PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [-][+] گلهای فینال یورو 2008 | آلمـان - اسپانیـا [+][-]

Amin-TopGoal
29-06-2008, 18:39
[Only registered and activated users can see links]

بسم الله الرحمن الرحیم

به فینال رسیدیم و ... تمام

خوشبختانه تونستیم با تلاش و کمک دوستان و حمایت شما این رویداد بزرگ رو به صورت کامل و اختصاصی پوشش بدیم. این هم تاپیک فینال تقدیم به شما یاوران همیشگی

امیدوارم بتونیم رویداد بزرگ بعدی که المپیک 2008 هست رو هم به صورت اختصاصی براتون اماده کنیم. کم و کاستی ها رو به بزرگی خودتون ببخشید.

EXCLUSIVE ___________________ اختصاصی _________________ EXCLUSIVE

[Only registered and activated users can see links] آلمــان 0-1 اسپانیـا [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1400 کیلوبایت | Polsat Sport Extera | گزارش لهستانی [Only registered and activated users can see links]

تــورس ([Only registered and activated users can see links])

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | BADONGO ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت | Polsat Sport Extera | گزارش لهستانی [Only registered and activated users can see links]

غم و شادی انتهای بازی - قسمت اول

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | BADONGO ([Only registered and activated users can see links])

غم و شادی انتهای بازی - قسمت دوم

اهدای مدال به تیم ملی آلمان

اهدای جام به تیم ملی اسپانیا - قسمت اول

اهدای جام به تیم ملی اسپانیا - قسمت دوم

اهدای جام به تیم ملی اسپانیا - قسمت سوم

[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت | Al Jazeera Sport | گزارش عربی و انگلیسی [Only registered and activated users can see links]

تــورس ( گزارش عربی )

تــورس ( گزارش انگلیسی )

[Only registered and activated users can see links] کیفیت اصلی | شبکه ARD | گزارش آلمانی [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] لینک از Arsenal-4ever ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

تــورس

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | لینک برای موبایل[Only registered and activated users can see links]

تــورس ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] دو کیفیت | شبکه سوم سیما | گزارش فارسی [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] لینک از mohsen_bar3lona ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

تــورس

کیفیت اصلی ([Only registered and activated users can see links] 8bc) | کیفیت 800 ک.ب ([Only registered and activated users can see links] bc)

[Only registered and activated users can see links] پسورد گلها: [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

Amin-TopGoal
29-06-2008, 23:40

بسم الله الرحمن الرحیم

ویدئوهای درخواستی

[Only registered and activated users can see links] آلمــان 0-1 اسپانیـا [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1400 کیلوبایت | Polsat Sport Extera | گزارش لهستانی [Only registered and activated users can see links]

ضربه سر تورس به تیر دروازه - دقیقه 23

ضربه سر سرجیو راموس - دقیقه 67

موقعیت تیم ملی اسپانیا - دقیقه 81

خوس و بش بالاک و آنگلا مرکل

[Only registered and activated users can see links] پسورد گلها: [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

CAPITAN
29-06-2008, 23:47
سه تا درخواست دارم
ضربه سرجيو راموس که با ضربه سر بود رو اگر ميشه بزار دقيقه 59 اينورا هم بود
اگر ممکنه موقعيت دقيقه 80 تيم اسپانيا رو بزارين
خلاصه دو نيمه با گزارش فارسي و کيفيت 1000 اگر ممکنه بزارين ممنون

PATO 7
30-06-2008, 00:49
گل تورس عاليه عالي بود واقعا كه تورس عالي كار ميكنه :2::2::2:

CBE
30-06-2008, 01:13
کلیپ بعد از بازی رو هم اگه کامل با کیفیت 1000 به بالا بذارید ممنون میشم :d0s69thbefhifftitrz

Mohamad021
30-06-2008, 01:15
کلیپ بعد از بازی رو هم اگه کامل با کیفیت 1000 به بالا بذارید ممنون میشم :d0s69thbefhifftitrz

آره کیفیت بسیار بالا هم بزارید واسه مااا
ممنون میشم :72:

ssr_70
30-06-2008, 01:16
سلام با تبریک قهرمانی اسپانیا و ابراز خوشحالی از اینکه ویرایش شد

Alessandro
30-06-2008, 01:21
امین اگر میشه صحنه ی دست دادن بالاک با مرکل رو با کیفیت اصلی بزار.

فقط همون دست دادن ها باشه:13:

ممنون

Old Trafford
30-06-2008, 01:27
هر چی از پایان بازی تا آخرین صحنه ها,لحظه ها و هرچی که هست رو بزار بی زحمت:51:مخصوصا این تصاویر super slow رو بزار.مثلا همون جایی که کاسیاس جام رو برد بالا.این شبکه 3 زد تو ذوقمون همش تصویر عوض میکرد:-&.کیفیت هم اگه جایز هست تا آخرین حد:D

پ.ن:این فردوسی پور هم هر سوالی ازش می کنن که بدترین تیم,بازیکن,مربی و ... رو تو این رقابت ها بگو همش می گه ایتالیا , ماتراتزی:-&و ... , دونادونی :D

Amin-TopGoal
30-06-2008, 01:43
کلیپ های بعد از بازی به دلیل زمان بالاشون با همون کیفیت 700 میذارم. البته کیفیت تصویرش در حد 1000 هست. چون زیاد با هم فرق ندارن.الان مثلا اهدای جام به آلمان شده 13 مگابایت

Arsenal-4ever
30-06-2008, 02:03
[Only registered and activated users can see links] کیفیت اصلی | شبکه ARD | گزارش آلمانی [Only registered and activated users can see links]

Torres
( حجم 34.27 مگا بایت )

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Badongo ([Only registered and activated users can see links])

( استثنائا این گل بدون آرم تاپ گل و با کیفیت اصلی و به صورت کامل قرار داده شد )

پسورد : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Mohsen_Bar3lona
30-06-2008, 02:10
سلام بچه ها.اینم آخرین کار من از یورو 2008...خیلی بد شد که بازی ها تموم شد...گل رو با کیفیت اصلی از شبکه 3 براتون تهیه کردم تا کار به یاد موندنی بشه...امیدوارم مورد توجهتون قرار بگیره...

[Only registered and activated users can see links] دو کیفیت | شبکه سوم سیما | گزارش فارسی [Only registered and activated users can see links]

تــورس

کیفیت اصلی ([Only registered and activated users can see links] 8bc) | کیفیت 800 ([Only registered and activated users can see links] bc)

حجم کیفیت اصلی: 34 mb
حجم کیفیت 800 : 6.8 mb

* پ .ن : بچه ها اگه کسی کیفیت دایال آپ هم خواست بگه تا بذارم.خلاصه ی بازی از شبکه 3 هم با کیفیت 1000 بزودی قرار خواهد گرفت.

Seyed
30-06-2008, 02:12
امين جان خسته نباشيد من اون صحنه دقيقه 7-15 بازيو كه يه توپ اسپانيا خورد به تبر دروازه مي خوام با هر كيفيتي كه بود مهم نيست فقط حجمش كم باشه چون واسه mp4 ميخوام ممنون

Rossonery
30-06-2008, 02:25
سلام:72:
خوشحالم که یک جام رو در کنار فوتیران و همکاران تاپ گلیش بودم.:72:
تلاش شما واقعاً تحسین بر انگیز هست و تونستید رضایت همه رو هم جلب بکنید.
کارهاتون هم فوق العاده بود.
امیدوارم برنامه هاتون به همین روال پیش بره و برای سال بعد و جام کنفدراسیون ها هم؛با اقتدار فعالیت کنید:d0s69thbefhifftitrz
یه خسته نباشید جانانه به همگی تون میگم.:72:
شاد باشید.:d0s69thbefhifftitrz

Amin-TopGoal
30-06-2008, 03:13
گلهای بازی فینال با پنج زبان براتون گذاشته شد و میشه ( لهستانی - عربی - آلمانی - انگلیسی و فارسی )

پست دوم همین تاپیک هم مربوط میشه به ویدئوهای درخواستی از بازی فینال که براتون گذاشته میشه

Carles Puyol
30-06-2008, 03:19
اقا امین اگه میشه اون قسمتهایی که انریکه میخونه رو بزارید برا دانلود !

Amin-TopGoal
30-06-2008, 03:30
اقا امین اگه میشه اون قسمتهایی که انریکه میخونه رو بزارید برا دانلود !
جشن اختتامیه شامل مراسم اول | سرود زنده انریکه در یه تاپیک جداگونه قرار میگیره

armin_sss
30-06-2008, 07:26
آلمان قهرمان می شد بیشتر حال می داد
:29:

کاش آلمان قهرمان می شد:people_blagube:

Mahmata
30-06-2008, 08:22
سلام علیکم
1-باز هم دوستان خوبمان زحمت تصاویر بازی دیشب را کشیده اند.
2-ما گل زیبای تورس را دانلود کرده و لذت بردیم.
3-دیدن مراسم اهدای جام و غم و شادی پس از بازی برای ما جذابیتی ندارد. از دیدگاه ما از بین تمامی بازیکنان دو تیم تنها یک نفر و آن هم 13 دوست داشتنی ژرمنها شخصیت بالا بردن جام را داشت که این مهم محقق نگشت.
وقتی شماره 13 جام را بالا نبرد، چه اهمیتی دارد که چه کسی بالا میبرد و وقتی 13 غمگین است چه اهمیتی دارد که چه کسی خوشنود است.
4-دیشب از دیدن بازی بازیکنانی همچون جناب ژاوی هرناندز و اندرس اینیستا لذت بردیم و واقعا چشم را نوازش میداد. انشاالله مسئولان تیم محبوب مابرای جذب این شخصیت ها تلاششان را مضاعف کنند. تا این استعدادها بیهوده هرز نرود.
موید باشید.
تم.

Rap_Boy
30-06-2008, 09:49
قهرمانى اسپانيا به همه هواداران اين تيم تبريك ميگم :13:

Clemenza
30-06-2008, 10:19
تو صحنه های اهدای جام آتیش بازی ها و رقص نور هست؟ شبکه 3 دهن مارو صاف کرد

anvary
30-06-2008, 10:54
سلام اگه ميشه مراسم اختتاميه رو هم بزاريد. يا بگيد كجا ميشه دانلودش كرد؟

Meysam
30-06-2008, 12:34
قهرمانی اسپانیا رو به همه تبریک میگم:21::21:
دیشب آلمان 90 دقیقه رفته بود تو قوطی:14::14:

ssr_70
30-06-2008, 12:54
بازم قهرمانی اسپانیا رو تبریک می گم و در مورد اینکه پستم در همین موضوع سانسور شد اصلا دلیلی رو پیدا نکردم و حرف بدی هم به نظرم نبود ولی بازم بر اون تاکید دارم که اسپانیا خیلی سرتر از آلمانیاست

Amin-TopGoal
30-06-2008, 13:51
مراسم اختتامیه رو خودمون تو پستی جداگانه میذاریم.
آتش بازی که رو سقف ورزشگاه انجام می شد خیلی دیر شروع شد. ان موقع شبکه پولست دیگه جشن رو پخش نمی کرد. اما بقیه جشن کامل هست

Old Trafford
30-06-2008, 13:59
آتش بازی که رو سقف ورزشگاه انجام می شد خیلی دیر شروع شد. ان موقع شبکه پولست دیگه جشن رو پخش نمی کرد. اما بقیه جشن کامل هست
حداقل از شبکه 3 بزارین !
محسن خان زحمتش رو بکش:winksmiley02:

Parsiran
30-06-2008, 14:31
به تمامي دوستاني كه فيلمهارو پوشش دادند خسته نباشيد ميگم

Spoonfed
30-06-2008, 15:48
اگه ميشه با كيفيت بالا بذاريد شادي بعد از بازي

Amin-TopGoal
30-06-2008, 15:54
اگه ميشه با كيفيت بالا بذاريد شادي بعد از بازي
کیفیتش 700 هست اما در حد هزاره

Arsenal-4ever
30-06-2008, 18:11
مراسم آتش بازی انتهای بازی

مدت زمان : 3 دقیقه و 18 ثانیه
فرمت : WMV
کیفیت : 700 کیلو بایت
حجم : 16.6 مگابایت
کانال : ARD

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Sharedzilla ([Only registered and activated users can see links])

پسورد : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

PAOLO
30-06-2008, 18:19
واقعا عالی بود

Omid Ballack
30-06-2008, 20:33
من که نتونستم دانلود کنم ، نمی دونم چرا !!! حالا همیشه می شد حالا نمی شه :53:
من فقط بالاک و آنگلا مرکل رو می خوام باید چی کار کنم هر کاری کردم دانلود نشد . :29:

Arash
30-06-2008, 20:38
اهدای جام به کاسیاس تو قسمت چندم اهدای جام هستش (اول-دوم یا سوم)؟

Amin-TopGoal
30-06-2008, 21:17
من که نتونستم دانلود کنم ، نمی دونم چرا !!! حالا همیشه می شد حالا نمی شه :53:
من فقط بالاک و آنگلا مرکل رو می خوام باید چی کار کنم هر کاری کردم دانلود نشد . :29:

چهارتا لینک داره. از هیچکدوم نتونستی؟ نمیشه که!

اهدای جام به کاسیاس تو قسمت چندم اهدای جام هستش (اول-دوم یا سوم)؟

تو قسمت اول تا اهدای مدال هست. اهدای جام و بالابردن جام تو قسمت دومه!

ALI_SS
30-06-2008, 21:29
امین جان این لینک موبایلش خرابه مثل اینکه.ممنون میشم یه چک کنید

Omid Ballack
30-06-2008, 21:37
من همیشه از ZSHARE دانلود می کردم اما الان نمی شه ، از RAPIDSHARE هم اروور می ده ، اون 2 تای دیگه هم بلد نیستم :27:
همیشه دانلود می شد همین الان دارم اختتامیه رو دانلود می کنم ؛ نمی دونم چرا این جا دانلود نمی شه ~x(
کمکم کن :smil4337dd8b9eb25:

Amin-TopGoal
30-06-2008, 21:45
امین جان این لینک موبایلش خرابه مثل اینکه.ممنون میشم یه چک کنید
برای باز کردن فایلهای سایت فعلا تا اطلاع ثانوی ادرس topgoal رو به topgoal13 تغیر بده تا دانلود بشه

مثلا

رو تبدیل کن به

Amin-TopGoal
30-06-2008, 21:55
من همیشه از zshare دانلود می کردم اما الان نمی شه ، از rapidshare هم اروور می ده ، اون 2 تای دیگه هم بلد نیستم :27:
همیشه دانلود می شد همین الان دارم اختتامیه رو دانلود می کنم ؛ نمی دونم چرا این جا دانلود نمی شه ~x(
کمکم کن :smil4337dd8b9eb25:
من راپیدشیر و زدشیر رو زدم سالم بودن. اون دو تای دیگه هم سالمن قطعا

از لینک BADLONGO وقتی رفتی از اون بالا رو پرچم انگلیس بزن تا زبون صفحه انگلیسی بشه. بعد که صفحه جدید اومد از سمت راست Enter the text above رو پیدا کن و کد رو بده و روی لینک دانلود بزن.

alihos93
01-07-2008, 09:05
ببخشید لطفا تمام گلهای یورو را در یک فایل برای دانلود بزارید.ممنون

r-sociedad
01-07-2008, 10:11
دیدید از اون اول میگفتم اسپانیا قهرمانه
امین واقعا دستت درد نکنه، عالی بود و خسته نباشی.

Mohsen_Bar3lona
01-07-2008, 10:30
سلام به همگی...

رقابت های یورو هم تموم شد....الآن که یکی 2 روز گذشته احساس خلا میکنم.هیچ فوتبالی در جریان نیست و همه جا ساکته...چه بد [Only registered and activated users can see links]

یورو 2008 واسه من ، امین و خیلی های دیگه افتاده بود دقیقا وسط امتحانای پایان ترم و حتی تا پایان یورو هم امتحانات ما ادامه داشت.اما با همه ی سختی هاش بچه ها مخصوصا امین(که انصافا کارش از همه سخت تر بود و هست و همیشه خواهد بود) و فضل الله(arsenal-4ever) که کیفیت گل هاش دیوانه کننده بود و حتی مهدی ITALIANO عزیز که اون اوایل برای دایالی ها داشت زحمت میکشید که قطعی برق براش مشکل ایجاد کرد و خلاصه کلیه ی بچه هایی که توی این جام در گذاشتن گل ها مارو یاری کردن همین جا دست همشونو می بوسم.تجربه ی این کارو به این شکل تا به حال نداشتم.منم تا جایی که تونستم زحمتم رو کشیدم اگرچه کلیپ هام کیفیت آنچنانی نداشت ولی خب تا جایی که میشد سعی کردم خوب باشه...امیدواریم توی این مدت از زحمت بچه ها راضی بوده باشین که انصافا بدون هیچ چشم داشت و انتظاری از شما بچه های گل ایران ، براتون زحمت کشیدن.من که همینجا از همشون تشکر میکنم.حتی از کسانی که اومدن اینجا از ما تشکر کردن و به ما امید دارن مخصوصا Rossonery ([Only registered and activated users can see links]) عزیز (که جدیدا سرپرست آزمایشی شده ان شا الله که قطعی بشه پستش) و همچنین , mahtab ([Only registered and activated users can see links]) و CAPITAN ([Only registered and activated users can see links]) که همیشه لطفشون بالای سر ما بود...

خلاصه دم همتون گرم.اگه بدی چیزی از ما توی این مدت دیدین بذارین به حساب خستگی مون و مارو به بزرگیتون ببخشین...من چاکر همه ی بچه های فوتیران هستم و همچنان هستیم خدمت همتون...زنده باشید....محسن

Retex
01-07-2008, 12:13
داش امین لینک های مستقیم صحنه های این بازی رو میذاری؟

منتظر باشیم یا از همین لینک های غیر مستقیم دانلود کنیم؟

لینک مستقیم گل تورس هم برای من کار نمی کنه :53:

CAPITAN
01-07-2008, 12:17
اول از همه يه خسته نباشيد به فضل الله و ايتاليانو و امين و محسن جان ميگم و اميدوارم هميشه موفق باشن
بعدشم نامردا :dقرار نبود خلاصه بازي بزارين:d

Omid Ballack
01-07-2008, 13:11
من راپیدشیر و زدشیر رو زدم سالم بودن. اون دو تای دیگه هم سالمن قطعا

از لینک BADLONGO وقتی رفتی از اون بالا رو پرچم انگلیس بزن تا زبون صفحه انگلیسی بشه. بعد که صفحه جدید اومد از سمت راست Enter the text above رو پیدا کن و کد رو بده و روی لینک دانلود بزن.

مرسی ممنون ، ولی بالاخره من نتونستم خوش و بش بالاک و آنگلا مرکل رو دانلود کنم و کل مدال گرفتن تیم آلمان رو دانلود کردم . پس حتما اشکال از اونه نه من چون من همه رو می تونم دانلود کنم به جز اون :d0s69thbefhifftitrz
این کارهایی که برای BADLONGO گفتی خودم انجام داده بودم ولی بازم نمی شه :wagfinger1:
به هر حال مشکلم حل شد و به همه تاپ گلی ها خسته نباشید می گم :72:
از اینکه به مشکلات کاربران رسیدگی می کنید هم خیلی ممنون :31:

Amin-TopGoal
01-07-2008, 13:14
داش امین لینک های مستقیم صحنه های این بازی رو میذاری؟

منتظر باشیم یا از همین لینک های غیر مستقیم دانلود کنیم؟

لینک مستقیم گل تورس هم برای من کار نمی کنه :53:
لینک مستقیم به خاطر گیر دادن این هاست مزخرفمون :D فعلا نداریم. همه لینکهای مستقیم قبلی البته با یه تغییر تو لینک دانلود میشن. باید به جای پوشه topgoal بزنی topgoal13

یعنی اینطوری کنی تا دانلود شه

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

بشه

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Alessandro
01-07-2008, 13:48
دانلود کامل بازی فینال جام ملتهای اروپا

Full Match
wmv

1st Half
پارت اول ([Only registered and activated users can see links])

پارت دوم ([Only registered and activated users can see links])

پارت سوم ([Only registered and activated users can see links])

2nd Half

پارت اول ([Only registered and activated users can see links])

پارت دوم ([Only registered and activated users can see links])

پارت سوم ([Only registered and activated users can see links])

اگر از لینک های zSHARE و Megauploadoخواستید بگید تا بزارم

PAOLO
01-07-2008, 14:20
The best of best for you

Valencia
01-07-2008, 21:34
از تمام مدیران سایت(مخصوصا آقای امین تاپ گل) که در طول مسابقات گل ها و تمام چیزهای مهم رو قرار دادند تشکر می کنم
thanks for your suports

Hamed.Hamishe Abi
02-07-2008, 01:43
دستتون درد نكنه
واقعا همش عالي و بي نظير بود:13:

Alessandro Nesta
04-07-2008, 20:26
سه تا درخواست دارم
ضربه سرجيو راموس که با ضربه سر بود رو اگر ميشه بزار دقيقه 59 اينورا هم بود
اگر ممکنه موقعيت دقيقه 80 تيم اسپانيا رو بزارين
خلاصه دو نيمه با گزارش فارسي و کيفيت 1000 اگر ممکنه بزارين ممنون

منم یه درخواست دارم که شامل چند درخواست میشه و اونم اینه که پدیده جام و بهترین بازیکن جام و ... رو معرفی کنین

با تشکر

پوریا اعظمی
29-07-2008, 10:59
فقط برزیل

خشحالم اسپانیا قهرمان اروپا شد به امید قهرمانی اش در جهان.

محمد102
14-11-2009, 22:42
سلام.
من یه خلاصه باکیفیت از فینال یورو2008 همراه با مراسم پایانی و اهدا جام و خوشحالی بازیکنان اسپانیا (ترجیحا از مدیا فایر) لازم دارم، یکی لطف کنه!
پیشاپیش تشکر ویژه.