PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::: مراسم اختتامیه مسابقات یـورو 2008 :::

Amin-TopGoal
30-06-2008, 20:51
[Only registered and activated users can see links]

بسم الله الرحمن الرحیم

اختتامیه جام ملتهای اروپا 2008

مراسم ابتدای بازی که به صورت نمادین روند بازیها و حذف تیمهای مختلف رو نشون میده بخشی ست که به عنوان ویدئوی دوم این پست می تونید مشاهده کنید. در ویدئوی اول هم سرود رسمی بازیها که انریکه ایگلسیاس به صورت زنده و با گروهش اجرا می کنه رو می تونید مشاهده و دانلود کنید.

EXCLUSIVE ___________________ اختصاصی _________________ EXCLUSIVE

[Only registered and activated users can see links] عکسهای ویدئو [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] مشخصات ویدئو [Only registered and activated users can see links]

مدت زمان: 00:03:12 دقیقه

کیفیت: 700 کیلوبایت

فرمت: WMV

شبکه: Polsat Sport Extera

حجم: 16.1 مگابایت

[Only registered and activated users can see links] دانلود ویدئو [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | BADONGO ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] عکسهای ویدئو [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] مشخصات ویدئو [Only registered and activated users can see links]

مدت زمان: 00:05:44 دقیقه

کیفیت: 700 کیلوبایت

فرمت: WMV

شبکه: ARD

حجم: 28.7 مگابایت

[Only registered and activated users can see links] دانلود ویدئو [Only registered and activated users can see links]

لینک از Arsenal-4ever ([Only registered and activated users can see links])

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | SHAREDZILLA ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links]پسورد ویدئو: [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

Arsenal-4ever
30-06-2008, 20:52
مراسم اختتامیه جام ( قبل از شروع بازی )
[ ضبط شده از کانال ARD ]

زمان : 5:44
حجم : 28.7
کیفیت : 700 کیلو بایت
فرمت : wmv

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Sharedzilla ([Only registered and activated users can see links])

پسورد : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Clemenza
01-07-2008, 14:28
مرسی امین جان. فضل الله هم یکی گذاشته بود اون با اینا فرقی داره؟
پ.ن: لینک آخر رو ندیدم. این همون لینکیه که فضل الله در تاپیک گل های فینال گذاشت؟ دیروز به نظرم از مراسم قبل بازی اونجا لینک گذاشته بود/:)

Amin-TopGoal
01-07-2008, 14:48
مرسی امین جان. فضل الله هم یکی گذاشته بود اون با اینا فرقی داره؟
پ.ن: لینک آخر رو ندیدم. این همون لینکیه که فضل الله در تاپیک گل های فینال گذاشت؟ دیروز به نظرم از مراسم قبل بازی اونجا لینک گذاشته بود/:)
لینکهای فضل الله همونه. باید اینجا گذاشته میشد که منتقلش کردم. البته با هماهنگی باهاش

ITALIANO
01-07-2008, 15:21
دوستان مراسم اختتامیه رو میشه با فرمت Avi و بدون آرم بزارین؟
دستتون درد نکنه

Amin-TopGoal
01-07-2008, 15:23
لینک فضل الله بدون آرمه

ArtesheSorkh
01-07-2008, 16:10
ممنون از لطفتون...:13:

Arsenal-4ever
01-07-2008, 18:07
دوستان مراسم اختتامیه رو میشه با فرمت Avi و بدون آرم بزارین؟
دستتون درد نکنه

مهدی جان
من مراسم اختتامیه جام رو بدون آرم گذاشتم منتها WMV :D
حالا همین wmv هم کیفیتش بد نیستا :26:
در ضمن من هر سه فایل ( گل تورس با کیفیت اصلی - اختتامیه و آتش بازی ) رو بدون آرم گذاشتم که ملت صفا کنن :5:

ITALIANO
01-07-2008, 18:21
مهدی جان
من مراسم اختتامیه جام رو بدون آرم گذاشتم منتها wmv :d
حالا همین wmv هم کیفیتش بد نیستا :26:
در ضمن من هر سه فایل ( گل تورس با کیفیت اصلی - اختتامیه و آتش بازی ) رو بدون آرم گذاشتم که ملت صفا کنن :5:

خوب دیگه به خاطر همینه که میگم فضل الله جون یه دونه ای:d
خیلی حال دادی.
یه خسته نباشید جانانه از صمیم قلب هم به تو و هم به امین و محسن عزیز که هر 3تاتون خیلی زحمت کشیدین میگم.
منم اون اول میخواستم گلارو با حجم کمتر و کیفیت 1000 بزارم که تا چند تا گروه اول پیش رفتم ولی متاسفانه به دلیل مکرر شدن قطعی برق نتونستم کارم رو تداوم ببخشم.
ان شاالله یه تورنمنت مشتی گیرمون بیاد:d و این مشکل قطعی برق هم خداروشکر حل بشه در خدمت همتون هستم.
لازم دیدم اینجا که تاپیک آخر یورو 2008 و مراسم اختتامیه رو میزارید یه تشکر از ته دل از تو و امین و محسن بکنم.
این هم 3 تا گل برای شما:
:72::72::72:

anvary
02-07-2008, 12:47
با تشكر از زحمات شما دوستان عزيز

Retex
10-07-2008, 21:06
بهترین جایی که برای این ویدئو پیدا کردم اینجا بود :D

چند وقتی بود که دنبال این ویدئو بودم، قبل از یکی از بازی های یورو از شبکه 3 پخش شده بود ولی از دست داش mohsen_bar3lona ([Only registered and activated users can see links]) در رفته بود و ضبطش نکرده بود انگار :D

به روایتی میگن کلیپ رسمی جام ملت های اروپا بوده :-?

Flix & Trix

حجم: 23.14 مگابایت | کیفیت: 1500 کیلوبایت | فرمت: wmv

دانلـــــــود (لینک مستقیم) ([Only registered and activated users can see links])

پسورد و منبع : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mohsen121
11-07-2008, 00:40
اگه ميشه امين جان براي فروش قرار بده

Amin-TopGoal
12-07-2008, 22:22
اگه ميشه امين جان براي فروش قرار بده
سرود انریکه در فیلم بازی فینال قرار داره

Mohammad_AcMilan
16-06-2009, 19:48
بهترین جایی که برای این ویدئو پیدا کردم اینجا بود :D

چند وقتی بود که دنبال این ویدئو بودم، قبل از یکی از بازی های یورو از شبکه 3 پخش شده بود ولی از دست داش mohsen_bar3lona ([Only registered and activated users can see links]) در رفته بود و ضبطش نکرده بود انگار :D

به روایتی میگن کلیپ رسمی جام ملت های اروپا بوده :-?

Flix & Trix

حجم: 23.14 مگابایت | کیفیت: 1500 کیلوبایت | فرمت: wmv

دانلـــــــود (لینک مستقیم) ([Only registered and activated users can see links])

پسورد و منبع : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

این که لینکش خرابه کسی لینک سالم اینو نداره:-??
پ.ن:چه قد زود یادش افتادم127fs3556139

fernando torees
30-04-2010, 15:42
نميشه دانلود كرد همش فيلتر شده خواهشن درستش كنيد