PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بچه ها نظر بدید... قطبی یا دنیزلی؟؟؟!!!

Mohsen_Bar3lona
02-07-2008, 13:09
سلام بچه ها.دیدم این انجمن پر ترددی هست.خواهشا اگه میشه در نظر سنجی شرکت کنید.شما دوست دارید کدوم یکی از 2 شخص قطبی و دنیزلی سرمربی قرمز های پایتخت بشن؟؟؟

خواستید دلیلش رو هم بگید.عشقتون نکشید خیالی نیست.هر جور شما حال کنید ما هم حال میکنیم...دمتون گرم... :d0s69thbefhifftitrz

hamed6429
02-07-2008, 13:15
پرسپوليس دنيزلي خيلي عالي تر و زيبا بازي ميكرد.:13: ولي معدنچي يك تنه جلوي قهرماني پرسوليس رو گرفت :15: ~x( به قول فردوسي اگه نصف فرصتاش گل ميكرد هم پرسپوليس قهرمان ميشد هم خودش آقاي گل:-??

Elbimbo deoro
02-07-2008, 13:20
اگر پرسپولیس دنیزلی یه محسن خلیلی داشت حتما قهرمان میشد
من خودم قطبی رو از نظر دانش فنی خیلی قبول دارم دراین شکی نیست ولی به نفع خود قطبیه که نیاد پرسپولیس

SASAN
02-07-2008, 13:20
تیم های دنیزلی خیلی خوب فوتبال رو بازی میکردند ! یعنی زیبا بازی میکردند ، پاس ، پرسپولیس ، .... یاد آ اس رم چند سال قبل میافتادم !
کاشکی دنیزلی سرمربی تیم ملی ایران می شد ! باور کنید ، اگه سرمربی میشد ، الان حریف نداشتیم !

Spyro
02-07-2008, 13:26
تیم دنیزلی قشنگ فوتبال بازی میکنه و شاید تنها تیمی که من از بازیش تو ایران لذت برم پرسپولیس 2 فصل قبل بود واقعا قشنگ کار میکرد

Mahbod23
02-07-2008, 13:32
پرسپولیس دنیزلی فوق اعاده بود :2:.فوتبال رو هجومی بازی می کرد.:13:.ولی فقط مشکل گلزنی داشت...........ولی اگه الآن بیاد با حضور محسن رفت و برگشت:d0s69thbefhifftitrz تمام بازی ها رو با اختلاف دو سه گل می بریم:smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25:ول ی قطبی با اینکه خیلی دوستش دارم:d0s69thbefhifftitrz فقط به فکر نتیجه بود و فوتبال زیبایی بازی نمی کرد:27:در کل فکر کنم دیزلی بهتره شاید با حضور دیزلی عده ی زیادی از بازیکنا راحتتر تمدید کنن:72:

mahtab
02-07-2008, 13:38
پرسپولیس دنیزلی فوف العاده بود. واقعا زیبا بازی می کرد. در حال حاضر بهترین گزینه دنیزلی است.

Ferguson
02-07-2008, 13:39
مصطفی دنیزلی واقعا سر مربی فوق العاده ای هست . ما 2 سال پیش با اون وضع بازیکن واقعا خوب بازی می کردیم و به قول خود دنیزلی گل نزدن مهاجمان دیگه تقصیر اون نیست . دنیزلی می تونه گزینه خیلی خوبی برای پرسپولیس باشه . مخصوصا که دیگه قطبی واقعا داره اذیت می کنه نزدیک یک میلیارد و خورده ای به خودش و زنش می دن تمام شرایطم قبول کردن باز هم جواب قطعی نداده :-?

TheSpecialOne
02-07-2008, 13:41
پرسپولیس دنیزلی زیباتر بازی می کرد.
بازی با استقلال دور برگشت یادتونه چقدر توپ خراب کردیم؟؟

Mohsen_Bar3lona
02-07-2008, 13:47
نمی دونم واقعا...نظرات شما همه چیو نشون میده...کاش یه جوری میتونستیم به مصطفوی بگیم آقا ما دنیزلی رو بیشتر دوست داریم.فوتبالش حرفه ای تر و جذاب تره...بچه ها سایت رسمی باشگاه چیه؟ بیاید بریم ایمیلی چیزی بدیم...دارم دیوونه میشم

Mahbod23
02-07-2008, 13:53
این سایت رسمیه[Only registered and activated users can see links]

Mohsen_Bar3lona
02-07-2008, 13:53
بچه ها اینم صفحه ی اول روزنامه پیروزی چاپ امروز 4شنبه

[Only registered and activated users can see links]

تیترای جالبی داره

Mahbod23
02-07-2008, 14:00
محسن جان برو این سایت[Only registered and activated users can see links] قسمت تماس با ما میتوتی به مدیر عامل بگی.

Roma_Gladiator
02-07-2008, 14:01
بچه ها اینم صفحه ی اول روزنامه گل چاپ امروز 4شنبه

تیترای جالبی داره

این که روزنامه پیروزیه:34:

L . F . C
02-07-2008, 14:06
به نظر من قطبی نباید دیگه بیاد ایران چون آقایان خرابش می کنند

ولی دنیزلی بسیار مربی خوبیه:13:

Orange
02-07-2008, 14:07
فقط قطبی چون نکه زیر دسته هلندی ها کارشو یاد گرفته پس در نتیجه کار بلده.
پارسال با اینکه تیمو خودش نبسته بود و مرحله آماده سازی هم نبود ولی پرسپولیسو قهرمان کرده.(حداقل روی این سپاهانی:-& هارو که کم کرده )
دنیزلی درسته تیمش هجومی بود ولی از اون ور دفاعش چهارتا چهارتا می خورد.

Roma_Gladiator
02-07-2008, 14:11
به نظر من هر کدومشن بیاد پرسولیس موفق میشه چون الان هم قطبی نسبت به فوتبال ایران شناخت کرده دنیزلی هم که دیگه 4-5 ساله فوتبال ایرن رو میشناسه ولی اگه دنیزلی بیاد خیلی بهتره:13:

Ferguson
02-07-2008, 14:30
بچه ها اینم صفحه ی اول روزنامه پیروزی چاپ امروز 4شنبه

تیترای جالبی داره
به غیر از خرید روزنامه :d جای دیگه ای هست که بشه متن این تیتر ها رو خوند ؟ :d

Lovelorn
02-07-2008, 14:30
خدا کنه هر کی میاد پرسپولیس تو اسیا موفق باشه:13:

Mohsen_Bar3lona
02-07-2008, 14:32
فقط قطبی چون نکه زیر دسته هلندی ها کارشو یاد گرفته پس در نتیجه کار بلده.
پارسال با اینکه تیمو خودش نبسته بود و مرحله آماده سازی هم نبود ولی پرسپولیسو قهرمان کرده.(حداقل روی این سپاهانی:-& هارو که کم کرده )
دنیزلی درسته تیمش هجومی بود ولی از اون ور دفاعش چهارتا چهارتا می خورد.

درسته ما 4تا 4تا میخوردیم ولی اگه یادت باشه اون فصل کریم تنها دفاع خوبمون بود که دائم مصدوم بود.با امثال حاجی زاده و سوتی های بیشمار نوری بهتر ازین نمی شد...

Mohsen_Bar3lona
02-07-2008, 14:34
به غیر از خرید روزنامه :d جای دیگه ای هست که بشه متن این تیتر ها رو خوند ؟ :d

پررو نشو برو بخر...اینجوری باشه که این روزنامه ها همشون 1 روزه ور شکست میشن که :34:

m_s_d
02-07-2008, 14:39
آقا به نظر من هم تیم دنیزلی هم زیبا بازی میکرد هم نتیجه میگرفت و
حاشیه هم نداشت ولی تیم قطبی قشنگ بازی نمیکرد و فقط نتیجه میگرفت
و نیم فصل دوم هم کلآ تو حاشیه بود
به نظر من دنیزلی خیلی بهتره

Ferguson
02-07-2008, 14:48
درسته ما 4تا 4تا میخوردیم ولی اگه یادت باشه اون فصل کریم تنها دفاع خوبمون بود که دائم مصدوم بود.با امثال حاجی زاده و سوتی های بیشمار نوری بهتر ازین نمی شد...
البته دروازه بانی های افتضاح فرشید کریمی رو هم بهش اضافه کنید .
پررو نشو برو بخر...اینجوری باشه که این روزنامه ها همشون 1 روزه ور شکست میشن که :34:
بابا جان من2 تا دکه دم محلمون رو نیم ساعت پیش گشتم همه تموم کرده بودن :53: واسه همین می گم جای دیگه ای نیست که بشه خوند ؟

Mohsen_Bar3lona
02-07-2008, 15:16
البته دروازه بانی های افتضاح فرشید کریمی رو هم بهش اضافه کنید .

بابا جان من2 تا دکه دم محلمون رو نیم ساعت پیش گشتم همه تموم کرده بودن :53: واسه همین می گم جای دیگه ای نیست که بشه خوند ؟

به سایت هایی که میدم (اگه قبلا نرفتی البته) بری همشو بخونی چیزی نمی مونه که تو روزنامه باشه و اینجا ها نباشه...

[Only registered and activated users can see links] (سایت رسمی روزنامه پیروزی)
[Only registered and activated users can see links] (امیدوارم آپ شده باشه)
[Only registered and activated users can see links] (اینو حتما برو D: )

Alex Emperatoor
02-07-2008, 16:48
افشین قطبی واسه پرسپولیس خیلی زحمت کشید
اما شخصا خیلی به دنیزلی علاقه دارم و معتقدم اگه دنیزلی بازیکن هایی که قطبی داشت رو داشت راحت تر از این حرفا قهرمان می شد.

ACMilan
02-07-2008, 17:57
قطبی دانش فوتبال داره ولی تیمش زیاد حمله نمیکنه وترسوئه ولی دنیزلی یه تیم حجومی و تماشاگرپسند رو تحویل جامعه میده
به قولا تیم دنیزلی اروپایی بازی میکنه

@li_K@K@
02-07-2008, 18:40
کلا دنیزلی خیلی مربی خوبی بود ولی اگه دقت کنید 3,4 سال تو فوتبال ایران بود سالی 1میلیارد می گرفت ولی آخرش نتونست 1 جام بگیره , قطبی خیلی دوست داشتنی تره.
خلاصه هر کی میاد ایشاالله با پرسپولیس قهرمان آسیا شه :smil4337dd8b9eb25:

Seyed
02-07-2008, 23:50
همون طور كه دوستان گفتن دنيزلي فوتبالو خوب بازي مي كنه و تماشاگر پسنده البته نه اين كه فوتبال قطبي نيست نه يكم كمتره ولي دوستان توجه كنيد ما سه جام در پيش داريم كه حداقل تو 2 تاش بايد قهرمان بشيم ما مربي تماشاگر پسند در اين برهه از زمان نياز نداريم بلكه مربي نتيجه گير نياز داريم كه در كنار اون خوب هم بازي كنه و فكر مي كنم الان قطبي از دنيزلي براي ما مفيد تره

Lionel-Bojan
03-07-2008, 00:14
ببینید دوستان . این نظر سنجی مثل این میمونه که به منچستری ها بگی فرگوسن یا یکی دیگه ؟:-o(البته قصدم اصلا مقایسه نیست) . تو اینکه فوتبال دنیزلی زیباتره شکی نیست . چون 3-3-4 کلاسیک بازی میکنه و تیم شناوره ولی به قول دوست قبلیمون ما مربی نتیجه گیر میخوایم .

Seyed
03-07-2008, 00:22
مقايسه جالب بود ولي مغز حرف منو رسوند ما كه بريم تو آسيا خوب بازي كنيم بهمون جام نمي دن به نتيجه جام ميدين در ضمن اين حرف دليل نمي شه قطبي خوب بازي نمي كنه ولي خوب دنيزلي بهتر بازي مي كنه

Lionel-Bojan
03-07-2008, 00:32
به نظرم قطبی راحت تر میتونه با پرسپولیسه امسال کنار بیاد تا دنیزلی . البته اگه این اقای استیلی بذاره . باید دید چطوری میخواد از بیرون تیم رو خراب کنه ؟!!!! و البته علی پروین که اونم برای ما خطرناکه یه مقدار ولی خدا رو شکر دیگه خبری از مرزبان نیست .:2:

@li_K@K@
03-07-2008, 00:37
دیگه از استیلی هم خبری نیست , آقای قطبی اگه بیاد فقط یه مشکل واسش می مونه اونم نیکبخت

Lionel-Bojan
03-07-2008, 00:43
اینو که گل گفتی . یادتونه اخر فصل . هرکی به این جناب پاس نمیداد مجرم بود ولی این اقا که توپ خراب میکرد هیچ اشکالی نداشت . نوع فریاد هاش برای هر توپ سر بازیکنا یادم نمیره . وقتی از بازی میرفت بیرون قیافش که هیچی با قطبی دست نمیداد . ولی همه ی اینا یه طرف باید قبول کنیم بعد از خلیلی اون بهترین بازیکن تیممون بود امسال . و یکی از ستون های قهرمانی .

Rap_Boy
03-07-2008, 02:06
من از قطبى بيشتر حال كردم

Carles Puyol
03-07-2008, 02:19
چون من قطبی رو دوست دارم . دوس دارم دنیزلی بیاد تا قطبی نیاد ایران چون خرابش میکنند

باید گفت
اینجا ایرانه بخور تا خورده نشی

kia_lazio
03-07-2008, 03:10
منم دوست دارم دنیزلی بیاد. اما یه چیز مهم: مربی که بیشتر به تیم پرسپولیس آشنایی داره افشین جونه. تازه همه جای دنیا مربی که چند سال مداوم با یه تیم کار کنه بیشتر نتیجه میگیره. اگه دنیزلی تا الان سرمربی پرسپولیس بود سال امسال هر سه جام رو میگرفتیم. ولی اگه قطبی 2سال دیگه بمونه بهتر نتیجه میگیریم. به قول دوستان الان هم به نتیجه بیشتر احتیاج داریم. هر چند شاید دنیزلی با این مهره های خوب بهتر نتیجه بگیره.

Elbimbo deoro
03-07-2008, 08:23
من واسه این دوست ندارم قطبی بیاد چون میدونم اگه دوتا بازی نتیجه نگیره همه بیچارش می کنن پارسال حاج حبیب نذاشت زیرآبشو بزنن ولی لیگ بعد چی :29:

Pou Manchester
03-07-2008, 09:52
فکر کنم همه از جمله خود من آرزوشونه که قطبی بیاد . ولی احتمالا بازگشت افشین امپراطور بسیار کم و بعید است . پس با این حساب باید در فصل آینده مصطفی دنیزلی را روی نیمکتمون ببینیم . البته دنیزلی هم در اون سالی که پرسپولیس بود بد کار نکرد ، اگر معدنچی دروازه خالی ها را گل می کرد ما قهرمان می شدیم . در هر صورت هرکی که بیا براش آرزوی موفقیت می کنیم .:2:

Kazem-d
03-07-2008, 10:11
به نظرم قطبی بهتر میتونه با پرسپولیس کار کنه! چون اعتماد بیشتری به خاطر قهرمان کردن تیم بهش دارن. ولی از این گذشته من طرز بازی کردن پرسپولیس با قطبی رو خیلی بیشتر از با دنیزلی دوست دارم.

King_Of_BOYS
03-07-2008, 10:35
همه بچه ها حق دارن هم اونهایی که میگن قطبی هم اونهایی که میگن دنیزلی . دنیزلی تیمش خوب بازی میکرد و موقعیت هم به دست میاورد ولی مهاجمان قدر توپها رو نمیدونستند ولی قطبی موقعیتهایی که تو یک بازی به دست میاورد نصف موقعیتهای دنیزلی بود ولی مهاجمانش خوب قدر میدونستند . حالا اگر همین تیم زیر دست دنیزلی باشه مطمئن باشید میتونه قهرمان دو یا حتی سه تا جام بشه.

Seyed
03-07-2008, 14:07
ممكنه ايطور باشه ولي هدر دادن موقعيت ها فقط به بازيكنان بر نمي گرده اين مربيه كه به بازيكنان ياد ميده چطوري از كمترين موقعيت ها بهترين گلها رو بزنند بعدشم الان تو اين موقعيت پرسپوليس نياز اساسي به روحيه و امديد داره تا هر چيز ديگه و من فكر مي كنم كه هيچ كس بهتر از قطبي نمي تونه اين دوتا كار رو انجام بده شما اگر بازي آخر امسالو به ياد بياريد اگر سرمربي هركس جز قطبي بود محال بود كه سپهر حيدر در دقيقه 96 بتونه گل بزنه چون اولا اونا روحيه نداشتن بعدشم استفاده درست از موقعيتاشونو بلد نبودن

A-DELL
03-07-2008, 14:50
برای من زیاد فرقی نداره قطبی بیاد یا دنیزلی چون به نظر من هر کدومشون که بیان تو پرسپولیس موفق میشن
امیدوارم هر کس که اومد بتونه پرسپولیس رو قهرمان آسیا کنه

به امید قهرمانی پرسپولیس در جام باشگاه های آسیا:13:

Seyed
03-07-2008, 16:17
منم فقط همين اميد تو رو دارم ولي فك كنم قطبي خيلي موفق تر بشه تا دنيزلي

arash_2000
03-07-2008, 20:35
منم موافقم دنیزلی اگه خلیلی رو داشت حتما قهرمان میشد.ولی فکر کنم به ضرر قطبی باشه اگه برگرده:fkr:

Mohsen_Bar3lona
03-07-2008, 21:03
بچه ها کار این تاپیک تمومه...قطبی شد سر مربی... [Only registered and activated users can see links]

Clemenza
03-07-2008, 21:38
یعنی قطبی می خواد برگرده؟ نهههههههههههه. نگو که می خوای خاطره خوبت رو خراب کنی در ایران.

Ferguson
03-07-2008, 21:58
اره قراره بر گرده و خاطرات خوبش رو 2 برابر کنه . با قهرمانی در اسیا و گل دقیقه 95 ابراهیم توره :13::5:

Iker Casillas
03-07-2008, 22:08
منم اومدم
البته از همدان هستم
میخواستم تبریک بگم به همه ی پرسپولیسی های اتشین
از یه طرف هم میترسم پرسپولیس قهرمان نشه یعنی نذارن:53: ولی به امید خدا
انشا الله که قهرمان میشم البته با سر مربیگری قطبی:13:

IMPERATOR
03-07-2008, 22:14
آخه تا وقتی افشین امپراطور هست کی میره سراغ یکی دیگه

Mahmata
03-07-2008, 23:12
برای من زیاد فرقی نداره قطبی بیاد یا دنیزلی چون به نظر من هر کدومشون که بیان تو پرسپولیس موفق میشن
امیدوارم هر کس که اومد بتونه پرسپولیس رو قهرمان آسیا کنه

به امید قهرمانی پرسپولیس در جام باشگاه های آسیا:13:
فقط با جمله آخر شما موافقم.

mts
25-08-2008, 22:59
با عرض سلام به نظر من قطبی بهتره
هر چند دنیزلی هم خوب بود
اما قطبی یه جوریه که بازیکنا ازش روحیه میگیرن.
تازه هیچ وقت هم برای نتیجه نگرفتن بهونه نمیاره
از لحاظ فنی هم مربی قابل قبولیه.

OM_ID
26-08-2008, 00:05
به نظر من مزیت هایی که قطبی داره بیشتر از دنیزلیه فقط باید امکاناتی رو که می خواد براش فراهم کنن فقط همین

David23
26-08-2008, 00:37
به نظر من دنیزلی خیلی بهتره
قطبی رو فصل بیش استیلی را می انداخت
کاش زودتر بندازنش بیرون مصطفی رو بیارن