PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} اخبار باشگاه پرسپوليس در فصل 88-87 {::}

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]

Liverpudlian
31-05-2009, 14:22
[/URL]
با اشاره به صحبت‌هاي واعظ و پيوستن صادقي به پرسپوليس
برهاني‌نژاد: جلوي ريخت‌وپاش بيت‌المال در پرسپوليس و استقلال را بگيريد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه مس كرمان گفت: بايد از ريخت و پاش بيت المال در دو باشگاه استقلال و پرسپوليس جلوگيري شود.

[Only registered and activated users can see links]

عبدالرضا برهاني نژاد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد صحبت هاي مديرعامل استقلال مبني بر اينكه جلوي ريخت و پاش در تيم هاي صنعتي را مي گيرم؛ تصريح كرد: بهتر است جلوي ريخت و پاش بيت المال در دو تيم استقلال و پرسپوليس گرفته شود. اين باشگاه ها از بيت المال استفاده مي كنند. امير حسين صادقي رقم پيشنهادي اش به ما آنقدر زياد بود كه نتوانستيم آن را پرداخت كنيم. نمي دانم پرسپوليس چگونه اين بازيكن را حذب كرده است.
مديرعامل مس كرمان ادامه داد: مسئولان اين دو باشگاه مي گويند چون ما تيم هاي پرطرفداري هستيم بايد نگاه ملي به اين دو باشگاه داشت. به نظرم بايد براي اين دو باشگاه ليگ جداگانه اي در نظر گرفت تا اين دو تيم هفته اي يك مرتبه با هم بازي كنند. بايد قبول كرد تيم هاي ديگر مثل داماش، مس، سپاهان و ... نيز مهم هستند. اگر اين تيم ها نباشند پرسپوليس و استقلال با كدام تيم ها مي خواهند بازي كنند؟
برهاني نژاد تاكيد كرد: در باشگاه هاي صنعتي براي يك ريال هم حساب و كتاب وجود دارد و ديوان محاسبات اداري و ساير نهادها بر آن نظارت دارند اما استقلال و پرسپوليس پول هاي آنچناني خرج مي كنند. واعظ آشتياني كه خودش يك مدير صنعتي است بهتر مي داند در باشگاه هاي صنعتي اوضاع چكونه است. تعجب مي كنم چرا چنين حرف هايي زده است؟ تيم هاي صنعتي براي كمك به ورزش و جوانان در اين صحنه حضور دارند و خدمت مي كنند. مشكل در اين است كه باشگاه هاي صنعتي به هر شخصي اجازه دخالت در امورشان را نمي دهد و در ورزش هم موفق عمل كرده اند و مديريت تثبيت شده دارند.
برهاني نژاد در مورد شايعه استعفايش از باشگاه مس گفت: اين حرف هاي شايعه سازان است. آنها مي گويند سعيد آذري رفت؛ شايد برهاني نژاد هم برود.
وي در مورد جذب بازيكنان مس عنوان كرد: با 6 بازيكن به توافق نهايي رسيده ايم اما در حال حاضر اسامي آنها را تا بازگشت تيم ملي از كره شمالي اعلام نمي كنيم. مي خواهيم نام بازيكنان جذب شده را يكباره اعلام كنيم.
خبرگزاري فارس[URL="[Only registered and activated users can see links]"][Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Amir Argentina
31-05-2009, 18:15
بازيكنان جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران تعهدنامه اخلاقي را امضا كردند ([Only registered and activated users can see links])

کانون هواداران پرسپولیس : بازيكنان جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران تعهدنامه اخلاقي را امضا كردند.
شيث رضايي، ميثم بائو، اميرحسين صادقي و ابراهيم شكوري چهار بازيكني كه امروز با تيم فوتبال پرسپوليس تهران قرارداد امضا كردند در كنار قرارداد خود متن تعهدنامه منشور اخلاقي باشگاه را نيز به امضا رساندند.
اين كار همسو با طرح فدراسيون فوتبال در تعيين امتيازات مثبت و منفي براساس مفاد آيين‌نامه منشور اخلاقي سازمان ليگ برتر است.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

saeed_cris
01-06-2009, 02:21
زارع: تكليفم هفته آينده مشخص مي‌شود

([Only registered and activated users can see links])
([Only registered and activated users can see links]) 11 خرداد 1388 ساعت 00:52 [Only registered and activated users can see links]کانون هواداران پرسپولیس : مازيار زارع در گفت و گویی، اظهار داشت: با توجه به شرايط پرسپوليس دوست دارم بعد از تسويه حساب فصل گذشته درباره ماندنم در اين تيم اظهار نظر كنم و تصميم لازم را بگيرم چون بايد با خيال آسوده‌ به فكر سرنوشتم باشم.
وي افزود: با انصاري‌فرد در هنگام پرداخت بخشي از مانده قراردادم صحبت‌هاي كوتاهي داشتم اما به نتيجه نهايي نرسيديم. تكليف نهايي من تا هفته آينده مشخص خواهد شد.
زارع دربازه اينكه آيا پيشنهادي از تيم هاي ديگر دارد؛ عنوان كرد: تا امروز هيچ كس با من تماس نگرفته است و پيشنهادي ندارم.
اين بازيكن خاطرنشان كرد: پرسپوليس را دوست دارم و هيچ وقت شرط بزرگ براي ماندنم در اين تيم مطرح نمي‌كنم اما به دنبال اين هستم كه حق و حقوقم را بگيرم.
زارع يادآور شد: از دست دادن سه جام در پرسپوليس برايم بسيار سخت بود. در ديدار با بنيادكار به دليل محروميت در زمين نبودم اما پس از بازي شوكه شده بودم و هرگز تصور حذف از ليگ قهرمانان را نمي‌كردم.
وي تاكيد كرد: اگر در پرسپوليس بمانم به دنبال اين هستم كه گذشته را جبران كنم. در غير اين صورت براي پرسپوليس دعا مي كنم.

ss_ss gahreman
01-06-2009, 09:52
پرسپولیس پرتماشاگرترین تیم تاریخ لیگ قهرمانان آسیا

تیم پرسپولیس علیرغم حذف از لیگ قهرمانان آسیا، رکورد پرتماشاگرترین بازی در تاریخ 8 دوره این لیگ را به نام خود ثبت کرد. در بازی مرحله یک هشتم نهایی این تیم در لیگ قهرمانان آسیا مقابل بنیادکار ازبکستان 95 هزار تماشاگر به ورزشگاه آزادی رفتند که این تعداد تماشاگر 36 هزار نفر بیشتر از رکورد قبلی در این زمینه بود که در فینال فصل 2007 بین اوراوا ردز ژاپن و سپاهان با 59 هزار تماشاگر ثبت شده بود.

پرتماشاگرترین بازیهای تاریخ لیگ قهرمانان آسیا از سال 2003 تاکنون عبارتند از:

95000 پرسپولیس ایران- بنیادکار ازبکستان (2009)

59000 اوراوا ژاپن- سپاهان ایران (2007)

55000 پاختاکور ازبکستان- پرسپولیس ایران (2003)

55000 الهلال عربستان- الوحده امارات (2007)

55000 پرسپولیس ایران- الشارجه امارات (2009)

53000 پرسپولیس ایران- الغرافه قطر (2009)

Liverpudlian
01-06-2009, 11:53
[/URL]
دنيزلي تا فردا پاسخ مي‌دهد
انصاري‌فرد: تروسيه، دال، زمن و ميشل گزينه‌هاي مربيگري پرسپوليس هستند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: با دنيزلي در تماس هستم و او تا فردا به ما جواب نهايي را مي‌دهد.

عباس انصاري فرد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس تصريح كرد: گزينه اول تيم فوتبال پرسپوليس مصطفي دنيزلي است و براي به خدمت گرفتن او تمام تلاش خودم را انجام مي‌دهم. مي‌دانم او با فوتبال ايران و پرسپوليس آشنا است و مي‌تواند به ما كمك كند.
وي افزود: به شايعه سازان كاري ندارم و به هيچ عنوان دنبال اين نيستم كه به دنبال مدير برنامه يا افرادي بروم كه با او تماس گرفته‌اند و اعلام كرده‌اند كه از اسم او سواستفاده شده است. من با دنيزلي گفت و گو كردم و او تا فردا جواب نهايي خود را پس از جلسه با مسئولان بيشيكتاش به ما اعلام خواهد كرد.
انصاري فرد ادامه داد: مي‌دانم دنيزلي تيم خود را قهرمان تركيه كرده است اما مطمئن باشيد اجازه نمي‌دهم كساني كه خود را به دنيزلي چسبانده تا از او سود ببرند به عنوان مدير برنامه حاشيه سازي كنند و دست به هر كاري بزنند. من تلاش مي كنم او را به پرسپوليس بياورم مگر اينكه خودش به من بگويد اين كار ميسر نيست.
مديرعامل پرسپوليس در خصوص ساير گزينه‌ها به جز دنيزلي اظهار داشت: 8 گزينه در ليست پرسپوليس حضور دارند. نام تروسيه فرانسوي، توماس دال آلماني، هنري ميشل فرانسوي و زدنيك زمن؛ مربي اهل چك و 4 مربي ديگر كه از مربيان بزرگ هستند در ليست ما به چشم مي خورد. با اين حال ابتدا منتظر پاسخ دنيزلي خواهم ماند. در غير اين صورت تا پنجشنبه تكليف سرمربي پرسپوليس را روشن خواهم كرد.
انصاري فرد در خصوص جذب بازيكنان جديد گفت: من فوتبال را متوجه مي‌شوم. سال‌ها در خدمت پرسپوليس بوده ام و مي دانم مشكل اين تيم كجا است. به همين دليل بازيكنان را با دقت جذب خواهم كرد و آنهايي را به تيم مي آورم كه جزو بهترين هاي ايران باشند. هر مربي اي كه بيايد با اين بازيكنان مي‌تواند تيم قدرتمندي بسازد.
وي يادآور شد: در خصوص اين بازيكنان تا حدودي با وينگادا مشاوره داشته ام. درست است او ديگر در پرسپوليس نيست اما اين بازيكنان براي تيم ما چاره‌ ساز خواهند شد.
انصاري فرد اضافه كرد: بازيكناني را كه به پرسپولس آورده ام هيچ كدام كوچك نيستند و در فصل گذشته جزو بهترين‌ها بودند و اميدوارم بتوانند به پرسپوليس كمك كنند.
وي در خصوص احتمال شكايت وينگادا به فيفا در خصوص عدم دريافت مطالباتش عنوان كرد: بعدازظهر امروز جلسه اي با وينگادا برگزار و تكليف طلب او را روشن مي‌كنم اما آقاياني كه به دنبال حاشيه سازي هستند بدانند وينگادا اهل شكايت كردن به فيفا نيست و اين حرفي است كه دوست دارند با آن پرسپوليس را دچار مشكل كنند. سعي مي‌كنيم هر چه سريعتر مشكل او را حل كنيم.
انصاري فرد اضافه كرد: به آقايان هشدار مي‌دهم به هيچ عنوان ديگر به افرادي كه خود را به عنوان مديربرنامه معرفي مي‌كنند اجازه نمي‌دهم بازيكن و مربي به تيم ما بياورند و سو استفاده كنند. مي‌خواهم پاي اين افراد را از پرسپوليس دور كنم و مطمئن باشيد به هدفم مي‌رسم. پرسپوليس بزرگ نياز به اين افراد ندارد.
انصاري فرد در خصوص ليست مازاد پرسپوليس اظهار داشت: به زودي ليست مازاد خود را اعلام خواهيم كرد البته اين بستگي به نظر سرمربي جديد ما نيز دارد، اما قصد داريم چارچوب تيم را حفظ كنيم.
وي اضافه كرد: كار جذب بازيكنان ليگ برتري ما تمام شد و به دنبال اين هستيم كه چند بازيكنان ليگ يكي خوب و اميد را به تيم اضافه كنيم تا بتوانيم تيم را به شرايط آرماني برسانيم. معتقدم بازيكنان ليگ يك مي‌توانند با انگيزه تر در كنار بزرگان پرسپوليس كار كنند.
مديرعامل پرسپوليس درباره علي كريمي گفت: فعلا كريمي نياز به آرامش براي ديدار با كره شمالي دارد و پس از حضور او در ايران با اين بازيكن وارد مذاكره خواهيم شد. كريمي عاشق پرسپوليس است اما خودش بايد بخواهد كه در اين تيم باشد در غير اين صورت امكان تمديد قرارداد او با توجه به پيشنهادهاي خوبش وجود ندارد.
وي درباره حضور علي پروين در پرسپوليس تاكيد كرد: بارها گفته ام با حضور پروين در پرسپوليس هيچ مشكلي ندارم. من دوست دارم او در پرسپوليس كارش را شروع كند اما همه چيز به نظر سازمان تربيت بدني بستگي دارد.
انصاري فرد در جواب اين سئوال كه آيا حضور شما در پرسپوليس براي فصل آينده قطعي شده خاطرنشان كرد: من تا ثانيه‌ آخري كه در پرسپوليس باشم كارم را انجام مي‌دهم و منتظر اما و اگرها نيستم. من وظيفه دارم براي فصل جديد پرسپوليسي بسازم كه دل هواداران را شاد كند و در اين راه از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص مذاكره با بازيكنان فصل گذشته گفت: از روز چهارشنبه گفت و گو با بازيكنان فصل گذشته را همراه تسويه حسابشان انجام خواهيم داد.
انصاري فرد درباره قرارداد آشوبي تصريح كرد: با اين بازيكن صحبت هاي لازم را داشته ام و بايد پس از همراهي تيم ملي صحبت‌هاي نهايي را انجام دهم. توافقات اوليه حاصل شده اما صلاح دانستم حرف هاي نهايي پس از حضور او در تيم ملي زده شود.
وي در خصوص اظهارات افشين پيرواني گفت: در اين باره هيچ صحبتي نمي‌كنم. فكر خودم را فقط به اين مشغول كرده ام كه به هواداران و تيم محبوبم خدمت كنم.
مديرعامل پرسپوليس خاطرنشان كرد: اميدوار هستم به هدفي كه در فصل آينده داريم با بازيكنان جديد و سرمربي خود برسيم تا ناكامي اين فصل را از ذهن هواداران پاك كنيم من در اين باره از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كنم و به عنوان يك سرباز در خدمت پرسپوليس خواهم بود. مي‌خواهم امسال شادي هواداران را ببينم.
خبرگزاري فارس[URL="[Only registered and activated users can see links]"][Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Liverpudlian
01-06-2009, 14:03
[/URL]
در گفت و گو با فارس
كر: مسئولان پرسپوليس بايد رضايتنامه من را بگيرند
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال اميد گفت: مسئولان پرسپوليس اگر مرا مي‌خواهند بايد رضايتنامه‌ام را از شموشك نوشهر بگيرند.

رسول كر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: صحبت‌هايي با مسئولان باشگاه پرسپوليس داشته ام و دوست دارم در تيم‌هاي بزرگ بازي كنم اما اگر پرسپوليسي‌ها مرا مي‌خواهند بايد رضايتنامه‌ام را از شموشك نوشهر بگيرند. من با اين تيم براي فصل آينده نيز قرارداد دارم.
وي افزود: اگر مسئولان پرسپوليس رضايتنامه مرا بگيرند به احتمال فراوان قرمزپوش خواهم شد تا بتوانم به عنوان مهره اي تاثيرگذار در كنار بزرگان در خدمت اين تيم باشم.
كر يادآور شد: بعد از دو بازي شموشك در ليگ يك تصميم نهايي را مي‌گيرم و اميدوارم تا آن موقع مسئولان دو باشگاه با يكديگر به توافق برسند تا من با خيالي آسوده به فكر موفقيت در فوتبالم باشم.
هافبك تيم فوتبال اميد خاطرنشان كرد: خوشبختانه تمرينات خوبي در تيم اميد برگزار كرده‌ايم و بازي با اندونزي نيز يك محك خوب براي ما بود. اميدوارم بتوانيم در اردوهاي بعدي منسجم تر باشيم و با انجام بازي هاي تداركاتي با تيم هاي قوي راه صعود به المپيك را هموار كنيم.
خبرگزاري فارس[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

پس از گفت و گو با انصاري‌فرد
كاويانپور مجوز حضور در تمرينات پرسپوليس را گرفت
خبرگزاري فارس: هافبك اسبق تيم فوتبال پرسپوليس مجوز حضور در تمرينات اين تيم را گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، حامد كاويانپور هافبك سال هاي نه چندان دور پرسپوليس پس از گفت و گو با انصاري فرد مجوز حضور در تمرين اين تيم را دريافت كرد. وي در صورتي كه نظر سرمربي جديد پرسپوليس را جلب كند با اين تيم قرارداد 2 ساله خواهد بست.
انصاري فرد با تائيد اين خبر به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: كاويانپور از زحمتكشان پرسپوليس است و اميدوارم با جلب رضايت كادر فني مجددا او را با لباس قرمز ببينيم. البته پيوستن كاويانپور به پرسپوليس به قدرت بدني و تاكتيكي او بستگي دارد.

saeed_cris
01-06-2009, 14:15
انصاریفرد: دنیزلی تا فردا به ما جواب نهايي را مي‌دهد

([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

کانون هواداران پرسپولیس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: با دنيزلي در تماس هستم و او تا فردا به ما جواب نهايي را مي‌دهد. عباس انصاري فرد تصريح كرد: گزينه اول تيم فوتبال پرسپوليس مصطفي دنيزلي است و براي به خدمت گرفتن او تمام تلاش خودم را انجام مي‌دهم. مي‌دانم او با فوتبال ايران و پرسپوليس آشنا است و مي‌تواند به ما كمك كند.
وي افزود: به شايعه سازان كاري ندارم و به هيچ عنوان دنبال اين نيستم كه به دنبال مدير برنامه يا افرادي بروم كه با او تماس گرفته‌اند و اعلام كرده‌اند كه از اسم او سواستفاده شده است. من با دنيزلي گفت و گو كردم و او تا فردا جواب نهايي خود را پس از جلسه با مسئولان بيشيكتاش به ما اعلام خواهد كرد.
انصاري فرد ادامه داد: مي‌دانم دنيزلي تيم خود را قهرمان تركيه كرده است اما مطمئن باشيد اجازه نمي‌دهم كساني كه خود را به دنيزلي چسبانده تا از او سود ببرند به عنوان مدير برنامه حاشيه سازي كنند و دست به هر كاري بزنند. من تلاش مي كنم او را به پرسپوليس بياورم مگر اينكه خودش به من بگويد اين كار ميسر نيست.

مديرعامل پرسپوليس در خصوص ساير گزينه‌ها به جز دنيزلي اظهار داشت: 8 گزينه در ليست پرسپوليس حضور دارند. نام تروسيه فرانسوي، توماس دال آلماني، هنري ميشل فرانسوي و زدنيك زمن؛ مربي اهل چك و 4 مربي ديگر كه از مربيان بزرگ هستند در ليست ما به چشم مي خورد. با اين حال ابتدا منتظر پاسخ دنيزلي خواهم ماند. در غير اين صورت تا پنجشنبه تكليف سرمربي پرسپوليس را روشن خواهم كرد.

انصاري فرد در خصوص جذب بازيكنان جديد گفت: من فوتبال را متوجه مي‌شوم. سال‌ها در خدمت پرسپوليس بوده ام و مي دانم مشكل اين تيم كجا است. به همين دليل بازيكنان را با دقت جذب خواهم كرد و آنهايي را به تيم مي آورم كه جزو بهترين هاي ايران باشند. هر مربي اي كه بيايد با اين بازيكنان مي‌تواند تيم قدرتمندي بسازد.

وي يادآور شد: در خصوص اين بازيكنان تا حدودي با وينگادا مشاوره داشته ام. درست است او ديگر در پرسپوليس نيست اما اين بازيكنان براي تيم ما چاره‌ ساز خواهند شد.

انصاري فرد اضافه كرد: بازيكناني را كه به پرسپولس آورده ام هيچ كدام كوچك نيستند و در فصل گذشته جزو بهترين‌ها بودند و اميدوارم بتوانند به پرسپوليس كمك كنند.

وي در خصوص احتمال شكايت وينگادا به فيفا در خصوص عدم دريافت مطالباتش عنوان كرد: بعدازظهر امروز جلسه اي با وينگادا برگزار و تكليف طلب او را روشن مي‌كنم اما آقاياني كه به دنبال حاشيه سازي هستند بدانند وينگادا اهل شكايت كردن به فيفا نيست و اين حرفي است كه دوست دارند با آن پرسپوليس را دچار مشكل كنند. سعي مي‌كنيم هر چه سريعتر مشكل او را حل كنيم.

انصاري فرد اضافه كرد: به آقايان هشدار مي‌دهم به هيچ عنوان ديگر به افرادي كه خود را به عنوان مديربرنامه معرفي مي‌كنند اجازه نمي‌دهم بازيكن و مربي به تيم ما بياورند و سو استفاده كنند. مي‌خواهم پاي اين افراد را از پرسپوليس دور كنم و مطمئن باشيد به هدفم مي‌رسم. پرسپوليس بزرگ نياز به اين افراد ندارد.

انصاري فرد در خصوص ليست مازاد پرسپوليس اظهار داشت: به زودي ليست مازاد خود را اعلام خواهيم كرد البته اين بستگي به نظر سرمربي جديد ما نيز دارد، اما قصد داريم چارچوب تيم را حفظ كنيم.

وي اضافه كرد: كار جذب بازيكنان ليگ برتري ما تمام شد و به دنبال اين هستيم كه چند بازيكنان ليگ يكي خوب و اميد را به تيم اضافه كنيم تا بتوانيم تيم را به شرايط آرماني برسانيم. معتقدم بازيكنان ليگ يك مي‌توانند با انگيزه تر در كنار بزرگان پرسپوليس كار كنند.
مديرعامل پرسپوليس درباره علي كريمي گفت: فعلا كريمي نياز به آرامش براي ديدار با كره شمالي دارد و پس از حضور او در ايران با اين بازيكن وارد مذاكره خواهيم شد. كريمي عاشق پرسپوليس است اما خودش بايد بخواهد كه در اين تيم باشد در غير اين صورت امكان تمديد قرارداد او با توجه به پيشنهادهاي خوبش وجود ندارد.

وي درباره حضور علي پروين در پرسپوليس تاكيد كرد: بارها گفته ام با حضور پروين در پرسپوليس هيچ مشكلي ندارم. من دوست دارم او در پرسپوليس كارش را شروع كند اما همه چيز به نظر سازمان تربيت بدني بستگي دارد.

انصاري فرد در جواب اين سئوال كه آيا حضور شما در پرسپوليس براي فصل آينده قطعي شده خاطرنشان كرد: من تا ثانيه‌ آخري كه در پرسپوليس باشم كارم را انجام مي‌دهم و منتظر اما و اگرها نيستم. من وظيفه دارم براي فصل جديد پرسپوليسي بسازم كه دل هواداران را شاد كند و در اين راه از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص مذاكره با بازيكنان فصل گذشته گفت: از روز چهارشنبه گفت و گو با بازيكنان فصل گذشته را همراه تسويه حسابشان انجام خواهيم داد.

انصاري فرد درباره قرارداد آشوبي تصريح كرد: با اين بازيكن صحبت هاي لازم را داشته ام و بايد پس از همراهي تيم ملي صحبت‌هاي نهايي را انجام دهم. توافقات اوليه حاصل شده اما صلاح دانستم حرف هاي نهايي پس از حضور او در تيم ملي زده شود.

وي در خصوص اظهارات افشين پيرواني گفت: در اين باره هيچ صحبتي نمي‌كنم. فكر خودم را فقط به اين مشغول كرده ام كه به هواداران و تيم محبوبم خدمت كنم.

مديرعامل پرسپوليس خاطرنشان كرد: اميدوار هستم به هدفي كه در فصل آينده داريم با بازيكنان جديد و سرمربي خود برسيم تا ناكامي اين فصل را از ذهن هواداران پاك كنيم من در اين باره از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كنم و به عنوان يك سرباز در خدمت پرسپوليس خواهم بود. مي‌خواهم امسال شادي هواداران را ببينم.

Liverpudlian
01-06-2009, 14:31
كاويانپور: مي‌خواهم در آزمون پرسپوليس قبول شوم
خبرگزاري فارس: هافبك اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مي‌خواهم در آزمون اين تيم نمره قبولي بگيرم.

حامد كاويانپور پس از اينكه از سوي مديرعامل پرسپوليس مجوز حضور در تمرينات اين تيم را دريافت كرد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بايد از حمايت از انصاري‌فرد تشكر كنم و مي‌خواهم دوباره پيراهن پرسپوليس بپوشم.
وي افزود: اگر اتفاق خاصي نيفتد در تمرينات پرسپوليس شركت خواهم كرد و در مستطيل سبز همه چيز را مشخص مي‌كنم كه آيا دوباره مي‌توانم به پرسپوليس خدمت كنم يا خير.
كاويانپور ادامه داد: تمرينات خود را صبح و بعدازظهر در آكادمي ملي المپيك پيگيري مي‌كنم. هميشه آرزو دارم به عنوان عضو كوچكي از پرسپوليس هر وقت اين تيم مشكل داشت از لحاظ فني و تاكتيكي كمك كوچكي انجام دهم. من خودم را هميشه سرباز اين باشگاه مي‌دانم.
وي خاطر نشان كرد: آزمون سختي در پيش دارم اما به دنبال نمره قبولي هستم.
خبرگزاري فارس[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

ArtesheSorkh
01-06-2009, 15:06
مصطفی دنیزلی سرمربی تیم بشیکتاش ترکیه که همراه این تیم قهرمان سوپر لیگ ترکیه شد، قرارداد خود را با این تیم تمدید کرد تا حضورش در پرسپولیس منتفی شود.
در حالی که مدیران تیم پرسپولیس خبر از مذاکره با مصطفی دنیزلی سرمربی تیم بشیکتاش ترکیه می دهد و در انتظار جواب وی هستند، این مربی در فاصله دو روز بعد از قهرمانی این تیم در سوپر لییگ ترکیه با مسولان باشگاه بشیکتاش برای تمدید قرارداد سه ساله اش با این باشگاه به توافق رسیده است و قرار است طی چند روز آینده قرارداد خود را با این تیم امضا خواهد کرد.
گفتنی است شب گذشته در اطراف باشگاه بشیکتاش در محله ای با نام همین تیم (بشیکتاش) در شهر استانبول جشنی به مناسبت قهرمانی این تیم در سوپر لیگ ترکیه برگزار شد که دنیزلی هم در آن حضور داشت.:6::53:

Liverpudlian
01-06-2009, 17:20
[/URL]
/حاشيه ديدار استيل آذين و كوثر/
نيكبخت و پيرواني در ورزشگاه تختي حضور پيدا كردند
خبرگزاري فارس: عليرضا نيكبخت واحدي و افشين پيرواني در ورزشگاه تختي تهران حضور پيدا كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا حقيقي، عليرضا نيكبخت واحدي، ‌افشين پيرواني،‌حسين هدايتي، جعفر كاشاني، حسين كلاني، محمد پروين و برخي از پيشكسوتان پرسپوليس براي ديدن بازي استيل آذين و كوثر لرستان به ورزشگاه تختي آمدند.
* حدود 5 هزار هوادار از نزديك نظاره‌گر بازي امروز استيل آذين و كوثر لرستان هستند. آنها با كاورهاي قرمز
متحدالشكل به تشويق شديد بازيكنان مي‌پردازند.
اين ديدار در چارچوب ليگ دسته اول برگزار مي شود. استيل آذين در صورت كسب يك امتياز به ليگ برتر صعود مي كند.

در نشست مشرك انصاري‌فرد و واعظ بررسي شد
خانه مشترك آبي و قرمز
خبرگزاري فارس: جلسه هماهنگي بين مديران عامل دو باشگاه استقلال و پرسپوليس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، در اين جلسه انصاري فرد و واعظ آشتياني با بررسي مسائل جاري بر وجود هماهنگي دائمي بر تشديد رقابت در صحنه هاي ورزشي بازرگاني و تبليغات بين استقلال و پرسپوليس تاكيد كردند.
مديران عامل باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس با تاكيد بر اين واقعيت كه صحنه ورزش بدون رقابت فاقد روح است معتقدند فرهنگ سازي در ورزش كشور مستلزم اتخاذ رويه و روش مشترك اين دو باشگاه است.
واعظ آشتياني و انصاري فرد با تشخيص اين ضرورت بر تشكيل شوراي مشترك خط مشي بين دو باشگاه تاكيد و مقرر داشتند اين شورا با در اختيار داشتن دبيرخانه دائمي نسبت به تهيه نظام نامه هاي مختلف اقدام كند در اين جلسه مقرر شد دبيرخانه اين شورا در محل مستقل تشكيل و به مدت 6 ماه مسووليت شوراي مشترك خط مشي استقلال و پرسپوليس به عهده حسين منتظر موعود، قائم مقام باشگاه پرسپوليس باشد.

Mahbod23
01-06-2009, 18:15
منابع نزدیک به باشگاه پرسپولیس فاش کردند؛ تروسیه برای مذاکره به ایران می آید

[Only registered and activated users can see links] منابع نزدیک به باشگاه پرسپولیس تهران خبر از ورود فیلیپ تروسیه مربی فرانسوی به ایران برای مذاکره با انصاری فرد خبر دادند.
بعد از اتمام زمان همکاری ادواردو نلو وینگادا با تیم فوتبال پرسپولیس ، مدیرعامل این باشگاه باب مذاکره با چند مربی سرشناس را باز کرد و منابع آگاه و نزدیک به این باشگاه خبر از ورود این مربی فرانسوی به ایران و انجام مذاکره با عباس انصاری فرد می دهند که به احتمال فراوان قرار است هفته آینده انجام شود.
شنیده می شود اگر بنا به دلایل کاری و یا به هر دلیل دیگری تروسیه تنواند وارد ایران شود، این مذاکره در دوبی انجام خواهد شد.

-----------------------------------
فرخزادی: هدایتی هنوز از پرسپولیس نرفته است
[Only registered and activated users can see links] مجید فرخزادی در گفتگویی درباره استعفای هدایتی گفت: استعفای حسین هدایتی هنوز به صورت رسمی اعلام نشده و فقط در مصاحبه ها این اخبار مطرح شده است و باید سازمان تربیت بدنی این استعفا را قبول كند.
وی در پاسخ به این سوال كه بازیكنان پرسپولیس با نظر كدام مربی جذب می شوند، گفت: پاسخ این سوال را مدیر عامل باشگاه باید بدهد و من هم اگر موفق به تماس با آقای انصاری فرد شدم این سوال را از ایشان خواهم پرسید.
عضو هیئت مدیره باشگاه درباره تشكیل جلسه هیئت مدیره باشگاه برای بررسی وضع این تیم گفت: مشخص نیست این جلسه چه موقع برگزار خواهد شد هر موقع اعلام شود من هم در این جلسه شركت خواهم كرد.
سخنگوی هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تهران درباره تعیین سرمربی جدید تیم هم گفت : هنوز جلسه ای تشكیل نشده است و نمی توانم درباره این موضوع صحبت كنم

Mahbod23
01-06-2009, 18:36
با عقد قراردادي 2 ساله؛ ابراهيم توره به سپاهان پيوست

ابراهيم توره امروز براي مذاكرات ن[Only registered and activated users can see links]هايي به باشگاه سپاهان رفت و پس از انجام مذاكرات نهايي با محمدرضا ساكت با قراردادي 2 ساله به سپاهان محلق شد.
توره در فصل گذشته عضو پرسپوليس بود، اما امير قلعه نويي، سرمربي جديد سپاهان او را در فهرست خود جاي داده بود. به همين دليل وي راهي اصفهان شد تا در نهمين دوره ليگ برتر براي سپاهان بازي كند.
قرارداد توره در هيات فوتبال اصفهان ثبت شد.

[Only registered and activated users can see links] بازیکن پیشین تیم فوتبال استیل آذین در بازگشت از لیگ اسلواکی تاکید کرد دیگر به بازی در این کشور ادامه نخواهد داد و فصل آینده در یکی از دو تیم استیل آذین یا پرسپولیس بازی خواهد کرد.
محمد پروین در حاشیه دیدار عصر دوشنبه استیل آذین و کوثر لرستان با بیان این مطلب در گفتگویی افزود: من روز شنبه پس از پایان مسابقات لیگ اسلواکی به ایران بازگشتم. حضور در لیگ این کشور تجربه خوبی برای من بود. فوتبال اسلواکی و لیگ این کشور تفاوت های زیادی با فوتبال ایران دارد. در لیگ اسلواکی فوتبال با تکیه بر قدرت بدنی دنبال می شود و خشونت مسابقات بسیار زیاد است. من در لیگ این کشور با بازی قدرتی آشنا شدم که همین می تواند در آینده به من کمک کند.
وی با اشاره به اینکه تیمش در اسلواکی عنوان ششم را به خود اختصاص داد افزود: به خاطر پدرم دیگر به لیگ اسلواکی باز نمی گردم با اینکه از چند تیم این کشور پیشنهاد داشتم اما دیگر تمایلی به بازی در لیگ اسلواکی ندارم.
محمد پروین در خصوص حضورش در تیم های ایرانی گفت: من به تازگی از اسلواکی بازگشتم و هنوز با تیم و باشگاه خاصی مذاکره نکرده ام. در روزهای آینده برای انتخاب تیم آینده خود تصمیم گیری خواهم کرد.
پروین افزود: اولویت اولم برای فصل آینده پرسپولیس و تیم استیل آذین است. البته در صورتی به استیل آذین می روم که این تیم بتواند جواز صعود به لیگ برتر را به دست آورد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مسئولان باشگاهم تمایل داشتند در این تیم بمانم اما دیگر میلی به ماندن در این تیم نداشتم. می خواهم مجددا فوتبالم را در لیگ ایران تجربه کنم و اگر فرصت شد به تیم های بزرگتراروپایی بروم.

ArtesheSorkh
01-06-2009, 18:38
ابراهيم توره امروز براي مذاكرات نهايي به باشگاه سپاهان رفت و پس از انجام مذاكرات نهايي با محمدرضا ساكت با قراردادي 2 ساله به سپاهان محلق شد.
توره در فصل گذشته عضو پرسپوليس بود، اما امير قلعه نويي، سرمربي جديد سپاهان او را در فهرست خود جاي داده بود. به همين دليل وي راهي اصفهان شد تا در نهمين دوره ليگ برتر براي سپاهان بازي كند.
قرارداد توره در هيات فوتبال اصفهان ثبت شد.

Devils Master
01-06-2009, 18:40
کانون هواداران پرسپولیس : منابع نزدیک به باشگاه پرسپولیس تهران خبر از ورود فیلیپ تروسیه مربی فرانسوی به ایران برای مذاکره با انصاری فرد خبر دادند.
بعد از اتمام زمان همکاری ادواردو نلو وینگادا با تیم فوتبال پرسپولیس ، مدیرعامل این باشگاه باب مذاکره با چند مربی سرشناس را باز کرد و منابع آگاه و نزدیک به این باشگاه خبر از ورود این مربی فرانسوی به ایران و انجام مذاکره با عباس انصاری فرد می دهند که به احتمال فراوان قرار است هفته آینده انجام شود.
شنیده می شود اگر بنا به دلایل کاری و یا به هر دلیل دیگری تروسیه تنواند وارد ایران شود، این مذاکره در دوبی انجام خواهد شد.

Devils Master
01-06-2009, 18:59
کانون هواداران پرسپولیس : حامد كاويانپور پس از اينكه از سوي مديرعامل پرسپوليس مجوز حضور در تمرينات اين تيم را دريافت كرد، در گفت و گویی اظهار داشت: بايد از حمايت از انصاري‌فرد تشكر كنم و مي‌خواهم دوباره پيراهن پرسپوليس بپوشم.
وي افزود: اگر اتفاق خاصي نيفتد در تمرينات پرسپوليس شركت خواهم كرد و در مستطيل سبز همه چيز را مشخص مي‌كنم كه آيا دوباره مي‌توانم به پرسپوليس خدمت كنم يا خير.
كاويانپور ادامه داد: تمرينات خود را صبح و بعدازظهر در آكادمي ملي المپيك پيگيري مي‌كنم. هميشه آرزو دارم به عنوان عضو كوچكي از پرسپوليس هر وقت اين تيم مشكل داشت از لحاظ فني و تاكتيكي كمك كوچكي انجام دهم. من خودم را هميشه سرباز اين باشگاه مي‌دانم.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کانون هواداران پرسپولیس : حامد كاويانپور هافبك سال هاي نه چندان دور پرسپوليس پس از گفت و گو با انصاري فرد مجوز حضور در تمرين اين تيم را دريافت كرد. وي در صورتي كه نظر سرمربي جديد پرسپوليس را جلب كند با اين تيم قرارداد 2 ساله خواهد بست.
انصاري فرد با تائيد اين خبر گفت: كاويانپور از زحمتكشان پرسپوليس است و اميدوارم با جلب رضايت كادر فني مجددا او را با لباس قرمز ببينيم. البته پيوستن كاويانپور به پرسپوليس به قدرت بدني و تاكتيكي او بستگي دارد.

khanis
01-06-2009, 19:06
کانون هواداران پرسپولیس : حامد كاويانپور پس از اينكه از سوي مديرعامل پرسپوليس مجوز حضور در تمرينات اين تيم را دريافت كرد، در گفت و گویی اظهار داشت: بايد از حمايت از انصاري‌فرد تشكر كنم و مي‌خواهم دوباره پيراهن پرسپوليس بپوشم.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کانون هواداران پرسپولیس : حامد كاويانپور هافبك سال هاي نه چندان دور پرسپوليس پس از گفت و گو با انصاري فرد مجوز حضور در تمرين اين تيم را دريافت كرد. وي در صورتي كه نظر سرمربي جديد پرسپوليس را جلب كند با اين تيم قرارداد 2 ساله خواهد بست.
انصاري فرد با تائيد اين خبر گفت: كاويانپور از زحمتكشان پرسپوليس است و اميدوارم با جلب رضايت كادر فني مجددا او را با لباس قرمز ببينيم. البته پيوستن كاويانپور به پرسپوليس به قدرت بدني و تاكتيكي او بستگي دارد.
اه اه اه چه اخبارهای مزخرفی این تیم در پیتی هم اخبار های از این دست زیاد داره.

Mahbod23
01-06-2009, 19:14
علي پروين حمايت از ميرحسين موسوي را تكذيب كرد

[Only registered and activated users can see links] علي پروين در حاشيه بازي پرسپوليس و استيل آذين در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تا به امروز از هيچ كانديدايي حمايت نكردم و هر چه از زبان من گفته شده كذب محض است. سعي مي‌كنم روز شنبه نام فرد مورد نظرم را به مردم اعلام كنم.
وي در خصوص حضورش در پرسپوليس گفت: همه چيز را به بعد از انتخابات موكول مي‌كنم و تا آن وقت هيچ خبري نخواهد بود.
پروين در خصوص سرمربي پرسپوليس عنوان كرد: پرسپوليس بازيكن با تعصب مي‌خواهد و سرمربي خارجي و به درد اين تيم نمي‌خورد.
پيشكسوت تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص حضورش در استيل آذين يادآور شد: فعلا فقط هوادار هستم. به باشگاه استيل آذين و حسين هدايتي تبريك مي‌گويم كه پس از دو سال تلاش به خواسته خود رسيد. اميدوار هستم اين تيم در آينده در ليگ برتر موفق باشد.
پروين درباره پرسپوليس خاطرنشان كرد: انصاري فرد كار سختي دارد. به نظرم ديگر اين تيم نياز به تغيير مديريت ندارد چون فصل گذشته به اندازه كافي ضربه خورد. بهتر است به جاي شايعات پرسپوليس در فصل و نقل و انتقالات قوي كار كند تا در آينده موفق شود.
وي در خصوص شكست تيم ملي مقابل چين گفت: اين يك بازي دوستانه بود تا قطبي بتواند بازيكنان خود را بشناسد. نتيجه بازي اهميتي ندارد. ديدار با كره شمالي حساس ترين روز فوتبالي براي ما است و بايد در آن ديدار حساس خودمان را نشان دهيم و كار را با يك برد شيرين به اما و اگر نكشانيم.
پروين افزود: بازيكنان تيم ملي بايد در 20 دقيقه اول بازي با كره شمالي هوشيار باشند تا جواب 70 ميليون ايراني را بدهند.

Liverpudlian
01-06-2009, 19:37
[/URL]
در واكنش به موضع باشگاه استقلال
هدايتي: در شان من نيست جواب آنها را بدهم
خبرگزاري فارس: رئيس سابق هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: آقايان استقلالي بدانند در شان من نيست كه جوابشان را بدهم.

حسين هدايتي پس از موضع باشگاه استقلال درباره بازار گرمي كردن در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: حرفي كه از قول من منتشره شده اشتباه است و من صحبتي در مورد بازيكنان مازاد پرسپوليس و استقلال آن طوري كه آقايان قلمداد كرده اند نزدم.
وي افزود: اگر حرفي زده باشم از كسي ترسي ندارم اما مسئولان باشگاه استقلال حرفي‌هايي را عنوان كردند كه در شان من نيست جوابشان را بدهم.
مالك باشگاه استيل آذين ادامه داد: آقايان بدانند شب دراز است و قلندر بيدار. من فرصت دارم همه چيز را ثابت كنم.
گفتني است سايت باشگاه استقلال امروز نوشته بود: "باشگاه استقلال با احترام به توافق مديران عامل باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس، بر عدم مذاكره و جذب بازيكنان فصل گذشته باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد. با عنايت به مصاحبه رياست سابق هيات مديره باشگاه پرسپوليس با رسانه هاي جمعي مبني بر جذب بازيكنان مازاد پرسپوليس توسط باشگاه استقلال ايران، روابط عمومي باشگاه استقلال رسما اعلام مي دارد كه هيچ بازيكني از اين تيم جذب استقلال نخواهد شد و اين مطلب از سوي مديرعامل باشگاه استقلال، خدمت مديرعامل محترم باشگاه پرسپوليس (جناب آقاي انصاري فرد) قبلا اعلام شده است. بنابراين مطالب مطروحه از سوي رياست هيات مديره سابق اين باشگاه به هيچ وجه صحت ندارد و بيشتر جنبه بازار گرمي براي تيم استيل آذين را در بردارد. "

saeed_messi
01-06-2009, 20:22
.

علي پروين در حاشيه بازي پرسپوليس و استيل آذين در جمع خبرنگاران اظهار

داشت: تا به امروز از هيچ كانديدايي حمايت نكردم و هر چه از زبان من گفته شده

كذب محض است. سعي مي‌كنم روز شنبه نام فرد مورد نظرم را به مردم اعلام

كنم. وي در خصوص حضورش در پرسپوليس گفت: همه چيز را به بعد از انتخابات

موكول مي‌كنم و تا آن وقت هيچ خبري نخواهد بود. پروين در خصوص سرمربي

پرسپوليس عنوان كرد: پرسپوليس بازيكن با تعصب مي‌خواهد و سرمربي خارجي و

به درد اين تيم نمي‌خورد.

پيشكسوت تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص حضورش در استيل آذين يادآور شد:

فعلا فقط هوادار هستم. به باشگاه استيل آذين و حسين هدايتي تبريك مي‌گويم كه

پس از دو سال تلاش به خواسته خود رسيد. اميدوار هستم اين تيم در آينده در ليگ

برتر موفق باشد.

پروين درباره پرسپوليس خاطرنشان كرد: انصاري فرد كار سختي دارد. به نظرم ديگر

اين تيم نياز به تغيير مديريت ندارد چون فصل گذشته به اندازه كافي ضربه خورد.

بهتر است به جاي شايعات پرسپوليس در فصل و نقل و انتقالات قوي كار كند تا در

آينده موفق شود.

وي در خصوص شكست تيم ملي مقابل چين گفت: اين يك بازي دوستانه بود تا

قطبي بتواند بازيكنان خود را بشناسد. نتيجه بازي اهميتي ندارد. ديدار با كره شمالي

حساس ترين روز فوتبالي براي ما است و بايد در آن ديدار حساس خودمان را نشان

دهيم و كار را با يك برد شيرين به اما و اگر نكشانيم.

پروين افزود: بازيكنان تيم ملي بايد در 20 دقيقه اول بازي با كره شمالي هوشيار

باشند تا جواب 70 ميليون ايراني را بدهند.

منبع:[Only registered and activated users can see links]

saeed_messi
01-06-2009, 20:41
ابراهيم توره به تيم فوتبال مباركه سپاهان اصفهان پيوست.

ابراهيم توره مهاجم فصل پيش پرسپوليس تهران امروز با امضاي قرارداد دو ساله به تيم سپاهان اصفهان پيوست.
توره امروز پس از امضاي قرارداد با باشگاه سپاهان قرارداد خود را در هيات فوتبال اصفهان ثبت كرد.
باشگاه سپاهان همچنين با پيشنهادي به سيدمهدي رحمتي دنبال جذب دروازه‌بان ملي‌پوش فصل پيش تيم مس كرمان است.

دو بازیکن برزیلی برای مذاکره با مدیرعامل باشگاه پرسپولیس روز پنجشنبه هفته جاری به دفتر ایین باشگاه می روند.
دو بازیکن برزیلی که هنوز پست بازی اشان هم مشخص نشده است روز پنجشنبه هفته جاری برای مذاکره با مدیران این باشگاه به دفتر انصاری فرد خواند رفت و در صورت توافقات اولیه در انتظار مشخص شدن سرمربی جدید و آغاز تمرینات خواهند بود تا با حضور در تمرینات تست فنی بدهند و در صورت صلاحدید سرمربی قرارداد خود را امضا کنند.

Mahbod23
02-06-2009, 15:36
نيكبخت: به استيل‌آذين نمي‌روم

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گویی اظهار داشت: من در منزل بيكار بودم و به دعوت مسئولان باشگاه استيل آذين به ورزشگاه تختي رفتم تا بازي اين تيم برابر كوثر را از نزديك تماشا كنم. اين مسئله ربطي به حضورم در استيل آذين ندارد. با پرسپوليس يك سال ديگر قرارداد دارم و مي‌خواهم يك فصل رويايي را با اين تيم سپري كنم.
وي در خصوص خريد‌هاي باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: از بازيكنان جديد اين تيم استقبال مي‌كنم؛ همان طور كه از كوچك‌ترين بازيكن تا بزرگترين آنها براي من قابل احترام بوده‌اند و هميشه سعي كرده‌ام روابطي دوستانه با آنها داشته باشم.
نيكبخت در خصوص حمايت از كانديداهاي انتخاباتي گفت: وارد اين بحث نمي‌شوم و سعي مي‌كنم فقط به فوتبال خودم فكر كنم. من از هيچ كانديدايي حمايت نكردم.
اين بازيكن در خصوص مصاحبه‌اي كه از قول او منتشر شده يادآور شد: متاسفانه از قول من مطالبي عنوان شده كه صحت ندارد. من عليه پرسپوليس صحبت نكرده ام.
نيكبخت در خصوص صعود استيل آذين به ليگ برتر تاكيد كرد: اين موضوع را به مسئولان اين باشگاه تبريك مي‌گويم و اميدوارم آنها بتواند در ليگ برتر موفق باشند.

younos.cristiano
02-06-2009, 16:03

کانون هواداران پرسپولیس : مدافع شيرازي پرسپوليس در انتظار تسويه‌حساب با باشگاه پرسپوليس است تا تكليف خود را براي فصل آينده مشخص كند.
مجتبي شيري مدافع پرسپوليس در گفت‌وگويي گفت: «چهار پيشنهاد جديد از تيم‌هاي ليگ برتري دارم اما هنوز تصميمي نگرفته‌ام و به آنها پاسخي نداده‌ام.»
وي در ادامه افزود: «اولويت اولم براي فصل آتي پرسپوليس است. قطعا در گفت‌وگويي كه با مسئولان پرسپوليس خواهم داشت تمام مسائل مربوط به اين تيم را بررسي مي‌كنم و پس از آن تصميم نهايي‌ام را مي‌گيرم.»

Liverpudlian
02-06-2009, 16:22
پس از ديدار با انصاري‌فرد
وينگادا شماره حساب داد و رفت
خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس بامداد امروز تهران را ترك كرد.

به گزاري خبرگزاري فارس، نلو وينگادا شب گذشته پس از ديدار با انصاري فرد، شماره حساب بانكي خود را به مديرعامل پرسپوليس داد و بامداد امروز تهران را به مقصد پرتغال ترك كرد.
وينگادا يك هفته به مسئولان باشگاه پرسپوليس فرصت داده 50 درصد باقي مانده از قراردادش را به حساب او واريز كنند.

saeed_cris
02-06-2009, 22:45
معماي‌ پرسپوليس

[Only registered and activated users can see links]بخش زيادي از طرفدارن فوتبال در ايران، پرسپوليسي خوانده مي‌شوند و آخرين ادعاها حكايت از اين دارد كه در داخل ايران 35 ميليون نفر، طرفدار اين تيم هستند. از اولين روز حيات اين باشگاه، بارها بحث واگذاري سهام پرسپوليس به مردم، مطرح شد اما تا به امروز هنوز اين اتفاق رخ نداده است.

[Only registered and activated users can see links] باشگاه پيروزي بار ديگر روي موج خصوصي‌سازي، با قدرت مي‌راند تا شايد بعد از سال‌ها حيات، به صاحبان اصلي‌اش واگذار شود. با آن‌كه در گذشته و حال، همواره افراد زيادي مدعي بوده‌اند كه صاحب بخشي از پرسپوليس هستند اما تمام اين افراد مي‌گويند صاحب اصلي اين باشگاه ريشه‌دار، «مردم» هستند.
بخش زيادي از طرفدارن فوتبال در ايران، پرسپوليسي خوانده مي‌شوند و آخرين ادعاها حكايت از اين دارد كه در داخل ايران 35 ميليون نفر، طرفدار اين تيم هستند. از اولين روز حيات اين باشگاه، بارها بحث واگذاري سهام پرسپوليس به مردم، مطرح شد اما تا به امروز هنوز اين اتفاق رخ نداده است.
در سال 72، سهامدار اصلي باشگاه پرسپوليس، اسماعيل وفايي، طرح واگذاري را به صورت جدي در سازمان تربيت بدني مطرح كرد اما اين موضوع هيچ‌گاه با استقبال دولت و حسن غفوري‌فرد، رئيس وقت سازمان تربيت بدني مواجه نشد. در سال‌هاي بعد از آن، بارها و بارها اين طرح به پيشنهاد گذاشته شد، اما هيچ‌گاه به مرحله اجرايي خود نرسيد. با دستور مقام معظم رهبري مبني بر اجراي اصل 44 قانون اساسي، موج خصوصي‌سازي در دولت نهم جان تازه‌اي گرفت تا اين موج به خيابان سئول، پشت در ساختمان پرزرق و برق پيروزي هم برسد. در هفته گذشته، به فاصله يك ماه پس از آن‌كه خصوصي‌سازي مانند توپ بلندي به زمين باشگاه‌ها ارسال شد، سازمان تربيت بدني اعلام كرد سهام باشگاه‌هايي چون پيروزي و استقلال به مردم واگذار خواهد شد. مهندس علي‌آبادي، شخص اول سازمان در گفتگو با صدا و سيما، اين قول را داد تا براي اولين و آخرين بار، اين اتفاق غيرممكن رخ دهد... با اين همه، هنوز كارشناسان بورس معتقدند به هيچ‌وجه زمينه خصوصي‌سازي وجود ندارد و تنها راه موجود به مزايده گذاشتن باشگاه‌هاست. اين راه‌حل برداشتن اولين گام درجهت خصوصي‌سازي است، اما ظاهرا باشگاهي چون پيروزي، نياز به راه‌حل‌هاي بيشتري دارد...
تاريخ مي‌گويد پرسپوليس در جاده قديم شميرانات بنيانگذاري شد؛ خيابان شريعتي فعلي. اين اتفاق در سال 1342 و به دست علي عبده رخ داد. اين باشگاه امروز نام مدعيان زيادي را بر سر راه خود مي‌بيند. همه چيز از 18 ارديبهشت سال 1370 آغاز شد، وقتي توسط اسماعيل وفايي با 5/5 درصد سهام، سازمان تربيت بدني با 49درصد سهام و حسين منتظر موعود با 5/50 درصد سهام تأسيس شد و به ثبت رسيد. دقيقا 2 سال و 5 ماه و 2 روز بعد، سازمان تربيت بدني در نامه‌اي با امضاي حسن غفوري‌فرد اعلام كرد تمايلي به ادامه فعاليت در شركت پرسپوليس ندارد و سهام خود را به طور كامل به شركاي ديگر واگذار خواهد كرد. در تاريخ 20/6/76 اين سازمان بي‌آن‌كه بر سر ميز مذاكره بنشيند، كل سهام خود را به اسماعيل وفايي واگذار كرد و از شركت پرسپوليس خارج شد. در همان تاريخ وفايي سهم خود را به 49درصد كاهش داد و آن را نزد امير عابديني مديرعامل سابق پيروزي به امانت گذاشت.
منتظر موعود هم 5/0درصد سهم خود را به بهروز محمودي واگذار كرد. در تاريخ 17/7/87 ، عابديني سهم امانتي را در ازاي دريافت وجه به وفايي بازگرداند و از پرسپوليس خداحافظي كرد. به اين ترتيب او دوباره صاحب تمام سهام پرسپوليس شد؛ با اين تفاوت كه ديگر تيم فوتبالي وجود نداشت و با ثبت شركت پيروزي در سال 1370، سازمان رسما صاحب اين تيم شد. حالا بعد از گذشت چند سال، اين پرونده از لابه‌لاي پوشه‌هاي خاك‌خورده بيرون آمده است و روي ميزهاي تصميم‌گيرنده فوتبال، چرخ مي‌خورد. با اعلام طرح واگذاري پيروزي، شركت پرسپوليس، فعاليت‌هاي زيرپوستي خود را براي بازگرداندن تيم فوتبالش از سر گرفت و با مراجعه به رئيس‌جمهور، اولين سنگ را در تاريكي رها كرد. روساي اين شركت معتقدند در زمان قطع همكاري سازمان با اين شركت و ثبت شركتي جديد به نام پيروزي، قانون زير پا گذاشته شد. به گونه‌اي كه اسماعيل وفايي، رئيس شركت پرسپوليس مي‌گويد: «از طرفي كه سهم بيشتري داشت، نظري خواسته نشد. در حالي كه قانون مي‌گويد هر كه سهام بيشتري دارد، تصميم آخر را مي‌گيرد.»
شركت پرسپوليس حالا ادعا مي‌كند تيم فوتبال اين شركت بايد به صاحبان اصلي‌اش كه آنها هستند بازگردد. اين شركت حتي چارت سازماني خود را مشخص كرده و مجمع عمومي ‌خود را برگزار مي‌كند. طبق اين چيدمان، شركت غذاسازان زندگي به نمايندگي حميد موحدي و شركت تجارت بين‌المللي وفاكيش به نمايندگي مصطفي جوادي شجوني به مدت 2 سال تحت عنوان اعضاي هيات مديره پرسپوليس فعاليت خواهند كرد. اسماعيل وفايي رئيس هيات‌مديره و مديرعامل لقب گرفته و حميد موحدي هم به عنوان نايب‌رئيس هيات‌مديره فعاليت خواهد كرد.
همچنين محرم‌ هادي‌سرابي به سمت بازرس اصلي و كمال ميرمحمدي به سمت بازرس علي‌البدل براي مدت يك سال انتخاب شدند. شركت پرسپوليس حالا دورخيز بلندي براي بازپس گرفتن تيم «فوتبال پيروزي» كرده و حتي سايت خود را با نشاني اينترنتي PERSPOLIS-FC.COM راه‌اندازي كرده است. به صورتي كه وفايي مي‌گويد: «خيلي زود در سايت‌هاي جستجوگر هر كس نام پرسپوليس را بزند، اولين يافته، سايت ما خواهد بود.» گذري كوتاه به اين سايت نشان مي‌دهد شركت پرسپوليس، خود را صاحب اصلي اين تيم مي‌داند، به گونه‌اي كه در بيانيه رسمي‌آن نوشته شده: «شركت فرهنگي ‌- ورزشي پرسپوليس كه براي نخستين بار در سال 1370 به عنوان امانتدار مردم، مالك اصلي امتياز باشگاه پرسپوليس لقب گرفته و پس از آن به واسطه رخداد‌هايي ناميمون، پيوند ظاهري خود را با بدنه اصلي باشگاه ورزشي پرسپوليس از دست داد، د صدد است تا در نخستين فرصت با واگذاري سهام به همه هواداران در سراسر ايران اسلامي، [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] " حالا معماي پرسپوليس معمايي فراتر از واگذاري و جابه‌جايي‌هاي مديريتي است. همان‌گونه كه بحث خصوصي‌سازي اين باشگاه، موضوعي فراتر از تصميمات لحظه‌اي است. اين باشگاه مدعي تازه‌اي دارد. سازمان حالا درباره پيروزي با معماي ديگري روبروست. معمايي به نام پرسپوليس... "
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] اين باشگاه مردمي ‌را به تك‌تك ايرانياني كه با نام پرسپوليس هويت تاريخي خود را بر دوش مي‌كشند، بازگرداند.» و در بخش ديگري از اين بيانيه آمده، هرچند نام پيروزي هم برازنده ايرانيان است اما پرسپوليس هميشه پرسپوليس است! وفايي با همان جديتي كه در بيانيه مشاهد مي‌شود، مي‌گويد: «چون نبايد اسم باشگاه را عوض مي‌كردند. اين موضوع به هيچ وجه قابل درك نيست.»
ابتدا، اين شايعه مطرح شد كه بعد از واگذاري پيروزي، باشگاهي جديد با نام پرسپوليس، وارد ليگ برتر خواهد شد. اين شايعات نام هدايتي را پر رنگ مي‌كردند، به صورتي كه گفته مي‌شد پشت اين پرده بزرگ، او به تنهايي ايستاده. هفته گذشته، يكي از نزديكان پرسپوليس فاش كرد، اسم پرسپوليس به نام او ثبت شده و بعد از ورود پيروزي به آرزوي ديرين خصوصي‌سازي، حيات باشگاهي به نام پرسپوليس آغاز خواهد شد. اما اين مساله خيلي زود در قامت شايعه باقي ماند و به واقعيت نرسيد. چون هدايتي هرگز شركتي به نام پرسپوليس در اختيار نداشت و شايعه نزديكي مشاركت او و اسماعيل وفايي، به همين شكل، تكذيب شد. تمام اين اتفاقات زماني رخ داد كه وفايي، بعد از سال‌ها دوري از رسانه‌ها بار ديگر لب به سخن گشود. او بعد از نزديك به 16 سال، از پرونده‌اي حرف مي‌زند كه در اين مدت فقط داشت خاك مي‌خورد. او مدعي است آمده تا حقش را بگيرد؛ آن‌گونه كه خود ادعا مي‌كند. سازمان بايد پاسخگو باشد.
پرسپوليس در سال 1342 و به دست علي عبده بنيانگذاري شد. اين باشگاه امروز نام مدعيان زيادي را بر سر راه خود مي‌بيندوفايي به جام‌جم مي‌گويد: «اگر الان دوباره مي‌خواهيم وارد شويم به اين خاطر است كه پرسپوليس را به صاحبان اصلي اش كه مردم هستند واگذار كنيم. ما 18 سال پيش به سازمان پيشنهاد كرديم80 درصد از سهام اين باشگاه را به مردم بدهيم و 20 درصد باقي براي ما و سازمان تربيت بدني بماند. ولي آنها اين پيشنهاد را نپذيرفتند. اگر در آن سال اين اتفاق مي‌افتاد، شايد ديگر الان پيروزي به چنين سرنوشتي دچار نمي‌شد و اينقدر مشكل نداشت.» تغيير نام پرسپوليس به پيروزي، همان اقدامي‌بود كه از سال 72 كينه را در دل سران شركت پرسپوليس نگه داشت تا امروز وفايي بگويد: «سازمان تربيت بدني در اين زمينه بايد جوابگو باشد.»
او توضيح مي‌دهد: «اصلا دليل نداشت نام را تغيير دهند. مگر چه اشكالي داشت نام تيم پرسپوليس باقي بماند. مگر نه اين‌كه 90 درصد طرفداران الان تيم را به همين اسم مي‌شناسند؟ من يادم مي‌آيد يك‌بار اسم تيم را به آزادي تغيير داديم. باور كنيد يك روز هم طول نكشيد كه پشيمان شديم. چون هيچ‌كس در تمرين حاضر نشد. من فكر مي‌كنم دليلي نداشت سازمان در سال 72 آن كار را مي‌كرد. در واقع اين حركت آنها غير قانوني بود.» واگذاري پيروزي به مردم آنهم با مالكيت سازمان تربيت بدني، تمام نقشه‌هاي از پيش كشيده شده شركت پرسپوليس را روي ميز آورد تا آنها در آستانه اين تحول بزرگ در پيروزي، بعد از 17 سال وارد گود شوند.
وفايي هنوز با ابهامات آن سال‌ها كنار نيامده، بخصوص وقتي ناگهان به آنها اعلام كردند سازمان تمايلي به ادامه كار با شركت ندارد و تيم فوتبال را زير پوشش پيروزي اداره خواهد كرد. مديرعامل شركت پرسپوليس توضيح مي‌دهد: «در آن موقع 59 درصد سهام پرسپوليس در اختيار من بود و 41 درصد در اختيار سازمان. طبق قانون كسي كه سهم بيشتري دارد در تصميم‌گيري بسيار موثر خواهد بود. ولي آنها از من هيچ نظري نخواستند و بعد از واگذاري سهام كامل، تيم فوتبال پرسپوليس را هم از ما گرفتند. در حالي كه ما رئيس قانوني اين تيم هستيم و بايد آن را به ما برگردانند. مدارك هم حقانيت ما را ثابت مي‌كند.» وفايي درباره اين سكوت طولاني اما پاسخ روشني ندارد: «بعد از اين بدسليقگي‌ها با توجه به شرايط و به هر دليلي تصميم بر اين شد كه حرفي زده نشود. ما سكوت كرديم. ولي حالا ديگر سكوت لازم نيست.» پيروزي امروز با بدهي‌هاي سنگيني مواجه است و به گفته مديرعامل شركت پرسپوليس، اين بدهي‌ها مجزا از تيم فوتبال است.
پس در راه خصوصي‌سازي، واگذاري تيم فوتبال از پيروزي به پرسپوليس، به اين باشگاه كمك خواهد كرد كه وارد دنياي خصوصي‌سازي شود. چون پرسپوليس بدهي ندارد و تراز مالي شفافي خواهد داشت. اين شركت عزم خود را براي دستيابي به اين هدف جزم كرده و حتي قصد دارد در 5 سال آينده، ورزشگاهي با ظرفيت 70 هزار نفر تاسيس كند. در چشم‌انداز آينده اين شركت راه‌اندازي آكادمي‌ ورزش منطقه‌اي در سطح كشور آمده است.
وفايي مي‌گويد: «اين فقط در بعد مسائل فني خواهد بود. ما در بعد باشگاهداري هم برنامه‌هاي زيادي داريم. تمام برنامه‌هاي خود را به اطلاع رئيس جمهور رسانده‌ايم. خيلي اميدوار هستيم تيم را به ما بازگردانند چون براي ماست نه سازمان تربيت بدني. در اين‌صورت حتي بانك پرسپوليس را راه مي‌اندازيم. كلي برنامه بازرگاني و اقتصادي داريم كه به مسوولان سازمان تربيت بدني هم گفته‌ايم. خيلي اميدواريم تيم را بگيريم و زود آن را به مردم واگذار كنيم. مردم 17،18 سال به حق خود نرسيده اند و حالا بايد بيايند و حق خود را بگيرند.»
او معتقد است با اين اتفاق، پيروزي به ثباتي كه سال‌ها آن را جستجو مي‌كند خواهد رسيد. وفايي معتقد است اين ثبات در حال حاضر وجود ندارد: «الان هر روز يك نفر مدعي اين است كه در پرسپوليس سهام دارد و بخشش از تيم مال اوست. يك روز انصاريفرد مي‌گويد، يك روز محلوجي و يك روز عابديني... خود عابديني در اين باره مي‌گويد: «بله، من هنوز در پيروزي سهم دارم و تنها سهامم را زماني مي‌بخشم كه تيم فقط به مردم واگذار شود.» وفايي با توجه به تمام اين مسائل، توضيح مي‌دهد: «خوشبختانه سال گذشته معاون فرهنگي سازمان تربيت بدني اعلام كرد ديگر به پيروزي نگويند پرسپوليس چون همه فكر مي‌كردند سهام شركت ما هم چند مدعي دارد. ما هميشه از اين بابت معترض بوديم كه بايد اين تفكيك اسم صورت گيرد. اما به هيچ وجه دنبال تنش نبوديم. در واقع همين تفكيك اسم‌ها بود كه باعث شد تا صحنه براي بازگشت ما آماده شود.»
وفايي مي‌گويد، آنها به هيچ وجه دنبال تيمداري نيستند و تنها براي كارهايي بنيادي از روزنه‌هاي مختلف وارد شده‌اند. او مدعي است، دولت در اين زمينه به هيچ وجه جانبداري سازمان را نخواهد كرد. در ضمن ما در خواست غير معقولي نداريم. تيم فوتبال پيروزي حق قانوني ماست و بايد هر طور شده به ما برگردانده شود.» روساي شركت پرسپوليس معتقد هستند اگر كار به دادگاه كشيده شود، آنها برنده اين بازي خواهند شد، چون وفايي توضيح مي‌دهد: «مدرك هست كه شركت ما قبل از پيروزي ثبت شده. اسناد مالكيت شركت هم وجود دارد و نشان مي‌دهد تيم بايد در اختيار ما باشد. خيلي راحت مي‌توانيم شكايت كنيم كه چرا آنها علي‌رغم داشتن سهم كمتر، بدون توجه به نظرات ما تصميم گرفتند تيم را به شركت پيروزي بدهند.
حالا معماي پرسپوليس معمايي فراتر از واگذاري و جابه‌جايي‌هاي مديريتي است. همان‌گونه كه بحث خصوصي‌سازي اين باشگاه، موضوعي فراتر از تصميمات لحظه‌اي است. اين باشگاه مدعي تازه‌اي دارد. سازمان حالا درباره پيروزي با معماي ديگري روبروست. معمايي به نام پرسپوليس...

Fenrir Greyback
02-06-2009, 23:46

به نقل از پایگاه خبری کنفدراسیون فوتبال آسیا، حضور بیش از 95 هزار نفر در استادیوم آزادی رکورد جدیدی در فهرست میزان طرفداران بازی های لیگ قهرمانان آسیا بود.
پیش از این بیشترین تعداد تماشاگران یک بازی متعلق به بازی اوراوا ردز - سپاهان در فینال لیگ قهرمانان سال 2007 بود که 59 هزار و 32 نفر را به استادیوم سایتاما کشانده بود.
اما تیم پرسپولیس بنابر اعلام ناظر بازی 95 هزار و 225 نفر را به استادیوم آزادی آورد هر چند نتوانست در آن روز برنده باشد و با شکست یک برصفر طرفداران را با اندوه همراه کرد.

منبع خبر ([Only registered and activated users can see links])

Amir Argentina
03-06-2009, 02:06
عباس انصاری فرد: هیچ گزینه ای را به جز دنیزلی اعلام نکرده ام

کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاری فرد در گفتگویی گفت : چند گزینه برای هدایت تیم فوتبال پرسپولیس وجود دارد و به زودی یكی از این افراد كه مربی خارجی است،هدایت تیم فوتبال پرسپولیس را برعهده خواهد گرفت .
انصاری فرد گفت: تنها گزینه ای كه به طور رسمی برای هدایت پرسپولیس اعلام كرده ام مصطفی دنیزلی بود كه با تیم قبلی قرارداد خود را تمدید كرد و حضور وی در پرسپولیس منتفی شد .
وی تصریح كرد: گزینه هایی كه از قول من در رسانه ها اعلام می شود،درست نیست و تا روز آخر هم كه سرمربی مشخص می شود نام كسی را مطرح نخواهم كرد .
وی در پاسخ به این سوال كه بازیكنان جدید را با نظر چه كسی جذب می كنید هم گفت : پیشتر با وینگادا درباره جذب بازیكنان مذاكرات خوبی داشته ام و نقاط ضعف تیم به خوبی بررسی شد ؛ حتی وینگادا اعلام كرد،پرسپولیس باید در چند پست بازیكن بگیرد .
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران گفت : همچنین چند جلسه هم با خوردبین و كریم باقری درباره جذب بازیكنان داشتم و نظر بسیاری از كارشناسان را هم برای این كار دریافت كردم .
عباس انصاری فرد تاكید كرد: اگر بخواهیم منتظر باشیم تا سرمربی مشخص شود دیگر بازیكنی باقی نخواهد ماند و بازیكنانی را خواهیم گرفت که برای هر مربی سودمند باشند .
وی گفت :تاكنون تنها بازیكنی كه از پرسپولیس جدا شده توره است كه بدون هماهنگی با باشگاه از تیم رفته است و پس از بازگشت تیم ملی با علی كریمی و دیگر بازیكنان پرسپولیس برای ثبت قرارداد مذاكره خواهیم كرد.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران تاكید كرد: از سازمان تربیت بدنی و منابع دیگر هزینه های پرسپولیس را تامین خواهم كرد.

ArtesheSorkh
03-06-2009, 11:09
در حالی که این روزها اخباری مبنی بر خداحافظی باقری از دنیای فوتبال به گوش می رسد، وی تصمیم دارد فصل آینده هم در پرسپولیس بازی کند.
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس يک سال ديگر به بازيگري ادامه مي دهد تا شايعه خداحافظي وي از فوتبال تکذيب شود.
کريم باقري کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس که بحث خداحافظي اش از مستطيل سبز مطرح شده بود، طي مذاکراتي که با مسئولان باشگاه پرسپوليس داشت، تصميم گرفت يک سال ديگر در اين تيم توب بزند.
ضمناً باقري که مدت يکسال از قراردادش باباشگاه پرسپوليس باقي مانده است قراراست بعنوان مشاور مديرعامل باشگاه در زمينه جذب بازيکنان جديد انجام وظيفه نمايد.
پرسپوليسي ها از باقري خواسته اند نظرات خود پيرامون جذب نفرات جديد را به باشگاه ارايه دهد.

lمنیع ([Only registered and activated users can see links])

ArtesheSorkh
03-06-2009, 12:57
پس از خداحافظی از پرسپولیس و موفقیت استیل آذین در لیگ یک

نلو وینگادا سرمربی سابق تیم پرسپولیس که بعد از حذف این تیم در جام باشگاههای آسیا اخراج شد دیروز یک شماره حساب به پرسپولیسی ها داد و ایران را ترک کرد. وینگادا که شانسی برای بازگشت به اردوی قرمزها ندارد قبل از ترک ایران مذاکراتی با استیل آذینی ها داشت و بعید نیست با هدایتی این بار در تیم دیگری همراه باشد. وینگادا چندان بدش نمی آید در ایران بماند البته نادر دست نشان هم موفقیت خوبی در استیل آذین داشته و اینکه او بعد از رساندن تیم به لیگ برتر برکنار شود بی انصافی است.

Cactus
03-06-2009, 13:17

کانون هواداران پرسپولیس : دروازه بان تیم پرسپولیس با انتقاد از برخی حاشیه سازان که با ایجاد شایعات مبنی بر تمایل وی برای رفتن به تیم استیل آذین افکار عمومی را تحت تاثیر قرار دادند گفت: به غیر از پرسپولیس به هیچ تیمی فکر نمی کنم و پرسپولیس خانه اول و آخر من است.
علیرضا حقیقی روز سه شنبه در گفتگویی خاطرنشان کرد: برخی ها قصد دارند برای من ایجاد حاشیه کنند و این امر در این فصل بسیار اتفاق افتاد به طوریکه در بعضی مواقع در کار من تاثیر گزار بود.
وی ادامه داد: این افراد فقط منتظر یک مسئله ساده هستند تا آن را به موضوع بزرگ و غیر قابل باوری در دید مردم و هواداران جلوه دهند در حالی که شایعاتی که آنان می سازند به هیچ وجه مورد تایید نبوده و مردم نیز گفته های دروغین را باور نمی کنند.
وی افزود: من بطور اتفاقی و برای تماشای بازی استیل آذین به ورزشگاه تختی رفته بودم زیرا این تیم مدعی صعود بود و از طرفی می خواستم نحوه بازی این تیم را از نزدیک به عنوان یک تماشاگر فوتبال مشاهده کنم.
دروازه بان پرسپولیس عنوان کرد: همین امر باعث شد تا از آن روز بسیاری از حاشیه سازان در صدد تخریب برآیند و حضورم را در ورزشگاه به رفتن از پرسپولیس و پیوستن به استیل آذین در نظر عوام جلوه دهند.
حقیقی در این را بطه به ایسکانیوز گفت: پرسپولیس خانه اول و آخر من است و به غیر از این تیم در هیچ تیم دیگری حاضر نیستم بازی کنم و در اینجا تاکید می کنم که دوست ندارم برایم حاشیه سازی کنند زیرا فقط به فکر پیشرفت در پرسپولیس هستم.
وی در پایان اظهار داشت: پرسپولیس را با تمام وجود دوست دارم در این فصل به همراه سایر بازیکنان تیم زحمات بسیاری کشیدیم تا بتوانیم نتیجه ای در شان این تیم بدست آوریم و با قهرمانی هواداران را خشنود سازیم اما نشد و امیدوارم که بتوانیم در فصل بعد این موضوع را جبران کنیم.

Liverpudlian
03-06-2009, 15:44
[/URL]
در گفت‌و‌گو با سايت فيفا
قطبي: تيم ملي ايران را مثل پرسپوليس سربلند مي‌كنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: همچون تجربه موفق مربيگري‌ام در پرسپوليس قول سربلندي تيم ملي را داده‌ام.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فيفا افشين قطبي به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 و در حالي كه قبل از ديدار با كره شمالي 6 امتياز از 5 مسابقه كسب كرده و هر لحظه امكان حذف شدنش از مرحله مقدماتي احتمال مي رود، اما همچنان اميدوار است.
ايران در اين مرحله بعد از تيم هاي ملي كره جنوبي، كره شمالي و عربستان در رتبه چهارم قرار دارد و به شدت خطر حذف شدن اين تيم را تهديد مي كند. در اين مرحله فقط 2 تيم شانس صعود مستقيم را به مسابقات جام جهاني 2010 را دارند.
رقابت براي صدرنشيني و صعود مستقيم به جام جهاني كار بسيار سختي براي قطبي و مردان ملي پوش ايران است و شنبه ايران بايد در پيونگ يانگ مسابقه سرنوشت ساز و دشواري را برابر كره شمالي برگزار كند و 4 روز بعد بايد به مصاف تيم ملي امارات برود. در آخرين ديدار نيز بايد در سئول با تيم ملي كره جنوبي روبرو شود.
شرايط نشان مي دهد اگر ايراني ها مي خواهند به جام جهاني بروند، قطبي و بازيكنانش هيچ فرصتي را براي اشتباه كردن ندارند.
قطبي در اين زمينه مي گويد: 2 سال پيش زماني كه سرمربي تيم پرسپوليس شدم، در اولين نشست مطبوعاتي ام خبر از قهرماني دادم و سرانجام اين تيم را قهرمان ايران كردم. زماني هم كه به عنوان سرمربي ايران شدم چنين قولي را دادم و ايران را به جام جهاني 2010 خواهم رساند.
وي تاكيد كرد: ايران از قطب هاي فوتبال آسيا است و ما بازيكنان با استعداد زيادي را در اختيار داريم و در وضعيت فعلي انگيزه ما براي صعود به جام جهاني بالا رفته و اين هدف اصلي ما است.
وي ادامه داد: در مسابقات آسيايي داشتن تاكتيك سرعتي و اعتماد به نفس بالا و روحيه مطلوب از مهم ترين فاكتورها براي رسيدن به برتري هستند و مي توانند عواملي براي ايجاد شانس هاي متعدد در راه رسيدن به پيروزي باشند.
قطبي يادآور شد: حرفه من چنين سازماندهي شده كه مهره هايي را در اين مسير سازماندهي كرده و آنها را در بهترين مسير قرار دهم. اين روش به من اجازه مي دهد كه بيشترين كارآيي را از بازيكنانم در ميادين داشته باشم. من در فوتبال اين فرصت ها را داشته ام كه با بزرگان فوتبال دنيا كار كرده و در زمينه مربيگري از مربيان بزرگي چون گاس هيدينگ و ادووكات چيزهاي زيادي ياد بگيرم.
وي گفت: بخش مهم اصول مربيگري شامل برنامه ريزي و مديريتي در حوزه اي فراتر از ميدان مسابقه فوتبال است. موفقيت يك تيم فقط به هدايت و برنامه هاي تاكتيكي در تمرينات و هدايت بازيكنان آن ختم نمي شود بلكه مسايل پزشكي، روند آماده سازي و سازماندهي منظم؛ جوي كه همگان در اين فرآيند به صورت همگون حضور داشته باشند نيز در پيروزي ها و سربلندي ها يك تيم نقش اساسي دارند.
قطبي درباره حريف روز شنبه ايران تاكيد كرد: كره شمالي نشان داده كه مي تواند حريف سختي براي ما باشد. بازي هاي قبل آنها به خوبي اين قدرت را نشان مي دهد و گوياي اين ادعا است، اما به نظر من بازيكنان ما به لحاظ توانايي و استعداد بهتر از مهره هاي كره شمالي هستند. اميدوارم بتوانم بردي را كه در مرحله مقدماتي جام جهاني 2006 با كره جنوبي در پيونگ پانگ به دست آوردم اين بار با ايران تكرار كنم.
سرمربي تيم ملي عنوان كرد: اين امكان وجود دارد كه كره جنوبي با توجه به قطعي شدن تكليف صعودش به جام جهاني در بازي آخر يك مسابقه تشريفاتي مقابل ايران داشته باشد،‌ اما من معتقدم نبايد روي بازي حريفان خودمان تمركز كنيم بلكه بايد به خودمان توجه داشته باشيم. اگر ما بتوانيم بازي هاي خوبي انجام دهيم،‌ در آن زمان سرنوشت صعود را خودمان رقم خواهيم زد و به هدف نهايي مان خواهيم رسيد.
ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 شانزدهم خرداد ماه سال جاري و ساعت 12:30 در پيونگ يانگ به مصاف تيم ملي كره شمالي مي رود.

ss_ss gahreman
03-06-2009, 16:04
حمید درخشان: بازیکنان را من جذب نکرده ام
درپرسپولیس سمتی ندارم

حمید درخشان تاكید كرد: بازیكنان جدید پرسپولیس با نظر من جذب نشده اند. بازیكن و سرمربی پیشین پرسپولیس تهران درباره خبری مبنی بر اینكه بازیكنان جدید پرسپولیس با نظر وی جذب می شوند، گفت: به هیچ وجه این موضوع صحت ندارد؛ من در باشگاه پرسپولیس هیچ سمت یا دخل و تصرفی ندارم. حمید درخشان در پاسخ به این سوال كه آیا مدیرعامل باشگاه می تواند بازیکن جذب كند، هم گفت: به هر صورت افراد با سلیقه های گوناگون در تیم كار می كنند و به علت اینكه در زمان حساسی كار می كنیم چاره ای نیست چون این كار. سرمربی پیشین پرسپولیس تهران تاكید كرد: اگر در این زمان بازیكن جذب نشود تیم به شدت ضرر می كند. درخشان درباره اینكه چند سال بدون تیم مانده است هم گفت : من می خواهم كار كنم ولی شرایط مناسبی در باشگاه هایی كه به من پیشنهاد می شود وجود ندارد .

Cactus
03-06-2009, 17:03

ادواردود نلو وینگادا: خاطرات خوبی داشتم اما در روزهای آخر خراب شد
کانون هواداران پرسپولیس :سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس تهران لحظاتی پیش از ترک ایران گفت: خاطرات خوبی در پرسپولیس داشتم اما این خاطرات در روزهای پایانی حضورم در ایران با شکست پرسپولیس خراب شد.
ادواردو نلو وینگادا در گفت وگویی عنوان کرد: می خواستم با پرسپولیس قهرمان آسیا بشوم و معتقد بودم تیم تحت هدایتم توانایی رسیدن به جام را دارد اما متاسفانه اتفاقاتی پی در پی برای من و تیمم افتاد که ما از رسیدن به جام دور کرد. به عنوان یک مربی حرفه ای هیچ وقت به مسایل خانوادگی تیمم اشاره نمی کنم و آنها را پیش خودم نگاه می دارم.
وی ادامه داد: نباید تمام تقصیرات شکست و حذف پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا را گردن وینگادا می انداختند اما متاسفانه در فوتبال ایران همیشه به دنبال یک متهم و مقصر هستند که این بار تمام تقصیرات گردن وینگادا افتاد.
وینگادا خاطرنشان کرد: به اعتقاد من فوتبال ایران همچنان یکی از قدرت های فوتبال آسیا است و می تواند به جاهای خوبی برسد و به راحتی به جام جهانی صعود کند.

Devils Master
03-06-2009, 17:06
کانون هواداران پرسپولیس : سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس تهران لحظاتی پیش از ترک ایران گفت: خاطرات خوبی در پرسپولیس داشتم اما این خاطرات در روزهای پایانی حضورم در ایران با شکست پرسپولیس خراب شد.
ادواردو نلو وینگادا در گفت وگویی عنوان کرد: می خواستم با پرسپولیس قهرمان آسیا بشوم و معتقد بودم تیم تحت هدایتم توانایی رسیدن به جام را دارد اما متاسفانه اتفاقاتی پی در پی برای من و تیمم افتاد که ما از رسیدن به جام دور کرد. به عنوان یک مربی حرفه ای هیچ وقت به مسایل خانوادگی تیمم اشاره نمی کنم و آنها را پیش خودم نگاه می دارم.
وی ادامه داد: نباید تمام تقصیرات شکست و حذف پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا را گردن وینگادا می انداختند اما متاسفانه در فوتبال ایران همیشه به دنبال یک متهم و مقصر هستند که این بار تمام تقصیرات گردن وینگادا افتاد.

منبع: [Only registered and activated users can see links]

Cactus
03-06-2009, 20:23
نيكبخت: گناهم تماشاي بازي استيل‌آذين بود
کانون هواداران پرسپولیس : بدون ترديد عليرضا نيكبخت واحدي يكي از بازيكناني است كه طي چند سال اخير حاشيه‌هاي زيادي اطرافش بوده كه آخرين آن حضورش در ورزشگاه تختي براي تماشاي بازي استيل‌آذين بود.

ادعا كردي كه با حسين هدايتي به توافق اوليه رسيدي و ...
واقعا تشكر مي‌كنم كه پرسيديد، متاسفانه بعد از بازي با بنيادكار صحبت‌هاي زيادي در همين رابطه شنيديم كه اصلا صحت ندارد.
بيشتر توضيح مي‌دهي؟
باور كن غير از يكي دو خبرنگار كسي شماره مرا ندارد كه مطمئنم آنها هم آن‌را به كسي نداده‌اند البته من تماس گرفتم و قرار شد كه تكذيبيه مصاحبه خيالي‌شان را بنويسند كه متاسفانه اين‌كار را نكردند، برايشان متاسفم.

قبول داري باورش براي ما سخت است؟
شما كه مرا مي‌شناسيد، يعني من دروغ مي‌گويم، اصلا هيچ مصاحبه‌اي با آن روزنامه و خبرگزاري نداشتم.

اما رفتن تو به ورزشگاه تختي براي تماشاي بازي استيل‌آذين باعث اين شايعات شد؟
براي چه بايد اينطور باشد؟ مگر گناه كردم كه رفتم بازي را ببينم؟ الان تمرينات ما تعطيل است و بهترين فرصت بود كه براي تماشاي بازي به آنجا بروم، پس ...

پس چه؟
پس اگر اينطور است آقاي فرخزادي هم كه براي تماشاي بازي آمده بود مي‌خواهد از پرسپوليس برود، اين چه حرفي است؟

به‌نظرت دليل اين اتفاقات چيست؟
هميشه اطراف تيم‌هاي بزرگ حاشيه وجود دارد و خودم هم دليلش را نمي‌دانم.

البته اين شايعه به رابطه خوب تو با هدايتي هم مربوط مي‌شود.
من با همه رابطه خوبي دارم، پس اگر از اين به‌بعد هر كس براي تماشاي بازي تيمي برود دليل خاصي دارد.

خودت چه تصميمي براي فصل بعد گرفتي؟
من يك سال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم و تا روز آخر هم مي‌مانم چون اين تيم را دوست دارم و با آن زندگي مي‌كنم، مگر اينكه مرا نخواهند.

به عنوان يك تماشاگر از بازي خودت راضي هستي؟
من سه سال است كه براي پرسپوليس بازي مي‌كنم و امسال شروع خوبي داشتم و 9 گل زدم، به خاطر همين انتظارات بالا رفت.

من جوابم را نگرفتم؟
ببينيد سال‌هاي گذشته در هر چند بازي يك يا دو گل مي‌زدم اما امسال در هفته‌هاي اول خوب گل زدم.

پس چرا يك‌دفعه در گلزني ناموفق شدي؟
نمي‌دانم، به هرحال براي هر بازيكني در دنيا اتفاق مي‌افتد.

Amir Argentina
04-06-2009, 11:37
مترجم نلو وينگادا: وینگادا مصاحبه ای عليه باشگاه پرسپولیس انجام نداده است ([Only registered and activated users can see links])

کانون هواداران پرسپولیس : مترجم نلو وينگادا، مصاحبه منتشر شده سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس ، عليه این باشگاه را تكذيب كرد و گفت: متاسفانه عنوان مي‌شود روز گذشته در مسیر رفتن به فرودگاه از طريق من با وينگادا مصاحبه ای انجام شده است كه باید بگویم چنين موضوعي صحت ندارد.
حامد مومني مترجم نلو وينگادا افزود: وينگادا روز دوشنبه تهران را به مقصد پرتغال ترك كرد و در راه فرودگاه مصاحبه ای را با هیچ رسانه‌اي انجام نداد. چرا که من حتي تا بعد از رد شدن وی از گيت هم با او بودم. ضمن اينكه باید بگویم این مربی هیچ گاه مصاحبه تلفني انجام نمي‌دهد.
وي ادامه داد: وينگادا هيچگاه در مدت زمان حضورش در پرسپولیس چنين خصوصيتي نداشته كه بخواهد با مسائل پيرامون این باشگاه جنجالي برخورد كند. در اين بين كسي از او نخواسته بود كريمي را نيمكت‌نشين كند تا كريم باقري را جایگزین وی کند. اين قبيل مسائل كذب محض است.
مترجم نلو وينگادا اضافه كرد: به طور يقين مصاحبه چاپ شده از قول نلو وينگادا را تكذيب خواهم كرد.

Cactus
04-06-2009, 22:01
فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار اعلام کرد: پرسپوليس بالاتر از استقلال و ذوب آهن

کانون هواداران پرسپولیس: فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال باشگاه هاي منچستر يونايتد و بارسلونا را به عنوان بهترين باشگاه هاي فوتبال جهان در اين فصل معرفي كرد. اين در حالي است که رسيدن به سه عنوان قهرماني بارسلونا در اين فصل هم نتوانست آنها را در اين رده بندي بالاتر از شياطين سرخ قرار دهد و دو تيم با امتيازمساوي ‌٣١٥ به طور مشترک به عنوان بهترين تيم هاي باشگاهي جهان در فصل ‌٢٠٠٩ - ‌٢٠٠٨ معرفي شدند. پرسپوليس تهران نيز بهترين تيم ايران در اين رده بندي معرفي شده است. با وجود موفقيت آبي - اناري ها درفصل اخيراين نگراني به وجود آمده که فوتبال اسپانيا پسرفت داشته است؛ چرا که آتلتيکومادريد،‌ دومين تيم اسپانيايي در اين رده بندي در رتبه ي بيست و چهارم قرار دارد.
رئال مادريد نيز با ‌١٤ پله سقوط از رده ي بيست و پنجم به رده ي سي و نهم نزول کرده است. همين شرايط نگران کننده براي باشگاه هاي ايتاليايي هم وجود دارد، چرا که در جمع ‌١٠ تيم برتر حتي نامي از يک تيم ايتاليايي ديده نمي شود. جاي تعجب آن که يوونتوس در رده دوازدهم قرار دارد در حالي که اينتر،‌ فاتح اسکودتو،‌ جام قهرماني سري A در اين فصل در رتبه ي هجدهم حضور دارد. ميلان، نايب قهرمان كالچوکه به تازگي کارلو آنجلوتي سرمربي خود را از دست داده است و همچنين در آستانه واگذاري کاکا، ستاره ي برزيلي خود به رئال مادريد قرار دارد،‌ در رده ي سي و ششم حضور دارد. سه تيم انگليسي چلسي، ليورپول و آرسنال همگي در جمع ‌٥ تيم بالايي اين جدول حضور دارند. در فهرست ‌٣٥٠ تيم برتر دنيا از ابتداي ژوئن ‌٢٠٠٨ تا پايان مه ‌٢٠٠٩ نام سه تيم ايراني ديده مي شود: پرسپوليس، استقلال و ذوب آهن. جالب آن كه قهرمان ليگ هفتم ايران از نگاه فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال بالاتر از قهرمان ليگ هشتم (استقلال تهران) و جام حذفي ايران(ذوب آهن اصفهان) قرار دارد.
رده بندي ده باشگاه برتر جهان
(اعداد داخل پرانتز رتبه هاي قبلي تيم هاست)

‌١- (‌٢) بارسلونا (اسپانيا) - (‌١) منچستريونايتد (انگليس) ‌٣١٥ امتياز
‌٣- (‌٣) چلسي (انگليس) ‌٢٧٦ امتياز
‌٤- (‌٦) ليورپول (انگليس) ‌٢٤٨ امتياز
‌٥- (‌٥) آرسنال (انگليس) ‌٢٤٧ امتياز
‌٦- (‌١٠) شاختار دونتسک (اوکراين) ‌٥/٢٤٥ امتياز
‌٧- (‌٧) ديناموکيف (اوکراين) ‌٥/٢٣٤ امتياز
‌٨- (‌١١) استوديانتس (آرژانتين) ‌٢٣٢ امتياز
‌٩- (‌٨) هامبورگ (آلمان) ‌٢٢٨ امتياز
‌١٠- (‌١٦) گرميو (برزيل) ‌٢٢٢ امتياز
.
.
.
‌٢٤٢- (‌٢١٩) پرسپوليس تهران ‌٥/٧٥ امتياز
.
.
.
‌٢٨٣- (‌٣٠٤) استقلال تهران ‌٥/٧٠ امتياز
.
.
.
‌٣٤٦- (‌٤٢٢) ذوب آهن اصفهان ‌٥/٦٣ امتياز

Liverpudlian
05-06-2009, 12:01
[/URL]
فدراسيون آمار و تاريخ فوتبال اعلام كرد
منچستر و پرسپوليس بهترين تيم‌هاي جهان و ايران
خبرگزاري فارس: براساس اعلام فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال جهان، تيم هاي فوتبال منچستريونايتد انگليس و بارسلونا اسپانيا برترين تيم هاي باشگاهي جهان هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس تيم منچستريونايتد با وجود باخت 2 بر صفر در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا، عنوان بهترين تيم باشگاهي جهان را از دست نداد. اين تيم با كسب 315 امتياز همچنان در صدر است و در اين ميان بارسلونا را با همين امتياز در كنار خود مي بيند.
در اين رده بندي كه 350 تيم برتر دنيا را شامل مي شود پرسپوليس با وجود از دست دادن عنوان قهرماني ليگ برتر ايران با قرار گرفتن در پله 242 جدول ‌بهترين تيم ايراني شناخته شده است. آخرين رده اين تيم در فهرست ياد شده 219 بوده است اما استقلال كه موفق شد در پايان رقابت هاي فصل، عنوان قهرماني را از آن خود كند،‌ در مكان 286 جدول است. آبي هاي تهراني به لطف قهرماني موفق شدند از مكان قبلي خود(رده 304) تا اين پله صعود كنند.
حتي تيم ذوب آهن به عنوان نايب قهرمان ليگ برتر ايران، در مكان 346 قرار گرفت. اين تيم قبلا در مكان 422 قرار داشت.

sosano
05-06-2009, 12:11
اخبار کوتاه از پرسپولیس / هدايتي: دادکان و علی آبادی وينگادا را تاييد كردند / درخواست هدايتي از كريمي و نيكبخت/وينگادا شماره حساب داد و رفت/کاپيتان قيد خداحافظي را زد
بعد از نتايج ضعيف وينگادا در پرسپوليس، حالا زمان انتقاد از اشخاصي است كه زمينه حضور وينگادا در پرسپوليس را فراهم كردند.
در اين بين حسين هدايتي در برابر اشخاصي كه او را مسبب حضور وينگادا در پرسپوليس مي‌دانند از خود دفاع مي‌كند و حتي در اين زمينه مي‌گويد كه دو تن از بزرگترين و شناخته‌شده‌ترين نفرات پرسپوليس، وينگادا را تاييد كرده بودند. بنابراين نبايد برخي نسبت به حضور وينگادا اعتراض كنند. جدا از بحث وينگادا روز گذشته خوردبين و انصاري‌فرد در جلسه‌اي كه با يكديگر داشتند به بررسي فهرست مازاد و بازيكنان جديد باشگاه پرداختند.

مديرعامل و سرپرست پرسپوليس در جلسه‌اي كه با يكديگر داشتند به اين نتيجه رسيدند كه ابتدا فهرست بازيكنان جديد تيم خود را تكميل و سپس فهرست مازادشان را به رسانه‌ها اعلام كنند. همچنين روز گذشته از باشگاه پرسپوليس خبر رسيد بعد از تمديد قرارداد دنيزلي با باشگاه بشيكتاش نام وي از فهرست مربيان مدنظر باشگاه پرسپوليس خارج شد و باشگاه هفته آينده از بين ساير مربيان مدنظرش نام يك مربي خارجي را به عنوان سرمربي فصل آينده‌اش اعلام خواهد كرد.

درخواست هدايتي از كريمي و نيكبخت

رئيس هيات مديره پرسپوليس در برابر برخي از افرادي كه به او انتقادهاي زيادي كرده‌اند از خود دفاع مي‌كند.حسين هدايتي در گفت‌وگويي درباره شايعه پيوستن بازيكنان پرسپوليس به استيل آذين تصريح كرد: «همانطور كه گفته‌ام قصد ندارم بازيكني را از پرسپوليس به استيل‌آذين بياورم مگر اينكه شرايط خاصي پيش بيايد . من از كريمي و نيكبخت تقاضا مي‌كنم در تيم اول خود يعني پرسپوليس بمانند تا به شايعاتي كه در چند روز اخير مطرح شده پاسخ داده شود. درست است كه از پرسپوليس رفته‌ام اما هنوز دلم با اين تيم است. البته استيل‌آذين را نيز همانند پرسپوليس دوست دارم.»

وي در جواب اين سئوال كه چرا وينگادا را به عنوان سرمربي به پرسپوليس آورديد و از او بيش از حد حمايت كرديد، اظهار داشت: «به‌زودي حرف‌هاي ناگفته‌ام را بازگو مي‌كنم اما آقاياني كه دنبال اين هستند كه همه چيز را سر يك نفر خراب كنند، بدانند دادكان پس از حضور وينگادا در ايران به من تبريك گفت و او را تاييد كرد. همچنين علي پروين در گفت‌و‌گو با رسانه‌هاي نوشتاري از حضور وينگادا در ايران ابراز خرسندي كرد. من كه فوتبالي نيستم اما آنهايي كه فوتبالي بودند هم نظرشان اشتباه بود؟»

وي افزود: «نمي‌خواهم از فردي دفاع كنم اما من در يارگيري پرسپوليس دخالت نداشتم و وينگادا نيز با نظر هيات‌مديره و تاييد علي‌آبادي به پرسپوليس پيوست. با اين حال شما نمي‌دانيد حاشيه‌‌ها در اين فصل چه بر سر پرسپوليس آورد.»

هدايتي در خصوص فروش باشگاه استيل‌آذين گفت: «اين تيم به هيچ قيمتي فروشي نيست و آقايان بيهوده به فكر حاشيه‌سازي براي اين تيم نباشند. ما با كمترين هزينه به ليگ برتر آمديم و با يك چهارم هزينه نسبت به پارسال جواناني جوياي نام را به فوتبال ايران تحويل داديم. حالا بايد جواب زحمات خود را در ليگ برتر ببينيم و بازيكناني را به فوتبال معرفي كنيم كه شايد لياقت حضور در تيم ملي را داشته باشند.»

هدايتي خاطر نشان كرد: «از تمام افرادي كه روز گذشته به دعوت من پاسخ دادند تشكر مي‌كنم. آنها نشان دادند كه چه ارزشي براي باشگاه استيل‌آذين قائل هستند. ما سعي مي‌كنيم با برنامه‌ريزي گسترده به فكر حضور پرقدرت در ليگ برتر و حتي آسيا باشيم.»

وينگادا: خاطرات خوبم در روزهاي آخر خراب شد

سرمربي پرسپوليس، ايران را به مقصد كشور آلمان ترك كرد تا از طريق فرانكفورت راهي كشورش پرتغال شود. سرمربی سابق تیم پرسپولیس لحظاتی پیش از ترک ایران گفت: «خاطرات خوبی در پرسپولیس داشتم اما این خاطرات در روزهای پایانی حضورم در ایران با شکست پرسپولیس خراب شد.»

سرمربی سابق تیم پرسپولیس در ادامه گفت: «خاطرات خوبی در پرسپولیس داشتم اما این خاطرات در روزهای پایانی حضورم در ایران با شکست پرسپولیس خراب شد.» ادواردو نلو وینگادا عنوان کرد: «می‌خواستم با پرسپولیس قهرمان آسیا بشوم و معتقد بودم تیم تحت هدایتم توانایی رسیدن به جام را دارد اما متاسفانه اتفاقاتي پی‌درپی برای من و تیمم افتاد که ما را از رسیدن به جام دور کرد. به عنوان یک مربی حرفه‌ای هیچ وقت به مسائل خانوادگی تیمم اشاره نمی‌کنم و آنها را پیش خودم نگاه می‌دارم.»

وی ادامه داد: «نباید تمام تقصیرات شکست و حذف پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا را گردن وینگادا می‌انداختند اما متاسفانه در فوتبال ایران همیشه به دنبال یک متهم و مقصر هستند که این بار تمام تقصیرات گردن وینگادا افتاد.» وینگادا خاطرنشان کرد: «به اعتقاد من فوتبال ایران همچنان یکی از قدرت‌های فوتبال آسیا ست و می‌تواند به جايگاه خوبی برسد و به راحتی به جام جهانی صعود کند.»

وينگادا شماره حساب داد و رفت

نلو وينگادا دوشنبه گذشته پس از ديدار با انصاري‌فرد، شماره حساب بانكي خود را به مديرعامل پرسپوليس داد و بامداد ديروز تهران را به مقصد پرتغال ترك كرد. وينگادا يك هفته به مسئولان باشگاه پرسپوليس فرصت داده تا 50 درصد باقيمانده از قراردادش را به حساب او واريز كنند.

خوردبين و حيدري در كميته انضباطي

كميته انضباطي فدراسيون فوتبال به منظور رسيدگي به دعوي باشگاه سپاهان اصفهان مبني بر صحبت‌هاي غيرواقع محمود خوردبين و سپهر حيدري با رسانه‌ها در روز يكشنبه 24/3/88 تشكيل جلسه مي‌دهد تا در رابطه با اظهار نظرهاي اين دو تصميم‌گيري كند.

کاپيتان قيد خداحافظي را زد

کاپيتان تيم پرسپوليس يک سال ديگر به بازيگري ادامه مي‌دهد تا شايعه خداحافظي وي از فوتبال تکذيب شود. کريم باقري کاپيتان تيم پرسپوليس که بحث خداحافظي‌اش از مستطيل سبز مطرح شده بود، طي مذاکراتي که با مسئولان باشگاه پرسپوليس داشت، تصميم گرفت
يک سال ديگر در اين تيم بازي كند. ضمنا باقري که مدت يکسال از قراردادش با باشگاه پرسپوليس باقي مانده است، قرار است به عنوان مشاور مديرعامل باشگاه در زمينه جذب بازيکنان جديد انجام وظيفه كند. پرسپوليسي‌ها از باقري خواسته‌اند نظرات خود پيرامون جذب نفرات جديد را به باشگاه ارائه دهد.

بنابه اعلام مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران سرمربي جديد اين باشگاه شنبه معرفي مي شود.
درحالي كه بعد از رفتن ادواردو نلو وينگادا سرمربي پرتغالي و سابق تيم فوتبال پرسپوليس، گزينه‌هاي زيادي همچون فيليپ تروسيه فرانسوي براي نشستن روي نيمكت پرسپوليس در مطبوعات مطرح شده‌اند، سرمربي جديد اين تيم تا روز شنبه هفته آينده (فردا) معرفي مي شود.
شنيده ها حاكي از آن است كه روز شنبه جلسه حساسي بين عباس انصاري فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران و سازمان تربيت بدني برگزار خواهد شد كه دراين جلسه مديرعامل باشگاه پرسپوليس با رئيس مجمع اين باشگاه در خصوص انتخاب سرمربي جديد به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پايان اين جلسه سرمربي جديد تيم مشخص خواهد شد.
گفتني است تا اين لحظه شانس فيليپ تروسيه فرانسوي براي نشستن روي نيمكت سرخ پوشان از ساير گزينه‌هاي خارجي بيشتر است.

Liverpudlian
05-06-2009, 15:11
[/URL]
خوردبين در گفت و گو با فارس:
حضور كريمي و نيكبخت در پرسپوليس به من ارتباطي ندارد
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حضور كريمي و نيكبخت در پرسپوليس در فصل آينده به من ربطي ندارد.

محمود خوردبين در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص شايعاتي مبني بر مخالفتش براي حضور دو بازيكن پرسپوليس در اين تيم در فصل آينده اظهار داشت: من مديرعامل باشگاه نيستم كه بخواهم در خصوص بستن قرارداد با بازيكنان اظهار نظر كنم.
وي افزود: آقايان هرچه مي‌خواهند براي خود مي‌نويسند. من نمي‌دانم از كجا پيدا كرده‌اند كه من در آرايشگاه غرب تهران درباره كريمي و نيكبخت و نبستن قرارداد با آنها صحبت كردم چون خانه من در شمال تهران است و تا به امروز به هيچ عنوان در غرب تهران به كارهايم رسيدگي نكردم.
خوردبين ادامه داد: نيكبخت واحدي يك سال با پرسپوليس قرارداد داردو كريمي نيز بعد از بازي هاي تيم ملي به احتمال فراوان با باشگاه وارد مذاكره مي‌شود. من فقط به دنبال اين هستم كه پرسپوليس در فصل آينده قوي‌تر از گذشته ظاهر شود نه اينكه اين تيم را تخريب كنم.
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان كرد: آنقدر جرات دارم كه اگر بخواهم انتقاد يا حرفي بزنم آن را به بازيكنان يا رسانه‌ها بازگو ‌كنم و نيازي ندارم در يك آرايشگاه مردم را جمع و براي آنها سخنراني كنم اما مثل اينكه برخي‌ها به علت نداشتن خبر به دنبال حاشيه‌سازي و ضربه زدن به پرسپوليس هستند.
گفتني است در برخي از رسانه‌ها اعلام شده بود محمود خوردبين مخالف حضور نيكبخت وكريمي در پرسپوليس است و اين مورد را در برخي محافل از جمله آرايشگاهي در غرب تهران اعلام كرده است.

ss_ss gahreman
05-06-2009, 18:18
احتمال عدم تمدید قرارداد مازیار زارع با توجه به حضور آشوبی در پرسپولیس
با توجه به حضور فرزاد آشوبی در پرسپولیس احتمال عدم تمدید قرارداد مازیار زارع با این تیم قوت گرفت.

احتمال عدم تمدید قرارداد مازیار زارع هافبک میاین تیم فوتبال پرسپولیس تهران که هم اکنون در بندرانزلی بسر می برد، با این باشگاه قوت گرفت.
با توجه به این که فرزاد آشوبی هافبک میانی تیم مس کرمان با پرسپولیس قرارداد داخلی امضا کرده و مسئولان این باشگاه نیز تا این لحظه هیچ گونه مذاکره ای با زارع برای تمدید قرارداد انجام نداده اند، این احتمال که زارع قرارداد خود را با پرسپولیس تمدید نکند قوت گرفته است.
گفتنی است؛ زارع از چند تیم لیگ برتری پیشنهاد دارد، اما اعلام کرده اولویت اول او پرسپولیس است.

Cactus
05-06-2009, 19:40
باقري: مربيگري نه، مي‌خواهم بازي ‌كنم کانون هواداران پرسپولیس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دنبال مربيگري نيستم و مي‌خواهم بازي كنم. كريم باقري در خصوص شايعاتي مبني بر حضورش در كادر فني پرسپوليس تصريح كرد: يكسال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم و منتظر انتخاب كادر فني جديد اين تيم هستم تا ببينم تكليفم چه مي‌شود. هرگز دنبال مربيگري نيستم و مي‌خواهم در فصل آينده اگر مشكلي نباشد براي پرسپوليس به ميدان بروم. وي افزود: براي من فرقي ندارد چه فردي يا مربي‌اي به پرسپوليس مي‌آيد فقط اميدوارم كه بتواند در اين تيم موفق باشد تا ما و هواداران فصل گذشته را فراموش كنيم. باقري ادامه داد: نيازي به حكم در باشگاه پرسپوليس ندارم؛ فقط با توجه به ديداري كه با انصاري فرد داشتم در برخي از موارد از من سئوالاتي ‌شد كه من هم بنا بر وظيفه‌ام به آنها جواب دادم. پس از اين ماجرا برخي گفتند مشاور شده‌ام كه اين موضوع صحت ندارد.
باقري خاطرنشان كرد: اميدوارم هر چه سريع‌تر تكليف پرسپوليس روشن شود تا با برنامه‌ريزي بهتر براي فصل آينده آماده شويم.

ss_ss gahreman
05-06-2009, 21:28
ترديدهاي انصاري فرد درمواجه با دوستاره

مدير عامل باشگاه پرسپوليس هنوز پيرامون حفظ ياعدم حفظ دوستاره مطرح اين تيم به جمع بندي نرسيده است تاحرف وحديث هاي بسياري دراين باره مطرح شود.
اتفاقات چند هفته گذشته به ويژه درگيري هاي رسانه اي دوتن ازبازيکنان پرسپوليس يعني علي کريمي وعليرضا واحدي نيکبخت بامديريت پرسپوليس موجب شده تاعباس انصاري فرد پيرامون حفظ اين دوبازيکن دچار ترديد شود.

درگيري چندهفته قبل محمود خردبين باعلي کريمي که بالافاصله به درگيري انصاري فرد ونيکبخت پيوند خورد فضا رابه گونه اي شکل داد که اطرافيان انصاري فرد به اوتوصيه کنند قيد اين دوبازيکن رابزند.

البته انصاريفرد درباره کريمي ،با ترديد بيشتري روبه رواست.

کنارگذاشتن نيکبخت که اخيرابامديرعامل پرسپوليس درگيري فيزيکي پيداکردوحتي باسيلي محکمي ازسوي انصاريفرد مواجه شد ،چندان دشوارنيست.

منابع خبري آگاه درباشگاه پرسپوليس درباره تصميم گيري انصاري فرد پيرامون دوستاره جنجالي اردوگاه سرخ مي گويند: «انصاري فرد نمي خواهد مستقيما به برکناري کريمي ونيکبخت اشاره کند بلکه فعلا تامل کرده تااگر اين دونفر خودشان تصميم برجدايي بگيرند آنوقت تصميم نهايي اش را اتخاذ کند.»

ازسوي ديگر شنيده مي شود که شانس ماندن کريمي در پرسپوليس بيشتر ازنيکبخت است.

Cactus
05-06-2009, 21:57
از فردا؛ تسویه با بازیکنان پرسپولیس شروع می شود
[Only registered and activated users can see links]کانون هواداران پرسپولیس : باشگاه پرسپولیس تهران از روز شنبه هفته جاری باشگاه پرسپولیس تهران با بازیکنان فصل گذشته خود تسویه حساب مالی انجام خواهد داد.
با توجه به این که بازی های لیگ برتر، جام حذفی و همچنین لیگ قهرمانان آسیا برای باشگاه پرسپولیس به پایان رسیده است، اما هنوز تعداد زیادی از بازیکنان این تیم هنوز بابت فصل گذشته مطالبات خود را به طور کامل دریافت نکرده اند، از همین رو باشگاه پرسپولیس به بازیکنان خود اعلام کرده از روز شنبه هفته جاری تسویه حساب مالی با آنها شروع خواهد و تعدادی از بازیکنان که هم اکنون دراردوی تیم ملی بسر می برند نیز در بازگشت از اردویی تیم ملی با باشگاه تسویه حساب خواهند کرد.

Liverpudlian
06-06-2009, 14:01
[/URL]
محسني در گفت و گو با فارس خبر داد:
مرزبان سرمربي تيم دي استرداد اسلوكي شد
خبرگزاري فارس: مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس سرمربي يك تيم اروپايي شد.

خشايار محسني در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره تصميمات جديدي كه براي تيم خود؛ دي استراداد اسلواكي گرفته، اظهار داشت: فصل گذشته ورنر لورانت را به عنوان سرمربي انتخاب كردم اما متاسفانه اين مربي به لحاظ اخلاقي مورد داشت. با حالت غير عادي در تمرينات حاضر مي شد و به همين دليل او را اخراج كردم و به جاي او سرمربي تيم ملي كرواسي در جام جهاني 2006 آلمان را آوردم و عليرضا مرزبان هم دستيار او بود.
وي افزود: براي فصل جديد تصميم گرفته ام براي اولين بار يك مربي ايراني را به عنوان سرمربي يك تيم اروپايي انتخاب كنم البته براي انتخاب مرزبان از پروين و مهاجراني مشورت گرفتم.
مديرعامل باشگاه دي استراداد ادامه داد: فردا شب حكم مرزبان را خواهم داد و براي انتخاب دستياران و بازيكنان هم او مختار عمل مي كند و من منتظر فهرست او هستم.
محسني در پاسخ به اين سئوال كه از بين بازيكنان ايراني روي فرد خاصي نظر دارد يا خير؛ عنوان كرد: سال گذشته از محمد پروين راضي بوديم اما او و علي پروين طاقت دوري هم را ندارند و مي خواهند كنار هم باشند. اينكه بازيكن ايراني جذب كنيم يا نه، به نظر مرزبان بستگي دارد.

Cactus
06-06-2009, 14:52
خسارت 15میلیون تومانی پرسپولیسی‌هابه آزادی/ تیم ها بدهی ندارند
کانون هواداران پرسپولیس : مدیر مجموعه ورزشی آزادی تهران خسارت وارده به این ورزشگاه در پایان دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس ایران و بنیادکار ازبکستان در لیگ قهرمانان آسیا را رقمی حدود 15 میلیون تومان عنوان کرد.
حسن ضیا آذری در گفتگویی، ضمن بیان این مطلب افزود: در پایان دیدار پرسپولیس و بنیادکار ازبکستان خساراتی به قسمت‌های مختلف ورزشگاه آزادی وارد آمد که میزان آن 14 میلیون و 900 هزار تومان برآورد شده است.
باشگاه پرسپولیس به عنوان تیم میزبان باید خسارات وارد آمده به ورزشگاه آزادی را پرداخت کند، ضیا آذری با اشاره به این موضوع از گزارش مسئولان ورزشگاه آزادی به فدراسیون فوتبال در خصوص حوادث و اتفاقات پایان بازی و خساراتی که به ورزشگاه ملی ایران وارد آمده است، خبر داد.
وارد آمدن خسارت به ورزشگاه ملی ایران اتفاقی تازه نیست و امکان بروز آن در آینده نیز وجود دارد. "برای جلوگیری از تکرار این اتفاق باید چه کرد؟"، مدیر مجموعه ورزشی آزادی در این خصوص گفت: هر مشکلی در هر حوزه‌ای راه حلی دارد. بصورت مثال اگر مردم برای تردد و ایاب و ذهاب به ورزشگاه آزادی مشکل داشته باشند، این مشکل باید از سوی شرکت واحد حل شود. حال شرکت واحد هزینه حمل و نقل مردم را چگونه تامین می کند، این به ما مربوط نیست. مهم آن است که مردم بدون مشکل ورزشگاه را ترک کنند.

وی در این باره افزود: در امر برگزاری یک مسابقه در ورزشگاه آزادی هر بخش متولی خاص خود را دارد. خدای ناکرده اگر ورزشگاه آزادی دچار حریق شود، سازمان آتش نشانی باید حریق را کنترل کند. ما هم مسئول چمن، تاسیسات جانبی، برق و ... ورزشگاه هستیم. در این بین حفظ امنیت و نظم ورزشگاه با نیروهای انتظامی و امنیتی است. ما نباید همیشه از این خوف داشته باشیم که یک عده افراد سواستفاده کننده و نا آشنا به فرهنگ حضور در ورزشگاه‌ها پس از شکست‌ها جو ورزشگاه را بر هم زده و عامل اختشاش شوند. آنها نیت‌شان تخریب و جنجال است و ما انتظار داریم نیروی انتظامی عوامل اختشاش را دستگیر کند تا بصورت قانونی با این افراد برخورد کنیم.

" آیا تا به امروز نیروی انتظامی عوامل بروز حواشی و جنجال‌های پایان دیدار پرسپولیس - بنیادکار ازبکستان را به مسئولان ورزشگاه آزادی معرفی کرده است؟"، آذری در پاسخ گفت: تا به امروز به این مورد رسیدگی نشده است و اگر هم شده ما از آن بی خبریم.

مدیر مجموعه ورزشی آزادی با طرح این موضوع که "اگر به اتومبیل شما (خبرنگاران) در پایان دیدار پرسپولیس - بنیادکار ازبکستان تعرض می شد، چه کسی پاسخگو بود؟"، خواستار رسیدگی مسئولان به این مورد شد.

بحث بدهی باشگاه‌های لیگ برتری که در ورزشگاه آزادی برخی مسابقات خود را برگزار کرده‌اند، موردی است که امسال از سوی مسئولان این ورزشگاه حل شده است، آذری در این خصوص گفت: ما بهای اجاره زمین ورزشگاه آزادی را از بخش بلیت فروشی مسابقات دریافت کردیم و در پایان هر مسابقه با تیم‌ها تسویه حساب کردیم. تنها بدهی باشگاهها به ورزشگاه آزادی از بابت خساراتی است که به ورزشگاه از سوی هواداران منتسب به این باشگاه‌ها وارد آمده است.

در پایان دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و بنیادکار ازبکستان در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا که روز 6 خرداد در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، هواداران عصبانی تیم فوتبال پرسپولیس که از شکست و حذف تیمشان ناراحت بودند به بخش های مختلف ورزشگاه آزادی از جمله صندلی ها ، شیشه ساختمان های مختلف، کیوسک های بلیت فروشی و ... خسارت سنگینی وارد کردند.

ss_ss gahreman
06-06-2009, 17:00
پنجعلی : وقتی افرادی مثل فرخزادی برای پرسپولیس بازیکن می گیرند بهتر از این نمی شود

كاپيتان اسبق تيم ملي فوتبال ايران با اشاره به نتايج تيم ملي فوتبال كشورمان در بازي‌هاي مقدماتي جام جهاني آفريقاي جنوبي گفت: در فوتبالي كه شايسته‌سالاري وجود نداشته باشد، بايد شاهد چنين اتفاقاتي باشيم و بايد پرسيد مسوولان در اين مدت چه ‌كرده‌اند.

محمد پنجعلي افزود: فوتبال ايران مريض است و در 30 سال گذشته و در تمام مدت به جاي درمان ،آن را تسكين داده‌ايم. طبيعي است اين نتايج نيز به دست بيايد چرا كه همواره به دنبال خنثي كردن و تخريب ديگران هستيم.

وي تصريح كرد: در فوتبال ایران هيچ‌كس سر جاي خودش نيست و مديريت ورزش سراسر ايراد و اشكال دارد. افراد غيرمتخص روي رابطه مسووليت گرفته‌اند و با بر هم زدن ساختاراصولي ومنطقي فوتبال، زمينه شكست و ناكامي فوتبال ايران را مهيا كرده‌اند.

كاپيتان تيم منتخب آسيا گفت: زماني كه افرادی مثل فرخ‌زادي قرار است براي پرسپوليس بازيكن انتخاب كنند، مشخص است فوتبال ايران تا چه حد بيمار است. آيا در ورزش ايران كارشناس‌تر از اين آقايان وجود ندارد كه اين دو نفر آن هم در شرايطي كه سرمربي مشخص نيست، اقدام به جذب نفرات مي‌كنند.

وي افزود: فوتبال ايران در پائين‌ترين سطح فوتبال منطقه است و نمي‌دانم روي چه حساب و كتابي فدراسيون فوتبال ايران را به عنوان فدراسيون برتر قاره معرفي مي‌كنند. فوتبال در حال نابودي است و هيچ كاري برای آن نمي‌كنند ،در ورزشگاه آزادي به عربستان مي‌بازيم و ديگر نمايندگان فوتبال ايران از ليگ قهرمانان آسيا به راحتي حذف مي‌شوند، آن وقت فدراسيون برتر آسيا لقب مي‌گيريم. اين عجيب نيست؟

كارشناس فوتبال كشورمان افزود: اگر در استراليا برديم به خاطر خلاقيت فردي و اندكي شانس بود اما سال‌ها آقايان در باد اين پيروزي خوابيدند تا امروز اين چنين اميدهايمان كم‌رنگ شود. البته اين پايان ماجرا نيست و اين داستان ادامه دارد مگر آنكه از ريشه همه چيز تغيير كند.

پنجعلي گفت: زماني كه زمين تمرين نداريم ميليارد، ميليارد هزينه مي‌كنيم تا مربي و بازيكن خارجي بياوريم، اين پول‌ها از كجا هزينه مي‌شود و چرا مديريت روي آنها نيست. چرا در فوتبال ايران اين همه مدير و مربي عوض مي‌شود اما باز آقايان سر كار باقي مي‌مانند.

وي افزود: نتايج آقايان نشان‌دهنده نحوه فعاليت آنها است. از سازمان ورزش گرفته تا به سازمان‌ها و بخش‌هاي زير مجموعه نياز به تغيير و تحول است و اگر مي‌خواهيم فوتبال ايران رشد كند بايد دست به تغييرات عمده بزنيم.

پنجعلي گفت: با اين روش آينده خوبي را براي فوتبال ايران متصور نيستم و متاسفم كه با اين همه شور و شوق مردم بايد در آستانه خداحافظي از جام جهاني قرار بگيريم.

وي در خصوص تعويض‌هاي افشين قطبي در اين بازي گفت: به نظر من خلعتبري خيلي دير به بازي آمد چرا كه وحيد هاشميان تنها بود و بازيكني از او حمايت نمي‌كرد به نظر من همه ملي‌پوشان زحمت خود را كشيدند اما نتيجه در پايان به سود كره شمالي بود چرا كه آنها به دنبال نتيجه تساوي در پيونگ يانگ بودند.

پنجعلي در پايان افزود: در فوتبالي كه رابطه جاي ضابطه را بگيرد همين خواهد شد چرا كه تفكر مديريت و نحوه اداره فوتبال در ايران با اشكالات فراوان همراه است و بايد تغيير كرد و مطمئن باشيد با اين روش به هيچ جا نخواهيم رسيد.

ss_ss gahreman
07-06-2009, 12:33
سعيدلو: براي خدمت به پرسپوليس بازمي‌گرديم
خبرگزاري فارس: رئيس اسبق هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: به زودي به پرسپوليس بازمي‌گرديم تا به اين تيم خدمت كنيم.

علي سعيدلو در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، تصريح كرد: من و برخي دوستان كه مي‌خواهيم به پرسپوليس خدمت كنيم به زودي به اين تيم بازخواهيم گشت تا بتوانيم با كمك سازمان تربيت بدني دل ميليون‌ها هوادار پرسپوليس را شاد كنيم.
معاون اجرايي رئيس جمهور درباره اينكه هدايتي و كاشاني نيز به پرسپوليس اضافه خواهند شد، عنوان كرد:‌ فقط همين قدر بگويم كه خبرهاي بسيار خوشي براي هواداران در راه است. آنها مي‌توانند روي موفقيت اين تيم حساب كنند؛ چون خدمت به مردم وظيفه اصلي ما است.

Liverpudlian
07-06-2009, 13:41
[/URL]
هيات مديره جديد سرخپوشان معرفي مي‌شود
بازگشت كاشاني، سعيدلو و هدايتي به پرسپوليس
خبرگزاري فارس: اعضاي احتمالي هيات مديره باشگاه پرسپوليس به زودي معرفي خواهند شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، با نظر محمد علي‌آبادي رئيس سازمان تربيت بدني، اعضاي جديد هيات مديره باشگاه پرسپوليس معرفي مي شوند.
بر اين اساس حسين هدايتي، حبيب كاشاني و‌ مجيد فرخزادي و محمد آخوندي به عنوان اعضاي جديد هيات مديره معرفي خواهند شد. امكان يك تغيير در بين اين اعضا؛ به جز هدايتي و كاشاني وجود دارد. همچنين علي سعيدلو، رئيس اسبق هيات مديره پرسپوليس با مسئوليتي جديد به اين تيم بازخواهد گشت.
گفته مي‌شود علي سعيدلو به عنوان رئيس مجمع و جانشين علي‌آبادي در امور مربوط به باشگاه، حسين هدايتي به عنوان رئيس هيات مديره و حبيب كاشاني به عنوان مديرعامل فعاليت خواهند كرد. آنها پيش از اين نيز در باشگاه پرسپوليس فعاليت مي‌كردند.
در حال حاضر عباس انصاري فرد، مجيد فرخزادي، محمد حسين نژادفلاح و محمد آخوندي عضو هيات مديره هستند. حسين هدايتي چندي پيش از سمت خود استعفا كرده بود.

Cactus
07-06-2009, 13:43
خوردبين: سرمربي پرسپوليس بزودي معرفي مي‌شود
کانون هواداران پرسپولیس : سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با صحبت‌هايي كه با عباس انصاري فرد مديرعامل باشگاه داشته ام، فكر مي‌كنم سرمربي پرسپوليس به زودي معرفي شود محمود خوردبين روز يكشنبه در گفت و گویی، خاطر نشان ساخت: چند گزينه براي سرمربيگري پرسپوليس در نظر گرفته شده‌اند و قصد داريم بهترين گزينه را به زودي انتخاب كنيم.
وي افزود: در رسانه‌ها گزينه‌هاي زيادي به چشم مي‌خورند كه بعضي از آنها صحت ندارد، اما هواداران مطمئن باشند بهترين گزينه سرمربي پرسپوليس خواهد شد.
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص جذب بازيكنان جديد گفت: پس از آشوبي و اكبري هنوز بازيكني جذب نكرده‌ايم اما چند بازيكن در ليست ما قرار دارند.
خوردبين در مورد ايجاد تغييرات در اعضاي هيات مديره باشگاه تصريح كرد: از اين موضوع كاملا بي‌اطلاع هستم و اين موضوع را از طريق رسانه‌ها شنيده ام.
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم در صورت ايجاد هر تغييري پرسپوليس ضربه نخورد زيرا موفقيت پرسپوليس براي من از هر چيز ديگري مهم تر است.
وي در خصوص ادامه همكاري‌اش در فصل آينده با پرسپوليس اظهار كرد: اگر مسئولان باشگاه علاقه به ادامه همكاري با من را داشته باشند در اين تيم خواهم ماند.

Liverpudlian
07-06-2009, 14:06
[/URL]

درخشان از پيرواني شكايت مي‌كند
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق پرسپوليس از مربي فصل گذشته اين تيم به دليل اظهاراتش شكايت مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني در چند وقت اخير عليه حميد درخشان موضع گرفته و انتقادهاي تندي عليه وي مطرح كرده است. به همين دليل درخشان قصد دارد از پيرواني شكايت كند.
حميد درخشان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در اين باره اظهار داشت: در روزهاي آينده از افشين پيرواني به مراجع قضايي شكايت مي كنم و او بايد در دادگاه پاسخگوي صحبت هايي كه مطرح كرده باشد.

Cactus
07-06-2009, 14:12
صبح امروز در دفتر سازمان تربیت بدنی؛ انصاری فرد با علی آبادی دیدار کرد
کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاری فرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران صبح امروز با علی آبادی رئیس مجمع این باشگاه دیدار کرد.
در حالی که این روزها بحث بازگشت حبیب کاشانی به باشگاه پرسپولیس بر سر زبان ها افتاده و حتی مسولان بلند پایه سازمان تربیت بدنی نیز با وی مذاکراتی انجام داده اند اما عباس انصاری فرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس صبح امروز در دفتر سازمان تربیت بدنی با علی آبادی رئیس مجمع این باشگاه دیدار و گفت وگو کرد.
گفتنی است در جلسه صبح امروزدر خصوص مسایل مالی و تعیین اعتبار برای جذب سرمربی جدید بحث و تبادل نظر شد.

Devils Master
07-06-2009, 15:11

کانون هواداران پرسپولیس : سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با صحبت‌هايي كه با عباس انصاري فرد مديرعامل باشگاه داشته ام، فكر مي‌كنم سرمربي پرسپوليس به زودي معرفي شود محمود خوردبين روز يكشنبه در گفت و گویی، خاطر نشان ساخت: چند گزينه براي سرمربيگري پرسپوليس در نظر گرفته شده‌اند و قصد داريم بهترين گزينه را به زودي انتخاب كنيم.
وي افزود: در رسانه‌ها گزينه‌هاي زيادي به چشم مي‌خورند كه بعضي از آنها صحت ندارد، اما هواداران مطمئن باشند بهترين گزينه سرمربي پرسپوليس خواهد شد.
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص جذب بازيكنان جديد گفت: پس از آشوبي و اكبري هنوز بازيكني جذب نكرده‌ايم اما چند بازيكن در ليست ما قرار دارند.
خوردبين در مورد ايجاد تغييرات در اعضاي هيات مديره باشگاه تصريح كرد: از اين موضوع كاملا بي‌اطلاع هستم و اين موضوع را از طريق رسانه‌ها شنيده ام.

Devils Master
07-06-2009, 18:30
کانون هواداران پرسپولیس : محمود خوردبين سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس و بهزاد داداش زاده بازيكن سابق اين تيم با تكذيب خبر حمايت از ميرحسين موسوي، تاكيد كردند كه در دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري به احمدي نژاد راي خواهند داد.
يكي از نشريات ورزشي روز يكشنبه با چاپ اطلاعيه‌اي با عنوان اعلام حمايت جامعه پيشكسوتان فوتبال و واليبال از ميرحسين موسوي، نام تعدادي از ورزشكاران و پيشكسوتان ورزشي را به عنوان حاميان موسوي در دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري ،منتشر كرد.
محمود خوردبين كه نام وي در اين ليست جزو حاميان موسوي آمده است، درگفت و گویی، درخصوص اين اطلاعيه خاطرنشان ساخت: از اين موضوع كاملا بي‌اطلاع هستم و نمي‌دانم چه كسي حمايت من را از اين نامزد اعلام كرده است.
کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم ملي فوتبال گفت: هيچكس حق ندارد انتقاد از قطبي را به رنگ‌ها ربط دهد.
محسن خليلي اظهار داشت: اردوي بسيار خوبي را در چين همراه با يك ديدار دوستانه كه براي شناخت نفرات بود برگزار كرديم و براي گرفتن 3 امتياز به كره شمالي رفته بوديم اما متاسفانه بدشانس بوديم و نتوانستيم به خواسته خود برسيم.
وي افزود: بازي مقابل كره شمالي را بايد به دو نيمه تقسيم كرد. در نيمه اول بسيار خوب بوديم ولي از فرصت‌هاي بدست آمده استفاده نكرديم و بدشانسي گريبانگير ما شد اما در نيمه دوم تا حدودي كره شمالي براي گرفتن 3 امتياز به سمت دروازه ما حمله كرد.
خليلي ادامه داد: ما بدشانس بوديم. اگر توپ وحيد هاشميان و يا ضربه شجاعي در نيمه اول به گل تبديل مي‌شد مي‌توانستيم كره شمالي را شكست دهيم اما همه اينها جزيي از فوتبال است.

Liverpudlian
07-06-2009, 18:45
[/URL]
نمي‌دانم چرا سرمربي را زير سئوال مي‌برند
خليلي: انتقاد از قطبي را به رنگ‌ها ارتباط ندهيد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال گفت: هيچكس حق ندارد انتقاد از قطبي را به رنگ‌ها ربط دهد.

محسن خليلي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اردوي بسيار خوبي را در چين همراه با يك ديدار دوستانه كه براي شناخت نفرات بود برگزار كرديم و براي گرفتن 3 امتياز به كره شمالي رفته بوديم اما متاسفانه بدشانس بوديم و نتوانستيم به خواسته خود برسيم.
وي افزود: بازي مقابل كره شمالي را بايد به دو نيمه تقسيم كرد. در نيمه اول بسيار خوب بوديم ولي از فرصت‌هاي بدست آمده استفاده نكرديم و بدشانسي گريبانگير ما شد اما در نيمه دوم تا حدودي كره شمالي براي گرفتن 3 امتياز به سمت دروازه ما حمله كرد.
خليلي ادامه داد: ما بدشانس بوديم. اگر توپ وحيد هاشميان و يا ضربه شجاعي در نيمه اول به گل تبديل مي‌شد مي‌توانستيم با اختلاف كره شمالي را شكست دهيم اما همه اينها جزيي از فوتبال است.
اين مهاجم در خصوص مصدوميتش تاكيد كرد: فكر مي كنم مصدوميتم فقط يك كشيدگي جزيي است. پس از بازگشت به ايران MRI گرفتم و تا فردا بعدازظهر نتيجه‌ را دريافت خواهم كرد اما بعيد مي‌دانم كه مشكل خاصي از ناحيه همسترينگ داشته باشم.
وي اضافه كرد: به احتمال فراوان در ديدار مقابل امارات غايب خواهم بود ولي مقابل كره جنوبي مي‌توانم به ميدان بروم.
خليلي در جواب افرادي كه از سرمربي تيم ملي بابت حضورش در زمين انتقاد كردند اظهار داشت: بزرگان فراموش كردند كه مصدوميت جزيي از فوتبال است. هيچكس حق ندارد انتقادات از قطبي را به رنگ‌ها ربط بدهد. تشخيص سرمربي تيم ملي بود كه همانطور كه مقابل چين به ميدان رفتم برابر كره شمالي نيز دقايقي به ميدان بروم تا شايد مشكل گلزني تيم را حل كنم اما قسمت نبود و دچار آسيب ديدگي شدم كه بيشتر از همه من و قطبي عذاب كشيديم.
مهاجم تيم ملي يادآور شد: مصدوميتم هيچ ربطي به گذشته و يا خوب گرم نكردن ندارد. من با پرسپوليس به ميدان رفتم و در تمرينات فشرده تيم ملي نيز نمره قبولي گرفتم. حالا نمي‌دانم چرا بعضي‌ها سرمربي تيم ملي را كه از لحاظ فني و روحي و رواني واقعا تيم را آماده كرده بود زير سئوال بردند. از اين آقايان مي‌پرسم آيا الان كه هنوز ما شانس صعود به جام جهاني را داريم وقت اين كارها است؟
خليلي تاكيد كرد: برهاني مهاجم بسيار خوبي است اما قطبي صلاح دانست من در ليست باشم. ما بايد به نظر سرمربي تيم ملي احترام بگذاريم. شايد فردي ديگر سكان هدايت تيم ملي را برعهده داشت و اصلا من را دعوت نمي كرد و شايد من در اين بازي گلزني مي‌كردم آنوقت همه از قطبي و خليلي تعريف مي كردند.
وي ادامه داد: تمام تلاشم را پس از حضور در زمين انجام دادم اما خواست خدا بود كه فقط چند دقيقه در زمين باشم و به نظرم سرنوشتم در تيم ملي اين طور رقم خورده بود. از تمام ايراني‌ها كه چشم‌انتظار برد ما در پيونگ يانگ بودند عذرخواهي مي‌كنم.
خليلي خاطرنشان كرد: اميدوار هستم همچنان از تيم ملي حمايت شود. در بازي مقابل كره شمالي با توجه به شرايط خاص اين كشور بازي بدي انجام نداديم. خيلي از تيم‌ها مقابل كره شمالي دچار مشكل شده بودند. تنها خواهش من از فوتبالدوستان و هواداران اين است كه تيم ملي را تنها نگذارند.

Fenrir Greyback
07-06-2009, 21:55

مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان درصورت پارگی عضله همسترینگ پای راست به مدت یک ماه و نیم از میادین فوتبال دور خواهد ماند. محسن خلیلی مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان که در دقیقه 65 دیدار برابر کره شمالی به جای وحید هاشمیان وارد زمین شد، به علت مصدومیت نتوانست به بازی ادامه دهد و 4 دقیقه بعد جای خود را به مهرزاد معدنچی داد. مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که به نظر می رسد برای ورود به زمین مسابقه بدنش را به خوبی گرم نکرده بود، به علت برخورد با "ری مونگ گوک" دروازه بان کره شمالی دچار مصدومیت از ناحیه عضله همسترینگ شد اما وضعیت نهایی مصدومیت وی پس از دریافت جواب آزمایش MRI مشخص خواهد شد. مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که به علت پارگی رباط صلیبی پا، مدتها از میادین رسمی دور بود امروز صبح MRI داد و قرار است امشب یا فردا صبح پاسخ آزمایش خود را به کادرپزشکی تیم ملی ارائه دهد. درصورتیکه وی دچار پارگی عضله همسترینگ پای راست شده باشد، به مدت 45 روز از میادین فوتبال دور خواهد بود و دو دیدار آینده تیم ملی برابر امارات و کره جنوبی را قطعا از دست خواهد.

منبع خبر ([Only registered and activated users can see links])

saeed_cris
07-06-2009, 22:06
کلکسیون تغییرات در طول دولت نهم برای نمایش ثبات؛
پنجمین مدیرعامل پرسپولیس با ته مانده اعتبار پروین

اینکه با این تدبیر چه میزان پرسپولیس احیاء شود و ماموریت پروین جز آشتی هواداران با مدیران فعلی چه خواهد بود و دیگر اعضاء چه نقشی را برعهده خواهند داشت، مسئله نامعلومی است که در صورت صدور این احکام و آغاز نهمین دوره لیگ برتر فوتبال، مستمراً مشخص خواهد شد.
در آستانه نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، تغییر مدیرعامل پرسپولیس شوکی خواهد بود که نگاه‏های نگران مردم را از تیم ملی تا حدودی به سمت پرطرفدارترین باشگاه ایران سوق خواهد داد و زمینه را برای نمایش اوج بی‎ثباتی در این مجموعه فراهم سازد.

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک؛ محمد علی‏آبادی زمانی برای نخستین بار پا به طبقه چهارم ساختمان سئول سازمان ورزش گذاشت که حجت الله خطیب مدیرعامل پرسپولیس و مدیرکل تربیت‏بدنی استان تهران بود. خطيب استعفاي خود را تقديم مهندس مهرعليزاده رئيس سابق سازمان تربيت بدني كرده بود كه به دليل اتمام ماموريتش وي موافقت ضمني خود را با استعفاي مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام كرده بود اما تصميم گيري در اين خصوص را به رياست جديد سازمان تربيت بدني واگذار كرده بود که رئیس جدید سازمان تربيت بدني هم فوراً با استعفاي خطيب موافقت كرد تا بدین شکل تغییر خطیب به نام علی‏آبادی تمام شود.[Only registered and activated users can see links]

جانشین خطیب کسی جز برادر کوچک خانواده انصاری‏فرد نبود. محمدحسن انصاری‏فرد، خوب شروع کرد اما بخت و اقبال یارش نبود و با نتایجی که به دست آورد، استعغایش که علی‏الظاهر چندان با رضایت قلبی علی‏آبادی همراه نبود و خطاب به علی سعیدلو نگاشته شده بود، پذیرفته شد و رئیس سازمان مجبور به انتصاب هیات مدیره و مدیرعامل جدید شد.

حبیب کاشانی به همراه حسن بیادی کنار دست علی سعیدلو قرار گرفت تا این بار با حضور اعضاء شورای شهر که صرفاً در ظاهر از گروه قالیباف به تیم احمدی‏نژاد آماده بودند، پرپولیس تقریباً به شکل کامل سیاسی شود. کاشانی در طول یک سال به هر شکل ممکن توانست باشگاه را اداره کند و در شرایطی که پرسپولیس با حاشیه‏های فراوانی علی‏الخصوص کسر امتیاز جنجالی روبرو شد، این تیم در دقیقه 90 قهرمان شد تا کاشانی گل کند.

مدیرعامل پرسپولیس که از این قاعده آگاهی داشت، نه تنها هیچ تیمی در لیگ برتر برای دو دوره پیاپی قهرمان نمی‏شود، بلکه پس از قهرمانی حداقل یک فصل افت را نیز تجربه می‏کند و به دلایلی که بخش از آن نیز به تمایلات سیاسی طرفین بازمی‏گشت، روی کاغذ سفید استعفایش را نوشت و به علی‏آبادی داد و رفت. رفتن کاشانی از پرسپولیس نیز بی‏حاشیه نبود و حواشی شبیه به درگیری سازمان تربیت بدنی با فدراسیون فوتبال در دوره دادکان با شدتی به مراتب کمتر به وجود آمد و مباحث و ابهامات مالی مطرح شد که کاشانی تمامی این مسائل را رد کرد.

با رفتن کاشانی نوبت داریوش مصطفوی بود که از زمان استعفایش از دبیرکلی فدراسیون فوتبال بلاشغل مانده بود و در ورزش پست کلیدی نداشت. پیشکسوت استقلال که برای مدتی کوتاه نیز در دوران بازیگری در پرسپولیس پا به توپ شده بود، عنوان سومین مدیرعاملی را به خود گرفت که در طول دوران دولت نهم روی کرسی مدیریت سرخ‏ها جلوس کرد. مصطفوی قطبی را با رقمی قابل توجه به پرسپولیس بازگرداند اما نه قطبی توانست کاری از پیش ببرد و نه جانشینانش به نقطه مشخصی رسیدند تا با آغاز شکست‏های لیگ برتر، منتقدان با عصبانیت بر وی بتازند و با رفتن قطبی و مشخص شدن رقم قرارداد عملاً کلید برنامه رفتنش زده شود.

سرانجام با بالا گرفتن اختلاف نظر هدایتی با مصطفوی، او نیز رفت تا این بار مجدداً دبیرکل فدراسیون فوتبال شود اما خبری دیر واکنش نشان دادند و با برگزاری سریع انتخابات محمد نبی که بحث رفتنش مطرح بود و برخی در پس گزینه‏ای برای جانشینی‏اش در آن مقطع بودند، به واسطه طرح نام مصطفوی برای چهار سال ماندنی شد.

جانشین مصطفوی این بار برادر بزرگ‏تر محمد حسن انصاری‏فرد بود که در رقابت با برخی اشخاص توانست کرسی مدیریت را از آن خود سازد. عباس انصاری‏فرد که تاکنون چندین بار این جایگاه را در اختیار داشته و هنوز خاطرات گذشته این باشگاه با وی پیرامون بحث دسته چک‏ها از حافظه بلندمدت پیگیری کنندگان محو نشده بود، بار به پرسپولیس آمد و تلاش کرد تیمی که شرایط طبیعی نداشت را با آرامش همراه سازد و در کورس قهرمانی حفظ کند.

پایان عمر سرمربیگری افشین پیروانی و آغاز دوره سرمربیگری وینگادا که از همان ابتدا پیش‏بینی شد نتواند همچون اسلافش کاری از پیش ببرد، در دوره انصاری فرد جزو اصلی‎ترین تصمیمات برای بهبود وضعیت تاکتیکی گران‏ترین (به زعم رسانه‏ها) و پرستاره‏ترین پرسپولیس سال‏های اخیر بود اما این تصمیم نیز نتوانست چاره‏ساز باشد. شکست‏های پیاپی سرخ‏ها علی‏الخصوص در لیگ قهرمانان آسیا که آخرین فرصت برای درخشش این تیم پرهزینه بود و حذف از این میدان، آنچنان مردم را عصبانی و برخی مسئولان را دستپاچه کرد که تغییرات قریب‏الوقوع در این باشگاه دور از ذهن نباشد و استعفاء هدایتی که اختلافات جدی با انصاری‏فرد نیز داشت، بیش از پیش مسیر این تغییرات را هموار ساخته باشد.

به فاصله نه چندان طولانی از طرح شنیده‏هایی که خبر از رفتن انصاری فرد می‏داد، احمدی‏نژاد در گفت‏وگویی کوتاه با سایت دولتی ایران، بر لزوم تغییر در این باشگاه و استفاده از پیشکسوتان تاکید کرد تا همگان چمش انتظار مشخص شدن از پنجمین مدیرعامل پرسپولیس در طول دولت نهم باشند.

روز گذشته یک سایت دولتی در نقدی تند برعلیه مدیرعامل پرسپولیس، تاکید کرد مهلت کوتاهی که برای ارائه کارآمدی انصاری‌فرد به وی داده شده بود به پایان رسیده و حالا که نتیجه چیزی نبوده که هواداران، کارشناسان و رسانه‌ها را مجاب کند او تا چندی دیگر برکنار خواهد شد اما تاکید کرد شاید هم پروسه برکناری «مدیر ناکارآمد» حداقل یک هفته دیگر به طول بیانجامد ولی چیزی که صحت دارد پایان کار عباس انصاری‌فرد در پرسپولیس است.

شب گذشته اما اخبار مطروحه از بازگشت حبیب کاشانی به پشت مدیرعاملی خبر می‏داد. کاشانی که می‏رفت تا در ستاد دیگری فعالیت داشته باشد، در آخرین دقایق یارگیری با احمدی‏نژاد ماند تا حتی بحث حضورش به جای علی‏آبادی نیز مطرح شود اما همانگونه که پیش‏بینی می‏شد کاشانی تا انتهای طبق چهارم ساختمان سئول، صرفاَ برای ملاقات‏های شبانه با علی‏آبادی رفت تا مسیر بازشگتش با پرسپولیس در فصلی که مانعی برای قهرمانی این تیم وجود ندارد، هموار شود و او پنجمین مدیرعاملی باشد که در طول این دولت برای[Only registered and activated users can see links] اداره پرطرفدراترین باشگاه ایران حکم دریافت می‏کند.

در این میان در حالی که بنابر اخبار برخی سایت‏های نزدیک به دولت، در ترکیب جدید محمد علی‏آبادی همچون استقلال که ریاست مجمع عمومی این باشگاه و جانشینی خود را به زریبافان واگذار کرد، ریاست مجمع و جانشینی خود در پرسپولیس را به علی سعیدلو واگذار خواهد نمود.

همچنین حسين هدايتي به عنوان رئیس هیات مدیره همچون حبيب كاشاني مدیرعامل جدید این باشگاه، مجدداً جایگاه خود را که در حال حاضر خالی باقی مانده، باز پس خواهد گرفت و مجيد فرخزادي به عنوان چهره نزدیک به هدایتی و محمد آخوندي به عنوان چهره ابقاء خواهند شد تا تنها محمد حسین نژادفلاح باشد که بحث رفتنش مطرح شود و آلترناتیوی به نام علی پروین برایش، به وجود آید.

با این حال باید منتظر بود و دید، آیا علی پروین که حمایتش از یکی از کاندیداها را تکذیب کرد و رایش را به نام احمدی‏نژاد علنی کرد، به عنوان عضو مجهولی که هنوز نامش رسماً اعلام نشده، از پرسپولیس سردرخواهد آورد و آیا او که برای خروجش از پرسپولیس، یکی از همین پنج مدیرعامل هزینه‏های فراوانی پرداخت کرد، به دلایلی که اظهرمن الشمس است، به این مجموعه تزریق خواهد شد؟!

پروین با تمام محبوبیتی که قدری از آن در مسیر تصمیمات اشتباهش در چند سال اخیر لطمه دیده، روی آخرین فرصت‏های خود سرمایه‏گذاری می‏کند و ته مانده اعتبارش را نزد افکار عمومی، در صورت دریافت حکم از علی‏آبادی، به پرسپولیس خواهد آورد اما اینکه با این تدبیر چه میزان پرسپولیس احیاء شود و ماموریت پروین جز آشتی هواداران با مدیران فعلی چه خواهد بود و دیگر اعضاء چه نقشی را برعهده خواهند داشت، مسئله نامعلومی است که در صورت صدور این احکام و آغاز نهمین دوره لیگ برتر فوتبال، مستمراً مشخص خواهد شد.

قطعاً شکست پرسپولیس با پروین در فصل آتی که چهره‏ای محبوب نزد سرخ‏ها است، چهره او را که بدان شکل از پرسپولیس رفت، در چند تیم کوچک در پی ساخت پرسپولیسی دیگر برآمد و در نهایت در استیل آذین تقریباً همه کاره هدایتی شد و ناکام ماند را بیش از این دستخوش آسیب قرار خواهد داد اما شاید به قولی او جز این اعتبار چیزی برای از دست دادن نداشته باشد و برای آزمودن شانس آخر خود، این اعتبار را به وسط کشیده است. با این حال آنچه مسلم است، تا آخرین لحظه امکان تغییرات و حتی رد کل ماجرا علی‏رغم تایید سایت‏های دولتی و نزدیک به دولت وجود دارد و باید صبر کرد و دید هنگامی که در اتاق برای برگزاری معارفه مدیرعامل جدید پرسپولیس برگزار می‏شود، چه اشخاصی گرد و گرد میز نشسته‏اند و لبخند می‏زنند.

nesta
08-06-2009, 09:42
خدا جاى حق نشسته، اگر لياقت داشته باشيم به جام جهانى مى رويم

شيث رضايى: شك نكنيد، بهترين خط دفاعى امسال مال پرسپوليس مى شود

بازگشت شيث رضايى به جمع سرخپوشان از آن دسته اتفاقاتى بود كه تقريباً پيش بينى اش براى كسى غيرقابل باور نبود. مدافعى كه با ۵ سال حضور در پرسپوليس در يكى، دو سال اخير حضورش توانسته بود جايگاه ثابت و خوبى را در پرسپوليس و هوادارانش پيدا كند، پس از وقفه اى يك ساله دوباره در سبد خريد پرسپوليس جاى گرفت تا شاهد بازگشت شماره ۱۳ پر خبر و پر سر و صداى سرخ ها به خانه باشيم، جايى كه شيث با حضور در آن قهرمانى را نيز تجربه كرد اما ...! اما هنوز هم از اينكه به نوعى در پايان فصل اسير بى مهرى ها شد كمى دلخور است. با شيث تماس گرفتيم تا در مورد وضعيتش سؤالاتى از او داشته باشيم. با ما همراه باشيد:
• بازگشت به پرسپوليس چه زمانى به صورت رسمى مى شود و رنگ و بوى قطعى و حتمى به خود مى گيرد؟
- كارم تمام شده است و تمام صحبت ها و حرفها زده شده و الان هم منتظر هستيم باشگاه و مديرعامل با من تماس بگيرند تا هر وقت بگويند براى ثبت به هيأت فوتبال برويم.
• پس كار تسويه حسابت با صبا تمام شد و مشكلى وجود ندارد؟
- خوشبختانه مشكلى نيست. قرار شده به زودى براى دريافت تسويه حسابم به ملاقات مديران صبا بروم. من سال پيش سال خوبى را در كنار مديريت، كادرفنى و بازيكنان صبا داشتم. حدود ۳۰ درصد از قرارداد سال قبلم باقى مانده كه قرار شد، به زودى دريافت كنم.
• شيث رضايى فصل گذشته را در صبا چطور گذراند؟
- سال خوبى بود. به هر حال تيم صبا چه از نظر مهره و بازيكن چه از حيث كادر فنى و مديريت شرايط بسيار خوب و قابل قبولى داشت. در حالى تيم ما در جدول رده بندى ششم شد كه به لحاظ دفاع و انسجام خط دفاعى عملكرد خوبى داشتيم و از لحاظ عملكرد خطا دفاعى در ليگ دوم شديم. البته در جام باشگاه هاى آسيا در مجموع چندان موفق نبوديم اما براى تجربه اول بد كار نكرديم. جدا از اين مسائل سالى بدون حاشيه و بدون مشكل را پشت سر گذاشتيم.
• اما به نظر مى رسيد از اين جهت كه از پرسپوليس دور بودى، برايت رضايت بخش نبود؟
- دقيقاً همين طور است كه مى گوييد. برايم دور بودن از پرسپوليس خيلى سخت بود. شايد فقط كسى حس و حال مرا متوجه شود كه خودش در پرسپوليس بوده و بعد از اين تيم جدا شده. شرايط براى كسى كه ۵ سال در اين تيم بود و زحمت كشيد تا فيكس شد خيلى سخت است كه بخواهد جدايى از اين تيم را تجربه كند اما حالا خيلى خوشحالم كه بازگشته ام و دوباره براى پرسپوليس و هوادارانش به ميدان خواهم رفت.
• بازگشت دوباره ات به پرسپوليس بار مسئوليت و انتظار هواداران را از تو بيشتر و سنگين تر نكرده است؟
- صددرصد همين طور است. به هر حال اين هوادار از تيم و بازيكنانش انتظار دارد چون هميشه چه در سرما و چه در گرما از اين تيم حمايت كرده است و اين انتظار واقعاً بجاست. با اين حال از قول من بنويسيد با تمام وجود آماده خدمت به پرسپوليس هستم و قول مى دهم من و ديگر بچه هاى خط دفاعى در اين فصل شرايطى را رقم بزنيم كه پرسپوليس بهترين خط دفاع ليگ را به خود اختصاص بدهد.
• باتوجه به خريدهاى پرسپوليس و اينكه مدافعان سال گذشته هم قرار است تغيير چندانى نداشته باشند فكر نمى كنى براى پس گرفتن جايگاه قبلى ات كار سختى پيش رو دارى؟
- من اصلاً فكر نمى كنم چون زمانى فيكس پرسپوليس بودم، حالا كه برگشتم خيلى راحت جايگاهم را پس مى گيرم. اين ذهنيت نه در من بلكه در ذهن هيچ فوتباليست حرفه اى نبايد ايجاد شود. به اعتقاد من يك فوتباليست از ابتداى فصل و از روز اولى كه پا در تمرين تيمى مثل پرسپوليس مى گذارد، بايد به فكر خوب تمرين كردن باشد. اگر اين مسأله را دنبال كند، قطعاً به آنچه كه استحقاقش را دارد خواهد رسيد. شك نكنيد.
• همانطور كه شاهد بودى. پرسپوليس فصل قبل ناكامى هاى زيادى را تجربه كرد تا انتظارات را برآورد نكند. فكر مى كنى چه آينده اى براى فصل بعدى در انتظار پرسپوليس باشد؟
- حق با شماست. پرسپوليس و هوادارانش امسال سال بدى را پشت سر گذاشتند و متأسفانه در ۳ شانسى كه براى رسيدن به قهرمانى پيش رو داشتند. ناكام ماندند. پيش بينى از آتيه و اتفاقاتى كه قرار است رخ بدهد سخت است اما اميدوارم شرايط جورى رقم بخورد كه با لطف خدا و همت بچه ها خاطرات فصل گذشته را از ذهن هوادارانمان پاك كنيم.
• نوبتى هم باشد نوبت تيم ملى است. با توجه به تساوى در كره شمالى كارمان سخت شد. فكر مى كنى چه آينده اى در انتظار تيم ملى باشد؟
- خدا جاى حق نشسته و نظاره گر اعمال انسانهاست. فقط مى توانم بگويم اميدوارم فقط به خاطر مردم همه چيز درست شود و اگر لياقتش را در ما مى بيند به ما كمك كند تا اين تيم به جام جهانى برود تا دل مردم شاد شود.
• در پايان دوست داريم بدانيم هدف اصلى ات براى فصل آينده چيست؟
- هدف اول و مهم من قهرمانى و موفقيت با پرسپوليس است و دوست دارم يك سال وقفه اى كه در حضورم در اين تيم ايجاد شد با يك نمايش خوب و فوق العاده جبران شود. در وهله بعدى با تمام وجود آماده ام به تيم ملى كشورم خدمت كنم و با صعود ايران به جام جهانى اين شانس نصيبم شود كه پيراهن مقدس كشورم را در بزرگترين رويداد جهانى فوتبال بر تن كنم.
منبع:ابرار ورزشی

Liverpudlian
08-06-2009, 11:51
آشوبي در گفت‌وگو با فارس:
نمي‌دانم خبر پرسپوليسي شدن من را چه كسي منتشر كرد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي فوتبال ايران گفت:‌ نمي‌دانم خبر پرسپوليسي شدن من چگونه و از طرف چه كسي منتشر شد.

فرزاد آشوبي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شرايط تيم ملي عنوان كرد: در بازي مقابل كره شمالي در نيمه اول خوب بوديم و مي‌توانستيم به گل برسيم اما در ضربات آخر بي‌دقت بوديم.
وي افزود: در نيمه دوم روند تيمي ايران تغيير كرد و نتوانستيم عملكرد خود را در 45 دقيقه اول ادامه دهيم اما همچنان براي رفتن به جام جهاني اميدوارم و اين اتفاق هرگز غيرممكن نيست.
هافبك تيم ملي در خصوص نيمكت‌نشيني خود اظهار داشت:‌ نظر سرمربي است و اتفاق مهمي نيست كه بخواهم درباره آن اظهارنظر كنم. براي من مهم اين بود كه به تيم ملي دعوت شدم. تلاش مي كنم در آينده به تركيب اصلي تيم ملي راه پيدا كنم.
آشوبي در خصوص امضاي قرارداد با باشگاه پرسپوليس گفت: نمي‌دانم سايت باشگاه پرسپوليس چگونه اين خبر را اعلام كرده است. من هيچ قراردادي با پرسپوليس امضا نكردم و اين موضوع فقط در حد يك حرف كوچك بوده است.
بازيكن تيم مس اضافه كرد: وضعيت من فعلا مشخص نيست. مس هم مي خواهد قراردادم را تمديد كنم اما قصد دارم فعلا به موضوع مهم‌تري يعني حضور تيم ملي در جام جهاني فكر كنم. بعد از آن مي‌توانم تصميم بهتري بگيرم.
آشوبي در خصوص بازي روز چهارشنبه تيم ملي برابر امارات تاكيد كرد: اماراتي‌ها براي گل نخوردن و حفظ آبرو به ايران مي‌آيند و ما نيز قطعا بايد به 3 امتياز برسيم. يك روز سخت را پيش رو داريم و براي گرفتن 3 امتياز بايد تمام تلاش خودمان را انجام دهيم.

SSMAJIDI
08-06-2009, 13:27
انصاري‌فرد:سازمان طلب وينگادا را مي‌دهد
چهار گزينه براي هدايت پرسپوليس مدنظر قرار دارند
خبرگزاري فوتبال ايران – عباس انصاري فرد از بررسي شرايط چهار مربي خارجي در هيات مديره اين باشگاه خبر داد.

مديرعامل پرسپوليس بعد از مدتي سكوت در رابطه با انتخاب سرمربي اين تيم به خبرگزاري فوتبال ايران گفت: «حضور دنيزلي در پرسپوليس منتفي شد چون ايشان قصد دارند ظاهرا در كشور تركيه به فعاليت خودشان ادامه بدهند.»

وي در ادامه افزود: «چهار گزينه خارجي مدنظر ما قرار دارند كه البته حضور يكي از اين گزينه‌ها منوط به تاييد آنها در جلسه هيات‌مديره و پس از آن رئيس مجمع است بنابراين شرايط و مسائل زيادي در انتخاب سرمربي جديد پرسپوليس مدنظر قرار دارد.»

انصاري‌فرد در خصوص نحوه پرداخت طلب وينگادا تصريح كرد: «پيش از اين قرار بود هدايتي هزينه قرارداد وينگادا را تقبل كند اما پس از جدايي‌شان، نامه‌اي به سازمان در رابطه با پرداخت طلب وينگادا نوشتيم تا طلب سرمربي سابق پرسپوليس از طريق سازمان پرداخت شود.»
مديرعامل پرسپوليس در پايان خاطرنشان ساخت: «در نظر داريم ظرف چند روز آينده ساير بازيكنان مدنظر خود را انتخاب كنيم تا مشكلي از بابت بازيكنان مجرب و توانا در ليگ نهم و رقابت‌هاي جام حذفي نداشته باشيم.»
منبع ([Only registered and activated users can see links]چهار%20گزينه%20براي%20هداي %20پرسپوليس%20مدنظر%20قرار%20د رند)

Devils Master
08-06-2009, 16:26
کانون هواداران پرسپولیس: محمد نصرتی مدافع تیم ملی ایران که فصل قبل در تیم النصر امارات بازی می‌کرد در آستانه بازگشت به پرسپولیس قرار گرفت. محمد نصرتی مدافع تیم ملی ایران که فصل قبل در تیم النصر امارات بازی می‌کرد در آستانه بازگشت به پرسپولیس قرار گرفت.
محمد نصرتی مدافع سابق تیم پرسپولیس که همراه این تیم عنوان قهرمانی رقابت‌های هفتمین دوره لیگ برتر را به دست آورد و سپس راهی لیگ امارات شد و درتیم النصر این کشور توپ زد هم اکنون درآستانه بازگشت به جمع سرخپوشان قرار گرفته است و شنیده می‌شود مذاکراتی نیز با مسولان باشگاه پرسپولیس انجام داده است.

SSMAJIDI
08-06-2009, 16:34
در گفت و گو با فارس
نيكبخت: هميشه به مربيانم احترام گذاشته‌ام
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: درست است خيلي‌ها دوست دارند به اسم من حاشيه سازي كنند اما من هميشه به مربيانم احترام گذاشته‌ام.

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس تصريح كرد: يك سال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم و براي ثابت كردن خودم انگيزه هاي فراواني دارم. به هواداران وعده مي‌دهم كه مي توانم يك سال رويايي را در اين تيم داشته باشم.
وي در خصوص شايعه مشكلش با حميد استيلي گفت: خيلي ها دوست دارند از طريق من و به اسم من حاشيه سازي كنند اما هميشه به مربيان خودم احترام گذاشته‌ام و با استيلي هيچ مشكلي نداشتم. من با استيلي روزهاي خوبي داشتم و هرگز آن روزها را فراموش نمي‌كنم.
نيكبخت افزود: تغيير و تحولات در پرسپوليس به من ربطي ندارد كه بخواهم در مورد آن اظهار نظر كنم اما اميدوارم پرسپوليس قدرتمندتري را در سال آينده ببينيم.
اين بازيكن يادآور شد: در روزهاي گذشته با رسانه اي صحبت نكردم چرا كه مي‌خواهم در آرامش باشم.

مازيار زارع در گفت‌وگويي با خبرگزاري فوتبال ايران در رابطه با وضعيت نهايي خود اظهار داشت: «دو روز پيش براي گرفتن تسويه‌حساب به باشگاه رفتم اما موفق به دريافت تسويه‌حساب نشدم و معلوم نيست دقيقا چه زماني تسويه‌حسابم را مي‌گيرم.»

وي در ادامه افزود: «مسلما چنين شرايطي وضعيت را براي تصميم‌گيري يك بازيكن سخت مي‌سازد و بازيكن تسويه‌حساب نگرفته نمي‌تواند چندان به حضور مجدد در آن تيم خوشبين باشد. چون به هرحال هنوز تكليف بسياري از مسائل نظير مسائل مالي و سرمربي در تيم ما نامعلوم است به همين دليل نيز منتظرم ببينم تكليف باشگاه چه مي‌شود.»
زارع در رابطه با احتمال حضور استيلي به عنوان سرمربي پرسپوليس تصريح كرد: «استيلي از خانواده پرسپوليس است و به اعتقاد من به راحتي مي‌تواند پرسپوليس را جمع كند از سوي ديگر با وجود آنكه من قبلا با استيلي كار نكردم اما مي‌گويم كه من با هيچ مربي مشكل ندارم و هميشه در چهارچوب وظايف يك بازيكن تنها وظيفه‌ام را انجام دادم.»

منبع ([Only registered and activated users can see links]پ)

SSMAJIDI
08-06-2009, 17:00
يك پرونده ديگر از پرسپوليس در راه فيفا
وينگادا: پولم را ندهيد، شكايت مي‌كنم
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس به دليل عدم به موقع پرداخت مطالباتش به اين باشگاه اولتيماتوم داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، نلو وينگادا كه چند روز پس از شكست اين تيم مقابل بنيادكار ازبكستان ايران را ترك كرد، به دليل عدم به موقع پرداخت مطالباتش به باشگاه پرسپوليس اولتيماتوم داد.
وي طي نامه‌اي از طريق فدراسيون فوتبال پرتغال به فدراسيون ايران و باشگاه پرسپوليس اعلام كرده در صورتي كه تا دو روز پس از ارسال اين نامه تكليف او مشخص نشود از طريق قانوني به فيفا رسما شكايت خواهد كرد و موضوع پيش آمده را پيگيري مي‌كند. وينگادا اين نامه را آماده كرده و قرار است فردا به فدراسيون فوتبال ايران ارسال كرد.
مديربرنامه هاي اين مربي پرتغالي در اين باره به خبرگزاري فارس گفت: وينگادا اعلام كرده بنا بر قول انصاري فرد قبل از خروج از ايران قرار بود 50 درصد از مطالبات اين مربي ظرف 10 روز پرداخت شود اما اين موضوع صورت نگرفته و او به همين دليل تصميم جديدي گرفته است.
وي افزود: وينگادا همچنين اعلام كرد در صورتي كه اين موضوع در ايران پيگيري نشود به فيفا شكايت خواهد كرد و از طرف مسئول قضايي اين فدراسيون كه يك پرتغالي است با در دست داشتن اسناد، مدارك و نامه‌هايي كه از باشگاه پرسپوليس اقدامات لازم را انجام خواهد داد. وينگادا يك مربي حرفه‌اي است و حتي بيشتر از موعد مقرر به باشگاه پرسپوليس به خاطر محبوبيتش در ايران و آسيا فرصت داده است. اميدوارم كاري انجام نشود كه اين مربي براي باشگاه پرسپوليس مشكل‌ساز شود. وينگادا را به اندازه كافي در اروپا مي شناسند و او نيازي به تهديد كردن ندارد.
پرسپوليس در گذشته به خاطر شكايت بازيكنان خارجي از جمله رافائل به فيفا با دردسر و حتي كسر 6 امتياز در ليگ هفتم مواجه شده است.

Liverpudlian
08-06-2009, 19:26
[/URL]
خانلري در گفت و گو با فارس:
خليلي از فردا در تمرينات تيم ملي شركت مي‌كند
خبرگزاري فارس: پزشك تيم ملي فوتبال گفت: خليلي از فردا تمرينات تيم ملي شركت خواهد كرد.

پرهام خانلري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: پس از مصدوميتي كه براي محسن خليلي در بازي مقابل كره شمالي پيش آمد از پاي اين بازيكن MRI گرفتيم و بعدازظهر امروز متوجه شديم شرايط اين بازيكن خوب است و دچار مصدوميت از ناحيه همسترينگ پا نشده است به همين دليل از فردا در تمرينات تيم ملي شركت مي‌كند.
وي افزود: مصدوميت خليلي فقط فشار عظلاني(اسپاسم) بوده است و هيچ ربطي به همسترينگ ندارد.
خانلري در خصوص وضعيت رحمتي گفت: اين بازيكن كمي دچار درد پا شده است و امروز به فيزيوتراپي پرداخت.رحمتي مشكلي براي ديدار با امارات ندارد و پس از تمرين سبك امروز از فردا در تمرينات گروهي شركت خواهد كرد.
خبرگزاري فارس [URL="[Only registered and activated users can see links]"][Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

saeed_cris
08-06-2009, 20:38
سازمان ليگ طلب ابراهيمي از پرسپوليس را پرداخت مي‌كند

[Only registered and activated users can see links]کانون هواداران پرسپولیس: سازمان ليگ طلب مربي سابق پرسپوليس از اين باشگاه را پرداخت مي‌كند.
كميته انضباطي با ارسال نامه اي به سازمان ليگ اعلام كرد طلب ناصر ابراهيمي از پرسپوليس را اين سازمان از محل درآمدهاي باشگاه پرداخت كند.
ابراهيمي در گفت و گویی اظهار داشت: پس از اينكه كميته انضباطي چنين دستوري را صادر كرد با عزيز محمدي؛ رئيس سازمان ليگ تماس گرفتم و ايشان گفت 5؛6 روز ديگر تماس بگير تا پرونده ات را بررسي كنيم.
وي ادامه داد: اصل طلبم 75 ميليون تومان بود كه مقدار زيادي از آن را بخشيدم و در نهايت به 32 ميليون تومان رسيد. 7 ميليون تومان به من دادند اما خبري از بقيه پول نشد.

M.R.H
09-06-2009, 15:55
اشوبی و صادقی با مس تمدید می کنند

[Only registered and activated users can see links]امیر%20حسین%20صادقی(1)_w180m.jpg

در حالیکه پرسپولیسی ها مدعی هستند با امیرحسین صادقی و فرزاد اشوبی به توافق نهایی رسیده اند وقرارداد داخلی با انها امضا کرده اند مسولان باشگاه مس کرمان از توافق با این دو بازیکن و تمدید قرارداد مدافع و هافبک فصل گذشته مس خبر می دهند.به گفته مسولان باشگاه کرمانی مذاکرات نهایی با صادقی و اشوبی امروز در تهران انجام می شود.

Devils Master
09-06-2009, 16:02

کانون هواداران پرسپولیس : کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال لیدرهای باشگاه پرسپولیس را تا اطلاع ثانوی از حضور در ورزشگاهها محروم کرد.
این تصمیم به دنبال بروز برخی ناهنجاری ها در دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و بنیادکار ازبکستان در مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا اتخاذ شده است.
در این دیدار که روز 6 خرداد در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، هواداران پرسپولیس مرتکب تخلفاتی مبنی بر سردادن شعارهای ضد اخلاقی به مسئولین باشگاه و کادر تیم شدند.
بر همین اساس تمامی لیدرهای تیم فوتبال پرسپولیس تا اطلاع ثانوی از ورود به تمامی استادیوم های ورزشی محروم و تیم فوتبال پرسپولیس نیز باید اولین دیدار خود را در یکی از استانهای مجاور برگزار کند.

کانون هواداران پرسپولیس : مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس پس از بازگشت مجدد به این باشگاه گفت: تنها عضو هیئت مدیره پرسپولیس هستم.
حبیب کاشانی بعد از ظهر سه شنبه پس از دریافت حکم عضویت دوباره در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با بیان این مطلب افزود: من به تازگی از مسافرت بازگشته بودم و خبر نداشتم که قرار است حکم عضویت در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس را دریافت کنم.
مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس ادامه داد: تا اینکه با آقای علی آبادی ملاقات کردم و ایشان بحث حضور دوباره ام در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس را مطرح کرد. من با توجه به شرایط فعلی پذیرفتم که دوباره در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس حضور یابم.

M.R.H
09-06-2009, 16:36
سرمربی سابق رئال مادرید گزینه هدایت پرسپولیس

قائم مقام باشگاه پرسپولیس تهران گفت : برند شوستر سرمربی سابق رئال مادرید گزینه هدایت پرسپولیس است .
"حسین منتظر موعود" در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر گفت: برای هدایت پرسپولیس با سه گزینه صحبت شده است ولی هفته آینده تکلیف نهایی سرمربی پرسپولیس مشخص می شود.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس تهران افزود : با برند شوستر سرمربی آلمانی سابق باشگاه رئال مادرید برای هدایت پرسپولیس صبحت شده است و دعوت از این مربیان هفته آینده صورت خواهد گرفت .
منتظر موعود گفت : بنا بر خواست کمیته انضباطی قراردادهای پرسپولیس در هیئت فوتبال استان تهران به ثبت نمی رسد و این موضوع به علت بدهی پرسپولیس صورت گرفته است .
وی درباره تغییر مدیر عامل باشگاه پرسپولیس هم گفت: این موضوع ، شایعه و جنگ رسانه ای است .

alex 8
09-06-2009, 17:03
انصاریفرد بر كنار شد ( خبر فوری )

حبیب کاشانی تا ساعتی دیگر به عنوان مدیر عامل جدید باشگاه پرسپولیس معرفی می شود.

عباس انصاریفرد با تایید خبر فوق گفت: من به زودی در یک نشست خبری تمامی اتفاقات مدیریتی پرسپولیس را اعلاام خواهم کرد
در پی نتایج ناموفق تیم فوتبال پرسپولیس در رقابت های لیگ برتر و حذف این تیم از رقابت های لیگ قهرمانان آسیا ، عباس انصاری فرد از سمت خود برکنار شد.
حبیب کاشانی که همراه سرخ پوشان پایتخت سابقه قهرمانی در رقابت های لیگ برتر فوتبال ایران را دارد تا ساعتی دیگر با حکم جدید خود به عنوان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران منصوب شود .
عباس انصاریفرد با تایید خبر فوق گفت: من به زودی در یک نشست خبری تمامی اتفاقات مدیریتی پرسپولیس را اعلاام خواهم کرد. وی این تغییر و تحولات را در چارچوب مسائل ورزشی ندانست و گفت: اجازه بدهید به موقع حرفهای خودم را خواهم گفت.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

SSMAJIDI
09-06-2009, 17:30
برگزاري يك ديدار در خارج از تهران
ليدرهاي پرسپوليس محروم شدند
خبرگزاري فارس: كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ليدرهاي پرسپوليس را محروم كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در مسابقه فوتبال تيم هاي پرسپوليس با الشباب عربستان و بنيادكار ازبكستان از سري رقابت هاي جام باشگاه هاي آسيا كه در ورزشگاه آزادي برگزار شد تماشاگران منتسب به پرسپوليس مرتكب تخلفاتي مبني بر سردادن شعارهاي ضد اخلاقي به مسئولان باشگاه و كادر تيم شدند كه اين امر در بازي با تيم بنيادكار ازبكستان تكرار شد.
بر همين اساس تمامي ليدرهاي تيم فوتبال پرسپوليس تا اطلاع ثانوي از ورود به تمامي استاديوم هاي ورزشي محروم شدند. ضمن اينكه پرسپوليس بايد اولين ديدار خود را در يكي از استان هاي مجاور برگزار كند.

Aghil_Acm_22
09-06-2009, 17:46

در صورت پيروزي محمود احمدي نژاد در انتخابات رياست جمهوري بايد حميد استيلي را سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس و جانشين نلو وينگادا دانست·

از آنجا كه حكم مديرعاملي حبيب كاشاني در پرسپوليس عصر روز گذشته صادر شد منابع آگاه تاكيد مي كنند كه حميد استيلي سرمربي قطعي پرسپوليس خواهد بود· برخي از منابع خبري نزديك به پرسپوليس حتي مي گويند استيلي از يك هفته پيش كه احتمال انتخاب كاشاني به عنوان مديرعامل جديد باشگاه پرسپوليس قوت گرفت در حال تهيه ليست فروش و خريد براي پرسپوليس بوده است·

حبيب كاشاني قبلا نيز قصد داشت از حميد استيلي به عنوان سرمربي پرسپوليس استفاده كند اما بعد از ملاقات با افشين قطبي در فرودگاه دبي در تصميم خود تجديدنظر كرد و از استيلي به عنوان دستيار قطبي بهره برد· اين بار اما كاشاني قصد دارد از استيلي به عنوان سرمربي تيم استفاده كند ولو اينكه ناكامي احتمالي استيلي فشار انتقادات عليه مديرعامل جديد پرسپوليس را به واسطه رابطه صميمانه اين دو نفر ديگر دوچندان شد·

Liverpudlian
09-06-2009, 19:40
[/URL]

كاشاني: به خاطر هواداران به پرسپوليس بازگشتم
خبرگزاري فارس: عضو جديد هيات مديره پرسپوليس گفت: براي خدمت به اين تيم و به خاطر هواداران بازگشتم.

به گزارش خبرگزاري فارس، حبيب كاشاني اظهار داشت: بنابر پيشنهاد و تكليفي كه بر من شد تصميم گرفتم به خاطر مردم و هواداران براي خدمت به پرسپوليس بازگردم و فعلا نيز فقط عضو هيات مديره هستم.
وي افزود: مردم هميشه به گردن ما حق دارند و ما بايد در نقش خدمتگزار آنها ظاهر شويم. اميدوارم بتوانيم همراه با دوستان براي پرسپوليس مفيد وموثر باشيم.
كاشاني خاطرنشان كرد: خوشحال هستم دوباره به تيمي كه به آن علاقه قلبي دارم برگشته‌ام. اميدوارم بتوانم در كنار دوستان موفقيت‌هاي پرسپوليس را براي هواداران به ارمغان بياوريم.
خبرگزاري فارس [URL="[Only registered and activated users can see links]"][Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Cactus
09-06-2009, 22:06
ابهامات برطرف شد؛ کاشانی رسما به عنوان مدیر عامل پرسپولیس معرفی شد !
کانون هواداران پرسپولیس : به نقل از سایت سازمان تربیت بدنی؛ معاون رئيس جمهور و رييس سازمان تربيت بدنی طی حکمی حبيب کاشانی را بعنوان عضو جديد هيات مديره باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس تهران درآورد .
به گزارش کانون هواداران پرسپولیس و به نقل از پايگاه خبری ورزش ايران، مهندس محمد علی آبادی رییس مجمع باشگاه،در حکم خویش برای حبیب کاشانی و با اشاره به تجارب مديريتی وی ، ابراز اميدواری کرده است که اين باشگاه در جهت پاسخگویی به انتظارات هواداران خود و با همفکری اعضای هیات مدیره ، برنامه ریزی لازم را مورد توجه قرار دهد.
لازم به ذکر است که این خبر ساعاتی پیش برای دقایقی از روی خروجی سایت تربیت بدنی حذف شد؛ اما اکنون در آرشیو سایت تربیت بدنی موجود است.

Liverpudlian
10-06-2009, 01:15
[/URL]
پس از نشست با قطبي
خليلي از تيم ملي كناره‌گيري كرد
خبرگزاري فارس: محسن خليلي از تيم ملي فوتبال كناره گيري كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس محسن خليلي؛ مهاجم تيم ملي پس از جلسه‌ با افشين قطبي به دليل مصدوميت از تيم ملي كناره‌گيري كرد.
خليلي كه در جريان ديدار با كره شمالي آسيب ديد؛ با تاييد اين خبر به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: نياز به تمرينات اختصاصي دارم و تصور كردم بهتر است از تيم ملي كنار بروم. از هواداران عذرخواهي مي كنم و اميدوار هستم در دو بازي آينده بتوانيم به جام جهاني صعود كنيم. حالا به عنوان يك هوادار با حضور در ورزشگاه آزادي تيم ملي را تشويق مي‌كنم.
ديدار ايران و امارات ساعت 19 فردا در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

M.R.H
10-06-2009, 03:15
خبر انتصاب کاشانی قطعی نشده است!!!

سردبیر پایگاه خبری ورزش ایران اعلام کرد:خبر انتصاب حبیب کاشانی به عنوان مدیر عامل باشگاه قطعی نشده است .
حجت الله اکبرآبادی در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،با اشاره به اینکه انتشار خبر انتخاب کاشانی به سمت مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت:این خبر هنوز قطعی نشده است.
وی از رسانه ها خواست از انتشار این خبر خودداری کنند.
سردبیر پایگاه خبری ورزش ایران افزود:به زودی درباره این موضوع خبری رسمی اعلام خواهد شد.

Liverpudlian
10-06-2009, 17:25
در گفت و گو با فارس
عابدزاده: پرسپوليس با ثبات موفق مي‌شود
خبرگزاري فارس: مربي دروازه‌بانان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بايد در عرصه مديريت و مربيگري به ثبات رسيد تا موفق شد.

احمدرضا عابدزاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد شايعه حمايت وي از يكي از كانديداها اظهار داشت: هنوز تصميم خود را نگرفته‌ام و اينكه گفته مي‌شود از فرد خاصي حمايت كرده‌ام را تكذيب مي‌كنم.
عابدزاده درباره شرايط خودش عنوان كرد: كار خودم را انجام مي‌دهم و به كسي كار ندارم. البته حدود 80 ميليون از پرسپوليس طلب دارم كه در قراردادم ذكر شده است و بايد پرداخت شود. تمام وجودم را براي پرسپوليس گذاشته‌ام و همه مي‌بينند كه چگونه در تمرينات اين تيم از جان مايه مي‌گذارم. عابدزاده جايگاهش در قلب مردم است و مردم خودشان بهتر از هركس ديگري مسائل را درك مي‌كنند.
وي در مورد بازگشت حبيب كاشاني به پرسپوليس خاطرنشان كرد: من با افراد كار ندارم و پرسپوليس برايم مهمتر است. اگر كسي هم مديرعامل مي‌شود بايد به خاطر مردم به پرسپوليس فكر كند نه به خودش.
عابدزاده ادامه داد: بايد در عرصه مديريت و مربيگري به ثبات رسيد تا موفق شد و نمي‌شود با تعويض مكرر مديرعامل و كادرفني به موفقيت رسيد.

ss_ss gahreman
11-06-2009, 14:20
باشگاه پرسپوليس دستخوش تغييرات شديد
اوايل هفته آينده جلسه بين كاشاني و هدايتي برگزار مي شود تا شرايط براي بازگشت هدايتي به هيئت مديره پرسپوليس مهيا شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل ازمنابع آگاه، هفته آينده جلسه بين كاشاني و هدايتي برگزار مي شود تا شرايط همكاري مجدد هدايتي در پيروزي مهيا شود.

بر اساس اين گزارش، طي صحبتهاي انجام شده قرار است هفته آينده حكم مدير عامل حبيب كاشاني از سوي علي آبادي صادر شود كه به همين دليل هنوز كاشاني باشگاه پيروزي را از انصاري فر تحويل نگرفته است.

لازم به ذكر است، بر اساس توافقي كه انجام شده قرار است سعيد لو به عنوان رئيس مجمع تيم پيروزي منصوب شده و بر اساس توافق فعلا حميد استيلي سرمربي تيم پيروزي باشد و كار جذب بازيكنان جديد را بر عهده گيرد.

در ضمن مديريت باشگاه درنظر دارد سرپرست جديدي براي تيم انتخاب كند و اعضا نظري روي محمد خوردبين ندارند.

alex 8
11-06-2009, 23:32
هواداران پرسپولیس عادت کرده اند در پایان هر فصل شاهد تغییرات گسترده یی در تمامی سطوح تیم محبوب شان باشند و امسال هم قرار است یک خانه تکانی چشمگیر در باشگاه پرسپولیس به وجود بیاید. با توجه به اینکه از چندی پیش به طور غیررسمی اعلام شد قرار است چه تغییراتی در پرسپولیس به وجود بیاید اما معلوم نیست چرا سازمان تربیت بدنی در ایجاد تحولات مورد نظرش وقت کشی می کند. این در حالی است که مشخص نبودن کادر مدیریتی و فنی قرمزها موجب شده آنها روزهای مهم نقل و انتقالات را از دست دهند. از چند روز پیش معلوم شد به زودی حبیب کاشانی، علی سعیدلو و حسین هدایتی به هیات مدیره پرسپولیس اضافه خواهند شد و کاشانی دوباره مدیرعامل قرمزها خواهد شد اما سه شنبه یک اتفاق عجیب در این باره رخ داد.

یک روز پس از اینکه حبیب کاشانی با حکم محمد علی آبادی رسماً به عضویت هیات مدیره پرسپولیس درآمد، پایگاه اینترنتی سازمان تربیت بدنی اعلام کرد کاشانی به عنوان مدیرعامل پرسپولیس منصوب شده است اما در کمال تعجب چند ساعت بعد این خبر از روی سایت سازمان تربیت بدنی برداشته شد و دیروز هم سازمان تربیت بدنی درباره رد یا تایید این خبر موضع گیری نکرد تا تکلیف مدیرعاملی پرسپولیس همچنان مبهم باشد. مسلماً دیر یا زود کاشانی حکم مدیرعاملی را هم دریافت می کند اما معلوم نیست سه شنبه چه اتفاقی افتاد که ابتدا او را به عنوان مدیرعامل معرفی کردند و بعد پشیمان شدند. به نظر می رسد باز هم معادلات سیاسی پشت این اتفاقات ورزشی قرار دارد و همان طور که به دلایل سیاسی سال گذشته کاشانی از پرسپولیس رفت امسال از سوی سازمان تربیت بدنی به پرسپولیس بازگردانده شد. اما چه شد که در امضای حکم مدیرعاملی او این اتفاقات عجیب رخ داده است؟ جواب این سوال را تنها محمد علی آبادی می داند. گویا اعضای هیات مدیره پرسپولیس حبیب کاشانی را به عنوان مدیرعامل پرسپولیس انتخاب کرده اند ولی رئیس سازمان تربیت بدنی هنوز به دلایل نامعلومی این حکم را امضا نکرده است. به هر ترتیب بعید است این حکم

به نام کاشانی صادر نشود و او را باید مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس دانست. علی سعیدلو و حسین هدایتی هم به هیات مدیره پرسپولیس اضافه خواهند شد و با توجه به فعالیت های این چند روزه علی پروین برای او هم سمتی در نظر گرفته می شود. به این ترتیب بعید است در فصل آینده دیگر خبری از عباس انصاری فرد در کادر مدیریتی پرسپولیس باشد ضمن اینکه تکلیف محمد آخوندی، مجید فرخزادی و محمدحسین نژادفلاح دیگر اعضای هیات مدیره این باشگاه هنوز مشخص نشده است.

استیلی می آید، بقیه می روند

پس از آمدن حبیب کاشانی و حسین هدایتی باید شاهد انتخاب سرمربی جدید برای قرمزها بود. با توجه به روابط صمیمانه حمید استیلی با حبیب کاشانی، کمک مربی سابق پرسپولیس بیشترین شانس را برای نشستن بر جای نلو وینگادا دارد. سال گذشته هم کاشانی قصد داشت استیلی را به عنوان سرمربی پرسپولیس معرفی کند که خودش از این تیم جدا شد و استیلی به آرزویش نرسید. البته باید دید هدایتی هم با سرمربیگری استیلی موافق است یا می خواهد یک مربی خارجی برای این تیم بیاورد. به هر حال فراموش نشود عباس انصاری فرد تا چند روز پیش به دنبال این بود که مصطفی دنیزلی، زدنیک زمان، ژان تیگانا و چند مربی بزرگ دیگر را به ایران بیاورد، اما چند روزی است که انصاری فرد دیگر از استخدام مربی خارجی صحبت نمی کند و گویا متوجه شده عمر حضورش در پرسپولیس به پایان رسیده است.

چه استیلی سرمربی شود، چه مربی دیگری هیچ کدام از اعضای کادر فنی این فصل پرسپولیس در فصل آینده روی نیمکت این تیم حضور نخواهند داشت. کارواریو و کاستا دستیاران وینگادا سه شنبه با باشگاه پرسپولیس تسویه حساب کردند. جدایی احمد رضا عابدزاده هم حتمی به نظر می رسد. اگر استیلی سرمربی پرسپولیس باشد که عابدزاده هیچ شانسی برای ماندن در جمع قرمزها نخواهد داشت و سمت مربی دروازه بان های پرسپولیس دوباره به سعید عزیزیان می رسد. نعیم سعداوی هم سرنوشتی مشابه خواهد داشت و از پرسپولیس می رود. چنین سرنوشتی در انتظار محمود خوردبین هم خواهد بود و در فصل آینده نیمکت پرسپولیس هیچ شباهتی با فصل گذشته نخواهد داشت.

آینده مبهم خریدهای انصاری فرد

در این روزها که اکثر باشگاه های لیگ برتری به دنبال یارگیری و تکمیل کادر بازیکنان شان هستند، پرسپولیسی ها تکلیف خود را نمی دانند، البته عباس انصاری فرد با چند بازیکن از جمله امیرحسین صادقی، جلال اکبری، فرزاد آشوبی، شیث رضایی، میثم بائو، اشپیتیم آرفی و ابراهیم شکوری به توافق رسیده و حتی با چندی از آنها قرارداد داخلی هم امضا کرده اما باید دید استیلی هم روی این بازیکنان نظر مثبتی دارد یا خیر. گویا استیلی نظر مساعدی روی شکوری و اکبری ندارد و ترجیح می دهد برای دفاع چپ ستار زارع یا حسن اشجاری را به خدمت بگیرد. او برای دفاع وسط سید جلال حسینی را در فهرست خود قرار داده و اگر موفق به خرید این بازیکن شود از جذب صادقی صرف نظر می کند. همچنین چند روز پیش روزنامه های ورزشی از عدم تمایل استیلی برای حضور شیث رضایی، کریم باقری و علیرضا نیکبخت در جمع بازیکنان پرسپولیس خبر دادند که استیلی این اخبار را تایید نکرد. در هر صورت طبق قانون اگر پرسپولیس از جذب بازیکنانی که با آنها قرارداد داخلی امضا کرده منصرف شود باید به هر کدام از آنها پنج درصد از مبلغ قراردادشان جریمه بپردازد.طبیعی است استیلی، کاشانی و هدایتی به دنبال بازیکنان دیگری باشند و معلوم نیست چرا انصاری فرد در شرایطی که آینده کاری اش در باشگاه مشخص نبوده با این بازیکنان قرارداد داخلی امضا کرده است. در این میان نگرانی اصلی و اساسی هواداران پرسپولیس علی کریمی است. آنها دوست دارند ستاره محبوب شان فصل آینده هم پیراهن پرسپولیس را بر تن داشته باشد و به نظر می رسد آنها به آرزویشان می رسند. طبق توافقات صورت گرفته بین حسین هدایتی و علی کریمی این بازیکن راضی شده به الاهلی امارات نرود و در پرسپولیس بماند. در واقع اگر هدایتی به کادر مدیریتی پرسپولیس برگردد، علی کریمی هم قراردادش را تمدید خواهد کرد. هدایتی حاضر است برای حفظ «جادوگر» حسابی دست به جیب شود و کاری کند که کریمی پرسپولیس را به الاهلی ترجیح دهد. در روزهای آینده در پرسپولیس اتفاقات زیادی رخ خواهد داد و هر روز شاهد یک رفت و آمد به این باشگاه خواهیم بود

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Devils Master
12-06-2009, 20:10

کانون هواداران پرسپولیس : فرزاد آشوبي از جمله بازيكنان تيم ملي بود كه از سوي افشين قطبي به اردو فرا خوانده شد بود، اما نام او براي ديدار با تيم ملي كره جنوبي از فهرست 23 نفره كنار گذاشته شد.
بنا بر اعلام قبلي قرار بود در پايان تمرين امروز اسامي خط خورده هاي تيم ملي اعلام شود، اما با توجه به تماس زودهنگام قطبي، آشوبي از تيم ملي كنار گذاشته شد و اين بازيكن نمي تواند ملي پوشان را برابر كره جنوبي همراهي كند.
با توجه به اينكه قطبي شب گذشته با تماس تلفني خط خوردن آشوبي را به وي خبر داده بود، هافبك سابق پرسپوليس امروز در هتل آكادمي غياب بود.
پيش از اين اخباري مبني بر ناراحتي آشوبي به دليل قرار نگرفتن در تركيب تيم ملي در بازي با امارت مطرح شده بود.
تيم ملي ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 در روز 27 خرداد در سئول با تيم ملي كره جنوبي ديدار خواهد كرد.

منبع:[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

M.R.H
13-06-2009, 08:59
وینگادا تا دوشنبه مهلت داد
ادواردو نلو وینگادا سرمربی سابق پرسپولیس به مسئولان این باشگاه برای دریافت طلب 200 هزار دلاری اش تا اواسط هفته آینده مهلت داد.

در حالی که باشگاه پرسپولیس طی روزهای گذشته با کارواریو و کاستا دو دستیار وینگادا تسویه حساب کرد، اما هنوز اقدامی برای پرداخت باقیمانده قرارداد وینگادا انجام نداده است. آنچه به نوعی خشم این مربی پرتغالی را برانگیخته. در همین راستا این مربی روز پنجشنبه در تماسی با باشگاه پرسپولیس اولتیماتوم داد که برای پرداخت طلب 200 هزار دلاری اش فقط تا اواسط هفته جاری یعنی تا روزهای دوشنبه یا یکشنبه منتظر می ماند و اگر تا اواسط هفته آینده این طلب پرداخت نشود، وینگادا از باشگاه پرسپولیس به فیفا شکایت خواهد کرد.

...سرخ آبی نیوز... ([Only registered and activated users can see links])

Cactus
13-06-2009, 11:23
كادر پزشكى جديد در راه است؟!
کانون هواداران پرسپولیس : پرسپوليس در فصل آتى به احتمال فراوان با كادر پزشكى جديدى همكارى خواهد كرد. در شرايطى كه اگر مديريت كاشانى و سرمربيگرى استيلى قطعى شود، شاهد تغييرات زيادى در رده هاى مختلف تيم و باشگاه خواهيم بود. كادر پزشكى نيز قرار است دستخوش تغييرات گسترده اى شود و تيم جديدى شامل پزشك، بدنساز، پزشك تغذيه، پزشك روان شناس با تجهيزات كامل و پيشرفته در كنار پرسپوليسى ها وظيفه سلامتى و مداواى مصدومان احتمالى را برعهده بگيرد. گفته مى شود اين كادر طى روزهاى آينده رسماً از سوى باشگاه معرفى خواهد شد.

Devils Master
13-06-2009, 15:02

کانون هواداران پرسپولیس: پرسپوليس در فصل آتى به احتمال فراوان با كادر پزشكى جديدى همكارى خواهد كرد. در شرايطى كه اگر مديريت كاشانى و سرمربيگرى استيلى قطعى شود، شاهد تغييرات زيادى در رده هاى مختلف تيم و باشگاه خواهيم بود. كادر پزشكى نيز قرار است دستخوش تغييرات گسترده اى شود و تيم جديدى شامل پزشك، بدنساز، پزشك تغذيه، پزشك روان شناس با تجهيزات كامل و پيشرفته در كنار پرسپوليسى ها وظيفه سلامتى و مداواى مصدومان احتمالى را برعهده بگيرد. گفته مى شود اين كادر طى روزهاى آينده رسماً از سوى باشگاه معرفى خواهد شد.

کانون هواداران پرسپولیس : ابراز علاقه مندى صادقى به حضور در استقلال باعث شد مديرعامل باشگاه قيد جذب او را بزند و با انجام يك توافق دوطرفه او را بازيكن آزاد اعلام نمايد تا با خيال راحت با استقلالى ها وارد مذاكره شود و تيم دلخواهش را انتخاب كند. شنيديم باشگاه پرسپوليس و مديرعاملش بقيه نفراتى كه با آنها قرارداد داخلى امضا كرده اند را حفظ كرده تا هرچه زودتر قرارداد آنها را به ثبت برساند.

منبع:[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Liverpudlian
13-06-2009, 15:57
[/URL]
در واكنش به پيشنهاد ملوان
نوري: بعد از بازي با كره‌جنوبي تصميم نهايي را مي‌گيرم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي انتخاب تيم فصل‌ آينده‌ام بعد از بازي با كره جنوبي تصميم نهايي را مي‌گيرم.

پژمان نوري در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: ‌دوست دارم يكسال ديگر براي پرسپوليس بازي كنم اما فعلا براي من بازي با كره جنوبي در اولويت است. به همين دليل قصد دارم تصميم نهايي‌ براي فصل آينده را به بعد از بازي با كره جنوبي موكول كنم.
وي در خصوص تمايل و مذاكره مسئولان ملوان و محمد احمد‌زاده براي حضور وي در انزلي عنوان كرد: من و مازيار زارع و ساير بازيكناني كه از ملوان به فوتبال ايران معرفي شديم هميشه مديون مردم خوب انزلي و فوتبال اين شهر هستيم. من بارها گفته‌ام ملوان هميشه در قلب من جاي دارد و هر وقت كه مي‌خواهم مقابل اين تيم با پيراهن تيمي ديگر قرار بگيرم برايم روزي سخت و عذاب‌آور است. من‌ فوتبالم را با ملوان تمام مي‌كنم اما دربراه فصل آينده پس از بازي روز چهارشنبه تصميم مي‌گيرم.
مدافع تيم ملي در خصوص بازي روز چهارشنبه مقابل كره جنوبي يادآور شد: همه كره جنوبي را مي‌شناسند. آنها تيمي خطرناك و فرصت‌طلب هستند و در سئول عرصه را براي همه تيم‌ها تنگ مي‌كنند تا به هدفشان برسد.
نوري تاكيد كرد: براي سه امتياز به كره جنوبي مي‌رويم. هدف ما اين است كه مسافر آفريقاي جنوبي باشيم. به همين دليل بايد 90 دقيقه با دوندگي مضاعف حريف را غافلگير كنيم.
نوري ادامه داد: بايد مراقب مهاجمان تند و تيز حريف باشيم. بازيكنان كره جنوبي حرفه‌اي هستند و از كوچكترين فرصت‌ها بهترين استفاده را مي برند.

Aghil_Acm_22
13-06-2009, 18:56
اشجاري در محافل خصوصي دريافت پيشنهاد از سوي باشگاه پرسپوليس را تاييد كرده و حتي مي خواهد روز يكشنبه براي دريافت رضايت نامه اش با مسوولان جديد باشگاه ذوب آهن وارد مذاكره شود.

حسن اشجاري مدافع سابق تيم ملي براي پيوستن به پرسپوليس به دنبال رضايت نامه از باشگاه ذوب آهن است· حسن اشجاري همانطور كه قبلا خبر داده بوديم براي دفاع چپ مدنظر حميد استيلي است و با پيشنهاد يكي از نزديكان استيلي مواجه شده است·
اشجاري در محافل خصوصي دريافت پيشنهاد از سوي باشگاه پرسپوليس را تاييد كرده و حتي مي خواهد روز يكشنبه براي دريافت رضايت نامه اش با مسوولان جديد باشگاه ذوب آهن وارد مذاكره شود· اشجاري در حالي مدنظر حميد استيلي قرار گرفته كه جلال اكبري مدافع چپ تيم سپاهان هفته گذشته قرارداد داخلي يكساله با عباس انصاري فرد را امضا كرده است·
از سويي ديگر افراد منتسب به حميد استيلي در حالي مشغول مذاكره با چند بازيكن ليگ برتري هستند كه عباس انصاري فرد تكذيب مديرعامل حبيب كاشاني فعاليت هايش را از سر گرفت و حتي با الونگ الونگ قرارداد يكساله بست· گفته مي شود يكي از بازيكنان سابق تيم ملي ايران كه سابقه حضور در جام جهاني 89 را هم در كارنامه دارد به نمايندگي از استيلي با اشجاري مذاكره كرده است·