توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ما مریخی ها و تیم های فوتبال کشور بی اسم
منصف بودن ، دوستان من یکی از مهمترین چیزهاییه که هر آدمی باید آرزوشو داشته باشه . بگذارید برای این که یه قدم به این آرزو نزدیکتر بشیم ، تصور کنیم همین امروز مثلا از مریخ اومدیم توی یه کشوری که اسم هم نداره . این کشور بی اسم همه چیز توش شدیدا دولتیه از جمله فوتبالش . فدراسیون فوتبالش هم یه تشکیلات شدیدا صوریه که اساسا زیر بلیط سازمان تربیت بدنیه تا جایی که حتا مربی تیم ملی این کشور بی اسم هم با تصمیم رییس تربیت بدنیش انتخاب میشه که ازقضا معاون رییس جمهور هم هست . توی این کشور سه تا تیم y ، x و z هست ، تیم های x و y متعلق به این آقای رییس کل تربیت بدنیه ( یعنی رییس فوتبال ) و این آقا هم با این که ظاهرا به خاطر پستش طبق نظر فیفا حق نداره در مورد فوتبال کشور حرف بزنه ، صریحا از این دو تا حمایت میکنه *** ، همه مطبوعات ورزشی کشور هم طرفدار یکی از این دو تا تیم هستن ، تلویزیون دولتی کشور و مجریهاش هم همین طور و این طرفداریشون رو هم خیلی واضح نشون میدن . این دو تا تیم تیم های خوبین ، سابقه شون و طرفدارهاشون هم زیاده ، بازیکن های خوب و گرونی هم دارن ، امکاناتشون و ورزشگاهشون هم توی ایران بهترینه ، ولی به دلیل شدیدا سیاسی بودن مدیرهاشون و سوء عملکرد اونا سرعت پیشرفتشون متاسفانه کند شده و متاسفانه هنوز با جایگاهی که توی دنیا شایسته ش هستن فاصله دارن . تیم z تیمیه که با مدیریت درست و کار ساختاری و تکنیکی قوی توی یه مدت نه چندان زیاد خودشو بالا کشیده و در کنار اون دو تیم خوب دیگه به یه قطب توی فوتبال این کشور بی اسم تبدیل شده . حالا من میخوام ببینم در مورد کسایی که سعی میکنن به هر دلیلی پیشرفت این تیم رو به هزار و یک جور چیز نامربوط دیگه نسبت بدن و اون دو تا تیم دیگه رو مظلوم و فقیر جلوه بدن و بگن این تیم z به خاطر رانت ( امتیاز نامشروع ) بالا اومده انصاف واقعا چی میگه ؟
*** اظهارات جناب رییس تربیت بدنی کشور بی اسم ! : [Only registered and activated users can see links]
و
[Only registered and activated users can see links]
سلام علیکم
دوست عزیز از متن انتقادی شما که با کمی نجوم و ریاضی و جبر و ... در آمیخته است لذت بردم و مطمئنم که دیگران نیز محظوظ گردیده اند.
اما نظرات بنده حقیر در باب بحثی که شما گشوده اید:
1- فوتبال است.فوتبال یک بازی است.سخت نگیرید.
2-آنها به ما تهمت میزنند و ما نیز به طریقه ای دیگر
3-توجه کنید که با همه این مسائل تیم ما جهانی شد ولی آن تیمها در باتلاق سازمان تربیت بدنی مانده اند.
4-آقای رییس فوتبال که دلش برای این وریا یا اون وریا که نمیسوزه.پس این موضوع هم منتفی است.
5- حالا که همه چیز روبه راهه و ما هم حال تیم شهرمونو میبریم و سرمونو بالا میگیریم و میگیم زنده باد سپاهان.(یه نیگاهی به وضعیت دیگر تیمهای شهرستانی بنداز.)
.
موید باشید.
تم.
ببخشید ولی خیلی بی جنبه هستی
اون موقع که تیم ملی فوتبال کشور شده بود فولاد خوزستان ! و فولاد و ایمان مبعلی تیم ها رو در هم میکوبیدن ما هیچی نگفتیم ! الان سپاهان دو فصله پیشرفت کرده ، دهن ما رو سرویس کردی ، روزی یه پست میزنی
آخه چرا اینقدر آدم باید بی جنبه باشه ، که هی بیاد بگه سپاهان سپاهان !
آقا سپاهان رو دوست داری خوب دوست داشته باش ، انتظار نداشته باش همه ما بیایم طرفدار سپاهان باشیم ، یا حداقل بزار سپاهان یه 5 فصل دیگه قدرتمند بمونه بعد بیا بگو سپاهان !
بجز استقلال و پیروزی که معمولا توی کل فصل ثبات دارند و فقط این دو فصله که به مشکل برخوردند
یه دوره زمانی سپاهان قویه ، یه دوره پاس یه دوره فولاد و یه دوره .....
Elbimbo deoro
30-06-2008, 22:28
در مورد اینکه میگین سازمان پشت سرخابی ها هستند خب باید هم باشند چراکه سه چهارم فوتبال دوستان ایرانی طرفدار این دوتیم هستند و یعنی باید پشت مردم باشند نه جمعیت کوچولویی که طرفدار یه تیم تازه به دوران رسیده هستند
من خودم اهل استان اصفهانم و بعد از پرسپولیس طرفدار ذوب آهنم چون هم مال همه استانه هم با باندبازی و تقلب و پول خودشو بالا نمی کشه
...... جمعیت کوچولویی که طرفدار یه تیم تازه به دوران رسیده هستند
........ با باندبازی و تقلب و پول خودشو بالا نمی کشه
سلام علیکم
ما فکر میکنیم که علت این بی حرمتیها بیش از آن که به خاطر تنگ نظری و حسادت باشد (که حتما هم هست) به خاطر ذات این تاپیک است.
به عنوان یک دوست به شما دوست عزیز اکیدا توصیه میکنم که حرمت تیمها و هواداران را رعایت فرمایید.
اگر شما دوست عزیز از تیم ما متنفر هستید بدانید که ما بعد از سپاهان:13: عاشق تیم شما یعنی ذوب آهن:13: هستیم.
موید باشید.
تم.
آقا من ناراحت شدم که اونطوری حرف زدم ، ولی بدونید که الان اگه یه نظر سنجی کنن بیشتر مردم ایران طرفدار استقلال و پرسپولیس هستند !
و دوست دارند این دو تیم پیشرفت کنن و دولت مجبوره به خاطر مردم از این دو تیم حمایت کنه ! مثه اینه که شما بیای بگی آقا من طرفدار کاتانیا هستم ، چرا ایران بازیهای این تیم رو نشون نمیده و همش بازیهای میلان و ../. رو نشون میده ؟
با عقل جور در نمیاد !
سپاهان هم افتخاریست برای ملت
اما انتظار نداشته باش همه بیان بچسبن به سپاهان !
Elbimbo deoro
30-06-2008, 22:48
دوست ادبی و شیرین سخن من گفتن حقایق را توهین تلقی نکنید ، غرض از اظهارنظرم بیان این نکته بود که هرتیمی بعد از یکی دوسال اوج و فرازنشینی اینچنین غرق در غرور تکبر نگردد
من از تیم شما متنفر نیستم بلکه تیم کوچک استانم را بدون هیچ افتخار و کسب مقام و پیشرفتی دوست دارم
شما چرا به خودتون شک دارین
هر از چند گاهی میاین یه تاپیک میزنین که سپاهان خیلی خوبه
بابا شما فقط3تا قهرمانی تو ایران دارین بعد مییای خودتوتونو با استقلال و پرسپولی مقایسه میکنین
ببخشید ولی خیلی بی جنبه هستی
اون موقع که تیم ملی فوتبال کشور شده بود فولاد خوزستان ! و فولاد و ایمان مبعلی تیم ها رو در هم میکوبیدن ما هیچی نگفتیم ! الان سپاهان دو فصله پیشرفت کرده ، دهن ما رو سرویس کردی ، روزی یه پست میزنی
آخه چرا اینقدر آدم باید بی جنبه باشه ، که هی بیاد بگه سپاهان سپاهان !
آقا سپاهان رو دوست داری خوب دوست داشته باش ، انتظار نداشته باش همه ما بیایم طرفدار سپاهان باشیم ، یا حداقل بزار سپاهان یه 5 فصل دیگه قدرتمند بمونه بعد بیا بگو سپاهان !
بجز استقلال و پیروزی که معمولا توی کل فصل ثبات دارند و فقط این دو فصله که به مشکل برخوردند
یه دوره زمانی سپاهان قویه ، یه دوره پاس یه دوره فولاد و یه دوره .....
آقا من ناراحت شدم که اونطوری حرف زدم ، ولی بدونید که الان اگه یه نظر سنجی کنن بیشتر مردم ایران طرفدار استقلال و پرسپولیس هستند !
و دوست دارند این دو تیم پیشرفت کنن و دولت مجبوره به خاطر مردم از این دو تیم حمایت کنه ! مثه اینه که شما بیای بگی آقا من طرفدار کاتانیا هستم ، چرا ایران بازیهای این تیم رو نشون نمیده و همش بازیهای میلان و ../. رو نشون میده ؟
با عقل جور در نمیاد !
سپاهان هم افتخاریست برای ملت
اما انتظار نداشته باش همه بیان بچسبن به سپاهان !
اولا که شکی نیست با این کمالاتی که توی نوشته شما موج میزنه حتما باید یه دوره کلاس جنبه رو همه ما پیش شما بگذرونیم .
دوما من شخصا از سرویس شدن دهنت متاسفم ، فقط بد نیست یک کمی خاطرات این 6-5 سال اخیر رو مرور کنی و یادت خودت بیاری که سپاهان الان تیم اول آسیاست تا شاید علتش رو کشف کنی و نگی سپاهان فقط دو فصله پیشرفت کرده و متوجه بشی احتمالا که سپاهان یه فرقهایی با پاس و فولاد داره .
سوما ، هیچ کس انتظار نداره کسی به سپاهان بچسبه و مطمئن باش سپاهان هیچوقت توجه فدراسیون و تربیت بدنی رو گدایی نکرده و نمی کنه اما با همه این حرف های رک رییس سازمان تربیت بدنی در حمایت از اون دو تا تیم ، نوحه خوندن در مظلومیت و فقر این دو تا تیم که جناب مصطفوی و علی آبادی شروعش کردن یه کم خنده داره ، نیست ؟
ضمنا بد نیست اگه چیزهایی که من و بقیه دوستان در مورد سپاهان اینجا مینویسیم اذیتت میکنه ، قبل از وارد شدن یه نگاه کوچیکی به تابلوی سردر اتاق بندازی . اینجا کلوپ سپاهانه ،قدم همه طرفدارای منطقی و مودب همه تیم ها روی چشم ما ، اما مسلما اینجا هیچ کس از کسایی که نمیتونن درست حرف بزنن دعوت نکرده . اذیت میشی ؟ راه حلش ساده ست : به سلامت .
بابا شما فقط3تا قهرمانی تو ایران دارین بعد مییای خودتوتونو با استقلال و پرسپولی مقایسه میکنین
ممنون از درست صحبت کردنت دوست من . موضوع تاپیک رو لطفا دوباره بخون ، حرف من چیز دیگه ئیه ، اگه درست نتونستم بیانش کنم لطفا بگو تا توضیح بدم . ممنون .
در مورد اینکه میگین سازمان پشت سرخابی ها هستند خب باید هم باشند چراکه سه چهارم فوتبال دوستان ایرانی طرفدار این دوتیم هستند و یعنی باید پشت مردم باشند نه جمعیت کوچولویی که طرفدار یه تیم تازه به دوران رسیده هستند
من خودم اهل استان اصفهانم و بعد از پرسپولیس طرفدار ذوب آهنم چون هم مال همه استانه هم با باندبازی و تقلب و پول خودشو بالا نمی کشه
دیدن یه هم شهری همیشه باعث خوشحالیه و شنیدن بعضی حرف ها ازش گاهی باعث دلتنگی . رییس سازمان تربیت بدنی اولا که بعد از اون همه جنگ و جدال و ماجرا و لطمه خوردن فوتبالمون باید متوجه شده باشه که قرار نیست تو جریان فوتبال دخالت کنه ، اگه هم احیانا خواست این کار رو بکنه باید ملاکش توی رفتار با تیم های مختلف عملکرد این تیم ها و روند پیشرفتشون باشه نه تعداد طرفدارهاشون ، یا حتا اگه این کار رو هم نخواست بکنه و صریحا از دو تا تیمی که متعلق به خودشه حمایت کرد ، دیگه نباید مظلوم نمایی کنه در مورد این دو تا تیم برخوردار از حمایت صریحش . منظور من فقط همین بود . من از برد ذوب آهن هم همونقدر خوشحال میشم که سپاهان ، اصلا از برد درست هر تیم ایرانی خوشحال میشم ، چیزی که آدمو ناراحت میکنه سیاست یه بام و دو هوای سازمانه و بی انصافی .همین و همین .
ambordastghofli
01-07-2008, 13:36
تيم x و y هروقت تونستن مثله تيم z در ليگه قهرمانان جهان شرکت کنند بعد بيان و خودشون رو با تيم z مقايسه کنند.:37:
شما حالا حالا ها بايد صبر کنيد تا جهانی بشين. آنوقت شايد تو آسيا محل گربه هم بهتون بدن.:1:
برو بچه سپاهان خیلی جوش نزنین
Elbimbo deoro
01-07-2008, 14:18
تيم x و y هروقت تونستن مثله تيم z در ليگه قهرمانان جهان شرکت کنند بعد بيان و خودشون رو با تيم z مقايسه کنند.:37:
شما حالا حالا ها بايد صبر کنيد تا جهانی بشين. آنوقت شايد تو آسيا محل گربه هم بهتون بدن.:1:
اون موقعی که استقلال و پرسپولیس هرسال میرفتم آسیا سپاهان برای سقوط نکردن می جنگید
یه چیزی توی فوتبال هست که بهش میگن سابقه و افتخار و شخصیت که سپاهان نداره نمونه خارجیشم چلسی یا اینتر ، سپاهان هم مثل همیناس
راستی شما تا قبل از سال 82 که سپاهان قهرمان لیگ بشه طرفدار کدوم تیم بودین ؟
RealMadrid7
01-07-2008, 14:26
به نظره من این بحث ها فایده ی زیادی نداره.شاید اصلا فایده ای نداشته باشه.استقلال و پرسپولیس به نوعی شدن بخشی از فرهنگ مردم.همین که شما وارد یه جمعی میشی و اگه فوتبالی باشن به سرعت ازت میپرسن آبی هستی یا قرمز مشخص میشه که خیلیا حتی شاید ندیده و نشناخته طرفداره یکی ازین دو تیم بشن.هضم این موضوع که یه تیم بیاد و بخواد جایه این دو تیم رو بگیره و در واقع اجازه نده که به راحتی کارشون رو بکنن واسه هوادارایه دو تیم پایتخت نشین خیلی سخته.
ولی من خیلی دوست داشتم در واقع آرزو داشتم این هوادارا به جایه توهین و تهمت به تیمی که میخواد بیاد و بشه قطب سوم فوتبال کشور بیان و این حضور رو قبو کنن.موفقیت این تیم رو به مسائل واهی که شاید خودشونم ازش مطمئن نیستن ربط ندن ولی خوب متاسفانه این چیزیه که باب شده و کاریشم نمشه کرد.الان من بعضی جاها میرم ازم میپرسن قرمزی یا آبی میگم هیچکدوم زرد طلایی!بم میگن سپاهان؟؟انگار مثلا چیزه بسیار بدی گفتم.بعدشم کلی از همون تیکه ها و تهمت ها میچسبونن به تیمه محبوبم.هر روز که جلوتر میریم به این قضیه بیشتر پی میبرم که موفقیت سپاهان باعث ضربه ی شدیدی به منافع خیلیها میشه.
hamed6429
01-07-2008, 14:27
سپاهان ديگه كجا بوده:fkr:تا قبل از دهه 80 شمسي شموشك ملوان تراكتور خيلي مهم تر و معروف تر و ريشه دار از سپاهان بودند.:301: هر موقع سابقه فعاليت حسابيتون دو رقمي شد با هم صحبت مي كنيم. اين خرما ها كه شما الان داريد مي خوريد ما با هسته هاش تسبيح درست كرديم و بعد از كلي استفاده وقف مسجد كرديم.:5:
به نظره من این بحث ها فایده ی زیادی نداره.شاید اصلا فایده ای نداشته باشه.استقلال و پرسپولیس به نوعی شدن بخشی از فرهنگ مردم.همین که شما وارد یه جمعی میشی و اگه فوتبالی باشن به سرعت ازت میپرسن آبی هستی یا قرمز مشخص میشه که خیلیا حتی شاید ندیده و نشناخته طرفداره یکی ازین دو تیم بشن.هضم این موضوع که یه تیم بیاد و بخواد جایه این دو تیم رو بگیره و در واقع اجازه نده که به راحتی کارشون رو بکنن واسه هوادارایه دو تیم پایتخت نشین خیلی سخته.
ولی من خیلی دوست داشتم در واقع آرزو داشتم این هوادارا به جایه توهین و تهمت به تیمی که میخواد بیاد و بشه قطب سوم فوتبال کشور بیان و این حضور رو قبو کنن.موفقیت این تیم رو به مسائل واهی که شاید خودشونم ازش مطمئن نیستن ربط ندن ولی خوب متاسفانه این چیزیه که باب شده و کاریشم نمشه کرد.الان من بعضی جاها میرم ازم میپرسن قرمزی یا آبی میگم هیچکدوم زرد طلایی!بم میگن سپاهان؟؟انگار مثلا چیزه بسیار بدی گفتم.بعدشم کلی از همون تیکه ها و تهمت ها میچسبونن به تیمه محبوبم.هر روز که جلوتر میریم به این قضیه بیشتر پی میبرم که موفقیت سپاهان باعث ضربه ی شدیدی به منافع خیلیها میشه.
ما الان هممون قبول کردیم که سپاهان داره یه قطب می شه و یک تیمه قویه ولی طرفدار های سپاهان دارن اون همه افتخار و شخصیت این دو تیم را زیر سوال می برند.
سپاهان ديگه كجا بوده:fkr:تا قبل از دهه 80 شمسي شموشك ملوان تراكتور خيلي مهم تر و معروف تر و ريشه دار از سپاهان بودند.:301: هر موقع سابقه فعاليت حسابيتون دو رقمي شد با هم صحبت مي كنيم. اين خرما ها كه شما الان داريد مي خوريد ما با هسته هاش تسبيح درست كرديم و بعد از كلي استفاده وقف مسجد كرديم.:5:
حالا مهمه که خوبه و بزرگ
اصلا مهم نیست که قبلاً چی بوده
اینو بدون که گذشته اصلا مهم نیست.این آیندست که مهمه
من پرسپولیسیم اما از هر لحاظ که فکرشو بکنین اعتقاد دارم سپاهان بهتره
درک کن که خیلی سخته که جلویه 100000 تماشاگری که فقط تیمشونو تشویق میکنن 95 دقیقه دوام بیاری
کار هر تیمی نیست که با اینکه 20 تا بازی بیشتر از پرسپولیس کرده بودن اما تا هفته ی یکی مونده با آخر صدر جدول باشن
تو اینفصل هم که تفاوت ثبات رو میبینی
پرسپولیس مدیر عامل قهرمانشو حذف میکنه اما سپاهان با قدرت تو این زمان داره ماهیایه بزرگ شکار میکنه
البته مشکل اصلی شخص رئیس سازمان تربیت بدنیه و نه کسه دیگه ای
حالا مهمه که خوبه و بزرگ
اصلا مهم نیست که قبلاً چی بوده
اینو بدون که گذشته اصلا مهم نیست.این آیندست که مهمه
من پرسپولیسیم اما از هر لحاظ که فکرشو بکنین اعتقاد دارم سپاهان بهتره
درک کن که خیلی سخته که جلویه 10000 تماشاگری که فقط تیمشونو تشویق میکنن 95 دقیقه دوام بیاری
کار هر تیمی نیست که با اینکه 20 تا بازی بیشتر از پرسپولیس کرده بودن اما تا هفته ی یکی مونده با آخر صدر جدول باشن
تو اینفصل هم که تفاوت ثبات رو میبینی
پرسپولیس مدیر عامل قهرمانشو حذف میکنه اما سپاهان با قدرت تو این زمان داره ماهیایه بزرگ شکار میکنه
این حرفت درسته که اینده مهم است. اما یکی از چیز هایی که به یه تیم ارزش میده سابقه و افتخاراتش هست.
الان که تو این 7-8 سال گذشته پرافتخار ترین تیمه
الان که تو این 7-8 سال گذشته پرافتخار ترین تیمه
کی؟ سپاهان؟ :-o:-??
درک کن که خیلی سخته که جلویه 100000 تماشاگری که فقط تیمشونو تشویق میکنن 95 دقیقه دوام بیاری
1- درسته دوام اوردن جلوي 100000 تماشاگر كار خيلي سختيه اما كار بزرگي نيسست اين جزء فوتبال سالم نيست كه هر كي با مساوي قهرمان ميشه از دقيقه 60 با 11 بازيكن دفاع كنه و هر چي ميتونه با خطا بازيو عقب بياندازه اين فوتبال خوبي نيست تيمي بزرگه كه اگر هم ميدونه با مساوي قهرمانه تا آخرين لحظه حمله كنه البته باخت اين تيمم بر مي گرده به همين نوع بازيش چون تو فوبال اين يه قانونه كه هر كي نزنه خورده
2- با جمله دومتم موافقم اينا و مشكلات فوتبال ايران بر مي گرده به مديريت كلان ورزش و رئيس سازمان تربيت بدني
ambordastghofli
04-07-2008, 04:39
کی؟ سپاهان؟ :-o:-??
بله.
سپاهان در اين 8 سال گذشته 4 تا جام از 16 جام ممکن رو برای خودش گرفت.:5:
پرسپليس فقط 2 جام و استقلال 3 جام رو گرفتن.:1:
Carles Puyol
04-07-2008, 06:21
بله.
سپاهان در اين 8 سال گذشته 4 تا جام از 16 جام ممکن رو برای خودش گرفت.:5:
پرسپليس فقط 2 جام و استقلال 3 جام رو گرفتن.:1:
میشه بگی 4 جامو از کجا اووردین 1 دونه لیگ دو تا جام حذفی دیگه ؟
======
تازه من نمیدونستم جام حذفی جام بزرگیه !!
همون طور که RealMadrid گفتش ، پرسپولیس و استقلال بخشی از فرهنگ جامعه شده ، و خیلی ها ندیده و نشناخته و زوری ، یکی از این دو تیم رو انتخاب میکنه!! اصلاً حالا از حاشیه ها بیایم بیرون، پرسپولیس و استقلال ، دو تیم پرافتخار و پرطرفدار در ایران و آسیاست، ما (یا حداقل من :D ) مشکلی با قدرتمند شدن سپاهان هیچ مشکلی دارم، اما این تیم که تازگی ها به نون و نوایی رسیده ، نباید بیاد با خراب کردن دو تیم دیگه خودشو بالاتر ببره. هواداراش هم همینطور! تقریباً هر دوره از لیگ ایران ، یک تیم دیگه با این دو تیم (پرسپولیس و استقلال) بوده بعدش اوت شده! مثله فولاد خوزستان ، پاس و ... که الان هم سپاهان هستش! هوادارای این تیم بزارن این تیم به یه ثباتی در لیگ برسه بعد بیان قد علم کنن!!! ممکنه اصلاً سپاهان در لیگ امسال از رتبه 10 بالا نیاد!!!! من به خاطر خود طرفدارای سپاهانی میگم! اگه تیمشون اوت بشه اونوقت فاتحشون رو باید خوند!!! :D
ambordastghofli
04-07-2008, 11:30
میشه بگی 4 جامو از کجا اووردین 1 دونه لیگ دو تا جام حذفی دیگه ؟
======
تازه من نمیدونستم جام حذفی جام بزرگیه !!
خيلی عجيبه. حتماً يادتون نمياد.
3 تا جام حذفی و 1 بار ليگ.:d0s69thbefhifftitrz
و 4 بار حضور در آسيا.:5:
3+1=4
[Only registered and activated users can see links]
چه فرقی داره - با قهرمان شدن در هر يک از اين 2 جام ميتونی بری آسيا.
ambordastghofli
04-07-2008, 11:40
ممکنه اصلاً سپاهان در لیگ امسال از رتبه 10 بالا نیاد!!
سپاهان که استقلال نيست.:d
سپاهان که استقلال نيست.:d
مگه من گفتم هست؟!! ولی خوب شاید ممکنه که در فصل بعد بی شباهت به استقلال نباشه! :d
fadaye sepahan
10-07-2008, 00:29
سپاهان چیزی داره که خیلی از تیمها ازش بی بهره ان
ثبات مدیریت
اینو یادتون نره!!!!
اتفاقا ما هیچ وقت اینو یادمون نمیره. این شما هایید که اون همه افتخار و شخصیت را زیر سوال می برید. فکر میکنید توی این چند سال با چند تا قهرمانی میتونید به پای این دو تیم پر افتخار برسید. نه هنوز خیلی کار دارید. من خوشحالم که سپاهان تیم قوی هست ولی خیلی کار داره تا به پای این دو تیم برسه.
fadaye sepahan
10-07-2008, 01:05
عزیزه من اون چیزی که مهمه اینه که رقابت رو نمیشه تو گذشته انجام داد چون دیگه وجود نداره که بخوایم تو گذشته باهم رقابت کنیم اون چیزی که مهمه خوبه که یه تیم پیشرفت داشته باشه (نسبت به گذشته خودش)
به هر حال کسی منکر این نیست که تو طول تاریخ استقلال و پرسپولیس از ما پر افتخار ترن
اما باید قبول کنید که اونها به تاریخ پیوستن
ادم باید تو حال زندگی کنه عزیزه من
الان تیم اول آسیا کیه؟ کدوم تیم ایران تو رده بندی فیفا از همه بالاتره؟
الان تیمهایی که با هم رقابت میکنن همین بازیکنایی هستن که تو زمین میبینی نه اونهایی که به تاریخ پیوستن
یعنی اینکه سپاهان 70 با پرسپولیس 70 و استقلال70 و ملوان 70 جنگیدن تموم شد حالا باید سپاهان 80 و پرسپولیس 80 و .... با هم مقایسه کنی
در ضمن ما اصلا نمیخوایم به پای پرسپولیس یا استقلال برسیم اصلا ما نمیخوایم به پای هیچکس برسیم ما داریم راه خودمون رو میریم هدف ما رسیدن به این تیمها نیست ما به بیشتر از اینها فکر میکنیم و بعضا هم به اهدافمون رسیدیم ....
صد در صد همینطوره که میگی کاملا موافقم. سپاهان تیم خیلی خوبیه. ولی اینو یادت باشه یکی از چیز هایی که به یک تیم شخصیت میده افتخاراتشه. مثلا کسی نمیاد بپرسه الان توی رده بندی کدوم باشگاه اول است می پرسه کدوم باشگاه از همه پر افتخار تره. در کل سپاهان تیم خوبیه با یک مدیریت قوی که داره به اهدافش میرسه.
fadaye sepahan
10-07-2008, 01:24
صد در صد همینطوره که میگی کاملا موافقم. سپاهان تیم خیلی خوبیه. ولی اینو یادت باشه یکی از چیز هایی که به یک تیم شخصیت میده افتخاراتشه. مثلا کسی نمیاد بپرسه الان توی رده بندی کدوم باشگاه اول است می پرسه کدوم باشگاه از همه پر افتخار تره. در کل سپاهان تیم خوبیه با یک مدیریت قوی که داره به اهدافش میرسه.
ممنونتم اما فکر نمی کنم پیشینه خیلی موفق نداشتن اونم تو مملکت ما که تا بوده فقط استقلال و پیروزی تیمهای اولشون بودن نشانه بی شخصیتی تیمی باشه
اما من با نظر تو مخالفم ابجی گلم ببین مثلا تیم ملی تاجیکستان میاد از تیم سپاهان درخواست میکنه که یه بازی تدارکاتی باشون انجام بدن خوب مسلمه که این کشور به پیشینه باشگاهها توجه نکرده وگرنه از یکی از تیمهای سرخابی در خواست میکرد
معلومه که چیز دیگه ای تو کاره اونم حال این باشگاهه
هر کی یه نطری داره نمیشه همه مثل هم فکر کنند. در کل برای تیمت ارزوی موفقیت میکنم.
fadaye sepahan
10-07-2008, 01:40
هر کی یه نطری داره نمیشه همه مثل هم فکر کنند. در کل برای تیمت ارزوی موفقیت میکنم.
کاملا درسته! بازم ممنونتم
امیدوارم با حضور 4 باشگاه قدرتمند ایران سلطنت چندین و چند ساله ژاپنی ها تموم بشه
sepahan_zard
15-08-2008, 15:49
موضوع يه كم نامفهوم نيست ؟
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1