجود بیاید و دیگران هم به او کمک کنند. »
به اعتقاد پورحیدری تقسیم کار می تواند کمک زیادی به مرفاوی کند : « در یک مجموعه هر کس وظیفه ای دارد و باید از هر جهت تقسیم کار شود. وقتی تقسیم کار می شود هر کس درجایگاه خودش میتواند تاثیر گذار باشد. نباید به هر کس اجازه داد به راحتی نزدیک شود .آرامش می تواند استقلال را موفق کند.»
وی در پاسخ به این سوال که سرمربی استقلال معمولا با چه چالش هایی مواجه می شود گفت : «سرمربیگری استقلال واقعا مسوولیت سنگینی است ، تلاش زیادی باید بشود تا تیم موفق باشد. قاعدتا الان نمی شود پیش بینی کرد که چه اتفاقاتی خواهد افتاد چون توانایی های تیم مشخص نیست. اما کار هم آسان نیست ، استقلال فصل گذشته قهرمان شده و کار دشواری پیش رو دارد، توقعات بالاست »
پورحیدری که هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان مربی قهرمانی آسیا را با استقلال تجربه کرده است ادامه داد : « فکر می کنم آنچه مهم است برنامه ریزی برای هدف هاست. استقلال باید 2 برنامه ریزی مهم داشته باشد ، یکی برای رقابتهای داخلی و دیگری برای لیگ قهرمانان آسیا که خیلی مهم است. اگر درست برنامه ریزی شود استقلال نتیجه می گیرد. صمد باید در انتخاب همکارانش هم دقت کند تا آنها هم بتوانند به او کمک کنند.»
پیشکسوت استقلال تصریح کرد:« به هر حال نظرات افراد مختلف است اما با اطمینان باید گفت همه ی قدیمی های استقلال دلشان برای استقلال می تپد . نام ها مهم نیست و اینکه در هر مقطع چه کسی در استقلال است بلکه موفقیت استقلال اهمیت دارد. باید همه کمک کنند و حمایت ضروری ست. پیشکسوت علاقمند هم زیاد است که می تواند به استقلال کمک کنند. این کمک ها می تواند فیزیکی ، فکری و یا معنوی باشد. »
پورحیدری همچنین در مورد آخرین وضعیت تیم ملی نیز گفت : « باخت باخت است و ناخوشیند اما اگر چه دیروز نتیجه را به تیم چین واگذار کردیم باید بگویم فضای خوبی در اردو حاکم است . به هر حال نفرات باید محک می خوردند و تغییرات زیادی داشتیم . حقیقت این است که به فکر نتیجه نبودیم و آقای قطبی سعی کردند به بازیکنانی که کمتر محک خورده بودند فرصت بدهد. از طرفی هم سعی شد دستمان رو نشود چون کره ای ها برای تماشای این بازی آمده بودند. در مجموع در مورد بازی با چین باید گفت تلاش بالا بود هر چند ناهماهنگی وجود داشت.» پورحیدری همچنین از داوری ضعیف داور چینی گله کرد.
سرپرست تیم ملی در مورد اینکه از جمع استقلالی ها تنها برهانی به میدان رفت و نگرانی استقلالی ها از این بابت گفت : « خسرو حیدری قدری مصدومیت داشت و بازی کردن ممکن بود اسیب دیدگی اش را تشدید کند. اما او از امروز تمرین را شروع کرده است. حسین کاظمی هم بازی قبلی به میدان رفته بود و در این بازی آقای قطبی تصمیم گرفت نفرات دیگر را محک بزند ، وحید طالب لو که دروازه بانی کاملا شناخته شده است و برهانی هم که برای دقایقی به میدان رفت. در هر حال هم اکنون مهم پیروزی برابر کره شمالی و نهایتها صعود به جام جهانی با هر ترکیبی است و ان شا ا... نتیجه بگیریم که با صعود به جام جهانی فرصت برای بازی کردن زیاد خواهد بود.»

saeed_cris
03-06-2009, 02:05
اخبار کوتاه باشگاه استقلال تهران

پس از جلسه پاشازاده با واعظى آشتیانى ، شاید او دستیار مرفاوى شود

مهدى پاشازاده روز گذشته با حضور در باشگاه استقلال به گفت و گو با واعظى آشتیانى پرداخت. بازیکن سابق استقلال که به تازگى از اتریش بازگشته ، در جلسه اى با مدیر عامل باشگاه آبى از شرایط حال حاضر خود صحبت کرد. پس از پایان این جلسه گمانه زنى ها در خصوص نشستن پاشازاده بر روى نیمکت استقلال قوت گرفت ،از گوشه و کنار خبر مى رسد پاشازاده یکى از گزینه هایى است که مرفاوى او را براى دستیارى در استقلال مد نظر قرار داده است. حال باید دید وى با مسئولان باشگاه استقلال جهت حضور در این تیم به توافق مى رسد یا مرفاوى اصلاً به دنبال گزینه هاى دیگرى است.

روته مولر آخر هفته به ایران مى آید

اریش روته مولر مربى آلمانى و مشاور کادر فنى تیم فوتبال استقلال اواخر هفته جارى به ایران بازمى گردد تا همکارى خود را با تیم استقلال آغاز کند. وى که هفته گذشته با عقد قراردادى یک ساله به عنوان مشاور مدیر عامل و کادر فنى تیم فوتبال استقلال به این تیم پیوست اوایل هفته آینده با ثبت رسمى قرارداد خود در هیأت فوتبال تهران همکارى اش را با آبى پوشان پایتخت آغاز خواهد کرد.روته مولر که به دلیل شرکت در مراسم خاکسپارى برادرش به آلمان سفر کرده احتمالاً بامداد روز جمعه وارد تهران خواهد شد و اوایل هفته آینده در نشست هاى جداگانه با واعظى آشتیانى مدیرعامل و صمد مرفاوى سرمربى جدید استقلال به منظور برنامه ریزى و هماهنگى هاى لازم براى فصل آینده شرکت خواهد کرد.

مربى ۱۰۰ هزار دلارى آلمانى در استقلال

طبق توافق به عمل آمده میان اریش مولر ومدیران باشگاه استقلال قرار بر این شده تا دستیار آلمانى مرفاوى همراه با خود کارنامه اى از چند مربى بدنساز اروپایى را به تهران بیاورد و در اختیار کمیته فنى این باشگاه بگذارد تا از میان آنها یک نفر به عنوان بدنساز آبى پوشان در فصل آینده انتخاب شود. در این میان دست روته مولر براى مذاکرات اولیه براى کاندیداهاى مورد نظر جهت احراز سمت فوق نیز باز است اما تصمیم نهایى را خود استقلالى ها اتخاذ خواهند کرد.براساس آخرین خبرهاى رسیده از داخل باشگاه استقلال قرار بر این شده تا پول زیادى صرف مربى بدنساز نشود به همین خاطر روته مولر باید نام مردانى را به عنوان کاندیدا در اختیار استقلال بگذارد که حداکثر دستمزد دریافتى آنها براى یک فصل ۱۰۰ هزار دلار باشد. از طرف دیگر مربى فوق باید حداقل سابقه ۳ فصل حضور در تیم هاى فوتبال را در کارنامه کارى خود ثبت کرده باشد

استقلال قید مهاجم خارجى را زد

سرانجام استقلال به یکى از اهداف مهم خود در فصل نقل و انتقالات دست یافت و رضا عنایتى را براى عقد قرارداد به باشگاه کشاند تا با جذب وى خیال خود بابت حضور یک مهاجم کهنه کار را راحت کرده باشد. ظاهراً مرفاوى براى استفاده از عنایتى در ترکیب ثابت عجله چندانى نداشته و فعلاً نمى خواهد به ترکیب برهانى- اکبرپور دست بزند به همین دلیل رضا عنایتى به احتمال بسیار زیاد لیگ نهم را از روى نیمکت استقلال آغاز خواهد کرد. جذب عنایتى علاوه بر آسوده کردن خیال استقلالى ها بابت تقویت خط حمله خود یک مسأله دیگر را هم برایشان روشن کرد و آن عدم خرید مهاجم خارجى بود زیرا طى روزهاى اخیر چند آژانس مختلف براى مسئولان باشگاه پیغام داده و قصد داشتند سى دى هاى مربوط به مهاجمان برزیلى و آفریقایى خودشان را براى آنها بفرستند تا در صورت ابراز تمایل اولیه زمینه براى سفر این بازیکنان به تهران فراهم شود.

عنایتى : اگر شیطنت نکنند، مرفاوى موفق مى شود

رضا عنایتى مهاجم استقلال طى اظهارنظرى گفت: توافقات نهایى با مسئولان باشگاه استقلال انجام شده و ۹۰ درصد کار پیش رفته اما هنوز به عقد قرارداد منتهى نشده است.وى درباره پیوستن به این تیم تصریح کرد: توافق کردیم اما باید بعد از برگشتن از امارات قرارداد را امضا کنیم. او درباره مبلغ قرارداد خود گفت: مبلغ قرارداد استقلال نسبت به تیمهاى اماراتى بسیار پایین است اما استقلال هم تیم بزرگى است و من براى کمک به این تیم به ایران آمده ام.وى درباره کاپیتانى در استقلال افزود: در روزهاى گذشته بحث کاپیتانى من را مطرح کردند که این مسأله به هیچ عنوان براى من مهم نیست. فرهاد مجیدى و پیروز قربانى کاپیتان اول و دوم تیم هستند و من را به عنوان کاپیتان یازدهم تیم بدانید. تا به امروز هیچگاه در مورد کاپیتانى بحث نکرده ام. عنایتى تصریح کرد: پیش از این با مرفاوى ۳ سال کار کرده ام و در آن زمان وى مربى تیم بود و بالاخره هر مربى باید روزى سرمربى شود. وى پتانسیل تبدیل شدن به مربى بزرگ را دارد و اگر شیطنتى در کار نباشد و به او کمک کنند مى تواند امسال استقلال را در۳جبهه موفق کند.
اتمام حجت با روته مولر ،بازیکن آلمانى نمى خواهیم

بلافاصله پس از عقد قرارداد با اریش روته مولر به عنوان مربى استقلال، این شایعه بر سر زبان ها افتاد که او با شناختى که از فینال آلمان دارد، زمینه براى حضور یکى، دو فوتبالیست هم وطن خود در تهران را فراهم خواهد کرد تا همچون، «اشپیتین آرفى» در لیگ برتر بدرخشند اما به نظر مى رسد باشگاه استقلال چنین برنامه اى را تدارک ندیده است. یکى از مدیران استقلال در این مورد به ابرار ورزشى گفت: همان روزى که با روته مولر مذاکره کرده و با ایشان به توافق رسیدیم، شرط گذاشتیم که این مربى فقط دستیار صمد مرفاوى و مشاور مدیرعامل باشد و در امور غیر از آن دخالت نکند. از طرف دیگر پیرامون کمیته فنى و کمیته نقل و انتقالات نیز به روته مولر توضیح داده و صراحتاً گفته ایم که فعلاً هیچ نیازى به بازیکنان آلمانى نداریم و اساساً در ارتباط با فوتبالیست هاى خارجى بسیار محتاط عمل مى کنیم چون در ایران به اندازه کافى بازیکن خوب وجود دارد که نیازمان را برطرف کند.

عنایتى به امارات بازگشت

رضا عنایتى بازیکن جدید تیم استقلال دیروز تهران را به مقصد امارات ترک کرد.رضا عنایتى براى تسویه حساب با باشگاه النصر امارات به این کشور سفر کرد. وى هفته دیگر به ایران باز مى گردد

برهانى: این شکست را جدى نگیرید

آرش برهانى مهاجم تیم ملى معتقد است که ایران در دیدار با کره شمالى بازى متفاوتى را به نمایش خواهد گذاشت.وى در مورد شکست مقابل چین گفت: فراموش نکنید که قطبى مى خواست با وضعیت بازیکنان آشنا شود و تاکتیک هاى موردنظرش را امتحان کند. این شکست را جدى نگیرید چون تیم ملى بعضى از بازیکنان تاثیرگذارش را در اختیار نداشت و مطمئن باشید با قدرت کامل مقابل کره شمالى قرار خواهیم گرفت. برهانى در مورد صحنه اى که توسط دروازه بان چین سرنگون شد تصریح کرد: من زودتر از او به توپ رسیدم و از دروازه بان چین عبور کردم اما او پاى مرا مورد هدف قرار داد. من به هیچ عنوان تمارض نکردم و داور باید پنالتى مى گرفت اما به نفع کشورش سوت زد.

Armin
03-06-2009, 11:28
عنايتي : اگر شيطنت نكنند، مرفاوى موفق مى شود.

رضا عنايتى : توافقات نهايى با مسئولان باشگاه استقلال انجام شده و ۹۰ درصد كار پيش رفته اما هنوز به عقد قرارداد منتهى نشده است.
وى درباره پيوستن به اين تيم تصريح كرد: توافق كرديم اما بايد بعد از برگشتن از امارات قرارداد را امضا كنيم.
او درباره مبلغ قرارداد خود گفت: مبلغ قرارداد استقلال نسبت به تيمهاى اماراتى بسيار پايين است اما استقلال هم تيم بزرگى است و من براى كمك به اين تيم به ايران آمده ام.
وى درباره كاپيتانى در استقلال افزود: در روزهاى گذشته بحث كاپيتانى من را مطرح كردند كه اين مسأله به هيچ عنوان براى من مهم نيست. فرهاد مجيدى و پيروز قربانى كاپيتان اول و دوم تيم هستند و من را به عنوان كاپيتان يازدهم تيم بدانيد. تا به امروز هيچگاه در مورد كاپيتانى بحث نكرده ام.
عنايتى تصريح كرد: پيش از اين با مرفاوى ۳ سال كار كرده ام و در آن زمان وى مربى تيم بود و بالاخره هر مربى بايد روزى سرمربى شود. وى پتانسيل تبديل شدن به مربى بزرگ را دارد و اگر شيطنتى در كار نباشد و به او كمك كنند مى تواند امسال استقلال را در۳جبهه موفق كند.

ss_ss gahreman
03-06-2009, 16:25
مرفاوی: بازیکنانم باید رفتار قهرمانانه داشته باشند.

[Only registered and activated users can see links] g

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: می‌خواهم در بازیکنانم این موضوع را جا بیندازم که رفتار قهرمانانه داشته باشند.
صمد مرفاوی در گفت و گو با سیات باشگاه استقلال صحبت های تازه ای را مطرح کرده است که متن این مصاحبه در زیر آمده است:
* از چه زمانی می دانستید سرمربی می شوید؟ عده ای می گویند قبل از سفر امارات هم مشخص بود مرفاوی سرمربی استقلال خواهد شد.
اینکه یک عده می گویند من از قبل می دانستم، صحت ندارد. خودم خبر نداشتم. هر چه بود بعد از امارات بود؛ قبلش نبود. خودم هم اصلا خبر نداشتم. بازی با الجزیره آخرین بازی فصل بود، بعد از آن فصل تمام شد و هر کس می تواند برای خودش تصمیم بگیرد. به من سپاهان را هم پیشنهاد کرده بودند که به عنوان مربی همراه امیر بروم اما نمی توانستم به شهرستان بروم. دقیقا بعد از الجزیره بود که پیشنهاد همکاری با استقلال مطرح شد.
* چه شد که پذیرفتید؟ شما قبلا هم در یک دوره سرمربی استقلال بودید؟
همان طور که می گویید، من قبلا هم این مسوولیت را بر عهده داشتم، فکر کردم می توانم کمک کنم. به اعتقاد خودم علاقه به استقلال خیلی مهم است، اگر علاقمند نبودم نمی آمدم. من به استقلال علاقه دارم و اگر خودم هم سرمربی نباشم سعی می کنم همیشه هر کمکی از دستم برمی آید انجام بدهم. بهترین دوران بازیگری ام و همچنین مربیگری ام در این تیم بودم و دوست داشتم اینجا باشم و خدا هم قسمت کرد و برگشتم اینجا.
* منظورمان این است که با چه هدفی پذیرفتید سرمربی استقلال باشید. به هر حال برای پذیرفتن این سمت باید اهداف بزرگی در سر داشته باشید؟
هدف، باشگاه های آسیاست، ضمن اینکه لیگ و حذفی را داریم که می تواند مقدمه خوبی برای لیگ قهرمانان آسیا باشد. تیم ما باید آماده قهرمانی باشد و برای رسیدن به جام چه در لیگ، چه در جام حذفی و چه در لیگ قهرمانان حرکت کند.
* حقیقت این است که در گذشته هم همه از کسب هر سه جام سخن گفته اند و اینکه می گویند قهرمان آسیا می شویم اما در عمل پس از زمان بازیگری شما در سال ۱۹۹۰ که قهرمان آسیا شدید، دیگر این قهرمانی بدست نیامده است.
ببینید؛ حقیقتا رسیدن به آنجا سخت است. تیم های شرق آسیا به دقت سرمایه گذاری و برنامه ریزی می کنند. سخت ا ست ولی باید مرحله به مرحله رفت جلو. ما باید رو به جلو حرکت کنیم. مثلا بتوانیم تجربه لازم را به دست آوریم. ما در این فصل که گذشت از تجربه کم آوردیم و تمرکز را از دست دادیم. از طرفی اگر وضعیت ما در لیگ بهتر بود و در کورس با ذوب آهن نبودیم در لیگ قهرمانان آسیا راحت تر بازی می کردیم. لیگ برتر به تیم فشار آورد، تجربه لازم را نداشتیم و خستگی تاثیر گذار بود و از نظر روحی و بدنی نتوانستیم. ولی با تجربه ای که بچه ها فصل گذشته پیدا کرده اند و انگیزه ای که پیدا می کنند برای این مسابقات بهتر بازی خواهیم کرد.
* گفته بودید استخوان بندی تیم را حفظ خواهید کرد.
بله؛ استقلال نیاز به تغییرات زیاد ندارد ولی می کوشیم نیاز های مان را در پست های مختلف برطرف کنیم. باید در هر پست نفرات خوبی داشته باشیم که بتوانند پشتوانه خوبی برای تیم داخل زمین باشند. هر وقت تیم شما کامل باشد می توانید از نفرات به خوبی استفاده کنیم. کاری که در سال های قبل در استقلال شده است. مثلا در سال ۹۰ که قهرمان آسیا شدیم ، آن سال یک تیم به زمین می رفت و یک تیم نیمکت بود.
وقتی می گویم شکل تیم را حفظ می کنیم یعنی می خواهیم از نفراتی که روی آنها در سال های گذشته سرمایه گذاری شده استفاده کنیم. همچنین باید تا جایی که می شود از بازیکنانی که در سن امید و جوانان برایشان هزینه شده بهره گرفت. تلاش ما این است که نفرات جدید هم که می آیند را با قدیمی ها هماهنگ می کنیم که مشکل پیش نیاید و راحت تر نتیجه بگیریم.
تجربه نشان داده اگر تیم یک دست باشد و نفرات بیرونی مثل نفرات داخل زمین باشند موفق خواهید شد. سپاهان ۲ فصل پیش هم همین کار را کرد که دیدار فینال راه یافت. دست مربی پر بود برای آنکه نفری که داخل بود و آنکه بیرون بود، فرقی با هم نداشتند و این باعث موفقیت شد ما هم می خواهیم این کار را انجام دهیم.
* اما همیشه این مشکل بوده که بازیکنی که داخل زمین نیست ناراحت است و گاهی هم برای خود و هم برای تیم مشکل ایجاد می کند. برای اینکه نفرات بیرون بی انگیزه نشوند، چه خواهید کرد؟
"تقسیم کار " یعنی همه در شرایط بازی هستند و همه داخل کار هستند.
* یعنی ترکیب استقلال در سال آینده چرخشی می شود؟ هر بازی یک ترکیب به میدان می رود؟
نه به آن شکل که دایم تغییرات باشد اما همیشه هم با یک ترکیب به میدان نخواهیم رفت. تلفیقی از این دو را خواهیم داشت. ترکیب تیم را هر هفته بر اساس شرایط بازی مان، نوع تخصص بازیکنان مان و توانایی هایمان مشخص خواهیم کرد.
وقتی ما این کار را می کنیم، انگیزه می دهیم که همه در شرایط مسابقه باشند. این موضوع قبلا هم بود ولی ما سعی می کنیم قدری بیشتر استفاده کنیم. نه اینکه در جاهای مختلف تغییرات زیاد بدهیم اما با توجه به شرایط بازی تغییر خواهیم داشت.
* عده ای بر این باورند که شما با روته مولر اتفاق نظر ندارید و چطور او باید با شرایطی که دارد زیر نظر شما کارکند و صحبت هایی از این دست. آمدن روته مولر با نظر موافق شما بود؟
صد در صد. وقتی چنین فرد آگاهی را می آوریم می خواهیم از تجربه و فکر بالای ایشان استفاده کنیم و شخصا موافق حضور وی بودم.
* اما استدلال آن عده این است که مرفاوی ۳ سال پیش وقتی یک مربی خارجی (یونگ) در کنارش قرار گرفت با او کار نکرد و نتیجه می گیرند که این مشکل بین شما و روته مولر پیش بیاید.
من اصلا با آمدن یونگ مخالف بودم چون فکر می کردم در آن زمان احتیاج نیست و الان هم سر حرفم هستم که آن زمان نیازی به حضور وی نبود. ما جلسه ای برای آوردنش نداشتیم. اگر من سرمربی بودم باید با هم می نشستیم و تفکیک وظایف می کردیم. ولی آن زمان یونگ آمد و معرفی شد. به من گفتند: ایشان یونگ است.
اما در مورد آقای روته مولر شرایط کاملا متفاوت بود. قبل از آمدنشان چند بار با روته مولر صحبت داشتم، من در کلاس های حرفه ای شاگرد وی بودم و اطلاع کافی از دانش وی داشتم. در نشست هایمان هم وظایف مشخص شد. با آقای آشتیانی صحبت داشتیم و حوزه کارمان را تعیین کردیم حدود و وظایف تعریف شد و با حفظ احترام متقابل در کنار هم خواهیم بود. ایشان و من وظایف خود را می دانیم و انشاالله باهم هماهنگ باشیم و مشکلی نداریم.
* و اینکه گفته می شود بدنساز تیم را روته مولر می آورد ...
خودم گفتم که اگر فرد مناسبی می شناسد ، معرفی کند. بعد در موردش بیشتر صحبت کنیم. می خواهیم هماهنگ باشیم آقای روته مولر شرایطش را به ما می دهد و در واقع معرفی می کند و ما هم او را به آقای واعظ معرفی می کنیم تا با توجه به بودجه باشگاه تصمیم بگیرند.
* و در مورد نفراتی که جدا می شوند یا به تعبیر برخی ها فهرست اخراجی ها یا لیست مازاد و ....
من زیاد به لیست و این حرف ها اعتقاد ندارم. بازیکن استقلال شخصیت دارد. هم بازیکن و هم استقلال دارای شخصیت هستند. بعضی ها لیست مازاد درمی آورند و یا لفظ اخراجی و امثالهم که در شان بازیکن استقلال نیست. این در فوتبال طبیعی است که یک تیم در آن پست هایی که نیاز دارد بازیکن جذب کنند و یا بازیکنی که در فصل زیاد به کار گرفته نشده بخواهد از تیم جدا شود و فرصت بازی کردن را در تیم دیگری جستجو کند.
اصلا دنیای حرفه ای این است که بازیکن را محترمانه جایگزین کنند این چیزی نیست که حساسیت ایجاد کنیم و شخصیت را پایین بیاوریم. این حق طبیعی هر دو طرف است. چه استقلال و چه دیگر تیم ها، در تمام دنیا همین روال هست و برای تقویت و ترمیم تیم خود بازیکن جایگزین می کنند.
* مدیرعامل استقلال در یکی از برنامه های تلویزیونی گفت: « تا آخر فصل به مرفاوی فرصت می دهم» این فرصت دادن به مربی همه جا مطرح می شود، نگران نیستید که زمانی مدیرعامل استقلال حمایتش از شما سلب شود؟ تعامل شما با وی چگونه است؟
من واعظ را مدبر، خیلی ثابت قدم و جسور دیدم که خیلی منظم کار می کند، در کارش نظم و انضباط حرف اول را می زند. سال گذشته آقای واعظ هم با آمدنش به تیم خیلی کمک کرد. می توانم بگویم در قهرمانی سهم زیادی داشت، نه اینکه حالا چون من سرمربی شدم این را بگویم چیزی است که به عینه شاهدبودم را می گویم. آدم باید هم خدا را در نظر بگیرد و هم حقیقت را بگوید. من ایشان را انسان صادقی دیدم.
* نقش مدیریت باشگاه در موفقیت تیم چقدر می تواند باشد؟
مدیریت خیلی مهم است، پشتیبانی و حمایت تمام کار فوتبال است. اگر تیم را در خط مقدم فرض کنیم، کار آن گروهی که پشت هستند و از ما در خط مقدم حمایت می کنند بسیار مهم است. اگر پشتیبانی نباشد ما هم کاری از پیش نخواهیم برد. در آن سال که سرمربی بودم مشکل من همین بود. آن سال تمام کارها را فقط در تیم اصلی انجام می دادند و از پشتیبانی خبری نبود. فقط گهگاهی می شد و به معنای واقعی پشتیبانی نبود. تنها می توانم بگویم در مقاطعی آقای امیدوار رضایی حمایت می کرد اما او هم تنها حمایت می کرد. اما الان شرایط کاملا متفاوت است. همه اعضای هیات مدیره و مدیرعامل حمایت می کنند که بتوانیم موفق باشیم.
این را هم بگویم آن سال ما چندین مرحله داشتیم؛ اول مدیرعامل استعفا داد، بعد سرپرست، بعد کل هیات مدیره به یک باره استعفا کردند، سرپرست جدید آمدو... ؛ پستی و بلندی زیاد داشتیم، اتفاقاتی که برای یک تیم جالب نبود این سختی ها را تحمل کردیم. نهایت به جایی رسید که همه دیدید، راستش دیگر نمی خواهم به آنها فکر کنم. می خواهیم به آینده نگاه کنیم و برای ما که آن روزها را دیدیم شرایط کنونی بسیار امیدوار کننده است.
* ایرادی که به عبدالصمد مرفاوی وارد می کنند این است که او در جریان مصاحبه ها خیلی زود از کوره در می رفت. الان هم اینطور است؟
آن زمان فشار زیادی روی من بود. وقتی آدم تنها باشد نمی تواند تمام مشکلات را برطرف کند. آن دوره تمام فشار پشتیبانی هم توی زمین بود و باید پاسخگوی رسانه ها هم می شدیم. بپذیرید که من هم یک نفر آدم هستم، چطور می توانستم آن همه فشار را تحمل کنم. اما الان وظایف تقسیم شده و راحت تر می توان فکر کرد. اکنون من فقط در مسایل فنی باید جوابگو باشم و فرصت هست که با حوصله و صبر و آرامش پاسخ بدهم.
* انتقاد پذیر هستید؟
در حد معقول می پذیرم، انتقاد چه خوب باشد چه بد باید منطقی باشد. اما اگر منطق نباشد، نمی شود قبول کرد. شاید فردی انتقادی مطرح کند اما این انتقاد با لحن خوبی بیان نشده باشد، با این حال من به نفس موضوع توجه می کنم و از آن استفاده می کنم. از انتقاد منطقی در هر شرایطی استفاده می کنم اما اگر بی منطق باشد، نه.
* شما هنوز کارتان را آغاز نکرده اید اما انتقادهایی از شما شده و به دیکته نوشته نشده شما نمره می دهند. چطور با این موضوع کنار می آیید؟
این فضا برای هر مربی هست. نمی دانم چه چیزی پشت برخی از این ماجراهاست. من فقط کارم را در نظر می گیرم. مسئولیتی است و وظیفه ای که باید انجام دهم. حالا می خواهد یک روز باشم یا چند سال، مهم این است که وظیفه ام را با توکل به خدا به خوبی انجام بدهم که سربلند باشم. حالا هر انتقادی و موضعی و هر حرفی می شود ، بشود. بالاخره با صحبت و توهمات دیگران و حرف و حدیث ها که نمی شود زندگی کرد.
* فصل آسانی پیش رو نخواهد بود، سال پس از قهرمانی همیشه مشکل بوده و این نگرانی ها را افزایش می دهد.
ظرف روزهای آینده من اول می خواهم در بازیکنانم این موضوع را جا بیندازم که رفتار قهرمانانه داشته باشند. نباید این فکر از ذهن بازیکنانمان خارج شود که به چیزهای کوچک راضی بشویم. باید راهی که استقلال در سال گذشته طی کرد و قهرمان شد ادامه داشته باشد. هم بازیکنان با سابقه و هم نفراتی جدید اضافه می شوند باید قهرمانانه فکر کنند و بدانند جایی بازی می کنند که چشم میلیون ها هوادار به ساق پای آنهاست. باید جوابگوی انتظارات هواداران باشند.
*و اینکه برخی معتقدند «استقلالِ مرفاوی» زیبا بازی نمی کند و استدلال هم بازی های زمان سرمربیگری شما بوده است.
این تبلیغاتی است که اول فصل شده. آن سال که گفتم به خاطر عدم پشتیبانی بوده. اگر حمایت کننده ها باشند تیم خوب بازی می کند. هر چند آن زمان هم تا چهار هفته پایانی ما صدر بودیم در حالی که خیلی ها اذعان داشتند تیم ما کامل نبود. اما این را بگویم که استقلال همیشه خوب بازی می کند، مگر می شود تیمی بد بازی کند و آن همه نتیجه بگیرد؟اینها تبلیغات بود که به وجود آوردند. استقلال همیشه در حد نام و شخصیت خودش بازی می کند و همیشه خوب بازی می کند. سال گذشته هم خوب بود امسال هم امیدوارم خوب بازی کند چون همه در استقلال این اعتماد به نفس را دارند که خوب بازی کنند.
* صحبتی کرده بودید در این باره که استقلال نیاز به آرامش دارد بخصوص در فضای تمرین، اما گاهی تنش هایی بین هواداران و بازیکنان رخ می دهد و این آرامش بهم می خورد.
این را باید قبول کنیم که درست است همه هواداران تیم را دوست دارند اما هم بازیکن و هم هوادار باید احترام متقابل داشته باشند. بازیکن باید برای تیمش از جان مایه بگذارد و هوادار هم محیط و آن شرایط را به وجود آورد که از نظر انگیزه بازیکن بتواند جهش لازم را برای موفقیت تیمش انجام دهد و پاسخگوی هوادار باشد. بازیکن احتیاج به آرامش برای آموزش دارد و تمرین محل آموزش است. من دوست دارم که تعامل بین هوادار و تیم به وجود آید.
* ارتباط شما با پیشکسوتان چگونه خواهد بود؟
من همیشه به پیشکسوتان احترام می گذارم و در هر مراسمی که برخورد می کنیم نظراتشان را می گیرم و با کمال احترام از آن استفاده می کنم. پیشکسوتان خوبی داریم آنها دلسوز استقلال هستند. من هم ممکن است روزی در این سمت نباشم اما همیشه دلم می سوزد برای استقلال و سعی می کنم هر کاری که ممکن است برای تیم انجام بدهم، چه باشم و چه نباشم.پیشکسوتان همه همین طور هستند.
من می توانم رابطه خوبی داشته باشم با همه آنها و به قول مهندس آشتیانی ارتباط ما محترمانه تعریف شده است.
* و تعامل تان با کمیته فنی چگونه خواهد بود؟
اعضای این کمیته نماینده پیشکسوتان و موسفیدهای استقلال هستند. کسانی که عمرشان را در فوتبال گذاشته اند . واقعا اعضای کمیته با دانش و تجربه هستند و می توانند حامی خوبی برای من باشند و از راهنمایی شان برا ی پیشرفت تیم استقلال استفاده می کنم.
* مرفاوی امروز با مرفاوی ۳ سال پیش چه تفاوت هایی کرده است؟
قدری تجربه بیشتری پیدا کردم. انسان هرچه تجربه پیدا می کند به کارش بیشتر آشنا می شود و با درک عمیق تر، بهتر می تواند تیمش را هدایت کند. حالا می توانم با درک بهتر، رفتار مناسب تر و گفتار و کردار حساب شده تر با فضایی که در آن هستم آشنا شوم، به بازیکنانم نزدیک شوم و تیمم را هدایت کنم. از نظر معنوی هم مسلما به دلیل بالا رفتن سن، دیدم نسبت به جامعه و نسبت به فضایی که داریم بازتر شده، همچنین در سال گذشته سعادت حج واجب نصیبم شد و فکر می کنم این توفیق هم مقداری در رفتار آدم تاثیرگذار است. در آنجا از خدا خواستم آنچه که ندارم و از نظر معنوی نیازمند آن هستم به من هدیه کند. از دید فنی هم کلاس های حرفه ای را گذراندم. آمادگی هم دارم. به هر کلاسی بروم و مطالعه راجع به مسایل روز فوتبال دارم و در آینده در سمینارهایی هم شرکت کنم تا به روز باشم.
* فوتبال اروپا را دنبال می کنید؟
بله تمام بازی هایی که در اروپا انجام می شود کلاس آموزشی هستند. در فوتبال اتفاقاتی می افتد که آدم نمی تواند پیش بینی کند اما از طرفی باید پیش بینی این اتفاقات را کرد ، لازمه آن هم تجربه است. مارچلو لیپی بر اساس تجربیاتش می گوید :« اگر گل بزنی شاید یک بازی را ببری ولی اگر گل نخوری یک فصل یا یک جام را می بری» خب این یک نکته است که هم باید به فکر پیروزی بود و هم به فکر دفاع. جمع کردن این نکات ریز و استفاده از آنها به یک مربی خیلی کمک می کند.
* به آنالیز اعتقاد دارید؟
بله، به دنبالش هستم. این هم بخشی از تیم سازی است. از شنبه کارم را شروع می کنم و دنبال این هستم که سریع تیم را جمع کنم. الان هم هر روز می آیم باشگاه و فیلم بازی های گذشته را مرور می کنم که در شروع تمرینات بیشتر کار کنم. در ضمن گروه آنالیز را هم مجاب می کنم تمام نقاط و مسایل فصل گذشته را استخراج کند که ما بتوانیم پیش زمینه خوبی داشته باشیم.
* و در مورد هواداران استقلال؟
هواداران باشخصیت و متین که منطقی هستند. تیم استقلال تیمی بزرگ است و این بخاطر هوادارانش بوده. استقلال چه بالا بوده وچه پایین با تمام وجود طرفداری کرده اند و هیچ وقت ما را تنها نمی گذارند.

استقلالي ها : باشگاه استقلال تا اينجاي كار فصل نقل و انتقالات را خوب استارت زده است. با جذب محمد محمدي و ماندگار شدن وحيد طالب‌لو فقط وضعيت دروازه‌بان سوم نامشخص است.
از ميان اشكان نامداري و ايمان صادقي يك نفر از ليست خارج مي‌شود. خود نامداري براي تمديد قرارداد مشكلي ندارد و حاضر شده سكونشين باشد، اما مشكل اينجاست تمايل كادرفني استقلال براي حفظ صادقي جوان و باآتيه بيشتر است، البته بايد ديد آيا اين گلر جوان حاضر مي‌شود، يك فصل كامل زير سايه طالب‌لو و محمدي قرار گيرد يا خير. با مشخص شدن اين موضوع پرونده دروازه‌بان‌هاي استقلال بسته خواهد شد، اما در خط دفاع هادي شكوري ماندني شد. او كه مدعي بود از امارات و قطر پيشنهاد دارد پس از مذاكره با واعظ توافق كرد تا فصل آينده هم بماند. پژمان منتظري هم كه بازيكن آزاد است به توافق رسيد و پس از بازگشت از كره‌شمالي ثبت مي‌كند. منهاي اين دو نفر وضعيت سه مدافع ديگر هنوز نامشخص است.
بيژن كوشكي فعلا مصدوم است. مي‌گويند مرفاوي او را نمي‌خواهد و باشگاه هم هنوز براي تمديد قرارداد كوشكي پيشقدم نشده است. پيروز قرباني هم قراردادش تمام شده. در خصوص او هم گفته مي‌شود با سرمربي جديد مشكل دارد و در ليست خروجي‌ها جاي گرفته است. اگر ديديد كاپيتان دوم استقلال فصل آينده به پاس همدان يعني تيمي كه عليرضا منصوريان سرمربي آن مي‌شود رفت چندان تعجب نكنيد. مورد بعدي در خصوص قرباني اينكه مقصد فصل آينده او هر كجا كه باشد قطعا پرسپوليس نيست.

برخلاف شايعات مطرح شده پيروز نمي‌تواند به پرسپوليس برود. اول اينكه براساس تفاهم‌نامه استقلال و پرسپوليس از يكديگر بازيكن نمي‌گيرند. جدا از اين پرسپوليس از شش سهميه موجود پنج سهميه را پر كرده و تنها يك جاي خالي ديگر دارد كه بسيار بعيد است آن را با جذب قرباني بسوزاند، چرا كه نيازي به مدافع جديد ندارد. ابراهيم تقي‌پور هم چنين شرايطي دارد. او قرارداد ندارد و بازيكن آزاد است. گفته مي‌شود ابومسلم براي خريد او پيش قدم شده، اما هنوز قضاوت در مورد رفتن يا ماندن تقي‌پور هم زود است. حنيف عمران‌زاده از پاس همدان هم تنها بازيكن تازه‌وارد استقلال در خط دفاعي است. با جذب كيانوش رحمتي از سايپا و حفظ حسين كاظمي كه قرارداد دارد مشكلي در هافبك دفاعي استقلال ديده نمي‌شود.

نام مهرداد پولادي و يدا... اكبري هم در سبد خريد پاس همدان ديده مي‌شود و حتي شنيده شده قرارداد داخلي هم ثبت كرده‌اند. خسرو حيدري هم ماندني است. همين طور اميرآبادي و هاشم بيگ‌زاده، اما وضعيت ميثم منيعي نامشخص است. در مورد او هم گفته مي‌شود كه شايد به تيم سابق خود يعني پاس برگردد. خصوصا كه پاسي‌ها جواد شيرزاد را در فولاد خوزستان مي‌بينند. بازگشت فرزاد مجيدي هم بسيار جدي مطرح است.

توافق براي تمديد قرارداد مجتبي جباري و ماندگار شدن فابيو جان‌واريو بهترين خبر براي تقويت خط مياني است. مهدي شيري هم كه جذب شده و فقط بايد مشكلش را با النصر عربستان حل و فصل كند. مهدي كريميان و ايمان مبعلي هم به عنوان دو گزينه جدي استقلال براي فصل بعد هستند كه گفته مي‌شود درصد آبي‌پوش شدن آنها بسيار زياد است.
اگر استقلال موفق شود اين دو نفر را هم جذب كند خط مياني فوق‌العادها پيدا خواهد كرد. به اين جمع رينالدو مصدوم در فصل گذشته را هم بايد اضافه كرد. مجيدي هم كه همان روز اول با استقلال سفيد تمديد كرد. بزرگترين خريد استقلال در خط حمله هم به جذب رضا عنايتي برمي‌گردد. آرش برهاني و سياوش اكبرپور را هم بايد ماندني دانست.

جدايي علي عليزاده، بازيكن اوت‌انداز استقلال هم حتمي است. مس كرمان يا تراكتورسازي مقصد بعدي او خواهد بود. عليرضا عباسفرد و احمد خذيراوي هم گفته مي‌شود در ليست مازاد قرار دارند. البته با جدايي عليزاده كه به دليل تراكم بالاي خط حمله تصميم به رفتن گرفته است شايد ميان عباسفرد و خذيراوي يكي ماندگار شود كه اينجا هم تمايل كادرفني در مورد مهاجم جوان و جنوبي بيشتر است.

ناگفته نماند شايعات و اخبار غير رسمي هم پيرامون حضور نفراتي چون مرتضي اسدي مدافع صباي قم، افشين چاووشي مهاجم داماش، محمد نصرتي مدافع النصر امارات، محمد نوري هافبك صبا، علي سامره مهاجم عجمان و ستار زارع هافبك برق شيراز هم شنيده مي‌شود كه احتمالا در اولويت دوم خريد قرار دارند.

ss_ss gahreman
03-06-2009, 17:00
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تكذيب كرد

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال، خبر پرداخت های سنگین به بازیكنان این تیم را تكذیب كرد.
محمد سعید نفریه با بیان اینکه خبر پرداخت های سنگین به بازیكنان استقلال به هیچ وجه صحت ندارد ، گفت: سازمان تربیت بدنی برای دو باشگاه پرسپولیس و استقلال سقفی تعیین كرده است که بر اساس آن قراردادهای باشگاه بسته می شود.

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال درباره مبلغ این سقف قرارداد هم گفت : این مبلغ برای بازیكنان مختلف فرق می كند و در حد متعارف به بازیكنان پول می دهیم .

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تاكید كرد : تیم استقلالی طوری بسته خواهد شد كه در لیگ قهرمانان آسیا موفق باشیم و امیدوارم سال آینده نتایج بهتری در این جام بگیریم .

نفریه ادامه داد : هیئت مدیره باشگاه از مرفاوی حمایت كامل می كند و صد در صد كادر كنونی استقلال مورد حمایت هیئت مدیره است .

saeed_cris
03-06-2009, 17:07
عدم توافق پيروز قرباني با استقلالي ها

پيروز قربانى جلسه اى خصوصى با مدير عامل استقلال برگزار كرد. اين بازيكن كه قراردادش با اين باشگاه به اتمام رسيده، جهت تمديد قرارداد با واعظى آشتيانى به صحبت پرداخت كه در اين نشست هيچ يك از طرفين به توافق نرسيدند.
گويا مسأله تمديد قرارداد كاپيتان استقلال با اين تيم سريالى دنباله دار را در پى خواهد داشت تا همه چيز در روزهاى آينده مشخص شود.
پس از عدم توافق قربانى با استقلالى ها، واعظى آشتيانى مذاكرات بعدى اين بازيكن را به صمد مرفاوى واگذار كرد تا طرفين طى جلساتى ديگر به نتايج لازم دست پيدا كنند.

Ronaldinho80
03-06-2009, 18:29

عنايتي گفت: از اينکه پس از مدتها توانسته ام تمرينات خود را با استقلال تهران آغاز کنم، احساس بسيار خوبي دارم و اميدوارم که با اين تيم بتوانم قهرمان ليگ برتر کشور شوم که البته دور از دسترس نيست.
رضا عنايتي، بازيکن استقلال تهران، تصريح کرد: از زماني که با استقلال وارد مذاکره شده و قرارداد امضاء کردم شايعات بسياري منتشر شده است که البته به هيچ کدام توجهي ندارم و تنها تلاش مي کنم با شدت بخشيدن به تمرينات ميزان آمادگي خود را بالا ببرم.
عنايتي اضافه کرد: تصميم دارم يک بار ديگر در استقلال تهران آقاي گل ليگ برتر شوم که البته با وجود رقيبان سرسخت اين امر دشوار است ولي تلاش خود را انجام مي دهم.

خبرگزاري آريا

Raha
03-06-2009, 19:43
استقلالی ها : به گفته مسئولان باشگاه استقلال هفته آينده مراسم جشن قهرماني برگزار خواهد شد. مسئولان باشگاه استقلال ورزشگاه 12 هزار نفري آزادي را براي برگزاري جشن قهرماني انتخاب كرده‌اند و براي برگزاري جشن قهرماني در اين ورزشگاه قصد دارد بليت فروشي كنند. در اين مراسم هواداران استقلال مي‌توانند حضور داشته باشند اما براي حضور بايد بليت تهيه كنند. نحوه تهيه اين بليت‌ها از سوي مسئولان باشگاه طي روزهاي آتي اعلام خواهد شد.

Armin
04-06-2009, 17:04
جباري مي‌آيد، يا نمي‌آيد؟
ايران ورزشي- بدنسازي استقلال از بيستم خرداد آغاز مي‌شود و تجربه 3 فصل گذشته بار ديگر اين سوال را در ذهن تداعي مي‌كند: «آيا مجتبي جباري اين بارهم در دوران بدنسازي غايب است؟»
مجتبي جباري در 3 فصل گذشته به بهانه‌هاي مختلف در دوران بدنسازي استقلال حضور نداشت. جالب آنكه در هر فصل يك گزينه جديد هدايت تيم را برعهده داشت؛ ابتدا مرفاوي، سپس حجازي و در ليگ هشتم نيز امير قلعه‌نويي، بنابراين اگر بخواهيم اين حركت جباري را به پاي مشكل او با سرمربيان وقت استقلال بگذاريم به اين نتيجه مي‌رسيم كه جباري با همه مشكل دارد!
البته مجتبي هيچ گاه چنين بحثي را به طور مستقيم پيش نكشيده و همواره مسائل مالي را بهانه‌اي براي به تاخير انداختن تمديد قراردادش با استقلال تا آخرين روزهاي فصل نقل و انتقالات قرار داده است.
گويا ديگر براي مجتبي جباري عادت شده است كه همزمان با آغاز فصل بدنسازي تيم كوله‌بارش را جمع كند و به مشهد برود تا تمرين‌هاي اختصاصي را در آنجا زير نظر مربي اختصاصي‌اش انجام بدهد يا آنكه در تمرين‌هاي تيم خودش يعني آپادانا حاضر شود و به نوعي از دوران بدنسازي استقلال فرار كند. شايد هم مصدوميت‌هاي طولاني و دوري پياپي جباري از ميادين نتيجه همين تنبلي در ابتداي فصل باشد. به هرحال بازيكنان استقلال نيز نسبت به اين موضوع حساس شده‌اند. آنها در ابتداي ليگ هشتم هم زماني كه دويدن‌هاي كيلومتري در تركيه را تجربه مي‌كردند يا تمرين‌هاي 3 ساعته قلعه‌نويي در تهران را به جان مي‌خريدند از خود سوال مي‌كردند كه چرا جباري هر فصل تا روز آخر از ثبت قراردادش طفره مي‌رود و در نهايت با هزاران منت به استقلال بيايد و البته از بي‌انضباطي‌هاي طول فصل او هم مي‌گذريم.

به هرحال اين فصل هم گويا ماجراهاي مجتبي جباري ادامه دارد و او سوالات درباره زمان تمديد قرارداد و حضورش در تمرين‌هاي استقلال را با جواب‌هاي سربالا و طفره رفتن بي پاسخ مي‌گذارد اما بايد ديد واعظ آشتياني با اعتقادي كه به نظم و انضباط در كارهايش داردتا چه اندازه با جباري مدارا خواهد كرد، شايد هم تمامي اينها بهانه‌اي است براي جدايي؟!
!

hamedss
05-06-2009, 05:46
بخشي از قرارداد بازيكنان در حساب ليدرها

حداقل مدرك بايد ديپلم باشد

از ابتداي فصل و از زماني كه مجتبي شريفي رياست كميته انضباطي را بر عهده گرفت، يكي از انتقاداتي كه به او وارد بود اينكه چرا هواداراني كه در ورزشگاه فحاشي مي‌كنند، محروم نمي‌شوند؟ قاضي شريفي هم در پاسخ به تمامي اين انتقادات عنوان مي‌كرد كه مشكل اصلي ليدرهايي هستند كه حلقه ارتباطي بين سكوها و نيمكت تيم‌ها را تشكيل مي‌دهند و به تماشاگراني كه بخش اعظم‌شان قشر جوان جامعه را تشكيل مي‌دهند خط داده تا به مربيان و بازيكنان حريف فحاشي كنند.
از همان زمان تمام تلاش شريفي اين بود كه فكري به حال ليدرهايي كه از نظر سطح سواد پايين هستند و با گرفتن پول از بعضي بازيكنان و مربيان به حمايت از آنها مي‌پردازند و به رقباي آنها فحاشي مي‌كنند، كرده و راه‌حلي براي رفع مشكل سكوها پيدا كنند. در همين راستا رييس كميته انضباطي اين روزها طرحي را به مسوولان فدراسيون پيشنهاد كرده كه اگر مورد تاييد آنها قرار بگيرد از فصل آتي اجرا مي‌شود.
براساس طرح پيشنهادي، ليدرها بايد حداقل مدركشان ديپلم باشد يا در يكي از رشته‌هاي تربيتي و الهيات دانشگاه تحصيل كنند، فاقد هرگونه سوء پيشينه و اعتياد به مواد مخدر بوده و در محل كار و زندگي آنها را به حسن اخلاق و رفتار بشناسند. اگر ليدرها در مراحل اوليه توسط نيروي انتظامي مورد تاييد قرار بگيرند بعد از طرف فدراسيون استخدام مي‌شوند. شريفي براي درآمد ليدرها هم فكري كرده و به فدراسيون پيشنهاد داده از اين پس در قرارداد بازيكنان و مربيان بندي بياورند كه براساس آن مبلغي از قرارداد آنها به حساب ليدرها ريخته شود تا ليدرها مجبور نشوند از شخص خاصي خط بگيرند و به كس ديگري توهين كنند. همچنين ليدرها بايد در ابتدا وديعه‌اي به فدراسيون تحويل دهند تا در صورت تخلف وديعه آنها ضبط شده و از سمت خود بركنار شوند. البته رييس كميته انضباطي واژه ليدر را هم مناسب نمي‌داند و معتقد است واژه «هماهنگ كننده سكوها» مناسب‌تر است.اگر تمام پيشنهادات رييس كميته انضباطي عملي شود، مطمئنا جو ورزشگاه‌ها تغيير پيدا خواهد كرد و هيچ مربي با كمك ليدرها نمي‌تواند جو ورزشگاه‌ها را به نفع خود تغيير دهد.

hamedss
05-06-2009, 06:06
چرا كميته فني تشكيل شد؟

فريبا: بهتر است مولر تمرين‌دهنده باشد

فارس- بهتاش فريبا معتقد است مرفاوي مي‌تواند در اين فصل با استقلال موفق شود: صمد امتحان خود را پس داده است چرا كه در 2 فصل گذشته كه به استقلال آمد نه پولي داشت و نه مديرعاملي اما چون بازيكنان همراهش بودند توانست نتيجه خوبي كسب كند و تا هفته‌هاي پاياني هم اميدوار به قهرماني بود.»
فريبا تشكيل كميته فني باشگاه استقلال را هم تحليل مي‌كند: «مديرعامل باشگاه گفته سرپرست نداريم و كميته فني متشكل از حسن امين‌بخش كه سال‌هاست دور از فوتبال است يا جايي مشغول بوده است كه من خبر ندارم! مسعود معيني و غلامحسين مظلومي تشكيل داده است اما دخالتي در كار سرمربي تيم ندارند. سوال من اين است كه اگر قرار است كميته فني در كار سرمربي دخالت نكند پس چرا تشكيل شده و اگر دخالت دارند زماني كه مشكلي براي تيم به وجود آيد هيأت مديره از چه كسي جواب مي‌خواهد البته از روي نگراني اين حرف‌ها را مي‌زنم و نه مي‌خواهم جاي كسي را بگيرم و نه دوست دارم آنجا باشم اما هميشه از دور كمك كرده‌ام. بازيكنان اين دوره به قدري زرنگ هستند كه اگر قرار باشد حرف را از مربي يا گروه فني نشنوند جايي براي فرار دارند و در وسط اين دو قرار مي‌گيرند. اين نكته را كه هنوز بازي‌ها شروع نشده است به عنوان يك درد دل عنوان مي‌كنم تا مديرعامل اين فضا را ببندد و سرمربي را فقط جوابگوي مسائل قرار دهد.»
فريبا حضور مولر در كادر فني استقلال را هم تحليل مي‌كند: «تعجب مي‌كنم شخصي كه مدرس فيفا است و به عنوان مشاور به استقلال آمده چگونه اين پست را قبول كرده است. شنيده‌ام به دليل قراردادي كه تيم ملي با روته مولر داشت، مسوولان فدراسيون با واعظ آشتياني صحبت كرده و قرار شده است كه باشگاه استقلال مبلغي از اين قرارداد را پرداخت كند. بحث قرارداد يك موضوع است و بحث شخصيتي موضوع ديگر. به جهت شخصيتي مي‌گويم مولر نمي‌تواند زير دست مرفاوي كار كند. اگر مولر را به عنوان تمرين دهنده استفاده كنند بسيار عالي است.

Armin
05-06-2009, 08:49
پس از جلسه پاشازاده با واعظى آشتيانى

شايد او دستيار مرفاوى شود.

مهدى پاشازاده روز گذشته با حضور در باشگاه استقلال به گفت و گو با واعظى آشتيانى پرداخت. بازيكن سابق استقلال كه به تازگى از اتريش بازگشته ، در جلسه اى با مدير عامل باشگاه آبى از شرايط حال حاضر خود صحبت كرد. پس از پايان اين جلسه گمانه زنى ها در خصوص نشستن پاشازاده بر روى نيمكت استقلال قوت گرفت ،از گوشه و كنار خبر مى رسد پاشازاده يكى از گزينه هايى است كه مرفاوى او را براى دستيارى در استقلال مد نظر قرار داده است. حال بايد ديد وى با مسئولان باشگاه استقلال جهت حضور در اين تيم به توافق مى رسد يا مرفاوى اصلاً به دنبال گزينه هاى ديگرى است.

--- روزنامه ابرار ورزشی ---

Armin
05-06-2009, 10:20
جانواريو از استقلال درخواست مالي نكرده است
خبرگزاري فارس: هافبك برزيلي تيم فوتبال استقلال تاكنون براي فصل آينده در مورد مسائل مالي با باشگاه جلسه اي نداشته است.

به گزارش خبرگزاري فارس، فابيو جانواريو كه در حال حاضر براي استراحت در برزيل بسر مي برد براي يك فصل ديگر با استقلال قرارداد دارد ولي بر خلاف اخبار منتشر شده فعلا در بحث مالي درخواستي از مسئولان اين تيم نداشته است و اين موضوع را به بازگشت خود از برزيل موكول كرده است.
مدير برنامه اين بازيكن با تاييد اينكه گفته مي شود اين بازيكن از تيم هاي اماراتي پيشنهاد دارد، اعلام كرد اولويت اول او براي بازي در استقلال است و در صورتي به پيشنهادهاي خارجي خود فكر مي كند كه با مسئولان اين باشگاه براي جدايي به توافق برسد.

--- خبرگزاری فارس ---