توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منتخب گلهاي ملي علي دايي
منتخب زيبا ترين و حساس ترين و مهمترين گلهاي ملي علي دايي.با توجه به حجمش ارزش دانلود را دارد.
[Only registered and activated users can see links]
Ali Daei Topgoals ([Only registered and activated users can see links])
گلهای دایی تو پرسپولیسو ندارید
بازیکنی که هیچ وقت جایگزینش نیومد ایول
Liverpudlian
06-12-2008, 20:53
گلهای دایی تو پرسپولیسو ندارید
راست میگه کسی نداره:72:
sinaoneal
23-06-2009, 22:07
daee mitoonest ostooreie footballe iran bashe heif ke khodesho kharab kard
ARG MUTD
23-06-2009, 22:26
خيلي ممنون مهدي جون :d0s69thbefhifftitrz
شايد سطح بازي علي دايي خيلي بالاتر از فوتبال ايران بوده :*:84:*: :2:
از نظر تعصب و غيرت و اينجور چيزا هم كه حرف نداشت
اي كاش بازيكناي الانمون يه خورده از اون تعصب علي دايي رو داشتن :3ztzsjm:
دوست منچستري من ، لطفآ فارسي تايپ كنيد >:D<
دايي هم خودشو خراب نكرد . فقط بي تجربه بودنش كار دستمون داد 127fs3556139 ولي باز هم چيزي از زحماتي كه براي تيم ملي كشورمون كشيده ، كم نميكنه :girl_sigh:
ای کاش مثل زمان بازیگریش که انقدر موفق بود تو سرمربیگری تیم ملی هم موفق بود اونوقت ما میتونستیم بریم جام جهانی:29::27:
Ali Chelsea
23-06-2009, 23:09
لطفا اگه میشه تمام گلهای دایی رو هم بزارید:wavesmile:
علی دایی نسل جدیدی رو وارد فوتبال ایران کرد و خیلی از بازیکن های جوون تر به تیم ملی اومدن که خیلی خوب بود و این کارش بسیار مهم بود:13:
این یه ریسک بود ... به نظر من ریسک درستی هم بود چون با بازیکن های سال 2006 هم نمیرفتیم جام جهانی:wagfinger1:
maxpower00062
11-07-2009, 23:58
فوتبال ایران با علی دایی به جهان شناخته شد:163:
S K i L L E T
12-07-2009, 00:02
کاشکی بیشتر به عنوان بازیکن تو تیم ملی بود
حرف همه ی شما عزیزان درست.ولی خداوکیلی با تمام خدماتی که به تیم ملی کرد خیلی هم ضرر رسوند.این که الان تیم ملی ایران یک مهاجم نوک نداره تقصیر کیه؟مطمئنن تقصیر علی دایی است که 13 سال در اوج آمادگی و اوج نا آمادگی در تیم ملی بازی کرد و بسیاری از مهاجم های آماده ی ایران را نیمکت نشین خودش کرد.نمی دونم بگم خدا ازش بگذره یا نگذره!
RealMadrid7
12-07-2009, 00:14
فقط خدامیدونه چند دهه طول میکشه تا دوباره مهاجمی با کلاس کاری و تعصب علی دایی تو تیم ملی پیدا شه.من به خصلتهای بدش کاری ندارم کاری هم به دوران مربیگریش ندارم.بحث من دوران بازیگریش هست که به نظرم باهوش ترین و فرصت طلب ترین مهاجم آسیا بود و دروازه رو چشم بسته میتونست پیدا کنه!
تا وقتی بودش قدرشو ندونستیم حالا که نیستش تازه میفهمیم بابا علی دایی واسه خودش طلا بود و به چشم آلومینیوم نگاهش میکردیم!
Ronaldinho80
18-07-2009, 16:50
ایول دستت درد نکنه
اگه بازهم گلی از دایی دارید بذارید ما هم دانلود کنیم
Ronaldo_9
12-08-2009, 12:15
این همه دایی رو مسخره کردن و کفتن که پیره که حالا جای خالیش تو تیم ملی احساس میشه.
تو ایران یکی از بازیکنای مورد علاقه من بود.
به گلهاش دقت کنید می بینید چه بازیکنی بود.حالا بعد از خداحافظی دایی همه تو کف یه مهاجم جایگزین به جای اون هستیم اما نه برهانی نه هاشمیان نه خلیلی و.... هیچ کدوم نتونستن جاش رو پر کنن.
یعنی تیم ملی ایران به این زودی ها در پست مهاجم بازیکنی مثل دایی را نخواهد دید با اون همه افتخارای بزرگ جهانی که داره(آقای گل جهان):27:
BLACK BIRD
12-08-2009, 12:52
علی دائی نه تنها فوتبال ایران بلکه فوتبال آسیا رو به همه ی جهان معرفی کرد . کسی که اوتمار هیتسفیلد اون رو در تیم رویای بایرن قرار بده و با پیراهن هرتا در حساس ترین بازی ها به چلسی در استمفورد بریدج و میلان گل زد .
کسی که به این زودی ها جایگزینی برایش نمیاید.
مردی به خدا علی جان
06-09-2009, 00:07
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااام
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1