توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلیپ های نود مربوط به 15 فروردین
Mohsen_Bar3lona
07-04-2008, 00:59
در این تاپیک کلیپ های مربوط به نود در 15 فروردین قرار میگیره...درخواستی بود بگید بذارم :5:
Mohsen_Bar3lona
07-04-2008, 01:02
کلیپ اول مربوطه به راضی بودن فیروز کریمی از کتش در بازی دربی:
[Only registered and activated users can see links]
Download ([Only registered and activated users can see links])
لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
حجم: 3.4 mb
کیفیت: 500 kbps
ITALIANO
07-04-2008, 05:24
محسن جان من اون مصاحبه ای که میخوام دقیقا تو همین برنامه هست.
اگر پیدا کنی ممنون میشم.
mohsen84
07-04-2008, 07:46
اگه اون قسمتي كه فيروز كريمي به فردوسي پور مي گفت روي كامپيوترتون زدم و نتيجه مسابقه اس ام اس عوض شد روبذاري ممنون ميشم
behzadian
07-04-2008, 09:49
سلام
گل مارادونا به انگليس كسي داره
Amin-TopGoal
07-04-2008, 10:07
سلام
دوست عزیز این تاپیک مربوط به برامه نوده. شما درخواستتونو در تاپیک زیر مطرح کنید.
اگه اون قسمتي كه فيروز كريمي به فردوسي پور مي گفت روي كامپيوترتون زدم و نتيجه مسابقه اس ام اس عوض شد روبذاري ممنون ميشم
اینم کلیپ درخواستی شما
DOWNLOAD
([Only registered and activated users can see links])
Mohsen_Bar3lona
07-04-2008, 14:36
سلام
دوست عزیز گلی که خواستید رو در لینک زیر قرار دادم:
Mohsen_Bar3lona
07-04-2008, 14:41
محسن جان من اون مصاحبه ای که میخوام دقیقا تو همین برنامه هست.
اگر پیدا کنی ممنون میشم.
می رم میگردم ولی من با روزبه هم که صحبت کردم توی این برنامه چنین چیزی نگفته فیروز...یکم فکر کن.مطمئنی؟؟؟
r-sociedad
07-04-2008, 15:48
سلام محسن جان
من اون جایی که کریمی میگه پرسپولیس از ذوب اهن راه اهن و تیر اهن باخته رو میخواستم
Mohsen_Bar3lona
08-04-2008, 14:44
سلام محسن جان
من اون جایی که کریمی میگه پرسپولیس از ذوب اهن راه اهن و تیر اهن باخته رو میخواستم
سلام دوست عزیز.من هرچی گشتم اینی که میگی رو پیدا نکردم...می تونی بگی دقیقا کجا بود؟
yasaman_kaka
08-04-2008, 15:24
سلام. محسن جون. من چون بیشتر درخواستهام رو از تو میکنم گفتم بهتره اینجا که تو هستی این درخواستم رو ازت بکنم. اخه خواستم خصوصی بفرستم نشد. میخواستم بگم اگه میتونی این کلیپ مقایسه کاکا و کریستیانو رونالدو رو برام با فرمت 3gp بفرستی اخه خودم هرچیکار کردم تبدیل نشد.
Steven Gerrard
08-04-2008, 15:47
سلام. محسن جون. من چون بیشتر درخواستهام رو از تو میکنم گفتم بهتره اینجا که تو هستی این درخواستم رو ازت بکنم. اخه خواستم خصوصی بفرستم نشد. میخواستم بگم اگه میتونی این کلیپ مقایسه کاکا و کریستیانو رونالدو رو برام با فرمت 3gp بفرستی اخه خودم هرچیکار کردم تبدیل نشد.
ای بابا
همه ی فروم شده تبدیل کردن
اینارو میتونن کسایی که مشکل دارند بیان و تاپیکی در همین مورد بزارن و اونجا سوالات خود را مطرح کنند
در ضمن اینجا برای برنامه 90 هست و نه تبدیل ویدیو مقایسه کاکا با رونالدو
r-sociedad
08-04-2008, 16:29
سلام دوست عزیز.من هرچی گشتم اینی که میگی رو پیدا نکردم...می تونی بگی دقیقا کجا بود؟
فکر کنم اونجاها بود که جدول نیم فصل دوم رو نشون میداد، فردوسی پور گفت: پرسپولیس 3 باخت داشته از ذوب اهن راه اهن و... (پگاه رو یادش رفته بود داشت فکر میکرد) که کریمی گفت پرسپولیس از اهنا باخته سومیش تیراهنه
فکر کنم اونجاها بود که جدول نیم فصل دوم رو نشون میداد، فردوسی پور گفت: پرسپولیس 3 باخت داشته از ذوب اهن راه اهن و... (پگاه رو یادش رفته بود داشت فکر میکرد) که کریمی گفت پرسپولیس از اهنا باخته سومیش تیراهنه
فیروز کریمی - سومیش تیر آهنه ([Only registered and activated users can see links])
yasaman_kaka
08-04-2008, 17:36
باشه بابا چرا میزنی حالا؟ اون موقعی که فردوسی پور از افشین قطبی و فیروز کریمی درباره بازی سوال کرد و کریمی گفت نتیجه عادلانه بود ولی قطبی گفت ما باید میبردیم و بعدش فیوز کریمی گفت این نظر قطبیه رو کسی داره؟ اگه دارید بزارید ممنون میشم.
esteghlaltehran
08-04-2008, 21:25
سلام دوستان اگر ممکن است مصاحبه بازیکنان را هم بگذارید
و اگر تمرین قبل از بازی که کانال 3 نمایش داد را بگذارید
ممنونم
کسی مصاحبه علی دایی بعد از بازیه سایپا با پرسپولیس رو داره تو کنفرانس مطبوعاتی همونی که پرسپولیس دقیه 94 گل زد برد ممنون!!!
اون قسمت از دربی که پولادی و خلیلی برخورد شدیدی داشتن و خلیلی چند دقیقه از بازی رفت بیرون رو می خوام لطفا
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1