PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گلهای بازی تاریخی اینتر میلان 1-5 آرسنال با کیفیت بالا

Arsenal-4ever
05-07-2008, 14:46
همه 6 گل این بازی به یاد ماندنی رو در یک فایل و با کیفیت بالا دریافت کنید و لذت ببرید !

این بازی که یکی از به یاد ماندنی ترین بازیهای آرسنال در لیگ قهرمانان هست در مرحله گروهی لیگ قهرمانان فصل 2003 و در دور برگشت انجام شد.
بازی دور رفت در استادیوم هایبوری به نتیجه 3-0 به سود اینتر به پایان رسیده بود.

Format :AVI
Codec : Xvid
Birtarte : 911 Kbps
Size : 624 x 352

حجم : 21.5 مگا بایت

( این فایل از برنامه ای با عنوان Top 10 - Best of British که به تحلیل 10 برد تاریخی تیمهای بریتانیا در لیگ قهرمانان میپرداخت و از شبکه itv 4 پخش شده بود انتخاب شده.
همچنین قسمتهایی از تحلیل این بازی توسط کارشناسان برجسته کانالهای BBC , itv هم ضمیمه این فایل شده )

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Sharedzilla ([Only registered and activated users can see links])

لینک مستقیم از تاپگل ([Only registered and activated users can see links])

پسورد : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Mehdi.A
05-07-2008, 14:50
اولآ تكراريه.دومآ جايش اينجا نيست.سومآ اين از اون قبلي با كيفيت تره.:d

SASAN
05-07-2008, 15:07
آقا حداقل گل ها رو تکی بزارید که بتونیم دانلود کنیم !

Clemenza
05-07-2008, 15:36
خیلی بازی تاریخی بود واسه توپچی ها. چون در بازی رفت بد باختند. اما این بازی کولاک کردند.

Mehdi.A
05-07-2008, 15:57
آقا حداقل گل ها رو تکی بزارید که بتونیم دانلود کنیم !
فقط گل آنري قشنگ بود كه اون هم در پيوست گذاشتم برايت:

Arsenal-4ever
05-07-2008, 16:14
به زودی گلهای بازی رفت رو هم دوست خوبم ITALIANO ([Only registered and activated users can see links]) در همین تاپیک قرار خواهد داد ./

ITALIANO
07-07-2008, 01:37
همونطوری که قلشو داده بودم قرار شد گلهای بازی رفت رو خودم آپ کنم.
از اونجایی که تو هایبری 3 تا چپوندیم به آرسنال:D تصمیم گرفتم گلها رو خودم براتون بزارم.

در این بازی کروز و فن در میده و مارتینس گلها رو به ثمر رسوندند.

Bitrate این ویدئو 1011 هست که کیفیت بالا براتون گذاشتم.

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Depositfiles ([Only registered and activated users can see links]) | Sharedzilla ([Only registered and activated users can see links])

پ ن:یادش بخیر،گل ون در میده سوپر گل بود!
خوشحالی مارتینس هم در نوع خودش فوق العاده بود.

MoHaMad.Divar
07-07-2008, 02:16
گذشته ها گذشته عزیز من
مهم الانه
فقط اینتر چه اول باشه چه اخر چه نابود بشه چه سرور
میدونی چی میگم ؟

Elchino
07-07-2008, 18:05
همه 6 گل این بازی به یاد ماندنی رو در یک فایل و با کیفیت بالا دریافت کنید و لذت ببرید !

این بازی که یکی از به یاد ماندنی ترین بازیهای آرسنال در لیگ قهرمانان هست در مرحله گروهی لیگ قهرمانان فصل 2003 و در دور برگشت انجام شد.
بازی دور رفت در استادیوم هایبوری به نتیجه 3-0 به سود اینتر به پایان رسیده بود.

Format :AVI
Codec : Xvid
Birtarte : 911 Kbps
Size : 624 x 352

حجم : 21.5 مگا بایت

( این فایل از برنامه ای با عنوان Top 10 - Best of British که به تحلیل 10 برد تاریخی تیمهای بریتانیا در لیگ قهرمانان میپرداخت و از شبکه itv 4 پخش شده بود انتخاب شده.
همچنین قسمتهایی از تحلیل این بازی توسط کارشناسان برجسته کانالهای BBC , itv هم ضمیمه این فایل شده )

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Sharedzilla ([Only registered and activated users can see links])

پسورد : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

اولا یک تشکر ویژه از شما
ثانیا اسم فایل کامل یا لینکی ازش دارین به من بدین(هر 10 تا برد تاریخی)
ed2k یا تورنت هم باشه مشکلی نداره.

Arsenal-4ever
07-07-2008, 19:26
اولا یک تشکر ویژه از شما
ثانیا اسم فایل کامل یا لینکی ازش دارین به من بدین(هر 10 تا برد تاریخی)
ed2k یا تورنت هم باشه مشکلی نداره.

این فایل رو من 2 سال پیش دانلودش کردم که fred54 آپلودش کرده بود
اونایی که حرفه ای دانلود میکنن میدونن من کی رو میگم
یکی از آپلودرهای حرفه ای است در یکی از فوروم های قدرتمند خارجی فعالیت میکنه

اینم صفحه شخصی این فرد هست که اهل انگلیسه و از هوادارای استون ویلا هست !
[Only registered and activated users can see links]

در ضمن علاوه بر این فایل و اون طوری که خود fred54 اون موقع نوشته بود یه برنامه دیگه هم به فاصله کم از Best of British کانال itv پخش کرد که اسمش ULC 50 Greatest Goals بود که این هم 50 گل برتر لیگ قهرمانان از نگاه itv بود
من هر دو دانلود کردم

الان که یه نیگا به اون صفحه انداختم خوشبختانه لینکهای Megaupload این دو فایل سالم هستن و شما میتونی دانلودش کنی ( واقعا خوش شانسی :D )

اینا لینکهای Best of British :

و اینها هم ULC 50 Greatest Goals :

اگر هم پسورد خواست این رو بزن : f54

موفق باشید ./

siya_paul
07-07-2008, 19:27
گذشته ها گذشته عزیز من
مهم الانه
فقط اینتر چه اول باشه چه اخر چه نابود بشه چه سرور
میدونی چی میگم ؟

عزیز دل فقط فقط اینتر
یعنی اینتر قهرمان :اینتر::اینتر::اینتر::اینتر:

mehdi.eskandarian
29-11-2008, 09:56
کاش لینک مستقیم داشت تا بشه با getbot دانلود کرد. (save as target) اگه بزاری ممنون میشم.

Arsenal-4ever
29-11-2008, 12:02
کاش لینک مستقیم داشت تا بشه با getbot دانلود کرد. (save as target) اگه بزاری ممنون میشم.

البته این تاپیک مربوط به 4-5 ماه پیش بوده ولی لینک مستقیم رو به پست اول اضافه کردم !