توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} اخبار مربوط به نقل و انتقالات باشگاه پرسپوليس در فصل 88-87 {::}
MamadMunchen
05-04-2008, 14:47
اخبار بازار نقل و انتقالات بازيكنان و كادر فني باشگاه پرسپوليس در فصل 88-87 رو تو اين تاپيك قرار بديد .
با تشكر .
[Only registered and activated users can see links]
Ghermezeteh
20-04-2008, 09:08
تمامي اخبار از نقل و انتقالات بازيكنان و كادر فني باشگاه محبوب خودتون , پرسپوليس رو تو اين تاپيك قرار بديد .
از توجه و همكاري شما سپاسگزاريم .
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
Ghermezeteh
20-04-2008, 09:09
فريدون زندى در يك قدمى پرسپوليس
پرسپوليس امسال برعكس سال گذشته از نظر داشتن بازيكن چپ پاى تاثيرگذار در مضيقه است به همين دليل و براى آنكه اين نقطه ضعف را در سال آينده بپوشانند از هم اكنون در حال مذاكره با بازيكنان مورد نظر خود هستند. شنيده هاى ما حاكى از آن است كه يكى از گزينه هاى مدنظر كادرفنى پرسپوليس «فريدون زندى» مدافع و هافبك چپ پا و نام آشناست كه پرسپوليسى ها بشدت خواهان جذب وى هستند. البته اين اتفاق بعيد به نظر نمى رسد چرا كه هم زندى مى خواهد مجدداً در تيم ملى جاى خود را پيدا كند و هم پرسپوليسى ها مى توانند يك خريد پر سر و صدا داشته باشند. پس منتظر باشيد تا «فريدون زندى» همان ستاره سابق تيم كايزرسلاترن آلمان پيراهن قرمز پرسپوليس را بر تن كند .
خبرگزاری پرسپوليس
Ghermezeteh
20-04-2008, 16:31
پشت پرده مذاکرات باشگاه پرسپوليس با زندی و مهدوی کیا
علي رضا مرزبان به عنوان نماينده حبيب کاشاني مشغول مذاکره با دو لژيونر ايراني حاضر در اروپا است.
پس از کنار گذاشته شدن مرزبان از کادر فني پرسپوليس، مدير عامل اين باشگاه از او خواست تا با توجه به شناختي که از فوتبال اروپا و بويژه آلمان دارد،بررسي هاي خود را براي جذب چند بازيکن خارجي فراهم کند که مذاکره با دو لژيونر ايراني شاغل
در اروپا نيز در زمره وظايف مرزبان به شمار مي رفت.
اولين فردي که مرزبان با او پاي ميز مذاکره نشسته ،مهدي مهدوي کيا هافبک راست اينتراخت فرانکفورت است.مهدي اگر چه در همان مذاکرات اوليه پاسخ منفي خود را اعلام کرده است ،اما پرسپوليسي ها همچنان اميدوار به چراغ سبز او هستند
اما بازيکن ديگري که گفته مي شود مذاکرات نماينده پرسپوليس با او تا اين لحظه رضايت بخش بوده "فريدون زندي" است.حميد استيلي سرمربي سرخپوشان با تائيد اين خبر مي گويد: "آقاي کاشاني از مرزبان خواسته تا با مهدي و فريدون مذاکره کند."
استيلي در ادامه افزود :"مرزبان هفته آينده به ايران مي آيد تا نتيجه مذاکرات خود با دو لژيونر ايراني و چند بازيکن خارجي حاضر در آلمان را به مدير عامل باشگاه ارائه دهد."
خبرگزاری پرسپولیس
Ghermezeteh
20-04-2008, 16:32
مهدوی کیا : نمی توانم به پرسپولیس بیایم
هافبک ایرانی تیم فوتبال اینتراخت فرانکفورت تاکید کرد که شرایط حاکم بر دیدار تیمش برابر بایرن مونیخ باعث شد فرصت حضور در زمین مسابقه را بدست نیاورد.
مهدی مهدوی کیا در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص نیمکت نشینی اش در دیدار با بایرن مونیخ گفت: شرایط حاکم بر بازی به نحوی بود که مربی تصمیم گرفت از من در آن دیدار استفاده نکند، البته مشکلی برای حضور در این دیدار نداشتم اما تصمیم گیرنده نهایی سرمربی تیم است.
وی در پاسخ به این سوال که چرا اینتراخت در نیمه دوم پیروزی را با شکست عوض کرد، افزود: در نیمه اول برتری محسوسی نسبت به بایرن داشتیم و می توانستیم تعداد گلهای مان را هم افزایش دهیم اما این فرصت ها به راحتی از دست رفت. در نیمه دوم بایرن فشار حملاتش را بیشتر کرد و مانند همیشه با شانس زیاد توانست ضمن جبران گل خورده، گل های برتری را هم به ثمر برساند.
هافبک ایرانی تیم فوتبال اینتراخت با بیان اینکه تیمش در ابتدای نیم فصل دوم نتایج خوبی کسب کرد اما سه متوالی باعث شد از شرایط مطلوبی که در جدول رده بندی داشت دور شود، خاطر نشان کرد: امیدوارم هرچه زودتر مربیان، تیم را جمع کرده تا در هفته های آینده بتوانیم به شرایط مطلوب بازگردیم.
وی در مورد احتمال برکناری فونکل( سرمربی تیم فوتبال اینتراخت ) پس از این نتایج اظهار داشت: نه چنین اتفاقی نمی افتد زیرا در این مدت خوب بازی کرده ایم اما در کسب نتیجه مطلوب ناموفق بودیم. البته بسیار امیدواریم هفته آینده برابر دورتموند که شرایط خوبی ندارد، پیروز شده و از وضعیت فعلی خارج شویم.
کاپیتان تیم ملی کشورمان در خصوص شانس اینتراخت برای حضور در جام های اروپایی تصریح کرد: مطمئنا اگر در سه بازی آینده بتوانیم امتیازات کامل را بدست آوریم، امیدهایمان برای رسیدن به جام های اروپایی بیشتر می شود. البته کارمان سخت است ولی با توجه به نزدیک بودن امتیازات تیم ها در جدول رده بندی بوندس لیگا می توانیم به این موفقیت دست یابیم.
وی در پاسخ به این سوال که تعطیلی مسابقات بوندس لیگا می تواند باعث بازگشت وی به ترکیب اصلی اینتراخت شود، گفت: پس از مصدومیت از ناحیه کمر و دوری چند هفته ای از مسابقات، دو هفته است که بدون هیچ مشکل و مصدومیتی در تمرینات تیم شرکت می کنم و آمادگی حضور کامل در مسابقات را دارم اما بازگشتم به ترکیب اصلی تیم به نظر سرمربی تیم بستگی دارد.
بازیکن پیشین تیم پرسپولیس در خصوص مذاکره اش با مشاور این باشگاه تاکید کرد: مرزبان روزچهارشنبه با من تماس گرفت و پس از هماهنگی ها در تمرین شرکت کرد و در این ملاقات در خصوص وضعیت پرسپولیس با هم صحبت کردیم.
وی در مورد احتمال بازگشتش به این تیم در فصل آینده خاطر نشان کرد: نه نمی توانم، درست است که صحبت هایی در این مورد با هم داشتیم اما باید در اینتراخت بمانم. البته من علاقه خاصی به پرسپولیس و هواداران آن دارم ولی دو سال دیگر با تیم اینتراخت قرارداد دارم و به قرارداد خود با این باشگاه متعهد هستم ولی پس از آن در مورد این پیشنهاد فکر می کنم.
هافبک ایرانی تیم فوتبال اینتراخت در مورد نتایج اخیر تیم پرسپولیس اضافه کرد: دورادور نتایج این تیم را پیگیری می کنم ولی متاسفانه اخبار جالبی از پرسپولیس نمی شنوم. امیدوارم این تیم در هفته های آینده امتیازات عقب افتاده را جبران کرده و باردیگر به صدر جدول باز گردد.
وی با اشاره به اینکه به دلیل مصدومیت بازی های اخیر تیم ملی را از دست داده است، افزود: مشکل خاصی برای حضورم در تیم ملی وجود ندارد. اگر به ترکیب تیم برگردم حتما به تیم ملی دعوت می شوم و برای مسابقات بعدی می توانم تیم کشورم را همراهی کنم.
بازیکن شماره 2 تیم ملی در مورد وضعیت تیم کشورمان در مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی اظهار داشت: کارمان پس از این دو تساوی سخت شده است اما با پیروزی برابر امارات می توانیم بار دیگر صدرنشین گروه شده و خود را به عنوان مدعی اصلی صعود از این گروه مطرح کنیم.
مهدوی کیا در پایان با اشاره به اینکه تمام هدف مسئولان فوتبال این است که تیم ملی بتواند به جام جهانی برود و شرایط را برای رسیدن به این هدف مهم فراهم کرده اند، در پاسخ به این سوال که دایی می تواند در تیم ملی موفق باشد، گفت: من هم امیدوارم دایی در عرصه مربیگری موفق بوده و بتواند به چنین افتخار مهمی به همراه تیم ملی ایران دست یابد.
خبرگزاری مهر
Ghermezeteh
23-04-2008, 09:10
اخبار ضد و نقیض این روزهای پرسپولیس برای جذب بازیکن در سال بعد
اگر اتفاق خاصي نيفتد، حميد استيلي براي فصل آينده باز هم نقش اول را در نقل و انتقالات باشگاه پرسپوليس برعهده خواهد داشت.
البته او براي جذب بازيكنان جديد با افشين قطبي هم مشورت كرده ولي برخلاف وضعيت مستحكم استيلي، تضميني براي ماندن قطبي در جمع سرخپوشان وجود ندارد. استيلي كه اين فصل تأثير مثبتي در نقل و انتقالات تيمش داشت، از حالا به فكر جذب بازيكن براي فصل آينده است.
احتمال جدايی 12 بازيكن
آخرين اخبار از پرسپوليس حكايت از اين دارد كه باشگاه در پايان فصل 12 بازيكن را از ليست خود خارج خواهد كرد و حتي بعضي از اين بازيكنان از حالا ميدانند كه فصل آينده جايي در اين تيم ندارند. البته مسئولان و اعضاي كادر فني براي جلوگيري از حاشيهها ترجيح ميدهند كه در اين مورد حرفي نزنند تا فصل به پايان برسد.
تا به امروز جدايي بازيكناني مثل ماماني، شيث رضايي، بهادر عبدي، خيرخواه، فرشيد كريمي، فراز فاطمي، مسعود زارعي و جورج آراندا قطعي شده كه 4 يا 5 بازيكن هم شايد به ليست مازاد پرسپوليس اضافه شوند.
البته در صورت جدايي قطبي احتمال ماندن شيث و ماماني وجود دارد، در ضمن اگر اين مربي فصل آينده روي نيمكت پرسپوليس نباشد ماته و الونگ هم از اين تيم جدا خواهند شد. نگاهي به ليست مازاد سرخها نشان ميدهد كه اكثر بازيكنان نيمكتنشين براي فصل آينده جايي در اين تيم ندارند و اين فصل از سوي كارشناسان بارها عنوان شد كه فاصله بازيكنان اصلي و ذخيره پرسپوليس زياد است.
تقويت دروازه و خط دفاع
نمايش حسن رودباريان و مهدي واعظي باعث شده تا پرسپوليسيها از حالا مذاكرات با مهدي رحمتي، دروازهبان اول تيم ملي را آغاز كنند. رحمتي كه فصل كمفراز و نشيبي را پشت سر گذاشت از چند تيم ليگ برتري پيشنهادهاي قابل توجهي دارد ولي پرسپوليسيها قصد دارند به زودي با او مذاكره كنند.
رحمتي كه تا سال پيش پيراهن استقلال را بر تن ميكرد، در اين مورد به همشهري گفت: «اين درست كه استقلالي بودم ولي دليلي ندارد كه به پيشنهاد پرسپوليس فكر نكنم.»
هر چند محمد نصرتي و سپهر حيدري با شروع نيمفصل دوم زوج ناهماهنگي را تشكيل دادند ولي كادر فني و مسئولان باشگاه از عملكرد آنها رضايت دارند. البته هادي عقيلي و حنيف عمرانزاده مدافعان سپاهان و پاس مدنظر پرسپوليس هستند ولي بعيد به نظر ميرسد كه عقيلي به پيشنهاد پرسپوليس پاسخ مثبت بدهد.
حتي اين بازيكن در مصاحبههايش گفته كه از حاشيههاي پرسپوليس و استقلال ميترسد. در پست دفاع چپ هم حسن اشجاري گزينه اول پرسپوليس است تا پژمان نوري پس از سالها، مشكلات حاصل از بازي كردن در پست غيرتخصصياش را نداشته باشد. قرارداد اشجاري با ذوبآهن امسال به پايان ميرسد و او بيميل نيست كه به پيشنهاد پرسپوليس پاسخ مثبت بدهد.
تمركز در خط هافبك
تمركز پرسپوليسيها در فصل نقل و انتقالات بيشتر روي تقويت خط هافبك خواهد بود، اين در شرايطي است كه احتمال جدايي الونگ زياد است و پرسپوليسيها از ماندن عباس آقايي و حسين بادامكي هم مطمئن نيستند.
مازيار زارع، علي مولايي، هاشم بيكزاده و احمد جمشيديان 4 گزينه اصلي پرسپوليس در خط هافبك هستند، حتي گفته ميشود كه زارع و جمشيديان براي پوشيدن پيراهن سرخ به توافقات نهايي با اين باشگاه رسيدهاند. زارع، مولايي، بيكزاده و جمشيديان در اين چند سال جزو بهترين هافبكهاي ايران بودهاند و جذب اين 4 بازيكن خط مياني سرخها را قويتر از امسال خواهد كرد.
اصغری و امرايی گزينههای خط حمله
پرسپوليس اين فصل با حضور نيكبخت و محسن خليلي مشكل خاصي براي گلزني احساس نكرد ولي هدف اين دو بازيكن رفتن به فوتبال امارات است و با اين شرايط پرسپوليسيها بايد در جذب مهاجم تلاش بيشتري داشته باشند. هادي اصغري، آقاي گل فعلي ليگ برتر اصليترين گزينه پرسپوليس است، در ضمن وحيد امرايي مهاجم ذوبآهن هم در ليست اين تيم قرار دارد. گويا مذاكرات ابتدايي با اين دو بازيكن انجام شده و همه چيز به آخر فصل موكول شده است.
تلاش برای حفظ ستارهها
عباس آقايي، محسن خليلي و عليرضا واحدينيكبخت در اين فصل مؤثرترين بازيكنان پرسپوليس بودند. به پايان رسيدن قرارداد آنها خبر خوبي براي مسئولان باشگاه نيست و حبيب كاشاني مدتهاست كه با اين 3 بازيكن مذاكره ميكند تا ستارههاي تيمش را فصل آينده هم در اختيار داشته باشد. براي اين3 بازيكن مسائل مالي از همهچيز مهمتر است، هرچند كه گفته ميشود در صورت راهيابي پرسپوليس به ليگ قهرمانان آسيا، آنها در اين تيم ميمانند.
مرجع خبری باشگاه
Ghermezeteh
23-04-2008, 09:11
انصاريان به پرسپوليس نزديك شد
هرچند افشين قطبى سعى مى كند، خود را در جريان مذاكرات اخير پرسپوليس براى جذب بازيكنان فصل بعد نشان دهد اما همان طور كه در شروع نيم فصل دوم نوشتيم وى از گروه فنى كه بازيكنان را انتخاب مى كنند، كنار گذاشته شده است. و اما پس از ملاقات اتفاقى با مهدى مهدوى كيا و استفاده از آوازه او براى پرطمطراق نشان دادن حركت مجموعه، حالا كم كم خبر از نامهاى ديگر نيز به گوش مى رسد. به هرحال پرسپوليس اين نكته را مدنظر قرار داده است كه شايد ناچار به حضور همزمان در ليگ برتر، جام قهرمانان آسيا و جام حذفى باشد و به اين منظور حداقل به ۲ تيم قوى نياز دارد.و اما در اين راستا، آخرين اخبار حكايت از برقرارى ارتباط با على انصاريان دارد اما اين مسأله به معناى قطعى بودن موضوع نيست. در واقع پرسپوليس به استيل آذين و پروين هم لطف مى كند كه نزد بازيكنان اين تيم انگيزه هاى تازه اى را ايجاد خواهد كرد. البته اين احتمال وجود دارد كه بازيكنان استيل آذين به سهميه ليگ برترى بدل نشوند. البته شنيده ها حكايت از آن دارد كه باشگاه پرسپوليس به غير از چند مورد ، اتخاذ تصميم نهايى درباره خريدهايش را به عملكرد آنها در بازى هاى پايان فصل منوط كرده كه به نظر، انصاريان هم جزو آنهاست. گويا نتايج استيل آذين و عملكرد ستاره هاى آن، باعث شده تا حميد استيلى وسواس بيشترى به خرج دهد
مرجع خبری باشگاه
رضایت قطبي از رفتن "شيث" و "مرزبان
قبل از بازي، "كاشاني" مديرعامل باشگاه كه چند روز اخير در بستر بيماري به سر ميبرد، تلفني با بچهها صحبت كرد و به آنها روحيه داد تا بازيكنان ما بتوانند بازي خوبي را از خود به نمايش بگذارد و اين انگيزهي بازيكنان ما را مضاعف كرد. كاشاني مثل يك پدر همواره حامي خانوادهي بزرگ پرسپوليس بوده است.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در نشست پاياني پس از بازي گفت: با وجود كسب يك امتياز از اين بازي، هنوز هم در بازيهاي بعد ميتوانيم به كسب امتياز و در نتيجه قهرماني اميدوار باشيم.
به گزارش ايسنا افشين قطبي افزود: صنعت مس پس از آمدن امير قلعهنويي به يك تيم يكدست و منسجم تبديل شده و اين را از بازيهاي خوب مس در اين چند بازي اخير ميتوان به وضوح مشاهده كرد.
وي گفت: در نيمهي اول خيلي خوب بازي كرديم و بازيكنان ما توانستند تا حدودي خواستههاي ما را در زمين اجرا كنند اما تعويض زودهنگام عباس آقايي مقداري روند كار تيمي ما را مختل كرد و در نيمهي دوم با توصيههايي كه به بازيكنان كرديم توانستيم فشار را بر روي تيم حريف بيشتر كنيم و موفق شديم راههاي نفوذي را ببنديم و حملات خود را پردامنه پيريزي كنيم. ولي در اين نيمه اخراج كعبي بحثبرانگيز بود و قضاوت را در اين مورد به كارشناسان مربوط ميسپاريم.
قطبي ادامه داد: قبل از بازي، "كاشاني" مديرعامل باشگاه كه چند روز اخير در بستر بيماري به سر ميبرد، تلفني با بچهها صحبت كرد و به آنها روحيه داد تا بازيكنان ما بتوانند بازي خوبي را از خود به نمايش بگذارد و اين انگيزهي بازيكنان ما را مضاعف كرد. كاشاني مثل يك پدر همواره حامي خانوادهي بزرگ پرسپوليس بوده است.
سرمربي پرسپوليس گفت: كسب اين يك امتياز در كرمان بسيار ارزشمند بود و ما هنوز هم اميدواريم در بازيهاي بعد بتوانيم نتايج لازم را به دست بياوريم و به قولي كه به هواداران خود داديم يعني قهرماني در اين فصل عمل كنيم.
قطبي در پايان گفت: اخراج "شيث رضايي" و رفتن "مرزبان" از تيم ما هيچ خللي در كار تيمي ما به وجود نياورده و حتي باعث شد تمرينات ما منظمتر از قبل دنبال شود
حضور زندي در پرسپوليس قطعي شد
خبرگزاري پرسپوليس : ([Only registered and activated users can see links]) ضرب المثل «سنگ بزرگ علامت نزدن است» اين روزها خيلي راحت درباره پرسپوليس صدق مي کند. عليرضا مرزبان پس از آنکه نتوانست با افشين قطبي کار کند، اين روزها با حکم حاج حبيب کاشاني بار سفر بسته و به دور دنيا سفر مي کند تا بتواند بازيکنان مورد نياز فصل بعد پرسپوليس را شناسايي کند و برخلاف سال هاي قبل پرسپوليس با چپ پر در فصل نقل و انتقالات فصل جديد با بازيکنان مورد نظر خود به توافق برسد. البته پرسپوليس در اين راه يک مشکل بزرگ دارد که آن هم بي پولي است و اگر اين يک مشکل هم حل شود مرزبان مي تواند خيلي راحت پاي بازيکنان بزرگ را به پرسپوليس باز کند. بعد از آنکه مرزبان با گرفتن عکس يادگاري با مهدوي کيا در کنار زمين تمريني اينتراخت فرانکفورت پرسپوليسي ها را اميدوار به بازگشت کيا به پرسپوليس کرد او قول داده فريدون زندي هم در فصل آينده در پرسپوليس بازي کند.
البته حضور مهدوي کيا در پرسپوليس با توجه به قرارداد سه ساله اش با اينتراخت خيلي زود توسط مهدوي کيا تکذيب شد تا همه متوجه شوند که بازيکن قديمي پرسپوليس فعلاً علاقه يي به بازگشت به ايران ندارد. داستان قطعي شدن حضور زندي در پرسپوليس چنان که مرزبان تعريف مي کند خيلي جدي است؛ «در مدتي که در آلمان بودم با مهدوي کيا و زندي به طور جداگانه مذاکرات خوبي براي پرسپوليسي شدن آنها داشتم. هر دو بازيکن علاقه زيادي به بازگشت به ايران و پيوستن به پرسپوليس دارند و در اين خصوص آمادگي خود را اعلام کردند. البته مهدوي کيا دو سال ديگر با اينتراخت فرانکفورت قرارداد دارد و در صورتي که فصل آينده شرايطش براي ماندن در آلمان مهيا نباشد به ايران خواهد آمد اما زندي پايان اين فصل بازيکن آزاد خواهد شد و احتمال پيوستن او به پرسپوليس خيلي زياد و تقريباً قطعي است.» هرچند پس از ادعاي مرزبان درباره حضور مهدوي کيا در پرسپوليس رسانه هاي داخلي خيلي زود توانستند تکذيب اين خبر را در گفت وگو با کيا بگيرند اما در رسانه هاي ايراني تقريباً کسي با زندي ارتباط ندارد و مرزبان مي تواند حداقل تا قبل از بازگشت زندي به ايران خيالش راحت باشد که خبرش تکذيب نمي شود.
عليرضا واحدي نيكبخت در گالكسي آمريكا و اين يعني بازي كردن در كنار ديويد بكام فوتباليست محبوب انگليسيها. البته مدير برنامههاي شماره 10 در جريان ارسال فيلمهاي او به آمريكا نيست ولي علي نيكي خودش اين موضوع را تكذيب نميكند و ميگويد: «اين كار با هماهنگي خودم انجام نشد و فقط شنيدم آن شركتي كه قرار است پرسپوليس را به آمريكا ببرد، فيلم بازيهاي من را به مسئولان اين باشگاه داده تا اگر آنها از عملكردم خوششان آمد، در طول اقامت در اين كشور مذاكره هم بكنيم ولي تا امروز هيچ تماسي نداشتيم و خودم هم اين مسائل را شنيدهام».
گفته ميشود شركت آلفا فيلم بازيهاي نيكبخت را به باشگاه گالكسي ارسال كرده و حتي باشگاه هم در جريان اين اتفاق نيست. نيكبخت كه ديروز هم در تمرين پرسپوليس غيبت داشت، براي تكميل مداركش به نظام وظيفه مراجعه كرده تا هنگام سفر به آمريكا مشكل خروجي نداشته باشد.
Ghermezeteh
01-05-2008, 17:15
شيرزاد در ليست مرزبان
مدافع پاس همدان از انتخابش براى بازى در پرسپوليس خبر مى دهد. عليرضا مرزبان اين روزها ليست بلندبالايى از بازيكنان فصل آينده پرسپوليس تهيه كرده است. انگارجواد شيرزاد نيز يكى از بازيكنانى است كه پرسپوليسى ها خواستار جذب او هستند تا در فصل آينده مشكل دفاع چپ خود را حل كنند. در حال حاضر پرسپوليس در دفاع چپ از پژمان نورى استفاده مى كند و اين در حالى است كه اين پست در تخصص نورى نيست و در فصل جارى پرسپوليس از اين ناحيه بارها ضربه خورده است. جواد شيرزاد نيز گويا اظهار تمايل كرده است تا سال آينده قرمزپوش شود
مرجع خبری باشگاه
Ghermezeteh
01-05-2008, 17:19
مذاکره پرسپوليسیها با الونگ
باشگاه پرسپوليس در نظر دارد وضعيت بازيكنانش را پيش از سفر به امريكا براي فصل جديد مشخص سازد.
در وهله نخست باشگاه پرسپوليس در نظر دارد با الونگ الونگ مدافع كامروني قراردادش در آستانه اتمام است به مذاكره بپردازد.
الونگ تا نيمفصل جديد به دليل عمل جراحي اخير قادر به بازي نيست اما چنانچه شرايط فراهم شود باشگاه پرسپوليس بيميل نيست كه اين بازيكن را براي فصل آينده نيز حفظ كند.
خبرگزاری باشگاه
Ghermezeteh
01-05-2008, 17:21
مصاحبه با دو کاندیدای حصور در پرسپوليس
تقوی: بازی در پرسپوليس افتخار بزرگی است
هافبك تيم فوتبال راهآهن تهران گفت: تا انتهاي فصل سكوت ميكنم؛ اما بازي در پرسپوليس افتخار بزرگي است.
مجتبي تقوي اظهار داشت: با وجود نتايج خوبي كه مهابادي در ابتداي فعاليتش كسب كرد؛ اما تمركز تيم به هم خورد. اكنون هم تمام تلاشم را روي چند بازي بعدي راهآهن معطوف كردهام تا بتوانم كمكي به تيم كنم.
وي افزود: راهآهن ديني بزرگ بر گردن من دارد. دوست دارم با توجه به اينكه امسال قراردادم با اين باشگاه تمام مي شود، خاطرات خوبي از خودم به جا بگذارم تا بعد از رفتنم كسي از دستم ناراحت نشود.
تقوي عنوان كرد: فعلا با مسئولان پرسپوليس صحبت نكردهام؛ ولي از نزديكان شنيدهام كه مورد توجه اين باشگاه قرار گرفتهام.
هافبك تيم فوتبال راهآهن خاطر نشان ساخت: بهتر است تا انتهاي فصل در اين باره سكوت كنم؛ اما معتقدم بازي در پرسپوليس كه يك تيم خوب مردمي است، افتخار بزرگي براي هر بازيكن است.
ميرقربانی: درباره حضورم در پرسپوليس با من صحبت شده است
مهاجم تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: نميخواهم بازار گرمي كنم؛ اما درباره حضورم در پرسپوليس با من صحبت شده است.
صابر ميرقرباني اظهار داشت: بازي در تيمهاي بزرگ پايتخت آرزوي هر بازيكني است.
وي افزود: كساني كه مرا ميشناسند، ميدانند اهل بازار گرمي نيستم. همانطور كه به صنعت نفت آمدم و اين تيم را از صميم قلب دوست دارم؛ اما در مورد حضورم در پرسپوليس، چندي پيش مسئولان پرسپوليس با من صحبت كردهاند و ادامه مذاكرات در انتهاي فصل انجام ميشود.
قرباني عنوان كرد: برايم در اين مرحله شرايط صنعت نفت بسيار مهم است تا اين تيم به رده پايينتر صعود نكند. به همين دليل، خارج از مردانگي است كه بخواهم 5 بازي مانده به پايان ليگ، با تيم ديگري صحبت نهايي شود چون هواداران آباداني اين كار را دوست ندارند.
مهاجم صنعت نفت خاطر نشان ساخت: براي پيراهن تيم ملي تمام تلاشم را ميكنم. اميدوارم در پايان فصل به تيمي بروم كه هم طرفدار خونگرم داشته باشد و من هم در آن تيم راحت باشم.
خبرگزاری باشگاه
Elbimbo deoro
06-05-2008, 15:06
عقیلی در پرسپولیس ؟
خبرگزاري پرسپوليس : هادي عقيلي در گفت و گويي، در مورد شايعه انتقال به تيم پرسپوليس اظهار داشت: تاكنون چند واسطه خود را نماينده باشگاه پرسپوليس معرفي كرده و با من تماس گرفتهاند؛ اما تمايلي به انتقال از طريق واسطهها ندارم.
وي ادامه داد: فوتبال ايران در زمينه نقل و انتقال بازيكنان حرفهاي نشده و آژانس مشخصي براي مديران بازيكنان فوتبال وجود ندارد. باتوجه به شرايط فعلي براي پوشيدن پيراهن پرسپوليس فقط حاضرم كه با مدير عامل باشگاه مذاكره كنم.
مدافع سپاهان تاكيد كرد: در سالهاي گذشته نيز مسئولان پرسپوليس خواهان جذب من بودند؛ اما به دليل حضور واسطهها اين انتقال انجام نشد. مدافع سپاهان در مورد عملكرد زردپوشان اصفهاني در ديدار مقابل برق شيراز تاكيد كرد: پس از آنكه با نتيجه سه بر يك از حريف شيرازي پيش افتاديم، در نيمه دوم بازيكنان ما غفلت كردند و در ادامه با دريافت 2 گل، بازي برده را با تساوي عوض كرديم. خستگي عامل ناكامي ما مقابل برق نبود، بلكه غفلت كرديم.
عقيلي خاطرنشان كرد: تا پايان فصل سه مسابقه ديگر باقي مانده و در صورت لغزش پرسپوليس، با كسب پيروزي جام قهرماني را فتح خواهيم كرد.
وي افزود: در ديدار بعدي بازي سختي مقابل صباباتري پيش روي داريم و متاسفانه محمود كريمي و عماد رضا در اين مسابقه حساس نميتوانند تيم را همراهي كنند. با وجود همه مشكلات براي رسيدن به جام قهرماني بايد صباباتري را شكست دهيم
Valencia
09-05-2008, 21:36
كريم باقري با حضور در باشگاه پرسپوليس قرارداد خود را با پرسپوليس به مدت يك سال تمديد كرد.
كريم باقري، كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس با حضور در دفتر باشگاه پرسپوليس و نشست نيم ساعته با حبيب كاشاني مديرعامل، قرارداد خود را به مدت يك سال ديگر تمديد كرد.
اين بازيكن در فصل جاري عملكرد قابل قبولي داشته است.
HaMi.News
10-05-2008, 08:51
على اصغر مأنوسى فر مدير برنامه هاى نيكبخت گفت: «نيكبخت از ليگ برتر انگليس پيشنهاد دارد اما الان بهتر است كه زياد در اين مورد حرف نزنيم چون پرسپوليس در شرايط حساسى قرار دارد.»
خبر پيشنهاد يك تيم ليگ برترى براى جذب نيكبخت در حالى مطرح شده كه چند ماه پيش هم شايعه پيوستن او به تيم دسته اولى شفيلديونايتد وجود داشت. مأنوسى فر در ادامه گفت:نيكبخت مشكلى براى رفتن به ليگ برتر انگليس ندارد، او بعد از انجام دادن 4 بازى ملى به سقف 75 درصد مى رسد و مى تواند در ليگ جزيره بازى كند. مدير برنامه هاى نيكبخت در خصوص شايعه حضور او در ليگ آمريكا گفت: «اين موضوع توسط يك فرد ايرانى در آمريكا پيگيرى شد اما رفتن به آمريكا سختى هاى خاص خودش را دارد و از لحاظ مالى هم چندان به صرفه نيست. البته نيكبخت از امارات هم پيشنهاد دارد و پس از پايان فصل تمامى پيشنهادات را به دقت بررسى خواهيم كرد.»مأنوسى فر در پاسخ به اين سؤال كه شانس ماندن نيكبخت در پرسپوليس بيشتر است يا جدايى او گفت: «شانس جدايى او از پرسپوليس بيشتر است اما از حالا نمى توان در اين مورد با قاطعيت حرف زد.»
vahid1364
10-05-2008, 17:21
اكبرپور براي مذاکره با باشگاه پيروزي به تهران مي آيد
سياوش اكبرپور مهاجم ايراني تيم فوتبال باشگاه الظفره امارات هفته آينده به تهران ميآيد تا براي بار دوم با مسئولان باشگاه پيروزي مذاكره كند.
به گزارش خبر ، اكبرپور كه 10 روز پيش به ايران آمده بود ملاقاتي با حبيب كاشاني داشت و در خصوص فصل آينده مذاكراتي را با مديرعامل پيروزي انجام داد.
دوطرف در خصوص مسائل مالي هم با يكديگر گفتوگو كردند و قرار شد كه هفته آينده مذاكرات در تهران ادامه داشته باشد.
اكبرپور هفته آينده (بعد از بازي الظفره و الوصل) به تهران ميآيد تا مذاكرات پاياني را با تيم پيروزي انجام دهد.
نكته قابل توجه اين است كه اكبرپور فقط در شرايطي كه پيروزي قهرمان دسته برتر شود پيراهن اين تيم را برتن خواهد كرد.
مهاجم سابق تيم فوتبال استقلال تهران از چند تيم اماراتي هم پيشنهاد دارد و وضعيت وي براي فصل آينده تا 10 روز ديگر مشخص ميشود.
HaMi.News
11-05-2008, 07:18
آنچه كه می خوانید گزارشي است كه بر مبناي صحبتهاي اصغر مانوسيفر مدير برنامههاي نيكبخت تنظيم شده بود. اما نكته مهم درباره او اين است كه اين بازيكن خوش استيل با وجود تواناييهاي بالقوه هرگز به خود زحمت بازي در اروپا را نداده و احتمالا بازي در دوبي ايدهآل اوست. جايي كه چندان به بازيكنها سخت نميگيرند. جايي كه چند كيلو وزن اضافه چيز زيادي نيست. قبول نداريد از خودش بپرسيد!
چند ماه پيش بود كه تيم دسته اولي شفيلد يونايتد به طور رسمي خواهان جذب عليرضا واحدي نيكبخت شد ولي مسئولان پرسپوليس با اين پيشنهاد مخالفت كردند و خود نيكبخت هم تمايل چنداني براي رفتن به اين تيم نداشت. البته اينبار قضيه فرق ميكند و يك تيم از ليگبرتر انگليس خواهان جذب شماره 10 سرخها است. ستاره پرسپوليس طي سالهاي گذشته با پيشنهادات مختلفي از تيمهايي مثل ويارئال، اتلتيكو مادريد و فنرباغچه روبهرو شد ولي نيكبخت تا به حال نتوانسته بازي كردن در اروپا را تجربه كند، هرچند كه برخي معتقدند او براي رفتن به قاره سبز خودش هم سهلانگاري كرد. نيكبخت طي دو سال حضورش در پرسپوليس عملكرد خوبي داشت و حتي خودش هم در مصاحبههايي كه انجام داد گفت: «بازيهايم در پرسپوليس با بازيهايي كه در استقلال انجام دادم اصلا قابل قياس نيست.
از گلكسي آمريكا تا ليگ برتر انگليس
چند هفته پيش موضوع پيوستن نيكبخت به تيم گلكسي آمريكا مطرح شد ولي اين خبر گويا فقط در حد يك مانور رسانهاي بود. پيشنهاد يك تيم ليگ برتري به نيكبخت اما صحت دارد و او ميتواند فوتبالش را در انگليس ادامه دهد. اين خبر روز گذشته دهان به دهان پيچيد و حتي برخي آن را در حد شايعه دانستند ولي مدير برنامههاي نيكبخت اين موضوع را تاييد ميكند.مانوسيفر به دنيايفوتبال ميگويد: «در چنين شرايطي درست نيست كه از پيشنهادات ارائه شده به نيكبخت حرف بزنيم و بهتر است كه بازيهاي پرسپوليس به اتمام برسد. خبر پيشنهاد يك تيم انگليسي براي جذب اين بازيكن صحت دارد و اگر شرايط فراهم شود، نيكبخت ميتواند فصل آينده فوتبال جزيره را تجربه كند.» مدير برنامههاي نيكبخت ادامه ميدهد: «تيم ملي مسابقات مقدماتي جامجهاني را در پيش دارد و آنطور كه ما حساب كرديم، اگر نيكبخت چهار بازي ديگر انجام دهد، درصد بازيهاي ملياش در يك سال به 75 ميرسد. از اين لحاظ فكر نميكنم كه مشكل خاصي به وجود بيايد.»
بوندسليگا در حد يك ادعا
مانوسيفر به ديگر پيشنهادات شماره 10 هم اشاره ميكند: «نيكبخت از دسته اول بوندسليگا هم پيشنهاد دارد ولي بعيد ميدانم كه قبول كند. تيمهاي اماراتي هم خواهان جذب او هستند و ما در پايان فصل تمامي پيشنهادات را بررسي خواهيم كرد.» سبك فوتبال نيكبخت و اين موضوع كه خيليها او را فوتباليست تنبلي ميدانند، شايد ابهاماتي را در خصوص رفتن او به فوتبال اروپا ايجاد كند و جالب اينجاست كه مانوسيفر هم شانس حضور او در فوتبال امارات را بيشتر ميداند. مدير برنامههاي نيكبخت ميگويد: «روحيات او طوري است كه دوست دارد نزديك ايران فوتبال بازي كند و شايد فوتبال امارات جذابيتهاي زيادي براي اين بازيكن داشته باشد. البته پيشنهاد انگليسيها جدي است و اگر نيكبخت بخواهد مانعي براي ترانسفر او به ليگبرتر انگليس وجود ندارد.» مانوسيفر در پاسخ به اين سوال كه احتمال ماندن نيكبخت در پرسپوليس بيشتر است يا جدايياش، گفت: «از حالا نميتوان پيشبيني كرد، ولي احتمال رفتن نيكبخت از فوتبال ايران زياد است. ما در حال بررسي پيشنهادات هستيم تا نيكبخت هم تصميم نهايياش را بگيرد.» مانوسيفر در خصوص موضوع رفتن نيكبخت به ليگ آمريكا گفت: «اين موضوع توسط يك ايراني در آمريكا مطرح شد ولي چندان جدي نبود. در ضمن رفتن به آمريكا سختيهاي خاص خودش را دارد و البته از لحاظ مالي هم چندان جالب نيست.»
Ghermezeteh
18-05-2008, 09:42
على اصغر مأنوسى فر مدير برنامه هاى نيكبخت گفت: «نيكبخت از ليگ برتر انگليس پيشنهاد دارد اما الان بهتر است كه زياد در اين مورد حرف نزنيم چون پرسپوليس در شرايط حساسى قرار دارد.»
خبر پيشنهاد يك تيم ليگ برترى براى جذب نيكبخت در حالى مطرح شده كه چند ماه پيش هم شايعه پيوستن او به تيم دسته اولى شفيلديونايتد وجود داشت. مأنوسى فر در ادامه گفت:نيكبخت مشكلى براى رفتن به ليگ برتر انگليس ندارد، او بعد از انجام دادن 4 بازى ملى به سقف 75 درصد مى رسد و مى تواند در ليگ جزيره بازى كند. مدير برنامه هاى نيكبخت در خصوص شايعه حضور او در ليگ آمريكا گفت: «اين موضوع توسط يك فرد ايرانى در آمريكا پيگيرى شد اما رفتن به آمريكا سختى هاى خاص خودش را دارد و از لحاظ مالى هم چندان به صرفه نيست. البته نيكبخت از امارات هم پيشنهاد دارد و پس از پايان فصل تمامى پيشنهادات را به دقت بررسى خواهيم كرد.»مأنوسى فر در پاسخ به اين سؤال كه شانس ماندن نيكبخت در پرسپوليس بيشتر است يا جدايى او گفت: «شانس جدايى او از پرسپوليس بيشتر است اما از حالا نمى توان در اين مورد با قاطعيت حرف زد.»
من دیروز تو استادیوم بودم و این حرفها رو خوده نیکبخت زد :
همتون رو دوست دارم , اونای که گفتن من میخوام برم استقلال دروغگو هستند و من یه پرسپولیسی هستم و تو همین پرسپولیس می مونم , همتون رو دوست دارم
vahid1364
20-05-2008, 17:21
افزايش سقف قرارداد بازيكنان تيم پيروزي
سقف قرارداد بازيكنان تيم پيروزي براي حضور در مسابقات هشتمين دوره مسابقات فوتبال
باشگا ه هاي آسيا و جام قهرمانان اسيا افزايش يافت.
به گزارش خبر پيش از اين سقف قرارداد بازيكنان تيم پيروزي 150 ميليون تومان تعيين شده بود كه اين امر چندان مورد قبول بازيكنان قرار نداشت.
باشگاه پيروزي در جديدترين اقدام، سقف مبلغ قرارداد ازيكنان اين تيم را 200 ميليون تومان تعيين كرد.
همچنين از هفتهآينده در خصوص عقد قرارداد با بازيكنان موجود و جديد براي ليگ آينده اقدامات لازم صورت خواهد گرفت .
HaMi.News
21-05-2008, 14:58
شد؟ از كجا كه مثل بهمني مهيب ناگهان روي سر اين فوتبال بيقهرمان آوار شد و همهجا را سپيد كرد؟ او، كمكمربي كمحرف و مودب تيم ملي كره كه تابستان گذشته با عنوان سرمربي تيم پرسپوليس وارد ايران شد و تصاويرش با مادر، در حاليكه بوسهاي عميق پيشانياش را نوازش ميداد، روزنامهها را تسخير كرد. كسي كه به محض ورود به ايران، با اتهام نفر دو، آناليزور، مربي زنان، تكنيسين، و... مواجه شد، اما افشين اولين شانس بزرگ زندگي خود را با تمام وجود نگه داشت و حتي در سختترين شرايط از رو نرفت. كسي كه بغضش بعد از ورود به ايران و ديدن مادر، اولين بازي در ورزشگاه آزادي تركيد و اشكش در روزي كه دستيار دومش با بدترين الفاظ خطابش كرد، در آمد. دو موقعيتي كه همواره با او بود. مردم دوستش داشتند و نزديكان و اطرافيان، سعي به راندنش داشتند.
افشين قطبي، همان مربي سادهدلي است که دوران 9 ماهه زندگي او در ايران، سرشار از آموزهها و حكايتهاست. او تلاش كرد، صبر كرد، عصباني شد، گريست، مرد، زنده شد، اما افشين قطبي ماند.
همان مرد خندهروي روز اول كه وعده قهرماني با حداكثر امتيازات را داد. همان كسي كه بعد از بازي درخشان مقابل صباباتري، به همه يادآوري كرد پرسپوليس قبلا قهرمان ليگ شده و تنها با خطاي مديريت براي كسب مجدد اين عنوان مجبور به بازي مقابل سپاهان است.بدون شك در روزهايي از سال ايمانمان را به او از دست داديم. بهخصوص، روزهاي شكست مقابل استقلالاهواز و بعد از آن تساوي نهچندان جالب مقابل مس. لحظاتي كه بهنظر ميرسيد پايان افشين قطبي و پروژه قهرماني او فرا رسيده. اما قطبي در پايان يك جمعه غمگين، تصميم به بازگشت گرفت و براي اولينبار رداي يك مربي مقتدر را برتن كرد. وقتي اولين پيروزي در غياب ستارههاي پيزوري پرسپوليس كه از روي سكوها حسرت بازي را ميكشيدند، بهدست آمد، ديگر مشخص بود پرسپوليس به جاده قهرماني بازگشته. آنها از خستگي و اشتباهات سپاهان استفاده كردند و در آخرين لحظه ضربه نهايي را فرود آوردند. شايد خدا ميخواست قهرماني چنين دراماتيك و خاطرهانگيز شود تا تب قطبي در ايران به حداكثر خود برسد. ديروز وكيلي از همدان تماس گرفته و از اين بابت كه استقلال مربياي مثل قطبي ندارد، احساس ناراحتي ميكرد. او يك استقلالي دوآتشه بود كه حالا مثل خيلي از ما طرفدار جذابيت، ادب، دانش و همهچيز سرمربي پرسپوليس شده بود. كسي كه يك فصل كامل سمبل اميد ماند. باور كنيد كار راحتي نبود. بهخصوص در باشگاهي كه ستارهاش دو روز قبل از آخرين بازي در سفرهخانهاي در خيابان كريمخان قليان ميكشد. تيمي كه اگر بخواهيم واقعا از ماجراهاي ميان سرمربي و دستيار اول بنويسيم، چيزي جز تلخي باقي نخواهد ماند. لحظه اما لحظه جشن است. اجازه بدهيد از پيروزي افشين قطبي خوشحال باشيم. مردي كه ناگهان تجسم آرزوهاي ما در زمين فوتبال شد. مردي كه خنديد و اميدوار ماند. همو كه هنوز نميدانيم چطور قسمت فوتبال ما شد.
!
كسي از فهرست خريد پرسپوليس خبر نداره؟
Ardalan Club
21-05-2008, 19:48
اینطور که پیداست با اکبری در حال مذاکره هستش
اکبری هم گفته بعد از جام حذفی
محمد منصوری . دو تا بازیکن راه آهن . اکبرپور
البته اینا همش در حد شایعه هستش
موضوع منتقل شد به بخش پرسپولیس.
مدیر بخش پرسپولیس در موردش تصمیم گیری خواهد کرد.
به این دلیل این مطلب و مقاله زیبا رو اینجا گذاشتم چون مدیر فروم پرسپولیس با آدم های اکتیو مشکل داره // این مطلب زیبا رو من دیروز گذاشتم ولی پاک کرد ایشون !
کسی با آدم های اکتیو مشکل نداره، مدیر بخش پرسپولیس هم مسلماً دلیل داشته. بهتره به جای این کارها خودتو باهاش هماهنگ کنی.
MamadMunchen
23-05-2008, 01:35
به این دلیل این مطلب و مقاله زیبا رو اینجا گذاشتم چون مدیر فروم پرسپولیس با آدم های اکتیو مشکل داره // این مطلب زیبا رو من دیروز گذاشتم ولی پاک کرد ایشون !
من با آدم هاي فعال هيچ مشكلي ندارم اما اكثر مطالب شما يا دو سه خطي هستند يا منبع ندارند .
خبرها بدون منبع كه بدون معطلي پاك ميشن .
در مورد زدن تاپيك جداگانه هم مشكلي ندارم اما بايد تو اون تاپيك كاربران بيان و بحث هاي خوب منطقي بكنن .
الان شما ببين تو انجمن پرسپوليس 7 تاپيك جداگانه ( به غير از اين تاپيك ) وجود داره اما همونطور كه ميبيني پاك نشدن دليلش اينه كه اون تاپيك ها پاسخهاي زيادي داشتند و مطالب مهمي توشون قرار داشته و بحث هايي هم كه داخل تاپيك ها انجام شده اصلا شباهتي به كل كل نداره و يه بحث كاملا سالم و فوتباليه .
البته دو سه تاپيك هم هستن كه اصلا توشون بحث فوتبالي نشده دليلش هم واضحه مثلا تاپيك " پرسپولیسی ها برن و امضا کنن تا 6 امتیاز برگرده ([Only registered and activated users can see links]) " دليلي نداره كه توش بحث فوتبالي بشه .
من در قبال تك تك پست هاي بيهوده و بدون منبع و دو سه خطي كه تو انجمن پرسپوليس زده ميشه بايد جلو مديران جوابگو باشم پس وقتي چنين پست هاي زده ميشه من موظفم كه دربارشون تصميم گيري بكنم .
مدیر بخش پرسپولیس در موردش تصمیم گیری خواهد کرد.
در مورد اين تاپيك هم ( با اينكه منبع نداره ) صبر ميكنم تا ببينم كاربران چه استقبالي ميكنن .
پ.ن داخل متني : من هيچ وظيفه اي ندارم كه درباره كارايي كه انجام ميدم توضيح بدم اما لازم دونستم تا به شما توضيح بدم تا اين سو تفاهمي كه پيش اومده و شما فكر ميكنيد من فقط پست هاي شما رو پاك ميكنم بر طرف بشه و شما دليل پاك شدن پستهاتون رو متوجه بشيد .
هر چی مدیر هر بخش میگه کاربران باید اجرا کنند
ويرايش شد ! فارسي تايپ كنيد .
HaMi.News
23-05-2008, 12:41
بیخیال این بحث ها بشیم بهتره . من واسه کمک امدم اینجا واسه اینکه اینجا پربار تر شه و بازدید کننده ها بیشتر بشه . من هدفم همکاری و کمک بوده مطمن باشین اگه جز این چیزی بود تا الان از رو رفته بودم . ! با هیچکسو هیچ چیزم مشکل ندارم همه هم مثه داداش هستن واسم و دوستشون دارم . مهم نیست اونها چی میگن . چی میکنن !
متن فوق العاده يي بود .به نظر من مثل افشين قطبي توي فوتبال ما پيدا نمي شه.با ادب ترين مربي ها امثال ضيايي و ياوري بودن كه حركات اونها رو هم ديديم. واقعآ بايد سجده ي شكر به جا بياريم كه خدا قطبي رو به پرسپوليس داد.بدون اون پرسپوليس با اين همه حاشيه جزء 3 تيم اول هم نمي شد چه برسه به قهرماني.اميد واريم كه قطبي رو نگه دارن و با اون قهرمان اسيا بشيم.
HaMi.News
24-05-2008, 10:23
متن فوق العاده يي بود .به نظر من مثل افشين قطبي توي فوتبال ما پيدا نمي شه.با ادب ترين مربي ها امثال ضيايي و ياوري بودن كه حركات اونها رو هم ديديم. واقعآ بايد سجده ي شكر به جا بياريم كه خدا قطبي رو به پرسپوليس داد.بدون اون پرسپوليس با اين همه حاشيه جزء 3 تيم اول هم نمي شد چه برسه به قهرماني.اميد واريم كه قطبي رو نگه دارن و با اون قهرمان اسيا بشيم.
ولی ما پرسپولیسیها قدر قطبی رو نمیدونیم ! متاسفانه !!!
vahid1364
25-05-2008, 00:24
در گفت و گو با خبرنگار
كعبي: براي تمديد قرارداد با پرسپوليس بايد صبر كنم
خبرگزاري : هافبك تيم ملي فوتبال گفت: با توجه به شرايط كنوني پرسپوليس، بايد براي تمديد قرارداد صبر كنم.
حسين كعبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري ، اظهار داشت: بازي مقابل سايپا، پس از يك دوره اردوي خوب و سنگين در اردبيل، بسيار خوب بود تا كادر فني از آمادگي نفرات مطلع شوند.
وي افزود: به دايي تبريك ميگويم چون در اردبيل، او را يك اسطوره بزرگ ميدانند. به همين دليل، يك ورزشگاه خوب و مجهز به نام او ساخته اند.
كعبي عنوان كرد: مثل هميشه به نظر كادر فني احترام ميگذارم؛ اما بازيكن تعويضي نبودم و بنا به دستور سرمربي، نيروي تيم ملي تقسيم شده بود تا در نيمه دوم اجازه بازي پيدا كنم.
هافبك تيم ملي فوتبال درباره ديدار دوستانه برابر زامبيا گفت: اميدوارم بازي خوبي مقابل زامبيا كه يكي از تيمهاي خوب و باقدرت قاره افريقا است، انجام دهيم تا با پيروزي مقابل اين تيم، خود را براي مقابله با امارات آماده كنيم.
وي درباره تمديد قراردادش با پرسپوليس اظهار داشت: اين تيم را از صميم قلب دوست دارم؛ اما با توجه به شرايط كنوني كه تكليف سرمربي و حتي آقاي كاشاني مشخص نيست، براي تمديد قرارداد بايد صبر كنم تا دچار حادثههاي فوتبال نشوم.
كعبي ادامه داد: البته در روزهاي قبل مدير برنامههايم صحبتهايي داشت؛ ولي بايد تكليف همه چيز به صورت قطعي روشن شود. اگر قرارداد امضا كنم و آقاي كاشاني برود و قطبي هم نباشد، نيدانم تكليفم چه ميشود.
باشگاه پرسپوليس: اكبرپور را نمى خواهيم
مسئولان باشگاه پرسپوليس با وجود علاقه به فاكتورهاى فنى سياوش اكبرپور قصد ندارند اين مهاجم الظفره امارات را جذب كنند. علت اصلى پرسپوليسى ها براى قرارداد نبستن با مهاجم سابق استقلال طبق شنيده ها به حاشيه هاى او بازمى گردد. جالب است بدانيد خود سياوش طى تماس هايى كه اخيراً با شخص كاشانى داشته براى حضور در تيم پرسپوليس ابراز تمايل كرده اما همان طور كه در ابتداى مطلب خوانديد به خاطر پرهيز مسئولان اين تيم از جذب بازيكنانى كه سابقه حاشيه دارند مانع حضور اكبرپور در پرسپوليس مى شوند. البته ذكر اين نكته هم خالى از لطف نيست كه با توجه به شنيده هاى ما نام سياوش اكبرپور در ليست خريد پرسپوليس هم ديده نمى شود.
مشورت خليلى با دايى برسرماندن يا رفتن
محسن خليلى كه علاوه بر تيم هاى داخلى از جمله پرسپوليس، پيشنهادات خوبى از تيم هاى اماراتى دارد، براى فصل آ ينده بر سردوراهى قرار گرفته است. او روز گذشته با على دايى راجع به اين موضوع صحبت كرد و از او مشورت خواست .على دايى با سابقه طولانى در ليگ امارات خطاب به او گفت:« براى مسائل مالى امارات را پيشنهاد مى كنم اما اگر دنبال محبوبيت هستى در ليگ ايران بمان!»
شيث تا پايان هفته به آلمان مى رود
شيث رضايى بازيكن اخراجى پرسپوليس كه قراردادش با اين تيم به پايان رسيده است. قصد دارد فصل آينده در آلمان بازى كند. گفتنى است رضايى امروز صبح از سفارت آلمان ويزاى خود را خواهد گرفت و به احتمال فراوان تا پايان هفته به اين كشور سفر خواهد كرد. ناگفته نماند صحبت هاى رضايى با اين تيم دسته يك آلمان قطعى شده و سفر او براى امضاى قرارداد خواهد بود.
برانكو باز هم دنبال نصرتى
محمد نصرتى مدافع پرسپوليس كه جمعه شب به تيم ملى دعوت شد اما ظاهراً او چندان مايل نيست كه در تيم ملى حاضر شود اما با اين حساب او شب گذشته به تيم ملى ملحق شد. گفتنى است مدافع پرسپوليس كه قراردادش اين فصل با پرسپوليس به پايان رسيده از سرمربى سابق تيم ملى پيشنهاد دارد. برانكو سرمربى تيم ديناموزاگرب رسماً از نصرتى خواسته تا فصل آينده به اين تيم بپيوندد، نصرتى هنوز راجع اين موضوع تصميم قطعى نگرفته است. برانكو پيش از اين هم خواهان نصرتى شده بود.
Arastoo 10
25-05-2008, 09:41
درسته ما و فوتبالمون به قطبي مديونه و قطبي هم به كاشاني
اما حيف كه قطبي داره از پرسپوليس ميره از اون موقع حرص قهرمان شدنشو ميخورديم حالا هم كه قهرمان شده بايد حرص رفتن قطبي و نيكبخت و... بخوريم!:53:
پرسپوليس بايد هر طور شده بازيكنا وقطبي رو نگه داره تا انشاا... تو آسيا هم موفق بشه
اميدوارم كه قطبي نره و پرسپوليسو قهرمان آسيا هم بكنه.
HaMi.News
25-05-2008, 09:44
درسته ما و فوتبالمون به قطبي مديونه و قطبي هم به كاشاني
اما حيف كه قطبي داره از پرسپوليس ميره از اون موقع حرص قهرمان شدنشو ميخورديم حالا هم كه قهرمان شده بايد حرص رفتن قطبي و نيكبخت و... بخوريم!:53:
پرسپوليس بايد هر طور شده بازيكنا وقطبي رو نگه داره تا انشاا... تو آسيا هم موفق بشه
اميدوارم كه قطبي نره و پرسپوليسو قهرمان آسيا هم بكنه.
اونجوری که اعلام کردن فکر کنم امروز عصر باشگاه پرسپولیس جلسه دارن با قطبی ولی یه مشکلی که هست . موندن خوده کاشانی هم معلوم نیست ! واقعا اینجاست که میگن اگه دردم یکی بودی چه بودی ؟؟؟
مشورت خليلى با دايى برسرماندن يا رفتن
محسن خليلى كه علاوه بر تيم هاى داخلى از جمله پرسپوليس، پيشنهادات خوبى از تيم هاى اماراتى دارد، براى فصل آ ينده بر سردوراهى قرار گرفته است. او روز گذشته با على دايى راجع به اين موضوع صحبت كرد و از او مشورت خواست .على دايى با سابقه طولانى در ليگ امارات خطاب به او گفت:« براى مسائل مالى امارات را پيشنهاد مى كنم اما اگر دنبال محبوبيت هستى در ليگ ايران بمان!»
البته همون جور كه مي دونين قرار داد خليلي با پرسپوليس 2 ساله است،پس خليلي اگه بخواد جايي بره بايد باشگاه اجازه بده!!!
ببخشيد نظر داديم...
alireza_ronaldo
26-05-2008, 15:48
کاپیتان پرسپولیس بعد از تمدید قرارداد با پرسپولیسباقری: به عشق حبیب کاشانی و هواداران سفید امضا کردمتهران - خبرگزاری ایسکانیوز:کریم باقری کاپیتان پرسپولیس بعد از تمدید قرارداد خود با پرسپولیس گفت:به عشق حبیب کاشانی و هواداران قراردادم را سفید امضاء کردم.[Only registered and activated users can see links]به گزارش روز دوشنبه گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"باقری قبل از امضاء قرارداد مالی، آئین نامه انضباطی باشگاه را به امضاء رساند و پس از آن طی گفتگویی با حبیب کاشانی افزود: من به عشق مدیر عامل و هواداران، قراردادم را سفید امضاء کردم.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس نیز پس از ثبت قرارداد کریم باقری گفت: کریم باقری پایبند به اصول اخلاقی، انضباطی و حرفهای است و از اینکه میبینم کاپیتان پرسپولیس نه تنها در زمین مسابقه بلکه در ثبت قرارداد نیز الگویی برای دیگر بازیکنان است، بسیار خوشحالم
HaMi.News
30-05-2008, 11:51
قطبي تصميماش را گرفت؛
ترك پرسپوليس
افشين قطبي" سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس رسما اعلام كرد كه ديگر در ايران نميماند.
حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پرسپوليس با اعلام اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: در روزهاي اخير جلسات متعددي را با افشين قطبي داشتم، او پس از مشورتهايي كه با خانوادهاش داشت، رسما اعلام كرد كه ديگر حاضر نيست در ايران بماند و با تيم فوتبال پرسپوليس همكاري داشته باشد.
وي افزود: البته اين تنها نظر افشين قطبي است و من به عنوان مديرعامل باشگاه سعي ميكنم تا مذاكرات جديتري با او داشته باشم تا شايد قطبي نسبت به اين تصميم تجديدنظر كند.
كاشاني گفت كه از قطبي خواسته است تا يك نشست ديگر با يكديگر داشته باشند.
HaMi.News
30-05-2008, 11:51
نميخواستم سرنوشتي مانند"پروين" داشته باشم
گفتوگوي ايسنا با افشين قطبي:
تصميم منطقـي گـرفتـم
مربي بعدي كار خيلي سختي دارد
با همهي واكنشهاي احساسياش مردي منطقي است. يك سالي بيشتر از حضورش در ايران نميگذرد اما، هيچ چيز در اين يك سال از نظرش دور نمانده است. ميگويد "پروين هم با آنكه پرسپوليس را قهرمان ايران كرد؛ اما، با ناكامي در فصل بعد كارش گره خورد." از همين روست كه نميخواهد سرنوشت او را داشته باشد. ميداند كه ماندنش بسيار دشوارتر از آمدنش به ايران است.
افشين قطبي صبح پنج شنبه با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به گفتوگو نشست. او سختترين كارش را مربيگري در پرسپوليس خواند و گفت: "در ايران نميشود استراحت كرد. گفت بايد منطقي فكر كرد. پول و امكانات نداريم."
قطبي از ايران و ايراني هم حرف زد. گفت در اين مدت ايران را بهتر و بيشتر شناخته است و به خوبي دريافته كه ايرانيها صداقت را دوست دارند. او هدفش را تنها قهرماني پرسپوليس ندانست و گفت: "خواستم رفتار و اخلاق حرفهاي را جا بيندازم" و چه خوب اين كار را كرد. دست كم داوران ايراني كه اين فصل براي پرسپوليس قضاوت كردهاند، اين را ميدانند. آنها كه پس از شكست تيمها با انواع و اقسام انتقادهاي سران تيم بازنده روبرو بودند اين را ميدانند.
پرسپوليس قطبي چه در پيروزي، چه در مساوي و چه به هنگام شكست داور را مورد حمله و هجمههاي انتقاد خود قرار نداد.
قطبي از آيندهاش هم گفت. گفت اگر در كره ماه هم امكانات داشته باشم به آنجا ميروم. گفت همواره بايد انرژي داد و به خوبي ميداند كه هر كه رفت، ماند و هركه ماند، رفت.
متن پرسش و پاسخ ما با افشين قطبي در زير ميآيد:
**در ابتدا ارزيابي كوتاهي از حضور يكسالهتان در پرسپوليس داشته باشيد.
- من در اين يك سال تجربه بسيار خوبي كسب كردم. از اينكه فرصت كار كردن با بازيكنان ايراني را به دست آوردم لذت بردم و خوشحالم كه توانستم كشورم ايران را بيشتر و بهتر بشناسم. چيزي كه براي من از ابتدا بسيار مهم بود اين بود كه بتوانم مردم ايران را خوشحال كنم. ضمن اينكه قصد داشتم رفتار و اخلاق حرفهاي كه فوتبال ايران به آن نيازمند بود را جا بيندازم. ما بايد بدانيم كه فوتبال ايران به نظم و انضباط نياز دارد. چيزي كه هنوز نميدانم چه قدر به آن رسيدهايم. فكر ميكنم به دو بخش اول هدفمان كه خوشحال كردن مردم بود به طور قطع دست پيدا كرديم و موفق شديم پس از شش سال پرسپوليس را به قهرماني در ليگ برتر برسانيم.
**استقبال از شما در مرداد 86 در فرودگاه مهرآباد فوقالعاده بود. اما هيچكس فكر نميكرد كه حكومت شما در پرسپوليس تا پايان فصل دوام بياورد اما شما مانديد و يكي از محبوبترين مربيان پرسپوليس شديد.
- فكر ميكنم مردم آدم برنده را دوست دارند. با اين حال مردم ايران به صداقت بيشتر علاقه دارند. تجربهام به من ميگويد كه مردم در زندگي روزمرهشان با آدمهاي صادق زيادي روبرو نيستند و اين در زندگياشان كم است. وقتي كسي پيدا شود كه صادقانه حرف ميزند و از ته دل با آنها هم صحبت ميشود مردم مثل برادر آن كس را دوست دارند. به نظرم در محبوبيتي كه كسب كردم تلويزيون و خبرگزاريها با مصاحبههايشان كمك زيادي كردند. رسانهها باعث شدند كه مردم من را بهتر بشناسند و آنها هم وقتي عكسالعملهاي من را پس از بردها و باختها ديدند لطفشان بيشتر شد.
**در گفت و گو قبليتان ميگفتيد از اينكه ميبينيد مردم در خيابانها آشغال ميريزند ناراحت ميشويد. در حال حاضر پس از يك سال چه نكته منفي از مردم ايران ميبينيد كه شما را اذيت ميكند؟
- اگر ما در تاريخ و فرهنگمان دقيق شويم ميبينيم كه مردم ايران مردمي بودهاند با توانايي بالا. وقتي ميبينم ما از اين توانايي، كيفيت و هوشمان در جهت كارهاي منفي استفاده ميكنيم ناراحت ميشوم. دوست دارم مردم ايران از اين هوش و انرژيشان براي بهتر شدن زندگيشان استفاده كنند. هيچ چيز بدتر از اين نيست كه توانايي داشته باشي ولي از آن استفاده نكني.
**بازيكنان هم جزيي از اين مردم هستند. آنها هم به عنوان جزيي از كل جامعه چنين خصيصه منفي دارند؟
- فكر ميكنم بعضي وقتها بايد بازيكنان ايراني را بغل كني و به آنها حرفهاي خوب بزني، ولي برخي مواقع بايد با آنها تند رفتار كني و محكم باشي اما بازيكنان ايراني هم اگر از تمام هوش و كيفيتشان در زمين استفاده كنند جزو بهترينها خواهند بود.
** در اين يك سال چه قدر تنها بوديد؟ شما پس از بازگشت به ايران تنها پدرتان را در كنارتان ميديديد؟
- من در روزهاي اول خيلي تنها بودم اما دايي من خيلي كمكام كرد. بعدا دوستان ديگري هم پيدا كردم كه چيزهاي زيادي به من ياد دادند و كم كم با كمك آنها با شرايط زندگي در ايران آشنا شدم. همسرم هم به من كمك زيادي كرد.
** در هفتههاي اول حضورتان در ايران، فارسي صحبت كردنتان براي شما دردسرساز شد. مثلا جايي كه گفتيد فوتبال "علياصغري" را نميپذيريد؟
- بله، در ابتدا مشكل داشتم اما در حاضر حال حاضر فارسيام بهتر شده اما هنوز خيلي خوب نيست و نميتوانم مثل بلبل حرف بزنم. به هر حال با همين زبان ميتوانم عقايدم را به بازيكنان بگويم. با وجود اين شناختم از رسانهها خيلي زياد شده ولي ميدانم كه به كدام خبرگزاري ميتوانم اطمينان كنم. تلاش كردهام كه از حاشيهها به دور باشم.
** ماندن يا رفتن شما از پرسپوليس در حال حاضر سوال 20 ميليون هوادار اين تيم است.
- من چهارشنبه 2 جلسه داشتم، در اين جلسات موضع خودم را كه هم مسايل شخصي بود و هم حرفهاي با مسوولان باشگاه در ميان گذاشتم. من نميخواستم احساساتي تصميم بگيرم كه اگر دنبال چنين چيزي بودم حاضر بودم قراردادم را سفيد امضا كنم. اما به نظر من بايد منطقي فكر كرد چرا كه سرمربيگري در پرسپوليس مسووليت بزرگي است و قبول اين مسووليت امكانات زيادي ميخواهد. امكاناتي كه ما در فوتبال ايران آن را نداريم و حاضر هم نيستيم براي آن سرمايهگذاري كنيم.
** پس تصميم شما فارغ از احساسات است و منطقي تصميم گرفتهايد؟
- بله، صد درصد تصميمام منطقي است.
**شما در مصاحبه اخيرتان با سايت باشگاه اعلام كردهايد كه پس از هفت سال كار نياز به استراحت داريد. آيا اين استراحت در فوتبال حرفهاي بيمعني نيست، به خصوص كه اگر به ياد بياوريم مربي مثل فرگوسن 22 سال در منچستر يونايتد بدون استراحت كار كرده است؟
- شرايط متفاوت است. فرگوسن در باشگاهي كار ميكند كه امكانات و پول زيادي دارد و هر آنچه كه ميخواهد سريعا آماده ميشود. بين فصلها هم براي استراحت وقت كافي دارد و افراد كنارش در كادر فني كساني هستند كه خودش انتخاب كرده است. او به همكارانش در كادر فني اطمينان دارد و آنها هم ميدانند كه فرگوسن چه چيزي ميخواهد. به نظرم مربيگري درپرسپوليس سختتر از مربيگري در منچستر يونايتد است.
**همه اين دلايل درست اما شما از ابتدا با وجود همين شرايط به ايران آمديد؟
- بله، اين مسايل را پيشبيني كردم اما فوتبال ايران كمبودهاي فراواني دارد. از آن طرف حاشيههايي كه اينجا وجود دارد فوقالعاده زياد است. ما امكانات حرفهاي بودن را نداريم و به همين دليل است كه ميگويم حضور در پرسپوليس سختترين كاري بوده كه تا به حال در زندگيام انجام دادهام. با اين حال حضورم در پرسپوليس يك معجزه بود و افتخار ميكنم كه در اينجا بودم و توانستيم با كمك هم كار را با موفقيت به پايان برسانيم.
**در اين كه خواستههاي شما منطقي است شكي وجود ندارد اما نميتوانيم توقع داشته باشيم كه به يك باره اين امكانات درست شود. امكانات همين هست كه ميبينيم.
- بله، امكانات كم هست اما انتظار مردم زياد است. آنها هميشه انتظار دارند كه پرسپوليس قهرمان شود. تنها چيزي كه آنها قبول دارند فقط قهرماني در آسياست و اگر در آسيا قهرمان نشويم تمام چيزهايي كه ساختهايم خراب ميشود. من اين را ميدانم. به سرنوشت مربياني كه قبلتر از من در پرسپوليس بودهاند توجه كردهام. مربي مثل پروين خيلي كارها براي فوتبال كرد اما يك فصل آنطور كه مردم ميخواستند نتيجه نگرفت و كار برايش خيلي سخت شد. من دوست ندارم اينطور ادامه بدهم. وقتي انتظارات زياد است و امكانات كم، كار كردن خيلي سخت و حتي غيرممكن است.
**كاشاني اعلام كرده كه شما ديگر نميخواهيد در پرسپوليس بمانيد؟
- هرجا بروم ما همگي افتخار هم هستيم. وقتي شما در كارتان موفق هستيد من ميتوانم به دوستي با شما افتخار كنم. من هم اگر بتوانم در كشوري ديگر كار كنم و جاي جديدي براي مربيان ايراني باز كنم اين باعث پيشرفت فوتبال ايران ميشود. كدام مربي ايراني در حال حاضر در خارج كار ميكند و نتيجه ميگيرد. اما من ميخواهم اين شرايط را فراهم كنم. من از هفت سال گذشته تا به حال 2 بار در جام جهاني، يك بار در جام ملتهاي آسيا و با سه تيم باشگاهي در سه كشور كار كردهام و در هر تيم فضاي جديدي و سختي را تجربه كردهام و هيچ وقت هم استراحت نداشتم. ميخواستم بعد از جام ملتها استراحت كنم كه نشد. در ايران هم كه نميشود استراحت كرد.
**ولي شما تا شروع فصل جديد وقت براي استراحت كردن داريد؟
- در ايران بعد از كار هم نميشود استراحت كرد. اگر با من به خيابان يا رستوران برويد ميبينيد كه اين مكانهاي جاي استراحت نيستند. مردم واقعا لطف دارند. آنها دوست دارند، ميآيند و ما بايد با آنها عكس بگيريم، به آنها امضا بدهيم و مدام لبخند بزنيم. اگر يك بار نخنديم ميگويند چرا قيافه گرفتي؟ بعضيها ميآيند جلو و خيلي سفت بغل ميكنند و پس از آن 10 نفر ديگر ميآيند روي سر و صورتات. اين اتفاق تنها يك روز ميافتد، هر دقيقه و هر جايي كه من هستم چنين شرايطي وجود دارد. اين خيلي خوب است و من اصلا ناراحت نيستم. اين لطف مردم را نشان ميدهد. وظيفه ماست كه به هواداران امضا بدهيم و با آنها خوب باشيم. ولي به هر حال اين مشكلاتي را ايجاد ميكند و انرژي را ميگيرد و بايد هميشه انرژي بدهي.
**پيشبينيتان درباره آينده پرسپوليس چيست؟ پرسپوليس ميتواند قهرمان ليگ قهرمانان آسيا بشود؟
- پرسپوليس بايد خلاق بشود. با اين حال هر كس كه به اين تيم ميآيد كار خيلي سختي دارد. فكر ميكنم در مرحله اول با كمي تلاش پرسپوليس به مرحله دوم صعود ميكند چرا كه تيمهاي حريف در ورزشگاه آزادي كار سختي را مقابل پرسپوليس دارند. به ويژه اينكه اگر يك مربي محبوب در پرسپوليس باشد و صد هزار نفر آن را حمايت كنند. در مراحل بعد پرسپوليس بايد با تيمهاي كرهاي و ژاپني بازي كند. تيمهاي اين كشورها امكانات فوقالعادهاي دارند و بودجه سالانه آنها سي تا پنجاه ميليون دلار است و ميتوانند بهترين بازيكنان خارجي را بياورند. معمولا بهترين گلزنان ليگ برزيل به ليگهاي كره و ژاپن ميروند و اين كار حريفان اين تيمها را سخت ميكند. ضمن آنكه ليگ قهرمانان از نيم فصل دوم ليگ ايران شروع ميشود و ممكن است مربي پرسپوليس حالا چه من و چه نفر ديگري نتواند با نتايجي كه در نيم فصل اول ميگيرد در ليگ قهرمانان بماند. پس از قهرماني امسال انتظار مردم بسيار زياد شده و اين مساله كار مربي سال آينده را سخت ميكند.
** مقصد بعديتان كجاست، آمريكا يا كره جنوبي؟
- نميتوانم در حال حاضر به اين سوال جواب بدهم. چند پيشنهاد دارم و اگر حتي از كره ماه هم پيشنهاد داشته باشم امكانات در آنجا وجود داشته باشد به آنجا ميروم.
**گويا امكانات براي شما در اولويت است و خستگي ناشي از هفت سال گذشته تنها يك بهانه است؟
- به باشگاهي ميروم كه بتوانم با امكاناتش آن تيم را قهرمان كنم و قطعا در كادر فني از كساني استفاده ميكنم كه با تجربه باشند. ميخواهم با كادري با تجربه و بازيكناني حرفهاي كارهاي بزرگ انجام بدهم. پس از يك مدت استراحت انرژيام را دوباره به دست ميآورم تا بتوانم كار بزرگي انجام دهم.
** پس از يك سال سرمربيگري در پرسپوليس حاضريد دستيار هيدينگ، ادوكات يا فربيك باشيد؟
- من با آنها هم صحبت كردم. آنها ميگويند كه بهترين كار اين است كه سرمربي بمانم چون 22 سال به عنوان كمك مربي در خيلي تيمها مربيگري كردهام. با اين حال هنوز هم انعطاف دارم و اگر بتوانم مثلا در ليگ برتر انگليس مربي باشم اين فوقالعاده خواهد بود.
**مثلا دستيار گاس هيدينگ در چلسي؟
- فعلا تمام تمركز هيدينگ بر رقابتهاي يورو 2008 و تيم ملي روسيه است اما صحبتهايي براي حضور او در چلسي شده است.
** قطعا نظر مربي كه يكي از دو كانديداي مربيگري تيم ملي بوده درباره وضعيت فعلي تيم ملي ميتواند جالب باشد.
- اميدوارم كه تيم ملي بتواند به جام جهاني صعود كند. با اين حال بازي با امارات فوقالعاده دشوار خواهد بود. امارات تيم خوبي است و "متسو" اين تيم را به خوبي آماده كرده است. من سال گذشته بازيهاي اين تيم را در جام خليج فارس ديدم. آنها تيمي هستند كه براي ايران به ويژه در بازي برگشت مشكل ايجاد خواهند كرد. ايران بايد در بازي رفت سه امتياز كسب كند در غير اين صورت كار مشكل خواهد شد.
HaMi.News
30-05-2008, 12:16
شاید بدترین خبری که توی تاپ گل و فوت ایران زدم
King_Of_BOYS
30-05-2008, 12:21
خدااااااااااااا. یک کاری کن افشین برگرده. ما فقط قهرمانی رو با افشین میخوایم. دوست دارم اون برگرده. حتی اگر باهاش به دسته 1 سقوط کنیم. حاظریم 10 بر0 به استقلال ببازیم ولی افشین باشه. حاظریم بریم دسته دو ولی افشین باشه. حاظریم به سپاهان ببازیم . جام حذفی رو از دست بدیم. تو لیگ قهرمانان ابکش بشیم ولی افشین باشه. افشین تو رو خدا برگرد.
HaMi.News
30-05-2008, 12:23
خدااااااااااااا. یک کاری کن افشین برگرده. ما فقط قهرمانی رو با افشین میخوایم. دوست دارم اون برگرده. حتی اگر باهاش به دسته 1 صقوط کنیم. حاظریم 10 بر0 به استقلال ببازیم ولی افشین باشه. حاظریم بریم دسته دو ولی افشین باشه. حاظریم به سپاهان ببازیم . جام حذفی رو از دست بدیم. تو لیگ قهرمانا ابکش بشیم ولی افشین باشه. افشین تو رو خدا برگرد.
از همون چیزی که میترسیدیم سرمون امد .....
King_Of_BOYS
30-05-2008, 12:24
انشاالله که نمیره. از همه بچه های پرسپولیسی خواهش میکنم که برای نرفتن قطبی دعا کنند.
HaMi.News
30-05-2008, 12:26
انشاالله که نمیره. از همه بچه های پرسپولیسی خواهش میکنم که برای نرفتن قطبی دعا کنند.
مگه اینکه خود کاشانی بتونه قطبی رو نگه داره ! با نفوذهایی که داره . و اگر جز کاشانی کسی دیگه ای نمیتونه قطبی رو تو ایران نگه داره . چون از آینده میترسه .
Elbimbo deoro
30-05-2008, 12:30
به نظر من درست ترین تصمیم رو افشین گرفت اگرچه به ضرر پرسپولیس بود ولی یاد خنده تلخ افشین بیفتید بعد از گل چهارم استقلال اهواز اووخ حتما قبول می کنید که افشین باید بره ، بره جایی که بهش احترام بزارن جایی که بازیکناش شعور داشته باشن و مربیشونو تحقیر نکنند
افشین گه بره یه ایرانی اصیل می مونه ولی با موندنش خدایی ناکرده مثل بقیه میشه
افشین برو چون سرنوشت تو مهمتر از هر چیزیه
HaMi.News
30-05-2008, 12:32
به نظر من درست ترین تصمیم رو افشین گرفت اگرچه به ضرر پرسپولیس بود ولی یاد خنده تلخ افشین بیفتید بعد از گل چهارم استقلال اهواز اووخ حتما قبول می کنید که افشین باید بره ، بره جایی که بهش احترام بزارن جایی که بازیکناش شعور داشته باشن و مربیشونو تحقیر نکنند
افشین گه بره یه ایرانی اصیل می مونه ولی با موندنش خدایی ناکرده مثل بقیه میشه
افشین برو چون سرنوشت تو مهمتر از هر چیزیه
اره ...... ولی احساسات پرسپولیسی ها چی ؟
alireza_ronaldo
30-05-2008, 12:37
شده مثل استقلال باند بازی آقای استیلی این بلا رو سر ما اورد من که ازش نمی گذرم ببینید با قطبی بیچاره چی کار کردن.
قطبی خداحافظ
همیشه در قلب منی
HaMi.News
30-05-2008, 12:38
شده مثل استقلال باند بازی آقای استیلی این بلا رو سر ما اورد من که ازش نمی گذرم ببینید با قطبی بیچاره چی کار کردن.
قطبی خداحافظ
همیشه در قلب منی
ما چشم نداریم ببینیم یکی از ما بهتره .
Lionel-Bojan
30-05-2008, 12:59
هر چی کشیدیم این فصل و فصل پیش از استیلی بود با این باند بازیاش . دوستان انتخاب استیلی به عنوان سرمربی پرسپولیس را بهتون تسلیت میگم . یک سال باید بدون جام بمونیم تا حمید خان سرمربی گری رو تجربه کنه . ببینید کی گفتم........!!:27:
Loverboy
30-05-2008, 13:06
به نظر من کار خوبی کرد . نگید ایشالله برگرده بذارید حد اقل دستیار یه مربی بزرگ تو جهان باشه که با افتخار بگیم یه زمانی پرسپولیس رو تیم اول ایران کرد . قطبی بهتره بره تا تو فوتبال کثیف ایران تباه نشه . افشین قطبی عزیز هر جا که هستی آرزوی موفقیت برات داریم .
alireza_ronaldo
30-05-2008, 13:09
بدبخت شدیم
خدا رو شكر كه رفت . يه سال ديگه تو پرسپوليس مونده بود شايد من را هم طرفدار پرسپوليس مي كرد.لامصب مهره مار داره.
sasan_zalaghi
30-05-2008, 13:26
قطبی اومده بود برای تیم ملی و وقتی به این مهم نرسید رفت ! حیف شد
خیلی حیف شد
براش آرزوی موفقیت دارم
alireza_ronaldo
30-05-2008, 14:12
حاشيه هايي گفته نشده از مردي كه پرسپوليس را به دوش كشيد و تا قله قهرماني بالا برد.
در تمام 34هفتهاي كه از ليگ برتر گذشت، تنها يك نفر مطمئن بود كه پرسپوليس قهرمان ميشود. او مطمئن بود و در هر جلسه كنفرانس مطبوعاتي- حتي بعد از شكست 4بر يك مقابل استقلال اهواز- اين جمله را تكرار ميكرد؛ «همانطور كه قبلا هم گفتم، پرسپوليس اين فصل قهرمان ميشود؛ حتي بدون آن 6امتياز». بعد از يك فصل و درست در زماني كه پرسپوليس قهرمان شده، نميتوان هيچكس را جز او دليل اصلي قهرماني پرسپوليس دانست؛ كسي كه با اميد و اعتماد به نفس بالا- در كنار دانش فني و ادبيات دوست داشتنياش- پرسپوليس را به دوش كشيد و تا قله قهرماني بالا برد؛ افشين قطبي.
1 - ثانيهها به شماره افتادهاند. فقط 7 دقيقه فرصت مانده تا امپراتور رسما تاجگذاري كند.
7 دقيقه فرصت باقي است تا عجيبترين اتفاق ممكن در فوتبال ايران رقم بخورد و افشين قطبي و پرسپوليس، فاتح هفتمين جام ليگ برتر شوند. يعني ميشود؟ قطبي البته نيازي به اين تاجگذاري رسمي ندارد؛ او پيش از پرش سپهر حيدري به آسمان آرزوهاي 120 هزار هوادار قرمزپوش حاضر در ورزشگاه آزادي و ميليونها بيننده تلويزيوني هم فاتح قلب آنها شده بود. اينگونه بود كه حتي شكستها هم از محبوبيت امپراتور كم نميكرد؛ گويي فوتبال، تنها دليل محبوبيت اين مربي نيست... .
2 – افشين قطبي در طول9 ماه گذشته، دو بار جلوي چشم همه گريه كرد: اولي در شب نوزدهمين روز از مردادماه 86 كه فرودگاه مهرآباد تهران ميزبان بيش از هزار تن از هواداران پرسپوليس بود كه به استقبال سرمربي شيكپوش، عجيب و غريب و دوستداشتني تيمشان آمده بودند؛ مردي كه بعد از 30 سال پا به خاك كشورش ميگذاشت و در بدو ورود داشت گريه ميكرد و ديگري وقتي كه 9 ماه از آن شب و از اولين گريهاش گذشته بود و او در شبي باشكوه و پس از فتح جام، در برابر خبرنگاران نشسته بود.
پاسخ قطبي اما همان حرف هميشگي بود؛ «از همان ابتدا قول قهرماني دادم و تا آخرين نفس هم پاي قولم ايستادم». اينكه در آن لحظات در ذهن قطبي چه ميگذشت، معلوم نيست. هرچه بود او براي دومينبار گريه كرد؛ 9 ماه بعد، اينبار پس از فتح جام. كسي چه ميداند، اگر بازگشت به كشور پس از 30 سال، بهانه جاريشدن اشكهاي قطبي در بدو ورودش بود، شايد اينبار تصميم به رفتن – آنهم پس از چنين فتح بزرگي – او را اينطور منقلب كرده است.
3 – بازي نهايي به پايان رسيده و در ورزشگاه آزادي غوغايي است. اما غوغاي رختكن پرسپوليس چيز ديگري است؛ يكي فرياد ميزند و آن يكي، ديگري را در آغوش كشيده و زار ميزند. آن وسط هم چندين نفر بالا و پايين ميپرند و ديگران هم به در و ديوار و سقف و كمدها ميكوبند. بعضي حركات غيرارادي است و طبيعي هم هست. اينجا هيچكس روي زمين نيست، هيچكس جز يك نفر كه مثل هميشه «مثل هيچكس» نيست.
سيدافشين قطبي در آن همهمه و غوغا و هياهو، يكي از افراد كادر باشگاه را كناري ميكشد و ميگويد: «در اين قهرماني خيليها سهيم هستند كه هيچوقت ديده نشدند و اسمي از آنها برده نشده، ميخواهم در كنفرانس مطبوعاتي از همه آنها اسم ببرم. دلم ميخواهد هيچكس از قلم نيفتد. اسامي آنها را براي من فهرست ميكني؟».
امپراتور در كنفرانس مطبوعاتي، لحظاتي پس از قهرماني در ليگ برتر ايران، به جاي اينكه از خودش و تفكراتاش بگويد و تاكتيكهايش را به رخ خبرنگاران بكشد، خودش را «سرباز» ميخواند و حالا دارد يكييكي اسم همرزماناش را ميبرد؛ يكييكي و بدون اينكه كسي را از قلم بيندازد.
4 – بازي نهايي به پايان رسيده و در ورزشگاه آزادي غوغايي است. غوغاي رختكن پرسپوليس اما چيز ديگري است؛ درست برخلاف 5 ماه پيش كه رختكن پرسپوليس در ورزشگاه فولادشهر اصفهان غرق در سكوت بود. پرسپوليس پس از چند بازي انتقاد برانگيز و درست در اوج انتقاد مطبوعات، بالاخره اولين شكست فصل خود را ميپذيرد؛ آنهم در برابر سپاهان كه رقيب سرسخت سالهاي اخيرش بوده. فضاي رختكن سنگين است و سكوت نميشكند مگر با زمزمههاي برخي بازيكنان عليه قطبي كه از گوشه و كنار به گوش ميرسد. قطبي هنوز به رختكن نيامده.
معموليترين و شايد بهترين كار اين است كه بيايد و داد و فرياد راه بيندازد بلكه فضا به نفع او تغيير كند اما او ميآيد و بازيكنان را يكجا جمع ميكند؛ «از همه شما بهخاطر زحمتي كه كشيديد تشكر ميكنم. ما نقاط ضعفي داشتيم اما من ميخواهم اول از خوبيها بگويم؛ از نقاط قوتمان در اين بازي كه اگر چند اشتباه كودكستاني ما نبود، حتما نتيجه ميگرفتيم». قطبي نقاط قوت تيم شكستخوردهاش را طوري با حرارت ميگويد كه انگار فاتح بازي بودهاند. بعد از اين، نوبت نقاط ضعف و اشتباهات تيمش است؛ «اما ناراحت نباشيد، ما با اين شكست بازهم قهرمان نيمفصل هستيم و حالا وقت داريم روي نقاط ضعفمان كار كنيم. ما تلاش ميكنيم و قهرمان ميشويم».
ميشد تعجب را در چهره بازيكنان ديد. قطبي نه تنها برخورد تندي نداشت و شكست را به گردن آنها كه با اشتباه ناخواستهشان، زمينههاي اولين شكست امپراتور را مهيا كرده بودند، نينداخت، بلكه فضاي رختكن را عوض كرد و با اميدواري از خوبيهاي تيم و بازيكناناش گفت و از طعم شيرين پيروزي و قهرماني.
انگار براي قطبي فرقي ندارد برده باشند يا باخته باشند؛ او در هر شرايطي اميدوار ميماند و انگار ديدن چهره عصبي و پرخاشگرش غيرممكن است. اگر اينطور نبود، پس از شكست سنگين در برابر استقلال اهواز ميبايست چهره خشمگين و عصبي او را ميديديم. اما چهره و حرفهاي او، چه در رختكن و چه در برابر خبرنگاران و دوربينهاي تلويزيوني همان بود كه بود.
روي چمنهاي ورزشگاه اهواز راه ميرفت و به خبرنگاراني كه دورش حلقه زده بودند تا حرفي عليه بازيكنان تيمش و كمكاري و كودتاي احتمالي آنها از زير زبانش بيرون بكشند، با انرژي هميشگي و با حركات دست، بازيكناناش را نشان ميداد كه روي زمين نشسته بودند و ناي بلندشدن را نداشتند. به آنها اشاره ميكرد و ميگفت: «ببينيد، بازيكنان من از اين شكست ناراحتند. امروز روز ما نبود و اشتباهاتي داشتيم كه كار دستمان داد. فوتبال مثل زندگي است؛ بعضي وقتها ميبري، بعضي وقتها هم ميبازي. ما روي نقاط ضعفي كه امروز داشتيم كار ميكنيم و با 5 بازي آخري كه در خانه داريم، قهرمان ميشويم».
5 - «بهتر هم بودهام، بدتر هم بودهام!» اين جمله، پاسخ قطبي است به احوالپرسي نزديكاناش درهفتههاي بحراني پرسپوليس. معني پاسخش هم اين است: «بهتر هم بودهام يعني اينكه الان وضعيت به خوبي سابق نيست و بدتر هم بودهام يعني اينكه من شرايطي به مراتب بدتر از اين را هم تجربه كردهام؛ بنابراين اوضاع خيلي هم بد نيست». عجيب است؛ در بدترين و بحرانيترين شرايط هم «نااميدي» براي امپراتور معنايي ندارد و هميشه به همهچيز از زاويهاي نگاه ميكند كه خود ميخواهد.
«زاويه نگاه» اختصاصي افشين قطبي طوري بود كه نه به بازيكناناش حمله ميكرد، نه داوران را به چهارميخ ميكشيد و نه زمين و زمان را در ناكاميهايش مقصر جلوه ميداد. در تمام طول ماراتن نفسگير ليگ برتر، مردي در برابر ما قرار داشت كه عكسالعملهايش منحصر به خود او بود. پس از شكست 5 بر صفر شيرينفراز، برخي خبرنگاران مهرپيما، سرمربي اين تيم را با سؤالهاي تحقيرآميز خود روبهرو كردند و وقتي نوبت به افشين قطبي رسيد، به جاي پاسخ به سؤال خبرنگارها، رو به سرمربي شيرينفراز كرد و از سرمربي اين تيم بهخاطر برخي سؤالهايتحقيرآميز عذرخواهي كرد!
6 – بازي بزرگ تمامشده و اتوبوس حامل كاروان تيم قهرمان، پس از جشن باشكوه 120 هزار نفري استاديوم آزادي، راهي هتل لاله شده است.
خيابانها غلغلهاند و اتوبوس حامل سرخپوشان، مسير نيمساعته استاديوم تا هتل لاله را 2 ساعت و نيمه طي ميكند. مردم و بازيكنان همگي به جشن و پايكوبي مشغولاند؛ آنها بيرون و اينها داخل اتوبوس. «مثل هيچكس» اما به كار خودش مشغول است؛ دارد با بازيكناناش يكييكي حرف ميزند. كنار آنها مينشيند و يكييكي و سر فرصت چيزي را به آنها ميگويد.
سرمربي دارد علت برخي رفتارها و برخوردهايش را در طول فصل با هركدام از آنها جداگانه توضيح ميدهد و ميگويد كه حس قلبياش نسبت به آنها چه بوده. امپراتور دارد از سربازاناش «حلاليت ميطلبد» و وقتي با شوخي برخي از آنها مواجه ميشود كه ميگويند «مگر ديگر نيستي»، پاسخ ميدهد: «هنوز معلوم نيست. مهم هم نيست. شايد باشم شايد هم نباشم اما دوست داشتم اينها را بگويم تا شما بدانيد در قلب من چه ميگذشت. بالاخره معلوم نيست فردا چه ميشود و هركدام از ما كجاييم».
7 – ثانيهها به شماره افتادهاند. فقط 7 دقيقه فرصت مانده تا امپراتور رسما تاجگذاري كند. 7 دقيقه فرصت باقي است تا وعده رويايي قطبي محقق شود و نام او در تاريخ باشگاه پرسپوليس ثبت شود.اما تقدير اين بود كه در ششمين دقيقه از آن 7 دقيقه فراموشنشدني، حسرت 6 ساله قرمزها پايان يابد و پرسپوليس با امپراتور روي سكوي قهرماني بايستد. قطبي البته نيازي به اين تاجگذاري رسمي هم نداشت.
او پيش از پرش سپهر حيدري به آسمان آرزوهاي 120 هزار هوادار قرمزپوش و ميليونها بيننده تلويزيوني، فاتح قلب آنها شده بود. بله، فوتبال تنها دليل محبوبيت قطبي نيست... .:29::29::people_blagube:
Valencia
30-05-2008, 14:17
افشین چه بمونی چه نمونی تا ابد دوست دارم
HaMi.News
30-05-2008, 14:22
قطبي: تغييرات مورد نظرم در پرسپوليس امكانپذير نبود
خبرگزاري فارس: سرمربي پرسپوليس گفت: ادامه فعاليت نيازمند تغييراتي بود كه با توجه به شرايط فعلي، اين تحولات امكانپذير نبود.
افشين قطبي در گفت و گو با فارس پس از جلسه امروز صبح با حبيب كاشاني، اظهار داشت: مشكلات خانوادگي دليل اصلي نماندن است. علاوه بر اين، تيم براي ادامه روند كنوني نيازمند تغييرات اساسي است كه در شرايط فعلي، امكان پذير نيست.
وي افزود: به سه دليل فني و يك مشكل خانوادگي، قراردادم را تمديد نكردم. ميدانم كه پرسپوليس بايد در سه جبهه بزرگ، رقابتش را آغاز كند. با توجه به شناختم از فوتبال ايران، به عملي نشدن خواستههايم باور داشتم و ميدانسم به در بسته خواهم خورد.
قطبي گفت: در فصلي كه گذشت، رزهاي خوشي را تجربه كردم و تجارب زيادي را به دست آوردم. اعتراف ميكنم كه از فعاليت در اين تيم ايراني خيلي خوشحالم. علي پروين، خوردبين و تمامي پيشكسوتان تعامل خوبي با من داشتند و هرگز عليه من جبهه نگرفتند. منطقي نيست كه به دليل مخالفت با بزرگان پرسپوليس، تهران را ترك كنم.
دستيار سابق پيم وربيك در تيم كره حنوبي خاطر نشان ساخت: قرار بود امروز در يك برنامه تلويزيوني شركت كرده و از همانجا با هواداران و مردم خونگرم ايران خداحافظي كنم؛ اما به دليل دشوار بودن شرايط، اين كار را نكردم. مطمئن باشند در يك برنامه تلويزيوني از آنها عذرخواهي خواهم كرد. هر جاي دنيا كه باشم، در خدمت اين تيم هستم و در صورت نياز، حاضرم به اين تيم مشاوره دهم.
قطبي گفت: اميدوارم سرمربي آينده پرسپوليس كه به اين تيم بزرگ ملحق خواهد شد، روزهاي خوبي براي هواداران تكرار كند.
SinaFotrousi
30-05-2008, 14:29
چهاردهم لیگ برتر
چهارم تو گروهمون تو آسیا
باخت 4-0 در مرحله اول جام حذفی
اینا رو فقط حمید میتونه انجام بده
Amir Argentina
30-05-2008, 15:14
رفتن در اوج برای یه مربی یا بازیکن یه چیزه دیگه است
ولی امپراطور میتونی با قهرمانی در جام باشگاه آسیا
زیباترین خداحافظی در دوران مربی گری خودت داشته باشی
افشین ما تمام امیدمون به توست
اگه رفتی دلمونمون میشکنی
افشین امپراطور = قهرمانی پرسپولیس در آسیا
آسیا ما با افشین اومدیم
vahid1364
31-05-2008, 14:13
بازيكن پشتخطي، زياد داريم
عضو هيات مديرهي باشگاه پرسپوليس خبر داد:
پيرواني، استيلي و خاكپور گزينههاي داخلي سرمربيگريعضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: افشين پيرواني، حميد استيلي و محمد خاكپور تنها گزينههاي داخلي مربيگري پرسپوليس هستند كه تكليفشان در جلسه فردا تا حد زيادي مشخص خواهد شد.
محمدجعفر فرخزادي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري ،اظهار كرد: پس از موفقيتآميز نبودن مذاكرات كاشاني با افشين قطبي بر سر ماندن او در تيم فوتبال پرسپوليس، مقرر شد تا مديرعامل باشگاه گزينههاي مورد نظر خود را براي مربيگري تيم، در جلسه اعضاي هيات مديره ارايه دهد.
وي افزود: در حال حاضر افشين پيرواني، حميد استيلي و محمد خاكپور اصليترين گزينههاي داخلي هستند كه با درنظر داشتن شرايط برخي گزينههاي خارجي ، از ميان آنها يكي را انتخاب خواهيم كرديم. قرار است كاشاني در جلسه يكشنبه (فردا) هيات مديره درباره تكتك گزينههاي فوق ادله خود را بيان كند و اعضا شرايط اين افراد را بررسي كنند؛ فكر ميكنم در پايان جلسه فردا تا حد زيادي كار انتخاب سرمربي تيم، پيش خواهد رفت.
فرخزادي ادامه داد: اكنون پرسپوليس شرايط خاصي دارد و بايد به طور ويژه به آن نگاه كرد. ما فصل آتي و ليگ قهرمانان آسيا را در پيش داريم و قطعا انتظارات به نحوي است كه بتوانيم با حضور مقتدرانه در اين ميادين، قهرماني در جامهاي مختلف را كسب كنيم.
وي همچنين درباره وضعيت بازيكنان پرسپوليس و تقويت اين تيم به خبرنگار گفت: ما در حال حاضر بازيكنان بسيار خوبي در اختيار داريم و از طرفي بازيكنان ايدهآل زيادي هستند كه پيغام ميدهند وارد پرسپوليس شوند؛ لذا تعداد بازيكنان پشتخطي ما هم بالا رفته است كه اين نشان ميدهد هيچ مشكلي را در جذب نفرات جديد نخواهيم داشت. همچنين در جلسه اخيري كه با عليآبادي داشتيم، وي بر تقويت فوقالعاده پرسپوليس به جهت حضور در ليگ قهرمانان آسيا تاكيد كرد كه قطعا اين مساله در راس تصميمات باشگاه خواهد بود.
ای دیگه امکان نداره قطبی بمونه؟!
تيم فوتبال پيروزي فصل پيش در جذب سيدجلال حسيني مدافع ملي پوش تيم سايپا ناموفق بود اما اين بازيكن در اين فصل در آستانه پيوستن به تيم سرخپوشان تهراني قراردارد.
به گزارش واحد مرکزي خبر ، حسيني گفت: چند تيم با من مذاكره كردهاند ولي پيشنهاد تيم فوتبال پيروزي خيلي خوب است و خودم هم دوست دارم كه بازي كردن در اين تيم بزرگ را تجربه كنم.
وي اظهار داشت : با مديرعامل باشگاه مذاكرات ابتدايي را انجام داده ام و در چند روز آينده وضعيتم مشخص ميشود.
وي گفت : پس از بازي ايران ـ امارات به دفتر باشگاه ميروم تا با كاشاني حرف بزنم.
آقا قضیه خسرو حیدری و شیرزاد که قرار بود بیان چی شد ببخشید که اینجا پست دادم
HaMi.News
31-05-2008, 22:11
آقا قضیه خسرو حیدری و شیرزاد که قرار بود بیان چی شد ببخشید که اینجا پست دادم
تا اونجایی که من خبر دارم . منتفی شدن و الان دارن با ستارع زارع و هاشم بیگ زاده برای سمت چپ پرسپولیس صحبت میکنن ! امدن مرزبان هم به پرسپولیس امکانش خیلی قوت گرفته .
HaMi.News
01-06-2008, 06:46
استيلي سرمربي پرسپوليس
افشاگري يك منبع موثق در پرسپوليس
ا آنكه جمعهشب ديگر همه ميدانستند داستان قطبي و پرسپوليس به پايان خود رسيده، اما هيچگاه به صراحت از جانشين او نامي برده نشد. حتي روز گذشته چند مربي از جمله بورا ميلوتينوويچ، مصطفي دنيزلي، و برانكو ايوانكوويچ و حتي گزينههاي ايرانياش خاكپور و پيرواني براي هدايت پرسپوليس سال آينده مطرح شد، اما آنچه مشخص است سرمربي پرسپوليس شخص ديگري است.
انتخابي طبق پيشبيني
حميد استيلي، سرمربي فصل آينده پرسپوليس خواهد بود. هيچكس از شنيدن اين خبر شوكه نخواهد شد، چون در ميان تمام گمانهزنيها آنكه بيشتر از همه شانس داشت، حميد استيلي بود. طبق اخبار رسيده، باشگاه پرسپوليس پس از اطمينان خاطر از رفتن قطبي، حميد استيلي را انتخاب كرده و احتمالا در پي فراهم آوردن فضايي جهت اعلام رسمي اين انتخاب است. به گفته يك منبع آگاه موضوع محمد خاكپور هم خودبهخود منتفي است و بايد از اين پس استيلي را بهعنوان سرمربي پرسپوليس بپذيريم.
استيلي با كتوشلوار
شايد از آن جهت كه استيلي را همواره با لباس ورزشي كنار زمين ديدهايم، تصور سرمربيگري او سخت شده، اما منبع آگاهي كه اين اخبار را در اختيارمان گذاشت، خبر از تغيير لباس استيلي دارد، او ميگويد: «برخي از اطرافيان استيلي از او خواستهاند بهخاطر فقط اتوريته سرمربيگري و انتقال اين موضوع به بازيكنان از اين پس با كتوشلوار روي نيمكت بنشيند. استيلي اين موضوع را قبول كرده و از اين پس با لباس رسمي او را خواهيم ديد.»
بازيكنان جديد
حميد استيلي و يارانش در نقلوانتقالات فعاليت خود را ادامه ميدهند. در اين رابطه آنها گفتوگوهاي دوباره و سه باره را با بازيكنان موردنظر انجام داده و با حل شدن مشكلات مالي كار عقد قرارداد رسمي آغاز خواهد شد. پس از عليرضا محمد كه رسما به دنياي فوتبال اعلام كرده كارش با پرسپوليس تمام شده و از فصل آينده لباس اين تيم را ميپوشد، هاشم بيگزاده، دفاع چپ تيمملي نيز با امضاي قرارداد داخلي پرسپوليسي شد. در اين بين آنها مذاكرات نهايي خود را با سيدجلال حسيني، مدافع مليپوش سايپا پشت سر ميگذراند. در اين رابطه بايد گفت كه پرسپوليس تمايل زيادي به حفظ نفراتش دارد و همين موضوع خطدفاعي را با حضور نصرتي، حيدري و حتي باقريها پيچيده ميكند.
دو دستيار خارجي و يك ماموريت
حميد استيلي با كمك مرزبان دو دستيار خارجي را به جمع كادرفني پرسپوليس اضافه ميكند. يكي از اينها بدنساز و ديگري براي تمرينات اختصاصي و بالا بردن تواناييهاي بازيكنان استخدام ميشوند. اين مسئوليت برعهده مرزبان قرار داده شده تا او در آلمان افراد موردنظر را به مديرعامل معرفي كند و در صورت موافقت آنها هرچه زودتر كارشان با باشگاه پرسپوليس آغاز شود. همچنين كاشاني ماموريت مهم و مخفيانهاي را به مرزبان داده تا در آلمان آن را به انجام رساند. بهنظر ميرسد اين ماموريت مخفي در جهت جذب بازيكن باشد. حالا چه كسي؟ آنرا بايد در روزهاي آينده جستوجو كرد.
آخرين جلسات
آخرين جلسات پيشفصل پرسپوليس از امروز آغاز ميشود. حميد استيلي هم دوشنبه از دوبي بازگشته و به اين جلسات اضافه خواهد شد تا برنامههاي فصل آينده پرسپوليس مشخص شود. مرزبان هم احتمالا با دو دستيار خارجي در حد فاصل روزهاي چهارشنبه تا جمعه به ايران ميآيد.
دنیای فوتبال
HaMi.News
01-06-2008, 06:47
باقري: مي دانستم قطبي در پرسپوليس نميماند
تضميني براي موفقيت استيلي وجود ندارد
براي كاپيتان پرسپوليس خبر جدايي افشين قطبي بسيار تلخ بود، هرچند كه محافظه كار بودن كريم باقري به او اجازه نميدهد كه در اين مورد حرفهاي دلش را بيرون بريزد. قطبي اين فصل در مصاحبههايش بارها از باقري تقدير كرد و او را باشخصيتترين بازيكن تيمش دانست و حالا رفتن افشين براي كريم كه رابطهاي صميمي با سرمربي تيم داشت بسيار سخت است
با جدايي قطبي شانس حميد استيلي براي نشستن روي نيمكت سرمربيگري بسيار زياد شده، اين در حالي است كه طي اين فصل بارها موضوع اختلاف باقري و استيلي در روزنامهها مطرح شد. البته كريم مثل هميشه شايعه اختلافش با استيلي را رد كرده و ميگويد: «مشكلي بين ما نيست ولي روزنامهها خيلي دوست دارند كه حاشيه درست كنند.»
باقري در خصوص جدايي افشين قطبي ميگويد: «بعد از پايان فصل هميشه بايد منتظر چنين اتفاقاتي باشيم و ممكن است بهترين بازيكن يك تيم و حتي سرمربي هم بعد از بهدست آوردن قهرماني ديگر حاضر به ماندن نباشد. الان شرايط بسيار حساسي در تيم حاكم شده و بهنظر من مسئولان باشگاه بايد هرچه زودتر سرمربي را انتخاب كنند.»
باقري در قسمت مهمي از حرفهايش در خصوص احتمال سرمربي شدن استيلي ميگويد:«حميد هم يك گزينه خوب است كه در اين چند سال در كنار مربيان بزرگي كار كرد. او از شرايط تيم هم به اندازه كافي آگاهي دارد ولي در صورتي كه سرمربي شود كار بسيار سختي در پيش خواهد داشت.» باقري در اين مورد توضيح بيشتري ميدهد:«كار كردن در پرسپوليس آن هم بهعنوان سرمربي بسيار سخت است، خصوصا اينكه حميد در صورت سرمربي شدن براي اولين بار چنين تجربهاي را بهدست خواهد آورد. تضميني براي موفقيت استيلي وجود ندارد مگر اينكه چند مشاور باتجربه در كنار حميد قراربگيرند تا او را در اين فصل سختي كه در پيش داريم كمك كنند.»
كريم در پايان ميگويد:«فقط اميدوارم باشگاه هر چه زودتر تصميم بگيرد چون به اندازه كافي زمان نداريم. در اين شرايط تكليف بازيكنان خودمان هم مشخص نيست و بازيكناني هم كه با آنها مذاكره ميشود نميدانند چه تصميمي بگيرند.»
دنیای فوتبال
HaMi.News
01-06-2008, 06:48
رقباي استيلي :غير قابل پيشبيني
احتمال حضور او بهعنوان سرمربي، هم زياد است و هم كم. نميتوان در ارتباط با خصوصيات تاكتيكي و تيمي او زياد نوشت، چون چيز زيادي براي نوشتن وجود ندارد.
بههر حال او هم يكي از نامزدهاي احتمالي است، همانطور كه پارسال بود. البته مصاحبههاي تند مايليكهن عليه كاشاني و بقيه، شرايط را بهسمت «غيرممكن» پيش برده است، اما او حمايتهايي پشتسر خود دارد كه... بماند!مايليكهن به هر حال هميشه غير قابل پيشبيني است.هر وقت فكر ميكرديم روي كار آمدن او غير ممكن است ناگهان قد علم كرد و هر زمان كه همه بازگشت او را محتمل ميدانستند،حتي در ميان گزينههاي سرمربيگري پرسپوليس يا تيم ملي، مطرح نشد.
دنیای فوتبال
HaMi.News
01-06-2008, 06:48
رقباي استيلي :مشابه قطبي
خاكپور مربي بسيار ناشناختهاي ست. هر چند كه هوش فوتبالي و تحصيلات آكادميك او در خارج از ايران غيرقابل انكار است ولي براي سرمربيگري پرسپوليس به معيارهايي بيش از اين احتياج است.
از سوابق كاري خاكپور تنها، سرپرستي آكادمي فوتبال در آمريكا و دستياري مايليكهن در فولاد، موجود است كه اولي سابقه موثري نيست و دومي سوءسابقه است!از افكار سيستمي و تاكتيكي او، اطلاعات روشني موجود نيست كه اين متاثر از نبود سابقهكاري مناسب از اوست. با اين حال او شرايطي تقريبا مشابه با قطبي دارد. ضمن اينكه «خاكپور فوتباليست» چهره درخشاني بود و سابقه حضور در جام جهاني با پيراهن تيم ملي را هم دارد.
HaMi.News
01-06-2008, 06:49
رقباي استيلي:مرد برونگرا
در سابقه و توان مربيگري مجيد جلالي هيچشك و شبههاي نيست. تئوريسين فوتبال ايران، هم سابقه قهرماني با پاس را دارد و هم نزد افكار عمومي، داراي شخصيت بالا و متانت كافي است
او توان تبديلشدن به قطبي دوم در پرسپوليس را دارد. اين امتياز مهمي براي جلالي است. جلالي و كادرفني همراهش، در بين گزينههاي داخلي از لحاظ سابقه و بلوغ فكري، مناسبترين گزينه هستند ولي نبايد فراموش كرد كه مجيد جلالي در استقلالاهواز برابر حاشيهها بسيار برونگرا عمل كرد و نشان داد كه توان مقابله با حاشيهها را ندارد. در پرسپوليس حاشيه بسيار بيشتر است و حركات جلالي زير ذرهبين،آيا او توان تحمل اين فشار را دارد؟ بعيد است؛بعيد.
دنیای فوتبال
HaMi.News
01-06-2008, 06:50
حيدري: استيلي اسطوره است!
سپهر حيدري مدافع پرسپوليس در مورد جدايي قطبي از اين تيم ميگويد: «دوست داشتم قطبي ميماند اما استيلي هم ميتواند پرسپوليس را قهرمان آسيا كند
قطبي يكي از بزرگترين مربياني بود كه به كشور ما آمد و مربيگري كرد. او شخصيت بزرگ و دوستداشتني داشت. معتقدم قطبي و استيلي هركدام ميتوانند به تنهايي يك سرمربي ايدهآل براي هر تيمي باشند. نميتوان گفت پرسپوليس با رفتن قطبي ضربه ميخورد يا نه. اما بههرحال دوست داشتم در پرسپوليس ميماند. زيرا چيزهاي زيادي از او ياد گرفتم. اكنون هم فكر ميكنم استيلي يكي از اسطورهها و نوادر فوتبال ايران است و بدون شك ميتواند تيم ما را قهرمان آسيا كند.»حيدري در مورد مصاحبههاي اخيرش كه بعضا جنجالي بوده هم ميگويد: «نميدانم چرا برخي جرايد با من عناد دارند و سعي ميكنند تا مرا مقابل استيلي يا علي دايي قرار دهند. من هيچوقت نگفتهام گلي كه به سپاهان زدم از گل حميد استيلي به تيم ملي آمريكا بهتر بوده است. هيچ صحبتي هم از بازيكنسالاري در تيم ملي نكردم. هميشه اعتقاد داشتم كه بايد به مربيانم احترام بگذارم. چطور ميشود كه چنين حرفهايي را زده باشم؟»
دنیای فوتبال
Ronaldo_tores
01-06-2008, 11:35
یه خبر داغ : بنابر اعلام باشگاه پرسپولیس سید جلال حسینی و احمد ال نعمه بازیکن تیم فولاد به همراه علیرضا محمد با عقد قرارداد به پرسپولیس پیوستند
Ronaldo_tores
03-06-2008, 17:08
به احتمال زیاد به خاطر این که ال نعمه با فولاد قرار داد داره شیرزاد یا زارع برای تامین دفاع چپ یا پیستون چپ به پرسپولیس می پیوندند
اما قضیه ی سید جلال حسینی کاملا قطعی شده.:13:
vahid1364
04-06-2008, 11:32
مديرعامل باشگاه فرهنگي ، ورزشي پرسپوليس تهران گفت در صورتي كه اين باشگاه در نظر داشته باشد از مربي كه پيش از اين در تيم پرسپوليس عضويت نداشته باشد استفاده كند حتما نام مجيد جلالي در فهرست نامزدها خواهد بود.
حبيب كاشاني روز چهارشنبه با بيان اين مطلب گفت جلالي از جمله مربيان با دانش فوتبال ايران به شمار ميرود كه ميتواند در فهرست مربيان غير پرسپوليسي اين تيم براي هدايت تيم فوتبال اين باشگاه در فصل اينده مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران قرار داشته باشد.
كاشاني با اشاره به ترك باشگاه پرسپوليس از سوي افشين قطبي گفت گزينه اصلي ما براي هدايت تيم پرسپوليس حميد استيلي است افزون بر ان مذاكراتي با محمد خاكپور و افشين پيرواني نيز انجام دادهايم .
Ronaldo_tores
05-06-2008, 11:22
به سایت[Only registered and activated users can see links] بروید و مربی فصل اینده ی خود را انتخاب کنید
vahid1364
07-06-2008, 12:44
خبرگزاري : مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: مذاكرات خوبي با حميد استيلي براي احراز سمت سرمربيگري تيم داشته ايم.
حبيب كاشاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري اظهار داشت: بازيكنان مورد نياز پرسپوليس براي فصل آينده كم و بيش شناسايي شدهاند؛ اما منتظر انتخاب سرمربي هستيم تا نظر نهايي را براي جلب بازيكنان اعلام كند.
وي افزود: در صورتي كه با حميد استيلي، محمد خاكپور، افشين پيرواني و مجيد جلالي كه از نامزدهاي ايراني هستند، به توافق نرسيم، با مربيان خارجي وارد مذاكره مي شويم.
كاشاني كه گفته مي شود با توجه به ارتباط دوستانه ديرينه با حميد استيلي وي را به عنوان سرمربي برمي گزيند، گفت: صحبتهاي بسيار خوبي با حميد استيلي داشتيم. در صورت توافق با وي، بايد برنامه هايش و حتي دستيارانش را در هيئت مديره مطرح كند تا اعضا هم در جريان برنامهريزي او قرار گيرند و آنها را تأييد كنند.
وي اظهار داشت: در روزهاي آينده منتظر وقفهاي در بازيهاي ملي پوشان پرسپوليس هستم تا درباره تمديد قرارداد يا ترانسفر بازيكناني مثل خليلي و نيكبخت، با آنها مذاكره كنم.
حبيب كاشاني خاطر نشان ساخت: اميدوارم تيم ملي با توجه به پتانسيل بالاي جوانان ايراني، به راحتي به مرحله دوم مقدماتي جام جهاني در منطقه آسيا صعود كند تا ارزش هاي ما در آسيا فراموش نشود.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص احتمال حضور سرمربي سابق اين تيم در امارات عنوان كرد: به هيچ عنوان از حضور قطبي در تيمهاي اماراتي و ساير تيمها ناراحت نمي شويم چون فوتبال حرفهاي است. هر مربي ميتواند بنا به سليقه و نظر خود، براي آينده، بهترين تصميم را بگيرد تا موفق باشد.
استیلی نمی تونه تو پرسپولیس موفق بشه اینو دور از تعصب می گم
vahid1364
09-06-2008, 09:48
خبرگزاري : مسئولان باشگاه پرسپوليس از معرفي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در روز آينده خبر دادند.
به گزارش خبرگزاري ، امروز چندين جلسه در باشگاه پرسپوليس برگزار مي شود و در مهم ترين آنها، حميد استيلي برنامه هاي خود را ارائه مي دهد.
مسئولان باشگاه در گفت و گو با خبرنگار فارس اعلام كرده اند كه در نهايت تا ظهر روز آينده سرمربي پرسپوليس را معرفي مي كنند.
گفته مي شود حميد استيلي گزينه مدنظر مسئولان براي جانشيني افشين قطبي است.
مسئولان باشگاه از اين مربي خواسته اند تا پيش از اعلام نام سرمربي از گفت و گو با رسانه ها خودداري كند.
بالاخره محسن خلیلی تمدید کرده یا نه؟
مشتری جدیدش الشعبه!:-t
بالاخره محسن خلیلی تمدید کرده یا نه؟
مشتری جدیدش الشعبه
آره همین الان تمدید کرد!
vahid1364
09-06-2008, 16:12
خبرگزاري : هاشم بيكزاده با حضور در دفتر حبيب كاشاني قرارداد يك ساله خود را با پرسپوليس
منعقد كرد.
به گزارش خبرگزاري ، هاشم بيك زاده، مهاجم ملي پوش فصل گذشته تيم فوتبال مقاومت سپاسي صبح امروز با حضور در دفتر حبيب كاشاني در شوراي شهر، قراردارد داخلي يك ساله بست.
مسعود زارعي نيز امروز باحضور در دفتر باشگاه، قرارداد خود را يك سال ديگر با اين تيم تمديد كرد.
خلیلی که قرارداد داره
اما اگه تیمه خارجی بخادش میتونه قرارداد رو فسخ کنه و بره البته 30% فک کنم به پرسپولیس میرسه
vahid1364
09-06-2008, 16:25
مسعود زارعي: به خاطر هواداران و "کاشاني" سفيد امضاء کردم
مسعود زارعي، مدافع تيم فوتبال پرسپوليس قراردادش را با اين باشگاه تمديد کرد.
به گزارش ، وي گفت: به خاطر هواداران و مدير عامل پرسپوليس سفيد امضاء کردم.
**قراردادت را با باشگاه پرسپوليس تمديد کردي؟
بله، به خاطر محبت هواداران و وجود مدير عاملي موفق، قراردادم را با باشگاه پرسپوليس سفيد امضاء کردم.
**چرا سفيد؟
من در اينجا بايد از کاشاني تشکر کنم که شرايطي را فراهم آورده که بازيکنان با جان و دل قرارداد ميبندند و با اطمينان خاطر به کارشان ميپردازند.
**اگر دوباره نيمکت نشين شدي چطور؟
سعي ميکنم با پشتکار و تلاش مضاعف در ترکيب اصلي حضور يابم.
**با کدام بازيکنان راحت هستي؟
براي من فرقي نميکند، با تمام بازيکنان راحت بازي ميکنم.
**در خصوص قطبي...
افشين قطبي مربي بزرگي است که به ما چيزهاي زيادي آموخت و من براي ايشان در هر کجا که هستند آرزوي موفقيت ميکنم.
**با حضور حميد استيلي به عنوان سرمربي موافقي؟
طي دو سالي که در باشگاه پرسپوليس هستم، استيلي زحمات فراواني را براي من کشيده و تمام سعي خودم را ميکنم تا با بازيهاي مطلوب خود پاسخ اين همه زحمت و اعتماد وي را بدهم.
**آيا به تيم ملي هم فکر ميکني؟
يکي از هدفهاي اصلي من در فصل جديد، رسيدن به پيراهن تيم ملي است و نميخواهم اين موقعيت خوب و مناسب را به سادگي از دست بدهم.
**در خصوص حکم انضباطي فدراسيون فوتبال چه نظري داري؟
من يکي از بازيکنان بيحاشيه تيم هستم و نميدانم گزارش داوري چگونه ارائه شده بود که به محروميت و جريمه نقدي محکوم شدم! با هماهنگي وکيل باشگاه، پيگير اين موضوع خواهم بود.
**حرف آخر...
از حضور پر شور هواداران در جشن قهرماني در آزادي تشکر ميکنم و قول ميدهم با بازيهاي خوب بتوانم در خدمت تيم محبوبم باشم.
Ronaldo_tores
09-06-2008, 16:31
با حضور در دفتر كاشاني
بيكزاده با پرسپوليس قرارداد يك ساله بست
خبرگزاري فارس: هاشم بيكزاده با حضور در دفتر حبيب كاشاني قرارداد يك ساله خود را با پرسپوليس منعقد كرد.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، هاشم بيك زاده، مهاجم ملي پوش فصل گذشته تيم فوتبال مقاومت سپاسي صبح امروز با حضور در دفتر حبيب كاشاني در شوراي شهر، قراردارد داخلي يك ساله بست.
مسعود زارعي نيز امروز باحضور در دفتر باشگاه، قرارداد خود را يك سال ديگر با اين تيم تمديد كرد.
انتهاي پيام/
هاشم بيك زاده با عقد قراردادى يكساله به تيم پرسپوليس پيوست. بيك زاده بازيكن تيم فوتبال مقاومت سپاسى شيراز با حضور در دفتر باشگاه پرسپوليس و توافق با حبيب كاشانى به تيم سرخپوش پايتخت پيوست.بيك زاده اولين سهميه از بازيكنان ليگ برترى است كه ديروز رسماً به تيم فوتبال پرسپوليس ملحق شد
خبر قرارداد بیک زاده رو که چندبار گذاشتن
خلیلی چی شد؟
والله نميدونم ايشالله که خليلي بمونه البته فکر نکنم بره امارات
عضو هيأت مديره باشگاه پرسپوليس تهران با رد شايعه توافق با حميد استيلى گفت: هنوز هيچ تصميمى در اين مورد گرفته نشده است و همه چيز در جلسه هيأت مديره مشخص خواهد شد. «حسن بيادى» افزود: هيچ جلسه اى براى انتخاب سرمربى پرسپوليس برگزار نشده است و تمام اخبار در اين مورد كذب است. وى درخصوص وضعيت باشگاه براى انتخاب سرمربى گفت: خوشبختانه كارهاى مقدماتى صورت گرفته است و براى احراز اين پست با چند نفر مذاكره شده است. بيادى ادامه داد: ما اين وظيفه را به كاشانى محول كرده ايم و منتظر ارائه گزارش از جانب وى به هيأت مديره هستيم و به عبارتى حبيب كاشانى از جانب ما تصميم سازى كرده و كل اعضاء هيأت مديره تصميم گيرى خواهند كرد. بيادى درخصوص علت عدم برگزارى جلسه هيأت مديره گفت: متاسفانه مشغله بسيار زياد سعيد لو رئيس هيأت مديره، اجازه برگزارى جلسه را از ما گرفته و ما همچنان منتظر زمان تشكيل اين جلسه از سوى وى هستيم
Ardalan Club
10-06-2008, 10:31
سيدجلال حسينى: بعد از بازى با كويت پرسپوليسى مى شوم
ايران ورزشى- پرسپوليسى ها يكى دو سالى هست براى جذب مدافع ملى پوش سايپا وارد عمل شده اند و انگار قرار است اين بار در اين امر موفق باشند. آنها از توافق نهايى خود با سيدجلال حسينى خبر مى دهند و خود حسينى هم موضوع را تأييد مى كند و مى گويد: «هيچ قولى به كسى نداده ام و فعلاً چيزى قطعى نيست اما خودم دوست دارم در پرسپوليس بازى كنم. اگر قسمت باشدبعد از بازى با كويت پرسپوليسى مى شوم.» او در ادامه صحبت هايش درباره پيروزى برابر امارات مى گويد: بازى بسيار سنگينى مقابل تيم آماده امارات انجام داديم و خوشبختانه فشارى كه روى تيم ملى به دليل عدم شكست اين تيم در تهران روى ما بود را با پيروزى كم كرديم. بازيكنان امارات ۲ سال است مداوم زير نظر متسو كار مى كنند. به نظرم هر تيمى زير نظر اين مربى كار كند پيشرفت كرده و قدرتمند مى شود ولى ما با امارات تفاوت زيادى داريم و همه ديدند كه موقعيت هاى گل ما نيز بيشتر بود. تيم ملى حالا به هماهنگى نسبى رسيده. خوشبختانه دفاع تيمى ما بهتر شده و ما با توجه به برنامه هاى كادر فنى براى شكست سوريه هم قسم شده ايم. با اين اوصاف فكر مى كنم سوريه تيم قدرتمندى است و ما بايد هوشيارانه بازى كنيم.
Ardalan Club
10-06-2008, 10:32
آشوبى: پرسپوليس نشد، مى روم كرمان
ايران ورزشى- فرزاد آشوبى هنوز تصميم قطعى خود براى حضور در پرسپوليس را نگرفته و ظاهراً بدش نمى آيد پيشنهاد مالى قابل توجه كرمانى ها را نديده بگيرد. او درباره احتمال ماندن يا جدايى اش از پرسپوليس مى گويد: مذاكرات خوب و مثبتى باكاشانى داشته ام و هيچ مشكلى هم با باشگاه ندارم ولى از كاشانى خواسته ام براى جواب نهايى ۲ روز فرصت به من بدهد تا با مشورت خانواده، دوستان و افراد مورد اعتمادم بهترين تصميم را بگيرم. هيچ شرطى براى باشگاه تعيين نكرده و نمى كنم چرا كه كل ايران دوست دارند در باشگاه بزرگى چون پرسپوليس بازى كنند ولى طبيعى است كه مى خواهم براى انتخابم بيشتر فكر كنم. اگر نتوانم با پرسپوليس توافق كنم به طور قطع به مس كرمان خواهم رفت. پيشنهادهاى خوبى داشتم ولى قلبم پرسپوليسى است و نمى خواهم اين تيم را از دست بدهم. من به لحاظ فنى و اخلاقى خيلى مظلومى را دوست دارم ولى با اين وجود فكر مى كنم استيلى شناخت خوبى نسبت به من دارد و مى داند در كدام منطقه از من استفاده كند. در حال حاضر هم فكر مى كنم استيلى مناسب ترين گزينه براى سرمربيگرى پرسپوليس باشد.
عليرضا محمد به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] بازيكن سابق تيم فوتبال راه آهن با حضور در دفتر كاشاني و با عقد قرار داد يكساله به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.دقايقي پيش عليرضا محمد در دفتر مدير عامل باشگاه پرسپوليس مذاكرات نهايي را انجام داد و قراردادي يكساله منعقد كرد.
حسن رودباريان و مهدي واعظي نيز اعلام كردند تا فردا ظهر تصميم نهايي خود مبني بر تمديد قرارداد با پرسپوليس را مشخص كنند.
Alireza59sg
10-06-2008, 22:25
خداکنه حمید استیلی سرمربی نشه
اگه بشه فصل بعد پرسپولیس هیچی نمیشه
sasuke89
10-06-2008, 22:44
خداکنه حمید استیلی سرمربی نشه
اگه بشه فصل بعد پرسپولیس هیچی نمیشه
فقط تصور کن استیلی سرمربی پرسپولیس بشه و خاکپور یا پیراونی هم بشن دستیارش.....فصل بعد پرسپولیس برای فرار از سقوط میجنگد:53:
vahid1364
11-06-2008, 07:54
عليرضا محمد مدافع سابق تيم فوتبال راه آهن تهران که با عقد قراردادي دو ساله به تيم پرسپوليس تهران پيوست ، گفت : به آرزويم رسيدم و سفيد امضاء کردم.
"عليرضا محمد" مدافع منتخب ليگ برتر و مدافع سابق تيم راه آهن تهران روز سه شنبه در گفت و گويي با سايت رسمي اينترنتي باشگاه پرسپوليس در خصوص حضورش در ترکيب تيم پرسپوليس تهران اظهار داشت : تيم پرسپوليس را از بچگي دوست داشتم و تمام ديدارهاي اين تيم را در ورزشگاه از نزديک مي ديدم.
آرزو و عشق و علاقه من ، پوشيدن پيراهن تيم پرسپوليس بود و از بازي تمام بازيکنان اين تيم لذت مي بردم و به همين خاطر شرايطي پيش آمد که به تيم محبوبم بپيوندم.
اين بازيکن در مورد قرارداد خود با باشگاه پرسپوليس گفت : من قول حضور در تيم محبوبم را داده بودم و قبل از تعطيلات با "حبيب کاشاني" مديرعامل باشگاه پرسپوليس دست يا علي دادم و به خاطر حضور وي ، هواداران پرشور و عشق به پرسپوليس به قولم وفا کردم.
عليرضا محمد در مورد اينکه چرا با تيم پرسپوليس قرارداد سفيد امضاء کرده است ، گفت :
براي من فرقي نمي کند ، مهم اين است که من به آرزويم رسيدم و به همين خاطر قرارداد سفيد امضاء کردم تا دينم را به تيم مورد علاقه ام ادا کنم.
وي اضافه کرد : من در تيمهاي فجر سپاه پاسداران تهران ، پيکان ، شهاب زنجان و راه آهن تهران بازي کرده ام و اينک در خدمت تيم پرسپوليس هستم. در ضمن از تيم هاي استقلال اهواز ، پيکان تهران ، سايپا کرج ، استقلال تهران ، سپاهان اصفهان و يک تيم عربي پيشنهادهايي داشتم.
بازيکن جديد تيم پرسپوليس تهران با اشاره به اينکه پست تخصصي اش دفاع چپ و راست است ، در باره فصل قبل گفت : فصل قبل براي من خيلي خوب و مطلوب بود چرا که بازيکن منتخب اين پست معرفي شدم و اکنون مي خواهم با تلاش مضاعف در بهترين شرايط در تيم محبوبم بازي کنم.
Ardalan Club
11-06-2008, 09:09
منصورى منتظر تسويه براى آمدن به پرسپوليس
ايران ورزشى- محمد منصورى براى جدا شدن از ابومسلم به دنبال تسويه حسابش است اما به دلايل نامعلوم باشگاه مشهدى هنوز رضايتنامه او را نداده است. بازيكن آزاد ابومسلم به نزديكان خود گفته است كه بعد از ۵ سال حضور در ابومسلم قصد دارد بازى خود را در تهران ادامه دهد چرا كه مشكل خانوادگى دارد اما هنوز نتوانسته تسويه حسابش را از باشگاه بگيرد. محمد منصورى مذاكرات اوليه اش را براى پيوستن به پرسپوليس با حبيب كاشانى و افشين قطبى انجام داده است و توافقاتى هم حاصل شده است البته حميد استيلى هم با آمدن او به پرسپوليس موافق حضور هافبك ابومسلم است. به هرصورت منصورى به محض دريافت تسويه حسابش به احتمال زياد به پرسپوليس مى پيوندد.
Ardalan Club
11-06-2008, 09:13
آقايى هم ماندنى شد
ايران ورزشى - عباس آقايى ظرف امروز و فردا براى تمديد قراردادش راهى باشگاه مى شود. او كه صحبت هاى زيادى درباره جدايى اش از پرسپوليس به گوش مى رسيد، در صحبت هاى تازه اش با كاشانى براى ماندن در پرسپوليس به توافق رسيده و قرار است پس از تماس مديرعامل، ظرف امروز و فردا با حضور در باشگاه قرارداد جديدى را امضا كند.
واعظى و رودباريان ۲ روز مهلت خواستند
ايران ورزشى- تكليف مهدى واعظى و حسن رودباريان براى تمديد قرارداد يا جدايى از پرسپوليس فردا مشخص مى شود. اين دو دروازه بان عصر ديروز در دفتر حبيب كاشانى حاضر شدند و بعد از انجام مذاكرات نهايى، براى تصميم گيرى دو روز از مديرعامل مهلت گرفتند. قرار است آنها تا فردا شب و در تماس با باشگاه تصميم نهايى خود درباره تمديد يا عدم تمديد قراردادشان را اعلام كنند.
vahid1364
11-06-2008, 17:45
خبرگزاري : مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال راهآهن در تماسي تلفني از حضور در دفتر مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران عذرخواهي كرد.
به گزارش خبرگزاري ، هادي اصغري كه قرار بود امروز با حبيب كاشاني ديدار و در صورت توافق، قراردادي يكساله امضا كند، در تماسي تلفني از عدم حضور خود خبر داد و از مديرعامل باشگاه پرسپوليس عذرخواهي كرد.
اصغري دليل اين كارش را سفر به دبي و مذاكره با 2 تيم عربي اعلام كرده است.
وي قول داد در صورت عدم توافق با تيم هاي عربي، به ديدار كاشاني برود.
سرمربي سابق تيم فوتبال شموشك نوشهر گفت: از قطبي بهتر تمرين ميدهم؛ اما حاضر نيستم به عنوان مربي تمريندهنده در پرسپوليس كار كنم.
بهمن فروتن در مورد شايعه حضورش در تيم پرسپوليس و همكاري با حميد استيلي اظهار داشت: نميدانم اين قضيه چرا مطرح شده است؛ اما اگر هم واقعيت داشته باشد جاي تعجب ندارد. چون در اين روزگار كساني مربي ميشوند كه شايد يك زماني در اين فوتبال نبودهاند.
وي افزود: بحث حضورم در پرسپوليس نميتواند شوخي باشد، چون فكر ميكنم فروتن روزي كه از آلمان به ايران بازگشت اگر به جاي تيم شموشك، پرسپوليس را به او واگذار ميكردند، در حال حاضر شرايط فني اين تيم خيلي بالاتر از حالا بود.
اين مربي ادامه داد: يكبار در زمان جدايي استانكو با پرسپوليس قرار داد امضا كردم. آن موقع كه سقف مالي مربيان ايراني سه ميليون تومان بود، با عابديني قرار داد 20 ميليون توماني امضا كردم كه بعدها بنا به دلايلي فسخ شد.
وي در پاسخ به اين سوال كه حاضر است كنار استيلي مربيگري كند يا خير، عنوان كرد: بايد ديد تقسيم پست به چه صورت است. معتقدم از قطبي بهتر تمرين ميدهم؛ اما حاضر نيستم به عنوان مربي تمرين دهنده مشغول به كار شوم. مدير فني كه تمرين ميدهد را ترجيح ميدهم.:34::34::34::34:
خبرگزاري فوتبال ايران - هافبك تيم فوتبال ابومسلم براي مذاكره با پرسپوليسي ها به زودي راهي تهران خواهد شد.
بهگزارش خبرگزاري فوتبال ايران، محمد منصوري روز يكشنبه هفته آينده به تهران ميآيد تا با مديرعامل پرسپوليس مذاكره كند. اين بازيكن تسويه حساب و رضايتنامه خود را از ابومسلم دريافت كرده و براي پيوستن به تيم جديد با مشكلي مواجه نيست. چنانچه پرسپوليسي ها با اين بازيكن به توافق نرسند منصوري با سپاهان وارد مذاكره خواهد شد
خبرگزاري فوتبال ايران - حبيب كاشاني در رابطه با برطرف شدن مشكلمالي دروازهبان پرسپوليس بهوي قول مساعد داده است.
بهگزارش خبرگزاري فوتبال ايران، مهدي واعظي در ملاقات خود با حبيب كاشاني خواستار حل مشكل خود شد. واعظي پس از جدايي از پيكان مبلغ 70 ميليون تومان براي صدور رضايتنامهاش پرداخت كرد اما هنوز آن مبلغ را دريافت نكرده است. كاشاني در اين رابطه به واعظي قول داده مبلغ 70 ميليون تومان را به وي بپردازد. قرار است گفتوگوي نهايي بين واعظي و كاشاني براي تمديد قرارداد دروازهبان اصلي پرسپوليس بهزودي انجام گيرد
خبرگزاري فوتبال ايران - محمد نصرتي براي حضور مجدد در پرسپوليس با ترديدهايي مواجه شده است.
بهگزارش خبرگزاري فوتبال ايران، باشگاه پرسپوليس براي تمديد قرارداد به محمد نصرتي، رقم پاييني را پيشنهاد داده است. رقم پيشنهادي به محمد نصرتي براي تمديد قرارداد حدوداً 90 ميليون كمتر از رقمي است كه سال گذشته پرسپوليس با نصرتي قرارداد بسته بود. سال گذشته محمد نصرتي با قراردادي 260 ميليوني به پرسپوليس پيوسته بود.اين بازيكن هنوز در خصوص ادامه همكاري با سرخ پوشان تصميم گيري نكرده است
:smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8 b9eb25::smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25:
بازي هاي خوب محمد پروين در استيل آذين باعث شده تا اين روزها نام اين بازيكن جوان در اخبار نقل و انتقالات ليگ برتر قرار بگيرد. از يك طرف مي گويند استقلالي ها به دنبال جذب او هستند و حتي از قول قلعه نويي نوشته اند كه او خواهان جذب پروين است.خود اين بازيكن هم در مصاحبه اي اعلام كرد كه دوست دارد پرسپوليسي شود اما روي پيشنهاد استقلال هم فكر مي كند.
اما ديروز شنيديم باشگاه پرسپوليس روي محمد پروين نظر دارد و مي خواهد با او مذاكره كند. اين اتفاق به زودي خواهد افتاد و در جلسه اي مشترك، مسائل و حساسيت ها مطرح مي شود تا در پايان توافق صورت گيرد و پروين كوچك با شماره پدر صاحب نامش، بار ديگر به پرسپوليس برگردد. اين اتفاق طي روزهاي آينده صورت خواهد گرفت. هر چند كه بر سر نتيجه گيري مذاكرات نبايد عجله كرد. بايد كمي بيشتر منتظر ماند.
:34::34::34:
اين طور كه از شواهد و قرائن پيداست بايد هاشم بيك زاده را اولين شكار سرخ پوشان در فصل نقل و انتقالات بدانيم. بازيكني كه چند سال در فجر سپاسي توپ زده به احتمال قريب به يقين امسال با پيراهن قرمز، پرسپوليس را همراهي خواهد كرد.
حضور هاشم در شوراي شهر و توافقات نهايي با حبيب كاشاني منجر به اين مساله شد كه اين بازيكن با امضاء قرارداد داخلي، به عضويت پرسپوليس درآيد. درست دقايقي پس از امضاء اين قرارداد و توافق نهايي بيك زاده با پرسپوليس، با اين بازيكن ملي پوش كه حالا ديگر به نوعي به جمع خانواده بزرگ پرسپوليس پيوسته، تماس گرفتيم.
- شنيديم با امضاء قرارداد داخلي رسماً اولين خريد پرسپوليس شدي؟
بله، من قبل از سفر تيم ملي به امارات مذاكرات اوليه را با پرسپوليسي ها داشتم و همه چيز را به بعد از بازي تيم ملي مقابل امارات و بازگشت به تهران موكول كردم. امروز (ديروز) هم با رد و بدل شدن صحبت هاي نهايي، قرارداد داخلي امضا كردم. ضمن اينكه ترديدهايي كه قبل از اين داشتم با استخاره برطرف شد و تصميم گرفتم پيراهن پرسپوليس را بر تن كنم:34::34::34::34:
قرارداد علیرضا محمد با پرسپولیس مشروط استعلیرضا محمد تحت شرایطی خاص با تیم فوتبال پرسپولیس قراردادی داخلی به امضا رسانده است.به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا محمد پس از اتمام قراردادش با باشگاه راه آهن مذاکره با مسئولان باشگاه پرسپولیس را آغاز کرد که در نهایت به توافق طرفین برای عقد قراردادی دوساله به مدت دوسال منتج شد.
همانطور که عنوان شد قرارداد علیرضا محمد دوساله و به ارزش 130 میلیون تومان است که در سال دوم براساس توافق طرفین قرارداد مالی جدید به امضا خواهد رسید.
البته در مفاد قرارداد علیرضا محمد با باشگاه پرسپولیس بندی گنجانده شده است که وی را ملزم می کند پیش از ثبت قرارداد با باشگاه پرسپولیس در هیئت فوتبال استان تهران دو بازی برای تیم فوتبال احسان ری انجام دهد تا سهمیه لیگ برتری باشگاه پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات محفوظ بماند.
تا به امروز هاشم بیک زاده و علیرضا محمد به عضویت تیم فوتبال پرسپولیس در آمده و با این باشگاه قراردادی داخلی به امضا رسانده اند.
فريد زرينه پزشك سرخ پوشان از اقدام عجيب ژاك الونگ مدافع كامروني پرسپوليس ناراحت است. شايد اگر شما هم بشنويد كه الونگ چه كرده، حق را به زرينه بدهيد. الونگ براي بهبود مصدوميتش دست به دامن پزشك استقلال شده و اين روزها تحت نظر نوروزي مشغول بهبود مصدوميتش است!
او حتي خبري هم به باشگاه در مورد وضعيتش نداده و در سكوت مشغول انجام كارهايش است.
:34::34::34::34:
هواداران پرسپوليس اين روزها اخبار مربوط به تمديد قرارداد نيكبخت واحدي را با جديت دنبال مي كنند. آنها منتظر هستند تا نيكبخت بار ديگر با تيم محبوبشان تمديد قرارداد كند و به شايعات پايان دهد. گويا نيكبخت هم با كاشاني به توافقاتي رسيده است.
اما توجه آنها به اين ماجرا از امروز بيشتر مي شود با توجه به اوضاع خوب تيم ملي در مسابقات مقدماتي جام جهاني آنها منتظر هستند تا نيكبخت هر چه سريعتر براي تمديد قراردادش به باشگاه، برود
به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي واعظي، دروازهبان فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از جلسه روز گذشته و تماس تلفني امروز با حيبي كاشاني، به مدت يك سال ديگر قرارداد خود را تمديد كرد.
واعظي به فارس گفت: مذاكرات امروز نهايي شد و به خاطر كاشاني و هواداران، به خيلي از پيشنهادها كه جنبه بازار گرمي ندارد، پشت كردم تا يك سال ديگر در خدمت تيم باشم.
وي افزود: فردا يا پس فردا به دفتر كاشاني ميروم و قرارداد داخلي ام را امضا ميكنم. ديگر با تيمي وارد مذاكره نخواهم شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسوولان اين باشگاه پس از حضور اين بازيكن در تمرين امروز راهآهن، ابراز ناراحتي كردند.
يكي از مسئولان باشگاه پرسپوليس گفت: عليرضا محمد بازيكن با اخلاق و خوبي است و به نظر نميرسد با توجه به قرارداد داخلي، اين حركت غير حرفهاي را انجام داده باشد.
وي ادامه داد: سعي ميكنيم در اين باره با كاشاني صحبت كنيم تا با اين مسئله، تيم وارد حاشيه نشود و تمرينات شروع شود
جلسه هيأت مديره باشگاه پرسپوليس شب گذشته با حضور تمام اعضا در دفتر دكتر سعيدلو برگزار شد.
اين جلسه كه حميد استيلي، كانديداي اول سرمربيگري تيم پرسپوليس نيز در آن حضور داشت از ساعت 30/20 آغاز و به مدت 3 ساعت و 30 دقيقه به طول انجاميد.
حسن بيادي، نايب رئيس هيأت مديره باشگاه پيروزي درباره اين جلسه و مصوبات آن به سايت رسمي باشگاه پيروزي گفت: «در اين جلسه آقاي حميد استيلي، كانديداي اول سرمربيگري تيم، برنامه هاي مفصل خود را به صورت مكتوب به هيأت مديره ارائه كرد و در ادامه نيز به مدت دو ساعت برنامه هاي آتي خود را براي سرمربيگري به صورت مبسوط و شفاهي مطرح كرد».
سخنگوي هيأت مديره باشگاه پيروزي افزود: «برنامه هاي آقاي استيلي و ديگر مسائل باشگاه در اين جلسه مورد بحث و بررسي كارشناسي قرار گرفت و مقرر شد اين برنامه ها بدون تعجيل از سوي اعضاي هيأت مديره جمع بندي شود و در جلسه فردا شب (دوشنبه شب) هيأت مديره مورد ارزيابي و نتيجه گيري قرار گير».
بيادي با اشاره به توضيحات مفصل حبيب كاشاني در خصوص وضعيت فعلي باشگاه تصريح كرد: «آقاي كاشاني در مورد مسائل آينده و پيش روي باشگاه و نيز مسائل مالي توضيحاتي را ارائه كردند و برنامه هاي خود را براي در اوج ماندن تيم محبوب پايتخت كشورمان به صورت فني و تخصصي بيان نمودند».
نايب رئيس هيأت مديره باشگاه پيروزي در پايان گفت: «در اين جلسه همچنين پيرامون جشن قهرماني تيم پيروزي نيز بحث و تبادل نظر شد و بر اين اساس مقرر شد روز پنجشنبه جشني با حضور كادر فني، بازيكنان، كادر باشگاه، اعضاي هيأت مديره به همراه خانواده آنها و پشتيباني كنندگان باشگاه (اعم از ليدرها، اسپانسرها) و خبرنگاران برگزار شود و روز جمعه نيز (مصادف با ميلاد با سعادت حضرت صديقه طاهره، حضرت فاطمه زهرا «س») جشن با شكوهي با حضور هواداران باشگاه و علاقمندان برگزار شود».
بر اساس اين گزارش، جلسه فردا شب (دوشنبه شب) هيأت مديره باشگاه پرسپوليس، ساعت 8 شب در دفتر دكتر سعيدلو برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين جلسه با حضور تمام اعضا شب گذشته از ساعت 20 تا 24 در دفتر علي سعيدلو، رئيس هيئت مديره برگزار شد و درباره مسايل مختلف بحث شد.
در اين جلسه، گزارش حبيب كاشاني از فصل گذشته، برنامههاي فصل آينده، وضعيت كادر فني، بازيكنان و مسايل مالي ارايه شد.
وي توضيحاتي را در مورد برنامهريزي و در اوج ماندن پرسپوليس در فصل جاري مخصوصا در مسابقات آسيايي از لحاظ فني، ارائه داد.
جشن قهرماني پرسپوليس كه روز پنجشنبه و جمعه هفته جاري برگزار ميشود و مسايل مربوط به پاداش بازيكنان، از ديگر مباحث اين نشست بود.
حميد استيلي، نامزد اصلي سرمربيگري پرسپوليس نيز برنامههاي فصل آينده خود را به صورت مكتوب به هيئت مديره ارايه كرد و به صورت شفاهي از آنها دفاع كرد. مقرر شد برنامههاي وي شد بررسي قرار گيرد و جمعبندي، از سوي هيئت مديره بررسي قرار گيرد.
حميد استيلي پس از توضيح برنامههايش، يك ساعت زودتر از سايرين نشست را ترك كرد. حبيب كاشاني و حميد استيلي هم زودتر از سايرين آمدند.
علي سعيدلو، رئيس هيئت مديره با نيم ساعت تاخير به دليل حضور در جلسه دولت، در اين نشست شركت كرد
.
حميد استيلي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در جلسه هيئت مديره به هيچ عنوان در مورد دستيارانم صحبت نكردم. فعلا آقايان كماسي به عنوان بدنساز و عزيزيان به عنوان مربيان دروازهبانها، در صورت حضور در كادر فني، به من كمك ميكنند.
وي افزود: با توجه به نياز مبرم، قبل از سرمربيگريام در پرسپوليس، حرفهايم را به صورت شفاهي مطرح كردم و برنامههايم را با زبان خودم بازگو كردم چون در فصل جاري در شرايط حساسي هستيم.
استيلي عنوان كرد: از سرمربيگري در پرسپوليس بيخبر هستم. منتظر نظر هيئت مديره هستم. معتقدم بررسي آنها بسيار كارشناسي شده است و صلاح تيم را ميخواهند تا در فصل سخت آينده، تيم دچار مشكلي نشود.:34::34::34::34:
جلسه اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در حالی برگزار شد که حمید استیلی به عنوان اصلی ترین گزینه هدایت تیم فوتبال این باشگاه در فصل آینده به سوالات پرتعداد اعضا پاسخ داد.
به گزارش خبرنگار مهر، جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس برای بحث و تبادل نظر در مورد برنامه ها و سرمربی فصل آینده تیم فوتبال این باشگاه شب گذشته در محل دفتر علی سعیدلو معاون رئیس جمهور و رئیس هیئت مدیره باشگاه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه که با حضور علی سعیدلو، حبیب کاشانی، حسن بیادی ، مجید فرخزادی و محمدحسین نژاد فلاح برگزار شد، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گزارشی از اقدامات صورت گرفته پس از قهرمانی این تیم در لیگ هفتم ارائه و سپس گزینه های مورد نظر خود برای هدایت پرسپولیس در فصل آینده را نیز به اعضای هیئت مدیره معرفی کرد.
حمید استیلی که در نشست شب گذشته اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس نیز حضور داشت از سوی کاشانی به عنوان اصلی ترین گزینه برای هدایت سرخپوشان معرفی شد و توضیحاتی را به اعضا ارائه کرد. استیلی همچنین برنامه هایش برای هدایت پرسپولیس در لیگ هشتم را به صورت مکتوب در اختیار هیئت مدیره قرار داد.
در ادامه این نشست اعضای هیئت مدیره سوالات متعددی را در مورد توانایی استیلی برای اداره تیم فوتبال این باشگاه در فصل آینده مطرح کردند که با جواب های قانع کننده او مواجه شدند.
ضمن اینکه در این جلسه مسائلی دیگری از جمله برگزاری جشن قهرمانی باشگاه پرسپولیس و پاداش هایی که باید به بازیکنان پرداخت شود نیز مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در پایان این نشست مقرر شد برای تصمیم گیری نهایی در مورد سرمربی فصل آینده باشگاه امشب نیز جلسه ای در محل دفترعلی سعیدلو برگزار شود تا بررسی های نهایی در مورد گزینه های مربیگری صورت گیرد. البته این احتمال وجود دارد که در این نشست گزینه های دیگری هم برای سرمربیگری فصل آینده تیم فوتبال پرسپولیس مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.
اعضای هیئت مدیره پرسپولیس هر چند بر روی انتخاب حمید استیلی اتفاق نظر دارند اما برخی مسائل از جمله انتخاب دستیاران وی و برنامه های این تیم برای فصل آینده، باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.
براي تيم ملي حرص نمي خورم، تلاش مي كنم
زننده گل قهرماني پرسپوليس، اين روزها دلمشغولي جديدي دارد. نزديك شدن موعد امتحانات دانشگاهي سپهر حيدري باعث شده مدافع شماره 3 سرخ پوشان سخت مشغول درس خواندن باشد. البته در كنار درس خواندن براي امتحانات، سپهر با دقت و علاقه خاصي رقابت هاي يورو 2008 را دنبال مي كند. او معتقد است اين جام، جام شگفتي ها خواهد بود و معتقد است پرتغال كه تيم مورد علاقه اوست، حداقل در جمع 4 تيم برتر اين پيكارها صعود خواهد كرد. ماحصل مصاحبه مان با سپهر را مي توانيد در زير بخوانيد:
- چه خبر؟
سلامتي. با توجه به اينكه امتحانات نزديك است، دارم درس مي خوانم تا امتحانات پايان ترم را پشت سر بگذارم. البته از تمرين اختصاصي هم غافل نيستم و با انجام تمرينات ويژه سعي دارم تا شروع تمرينات، آمادگي بدني ام را حفظ كنم.
- از تمرين صحبت كردي. فكر مي كني به تعويق افتادن تمرينات اوليه براي فصل جديد، تيم را با دردسر مواجه كند؟
فكر نمي كنم اينطوري باشد. ما پارسال هم كمي دير شروع كرديم اما برنامه ها و اردوهاي خوبي كه داشتيم باعث شد به موقع براي شروع كار حاضر شويم. همانطور هم كه ديديد، در نيم فصل اول با مشكل خاصي علي الخصوص مشكل بدني مواجه نشديم. اين بار هم مطمئن باشيد چنين اتفاقي رخ مي دهد.
- در مورد جذب بازيكنان چطور؟ فكر مي كني پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات بتواند موفق عمل كند؟
شك نكنيد كه غير از اين نمي شود. اگر باشگاه مي خواست در نقل و انتقالات دقت نظر و حساسيت نداشته باشد، مي توانست به سرعت هر بازيكني را جذب كرده و كار را شروع كند. اما حساسيت ويژه اي كه مسئولان، علي الخصوص آقاي كاشاني و حميد استيلي در امر نقل و انتقالات و جذب مهره هاي خوب و موثر دارند، مطمئنا به نفع ما تمام خواهد شد.
- در ميان نفراتي كه براي حضور در پرسپوليس، كانديدا شده اند، نام چند مدافع به چشم مي خورد؟
درست است. به هر حال بايد تيم در هر پست، چند مهره آماده داشته باشد تا ضمن رقابت سالم، تيم به لحاظ نفري با مشكل مواجه نشود. به هر صورت هر مدافعي كه به پرسپوليس اضافه شود، به نفع پرسپوليس است. من پارسال در كنار نصرتي، باقري ها و ... رقابت خوب و سالمي داشتم. حالا كه هم شنيده ام نفراتي چون سيد جلال حسيني و ... مدنظر باشگاه است خيلي خوشحالم كه با رقابت زياد براي ايجاد يك خط دفاعي محكم و بتوني آماده مي شويم.
- پس با اين حساب هيچ خط حمله اي مقابل دفاع پرسپوليس، كاري از پيش نخواهد برد؟
ان شاا.. كه همين طور است. ما پارسال هم در پايان فصل سومين خط دفاع ليگ در بين هجده تيم بوديم و تلاش همه ما بر اين است كه اين مساله را بار ديگر تكرار كنيم.
- پرسپوليس در فصل آتي، سه جام در پيش دارد و كار براي تيم قطعا سخت است. در اين ميان تجربه نشان داده كه تيم هاي قهرمان، در فصل بعد به نوعي با افت محسوسي مواجه مي شوند؟
ما پارسال خيلي ركوردها بدست آورديم و قطعا تجربه گذشته مان تكرار خواهيم كرد. من از همين جا به شما اطمينان مي دهم اين مساله شامل حال پرسپوليس نمي شود و ما در هر سه جامي كه پيش رو داريم، مدعي خواهيم بود و از عنوان قهرماني مان دفاع خواهيم كرد.
- و يك سوال تقريبا تكراري، سپهر حيدري چقدر به حضور در ادوار بعدي تيم ملي اميدوار است؟
مشكلي از اين بابت وجود ندارد. فعلا فكر و ذكرم معطوف به حضوري موفق در پرسپوليس است. البته نه اينكه براي رسيدن به تيم ملي تلاش نكنم، نه، حرف من اين است كه در اين مورد حرص و جوش نمي خورم و تلاش مي كنم با تمرين بيشتر حقم را بگيرم. البته خيلي ها سعي كردند با اظهار نظرهاي خلاف واقع، مرا مقابل علي دايي قرار دهند اما من هم علي دايي را دوست داشته و دارم و به نظر كادر فني احترام مي گذارم. اگر قسمت بود بالاخره به پيراهن و جاي ثابت در تركيب تيم ملي هم مي رسم.
حسن بيادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: شب گذشته جلسه بسيار خوبي برگزار شد. مشخص است كه تمام اعضا در پي اين هستند تا تيم در شرايط اوج بماند و در مسابقات آينده حرفهاي زيادي براي گفتن داشته باشد.
وي افزود: با توجه به بودن جوانان پراشتياق ايراني همراه پرسپوليس، هيئت مديره در صورت تاييد استيلي، از او فقط شادي هواداران را ميخواهد تا به جامعه ما نيز شور بياورد.
بيادي عنوان كرد: گزارش كاشاني بسيار مطلوب و آيندهدار براي باشگاه بود. حميد استيلي به صورت شفاهي از برنامههاي خود دفاع كرد. ما هم به دليل شفافيت موضوع، پس از چهار ساعت جلسه، قرار شد امشب بار ديگر همفكري بكنيم تا با كارشناسي و نگاه ويژه روي برنامههاي استيلي و بسته پيشنهادي او، بهترين تصميم را بگيريم و كادر فني را معرفي كنيم
به گزارش خبرگزاري فارس، لوكا بوناچيچ، سرمربي تيم النصر با توجه به شناختي كه از بازيكنان ايراني دارد، ترجيح مي دهد سه سهميه جذب بازيكن خارجي را به جذب سه ايرانيها اختصاص دهد.
پيش از اين، مسئولان اين تيم اماراتي با رضا عنايتي و مهرزاد معدنچي به توافق رسيدهاند و به تازگي با سيدجلال حسيني وارد مذاكره شدهاند.
شنيدهها حاكي از آن است كه شب گذشته با ورود تيم ملي به امارات، نماينده اين باشگاه با مدافع فصل گذشته سايپا جلسهاي داشته و دو طرف به توافق نهايي هم رسيدهاند.
سيد جلال حسيني از جمله بازيكناني است كه از تيم پرسپوليس هم پيشنهاد دارد
:people_blagube::people_blagube::people_blagube::p eople_blagube::people_blagube::people_blagube::peo ple_blagube::people_blagube::people_blagube::peopl e_blagube::people_blagube:
به گزارش خبرگزارس فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي پرسپوليس، جلسه رئيس سازمان تربيت بدني با حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پرسپوليس، ظهر امروز از ساعت 30/12 برگزار ميشود.
اين جلسه قرار بود ظهر روز گذشته در دفتر علي آبادي برگزار شود كه به دليل حضور رئيس سازمان در سفر استاني، امروز تشكيل ميشود
sinaperspolis24
16-06-2008, 14:48
شب گذشته جلسه بسيار خوبي برگزار شد. مشخص است كه تمام اعضا در پي اين هستند تا تيم در شرايط اوج بماند و در مسابقات آينده حرفهاي زيادي براي گفتن داشته باشد.
وي افزود: با توجه به بودن جوانان پراشتياق ايراني همراه پرسپوليس، هيئت مديره در صورت تاييد استيلي، از او فقط شادي هواداران را ميخواهد تا به جامعه ما نيز شور بياورد.
بيادي عنوان كرد: گزارش كاشاني بسيار مطلوب و آيندهدار براي باشگاه بود. حميد استيلي به صورت شفاهي از برنامههاي خود دفاع كرد. ما هم به دليل شفافيت موضوع، پس از چهار ساعت جلسه، قرار شد امشب بار ديگر همفكري بكنيم تا با كارشناسي و نگاه ويژه روي برنامههاي استيلي و بسته پيشنهادي او، بهترين تصميم را بگيريم و كادر فني را معرفي كنيم.
انتهاي پيام/
sinaperspolis24
16-06-2008, 14:58
گزارش کامل از جلسه هیئت مدیره پرسپولیس/ استیلی برنامه دادجلسه اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در حالی برگزار شد که حمید استیلی به عنوان اصلی ترین گزینه هدایت تیم فوتبال این باشگاه در فصل آینده به سوالات پرتعداد اعضا پاسخ داد.ب، جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس برای بحث و تبادل نظر در مورد برنامه ها و سرمربی فصل آینده تیم فوتبال این باشگاه شب گذشته در محل دفتر علی سعیدلو معاون رئیس جمهور و رئیس هیئت مدیره باشگاه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه که با حضور علی سعیدلو، حبیب کاشانی، حسن بیادی ، مجید فرخزادی و محمدحسین نژاد فلاح برگزار شد، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گزارشی از اقدامات صورت گرفته پس از قهرمانی این تیم در لیگ هفتم ارائه و سپس گزینه های مورد نظر خود برای هدایت پرسپولیس در فصل آینده را نیز به اعضای هیئت مدیره معرفی کرد.
حمید استیلی که در نشست شب گذشته اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس نیز حضور داشت از سوی کاشانی به عنوان اصلی ترین گزینه برای هدایت سرخپوشان معرفی شد و توضیحاتی را به اعضا ارائه کرد. استیلی همچنین برنامه هایش برای هدایت پرسپولیس در لیگ هشتم را به صورت مکتوب در اختیار هیئت مدیره قرار داد.
در ادامه این نشست اعضای هیئت مدیره سوالات متعددی را در مورد توانایی استیلی برای اداره تیم فوتبال این باشگاه در فصل آینده مطرح کردند که با جواب های قانع کننده او مواجه شدند.
ضمن اینکه در این جلسه مسائلی دیگری از جمله برگزاری جشن قهرمانی باشگاه پرسپولیس و پاداش هایی که باید به بازیکنان پرداخت شود نیز مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در پایان این نشست مقرر شد برای تصمیم گیری نهایی در مورد سرمربی فصل آینده باشگاه امشب نیز جلسه ای در محل دفترعلی سعیدلو برگزار شود تا بررسی های نهایی در مورد گزینه های مربیگری صورت گیرد. البته این احتمال وجود دارد که در این نشست گزینه های دیگری هم برای سرمربیگری فصل آینده تیم فوتبال پرسپولیس مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.
اعضای هیئت مدیره پرسپولیس هر چند بر روی انتخاب حمید استیلی اتفاق نظر دارند اما برخی مسائل از جمله انتخاب دستیاران وی و برنامه های این تیم برای فصل آینده، باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.
خبرگزاري فوتبال ايران - بروز برخي مشكلات منجر شده كادرفني فعلي باشگاه پرسپوليس تمايل چنداني براي سفر به امريكا نداشته باشند.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، اختلاف ساعت نسبتاً زياد امريكا با ايران، مشكلات پروازي و برخي مسائل ديگر منجر شده، اعضاي كادر فني پرسپوليس در درخواستي به كاشاني اعلام كنند چنانچه سفر به امريكا در نيمفصل انجام شود شرايط بهتري براي پرسپوليس از لحاظ تمريني و ساير موارد مهيا خواهد شد هرچند كه به نظر ميرسد به دليل برنامهريزيهاي انجام شده و هماهنگيهاي به عمل آمده امكان تغيير زمان اين سفر وجود نداشته باشد و سفر پرسپوليس در سر زمان مقرر انجام شود:34::34::34::34:
خبرگزاري فوتبال ايران - نقل و انتقالات تيمهاي ليگ برتري از روز سهشنبه بيست و هشتم خرداد ماه آغاز ميشود.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، فصل نقل و انتقالات تيمهاي ليگ برتري از روز سهشنبه 28 خرداد به طور رسمي آغاز ميشود و تيم هاي حاضر در ليگ برتر و رقابت هاي ليگ دسته اول مي توانند براي جذب بازيكنان جديد اقدام كنند.تيمها از اين تاريخ تا 7 مردادماه فرصت دارند بازيكنان مورد نظر خود از ليگ برتر و ليگ دسته اول را به خدمت بگيرند. رقابتهاي ليگ برتر از 15 مردادماه با شركت 18 تيم آغاز خواهد شد:34::34::34::34:
vahid1364
16-06-2008, 15:16
حبيب كاشاني از سمت مديرعاملي باشگاه پرسپوليس تهران كنارهگيري كرد.
به گزارش خبرگزاري مديرعامل باشگاه پرسپوليس پس از هفتهها وقفه در تعيين سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس، عدم تشكيل جلسههاي هيات مديره اين باشگاه براي برنامهريزي در جهت حضور قدرتمند پرسپوليس در سه جام در فصل آيندهي رقابتها و مسايل و مشكلات مالي تصميم گرفت از سمت خود در اين باشگاه كنارهگيري كند.
اين تصميم پس از نشست شب گذشتهي هيات مديره باشگاه پرسپوليس و سپس در ادامه جلسهي صبح امروز كاشاني با محمد عليآبادي رييس سازمان تربيت بدني گرفته شد.
كاشاني در نشست ظهر امروز خود با عليآبادي پس از بحثهاي مختلف درخصوص وضعيت فعلي و برنامههاي آيندهي پرسپوليس به خصوص وضعيت سرمربيگري و مسايل و مشكلات مالي اين تيم براي تمديد قرارداد با بازيكنان قبلي و جذب بازيكنان جديد ترجيح داد از مديرعاملي پرسپوليس كنار برود.
كاشاني در پايان جلسهي امروز خود با عليآبادي استعفاي خود را تقديم رييس مجمع پرسپوليس كرد.
شنيده ميشود استعفاي كاشاني پذيرفته شده است.
عباس عليپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بحث بدهيهاي پرسپوليس و مشكلاتي ديگر، شرايط را به گونه اي رقم زده كه كاشاني پس از يك سال، مجاب به استعفا شود.
وي افزود: ايشان حس ميكند با حضور پرسپوليس در سه جبهه سخت در سال آينده، نياز مبرمي دارد تا سازمان تربيتبدني مثل زمان محمدحسن انصاريفر، كمكهاي 3 ميلياردي را به پرسپوليس بدهد؛ اما با نشست امروز متوجه شدكه سال آينده بودجه قابل توجهي تيم را همراهي نخواهد كرد و تيم دچار مشكلات عديدهاي خواهد شد.
عليپور عنوان كرد: با توجه به اين شرايط، كشاني معتقد است به خاطر پرسپوليس، فقط با اسپانسر در فصل آينده نميتواند مسايل مالي و غيره را حل كند. به همين دليل، استعفاي خود را به صورت مكتوب و رسمي به رئيس سازمان ورزش ارايه كرد و ايشان هم مخالفتي نداشت.
وي خاطر نشان ساخت: به هيچ عنوان كاشاني به دنبال بازار گرمي نيست. با توجه به جلسه روز گذشته هيئت مديره كه نياز به حمايت بيشتر اعضا را داشت، او صلاح دانست به خاطر پرسپوليس و هواداران كنار برود تا تيم ضربه نخورد:34::34::34::34:
محمد آخوندي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي فارس، در مورد خبر استعفاي حبيب كاشاني از مديريت باشگاه پرسپوليس پس از نشست امروز با محمد عليآبادي، اظهار داشت: چه كسي گفته است كه كاشاني استعفا داده است؟ من از اين موضوع خبر ندارم.
وي با اشاره به خبر خبرگزاري فارس به دليل انتشار خبر روز گذشته مبني بر عدم ملاقات عليآبادي با كاشاني، عنوان كرد: شما كه با استناد از منابع آگاه خود چنين خبرهايي را ميزنيد، بايد ديروز با من صحبت ميكرديد تا دليل لغو جلسه را ميپرسيديد. آقاي عليآبادي به دليل سفر استاني خود دير به تهران رسيدند و تمام جلسات ديروز خود تا ساعت 14 را لغو كردند.
مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در گفت و گو با فارس، خبر كنارهگيري حبيب كاشاني از مديريت باشگاه را تاييد كرده است:34::34::34::34:
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پرسپوليس كه امروز رسما استعفاي خود را در نامه اي به رئيس سازمان تربيت بدني اعلام كرد، امشب در جلسه هيئت مديره شركت مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، حبيب كاشاني كه ظهر امروز در دفتر محمد عليآبادي حاضر شد و رسما استعفاي خود را اعلام كرد، قصد شركت در جلسه امشب هيئت مديره را دارد.
قرار است در اين جلسه اعضاي كادر فني پرسپوليس براي فصل آينده معرفي شو
:people_blagube::people_blagube::people_blagube::p eople_blagube::people_blagube::people_blagube::peo ple_blagube::people_blagube::people_blagube:
Ronaldo_tores
16-06-2008, 19:47
در گفت و گو با فارس
كاشاني: پرسپوليس داراي مشكلات زيادي است
خبرگزاري فارس: مديرعامل مستعفي پرسپوليس گفت: دوست ندارم درباره جلسه امروز حرف بزنم؛ فقط هواداران بدانند كه تيم داراي مشكلات زيادي است.
[Only registered and activated users can see links] حبيب كاشاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تمام تلاش خودم را در يك سال اخير براي موفقيت تيم و شادي هواداران با كمك هيئت مديره، پرسنل باشگاه، كادر فني و بازيكنان انجام دادم.
وي افزود: به هيچ عنوان اهل باز گرمي نيستم و هر بار استعفايم را اعلام كردم، دليل خاصي داشته است. اين بار ديگر قادر با همكاري با پرسپوليس نيستم. قصد استراحت دارم و ديگر نميتوانم در خدمت تيم باشم.
حبيب كاشاني خاطر نشان ساخت: از صميم قلب اميدوارم پرسپوليس در آينده موفق باشد. اصلا دوست ندارم درباره جلسه امروز حرفي بزنم؛ فقط بدانند كه اين تيم داراي مشكلات زيادي است. دست و پنجه نرم كردن با اين مشكلات بسيار سخت و دشوار است.
انتهاي پيام/
Ronaldo_tores
16-06-2008, 19:59
فرخزادي در گفت و گو با فارس:
چراغ سبزي براي مديرعاملي پرسپوليس به من نشان داده نشد
خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره پرسپوليس گفت: شخصي از رفتن كاشاني خوشحال نميشود و تا امروز هم چراغ سبزي براي مديرعاملي به من نشانه داده نشده است.
[Only registered and activated users can see links] محمد فرخزادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: يكي از بهترين و شيرين ترين جلسات هيئت مديره را برگزار كرديم.
وي افزود: به تمام نظرات كاشاني احترام ميگذارم چون ايشان را از صميم قلب دوست دارم. اما ايشان به اعضاي هيئت مديره اعلام نكردند كه استيلي انتخاب صددرصدي است و تمام اختيار و حرفها را براي اعضا گذاشتند.
فرحزادي عنوان كرد: شخصي از رفتن كاشاني خوشحال نميشود. باوجود شايعات براي مديرعاملي پرسپوليس، تا به امروز با من صحبتي يا چراغ سبزي نشان داده نشده است.
عضو هيئت مديره پرسپوليس گفت: با كمك اعضاي هيئت مديره، سعي ميكنيم كاشاني را دوباره برگردانيم تا تيم در اين شرايط حساس دچار حاشيه نشود.
انتهاي پيام/
vahid1364
17-06-2008, 09:10
رييس هيات مديره باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي گفت:بعدازظهر روزگذشته شايعات و اخباري در مورد استعفاي كاشاني مديرعامل اين باشگاه مطرح شده است كه اين مسئله نميتواند واقعيت داشته باشد، زيرا طبق اساسنامه موسسه، استعفاي مديرعامل ميبايست به هيات مديره تقديم شود.
علي سعيدلو روزسه شنبه افزود: طبق اساسنامه موسسه، استعفاي مديرعامل مي بايست به هيات مديره تقديم شود، درحاليكه استعفايي ازسوي جناب آقاي كاشاني به اينجانب ارائه نشده است.
به گفته وي جلسه هيات مديره باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي شب گذشته به منظور بحث و تبادل نظر پيرامون برنامههاي باشگاه براي سه جام آينده برگزار شد.
سعيدلو با تبريك پيروزي تيم استقلال افزود: اين پيروزي باعث نشاط و شادابي جوانان در قالب يك رقابت سالم در عرصه ورزشي خواهد شد.
وي همچنين نايب قهرماني تيم پگاه را به مردم خوب خطه ورزش دوست گيلان تبريك گفت.
سعيدلو اعلام كرد: سياستهاي دولت در بحث ورزش در راستاي حمايت از تيم هايي است كه استعداد مطرح شدن در سطح ملي را درشهرستانها دارند و دولت تصميم گرفته است در همه استانها كه د اراي ظرفيت مخصوص در رشته فوتبال را دارا هستند، حداقل يك تيم در سطح مسابقات ليگ برتر داشته باشيم.
رييس هيات مديره پيروزي افزود: در جلسه گذشته نيز با معرفي آقاي كاشاني گزينه نخست سرمربي جناب آقاي استيلي برنامه مدون خود را به طور كامل و مشروح ارائه كرد و با توجه به حساسيت، رقابتها در آينده، اين برنامه ها در دست بررسي است.
سعيدلو گفت: بعدازظهر ديروز شايعات و اخباري در مورد استعفاي آقاي كاشاني مديرعامل باشگاه مطرح شده است كه اين مسئله نميتواند واقعيت داشته باشد ، زيرا طبق اساسنامه موسسه، استعفاي مديرعامل ميبايست به هيات مديره تقديم شود، درحاليكه استعفايي ازسوي جناب آقاي كاشاني به اينجانب ارائه نشده است.
سعيدلو همچنين گفت: دراين جلسه تصميمات مختلف و بررسيهاي متعددي از جمله بررسي اصلاحات مورد نياز اساسنامه براي آينده باشگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصميمات خوب و اميدواركننده اي نيز براي تامين منابع مالي باشگاه اتخاذ شد.
وي خاطرنشان كرد: همه اين موارد در راستاي حركت سريع و منظم و رو به رشد تيم فوتبال پيروزي موثر خواهد بود.
سعيدلو همچنين يادآور شد: از بحثهاي ديگر اين جلسات ارائه برنامه تامين بازيكنان مطلوب براي باشگاه بود كه اقدامات مديرعامل باشگاه دراين مورد تصويب و مورد تاييد قرار گرفت.
وي در پايان گفت: به دليل بحثهاي فراوان كه بايد انجام ميشد و در دو جلسه ۴ساعته ديشب ادامه يافت اميدوارم بتوانيم جمع بندي نهايي را به اطلاع علاقه مندان عزيز برسانيم.
كار مدافع پرسپوليس با اشتوتگارت تمام شد
شيث رضايى مقابل آرسنال به ميدان مى رود
[Only registered and activated users can see links] J0LzEzODcvODcwMzI4L2h0bWwvMDcwMTc5LmpwZw%3D%3D
اين روزها شيث رضايى كمتر تمايل دارد با مطبوعات به گفت وگو بنشيند. چنين به نظر مى آيد كه او تصميم خودش را گرفته و به هيچ وجه حاضر نيست كه ديگر در ايران فوتبال بازى كند.شيث رضايى كه روزهاى بسيار سختى را طى ليگ هفتم سپرى كرد، الان مدتهاست كه شايعه حضورش در اشتوتگارت به گوش مى رسد اما اين اتفاق گويا حالا به مرحله اصلى اش رسيده است.
ساعت پرواز
شيث رضايى ساعت ۹ صبح جمعه با پرواز ۷۲۱ تهران را به مقصد فرانكفورت ترك خواهد كرد. شيث را در اين سفر «توماس كريمكا» كه الان ۱۰ روز است كه در ايران بسر مى برد همراهى خواهد كرد. توماس كريمكا مربى فوتبال است كه در مدت ۱۰ روز گذشته تمرينات ويژ ه اى را با شيث رضايى انجام داده است، تا او بتواند زودتر خودش را به تمرينات اشتوتگارت برساند.شيث رضايى پس از رسيدن به فرانكفورت، با استقبال «اولاف اشميلد» رئيس استعداديابى باشگاه اشتوتگارت به آن شهر خواهد رفت.
بازديد از امكانات
شيث رضايى به همراه توماس كريمكا روزهاى شنبه و يكشنبه را به بازديد از شهر اشتوتگارت، باشگاه و امكانات آن خواهد پرداخت تا زمينه آشنايى بيشتر آنها در اشتوتگارت فراهم شود.شيث از روز دوشنبه به مدت ۷ روز در اشتوتگارت به تمرينات بدنسازى خواهد پرداخت. او در اين مدت در تست پزشكى اين باشگاه نيز شركت خواهد كرد. شيث پس از روز هفتم تيرماه به همراه ديگر بازيكنان تيم اشتوتگارت به اردو خواهد رفت تا با ديگر بازيكنان اين تيم آلمانى هماهنگ شود.
قرارداد ۸۰۰ ميليونى
كار پيوستن شيث رضايى به تيم اشتوتگارت تقريباً به پايان رسيده است و او يك قرارداد سه ساله را با آنها به امضا رسانده است.شيث رضايى در سال اول حضورش در اشتوتگارت چيزى حدود ۸۰۰ ميليون تومان را از آن تيم دريافت خواهد كرد و براى ۲ سال بعد قرارداد او با اين تيم آلمانى توافقى خواهد بود.«اولاف اشميلد» بتازگى فيلم هاى بازى شيث رضايى را ديده واز اين انتخاب خود اظهار رضايت كرده است.
بازى با آرسنال
شيث رضايى به همراه ديگر بازيكنان تيم اشتوتگارت پس از اتمام اردوى چند روزه آلمان به اشتوتگارت برمى گردند تا در شهر خود ۳ بازى تداركاتى را انجام دهند.بازى با آرسنال نخستين بازى تداركاتى ياران اشتوتگارت خواهد بود كه قرار است در آن بازى شيث رضايى براى تيم جديدش به ميدان برود.اشتوتگارت بعد از بازى با آرسنال ۲ بازى تداركاتى ديگر را نيز برگزار خواهد كرد، ديدارهايى كه چنين به نظر مى آيد با دو تيم آلمانى برگزار شود. شيث رضايى قرار است در اشتوتگارت پيراهن شماره ۱۳ را به تن كرده و به عنوان بازيكن ثابت از او در تركيب ثابت اشتوتگارت استفاده شود.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] J0LzEzODcvODcwMzI4L2h0bWwvcGFnZTkuaHRtI3MzMzA4NTI% 3D##s330852)
arash_2000
24-06-2008, 15:53
این بیگ زاده کاره درستی کرده وقتی دیده مصطفوی میشه مدیر عامل یعنی کلاش بس معرکست:29:
arash_2000
24-06-2008, 16:13
حالا شانس بیاریم بازیکنایه خودمونو حفظ کنیم
vahid1364
24-06-2008, 18:12
بازيكنان جديد و فصل پيش تيم فوتبال پيروزي تهران براي امضاي قرارداد جديد و يا تمديد قرارداد خود با اين تيم در هيأت فوتبال استان تهران حاضر مي شوند .
به گزارش خبر بازيكنان جديدي كه با تيم پيروزي به توافق رسيدهاند قرار است فردا چهارشنبه با حضور در هيأت فوتبال استان تهران قرارداد خود را با اين تيم ثبت کنند 0
فردا همچنين قرار است بازيکنان پارسال اين تيم هم در هيأت فوتبال استان تهران حضور يابند 0
L . F . C
24-06-2008, 18:15
توافق براي ادامه همكاري
حيدري با مصطفوي ديدار كرد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعدازظهر امروز براي بررسي چگونگي ادامه همكاري و مشكلات مالي با مديرعامل باشگاه ديدار كرد.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، سپهر حيدري كه يك فصل ديگر با اين تيم تهراني قرارداد دارد و پس از كنارهگيري كاشاني احتمال لغو قراردادش به گوش ميرسيد امروز با داريوش مصطفوي ديدار كرد.
در اين نشست كه با حضور محمودخوردبين برگزار شد، طرفين براي تداوم همكاري به توافق رسيدند.
مصطفي در اين جلسه قول داد در روزهاي آينده مطالبات حيدري نيز پرداخت شود.
انتهاي پيام/
L . F . C
24-06-2008, 18:17
در گفتوگو با فارس
الونگ: شايد فصل آينده به استقلال تهران بروم
خبرگزاري فارس: هافبك كامروني فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس گفت: احتمال انتقال من به استقلال تهران وجود دارد.
[Only registered and activated users can see links] الونگ الونگ در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد شرايطش تاكيد كرد: با توجه به اتفاقاتي كه در باشگاه پرسپوليس رخ داده نميدانم آيندهام در ايران به كجا ختم خواهد شد، زيرا تاكنون تصميم نهاييام را نگرفتهام.
وي گفت: ترجيح ميدهم مدير برنامههايم پيگير كارهايم باشد. وي تاكنون علاوه بر پرسپوليس با چند تيم ايراني مذاكراتي را انجام داده است.
هافك كامروني خاطرنشان كرد: مديربرنامه هايم تاكنون با سه تيم ايراني مذاكره است كه يكي از آنها تيم استقلال تهران است. دوست دارم در ايران به كارم ادامه دهم و به همين دليل به زودي با يك تيم به توافق خواهم رسيد.
الونگ در مورد مذاكرهاش با مسئولان پرسپوليس براي تمديد قرارداد تاكيد كرد: تاكنون هيچ صحبتي با داريوش مصطفوي نداشتهام و در واقع خودم برنامهاي در اين زمينه ندارم. اگر نشستي برگزار شده باشد نيز از سوي مديربرنامه هايم بوده است.
وي در خصوص شرايط جسمانياش گفت: روند بهبودي ام بسيار مطلوب است و بعد از 2 ماه ميتوانم پا به توپ شوم و در تمرينات گروهي شركت كنم.
الونگ فصل گذشته از ناحيه زانو دچار مصدوميت شد و تحت عمل جراحي قرار گرفت تا بيش از 7 ماه از ميادين به دور باشد.
مسئولان باشگاه استقلال مذاكره با الونگ را تاييد كردند؛ اما اعلام كرده اند درصورت تاييد از سوي پزشك باشگاه، وي را جذب خواهند كرد.
انتهاي پيام/
L . F . C
24-06-2008, 18:19
با حضور در دفتر باشگاه پرسپوليس
واعظي فردا مذاكره نهايي خود را با مصطفوي انجام ميدهد
خبرگزاري فارس: دروازه بان فصل گذشته تيم پرسپوليس تهران ظهر فردا با مديرعامل اين باشگاه مذاكره مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه پرسپوليس از مهدي واعظي دعوت كرده اند، ظهر فردا در نشستي در باشگاه مذاكرات نهايي را براي تمديد قرارداد انجام دهد.
گفته مي شود در صورت عدم توافق با مسئولان پرسپوليس، واعظي به تيمي ديگر از تهران (پيكان يا سايپا) ملحق خواهد شد.
L . F . C
24-06-2008, 18:22
پس از سفر به آلمان
رضايي فردا در آزمايش پزشكي اشتوتگارت شركت مي كند
خبرگزاري فارس: مدافع سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران، روز آينده در آزمايش پزشكي باشگاه اشتوتگارت آلمان شركت مي كند.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، شيث رضايي مدافع فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه براي حضور در تيم فوتبال اشتوتگارت به آلمان سفر كرده است روز چهارشنبه در آزمايش پزشكي اين تيم شركت مي كند.
وي در حال حاضر به همراه چند بازيكن خارجي كه قصد پيوستن به اين تيم بوندس ليگايي را دارند، در حال انجام تمرينات اختصاصي است.
تمرينات تيم فوتبال اشتوتگارت قرار است از 10 روز آينده آغاز شود.
انتهاي پيام/
عجب وضعه شیر تو شیریه!
بیک زاده و حسینی که پریدن.محمدم که احتمالا بیخیال میشه و میره سپاهان.کعبی که میره سایپا احتمالا.نیکبخت که اصلا معلوم نیست.خلیلی و آقایی احتمالا میرن امارات.جلال حسینی هم همین طور
خداییش دره باشگاهه تخته کنن دیگه
من بیشتر نگران آبروی ایران تو جام باشگاهای آسیام الان کلا پرسپولیس 11 تا بازیکن داره ؟ :دی
الان فقط زارعی تمدید کرده و خلیلی که 2 سالست و چنت جوون موون دیگه
البته خلیلی که میتونه فسخ کنه و 30%پول باشگاه بعدیشو بده به پرسپولیس
arash_2000
25-06-2008, 13:51
ای کاش قهرمان نشده بود شاید افشین می موند:29:
arash_2000
25-06-2008, 14:04
شاید واعظی بیاد فروارد جای خلیلی چطوره؟
L . F . C
25-06-2008, 14:52
ديدار چهار بازيكن با مصطفوي
نوري با پرسپوليس قرارداد داخلي بست
خبرگزاري فارس: هافبك شمالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران با حضور در دفتر اين باشگاه قراردادي داخلي منعقد كرد.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، پژمان نوري پس از تماس تلفني داريوش مصطفوي مديرعامل پرسپوليس، صبح امروز به باشگاه رفت و قرارداد خود را تا 2 سال ديگر تمديد كرد.
مبلغ اين قرار داد 200 ميليون تومان است.
نوري مذاكراتي نيز با مسئولين باشگاه ملوان در چند روز قبل داشته است.
همچنين قبل از ظهر امروز عليرضا نيكبخت واحدي، الونگ الونگ، فرهاد خيرخواه و ضياءالدين نيك نفس با مصطفوي درباره تمديد قرارداد به گفتوگو پرداختند.
با توجه به مصدوميت الونگ قرار شد پس از تماس مصطفوي با نوروزي (پزشك معالج هافبك كامروني) و روشن شدن وضعيت وي تصميم نهايي اتخاذ شود.
انتهاي پيام/
L . F . C
25-06-2008, 14:53
با امضا قراردادي يك ساله
فرزاد آشوبي به مس كرمان پيوست
خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران با قراردادي يك ساله به تيم فوتبال مس كرمان پيوست.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، فرزاد آشوبي پس از جلسه امروز با مسئولان مس كرمان، قراردادي يك ساله با اين تيم منعقد كرد.
وي در اين مورد به خبرنگار فارس گفت: پرسپوليس را از صميم قلب دوست داشتم؛ اما با توجه به اينكه تغييراتي در باشگاه انجام شد، احساس كردم براي آيندهام بهتر است در مس كرمان بازي كنم.
انتهاي پيام/
L . F . C
25-06-2008, 14:58
دروازه بان مقاومت به باشگاه دعوت مي شود
پرسپوليس به دنبال جذب سوشا مكاني
خبرگزاري فارس: دروازه بان فصل گذشته مقاومت سپاسي شيراز از سوي مسئولان پرسپوليس تهران به اين باشگاه دعوت ميشد.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، سوشا مكاني براي فصل آينده مدنظر مسئولان پرسپوليس براي حضور در فصل آينده قرار دارد.
قرار است اين دروازه بان تا 2 روز آينده به باشگاه دعوت شود.
مكاني چندي پيش با باشگاه مس كرمان قراردادي داخلي منعقد و پس از مدتي آن را فسخ كرد
L . F . C
25-06-2008, 15:09
اوليور شارفت در گفت و گوي اختصاصي با فارس:
پرونده انتقال رضايي به اشتوتگارت يك هفته پيش بسته شد
خبرگزاري فارس: سخنگوي باشگاه اشتوتگارت گفت: حضور مدافع ايراني در تيم ما از يك هفته پيش منتفي شده است.
[Only registered and activated users can see links] اوليور شارفت در گفت و گويي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص وضعيت انتقال شيث رضايي به اين تيم آلماني اظهار داشت: مدتها قبل رايزني هايي براي انتقال اين بازيكن ايراني صورت گرفت. قرار بود در صورت موفقيت در آزمايش هاي فني و پزشكي و توافق بر سر مسائل مالي به عضويت اشتوتگارت در آيد؛اما اين مسئله منتفي شد.
وي ادامه داد: اين موضوع تا يك هفته قبل مطرح بود؛ اما از يك هفته قبل چنين بحثي منتفي شده است.
شارفت در پاسخ به سئوال فارس مبني بر دلايل اين تصميم از طرف باشگاه آلماني اظهار كرد: در اين ارتباط اشتوتگارت دلايلي دارد كه آن را محفوظ نگه مي دارد. تنها مي توان به اين نكته اشاره كرد كه اين همكاري در همان مراحل اوليه قطع شد و حتي كار به مراحلي مانند آزمايش پزشكي نرسيد.
رضايي اعلام كرده بود امروز در آزمايش پزشكي باشگاه اشتوتگارت شركت مي كند.
انتهاي پيام/
دروازه بان مقاومت به باشگاه دعوت مي شود
پرسپوليس به دنبال جذب سوشا مكاني
خبرگزاري فارس: دروازه بان فصل گذشته مقاومت سپاسي شيراز از سوي مسئولان پرسپوليس تهران به اين باشگاه دعوت ميشد.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، سوشا مكاني براي فصل آينده مدنظر مسئولان پرسپوليس براي حضور در فصل آينده قرار دارد.
قرار است اين دروازه بان تا 2 روز آينده به باشگاه دعوت شود.
مكاني چندي پيش با باشگاه مس كرمان قراردادي داخلي منعقد و پس از مدتي آن را فسخ كرد
جالبیش اینه که تو تمومه رده های سنی ملی سوشا مکانی تعویضیه علیرضا حقیقی بود
مرغه همسایه غازه دیگه
vahid1364
25-06-2008, 18:09
محمد منصوري هافبک چپ پاي تيم فوتبال ابومسلم با حضور در باشگاه پيروزي با تيم فوتبال اين باشگاه قرارداد خود را به ثبت رساند.
به گزارش خبر ، محمد منصوري هافبک چپ پاي تيم فوتبال ابومسلم با حضور در باشگاه و صحبت با داريوش مصطفوي با قراردادي دو ساله به تيم سرخپوشان پايتخت پيوست.
وي دراين باره مي گويد : از کودکي عاشق تيم فوتبال پيروزي بودم و فقط به خاطر حضور در جمع سرخپوشان با اين تيم دو ساله امضاء کردم.
منصوري در خصوص پيشنهاداتي که از باشگاه هاي مختلفي چون؛ سپاهان، مس کرمان، ابومسلم، استقلال اهواز، راه آهن، صبا باتري و... داشته است، گفت: فقط به خاطر عشق به پيروزي و طرفداران اين تيم قراردادي 2 ساله بستم.
همچنين عليرضا محمد براي ثبت قرارداد با تيم پيروزي به هيئت فوتبال استان تهران رفت.
محمد که پيش از اين با باشگاه پيروزي قرارداد داخلي امضاء کرده بود، با حضور در باشگاه به همراه سرپرست تيم، براي عقد قرارداد به هيئت فوتبال استان تهران مراجعه کرد.
عليرضا محمد نيز دراين باره گفت: با صحبتهايي که با مدير عامل باشگاه داشتم و بخاطر طرفداران و تيم محبوبم پيروزي با اين تيم، قراردادي دو ساله امضاء کردم و اميدوارم بتوانيم با بازيهاي مطلوب، جام قهرماني آسيا را بر افتخارات تيم بيفزائم.
L . F . C
25-06-2008, 20:48
علیرضا محمد در گفتگو با مهر:آرزو داشتم در پرسپولیس بازی کنم / به موفقیت خود اطمینان دارمبازیکن جدید تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز خرسندی از پیوستن به این تیم، حضور در جمع سرخپوشان تهرانی را یکی از آرزوهای پیشین خود عنوان کرد.علیرضا محمد در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: از کودکی به پرسپولیس علاقه داشتم و یکی از رویاهایم این بود که روزی با پیراهن این تیم بازی کنم. خوشحالم که امروز به این هدفم رسیده ام و در آستانه بازی در تیمی هستم که بازی در آن برایم یک رویا و آرزو بود.
وی حضور در پرسپولیس را عاملی تعیین کننده برای موفقیت خود در فوتبال ایران عنوان کرد و گفت: برای خود در فوتبال ایران و آسیا اهدافی را متصور هستم که قطعا با حضور در پرسپولیس می توانم زودتر به آن دست یابم. یکی از مهمترین اهداف من پوشیدن پیراهن تیم ملی و پس از آن بازی در تیم های خارجی است که با حضور در تیم پرسپولیس شانس بیشتری برای دستیابی به این اهداف خواهم داشت.
مدافع جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران بازی در این تیم را دشوار خواند و گفت: بازیکنی که در پرسپولیس بازی می کند باید از نظر فنی توانایی بالایی داشته باشد که بتواند انتظارات هواداران این تیم و اهالی فوتبال را برآورده سازد.
محمد امیدوارانه از موفقیت خود در تیم فوتبال پرسپولیس یاد کرد و افزود: اطمینان دارم که می توانم در تیم پرسپولیس موفق شوم، شاید اگر تا این اندازه به موفقیت خود اطمینان نداشتم به هیچ عنوان پیراهن پرسپولیس را برتن نمی کردم.
این بازیکن جوان در تیم پرسپولیس رقابت نزدیکی با بازیکنان این تیم خواهد داشت. وی در این خصوص گفت: من آماده رقابت با تمامی بازیکنان هم پست خود در تیم پرسپولیس هستم. من همیشه طوری تمرین می کنم که در تیم خود و فوتبال ایران نفر اول باشم. قطعا حضور در پرسپولیس انگیزه مرا دو چندان می کند که با امیدواری بیشتر در جهت اثبات توانایی های خود تلاش کنم.
محمد که در تیم پرسپولیس پیراهن شماره 4 را برتن خواهد کرد، گفت: برای من اینکه پیراهنم چه شماره ای داشته باشد، چندان مهم نیست چرا که اعتقاد دارم بازیکن است که پیراهن شخصیت می دهد.
L . F . C
25-06-2008, 20:51
دروازهبان فصل پيش سايپا بهدليل عملكرد نهچندان مثبتش در تيم نارنجيپوش ميداند كه اگر طالب فيكس بازي كردن است بايد تيمش را عوض كند به همين دليل هم ميثاق فعلا درصدد حضور در پرسپوليس است.
بعد از مذاكره دوشنبه گذشته معمارزاده با مصطفوي، اين دروازهبان سهشنبه (ديروز) هم به باشگاه رفت و البته به جاي مصطفوي با خوردبين صحبت كرد.بهنظر ميرسد حضور رودباريان و ميثاق معمارزاده در پرسپوليس فصل آينده بدجوري با يكديگر مرتبط است و به عبارتي سرنوشت اين دو به ديگري وابسته است.
البته خیلی بعید است که با ماندن واعظی میثاق شانس چندانی برای بازی بیابد!
L . F . C
25-06-2008, 20:53
با به این آدرس عکس های ثبت قرارداد بازیکنان پرسپولیس را ببینید
تشکر یادتون نره
L . F . C
25-06-2008, 20:56
ملاک بازیکنان حرفهای نام سرمربی نیست [Only registered and activated users can see links] پژمان نوری: برای قهرمانی در آسیا دو ساله بستمپژمان نوری بازیکن با اخلاق و پر تلاش سرخپوشان با حضور در محل باشگاه پرسپولیس، قراردادی دو ساله بست.
پژمان نوری پس از انعقاد قرارداد، با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به گفتگو نشست که ماحصل آن از حضورتان میگذرد؛
آقای نوری، تبریک به مناسبت ثبت قرارداد جدید...
من هم بار دیگر قهرمانی در لیگ هفتم را به شما و هواداران خونگرم پرسپولیس تبریک میگویم و از اینکه بار دیگر در خدمت تیم محبوبم پرسپولیس هستم خیلی خوشحال و خرسندم.
از قرارداد با پرسپولیس بگوئید...
من امروز با حضور در باشگاه و صحبتهایی که با مدیر عامل و آقای خوردبین داشتم، تصمیم گرفتم قراردادی به مدت دو سال ثبت کنم.
نظر شما 2 ساله بود یا باشگاه؟
من میخواستم مدت قراردادم را یکساله ببندم اما با صحبتهایی که از سوی مدیریت محترم باشگاه صورت گرفت و برای قهرمانی در آسیا تصمیم به عقد قرارداد دو ساله نمودم که سال اول ثبت و سال دوم مشروط بسته شود که در صورت توافق طرفین، قرارداد سال دوم نیز تمدید گردد.
پیش از این، عنوان شده بود که شما با تیمهای دیگری مذاکره داشتهاید؟
خیر. این موضوع اصلاً صحت ندارد، اول اینکه گزینه اصلی من پرسپولیس بود و ثانیاً کسی شماره جدید مرا نداشت که بخواهم صحبتی در این خصوص داشته باشم.
آیا در این مدت تمرین میکردید؟
بله. دویدن کنار ساحل از برنامههای روزانه من بود و هم اینک نیز آماده تمرینات قرمزپوشان هستم.
به نظر شما نام سرمربی در ثبت قرارداد بازیکنان دخیل است؟
بازیکنان حق دارند بدانند سرمربی تیمی که در آن فوتبال را به شکل حرفه ای دنبال میکنند چه کسی است، اما به نظر من برای فوتبال حرفهای و بازیکنان حرفهای نباید ملاک حضور، شخص سرمربی و کادر فنی باشد.
به نظر شما اختلاف نظر بین سرمربی و بازیکن در چیست؟
بازیکن وظیفه دارد همچون سرباز در خدمت باشگاه و سرمربی باشد و نباید تحت هیچ شرایطی از دستورات سرمربی سر باز بزند. تنها مشکل از نظر من عدم اعتماد فنی کادر فنی نسبت به بازیکن است و اگر سرمربی از نظر فنی بازیکنی را قبول نداشته باشد، آنگاه شرایط برای بازیکن بسیار دشوار خواهد شد.
در ثبت قرارداد با باشگاه از حضور در پست تخصصی نیز صحبت شد؟
از طرف من خیر اما از سوی مدیر عامل باشگاه تاکید شد که هر بازیکن تنها باید در پست تخصصی خودش به میدان برود اما طی صحبتی که داشتیم امیدوارم امسال بتوانم تنها در پست تخصصیام در خدمت پرسپولیس باشم و باید هر بازیکنی که بهتر است به زمین بازی برود.
اگر سرمربی خارجی باشد؟
به نظر من گزینههای داخلی در شرایط کنونی بهتر هستند چرا که زمان برای ترکیب یک کادر داخلی و خارجی بسیار اندک است.
فکر میکنید چند درصد از بازیکنان فصل قبل در تیم بمانند؟
به نظر من حدود 30 درصد از بازیکنان از تیم پرسپولیس جدا خواهند شد که دلایل آنها نیز موجه خواهد بود.
نظر پژمان در مورد تیم ملی و پوشیدن پیراهن مقدس ایران چیست؟
تیم ملی ایران با اقتدار کامل در صدر جدول گروه خود قرار گرفت و جزو 10 تیم برتر آسیا صعود کرد و امیدوارم با بازیهای بهتر بتواند به راحتی به جام جهانی 2010 صعود نماید. من اگر فصل قبل در تیم پرسپولیس در پست تخصصی خودم بازی میکردم هم اینک در تیم ملی حضور داشتم اما الان هم برای من دیر نشده و با سعی و تلاش مضاعف میخواهم به تیم ملی دعوت شوم.
خواسته شما از مسئولان، هیأت مدیره، باشگاه و هواداران چیست؟
من تقاضا میکنم اعضای هیأت مدیره و مسئولان باشگاه با پشتیبانی کامل از کادر فنی و بازیکنان، تیم منسجمی را راهی مسابقات کنند و همچنین از هواداران خونگرم پرسپولیس میخواهم با حمایتهای بیش از پیش خود ما را در این راه سخت همراهی کنند.
حرف آخر...
امیدوارم با همت همه جانبه باشگاه، کادر فنی و بازیکنان بتوانیم عنوان قهرمانی آسیا را برای پرسپولیس به ارمغان بیاوریم.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) |[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
به نقل از یک منبع آگاه فقط بازیکنان مد نظر باشگاه قرار داد داخلی امضا کردند که به قرارداد داخلی نمیشه اعتماد کرد.
Ardalan Club
26-06-2008, 14:39
[Only registered and activated users can see links] «علیرضا عباسفرد» به پرسپولیس پیوست
علیرضا عباسفرد مهاجم خوش قامت فوتبال کشورمان با قراردادی دو ساله به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علیرضا عباسفرد بازیکن فصل قبل تیم فوتبال صبا باتری با قراردادی دو ساله با تیم پرسپولیس تمام کرد.
مهاجم جدید تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص عقد قرارداد با این تیم گفت: خیلی خوشحالم از اینکه به تیم قهرمان لیگ پیوستم و همه تلاش و سعی خودم را میکنم تا بتوانم موجب سربلندی تیم پرسپولیس باشم. وی در مورد انتخاب شماره پیراهن افزود: من دوست دارم شماره 40 را بر تن کنم.
علیرضا عباسفرد در خصوص بازیهای تیم ملی و حضورش در این تیم گفت: تیم ملی با انتخاب بازیکنان آماده و بازیهای خوبی که ارائه داد، روز به روز بهتر میشود. ایران با اقتدار کامل به مرحله بعدی صعود کرد و امیدوارم از این مرحله نیز به جام جهانی برود. آرزوی هر بازیکنی پوشیدن پیراهن تیم ملی است و من نیز سعی میکنم از پرسپولیس به تیم ملی برگردم.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Elbimbo deoro
26-06-2008, 15:01
عابدزاده به عنوان مربي دروازه بان هاي پرسپوليس انتخاب شد ([Only registered and activated users can see links])
خبرگزاری پرسپولیس : احمدرضا عابدزاه امروز پس از مذاكره با مسئولان باشگاه پرسپوليس به توافق نهايي رسيد تا بتواند در هشتمين دوره ليگ برتر ايران مسئوليت هدايت دروازه بان هاي پرسپوليس را بر عهده داشته باشد.
عابدزاده امروز در دفتر باشگاه پرسپوليس قراردادش را امضاء كرد تا شنبه هفته جاري با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قرادادش را طور رسمي ثبت كند.
پرويز كماسي نيز پس از مذاكره با داريوش مصطفوي، مدير عامل پرسپوليس به توافق نهايي رسيد تا به عنوان مربي بدنساز در جمع سرخ پوشان فعاليت كند.
L . F . C
26-06-2008, 15:13
پس از جذب عباسفرد
عمادرضا و توره در آستانه انتقال به پرسپوليس
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه پرسپوليس تلاش دارند كه براي تقويت خط حمله تيمشان مهاجم عراقي و سنگالي را جذب كنند.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، كادر مديريتي پرسپوليس امروز پس از مذاكره با عليرضا عباسفرد با وي قرارداد 2 ساله منعقد كرد.
عماد محمدرضا مهاجم تيم سپاهان، ابراهيم توره مهاجم تيم پيكان، گزينه هاي مورد توجه مسئولان باشگاه هستند.
در همين زمينه مذاكرات مقدماتي آغاز شده است. باتوجه به اظهارات مسئولان پرسپوليس، چنانچه با عمادرضا و توره به توافق نهايي برسند، عباسفرد براي پيوستن به جمع پرسپوليسيها بايد راهي يك تيم دسته اولي شود تا سرخپوشان براي ادامه كار همچنان براي جذب بازيكنان اگر سهيمه كافي در ليگ برتر را داشته باشند.
L . F . C
26-06-2008, 15:16
اگه این انتقالات قطعی بشه پرسپولیس واقعا قدم بزرگی در نقل و انتقالات برمیدارد
به امید قهرمانی پرسپولیس در آسیا:13:
L . F . C
27-06-2008, 11:08
اخبار نقل و انتقالات لیگ برتر/سیدمهدی رحمتی در آستانه پیوستن به پرسپولیس / ملاقات با مدیرعامل سرخپوشاندروازه بان ملی پوش فوتبال کشورمان روز گذشته با داریوش مصطفوی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس دیدار و گفتگو کرد.به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهدی رحمتی عصر روز گذشته با حضور در محل باشگاه پرسپولیس با داریوش مصطفوی دیدار و گفتگو کرد.
دروازه بان ملی پوش تیم فوتبال مس کرمان پس از مذاکراتی که با مسئولان این باشگاه داشت برای فصل بعد به توافق نرسید و به همین خاطر مذاکراتش را با مسئولان باشگاه پرسپولیس آغاز کرده است.
هنوز پیوستن رحمتی به پرسپولیس قطعی نشده و مذاکرات برای تحقق این امر ادامه دارد.
vahid1364
27-06-2008, 14:10
توافقات پاياني براي حضور مجدد دروازهبان اصلي تيم فوتبال پيروزي در اين تيم انجام شده است و واعظي مي خواهد در اين تيم بماند.
به گزارش خبر واعظي با مديرعامل جديد باشگاه پيروزي به توافقات كامل رسيده و به زودي قراردادش را با تيم فوتبال اين باشگاه به امضا خواهد رساند.
ضمن اينکه حسين بادامكي نيز در چند نوبت با مصطفوي مذاكره كرد اما به توافق نهايي نرسيده است .
JaSuSMaKaR
27-06-2008, 21:56
اخر ما نفهميديم اين خليلى و نيكى چی شدن ؟؟؟ تمديد كردن يا نه !!!
HaMi.News
27-06-2008, 22:00
اخر ما نفهميديم اين خليلى و نيكى چی شدن ؟؟؟ تمديد كردن يا نه !!!
هنوز خبری نیست . از شنبه میخوان شروع کنن یارگیری .
این روزها همه از Hami.news تشکر میکنن شما چطور ؟ .
:53:
از این جمله ی مزخرف اینقد بدم میاد
البته منظورم شما نیستیا!
L . F . C
28-06-2008, 12:28
عابدزاده به علت اعتقاد ویژه به سید مهدی رحمتی، از مسئولان باشگاه خواست وی را جذب كنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر و به نقل از پایگاه اینترنتی باشگاه پیروزی تهران، عابدزاده پس از توافق با مدیرعامل باشگاه برای حضور در كادر فنی و به علت اعتقاد ویژه به سید مهدی رحمتی، از مسئولان باشگاه خواست وی را جذب كنند.
رحمتی نیز پنجشنبه گذشته با داریوش مصطفوی گفتگو كرد و قرار است برای توافق نهایی امروز یا فردا به باشگاه مراجعه كند.
هم اكنون مهدی واعظی با سرخپوشان پایتخت به توافق رسیده است و گفته ها حاكی است فرشید كریمی و حسن رودباریان ازاین تیم جدا خواهند شد.
L . F . C
28-06-2008, 12:44
تجربه تلخ پرسپوليس تکرار نمي شود
آرش برهاني: اسم تيم آينده ام را نمي گويم!
تمرينات استقلال تهران شروع شده اما خبري از آرش برهاني نيست. مهاجم تند و تيز استقلال تازه از فرنگ برگشته و براي تيم آينده اش تصميمي نگرفته است.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
گفت و گوي خبرنگار ورزشي برنا را با آرش برهاني بخوانيد تا بهتر در جريان آخرين وضعيت او قرار گيريد:
* از آلمان برگشتي؟
- بله سفر بسيار کوتاهي داشتم و سريع هم برگشتم.
* براي مذاکره با بوخوم به آلمان رفته بودي؟
- تقريباً.
* يعني چي تقريباً؟
- هنوز هيچ چيز معلوم نيست.اجازه بدهيد يکي،دو هفته ديگر شرايطم معلوم مي شود و آن زمان من تيم آينده ام را انتخاب کرده ام.
* پس در حال مذاکره هستي.
- هستم!اما قراردادي امضاء نشده است.
* خب چرا نمي گويي با چه تيمي مذاکره کرده اي؟
- اين تصميم خودم است که تا زماني که قراردادم امضاء نشده اسمي از تيم آينده ام نبرم.نمي خواهم تجربه تلخ گذشته ام تکرار شود.
* خب چرا نمي گويي با چه تيمي مذاکره کرده اي؟
- اين تصميم خودم است که تا زماني که قرار دادم امضاء نشده اسمي از تيم آينده ام نبرم. نمي خواهم تجربه تلخ گذشته ام تکرار شود.
* منظورت مذاکره با پرسپوليس است؟
- بله،همان زمان خيلي ها گفتند برهاني با پرسپوليس امضاء کرده و بعد به استقلال آمده است،در شرايطي که من قراردادي امضاء نکردم و با آنها تنها مذاکره مي کردم.
* از صحبت هايت مشخص است که به ماندن در استقلال فکر نمي کني.
- نه اصلاً اينطور نيست.اتفاقا آخر هفته به باشگاه مي روم و با مسئولان استقلال هم مذاکره مي کنم.
* پرسپوليس چطور،ازاين تيم پيشنهاد داري؟
- اصلاً با پرسپوليس مذاکره اي نداشته ام.
khaf Esteghlali
28-06-2008, 14:53
[quote=JaSuSMaKaR;36386]اخر ما نفهميديم اين خليلى و نيكى چی شدن ؟؟؟ تمديد كردن يا نه !!!
نیکبخت که تمایلی به تمدید ندارد خلیلی هم گویا با مبلغ زیادی به یک تیم عربی که فکر کنم العین باشه رفته
Lionel-Bojan
28-06-2008, 16:26
مجتبی شیری مدافع جديد تيم پرسپوليس قراردادی یکساله با این تیم به امضاء رساند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بعدازظهر امروز (شنبه) مجتبي شيري طی مذاکره با مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با این تیم قراردادی یکساله به ثبت رساند. وی در این خصوص گفت: از صميم قلب خوشحالم كه پس از مدتي، دوباره توانستم به عضويت تيم محبوبم درآيم.
شیری افزود: پرسپوليس با تلاش زياد در ليگ برتر فصل گذشته قهرمان شد و به ليگ قهرمانان آسيا راه يافت. ميتوانم با درخشش در اين تيم به ميادين بزرگتر فكر كنم، به همين دليل با پيشنهاد اين تيم موافقت كردم.
شيري در خصوص احتمال نيمكت نشيني در اين تيم تاكيد كرد: براي من رقابت در فوتبال لذتبخش است. فرقي ندارد با چه بازيكني رقابت كنم و سعي دارم با تلاش و كوشش زياد نه تنها در تركيب ثابت قرار گيرم، بلكه بار ديگر پيراهن تيم ملي را نيز بر تن كنم.
L . F . C
28-06-2008, 16:34
در گفت و گو با فارس
خليلي: يكشنبه به ديدار مصطفوي ميروم
خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي انجام مذاكرات اوليه يكشنبه با مديرعامل اين باشگاه ديدار خواهم كرد.
[Only registered and activated users can see links] محسن خليلي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: در حال حاضر به فكر درمان مصدوميتم از ناحيه زانو هستم و 4 روز ديگر تمريناتم را شروع خواهم كرد.
وي افزود: براي من رقابت در هر تيمي بسيار لذتبخش است و اصلاً از جذب بازيكنان جديد پرسپوليس با توجه به اينكه هنوز وضعيت خودم هم نامعلوم است، ترسي ندارم.
خليلي ادامه داد: براي زيارت عازم مشهد مقدس شدم و پس از بازگشت به تهران با داريوش مصطفوي ديدار خواهم كرد تا وضعيتم مشخص شود.
انتهاي پيام/
L . F . C
28-06-2008, 16:50
زرنيه در گفتوگو با فارس:
الونگ تا آذرماه قادر به بازي كردن نيست
خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: هافبك كامروني با توجه به عمل جراحي روي زانوي پاي خود تا آذرماه قادر به بازي كردن نيست.
[Only registered and activated users can see links] فريد زرينه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: مصدوميت منصوري بازيكن جديد تيم از ناحيه مچ پا زياد جدي نيست و مشكل او به زودي با معاينات دقيقتر حل ميشود.
وي در خصوص وضعيت هافبك كامروني تصريح كرد: الونگ الونگ با توجه به عمل جراحي روي زانوي خود بايد مدت ها به فيزيوتراپي بپردازد و به طور حتم تا آذرماه قادر به بازي كردن نيست
L . F . C
28-06-2008, 16:53
پس دريافت حكم از سوي علي آبادي
هدايتي با مصطفوي ديدار كرد
خبرگزاري فارس: عضو جديد هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران پس از دريافت حكم از سوي رئيس سازمان تربيت بدني با مدير عامل باشگاه ديدار كرد.
[Only registered and activated users can see links] به گزاش خبرگزاري فارس، حسين هدايتي كه چندي پيش در حكمي از سوي محمد علي آبادي به عنوان عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس منصوب شده بود، بعدازظهر امروز با حضور در باشگاه به ديدار داريوش مصطفوي رفت.
دو طرف در اين ديدار در خصوص شرايط موجود باشگاه، تمديد و ثبت قراردادها و مسائل پيرامون آن به تبادل نظر پرداختند.
هدايتي مالك باشگاه استيل آذين تهران است
HaMeD BaXfOOt
28-06-2008, 17:52
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان اين باشگاه تهراني با تشكيل هيئت مديره جديد، به شدت خواهان بازگرداندن افشين قطبي هستند و در همين زمينه، مذاكرات مقدماتي نيز آغاز شده است.
داريوش مصطفوي، مديرعامل پرسپوليس تاكيد كرده كه قطبي به دليل كمبود وقت بايد تا سهشنبه هفته جاري پاسخ نهايياش را ارسال كند.
مدير عامل برنامههاي قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس عنوان كرد: روز گذشته مقامات باشگاه پس از تسويه مالي، با من تماس گرفتند و شرايط قطبي را جويا شدند. آنها تاكيد كردند براي ادامه فعاليت با سرمربي سابق، تمايل دارند امشب پاسخ را از قطبي جويا شده و آن را ارايه كنم.
HaMeD BaXfOOt
28-06-2008, 18:03
به گزارش خبرگزاري فارس، برخي بازيكنان اين تيم در چند روز گذشته مانند حامد كاويانپور عنوان كردهاند در صورتي كه حقوق آنها پرداخت نشود، عليه علي پروين دست به افشاگري خواهند زد.
حسين هدايتي، صاحب باشگاه امروز عنوان كرد كه پروين را از استيل آذين كنار گذاشته و مبلغ 5/1 ميليارد تومان هم براي تسويه حساب در اختيار او قرار داده تا طلب بازيكنان را پرداخت كند.
علي پروين در قبال تمام اين اتفاق ها فقط سكوت اختيار كرده و حرفي نميزند؛ اما يكي از نزديكان وي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: زماني كه تيم استيل آذين تشكيل شد، هدايتي اعلام كرد بابت تشكيل اين تيم در يكي از معاملههاي خارجي خود، 10 ميليارد تومان سود كرده است. امتياز تيمي را كه 750 ميليون تومان خريداري كرده، اكنون حدود 5/1 ميليارد تومان ارزش دارد.
وي ادامه داد: ساختماني كه پروين براي استيل آذين به قيمت يك ميليارد و دويست ميليون تومان خريداري كرد، اكنون بيش از چهار ميليارد ميارزد. اين در شرايطي است كه پروين به عنوان يك سال زحمت خود يك ريال هم به عنوان دستمزد دريافت نكرده و اكنون نيز حقوق خود را از هدايتي ميخواهد.
اين مقام آگاه تاكيد كرد: پروين قصد كنارهگيري از فوتبال را داشت و ميخواست كنار خانوادهاش به استراحت بپردازد؛ اما به اصرار دوستاني مثل هدايتي دوباره به ميدان بازگشت و اعتبار خود را خرج استيل آذين كرد تا شخصي مثل او مطرح شود و اكنون نيز به عضويت هيئت مديره پرسپوليس درآيد.
اين شخص اظهار داشت: پروين بايد حقوق خود را دريافت كند. گمان ميكنم مبلغ 5/1 ميليارد را به عنوان حق الزحمه خود برداشته و هدايتي بايد طلب بازيكنان را پرداخت كند.
انتهاي پيام/
Barcelonistas
28-06-2008, 18:55
مدافع فصل گذشته تيم فوتبال استقلال اهواز با قراردادي يكساله امروز به تيم پرسپوليس تهران پيوست.
مديرعامل پرسپوليس تهران پس از برگزاري 2 جلسه با مجتبي شيري بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال استقلال اهواز، اين بازيكن را براي پيوستن به پرسپوليس متقاعد كرد.
اين بازيكن امروز بعد از ظهر با قراردادي يكساله به پرسپوليس پيوست.
قرارداد شيري يك ساله است و به زودي در هيئت فوتبال ثبت ميشود
منبع:فارس
HaMeD BaXfOOt
28-06-2008, 19:17
مدافع فصل گذشته تيم فوتبال استقلال اهواز با قراردادي يكساله امروز به تيم پرسپوليس تهران پيوست.
مديرعامل پرسپوليس تهران پس از برگزاري 2 جلسه با مجتبي شيري بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال استقلال اهواز، اين بازيكن را براي پيوستن به پرسپوليس متقاعد كرد.
اين بازيكن امروز بعد از ظهر با قراردادي يكساله به پرسپوليس پيوست.
قرارداد شيري يك ساله است و به زودي در هيئت فوتبال ثبت ميشود
منبع:فارس
دقت کن این خبر یه بار گزاشته شده
Ferguson
28-06-2008, 21:40
سلام دوستان
تا به حال 3 بازیکن با پرسپولیس قرار داد رسمی ثبت کردند که از نظر من هر 3 تاشون هم مفت گرونن .:53: یعنی من واقعا نمی دونم کی داره این تصمیمات رو می گیره و تند تند سهمیه لیگ برتریمون رو با جذب بازیکن های این چنینی کم می کنه :-? . الان اگر نیکبخت و خلیلی از تیم برن من نمی دونم ما با چه رویی فصل بعد می خوایم روی دروازه حریفان حمله کنیم ؟ امیدوارم مسئولان از سهمیه های باقیمونده با خرید مهاجم های درست و حسابی مثل عماد رضا و ...... به بهترین شکل استفاده کنند . در غیر این صورت فصل خیلی بدی رو پیش رو خواهیم داشت . :29:
موفق باشید
من چون حوصله نداشتم کل این 17 صفحه رو بخونم نمیدونم کسی این خبر رو شنیده یا اینجا گفته شده یا نه؟!!! حالا میگم... اگه شنیده بودید که به بزرگی خودتون ببخشید ... اگر هم نشنیدید که خب بشنوید!!!!من توی مغازه عابدزاده ، خودشو دیدم بعد از اینکه با هم یکم حرف زدیم گفتش که قرار افشین قطبی برگرده!
Lionel-Bojan
28-06-2008, 22:37
خدا از دهنت بشنوه . وای منم موافقم که سهمیه های لیگمون داره از دست میره حالا باز این اخری خوب بود (مجتبی شیری) . نمیدونم چرا لئوناردو پیمنتا رو نمیگیرن ؟!
به نظر من بهتر بود که اول قرارداد بازیکنانی مثل نیکبخت , خلیلی , آقایی , کعبی , بادامکی و نصرتی رو تمدید میکردن بعد میرفتن دنبال بازیکن جدید الان 20روز تا آخر مهلت نقل و انتقالات مونده آقایون همه سهمیه ها رو خرج کردن فردا هم رحمتی میادو وسلام نامه تمام!!!
khaf Esteghlali
29-06-2008, 06:55
یک خبر خوب برای استقلالی ها و یک خبر بد برای پرسپولیسی ها این خبر کاملا واقعیت دارد ونگویید دروغ است.
لحظاتی قبل در جایی خواندم که علیرضا عباسفرد که می گفتند طی یک قرارداد 2 ساله به پرسپولیس قرارداد داخلی بسته مانند بیک زاده در حال مذاکره با مسولان استقلال است چون او در لیست قلعه نویی قرار دارد پس بعید نیست او هم مثل بیک زاده به استقلال بپیوندد:10::10::10::loudlaff::loudlaff::lou dlaff::13::13::13:
اگر تا به حال این خبر را نشنیده بودید لطفا روی تشکر کلیک کنید.ممنون
khaf Esteghlali
29-06-2008, 07:04
به نظر من بهتر بود که اول قرارداد بازیکنانی مثل نیکبخت , خلیلی , آقایی , کعبی , بادامکی و نصرتی رو تمدید میکردن بعد میرفتن دنبال بازیکن جدید الان 20روز تا آخر مهلت نقل و انتقالات مونده آقایون همه سهمیه ها رو خرج کردن فردا هم رحمتی میادو وسلام نامه تمام!!!
اگر بدونی پس مذاکره با مصطفوی بازیکنانی چون اقایی و کعبی و نصرتی و بادامکی به توافق برای تمدید نرسیدند و اقای حلیلی هم قرار بود دیروز بره باشگاه که چون خبری مبنی به توافق اعلام نشده پس او هم فعلا به توافق نرسیده ونیکبخت هم به خاطر عمل اپاندیس فعلا برای تمدید نیامده:10:
لطفا اگر جوابت را گرقتی روی تشکر کلیک کن.ممنون
Ferguson
29-06-2008, 12:01
یک خبر خوب برای استقلالی ها و یک خبر بد برای پرسپولیسی ها این خبر کاملا واقعیت دارد ونگویید دروغ است.
لحظاتی قبل در جایی خواندم که علیرضا عباسفرد که می گفتند طی یک قرارداد 2 ساله به پرسپولیس قرارداد داخلی بسته مانند بیک زاده در حال مذاکره با مسولان استقلال است چون او در لیست قلعه نویی قرار دارد پس بعید نیست او هم مثل بیک زاده به استقلال بپیوندد:10::10::10::loudlaff::loudlaff::lou dlaff::13::13::13:
اگر تا به حال این خبر را نشنیده بودید لطفا روی تشکر کلیک کنید.ممنون
این خبر کجاش بده ؟ همونطور که بیک زاده اصلا ارزش پر کردن سهمیه رو نداره . عباسفرد هم مهاجمی نیست که بخواد به ما کمک کنه ....... این 2 تا بازیکن اصلا در حدی نیستن که بخوان به تیمی کمک کنن . اینا توی تیمای خودشون چیکار کردن که تو پرسپولیس کاری کنن ؟ :loudlaff:
افشین قطبی سه شنبه جواب می ده . اون بر گرده همه چیز حله .... در مورد تمدید قرار دادها هم که اقایان واعظی و بادامکی امروز تمدید می کنن و یه سری مثل نصرتی و ..... هم که همون بهتر تمدید نکنن . فقط این وسط محسن خلیلی حیف هست که اون هم اگه بره معلوم می شه به خاطر بهبود جایگاه خودش اومده و توی پرسپولیس بازی کرده پس همون بهتر که بره ..........
پرسپولیس بزرگتر از این حرفاست که بخواد منت کسی رو بکشه....... هر کس ناز کرد و رفت خوش اومده .:winksmiley02:
28ordi87
29-06-2008, 12:15
گور بابای منت کشا اصلا کل بازیکنای خریدی پرسپولیس مال شما اه اه اه اه ببین با چی دارن حال میکنن دزدیدن بازیکن :loudlaff:
khaf Esteghlali
29-06-2008, 12:21
این خبر کجاش بده ؟ همونطور که بیک زاده اصلا ارزش پر کردن سهمیه رو نداره . عباسفرد هم مهاجمی نیست که بخواد به ما کمک کنه ....... این 2 تا بازیکن اصلا در حدی نیستن که بخوان به تیمی کمک کنن . اینا توی تیمای خودشون چیکار کردن که تو پرسپولیس کاری کنن ؟ :loudlaff:
افشین قطبی سه شنبه جواب می ده . اون بر گرده همه چیز حله .... در مورد تمدید قرار دادها هم که اقایان واعظی و بادامکی امروز تمدید می کنن و یه سری مثل نصرتی و ..... هم که همون بهتر تمدید نکنن . فقط این وسط محسن خلیلی حیف هست که اون هم اگه بره معلوم می شه به خاطر بهبود جایگاه خودش اومده و توی پرسپولیس بازی کرده پس همون بهتر که بره ..........
پرسپولیس بزرگتر از این حرفاست که بخواد منت کسی رو بکشه....... هر کس ناز کرد و رفت خوش اومده .:winksmiley02:
عباسفرد که حداقل از محمد و منصوری که تا حالا خریدین معروف تره وبیک زاده هم اگر سال پیش فوتبال دیده باشی باید بدونی که او جزو بهترین های لیگ شده است>:)>:)>:)
khaf Esteghlali
29-06-2008, 12:38
به خبری که همین چند لحظه پیش از باشگاه پرسپولیس توجه کنید واعظی لحظاتی پیش پای ورقه ی تمدید قرارداد خود را امضا کرد تا در فصل اینده نیز درتیم پرسپولیس بازی کند
انصافا خبر داغ داغ پس لطفا روی تشکر کلیک کنید
Ferguson
29-06-2008, 12:46
عباسفرد که حداقل از محمد و منصوری که تا حالا خریدین معروف تره وبیک زاده هم اگر سال پیش فوتبال دیده باشی باید بدونی که او جزو بهترین های لیگ شده است>:)>:)>:)
معیار سنجش بازیکن از نظر شما به همین شکل هست واقعا ؟ یعنی چون عباسفرد از اون 2 تا که خریدیم معروف تر هستند پس این بازیکن خوبیه ؟ :-? این موضوع هیچ ربطی به اون 2 تا بازیکن دیگه نداره من توی صفحه قبل هم گفتم اون 2 تا بازیکن خرید های خوبی نبودند و اگر عباسفرد هم خریداری بشه بد به بدتر می شه ..... هیچ دلیلی نداره چون 2 تا خرید خیلی خوب نداشتیم بقیش هم همینطوری پیش بره .....
در مورد بیک زاده هم که باز دوباره رفتی توی همون معیار های عجیب و قریب برای سنجش بازیکن . بیک زاده جزو بهترین های لیگ بوده ؟ خیلی ها جزو بهترین ها بودند لیگ ایران لیگ برتر انگلستان نیست که کسی واسه این انتخاب های سطح پایین مثل جزو بهترین ها و ...... ارزشی قائل باشه . از هر زاویه ای به این خرید بیک زاده نگاه می کنم یاد سال پیش و قضیه ارش برهانی می افتم :loudlaff: دقیقا همون شکل و شمایل قرار داد و همون طرفداری ها که اخر و عاقبتش رو سال پیش دیدیم :loudlaff: امسال هم خواهیم دید که بیک زاده چقدر برای استقلال بازی می کنه و تاثیر گذار هست :loudlaff:
طبق جدیدیترین اخبار رسیده محمد پروین بازیکن خوش تکنیک سال گذشته استیل اذین امروز ظهر با حضور در دفتر مصطفوی در رابطه با بازگشتش به پر طرفدارترین تیم ایران صحبت کرده است و قرار شد طی 2 روز اینده تصمیم نهایی برای بازگشت وی به پرسپولیس گرفته شود .
Ardalan Club
29-06-2008, 12:50
[Only registered and activated users can see links] نیکبخت و کعبی بعدازظهر در باشگاه پرسپولیس [Only registered and activated users can see links] علیرضا نیکبخت واحدی و حسین کعبی دو ملی پوش موفق تیم پرسپولیس بعدازظهر امروز جهت انجام مذاکره با مسئولان در باشگاه پرسپولیس حضور خواهند یافت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علیرضا نیکبخت واحدی و حسین کعبی بعدازظهر امروز یکشنبه نهم تیر ماه جهت پارهای از مذاکرات به باشگاه خواهند آمد.
khaf Esteghlali
29-06-2008, 12:55
همین لحظه محسن خلیلی وارد بهشگاه پرسپولیس شد باید دید او تمدید میکند یا خیر هر موقع خبری شد سرعا اطلاع میدهم
انصافا تشکر دارد
Elbimbo deoro
29-06-2008, 12:57
بازیکنایی نظیر بیگ زاده که با پیراهن پرسپولیس عکس یادگاری می گیرن و بعد میرن به استقلال متعصب ترین بازیکنای دنیا هستند البته اینو خودشونم میگن جالبه بیگ زاده گفته از اولم میخواستم برم استقلال :10:
پارسال ما برهانی رو میخواستیم حاجی بمبی دوبرابر پولش داد بردش تا تیمشونو سیزدهم کنند ما نصف همون پولو دادیم خلیلی که اقای گل شد امسالم هرچی میخواید بازیکن بخرید استقلال جای همین بی غیرت هاس
khaf Esteghlali
29-06-2008, 13:00
معیار سنجش بازیکن از نظر شما به همین شکل هست واقعا ؟ یعنی چون عباسفرد از اون 2 تا که خریدیم معروف تر هستند پس این بازیکن خوبیه ؟ :-? این موضوع هیچ ربطی به اون 2 تا بازیکن دیگه نداره من توی صفحه قبل هم گفتم اون 2 تا بازیکن خرید های خوبی نبودند و اگر عباسفرد هم خریداری بشه بد به بدتر می شه ..... هیچ دلیلی نداره چون 2 تا خرید خیلی خوب نداشتیم بقیش هم همینطوری پیش بره .....
در مورد بیک زاده هم که باز دوباره رفتی توی همون معیار های عجیب و قریب برای سنجش بازیکن . بیک زاده جزو بهترین های لیگ بوده ؟ خیلی ها جزو بهترین ها بودند لیگ ایران لیگ برتر انگلستان نیست که کسی واسه این انتخاب های سطح پایین مثل جزو بهترین ها و ...... ارزشی قائل باشه . از هر زاویه ای به این خرید بیک زاده نگاه می کنم یاد سال پیش و قضیه ارش برهانی می افتم :loudlaff: دقیقا همون شکل و شمایل قرار داد و همون طرفداری ها که اخر و عاقبتش رو سال پیش دیدیم :loudlaff: امسال هم خواهیم دید که بیک زاده چقدر برای استقلال بازی می کنه و تاثیر گذار هست :loudlaff:
طبق جدیدیترین اخبار رسیده محمد پروین بازیکن خوش تکنیک سال گذشته استیل اذین امروز ظهر با حضور در دفتر مصطفوی در رابطه با بازگشتش به پر طرفدارترین تیم ایران صحبت کرده است و قرار شد طی 2 روز اینده تصمیم نهایی برای بازگشت وی به پرسپولیس گرفته شود .
اگر به این معیار توجه نکنیم به چه معیاری توجه کنیم تا نظر شما درست شود نکند معیار جدید ساختید!:10::10::10::10::10::10::10:
khaf Esteghlali
29-06-2008, 13:02
بازیکنایی نظیر بیگ زاده که با پیراهن پرسپولیس عکس یادگاری می گیرن و بعد میرن به استقلال متعصب ترین بازیکنای دنیا هستند البته اینو خودشونم میگن جالبه بیگ زاده گفته از اولم میخواستم برم استقلال :10:
پارسال ما برهانی رو میخواستیم حاجی بمبی دوبرابر پولش داد بردش تا تیمشونو سیزدهم کنند ما نصف همون پولو دادیم خلیلی که اقای گل شد امسالم هرچی میخواید بازیکن بخرید استقلال جای همین بی غیرت هاس
ادب بد چیزی نیستا ! خلیلی که همین الان باهاش صحبت کردم جز شوت زدن کار دیگه ای هم کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Ferguson
29-06-2008, 13:03
اگر به این معیار توجه نکنیم به چه معیاری توجه کنیم تا نظر شما درست شود نکند معیار جدید ساختید!:10::10::10::10::10::10::10:
نه به همون معیار خودت توجه کن :10: چون عباسفرد از منصوری معروف تر هست پس بازیکن خیلی خوبیه :10:
دوستان اگه خبری از افشین قطبی شد حتما بگید . مرسی
Elbimbo deoro
29-06-2008, 13:06
ادب بد چیزی نیستا ! خلیلی که همین الان باهاش صحبت کردم جز شوت زدن کار دیگه ای هم کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حقیقت تلخه پسرجون ضمنا تو کجا با خلیلی صحبت کردی ؟
راستی با همون شوتاش تاحالا 6تاییتون کرده ؟ :loudlaff:
Barcelonistas
29-06-2008, 13:08
نه به همون معیار خودت توجه کن :10: چون عباسفرد از منصوری معروف تر هست پس بازیکن خیلی خوبیه :10:
امروز یا فردا جواب میده.بهش پیشنهاد 800 میلیون دلاری دادن.قطبی گفته همسرم تو ایران بیکاره و مصطفوی گفته تو امور بین الملل میذاریمش.
هرچی خدا بخواد همون میشه.
khaf Esteghlali
29-06-2008, 13:12
حقیقت تلخه پسرجون ضمنا تو کجا با خلیلی صحبت کردی ؟
راستی با همون شوتاش تاحالا 6تاییتون کرده ؟ :loudlaff:
دم باشگاه وایسادم اگر مطالب قبلی مرا خوانده باشی می فه می که گفتم خلیلی لحظاتی پیش وارد باشگاه شد کف کردی poema
800 میلیون دلاری
800 میلیون دلار ؟
میدونی چقدر میشه ؟:دی
اصلا این پول رو کیداره ؟
khaf Esteghlali
29-06-2008, 13:16
تو داری میگی معیار من یعنی معیار لیگ ایران ضعیف است پس معیار خودت را بگو تا ما هم معیار قوی داشته باشیم
khaf Esteghlali
29-06-2008, 13:18
امروز یا فردا جواب میده.بهش پیشنهاد 800 میلیون دلاری دادن.قطبی گفته همسرم تو ایران بیکاره و مصطفوی گفته تو امور بین الملل میذاریمش.
هرچی خدا بخواد همون میشه.
روزنامه را خوب نخواندی 800هزار دلار منظورته دیگه:10:
Elbimbo deoro
29-06-2008, 13:19
دم باشگاه وایسادم اگر مطالب قبلی مرا خوانده باشی می فه می که گفتم خلیلی لحظاتی پیش وارد باشگاه شد کف کردی Poema
هان
خیلی آدم جالبی هستیا رفتی دم باشگاه ؟ اصلا تو که استقلالی هستی چرا رفتی اونجا ؟ حالا با چی مطلب میرفسی ؟
Ferguson
29-06-2008, 13:25
تو داری میگی معیار من یعنی معیار لیگ ایران ضعیف است پس معیار خودت را بگو تا ما هم معیار قوی داشته باشیم
من نگفتم معیار لیگ ایران ضعیف هست . من از قصد توی پست های قبلیم کلمه جزو رو قرمز کردم که نخوام دوباره توضیح تکراری بدم ولی مثل اینکه متاسفانه مجبورم این کارو انجام بدم . بنده گفتم اینکه جزو بهترین ها لیگ اعلام شده مهم نیست . اگر بهترین بازیکن می شد یه چیزی اما مهمترین معیار که از همه این ها مهم تر هست عملکرد بازیکن توی تیم قبلیش هست . بیک زاده توی تیم فجر هم که بود فقط منتظر می شد که ضربه کاشته بشه و بره پشت توپ . توی زمین بازی کاملا گم بود . نه نفوذ درست و حسابی می کرد ( یعنی تکنیکشو نداره ) نه موقع دفاع خوب کار می کرد کلا یک بازیکن خیلی معمولی هست و حتی 2 بارم به تیم ملی دعوت شد و یه بازی هایی هم کرد ولی اصلا مورد توجه قرار نگرفت . در کل بیک زاده اصلا اش دهن سوزی نیست که بخواد قرار داد نبستنش با پرسپولیس خبر بد برای ما قرمز ها محسوب بشه .....
khaf Esteghlali
29-06-2008, 13:27
هان
خیلی آدم جالبی هستیا رفتی دم باشگاه ؟ اصلا تو که استقلالی هستی چرا رفتی اونجا ؟ حالا با چی مطلب میرفسی ؟
استقلالی هستم ولی مثل اینکه تو نمی دونی استقلالی ها منتظر ضعف پرسپولیس و پرسپولیسی ها منتظر ضعف استقلالند در هر صورت شما ها ضعف پیدا کرده اید نه استقلالی ها
عزیزم من اینجا مثل اینکه تایپک نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیسها اومدی شلوغ بازی در اوردی طرفداره استقلالی برو تو باشگاه خودت برو جو اینجا رو بهم نریز!!
khaf Esteghlali
29-06-2008, 13:35
من نگفتم معیار لیگ ایران ضعیف هست . من از قصد توی پست های قبلیم کلمه جزو رو قرمز کردم که نخوام دوباره توضیح تکراری بدم ولی مثل اینکه متاسفانه مجبورم این کارو انجام بدم . بنده گفتم اینکه جزو بهترین ها لیگ اعلام شده مهم نیست . اگر بهترین بازیکن می شد یه چیزی اما مهمترین معیار که از همه این ها مهم تر هست عملکرد بازیکن توی تیم قبلیش هست . بیک زاده توی تیم فجر هم که بود فقط منتظر می شد که ضربه کاشته بشه و بره پشت توپ . توی زمین بازی کاملا گم بود . نه نفوذ درست و حسابی می کرد ( یعنی تکنیکشو نداره ) نه موقع دفاع خوب کار می کرد کلا یک بازیکن خیلی معمولی هست و حتی 2 بارم به تیم ملی دعوت شد و یه بازی هایی هم کرد ولی اصلا مورد توجه قرار نگرفت . در کل بیک زاده اصلا اش دهن سوزی نیست که بخواد قرار داد نبستنش با پرسپولیس خبر بد برای ما قرمز ها محسوب بشه .....
شما بازیکنان خود را نگاه کنید بعد بگید جزو بهترینها بودن مهم نیست
khaf Esteghlali
29-06-2008, 13:38
عزیزم من اینجا مثل اینکه تایپک نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیسها اومدی شلوغ بازی در اوردی طرفداره استقلالی برو تو باشگاه خودت برو جو اینجا رو بهم نریز!!
اسم این شلوغ بازی نیست بلکه یک گفتگوی دوستانه با طرفداران تیم حریف است فهمیدی عزیزم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hamed s.s topiran
29-06-2008, 13:46
در گفت و گو با فارس
پروين: حضورم در پرسپوليس تقريبا قطعي است
خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال استيل آذين تهران گفت: با توجه به نشستهايي كه داشتيم، حضورم در پرسپوليس تقريبا قطعي است.
[Only registered and activated users can see links] محمد پروين در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پس از اينكه همراه استيل آذين تلاش زيادي كرديم كه حضور در ليگ برتر را تجربه كنيم، قصد دارم مانند فصل گذشته بازيكني موثر براي تيمم، اين بار در ليگ برتر باشم.
وي افزود: استيل آذين واقع تيم خوب و منسجمي بود؛ اما روي اشتباهات خودمان فصل گذشته را از دست داديم. بايد فراموش نكنيم باخت و حذف شدن هم جزيي از فوتبال هست.
وي در خصوص حضورش در تيم فوتبال پرسپوليس عنوان كرد: اين تيم را مثل پدرم از صميم قلب دوست دارم. با توجه به نشستهاي اخير با مسئولان باشگاه، حضور در اين تيم 90 درصد قطعي است.
وي افزود: از رقابت با هيچ بازيكني ترس ندارم چون دوست دارم تلاش كنم و ثمره تلاشم را در تيم بزرگي مثل پرسپوليس ببينم.
پروين خاطر نشان ساخت: هدف هر بازيكني تيم ملي است و براي پوشيدن پيراهن آن از هيچ تلاشي دريغ نخواهد كرد؛ اما اول قصد دارم حضور در پرسپوليس را قطعي كنم.
hamed s.s topiran
29-06-2008, 13:54
مهدی واعظی قراردادش را با پرسپولیس تمدید کرددروازه بان فصل پیش تیم فوتبال پرسپولیس قراردادش را به مدت یک فصل دیگر با این تیم تمدید کرد.به گزارش خبرنگار مهر، مهدی واعظی ظهر امروز با حضور در محل باشگاه پرسپولیس و پس از مذاکره با داریوش مصطفوی قراردادش را به مدت یکسال دیگر با تیم فوتبال این باشگاه تمدید کرد.
سید مهدی واعظی فصل قبل به همراه پرسپولیس عنوان قهرمانی هفتمین دوره لیگ برتر را کسب کرده بود.
khaf Esteghlali
29-06-2008, 13:58
مهدی واعظی قراردادش را با پرسپولیس تمدید کرددروازه بان فصل پیش تیم فوتبال پرسپولیس قراردادش را به مدت یک فصل دیگر با این تیم تمدید کرد.به گزارش خبرنگار مهر، مهدی واعظی ظهر امروز با حضور در محل باشگاه پرسپولیس و پس از مذاکره با داریوش مصطفوی قراردادش را به مدت یکسال دیگر با تیم فوتبال این باشگاه تمدید کرد.
سید مهدی واعظی فصل قبل به همراه پرسپولیس عنوان قهرمانی هفتمین دوره لیگ برتر را کسب کرده بود.
ببخشیدا این قبلا یعنی در 2صفحه ی قبل خودم نوشتم تکرارش نکن
khaf Esteghlali
29-06-2008, 14:45
سلام به همه دوستای پرسپولیسی
خواهش میکنم این تاپیک رو با جواب دادن به حرفای یه استقلالی یا هر کس دیگه شلوغ نکنین.
اصلا حرفاش ارزش جواب دادن نداشت (یه مشت مزخرفات)
ادب را رعایت کن بدبخت تازه وارد هر موقع تعداد ارسالات تو دورقمی شد بد حرف بزن :10:
khaf Esteghlali
29-06-2008, 14:48
دقایقی پیش محسن خلیلی بعد از 1ساعت و نیم مذاکره ادامه ی مذاکراتش را با تیم پرسپولیس به فردا موکول کرد:10::10:
ممنون از این همه احترام و داشتن عفت کلام
vahid1364
29-06-2008, 15:14
مسئولان باشگاه پيروزي تهران براي جذب دو هافبك هجومي تيم هاي ابومسلم و فولاد خوزستان وارد عمل شده اند.
داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پيروزي پس از مذاكره با مدير برنامههاي پتروويچ، ديروز با مدير برنامههاي جان واريو هافبك هجومي تيم فولاد خوزستان مذاكره كرد. باشگاه پيروزي مايل است اين هافبك پرتغالي را به خدمت بگيرد.
جان واريو فصل پيش نمايش خوبي در تركيب تيم فوتبال فولاد داشته است.
arash_2000
29-06-2008, 15:44
اصلا یک استقلالی حق نداره وارد اینجا بشه.فصل قبلم زیاد کری خوندن :loudlaff:چندم شدن؟13
vahid1364
29-06-2008, 16:24
محسن خليلي، مهاجم فصل گذشته پرسپوليس تهران امروز بعد از ظهر به ديدار مصطفوي رفت و مدت يك ساعت و 30دقيقه با مديرعامل به گفت و گو پرداخت.
باتوجه به صحبتهاي طرفين مقرر شد پس از جلسهاي كه فردا برگزار ميشود، تصميم نهايي در خصوص يكي از آقاي گلهاي ليگ برتر در فصل گذشته به صورت رسمي گرفته شود.
خليلي در اين باره به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: جلسه بسيار خوبي با مصطفوي داشتم. حرفهايي كه براي پيشرفت پرسپوليس لازم بود، زدم.
وي افزود: عاشق پرسپوليس و پيراهن قرمز هستم. به علاقمندان اين تيم در هر لحظهاي كه ميخواهند تصميمگيري كنم، فكر خواهم كرد.
خليلي اظهار داشت: اميدوارم در جلسهاي كه فردا برگزار ميشود، تصميمات خوبي گرفته شود تا دل پرسپوليسيها شاد شود.
khaf Esteghlali
29-06-2008, 16:25
اقایون arash_2000 و Amir_5700 و pers20 من باشما کاری نداشتم داشتم با 3نفر به نام های HAMEDABOUFAZELI و poema و ferguson صحبت میکردم پس به شما هیچ کاری نداشتم تازه اخبار جدید پرسپولیس را هم برایتان می نوشتم پس وقتی من بدی ای به شما نکردم شما هم حد خودتان را بدانید و بدانید چه چیزی می نویسید من نه به پرسپولیس بی احترامی کردم و نه کار بدی که پرسپولیسی ها خوشان نیاید انجام دادم پس بهتر است شما هم ادب را رعایت کنید.ممنون:wagfinger1::wagfinger1::wagfin ger1::wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::wagfinge r1::wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1:
hamed s.s topiran
29-06-2008, 17:12
براساس اعلام مدير برنامههاي وي
مشكل خانوادگي و ترديد قطبي در پاسخ قطعي
خبرگزاري فارس: مشكل خانوادگي باعث شده تا افشين قطبي نتواند پاسخ قطعي به پيشنهاد پرسپوليس دهد و خواستار زمان بيشتري شود.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، مذاكره براي بازگرداندن افشين قطبي به تيم پرسپوليس با جديت در حال پيگيري است. مهدي حاجي باقر، مدير برنامههاي قطبي در اين زمينه شرايط را براي بازگرداندن سرمربي سرخپوشان را دنبال ميكند.
وي در زمينه آخرين صحبتهايش با قطبي، گفت: وي به مسئولان پرسپوليس تا كنون پاسخ نهايي نداده است؛ حتي شب گذشته در اين مورد تاكيد كرد به زمان بيشتري نياز دارد.
حاجيباقر عنوان كرد: مسئولان پرسپوليس تا روز سهشنبه به وي فرصت دادهاند. بنابر اين، بايد تا 2 روز آينده تكليفش را براي بازگشت يا عدم بازگشت مشخص كند.
مدير برنامههاي قطبي خاطر نشان ساخت: با توجه به شرايط فعلي، مذاكرات طرفين همچنان ادامه دارد. نميتوانم پاسخي قطعي در اين زمينه بگويم.
وي راجع به شرايط كلي سرمربي فصل گذشته پرسپوليس، گفت: قطبي براي بازگشت دوباره به تهران مشكل خانوادگياش را مطرح كرده است. وي علاقه زيادي براي كار در پرسپوليس دارد؛ اما ميخواهد قبل از سفرش به تهران مسايل را برطرف كند. اگر چه مشكل خانوادگي وي بسيار جدي است. وي اصرار دارد قبل از سفر به ايران، اين مشكل را برطرف كند.
L . F . C
29-06-2008, 17:31
مهدي واعظي، دروازه بان فصل پيش تيم فوتبال پرسپوليس قراردادش را به مدت يك فصل ديگر با اين تيم تمديد كرد. وي امروز با حضور در محل باشگاه پرسپوليس و پس از مذاكره با داريوش مصطفوي قراردادش را به مدت يكسال ديگر با تيم فوتبال اين باشگاه تمديد كرد.
همچنين محمد پروين فرزند علي پروين، بازيكن مؤ ثر فصل گذشته تيم استيل آذين و سابق پرسپوليس حدود يك ساعت با مصطفوي ديدار و گفتگو كرد. خبرهاي رسيده حاكيست مشكلي براي پرسپوليسي شدن مجدد پروين وجود ندارد و احتمال زياد ظرف روزهاي آينده اين بازيكن به جمع بازيكنان اين فصل تيم پرسپوليس اضافه خواهد شد.
HaMeD BaXfOOt
29-06-2008, 17:54
[Only registered and activated users can see links]به گزارش خبرنگار ايرنا، تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس، امروز در نوبت صبح از ساعت 30/9 صبح در مجموعه آکادمي المپيک برگزار شد و تمرينات عصر نيز از ساعت 17 در زمين گلف برگزار مي شود.
در دومين روز از تمرينات سرخپوشان امروز يکشنبه ، زير نظر افشين پيرواني، احمدرضا عابدزاده و پرويز کماسي در مجموعه ورزشي آکادمي المپيک برگزار شد.
پژمان نوري و مسعود زارعي از بازيکنان تيم پرسپوليس در تمرين امروز شرکت کردند و مجتبي شيري بازيکن تازه به خدمت گرفته شده قرمزپوشان نيز با لباس شخصي در محل تمرين حاضر شد.
بازيکنان زير نظر پرويز کماسي به مدت يک ساعت و نيم به تمرين بدنسازي پرداختند و پس از دويدن، حرکات سرعتي، عبور از موانع و حرکات کششي، بدنها را سرد کرده و محل تمرين را ترک کردند.
تمرين عصر امروز نيز با حضور اين بازيکنان در زمين گلف مجموعه ورزشي آکادمي المپيک برگزار در حال انجام است.
L . F . C
29-06-2008, 17:56
پس از تمرين امروز
پيرواني: بعيد ميدانم بازيكني از پرسپوليس به استقلال برود
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بعيد مي دانم بازيكني از تيم ما به استقلال تهران برود.
[Only registered and activated users can see links] افشين پيرواني پس از تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازيكنان ميدانند هيچ جا بهتر از پرسپوليس نيست و به همين دليل مطمئنم با حضور بازيكنان خوب در روزهاي آينده تمرينات منسجم تري را شاهد خواهيم بود. در 2 روز آينده تكليف ساير بازيكنان پس از صحبت با مدير عامل باشگاه روشن مي شود.
وي درباره شايعه پيوستن برخي از بازيكنان پرسپوليس به استقلال تهران تصريح كرد: بعيد مي دانم اين اتفاق رخ دهد. اين كار را غير حرفهاي ميدانم و مطمئن هستم با توجه به درايت خوب مسئولين باشگاه و خود بازيكنان امكان پذير نمي شود.
وي در خصوص شايعات اخير مبني بر مشكلاتش با احمد رضا عابد زاده، گفت: سالها در تيم ملي و پرسپوليس كنار عابدزاده بودم و به هيچ عنوان با وي مشكلي نداشته و پيدا نخواهم كرد، چون فقط قصد خدمت به پرسپوليس و هواداران را داريم.
Ferguson
29-06-2008, 17:56
شما بازیکنان خود را نگاه کنید بعد بگید جزو بهترینها بودن مهم نیست
من فکر نمی کردم بعد از 2 صفحه بحث کردن یه همچین پستی با چنینی مضمونی ازت ببینم که متاسفانه دیدم . شما خودتم نمی دونی داری چی می گی :10: من می گم عباسفرد و بیک زاده بازیکن های خوبی نیستن . همین . این موضوع هیچ ربطی به مقایسه با بقیه بازیکن ها و تیم ما و ........ نداره . اوکی ؟ پس اگه فهمیدی چی می گم که دیگه پست رو نقل قول نکن ولی اگر دوباره نقل قول کردی و یه چیزی تو هوا پروندی علاوه بر اینکه دیگه پستت رو نقل قول نمی کنم مسلم بدون که درک فوتبالی خودتم زیر سوال بردی .
محسن خلیلی هم داره بد جوری بازار گرمی می کنه ها ....... امیدوارم تمدید کنه در غیر این صورت در نظر من که به بازیکن منفوری تبدیل می شه .
L . F . C
29-06-2008, 17:59
[Only registered and activated users can see links] همشهری آنلاین : همه چيز آماده است؛ آماده براي استقبال دوباره از افشين قطبي در پرسپوليس.
همان مربي كه به يكباره ساز جدايي سر داد و رفت. او رفت تا در ادامه اين رفتنها كاشاني و استيلي هم رفتني شوند. البته نه اينكه رفتن اين 2 نفر خودخواسته باشد؛ آنها به بيرون از باشگاه پرسپوليس تبعيد شدند تا عليآبادي، دستهاي خودش را آلترناتيو آنها كند. دستهايي كه اين روزها بدجور ميخواهند خودشان را ثابت كنند. يكي از اين پارامترهاي اثبات هم برگرداندن افشين قطبي است. حالا به هرقيمتي و هر بندي كه افشين ميخواهد.
حاجي باقر، وكيل قطبي كه اين روزها زياد حول و حوش هيأتمديره پرسپوليس ديده ميشود، شب گذشته از بسته جديد پيشنهادي مصطفوي خبر داد و گفت: «پيشنهاد جالب توجهي را از سوي هيأتمديره جديد پرسپوليس گرفتيم. با هربندي كه گفته بوديم موافقت كردهاند و چيزي نمانده.» او كه در چند روز گذشته هر نوع پيشنهاد به قطبي از سوي باشگاه پرسپوليس را رد ميكرد، انگار از دور جديد مذاكرات جواب مثبت گرفته بود كه دوباره سؤال خبرنگار همشهري را رد نكرد.
حاجي باقر كه در دفعات قبل تسويهحساب مالي را چاشني اين مذاكرات ميدانست، اين بار با لحني نرم گفت: «خيلي به اين قرارداد اميدواريم. تمام نكاتي كه گفته بوديم را در قرارداد آوردهاند. به عبارت ديگر ريز زندگي افشين در اين قرارداد هست. از هزينه اجاره ساختمان قطبي بگيريد تا راننده و تلفن او.»
وقتي اين مسائل از سوي حاجي باقر حل شده به حساب ميآيد، پس نبايد سر مسائل مالي مشكلي داشته باشند. پس طبيعي بود كه او از شرايط بهتر پيش پرداختها و قسطها بگويد. اما او از مسائل ديگري هم پرده برداشت كه شايد در هفته بعد به سوژه اول مطبوعات كشورمان بدل شود. اينكه افشين قطبي در انتخاب دستيارانش اختيار تام دارد. پس اگر بعد از آمدن او، پيرواني، عابدزاده و كماسي را نديديد، زياد تعجب نكنيد. اين يكي از بندهاي قرارداد جديد قطبي با پرسپوليس است.
البته اضافه كنيد به اينها بازيكنان ياغي را. همان بازيكناني كه برايش دردسر درست ميكردند. حاجيباقر كه مدت قرارداد افشين را 2 ساله ميداند، در مورد مبلغ قرارداد هم گفت: «مبلغ قرارداد نزديك به 800هزار دلار است كه در قرارداد چگونگي پرداختش مشخص شده است.»
هرچند فاكتورهايي كه از زبان وكيل قطبي بيان ميشود، به نوعي فشار هواداران براي بازگرداندن سرمربي سابق است، اما با توجه به خوشحالي حاجيباقر و لبخندي كه برلبان داشت، از بازگشت او به پرسپوليس خبر ميدهد. وكيل در مورد زمان انتقال اين پيشنهادات رسمي گفت: «ديروز پيشنهادات جديد را به قطبي اعلام كردم و تا روز سهشنبه منتظر پاسخ او خواهيم بود تا تصميم آخرش را بگيرد.»
داريوش مصطفوي، مديرعامل پرسپوليس تاكيد كرده كه قطبي بهدليل كمبود وقت بايد تا سهشنبه هفته جاري پاسخ نهايياش را ارسال كند. جوابي كه انگار نبايد در مثبت بودن آن شك كرد.
منابع آگاه هم كه اين روزها در تماس با افشين قطبي هستند، اين موضوع را تاييد كردهاند. آن گونه كه حاجيباقر صحبت ميكند و از پذيرش همه شرايط خود و موكلش ميگويد، به نظر ميرسد تا پايان هفته انتخاب افشين قطبي به عنوان سرمربي پرسپوليس اعلام رسمي شود.
L . F . C
29-06-2008, 18:02
عليرضا نيکبخت واحدي بازيکن تيم فوتبال پيروزي گفت : دوست دارم در اين تيم بمانم.
به گزارش واحد مرکزي خبر ، از باشگاه پيروزي خبر رسيد كه اين باشگاه با رقمي به مراتب پايينتر از مبلغي كه فصل پيش به نيكبخت پرداخت شده حاضر به تمديد قرارداد اين بازيكن است.
به نيكبخت هم اعلام شده است بايد از حاشيههاي هميشگي خودش دور شود.
اين بازيکن مي گويد :فعلاً كه دوران نقاهت را سپري ميكنم اما احتمالاً از دو هفته ديگر قادر هستم بدون مشكلي تمريناتم را شروع كنم.
وي در عين حال افزود :البته قبل از تمرين با تيم پيروزي ، مواردي هست كه بايد آن را بررسي و سپس درخصوص آن تصميمگيري كنم.
نيکبخت تاکيد کرد : مشكلي با تيم پيروزي ندارم اما فعلاً از باشگاه كسي با من تماسي نگرفته است.
khaf Esteghlali
29-06-2008, 18:08
من فکر نمی کردم بعد از 2 صفحه بحث کردن یه همچین پستی با چنینی مضمونی ازت ببینم که متاسفانه دیدم . شما خودتم نمی دونی داری چی می گی :10: من می گم عباسفرد و بیک زاده بازیکن های خوبی نیستن . همین . این موضوع هیچ ربطی به مقایسه با بقیه بازیکن ها و تیم ما و ........ نداره . اوکی ؟ پس اگه فهمیدی چی می گم که دیگه پست رو نقل قول نکن ولی اگر دوباره نقل قول کردی و یه چیزی تو هوا پروندی علاوه بر اینکه دیگه پستت رو نقل قول نمی کنم مسلم بدون که درک فوتبالی خودتم زیر سوال بردی .
محسن خلیلی هم داره بد جوری بازار گرمی می کنه ها ....... امیدوارم تمدید کنه در غیر این صورت در نظر من که به بازیکن منفوری تبدیل می شه .
ممنون از بحثی که با هم داشتیم
ادب را رعایت کن بدبخت تازه وارد هر موقع تعداد ارسالات تو دورقمی شد بد حرف بزن :10:
یکی از قوانین اینجا اینه که هیشکی حق آب و گل نداره
تا حالا نمیدونستی
اگه اینطوری بود که هرکی چنتا پست از شما کم داره باید بهش بگین بدبخت و ... من و خیلیایه دیگه الان باید هرچی فحش دهنمون در میومد بارت میکردیم دیگه
اما اینو بدون که درخت هرچی پربارتر باشه(بیشتر چیزی حالیش باشه) افتاده تره:301:
khaf Esteghlali
29-06-2008, 19:44
یکی از قوانین اینجا اینه که هیشکی حق آب و گل نداره
تا حالا نمیدونستی
اگه اینطوری بود که هرکی چنتا پست از شما کم داره باید بهش بگین بدبخت و ... من و خیلیایه دیگه الان باید هرچی فحش دهنمون در میومد بارت میکردیم دیگه
اما اینو بدون که درخت هرچی پربارتر باشه(بیشتر چیزی حالیش باشه) افتاده تره:301:
حق با توئه ببخشید عصبانی بودم:1: بعد هم با شما نبودم با کسی دیگر بودم که خودش فهمید و جوابم را داد
sasuke89
29-06-2008, 19:56
اخبار ورزشی اعلام کرد که عباسفرد با استقلال قرارداد بسته...مگه این با پرسپولیس قرارداد نبسته بود و حتی شماره پیراهنشم گرفته بود؟؟
L . F . C
29-06-2008, 20:11
نيكبخت و كعبي از حضور در باشگاه پرسپوليس خودداري كردند
خبرگزاري فارس: 2 بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه قرار بود امروز با مسئولان براي تمديد قرارداد مذاكره كنند، از حضور در باشگاه خودداري كردند.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي كه طبق قرار قبلي قرار بود امروز براي صحبتهاي نهايي به باشگاه پرسپوليس برود بنا به دلايل نامعلومي به باشگاه پرسپوليس نرفت.
گفته مي شود وي تا 2 روز آينده بايد در باشگاه حاضر شود.
حسين كعبي نيز كه قرار بود امروز به باشگاه پرسپوليس برود از اين كار خودداري كرد.
مدير برنامه هاي كعبي امروز دقايقي در باشگاه پرسپوليس حضور پيدا كرد و با مصطفوي به گفت و گو پرداخت.
انتهاي پيام/
Ferguson
29-06-2008, 20:15
اخبار ورزشی اعلام کرد که عباسفرد با استقلال قرارداد بسته...مگه این با پرسپولیس قرارداد نبسته بود و حتی شماره پیراهنشم گرفته بود؟؟
چرا . منتهی افشین پیروانی اعلام کرده که با توجه به اینکه می خوان نیکبخت و خلیلی رو نگه دارند و همچنین عماد رضا و ابراهیم توره رو هم بخرن و فراز فاطمی هم امسال موندنی هست دیگه احتیاجی به عباسفرد ندارند . به همین دلیلی اون هم رفته با استقلال قرار داد رسمی بسته . اون قرار دادش با پرسپولیس داخلی بود که ارزشی نداشت .
فقط من موندم چرا هیچ خبری از عمادرضا نیست ؟ اینا مگه نمی گفتن در حال مذاکره هستن ؟ پس چی شد ؟
L . F . C
29-06-2008, 20:18
عکس یادگاری شیث رضایی با اشتوتگارتی ها / مهمانی از ایرانسایت باشگاه اشتوتگارت آلمان با قراردادن عکسی از شیث رضایی مدافع پیشین تیم فوتبال پرسپولیس از آغاز تمرین این بازیکن با تیم فوتبال این باشگاه در هفته آینده خبر داد.به گزارش خبرگزاری مهر، سایت باشگاه اشتوتگارت آلمان امروز با انتشار عکسی از شیث رضایی مدافع پیشین پرسپولیس که مقابل هتل با دو بازیکن تیم فوتبال این باشگاه گرفته شده است، نوشت: مدافع 24 ساله پیشین باشگاه پرسپولیس از هفته آینده در تمرینات تیم " آرمین فه" ( سرمربی تیم فوتبال اشتوتگارت) حضور پیدا می کند.
برپایه این گزارش، در ادامه این مطلب آمده است: این مدافع از باشگاه پرسپولیس به اشتوتگارت آمده و قابلیت بازی در سه پست چپ، راست و مرکز خط دفاعی را دارد.
عکس یادگاری شیث رضایی با اشتوتگارتی ها
شیث رضایی که روز جمعه بیست و نهم خردادماه برای حضور در تست پزشکی تیم فوتبال اشتوتگارت به آلمان سفر کرده بود، طی روزهای گذشته به همراه 20 بازیکن خارجی دیگر زیر نظر فالکو گوتس مربی پیشین هرتابرلین تمرین می کرد.
خبر حضور شیث رضایی در تمرینات تیم فوتبال اشتوتگارت در حالی امروز روی خروجی سایت این باشگاه قرار گرفته است که هفته گذشته مدیر روابط بین الملل این باشگاه از حضور وی در تمرینات اشتوتگارت اظهار بی اطلاعی کرده بود
L . F . C
29-06-2008, 20:21
محل جدید تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس مشخص شدتیم فوتبال پرسپولیس تمرینات فصل جدید خود را در مجموعه ورزشی کارگران پیگیری میکند.به گزارش خبرگزاری مهر، مسئولان باشگاه پرسپولیس طی قراردادی یکساله مجموعه ورزشی کارگران را در اختیار گرفتند. بر همین اساس اولین تمرین سرخپوشان در زمین چمن، از روز سهشنبه 11 تیرماه در مجموعه ورزشی کارگران از ساعت 17 برگزار میشود.
هواداران و تماشاگران تیم پرسپولیس میتوانند تمرینات این تیم را از نزدیک مشاهده کنند
نمي شه جدول اين هايي رو كه در دفتر هيئت هاي فوتبال ثبت شده رديف كنيد
hamed s.s topiran
29-06-2008, 20:44
محل جدید تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس مشخص شدتیم فوتبال پرسپولیس تمرینات فصل جدید خود را در مجموعه ورزشی کارگران پیگیری میکند.به گزارش خبرگزاری مهر، مسئولان باشگاه پرسپولیس طی قراردادی یکساله مجموعه ورزشی کارگران را در اختیار گرفتند. بر همین اساس اولین تمرین سرخپوشان در زمین چمن، از روز سهشنبه 11 تیرماه در مجموعه ورزشی کارگران از ساعت 17 برگزار میشود.
هواداران و تماشاگران تیم پرسپولیس میتوانند تمرینات این تیم را از نزدیک مشاهده کنند
این خبر چه ربطی به نقل و انتقالات بازیکنان داشت.
L . F . C
29-06-2008, 20:50
این خبر چه ربطی به نقل و انتقالات بازیکنان داشت.
اونش به پرسپولیسی ها ربط داره
Alex Emperatoor
30-06-2008, 03:49
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: سرمربي سابق سرخپوشان براي احترام به مردم راهي ايران ميشود
به گزارش آ.ث پرسپولیس ، داريوش مصطفوي درباره معرفي سرمربي جديد پرسپوليسو برنامههاي سرخپوشان براي هشتمين دوره ليگ برتر، اظهار داشت: خوشبختانه تمرينات آغاز شده و از امروز در 2 نوبت صبح و بعدازظهر پيگيري ميشود. فكرميكنم تيم ما براي فصل جديد بهتر از فصل گذشته بسته شود چرا كه وجه اشتراك من و بازيكنان، توپ است.
وي ادامه داد: براي بازگرداندن افشين قطبي مذاكراتي را آغازكردهايم. ايشان قول داده به زودي يك صحبت كلي با من داشته باشد. منتظرتصميم نهايي وي هستيم. نبايد بيشتر از سه شنبه اين انتظار طول بكشد چرا كه زمان براي ما بسيار محدود است. در صورت پاسخ منفي قطبي، از اواسط هفته جاري در مورد گزينههاي خارجي تمركز خواهيم كرد و سرمربي را براي پرسپوليس انتخاب خواهيم كرد.
مديرعامل پرسپوليس عنوان كرد: از شواهد چنين استنباط ميشود كه قطبي براي بازگشت به تهران ابراز تمايل كرده است. اگر به پرسپوليس برگردد، به احترام مردم اين كار را انجام مي دهد؛ هرچند اگر گرفتار باشد، توقع زيادي نميتوانيم داشته باشيم.
مصطفوي با انتقاد از نحوه سرمايه گذاري تيمهاي ليگ برتر، اظهارداشت: تيمهاي صنعتي در زمينه جذب بازيكنان طوري رفتار ميكنند كه براي استقلال و پرسپوليس فرصتي نميماند. محمد علي آبادي سقف بازيكنان را براي جذب 150 ميليون تومان اعلام كردهاند.
وي ادامه داد: بازيكناني كه براي عقد قرارداد ميآيند، 400 يا 500ميليون ميخواهند در حالي كه تيمهاي صنعتي پولهايي هزينه ميكنند، متعلقبه مملكت است. فولاد و سپاهان مال مردم است. چرا تيمي مانند شيرين فرازهزينه كافي نداشته باشد؟ چرا ملوان بايد با بودجه 50 ميليوني بسته شود؟ ازدولت تقاضا داريم كه در تقسيم بودجه به تيمها درجه بندي شود.
وي افزود: پرسپوليس تيمي مردمي است. اميدواريم كه با جذب بازيكنان با تعصب، در مسابقات داخلي و خارجي موفق باشيم
منبع:[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Alex Emperatoor
30-06-2008, 04:00
آ.ث.پرسپولیس - هافبک فصل پیش پرسپولیس درخصوص جداییش از این تیم گفت: به هیچ وجه دوست نداشتم جدا شوم ولی متاسفانه مجبور شدم به مس بروم.
فرزاد آشوبی در گفت و گو یی افزود: هنوز هم می گویم حضور در تیم بزرگی همچون پرسپولیس افتخار است، خدا می داند که خیلی سعی کردم بمانم و در خیلی مسایل کوتاه آمدم ولی مسوولان جدید پرسپولیس میلی برای تمدید قرارداد با من نداشتند.
وی ادامه داد: حتی من قبل از رفتن به کرمان از قرآن استخاره گرفتم و چون اعتقاد زیادی دارم و جواب استخاره هم مس بود به این تیم رفتم.
هافبک فصل پیش پرسپولیس درخصوص جداییش از این تیم گفت: به هیچ وجه دوست نداشتم جدا شوم ولی متاسفانه مجبور شدم به مس بروم.
فرزاد آشوبی در گفت و گو یی افزود: هنوز هم می گویم حضور در تیم بزرگی همچون پرسپولیس افتخار است، خدا می داند که خیلی سعی کردم بمانم و در خیلی مسایل کوتاه آمدم ولی مسوولان جدید پرسپولیس میلی برای تمدید قرارداد با من نداشتند.
وی ادامه داد: حتی من قبل از رفتن به کرمان از قرآن استخاره گرفتم و چون اعتقاد زیادی دارم و جواب استخاره هم مس بود به این تیم رفتم.
آشوبی با اشاره به مدیریت کاشانی گفت: مطمئن هستم که اگر امروز حبیب کاشانی مدیرعامل پرسپولیس بود مرا نگه می داشت و این همه مشکل برایم پیش آمد که مجبور بشوم تهران را ترک کنم.
وی درخصوص مطالباتش گفت: هیچ مشکلی از این بابت نیست به زودی تمام مطالباتم را خواهم گرفت.
هافبک تیم مس کرمان در پاسخ به این سوال که چقدر در مس موفق خواهی بود؟ گفت: مطمئنا با آزادی عملی که در کرمان خواهم داشت پیشرفت بیشتری نسبت به پرسپولیس خواهم داشت و این را هم مطمئن باشید روزی به خانه ام که پرسپولیس است بر خواهم گشت.
:perspolis:
بابا این عباسفرد هم که رفت استقلال . هیئت مدیره پرسپولیس اصلا لیاقت کار کردن برای تیم ندارن. خاک بر سرشون.!!!!!! بیچاره ما هوادارا که یک سال دیگه باید خون دل بخوریم.:53: :d0s69thbefhifftitrz
اینا نه با بازیکنای فصل قبل قرارداد می بندند نه بازیکن درجه یک میگیرن. دیشب تمرین استقلال تلویزیون نشون داد با 15. 20 نفر تمرین میکردن. اما پرسپولیس با 9 بازیکن !!!!!!!:29:
چرا . منتهی افشین پیروانی اعلام کرده که با توجه به اینکه می خوان نیکبخت و خلیلی رو نگه دارند و همچنین عماد رضا و ابراهیم توره رو هم بخرن و فراز فاطمی هم امسال موندنی هست دیگه احتیاجی به عباسفرد ندارند . به همین دلیلی اون هم رفته با استقلال قرار داد رسمی بسته . اون قرار دادش با پرسپولیس داخلی بود که ارزشی نداشت .
فقط من موندم چرا هیچ خبری از عمادرضا نیست ؟ اینا مگه نمی گفتن در حال مذاکره هستن ؟ پس چی شد ؟
مطمئن باش عمادرضا هم نمیاد . مسئولین پرسپولیس اینقدر بی عرضه هستن که بازار نقل و انتقالات رو با رقیب خودشون واگذار کردن.!!!!! خدا کنه درست بشه :smil4337dd8b9eb25:
khaf Esteghlali
30-06-2008, 13:36
*خواهشا بحث را وارد استقلال پرسپولیس نکنید چون این خبر را خودم از باشگاه پرسیدم و چون این خبر را کسی ننوشته می خوام برای شما دوستان بنویسم .
ایوان پترویچ هافبک تیم ابومسلم طی یک قرارداد داخلی به پرپولیس پیوست.
khaf Esteghlali
30-06-2008, 13:39
خیلی واست متاسفم
من جوابت رو نمیدم اما میگم بدونی که من چه زمانی که تاپ گل بود چه الان که با فوت ایران شده 7-8 تا user داشتم و دارم...:wagfinger1::loudlaff:
اگه دیده باشی 2 صفحه قبل عذرخواهی کردم و گفتم این حرف به این خاطر بوده چون من عصبانی بودم:wagfinger1:
arash_2000
30-06-2008, 14:07
باید بگم که عماد رضا امروز تو تمرین سباهان شرکت کرده
L . F . C
30-06-2008, 15:37
کریم باقری قراردادش را یکسال دیگر با پرسپولیس تمدید کردکاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با حضور در محل این باشگاه قراردادش را به مدت یک فصل دیگر با سرخپوشان تمدید کرد.به گزارش خبرنگار مهر، کریم باقری که در زمان مدیریت حبیب کاشانی با وی برای فصل بعد نیز به توافق رسیده بود، ظهر امروز به باشگاه پرسپولیس رفت و پس از انجام مذاکره با مدیر عامل و مسئولان جدید این باشگاه ، قراردادش را به مدت یک فصل دیگر با پرسپولیس تمدید کرد.
باقری یکی از بازیکنان تاثیرگذار تیم فوتبال پرسپولیس در فصل گذشته بود که سهم عمده ای در کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر از سوی این تیم داشت.
Alex Emperatoor
30-06-2008, 15:47
کریم باقری قراردادش را یکسال دیگر با پرسپولیس تمدید کردکاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با حضور در محل این باشگاه قراردادش را به مدت یک فصل دیگر با سرخپوشان تمدید کرد.به گزارش خبرنگار مهر، کریم باقری که در زمان مدیریت حبیب کاشانی با وی برای فصل بعد نیز به توافق رسیده بود، ظهر امروز به باشگاه پرسپولیس رفت و پس از انجام مذاکره با مدیر عامل و مسئولان جدید این باشگاه ، قراردادش را به مدت یک فصل دیگر با پرسپولیس تمدید کرد.
باقری یکی از بازیکنان تاثیرگذار تیم فوتبال پرسپولیس در فصل گذشته بود که سهم عمده ای در کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر از سوی این تیم داشت.
در جواب این خبر باید بگم کریم باقری اولین کسی بود که با پرسپولیس تمدید کرد.
فکر میکنم 1 ماه از این موضوع میگذره
درسته با کاشانی توافق کرد اما کریم مثل بازیکنایی مثل بیک زاده یا عباسفرد نیست که بخواد.......
البته خوشحالم عباسفرد نیامد.
L . F . C
30-06-2008, 15:52
[quote=Amir_5700;38813]سلام قربان
در جواب این خبر باید بگم کریم باقری اولین کسی بود که با پرسپولیس تمدید کرد.
فکر میکنم 1 ماه از این موضوع میگذره:-o[/quoخدمت شما دوست عزیز عرض کنم که کریم باقری زمان کاشانی تمدید کرده بود ولی رسما ثبت نکرده بود
ولی چون مدیریت عوض شد کریم باید دوباره با مدیریت جدید فرارداد میبست مثل زارعی
که عین کریم ما جراش بود
Alex Emperatoor
30-06-2008, 16:05
آ.ث.پرسپولیس - مديران پرسپوليس براى به خدمت گرفتن فابيو جانواريو باب مذاكره را با مدير برنامه هاى اين بازيكن برزيلى باز كرده اند. پرسپوليسى ها براى تقويت خط هافبك خود تصميم دارند حداقل يك بازيكن خارجى را جذب كنند كه با نظر كادر فنى، فابيو جانواريو و ايوان پتروويچ براى مذاكره انتخاب شده اند. به همين منظور پرسپوليسى ها روز شنبه و بعد از مذاكره با پتروويچ، با مدير برنامه هاى جانواريو هم وارد مذاكره شدند و قرار است اين بازيكن برزيلى بعد از مذاكره دوباره مدير برنامه هايش با مدير عامل پرسپوليس. در مورد حضور در پرسپوليس تصميم بگيرد.
Alex Emperatoor
30-06-2008, 16:06
آ.ث.پرسپولیس - مسؤولان پرسپوليس كه براى جناح چپ خط دفاعى خود به دنبال ستار زارع و جواد شيرزاد بودند، حالا با مرتضى اسدى هم وارد مذاكره شده اند. عدم توافق با زارع و شيرزاد باعث شد پرسپوليسى ها خواهان جذب مدافع صباباترى شوند. آنها حتى صحبت هاى مقدماتى را هم با مرتضى اسدى انجام داده اند و قرار است بعد از مشخص شدن وضعيت اين بازيكن در صباباترى، مذاكرات آنها ادامه يابد.
Alex Emperatoor
30-06-2008, 16:08
آ.ث.پرسپولیس - سيدمهدى رحمتى كه پيش از اين از توافق قطعى اش با مديرعامل پرسپوليس خبر داده بود به يكباره تغيير عقيده داد و در مس ماندنى شد. اختلاف اخير بين مهدى رحمتى و پرويز مظلومى سرمربى مس كرمان رحمتى در آستانه جدايى از مس قرار بگيرد. در اين ميان پرسپوليسى ها نيز درصدد جذب اين دروازه بان بودند و مذاكرات مثبتى هم با او داشتند. ولى رحمتى در تماسى كه صبح ديروز با فرخزادى يكى از اعضاى هيأت مديره پرسپوليس داشت انصراف خود را از حضور در اين تيم اعلام كرد. اختلاف رحمتى با باشگاه مس و مظلومى هم برطرف شده و اين بازيكن به زودى به اردوى اين تيم در اردبيل خواهد پيوست. رحمتى چند روز پيش قرارداد داخلى با مس كرمان امضا كرده بود و فصل آينده هم در اين تيم خواهد ماند.
Alex Emperatoor
30-06-2008, 16:09
آ.ث.پرسپولیس - پرسپوليسى ها براى پيگيرى تمرينات خود با مشكل زمين مواجه شده اند و رايزنى هايى را براى پيدا كردن محلى براى تمرين آغاز كرده اند. با توجه به اينكه زمين نفت تهرانسر براى برگزارى تمرين آماده نيست و زمين شركت واحد هم وابسته بهشهردارى- اسپانسر فصل گذشته پرسپوليس- است، مديران باشگاه باب مذاكره را با مسوولان ورزشگاه دستگردى آغاز كرده اند و درصددند براى تمرينات فصل آينده خود اين ورزشگاه را در اختيار بگيرند البته مذاكرات آنها هنوز به نتيجه نرسيده و به همين خاطر تمرينات پرسپوليس تا پايان هفته جارى در مجموعه انقلاب پيگيرى خواهد شد.
Alex Emperatoor
30-06-2008, 16:11
آ.ث.پرسپولیس - محمد نصرتى و عباس آقايى امروز در رابطه با وضعيت ادامه همكارى شان با پرسپوليس با داريوش مصطفوى وارد مذاكره خواهند شد. نصرتى پيش از اين هم صحبت هايى را با مديرعامل جديد انجام داده اما درباره مسائل مالى توافقى بين آنها حاصل نشده. به همين منظور اين بازيكن ظهر امروز بارديگر با مصطفوى مذاكره خواهد كرد. عباس آقايى هم كه هنوز صحبتى درباره تمديد قراردادش نداشته و تمايل زيادى به حضور در ليگ امارات دارد، امروز به باشگاه مى رود تا درباره وضعيت خود با مديرعامل گفت و گو كند
Alex Emperatoor
30-06-2008, 16:24
[Only registered and activated users can see links] فرشید کریمی دروازهبان بلند قامت پرسپولیس امروز در باشگاه حضور یافت و با این تیم تسویه حساب کرده و رضایت نامه دریافت نمود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، فرشید کریمی دروازهبان سابقهدار و خوش قامت تیم پرسپولیس پس از حضور در باشگاه، با این تیم تسویه حساب کرده و رضایت نامهاش را نیز دریافت نمود.
HaMeD BaXfOOt
30-06-2008, 17:31
کريم باقري، کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس امروز در باشگاه حضور يافت و قراردادش را با قرمزپوشان پايتخت تمديد کرد.
به گزارش ايسنا، کريم باقري بعدازظهر امروز در باشگاه پيروزي حاضر شد و قراردادش را با اين تيم به مدت يکسال تمديد کرد.
**فرشيد کريمي تسويه کرد و رضايت نامه گرفت
فرشيد کريمي دروازهبان پرسپوليس نيز امروز در باشگاه حضور يافت و با اين تيم تسويه حساب کرده و رضايت نامه دريافت كرد.
L . F . C
30-06-2008, 19:10
فصل نقل و انتقالات بازيكنان در ليگ برتر هر روز داغ تر از روز قبل ميشود و بازيكنان براي ماندن يا رفتن از باشگاههاي خود تصميمگيري ميكنند.
در طي روزهاي گذشته رفت و آمد بازيكنان در باشگاه پرسپوليس قهرمان فصل گذشته اين رقابتها بسيار بيشتر شده به طوري كه از روز گذشته حسين كعبي، حسن رودباريان، محسن خليلي و عليرضا نيكبخت واحدي براي مذاكره به باشگاه پرسپوليس رفتند.
بر طبق اخبار رسيده از اين باشگاه نيكبخت واحدي به دليل دو ساله بودن قراردادش بايد يك سال ديگر در تيم پرسپوليس بماند اما ديگر بازيكنان قراردادهاي يكساله با مديريت قبلي بسته بودند و نياز به تمديد قرار دارند شنيدهها در باشگاه حاكي از آن است كه افزايش مبالغ درخواستي از سوي بازيكنان سبب شده كه امضا قراردادها با مشكل مواجه شود و هنوز اين بازيكنان با باشگاه به توافق نرسيده اند.
همچنين مقرر شده اگر تا چند روز آينده مذاكرات با بازيكنان پاسخ مثبتي نداشته باشد آنها با حضور در باشگاه تسويه حساب كرده و از تيم پرسپوليس مي روند
L . F . C
30-06-2008, 19:15
كريم باقري كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس امروز در باشگاه حضور يافت و قراردادش را با قرمزپوشان پايتخت تمديد كرد.
كريم باقري كاپيتان تيم پرسپوليس كه در كسب مقام قهرماني در هفتمين دوره رقابتهاي ليگ برتر نقش موثري داشت، بعدازظهر امروز به باشگاه آمد و قراردادش را با اين تيم به مدت يكسال تمديد كرد.
فرشيد كريمي دروازه بان پرسپوليس امروز در باشگاه حضور يافت و با اين تيم تسويه حساب كرده و رضايت نامه دريافت كرد.
كريمي دروازهبان با سابقه تيم پرسپوليس پس از حضور در باشگاه، با اين تيم تسويه حساب كرده و رضايت نامهاش را نيز دريافت نمود.
حبيب كاشاني مدير عامل پيشين باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) طي پيامي به مدير عامل باشگاه پرسپوليس سيد داريوش مصطفوي تبريك گفت.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني عضو و معاون اداري و اجرايي شوراي اسلامي شهر تهران و مدير عامل پيشين و موفق تيم فوتبال پيروزي (پرسپوليس) طي پيامي به سيد داريوش مصطفوي تبريك گفت. در پيام تبريك حبيب كاشاني به مدير عامل باشگاه پرسپوليس آمده است:
برادر گرامي جناب آقاي داريوش مصطفوي
مدير عامل محترم باشگاه فرهنگي - ورزشي پيروزي (پرسپوليس)
اكنون كه به عنوان مدير عامل باشگاه فرهنگي - ورزشي پيروزي منصوب شده ايد، مايلم صميمانهترين تبريكاتم را تقديم شما نمايم.
اميدوارم با توكل به خداوند تبارك و تعالي و در نظر داشتن ارزشهاي والاي ديني و شئونات اخلاق و رفتار حرفهاي و بهره گيري از روحيه صداقت و اخلاص و استفاده از تمام توان مديريتي و اجرايي كه وجود دارد بهترين نتايج و بيشترين توفيقات را براي اين باشگاه محبوب و مردمي در فصل آتي ليگ برتر و جام حذفي كشور به ويژه جام باشگاههاي آسيا به ارمغان بياوريد.
اخبار ثانیه به ثانیه نقل و انتقال در
khaf Esteghlali
30-06-2008, 20:50
ساعت 7 شب بالا خره خلیلی از باشگاه پرسپولیس خارج طبق گفته ی باشگاه او برای یک سال یا یک فصل دیگر قراردادشرا تمدید کرد.
انصافا تشکر دارد!!!!
داش محسن دمت گرم
محسن رفت و برگشت
داش محسن دمت گرم
محسن رفت و برگشت
khaf Esteghlali
30-06-2008, 21:27
داش محسن دمت گرم
محسن رفت و برگشت
تبلیغات تو بهترین سایت نقل و انتقالات که از اون سایت تو هم ثانیه به ثانیه تره خوب نیست:-?
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1