توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داستان شش تاي 52 به طور كامل
اگر سن شما حدود38 سال هستش بي خود وارد اين تاپيك شديد اما اگر از 38 به پايين هستيد و داستان 6-0 سال 52 رو نمي دونيد اين آديوي 3 دقيقه اي را دانلود كنيد.خداييش اگر اين بلا سر پرسپوليس مي آمد آنقدر طرفداران اين تيم باجنبه بودند كه شرح ما وقع بدهند؟!
Esteghlal 0-6 Perspolis ([Only registered and activated users can see links])
اين هم لينك مديافايرش براي كساني كه با شيربي مشكل دارند.
[Only registered and activated users can see links]
c.ronaldo7
06-07-2008, 22:09
خداییش اگر ما بودیم رومون نمیشد درباره فوتبال صحبت کنیم ولی شماها خیلی....
c.ronaldo7
06-07-2008, 22:11
راستی یه سوال تو این ویدیو چی هست گلهای اون بازیه ؟
خداییش اگر ما بودیم رومون نمیشد درباره فوتبال صحبت کنیم ولی شماها خیلی....
بالاخره بين استقلالي و پرسپوليسي بايد يه فرقي باشه ديگه!
راستی یه سوال تو این ویدیو چی هست گلهای اون بازیه ؟
اولآ آديو هست و نه ويديو.دومآ حجمش 271 كيلو بايته.دانلود كن خودت مي فهمي چيه (خداييش از يه والپيپر هم كمتره)
c.ronaldo7
08-07-2008, 10:29
دانلود کردم جدا چجوری روت شد اینو بزاری
دانلود کردم جدا چجوری روت شد اینو بزاری
اتفاقي هست كه افتاده.حالا ان شا الله شما هم يه روز چنين بلايي سرتون خواهد اومد.
ITALIANO
08-07-2008, 10:38
این کلیپ چرا حجمش انقدر کمه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من انتظار داشتم حداقل 30مگ باشه ول وقتی دیدم 300 کیلوبایته گفتم...
مطمئنی ویدئو هست؟
خوب اگه دارید گلها رو بزارید کیف کنیم ! کسی گلها رو نداره ؟
آقا من نتونستم دانلود کنم ! یکی از لینک ها وسط دانلود ارور میده و Zshare هم باز نمیشه !
جان من [Only registered and activated users can see links]
با استقلالیا انقدر پر رو هستند که اگه 6 تا که خوب 10 تا هم میخوردن بازم رو کلکل داشتن چه رویی دارن اینا نمیدونم
اگر سن شما حدود38 سال هستش بي خود وارد اين تاپيك شديد اما اگر از 38 به پايين هستيد و داستان 6-0 سال 52 رو نمي دونيد اين آديوي 3 دقيقه اي را دانلود كنيد.خداييش اگر اين بلا سر پرسپوليس مي آمد آنقدر طرفداران اين تيم باجنبه بودند كه شرح ما وقع بدهند؟!
esteghlal 0-6 perspolis ([Only registered and activated users can see links])
بالاخره بين استقلالي و پرسپوليسي بايد يه فرقي باشه ديگه!
اولآ آديو هست و نه ويديو.دومآ حجمش 271 كيلو بايته.دانلود كن خودت مي فهمي چيه (خداييش از يه والپيپر هم كمتره)
این کلیپ چرا حجمش انقدر کمه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من انتظار داشتم حداقل 30مگ باشه ول وقتی دیدم 300 کیلوبایته گفتم...
مطمئنی ویدئو هست؟
يعني واقعآ اين كلمه آديو را نديدي؟
خوب اگه دارید گلها رو بزارید کیف کنیم ! کسی گلها رو نداره ؟
آقا من نتونستم دانلود کنم ! یکی از لینک ها وسط دانلود ارور میده و zshare هم باز نمیشه !
جان من [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این درخواست ما رو انجام نمیدید ؟ نا سلامتی میخوام برم جایی یه مدت نیستم ! بزارید خوشحال برم :d
ITALIANO
09-07-2008, 13:10
يعني واقعآ اين كلمه آديو را نديدي؟
اصلا منظور منو نفهمیدی!!
تو قسمت ویدئو های جالب تاپیک میزنی بعد به صورت Audio میزاری؟
در ضمن Audio رو آدیو نمی نویسند!!!
اینو دیگه خودت باید تشخیص میدادی که چیزی به صورت صوتی در قسمت ویدئو های جالب قرار ندی تازه اونم 300کیلوبایتی!!
معمولا همه کلیپ هایی تو این قسمت ها میزارن که حداقل زیر 2مگ نباشه ولی...
ballackgermany
09-07-2008, 13:20
پرسپولیس زلزله
Esteghlal 0-6 Perspolis ([Only registered and activated users can see links])
ديدم همه گير دادن حيفم اومد استاد مسلم گيردادن گير نده شما بالا فرموديد اگر سنتون حدود 38 سال است بيخود اومد پس خيلي رياضيت ضعيفه چون الان سال 87 هستيم و اگر 52 از 87 كم كنيم 35 ميمونه نه 38 تازه يه سوال يه بچه 3 ساله مگه ميتونه فوتبال نيگاه كنه؟ :-o:117::-??
ديدم همه گير دادن حيفم اومد استاد مسلم گيردادن گير نده شما بالا فرموديد اگر سنتون حدود 38 سال است بيخود اومد پس خيلي رياضيت ضعيفه چون الان سال 87 هستيم و اگر 52 از 87 كم كنيم 35 ميمونه نه 38 تازه يه سوال يه بچه 3 ساله مگه ميتونه فوتبال نيگاه كنه؟ :-o:117::-??
من موقعي كه سه و نيم سالم بود جام جهاني 94 رو مي ديدم و خيلي چيز ها رو هم از الآن تو بهتر مي فهميدم:d
اصلا منظور منو نفهمیدی!!
تو قسمت ویدئو های جالب تاپیک میزنی بعد به صورت audio میزاری؟
در ضمن audio رو آدیو نمی نویسند!!!
اینو دیگه خودت باید تشخیص میدادی که چیزی به صورت صوتی در قسمت ویدئو های جالب قرار ندی تازه اونم 300کیلوبایتی!!
معمولا همه کلیپ هایی تو این قسمت ها میزارن که حداقل زیر 2مگ نباشه ولی...
يادمه يه بار يه نفر مصاحبه دايي و ناظمي رو در اين قسمت گذاشته بود.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1