PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} اخبار مربوط به نقل و انتقالات باشگاه پرسپوليس در فصل 88-87 {::}

صفحه ها : 1 2 [3]

Seyed
09-07-2008, 23:15
خدا رو شكر اينجا هر لحظه يه طور نظر ميدن تا 4-5 ساعت پيش آدم بيخودي بود حالا آدم خوبي شد "البته تو بازيو ميگم" من خودم رفتم آمارشو در آوردم بد نيست كه اين بازيكن بي حاشيه و موثري بياد پرسپوليس اصلا ضرر نداره

Ferguson
09-07-2008, 23:46
من که از نظر فنی اصلا علوی رو قبول ندارم . اونموقع که تیم ملی هم بود قبولش نداشتم . از نظر اخلاقی اطلاعی ازش ندارم ......

Lionel-Bojan
10-07-2008, 00:29
فرانک اتسو به پرسپولیس پیوست .
فرانکو آتسو کاپیتان دوم تیم ملی توگو به تیم پرسپولیس پیوست.
این بازیکن که پیش از این در تیم ابومسلم خراسان عضویت داشت چهارشنبه شب با حضور در باشگاه پرسپولیس قرارداد خود را با این تیم امضا کرد.
آتسو در رقابتهای جام جهانی سال 2006 آلمان برای تیم توگو بازی کرد .
منبع : [Only registered and activated users can see links]

Alex Emperatoor
10-07-2008, 05:44
اگه کلی به موضوع نگاه بشه بازیکن های حاشیه دار رو از تیم انداختن بیرون
من از این موضوع خوشحالم.
ولی علی نیکبخت رو خیلی دوست دارم اصلا حاضر نیستم این یکی رو با پیرهن تیم دیگه ببینم.

Alex Emperatoor
10-07-2008, 06:28
بچه های پرسپولیسی بدونن هنوز یه سهمیه خارجی و یه سهمیه لیگ برتری و 5 تا بازیکن موقت (قرضی) میتونیم بگیریم...

عجب آیین نامه ی جالبی داریم همینطور بازیکن بفرست لیگ 1 بعد بیار تو تیمت:-o:D:D

22 تا بازیکن بزرگ سال میتونیم تو تیم داشته باشیم.(5تا زیر 23 سال و13 تا جوانان و نوجوانان)

یکی از بچه ها زحمت بکشه ببینه چندتا بازیکن زیر 23 سال چندتا جوان و چندتا بزرگ سال تو تیم هستن و با باشگاه قرارداد ثبت کردن...

L . F . C
10-07-2008, 11:33
آقا میگم این مصطفوی چقدر حرف کریمو گوش میکنه
دقیقا 1 روز بعد از در خواست کریم از مصطفوی که علوی رو بیارن اومد

حسن13/4/1367
10-07-2008, 12:47
عباس آقایی که رفت علی کریمی رو میارن یا نه؟

pers20
10-07-2008, 13:03
علی کریمی بیاد پرسپولیس غول میشه استقلال رو 6تایی هم میکنه!!

arash_2000
10-07-2008, 13:58
من که بعید میدونم کریمی بیاد ولی دعا میکنم بیاد:smil4337dd8b9eb25:

arash_2000
10-07-2008, 14:01
ولی من میگم حیفه سهمیه نیاد واسه علوی خراب کردن؟:wagfinger1:

pers20
10-07-2008, 15:53
اونجور که ما شنیدیم باشگاه القطر میخواد قرارداد کریمی رو فسخ کنه به نظر من برای پرسپولیس این بهترین موقعیته که علی کریمی رو برگردونه پرسپولیس!!!

Lionel-Bojan
10-07-2008, 16:52
علی کریمی رو این باشگاه قطری نخواست یه تیم عربی دیگه میخواد . مگه مغز خر خورده این همه پولو ول کنه بیاد پرسپولیس فوقش برای یه سال 500 تا بگیره . دلتون رو خوش نکنید علی کریمی وقتی دیگه عمر فوتبالش تموم شد شاید یه سر به پرسپولیس بزنه .

Alex Emperatoor
10-07-2008, 17:30
آره منم قبول دارم کریمی 33-34 سالش که شد میاد پرسپولیس یکی دو فصل بازی میکنه...
مگه اینکه خودش چیزه دیگه ای بخواد.......!

Scouser
10-07-2008, 19:32
بنجل تر تو دست و بالشون نبود
آتسو بگیر نگیر داره.زیاد به درد بخور نیست.

Ferguson
10-07-2008, 22:09
اقا مگه سهمیه پرسپولیس ته نکشیده الان ؟ پس چه جوری می خوان اتسو رو بگیرن ؟ دیگه هم ه مثل اینکه نمی ذارن یک بازیکن بره تیم دسته یکی بعد بیاد با تیم لیگ برتری ببنده . تکلیف چیه پس ؟

Ardalan Club
10-07-2008, 22:19
اینطور که معلومه میزارن این کار رو بکنن تا 5 بازیکن

وگرنه واسه چی برن دنبال بازیکن

Ferguson
10-07-2008, 22:40
اینطور که معلومه میزارن این کار رو بکنن تا 5 بازیکن

وگرنه واسه چی برن دنبال بازیکن
یعنی تا 5 تا بازیکن می شه این کارو کرد ؟ منبع داری ؟

Ardalan Club
10-07-2008, 22:55
آره میشه
قانونی که گذاشتن نمی شد وقتی رفت دسته 1 بخرنش ولی قرضی میشه تا 5 بازیکن
همین الان هم از یکی از مدیرای perspolisnews.net پرسیدم گفت همینطوره

Ferguson
10-07-2008, 23:12
آره میشه
قانونی که گذاشتن نمی شد وقتی رفت دسته 1 بخرنش ولی قرضی میشه تا 5 بازیکن
همین الان هم از یکی از مدیرای perspolisnews.net پرسیدم گفت همینطوره
اوکی . من فکر می کنم دیگه ما توی فصل نقل و انتقالات عالی کار کردیم . فقط باید به فکر یک مدافع چپ باشیم و دیگه کسی رو نمی خوایم . نمی دونم چرا مسئولین در این پست تو فکر نیستن ؟

Seyed
10-07-2008, 23:26
اوکی . من فکر می کنم دیگه ما توی فصل نقل و انتقالات عالی کار کردیم . فقط باید به فکر یک مدافع چپ باشیم و دیگه کسی رو نمی خوایم . نمی دونم چرا مسئولین در این پست تو فکر نیستن ؟

اينكه چرا تو فكر نيستنو نمي دونم ولي فك كنم ما اگر يه مهاجم شش دنگ ديگه بگيريم ضرر نكرديم چون بار ها گفتم تو 50 بازي خليلي و توره خسته ميشن و كاراييشونم مياد پايين ما بايد يه مهاجم بين المللي خوب و شش دانگ بگيريم

Ferguson
10-07-2008, 23:38
اينكه چرا تو فكر نيستنو نمي دونم ولي فك كنم ما اگر يه مهاجم شش دنگ ديگه بگيريم ضرر نكرديم چون بار ها گفتم تو 50 بازي خليلي و توره خسته ميشن و كاراييشونم مياد پايين ما بايد يه مهاجم بين المللي خوب و شش دانگ بگيريم
مسئله اینجاست که سیستم دلخواه امپراطور 1_3_2_4 هست و همیشه با یک مهاجم نوک کار می کنیم . پس دیگه 3 تا مهاجم خیلی ترافیک رو زیاد می کنه . به نظر من ما اول توی همه پست ها بازیکنای به درد بخور داشته باشیم بعد بریسم سراغ ذخیره و جایگزین :winksmiley02:

Seyed
10-07-2008, 23:49
اين مسئله درسته كه سيستم افشين 1-3-2-4 ولي من فك كنم به احتمال خيلي زياد اون تو اين فصل از 2- 3 مهاجم استفاده كنه چون ما امسال نياز مبرمي به سيستم مهاجم داريم و بايد نيروي حجوميمون كامل باشه تازه ميشه اون مهاجمي كه به عنوان سومين نفر مي گيريم به عنوان ذخيره در وقت خستگي هاي خليلي و توره باشه چون 100 درصد اونا تو اين همه بازي كم ميارن

Ferguson
10-07-2008, 23:54
اين مسئله درسته كه سيستم افشين 1-3-2-4 ولي من فك كنم به احتمال خيلي زياد اون تو اين فصل از 2- 3 مهاجم استفاده كنه چون ما امسال نياز مبرمي به سيستم مهاجم داريم و بايد نيروي حجوميمون كامل باشه تازه ميشه اون مهاجمي كه به عنوان سومين نفر مي گيريم به عنوان ذخيره در وقت خستگي هاي خليلي و توره باشه چون 100 درصد اونا تو اين همه بازي كم ميارن
البته یک مسئله دیگه هم هست که کلا الان دیگه مهاجم به درد بخوری توی لیگ نمونده . عماد رضا که پرید . در خارج از ایران هم بازیکن به درد بخور باشه ایران نمی یاد . در کل به نظرم مدافع چپ الان خیلی واجب تره . هر چند که نظر من و تو هیچ ارزشی نداره و مصطفوی کار خودشو می کنه :d

Seyed
10-07-2008, 23:57
البته یک مسئله دیگه هم هست که کلا الان دیگه مهاجم به درد بخوری توی لیگ نمونده . عماد رضا که پرید . در خارج از ایران هم بازیکن به درد بخور باشه ایران نمی یاد . در کل به نظرم مدافع چپ الان خیلی واجب تره . هر چند که نظر من و تو هیچ ارزشی نداره و مصطفوی کار خودشو می کنه :d
اين حرفو نزن شايد مسئولاي فوتبال ايران هر كار دلشون بخواد مي كنند وليكن حرف ما به عنوان يه هواداري كه داريم بحث مي كنيم درباره مسائل فوتبال مي تونه تو جاي خودش ارزشمند باشه ولي اينو كه گفتي مهاجم بدرد بخوري نمونده موافقم چون هم ما مهاجم خوب كم داريم هم دير اقدام كرديم فك كنم الان دفاع چپ بگيريم بهتره البته اگر چيزي مونده باشه

L . F . C
11-07-2008, 10:40
من فکر کنم پرسپولیس برای دفاع چپ مرتضی اسدی رو بیاره خوبه چون بازیکنی که هم در بازی هجومی موثره هم تو دفاع

Ferguson
11-07-2008, 10:45
من فکر کنم پرسپولیس برای دفاع چپ مرتضی اسدی رو بیاره خوبه چون بازیکنی که هم در بازی هجومی موثره هم تو دفاع
با صبا یک سال دیگه قرار داره و صبا هم گفته نمی دیم رضایت نامشو :winksmiley02:

L . F . C
11-07-2008, 10:49
ولی چون صبا الان وضعیت خرابه شاید رضایت نامشو بدن
هم چنین غلام رضا رضایی

Seyed
11-07-2008, 12:08
ممكنه بياد ممكنه نياد چون شنيدم استيلي داره ميشه سرمربي صبا باتري و ممكنه كه بياد مردونگي كنه و رضايت نامه شو بده از يه طرف ممكنه بياد نامردي كه و چون سرمربي نشده بياد مانع اين كار بشه بستگي به شخصيتش داره

Ardalan Club
11-07-2008, 14:55
یه مصاحبه نقل و انتقالاتی رو می زارم

چون هنوز بازیکن پرسپولیس نشده تو بخشش نذاشتم چون بیشتر به نقل و انتقالات ربط داره

از ملوان جدا شدم تا آقايان از خواب بيدار شوند
مازيار زارع: احتمال پرسپوليسي شدنم زياد است

کاپيتان تيم فوتبال ملوان بندر انزلي که در آستانه جدايي از اين تيم و حضور در يکي از دو باشگاه سپاهان يا پرسپوليس قرار دارد،دليل جدايي اش از فوتبال انزلي را بي تفاوتي مسئولان ورزش انزلي مي داند.

مازيار زارع در گفتگويي با خبرنگار ورزشي برنا شرکت کرده است که متن آن را در زير مي خوانيد:

*داريوش مصطفوي احتمال پرسپوليس شدن شما را زياد مي داند؟
بله، مذاکراتي را با دو باشگاه سپاهان و پرسپوليس داشته ام و قرار است امشب (جمعه) تصميم نهايي ام را بگيرم.

* احتمال حضورت در کدام تيم بيشتر است؟
پرسپوليس

* آيا احتمال دارد که پشيمان شده و به انزلي برگردي؟
خير، احتمالش وجود ندارد.

* آيا استقلالي ها هم تو را مي خواهند؟
قبل از آنکه تصميم به جدايي از ملوان بگيرم،آنها مرا مي خواستند.اما با حضورم در تمرينات ملوان موضوع منتفي شد و اخيراً هم صحبتي با من نداشته اند.

* خيلي ها مي پرسند که چه اتفاقي افتاد زارع تصميم به جدايي از ملوان گرفت؟
يک ماه با اين تيم تمرين کردم،اما خبري از توجه به تيم نشد.احساس کردم که آقايان نسبت به تيم بي تفاوت هستند.من و تعداد زيادي از بازيکنان ملوان در اين مدت به خاطر آقاي احمدزاده اعتراضي نکرديم و به تمريناتمان پرداختيم،ولي مسئولان به روي خودشان هم نمي آوردند.در انزلي همه مي دانند چقدر براي من سخت است که از ملوان جدا شوم،اما در نهايت به خاطر خود ملوان از اين تيم جدا شدم.

* منظورت را متوجه نمي شويم؟
من عاشق ملوان هستم،اما از آن جدا شدم تا آقايان از خواب بيدار شوند.ملوان تيم اول استان گيلان است،ولي متأسفانه آقايان به ديگر تيم هاي استان مي رسند.

* با احمد زاده صحبت کرده اي؟
بله، هم ايشان ناراحت است و هم خودم.اما بگذاريد با جدايي من مردم حقايق را بدانند.بگذاريد چهره واقعي آنهايي که دم از ملواني بودن مي‌زنند، رو شود.

* پس تصميمت قطعي است؟
بله،تا امروز تحت هر شرايطي در ملوان مي مانديم و با سختي ها کنار مي آمديم،اما از حالا به بعد شرايط فرق مي کند.من از ملوان جدا شدم تا به تيمم کمک کنم. شايد جدايي من و امثال من باعث شود که آقايان به خودشان بيايند و اين تيم مردمي و ريشه دار را جدي بگيرند.

Ghermezeteh
11-07-2008, 15:44
انتقال پر سر و صدا در شرف شکل گيري
نيکبخت به دفتر فتح الله زاده رفت

عليرضا واحدي نيکبخت که همگان از اختلافات او با قطبي اطلاع دارند،روز گذشته(پنج شنبه)حوالي ساعت 18 راهي دفتر علي فتح الله زاده شد و با وي ديدار کرد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا"در حالي که شنيده مي شد افشين قطبي با ادامه حضور نيکبخت در پرسپوليس مخالف است،استقلالي ها به تکاپو افتاده اند تا مقدمات بازگشت اين بازيکن را به تيم خود فراهم کنند. گفته مي شود امير قلعه نويي نيز با حضور دوباره نيکبخت در استقلال موافقت کرده است و اگر اتفاق خاصي ظرف يکي دو روز آينده رخ ندهد،هافبک-مهاجم جنجالي پرسپوليس پيراهن آبي را بر تن خواهد کرد. لازم به ذکر است چند تن از ليدرهاي باشگاه استقلال طي جلسه اي که با علي نظري جويباري داشته اند،مخالفت خود را با انتقال نيکبخت به استقلال اعلام نموده اند.

بازم این استقلال ها اومدن و حاشیه رو با خودشون آوردن
اینا ثابت کردن که برای بالا بردن ارسالاشون همه کار میکنن, حتی غیرت رو هم تعطیل میکنن و میان تو بخش با عظمت پرسپولیس :perspolis: پست میدن

من خودم رو میگم, ارق و تعصب به پرسپولیس اجازه نمیده که حتی وارد بخششون بشم, حالا چه برسه به پست

آقا لینک منبعش کجاست ؟

دوست عزیز این اخبار حاشیه ای رو خواهشا از روزنامه هایی که فقط تو محلتون پخش میشه رو منتشر نکنید

این نیکبخت بیچاره رو بد بختش کردن , این بنده خدا تو مصاحبه هاش هر وقت از استقلال سوال میکنن, اصلا دربارش صحبت نمیکنه
در ضمن نیکبخت با پرسپولیس قرار داد 2 ساله امضاء کرده و به علت عمل آپاندیس و در مسافرت بودن نتونسته به تمرین بیاید

مصاحبه های نیکبخت

يكي از مسئولان ااستقلا گفته كه تو ذاتا يك استقلالي هستي و هر وقت بخواهند تو را جذب خواهند كرد؟
در اين مورد حرفي نمي‌زنم. از شما هم مي‌خواهم خيلي به اين موضوع نپردازيد
منبع ([Only registered and activated users can see links])

فكر مي‌‌‌كني استقلال خوب يارگيري كرده؟
در مورد استقلال نظري ندارم.
منبع خبر ([Only registered and activated users can see links])

یک سر حتما به این منبع خبر ([Only registered and activated users can see links]) بزن

من خودم تو استادیوم بودم (بازی آخر) نیکبخت جلوی حداقل 70000 نفر گفت من یک پرسپولیسی هستم و اصلا به استقلال فکر نمیکنم

آقا خواهشا این خبرت رو پاک کن

شمایی که یک استقللالی هستی چی جوری غیرتت اجازه میده بیای و تو بخش با عظمت پرسپولیس :perspolis: پست بدی
پس برو و این اخبار رو تو بخش خودتون ارسال کن و اونجا با این رویاها صفا کنید

بحث رو ادامه نمیدم چون بخش منحرف میشه

Seyed
11-07-2008, 15:58
نيكبخت كه كلا باعث حاشيه و دعوا و بدبختي هست ولي منم قبول دارم كه نبايد به اخبار حاشيه اي روزنامه ها گوش كرد

در ضمن آقاي قرمزته نوشتن اسم باشگاه ها طبق قوانين مكتوب سايت خلافه و برخورد شديد ميشه خواهشا تا با بخش و شخص خودتون مديرا برخورد نكردن ويرايشش كنيد ممنون

Scouser
11-07-2008, 17:18
استيلي داره ميشه سرمربي صبا باتري
این خبرو از کجا آوردی؟
گل محمدی یا جلالی یه کودومشون میشن سر مربیه صبا
البته اگه منظورت دستیاریه بازم امکانش کمه

pers20
11-07-2008, 18:49
من نمیدونم چرا احساس خوبی به زارع و علوی ندارم!!!
الان به جز زارعی سمت راست دفاع کیه؟ به نظر من باید یه بازیکن برای اون پست بگیرن ؟

Lionel-Bojan
11-07-2008, 19:32
برای دفاع راست هم زارعی هست هم محمد . محمد پدیده ی این فصل راه اهن شد .
زارع هافبک خوبیه به خصوص برای پرسپولیس که با 5 تا هافبک بازی میکنه داشتن هافبک های زیاد ضروریه . البته منم با نظرت موافقم که علوی...
الان مهم ترین دغدغه باید برای دفاع چپ باشه . جایی که پژمان تو برگشتاش میتونه تیمو نابود کنه . اصلا تو برگشتا خوب نیست پژمان !

Seyed
11-07-2008, 19:51
این خبرو از کجا آوردی؟
گل محمدی یا جلالی یه کودومشون میشن سر مربیه صبا
البته اگه منظورت دستیاریه بازم امکانش کمه
من اين مطلبو از روزنامه زير خوندم خودت بخون مي فهمي تو فايل پيوسته

pers20
11-07-2008, 22:07
برای دفاع راست هم زارعی هست هم محمد . محمد پدیده ی این فصل راه اهن شد

ولی علیرضا محمددفاع چپه تا جایی که من شنیدم البته به نظر من اگر دفاع راست هم باشه بازم دفاع چپ خالی میشه به نظر من باید نصرتی رو نگه دارن!!!

Lionel-Bojan
12-07-2008, 00:41
ولی علیرضا محمددفاع چپه تا جایی که من شنیدم البته به نظر من اگر دفاع راست هم باشه بازم دفاع چپ خالی میشه به نظر من باید نصرتی رو نگه دارن!!!
والا تا جایی که ما دیدیم محمد دفاع راست ثابت راه اهن بود پارسال . دیگه نمیدونم .

arash_2000
12-07-2008, 00:48
والا تا جایی که ما دیدیم محمد دفاع راست ثابت راه اهن بود پارسال . دیگه نمیدونم .
دقیقا تا فصله قبل محمد دفاع راست بود :fkr:.

mahtab
12-07-2008, 00:51
الان مصطفوی گفت قراره برای دفاع چپ بازیکن از برزیل بیاریم.

Lionel-Bojan
12-07-2008, 00:57
من یه سوال برام پیش اومده . تیم داره میره اسپانیا ولی اصلا خبری از نیکبخت و نصرتی نیست . یعنی اینا نمیرن اسپانیا . اصلا اینا تا امروز تمرین نکردن حالا نیکی هیچی اپاندیس عمل کرده ولی اون دفاع سوتیمون چی ؟

Orange
12-07-2008, 10:14
دوستان یه لطفی کنید و بازیکنایی که تا حالا قرار داد قطعی بستن رو لیست کنید و بگذارید ممنون میشم.:heartsmile:

L . F . C
12-07-2008, 10:30
تا الان به طور رسمی:

1- محمد
2_منصوری
3-شیری
4- توره
5-پتروویچ
6-علوی

به پرسپولیس پیوستند هم چنین قراره آتسو امروز ثبت کنه وبه احتمال 50 درصد هم زارع.
البته قضیه ی زارع به آشوبی هم ربط داره اگر آشوبی بیاد زارع دیگه نمیاد.

همچنین قراره معمارزاده هم طی روز های آینده ثبت کنه

البته همه ی این هایی که گفتم به دلیل این که سهمیه های پرسپولیس تموم شده با رفتن قرضی به یک تیم دسته چندمی میتونن به پرسپولیس بیان.

Seyed
12-07-2008, 11:55
من یه سوال برام پیش اومده . تیم داره میره اسپانیا ولی اصلا خبری از نیکبخت و نصرتی نیست . یعنی اینا نمیرن اسپانیا . اصلا اینا تا امروز تمرین نکردن حالا نیکی هیچی اپاندیس عمل کرده ولی اون دفاع سوتیمون چی ؟

نصرتي وضعيتش معلوم نيست ممكنه بياد ممكنه نياد قراره تشريف ببره اروپا اگر خواستنش كه ميره اونجا اگر نه وبال گردنمونه

Ferguson
12-07-2008, 12:54
البته خدا کنه که این ممد سوتی :d نبنده . اصلا به درد نمی خوره . حتی دفاع چپ هم بازی کنه بازم سوتیه . همون پژمان بهتره چپ بازی کنه تا ممد سوتی :d

تا الان فقط از رفتن کعبی ناراحت شدم . اگر اون می موند خیلی بهتر بود . ولی با این حال گور پدرش :d هر کی نمی خواد وایسه . خوش اومده . :قلیون:

mahtab
12-07-2008, 13:01
بهتر که برن. خلایق هر چه لایق. لیاقت ندارند تو تیمی مثل پرسپولیس بازی کنند و با مربی مثل افشین کار کنند. لیاقتشون بازی توی سایپا است.

Lionel-Bojan
12-07-2008, 13:21
رفتن که مثلا تو تیم ملی فیکس بشن و جام جهانی رو از دست ندن . خصوصا او بی غیرت اقایی :-& . اگه هرکی بره تیم ملی حاضرم شزط ببندم که این اقایی تیم ملی نمیره و دایی سرش یه کلاه گنده گذاشته . در ضمن با رفتن میرزاپور به سایپا از همین الان دروازبانمون(اگه بریم جام جهانی) مشخص شد . ابراهیم میرزاپور . این خط و این نشون ببینین کی گفتم !

Ferguson
12-07-2008, 13:46
رفتن که مثلا تو تیم ملی فیکس بشن و جام جهانی رو از دست ندن . خصوصا او بی غیرت اقایی :-& . اگه هرکی بره تیم ملی حاضرم شزط ببندم که این اقایی تیم ملی نمیره و دایی سرش یه کلاه گنده گذاشته . در ضمن با رفتن میرزاپور به سایپا از همین الان دروازبانمون(اگه بریم جام جهانی) مشخص شد . ابراهیم میرزاپور . این خط و این نشون ببینین کی گفتم !
البته بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندیم که تاپیک منحرف نشه . فقط اینو بگم که ایشالا به کمک کره و عربستان اصلا صعود نمی کنیم :5: تیم ملی که مربیش علی دایی باشه همون بهتر که حذف بشه :-&

arash_2000
12-07-2008, 13:51
بهتر که برن. خلایق هر چه لایق. لیاقت ندارند تو تیمی مثل پرسپولیس بازی کنند و با مربی مثل افشین کار کنند. لیاقتشون بازی توی سایپا است.
واقعا که تو این مواقع معلوم میشه افشین چه ادمایه نامردیو تحمل می کرده.اقای دایی که قربونش برم داره کم کم یه دلال حرفه ای میشه:53:

Alex Emperatoor
12-07-2008, 14:01
قبل از سفر تيم ملي به اسپانيا صورت گرفت
خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيش از سفر به اسپانيا، براي تداوم همكاري با مسئولان باشگاه مذاكره كرد.

[Only registered and activated users can see links]

*به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه پرسپوليس پيش از سفر تيم ملي فوتبال به اسپانيا از محمد نصرتي دعوت كردند براي انجام مذاكره در باشگاه حاضر شود.

*گفته مي شود دو طرف براي تداوم همكاري به توافق اوليه دست يافته اند.

*مبلغ پيشنهادي نصرتي مورد تاييد مسئولان باشگاه قرار گرفته و قرار است پس از بازگشت ملي پوشان از اسپانيا، و تاييد نهايي افشين قطبي، قرارداد نصرتي تمديد شود.

MamadMunchen
12-07-2008, 14:24

ميرزاپور اگه تو اوج باشه واقعا بهترين دروازه بان ايرانه ولي از بعده مصدوميتش اصلا وضع خوبي نداره .

اگه تو اوج نباشه دايي ميرزاپور رو دعوت نميكنه كه خودشو خراب كنه :wagfinger1:

البته بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندیم که تاپیک منحرف نشه . فقط اینو بگم که ایشالا به کمک کره و عربستان اصلا صعود نمی کنیم :5: تیم ملی که مربیش علی دایی باشه همون بهتر که حذف بشه :-&

اصلا ترديد نكن كه ايران به عنوان تيم اول صعود ميكنه تا وقتي علي دايي سرمربي تيم ملي باشه فدراسيون براش سنگ تموم ميذاره .

تاپيك رو هم كه خوب منحرف كرديد :-w

Scouser
12-07-2008, 19:05
مازيار زارع مدافع فصل پيش تيم فوتبال ملوان بندر انزلي با عقد قرارداد يكساله به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.
کی تا حالا مازیار زارع مدافع شده؟!:117:

Alex Emperatoor
12-07-2008, 20:02
"مازيار زارع" به پرسپوليس پيوست

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مازيار زارع هافبک فصل پيش تيم فوتبال ملوان بندر انزلي با عقد قرارداد يكساله به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.

زارع پس از چندين جلسه بحث و بررسي با مسوولان تيم فوتبال پرسپوليس سرانجام با اين باشگاه به توافق نهايي رسيد و قرارداد داخلي خود را امضا كرد.

قرارداد مازيار زارع فردا (يكشنبه) در هيات فوتبال تهران ثبت خواهد شد.

گفتني است باشگاه سپاهان اصفهان نيز به شدت خواهان اين هافبک گيلاني بود.

خبرگزاری ایسنا به اشتباه از مازیار زارع به عنوان دفاع یاد کرد که در متن اصلاح شد.

L . F . C
12-07-2008, 22:59
به نظر من زارع هافبک خوب و شوتزنیه
خدا منه موفق باشه:smil4337dd8b9eb25:

Ghermezeteh
13-07-2008, 04:57
دوستان یه لطفی کنید و بازیکنایی که تا حالا قرار داد قطعی بستن رو لیست کنید و بگذارید ممنون میشم.:heartsmile:

پرسپولیسی های عزیز برای به دست آوردن تمامی اطلاعات پرسپولیس در فصل قبل و این فصل میتوانید به بخش تاریخچه مراجعه کنید که به روز اطلاع رسانی می شود :perspolis:

تاریخچه باشگاه ([Only registered and activated users can see links])

arash_2000
13-07-2008, 15:03
به نظر من الان جای این حرفا نیست فقط باید از persepolis 87 حمایت کرد.:13:

L . F . C
13-07-2008, 18:44
با این شرایط و با جذب علوی و زارع من فکر کنم چه مسئولان آشوبی رو بخوان چه نخوان خودش اصلا دیگه نمیاد .

Ghermezeteh
14-07-2008, 12:46
كريم باقري و ميثاق معمارزاده قراردادشان را با پرسپوليس ثبت کردند كريم باقري و ميثاق معمارزاده با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با باشگاه پرسپوليس به ثبت رساندند. به گزارش مرجع خبری كريم باقري كاپيتان و معمارزاده دروازه‌بان پرسپوليس دقايقي پيش با حضور در هيات فوتبال استان تهران به ترتيب قرارداد دو و يك ساله‌ي خود با باشگاه پرسپوليس را به ثبت رساندند. معمارزاده كه به عنوان يك بازيكن ليگ يكي از باشگاه ديهيم اهواز به باشگاه پرسپوليس پيوسته، در جواب شهنازي كه گفت اگر قرارداد يك ساله‌ات به پايان برسد، براي فصل آينده بايد به ديهيم اهواز منتقل شوي، گفت: «تا سال آينده برنامه‌ي ديگري خواهم داشت.»

«علیرضا نیکبخت» نیز در هیأت فوتبال با پرسپولیس تمدید کرد علیرضا نیکبخت واحدی هافبک مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس امروز دوشنبه در هیأت فوتبال استان تهران حاضر شد و قراردادش را به مدت دو سال با تیم پرسپولیس تمدید کرد. به گزارش سایمرجع خبری علیرضا نیکبخت واحدی ساعت 30/11 صبح امروز دوشنبه بیست و چهارم تیر ماه در محل هیأت فوتبال استان تهران حاضر شد و با پرسپولیس به مدت دو سال تمدید کرد

c.ronaldo7
14-07-2008, 12:56
پس دفاع چپ چی شد راستی جایگزین خلیلی کیه؟

Scouser
14-07-2008, 13:24
اصلا مصدوم نشده بود...

arash_2000
14-07-2008, 13:59
اصلا مصدوم نشده بود...
مصدوم شده ولی وضعیتش امروز مشخص میشه که هنوز خبری نیست.:-??

Seyed
14-07-2008, 20:47
خبري از مصدوميت محسن خليلي نشد قرار بود امشب مشخص بشه در ضمن مگه قرار نبود قطبي تا ديروز برگرده چرا بر نگشت؟

Ferguson
14-07-2008, 21:13
خبري از مصدوميت محسن خليلي نشد قرار بود امشب مشخص بشه در ضمن مگه قرار نبود قطبي تا ديروز برگرده چرا بر نگشت؟
فعلا که خبری نشده . فقط خدا کنه همون مینیسک پاره کرده باشه :smil4337dd8b9eb25: چون اگه رباط باشه که دیگه فاتحش خوندست . البته فاتحه ما هم خوندست :D

پ.ن : باز بگو نباید عماد رضا رو می خریدیم . :D

Alex Emperatoor
14-07-2008, 22:59
كريم باقري و ميثاق معمارزاده قراردادشان را با پرسپوليس ثبت کردند كريم باقري و ميثاق معمارزاده با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با باشگاه پرسپوليس به ثبت رساندند. به گزارش مرجع خبری كريم باقري كاپيتان و معمارزاده دروازه‌بان پرسپوليس دقايقي پيش با حضور در هيات فوتبال استان تهران به ترتيب قرارداد دو و يك ساله‌ي خود با باشگاه پرسپوليس را به ثبت رساندند. معمارزاده كه به عنوان يك بازيكن ليگ يكي از باشگاه ديهيم اهواز به باشگاه پرسپوليس پيوسته، در جواب شهنازي كه گفت اگر قرارداد يك ساله‌ات به پايان برسد، براي فصل آينده بايد به ديهيم اهواز منتقل شوي، گفت: «تا سال آينده برنامه‌ي ديگري خواهم داشت.»

«علیرضا نیکبخت» نیز در هیأت فوتبال با پرسپولیس تمدید کرد علیرضا نیکبخت واحدی هافبک مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس امروز دوشنبه در هیأت فوتبال استان تهران حاضر شد و قراردادش را به مدت دو سال با تیم پرسپولیس تمدید کرد. به گزارش سایمرجع خبری علیرضا نیکبخت واحدی ساعت 30/11 صبح امروز دوشنبه بیست و چهارم تیر ماه در محل هیأت فوتبال استان تهران حاضر شد و با پرسپولیس به مدت دو سال تمدید کرد

صبح امروز «میثاق معمارزاده» دروازه‎بان فصل گذشته تیم فوتبال سایپا با قراردادی دو ساله به تیم پرسپولیس پیوست.دروازه‎بان جدید تیم پرسپولیس صبح امروز (دوشنبه) با حضور در هیأت فوتبال استان تهران قراردادش را به مدت دو سال با این تیم به ثبت رساند.

قابل ذكر است كه در خبرهاي پيشين قرارداد اين بازيكن يك ساله به عرض شما رسيده بود ولي اين بازيكن قرار داد خود را به مدت 2 سال در هئيت فوتبال به ثبت رساند.

Barcelonistas
15-07-2008, 00:45
فکر کنم خبرایی شده.ساعت 2شب شد ولی خبری نشد.بچه به هممون به احتماله 99% تسلیت میگم.:29:

farshid.j
15-07-2008, 01:48
جایگزین خلیلی یکی از از این 4تاست
1-افشین چاووشی(پگاه)
2-میلاد میداوودی
3-جوادکاظمیان
4-غلامرضا رضایی

Barcelonistas
15-07-2008, 01:53
افشین چاوشی واییییییییی.دوتا بازی کرد سریع تیم منچستر میخواد بخرش.مصطفوی بعضی وقتا کارایی میکنه که آدم میخواد سرشو بذاره رو بالش بخوابه.

mehran_manutd
15-07-2008, 08:35
افشین چاوشی واییییییییی.دوتا بازی کرد سریع تیم منچستر میخواد بخرش.مصطفوی بعضی وقتا کارایی میکنه که آدم میخواد سرشو بذاره رو بالش بخوابه.

پرسپولیس نه منچستر.

Ferguson
15-07-2008, 10:40
جایگزین خلیلی یکی از از این 4تاست
1-افشین چاووشی(پگاه)
2-میلاد میداوودی
3-جوادکاظمیان
4-غلامرضا رضایی
به غیر از گزینه اول . اون 3 تا که امکان نداره به تیم بیان . همشون قرار داد دارن و ..... فقط همون گزینه اول می مونه که خیلی راحت بگم که مفت گرونه :d

Ardalan Club
15-07-2008, 11:49
خبرگزاری پرسپولیس : هافبک فصل گذشته تیم فوتبال ملوان بندرانزلی با عقد قراردادی قرضی و یکساله از تیم فوتبال دیهیم جنوب غرب تهران به تیم پرسپولیس پیوست.
زارع دقایقی پیش با حضور در هیئت فوتبال استان تهران به عضویت خود در تیم فوتبال پرسپولیس تهران رسمیت بخشید تا فصل آینده این تیم را در مسابقات لیگ برتر همراهی کند. با توجه به اینکه سهمیه بازیکنان لیگ برتری تیم فوتبال پرسپولیس تهران در فصل نقل و انتقالات تکمیل شده بود، این بازیکن جوان همچون میثاق معمارزاده به تیم دیهیم جنوب غرب تهران منتقل شد و از این تیم بصورت قرضی و یکساله به تیم پرسپولیس آمد.
تاکنون بازیکنانی چون علیرضا محمد، محمد منصوری، ابراهیم توره، سید محمد علوی، ایوان پتروویچ، مجتبی شیری، مازیار زارع و میثاق معمارزاده رسما به عضویت تیم پرسپولیس در آمده اند و فرانک آتسو نیز در آستانه ثبت قرارداد با این تیم تهرانی است.

Ardalan Club
15-07-2008, 12:05
یه خبر به دستم رسید (منبع ندارم)

شاید درست باشه

مشكل دفاع چپ حل شد
احتشام ساساني به تیم پرسپولیس پیوست
وي در مورد چگونگي حضورش در جمع سرخپوشان، عنوان كرد: از دو سال قبل بحث حضورم در اين تيم مطرح بود. خوشحالم كه امسال اين اتفاق افتاد‌ چون شرايط اين فصل برايم بهتر است.
بازيكن فصل گذشته برق شیراز عنوان كرد: براي اين فصل هم كادر فني مرا مي‌خواست و هم مديريت تيم. افشين پيروانى با توجه به شناختي كه از بازيم داشت، پيشنهاد داده بود از من در پست دفاع چپ استفاده شود.
هافبک جدید تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که \"آیا به خاطر مسائل مالی از برق شيراز جدا شدید؟\"، گفت: برخلاف آنچه عنوان می شود، مسائل مالی در جدایی من از تیم برق شيراز و انتقالم به پرسپولیس هیچ نقشی نداشت. من پرسپولیس را برای این انتخاب کردم که در فوتبال ایران جهشی داشته باشم.

خبر در این ارتباط :

گزارش خبرنگار مهر، احتشام ساسانی پس از آنکه نتوانست نظر محمد عباسی سرمربی تیم فوتبال برق شیراز را جلب کند و با این مربی به تفاهم برسد، ظهر امروز با حضور در دفتر این باشگاه و دریافت تسویه حساب مالی، از این تیم شیرازی جدا شد.

Seyed
15-07-2008, 12:47
فعلا که خبری نشده . فقط خدا کنه همون مینیسک پاره کرده باشه :smil4337dd8b9eb25: چون اگه رباط باشه که دیگه فاتحش خوندست . البته فاتحه ما هم خوندست :d

پ.ن : باز بگو نباید عماد رضا رو می خریدیم . :d

من گفتم عماد رضا رو نمي خواييم من كه اينقدر اربده زدم امام رضا رو مي خواييم كه هيچ كس گوش نداد گفتند قطبي تكمهاجمه است سه تا نمي خواييم اينم از عاقبت اين كارا

بعدشم چاووشي تو دو تا بازي خوب نبودو تو 7-8 -10 تا بازي خوب درخشيد اگر چاوشي نبود پگاه حذف بود اگر چاووشي نبود سپاهان بازيو برده بود اگر چاوشي نبود ... اتفاقا اگر چاووشي رو بتونند بگيرند خيلي خوبه

vahid1364
15-07-2008, 12:52
پژمان نوري و مازيار زارع امروز (سه شنبه ) در هيات فوتبال استان تهران حاضر شدند و قراردادشان را به مدت يك سال با تيم پرسپوليس ثبت كردند.

اين دو بازيكن در فصل هشتم ليگ فوتبال باشگاه‌هاي برتر ايران تيم پرسپوليس را همراهي خواهندكرد.

*c*f*c*
15-07-2008, 13:28
پرسپولیس امسال بازیکنهای خوبی جذب کرده به امید خدا بارو بندیل بستن برایقهرمانی اسیا انشا الله که میشه

Seyed
15-07-2008, 13:39
بله بازيكنان خوبيو جذب كرديم ولي با يك مهاجم نمي شه تو سه تا كه هيچي حتي تو يه جام خوب كار كرد

arash_2000
15-07-2008, 14:10
من گفتم عماد رضا رو نمي خواييم من كه اينقدر اربده زدم امام رضا رو مي خواييم كه هيچ كس گوش نداد گفتند قطبي تكمهاجمه است سه تا نمي خواييم اينم از عاقبت اين كارا

بعدشم چاووشي تو دو تا بازي خوب نبودو تو 7-8 -10 تا بازي خوب درخشيد اگر چاوشي نبود پگاه حذف بود اگر چاووشي نبود سپاهان بازيو برده بود اگر چاوشي نبود ... اتفاقا اگر چاووشي رو بتونند بگيرند خيلي خوبه
باید خدمتت عرض کنم یه باشگاهه بزرگ که نمیتونه رو یه بازیکن که 3/2 بازی خوب کار کرده سرمایه گذاری کنه ما یه مهاجم میخواییم که همیشه رو فرم باشه نه مثله فراز فاطمی که از حیدری ام کمتر گل زده.:53:

arash_2000
15-07-2008, 14:13
با حضور در هيئت فوتبال
نوري قراردادش را با پرسپوليس ثبت كرد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران با حضور در هيئت فوتبال قراردادش را با سرخ پوشان تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، دقايقي پيش پژمان نوري در هيئت فوتبال استان تهران حاضر شد و قراردادش را به طور رسمي با اين تيم به ثبت رساند.
قرارداد جديد نوري با پرسپوليس يك ساله است.
وي در پست دفاع از مهره هاي كليدي پرسپوليس در فصل هاي گذشته بود.
/[Only registered and activated users can see links]

Ferguson
15-07-2008, 14:28
بله بازيكنان خوبيو جذب كرديم ولي با يك مهاجم نمي شه تو سه تا كه هيچي حتي تو يه جام خوب كار كرد
البته 2 تا مهاجم :wagfinger1: علی نیکی و توره . خیر خواه هم هست که البته نمی شه روش خیلی حساب کرد . در کل این پسره چاوشی با اینکه خیلی خوشم نمیاد ازش ولی از هیچی بهتره . حد اقل شوت زنتیش قویه . :D

پ.ن : به امید اینکه خلیلی مینیسک پاره کرده باشه نه رباط :smil4337dd8b9eb25:

evra
15-07-2008, 17:06
باسلام
لطفا تمامی خرید های پرسپولیس رو یکجا بزارید تا یکی مثل من که چند وقتی میشه که بعلت کارهای که پیش امده نیومدم روی سایت بتونم به راحتی بخونم
ممنونم:72:

Ardalan Club
15-07-2008, 18:20
تا حالا این بازیکنان ثبت کردند

1- محمد منصوری از ابومسلم(2 ساله)

2-علیرضا محمد از راه آهن (2 ساله)

3-مجتبی شیری از استقلال اهواز(1 ساله)

4- ابراهیم توره از پیکان(1 ساله)

5-ایوان پتروویچ از ابومسلم(1 ساله)

6-محمد علوی از پاس(1 ساله)

....................................

اینها هم تمدید کردند

1- کریم باقری(1 ساله)

2- مسعود زارعی(2 ساله)

3-پژمان نوری

4-مهدی واعظی(1ساله)

5-نیکبخت واحدی(2ساله)

6-محسن خلیلی

7-بادامکی(1 ساله)

8-باقریها(2 ساله)

9-خیرخواه(2ساله)

............................................

جذب دسته یکی:

فرانک آتسو

هادی نوروزی- داماش

معمار زاده

مازیار زارع

--------------------

Ardalan Club
15-07-2008, 18:22
..................................................

تیم کهکشانیهای امسالمون

سرمربی: افشین امپراطور
کمکها: (پیروانی - عابدزاده-کماسی)

خط حمله (خلیلی - توره -نوروزی-خیرخواه-عسگر)

خط میانی( نیکی- زارع- بادامکی -نوری - پتروویچ - کریم - علوی - منصوری)

مدافعان( نصرتی -محمد-حیدری-شیری-زارعی-باقریها-آتسو)

دروازبان ( واعظی-حقیقی-معمارزاده)

---------------------------------------

نظر شما چیه خریدامون چطور بود؟
توجه
هنوز دفاع چپ نداریم

L . F . C
15-07-2008, 18:33
در ضمن قطبی گفته از برزیل یک دفاع چپ خوب میارم

mahtab
15-07-2008, 18:38
انشا الله قراره با این بازیکنان قهرمان اسیا شیم. و یک بار دیگه حماسه شش تایی ها را تکرار کنیم.

Clemenza
15-07-2008, 18:46
بازیکن های زیاد گرفتن فقط ملاک نیست. واقعاً هماهنگیشون خیلی مشکل میشه. کلاً تیمی که استخون بندیشو حفظ کنه و چند تا نیرو فقط اضافه کنه خیلی بهتره

Ardalan Club
15-07-2008, 18:53
درسته
ولی دیگه مشکل نیمکت کم ارزش فصل قبل رو نداریم که تو مقطعی از فصل از همین موضوع ضربه خوردیم

امسال 2 تیم قوی داریم

الان هم میشه این 2 تیم رو چید

Orange
15-07-2008, 18:53
ببینم رودباریان کجا رفت؟
همون که تو بازی با استقلال اهواز مرغ می گرفت:d رو میگم ؟

Ardalan Club
15-07-2008, 18:57
رودباریان یکی از متعصب ترین بازیکنامون بود (حداقل)
که اون گریه هاشو رو نیمکت و تک به تکهایی که گرفت رو هیچ وقت فراموش نمی کنیم
دستشم درد نکنه ممنونیم ازش چون از ارکان قهرمانیمون بود

هنوز تیم آیندش مشخص نشده

امیدوارم هر جا که هست موفق باشه

L . F . C
15-07-2008, 18:58
این طور که توی روزنامه ها و خبر گزاری ها خوندم احتمالا به یکی از 3 تیم ذوب آهن - پیکان یا استقلال البته استقلال اهواز میره.

Orange
15-07-2008, 19:09

هنوز تیم آیندش مشخص نشده

کاری به تعصبش ندارم قبول دارم با تعصب بود ولی باید قبول کنی که اصلا استیل دروازه بانی نداشت.
ولی بازیهایی که اون انجام میداد اصلا یه ترسی تو دل هوادارا بود ولی وقتی واعضی بود یه دلگرمی برای مدافعا و هوادارا بود.

Ardalan Club
15-07-2008, 19:16
کاری به تعصبش ندارم قبول دارم با تعصب بود ولی باید قبول کنی که اصلا استیل دروازه بانی نداشت.
ولی بازیهایی که اون انجام میداد اصلا یه ترسی تو دل هوادارا بود ولی وقتی واعضی بود یه دلگرمی برای مدافعا و هوادارا بود.

100%

من همیشه با واعظی موافق بودم
گلای بدی خورد رودباریان ولی چند تا بازی هم بود که عالی کار کرد
نمونش بازی با پاس تو همدان هفته سوم
شاید به خاطر تعصبش بود که منه هوادار هنوز دوسش دارم

ولی در کل واعظی خیلی بهتر بود

Seyed
15-07-2008, 19:21
خيلي رودباريان امسال گلاي بدي خورد اصلا آمار ببازيش فك كنم يه بازي كمتر بود ولي 10-12 تا گل از واعضي بيشتر خورد ولي تعصبش مثال زندني بود هرجا ميره موفق باشه

Seedorf
15-07-2008, 21:55
دو تاشون خوب بودند ولی واعظی یه چیز دیگست
روز پدر مبارک:17:

pers20
15-07-2008, 22:11
بچه ها کسی از آخرین وضعیت محسن تاج سوراخ کن خبری داره؟

Alex Emperatoor
15-07-2008, 22:48

آخرین خبر همون مصدومیت بود
فعلا یکی میگه صلیبی پاره کرده یکی میگه کشیدگی شدیده
معلوم نیست چی به چیه؟!!!!!!!!!

Fenrir Greyback
15-07-2008, 22:53
آقا من این مازیار زارع رو خیلی قبول دارم شوتاش وحشتناکه هیچ موقع گلی رو که به استقلال از فاصله 32 متری زد رو فراموش نمیکنم امسال هم باز میزنه

Ghermezeteh
16-07-2008, 09:48
باسلام
لطفا تمامی خرید های پرسپولیس رو یکجا بزارید تا یکی مثل من که چند وقتی میشه که بعلت کارهای که پیش امده نیومدم روی سایت بتونم به راحتی بخونم
ممنونم:72:

برای اطلاع از از آمار پرسپولیس در هر فصل میتونید به بخش تاریخچه مراجعه کنید که به روز اطلاع رسانی میشه

تاریخچه جامع و کامل باشگاه پرسپولیس ([Only registered and activated users can see links])

ببینم رودباریان کجا رفت؟
همون که تو بازی با استقلال اهواز مرغ می گرفت:d رو میگم ؟

امروز اخبار شبکه 6 گفت با پیکان قرارداد یک ساله بست :smil4337dd8b9eb25:

هنوز تیم آیندش مشخص نشده

واقعا رودباریان برای پرسپولیس گل کاشت رو رفت به آمار زیر دقت کنید

نام======== تعداد بازی ==== گل خورده

رودباریان ======== 9 ========= 15 (حدودا در هر بازی دو گل)

واعظی ======== 25 ========= 16 (حدودا در هر دو بازی یک گل)

کریمی ======== 1 ========= 3 ( اینم که تعطیل بود بنده خدا)

حالا میشه فرق واعظی با رودباریان رو تشخیص داد

Mohsen_Bar3lona
16-07-2008, 13:55

بچه ها...محسن مینیسک پاره کرده و حداقل 6 ماه از میادین بدور خواهد بود...رباط سلیبیش هم آسیب دیده...امیدواریم هر چه زودتر برگرده...هفت تیرش رو میخواد بده به توره.آخه توره هم کم تاج سوراخ کن نیستا...پارسال یادتونه؟ :labkhand:

arash_2000
16-07-2008, 14:26
بچه ها...محسن مینیسک پاره کرده و حداقل 6 ماه از میادین بدور خواهد بود...رباط سلیبیش هم آسیب دیده...امیدواریم هر چه زودتر برگرده...هفت تیرش رو میخواد بده به توره.آخه توره هم کم تاج سوراخ کن نیستا...پارسال یادتونه؟ :labkhand:
ببخشیدا باید بگم هر وقت منبع معتبرشو گذاشتی ما باور می کنیم وگرنه هممون این شایعه ها رو میشنویم:-??

Lionel-Bojan
17-07-2008, 00:22
بهترین بازیکنمون رو علی اقا برده با مینیسک پاره تحویلمون داده . این دایی دیگه داره شورشو درمیاره . اون از نقل و انتقالات اینم از ...

Spyro
17-07-2008, 11:05
اقا با این وضع خیلی تیم اوضاش خرابه . خرید یک مهاجم از نون شب هم واجب تر شدهمگه توره نیست میتونه تا برگشتن خلیلی برای پرسپولیس بازی کنه

Ferguson
17-07-2008, 11:13
مگه توره نیست میتونه تا برگشتن خلیلی برای پرسپولیس بازی کنه

یک مهاجم برای بازی در 3 تا جام خیلی خیلی کم هست :117: شما فرض کن این بازیکن محروم بشه (کارت قرمز ) یا 3 هفته مصدوم بشه . خسته بشه و........ اونوقت کسی رو نداریم برای مهاجم نوک :29:

100 درصد باید یک بازیکن گرفته بشه در این پست . البته خود مصطفوی و فرخزادی هم که گفتن می گیرن یک مهاجم :-?

Alex Emperatoor
17-07-2008, 18:23
یک مهاجم برای بازی در 3 تا جام خیلی خیلی کم هست :117: شما فرض کن این بازیکن محروم بشه (کارت قرمز ) یا 3 هفته مصدوم بشه . خسته بشه و........ اونوقت کسی رو نداریم برای مهاجم نوک :29:

100 درصد باید یک بازیکن گرفته بشه در این پست . البته خود مصطفوی و فرخزادی هم که گفتن می گیرن یک مهاجم :-?

کاملا با این حرف موافقم اما علی نیکی هم نوک بازی میکنه...
اما یه ذخیره خوب بگیریم لازمه...

arash_2000
17-07-2008, 20:19
یکی نیست بشون بگه تو رو خدا هر کاری می کنید سریعتر همه ی مهاجما دارن تمدید می کنن.:53::29:

Mohsen_Bar3lona
17-07-2008, 21:05
ببخشیدا باید بگم هر وقت منبع معتبرشو گذاشتی ما باور می کنیم وگرنه هممون این شایعه ها رو میشنویم:-??

باش تا صبح دولتت بدمد... [Only registered and activated users can see links]

منبع ذکر کن [Only registered and activated users can see links]

باور نکن [Only registered and activated users can see links]

خبرش که دقیق اومد بهت میگم که درست بود یا نه...

Ferguson
17-07-2008, 21:08
کاملا با این حرف موافقم اما علی نیکی هم نوک بازی میکنه...
اما یه ذخیره خوب بگیریم لازمه...
اخه مسئله اینجاست که علی نیکی مهاجم نوک تخصصی نیست . یعنی شم گلزنی نداره . بیشتر کاراییش همون سمت چپ هست . :winksmiley02:

من امار گرفتم مثل اینکه چاووشی هم با پگاه تمدید کرده . پس اینا چی می گن می خوایم چاووشی رو بگیریم ؟ رضایی و میداوودی و .....که دیگه کنسل شد 100 درصد :53:

Scouser
17-07-2008, 21:16
یک مهاجم برای بازی در 3 تا جام خیلی خیلی کم هست شما فرض کن این بازیکن محروم بشه (کارت قرمز ) یا 3 هفته مصدوم بشه . خسته بشه و........ اونوقت کسی رو نداریم برای مهاجم نوک
یکی از مشکلات اینه که توره بازیکنیه که زیاد کارت میگیره و این یعنی به یه مهاجم بزرگ دیگه نیاز داریم

mahtab
17-07-2008, 21:50
به یک مهاجم دیگم نیاز داریم ولی اگه نیومد هم اشکال نداره. پرسپولیس با همین بازیکن ها هم می تونه قهرمان اسیا شه. خواستن توانستن است.

Ferguson
17-07-2008, 22:21
یکی از مشکلات اینه که توره بازیکنیه که زیاد کارت میگیره و این یعنی به یه مهاجم بزرگ دیگه نیاز داریم
خوب اینو که منم می گم . شما پست منو نقل قول می کنی دوباره حرف خودمو پس می دی :d ما حتما باید یک مهاجم بگیریم

به یک مهاجم دیگم نیاز داریم ولی اگه نیومد هم اشکال نداره. پرسپولیس با همین بازیکن ها هم می تونه قهرمان اسیا شه. خواستن توانستن است.
اون که مسلم هست که تیم الان وضعش در کل خوبه . ولی برای اینکه دیگه مشکلی نداشته باشیم و ایده ال بشه حتما یک مهاجم می خوایم . مخصوصا اگه می خوایم به فکر قهرمانی در اسیا باشیم :-?

موفق باشید

Fenrir Greyback
17-07-2008, 22:23
پرسپولیس امسال خیلی پرقدرت تر از همیشه یارگیری کرده فقط باید به مهاجم و دفاع چپ تخصصی فکر کنه که توی مهاجما چهار گزینه پرسپولیس مطمئنن نمیتونن به این تیم بیان. باید یه فکری کرد سریعا

Scouser
18-07-2008, 10:40
مجتبی شیری دفاع دفاع چپه ها

L . F . C
18-07-2008, 19:26
الان باید مسئولان هر چه زودتر تلاش کنن تا یه مهاجم بیارن
البته من با غلامرضا رضایی موافقم چون خیلی بازیکن خوب و تیزیه
در زمینه ی دفاع چپ باید بگم که هم ما میتونیم از مجتبی شیری استفاده کنیم هم از آتسو

Mohsen_Bar3lona
18-07-2008, 19:31
اینجا قراره اخبار نقل انتقالات قرار بگیره یا گفتگوی پر باره دوستان؟؟؟؟؟؟؟ [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

دوستان بهتر نیست یه تاپیک جدا برای این بحث های کارشناس تون قرار بدید؟ همش باید توی طوفان پست های هرز دوستان دنبال اخبار بگردیم [Only registered and activated users can see links]

Seyed
18-07-2008, 23:35
واقعا رودباریان برای پرسپولیس گل کاشت رو رفت به آمار زیر دقت کنید

نام======== تعداد بازی ==== گل خورده

رودباریان ======== 9 ========= 15 (حدودا در هر بازی دو گل)

واعظی ======== 25 ========= 16 (حدودا در هر دو بازی یک گل)

کریمی ======== 1 ========= 3 ( اینم که تعطیل بود بنده خدا)

حالا میشه فرق واعظی با رودباریان رو تشخیص داد

سلام دوستان خوب پرسپوليسي همون طور كه دوست قبلي گفت و الانم كه يه ميز گرد قرمز ساخته شده اين بحثا رو بريم اونجا انجام بديم تا اخبار اينجا راحتتر قابل دست رسي باشند ولي من دوستا مسئله مي خواستم بگم

1- من يه ذره رياضيم ضعيفه مي بخشيد تو اين آمار بالا اومده 9 بازي رودباري 25 بازي واعظي و 1 بازي كريمي اوقت جمع اينا 35 بازي نمي شه خوب اگر ميشه كه ليگ 34 بازي داشت جاي بسي تعجب ولي از آقاي قرمزته تشكر مي كنم بابت اين و آمار همن طور كه گفتم رودباريان امسال واسه ما خوب كار نكرد و تقريبا حدود چهار برابر واعظي با توجه به تعداد بازي دو بازيكن گل خورده

2- يه سوال معلوم نشد كه مهاجم ديگه ما كيه چاوشي مياد يا نه؟

Ghermezeteh
19-07-2008, 09:21
سلام دوستان خوب پرسپوليسي همون طور كه دوست قبلي گفت و الانم كه يه ميز گرد قرمز ساخته شده اين بحثا رو بريم اونجا انجام بديم تا اخبار اينجا راحتتر قابل دست رسي باشند ولي من دوستا مسئله مي خواستم بگم

1- من يه ذره رياضيم ضعيفه مي بخشيد تو اين آمار بالا اومده 9 بازي رودباري 25 بازي واعظي و 1 بازي كريمي اوقت جمع اينا 35 بازي نمي شه خوب اگر ميشه كه ليگ 34 بازي داشت جاي بسي تعجب ولي از آقاي قرمزته تشكر مي كنم بابت اين و آمار همن طور كه گفتم رودباريان امسال واسه ما خوب كار نكرد و تقريبا حدود چهار برابر واعظي با توجه به تعداد بازي دو بازيكن گل خورده

2- يه سوال معلوم نشد كه مهاجم ديگه ما كيه چاوشي مياد يا نه؟

چون قراره که دیگه تو این تایپیک بحث و گفتگوی بی مورد نشه من یه معذرت خواهی از دوستان و یه تشکر از آقای A-perspolis بکنم .

تو این آمار من اون بازی که کریمی تو دروازه بود (بازی با ابومسلم) رو به حساب واعظی هم گذاشته بودم و اینجوری یه بازی اضافی اومد .

ممنون از توجه خاصتون به پستهایی که داده میشه

Ardalan Club
19-07-2008, 16:17
تو قوانین اومده بود آرش جان
زیاد زحمتی هم نیست ، منبع رو میزاریم
-
می شه اسم خبرگذاری رو اول یه خبر گذاشت که منبعی نداشته باشه و از اسم خبرگذاری سوء استفاده کرد ولی اینجوری شکی باقی نمیمونه

hanieh_t2001
20-07-2008, 11:45
جایگزین محسن خلیلی کی هست .هنوز مشخص نشده بچه ها . من خیلی نگرانم .راستی مدافع برزیلی چپ پا چی شد بالاخره میاد یا نه

M.Maldini
20-07-2008, 13:40
سلام خسته نباشيد
آيا شما ميدونيد پرسپوليس چه مهاجمي ميخواد بخرد؟

Seyed
20-07-2008, 14:48
دوستان محترم دوتا مطلبو لازم دوستتم با اجازتون بگم

1- قرار شده كه به جاي اينكه بحثاتونو اينجا انجام بديد توي ارتش سرخ قرار بديد كه نظم تايپيك بهم نخوره و بشه اخبارو راحت پيدا كرد پس خواهشا لطف كنيد و اينجا از اين نوع بحثا نكنيد

2- مثل اينكه دارن با چاوشي مزاكره مي كنند و مي تونه جايگزين خليلي بشه كه خيلي خوبه البته اين مطلب چون منبعش سوراخ بود منبع نداشت با عذر خواهي از محمد خان

Scouser
20-07-2008, 14:56
ببخشید کسی از شیث خبری دلره برام بنویسه یا ایمیل کنه
تو تمرینات کالسروهه شرکت میکنه ولی اونام خیلی روش نظر ندارن
جایگزین محسن خلیلی کی هست .هنوز مشخص نشده بچه ها . من خیلی نگرانم .راستی مدافع برزیلی چپ پا چی شد بالاخره میاد یا نه
یه جا خوندم ماته!

pers20
21-07-2008, 18:24
به نظر من هیچ کس نمیتونه جای خلیلی رو پر کنه چه از لحاظ محبوبیت و چه از لحاظ گلزنی ولی اگر بتونن کاظمیان رو بیارن خیلی خوب میشه من امروز تو روزنامه خبر ورزشی خوندم مثل اینکه هدایتی داره 750 میلیون به باشگاه عجمان میده تا کاظمیان رو بیاره پرسپولیس!!

Fenrir Greyback
21-07-2008, 20:01
به نظر من هیچ کس نمیتونه جای خلیلی رو پر کنه چه از لحاظ محبوبیت و چه از لحاظ گلزنی ولی اگر بتونن کاظمیان رو بیارن خیلی خوب میشه من امروز تو روزنامه خبر ورزشی خوندم مثل اینکه هدایتی داره 750 میلیون به باشگاه عجمان میده تا کاظمیان رو بیاره پرسپولیس!!

قضیه اومدن کاظمیان به طور کامل کنسله چون خودشم تو شبکه خبر گفت که به خاطر شرایط خانوادگی باید فعلا امارات زندگی کنه
این رقم ها هم تائید نشدست همین الان فتح الله زاده میخواد 500 میلیون بده به جباری صدای همه درومده حالا برا کاظمیان میخوان 750 بدن کسی ساکت میمونه؟ به عقیده ی منم کاظمیان بازیکن خوبیه ولی انصافا با این شرایط پول دادن 750 تا نمیرزه!

hanieh_t2001
22-07-2008, 17:16
البته قطبی نظری روی فرانک آتسو نداره و خیلی دوست داره الونگ تو تیم بمونه

Ferguson
22-07-2008, 17:40
البته قطبی نظری روی فرانک آتسو نداره و خیلی دوست داره الونگ تو تیم بمونه
و عجب نظر اشتباهی هم داره :-? الونگ مصدوم کجا و اتسویی که توی جام جهانی بازی کرده کجا . :قلیون:

L . F . C
22-07-2008, 18:11
ولی باید یادمون باشه اتسو یک دفاع وسط هستش و در این پست ما 3_4 بازیکن از جمله حیدری _ باقری ها_ شیری و شاید نصرتی رو داریم ولی الونگ توانایی بازی تو هافبک دفاعی_دفاع چب و بهضی مواقه دفاع راست رو داره

Ferguson
22-07-2008, 18:49
اتسو هم می تونه در پست هافبک دفاعی بازی کنه . :wagfinger1: در ضمن ما همچین دفاع وسط هامون اطمینانی بهشون نیست . ممد سوتی که تعطیله :D حیدری هم پارسال خیلی از بازی ها رو نیمکت بود . اتسو بازیشو دیده باشید متوجه حرفم می شید . یه دفاع فوق العادست اتسو :-?

Elbimbo deoro
22-07-2008, 21:23
خبر حضور جباری در پرسپولیس قطعا دروغه چون قانون میگه درطول ماه فقط دوبازیکن می تونن با این شرط که واسه دسته یکی بازی کنن بعد بیان تیم لیگ برتری قرارداد ببندند که پرسپولیس با مازیار و میثاق به این شکل قرارداد بسته پس فعلا نمی تونه به این صورت بازیکن بخره مهلت نقل و انتقالات هم که کمتر از یه هفته دیگه تمومه

kaka_totti
22-07-2008, 21:30
امیدوارم الونگ بمونه و پرسپولیس کاظمیان رو جذب کنه اینطوری این فصل پرسپولیس میترکونه

arash_2000
22-07-2008, 21:33
اگه اینجوره استقلال حاضره 1 میلیارد بده نره persepolis:6:

Scouser
22-07-2008, 22:48
خبر حضور جباری در پرسپولیس قطعا دروغه چون قانون میگه درطول ماه فقط دوبازیکن می تونن با این شرط که واسه دسته یکی بازی کنن بعد بیان تیم لیگ برتری قرارداد ببندند
وقتی چنین قانونی برای پیچوندن قانون فقط 5 خرید لیگ برتری وجود داره مطمئن باش یه قانونیم واسه پیچوندنه این وجود داره

L . F . C
22-07-2008, 22:53
ما الان تو پست جباری یک بازیکن آماده به اسم پتروویچ داریم جباری رو میخوایم چی کار

Ferguson
22-07-2008, 23:11
نه تنها جباری بلکه کاظمیان هم مسلما به پرسپولیس نمیاد . به نظر من بهترین گزینه برای جانشینی خلیلی پیمنتا بود که اونم کنسل شد . در کل دیگه هیچ مهاجم به درد بخوری من نمی شناسم که بتونه جای محسن رفت و برگشت رو پر کنه :winksmiley02: یک زمانی سر این بحث می کردیم که به غیر از توره و نیکی و خلیلی باید عماد رضا رو هم بخریم . حالا نه تنها عماد رضا رو نگرفتیم . بلکه خلیلی هم مصدوم شد و مسلما در این فصل و با توجه به اینکه باید توی 3 تا جام حضور پیدا کنیم در خط حمله به مشکل می خوریم :29:

پ.ن : به امید بازگشت روز های خوب :smil4337dd8b9eb25:

Seyed
22-07-2008, 23:16
دقيقا با فرگوسن موافقم الان وضع حمله ما بدجوري به مشكل خورده و اگر كه مهاجم خوبي نتونيم جذب كنيم بايد حداقل قيد دوتا جامو بزنيم حالا متوجه شديدي اون موقعي كه من مي گفتم ما عماد رو هم مي خواييم همه ميگفتنند قطبي تك مهاجمه بدرد نمي خوره حالا اينم عواقبش تازه من الان فك مي كنم كه ما به جباري هم نياز داريم اومدو اون بازيكن مصدوم شد اونوقت نكنه مي خوايين معمار زاده رو بفرستيم تو زمين به جاش

L . F . C
22-07-2008, 23:39
فقط در حال حاضر در درجه ی اول چشم و امیدمون به توره و بعد از اون به نیکی هستش:29:

arash_2000
23-07-2008, 02:34
بابا نیکی که نمی تونه این همه فشارو تو 3جام تحمل کنه

Mostafa_61
23-07-2008, 07:22
پرسپوليس مي تونست ماته رو كه ميشه گفت فصل قبل با وجود اينكه از نيم فصل هم به تيم اضافه شده بود و بد هم كار نكرده بود ( حداقل از امثال خير خواه و خرسندي و فاطمي بهتر بود ) حفظ كنه، با آتسو به جاي نصرتي سوتي قرار داد ببنده و كاري هم با الونگ نداشته باشه چون وضعيتش اگه بدتر از خليلي نباشه بهتر از اون هم نيست، مگه يه تيم چند تا هافبك دفاعي ميخواد هم علوي كه سابقه حضور در تيم ملي رو داره و هم مازيار زارع توي اين پست پرسپوليس رو بيمه كردن پي نيازي به الونگ مصدوم نيست .

kaka_totti
23-07-2008, 12:58
جباری که کاملا منتفی اخبار گفت تو تمرین صبا باطری بوده هیچ جا هم ننوشته که جباری میاد پرسپولیس ضایس که شایعس قطبیم امروز صبح اومد و بازیکنان رو تمرین داد ببینیم دیگه چه بهونه ای دارن

Mohsen_Bar3lona
23-07-2008, 14:33
حالا به نظرتون جواد کاظمیان میتونه بیاد پرسپولیس؟؟!! با این محبوبیتی که تو امارات داره و با این پولی که این عربا دارن با این رقما نمیتونن جواد رو بیارن پرسپولیس

یه راه داریم

اونم اینه که از روی جنازه ای عرب ها عبور کنیم :117:

Juventus FC
24-07-2008, 11:16
پرسپولیس نبایست کعبی و عباس آقایی را از دست میداد.

L . F . C
24-07-2008, 12:01
ولی به جاش پتروویچ_زارع و محمد رو گرفت.:2:

البته آقایی باید میرفت چون 32 سالش شده بود و از طرفی کعبی حاشیه درست میکرد.

Fenrir Greyback
25-07-2008, 21:38
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بازيكني را جذب مي كنيم كه در تيم جوانان برزيل كاپيتان بوده است.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي در مورد ديدارهاي تداركاتي امروز مقابل پيام مشهد و مقاومت سپاسي شيراز اظهار داشت: با دو تيم خوب و آماده بازي كرديم. با توجه به تمرينات صبح و بعدازظهر، از شرايط تيم راضي بودم و به آينده بيش از پيش اميدوار شدم.

وي در خصوص بازيكن جديد برزيلي پرسپوليس تصريح كرد:‌ روز گذشته با يك مدافع چپ برزيلي به توافق رسيديم و به زودي با حضور در تهران با وي قرارداد منعقد مي كنيم.
سرمربي پرسپوليس ادامه داد: اين بازيكن سابقه خوبي در فوتبال برزيل دارد و به دليل سن كم، جزو سهميه هاي زير 23 سال ما قرار مي گيرد.

قطبي با بيان اين مطلب كه اين بازيكن مي تواند عصاي دست وي باشد، تاكيد كرد: اين بازيكن برزيلي در تيم جوانان برزيل كاپيتان بوده و با هر 2 پاي راست و چپ قادر به بازي است.

وي در مورد اردوي امارات گفت: با دو تيم معمولي در اين اردو بازي مي‌كنيم،‌ البته بايد قبول كرد بازي دوستانه ملاك سنجش يك تيم نيست و فقط مي خواهم از وضعيت بازيكنان آگاه شوم.

قطبي در پايان خاطر نشان ساخت: هواداران مطمئن باشند پرسپوليس امسال نيز مانند فصل گذشته با تدابير خاص براي قهرماني ضمن ارائه فوتبال بين المللي مي‌جنگد.

Ardalan Club
26-07-2008, 14:14
ايران ورزشى- تلاش و مذاكره پرسپوليسى ها براى جذب غلامرضا رضايى جدى تر از قبل در حال پيگيرى است.
طبق توافق قطبى با باشگاه قرار شد فعاليت پرسپوليس در نقل و انتقالات با جذب يك مدافع برزيلى و يك مهاجم ايرانى بسته شود كه از بين گزينه هاى مطرح شده براى جذب مهاجم، كادر فنى غلامرضا رضايى را انتخاب كرده است.
به همين خاطر و با توجه به قرارداد يكساله رضايى با صباباترى، مديران پرسپوليس مذاكرات مستقيمى را با همتايان خود در صباباترى انجام داده و قصد دارند هر طور شده در فرصت چند روزه باقيمانده تا پايان نقل و انتقالات، غلامرضا رضايى را به خدمت بگيرند تا در غياب محسن خليلى به مشكل نخورند.

arash_2000
26-07-2008, 15:23
فيلم بازيهاي بازيکن برزيلي مورد نظر افشين قطبي،دو روز پيش توسط اين مربي و پيرواني مورد آناليز قرار گرفت و پس از آن قطبي به مديران باشگاه پرسپوليس اعلام کرد که بازيکن مذکور را مي خواهد و نيازي هم به تست فني وي وجود ندارد.

بازيکن مذکور که چپ پا است و در پست دفاع بازي مي کند پس از حضور در ايران و عقد قرارداد رسمي با باشگاه پرسپوليس راهي اردوي سرخپوشان در کشور امارات خواهد شد.

داريوش مصطفوي صبح امروز (شنبه) مکاتبات رسمي با مدير برنامه هاي اين مدافع برزيلي را آغاز کرد و احتمالاً وي امروز يا فردا وارد ايران مي شود.

arash_2000
27-07-2008, 02:23
بازيكن چپ‌پاي برزيلي پرسپوليس كه از لحاظ فني مورد تأييد قطبي قرار دارد امشب وارد تهران خواهد شد.

آنتونيو دفاع چپ برزيلي و 21 ساله پرسپوليس وارد تهران مي‌شود.

به گفته پزشك پرسپوليس پيش از اين مقرر شده بود كه آنتونيو مورد تست پزشكي قرار گيرد و سپس قراردادش را با پرسپوليس ثبت كند اما از آنجا كه پرسپوليس امشب راهي دبي مي‌شود شايد اين تست پس از سفر دبي بر روي بازيكن برزيلي انجام مي‌شود.

گفته مي شود توافقات نهايي صورت گرفته و آنتونيو در تهران قراردادش را ثبت خواهد كرد.

arash_2000
27-07-2008, 21:37
محمدرضا مامانی، هافبک فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس تهران با عقد قراردادی یکساله به عضویت تیم پاس همدان در آمد.

مامانی که قراردادش با تیم فوتبال پرسپولیس تهران به اتمام رسیده بود، با توجه به تمدید قرارداد افشین قطبی از ادامه حضور در این تیم بازماند و به تیم پاس همدان پیوست.

این هافبک جوان امروز قراردادی داخلی با تیم فوتبال پاس همدان به امضا رساند و فردا (دوشنبه) با حضور درهیئت فوتبال استان همدان آن را به ثبت می رساند. قرارداد مامانی با تیم فوتبال پاس همدان یکساله است و تا پایان فصل هشتم لیگ برتراعتبار خواهد داشت.

مامانی فردا در دیدار دوستانه تیم فوتبال پاس مقابل پیکان، سبزپوشان همدانی را همراهی خواهد کرد.
به دنبال جدایی سیدمحمد علوی از تیم فوتبال پاس همدان، محمدرضا مامانی که پست تخصصی اش هافبک دفاعی است به عضویت این تیم همدانی درآمد.

arash_2000
27-07-2008, 21:39
طبق توافقات انجام شده، امروز مسئولان باشگاه با مدافع سمت چپ برزيلي كه قرار است به عضويت تيم درآيد، مذاكره كردند.

اين مدافع 21 ساله به احتمال فراوان در سفر امارات، پرسپوليس را همراهي نخواهد كرد و فردا شب همراه مدير برنامه هايش وارد ايران مي‌شود تا سه شنبه صبح طي نشستي با مصطفوي، قرارداد داخلي خود را ثبت كند.

arash_2000
27-07-2008, 22:03
شيث رضايي بعدازظهر امروز به ديدار مصطفوي خواهد رفت شيث رضايي امروز بعدازظهر به ديدار مديرعامل پرسپوليس خواهد رفتتا مذاكرات نهايي براي پيوستن به تيم را انجام دهد. مسئولان اين باشگاه درتماسي تلفني از شيث رضايي درخواست كردند كه تا در پرسپوليس حضور پيدا كند.

وي قرار است طبق هماهنگي‌هاي قبلي، امروز بعدازظهر جهت صحبت‌هاي نهاييدر محل باشگاه حضور پيدا كند و در مورد حضورش در پرسپوليس بحث كند.

arash_2000
28-07-2008, 15:27
شيث رضايي که مدتي در تمرينات باشگاه اشتوتگارت آلمان شرکت داشت،پس از عدم موفقيت در جلب نظر آلماني ها به ايران بازگشت تا در 48 ساعت باقي مانده از زمان نقل و انتقالات به عضويت يک تيم باشگاهي در آيد.

در همين حال خبر رسيد که به رغم مخالفت قطبي با بازگشت شيث به جمع سرخپوشان،وي امروز در باشگاه پرسپوليس حاضر مي شود و با داريوش مصطفوي گفتگو مي کند؛گفتگويي که بيشتر حول و حوش نحوه پرداخت طلب اين بازيکن است.

از سوي ديگر مديرعامل باشگاه صباي قم طي مذاکرات اوليه با مدير برنامه هاي شيث به توافقاتي با وي رسيده است و با توجه به علاقه فيروز کريمي به بازي مدافع جنجالي فصل گذشته پرسپوليس،احتمال حضور او در جمع آبي پوشان صبا زياد است.

لازم به ذکر است که طبق قرارهاي گذاشته شده،شيث امروز با حضور در صباي قم آخرين مراحل انتقالش به اين باشگاه را طي خواهد کرد.

يکي از مسئولان باشگاه صبا با تائيد اين خبر گفت:شيث به آقا فيروز قول داده است که به صبا بيايد و تا جايي که ما مي دانيم قطبي با بازگشت او به پرسپوليس مخالفت کرده است.

ballackgermany
28-07-2008, 21:03
امسال پرسپولیس میترکونه /

pers20
28-07-2008, 22:17
بچه ها کسی میدونه که پرسپولیس جایگزینی برای محسن خلیلی پیدا کرد یا نه؟

Elbimbo deoro
28-07-2008, 22:27
بچه ها کسی میدونه که پرسپولیس جایگزینی برای محسن خلیلی پیدا کرد یا نه؟

نوچ هیشکی یافت نشده باشه بلکم ممدنصرتی بیاد میزارنش نوک اگه گل نزنه لااقل بلای جونمون نمیشه

L . F . C
28-07-2008, 22:45
بالاخره بچه ها نقل و انتقالات تموم شد

به امید قهرمانی پرسپولیس در هر 3 جام:heartsmile:

Ferguson
29-07-2008, 10:28
نقل و انتقالات تموم شد در حالی که اصلا تیم پرسپولیس با انتونیو دفاع چپ برزیلی در هیئت قرار دادشو ثبت نکرد :53: جانشینی برای خلیلی مشخص نشد و متاسفانه اتسو هم با پرسپولیس رسما امضا نکرد تا فصل نقل و انتقالات با 10000000000 علامت سوال در ذهن من و خیلی های دیگه تموم بشه :53:

Scouser
29-07-2008, 11:57
مگه نگفته بودن واسه بازیکنایه خارجی و ملی پوش هنوز وقت هست؟!

L . F . C
29-07-2008, 11:58
نقل و انتقالات تموم شد در حالی که اصلا تیم پرسپولیس با انتونیو دفاع چپ برزیلی در هیئت قرار دادشو ثبت نکرد :53: جانشینی برای خلیلی مشخص نشد و متاسفانه اتسو هم با پرسپولیس رسما امضا نکرد تا فصل نقل و انتقالات با 10000000000 علامت سوال در ذهن من و خیلی های دیگه تموم بشه :53:

در روزنامه ی خبرورزشی خوندم به کفته ی فرخزادی آتسو از هفته ی 4 به بعد میتونه برای پرسپولیس بازی کنه چون تا هفته ی 3 بازیکن ابومسلم هستش و از آن به بعد بازیکن آزاد میشه تا پرسپولیس بدون توجه به تمام شدن نقل و انتقالات آتسو رو بگیره.

kaka_totti
29-07-2008, 13:02
کلا پرسپولیس خیلی تو فصل نقل و انتقالات خراب کرد:29:

Scouser
29-07-2008, 13:08
کی گفته خراب کرد
یکی از بهترین فصل ها رو داشت تو این فصل نقل و انتقالات

Ferguson
29-07-2008, 13:21
در روزنامه ی خبرورزشی خوندم به کفته ی فرخزادی آتسو از هفته ی 4 به بعد میتونه برای پرسپولیس بازی کنه چون تا هفته ی 3 بازیکن ابومسلم هستش و از آن به بعد بازیکن آزاد میشه تا پرسپولیس بدون توجه به تمام شدن نقل و انتقالات آتسو رو بگیره.
یادم باشه دیگه خبر ورزشی نخونم :d این چه حرف هایی که زده . یعنی بعد از 3 هفته وسط هفته چهارم بازیکن بخرن ؟ اصلا چنینی قاونی وجود نداره و اصلا امکانش وجود نداره .

پ.ن : فصل نقل و انتقالات برای ما بالا و پایین زیاد داشت و اخرشم بیشتر پایینی بود متاسفانه :53:

L . F . C
29-07-2008, 19:09
پس با این وضع اگه قطبی آتسو رو پسندید پرسپولیس اونو باید از نیم فصل بخره میدونید که هر تیمی یک سهمیه ی لیگ برتری توی نیم فصل داره.

vahid1364
01-08-2008, 08:18
محمد نصرتي قرارداد خود با تيم فوتبال پرسپوليس را تمديد كرد.

به گزارش ايسنا، محمد نصرتي مدافع ملي پوش پرسپوليس پس از بازگشت از اردوي اروپايي تيم ملي، پنج شنبه قرارداد خود را براي يكسال ديگر تمديد كرد.

نصرتي روز گذشته پس از گفت‌وگو با داريوش مصطفوي مديرعامل پرسپوليس،‌ با حضور در هيات فوتبال تهران قرارداد خود را ثبت كرد.

همچنين مدافع برزيلي كه افشين قطبي روي آن نظر داشت، پس از حضور او در تمرينات نتوانست نظر كادر فني پرسپوليس را جلب كند و جذب وي منتفي شد.

بر اساس اعلام سازمان ليگ، هفتم مرداد فصل نقل وانتقالات ليگ هشتم به پايان ‌رسيد. اما با توجه به حضور تيم ملي در اردوي اروپا و نامشخص بودن وضعيت تعدادي از بازيكنان تيم ملي، فدراسيون فوتبال تصميم گرفت كه اين تاريخ را براي بازيكنان ملي پوش تا دوازدهم مرداد تمديد كند.

vahid1364
01-08-2008, 12:57
حضور مدافع برزیلی مورد نظر افشین قطبی برای همراهی پرسپولیس در لیگ هشتم منتفی شد.
"فابیوآرتور انریکه آنتونیو" مدافع برزیلی تیم سانتوز از مدتها پیش مد نظر افشین قطبی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس قرار گرفته بود اما پس از آنکه او نتوانست خود را به موقع به ایران برساند، عقد قراردادش با پرسپولیس منتفی شد.

فرخزادی عضو هیئت مدیره و سخنگوی باشگاه پرسپولیس ضمن تایید این خبر به مهر گفت: قرار بود این مدافع برزیلی قبل از پایان فصل نقل و انتقالات یعنی روز 7 مرداد به ایران سفر کند اما این اتفاق نیفتاد و ما ناچار شدیم قید جذب او رابزنیم.

ابراهیم توره ، ایوان پترویچ و فرانک آتسو سه بازیکن خارجی پرسپولیس در لیگ هشتم هستند که از تیم پیکان و ابومسلم به این تیم پیوستند. ضمن اینکه پرسپولیسی ها هنوز قرارداد الون الونگ را تمدید نکرده اند.

kaka_totti
01-08-2008, 20:37
اینم از دفاع چپش:53:

John_Terry
01-08-2008, 21:01
اینم از دفاع چپش:53:

به نظرم باید ساها رو نگه میداشتیم .......... حیف شد

Elbimbo deoro
01-08-2008, 21:11
بابا ممد میتونه دفاع چپ بازی کنه خوبم هست چون خیلی جلو نمیره که جا بمونه البته اگه مثل آخر فصل قبل باشه که دیگه عالیه
من واسه دفاع چپ به ممد ایمان دارم

John_Terry
01-08-2008, 23:44
بابا ممد میتونه دفاع چپ بازی کنه خوبم هست چون خیلی جلو نمیره که جا بمونه البته اگه مثل آخر فصل قبل باشه که دیگه عالیه
من واسه دفاع چپ به ممد ایمان دارم
ولی ممد توی دفاع چپ کاراییش پایین میاد خودش هم این پست رو دوست نداره :1:
به نظرم اگه دفاع وسط باشه بهتره :قلیون:

Mohsen_Bar3lona
02-08-2008, 00:00
ولی ممد توی دفاع چپ کاراییش پایین میاد خودش هم این پست رو دوست نداره :1:
به نظرم اگه دفاع وسط باشه بهتره :قلیون:
مثل اینکه هوس سوتی دادن های نصرتی رو کردی ها...پول مفت رو میدن به این...چیه آخه؟ یه مدافع وسط ضعیف... :-l

pers20
02-08-2008, 10:50
دیشب قطبی میگفت مجتبی شیری تو دفاع چپ فوق العاده بازی کرده شاید اون جای نصرتی تو اون پست بازی کنه!!!

John_Terry
02-08-2008, 23:00
مثل اینکه هوس سوتی دادن های نصرتی رو کردی ها...پول مفت رو میدن به این...چیه آخه؟ یه مدافع وسط ضعیف... :-l
البته راست میگی این نصرتی نصرتی چند سال پیش نیست الان جلال حسینی بهترین مدافع ایرانه کاش میشد پرسپولیس اونو بخره :wagfinger1:

kaka_totti
03-08-2008, 13:08
نصرتی به درد هیچ جای زمین نمیخوره سنشم بالاس قبول کنید پرسپولیس یه دونه دفاع چپ خوب هم نداره

Mostafa_61
04-08-2008, 08:37
باشگاه پرسپوليس به قطبي حق انتخاب داد

باشگاه پرسپوليس و داريوش مصطفوي به افشين قطبي حق انتخاب ميدهد تا ازبين جذب يك مدافع و يك مهاجم خارجي يك گزينه را برگزيند تا با استفاده از حق جذب يك بازيكن ازاد در هر مقطع زماني از فصل پرسپوليس نسبت به پوشش نقاط ضعف خود اقدام كند .
از قرار معلوم قطبي ميخواهد با ارزيابي شاگردانش در يكي دو هفته آغازين ليگ انتخاب نهايي اش را انجام دهد ولي با توجه به حضور موفق مجتبي شيري در دفاع چپ اين احتمال وجود دارد كه پرسپوليس سهميه بازيكن آزاد خود را به يك مهاجم خارجي اختصاص دهد .

منبع : روزنامه خبر ورزشي

Seyed
04-08-2008, 14:11
من خودم فکر می کنم که این سهمیه آزاد بهترین مصرفش همون مهاجمه و قطبی هم احتمالا خودش متوجه این موضوع می شه و مهاجم میاره ما الان خیلی به یه مهاجم شش انگ نیاز داریم

Ferguson
04-08-2008, 14:18
شیری اگه دفاع چپ بازی بکنه زوج سپهر در خط دفاع کی می شه پس ؟ نبی الله باقری ها حتما ؟ :-o :-o

Seyed
04-08-2008, 14:27
باز باقری ها بد نیست ولی حتما می خواییم توره اگر نتونست یه بازی بازی کنه جاش خیرخواهو بزاریم که به جای گل بره ... عجبا یه ذره فکر کن ببین کدوم پست حساس تره اگر نتونیم گل بزنیم گه مدافع هم بدرد نمی خوره

در ضمن دقت کردید امروز تک بازیه هر تیمی که ببره میره صدر جدول هر تیمی ببازه بخاطر تفاضل گل میره ته جدول چقدر جالبه نه؟؟؟

Ferguson
04-08-2008, 16:05
باز باقری ها بد نیست ولی حتما می خواییم توره اگر نتونست یه بازی بازی کنه جاش خیرخواهو بزاریم که به جای گل بره ... عجبا یه ذره فکر کن ببین کدوم پست حساس تره اگر نتونیم گل بزنیم گه مدافع هم بدرد نمی خوره

در ضمن دقت کردید امروز تک بازیه هر تیمی که ببره میره صدر جدول هر تیمی ببازه بخاطر تفاضل گل میره ته جدول چقدر جالبه نه؟؟؟
چه ربطی داره ؟ من دارم راجع به دفاع صحبت می کنم . خط حمله هم می دونم وضع خرابه . ولی کلا من می گم پژمان باید بره دفاع چپ و شیری زوج سپهر باشه . :1:

هر چند که دیگه بازی تا دقایقی دیگه شروع می شه و همه چیز معلوم می شه .....

Mostafa_61
09-08-2008, 07:22
شیری اگه دفاع چپ بازی بکنه زوج سپهر در خط دفاع کی می شه پس ؟ نبی الله باقری ها حتما ؟ :-o :-o

از هفته سوم آتسو جايگزين باقري ها ميشه
ظاهرا قطبي نظرش نسبت به آتسو عوض شده و توي نود هم خيلي با علاقه در موردش صحبت ميكرد .

Mostafa_61
09-08-2008, 07:23
راستي قطبي در مورد خريد يه مهاجم برزيلي 31 ساله با 21 گل زده در 17 بازي صحبت كرده كه احتمالا تا آخر هفته قراردادش رو ثبت مي كنه

Ferguson
09-08-2008, 13:14
راستي قطبي در مورد خريد يه مهاجم برزيلي 31 ساله با 21 گل زده در 17 بازي صحبت كرده كه احتمالا تا آخر هفته قراردادش رو ثبت مي كنه
البته فکر کنم گفت 21 ساله هستا :1: 31 سال که خیلی بده :-o ولی در کل این جور مهاجم ها معلوم نیست چی از اب در بیاند . به قول عادل این اگه اینقدر عالی هست چرا میاد ایران ؟ خوب بره اروپا :-?? ولی به هر حال امیدوارم بازیکن خوبی برای تیم باشه :smil4337dd8b9eb25:

Mostafa_61
10-08-2008, 06:55
البته فکر کنم گفت 21 ساله هستا :1: 31 سال که خیلی بده :-o ولی در کل این جور مهاجم ها معلوم نیست چی از اب در بیاند . به قول عادل این اگه اینقدر عالی هست چرا میاد ایران ؟ خوب بره اروپا :-?? ولی به هر حال امیدوارم بازیکن خوبی برای تیم باشه :smil4337dd8b9eb25:

سطح فوتبال ما با اروپا خيلي تفاوت داره و خيلي نسبت به اروپا پايين تره
پرسپوليس الان بهترين بازيكناش پترويچ و توره هستن كه خيلي هم گرون خريدتشون و لي مگه تو اروپا بازي ميكنن يا بازي كردن ؟ نه چون سطح فوتبال ما پايينه و اين بازيكنا توي ليگ ما و جلوي شيرين فراز و مس و ... بازيشون به چشم مياد .

kaka_totti
10-08-2008, 15:55
درست فوتبال ما قابل مقایسه با اروپا نیست

Ferguson
10-08-2008, 16:07
سطح فوتبال ما با اروپا خيلي تفاوت داره و خيلي نسبت به اروپا پايين تره
پرسپوليس الان بهترين بازيكناش پترويچ و توره هستن كه خيلي هم گرون خريدتشون و لي مگه تو اروپا بازي ميكنن يا بازي كردن ؟ نه چون سطح فوتبال ما پايينه و اين بازيكنا توي ليگ ما و جلوي شيرين فراز و مس و ... بازيشون به چشم مياد .
یعنی شما می خوای بگی چون بازیکن در اینجا بیشتر به چشم میاد . بیخیال اروپا می شه و می ره ایران ؟ :-o من با شما موافق نیستم .

Ghermezeteh
14-08-2008, 09:11
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدير برنامه‌هاي "لئوناردو دي كارمو" روز دوشنبه به همراه نماينده باشگاه پرسپوليس در هيات فوتبال استان تهران حاضر شد و قرارداد يكساله اين بازيكن را كه به صورت قرضي از تيم "اسپينتوا" برزيل به پرسپوليس پيوسته است را به ثبت رساند.

"دي كارمو" روز پنج‌شنبه وارد تهران شده و به احتمال زياد از هفته چهارم مي‌تواند پرسپوليس را همراهي كند.

اين مهاجم برزيلي سابقه حضور در تيم‌هاي پايه‌اي برزيل را دارد

Mostafa_61
18-08-2008, 07:20
یعنی شما می خوای بگی چون بازیکن در اینجا بیشتر به چشم میاد . بیخیال اروپا می شه و می ره ایران ؟ :-o من با شما موافق نیستم .

نه دوست من .
منظورم رو خوب متوجه نشدي .
من ميگم اون بازيكن كه به قول فردوسي پور اگه خوب بود توي اروپا بازي ميكرد ، حكم آقاي گل ليگ ظاهرا حرفه اي ما رو داره .
مگه خليلي و اصغري 18 تا گل نزدن ؟
آيا رفتن توي اروپا بازي كنن ؟
نه چون سطح ليگ ما پايين هست و ملاك براي نقل و انتقال بازيكن از ايران كيفيت بازي در تيم ملي هست كه جلوي تيم هاي قوي تري بازي ميكنه و اون چه كه مشخصه اينه كه هيچ كدوم از مهاجم هاي جديد مليمون نتونستن موفق باشن پس نهايت ترانسفرشون امارات ميشه.
حالا ابراهيم توره كه كلي جنجال موقع نقل و انتقالات درست كرد به عنوان بازيكن تستي مياد ايران و موفق هم ميشه ، چرا ؟
من ميگم ليگ ايران سطحش اندازه همون ليگ منطقه اي برزيله پس اون بازيكني كه توي اون ليگ موفق شده ، توي اين ليگ هم ميتونه موفق بشه .

Ghermezeteh
19-08-2008, 07:18
قرارداد مدافع توگويی تيم فوتبال پرسپوليس با حضور در هيئت فوتبال بصورت رسمی ثبت شد.

پس از سه هفته انتظار قرارداد فرانك آتسو با باشگاه پرسپوليس بصورت رسمی در هيئت فوتبال استان تهران ثبت شد.

وی به دليل تعداد بالای بازيكنان خارجی براي ثبت قرارداد نياز به زمان داشت و به همين دليل هفته های اول ليگ برتر را از دست داد.

آتسو فصل گذشته در تيم ابومسلم مشهد بازی می كرد.

([Only registered and activated users can see links])

Ghermezeteh
19-08-2008, 07:19
مهاجم برزيلی براي حضور در تهران و عقد قرارداد با باشگاه پرسپوليس، خواستار دريافت 40 درصد از مبلغ قرارداد خود شد.

در حالی كه مسئولان باشگاه پرسپوليس از توافق با مهاجم برزيلی و حضور وی به همراه ماركو به تهران خبر داده بودند، وی همراه با دستيار قطبی به تهران نيامد.

مسئولان باشگاه در تازه ترين اظهار نظر خود از انتظار اين مهاجم برزيلی براي دريافت بليت هواپيما و پرداخت 40 درصد از مبلغ قراردادش خبر دادند.

اين مهاجم برزيلی شماره حساب خود را به باشگاه پرسپوليس ارسال كرده است.

وی در صورت دريافت اين مبلغ تا 2 روز آينده وارد تهران می شود.

Ghermezeteh
25-08-2008, 10:12
فردا تكليف علی كريمی روشن می‌شود

علي کريمي در آستانه‌ي جدايي از تيم السيليه قرار دارد.

علي کريمي هافبک ايراني تيم السيليه قطر در آستانه جدايي از اين تيم قرار دارد.

روزنامه قطري الوطن با درج مطلبي در مورد اين خبر از اختلافات موجود و نارضايتي مسوولان تيم قطري از بازيکن ايراني خبر داده است.

علي کريمي که به تازگي از تيم القطر به تيم السيليه پيوسته، خود نيز تمايلي به ادامه حضور در اين باشگاه ندارد.

علي کريمي فصل پيش با قراردادي به ارزش 4 ميليون و 700 هزار يورو به تيم القطر پيوست، او با توجه به اختلاف نظر با مسوولان اين باشگاه طبق نظر مسوولان کميته‌ي المپيک اين کشور که طرف قرارداد بازيکنان خارجي هستند، به تيم نه چندان قوي السيليه منتقل شد.

حال با توجه به محبوبيت جادوگر در کشور امارات و ايران بايد ديد اين هافبک تکنيکي فوتبال خود را در کدام کشور ادامه خواهد داد.

قرار است، روز دوشنبه با نشست مدير برنامه‌هاي کريمي با مسوولان قطري جدايي اين بازيکن بررسي شود

حضور علی کریمی در پرسپولیس

علي كريمي كه به خواست سازمان ورزش قطر مجبور به حضور در باشگاه سيليه اين كشور شد نمي خواهد پيراهن اين تيم را بر تن كند و حاضر است با پرداخت جريمه فسخ قرارداد از فوتبال قطر خارج شود.

به گزارش مرجع خبري با توجه به بي ميلي كريمي مسئولان باشگاه سيليه هم با جدايي وي موافقت كرده اند اما قرارداد جادوگر هنوز فسخ نشده و اين ستاره در انتظار فسخ رسمي قرارداد است.

باشگاه پرسپوليس به جذب اين بازيكن تمايل دارد اما اگر مبلغ مورد درخواست كريمي به وي پرداخت شود امكان بازگشت او به فوتبال ايران وجود خواهد داشت. كريمي انگيزه زيادي براي بازگشت به پرسپوليس و ليگ ايران دارد

مصطفوی: در تهران با كريمی مذاكره می‌كنيم

با جدايي علي كريمي از باشگاه السيليه قطر، حالا خبر بازگشت او به پرسپوليس شنيده مي‌شود. مديرعامل پرسپوليس در اين خصوص مي‌گويد: «ما خواهان جذب اين بازيكن هستيم و با كريمي مذاكره خواهيم كرد.

داريوش مصطفوي با بيان اين مطلب مي‌گويد: «اميدوارم در نهايت اتفاقي بيفتد كه هم به نفع پرسپوليس باشد و هم به نفع علي كريمي ولي بايد صادقانه بگويم كه ما نمي‌توانيم مثل عرب‌ها به كريمي پول بدهيم و مبلغي كه او از اماراتي‌ها و قطري‌ها گرفته برابر با بودجه يك سال باشگاه پرسپوليس است

وي در ادامه مي‌گويد: «كريمي خودش مي‌داند كه حضور در پرسپوليس از لحاظ مالي چندان به نفع او نيست ولي اميدوارم اين بازيكن خودش موانع پيوستن به تيم ما را از سر راه بردارد و در نهايت پيراهن پرسپوليس را بر تن كند. البته باشگاه پرسپوليس هم اين موضوع را به خوبي درك مي‌كند كه كريمي يك بازيكن ستاره و با ارزش است.

مصطفوي در پاسخ به اين سئوال كه چند درصد احتمال دارد كريمي به پرسپوليس بيايد مي‌گويد: «اول بايد تكليف اين بازيكن با تيم قطري مشخص بشود و اگر جدايي كريمي قطعي شد، در تهران با او مذاكره خواهيم كرد. احساس من اين است كه كريمي براي اثبات خيلي از مسائل مي‌خواهد در ايران فوتبالش را ادامه دهد و از حضور او در پرسپوليس استقبال مي‌كنيم. به نظر من كريمي يك بازيكن تأثيرگذار است كه جايش در تيم‌ملي خالي است.

مديرعامل پرسپوليس در پايان با اشاره به حضور 4 بازيكن اين تيم در تيم‌ملي مي‌گويد: «من اعتقاد دارم كه در اين قضيه هم نسبت به پرسپوليس بي‌عدالتي شد چون از تيم ما بازيكنان بيشتري شايسته حضور در تيم‌ملي بودند. البته اعتراضي نداريم و كادرفني تيم‌ملي تصميم‌گيرنده است

Fenrir Greyback
21-10-2008, 11:27
آقا وضعیت این رحمان رضایی چی شد کسی خبر نداره؟!

vahid1364
12-11-2008, 16:58
مدافع سابق تيم فوتبال ليورنو ايتاليا پس از عقد قرارداد داخلي، دقايقي قبل در تمرين پرسپوليس حضور پيدا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، رحمان رضايي، مدافع سابق تيم فوتبال ليورنو ايتاليا، دقايقي قبل پس از عقد قرارداد داخلي با پرسپوليس در تمرين شركت كرد.
وي مورد تشويق هواداران و استقبال اعضاي هيئت مديره قرار گرفت.
هواداران پرسپوليس ضمن تشكر از داريوش مصطفوي و هدايتي، با تشويق رحمان رضايي، عليه استقلال شعارهايي سر دادند.

Fenrir Greyback
13-11-2008, 01:52
رحمان رضايي دقايقي قبل با حضور در باشگاه پرسپوليس قرارداد داخلي خود را امضا كرد.
قرار است باشگاه پرسپوليس نيم فصل نام يك بازيكن را از فهرست خود خارج كرده و نام رضايي را اضافه كند.
هدايتي رئيس هيئت مديره پرسپوليس اين مطلب را تاييد كرد.

*c*f*c*
13-11-2008, 11:54
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس برگزار شد
«رحمان رضايي» پا به توپ شد
الونگ و زارعي نبودند

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز (پنج‌شنبه) با حضور رحمان رضايي مدافع جديد اين تيم و حدود 100 هوادار پرسپوليسي برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ تمرين صبح امروز (پنج‌شنبه) تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 10 در زمين شماره 2 مجموعه ورزشي راه‌آهن برگزار شد.
رحمان رضايي مدافع جديد تيم پرسپوليس كه روز گذشته با اين تيم قرارداد 6 ماهه‌اي را امضا كرد، در تمرينات امروز پا به توپ شد.
بازيكنان پرسپوليس ابتدا پس از شنيدن صحبت‌هاي افشين قطبي، با دويدن به دور زمين، نرمش‌هاي سبك و حركات كششي بدن‌هاي خود را گرم كردند.
پس از اين تمرينات استقامتي و سرعتي و همچنين استارت‌هاي كوتاه و بلند از جمله برنامه‌هاي تمريني بازيكنان پرسپوليس بود.
در مرحله بعدي بازيكنان به دو گروه اصلي و ذخيره تقسيم شدند كه بازيكنان ذخيره زير نظر پيرواني ارسال سانتر از جناحين و شوت به سمت دروازه در نيمه‌اي از زمين كار كردند و گروه ديگر همراه با قطبي پاسكاري در حال حركت و تمرين تركيبي حمله به سمت دروازه، عبور از موانع و شوت به سمت دروازه را كار كردند.
در آخرين بخش از تمرين امروز پرسپوليس بازيكنان در قالب همان گروه‌بندي به صورت نوبتي فوتبال سه جانبه در زمين كوچك و گروهي ديگر حفظ توپ و پرسينگ را تمرين كردند.
قطبي فوتبال بازيكنان را زير نظر داشت و پيرواني مسوول تمرينات حفظ توپ بود.
عابدزاده نيز مدتي الياسي و كياني دو دروازه‌بان جديد پرسپوليس را تمرين داد. در تمرينات امروز عليرضا حقيقي به دليل مصدوميت غايب بود و مهدي واعظي ديگر دروازه‌بان پرسپوليس با لباس شخصي مدتي تمرينات بازيكنان را نظاره كرد و پس از آن ورزشگاه را ترك كرد.
الونگ الونگ،‌ مسعود زارعي و بازيكنان ملي پوش پرسپوليس ديگر غايبين تمرين امروز بودند.
رحمان رضايي در تمرين امروز بيشتر با علي كريمي به گفت‌وگو مي‌پرداخت. هم‌چنين مجيد فرخزادي عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس، تمرينات امروز را از نزديك نظاره‌گر بود.
افشين قطبي در پايان اين تمرين تمرينات نرمشي و انجام حركات كششي را براي خودش، پيرواني و عابدزاده در نظر گرفت و هر سه در گوشه‌اي از زمين در حالي كه بازيكنان مشغول سرد كردن بدن‌هاي خود بودند، به تمرينات مختلف پرداختند.
علي كريمي با حركات كششي به طور اختصاصي تمرين خود را به پايان برد و نيكبخت واحدي نيز 20 دقيقه مانده به پايان تمرين به رختكن رفت.
تمرين امروز پرسپوليس درساعت 11:40 پايان يافت.

XxX_SHAyAN_XxX
13-11-2008, 17:34
امیدوارم با اومدن رحمان مشکل خط دفاع حل شه

Fenrir Greyback
14-11-2008, 01:07
رحمان رضايى با تيم فوتبال پرسپوليس تهران قرارداد داخلى امضا كرد. بازيكن پيشين تيم فوتبال ليورنو ايتاليا پس از برگزارى ۳ نشست با مديران باشگاه پرسپوليس سرانجام ديروز قراردادى را به مدت ۶ ماه و تا پايان نيم فصل دوم هشتمين دوره رقابت هاى ليگ برتر فوتبال ايران به امضا رساند. رحمان رضايى از فردا در تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس شركت خواهد كرد. او عصر امروز با لباس شخصى در تمرين پرسپوليس حضور يافت. رضايى پس از امضاى قرارداد گفت: خودم مايل بودم كه در پرسپوليس بازى كنم. مسئولان باشگاه پرسپوليس و افشين قطبى نيز نظر مثبت خود را در اين زمينه اعلام كرده بودند.

اميدوارم كه بتوانم به پرسپوليس در رقابت هاى ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا كمك كنم. وى با بيان اينكه مسئوليتم زيادتر شده است، گفت: اميدوارم بتوانم با آمادگى بيشتر در رقابت ها پرسپوليس را يارى كنم. هر كارى از دستم برآيد با تمام توان انجام مى دهم تا بتوانيم با يك كار گروهى تيم را به صدر جدول و قهرمانى برسانيم. رضايى در پاسخ به اين سؤال كه نظر قطبى درمورد او چه بود؟ گفت: در صحبتى كه با قطبى داشتم وى اعلام كرد كه به من نياز داشته و از حضورم در پرسپوليس ابراز خوشحالى كرد. مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس درخصوص وضعيت خط دفاعى اين تيم و انتقاداتى كه طى بازى هاى گذشته از مدافعين پرسپوليس صورت گرفته است، گفت: اگر تيم مشكل خط دفاعى دارد فقط دفاع مقصر نيست. «تيم» دفاع و حمله مى كند، اگر تيم مى برد، كل تيم برنده است و اگر مى بازد كل تيم بازنده است. اگر كار تيمى و گروهى خوب باشد، تيم گل نمى خورد و اگر بد عمل كند، گل مى خورد. بنابراين نبايد در شكست ها فقط خط دفاعى را مقصر دانست.

Fenrir Greyback
19-11-2008, 10:27
تهران IranSport.Net - حسين هدايتى رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: قرارداد رحمان رضايى امروز در هيات فوتبال استان تهران ثبت مى شود. وى افزود: مبلغ قرارداد رحمان رضايى ۲۰۰ ميليون تومان و مدت قرارداد او تا پايان فصل است.

Fenrir Greyback
19-11-2008, 12:59
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در حاشیه تمرین امروز تیم فوتبال این باشگاه از انتخاب افشین پیروانی به عنوان سرمربی موقت این تیم خبر داد.به گزارش خبرنگار مهر، داریوش مصطفوی که در حاشیه تمرین صبح امروز تیم فوتبال پرسپولیس با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن اعلام این خبر گفت: با تصمیم اعضای هیئت مدیره افشین پیروانی موقتا هدایت تیم فوتبال پرسپولیس را برعهده خواهد داشت.
این تصمیم پس از ان از سوی اعضای هیئت مدیره پرسپولیس اتخاذ شده است که افشین قطبی شب گذشته استعفای خود را تقدیم باشگاه پرسپولیس کرد و بامداد امروز نیز تهران را به مقصد امارات ترک کرد.

Fenrir Greyback
19-11-2008, 14:40
الونگ الونگ بازیکن فصل گذشته پرسپولیس با عقد قراردادی یک و نیم ساله به تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان پیوست.
این بازیکن که پس از پایان قراردادش با تیم فوتبال پرسپولیس بازیکن آزاد محسوب می شد بنا به درخواست کادر فنی تیم فوتبال و کمیته فنی باشگاه سپاهان، پس از تست و تاییدات پزشکی قرارداد خود را در هیئت فوتبال اصفهان به ثبت رساند.
ژاک الونگ که توانایی بازی در خطوط مختلف میدان را دارد به عنوان دفاع و هافبک دفاعی و تقویت این پست در تیم، جذب طلایی پوشان اصفهان شده است. وی سابقه حضور در تیم المپیک کامرون را نیز در کارنامه خود دارد.

Gezal
19-11-2008, 16:17
دو سال محروميت از تيم ملى، ۱۰ ميليون
جريمه، پاداش ها را هم پس بده

نيكبخت فعلا از ليگ محروم نشد!

قرار بود راى نهايى عليرضا نيكبخت ساعت ۱۷ ديشب توسط مجتبى شريفى رييس كميته انضباطى در جمع خبرنگاران اعلام شود اما اين نشست با يك ساعت تاخير برگزار شد و در نهايت شريفى راى را اينطور قرائت كرد. دو سال محروميت از حضور در تيم ملى، ۱۰ ميليون تومان جريمه نقدى و تا به حال هر چه نيكبخت از تيم ملى پاداش گرفته پس بياورد. به اين ترتيب مطمئنا نيكبخت يكى از غايبان تيم ملى در جام جهانى خواهد بود. اين تصميم كميته انضباطى براى تمرد نيكبخت از حضور در تيم ملى اتخاذ شده است. البته اينطور كه گفته مى شود به احتمال زياد كميته انضباطى به زودى اين بازيكن را از چند بازى در ليگ برتر نيز محروم مى كند.

Fenrir Greyback
23-11-2008, 21:26
رحمان رضايي بعدازظهر امروز با حضور در هيئت فوتبال قرار داد شش ماهه خود با پرسپوليس را به صورت رسمي ثبت كرد.

وي پس از ثبت قرارداد براي دريافت ITC خود از ايتاليا اقدامات لازم را انجام داد.
رضايي از يك هفته ديگر مي‌تواند پرسپوليس را در ديدارهاي ليگ برتر همراهي كند.

Fenrir Greyback
24-11-2008, 19:10
مهاجم برزيلي سابق تيم فوتبال پرسپوليس با قراداد يكساله به ارزش 120 هزار دلار رسما به تيم فوتبال كوثر لرستان پوست.

پائولو دي‌كارمو كه قرار بود امروز صبح تهران را به مقصد برزيل ترك كند، در نهايت با سران باشگاه كوثر لرستان به توافق رسيد.
وي قراردادي يكساله به ارزش120 هزار دلار با اين تيم دسته اولي منعقد كرد.
دي‌كارمو قرار است از دو روز آينده در تمرينات اين تيم لرستاني شركت كند.

Fenrir Greyback
24-11-2008, 19:12
تیم فوتبال سپاهان اصفهان توانست با نتیجه ای قاطع خود را به مرحله ی یک هشتم پایانی جام حذفی کشور برساند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری پارس فوتبال از اصفهان، این دیدار که بعد از ظهر دوشنبه در ورزشگاه فولاد شهر و در ادامه ی رقابت های مرحله ی یک شانزدهم نهایی برگزار شد، شاگردان حسین چرخابی با نتیجه ی هفت بر یک مقاومت ساری را از پیش رو برداشتند.سپاهان که در نیمه ی نخست با چهره ای متفاوت و ترکیبی از بازیکنان جوان و بعضا نوجوان وارد میدان شده بود با کنترل بازی و اعتماد به نفراتی بی نام و نشان اما با انگیزه با تک گل جلال الدین علی محمدی مهاجم تیم ملی جوانان به رخت کن رفت. در نیمه ی دوم چرخابی با اضافه کردن نفراتی چون احمد جمشیدیان ، محرم نویدکیا و عماد محمد رضا شکلی کاملا هجومی به تیم خود داد و توانست دروازه ی تیم شمالی را شش بار دیگر باز کند.گل های سپاهان را جلال الدین علی محمدی (16 و 55) احمد جمشیدیان (64 ، 67 و 1+90) و احسان حاجی صفی (7 و 3+90) به ثمر رساندند. بابک خاکسار نیز در شصت و پنجمین دقیقه تک گل مقاومت را درون دروازه ی عباس محمدی جای داد.از نکات قابل توجه این بازی، بازگشت نویدکیا پس از مصدومیت در مسابقات جام باشگاه های جهان برابر اوراوا ی ژاپن و دوری یک ساله از میادین بود.عباس محمدی نیز در بیست و پنجمین دقیقه ی بازی توانست ضربه ی پنالتی تیم مهمان را مهار کند.سپاهان در مرحله ی بعد به مصاف برنده ی دیدار دو تیم صنایع طلائی سمنان و پرسپولیس تهران خواهد رفت.

Fenrir Greyback
27-11-2008, 11:23
مدیرعامل باشگاه پاس همدان در تماسی تلفنی با همپای خودش در باشگاه پرسپولیس با بازگشت علوی به جمع سرخپوشان موافقت کرد.
پس از جلسۀ مدیر عامل باشگاه پاس و محمد علوی در ساختمان این باشگاه اولیایی پس شنیدن صحبت های هافبک سابق تیمش با بازگشت وی به پرسپولیس موافقت کرد و این قضیه را در یک تماس تلفنی به مدیرعامل این تیم خبر داد.

tondar
10-12-2008, 19:32
سلام من tondarهستم اگه میشه خبرها تون رو تازه کنید

Fenrir Greyback
11-01-2009, 00:46
عباس انصارى فرد جانشين مصطفوى در پرسپوليس شد ([Only registered and activated users can see links])
به دنبال مشكلات اخير پرسپوليس و اختلاف نظراتى كه در هيأت مديره وجود داشت، طى جلسه اى كه به حضور اعضاى هيأت مديره برگزار شد، حاضرين در جلسه با كناره گيرى داريوش مصطفوى موافقت كرده و عباس انصارى فرد به جاى وى مديرعاملى جديد پرسپوليس شد، انصارى فرد قبلاً هم تجربه مديرعامل اين تيم را داشته است.گفته مى شود علت اصلى كناره گيرى مصطفوى اختلاف نظر وى با هدايتى رئيس هيأت مديره پرسپوليس بوده است.

برگزارى جلسه معارفه انصارى فرد و تقدير از مصطفوى ([Only registered and activated users can see links])
جلسه معارفه مدير عامل جديد باشگاه پرسپوليس عصر روز دوشنبه آينده برگزار مى شود.در اين جلسه قرار است از داريوش مصطفوى به دليل زحمات ۶ ماهه اش در باشگاه پرسپوليس تقدير و تشكر و عباس انصارى فرد به صورت رسمى به عنوان مدير عامل باشگاه معرفى شود. مكان اين جلسه قرار است تا ۲ روز آينده مشخص شود و قرار است نفراتى از سازمان تربيت بدنى و فدراسيون فوتبال در اين مراسم حضور داشته باشند.

انصارى فرد از «مصطفوى» رخصت گرفت ([Only registered and activated users can see links])
در حالى عباس انصارى فرد به عنوان مدير عامل جديد باشگاه پرسپوليس انتخاب شد كه ۳ گزينه ديگر هم براى رسيدن به اين سمت شانس داشتند.هر چند برخى از اعضاى هيات مديره باشگاه پرسپوليس در گفت وگوهاى اخيرشان اعلام كردند كه در جلسه دوشنبه به صورت ناگهانى با اصرار داريوش مصطفوى براى استعفا مواجه شدند اما پيش از جلسه دوشنبه مشخص بود كه هيات مديره نظر مثبتى براى ادامه كار مصطفوى در باشگاه ندارد به همين دليل اعضا ۴ گزينه را براى انتخاب مدير عامل نامزد كرده بودند. محمد حسن و محمد عباس انصارى فرد، اكبر غمخوار و امير عابدينى ۴ گزينه هيات مديره براى مدير عاملى پرسپوليس بودند كه در نهايت عباس انصارى فرد به عنوان مديرعامل انتخاب شد. بر خلاف اينكه گفته مى شود انصارى فرد با ۵ راى مثبت به عنوان مديرعامل جديد پرسوليس انتخاب شد اما او با ۳ راى ۲ راى منفى به عنوان مدير عاملى جديد انتخاب شد. انصارى فرد پس از انتخاب به عنوان مدير عامل جديد پرسپوليس چهارشبنه با حضور در منزل مصطفوى از او براى حضور در باشگاه رخصت گرفت. همچنين مصطفوى يكشنبه آينده با حضور در دفتر رئيس سازمان تربيت بدنى گزارشى از عملكرد ۶ ماهه اش ارائه خواهد داد تا به صورت رسمى انصارى فرد از روز دوشنبه كارش را در باشگاه پرسپوليس شروع كند.

مصطفوى : مديريتم مشكل نداشت به خاطر پرسپوليس استعفا دادم ([Only registered and activated users can see links])
داريوش مصطفوى مدير عامل مستعفى پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: خوشحالم با رفتن من شرايطى ايجاد مى شود تا بازيكنان به پولشان برسند.وى همچنين اظهار داشت: در ۶ ماه گذشته روزهاى سختى را سپرى كردم. دوست ندارم دليلى بياورم كه كارهايم را توجيه كنم. مديريت من مشكلى نداشت و فقط به خاطر آسايش و آرامش پرسپوليس استعفا كردم. به خاطر حل مشكل بازيكنان كه يك ماه پيش بايد آن را برطرف مى كردم و قسط دوم را به بازيكنان مى دادم استعفا كردم. به هر درى كه زدم منابع مالى به دستم نيامد. مصطفوى ادامه داد: رفتن از پرسپوليس برايم سخت بود. فقط از يك بابت خوشحالم كه ديگر در ورزشگاه آزادى عليه من پس از بردها و باخت ها شعار سر نمى دهند. اين باعث خرسندى من است. اميدوارم براى مدير عامل جديد هرگز اين اتفاق پيش نيايد. مدير عامل مستعفى پرسپوليس درخصوص نظرسنجى برنامه ۹۰ گفت: خوشحالم مردم تا حدى با من موافق بودند و اعلام كردند مديريت باعث نتايج بد پرسپوليس نبود. از تمام آنها تشكر مى كنم. مصطفوى خاطرنشان كرد: اميدوارم انصارى فرد در هيأت مديره پرسپوليس بهترين جايگزين براى من باشد. از او مى خواهم در راستاى نظرات اعضاى هيأت مديره حركت كند و در خارج از اين چهارچوب عملى انجام ندهد. مصطفوى افزود: پرسپوليس تيم بزرگ مردمى است كه چشم ۳۰ ميليون هوادار و هزاران مسئول به اين تيم است. اين باشگاه هيچ وقت تكيه بر يك نفر نداشته است. وى تاكيد كرد: با هدايتى اختلاف نظر داشتم. همه اين موضوع را مى دانستند. او اعلام كرده بود دوست ندارد تا من در باشگاه باشم پول خود را خرج كند. اين هم نظر ايشان بود و به آن احترام مى گذارم اما حالا در بيرون باشگاه با او بهترين رفيق هستم و هيچ وقت مسائل را با هم آميخته نمى كنم. مصطفوى عنوان كرد: در ديدار مقابل پيكان، هدايتى را در آغوش گرفتم اين يك فيلم نبود بلكه واقعيت بود. چون در آن زمان وقتى كه به ورزشگاه مى رفتيم دوست داشتيم به هر نحوى پرسپوليس موفق شود. مصطفوى يادآور شد: سازمان تربيت بدنى به باشگاه كمك كرد. هزينه هاى هدايتى هرگز فراموش نمى شود اما امروز خوشحالم كه با رفتن من بازيكنان به راحتى پول خود را دريافت مى كنند و دوباره بمب خبرى در انتظارشان است. مصطفوى تصريح كرد: طبق مصوبه مجمع باشگاه پرسپوليس مدير عامل بايد نظر هيأت مديره را در باشگاه پياده كند. من اين كار را كردم. هيچ يك از اعضا در باشگاه بزرگى مثل پرسپوليس حق اين را ندارد كه تصميم خود را بر هيأت مديره ديكته كند. اين خارج از چهارچوب مجمع باشگاه پرسپوليس است.

انصارى فرد در جلسه هيات مديره باشگاه پرسپوليس ([Only registered and activated users can see links])
اولين جلسه هيات مديره باشگاه پرسپوليس با حضور عباس انصارى فرد (مدير عامل جديد باشگاه) روز پنجشنبه گذشته برگزار شد. اين جلسه به مدت ۴ ساعت و در محل باشگاه پرسپوليس با حضور اعضاى هيات مديره و مدير عامل جديد اين باشگاه برگزار شد. در اين نشست برنامه هاى باشگاه براى ادامه حضور در رقابت هاى ليگ برتر، جام حذفى و همچنين حضورى قدرتمند در جام باشگاه هاى آسيا مورد بررسى قرار گرفت.بحث تامين منابع مالى باشگاه از ديگر مسائل مورد بحث در جلسه روز گذشته بود كه اعضاى هيات مديره براى برطرف ساختن مشكلات پيش رو چند ساعت به بحث و گفت وگو پرداختند.همچنين انصارى فرد پيش از آغاز اين جلسه از قسمت هاى مختلف باشگاه بازديد كرد و با كارمندان به صحبت پرداخت

اعضاى هيأت مديره پرسپوليس خواستار صدور حكم انصارى فرد توسط على آبادى شدند ([Only registered and activated users can see links])
اعضاى هيأت مديره باشگاه پرسپوليس طى نامه اى به محمد على آبادى از وى خواستند نسبت به صدور حكم مديرعامل عباس انصارى فرد اقدام كند. پس از انتخاب عباس انصارى فرد به عنوان مديرعامل جديد باشگاه پرسپوليس، اعضاى هيأت مديره اين باشگاه پنجشنبه گذشته در نامه اى خطاب به محمد على آبادى رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس و رئيس سازمان تربيت بدنى از وى خواستند تا حكم رسمى مديريت انصارى فرد را صادر كند.قرار است پس از صدور حكم رسمى مديرعاملى عباس انصارى فرد در باشگاه پرسپوليس، مراسم معارفه وى روز دوشنبه هفته پيش رو برگزار شود و او كارش را به طور رسمى آغاز كند.عباس انصارى فرد كه براى سومين بار در سالهاى پس از انقلاب مديريت باشگاه پرسپوليس را برعهده گرفته است، جانشين داريوش مصطفوى شده است كه شش ماه مديريت اين باشگاه را برعهده داشت.

افشين پيروانى با رئيس هيات مديره پرسپوليس ديدار كرد ([Only registered and activated users can see links])
افشين پيروانى سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس به مدت ۲ ساعت با هدايتى ديدار كرد. حسين هدايتى پس از جلسه هيات مديره با افشين پيروانى به مدت ۲ ساعت ديدار كرد. در اين جلسه هدايتى مصوبات جلسه هيات مديره را كه درخصوص مسائل فنى بود به پيروانى اعلام كرد. پيروانى نيز مشكلات تيم و مسائل مالى را با هدايتى در ميان گذاشت. در پايان اين جلسه هدايتى قول هر گونه امكانات لازم را به پيروانى داد و اعلام كرد وى با قدرت به كار خود ادامه دهد. همچنين قرار است يك دروازه بان و يك دفاع چپ براى بازى در ليگ قهرمانان آسيا به زودى با نظر پيروانى به اين تيم بپيوندد.

منبع خبرها ([Only registered and activated users can see links])

M E H R D A D
05-03-2009, 15:45
مهدی رجب زاده به پرسپولیس پیوست

هافبك سابق تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان تا پايان فصل آينده به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.

مهدي رجب زاده كه در فصل جاري با پيراهن تيم الظفره در ليگ امارات به ميدان رفت،‌ به تيم پرسپوليس پيوست.
به گفته حسين هدايتي، اين بازيكن به زودي در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا خواهد كرد.
با توجه به پر بودن فهرست پرسپوليس، اين بازيكن فقط مي تواند در ليگ قهرمانان بازي كند؛ اما مسئولان پرسپوليس در تلاشند تا موافقت سران فدراسيون فوتبال براي جايگزين كردن نام رجب زاده به جاي دي كارمو را جلب كرده و از اين بازيكن در ليگ برتر و جام حذفي نيز استفاده كنند.
قرارداد هافبك سابق ذوب آهن با پرسپوليس تا پايان فصل آينده است.

منبع:فارس

Fenrir Greyback
05-03-2009, 15:53
هفته آینده به درخواست پرسپولیس رسیدگی می شود/ رجب زاده به جای دی کارمو
رئیس سازمان لیگ برتر از رسیدگی به درخواست باشگاه پرسپولیس مبنی بر خروج نام "دی کارمو" از فهرست این تیم و اضافه کردن بازیکنی جدید به جمع سرخپوشان در هفته آینده خبر داد. عزیزالله محمدی در گفتگویی، ضمن بیان این مطلب افزود: باشگاه پرسپولیس چندی پیش طی نامه‌ای رسمی به سازمان لیگ فدراسیون فوتبال رسما درخواست کرد که با خروج نام دی کارمو از فهرست تیم فوتبال این باشگاه بازیکنی جدیدی را به خدمت درآورد.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط قرارداد این بازیکن برزیلی با باشگاه پرسپولیس، تصمیم گیری در خصوص درخواست این باشگاه را به هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال واگذار کردیم. درهفته آینده نشست هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برگزار می شود که پیرامون این موضوع نیز بحث و تبادل نظر و در نهایت تصمیم گیری خواهد شد.
رئیس سازمان لیگ برتر از اظهارنظر در خصوص اینکه پرسپولیس می تواند به جای دی کارمو بازیکنی جدید به خدمت درآورد خودداری کرد و گفت: تیم فوتبال پرسپولیس می تواند از بازیکن جدیدی که به خدمت می گیرد در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا استفاده کند اما حضور این بازیکن در مسابقات داخلی منوط به موافقت هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال است.
محمدی در خصوص حضور میثاق معمارزاده در ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس گفت: نام این بازیکن از فهرست تیم فوتبال پرسپولیس خارج شده است و او تنها می تواند در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا برای تیمش بازی کند.

ناظمی: رجب زاده براي حضور در پرسپوليس به تاييديه AFC نياز دارد
شهراد ناظمي در گفت و گویی اظهار داشت: توافق هاي نهايي را با مسئولان باشگاه پرسپوليس انجام داده ايم اما هنوز قرارداد رسمي ثبت نشده است. ما منتظر تاييديه AFC هستيم تا اين قرارداد را امضا كنيم.
وي افزود: رجب زاده براي آنكه بتواند در ليگ قهرمانان آسيا به پرسپوليس كمك كند بايد نامش در فهرست آسيايي اين تيم باشد. طبق قانون تا يك هفته پيش از شروع مسابقات امكان جابه جايي نام بازيكنان در فهرست تيم ها وجود دارد. نامه رجب زاده را روز گذشته به AFC اراسال كرديم و امروز نيز مدارك اين بازيكن را ارسال مي كنيم. تصورم اين است كه ظرف 48 ساعت آينده تاييديه AFC را دريافت كنيم.
مدير برنامه هاي رجب زاده در مورد اين ژكه اگر AFC چنين اجازه اي به اين بازيكن ندهد چه خواهد شد گفت: در آنصورت اين مهاجم به يك تيم ديگر خواهد رفت.
ناظمي در مورد اين ژكه رجب زاده مي تواند در ليگ برتر براي پرسپوليس بازي كند يا نه و مدت قرارداد اين بازيكن عنوان كرد: مدت قرارداد يكي از موارد بحث ما است اگر دي كارمو از فهرست پرسپوليس خارج شود در آن صورت رجب زاده در ادامه ليگ هم براي پرسپوليس بازي خواهد كرد اما اگر اين اتفاق نيفتد رجب زاده فقط در ليگ قهرمانان آسيا براي پرسپوليس بازي مي كند و براي فصل آينده بايد توافق جديدي با اين باشگاه صورت بگيرد.
ناظمي در مورد مصاحبه هاي انصاري فرد مبني بر عدم نياز به رجب زاده در روزهاي گذشته گفت: سو تفاهم هايي ايجاد شده بود. انصاري فرد فكر مي كرد وينگادا از رجب زاده شناخت ندارد اما بعد متوجه شد كه وينگادا اين بازيكن را به خوبي مي شناسد.

ArtesheSorkh
05-03-2009, 17:41
هافبك سابق تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان تا پايان فصل آينده به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.

مهدي رجب زاده كه در فصل جاري با پيراهن تيم الظفره در ليگ امارات به ميدان رفت،‌ به تيم پرسپوليس پيوست.
به گفته حسين هدايتي، اين بازيكن به زودي در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا خواهد كرد.
با توجه به پر بودن فهرست پرسپوليس، اين بازيكن فقط مي تواند در ليگ قهرمانان بازي كند؛ اما مسئولان پرسپوليس در تلاشند تا موافقت سران فدراسيون فوتبال براي جايگزين كردن نام رجب زاده به جاي دي كارمو را جلب كرده و از اين بازيكن در ليگ برتر و جام حذفي نيز استفاده كنند.
قرارداد هافبك سابق ذوب آهن با پرسپوليس تا پايان فصل آينده است.

Fenrir Greyback
06-03-2009, 00:48

هافبك جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران از فردا در تمرينات اين تيم شركت مي‌كند.
مهدي رجب‌زاده كه با مسئولان پرسپوليس براي حضور در اين تيم به توافق نهايي رسيده است، با تاييد اعضاي هيات مديره و كادر فني فردا رسما در تمرينات حضور پيدا خواهد كرد.
قرارداد اين بازيكن با پرسپوليس تا پايان فصل آينده است.
رجب‌زاده قرارداد خود را تا روز يك‌شنبه هفته آينده ثبت خواهد كرد.
وي پيش از الظفره در تيم ذوب آهن اصفهان عضويت داشت.

No.10
06-03-2009, 16:39
خبرگزاري فارس: هافبك جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران از فردا در تمرينات اين تيم شركت مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي رجب‌زاده كه با مسئولان پرسپوليس براي حضور در اين تيم به توافق نهايي رسيده است، با تاييد اعضاي هيات مديره و كادر فني فردا رسما در تمرينات حضور پيدا خواهد كرد.
قرارداد اين بازيكن با پرسپوليس تا پايان فصل آينده است.
رجب‌زاده قرارداد خود را تا روز يك‌شنبه هفته آينده ثبت خواهد كرد.
خبرگزاری فارس/

Fenrir Greyback
08-03-2009, 00:29
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با تاکید بر اینکه مهدی رجب زاده می تواند این تیم را در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا همراهی کند گفت: در گفتگویی که با مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا داشتیم آنها موافقت خود را برای جایگزینی رجب زاده اعلام کردند.
عباس انصاریفرد در گفتگویی ضمن بیان این مطلب به آخرین وضعیت قرارداد مهدی رجب زاده با باشگاه پرسپولیس اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: روز پنجشنبه به طور تلفنی با مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا در مورد جایگزینی نام مهدی رجب زاده به جای یکی از دروازه بانان گفتگو کردم که آنها نیز با این درخواست ما موافقت کردند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: با توجه به اینکه ما اسامی چهار دروازه بان را برای حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا اعلام کرده ایم، مسئولان AFC این اجازه را به ما دادند تا بتوانیم نام رجب زاده را به فهرست خود اضافه کنیم و نام یکی از دروازه بانان را خارج کنیم.
انصاریفرد در ادامه گفت: قرار است کنفدراسیون فوتبال آسیا طی روزهای ابتدایی هفته با ارسال نامه ای به باشگاه پرسپولیس رسما موافقت خود را در این مورد اعلام کند.
وی در مورد احتمال حضور رجب زاده در رقابتهای لیگ برتر گفت: طی درخواستی کتبی به مسئولان فدراسیون فوتبال از آنها خواسته ایم تا اجازه دهند ما نام این بازیکن را جایگزین دی کارمو کنیم. قرار است هفته پیش رو مسئولان سازمان لیگ برتر در نشستی ویژه به این موضع رسیدگی و تصمیم نهایی را اتخاذ کنند.
عباس انصاریفرد در ادامه گفتگویی از تلاش برای به آرامش رساندن تیم فوتبال این باشگاه خبر داد و افزود: صحبت های جدی با وینگادا داشته ایم و از او خواسته ایم تا هرچه سریعتر مشکلات پرسپولیس را به حداقل برساند که امیدواریم طی روزهای آینده این اتفاق مثبت رخ دهد.
انصاریفرد در ادامه به حضور این تیم در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا اشاره کرد و افزود: هدف ما صعود از دور دوم و رسیدن به مرحله حذفی این دوره از رقابتهاست تا بتوانیم با تقویت تیم در این مرحله با قدرت حاضر شویم.
وی در ادامه تصریح کرد: اگر در مرحله اول صعود کنیم برنامه هایی برای تقویت تیم داریم که بتوانیم پرسپولیس را بار دیگر به عنوان قهرمانی آسیا برسانیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پایان ابراز امیدواری کرد با همت و غیرت بازیکنان این تیم بتواند در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا از نام و اعتبار فوتبال ایران دفاع کند.

Fenrir Greyback
08-03-2009, 23:44
گلزن ترین هافبک لیگ برتر در پرسپولیس
مهدی رجب زاده که به تازگی با پرسپولیس به توافق رسیده است، یکی از گلزن ترین بازیکنان لیگ برتر محسوب می شود.
مهدی رجب زاده با 51 گل زده، گلزن ترین هافبک لیگ برتر بوده و در رتبه چهارم گلزنان لیگ قرار دارد. جالب اینکه بعد از رجب زاده، عباس آقایی بازیکن سابق پرسپولیس با 48 گل زده این مکان را در اختیار دارد.
گفتنی است؛ در حال حاضر رضا عنایتی با 80 گل، فریدون فضلی با 77 گل و آرش برهانی با 53 گل در رتبه های اول تا سوم گلزنان لیگ برتر جای دارند و مهدی رجب زاده به رغم دوری دو ساله از لیگ برتر، با 51 گل در مکان چهارم قرار دارد و علی دایی با 49 گل و عباس آقایی با 48 در رتبه های بعدی می باشند

رجب زاده: AFC با حضورم در پرسپوليس موافقت کرده است
علي‌رغم موافقت کنفدراسيون فوتبال آسيا با قرار گرفتن نام مهدي رجب زاده در ليست آسيايي پرسپوليس، اين بازيکن کماکان در تمرينات تيم جديدش حاضر نمي‌شود.
مهدي رجب زاده درخصوص آخرين وضعيت خود اظهار داشت : خودم هم شنيده ام AFC با حضورم در پرسپوليس موافقت کرده،اما هنوز در تمرينات شرکت نمي کنم. قرار است کپي قراردادم به همراه مدارک مورد نياز پرسپوليس به AFC فرستاده شود و پس از آنکه موافقت رسمي اعلام شد،در تمرينات شرکت کنم.
وي تصريح کرد: مشکلي براي تمرين کردن با پرسپوليس ندارم و منتظر خبر مسئولان اين باشگاه هستم.