PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : "سپاهان نوين" رسما به فولاد خوزستان انتقال يافت

SINA_7
02-07-2008, 09:04
امتياز تيم فوتبال سپاهان نوين اصفهان رسما به باشگاه فولاد خوزستان انتقال يافت. به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هيات مديره باشگاه فولاد مباركه سپاهان در اطلاعيه‌اي اعلام كرد كه تيم فوتبال سپاهان نوين با تصويب مجمع عمومي اين باشگاه به باشگاه فولاد خوزستان انتقال يافته است. متن كامل اين اطلاعيه به اين شرح است: "به اطلاع عمومي مي‌رساند باشگاه فولاد مباركه سپاهان در راستاي شناسائي، رشد و پرورش و پشتوانه‌سازي استعدادهاي ناب ورزشي در يك برنامه پنج ساله با استفاده از بازيكنان جوان و آينده‌دار براي رشته‌هاي تحت فعاليت در بخش آقايان هم‌چون هندبال، فوتبال و كاراته و در بخش بانوان هم‌چون بسكتبال، هندبال، كاراته بدمينتون تيم‌هاي b را تشكيل و آنها ار از پائين‌ترين سطح مسابقات استاني، منطقه‌اي، دسته دو و يك و ليگ‌ برتر راهي رقابت نمود كه در حال حاضر تعدادي از اين تيم‌ها به ليگ‌هاي برتر راه يافته‌اند از آن ‌جمله اين تيم‌ها، تيم فوتبال سپاهان نوين است كه به اتكاي جوانان رشيد و توانمند خود و براساس دانش برجسته كادر فني و سرپرستي خود بويژه مربي‌ سازنده و ارزنده كشور، "حسين چرخابي" پس از يك دوره چهار ساله به ليگ برتر راه يافت و عملا امتياز سه سهميه براي ليگ برتر را براي استان فراهم آورد. هيات مديره باشگاه در راستاي برنامه‌ريزي براي حفظ اين سهميه در استان و با حمايت و عنايت تعدادي از نمايندگان استان در مجلس، استاندارد محترم، شوراي شهر، شهردار و اداره كل تربيت بدني استان مقدمات را فراهم آورد ولي از آنجا كه باشگاه فولاد مباركه سپاهان در مسير فعاليت‌هاي خود تحت هدايت و حمايت همه جانبه مجمع خود يعني وزارت محترم صنايع و معادن و شركت ايميدرو مي‌باشد و همه فعاليت‌ها و موفقيت‌هاي مرهون عنايت مجمع محترم است، در رابطه با ادامه فعاليت تيم فوتبال سپاهان نوين در ليگ برتر مجمع محترم باشگاه بنا به مصلحت‌هاي فرهنگي و اجتماعي طي ابلاغ رسمي و كتبي هيات مديره باشگاه را موظب به واگذاري اين سهميه به تيم فولاد خوزستان نموده و بر واگذاري‌ سهميه ليگ دسته يك تيم فولاد خوزستان به باشگاه فولاد مباركه سپاهان تاكيد ورزيد. بدين‌وسيله ضمن تقدير و تشكر از كادر فني و سرپرستي، پزشكي،‌ تداركاتي و بازيكنان اين تيم و سپاسگزاري از عنايات مبادي حقيقي و حقوقي در رابطه با اين تيم، وظيفه خود مي‌داند كه به نحو مقتضي از قهرمانان سپاهان نوين تقدير به عمل آورده و خود را ملزم به اجراي ابلاغ مجمع محترم باشگاه مي‌داند".

Mehdi.A
02-07-2008, 09:21
فوتبال ايران داره روز به روز وضعش بدتر مي شود و راههاي غير فوتبالي در آن زياد تر مي شود.

Clemenza
02-07-2008, 09:34
جالبه و یه مقدار یخ

ssr_70
02-07-2008, 09:35
واقعا برای این فوتبال در پیت متاسفم آبروی هرچی باشگاه بود رو با این کارشون بردن اگه فولاد می تونست باید خودش به لیگ برتر راه می یافت پس نتیجه می گیریم که پول داره فوتبال ایران رو به ناکجا آباد می بره

Segreda
02-07-2008, 09:38
این لیگی که من میبینم نمیتونه (حد اقل تا چند سال دیگه) پیشرفت کنه

واقعا جالبه

ambordastghofli
02-07-2008, 10:40
واقعا برای این فوتبال در پیت متاسفم آبروی هرچی باشگاه بود رو با این کارشون بردن اگه فولاد می تونست باید خودش به لیگ برتر راه می یافت پس نتیجه می گیریم که پول داره فوتبال ایران رو به ناکجا آباد می بره
کاملا موافقم.
تيمی که با پول بياد ليگ برتر، همينجوری هم برميگرده ليگه.:301:
تيمی که با پايه خودش بياد ليگ برتر قدر زحمت هاش رو ميدونه ولی تيمی که با پول بياد 100% برميگرده جای اوليش. يعنی سقوط ميکنه دسته 1.:قلیون:

ميگی نه، ببينيد خودتون.

Elbimbo deoro
02-07-2008, 10:45
این مجمع دیگه از کجا دراومده یعنی چی زحمات تیم رو به باد دادند با این کارشون ، تنها استانی که تونست تو لیگ برتر سه تیم بده اصفهان بوده که مسئولین هیچ حمایتی ازش نکردند واقعا جای تاسف داره
امیدوارم فولاد خوزستان نابود بشه و ازالآن براشون آرزوی شکست در تمام بازیها کنم

Spyro
02-07-2008, 10:50
خب طبق قانون نمیشد که سپاهان 2 تا تیم داشته باشه مگر این که مدریتشون جدا بشه
چاره ی دیگه ای نبود این نشون میده که سپاهان تا چند سال دیگه میتونه مثل الان از پرسپولیس و استقلال جلو باشه !

Elbimbo deoro
02-07-2008, 10:54
اینو همه قبول دارند که نمیشد سپاهان دوتا تیم داشته باشه ولی اصفهان انقدر ظرفیت داشت که یه تیم دیگه داشته باشه ، کاشان تمام امکانات لازم رو داره من فقط گله دارم از خود مسئولین اصفهان و مجمع فولاد مبارکه که انگار همکاران صنفی خودشونو به هم استانی ها ترجیح میدن :-l

TheSpecialOne
02-07-2008, 10:55
پارسال پاس همدان
امسال فولاد
سال بعد ...؟

حالا دیگه با پول هم میشه لیگ برتر اومد:53::53: تا قبل از این فقط خرید امتیاز تیمهای لیگ یک ممکن بود ولی الآن ...

Mahmata
02-07-2008, 10:58
این لیگی که من میبینم نمیتونه (حد اقل تا چند سال دیگه) پیشرفت کنه

گمان نمی کنیم این طور باشد. ما داریم پیشرفت این لیگ را با چشمانمان میبینیم. این افکار زاییده ذهن منفی باف شماست.

ما هرچقدر سعی کردیم نتوانستیم در یابیم شما چه طور نتیجه گرفته اید که:
:1522: پول داره فوتبال ایران رو به ناکجا آباد می بره:1522:
این مجمع دیگه از کجا دراومده یعنی چی زحمات تیم رو به باد دادند با این کارشون ، تنها استانی که تونست تو لیگ برتر سه تیم بده اصفهان بوده که مسئولین هیچ حمایتی ازش نکردند واقعا جای تاسف داره
امیدوارم فولاد خوزستان نابود بشه و ازالآن براشون آرزوی شکست در تمام بازیها کنم
آرام بگیرید دیگر ، تن به قضا دردهید. هر چه پیش آید نیکو باشد.

pendar
02-07-2008, 10:58
قضیه ظاهرا چندان به باشگاه ربط نداشته :

دستور علی آبادی به اصفهانی ها ؛سپاهان نوین باید منتقل شود
فولاد لیگ برتری شد
فولاد خوزستان بدون اینکه در مسابقات پلی آف به موفقیتی دست یافته باشد راهی لیگ برتر شد. این اقدام در پی دستور مستقیم معاون رییس جمهور اتفاق افتاد.البته پیش از این مدیران ارشد وزارت صنایع در مورد این انتقال موافقت خود را اعلام کرده بودند اما باشگاه سپاهان تصمیم داشت با واگذاری امتیاز سپاهان نوین به چیکای اصفهان نمایندگانش رادر لیگ برتر افزایش دهد.با این همه محمد علی آبادی معاون رییس جمهور ورییس سازمان تربیت بدنی با اعلام قانونی نوشته نشده دستور داد تا تیم سپاهان نوین به یک استان دیگر منتقل شود. مديرکل اداره تربيت بدني استان اصفهان در این مورد می گوید " استاندار ، نمايندگان اصفهان در مجلس شوراي اسلامي و اعضاي شوراي شهر ، دیروز با "محمد علي آبادي" ديدار کردند. در اين نشست علي آبادي اعلام کرد که سازمان تربيت بدني مخالف حضور بيش از دو نماينده استانها در ليگ برتر است و به همين دليل بايد امتياز تيم سپاهان نوين اصفهان به شهري ديگر منتقل شود."
این در حالی است که به نظر می رسید پس از مشکلات به وجود آمده برای فوتبال ایران رییس سازمان تربیت بدنی در اعلام نظرات خود با احتیاط بیشتری برخورد کند و با دخالت در تصمیم گیری ها سبب حساسیت کنفدراسیون فوتبال آسیا وفیفا نشود.با این همه در نتیجه دستور سازمان تربیبت بدنی مدیرعامل فولاد هم اعلام کرد که این تیم امتیاز سپاهان نوین را خریداری کرده وبه لیگ برتر می آید و در امتیاز تیم دسته اولی فولاد هم به اصفهان می رسد.

واقعا چی میشه گفت در مورد این آدم ؟ واقعا چی پشت این سیاست ها و حرف های بی معنیه ؟ کجا داره میره فوتبال این کشور ؟

لینک خبر : [Only registered and activated users can see links]

Ferguson
02-07-2008, 10:59
خب طبق قانون نمیشد که سپاهان 2 تا تیم داشته باشه مگر این که مدریتشون جدا بشه
چاره ی دیگه ای نبود این نشون میده که سپاهان تا چند سال دیگه میتونه مثل الان از پرسپولیس و استقلال جلو باشه !
نه که الان افتخاراتش و تماشاگراش و ....... از این 2 تا تیم بیشتره ؟ :10: سپاهان تیم خوبی شده این چند وقتا ولی حالا حالا ها یا بهتر بگم هیچوقت جای این 2 تا تیمو نمی گیره . مطمئن باش .

در مورد این واگذاری هم کاملا معلوم بود که انجام می شه فقط خدا رو شکر به استیل اذین ندادن .

Elbimbo deoro
02-07-2008, 11:10
دخالت سازمان در فوتبال کشور خیلی مسخرست امیدوارم فولاد و سازمان و علی آباد برن به درک خیلی عجیبه که یه استان نمی تونه بیشتر از دوتا تیم بده تو لیگ این قانون من درآوردی رو کی اختراع کرده پس تو انگلیس که لندن 4تا تیم تو لیگ داره چی ؟ تا ابد باید این مسخره بازیارو بینیم چون یه ... شده رییس ورزش ایران
به نظرم باید مردم و سپاهان به فیفا شکایت کنند همون بهتر که در این فوتبال تخته بشه

pendar
02-07-2008, 11:20
نه که الان افتخاراتش و تماشاگراش و ....... از این 2 تا تیم بیشتره ؟ :10: سپاهان تیم خوبی شده این چند وقتا ولی حالا حالا ها یا بهتر بگم هیچوقت جای این 2 تا تیمو نمی گیره . مطمئن باش .

در مورد این واگذاری هم کاملا معلوم بود که انجام می شه فقط خدا رو شکر به استیل اذین ندادن .

آقا یه لحظه اصلا این بحث فوتبال و این قضایا رو فراموش کن و به این حرف من گوش بده : گذشته و افتخارات و ریشه و این حرف ها کلا یعنی کشک . آدم موفق ،جامعه موفق ، کشور موفق یا تیم موفق اونیه که در " زمان حال " موفق باشه . ما ایرانیها باهامون حرف که میزنن همه دنیا رو تحقیر می کنیم که ریشه و افتخار ندارن و ما داریم ، ولی به چه دردمون میخوره این افتخاراتی که مال سال ها پیشه ؟ وسط فقر و نکبت و فاجعه داریم دست و پا میزنیم و فقط دلمونو به این خوش کردیم که ریشه داریم و مثلا 2000 سال پیش فلان اتفاق اینجا افتاده . آمریکا کلا 300-200 سال بیشتر "ریشه" نداره ولی وضعشو داریم میبینیم ، ابرقدرت جهان شده چون به زمان حال فکر میکنه نه گذشته .
استقلال و پرسپولیس اگه تیم های خوبین به خاطر گذشته شون نیست ، به خاطر زمان حالشونه که تیم های خوبی هستن . آدم اگه بخواد هی به چیزهای گذشته و مربوط به سال ها پیش فکر کنه مثل پیرمردهایی میشه که افلیج گوشه خونه افتادن و هی به یاد گذشته فقط دل خودشونو خوش میکنن . به زمان حال فکر کنیم دوست من . این شاید مهمترین کلیدیه که میتونه باعث پیشرفت همه چیزمون از جمله فوتبالمون و تیممون بشه . . .

SASAN
02-07-2008, 11:26
آقا هر چی دوست دارید بگید ! اما من اجازه نمیدم کسی به تیم های خوزستانی توهین کنه !

TheSpecialOne
02-07-2008, 11:29
همه تون زده به سرتون!!!
فوتبال داخلی اصلاً ارزش بحث نداره.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Ferguson
02-07-2008, 13:31
آقا یه لحظه اصلا این بحث فوتبال و این قضایا رو فراموش کن و به این حرف من گوش بده : گذشته و افتخارات و ریشه و این حرف ها کلا یعنی کشک . آدم موفق ،جامعه موفق ، کشور موفق یا تیم موفق اونیه که در " زمان حال " موفق باشه . ما ایرانیها باهامون حرف که میزنن همه دنیا رو تحقیر می کنیم که ریشه و افتخار ندارن و ما داریم ، ولی به چه دردمون میخوره این افتخاراتی که مال سال ها پیشه ؟ وسط فقر و نکبت و فاجعه داریم دست و پا میزنیم و فقط دلمونو به این خوش کردیم که ریشه داریم و مثلا 2000 سال پیش فلان اتفاق اینجا افتاده . آمریکا کلا 300-200 سال بیشتر "ریشه" نداره ولی وضعشو داریم میبینیم ، ابرقدرت جهان شده چون به زمان حال فکر میکنه نه گذشته .
استقلال و پرسپولیس اگه تیم های خوبین به خاطر گذشته شون نیست ، به خاطر زمان حالشونه که تیم های خوبی هستن . آدم اگه بخواد هی به چیزهای گذشته و مربوط به سال ها پیش فکر کنه مثل پیرمردهایی میشه که افلیج گوشه خونه افتادن و هی به یاد گذشته فقط دل خودشونو خوش میکنن . به زمان حال فکر کنیم دوست من . این شاید مهمترین کلیدیه که میتونه باعث پیشرفت همه چیزمون از جمله فوتبالمون و تیممون بشه . . .
طبق این صحبت شما پس قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر دیگه ارزش نداره چون گذشت . نایب قهرمانی سپاهان دیگه ارزش نداره چون گذشت و حال نیست . قهرمانی منچستر ارزش نداره چون گذشت و حال نیست . قهرمانی اسپانیا ارزش نداره چون گذشت و.......
اینو بدون گذشته ها هست که به یک تیم . جامعه و ..... اعتبار می ده نه حال . سابقه فوتبالیست . سابقه مربی . سابقه تیم و ......... این حرف ها که حال رو بچسب بچسب و .... مال این تیم ها و ادم های تازه به دوران رسیده است دوست من . گذشته یک چیز مهم و فراموش نشدنی است. در هر جامی در هر تورنومنتی به تاریخچه ان اهمیت می دهند به قهرمانی های گذشته به بازیکنان گذشته و........

ambordastghofli
02-07-2008, 14:53
آقا هر چی دوست دارید بگید ! اما من اجازه نمیدم کسی به تیم های خوزستانی توهین کنه !
يعنی تو الان از اينکه فولاد با پول به ليگ برتر امده خوشهالی؟؟
بهتر نبود اگه يه سال ديگه صبر ميکردن تا خودشون بيان ليگ برتر؟

ssr_70
02-07-2008, 15:53
گمان نمی کنیم این طور باشد. ما داریم پیشرفت این لیگ را با چشمانمان میبینیم. این افکار زاییده ذهن منفی باف شماست.

ما هرچقدر سعی کردیم نتوانستیم در یابیم شما چه طور نتیجه گرفته اید که:
:1522: پول داره فوتبال ایران رو به ناکجا آباد می بره:1522:

آرام بگیرید دیگر ، تن به قضا دردهید. هر چه پیش آید نیکو باشد.

حالت خوبه داری از این لیگ مثلا برتر دفاع می کنی واقعا من نمی دونم با این جمله مزخرف هر چه پیش آید نیکو باشد تا کی می خواهیم خودمون رو گول بزنیم آقای عزیز شما اصلا تو عمرت طرف فوتبال تو رده های جوانان یا نوجوانان رفتی که ببینی چه جوری حق بعضی ها رو که پارتی ندارن می خورن من الان دارم تو جوانان استقلال جنوب بازی می کنم در حالی که تو تست نفت تهران قبول شدم ولی از 25 نفر که انتخاب کرده بود باید 2 نفر خط می زد به خاطر باند بازی و از این حرفها دو نفری رو که حقشون نبود رو انتخاب کرد و ما رو خط زد نمی خوام بگم بازیم خیلی ازونا بهتر بود ولی شاید این یک مورد از موارد پارتی بازی تو ایران می تونه باشه یا مثلا دلال ها رو اصلا شما چیزی در موردش می دونی که با گرفتن 2-3 میلیون یا کمتر بازیکن های امید یا جوانان رو رد و بدل می کنن اصلا چیزی از این موارد می دونی حرف می زنی برو یکم فوتبال پایه رو نگاه کن و بعد حرف بزن همین گونه مسائل به صورت وحشتناک تر تو فوتبال لیگ برتر و دسته یک هست قبول نداری برو از چند تا بازیکن بپرس

Elbimbo deoro
02-07-2008, 22:02
حالا اگه فولاد راس میگه فصل بعد پاشو بزاره اصفهان :7:

Pou Manchester
02-07-2008, 22:07
بدون شک فولاد بهترین تیم لیگ یک بود که با اقتدار در گروهش اول شد . خوب این قانون پلی آف واقعا مسخرست . وگرنه حق استیل آذین و فولاد بود که بیاند لیگ برتر . چون لیگ یعنی همین . یعنی تیمی که در طول یک فصل امتیازات بیشتری کسب کند حقش است که لیگ برتری شود . پس نتیجه می گیریم که فوتبال ما قانونهای چرت و پرت زیادی دارد . پس خرید و فروش یم باشگاه هم در فوتبال ما کار عجیب و غیر عادی نیست . من هم خودم با این کار موافق نیستم ولی خوب دیگه چه میشه کرد باید قوانین را از اصل درست کرد . امیدوارم فولاد سال دیگه در لیگ برتر موفق باشه .:2:

Elbimbo deoro
02-07-2008, 22:24
بدون شک فولاد بهترین تیم لیگ یک بود که با اقتدار در گروهش اول شد . خوب این قانون پلی آف واقعا مسخرست . وگرنه حق استیل آذین و فولاد بود که بیاند لیگ برتر . چون لیگ یعنی همین . یعنی تیمی که در طول یک فصل امتیازات بیشتری کسب کند حقش است که لیگ برتری شود . پس نتیجه می گیریم که فوتبال ما قانونهای چرت و پرت زیادی دارد . پس خرید و فروش یم باشگاه هم در فوتبال ما کار عجیب و غیر عادی نیست . من هم خودم با این کار موافق نیستم ولی خوب دیگه چه میشه کرد باید قوانین را از اصل درست کرد . امیدوارم فولاد سال دیگه در لیگ برتر موفق باشه .:2:

این قانون مسخره هست درست ولی از قبل هم بود پارسال و سالهای قبل هم بود درضمن این قانون نوشته شده ولی قانون آقای رییس من درآوردیه و غیرقابل اجرا

این خریدو فروش نبود این یه دستور از بالا بود

امیدوارم سال دیگه فولاد نابود بشه چون حق یک استان رو با پول هاپولی کرده

M E H R D A D
02-07-2008, 22:52
دقیقا من موندم این آقای علی آبادی چرا اینقدر از خودش حرف در می یاره.
در انگلیس 4 تیم از لندن هستند اونوقت تو ایران یک شهرستان 3 تیمی شده آقا می گه باید امتیاز را انتقال بدید به یک استان دیگه ... ( یعنی نمی شه انتقال داد به چیکا سپاهان؟)
به نظر من یک کاسه ای زیر نیم کاسه هست

POORIA BAYERNI
02-07-2008, 23:07
اصلآ فوتبالي كه توش عدالت نيست ارزش بحث كردن نداره

Seyed
02-07-2008, 23:22
اين بند ها و تبصره ها همواره سبب كاهش درجه فوتبال ما بوده و كاملا مي تواند براي فوتبال ما مضر باشه ولي اين خود به سبب عواملي از جمله بي قانوني و دست هاي پشت پرده به وجود مي آيد كه در فوتبال ما فرار نا پذير است

sepahan_zard
03-07-2008, 15:15
هم اينه كه اين تيم تيم سلطان بي تاج و تخت رو نابود كرد .
حتما يه سر بزن
[Only registered and activated users can see links]

SASAN
04-07-2008, 23:56
این قانون مسخره هست درست ولی از قبل هم بود پارسال و سالهای قبل هم بود درضمن این قانون نوشته شده ولی قانون آقای رییس من درآوردیه و غیرقابل اجرا

این خریدو فروش نبود این یه دستور از بالا بود

امیدوارم سال دیگه فولاد نابود بشه چون حق یک استان رو با پول هاپولی کرده

من که گفتم به تیم فولاد توهین نکن
من گزارش پست خلاف شما رو دادم !

DaviD Cesc
16-07-2008, 10:06
شما آقا هیچ می دونی توی انگلیسو ایتالیا هم تیمهای 2و3با 4و5 پلی آف دارند وفقط تیم اول مستقیم میاد بالا.

sepahan_zard
23-07-2008, 18:04
هر آدم عاقلي ميدونه تيمي حقشه بياد بالا كه برده باشه ! ولي تو ايران تيم جون ميكنه هوادار وقت و انرژي ميزاره تا تيم بياد بالا بعد ؟؟؟؟ سهميه شو ميخوان بفروشن . اونم به زور بدون اينكه آقاي ساكت بخواد ! چرا ؟

Seyed
23-07-2008, 18:37
كلا قانوناي ما مسخره است ميام تيم هاي اولمون پلي آف مي زاريم كه اين خودش يه قانونيه كه حق تيم ها خورده ميشه بعد مياييم يه تيمي كه برده رو مياندازيم دسته پايين اون بازنده رو مياريم بالا من نمي دونم پس اين پلي آف مسخره يعني چي فك مي كنم امسال فقط مي خواستند استيل آذين نياد بالا و پلي آف بهونه بود واقعا كه قانون مسخره ايه اين قانونا فدراسيوون فوتبال

sepahan_zard
07-08-2008, 19:23
وقتي اسم اساس نامه رو اوردن من كه فكر كردم بلاخره يه قانوني اومد .. ولي ... بدتر شد بايد خدا خدا كنيم تيمهاي پرسپوليس و استقلال و سپاهان رو به جايي ندند