توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |.><.| ویدئوی فینال تنیس ویمبلدون 2008 |.><.|
Amin-TopGoal
07-07-2008, 15:50
بسم الله الرحمن الرحیم
دیدار فینال تنیس | تورنمنت ویمبلدون انگلیس
Rafael Nadal VS Roger Federer
[Only registered and activated users can see links]
یکی از صحنه های زیبای بازی که منجر به امتیاز گرفتن نادال شد
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
کسب اخرین امتیاز بازی و تصاویری از پیروزی و شادمانی نادال
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
مصاحبه نادال در انتهای بازی ( زبان اصلی )
[Only registered and activated users can see links] پسورد ویدئوها: [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
c.ronaldo7
07-07-2008, 15:57
یه سوال گرانداسلم قبلی که تو پاریس بود رو کی برد؟
Alessandro
07-07-2008, 15:58
عجب بازی ای بود از ساعت 6 شروع شد ولی نزدیک ساعتهای 12 تموم شد
RealMadrid7
07-07-2008, 16:18
یه سوال گرانداسلم قبلی که تو پاریس بود رو کی برد؟
در رولند گارروس نادال در فینال 3-0 فدرر رو شکست داد و قهرمان شد:13:نکته ی جالب این بود که نادال از اولین بازیش تا آخرینش که با فدرر بود رو 3-0 برد و هیچکس حتی یک ست هم نتونست از نادال بگیره:13:
امین جون بابت ویدئوها دستت درد نکنه محبت کردی ایشاا... این بار که فک کنم اولین بار بود آخرین بار نباشه و بازم ازین حرکتهایه مثبت انجام بدی:d
فقط خوب میشد یه تیکه هایی هم از مراسم اهدای جام به نادال میذاشتی
Amin-TopGoal
07-07-2008, 16:24
در رولند گارروس نادال در فینال 3-0 فدرر رو شکست داد و قهرمان شد:13:نکته ی جالب این بود که نادال از اولین بازیش تا آخرینش که با فدرر بود رو 3-0 برد و هیچکس حتی یک ست هم نتونست از نادال بگیره:13:
امین جون بابت ویدئوها دستت درد نکنه محبت کردی ایشاا... این بار که فک کنم اولین بار بود آخرین بار نباشه و بازم ازین حرکتهایه مثبت انجام بدی:d
این پست تقریبا واسه تست بخش " ورزشهای دیگر " بود که ببینم استقبال چطوره!
قبلا در تاپ گل که جدا از قوت ایران بود ویدئوی بسکتبال ( پرتاب حدادی ) رو هم گذاشته بودم که استقبال خوبی شد.
انشالله قراره برای المپیک ویدئوهای ورزشکاران ایرانی در رشته های مختلف رو در همین بخش بزاریم.
r-sociedad
07-07-2008, 16:52
میشه پرتاب حدادی رو یه بار دیگه هم بذاری؟
Amin-TopGoal
07-07-2008, 16:55
میشه پرتاب حدادی رو یه بار دیگه هم بذاری؟
اینم میذارم به زودی
داش امین لینک کامل بازی یا یک لینک مثلاً از خلاصه بازی یا یه چیزی توی همین مایه ها داری؟
اصلاً از بازی های این دوتا هر لینک یا ویدئویی داری من طالبشم. دمت گرم داش امین :heartsmile:
Amin-TopGoal
07-07-2008, 18:16
داش امین لینک کامل بازی یا یک لینک مثلاً از خلاصه بازی یا یه چیزی توی همین مایه ها داری؟
اصلاً از بازی های این دوتا هر لینک یا ویدئویی داری من طالبشم. دمت گرم داش امین :heartsmile:
من از زمانی که بازی 2-2 بود شروع به ضبط کردم. فوتبال هم نیست که بشه صحنه های جالب رو سوا کرد و خلاصه درست کرد. بیشتر ضربات شکل هم هستن و فقط بعضی صحنه ها جذابیت دارن. مثل همون ویدئوی اول که گذاشتم.
ویدئوها هم که همه ش اختصاصی هستن. فکر نکنم جایی ویدئوی تنیس رو واسه دانلود بزاره که بشه از اونجا برداشتش
پ.ن: یه ویدئوی دیگه هم از بازی دیشب دارم اماده می کنم
شبکه پولست اهدای جام رو نشون نداد. موندم پیام بازرگانیش تموم بشه تا شاید اهدای جام رو بده، اما مسابقه والیبال رو شروع کرد. بعد هم گذاشتم دبی اسپورت که رسیده بود به مصاحبه نادال
Amin-TopGoal
07-07-2008, 18:51
بسم الله الرحمن الرحیم
دیدار فینال تنیس | تورنمنت ویمبلدون انگلیس
Rafael Nadal VS Roger Federer
این هم یه صحنه دیگه از بازی؛ آخرین توقف بازی به دلیل بارش باران رو در این ویدئو مشاهده می کنید
[Only registered and activated users can see links] پسورد ویدئو: [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
r-sociedad
07-07-2008, 22:26
ممنون خیلی قشنگ بودن
Clemenza
07-07-2008, 22:33
تنیس ورزشه فوق العاده ایه. باز هم از این حرکت ها بکن . حتی شده بازی کامل رو واسه دانلود بذاری فکر کنم طلبه کم نداشته باشه.البته تنیش بازی کاملش چون وقتش معلوم نیست. به خصوص این بازی ها 2 3 ساعت میشه و حجمش زیاده. اما واسه المپیک از الان ما حمایت می کنیم:winksmiley02:. به خصوص افتتاحیه. من کامل می خوام:2:. بازم تشکر می کنم ازت. موفق باشی
واقعا که حال کردم! :d هم از این ویدئو هم از اینکه نادال برد! :d دیگه فدرر چیزی برای گفتن در برابر نادال (خصوصا در زمین های خاک رس) نداره!
MoHaMad.Divar
07-07-2008, 23:26
جالب بود
مرسی
ببینید هیچ وقت هیچ چیز پایدار نیست
امسال نادال برد شاید فردا یه نفر دیگه ...
هیچ وقت نمیشه راجب آینده تصمیم گرفت
میخوای نمک رو زخممون بباشی:29:
چقدر رو این جام حساب کردیماااااا:girl_sigh:
mohsen121
10-07-2008, 19:07
سلام اميدوارم اين كارت ادامه پيدا كنه . چون هيچ سايت ايراني از ورزشهاي غير از فوتبال تا حالا صحنه اي نذاشته. اميدوارم المپيك فقط توي سايت شما بيايم با كليپ هايي كه مي زاري.
با اجازه داش امین ویدئوهایی از مسابقات ویمبلدون 2008 (البته با محوریت نادال :D):
امتیاز زیبای نادال 1 | حجم: 1.45 مگابایت | فرمت: Avi
دانلود : لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]) | لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links])
امتیاز زیبای نادال 2 | حجم: 3.36 مگابایت | فرمت: Avi
دانلود : لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]) | لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links])
امتیاز زیبای نادال 3 | حجم: 2.75 مگابایت | فرمت: Avi
امتیاز زیبای نادال 4 | حجم: 3.04 مگابایت | فرمت: Avi
امتیاز زیبای نادال 5 | حجم: 3.04 مگابایت | فرمت: Avi
دانلود : لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])| لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links])
امتیاز زیبای نادال 6 | حجم: 2.02 مگابایت | فرمت: Avi
امتیاز زیبای نادال 7 | حجم: 3.44 مگابایت | فرمت: Avi
امتیاز زیبای نادال 8 (4 امتیاز پشت سر هم!)| حجم: 10.5 مگابایت | فرمت: Avi
دانلود : لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])| لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links])
امتیاز زیبای نادال 9 | حجم: 3.64 مگابایت | فرمت: Avi
امتیاز زیبای نادال 10 | حجم: 2.65 مگابایت | فرمت: Avi
امتیاز زیبای نادال 11 | حجم: 3.86 مگابایت | فرمت: Avi
این هم یک فرصت خوب که نادال از دست داد | حجم: 2.37 مگابایت | فرمت: Avi
Clemenza
15-07-2008, 18:06
هیچ کدومش که مال فینال نیست. ماله مسابقات قبلیه ناداله
با اجازه داش امین ویدئوهایی از مسابقات ویمبلدون 2008 (البته با محوریت نادال :D):
تمام لینک های مستقیم اضافه شد . . :winksmiley02:
Mohammad_AcMilan
15-03-2009, 22:02
امین اگه می شه یه خلاصه از این بازی بذاری ممنون می شم!!!
Niloofar
13-05-2009, 11:32
يكى از بازى هاى نادال و فدرر كه آخرش فدرر گريه مى كنه رو بى زحمت بذارين.
با سپاس فراوان
Niloofar
16-05-2009, 09:55
دوستان، چرا كسي به عرض بنده توجه نمي كنه؟
من يه ويدئو خواستم از بازي نادال و فدرر كه آخرش فدرر بعد از شكست گريه مي كنه. تقريبا مال همين اواخر هم بود.
ممنون مي شم اگه بذارينش.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1